Sadat trendiputiikit ja perinteiset turkkilaiset kaupat Punaisen tornin ympäristön kauppakaduilla

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Sadat trendiputiikit ja perinteiset turkkilaiset kaupat Punaisen tornin ympäristön kauppakaduilla"

Transkriptio

1 Kohdeopas Alanya Alanya Alanya tarjoaa kaikki ainekset onnistuneeseen aurinkolomaan. Suosittu Kleopatran ranta on lukuisien lomailijoiden suosikki, mutta kaupunkia reunustavat myös muut pitkät rannat, joiden palveluista nautitaan kesäpäivinä. Alanya on etenkin lasten kanssa aurinkolomaa viettäville täydellinen kohde. Useissa hotelleissa on lasten altaat ja vesipuistot lumoavat pienet lomailijat. Kun palvelut vielä pelaavat ja joskus jopa suomeksi, niin loma on yhtä helppoa kuin hiekkakakun teko! Sadat trendiputiikit ja perinteiset turkkilaiset kaupat Punaisen tornin ympäristön kauppakaduilla takaavat, että ostokset täyttävät matkalaukun. Ravintolat eivät jää kaupoista jälkeen. Ravintoloiden skaala ulottuu mutkattomista kansanravintoloista sataman vaativankin kulinaristin odotukset täyttäviin ravintoloihin. Kesällä yöelämä herää eloon rauhallisen kevään jälkeen. Huvittelukortteleiden baarit ja diskot tahdittavat vauhdikasta ja nuorekasta menoa. Ensi kesänä voit lentää lomalle Alanyaan suoraan Oulusta maanantaisin VARAA MATKA ALANYAAN SUORAAN OULUSTA LASTEN JA NUORTEN AURINKOKLUBIT Aurinkomatkojen Lasten ja Nuorten Aurinkoklubit toimivat Alanyassa, Grand Zaman Garden Park -hotellissa kesällä Lasten Aurinkoklubi toimii aina toukokuun alusta elokuun loppuun sekä koululaisten syyslomaviikoilla. Nuorten Aurinkoklubin aktiviteetteihin voi osallistua koululaisten kesä- ja syyslomaviikoilla. Lue lisää maksuttomasta Lasten Aurinkoklubista perheen pienimmille ja kouluikäisille suunnatun Nuorten Aurinkoklubin hauskasta lomaohjelmasta.

2 CROSSNATURE Hikoile, ulkoile ja pidä hauskaa! Majoittumalla valikoiduissa hotelleissamme Alanyassa, voit kesällä 2016 osallistua maksuttomaan Crossnature-harjoitteluun yhdestä kolmeen kertaan viikossa Yhdistä lomaasi kuntoa ja mieltä kohottavaa liikuntaa ulkoilmassa ja palaa takasin arkeen uutta intoa puhkuen! Crossnature-harjoitteluun voit osallistua seuraavista hotelleista, jotka sijaitsevat noin viidentoista minuutin hölkkämatkan päässä harjoittelupaikasta Ark Suite Grand Zaman Garden Park Grand Zaman Beach Green Park Elite Orkide Riviera Hotel & Spa Katso myös äkkilähdöt Alanyaan! Hyvä tietää kohteesta ASUKASLUKU JA ETÄISYYDET Alanya , joista keskustassa n as. Side 65 km Belek 100 km Antalya 130 km Kemer 180 km Marmaris 500 km Istanbul 850 km AURINKOMATKAT KOHTEESSA Lomastasi huolehtii Aurinkopalvelu. Ilonasi on suomenkielinen opas ja paras lomaohjelma.

3 Tapaat oppaamme kohteessa ja voit ottaa yhteyttä Aurinkolinjan kautta puhelimitse, tekstiviestillä ja sosiaalisessa mediassa. AUTONVUOKRAUS Voit vuokrata auton lomallesi kätevimmin verkkosivuiltamme. Voit noutaa auton lentoasemalta tai vuokraamon keskustan toimipisteestä. Saadaksesi varmasti haluamasi auton tee autonvuokraus hyvissä ajoin ennen matkasi alkua. Mikäli vuokraat auton vasta perillä, ota yhteys oppaaseemme muutama päivä ennen haluttua vuokrausajankohtaa. Paikalla vuokrattavien autojen hinnat ja vuokrausehdot näet hotellissa olevasta Aurinkomatkojen Lomakansiosta. HARRASTUKSET Alanyassa tekemistä riittää jokaiseen lomapäivään. Vesiurheilukeskuksissa voi harrastaa kesäkaudella sukellusta, nousuvarjoliitoa ja banaaniveneellä ajelua. Rannoilla voi pelata rantalentopalloa. Pitkä ranta soveltuu myös lenkkeilyyn. Moottoriurheilun ystäville on karting-rata kaupungin itäosassa ohitustien läheisyydessä. Tennistä pelataan Damlatasin rannan hiekka- ja tartanpäälysteisillä kentillä. Alanyassa on suosittuja rantaklubeja ravintoloineen, mm. Palm Beach ja Havana Beach Club. Niissä voi uida ja ottaa aurinkoa. Alanyassa voi myös pyöräillä. Kaupungilla on 20 polkupyöräasemaa, joista pyörän saa käyttöön luottokortilla. Lähimmät golfkentät sijaitsevat n. 90 kmn päässä Belekissä. SUKELLUS JA SNORKLAUS Sukellusretkiä ja sukelluskursseja järjestää Dolphin Dive. Myös sukellusta harrastamattomat voivat lähteä mukaan veneisiin sukelluskursseilla. Rannoilla voi harrastaa snorklausta. Vedenalainen elämä ei ole kuitenkaan kovin värikästä. Sukelluskeskusten retkille voi lähteä sukeltavan perheenjäsenen mukaan snorklaamaan. Snorklausvälineitä ei vuokrata, mutta niitä myydään marketeissa ja sukelluskeskuksissa.

4 HYVÄ TIETÄÄ KOHTEESTA APTEEKKI JA LÄÄKÄRI Alanyan keskustassa on useita apteekkeja. Apteekeista saa suunnilleen samoja käsikauppalääkkeitä kuin Suomessa. Alanyassa on useita yksityisklinikoita ja sairaaloita, jotka hyväksyvät useimmat suomalaiset vakuutuskortit. Lääkärit vierailevat tarvittaessa myös hotellilla. Lääkkeet maksetaan käteisellä. JUOMAVESI Juomavesi on juomakelpoista, mutta pullovettä käytetään yleisesti juomavetenä. Pullotettua vettä on hiilihapollisena, soda, ja hiilihapottomana, su. LIIKUNTAESTEISET Alanyan keskusta on tasaista, ja jalkakäytävien reunoihin on tehty hiljattain luiskat. Ympäröivä maasto on epätasaista, korkeuseroja on jonkin verran. Invatakseja ei ole. Kohteessa on tilataksi, jossa on sivuun vedettävä ovi. Lentokenttä- ja retkibussien ovet ja portaat ovat kapeita. Pyörätuolilla liikkuva tarvitsee avustajan, joka voi nostaa hänet autoon tai bussiin. Lentokenttäkuljetuksiin on mahdollista saada invataksi. Invataksi varattava etukäteen. Kokoontaitettavia, peruslaatuisia pyörätuoleja vuokrataan. Pyörätuolilla liikkuville tarkoitettu ranta on Kleopatran rannalla, jossa on aurinkotuolit, pukukopit, suihkut ja wc. Pyörätuolilla liikkuville ranta on maksuton. Wcn käytöstä vapaaehtoinen maksu. Katso listastamme liikuntajoitteisille sopivat hotellit. LUOTTOKORTIT Visa, MasterCard, Visa Electron, Diners ja American Express käyvät suurimmissa liikkeissä ja ravintoloissa. Eri puolilla kaupunkia on automaatteja ja rahanvaihtopisteitä, joista voi nostaa rahaa Visalla, Visa Electronilla ja MasterCardilla. American Expressillä ja Dinersilla voi nostaa rahaa muutamasta automaatista. Visa Electronin yhteyksissä voi olla ajoittain ongelmia. Matkavaluutaksi kannattaa ottaa euroja ja vaihtaa paikallista valuuttaa vasta kohteessa. Lentoaseman rahanvaihtopisteessä on huono kurssi, ja valuutanvaihdosta peritään komissio.

5 Myös hotellit vaihtavat valuuttaa. Turkin liirojen ohella lähes kaikkialla voi maksaa myös euroilla, mutta eurohinnat saattavat olla hieman kalliimpia. PALVELURAHA Palveluammateissa olevien henkilöiden palkka määräytyy suurelta osin palvelurahojen mukaan. Ravintoloissa voi laskun loppusummaa pyöristää 10 % ylöspäin. Voit muistaa lomasi lopussa myös hotellihuoneesi siivoojaa esim. 5 /vk. KULKUYHTEYDET Bussilla ja dolmusbussilla liikkuminen on edullista ja helppoa. Voit vuokrata taksin myös päiväksi ja lähteä katselemaan esimerkiksi vuoriston pikkukyliä ja jylhiä maisemia. Bussit Paikallisbussien tunnus on Alanya Belediye Halk Otobüsu. Bussit ovat numeroituja ja niillä on helppo liikkua keskustassa ja lähialueilla. Dolmusbussit liikennöivät Alanyan keskustan dolmusasemalta lähikyliin. Dolmusbussin voit myös pysäyttää keskustan alueella missä tahansa kättä heiluttamalla. Dolmusasema sijaitsee markkina-alueen takana basaarialueen kupeessa. Kaukoliikenteen busseilla pääset edullisesti eri puolille Turkkia. Suurimpiin kaupunkeihin on useita vuoroja päivässä. Alanyassa on useita eri bussiyhtiöiden toimistoja, jotka myyvät paikkalippuja. Voit ostaa lipun myös bussiasemalta, Otogar, joka sijaitsee n. 3 km keskustasta länteen. Taksi Ympäri kaupunkia on useita taksiasemia. Kaikissa takseissa on taksamittari. Sovi hinta etukäteen pidemmille matkoille. LENTOKENTTÄKULJETUKSET

6 asti tämän Aurinkomatka-paketin hintaan sisältyvät edestakaiset bussikuljetukset lentokentältä hotellille alkaen tämän Aurinkomatka-paketin bussikuljetukset ovat maksullisia. Hinta 18 /aikuinen ja 9 /lapsi 2 17-v., alle 2-vuotiaat sylilapset maksutta. Voit ostaa myös yksityiskuljetuksen lentoasemalta hotellille. Bussikuljetuksen voit ostaa viimeistään lähtöä edeltävänä iltana, yksityiskuljetus tulee ostaa viimeistään viisi päivää ennen matkaa. Lentokenttä Antalya Bayindir International Airport Matkan pituus 120 km Matkan kesto 2 tuntia 15 min Yhteydet Antalyan lentoasemalta Pelkän lennon ostaneet pääsevät lentokentältä Alanyaan taksilla. Lentokenttä Gazipasa Airport Matkan pituus 45 km Matkan kesto n. 45 min Yhteydet Gazipasan lentoasemalta Pelkän lennon ostaneet pääsevät lentokentältä Alanyaan taksilla. MATKALLA LASTEN KANSSA Turkissa lapsia pidetään kuin kukkaa kämmenellä, ja hellyyttä riittää myös matkalla oleville lapsille. Lapset saavat paljon huomiota, ja he ovat tervetulleita joka paikkaan. Lapsille löytyy Alanyasta jos jonkinlaista viihdykettä leikki- ja pelimaailmasta minijunaan. Vesipuistot Alanya Aquapark sijaitsee Damlatasin rannan puolella, sisäänkäynti pääkadun puolelta. Vesipuisto on avoinna säävarauksella toukokuusta noin syyskuun puoliväliin päivittäin. Osaan liu'uista on ikäraja. Suurempi Water Planet -vesipuisto 30 km Alanyasta Antalyan suuntaan, on avoinna toukokuun puolivälistä syyskuun puoleen väliin saakka. Osaan liu'uista on ikäraja.

