TOISEN ASTEEN KOULUTUS/AMMATILLINEN KOULUTUS/TREDU

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TOISEN ASTEEN KOULUTUS/AMMATILLINEN KOULUTUS/TREDU"

Transkriptio

1 TOISEN ASTEEN KOULUTUS/AMMATILLINEN KOULUTUS/TREDU Haettavana on ammatillisen koulutuksen tuntiopettajan määräaikaisia ja toistaiseksi voimassa olevia tehtäviä alkaen elokuusta Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/ mukaan ellei ilmoituksessa toisin mainita. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 :n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Hakuaika alkaa ja päätyy klo Haussa huomioidaan vain hakuaikana saapuneet hakemukset. Lisätietoja hakemisesta saa TampereRekrystä, puh Nuorisokoulutus/Logistiikka ja metsä Autoala T334 Tuntiopettaja, autoala (huolto- ja korjaustekniikka) Pääasiallinen toimipiste palvelussuhteen alkaessa Ajokinkujan toimipiste, Tampere. Tehtävänä on autoalan ammattiaineiden opetus. Lisäksi edellytetään ajantasaista ajoneuvojen rakenne-, autosähkö- ja hybriditekniikan tuntemusta, kykyä ja halua kehittää sähköisiä oppimisympäristöjä sekä MultiPrimus,- Moodle,- ja Wilmaohjelmistojen käyttökokemusta. Tehtävä edellyttää hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja sekä kykyä ja halua toimia nuorten kanssa sekä kattavia atk-taitoja.

2 Eduksi katsotaan tulityökurssinjohtajan pätevyys sekä aikaisempi toisen asteen koulutuksen lukuvuosisuunnittelukokemus. Lisätietoja tehtävästä antaa vs. koulutuspäällikkö Teemu Kalliomäki, puh T333 Tuntiopettaja, autoala (huoltotekniikka) Pääasiallinen toimipiste palvelussuhteen alkaessa on Ajokinkujan toimipiste, Tampere. Tehtävänä on autoalan ammattiaineiden opetus. Lisäksi edellytetään nykyaikaisen auto-, ja huoltotekniikan tuntemusta, merkkiorganisaatiokokemusta, korjaamon liiketoiminnan kokemusta sekä MultiPrimus-, Moodle-, ja Wilmaohjelmistojen käyttökokemusta. Lisäksi edellytetään vahvaa autoalan työkokemusta ja työelämäyhteyksiä alan sidosryhmiin. Tehtävä edellyttää hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja ja kykyä ja halua toimia nuorten kanssa sekä kattavia atk-taitoja. Lisätietoja tehtävästä antaa vs. koulutuspäällikkö Teemu Kalliomäki, puh T332 Tuntiopettaja, autoala (korikorjaus ja automaalaus) Päätoiminen, määräaikainen tuntiopettajuus ajalla elokuu Pääasiallinen toimipiste palvelusuhteen alkaessa on Ajokinkujan toimipiste, Tampere. Tehtävänä on autoalan ammattiaineiden opetus, painotuksena korikorjaus ja automaalaus. Lisäksi edellytetään ajantasaista autotekniikan tuntemusta, automaalauksen työprosessien hallintaa, sekä korikorjauksen periaatteiden tuntemusta, kykyä ja halua kehittää oppimisympäristöjä sekä MultiPrimus,- Moodle,- ja Wilma-ohjelmistojen käyttökokemusta. Lisäksi edellytetään vahvaa autoalan työkokemusta, työelämäyhteyksiä alan sidosryhmiin, hyviä yhteistyöja tiimityötaitoja sekä kykyä ja halua toimia nuorten kanssa sekä kattavia atk-taitoja. Eduksi katsotaan aikaisempi toisen asteen koulutuksen lukuvuosisuunnittelukokemus. Lisätietoja tehtävästä antaa vs. koulutuspäällikkö Teemu Kalliomäki, puh Logistiikka-ala T329 Tuntiopettaja, logistiikka-ala (puutavaran autokuljetukset) Päätoiminen, toistaiseksi voimassaoleva tuntiopettajuus alkaen elokuu Pääasiallinen toimipiste palvelussuhteen alkaessa on Metsätien toimipiste, Ylöjärvi. Tehtävänä on opettaa logistiikka-alan ammattiaineita painotuksena puutavaran autokuljetukset. Lisäksi tehtävään kuuluu liikenne- ja ammattipätevyysopetusta eri ajokorttiluokissa, ryhmänohjaajan tehtävät sekä työssäoppimisen valvonta.

3 Lisäksi vaaditaan liikenneopettajan tutkinto. Tehtävässä edellytetään työkokemusta puutavarakuljetuksista, aikaisempaa kokemusta opetussuunnitelmaperusteisesta logistiikan koulutuksesta, Wilma ja Webauto oppilashallintojärjestelmien tuntemusta, voimassaolevaa BECEDE-luokan ajokorttia sekä toimipisteistä. Eduksi katsotaan kokemus henkilöliikenteestä. T330 Tuntiopettaja, logistiikka-ala (tavaraliikenne) Päätoiminen, toistaiseksi voimassaoleva tuntiopettajuus alkaen elokuu Pääasiallinen toimipiste palvelussuhteen alkaessa on Kankaantaankadun toimipiste, Nokia. Tehtävänä on opettaa logistiikka-alan ammattiaineita painotuksena tavaraliikenteen opetus. Lisäksi tehtävään kuuluu liikenne- ja ammattipätevyysopetusta eri ajokorttiluokissa, ajo-opetuksen organisointia ja ryhmänohjaajan tehtävät sekä työssäoppimisen valvonta. Tehtävässä edellytetään tavaraliikenteen työkokemusta, aikaisempaa kokemusta opetussuunnitelmaperusteisesta logistiikan koulutuksesta, Wilma ja Webauto oppilashallintojärjestelmien tuntemusta, voimassaolevaa BECEDE-luokan ajokorttia sekä toimipisteistä. Eduksi katsotaan kokemus henkilöliikenteestä, ympäristönhuollon kuljetuksista sekä kuljettajatutkintotoiminnasta. T331 Tuntiopettaja, logistiikka-ala (kappaletavara- ja massatavarakuljetukset) Päätoiminen, toistaiseksi voimassaoleva tuntiopettajuus alkaen elokuu Pääasiallinen toimipiste palvelussuhteen alkaessa on Vaajakadun toimipiste, Tampere. Tehtävänä on opettaa logistiikka-alan ammattiaineita painotuksena tavaraliikenteen koulutus. Lisäksi tehtävään kuuluu liikenne- ja ammattipätevyysopetusta eri ajokorttiluokissa, simulaattorikoulutus ja ryhmänohjaajan tehtävät sekä työssäoppimisen valvonta. Tehtävässä edellytetään työkokemusta kappaletavara- sekä massatavarakuljetuksista, aikaisempaa kokemusta opetussuunnitelmaperusteisesta logistiikan koulutuksesta, kokemusta simulaattorikoulutuksesta, Wilma ja Webauto oppilashallintojärjestelmien tuntemusta, voimassaolevaa BECEDE-luokan ajokorttia sekä ammattipätevyyttä ja valmiutta työskennellä Tredun muissa logistiikan koulutusta antavista toimipisteistä.

