LAADUKKAITA MODERNEJA HUVILOITA ESPANJAN KUULUISIMMALLA RANNIKOLLA! SUUNNITELTU JA RAKENNETTU KORKEIMPIEN STANDARDIEN MUKAISESTI

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LAADUKKAITA MODERNEJA HUVILOITA ESPANJAN KUULUISIMMALLA RANNIKOLLA! SUUNNITELTU JA RAKENNETTU KORKEIMPIEN STANDARDIEN MUKAISESTI"

Transkriptio

1 LAADUKKAITA MODERNEJA HUVILOITA ESPANJAN KUULUISIMMALLA RANNIKOLLA! SUUNNITELTU JA RAKENNETTU KORKEIMPIEN STANDARDIEN MUKAISESTI

2

3 COSTA DEL SOL IHANTEELLINEN PAIKKA SINUN KODILLESI! 3

4 LAADUKKAAT, MODERNIT HUVILAT DOMUS DESIGNS PROJECTS Korkeimmat eurooppalaiset standardit ja huippuominaisuudet Nopeampi kuin tavanomaiset rakennusmenetelmät Kokeneet ammattilaiset, joiden aikaisemmat työt puhuvat puolestaan 4

5 LAADUKKAAN MODERNEJA HUVILOITA DOMUS DESIGNSIN EDUT Avarat ja tilavat asumistilat ainutlaatuisen pilarittoman rakennustekniikan ansiosta Jokainen villa tehdään tilaustyönä, vaikutat itse kotisi suunnitteluun Joustava ja turvallinen maksusuunnitelma Lisänä saatavana ekologiset vaihtoehdot: aurinkoenergia, veden kierrättäminen, ilmalämpöpumput ym. Valmistuu 10 kuukauden kuluttua rakennusluvan saamisesta 5

6 Nykyaikainen suunnittelu ja innovatiivinen rakennustekniikka Upeita nykyaikaisia huviloita - Domus Invest 6

7 DOMUS DESIGNS TIIMI TAATTUJA AMMATTILAISIA YLI 30 VUODEN KOKEMUKSELLA ESPANJASSA Investment Opportunities in Spain Valitse Domus Invest Sinulle räätälöityjä kiinteistösijoitusvaihtoehtoja 7 Täydet arkkitehtuuri- ja rakennuspalvelut, sisältäen konseptin suunnittelun, projektin johtamisen sekä alkutarkastukset Uusimmat rakennustekniikat Suosittelemamme järjestelmä, ympäristöystävällinen, tehokas ja muokattavissa makuusi Kaikenkattavaa juridista palvelua jokaisessa asunnonostoon liittyvässä asiassa Yli 60 lakiasioiden ammattilaista viidessä Espanjan toimipisteessä - yksityinen, asialleen omistautunut ja ammattimainen

8 Domuksella on laaja kokemus kaikissa kiinteistöalan asioissa ja takaamme, että saavutat tavoitteesi ajallaan ja budjetin sisällä. Domus valikoi yhteistyökumppaneikseen vain parhaat, arvostetut ammattilaiset, jotka mahdollistavat myös sinun onnistumisesi hankkiessasi kiinteistöä Costa Del Solilla. Meidän palvelumme kattavat kaiken alusta loppuun - tontin valinnasta, arkkitehtuurisesta suunnittelusta, rakennuskustannuksien minimoimisesta, rakennuslupien hankkimisesta, juridisten- ja veroasioiden järjestelystä siihen saakka, että saat täysin valmiin kotisi avaimet käteesi - stressittömästi. Asiantuntijamme etsivät sinulle parhaat sijoitusratkaisut Mahdollistamme eksklusiivisen ja suoran pääsyn kiinteistöihin ja tontteihin Yli miljoona neliömetriä jo valmistuneita rakennustöitä Loistavien palveluntarjoajien verkosto, jotka takaavat onnistumisen 8

9 SISMO, innovatiivinen rakennustapa: tehokas, ekologinen, muokattavissa vastaamaan sinun valitsemaasi suunnitelmaa. INNOVATIIVINEN RAKENNUSTEKNIIKKA 20 VUODEN KEHITYSTYÖN TULOS LÄHTÖISIN BELGIASTA MAAILMANLAAJUINEN KÄYTTÖ 88 ERI MAASSA MODERNI TEKNOLOGIA ANTI-SEISMINEN (MINIMOI MM. MAANJÄRISTYKSEN AIHEUTTAMAT TUHOT) EDUT Teollistettu rakennustekniikka Universaali Kustannustehokas Nopea rakennusprosessi Kevyt rakenne Tehokas eristys Laatutakuu Kestävä Luontoystävällinen Soveltuu SISMO-alueelle Hurrikaanin kestävä Tulenkestävä Monipuolinen, tehokas ja mukautuva 9

10 GVA&ATENCIA tarjoaa lakipalveluita suuren yhtiön kapasiteetilla, mutta pienen yrityksen tarkkaavaisuudella ja joustavuudella. Viidessä eri toimistossa ympäri Espanjaa työskentelee yli 60 lakiasioiden asiantuntijaa. He kaikki ovat tunnettuja samoista ominaisuuksista: sitoutumisesta, puolueettomuudesta, pätevyydestä ja pyrkimyksestä suorittaa annetut tehtävät huolella. Perustuslailliset asiat Leasing/vuokraus-lait Pankki- ja finanssijuridiikka Konkurssiasioiden hoito Kuluttajansuojalaki Sopimukset & kauppakirjat Vahingonkorvauslaki Euroopan Unionin lait Perhe- ja perintälait Työllisyyslaki Oikeudenkäynnit/käräjöinti Liiketoiminallinen ja yritysjuridiikka Yleinen lakineuvonta Vakuutusoikeudet Verolainsäädäntö Lakisuunnittelu Ostaminen Suunnittelu Rahasto- ja veroasiat Sopimukset & kauppakirjat Rakennusluvat Sijoitukset Rahoitus Vuokraaminen 10 *Maksuton ensimmäinen konsultointi

11 Nykyaikaisia huviloita huippusijainneilla Costa del Solilla Voit valita useista erilaisista tyylikkäistä ja moderneista vaihtoehdoista mieleisesi, jota voidaan vielä muokata makusi mukaiseksi

12 SUUNNITTELUVAIHTOEHTO 1 Rakennusala: noin 301m 2 Hinta alkaen: * Makuuhuonetta: 3 Kylpyhuonetta: 3.5 HINTAAN SISÄLTYVÄT: TONTTI RAKENNETTU HUVILA YKSITYISELLÄ UIMA-ALTAALLA VARUSTELTU KEITTIÖ JA KYLPYHUONE KAIKKI LUVAT JA AMMATTIPALKKIOT * Kuvat on tarkoitettu vain havainnollistamista varten; lopullinen hinta riippuu jakaumasta, pohjaratkaisusta, materiaalivalinnoista ja valitusta tontista.

13 SUUNNITTELUVAIHTOEHTO 2 Rakennusala: noin 275m 2 Hinta alkaen: * Makuuhuonetta: 4 Kylpyhuonetta: 3.5 HINTAAN SISÄLTYVÄT: TONTTI RAKENNETTU HUVILA YKSITYISELLÄ UIMA-ALTAALLA VARUSTELTU KEITTIÖ JA KYLPYHUONE KAIKKI LUVAT JA AMMATTIPALKKIOT * Kuvat on tarkoitettu vain havainnollistamista varten; lopullinen hinta riippuu jakaumasta, pohjaratkaisusta, materiaalivalinnoista ja valitusta tontista.

14 SUUNNITTELUVAIHTOEHTO 3 Rakennusala: noin 241m 2 Hinta alkaen: * Makuuhuonetta: 3 Kylpyhuonetta: 2.5 HINTAAN SISÄLTYVÄT: TONTTI RAKENNETTU HUVILA YKSITYISELLÄ UIMA-ALTAALLA VARUSTELTU KEITTIÖ JA KYLPYHUONE KAIKKI LUVAT JA AMMATTIPALKKIOT * Kuvat on tarkoitettu vain havainnollistamista varten; lopullinen hinta riippuu jakaumasta, pohjaratkaisusta, materiaalivalinnoista ja valitusta tontista.

