Sinun keittiösi. sinun ehdoillasi. Kun haluat onnistua.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Sinun keittiösi. sinun ehdoillasi. Kun haluat onnistua."

Transkriptio

1 Sinun keittiösi sinun ehdoillasi Kun haluat onnistua.

2 2 Sinun keittiösi sinun ehdoillasi Temal-keittiöt 5 cm välein Kotimaiset Temal-keittöt on jaettu kolmeen eri hintaluokkaan, jotka ovat yksilöitävissä kaikkiin keittiöihin käytettävissä olevan tilan mukaan. Kun tiedät budjettisi, niin tiedät mistä lähteä liikkeelle. Hintaryhmät ovat vain viitteellisiä. Voit valita kaikista eri hintaryhmistä ja yhdistellä tuotteita vapaasti haetpa sitten toiminnallisuutta, tyylikkyyttä, selkeitä linjoja tai luksusta. Yhdessä keittiömyyjämme kanssa räätälöit turvallisesti sinun näköisesi, tarpeidesi ja toiveidesi mukaisen keittiön. Luotettavien ammattilaistemme avulla pysyt aikataulussa ja budjettisi pitää. Me tiedämme, miten onnistunut keittiöremontti tehdään sinulle helpoksi. Sinun keittiösi sinun ehdollasi. TEMAL vuotta rakkaudesta suomalaisiin koteihin. Me rakastamme elämänmakuista muotoilua! Temal on suomalainen perheyritys, jota leimaa rakkaus toiminnalliseen muotoiluun. Uskomme, että onnellinen elämä syntyy onnellisessa kodissa. Uskomme yksilöllisyyteen ja vapauteen luoda omien toiveiden mukainen koti ja elämä. Valmistamamme keittiökalusteet edustavat modernia, innovatiivista designia, joka on räätälöity 5 cm välein sopimaan juuri sinun elämääsi, sinun keittiöösi riippumatta sen koosta, muodosta tai vaatimuksista.

3 3 Sinun keittiösi sinun ehdoillasi EveryDay HappyDay PerfectDay EveryDay on pelkistetyin ja edullisin mallistomme, joka on luotettavaa kotimaista laatua. Valitse 5 cm välein räätälöity kosteudenkestävä keittiö kovaan käyttöön. Saatavana kahdessa värissä, valkoisena ja mustana, sekä kahdella eri vetimellä. Yhdistettynä tiiviisti hinnoiteltuun Bosch-kodinkonepakettiin, saat keittiön, joka tuo iloa arkeesi joka päivä. Joka kodin keittiömallisto, jossa on runsaasti värejä ja valinnanvaraa vetimissä ja ovimalleissa. Toimivia ratkaisuja, mietittyjä yksityiskohtia ja runsaasti elämäniloa sisältävä sarja, joka sopii jokaisen budjettiin. Bosch-kodinkonepaketti sisältää kaiken tarvittavan. Onnellinen päivä alkaa keittiöstä, joka kirjoitetaan: HappyDay! Ylellisyyttä, joka huokuu laatua. Jännittävät yksityiskohdat ja korkean tason toimivuus tekevät arjesta juhlan. Viimeistele keittiösi laadukkailla Siemens-kodinkoneilla. Täydellisyys henkii harmoniaa ja asuu katsojan sydämessä. Tutustu sarjaan sivulla 16. Tutustu sarjaan sivulla 8. Tutustu sarjaan sivulla 12. Kun haluat onnistua.

4 4 Sinun keittiösi sinun ehdoillasi Neliöt tehokäyttöön Temalin 5 cm -konseptilla! Laminaatti, teräs vai kivi? Sinä päätät. Sinun budjettisi mukaan: kolme eri hintaluokkaa tai niiden yhdistelmä Markkinoiden ainoat pienet syvyydet, alk. 40 cm Runsaasti upeita värejä! Markkinoiden paras 3D-säätö: laatikoissa sivuttaissäätö sekä korkeuden ja kallistuksen säätö Kotiinkuljetus ulko-ovelle sisältyy hintaan 10 vuoden takuu Ainoa keittiö, jonka voi räätälöidä 5 cm välein Ylellistä: täysin synkronoitu Dynapro-liuku takaa laatikoiden pehmeän, tasaisen ja lähes äänettömän liikkeen

5 5 Sinun keittiösi sinun ehdoillasi Ovissa Grassin säädettävä vaimennus Kotimainen valmistus: lähellä ja vastuunkantava vuosienkin jälkeen Laadukkaat ja monipuoliset Bosch- ja Siemens-kodinkoneet Laaja vedinmallisto! Suomalaista muotoilua ja toimivuutta. Kotimaisen Stalan terästasot ja -altaat Yhteistyössä: Säilytä paljon: kaikissa laatikoissa 40 kg, osassa jopa 60 kg kantavuus Saatavana Stalan Ekoline ja EkoCombo-jätelajittelumekanismit Ei kosteusongelmia: aina kosteudenkestävät rungot! Ei kasausongelmia! Toimitus aina rungot koottuina Hiljaista: vaimennettu laatikon sulkeutuminen Kätevää: kokonaan ulostulevat laatikot Luotettavaa laatua: Grassin kiskot ja saranat LGA-testattu

6 6 Sinun keittiösi sinun ehdoillasi ENEMMÄN KUIN KEITTIÖ Nopea vilkaisu keittiöihimme ei kerro kaikkea. Kun katsot hieman tarkemmin, löydät monta räätälöityä yksityiskohtaa yhdistettynä suomalaiseen muotokieleen. Siksi uskallamme luvata, että valitsemalla laadukkaan Temal-keittiön saat enemmän kuin keittiön: saat kodin lämpimän sydämen, jossa kaikkien on helppo hymyillä ja hyvä olla!

7 7 Sinun keittiösi sinun ehdoillasi KOTIMAINEN Temalin tuotteiden kotimaisuusaste on korkeimmillaan 98 %. Haluamme työllistää suomalaisia, rakentaa Suomea ja tarjota suomalaiseen kotiin istuvia kotimaisia ratkaisuja. DESIGN FROM FINLAND Meille on jokaisen tunteman Avainlipun lisäksi myönnetty Suomalaisen Työn Liiton muotoilumerkki Design from Finland, joka kertoo siitä, että myös tuotekehitys ja muotoilu on suomalaista. SINUN KEITTIÖSI SINUN EHDOILLASI Olemme jakaneet keittiömme kolmeen eri hintaluokkaan. Kun tiedät budjettisi, niin tiedät mistä lähteä liikkeelle. Hintaryhmät ovat kuitenkin vain viitteellisiä. Voit vapaasti valita eri hintaryhmistä ja yhdistellä hieman kalliimpaa ja edullisempaa tai pelkistetympää ja luksusta. Yhdessä keittiömyyjämme kanssa räätälöit turvallisesti juuri sinun tarpeisiisi ja budjettiisi istuvan keittiön. TEMALIN 5 CM KONSEPTI Kylpyhuoneesta tuttu suomalaiseen kotiin sopiva 5 cm välein kasvava syvyys- ja leveysmitoitus tarjoaa räätälöityä toimivuutta. MARKKINOIDEN AINOAT PIENET SYVYYDET Tarjoamme ainoana markkinoilla keittiötä viidessä eri syvyysmitassa: 40, 45, 50, 55 ja 60 cm. Nyt voit todella optimoida tilankäytön ja toimivuuden ahtaissa neliöissä, kuten cityasunnoissa ja mökillä. MAAILMAN JOHTAVAT KODINKONEMERKIT Vahvat saksalaiset Bosch ja Siemens täydentävät keittiökonseptiamme tasokkailla kodinkoneilla kaikissa hintaryhmissä laadusta tinkimättä. INNOVAATIO JA INSPIRAATIO Kehitämme jatkuvasti elämää helpottavia ratkaisuja. Haluamme ilolla ja inspiraatiolla tarjota sinulle viimeisimmät innovaatiot. KOTIMAINEN ON TERÄSTÄ Stalan ruostumattomasta teräksestä valmistetut tasot ja laaja allasmallisto kuuluvat Temalin keittiöön. KOTIINKULJETUS SISÄLTYY HINTAAN Tuomme keittiökalusteet veloituksetta suoraan ulko-ovellesi autotien päässä Manner-Suomessa (ei koske vesikuljetuksia). Halutessasi voit edullisesti erillishintaan tilata sisäänkannon keittiöösi asti. Säästät rutkasti rahaa, aikaa ja vaivaa. Luontokin kiittää, kun turhat ajot vähenevät. TOIMITETAAN RUNGOT KOOTTUINA Kaikki kalusteemme toimitetaan rungot koottuina, mikä tarkoittaa niin ajan, rahan kuin hermojenkin säästöä kalusteiden asennuksessa. LÄHELLÄ JA VASTUUNKANTAVA VUOSIENKIN JÄLKEEN Kotimaisena valmistajana olemme luotettavasti lähellä ja läsnä. Tarvittaessa voit helposti täydentää keittiötäsi tuotteillamme vuosienkin jälkeen. YKSILÖITÄVYYS Tarjoamme yksilöitävyyttä mittojen lisäksi myös emaloiduissa saareke- ja taustalevyissä, joiden värit ja kuviot voit vapaasti suunnitella. Emali on magneettinen materiaali, joten munakellot, pyyhekoukut ja veitsitelineet on helppo kiinnittää ja irrottaa. 10 VUODEN TAKUU Temal-keittiöiden kiintokalusteilla eli rungoilla ja ovilla on 10 vuoden takuu, joka kattaa mahdolliset materiaalija valmistusvirheet. Temal-hanoilla on 5 vuoden takuu. Bosch- ja Siemens-kodinkoneilla on 2 vuoden takuu. Takuuaika alkaa tuotteiden alkuperäisestä ostopäivästä. Kun haluat onnistua.

8 8 Sinun keittiösi sinun ehdoillasi 2 439, Ohjeellinen vähittäishinta sisältää kaapit, vetimet, sokkelit ja pöytätason.

9 9 Sinun keittiösi sinun ehdoillasi EveryDay EveryDay on pelkistetyin ja edullisin mallistomme, joka on luotettavaa kotimaista laatua. Valitse 5 cm välein räätälöity kosteudenkestävä keittiö kovaan käyttöön. Arjen luksusta lisäävät säädettävä vaimennus ovissa ja markkinoiden paras 3D-säätö laatikoissa. EveryDay-keittiö on saatavana kahdessa värissä, valkoisena ja mustana, sekä kahdella eri vetimellä. Yhdistettynä tiiviisti hinnoiteltuun Bosch-kodinkonepakettiin, saat keittiön joka tuo iloa arkeesi joka päivä. Taattua kotimaista Temal-laatua parhaaseen hintaan! Uskalla yhdistellä! Vaikka puhdaslinjainen EveryDay-keittiö sisältää peruskeittiön tarvittavat osat, niin mikään ei estä sinua täydentämästä kokonaisuutta. Valitse vapaasti mieleisiä osia HappyDay ja PerfectDay-valikoimista. Yksilöi tarpeesi. Tule meille, suunnitellaan yhdessä sinun keittiösi. Sinun ehdoillasi! Kun haluat onnistua.

10 10 Sinun keittiösi sinun ehdoillasi

11 11 Sinun keittiösi sinun ehdoillasi Toimivuutta pieneen keittiöön Taio lisäneliöitä pieneen keittiöön nipistämällä työtason syvyydestä. Ahtaissa tiloissa toimivuus nousee uudelle tasolle ja neliöt lisääntyvät, kun tason syvyyden tiputtaa 60 cm:stä 40 cm:iin.

12 12 Sinun keittiösi sinun ehdoillasi 6 210, Ohjeellinen vähittäishinta sisältää kaapit, vetimet ja sokkelit. Myös yläkaappien ledispotit sisältyvät hintaan. Kuvassa spotit on korvattu Cariitin lediprofiilikiskolla.

