KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 8 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 8 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali"

Transkriptio

1 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 8 () Valtuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko kello KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET valtuutettua LIITE A varavaltuutettua MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Jokitalo Juha, kunnanjohtaja Hyppönen Jouko, kunnansihteeri, pöytäkirjanpitäjä ASIAT :t 4-7 PÖYTÄKIRJAN ALLEKIRJOITUS JA VARMENNUS Puheenjohtaja Pekka Karhunen Jouko Hyppönen LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS SEKÄ PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS (tarkastuspaikka ja -aika sekä tarkastajien allekirjoitukset) Valtuusto totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi (kutsu ja esityslista postitettu , asialista nähtävänä kunnan ilmoitustaululla ja kuulutus Laukaa- Konnevesi-lehdessä ). Pöytäkirjantarkastajien valinta Pöytäkirjantarkastajiksi valtuusto valitsi aakkosjärjestyksen mukaisesti Matti Hytölän ja Mauri Hämäläisen. Tarkastusaika Konnevedellä Matti Hytölä Mauri Hämäläinen PÖYTÄKIRJA ON PIDETTY YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Paikka ja pvm Konneveden kunnantalossa klo Virka-asema Allekirjoitus Kunnansihteeri Jouko Hyppönen

2 Valtuusto SOSIAALIOHJAAJA-VASTUUTYÖNTEKIJÄ TEHTÄVÄN MUUTTAMINEN VIRAKSI Sosiaali- ja terveysltk Valmistelija: sosiaalijohtaja Eira Ohvo p ja vanhuspalvelujen esimies Eija Alhonen p Kuntaan perustettiin 2015 sosiaaliohjaaja-vastuutyöntekijän tehtävä. Tehtävää hoitaa Susanna Lehtonotko toteutettava palvelurakenneuudistus on tuonut lisää tehtäviä ja valmisteltavia sekä päätettäviä asioita niin henkilöstön kuin asiakkaiden osalta vanhusten palveluihin. Tehtävien tarkoituksenmukaisen järjestämisen ja sujuvuuden vuoksi on perusteltua, että sosiaaliohjaaja pystyy tekemään päätöksiä vanhuspalvelujen esimiehen lomien ja poissaolojen aikana eli toimimaan vanhuspalvelujen esimiehen sijaisena. Lisäksi päätösvaltaa asiakaspäätösten, kuten hoito- ja asiakasmaksujen määräämisen osalta voidaan jakaa. Susanna Lehtonotko opiskelee työn ohessa lähiesimiehen ammattitutkintoa. Tehtävän muuttaminen viraksi mahdollisimman pian on perusteltua, koska uuteen hallintosääntöön saadaan viranhaltioiden päätösvallat ajantasaisiksi. Osastopäällikön ehdotus: Lautakunta esittää kunnanhallitukselle ja edelleen -valtuustolle, että se lakkauttaa sosiaaliohjaaja-vastuutyöntekijän tehtävän ja perustaa sosiaaliohjaaja-vastuutyöntekijän viran alkaen. Virkaan siirretään Susanna Lehtonotko. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin. Kh Kunnanjohtajan ehdotus Kunnanhallitus lakkauttaa sosiaaliohjaaja-vastuutyöntekijän tehtävän lukien. Tehtävän lakkauttaminen on ehdollinen ja edellyttää, että valtuusto perustaa vastaavan viran samasta ajankohdasta lukien. Samalla kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto perustaa sosiaaliohjaaja-vastuutyöntekijän viran lukien ja siirtää Susanna Lehtonotkon perustettavaan virkaan.

3 Valtuusto Päätös Kunnanhallitus hyväksyi päätösehdotuksen yksimielisesti. Valt. 4 Kunnanhallituksen ehdotus Valtuusto perustaa sosiaaliohjaaja-vastuutyöntekijän viran lukien ja siirtää Susanna Lehtonotkon perustettavaan virkaan.

4 Valtuusto TOIMINTAKESKUKSEN JOHTAJAN VIRAN MUUTTAMINEN VAMMAISPALVELU- OHJAAJAN VIRAKSI Sosiaali- ja terveysltk Valmistelija: sosiaalijohtaja Eira Ohvo p Toimintakeskuksen nykyinen johtaja jää pois työstä alkaen. Muutoksen yhteydessä on syytä tarkistaa tehtäväkuvaa. Johtajan tehtäviin on kuulunut toimintakeskuksen asiakkaiden ohjaustehtäviä sekä toimintakeskuksen että Asuntola Leppälinnun esimiestehtävät. Toimintakeskuksen asiakkaita on noin 22, mutta asiakasmäärät vaihtelevat päivittäin. Toimintakeskuksessa työskentelee myös toinen ohjaaja ja Asuntola Leppälinnussa samoin kaksi ohjaajaa. Kehitysvammaisten ja vammaisten palvelut sisältyvät tällä hetkellä sosiaalijohtajan tehtäviin ja päätösvaltaan. Tehtävistä vammaispalveluohjaajan vastuulle voisi siirtyä mm. työ- ja päivätoiminnan sekä asumispalvelujen ostopalveluissa olevien asiakkaiden ohjauksen ja palvelujen järjestämiseen liittyvät tehtävät, palveluohjaus ja suunnittelu sekä päätöksenteko. Lisäksi vammaispalveluohjaaja toimisi vammaisten palvelujen esimiehen sijaisena. Vammaispalveluohjaaja osallistuu myös toimintakeskuksen asiakkaiden ohjaukseen. Kelpoisuusvaatimukset ovat sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/ ) mukaisen kelpoisuus tai aikaisempi opistoasteinen sosiaalialan ammattitutkinto sekä sosiaalihuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (817/2015) mukainen kelpoisuus. Osastopäällikön ehdotus: Lautakunta esittää kunnanhallitukselle- ja edelleen valtuustolle, että se lakkauttaa toimintakeskuksen johtajan viran ja perustaa tilalle vammaispalveluohjaajan viran alkaen. Samalla lautakunta pyytää lupaa täyttää vammaispalveluohjaajan virka alkaen. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin.

