Käyttöopas PN:

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Käyttöopas PN: 11893708"

Transkriptio

1 Käyttöopas PN:

2 Norton 360 Käyttöopas Käyttöoppaan versio 1.0 Copyright 2007 Symantec Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Lisensoitu ohjelmisto ja käyttöopas ovat kaupallisia tietokoneohjelmistoja FAR :n tarkoittamassa merkityksessä ja niitä koskevat rajoitetut oikeudet siten kuin on määritelty FAR:n kohdassa "Commercial Computer Software - Restricted Rights" sekä DFARS , "Rights in Commercial Computer Software or Commercial Computer Software Documentation", soveltuvin osin, sekä niitä seuraavissa määräyksissä. Yhdysvaltain hallinnossa tapahtuva lisensoidun ohjelmiston ja käyttöoppaan käyttö, muuttaminen, jäljentäminen, esittäminen, näyttäminen tai julkistaminen tulee tapahtua ainoastaan tämän sopimuksen ehtojen mukaisesti. Symantec, Symantec Logo, Norton, Ghost, GoBack, LiveUpdate, Norton AntiSpam, Norton AntiVirus, Norton Internet Security, Norton 360 ja Norton SystemWorks ovat Symantec Corporationin tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Windows on Microsoft Corporationin tavaramerkki. Muut nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä. Tässä asiakirjassa kuvatun tuotteen jakelu tapahtuu sen käyttöä, kopiointia, jakelua, purkamista ja käänteistekniikan käyttöä koskevien ohjeiden rajoitusten mukaisesti. Tämän asiakirjan osittainenkin jäljentäminen missään muodossa ja millään tavalla on kielletty ilman Symantec Corporationin ja sen mahdollisten lisenssinhaltijoiden etukäteen myöntämää kirjallista lupaa. TÄMÄ ASIAKIRJA TOIMITETAAN "SELLAISENAAN" JA VALMISTAJA KIELTÄYTYY KAIKISTA SUORISTA JA EPÄSUORISTA EHDOISTA, VALITUKSISTA JA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN EPÄSUORAT TAKUUT MYYNTIKELPOISUUDESTA, SOVELTUVUUDESTA TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA OIKEUKSIEN LOUKKAAMATTOMUUDESTA, PAITSI SIINÄ MÄÄRIN, KUIN NÄMÄ VASTUUVAPAUDET KATSOTAAN LAILLISESTI OIKEUTETUIKSI. SYMANTEC CORPORATION EI VASTAA MISTÄÄN VÄLILLISISTÄ TAI SATUNNAISISTA VAHINGOISTA, JOTKA AIHEUTUVAT TÄMÄN ASIAKIRJAN TUOTTAMISEN TAI KÄYTÖN SEURAUKSENA. TÄSSÄ ASIAKIRJASSA OLEVAT TIEDOT SAATTAVAT MUUTTUA ILMAN ENNAKKOILMOITUSTA. Symantec Corporation Stevens Creek Blvd. Cupertino, CA USA Valmistettu Irlannissa

3 Sisällys Kappale 1 Kappale 2 Asentaminen Ennen kuin aloitat... 5 Norton 360 -ohjelman asennus ja aktivointi... 5 Aloittaminen Norton 360 -ohjelman käynnistäminen... 7 Norton 360 -ohjelman aktivointi... 8 Tutustuminen pääikkunaan... 8 Norton 360 -ohjelman tilojen ymmärtäminen Viestien ja hälytysten hallinta Tietojen tarkastelu Lisätietoja EMEA tekninen tuki Hakemisto