7 Muuta tekemistä lapsille Alanyassa on lukuisia leikkipuistoja liukumäkineen ja telineineen. Alanyum-ostoskeskuksen yläkerrassa on leikki- ja pelimaailma sekä pomppulinna. Alaikäraja on 3 vuotta. Ostoskeskuksen 2. kerroksessa on minijuna perheen pienimmille. Minigolfia voi pelata Damlataksen puistossa sekä itäisellä rannalla, lähellä Migros-supermarkettia olevalla kentällä. Alanyan satamassa on minijuna lapsille. Pienet lapset Alanyassa lasten ruokien valikoimat ovat hyvät. Saatavilla on purkkiruokia ja puurojauheita. Varsinkin vellit ovat huomattavasti makeampia kuin Suomessa. Lasten vaippoja sekä uimavaippoja voi ostaa marketeista ja apteekeista. NÄHTÄVYYDET Alanyan ylpeys Kale-kukkula kohoaa korkeimmalta kohdalta noin 250 metrin korkeuteen. Linnoitus on rakennettu 1200-luvulla. Muurien sisällä on bysantinaikainen kirkko, vesisäiliöitä ja näköalatasanteita. Linnoituksen alapuolella on kahdeksankulmainen Punainen torni, jonka rakennutti sulttaani Aladdin Keykubat vuonna Punainen torni on 33 m korkea ja halkaisijaltaan 29 m. Punaisesta tornista alkaa Kale-kukkulan linnoituksen uloin osa ja sieltä on upeat näköalat. Tornin museossa on selzukkien ja ottomaanien aikaisia puutöitä, aseita ja mattoja. Alanyassa voi tutustua kiehtoviin luoliin. Kaupungin edustalla olevalla niemellä on useita luonnonmuovaamia luolia, kuten Merirosvoluola, Fosforiluola sekä Rakastavaisten luola. Niitä pääsee näkemään esimerkiksi meriretkilaivojen kyydistä. Damlatasin tippukiviluola on kaupungin keskellä olevan kukkulan länsipuolella. Luolan ilmalla uskotaan olevan parantavia vaikutuksia. Se on erittäin hiilidioksidipitoista, kosteus on lähes 100 % ja lämpötila ympäri

8 vuoden n. 22 astetta. Tippukiviluola Dim Magarasi on 350 m pitkä tippukiviluola Cebelisvuorella, 12 km Alanyasta itään. Ylhäältä on upeat näkymät pinjametsien peittämille rinteille ja laaksoon, jossa virtaa Dimcayjoki. OSTOKSET Alanyassa ostosmahdollisuudet ovat hyvät. Ostoksia voi tehdä lukuisissa basaarikaupoissa sekä useissa kiinteähintaisissa kaupoissa. Valinnanvaraa riittää ja hinnat ovat melko edullisia. Suosittuja tuliaisia ovat esimerkiksi kultakorut, nahkavaatteet, matot, mausteet sekä alabasterija onyx-esineet. Parhaat ostospaikat Alanyan pääkadun varrella, Atatürk Caddesilla, on turkkilaisten ja kansainvälisten vaatemerkkien liikkeitä, joissa on kiinteät hinnat ja hinnat selkeästi esillä. Suosittuja ostospaikkoja ovat esimerkiksi LC Waikiki, De Facto sekä Mavi. Keskusta-alueella on monia kulta-, nahka-, sekä mattokauppoja. Basaarialueet levittäytyvät Atatürkin kadun molemmille puolille. Alanyan ainoassa ostoskeskuksessa, Alanyumissa, on myytävänä vaatteita, kenkiä, elektroniikkaa, kosmetiikkaa sekä siellä on myös ruokamarketti. Markkinat ovat hyviä paikkoja tutustua paikalliseen kaupankäyntiin. Markkinoilla myydään esimerkiksi vihanneksia, hedelmiä, vaatteita, kenkiä ja tuliaistavaraa. Alanyassa markkinoita on useampana päivänä viikossa. Isoimmat ja tunnetuimmat markkinat järjestetään Manavgatin kaupungissa, joka on noin tunnin ajomatkan päässä Alanyasta Antalyan suuntaan. RAVINTOLAT JA HUVIT Alanyan ravintolat tarjoavat herkkuja laidasta laitaan. Kansainväliset ravintolat ovat pääsääntöisesti joko keskustan basaarialueella, satamassa tai Atatürk Caddesi -pääkadulla. Turkkilainen ruoka tulee parhaiten tutuksi yksinkertaisissa paikallisissa ravintoloissa. Valittavana on myös pizzerioita ja pihvipaikkoja.

9 Alanyan yöelämä on kesällä nuorekasta ja vilkasta, ja keskittyy basaarin ja sataman väliselle alueelle. Suosituimmat baarit sijaitsevat satamassa. Turkkilaisissa musiikkiravintoloissa tunnelma on huipussaan puolenyön jälkeen. UIMARANNAT Alanyan ympäristössä on lukuisia puhtaaksi luokiteltuja nk. Sinisen lipun rantoja. Alanyan kaupungin edustalla on pitkä, hienohiekkainen Kleopatran ranta. Linnoituskukkulan toisella puolella on 10 km pitkä itäinen hiekkaranta. Korkeat aallot saattavat ajoittain haitata uimista. Rantapalvelut Kleopatran rannalla ja itäisellä rannalla on kesäkuukausina palveluita baareineen ja ravintoloineen. Aurinkotuoleja vuokrataan. Retket CROSSNATURE Hikoile, ulkoile ja pidä hauskaa! Tule mukaan nostattamaan kuntoa ja mieltä. Alanyassa voit osallistua maksuttomaan Crossnature-harjoitteluun yhdestä kolmeen kertaan viikossa Crossnature yhdistää eri urheilulajeja voimaharjoittelusta kaloreita polttaviin tempolajeihin, jotka treenataan ulkona yhdessä koulutetun suomenkielisen ohjaajan johdolla. Crossnature-harjoitteluihin voivat osallistua kaikki yli 10-vuotiaat aurinkomatkalaiset seuraavista hotelleista (alle 18-vuotiaat aikuisen seurassa) Ark Suite Bavyera Develi Grand Zaman Garden Park Grand Zaman Beach Green Park

10 Elite Orkide Riviera Hotel & Spa VARAA PAIKKA CROSSNATURE-HARJOITTELUUN matkaa ostaessasi, Oma loma -palvelussa tai ottamalla yhteyttä myyntipalveluumme. Paikkoja on rajoitetusti. Crossnatureen voit ilmoittautua myös lomakohteessa, jos ryhmässä on vapaita paikkoja. Hinta maksuton LASTEN AURINKOKLUBI 3 6-VUOTIAILLE Kesällä 2016 maksuton Lasten Aurinkoklubi tarjoaa hauskaa tekemistä perheen pienimmille lomamatkasi aikana. Aurinkoklubi-hotellien uusi Lasten Aurinkoklubi kutsuu 3 6-vuotiaat pienet aurinkomatkalaiset nauttimaan omasta lomaohjelmasta suomenkielisten, koulutettujen ohjaajien kanssa muutaman tunnin päivässä aamupäivisin ja iltaisin, vähintään kolmena päivänä viikossa. Lasten Aurinkoklubi toimii Grand Zaman Garden Park -hotellissa toukokuun alusta aina elokuun loppuun, sekä koululaisten syyslomien aikaan. Hinta maksuton Varaa paikka Lasten Aurinkoklubiin Tee varaus Lasten Aurinkoklubiin matkaa ostaessasi, Oma Loma -palvelussa tai ottamalla yhteyttä myyntipalveluumme. Paikkoja on rajoitetusti. NUORTEN AURINKOKLUBI 1 PÄIVÄ Kesällä 2016 Nuorten Aurinkoklubi tarjoaa kouluikäisille aktiivista tekemistä ja hauskanpitoa lomakohteessa vuotiaille aurinkomatkalaisille suunnattu Nuorten Aurinkoklubi järjestää

11 aamupäivisin hauskaa lomaohjelmaa, jossa nuoret tapaavat uusia kavereita ja saavat kivoja lomamuistoja omanikäistensä seurassa. Suomenkielisten ohjaajien vetämät aktiviteetit suunnitellaan aina ryhmän ikään sopiviksi, jotta jokaisella kouluikäisellä aurinkomatkalaisella riittää mielekästä ja hauskaa tekemistä koko lomamatkan ajan. Nuorten Aurinkoklubi järjestää aktiviteetteja suomenkielisten, koulutettujen ohjaajien johdolla vähintään kolme kertaa viikossa koulujen loma-aikaan Aurinkoklubi-hotelleissa majoittuville kouluikäisille. Aktiviteetteihin voivat osallistua kouluikäiset Ark Suite-, Grand Zaman Garden Park- ja Green Park -hotelleista. Aurinkomatkojen Nuorten Aurinkoklubi toimii koululaisten kesä- ja syyslomien aikaan. VARAA PAIKKA Matkavarauksen yhteydessä, Oma loma -palvelusta tai soittamalla myyntipalveluumme. Paikkoja rajoitetusti. Hinta 19 sisältää kuljetuksen aktiviteettikohteeseen NUORTEN AURINKOKLUBI 3 PÄIVÄÄ Kesällä 2016 Nuorten Aurinkoklubi tarjoaa kouluikäisille aktiivista tekemistä ja hauskanpitoa lomakohteessa vuotiaille aurinkomatkalaisille suunnattu Nuorten Aurinkoklubi järjestää aamupäivisin hauskaa lomaohjelmaa, jossa nuoret tapaavat uusia kavereita ja saavat kivoja lomamuistoja omanikäistensä seurassa. Suomenkielisten ohjaajien vetämät aktiviteetit suunnitellaan aina ryhmän ikään sopiviksi, jotta jokaisella kouluikäisellä aurinkomatkalaisella riittää mielekästä ja hauskaa tekemistä koko lomamatkan ajan. Nuorten Aurinkoklubi järjestää aktiviteetteja suomenkielisten, koulutettujen ohjaajien johdolla vähintään kolme kertaa viikossa koulujen loma-aikaan Aurinkoklubi-hotelleissa majoittuville kouluikäisille. Aktiviteetteihin voivat osallistua kouluikäiset Ark Suite-, Grand Zaman Garden Park- ja Green Park -hotelleista. Aurinkomatkojen Nuorten Aurinkoklubi toimii koululaisten kesä- ja syyslomien aikaan.

12 VARAA PAIKKA Matkavarauksen yhteydessä, Oma loma -palvelusta tai soittamalla myyntipalveluumme. Paikkoja on rajoitetusti. Hinta 50 sisältää kuljetukset aktiviteettikohteeseen KIEHTOVA KALE-KUKKULA Puolipäiväreissun aikana saat matkamuistoiksesi mahtavia makuja ja kivoja kokemuksia. Paikallisbussi hurauttaa Kale-kukkulan Ehmedekin alueelle, jossa tutustutaan turkkilaiseen kotiin sekä moskeijaan. Yksi aikojen saatossa käytössä olleista isoista vesisäiliöistä on restauroitu ja halukkaat pääsevät tutustumaan maan alle sen uumeniin. Turkin suosituimpia tuliaisostoksia ovat koristekurpitsasta tehdyt lampunvarjostimet. Pääset ihailemaan, kuinka niitä valmistetaan näppärästi ja taitavasti käsityönä. Iltapäivän aikana nautitaan perinteisiä turkkilaisia gözleme-lettuja juoman kera. VARAA RETKI Oma loma -palvelusta, soittamalla myyntipalveluumme tai oppaaltamme kohteessa Kesto puoli päivää (n. klo ) Hinta n. 18 /aikuiset, 9 /lapset 4 14-v. Sisältää sisältää bussilipun, gözleme-letun ja juoman (vesi tai tee) Opastus suomeksi Retkipäivä varmistuu matkustuskauden alettua. Kesän 2016 retkipäivä on tiistai, retki on ohjelmassa Huomioitavaa Retkelle lähdetään Alanyan keskustasta Steffany Diamond -kultaliikkeen edestä (merkitty lomakohteessa jaettavaan karttaan), jonne saapuminen omatoimisesti.

13 SAPADEREN KANJONI JA DIMIN TIPPUKIVILUOLA Turkin luonto tarjoaa paljon ihmeteltävää. Retkellä näet lähialueen tärkeimmät luonnonmuodostelmat ja kuulet samalla mielenkiintoista asiaa Turkista ja turkkilaisten arjesta. Matka vie sinut kippuraisia teitä pitkin Sapaderen kanjonille. Perillä pääset astelemaan kanjonin kylkeen rakennettua puusiltaa pitkin. Edessäsi avautuu huikea maisema metsäisten vuorten sylissä. Pysähdy kuuntelemaan veden kohinaa ja nauttimaan raikkaasta ilmasta. Lounaan jälkeen matka jatkuu kohti Dimin tippukiviluolaa. Luola on yksi Euroopan suurimmista ja täällä tippukivet jatkavat yhä hidasta kasvuaan. Halutessasi voit kävellä yli kolmesataa metriä pitkän luolan päästä päähän. Paluumatkalla pääset vierailemaan kivipajassa, jossa valmistuu erilaisia esineitä keskiajan onnenkivestä onyxista. VARAA RETKI Oma loma -palvelusta, soittamalla myyntipalveluumme tai oppaaltamme kohteessa Kesto koko päivä (n. klo ) Hinta n. 30 /aikuiset, 15 /lapset 4 14-v. Sisältää lounaan, pääsymaksut kanjoniin ja tippukiviluolaan Lisämaksusta lounasjuomat Opastus suomeksi Retkipäivä varmistuu matkustuskauden alettua. Kesän 2016 retkipäivä on keskiviikko, retki on ohjelmassa alkaen. Retkellä on säävaraus. MERIRETKI ALANYAN RANNIKOLLA Näe Alanyan maisemat mereltä käsin. Nauti merituulen hyväilystä ja auringon lämmöstä ihollasi. Rento retkipäivä sopii koko perheelle!

14 Päivän aikana seilataan puisella laivalla pitkin rannikkoa Kale-kukkulan maisemissa. Kukkulan kallioluolissa ovat piilotelleet niin merirosvot kuin rakastavaisetkin. Laivan miehistö valmistaa retkilounaamme laivalla. Viilentäviä juomia on tarjolla koko päivän ajan. Uimatauoilla voit pulahtaa kirkkaaseen mereen tai loikoilla auringossa laivan kannella. VARAA RETKI Oma loma -palvelusta, soittamalla myyntipalveluumme tai oppaaltamme kohteessa Kesto puoli päivää (n. klo ) Hinta n. 25 /aikuiset, 12,50 /lapset 4 14-v. Sisältää kevyen lounaan ja paikalliset juomat retken ajan (vesi, virvoitusjuomia, olut ja viini) Opastus retki on omatoiminen Retkipäivä varmistuu matkustuskauden alettua. Kesän 2016 retki toteutetaan toukokuusta syyskuuhun tiistaisin ja lauantaisin. Sään salliessa retki toteutetaan myös huhtikuussa. Huomioitavaa Retkelle lähdetään Alanyan keskustan satamasta, jonne saapuminen omatoimisesti. Tarkka paikka vahvistuu kohteessa. KLEOPATRA BEACH HAMAM TURKKILAINEN SAUNA Lomalla on lupa hemmotteluun! Turkkilaisen saunan jälkeen olosi on taivaallisen puhdas ja rentoutunut. Kolotukset katoavat saunan napakivellä pötkötellessäsi ja kosteat löylyt rentouttavat lihakset. Pesijät kuorivat ihosi karhealla kintaalla. Samalla irtoaa työstressi ja kiireet unohtuvat. Kuorinnan jälkeen sinut peitetään pehmeään saippuavaahtoon ja pestään päästä varpaisiin. Saunareissun kruunaa ihana öljyhieronta.