13 13 Sinun keittiösi sinun ehdoillasi HappyDay Joka kodin keittiömallisto, jossa on runsaasti värejä ja valinnanvaraa vetimissä ja ovimalleissa. Valitse 5 cm välein räätälöity keittiö ja aisti sen hiljainen laadukkuus: ovissa on säädettävä vaimennus ja laatikoissa markkinoiden paras 3D-säätö. Toimivia ratkaisuja, mietittyjä yksityiskohtia ja runsaasti elämäniloa sisältävä sarja, joka sopii jokaisen budjettiin. Bosch-kodinkonepaketti sisältää kaiken tarvittavan. Onnellinen päivä alkaa keittiöstä, joka kirjoitetaan: HappyDay! Kotimaista laatua suomalaiseen keittiöön HappyDay-keittiössä on kaikki mitä tarvitset, olipa toiveissasi sitten pienen pieni citykeittiö tai koko perheen lämmin ja sykkivä sydän. Ilon aihetta riittää, kun jokaiselle on jotakin, eikä toimivuudesta ja laadusta ole tingitty. Viimeistele suunnitelmasi yhdessä osaavan keittiöammattilaisemme kanssa. Voit jättää asennushuolet meille sinun tarvitsee vain iloita kotisi uudesta keittiöstä! Kun haluat onnistua.

14 14 Sinun keittiösi sinun ehdoillasi

15 15 Sinun keittiösi sinun ehdoillasi Aistien keittiö tuo iloa Tiesitkö, että ruoka ja juoma ovat ainoat asiat, jotka voivat aktivoida kaikki viisi aistiasi? Hajuaistilla on vahva kytkös siihen osaan aivoista, joka liittyy tuntemuksiin. Mutta jopa 70 % kehon kaikista aistisoluista on silmissä. Ei siis ole yhdentekevää, millaisen keittiön kotiisi hankit. HappyDay ratkaisee kaiken muun paitsi tuoksun: sen loihdit sinä tekemällä ruokaa rakkaudella.

16 16 Sinun keittiösi sinun ehdoillasi 8 123, Ohjeellinen vähittäishinta sisältää kaapit, vetimet, sokkelit ja yläkaappien ledispotit.

17 17 Sinun keittiösi sinun ehdoillasi Just a... PerfectDay Ylellisyyttä, joka huokuu laatua. Jännittävät yksityiskohdat sekä korkean tason toimivuus tekevät arjesta juhlan. Viimeistele keittiösi laadukkailla Siemens-kodinkoneilla. Täydellisyys henkii harmoniaa ja asuu katsojan sydämessä. Tee arjesta luksusta ja luksuksesta arkea Luo yhdessä keittiöammattilaisemme kanssa toiveidesi mukainen PerfectDay-keittiö ja räätälöi siihen sopivat kodinkoneet. Laadusta tinkimättä ja yksilöllisyyttä tavoitellen - yhdistä suomalaista kalusteosaamista saksalaiseen tekniikkaan. Yksinkertaisen täydellistä: PerfectDay on kaikki, mitä keittiösi tarvitsee. Kun haluat onnistua.

18 18 Sinun keittiösi sinun ehdoillasi

19 Uskomme, että onnellinen elämä syntyy onnellisessa kodissa. 19 Sinun keittiösi sinun ehdoillasi

20 20 Sinun keittiösi sinun ehdoillasi

21 EveryDay on pelkistetyin ja edullisin mallistomme, joka sopii jokaisen budjettiin. Valitse 5 cm välein räätälöity kosteudenkestävä keittiö kovaan käyttöön. Saatavana kahdessa värissä, valkoisena ja mustana, sekä kahdella eri vetimellä. Yhdistettynä tiiviisti hinnoiteltuun Bosch-kodinkonepakettiin, saat keittiön, joka tuo iloa arkeesi joka päivä. Sivut Joka kodin keittiömallisto, jossa on runsaasti värejä ja valinnanvaraa vetimissä ja ovimalleissa. Toimivia ratkaisuja, mietittyjä yksityiskohtia ja runsaasti elämäniloa sisältävä sarja, joka on luotettavaa kotimaista laatua. Bosch-kodinkonepaketti sisältää kaiken tarvittavan. Onnellinen päivä alkaa keittiöstä, joka kirjoitetaan: HappyDay! Sivut Ylellisyyttä, joka huokuu laatua. Jännittävät yksityiskohdat sekä korkean tason toimivuus tekevät arjesta juhlan. Viimeistele keittiösi laadukkailla Siemens-kodinkoneilla. Täydellisyys henkii harmoniaa ja asuu katsojan sydämessä. Sivut PerfectDay HappyDay EveryDay

22 22 Sinun keittiösi sinun ehdoillasi EveryDay-ovimallit Laakaovet EveryDay-vedinmallit EveryDay-laminaattitasot E01 EB Cubix Convex Valkoinen Ovet ja laatikoiden etusarjat ovat kosteudenkestävää maalattua MDF-kuitulevyä. Rungot ovat valkoista kosteudenkestävää melamiinipäällystettyä lastulevyä. Musta Ovet, laatikoiden etusarjat ja rungot ovat kosteudenkestävää puukuvioitua melamiinipäällystettyä lastulevyä. Rungon väri on valkoinen. B Musta 01 Valkoinen CR Kromi MCR Harjattu teräs EveryDay-terästasot ja altaat B Musta CR Kromi 01 Valkoinen 01 VP MK Valkoinen Taivereunalaminaattitason paksuus on 30 mm. Reunamuoto on R=4 mm Vaalea pähkinä Taivereunalaminaattitason paksuus on 30 mm. Reunamuoto on R=4 mm Musta Taivereunalaminaattitason paksuus on 30 mm. Reunamuoto on R=4 mm Syvyydet cm Stalan Seitsikkoa syvyyksissä 40, 45 ja 55 cm myy yksinoikeudella Temal! Syvyydet cm Stalan Seitsikkoa syvyyksissä 40, 45 ja 55 cm myy yksinoikeudella Temal! N-Seitsikko Stalan keittiötaso N on uusin tulokas Stalan pesupöytämaailmaan. Allas on kooltaan 34x40 cm. Allastaso saatavana syvyyksissä cm. Allaskaapin minimileveys 60 cm. L-Seitsikko Stalan L-Seitsikko isolla altaalla on huoleton käyttää. Isossa altaassa hoituu keittiön puolella suurien patojen ja kattiloiden sekä uunipeltien tiskaaminen. Allas on kooltaan 34x50 cm Allastaso saatavana syvyydessä cm. Allaskaapin minimileveys 60 cm. Lyria L40-S Lyria L40-17 Jazz Neliö / P-40PT Upotettava Jazz-allas. Tilava yksialtainen ratkaisu niin keittiöön kuin kodinhoitohuoneeseenkin. Tilasta riippuen peset altaassa astiat kuin pienet pyykitkin. Allaskaapin minimileveys 40 cm. Jazz Tempo / T-38PT Upotettava pyöreä irtoallas. Stalan allas T-38PT on oiva apu keittiössä; siinä hoituu näppärästi niin käsintiskaus kuin ruoan esivalmistelukin, kun avuksi ottaa puisen leikkuulaudan. Allaskaapin minimileveys 50 cm. Kaunis Lyria on toimiva ja raikas. Erittäin syvä allas sekä laskutason vesiroiskeita pelkäämätön muoto takaavat parhaat ominaisuudet käytölle. Moderni ja harkittu design viimeistelevät suosikkiallasmalliston ulkonäön. Allaskaapin minimileveys 40 cm. Kaunis Lyria on toimiva ja raikas. Moderni ja harkittu design viimeistelevät suosikkiallasmalliston ulkonäön. Markkinoiden syvin allas. Allaskaapin minimileveys 60 cm.

23 23 Sinun keittiösi sinun ehdoillasi EveryDay-hana EveryDay-tarvikkeet Astiakaapin tasohylly Kulmamekanismi EveryDay J Ä T E L A J I T T E L U S T A N D A R D VTT:n lect jätelajitteluvaunut hyväksymä VTT:n hyväksymä enro nimike 111 Select 3 sankoa, irtokannet ja ovivipu 35, Select 2 sankoa, irtokannet ja ovivipu TML180S 35,86 TML184S Lautashylly kuivauskaappiin Tasohylly kuivauskaappiin HT O D E L Temal-keittiöhana, W L H kromattua Temal-keittiöhana pesukoneventtiillillä, Moderni harmaa epoksipinnoi- Moderni harmaa epoksipinnoi- Puolipyöreä ritilähylly keit messinkiä kromattua messinte, joka kestää kovaa käyttöä. te, joka kestää kovaa käyttöä. tiötarvikkeille. Kulmakaapin Valmistettu Italiassa. kiä. Valmistettu Italiassa. Kaapin leveys 60 cm. Kaapin leveys 60 cm. sisältö helposti ulottuville jätelajitteluvaunut Jätelajittelu enro nimike 000 HT-96/2 ilman sankoja 002 HT-97/3 ilman sankoja 220 Sanko 10,5L Syvyydet cm7,73 9,63 1,70 Muut tarvikkeet Lisävarusteet sopivat käytettäväksi kaikkien Stalan allas- ja tasotuotteiden kanssa. O D E L W L H Temal Jätevaunu Cut-2 Cook-1 Silent-1 Silent-3 Toimitukseen sisältyy aina yksi isompi jätesanko sekä kaapin koosta riippuen yksi tai kaksi pienempää jätesankoa. Jätesankojen irrotettava suojapelti suojaa lialta ja on helppo pitää puhtaana. Syvyydet cm. Jätelajittelua yksinkertaisimmillaan. Kätevästi ulosvedettävät 10 l jätesangot. Kaapin oven minimileveys 40 cm. Syvyyksiin 55 ja 60 cm. Leikkuulauta lämpökäsiteltyä koivua. Laudassa on pehmeät liukumista estävät muovitassut. Kuumuutta kestävä, max 250 C, taipuisa silikonialusta. Materiaalina ruostumaton teräs ja silikonireunat. Tilava apuallas, joka toimii yksinään tai käytännöllisenä parina valutusastia Silent-1:n kanssa.

24 24 Sinun keittiösi sinun ehdoillasi HappyDay-ovimallit Laakaovet H01 Valkoinen Ovet ja laatikoiden etusarjat ovat kosteudenkestävää maalattua MDF-kuitulevyä. Rungot ovat kosteudenkestävää melamiinipäällystettyä lastulevyä. Rungon väri on valkoinen. 11 E SN H B Grafiitinharmaa Ovet ja laatikoiden etusarjat ovat kosteudenkestävää maalattua MDF-kuitulevyä. Rungot ovat kosteudenkestävää melamiinipäällystettyä lastulevyä. Rungon väri on valkoinen. Vaalea tammi Ovet, laatikoiden etusarjat ja rungot ovat kosteudenkestävää puukuvioitua melamiinipäällystettyä lastulevyä. Rungon väri on valkoinen. Snow Ovet, laatikoiden etusarjat ja rungot ovat kosteudenkestävää puukuvioitua melamiinipäällystettyä lastulevyä. Rungon väri on valkoinen. Harmonia Ovet, laatikoiden etusarjat ja rungot ovat kosteudenkestävää puukuvioitua melamiinipäällystettyä lastulevyä. Rungon väri on valkoinen. Musta Ovet, laatikoiden etusarjat ja rungot ovat kosteudenkestävää puukuvioitua melamiinipäällystettyä lastulevyä. Rungon väri on valkoinen. Kalvotetut laakaovet Lasiovet (vain yläkaapit) G01 Kiiltävä valkoinen G11 Kiiltävä harmaa GRR Kiiltävä punainen Kalvotettujen ovien ja laatikoiden etusarjat ovat MDF-kuitulevyä. Rungot ovat valkoista kosteudenkestävää melamiinipäällystettyä lastulevyä. GM Kiiltävä munakoiso GB Kiiltävä musta GS Kiiltävä tumma saarni Frame Alumiinikehäovi kirkkaalla lasilla. More frame Alumiinikehäovi etsatulla lasilla.

