Luonnollinen tapa hoitaa ihoa

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Luonnollinen tapa hoitaa ihoa"

Transkriptio

1

2 Luonnollinen tapa hoitaa ihoa

3 Koska ansaitset sen! Käytimme maailman arvokkaimpia sertifioituja eteerisiä luomuöljyjä sekä luonnonuutteita harvinaisen ja eksoottisen Marokon argaaniöljyn kanssa. Näin loimme sinulle turvallisen ja täysin orgaanisen hoitokokemuksen. Elä uutta terveellistä ja ympäristöystävällistä orgaanista elämäntapaa. Puhtaasti orgaaninen kokemus Sertifioidut luomutuotteemme ovat huolellisen kehitystyön tulosta, tehden hyvää niin luonnolle, kuin kehollesi ja sielullesi. Menetelmämme yhdistää Marokon argaaniöljyn luonnon puhtaimpiin, bio-aktiivisiin ainesosiin, ja on uusi tie ihosi hyvinvointiin. Tehokkaat, luonnolliset antioksidantit, ravitsevat voiteet, hienoimmat yrtit ja hedelmäuutteet tekevät BCL Spa:sta puhtaasti orgaanisen, ainutlaatuisen kokemuksen. Tuotteemme kosteuttavat ihoa syvältä, ja nuorentavat ihoa, sekä suojaavat auringolta ja ikääntymisprosessin vaikutuksilta. Tehokkaat, sekä edulliset, BCL SPA tuotteet ovat luonnonmukaisesti ja tieteellisesti valmistettuja, ja tarjoavat korkeaa laatua käsien, jalkojen ja vartalon hoidossa. Omistaudu kehollesi, elämällesi ja planeetallemme. BCL SPA -sertifioidut orgaaniset tuotteet eivät sisällä parabeeneja, ja ovat 100 % ympäristöä säästäviä. Sitruunaruoho + Vihreä tee Mandariini + Mango Laventeli Maito + Hunaja ja Valkosuklaata

4 Sitruunaruoho + Vihreä tee: Puhdistava ja antioksidanttinen ANTIOKSIDANTTISET YRTIT Hoitaa luonnollisesti ihon kauneusvirheitä sekä korjaa auringon aiheuttamia vahinkoja. Tuloksena selvästi parantunut ja kirkastunut ihon rakenne. Ihoärsytykset ovat rauhoittuneet ja ylimääräinen ihon tali on puhdistettu. MYRKKYJÄ POISTAVA, PUHDISTAVA & DESINFIOIVA Sitruunaruoho, luonnon oma antisepti, säätelee ihon talin eritystä ja supistaa ihohuokosia. Vihreä tee neutralisoi vapaita radikaaleja ja hoitaa auringon iholle aiheuttamia vahinkoja. SERTIFIOIDUT ORGAANISET AINESOSAT Sertifioitu Marokon Argaaniöljy tekee BCL SPA Sitruunaruoho + Vihreä tee sarjasta poikkeuksellisen ravitsevan ja rauhoittavan, puhdistavan sarjan käsille, jaloille ja vartalolle. VAIKUTUKSET: 1. Vähentää ihovaurioita 2. Antioksidanttirikas 3. Tulehduksia ehkäisevä 4. Hidastaa ikääntymisen merkkejä 5. Puhdistaa aknea poistamalla toksiineja ihon pinnasta 6. Lievittää jännityksiä, virkistää, rauhoittaa ja inspiroi Mandariini + Mango: nuorentava ORGAANISET HEDELMÄUUTTEET Ravitsee ihoa syvältä ja tasoittaa ihon sävyä, uudistaa ihon rakennetta ja ulkonäköä. Rypyt vähenevät ja iho jää hehkuvaksi, säteileväksi ja nuorekkaaksi. IMEYTYY SYVIIN IHON KERROKSIIN, RAVITSEE & NUORENTAA Mandariini toimii luonnon omana antiseptisena aineena. Samalla se elvyttää solujen toimintoja ja parantaa ihon rakennetta. Mangon hedelmäuute on ravitseva, luonnollisesti kosteuttava syvältä sekä ravitsee ihoa. SERTIFIOIDUT ORGAANISET AINESOSAT Sertifioitu Marokon Argaaniöljy tekee BCL SPA Mandariini + Mango hoitolinjasta poikkeuksellisen ravitsevan ja rauhoittavan, nuorentavan hoitolinjan käsille, jaloille ja koko vartalolle. VAIKUTUKSET 1. Puhdistaa epäpuhtauksia. 2. Rauhoittaa herkkää ihoa. 3. Kosteuttaa ja tasoittaa karhea, kuivaa ihoa. 4. Edistää tervettä, nuorekasta ihoa. 5. Vähentää juonteita ja ryppyjä.

5 Laventeli: rauhoittava ja kosteuttava Maito + Hunaja ja Valkosuklaa KORJAAVAT YRTTIUUTTEET Rauhoittaa ihoa, vähentää stressiä ja kireyttä, jotta saavutetaan paras mahdollinen aromaterapeuttinen kokemus. Mieli rauhoittuu ja samalla iho uusiutuu, pehmenee ja saa kosteutta. RAUHOITTAVA, KOSTEUTTAVA & RENTOUTTAVA Laventeli on iholle erittäin parantava. Se rauhoittaa ahdistusta, jännitystä ja levottomuutta, jotta saavutettaisiin rauhalliset yöunet. SERTIFIOIDUT ORGAANISET AINESOSAT Sertifioitu Marokon Argaaniöljy tekee BCL SPA Laventeli hoitolinjasta poikkeuksellisen ravitsevan ja rauhoittavan ja rentouttavan hoitolinjan käsille, jaloille ja vartalolle. VAIKUTUKSET 1. Rauhoittaa ja rentouttaa ihoa. 2. Lievittää stressiä ja kireyttä. 3. Kosteuttaa kuivaa ihoa rauhoittavilla ominaisuuksilla. UUDISTAVA KOSTEUDENSITOJA Pehmentää hellästi ihoa. Palauttaa ihon luonnolliselle kosteustasapainolle paljon kaivattua kosteutusta. Vaurioituneet solut on elvytetty ja suojattu nykypäivän ympäristömyrkyiltä. SUOJAAVA, PEHMITTÄVÄ & KOSTEUTTAVA Maito ja hunaja toimivat yhdessä ravintoaine-rikkaana kosteudensäilyttäjänä edistäen kosteuden kertymistä ihoon. Valkoinen suklaa on antioksidantti-rikas ainesosa, joka taistelee vapaita radikaaleja, auringon haitallisia vaikutuksia sekä ympäristömyrkkyjä vastaan. SERTIFIOIDUT ORGAANISET AINESOSAT Sertifioitu Marokon Argaaniöljy tekee BCL SPA Maito + Hunaja ja Valkosuklaata hoitolinjasta poikkeuksellisen ravitsevan ja rauhoittavan, pehmentävän sarjan käsille, jaloille ja vartalolle. VAIKUTUKSET 1. Pehmentää ihoa hellästi kuorimalla. 2. Kosteuttaa ihoa, palauttaa ihon luonnollisen kosteustasapainon. 3. Vahvistaa ihon vastustuskykyä vapaita radikaaleja ja ympäristön haittoja vastaan.