5 Valtuusto Kh Kunnanjohtajan ehdotus Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto lakkauttaa toimintakeskuksen johtajan viran ja perustaa tilalle vammaispalveluohjaajan viran lukien. Samalla kunnanhallitus antaa sosiaali- ja terveyslautakunnalle luvan täyttää vammaispalveluohjaajan virka lukien, mikäli valtuusto viran perustaa. Päätös Kunnanhallitus hyväksyi päätösehdotuksen yksimielisesti. Valt. 5 Kunnanhallituksen ehdotus Valtuusto lakkauttaa toimintakeskuksen johtajan viran ja perustaa tilalle vammaispalveluohjaajan viran lukien.

6 Valtuusto KESKI-SUOMEN VERKKOHOLDING OY:N YHTIÖJÄRJESTYKSEN JA OSAKASSOPIMUKSEN MUUTTAMINEN Valmistelija: kunnansihteeri Jouko Hyppönen, p Kh Esityslistan liitteet 2-3 Valtuusto päätti pitämässään kokouksessa, että Konneveden kunta liittyy Keski-Suomen Verkkoholding Oy:ön. Valtuuston päätöksen mukaisesti kunta on hyväksynyt yhtiön yhtiöjärjestyksen ja osakassopimuksen. Keski-Suomen Verkkoholding Oy:n yhtiöjärjestyksen 3 :n mukaan yhtiöllä on hallitus, johon kuuluu 5 varsinaista jäsentä ja 5 henkilökohtaista varajäsentä. Millään osakkaana olevalla kunnalla ei ole enempää kuin 1 hallituspaikka mukaan lukien varajäsenen paikka. Kolmella suurimmalla osakkaana olevalla kunnalla on aina varsinainen jäsen ja varajäsen hallituksessa. Yhtiön osakassopimuksen 8.1-kohdan mukaan Yhtiön yhtiöjärjestyksen mukaan Yhtiön hallitukseen kuuluu 5 varsinaista jäsentä ja 5 henkilökohtaista varajäsentä. Millään Osakkaalla ei ole enempää kuin yksi hallituspaikka (ml. varajäsenen paikka). Kolmella suurimmalla osakaskunnalla on aina varsinainen jäsen ja varajäsen. Edelleen samassa kohdassa on sovittu hallituksen jäsenten valinnasta ja hallituksen puheenjohtajan ja jäsenen tehtävien kierrosta toimikausittain omistajakuntien välillä. Osakassopimuksen 8.2-kohdassa on sovittu yhtiön hallituksen päätöksenteosta kyseessä olevassa sopimuskohdassa määriteltyjen, yhtiön kannalta merkittävien asioiden osalta siten, että ainakin nämä asiat tulee käsitellä hallituksen kokouksessa ja että niistä päättäminen (tai päätösehdotuksen tekeminen yhtiökokoukselle edellyttää), että vähintään neljä (4) hallituksen jäsentä kannattaa päätöstä. Keski-Suomen Verkkoholding Oy:ön on sen perustamisen sekä yhtiöjärjestyksen ja osakassopimuksen tekemisen ( ) jälkeen liittynyt uusia kuntia seuraavasti: Karstula , Pihtipudas , Kivijärvi ja Luhanka sekä Petäjävesi