25 25 Sinun keittiösi sinun ehdoillasi HappyDay-vedinmallit Ball Cubix Doris Kansas Lungo musta HappyyDay Milo Orion Roni Saga Tessa Thea Tino Vector Stella

26 26 Sinun keittiösi sinun ehdoillasi HappyDay-terästasot ja altaat Syvyydet cm Stalan Seitsikkoa syvyyksissä 40, 45 ja 55 cm myy yksinoikeudella Temal! Syvyydet cm Stalan Seitsikkoa syvyyksissä 40, 45 ja 55 cm myy yksinoikeudella Temal! N-Seitsikko Stalan keittiötaso N on uusin tulokas Stalan pesupöytämaailmaan. Allas on kooltaan 34x40 cm. Allastaso saatavana syvyyksissä cm. Allaskaapin minimileveys 60 cm. L-Seitsikko Stalan L-Seitsikko isolla altaalla on huoleton käyttää. Isossa altaassa hoituu keittiön puolella suurien patojen ja kattiloiden sekä uunipeltien tiskaaminen. Allas on kooltaan 34x50 cm. Allastaso saatavana syvyyksissä cm. Allaskaapin minimileveys 60 cm. A-Seitsikko Stalan A-Seitsikko on varustettu kahdella tilavalla altaalla, joissa tiskaaminen sujuu huolettomasti. Allastaso saatavana syvyydessä 60 cm. Allaskaapin minimileveys 80 cm. F-Seitsikko Stalan F-Seitsikolla hoidat kätevästi sekä ruoan esivalmistelun että tiskaamisen. Apuallas, valutusastia ja leikkuulauta tuovat lisätoiminnallisuutta ruoan valmisteluun. Allastaso saatavana syvyydessä 60 cm. Allaskaapin minimileveys 60 cm. Lyria L40-S Kaunis Lyria on toimiva ja raikas. Markkinoiden syvin allas sekä laskutason vesiroiskeita pelkäämätön muoto takaavat parhaat ominaisuudet käytölle. Moderni ja harkittu design viimeistelevät suosikkiallasmalliston ulkonäön. Allaskaapin minimileveys 40 cm. Lyria L40-17 Kaunis Lyria on toimiva ja raikas. Moderni ja harkittu design viimeistelevät suosikkiallasmalliston ulkonäön. Markkinoiden syvin allas. Allaskaapin minimileveys 60 cm. Lyria L40-17S Kaunis Lyria on toimiva ja raikas. Markkinoiden syvin allas sekä laskutason vesiroiskeita pelkäämätön muoto takaavat parhaat ominaisuudet käytölle. Moderni ja harkittu design viimeistelevät suosikkiallasmalliston ulkonäön. Allaskaapin minimileveys 60 cm. Lyria L40-40 ComboM P40-50 ComboL P50-60 Kaunis Lyria on toimiva ja raikas. Moderni ja harkittu design viimeistelevät suosikkiallasmalliston ulkonäön. Markkinoiden syvin allas. Allaskaapin minimileveys 80 cm. ComboM on tilava allas pieneen tilaan. Vakiona altaassa on hana-alue ja tukeva hanatuki, joka antaa vapauden valita massiivisenkin hanan altaan seuraksi. Varustele allas mieleiseksesi lisävarustein. Allaskaapin minimileveys 50 cm. ComboL allas on syvä, tilava ja moderni allas hana-alueella. Tässä altaassa on tilaa pestä huolettomasti niin isot padat, kattilat kuin uunipellitkin. Erinomainen hanatuki mahdollistaa korkean hanan valinnan altaan yhteyteen. Allaskaapin minimileveys 60 cm.

27 27 Sinun keittiösi sinun ehdoillasi HappyDay-laminaattitasot 01 H HLK VP Valkoinen Taivereunalaminaattitason paksuus on 30 mm. Reunamuoto on R=4 mm HappyDay-hanat Hile Taivereunalaminaattitason paksuus on 30 mm. Reunamuoto on R=4 mm Harmaa lehtikuusi Taivereunalaminaattitason paksuus on 30 mm. Reunamuoto on R=4 mm Vaalea pähkinä Taivereunalaminaattitason paksuus on 30 mm. Reunamuoto on R=4 mm TE Tumma tammi Taivereunalaminaattitason paksuus on 30 mm. Reunamuoto on R=4 mm MK Musta Taivereunalaminaattitason paksuus on 30 mm. Reunamuoto on R=4 mm HappyyDay RIN885 Temal-keittiöhana ulosvedettävällä käsisuihkulla ja pesukoneventtiilillä, kromattua messinkiä. Valmistettu Italiassa. RIN887 Temal-keittiöhana pesukoneventtiilillä, kromattua messinkiä. Valmistettu Italiassa.

28 28 Sinun keittiösi sinun ehdoillasi HappyDay-valaisimet Vakiovaruste Ledispotti. Tämä valaisin on vakiona HappyDay -sarjan yläkaappien alapohjassa. Huuhto Cariitti Huuhto lediprofiilivalaisimet Huuhto LED-profiilivalaisimet ovat todella monikäyttöisiä. Huuhto valaisimet toimivat hyvin myös keittiön välitilan valaistuksessa tai niitä voidaan käyttää epäsuoraan valaistukseen kattopinnan kautta. Valaisimet tehdään määrämittaisena, jolloin haastavimmatkin kohteet onnistuvat vaivatta. HappyDay-tarvikkeet Kulmamekanismit HT Slide-out -kulmamekanismi. Erikseen ulostulevat hyllytasot tehokkaaseen kulmakaapin hyödyntämiseeen. Hyllyjen korkeus portaattomasti säädettävissä. HT HT HT HT Magic Corner -kulmamekanismi. Oven mukana liikkuvat hyllyt tuovat kulmakaapin sisällön helposti saataville. Pehmeästi sulkeutuva. Magic Comfort -kulmamekanismi. Kokonaan ulosvedettävät hyllytasot ja pehmeästi sulkeutuva mekanismi. Kapea vetovaunu pieneen tilaan. Hyllytasot kätevästi esiin kaapista. Ovikiinnitteinen, pehmeästi sulkeutuva. Oven leveys cm. Komeromekanismi. Neljä samanaikaisesti ulostulevaa säilytystasoa. Pehmeästi sulkeutuva. Leveydet 30, 40, 45 ja 50 cm.

29 29 Sinun keittiösi sinun ehdoillasi HappyDay-tarvikkeet Astiakaapin tasohylly rst Jätelajittelu Syvyydet cm Lautashylly kuivauskaappiin Lautashylly kuivauskaappiin ruostumatonta terästä. Kestävä ja tyylikäs vaihtoehto. Kaapin leveydet cm. Aterinlaatikot Tasohylly kuivauskaappiin Tasohylly kuivauskaappiin ruostumatonta terästä. Voidaan varustaa suoja-altaalla, joka kerää astioista tippuvan veden. Kestävä ja tyylikäs vaihtoehto. Kaapin leveydet cm. Temal Toimitukseen sisältyy aina yksi isompi jätesanko sekä kaapin koosta riippuen yksi tai kaksi pienempää jätesankoa. Jätesankojen irrotettava suojapelti suojaa lialta ja on helppo pitää puhtaana. Syvyydet cm. Eko-2PK Pohjakiinnitteinen ja varmatoiminen, hiljaisilla kuulakiskoilla varustettu jätelajitteluvaunu. 2 x10 l jätesangot ja ongelmajäteastia. Minimikaappileveys 30 cm ja syvyys 45 cm. Syvyydet cm. Eko-2SK Pohjakiinnitteinen ja varmatoiminen, hiljaisilla kuulakiskoilla varustettu jätelajitteluvaunu isoilla jäteastioilla. 16 ja 21 l jätesangot ja ongelmajäteastia. Minimikaappileveys 45 cm ja syvyys 50 cm. Syvyydet cm. Pyyhekuivaimet Eko-3SK Pohjakiinnitteinen ja varmatoiminen, hiljaisilla kuulakiskoilla varustettu jätelajitteluvaunu kolmella jäteastialla. 2 x 10 ja 16 l jätesangot ja ongelmajäteastia. Minimikaappileveys 45 cm ja syvyys 50 cm. Syvyydet cm. HappyyDay HT HT HT HT Flex I2 Säilytyslokero aterimille. Harmaata muovia. Kaapin leveys 30 cm. Säilytyslokero aterimille. Harmaata muovia. Kaapin leveys 40 cm. Säilytyslokero aterimille. Harmaata muovia. Kaapin leveys 50 cm. Säilytyslokero aterimille. Harmaata muovia. Kaapin leveys 60 cm. Pieneen tilaan sopiva sähkötoiminen pyyhekuivain, jossa erikseen 180 astetta kääntyvät tangot.

30 30 Sinun keittiösi sinun ehdoillasi PerfectDay-ovimallit Maalatut profiiliovet Anna Benita Cecilia Daniela Ellen Felicia Maalattu MDF-ovi alumiinivetimellä. Oven nimellisvahvuus 19 mm. Maalattu MDF-ovi. Oven nimellisvahvuus 16 mm. Maalattu MDF-ovi. Oven nimellisvahvuus 16 mm. Maalattu MDF-ovi. Oven nimellisvahvuus 16 mm. Maalattu MDF-ovi. Oven nimellisvahvuus 16 mm. Maalattu MDF-ovi. Oven nimellisvahvuus 19 mm. Profiiliovien sävymallit Puhdas valkoinen 201 (P, K) Perusvalkoinen NCS 502 Y (P, K) Kerma G 098 (P, K) Vanilja X 068 (P, K) Mocca V 111 (P, K) Vaalea harmaa H 162 (P, K) Tumma harmaa K 165 (P, K) Kitti G 487 (P, K) Latte 520 L (P, K) Lime J 452 (P, K) Roosa V 476 (P, K) Musta (P, K) Antrasiitti (P, K) Punainen (P, K) Sammalen vihreä S 049 (P, K) Vanha sininen X 143 (P, K) Sininen (P, K) Keltainen (P, K) Naava (P, K) Suklaa (P, K) P = Puolikiiltävä K = Kiiltävä

31 31 Sinun keittiösi sinun ehdoillasi Lasiovet (vain yläkaapit) K Maalattu MDF-kehäovi, kirkas lasi. AS Maalattu MDF-kehäovi, antisun harmaa lasi. ET Maalattu MDF-kehäovi, etsattu lasi. Frame Alumiinikehäoveen saatavilla kaikki lasivärit ja kalvolasit. More frame Alumiinikehäoveen saatavilla kaikki lasivärit ja kalvolasit. Lasit Kalvolasit * Kirkas Antisun harmaa Valkoinen Luonnonvalkoinen Vihreä Viininpunainen Musta Etsattu Riisipaperi Hiekkakivi Tummanruskea PerfectDay * Vain Frame ja More frame-ovimalleihin

32 32 Sinun keittiösi sinun ehdoillasi PerfectDay-vedinmallit Bella Bozzo Giro City Elba Ella Jack Libra Magna Maxim Nexux Post Piatta Ponte Renee Sabel Spiral Stilo Tacu Ticu Viola

33 33 Sinun keittiösi sinun ehdoillasi PerfectDay-terästasot ja altaat Combo S ComboS keittiötason allas on valintasi, kun tarvitset keittiöösi erillisen vesipisteen vaikkapa lieden viereen. Silent-1 valutusastia sisältyy vakiovarusteena Combo S -keittiötasoihin. Allastaso saatavana syvyydessä 60 cm. Allaskaapin minimileveys 30 cm. Combo M ComboM keittiötasossa on ajaton, pienellä kulmasäteellä varustettu allas. Silent-1 valutusastia sisältyy vakiovarusteena Combo M -keittiötasoihin Allastaso saatavana syvyydessä 60 cm. Allaskaapin minimileveys 50 cm. Combo L ComboL altaassa peset paistinpannut, kattilat ja uunipellit. Apualtaasta loihdit tarvittaessa huuhtelualtaan, jolloin pienenkin tiskin pesu sujuu huolettomasti. Silent-1 -valutusastia sisältyy vakiovarusteena Combo L -keittiötasoihin. Allastaso saatavana syvyydessä 60 cm. Allaskaapin minimileveys 60 cm. Combo D Monipuolisessa ComboD keittiötasossa yhdistyy reilu, tilava allas isoille kattiloille ja uunipelleille sekä pieni kaatoallas. Silent-1 -valutusastia sisältyy vakiovarusteena Combo D -keittiötasoihin. Allastaso saatavana syvyydessä 60 cm. Allaskaapin minimileveys 80 cm. Combo T ComboT on monipuolisia askareita varten. Varustele altaasi käytännöllisillä lisävarusteilla. Silent-1 -valutusastia sisältyy vakiovarusteena Combo -keittiötasoihin. Allastaso saatavana syvyydessä 60 cm. Allaskaapin minimileveys 80 cm. Combo CS-40 Combo CS-50 Neo N40-48 Neo N50-58 ComboM on allas, joka viihtyy tilassa kuin tilassa. Keittiössä sen äärellä sujuu niin kokkaus kuin tiskauskin. Lisävarusteina on saatavana altaan päälle täydellisesti sopiva valutusastia sekä apuallas. Allaskaapin minimileveys 50 cm. Käytännöllinen, tilava ja ajaton allas. ComboL - siinä sujuu huolettomasti sekä ruoan valmistaminen, isojenkin astioiden huuhtelu ja pesu. Varustele käytännöllisillä lisävarusteilla ja tuo enemmän työtilaa keittiöösi. Allaskaapin minimileveys 60 cm. Helppohoitoinen STALA*Neo-allasperhe on nykyaikainen ja linjakas. Joka kulmasta viimeistelty, harmoninen Neo on muotoiltu moderniksi perinteitä kunnioittaen. Vakiovarusteena hanareikä, Design-sihti ja vaijeripohjaventtiili. Allaskaapin minimileveys 50 cm. Helppohoitoinen STALA*Neo-allasperhe on nykyaikainen ja linjakas. Joka kulmasta viimeistelty, harmoninen Neo on muotoiltu moderniksi perinteitä kunnioittaen. Vakiovarusteena hanareikä, Design-sihti ja vaijeripohjaventtiili. Allaskaapin minimileveys 60 cm. CEG51-57W Helppohoitoinen, hygieeninen ja kestävä komposiittiallas. Vakiovarusteena hanareikä, Design-sihti ja vaijeripohjaventtiili. Huomioi oikeassa yläkulmassa oleva kätevä kaatoallas, jonne kaadat nesteet ison altaan ollessa käytössä. Allaskaapin minimileveys 60 cm. CEG51-57B Helppohoitoinen, hygieeninen ja kestävä komposiittiallas. Vakiovarusteena hanareikä, Design-sihti ja vaijeripohjaventtiili. Huomioi oikeassa yläkulmassa oleva kätevä kaatoallas, jonne kaadat nesteet ison altaan ollessa käytössä. Allaskaapin minimileveys 60 cm. PerfectDay