15 SUUNNITTELUVAIHTOEHTO 4 Rakennusala: noin 221m 2 Hinta alkaen: * Makuuhuonetta: 3 Kylpyhuonetta: 2.5 HINTAAN SISÄLTYVÄT: TONTTI RAKENNETTU HUVILA YKSITYISELLÄ UIMA-ALTAALLA VARUSTELTU KEITTIÖ JA KYLPYHUONE KAIKKI LUVAT JA AMMATTIPALKKIOT * Kuvat on tarkoitettu vain havainnollistamista varten; lopullinen hinta riippuu jakaumasta, pohjaratkaisusta, materiaalivalinnoista ja valitusta tontista.

16 SUUNNITTELUVAIHTOEHTO 5 Rakennusala: noin 270m 2 Hinta alkaen: * Makuuhuonetta: 4 Kylpyhuonetta: 2.5 HINTAAN SISÄLTYVÄT: TONTTI RAKENNETTU HUVILA YKSITYISELLÄ UIMA-ALTAALLA VARUSTELTU KEITTIÖ JA KYLPYHUONE KAIKKI LUVAT JA AMMATTIPALKKIOT * Kuvat on tarkoitettu vain havainnollistamista varten; lopullinen hinta riippuu jakaumasta, pohjaratkaisusta, materiaalivalinnoista ja valitusta tontista.

17 SUUNNITTELUVAIHTOEHTO 6 Rakennusala: noin 276m 2 Hinta alkaen: * Makuuhuonetta: 3 Kylpyhuonetta: 2.5 HINTAAN SISÄLTYVÄT: TONTTI RAKENNETTU HUVILA YKSITYISELLÄ UIMA-ALTAALLA VARUSTELTU KEITTIÖ JA KYLPYHUONE KAIKKI LUVAT JA AMMATTIPALKKIOT * Kuvat on tarkoitettu vain havainnollistamista varten; lopullinen hinta riippuu jakaumasta, pohjaratkaisusta, materiaalivalinnoista ja valitusta tontista.

18 Ainutlaatuinen Rancho Santa Monica Villa -valikoimamme MODERNEJA HUVILOITA VÄLIMEREN MAISEMILLA

19 RSM 10 Rakennusala: noin 275m 2 Hinta alkaen: * Makuuhuonetta: 4 Kylpyhuonetta: 3.5 HINTAAN SISÄLTYVÄT: TONTTI RAKENNETTU HUVILA YKSITYISELLÄ UIMA-ALTAALLA VARUSTELTU KEITTIÖ JA KYLPYHUONE KAIKKI LUVAT JA AMMATTIPALKKIOT * Kuvat on tarkoitettu vain havainnollistamista varten; lopullinen hinta riippuu jakaumasta, pohjaratkaisusta, materiaalivalinnoista ja valitusta tontista.

20 RSM 12 Rakennusala: noin 301m 2 Hinta alkaen: * Makuuhuonetta: 3 Kylpyhuonetta: 3.5 HINTAAN SISÄLTYVÄT: TONTTI RAKENNETTU HUVILA YKSITYISELLÄ UIMA-ALTAALLA VARUSTELTU KEITTIÖ JA KYLPYHUONE KAIKKI LUVAT JA AMMATTIPALKKIOT * Kuvat on tarkoitettu vain havainnollistamista varten; lopullinen hinta riippuu jakaumasta, pohjaratkaisusta, materiaalivalinnoista ja valitusta tontista.

21 RSM 11 Rakennusala: noin 323m 2 Hinta alkaen: * Makuuhuonetta: 4 Kylpyhuonetta: 4.5 HINTAAN SISÄLTYVÄT: TONTTI RAKENNETTU HUVILA YKSITYISELLÄ UIMA-ALTAALLA VARUSTELTU KEITTIÖ JA KYLPYHUONE KAIKKI LUVAT JA AMMATTIPALKKIOT * Kuvat on tarkoitettu vain havainnollistamista varten; lopullinen hinta riippuu jakaumasta, pohjaratkaisusta, materiaalivalinnoista ja valitusta tontista.

22 RSM 5 Rakennusala: noin 311m 2 Hinta alkaen: * Makuuhuonetta: 4 Kylpyhuonetta: 4.5 HINTAAN SISÄLTYVÄT: TONTTI RAKENNETTU HUVILA YKSITYISELLÄ UIMA-ALTAALLA VARUSTELTU KEITTIÖ JA KYLPYHUONE KAIKKI LUVAT JA AMMATTIPALKKIOT * Kuvat on tarkoitettu vain havainnollistamista varten; lopullinen hinta riippuu jakaumasta, pohjaratkaisusta, materiaalivalinnoista ja valitusta tontista.

23 RSM 2 DELUXE Rakennusala: noin 375m 2 Hinta alkaen: * Makuuhuonetta: 3 Kylpyhuonetta: 2.5 HINTAAN SISÄLTYVÄT: TONTTI RAKENNETTU HUVILA YKSITYISELLÄ UIMA-ALTAALLA VARUSTELTU KEITTIÖ JA KYLPYHUONE KAIKKI LUVAT JA AMMATTIPALKKIOT * Kuvat on tarkoitettu vain havainnollistamista varten; lopullinen hinta riippuu jakaumasta, pohjaratkaisusta, materiaalivalinnoista ja valitusta tontista.

24 RSM 9 Rakennusala: noin 295m 2 Hinta alkaen: * Makuuhuonetta: 4 Kylpyhuonetta: 4.5 HINTAAN SISÄLTYVÄT: TONTTI RAKENNETTU HUVILA YKSITYISELLÄ UIMA-ALTAALLA VARUSTELTU KEITTIÖ JA KYLPYHUONE KAIKKI LUVAT JA AMMATTIPALKKIOT * Kuvat on tarkoitettu vain havainnollistamista varten; lopullinen hinta riippuu jakaumasta, pohjaratkaisusta, materiaalivalinnoista ja valitusta tontista.

25 RSM 8 Rakennusala: noin 310m 2 Hinta alkaen: * Makuuhuonetta: 4 Kylpyhuonetta: 3.5 HINTAAN SISÄLTYVÄT: TONTTI RAKENNETTU HUVILA YKSITYISELLÄ UIMA-ALTAALLA VARUSTELTU KEITTIÖ JA KYLPYHUONE KAIKKI LUVAT JA AMMATTIPALKKIOT * Kuvat on tarkoitettu vain havainnollistamista varten; lopullinen hinta riippuu jakaumasta, pohjaratkaisusta, materiaalivalinnoista ja valitusta tontista.

26 RSM 14 Rakennusala: noin 302m 2 Hinta alkaen: * Makuuhuonetta: 4 Kylpyhuonetta: 3.5 HINTAAN SISÄLTYVÄT: TONTTI RAKENNETTU HUVILA YKSITYISELLÄ UIMA-ALTAALLA VARUSTELTU KEITTIÖ JA KYLPYHUONE KAIKKI LUVAT JA AMMATTIPALKKIOT * Kuvat on tarkoitettu vain havainnollistamista varten; lopullinen hinta riippuu jakaumasta, pohjaratkaisusta, materiaalivalinnoista ja valitusta tontista.

27 Laadukkaat materiaalit ja viimeistely

28 OMINAISUUDET Lämpöeristetty Roca laatat Täysin varusteltu keittiö Turvaovet Tuplalasitus GROHE kodinkoneet kylpyhuoneissa

29 Sinun täysin uusi, moderni Domus Designs-kotisi on täydellinen paikka nauttia kaikesta, mitä Etelä-Espanjan rannikolla on tarjota. Tule, koe, rakasta ja nauti elämästä auringon alla.

