ScoutGuard SG880MK 2G Riistakamera

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ScoutGuard SG880MK 2G Riistakamera"

Transkriptio

1 ScoutGuard SG880MK 2G Riistakamera Kiitos kun ostit ScoutGuard SG880MK 2G Riistakameran. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää, joten jos tuotteen käytössä on jotain epäselvyyksiä tai ilmaantuu kysymyksiä, olethan asiakaspalveluumme yhteydessä: Toivottavasti olet tyytyväinen tuotteeseen ja muistathan käydä arvostelemassa tuotteen, sillä palkitsemme asiakkaamme tuotesivuille tehdyistä arvosteluista. KÄYTTÖTARKOITUS Riistakamera käy hyvin kodin, varaston, rakennustyömaan ja kesämökin tarkkailuun, kun et ole itse paikalla. Kamera on nimensä veroisesti omiaan riistan tarkkailuun niin kuvina sekä videona. Kamera ei erotu luonnosta maastokuvionsa ansiosta. Laite on helppo ja nopea asentaa mukana tulevan remmin ansiosta.

2 Sisältö 1 Ohjeet 1.1 Kameran osat 1.2 Yleiskuvaus 1.3 Kaukosäädin 1.4 Näyttö 1.5 Kaksisuuntainen viestintä 1.6 Varoitukset 2 Pikaopas 2.1 Virtalähde 2.2 SD-kortin ja SIM-kortin asettaminen 2.3 Kamera-asetukset 2.4 Testaustila 2.5 Mukautetut asetukset 2.6 Virran kytkentä 2.7 SMS-hallinta 2.8 SMS-komennot 2.9 Virran katkaisu 3 Asetukset 3.1 Kameravalikko 3.2 Oletusasetukset 3.3 Toistotila 3.4 Laserosoitin 4 Vianetsintä 5 PIR-tunnistusalueet 6 Tekniset tiedot 7 Osaluettelo

3 1 Ohjeet 1 Ohjeet 1.1 Kameran osat 1.2 Yleiskuvaus Digitaalinen riistakamera mustilla IR-LED -valoilla ja 3G-yhteydellä, joka laukaisee ihmisen tai eläimen liikkeestä erittäin herkällä passiivisella infrapunaliikeanturilla (PIR), ja tallentaa määrityksistä riippuen joko korkealaatuisia kuvia tai videota. Se lähettää kuvan matkapuhelimeesi tai sähköpostiisi GSM-/WCDMA-verkon kautta. Saat varoituksen, kun kamera ottaa kuvan tai mukautetun asetuksen mukaan. Kamerassa on 1,44 LCD-värinäyttö ja äänen tallennin. Laserosoittimen avulla kohdistat kameran helposti. Laite on veden- ja lumenpitävä. Lisäksi kameraa voidaan käyttää tavallisena digikamerana.

4 1 Ohjeet 1.3 Kaukosäädin Kaukosäädin on kameran syöttölaite ja sitä käytetään asetusten määrittämiseen. Se toimii infrapunayhteydellä. Sen toimintasäde on noin 9 metriä. Menu Cancel OK 1 2abc 3def 4 ghi 7 pqrs 5 jkl 8 tuv 6 mno 9 wxyz * 0 # Huom! Kaukosäädin ei toimi kunnolla, jos antenni ei ole kytketty. Kun kytket virran kameraan, odota sekuntia, jotta kamera löytää signaalin. Kaukosäädin ei toimi oikein ennen kuin kamera on löytänyt signaalin. Signaalin löytyminen ilmaistaan näytöllä signaalikuvakkeella. Paina tähtipainiketta kytkeäksesi laserosoittimen päälle.

5 1 Ohjeet 1.4 Näyttö Kun kameraan on kytketty virta (virtakytkin on asetettu TEST-asentoon), nykyiset asetukset näkyvät näytöllä. 1.5 Kaksisuuntainen viestintä Aseta kohta SMS control -asentoon ON kytkeäksesi kaksisuuntaisen viestinnän. Kun viestintä on kytketty, kamera vastaanottaa SMS-käskyjä tai käskyjä Android-sovelluksesta. Kamera voi lähettää kuvat välittömästi WCDMA-/GSM-verkon välityksellä. Saat ilmoituksen heti, kun kuva on otettu. Kamera lähettää MMS- tai sähköpostiviestejä MMSC:n (MMS Service Center) tai GPRS-verkon kautta, joten kytke MMS- ja GPRS-palvelut operaattorillasi ennen toiminnon käyttämistä. Laite tukee seuraavia taajuuksia: GSM 850 Mhz, 900 Mhz, 1800 Mhz ja 1900 Mhz, ja WCDMA 850 Mhz, 900 Mhz, 1900 Mhz ja 2100 Mhz. SIM-kortin kuvake: Näytössä on kaksi SIM-kortin kuvaketta. tarkoittaa, että SIM-kortti on asetettu ja se toimii. tarkoittaa, ettei MMS-toiminto toimi oikein joko signaali- tai yhteysongelmien vuoksi.

6 1 Ohjeet 1.6 Varoitukset Kamera toimii joko AA-paristoilla tai 6V USB-virtajohdolla. Asenna paristot oikein päin. Aseta SD-kortti ennen virran kytkentää. Kamerassa ei ole sisäistä muistia kuvia tai videoita varten. Jos SD-korttia ei aseteta, kamera sammuu automaattisesti äänimerkin jälkeen. Älä aseta tai poista SD-korttia, kun virta on päällä. Alusta SD-kortti kameralla ennen ensimmäistä käyttöä. Kamera siirtyy USB-tilaan, kun se kytketään tietokoneen USB-porttiin. Tällöin SD-kortti toimii siirrettävänä levyasemana. TEST-tilassa kamera sammuu automaattisesti kolmen minuutin kuluttua, jos painikkeita ei paineta. Kytke virta uudelleen, jos haluat jatkaa kameran käyttöä.

7 2 Pikaopas 2 Pikaopas 2.1 Virtalähde Kamera saa virtansa neljästä tai kahdeksasta AA-paristosta. Voit ostaa mukaan myös USB-virtajohdon. 1. Suosittelemme korkean tiheyden tehokkaita alkaliparistoja 2. Ladattavat alkaliparistot 3. Ladattavat NiMH-paristot Kun paristojen virta on vähissä, kamera sammuu automaattisesti kahden äänimerkin jälkeen. Vaihda paristot uusiin. Jos olet määrittänyt MMS-toiminnon, kamera lähettää tekstiviestin tai sähköpostin, kun paristot ovat vähissä. Huom: Vääräntyyppisten paristojen käyttö aiheuttaa räjähdysvaaran. Hävitä käytetyt paristot asianmukaisesti. Tuotteen hävittäminen: Tämä symboli osoittaa, ettei tuotetta tule hävittää normaalin kotitalousjätteen seassa EU:n alueella. Ympäristön tai terveyden vahingoittamisen välttämiseksi kierrätä laite. Samalla tuet kestävää resurssien uudelleenkäyttöä. Toimita käytetty laite kierrätettäväksi tai ota yhteyttä jälleenmyyjääsi. He voivat huolehtia laitteen ympäristöystävällisestä kierrättämisestä.

8 2 Pikaopas 2.2 SD-kortin ja SIM-kortin asettaminen Avaa pohjassa oleva kansi. Aseta SD-kortti ja SIM-kortti korttipaikkoihinsa. Varmista, ettei SD-kortti ole vain-luku -tilassa. Muuten kamera ei toimi oikein. SIM-kortti ei myöskään saa olla lukittu. PIN-koodi on otettava pois käytöstä ennen kameraan asettamista. 2.3 Kamera-asetukset Lataa kameran määritysohjelma (BMC_config.zip) verkkosivuiltamme. Verkkosivun löydät ohjeen viimeiseltä sivulta, tuotesivulta tai asiakaspalvelustamme.