34 34 Sinun keittiösi sinun ehdoillasi PerfectDay-työtasot Laminaatit Kivitasot 01 H HLK VP TE MK Super White Valkoinen Taivereunalaminaattitason paksuus on 30 mm. Reunamuoto on R=4 mm Kivitasot Hile Taivereunalaminaattitason paksuus on 30 mm. Reunamuoto on R=4 mm Harmaa lehtikuusi Taivereunalaminaattitason paksuus on 30 mm. Reunamuoto on R=4 mm Vaalea pähkinä Taivereunalaminaattitason paksuus on 30 mm. Reunamuoto on R=4 mm PerfectDay-hanat Tumma tammi Taivereunalaminaattitason paksuus on 30 mm. Reunamuoto on R=4 mm Musta Taivereunalaminaattitason paksuus on 30 mm. Reunamuoto on R=4 mm PerfectDay-valaisimet Super White on nanotekniikan avulla valmistettu korkeakiiltoinen ja puhtaan valkoinen kvartsimateriaali. Tasovahvuus on 20 mm.. Reunamuoto R=2 vakioreuna. Silver Cloud Silver Cloud on hienostunut valkopohjainen migmatiitti, jossa on näyttäviä mustaharmaita kuvioita. Kivessä saattaa esiintyä ruskehtavia rakeita. Musta kiiltävä Musta suuntautumaton ja pienirakeinen gabro. Yleisvaikutelma tasaisen musta. Kiven tasavärisen pienipilkkuisen tekstuurin vuoksi tahratkin näkyvät heikosti. Antiikkipronssi Karkearakeinen ja suuntautumaton graniitti. Yleisvaikutelma on tumma, punertavan ruskea. Pallokuviot ja moniväriset pienet läiskät ovat yleisiä. EF186 Temal-keittiöhana pesukoneventtiilillä, taipuisa juoksuputki, kromattua messinkiä. Valmistettu Italiassa. EF884 Temal-keittiöhana ulosvedettävällä käsisuihkulla ja pesukoneventtiilillä, kromattua messinkiä. Valmistettu Italiassa. Vakiovaruste Ledispotti Tämä valaisin on vakiona PerfectDay -sarjan yläkaappien alapohjassa. Huuhto Huuhto lediprofiilivalaisimet ovat todella monikäyttöisiä. Huuhto valaisimet toimivat hyvin myös keittiön välitilan valaistuksessa tai niitä voidaan käyttää epäsuoraan valaistukseen kattopinnan kautta. Valaisimet tehdään määrämittaisena, jolloin haastavimmatkin kohteet onnistuvat vaivatta.

35 35 Sinun keittiösi sinun ehdoillasi PerfectDay-tarvikkeet Astiakaapin tasohylly rst Jätelajittelu Syvyydet cm Lautashylly kuivauskaappiin Lautashylly kuivauskaappiin ruostumatonta terästä. Kestävä ja tyylikäs vaihtoehto. Kaapin leveydet cm. Tasohylly kuivauskaappiin Tasohylly kuivauskaappiin ruostumatonta terästä. Voidaan varustaa suoja-altaalla, joka kerää astioista tippuvan veden. Kestävä ja tyylikäs vaihtoehto. Kaapin leveydet cm. Temal EkoC6-3SK EkoC8-4SK Syvyydet cm. Sivukiinnitteinen jätelajittelumekanismi, jossa 2 x 10 l ja 1 x 16 l jäteastiat. 60 cm leveään kaappiin, jonka syvyys min. 55 cm. Sivukiinnitteinen jätelajittelumekanismi, jossa 2 x 10 l ja 2 x 16 l jäteastiat. 80 cm leveään kaappiin, jonka syvyys min. 55 cm. Kulmamekanismit Pyyhekuivaimet HT Kapea vetovaunu pieneen tilaan. Hyllytasot kätevästi esiin kaapista. Ovikiinnitteinen, pehmeästi sulkeutuva. Oven leveys 15 ja 20 cm. Syvyydet cm. HT Magic Corner -kulmamekanismi. Oven mukana liikkuvat hyllyt tuovat kulmakaapin sisällön helposti saataville. Pehmeästi sulkeutuva. HT HT Velvet Magic Comfort -kulmamekanismi. Komeromekanismi. Neljä samanaikaisesti Uniikki ruotsalainen PAX-designvalai- Kokonaan ulosvedettävät hyllytasot ja ulostulevaa säilytystasoa. sin/pyyhekuivain LED-valolla. Pehmeä, pehmeästi sulkeutuva mekanismi. Pehmeästi sulkeutuva. kaareva alumiiniprofiili. Värit: musta, samppanja, hopea ja korkeakiiltoinen valkoinen. PerfectDay

36 36 Sinun keittiösi sinun ehdoillasi Kodinkoneet EveryDay-kodinkonepaketti HappyDay-kodinkonepaketti PerfectDay-kodinkonepaketti , 239, PAKETTIHINTA PAKETTIHINTA 6 495, PAKETTIHINTA DHU632USD HBA241350S PIE645B17E HB73G4541S EH875MP17E HCE722123U DWB06W452 LC97BC520 SMU50D02SK KGV36NW20 SMU58L28SK KGN36VI32 SN66L080EU KI86SAF30 Arkiaskareista mukavampaa EveryDay-paketin laadukkailla Bosch-kodinkoneilla jokapäiväinen ruoanvalmistus sujuu vaivatta ja tehokkaasti. Moneen kertaan testatut kodinkoneet hoitavat keittiön arkiaskareet luotettavasti. Todellisen kotikokin paketti HappyDay-paketin laadukkaiden ja energiatehokkaiden Bosch-kodinkoneiden avulla ruuanlaitosta tulee juhlaa. Kodinkoneiden monipuoliset ominaisuudet ja tyylikäs ulkonäkö viimeistelee keittiösi. Huom! Kodinkoneet on myös mahdollista yhdistää eri tuotesarjoihin omilla kokoonpanoilla. Täydellinen PerfectDay-keittiösi viimeistelee monipuoliset ja muotoilultaan tyylikkäät Siemens-kodinkoneet. Viihtyisä, toimiva ja tyylikäs keittiö kokoaa koko perheen ja jopa vieraat keittiöön kokkailemaan ja viettämään aikaa yhdessä.

37 37 Sinun keittiösi sinun ehdoillasi DHU632USD DHI635HSD DWB06W452 LC97BC520 DSZ6200 LZ57300 HMT75M421 Liesituuletin 60 cm. Maks. teho 300m 3 /h, kolme tehoaluetta. Metallinen rasvansuodatin, jonka voi pestä astianpesukoneessa. Hormiin liitettävä. Aktiivihiilisuodatin lisävarusteena. Kalusteisiin sijoitettava liesituuletin. Maks. teho 400m 3 /h, kolme tehoaluetta. Energiatehokas valaistus. Metallinen rasvansuodatin, jonka voi pestä astianpesukoneessa. Hormiin liitettävä. Aktiivihiilisuodatin lisävarusteena. Seinälle asennettava liesituuletin, 60 cm. Maks. teho 450m 3 /h, kolme tehoaluetta. Metallinen rasvansuodatin, jonka voi pestä astianpesukoneessa. Hormiin liitettävä. CleanAir -aktiivihiilimoduuli lisävarusteena. Seinälle asennettava liesituuletin, 90 cm. Maks. teho 740m 3 /h, kolme tehoaluetta. Keinukytkin teholle ja valaistukselle (2x25 W). Metallinen rasvansuodatin, jonka voi pestä astianpesukoneessa. Hormiin liitettävä. CleanAir- aktiivihiilimoduuli lisälisävarusteena. CleanAir -moduuli on lisävaruste liesituulettimelle DWB06W452, kun tuuletin kierrättää ilman takaisin huonetilaan. Parempi kärynpoisto ja hiljaisempi kuin perinteinen aktiivihiilisuodatin. CleanAir -moduuli on lisävaruste liesituulettimelle LC97BC520, kun tuuletin kierrättää ilman takaisin huonetilaan. Parempi kärynpoisto ja hiljaisempi kuin perinteinen aktiivihiilisuodatin. Vapaasti sijoitettava mikroaaltouuni. Uunin tilavuus 17 l. 7 automaattiohjelmaa, 5 tehoa ja 1 muistipaikka. Suuri digitaalinen näyttö. HCE722123U HBA241350S HB73G4541S HMT85ML53 HB84K552S HW1405A2 PIE645B17E Energialuokka: A. 4 HighSpeed-keittoaluetta, uunin tilavuus 72 l, uunitoimintoja 4 kpl, irrotettavat pellinkannattimet. Energialuokka: A. Uunin tilavuus 67 l, uunitoimintoja 5 kpl, paistolämpömittari, itsepuhdistuva EcoClean-pinta takaseinässä ja lapsilukitus. Kalusteisiin sijoitettava mikroaaltouuni, 60 cm. Uunin tilavuus 21 l. 7 automaattista ohjelmaa ja 5 tehoa. 2 muistipaikkaa ja suuri digitaalinen näyttö. Kalusteisiin sijoitettava mikroaaltouuni, 60 cm. Uunin tilavuus 21 l. 7 automaattista ohjelmaa ja 5 tehoa. 2 muistipaikkaa ja suuri digitaalinen näyttö. Kalusteisiin sijoitettava mikroaaltouuni, 60 cm. Uunin tilavuus 42 l. Uunitoiminnot ja mikroaaltouunitoiminnot; 5 mikroaaltotehoa, max 900 W, sekä yhdistelmäkäyttö. Lisäksi 20 automaattista ohjelmaa. Selkeä näyttö, jossa kello ja ajastintoiminnot. Säilytyslaatikko, joka asennetaan yhdistelmämikroaaltouunin HB84K552S alle, jolloin korkeus on 60 cm. Laatikossa voi säilyttää esimerkikisi uunin ja mikroaaltouunin lisävarusteita, maksimi kuormitus 25 kg. Induktiokeittotaso, 60 cm. Helppo tehonvalinta +/- valinnalla. PowerBoost-toiminto kaikille keittoalueille. Quick-Start-toiminto, lapsilukko ja turvakatkaisu. EH875MP17E SMU50D02SK SMU58L28SK SN66L080EU KGV36NW20 KGN36VI32 KI86SAF30 Induktiokeittotaso, 80 cm. Helppo tehonvalinta TouchSlider-ohjauksella. PowerBoost-toiminto kaikille keittoalueille. Quick-Start-toiminto, lapsilukko ja turvakatkaisu. FlexInduction keittoalue mukautuu erikokoisille ja muotoisille. Energialuokka: A+, 5 ohjelmaa ja käynnistysajastin 3/6/9 h. Hiljainen ja kestävä hiiliharjaton moottori. Pesuaineannostelija ja lapsilukitus. Energialuokka: A++. 5 ohjelmaa, ajastin 1-24 h ja jäljelläolevan pesuajan näyttö, erikoistoiminto: VarioSpeed-pesuajan lyhentäjä. Monipuoliset VarioFlex-korit, RackMatic-korihissi. Kolmas koritaso ruokailuvälineille. Kalustepeitteinen SpeedMatic-astianpesukone. Energialuokka: A++. 6 ohjelmaa, 2 erikoistoimintoa VarioSpeed pikapesu ja tehoalue alakorissa. Monipuoliset vario- Flex-korit, RackMatic-korihissi ja kolmas koritaso ruokailuvälineille. LowFrost-jääkaappipakastin. Energialuokka: A+. Jääkaapin tilavuus 215 l, 4 lasihyllyä, kosteudeltaan säädettävä vihanneslaatikko ja pullohylly. Pakastimen tilavuus 94 l, 3 pakastuslaatikkoa, joista 1 BigBox. Energialuokka: A++. Jääkaapin tilavuus 23 l, 4 hyllyä, kosteudeltaan säädettävä vihanneslaatikko, ChillerBox tuoreelle lihalle ja kalalle. Pakastimen tilavuus 86 l, 3 pakastuslaatikkoa. Kalustepeitteinen jääkaappipakastin. Energialuokka: A++. Jääkaapin tilavuus 194 l. Jääkaapissa 5 hyllyä, kosteudeltaan säädettävä HydroFresh-vihanneslaatikko. Pakastimen tilavuus 74 l, lisäksi pikapakastus ja hälytysjärjestelmä. LowFrost estää huurteen muodostumista.