4 Eduksi katsotaan kokemus henkilöliikenteestä. T324 Tuntiopettaja, logistiikka-ala (kappaletavara- ja säiliökuljetukset) Pääasiallinen toimipiste palvelussuhteen alussa on Vaajakadun toimipiste, Tampere. Tehtävänä on opettaa logistiikka-alan ammattiaineita painotuksena tavaraliikenteen koulutus. Lisäksi tehtävään kuuluu liikenne- ja ammattipätevyysopetusta eri ajokorttiluokissa. Tehtävässä edellytetään monipuolista työkokemusta kappaletavara- sekä säiliökuljetuksista, aikaisempaa kokemusta opetussuunnitelmaperusteisesta logistiikan koulutuksesta, raskaan kaluston tekniikan sekä Wilma ja Webauto oppilashallintojärjestelmien tuntemusta, voimassaolevaa BECEDE-luokan ajokorttia sekä ammattipätevyyttä ja valmiutta työskennellä Tredun muissa logistiikan koulutusta antavista toimipisteistä. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioidaan ensisijaisesti ne hakijat, joilla on tehtävässä edellytetty osaaminen ja kokemus. T325 Tuntiopettaja, logistiikka-ala (ajoneuvojen huolto) Pääasiallinen toimipiste palvelussuhteen alkaessa on Vaajakadun toimipiste, Tampere. Tehtävänä on opettaa logistiikka-alan ammattiaineita painotuksena kuljetusalan oppilaiden ajoneuvojen huoltoon liittyvä koulutus. Lisäksi tehtävään kuuluu varastonhoitajien ammattiaineiden opetusta. Pääpaino tehtävässä on huolto- ja korjaustoimintojen opetuksessa. Tehtävään kuuluu myös ryhmänohjausta sekä työssäoppimisen valvonta. Hakijan ominaisuuksien mukaan tulevaan työtehtävään voi sisältyä myös korjaamoalan työnjohtokoulutusta ja/tai varaosamyyjäkoulutusta aikuiskoulutuksessa. Lisäksi vaaditaan näyttötutkintomestarikoulutus. Tehtävässä edellytetään kuljetus-, korjaamo-, sekä varastoalan työkokemusta, korjaamo tai varastoalan työnjohtokokemusta, käytännön kokemusta raskaan kaluston huoltamisesta, aikaisempaa kokemusta opetussuunnitelmaperusteisesta logistiikan koulutuksesta, Wilma ja Webauto oppilashallintojärjestelmien tuntemusta, vähintään BC-luokan ajokorttia sekä valmiutta työskennellä Tredun muissa logistiikan koulutusta antavista toimipisteistä. Eduksi katsotaan työskentely ajoneuvojen varaosatoimintojen parissa. T326 Tuntiopettaja, logistiikka-ala (puutavara)

5 Pääasiallinen toimipiste palvelussuhteen alussa on Metsätien toimipiste, Ylöjärvi. Tehtävänä on opettaa logistiikka-alan ammattiaineita painotuksena puutavaran autokuljetukset ja ajoneuvojen huollon opetus sekä mahdollisesti alan yritystoiminnan opetus. Lisäksi tehtävään kuuluu ryhmänohjaajan tehtävät sekä työssäoppimisen valvonta. Tehtävässä edellytetään pitkää työkokemusta puutavarakuljetuksista, kokemusta alan yritystoiminnasta, kokemusta puutavara-ajoneuvojen huolto- ja korjaustehtävistä, aikaisempaa kokemusta opetussuunnitelmaperusteisesta logistiikan koulutuksesta, Wilma oppilashallintojärjestelmän tuntemusta, voimassaolevaa vähintään BECE-luokan ajokorttia sekä toimipisteistä. Eduksi katsotaan hyvät työyhteisötaidot. T327 Tuntiopettaja, logistiikka-ala (kappaletavaraliikenne ja huolto) Pääasiallinen toimipiste palvelussuhteen alussa on Metsätien toimipiste, Ylöjärvi. Tehtävänä on opettaa logistiikka-alan ammattiaineita painotuksena kappaletavaraliikenteen ja ajoneuvojen huollon koulutus sekä mahdollisesti alan yritystoiminnan opetus. Lisäksi tehtävään kuuluu liikenne- ja ammattipätevyysopetusta eri ajokorttiluokissa, ryhmänohjaajan tehtävät sekä työssäoppimisen valvonta. Tehtävässä edellytetään työkokemusta kappaletavarakuljetuksista ja raskaan kaluston huoltotehtävistä sekä alan yritystoiminnasta, aikaisempaa kokemusta opetussuunnitelmaperusteisesta logistiikan koulutuksesta, Wilma ja Webauto oppilashallintojärjestelmien tuntemusta, voimassaolevaa vähintään BECE-luokan ajokorttia sekä toimipisteistä. Eduksi katsotaan hyvät työyhteisötaidot. T328 Tuntiopettaja, logistiikka-ala (puutavaran autokuljetukset) Pääasiallinen toimipiste palvelussuhteen alkaessa on Metsätien toimipiste, Ylöjärvi. Tehtävänä on opettaa logistiikka-alan ammattiaineita painotuksena puutavaran autokuljetukset. Lisäksi tehtävään kuuluu liikenne- ja ammattipätevyysopetusta eri ajokorttiluokissa, ryhmänohjaajan tehtävät sekä työssäoppimisen valvonta.

6 Tehtävässä edellytetään työkokemusta puutavarakuljetuksista ja kappaletavaraliikenteestä, aikaisempaa kokemusta opetussuunnitelmaperusteisesta logistiikan koulutuksesta, Wilma ja Webauto oppilashallintojärjestelmien tuntemusta, voimassaolevaa vähintään BECE-luokan ajokorttia sekä ammattipätevyyttä ja valmiutta työskennellä Tredun muissa logistiikan koulutusta antavista toimipisteistä. Eduksi lasketaan hyvät työyhteisötaidot. Metsäala T337 Tuntiopettaja, metsäala (metsänhoito ja puunkorjuu) Pääasiallinen toimipiste palvelussuhteen alkaessa on Metsätien toimipiste, Ylöjärvi. Tehtävänä on metsäalan ammattiaineiden opetus, painotuksena metsänhoidon ja manuaalisen puunkorjuun sekä yritystoiminnan käytännön ja teorian opetus sekä luokassa että maastossa ja ryhmänohjaajan tehtävät. Soveltuvaksi tutkinnoksi katsotaan myös metsäalan perustutkinto. Edellytetään vankkaa käytännön osaamista metsänhoidon ja manuaalisen puunkorjuun tehtävistä, kokemusta metsäpalveluyrittäjänä toimimisesta, kiinnostusta koneellisen puunkorjuun opetustehtäviin sekä usean vuoden työkokemusta vastaavista opetus- ja ryhmänohjaajan tehtävistä. Lisäksi edellytämme yhteistyökykyä, kehittävää ja päättäväistä otetta työhön, halua kehittää itseään ja soveltuvuutta tehtävään sekä Moodle- ja Wilma-ohjelmistojen käyttökokemusta. Eduksi katsotaan käytännön työelämäyhteydet. Lisätietoja tehtävästä antaa vt. koulutuspäällikkö Mari Nieminen, puh Kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan valita henkilö, joka ei täytä kelpoisuusvaatimuksia. HAKULOMAKE

TOISEN ASTEEN KOULUTUS/AMMATILLINEN KOULUTUS/TREDU

TOISEN ASTEEN KOULUTUS/AMMATILLINEN KOULUTUS/TREDU TOISEN ASTEEN KOULUTUS/AMMATILLINEN KOULUTUS/TREDU Haettavana on ammatillisen koulutuksen tuntiopettajan määräaikaisia ja toistaiseksi voimassa olevia tehtäviä alkaen elokuusta 2016. Kelpoisuusehdot määräytyvät

Lisätiedot

TOISEN ASTEEN KOULUTUS/AMMATILLINEN KOULUTUS/TREDU

TOISEN ASTEEN KOULUTUS/AMMATILLINEN KOULUTUS/TREDU TOISEN ASTEEN KOULUTUS/AMMATILLINEN KOULUTUS/TREDU Haettavana on ammatillisen koulutuksen tuntiopettajan määräaikaisia ja toistaiseksi voimassa olevia tehtäviä alkaen elokuusta 2016. Kelpoisuusehdot määräytyvät

Lisätiedot

TOISEN ASTEEN KOULUTUS/AMMATILLINEN KOULUTUS/TREDU

TOISEN ASTEEN KOULUTUS/AMMATILLINEN KOULUTUS/TREDU TOISEN ASTEEN KOULUTUS/AMMATILLINEN KOULUTUS/TREDU Tehtävät ovat päätoimisia ellei tekstissä toisin mainita. Nuorisokoulutukseen valitun pitää ennen viran vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6

