LUOTTOSOPIMUS NOUSIAISTEN VESI OY:N NOUSIAISTEN KUNNAN VÄLILLÄ

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LUOTTOSOPIMUS NOUSIAISTEN VESI OY:N NOUSIAISTEN KUNNAN VÄLILLÄ"

Transkriptio

1 LUOTTOSOPIMUS NOUSIAISTEN VESI OY:N JA NOUSIAISTEN KUNNAN VÄLILLÄ

2 LUOTTOSOPIMUS Me allekirjoittaneet Nousiaisten Vesi Oy (jäljempänä Luotonottaja) Y-tunnus: ja Nousiaisten kunta (jäljempänä Luotonantaja) Y-tunnus: olemme sopineet seuraavaa: 1. Luottojen määrä 2. Luoton käyttötarkoitus 3. Luoton noston edellytykset 4. Luoton nosto Luotto 1: Luoton määrä muodostuu x allekirjoitetun liikkeenluovutussopimuksen luovutushinnasta siltä osin kuin kauppahinta jää Luotonottajan velaksi Luotonantajalle. Luoton määrä täsmentyy, kun luovutusajanhetken mukainen kirjanpito ja luovutushintalaskelma ovat valmistuneet. Osapuolet vahvistavat kirjallisesti luoton lopullisen määrän ja se otetaan tämän luottosopimuksen liitteeksi. Luotto 2: Luotonantaja myöntää Luotonottajalle euron (viidensadantuhannen euron) määräisen luoton tämän luottosopimuksen mukaisin ehdoin. Luotto 1: Luotto myönnetään Nousiaisten vesihuoltolaitoksen liiketoiminnan ostamiseen yhtiölle. Luotto 2: Luotto myönnetään vesihuollon käyttöpääomatarpeen ja investointien rahoittamiseksi. Luotto on nostettavissa sillä ehdolla, että Luotonantajan ja Luotonottajan välillä on allekirjoitettu Nousiaisten vesihuoltolaitoksen liiketoiminnan luovutusta koskeva sopimus. Luotto 1 nostetaan ja se on liiketoiminnan luovutushinnan velaksi jäävä osa.

3 2 Luotto 2 on Luotonottajan nostettavissa yhdessä tai useammassa erässä välisenä aikana. Luotonottajan on ilmoitettava luoton nostosta Luotonantajalle kirjallisesti vähintään kaksi viikkoa ennen luoton suunniteltua nostoajankohtaa. 5. Korko 5.1. Luoton koron määräytyminen 5.2. Koron tarkistus 5.3. Markkinahäiriö 5.4. Korkopäivät 5.5. Koronmaksukausi Luotonottaja on velvollinen maksamaan Luotosta vuotuista korkoa. Molempien luottojen korko on ensimmäiset viisi vuotta kiinteä ja määrältään 2 % luoton jäljellä olevasta pääomasta. Luottojen korot tarkistetaan yleisen korkotason muutosta vastaavasti ensimmäisen kerran viiden vuoden kuluttua luoton nostosta ja sen jälkeen viiden vuoden välein. Selvyyden vuoksi todetaan, että tarkistettava luoton korko voi luotoissa olla erilainen, koska niiden maturiteetti on erilainen. Luotonantajan tulee viimeistään neljäkymmentäviisi (45) päivää ennen Korontarkistuspäivää aloittaa Luotonottajan kanssa neuvottelut Korontarkistuspäivästä alkaen sovellettavasta korosta. Neuvoteltuaan Luotonottajan kanssa Luotonantaja ilmoittaa viimeistään viisitoista (15) päivää ennen Korontarkistuspäivää Luotonottajalle Luottoon jatkossa sovellettavan koron sekä mahdolliset muut uudet ehdot, jotka johtuvat Korontarkistuksesta. Luottoon sovelletaan Korontarkistuspäivän jälkeen ilmoituksessa määriteltyjä ehtoja, jotka tämän jälkeen muodostavat osan Luottosopimusta. Mikäli kuntia koskevassa lainsäädännössä taikka raha-, pääoma- tai valuuttamarkkinoilla tapahtuu jälleenrahoituksen estymisen tai olennaisen vaikeutumisen aiheuttava muutos tai häiriö, joka estää tai vaikeuttaa Luotonantajan mahdollisuuksia jälleenrahoituksen hankkimiseen luoton korkoa vastaavalla korkotasolla, Luotonantaja ilmoittaa tästä Luotonottajalle ja luoton korko korotetaan vastaamaan markkinoilla tapahtunutta muutosta. Luoton korko lasketaan todellisten päivien mukaan käyttäen jakajana lukua 360. Luoton korko erääntyy maksettavaksi koronmaksukausittain jälkikäteen. Ensimmäistä koronmaksukautta lukuun ottamatta koronmaksukausi on kalenterivuosi. Koronmaksupäivä on

4 3 6. Luottojen takaisinmaksu 7. Eräpäivän siirtyminen Luotto 1 Laina-aika alkaa luoton nostopäivänä ja on 20 vuotta. Ensimmäiset 10 vuotta ovat lyhennysvapaat. Lyhennysvapaan jatkamisesta tai lyhennysohjelmasta sovitaan viimeistään mennessä. Jos lyhennysohjelmasta ei päästä sopimukseen, luotto erääntyy maksettavaksi takaisin tasasuuruisina erinä jäljellä olevana laina-aikana kerran vuodessa koronmaksupäivänä. Luotto 2 8. Ennenaikainen takaisinmaksu 9. Irtisanomisperusteet Laina-aika alkaa luoton nostopäivänä ja päättyy Vuodet 2017 ja 2018 ovat lyhennysvapaita. Luottoa 2 maksetaan alkaen takaisin kerran vuodessa koronmaksupäivinä tasasuuruisina erinä siten, että viimeinen lyhennyserä maksetaan Muut luottojen maksamiseen liittyvät ehdot: Luotonottajan on maksettava maksamattoman pääoman lisäksi kertyneet korot, viivästyskorot sekä muut mahdolliset tämän sopimuksen mukaiset Luotonantajan saamiset Luotonottajalta. Luotonantajalla on oikeus määrätä, missä järjestyksessä ja millä tavoin Luotto sekä siihen liittyvät korot ja muut maksut kohdistetaan Luotonottajalta saaduilla suorituksilla. Jos eräpäivä ei ole pankkipäivä, Luoton ja siitä perittävien korkojen sekä Luoton hoitoon liittyvien kustannusten eräpäivä siirtyy seuraavaan pankkipäivään kuitenkin niin, että jos tämä sattuu seuraavaan kalenterikuukauteen, eräpäivä siirtyy edelliseen pankkipäivään. Kun eräpäivä siirtyy, Luotonantajalla on oikeus periä ko. eräpäivänä erääntyneelle pääomalle eräpäivän siirtymistä edeltäneen koronmääräytymisjakson mukainen luottokorko siirtyneeseen eräpäivään saakka. Seuraava eräpäivä määräytyy kuitenkin alkuperäisen eräpäivän mukaisesti. Luotto on maksettavissa ennenaikaisesti takaisin, mikäli Luotonantaja antaa siihen kirjallisesti etukäteen suostumuksensa. Luotonantajalla on oikeus irtisanoa tässä sopimuksessa tarkoitettu Luotto heti takaisinmaksettavaksi, jos Luotonottaja

5 4 - laiminlyö antaa Luotonantajalle sen vaatimia tietoja tai muutoin olennaisesti rikkoo tämän velkakirjan ehtoja tai - viivästyy tämän Luoton tai muun velan tai vastuun lyhennyksen, koron tai muun maksun maksamisessa Luotonantajalle tai - laiminlyö tämän tai Luotonantajan kanssa olevan muun velka- tai sopimussuhteen muun kuin rahasuoritusta koskevan velvoitteen täyttämisen eikä Luotonantajan siitä huomautettua korjaa laiminlyöntiään tai jos Luotonottajan - taloudellinen asema heikkenee huomattavasti siten, että Luotonantaja voi katsoa Luotonottajan tämän sopimuksen mukaisten velvoitteiden täyttämisen vaarantuvan tai - jos Luotonottaja - laiminlyö minkä tahansa velan tai sitoumuksen maksamisen sen eräpäivänä eikä ole korjannut viivästystä sovitun ajan puitteissa; - mikä tahansa velka tai muu sitoumus erääntyy tai se on oikeus eräännyttää ennenaikaisesti takaisinmaksettavaksi kyseisen sitoumuksen ehtojen mukaan; - mikä tahansa limiitti tai sitoumus peruutetaan tai keskeytetään kyseisen sitoumuksen ehtojen mukaan tai; - jos Luotonottaja - lopettaa liiketoimintansa, olennaisesti supistaa tai muuttaa sitä tai jos Luotonottajan omistussuhteissa tai määräysvaltasuhteissa tapahtuu olennaisia muutoksia tai - on antanut Luotonantajalle harhaanjohtavia tietoja tai salannut tietoja tai - haetaan konkurssiin tai selvitystilaan, todetaan maksukyvyttömäksi, hakee konkurssia tai selvitystilaa, tai jos Luotonottajalle haetaan tai on haettu yrityksen saneerauksesta annetun lain mukaista saneerausmenettelyä. Luotonottaja on velvollinen korvaamaan Luotonantajalle Luoton ennenaikaisesta eräännyttämisestä aiheutuvan vahingon sekä maksamaan Luotonottajalle pääoman sekä alkuperäisten lainaehtojen mukaisen erääntymättömän koron. 10. Vakuudet Luotonottaja panttaa ja luovuttaa Luotonantajan hallintaan tästä luottosopimuksesta johtuvien velvoitteiden vakuudeksi pääomamäärältään 1,3 miljoonan euron arvoiset yrityskiinnityslain mukaisesti kiinnitetyt panttivelkakirjat. 11. Lisäkorko Luotonantajalla on oikeus korottaa Luotosta maksettavaa korkoa lisäkoron määrällä, jos kohdassa 9 mainittu Luoton irtisanomisperuste on olemassa.