7 Valtuusto Yhtiöllä on nykyisin 10 omistajakuntaa. Yhtiön yhtiöjärjestyksen ja osakassopimuksen määräykset yhtiön hallituksen jäsenten lukumäärästä, valinnasta ja kierrosta eivät omistajakuntien lukumäärän kaksinkertaistuttua ole tarkoituksenmukaisia. Keski-Suomen Verkkoholding Oy:n omistajakuntien yhdenvertaisuuden turvaamiseksi yhtiön hallinnossa ja päätöksenteossa yhtiön ylimääräinen yhtiökokous on päättänyt tehdä varsinaiseen yhtiökokoukseen esityksen yhtiöjärjestyksen ja osakassopimuksen muuttamisesta siten, että jokaisella omistajakunnalla on oikeus nimetä yhtiön hallitukseen yksi varsinainen jäsen ja tälle henkilökohtainen varajäsen. Edellä mainitusta yhtiön hallituksen jäsenmäärän muutoksesta johtuen Keski-Suomen Verkkoholding Oy:n osakassopimusta tulisi muuttaa myös kohdassa 8.2 tarkoitetun määräenemmistövaatimuksen osalta siten, että päätöksenteko kyseessä olevassa kohdassa tarkoitetuissa asioissa edellyttää, että vähintään neljä viidesosaa (4/5) hallituksen jäsenistä kannattaa päätöstä. Keski-Suomen Verkkoholding Oy:n yhtiöjärjestysluonnos sekä muutossopimusluonnos Keski-Suomen Verkkoholding Oy:n osakassopimukseen ovat esityslistan liitteinä. Muutossopimusluonnos on salassa pidettävä (laki viranomaisten toiminnan julkisuudesta, 6 luku, 24, kohdat 17 ja 20). Kunnanjohtajan ehdotus Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto 1. hyväksyy Keski-Suomen Verkkoholding Oy:n yhtiöjärjestyksen ja osakassopimuksen muutokset esityslistan liitteiden 2 ja 3 mukaisesti; 2. valtuuttaa nimetyn yhtiökokousedustajan tekemään Keski-Suomen Verkkoholding Oy:n varsinaisessa yhtiökokouksessa päätöksen Keski- Suomen Verkkoholding Oy:n yhtiöjärjestyksen ja osakassopimuksen muuttamisesta valtuuston päätöksen mukaisesti; 3. nimeää kunnan puolesta Keski-Suomen Verkkoholding Oy:n hallituksen varsinaiseksi jäseneksi Heikki Oittisen ja varajäseneksi Simo Väisäsen; 4. valtuuttaa nimetyn yhtiökokousedustajan tekemään Keski-Suomen Verkkoholding Oy:n varsinaisessa yhtiökokouksessa päätöksen Heikki Oittisen ja Simo Väisäsen valitsemiseksi kunnan puolesta nimetyiksi Keski-Suomen Verkkoholding Oy:n hallituksen varsinaiseksi jäseneksi ja varajäseneksi.

8 Valtuusto Päätös Kunnanhallitus hyväksyi päätösehdotuksen yksimielisesti. Valt. 6 Esityslistan liitteet 1-2 Kunnanhallituksen ehdotus Valtuusto 1. hyväksyy Keski-Suomen Verkkoholding Oy:n yhtiöjärjestyksen ja osakassopimuksen muutokset esityslistan liitteiden 1 ja 2 mukaisesti; 2. valtuuttaa nimetyn yhtiökokousedustajan tekemään Keski-Suomen Verkkoholding Oy:n varsinaisessa yhtiökokouksessa päätöksen Keski- Suomen Verkkoholding Oy:n yhtiöjärjestyksen ja osakassopimuksen muuttamisesta valtuuston päätöksen mukaisesti; 3. nimeää kunnan puolesta Keski-Suomen Verkkoholding Oy:n hallituksen varsinaiseksi jäseneksi Heikki Oittisen ja varajäseneksi Simo Väisäsen; 4. valtuuttaa nimetyn yhtiökokousedustajan tekemään Keski-Suomen Verkkoholding Oy:n varsinaisessa yhtiökokouksessa päätöksen Heikki Oittisen ja Simo Väisäsen valitsemiseksi kunnan puolesta nimetyiksi Keski-Suomen Verkkoholding Oy:n hallituksen varsinaiseksi jäseneksi ja varajäseneksi.

9 Valtuusto KUNTASTRATEGIA 2020 Valmistelijat: kunnanjohtaja ja osastopäälliköt Kh Esityslistan liite 6 Uuden kuntalain (410/2015) 37 :n mukaan (voimaan ) kunnassa on oltava kuntastrategia, jossa valtuusto päättää kunnan toiminnan ja talouden pitkän aikavälin tavoitteista. Kuntastrategiassa tulee ottaa huomioon 1) kunnan asukkaiden hyvinvoinnin edistäminen; 2) palvelujen järjestäminen ja tuottaminen; 3) kunnan tehtäviä koskevissa laeissa säädetyt palvelutavoitteet; 4) omistajapolitiikka; 5) henkilöstöpolitiikka; 6) kunnan asukkaiden osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuudet; 7) elinympäristön ja alueen elinvoiman kehittäminen. Kuntastrategian tulee perustua arvioon kunnan nykytilanteesta sekä tulevista toimintaympäristön muutoksista ja niiden vaikutuksista kunnan tehtävien toteuttamiseen. Kuntastrategiassa tulee määritellä myös sen toteutumisen arviointi ja seuranta. Kuntastrategian ottamisesta huomioon kunnan talousarvion ja - suunnitelman laatimisessa säädetään kuntalain 110 :ssä. Pykälän mukaan talousarvio ja -suunnitelma on laadittava siten, että ne toteuttavat kuntastrategiaa ja edellytykset kunnan tehtävien hoitamiseen turvataan. Kuntastrategia tulee tarkistaa vähintään kerran valtuuston toimikaudessa. Luonnos Konneveden kunnan kuntastrategiaksi toimitetaan valtuuston puheenjohtajistolle ja kunnanhallituksen jäsenille sähköpostilla. Kunnanjohtajan ehdotus Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto hyväksyy esityslistan liitteenä olevan luonnoksen Konneveden kunnan kuntastrategiaksi. Päätös Kunnanhallitus hyväksyi päätösehdotuksen yksimielisesti.

