Orimattilan kaupunki Pöytäkirja 8/2022 1

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Orimattilan kaupunki Pöytäkirja 8/2022 1"

Transkriptio

1 Orimattilan kaupunki Pöytäkirja 8/ Vanhus- ja vammaisneuvosto Aika klo 09:00-12:10 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, 3krs. Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 151 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta Kokouksen työjärjestys Hämeen eläkeläisjärjestöjen neuvottelukunta alueellisena 7 vaikuttajana 155 Ajankohtaista Päijät-Sotesta ja kaupungin toimialoilta Ajankohtaista yhdistyksiltä Vanhus- ja vammaisneuvoston toimintakertomus vuodelta Lausuntopyyntö: Selvitys palveluliikenteen seudullisesta 12 kehittämisestä ja kuljetusten yhteensovittamisesta 159 Lausunto kaupunkistrategiasta Muut asiat Kokouksen päättäminen ja seuraava kokous 18

2 Orimattilan kaupunki Pöytäkirja 8/ Osallistujat Nimi Tehtävä Lisätiedot Läsnä Viljanen Markku puheenjohtaja, Kansalliset Seniorit Ry Rötkö Arja varapuheenjohtaja, Orimattilan Sotaveteraanit ry Heikkilä Emma jäsen, Lahden Seudun Teams Kehitysvammaisten Tuki ry Rantalainen Päivi jäsen, Eläkeliiton Orimattilan yhdistys ry Tuomela Olavi jäsen, Orimattilan Seudun Kuulo Ry Tupelin Piia jäsen, Orimattilan Teams seurakunta Virtanen Tuula jäsen, Orimattilan Eläkkeensaajat ry Sikkilä Sari Kaupunginhallituksen Teams edustaja Paakkari Anni varajäsen, Päijät-Hämeen omaishoitajat Hämäläinen Kristiina Esittelijä, sihteeri Haapakangas Katriina Hämeen eläkeläisjärjestöjen neuvottelukunta Teams Olkkonen-Nikula Anu Toimialajohtaja, Päijät-Sote Teams Soini Corinne Palvelupäällikkö, Päijät- Sote Poissa Alestalo Tiina Backman Kaarina Allekirjoitukset Markku Viljanen puheenjohtaja Kristiina Hämäläinen pöytäkirjanpitäjä Käsitellyt asiat Pöytäkirjan tarkastus Orimattilan kaupunki (pvm)

3 Orimattilan kaupunki Pöytäkirja 8/ Olavi Tuomela pöytäkirjantarkastaja Piia Tupelin pöytäkirjantarkastaja Pöytäkirjan nähtävilläpito Kaupungin kotisivu

4 Orimattilan kaupunki Pöytäkirja 8/ Vanhus- ja vammaisneuvosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Vanhus- ja vammaisneuvosto Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

5 Orimattilan kaupunki Pöytäkirja 8/ Vanhus- ja vammaisneuvosto Pöytäkirjantarkastajien valinta Vanhus- ja vammaisneuvosto Valitaan kokoukselle kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Pöytäkirja voidaan tarkastaa sähköisesti. Valittiin pöytäkirjan tarkastajiksi Olavi Tuomela ja Piia Tupelin. Olaville soitto, kun pöytäkirja on tarkastettavana.

6 Orimattilan kaupunki Pöytäkirja 8/ Vanhus- ja vammaisneuvosto Kokouksen työjärjestys Vanhus- ja vammaisneuvosto Todetaan esityslistan mukainen työjärjestys. Hyväksytään lähetetyn esityslistan ulkopuolelta käsiteltäväksi otettavat asiat. Hyväksyttiin kokouksen työjärjestys.

7 Orimattilan kaupunki Pöytäkirja 8/ Vanhus- ja vammaisneuvosto Hämeen eläkeläisjärjestöjen neuvottelukunta alueellisena vaikuttajana Vanhus- ja vammaisneuvosto Valmistelu ja lisätiedot Hyinvointijohtaja Kristiina Hämäläinen, kristiina.hamalainen@orimattila.fi, p Hämeen eläkeläisjärjestöjen neuvottelukunta (HENE) perustettiin vuonna 2005 ja tällä hetkellä toiminnan piirissä on jäsentä. Toimintaa on Päijät-Hämeen ja Kanta-Hämeen maakuntien alueella. Hämeen eläkeläisjärjestöjen neuvottelukunnan toiminta on vapaamuotoinen yhteistoimintaelin, jonne jokainen järjestö saa nimetä kaksi edustajaa. Hämeen eläkeläisjärjestöjen neuvottelukunnan puheenjohtaja Katriina Haapakangas saapuu kokoukseen esittelemään toimintaa. Haapakankaan esitys on: Liite numero 1 Esittelijä Hyvinvointijohtaja Kristiina Hämäläinen Kuullaan esitys, käydään keskustelua ja merkitään saadut asiat tiedoksi. Kuultiin esitys, käytiin keskustelua ja merkittiin saadut asiat tiedoksi. Kiitettiin Haapakangasta vierailusta kokouksessa.

8 Orimattilan kaupunki Pöytäkirja 8/ Vanhus- ja vammaisneuvosto Ajankohtaista Päijät-Sotesta ja kaupungin toimialoilta Vanhus- ja vammaisneuvosto Valmistelu ja lisätiedot Hyvinvointijohtaja Kristiina Hämäläinen, kristiina.hamalainen@orimattila.fi., p Päijät-Sote - Päijät-Soten JOPA-hankketta (joustavan palvelun asumismallin kehittely) tulee kokoukseen esittelemään Corinne Soini. Esitys on Liite numero 2 - Alueellinen suunnitelma ikääntyneiden toimintakyvyn vahvistamiseksi on hyväksytty Orimattilan kaupunginvaltuustossa. Valmista suunnitelmaa tulee kokoukseen esittelemään toimialajohtaja Anu Olkkonen-Nikula. Suunnitelma on Liite numero 3 Kaupungin toimialat: - Käkelän ja Artjärven avoimet päivätoiminnat jatkuvat, ikääntyneiden liikuntaan keskittyvä liikuntaneuvoja Heidi Kilkki on aloittanut työssään Esittelijä Hyvinvointijohtaja Kristiina Hämäläinen Kuullaan esitykset, käydään keskustelua ja merkitään saadut asiat tiedoksi. Kuultiin Corinne Soinin esitys yhteisällisen asumisen hankkeesta ja käytiin aiheesta vilkasta keskustelua. Lisäksi kuultiin Anu Olkkonen- Nikulan esitys seudullisesta suunnitelmasta ikääntyneiden toimintakyvyn tukemiseksi. Merkittiin molemmat tiedoksi.