6 Mitä on Argaaniöljy? Argaaniöljyä (tunnettu myös nimellä Marokon öljy) on kutsuttu nestemäiseksi kullaksi ja elämän öljyksi. Se on pakollinen ainesosa kauneusammattilaisten, mallien ja julkisuuden henkilöiden keskuudessa. Tämä erinomainen öljy vähentää juonteita (rypyt, variksen varpaat, hienot juonteet, arpijuovat), vähentää erilaisia jälkiä ihossa (tummat pisteet, aknearvet, näpyt), helpottaa puhdistamaan aknea, sekä lisää hiusten ja kynsien vahvuutta. Se auttaa myös hoitamaan iho-ongelmia, kuten kuivuutta ja ihottumaa. Se on turvallista myös lapsille. Argaaniöljy kosteuttaa ja suojaa ihoa, joten se sopii kasvojen ja vartalon hierontaan. Se jättää lopuksi iholle ja hiuksille kauniin, terveen hehkun. Aloe vera: Parantaa ja imeyttää elintärkeää kosteutta uudistaen ihon kuntoa. Argan Oil: Elvyttää solun toimintoja, jotka estävät ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä Arnica: Intensiivisesti parantava yrttiuute, joka rauhoittaa ja korjaa vaurioitunutta ihoa Borage seed oil: purasruoho siemenöljy palauttaa ihon kosteustasapainon lisäten samalla elastisuutta ja ehkäisee tulehduksia. Chamomile: Rauhoittava yrttiuute Kelp: rakkolevä palauttaa iholle kosteuden antamalla iholle happea Cocoa: kaakao on antioksidantti-rikas ainesosa, taistelee vapaita radikaaleja ja ympäristön vaikutuksia vastaan Cucumber fruit extract: kurkkuuute on luonnollinen tulehduksia ehkäisevä uute, joka rauhoittaa, virkistää ja kosteuttaa Green tea leaf extract: vihreätee uute on antioksidantti-rikas uute, joka neutralisoi vapaita radikaaleja ja ehkäisee auringon tuhoja. Honey: hunaja on tuoksu-uute, jolla on antiseptisia, puhdistavia ja antioksidanttisia ominaisuuksia Jojoba seed oil: jojoba siemenäljy on erittäin antioksidantti-rikas öjy, joka kosteuttaa syvästi ja vähentää ihon hilseilyä Lavender: laventeli on aromaterapeuttinen öljy puhdistaa, parantaa ja toimii antibakteerisesti sieniä vastaan Lemon: sitruuna hellästi kuorii, vähentää arpia ja tummia läiskiä. Energisoi kuiva ja väsynyttä ihon pintaa. C-vitamiini ravitsee ihoa. Lemongrass: sitruunaruoho on luonnollinen, antiseptinen aine, joka pienentää ihohuokosia ja säätelee talin eritystä Macadamia seed oil: makadamiapähkinäöljy on antioksidantti-rikas öljy, joka imeytyy nopeasti ihoon kosteuttaen kaikkia ihotyyppejä Mandarin Orange Peel: Sisältää antiseptisiä ja soluja virkistäviä ominaisuuksia jotka parantavat ihon rakennetta

7 Tärkeimmät raaka-aineet Mango Fruit Extract: Mangon hedelmäuute on erittäin A-vitamiinipitoinen, kosteuttava uute ravitsee ja uudistaa ihosoluja ja ihon elastisuutta. Meadownfoam Seed Oil: Meadownfoam kukan (valkohilppa) nuorentava öljy kosteuttaa sekä estää UV-säteiden haittoja. Milk: Luonnollinen maitohappo kuorii hellästi ihoa, jotta saavutetaan kirkkaampi ihon sävy. Olive Oil: Nuorentava oliiviöljy pehmentää, vähentää ryppyjä sekä lisää ihon elastisuutta. Peppermint Leaf Extract: Piparmintun lehden uute on viilentävä, rauhoittava, stimuloiva sekä ihoa virkistävä. Safflower Seed Oil: Saflori siemenöljy sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja tehokas puhdistus ja kosteutus. Sage: Luonnollinen sage virkistää, säätelee öljyn tuotantoa, desinfioi ja kiinteyttää. Sea Salt: Merisuolan korkea magnesiumpitoisuus ehkäisee nesteen kertymistä, stressiä ja ikääntymistä. Shea Butter: Sheavoi kosteuttaa, parantaa ja edistää solujen uusiutumista. Spearmint Extract: Viherminttu on antiseptinen uute, joka luonnollisesti viilentää, rauhoittaa ja puhdistaa. Sugar/Sucrose: Hellävarainen kuoriva ainesosa, joka ei vahingoita ihoa. AHA:n avulla saadaan hehkuva iho. Se edistää terveellistä, tasaista ja tasaisen väristä ihoa. Sunflower Seed Oil: Aurinkokukkaöljy sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, imeytyy nopeasti ja sopii kaikille ihotyypeille. Sweet Almond Oil: Makea manteliöljy hoitaa kaikkien ihotyyppien kuivuutta, kipua ja kutinaa. Vitamin A: Vähentää juonteita, ehkäisee pigmenttimuutoksia ja pehmentää ihoa Vitamin B5: Ylläpitää ihon vesitasapainoa, rauhoittaa, parantaa sekä uudistaa ja elvyttää ihoa. Vitamin E: Iho vitamiini eli Kauneusvitamiini neutraloi vapaita radikaaleja ja taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan.

8 Sitruunaruoho & Vihreä tee Energisoiva puhdistava hoito

9 Sitruunaruoho & Vihreä tee Vaihe 1: Dead Sea Salt Soak - Kuolleenmeren suolakylpy Tämä luonnollisesta myrkkyjä poistava merisuolakylpy puhdistaa kädet, jalat sekä vartalon. Vaihe 2: Sugar Scrub - sokerikuorinta Tämä on ylellinen ja hellä sokerikuorinta käsille, jaloille ja vartalolle. Vaihe 3: Moisture Mask - kosteuttava naamio Tämä kosteuttava naamio ravitsee ihoa syvältä, pehmentäen ja hoitaen käsien, jalkojen ja vartalon ihoa. Vaihe 4: Massage Cream - kosteuttava hierontavoide Pehmeä hierontavoide liukuu ja imeytyy ihoon helposti, hoitaen ja suojaten käsien, jalkojen ja vartalon ihoa.

10 Mandariini & Mango Nuorentava hoito

11 Mandariini & Mango Vaihe 1: Dead Sea Salt Soak - Kuolleenmeren suolakylpy Tämä luonnollisesta myrkkyjä poistava merisuolakylpy puhdistaa kädet, jalat sekä vartalon, jättäen ihon puhtaaksi ja kosteutetuksi. Vaihe 2: Sugar Scrub - sokerikuorinta Ylellinen ja hellä sokerikuorinta käsille, jaloille ja vartalolle. Vaihe 3: Moisture Mask - kosteuttava naamio Tämä kosteuttava naamio ravitsee ihoa syvältä, pehmentäen ja hoitaen käsien, jalkojen ja vartalon ihoa. Vaihe 4: Massage Cream - kosteuttava hierontavoide Pehmeä hierontavoide liukuu ja imeytyy ihoon helposti, hoitaen ja suojaten käsien, jalkojen ja vartalon ihoa.

12 Laventeli Rauhoittava & kosteuttava hoito

13 Laventeli Vaihe 1: Dead Sea Salt Soak - Kuolleenmeren suolakylpy Tämä luonnollisesti myrkkyjä poistava merisuolakylpy puhdistaa kädet, jalat sekä vartalon, jättäen ihon puhtaaksi ja kosteutetuksi. Vaihe 2: Sugar Scrub - sokerikuorinta Ylellinen ja hellä sokerikuorinta käsille, jaloille ja vartalolle. Vaihe 3: Moisture Mask - kosteuttava naamio Tämä kosteuttava naamio ravitsee ihoa syvältä, pehmentäen ja hoitaen käsien, jalkojen ja vartalon ihoa. Vaihe 4: Massage Cream - kosteuttava hierontavoide Pehmeä hierontavoide liukuu ja imeytyy ihoon helposti, hoitaen ja suojaten käsien, jalkojen ja vartalon ihoa.

14 Maito + Hunaja ja Valkosuklaa Pehmentävä & Kosteuttava hoito

15 Maito + Hunaja ja Valkosuklaa Vaihe 1: Dead Sea Salt Soak - Kuolleenmeren suolakylpy Tämä luonnollisesta myrkkyjä poistava merisuolakylpy puhdistaa kädet, jalat sekä vartalon, jättäen ihon puhtaaksi ja kosteutetuksi. Vaihe 2: Sugar Scrub - sokerikuorinta Ylellinen ja hellä sokerikuorinta käsille, jaloille ja vartalolle. Vaihe 3: Moisture Mask - kosteuttava naamio Tämä kosteuttava naamio ravitsee ihoa syvältä, pehmentäen ja hoitaen käsien, jalkojen ja vartalon ihoa. Vaihe 4: Massage Cream - kosteuttava hierontavoide Pehmeä hierontavoide liukuu ja imeytyy ihoon helposti, hoitaen ja suojaten käsien, jalkojen ja vartalon ihoa.

