NÄIN PELATAAN 2013 ETELÄ-LÄNSI-LIIGAT

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "NÄIN PELATAAN 2013 ETELÄ-LÄNSI-LIIGAT"

Transkriptio

1 NÄIN PELATAAN 2013 ETELÄ-LÄNSI-LIIGAT ETELÄ-LÄNSI LIIGAT, ELL (C- ja D-nuoret, vastuupiiri Tampere) Etelä-Länsi -liigat pelataan ikäluokissa C15-, C14-, D13-pojat sekä C-tytöt. Lisäksi syyskierroksella pelataan D12-poikien ja D-tyttöjen sarjat. Sarjojen järjestelyistä vastaa Tampereen piiri. Etelä-Länsi liigoissa noudatetaan Palloliiton sääntöjä ja määräyksiä ellei Etelä-Länsi liigojen erillismääräyksissä toisin määrätä. Erillismääräykset Peliajat: C15-pojat, C14-pojat ja C-tytöt: 2x40min D13-pojat, D12-pojat ja D-tytöt: 2x35min Pelimuodot: 11v11: C15-pojat, C14-pojat, D13-pojat, C-tytöt ja D-tytöt 9v9: D12-pojat Pelaajamäärät ja vaihtotavat: Ottelupöytäkirjaan voi merkitä korkeintaan 18 pelaajaa. C15-pojat, C14-pojat ja C-tytöt -sarjoissa ei ole edestakaista vaihto-oikeutta pl. maalivahti,jonka saa vaihtaa edestakaisin. D13-pojat, D12-pojat ja D-tytöt -sarjoissa on edestakaiset vaihdot, vaihdot suoritettava pelikatkon aikana erotuomarin luvalla. Poikien sarjoissa sarjan jokaisessa ottelussa kokoonpanossa tulee olla vähintään 9 pelaajaa ko. ikäluokasta. C-tyttöjen -sarjassa ottelun kokoonpanossa saa olla enintään kolme D-ikäistä tai nuorempaa pelaajaa. Edustusoikeudet: Pelaajalla tulee olla edustusoikeus seurassa, jota hän näissä kilpailuissa edustaa. Poikkeuksena on tilanne, jossa pelaaja pelaa liiton B-poikien tai B-tyttöjen sarjassa toisessa seurassa. Tällöin hänellä voi olla piirinsä myöntämä kaksoisedustuslupa oman ikäisten C-nuorten toisen seuran joukkueeseen. Sarjaan voi osallistua myös yhteisjoukkue (YJ), jonka sopimuksen kyseisen joukkueen piiri on hyväksynyt. Seuran joukkueet sarjoissa: Jokaisessa sarjassa voi pelata vain yksi joukkue per seura. Kurinpito, peli- ja toimitsijakiellot : Otteluiden mahdolliset kurinpitoasiat käsitellään järjestävän piirin kurinpitovaliokunnassa. Suorasta kentältäpoistosta seuraa kahden ottelun pelikielto, kentältäpoisto kahdella keltaisella kortilla johtaa yhden ottelun pelikieltoon. Otteluissa saaduilla yksittäisillä varoituksilla ei ole merkitystä. Etelä-Länsi -liigassa saatu pelikielto tulee kärsiä kokonaisuudessaan ko. sarjassa. Pelaaja on lähtökohtaisesti tämän ajan pelikiellossa myös muissa sarjoissa, mutta pelaajan oma piiri voi

2 kohtuullistaa rangaistusta, esim. sarjan pitkän tauon takia, antamalla pelaajalle luvan pelata piirisarjaa. Toimihenkilön poistaminen tekniseltä alueelta johtaa aina automaattiseen yhden ottelun toimitsijakieltoon. Seurat ovat vastuussa peli- ja toimitsijakieltojen noudattamisesta. Olosuhteet ja pallot: Kaikki ottelut tulee pelata nurmella tai jalkapallonurmella (ns.tekonurmella). Kotijoukkueen tulee antaa vierasjoukkueelle ajo-ohjeet kentälle ja varmistaa että vierasjoukkue saa asianmukaisen pukuhuoneen käyttöönsä, viimeistään tuntia (mielellään 1,5 tuntia) ennen ottelun alkua. Ottelut pelataan kolmen pallon järjestelmällä. Erotuomarit: Kaikki 11v11-ottelut pelataan erotuomarikolmikoilla. Erotuomariasettelusta vastaa kotijoukkueen piiri. Kotijoukkue on velvollinen varmistamaan omalta piiriltään, viimeistään viikko ennen ottelua, että otteluun on aseteltu erotuomarit. 9v9-otteluissa (D12 -pojat) on yksi erotuomari. Luovutukset: Sarjoissa ei sallita luovutuksia. Jos joukkue luovuttaa, niin asiasta pyydetään selvitys ja peli voidaan määrätä uudelleen pelattavaksi. Tällöin pelin kuluista vastaa luovuttanut joukkue. Jos peliä ei määrätä uudelleen pelattavaksi, joukkue suljetaan sarjasta. Sarjasta ei voi myöskään luopua kevätja syyskierroksen välissä. Mahdollisesta luovutuksesta/luopumisesta seuraa 500 sakko ja kyseisen seuran joukkueeteivät saa osallistua seuraavalla kaudella Etelä-Länsi -liigoihin missään ikäluokassa. Edelliskauden menestyksellä ansaittua sarjapaikkaa ei tarvitse ottaa vastaan. Asiasta on ilmoitettava kyseisen joukkueen omaan piirin piirikohtaisen ilmoittautumisajan päättymiseen mennessä. Paremmuus tasapisteissä: C-nuorten sarjoissa sijoitukset tasapisteissä ratkaisee maaliero, Palloliiton kilpailumääräysten 7 2. mukaan. D-nuorten sarjoissa sijoitukset tasapisteissä ratkaisee keskinäiset ottelut, Palloliiton kilpailumääräysten 7 3. mukaan. Otteluohjelma ja tulospalvelu: Sarjan virallinen otteluohjelma ja tulospalvelu löytyy Tampereen piirin Result Code sivuilta: tai &laji_id=1 Joukkueiden tulee varmistaa että ottelutiedot ovat oikeat virallisessa ohjelmassa sekä myös oman piirin erotuomariasettelussa. Kotijoukkueen tulee ilmoittaa ottelun tulos RC-tulospalveluohjeiden mukaisesti välittömästi ottelun päättymisen jälkeen. Ottelupöytäkirjat: Kaikissa sarjoissa käytetään netistä tulostettavaa ResultCode- sähköistä ottelupöytäkirjaa. Joukkueiden tulee huolehtia, että joukkueiden pelaajalistat ovat ajan tasalla. Joukkue voi käyttää otteluissaan vain niitä, pelaajia jotka löytyvät joukkueen pelaajalistalta. Pöytäkirjat on tulostettavissa ko. sarjan otteluohjelmasta. Ohjeet, joita sähköisen pöytäkirjan käytössä tulee noudattaa löytyvät osoitteesta:

3 Ikäluokat Etelä-Länsi -liigat pelataan seuraavissa ikäluokissa kaudella C15 -pojat, 12 joukkueen yksinkertainen sarja keväällä ja syksyllä C14 -pojat, 12 joukkueen yksinkertainen sarja keväällä ja syksyllä D13 -pojat, 12 joukkueen yksinkertainen sarja keväällä ja syksyllä D12 -pojat, 12 joukkueen yksinkertainen sarja syksyllä C-tytöt, 12 joukkueen yksinkertainen sarja keväällä ja syksyllä D-tytöt, 6 joukkueen kaksinkertainen sarja syksyllä Kaudelle 2013 sarjaa laajennetaan niin että myös Kaakkois-Suomen piirin parhailla joukkueilla on mahdollisuus osallistua Etelä-Länsi liigan sarjoihin. Kaakolla on yksi karsintapaikka Helsingin ja Uudenmaan piirien talvikarsinnassa ikäluokissa C15-, C14-, D13-pojat ja C-tytöt. D12-pojat ja D-tytöt sarjojen kaikki paikat jaetaan kevään aluesarjojen/ -liigojen perusteella, joihin Kaakolla on mahdollisuus osallistua 1-2 joukkueella tilanteen mukaan. C15 pojat 2013 kevätkierros Yksinkertainen sarja 4 joukkuetta syksyn 2012 C14-poikien ELL:n perusteella 4 joukkuetta Hki/Uus/Kaakko karsinnat 4 joukkuetta Sat/Tre/Tku karsinnat Jos joku syksyn 2012 neljästä parhaasta ei ota paikkaa vastaan, niin täydennetään ensiksi sarjan viidenneksi sijoittuneella ja seuraavaksi kuudenneksi sijoittuneella. Jos luopuneita on kolme, niin kolmannesta paikasta karsitaan sen piiriryhmän alueelta, jolta on enemmän luopuneita. Jos Aluesarjan/-liigan voittaja(t) ei lähde syyskierrokselle, niin paikka täydennetään ensin Etelä-Länsi -liigan kevätkierroksen 11. sijoittuneella joukkueella ja tämän jälkeen tarvittaesssa 12.sijoittuneella. Kai Pahlman -karsinnat Paikat jaetaan alueellisesti: Hki/Uus alueen 3 parasta joukkuetta sekä Sat/Tre/Tku alueen 3 parasta joukkuetta saavat suoraan paikan Kai Pahlman lopputurnaukseen Etelä-Länsi liigan kevätkierroksen perusteella. Kaikki Etelä-Länsi - liigan pelit huomioidaan, eivät vain kys.alueen joukkueiden keskinäiset ottelut. Loput paikat (Hki/Uus 2 ja Sat/Tre/Tku 1) ratkaistaan alueiden sisäisillä karsinnoilla. Sat/Tre/Tku kevään Alueliigan voittaja karsii paikasta Kai Pahlman -lopputurnaukseen yksiosaisessa karsintapelissä Etelä-Länsi -liigassa Sat/Tre/Tku -alueen (kevätkierroksella) 4. parhaiten sijoittuneen joukkueen kanssa. Peli pelataan Kai Pahlman -turnauksen säännöillä (huom! korjaus 19.6.) ja Etelä-Länsi liigan joukkueen kotona Joukkueet voivat keskenään sopia ottelun pelattavaksi myös aiemmin. Jos Kai Pahlman-turnauksen karsintaottelu päättyy varsinaisen peliajan jälkeen tasan, ratkaistaan ottelun voittaja rangaistuspotkukilpailulla SPL:n sääntöjen mukaisesti välittömästi ottelun jälkeen.