30 Centro Com. Andasol, Urb. Andasol - Ctra. N-340, km MARBELLA info@domusdesigns.es Phone: (+34)

THE DESIGN OF GOOD LIVING

THE DESIGN OF GOOD LIVING VILLA PELICAN 2019 THE DESIGN OF GOOD LIVING Villa Pelican 3 VILLA PELICAN Tämä moderni ja uudenveroinen asunto huippusijainnilla puhuttelee arkkitehtuurillaan ja toiminnallisuudellaan ja sopii niin sijoittajille

Lisätiedot

TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN

TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN TEHTY ELÄMÄÄN AINOA KAARI on suunniteltu joustamaan asukkaansa elämän mukana. Se on tilava ja toimiva kaikissa elämäntilanteissa. Kaaren käytännölliset

Lisätiedot

Fabianinkatu 9, Helsinki TÄÄLLÄ LIIKETOIMINTASI KUKOISTAA

Fabianinkatu 9, Helsinki TÄÄLLÄ LIIKETOIMINTASI KUKOISTAA Fabianinkatu 9, Helsinki TÄÄLLÄ LIIKETOIMINTASI KUKOISTAA 2 FABIANINKATU 9, HELSINKI TOIMISTOTILAT KAARTINKAUPUNGISSA Mikä on sinulle ensisijaisen tärkeää, kun etsit yrityksellesi toimistotiloja? Haaveiletko

Lisätiedot

21,0 m², 1h+kt,

21,0 m², 1h+kt, Kohteen ilmoittaja Kiinteistömaailma, Asunnot ja Kiinteistöt Uusimaa Oy, Tikkurila Peltolantie 2 01300 Vantaa Puh: 09-8387210 Esittely naapuriyhtiössä. Valoisa uusi koti Vantaan Rekolanmäessä on valmistumassa

Lisätiedot

As Oy Liedon Härkätien Klubinranta Valkeaa unelmaa joen varrella

As Oy Liedon Härkätien Klubinranta Valkeaa unelmaa joen varrella As Oy Liedon Härkätien Klubinranta Valkeaa unelmaa joen varrella Miksei elämästä voisi nauttia joka päivä? Ihanteellinen sijainti, ekologiset ratkaisut ja luksuksen tuntu. Kaikki nämä toteutuvat As. Oy

Lisätiedot

OPTIMI. Kokoa unelmasi.

OPTIMI. Kokoa unelmasi. OPTIMI Kokoa unelmasi. 2 Tervetuloa Omatalon valmiskotiin! Sisällysluettelo TERVETULOA OMATALON MUUTTOVALMIS -MAAILMAAN OMATALO OPTIMIN EDUT OPTIMI 99 OPTIMI 116 A OPTIMI 116 B OPTIMI 117 OPTIMI 133...................

Lisätiedot

HONKA LOUNATUULI 160 m 2 l 180 m 2

HONKA LOUNATUULI 160 m 2 l 180 m 2 HONKA LOUNATUULI 160 m 2 l 180 m 2 RANTATALON TUNNELMAA valoisassa kodissa Lounatuuli edustaa New England -tyyppistä arkkitehtuuria, joka vie ajatukset merelle ja rannalle, vaikka kotisi olisi keskellä

Lisätiedot

Fabianinkatu 9, Helsinki TÄÄLLÄ LIIKETOIMINTASI KUKOISTAA

Fabianinkatu 9, Helsinki TÄÄLLÄ LIIKETOIMINTASI KUKOISTAA Fabianinkatu 9, Helsinki TÄÄLLÄ LIIKETOIMINTASI KUKOISTAA 2 FABIANINKATU 9, HELSINKI TOIMISTOTILAT KAARTINKAUPUNGISSA Mikä on sinulle ensisijaisen tärkeää, kun etsit yrityksellesi toimistotiloja? Haaveiletko

Lisätiedot

PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1

PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1 PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1 2 PAVIRO PAVIRO 3 Pitää ihmiset turvassa, tietoisena, ja viihdyttää Boschilla on yli 100

Lisätiedot

Tietoa kohteesta. 3mh+oh+ruok+k+khh+s Oulu Heikkisenkuja 3 B Heikkisenkuja 3 B 90800, Oulu. 3mh+oh+ruok+k+khh+s 99.0 m²

Tietoa kohteesta. 3mh+oh+ruok+k+khh+s Oulu Heikkisenkuja 3 B Heikkisenkuja 3 B 90800, Oulu. 3mh+oh+ruok+k+khh+s 99.0 m² 249 000 Heikkisenkuja 3 B 90800, Oulu 3mh+oh+ruok+k+khh+s 99.0 m² Tietoa kohteesta ENNAKKOMARKKINOINNISSA erillistalokohde huippu paikalla Länsi- Patelassa, josta suora näkymä Perämerelle! Kokonaisuus

Lisätiedot

Fabianinkatu 9, Helsinki TÄÄLLÄ LIIKETOIMINTASI KUKOISTAA

Fabianinkatu 9, Helsinki TÄÄLLÄ LIIKETOIMINTASI KUKOISTAA Fabianinkatu 9, Helsinki TÄÄLLÄ LIIKETOIMINTASI KUKOISTAA 2 FABIANINKATU 9, HELSINKI TOIMISTOTILAT KAARTINKAUPUNGISSA Mikä on sinulle ensisijaisen tärkeää, kun etsit yrityksellesi toimistotiloja? Haaveiletko

Lisätiedot

Tietoa kohteesta. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ph+s Liminka Jokivarrentie Jokivarrentie , Liminka. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ ph+s 100.

Tietoa kohteesta. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ph+s Liminka Jokivarrentie Jokivarrentie , Liminka. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ ph+s 100. 253 000 Jokivarrentie 7 91900, Liminka 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ ph+s 100.0 m² Tietoa kohteesta ENNAKKOMARKKINOINNISSA tilava omakotitalo, jossa yläkerta varaus valmiina. Kokonaisuus on suunniteltu niin että

Lisätiedot

Koti kattojen yllä...

Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Upeat ullakkoasunnot parhaimmalla paikalla Helsingin Kruununhaassa Kirkkokatu 5 A 51, Helsinki Ylellinen ullakoasunto Helsingin parhaalla paikalla Kruununhaassa.

Lisätiedot

Tietoa kohteesta. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ph+s Oulu Oksatie Oksatie , Oulu. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ ph+s 90.5 m²

Tietoa kohteesta. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ph+s Oulu Oksatie Oksatie , Oulu. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ ph+s 90.5 m² 232 000 Oksatie 14 90800, Oulu 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ ph+s 90.5 m² Tietoa kohteesta ENNAKKOMARKKINOINNISSA järkevästi suunniteltu omakotitalo, Pateniemen liikekeskuksen lähellä. Kokonaisuus on suunniteltu

Lisätiedot

TONA. Taloudellinen ja ekologinen keraaminen savupiippujärjestelmä CERAMIC GUARANTEE

TONA. Taloudellinen ja ekologinen keraaminen savupiippujärjestelmä CERAMIC GUARANTEE TONA Taloudellinen ja ekologinen keraaminen savupiippujärjestelmä CERAMIC GUARANTEE TONA Johtava eurooppalainen keraamisten savupiippujen toimittaja TONA aloitti keraamisten tuotteiden valmistuksen vuonna

Lisätiedot

LappliSENIORI. Lappli-senioritalot

LappliSENIORI. Lappli-senioritalot Lappli-senioritalot 1 Huolettoman asumisen aika 2 Lappli ajattelee asumista seniorikansalaisen näkökulmasta! Onko Sinulle tai läheisellesi koittanut elämänvaihe, jossa nykyisessä asunnossa asuminen ja

Lisätiedot

ASunto OY KIRKKONUMMEN MÄNTYKANGAS

ASunto OY KIRKKONUMMEN MÄNTYKANGAS ASunto OY KIRKKONUMMEN MÄNTYKANGAS LAADUKASTA ASUMISTA VEIKKOLASSA TYYLI KESTÄÄ AIKAA ARVIOITU VALMISTUMINEN KEVÄT / KESÄ 2019 2 AS OY K:NUMMEN MÄNTYKANGAS UUSI KOTI joka on tyylikäs, moderni ja huolella

