Kaikkiin elämän tilanteisiin.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kaikkiin elämän tilanteisiin."

Transkriptio

1 2009 Kaikkiin elämän tilanteisiin.

2 02 03 Globecar. Kaikkiin elämän tilanteisiin.

3 Kotisi matkalla. Globecar tarjoaa joustavan ja huolettoman tavan liikkua. Sinä päätät määränpääsi ja olet vapaa muuttamaan sitä tai valitsemaasi reittiä tilanteen mukaan ja kotisi seuraa aina mukanasi. Globecar on paljon enemmän kuin vain kulkuneuvo olit sitten lomalla perheesi tai ystäviesi kanssa, tai spontaanilla kaupunkiretkellä, kompaktit mallimme tarjoavat joustavan ja helpon tavan matkustaa. Mutta ne sopivat myös täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön: Perheen ykkösautoksi, työmatkoille tai vaikka liikkuvaksi toimistoksi vain mielikuvituksesi on rajana. Nauti liikkumisen vapaudesta Globecar on yksi Pössl Freizeit und Sport GmbH:n tuotemerkkejä. Pössl on yhtenä kompaktien matkailuajoneuvojen filosofian markkinoille tuojista valmistanut retkeilyautoja jo yli 20 vuoden ajan. Myös nykyinen mallistomme on kehitetty yhdistäen vuosien varrella keräämäämme kokemusta uusiin innovatiivisiin ideoihin. Tervetuloa Globecar-retkeiluautojen pariin! Sisältö Globescout Globescout Style Globescout Vario Roadscout Fortscout Trendscout Basicscout Colourscout 18 19

4 04 05 Globescout. Matkalla mutta silti kotona.

5 Maailmanmatkaaja. Liikkuminen voi olla helppoa ja huoletonta! Globescoutissa yhdistyvät vaivattomasti ja käytännöllisesti suuren henkilöauton edut ja retkeilyauton mukavuus. Kaksi henkilöä mahtuu mukavasti istumaan turvavöillä varustetussa baari-istuinryhmän penkissä. Jos ohjaamon istuimet käännetään ympäri, on istuinryhmässä oleskelutilaa ja istuinpaikat jopa neljälle. Tarvittaessa voidaan istuinryhmä muuntaa yhden hengen vierasvuoteeksi (lisävaruste). Näin Globescoutissa voi yöpyä mukavasti kolme henkeä. Globescout-malli on saatavana Citroen Jumperin ja Fiat Ducaton alustoilla. Kasetti-WC:n erillinen säiliö on hygieeninen ja helppo tyhjentää. Suihkuverhon avulla pesuhuoneesta muodostuu suihkutila. Käytännöllistä Vesihana on irrotettavissa ja toimii siten myös suihkuna. Ajoneuvon mitat Sisäkorkeus Istuinpaikkoja Vuoteet Kaasupullokotelo Vesisäiliöt (rv / jv) Moottorivaihtoehdot 599,8 x 205 x 265 cm (pit. x lev. x kork.) 190,5 cm max. 4 Takavuode: 140/130x 196 cm Vuodepaikkoja: x 11 kg n. 100 / 92 l 2.2 l, 100 hv 2.3 l, 120 hv 3.0l, 157 hv Keittiö on sijoitettu kätevästi ulko-oven läheisyyteen. Näppärät ratkaisut tekevät pienestäkin keittiöstä toimivan. Istuinryhmän pehmusteet on päällystetty laadukkailla kankailla. Päälliset voidaan irrottaa ja pestä.

6 06 07 Globescout Style. Globescoutin tyylikäs kaksoisveli.

7 Klassikko jo syntyessään. Globescout Stylen ulkonäkö ja hillitty urheilullisuus on huomiota herättävää. Tämä korkealaatuinen ja hienostunut matkailuauto, jossa yhdistyy Globescout-perusmallin käytännöllisyys ja luksusluokan ylellinen tunnelma, täyttää kaikki odotukset toimivuudellaan ja ainutlaatuisella ulkonäöllään. Erityisvarusteiden lisäksi Style-versiosta löytyy luonnollisesti kaikki Globescout-perusversion varusteet. Globescout Style-versio on saatavana Citroen Jumperin ja Fiat Ducaton alustoilla. Kasetti-WC:n erillinen säiliö on hygieeninen ja helppo tyhjentää. Suihkuverhon avulla pesuhuoneesta muodostuu suihkutila. Käytännöllistä Vesihana on irrotettavissa ja toimii siten myös suihkuna. Ajoneuvon mitat Sisäkorkeus Istuinpaikkoja Vuoteet Kaasupullokotelo Vesisäiliöt (rv / jv) Moottorivaihtoehdot 599,8 x 205 x 265 cm (pit. x lev. x kork.) 192 cm max. 4 Takavuode: 140/130 x 196 cm Vuodepaikkoja: x 11 kg n. 100 / 92 l 2.2 l, 100 hv 2.2 l, 120 hv 3.0 l, 157 hv Globecar Style-versiossa on juuri sitä varten suunniteltu erikoisverhoilu. Istuinryhmän pehmusteet on päällystetty laadukkailla kankailla. Päälliset voidaan irrottaa ja pestä. Takapään parivuoteessa on laadukas kylmävaahtopatja ja sälepohja.

8 08 09 Globescout Vario. Koko perheen matkailuauto.

9 Perheen ystävä. Globescout Vario-malli on kompakti koko perheen lomakoti tai miksei vaikka isomman kaveriporukan matkailuauto. Tiloihinsa nähden edullinen Globescout Vario-malli on suunniteltu neljälle hengelle. Takapään kiinteää parivuodetta voidaan käyttää myös päiväsaikaan. Ajoneuvon katossa oleva toinen parivuode laske taan yöksi istuinryhmän päälle (lisävaruste). Nerokkaalla tilankäytöllä on tähän kompaktiin autoon saatu toimivat ja avarat asuintilat. Globescout Vario-malli soveltuu kompaktin kokonsa ansiosta hyvin myös jokapäiväiseen käyttöön: Kaupassa käyntiin, työmatkoille tai liikkumiseen harrastusten parissa. Globescout Vario on koko perheen suosikki. Avaa liukuovi ja saat ulkokeittiön! Keittiöstä löytyy kätevä vetolaatikko, lusikkalaatikko ja pesuallas. Varusteisiin kuuluvat myös 80 litran absorptiojääkaappi ja laadukas lasikantinen liesi. Globescout Vario-malli on saatavana Citroen Jumperin alustalla. Ajoneuvon mitat Sisäkorkeus Istuinpaikkoja Vuoteet Kaasupullokotelo Vesisäiliöt (rv / jv) Moottorivaihtoehdot 599,8 x 205 x 311,5 cm (pit. x lev. x kork.) 223 cm max. 4 Takavuode: 140/120 x 195 cm Vuodepaikkoja: 2+2 (lisävaruste) 2 x 11 kg n. 100 / 100 l 2.2 l, 120 hv 3.0 l, 157 hv Nerokasta tilankäyttöä! Suihkutila muodostuu vuoteen eteen käytävälle ulosvedettävästä suihkualtaasta ja suihkuverhosta.

10 10 11 Roadscout. Matkalla maalla ja kaupungissa.