9 2 Pikaopas Valitse ensin maa ja operaattori (vaihe 1) asetetun SIM-kortin mukaan. Syötä vastaanottavan puhelimen numero kohtaan Admin. number ja vastaanottava sähköpostiosoite kohtaan Receive 1 (vaihe 3). Suosittelemme käyttämään oletusasetuksia ensimmäisellä kerralla (vaihe 2). Jos haluat muuttaa asetuksia, paina Change Setting. Huom: Tallenna tekstitiedosto SD-kortin GSM-kansioon, kun määritykset on tehty (vaihe 4). Tiedosto poistuu automaattisesti, kun kameraan kytketään virta. 2.4 Testaustila Aseta virtakytkin TEST-asentoon. Kamera siirtyy valikkoon. Testaustilassa on tiettyjä toimintoja: mukautetut asetukset,

10 2 Pikaopas manuaalinen laukaisu, esikatselu tai MMS:n manuaalinen lähetys. Tässä tilassa tarvitaan kaukosäädintä. 2.5 Mukautetut asetukset Paina kaukosäätimen MENU-painiketta siirtyäksesi valikkoon. Kameran näytöllä näkyviä tietoja voi mukauttaa. Voit ottaa kuvan tai tallentaa videota painamalla OIKEAA nuolinäppäintä. Keskeytä videon tallennus painamalla painiketta uudelleen. Kun lähetystilaksi on määritetty Manual, voit lähettää testaustilassa valitun kuvan (toistotilassa painamalla OK) määritettyyn osoitteeseen. Päivittäinen raportti- ja välittömästi-tiloja käytetään, kun virtakytkin on ON -asennossa. Huom. Vain kuvia voidaan lähettää. Jos SIM-korttia ei ole asetettu, kuviakaan ei voida lähettää. 2.6 Virran kytkentä Liu'uta virtakytkin ON-asentoon - Kamera menee päälle. Ennen ON-tilan kytkemistä voit käyttää laserosoitinta kameran kohdistamiseen (paina kaukosäätimen *-painiketta). Kun kytket kameraan virran, liikeilmaisin (punainen) vilkkuu noin 10 sekuntia. Se on viive, jonka aikana voit sulkea kotelon, kiinnittää kameran ja poistua paikalta. Kamerassa on äänen tallennustoiminto, joten ääni lisätään videoleikkeeseen, kun tallennat videota.

11 2 Pikaopas 2.7 SMS-hallinta Kun kamera on ON-tilassa, voit muuttaa kameran asetuksia tekstiviestillä. Komennolla #T# voit ottaa kuvan. Kameralle on saatavilla myös Android-sovellus, jolla voit lähettää komentoja kameralle. Sovellus veloittaa yhden tekstiviestin verran jokaisesta käskystä. Lataa Android-sovellus (BGTools.zip) verkkosivuiltamme. Iphonen käyttäjät voivat ladata sovelluksen App Storesta hakusanalla BGTools. Verkkosivun löydät ohjeen viimeiseltä sivulta. 2.8 SMS-komennot Nro Toiminta SMS-komento 1 Määritä MMS-parametrit 2 Määritä GPRS-parametrit 3 Määritä normaalin käyttäjän puhelinnumero #m# # #8080#wap.cing ular#tili#salasana# (Esimerkissä parametrit operaattorille AT&T) #s#bmctest123@163.com#bmc 123#25#cmnet#smtp.163.com# tili#salasana# (Esimerkissä parametrit 163-sähköpostintarjoajalle) #n# # # #

12 2 Pikaopas 4 Määritä vastaanottava sähköpostiosoite #r#bmc1@sina.com#bmc2@si na.com#bmc3@bmc3@sina.co m# 5 Ota kuva #t# (MMS puhelimeen) #t#e# (sähköpostiin GPRS:n välityksellä) 6 Tarkasta kameran L166 asetukset 7 Muokkaa parametreja 8 Alusta SD-kortti #F# 9 Apua #H# #e#cp#s5#fh#b1#v60#t#l10m #pn#i5s#hon08:30-20:30 (cp: kameran tila, s5:kuvan koko, fh: videon koko, b1:purskekuvaus, V60: videon pituus, t: aseta aika, l10m: intervallikuvaus, pn: PIR-laukaisin, i5s: PIR-intervalli, mp: lähetä kohteeseen, Hon: toiminta-aika) Huom: tekstiviestikomennot otetaan vastaan vain yhdestä numerosta.

13 2 Pikaopas 2.9 Virran katkaisu Katkaise kameran virta siirtämällä kytkin asentoon OFF. Huomaa, että kamera kuluttaa tietyn verran virtaa myös virta katkaistuna. Siksi paristot kannattaa poistaa, jos kameraa ei käytetä pitkään aikaan.

14 3 Asetukset 3 Asetukset 3.1 Kameravalikko Voit tarkastella kameran asetusvalikkoa painamalla MENU- painiketta TEST-tilassa. Käytä kaukosäätimen tai valitaksesi alivalikon, paina tai valitaksesi eri vaihtoehdot. Tallenna asetukset painamalla OK. Paina OK kunkin muutetun asetuksen kohdalla, muuten se pysyy oletusarvossaan. 3.2 Oletusasetukset Asetus Oletus Vaihtoehdot Alavalikko Kieli English Suomi Deutsch Svenska Kuvaustila Kuva Video Kuva+Video Aseta aika Enter Säädä aika Kuvakoko 14MP 8MP 10MP Sarjakuvaus 1 Kuva 2 Kuvaa 3 Kuvaa Videokoko 1280x x480 Videon pituus 10 sek sek. Time-Lapse POIS 5 55 Min. 1 8 Tunti Liiketunnistin Normaali Korkea Matala POIS PIR intervalli 5 Sek Sek,

15 3 Asetukset 1 60 Min. Ajastettu POIS PÄÄLLÄ Aseta MMS Aseta GPRS Lähetystila Lähettää Enter Enter Manuaalinen Puhelin [MMS] Päiväraportti, Välitön, POIS [MMS], [GPRS] 00:00 23:5 9 URL, APN, IP, Port Serveri, Portti, APN Etäohjaus POIS PÄÄLLÄ Paikka POIS A-Z VERSIO Enter Firmware IMEI Formatoi SD Enter Kyllä, ei Tehdasasetukset Tallenna 3.3 Toistotila Toistotilassa kuvia tai videoita voidaan katsella ja poistaa. Kuva voidaan lähettää myös manuaalisesti MMS:n tai GPRS:n välityksellä. Se toimii vain testaustilassa. Kuvia voi katsella kameran LCD-näytöltä. Videoita voidaan vain tarkastella tietokoneelta. Tietokoneelta katseltaessasi Kytke kamera tietokoneeseesi mukana tulevalla USB-johdolla tai ota muistikortti pois ja aseta se muistikortinlukijaan. Kuvien katselu toistotilassa: Testaustilassa paina kaukosäätimen OK-painiketta avataksesi viimeisimmän kuvan. Paina YLÖS tai ALAS selataksesi kuvia. Paina OK palataksesi tietonäyttöön. Huomaa, että

16 3 Asetukset kameralla ei voi katsella videoita. Poista kuva tai video: Siirry poistettavaan kuvaan ja valitse se. Paina MENU, sitten YLÖS tai ALAS poistaaksesi. 3.4 Laserosoitin Laserosoittimella voidaan kohdistaa kamera tiettyyn kohteeseen. Laserosoittimen saat päälle kaukosäätimestä painamalla *-näppäintä. HUOM: Laseria ei saa kohdistaa silmiin.

17 MG883G-14mHD 4 Vianetsintä 4 Vianetsintä 1 Kameran linssin edessä on jotain. Onko kamera rikki? V: Kamera ei ole rikki. Kyseessä on IR-suodatin. Kun kamera on kytketty päälle, IR-suodatin nollataan ja se peittää linssin. IR-suodatin on sattumanvaraisessa asennossa, kun kameran virta on katkaistu. 2 Kameran näyttö ei enää toimi. V: Todennäköisesti kamerassa ei ole ollut SD-korttia, kun virta kytkettiin. Varmista, että muistikortti on asetettu ennen kuin kytket virran kameraan. 3 Miksi puhelimeni ei vastaanota MMS-viestejä? V: MMS-/GPRS-toiminto edellyttää toimintojen tukemista sekä lähettävältä että vastaanottavalta liittymältä.