9 Orimattilan kaupunki Pöytäkirja 8/ Vanhus- ja vammaisneuvosto Lisäksi todettiin Käkelän ikääntyneiden avoin päivätoiminta alkaneeksi. Toiminta on saanut runsaasti kiitosta.

10 Orimattilan kaupunki Pöytäkirja 8/ Vanhus- ja vammaisneuvosto Ajankohtaista yhdistyksiltä Vanhus- ja vammaisneuvosto Valmistelu ja lisätiedot Hyvinvointijohtaja Kristiina Hämäläinen, p Tässä pykälässä on paikallisilla yhdistyksillä ja järjestöillä mahdollisuus tuoda käsiteltäväksi ajankohtaisia asioita. Aiheita voi ilmoittaa ennen kokousta hyvinvointijohtajalle tai nostaa asia käsittelyyn kokouksessa. Esittelijä Hyvinvointijohtaja Kristiina Hämäläinen Merkitään saadut asiat tiedoksi. Olavi Tuomela kertoi Kuuloyhdistyksen 40- vuotisjuhlista. Yhdistyksien edustajat kertoivat, että kokoontumisia on taas voinut järjestää. Huoli on edelleen puutteellisista kokoontumistiloista. Merkittiin saadut asiat tiedoksi.

11 Orimattilan kaupunki Pöytäkirja 8/ Vanhus- ja vammaisneuvosto Vanhus- ja vammaisneuvoston toimintakertomus vuodelta 2021 Vanhus- ja vammaisneuvosto / /2022 Valmistelu ja lisätiedot Hyvinvointijohtaja Kristiina Hämäläinen, p Orimattilan kaupunginhallitus on nimennyt elokuussa 2021 vanhusja vammaisneuvoston. Vanhus- ja vammaisneuvosto on kuntalaisten osallistumis- ja vaikuttamisväylä erityisesti ikääntynyttä väestöä ja vammaisia henkilöitä koskevissa asioissa. Vanhus ja vammaisneuvosto päätti edellisellä toimintakaudellaan, että se laatii vuosittain toimintakertomuksen- ja suunnitelman. toimintakertomus laaditaan edellisen vuoden toiminnasta seuraavan vuoden maaliskuun loppuun mennessä. Toimintakertomus laitetaan hyväksymisen jälkeen nähtäville kaupungin internet-sivuille sekä lähetetään kaupunginhallitukselle. Toimintakertomus vuodelta 2021 on Liite numero 4 Esittelijä Hyvinvointijohtaja Kristiina Hämäläinen Hyväksytään toimintakertomus ja lähetetään se hyväksyttäväksi kaupunginhallitukselle. Hyväksyttiin liitteenä oleva toimintakertomus vuodelta 2021 ja lähetetään se kaupunginhallitukselle hyväksyttäväksi.

12 Orimattilan kaupunki Pöytäkirja 8/ Vanhus- ja vammaisneuvosto Lausuntopyyntö: Selvitys palveluliikenteen seudullisesta kehittämisestä ja kuljetusten yhteensovittamisesta Vanhus- ja vammaisneuvosto Valmistelu ja lisätiedot Hyvinvointijohtaja Kristiina Hämäläinen, p Lahden joukkoliikennelautakunta on pyytänyt kunnillta ja näin ollen myös Orimattilan vanhus- ja vammaisneuvostolta lausuntoa Päijäthämeen alueelle laaditusta selvityksestä palveluliikenteen seudullisesta kehittämisestä ja kuljetusten yhteensovittamisesta. Selvityksen on laatinyt Ramboll Oy. Pyyntö on Liite numero 5 Nykytilanteessa kukin kunta järjestää itse alueensa sisäisen palveluliikenteen. Palveluliikenteen laajuus, malli, kustannukset, tilausjärjestelmä ja lipputuotteet vaihtelevat kunnittain. Kuntarajat ylittävää palveluliikennettä ei ole. Lisäksi hyvinvointiyhtymä on vastuussa vammaispalvelulain (VPL) sekä sosiaalihuolto- ja erityishuoltolain (SHL) mukaisten kuljetusten järjestämisestä. Näitä hoidetaan Hyky-kyyti nimikkeen alla. Selvityksessä on esitelty nykytilanne tunnuslukuineen, Lahteen suuntautuva joukkoliikenne, yhteenveto kuntahaastatteluiden tuloksista, erilaisia palveluliikenten toteutustapoja, reitti- ja aikatauluehdotuksia seudulliseen palveluliikenteeseen sekä muita toteutuksen yksityiskohtia. Selvitys on Liite numero 6 Selvityksessä on tunnistettu pontentiaalisimmiksi yhteysväleiksi suunnittelualueella seuraavat: Padasjoki-Asikkala-Hollola-Lahti Asikkala-Hollola-Lahti Orimattila-Lahti Hollola/Salpakangas-Lahti Selvityksessä esitetään, että LSL olisi luonnolllinen valinta seudullisen palveluliikenteen järjestäjäksi. Tällöin voidaan hyödyntää valmiita kustannusten jakoperusteita, lippujärjestelmää ja hankintaosaamista. Selvityksen mukaan luontevin tapa järjestää