11 Kaupunkimatkailija. Mukava ja notkea Roadscoutille eivät kapeimmatkaan kujat ole este. Nauti Roadscoutin matkassa täydellisen Retkeilyauton erinomaisesta mukavuudesta. Pohjaratkaisu on suunniteltu kolmelle hengelle. Kaikille löytyy 3-pistevyöt ja kolmas vuodepaikka syntyy kätevästi etuosan istuinryhmästä (lisävaruste). Kiinteän parivuoteen alla on tilava tavaratila, jonne tavaroiden lastaaminen käy helposti takaovien kautta. Puoli-istuinryhmän ympärillä, jonka ääreen ohjaajan istuin kääntyy lisäistuimeksi, on hyvin liikkumistilaa ja istumapaikat kolmelle. Roadscout on viihtyisä matkakumppani, josta löytyy tilaa yövieraalle ja joka soveltuu mainiosti myös jokapäiväiseen käyttöön. Ohjaamoon on saatavana lisävarusteena käytännölliset kaihdinverhot myös sivuikkunoihin. Istuinryhmän pehmusteet ovat korkealaatuista vaahtomuovia. Kangaspäällysteet ovat luonnolliseesti irrotettavia ja pestäviä. Roadscout-malli on saatavana Citroen Jumperin ja Fiat Ducaton alustoilla. Ajoneuvon mitat Sisäkorkeus Istuinpaikkoja Vuoteet Kaasupullokotelo Vesisäiliöt (rv / jv) Moottorivaihtoehdot 541,3 x 205 x 265 cm (pit. x lev. x kork.) 190,5 cm max. 3 Takavuode: 132/117 x 196 cm Vuodepaikkoja: 2+1 (lisävaruste) 2 x 11 kg n. 100 / 92 l 2.2 l, 100 hv 2.2 l, 120 hv 3,0 l, 157 hv Tilava istuinryhmä muuttuu käden käänteessä mukavaksi vuoteeksi.

12 12 13 Fortscout. Tyylikäs jokapaikan auto.

13 Kaiken osaava matkakumppani. Fortscout on Sinun valintasi, jos pidät autolla ajamisesta ja olet usein ystävien kanssa liikenteessä, joudut pysäköimään keskustassa ja kuljetat kookkaita esineitä, haluat yöpyä paikoissa, joissa ei ole hotelleja tai haluat matkoillasi nauttia oman keittiön ja pesuhuoneen mukavuuksista. Tämä yksilöllisesti varusteltavissa oleva ajoneuvo erottuu kompaktin kokonsa ja nerokkaan pohjaratkaisunsa ansiosta: Fortscoutista löytyy takaa kahden hengen parivuode ja edestä puoli-istuinryhmä, jossa on kaksi kolmipisteturvavöin varustettua matkustuspaikkaa. Patentoitu Globecar-variokonsepti mahdollistaa parivuoteen kääntämisen sivuun ja siten autoa voidaan käyttää myös suurten tavaroiden kuljettamiseen. Älykäs Globecar-rakenne luo kokonaan uuden tilankäytön ulottuvuuden! On mukavaa, kun WC-kasetin irrotus ja tyhjennys onnistuu ulkoa huoltoluukun kautta. Suihkualtaan ympärillä oleva suihkuverho pitää roiskevedet suihkun puolella. Kulmassa oleva käsienpesuallas, ulosvedettävä suihkuhana ja peilikaappi täydentävät kaunis muotoista suihkutilaa. Fortscout-malli on saatavana Ford Transitin alustalla. Ajoneuvon mitat 568 x 207,4 x 267,5 cm (pit. x lev. x kork.) Sisäkorkeus 192 cm Istuinpaikkoja max. 4 Vuoteet Takavuode: 130/122 x 192 cm Vuodepaikkoja: 2+1 Kaasupullokotelo 2 x 11 kg Vesisäiliöt (rv / jv) n. 100 / 80 l Moottorivaihtoehdot 2.2 l, 110 hv 2.2 l, 140 hv Istuinryhmän pehmusteet ovat korkealaatuista vaahtomuovia. Kangaspäällysteet ovat luonnolliseesti irrotettavia ja pestäviä. Kiinteässä vuoteessa on vakiovarusteena laadukas kylmävaahtopatja ja sälepohja. Paremmin voisi tuskin nukkua.

14 14 15 Trendscout. Matkalla parhaassa seurassa.

15 Trendikäs. Trendscout on täydellinen kahden hengen retkeilyauto. Trendscoutin erikoisuus perustuu takapään U-istuinryhmään, josta voidaan muodostaa pitkittäiset vuoteet. Pitkittäisvuoteet ovat eripituiset: 2-metrisetkin mahtuvat nukkumaan vasemmanpuoleisessa vuoteessa, oikeanpuoleiseen vuoteeseen taas mahtuvat hyvin 1,80 m pitkät henkilöt. Vuoteet voidaan yhdistää 170 cm leveäksi parivuoteeksi. Takaistuinryhmällä on vielä yksi suuri etu tarjottavanaan: Jopa 5 ihmistä voi istua miellyttävästi iltaa yhdessä ja vaihtaa päivän kuulumisia. Trendscout-malli on saatavana Ford Transitin alustalla. On mukavaa, kun WC-kasetin irrotus ja tyhjennys onnistuu ulkoa huoltoluukun kautta ja että suihkualtaan ympärillä oleva suihkuverho pitää roiskevedet suihkun puolella. Käytännöllistä Vesihana on irrotettavissa ja toimii siten myös suihkuna. Ajoneuvon mitat Sisäkorkeus Istuinpaikkoja Vuoteet Kaasupullokotelo Vesisäiliöt (rv / jv) Moottorivaihtoehdot 568 x 197,4 x 267,5 cm (pit. x lev. x kork.) 192 cm max. 2 Oikea vuode: 70 x 185 cm Vasen vuode: 70 x 228 cm Parivuoteeena: 170 x 228 cm 2 x 11 kg n. 100 / 80 l 2.2 l, 110 hv 2.2 l, 140 hv Koko ohjaamo saadaan hetkessä vedettyä suojaan katseilta. Istuinryhmän pehmusteet on päällystetty laadukkailla kankailla. Päälliset voidaan irrottaa ja pestä. Myös tässä istuinryhmämallissa vuoteissa on vakiovarusteena laadukkaat kylmävaahtopatjat ja sälepohjat. Paremmin voisi tuskin nukkua.

16 Basicscout. Kokemusta ja turvallisuutta. Nerokas ratkaisu: Hämmästyttävää tämän kokoluokan retkeilyautolle ovat lisätavaratilat, jotka on käytännöllisesti upotettu lattiaan. Myös tilaa vievät tavarat saadaan varastoitua helposti. Suuri 60/80 litran absorptiojääkaappi tai n. 60 litran kompressorijääkaappi kuten myös laadukas liesi ja astianpesuallas kuuluvat kaikkiin Globecar-keittiöihin (mallista riippuen). N litran vesisäiliö on suojassa jäätymiseltä. Käytetty vesi poistuu l jätevesisäiliöön auton alle, säiliössä on käytännöllinen tyhjennysventtiili (koot mallista riippuen). Talvikäyttöä ajatellen voidaan jätevesisäiliö myös eristää ja lämmittää. Eristetyt ikkunat ja hyttyskasettiverhot - yhteensä kuusi korkealaatuista ikkunaa, osin liukuikkunoita (lisävaruste), osin avattavia - päästävät yhdessä kattoluukun (suihkutilassa) ja kattoikkunan kanssa autoon valoa ja ilmaa. Luonnollisesti kaikissa on hyttysverkot ja pimennysmahdollisuus