4 C15 pojat 2013 syyskierros Yksinkertainen sarja C14 pojat 2013 kevätkierros Yksinkertainen sarja 4 joukkuetta syksyn 2012 D13-poikien ELL:n perusteella 4 joukkuetta Hki/Uus/Kaakko karsinnat 4 joukkuetta Sat/Tre/Tku karsinnat Jos Aluesarjan/-liigan voittaja(t) ei lähde syyskierrokselle, niin paikka täydennetään ensin Etelä-Länsi -liigan kevätkierroksen 11. sijoittuneella joukkueella ja tämän jälkeen tarvittaessa 12.sijoittuneella. C14 pojat 2013 syyskierros Yksinkertainen sarja Sarjan 8 parasta joukkuetta saavat suoraan paikat 2014 kevätkierrokselle C15-poikien Etelä-Länsi liigaan Neljä paikkaa 2014 kevätkierrokselle C15-poikien Etelä-Länsi liigaan jaetaan/karsitaan seuraavasti: Syksyn 2013 C14-poikien Hki/Uus aluesarjan voittaja 1 joukkue Hki/Uus/Kaakko karsinnat 2 joukkuetta Sat/Tre/Tku ELL-AL karsinnat C14-pojat (syksy 2013), Alueliigan kaksi parasta joukkuetta karsivat Etelä-Länsi liigan läntisen alueen kahden parhaimman putoajan kanssa. Otteluparit: Parempi ELL-putoaja Alueliigan kakkonen ja huonompi ELL-putoaja Alueliigan ykkönen. Kaksiosainen karsinta pelataan heti syksyn sarjojen päättymisen jälkeen. Ensimmäinen ottelu pelataan ELL-joukkueen kotona. Jos joku syksyn 2013 kahdeksasta parhaasta joukkueesta ei ota ELL paikkaa vastaan, niin paikka täydennetään ensiksi sarjan yhdeksänneksi sijoittuneella ja seuraavaksi kymmenenneksi sijoittuneella joukkueella. Jos sarjapaikasta luopuneita on kolme joukkuetta, niin kolmannesta paikasta karsitaan sen piiriryhmän alueelta, jolla on enemmän luopuneita joukkueita.

5 D13 pojat 2013 kevätkierros Yksinkertainen sarja 6 joukkuetta Hki/Uus/Kaakko karsinnat 6 joukkuetta Sat/Tre/Tku karsinnat Jos aluesarjan/-liigan voittaja(t) ei lähde syyskierrokselle, niin paikka täydennetään ensin Etelä-Länsi -iliigan kevätkierroksen 11. sijoittuneella joukkueella ja tämän jälkeen tarvittaessa 12.sijoittuneella. D13 pojat 2013 syyskierros Yksinkertainen sarja Sarjan 8 parasta joukkuetta saavat suoraan paikat 2014 kevätkierrokselle C14-poikien Etelä-Länsi liigaan Neljä paikkaa 2014 kevätkierrokselle C14-poikien Etelä-Länsi liigaan jaetaan/karsitaan seuraavasti: Syksyn 2013 D13-poikien Hki/Uus aluesarjan voittaja 1 joukkue Hki/Uus/Kaakko karsinnat 2 joukkuetta Sat/Tre/Tku ELL-AL karsinnat D13-pojat (syksy 2013), Alueliigan kaksi parasta joukkuetta karsivat Etelä-Länsi liigan läntisen alueen kahden parhaimman putoajan kanssa. Otteluparit: Parempi ELL-putoaja Alueliigan kakkonen ja huonompi ELL-putoaja Alueliigan ykkönen. Kaksiosainen karsinta pelataan heti syksyn sarjojen päättymisen jälkeen. Ensimmäinen ottelu pelataan ELL-joukkueen kotona. Jos joku syksyn 2013 kahdeksasta parhaasta joukkueesta ei ota ELL paikkaa vastaan, niin paikka täydennetään ensiksi sarjan yhdeksänneksi sijoittuneella ja seuraavaksi kymmenenneksi sijoittuneella joukkueella. Jos sarjapaikasta luopuneita on kolme joukkuetta, niin kolmannesta paikasta karsitaan sen piiriryhmän alueelta, jolla on enemmän luopuneita joukkueita. D12 pojat 2013 syyskierros Yksinkertainen sarja 6 joukkuetta Hki/Uus/Kaakko kevään kilpasarjakarsinnasta 6 joukkuetta Sat/Tre/Tku kevään Alueliigasta 6 parasta joukkuetta saavat suoraan paikat 2014 kevätkierrokselle D13-poikien Etelä-Länsi liigaan Kuusi paikkaa 2014 kevätkierrokselle D13-poikien Etelä-Länsi liigaan jaetaan/karsitaan seuraavasti: Syksyn 2013 D12-poikien Hki/Uus aluesarjan voittaja 2 joukkuetta Hki/Uus/Kaakko karsinnat 1 joukkue Sat/Tre/Tku karsinta 2013 D12-pojat (syksy 2013), Alueliigan voittaja karsii Etelä-Länsi liigan läntisen alueen parhaimman putoajan kanssa. Kaksiosainen karsinta

6 pelataan heti syksyn sarjojen päättymisen jälkeen. Ensimmäinen ottelu pelataan ELLjoukkueen kotona. 2 joukkuetta Sat/Tre/Tku erilliset karsinnat Jos joku syksyn 2013 kuudesta parhaasta ei ota ELL paikkaa vastaan, niin paikka täydennetään ensiksi sarjan seitsemänneksi sijoittuneella ja seuraavaksi kahdeksanneksi sijoittuneella joukkueella. Jos sarjapaikasta luopuneita on kolme joukkuetta, niin kolmannesta paikasta karsitaan sen piiriryhmän alueelta, jolta on enemmän luopuneita joukkueita. C-tytöt 2013 kevätkierros Yksinkertainen sarja 7 joukkuetta Hki/Uus/Kaakko karsinnat 5 joukkuetta Sat/Tre/Tku karsinnat Jos Aluesarjan/-liigan voittaja(t) ei lähde syyskierrokselle, niin paikka täydennetään ensin Etelä-Länsi -liigan kevätkierroksen 11. sijoittuneella joukkueella ja tämän jälkeen tarvittaesssa 12.sijoittuneella. Laura Kalmari -karsinnat Paikat jaetaan alueellisesti: Hki/Uus alueen 3 parasta joukkuetta sekä Sat/Tre/Tku alueen 3 parasta joukkuetta saavat suoraan paikan Laura Kalmari lopputurnaukseen Etelä-Länsi liigan kevätkierroksen perusteella. Kaikki Etelä-Länsi - liigan pelit huomioidaan, eivät vain kys.alueen joukkueiden keskinäiset ottelut. Loput paikat (Hki/Uus 2 ja Sat/Tre/Tku 1) ratkaistaan alueiden sisäisillä karsinnoilla. Sat/Tre/Tku kevään Alueliigan voittaja karsii paikasta Laura Kalmari -lopputurnaukseen yksiosaisessa karsintapelissä Etelä-Länsi -liigassa Sat/Tre/Tku -alueen (kevätkierroksella) 4. parhaiten sijoittuneen joukkueen kanssa. Peli pelataan Laura Kalmari -turnauksen säännöillä (huom! korjaus 19.6.) ja Etelä- Länsi liigan joukkueen kotona Joukkueet voivat keskenään sopia ottelun pelattavaksi myös aiemmin. Jos Laura Kalmari-turnauksen karsintaottelu päättyy varsinaisen peliajan jälkeen tasan, ratkaistaan ottelun voittaja rangaistuspotkukilpailulla SPL:n sääntöjen mukaisesti välittömästi ottelun jälkeen. C-tytöt 2013 syyskierros Yksinkertainen sarja D13 tytöt 2013 syyskierros Kaksinkertainen sarja 4 joukkuetta Hki/Uus/Kaa kevään aluesarjasta 2 joukkuetta Sat/Tre/Tku kevään Alueliigasta