13 Orimattilan kaupunki Pöytäkirja 8/ Vanhus- ja vammaisneuvosto palveluliikenteen tilausten vastaanottaminen ja välittäminen ajoneuvoille on hyvinvointiyhtymän kilpailuttaman kuljetustenohjauskeskuksen ja sen järjestelmän hyödyntäminen. Järjestely helpottaisi myös vpl- ja shlmatkojen ohjaamista palveluliikenteeseen. Varovaisiin matkustajamääräarvioihin perustuvilla oletuksilla liikenteen nettohinnaksi muodostuisi vuositasolla noin euroa. Lisäksi liikenteen on arvioitu vähentävän VPL-matkoista aiheutuvia kustannuksia noin euroa vuodessa. Seudullisen palveluliikenteen edistämiseksi ja tuomiseksi käytäntöön tarvitaan kuntien tahtotila ja näkemys selvityksestä. Lausunnossa tulee ottaa kantaa erityisesti kunnan halukkuuteen ja valmiuteen osallistua seudullisen palveluliikenteen hankintaan. Kuntia pyydetään ohjaamaan selvitys lausuttavaksi myös vammaisja vanhusneuvostoilleen. Esittelijä Hyvinvointijohtaja Kristiina Hämäläinen Vanhus-ja vammaisneuvosto tutustuu selvitykseen ja antaa sitä koskien omat lausuntonsa. Lausunto lähetetään elinvoima-tekniselle toimialalle tiedoksi ja liitettäväksi osaksi kaupungin antamaa lausuntoa. Vanhus- ja vammaisneuvosto toteaa lausunnossaan, että tehty selvitys oli kattava ja monipuolinen. Vanhus- ja vammaisneuvosto suhtautuu positiivisesti kaikkiin mahdollisuuksiin parantaa joukkoliikenneyhteyksiä ja saada ne paremmin asukkaita palvelevaksi. Selvityksessä esitetty reitti Orimattilasta Lahteen on hyvä, joskin jo nyt tarjontaa julkisen liikenteen puolella on tunnin välein. Erityistä tarvetta olisi kulkuyhteydelle keskussairaalaan. Selvityksessä oli mainittu muutamia esimerkki aikatauluja Artjärvi- Orimattila-Lahti väliselle reitille. Vanhus- ja vammaisneuvosto jäi kaipaamaan perusteluita selvityksessä esitetyille vuorojen ajankohdille. Kahdesta vaihtoehdosta aamuaika koettiin sopivan paremmin. Erityistä kiitosta vanhus ja vammaisneuvosto antaa huomiolle, että kyytien tilaamisessa olisi perinteisen puhelinsoiton mahdollisuus. Lausunnossaan vanhus- ja vammaisneuvosto toivoo, että erityisesti

14 Orimattilan kaupunki Pöytäkirja 8/ Vanhus- ja vammaisneuvosto Artjärveltä Orimattilan keskustan välinen kulkuyhteys palveluiden lähelle saataisi toimimaan. Lisäksi kylillä asuvien liikkumistarpeet tulisi ottaa huomioon. Vanhus- ja vammaisneuvosto haluaa omana huomionaan tässä yhteydessä nostaa kehittämisen kohteeksi, että omassa palvelubussissa on tällä hetkellä vain käteismaksun mahdollisuus. Tarvetta olisi myös tiedottaa enemmän Hennan liittymäkuljetuksesta ja mahdollisuudesta nousta mukaan koulukyyteihin. Vanhus- ja vammaisneuvosto kiittää Lahden Seudun joukkoliikennelautakuntaa mahdollisuudesta lausua tärkeään yhteiseen asiaan. Vanhus- ja vammaisneuvosto päätti lähettää lausuntonsa tiedoksi kaupunkikehitys- ja tekniselle toimelle ja pyytää, että lausunto lisätään osaksi Orimattilan kaupungin lausuntoa em. asiasta.

15 Orimattilan kaupunki Pöytäkirja 8/ Vanhus- ja vammaisneuvosto Lausunto kaupunkistrategiasta Vanhus- ja vammaisneuvosto Valmistelu ja lisätiedot Hyvinvointijohtaja Kristiina Hämäläinen, p Kuntastrategia on kunnanvaltuuston hyväksymä strategia, josta kunnan kaikki keskeisin päätöksenteko, suunnittelu ja kehittäminen johdetaan. Kuntalain 37 mukaisesti kunnassa on oltava kuntastrategia, jossa valtuusto päättää kunnan toiminnan ja talouden pitkän aikavälin tavoitteista. Kuntastrategia tulee tarkistaa vähintään kerran valtuuston toimikaudessa. Elävä kuntastrategia on kokonaisuus, joka muodostuu yhdestä strategiasta, sitä toteuttavista poikkihallinnollisista ohjelmista sekä toimiala- ja yksikkökohtaisista tulkinnoista tai suunnitelmista sekä tekemisestä. Strategiassa on kuntayhteisössä ja kuntaorganisaatiossa tapahtuneen vuorovaikutuksen johtopäätöksenä tehtävät linjaukset siitä, mitä pidetään kaikkein tärkeimpinä asioina, joihin halutaan erityisesti panostaa. Kuntien tai kuntayhtymien strategioissa yleisimpiä osa-alueita ja käsitteitä ovat visio sekä strategiset päämäärät ja tavoitteet sekä niiden toteutumisen mittaaminen. Sosiaalisesti kestävässä kunnassa asukkailla on aktiivinen rooli kunnan toiminnan ja kuntastrategian suunnittelussa. Kuntastrategiassa tulee huomioida myös kunnan asukkaiden osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuudet ja hyvinvoinnin edistäminen (Kuntalaki /410, 37 ). Nämä kirjaukset viittaavat vahvasti vanhus- ja vammaisneuvoston perustehtävään vaikuttamistoimielimenä. Kaupunginvaltuusto sekä kaupungin johtoryhmä ovat työstäneet Orimattilan kaupungin uutta kuntastrategiaa konsulttiyhtiö FCG:n avustamana syksystä Kaupunginhallitus on pyytänyt kuntastrategian luonnokseen vaikuttamistoimielinten lausunnot mennessä. Hyvinvointijohtaja esittelee strategialuonnosta kokouksessa. Luonnos on jaettu oheismateriaalina jäsenille.

16 Orimattilan kaupunki Pöytäkirja 8/ Vanhus- ja vammaisneuvosto Esittelijä Hyvinvointijohtaja Kristiina Hämäläinen Vanhus- ja vammaisneuvosto käy keskustelua ja kommentoi strategialuonnosta ja lähettää lausuntonsa kaupunginhallitukselle. Vanhus- ja vammaisneuvosto kävi keskustelua luonnoksesta ja kommentoi sitä. Lausunto päätetiin lähettää takasin kaupunginhallitukselle.

17 Orimattilan kaupunki Pöytäkirja 8/ Vanhus- ja vammaisneuvosto Muut asiat Vanhus- ja vammaisneuvosto Omaishoitajien valmennukset ovat alkaneet Orimattilassa. Ohjelma on Liite numero 7 Käytiin keskustelua Ikääntyneiden palveluasumisen ruokien huonontuneesta tasosta. Hyvinvointijohtaja lupasi viedä viestiä uudelleen hyvinvointiyhtymälle aiheeseen liittyen. Merkittiin omaishoitajien koulutukset tiedoksi.