15 VARAA RETKI Oma loma -palvelusta, soittamalla myyntipalveluumme tai oppaaltamme kohteessa Kesto n. 2 tuntia Hinta n. 25 /aikuiset, 12,50 /lapset 5 11-v. Sisältää edestakaiset kuljetukset, hamamin, kuorinnan, vaahtopesun, kasvonaamion, öljyhieronnan (n. 20 min) ja virvokkeet (vesi, tee) Opastus retki on omatoiminen Retkipäivä retki toteutetaan päivittäin Huomioitavaa varaa mukaan uima-asu. Hamam-huoneessa ollaan oman seurueen kesken. JEEPPISEIKKAILU VUORISTOSSA Vietä hauska päivä Taurus-vuoristossa! Näet turkkilaisten arkielämää, jylhiä maisemia ja nautit samalla auringosta. Retken jälkeen olet kokenut palasen todellista Turkkia. Matka käy avojeepeillä tukka hulmuten. Vilpoinen ilma ympärillä tuoksuu männyltä. Vuoriston kauneus on vertaansa vailla. Kesällä paikalliset pakenevatkin vuoristoon Alanyan kuumuutta. Reitillä noustaan ammattikuljettajan kyydissä aina Alanyan alueen kauimmaisiin kolkkiin asti. Lounasta nautitaan joen varrella luonnon helmassa. Näet paikkoja, jonne suurin osa matkailijoista ei löydä. Ero vuoristokylien ja modernin Alanyan välillä on huikea. VARAA RETKI Oma loma -palvelusta, soittamalla myyntipalveluumme tai oppaaltamme kohteessa Kesto Hinta Sisältää Lisämaksusta koko päivä (n. klo ) n. 28 /aikuiset, 14 /lapset 6 11-v. lounaan ruokajuomat

16 Opastus englanniksi Retkipäivä varmistuu matkustuskauden alettua. Maalis- ja huhtikuun retkipäivä varmistuu kohteessa. Kesän 2016 retki toteutetaan ma, ti, to ja la 1.5. alkaen. KAPPADOKIA 3 PÄIVÄÄ Kappadokian kivimuodostelmilla sinua on vastassa yksi maailman tarunhohtoisimmista maisemista. Luonnon valtaisa voima saa mielen hiljenemään. Retki sopii historiasta ja unohtumattomista kokemuksista innostuneille! Retkellä pääset vierailemaan mm. Saratlin maanalaisessa kaupungissa ja näet Kappadokiaa ympäröivää laaksoaluetta. Göremen ulkoilmamuseossa näet ensimmäisellä vuosituhannella kallioon hakatut kirkot. Pääset käymään myös vanhassa karavaanireittien lepopaikassa. Iltaisin voit levätä päivän seikkailujen jälkeen tai osallistua lisämaksulliseen iltaohjelmaan. VARAA RETKI oppaaltamme kohteessa Kesto 3 päivää (2 yötä) Hinta n. 65 /aikuiset, 32,50/lapset 6 11-v. Lisämaksu yhden hengen huoneesta 10 Sisältää majoituksen kolmen tähden hotellissa puolihoidolla ja sisäänpääsyt nähtävyyksille Lisämaksusta juomat illallisilla ja päivien aikana. Voit halutessasi osallistua lisämaksulliseen iltaohjelmaan. Opastus englanniksi Retkipäivä

17 varmistuu matkustuskauden alettua. Kesän retki toteutetaan kahdesti viikossa, ti to ja pe su. Huomioitavaa varaa retkelle mukaan hyvät jalkineet sekä polvet ja olkapäät peittävä vaatetus. Retkellä tarvitaan passi hotellin sisäänkirjautumista varten. PAMUKKALE 2 PÄIVÄÄ KAHDELLE Näe ja koe yksi maailman luonnon ihmeistä! Pamukkalen kuuluisat kalkkikiviterassit ovat hohtaneet valkeina kilometrien päähän jo vuosituhansien ajan. Täällä on kylpenyt itse Kleopatra. Pulahda sinäkin lämmintä vettä pulppuavaan Kleopatran altaaseen ja sukella ajassa taaksepäin! Matkan varrella ohitetaan pieniä perinteisiä kyliä. Asumaton ylänkö jatkuu silmänkantamattomiin. Pamukkalen kalkkikivirinteiden päällä sijaitsi aikoinaan roomalainen kaupunki. Paikan lähteiden uskotaan nuorentavan ja edistävän terveyttä. Hierapoliksen kaupungin raunioilla voit kuvitella itsesi käyskentelemässä toogaan pukeutuneena antiikin kreikkalaisten joukossa. VARAA RETKI Oma loma -palvelusta, soittamalla myyntipalveluumme tai oppaaltamme kohteessa Kesto 2 päivää (1 yö) Hinta n. 50 /aikuiset, 25 /lapset 6 11-v. Sisältää majoituksen kahden tähden hotellissa, aamiaisen ja illallisen, sisäänpääsyt Hierapoliksen raunioille ja Pamukkalen kalkkikiviterasseille Lisämaksusta juomat illallisen ja päivien aikana. Pääsymaksu Kleopatran altaaseen n. 30 TL (n. 11 ) maksetaan paikan päällä. Opastus englanniksi Retkipäivä varmistuu matkustuskauden alettua. Kesän 2016 retkipäivät ovat ke to ja la su.

18 Huomioitavaa varaa retkelle mukaan hyvät jalkineet sekä polvet ja olkapäät peittävä vaatetus. Retkellä tarvitaan passi hotellin sisäänkirjautumista varten. Tämä retki on ostettavissa vain kahdelle tai kolmelle henkilölle, jolloin kolmas henkilö majoittuu lisävuoteella. Yhden hengen retki ostetaan erikseen. PAMUKKALE 2 PÄIVÄÄ YHDELLE Näe ja koe yksi maailman luonnon ihmeistä! Pamukkalen kuuluisat kalkkikiviterassit ovat hohtaneet valkeina kilometrien päähän jo vuosituhansien ajan. Täällä on kylpenyt itse Kleopatra. Pulahda sinäkin lämmintä vettä pulppuavaan Kleopatran altaaseen ja sukella ajassa taaksepäin! Matkan varrella ohitetaan pieniä perinteisiä kyliä. Asumaton ylänkö jatkuu silmänkantamattomiin. Pamukkalen kalkkikivirinteiden päällä sijaitsi aikoinaan roomalainen kaupunki. Paikan lähteiden uskotaan nuorentavan ja edistävän terveyttä. Hierapoliksen kaupungin raunioilla voit kuvitella itsesi käyskentelemässä toogaan pukeutuneena antiikin kreikkalaisten joukossa. VARAA RETKI Oma loma -palvelusta, soittamalla myyntipalveluumme tai oppaaltamme kohteessa Kesto 2 päivää (1 yö) Hinta n. 60 /aikuiset (sisältää yhden hengen lisämaksun) Sisältää majoituksen kahden tähden hotellissa, aamiaisen ja illallisen, sisäänpääsyt Hierapoliksen raunioille ja Pamukkalen kalkkikiviterasseille Lisämaksusta juomat illallisen ja päivien aikana. Pääsymaksu Kleopatran altaaseen n. 30 TL (n. 11 ) maksetaan paikan päällä. Opastus englanniksi

19 Retkipäivä varmistuu matkustuskauden alettua. Kesän 2016 retkipäivät ovat ke to ja la su. Huomioitavaa varaa retkelle mukaan hyvät jalkineet sekä polvet ja olkapäät peittävä vaatetus. Retkellä tarvitaan passi hotellin sisäänkirjautumista varten. Tämä retki on ostettavissa vain yhdelle henkilölle. Kahden ja kolmen hengen retki ostetaan erikseen. MANAVGATIN MARKKINAT JA JOKIRISTEILY Tee loman parhaat ostokset Manavgatin kaupungin värikkäillä markkinoilla! Anna markkinoiden tunnelman ja huokeiden hintojen viedä sinut mennessään. Iltapäivällä pääset rentoutumaan jokiristeilyllä. Matkalla markkinoille kuulet asiaa turkkilaisten arjesta. Antalyan rannikon suurimmat markkinat kokoavat yhteen maaseudulta tulleet kauppiaat. Pääset kiertämään markkinoita vapaasti parin tunnin ajan. Täytä kassisi mausteilla, vaatteilla, kengillä ja käsitöillä. Iltapäivällä matkataan jokilaivalla pitkin kirkkaanvihreänä virtaavaa jokea. Lounas nautitaan laivalla, jonka jälkeen pysähdytään hiekkasärkille. Täällä voit lekotella auringossa, pulahtaa mereen tai kastautua joen viileässä vedessä. Elokuun alusta alkaen vieraillaan myös Manavgatin vesiputouksilla, jossa näet luonnonkauneutta parhaimmillaan. VARAA RETKI Oma loma -palvelusta, soittamalla myyntipalveluumme tai oppaaltamme kohteessa Kesto Hinta Sisältää Lisämaksusta Opastus Retkipäivä koko päivä (n. klo ) n. 35 /aikuiset, 17,50 /lapset 4 14-v. lounaan, pääsymaksun Manavgatin vesiputouksille lounasjuomat suomeksi

20 varmistuu matkustuskauden alettua. Kesän 2016 retkipäivä on torstai. Retki on ohjelmassa 7.4. alkaen. Manavgatin putouksilla vieraillaan 2.6 alkaen. Huomioitavaa Manavgatin putouksilla vieraillaan 4.8 alkaen vesiputousalueen remontista johtuen. JEEPPISAFARI TÄHTITAIVAAN ALLA Koe riemunkiljahduksia ja vauhdin hurmaa! Suosittu retki alkaa Kale-kukkulalta purppuran punaisen auringon laskiessa. Illallispöydässä nautitaan turkkilaisia herkkuja. Näköalaravintolasta näet Punaiselle Tornille ja sataman sykkeeseen. Matkaa jatkuu ammattikuljettajien johdolla pitkin kutkuttavia reittejä. Anna Taurus-vuoriston yöllisen kesätuulen vilvoittaa kuuman rantapäivän jälkeen. Paimentolaisperheen isäntä toivottaa retkeläiset tervetulleeksi kyläänsä. Telttakylässä sinua odottaa tunnelmallinen illanvietto. Rentoudu tyynyllä loikoillen ja ihastele samalla itämaista tanssiesitystä. VARAA RETKI oppaaltamme kohteessa Kesto Hinta Sisältää Lisämaksusta Opastus Retkipäivä iltaretki (n. klo ) n. 28 /aikuiset, 14 /lapset 6 11-v. illallisen ruokajuomat englanniksi varmistuu matkustuskauden alettua. Retki toteutetaan toukokuusta lokakuuhun. FIRE OF ANATOLIA

21 Uskomaton tanssiesitys tuo idän ja lännen lähemmäksi toisiaan - sivilisaatioiden kohtaamisia kuvataan tanssin ja musiikin keinoin. Esitys kietoo Anatolian alueen vuosituhansien historian yhteen ja valloittaa jokaisen katsojan sydämen. Tulen elementin ympärille kootussa esityksessä yhdistyvät kansantanssit, rivitanssi, baletti ja nykytanssi. Taidokas tanssiryhmä tunnetaan ympäri maailman. Aspendoksessa Belekin kupeessa sijaitsevalla areenalla esitettävä show kestää noin kaksi tuntia ja sen puolivälissä on väliaika. VARAA RETKI oppaaltamme kohteessa Kesto Hinta Sisältää Opastus Retkipäivä iltaretki n. 50 /aikuiset, 20 /lapset 4 11-v. edestakaiset kuljetukset ja illallisen retki on omatoiminen varmistuu matkustuskauden alettua KOSKENLASKU Vietä vauhdikas päivä Koprülü -joen kuohuissa! Ota mukava asento kumiveneessä ja anna vuoristojoen viileän veden pärskyä kasvoille kun lasket vauhdilla alas koskea. Meno tuntuu vatsanpohjassa asti ja adrenaliini virtaa suonissa. Rauhallisemmat osuudet melotaan yhteisvoimin. Matkaa joella kertyy noin 13 kilometrin verran. Matkan varrella pysähdytään uimaan kristallinkirkkaaseen veteen, jossa saat tuntea virran voiman. Koskenlaskun jälkeen nautitaan buffetlounas. Ajomatka Koprülü -joelle kestää noin puolitoista tuntia Alanyasta ja Sidestä noin tunnin. VARAA RETKI oppaaltamme kohteessa