18 MG883G-14mHD 5 PIR-tunnistusalueet 5 Liikkeentunnistusalueet (PIR) Kamerassa on uusi patentoitu PIR-anturi. Sen tunnistusalue on jopa 30 metriä hyvissä olosuhteissa. Seuraava kuva vertaa normaalin PIR-anturin ja uuden patentoidun PIR-anturin tunnistusaluetta. Liikkeentunnistuskulma (α) on vain hieman kuvauskulmaa (FOV) (β) pienempi. Tämän rakenteen etu on, että tyhjien kuvien määrä vähenee, ja lähes kaikki liikkeet kuvataan.

19 6 Tekniset tiedot 6 Tekniset tiedot Kuvakenno 5MP väri-cmos, 8MP, 10MP ja 14MP (interpoloitu) Linssi F 2,4 FOV (näkökenttä) = 52 PIR-tunnistusalue 30 m Näyttö 1,44 LCD-näyttö Muistikortti 8 32 GB (Luokka 10) Kuvan tarkkuus pikseleinä Videon tarkkuus PIR-herkkyys Laukaisuaika Paino Käyttö- ja säilytyslämpötila 14 MP = MP = MP = x Säädettävä (korkea/normaali/matala) sekuntia 0,3 kg (ilman paristoja) C / C Virtalähde 8 AA tai 4 AA Ulkoinen virtalähde DC 6V, 2A Ilmoitus alhaisesta varaustasosta LED-indikaattori Äänen tallennus KYLLÄ Kiinnitys Köysi / hihna / kolmijalka Ulkomitat 148x87x55 mm Kosteus 5 90 % Turvallisuus FCC, CE, RoHS

20 7 Osaluettelo 7 Osaluettelo Osan nimi Kamera Kaukosäädin USB-johto Hihna Käyttöohje Parannettu antenni Takuukortti Määrä Yksi Yksi Yksi Yksi Yksi Yksi Yksi Lataa ohjelmisto täältä: Versio 1.1 Maahantuoja/Importör: e-ville.com distribution Oy

BolyGuard X30W Riistakamera

BolyGuard X30W Riistakamera BolyGuard X30W Riistakamera Kiitos kun ostit BolyGuard X30W Riistakameran. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää, joten jos tuotteen käytössä on jotain epäselvyyksiä tai ilmaantuu kysymyksiä, olethan asiakaspalveluumme

Lisätiedot

SG520 Series. Digitaalinen IR-riistakamera Käyttöohje. Sivu 1

SG520 Series. Digitaalinen IR-riistakamera Käyttöohje. Sivu 1 1 Ohje Digitaalinen IR-riistakamera Käyttöohje SG520 Series Sivu 1 1 Ohje Sisältö 1 Ohjeet... 3 1.1 Kameran osat... 3 1.2 Yleiskuvaus... 4 1.3 Näyttö... 4 2.3.5 Kuvien tai videoiden tallentaminen... 5

Lisätiedot

SG520 Series. Käyttöohje Bolyguard Small riistakamera. Sivu 1

SG520 Series. Käyttöohje Bolyguard Small riistakamera. Sivu 1 1 Yleiskatsaus Käyttöohje Bolyguard Small riistakamera SG520 Series Sivu 1 1 Yleiskatsaus Sisältö 1 Yleiskatsaus... 3 1.1 Kameran rakenne... 3 1.2 Yleinen kuvaus... 4 1.3 Näyttö... 4 1.4 Kuvien ja videoiden

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE Arctic Mate HC-500M Riistakamera

KÄYTTÖOHJE Arctic Mate HC-500M Riistakamera KÄYTTÖOHJE Arctic Mate HC-500M Riistakamera Kiitos kun ostit HC-500M Riistakameran. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää, joten jos tuotteen käytössä on jotain epäselvyyksiä tai ilmaantuu kysymyksiä,

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. Arctic Mate HC-700A Riistakamera

KÄYTTÖOHJE. Arctic Mate HC-700A Riistakamera KÄYTTÖOHJE Arctic Mate HC-700A Riistakamera Kiitos kun ostit HC-700A Riistakameran. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää, joten jos tuotteen käytössä on jotain epäselvyyksiä tai ilmaantuu kysymyksiä,

Lisätiedot

BolyGuard MG98 4G Riistakamera

BolyGuard MG98 4G Riistakamera BolyGuard MG98 4G Riistakamera Kiitos kun ostit BolyGuard 4G Riistakameran. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää, joten jos tuotteen käytössä on jotain epäselvyyksiä tai ilmaantuu kysymyksiä, olethan

Lisätiedot

S10 HD + SMS KÄYTTÖOHJE

S10 HD + SMS KÄYTTÖOHJE S10 HD + SMS KÄYTTÖOHJE LUE OHJE HUOLELLISESTI ENNEN KAMERAN KÄYTTÖÄ! Pakkauksen sisältö Kiinnitysremmi 1 Kamera 1 Antenni 1 USB-kaapeli 1 Käyttöohje 1 Vaatimustenmukaisuus Hereby, Suomen Retkitukku Oy

Lisätiedot

Ulkoasu. 1.Objektiivi 2.Tallennuspainike 3.Kuvien ottopainike _ FIN 01

Ulkoasu. 1.Objektiivi 2.Tallennuspainike 3.Kuvien ottopainike _ FIN 01 Ulkoasu 3 2 1 1.Objektiivi 2.Tallennuspainike 3.Kuvien ottopainike FIN 01 13 4.Micro-USB-portti 10 12 11 6 7 8 9 4 5 5.Akun virtakytkin 6.Sivu ylös -painike 7.Virtapainike 8.OK-painike 9.Sivu alas -painike

Lisätiedot

Riistakameran käyttöohje

Riistakameran käyttöohje Riistakameran käyttöohje Sisällysluettelo I. Pikakäyttöönotto... 2 1. Etupaneeli... 2 2. Alaosa ja virtakytkin... 3 Automaattinen infrapunakuvaustila... 3 Testitila... 3 Liitännät... 3 3. Patterin asettaminen...

Lisätiedot

Käyttöohje Riistakamera SG560P-8M/HD

Käyttöohje Riistakamera SG560P-8M/HD Käyttöohje Riistakamera SG560P-8M/HD Sisältö 1 Tietoja kamerasta... 1 1.1 Yleiset tiedot... 1 1.2 Käyttökohteet... 1 1.3 Kameran rakenne... 2 1.4 Kuvien ja videoiden tallennus... 4 2 Varoitukset... 5 3

Lisätiedot

S10/S12 HD + SMS KÄYTTÖOHJE

S10/S12 HD + SMS KÄYTTÖOHJE S10/S12 HD + SMS KÄYTTÖOHJE LUE OHJE HUOLELLISESTI ENNEN KAMERAN KÄYTTÖÄ! 1. YLEISTÄ Pakkauksen sisältö Kiinnitysremmi 1 Kamera 1 Antenni 1 USB-kaapeli 1 Käyttöohje 1 Kameran asennukseen tarvitaan lisäksi

Lisätiedot

NOOX xperio herätyskello valvontakamera

NOOX xperio herätyskello valvontakamera NOOX xperio herätyskello valvontakamera Käyttöohje Ajan asetus Kun kellonaika on näytössä paina SET, ruudulla lukee nyt "2010" Aseta oikea aika UP ja DOWN näppäimillä ja paina SET uudelleen vahvistaakseni

Lisätiedot

FullHD herätyskello-valvontakamera

FullHD herätyskello-valvontakamera FullHD herätyskello-valvontakamera Käyttöohje Ajan asetus Kun kellonaika on näytössä paina SET, näytöllä näkyy nyt vuosi aseta oikea aika UP ja DOWNnäppäimillä ja paina SET uudelleen. Aset kuukausi, päivä,