18 Orimattilan kaupunki Pöytäkirja 8/ Vanhus- ja vammaisneuvosto Kokouksen päättäminen ja seuraava kokous Vanhus- ja vammaisneuvosto Valmistelu ja lisätiedot Hyvinvointijohtaja Kristiina Hämäläinen, p Aiemmin sovitun kokousrytmin mukaisesti seuraava suunniteltu kokous on perjantaina klo Esittelijä Hyvinvointijohtaja Kristiina Hämäläinen Todetaan seuraavan kokouksen ajankohta. Päätetiin kokous kello ja todettiin seuraavan kokouksen ajankohta.

ORIMATTILAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 4/2019 1

ORIMATTILAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 4/2019 1 ORIMATTILAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 4/2019 1 Laatimispvm 5.9.2019 Aika 13.09.2019 klo 09:00 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Osanottajat Nimi Laatunen Kirsti Sikkilä Sari Heikkilä Emma Henttonen Raimo

Lisätiedot

15 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta. 19 Terveiset yhteisöllisen asumisen seminaarista sekä Ikäkoti kuntoon - seminaarista

15 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta. 19 Terveiset yhteisöllisen asumisen seminaarista sekä Ikäkoti kuntoon - seminaarista Mikkeli Pöytäkirja 2/2017 1 (16) Aika 14.03.2017, klo 13:00-15:05 Paikka Lounashuoneen kabinetti, kaupungin virastotalo Käsitellyt asiat 13 Kokouksen avaus 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 15

Lisätiedot

PÖYTYÄN KUNTA VANHUS- JA VAMMAISNEUVOSTO

PÖYTYÄN KUNTA VANHUS- JA VAMMAISNEUVOSTO PÖYTYÄN KUNTA VANHUS- JA VAMMAISNEUVOSTO 26.1.2018 1. Aika: 26.1.2018 klo 10.00-11.00 Paikka: Paikalla: Kotikarpalo, Talvitie 1, 21800 Kyrö Veikko Rantala, Auranmaan kansalliset seniorit Marja Viitanen,

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Osallistujat Nimi Tehtävä Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Osallistujat Nimi Tehtävä Lisätiedot ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Vanhus- ja vammaisneuvosto Aika 06.06.2019 klo 09:00-11:15 Paikka Osallistujat Järjestötupa Nimi Tehtävä Lisätiedot Laatunen Kirsti pj., kaupunginhallitus Sikkilä

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:00-12:15. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 117

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:00-12:15. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 117 ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Vanhusneuvosto AIKA 16.02.2018 kello 10:00-12:15 PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 117 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaaminen 3 2 Kokouksen

Lisätiedot

Toivakan kunta Esityslista 3/2017 1/10. Sivistyslautakunta Aika klo 16:30. Toivakan kirjasto. Käsiteltävät asiat

Toivakan kunta Esityslista 3/2017 1/10. Sivistyslautakunta Aika klo 16:30. Toivakan kirjasto. Käsiteltävät asiat Toivakan kunta Esityslista 3/2017 1/10 Aika 24.10.2017 klo 16:30 Paikka Toivakan kirjasto Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 29 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 30 Esityslistan hyväksyminen 4 31 Pöytäkirjan

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1. Vanhusneuvosto. AIKA 29.04.2014 kello 10:30-11:20. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, kokoushuone 115

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1. Vanhusneuvosto. AIKA 29.04.2014 kello 10:30-11:20. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, kokoushuone 115 ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1 Vanhusneuvosto AIKA 29.04.2014 kello 10:30-11:20 PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, kokoushuone 115 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 22 Kokouksen avaaminen

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ (9 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ (9 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 (9 ) Vanhusneuvosto 02.06.2017 AIKA 02.06.2017 klo 10:00-11:10 PAIKKA Hopealyhty KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 20 Kokouksen avaus 3 21 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 8

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 8 ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 8 Vanhusneuvosto 01.06.2017 AIKA 14:00-15:00 PAIKKA Palvelukeskus Mäntyrinne KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 6 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 10 7 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 15

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 15 ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 15 Vanhusneuvosto 26.08.2015 AIKA 12:00-13:30 PAIKKA Palvelukeskus Mäntyrinne KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 VANHUSNEUVOSTON TÄRKEÄNÄ PITÄMIÄ PAINOPISTEALUEITA JA ASIOITA

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2015 1

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2015 1 Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2015 1 Vanhusneuvosto Aika 06.05.2015 klo 09:00-11:00 Paikka Kunnantalo, 2krs. Akseli-niminen kokoushuone Ervastintie 2 Läsnäolijat Niemeläinen Ismo puheenjohtaja Tammi

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 21

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 21 ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 21 Vanhusneuvosto 10.09.2014 AIKA 14:00-15:30 PAIKKA Palvelukeskus Mäntyrinne KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 17 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 23 18 PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Nuorisovaltuusto 06.02.2018 AIKA 06.02.2018 klo 16:00-17:01 PAIKKA Korvatunturin koulu KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2018 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-17:20 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2008 1 Vanhusneuvosto 27.10.2008 AIKA 27.10.2008 klo 10:00-11:30 PAIKKA Tuulensuun palvelukeskus, Huvilakatu 32 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 30 KOKOUKSEN AVAUS 3 31 KOKOUKSEN

Lisätiedot

27.2.2013 VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 VANHUSNEUVOSTON ASETTAMINEN 3

27.2.2013 VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 VANHUSNEUVOSTON ASETTAMINEN 3 1/2013 27.2.2013 Asiat VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 VANHUSNEUVOSTON ASETTAMINEN 3 VANH 4 VANH 5 VANH 6 VANH 7 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:40. Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:40. Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 Vanhusneuvosto AIKA 22.02.2019 kello 10:15-11:40 PAIKKA Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 34 Kokouksen avaaminen 3 35 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Vanhusneuvoston kokous Multian Palvelukeskus Poukama maanantaina klo

Vanhusneuvoston kokous Multian Palvelukeskus Poukama maanantaina klo MULTIAN KUNTA 3/2017 PÖYTÄKIRJA n kokous Multian Palvelukeskus Poukama maanantaina 27.11.2017 klo 13.00 15.00 ASIAT 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 20 Työjärjestyksen

Lisätiedot

Kuntalain 37 määrittää kuntastrategiasta seuraavaa: 1) kunnan asukkaiden hyvinvoinnin edistäminen; 2) palvelujen järjestäminen ja tuottaminen;