22 Kesto koko päivä Hinta n. 30 /aikuiset, 15 /lapset 6 11-v. Osallistujien alaikäraja on 6 vuotta. Sisältää edestakaiset kuljetukset, lounaan ja varusteet Lisämaksusta Voit vuokrata paikan päältä kengät ja hanskat (n. 3 /pari). Koskenlaskun päätteeksi on mahdollisuus ostaa dvd tai kuvia, joita valokuvaaja on ottanut matkan varrelta. Opastus englanniksi Retkipäivä varmistuu matkustuskauden alettua. Kesän 2016 retkipäivät ovat ke ja la. Huomioitavaa Mukaan kannattaa varata uimapuku ja pyyhe sekä vaihtovaatteet. Veneessä ei voi välttyä kastumiselta. Alueella ei ole tallelokeroita. MAASTOPYÖRÄILY Osallistu polkupyöräsafarille kauniin luonnon keskellä. Pääset nuuhkimaan raikasta vuoristoilmaa ja uimaan vilvoittavassa joessa vuorten ympäröimänä. Korkeuserot nousuineen ja laskuineen tuovat vaihtelua matkaan. Pyöräilyn lomassa pidetään taukoja ja vilvoitellaan jalkoja viileässä jokivedessä. Lounasta nautitaan metsän keskellä. Retkellä on mukana huoltoauto sekä pyöräilevät retkioppaat. Jokainen saa kulkea oman vauhdin mukaisesti, mutta retki vaatii hyvän peruskunnon. Teräsmies ei kuitenkaan tarvitse olla. Tällä retkellä jokainen hikoilee pelkästä hyvästä olosta. Retki lähtee liikkeelle aamulla Alanyasta, josta suunnatataan Taurusvuoriston siimekseen. Reittivaihtoehtoja on useita ja ne vaihtelevat viikoittain. Reitit ovat pituudeltaan keskimäärin 24 km, 30 km, 36 km tai 40 km. VARAA RETKI oppaaltamme kohteessa

23 Kesto Hinta Opastus Retkipäivä vaihtelee retkestä riippuen n. 30 /hlö. Osallistujien alaikäraja on 18 vuotta. englanniksi varmistuu matkustuskauden alettua. MERIROSVOSEIKKAILU Hii-o-hoi! Lapsiperheiden seikkailuntäyteinen iltapäivä vie turkoosina hohtavalle Välimerelle. Merirosvolaivan miehistö viihdyttää taidoikkailla tempuillaan ja kasvot koristuvat hurjilla maalauskuvioilla. Hauskaa pidetään myös tanssimalla vaahdon keskellä laivan kannella. Useampi uimatauko mahdollistaa pulahduksen virkistävään veteen. Yllätyksellinen iltapäivä huipentuu aarteenmetsästykseen, jonka löytäjä saa totta kai pitää. VARAA RETKI oppaaltamme kohteessa Kesto puoli päivää (n. klo ) Hinta n. 20 /aikuiset, 15 /lapset 0 14-v. Sisältää kevyen lounaan, juomat koko retken ajan Opastus englanniksi Retkipäivä varmistuu matkustuskauden alettua. Kesän 2016 retki toteutetaan kesäkuusta elokuuhun säävarauksella. Retkipäivä on torstai. Huomioitavaa Retkelle lähdetään satamasta, jonne saapuminen omatoimisesti. MÖNKIJÄSAFARI TAURUSVUORISTOSSA Vietä loman vauhdikkain päivä mönkijäsafarilla. Rapa ja pöly lentävät, mutta meno on taatusti hauskaa! Retki sopii vauhdin ja ulkoilman ystäville.

24 Retki alkaa ajoharjoittelulla, jonka jälkeen päästään tositoimiin. Ajoreitti kulkee pitkin vuorten rinteitä mäntymetsän maisemissa. Matkan varrella saatat nähdä vuohilaumoja laiduntamassa. Taukoa vietetään Dim-joen maisemissa. Täällä voit lepuuttaa kaasupeukaloa ja kastautua virkistävässä jokivedessä. VARAA RETKI oppaaltamme kohteessa Kesto Hinta Opastus Retkipäivä puoli päivää (n. 4 tuntia) n. 45 /henkilö. Alaikäraja 17 vuotta. englanniksi varmistuu matkustuskauden alettua. Kesän 2016 retki toteutetaan päivittäin. SUKELLUSKOKEILU Tee tutkimusmatka kiehtovaan vedenalaiseen maailmaan. Tällä retkellä saat ensikosketuksen sukelluslaitteisiin ja merenalaiseen elämään. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta sukeltamisesta. Päivä alkaa sukelluskoulu Dolphin Diven toimipisteessä Alanyan satamassa. Sukellussanasto, välineet ja päivän ohjelma käydään läpi venematkan aikana. Ensimmäiselle sukellukselle pääset heti aamupäivällä. Sukelluksen jälkeen sinulla on aikaa sulatella uutta tietoa ja ennen kaikkea uutta elämystä. Puolenpäivän aikaan nautitaan lounasta veneessä. Lounaan jälkeen on lepohetki, jonka aikana voit nauttia auringosta tai käväistä snorklaamassa. Toisen sukelluksen vuoro tulee iltapäivällä. Nyt jo hieman kokeneempana pystyt keskittymään paremmin vedenalaisen maailman ihmeisiin. VARAA RETKI oppaaltamme kohteessa Kesto puoli päivää

25 Hinta Sisältää Opastus Retkipäivä n. 60 /aikuiset, ei lapsialennusta. Osallistujien alaikäraja on 12 vuotta. yhden sukelluksen, varusteet, edestakaiset kuljetukset ja lounaan englanniksi varmistuu matkustuskauden alettua. SUKELLUSRETKET ALANYASSA Alanyan kirkkaat vedet tarjoavat hyvät puitteet sukellusharrastuksen jo aloittaneille. PADI -sukelluskeskus Dolphin Dive järjestää kahden sukelluksen retkiä Alanyan rannikolla. Kale-kukkulan ympäristöstä löytyy useita hyviä sukelluskohteita sekä aloittelijoille, että kokeneemmille sukeltajille. Voit lähteä vaikka yösukellukselle tai tutkimaan rannikon hylkyjä ja luolia. VARAA RETKI oppaaltamme kohteessa Kesto koko päivä Hinta n. 60 /aikuiset, ei lapsialennusta. Osallistujien alaikäraja on 12 vuotta. Ei sukeltava seuralainen 25 ja snorklaaja 35. Sisältää yhden sukelluksen, edestakaiset kuljetukset, lounaan ja sukellusvarusteet Opastus englanniksi Retkipäivä varmistuu matkustuskauden alettua Huomioitavaa retkelle osallistuvilla tulee olla suoritettuna vähintään sukelluksen peruskurssi SUPPAILU Supersuosittu laji nyt Alanyassa! Havaijilta alkunsa saanut hauska laji, tuttavallisemmin suppailu, kuuluu ehdottomasti aktiiviseen rantapäivään.

26 Suppailu sopii monelle, aikaisempaa kokemusta et tarvitse. Voit nauttia maisemista leppoisasti meloen. Saat myös helposti hien pintaan melomalla rivakammin ja samalla keskivartalon lihakset saavat hyvän treenin. Retkelle lähdetään Alanyan satamasta aamuauringon sarastaessa. VARAA RETKI oppaaltamme kohteessa Kesto Hinta Opastus Retkipäivä Huomioitavaa 2,5 tuntia n. 25 /aikuiset, ei lapsialennusta. Osallistujien alaikäraja on 14 vuotta. englanniksi varmistuu matkustuskauden alettua kuljetukset satamaan omatoimisesti VESIPUISTO EFTALIA ISLAND Vietä hauska päivä vauhdikkaiden vesileikkien parissa! Vesipuisto Eftalia Island tarjoaa liukuja, roiskeita ja pärskeitä jokaiseen kokoon ja makuun. Türklerin kylässä noin 20 kilometrin päässä Alanyasta sijaitsevassa puistossa nautit all inclusive -palvelusta. Lipun hintaan kuuluvat lounas, välipalat, jäätelö ja kaikki paikalliset virvoitus- ja alkoholijuomat. Nälän tai janon yllättäessä purtavaa löytyy puiston monista kioskeista, ravintoloista ja baareista. Alueelta löytyvät myös maksuttomat säilytyslokerot, pukeutumistilat ja suihkut. Auringonpalvojat suuntaavat rannalle, josta löytyy lisää maksuttomia aurinkotuoleja. VARAA RETKI oppaaltamme kohteessa Kesto Hinta koko päivä n. 35 /aikuiset, 25 /lapset 5 11-v.

27 Sisältää all inclusive -ateriat ja juomat päivän ajan, edestakaiset kuljetukset Opastus retki on omatoiminen Retkipäivä varmistuu matkustuskauden alettua. Puisto on avoinna toukokuusta lokakuuhun säävarauksella. AURINGONLASKUN ILLALLINEN OMALLE MATKASEURUEELLE Unohtumaton lomaelämys, josta voit nauttia oman lomaseurueesi kanssa. Tunnelmallinen illallinen nautitaan auringon laskiessa. Sympaattisessa perheravintolassa kaupungin ulkopuolella palvelu pelaa viimeisen päälle. Ravintola on paikallisten suosima ja tunnelmaltaan kotoisa ja lämminhenkinen. Tänne ei eksy sattumalta. Ruokana tarjotaan alanyalaisia herkkuja, joita ei moni keskustan ravintola tarjoa. Rinteeltä avautuvat upeat maisemat kaupungin suuntaan. Täydellinen paikka viettää ikimuistoista iltaa! VARAA RETKI Oma loma -palvelusta, soittamalla myyntipalveluumme tai oppaaltamme kohteessa Hinta n. 65 /hlö, minimiosallistujamäärä on 2 henkilöä/seurue. Sisältää edestakaiset kuljetukset, kolmen ruokalajin illlallisen (pääruokavaihtoehtoina lammas, kana tai kala), ruokajuomaksi vettä ja yhden 75 cln pullon viiniä kahdelle henkilölle Opastus retki on omatoiminen Retkipäivä valitse haluamasi retkipäivä kohteessa BUSSIKULJETUS LENTOASEMALTA HOTELLILLE Tämän Aurinkomatka-paketin hintaan sisältyvät edestakaiset bussikuljetukset lentoasemalta hotellille asti alkaen tämän Aurinkomatka-paketin bussikuljetukset ovat

28 maksullisia. Hinta 18 /aikuinen, 9 /lapsi 2 17-v. Alle 2-vuotiaiden sylilasten lentokenttäkuljetuksesta ei veloiteta. Bussikuljetuksemme ovat aina meno-paluu-kuljetuksia, jotka voit ostaa varauksen yhteydessä verkkokaupasta, Oma lomasta tai myyntipalvelusta viimeistään lähtöä edeltävänä iltana. YKSITYINEN LENTOKENTTÄKULJETUS Tässä kohteessa voit matkustaa lentoasemalta hotelliisi nopeasti ja mukavasti myös yksityiskuljetuksella, jonka tarkemmat hintatiedot löydät tehdessäsi varausta. Autoon mahtuu 1 matkalaukku/hlö. Yksityiset lentokenttäkuljetuksemme ovat aina meno-paluu-kuljetuksia, jotka voit ostaa varauksen yhteydessä verkkokaupasta, Oma lomasta tai myyntipalvelusta viimeistään 5 päivää ennen matkaa. Turkki Leppoisa lämpötila, auringossa kylpevät rannat, kiehtova kulttuuri ja turkkilainen ruoka. Ne vetävät suomalaisia kerta toisensa jälkeen viettämään lomaa Turkkiin. Aurinkomatkojen Turkki kattaa eteesi valikoiman, jossa riittää koettavaa. Ota suunnaksi aurinkorantojen lomakohteet Alanya, Konakli, Belek, Side, Marmaris ja. Kesän 2016 uutuuksista joen varrella sijaitseva Dalyan valloittaa idyllisyydellään, Içmeler Antalya loistavilla ostosmahdollisuuksillaan. Shoppailua ja levollista ylellisyyttä tarjoaa yhdistelmämatka Antalya Belek. Valitse meiltä parhaat lennot sekä toimivimmat lennot ja hotellit kaupunkilomalle. Turkki tarjoaa niin lapsiperheille kuin yksin tai porukalla matkaajille upeat, historialliset nähtävyydet, värikkäät basaarit ja trendikkäät putiikit tehdä ostokset ja vilkkaan, nuorekkaan tunnelman. Ota Turkki omaksesi, nappaa kartta käteesi ja sukella seikkailuihin Euroopan ja Aasian solmukohtaan!

29 Kiinnostavatko Turkin matkat? Lue, mitä Turkilla on tarjottavanaan! JÄNNITE Turkissa jännite on 220 V. MATKAVALUUTTA Turkin liira (TRY) jakaantuu 100 kurusiin. Turkissa käytetään liirasta yleisesti lyhennettä TL. Matkavaluutaksi voi ottaa euroja. Useissa rantalomakohteiden liikkeissä ja hotelleissa voit maksaa myös euroilla. Maasta ei saa viedä valuuttaa yli US-dollarin arvosta. MATKUSTUSASIAKIRJAT JA MAAHANTULOMUODOLLISUUDET Viranomaismääräysten mukaan Turkkiin matkaavan passin tulee olla voimassa vähintään 6 kuukautta Turkkiin saavuttaessa. Lisätietoja asiasta Turkin Helsingin-suurlähetystön verkkosivuilta http//helsinki.emb.mfa.gov.tr/. Important information for non-finnish citizens If you are not a Finnish citizen, please note that you may need a visa for the country you are travelling to. You will need to check your visa requirements from the nearest embassy of the destination country yourself. Please note that you may also need a transit visa. VIISUMI Suomen kansalainen ei tarvitse Turkkiin viisumia, kun matka kestää alle 90 vuorokautta. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Turkin suurlähetystöstä, Puistokatu 1 B A 3, Helsinki, p. (09) , f. (09) Mm. norjalaiset tarvitsevat viisumin Turkkiin. PYHÄPÄIVÄT

30 23.4. lastenpäivä ja parlamentin perustamispäivä urheilun ja nuorten päivä voiton päivä tasavallanpäivä Noin alkaa kuukauden pituinen paastoaika paastoaika Ramadan. Seker Bayrami, sokerijuhla päättää paastokuukauden ja sitä juhlitaan 2 3 päivää. Kurban Bayrami, uhrijuhlaa juhlitaan 4 päivää Paaston aika ei juuri vaikuta lomailijan elämään rannikkoalueen matkailukohteissa. TERVEYS JA TURVALLISUUS Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Matkailijan terveysoppaaseen pääset tästä. Lomamaasi matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydät Maat ja alueet -otsikon alta. Sivuilla on myös lomakohdettasi lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot. OPPAAMME AUTTAA RAKENTAMAAN JUURI SINUN NÄKÖISESI LOMAN Aurinkomatka-pakettikohteissa sinua palvelee suomenkielinen opastyöhön koulutettu opas. Oppaat tuntevat lomakohteesi parhaimmat palat, joista voit rakentaa juuri sinun näköisesi loman. Tavoitteenamme on, että koet hetkiä, jotka jäävät elämään. Aurinkomatka-pakettimatkoilla kohteen tunteva opas on vastassa sinua lentoasemalla ja palvelee sinua puhelimitse. Oppaamme auttaa sinua myös mahdollisissa ongelmatilanteissa. Valituissa lomakohteissamme tapaat oppaamme myös retkillä tai palvelupisteissä. Huom. Lento+hotelli-paketteihin eivät kuulu opaspalvelut.