38 38 Sinun keittiösi sinun ehdoillasi AINOASTAAN MEILTÄ! Temal kalustaa koko kodin - kylpyhuoneesta ja kodinhoitohuoneesta keittiöön VH KHH MH WC K KH OH MH S TK

39 39 Sinun keittiösi sinun ehdoillasi Ainoat kalusteet, jotka voi yksilöidä 5 cm välein! Think small, live big. Elä enemmän, vaikka neliöitä on vähemmän! Tämä on koko 5 cm-konseptimme kantava ajatus. Täytä kotisi hyvällä muotoilulla, nerokkailla ideoilla ja toimivilla ratkaisuilla. Nauti vapaudesta, jonka vain hyvin mietitty toiminnallisuus tarjoaa myös pieniin tiloihin. Kun haluat onnistua.

40 Sinun keittiösi sinun ehdoillasi Suunnittelu Purku Yhdessä keittiömyyjämme kanssa ideoit ja räätälöit tarpeidesi ja toiveidesi mukaisen keittiön aina suunnittelusta viimeistelyyn asti. Puramme tarvittaessa vanhan keittiön, viemme remonttijätteet pois ja asennamme uuden keittiösi. Näin 360º -ympyrä sulkeutuu ja on aika onnitella uuden keittiösi johdosta! Ja mikä parasta, luotettavien ammattilaistemme avulla aikataulu ja budjetti pitää. Keittiömallistoon ja eri vaihtoehtoihin vetimistä ovimalleihin voit tutustua nettisivuillamme osoitteessa Neuvonta Palvelu Luovutus Asennus Ota mitat ja piirustukset mukaasi ja tule käymään! Tai lähetä ne meille sähköpostitse, niin otamme sinuun yhteyttä ja sovitaan tapaamisesta. Sinun keittiösi -myyjä: Espoo Suomenojalla Rusthollarinkatu 6 Puh. (09) info.espoo@bauhaus.fi Oulu Kaakkurinkulmassa Kaakkurinkulma 2 Puh. (08) info.oulu@bauhaus.fi Tampere Pirkkalan ja Tampereen rajalla Palmrothintie 4 Puh. (03) info.tampere@bauhaus.fi Turku Raisiossa Myllyn vieressä Kuloistentie 1 Puh. (02) info.turku@bauhaus.fi Vantaa Tammistossa Valimotie 19 Puh. (09) info.vantaa@bauhaus.fi Tavaratalomme ovat avoinna ma - pe 7-21, la 9-18, su Katso mahdolliset poikkeukset aukioloaikoihin:

Lokakuu Sinun keittiösi. sinun ehdoillasi

Lokakuu Sinun keittiösi. sinun ehdoillasi Lokakuu 2016 Sinun keittiösi sinun ehdoillasi 2 Sinun keittiösi sinun ehdoillasi Kotisi kokoinen, elämäsi mukainen kotimainen Temal-keittiö Temal-keittiöiden ajatus perustuu yksilöllisyyteen, toiminnallisuuteen

Lisätiedot

TERÄSALTAAT. PERUSALTAAT sivut DESIGN ALTAAT sivut LISÄVARUSTEET sivu 100

TERÄSALTAAT. PERUSALTAAT sivut DESIGN ALTAAT sivut LISÄVARUSTEET sivu 100 PERUSALTAAT sivut 90-94 DESIGN ALTAAT sivut 95-99 LISÄVARUSTEET sivu 100 04/2019 PERUSALTAAT 91 Lyria altaat Lyria L40-40 119020 L40-40 2-altainen 830xx180 Allaskaapin minimileveys M80. Altaiden syvyys

Lisätiedot

LOISTE. Suunnittelijan sanoin;

LOISTE. Suunnittelijan sanoin; LKALUSTE LOISTE Suunnittelijan sanoin; Uutta Loiste-kalustemallistoa suunniteltaessa lähtökohtanani oli luoda mallisto, joka taipuu niin pieneen kuin suurempaankin kylpyhuoneeseen. Mallisto koostuu erikokoisista

Lisätiedot

form Design Function

form Design Function e r g o n o m i c s form S O L U T I O N q u a l i t y I Dd Ey naa Lm i c Design Function 2014 PERUSALTAAT DESIGN ALTAAT LISÄVARUSTEET 04/2014 PERUSALTAAT 03 Lyria altaat Lyria L40-40 119020 L40-40 2-altainen

Lisätiedot

TILAUSMALLI: 1-3 VKOA

TILAUSMALLI: 1-3 VKOA Päältä asennettava allas Allas upotetaan tasoon. Altaan reuna peittää tason reunat. Käy kaikkiin tasomateriaaleihin. Huullosasennus Altaan reuna on huulletussa altaassa samalla korkeudella tason pinnan

Lisätiedot

trend tuotetiedot ja hinnat TASOALLAS Allaskaapin hintaan sisältyy valkoinen tasoallas. Pisarareunus

trend tuotetiedot ja hinnat TASOALLAS Allaskaapin hintaan sisältyy valkoinen tasoallas. Pisarareunus trend VAKIOväriT tuotetiedot ja hinnat TOIMITUSSISÄLTÖ Valkoinen 01* ovat kosteudenkestävää maalattua MDF-kuitulevyä. Rungot ovat kosteudenkestävää melamiinipäällystettyä TASOALLAS Allaskaapin hintaan

Lisätiedot

H A N D L E S V E T I M E T

H A N D L E S V E T I M E T HANDLES 2 0 1 6 V E T I M E T VETIMET t u o t e r y h m ä01 D-VETIMET sivut 4-8 KAARIVETIMET sivut 9-13 TANKOVETIMET sivut 14-15 KUPPIVETIMET sivu 16 ANTIIKKIVETIMET sivut 17-19 NUPIT sivut 20-21 EXCLUSIVE

Lisätiedot

Peilikaapit ja peilit

Peilikaapit ja peilit Peilikaapit ja peilit VAKIOväriT Materiaalit ja toimitussisältö TOIMITUSSISÄTÖ Valkoinen * Peilikaappien ledilipat, alapohjat ja sivut sekä erilliset ledilipat ja ledilipat peilillä (lippaosa) ovat kosteudenkestävää

Lisätiedot

Liukuovivalikoiman profiilit ja ovimallit Magia

Liukuovivalikoiman profiilit ja ovimallit Magia Liukuovivalikoiman profiilit ja ovimallit Magia Magiassa on teräsprofiilit ja samanväriset teräskiskot. Oven vedin osana profiilia. Oven mukana tulee yläkiskoon asennettava oven paikoitin. Valkoinen Hopea

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone Kylpyhuonekalusteet Kylpyhuone 1 Cello on upeita kokonaisuuksia Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia ja inspiroivia ideoita suomalaiseen

Lisätiedot

LUCY HARMONY SANEERAUS LILJA SUIHKUSEINÄT NATURE

LUCY HARMONY SANEERAUS LILJA SUIHKUSEINÄT NATURE 1 HARMONY LUCY LILJA SANEERAUS NATURE SUIHKUSEINÄT 2 sisältö: 4 13 14 19 20 23 24 29 30 31 32 33 HARMONY LUCY LILJA SANEERAUS NATURE SUIHKUSEINÄT Finnmirror-kylpyhuonekalusteiden inspiraationa on Suomen

Lisätiedot

Liukuovet t ä y d e n t ä ä t i l a s i

Liukuovet t ä y d e n t ä ä t i l a s i Liukuovet täydentää tilasi Korkealaatuisten liukuoviemme tuoteperheen teräsprofiilit ovat Montreal ja Halifax. Kun haluat siron, edullisen ja laadukkaan liukuoven, Montreal tai Halifax on Sinun valintasi.

Lisätiedot

YIT Kodin ekologisemmat muutostyövaihtoehdot keittiöön

YIT Kodin ekologisemmat muutostyövaihtoehdot keittiöön YIT Kodin ekologisemmat muutostyövaihtoehdot keittiöön YIT 2 Internal Uusi asunto, vihreämpi keittiö! Puustellin ekologinen Miinus-keittiö - ajatonta muotoilua, uusia ratkaisuja Nyt voit valita muutostyönä

Lisätiedot

YIT Kodin Materiaalit. Asunto Oy Hämeenlinnan Hugo 10.5.2013

YIT Kodin Materiaalit. Asunto Oy Hämeenlinnan Hugo 10.5.2013 YIT Kodin Materiaalit Asunto Oy Hämeenlinnan Hugo 10.5.2013 KEITTIÖT Kalusteovet (Novart Petra): Milka 961, valkoinen maalattu sileä mdf-ovi A1, A3, A5, A6, A7, B21, B22 Työtaso (PETRA): VT4 VTABS Vaalea

Lisätiedot

YIT Kodin Materiaalit. Asunto Oy Lahden Pehtoori 26.3.2014

YIT Kodin Materiaalit. Asunto Oy Lahden Pehtoori 26.3.2014 YIT Kodin Materiaalit Asunto Oy Lahden Pehtoori 26.3.2014 MATERIAALIKOKONAISUUS KUURA AS.6, 8, 20, 27, 32, 34 ja 41 Kaapistot kalusteovi Milka 961, valkoinen matta, maalattu mdf Vedin SE16/RK12 runko valkoinen

Lisätiedot

Huoneiston hintaan sisältyvät materiaalit ja kodinkoneet

Huoneiston hintaan sisältyvät materiaalit ja kodinkoneet Huoneiston hintaan sisältyvät materiaalit ja kodinkoneet Kiinteistö Oy Hämeenlinnan Vanajanlinna Villas 1 8.11.2010 23.3.2011 PÄIVITYS: PYYKINPESUKONE KEITTIÖN ISOT KODINKONEET Keittotaso Jääkaappi-pakastin

Lisätiedot

YIT Kodin Materiaalit. Asunto Oy Hyvinkään Rukki, C-porras 16.5.2013

YIT Kodin Materiaalit. Asunto Oy Hyvinkään Rukki, C-porras 16.5.2013 YIT Kodin Materiaalit Asunto Oy Hyvinkään Rukki, C-porras 16.5.2013 KEITTIÖT Kalusteovet (PETRA): Kiia 951, valkoinen maalattu mdf-ovi, jossa alumiiniprofiili vetimenä Työtaso (PETRA): AT4 ATABS Antiikki

Lisätiedot

NOVA PRO SCALA. (ital. suora, suorakulmainen)

NOVA PRO SCALA. (ital. suora, suorakulmainen) NOVA PRO SCALA (ital. suora, suorakulmainen) SELKEÄ. AJATON. Nova Scala on uusi upea laatikostoratkaisu joka on saanut inspiraation suorista kulmista. Nova Pro Scala liukuu äänettömästi, avautuu kevyesti

Lisätiedot

KAUNIS KYLPYHUONE. Moderni Swing. Kaytannollinen Silvia. Perinteinen Europa ...