10 Valtuusto Valt. 7 Esityslistan liite 3 Kunnanhallituksen ehdotus Valtuusto hyväksyy esityslistan liitteenä olevan luonnoksen Konneveden kunnan kuntastrategiaksi.

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2016 Sivu 31 (44) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2016 Sivu 31 (44) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2016 Sivu 31 (44) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 18.4.2016 kello 18.00-19.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Siikapirtti

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 (7) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 (7) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 (7) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 2.2.2016 kello 18.00-18.45 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 18 valtuutettua LIITE A

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012 Sivu 58 (63) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012 Sivu 58 (63) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012 Sivu 58 (63) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 25.9.2012 kello 17.00-17.15 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 19 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 29 (37) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 2 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 29 (37) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 2 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 29 (37) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 28.4.2015 kello 18.00-18.15 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 19 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ No 3/2016 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA ESITYSLISTA Sivu 25

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ No 3/2016 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA ESITYSLISTA Sivu 25 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ No 3/2016 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA ESITYSLISTA Sivu 25 KOKOUSAIKA 5.4.2016 klo 18.00-19.40 KOKOUSPAIKKA Sairaalan kokoushuone, yläkerta Maijankuja 2 JÄSEN: VARAJÄSEN:

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto. Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto. Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 10.5.2017 kello 18.15-18.35 KOKOUSPAIKKA Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B211 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 Sivu 26 (36) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 6 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 Sivu 26 (36) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 6 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 Sivu 26 (36) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 17.6.2014 kello 18.00 18.50 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 15 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Sivu 49 (61) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Sivu 49 (61) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Sivu 49 (61) Valtuusto KOKOUSAIKA Maanantai 17.11.2014 kello 18.00-18.20 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 18 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Sivu 18 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Sivu 18 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Sivu 18 () Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 28.6.2016 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET valtuutettua LIITE A varavaltuutettua

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 16.6.2015 kello 18.00 20.00 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET valtuutettua LIITE A

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 26 (34) Valtuusto. Yliopiston tutkimusasema. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 26 (34) Valtuusto. Yliopiston tutkimusasema. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 26 (34) Valtuusto KOKOUSAIKA Torstai 27.9.2018 kello 18.00 18.13 KOKOUSPAIKKA Yliopiston tutkimusasema SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 20 valtuutettua LIITE A 1 varavaltuutettu

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 Sivu 42 (51) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 Sivu 42 (51) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 Sivu 42 (51) Valtuusto KOKOUSAIKA Maanantai 14.11.2011 kello 18.00-18.15 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 19 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Sivu 103 (117) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Sivu 103 (117) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Sivu 103 (117) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 9.6.2014 kello 18.00-19.34 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 () Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 () Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 () Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 25.1.2016 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Sivu 123 (129) Kunnanhallitus Maanantai kello

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Sivu 123 (129) Kunnanhallitus Maanantai kello KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Sivu 123 (129) Kunnanhallitus Maanantai 20.8.2018 kello 17.00 17.45 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2012 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 38. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2012 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 38. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2012 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 38 KOKOUSAIKA 14.08.2012 klo 18.00 - KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone JÄSEN: Aino Savolainen, pj Teemu Pakarinen,

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 9/2017 Sivu 101 () Kunnanhallitus Keskiviikko kello 18.00

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 9/2017 Sivu 101 () Kunnanhallitus Keskiviikko kello 18.00 KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 9/2017 Sivu 101 () Kunnanhallitus Keskiviikko 24.4.2017 kello 18.00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 Sivu 110 () Valtuusto. Lapunmäen koulu, käsityöluokka

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 Sivu 110 () Valtuusto. Lapunmäen koulu, käsityöluokka KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 Sivu 110 () Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 28.11.2017 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA Lapunmäen koulu, käsityöluokka SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET valtuutettua LIITE A varavaltuutettua

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 2/2019 Sivu 13 () Kunnanhallitus Maanantai kello 17.00

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 2/2019 Sivu 13 () Kunnanhallitus Maanantai kello 17.00 KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 2/2019 Sivu 13 () Kunnanhallitus Maanantai 21.1.2019 kello 17.00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 Sivu 117 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 Sivu 117 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 Sivu 117 () Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 19.12.2017 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET valtuutettua LIITE A varavaltuutettua

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Sivu 10 (16) Valtuusto. 1 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Sivu 10 (16) Valtuusto. 1 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Sivu 10 (16) Valtuusto KOKOUSAIKA Maanantai 27.3.2017 kello 19.00 19.10 KOKOUSPAIKKA Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja tekstiililuokka, b 211 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Sivu 20 () Kunnanhallitus Maanantai kello 18.00

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Sivu 20 () Kunnanhallitus Maanantai kello 18.00 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Sivu 20 () Kunnanhallitus Maanantai 19.2.2018 kello 18.00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

- KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 62. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

- KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 62. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone - KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 62 KOKOUSAIKA 15.10.2013.2013 klo 18.00- KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone JÄSEN: Teemu Pakarinen, pj Seija

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2012 Sivu 36 (42) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2012 Sivu 36 (42) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2012 Sivu 36 (42) Valtuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 23.4.2012 kello 18.00-18.40 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 20 valtuutettua