31 OMATOIMISUUS LOMALLA Hotellien ja paikallisten ravintoloiden henkilökunta osaa harvoin suomea ja varsinkin pienissä lomakohteissa myös englannin kielen taito voi olla heikko. Asiat hoituvat kuitenkin ilman yhteistä kieltäkin. Mikäli hotellihuoneessasi ilmenee puutteita, kuten rikkinäinen lamppu, vuotava wc, wc-paperi puuttuu tms., ilmoita siitä heti hotellin henkilökunnalle. Näin tilanne korjaantuu yleensä helpoiten. TALLETUS JA TURVALLISUUS Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista. ONNISTUIKO LOMASI? Haluamme tehdä jokaisesta Aurinkomatkasta onnistuneen lomamatkan. Mielipiteesi ja kokemuksesi ovat meille erittäin tärkeitä. Saat Aurinkomatkalta palattuasi sähköpostitse linkin sähköiseen asiakaspalautekyselyymme. Sähköposti lähetetään matkavarauksessasi olleeseen sähköpostiosoitteeseen. Toivomme sinun vastaavan kyselyyn. Välitämme kiitoksesi edelleen kannustukseksi ja moitteiden perusteella tartumme epäkohtiin. Ehdotuksesi voi olla arvokas vinkki tavasta palvella entistä paremmin jollain uudella tavalla. Myös lomakohteen hotellit saavat säännöllisesti tietää omat palautteensa.

32 Kaikkien lomakkeen palauttaneiden kesken arvomme joka kuukausi kaksi 200 euron arvoista Aurinkomatkojen matkalahjakorttia. Ehkäpä juuri sinä olet onnellinen voittaja! Kiitos palautteestasi! Huomioithan, ettemme vastaa asiakaspalautekyselyyn. Mikäli haluat lomalta palattuasi esittää meille huomautuksen tai reklamaation, katso lisätietoja. Löytötavarat Mikäli sinulta on jäänyt tavaroita lomakohteeseen, ota yhteys Suomen Löytötavarapalveluun. Suomen Löytötavarapalvelu hoitaa kaikki Aurinkomatkojen asiakkaiden löytötavaroihin liittyvät asiat. Yhtiö varmistaa kohteesta tavaroiden löytymisen ja hoitaa tavaroiden palautuksen korvausta vastaan. Suomen Löytötavarapalveluun» ATERIAT HOTELLISSA Hotellimajoitukseen sisältyy matkavahvistuksessa mainitut ateriat. AAMUKAHVI sisältää kahvin tai teen, leivän, voin ja/tai marmeladin. AAMIAINEN sisältää kahvin tai teen, leivän, voin ja/tai marmeladin lisäksi suolaisia lisukkeita esim. juustoa, leikkeleitä ja/tai kananmunan. BUFFETAAMIAINEN sisältää kahvin tai teen lisäksi runsaan paikallisen aamiaisen noutopöydästä. Kosher-buffetaamiainen noudattaa koshersääntöjä. Kosher-aamiainen ei sisällä esimerkiksi lihatuotteita. PUOLIHOITOON kuuluu aamiaisen lisäksi 1 päivittäinen ateria, useimmiten illallinen. Joissakin

33 hotelleissa voi valita joko lounaan tai illallisen. TÄYSIHOITO sisältää aamiaisen, lounaan ja illallisen. ALL INCLUSIVE -hotellissa matkan hintaan sisältyvät tai voit ostaa lisämaksusta all inclusive -paketin, johon sisältyvät kaikki päivittäiset ateriat paikallisine juo mineen hotellin määrittelemissä ravintoloissa ja hotellin määritteleminä aukioloaikoina. Ateriat nautitaan yleensä hotellin pääravintolassa. Ruokajuomat eivät sisälly aterioiden hintaan, eikä käyttämättömästä puoli- tai täysihoidosta hyvitetä. Puoli- tai täysihoidon ateriat nautitaan hotellin omassa ravin tolassa, ellei hotellitekstissä toisin mainita. Alle 2-vuotiaan ateriat saat edullisimmin tilaamalla ne vasta hotelliin saapuessasi. Joissakin hotelleissa lapset saavat alennuksen käytännöstä kerrotaan hotellin esittelyssä. lisämaksullisista aterioista. Hotellikohtaisesta ERIKOISRUOKAVALIO Osassa hotelleja on mahdollista saada erikoisaterioita (esim. gluteeniton, laktoositon), mutta emme voi taata niiden saatavuutta hotelleissa tai lomakohteissa yleisesti. PUKEUTUMINEN HOTELLIEN RAVINTOLOISSA Huomioithan, että etenkin neljän ja viiden tähden hotellien ravintoloissa toivotaan siistiä pukeutumista. Esimerkiksi miehiltä saatetaan edellyttää pitkiä housuja. AAMIAINEN KOTIINLÄHTÖAAMUNA Mikäli matkasi hintaan sisältyy aamiainen ja lähtö hotellista lentoasemalle on kotiinlähtöpäivänä

34 ennen aamiaistarjoilua, voit edellisenä päivänä tiedustella vastaanotosta mahdollisuutta aamiaispakettiin (breakfast box). Jotkut hotellit toimittavat aamiaispaketit aikaisille kotiinlähtijöille. HOTELLIN YMPÄRISTÖ Lomakohteet kehittyvät jatkuvasti, joten hotellin läheisyydessä voi olla rakennustyömaa. Yleensä rakennustöitä tehdään vain päiväsaikaan. Lomakohteissa iltaelämä on yleensä vilkasta ja äänekästä. Hotellissasi tai lähiympäristön baareissa saatetaan soittaa musiikkia puolenyön jälkeenkin. Myös paikallisen elämän ja eläinten äänet saattavat kantautua huoneisiin. Hyönteiset voivat kiusata lomakohteessa kuten Suomessakin. Varaudu myös siihen, että jopa loistoluokan hotellien ylimpiin kerroksiin saattaa kiive tä erilaisia, sinänsä harmittomia kovakuoriaisia yms. MUISTA MATKAVAKUUTUS! Lomalla voi joskus sattua ikäviä yllätyksiä, joiden varalle on syytä hankkia riittävä vakuutussuoja. Osta matkavakuutus kätevästi matkaa varatessasi verkosta tai myyntipalvelustamme. Kansainvälinen AIG on tunnettu vakuutusyhtiö maailmalla. AIG Moniturva -matkavakuutus korvaa hoitokulujen lisäksi myös mm. matkatavarat.

35 Tutustu AIG Moniturva -matkavakuutukseen. HUONEIDEN JAKO JA LUOVUTUS Aurinkomatkojen lisäksi useimmissa hotelleissa on myös muiden matkanjärjestäjien asiakkaita. Hotellit pyrkivät jakamaan eritasoiset huoneet tasapuolisesti eri matkanjärjestäjien asiakkaille. Kansainvälisen käytännön mukainen huoneiden jakoaika on yleensä klo 14. Mikäli tulo kohteeseen on ennen sitä, voi hotellihuonetta joutua odottamaan siivouksen vuoksi. Mikäli et kirjoittaudu hotelliin tai ilmoittaudu oppaallemme tulopäivänä, huonetta ei voida taata. Hotellihuoneet luovutetaan lähtöpäivänä hotellista riippuen aamupäivän kuluessa yleensä viimeistään klo 12 myös silloin, kun lähtö tapahtuu klo 24n jälkeen. Näin hotellin henkilökunnalle jää aikaa siivota huoneet seuraaville vieraille. Joissakin hotelleissa huoneen luovutusta voi siirtää myöhemmäksi lisämaksusta, mikäli hotellin varaustilanne sen sallii. HUONEIDEN VARUSTUS ILMASTOINTI JA LÄMMITYS Hotellien ilmastointi ei ole välttämättä käytössä jatkuvasti. Ilmastointi saattaa toimia rajoitetusti, esim. muutaman tunnin päivässä. Joissakin hotelleissa ei ole keskusilmastointia, vaan huoneessa on oma, joskus äänekäs ilmastointilaite.

36 Etelän lomakohteiden lämmityskausi kestää yleensä marraskuusta maaliskuuhun. Lomakohteissa saattaa olla myös säännöstelyä sähkön ja veden, etenkin lämpimän veden jakelussa. INTERNETYHTEYDET Hotellihuoneissa, joissa on langaton verkko, voi verkon toimivuudessa olla ajoittain suuriakin eroja. Aurinkomatkat ei vastaa hotellitiedoissa mainittujen verkkoyhteyksien toimivuudesta. KEITTIÖVARUSTUS Lomahuoneistoissa ja bungaloweissa keittiövarustukseen ei kuulu astianpesutarvikkeita eikä keittiöliinoja. MINIBAARI Mikäli hotellihuoneessa on minibaari, huomioi, että se on tarkoitettu vain hotellin omia, maksullisia juomia varten. Siellä ei saa säilyttää muualta hankittuja juomia ja ruokia. TALLELOKERO Hotellin tallelokeron käytöstä saatetaan periä maksu. Hinta vaihtelee hotelleittain. TELEVISIO Joissain hotelleissa television käytöstä peritään maksu. Myös panttimaksut kaukosäätimistä ovat mahdollisia.

37 ÄÄNIERISTYS Lomakohteissa huoneiden äänieristys saattaa olla heikko. Myös ikkunat ovat yleensä yksinkertaiset, joten esimerkiksi liikenteen melu kantautuu huoneisiin. KOSTEUS HUONEISSA Lomakohteiden hotelleissa huoneet saattavat olla kosteita ja viileitä etenkin sateisina aikoina. HOTELLIEN LISÄPALVELUISTA HUOMIOITAVAA Hotellitiedoissa mainitut lisäpalvelut, mm. sauna, kuntosali ja spa, ovat maksullisia, mikäli tekstissä ei ole erikseen mainittu niiden olevan maksuttomia. TAKUUMAKSU HOTELLIIN TULTAESSA Useissa hotelleissa hotellivieraita pyydetään allekirjoittamaan hotelliin saapuessaan avoin luottokorttitosite tai maksamaan takuusumma hotellissa mahdollisesti käytettäviä palveluja varten. Takuusumma voi olla useita satoja euroja, joten luottokortti on kätevin vaihtoehto takuumaksun suorittamiseen. SIIVOUS Yleensä huoneesi tai huoneistosi palveluun kuuluu siivous. Joitakin lomahuoneistoja ei siivota viikon aikana. Hotellihuonettakaan ei välttämättä siivota päivittäin, ja hyvin usein siivous on pintapuolista. Liinavaatteet vaihdetaan päivittäin vain tasok kaim missa hotelleissa. Huoneistoissa astiat tulee yleensä pestä itse ja niiden varustukseen ei kuulu astianpesutarvikkeita eikä keittiöliinoja. Uima-altaiden lämmitys

Kohdeopas Side. Side. Hyvä tietää kohteesta ASUKASLUKU JA ETÄISYYDET SIDESTÄ

Kohdeopas Side. Side. Hyvä tietää kohteesta ASUKASLUKU JA ETÄISYYDET SIDESTÄ Kohdeopas Side Side Sidessä loma saa kruununsa majesteettisista kulisseista kaupunki oli aikanaan osa mahtavaa Rooman valtakuntaa. Side antaa matkakohteena parastaan jokaiselle matkaajalle. Kumköyn pitkällä,

Lisätiedot

Antalyassa on helppo liikkua hyvien liikenneyhteyksien ansiosta, ja kun olet kolunnut kaupungin

Antalyassa on helppo liikkua hyvien liikenneyhteyksien ansiosta, ja kun olet kolunnut kaupungin Kohdeopas Antalya Antalya Uutuuskohteemme Antalya valloittaa Turkin matkailijoiden sydämet tarjoamalla vaivattoman tavan yhdistää kaupunkiloma rentouttaviin lomapäiviin aurinkorannalla. Loistavat ostosmahdollisuudet

Lisätiedot

Kohdeopas Belek. Belek. Hyvä tietää kohteesta ASUKASLUKU JA ETÄISYYDET

Kohdeopas Belek. Belek. Hyvä tietää kohteesta ASUKASLUKU JA ETÄISYYDET Kohdeopas Belek Belek Luonnonkauniissa Belekissä, puhdasvetisten rantojen äärellä viihtyvät etenkin perheen kanssa lomailevat. Belekissä, kuten muuallakin Turkissa lapset huomioidaan erityisesti. Gloria

Lisätiedot

talviolympialaisten isäntäkaupungin liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet ovat vertaansa vailla.

talviolympialaisten isäntäkaupungin liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet ovat vertaansa vailla. Kohdeopas Innsbruck Innsbruck Tirolin sydämessä kaupunkiloma kohtaa Alppien laajan harrastusvalikoiman. Kaksien talviolympialaisten isäntäkaupungin liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet ovat vertaansa vailla.