Lisätiedot

Uovision UM565 ohjelmistoversio V2.04

Uovision UM565 ohjelmistoversio V2.04 Uovision UM565 ohjelmistoversio V2.04 Saunalahti Prepaid data-asetukset sähköpostilähetystä varten E-Mail Set valikko: - valitse sähköpostilähetykseen: gprs - valitse: Email OPERATOR PARAMETER KLIKKAA

Lisätiedot

Elotec Ajax. Aloitus

Elotec Ajax. Aloitus Elotec Ajax Aloitus Onnittelut uudelle Elotec Ajax järjestelmällesi! Tervetuloa uuden sukupolven hälytysjärjestelmän pariin. Uusi langaton teknologia mahdollistaa etäisyyksiä jopa 2000metriin saakka avoimissa

Lisätiedot

Kiitos, että valitsit GoXtreme WiFi Control -toimintakameran. Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennen tuotteen. käyttöä. Kameran osat ja painikkeet

Kiitos, että valitsit GoXtreme WiFi Control -toimintakameran. Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennen tuotteen. käyttöä. Kameran osat ja painikkeet Käyttöohje Kiitos, että valitsit GoXtreme WiFi Control -toimintakameran. Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennen tuotteen käyttöä. Kameran osat ja painikkeet 1 1. Laukaisin 8. Mikro USB -portti 2. Mikrofoni

Lisätiedot

Vigilant Hunter Käyttöohje Malli: VH400HD

Vigilant Hunter Käyttöohje Malli: VH400HD Vigilant Hunter Käyttöohje Malli: VH400HD LUE HUOLELLISESTI ENNEN KAMERAN KÄYTTÖÄ! Onnittelut Uway VH400HD:n hankkimisesta Uway VH400HD on uusimman teknologian tallentava riista- ja valvontakamera. Kamera

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. Zeblaze Vibe älykello

KÄYTTÖOHJE. Zeblaze Vibe älykello KÄYTTÖOHJE Zeblaze Vibe älykello Kiitos kun ostit Zeblaze Vibe älykellon. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää, joten jos tuotteen käytössä on jotain epäselvyyksiä tai ilmaantuu kysymyksiä, olethan asiakaspalveluumme

Lisätiedot

Mökkikamera Käyttöohje

Mökkikamera Käyttöohje Mökkikamera Käyttöohje - 1 - Sisällysluettelo 1 Ominaisuudet... 2 1.1 Yleistä....2 1.2 Kameran rakenne... 2 1.3 Näyttökuva... 3 1.4 Yleistä tietoa kamerasta... 4 2 Varoitukset... 6 3 Kameran käyttöönotto...

Lisätiedot

MINITV POCKET43 MINI DV VIDEOKAMERA

MINITV POCKET43 MINI DV VIDEOKAMERA MINITV POCKET43 MINI DV VIDEOKAMERA MAAILMAN PIENIN VIDEOKAMERA PIKAOHJE Copyright 2009 Bat. Power Oy www.batpower.fi Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään Versio 1.0 JOHDANTO Kiitos kun ostit MiniDV MD80

Lisätiedot

Käyttöohje Uovision UM565-SMS (GPRS) 8.0MP

Käyttöohje Uovision UM565-SMS (GPRS) 8.0MP Käyttöohje Uovision UM565-SMS (GPRS) 8.0MP Etäohjattava ja lähettävä, Inframusta salama, Suomenkielinen käyttövalikko Ominaisuudet: E-MAIL ja MMS kuvaviestiä lähettävä datakamera 2012 SW V3.00 Copyright

Lisätiedot

SG550. Riistakameran MMS- ja GPRS- asetukset

SG550. Riistakameran MMS- ja GPRS- asetukset SG550 Riistakameran MMS- ja GPRS- asetukset Tuupakantie 3, 01740 1 FSM Tekninen tuki 0600 16160 Ensimmäiseksi: Valitse riistakameraan liittymä operaattorilta MMS ja/tai GPRS(data) ominaisuuksilla. Muistathan,

Lisätiedot

Pika-aloitusopas. Langaton IP-kamera. Tekninen tuki QG4_B

Pika-aloitusopas. Langaton IP-kamera. Tekninen tuki QG4_B FI Tekninen tuki Langaton IP-kamera Pika-aloitusopas Lataa Windows- tai Mac-asiakasohjelmisto seuraavasta osoitteesta: https://reolink.com/software-and-manual/ Tarkemmat asennusohjeet selostetaan käyttöoppaassa:

Lisätiedot

TUTA Q2 Tallentava valvontakamera Asennusohje

TUTA Q2 Tallentava valvontakamera Asennusohje TUTA Q2 Tallentava valvontakamera Asennusohje 1.02 Version 1.8.2011 Uusin versio tästä käsirkirjasta löytyy internet-osoitteesta: http://www.microdata.fi/pdf/tuta/tuta-q2_kasikirja.pdf Copyright 2011 Microdata

Lisätiedot

Digitaalisen SLR-kameran laiteohjelmiston päivittäminen

Digitaalisen SLR-kameran laiteohjelmiston päivittäminen Digitaalisen SLR-kameran laiteohjelmiston päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tämä opaskirja kuvaa, miten laiteohjelma päivitetään. Jos et ole varma, että voit tehdä päivityksen, päivitys

Lisätiedot

JOVISION IP-KAMERA Käyttöohje

JOVISION IP-KAMERA Käyttöohje JOVISION IP-KAMERA Käyttöohje 1 Yleistä... 2 2 Kameran kytkeminen verkkoon... 2 2.1 Tietokoneella... 2 2.2 Älypuhelimella / tabletilla... 5 3 Salasanan vaihtaminen... 8 3.1 Salasanan vaihtaminen Windows

Lisätiedot

Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto:

Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto: Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto: Ennen vanhan puhelimesi käytöstä poistoa, pidäthän huolen, että olet synkronisoinut yhteystietosi Exchange palvelimelle! iphone 4 yhdellä silmäyksellä Purettuasi

Lisätiedot

Langattomien kauko-ohjainten WR-1/WR-R10 laiteohjelman päivittäminen

Langattomien kauko-ohjainten WR-1/WR-R10 laiteohjelman päivittäminen Langattomien kauko-ohjainten WR-1/WR-R10 laiteohjelman päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tässä oppaassa kerrotaan, kuinka päivitetään laiteohjelma langattomiin kauko-ohjaimiin WR-1 ja

Lisätiedot

Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD

Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD Laitteeseen tutustuminen: Yläkuva laitteesta 1. LCD panelin sammutus kytkin 2. Laajakuva 3. Pysäytys 4. Edellinen 5. Seuraava 6. Toista 7. Valikko painike Nuolinäppäimet:

Lisätiedot

WR-R10- langattoman kauko-ohjaimen laiteohjelman päivittäminen

WR-R10- langattoman kauko-ohjaimen laiteohjelman päivittäminen WR-R10- langattoman kauko-ohjaimen laiteohjelman päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tässä opaskirjassa kerrotaan, miten WR-R10- langattoman kaukoohjaimen laiteohjelma päivitetään. Jos

Lisätiedot

GSM-kamera SG550M-8M Käyttöohje

GSM-kamera SG550M-8M Käyttöohje -8M Sivu 1 Sisällys 1 Yleistä... 3 1.1 Yleistä... 3 1.2 Kameran liitännät... 5 1.3 Kaukosäädin... 6 1.3.1 Navigointi kaukosäätimellä... 6 1.3.2 Merkit... 6 1.4 Kuvaustiedot... 7 1.5 Tekstiviestitoiminto...