6 5 Lisäkorko tulee voimaan aikaisintaan kuukauden kuluttua siitä, kun Luotonantaja on kirjallisesti ilmoittanut Luotonottajalle lisäkoron perimisestä ja sen perusteesta. Lisäkoron määrä on enintään kolme (3) prosenttiyksikköä. Luotonantajan oikeus lisäkorkoon lakkaa välittömästi, kun lisäkoron peruste on poistunut. Lisäkoron perimisestä huolimatta Luotonantajalla on oikeus vaatia Luottoa heti maksettavaksi, jos irtisanomisperuste on olemassa. 12. Viivästyskorko Mikäli Luottoa tai muuta erääntynyttä saatavaa ei makseta siten, että se on viimeistään eräpäivänä pankissa tämän Luotonottajalle ilmoittamalla tilillä, on Luotonantajalla oikeus periä viivästyneelle määrälle viivästyskorkoa eräpäivästä siihen päivään, jolloin maksu on yllämainitulla tilillä. Viivästyskorko on korkolain 4 :n mukainen viivästyskorko. 13. Sopimuksesta aiheutuvat veroseuraamukset 14. Perimiskulut 15. Luotonottajan tiedonantovelvollisuus Luotonottaja vastaa tästä luottosopimuksesta mahdollisesti aiheutuvista veroista ja veronluonteisista maksuista mahdollisine viivästysseuraamuksineen ja veronkorotuksineen. Mikäli Luotonantaja joutuu maksamaan kyseisiä veroja tai maksuja, Luotonottaja on velvollinen korvaamaan Luotonantajalle sen maksamat määrät kahdeksantoista (18) prosentin vuotuisine korkoineen maksupäivästä lukien. Luotonottaja on velvollinen maksamaan tämän sopimuksen mukaiset suoritukset täysimääräisinä ilman mitään vähennyksiä lukuun ottamatta lakisääteisiä vähennyksiä tai pidätyksiä. Luotonottajan on maksettava Luotonantajalle vähennystä tai pidätystä vastaava lisäsumma. Luotonottajan on korvattava Luoton perimisestä ja mahdollisen pantin realisoinnista Luotonantajalle aiheutuvat kustannukset. Luotonottajan on toimitettava Luotonantajalle kaikki tämän tarpeelliseksi katsomat taloudelliset ja muut tiedot. Mikäli Luotonottajan tietoon tulee, että jokin kohdan 9 irtisanomisperusteista täyttyy, on Luotonottaja velvollinen ilmoittamaan tästä Luotonantajalle kirjallisesti viivytyksettä. Lisäksi Luotonottajan on toimitettava Luotonantajalle Luotonottajan tilinpäätöksensä ja välitilinpäätöksensä tai vastaavat raportit heti niiden valmistuttua siten, että Luotonantaja saa Luotonottajan taloudellista tilaa koskevia tietoja vähintään kuuden (6) kuukauden välein sekä muita Luotonottajan taloudellista tilaa koskevia tietoja pyydettäessä tai erikseen sovitulla tavalla.

7 6 Luotonottajan tulee ilmoittaa Luotonantajalle välittömästi liiketoiminnassaan tapahtuneista olennaisista muutoksista, mikäli mahdollista etukäteen ja viimeistään välittömästi niiden tapahduttua. Tällaisia muutoksia ovat muun muassa: - yritysmuodon tai toimialan muutos, - liiketoiminnan lopettaminen, sen olennainen laajentaminen tai supistaminen, - olennaisen rahoitussopimuksen tekeminen tai - Luotonottajan omistukset ja Luotonottajan olennaiset sitoumukset muissa yrityksissä. 16. Ilmoitukset Luotonantaja toimittaa ilmoituksen Luoton irtisanomisesta ja muista Luottoa koskevista muutoksista Luotonottajalle joko lähettämällä sen postitse osoitteeseen, jonka Luotonottaja on ilmoittanut Luotonantajalle, tai muulla todistettavalla tavalla. Luotonottajan katsotaan saaneen tiedon ilmoituksesta seitsemäntenä (7) päivänä siitä kun ilmoitus on annettu postin kuljetettavaksi tai muuten toimitettu todistettavalla tavalla. 17. Luotonantajasta riippumattomien syiden vaikutus Luoton kustannuksiin 18. Oikeudesta luopuminen 19. Oikeuspaikka ja sovellettava laki Jos lainsäädännön tai viranomaispäätösten muutosten vuoksi tai muista vastaavista Luotonantajasta riippumattomista syistä Luotonantajan Luottoon liittyvät kustannukset kasvavat tai Luotosta saatavat tulot vähentyvät, Luotonottajan on korvattava Luotonantajalle muutoksen aiheuttamat kustannukset tai vähentyneet tulot. Kuhunkin Luottoon liittyvä suhteellinen osuus kustannusten kasvamisesta tai tulojen vähenemisestä lisätään vuosittaiseksi prosenttiyksikkömääräksi muutettuna Luoton korkoon tai peritään erillisenä maksuna. Luotonantaja ilmoittaa Luotonottajalle muutoksesta kirjallisesti. Mikäli Luotonantaja ei käytä jotakin sille tämän luottosopimuksen perusteella kuuluvaa oikeutta, Luotonantaja ei ole luopunut tästä oikeudesta, vaan Luotonantaja voi halutessaan myöhemmin käyttää tätä oikeutta. Tätä sopimusta koskevat riitaisuudet ja vaateet saatetaan ensimmäisenä oikeusasteena Nousiaisten kunnan alueella toimivaltaisen käräjäoikeuden tutkittaviksi ja ratkaistaviksi. Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.

8 7 20. Tietojen luovuttaminen 21. Luottosopimuksen ehtojen muuttaminen 22. Sitoumus Luotonantajalla on oikeus luovuttaa Luottoa ja Luotonottajaa koskevia tietoja kolmannelle osapuolelle, mikäli Luotonantajaa koskeva lainsäädäntö sitä edellyttää. Luottosopimusta voidaan muuttaa vain kirjallisesti ja tehdyt muutokset ovat osa tätä sopimusta. Luotonottaja sitoutuu maksamaan tämän luottosopimuksen ja sen ehtojen mukaiset maksuvelvoitteet Luotonantajalle tai sen määräämälle. Tämä sopimus on laadittu kahtena (2) samansisältöisenä kappaleena, yksi kummallekin osapuolelle. Paikka ja aika Luotonottaja Nousiaisissa x NOUSIAISTEN VESI OY Tapani Suvinen, hallituksen puheenjohtaja Luotonantaja NOUSIAISTEN KUNTA Juhani Kylämäkilä, kunnanjohtaja Juha Rinta-Jouppi, hallintojohtaja

9 8 LIITE LUOTTOSOPIMUKSEEN Luoton 1 määrä Nousiaisten vesi Oy:n ja Nousiaisten kunnan x.x.2016 allekirjoittaman luottosopimuksen mukaisen Luoton 1 määrä on (luoton määrä) euroa. Nousiaisissa x.x.2017 NOUSIAISTEN VESI OY Tapani Suvinen, hallituksen puheenjohtaja NOUSIAISTEN KUNTA Juhani Kylämäkilä, kunnanjohtaja Juha Rinta-Jouppi, hallintojohtaja