7

NÄIN PELATAAN 2017 ETELÄ-LÄNSI -LIIGAT (ELL)

NÄIN PELATAAN 2017 ETELÄ-LÄNSI -LIIGAT (ELL) NÄIN PELATAAN 2017 ETELÄ-LÄNSI -LIIGAT (ELL) Sarjojen järjestelyistä kaudella 2017 vastaa Tampereen piiri Kenttä- ja erotuomariasettelut tapahtuvat oman piirin kautta. Ikäluokat: Etelä-Länsi -liigat pelataan

Lisätiedot

Sarjajärjestelmät ja pelitavat 2013 POJAT. D12 pojat

Sarjajärjestelmät ja pelitavat 2013 POJAT. D12 pojat Sarjajärjestelmät ja pelitavat 2013 - yhteinen tarkoittaa yhteissarjaa Uudenmaan piirin joukkueiden kanssa - piireittäin tarkoittaa että kummallakin piirillä omat sisäiset sarjansa POJAT KEVÄT KILPASARJAKARSINTA

Lisätiedot

SARJAINFOT 2016 TAMPEREEN PIIRIN JALKAPALLON NUORTEN PIIRINSARJAT

SARJAINFOT 2016 TAMPEREEN PIIRIN JALKAPALLON NUORTEN PIIRINSARJAT SARJAINFOT 2016 TAMPEREEN PIIRIN JALKAPALLON NUORTEN PIIRINSARJAT Palloliiton kilpailumääräysten (6 ) mukaisesti kilpailun järjestäjällä (Tampereen piirillä) on oikeus päättää sarjapaikoista kilpailuissa,

Lisätiedot

SARJAINFOT 2019 SPL TAMPEREEN JALKAPALLON NUORTEN PIIRINSARJAT

SARJAINFOT 2019 SPL TAMPEREEN JALKAPALLON NUORTEN PIIRINSARJAT SARJAINFOT 2019 SPL TAMPEREEN JALKAPALLON NUORTEN PIIRINSARJAT Palloliiton kilpailumääräysten (6 ) mukaisesti kilpailun järjestäjällä (SPL Tampereen piirillä) on oikeus päättää sarjapaikoista kilpailuissa,

Lisätiedot

SARJAINFOT 2017 SPL TAMPEREEN JALKAPALLON NUORTEN PIIRINSARJAT

SARJAINFOT 2017 SPL TAMPEREEN JALKAPALLON NUORTEN PIIRINSARJAT SARJAINFOT 2017 SPL TAMPEREEN JALKAPALLON NUORTEN PIIRINSARJAT Palloliiton kilpailumääräysten (6 ) mukaisesti kilpailun järjestäjällä (Tampereen piirillä) on oikeus päättää sarjapaikoista kilpailuissa,

Lisätiedot

Näin pelataan Alueliigat 2016

Näin pelataan Alueliigat 2016 Näin pelataan Alueliigat 2016 NUORTEN JA LASTEN SARJOJEN PELIMUODOT UUDISTUVAT KAUDELLE 2016 Alueliigoja pelataan kaudella 2016 seuraavissa ikäluokissa: - C15-pojat (-01), 12 joukkuetta, 11v11, 2 x 40

Lisätiedot

Kilpailujen hallinnoinnista vastaavat Pohjois-Suomen, Itä-Suomen, KeskiPohjanmaan, Keski-Suomen ja Vaasan piirit.

Kilpailujen hallinnoinnista vastaavat Pohjois-Suomen, Itä-Suomen, KeskiPohjanmaan, Keski-Suomen ja Vaasan piirit. 1. Yleistä Sarja- ja erillismääräykset ovat sääntökokoelma, jotka ohjaavat Pohjois-Suomen piirin jalkapallosarjojen pelaamista. Erillismääräykset ovat sellaisia sääntöjä, jotka kumoavat, täydentävät tai

Lisätiedot

Jalkapalloa jokaiselle Kaakkois-Suomessa kaikki pelaa

Jalkapalloa jokaiselle Kaakkois-Suomessa kaikki pelaa KILPAILUTOIMINNAN PERUSSUUNNITELMAT 2015 Alustavat perussuunnitelmat on tarkoitettu helpottamaan seurojen ja joukkueiden pelikauden 2015 suunnittelemista. Esitykset ja aikataulut eivät ole sitovia eivätkä

Lisätiedot

JKKI SM -KILPAILUIDEN SÄÄNNÖT JA JÄRJESTÄMISOHJEET

JKKI SM -KILPAILUIDEN SÄÄNNÖT JA JÄRJESTÄMISOHJEET JKKI SM -KILPAILUIDEN SÄÄNNÖT JA JÄRJESTÄMISOHJEET JÄRJESTÄMISOIKEUS Suomen Palloliitto (liitto) vahvistaa JKKI -lopputurnausten järjestämisoikeudet anomusten perusteella. Edellisellä mestarilla on oikeus

Lisätiedot

SARJAINFOT 2013-2014

SARJAINFOT 2013-2014 SARJAINFOT 2013-2014 MIEHET: Liittocup: (Futsal-Liigan ja Futsal Ykkösen joukkueet) Joukkueet: (7) ACE, Ilves FS, KylVe, Loiske, Mad Max, PJK ja PP-70 Pelataan cup-kilpailuna erillisen ohjeen mukaan yhden

Lisätiedot

FUTSALIN SARJA- JA ERILLIS- MÄÄRÄYKSET 2014-2015

FUTSALIN SARJA- JA ERILLIS- MÄÄRÄYKSET 2014-2015 FUTSALIN SARJA- JA ERILLIS- MÄÄRÄYKSET 2014-2015 1. Yleistä Sarja- ja erillismääräykset ovat sääntökokoelma, jotka ohjaavat Pohjois-Suomen piirin futsal-sarjojen pelaamista. Erillismääräykset ovat sellaisia

Lisätiedot

VAROITUKSET JA KENTÄLTÄPOISTOT 2012

VAROITUKSET JA KENTÄLTÄPOISTOT 2012 VAROITUKSET JA KENTÄLTÄPOISTOT 2012 Huom! Kohdat A ja B koskevat piirin sarjoissa vain miesten Kolmosta ja Nelosta! A. VAROITUSTEN KERTYMINEN 1. Pelaajan saamilla yksittäisillä varoituksilla on merkitystä

Lisätiedot

FKKI SM -KILPAILUIDEN SÄÄNNÖT JA JÄRJESTÄMISOHJEET

FKKI SM -KILPAILUIDEN SÄÄNNÖT JA JÄRJESTÄMISOHJEET FKKI SM -KILPAILUIDEN SÄÄNNÖT JA JÄRJESTÄMISOHJEET 2015-2016 JÄRJESTÄMISOIKEUS Suomen Palloliitto (liitto) vahvistaa FKKI -lopputurnausten järjestämisoikeudet anomusten perusteella. Edellisellä mestarilla

Lisätiedot

Jalkapalloa jokaiselle Kaakkois-Suomessa kaikki pelaa

Jalkapalloa jokaiselle Kaakkois-Suomessa kaikki pelaa KILPAILUTOIMINNAN PERUSSUUNNITELMAT 2016 Alustavat perussuunnitelmat on tarkoitettu helpottamaan seurojen ja joukkueiden pelikauden 2016 suunnittelemista. Esitykset ja aikataulut eivät ole sitovia eivätkä

Lisätiedot

JKKI SM -KILPAILUIDEN SÄÄNNÖT JA JÄRJESTÄMISOHJEET 2015

JKKI SM -KILPAILUIDEN SÄÄNNÖT JA JÄRJESTÄMISOHJEET 2015 JKKI SM -KILPAILUIDEN SÄÄNNÖT JA JÄRJESTÄMISOHJEET 2015 JÄRJESTÄMISOIKEUS Suomen Palloliitto (liitto) vahvistaa JKKI -lopputurnausten järjestämisoikeudet anomusten perusteella. Edellisellä mestarilla on

Lisätiedot

Jalkapallon Kaslink liiga

Jalkapallon Kaslink liiga 2015 Jalkapallon Kaslink liiga jukka.latva@saunalahti.fi Kouvolan jalkapallo 4.2.2015 Kortteliliigan (Kaslink liiga) ajatuksena on järjestää jalkapallon harrastusmahdollisuus lähikentille eri puolille

Lisätiedot

PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRIN JALKAPALLON ERILLISMÄÄRÄYKSET JA OHJEET AIKUISTEN PIIRINSARJOISSA 2015

PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRIN JALKAPALLON ERILLISMÄÄRÄYKSET JA OHJEET AIKUISTEN PIIRINSARJOISSA 2015 PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRIN JALKAPALLON ERILLISMÄÄRÄYKSET JA OHJEET AIKUISTEN PIIRINSARJOISSA 2015 1. MÄÄRÄYSTEN SISÄLTÖ Piirin kilpailutoiminnassa noudatetaan Suomen Palloliiton voimassa olevia sääntöjä

Lisätiedot

TOIMENPITEET ENNEN OTTELUA

TOIMENPITEET ENNEN OTTELUA TASO-OHJEET: OTTELUPÖYTÄKIRJA SPL Helsingin piiri Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Helsingin piirin sarjoissa. Otteluissa ei käytetä LIVE-otteluseurantaa. Sivut 1-5 voi tehdä järjestelmässä jo etukäteen

Lisätiedot

Sarjajärjestelmät ja pelitavat 2012

Sarjajärjestelmät ja pelitavat 2012 Sarjajärjestelmät ja pelitavat 2012 D12 / TD12 ALUEKARSINTA 20 JOUKKUETTA 2 X 10 JOUK. LOHKOA (PIIREITTÄIN) ALUESARJA KUMMANKIN KARSINTALOHKON 1.-5. YKKÖNEN 20 JOUKKUETTA KUMMANKIN KARSINTALOHKON 6.-10.