Kuntalain 37 määrittää kuntastrategiasta seuraavaa: 1) kunnan asukkaiden hyvinvoinnin edistäminen; 2) palvelujen järjestäminen ja tuottaminen; Kunnanhallitus 176 28.06.2017 Kunnanhallitus 328 13.12.2017 Kunnanhallitus 6 10.01.2018 Kunnanhallitus 26 31.01.2018 Kunnanhallitus 96 28.03.2018 Kunnanhallitus 159 06.06.2018 KUNTASTRATEGIAN LAATIMINEN

Lisätiedot

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 6/ (10)

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 6/ (10) Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 6/2016 1 (10) Tarkastuslautakunta Aika 13.12.2016 klo 13:00-16:45 Paikka Ahjosali, Kankaankatu 1 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 41 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 KATSAUS NEUVOSTON KULUNEESEEN

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 KATSAUS NEUVOSTON KULUNEESEEN ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Vanhusneuvosto 01.02.2017 AIKA 14:00-15:10 PAIKKA Palvelukeskus Mäntyrinne KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KATSAUS NEUVOSTON KULUNEESEEN 3 TOIMINTAKAUTEEN 2 KATSAUS KUNNAN

Lisätiedot

3 Mikkelin kaupungin rakennusjärjestyksen uusiminen, Suomenniemen aluejohtokunnan lausunto

3 Mikkelin kaupungin rakennusjärjestyksen uusiminen, Suomenniemen aluejohtokunnan lausunto Mikkeli Pöytäkirja 1/2017 1 (12) Aika 14.02.2017, klo 19:00-20:00 Paikka Kahvila-ravintola Salmenranta Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Mikkelin kaupungin

Lisätiedot

Vanhus- ja vammaisneuvoston kokous / Muistio

Vanhus- ja vammaisneuvoston kokous / Muistio Vanhus- ja vammaisneuvoston kokous / Muistio Aika Torstaina 26.1.2017 klo 10.00-12.02 Hollolan kunnanvirasto, kokoushuone Vesala, Virastotie 3 Läsnä Eila Iso-Kuortti (Eläkeliiton Hollolan yhdistys ry)

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:05-11:20. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 116

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:05-11:20. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 116 ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 Vanhusneuvosto AIKA 27.11.2018 kello 10:05-11:20 PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 116 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 22 Kokouksen avaaminen 3 23

Lisätiedot

PÖYTYÄN KUNTA. Aika: klo Palvelukeskus Kotikarpalo, Talvitie 1, KYRÖ

PÖYTYÄN KUNTA. Aika: klo Palvelukeskus Kotikarpalo, Talvitie 1, KYRÖ 31.01.2017 1. Aika: 31.1.2017 klo 9.10 10.10 Paikka: Palvelukeskus Kotikarpalo, Talvitie 1, 21800 KYRÖ Paikalla: Veikko Rantala, Auranmaan kansalliset seniorit Seppo Eskola, Pöytyän sotaveteraanit Jaakko

Lisätiedot

Muut Rikhard Manninen yleiskaavapäällikkö,

Muut Rikhard Manninen yleiskaavapäällikkö, 1 Kokousaika Keskiviikko 7.11.2018 klo 15:00 15:30 Paikka Östersundomin suunnittelu -yksikkö Kansakoulukatu 1, 4. kerros, neuvotteluhuone 402 Läsnä Jäsenet Mikko Aho puheenjohtaja, toimialajohtaja, kaupunkiympäristön

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 4 Suunnitelma ikääntyneen väestön tukemiseksi

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 4 Suunnitelma ikääntyneen väestön tukemiseksi Puumala Pöytäkirja 1/2017 1 (11) Aika 21.09.2017, klo 15:58-17:11 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone, kunnantalo Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Lappeenrannan kaupungintalo, neuvotteluhuone Venla, 1. krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Lappeenrannan kaupungintalo, neuvotteluhuone Venla, 1. krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 AIKA 24.01.2017 klo 15:00 16:30 PAIKKA Lappeenrannan kaupungintalo, neuvotteluhuone Venla, 1. krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ (11 ) Otsikko Sivu

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ (11 ) Otsikko Sivu KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 (11 ) Vammaisneuvosto 23.03.2017 AIKA 23.03.2017 klo 09:15-11:10 PAIKKA Keskustan palvelutalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 9 Kokouksen avaus 3 10 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ (10 ) Otsikko Sivu

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ (10 ) Otsikko Sivu KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 (10 ) Vammaisneuvosto 27.01.2017 AIKA 27.01.2017 klo 09:00-10:55 PAIKKA Keskustan palvelutalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja/ 5 / 2015 Asialista Vammaisneuvosto Lahdenpohja, Lahdenpohjantie 1, Mikkeli

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja/ 5 / 2015 Asialista Vammaisneuvosto Lahdenpohja, Lahdenpohjantie 1, Mikkeli Kokoustiedot Aika torstai klo 16.00 17.45 Paikka Lahdenpohja, Lahdenpohjantie 1, 50100 Mikkeli Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kauko Väisänen, puheenjohtaja Eero Erola, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta Marianne Karttinen

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta Marianne Karttinen NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Kokouspaikka Tiistai 16.2.2016 klo 13.00 15.31 Nokian lukio, Kylmänojankatu 3, 37100 Nokia OSALLISTUJAT Esa Martikkala

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (11) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (11) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2018 1 (11) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-16:20 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (12) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (12) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2017 1 (12) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:30-15:50 Paikka KYS, Auditoriorakennus Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja Marja Berg,

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Teknisen toimialan kokoushuone, kaupungintalon 2. krs.