10 9 LYHENNYSOHJELMA Lyhennysohjelma on viitteellinen. Maksuerät muuttuvat koron muuttuessa. Lyhennysohjelmaan voi laina-aikana tulla muutoksia. TASALYHENTEINEN LUOTTO 1 Laina-aika 20 vuotta Maksuerät Lyhennysaika 10 vuotta 10 Korko 2,00 % Kerrat vuodessa Arvioitu Pääoma ,00 1 Lyhennysvapaa Erä Korko Lyhennys Maksuerä Pääoma ,00 0, , , ,00 0, , , ,00 0, , , ,00 0, , , ,00 0, , , ,00 0, , , ,00 0, , , ,00 0, , , ,00 0, , , ,00 0, , ,00 Lyhennysohjelma Erä Korko Lyhennys Maksuerä Pääoma , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,00 0,00

11 10 LYHENNYSOHJELMA Lyhennysohjelma on viitteellinen. Maksuerät muuttuvat koron muuttuessa. Lyhennysohjelmaan voi laina-aikana tulla muutoksia. Oletuksena alla olevissa maksuerissä on, että luotto on nostettu yhtenä eränä TASALYHENTEINEN LUOTTO 2 Laina-aika 20 vuotta Maksuerät Lyhennysaika 18 vuotta 18 Korko 2,00 % Kerrat vuodessa Pääoma ,00 1 Lyhennysvapaa Erä Korko Lyhennys Maksuerä Pääoma ,00 0, , , ,00 0, , ,00 Lyhennysohjelma Erä Korko Lyhennys Maksuerä Pääoma , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,33 0,00

Haapaveden kaupunki (jäljempänä Luotonantaja) PL 40, Haapavesi Y-tunnus:

Haapaveden kaupunki (jäljempänä Luotonantaja) PL 40, Haapavesi Y-tunnus: LUOTTOSOPIMUS 1. OSAPUOLET Haapaveden kaupunki (jäljempänä Luotonantaja) PL 40, 86601 Haapavesi Y-tunnus: 0184872-4 Haapaveden Vesi Oy (jäljempänä Luotonottaja) Perustettava yhtiö 2. SOPIMUKSEN TARKOITUS

Lisätiedot

LUOTTOSOPIMUS MYNÄMÄEN VESIHUOLTO OY:N

LUOTTOSOPIMUS MYNÄMÄEN VESIHUOLTO OY:N LUOTTOSOPIMUS MYNÄMÄEN VESIHUOLTO OY:N JA MYNÄMÄEN KUNNAN VÄLILLÄ LUOTTOSOPIMUS Me allekirjoittaneet Mynämäen Vesihuolto Oy (jäljempänä Luotonottaja) Y-tunnus: ja Mynämäen kunta (jäljempänä Luotonantaja)

Lisätiedot

TURUN PALVELUTILAT OY:N JA TURUN KAUPUNGIN VÄLINEN LUOTTOLIMIITTISOPIMUS. 1) Turun Palvelutilat Oy (jäljempänä Yhtiö - Luotonottaja)

TURUN PALVELUTILAT OY:N JA TURUN KAUPUNGIN VÄLINEN LUOTTOLIMIITTISOPIMUS. 1) Turun Palvelutilat Oy (jäljempänä Yhtiö - Luotonottaja) TURUN PALVELUTILAT OY:N JA TURUN KAUPUNGIN VÄLINEN LUOTTOLIMIITTISOPIMUS Osapuolet, 1) Turun Palvelutilat Oy (jäljempänä Yhtiö - Luotonottaja) Y-tunnus: 2554156-7 ja 2) Turun kaupunki (jäljempänä Kaupunki

Lisätiedot

PÄÄOMALAINAVELKAKIRJA

PÄÄOMALAINAVELKAKIRJA 1. Osapuolet 1.1. Velkoja Uudenkaupungin kaupunki Y-tunnus: 0144036-6 1.2. Velallinen Yardia Oy Y-tunnus: 0966944-8 2. Velan peruste ja käyttötarkoitus 2.1. Pääomalaina Tämä laina on osakeyhtiölain (624/2006)

Lisätiedot

YRITYSLUOTON YLEISET LAINAEHDOT

YRITYSLUOTON YLEISET LAINAEHDOT YRITYSLUOTON YLEISET LAINAEHDOT Alla määritellään ne ehdot, joilla OPR-Yritysrahoitus Oy (luotonantaja) myöntää Yritysluotto.fiyrityslainan (yritysluotto) sitä hakevalle yritykselle (luotonsaaja). Luotonantaja

Lisätiedot

200 Opintolaina 20,00 1.nosto

200 Opintolaina 20,00 1.nosto LAINAT, HENKILÖASIAKKAAT 1.9.2019 Täydellinen palveluhinnasto on nähtävissä pankin konttorissa. Arvo Yks. Huomioitavaa Toimitusmaksu Asuntolainat ennen 1.9.2019 allekirjoitetut kulutusluotto- ja opintolainasopimukset

Lisätiedot

YRITYSLAINAN YLEISET LAINAEHDOT

YRITYSLAINAN YLEISET LAINAEHDOT 1 / 5 YRITYSLAINAN YLEISET LAINAEHDOT 1. MÄÄRITELMÄT Lainakustannuksilla tarkoitetaan Lainanantajan tiedossa olevien, lainasuhteen johdosta Lainansaajan maksettavaksi tulevien korkojen, nostoprovisioiden

Lisätiedot

YRITYSKIINNITYKSEN PANTTAUSSOPIMUS

YRITYSKIINNITYKSEN PANTTAUSSOPIMUS YRITYSKIINNITYKSEN PANTTAUSSOPIMUS 1. PANTINANTAJA Keski-Suomen Valokuituverkot Oy (y-tunnus: 2556709-7), osoite: Tuurinkyläntie 2, 63610 Tuuri (jäljemäpänä Pantinantaja ) 2. PANTINSAAJAT 1) kunta 2) kunta

Lisätiedot

Egentliga Finlands Lantbruk Finansiering AB ("EFF") on myöntänyt pääomalainan Super Rye Oy:lle tässä sopimuksessa esitetyin ehdoin.

Egentliga Finlands Lantbruk Finansiering AB (EFF) on myöntänyt pääomalainan Super Rye Oy:lle tässä sopimuksessa esitetyin ehdoin. PÄÄOMALAINASOPIMUS Velallinen Super Rye Oy Y-tunnus 1234567-0 Velan määrä 2.000.000,00 euroa Velan numero 1010700 Sopimuksen päivämäärä 1.8.2012 1 OSAPUOLET JA JOHDANTO Egentliga Finlands Lantbruk Finansiering

Lisätiedot

1.2 Lainatulle pääomalle maksetaan vuosittainen kiinteä korko kohdassa 9 esitetyn mukaisesti.

1.2 Lainatulle pääomalle maksetaan vuosittainen kiinteä korko kohdassa 9 esitetyn mukaisesti. Tiedot lainasta 1.1 Keskinäinen kiinteistöosakeyhtiö Finnoonportti (Y-tunnus 2611697-6) (jäljempänä Projektikumppani ) tarjoaa Joukon Voima Oy:n (jäljempänä Lainanjärjestäjä ) palvelussa rahoittajille

Lisätiedot

VISA- L U O T T O K O R T T I E N K Ä Y T T Ö E H D O T V o i m a s s a

VISA- L U O T T O K O R T T I E N K Ä Y T T Ö E H D O T V o i m a s s a VISA- L U O T T O K O R T T I E N K Ä Y T T Ö E H D O T V o i m a s s a 0 1. 0 5. 2 0 1 0 1 Soveltamisala ja määritelmät Näitä Visa -luottokorttien käyttöehtoja sovelletaan :n (jäljempänä pankki ) kortinhaltijalle

Lisätiedot

VAIHTOVELKAKIRJALAINA

VAIHTOVELKAKIRJALAINA VAIHTOVELKAKIRJALAINA Turun Teknologiakiinteistöt Oy:n ja Turun kaupungin välillä xx.11.2014 C:\Users\msalmine\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.Outlook\IA4B0UMI\Vvklaina

Lisätiedot

1. Luotonantajan nimi ja yhteystiedot. 2. Kuvaus luoton pääominaisuuksista. Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot 1.11.