Lisätiedot

"PLEXTALK Pocket" -verkkosoittimen pikaopas

PLEXTALK Pocket -verkkosoittimen pikaopas "PLEXTALK Pocket" -verkkosoittimen pikaopas PLEXTALK Pocketin asetukset 1. Käännä PLEXTALK Pocket ympäri. Varmista, että kaksi pientä uloketta ovat ylhäällä. Paina PLEXTALK Pocketin pohjassa olevaa suorakulmaista

Lisätiedot

Rekisteröi tuote ja hae tukitietoja osoitteessa CD250 CD255 SE250 SE255. Pikaopas. Kytke. Asenna. Nauti

Rekisteröi tuote ja hae tukitietoja osoitteessa  CD250 CD255 SE250 SE255. Pikaopas. Kytke. Asenna. Nauti Rekisteröi tuote ja hae tukitietoja osoitteessa www.philips.com/welcome CD250 CD255 SE250 SE255 Pikaopas 1 Kytke 2 Asenna 3 Nauti Mitä laatikko sisältää? Tukiasema TAI Luuri Akkutilan kansi Tukiasema ja

Lisätiedot

Reolink WiFi valvontakameran käyttöohje

Reolink WiFi valvontakameran käyttöohje 1 Reolink WiFi valvontakameran käyttöohje Sisällysluettelo 1 Ennen käyttöä... 3 1.1 Käyttöehdot... 3 1.2 Huomioitavaa... 3 2 Valvontakameran käyttöönotto älypuhelimella... 4 2.1 Asenna Reolink ohjelmisto...

Lisätiedot

Digitaalisen SLR-kameran laiteohjelmiston päivittäminen

Digitaalisen SLR-kameran laiteohjelmiston päivittäminen Digitaalisen SLR-kameran laiteohjelmiston päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tämä opaskirja kuvaa, miten laiteohjelma päivitetään. Jos et ole varma, että voit tehdä päivityksen, päivitys

Lisätiedot

Käyttöohje CRL Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan.

Käyttöohje CRL Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan. Käyttöohje Kelloradio CRL-340 www.denver-electronics.com Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan. 1. Toiminto 1.1 LED-aikanäyttö 12 tuntia tai 24 tuntia 1.2 Valkoinen

Lisätiedot

1.1 1.2 2.1 2.2 2.3 3.1 3.2 PUHELIMESI ESITTELY Opi puhelimesi painikkeista, näytöstä ja sen kuvakkeista. Puhelimen näppäimet Puhelimen etupuolta katsoessasi näet seuraavat elementit: (Katso 1.1 Sivu 3)

Lisätiedot

Rider 40 Rider 40:ssä on neljä näppäintä, joita käytetään useisiin eri tarkoituksiin.

Rider 40 Rider 40:ssä on neljä näppäintä, joita käytetään useisiin eri tarkoituksiin. 40 Pikaopas Rider 40 Rider 40:ssä on neljä näppäintä, joita käytetään useisiin eri tarkoituksiin. Näppäintoiminnot 2 1 Lämmittely Kohde Min Kesto lyöntiä /min Maks min 2 3 4 Lisävarusteet Rider 40:n toimitukseen

Lisätiedot

Windows. Valmistelut. Windows

Windows. Valmistelut. Windows Laiteohjelman päivittäminen vaihdettavalla objektiivilla varustetuille edistyksellisille Nikon 1 -kameroille, 1 NIKKOR -objektiiveille ja Nikon 1 -lisävarusteille Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen.

Lisätiedot

Rider 20 Rider 20:ssä on kolme näppäintä, joita käytetään useisiin eri tarkoituksiin.

Rider 20 Rider 20:ssä on kolme näppäintä, joita käytetään useisiin eri tarkoituksiin. Pikaopas Rider Rider :ssä on kolme näppäintä, joita käytetään useisiin eri tarkoituksiin. 1 Näppäintoiminnot YLÖS (1) ALAS (3) Paina pitkään kytkeäksesi taustavalon Paina mittaritilassa lyhyesti vierittääksesi

Lisätiedot

Numero hakasuluissa kuvaa sivua, jossa aiheesta kerrotaan enemmän.

Numero hakasuluissa kuvaa sivua, jossa aiheesta kerrotaan enemmän. Pikaopas SUOMI Yleisohje Numero hakasuluissa kuvaa sivua, jossa aiheesta kerrotaan enemmän. Kamera Edestä Takaa 1 Zoom-säädin 2 Laukaisin 3 Salama 4 [ON/OFF] (Virta) 5 Etuvalo 6 Linssi 7 Mikrofoni 8 [

Lisätiedot

CybernCam CCT-1500L käyttöönotto

CybernCam CCT-1500L käyttöönotto CybernCam CCT-1500L käyttöönotto Kameran asetukset - Valmistele kamera ennen Riistapalikan käyttöönottoa - Kytke riista/valvontakameraan virta ja laita kameran asetukset paikoilleen päivämäärä kuva-asetukset

Lisätiedot

Herätyskellokamera. Käyttäjän ohjeet

Herätyskellokamera. Käyttäjän ohjeet Herätyskellokamera Käyttäjän ohjeet Sisällysluettelo 1. Tärkeää tietoa 2. Pakkauksen sisältö 3. Tekniset tiedot 4. Tuotetiedot 5. Laitteen käyttö 1. tärkeää tietoa Tämä käsikirja on suunniteltu tutustuttamaan

Lisätiedot

ACT-5020TW-pika-aloitusopas

ACT-5020TW-pika-aloitusopas Kamerakaavio: ENGLISH Micro USB Micro HDMI Reset Micro SD LCD UP Down Mode TRANSLATION Micro USB Micro HDMI Palauta Micro SD LCD Ylös Alas Tila ENGLISH Shutter key Power key Busy indicator WIFI indicator

Lisätiedot

Kameran laiteohjelman päivittäminen

Kameran laiteohjelman päivittäminen Kameran laiteohjelman päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tämä opaskirja kuvaa, miten laiteohjelma päivitetään. Jos et ole varma, että voit tehdä päivityksen, päivitys voidaan tehdä Nikonin

Lisätiedot

Kameran laiteohjelman päivittäminen

Kameran laiteohjelman päivittäminen Kameran laiteohjelman päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tämä opaskirja kuvaa, miten laiteohjelma päivitetään. Jos et ole varma, että voit tehdä päivityksen, päivitys voidaan tehdä Nikonin

Lisätiedot

CCT-1301 KÄYTTÖOPAS. facebook.com/denverelectronics FIN-1

CCT-1301 KÄYTTÖOPAS. facebook.com/denverelectronics FIN-1 CCT-1301 KÄYTTÖOPAS facebook.com/denverelectronics FIN-1 1.suljin 2.Kaiutin 3.Päälle/Pois päältä 4.USB-portti 5.Micro SD -korttipaikka 6.Objektiivi 7.Latauksen merkkivalo 8.Varatun merkkivalo 9.Kansi 10.Näyttö

Lisätiedot

Uovision UV595-Full HD 12MP Tallentava riistakamera KÄYTTÖOHJE

Uovision UV595-Full HD 12MP Tallentava riistakamera KÄYTTÖOHJE Uovision UV595-Full HD 12MP Tallentava riistakamera KÄYTTÖOHJE 2016 Edition 1 Huomioitavaa Kamera toimii 6V DC virralla. Voit käyttää 12kpl AA alkaliparistoja tai ulkoista 6V DC virtalähdettä. Mikäli käytetään

Lisätiedot

HD CAR DVR PERUUTUSPEILI + KAMERA KÄYTTÖOHJE

HD CAR DVR PERUUTUSPEILI + KAMERA KÄYTTÖOHJE HD CAR DVR PERUUTUSPEILI + KAMERA KÄYTTÖOHJE 1. Virtanappi 2. Menu-nappi 3. Mode-nappi 4. Selaus ylös -nappi 5. Selaus alas -nappi 6. OK-nappi 7. USB-portti 8. Peruutuskameran asetukset / käyttöpaneeli

Lisätiedot

Tämän ohjeen kopiointi ja jakaminen on kielletty ilman Bracun Oy:n lupaa Laitteella 1 vuoden (1v) takuu ostopäivästä, takuu asioissa ota yhteys

Tämän ohjeen kopiointi ja jakaminen on kielletty ilman Bracun Oy:n lupaa Laitteella 1 vuoden (1v) takuu ostopäivästä, takuu asioissa ota yhteys Tämän ohjeen kopiointi ja jakaminen on kielletty ilman Bracun Oy:n lupaa Laitteella 1 vuoden (1v) takuu ostopäivästä, takuu asioissa ota yhteys sähköpostitse info@bracun.net ja sovi takuumenettelystä.