Lisätiedot

TOISEN ASTEEN KOULUTUS/AMMATILLINEN KOULUTUS/TREDU

TOISEN ASTEEN KOULUTUS/AMMATILLINEN KOULUTUS/TREDU TOISEN ASTEEN KOULUTUS/AMMATILLINEN KOULUTUS/TREDU Tehtävät ovat päätoimisia ellei tekstissä toisin mainita. Nuorisokoulutukseen valitun pitää ennen viran vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6

Lisätiedot

Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Koulutusalajohtaja, Metsä, logistiikka ja rakentaminen, Toisen asteen koulutus

Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Koulutusalajohtaja, Metsä, logistiikka ja rakentaminen, Toisen asteen koulutus Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Päätoimisen määräaikaisen tuntiopettajan ottaminen Tampereen seudun ammattiopisto Treduun ajalle 1.9.2017-31.7.2018 TRE:5649/01.02.01/2017 Lisätietoja päätöksestä

Lisätiedot

LIITE. C. Selvitys opetuksesta vastaava johtajan/johtajien kelpoisuudesta ja työkokemuksesta toimipisteittäin (hakemuslomakkeen liite 2)

LIITE. C. Selvitys opetuksesta vastaava johtajan/johtajien kelpoisuudesta ja työkokemuksesta toimipisteittäin (hakemuslomakkeen liite 2) 10 LIITE Koulutuksen järjestäjien tulee toimittaa tämän kirjeen liitteen kohdissa A - F mainitut tiedot: hakemuslomake ja sen liitteinä kopiot mainituista asiakirjoista sekä pyydetyt selvitykset/suunnitelmat.

Lisätiedot

Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Koulutusalajohtaja, Metsä, logistiikka ja rakentaminen, Toisen asteen koulutus

Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Koulutusalajohtaja, Metsä, logistiikka ja rakentaminen, Toisen asteen koulutus Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Ammatillisen ohjaajan määräaikaisen toimen täyttäminen Tampereen seudun ammattiopistossa ajalla 2.10.2017-31.5.2018 TRE:4921/01.02.01/2017 Lisätietoja päätöksestä

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/2014 1 (5) Opetuslautakunta NAL/1 14.10.2014

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/2014 1 (5) Opetuslautakunta NAL/1 14.10.2014 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/2014 1 (5) 214 Oikaisuvaatimus koskien tuntiopettajan määräaikaista virkasuhdetta (turvallisuusala, aikuiskoulutus, työavain 25-439-14) HEL 2014-005591 T 01 01 01 01 Päätös

Lisätiedot

Eläintenhoidon tutkintotoimikunta 8018 hyväksytty kokouksessa 16.5.2008

Eläintenhoidon tutkintotoimikunta 8018 hyväksytty kokouksessa 16.5.2008 Eläinhoitolan pito 1.1 Eläintenhoitajan, eläinhoitolan pito, ammattitutkinto ja eläinhoitola-alan työkokemus 5 v 1.2 Eläintenhoitajan ammattitutkinto (muut osaamisalat) ja oman alan työkokemus 5 v 1.3

Lisätiedot

Ensihoidon kenttäjohtaja

Ensihoidon kenttäjohtaja PÄIJÄT-HÄMEEN SOSIAALI- JA TERVEYSYHTYMÄ Työpaikkailmoituksia, dokumentti sisältää kahdeksan sivua. Työpaikkailmoitus kopioitu sivulta: http://www.kuntarekry.fi/avoimettyopaikat/sivut/jobs.aspx?jobid=phsotey-07-26-

Lisätiedot

Ammattipätevyyslainsäädäntö

Ammattipätevyyslainsäädäntö Kuljettajien ammattipätevyys Yli-insinööri Timo Repo Ammattipätevyyslainsäädäntö Laki 273/2007 Asetus 640/2007 Myös ammatillisen koulutuksen lainsäädäntö ja Okm kirje 2015 OKM/232/531/2015 Trafi jatkokoulutuksen

Lisätiedot

48 Sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinnon lehtorin virka (vakanssi n:o ) Päätös

48 Sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinnon lehtorin virka (vakanssi n:o ) Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (7) 48 Sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinnon lehtorin virka (vakanssi n:o 422212) HEL 2014-004623 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Rehtori päätti kokonaisarvion

Lisätiedot

Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Ammatillisen koulutuksen johtaja, Toisen asteen koulutuspalvelut

Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Ammatillisen koulutuksen johtaja, Toisen asteen koulutuspalvelut Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Päätoimisen tuntiopettajan ottaminen Tampereen seudun ammattiopistoon 1.11.2017 alkaen TRE:6274/01.02.01/2017 Lisätietoja päätöksestä Ammatillisen koulutuksen

Lisätiedot

C. Selvitys opetuksesta vastaava johtajan/johtajien kelpoisuudesta ja työkokemuksesta toimipisteittäin (hakemuslomakkeen liite 2).

C. Selvitys opetuksesta vastaava johtajan/johtajien kelpoisuudesta ja työkokemuksesta toimipisteittäin (hakemuslomakkeen liite 2). LIITTEEN OHJE Koulutuksen järjestäjien tulee toimittaa tämän kirjeen liitteen kohdissa A - F mainitut tiedot: hakemuslomake ja sen liitteinä kopiot mainituista asiakirjoista sekä pyydetyt selvitykset/suunnitelmat.

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/ (5) Kasvatus- ja koulutuslautakunta Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/ (5) Kasvatus- ja koulutuslautakunta Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (5) 57 Oikaisuvaatimus koskien opinto-ohjaajan määräaikaisen virkasuhteen täyttämistä HEL 2017-007095 T 01 01 01 01 Päätös päätti hylätä Stadin ammattiopiston ja

Lisätiedot

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Sivistyslautakunta

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Sivistyslautakunta 2 1. YLÄKOULUN JA LUKION HISTORIAN JA YHTEISKUNTAOPIN PÄÄTOIMISEN TUNTIOPETTAJAN VALINTA Siv.ltk 13 Valmistelija: sivistystoimenjohtaja Mari Jämsen p. 040-157 9405 Kunnanhallitus antoi kokouksessaan 13.6.2018

Lisätiedot

14 17.02.2016. Seuraavien tehtävien osalta esitetään tehtäväalan ja tehtävämäärityksen uudelleen määrittely:

14 17.02.2016. Seuraavien tehtävien osalta esitetään tehtäväalan ja tehtävämäärityksen uudelleen määrittely: Filosofisen tiedekunnan tiedekuntaneuvosto 14 17.02.2016 Tiedekunnassa vapautuneiden tehtävien tehtäväalan ja tehtävämäärityksen uudelleenmäärittelyn hyväksyminen Valmistelija hallintopäällikkö Kari Korhonen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Opetusvirasto Nuoriso- ja aikuiskoulutuslinja Toimialarehtori, Tekniikka ja asennus

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Opetusvirasto Nuoriso- ja aikuiskoulutuslinja Toimialarehtori, Tekniikka ja asennus Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 12 Opev, Stadin ammattiopisto, tuntiopettajan (liikunta ja terveystieto) tehtävä, työavain 25-391-16 HEL 2016-006333 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Vs. toimialarehtori

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Oikaisuvaatimus oman äidinkielen opettajan (espanja) valinnasta (työavain )

Espoon kaupunki Pöytäkirja Oikaisuvaatimus oman äidinkielen opettajan (espanja) valinnasta (työavain ) 18.05.2016 Sivu 1 / 1 381/2016 01.01.01 84 Oikaisuvaatimus oman äidinkielen opettajan (espanja) valinnasta (työavain 3-1403-15) Valmistelijat / lisätiedot: Ilpo Salonen, puh. 050 354 6840 Virpi Leino,