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Teknisen toimialan kokoushuone, kaupungintalon 2. krs. ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Tarkastuslautakunta Aika 11.02.2019 klo 09:00-12:05 Paikka Teknisen toimialan kokoushuone, kaupungintalon 2. krs. Osallistujat Nimi Tehtävä Anttila Ari pj. Venesjärvi

Lisätiedot

Valmistelija: kaupunginjohtaja Jari Rantala, puh

Valmistelija: kaupunginjohtaja Jari Rantala, puh Kaupunginhallitus 234 14.08.2017 Kaupunginhallitus 382 27.11.2017 Kaupunginhallitus 30 29.01.2018 Kaupunginhallitus 65 26.02.2018 Kaupunginvaltuusto 13 05.03.2018 Loimaa-strategia 100/00.01.02/2017 Kh

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 3/ (7) Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Järvenpää Pöytäkirja 3/ (7) Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen Järvenpää Pöytäkirja 3/2018 1 (7) Aika 20.03.2018, klo 17:30-19:47 Paikka JUST Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen 7 Ilmoitusasiat 8 Ikääntyneiden

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Nimi Tehtävä Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Nimi Tehtävä Lisätiedot ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Itäinen aluejohtokunta Aika 30.11.2017 klo 19:34-19:54 Paikka Valtuustosali Osallistujat Nimi Tehtävä Lisätiedot Taavila Marko pj. Koskimaa Päivi vpj. Autio Raimo

Lisätiedot

Kulttuuritoimikunta PÖYTÄKIRJA 1/2019

Kulttuuritoimikunta PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kulttuuritoimikunta 11.01.2019 PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 3 Edellisen kokouksen pöytäkirjan hyväksyminen 4 Keskustelu kulttuuritoimikunnan

Lisätiedot

Perusturvakeskus, Turuntie 639, Riihikoski

Perusturvakeskus, Turuntie 639, Riihikoski PÖYTYÄN KUNTA VANHUSNEUVOSTO 24.10.2017 1. Aika: 24.10.2017 klo 9.00 10.00 Paikka: Paikalla: Perusturvakeskus, Turuntie 639, 21870 Riihikoski Veikko Rantala, Auranmaan kansalliset seniorit Seppo Eskola,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-15:55 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 2/2019

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 2/2019 Tarkastuslautakunnan kokous 3.4.2019 Pöytäkirja 2/2019 PÖYTÄKIRJA 2 (7) TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika 3.4.2019 klo 9.00 11.00 Paikka ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS, rak 1A, 3. krs Asiat 9-18

Lisätiedot

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018 Aika: Tiistaina 06.02.2018 kello 18.30 Paikka: Mestarinkatu 2, 20810 Turku Sisällys 1. KOKOUKSEN AVAUS... 2 2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 2 3. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN... 2

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2013 Tarkastuslautakunta

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2013 Tarkastuslautakunta NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2013 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Jatkokokousaika Maanantai 2.12.2013 klo 13.00 15.22 Jatkokokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT

Lisätiedot

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 1/ (11)

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 1/ (11) Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 1/2019 1 (11) Tarkastuslautakunta Aika 24.01.2019 klo 15:00-16:44 Paikka Hallintokeskus, kokoustila Aalto Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Perjantai Terveyskeskuksen hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs

Perjantai Terveyskeskuksen hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs Perjantai 12.10.2018 12.00 14.00 Terveyskeskuksen hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs läsnä: Tornion Invalidit ry. Raimo Toratti Lapin Näkövammaiset ry., Soile Järvirova Tornion kerho Tornion kaupunginhallitus

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 5

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 5 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 24.8.2016 klo 18 18.55 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:20. PAIKKA Kaupungintalo H 117 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:20. PAIKKA Kaupungintalo H 117 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Vanhusneuvosto AIKA 08.01.2019 kello 10:15-11:20 PAIKKA Kaupungintalo H 117 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 28 Kokouksen avaaminen 3 29 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

LIEKSAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu. 20 Kokouksen avaus Pöytäkirjantarkastajien valinta 5

LIEKSAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu. 20 Kokouksen avaus Pöytäkirjantarkastajien valinta 5 LIEKSAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2019 1 Vanhusneuvosto AIKA 06.05.2019 klo 13:00-15:20 PAIKKA Kulttuurikeskus, kokoushuone Simpauttaja KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 20 Kokouksen avaus 3 21 Kokouksen läsnäolijoiden

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ (12 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ (12 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 (12 ) Vammaisneuvosto 14.10.2015 AIKA 14.10.2015 klo 09:00-10:35 PAIKKA Keskustan palvelutalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 9 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 10 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 2/ (10)

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 2/ (10) Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 2/2017 1 (10) Tarkastuslautakunta Aika 21.03.2017 klo 14:00-17:00 Paikka Iisalmen Sairaala, kokoushuone Salmi, 2 kerros Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 7 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

SUOMUSSALMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 12/

SUOMUSSALMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ SUOMUSSALMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2018 111 Tarkastuslautakunta 2017-2020 20.12.2018 _ AIKA 13:00-15:04 PAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 75 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 2/ ( 8) Konsernijaosto

Tuusulan kunta Pöytäkirja 2/ ( 8) Konsernijaosto Tuusulan kunta Pöytäkirja 2/2018 1 ( 8) Aika 05.02.2018, klo 15:00-16:49 Paikka Tuusulan kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 9 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 10 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Porin kaupunki Pöytäkirja 3/ ( 14) Tarkastuslautakunta Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2017, jatkotoimenpiteet

Porin kaupunki Pöytäkirja 3/ ( 14) Tarkastuslautakunta Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2017, jatkotoimenpiteet Porin kaupunki Pöytäkirja 3/2019 1 ( 14) Aika 26.02.2019, klo 16:00-18:47 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone Ellen 3. krs Käsitellyt asiat 12 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 13 Pöytäkirjan

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-12:03. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, kokoushuone 123

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-12:03. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, kokoushuone 123 ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Vanhusneuvosto AIKA 04.05.2017 kello 10:15-12:03 PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, kokoushuone 123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 10 Kokouksen avaaminen

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2013 Tarkastuslautakunta

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2013 Tarkastuslautakunta NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2013 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 22.2.2013 klo 9.00 11.01 Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23, 2. kerros OSALLISTUJAT Esa Martikkala

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2013 Tarkastuslautakunta OSALLISTUJAT Esa Martikkala puheenjohtaja. Marianne Karttinen.