Lisätiedot

Riistakamera Scout Guard SG880-8M. Käyttöohjeet

Riistakamera Scout Guard SG880-8M. Käyttöohjeet Riistakamera Scout Guard SG880-8M Käyttöohjeet SCOUT GUARD SG880MK- 8M 2 Sisällysluettelo 1.Käyttöohjeet 1.1 Yleistä 4 1.2 Kameran osat 4 1.3 Kaukosäädin 5 1.3.1 Navigoiminen 5 1.3.2 Merkit 5 1.4 Näytön

Lisätiedot

Tervetuloa. Pikaopas. Asennus. Kytkeminen. Instalace

Tervetuloa. Pikaopas. Asennus. Kytkeminen. Instalace Tervetuloa FI Pikaopas 1 2 3 Asennus Kytkeminen Instalace Mitä laatikko sisältää Luuri Tukiasema Tukiaseman verkkosovitin Puhelinjohto 2 AAA ladattavat akut Akkutilan kansi Käyttöopas Pika-aloitus opas

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE CELOTRON GSM LÄMPÖPUMPPUOHJAIN

KÄYTTÖOHJE CELOTRON GSM LÄMPÖPUMPPUOHJAIN KÄYTTÖOHJE CELOTRON GSM LÄMPÖPUMPPUOHJAIN Snro: 7163630 Kiitos tuotteemme hankinnasta. Tämä älykäs gsm toiminen laite ei ainostaan ohjaa lämpöpumppua vaan se myös tarkkailee huonelämpötilaasi ja sähköverkon

Lisätiedot

MIGS Videoendoskooppi Käyttöohje

MIGS Videoendoskooppi Käyttöohje MIGS Videoendoskooppi Käyttöohje Migs käyttöohje sivu 2 Sisällys Varoitukset ja turvaohjeita... 3 1. Kuvaus... 4 Osat ja toiminta... 5 Toimitussisältö... 5 2. Valmistaminen käyttööön... 5 3. Asetusvalikko...

Lisätiedot

YLEISTÄ ALOITUS. Laitteen kuvaus. Näytön kuvaus. Laitteen käynnistäminen ja sammuttaminen UP = YLÖS DOWN = ALAS BACK = TAKAISIN

YLEISTÄ ALOITUS. Laitteen kuvaus. Näytön kuvaus. Laitteen käynnistäminen ja sammuttaminen UP = YLÖS DOWN = ALAS BACK = TAKAISIN WT6 Pikaopas YLEISTÄ Laitteen kuvaus UP = YLÖS DOWN = ALAS BACK = TAKAISIN Näytön kuvaus 1. Väylän numero 2. Vasen/oikea greeninäkymä 3. Väylän Par-luku 4. Matka greenin taakse 5. Matka greenin eteen 6.

Lisätiedot

SISÄLTÖ SISÄLTÖ. Esittely. Käyttövinkkejä. Digitaalinen yönäkö-monokulaari SISÄLTÖ DENVER NVI-500 DENVER NVI-500

SISÄLTÖ SISÄLTÖ. Esittely. Käyttövinkkejä. Digitaalinen yönäkö-monokulaari SISÄLTÖ DENVER NVI-500 DENVER NVI-500 SISÄLTÖ SISÄLTÖ Digitaalinen yönäkö-monokulaari Käyttöohje Malli: SISÄLTÖ Esittely 3 Käyttövinkkejä 4 Osien esittely 5 7 Paristojen asennus 7 Virta päälle 8 Virran sammuttaminen 8 Ympäristön tarkkailu

Lisätiedot

CMP-VOIP80. VoIP + DECT PUHELIN. English Deutsch Français Nederlands Italiano Español Magyar Suomi Svenska Česky ANLEITUNG MANUAL MODE D EMPLOI

CMP-VOIP80. VoIP + DECT PUHELIN. English Deutsch Français Nederlands Italiano Español Magyar Suomi Svenska Česky ANLEITUNG MANUAL MODE D EMPLOI MANUAL MODE D EMPLOI MANUALE HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BRUKSANVISNING CMP-VOIP80 VoIP + DECT PUHELIN ANLEITUNG GEBRUIKSAANWIJZING MANUAL DE USO KÄYTTÖOHJE NÁVOD K POUŽITÍ Česky Svenska Suomi Magyar Español Italiano

Lisätiedot

Sport In The Box Käyttöohje

Sport In The Box Käyttöohje Sport In The Box Käyttöohje Esivalmistelut: Kytke käytössä oleva pelikello/konsoli kiinni USBkaapelilla tietokoneeseen ennen virran kytkemistä pelikelloon/konsoliin. Odota että laite on asennettu käyttövalmiiksi,

Lisätiedot

Salamalaitteen laiteohjelman päivittäminen

Salamalaitteen laiteohjelman päivittäminen Salamalaitteen laiteohjelman päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tässä oppaassa kerrotaan, kuinka Nikon-salamalaitteiden laiteohjelma päivitetään. Jos et ole varma, pystytkö tekemään päivityksen

Lisätiedot

Käyttäjän käsikirja WTN radiomajakka. Version: FIN180427

Käyttäjän käsikirja WTN radiomajakka. Version: FIN180427 Version: FIN180427 Käyttäjän 1 käsikirja Sisällys 1 WTN-Radiomajakka Näytöt ja näppäimet... 3 2 Käynnistys ja toiminta-aika... 4 2.1 WTN-laitteen käynnistys... 4 2.2 WTN-laitteen sammutus... 4 2.3 Virransyöttö:...

Lisätiedot

Wildgame Innovations Riistakamera Blade X6 Lightsout (t6b1)

Wildgame Innovations Riistakamera Blade X6 Lightsout (t6b1) Wildgame Innovations Riistakamera Blade X6 Lightsout (t6b1) Pakkauksen sisältö: USB Kaapeli 2 kpl kiinnitysmustekaloja Player -ohjelmisto Kamerayksikkö Käyttöohje HUOM: Player -ohjelmistoa ei ole pakollista

Lisätiedot

Kameran laiteohjelman päivittäminen

Kameran laiteohjelman päivittäminen Kameran laiteohjelman päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tämä opaskirja kuvaa, miten laiteohjelma päivitetään. Jos et ole varma, että voit tehdä päivityksen, päivitys voidaan tehdä Nikonin

Lisätiedot

EDGE JA EDGE PRO KÄYTTÖOHJE

EDGE JA EDGE PRO KÄYTTÖOHJE EDGE JA EDGE PRO KÄYTTÖOHJE LUE OHJE HUOLELLISESTI ENNEN KAMERAN KÄYTTÖÄ! 1. YLEISTÄ HUOM! Riistakameroiden tekninen tuki palvelee ongelmatilanteissa 0600-11999 (avoinna ark. klo 9-17). Hintatiedot: 1,98

Lisätiedot

Johdanto. Kiitos että olet ostanut tämän toimintakameran! Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöä. Huomio

Johdanto. Kiitos että olet ostanut tämän toimintakameran! Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöä. Huomio KÄYTTÖOHJEET Suomi Johdanto Kiitos että olet ostanut tämän toimintakameran! Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöä. Huomio 1. Tämä kamera on elektroninen tuote, älä pudota tai kolhi sitä.

Lisätiedot

Peilittömien kameroiden, NIKKOR Z-objektiivien ja yhteensopivien lisävarusteiden laiteohjelmiston päivitys

Peilittömien kameroiden, NIKKOR Z-objektiivien ja yhteensopivien lisävarusteiden laiteohjelmiston päivitys Peilittömien kameroiden, NIKKOR Z-objektiivien ja yhteensopivien lisävarusteiden laiteohjelmiston päivitys Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tässä oppaassa kuvataan kuinka päivitetään Nikonin peilittömien

Lisätiedot

Wildgame Innovations Riistakamera Red 4

Wildgame Innovations Riistakamera Red 4 Wildgame Innovations Riistakamera Red 4 Pakkauksen sisältö 1. Kamera 2. Kiinnitysmustekalat 3. USB-Mini5 kaapeli 4. Käyttöohje Ominaisuudet Resoluutio Infrapunasalama Infrapunasalaman kantama Liikkeentunnistin

Lisätiedot

Turvapuhelin GMED-2G. Pikaopas Helpmeans. Greenmoore Oy, Ver. 1.0

Turvapuhelin GMED-2G. Pikaopas Helpmeans. Greenmoore Oy, Ver. 1.0 Turvapuhelin GMED-2G Pikaopas Helpmeans Greenmoore Oy, Ver. 1.0 Sisällysluettelo 1. JÄRJESTELMÄN YLEISKATSAUS... 3 1.1. TURVAPUHELINLAITTEEN OSIEN TUNNISTAMINEN... 3 1.2. VIRTALÄHDE... 6 2. GMED-ASENNUS...