16 Hierontaöljy Koska ansaitset sen..

17 Helposti imeytyvä hierontaöljy tarjoaa rentouttavan kokemuksen, poistaen stressiä ja jännitytä. Hierontaöljy Sitruunaruoho + Vihreä tee: Puhdistava ja antioksidanttinen VAIKUTUKSET 1. Vähentää ihon vaurioita 2. Antioksidantti-rikas 3. Tulehduksia ehkäisevä 4. Hidastaa ikääntymisen merkkejä 5. Puhdistaa aknea poistamalla myrkkyjä ihon pinnasta 6. Lievittää jännityksiä, virkistää, rauhoittaa ja inspiroi Mandariini + Mango: Nuorentava VAIKUTUKSET 1. Puhdistaa epäpuhtauksia 2. Rauhoittaa herkkää ihoa 3. Kosteuttaa ja tasoittaa kovaa, kuivaa ihoa 4. Edistää ihon terveyttä ja nuoruutta 5. Vähentää juonteita ja ryppyjä Laventeli: rauhoittava ja kosteuttava VAIKUTUKSET 1. Rauhoittaa ja rentouttaa ihoa 2. Lievittää stressiä ja jännitystä 3. Kosteuttaa ihoa rauhoittavilla ominaisuuksilla Maito +Hunaja ja Valkosuklaa: Pehmentävä ja kosteuttava VAIKUTUKSET 1. Pehmentää ihoa hellästi kuorimalla 2. Kosteuttaa ihoa sekä palauttaa ihon kosteustasapainon 3. Tehostaa ihon vastustuskykyä vapaita radikaaleja ja ympäristön haittoja vastaan

18 Geelivoide Koska ansaitset sen..

19 Kevyt ja nopeasti kuivuva geelivoide palauttaa ihon silkkisen sileyden. Geeli kuivuu alle kahdessa minuutissa, kosteuttaen ihoasi kahdenkymmenen neljän tunnin ajan. Geelivoide Sitruunaruoho + Vihreä tee Mandariini + Mango VAIKUTUKSET 1. Vähentää ihon vaurioita 2. Antioksidantti-rikas 3. Tulehduksia ehkäisevä 4. Hidastaa ikääntymisen merkkejä 5. Puhdistaa aknea poistamalla myrkkyjä ihon pinnasta 6. Lievittää jännityksiä, virkistää, rauhoittaa ja inspiroi VAIKUTUKSET 1. Puhdistaa epäpuhtauksia 2. Rauhoittaa herkkää ihoa 3. Kosteuttaa ja tasoittaa kovaa, kuivaa ihoa 4. Edistää ihon terveyttä ja nuoruutta 5. Vähentää juonteita ja ryppyjä Laventeli Maito +Hunaja ja Valkosuklaa VAIKUTUKSET 1. Rauhoittaa ja rentouttaa ihoa 2. Lievittää stressiä ja jännitystä 3. Kosteuttaa ihoa rauhoittavilla eduillaan VAIKUTUKSET 1. Pehmentää ihoa hellästi kuorimalla 2. Kosteuttaa ihoa sekä palauttaa ihon kosteustasapainon 3. Tehostaa ihon vastustuskykyä vapaita radikaaleja ja ympäristön haittoja vastaan

20 Kynsien hoito Kynsien hoito menetelmä

21 Kynsien hoito menetelmä Tämä kynsien hoito menetelmä lisää ainutlaatuisen ylellisyyden tunteen käsi- ja jalkahoito kokemukseen. Kynsien hoito BCL SPA Kynsien hoito, valmistettu sertifioidusta orgaanisesta Marokon argaaniöljystä Orgaanisesta Marokon argaaniöljystä valmistetut kynsi- ja kynsinauhatuotteet lisäävät ylellisyyden tunnetta. Marokon argaaniöljy on tuotettu endeemisistä argaanipuun ytimistä. Argaanipuu on arvostettu puu sen ravitsemuksellisista, lukuisista lääketieteellisistä sekä kosmetiikassa hyödynnettävistä ominaisuuksista.

22 Käyttöohjeet Be Care Love...

23 Käyttöohjeet Käyttöohjeet Dead Sea Salt Soak - Kuolleenmeren suolakylpy: Lisää kaksi ruokalusikallista kylpyainetta käsikylpyyn ja puoli kuppia jalkakylpyyn. Kylvetä viidestä kymmeneen minuuttia. Taputtele kuivaksi. Sugar Scrub - sokerikuorinta: Kylvyn jälkeen, lisää käsille, jaloille ja vartalolle. Kuori iho hellävaraisesti. Huuhtele huolellisesti ja taputtele kuivaksi. Moisture Mask - kosteuttava naamio: Levitä runsaasti iholle ja peitä lämpimällä pyyhkeellä. Anna vaikuttaa viisitoista minuuttia, huuhtele huolellisesti ja kuivaa. Massage Cream - Kosteuttava hierontavoide: Lisää käsille, käsivarsille, jalkaterille, säärillä ja vartalolle. Hiero kunnes voide on kokonaan imeytynyt. Massage Oil - hierontaöljy, Gel Lotion - geelivoide & Nail Treatment - Kynsien hoito: Käytä asiakkaan tarpeiden mukaan.

24 BCL tuotteiden maahantuonti: Beauty Center Harmonia Rantatie 224 Säkylä Puh Avoinna: ma-pe 9-17, la 9-13

exceptional skin food unrefined & organic SHEA& COCOA SHEA BUTTER LAVENDER BUTTER BUTTER www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients

exceptional skin food unrefined & organic SHEA& COCOA SHEA BUTTER LAVENDER BUTTER BUTTER www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients exceptional skin food COCOA SHEA& LAVENDER SHEA www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients Yksinkertainen on kaunista: exceptional skin food Ihonhoidossa uskomme puhtauteen ja aitohin raaka-aineisiin.

Lisätiedot

1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus 2. Clarifying face cleanser- sweet orange 3. Toning face elixir- madurai jasmine

1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus 2. Clarifying face cleanser- sweet orange 3. Toning face elixir- madurai jasmine 1 KASVOTUOTTEET 1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus Puhdistusmaito normaalista kuivalle sekä herkälle iholle. Käytetään aamuin ja illoin ihon puhdistamiseen. Vaikuttavina raaka- aineina tuotteessa

Lisätiedot

IT S TIME TO RELAX REVITALIZE. With Cuccio Naturalé Professional Manicure & Pedicure. Uusi raikas ammattisarja käsi- ja jalkahoitoihin

IT S TIME TO RELAX REVITALIZE. With Cuccio Naturalé Professional Manicure & Pedicure. Uusi raikas ammattisarja käsi- ja jalkahoitoihin & IT S TIME TO RELAX REVITALIZE With Cuccio Naturalé Professional Manicure & Pedicure Uusi raikas ammattisarja käsi- ja jalkahoitoihin UUSI! Manikyyri Pedikyyri tuotesarja *Kaikki tuotteet eivät näy kuvassa

Lisätiedot

Aubrey Chamomile Luxurious tuuheuttava shampoo 325ml 18,97 18,28

Aubrey Chamomile Luxurious tuuheuttava shampoo 325ml 18,97 18,28 Abies Peeling Cream pihkaa kuorintavoide vartalolle ja jaloille 200 ml Abies pihkaa seerumi 10ml Abies täyteläinen pihkavoide käsille ja jaloille 100ml 19,22 24,11 Therapy Cleanser puhdistusvoide 28,15

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

Aubrey Age-Defying Therapy Mask kuoriva naamio 90ml 12,90. Aubrey Calming Skin Therapy Cleanser puhdistusvoide 100ml 12,77 13,04 9,98 25,53 26,09

Aubrey Age-Defying Therapy Mask kuoriva naamio 90ml 12,90. Aubrey Calming Skin Therapy Cleanser puhdistusvoide 100ml 12,77 13,04 9,98 25,53 26,09 Abies täyteläinen marjavoide kasvoille 50 ml Therapy Cleanser puhdistusvoide100ml 27,80 Therapy Mask kuoriva naamio 90ml 12,90 12,90 25,80 25,80 Therapy Moisturizer 50ml 19,46 Therapy Serum anti-age kasvoseerumi

Lisätiedot

SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA. ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi

SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA. ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi Tuotteet ihotyyppisi mukaan päivittäiseen käyttöön! Normaali /sekaiho Iho on normaali tai osittain pintakuiva. T-alue on rasvoittuva.