Lisätiedot

Kestävien arvojen koti

Kestävien arvojen koti Kestävien arvojen koti huolto ja siivous yhdellä soitolla yksilöllinen paikalla rakennettu korjaukset ja laajennukset verovähennyksillä Se tehdään kestämään sata vuotta Koralli Koti ei ole pelkkä talo,

Lisätiedot

Kangasala, Lentola Kohdenumero h, k, kph, s, khh, wc, 73,0 m² Kov Energialuokka B 2007 Mh ,94 Vh ,00

Kangasala, Lentola Kohdenumero h, k, kph, s, khh, wc, 73,0 m² Kov Energialuokka B 2007 Mh ,94 Vh ,00 Paritalo Kangasala, Lentola Kohdenumero 607951 3h, k, kph, s, khh, wc, 73,0 m² Kov. 2016 Energialuokka B 2007 Mh. 49 196,94 Vh. 207 000,00 Kangasalantie 700. Laadukkaasti toteutettu uusi paritalokoti loistavalla

Lisätiedot

Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin. Lukitusjärjestelmät

Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin. Lukitusjärjestelmät Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin Lukitusjärjestelmät dormakaba Lukitusjärjestelmät Ensimmäinen askel kohti turvallisempaa ympäristöä dormakaban lukitusjärjestelmiä on saatavana eri konsepteina, jotka

Lisätiedot

Loma-asunnot. Sinua varten tehty

Loma-asunnot. Sinua varten tehty Loma-asunnot Tehdään yhdessä unelmiesi loma-asunto Oletko suunnittelemassa unelmiesi loma-asunnon hankkimista? Valintaasi helpottamaan olemme koonneet uuteen kuvastoomme loma-asuntojemme suosikkimalleja,

Lisätiedot

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon!

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! 19. maaliskuu ta2012 Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! Ryobi lanseeraa polttomoottorikäyttöisten puutarhatyökalujen sarjaan uudet Subaru -moottoreilla

Lisätiedot

Ihania koteja.

Ihania koteja. Ihania koteja www.ihaniakoteja.fi 1 Rakennamme koteja, joissa viihdytään Korkeat huonetilat ja isot ikkunat tekevät kodeista valoisia ja avaria. Modernia asumista hyvien liikenneyhteyksien läheisyydessä.

Lisätiedot

SISÄKATOT JOTKA VENYVÄT MIELIKUVITUKSESI MUKAAN uudistuva, tyylikäs, helposti asennettava

SISÄKATOT JOTKA VENYVÄT MIELIKUVITUKSESI MUKAAN uudistuva, tyylikäs, helposti asennettava SISÄKATOT JOTKA VENYVÄT MIELIKUVITUKSESI MUKAAN uudistuva, tyylikäs, helposti asennettava Lounge & Spa tilat Finnair ulkomaanterminaali T2, Helsinki-Vantaa AINUTLAATUISESTI RAJATON BARRISOL venyttää katot

Lisätiedot

Joustava tapa palkita

Joustava tapa palkita Palkkiorahasto Anna rahan kasvaa Palkkiorahasto on tehokas palkitsemisen keino. Yrityksen johdolle rahasto on johtamisen työkalu, joka räätälöidään palvelemaan yrityksen liiketoiminnan tavoitteita, henkilöstön

Lisätiedot

Kiinteistö Oy Levin Stara

Kiinteistö Oy Levin Stara Kiinteistö Oy Levin Stara Torikuja, 0 Sirkka Moderneja lomahuoneistoja ainutlaatuisella paikalla Levin ydinkeskustassa. LUOTETTAVAA RAKENTAMISTA JO VUODESTA Levin Stara - A-TALO, m, m Huoneisto A0 h+takkah+ak+s

Lisätiedot

Ihania koteja.

Ihania koteja. Ihania koteja www.ihaniakoteja.fi 1 Rakennamme koteja, joissa viihdytään Korkeat huonetilat ja isot ikkunat tekevät kodeista valoisia ja avaria. Modernia asumista hyvien liikenneyhteyksien läheisyydessä.

Lisätiedot

Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan

Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan Tehokasta pesua Vapaa-aikaa Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan Make it your home. Tehokas AQT-painepesurimallisto mitä erilaisimpiin pesutehtäviin. Tee nyt todella vaivattomasti kaikki pihan

Lisätiedot

Peruskorjattuja asuntoja kaupungin sydämessä, jalopuiden siimeksessä Grani Asunnot Oy

Peruskorjattuja asuntoja kaupungin sydämessä, jalopuiden siimeksessä Grani Asunnot Oy Asunto Oy Kauniaisten Jalavapiha Asematie 2 Peruskorjattuja asuntoja kaupungin sydämessä, jalopuiden siimeksessä Grani Asunnot Oy Palvelut ja luonto lähellä Kauniaisten Jalavapiha mahdollistaa asumisen

Lisätiedot

Mikonkatu 17 KLUUVI / HELSINKI. sponda.fi

Mikonkatu 17 KLUUVI / HELSINKI. sponda.fi Mikonkatu 17 KLUUVI / HELSINKI Fennia-talo tarjoaa upeat puitteet yrityksellesi Fennia-talona tunnettu Mikonkatu 17 on upea, historiallinen arvokiinteistö loistavalla paikalla Helsingin ydinkeskustassa,

Lisätiedot

Kiinnityslaastit, jotka muuntautuvat tarpeen mukaan.

Kiinnityslaastit, jotka muuntautuvat tarpeen mukaan. Z E R T I F I Z I E R T E S M A N A G E M E N T S Y S T E M Reg. Nr. 3116-02»Haluatko saavuttaa enemmän helpommalla?«tee työskentelystäsi tehokkaampaa SCHÖNOX Q-Sarja: yksinkertaistettu suunnittelu ja

Lisätiedot

Omakotitalo. Kaarina, Hulkkio Kohdenumero h,k,ph,s,khh,erill.wc, 101,5 m²/101,5 m² Kov Energialuokka C Mh.

Omakotitalo. Kaarina, Hulkkio Kohdenumero h,k,ph,s,khh,erill.wc, 101,5 m²/101,5 m² Kov Energialuokka C Mh. Omakotitalo Kaarina, Hulkkio Kohdenumero 600774 4h,k,ph,s,khh,erill.wc, 101,5 m²/101,5 m² Kov. 2018 Energialuokka C Mh. 261 500,00 Kaijalankatu 7. NYT HELPOSTI JA VAIVATTOMASTI UUTEEN OMAKOTITALOON ilman

Lisätiedot

Meganite Acrylic Solid Surface. Komposiittilevyt näyttäviin sisustusratkaisuihin

Meganite Acrylic Solid Surface. Komposiittilevyt näyttäviin sisustusratkaisuihin Meganite Acrylic Solid Surface Komposiittilevyt näyttäviin sisustusratkaisuihin Näyttäviä ja kestäviä ratkaisuja Meganite Acrylic Solid Surface -akryylikomposiittilevyt ovat erinomainen pintamateriaalivaihtoehto

Lisätiedot

Rakennusteollisuus LAMELLIHIRSIEN TUOTANTO

Rakennusteollisuus LAMELLIHIRSIEN TUOTANTO Rakennusteollisuus LAMELLIHIRSIEN TUOTANTO SISÄLLYS 1. LAMELLIHIRSIEN TUOTANTO Lamellihirsien tuotanto...3 Edut...4 Esimerkit...4 Lamellihirsien tuotantolinjat...5 Yhteyshenkilö...7 2 Lamellihirsien tuotanto

Lisätiedot

ELÄVÄ TILA, JONKA HEHKU VETÄ Ä PUOLEENSA

ELÄVÄ TILA, JONKA HEHKU VETÄ Ä PUOLEENSA 2 PORKKALANKATU 3 Helsinki ELÄVÄ TILA, JONKA HEHKU VETÄ Ä PUOLEENSA Ruoholahden Roihu vie ajatukset paikkaan, jossa luova ajattelu ja teknologinen osaaminen synnyttävät uudenlaista energiaa ja innovaatiota.