4 4 Sisällys

5 Asentaminen 1 Tässä luvussa käsitellään seuraavia aiheita: 1 Ennen kuin aloitat 1 Norton 360 -ohjelman asennus ja aktivointi Ennen kuin aloitat w Ennen kuin aloitat, sulje kaikki avoimet ohjelmat ja varmista, että tietokone on yhteydessä Internetiin. Asennuksen aikana näyttöön saattaa tulla Microsoft-viestejä. Noudata Microsoftin näyttöön tulevia ohjeita, ennen kuin jatkat Norton 360 -tuotteen asennusta. Norton 360 -ohjelman asennus ja aktivointi Voit asentaa Norton 360 -ohjelman CD-levyltä tai lataustiedostosta. Norton 360 -ohjelman asennus ja aktivointi Lisätietoja Jos aloitusikkuna ei tule näkyviin sivulla 6. w 1 Tee jokin seuraavista: 2 1 Jos asennat ohjelman CD-levyltä, aseta CD-levy CD-asemaan. 1 Mikäli latasit Norton 360 -ohjelman asennustiedoston, kaksoisnapsauta lataamaasi tiedostoa. Napsauta näyttöön avautuvassa paneelissa Asenna Norton 360-painiketta. 3 Lue lisenssisopimus, kirjoita tarvittaessa tuotetunnus ja napsauta Hyväksyn. Jos et hyväksy lisenssisopimusta, asennusta ei voi jatkaa. 4 Tarkista Asennusvalinnat-paneelista asennuksen valinnat ja napsauta Seuraava. 5 Odota aktivointipaneelissa, kunnes tilanneilmaisin pysähtyy. 6 Mikäli näyttöön tulee Norton Account -paneeli, tee jokin seuraavista: 1 Mikäli sinulla on Norton Account-tili, täytä kirjautumisosio. 1 Jos haluat luoda uuden Norton Account -tilin, täytä osio Luo Norton Account -tili. Online-varmuuskopioinnin käyttö edellyttää Norton Account -tiliä.

6 6 Asentaminen Norton 360 -ohjelman asennus ja aktivointi 7 Valitse Seuraava. 8 Tarkista tilauksesi tiedot Norton 360 -ohjelman Asennus valmis -paneelissa ja napsauta sitten Valmis. 9 Noudata näyttöön tulevia ohjeita, kun Norton 360 -ohjelma suorittaa tietokoneen pikatarkistuksen. Jos aloitusikkuna ei tule näkyviin Joskus tietokoneen CD-asema ei suorita CD-levyä automaattisesti. Asennuksen käynnistäminen tuotteen CD-levyltä 1 Kaksoisnapsauta Windows-työpöydän Oma tietokone -kuvaketta. 2 Kaksoisnapsauta CD-aseman kuvaketta Oma tietokone -valintaikkunassa. 3 Kaksoisnapsauta CDstart.exe-tiedostoa. Jos tuotteen aktivointi ei onnistu Jos et pysty muodostamaan yhteyttä Symantec-palvelimiin tuotteen aktivointia varten, tarkista ensin, estääkö järjestelmäsi tai Internet-palveluntarjoajasi valvontaohjelma yhteyden muodostamisen. Yhteyden muodostamisessa saattaa esiintyä ongelmia, jos käytät valvontaohjelmaa. Jos epäilet, että valvontaohjelmat estävät yhteyden muodostamisen, voit määrittää ohjelmat siten, että ne eivät estä aktivointitoimenpiteitä. Määritysten muuttaminen edellyttää kirjautumista valvontaohjelmaan järjestelmänvalvojana tai Internetiin Internet-palveluntarjoajan kautta järjestelmänvalvojana.

7 Aloittaminen 2 Tässä luvussa käsitellään seuraavia aiheita: 1 Norton 360 -ohjelman käynnistäminen 1 Norton 360 -ohjelman aktivointi 1 Tutustuminen pääikkunaan 1 Norton 360 -ohjelman tilojen ymmärtäminen 1 Viestien ja hälytysten hallinta 1 Tietojen tarkastelu 1 Lisätietoja Norton 360 -ohjelman käynnistäminen Norton 360 on suunniteltu suojaamaan kaikkia tietokoneita, joihin se on asennettu. Ohjelmaa ei tarvitse käynnistää erikseen. Jos Norton 360 havaitsee huomiota vaativan tilanteen, se voi ratkaista ongelman automaattisesti. Norton 360 voidaan myös määrittää ilmoittamaan, kun havaittu tilanne vaatii huomiota, jolloin voit päättää, miten asiassa toimitaan. Voit käynnistää Norton 360 -ohjelman koska tahansa ja säätää asetuksia, tarkastella suojausta tai suorittaa ennakoivaa kunnossapitoa. Ohjelman kaikkia toimintoja pääsee käyttämään pääikkunasta. Käynnistä Norton 360 -ohjelma seuraavasti: 4 Tee jokin seuraavista: 1 Kaksoisnapsauta Windowsin ilmaisinalueen Norton 360 -kuvaketta. 1 Valitse Windows-käyttöjärjestelmän tehtäväpalkista Käynnistä > Kaikki ohjelmat > Norton 360 > Norton Kaksoisnapsauta työpöydän Norton 360 -kuvaketta.