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2013 Tarkastuslautakunta OSALLISTUJAT Esa Martikkala puheenjohtaja. Marianne Karttinen. NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2013 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Jatkokokousaika Jatkokokouspaikka Keskiviikko 6.11.2013 klo 13.00 16.30 Varikko, Nokian valtatie 31, 37100 Nokia OSALLISTUJAT

Lisätiedot

Kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanhallituksen kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 2/2019 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä 21.3.2019 Kokoustiedot Aika Torstaina 28.3.2019 klo 14.00 Käsiteltävät asiat Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone 15 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Aika 10.5.2016 klo 14:03 17:19 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 58 59 60 Arviointikertomuksen käsittely Tilinpäätöksen 2015

Lisätiedot

POLVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1

POLVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 POLVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Vanhus- ja vammaisneuvosto 15.01.2018 Aika 15.01.2018 klo 10:00-13:55 Paikka Iso seurakuntatalo, Pappilantie 6 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 8.4.2011 klo 9.00 14.00 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Ahlqvist Leila jäsen Laukkanen

Lisätiedot

Päiväkeskuksen opetuskeittiö, Sairaalantie 4, Heinävesi. Otsikko Sivu 6 VANHUSNEUVOSTOJEN OSALLISTUMIS- JA

Päiväkeskuksen opetuskeittiö, Sairaalantie 4, Heinävesi. Otsikko Sivu 6 VANHUSNEUVOSTOJEN OSALLISTUMIS- JA HEINÄVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 10 Vanhusneuvosto 15.11.2016 AIKA 15.11.2016 klo 15:02-16:06 PAIKKA Päiväkeskuksen opetuskeittiö, Sairaalantie 4, 79700 Heinävesi KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 6 VANHUSNEUVOSTOJEN

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 1

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 Vanhusneuvosto AIKA 13.05.2015 kello 09:00-11:06 PAIKKA Kartanonmäki ruokasalin kabinetti KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2012 Tarkastuslautakunta OSALLISTUJAT Kalevi Heinonen puheenjohtaja. Markku Niskanen Mika Peltokorpi

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2012 Tarkastuslautakunta OSALLISTUJAT Kalevi Heinonen puheenjohtaja. Markku Niskanen Mika Peltokorpi NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2012 Tarkastuslautakunta 2009 2012 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Maanantai 24.9.2012 klo 13.00 14.59 Nokian paloasema, Öljytie 3, 37150 Nokia OSALLISTUJAT Kalevi Heinonen puheenjohtaja

Lisätiedot

SUOMUSSALMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/

SUOMUSSALMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ SUOMUSSALMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 22 Tarkastuslautakunta 28.03.2019 _ AIKA 13:00-14:14 PAIKKA Kunnanhallituksen huone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 15 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 16 Pöytäkirjan

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2014 Tarkastuslautakunta

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2014 Tarkastuslautakunta NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2014 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Perjantai 23.5.2014 klo 13.00 14.48 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Esa

Lisätiedot

UTAJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 1. Utajärven kunnanvirasto, kokoustila Liisan tupa

UTAJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 1. Utajärven kunnanvirasto, kokoustila Liisan tupa UTAJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 1 Työikäisten valmistelutoimikunta AIKA 21.08.2013 18:00-21:20 PAIKKA Utajärven kunnanvirasto, kokoustila Liisan tupa KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 24 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Reino Ojala Sirpa Köppä

Reino Ojala Sirpa Köppä Aika: 18.4.2007 klo 9:07 9:44 Paikka: Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymä Finlaysonin alue, Media 54 rakennus 2 krs. Satakunnankatu 18 A Päätöksentekijät: Ojala Reino puheenjohtaja Kivistö Anneli 4 8

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (11) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (11) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 (11) Julkinen Kokoustiedot Aika perjantai klo 13:30-15:55 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 Lukkarin koulun johtokunta 14.01.2016 KÄSITELLYT ASIAT Sivu 1 Lukkarin koulun oppilashuoltoryhmän toiminnan arviointiraportti lv 2014-2015 2 Lukkarin koulun talousarvion

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2017 Tarkastuslautakunta Markku Niskanen tarkastuslautakunnan sihteeri, avustava JHTT-tarkastaja

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2017 Tarkastuslautakunta Markku Niskanen tarkastuslautakunnan sihteeri, avustava JHTT-tarkastaja NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2017 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Maanantai 22.5.2017 klo 13.09 14.51 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Esa

Lisätiedot

15 Työryhmän edustus romaniasiain neuvottelupäiville

15 Työryhmän edustus romaniasiain neuvottelupäiville Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (7) Aika 24.08.2017, klo 12:10-14:00 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone Käsitellyt asiat 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 14 Pöytäkirjan tarkastus 15 Työryhmän

Lisätiedot

Hollolan kunnantalo, Virastotie 3. Kokoushuone Toivola. Katriina Haapakangas. Kärkölän järjestöedustaja,

Hollolan kunnantalo, Virastotie 3. Kokoushuone Toivola. Katriina Haapakangas. Kärkölän järjestöedustaja, Hollolan kunta / Muistio 1/2013 1 (5) n kokous Aika Tiistai 5.3.2013 kello 18.00 Paikka Hollolan kunnantalo, Virastotie 3. Kokoushuone Toivola. Läsnä Armas Hacklin Eija Koivuniemi Tiina Aarto Marjatta

Lisätiedot

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 3/2015 1

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 3/2015 1 Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 3/2015 1 Vanhusneuvosto Aika Paikka 25.08.2015 klo 10:00-12:15 Toimintakeskus Suvanto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Lisätiedot

puheenjohtaja jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen sihteeri

puheenjohtaja jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen sihteeri Pöytäkirja sivu 1(5) nro 2/2017 Elin: Vähemmistökielinen lautakunta Aika: 21.11.2017, klo 13.00 14.30 Paikka: Vaasan keskussairaala, X-talon 6. kerroksen kokoushuone Päätöksentekijät Läsnäolijat: Holm

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 1/2019 1/12

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 1/2019 1/12 ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 1/2019 1/12 Tarkastuslautakunta Aika 12.02.2019 klo 15:00-17:05 Paikka Tekninen toimi, kokoushuone, Asikkalantie 21 Käsitellyt asiat Asia Sivu 1 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta ( ) PHKS Karpalo-kabinetti

PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta ( ) PHKS Karpalo-kabinetti PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta (2017-2020) KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 18.10.2017 klo 14.00 - Paikka PHKS Karpalo-kabinetti KÄSITELTÄVÄT ASIAT 59 Kokouksen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (8) Kaupunginhallitus, suunnitteluasiat

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (8) Kaupunginhallitus, suunnitteluasiat Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2018 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 14:30-16:05 Paikka Kissakuusenkoulu, Kissakuusentie 20, Karttula Saapuvilla olleet jäsenet Antti Kivelä, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/ (12) Kuntakehitysjaosto

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/ (12) Kuntakehitysjaosto Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2017 1 (12) Aika 19.09.2017, klo 17:29-20:23 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Kajanus (5. krs) Käsitellyt asiat 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kaupungin virastotalo, Maaherrankatu 9-11, kokoushuone 3, 3. krs