Lisätiedot

Active Life Tracker Bluetooth Smart Watch B2205

Active Life Tracker Bluetooth Smart Watch B2205 Active Life Tracker Bluetooth Smart Watch B2205 B C A 24/7 aktiivisuusranneke ja sovellus älypuhelimelle/tabletille. Toiminnot: Askelmittari Unen mittaus Kilometrilaskuri Kalorilaskuri Aktiivisuusmittari

Lisätiedot

Käyttöohje Uovision Panda UV535 8.0MP Inframusta salama

Käyttöohje Uovision Panda UV535 8.0MP Inframusta salama Käyttöohje Uovision Panda UV535 8.0MP Inframusta salama Ominaisuudet: * 8.0MP riista ja valvontakamera * Valinnaiset resoluutiot: 8.0MP, 5MP tai 3MP * Videoresoluutio: 720P (QVGA) * Täysin näkymätön inframustasalama

Lisätiedot

Makibes DM58 -älykello sykemittauksella

Makibes DM58 -älykello sykemittauksella Makibes DM58 -älykello sykemittauksella Kiitos kun ostit Makibes DM58 -älykellon. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää, joten jos tuotteen käytössä on jotain epäselvyyksiä tai ilmaantuu kysymyksiä, olethan

Lisätiedot

SG550-8M/ SG880MK-8M. Käyttöohje

SG550-8M/ SG880MK-8M. Käyttöohje SG550-8M/ SG880MK-8M Käyttöohje Sisällys Liite 2: Pakkaussisältö...18 1. Yleistä tietoa...4 1.1 Yleistä... 4 1.2 Kameran liitännät ja osat... 4 1.3 Kaukosäädin... 5 1.4 Kaukosäätimellä ohjelmointi...

Lisätiedot

Wildgame Innovations Riistakamera Micro 8 Red

Wildgame Innovations Riistakamera Micro 8 Red Wildgame Innovations Riistakamera Micro 8 Red Pakkauksen sisältö 1. Kamera 2. Kiinnitysmustekalat 3. USB-Mini5 kaapeli 4. Käyttöohje Ominaisuudet Resoluutio Infrapunasalama Infrapunasalaman kantama Liikkeentunnistin

Lisätiedot

Kameran laiteohjelman päivittäminen

Kameran laiteohjelman päivittäminen Kameran laiteohjelman päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tämä opaskirja kuvaa, miten laiteohjelma päivitetään. Jos et ole varma, että voit tehdä päivityksen, päivitys voidaan tehdä Nikonin

Lisätiedot

Mac. Valmistelut. Mac

Mac. Valmistelut. Mac Laiteohjelman päivittäminen vaihdettavalla objektiivilla varustetuille edistyksellisille Nikon 1 -kameroille, 1 NIKKOR -objektiiveille ja Nikon 1 -lisävarusteille Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen.

Lisätiedot

4. Pakkauksen sisältö... 6. 6.2.3 Formatoi (alusta) SD kortti... 10. 6.2.4 Liiketunnistimen asetukset (PIR, Time- lapse)... 11

4. Pakkauksen sisältö... 6. 6.2.3 Formatoi (alusta) SD kortti... 10. 6.2.4 Liiketunnistimen asetukset (PIR, Time- lapse)... 11 CX5E Käyttöohje 1 Sisältö 1. Johdanto... Virhe. Kirjanmerkkiä ei ole määritetty. 2. Digitaalisen riistakameran ominaisuudet... Virhe. Kirjanmerkkiä ei ole määritetty. 3. Kameran osat... Virhe. Kirjanmerkkiä

Lisätiedot

U-REMIX USB RF 2 RF 1 POWER

U-REMIX USB RF 2 RF 1 POWER LANGATON MIKROFONIJÄRJESTELMÄ MIKSERILLÄ MUSIC MIC 1 MIC 2 TONE ECHO USB RF 1 RF 2 SD OFF/ON /V- /V+ MODE IN LOW HIGH MIN MAX POWER KÄYTTÖOPAS VASTAANOTIN/MIKSERI Etupaneeli 1 2 3 13 15 USB MUSIC MIC 1

Lisätiedot

Tervetuloa. Pikaopas. Kytke. Asenna. Nauti

Tervetuloa. Pikaopas. Kytke. Asenna. Nauti Tervetuloa Pikaopas 1 2 3 Kytke Asenna Nauti Mitä laatikko sisältää? CD140-tukiasema TAI CD140/CD145 luuri CD145-tukiasema Tukiaseman verkkosovitin Puhelinjohto CD140 2 ladattavaa AAA akkua Pikaopas CD140

Lisätiedot

T-Cam IPC800 HD valvontakamera

T-Cam IPC800 HD valvontakamera T-Cam IPC800 HD valvontakamera Sisällysluettelo Ennen käyttöä... 1 Käyttöehdot... 1 Huomioitavaa... 1 Valvontakameran käyttöönotto... 2 Kameran etäkäyttö... 2 Kameran kytkeminen... 2 Asetusten nollaus...

Lisätiedot

Johdanto. 1 Johdanto Elite-3x. Aloitus. Painikkeet ja säätimet

Johdanto. 1 Johdanto Elite-3x. Aloitus. Painikkeet ja säätimet Johdanto Painikkeet ja säätimet VIRTA, TAUSTAVALO: Virta päälle/ pois ja taustavalon taso Nuolinäppäin: Tällä ohjataan kohdistinta ja valitaan valikoiden vaihtoehtoja Taajuus: Tällä painikkeella valitaan

Lisätiedot

Kameran laiteohjelman päivittäminen

Kameran laiteohjelman päivittäminen Kameran laiteohjelman päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tämä opaskirja kuvaa, miten laiteohjelma päivitetään. Jos et ole varma, että voit tehdä päivityksen, päivitys voidaan tehdä Nikonin

Lisätiedot

Kiitos tämän digitaalisen MP3-soittimen ostamisesta. Lue laitteen käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Näin varmistat, että käytät laitetta oikein.

Kiitos tämän digitaalisen MP3-soittimen ostamisesta. Lue laitteen käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Näin varmistat, että käytät laitetta oikein. Kiitos tämän digitaalisen MP3-soittimen ostamisesta. Lue laitteen käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Näin varmistat, että käytät laitetta oikein. A. Huomaa 1) Sammuta virta, kun et käytä laitetta.