Lisätiedot

TULOSSA ELOKUUSSA 2013

TULOSSA ELOKUUSSA 2013 ammattilaissarja UUTTA TULOSSA ELOKUUSSA 2013 ammattilaissarja UUTTA Hypoallerginen tuotesarja vartalon hoitoon Valmistetaan luonnon uutteista ja luomuöljyistä -yli 90% luonnon ainesosia Innovatiiviset

Lisätiedot

Yhteistyössä ihminen ja luonto

Yhteistyössä ihminen ja luonto HELLÄVARAISTA IHONHOITOA Vauvojen ja lasten ihonhoitosarja puhtaasta luonnosta Yhteistyössä ihminen ja luonto Marja Entrich Biologisen ihonhoidon edelläkävijä maailmassa jo vuodesta 1943 Anna lapsellesi

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

Tea Tree -sarjan jokainen tuote sisältää aitoa australialaista teepuuöljyä,

Tea Tree -sarjan jokainen tuote sisältää aitoa australialaista teepuuöljyä, TUOTEOPAS 2015 2 Tea Tree -sarjan jokainen tuote sisältää aitoa australialaista teepuuöljyä, joka tunnetaan kautta maailman hoitavista, antiseptisista ja puhdistavista ominaisuuksistaan. Tea Tree -tuotteet

Lisätiedot

Nuorten kasvohoito 18 v. 55 alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Nuorten kasvohoito 18 v. 55 alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten kasvohoito 18 v. 55 alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 55 alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta,

Lisätiedot

Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla!

Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla! Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla! Esittelyssä Sisältää A-, C- ja E-vitamiineja Luonnon ja tieteen onnistunut liitto NouriFusion Uusi monivitamiini-ihonhoitosarja Nuorekas,

Lisätiedot

PARFYYMIT/ EDP:T / VARTALONHOITOTUOTTEET. Klassikkotuoksut, kuvastohinta 16,50

PARFYYMIT/ EDP:T / VARTALONHOITOTUOTTEET. Klassikkotuoksut, kuvastohinta 16,50 PARFYYMIT, EAU DE PARFYYMIT, VARTALONHOITO FM GROUP FOR HOME -tuotteet ovat aitoja FM GROUP WORLD -tuotteita. Joulukuussa 2014 ja toukokuussa 2015 poistuneet tuoksut: - klassikkotuoksut: naisten 403, 405

Lisätiedot

ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI

ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI Enismmäinen täydellinen aurinkosarja, joka sisältää luonnollisia filttereitä, innovatiivisia tuotteita, läpinäkyviä ja miellyttäviä koostumuksia. UUSI ERILAINEN PAREMPI 100%

Lisätiedot

HerbOlive tuotekuvasto

HerbOlive tuotekuvasto HerbOlive tuotekuvasto HerbOlive tuotteet ovat nyt Suomessa. Oliiviöljyn hyvää tekevät vaikutukset on tunnettu jo antiikin ajoista asti.herbolive ihonhoitotuotteet auttavat ihoasi ylläpitämään ihosi luonnollista

Lisätiedot

Kaikista hoidoista vastaa asiantunteva kosmetologi. MUSCLE MELT Hieronta 30 minuuttia Selän ja niskan alueen rentouttava hieronta.

Kaikista hoidoista vastaa asiantunteva kosmetologi. MUSCLE MELT Hieronta 30 minuuttia Selän ja niskan alueen rentouttava hieronta. HOITOMENU express [ COMFORT ZONE ] Viking Linen Travel Spassa ja Spa Wellnessissä nautit italialaisen Comfort Zone -sarjan tuotteilla tehtävistä hoidoista ja koet ihanan rentouttavan hoitohetken. Mitoitamme

Lisätiedot

Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 Hoidon kulku: alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 Hoidon kulku: alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 50 alkupuhdistus, ihotyypin mukainen

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, kuorinta ihotyypin mukaisella kuorinta-aineella, tehoseerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, kuorinta ihotyypin mukaisella kuorinta-aineella, tehoseerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO 01.01.2009 KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. (60 min) 40 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Lisätiedot

STEMCELL TECHNOLOGY. 4-Dimensional. Wrinkle Reduction

STEMCELL TECHNOLOGY. 4-Dimensional. Wrinkle Reduction 4-Dimensional Reduction Wrinkle Reduction 1 Mitä tarkoitetaan kantasoluilla? Kantasolut ovat ainutkertaisia soluja, joita esiintyy pieniä määriä miltei kaikissa kehon kudoksissa. Myös ihossa on kantasoluja.

Lisätiedot

UUTTA IHONHOITOSETTI. MINUUTTIA kertaa päivässä (-40%) 130 KP. NovAge Ultimate Lift KAIKKI 6 TUOTETTA yhteensä SÄÄSTÄ 99 TILAUSNRO: 424407

UUTTA IHONHOITOSETTI. MINUUTTIA kertaa päivässä (-40%) 130 KP. NovAge Ultimate Lift KAIKKI 6 TUOTETTA yhteensä SÄÄSTÄ 99 TILAUSNRO: 424407 UUTTA IHONHOITOSETTI Maksimoi ihonhoitotuotteiden teho Oriflamen nuorekkuuden säilyttävän ihonhoitorutiinin ja NovAge Ultimate Lift -ihonhoitosetin avulla. Rutiinissa jokainen vaihe valmistaa ihon seuraavaan

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014

KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014 KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014 Peruskasvohoito Opiskelija Ammattilainen Kasvohoito 1 (1,5h)... 50,00 69,00 Kasvohoito 2 (2 h)... 60,00 79,00 Ultraäänipuhdistus... 45,00 65,00 Pikakasvohoito

Lisätiedot

Revitale anti-ageing hoitonaamiot ja ikääntyvän ihon Revitale-hoitotuotteet

Revitale anti-ageing hoitonaamiot ja ikääntyvän ihon Revitale-hoitotuotteet REVITALE Revitale anti-ageing hoitonaamiot ja ikääntyvän ihon Revitale-hoitotuotteet ANTI-AGEING NUORENNUSHOITO REVITALE ON OSA NYKYAIKAISTA, IKIAIKAISEEN REMEDIAL THERAPY HOITOPERINTEESEEN POHJAAVAA ONGELMALLISEN

Lisätiedot

BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD

BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD Lehdistötiedote helmikuu BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD Ihmeitä tekevä naamio Iho saa uutta hehkua välittömästi. Ihohuokoset supistuvat näkyvästi. Arvioitu kuluttajahinta:

Lisätiedot

Sun Sensitiv -tuotevalikoima

Sun Sensitiv -tuotevalikoima Sun Sensitiv -tuotevalikoima Sun Spray SPF 20 Aurinkosuojavoidesuihke Luomukehäkukkaa ja luomu auringonkukkaöljyä sisältävä voide suojaa ihoa auringon UV-säteiltä. Koko perheelle sopiva aurinkovoidesuihke

Lisätiedot

MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO

MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO INTENSIIVISTÄ KOSTEUTTA JA ENERGIAA KUIVALLE JA VÄSYNEELLE IHOLLE YHDISTIMME KASVONAAMION JAYÖVOITEEN PARHAAT PUOLET Monivaikutteinen MOSSA ENERGY BOOST yhdistää naamioiden

Lisätiedot

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2 Tuotekuvasto 2011 Esittely 2 Vainio Lifestyle Haluamme tarjota tuotteita joiden raaka-aineet ovat korkealuokkaisia ja ympäristöystävällisiä. Vainio Lifestyle pakkausten ulkoasussa korostuu tuotteiden puhtaus,

Lisätiedot

PALAUTA PARAS IHOSI! Jokaisella on syntyessään pehmeä ja kimmoisa iho.