1. Luotonantajan nimi ja yhteystiedot. 2. Kuvaus luoton pääominaisuuksista. Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot 1.11. Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot 1.11.2015 1. Luotonantajan nimi ja yhteystiedot Luotonantaja: Yhteisötunnus: Osoite: Puhelin: Sähköpostiosoite: Faksinumero: Internetosoite: Lainasto

Lisätiedot

Perintäpalveluiden sopimusehdot (201404)

Perintäpalveluiden sopimusehdot (201404) 1(5) Perintäpalveluiden sopimusehdot (201404) 1. Sopimuksen tarkoitus Tällä sopimuksella sovitaan perintäpalveluista ja sitä koskevista toimenpiteistä. Sopimus toimii myös valtuutuksena perintäpalveluiden

Lisätiedot

YHTEENVETO LAINATARJOUKSISTA 13.11.2014 (vesi- ja viemärilaitos)

YHTEENVETO LAINATARJOUKSISTA 13.11.2014 (vesi- ja viemärilaitos) YHTEENVETO LAINATARJOUKSISTA 13.11.2014 (vesi- ja viemärilaitos) 1 Danske Bank Oyj Kuntarahoitus Oyj Nordea Pankki Suomi Oyj Lainan määrä 220.000 euroa 220.000 euroa 220.000 euroa Laina-aika 10 vuotta

Lisätiedot

VELAN YLEISET EHDOT, OPINTOLAINA

VELAN YLEISET EHDOT, OPINTOLAINA VELAN YLEISET EHDOT, OPINTOLAINA YKSITYISHENKILÖ 1. Määritelmät 2. Luoton noston edellytykset 3. Korko Luottokustannuksilla tarkoitetaan pankin tiedossa olevien, luottosuhteen johdosta velallisen maksettavaksi

Lisätiedot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kulutusluottotiedot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kulutusluottotiedot Vakiomuotoiset eurooppalaiset kulutusluottotiedot EU:ssa on laadittu vakiomuotoisten kulutusluottotietojen esittämiseen tarkoitettu lomake. Tiedot ilmaisevat oikein nykyisissä markkinaoloissa jättämämme

Lisätiedot

Todellisella vuosikorolla korkoprosenttia, joka saadaan laskemalla luottokustannukset vuosikorkona luoton määrälle lyhennykset huomioon ottaen.

Todellisella vuosikorolla korkoprosenttia, joka saadaan laskemalla luottokustannukset vuosikorkona luoton määrälle lyhennykset huomioon ottaen. MasterCard- luottokorttien käyttöehdot 1 Soveltamisala ja määritelmät Näitä MasterCard -luottokorttien käyttöehtoja sovelletaan :n (jäljempänä pankki ) kortinhaltijalle myöntämään luottotiliin ja siihen

Lisätiedot

Vientisaatavatakuun yleiset ehdot

Vientisaatavatakuun yleiset ehdot 1 (6) Vientisaatavatakuun yleiset ehdot Viejän ulkomaiselta ostajalta olevien saatavien kattaminen 15.4.2008 Vientisaatavatakuun perusteella viejällä on oikeus saada korvausta Finnveralta takuusopimuksen

Lisätiedot

VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT

VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT 1. Luotonantajan henkilöllisyys ja yhteystiedot Luotonvälittäjä Osoite Puhelinnumero Sähköpostiosoite Internet-osoite Fixura Ab Oy ( Fixura ) Hovioikeudenpuistikko

Lisätiedot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot 1. Luotonantajan/luotonvälittäjän henkilöllisyys ja yhteystiedot Luotonantaja Top Finance Oy Y-tunnus 2362008-5 Osoite Postikatu 2, 20250 Turku Puhelinnumero

Lisätiedot

VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT

VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT 1. Luotonantajan / luotonvälittäjän henkilöllisyys ja yhteystiedot Luotonantaja Osoite Puhelinnumero Sähköpostiosoite Faksinumero Internet-osoite Lindorff

Lisätiedot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot 1. Luotonantajan nimi ja yhteystiedot Luotonantaja: Yhteisötunnus: Osoite: Puhelin: Sähköpostiosoite: Faksinumero: Internetosoite: Lainasto Oy 2382033-5

Lisätiedot

(jäljempänä yhdessä 'Sopijapuolet' ja erikseen myos 'Sopijapuoli')

(jäljempänä yhdessä 'Sopijapuolet' ja erikseen myos 'Sopijapuoli') SOPIMUS VUOKRASOPIMUKSEN SIIRROSTA 1. SOPIJAPUOLET 1.1. Turun Teknologiakiinteistöt Oy (Y-tunnus: 2349955-3) Tykistökatu 6 B, Biocity 20520 Turku (jäljempänä 'Teknologiakiinteistöt') 1.2. Turun Yliopisto

Lisätiedot

VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT

VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT 1. Luotonantajan / luotonvälittäjän henkilöllisyys ja yhteystiedot Luotonantaja Puhelinnumero Sähköpostiosoite Internet-osoite Luotonvälittäjä Puhelinnumero

Lisätiedot

VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT

VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT 1. Luotonantajan / luotonvälittäjän henkilöllisyys ja yhteystiedot Luotonantaja Puhelinnumero Sähköpostiosoite Faksinumero Internet-osoite Luotonvälittäjä

Lisätiedot

VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT

VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT 1. Luotonantajan / luotonvälittäjän henkilöllisyys ja yhteystiedot Luotonantaja Puhelinnumero Sähköpostiosoite Faksinumero Internet-osoite Luotonvälittäjä

Lisätiedot

Tämä tarkoittaa luottorajaa tai luottosopimuksen mukaisesti käyttöön annettavaa kokonaissummaa.

Tämä tarkoittaa luottorajaa tai luottosopimuksen mukaisesti käyttöön annettavaa kokonaissummaa. 1.12.2010 voimaan tullut kuluttajansuojalaki edellyttää, että asiakas saa ennen luottosopimuksen tekemistä luotosta keskeiset, sopimusta sekä kuluttajan oikeuksia koskevat tiedot Vakiomuotoiset eurooppalaiset

Lisätiedot

VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT

VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT 1. antajan/luotonvälittäjän henkilöllisyys ja yhteystiedot antaja Osoite Sähköpostiosoite Internet-osoite Collector Bank AB, -01 (Collector Bank) PL

Lisätiedot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot 1. Luotonantajan henkilöllisyys ja yhteystiedot Luotonantaja Y-tunnus 1730113-3 Arvato Finance (toiminimellä Gothia Oy) Osoite Kaisaniemenkatu 13 A,

Lisätiedot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot 1. Luotonantajan ja luotonvälittäjän henkilöllisyys ja yhteystiedot Luotonantaja Avida Finans AB, Suomen sivuliike Y-tunnus 2541768-9 Osoite Vänrikinkuja

Lisätiedot

LINJA-AUTOLIIKENTEEN ASIAKASPALVELUSOPIMUS. Toimeksiantaja: Oy Matkahuolto Ab Y-tunnus: 0111393-9 osakeyhtiö, Helsinki

LINJA-AUTOLIIKENTEEN ASIAKASPALVELUSOPIMUS. Toimeksiantaja: Oy Matkahuolto Ab Y-tunnus: 0111393-9 osakeyhtiö, Helsinki 1 (5) LINJA-AUTOLIIKENTEEN ASIAKASPALVELUSOPIMUS II Asiamies: Y-tunnus: Yhteystiedot: Toimeksiantaja: Oy Matkahuolto Ab Y-tunnus: 0111393-9 osakeyhtiö, Helsinki Yhteystiedot: PL 111, Lauttasaarentie 8

Lisätiedot

YHTEENVETO LAINATARJOUKSISTA 2.3.2015

YHTEENVETO LAINATARJOUKSISTA 2.3.2015 1 YHTEENVETO LAINATARJOUKSISTA 2.3.2015 Danske Bank Oyj Kuntarahoitus Oyj Nordea Pankki Suomi Oyj Laina-aika 1+ 9 vuotta 10 tai 15 vuotta 10 vuotta Lyhennykset Tasalyhennyksin puolivuosittain. Tasalyhennyksin

Lisätiedot

OKON KORKO 12 VI/2004 LAINAKOHTAISET EHDOT

OKON KORKO 12 VI/2004 LAINAKOHTAISET EHDOT OKON KORKO 12 VI/2004 LAINAKOHTAISET EHDOT Nämä lainakohtaiset ehdot muodostavat yhdessä Op-joukkovelkakirjaohjelman 6.5.2004 listalleottoesitteen yleisten ehtojen kanssa tämän lainan ehdot. Yleisiä ehtoja

Lisätiedot

Näissä ehdoissa määritellään ne ehdot, joilla Risicum Oyj (myöhemmin luotonantaja) myöntää lainan (50 1000 ) asiakkailleen.

Näissä ehdoissa määritellään ne ehdot, joilla Risicum Oyj (myöhemmin luotonantaja) myöntää lainan (50 1000 ) asiakkailleen. 1. Yleistä Näissä ehdoissa määritellään ne ehdot, joilla Risicum Oyj (myöhemmin luotonantaja) myöntää lainan (50 1000 ) asiakkailleen. 2. Lainan myöntämisen yleiset edellytykset Luotonantaja voi myöntää

Lisätiedot

Hoidettaessa sopimussuhteeseen liittyviä asioita yhteydenotot on osoitettava ostoliikennesopimuksessa mainitulle sopijapuolen edustajalle.