Lisätiedot

135 & 145 sarja. Väärennetyn rahan tunnistin. Manuaalinen

135 & 145 sarja. Väärennetyn rahan tunnistin. Manuaalinen 135 & 145 sarja Väärennetyn rahan tunnistin Manuaalinen Käyttöohje Safescan 135i, 135ix & 145ix Väärennetyn rahan tunnistin Onnittelut Safescan 135i, 135ix tai 145ix väärennetyn rahan tunnistimen hankinnan

Lisätiedot

HomeSecure HD IP-kamera 11/9/19

HomeSecure HD IP-kamera 11/9/19 HomeSecure HD IP-kamera Sisältö 1 Start 3 1.1 Toiminto 3 2 Aloita 4 2.1 Sisältö 4 2.2 Yleiskatsaus 5 3 Asentaa 6 3.1 Laitteiden laitteisto 6 3.2 Lisää kamera sovellukseen 6 3.3 Avaa IP-kamera 8 3.4 Aseta

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. CHEERLUX CL760 HD LED-projektori

KÄYTTÖOHJE. CHEERLUX CL760 HD LED-projektori KÄYTTÖOHJE CHEERLUX CL760 HD LED-projektori Kiitos kun ostit Cheerlux CL760 HD LED-projektorin. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää, joten jos tuotteen käytössä on jotain epäselvyyksiä tai ilmaantuu

Lisätiedot

Käyttöohje www.facebook.com/denverelectronics

Käyttöohje www.facebook.com/denverelectronics Käyttöohje www.facebook.com/denverelectronics Ulkonäkö ja toiminnallinen kuvaus 1. 6. 11. 16. Valikkonäppäin TV-lähtöliitäntä Objektiivi Kaiutin 2. 7. 12. 17. Ylös-näppäin HDMI-portti Virtapainike MIKROFONI

Lisätiedot

Aloitusopas SUOMI CEL-SV5TA260

Aloitusopas SUOMI CEL-SV5TA260 Aloitusopas SUOMI CEL-SV5TA260 Pakkauksen sisältö Tarkista ennen käyttöä, sisältääkö kameran pakkaus seuraavat osat. Jos jokin osista puuttuu, ota yhteys kameran jälleenmyyjään. Kamera Akku NB-13L* 1 Latauslaite

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE HAWKEYE - RIISTAKAMERA EH-MMS-OC1

KÄYTTÖOHJE HAWKEYE - RIISTAKAMERA EH-MMS-OC1 KÄYTTÖOHJE HAWKEYE - RIISTAKAMERA EH-MMS-OC1 2.6C 2.6CM MMS/GPRS Malli Sisällysluettelo 1. Esittely... Virhe. Kirjanmerkkiä ei ole määritetty. 1.1 Toiminnan esittely... - 1-1.2 Käyttöpaikat... - 1-1.3

Lisätiedot

Käyttöohje. Painikkeet:

Käyttöohje. Painikkeet: Käyttöohje Painikkeet: 1. PLAY: Päällä/pois päältä Toisto/Pysäytys 2. M: Valinta/Vahvistus 3. ON/OFF: Virtapainike soittimen päällä 4 Vol+: Äänenvoimakkuuden lisäys 5 Vol-: Äänenvoimakkuuden vähennys :

Lisätiedot

Puhelinnumeroiden lataaminen laitteesta tietokoneelle

Puhelinnumeroiden lataaminen laitteesta tietokoneelle OHJE 1/9 Yleistä Saunalahti on lähettänyt asiakkaillemme uuden SIM kortin. Kaikki Saunalahden SIM kortit tulevat vaihtumaan jollakin aikajaksolla Saunalahden siirryttyä palveluoperaattorista virtuaalioperaattoriksi.

Lisätiedot

Sivu 1 / 11 08.01.2013 Viikin kirjasto / Roni Rauramo

Sivu 1 / 11 08.01.2013 Viikin kirjasto / Roni Rauramo Sivu 1 / 11 Kuvien siirto kamerasta Lyhyesti Tämän oppaan avulla voit: - käyttää tietokoneen omaa automaattista kopiointiin tai siirtoon tarkoitettua toimintaa kuvien siirtoon kamerasta tai muistikortista

Lisätiedot

Kamera. Mini Dome -verkkokamera. Pikakäyttöohje---suomi. Tämä pikaohje koskee kohteita DS-2CD2312-I5, DS-2CD2332-I5 UD.

Kamera. Mini Dome -verkkokamera. Pikakäyttöohje---suomi. Tämä pikaohje koskee kohteita DS-2CD2312-I5, DS-2CD2332-I5 UD. Kamera Mini Dome -verkkokamera Pikakäyttöohje---suomi Tämä pikaohje koskee kohteita DS-2CD2312-I5, DS-2CD2332-I5 UD.6L0201B1256A01EU 1 Tietoja säädöksistä Mini Dome -verkkokamera Pikakäyttöohje EU:n vaatimustenmukaisuusvakuutus

Lisätiedot

Pakkauksen sisältö. Tervetuloa. Arlo Baby -kamera USBvirtakaapeli. USBvirtasovitin. Kiitos, että valitsit Arlo Babyn. Pääset alkuun helposti.

Pakkauksen sisältö. Tervetuloa. Arlo Baby -kamera USBvirtakaapeli. USBvirtasovitin. Kiitos, että valitsit Arlo Babyn. Pääset alkuun helposti. Arlo Baby -pikaopas Pakkauksen sisältö Tervetuloa Kiitos, että valitsit Arlo Babyn. Pääset alkuun helposti. Arlo Baby -kamera USBvirtakaapeli USBvirtasovitin Pikaopas Seinäpidike Kiinnitysruuvit Liitä

Lisätiedot

T10xx-sarjan pikaopas (2016)

T10xx-sarjan pikaopas (2016) Kameran etupuolen toiminnot Kuva oikealta 1.Etsimen diopterikorjauksen säätönuppi. 2.Käsihihna. 3.Digitaalisen zoomauksen painike. 4.Tallennuspainike (painapohjaan). Huom! Lämpökameran voi määrittää tarkentamaan

Lisätiedot

Valvontakamera. -yleiset käyttöohjeet ieye-ohjelmalle

Valvontakamera. -yleiset käyttöohjeet ieye-ohjelmalle Valvontakamera -yleiset käyttöohjeet ieye-ohjelmalle Kiitos kun ostit valvontakameran! Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää, joten jos tuotteen käytössä on jotain epäselvyyksiä tai ilmaantuu kysymyksiä,

Lisätiedot

BackBeat FIT sarja. Käyttöopas

BackBeat FIT sarja. Käyttöopas BackBeat FIT 3100 -sarja Käyttöopas Sisällysluettelo Toimintojen hallinta 3 Virta, pariliitos ja lataaminen 4 Kotelon virran kytkeminen 4 Pariliitoksen muodostaminen ensimmäistä kertaa 4 Pariliitostila

Lisätiedot

Finnish. B525 LTE CPE Pikaopas

Finnish. B525 LTE CPE Pikaopas Finnish B525 LTE CPE Pikaopas 1 Tuotteen yleiskuvaus Virran merkkivalo Wi-Fi /WPS-merkkivalo Signaalinvoimakkuuden merkkivalo LAN1-3, LAN4/WAN-portti USB-portti Palauta-painike WPS-painike Verkon tilan

Lisätiedot

Uudet ominaisuudet BL F00

Uudet ominaisuudet BL F00 Uudet ominaisuudet Versio 2.00 Tämän tuotteen mukana toimitetun asiakirjan sisältämät kuvaukset eivät enää välttämättä vastaa laiteohjelmistopäivitysten seurauksena lisättyjä tai muutettuja ominaisuuksia.

Lisätiedot

Langaton koti Monitori

Langaton koti Monitori INSMAT Oy Ennen käyttöä, lue tämä käsikirja huolellisesti varmistaaksesi nopean ja tehokaaan asennuksen. Lopullinen ulkonäkö, väri ja tarvikkeet voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Langaton koti

Lisätiedot

Gallery 13-W. 7 Digitaalinen valokuvakehys. Käyttöohje

Gallery 13-W. 7 Digitaalinen valokuvakehys. Käyttöohje Gallery 13-W 7 Digitaalinen valokuvakehys Käyttöohje Sisällysluettelo Sisällysluettelo... 1 Tärkeät turvaohjeet... 2 LCD ruudun puhdistus... 2 Digitaalisenvalokuvakehyksen puhdistaminen... 2 Johdanto...

Lisätiedot

Mini Dome -verkkokamera Pikakäyttöohje

Mini Dome -verkkokamera Pikakäyttöohje Kamera Mini Dome -verkkokamera Pikakäyttöohje---suomi Tämä pikaohje koskee kohteita DS-2CD252F-(I) (IS) (IW) (IWS), DS-2CD2532F-(I) (IS) (IW) (IWS) UD.6L020B230A0EU Tietoja säädöksistä Mini Dome -verkkokamera

Lisätiedot