Lisätiedot

Kohdeopas Cayo Santa Maria

Kohdeopas Cayo Santa Maria Kohdeopas Cayo Santa Maria Cayo Santa Maria Cayo Santa Maria ihastuttaa luonnonkauniilla, valkohiekkaisilla rannoilla ja kirkkaalla merivedellä all inclusive -hotellien rauhassa. Turkoosinsininen merivesi

Lisätiedot

Kohdeopas Albena. Albena. Hyvä tietää kohteesta ETÄISYYDET ALBENASTA

Kohdeopas Albena. Albena. Hyvä tietää kohteesta ETÄISYYDET ALBENASTA Kohdeopas Albena Albena Sympaattinen Albena on kuin luotu lasten kanssa lomailevien tarpeisiin. Kilometrien mittaisella, valkohiekkaisella ja puhdasvetisellä rannalla viihtyvät kaikenikäiset lomailijat.

Lisätiedot

Kohdeopas Belek. Belek. Hyvä tietää kohteesta ASUKASLUKU JA ETÄISYYDET

Kohdeopas Belek. Belek. Hyvä tietää kohteesta ASUKASLUKU JA ETÄISYYDET Kohdeopas Belek Belek Luonnonkauniissa Belekissä, puhdasvetisten rantojen äärellä viihtyvät etenkin perheen kanssa lomailevat. Belekissä, kuten muuallakin Turkissa lapset huomioidaan erityisesti. Gloria

Lisätiedot

Lomamatka. Turkin Sideen Lento Jyväskylästä Anatalyaan. Matkan hinta Supertäysihoidolla

Lomamatka. Turkin Sideen Lento Jyväskylästä Anatalyaan. Matkan hinta Supertäysihoidolla Lomamatka Turkin Sideen 3.5. 10.5.2018 Lento Jyväskylästä Anatalyaan Matkan hinta 699.00 Supertäysihoidolla Hotelli La Grande Resort & Spa on iso, monipuolinen kylpylähotelli joka sijaitsee ranta-alueella

Lisätiedot

Kohdeopas Side. Side. Hyvä tietää kohteesta ASUKASLUKU JA ETÄISYYDET SIDESTÄ AUTONVUOKRAUS

Kohdeopas Side. Side. Hyvä tietää kohteesta ASUKASLUKU JA ETÄISYYDET SIDESTÄ AUTONVUOKRAUS Kohdeopas Side Side Sidessä loma saa kruununsa majesteettisista kulisseista kaupunki oli aikanaan osa mahtavaa Rooman valtakuntaa. Side antaa matkakohteena parastaan jokaiselle matkaajalle. Kumköyn pitkällä,

Lisätiedot

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 6

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 6 Sivu 1 / 6 Esittely Pariisi 3-4pv Romanttisuudestaan tunnettu Pariisi on ennen kaikkea kaupunkilomailijan kohde. Nähtävää ja koettavaa riittää jokaiselle ja kaupunki tarjoaa aina jotain uutta. Kohdetietoa

Lisätiedot

Sadat putiikit ja perinteiset turkkilaiset kaupat Punaisen tornin ympäristön kauppakaduilla

Sadat putiikit ja perinteiset turkkilaiset kaupat Punaisen tornin ympäristön kauppakaduilla Kohdeopas Alanya Alanya Alanya tarjoaa kaikki ainekset onnistuneeseen aurinkolomaan. Suosittu Kleopatran ranta on lukuisien lomailijoiden suosikki, mutta kaupunkia reunustavat myös muut pitkät rannat,

Lisätiedot

Sadat putiikit ja perinteiset turkkilaiset kaupat Punaisen tornin ympäristön kauppakaduilla

Sadat putiikit ja perinteiset turkkilaiset kaupat Punaisen tornin ympäristön kauppakaduilla Kohdeopas Alanya Alanya Alanya tarjoaa kaikki ainekset onnistuneeseen aurinkolomaan. Suosittu Kleopatran ranta on lukuisien lomailijoiden suosikki, mutta kaupunkia reunustavat myös muut pitkät rannat,

Lisätiedot

Kylpyläloma Haapsalu, 8 pv. Esittely. Kylpyläloma Haapsalu. Haapsalu. Miksi valita Haapsalu kylpyläloma? Sivu 1 / 6

Kylpyläloma Haapsalu, 8 pv. Esittely. Kylpyläloma Haapsalu. Haapsalu. Miksi valita Haapsalu kylpyläloma? Sivu 1 / 6 Sivu 1 / 6 Esittely Kylpyläloma Haapsalu Se on ihanteelinen lomakohde perheille ja pariskunnille, jotka nauttivat picniceistä, kävelystä, kylpylöistä ja mutakylvyistä, purjehtimisesta ja uimisesta. Kylpylöistä

Lisätiedot

Turkin pitkät lomat talvella 2015-2016

Turkin pitkät lomat talvella 2015-2016 Turkin pitkät lomat talvella 2015-2016 Turkin etelärannikon leuto talvi sopii hyvin talvehtimiseen! Kaikki pitkät lomat räätälöidään aina yksilöllisesti matkustajan toiveiden mukaan. Matkan keston, matka-ajankohdan,

Lisätiedot

Visbyn risteily Silja Europalla. Lähdöt 17.-19.7 ja 24.-26.7.2016

Visbyn risteily Silja Europalla. Lähdöt 17.-19.7 ja 24.-26.7.2016 Visbyn risteily Silja Europalla Lähdöt 17.-19.7 ja 24.-26.7.2016 Visby on kaupunki ja maineensa veroinen. Täällä kävijän hurmaavat sen matalat, ruusuihin peittyvät talot, sen korkeat tornit, varjoisat

Lisätiedot

Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Esittely. Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Kohdetietoa. Budapest. Miksi valita tämä matka: Sivu 1 / 6

Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Esittely. Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Kohdetietoa. Budapest. Miksi valita tämä matka: Sivu 1 / 6 Sivu 1 / 6 Esittely Budapestin kaupunkiloma, 4pv Budapest on yksi Keski-Euroopan aurinkoisimmista kaupungeista. Monien mielestä kevätkausi Budapestissä on kauneinta aikaa, kun kaupunki herää talven jälkeen

Lisätiedot

Kohdeopas Santa Cruz, Teneriffa

Kohdeopas Santa Cruz, Teneriffa Kohdeopas Santa Cruz, Teneriffa Santa Cruz, Teneriffa Santa Cruz on modernia arkkitehtuuria, bulevardeja, aukioita ja mielenkiintoisia museoita ostosmahdollisuuksia unohtamatta. Iloinen kanarialaiskaupunki

Lisätiedot

Hotellimatka Vihulan kartanoon. Esittely. Vihulan hotellimatka 3 päivää. Vihulan kartano, Vihula Manor Country Club & SPA

Hotellimatka Vihulan kartanoon. Esittely. Vihulan hotellimatka 3 päivää. Vihulan kartano, Vihula Manor Country Club & SPA Sivu 1 / 7 Esittely Vihulan hotellimatka 3 päivää Tervetuloa Lahemaan kansallispuiston alueella sijaitsevaan Vihulaan, noin 95 km päähän Tallinnasta itään. Vihula on yksi Viron kauneimmista paikoista ja

Lisätiedot

Lapland Hotel Sirkantähden viikko-ohjelma 11.1. 15.4.2016

Lapland Hotel Sirkantähden viikko-ohjelma 11.1. 15.4.2016 Lapland Hotel Sirkantähden viikko-ohjelma 11.1. 15.4.2016 Lapland Hotel Sirkantähden talven viikko-ohjelmassa nautitaan luonnon rauhasta, uusista kokemuksista, yhdessä tekemisestä ja Lapin tarinoista!

Lisätiedot

Kohdeopas Konakli, Alanya

Kohdeopas Konakli, Alanya Kohdeopas Konakli, Alanya Konakli, Alanya Alanyan länsipuolella sijaitseva Konakli on oiva paikka leppoisalle lomailulle. Konaklin kylän maisemaa värittävät upea ranta ja kauempana pohjoisessa komeileva

Lisätiedot

Hyvä tietää. Rostock Helsinki. Tallink Superfast Helsinki Rostock

Hyvä tietää. Rostock Helsinki. Tallink Superfast Helsinki Rostock Tallink Superfast Helsinki Rostock Rostock Helsinki Hyvä tietää YLEISTÄ: Passi/viisumi: Jokaisen Saksaan matkustavan on oman turvallisuutensa takia pystyttävä todistamaan henkilöllisyytensä tarvittaessa

Lisätiedot

Kohdeopas Tigaki, Kos

Kohdeopas Tigaki, Kos Kohdeopas Tigaki, Kos Tigaki, Kos Tigakissa on Kosin paras ranta kymmenen kilometria hienohiekkaista rantaviivaa, jota pitkin kelpaa lenkkeillä. Loivasti syvenevässä vedessä voi kroolata mielin määrin.

Lisätiedot

Visbyn risteily Helsingistä

Visbyn risteily Helsingistä Visbyn risteily Helsingistä Reitti: Karstula-Äänekoski-Jyväskylä-Jämsä (menoon mahdollista saada liityntäkuljetukset myös Keuruulta ja Petäjävedeltä -> kysy lisää toimistoistamme!) Lähdöt: 3.7 ja 24.7

Lisätiedot

Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta

Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta Hei kotiväki! Kesä on tulossa ja sen mukana Järvenpään seurakunnan kesäleirit. Tervetuloa mukaan! Leireillä oppii paljon uusia asioita ja tapaa uusia ja vanhoja kavereita

Lisätiedot

Viron pääkaupunki Tallinna sijaitsee Pohjois-Euroopassa Itämeren rannalla. Tallinnassa on asukkaita

Viron pääkaupunki Tallinna sijaitsee Pohjois-Euroopassa Itämeren rannalla. Tallinnassa on asukkaita Sivu 1 / 7 Esittely Hotellimatka Tallinna / Viking Line Tallinnan hotellimatkallamme ehdit tutustua nähtävyyksiin, shoppailla, nauttia kulttuurista ja hemmotella itseäsi. Lukuisat kansainväliset ravintolat

Lisätiedot

niin vedessä kuin maalla. Kroatian kirkkaisiin vesiin pääsee tutustumaan hotellialueen oman

niin vedessä kuin maalla. Kroatian kirkkaisiin vesiin pääsee tutustumaan hotellialueen oman Kohdeopas Sibenik Sibenik Kroatian parhaat rannat ja turkoosi Adrianmeri toivottavat lomailijan tervetulleeksi hotelliemme rantakaistaleelle, jolla vietät yhden parhaista lomistasi! Hotelliemme lähellä

Lisätiedot

Formulamatka Unkariin. Esittely. Formulamatkalle Unkarin Hungaroringille! Hungaroring. Budapest. Miksi valita tämä matka?

Formulamatka Unkariin. Esittely. Formulamatkalle Unkarin Hungaroringille! Hungaroring. Budapest. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 6 Esittely Formulamatkalle Unkarin Hungaroringille! Lähde jännitämään suomalaisten menestystä Hungaroringin radalle! Tällä matkalla pääset seuraamaan harjoituksia, aika-ajoja sekä tietenkin itse

Lisätiedot

KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN

KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN 22. 25.04.2020 Kevään ryhmämatkamme suuntautuu Slovenian pääkaupunkiin, sympaattiseen Ljubljanaan. Lähde mukaan kokemaan uusi, upea ja raikas kaupunkikohde, sen historia

Lisätiedot

Tervetuloa turkkiin!*

Tervetuloa turkkiin!* Tervetuloa turkkiin!* KAIKKI TARVITTAVAT TIEDOT LOMAASI VARTEN OPPAASI / ELÄMYKSIÄ / RETKIÄ / KÄYTÄNNÖN TIETOA / KOTIMATKA TERVETULOA TURKKIIN! Arvoisa vieras Nazarin oppaina ja aktiviteettioppaina toivotamme

Lisätiedot

Kohdeopas Zakinthos. Zakinthos. Hyvä tietää kohteesta ASUKASLUKU JA ETÄISYYDET TSILIVISTÄ

Kohdeopas Zakinthos. Zakinthos. Hyvä tietää kohteesta ASUKASLUKU JA ETÄISYYDET TSILIVISTÄ Kohdeopas Zakinthos Zakinthos Joonianmeren upeimmat hienohiekkaiset rannat kutsuvat lomalle kauniille Zakinthokselle. Matkat suuntautuvat saaren pitkien hiekkarantojen alueelle ja pienten poukamien tuntumaan.