17 Varma on varmaa. Globecar-retkeilyautot vakuuttavat kehittyneellä tekniikalla, korkealaatuisella rakenteella ja laajalla lisävarustevalikoimalla. Lisäksi Globecar tarjoaa kaikkiin eri tarpeisiin sopivan laajan lisävarustevalikoiman. Mutta mikä tärkeintä: Suuri osa tärkeimmistä varusteista on jo kaikkien ajoneuvojemme vakiovarusteissa mukana: Vakiovarusteisiin kuuluva korkea katto on eristetty styroxilla ja muotoiltavalla Thermoform-eristeellä jotka takaavat, että katossa ei ole kylmäsiltoja. Kattoluukut ja ikkunat on varustettu kasettiverhoin. Sivuseinät on eristetty ajoneuvovalmistukseen erityisen hyvin soveltuvalla 10/20 mm muotoiltavalla PE-eristeellä. Sandwich-rakenteinen pohjalevy on eristetty RTM-vaahtoeristeellä ja päällystetty kulutusta kestävällä PVC-matolla. Kiinteissä vuoteissa on vakiovarusteena laadukkaat kylmävaahtopatjat ja sälepohjat. Paremmin voisi tuskin nukkua. Globecar-variokonsepti mahdollistaa parivuoteen kääntämisen sivuun. Näin syntyy takaosaan korkea tavaratila, josta monet suuremmatkin matkailuautot voivat vain uneksia. Vesijärjestelmä vastaa teknillistä tasoa 10/2007 (EU-normi 2002/72/EG)

18 Colourscout. Valitse oma värisi. CITROEN / FIAT tizian-punainen blueline-sininen carioca-keltainen polar-valkoinen alumiininharmaa* imperial-sininen vedensininen* norsunluu FORD colorado-punainen torino-sininen huurteenvalkoinen polar-hopea* salsa-punainen* royal-harmaa* exotic-keltainen* bahia-sininen* 18 19

19 ALL IN kaikki tarpeellinen. tummanpunainen* new baltic-oranssi* tummanharmaa* kullanvaalea* Kaikki Globecar-mallit on suunniteltu moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin: Matkailuautona, tila-autona ja perheen kulkuneuvona. Alustoina on käytetty nykyaikaisia tavarankuljetusautojen alustoja. Kattavien vakiovarusteiden lisäksi Globecar-malleihin on saatavana eri alusta- ja lisävarusteita. kristallinsininen* * metalliväri pantterinmusta* Jokaiseen malliin on saatavana alustakohtainen All-In-paketti, johon kuuluu alustasta riippuen muun muassa apukuljettajan turvatyyny, ohjaamon ilmastointi, ASR-luistonesto, sähköisesti säädettävät ulkopeilit, suurempi polttoainesäiliö sekä isompi jääkaappi. Lisätietoja löydät hinnastostamme ja Globecarkauppiaasi neuvoo Sinua mielellään! Globecar enemmän turvallisuutta ja mukavuuksia!

20 Tule tutustumaan malleihimme lähimmän Globecar-kauppiaan luokse! brandort.de Globecar-kauppiaasi: Dethleffs Suomi / Tapani Uoti & Co Nukkeruusunkuja 3 C Helsinki info@dethleffs.fi Oikeus muutoksiin pidätetään. Tämän esitteen kuvissa on osittain vaihtoehtotekstiilejä ja lisävarusteita, jotka on tilattava erikseen. Tiedot varusteista, tekniikasta ja hinnoista saat erillisestä hinnastosta. Painoteknillisistä syistä värit saattavat olla vääristyneitä. Kuvasto 08/2008

caradofeeling Enjoy the good times

caradofeeling Enjoy the good times Osa kuvissa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarusteilla, joita saa voimassa olevan hinnaston mukaisesti lisähintaan. Teksteissä voi olla varusteita, joiden lisähinnasta ei ole erillistä mainintaa.

Lisätiedot

Matkustamisen uudet mahdollisuudet.

Matkustamisen uudet mahdollisuudet. 2013 Matkustamisen uudet mahdollisuudet. Merkkien selitykset Ajoneuvon mitat Sisäkorkeus Vuoteiden mitat Moottorivaihtoehdot Kaasupullokotelo Matkustajapaikat Massa ajokuntoisena Raikasvesi- ja harmaavesitankki

Lisätiedot

SAKSASSA VALMISTETTU VUODESTA 2004 RETKEILYAUTOT

SAKSASSA VALMISTETTU VUODESTA 2004 RETKEILYAUTOT Tavarankuljetukseen Matkailuun Liikkumiseen SAKSASSA VALMISTETTU VUODESTA 2004 RETKEILYAUTOT 2015 Globecar Tervetuloa matkalle (mukavasti) Kattava varustelu, laatu ja houkutteleva hinta: Näyttäisi siltä,

Lisätiedot

Tavarankuljetukseen Matkailuun Liikkumiseen HANDMADE IN GERMANY 2016 SINCE 2004 RETKEILYAUTOT

Tavarankuljetukseen Matkailuun Liikkumiseen HANDMADE IN GERMANY 2016 SINCE 2004 RETKEILYAUTOT Tavarankuljetukseen Matkailuun Liikkumiseen HANDMADE 2016 IN GERMANY SINCE 2004 RETKEILYAUTOT Globecar Tervetuloa matkalle (mukavasti) Kattava varustelu, laatu ja houkutteleva hinta: Näyttäisi siltä, että

Lisätiedot

2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN

2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN Valmistettu Saksassa vuodesta 1989 2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN GLOBECAR LAATUA ALUSTA SAAKKA Asiakkaidemme yksilöllinen vapaus on meidän suurin kannustin. Asiakkaamme haluavat matkustaa spontaanisti

Lisätiedot

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän m at k a i luau tot Matkailuautolla matkustaminen on kätevä tapa päästä lähelle luontoa. Matkanteko on lisäksi oikein mukavaa, sillä ohjaamon ja asunto-osan

Lisätiedot

2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN

2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN VALMISTETTU SAKSASSA VUODESTA 1989 2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN D-LINE MALLIT YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN ALUSTA + KG GLOBESCOUT FIAT DUCATO 3,3 t 2,0 l Mjet 85 KW/115 hv 47.150,- 2,3 l Mjet 96 KW/130

Lisätiedot

Yhteenveto. ª Kevytsarjalainen: kokonaismassa vain 900 kg. ª Kapea ja ketterä: leveys vain 2,20 m. ª Kompakti: sensaatiomaisen lyhyt, vain 4,60 m

Yhteenveto. ª Kevytsarjalainen: kokonaismassa vain 900 kg. ª Kapea ja ketterä: leveys vain 2,20 m. ª Kompakti: sensaatiomaisen lyhyt, vain 4,60 m Ihastuttavan kevyt. Ensiluokkaista keveyttä: Uusi Dethleffs Coco, jonka paino on vaivaiset 708 kg, tekee lomailusta ihanan kevyttä. Sitä kehittäessämme yhdistimme matkailuvaunuosaamisemme tehokkaimmat

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT. Fiksua matkailua, kaikki mukana.

MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT. Fiksua matkailua, kaikki mukana. MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT Fiksua matkailua, kaikki mukana. TEKNISET TIEDOT MALLIVUOSI 2015 PUOLI-INEGROIDUT MALLIT Malli T 132 T 135 Arvonlisäverollinen perushinta 42.170 43.890

Lisätiedot

Puoli-integroidut T1 DBM T1 DB T1 EB T1 SG. Pituus / leveys / korkeus cm 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267

Puoli-integroidut T1 DBM T1 DB T1 EB T1 SG. Pituus / leveys / korkeus cm 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 FIN Hinnat Kaikki 4 pohjaratkaisua Puoli-integroidut Integroidut Silver Black Silver Black Perushinta 56.660,- 56.660,- 67.750,- 67.750,- Magic Edition-varustepaketti 23.010,- 27.040,- 17.620,- 21.650,-

Lisätiedot

FIN. Matkailuautot 2015

FIN. Matkailuautot 2015 FIN Matkailuautot 2015 Tervetuloa matkailevaan Dethleffs-perheeseen! Hyvä lukija, Tervetuloa tutustumaan Dethleffs-matkailuautoihin! 83 vuotta sitten Arist Dethleffs valmisti ensimmäisen matkailuvaunun

Lisätiedot

Matkailuautot 2009. Hinnasto/tekniset tiedot

Matkailuautot 2009. Hinnasto/tekniset tiedot Matkailuautot 009 Hinnasto/tekniset tiedot Meidän käsityksemme laadusta...! Valitessasi juuri Sinulle sopivaa matkailuautoa, tarvitset runsaasti tietoa. Sen lisäksi, että Bürstner on laadukas ja siinä

Lisätiedot

Adria Matkailuautot HINNASTO 2012

Adria Matkailuautot HINNASTO 2012 www.adria.fi 360 o panoraamaesittely kaikista malleista www.adria.fi Adria Matkailuautot HINNASTO 2012 Malli Alusta/Moottori SH Vakiona mm. Polaris SL Mercedes-Benz Sprinter Polaris 2012 Vakiovarusteet

Lisätiedot

2015-09-14 LEHDISTÖTIEDOTE

2015-09-14 LEHDISTÖTIEDOTE KABE 2016 Design ja toiminnallisuus KABEn filosofia on aina ollut se, että haluamme olla kehityksen kärjessä. Näyttäessämme vuosimallin 2016 uutuudet, haluamme jälleen parantaa vaunujen ja autojen jo ennestään

Lisätiedot

SAKSASSA VALMISTETTU VUODESTA 2004 HINNASTO 2015 RETKEILYAUTOT

SAKSASSA VALMISTETTU VUODESTA 2004 HINNASTO 2015 RETKEILYAUTOT Tavarankuljetukseen Matkailuun Liikkumiseen SAKSASSA VALMISTETTU VUODESTA 2004 HINNASTO 2015 RETKEILYAUTOT Globecar Highlights Vuosikymmenen parhaat ideat vakiona Globecar-retkeilyautossa 2 3 Nostokatto

Lisätiedot

SONIC SUPREME 810 SC. Luksusluokan matkailuautojen priimus

SONIC SUPREME 810 SC. Luksusluokan matkailuautojen priimus SONIC SUPREME 810 SC Luksusluokan matkailuautojen priimus Uusi Sonic Supreme 810 SC Luksusluokan matkailuautojen priimus. Integroidut Adria Sonic -matkailuautot. Dynaaminen ja vaikuttava ulkonäkö, new

Lisätiedot

MATKAILUAUTOJEN HINNASTO 2016 JA TEKNISET TIEDOT SUOMI / FINLAND

MATKAILUAUTOJEN HINNASTO 2016 JA TEKNISET TIEDOT SUOMI / FINLAND MATKAILUAUTOJEN HINNASTO 2016 JA TEKNISET TIEDOT SUOMI / FINLAND TEKNISET TIEDOT PUOLI-INTEGROIDUT MALLIT T 132 Mai Arvonisäveroinen perushinta Pituus / eveys / korkeus Perävaunuk. 12 % jarru. / jarrut.

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

STYLE STYLE VAKIOVARUSTEET ALUSTA MAKUUTILA

STYLE STYLE VAKIOVARUSTEET ALUSTA MAKUUTILA 4 5 PIENI MATKAILUVAUNU ON NYT IN Ensimmäinen oma liikkuvakoti. Kompakti LMC STYLE on monille ensiostajille se täydellinen matkailuvaunu: perhemalli kerrosvuoteilla, pieni helposti liikuteltava pohjaratkaisu

Lisätiedot

2,2 JTD 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M. 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M.

2,2 JTD 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M. 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M. vakiona vaihtoehto lisähintaan ei mahdollinen Moottori Suurin sallittu kokonaismassa Iskutilavuus Teho Fiat Ducato, JTD.500 kg 180 ccm 75 kw / 100 hv Fiat Ducato, JTD.500 kg 86 ccm 96 kw / 10 hv Fiat Ducato,0

Lisätiedot

HANDMADE IN GERMANY SINCE 2004 HINNASTO RETKEILYAUTOT

HANDMADE IN GERMANY SINCE 2004 HINNASTO RETKEILYAUTOT Tavarankuljetukseen Matkailuun Liikkumiseen HANDMADE IN GERMANY SINCE 2004 HINNASTO RETKEILYAUTOT 2016 Globecar Highlights Vuosikymmenen parhaat ideat vakiona Globecar-retkeilyautossa 2 3 Hyttysverkko-ovi

Lisätiedot

NEVIRA LUX JATKO-OHJAAMO HINNASTO 2013

NEVIRA LUX JATKO-OHJAAMO HINNASTO 2013 NEVIRA LUX JATKO-OHJAAMO HINNASTO 2013 Hinnasto 28.06.2013 Jatko-Ohjaamo Nevira Lux MERCEDES-BENZ SPRINTER/VW Crafter / Fiat Ducato Nevira Lux vm. 2013 Jatko-ohjaamo VARUSTELU av. 3665 / 4325 mm, korkea

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

PIHAPIIRI SUOMALAISTEN PIHARAKENNUKSET. www.kimara.fi 1

PIHAPIIRI SUOMALAISTEN PIHARAKENNUKSET. www.kimara.fi 1 www.kimara.fi 1 Kimara mallisto on laajentunut kattamaan myös hieman kevyemmistä hirsistä toteutetut piharakennukset. Tyylikkäät ja laadukkaat rakennukset on suunniteltu nimenomaan isompien Kimara rakennusten

Lisätiedot

Kohti uusia seikkailuja.

Kohti uusia seikkailuja. HINNASTO & TEKNISET TIEDOT Kohti uusia seikkailuja. HINNASTO ACTION Solifer Action A723 Hinta: 68 500 Solifer Action A726 Hinta: 67 700 Solifer Action T598 Hinta: 64 500 Solifer Action T693 Hinta: 67 700

Lisätiedot

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785 Arctic Star Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785 1 Arctic Star 565 Koti nautinnollisiin hetkiin Sadut talven ihmemaasta käyvät toteen jo pienimmällä mallilla. 250 cm kokonaisleveys

Lisätiedot

Ennemmin tai myöhemmin ollaan pisteessä, jossa ei enää haluta tehdä kompromisseja.

Ennemmin tai myöhemmin ollaan pisteessä, jossa ei enää haluta tehdä kompromisseja. Ennemmin tai myöhemmin ollaan pisteessä, jossa ei enää haluta tehdä kompromisseja. 4 Useimmille meistä tulee hetki, jolloin ei enää halua luopua omista tarpeistaan, tehdä kompromisseja ja tyytyä vähempään.

Lisätiedot

KVARTAL S U O M I SUUNNITTELU: MITAT: HYVÄ TIETÄÄ: HOITO: IKEA of Sweden

KVARTAL S U O M I SUUNNITTELU: MITAT: HYVÄ TIETÄÄ: HOITO: IKEA of Sweden S U O M I KVARTAL SUUNNITTELU: IKEA of Sweden MITAT: 1-urainen verhokisko 140 cm, 3-urainen verhokisko 140 cm. Ylä- ja alatukilista 60 cm. HYVÄ TIETÄÄ: Valitse seinä-/kattomateriaaliin sopivat ruuvit/tulpat.