PALAUTA PARAS IHOSI! Jokaisella on syntyessään pehmeä ja kimmoisa iho. PALAUTA PARAS IHOSI! Jokaisella on syntyessään pehmeä ja kimmoisa iho. Solusi sisältävät alkuperäisen kauneutesi sormenjäljen. Nuorekas iho uusiutuu jatkuvasti. Ajan myötä solujen uusiutuminen hidastuu

Lisätiedot

Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla

Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla NÄIN KAIKKI ALKOI EkoPharma Professional on saanut juurensa Naviter Oy:n toimitusjohtajan ja perustajan Anni Linnavirran omasta kosmetiikka-allergiasta.

Lisätiedot

Biokemistien tutkimat aineosat Farmakologien kehittämät koostumukset Jälleenmyynnissä koulutetuilla ammattilaisilla

Biokemistien tutkimat aineosat Farmakologien kehittämät koostumukset Jälleenmyynnissä koulutetuilla ammattilaisilla Biokemistien tutkimat aineosat Farmakologien kehittämät koostumukset Jälleenmyynnissä koulutetuilla ammattilaisilla Peeling-hoidot eli kemialliset kuorinnat Kuluttajaesite 2 Medik8 on kansainvälisesti

Lisätiedot

WWW.CUTRIN.FI. Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki

WWW.CUTRIN.FI. Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki WWW.CUTRIN.FI Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki CUTRIN PREMIUM VIE HIUSTESI HYVINVOINTI ASTETTA PIDEMMÄLLE: Kauniiden

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys 45 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys 45 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. 45 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 45 alkupuhdistus, ihotyypin

Lisätiedot

PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan

PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan Normaali / kuiva iho Rikastettu AHAhedelmähapoilla Kevyesti kuoriva AHA-kasvovesi AHA- hedelmähappoja sisältävä alkoholiton kasvovesi, joka jättää ihon raikkaaksi ja säteileväksi.

Lisätiedot

AGE PERFORMANCE TREATMENT

AGE PERFORMANCE TREATMENT AGE PERFORMANCE TREATMENT Ainutlaatuisen kiinteyttävä hoito vaativalle iholle, joka kaipaa ravitsemista ja huolenpitoa. Age Performance Treatment takaa ihanan rentouttavan hoitokokemuksen, joka on vertaansa

Lisätiedot

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT Hierontahoidot Klassinen hieronta 25 min 30,00 35,00 50 min 49,00 55,00 75 min 69,00 76,00 Lämmin suklaavartalohieronta 70 min 85,00 95,00 Lämmin suklaaöljy sisältää A, B ja E vitamiineja, jotka rauhoittavat,

Lisätiedot

PREMIUM COLLAGEN ESSENCE MASK KUITUKANGASNAAMIO

PREMIUM COLLAGEN ESSENCE MASK KUITUKANGASNAAMIO PREMIUM COLLAGEN ESSENCE MASK KUITUKANGASNAAMIO 5 free ilman viittä allergisoivaa ainesosaa Ilman parabeeneja, synteettisiä väriaineita, mineraaliöljyä, Benzophenone, Triethanolamine Silky Cellulose kuitukangas

Lisätiedot

Signature Treatment. Sail Away. Kasvo- ja selkähoito: 45 min

Signature Treatment. Sail Away. Kasvo- ja selkähoito: 45 min Spa Menu Travel Spa Ihastu BABORin hoitojen maailmaan Hoidoissamme yhdistyvät saumattomasti sekä elämys että tulokset. Jättäydy hetkeksi hoidettavaksi ammattilaisen käsiin, jotka palauttavat ihosi, mielesi

Lisätiedot

Hinnasto. ERIKOISKASVOHOIDOT kesto: 1h- 1,5h VARTALOHOIDOT

Hinnasto. ERIKOISKASVOHOIDOT kesto: 1h- 1,5h VARTALOHOIDOT ERIKOISKASVOHOIDOT kesto: 1h- 1,5h PUHDISTAVA SITRUUNA-ERIKOISKASVOHOITO... 85 Puhdistaa ihoa, tasapainottaa talineritystä. Sopii epäpuhtaalle akneiholle, sopii erinomaisesti myös nuorille. Hoitoon sisältyy:

Lisätiedot

GOURMET TO YOUR SKIN

GOURMET TO YOUR SKIN GOURMET TO YOUR SKIN If only your skin could make the order Niki Newd - Intohimomme on valmistaa ihonhoitotuotteita maailman parhaista raaka-aineista. Käytämme ravintorikkaita ja elintarvikelaatuisia raaka-aineita

Lisätiedot

Hierontaöljyt ja voiteet. Hierontaöljyt. Webshop. Menu. Korkealaatuiset hieronta-aineet suomalaiselle iholle GARNAATIOÖLJY

Hierontaöljyt ja voiteet. Hierontaöljyt. Webshop. Menu. Korkealaatuiset hieronta-aineet suomalaiselle iholle GARNAATIOÖLJY Webshop Menu Fysioterapia ja wellness» Hyvinvointituotteet» Hierontaöljyt ja voiteet Hierontaöljyt ja voiteet Korkealaatuiset hieronta-aineet suomalaiselle iholle Hierontaöljyt GARNAATIOÖLJY INERT - HIERONTAÖLJY

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. (60 min) 40 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide Kasvojen

Lisätiedot

ESCAPISM STARTS AT HOME

ESCAPISM STARTS AT HOME ESCAPISM STARTS AT HOME ESITTELYSSÄ SPA OF THE WORLD MAAILMA ON KAUNEUTEMME LÄHDE The Body Shop esittelee sinulle uudella Spa of the World -vartalonhoitosarjallaan maapallon neljän eri alueen arvostetuimmat

Lisätiedot

BC BONACURE TIME RESTORE

BC BONACURE TIME RESTORE BC BONACURE TIME RESTORE BC TIME RESTORE Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Elvyttävä Seerumi Shampoo Hoitoaine Tehohoito Elvyttävä Suihke ASK Education kampaajille, osoittaa kuinka

Lisätiedot

KAUNEUDENHOITOPALVELUT

KAUNEUDENHOITOPALVELUT KAUNEUDENHOITOPALVELUT Asiakaspalveluhinnasto 1.1.2014 KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24 %) Kasvohoidot toteutetaan asiakasanalyysin pohjalta. AK = Saatavilla vain Aurinkokivessä. Peruskasvohoito Opiskelija

Lisätiedot

BC BONACURE OIL MIRACLE

BC BONACURE OIL MIRACLE BC BONACURE OIL MIRACLE BC Oil Miracle Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Shampoo Hoitosuihke Hoitoaine Tehohoito Kevyt Silottava Hoitoöljy Silottava Hoitoöljy Kiiltosuihke Muotoiluvoide

Lisätiedot

Aubrey Age-Defying Therapy Mask kuoriva naamio 90ml 18,05

Aubrey Age-Defying Therapy Mask kuoriva naamio 90ml 18,05 Abies täyteläinen marjavoide kasvoille 50 ml Therapy Cleanser puhdistusvoide100ml 27,80 Therapy Mask kuoriva naamio 90ml 18,05 18,05 25,80 25,80 Therapy Moisturizer päivä-ja yövoide 50ml 27,24 38,92 Therapy

Lisätiedot

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT Hierontahoidot Klassinen hieronta 25 min 30,00 35,00 50 min 49,00 55,00 75 min 69,00 76,00 Lämmin suklaavartalohieronta 70 min 80,00 90,00 Lämmin suklaaöljy sisältää A, B ja E vitamiineja, jotka rauhoittavat,

Lisätiedot

Hinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %, paitsi klassiset hierontahoidot, jotka ovat arvonlisäverottomia.

Hinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %, paitsi klassiset hierontahoidot, jotka ovat arvonlisäverottomia. Kasvohoidot Kasvohoidoissa käytämme Académie Scientifique de Beauté- sarjan tuotteita. Oikeat kotihoitotuotteet ja tehokkaat hoidot tuovat nopeasti näkyviä tuloksia, jotka kestävät pitkään. Académie on

Lisätiedot

KÄSIHOIDOT KLASSINEN KYNSIHOITO EUR

KÄSIHOIDOT KLASSINEN KYNSIHOITO EUR KÄSIHOIDOT KLASSINEN KYNSIHOITO - 50 min 29 EUR Hyvin hoidetut ja kauniit kynnet tuovat itsevarmuutta ja viimeistelevät tyylisi. Klassinen kynsihoito sisältää kaikki kynsien hyvinvoinnista huolehtimisen

Lisätiedot

HOITOHINNASTO HEMMOTTELU- JA KAUNEUDENHOITO PARTURI- JA KAMPAAMO - HIERONTAHOIDOT VARAUKSET SEKÄ LISÄTIEDOT: Tahko Span vastaanotto puh. 020 747 9900 tai info@tahkospa.fi Kuluton peruutus edellisenä päivänä

Lisätiedot

Scalp Therapy. Edut. Seerumi. Syväpuhdistava Shampoo. Hilseshampoo. Hilsegeeli

Scalp Therapy. Edut. Seerumi. Syväpuhdistava Shampoo. Hilseshampoo. Hilsegeeli Scalp Therapy Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Seerumi Syväpuhdistava Shampoo Herkän Hiuspohjan Shampoo Hilseshampoo Hilsegeeli ASK Education kampaajille, osoittaa kuinka paljon

Lisätiedot

DON T LET THE DARK SIDE OF THE SUN TAKE OVER

DON T LET THE DARK SIDE OF THE SUN TAKE OVER DON T LET THE DARK SIDE OF THE SUN TAKE OVER MÁDARA NATURAL SPF RANGE FOR FACE & BODY Ennennäkemättömät luonnonkosmetiikan aurinkosuojavoiteet. Ylellinen koostumus. Korjaavia antioksidantteja. Tehokas

Lisätiedot

TIME CONTROL. Start turning back time now. The power of medical beauty.

TIME CONTROL. Start turning back time now. The power of medical beauty. TIME CONTROL Start turning back time now The power of medical beauty. TIME CONTROL Laadukas anti-aging ihonhoitotuotesarja, joka täyttää vaativammatkin odotukset TIME CONTROL -ihonhoito-sarja perustuu

Lisätiedot

Hoitohinnasto. Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki. puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi

Hoitohinnasto. Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki. puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi Hoitohinnasto Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi Aromaattiset kasvohoidot Aromatherapy, a family affair since 1954 Pikakaunistus Intermezzo

Lisätiedot

Lisähoitoa. Dansac-tarvikkeet. Dedicated to Stoma Care

Lisähoitoa. Dansac-tarvikkeet. Dedicated to Stoma Care Lisähoitoa Dedicated to Stoma Care Johdanto Sisältö Me Dansacilla olemme omistautuneet kehittämään ainutlaatuisia avannepusseja ja ihonsuojalevyjä, joiden avulla autamme parantamaan avannepotilaiden elämänlaatua.

Lisätiedot

Kosmetologinen hoitola Kosmetiikkamyymälä, spa HOITOMENU

Kosmetologinen hoitola Kosmetiikkamyymälä, spa HOITOMENU MARY COHR KASVOHOIDOT Catiolift kiinteyttävä mikrovirtahoito... 100 5 kerran sarjana... 480 Catiolift ja Beaute Lifting yhdistelmähoito...126 Tehokas kiinteyttävä hoitokokonaisuus. Beaute Lifting... 88

Lisätiedot

V 10 Plus -tuoteperhe. Ainutlaatuinen ihonhoitosarja Japanista

V 10 Plus -tuoteperhe. Ainutlaatuinen ihonhoitosarja Japanista V 10 Plus -tuoteperhe Ainutlaatuinen ihonhoitosarja Japanista V 10 Plus -seerumit Yksilölliset 10 seerumia eri ihoongelmiin Väriterapiaa värikkäissä pulloissa Valmistettu Japanissa Näkyviä tuloksia jo

Lisätiedot

Varaa oma aikasi numerosta

Varaa oma aikasi numerosta Varaa oma aikasi numerosta 010 76 65714 SOKOS KAARI Hyvä Olo hoitola & parturi-kampaamo ma pe 9 21 / la 9 18 / su suljettu puh. 010 76 65714 www.sokospalvelut.fi HOITOLA PARTURI KAMPAAMO Hemmottelua, kauneutta

Lisätiedot

Kosmetologinen hoitola Kosmetiikkamyymälä, spa HOITOMENU

Kosmetologinen hoitola Kosmetiikkamyymälä, spa HOITOMENU BIOLINE KASVOHOIDOT: Naturalbalance kasvohoito... 70 Jotta ihosi olisi kaunis tänään ja nuorempi huomenna. Luomuraaka-aineisiin ja elintapoihin perustuva uusi kasvohoito kaikille ihotyypeille. Seductage

Lisätiedot

ESSENSITY. Edut. Color & Repair Shampoo. Color & Repair Hoitoaine. Color & Moisture Shampoo. Color & Moisture Hoitoaine

ESSENSITY. Edut. Color & Repair Shampoo. Color & Repair Hoitoaine. Color & Moisture Shampoo. Color & Moisture Hoitoaine ESSENSITY Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Color & Repair Shampoo Color & Repair Hoitoaine Color & Repair Intensiivinen naamio Color & Repair Intensiivinen suojaava seerumi Color

Lisätiedot

Hoitohinnasto. Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki. puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi

Hoitohinnasto. Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki. puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi Hoitohinnasto Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi Aromaattiset kasvohoidot Aromatherapy, a family affair since 1954 Tutustustumishoito Intermezzo

Lisätiedot

Hengittävä meikki- ja peitevoide. Hoidettu ja virheetön iho

Hengittävä meikki- ja peitevoide. Hoidettu ja virheetön iho Hengittävä meikki- ja peitevoide Hoidettu ja virheetön iho Ensimmäinen hengittävä Colour Correcting (CC)- hoitotuote, joka yhdistää kosmetiikka- ja ihonhoitoteknologian, joka edistää palautumista ja samaan

Lisätiedot

HYVÄÄ OLOA LUONNOLLISESTI

HYVÄÄ OLOA LUONNOLLISESTI HYVÄÄ OLOA LUONNOLLISESTI Tuisan Sade-tuotesarja on kehitetty ja valmistettu suomalaisessa biokosmetiikkalaboratoriossa. Tuotteemme valmistetaan huolellisesti luonnonkosmetiikan periaatteiden mukaisesti.

Lisätiedot

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT Hierontahoidot Klassinen hieronta 25 min 30,00 35,00 50 min 49,00 55,00 75 min 69,00 76,00 Lämmin suklaavartalohieronta 70 min 85,00 95,00 Lämmin suklaaöljy sisältää A, B ja E vitamiineja, jotka rauhoittavat,

Lisätiedot

Signature Treatment. Sail Away. Kasvo- ja selkähoito: 45 min

Signature Treatment. Sail Away. Kasvo- ja selkähoito: 45 min Spa Menu Spa Wellness Ihastu BABORin hoitojen maailmaan Hoidoissamme yhdistyvät saumattomasti sekä elämys että tulokset. Jättäydy hetkeksi hoidettavaksi ammattilaisen käsiin, jotka palauttavat ihosi,

Lisätiedot

PATENTOITU UUTUUS! Be3 SUN EVOLUTION AINUTLAATUISET AURINKOTUOTTEET ITALIASTA

PATENTOITU UUTUUS! Be3 SUN EVOLUTION AINUTLAATUISET AURINKOTUOTTEET ITALIASTA PATENTOITU UUTUUS! Be3 SUN EVOLUTION AINUTLAATUISET AURINKOTUOTTEET ITALIASTA BEAUTY EVOLUTION YRITYS TUOTTEIDEN TAKANA Italialainen, Milanossa sijaitseva Cosmetics & Beauty Srl on kansainvälinen kosmetiikan

Lisätiedot

ALLERGIA- JA JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA

ALLERGIA- JA JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA perusvoidetta valittaessa tulee ottaa huomioon: Eri perusvoiteiden tärkein erottava tekijä on voiteiden rasvapitoisuus. Sopiva voide valitaan ihotyypin mukaan. Ihotyypit voidaan luokitella neljään ryhmään:

Lisätiedot

HINNASTO. Nyt lahjakortit myös netistä! Kauneus tulee Harmoniasta.

