KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro Kunnanvirasto, valtuustosali

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro Kunnanvirasto, valtuustosali"

Transkriptio

1 KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro Kokousaika klo Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka pj toimi puheenjohtajana) vpj x = läsnä - = poissa Markku Toikkanen Esko Pelkonen Virpi Piispanen Arja Rekonen Juha Urpilainen (x) (x) (x) (x) (x) Henkilökohtaiset varajäsenet: Tapio Pekkarinen Ilpo Linna Jaana Nykvist-Pekkarinen Sirpa Kinnunen Olavi Tuikkanen () () () () () Kunnanvaltuuston puheenjohtajisto Muut saapuvilla olleet (ja läsnäolon peruste) pj I vpj Manu Toikkanen Joonas Kinnunen Pekka Kanervio Marja Lehtonen (x) (x) (x) (x) kunnanjohtaja pöytäkirjanpitäjä Laillisuus ja Kokous todetaan laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. päätösvaltaisuus Käsitellyt asiat :t Pöytäkirjan Tarkastusvuorossa ovat Esko Pelkonen ja Virpi Piispanen tarkastustapa (paikka, Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin aika, tarkastajien valinta) Tarkastus toimitetaan kunnanvirastossa kokouksen jälkeen Puheenjohtaja Pöytäkirja tarkastettu ja hyväksytty (Pöytäkirjan lehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme) Allekirjoitukset Pöytäkirja yleisesti nähtävänä Markku Toikkanen Marja Lehtonen Tarkastusaika: Esko Pelkonen Virpi Piispanen Paikka ja aika Kinnulan kunnanvirasto, klo 9 15 Allekirjoitus Kunnanjohtaja Pekka Kanervio

2 Nro ASIALISTA 327 KESKUSVAALILAUTAKUNNAN JÄRJESTÄYTYMINEN JA SIHTEERIN OTTAMINEN KINNULAN NUORISOVALTUUSTON SÄÄNNÖT TÄYTTÖLUPA MUSIIKIN PÄÄTOIMISEN TUNTIOPETTAJAN YHTEISVIR- KAAN KUNNANJOHTAJAN VIRAN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN TEKNISEN LAUTAKUNNAN LISÄTALOUSARVIO TALOUSARVION V TAKSAT/KUNNALLISTEKNISET LAITOKSET VIITASAAREN ALUEEN MUSIIKKIOPISTON JOHTOKUNNAN JÄSEN ALKAVAKSI VALTUUSTOKAUDEKSI KUNNALTA SAAMATTA JÄÄNYT ETUOIKEUTETTU SAATAVA, PV-PUTKITUS OY:N KONKURSSIPESÄ, VAKUUTUSYHTIÖN PÄÄTÖS YMPÄRISTÖLAUTAKUNNAN V TALOUSARVIO JA VUOSIEN TALOUSSUUNNITELMAN VAHVISTAMINEN ETUOSTO-OIKEUDEN KÄYTTÄMINEN KUNNANHALLITUKSELLE SAAPUNEET PÖYTÄKIRJAT JA KIRJEET TEHTYJÄ VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSIÄ MUUT MAHDOLLISET ASIAT

3 Nro KESKUSVAALILAUTAKUNNAN JÄRJESTÄYTYMINEN JA SIHTEERIN OTTA- MINEN Keskusvaalilautakunta Vaalilain 13 : n mukaan valtuusto asettaa toimikaudekseen kunnan keskusvaalilautakunnan. Keskusvaalilautakuntaan kuuluu puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja kolme muuta jäsentä sekä tarpeellinen määrä varajäseniä, joita on kuitenkin oltava vähintään 5. Varajäsenet on asettava siihen järjestykseen, jossa he tulevat jäsenten sijaan. Sekä jäsenten että varajäsenten tulee mahdollisuuksien mukaan edustaa kunnassa edellisissä kuntavaaleissa ehdokkaita asettaneita äänestäjäryhmiä. Jäsen tai varajäsen, joka keskusvaalilautakunnalle toimitetun ehdokashakemuksen mukaan on asetettu puolueen tai valitsijayhdistyksen ehdokkaaksi, ei voi osallistua keskusvaalilautakunnan työskentelyyn kyseisissä vaaleissa. Kinnulan kunnanvaltuusto on kokouksessaan ( 39) valinnut keskusvaalilautakunnan. Keskusvaalilautakuntaan kuuluvat seuraavat jäsenet sekä varajäsenet (varajäsenet ovat kutsumisjärjestyksessä): (kutsumisjärjestys) Ilpo Leppänen, pj. Seija Paananen, vjäs. Mikko Ihanti, vpj. Kari Taipale, vjäs. Seija Pekkarinen (Peltola) Mari Muhonen, vjäs. Allan Pekkarinen Arvo Mäntylä, vjäs. Kirsti Häkkinen Toni Kinnunen, vjäs. Vaalilain (2016/361) 14 :n mukaan kunnan keskusvaalilautakunta on päätösvaltainen viisijäsenisenä. Jos varajäsen on kuollut taikka estynyt tai esteellinen, saa kunnanhallitus tarvittaessa määrätä väliaikaisen varajäsenen. Kunnan keskusvaalilautakunnan jäsenen ja varajäsenen esteellisyydestä säädetään hallintolain :ssä. Vaalilain 14 :n mukaan kunnan keskusvaalilautakunta ottaa itselleen sihteerin ja muun tarvittavan henkilöstön sekä päättää muiden kuin sen kokouksiin tässä laissa tarkoitettujen tehtäviensä vuoksi osallistumaan oikeutettujen henkilöiden läsnäolo- ja puheoikeudesta kokouksissaan.

4 Nro Kunnan keskusvaalilautakuntaan ei sovelleta kuntalaissa tarkoitetun hallintosäännön määräyksiä kunnanhallituksen edustajan ja kunnanjohtajan tai pormestarin läsnäolo- ja puheoikeudesta kokouksissa eikä oikeudesta ottaa asia ylemmän toimielimen käsiteltäväksi. Vuonna 2018 järjestetään presidentinvaalit ( ) sekä maakuntavaalit lokakuussa. Vaalien järjestämistä varten on nimettävä keskusvaalilautakunnan toimintaa varten sihteeri. Kinnulan kunnassa keskusvaalilautakunnan sihteerinä on toiminut kunnansihteeri, hallintojohtaja tai muu vastaavan nimikkeinen keskustoimiston viranhaltija. Kunnansihteeri Marja Lehtonen on lupautunut toimimaan keskusvaalilautakunnan sihteerinä, mikäli keskusvaalilautakunta näin katsoo. Marja Lehtonen on toiminut keskusvaalilautakunnan sihteerinä vuodesta 2012 alkaen (kunnallisvaalit, presidentinvaalit, EU-vaalit, eduskuntavaalit sekä kevään 2017 kuntavaalit) Vuoden 2018 presidentinvaalin järjestämistä varten on nimettävä keskusvaalilautakunnalle sihteeri. Keskusvaalilautakunta Keskusvaalilautakunta: 1) toteaa että kunnanvaltuusto on vaalilain 13 :n nojalla asettanut keskusvaalilautakunnan toimikaudekseen ja että asettamispäätöksen (kvalt ) mukaan kunnan keskusvaalilautakuntaan kuuluvat: Ilpo Leppänen, pj. Mikko Ihanti, vpj. Seija Pekkarinen (Peltola) Allan Pekkarinen Kirsti Häkkinen (kutsumisjärjestys) Seija Paananen, vjäs. Kari Taipale, vjäs. Mari Muhonen, vjäs. Arvo Mäntylä, vjäs. Toni Kinnunen, vjäs. 2) päättää ottaa kunnansihteeri Marja Lehtosen keskusvaalilautakunnan sihteeriksi vuoden 2018 presidentinvaalin järjestämistä varten ja saattaa ottamisen kunnanhallitukselle tiedoksi. Päätös Toimenpiteet , 327 Keskusvaalilautakunta hyväksyi päätösehdotuksen. OTE ja tiedoksi kunnanhallitukselle Vaalilain 14 :n mukaan kunnan keskusvaalilautakunta ottaa itselleen sihteerin ja muun tarvittavan henkilöstön sekä päättää muiden kuin sen kokouksiin tässä laissa tarkoitettujen tehtäviensä vuoksi osallistumaan oikeutettujen henkilöiden läsnäolo- ja puheoikeudesta kokouksissaan.