Lisätiedot

Aktiviteetit ryhmille

Aktiviteetit ryhmille Aktiviteetit ryhmille Tiimihenkeä nostattavaa kisailua ja hauskanpitoa Puhalletaan yhteen hiileen 60 min, max 30 hlöä 135 Kisaillaan tiimin nostatus hengessä hauskojen tehtävien parissa. Aktiviteetti toteutetaan

Lisätiedot

jotka tanssittavat pitkälle aamuyöhön rantabulevardilla vietetyn rennon alkuillan päätteeksi.

jotka tanssittavat pitkälle aamuyöhön rantabulevardilla vietetyn rennon alkuillan päätteeksi. Kohdeopas Sitges Sitges Välimeren helmeksi kutsuttu uutuuskohteemme Sitges tarjoaa rantalomaa hamuilevalle upean pakopaikan arjesta Barcelonan kupeessa. Ihanteellisesti vuoriston ja rantaviivan välille

Lisätiedot

Kohdeopas Obzor. Obzor. Hyvä tietää kohteesta ETÄISYYDET OBZORISTA

Kohdeopas Obzor. Obzor. Hyvä tietää kohteesta ETÄISYYDET OBZORISTA Kohdeopas Obzor Obzor Obzor tarjoaa rennon rantaloman kymmenen kilometrin pituisella hiekkarannalla paikallisen pikkukylän tunnelmissa. Pieni ja kodikas Obzor tarjoaa loistavat puitteet ja tekemistä huolettomaan

Lisätiedot

RIL-Seniorit, Slovenia Kroatia 4.5. 9.5.16

RIL-Seniorit, Slovenia Kroatia 4.5. 9.5.16 RIL-Seniorit, Slovenia Kroatia 4.5. 9.5.16 1. päivä 4.5.16 Saapuminen Sloveniaan ja Bledin retki Saapuminen Ljubljaanan lentokentälle. Suomea puhuva RIL-matkalaisille tuttu oppaamme Marketa Sindelova ja

Lisätiedot

Kohdeopas Sveti Konstantin

Kohdeopas Sveti Konstantin Kohdeopas Sveti Konstantin Sveti Konstantin Rauhallinen Sveti Konstantin tarjoaa mainion vaihtoehdon Bulgarian vilkkaimmille lomakohteille. Koe lintujen laulun ja aaltojen kohinan säestämä loma Sveti Konstantinin

Lisätiedot

Kohdeopas Konakli, Alanya

Kohdeopas Konakli, Alanya Kohdeopas Konakli, Alanya Konakli, Alanya Alanyan länsipuolella sijaitseva Konakli on oiva paikka leppoisalle lomailulle. Konaklin kylän maisemaa värittävät upea ranta ja kauempana pohjoisessa komeileva

Lisätiedot

Hyvä tietää. Kreikka. Matkoja Ajatuksella ja Sydämellä

Hyvä tietää. Kreikka. Matkoja Ajatuksella ja Sydämellä Hyvä tietää Kreikka Matkoja Ajatuksella ja Sydämellä Hyvä tietää Kreikasta Pääkaupunki Asukasluku Kieli Ateena noin 11 miljoonaa Uskonto Valuutta Pinta-ala Virallinen kieli on kreikka Ortodoksinen Euro

Lisätiedot

Tervetuloa turkkiin!*

Tervetuloa turkkiin!* Tervetuloa turkkiin!* KAIKKI TARVITTAVAT TIEDOT LOMAASI VARTEN OPPAASI / ELÄMYKSIÄ / RETKIÄ / KÄYTÄNNÖN TIETOA / KOTIMATKA TERVETULOA TURKKIIN! Arvoisa vieras Nazarin oppaina ja aktiviteettioppaina toivotamme

Lisätiedot

Kohdeopas Side. Side. Hyvä tietää kohteesta ASUKASLUKU JA ETÄISYYDET SIDESTÄ AUTONVUOKRAUS

Kohdeopas Side. Side. Hyvä tietää kohteesta ASUKASLUKU JA ETÄISYYDET SIDESTÄ AUTONVUOKRAUS Kohdeopas Side Side Sidessä loma saa kruununsa majesteettisista kulisseista kaupunki oli aikanaan osa mahtavaa Rooman valtakuntaa. Side antaa matkakohteena parastaan jokaiselle matkaajalle. Kumköyn pitkällä,

Lisätiedot

Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv. Esittely. Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv. Kohdetietoa. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7

Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv. Esittely. Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv. Kohdetietoa. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7 Sivu 1 / 7 Esittely Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv Huikeiden vastakohtien Islanti on kuumien lähteiden, jäätiköiden, tulivuorien ja mahtavien putousten maa. Islannista löytyy niin satojen vuosien historiaa

Lisätiedot

Hyvä tietää. Brasilia. Matkoja Ajatuksella ja Sydämellä

Hyvä tietää. Brasilia. Matkoja Ajatuksella ja Sydämellä Hyvä tietää Brasilia Matkoja Ajatuksella ja Sydämellä Hyvä tietää Brasiliasta Pääkaupunki Asukasluku Kieli Brasilia 201 milj. Portugali Uskonto Valuutta Pinta-ala Roomalaiskatolinen ja lukuisia muita uskontoryhmiä

Lisätiedot

Ulkoilua Kuolimon äärellä!

Ulkoilua Kuolimon äärellä! Ulkoilua Kuolimon äärellä! Kuolimon ympäristö tarjoaa loistavat mahdollisuudet ulkoiluun ja luonnosta nauttimiseen. Rantametsissä on kilometreittäin merkittyjä retkipolkuja ja monin paikoin myös laavuja

Lisätiedot

Kohdeopas Dubain aavikko

Kohdeopas Dubain aavikko Kohdeopas Dubain aavikko Dubain aavikko Dubain aavikolla keskitytään elämästä nautiskelemiseen ylellisen aavikkohotellin spa-hoidoissa katseen kääntävissä maisemissa. Dubain aavikolla nautit uniikeista

Lisätiedot

OULU KESÄN VIIKKO-OHJELMA

OULU KESÄN VIIKKO-OHJELMA MAANANTAI 9:00-12:00 KESÄAAMUN MAASTOPYÖRÄILYRETKI Nauti raikkaasta kesäaamun tuulesta sekä Oulun kaupungin kauniista luonnosta korkealuokkaisen maastopyörän ohjaksissa. Retki lähtee kauppatorilta ja jatkuu

Lisätiedot

Hotelli Seashells Resort**** Qawra Coast Road, Qawra, SPB 1902, Malta

Hotelli Seashells Resort**** Qawra Coast Road, Qawra, SPB 1902, Malta Kevätretki Maltalle 23 27.4.2017 Matkalla nähdään pääsaaren lisäksi Gozon vihreämpää luontoa ja tutustutaan monipuolisesti historiaan ja nähtävyyksiin. Saaren etelä-osan retkellä nähdään mm. Zurrieq laakso

Lisätiedot

Kohdeopas Bardolino, Gardajärvi

Kohdeopas Bardolino, Gardajärvi Kohdeopas Bardolino, Gardajärvi Bardolino, Gardajärvi Bardolinossa lomaa viettävät luonnon ja liikunnan ystävät. Oliivilehdoissa ja viiniviljelmien välissä kulkevat patikointipolut ja parhaat maastopyöräilyreitit.

Lisätiedot

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7 Sivu 1 / 7 Esittely Pariisi 3-4pv Romanttisuudestaan tunnettu Pariisi on ennen kaikkea kaupunkilomailijan kohde. Nähtävää ja koettavaa riittää jokaiselle ja kaupunki tarjoaa aina jotain uutta. Kohdetietoa

Lisätiedot

värikkäitä hetkiä Hotellin esite parkinn.fi/hotel-meriton-tallinn

värikkäitä hetkiä Hotellin esite parkinn.fi/hotel-meriton-tallinn värikkäitä hetkiä Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn Toompuiestee 27 / Paldiski mnt 4, Tallinn 10149, Viro Puh. + 372 62 88 100 Faksi + 372 62 88 101 info.meriton.tallinn@rezidorparkinn.com

Lisätiedot

Kohdeopas Rodoksen joogamatka

Kohdeopas Rodoksen joogamatka Kohdeopas Rodoksen joogamatka Rodoksen joogamatka Lähde ainutlaatuiselle Rodoksen joogamatkalle Lindokseen, yhteen saaren kauneimmista kylistä. Vietä lomamatkasi rentoutuen suomalaisten joogaohjaajien

Lisätiedot

OULU JOULUNAJAN VIIKKO-OHJELMA

OULU JOULUNAJAN VIIKKO-OHJELMA Joulunajan viikko-ohjelma on voimassa 23.12.2011 8.1.2012 PERJANTAI 23.12. / 30.12. / 6.1. 12:00 MOOTTORIKELKKASAFARI ERÄMAAHAN Nauti ulkoilmaelämästä moottorikelkkasafarilla luonnon sydämeen. Reittimme

Lisätiedot

Kohdeopas Zell am See

Kohdeopas Zell am See Kohdeopas Zell am See Zell am See Salzburgerlandin mahtavien Alppien suojassa sijaitsevassa Zell am Seessä voit ulkoilla, nauttia kaupunkitunnelmasta ja viettää iloista iltaelämää. Mahtavan Schmittenhöhen

Lisätiedot

Hyvä tietää. Ecuador. Matkoja Ajatuksella ja Sydämellä

Hyvä tietää. Ecuador. Matkoja Ajatuksella ja Sydämellä Hyvä tietää Ecuador Matkoja Ajatuksella ja Sydämellä Hyvä tietää Ecuadorista Pääkaupunki Asukasluku Kielet Quito 15,4 milj. Espanja ja quechua Uskonto Valuutta Pinta-ala Roomalaiskatolilaisuus Yhdysvaltain

Lisätiedot

Imatra. Kylpylä Spa. ilon pisaroita

Imatra. Kylpylä Spa. ilon pisaroita Hinnasto 1.5.08 31.1.09 Imatra Kylpylä Spa ilon pisaroita 1 Huonehinnat Huonehinnat arkisin 1hh 2hh Studiohuone 92,00 124,00 Standardihuone 98,00 136,00 Promenadihuone 103,00 146,00 viikonloppuisin 1 hh

Lisätiedot

Las Palmas, Gran Canaria hieno yhdistelmä kaupunki- ja rantalomaa

Las Palmas, Gran Canaria hieno yhdistelmä kaupunki- ja rantalomaa Las Palmas, Gran Canaria hieno yhdistelmä kaupunki- ja rantalomaa Joulukuun pakkaset jäivät taakse, kun laskeuduin kuuden tunnin lentomatkan jälkeen Las Palmasin lentokentälle. Kenttäpalvelut toimivat

Lisätiedot

Matka Albaniaan Durresin Rivieeralle

Matka Albaniaan Durresin Rivieeralle Matka Albaniaan Durresin Rivieeralle 7. 14.9.2018. Ilmoita Elinalle välittömästi mahdolliset ruoka-allergiat ja erikoisruokavaliot Matkan loppumaksu on maksettava 20.7. mennessä. Kaksio 785 + Tiranan retki

Lisätiedot

Sivu 1 / 8 Esittely Vihulan kartanojoulu 4 päivää Tervetuloa viettämään tunnelmallista kartanojoulua Lahemaan kansallispuiston alueella sijaitsevaan Vihulaan, noin 95 km päähän Tallinnasta itään. Vihula

Lisätiedot

Kohdeopas Kroatian joogamatka

Kohdeopas Kroatian joogamatka Kohdeopas Kroatian joogamatka Kroatian joogamatka Koe uusi Kroatian joogamatka Bracin kuvankauniilla saarella. Vietä lomamatkasi rentoutuen suomalaisten joogaohjaajien järjestämissä päivittäisissä harjoituksissa

Lisätiedot

Kohdeopas Sveti Konstantin

Kohdeopas Sveti Konstantin Kohdeopas Sveti Konstantin Sveti Konstantin Rauhallinen Sveti Konstantin tarjoaa mainion vaihtoehdon Bulgarian vilkkaimmille lomakohteille. Koe lintujen laulun ja aaltojen kohinan säestämä loma Sveti Konstantinin

Lisätiedot

Audio Guide -tekniikalla toteutettu Aholansaaren esittely. Kunkussa viikonlopun kovimmat bileet. Avoinna -04 Vapaa Pääsy!

Audio Guide -tekniikalla toteutettu Aholansaaren esittely. Kunkussa viikonlopun kovimmat bileet. Avoinna -04 Vapaa Pääsy! .com - Tapahtumia Perjantai 22.09.2017 Aiempaa kokemusta ratsastuksesta ei tarvita. Eri taitotasoille omat safarit klo 09:00-20:00 OMATOIMINEN FARMIKIERROS, kotieläimiin tu Dj Kunkku Lauantai 23.09.2017

Lisätiedot

KALASTUS- JA/TAI METSÄSTYSMATKA PORT ELIZABETHIIN - YSTÄVYYDEN KAUPUNKIIN - ETELÄ-AFRIKKAAN 12.02.2013-25.02.2013

KALASTUS- JA/TAI METSÄSTYSMATKA PORT ELIZABETHIIN - YSTÄVYYDEN KAUPUNKIIN - ETELÄ-AFRIKKAAN 12.02.2013-25.02.2013 Bonus-Matkat KALASTUS- JA/TAI METSÄSTYSMATKA PORT ELIZABETHIIN - YSTÄVYYDEN KAUPUNKIIN - ETELÄ-AFRIKKAAN 12.02.2013-25.02.2013 Jälleen on tullut aika suunnistaa uusille vesille. Tällä kertaa olemme valinneet

Lisätiedot

Kiertomatka Sisiliassa 25.09. 02.10.2016

Kiertomatka Sisiliassa 25.09. 02.10.2016 Kiertomatka Sisiliassa 25.09. 02.10.2016 24.10. 31.10.2015 Sisilia on hedelmällinen saari, jossa on ihanteellinen ilmasto luomuviininviljelyyn. Matkan aikana vierailemme monilla luomuviinitiloilla, tutustumme

Lisätiedot

DUBAIN-RISTEILY MSC MUSICALLA

DUBAIN-RISTEILY MSC MUSICALLA DUBAIN-RISTEILY MSC MUSICALLA Lomasi alkaa pian. Olemme koonneet sinulle sitä varten hyödyllistä tietoa risteilystä. Mukavaa matkaa! Päivä 1: Dubai Päivä 2: Abu Dhabi Päivä 3: Merellä Päivä 4: Khor Fakkan

Lisätiedot

ClubOne-alennus edellyttää 1 kortti / hytti. Samaa korttia ei voi hyödyntää useammassa hytissä.