Lisätiedot

Ammattipätevyysseminaari. Yli-insinööri Timo Repo

Ammattipätevyysseminaari. Yli-insinööri Timo Repo Ammattipätevyysseminaari Yli-insinööri Timo Repo Keskeiset säädökset Opetus- ja kulttuuriministeriö valmistelee ammatilliseen koulutukseen liittyvän lainsäädännön ja valtioneuvoston päätökset sekä ohjaa

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Opetusvirasto Nuoriso- ja aikuiskoulutuslinja Toimialarehtori, Tekniikka ja asennus

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Opetusvirasto Nuoriso- ja aikuiskoulutuslinja Toimialarehtori, Tekniikka ja asennus Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 8 Stadin ammattiopisto, tuntiopettajan virka, sähkö- ja automaatiotekniikka, työavain 25-276-16 HEL 2016-005243 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Vs. toimialarehtori

Lisätiedot

Ammatilliset erityisoppilaitokset

Ammatilliset erityisoppilaitokset Ammatilliset erityisoppilaitokset Mitä on ammatillinen erityisopetus? Tarkoitettu opiskelijoille, jotka tarvitsevat opinnoissa ja jatkosijoittumisessa vaativaa erityistä tukea Tuen perusteena esim. oppimisen

Lisätiedot

KULJETUSALAN TYÖNJOHTOKOULUTUKSEN PERUSTEET KOKEILUA VARTEN

KULJETUSALAN TYÖNJOHTOKOULUTUKSEN PERUSTEET KOKEILUA VARTEN TYÖNJOHTOKOULUTUSKOKEILU LIITE 2 1 KULJETUSALAN TYÖNJOHTOKOULUTUKSEN PERUSTEET KOKEILUA VARTEN 1. Koulutuksen kokonaistavoitteet n työnjohtokoulutuskokeilun tavoitteena on kouluttaa henkilöitä, jotka osaavat

Lisätiedot

Ammatillinen koulutus, kuljetusala. Yli-insinööri Timo Repo

Ammatillinen koulutus, kuljetusala. Yli-insinööri Timo Repo Ammatillinen koulutus, kuljetusala Yli-insinööri Timo Repo Kuljettajatutkimuksen mukaan: Työni on... Yhteisöllistä (sosiaalista) Arvostettua 5 4 Fyysisesti (ruumiillisesti) raskasta Sopivan haasteellista

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Opetusvirasto Nuoriso- ja aikuiskoulutuslinja Toimialarehtori, Tekniikka ja asennus

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Opetusvirasto Nuoriso- ja aikuiskoulutuslinja Toimialarehtori, Tekniikka ja asennus Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 12 Stadin ammattiopisto, tuntiopettajan tehtävä, teknisen suunnittelun perustutkinto, työavain 25-357-17 HEL 2017-004835 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Toimialarehtori

Lisätiedot

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8, A-rakennus kokoushuone

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8, A-rakennus kokoushuone YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 5/2015 Kokousaika 19. toukokuuta 2015 klo 14.30 Kokouspaikka Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8, A-rakennus kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Kokouksen avaus... 1 2 Kokouksen

Lisätiedot

Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen muuttaminen

Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen muuttaminen Lausunto 1 (5) Opetus- ja kulttuuriministeriö kirjaamo@minedu.fi Lausuntopyyntö OKM/83/010/2014 Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen muuttaminen Koulutuksella hankitun tutkinnon

Lisätiedot

Kuljettajaopetuksen kehittäminen ammatillisessa koulutuksessa VÄLIRAPORTTI 4/2018

Kuljettajaopetuksen kehittäminen ammatillisessa koulutuksessa VÄLIRAPORTTI 4/2018 Kuljettajaopetuksen kehittäminen ammatillisessa koulutuksessa VÄLIRAPORTTI 4/2018 Tampereen seudun ammattiopisto, TREDU Koulutuskeskus Salpaus Oulun seudun ammattiopisto, OSAO Työn nimi Väliraportti 4/2018

Lisätiedot

Kaupunginhallitus 38 09.02.2016 Kaupunginhallitus 76 08.03.2016. Hirsikampuksen apulaisrehtorin viran täyttäminen 883/07.00/2015, 947/03.

Kaupunginhallitus 38 09.02.2016 Kaupunginhallitus 76 08.03.2016. Hirsikampuksen apulaisrehtorin viran täyttäminen 883/07.00/2015, 947/03. Kaupunginhallitus 38 09.02.2016 Kaupunginhallitus 76 08.03.2016 Hirsikampuksen apulaisrehtorin viran täyttäminen 883/07.00/2015, 947/03.05/2016 KH 09.02.2016 38 Kaupunginhallitus on kokouksessaan 22.12.2015

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Opetusvirasto Nuoriso- ja aikuiskoulutuslinja Toimialarehtori, Palvelu ja viestintä

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Opetusvirasto Nuoriso- ja aikuiskoulutuslinja Toimialarehtori, Palvelu ja viestintä Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 11 Stadin ammattiopisto, media-alan tuntiopettajan virkasuhteinen tehtävä, työavain 25-361-17 HEL 2017-005814 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Toimialarehtori

Lisätiedot

Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös , OKM/180/531/2017

Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös , OKM/180/531/2017 Päätös 11.10.2018 Valmet Automotive Oy PL 4 23501 UUSIKAUPUNKI Viite Asia Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös 6.10.2017, Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan päätöksen

Lisätiedot

VAHVA SUOMALAINEN. Suomi Finland 100. Hallituksen esitys eduskunnalle laiksi ajokorttilain muuttamisesta

VAHVA SUOMALAINEN. Suomi Finland 100. Hallituksen esitys eduskunnalle laiksi ajokorttilain muuttamisesta VAHVA SUOMALAINEN Suomi Finland 100 Hallituksen esitys eduskunnalle laiksi ajokorttilain muuttamisesta Liikenne- ja viestintävaliokunta 16.11.2017 Johtava asiantuntija Ari Herrala Suomen Kuljetus ja Logistiikka

Lisätiedot

laaja-alaisen erityisopetuksen lehtorin virkaan (vakanssi n:o ) Päätös Rehtori päätti kokonaisarvion perusteella valita Stadin ammattiopiston

laaja-alaisen erityisopetuksen lehtorin virkaan (vakanssi n:o ) Päätös Rehtori päätti kokonaisarvion perusteella valita Stadin ammattiopiston Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (7) 42 Laaja-alaisen erityisopetuksen lehtorin virka (vakanssi n:o 422290) HEL 2014-004918 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Rehtori päätti kokonaisarvion perusteella

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 1/2016 1 (5) Opetuslautakunta NAL/2 2.2.2016

Helsingin kaupunki Esityslista 1/2016 1 (5) Opetuslautakunta NAL/2 2.2.2016 Helsingin kaupunki Esityslista 1/2016 1 (5) 2 Oikaisuvaatimus koskien Stadin aikuisopiston hoitotyön opettajan virkasuhteen täyttämistä HEL 2015-012221 T 01 01 01 01 Päätösehdotus Esittelijän perustelut

Lisätiedot

Hae meille jatkuvassa haussa!