HINNASTO. Nyt lahjakortit myös netistä! Kauneus tulee Harmoniasta. Nyt lahjakortit myös netistä! Kauneus tulee Harmoniasta. HINNASTO Day Spa Kylpylä Kauneushoitola Hieroja Parturi-Kampaamo Tukkukauppa Christrio kynsikoulu Kuntosali Solarium Majoitus 1.5.2012 Beauty Center

Lisätiedot

JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA

JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA Dermalog perusvoidetta valittaessa tulee ottaa huomioon: Eri perusvoiteiden tärkein erottava tekijä on voiteiden rasvapitoisuus. Sopiva voide valitaan ihotyypin mukaan. Ihotyypit voidaan luokitella neljään

Lisätiedot

Kasvohoidot. Miesten kasvohoidot. Ihon puhdistus 52 Sis. alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus, kulmien siistiminen, naamio, hoitovoide

Kasvohoidot. Miesten kasvohoidot. Ihon puhdistus 52 Sis. alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus, kulmien siistiminen, naamio, hoitovoide Kullan Kaunistava Kosketus Hinnasto 2014 Kasvohoidot Ihon puhdistus 52 Sis. alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus, kulmien siistiminen, naamio, hoitovoide Kasvohoito 48 Sis. alkupuhdistus, kuorinta, kulmien

Lisätiedot

BC BONACURE REPAIR RESCUE

BC BONACURE REPAIR RESCUE BC BONACURE REPAIR RESCUE BC REPAIR RESCUE Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Shampoo Syväkorjaava Shampoo Hoitosuihke Hoitoaine Tehohoito Syväkorjaava Tehohoito Latvasuoja ASK Education

Lisätiedot

Lehdistötiedote kesäkuu 2014

Lehdistötiedote kesäkuu 2014 Lehdistötiedote kesäkuu 2014 Saho: ainutlaatuinen ihonhoitorituaali kauniin, hyväkuntoisen ihon saavuttamiseksi. Kaunis ihon näyttää virheettömältä ja silkinpehmeältä. SENSAIn ainutlaatuinen ihonhoitorituaali,

Lisätiedot

KASVOJEN KOTIHOITOTUOTTEET

KASVOJEN KOTIHOITOTUOTTEET KASVOJEN KOTIHOITOTUOTTEET PUHDISTUS kaikille ihotyypeille Cleansing Milk Samettisen pehmeä, hellävarainen puhdistusemulsio, joka sisältää runsaasti luonnon omia ravinteikkaita, ihoa rauhoittavia kasviöljyjä.

Lisätiedot

HINNASTO. Kosmetologi Jelena Kass. kassjelena@gmail.com +358 466801036

HINNASTO. Kosmetologi Jelena Kass. kassjelena@gmail.com +358 466801036 HINNASTO Kosmetologi Jelena Kass kassjelena@gmail.com +358 466801036 Guinot kasvohoidot Hydradermie on Guinotin tähtihoito, jossa käytetään huipputeknisiä hoitometodeja. Guinot oli ensimmäinen, joka keksi

Lisätiedot

L I Q U I D G L O W SKIN BEST

L I Q U I D G L O W SKIN BEST TAISTELE IHON HELEYDEN 3 VIHOLLISTA VASTAAN: KUIVUUS, SAMEUS & ENNENAIKAINEN IKÄÄNTYMINEN L I Q U I D G L O W SKIN BEST Ravitsevan öljyn ja antioksidanttisen astaksantiini leväuutteen yhdistelmä heleyttää-

Lisätiedot

DERMALOG IHONHOITO. DERMALOG huolehtii ihosta ja ympäristöstä. Se on puhdasta DERMALOGiikka

DERMALOG IHONHOITO. DERMALOG huolehtii ihosta ja ympäristöstä. Se on puhdasta DERMALOGiikka DERMALOG IHONHOITO Se on puhdasta DERMALOGiikka DERMALOG huolehtii ihosta ja ympäristöstä DERMALOG HOPEASARJA MUISTATHAN ETTÄ IHO KAIPAA SÄÄNNÖLLISTÄ HOITOA PÄIVITTÄIN YMPÄRI VUODEN. FACE CREAM TIESITHÄN...

Lisätiedot

Franco Canteri Lakshmin perustaja

Franco Canteri Lakshmin perustaja 1 Franco Canteri Lakshmin perustaja Lakshmi on toiminut luonnonkosmetiikka- ja hyvinvointialalla jo yli 20 vuotta. Sarja perustuu ayurvediseen, kokonaisvaltaiseen ajattelutapaan, jossa ihminen huomioidaan

Lisätiedot

UUTUUS EQOLOGY. Aktiivinen Kollageeni2. Nauti nuorekkaasta ihosta. Taistele tehokkaasti ikääntymistä vastaan!

UUTUUS EQOLOGY. Aktiivinen Kollageeni2. Nauti nuorekkaasta ihosta. Taistele tehokkaasti ikääntymistä vastaan! UUTUUS EQOLOGY Nauti nuorekkaasta ihosta Vähentää ikääntymisen näkyviä merkkejä Tarjoaa elinvoimaa, vahvuutta ja kimmoisuutta Kosteuttaa Kasvattaa luonnollista kollageenin tuotantoa Taistele tehokkaasti

Lisätiedot

puhdistus/valkaisuaineista. Sillä on kermainen väri ja hieman vahva tuoksu. Täällä koto-suomessa Sheavoi valmistetaan tarkasti valvotuissa

puhdistus/valkaisuaineista. Sillä on kermainen väri ja hieman vahva tuoksu. Täällä koto-suomessa Sheavoi valmistetaan tarkasti valvotuissa Voiteet [qode_elements_holder number_of_columns= two_columns ][qode_elements_holder_item advanced_animations= no ][/qode_elements_holder_item][qode_ele ments_holder_item item_padding= 25px 0px 0px 40px

Lisätiedot

Hoitolamyyntihinnasto ( Ole Henriksen Face/Body ) Koko Hinta sis. alv.

Hoitolamyyntihinnasto ( Ole Henriksen Face/Body ) Koko Hinta sis. alv. Hoitolamyyntihinnasto ( Ole Henriksen Face/Body ) Koko Hinta sis. alv. CLEANSER Apricot Cleansing Lotion, 198 g 35 euroa Puhdistava ja rauhoittava vesiliukoinen puhdistusmaito normaalista kuivalle iholle.

Lisätiedot

BIOLAGE KOULUTUSOPAS. Biolage koulutusopas

BIOLAGE KOULUTUSOPAS. Biolage koulutusopas BIOLAGE KOULUTUSOPAS Biolage koulutusopas LUONNON SALAT TIETEEN PALJASTAMINA MEIDÄN MISSIOMME Vuodesta 1990 asti Biolage on tarjonnut kampaajille yksilöllisen lähestymistavan ammattimaiseen hiustenhoitoon.

Lisätiedot

A N N A I H O S I H E H K U A

A N N A I H O S I H E H K U A ANNA IHOSI HEHKUA Trulūm on terveen ja hehkuvan ihon salaisuus. Terve iho tuntuu säteilevän sisältä päin, mutta nuorekkaan ihon säilyttäminen voi käydä vuosien saatossa vaikeaksi. Aika sekä jatkuva altistuminen

Lisätiedot

[3D]MEN CARE. Edut. Hair & Body Shampoo. Syväpuhdistava shampoo. Hilseshampoo. Hoitoneste hilsettä vastaan. Aktivoiva shampoo.