Lisätiedot

xxxxxx0209afi Schneider KNX Kiinteistöautomaation ja ohjausjärjestelmien vakioratkaisut

xxxxxx0209afi Schneider KNX Kiinteistöautomaation ja ohjausjärjestelmien vakioratkaisut xxxxxx0209afi Schneider KNX Kiinteistöautomaation ja ohjausjärjestelmien vakioratkaisut Vakioratkaisut kiinteistöjen toimintojen ohjaukseen Tehokas energianhallinta Schneider KNX -vakioratkaisujen energiatehokkuuden

Lisätiedot

Majoitustarjonta KoneAgria 2018

Majoitustarjonta KoneAgria 2018 Majoitustarjonta KoneAgria 2018 Original Sokos Hotel Alexandra Lämminhenkinen ja monipuoliset palvelut tarjoava Sokos Hotel Alexandra sijaitsee aivan Jyväskylän ydinkeskustassa kivenheiton päässä Matkakeskuksesta.

Lisätiedot

HONKA LEHMUSKUJA 160 m 2 l 180 m 2

HONKA LEHMUSKUJA 160 m 2 l 180 m 2 HONKA LEHMUSKUJA 160 m 2 l 180 m 2 TUNNELMAA JA KODIKKUUTTA modernilla tavalla Lehmuskuja on suunniteltu sinulle, joka haluat kodiltasi toimivuutta sekä klassisia yksityiskohtia kuten ruutuikkunoita ja

Lisätiedot

Omakotitalo. Sauvo, Sauvo Kohdenumero h,k,ph,s,khh,erill.wc, 121,5 m²/121,5 m² Kov Energialuokka C Mh ,00

Omakotitalo. Sauvo, Sauvo Kohdenumero h,k,ph,s,khh,erill.wc, 121,5 m²/121,5 m² Kov Energialuokka C Mh ,00 Omakotitalo Sauvo, Sauvo Kohdenumero 578956 5h,k,ph,s,khh,erill.wc, 121,5 m²/121,5 m² Kov. 2017 Energialuokka C Mh. 226 000,00 Koskentie 9. NYT HELPOSTI JA VAIVATTOMASTI UUTEEN OMAKOTITALOON ilman rakentajan

Lisätiedot

Kaunis koti Lauttasaaren parhaimmalla paikalla

Kaunis koti Lauttasaaren parhaimmalla paikalla Kaunis koti Lauttasaaren parhaimmalla paikalla Lauttasaaren paras sijainti loistavien kulkuyhteyksien ja kauniin merenrannan läheisyydessä Tehokas pohjaratkaisu käyttää 45 m 2 tilan tehokkaasti monikäyttöinen

Lisätiedot

LOMA-ASUNNOT, OLLUKKA, ISO-SYÖTE

LOMA-ASUNNOT, OLLUKKA, ISO-SYÖTE LOMA-ASUNNOT, OLLUKKA, ISO-SYÖTE Tupasluikantie 10 Uusia loma-asuntoja valmistuu Iso-Syötteen tunturin juurelle. Loma- asunnossa on korkea varustelutaso ja laadukkaat sisustusmateriaalit. Energiatehokas

Lisätiedot

AIR STYLE. Hiljainen. Erittäin ohut. Erinomainen Energialuokitus. Monipuolinen. Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI

AIR STYLE. Hiljainen. Erittäin ohut. Erinomainen Energialuokitus. Monipuolinen. Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI AIR STYLE ARKKITEHTUURINEN HELMI Hiljainen Erittäin ohut Erinomainen Energialuokitus Monipuolinen Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI Toimisto tyyliin Järjestelmä on tehokas ja pystyy suorituskyvyltään

Lisätiedot

HIRSIRAKENTAJA Hirsitalopäivät

HIRSIRAKENTAJA Hirsitalopäivät HIRSIRAKENTAJA 2020 Hirsitalopäivät 6.-7.4.2017 HALU HIRSIRAKENTAMISEEN ON JA HYVÄ HIRSIRAKENTAMINEN LISÄÄ HALUA Aikovat 2017 omakotirakentajat rakennusmessuilla talvella 2017 Kiinnostavin julkisivu: Lopullinen

Lisätiedot

Tilaihme taloksi: Young and Creative 160

Tilaihme taloksi: Young and Creative 160 Tilaihme taloksi: Young and Creative 160 Esite ja hinnat 1/2015 Hiottua laatua yksilölliseen asumiseen Yksilöllisiä ratkaisuja helposti: talon hinta pysyy samana, mutta sisätilat ovat vapaasti valittavissa

Lisätiedot

Asunto Oy Vantaan Merkki

Asunto Oy Vantaan Merkki Asunto Oy Vantaan Merkki Tulevaisuus rakennetaan tänään Unelmakoti Vantaan Hakunilasta RK_Asuntoesite_Vantaan_Merkki_06013.indd 1 14.6.2013 12.42 Asunto Oy Vantaan Merkki Vantaan Merkin tarina Ihminen

Lisätiedot

HUOMAA UUSI SÄHKÖISTEN DESIGNLÄMMITTIMIEN STANDARDI

HUOMAA UUSI SÄHKÖISTEN DESIGNLÄMMITTIMIEN STANDARDI Asiakirja on laadittu mahdollisimman huolellisesti. Sitä ei saa toisintaa edes osittain ilman Rettig ICC:n nimenomaista kirjallista lupaa. Rettig ICC ei ole vastuussa mistään tässä asiakirjassa esitetyn

Lisätiedot

Plena-yleisäänentoistoja -äänievakuointijärjestelmä Nopein reitti turvaan

Plena-yleisäänentoistoja -äänievakuointijärjestelmä Nopein reitti turvaan Plena-yleisäänentoistoja -äänievakuointijärjestelmä Nopein reitti turvaan 2 Plena-yleisäänentoisto- ja -äänievakuointijärjestelmä Nopein reitti turvaan Plena-yleisäänentoisto- ja -äänievakuointijärjestelmä

Lisätiedot

Monitoimitilat Tuusula Majavantie 10, Tuusula

Monitoimitilat Tuusula Majavantie 10, Tuusula Monitoimitilat Tuusula Majavantie 10, Tuusula Mitä ovat Monitoimitilat? Monitoimitilat ovat helposti räätälöitäviä ja asiakaslähtöisiä, monenlaiseen toimintaan soveltuvia toimitiloja PK-yrityksille. Monitoimitilat

Lisätiedot

Koti pellon reunalla lähellä kaupungin keskustaa

Koti pellon reunalla lähellä kaupungin keskustaa Koti pellon reunalla lähellä kaupungin keskustaa Rakennamme omakotitalon maalaismaisemaan 5 km päähän Oulun kaupungin keskustasta. Kaupunkiin pääset kätevästi bussilla ja pyöräillen. Lähialueen tiet ja

Lisätiedot

Get Together. Uusi Oras Safira. Valitse oikein. Säästä aikaa. Elä enemmän.