Lisätiedot

Crawford Superior 42. Optimaaliset ratkaisut. Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016)

Crawford Superior 42. Optimaaliset ratkaisut. Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Superior 42 Optimaaliset ratkaisut Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Superior 42 - Kauko-ohjattavaa laatua Hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden paras ratkaisu

Lisätiedot

RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ

RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ 50 Kompressorijääkaapit Sopii tropiikkiin! Huippujäähdytys jopa +43 C ulkolämpötilassa 5 3 1 4 2 6 RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ Loistelias WAECO CoolMatic CR -mallisto

Lisätiedot

www.adria-mobil.com / www.adria.fi

www.adria-mobil.com / www.adria.fi www.adria-mobil.com / www.adria.fi Suunnittele oma vaunusi ja nauti uuden Altea4four -mallin palkituista ominaisuuksista. Altea4four juhlistaa viittäkymmentä vuottamme innovatiivisena matkailuvaunuvalmistajana.

Lisätiedot

TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE NAANTALI, KERROSTALO 3h+kt+s+ph/khh+wc+vh+las.terassi+v+ak, 84 m, 314 000 Vastaava välittäjä Johanna Willberg MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, LKV, PARTNER, KAUPANVAHVISTAJA 040 041 048

Lisätiedot

Swift Mobil Tilt kallistettava ja korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli

Swift Mobil Tilt kallistettava ja korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli www.etac.com Swift Mobil Tilt kallistettava ja korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli Swift Mobil Tilt kallistettava ja korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli Swift Mobil Tiltin avulla

Lisätiedot

Matkailuautot Hinnasto. Voimassa 01. 07. 2009 alkaen

Matkailuautot Hinnasto. Voimassa 01. 07. 2009 alkaen Matkailuautot Hinnasto Voimassa 01. 07. 2009 alkaen Hinnat ja tekniset tiedot HYMER Van Vakiovarusteet HYMER Van Ajoneuvoalusta Fordin matalapohjainen alusta 2,2 TDCi, 85KW (115 PS), ABS, luistonesto,

Lisätiedot

Matkailuautot. kaikki mallit ja uutuudet

Matkailuautot. kaikki mallit ja uutuudet Matkailuautot kaikki mallit ja uutuudet polar kodiak polar kodiak Pitkän toivelistan kanssa matkailautoa hakeva voi lopettaa etsintänsä tässä ja nyt. Polar Kodiak on nimittäin yksi markkinoiden parhaiten

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

www.tamlans.fi Transporter

www.tamlans.fi Transporter www.tamlans.fi Transporter Elämyksiä monelle matkalle Pegabus Transporterin jokainen yksityiskohta on suunniteltu tarjoamaan ainutlaatuinen ajoelämys sinulle ja matkustajillesi. Tamlans-varusteltu, tyylikäs

Lisätiedot

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä MEDIIATIIEDOTE Helsinki 17.5 Julkaisuvapaa Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä Seitsemännen sukupolven Mitsubishi Fuso Canter -kevytkuorma-autoille on ominaista käytännöllisyys, muunneltavuus

Lisätiedot

COUPE Uusi Coupe on harvinaisen siro vaunu. Ajajalla ja matkustajalla on runsaasti mukavaa tilaa. Katon ääriviivat tekevät vaunun matalan ja

COUPE Uusi Coupe on harvinaisen siro vaunu. Ajajalla ja matkustajalla on runsaasti mukavaa tilaa. Katon ääriviivat tekevät vaunun matalan ja COUPE Uusi Coupe on harvinaisen siro vaunu. Ajajalla ja matkustajalla on runsaasti mukavaa tilaa. Katon ääriviivat tekevät vaunun matalan ja miellyttävän näköiseksi. Suuri ja pehmeä istuin on siirrettävä.

Lisätiedot

asumisen mukavuutta Joustovinyylilattiat

asumisen mukavuutta Joustovinyylilattiat asumisen mukavuutta Joustovinyylilattiat Joustovinyylilattiat Kestävä ja helppohoitoinen valinta kotiin Joustovinyylit ovat kestäviä, joustavia ja helppohoitoisia asuintilojen lattianpäällysteitä. Lattian

Lisätiedot

NEU. Matkailuautot 2015

NEU. Matkailuautot 2015 32 1 Sunlight 10-vuotisjuhlavuosi! NEU Matkailuautot 2015 2 3 Tervetuloa tutustumaan Sunlight-matkailuautoihin! Sisältö: Sisältö 3 Sunlight 10 vuotta 4 Puoli-integroidut 6 Puoli-integroidut nostovuoteella

Lisätiedot

Marrow - mainosteltta

Marrow - mainosteltta Brändätyt teltat Marrow - mainosteltta Marrow mainosteltat ovat erinomainen valinta kun tarvitset brändisi näköistä nopeasti pystytettävää telttaa. Älä tyydy pelkkään logopainettuun teltan, kun samalla

Lisätiedot

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Toteuta yksilölliset unelmasi Honda Accordin myötä olemme tuoneet innokkaan ja urheilullisen kulkijan tien päälle. Toiveesi ja unelmasi ovat kuitenkin

Lisätiedot

Hinnasto Teknilliset tiedot 1/2010 FIN

Hinnasto Teknilliset tiedot 1/2010 FIN Hinnasto Teknilliset tiedot 1/2010 FIN I 9910 I 9940 PREMIUM LINER I 9910 I 9940 Hinta 172.140, 172.140, Pituus / leveys / korkeus cm 899/232/350 899/232/350 Sisäkorkeus cm 207 207 Perävaunukuorma / jarruton

Lisätiedot

Mukavuutta, jonka ansaitset

Mukavuutta, jonka ansaitset Viiden, erityisen pehmeän ja ilmavan puuvillaneliön setti. Puuvillaneliöt on valmistettu korkealaatuisesta eurooppalaisesta flanellista ja harsosta (100% puuvillaa). Kevyitä ja ilmavia, valmistettu luonnollisesta

Lisätiedot

ADRIA 50 VUOTTA! SEN KUNNIAKSI ERIKOISVARUSTELLUT SILVER COLLECTION VAUNUMALLIT: ADORA 522 UP, ALTEA 542 PK JA ALTEA 492 LU SILVER COLLECTION

ADRIA 50 VUOTTA! SEN KUNNIAKSI ERIKOISVARUSTELLUT SILVER COLLECTION VAUNUMALLIT: ADORA 522 UP, ALTEA 542 PK JA ALTEA 492 LU SILVER COLLECTION ADRIA LEHDISTÖTIEDOTE 16.09.2015 ADRIA MOBIL TÄYTTI 50 VUOTTA KEVÄÄLLÄ 2015 JA KASVATTAA MALLISTOAAN SUUREMMALLA AUTO- JA VAUNUMALLISTOLLA KUIN KOSKAAN KAIKKI ADRIA UUTUUDET ON NÄHTÄVISSÄ LAHDEN CARAVAN

Lisätiedot

Cruiser. Cruiser. Comfort. Comfort VAKIOVARUSTEET ALUSTA / OHJAAMO KEITTIÖ. 8 CRUISER COMFORT -pohjaratkaisua. Jopa 5 makuupaikkaa

Cruiser. Cruiser. Comfort. Comfort VAKIOVARUSTEET ALUSTA / OHJAAMO KEITTIÖ. 8 CRUISER COMFORT -pohjaratkaisua. Jopa 5 makuupaikkaa 8 CRUISER COMFORT pohjaratkaisua VAKIOVARUSTEET ALUSTA / OHJAAMO KEITTIÖ ABS 3liekkinen liesi sähköisellä sytytyksellä, lasikansi (ei T 6) 3liekkinen liesi sähköisellä sytytyksellä, integroitu allas ja

Lisätiedot

2 3 4 5 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163]

Lisätiedot

TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN

TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN TEHTY ELÄMÄÄN AINOA KAARI on suunniteltu joustamaan asukkaansa elämän mukana. Se on tilava ja toimiva kaikissa elämäntilanteissa. Kaaren käytännölliset

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

KAUNIS KYLPYHUONE. Moderni Swing. Kaytannollinen Silvia. Perinteinen Europa ...