8 8 Aloittaminen Norton 360 -ohjelman aktivointi Norton 360 -ohjelman aktivointi Jos haluat käyttää kaikkia Norton 360 -ohjelman toimintoja, sinun pitää ensin aktivoida tuote. Jos et aktivoinut tuotetta asennuksen yhteydessä, näyttöön tulee aktivoinnista ilmoittava hälytys säännöllisesti, kunnes olet aktivoinut tuotteen. w Tuotteen aktivointi vähentää ohjelmien laitonta käyttöä ja varmistaa, että käytössä on aito Symantec-ohjelma. Tuote on aktivoitava kehotuksessa määritettynä ajanjaksona tai se lakkaa toimimasta. Voit aktivoida tuotteen aktivoinnista ilmoittavan hälytyksen avulla. Tuote voidaan aktivoida myös pääikkunasta. Aktivointi ei kestä kauan. Tuotteen aktivointi aktivoinnista ilmoittavan hälytyksen avulla 1 Valitse hälytyksestä Uudista. 2 Valitse OK. 3 Valitse aktivointi-ikkunasta Seuraava. 4 Valitse Aktivointi onnistui -ikkunasta Valmis. Tuotteen aktivoiminen pääikkunasta 1 Valitse Oma tili. 2 Valitse Aktivoi Norton 360. Tutustuminen pääikkunaan Kun käynnistät Norton 360 -ohjelman, pääikkuna avautuu. Pääikkunan kautta pääsee käyttämään kaikkia Norton 360 -ohjelman toimintoja, asetuksia, ohjetta ja tukea. Siinä voi myös tarkastella suojausluokkien (mukaan lukien tietokoneen suojaus ja verkkotapahtumien suojaus), varmuuskopioinnin ja Internetin käytöstä koneelle jääneiden tiedostojen yleistä tilaa.

9 Aloittaminen Tutustuminen pääikkunaan 9 Pääikkuna sisältää kolme aluetta, joiden kautta pääsee käyttämään tehtäviä ja palveluita. Alueet ovat seuraavat: Linkit Tilapalkki Pääikkunan ylälaidassa näkyvät seuraavat linkit: 1 Tarkistukset Avaa Valitse tarkistukset -sivun, joka sisältää tietoja viimeisimmissä tarkistuksissa löydetyistä tai korjatuista uhista. 1 Tehtävät ja asetukset Avaa Tehtävät ja asetukset -sivun, jossa voi suorittaa manuaalisia tarkistuksia, varmuuskopiointeja, tuotepäivityksiä ja hallita Norton Account -tiliä. Sivulla voi myös muokata virustorjunnan ja vakoiluohjelmasuojauksen, palomuurin ja varmuuskopioinnin asetuksia sekä suojausasetuksia. 1 Oma tili Avaa Tilin hallinta -sivun, jossa voi hallita Norton Account -tilin tapahtumia, uusia tilauksen ja aktivoida tuotteen. 1 Ohje Avaa Norton 360 -ohjelman käytönaikaisen ohjeen. 1 Tuki Avaa teknisen tuen Web-sivun, josta saa apua tuotetta koskevien ongelmien ratkaisuun. Tilapalkki sijaitsee pääikkunan keskellä. Se kertoo eri suojausluokkien yleisen tilan. Tila voi olla joko Suojattu, jos tietokonetta ei uhkaa vaara, tai Riskialtis, jos jokin seikka vaatii huomiota. Tällä alueella sijaitsee myös Korjaa-painike. Jos jokin seikka vaatii huomiota, se heijastuu yhden tai useamman alueen tilaan.