Hae meille jatkuvassa haussa! Hae meille jatkuvassa haussa! JATKUVA HAKU Ammatilliset perustutkinnot Gradia Jyväskylä Ajoneuvoasentaja Autokorinkorjaaja Autoalan perustutkinto Kuorma-autonkuljettaja Linja-autonkuljettaja Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Opetusvirasto Nuoriso- ja aikuiskoulutuslinja Toimialarehtori, Tekniikka ja logistiikka

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Opetusvirasto Nuoriso- ja aikuiskoulutuslinja Toimialarehtori, Tekniikka ja logistiikka Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 14 Stadin ammattiopisto, S2-opetus ja äidinkielen lehtorin virka, työavain 25-354-16 HEL 2016-006090 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Toimialarehtori päätti

Lisätiedot

Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien

Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien Päätös PL 3 65101 VAASA Viite Vaasan kaupungin hakemus 11.10.2018 Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos 1.1.2019 lukien on 11.10.2018 hakenut muutosta ammatillisten tutkintojen

Lisätiedot

Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Ammatillisen koulutuksen johtaja, Toisen asteen koulutuspalvelut

Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Ammatillisen koulutuksen johtaja, Toisen asteen koulutuspalvelut Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Päätoimisen tuntiopettajan ottaminen liiketalouden ja matkailu-, ravitsemis- ja talousalan koulutusalalle 1.8.2017 alkaen TRE:2797/01.02.01/2017 Lisätietoja päätöksestä

Lisätiedot

Stadin ammattiopistossa oli haettavana 9.-28.2.2014 kolme

Stadin ammattiopistossa oli haettavana 9.-28.2.2014 kolme Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (11) 44 Talotekniikan perustutkinnon lehtorin virka (vakanssi n:o 044039) HEL 2014-005589 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Rehtori päätti kokonaisarvion perusteella

Lisätiedot

MIKSI MAANTIEKULJETUKSET OVAT KILPAILUKYKYISIÄ?

MIKSI MAANTIEKULJETUKSET OVAT KILPAILUKYKYISIÄ? MIKSI MAANTIEKULJETUKSET OVAT KILPAILUKYKYISIÄ? Luosto Classic Business Forum LIIKENNE JA LOGISTIIKKA Sodankylä 7.8.2015 Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry Sakari Backlund SKAL ja maanteiden tavaraliikenne

Lisätiedot

Tutkinnon suorittajan osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen

Tutkinnon suorittajan osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen Tutkinnon suorittajan osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen Arviointiriihi AEL 25.3.2014 Markku Kokkonen Opetushallitus 1 Osaamisen ja sivistyksen asialla Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Säädökset

Lisätiedot

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Sivistyslautakunta PERHEPÄIVÄHOITAJA HILLEVI HUUSKOSEN IRTISANOUTUMINEN

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Sivistyslautakunta PERHEPÄIVÄHOITAJA HILLEVI HUUSKOSEN IRTISANOUTUMINEN 2 1. PERHEPÄIVÄHOITAJA HILLEVI HUUSKOSEN IRTISANOUTUMINEN Siv.ltk 13 Valmistelija: päivähoidon ohjaaja Pauliina Oittinen p. 040 702 8601 Esityslistan liite 1 nähtävillä kokouksessa Perhepäivähoitaja Hillevi

Lisätiedot

Logistiikan perustutkinnon toteutus- ja arviointisuunnitelma Pori

Logistiikan perustutkinnon toteutus- ja arviointisuunnitelma Pori Logistiikan perustutkinnon toteutus- ja arviointisuunnitelma Pori Hyväksymispäätökset Työelämäjaos 4.11.2015 Johtokunta 22.12.2015 1 Sisällys Jaksosuunnitelma...2 Ammatilliset tutkinnon osat 135 osp...3

Lisätiedot

ADR- SEMINAARI 2012. Oppilaitoksen ja kuljetusalan yhteistyö. Aikuiskoulutuspäällikkö Arto Kähkönen Lapin ammattiopisto 11.5.2012. www.lao.

ADR- SEMINAARI 2012. Oppilaitoksen ja kuljetusalan yhteistyö. Aikuiskoulutuspäällikkö Arto Kähkönen Lapin ammattiopisto 11.5.2012. www.lao. ADR- SEMINAARI 2012 Oppilaitoksen ja kuljetusalan yhteistyö Aikuiskoulutuspäällikkö Arto Kähkönen Lapin ammattiopisto 11.5.2012 Oppilaitoksen ja kuljetusalan yhteistyö Esityksen sisältö: - Toimiiko yhteistyö?

Lisätiedot

Perusopetuksen päätoimisen tuntiopettajan (käsityö) tehtävän täyttäminen alkaen / Mari Nyyssönen, Minna Canthin koulu

Perusopetuksen päätoimisen tuntiopettajan (käsityö) tehtävän täyttäminen alkaen / Mari Nyyssönen, Minna Canthin koulu Kuopion kaupunki Päätöspöytäkirja 1 (5) Mari Nyyssönen Henkilöstöasiat 83 / 2019 Perusopetuksen päätoimisen tuntiopettajan (käsityö) tehtävän täyttäminen 1.8.2019 alkaen / Mari Nyyssönen, Selostus ja perustelu

Lisätiedot

ERITYISOPETTAJA (0-9 lk) ajalle 1.8.2015 31.7.2016

ERITYISOPETTAJA (0-9 lk) ajalle 1.8.2015 31.7.2016 ERITYISOPETTAJA (0-9 lk) ajalle 1.8.2015 31.7.2016 Juankosken kaupungissa on haettavana määräaikainen Juankosken koulujen (Juantehtaan koulu ja Juankosken koulu, 0-9 lk) erityisopettajan virka ajalle 1.8.2015

Lisätiedot

MÄÄRÄYSLUONNOS Poikkeukset kuljettajaopetuksen vähimmäismääristä ja pimeällä ajamisen opetukseen soveltuva ajankohta

MÄÄRÄYSLUONNOS Poikkeukset kuljettajaopetuksen vähimmäismääristä ja pimeällä ajamisen opetukseen soveltuva ajankohta 1 (5) Antopäivä: xx.xx.2013 Säädösperusta: Ajokorttilaki (386/2011) 37 Voimaantulopäivä: 10.6.2013 Voimassa: Toistaiseksi Muutostiedot: Tällä määräyksellä kumotaan Ajoneuvohallintokeskuksen ohje 19/2008

Lisätiedot

LIITE 1 HANKITTAVAT KOULUTUKSET POHJOIS-POHJANMAAN ELY-KESKUS Koulutuksen nimi ja koulutuskuvauksen numero. Tarjouspyyntö: 2/2015, T1 POPELY/449/2015

LIITE 1 HANKITTAVAT KOULUTUKSET POHJOIS-POHJANMAAN ELY-KESKUS Koulutuksen nimi ja koulutuskuvauksen numero. Tarjouspyyntö: 2/2015, T1 POPELY/449/2015 LIITE 1 HANKITTAVAT KOULUTUKSET POHJOIS-POHJANMAAN ELY-KESKUS ja koulutuskuvauksen numero 8 Prosessi ja kuljetustyöntekijät 83 T1 Monitoimikoneenkuljettajankoulutus Taivalkoski tai Kuusamo Laajuus (otp)

Lisätiedot

140 Viran täyttäminen, hoitotyön opettajan virkasuhteinen tehtävä. Päätös

140 Viran täyttäminen, hoitotyön opettajan virkasuhteinen tehtävä. Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (11) 140 Viran täyttäminen, hoitotyön opettajan virkasuhteinen tehtävä HEL 2014-015200 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Rehtori päätti kokonaisarvion perusteella

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 89

Espoon kaupunki Pöytäkirja 89 12.04.2012 Sivu 1 / 1 922/02.08.00/2012 89 Avustusta saavan palveluntuottajan valinta Veräjäpellon koulun läheisyydessä toimivassa erillisyksikössä toteutettavaan lakisääteiseen perusopetuksen iltapäivätoimintaan

Lisätiedot

Päätös OKM/30/531/ Viite Turun Aikuiskoulutussäätiö sr:n hakemus OKM/30/531/

Päätös OKM/30/531/ Viite Turun Aikuiskoulutussäätiö sr:n hakemus OKM/30/531/ ! Päätös KÄRSÄMÄENTIE 11 20360 TURKU Viite :n hakemus 20.8.2018 Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupa 1.1.2019 lukien on hakenut 17.8.2018 ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen

Lisätiedot

Tehdään yhdessä! Mitä, miten ja miksi?