KAUNIS KYLPYHUONE. Moderni Swing. Kaytannollinen Silvia. Perinteinen Europa ... KAUNIS KYLPYHUONE...... Kaytannollinen Silvia Moderni Swing Perinteinen Europa Europa Vaativankin kylpyhuonekalustajan tarpeet täyttävä kokonaisuus. Kalusteet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista.

Lisätiedot

Enjoy the good times. caradofeeling. www.carado.de. Hinnasto ja tekniset tiedot 2012.

Enjoy the good times. caradofeeling. www.carado.de. Hinnasto ja tekniset tiedot 2012. Enjoy the good times caradofeeling www.carado.de Hinnasto ja tekniset tiedot 2012. Vakiovarustus caradofeeling www.carado.de Alusta / perusajoneuvo Fiat Ducato, 2,0 Multi-Jet 85 kw / 115 PS, täyttää EURO

Lisätiedot

Käännä avaimesta ja starttaa vapauteen.

Käännä avaimesta ja starttaa vapauteen. Käännä avaimesta ja starttaa vapauteen.. MATKAAN! mielipuuhasi: löytöretkeily. Lähde vuorille, kun vuoret kutsuvat. Aaltojen vietäväksi. Irti kaikesta. Mene minne ikinä haluat. Ole liikkeellä. Tien päällä.

Lisätiedot

Tekniset tiedot ja hinnat

Tekniset tiedot ja hinnat Weinsberg_FIN_RM_TDsPL_2015_4630_ke 05.08.14 12:49 Seite 1 FIN ja hinnat 2014.2015 www.weinsberg.fi www.weinsberg.com Weinsberg_FIN_RM_TDsPL_2015_4630_ke 05.08.14 12:49 Seite 2 ssivulla 3 sivulla 8 sivulla

Lisätiedot

Sunlight-matkailuautot 2014

Sunlight-matkailuautot 2014 32 1 Sunlight-matkailuautot 2014 Matkalla elämyksien äärelle Toivotko lisämukavuuksia? Hinnastostamme löydät valikoiman edullisia lisävarusteita, joilla voit viimeistellä matkailuauton omaan käyttöösi

Lisätiedot

Iveco Daily. Tee hyvästä pakettiautosta entistäkin parempi.

Iveco Daily. Tee hyvästä pakettiautosta entistäkin parempi. Iveco Daily Tee hyvästä pakettiautosta entistäkin parempi. Olet ostanut pakettiauton, joka voi olla liiketoimintasi tärkein osa pitkänkin aikaa. Pakettiauto on kuitenkin vain kuori, ja sinun tulee miettiä

Lisätiedot

TREND Vakiovarusteet (Puoli-integroidut/Alkovit)

TREND Vakiovarusteet (Puoli-integroidut/Alkovit) TREND Vakiovarusteet (Puoli-integroidut/Alkovit) Alusta/perusajoneuvo Fiat Ducato X/250 Common-Rail-Turbodieseltekniikka ja Multijetsuorasuihkutus Uusin Fiat tekniikka EURO 5+ -moottorilla Etuvetoinen

Lisätiedot

TRANSPORTER CRAFTER CADDY

TRANSPORTER CRAFTER CADDY TRANSPORTER CRAFTER CADDY Tuottava. Turvallinen. Vakiovarusteltu ammattikäyttöön. Pegabus Transporter Toimivuutta monelle matkalle Pegabus Transporterin jokainen yksityiskohta on suunniteltu tarjoamaan

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT 2016 MATKAILUAUTOT AILU AUTO TOT CARACOMPACT COMP ACT HINNAT JA TEKNISET TIEDOT RETKEILYAUTOT // CARABUS MATKAILUAUTOT // CARACOMPACT / CARAHOME / CARALOFT SUOMI SISÄLTÄÄ KAIKKIEN MALLIEN POHJARATKAISUT

Lisätiedot

LUMOAVA KOE VAPAUS, JOKA INSPIROI SINUA TEKNISET TIEDOT JA HINNAT RETKEILYAUTOT 2016 BOXSTAR. BOXLIFE

LUMOAVA KOE VAPAUS, JOKA INSPIROI SINUA TEKNISET TIEDOT JA HINNAT RETKEILYAUTOT 2016 BOXSTAR. BOXLIFE KNAUS_KaWa_FIN_TDsPL_2016-1 ke 07.09.15 16:27 Seite 1 LUMOAVA KOE VAPAUS, JOKA INSPIROI SINUA TEKNISET TIEDOT JA HINNAT RETKEILYAUTOT 2016. BOXLIFE KNAUS_KaWa_FIN_TDsPL_2016-1 ke 07.09.15 16:27 Seite 2

Lisätiedot

item numbers Krabat item no description Jockey

item numbers Krabat item no description Jockey Jockey Krabat Jockey ISTUMINEN Krabat Jockey Palkinnot Krabat Jockey on lasten aktiivituoli Krabatilta. Lapsi istuu satulassa jalat erillään. Alaraajojen levitetty asento ja jalkatuet antavat lantiolle

Lisätiedot

GENIE. Kaasupulloperhe.

GENIE. Kaasupulloperhe. GENIE Kaasupulloperhe. Älykäs Kätevä Kannettava. Helpottaa elämää. Innovatiivinen. GENIE kaasupulloperhe on sarja kevyitä, helposti liikuteltavia ja älykkäitä kaasupulloja vaativankin käyttäjän tarpeisiin.

Lisätiedot

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 112 13 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 340 300 260 140 [190] 120 [163] 100 [136] 80 [109] 380 340 300 260 140 [190] 120

Lisätiedot

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 112 17 18 19 20 21 22 4 5 8 9 23 4 1 3 5 6 7 2 24 25 26 27 28 29 30 31 32 34 36 38 39 Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmä Ford Transit Ford Transit -mallisto

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE 1. Silver Wolf Vakaa ja Hiljainen Aaltojen Taltuttaja

LEHDISTÖTIEDOTE 1. Silver Wolf Vakaa ja Hiljainen Aaltojen Taltuttaja LEHDISTÖTIEDOTE 1 Rymättylä 9.12.2011 julkaisuvapaa heti Silver Wolf Vakaa ja Hiljainen Aaltojen Taltuttaja TerhiTec Oy:n uusi Silver Wolf 510 mallisto asettaa uudet standardit alumiiniveneiden ajettavuudelle,

Lisätiedot

Matkailuvaunut 1/2011 Hinnasto Teknilliset tiedot

Matkailuvaunut 1/2011 Hinnasto Teknilliset tiedot Matkailuvaunut 1/2011 Hinnasto Teknilliset tiedot 1 Dethleffs Myyntivaltit Tämän kaiken löydät vain Dethleffs-vaunuista: Kokemus ja laatu Dethleffs-merkki yhdistetään automaattisesti kokemukseen, keksihän

Lisätiedot

Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder.

Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder. Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder. Äärimmäistä voimaa äärimmäistä kuormitusta varten. Arocs Loader ja Arocs Grounder. Erityisen korkeaa hyötykuormaa ja äärimmäistä kuormitusta varten. Arocs Loaderin

Lisätiedot

LIIKKUMISEN VAPAUTTA. RAKENNETTU SAKSASSA Vuodesta 1989 lähtien MATKAILUAUTOT

LIIKKUMISEN VAPAUTTA. RAKENNETTU SAKSASSA Vuodesta 1989 lähtien MATKAILUAUTOT LIIKKUMISEN VAPAUTTA RAKENNETTU SAKSASSA Vuodesta 1989 lähtien MATKAILUAUTOT 2015 Tervetuloa Pössl:ille Liikkumisen vapautta vuodesta 1989 lähtien Vuonna 1989 Euroopassa eletään vapausliikkeen aikaa. Myös

Lisätiedot

FIN. Matkailuautot 2016 Premium-luokka

FIN. Matkailuautot 2016 Premium-luokka FIN Matkailuautot 2016 Premium-luokka Sisältö 4 Tervetuloa Premium-luokkaan 6 7 Dethleffs Lifetime-Plus 8 9 Talviominaisuudet 10 11 Makuuhuoneet kuin kotona 14 39 Globetrotter XL integroidut 42 63 Globetrotter

Lisätiedot

Drop. D E S I G N P O O L

Drop. D E S I G N P O O L Drop. D E S I G N P O O L MIKÄ ON DROP? Drop on ulkoallas, jonka viimeistellyn kaunis ulkomuoto, ergonomisuus ja helppokäyttöisyys tarjoavat todellista arjen luksusta niin kodin pihamaalle, terassille

Lisätiedot

M a l l i s to 2 0 1 4

M a l l i s to 2 0 1 4 Mallisto 2014 Tervetuloa Starcraft-maailmaan! Kun on kyse todellisesta legendasta Van maailmassa, on olemassa vain yksi auto, jonka kanssa suomalaiset ovat tottuneet toimimaan jo vuosikymmeniä - Starcraft.

Lisätiedot

SUOMI HINNAT TEKNISET TIEDOT VARUSTEET CAMPER VANS 2018.

SUOMI HINNAT TEKNISET TIEDOT VARUSTEET CAMPER VANS 2018. SUOMI HINNAT TEKNISET TIEDOT VARUSTEET CAMPER VANS 208. CLIFF 50 CLIFF 600 CLIFF 60 CLIFF 60 6.0, 7.770, 8.320, 9.990, 5 / 205 / 265 cm 599 / 205 / 265 cm 599 / 205 / 265 cm 636 / 205 / 265 cm 2,0 l MJet

Lisätiedot

HELMI-vapaa-ajantalot 2007. Unelmista tehty

HELMI-vapaa-ajantalot 2007. Unelmista tehty HELMI-vapaa-ajantalot 2007 Unelmista tehty 21 Helmi Sisällysluettelo Helmi 68..... s. 4 Helmi 99.... s. 14 UUTUUS Helmi 69..... s. 6 Helmi 111... s. 16 Helmi 63..... s. 8 Kärkimallit.......s. 18 Toimitussisällöt...s.

Lisätiedot

PROGEO -PYÖRÄTUOLIT. Tyylikäs ja yksilöllinen valinta PYÖRÄTUOLIT FI

PROGEO -PYÖRÄTUOLIT. Tyylikäs ja yksilöllinen valinta PYÖRÄTUOLIT FI PROGEO -PYÖRÄTUOLIT Tyylikäs ja yksilöllinen valinta PYÖRÄTUOLIT FI Joker Ultrakevyt kiinteärunkoinen aktiivipyörätuoli sisäja ulkokäyttöön. Erinomainen ohjailtavuus ja liikuteltavuus ovat Joker-tuolin

Lisätiedot

Trend Puoli-integroidut Alkovit

Trend Puoli-integroidut Alkovit Trend Puoli-integroidut Alkovit Täydellinen startti Trend-mallisto takaa täydellisen startin korkealaatuiseen Dethleffs-matkailuautojen maailmaan. Lisävarusteena saatavan nostovuoteen ansiosta käytettävissä

Lisätiedot

Katsaus Premium Van. Uutuudet vm 2013 CITY VAN. Nyt Renaultin alustalla. Yläluokan tunnelmaa VAN -segmentissa. Parempi vaihtoehto myös retkeilyautolle

Katsaus Premium Van. Uutuudet vm 2013 CITY VAN. Nyt Renaultin alustalla. Yläluokan tunnelmaa VAN -segmentissa. Parempi vaihtoehto myös retkeilyautolle Katsaus Premium Van CITY VAN Nyt Renaultin alustalla Yläluokan tunnelmaa VAN -segmentissa Parempi vaihtoehto myös retkeilyautolle Makkinoiden kompaktein VAN Todella tyylikäs sisusta 1 Katsaus Premium Drive

Lisätiedot

Ennenkokematon kestävyys, moderni muotoilu sekä enemmän ominaisuuksia. Mallistostamme löydät vaihtoehtoja aina keskikokoisista ja -hintaisista

Ennenkokematon kestävyys, moderni muotoilu sekä enemmän ominaisuuksia. Mallistostamme löydät vaihtoehtoja aina keskikokoisista ja -hintaisista Ennenkokematon kestävyys, moderni muotoilu sekä enemmän ominaisuuksia. Mallistostamme löydät vaihtoehtoja aina keskikokoisista ja -hintaisista poreammeista tilaviin kymmenen hengen altaisiin. Kaikkiin

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 112 10 11 12 13 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 340 300 140 [190] 120 [163] 100 [136] 380 340 300 140 [190] 120 [163] 100 [136] 380

Lisätiedot

COROLLA LISÄVARUSTEET

COROLLA LISÄVARUSTEET COROLLA LISÄVARUSTEET 02 Nautittavaa laatua Corollan korkea laatu, huippuun viety mukavuus, suorituskyky ja edistykselliset ajo-ominaisuudet antavat sinulle todellisen ajonautinnon. Alkuperäisillä Toyota-varusteilla

Lisätiedot

OHJAUSPULPETTIVENEET KALASTUSVENEET MÖKKIVENEET SOUTUVENEET

OHJAUSPULPETTIVENEET KALASTUSVENEET MÖKKIVENEET SOUTUVENEET OHJAUSPULPETTIVENEET KALASTUSVENEET MÖKKIVENEET SOUTUVENEET 2007 SADEVESITYHJENEVÄT OHJAUSPULPETTIVENEET 50 HV 32 s 31 s 30 HV 25 s 24 s 4,86 m LEVEYS 1,96 280 kg KANTAVUUS 5 MOOTTORISUOSITUS 30-50 hv

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

EFG Myyntihinnasto 2012 Miljökalusteet. Hinnat ilman arvonlisäveroa

EFG Myyntihinnasto 2012 Miljökalusteet. Hinnat ilman arvonlisäveroa EFG Myyntihinnasto 2012 Miljökalusteet Hinnat ilman arvonlisäveroa SISÄLLYSLUETTELO Sisällysluettelo EFG Myyntihinnasto 2012 - Miljökalusteet Materiaalit ja värit... 3 Asiakassovellukset ja EFG Express...