Hoidettaessa sopimussuhteeseen liittyviä asioita yhteydenotot on osoitettava ostoliikennesopimuksessa mainitulle sopijapuolen edustajalle. Akaan kaupungin kuljetuksia koskeva tarjouspyyntö 23.1.2015 Liite 4 OSTOLIIKENTEEN EHDOT KOULUKULJETUKSET LINJA-AUTOLLA Nämä ehdot otetaan osaksi erikseen tehtävää ostoliikennesopimusta. Ehtoja noudatetaan

Lisätiedot

LUOVUTUSKIRJA Sibelius-Akatemian, Yleisradio Oy:n Helsingin Kaupungin Sekä Helsingin Musiikkitalo Oy:n välillä

LUOVUTUSKIRJA Sibelius-Akatemian, Yleisradio Oy:n Helsingin Kaupungin Sekä Helsingin Musiikkitalo Oy:n välillä LUOVUTUSKIRJA Sibelius-Akatemian, Yleisradio Oy:n ja Helsingin Kaupungin Sekä Helsingin Musiikkitalo Oy:n välillä 2 (8) Allekirjoittaneet sopijapuolet ovat tänään tehneet seuraavan luovutuskirjan (jäljempänä

Lisätiedot

KOKKOLANSEUDUN KEHITYS OY:N OSAKKEIDEN KAUPPAA KOSKEVA KAUPPAKIRJA

KOKKOLANSEUDUN KEHITYS OY:N OSAKKEIDEN KAUPPAA KOSKEVA KAUPPAKIRJA KOKKOLANSEUDUN KEHITYS OY:N OSAKKEIDEN KAUPPAA KOSKEVA KAUPPAKIRJA 2 (5) 1 OSAPUOLET 1.1 Myyjä Kannuksen kaupunki (Y-tunnus: 0178455-6 ) 1.2 Ostaja Kokkolan kaupunki (Y-tunnus 0179377-8 ) 2 SOPIMUKSEN

Lisätiedot

Velan yleiset ehdot 1 (5) Yritykset ja yhteisöt

Velan yleiset ehdot 1 (5) Yritykset ja yhteisöt Velan yleiset ehdot 1 (5) Velan numero Käytössä 9.3.2016 alkaen. 330793f 1 MÄÄRITELMÄT 1.1 Jälleenrahoituksen purkukuluilla tarkoitetaan sitä korkotappiota, joka pankille aiheutuu siitä, että se joutuu

Lisätiedot

SOPIMUS PALMIA-LIIKELAITOKSEN TIETTYJEN LIIKETOIMINTOJEN LUOVUTUK- SESTA HELSINGIN KAUPUNGIN [X] OY:N. välillä. [. päivänä kuuta 2014]

SOPIMUS PALMIA-LIIKELAITOKSEN TIETTYJEN LIIKETOIMINTOJEN LUOVUTUK- SESTA HELSINGIN KAUPUNGIN [X] OY:N. välillä. [. päivänä kuuta 2014] SOPIMUS PALMIA-LIIKELAITOKSEN TIETTYJEN LIIKETOIMINTOJEN LUOVUTUK- SESTA HELSINGIN KAUPUNGIN JA [X] OY:N välillä [. päivänä kuuta 2014] 1. OSAPUOLET 1.1 Luovuttaja Helsingin kaupunki (Palmia liikelaitos)

Lisätiedot

VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT 1. Luotonantajan henkilöllisyys ja yhteystiedot. 2. Kuvaus luoton pääominaisuuksista

VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT 1. Luotonantajan henkilöllisyys ja yhteystiedot. 2. Kuvaus luoton pääominaisuuksista 1.12.2010 voimaan tullut kuluttajansuojalaki edellyttää, että asiakas saa ennen luottosopimuksen tekemistä luotosta keskeiset, sopimusta sekä kuluttajan oikeuksia koskevat tiedot Vakiomuotoiset eurooppalaiset

Lisätiedot

KULUTTAJALUOTTOSOPIMUS. Luotonantaja Lainasto Oy y-tunnus: 2382033-5 Yliopistonkatu 26B 20100 TURKU. Luoton määrä. Luoton määrä: 100-400 EUR

KULUTTAJALUOTTOSOPIMUS. Luotonantaja Lainasto Oy y-tunnus: 2382033-5 Yliopistonkatu 26B 20100 TURKU. Luoton määrä. Luoton määrä: 100-400 EUR KULUTTAJALUOTTOSOPIMUS Luotonantaja Lainasto Oy y-tunnus: 2382033-5 Yliopistonkatu 26B 20100 TURKU Luoton määrä Luoton määrä: 100-400 EUR Luoton korko Luoton vuotuinen korko: 28,60 % Luoton takaisinmaksu

Lisätiedot

VELAN YLEISET EHDOT. Yksityishenkilö Määritelmät

VELAN YLEISET EHDOT. Yksityishenkilö Määritelmät Yksityishenkilö 12.11.2016 1 Määritelmät Asuntoluotolla tarkoitetaan luottoa, joka myönnetään asuinhuoneiston hallintaan oikeuttavien yhteisöosuuksien tai asuinkiinteistön hankkimiseksi tai säilyttämiseksi

Lisätiedot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot 1. Luotonantajan ja luotonvälittäjän henkilöllisyys ja yhteystiedot Luotonantaja Y-tunnus 2541768-9 Osoite Puhelinnumero 075 755 0070 Internetosoite

Lisätiedot

NETTILUOTON SOPIMUSEHDOT 06/2007

NETTILUOTON SOPIMUSEHDOT 06/2007 NETTILUOTON SOPIMUSEHDOT 06/2007 1. Luoton myöntäminen Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy (jäljempänä luotonantaja). Luotto voidaan hakemuksesta myöntää Suomessa vakituisesti asuvalle 18 vuotta täyttäneelle

Lisätiedot

Lainaehdot: Pikavipit 50-1000

Lainaehdot: Pikavipit 50-1000 Lainaehdot: Pikavipit 50-1000 1. Yleistä Näissä ehdoissa määritellään ne ehdot, joilla Risicum Oyj (myöhemmin luotonantaja) myöntää lainan (50-1000 ) asiakkailleen. 2. myöntämisen yleiset edellytykset

Lisätiedot

VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT. 1. Luotonantajan henkilöllisyys ja yhteystiedot. 2. Kuvaus luoton pääominaisuuksista

VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT. 1. Luotonantajan henkilöllisyys ja yhteystiedot. 2. Kuvaus luoton pääominaisuuksista Sivu 1 (5) VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT 1. Luotonantajan henkilöllisyys ja yhteystiedot Luotonantaja Osoite Internet-osoite Danske Bank Oyj Hiililaiturinkuja 2, PL 1561, 00075 DANSKE

Lisätiedot

Nimi: Kiinteistö Oy Rauhan Ranta 6 Y-tunnus: 2145043-0 Osoite: c/o Holiday Club Resorts Oy, Hitsaajankatu 22, 00810 Helsinki

Nimi: Kiinteistö Oy Rauhan Ranta 6 Y-tunnus: 2145043-0 Osoite: c/o Holiday Club Resorts Oy, Hitsaajankatu 22, 00810 Helsinki KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA 1 OSAPUOLET 1.1 Myyjä Nimi: Kiinteistö Oy Rauhan Ranta 6 Y-tunnus: 2145043-0 Osoite: c/o Holiday Club Resorts Oy, Hitsaajankatu 22, 00810 Helsinki ("Myyjä") 1.2 Ostaja Nimi: Eläkevakuutusosakeyhtiö

Lisätiedot

Hyödykesidonnainen kertaluotto 1 000,00 EUR

Hyödykesidonnainen kertaluotto 1 000,00 EUR VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT 1. Luotonantajan / luotonvälittäjän henkilöllisyys ja yhteystiedot Luotonantaja Puhelinnumero Sähköpostiosoite Internet-osoite Luotonvälittäjä Puhelinnumero

Lisätiedot

Yhteistyösopimus. Uudenkaupungin kaupungin. Finn Sportsman Oy:n. välillä

Yhteistyösopimus. Uudenkaupungin kaupungin. Finn Sportsman Oy:n. välillä KAU Yhteistyösopimus Uudenkaupungin kaupungin ja Finn Sportsman Oy:n välillä 2 1. OSAPUOLET Tämän yhteistyösopimuksen osapuolina ovat: (1) Uudenkaupungin kaupunki (Y-tunnus: 0144036-6) Välskärintie 2 23500