5 Nro Keskusvaalilautakunta on päättänyt ottaa kunnansihteeri Marja Lehtosen keskusvaalilautakunnan sihteeriksi vuoden 2018 presidentinvaalin järjestämistä varten. Valmistelija: kunnanjohtaja Pekka Kanervio, puh Kunnanjohtajan päätösehdotus: merkitsee tiedoksi, että keskusvaalilautakunta on ottanut itselleen sihteeriksi Marja Lehtosen vuoden 2018 presidentinvaalin järjestämistä varten. Muutoksenhakukielto (valmistelua)

6 Nro KINNULAN NUORISOVALTUUSTON SÄÄNNÖT Sivistyslautakunta Liite 5 Kinnulan nuorisovaltuuston säännöt Kinnulan sivistyslautakunnalle on toimitettu nuorisovaltuuston säännöt edelleen Kinnulan kunnanhallitukselle hyväksyttäviksi. Valmistelija: Johanna Tupila, puh vs. sivistysjohtajan päätösehdotus Päätös Toimenpiteet Muutoksenhaku , 328 Sivistyslautakunta lähettää Kinnulan kunnan Nuorisovaltuuston säännöt kunnanhallitukselle hyväksyttäviksi. Sivistyslautakunta esittää kunnanhallitukselle nuorisovaltuuston 10 järkeistämistä; mihin toimielimiin ja kuinka monta nuorta sekä kuka nimeää? Puheenjohtajalla (varapuheenjohtajalla) on mahdollisuus osallistua jokaisen toimielimen kokoukseen. Lisäksi jokaiseen toimielimeen nimetään yksi edustaja. Samalla periaatteella kuin kunnanhallituksen edustajat ovat lautakunnissa olisi hyvä lähtökohta. Ote kunnanhallitus Oikaisuvaatimus Liite 1, Nuorisovaltuusto Kinnulan nuorisovaltuusto on laatinut Kinnulan nuorisovaltuuston säännöt. Kinnulan sivistyslautakunta on käsitellyt säännöt kokouksessaan , jättäen päätökseensä suosituksen omaisen kannanoton sääntöjen mahdollisesta muuttamisesta. Sääntöjen kohdassa 10 mukaan kunnan toimielimiin nuorisovaltuuston edustajiksi ensisijaisesti tulisi puheenjohtaja tai varapuheenjohtaja. Nuorisovaltuusto voi kuitenkin asettaa jonkun muun jäsenen nuorisovaltuuston edustajaksi kunnan toimielimiin. Tätä voisi olla hyvä noudattaakin. Perusteluna on, että toimielinten määrä on melkoinen ja siten yhden ihmisen ja hänen varajäsenensä osallistumistaakka voisi nousta liian suureksi. Olisi myös tärkeää, että useammalla nuorisovaltuuston jäsenellä olisi mahdollisuus päästä tutustumaan kunnalliseen päätöksentekoon. Koska nuorisovaltuuston säännöt tämän sallivat, ei niissä ole muuttamisen tarvetta. Kunnan hallintosääntö pitää korjata siihen muotoon, että se antaa nuorisovaltuuston edustajalle mahdollisuuden osallistua eri toimielimien kokouksiin.

7 Nro Valmistelija: kunnanjohtaja Pekka Kanervio, puh Kunnanjohtajan päätösehdotus: 1) hyväksyy liitteen 1 mukaiset nuorisovaltuuston säännöt 2) esittää valtuustolle, että se hyväksyy liitteen 1 mukaiset nuorisovaltuuston säännöt 3) velvoittaa viranhaltijat valmistelemaan tarvittavat hallintosäännön muutokset, kun nuorisovaltuuston säännöt on hyväksytty valtuustossa. Seuraavaan valtuustoon Muutoksenhakukielto (valmistelua)

8 Nro TÄYTTÖLUPA MUSIIKIN PÄÄTOIMISEN TUNTIOPETTAJAN YHTEISVIR- KAAN Sivistyslautakunta Kinnulan perusopetuksessa ja lukiossa musiikin määräaikaista tuntiopettajan tehtävää hoitaa Salla Puputti. Hänellä on 10,1 h/viikko opetusvelvollisuus. Salla Puputti toimii musiikin tuntiopettajana myös Reisjärven kunnassa 12,3 h/viikko. Tuntiopettaja on päätoiminen, jos hän opettaa yhdessä koulussa tai oppilaitoksessa vähintään 16 luokkatuntia myös, jos hän opettaa useammassa kuin yhdessä koulussa tai oppilaitoksessa tuntiopettajana yhteensä vähintään 16 luokkatuntia viikossa. Eri työnantajan oppitunnit lasketaan yhteen päätoimisuutta varten, jos tuntiopettaja antaa selvityksen työnantajalle muiden työnantajien oppitunneista ennen palvelusuhteen alkua. Päätoimisen tuntiopettajan opetusvelvollisuus on sama kuin vastaavan viranhaltijan opetusvelvollisuus. Valmistelija: Johanna Tupila puh vs. sivistysjohtajan päätösehdotus Päätös Toimenpiteet Muutoksenhaku , 329 Sivistyslautakunta pyytää kunnanhallitukselta täyttölupaa päätoimisen tuntiopettajan virka, musiikki, toistaiseksi alkaen , sijoituspaikka perusopetus ja lukio Kinnula, virka yhteisvirkana Reisjärven kunnan kanssa, jolloin eri työnantajan oppitunnit lasketaan yhteen päätoimisuutta varten. Sivistyslautakunta hyväksyi vs. sivistysjohtajan päätösehdotuksen. Ote: asianosainen ja palkanlaskija, kunnanhallitus Oikaisuvaatimus Kinnulan kunnassa ei ole päätoimisen musiikin tuntiopettajan virkaa, johon voisi pyytää täyttölupaa. Valmistelija: kunnanjohtaja Pekka Kanervio, puh Kunnanjohtajan päätösehdotus: Kinnulan kunnanhallitus ei myönnä täyttölupaa päätoimisen musiikin tuntiopettajan virkaan, koska kunnassa ei ole sellaista virkaa. OTE sivistysjohtaja Oikaisuvaatimus

9 Nro KUNNANJOHTAJAN VIRAN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN , 330 Kinnulan nykyisen kunnanjohtajan viran määräaikaisuus päättyy Voimassa olevan kuntalain 24 :n mukaan kunnan hallintoa, taloudenhoitoa sekä muuta toimintaa johtaa kunnanhallituksen alaisena kunnanjohtaja tai pormestari. Kinnulan kunnan hallintosäännön osan I (hallinnon ja toiminnan järjestäminen) luvun 2 (kunnan johtaminen) 1 :n mukaan kunnanjohtaja johtaa kunnanhallituksen alaisena kunnan hallintoa, taloudenhoitoa ja muuta toimintaa. Kuntalain 41 :n ja Kinnulan kunnan hallintosäännön osan I (hallinnon ja toiminnan järjestäminen) luvun 8 (toimivalta henkilöstöasioissa) 10 :n mukaan valtuusto valitsee kunnanjohtajan sekä määrittää kunnanjohtajan palkan. Kunnanjohtaja voidaan valita joko toistaiseksi tai valtuuston päättämäksi määräajaksi ja hän on virkasuhteessa kuntaan. Laki kunnallisesta viranhaltijasta 2. luvun 3 :n mukaan viranhaltija otetaan virkasuhteeseen toistaiseksi tai määräajaksi. Viranhaltija voidaan ottaa määräajaksi vain viranhaltijan omasta pyynnöstä tai jos määräajaksi ottamisesta on erikseen säädetty taikka tehtävän luonne, sijaisuus, avoinna olevaan virkasuhteeseen kuuluvien tehtävien hoidon järjestäminen tai muu näihin rinnastettava kunnan toimintaan liittyvä määräaikaista virkasuhdetta edellyttävä seikka sitä vaatii. Kunnallisen viranhaltijalain 5 :n mukaan kunnanjohtajan virkaan voidaan suostumuksensa nojalla ottaa sellainenkin henkilö, joka ei ole hakenut sitä ja jonka kelpoisuudesta on esitetty selvitys. Kinnulan kunnan hallintosäännön osan I (hallinnon ja toiminnan järjestäminen) luvun 8 (toimivalta henkilöstöasioissa) 6 :n mukaan kunnanjohtajan kelpoisuusvaatimuksista päättää valtuusto. Valtuusto päättää myös viran auki julistamiseen liittyvistä muista asioista kuten koeajan määräämisestä ja koeajan pituudesta. Kinnulan kunnan hallintosäännön I osan (hallinnon ja toiminnan järjestäminen) luvun 8 (toimivalta henkilöstöasioissa) 8 :n mukaan viran tai työsuhteen julistaa haettavaksi valinnasta päättävä viranomainen huomioiden kunnanhallituksen mahdollisen täyttölupamenettelyn. Kun valinnasta päättävä viranomainen on valtuusto, viran tai työsuhteen julistaa kuitenkin haettavaksi kunnanhallitus. Kuntalain 42 :n mukaan kunnan ja kunnanjohtajan on tehtävä johtaja sopimus, jossa sovitaan johtamisen edellytyksistä. Johtajasopimukseen voidaan ottaa määräyksiä kunnanjohtajan ja kunnanhallituksen puheenjohtajan työnjaosta kunnan johtamisessa ottaen huomioon mitä hallintosäännössä määrätään.