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Sivu 1 (9) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Sivu 1 (9) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Sivu 1 (9) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 31.1.2017 kello 19.00 19.25 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 18 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 Sivu 110 (116) Valtuusto. Lapunmäen koulu, käsityöluokka. 3 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 Sivu 110 (116) Valtuusto. Lapunmäen koulu, käsityöluokka. 3 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 Sivu 110 (116) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 28.11.2017 kello 18.00-18.25 KOKOUSPAIKKA Lapunmäen koulu, käsityöluokka SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 16 valtuutettua LIITE A

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 (11) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 (11) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 (11) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 25.1.2016 kello 18.00-19.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 17/2018 Sivu 195 (200) Kunnanhallitus Maanantai kello

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 17/2018 Sivu 195 (200) Kunnanhallitus Maanantai kello KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 17/2018 Sivu 195 (200) Kunnanhallitus Maanantai 26.11.2018 kello 17.00 19.20 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Konneveden kunnantalo, Konnevesisali

Konneveden kunnantalo, Konnevesisali KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Sivu 19 (25) Valtuusto KOKOUSAIKA Maanantai 11.6.2018 kello 18.00-18.34 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 21 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 16.5.2016 kello 18.00-19.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 43 (52) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 43 (52) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 43 (52) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 8.11.2016 kello 18.10-18.40 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 16 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 Sivu 117 (130) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 Sivu 117 (130) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 Sivu 117 (130) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 19.12.2017 kello 18.00-19.02 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 18 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2017 Sivu 101 (107) Kunnanhallitus Maanantai kello

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2017 Sivu 101 (107) Kunnanhallitus Maanantai kello KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2017 Sivu 101 (107) Kunnanhallitus Maanantai 24.4.2017 kello 18.45 19.45 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Pöytäkirjantarkastajien valinta

Pöytäkirjantarkastajien valinta KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Sivu 20 (26) Kunnanhallitus Maanantai 19.2.2018 kello 18.00-18.50 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2015 Sivu 144 (150) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2015 Sivu 144 (150) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2015 Sivu 144 (150) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Torstai 22.10.2015 kello 18.00-20.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Sivu 93 (97) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Sivu 93 (97) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Sivu 93 (97) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Torstai 2.5.2013 kello 20.00-21.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2017 Sivu 119 (123) Kunnanhallitus Keskiviikko kello Lapunmäen koulu, luokka B230

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2017 Sivu 119 (123) Kunnanhallitus Keskiviikko kello Lapunmäen koulu, luokka B230 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2017 Sivu 119 (123) Kunnanhallitus Keskiviikko 10.5.2017 kello 18.45-19.50 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Sivu 37 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Sivu 37 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Sivu 37 () Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 30.9.2014 kello 17.00 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET valtuutettua LIITE A varavaltuutettua

Lisätiedot

- KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 43

- KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 43 - KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 43 KOKOUSAIKA 6.8.2013.2013 klo 18.00-19.23 KOKOUSPAIKKA Villa Konnevesi, Kuuselantie 12 JÄSEN: VARAJÄSEN: Teemu Pakarinen,

Lisätiedot

- KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 43

- KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 43 - KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 43 KOKOUSAIKA 6.8.2013.2013 klo 18.00- KOKOUSPAIKKA Villa Konnevesi, Kuuselantie 12 JÄSEN: VARAJÄSEN: Teemu Pakarinen,

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 12/2018 Sivu 135 () Kunnanhallitus Maanantai kello

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 12/2018 Sivu 135 () Kunnanhallitus Maanantai kello KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 12/2018 Sivu 135 () Kunnanhallitus Maanantai 17.9.2018 kello 17.00 - KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KOKOUSAIKA 16.10.2007 kello 19.00-20.07

KOKOUSAIKA 16.10.2007 kello 19.00-20.07 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Maaseutuelinkeinolautakunta 2/2007 8 KOKOUSAIKA 16.10.2007 kello 19.00-20.07 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

No 5/2017 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 1. Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo

No 5/2017 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 1. Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA No 5/2017 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 1 KOKOUSAIKA 9.8.2017 klo 18.36 19.00 KOKOUSPAIKKA Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo JÄSEN: VARAJÄSEN: Antti Waris, pj

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 Sivu 47 () Kunnanhallitus Maanantai kello 18.00

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 Sivu 47 () Kunnanhallitus Maanantai kello 18.00 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 Sivu 47 () Kunnanhallitus Maanantai 16.4.2018 kello 18.00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ No 3/2012 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA ESITYSLISTA Sivu 28

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ No 3/2012 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA ESITYSLISTA Sivu 28 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ No 3/2012 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA ESITYSLISTA Sivu 28 KOKOUSAIKA 12.06.2012 klo 18.00 - KOKOUSPAIKKA Ryhmäperhepäiväkoti Tenhola, Palotie 3 JÄSEN: Aino Savolainen,

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanvaltuusto. Kokousnumero 1 / 2016. Aika Maanantaina 11.04.2016 klo 19.00-20.10

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanvaltuusto. Kokousnumero 1 / 2016. Aika Maanantaina 11.04.2016 klo 19.00-20.10 Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2016 Aika Maanantaina 11.04.2016 klo 19.00-20.10 Paikka Valtuustosali KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 11.04.2016 klo 19.00-20.10 Valtuustosali Nro 1 / 2016 ASIA LIITE 1