Lisätiedot

Käyttölainan yleiset ehdot

Käyttölainan yleiset ehdot Käyttölainan yleiset ehdot 1 Soveltamisala ja määritelmät Näitä ehtoja sovelletaan Sampo Pankki Oyj:n (jäljempänä pankki ) asiakkaalleen (jäljempänä velallinen ) myöntämään käyttölainaan. Nämä käyttölainan

Lisätiedot

Kiinteäehtoinen laina. Vuosimaksulainan muuttaminen kiinteäehtoiseksi. Koron määrä. Uusi maksusuunnitelma PÄÄTÖS

Kiinteäehtoinen laina. Vuosimaksulainan muuttaminen kiinteäehtoiseksi. Koron määrä. Uusi maksusuunnitelma PÄÄTÖS VALTIOKONTTORI Rahoitus Erityisrahoitusjärjestelyt PÄÄTÖS 13.10.14 LOIMAAN,KAUPUNKI DG, a - r, o..(13 i i ' 1 Ol / V Kiinteistö Oy Loimaan Vuokra-asunnot c/o Hulmin Huolto Oy Hannele Vainio Kauppalankatu

Lisätiedot

T A K A U S S I T O U M U S

T A K A U S S I T O U M U S T A K A U S S I T O U M U S Sivu 1 (6) Takauksen saaja Danske Bank Oyj Takaaja Kankaanpään kaupunki 01335961 Velallinen PSSV Palvelut Oy Päävelka Sopimuksen numero FI35 8116 7710 0328 54 Pääoma EUR 5 000

Lisätiedot

ETUOIKEUSASEMAA KOSKEVA SOPIMUS 1. joka liittyy Porin Energian biomassavoimalaitoksen rahoittamiseen. Euroopan investointipankin.

ETUOIKEUSASEMAA KOSKEVA SOPIMUS 1. joka liittyy Porin Energian biomassavoimalaitoksen rahoittamiseen. Euroopan investointipankin. Lopullinen luonnos, päiväys 9. tammikuuta 2019 FI nro 88.639 Serapis nro 2017-0777 ETUOIKEUSASEMAA KOSKEVA SOPIMUS 1 joka liittyy Porin Energian biomassavoimalaitoksen rahoittamiseen osapuolten Euroopan

Lisätiedot

Sopimusalueella on voimassa seuraavat asemakaavat: nro nro nro

Sopimusalueella on voimassa seuraavat asemakaavat: nro nro nro MAANKÄYTTÖSOPIMUS SOPIJAPUOLET Lempäälän kunta (0150783 1) PL 36, 37501 LEMPÄÄLÄ jäljempänä tässä sopimuksessa Kunta Elisa Oyj (0116510 6) PL 1, 00061 ELISA jäljempänä tässä sopimuksessa Maanomistaja.

Lisätiedot

VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT

VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT 1. Luotonantajan / luotonvälittäjän henkilöllisyys ja yhteystiedot Luotonantaja Osoite Puhelinnumero Sähköpostiosoite Internet-osoite Collector Payments

Lisätiedot

STT:n yleiset sopimusehdot 1.1.2010

STT:n yleiset sopimusehdot 1.1.2010 YLEISET SOPIMUSEHDOT 1 (5) STT:n yleiset sopimusehdot 1. Käyttöoikeus 2. Käyttöehdot 1 Kappale päivitetty 1.1.2016 alkaen. Asiakkaalla on oikeus käyttää STT:n palvelua ja/tai siihen sisältyviä aineistoja

Lisätiedot

Maksettava kokonaismäärä: ,18 euroa Tämä tarkoittaa, että Teidän on maksettava takaisin 1,14 jokaista lainattua euroa kohti.

Maksettava kokonaismäärä: ,18 euroa Tämä tarkoittaa, että Teidän on maksettava takaisin 1,14 jokaista lainattua euroa kohti. EUROOPPALAINEN STANDARDOITU TIETOSIVU (ESIS) Tämä asiakirja on laadittu 9.12.2016 seuraavalle henkilölle: Tämä asiakirja on laadittu tähän mennessä antamienne tietojen sekä rahoitusmarkkinoilla vallitsevan

Lisätiedot

PÄÄKAUPUNKISEUDUN ESISOPIMUS Sivu 1/7 JUNAKALUSTO OY

PÄÄKAUPUNKISEUDUN ESISOPIMUS Sivu 1/7 JUNAKALUSTO OY PÄÄKAUPUNKISEUDUN ESISOPIMUS Sivu 1/7 VR:N OMISTAMAT PÄÄKAUPUNKISEUDUN JUNAKALUSTO OY:N OSAKKEET / ESISOPIMUS OSAKKEIDEN KAUPASTA 1. Sopijapuolet Sopijapuoli / Ostajat: (1) Helsingin kaupunki Osoite: Pohjoisesplanadi

Lisätiedot

VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT

VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT 1. Luotonantajan / luotonvälittäjän henkilöllisyys ja yhteystiedot Luotonantaja Osoite Puhelinnumero Sähköpostiosoite Internet osoite Luotonvälittäjä

Lisätiedot

FINNAIR PLUS VISA - JA FINNAIR PLUS VISA GOLD - LUOTTOKORTTIEN KÄYTTÖEH DOT Voimassa

FINNAIR PLUS VISA - JA FINNAIR PLUS VISA GOLD - LUOTTOKORTTIEN KÄYTTÖEH DOT Voimassa FINNAIR PLUS VISA - JA FINNAIR PLUS VISA GOLD - LUOTTOKORTTIEN KÄYTTÖEH DOT Voimassa 01.05.2010 1 Soveltamisala ja määritelmät Näitä Finnair Plus Visa - ja Finnair Plus Visa Gold -luottokorttien käyttöehtoja

Lisätiedot

TEHORESERVISOPIMUS XXXX / 2015 ASIAKAS OY JA FINEXTRA OY

TEHORESERVISOPIMUS XXXX / 2015 ASIAKAS OY JA FINEXTRA OY TEHORESERVISOPIMUS XXXX / 2015 ASIAKAS OY JA FINEXTRA OY 2 (5) Sisällys 1 SOPIMUKSEN TARKOITUS... 3 2 SOPIMUKSEN VOIMASSAOLO... 3 3 TEHORESERVIMAKSU JA SEN MÄÄRÄYTYMINEN... 3 3.1 Tehoreservimaksu... 3

Lisätiedot

OSAKEKAUPPAKIRJA. Lappeenrannan kaupungin. Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy:n. välillä. (jäljempänä Kauppakirja )

OSAKEKAUPPAKIRJA. Lappeenrannan kaupungin. Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy:n. välillä. (jäljempänä Kauppakirja ) OSAKEKAUPPAKIRJA Lappeenrannan kaupungin ja Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy:n välillä (jäljempänä Kauppakirja ) 1. Kaupan osapuolet 1.1 Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy (y-tunnus 0433221-3), Valtakatu 44,

Lisätiedot

VELAN YLEISET EHDOT. Yksityishenkilö Määritelmät

VELAN YLEISET EHDOT. Yksityishenkilö Määritelmät Yksityishenkilö 31.12.2017 1 Määritelmät Asuntoluotolla tarkoitetaan luottoa, joka myönnetään asuinhuoneiston hallintaan oikeuttavien yhteisöosuuksien tai asuinkiinteistön hankkimiseksi tai säilyttämiseksi

Lisätiedot

Kaupunginhallitus liite nro 11 (1/10) 1 SOPIMUS KORVAUKSEN MAKSAMISESTA LUONNOS Osapuolet. Sopimuksen tausta ja tarkoitus

Kaupunginhallitus liite nro 11 (1/10) 1 SOPIMUS KORVAUKSEN MAKSAMISESTA LUONNOS Osapuolet. Sopimuksen tausta ja tarkoitus Kaupunginhallitus 17.8.2015 liite nro 11 (1/10) 1 SOPIMUS KORVAUKSEN MAKSAMISESTA LUONNOS 7.8.2015 Osapuolet 1. Äänekosken kaupunki Hallintokatu 4, 44100 Äänekosken 2. Rakennusliike Porrokki Oy (Y-tunnus:

Lisätiedot

SOPIMUS. Euran kunnan. Sirkka Surven

SOPIMUS. Euran kunnan. Sirkka Surven SOPIMUS Euran kunnan ja Sirkka Surven välillä koskien Euran keskustan osayleiskaavasta Turun hallinto-oikeuteen jätettyä valitusta 13.9.2016 SISÄLLYSLUETTELO 1 TAUSTA... 3 2 VIRKISTYSALUEEKSI KAAVOITETUN

Lisätiedot

LAINASTO OY KULUTTAJALUOTON YLEISET SOPIMUSEHDOT

LAINASTO OY KULUTTAJALUOTON YLEISET SOPIMUSEHDOT Lainaehdot LAINASTO OY KULUTTAJALUOTON YLEISET SOPIMUSEHDOT Limiittiluoton yleiset sopimusehdot Luotonantaja: Lainasto Oy, Y-tunnus: 2382033-5 Luotonsaaja: Luonnollinen henkilö, joka hakee limiittiluottoa

Lisätiedot

Naantalin kaupunki Maankäyttösopimus 1 Luonnos. 1.1 Naantalin kaupunki, Y-tunnus 0135457-2 Käsityöläiskatu 2, 21100 Naantali, jäljempänä Kaupunki.