KAUNIS KYLPYHUONE. Moderni Swing. Kaytannollinen Silvia. Perinteinen Europa ... KAUNIS KYLPYHUONE...... Kaytannollinen Silvia Moderni Swing Perinteinen Europa Europa Vaativankin kylpyhuonekalustajan tarpeet täyttävä kokonaisuus. Kalusteet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista.

Lisätiedot

ASUNTO OY TAMPEREEN HUVITUS. Sisustusvalinnat T2H. Pirkanmaa Oy. Asunto Oy Tampereen Huvitus

ASUNTO OY TAMPEREEN HUVITUS. Sisustusvalinnat T2H. Pirkanmaa Oy. Asunto Oy Tampereen Huvitus ASUNTO OY TAMPEREEN HUVITUS Sisustusvalinnat T2H Pirkanmaa Oy Asunto Oy Tampereen Huvitus 1 Asunto Oy Tampereen Huvitus Koukkurannankatu 5 B 33870 Tampere Rakentaja pidättää oikeuden muuttaa tämän esitteen

Lisätiedot

AVAA OVI KOTIMAISELLE LAADULLE

AVAA OVI KOTIMAISELLE LAADULLE MALLISTO 2015 AVAA OVI KOTIMAISELLE LAADULLE AARIA DUO TENORI B TEMPO LYYRA & LYYRA URA SOINTU RUMBA DUURI PIANO KVARTETTI MAALATUT SÄVYT KALVOSÄVYT KESTOSUOSIKIT TARVIKKEET 1 2 4 6 7 8 10 12 14 16 17

Lisätiedot

Tuotekortit SÄILYTTIMET

Tuotekortit SÄILYTTIMET Tuotekortit SÄILYTTIMET KOMBI 2709 Kaapit Leveys 800 mm, syvyys 426 mm, korkeus 403 mm. Pystylistat 1250 ja 1985 mm. Vaakalistat 1850 ja 2500 mm. Hyllyt Leveys 800 mm, syvyys 305 mm, paksuus 22 mm. Listat:

Lisätiedot

K Y L P Y H U O N E E T

K Y L P Y H U O N E E T K Y L P Y H U O N E E T Ovimallit Duetto Fasetti Figure Harmony Krista uritettu Lido Prelude Ruutu Scala Simple Stara Vertica Yhdessä Lumme Kalla Perussävyt Puhdas valkoinen 201 Perusvalkoinen NCS 502

Lisätiedot

YIT Kodin Materiaalit. Asunto Oy Järvenpään Hehku, B-porras 17.6.2014

YIT Kodin Materiaalit. Asunto Oy Järvenpään Hehku, B-porras 17.6.2014 YIT Kodin Materiaalit Asunto Oy Järvenpään Hehku, B-porras 17.6.2014 KEITTIÖT Kalusteovet (PETRA): Milka 961, valkoinen maalattu sileä mdf-ovi B26, B27, B29, B30, B31, B32, B35, B38, B40, B43, B45 Kalusteovet

Lisätiedot

Säilytysjärjestelmien materiaalit. Järjestys muuttaa kotiisi

Säilytysjärjestelmien materiaalit. Järjestys muuttaa kotiisi Säilytysjärjestelmien materiaalit Järjestys muuttaa kotiisi Oman elämäsi näköinen ratkaisu Suomen suurimpiin liukuovi- ja säilytysjärjestelmien valmistajiin kuuluva Kirena toteuttaa asiakkaiden pieniä

Lisätiedot

Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Tumman harmaa kalvolasi s. 44

Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Tumman harmaa kalvolasi s. 44 Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Tumman harmaa kalvolasi s. 44 36 37 Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Kirkas peili & tumman harmaa kalvolasi s. 44 38 39 Ovet: Kalusteliukuovi

Lisätiedot

YIT Kodin materiaalit. Asunto Oy Hyvinkään Rukki, A-porras 28.08.2013

YIT Kodin materiaalit. Asunto Oy Hyvinkään Rukki, A-porras 28.08.2013 YIT Kodin materiaalit Asunto Oy Hyvinkään Rukki, A-porras 28.08.2013 KEITTIÖT Kalusteovet (PETRA): Kiia 951, valkoinen maalattu mdf-ovi, jossa alumiiniprofiili vetimenä A1, A2, A4, A7, A8, A10, A13, A14,

Lisätiedot

by Finnmirror Kuvasto 2014

by Finnmirror Kuvasto 2014 by Finnmirror Kuvasto 2014 Kaikella on Monitaitoinen tyrvääläinen Kaarlo Mäkinen aloitti liiketoiminnan vuonna 1923. Pääasiallisina tuotteina alkuvaiheessa olivat valokuvakehykset. Jo 1920-luvun lopulla

Lisätiedot

Uuden kodin pintamateriaalit ja varusteet

Uuden kodin pintamateriaalit ja varusteet Uuden kodin pintamateriaalit ja varusteet As Oy Pirkkalan Metsämäenhelmi 10.2.2016 Kalusteet Topi-Keittiöiden valikoimista Keittiön yläkaapit: Valkoinen suorareunainen maalattu mdfovi, Topi-Keittiöt Kosketus

Lisätiedot

TAMPEREEN KEITTIÖTUKKU. hinnasto

TAMPEREEN KEITTIÖTUKKU. hinnasto 015 TAMPEREEN KEITTIÖTUKKU hinnasto Yläkaapit Korkeat 989 Matalat 704 40,00 4 47,00 5 5 58,00 6 67,00 35,00 39,00 4 49,00 52,00 55,00 57,00 - korkeus 989-3 x säädettävä hyllytaso - korkeus 704-2 x säädettävä

Lisätiedot

YIT Kodin Materiaalit. Asunto Oy Helsingin Teräs

YIT Kodin Materiaalit. Asunto Oy Helsingin Teräs YIT Kodin Materiaalit Asunto Oy Helsingin Teräs KEITTIÖ YIT Koti: A1, A6, A15, B37, B38, B53 YIT Koti: A4, A5, A18, B48 Ovimalli ja vedin (Puustelli) Ovimalli ja vedin (Puustelli) TM10m10 maalattu mdf-laakaovi

Lisätiedot

Parasta käytännöllisyyttä: BLANCO ETAGON.

Parasta käytännöllisyyttä: BLANCO ETAGON. Jälleenmyyjäinfo maaliskuu 2017 www.lapetek.fi Parasta käytännöllisyyttä: BLANCO ETAGON. Allas kolmella tasolla. Tyylikkään käytännöllinen. BLANCO ETAGON uusi allassarja ruostumattomasta teräksestä ja

Lisätiedot

PREMIUM TÄYDELLISIÄ SÄILYTYSRATKAISUJA. SUOMEKSI.

PREMIUM TÄYDELLISIÄ SÄILYTYSRATKAISUJA. SUOMEKSI. 1 PREMIUM TÄYDELLISIÄ SÄILYTYSRATKAISUJA. SUOMEKSI. PREMIUM TÄYDELLISIÄ SÄILYTYSRATKAISUJA SUOMEKSI KIRENA PREMIUM on alusta loppuun mittatilaustyönä tehty. Juuri sinun kotiasi varten. Huippulaadukkaat

Lisätiedot

Gaala-säilytysjärjestelmät ja liukuovet 2014

Gaala-säilytysjärjestelmät ja liukuovet 2014 Gaala-säilytysjärjestelmät ja liukuovet 2014 www.gaalakeittiot.fi Kaikkialle kotiin Eteiseen Eteinen on kotisi käyntikortti. Hyvin suunnitellussa eteiskalustuksessa löytyy luontevasti paikka kengille,

Lisätiedot

Markkinoiden monipuolisin liukuovijärjestelmä - mittatilaustyönä!

Markkinoiden monipuolisin liukuovijärjestelmä - mittatilaustyönä! Markkinoiden monipuolisin liukuovijärjestelmä - mittatilaustyönä! www.softroll.fi Mallisto MALLI 1 MALLI 2 MALLI 3 MALLI 5 kirsikkakehys tapetoitu levy punainen kehys kirkas peili alumiinin värinen kehys

Lisätiedot

Kalustehelat. 002 Mekanismit. Valaisimet. Vetimet. varusteet

Kalustehelat. 002 Mekanismit. Valaisimet. Vetimet. varusteet 81 002 Mekanismit Tiivistekynnykset Pistorasiat/data/av Atk-varusteet Säilytystilan Liukuoven helat Vetimet Valaisimet Liesikuvut Keittiövarusteet Mekanismit Kalustehelat varusteet Mekanismit GRASS nostomekanismit

Lisätiedot

Pozzi-Ginori Join. Huom. Pozzi-Ginori Join -posliineissa on poikkeavat asennusmitat.

Pozzi-Ginori Join. Huom. Pozzi-Ginori Join -posliineissa on poikkeavat asennusmitat. Pozzi-Ginori Join Pozzi-Ginori Join on puhdaslinjainen ja tyylikäs tuoteperhe, jossa yhdistyvät toimivuus ja eteläeurooppalainen muotokieli. Näyttävän näköiset, lähes veistokselliset, tuotteet luovat kylpyhuoneeseen

Lisätiedot

YH Kodit Kaarinan Ritariperho

YH Kodit Kaarinan Ritariperho YH Kodit Kaarinan Ritariperho SISUSTUSMATERIAALIEN VALITSEMINEN Tässä esitteessä esittelemme asunnon hintaan kuuluvia sisustusmateriaaleja, varusteita ja laitteita. Asukkaalla on mahdollisuus valita osa

Lisätiedot

Wave juustoveitsisetti

Wave juustoveitsisetti JOULUKUVASTO 2013 2 Story Of Cheese Tammesta ja harjatusta teräksestä valmistettu setti, jossa on juustoveitsi, haarukkaotin sekä viinipullonavaaja. Pakattu kirjan muotoiseen lahjalaatikkoon, jonka kanteen

Lisätiedot

L i u k u o v i k a a p i s t o t

L i u k u o v i k a a p i s t o t Liukuovikaapistot Smart on Tank Indoorin ratkaisu kodin säilytysongelmiin. Suunnittelimme räätälöitävien säilytysjärjestelmien malliston joka sopii kaikkiin tiloihin. Kapeammat kaksioviset tai leveämmäksi

Lisätiedot

Taiteoven uudet avaukset. Tutustu koko mallistoomme! diana TURVALLISUUTTA.

Taiteoven uudet avaukset. Tutustu koko mallistoomme! diana TURVALLISUUTTA. Taiteoven uudet avaukset Tutustu koko mallistoomme! Diplomat on nyt uusi Diana!! Uusi upea Kartano. T I L A A. T Y Y L I Ä. TURVALLISUUTTA. diana Uusia ideoita tilanjakamiseen ja sisustukseen Ohessa FP-Tuotteet

Lisätiedot

OTSOSON KALUSTEET 2009 12/09

OTSOSON KALUSTEET 2009 12/09 12/09 OTSOSON KALUSTEET 2009 CLEVER Clever mallisto on muodoiltaan tyylikkään yksinkertainen. Allaskaapeissa on laadukkaat hidastimin varustetut laatikkomekanismit ja laatikon taakse on jätetty tilaa vesilukolle,

Lisätiedot

ARTTELIPUU. Suunnitteluopas

ARTTELIPUU. Suunnitteluopas ARTTELIPUU Suunnitteluopas Arttelipuun keittiöt Arttelipuu on pienehkö keittiöitä ja muita kodin kiintokalusteita valmistava puusepänverstas. Arttelipuun toiminnan perusajatus on valmistaa hyvistä materiaaleista

Lisätiedot

Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,-

Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,- SYYSTARJOUKSET KYLPYHUONEESEEN Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. D-light 70 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,- INDIGO Monien suosikki Indigo osaa muuntautua. Sen

Lisätiedot

Comea, kotimainen & laadukas Säilytysjärjestelmä

Comea, kotimainen & laadukas Säilytysjärjestelmä Comea, kotimainen & laadukas Säilytysjärjestelmä Comea on kotimainen, laadukas kolmeen mallistoon: Basic, Original ja Premium jakautuva mittatilauksena valmistettava säilytysjärjestelmä kotiovelle toimitettuna.