Lisätiedot

2016-mallisto RANSKALAISTA VIEHÄTYSVOIMAA

2016-mallisto RANSKALAISTA VIEHÄTYSVOIMAA 2016-mallisto RANSKALAISTA VIEHÄTYSVOIMAA OMINAISUUDET JA RUNKO ALUSTA MALLEITTAIN M Ostaessanne RAPIDON, sen tyhjäpaino sisältää vakiovarusteiden painon. Matkailuauton tyhjäpaino, voimassa olevien lakien

Lisätiedot

dogit.fi Treenivaat eet

dogit.fi Treenivaat eet Treenivaatteet Treenitaskut Treenitaskut e aito ja alkuperäinen pyöreäreunainen treeni- ja kilpailutasku! Harrastajien luottamuksen treenitasku on ansainnut toimivalla muotoilullaan sekä harkituilla yksityiskohdillaan.

Lisätiedot

Matkailuvaunut 2018 Kompakt-luokka FIN

Matkailuvaunut 2018 Kompakt-luokka FIN FIN Matkailuvaunut 2018 Kompakt-luokka 2 Tervetuloa Dethleffsin matkaan! Kuinka ihanaa onkaan lähteä matkaan! Nähdä uusia paikkoja, saada uusia ystäviä ja viettää aikaa perheen kanssa. Yksinkertaisesti

Lisätiedot

FIN. Matkailuvaunut 2015. Kompakt-luokka

FIN. Matkailuvaunut 2015. Kompakt-luokka FIN Matkailuvaunut 2015 Kompakt-luokka Sisältö 4 5 Mallistot 6 13 c go 14 21 c trend 22 27 Tourist HD 28 29 Dethleffs Lisäarvoa 30 Dethleffs Huolto 31 Dethleffs - kestävää kehitystä Kompakt-luokka c go

Lisätiedot

MATKAILUAUTOT Hinnasto/ Lisävarusteet Painettu elokuussa 2013

MATKAILUAUTOT Hinnasto/ Lisävarusteet Painettu elokuussa 2013 MATKAILUAUTOT Hinnasto/ Lisävarusteet Painettu elokuussa 2013 Hinnat RETKEILYAUTOT CITY CAR c 550 c 600 2,0 Mjet 33 / 115 PS 48.100, 48.100, 2,0 Mjet 35 / 115 PS 48.700, 48.800, 2,3 Mjet 33 / 130 PS -

Lisätiedot

INVA TAKSI. Fiat Ducato (AV.3450/H2)

INVA TAKSI. Fiat Ducato (AV.3450/H2) HINNASTO 2013 Oikeudet muutoksiin pidätetään. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 % INVA TAKSI Fiat Ducato (AV.3450/H2) VAKIO JA LISÄVARUSTEET VAKIOVARUSTEET 1+8/INVA Rahastusvalo ohjaamon kattoon

Lisätiedot

Kirami Oy Vapaa-ajan elämyksiä

Kirami Oy Vapaa-ajan elämyksiä - 1 - Kirami Oy Vapaa-ajan elämyksiä Geyser kuumakylpyaltaat sopivat niin matkailukeskukseen, kotipihaan kuin mökillekin. Nauti ulkona kylpemisen ilosta kesät talvet, säällä kuin säällä. Valmistamme ja

Lisätiedot

Invacare. Elämäntyyliisi täydellisesti sopiva

Invacare. Elämäntyyliisi täydellisesti sopiva Elämäntyyliisi täydellisesti sopiva MyOn HC on suunniteltu aktiiviselle käyttäjälle, joka etsii hinnaltaan edullista ja käyttöominaisuuksiltaan hyvää tuolia, joka on helppo taittaa kokoon käsittelyä, varastointia

Lisätiedot

MIELESTÄNI VAPAUS ON TOISINAAN ASENNEKYSYMYS.

MIELESTÄNI VAPAUS ON TOISINAAN ASENNEKYSYMYS. SIESTA 2016 MIELESTÄNI VAPAUS ON TOISINAAN ASENNEKYSYMYS. Aung San Suu Kyi, poliitikko Vapaata arjesta. Urheilullinen surf-matka kavereiden kanssa. Tai aurinkoinen kesäloma perheen kesken. Elämänmyönteinen

Lisätiedot

Matkailuautot 1/2009. Hinnasto Teknilliset tiedot

Matkailuautot 1/2009. Hinnasto Teknilliset tiedot Matkailuautot 1/2009 Hinnasto 3 DETHLEFFS MYYNTIVALTIT Tämän kaiken löydät vain Dethleffs-autoista: Kokemus ja laatu Dethleffs-merkki yhdistetään automaattisesti kokemukseen, keksihän yrityksen perustaja

Lisätiedot

Yhteenveto. ª Kesäinen sisustus trendiväreissä ª Iso jääkaappi/pakastin-yhdistelmä (142/15 l pohjaratkaisusta

Yhteenveto. ª Kesäinen sisustus trendiväreissä ª Iso jääkaappi/pakastin-yhdistelmä (142/15 l pohjaratkaisusta c trend Trendikkäästi matkalla Kolme kesäisen skandinaavista sisustusvaihtoehtoa ja erinomaisen hinta/laatu-suhteen tarjoava raikas mallisto. Yhteenveto Kokonaismassa* Kokopituus (sis. aisan) Leveys Korkeus

Lisätiedot

NEVIRA PRO 2015 HINNASTO

NEVIRA PRO 2015 HINNASTO NEVIRA PRO 2015 HINNASTO Hinnasto 01.12.2014 Kaikki hinnat sis 24% alv. Hinnat voimassa toistaiseksi.oikeudet hinnan muutoksiin pidätetään. NEVIRA PRO JATKO-OHJAAMO MERCEDES-BENZ SPRINTER/VW Crafter /

Lisätiedot

1 / 2015. Matkailuvaunut 2015. Kompakt-luokka. Hinnasto Teknilliset tiedot

1 / 2015. Matkailuvaunut 2015. Kompakt-luokka. Hinnasto Teknilliset tiedot 1 / 2015 Matkailuvaunut 2015 Kompakt-luokka Hinnasto Teknilliset tiedot Nauti lomastasi me huolehdimme lopusta! Kun ostat vaunusi valtuutetulta Dethleffs-maahantuojalta, saat parasta mahdollista palvelua

Lisätiedot

Genie E/B/Bs. Genie. Nero yhdistelmäkoneiden joukossa pesee, kuivaa ja jättää hygienisen tuloksen. affordable cleaning

Genie E/B/Bs. Genie. Nero yhdistelmäkoneiden joukossa pesee, kuivaa ja jättää hygienisen tuloksen. affordable cleaning Genie E/B/Bs Genie. Nero yhdistelmäkoneiden joukossa pesee, kuivaa ja jättää hygienisen tuloksen affordable cleaning Genie E/B/Bs Genie Markkinoiden nero Genie on pieni kävellenohjattava yhdistelmäkone,

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

RT 38160. BIKEKEEPER RUNKOLUKITTAVAT PYÖRÄTELINEET JA -KATOKSET Juho Sillanpää Oy TURVALLINEN TEHOKAS TYYLIKÄS TOIMIVA

RT 38160. BIKEKEEPER RUNKOLUKITTAVAT PYÖRÄTELINEET JA -KATOKSET Juho Sillanpää Oy TURVALLINEN TEHOKAS TYYLIKÄS TOIMIVA TARVIKETIETO marraskuu 2011 voimassa 31.5.2013 korvaa RT X70/273.6-37901 1 (4) RT 38160 173.6 Talo 2000 273.6 Talo 90 X70 talovarusteet SfB BIKEKEEPER RUNKOLUKITTAVAT PYÖRÄTELINEET JA -KATOKSET BikeKeeper

Lisätiedot