Tehdään yhdessä! Mitä, miten ja miksi? Tehdään yhdessä! Mitä, miten ja miksi? Sosiaali- ja terveysalan tutkintotoimikunnan ja tutkinnon järjestäjien yhteistyöpäivä 23.10.2015 Sosiaali- ja terveysalan tutkintotoimikunta 8509 Soila Osaamisen

Lisätiedot

AJOKORTTILAINSÄÄDÄNNÖN KOKONAISUUDISTUS

AJOKORTTILAINSÄÄDÄNNÖN KOKONAISUUDISTUS AJOKORTTILAINSÄÄDÄNNÖN KOKONAISUUDISTUS Hallituksen esitys eduskunnalle 21.10.2010 Liikenneministeri Anu Vehviläinen AJOKORTTILAKI Toteutetaan EU:n III ajokorttidirektiivin edellyttämät muutokset, joita

Lisätiedot

HE 41/2008 vp. Esityksessä ehdotetaan muutettavaksi

HE 41/2008 vp. Esityksessä ehdotetaan muutettavaksi HE 41/2008 vp Hallituksen esitys Eduskunnalle laiksi kuorma- ja linja-auton kuljettajien ammattipätevyydestä annetun lain muuttamisesta ESITYKSEN PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ Esityksessä ehdotetaan muutettavaksi

Lisätiedot

Taiteen perusopetuksen yhteydessä voidaan järjestää myös muuta taiteen edistämiseen liittyvää toimintaa.

Taiteen perusopetuksen yhteydessä voidaan järjestää myös muuta taiteen edistämiseen liittyvää toimintaa. Op 401 L taiteen perusopetuksesta 21.8.1998/633 1. Taiteen perusopetuksen tarkoitus. Taiteen perusopetus on tavoitteellista tasolta toiselle etenevää ensisijaisesti lapsille ja nuorille järjestettävää

Lisätiedot

Pohjoismaisten kielten yliopistonlehtorin (opetus- ja tutkimusalana ruotsin kieli) tehtäväntäyttösuunnitelma

Pohjoismaisten kielten yliopistonlehtorin (opetus- ja tutkimusalana ruotsin kieli) tehtäväntäyttösuunnitelma 1/6 TAMPEREEN YLIOPISTO Kieli-, käännös- ja kirjallisuustieteiden yksikkö Pohjoismaisten kielten yliopistonlehtorin (opetus- ja tutkimusalana ruotsin kieli) tehtäväntäyttösuunnitelma Tehtävä Tehtävän ala

Lisätiedot

Liite 1.1 Autoalan laadullisen ennakoinnin aineistomatriisi

Liite 1.1 Autoalan laadullisen ennakoinnin aineistomatriisi Liite 1.1 Autoalan laadullisen ennakoinnin aineistomatriisi Autoalan koulutuksen kehittämistarpeiden selvittäminen vuosi 2011 Ennakointitiedon tuottaja OPH 2011:24 Koulutusaste (ammatillinen 2. aste, Ammatillinen

Lisätiedot

Oikaisuvaatimus rehtorin viran, nro 0011, täyttämisestä, Esa Yrttimaa

Oikaisuvaatimus rehtorin viran, nro 0011, täyttämisestä, Esa Yrttimaa Oikaisuvaatimus rehtorin viran, nro 0011, täyttämisestä, Esa Yrttimaa Siv. ltk. 85 Sivistyslautakunta on julistanut haettavaksi 31.10.2008 mennessä reh- 25.11.2008 torin viran, nro 0011, vakinaisesti 1.8.2009

Lisätiedot

11.11.2015 TAMK/513/03.00.00/2015

11.11.2015 TAMK/513/03.00.00/2015 11.11.2015 TAMK/513/03.00.00/2015 TEM/1808/03.01.01/2015 LUONNOS HALLITUKSEN ESITYKSESTÄ EDUSKUNNALLE SÄHKÖTURVALLISUUS- LAIKSI JA ASETUKSIKSI LAUSUNTO Sähköturvallisuuslainsäädännön uudistuksella on osataan

Lisätiedot

HE 146/2017 vp. laiksi ajokorttilain muuttamisesta. Trafin kuljettajantutkinto-työpaja

HE 146/2017 vp. laiksi ajokorttilain muuttamisesta. Trafin kuljettajantutkinto-työpaja HE 146/2017 vp. laiksi ajokorttilain muuttamisesta Trafin kuljettajantutkinto-työpaja 1.12.2017 1 HE ajokorttilain muuttamisesta Esityksessä ehdotetaan Ajokorttimenettelyjä kehitettäväksi Muutoksia kuljettajakoulutukseen

Lisätiedot

Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan päätöksen muuttaminen lukien

Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan päätöksen muuttaminen lukien Päätös PL 41 44101 ÄÄNEKOSKI Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös 6.10.2017 Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan päätöksen muuttaminen 1.1.2019 lukien Opetus-

Lisätiedot

keskiviikko 16.5.2007 klo 12.00 hallituksen kokoushuoneessa (Yliopistonkatu 8, E siipi 3.kerros).

keskiviikko 16.5.2007 klo 12.00 hallituksen kokoushuoneessa (Yliopistonkatu 8, E siipi 3.kerros). LAPIN YLIOPISTO 1 Tuula Tolppi 341 3236 keskiviikko 16.5.2007 klo 12.00 hallituksen kokoushuoneessa Läsnä + (pj) 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Lapin yliopiston johtosäännön 33 :n 2 momentin

Lisätiedot

Tampereen seudun ammattiopisto Ohjaus ja hakeutuminen VALMAAN Pauliina Sarhela

Tampereen seudun ammattiopisto Ohjaus ja hakeutuminen VALMAAN Pauliina Sarhela Tampereen seudun ammattiopisto Ohjaus ja hakeutuminen VALMAAN 7.4.2017 Pauliina Sarhela Yhteistyökumppanit Työelämä TreduNavi-hakupalvelu:tietoa ja Yhteistyökumppanit ohjausta hakeutumisesta Tutkintoja

Lisätiedot

05.05.2011 suunnittelukeskus/elinkeinopalvelu Elinkeinojohtaja 088102 TYÖAVAIN 34-3-11 1

05.05.2011 suunnittelukeskus/elinkeinopalvelu Elinkeinojohtaja 088102 TYÖAVAIN 34-3-11 1 HELSINGIN KAUPUNKI YHTEENVETO HAKIJOISTA Nro Talous- ja 05.05.2011 suunnittelukeskus/elinkeinopalvelu Elinkeinojohtaja 088102 TYÖAVAIN 34-3-11 1 Hakijat Hakemuksen jättöpäivä 22.03.2011 07.04.2011 13.04.2011

Lisätiedot

KESKI-UUDENMAAN AMMATTIOPISTO NÄYTTÖSUUNNITELMA. Logistiikan perustutkinto. Kuljetuspalvelujen koulutusohjelma Varastopalvelujen koulutusohjelma

KESKI-UUDENMAAN AMMATTIOPISTO NÄYTTÖSUUNNITELMA. Logistiikan perustutkinto. Kuljetuspalvelujen koulutusohjelma Varastopalvelujen koulutusohjelma KESKI-UUDENMAAN AMMATTIOPISTO NÄYTTÖSUUNNITELMA Logistiikan perustutkinto Kuljetuspalvelujen koulutusohjelma Varastopalvelujen koulutusohjelma LOGISTIIKAN PERUSTUTKINTO Ammatilliset Ammattiosaamisen näytöt

Lisätiedot

TEHTÄVÄNIMIKKEET, KELPOISUUSEHDOT JA VALITSEVA VIRANOMAINEN

TEHTÄVÄNIMIKKEET, KELPOISUUSEHDOT JA VALITSEVA VIRANOMAINEN SIIKAJOEN KUNTA TEHTÄVÄNIMIKKEET, KELPOISUUSEHDOT JA VALITSEVA VIRANOMAINEN TEHTÄVÄ KELPOISUUSEHDOT VALITSEMINEN =irka, t=toimi Ilman merkintää oleat oat työsuhteita Yleis- ja taloushallinto Kunnanjohtaja

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Opetusvirasto Nuoriso- ja aikuiskoulutuslinja Toimialarehtori, Tekniikka ja logistiikka

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Opetusvirasto Nuoriso- ja aikuiskoulutuslinja Toimialarehtori, Tekniikka ja logistiikka Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 16 Stadin ammattiopisto, määräaikaisen tuntiopettajan virkasuhteiset tehtävät, 4 työpaikkaa työavain 25-431-16 HEL 2016-006378 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut

Lisätiedot

Ajokorttilaki. Johtava asiantuntija Ari Herrala Ylitarkastaja Mika Hotti. Vastuullinen liikenne. Yhteinen asia.