Naantalin kaupunki Maankäyttösopimus 1 Luonnos. 1.1 Naantalin kaupunki, Y-tunnus 0135457-2 Käsityöläiskatu 2, 21100 Naantali, jäljempänä Kaupunki. Naantalin kaupunki Maankäyttösopimus 1 1 Sopijapuolet 1.1 Naantalin kaupunki, Y-tunnus 0135457-2 Käsityöläiskatu 2, 21100 Naantali, jäljempänä Kaupunki. 1.2 Asunto Oy Kreivinniitty, y-tunnus 0135532-1

Lisätiedot

VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT

VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT 1. Luotonantajan / luotonvälittäjän henkilöllisyys ja yhteystiedot Luotonantaja Osoite Puhelinnumero Sähköpostiosoite Internet osoite Luotonvälittäjä

Lisätiedot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot 1. Luotonantajan nimi ja yhteystiedot Luotonantaja: Osoite: Puhelin: Sähköposti: 2474566-4 Sturenkatu 26, 00510 Helsinki 060092242 (2.95,-/min + mpm/pvm)

Lisätiedot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot 1. Luotonantajan nimi ja yhteystiedot Luotonantaja Yhteisötunnus Osoite Sähköpostiosoite Internet-osoite ClarkApps Oy 2714418-6 Linnankatu 13 A a 18,

Lisätiedot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot 1. Luotonantajan/luotonvälittäjän henkilöllisyys ja yhteystiedot Luotonantaja Y-tunnus 2359181-9 Osoite Puhelinnumero Sähköpostiosoite Faksinumero Internet

Lisätiedot

VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT. 1. Luotonantajan henkilöllisyys ja yhteystiedot. 2. Kuvaus luoton pääominaisuuksista

VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT. 1. Luotonantajan henkilöllisyys ja yhteystiedot. 2. Kuvaus luoton pääominaisuuksista Sivu 1 (5) VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT 1. Luotonantajan henkilöllisyys ja yhteystiedot Luotonantaja Osoite Internet-osoite Danske Bank Oyj Hiililaiturinkuja 2, 00100 Helsinki www.danskebank.fi

Lisätiedot

SANOMA OYJ Y-tunnus 15243611 Internet-osoite: sanoma.com

SANOMA OYJ Y-tunnus 15243611 Internet-osoite: sanoma.com SIJOITUSESITE SANOMA OYJ Y-tunnus 15243611 Internet-osoite: sanoma.com YRITYSTODISTUSOHJELMA 800.000.000 EUROA Sopimus yritystodistusten liikkeeseenlaskemisesta on allekirjoitettu 8.9.2003 ja sitä viimeksi

Lisätiedot

LUOVUTUSSOPIMUS. KOUVOLAN KAUPUNGIN ja KAAKKOIS-SUOMEN AMMATTIKORKEAKOULU OY:N välillä [ ]

LUOVUTUSSOPIMUS. KOUVOLAN KAUPUNGIN ja KAAKKOIS-SUOMEN AMMATTIKORKEAKOULU OY:N välillä [ ] LUOVUTUSSOPIMUS KOUVOLAN KAUPUNGIN ja KAAKKOIS-SUOMEN AMMATTIKORKEAKOULU OY:N välillä [] SOPIMUS [1] LUOVUTUSSOPIMUS 1 Siirron osapuolet 1.1 Luovuttaja Kouvolan kaupunki (y-tunnus xxxx) (jäljempänä Kouvola)

Lisätiedot

Finnair Plus Visa- ja Finnair Plus Visa Gold -luottokorttien käyttöehdot

Finnair Plus Visa- ja Finnair Plus Visa Gold -luottokorttien käyttöehdot Finnair Plus Visa- ja Finnair Plus Visa Gold -luottokorttien käyttöehdot 1 Soveltamisala ja määritelmät Näitä Finnair Plus Visa - ja Finnair Plus Visa Gold - luottokorttien käyttöehtoja sovelletaan Sampo

Lisätiedot

Luonnos VUOKRASOPIMUS 1 OSAPUOLET. (1) Vuokranantaja. Lappeenrannan kaupunki ( ) PL 11, Lappeenranta.

Luonnos VUOKRASOPIMUS 1 OSAPUOLET. (1) Vuokranantaja. Lappeenrannan kaupunki ( ) PL 11, Lappeenranta. VUOKRASOPIMUS 1 OSAPUOLET (1) Vuokranantaja Lappeenrannan kaupunki (0162193-3) PL 11, 53101 Lappeenranta (2) Vuokralainen Lappeenrannan Yritystila Oy (0368899-8) Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta Vuokranantaja

Lisätiedot

KOULUKULJETUKSET Tarjouspyynnön liite 3 OSTOLIIKENNESOPIMUS. 1. Sopijapuolet. Ostaja: Kunta: Mäntyharjun kunta. Yhteystiedot: Ostajan edustaja:

KOULUKULJETUKSET Tarjouspyynnön liite 3 OSTOLIIKENNESOPIMUS. 1. Sopijapuolet. Ostaja: Kunta: Mäntyharjun kunta. Yhteystiedot: Ostajan edustaja: 1 KOULUKULJETUKSET Tarjouspyynnön liite 3 OSTOLIIKENNESOPIMUS 1. Sopijapuolet Ostaja: Kunta: Mäntyharjun kunta Yhteystiedot: Ostajan edustaja: Liikennöitsijä: Nimi: Yhteystiedot: 2. Sopimuksen tarkoitus

Lisätiedot

TEHORESERVISOPIMUS XXXX / 2017 ASIAKAS OY FINEXTRA OY

TEHORESERVISOPIMUS XXXX / 2017 ASIAKAS OY FINEXTRA OY TEHORESERVISOPIMUS XXXX / 2017 ASIAKAS OY JA FINEXTRA OY 2 (5) Sisällys 1 SOPIMUKSEN TARKOITUS... 3 2 SOPIMUKSEN VOIMASSAOLO... 3 3 TEHORESERVIMAKSU JA SEN MÄÄRÄYTYMINEN... 3 3.1 Tehoreservimaksu... 3

Lisätiedot

VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT

VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT 1. Luotonantajan / luotonvälittäjän henkilöllisyys ja yhteystiedot Luotonantaja Puhelinnumero Sähköpostiosoite Internet-osoite Stockmann Oyj Abp Aleksanterinkatu

Lisätiedot

KOULULAISKULJETUKSET Ostoliikennesopimuksen LIITE 1. Nämä ehdot liitetään ostoliikennesopimukseen. Sopimuksessa voidaan poiketa näistä ehdoista.

KOULULAISKULJETUKSET Ostoliikennesopimuksen LIITE 1. Nämä ehdot liitetään ostoliikennesopimukseen. Sopimuksessa voidaan poiketa näistä ehdoista. 1 (6) KOULULAISKULJETUKSET Ostoliikennesopimuksen LIITE 1 OSTOLIIKENTEEN EHDOT KOULULAISKULJETUKSET Nämä ehdot liitetään ostoliikennesopimukseen. Sopimuksessa voidaan poiketa näistä ehdoista. Hoidettaessa

Lisätiedot

VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT (19.05.2014)

VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT (19.05.2014) 1.12.2010 voimaan tullut kuluttajansuojalaki edellyttää, että asiakas saa ennen luottosopimuksen tekemistä luotosta keskeiset, sopimusta sekä kuluttajan oikeuksia koskevat tiedot Vakiomuotoiset eurooppalaiset

Lisätiedot

V AK I O M U O T O I S E T E U R O O P P AL AISET

V AK I O M U O T O I S E T E U R O O P P AL AISET V AK I O M U O T O I S E T E U R O O P P AL AISET K U L U T T AJALUOTTOTIEDO T ( S E C C I ) 1. Luotonantajan/-välittäjän nimi ja yhteystiedot Luotonantaja Osoite Puhelin Sähköpostiosoite Faksi Internet-osoite

Lisätiedot

VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT

VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT 1. Luotonantajan / luotonvälittäjän henkilöllisyys ja yhteystiedot Luotonantaja Osoite Puhelinnumero Sähköpostiosoite Internet-osoite Luotonvälittäjä