Get Together. Uusi Oras Safira. Valitse oikein. Säästä aikaa. Elä enemmän. Get Together. Uusi Oras Safira. Valitse oikein. Säästä aikaa. Elä enemmän. Oras Safira Kestävyytensä ja suorituskykynsä ansiosta Oras Safira on ollut luottohana kotitalouksissa jo yli 40 vuoden ajan. Nyt

Lisätiedot

www.arcanova.ee, www.arcanova.no OMAKOTITALOT, SAUNAT, HUVILAT Norjalaisen puurakennuksen laatu Virossa

www.arcanova.ee, www.arcanova.no OMAKOTITALOT, SAUNAT, HUVILAT Norjalaisen puurakennuksen laatu Virossa OMAKOTITALOT, SAUNAT, HUVILAT Norjalaisen puurakennuksen laatu Virossa 2 ARCA NOVA ELEMENT OY on... Arca Nova Gruppen konserniin kuuluva talotehdas, joka sijaitsee Juurun maalaiskunnassa, Raplasta 12 km

Lisätiedot

NOVA PRO SCALA. (ital. suora, suorakulmainen)

NOVA PRO SCALA. (ital. suora, suorakulmainen) NOVA PRO SCALA (ital. suora, suorakulmainen) SELKEÄ. AJATON. Nova Scala on uusi upea laatikostoratkaisu joka on saanut inspiraation suorista kulmista. Nova Pro Scala liukuu äänettömästi, avautuu kevyesti

Lisätiedot

Tilat kuudelle Kaksi Yamaha Venture 4-tahti-moottorikelkkaa Huippuvarusteltu keittiö Tunturi-maastopyöriä Taulu-tv & DVD/VHS Kaapeli-tv

Tilat kuudelle Kaksi Yamaha Venture 4-tahti-moottorikelkkaa Huippuvarusteltu keittiö Tunturi-maastopyöriä Taulu-tv & DVD/VHS Kaapeli-tv Tilat kuudelle Kaksi Yamaha Venture 4-tahti-moottorikelkkaa Huippuvarusteltu keittiö Tunturi-maastopyöriä Taulu-tv & DVD/VHS Kaapeli-tv Koillisrinteet 900 m Kolme makuuhuonetta Monitoimilautapeli Tilava

Lisätiedot

Lieto, Vanhalinna, Nenämäki Kohdenumero h,k,ph,s,khh,wc(+laaj.mahd.yläk.), 100,0 m²/100,0 m² Kov Energialuokka C Mh.

Lieto, Vanhalinna, Nenämäki Kohdenumero h,k,ph,s,khh,wc(+laaj.mahd.yläk.), 100,0 m²/100,0 m² Kov Energialuokka C Mh. Omakotitalo Lieto, Vanhalinna, Nenämäki Kohdenumero 601691 4h,k,ph,s,khh,wc(+laaj.mahd.yläk.), 100,0 m²/100,0 m² Kov. 2018 Energialuokka C Mh. 251 000,00 Nenärengas 26. NYT HELPOSTI JA VAIVATTOMASTI UUTEEN

Lisätiedot

Ainutlaatuinen merenrantakiinteistö Turun Hirvensalossa

Ainutlaatuinen merenrantakiinteistö Turun Hirvensalossa Ainutlaatuinen merenrantakiinteistö Turun Hirvensalossa sijaitsee upealla ja luonnonläheisellä tontilla mäntymetsän keskellä. Turun keskusta on vain 6 km päässä. Niin oleskeluun kuin liikuntaankin sopiva

Lisätiedot

Verkkoestejärjestelmä joustava reunasuojausratkaisu rakennustyömaille

Verkkoestejärjestelmä joustava reunasuojausratkaisu rakennustyömaille Verkkoestejärjestelmä joustava reunasuojausratkaisu rakennustyömaille Säädökset ja standardit Verkkoestejärjestelmää on testattu huolellisesti, jotta on voitu varmistua sen toimivuudesta, käyttörajoituksista

Lisätiedot

NOMAPACK. Tuotevalikoima. You crack it. We pack it.

NOMAPACK. Tuotevalikoima. You crack it. We pack it. NOMAPACK Tuotevalikoima You crack it. We pack it. 2 3 Tailor-made Pakkaukset mittojen mukaan NOMAPACK -vakiovalikoimassa on useita erilaisia pakkausprofiileja. Usein kuitenkin vain erikoistuote suoriutuu

Lisätiedot

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin TULISIJAT Nautinnollisiin hetkiin NOVELTY TAKKA KOTA Novelty takan moderni ja hillitty design sopii moneen tilaan. Novelty takka luovuttaa lämmön nopeasti. Takan päällä olevassa vuolukivilaatassa on reikiä

Lisätiedot

PAREMPAA TYÖPÄIVÄÄ ENTISTÄ VIIHTYISÄMMÄSSÄ YMPÄRISTÖSSÄ.

PAREMPAA TYÖPÄIVÄÄ ENTISTÄ VIIHTYISÄMMÄSSÄ YMPÄRISTÖSSÄ. E N S I M M Ä I N E N SY N T Y I U U D E L L E E N. PAREMPAA TYÖPÄIVÄÄ ENTISTÄ VIIHTYISÄMMÄSSÄ YMPÄRISTÖSSÄ. 5 TOIMISTOTALOA LÄHES 1000 PYSÄKÖINTIPAIKKAA ERINOMAINEN SIJAINTI TAPIOLASSA VIIHTYISÄ, SKANDINAAVINEN

Lisätiedot

Tietoa kohteesta. 4mh+oh+k/ruok+khh+ph+s Liminka Jokivarrentie Jokivarrentie , Liminka. 4mh+oh+k/ruok+khh+ph+ s 126.

Tietoa kohteesta. 4mh+oh+k/ruok+khh+ph+s Liminka Jokivarrentie Jokivarrentie , Liminka. 4mh+oh+k/ruok+khh+ph+ s 126. 235 000 Jokivarrentie 31 91900, Liminka 4mh+oh+k/ruok+khh+ph+ s 126.0 m² Tietoa kohteesta ENNAKKOMARKKINOINNISSA neljän makuhuoneen omakotitalo, uudelle alueelle Jokivarrentielle Liminkaan. Kokonaisuus

Lisätiedot

Koti aitiopaikalta Knuutilankankaalta

Koti aitiopaikalta Knuutilankankaalta Koti aitiopaikalta Knuutilankankaalta Rakennamme uusia koteja valmiille asuinalueelle Syväkiventielle Knuutilankankaalle, jossa kadut, puistot ja palvelut ovat jo rakennettu ja asuinympäristö on viihtyisä.

Lisätiedot

EnnAkkoMArkkInoInTI Teppola MULTIA

EnnAkkoMArkkInoInTI Teppola MULTIA Teppola MULTIA Ennakkomarkkinointi Kaipaatko maaseudun rauhaan? Multian keskusta 1,4 km Lähikauppa 1,4 km Keuruun keskusta 19 km Jyväskylän keskusta 65 km Lentokenttä 58 km Juna-asema 19 km Koulu 2,2

Lisätiedot

Karakortteli; Etelän viertotie 1 Torikatu 16, 10 530 m2. Riihimäki KIINTEISTÖKEHITYS KIINTEISTÖKONSULTOINTI YRITYSJÄRJESTELYT YRITYSKONSULTOINTI

Karakortteli; Etelän viertotie 1 Torikatu 16, 10 530 m2. Riihimäki KIINTEISTÖKEHITYS KIINTEISTÖKONSULTOINTI YRITYSJÄRJESTELYT YRITYSKONSULTOINTI KIINTEISTÖKEHITYS KIINTEISTÖKONSULTOINTI YRITYSJÄRJESTELYT YRITYSKONSULTOINTI LISÄTIEDOT, MYYNTI- JA VUOKRAUSNEUVOTTELUT: Erkki Pursiainen, LKV gsm 050 595 9715 erkki@sadepisara.fi Rainer Sourander, LKV

Lisätiedot

ASKO LAX DESIGN JÄRVITAIMEN 100

ASKO LAX DESIGN JÄRVITAIMEN 100 TALOT ASKO LAX DESIGN JÄRVITAIMEN 100 JÄRVITAIMEN 100 kompakti tilaihme selkeä design innovatiivinen eteis- ja kodinhoitotila valoisa ja avara pohjaratkaisu JÄRVITAIMEN 100 Huoneistoala 99 m², Kerrosala

Lisätiedot

Omakotitalo. Lieto, Tammi/Vanhalinna Kohdenumero h,k,ph,s,khh,erill.wc, 121,5 m²/121,5 m² Kov Energialuokka C Mh.

Omakotitalo. Lieto, Tammi/Vanhalinna Kohdenumero h,k,ph,s,khh,erill.wc, 121,5 m²/121,5 m² Kov Energialuokka C Mh. Omakotitalo Lieto, Tammi/Vanhalinna Kohdenumero 596242 5h,k,ph,s,khh,erill.wc, 121,5 m²/121,5 m² Kov. 2018 Energialuokka C Mh. 285 000,00 Mestarintie 5. NYT HELPOSTI JA VAIVATTOMASTI UUTEEN OMAKOTITALOON

Lisätiedot

PARAS KOTI MAAILMALLA.