10 10 Aloittaminen Norton 360 -ohjelman tilojen ymmärtäminen Suojausluokat Suojausluokat on ikkunan suurin yksittäinen alue ja sisältää seuraavat kohdat: 1 Tietokoneen suojaus Kertoo yleisen suojauksen tilan ja tarjoaa pääsyn Tietokoneen suojaus -sivulle, joka kertoo Internet-asetuksiin liittyvän suojauksen tilan. Tämä sivu aukeaa Tiedot-painiketta napsauttamalla. 1 Verkkotapahtumien suojaus Kertoo yleisen suojauksen tilan ja tarjoaa pääsyn Verkkotapahtumien suojaus -sivulle, joka kertoo Phishing-suojauksen tilan. Tältä sivulta voi myös avata Symantec Security Response -sivuston, joka sisältää lisätietoja uusimmista uhista ja ratkaisuista. Tämä sivu aukeaa Tiedot-painiketta napsauttamalla. 1 Varmuuskopiointi ja palautus Kertoo yleisen varmuuskopiointitilan ja tarjoaa pääsyn Varmuuskopiointi-sivulle, joka kertoo varmuuskopiointimääritysten tilan. Sivulla voi myös varmuuskopioida tai palauttaa tiedostoja manuaalisesti. Tämä sivu aukeaa Tiedot-painiketta napsauttamalla. 1 Tietokoneen optimointi Kertoo yleisen tilan ja tarjoaa pääsyn Tietokoneen optimointi -sivulle, joka kertoo Internet-tiedostojen tyhjentämisen ja levyn optimoinnin tilan. Sivulla voi myös optimoida kiintolevyn ja suorittaa uudelleenjärjestelyt. Norton 360 -ohjelman tilojen ymmärtäminen Lisätietoja Tietoja tilojen väreistä ja tietokoneen turvallisesta käytöstä sivulla 10. Kun Norton 360 käynnistetään, ohjelmiston tila on nähtävissä pääikkunassa yhdellä silmäyksellä. Ikkunan yläreunassa sijaitsevan tilapalkin väri näyttää tietokoneen tilan. Jos tietokoneessa on huomiota vaativa ongelma, tilapalkki ilmoittaa ongelmasta. Jos huomiota vaativia ongelmia on enemmän kuin yksi, tilapalkki kertoo ongelmien lukumäärän. Kun Norton 360 havaitsee ongelmia, se tuo näkyviin myös painikkeen, jota painamalla ongelmat voidaan ratkaista. Tilapalkin alla näkyvät kunkin suojausominaisuuden tilan kertovat kentät. Tilakentät kertovat, kuinka monta ratkaistavaa ongelmaa kukin toiminto on havainnut. Suojausominaisuuksien tilakentät sisältävät myös Tiedot-linkit, joita napsauttamalla näet ongelmiin liittyviä lisätietoja. Tietoja tilojen väreistä ja tietokoneen turvallisesta käytöstä Norton 360 käyttää kolmea väriä ilmaistakseen suojaustoimintojensa tilan. Punainen Ilmaisee, että tietokoneessa on yksi tai useampi turvallisuuden vaarantava ongelma.

11 Aloittaminen Viestien ja hälytysten hallinta 11 Keltainen Ilmaisee, että tietokoneessa on yksi tai useampi huomiota vaativa ongelma. Vihreä Ilmaisee, että ohjelmisto suojaa tietokonetta. Viestien ja hälytysten hallinta Norton 360 näyttää viestejä monilla eri tavoilla ja monissa eri paikoissa. Viestejä saattaa näkyä seuraavissa paikoissa: Windowsin työpöydän ilmaisinalue Monet Norton 360 -ohjelman viestit näkyvät Windowsin työpöydän oikeassa alakulmassa. Jos tietokone on esimerkiksi ollut sammuksissa tai jos sen Internet-yhteys on ollut jonkin aikaa katkaistuna, näkyviin tulee viesti, joka kertoo, että suojaus ei välttämättä ole ajan tasalla. Jos suojaus on kytketty pois päältä, näkyviin tulee eri hälytys. Tämä viesti varoittaa, että tietokone ei ole suojattu ja neuvoo suojauksen kytkemisessä päälle. Useimmissa tapauksissa hälytyksen napsauttaminen avaa Norton 360 -ohjelmiston, jossa ongelman voi korjata. Norton 360 -ohjelman pääikkunan yleinen Hälytykset ja muut viestit tulevat näkyviin tila keskelle pääikkunan ylälaitaa. Niiden väri ilmaisee viestin kiireellisyyden. Jos viestin väri on vihreä, kaikki on kunnossa. Jos viestin väri on punainen, se merkitsee, että sinun on noudatettava viestin ohjeita taataksesi turvallisuutesi.