Lisätiedot

TARVIKETIETO syyskuu 2013 voimassa 31.10.2015 asti korvaa RT X78/662.3-38113 1 (6)

TARVIKETIETO syyskuu 2013 voimassa 31.10.2015 asti korvaa RT X78/662.3-38113 1 (6) RT CAD -kirjastot TARVIKETIETO syyskuu 2013 voimassa 31.10.2015 asti korvaa RT X78/662.3-38113 1 (6) RT 38439 552.3 Talo 2000 662.3 Talo 90 X78 laboratorio- ja terveyden... SfB Laboratoriokalusteet Is-Vet

Lisätiedot

Materiaalivalinnat (alustava)

Materiaalivalinnat (alustava) Materiaalivalinnat (alustava) Asunto Oy Orimattilan Lemmensilta 28.1.2011 PARKETIT Vaihtoehto 1 Vaihtoehto 2 Vaihtoehto 3 valkolakattu tammi, 3-sauv.lautaparketti tammi nature, 3-sauv.lautaparketti tummaksi

Lisätiedot

KYLPYHUONERAKKAUTTA -KAMPANJAVIIKOT! FORMA SÄÄSTÄ 243 ENTRE BAS SUIHKUNURKKA KYLPYHUONEKALUSTESETTI PYYHEKUIVAIN

KYLPYHUONERAKKAUTTA -KAMPANJAVIIKOT! FORMA SÄÄSTÄ 243 ENTRE BAS SUIHKUNURKKA KYLPYHUONEKALUSTESETTI PYYHEKUIVAIN KYLPYHUONERAKKAUTTA -KAMPANJAVIIKOT! FORMA KYLPYHUONEKALUSTESETTI SÄÄSTÄ 300 Esim. Forma-alaosa 60x35 valkoinen, 2 laatikolla. Fjord-pesuallas. Peili 60 cm. Lue lisää s. 4. ENTRE SUIHKUNURKKA SÄÄSTÄ 243

Lisätiedot

KYLMÄTEKNIIKKAA MODERNIIN MYYMÄLÄÄN

KYLMÄTEKNIIKKAA MODERNIIN MYYMÄLÄÄN KYLMÄTEKNIIKKAA MODERNIIN MYYMÄLÄÄN UUSI TÄYDELLINEN HUURRE BY ARNEG -KYLMÄKALUSTEMALLISTO KÄYTÄ KYLMÄÄ JÄRKEÄ KYLMÄKALUSTEHANKINNOISSA OTA KOKO URAKKA HUURTEELTA Huurre on tunnustettu kylmäalan kokonaisosaaja,

Lisätiedot

LAMINAATTI- JA PUUTASOT KAUNIIT & KESTÄVÄT TASOT. Vaikka laatu ratkaisee, tyylistäkään ei tarvitse tinkiä.

LAMINAATTI- JA PUUTASOT KAUNIIT & KESTÄVÄT TASOT. Vaikka laatu ratkaisee, tyylistäkään ei tarvitse tinkiä. LAMINAATTI- JA PUUTASOT KAUNIIT & KESTÄVÄT TASOT Vaikka laatu ratkaisee, tyylistäkään ei tarvitse tinkiä. TYÖTASOJA POLVIJÄRVELTÄ Ecolamin valmistamat työtasot tunnetaan ensiluokkaisesta laadustaan ja

Lisätiedot

As Oy Helsingin Lorenzinpuisto

As Oy Helsingin Lorenzinpuisto Huoneiston materiaali valinnat 31.12.2014 As Oy Helsingin Lorenzinpuisto Arkkitehdin näkemys Huomioithan, että kopio- ja painoteknisistä syistä esitteen materiaalien värit voivat poiketa todellisista,

Lisätiedot

Wc-kalusteet. allaskaapit peilikaapit peilit ja valopeilit wc-komerot altaat hanat suihkuseinät. Ovi Royal tammi vaakaviilu (toimitusmyynti)

Wc-kalusteet. allaskaapit peilikaapit peilit ja valopeilit wc-komerot altaat hanat suihkuseinät. Ovi Royal tammi vaakaviilu (toimitusmyynti) 2014-2015 Wc-kalusteet allaskaapit peilikaapit peilit ja valopeilit wc-komerot altaat hanat suihkuseinät Ovi Largo kiiltävä valkoinen (toimitusmyynti) Muista myös kasaus ja kuljetus! Ovi Royal tammi vaakaviilu

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Electrolux jääkaappi ERE38406X Tässä erinomainen jääkaappi dynaamisella kylmennyksellä. Dynaaminen kylmennys pitää huolen, että kaapin lämpötila on jokaisella tasolla lähes sama. Elintarvikkeiden säilyvyys

Lisätiedot

SISUSTUSVALINNAT ASUNTo oy VANTAAN AURINkoTähTI

SISUSTUSVALINNAT ASUNTo oy VANTAAN AURINkoTähTI SISUSTUSVALINNAT Asunto Oy VANTAAN AURINkOtähti Asunto Oy Vantaan Aurinkotähti Kehävuorenkuja 3 01690 Vantaa Rakentaja pidättää oikeuden muuttaa tämän esitteen tietoja ja kuvia sekä materiaaleja. Asunnonostajan

Lisätiedot

Swegon CASA Liesikuvut

Swegon CASA Liesikuvut Swegon Home Solutions Swegon CASA Liesikuvut HOME VENTILATION Swegon CASA Liesikuvut KEITTIÖN KÄRYNPOISTON UUDET RYTMIT Swegon CASA liesikuvut ovat keskeinen osa asunnon toimivaa ilmanvaihtoa. Tehokkaan

Lisätiedot

BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita

BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita www.lapetek.com Toiminnallinen muotoilu, optimaalinen tilankäyttö, helppo puhdistaa. Uusi BLANCOSELECT. Täydellinen

Lisätiedot

INARI KOIVUSARJA MASKU.COM

INARI KOIVUSARJA MASKU.COM Massiivikoivuinen Inari-sarja edustaa klassista designia korostaen puun kauniita, luonnollisia vivahteita. Sarjan parhaina ominaisuuksina mainittakoon helppo yhdisteltävyys ja korkealaatuisuus. Umpipuinen

Lisätiedot

KYLPY HUONE KALUSTEET. 100 % suomalaista työtä

KYLPY HUONE KALUSTEET. 100 % suomalaista työtä KYLPY HUONE KALUSTEET 100 % suomalaista työtä KYLPY HUONE KALUSTEET SISÄLTÖ 1. KASKI KASKI 50, KASKI 55, KASKI 60 altaat, värit, ovivärit 4-5 2. KAARNA KAARNA 60, KAARNA 90 altaat, värit, ovivärit 6-7

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Bosch jääviileäkaappi KSV36VI30 Teräksisen jääviileäkaapin käyttötilavuus on yhteensä 346 litraa, mikä riittää isonkin perheen ruokatarvikkeiden kylmäsäilytykseen. Kaapissa on seitsemän turvalasista valmistettua

Lisätiedot

YIT Kodin Materiaalit. Asunto Oy Vantaan Tuulikello 7.5.2013

YIT Kodin Materiaalit. Asunto Oy Vantaan Tuulikello 7.5.2013 YIT Kodin Materiaalit Asunto Oy Vantaan Tuulikello 7.5.2013 KEITTIÖT Kalusteovet (PETRA): Milka 961, valkoinen maalattu sileä mdf-ovi Vedin (PETRA): RS12, RST-vedin Työtaso (PETRA): WD4 WDABS Tumma Puu,

Lisätiedot

Uutuusviikko 2.-7.11.2015 Charmiamyymälöissä kautta maan

Uutuusviikko 2.-7.11.2015 Charmiamyymälöissä kautta maan Uutuusviikko 2.-7.11.2015 Charmiamyymälöissä kautta maan Uutuusovet puoleen hintaan... 2 Huippuetu Mielekonepaketin ostajille... 3 Gram-uunin ostajille induktiotaso puoleen hintaan... 4 Savo liesituuletin

Lisätiedot

Hintaan sisältyvät materiaalit Hyvä maku kaupan päälle ASUNTO OY ESPOON LUOTSI MATERIAALIVALINNAT ASUNTO B14

Hintaan sisältyvät materiaalit Hyvä maku kaupan päälle ASUNTO OY ESPOON LUOTSI MATERIAALIVALINNAT ASUNTO B14 Hintaan sisältyvät materiaalit Hyvä maku kaupan päälle ASUNTO OY ESPOON LUOTSI MATERIAALIVALINNAT ASUNTO B14 KEITTIÖKALUSTEET Kalusteovet (Novart Petra) Ronja 682B harmaa/antiikki tammi laminaattiovi antiikki

Lisätiedot

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä.

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä. Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

ABLOY VÄRIT JA PINTAMATERIAALIT

ABLOY VÄRIT JA PINTAMATERIAALIT ABLOY VÄRIT JA PINTAMATERIAALIT VIIMEISTELE KOKONAISUUS ABLOY VÄREILLÄ JA PINTAMATERIAALEILLA Oviympäristön ratkaisut ovat osa näkyvää sisustuskokonaisuutta. Koska tyyli syntyy yksityiskohdista, Abloy

Lisätiedot

AKUKOTI S I S U S T U S V A I H T O E H D O T. AKUKOTI. Kaikki oikeudet pidätetään.

AKUKOTI S I S U S T U S V A I H T O E H D O T. AKUKOTI. Kaikki oikeudet pidätetään. AKUKOTI S I S U S T U S V A I H T O E H D O T Tähän esitteeseen AKUKOTI on laatinut teille sisustussuunnittelijan avustuksella kolme sisustusvaihtoehtoa: Cosy, City ja Classic. Näiden tavoitteena on luoda

Lisätiedot

YH Kodit Kaarinan Kreivi

YH Kodit Kaarinan Kreivi YH Kodit Kaarinan Kreivi KIINTOKALUSTEET / KEITTIÖ Kalusteovi valkoinen, suorareunainen, maalattu mdf-ovi Kalusterungot, ylä- ja alasokkelit sekä mahdolliset sivutäytteet ovat valkoista melamiinia. Kalustevedin

Lisätiedot

TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO

TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO 2017 TOIMIVA DESIGN ON AJATONTA Jokaisella on se jokin huonekalu, josta emme hevillä luopuisi. Toiset esineet vain kestävät aikaa paremmin

Lisätiedot

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Ojavainiontie 4

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Ojavainiontie 4 Rakennus-Hanka Oy Asunto Oy Oulun Ojavainiontie 4 EKC50100OX Liesi Tyylikäs keraamien taso. Tilava uuni. -käyttötilavuus 62 litraa Haudutusuuni-toiminto mahdollistaa mehukkaiden ja maukkaiden ruokien valmistamisen

Lisätiedot

100 % suomalaista työtä. Kaikki kuvastossa esiintyvät hinnat sisältävät voimassaolevan alv:n.

100 % suomalaista työtä. Kaikki kuvastossa esiintyvät hinnat sisältävät voimassaolevan alv:n. TOIMITUSKULUT 100 % suomalaista työtä Kaikki kuvastossa esiintyvät hinnat sisältävät voimassaolevan alv:n. KELO 50 malli 120 kxlxs 680 x 500 x 365 malli 130 kxlxs 680 x 600 x 365 malli 140 kxlxs 680 x

Lisätiedot

gryning kalusteet kalusteet gryning

gryning kalusteet kalusteet gryning Gryning kalusteessa saat modernin klassillisen tyylin. Yksitysikohdat jotka yhdistävät klassilliset ja uudenaikaisen hienot linjat. Kauniit ja aidot materiaalit yhdistetään tarkoin valittuihin yksityiskohtiin.

Lisätiedot

AVAA OVI KOTIMAISELLE LAADULLE

AVAA OVI KOTIMAISELLE LAADULLE 1989-2014 AVAA OVI KOTIMAISELLE LAADULLE AARIA DUO TENORI B TUUBA LYYRA & LYYRA URA SOPRAANO TRUMPETTI RUMBA DUURI PIANO KVARTETTI MAALATUT SÄVYT KALVOSÄVYT KESTOSUOSIKIT TARVIKKEET SISÄLLYS AVAA OVI KOTIMAISELLE

Lisätiedot

WC-KALUSTEET. Muista myös kasaus ja kuljetus! Esitteessä vain osa valikoimasta.

WC-KALUSTEET. Muista myös kasaus ja kuljetus! Esitteessä vain osa valikoimasta. 2016 WC-KALUSTEET Allaskaapit Peilikaapit Peilit ja valopeilit Wc-komerot Altaat Hanat Suihkuseinät Muista myös kasaus ja kuljetus! Royal tammi vaakaviilu (toimitusmyynti) Meiltä saat wc-kalusteille myös

Lisätiedot

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Kuusirinne

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Kuusirinne Rakennus-Hanka Oy Asunto Oy Oulun Kuusirinne EKC50100OX Liesi Tyylikäs keraamien taso. Tilava uuni. -käyttötilavuus 62 litraa Haudutusuuni-toiminto mahdollistaa mehukkaiden ja maukkaiden ruokien valmistamisen

Lisätiedot

Alveus-altaat myös Fusion Live suunnitteluohjelmassa.

Alveus-altaat myös Fusion Live suunnitteluohjelmassa. Alveus-altaat myös Fusion Live suunnitteluohjelmassa. Alveus-altaat ovat tärkeä osa jokapäiväistä elämää, arjessa ja juhlassa. Se on huomioitu altaiden suunnittelussa ja valmistuksessa. Neljän merkittävän

Lisätiedot

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä.

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä. Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

Pintamateriaalit. Tila ja kokonaisuus. Materiaalikuvaus Hintaryhmä / valintamahdollis uudet. Tehosteseinän sävy valittavissa. Lattiamateriaali 35 /m2

Pintamateriaalit. Tila ja kokonaisuus. Materiaalikuvaus Hintaryhmä / valintamahdollis uudet. Tehosteseinän sävy valittavissa. Lattiamateriaali 35 /m2 havainnekuva havainnekuva Osmo mattalumi Tammiparketti vaalea Pintamateriaalit Tila ja kokonaisuus Materiaalikuvaus Hintaryhmä / valintamahdollis uudet Lattialaatta 10x10 Kivi Antracite Rapattu valkoinen

Lisätiedot

YH Kodit Turun Kielonrinne

YH Kodit Turun Kielonrinne YH Kodit Turun Kielonrinne KIINTOKALUSTEET / KEITTIÖ Kalusteovi valkoinen, suorareunainen mdf-levy Kalusterungot, ylä- ja alasokkelit sekä mahdolliset sivutäytteet ovat valkoista melamiinia. Vedin Rst

Lisätiedot

OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT. Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet

OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT. Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet SUOMI Lisätietoja takuuvihkosessa TURVALLISUUS Kaapit on kiinnitettävä seinään. Erilaisiin seinämateriaaleihin tarvitaan erilaiset kiinnikkeet.

Lisätiedot

Trendinä sisustus kasvaa edelleen. Yhä useampi meistä edellyttää kauniiden värien ja pintojen lisäksi kestävyyttä, toimivuutta ja helppoa arkea.

Trendinä sisustus kasvaa edelleen. Yhä useampi meistä edellyttää kauniiden värien ja pintojen lisäksi kestävyyttä, toimivuutta ja helppoa arkea. Intro IN 25 maitolasi, kehysovi valkoinen (589 ), IN 22 maitolasi, kehysovi valkoinen (429 ) sekä IN 27 maitolasi, kehysovi valkoinen (289 ), vetimet ja jalat alumiini Trendinä sisustus kasvaa edelleen.

Lisätiedot

YH-Asumisoikeus Länsi Oy Raision Kaislaniitty

YH-Asumisoikeus Länsi Oy Raision Kaislaniitty YH-Asumisoikeus Länsi Oy Raision Kaislaniitty SISUSTUSMATERIAALIEN VALITSEMINEN Tässä esitteessä esittelemme asunnon hintaan kuuluvia sisustusmateriaaleja, varusteita ja laitteita. Asukkaalla on mahdollisuus

Lisätiedot

Swegon CASA. -liesikuvut. Keittiön kärynpoiston uudet rytmit. Blues Pop Salsa Tango. www.swegon.com/casa

Swegon CASA. -liesikuvut. Keittiön kärynpoiston uudet rytmit. Blues Pop Salsa Tango. www.swegon.com/casa Swegon CASA Keittiön kärynpoiston uudet rytmit -liesikuvut Blues Pop Salsa Tango www.swegon.com/casa Teemana tehokas kärynpoisto Swegon CASA UUTUUDET Blues Moderni ja tyylikäs liesikupu huoltovapailla

Lisätiedot

Voit tilata välitilat mittavalmiina.

Voit tilata välitilat mittavalmiina. VÄLITILAKUOSIT 106 VÄLITILAKUOSIT Voit tilata välitilat mittavalmiina. Valkoinen Kiiltävä valkoinen Vaalea lehti Tumma lehti Vaalea kide Pastelli mosaiikki Vaalea kalkkikivi Harjattu harmaa 107 VÄLITILAKUOSIT

Lisätiedot

TILAUSMALLI: 1-3 VKOA

TILAUSMALLI: 1-3 VKOA Päältä asennettava allas Allas upotetaan tasoon. Altaan reuna peittää tason reunat. Käy kaikkiin tasomateriaaleihin. Huullosasennus Altaan reuna on huulletussa altaassa samalla korkeudella tason pinnan

Lisätiedot

Miksi Valmistuli? Valmistuli huolehtii kaikesta. Kattavin valikoima. Kerralla valmiiksi

Miksi Valmistuli? Valmistuli huolehtii kaikesta. Kattavin valikoima. Kerralla valmiiksi + = Kontio 1 Miksi Valmistuli? Valmistuli huolehtii kaikesta Valmistulen henkilökunta huolehtii kaikista talotoimitukseen liittyvistä tulisij a-asioista. Laadukkaaseen palveluun kuuluu sinulle sopivan

Lisätiedot

Teemme sinulle keittiön.

Teemme sinulle keittiön. Teemme sinulle keittiön. 2 3 Tyytyväinen asiakas tekee työstä tekemisen arvoista. Verstaan tarina. Nordic Kaluste on Saarelan veljesten puutyöverstaan jalanjäljille perustettu yritys. Veljekset Saarela

Lisätiedot

MALLISTO SÄILYTYSRATKAISUT

MALLISTO SÄILYTYSRATKAISUT MALLISTO SÄILYTYSRATKAISUT Kun kaikki on järjestyksessä, arkikin sujuu helpommin. Nixi-liukuovijärjestelmällä ratkaiset kodin kaikki säilytykseen liittyvät ongelmat tyylillä. Kodin sisustuksen viimeistelevät

Lisätiedot

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu.

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu. Pesualtaat Olkoonpa altaasi valinnan lähtökohta säilytystilojen maksimointi, altaan helppohoitoisuus, ulkonäkö tai vaikka seinän rakenne, löytyy sinulle valikoimastamme sopiva ratkaisu. Runsas tuotevalikoimamme

Lisätiedot

Taiteilijan näkemys

Taiteilijan näkemys Asunto Oy Kivistön Höylä, Vantaa S I S U S T U S VA L I N N AT Taiteilijan näkemys 1 TUOHI selkeälinjainen sisustustyyli, jossa vaalea värimaailma ja luonnon materiaalit toistuvat huoneiston kaikissa tiloissa.

Lisätiedot

ASUNTO OY VANTAAN POLKA. Sisustusvalinnat Asunto Oy Vantaan Polka

ASUNTO OY VANTAAN POLKA. Sisustusvalinnat Asunto Oy Vantaan Polka ASUNTO OY VANTAAN POLKA Sisustusvalinnat 1 Asunto Oy Vantaan Polka Asunto Oy Vantaan Polka Jaspiskuja 18 01700 Vantaa Rakentaja pidättää oikeuden muuttaa tämän esitteen tietoja ja kuvia sekä materiaaleja.

Lisätiedot

JUURI SELLAINEN KOTI KUIN HALUAT LAPPLI KALUSTEET

JUURI SELLAINEN KOTI KUIN HALUAT LAPPLI KALUSTEET JUURI SELLAINEN KOTI KUIN HALUAT LAPPLI KALUSTEET Keittiöt ja kiintokalusteet mittojen mukaan... 3 Näin tehdään juuri sinun kotiisi sopivat kalusteet... 5 Maalatut kalusteovet... 8 Puukuosi- ja struktuuriovet...

Lisätiedot

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin TULISIJAT Nautinnollisiin hetkiin NOVELTY TAKKA KOTA Novelty takan moderni ja hillitty design sopii moneen tilaan. Novelty takka luovuttaa lämmön nopeasti. Takan päällä olevassa vuolukivilaatassa on reikiä

Lisätiedot

ASUNTO OY TAMPEREEN HELLA. Sisustusvalinnat Asunto Oy Tampereen Hella

ASUNTO OY TAMPEREEN HELLA. Sisustusvalinnat Asunto Oy Tampereen Hella ASUNTO OY TAMPEREEN HELLA Sisustusvalinnat 1 Asunto Oy Tampereen Hella Asunto Oy Tampereen Hella Koukkurannankatu 6B 33870 Tampere Rakentaja pidättää oikeuden muuttaa tämän esitteen tietoja ja kuvia sekä

Lisätiedot

ARK 4 Huonekorttiselostus

ARK 4 Huonekorttiselostus ARK 4 Huonekorttiselostus NÄS A-kulma Pieneläinklinikka Satakunnankatu 23, Finnpark Oy tekijä Jarmo Viljakka JV 30.10.2009 tarjouspyyntöjä varten JV RAKENNUSKALUSTEET, -VARUSTEET JA LAITTEET 3 1 Yleistä

Lisätiedot

Hintaan sisältyvät materiaalit Hyvä maku kaupan päälle ASUNTO OY ESPOON LUOTSI MATERIAALIVALINNAT ASUNNOT A3 JA B10

Hintaan sisältyvät materiaalit Hyvä maku kaupan päälle ASUNTO OY ESPOON LUOTSI MATERIAALIVALINNAT ASUNNOT A3 JA B10 Hintaan sisältyvät materiaalit Hyvä maku kaupan päälle ASUNTO OY ESPOON LUOTSI MATERIAALIVALINNAT ASUNNOT A3 JA B10 MATERIAALIKOKONAISUUS asunnot A3 ja B10 Kaapistot (Novart Petra) kalusteovi: valkoinen

Lisätiedot

Swegon CASA Liesikuvut

Swegon CASA Liesikuvut Swegon CASA Liesikuvut Keittiön kärynpoiston uudet rytmit Uuden Swegon Casa -liesikupumalliston ansiosta kaikki sujuu keittiön raikkaassa ilmapiirissä kuin tanssi. Moderni Blues, sutjakka Salsa, tehokas

Lisätiedot

745,- 635,- Joy matala pöytätaso 70 musta, laatikko, opaalinmusta graniittitaso. Tuotenro 30700-B3 (Suositushinta 797,-) 885,- 2 205,-

745,- 635,- Joy matala pöytätaso 70 musta, laatikko, opaalinmusta graniittitaso. Tuotenro 30700-B3 (Suositushinta 797,-) 885,- 2 205,- KYLPYHUONE- IDEAT: JOY KAMPANJA, JOKA OTTAA MUODOT HALTUUN. SUORAAN SVEDBERGSIN IDEAKIRJASTA 25. lokakuuta - 21. marraskuuta 2010 Joy korkea kaappi 153x35 musta, ovi, laatikko. Tuotenro 35340. (Suositushinta

Lisätiedot

Viihtyisä koti puiston reunalla Ruskeasanta on viihtyisä ja luonnonläheinen asuinalue, josta on hyvät kulkuyhteydet sekä Hesinkiin että Espooseen.

Viihtyisä koti puiston reunalla Ruskeasanta on viihtyisä ja luonnonläheinen asuinalue, josta on hyvät kulkuyhteydet sekä Hesinkiin että Espooseen. Viihtyisä koti puiston reunalla Ruskeasanta on viihtyisä ja luonnonläheinen asuinalue, josta on hyvät kulkuyhteydet sekä Hesinkiin että Espooseen Paritalo, Vantaa, Ruskeasanta, Laakotie 4 B Huoneita Asunto

Lisätiedot

Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa

Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa KODINKONEET K Pyrolyysiuuni Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa Pyrolyysipuhdistustoiminto Lämpötila-alue 30ºC - 250ºC Nopea esilämmitys Sisäänpainettavat käyttökytkimet Digitaalinen näyttö;

Lisätiedot

liukuovijärjestelmät

liukuovijärjestelmät 36 UUTTA 2011 Mukava liukuovijärjestelmät Mellanon Mukava on täysin uusi ja innovatiivinen liukuovirunkojärjestelmä, jonka mittamuuntuvuus sekä asentamisen helppous ja nopeus täytyy todeta omin silmin!

Lisätiedot

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Ihmisille, joilla on luonnetta. Ja niille, jotka nauttivat hyvistä asioista. Haluatko vahvan, raikkaan tunteen uuteen kylpyhuoneeseesi. Geberit Monolith -saniteettimoduuleilla

Lisätiedot