Lisätiedot

Sijoitusesite. ELTEL AB liikkeeseenlaskija yhtiötunnus 556728-6652, kotipaikka: Tukholma, Ruotsi www.eltelgroup.com

Sijoitusesite. ELTEL AB liikkeeseenlaskija yhtiötunnus 556728-6652, kotipaikka: Tukholma, Ruotsi www.eltelgroup.com 1 (5) Sijoitusesite ELTEL AB liikkeeseenlaskija yhtiötunnus 556728-6652, kotipaikka: Tukholma, Ruotsi www.eltelgroup.com YRITYSTODISTUSOHJELMA 100 MILJOONAA EUROA Sopimus yritystodistusten liikkeeseenlaskemisesta

Lisätiedot

KAUPPAKIRJA 1. OSAPUOLET MYYJÄ Lappi Timber Oy Y-tunnus Osoite: PL KEITELE Jäljempänä Myyjä

KAUPPAKIRJA 1. OSAPUOLET MYYJÄ Lappi Timber Oy Y-tunnus Osoite: PL KEITELE Jäljempänä Myyjä KAUPPAKIRJA 1. OSAPUOLET 1.1. MYYJÄ Lappi Timber Oy Y-tunnus Osoite: PL 4 72600 KEITELE Jäljempänä Myyjä 1.2. OSTAJA Kemijärven kaupunki Y-tunnus Osoite: PL 5, 98101 KEMIJÄRVI Jäljempänä Ostaja 2. KAUPAN

Lisätiedot

YkkösBonus MasterCard - luottokorttien käyttöehdot

YkkösBonus MasterCard - luottokorttien käyttöehdot YkkösBonus MasterCard - luottokorttien käyttöehdot 1 Soveltamisala ja määritelmät Näitä YkkösBonus MasterCard -luottokorttien käyttöehtoja sovelletaan :n (jäljempänä pankki ) kortinhaltijalle myöntämään

Lisätiedot

Maanvuokra. Maatalouslinja / Marica Twerin

Maanvuokra. Maatalouslinja / Marica Twerin Maanvuokra Maanvuokra Rakennetun viljelmän voi vuokrata (asuin- ja talousrakennukset) enintään 25 vuodeksi. Jos vuokrasopimuksessa ei ole mainittu aikaa, sopimus katsotaan tehdyksi 2 vuodeksi. Sopimus

Lisätiedot

Uudistuksia EtuTilin ja KäyttöTiliPlus-tilien ehtoihin

Uudistuksia EtuTilin ja KäyttöTiliPlus-tilien ehtoihin Marraskuu 2018 Uudistuksia EtuTilin ja KäyttöTiliPlus-tilien ehtoihin Hyvä asiakkaamme, Tässä kirjeessä kerromme sinulle EtuTilin ja KäyttöTiliPlus-tilin erityisiin ehtoihin tulevista muutoksista. Tilien

Lisätiedot

Yrittäjän eläkelain (YEL) mukaisen vakuutussopimuksen vakuutusehdot

Yrittäjän eläkelain (YEL) mukaisen vakuutussopimuksen vakuutusehdot Yrittäjän eläkelain (YEL) mukaisen vakuutussopimuksen vakuutusehdot Yleisiä määräyksiä 1 Näitä vakuutusehtoja sovelletaan yrittäjän eläkelain 110 :n mukaisen vakuutussopimuksen tehneen yrittäjän tai 143

Lisätiedot

As. Oy Espoon Koho Ennakkomarkkinointihinnasto Pyyntitie 1, Espoo. Pääomavastike. Hoitovastike. Huoneistotyyppi. Osake lkm.

As. Oy Espoon Koho Ennakkomarkkinointihinnasto Pyyntitie 1, Espoo. Pääomavastike. Hoitovastike. Huoneistotyyppi. Osake lkm. As. Oy Espoon Koho Ennakkomarkkinointihinnasto 5.4.06 Pyyntitie, 030 Espoo Porras Nro Krs. m Myynti n. /m A 050 5 h+kt 30,5 894 56 80 3 580 89 400 05 657 07 6 0 A 05 5 h+kt 5 3 05 90 450 050 30 500 67

Lisätiedot

2) Liikennöintivelvollisuus 3) Liikennöitsijän vastuu 4) Liikennöitsijän vastuun rajoittaminen 5) Liikenteestä vastaava henkilö

2) Liikennöintivelvollisuus 3) Liikennöitsijän vastuu 4) Liikennöitsijän vastuun rajoittaminen 5) Liikenteestä vastaava henkilö Palveluliikenne 1/6 OMAT SOPIMUSEHDOT PALVELULIIKENNE SISÄLLYSLUETTELO YHTEISTYÖN PERIAATE 1) Yhteistyösitoumus LIIKENNÖITSIJÄN ASEMA OSTAJAN ASEMA 2) Liikennöintivelvollisuus 3) Liikennöitsijän vastuu

Lisätiedot

Hyödykesidonnainen kertaluotto

Hyödykesidonnainen kertaluotto Luotonantaja Osoite Puhelinnumero Sähköpostiosoite Internet-osoite Luotonvälittäjä Osoite Puhelinnumero Sähköpostiosoite Internet-osoite Lindorff Invest Oy Joukahaisenkatu 6, 20520 TURKU 02 2700 550 eramaksu@lindorff.fi

Lisätiedot

Velkojan tulee olla ammattitaitonsa puolesta ammattimainen sijoittaja.

Velkojan tulee olla ammattitaitonsa puolesta ammattimainen sijoittaja. 1. SOPIMUS MULTIFIRE PÄÄOMALAINAN EHDOISTA SOPIJAPUOLET Velkoja Sijoittaja X (123456 1234) ( Yritys X ) Kotipolku 1 a 2 12345 Rahala Velallinen Hedgehog Oy 1920825 8 Vesannontie 9 A 00510 Helsinki 040

Lisätiedot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot 1. Luotonantajan nimi ja yhteystiedot Luotonantaja Yhteisötunnus Osoite Puhelin Sähköposti Internet-osoite 4finance Oy 2257545-4 Lintulahdenkuja 10,

Lisätiedot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot 1. Luotonantajan nimi ja yhteystiedot Luotonantaja Yhteisötunnus Osoite Puhelin Sähköposti Internet-osoite 4finance Oy 2257545-4 Lintulahdenkuja 10,

Lisätiedot

Luonnos KAUPPASOPIMUS 1 OSAPUOLET. Lappeenrannan kaupunki, Y-tunnus: PL 11, Lappeenranta. ( Ostaja )

Luonnos KAUPPASOPIMUS 1 OSAPUOLET. Lappeenrannan kaupunki, Y-tunnus: PL 11, Lappeenranta. ( Ostaja ) KAUPPASOPIMUS 1 OSAPUOLET Lappeenrannan kaupunki, Y-tunnus: 0162193-3 PL 11, 53101 Lappeenranta ( Ostaja ) ja Lappeenrannan Kuntakiinteistöt Oy, Y-tunnus: 2836239-6 PL11, 53101 Lappeenranta ( Myyjä ) Myyjä

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN VUOKRA-ASUNNOT OY PYYNTÖ 02.06.2014 Keskustie 5, 01900 NURMIJÄRVI

NURMIJÄRVEN VUOKRA-ASUNNOT OY PYYNTÖ 02.06.2014 Keskustie 5, 01900 NURMIJÄRVI Kh 9.6.2014 175 NURMIJÄRVEN VUOKRA-ASUNNOT OY PYYNTÖ 02.06.2014 Keskustie 5, 01900 NURMIJÄRVI NURMIJÄRVEN KUNTA Kunnanhallitus / kunnanvaltuusto Keskustie 2, 01900 NURMIJÄRVI KUNNAN OMAVELKAINEN TAKAUS

Lisätiedot

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA OSAPUOLET. Ismo Syvähuoko ja Sport Aid Urheilulääkäriasema Oy. Ismo Syvähuoko perustettavan yhtiön lukuun [].

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA OSAPUOLET. Ismo Syvähuoko ja Sport Aid Urheilulääkäriasema Oy. Ismo Syvähuoko perustettavan yhtiön lukuun []. KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA OSAPUOLET Ismo Syvähuoko ja Sport Aid Urheilulääkäriasema Oy ja Ismo Syvähuoko perustettavan yhtiön lukuun [].2017 2(6) KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA 1 OSAPUOLET 1.1 Myyjä Ismo Syvähuoko

Lisätiedot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot 1. Luotonantajan nimi ja yhteystiedot Luotonantaja Yhteisötunnus Osoite Puhelin Sähköposti Internet-osoite 4finance Oy 2257545-4 Mikonkatu 15 A, 00100

Lisätiedot