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 Sivu 51 (61) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 Sivu 51 (61) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 Sivu 51 (61) Valtuusto KOKOUSAIKA Maanantai 27.5.2013 kello 18.00-18.50 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 18 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 Sivu 81 () Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 Sivu 81 () Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 Sivu 81 () Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 8.6.2015 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Sivu 37 (48) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Sivu 37 (48) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Sivu 37 (48) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 30.9.2014 kello 17.00-17.20 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 18 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2012 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 50. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2012 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 50. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA/ KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2012 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 50 KOKOUSAIKA 13.12.2012 klo 17- KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone JÄSEN: VARAJÄSEN: Timo Manninen, pj Marko

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2011 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 20. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2011 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 20. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2011 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 20 KOKOUSAIKA 14.06.2011 klo 18.00 18.35 KOKOUSPAIKKA MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Kunnantalo, kunnanhallituksen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 3/2016 1. Ti 19.4.2016 klo 17.30-18.00. Kunnanvirasto, hallituksen ja lautakuntien kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 3/2016 1. Ti 19.4.2016 klo 17.30-18.00. Kunnanvirasto, hallituksen ja lautakuntien kokoushuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2016 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Ti 19.4.2016 klo 17.30-18.00 Kunnanvirasto, hallituksen ja lautakuntien

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ No 1/2018 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA ESITYSLISTA Sivu 1. Kunnantalo, lautakuntien huone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ No 1/2018 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA ESITYSLISTA Sivu 1. Kunnantalo, lautakuntien huone KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ No 1/2018 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA ESITYSLISTA Sivu 1 KOKOUSAIKA 20.2.2018 klo 18.00-18.52 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien huone JÄSEN: VARAJÄSEN Anu Hänninen,

Lisätiedot

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Valtuusto 17.6.2014 27

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Valtuusto 17.6.2014 27 Valtuusto 17.6.2014 27 1. VUODEN 2013 ARVIOINTIKERTOMUS Tark.ltk. 13.5.2014 16 Liite 1 Laadittiin vuoden 2013 arviointikertomus. Puheenjohtajan ehdotus: Tarkastuslautakunta jättää arviointikertomuksen

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 21/2017 Sivu 315 () Kunnanhallitus Tiistai kello 18.00

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 21/2017 Sivu 315 () Kunnanhallitus Tiistai kello 18.00 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 21/2017 Sivu 315 () Kunnanhallitus Tiistai 12.12.2017 kello 18.00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 Sivu 22 (31) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 2 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 Sivu 22 (31) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 2 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 Sivu 22 (31) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 30.5.2017 kello 18.00-19.10 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 18 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 4/2014 45

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 4/2014 45 KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 4/2014 45 KOKOUSAIKA Tiistai 27.05.2014 kello 17.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Äyräpääntie 2, 72600 Keitele SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 3/2012 Sivu 1( ) VAPAA-AIKAJAOSTO Torstai 04.10.2012 klo 18.00-19.50

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 3/2012 Sivu 1( ) VAPAA-AIKAJAOSTO Torstai 04.10.2012 klo 18.00-19.50 1 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 3/2012 Sivu 1( ) VAPAA-AIKAJAOSTO Torstai 04.10.2012 klo 18.00-19.50 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2011 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 1. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2011 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 1. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2011 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 1 KOKOUSAIKA 08.02.2011 klo 18.00 18.35 KOKOUSPAIKKA MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Kunnantalo, lautakuntien

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Sivu 31 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Sivu 31 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Sivu 31 () Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 4.10.2016 kello 18.00- KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET valtuutettua LIITE A varavaltuutettua

Lisätiedot

Kuntalain 37 määrittää kuntastrategiasta seuraavaa: 1) kunnan asukkaiden hyvinvoinnin edistäminen; 2) palvelujen järjestäminen ja tuottaminen;

Kuntalain 37 määrittää kuntastrategiasta seuraavaa: 1) kunnan asukkaiden hyvinvoinnin edistäminen; 2) palvelujen järjestäminen ja tuottaminen; Kunnanhallitus 176 28.06.2017 Kunnanhallitus 328 13.12.2017 Kunnanhallitus 6 10.01.2018 Kunnanhallitus 26 31.01.2018 Kunnanhallitus 96 28.03.2018 Kunnanhallitus 159 06.06.2018 KUNTASTRATEGIAN LAATIMINEN

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ No 1/2014 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA ESITYSLISTA Sivu 1. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ No 1/2014 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA ESITYSLISTA Sivu 1. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ No 1/2014 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA ESITYSLISTA Sivu 1 KOKOUSAIKA 4.2.2014 klo 18.00-19.07 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone JÄSEN: VARAJÄSEN: Teemu

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 Sivu 81 (91) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 Sivu 81 (91) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 Sivu 81 (91) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 8.6.2015 kello 18.00 19.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ No 4/2015 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA ESITYSLISTA Sivu 58. Kunnantalo, lautakunnan kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ No 4/2015 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA ESITYSLISTA Sivu 58. Kunnantalo, lautakunnan kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ No 4/2015 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA ESITYSLISTA Sivu 58 KOKOUSAIKA 1.9.2015 klo 18.00-19.15 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakunnan kokoushuone JÄSEN: VARAJÄSEN: Teemu

Lisätiedot

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18.