[3D]MEN CARE. Edut. Hair & Body Shampoo. Syväpuhdistava shampoo. Hilseshampoo. Hoitoneste hilsettä vastaan. Aktivoiva shampoo. [3D]MEN CARE Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Hair & Body Shampoo Syväpuhdistava shampoo Hilseshampoo Hoitoneste hilsettä vastaan Aktivoiva shampoo Aktivoiva ampulli ASK Education

Lisätiedot

Tuotteissa käytettäviä aktiivi-aineita

Tuotteissa käytettäviä aktiivi-aineita TUOTEKOULUTUS Taustaa - Ihonhoitotuotteiden, terveydenhuollon välineiden ja lisäravinteiden tuotekehitykseen erikoistunut perheyritys - Kaikki yrityksen omistajat ovat farmaseutteja, joilla on yli 20 vuoden

Lisätiedot

Hinnasto 01.02.2014 Hyvät asiakkaamme, muistattehan että peruuttamattomista hoidoista veloitamme koko hoidon hinnan! Kasvohoidot

Hinnasto 01.02.2014 Hyvät asiakkaamme, muistattehan että peruuttamattomista hoidoista veloitamme koko hoidon hinnan! Kasvohoidot Hinnasto 01.02.2014 Hyvät asiakkaamme, muistattehan että peruuttamattomista hoidoista veloitamme koko hoidon hinnan! Kasvohoidot Dermalogica kasvohoito suunnitellaan yksilöllisesti Face-mapping ihoanalyysin

Lisätiedot

Pioneeribloggaaja Noora Shinglerin ja luonnonkosmetiikkatalo Mádaran yhteistyö jatkuu suositut Nokkonen- ja Pihlaja -tuoteperheet kasvavat

Pioneeribloggaaja Noora Shinglerin ja luonnonkosmetiikkatalo Mádaran yhteistyö jatkuu suositut Nokkonen- ja Pihlaja -tuoteperheet kasvavat Pioneeribloggaaja Noora Shinglerin ja luonnonkosmetiikkatalo Mádaran yhteistyö jatkuu suositut Nokkonen- ja Pihlaja -tuoteperheet kasvavat Luonnonkosmetiikkatalo Mádaran ja Noora Shinglerin jo viisi vuotta

Lisätiedot

BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia

BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia L e h d i s t ö t i e d o t e 2017 BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia Skin Fitness Instant Smoothing & Moisturizing Body Treatment 200ml 49,00 Skin Fitness Purifying

Lisätiedot

THE SECRET TO NATURAL BEAUTY

THE SECRET TO NATURAL BEAUTY THE SECRET TO NATURAL BEAUTY Luonnolliset huipputekniset aktiiviset raaka-aineet étre belle on onnistunut luomaan korkealaatuisten sertifioitujen luonnon raaka-aineiden ja isoäidin puutarhan salaisuuksien

Lisätiedot

KauneusUnelma Hinnasto sis. Alv. 24%

KauneusUnelma Hinnasto sis. Alv. 24% KauneusUnelma Hinnasto sis. Alv. 24% RIPSET & KULMAT RIPSIEN JA KULMIEN KESTOVÄRJÄYS (sis. muotoilun) KULMIEN KESTOVÄRJÄYS (sis. muotoilun) 18 RIPSIEN KESTOVÄRJÄYS 20 KULMIEN MUOTOILU NISKA-HARTIAHIERONTA

Lisätiedot

ÉNERGIE DE VIE, LIQUID CARE : TEHOKOSTEUTUSTA IHOLLE. ÉNERGIE DE VIE Liquid care Arvioitu kuluttajahinta: 59,00e

ÉNERGIE DE VIE, LIQUID CARE : TEHOKOSTEUTUSTA IHOLLE. ÉNERGIE DE VIE Liquid care Arvioitu kuluttajahinta: 59,00e Lehdistötiedote Lehdistötiedote maaliskuu huhtikuu 2016 2016 ÉNERGIE DE VIE, LIQUID CARE : TEHOKOSTEUTUSTA IHOLLE ÉNERGIE DE VIE Liquid care Arvioitu kuluttajahinta: 59,00e ÉNERGIE DE VIE Pearly lotion

Lisätiedot

AQUATONALE yhdistää thalasso- eli meriterapian energiaa meribiologian asiantuntemukseen.

AQUATONALE yhdistää thalasso- eli meriterapian energiaa meribiologian asiantuntemukseen. Kauneuden ammattilaisten käyttöön luotu AQUATONALE on meriperäinen ihonhoitosarja, joka ammentaa voimansa valtamerien syleilystä. Näin on aikaansaatu täsmävaikutteisia tuotteita, jotka ovat ennaltaehkäiseviä,

Lisätiedot

NYKYAIKAINEN, IKIAIKAISEEN REMEDIAL THERAPY HOITOPERINTEESEEN POHJAAVA ONGELMALLISEN JA IKÄÄNTYVÄN IHON HOITO-OHJELMA

NYKYAIKAINEN, IKIAIKAISEEN REMEDIAL THERAPY HOITOPERINTEESEEN POHJAAVA ONGELMALLISEN JA IKÄÄNTYVÄN IHON HOITO-OHJELMA NYKYAIKAINEN, IKIAIKAISEEN REMEDIAL THERAPY HOITOPERINTEESEEN POHJAAVA ONGELMALLISEN JA IKÄÄNTYVÄN IHON HOITO-OHJELMA Mihin Oxypeel hoitoja käytetään? acne, epäpuhdas iho herkkä, kuiva, tukkoinen iho ikääntyvä

Lisätiedot

meikit Opas kasvotuotteisiin FI 2 9 5 2 0

meikit Opas kasvotuotteisiin FI 2 9 5 2 0 meikit Opas kasvotuotteisiin FI 2 9 5 2 0 Väriopas on innovaatio, joka auttaa sinua varmemmin suosittelemaan oikeita sävyjä jokaiselle asiakkaalle. Tulos? Tyytyväisiä asiakkaita ja enemmän myyntiä sinulle!

Lisätiedot

ageloc Tru Face Essence Ultra TUOTEKOULUTUS

ageloc Tru Face Essence Ultra TUOTEKOULUTUS ageloc Tru Face Essence Ultra TUOTEKOULUTUS IHO SULKEE SISÄÄNSÄ IHMISEN ITSEN. JA ON SEN VUOKSI OMAN IDENTITEETIN NÄKYVÄ ILMENTYMÄ. EUROOPAN VÄESTÖ VANHENEE 1/2 KANSALAISISTA ON 40+ IKÄÄNTYMISEN AIHEUTTAMAT

Lisätiedot

Sveitsiläinen bioaktivointiteknologia -merkki

Sveitsiläinen bioaktivointiteknologia -merkki BEAUTY + ENERGY Made in Switzerland Sveitsiläinen bioaktivointiteknologia -merkki Sveitsin bioaktivointitekniikka on biofyysinen prosessi, jonka avulla kevyet, energisoivat ja regeneroivat impulssit -

Lisätiedot

Hieronnat ja hemmottelu

Hieronnat ja hemmottelu Hieronnat ja hemmottelu Perushieronta 69 / 45 min Hieronnassa keskitytään tarpeiden mukaan kehon eri osa-alueille. Perushieronta rentouttaa, laukaisee lihasjännityksiä, virkistää verenkiertoa ja lisää

Lisätiedot

V 10 Plus -seerumit: räätälöityä ihonhoitoa

V 10 Plus -seerumit: räätälöityä ihonhoitoa Lehdistötiedote Päivitetty joulukuu 2013 V 10 Plus -seerumit: räätälöityä ihonhoitoa Kirkas ja kuulas iho japanilaisilla V 10 Plus -seerumeilla Monen naisen elämää helpottaisi varmasti, jos heidän ihonsa

Lisätiedot

Hinnasto. Ihonpuhdistus mekaanisesti tai ultraäänellä 55 (60-75min) Pintapuhdistus, kuorinta, höyrytys, ihon syväpuhdistus, naamio, hoitovoide

Hinnasto. Ihonpuhdistus mekaanisesti tai ultraäänellä 55 (60-75min) Pintapuhdistus, kuorinta, höyrytys, ihon syväpuhdistus, naamio, hoitovoide Hinnasto Kasvohoidot sisältävät kulmien muotoilun/siistimisen, sekä silmänympärysnaamion Hoitosarjoina fytoaromaattinen YonKa ja korkealaatuiseen luonnon saveen perustuva luonnonkosmetiikkasarja Cattier

Lisätiedot

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KÄSIHYGIENIA www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta Solmaster Oy on yksi Pohjoismaiden johtavista teollisuuskemikaalien

Lisätiedot