Lisätiedot

TURNAUSSÄÄNNÖT 2014. Ottelut pelataan kahden minuutin vaihdoilla. Vaihdot kuulutetaan.

TURNAUSSÄÄNNÖT 2014. Ottelut pelataan kahden minuutin vaihdoilla. Vaihdot kuulutetaan. OTTELUIDEN PELAAMINEN Ottelut pelataan 4 vs 4 peleinä. Ottelut pelataan puolikkaassa kaukalossa kaukalon suuntaisesti. Maalien koko on 122 cm x 183 cm. Ottelut pelataan mustilla kiekoilla. Ottelut pelataan

Lisätiedot

SUOMEN PALLOLIITTO KESKI-SUOMEN PIIRI OTTELUPÖYTÄKIRJA OHJE TASO

SUOMEN PALLOLIITTO KESKI-SUOMEN PIIRI OTTELUPÖYTÄKIRJA OHJE TASO OTTELUPÖYTÄKIRJA OHJE TASO Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Keski-Suomen piirin niissä sarjoissa, joissa lasketaan sarjataulukot eikä otteluissa tehdä live otteluseurantaa. Sivut 1-5 voi tehdä jo etukäteen

Lisätiedot

FUTSALKILPAILUJEN VAROITUKSET JA KENTÄLTÄPOISTOT 2015-2016

FUTSALKILPAILUJEN VAROITUKSET JA KENTÄLTÄPOISTOT 2015-2016 FUTSALKILPAILUJEN VAROITUKSET JA KENTÄLTÄPOISTOT 2015-2016 Näissä määräyksissä säädetään liiton otteluissa annetuista varoituksista ja kentältäpoistoista seuraavista pelikielloista. Pelikiellot ovat kilpailun

Lisätiedot

Jalkapalloa jokaiselle Kaakkois-Suomessa kaikki pelaa

Jalkapalloa jokaiselle Kaakkois-Suomessa kaikki pelaa PIIRIN SARJAT JA SARJAJÄRJESTELMÄT 2012 KOLMONEN 12 j. IPS Jäntevä Kouvola Akatemia Kultsu FC MiKi PaPe SavU 12 joukkueen kaksinkertainen sarja. Sarjan voittaja nousee Kakkoseen kaudeksi 2013 Sarjan 11.

Lisätiedot

NAISTEN JA MIESTEN SUOMEN CUP 2012

NAISTEN JA MIESTEN SUOMEN CUP 2012 NAISTEN JA MIESTEN SUOMEN CUP 2012 Tässä kirjeessä on infoa Suomen Cupista 2012. Suomen Cupin finaalit pelataan 29.- 30.9. Cupiin voivat osallistua Palloliiton jäsenseurojen aikuisten joukkueet, jotka

Lisätiedot

Näin pelataan seuraseminaari

Näin pelataan seuraseminaari Näin pelataan seuraseminaari 16.2.2017 Näin pelataan seuraseminaari Rauma 16.2.2017 Pelaajien liikkuminen Pelaajien liikkumista saman seuran saman ikäluokan joukkueissa ei ole rajoitettu! Kaksoisedustus

Lisätiedot

Lilliputtiturnaus 2015 Turnaussäännöt

Lilliputtiturnaus 2015 Turnaussäännöt Lilliputtiturnaus 2015 OTTELUIDEN PELAAMINEN PELIALUE Ottelut pelataan puolikkaassa kaukalossa kaukalon suuntaisesti. Kotijoukkueeksi merkityn joukkueen maali on kaukalon varsinaisessa päädyssä ja vierasjoukkueen

Lisätiedot

Jalkapalloa jokaiselle Kaakkois-Suomessa kaikki pelaa

Jalkapalloa jokaiselle Kaakkois-Suomessa kaikki pelaa KILPAILUTOIMINNAN PERUSSUUNNITELMAT 2017 Alustavat perussuunnitelmat on tarkoitettu helpottamaan seurojen ja joukkueiden pelikauden 2017 suunnittelemista. Esitykset ja aikataulut eivät ole sitovia eivätkä

Lisätiedot

FUTSAL PIIRISARJAT

FUTSAL PIIRISARJAT FUTSAL PIIRISARJAT 2017-18 SPL KAAKKOIS-SUOMEN PIIRI ERILLISMÄÄRÄYKSET Sarjoissa noudatetaan SPL:n futsalsääntöjä ja -kilpailumääräyksiä 2017-18 muilta osin, kuin mitä tässä ohjeessa erikseen määrätään.

Lisätiedot

Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Kaakkois-Suomen piirin niissä sarjoissa, joissa ei lasketa sarjataulukoita. TOIMET ENNEN OTTELUA

Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Kaakkois-Suomen piirin niissä sarjoissa, joissa ei lasketa sarjataulukoita. TOIMET ENNEN OTTELUA OHJE TASO SPL Kaakkois-Suomi (päivitetty 9.3.2018) Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Kaakkois-Suomen piirin niissä sarjoissa, joissa ei lasketa sarjataulukoita. Sivut 1-5 voi tehdä jo etukäteen järjestelmässä

Lisätiedot

C2-D2 Final Four-turnaukset

C2-D2 Final Four-turnaukset C2-D2 Final Four-turnaukset 31.3 2.4.2017 C2 AAA alempi Jatkosarja C2 AAA alemman jatkosarjan Final Four-turnaus pelataan Malmin Jäähallissa Helsingissä 1.4.2017. Turnaukseen C2 AAA alemman jatkosarjojen

Lisätiedot

FUTSALKILPAILUJEN VAROITUKSET JA KENTÄLTÄPOISTOT

FUTSALKILPAILUJEN VAROITUKSET JA KENTÄLTÄPOISTOT FUTSALKILPAILUJEN VAROITUKSET JA KENTÄLTÄPOISTOT 2018-2019 Näissä määräyksissä säädetään liiton otteluissa annetuista varoituksista ja kentältäpoistoista seuraavista pelikielloista. Pelikiellot ovat kilpailun

Lisätiedot

Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Vaasan piirin niissä sarjoissa, joissa lasketaan sarjataulukot eikä otteluissa tehdä live otteluseurantaa.

Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Vaasan piirin niissä sarjoissa, joissa lasketaan sarjataulukot eikä otteluissa tehdä live otteluseurantaa. OTTELUPÖYTÄKIRJA OHJE TASO SPL Vaasa Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Vaasan piirin niissä sarjoissa, joissa lasketaan sarjataulukot eikä otteluissa tehdä live otteluseurantaa. Sivut 1-5 voi tehdä jo

Lisätiedot

2. ILMOITTAUTUMINEN SAMALLA JOUKKUEELLA USEAMPAAN SARJAAN

2. ILMOITTAUTUMINEN SAMALLA JOUKKUEELLA USEAMPAAN SARJAAN PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRIN JALKAPALLON ERILLISMÄÄRÄYKSET JA OHJEET PIIRINSARJOISSA 2014 1. MÄÄRÄYSTEN SISÄLTÖ Piirin kilpailutoiminnassa noudatetaan Suomen Palloliiton voimassa olevia sääntöjä ja määräyksiä

Lisätiedot

erillismääräyksiä kauden kuluessa.

erillismääräyksiä kauden kuluessa. 1. Yleistä Sarja- ja erillismääräykset ovat sääntökokoelma, jotka ohjaavat Pohjois-Suomen piirin futsal-sarjojen pelaamista. Sarja- ja erillismääräykset ovat sellaisia sääntöjä, jotka kumoavat, täydentävät

Lisätiedot

III- Divisioona playoff- ottelut Etelän loppusarjan ylempi jatkosarja ja Kymi-Saimaan loppusarja

III- Divisioona playoff- ottelut Etelän loppusarjan ylempi jatkosarja ja Kymi-Saimaan loppusarja 6.3.2014 III- Divisioona playoff- ottelut Etelän loppusarjan ylempi jatkosarja ja Kymi-Saimaan loppusarja Huom. Välierät ja finaalit pelataan paras kahdesta järjestelmällä (ja 2 pisteen systeemillä) peliajan