Kaupungin virastotalo, Maaherrankatu 9-11, kokoushuone 3, 3. krs Mikkeli Pöytäkirja 2/2017 1 (7) Aika 16.02.2017, klo 16:30-17:19 Paikka Kaupungin virastotalo, Maaherrankatu 9-11, kokoushuone 3, 3. krs Käsitellyt asiat 4 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 5 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/ ( 13) Vanhusneuvosto

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/ ( 13) Vanhusneuvosto Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/2019 1 ( 13) Aika 25.02.2019, klo 09:30-11:50 Paikka Kunnantalo, 5krs Kajanus Käsitellyt asiat 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 3 Edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkistaminen ja

Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 3 Edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkistaminen ja Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/2014 1 Veteraaniasiain neuvottelukunta Aika 21.01.2014 klo 09:30-11:30 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 Tarkastuslautakunta 2009 2012

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 Tarkastuslautakunta 2009 2012 NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 Tarkastuslautakunta 2009 2012 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 24.5.2013 klo 10.00 12.15 Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23, 2. kerros OSALLISTUJAT Kalevi

Lisätiedot

26 Selvitykset tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen vuodelta 2016

26 Selvitykset tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen vuodelta 2016 Mikkeli Pöytäkirja 4/2017 1 (10) Aika 21.11.2017, klo 16:00-18:09 Paikka Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2. krs Käsitellyt asiat 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Sivistyslautakunta

Sivistyslautakunta Karkkilan kaupunki Pöytäkirja 6/2009 90 Sivistyslautakunta 15.09.2009 Aika 15.09.2009 klo 18:00-20:22 Paikka Haukkamäen koulu Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 48 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 92

Lisätiedot

SAVONLINNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017. Vammaisneuvosto

SAVONLINNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017. Vammaisneuvosto Vammaisneuvosto 27.09.2017 1 Aika 27.09.2017 kello 16:30-17:50 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Läsnä Kokkonen Jorma jäsen Kokkonen Tanja puheenjohtaja Sairanen Kati jäsen Juuti Pirkko KH:n edustaja

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 Aika 26.4.2016 klo 14:08 17:59 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 53 54 55 56 57 Tilintarkastusyhteisön raportin esittely tilinpäätöksen

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Vanhus- ja vammaisneuvosto Aika 06.10.2017 klo 10:00-12:00 Paikka Järjestötupa Osallistujat Nimi Laatunen Kirsti Sikkilä Sari Heikkilä Emma Henttonen Raimo Kanerva

Lisätiedot

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2016 1

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 Vammaisneuvosto 21.03.2016 AIKA 21.03.2016 klo 18:00-19:06 PAIKKA Helmirannan kokoustila, Helminkuja 3, 62200 Kauhava KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Valtakunnallisen

Lisätiedot

Pauli Salonpää x Marjatta Suominen x. Marketta Rouvinen - Juhani Räihä Olavi Tuikkanen x * Hellevi Pekkarinen *poistui kokouksesta 15.

Pauli Salonpää x Marjatta Suominen x. Marketta Rouvinen - Juhani Räihä Olavi Tuikkanen x * Hellevi Pekkarinen *poistui kokouksesta 15. KINNULAN KUNTA Pöytäkirja Sivu 1 Kokousaika 21.9.2017 kello 15 16 Kokouspaikka Kunnanvirasto, neuvotteluhuone Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) pj x = läsnä - = poissa

Lisätiedot

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 13

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 13 KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 13 Vanhusneuvosto 22.04.2015 AIKA 22.04.2015 klo 10:00-12:00 PAIKKA Tupasvilla, Kortesjärvi KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 Tupasvillan tehostettuun palveluasumiseen

Lisätiedot

Erkkilän palvelutalo, Kärkölä. Osoite Vanhatie 12 B 2, Järvelä. Läsnä Eija Koivuniemi Läntinen perusturvapiiri, sosiaali- ja terveysjohtaja

Erkkilän palvelutalo, Kärkölä. Osoite Vanhatie 12 B 2, Järvelä. Läsnä Eija Koivuniemi Läntinen perusturvapiiri, sosiaali- ja terveysjohtaja Hollolan kunta / Muistio 2/2013 1 (5) n kokous Aika Keskiviikko 29.5.2013 kello 18.00 Paikka Erkkilän palvelutalo, Kärkölä. Osoite Vanhatie 12 B 2, Järvelä. Läsnä Eija Koivuniemi, sosiaali- ja terveysjohtaja

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2017 1

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 Taloustyöryhmä AIKA 20.11.2017 kello 17:00-19:39 PAIKKA KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 16 Kokouksen avaus 3 17 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 18 Loimaan kaupungin

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ (14 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ (14 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2018 1 (14 ) Vanhusneuvosto 30.11.2018 AIKA 30.11.2018 klo 10:00-11:45 PAIKKA Mainiokoti Vihtori, Rovankatu 1, 94600 KEMI KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 58 Kokouksen avaus 3

Lisätiedot

Kokoustiedot. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Aika torstai klo 14:00-16:20. Kaupungintalo, kabinetti 2.

Kokoustiedot. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Aika torstai klo 14:00-16:20. Kaupungintalo, kabinetti 2. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2016 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 14:00-16:20 Paikka Kaupungintalo, kabinetti 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja Marja

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 1

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 1 NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 1 Vammaisneuvosto 12.10.2017 KÄSITELLYT ASIAT Sivu 16 Sosiaali- ja terveysjohtaja Erja Pentin puheenvuoro 4 17 Edellisen kokouksen pöytäkirjan hyväksyminen 6 18 Muut

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 16.5.2017 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Muut osallistujat: Mikko Luoma, tilintarkastaja

Lisätiedot

Vanhusneuvosto

Vanhusneuvosto Karkkilan kaupunki Pöytäkirja 2/2018 12 Vanhusneuvosto 16.05.2018 Aika 16.05.2018 klo 14:00-15:40 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Formari Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 11 Kokouksen järjestäytyminen

Lisätiedot

Paikka Peruspalvelukuntayhtymä Kallio, Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska

Paikka Peruspalvelukuntayhtymä Kallio, Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/2014 1 Veteraaniasiain neuvottelukunta Aika 23.09.2014 klo 09:30-11:15 Paikka Peruspalvelukuntayhtymä Kallio, Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 27.4.2016 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja poissa vpj. Mäenpää Jonna, paikalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen

Lisätiedot