ClubOne-alennus edellyttää 1 kortti / hytti. Samaa korttia ei voi hyödyntää useammassa hytissä. Ikaalisten Matkatoimisto Taru Malmström 03-4580203 taru.malmstrom@ikaalistenmatkatoimisto.fi Matti Ristimäki 040-5025917 matti.ristimaki@luukku.com Tässä tarjouksemme Visbyn risteilystä 7.-9.8.2016 Matkaohjelma

Lisätiedot

Islanti 22.10.- 26.10.2012 Matkanjohtajat;

Islanti 22.10.- 26.10.2012 Matkanjohtajat; Matkatoimisto PT-Matkat Tapiontie 4 34800 Virrat ALV rek Puhelin / Fax 03 4755161 GSM +358 40 5559161 Y-tunnus 1126019-0 Sähköposti pt-matkat@phpoint.fi KUVI 3484 / 00 MJM MTK-Virrat Islanti 22.10.- 26.10.2012

Lisätiedot

Hyvä tietää. Japani. Matkoja Ajatuksella ja Sydämellä

Hyvä tietää. Japani. Matkoja Ajatuksella ja Sydämellä Hyvä tietää Japani Matkoja Ajatuksella ja Sydämellä Hyvä tietää Japanista Pääkaupunki Kielet Asukasluku Tokio Japani 130 milj. Uskonto Valuutta Pinta-ala Shintolaisuus ja buddhalaisuus Yen Tällä sivulla

Lisätiedot

KALAJOKILAAKSON LUKIJAMATKA: IDYLLINEN ALSACE, , 5 PÄIVÄÄ

KALAJOKILAAKSON LUKIJAMATKA: IDYLLINEN ALSACE, , 5 PÄIVÄÄ www.matkarasti.fi KALAJOKILAAKSON LUKIJAMATKA: IDYLLINEN ALSACE, Viehättävä ja satumaisen kaunis Alsace sijaitsee Ranskassa, Saksan ja Sveitsin rajalla. Alue tunnetaan keskiaikaisista kylistään, värikkäästä

Lisätiedot

Majoitusliikekysely 2009

Majoitusliikekysely 2009 Lappeenranta ja Imatra Valtakatu 49 :: FIN 53100 LAPPEENRANTA :: GSM +358 45 137 5099 :: info@takoy.fi :: www.takoy.fi Sisällysluettelo Tiivistelmä... 1 Johdanto... 2 Hotellivierailijoiden matkustaminen...

Lisätiedot

Pietarin omatoimimatkat junalla

Pietarin omatoimimatkat junalla Pietarin omatoimimatkat junalla Allegro-juna vie Kouvolasta Pietariin vain 2 tunnissa 20 minuutissa keskustasta keskustaan ja passi- ja tullimuodollisuudet hoituvat kätevästi junassa, omalla paikalla istuen.

Lisätiedot

Luomuviinimatka Andien juurille Chileen & Argentiinaan 23.02. - 07.03.2016

Luomuviinimatka Andien juurille Chileen & Argentiinaan 23.02. - 07.03.2016 Luomuviinimatka Andien juurille Chileen & Argentiinaan 23.02. - 07.03.2016 Chile & Argentiina luomuviinimatka Chile ja Argentiina ovat upeita valtioita, jotka ovat täynnä toinen toistaan loistavampia nähtävyyksiä.

Lisätiedot

Osanottajatodistus/Matkalippu

Osanottajatodistus/Matkalippu Sivu 1 (6) Tämä on lntolippunn Valri Wårvik Varausnumro 47533280 Varauspäivä 08.01.2013 Asiakirja luotu 08.01.2013 20:35 Varattu TJÄREBORG INTERNET-08 Puhlin 03 03 80 80 Intrnt Tjärborg.fi Mnomatka Lähtöaika

Lisätiedot

MASTERS-LEIRI RICCIONESSA, ITALIASSA 9.-16.6.2013

MASTERS-LEIRI RICCIONESSA, ITALIASSA 9.-16.6.2013 MASTERS-LEIRI RICCIONESSA, ITALIASSA 9.-16.6.2013 Odotettu masters-uimarien etelän leiri järjestetään kesällä 2013 uudessa mastersleirikohteessa, Italian Riccionessa. Matkatoimistona toimii Aurinkomatkat.

Lisätiedot

Hyvä tietää. Puola. Matkoja Ajatuksella ja Sydämellä

Hyvä tietää. Puola. Matkoja Ajatuksella ja Sydämellä Hyvä tietää Puola Matkoja Ajatuksella ja Sydämellä Hyvä tietää Puolasta Pääkaupunki Asukasluku Kieli Varsova 38,5 milj. Puola Uskonto Valuutta Pinta-ala Katolisuus Zloty 312.000 km2 Tällä sivulla on tärkeää

Lisätiedot

Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Esittely. Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Miksi päiväristeilylle? Matkustaminen. Matkan kesto.

Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Esittely. Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Miksi päiväristeilylle? Matkustaminen. Matkan kesto. Sivu 1 / 6 Esittely Viking Line päiväristeily Tallinnaan Matka sisältää päiväristeilyn Päiväristeily alkaa aamupäivällä, jolloin voit nauttia lounaan Bistro Buffetissa. Päivässä ehtii vaikka mitä! Merimatka

Lisätiedot

Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Esittely. Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Miksi päiväristeilylle? Matkustaminen. Matkan kesto.

Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Esittely. Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Miksi päiväristeilylle? Matkustaminen. Matkan kesto. Sivu 1 / 6 Esittely Viking Line päiväristeily Tallinnaan Matka sisältää päiväristeilyn Päiväristeily alkaa aamupäivällä, jolloin voit nauttia lounaan Bistro Buffetissa. Päivässä ehtii vaikka mitä! Merimatka

Lisätiedot

Hyvä tietää. Portugali. Matkoja Ajatuksella ja Sydämellä

Hyvä tietää. Portugali. Matkoja Ajatuksella ja Sydämellä Hyvä tietää Portugali Matkoja Ajatuksella ja Sydämellä Hyvä tietää Portugalista Pääkaupunki Asukasluku Kieli Lissabon 10,7 miljoonaa Pääosa väestöstä puhuu portugalia Uskonto Valuutta Pinta-ala Katolilaisia

Lisätiedot

Lähdöt lähes päivittäin (ei lauantaisin) klo 21:30 tai 20:00 (sunnuntaisin) Helsingistä.

Lähdöt lähes päivittäin (ei lauantaisin) klo 21:30 tai 20:00 (sunnuntaisin) Helsingistä. Sivu 1 / 7 Esittely 23h Päivä Tallinnassa risteily Lähdöt lähes päivittäin (ei lauantaisin) klo 21:30 tai 20:00 (sunnuntaisin) Helsingistä. Suositulla Ostosristeilyllä vietät yön laivalla ja Tallinnassa

Lisätiedot

Kalastusmatka Malesian Borneoon 8-27.10.2015

Kalastusmatka Malesian Borneoon 8-27.10.2015 Kalastusmatka Malesian Borneoon 8-27.10.2015 Unelmamatka Kaukoitään niille, jotka pitävät kalastuksesta ja yleensä luonnossa liikkumisesta! Kalastusmuotoina ovat vetouistelu ja pohjaonginta. Varaa ja maksa

Lisätiedot

THAIMAA SPECIAL. Päivä 1. Päivä 2

THAIMAA SPECIAL. Päivä 1. Päivä 2 THAIMAA SPECIAL BANGKOK - KWAI-JOKI HUA HIN GOLF KIERROS 14 päivää / 13 yötä Upea yhdistelmämatka, jossa koet Thaimaan eri puolet ja pelaat Thaimaan upeimmilla kentillä. Voit hankkia edullisia golfvarusteita

Lisätiedot

AIKATAULU HELSINKI TALLINNA HELSINKI

AIKATAULU HELSINKI TALLINNA HELSINKI AIKATAULU HELSINKI TALLINNA HELSINKI MS GEORG ÜTS AIKATAULU 02.01.1987 01.01.1988 02.01.1987 30.03.1987 MA Tl KE TO PE LA SU Helsinki 10.30 10.30 Tallinna 15.30 15.30 Tallinna 19.30 19.30 Helsinki 22.30

Lisätiedot

Hyvä tietää. Kuuba. Matkoja Ajatuksella ja Sydämellä

Hyvä tietää. Kuuba. Matkoja Ajatuksella ja Sydämellä Hyvä tietää Kuuba Matkoja Ajatuksella ja Sydämellä Hyvä tietää Kuubasta Pääkaupunki Asukasluku Kieli Havanna 11 milj. Espanja Uskonto Valuutta Pinta-ala Katolilaisuus Kuuban peso (CUC) Tällä sivulla on

Lisätiedot

Kohdeopas Kroatian joogamatka

Kohdeopas Kroatian joogamatka Kohdeopas Kroatian joogamatka Kroatian joogamatka Koe uusi Kroatian joogamatka Bracin kuvaunkauniilla saarella. Vietä lomamatkasi rentoutuen suomalaisten joogaohjaajien järjestämissä päivittäisissä harjoituksissa

Lisätiedot

Nordlink. Ravintola ja baari

Nordlink. Ravintola ja baari Home > Palvelut laivalla > Malmö Travemünde > Nordlink Nordlink Ravintola ja baari Finnlinesin laivat ovat tunnettuja hyvästä ruoastaan. Ateriat tarjoillaan runsaasta buffetpöydästä laivan valoisassa ravintolassa.

Lisätiedot

Europa viihderisteily Tallinnaan. Esittely. Europan viihderisteily Tallinnaan. Miksi Europan viihderisteily? Matkustaminen. Matkan kesto.

Europa viihderisteily Tallinnaan. Esittely. Europan viihderisteily Tallinnaan. Miksi Europan viihderisteily? Matkustaminen. Matkan kesto. Sivu 1 / 6 Esittely Europan viihderisteily Tallinnaan Lähdöt päivittäin klo 18.30 Helsingistä. Matka sisältää Helsinki - Tallinna - Helsinki risteilyn valitussa hyttiluokassa. Alkuviikosta Europan 22h

Lisätiedot

Ryhmässä Fuengirolaan. v v Hotelli Fuengirola Park v Lennot Helsingistä ja Oulusta v Ilmoittaudu

Ryhmässä Fuengirolaan. v v Hotelli Fuengirola Park v Lennot Helsingistä ja Oulusta v Ilmoittaudu Ryhmässä Fuengirolaan v 14. -28.04.2018 v Hotelli Fuengirola Park v Lennot Helsingistä ja Oulusta v Ilmoittaudu 30.11.2017 mennessä Mirja ; 0407635528 mirja.hanninen@hyvame.fi Tuomas ; 0400242686 tuomas.samuel@gmail.com

Lisätiedot

TROGIR DIVING CENTER - a recipe for the good holiday

TROGIR DIVING CENTER - a recipe for the good holiday Vain 4 km päässä Trogirista ja 12 km Splitin lentokentältä löydät TROGIR DIVING CENTERin (Trogirin sukelluskeskus). Sijantimme on loistava, meren äärellä pienen Okrug Gornjin turistialueen keskellä. Ajamukaiset

Lisätiedot

Löydä päivävaelluksen hauskuus

Löydä päivävaelluksen hauskuus Päivävaelluksen suunnittelu FValitse jokin hauska ja mielenkiintoinen retkikohde. Jos liikutte ryhmänä, ota muut huomioon retkikohteen valinnassa. FOta selvää vaellusreitin pituudesta ja siitä, kuinka

Lisätiedot

Kappale kauneinta Suomea

Kappale kauneinta Suomea Kappale kauneinta Suomea Kapeat mutkaiset vesistöt, saaristoiset järvenselät ja vanhat kanavat tekevät Heinäveden reitistä ainutlaatuisen elämyksen, joka kaikkien pitäisi ainakin kerran elämässään kokea.

Lisätiedot

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE 24.-30.3.2019 Suomi-Portugali yhdistyksen jäsenmatka Vastuullinen matkanjärjestäjä: SUBLU TOUR PORTUGAL (www.sublutour.com/fi) - Nazaré, Portugali Ryhmän

Lisätiedot

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE 21.-28.3.2020 Suomi-Portugali yhdistyksen jäsenmatka Vastuullinen matkanjärjestäjä: SUBLU TOUR PORTUGAL (www.sublutour.com/fi) - Nazaré, Portugali Ryhmän

Lisätiedot

Guyanas Ranskan Guyana, Guyana, Surinam

Guyanas Ranskan Guyana, Guyana, Surinam Guyanas Ranskan Guyana, Guyana, Surinam 15.11-29.11.2014 Tässä se vihdoin tulee! Matkaohjelma, jonka valmistuminen kesti kauemmin kuin talon rakentaminen. Guyanas on pioneerimatka Etelä-Amerikkaan, poluille,

Lisätiedot

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY RISTEILYT SINISELLÄ SAIMAALLA KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT Lähtö Kuopiosta (ti, to, la) tai Savonlinnasta (ma, ke, pe) klo 9.00. Risteily Heinäveden reittiä pitkin neljän sulkukanavan ja kahden avokanavan kautta

Lisätiedot

Healthy European Youth. Erasmus+ -meeting in Nokia, Finland 24.-29.5.2015

Healthy European Youth. Erasmus+ -meeting in Nokia, Finland 24.-29.5.2015 Healthy European Youth Erasmus+ -meeting in Nokia, Finland 24.-29.5.2015 Tervetuloa Info-iltaan! Illan kulku: - Kahvitarjoilu - rehtorin puheenvuoro Eija Paukkuri - Erasmus-tiimi esittäytyy - viikon ohjelma

Lisätiedot