12 12 Aloittaminen Tietojen tarkastelu Norton 360 -luokat ja -tiedot Luokan väri muuttuu tilan muuttuessa. Ruksattu vihreä ympyrä ilmaisee, että kaikki luokkaan kuuluvat kohteet ovat kunnossa. Keltainen tai punainen ympyrä kertoo mahdollisista ongelmista, joihin olisi syytä puuttua. Kun valitset minkä tahansa luokan, esiin tulee sen tietosivu, joka näyttää kaikki huomiota vaativat kohteet. Useimmissa tapauksissa ongelman kuvaukseen sisältyy linkki, josta pääset korjaamaan ongelman. Jos saat hälytyksen aiheesta, johon et halua puuttua, voit valita hälytysviestistä vaihtoehdon, että Norton 360 -ohjelma ei enää varoita kyseisestä aiheesta. Tietojen tarkastelu Pääikkunassa näet yhteenvedon kustakin neljästä Norton 360 -ohjelman suojausominaisuudesta. Voit tarkastella kuhunkin suojausominaisuuteen liittyviä lisätietoja. Suojausominaisuuden tietojen tarkastelu 1 Napsauta Norton 360 -ohjelman pääikkunassa Tiedot-linkkiä sen suojausominaisuuden alla, josta haluat nähdä seuraavia lisätietoja: 1 Suojausominaisuuden tämänhetkinen tila. 1 Luettelo ominaisuuden suorittamista tarkistuksista ja kunkin tarkistuksen tulokset. Joissakin tapauksissa tarkistuksen tulokset voivat sisältää Tiedot-linkin, jonka kautta näet lisätietoja. 1 Luettelo mahdollisista toimenpiteistä. 2 Kun olet katsonut tiedot, valitse Sulje. Lisätietoja Ohjeen käyttäminen Tuotteen mukana toimitettu käyttöopas opastaa Norton 360 -ohjelman käytössä. Tarvittavat tiedot ovat saatavana tietokoneessa ja Symantecin Web-sivustolla. Voit käyttää Ohjetta missä tahansa Symantec-ohjelman kohdassa. Ohje tarjoaa linkkejä tietoon, joka auttaa sinua haluamassasi tehtävässä. Käytönaikainen Ohje on opas, jossa on laajat tiedot kaikista ohjelman ominaisuuksista ja mahdollisuuksista. Ohjeen käyttäminen 1 Valitse pääikkunasta Ohje.

13 Aloittaminen Lisätietoja 13 2 Valitse Ohje-ikkunan vasemmasta ruudusta haluamasi välilehti. Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot: Sisällys Tuo Ohjeen näyttöön aiheen mukaan Hakemisto Luettelee kaikki Ohjeen aiheissa käytettävät avainsanat aakkosjärjestyksessä Etsi Avaa hakuikkunan, johon voit kirjoittaa haettavan sanan tai ilmaisun. Ohjeen aiheet voi myös tulostaa. Ohjeen aiheen tulostaminen 1 Valitse Ohje-ikkunasta Sisältö-välilehti. 2 Valitse sisällysluettelosta aihe, jonka haluat tulostaa, ja napsauta Tulosta-painiketta. 3 Valitse, haluatko tulostaa vain valitun aiheen vai aiheen ja kaikki sen alakohdat. 4 Valitse OK. Ikkunan tai paneelin Ohjeen käyttäminen Ikkunan ja paneelin Ohje antaa tarvittaessa ikkunaa tai paneelia koskevia lisätietoja. Ikkunan tai paneelin Ohjeen käyttäminen 4 Ikkunan tai paneelin Ohjetta käytetään napsauttamalla minkä tahansa ikkunan tai paneelin kohtaa Ohje. PDF-käyttöoppaan käyttäminen w Löydät Norton 360 -ohjelman käyttöoppaan CD-levyltä PDF-muodossa. Tietokoneeseen on oltava asennettuna Adobe Reader -ohjelma, ennen kuin PDF-tiedostoja voidaan lukea. PDF-käyttöopasta ja Adobe Reader -ohjelmaa ei toimiteta ohjelman ladattavan version mukana. Lataa PDF-käyttöopas Symantecin Web-sivustosta ja Adobe Reader Adoben Web-sivustosta. Adobe Reader -ohjelman asentaminen CD-levyltä 1 Aseta CD-levy CD-asemaan. 2 Valitse näyttöön tulevasta ikkunasta Selaa CD-levyä. 3 Kaksoisnapsauta CD:n ikkunassa Manual-kansiota. 4 Kaksoisnapsauta Adobe-kansiota, mikäli sellainen on valittavissa. 5 Kaksoisnapsauta ohjelmatiedostoa. 6 Seuraa näyttöön tulevia ohjeita ja valitse kansio, johon Adobe Reader ohjelma asennetaan, ja suorita sitten asennus loppuun. Kun olet asentanut Adobe Reader -ohjelman, voit lukea CD-levyllä olevan PDF-tiedoston.