10 Nro Valmistelija: kunnansihteeri Marja Lehtonen, puh Kunnansihteerin päätösehdotus: päättää ja esittää edelleen kunnanvaltuustolle päätettäväksi, että Kinnulan kunnan kunnanjohtajan virka laitetaan haettavaksi seuraavin kelpoisuus- ja hakuehdoin: 1) Virka täytetään joko toistaiseksi tai määräajaksi 2) Viran täytössä on mahdollista soveltaa 6 kk:n koeaikaa 3) Viran kelpoisuusehdoksi määritellään: - tehtävään soveltuva ylempi tiedekorkeakoulututkinto - käytännön työelämässä hankittu hyvä perehtyneisyys kunnallishallintoon ja -talouteen sekä kokemus vaativista johtamistehtävistä 4) Muodollisten kelpoisuusehtojen lisäksi hakuilmoitukseen laitetaan maininta muista arvostettavista ominaisuuksista, kuten hyvät vuorovaikutustaidot, elinkeinoelämän tuntemus ja yhteistyötaidot. 5) Virkaan voidaan valita myös henkilö, joka on ennen vaalin suorittamista antanut suostumuksen virkaan ja jonka kelpoisuudesta on esitetty selvitys. Seuraavaan valtuustoon Muutoksenhakukielto (valmistelua)

11 Nro TEKNISEN LAUTAKUNNAN LISÄTALOUSARVIO 2017 Tekninen lautakunta , 56 vs. kunnanrakennusmestarin päätösehdotus Päätös Toimenpiteet Vuoden 2017 talousarviossa on teollisuustilojen (kaukolämpö- ja muoviputkihallit) on vuokratuloja budjetoitu on päätöksillään myöntänyt huojennuksia teollisuustilojen vuokriin vuodelle Vuokratulot ovat olleet vuodelta 2017 elokuun loppuun kahdeksan kuukauden ajalta eli /kk. Mikäli vuokrataso on loppuvuoden samalla tasolla, niin tältä vuodelta kokonaisvuokratulot olisivat Vuokratulomenetys teollisuustilojen osalta tekniselle lautakunnalle on n vuonna Kinnulan tekninen lautakunta hyväksyy ja esittää edelleen kunnanhallituksen ja kunnanvaltuuston hyväksyttäväksi lisämäärärahan teknisen lautakunnan talousarvioon 2017 teollisuustilojen vuokratulojen kattamiseen. Kinnulan tekninen lautakunta hyväksyy vs. kunnanrakennusmestarin päätösesityksen. Tiedoksi kunnanhallitukselle Muutoksenhaku , 331 Koko kunnan talousarvio on negatiivinen, joten talousarviota voidaan vain korjata, mutta siirrettäviä määrärahoja ei ole. Kunta ei käytä lainarahaa taloutensa pönkittämiseksi. Esitetty lisätalousarvio on tehty huonoilla pohjaselvityksillä. Teknisen toimen olisi ollut syytä huomioida, että ilman päätöksiäkin vuokratulot olisivat jääneet saamatta tyhjästä toimitilasta ja samalla tavalla vaikuttaneet niin teknisen toimen kuin Kinnulan kunnankin tilinpäätökseen. Konkurssista johtuen teollisuushallista ei olisi ollut saatavissa kuin lyhyt muutaman kuukauden korvaus. Konkurssipesä olisi maksanut vuokraa vain siltä ajalta kuin tuotantolaitteet olisivat olleet hallissa säilytyksessä. Konkurssipesällä ei ole sellaisia varoja, joilla voitaisiin maksaa edes alkuvuoden teollisen toiminnan vuokrasaatavia. Näistä tulee todennäköisimmin alaskirjaus, jonka tekee kunnanhallitus. esittää tarvittaessa myös talousarviomuutosta, jos alaskirjauksen seurauksena olisi selkeä talousarvion tuloksen muuttuminen huonompaa suuntaan. Nämä toimet vaikuttaisivat myös teknisen toimen talousarvioon. Jos vuokratuottojen laskeminen aiheuttaa tekniselle toimelle tilanteen, jossa se ei voisi saavuttaa sille asetettua tulosta, voi tekninen toimi pyytää

12 Nro lisätalousarviossa tämän huomioimista, niin että lisätalousarviolla tulostavoitetta muutetaan. Mahdollinen tappio katetaan aikaisempien vuosien taseeseen kertyneestä voitosta. Syyskuun lopun tilanteessa teknisen toimen tulos oli alle tulostavoitteen noin Toimintatuotto olivat alle tulostavoitteen, josta vuokrat selittävä vain Teknisen toimen toimintatuottojen laskua kompensoi toimintakulujen lasku noin Valmistelija: kunnanjohtaja Pekka Kanervio, puh Kunnanjohtajan päätösehdotus: palauttaa asian uudelleen valmisteltavaksi tekniseen toimeen. Teknisen toimen on välittömästi selvitettävä talousarvionsa toteutuminen kokonaisuutena sekä tulojen että menojen osalta, ja arvioitava vuoden tuloksen toteutumista siinä valossa. Jos tulosennuste näyttää selvästi jäävän tavoitteesta, tekninen toimen on toimittava talousarvion täytäntöönpano-ohjeen mukaisesti. OTE vs. kunnanrakennusmestari Muutoksenhakukielto (valmistelua)

13 Nro TALOUSARVION V TAKSAT/KUNNALLISTEKNISET LAITOKSET Tekninen lautakunta , 63 Liite 5. ja 6. Kaukolämmön myyntiarvio 6000 Mwh, veden myyntiarvio m3, viemäriveden vastaanottoarvio m3 sekä sako- ja umpikaivolietteiden vastaanottoarvio 650 m3. Kaukolämmön maksuihin ei korotusta. Vesihuollon kulutus, perus- ja liittymismaksuihin sekä lietteiden vastaanottomaksuihin ei muutoksia pl. jäteveden kulutusmaksuun vajaan 3 % korotus johtuen mm. ennakoitavissa olevista saneerauksista tuleville vuosille (uuden jäteveden puhdistamon rakentaminen tai siirtoviemärilinjan rakentaminen). Vesihuoltolaitoksen maksutaksat: Liite 6. Vesilaitos: v v v Kulutusmaksu 1,08 /m3 1,08 /m3 1,08 /m3 Perusmaksu 90,00 /v 90,00 /v 90,00 /v -lisämittari 20,00 /v 20,00 /v 20,00 /v Liittymismaksu 1,40 /k-m2 1,40 /k-m2 1,40 /k-m2 (k-m2 x 6 x 1,40 /k-m2) -min.liittymä/ok-talo max.liittymä/ok-talo min.loma-asuntoliittymä (yli 50 k-m2:n osalta lisätään, k-m2 x 12 x 1,40 /k-m2) -max.loma-asuntoliittymä navettaliittymä 700,00 700,00 700,00 Jätevesilaitos: v v v Kulutusmaksu 2,14 /m3 2,14 /m3 2,20 /m3 Umpikaivoliete 12,00 /m2 12,00 /m2 12,00 /m2 Sakokaivoliete 20,00 /m2 20,00 /m2 20,00 /m2 Perusmaksu 90,00 /v 90,00 /v 90,00 /v Liittymismaksu 1,40 /k-m2 1,40 /k-m2 1,40 /k-m2 (k-m2 x 6 x 1,40 /k-m2) -min.liittymä/ok-talo max.liittymä/ok-talo min.loma-asuntoliittymä (yli 50 k-m2:n osalta lisätään, k-m2 x 12 x 1,40 /k-m2) -max.loma-asuntoliittymä navettaliittymä (karjakeittiö/wc) Perusmaksu vesi- ja viemärilaitos yht. 160,00 /v 160,00 /v 160,00 /v

14 Nro viemärilaitoksen toiminta-alueella, asemakaava-alueen ulkopuolella, kiinteistöviemärin rakentamiskustannukset ovat Kiinteistö omistaa mahdollisesti rakennettavan kiinteistöpumppaamon ja vastaa pumppaamon sähköistyksen rakentamisesta sekä kiinteistöpumppaamosta aiheutuvista huolto-, uusimis- ja sähkökustannuksista. Kinnulan kunnan viemärilaitos määrittelee kiinteistön pumppaamon/viettoviemärin liittymiskohdan. Kaukolämpölaitoksen maksutaksat: Liite 5. Kaukolämpölaitos: v v v Kulutusmaksu 56,26 /Mwh 56,26 /Mwh 56,26 /Mwh Perusmaksu Omakoti- ja paritalon perusmaksu / tehomaksu perustuu kiinteistön liittymistehoon. Tarvittava teho voidaan laskea rakennuksen tilavuudesta W/m3. Muiden kiinteistöjen osalta perusmaksu muodostuu liittyjän toimittaman lämmitystehontarve laskennan mukaan. Liittymismaksu Omakoti- ja paritalojen liittymismaksu on 2500 (alv 0 %). Muiden kiinteistöjen osalta liittymismaksu muodostuu liittyjän toimittaman lämmitystehontarvelaskennan mukaan. Valokuidun tulosyksikkö: Kunnan liittymän hinta 650,00, palvelun tuottajan liittymis- ja palvelumaksu erillisen sopimuksen mukaan. Yllä mainittuihin taksoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero. vs. kunnanrakennusmestarin päätösehdotus Päätös Toimenpiteet Tekninen lautakunta hyväksyy kunnallisteknisten laitosten taksat ja esittää ne edelleen kunnanhallituksen ja kunnanvaltuuston hyväksyttäväksi. Tekninen hyväksyi vs. kunnanrakennusmestarin päätösesityksen Tiedoksi kunnanhallitukselle Muutoksenhaku , 332 Liite 2, Vesihuoltolaitostaksat Liite 3, Lämpölaitostaksat

15 Nro Vesihuoltolaitoksen maksutaksat: Liite 2. +A1:E49 Vesilaitos: v v v Kulutusmaksu 1,08 /m3 1,08 /m3 1,08 /m3 Perusmaksu 90,00 /v 90,00 /v 90,00 /v -lisämittari 20,00 /v 20,00 /v 20,00 /v Liittymismaksu 1,40 /k-m2 1,40 /k-m2 1,40 /k-m2 (k-m2 x 6 x 1,40 /k-m2) -min.liittymä/ok-talo max.liittymä/ok-talo min.loma-asuntoliittymä (yli 50 k-m2:n osalta lisätään, k-m2 x 12 x 1,40 /k-m2) -max.loma-asuntoliittymä navettaliittymä 700,00 700,00 700,00 Jätevesilaitos: v v v Kulutusmaksu 2,14 /m3 2,14 /m3 2,20 /m3 Umpikaivoliete 12,00 /m2 12,00 /m2 12,00 /m2 Sakokaivoliete 20,00 /m2 20,00 /m2 20,00 /m2 Perusmaksu 90,00 /v 90,00 /v 90,00 /v Liittymismaksu 1,40 /k-m2 1,40 /k-m2 1,40 /k-m2 (k-m2 x 6 x 1,40 /k-m2) -min.liittymä/ok-talo max.liittymä/ok-talo min.loma-asuntoliittymä (yli 50 k-m2:n osalta lisätään, k-m2 x 12 x 1,40 /k-m2) -max.loma-asuntoliittymä navettaliittymä (karjakeittiö/wc) Perusmaksu: vesi- ja viemärilaitos yht. 160,00 /v 160,00 /v 160,00 /v - viemärilaitoksen toiminta-alueella, asemakaava-alueen ulkopuolella, kiinteistöviemärin rakentamiskustannukset ovat Kiinteistö omistaa mahdollisesti rakennettavan kiinteistöpumppaamon ja vastaa pumppaamon sähköistyksen rakentamisesta sekä kiinteistöpumppaamosta aiheutuvista huolto-, uusimis- ja sähkökustannuksista. Kinnulan kunnan viemärilaitos määrittelee kiinteistön pumppaamon/viettoviemärin liittymiskohdan. Kaukolämpölaitoksen maksutaksat: Liite 3. Kaukolämpölaitos : v v v Kulutusmaksu 56,26 /Mwh 56,26 /Mwh 56,26 /Mwh Perusmaksu Omakoti- ja paritalon perusmaksu / tehomaksu perustuu kiinteistön liittymistehoon. Tarvittava teho voidaan laskea rakennuksen tilavuudesta W/m3. Muiden kiinteistöjen osalta perusmaksu muodostuu liittyjän toimittaman lämmitystehontarve laskennan mukaan. Liittymismaksu Omakoti- ja paritalojen liittymismaksu on 2500 (alv 0 %). Muiden kiinteistöjen osalta liittymismaksu muodostuu liittyjän toimittaman lämmitystehon tarvelaskennan mukaan. Valokuidun tulosyksikkö: Kunnan liittymän hinta 650,00, palvelun tuottajan liittymis- ja palvelumaksu erillisen sopimuksen mukaan. Yllä oleviin taksoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvolisävero.

16 Nro Valmistelija: kunnanjohtaja Pekka Kanervio, puh Kunnanjohtajan päätösehdotus: hyväksyy kunnallisteknisten laitosten taksat ja esittää ne edelleen kunnanvaltuuston hyväksyttäväksi. Seuraavaan valtuustoon Muutoksenhakukielto (valmistelua)

17 Nro VIITASAAREN ALUEEN MUSIIKKIOPISTON JOHTOKUNNAN JÄSEN ALKAVAKSI VALTUUSTOKAUDEKSI Kinnulan kunnanhallitus on hyväksynyt sopimuksen musiikin perusopetuksen järjestämisestä Viitasaaren alueen musiikkiopistossa. Kinnulan kunnalla on yksi paikka musiikkiopiston johtokunnassa. Valmistelija: kunnanjohtaja Pekka Kanervio, puh Kunnanjohtajan päätösehdotus Päätös Toimenpiteet esittää valtuustolle, että kunnanvaltuusto valitsee Viitasaaren alueen musiikkiopiston johtokuntaan jäsenen ja hänelle henkilökohtaisen varajäsenen. hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen. Uudelle valtuustolle päätettäväksi Muutoksenhaku Muutoksenhakukielto (valmistelua) Kunnanvaltuusto Kunnanhallituksen päätösehdotussaaren alueen musiikkiopiston johtokuntaan jäsenen ja hänelle henkilö- esittää valtuustolle, että kunnanvaltuusto valitsee Viitakohtaisen varajäsenen. Kalevi Kinnunen esitti Keskustan SDP:n ryhmien esityksenä, että Viitasaaren musiikkiopiston johtokuntaan valitaan jäseneksi Tiina Kuiva- niemi ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Marjatta Räihä. Kunnanvaltuusto hyväksyi yksimielisesti Kalevi Kinnusen esityksen (ryhmäesitys) Kunnanjohtajan päätösehdotus: OTE valituille Valitusosoitus Kuntien Viitasaaren musiikkiopiston johtokunnan kuntien edustajien valinta tuotti tuloksen, jossa tasa-arvolain mukainen jakauma ei toteutunut. Viitasaaren ja Pihtiputaan edustajat ovat jo miehiä. Lestijärvi ei vaihda edustajaansa, joten Keiteleen on vaihdettava varajäsenen osalta mieheen ja Kinnulan kunnan varsinaisen jäsenen osalta mieheen. esittää valtuustolle, että kunnanvaltuusto valitsee Viitasaaren alueen musiikkiopiston johtokunnan jäsenen ja hänelle henkilökohtaisen varajäsenen. Varsinaisen jäsenen osalta valinnassa on noudatettava tasa-arvovaatimusta, joten jäsenen tulee olla mies.

18 Nro Seuraavaan valtuustoon Muutoksenhakukielto (valmistelua)

19 Nro KUNNALTA SAAMATTA JÄÄNYT ETUOIKEUTETTU SAATAVA, PV-PUTKITUS OY:N KONKURSSIPESÄ, VAKUUTUSYHTIÖN PÄÄTÖS , 334 Liite 4, Korvauspäätös Kinnulan kunta on joutunut vaatimaan saataviaan konkurssipesältä jälkikäteen, koska kuntaa ei oltu kutsuttu konkurssipesän lopetuskokoukseen, eikä kokouksen pöytäkirjaa toimitettu kunnalle. Pesään tehtiin sen epäselvyyksistä johtuen hallinnon erityistarkastus konkurssivalvonnan puolesta. Vakuutusyhtiö maksaa tehdystä virheestä johtuen 75 % syntyneestä vahingosta pesänhoitajan vastuuvakuutuksesta. Valmistelija: kunnanjohtaja Pekka Kanervio, puh Kunnanjohtajan päätösehdotus: 1) merkitsee tiedoksi vakuutusyhtiön maksaman korvauksen konkurssipesän saatavista 2) päättää, että konkurssipesän käsittely päättyy kunnan osalta tähän Muutoksenhakukielto kohdan 1 osalta (valmistelua) Oikaisuvaatimus kohdan 2 osalta

20 Nro YMPÄRISTÖLAUTAKUNNAN V TALOUSARVIO JA VUOSIEN TA- LOUSSUUNNITELMAN VAHVISTAMINEN , 335 Liite 5, Ympäristölautakunta Liite 6, Kuntakohtaiset Liite 7, Talousarvioteksti Liite 8, Eläinyksikkötaulukko Liite 9, Budjettiluvut Liite 10, Talousarvio Viitasaaren kaupunki on lähettänyt kunnanhallitukselle tiedoksi ympäristölautakunnan v talousarvion ja vuosien taloussuunnitelman vahvistamisen. Valmistelija: kunnanjohtaja Pekka Kanervio, puh Kunnanjohtajan päätösehdotus: Kinnulan kunnanhallitus merkitsee tiedoksi ympäristölautakunnan v talousarvion ja vuosien taloussuunnitelman vahvistamisen. Muutoksenhakukielto (valmistelua)

21 Nro ETUOSTO-OIKEUDEN KÄYTTÄMINEN Etuostolain 9 :n mukaisesti kunnan tulee ilmoittaa etuosto-oikeuden käyttämisestä, joka sillä tietyin edellytyksin on kunnassa sijaitsevan kiinteistön kaupassa, kolmen kuukauden kuluessa luovutuskirjan oikeaksi todistamisesta. Kaupanvahvistajat ovat lähettäneet kunnalle ilmoituksensa seuraavista tehdyistä kiinteistökaupoista: 1. Kiint: , Koivurinne Pinta-ala: 2110 m2 Sijainti: Kinnula Hinta: ,00 KK pvm: Kiint: , Puroniitty Pinta-ala: m2 Sijainti: Kinnula Hinta: ,00 KK pvm: Kiint: , Tolppa Pinta-ala: 2380 m2 Sijainti: Kinnula Hinta: 4 999,00 KK pvm: Valmistelija: kunnanjohtaja Pekka Kanervio, puh Kunnanjohtajan päätösehdotus: merkitsee tehdyt kiinteistönluovutusilmoitukset tiedoksi eikä käytä etuosto-oikeuttaan niiden osalta. Muutoksenhakukielto (valmistelua)

22 Nro KUNNANHALLITUKSELLE SAAPUNEET PÖYTÄKIRJAT JA KIRJEET , 337 Seuraavat kokouspöytäkirjat ja kirjeet ovat saapuneet kunnanhallitukselle. SAAPUNEET PÖYTÄKIRJAT JA OTTEET: Kärki ja järki edellä -ilta , muistio Wiitaunionin perusturvan talousseminaari ja Elinkeinolautakunta Sote- ja maakuntauudistuksen johtoryhmän pöytäkirja Keski-Pohjanmaan liitto, Maakuntahallitus Keski-Suomen liitto, Maakuntahallitus Seudun johtoryhmä Sivistyslautakunta Keskusvaalilautakunta osa pykälistä tulossa tiedoksi hallitukselle Viitasaaren kaupunki, OTE: Perusturvalautakunta Perusturvalautakunnan talousarvio vuodelle 2018 ja taloussuunnitelma vuosille / Viitasaari Jyväskylä kaupunki, K-S pelastuslaitos -liikelaitoksen johtokunta Keskusvaalilautakunta Perusturvajaos Viitasaaren kaupunki, Ympäristölautakunta Pihtiputaan kunta,

23 Nro OTE: , Seutukunnan kehittämisen kuntaraha 2018 SAAPUNEET KIRJEET: Keuruun kaupunki, Maksullisen lomittaja-avun tuntihinnan subventointi - käsitellään elinkeinolautakunnassa ELY, Pohjavesialueiden suojelusuunnitelman laadintaan jaettavat avustukset - käsitellään teknisessä lautakunnassa AVI, Vuoden 2018 äitienpäivän kunniamerkkiesitykset mennessä - perusturvalautakunnalta tullut esitys OP, Ilmoitus takausvastuun päättymisestä, Kinnulan vuokratalot Oy Intrum Justitia, Valtakirjapyyntö OPH, Kutsu: Yhdessä osaamista ja luottamusta seuraavat sata vuotta tilaisuus Helsingissä KSSHP, Vuoden 2018 talousarvion valmistelu MML, Määräys kiinteistötoimituksen uskotun miehen palkkion, korvausten ja päivärahan määräytymisperusteista ja määristä Sammakkokangas, Kutsu: Ylimääräinen yhtiökokous mahdollinen ohjeistus edustajalle ELY, Ohje: Avustukset vesien- ja merenhoidon sekä vesistö- ja kalastustoimenpiteiden toteuttamiseen AVI, Etsivää nuorisotyötä koskeva valtionavustus, käyttöajan pidennys

24 Nro Valmistelija: kunnanjohtaja Pekka Kanervio, puh Kunnanjohtajan päätösehdotus: merkitsee edellä mainitut kokouspöytäkirjat ja kirjeet tiedokseen. Muutoksenhakukielto (valmistelua)

25 Nro TEHTYJÄ VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSIÄ , 338 Kunnanjohtajan päätösehdotus: Kunnanhallituksen puheenjohtaja: :t - Kunnanjohtaja: :t Kunnansihteeri: :t Sosiaalijohtaja: :t - Johtava hoitaja: :t - Ylilääkäri: :t - merkitsee tehdyt viranhaltijapäätökset tiedokseen, eikä käytä niiden osalta otto-oikeuttaan. Muutoksenhakukielto (valmistelua)

26 Nro MUUT MAHDOLLISET ASIAT , 339 Kunnanjohtajan päätösehdotus: päättää keskustella muista mahdollisista asioista. Muutoksenhakukielto (valmistelua)

Paikka ja aika Kinnulan kunnanvirasto klo Virka-asema

Paikka ja aika Kinnulan kunnanvirasto klo Virka-asema Kunnanvaltuusto Nro 10 / 7.12.2017 221 Kokousaika Torstaina 7.12.2017 klo 19.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Valtuutettu Toikkanen

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro Nro 11 13.10.2016 110 Kokousaika Torstai 13.10.2016 klo 18.00 19.27 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet: Henkilökohtaiset

Lisätiedot

Paikka ja aika Kinnulan kunnanvirasto klo Virka-asema

Paikka ja aika Kinnulan kunnanvirasto klo Virka-asema Kunnanvaltuusto Nro 10 / 7.12.2017 221 Kokousaika Torstaina 7.12.2017 klo 19.00 20.42 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Valtuutettu

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro Kunnanvirasto, valtuustosali

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro Kunnanvirasto, valtuustosali KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 20 6.11.2017 612 Kokousaika 6.11.2017 klo 17.00 19.21 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka pj

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 86 Tekninen lautakunta Nro 10 08.10.2015. (x) (x) (x) (x) (-) (-) (-)

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 86 Tekninen lautakunta Nro 10 08.10.2015. (x) (x) (x) (x) (-) (-) (-) KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 86 Nro 10 08.10.2015 Kokousaika Torstai 08.10.2015 klo 18.00 20.23 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 05/15.11.2012 58

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 05/15.11.2012 58 Nro 05/15.11.2012 58 Kokousaika 15.11.2012 klo 19.00 19.42 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Valtuutettu Paikalla.klo 17:0019:00

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 9, jatkokokous

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 9, jatkokokous KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 9, jatkokokous 24.4.2018 Kokousaika 24.4.2018 klo 13.00 17.15 (Kokouksen 23.4.2018 klo 17.00 19.26 jatkokokous) Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 25 10.12.2018 599 Kokousaika 10.12.2018 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi

Lisätiedot

Paikka ja aika Kinnulan kunnanvirasto klo Virka-asema

Paikka ja aika Kinnulan kunnanvirasto klo Virka-asema Kunnanvaltuusto Nro 11 / 12.12.2017 236 Kokousaika Tiistaina 12.12.2017 klo 12.00 Kokouspaikka Koulukeskus, liikuntasali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Valtuutettu Toikkanen

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 15 20.05.2013 277. Henkilökohtaiset varajäsenet

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 15 20.05.2013 277. Henkilökohtaiset varajäsenet KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 15 20.05.2013 277 Kokousaika 20.05.2013 klo 10.00 11.03 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 11 6.9.2018 131 Kokousaika Torstai 6.9.2018 klo 15.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro Kokousaika klo

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro Kokousaika klo KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 7 27.3.2017 180 + Kokousaika 27.3.2017 klo 17.00 19.17+ Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 11 6.9.2018 140 Kokousaika Torstai 6.9.2018 klo 15.30 16.35 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro Kunnanvirasto, valtuustosali

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro Kunnanvirasto, valtuustosali KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 23 15.12.2017 691 Kokousaika 15.12.2017 klo 15.00 18.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 6 22.5.2018 Kokousaika Tiistai 22.5.2018 klo 20.00 - Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 6 22.5.2018 Kokousaika Tiistai 22.5.2018 klo 20.00 21.17 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 21 7.12.2015 607

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 21 7.12.2015 607 KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 21 7.12.2015 607 Kokousaika 7.12.2015 klo 17.00 21.15 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali. Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 75 Tekninen lautakunta Nro (x) (x) (-) (x) (x)

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 75 Tekninen lautakunta Nro (x) (x) (-) (x) (x) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 75 Kokousaika Torstaina 22.11.2018 klo 17.00 18.45 Kokouspaikka Kunnanvirasto, teknisen toimen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 29 / 2009 397 Kokousaika 19.10.2009 klo 16.00 19.25 (iltakoulu 16.00 18.10, 18.20 19.25) Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

.kxxlo 17:00-19:00. x x x x. x x x x x x x x x x x x x. x x x x - x. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

.kxxlo 17:00-19:00. x x x x. x x x x x x x x x x x x x. x x x x - x. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Kokousaika Torstai 07.02.2013 klo 19.00 19.52 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Valtuutettu Paikalla.kxxlo 17:00-19:00 Varajäsen

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 12 20.9.2018 140 Kokousaika Torstai 20.9.2018 klo 17.00 18.28 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (-) (x) (x) (-)

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (-) (x) (x) (-) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 20/15.10.2012 299 Kokousaika 15.10.2012 klo 17.00 20.24 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro (x) (-) (x) (-) (x) (-) (-)

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro (x) (-) (x) (-) (x) (-) (-) KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3 5.3.2015 Kokousaika Torstai 5.3.2015 klo 17.00 18.01 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali. Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

Paikka ja aika Kunnantoimistolla klo Allekirjoitus

Paikka ja aika Kunnantoimistolla klo Allekirjoitus KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA Nro 8 14.8.2017 Kokousaika 14.8.2017 klo 18.00 19.08 Kokouspaikka Biologian luokka, Keskuskoulu, Kinnula Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet:

Lisätiedot

Paikka ja aika Kunnantoimistolla klo Allekirjoitus

Paikka ja aika Kunnantoimistolla klo Allekirjoitus KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA Nro 8 14.8.2017 Kokousaika 14.8.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Biologian luokka, Keskuskoulu, Kinnula Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet: Varajäsenet:

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 10 / 2009 192 Kokousaika 23.03.2009 klo 17.00 17.50 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 25 10.12.2018 599 Kokousaika 10.12.2018 klo 17.00 18.38*** Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 54 Tekninen lautakunta Nro (x) (x) (-) (x) (x)

KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 54 Tekninen lautakunta Nro (x) (x) (-) (x) (x) KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 54 Kokousaika Tiistaina 28.8.2018 klo 17.00 18.04 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet: Henkilökohtaiset

Lisätiedot

Paikka ja aika Kunnantoimistolla klo Allekirjoitus

Paikka ja aika Kunnantoimistolla klo Allekirjoitus KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA Nro 10 19.9.2017 Kokousaika 19.9.2017 klo 17.00 Kokouspaikka Biologian luokka, Keskuskoulu, Kinnula Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet:

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro (x) (x) (x) (x) (-) Juha Urpilainen. (x)

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro (x) (x) (x) (x) (-) Juha Urpilainen. (x) KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 12 4.6.2018 273 Kokousaika 4.6.2018 klo 12.00 13.03 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 02/07.02.2013 32

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 02/07.02.2013 32 Nro 02/07.02.2013 32 Kokousaika Torstai 07.02.2013 klo 19.00 19.52 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Valtuutettu Paikalla.klo 17:00-19:00

Lisätiedot

Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi. Asiat Pöytäkirjan Pöytäkirjan tarkastajiksi valitaan sivistyslautakunnan jäsenet:

Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi. Asiat Pöytäkirjan Pöytäkirjan tarkastajiksi valitaan sivistyslautakunnan jäsenet: KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11/19.11.2013 Kokousaika Tiistai 19.11.2013 klo 19.00 21.46 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kinnulan

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro

KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro Nro 8 31.10.2017 61 Kokousaika Tiistai 31.10.2017 klo 18.00-20.01 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet: Henkilökohtaiset varajäsenet:

Lisätiedot

Paikka ja aika Keskuskoululla klo Allekirjoitus

Paikka ja aika Keskuskoululla klo Allekirjoitus KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta Nro 13 7.12.2017 Kokousaika 7.12.2017 klo 16.30-17.52 Kokouspaikka Biologian luokka, Keskuskoulu, Kinnula Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro (x) (x) (x) (-) Juha Urpilainen. Manu Toikkanen Joonas Kinnunen

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro (x) (x) (x) (-) Juha Urpilainen. Manu Toikkanen Joonas Kinnunen KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 15 16.7.2018 330 Kokousaika 16.7.2018 klo 17.00 18.25 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 8/

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 8/ Kunnanvaltuusto Nro 8/13.11.2014 122 Kokousaika Torstai 13.11.2014 klo 19.00 20.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Valtuutettu

Lisätiedot

30.07.2012 klo 17.00 19.43 Kunnanvirasto, valtuustosali. Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (x) (x) (-) (x)

30.07.2012 klo 17.00 19.43 Kunnanvirasto, valtuustosali. Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (x) (x) (-) (x) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 13/30.07.2012 203 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä - = poissa 30.07.2012 klo 17.00 19.43 Kunnanvirasto,

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 10/

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 10/ KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 10/ 2009 143 Kokousaika 12.11.2009 klo 19.00 19.55 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Valtuutettu Paikalla Paikalla jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi

Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi KINNULAN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu 18 Kokousaika Keskiviikkona 08.05.2019 klo 17.00 - Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 6 11.5.2015 Kokousaika Maanantai 11.5.2015 klo 18.00 19.48 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali. Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi

Lisätiedot

Paikka ja aika Kinnulan kunnanvirasto klo Virka-asema

Paikka ja aika Kinnulan kunnanvirasto klo Virka-asema Nro 7 / 16.8.2017 173 Kokousaika Keskiviikkona 16.8.2017 klo 19.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Valtuutettu Toikkanen Manu,

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro Nro 7 03.10.2017 61 Kokousaika Tiistai 3.10.2017 klo 18.00 - Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä - = poissa pj

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro Henkilökohtaiset varajäsenet:

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro Henkilökohtaiset varajäsenet: KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 25 19.08.2013 376 Kokousaika 19.08.2013 klo 17.00 19.52 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali. Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA Sivu 31 Tekninen lautakunta Nro (x) (x) (x) (x) (x)

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA Sivu 31 Tekninen lautakunta Nro (x) (x) (x) (x) (x) KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA Sivu 31 Kokousaika Keskiviikkona 13.3.2019 klo 18 - Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 12/2009 118 Kokousaika Torstai 24.09.2009 klo 18.30 19.40 Kokouspaikka Kunnanviraston valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. Manu Toikkanen Mikko Ihanti Kalevi Kinnunen Jonna Laulumaa. (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) ja Ilkka Leppänen

Henkilökohtaiset varajäsenet. Manu Toikkanen Mikko Ihanti Kalevi Kinnunen Jonna Laulumaa. (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) ja Ilkka Leppänen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3 04.02.2013 79 Kokousaika 04.02.2013.2013 klo 17.00 19.09 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Elinkeinolautakunta Nro 3 29.4.2015 18. Henkilökohtaiset varajäsenet:

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Elinkeinolautakunta Nro 3 29.4.2015 18. Henkilökohtaiset varajäsenet: KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3 29.4.2015 18 Kokousaika 29.4.2015 klo 19.00-20.12 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kalevi Kinnunen Joonas Kinnunen Elina Harjula* Kirsti Häkkinen Tiina Kuivaniemi Tapani Pasanen Elma Tainio. (x) (-) (x) (x) (x) (x) (x)

Kalevi Kinnunen Joonas Kinnunen Elina Harjula* Kirsti Häkkinen Tiina Kuivaniemi Tapani Pasanen Elma Tainio. (x) (-) (x) (x) (x) (x) (x) KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 28.02.2017 Kokousaika Tiistai 28.02.2017 klo 17.00-17.55. Kokouspaikka Biologian luokka, Keskuskoulu, Kinnula Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

Riitta Voutila Virpi Piispanen Rauni Kauppinen Manu Pasanen Jorma Teini. Jonna Leppänen Mikko Ihanti Juha Urpilainen Kirsi Alonen-Kinnunen

Riitta Voutila Virpi Piispanen Rauni Kauppinen Manu Pasanen Jorma Teini. Jonna Leppänen Mikko Ihanti Juha Urpilainen Kirsi Alonen-Kinnunen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 6/2012 1 Kokousaika 31.10.2012 klo 17.23 20.36. Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta 8/2012 77

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta 8/2012 77 8/2012 77 Kokousaika Torstai 28.06.2012 klo 18.30 19.20 Kokouspaikka Kunnanviraston valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet x

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro

KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro Nro 10 7.12.2017 61 Kokousaika Torstaina 7.12.2017 klo 17.00-18.10 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet: Henkilökohtaiset varajäsenet:

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3 21.3.2018 Kokousaika Tiistai 21.3.2018 klo 19.00 22.13 Kokouspaikka Kunnanvirasto, neuvotteluhuone Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x)

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Nro 3 12.04.2017 35 Kokousaika Keskiviikko 12.04.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä - = poissa

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro Henkilökohtaiset varajäsenet:

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro Henkilökohtaiset varajäsenet: KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 11 09.10.2014 93 Kokousaika Torstai 09.10.2014 klo 19.00 20.07 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 1/2009

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 1/2009 KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 1/2009 Kokousaika Keskiviikko klo 19.00 20.02 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Muut saapuvilla olleet (ja

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (-) (x) (x) (x) (-) (x)

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (-) (x) (x) (x) (-) (x) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 5/2011 37 Kokousaika Keskiviikko 27.04.2011 klo 17.00 18.21 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Riitta Voutila (x) kunnanhallituksen edustaja Markku Toikkanen (x) kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Urpilainen (-) kunnanjohtaja

Riitta Voutila (x) kunnanhallituksen edustaja Markku Toikkanen (x) kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Urpilainen (-) kunnanjohtaja KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3/2008 39 Kokousaika Perjantai 28.03.2008 klo 18.30 19.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 11 / 2009 201 Kokousaika 30.03.2009 klo 17.00 19.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro Nro 6 10.08.2017 61 Kokousaika Torstai 10.08.2017 klo 18.00-19.03 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet: Henkilökohtaiset varajäsenet:

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 10 18.11.2014

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 10 18.11.2014 KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 10 18.11.2014 Kokousaika Tiistai 18.11.2014 19.00 21.29 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

Kinnulan kunta, valtuustosali. Jäsenet Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (x) Lehtonen Marja, esittelijä-sihteeri (x)

Kinnulan kunta, valtuustosali. Jäsenet Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (x) Lehtonen Marja, esittelijä-sihteeri (x) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2012 Kokousaika Torstai klo 19.22 20.36 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kinnulan kunta, valtuustosali Jäsenet

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 2 28.5.2015

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 2 28.5.2015 KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 2 28.5.2015 Kokousaika Kinnula 28.5.2015 Kokouspaikka Kinnula, valtuustosali klo 16.00 17.03 Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 6 16.11.2016 Kokousaika Kinnula, keskiviikko 16.11.2016 klo 17.00 18.34 Kokouspaikka valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 9 /

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 9 / KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 9 / 2009 132 Kokousaika 05.10.2009 klo 19.00 20.10 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Valtuutettu Paikalla Paikalla jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 34/ 2009 460 Kokousaika 28.12.2009 klo 17.00-18.50 (iltakoulu klo 18.00-18.50) Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro Nro 4 18.05.2017 42 Kokousaika Torstai 18.05.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä - = poissa pj vpj

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 53 Tekninen lautakunta Nro (x) (x) (-) (x) (x)

KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 53 Tekninen lautakunta Nro (x) (x) (-) (x) (x) KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 53 Kokousaika Keskiviikkona 22.8.2018 klo 17.00 18.40 Kokouspaikka Kunnanvirasto, yläkerran neuvotteluhuone Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 11 / 2009 152

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 11 / 2009 152 KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 11 / 2009 152 Kokousaika 26.11.2009 klo 19.00 20.17 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Valtuutettu Paikalla Paikalla jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

(x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen

(x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 14/6.6.2011 250 Kokousaika 6.6.2011 klo 17.00 20.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

(x) (x) (x) (x) (-) Riitta Voutila Virpi Piispanen Rauni Kauppinen Manu Pasanen Jorma Teini

(x) (x) (x) (x) (-) Riitta Voutila Virpi Piispanen Rauni Kauppinen Manu Pasanen Jorma Teini KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 7/2011 51 Kokousaika Keskiviikko 24.8.2011 klo 17.00 19.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (x) (-) (-) (-) (-)

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (x) (-) (-) (-) (-) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 6/2011 44 Kokousaika Keskiviikko 11.05.2011 klo 17.00 17.45 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro Nro 8 04.08.2016 80 Kokousaika Torstai 04.08.2016 klo 18.00 19.15 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet: Henkilökohtaiset varajäsenet:

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 1 05.01.2017 Kokousaika Torstai 05.01.2017 klo 15.30 16.57 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali. Jäsenet: Varajäsenet kutsumisjärjestyksessä: pj

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: Pauli Salonpää Aulis Hämäläinen Raili Linna Kari-Pekka Urpilainen. (x) (x) (x) (-) Anita Urpilainen.

Henkilökohtaiset varajäsenet: Pauli Salonpää Aulis Hämäläinen Raili Linna Kari-Pekka Urpilainen. (x) (x) (x) (-) Anita Urpilainen. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7/2014 27.8.2014 Kokousaika Keskiviikkona 27.8.2014 klo 17.00-18.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali. Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) Pauli Salonpää Hannu Oksanen Raili Laitinen Eeva-Liisa Puranen Hillevi Kanervio

Henkilökohtaiset varajäsenet: ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) Pauli Salonpää Hannu Oksanen Raili Laitinen Eeva-Liisa Puranen Hillevi Kanervio KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Perusturvajaos Nro 9/2017 23.11.2017 Kokousaika Torstaina 23.11.2017 klo 16.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, neuvotteluhuone Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta 12 /

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta 12 / 12 / 2012 113 Kokousaika Torstai 22.11.2012 klo 18.30 21.05 Kokouspaikka Kunnanviraston valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 9 16.7.2018 125 Kokousaika Maanantai 16.7.2018 klo 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA Sivu 53 Tekninen lautakunta Nro (x) (x) (x) (x) (x)

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA Sivu 53 Tekninen lautakunta Nro (x) (x) (x) (x) (x) KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA Sivu 53 Kokousaika Keskiviikkona 22.8.2018 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, yläkerran neuvotteluhuone Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet:

Lisätiedot

Paikka ja aika Kunnantoimistolla klo Allekirjoitus

Paikka ja aika Kunnantoimistolla klo Allekirjoitus KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA Nro 9 31.8.2017 Kokousaika 31.8.2017 klo 17.00 Kokouspaikka Biologian luokka, Keskuskoulu, Kinnula Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet: Varajäsenet:

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta 7/ Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta 7/ Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 7/2012 71 Kokousaika Tiistai 19.06.2012 klo 18.30 19.15 Kokouspaikka Kunnanviraston valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet x

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro (x) (x) (x) (x) (x) (-) (-)

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro (x) (x) (x) (x) (x) (-) (-) KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 9 17.6.2016 126 Kokousaika 17.6.2016 klo 17:00 17.50 Kokouspaikka Kunnantalon valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

Kinnulan kunta, valtuustosali. Kröger Lasse, puheenjohtaja (x) Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (-) Piispanen Sanna (x)

Kinnulan kunta, valtuustosali. Kröger Lasse, puheenjohtaja (x) Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (-) Piispanen Sanna (x) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2010 Kokousaika Maanantai klo 19.00 19.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kinnulan kunta, valtuustosali Jäsenet

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Elinkeinolautakunta Nro Henkilökohtaiset varajäsenet:

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Elinkeinolautakunta Nro Henkilökohtaiset varajäsenet: KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 2 24.2.2016 13 Kokousaika 24.2.2016 klo 19.00-20.25 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi

Lisätiedot

Paikka ja aika Keskuskoululla klo Allekirjoitus

Paikka ja aika Keskuskoululla klo Allekirjoitus KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 14 18.12.2017 Kokousaika 18.12.2017 klo 19.00- Kokouspaikka Biologian luokka, Keskuskoulu, Kinnula Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kalevi Kinnunen Joonas Kinnunen Elina Harjula Kirsti Häkkinen Tiina Kuivaniemi Tapani Pasanen Elma Tainio () () () () () () ()

Kalevi Kinnunen Joonas Kinnunen Elina Harjula Kirsti Häkkinen Tiina Kuivaniemi Tapani Pasanen Elma Tainio () () () () () () () KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA Nro 1 05.01.2017 Kokousaika Torstai 05.01.2017 klo 15.30- Kokouspaikka Biologian luokka, Keskuskoulu, Kinnula Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 13 / 2009 223 Kokousaika 27.04.2009 klo 17.00 17.55 Kokouspaikka Metsäpeuramaan Opastuskeskus, Yli-Lesti Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Urpilainen Leo 2. vpj. x Tuikkanen Olavi 3. vpj. - x x x x x x x x x. Paikalla 16 valtuutettua

Urpilainen Leo 2. vpj. x Tuikkanen Olavi 3. vpj. - x x x x x x x x x. Paikalla 16 valtuutettua Kunnanvaltuusto Nro 6 / 7.10.2015 113 99 Kokousaika Keskiviikkona 7.10.2015 klo 19.00 20.30 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) = läsnä = poissa Kunnanvirasto,

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 10/2010 99 Kokousaika Keskiviikko 06.10.2010 klo 18.30 20.45 Kokouspaikka Kunnanviraston valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 13 3.8.2015 443

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 13 3.8.2015 443 KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 13 3.8.2015 443 Kokousaika 3.8.2015 klo 17.00 18.57 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali. Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 10/17.11.2011 132

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 10/17.11.2011 132 Nro 10/17.11.2011 132 Kokousaika 17.11.2011 klo 19.00 19:56 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Valtuutettu Paikalla Varajäsen Paikalla

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-) (x) (x)

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-) (x) (x) KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu Nro 4 5.7.2017 26 Kokousaika 5.7.2017 klo 19-20.25 Kokouspaikka Kunnanvirasto, neuvotteluhuone Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x

Lisätiedot

(x) esittelijä, pöytäkirjanpitäjä. Osastonhoitaja Leena Viinikainen klo 18-18.40 kuultavana henkilöstöasioista ja Kotipihan tilanteesta

(x) esittelijä, pöytäkirjanpitäjä. Osastonhoitaja Leena Viinikainen klo 18-18.40 kuultavana henkilöstöasioista ja Kotipihan tilanteesta KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 6/2008 64 Kokousaika Tiistai 24.06.2008 klo 18.00 19.05 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kinnulan kunta, valtuustosali. Kröger Lasse, puheenjohtaja (x) Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (x) Lehtonen Marja, esittelijä-sihteeri (x)

Kinnulan kunta, valtuustosali. Kröger Lasse, puheenjohtaja (x) Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (x) Lehtonen Marja, esittelijä-sihteeri (x) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2012 Kokousaika Tiistai 24.7.2012 klo 17.00 17.56 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kinnulan kunta, valtuustosali

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 2 /

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 2 / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 2 /4.4.2011 Kokousaika 4.4.2011 klo 15.00 17.05 Kokouspaikka Saapuvilla olleet enet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä - = poissa Toholammin

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 6/

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 6/ Kunnanvaltuusto Nro 6/4.9.2014 94 Kokousaika Torstai 4.9..2014 klo 19.00 20.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Valtuutettu Paikalla

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x)

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 23 /19.11.2012 Kokousaika 19.11.2012 klo 17.00 19.16 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 2/2012 16 Kokousaika Torstai 26.01.2012 klo 18.00 19.30 Kokouspaikka Kunnanviraston valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet

Lisätiedot

Kinnulan kunta, valtuustosali. Kröger Lasse, puheenjohtaja (x) Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (x) Lehtonen Marja, esittelijä-sihteeri (x)

Kinnulan kunta, valtuustosali. Kröger Lasse, puheenjohtaja (x) Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (x) Lehtonen Marja, esittelijä-sihteeri (x) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 9/2011 Kokousaika Tiistai 18.30 19.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kinnulan kunta, valtuustosali Jäsenet Kröger

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo () () () () () () () () ()

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo () () () () () () () () () KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA Sivu Nro 4 5.7.2017 26 Kokousaika 5.7.2017 klo 19- Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä

Lisätiedot

Kinnulan kunta, valtuustosali. Kröger Lasse, puheenjohtaja (x) Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (- ) Lehtonen Marja, esittelijä-sihteeri (x)

Kinnulan kunta, valtuustosali. Kröger Lasse, puheenjohtaja (x) Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (- ) Lehtonen Marja, esittelijä-sihteeri (x) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2012 Kokousaika Maanantai 25.6.2012 klo 16.00 16.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kinnulan kunta, valtuustosali

Lisätiedot