Lisätiedot

PIIRIN SARJOJEN ERILLISMÄÄRÄYKSET

PIIRIN SARJOJEN ERILLISMÄÄRÄYKSET PIIRIN SARJOJEN ERILLISMÄÄRÄYKSET 1 Määräysten sisältö 1. Piirin sarjoissa noudatetaan pääsääntöisesti Suomen Palloliiton kilpailusääntöjä, joiden alaisuudessa toimivat kaikki jalkapallon kilpailutoimintaan

Lisätiedot

Jalkapalloa jokaiselle Kaakkois-Suomessa kaikki pelaa

Jalkapalloa jokaiselle Kaakkois-Suomessa kaikki pelaa PIIRIN SARJAT JA SARJAJÄRJESTELMÄT 2016 lasten ja nuorten syksyn sarjat B17 POJAT (1999-00) KAKKONEN 10 j. /YJ JJK/2 KJP/YJ 2 LAUTP/Kultsu FC/YJ /YJ MP PK-37 ToU/AC BARCA YJ WJK Pelataan kymmenen joukkueen

Lisätiedot

MIESTEN KOLMONEN SARJAMANUAALI 2015 Tampere-Satakunta

MIESTEN KOLMONEN SARJAMANUAALI 2015 Tampere-Satakunta MIESTEN KOLMONEN SARJAMANUAALI 2015 Tampere-Satakunta PELIASUT Kaikilla joukkueen kenttäpelaajilla tulee olla samanlainen pelipaita. Pelihousut ja sukat on oltava kaikilla joukkueen pelaajilla samanväriset.

Lisätiedot

Lisäksi kotijoukkueen tulee tehdä otteluilmoitus vastustajalle ja otteluun asetelluille erotuomareille.

Lisäksi kotijoukkueen tulee tehdä otteluilmoitus vastustajalle ja otteluun asetelluille erotuomareille. Kilpailutoiminta kirje 2/2012 Hyvä A ja B -nuorten SM-karsintasarjan seurajohtaja, Olemme ja A ja B-nuorten SM- karsintasarjojen korvalla ja kilpailu saadaan pian polkaistua käyntiin. Pyydämme teitä huomioimaan

Lisätiedot

3. Yksittäiset varoitukset aiheuttavat pelikieltoa portaittain seuraavasti:

3. Yksittäiset varoitukset aiheuttavat pelikieltoa portaittain seuraavasti: VAROITUKSET JA KENTÄLTÄPOISTOT 2012-2013 A. VAROITUSTEN KERTYMINEN 1. Pelaajan saamilla yksittäisillä varoituksilla on merkitystä seuraavissa sarjamuotoisissa kilpailuissa: Futsal-Liiga, Futsal-Ykkönen

Lisätiedot

Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Vaasan piirin niissä sarjoissa, joissa lasketaan sarjataulukot eikä otteluissa tehdä live otteluseurantaa.

Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Vaasan piirin niissä sarjoissa, joissa lasketaan sarjataulukot eikä otteluissa tehdä live otteluseurantaa. OTTELUPÖYTÄKIRJA OHJE TASO SPL Vaasa Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Vaasan piirin niissä sarjoissa, joissa lasketaan sarjataulukot eikä otteluissa tehdä live otteluseurantaa. Sivut 1-5 voi tehdä jo

Lisätiedot

FUTSAL PIIRISARJAT

FUTSAL PIIRISARJAT FUTSAL PIIRISARJAT 2018-19 SPL KAAKKOIS-SUOMEN PIIRI ERILLISMÄÄRÄYKSET Sarjoissa noudatetaan SPL:n futsalsääntöjä ja -kilpailumääräyksiä 2018-19 muilta osin, kuin mitä tässä ohjeessa erikseen määrätään.

Lisätiedot

Jalkapalloa jokaiselle Kaakkois-Suomessa kaikki pelaa

Jalkapalloa jokaiselle Kaakkois-Suomessa kaikki pelaa KILPAILUTOIMINNAN PERUSSUUNNITELMAT v. 2011 Alustavat perussuunnitelmat on tarkoitettu vain helpottamaan seurojen ja joukkueiden pelikauden 2011 suunnittelemista. Esitykset ja aikataulut eivät ole sitovia

Lisätiedot

SUOMEN PALLOLIITTO KESKI-POHJANMAAN PIIRI OTTELUPÖYTÄKIRJA OHJE TASO SPL Keski-Pohjanmaa

SUOMEN PALLOLIITTO KESKI-POHJANMAAN PIIRI OTTELUPÖYTÄKIRJA OHJE TASO SPL Keski-Pohjanmaa OTTELUPÖYTÄKIRJA OHJE TASO SPL Keski-Pohjanmaa Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Keski-Pohjanmaan piirin niissä sarjoissa, joissa tehdään LIVE otteluseurantaa. Sivut 1-5 voi tehdä jo etukäteen järjestelmässä

Lisätiedot

FUTSALIN SARJA- JA ERILLIS- MÄÄRÄYKSET

FUTSALIN SARJA- JA ERILLIS- MÄÄRÄYKSET FUTSALIN SARJA- JA ERILLIS- MÄÄRÄYKSET 2014-2015 1. Yleistä Sarja- ja erillismääräykset ovat sääntökokoelma, jotka ohjaavat Pohjois-Suomen piirin futsal-sarjojen pelaamista. Erillismääräykset ovat sellaisia

Lisätiedot

SUOMEN PALLOLIITON KESKI-SUOMEN PIIRIN ERILLISMÄÄRÄYKSET JA OHJEET PIIRIN FUTSAL SARJOIHIN KAUDELLA 2013 2014

SUOMEN PALLOLIITON KESKI-SUOMEN PIIRIN ERILLISMÄÄRÄYKSET JA OHJEET PIIRIN FUTSAL SARJOIHIN KAUDELLA 2013 2014 SUOMEN PALLOLIITON KESKI-SUOMEN PIIRIN ERILLISMÄÄRÄYKSET JA OHJEET PIIRIN FUTSAL SARJOIHIN KAUDELLA 2013 2014 Määräysten sisältö Sarjoissa noudatetaan SPL:n Futsal sääntöjä ja -kilpailumääräyksiä muilta

Lisätiedot

CHAMPIONS CUP

CHAMPIONS CUP CHAMPIONS CUP 2 16 6.2.2016 Champions Cup 2016 Turnaus pelataan kahdessa sarjassa, kilpa ja haaste, joissa molemmissa on kolme alkulohkoa. Kotijoukkue pelaa puffetin puoleisessa päädyssä ja vierasjoukkue

Lisätiedot

Sarjamanuaali. Ohjeita ja määräyksiä Suomen Palloliiton Turun piirin Vitosen, Kutosen ja Naisten Kolmosen ottelun järjestämiseen

Sarjamanuaali. Ohjeita ja määräyksiä Suomen Palloliiton Turun piirin Vitosen, Kutosen ja Naisten Kolmosen ottelun järjestämiseen Sarjamanuaali Ohjeita ja määräyksiä Suomen Palloliiton Turun piirin Vitosen, Kutosen ja Naisten Kolmosen ottelun järjestämiseen PELIASUT Molemmat joukkueet huolehtivat, että peliasut ovat asiallisessa

Lisätiedot

Hyväksytty aluehallituksessa 17.5.2014/ muokattu 18.8.2014

Hyväksytty aluehallituksessa 17.5.2014/ muokattu 18.8.2014 ALUEIDEN SARJAMÄÄRÄYKSET 1. YLEISTÄ Sarjoissa noudatetaan Suomen Koripalloliiton kilpailusääntöjä sekä voimassa olevia koripallon virallisia pelisääntöjä sekä C-nuorten, minien ja mikrojen pelisääntöjä.

Lisätiedot

Kauden lopputurnaukset D1 ja D2 sarjoissa (päivitetty pelaamistapa Etelän D2 AA lohkojen osalta)

Kauden lopputurnaukset D1 ja D2 sarjoissa (päivitetty pelaamistapa Etelän D2 AA lohkojen osalta) Kauden 2018-2019 lopputurnaukset D1 ja D2 sarjoissa (päivitetty pelaamistapa 11.3.2019 Etelän D2 AA lohkojen osalta) Sarjat ja lohkot, joiden lopputurnauksista vastaa Etelän alue. (päivitetty 11.3.2019)

Lisätiedot

Sähköinen pöytäkirja FUTSAL joukkueen ohje

Sähköinen pöytäkirja FUTSAL joukkueen ohje Sähköinen pöytäkirja FUTSAL joukkueen ohje Kirjaudu ResultCodeen, valitse sarja jota pelaatte ja sarjataulukosta oma joukkueesi Valitse JOUKKUE valikon alta OTTELUT Valitse ottelu jonka tietoja haluat

Lisätiedot

PIIRIN SARJOJEN ERILLISMÄÄRÄYKSET 2013

PIIRIN SARJOJEN ERILLISMÄÄRÄYKSET 2013 PIIRIN SARJOJEN ERILLISMÄÄRÄYKSET 2013 1 Määräysten sisältö 1. Piirin sarjoissa noudatetaan pääsääntöisesti Suomen Palloliiton kilpailusääntöjä, joiden alaisuudessa toimivat kaikki jalkapallon kilpailutoimintaan

Lisätiedot

FUTSAL PIIRISARJAT

FUTSAL PIIRISARJAT FUTSAL PIIRISARJAT 2010 2011 SPL KAAKKOIS-SUOMEN PIIRI ERILLISMÄÄRÄYKSET Sarjoissa noudatetaan SPL:n futsalsääntöjä ja -kilpailumääräyksiä 2009-2010 muilta osin, kuin mitä tässä ohjeessa erikseen määrätään.