PARAS KOTI MAAILMALLA. patriknilsson2014 9m patriknilsson2014 Kaikenlaista touhua riittää. Aurinkoa, hiekkaa ja uimista koko viikko. #Pallo #Aurinkosuoja #Matkailuvaunuelämää #Cabby PARAS KOTI MAAILMALLA. CABBY 2015 SUORAA JA

Lisätiedot

MAKSIMAALISTA KAPASITEETTIA PIENEEN TILAAN BERGMANN-ASTIAPURISTIMET

MAKSIMAALISTA KAPASITEETTIA PIENEEN TILAAN BERGMANN-ASTIAPURISTIMET MAKSIMAALISTA KAPASITEETTIA PIENEEN TILAAN BERGMANN-ASTIAPURISTIMET BERGMANN-ASTIAPURISTIMET Helppokäyttöiset Bergmann -astiapuristimet takaavat maksimaalisen jätteidenkäsittelykapasiteetin taloudellisesti

Lisätiedot

GUARANTEED TOUGH. PINOTTAVA SÄILYTYSJÄRJESTELMÄ

GUARANTEED TOUGH. PINOTTAVA SÄILYTYSJÄRJESTELMÄ GUARANTEED TOUGH. PINOTTAVA SÄILYTYSJÄRJESTELMÄ Max 6 GUARANTEED TOUGH. UUSI TSTAK KESKENÄÄN LUKITTAVA PINOTTAVA SÄILYTYSJÄRJESTELMÄ DEWALTIN UUSI TSTAK -VALIKOIMA ON AMMATTILAISEN TÄYDELLINEN KUMPPANI.

Lisätiedot

Kurk Golf osakkeenomistajat Golflomat 2012 Nueva Andalucía, Marbella, España

Kurk Golf osakkeenomistajat Golflomat 2012 Nueva Andalucía, Marbella, España Kurk Golf osakkeenomistajat Golflomat 2012 Nueva Andalucía, Marbella, España Marbella 30.11.2011 Arvoisa Kurk Golfin osakkeenomistaja. Kun junioritoiminnan kilparyhmävetäjä Heikki Atrila lähestyi minua

Lisätiedot

Ainutlaatuinen merenrantakiinteistö

Ainutlaatuinen merenrantakiinteistö Ainutlaatuinen merenrantakiinteistö liikuntaankin sopiva tontti on yli 4000 m 2 laajuinen. Pihalla on luonnonkiviä, kalliota, nurmikkoa ja vanhoja mäntyjä ja pihan ja kiinteistön voi valaista tunnelmavalaistukseen.

Lisätiedot

Realgreen on kiinteistöön integroitava aurinko- ja tuulivoimaa hyödyntävä monienergiaratkaisu

Realgreen on kiinteistöön integroitava aurinko- ja tuulivoimaa hyödyntävä monienergiaratkaisu Realgreen on kiinteistöön integroitava aurinko- ja tuulivoimaa hyödyntävä ENERGIARATKAISU KIINTEISTÖN KILPAILUKYVYN SÄILYTTÄMISEKSI Osaksi kiinteistöä integroitava Realgreen- tuottaa sähköä aurinko- ja

Lisätiedot

Omakotitalo JAKKUKYLÄ 4h+k+s 102m2 Myynti Tapani Pakanen p. 050 4017 652 tapani.pakanen@presentrakenne.fi Samuli Pakanen p. 0400 435 489 samuli.pakanen@presentrakenne.fi www.presentrakenne.fi Omakotitalo

Lisätiedot

Sisusta kauniilla lämmöllä

Sisusta kauniilla lämmöllä Sisusta kauniilla lämmöllä www.stravent.fi PANEELIRADIAATTORIT MODUL COMPACT INTEGRA Standardiradiaattori integroidulla venttiilillä Modul Compact Integra on varustettu integroidulla venttiilillä ja on

Lisätiedot

KAKSKERRANTIE 488, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

KAKSKERRANTIE 488, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. KAKSKERRANTIE 488, TURKU MYYNTIESITE TURKU, OMAKOTITALO 2 5h, avok, 2 x kph, s, khh, erill.wc, 2 x las.parveke, autok., 198 m, 419 000 Vastaava välittäjä Ismo Aaltonen MYYNTINEUVOTTELIJA, KED, PARTNER

Lisätiedot

239,0 m², 6h+k+2kph+s+...,

239,0 m², 6h+k+2kph+s+..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Sven Schlegel Puh: 045 885 4900 RE/MAX Star Star Oy LKV Suolakivenkatu 15 00810 Helsinki Puh: 045 885 4900 KUNTOTARKASTETTU SUURI OMAKOTITALO LAPSIPERHEIDEN SUOSIMASTA YLÄSTÖSTÄ

Lisätiedot

Tietoa kohteesta. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ph+s Oulu Keskustie 2 C Keskustie 2 C 90900, Oulu. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ ph+s 92.

Tietoa kohteesta. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ph+s Oulu Keskustie 2 C Keskustie 2 C 90900, Oulu. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ ph+s 92. 223 000 Keskustie 2 C 90900, Oulu 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ ph+s 92.0 m² Tietoa kohteesta ENNAKKOMARKKINOINNISSA Kiimingin keskusta alueella paraati paikalla, harvoin tarjolla oleva erillistalo kohde. Kokonaisuuden

Lisätiedot

Kerava, Alikerava Kohdenumero h,kt,s, 55,5 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,00 Vh ,00

Kerava, Alikerava Kohdenumero h,kt,s, 55,5 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Kerava, Alikerava Kohdenumero 627016 2h,kt,s, 55,5 m² Kov. 2018 Energialuokka C 2013 Mh. 68 300,00 Vh. 216 500,00 Santaniitynkatu 19. Makua asumiseen! Uudessa As Oy Keravan Korianterissa huolella

Lisätiedot

Paritalot Keltanotie 11 I HELSINKI ESITE

Paritalot Keltanotie 11 I HELSINKI ESITE Paritalot Keltanotie 11 I HELSINKI ESITE Tietoa kohteesta Helsingin Vartiokylään, loistavien kulkuyhteyksien, palveluiden ja virkistysmahdollisuuksien äärelle rakennetaan kaksi paritaloa, osoitteeseen

Lisätiedot

Uutta tilaa yritysmaailman ytimessä

Uutta tilaa yritysmaailman ytimessä EKOTEHOKAS TOIMIstoTALO KEILANIEMEssä www.keilaranta.fi Uusi, aidosti muunneltava toimistokokonaisuus Keilaranta :ssä sijaitsee lähimpänä Keilaniemen tulevaa metroasemaa. Viihtyisiä tiloja sekä pienille

Lisätiedot

Kaunis koti viihtyisällä alueella

Kaunis koti viihtyisällä alueella Kaunis koti viihtyisällä alueella Rakennamme valoisan kodin omakotitaloon Ylöjärven Kangasniemeen. Ympäristö on viihtyisä. Lähialueen tiet ja puistot on rakennettu valmiiksi. Kodin läheltä löytyvät päiväkoti,

Lisätiedot

106,0 m², Vapaa-ajan h...,

106,0 m², Vapaa-ajan h..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Kenneth Katter Puh: +358 (0)45 864 8062 Snellman Sotheby's International Realty Kasarmikatu 34 00130 Helsinki Puh: 010 315 6900 Tästä vapaa-ajan asunnossa avautuva näköala on huikea

Lisätiedot

Parihuvila Mustikkapolku 6 A ja B. Laadukasta lomaa Iso-Syötteen maisemissa.