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18. Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 8.12.2015 Kokoustiedot Aika Maanantaina 14.12.2015 kello 18.00 Käsiteltävät asiat Paikka Lomahotelli Jämin kokoustila 301 KOKOUKSEN

Lisätiedot

klo ja Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

klo ja Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2 / 2017 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) 10.4.2017 klo 9.00

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2018 Sivu 145 (152) Kunnanhallitus Maanantai kello

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2018 Sivu 145 (152) Kunnanhallitus Maanantai kello KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2018 Sivu 145 (152) Kunnanhallitus Maanantai 1.10.2018 kello 17.00 18.24 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Pöytäkirjantarkastajien valinta

Pöytäkirjantarkastajien valinta KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2018 Sivu 130 (134) Kunnanhallitus Maanantai 3.9.2018 kello 20.05-20.15 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Toivakan kunta Esityslista 3/2017 1/10. Sivistyslautakunta Aika klo 16:30. Toivakan kirjasto. Käsiteltävät asiat

Toivakan kunta Esityslista 3/2017 1/10. Sivistyslautakunta Aika klo 16:30. Toivakan kirjasto. Käsiteltävät asiat Toivakan kunta Esityslista 3/2017 1/10 Aika 24.10.2017 klo 16:30 Paikka Toivakan kirjasto Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 29 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 30 Esityslistan hyväksyminen 4 31 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Valmistelija: kaupunginjohtaja Jari Rantala, puh

Valmistelija: kaupunginjohtaja Jari Rantala, puh Kaupunginhallitus 234 14.08.2017 Kaupunginhallitus 382 27.11.2017 Kaupunginhallitus 30 29.01.2018 Kaupunginhallitus 65 26.02.2018 Kaupunginvaltuusto 13 05.03.2018 Loimaa-strategia 100/00.01.02/2017 Kh

Lisätiedot

Matti Pahkala kunnanhallituksen puheenjohtaja

Matti Pahkala kunnanhallituksen puheenjohtaja Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta 20/2011 Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Keskiviikkona 16.11.2011 klo 16.55 Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 2. 3. 4. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 24/2016 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18.

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 24/2016 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18. Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 24/2016 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 07.12.2016 Kokoustiedot Aika Maanantaina 12.12.2016 kello 18.30 Käsiteltävät asiat Paikka Osuuspankin kokoushuone 282 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 21/2017 Sivu 315 (325) Kunnanhallitus Tiistai kello

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 21/2017 Sivu 315 (325) Kunnanhallitus Tiistai kello KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 21/2017 Sivu 315 (325) Kunnanhallitus Tiistai 12.12.2017 kello 18.00-20.30 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Keskiviikko klo Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin

Keskiviikko klo Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Viranomainen KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Nro 11/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikko 26.10.2016

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 Sivu 94 (102) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 Sivu 94 (102) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 Sivu 94 (102) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 19.9.2016 kello 18.00-18.36 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Ahoniemi

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 5/2018 Sivu 47 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 5/2018 Sivu 47 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 5/2018 Sivu 47 () Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 11.12.2018 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Konneveden kunnantalo, Konnevesisali valtuutettua LIITE A varavaltuutettu

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2019 Sivu 28 () Kunnanhallitus Keskiviikko kello Jyväskylän yliopiston tutkimusasema

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2019 Sivu 28 () Kunnanhallitus Keskiviikko kello Jyväskylän yliopiston tutkimusasema KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2019 Sivu 28 () Kunnanhallitus Keskiviikko 27.3.2019 kello 14.30 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Jyväskylän

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 2 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 2 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 2 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1 Kokousaika 23.2.2012, kello 18.00 19.30 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seppälän nuorisotalo Löppönen Markku, puheenjohtaja

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ No 5/2017 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA ESITYSLISTA Sivu 51. Kunnantalo, lautakunnan huone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ No 5/2017 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA ESITYSLISTA Sivu 51. Kunnantalo, lautakunnan huone KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ No 5/2017 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA ESITYSLISTA Sivu 51 KOKOUSAIKA 8. 8.2017 klo 18.00-18.43 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakunnan huone JÄSEN: VARAJÄSEN Anu Hänninen,

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 Sivu 42 (50) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 Sivu 42 (50) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 Sivu 42 (50) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 30.3.2015 kello 18.00-20.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

No 5/2015 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 39. Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo

No 5/2015 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 39. Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA No 5/2015 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 39 KOKOUSAIKA 15.10.2015 klo 18- KOKOUSPAIKKA Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo JÄSEN: Timo Manninen, pj Henri Hedman,

Lisätiedot

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 13 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona klo Konneveden kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 13 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona klo Konneveden kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 13 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA Keskiviikkona 3.5.2017 klo 8.05 8.25 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ No 2/2018 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA ESITYSLISTA Sivu 10. Kunnantalo, lautakuntien huone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ No 2/2018 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA ESITYSLISTA Sivu 10. Kunnantalo, lautakuntien huone KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ No 2/2018 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA ESITYSLISTA Sivu 10 KOKOUSAIKA 11.4.2018 klo 19.15-19.50 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien huone JÄSEN: VARAJÄSEN Anu Hänninen,

Lisätiedot

Kokoustiedot Aika Sähköpostikokous: esityslista lähetettiin kello Vastaukset: keskiviikko kello 13.