Lisätiedot

Sivut 1-5 voi tehdä jo etukäteen järjestelmässä ja sivusta 6 lähtien toimitaan ottelukohtaisessa pöytäkirjassa. TOIMET ENNEN OTTELUA

Sivut 1-5 voi tehdä jo etukäteen järjestelmässä ja sivusta 6 lähtien toimitaan ottelukohtaisessa pöytäkirjassa. TOIMET ENNEN OTTELUA OTTELUPÖYTÄKIRJA OHJE TASO SPL Vaasa- LIVE otteluseuranta Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Vaasan piirin niissä sarjoissa, joissa tehdään live otteluseurantaa. Sivut 1-5 voi tehdä jo etukäteen järjestelmässä

Lisätiedot

TOIMET ENNEN OTTELUA

TOIMET ENNEN OTTELUA OHJE TASO SPL Kaakkois-Suomi (päivitetty 25.4.2016) Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Kaakkois-Suomen piirin niissä sarjoissa, joissa ei lasketa sarjataulukoita. Sivut 1-5 voi tehdä jo etukäteen järjestelmässä

Lisätiedot

KESKISEN ALUEEN SARJAMÄÄRÄYKSET

KESKISEN ALUEEN SARJAMÄÄRÄYKSET KESKISEN ALUEEN SARJAMÄÄRÄYKSET 1. YLEISTÄ Sarjoissa noudatetaan Suomen Koripalloliiton kilpailusääntöjä sekä voimassa olevia koripallon virallisia pelisääntöjä sekä C-nuorten, minien ja mikrojen pelisääntöjä.

Lisätiedot

Jalkapallon Maire-liiga

Jalkapallon Maire-liiga 2018 Jalkapallon Maire-liiga jari.kujala@kouvolanjalkapallo.fi Kouvolan jalkapallo 2.3.2018 Kortteliliigan (Maireliiga) ajatuksena on järjestää jalkapallon harrastusmahdollisuus lähikentille eri puolille

Lisätiedot

Sivut 1-5 voi tehdä jo etukäteen järjestelmässä ja sivusta 6 lähtien toimitaan ottelukohtaisessa pöytäkirjassa. TOIMET ENNEN OTTELUA

Sivut 1-5 voi tehdä jo etukäteen järjestelmässä ja sivusta 6 lähtien toimitaan ottelukohtaisessa pöytäkirjassa. TOIMET ENNEN OTTELUA OTTELUPÖYTÄKIRJA OHJE TASO SPL Kaakkois-Suomi (päivitetty 9.3.2018) Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Kaakkois-Suomen piirin niissä sarjoissa, joissa lasketaan sarjataulukot eikä otteluissa tehdä live

Lisätiedot

NÄIN PELATAAN 2012 JALKAPALLON TAMPEREEN PIIRINSARJAT, PIIRICUPIT SEKÄ ALUEELLISET SARJAT

NÄIN PELATAAN 2012 JALKAPALLON TAMPEREEN PIIRINSARJAT, PIIRICUPIT SEKÄ ALUEELLISET SARJAT NÄIN PELATAAN 2012 JALKAPALLON TAMPEREEN PIIRINSARJAT, PIIRICUPIT SEKÄ ALUEELLISET SARJAT MIEHET: Kolmonen (M3): Alueellinen sarja (Satakunta ja Tampere) Joukkueet (13): FC Tigers, Ilves-Kissat, NoPS,

Lisätiedot

Nämä sarjamääräykset koskevat C-nuorten SM-karsintaa, SM-sarjaa ja SM-lopputurnausta

Nämä sarjamääräykset koskevat C-nuorten SM-karsintaa, SM-sarjaa ja SM-lopputurnausta C-NUORTEN SM-KARSINNAN JA SM-SARJAN SARJAMÄÄRÄYKSET 2013-14 Nämä sarjamääräykset koskevat C-nuorten SM-karsintaa, SM-sarjaa ja SM-lopputurnausta Kilpailuyksikkö järjestää nuorten kilpakoripallosarjat,

Lisätiedot

KAKSOISEDUSTUS ja YLI-IKÄISYYSSÄÄNNÖT KAAKKOIS-SUOMEN PIIRISSÄ KAKSOISEDUSTUS - Pelaajan mahdollisuudet pelata kahdessa eri joukkueessa

KAKSOISEDUSTUS ja YLI-IKÄISYYSSÄÄNNÖT KAAKKOIS-SUOMEN PIIRISSÄ KAKSOISEDUSTUS - Pelaajan mahdollisuudet pelata kahdessa eri joukkueessa KAKSOISEDUSTUS ja YLI-IKÄISYYSSÄÄNNÖT KAAKKOIS-SUOMEN PIIRISSÄ 2017 KAKSOISEDUSTUS - Pelaajan mahdollisuudet pelata kahdessa eri joukkueessa 1. OMASSA SEURASSA KILPAILUMÄÄRÄYSTEN MUKAAN, EI TOIMENPITEITÄ:

Lisätiedot

Sivut 1-5 voi tehdä järjestelmässä jo etukäteen ja sivusta 6 lähtien toimitaan ottelukohtaisessa pöytäkirjassa. TOIMENPITEET ENNEN OTTELUA

Sivut 1-5 voi tehdä järjestelmässä jo etukäteen ja sivusta 6 lähtien toimitaan ottelukohtaisessa pöytäkirjassa. TOIMENPITEET ENNEN OTTELUA TASO-OHJEET: OTTELUPÖYTÄKIRJA SPL Uusimaa Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Uudenmaan piirin sarjoissa. Otteluissa ei käytetä LIVE-otteluseurantaa. Sivut 1-5 voi tehdä järjestelmässä jo etukäteen ja sivusta

Lisätiedot

Tulospalvelu liiton sarjoissa 2015. Ohje erotuomareille

Tulospalvelu liiton sarjoissa 2015. Ohje erotuomareille Tulospalvelu liiton sarjoissa 2015 Ohje erotuomareille Uusi tulospalvelujärjestelmä Palloliitto siirtyy uuteen tulospalvelujärjestelmään. PalloVerkko poistuu käytöstä Järjestelmän nimi on Taso Käytössä

Lisätiedot

PIIRIN SARJOJEN ERILLISMÄÄRÄYKSET 2015

PIIRIN SARJOJEN ERILLISMÄÄRÄYKSET 2015 PIIRIN SARJOJEN ERILLISMÄÄRÄYKSET 2015 1 Määräysten sisältö 1. Piirin sarjoissa noudatetaan pääsääntöisesti Suomen Palloliiton kilpailusääntöjä, joiden alaisuudessa toimivat kaikki jalkapallon kilpailutoimintaan

Lisätiedot

Miesten Kolmosen, Nelosen ja Vitosen osanotonvarmistus on tehtävä erillisellä lomakkeella joka toimitetaan seuroille mennessä.

Miesten Kolmosen, Nelosen ja Vitosen osanotonvarmistus on tehtävä erillisellä lomakkeella joka toimitetaan seuroille mennessä. KILPAILUTOIMINNAN PERUSSUUNNITELMAT v. 2010 Alustavat perussuunnitelmat on tarkoitettu vain helpottamaan seurojen ja joukkueiden pelikauden 2010 suunnittelemista. Esitykset ja aikataulut eivät ole sitovia

Lisätiedot

Kauden 2011 2011 ilmoitussarjat 01.01.2012

Kauden 2011 2011 ilmoitussarjat 01.01.2012 1 Kauden 2011 2011 ilmoitussarjat 01.01.2012 Kilpailumuodot A - nuoret: A-poikiin on ilmoittautunut 6 joukkuetta. Sarja pelataan kaksinkertaisena runkosarjana. Runkosarjan 4 parasta etenevät A-ikäisten

Lisätiedot

Jalkapalloa jokaiselle Kaakkois-Suomessa kaikki pelaa

Jalkapalloa jokaiselle Kaakkois-Suomessa kaikki pelaa KILPAILUTOIMINNAN PERUSSUUNNITELMAT 2019 Alustavat perussuunnitelmat on tarkoitettu helpottamaan seurojen ja joukkueiden pelikauden 2019 suunnittelemista. Esitykset ja aikataulut eivät ole sitovia eivätkä

Lisätiedot

TOIMET ENNEN OTTELUA. Kotijoukkue tekee otteluilmoituksen väh. 7 päivää ennen ottelua, vierasjoukkueelle ja erotuomaristolle.

TOIMET ENNEN OTTELUA. Kotijoukkue tekee otteluilmoituksen väh. 7 päivää ennen ottelua, vierasjoukkueelle ja erotuomaristolle. OTTELUPÖYTÄKIRJA OHJE TASO SPL Kaakkois-Suomi (päivitetty 25.4.2016) Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Kaakkois-Suomen piirin niissä sarjoissa, joissa tehdään live otteluseurantaa. Sivut 1-5 voi tehdä

Lisätiedot

ITÄISEN ALUEEN SARJAMÄÄRÄYKSET 1. YLEISTÄ

ITÄISEN ALUEEN SARJAMÄÄRÄYKSET 1. YLEISTÄ ITÄISEN ALUEEN SARJAMÄÄRÄYKSET 1. YLEISTÄ Sarjoissa noudatetaan Suomen Koripalloliiton kilpailusääntöjä sekä voimassa olevia koripallon virallisia pelisääntöjä sekä C-nuorten, minien ja mikrojen pelisääntöjä.

Lisätiedot

SUOMEN PALLOLIITTO TURUN PIIRI OTTELUPÖYTÄKIRJAOHJE TASO

SUOMEN PALLOLIITTO TURUN PIIRI OTTELUPÖYTÄKIRJAOHJE TASO OTTELUPÖYTÄKIRJAOHJE TASO Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Turun piirin niissä sarjoissa, joissa lasketaan sarjataulukot eikä otteluissa tehdä live otteluseurantaa. Sivut 1-5 voi tehdä jo etukäteen järjestelmässä

Lisätiedot

PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRIN JALKAPALLON NUORTEN PIIRINSARJOJEN ERILLISMÄÄRÄYKSET JA OHJEET 2016

PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRIN JALKAPALLON NUORTEN PIIRINSARJOJEN ERILLISMÄÄRÄYKSET JA OHJEET 2016 PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRIN JALKAPALLON NUORTEN PIIRINSARJOJEN ERILLISMÄÄRÄYKSET JA OHJEET 2016 1. MÄÄRÄYSTEN SISÄLTÖ Piirin kilpailutoiminnassa noudatetaan Suomen Palloliiton voimassa olevia sääntöjä

Lisätiedot

Suomen Curlingliiton alaisten curlingin SMkilpailuiden säännöt kaudella 2010-2011

Suomen Curlingliiton alaisten curlingin SMkilpailuiden säännöt kaudella 2010-2011 Suomen Curlingliiton alaisten curlingin SMkilpailuiden säännöt kaudella 2010-2011 Näitä sääntöjä sovelletaan kaikissa Suomen Curlingliiton järjestämissä kilpailuissa, joilla on SM-status. Tällaisia kilpailuja

Lisätiedot

P04 21.-22.5.2016 TIEDOTE JA OHJEET OSALLISTUJILLE

P04 21.-22.5.2016 TIEDOTE JA OHJEET OSALLISTUJILLE Ajankohta: La 21.5. su 22.5.2016 klo 9-18. Sijainti ja parkkitilat Tapahtumapaikan osoite on Pakilantie 86. Autoille parkkitilaa löytyy kentän viereltä sekä lähialueiden katujen varsilta. Alepan parkkipaikalle

Lisätiedot

IV ja V Divisioonien sekä Harrastesarjojen playoff- ottelut

IV ja V Divisioonien sekä Harrastesarjojen playoff- ottelut IV ja V Divisioonien sekä Harrastesarjojen playoff- ottelut Huom. Mikäli tilanne on tasan varsinaisenpeliajan jälkeen (kaikki playoff ottelut) suoritetaan voittomaalikilpailu pareittain. Voittomaali kilpailun

Lisätiedot

PIIRIN SARJAT JA SARJAJÄRJESTELMÄT 2017

PIIRIN SARJAT JA SARJAJÄRJESTELMÄT 2017 PIIRIN SARJAT JA SARJAJÄRJESTELMÄT 2017 KOLMONEN 12 j. Edustus IPS Edustus STPS FC Peltirumpu FC-84 HaPK Kultsu FC/2 Lappee JK MYPA PeKa Ri-Pa SavU Virky 12 joukkueen kaksinkertainen sarja (22 ott.) Sarjan

Lisätiedot

SUOMEN PALLOLIITON KESKI-SUOMEN PIIRIN ERILLISMÄÄRÄYKSET JA OHJEET PIIRIN FUTSAL SARJOIHIN KAUDELLA 2014 2015

SUOMEN PALLOLIITON KESKI-SUOMEN PIIRIN ERILLISMÄÄRÄYKSET JA OHJEET PIIRIN FUTSAL SARJOIHIN KAUDELLA 2014 2015 SUOMEN PALLOLIITON KESKI-SUOMEN PIIRIN ERILLISMÄÄRÄYKSET JA OHJEET PIIRIN FUTSAL SARJOIHIN KAUDELLA 2014 2015 Määräysten sisältö Sarjoissa noudatetaan SPL:n Futsal sääntöjä ja -kilpailumääräyksiä muilta

Lisätiedot

Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Kaakkois-Suomen piirin niissä sarjoissa, joissa lasketaan sarjataulukot eikä otteluissa tehdä live otteluseurantaa.

Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Kaakkois-Suomen piirin niissä sarjoissa, joissa lasketaan sarjataulukot eikä otteluissa tehdä live otteluseurantaa. OTTELUPÖYTÄKIRJA OHJE TASO SPL Kaakkois-Suomi (päivitetty 25.4.2016) Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Kaakkois-Suomen piirin niissä sarjoissa, joissa lasketaan sarjataulukot eikä otteluissa tehdä live

Lisätiedot

Hyväksytty aluehallituksessa 1.6.2015

Hyväksytty aluehallituksessa 1.6.2015 ALUEIDEN SARJAMÄÄRÄYKSET 1. YLEISTÄ Sarjoissa noudatetaan Suomen Koripalloliiton kilpailusääntöjä sekä voimassa olevia koripallon virallisia pelisääntöjä sekä C-nuorten, minien ja mikrojen pelisääntöjä.

Lisätiedot

Futsalin sarjamanuaali

Futsalin sarjamanuaali Futsalin sarjamanuaali Ohjeita ja määräyksiä Suomen Palloliiton Turun piirin futsalsarjaottelun järjestämiseen PELIASUT Molemmat joukkueet huolehtivat, että peliasut ovat asiallisessa kunnossa. Kaikilla

Lisätiedot

PIIRIN ERILLISMÄÄRÄYKSET 2015

PIIRIN ERILLISMÄÄRÄYKSET 2015 PIIRIN ERILLISMÄÄRÄYKSET 2015 Sisällysluettelo: 1. Ottelusiirrot >> 2. Otteluiden alkamisajat >> 3. Otteluilmoitus >> 4. Pöytäkirjat, kokoonpanot ja tulokset >> 5. Peliasut ja varusteet >> 6. Pelikenttä

Lisätiedot

Seuran tulee aina käyttää ensisijaisesti saavuttamansa korkeimman sarjatasonsa pelioikeus.

Seuran tulee aina käyttää ensisijaisesti saavuttamansa korkeimman sarjatasonsa pelioikeus. 1(6) KAUKALOPALLO 1 YLEISTÄ Sotilasurheiluliiton kaukalopallomestaruuskilpailuissa noudatetaan Suomen Kaukalopalloliiton sääntöjä sekä Suomen Sotilasurheiluliiton yleissääntöjä alla olevin poikkeuksin.

Lisätiedot

Nämä sarjamääräykset koskevat C-nuorten SM-karsintaa, SM-sarjaa ja SM-lopputurnausta

Nämä sarjamääräykset koskevat C-nuorten SM-karsintaa, SM-sarjaa ja SM-lopputurnausta C-NUORTEN SM-KARSINNAN JA SM-SARJAN SARJAMÄÄRÄYKSET 2015-16 Nämä sarjamääräykset koskevat C-nuorten SM-karsintaa, SM-sarjaa ja SM-lopputurnausta Kilpailuyksikkö järjestää nuorten kilpakoripallosarjat,

Lisätiedot

KESKISEN ALUEEN SARJAMÄÄRÄYKSET

KESKISEN ALUEEN SARJAMÄÄRÄYKSET KESKISEN ALUEEN SARJAMÄÄRÄYKSET 1. YLEISTÄ Sarjoissa noudatetaan Suomen Koripalloliiton kilpailusääntöjä sekä voimassa olevia koripallon virallisia pelisääntöjä sekä 14-vuotiaiden nuorten, minien ja mikrojen

Lisätiedot

FUTSALIN LOHKOPALAVERI KAKKONEN lohko 3-

FUTSALIN LOHKOPALAVERI KAKKONEN lohko 3- FUTSALIN LOHKOPALAVERI 2012-2013 - KAKKONEN lohko 3- Futsal Kakkonen 2012-2013 10 joukkuetta, 18 kierrosta AC Estudiantes, Tampere (ACE/2) FC Gepardi, Akaa FC Melody, Tampere Kangasalan Voitto (KaVo) Musan

Lisätiedot

Järjestäjällä tulee olla anottuna turnauslupa Jääkiekkoliiton alueelta, jolla turnaus pelataan.

Järjestäjällä tulee olla anottuna turnauslupa Jääkiekkoliiton alueelta, jolla turnaus pelataan. 1(5) JÄÄKIEKKO 1 YLEISTÄ Sotilasurheiluliiton jääkiekkomestaruuskilpailuissa noudatetaan Suomen Jääkiekkoliiton harraste- ja seniorisääntöjä ( www.finhockey.fi ) sekä Suomen Sotilasurheiluliiton yleissääntöjä

Lisätiedot

Näin pelataan piirin sarjat 2014

Näin pelataan piirin sarjat 2014 Piirin Kilpailu- manuaali 2014 Näin pelataan piirin sarjat 2014 Valiosarja miehet (11v11, pallo 5, 2x45/40 min, edestakaiset vaihdot) Joukkueet: FC Jazz, MuSa, P-Iirot, TOVE. Yksinkertainen sarja pelataan

Lisätiedot

KILPAILUSÄÄNNÖT 2014-2015

KILPAILUSÄÄNNÖT 2014-2015 SUOMEN JÄÄKIEKKOLIITON KILPAILUSÄÄNNÖT 2014-2015 MUUTOKSET 4.3. Pelaajasiirtojen aikarajat Pelaajasiirtoja voidaan kausittain tehdä B-G juniori-ikäisissä seuraavina aikoina: 1.5. 30.6. vapaa siirtoaika

Lisätiedot

SPL TAMPEREEN JALKAPALLON NUORTEN PIIRINSARJOJEN ERILLISMÄÄRÄYKSET JA OHJEET 2017

SPL TAMPEREEN JALKAPALLON NUORTEN PIIRINSARJOJEN ERILLISMÄÄRÄYKSET JA OHJEET 2017 SPL TAMPEREEN JALKAPALLON NUORTEN PIIRINSARJOJEN ERILLISMÄÄRÄYKSET JA OHJEET 2017 1. MÄÄRÄYSTEN SISÄLTÖ SPL Tampereen kilpailutoiminnassa noudatetaan Suomen Palloliiton voimassa olevia sääntöjä ja määräyksiä

Lisätiedot

Turnauksen virallisena urheilutavaratoimittajana toimii tänäkin vuonna urheilukauppaketju STADIUM ja se tulee näkymään turnauksessa.

Turnauksen virallisena urheilutavaratoimittajana toimii tänäkin vuonna urheilukauppaketju STADIUM ja se tulee näkymään turnauksessa. KIMITO SPORTFÖRENINGILLÄ on ilo toivottaa kaikki pelaajat, valmentajat, johtajat jakannattajat sydämellisesti tervetulleiksi Kemiöön ja NURMIKENTTÄCUPIIN 2014 joka samalla on osa Turun piirin 90-vuotis

Lisätiedot

Kaukalopallossa järjestetään vuosittain mestaruuskilpailut henkilökunnan A- ja B- sarjoissa ja ikämiessarjassa, yli 40 v.

Kaukalopallossa järjestetään vuosittain mestaruuskilpailut henkilökunnan A- ja B- sarjoissa ja ikämiessarjassa, yli 40 v. 1(5) KAUKALOPALLO 1 YLEISTÄ Sotilasurheiluliiton kaukalopallomestaruuskilpailuissa noudatetaan Suomen Kaukalopalloliiton sääntöjä sekä Suomen Sotilasurheiluliiton yleissääntöjä alla olevin poikkeuksin.

Lisätiedot

Kauden ilmoitussarjat Kauden ilmoitussarjoihin on ilmoittautunut 144 joukkuetta.

Kauden ilmoitussarjat Kauden ilmoitussarjoihin on ilmoittautunut 144 joukkuetta. Puh/Tel. 1 Kauden 2010 2011 ilmoitussarjat 22.10.2010 Kauden 2010 2011 ilmoitussarjoihin on ilmoittautunut 144 joukkuetta. Kilpailumuodot A - nuoret: A-poikiin on ilmoittautunut 6 joukkuetta. Pelataan

Lisätiedot

Tulospalvelu liiton sarjoissa Ohje erotuomareille

Tulospalvelu liiton sarjoissa Ohje erotuomareille Tulospalvelu liiton sarjoissa 2015 Ohje erotuomareille Uusi tulospalvelujärjestelmä Palloliitto siirtyy uuteen tulospalvelujärjestelmään. PalloVerkko poistuu käytöstä Järjestelmän nimi on Taso Käytössä

Lisätiedot

SPL TAMPEREEN JALKAPALLON NUORTEN PIIRINSARJOJEN ERILLISMÄÄRÄYKSET JA OHJEET 2018

SPL TAMPEREEN JALKAPALLON NUORTEN PIIRINSARJOJEN ERILLISMÄÄRÄYKSET JA OHJEET 2018 SPL TAMPEREEN JALKAPALLON NUORTEN PIIRINSARJOJEN ERILLISMÄÄRÄYKSET JA OHJEET 2018 1. MÄÄRÄYSTEN SISÄLTÖ 2. SARJAKAUSI 3. ILMOITTAUTUMINEN SAMAN IKÄLUOKAN JOUKKUEELLA USEAMPAAN SARJAAN 4. JOUKKUEEN NIMEÄMINEN

Lisätiedot

SPL TAMPEREEN JALKAPALLON NUORTEN PIIRINSARJOJEN ERILLISMÄÄRÄYKSET JA OHJEET 2019

SPL TAMPEREEN JALKAPALLON NUORTEN PIIRINSARJOJEN ERILLISMÄÄRÄYKSET JA OHJEET 2019 SPL TAMPEREEN JALKAPALLON NUORTEN PIIRINSARJOJEN ERILLISMÄÄRÄYKSET JA OHJEET 2019 1. MÄÄRÄYSTEN SISÄLTÖ 2. SARJAKAUSI 3. ILMOITTAUTUMINEN SAMAN IKÄLUOKAN JOUKKUEELLA USEAMPAAN SARJAAN 4. JOUKKUEEN NIMEÄMINEN

Lisätiedot

Mikäli joukkue peruu osallistumisensa jälkeen tai keskeyttää turnauksen osallistumismaksua ei palauteta.

Mikäli joukkue peruu osallistumisensa jälkeen tai keskeyttää turnauksen osallistumismaksua ei palauteta. Info Osallistumismaksut Osallistumismaksu 185 / joukkue Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset 31.5.2017 mennessä. Joukkue vahvistaa osallistumisensa kun osallistumismaksu on suoritettu. Osallistumismaksu

Lisätiedot

Jalkapalloa jokaiselle Kaakkois-Suomessa kaikki pelaa

Jalkapalloa jokaiselle Kaakkois-Suomessa kaikki pelaa KILPAILUTOIMINNAN PERUSSUUNNITELMAT v. 2012 Alustavat perussuunnitelmat on tarkoitettu vain helpottamaan seurojen ja joukkueiden pelikauden 2012 suunnittelemista. Esitykset ja aikataulut eivät ole sitovia

Lisätiedot

SUOMEN RATAGOLFLIITTO RY SM-LIIGAN SÄÄNNÖT 2013 PELIOIKEUS

SUOMEN RATAGOLFLIITTO RY SM-LIIGAN SÄÄNNÖT 2013 PELIOIKEUS SUOMEN RATAGOLFLIITTO RY SM-LIIGAN SÄÄNNÖT 2013 PELIOIKEUS Liigaan voivat osallistua Ratagolfliiton jäsenseurat rajoittamattomalla joukkuemäärällä. Kahdella ylimmällä sarjatasolla kuitenkin voi pelata

Lisätiedot

OLS-01 TURNAUS. Tervetuloa OLS-01 Edustuksen järjestämään turnaukseen Arina Areenaan 1.- 2.12.2012. Hallin osoite on Nuottasaarentie 12.

OLS-01 TURNAUS. Tervetuloa OLS-01 Edustuksen järjestämään turnaukseen Arina Areenaan 1.- 2.12.2012. Hallin osoite on Nuottasaarentie 12. OLS-01 TURNAUS Tervetuloa OLS-01 Edustuksen järjestämään turnaukseen Arina Areenaan 1.- 2.12.2012. Hallin osoite on Nuottasaarentie 12. Yleistä Turnauksessa on kilpasarja (8 joukkuetta/2 alkulohkoa) sekä

Lisätiedot

JUNIOREIDEN KARSINTASARJAT VALTAKUNNALLISIIN SARJOIHIN

JUNIOREIDEN KARSINTASARJAT VALTAKUNNALLISIIN SARJOIHIN JUNIOREIDEN KARSINTASARJAT VALTAKUNNALLISIIN SARJOIHIN B-nuorten alueellinen Mestiksen karsintasarja (36 joukkuetta, 6 lohkoa) Etelän kiintiö on kahdeksan (8) joukkuetta mikäli joukkueita ilmoittautuu

Lisätiedot