Parihuvila Mustikkapolku 6 A ja B. Laadukasta lomaa Iso-Syötteen maisemissa. Parihuvila Mustikkapolku 6 A ja B Laadukasta lomaa Iso-Syötteen maisemissa. Parihuvila Mustikkapolku 6 A ja B Asemapiirros Parihuvila loistavalla paikalla Iso-Syötteellä Parihuvila rakentuu laadukkaista

Lisätiedot

High Class ratkaisu! Joustavat moduuliratkaisut toimistotiloiksi

High Class ratkaisu! Joustavat moduuliratkaisut toimistotiloiksi High Class ratkaisu! Joustavat moduuliratkaisut toimistotiloiksi www.ramirent.fi Korkeat standardit Monipuolisiin High Class moduuleihimme sovelletaan standardeja, jotka ovat lähes yhtä tiukat kuin uusiin,

Lisätiedot

High Class ratkaisu! Joustavat moduuliratkaisut toimistotiloiksi

High Class ratkaisu! Joustavat moduuliratkaisut toimistotiloiksi High Class ratkaisu! Joustavat moduuliratkaisut toimistotiloiksi www.ramirent.fi Korkeat standardit Monipuolisiin High Class moduuleihimme sovelletaan standardeja, jotka ovat lähes yhtä tiukat kuin uusiin,

Lisätiedot

renkaiden varastointiratkaisuja

renkaiden varastointiratkaisuja A Member of the Constructor Group renkaiden varastointiratkaisuja Pientavarahylly Kuormalavahylly Rengashylly Rengashyllyratkaisumme tehokkaaseen, laadukkaaseen ja ergonomiseen varastointiin myynti@kasten.fi

Lisätiedot

NAUTINNOLLISIA TERASSIHETKIÄ ARJEN KESKELLÄ TERASSIKUVASTO

NAUTINNOLLISIA TERASSIHETKIÄ ARJEN KESKELLÄ TERASSIKUVASTO NAUTINNOLLISIA TERASSIHETKIÄ ARJEN KESKELLÄ TERASSIKUVASTO JAMAR TERASSIT - ASIAKKAAN EHDOILLA Terassin hankkiminen Jamarilta on ennenkuulumattoman helppoa ja turvallista. Toimitamme avo- ja lasiterassit

Lisätiedot

Megahub. Toimitilaa: logistiikka jakelu tuotanto 07/2011. Hämeenlinna Turku Tampere Lahti Riihimäki Jyväskylä

Megahub. Toimitilaa: logistiikka jakelu tuotanto 07/2011. Hämeenlinna Turku Tampere Lahti Riihimäki Jyväskylä Megahub Toimitilaa: logistiikka jakelu tuotanto Hämeenlinna Turku Tampere Lahti Riihimäki Jyväskylä 07/2011 Investointi Rakentaminen Onnistuneen hankkeen osatekijät ovat Tontti Käyttäjä Oikea tila, oikea

Lisätiedot

Tervetuloa asuntokaupoille!

Tervetuloa asuntokaupoille! Tervetuloa asuntokaupoille! Avaimet uuteen Uusi koti, vanha koti, iso koti, pieni koti. Avain muutokseen ja uuden löytämiseen vaatii usein vanhasta luopumista. AsuntoArean avulla elämäsi tärkeät kaupat

Lisätiedot

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi PARASTA LAATUA AMMATTILAISILLE

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi PARASTA LAATUA AMMATTILAISILLE Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi PARASTA LAATUA AMMATTILAISILLE TIIMIMME PALVELEE SINUA KOKONAISVALTAISESTI Stancon Oy on vuodesta 1994 toiminut yritys, joka

Lisätiedot

TIETOTEKNIIKKAVALMIS TOIMISTO

TIETOTEKNIIKKAVALMIS TOIMISTO Ready for Business + Tarjoamme valmiiksi valikoituja vaihtoehtoja toimiston työkaluiksi ja moderneiksi yhteydenpitovälineiksi + Olemme valinneet parhaiden kumppaneiden palvelut korkealla palvelutasolla

Lisätiedot

Kaupintie 3 POHJOIS-HAAGA / HELSINKI. sponda.fi

Kaupintie 3 POHJOIS-HAAGA / HELSINKI. sponda.fi Kaupintie 3 POHJOIS-HAAGA / HELSINKI Täyden palvelun talo. Uusinta kiinteistötekniikkaa Kaupintielle suunnitellaan uudenveroista toimitilaa loistavien yhteyksien äärelle. Toimistokiinteistö saneerataan

Lisätiedot

Firestone Allasjärjestelmät. Varmuutta vaativiin olosuhteisiin

Firestone Allasjärjestelmät. Varmuutta vaativiin olosuhteisiin Firestone Allasjärjestelmät Varmuutta vaativiin olosuhteisiin Korkealaatuinen allaskalvo Firestone allaskumia on saatavana jopa 15 m leveänä ja 61 m pitkänä. Firestone allasrakenteet perustuvat EPDM-kumikalvoihin,

Lisätiedot

Conorin Monitoimitilat Kiilatie 7, Jorvas, Kirkkonummi

Conorin Monitoimitilat Kiilatie 7, Jorvas, Kirkkonummi Conorin Monitoimitilat Kiilatie 7, 02420 Jorvas, Kirkkonummi Sijainti Kiilatie 7, Kirkkonummi Etäisyyksiä kohteeseen Helsinki-Vantaan lentokenttä 39 min / 34 km Kirkkonummi keskusta 6 min / 6 km Helsinki

Lisätiedot

NYKYAIKAINEN ÖLJYLÄMMITYS/AURINKOÖLJYLÄMMITYS

NYKYAIKAINEN ÖLJYLÄMMITYS/AURINKOÖLJYLÄMMITYS NYKYAIKAINEN ÖLJYLÄMMITYS/AURINKOÖLJYLÄMMITYS Nykyaikainen öljylämmitys tarjoaa perinteisen kevytöljyn lisäksi mahdollisuuden käyttää lukuisia muitakin energiavaihtoehtoja kuten: - bioöljy - aurinkoenergia

Lisätiedot

- HEAT & LIGHT - World Leaders in Radiant Heating

- HEAT & LIGHT - World Leaders in Radiant Heating TM - HEAT & LIGHT - World Leaders in Radiant Heating MIKSI TANSUN KVARTSILÄMMITIN? Lyhytaaltoista Lämmitysteknologiaa Tansun kvartsilämmittimet tuottavat aitoa lyhytaaltoista infrapunalämpöä. Tämä auringon

Lisätiedot

TUNNELMA TULEE OVISTA IKKUNOISTA

TUNNELMA TULEE OVISTA IKKUNOISTA TUNNELMA TULEE OVISTA IKKUNOISTA Valtakunnan vaivattomin ovi- ja ikkunaremontti palveluasenteella ja maankuululla Kaskilaadulla. MATTI KASKI, TOIMITUSJOHTAJA HELPOSTI JA KERRALLA KUNTOON Ovi- ja ikkunaremontti

Lisätiedot

Kaarina, Raadelma Kohdenumero h,k,ph,s,khh,erill.wc, 121,5 m²/121,5 m² Kov Energialuokka B 2018 Mh ,00

Kaarina, Raadelma Kohdenumero h,k,ph,s,khh,erill.wc, 121,5 m²/121,5 m² Kov Energialuokka B 2018 Mh ,00 Omakotitalo Kaarina, Raadelma Kohdenumero 626557 5h,k,ph,s,khh,erill.wc, 121,5 m²/121,5 m² Kov. 2019 Energialuokka B 2018 Mh. 286 000,00 Rettigintie 11. NYT HELPOSTI JA VAIVATTOMASTI UUTEEN OMAKOTITALOON

Lisätiedot

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 2 12,999,976 km 9,136,765 km 1,276,765 km 499,892 km 245,066 km 112,907 km 36,765 km 24,159 km 7899 km 2408 km 76 km 12 14 16 1 12 7 3 1 6 2 5 4 3 11 9 10 8 18 20 21 22 23 24 25 26

Lisätiedot

Uniikkeja keskustakoteja Helsingin Artesaani

Uniikkeja keskustakoteja Helsingin Artesaani Uniikkeja keskustakoteja Helsingin Artesaani Tervetuloa valmiiseen kotiin Helsingin Artesaani on tarina koulurakennuksesta, joka muuttui persoonallisiksi kaupunkikodeiksi. Artesaani on sekoitus 50-luvun

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot