Seuran hiihtäjien kausimaksut voit valita alla olevasta tiedotteesta omien tarpeiden mukaan.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Seuran hiihtäjien kausimaksut voit valita alla olevasta tiedotteesta omien tarpeiden mukaan."

Transkriptio

1 1 Hiihtojaosto tiedottaa Seuran hiihtäjien kausimaksut voit valita alla olevasta tiedotteesta omien tarpeiden mukaan. PALVELUPAKETIT ovat joko Skipassi- tai Lisenssi PAKETTEJA. Kaikilla 7-vuotiailla ja sitä vanhemmilla seuran ohjattuun toimintaan osallistuvilla pitää olla vähintään Skipassi paketti, joka sisältää mm. skipassin ryhmävakuutusturvan. Huom! Skipassi / lisenssinvaihto kesken kauden ei ole mahdollista. Hiihtäjälehden voit tilata skipassi tai lisenssin maksun yhteydessä hintaan 21,00 (normaali tilaushinta 32 )Mikäli tilaat samalla lehden lisää se paketin hintaan. Skipassi-paketti ikä hinta paketti määräytyy syntymävuoden mukaan tunnistekoodi SKI vuotiaat 55 v syntyneet SKI 2 19-vuotiaat ja vanh synt. ja vanh. SKIPASSI-PAKETTI sisältää: - SkiPassin ryhmävakuutuksella - Länsi-Pohjan piirin hiihtokalenterin - maksuttoman osallistumisen seuran järjestämiin sarja- ja mestaruushiihtoihin - maksuton osallistuminen Länsi-Pohjan piirin piirikunnallisiin kisoihin Lisätietoa: - Piirikunnalliseen kilpailuun tai oman seuran kansalliseen kilpailuun osallis-tuvalla pitää olla voimassa oleva Skipassi. 12-vuotias ja sitä nuorempi (synt ) saa kuitenkin osallistua Skipassilla kaikkiin kansallisiin kilpailuihin. Alle 7-vuotiaat tarvitsevat piirikunnallisiin kisoihin voimassaolevan Skipassin. Huomio seuraavat asiat Skipassipaketin lunastanut kilpailija sitoutuu kauden lopussa hyvittämään seuralle hänen puolestaan maksetut kansallisten kilpailujen osanottomaksut seuran lähettämän laskun mukaisesti. - Mikäli jaoston varallisuus sallii seura voi tukea nuoria hiihtäjiä ja jättää osanottomaksut laskuttamatta. Laskutuksen yhteydessä myös seuran talkootyöhön osallistuminen huomioidaan hiihtäjän eduksi. - SkiPassiin sisältyvä vakuutus on voimassa hiihtolajien kilpailuissa, lajille ominaisissa johdetuissa harjoituksissa, valmennusohjelman mukaisesti harjoiteltaessa, koulutus-, liikunta ja valmennusleireillä ja ko. toimintojen ja kilpailujen meno- ja paluumatkoilla. Vakuutus alkaa , mikäli passi on maksettu tähän mennessä. Myöhemmin maksettaessa vakuutus on voimassa maksupäivänä klo ja se on voimassa kauden loppuun asti. Tarkempaa tietoa vakuutuksesta saa vakuutusyhtiö Pohjolasta ja Internetistä Suomen Hiihtoliiton sivuilta. - Kukin kilpailija ja huoltaja vastaa omista kuljetusten ja majoitusten aiheuttamista kustannuksista kilpailu- ja leirimatkoilla.

2 2 Lisenssipaketti ikä hinta paketti määräytyy syntymävuoden mukaan tunnistekoodi Lisenssi v synt. Lisenssi v Lisenssi 3 45 v. ja vanh synt. ja vanh. LISENSSIPAKETTI SISÄLTÄÄ: - SHL:n kilpailulisenssin vakuutuksen kanssa - Länsi-Pohjan hiihdon hiihtokalenterin - maksuttoman osallistumisen seuran järjestämiin sarja- ja mestaruushiihtoihin - maksuton osallistuminen Länsi- Pohjan piirin PK-kisoihin Kansalliseen ja sitä suurempaan kilpailuun osallistuvalla tulee olla voimassaoleva lisenssi - Lisenssipaketin lunastanut kilpailija sitoutuu kauden lopussa hyvittämään seuralle hänen puolestaan maksetut kansallisten kilpailuiden osanottomaksut seuran lähettämän laskun mukaisesti. - Mikäli jaoston varallisuus sallii seura voi myös tukea nuoria hiihtäjiä ja jättää osanottomaksut laskuttamatta. Laskutuksen yhteydessä myös seuran talkootyöhön osallistuminen huomioidaan hiihtäjän eduksi. - Lisenssiin sisältyvä vakuutus on voimassa hiihtolajien kilpailuissa, lajille ominaisissa johdetuissa harjoituksissa, valmennusohjelman mukaisesti harjoiteltaessa, koulutus-, liikunta- ja valmennusleireillä ja ko. toimintojen ja kilpailujen meno- ja paluumatkoilla. - Vakuutus alkaa , mikäli lisenssi on maksettu seuran tilille tähän mennessä. Myöhemmin maksettaessa vakuutus astuu voimaan maksupäivänä klo ja se on voimassa kauden loppuun asti. Tarkempaa tietoa vakuutuksesta saa vakuutusyhtiö Pohjolasta ja Internetistä Suomen Hiihtoliiton sivuilta. - Kukin kilpailija ja huoltaja vastaa omista kuljetusten ja majoitusten aiheuttamista kustannuksista kilpailu- ja leirimatkoilla. MAKSUPAKETTIEN ERÄPÄIVÄ ON Maksun suoritettua lähetä siitä tieto s-postilla Martille. marttiisometsa@msn.com Ilmoita samalla osoitteesi ja mahdolliset muuttuneet yhteystietosi Martille. Maksut suoritetaan tilille Alatornion Pirkat tilin no: Tilisiirtoon merkitään eriteltynä, mikä ja kenen maksu on kyseessä. Maksut maksetaan erikseen, omina suorituksina: jokaisesta maksusta siis oma tilisiirto! Maksun suoritettuasi seura hoitaa sinulle valintasi perusteella joko Skipassin tai lisenssin hankinnan hiihtoliitosta. Fis lisenssin tarvitseva hankkii sen itse SHL:n netti sivulta.(vaatii henkilökohtaisen sitoumuksen)

3 3 KILPAILUUN ILMOITTAUTUMISET kaudella Kilpailu ilmoittautumiset tapahtuu keskitetysti: Kaarina ilmoittaa 16vuotta ja nuoremmat s-posti: 17vuotta ja vanhemmat: Kilpailuilmoittautumisista vastaa Uolevi Aapajärvi s-posti: Huomioikaa Seuran kilpailun ilmoittautumisista vastaaville on ilmoitettava viimeistään kolme päivää ennen kilpailun varsinaista ilmoittautumisajan päättymistä. Seura tarvitsee myös oman ajan ilmoittamista ja osallistumismaksujen maksamista varten. Myöhemmin tapahtunutta ilmoittamista ilmoitusvastaavien ei tarvitse hyväksyä.

4 4

5 5