Ajokorttilaki. Johtava asiantuntija Ari Herrala Ylitarkastaja Mika Hotti. Vastuullinen liikenne. Yhteinen asia. Ajokorttilaki Johtava asiantuntija Ari Herrala Ylitarkastaja Mika Hotti Vastuullinen liikenne. Yhteinen asia. Ajokorttilaki ja sen sisältö Uusitaan ajokorttiasioita koskeva lainsäädäntö avoitteena kehittää

Lisätiedot

Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan päätöksen muuttaminen

Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan päätöksen muuttaminen Päätös Taitajankatu 6 24240 SALO Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös 6.10.2017 Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan päätöksen muuttaminen Opetus- ja kulttuuriministeriö

Lisätiedot

KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA 2

KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA 2 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSKUTSU Sivistyslautakunta 29.9.2011 Kokousaika Torstai 6.10.2011 klo 17.00 Kokouspaikka Konneveden kunnantalo Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

5. LÄHIHOITAJA, 1 vakinainen toimi

5. LÄHIHOITAJA, 1 vakinainen toimi Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymässä (Isojoki, Karijoki, Kauhajoki, Teuva) on hoidon ja hoivan palvelualueella haettavana 21.3.2014 klo 15.00 mennessä seuraavat vakinaiset toimet: 1. PALVELUOHJAAJA,

Lisätiedot

Rehtori päätti jättää täyttämättä Stadin aikuisopiston. Stadin aikuisopistossa oli haettavana

Rehtori päätti jättää täyttämättä Stadin aikuisopiston. Stadin aikuisopistossa oli haettavana Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (10) 95 Kauneudenhoitoalan opettajan virkasuhteinen tehtävä HEL 2014-007610 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Rehtori päätti jättää täyttämättä Stadin aikuisopiston

Lisätiedot

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymässä on hoidon ja hoivan palvelualueella haettavana 29.2.2012 klo 15.00 mennessä seuraavat toimet:

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymässä on hoidon ja hoivan palvelualueella haettavana 29.2.2012 klo 15.00 mennessä seuraavat toimet: Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymän hoidon ja hoivan palvelualue tuottaa, kehittää ja turvaa oikea aikaiset ja vaikuttavat terveys ja avopalvelut yhteistoiminta alueensa eli Kauhajoen kaupungin

Lisätiedot

Liikuttavan hyviä duuneja kuljetusalalla

Liikuttavan hyviä duuneja kuljetusalalla Liikuttavan hyviä duuneja kuljetusalalla Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry Yhteistyössä: Kuljetusala.com Kuljetusala pitää Suomen pyörät pyörimässä Kuljetusala liikuttaa kaikkea Suomessa ja ulkomailla

Lisätiedot

https://virkailija.opintopolku.fi/aipal/

https://virkailija.opintopolku.fi/aipal/ Page 1 of 7 Tietolähde AIPAL-palautejärjestelmä 26.01.2018 15:03 Vastaajien anonymiteetin suojaamiseksi vastaukset raportoidaan vain, jos kohderyhmään kuuluvia vastaajia on vähintään viisi henkilöä. Lukumäärä

Lisätiedot

Opettajien valintaprosessi Virve Kemppi 26.2.2013

Opettajien valintaprosessi Virve Kemppi 26.2.2013 Opettajien valintaprosessi Virve Kemppi 26.2.2013 Opettajavirkojen täyttäminen peruskouluissa ja lukioissa Opettajavirkojen ja tuntiopettajan tehtävien täyttäminen vakinaisesti 1.8.2013 alkaen Koulut antoivat

Lisätiedot

Katsaus kelpoisuusasetuksen tilanteeseen ja ajankohtaisiin palvelussuhdeasioihin. 25.11.2010 Seinäjoki Riikka-Maria Yli-Suomu

Katsaus kelpoisuusasetuksen tilanteeseen ja ajankohtaisiin palvelussuhdeasioihin. 25.11.2010 Seinäjoki Riikka-Maria Yli-Suomu Katsaus kelpoisuusasetuksen tilanteeseen ja ajankohtaisiin palvelussuhdeasioihin 25.11.2010 Seinäjoki Riikka-Maria Yli-Suomu Puheenvuoron sisältö Ammatillisen koulutuksen opetushenkilöstön kelpoisuusehdot

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Lausunnon antaminen hallinto-oikeudelle valitukseen määräaikaisen tuntiopettajan valinnasta

Espoon kaupunki Pöytäkirja Lausunnon antaminen hallinto-oikeudelle valitukseen määräaikaisen tuntiopettajan valinnasta 16.11.2016 Sivu 1 / 1 3304/2016 01.01.01 203 Lausunnon antaminen hallinto-oikeudelle valitukseen määräaikaisen tuntiopettajan valinnasta Valmistelijat / lisätiedot: Virpi Leino, puh. 046 877 1846 Ilpo

Lisätiedot

OPETUS- JA KULTTUURIMINISTERIÖ Hakulomake 1 (7) A-, B- ja C-osat Liite 2 OKM/8/530/

OPETUS- JA KULTTUURIMINISTERIÖ Hakulomake 1 (7) A-, B- ja C-osat Liite 2 OKM/8/530/ OPETUS- JA KULTTUURIMINISTERIÖ Hakulomake 1 (7) Järjestämisluvan muutoshakemus lukiolain (629/1998) 4 ja 4 a :ssä säädetyn erityisen koulutustehtävän myöntämiseksi Mikäli hakijalla ei ole aikaisemmin ollut

Lisätiedot

Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan päätöksen muuttaminen

Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan päätöksen muuttaminen Päätös Kymenlaaksonkatu 29 48100 KOTKA Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös 6.10.2017 Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan päätöksen muuttaminen Opetus- ja kulttuuriministeriö

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Opetusvirasto Nuoriso- ja aikuiskoulutuslinja Toimialarehtori, Palvelu ja viestintä

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Opetusvirasto Nuoriso- ja aikuiskoulutuslinja Toimialarehtori, Palvelu ja viestintä Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 15 Stadin ammattiopisto, ruokatuotannon tuntiopettajan vakinainen virkasuhde, työavain 25-781-16 HEL 2016-007655 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Toimialarehtori

Lisätiedot

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu Jyväskylän ammattikorkeakoulu Miten tutkinto opiskelijaksi AMK tutkintoon? Yhteishaku syksyllä ja keväällä www.opintopolku.fi JAMKin avoimen amkin väylä Väylän kautta mahdollista hakea, kun suorittaa 60

Lisätiedot

Hakijan opas englanninkieliseen liiketalouden perustutkintoon

Hakijan opas englanninkieliseen liiketalouden perustutkintoon Hakijan opas englanninkieliseen liiketalouden perustutkintoon 2017 Oulun seudun ammattiopisto OSAO Kaukovainion yksikkö, liiketalous Kotkantie 2 C, 90250 Oulu www.osao.fi Sisällys Pääsyvaatimukset... 2

Lisätiedot

Draivilla kohti kestävää autoalaa. Kati Lundgren Projektipäällikkö Suomen ympäristöopisto SYKLI

Draivilla kohti kestävää autoalaa. Kati Lundgren Projektipäällikkö Suomen ympäristöopisto SYKLI Draivilla kohti kestävää autoalaa Kati Lundgren Projektipäällikkö Suomen ympäristöopisto SYKLI Draivin tekijät Suomen ympäristöopisto SYKLI HELTECH Helsingin tekniikan alan oppilaitos HYRIA koulutus Oy