Kokoustiedot Aika Sähköpostikokous: esityslista lähetettiin kello Vastaukset: keskiviikko kello 13. Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 7/2018 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 17.4.2018 Kokoustiedot Aika Sähköpostikokous: esityslista lähetettiin 17.4.2018 kello 10.05 Vastaukset: keskiviikko 18.4.2018 kello

Lisätiedot

Puheenjohtaja. Hannu Smolander. Tarkastusaika. Tuusniemi Kirjoita tarkastusaika. Allekirjoitus. Hannu Smolander.

Puheenjohtaja. Hannu Smolander. Tarkastusaika. Tuusniemi Kirjoita tarkastusaika. Allekirjoitus. Hannu Smolander. Esityslista Nro 2/2018 1 (9) KOKOUSAIKA Klo 9.00 - KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Smolander

Lisätiedot

No 5/2015 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 39. Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo. Henri Hedman, vpj - Esa Vihtonen -

No 5/2015 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 39. Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo. Henri Hedman, vpj - Esa Vihtonen - KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA No 5/2015 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 39 KOKOUSAIKA 15.10.2015 klo 18-18.46 KOKOUSPAIKKA MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Lautakuntien kokoushuone,

Lisätiedot

Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45. 2 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta

Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45. 2 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2012 Kunnanvaltuusto Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45 Kokouspaikka Valtuuston kokoushuone Käsiteltävät asiat nro Liite nro 1 Kokouksen

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 Sivu 87 (92) Kunnanhallitus Torstai kello

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 Sivu 87 (92) Kunnanhallitus Torstai kello KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 Sivu 87 (92) Kunnanhallitus Torstai 30.3.2017 kello 18.00 20.30 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 27.1.2016 klo 17.00

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 27.1.2016 klo 17.00 ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 27.1.2016 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kimmel Miliza OLLEET JÄSENET Alatörmänen

Lisätiedot

Timo Kiviluoma, kunnanjohtaja Sirpa Hartojoki, va. hallintojohtaja Eeva Seppänen, sosiaalijohtaja Mika Karvonen, tekninen johtaja

Timo Kiviluoma, kunnanjohtaja Sirpa Hartojoki, va. hallintojohtaja Eeva Seppänen, sosiaalijohtaja Mika Karvonen, tekninen johtaja Kokouskutsu / Esityslista Nro 1/2018 1 (9) KOKOUSAIKA Klo 9.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 7.5.2014 klo 18.00 18.25

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 7.5.2014 klo 18.00 18.25 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikkona 7.5.2014 klo 18.00 18.25 Konneveden

Lisätiedot

Jutta Pasma (sit) Satu Sirviö (sit) Ahti Isojärvi (kesk) Jari Tervo (kesk) Marko Poikela (kesk) Pirkko Hyötylä (kesk)

Jutta Pasma (sit) Satu Sirviö (sit) Ahti Isojärvi (kesk) Jari Tervo (kesk) Marko Poikela (kesk) Pirkko Hyötylä (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 310 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 15/2009 KOKOUSAIKA Perjantaina 04.12.2009 kello 15.00 15.40 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 28.9.2016 klo 17.00 Kokouspaikka Kuntala, kakkossali Asiat sivu nro 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle 2017... 77 48 Ehdotus

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 Sivu 35 (46) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 18 valtuutettua LIITE A 3 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 Sivu 35 (46) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 18 valtuutettua LIITE A 3 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 Sivu 35 (46) Valtuusto KOKOUSAIKA Torstai 8.11.2018 kello 19.00 19.17 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Konneveden kunnantalo, Konnevesisali 18 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ No 2/2016 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA ESITYSLISTA Sivu 12. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ No 2/2016 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA ESITYSLISTA Sivu 12. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ No 2/2016 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA ESITYSLISTA Sivu 12 KOKOUSAIKA 23.2.2016 klo 18.00-19.10 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone JÄSEN: VARAJÄSEN:

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ No 6/2015 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA ESITYSLISTA Sivu 87. Kunnantalo, hallituksen kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ No 6/2015 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA ESITYSLISTA Sivu 87. Kunnantalo, hallituksen kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ No 6/2015 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA ESITYSLISTA Sivu 87 KOKOUSAIKA 12.11.2015 klo 18.00-19.30 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, hallituksen kokoushuone JÄSEN: VARAJÄSEN:

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 6.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 6.3.2014 klo 16.30 (TORSTAI) Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) Pauli Salonpää Hannu Oksanen Raili Laitinen Eeva-Liisa Puranen Hillevi Kanervio

Henkilökohtaiset varajäsenet: ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) Pauli Salonpää Hannu Oksanen Raili Laitinen Eeva-Liisa Puranen Hillevi Kanervio KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Perusturvajaos Nro 9/2017 23.11.2017 Kokousaika Torstaina 23.11.2017 klo 16.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, neuvotteluhuone Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ No 4/2017 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA ESITYSLISTA Sivu 35. Kunnantalo, lautakunnan huone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ No 4/2017 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA ESITYSLISTA Sivu 35. Kunnantalo, lautakunnan huone KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ No 4/2017 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA ESITYSLISTA Sivu 35 KOKOUSAIKA 20.6. 2017 klo 18.00- KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakunnan huone JÄSEN: Anu Hänninen, pj Seija

Lisätiedot