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 29/ (6) Kaupunginhallitus Sj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 29/ (6) Kaupunginhallitus Sj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 29/2013 1 (6) 847 Lausunto opetus- ja kulttuuriministeriölle opiskelijavalintarekisterilain ja koulutusta koskevien lakien sekä yhteishakuasetuksen muutoksesta HEL 2013-009462

Lisätiedot

uskonto) viran (1441) täyttäminen alkaen / Maria Huovinen, Pyörön koulu

uskonto) viran (1441) täyttäminen alkaen / Maria Huovinen, Pyörön koulu Kuopion kaupunki Päätöspöytäkirja 1 (5) Maria Huovinen Henkilöstöasiat 35 / 2019 Perusopetuksen lehtorin (historia, yhteiskuntaoppi ja evankelisluterilainen uskonto) viran (1441) täyttäminen 1.8.2019 alkaen

Lisätiedot

Liikenne- ja viestintäministeriön asetus

Liikenne- ja viestintäministeriön asetus Liikenne- ja viestintäministeriön asetus ajokorttiasetuksen soveltamisesta annetun liikenneministeriön päätöksen muuttamisesta Annettu Helsingissä 28 päivänä elokuuta 2008 Liikenne- ja viestintäministeriön

Lisätiedot

Lisätiedot Kaarina Järvenpää, perhe- ja sosiaalipalvelujen johtajalääkäri, puhelin: 310 76109 kaarina.jarvenpaa(a)hel.fi

Lisätiedot Kaarina Järvenpää, perhe- ja sosiaalipalvelujen johtajalääkäri, puhelin: 310 76109 kaarina.jarvenpaa(a)hel.fi Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 4 Lastenpsykiatrin virkaan valinta, työavain 45-307-14 HEL 2014-005380 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Perhe - ja sosiaalipalvelujen johtajalääkäri päätti

Lisätiedot

Jatkotutkinnon suorittaminen työn ohella työnantajan näkökulma

Jatkotutkinnon suorittaminen työn ohella työnantajan näkökulma TYÖELÄMÄSSÄ TOHTORIKSI 27.10.2005 Oulun yliopisto Jatkotutkinnon suorittaminen työn ohella työnantajan näkökulma Outi Hyry-Honka Opetustoiminnan kehitysjohtaja Rovaniemen ammattikorkeakoulu AMMATTIKORKEAKOULUJEN

Lisätiedot

7 Palvelualueiden lääkäripalvelujen terveyskeskuslääkärin viran täyttäminen. Päätös

7 Palvelualueiden lääkäripalvelujen terveyskeskuslääkärin viran täyttäminen. Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (11) 7 Palvelualueiden lääkäripalvelujen terveyskeskuslääkärin viran täyttäminen HEL 2014-006944 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti koulutuksen, työkokemuksen

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Oikaisuvaatimus peruskoulun historian ja uskonnon lehtorin viran vakinaisesta täyttämisestä (työavain )

Espoon kaupunki Pöytäkirja Oikaisuvaatimus peruskoulun historian ja uskonnon lehtorin viran vakinaisesta täyttämisestä (työavain ) 24.08.2016 Sivu 1 / 1 5576/2015 01.01.01 131 Oikaisuvaatimus peruskoulun historian ja uskonnon lehtorin viran vakinaisesta täyttämisestä (työavain 3-1414-15) Valmistelijat / lisätiedot: Ilpo Salonen, puh.

Lisätiedot

Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös ja opetus- ja kulttuuriministeriön muutettu päätös , OKM/25/531/2017

Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös ja opetus- ja kulttuuriministeriön muutettu päätös , OKM/25/531/2017 Päätös PL 304 50101 MIKKELI Viite Asia Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös 6.10.2017 ja opetus- ja kulttuuriministeriön muutettu päätös 12.12.2017, OKM/25/531/2017 Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen

Lisätiedot

Julkaistu Helsingissä 6 päivänä lokakuuta /2014 Laki. ammatillisesta aikuiskoulutuksesta annetun lain muuttamisesta

Julkaistu Helsingissä 6 päivänä lokakuuta /2014 Laki. ammatillisesta aikuiskoulutuksesta annetun lain muuttamisesta SUOMEN SÄÄDÖSKOKOELMA Julkaistu Helsingissä 6 päivänä lokakuuta 2014 788/2014 Laki ammatillisesta aikuiskoulutuksesta annetun lain muuttamisesta Annettu Helsingissä 3 päivänä lokakuuta 2014 Eduskunnan

Lisätiedot

Perustason Ammattipätevyys, 10 osp

Perustason Ammattipätevyys, 10 osp LOGISTIIKKA JA KULJETUSALA OSAAMISTARJOTIN 1.8.2018 31.12.2018 29.6.2018 1 Sisällys Perustason Ammattipätevyys, 10 osp... 2 Perustason ammattipätevyys, 10 osp... 2 Kuorma-auton tavarankuljetusten hallinta,

Lisätiedot

A. VAKINAISET TOIMET:

A. VAKINAISET TOIMET: Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymässä (Isojoki, Karijoki, Kauhajoki, Teuva) on hoidon ja hoivan palvelualueella haettavana 18.3.2013 klo 15.00 mennessä seuraavat vakinaiset ja määräaikaiset toimet:

Lisätiedot

Porolahden peruskoulu PÖYTÄKIRJA Nro1/14 Roihuvuorentie 2 / Satumaanpolku 2 00820 Helsinki Puh (09) 31082660 18.3.2014 Fax.

Porolahden peruskoulu PÖYTÄKIRJA Nro1/14 Roihuvuorentie 2 / Satumaanpolku 2 00820 Helsinki Puh (09) 31082660 18.3.2014 Fax. 1/7 POROLAHDEN PERUSKOULUN JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika: Tiistaina 18.3.2014 klo 18.00 19.45 Paikka: Läsnä: Satumaanpolku 2, neuvotteluhuone Sari Leppänen, puheenjohtaja Jenny Uusikivi Kaisa Larste Iiro Lilja

Lisätiedot

2.7.2015 KASVATUSTIETEEN PROFESSORIN, ERITYISALANA VERTAILEVA KOULUTUS- TUTKIMUS JA KOULUTUSPOLITIIKAN TUTKIMUS TEHTÄVÄ

2.7.2015 KASVATUSTIETEEN PROFESSORIN, ERITYISALANA VERTAILEVA KOULUTUS- TUTKIMUS JA KOULUTUSPOLITIIKAN TUTKIMUS TEHTÄVÄ Dekaanin päätös 1 (5) TEHTÄVÄSELOSTE KASVATUSTIETEEN PROFESSORIN, ERITYISALANA VERTAILEVA KOULUTUS- TUTKIMUS JA KOULUTUSPOLITIIKAN TUTKIMUS TEHTÄVÄ Tehtävä ja sen sijoittuminen Turun yliopiston kasvatustieteiden

Lisätiedot

Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan päätöksen muuttaminen lukien

Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan päätöksen muuttaminen lukien Päätös PL 765 33101 TAMPERE Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös 6.10.2017 Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan päätöksen muuttaminen 1.1.2019 lukien Opetus-

Lisätiedot

Osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen näyttötutkinnoissa

Osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen näyttötutkinnoissa Osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen näyttötutkinnoissa Markku Kokkonen Opetushallitus 1 Osaamisen ja sivistyksen asialla Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Henkilökohtaistaminen Laki ammatillisesta

Lisätiedot

SINUSTAKO MOTORSPORT-MEKAANIKKO

SINUSTAKO MOTORSPORT-MEKAANIKKO SINUSTAKO MOTORSPORT-MEKAANIKKO www.kvlakk.fi Motorsport-mekaanikon koulutus Moottoriurheiluun painottuvassa automekaanikon koulutuksessa yhdistyvät kaksi vahvaa suomalaista osaamisalaa, autourheilu ja

Lisätiedot