14 14 Aloittaminen Lisätietoja PDF-käyttöoppaan lukeminen CD-levyltä 1 Aseta CD-levy CD-asemaan. 2 Valitse näyttöön tulevasta ikkunasta Selaa CD-levyä. 3 Kaksoisnapsauta WINNT-kansiota, mikäli sellainen on valittavissa. 4 Kaksoisnapsauta CD:n ikkunassa Manual-kansiota. 5 Kaksoisnapsauta PDF-tiedostoa. Voit myös kopioida käyttöoppaan tietokoneellesi ja käyttää sitä sieltä. Tietokoneelle kopioidun käyttöoppaan lukeminen 1 Avaa kansio, johon kopioit PDF-tiedoston. 2 Kaksoisnapsauta PDF-tiedostoa. Symantecin Web-sivuston käyttäminen Symantecin Web-sivustoa voi käyttää selainohjelmalla. Symantecin teknisen tuen Web-sivustoa voi myös käyttää missä tahansa Norton 360 -ohjelman ikkunassa tai paneelissa. Symantecin Web-sivuston käyttäminen selainohjelmalla 1 Avaa Web-selaimesi. 2 Siirry osoitteeseen Symantecin Web-sivuston käyttäminen tuotteesta 4 Voit avata Symantecin teknisen tuen Web-sivuston napsauttamalla Tuki-painiketta missä tahansa ikkunassa tai paneelissa.

15 EMEA tekninen tuki Tietoja teknisestä tuesta Tervetuloa Symantecin tekniseen tukeen. Lukuisten vaihtoehtojemme avulla voit löytää vastauksen kysymykseesi tai ongelmaasi nopeasti ja vaivatta: Oppaan käyttäminen Tekninen tuki auttaa Symantec-tuotteiden asentamisessa, asetusten määrittämisessä ja teknisessä vianmäärityksessä. 1 Alla olevan taulukon avulla voit selvittää, minkälaista tukea tarvitset 1 Siirry haluamaasi kohtaan ja yritä ratkaista ongelma verkkotuen vaihtoehdoilla 1 Jos verkkotuki ei pysty ratkaisemaan ongelmaa, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse, verkkojutteluohjelmalla tai puhelimitse Alla olevan ohjetaulukon avulla saat apua yleisimpiin ongelmiin ja kysymyksiin: Ongelma Asiakaspalvelu Tekninen tuki Virusten tunnistus ja poisto Tuotteen aktivointi ei onnistu Tilauksen uusintakysymykset Tuotteen ostaminen verkossa

16 16 EMEA tekninen tuki Oppaan käyttäminen Ongelma Asiakaspalvelu Tekninen tuki Virusten tunnistus ja poisto Tuotetietojen tai kokeiluohjelmien hankkiminen Ohjelmapäivityksen ostaminen. Tuotteen latausongelmat Viallisten CD-levyjen ja käyttöoppaiden vaihtaminen Asennuksen aikana tai jälkeen ilmenneet ongelmat Ongelmat Internetyhteyden muodostamisessa Sähköpostin lähetys- tai vastaanottoongelmat Tuotteen näyttämät virheilmoitukset LiveUpdatevirheilmoitukset Virusten tai vakoiluohjelmien tunnistaminen ja poistaminen

17 EMEA tekninen tuki Asiakaspalvelu 17 Ongelma Asiakaspalvelu Tekninen tuki Virusten tunnistus ja poisto Ohjeita tietokoneen varmistamiseen ja suojaamiseen Asiakaspalvelu Asiakaspalvelun tukivaihtoehdot 1 Verkkotuki 1 Sähköpostituki 1 Puhelintuki 1 Asiakaspalvelun tuen puhelinnumerot Verkkotuki Vastaukset asiakaspalvelun kysymyksiin löytyvät Symantecin tukisivustosta: Lisätietoja tuotteen aktivoinnista tai vastauksia tilauskysymyksiin on seuraavassa: Tilauspalvelu Symantec Internet Security -ohjelmistotuotteet sisältävät tilauspalvelun, joka oikeuttaa lataamaan päivityksiä LiveUpdate-toiminnon kautta. Päivitykset sisältävät uusimmat virus- ja vakoiluohjelmamääritykset sekä korjauksia ja parannuksia tuotteeseen. Tilauspalvelun kesto vaihtelee Symantec-tuotteen mukaan. Kun tilauspalvelujakso on loppumassa, käyttäjää kehotetaan uusimaan tilaus. Valitse LiveUpdate ja toimi näytön ohjeiden mukaan. Lisätietoja tilauspalveluasioista on sivustossa: Tuotteen aktivointi Joissakin Symantec-ohjelmistotuotteissa käytetään tuotteen aktivointia käyttäjien suojaamiseksi ohjelmiston piraattikopioilta tai väärennöksiltä. Asennuksen aikana ohjelma pyytää antamaan tuotteen aktivointitunnuksen. Tuotetunnus sijaitsee useimmiten CD-levyn kotelon tarrassa. Jos olet ladannut tuotteen Symantec Store -verkkokaupasta, tuotetunnus tallennetaan tietokoneeseen lataamisen yhteydessä. Lisätietoja tuotteen aktivoinnista on sivustossa:

18 18 EMEA tekninen tuki Sähköpostituki Sähköpostituki Puhelintuki Internetissä täytettävä asiakaspalvelulomake Jos haluat lähettää asiakaspalveluun sähköpostia, voit tehdä sen Internetissä täytettävällä asiakaspalvelulomakkeella sivulla: Saat vastauksen sähköpostitse. Jos tarvitset lisäapua, ota yhteyttä Symantecin puhelintukeen Valitse seuraavaksi kielesi ja sitten kotikäyttäjät ja -toimistot/pienyritykset. Asiakaspalvelun tuen puhelinnumerot Maa Kansainv. suuntanumero Puhelinnumero Alankomaat (+31) Belgia (+32) Espanja (+34) Etelä-Afrikka (+27) Irlanti (+353) Iso-Britannia (+44) Israel (+972) Italia (+39) Itävalta (+43) Kanada (ranska) (+1) Luxemburg (+352)

19 EMEA tekninen tuki Asiakaspalvelun postiosoite 19 Maa Kansainv. suuntanumero Puhelinnumero Norja (+47) Puola (+48) Ranska (+33) Ruotsi (+46) Saksa (+49) tai * Saudi-Arabia (tuki vain englanniksi) (+966) Suomi (+358) Sveitsi (+41) Tanska (+45) Asiakaspalvelun postiosoite Symantec Consumer Support PO Box 5689 Dublin 15 Irlanti Tekninen tuki Teknisen tuen vaihtoehdot 1 Verkkotuki 1 Sähköpostituki 1 Verkkojuttelutuki 1 Puhelintuki Verkkotuki Symantec tarjoaa käyttäjille MAKSUTONTA teknistä tukea tukisivuillaan.

20 20 EMEA tekninen tuki Sähköpostituki Sähköpostituki Verkkojuttelutuki Puhelintuki Käytettävissä on automaattikorjaustyökaluja tuotteiden yleisimpien ongelmien ratkaisemiseksi. Vastauksia yleisimpiin ongelmiin voi etsiä myös maksuttomasta Solutions Library -verkkokirjastosta. Jos haluat lähettää tekniseen tukeen sähköpostia, voit tehdä sen Internetissä täytettävällä asiakaspalvelulomakkeella sivulla: Saat vastauksen sähköpostitse. Reaaliaikainen verkkojuttelu teknisen tuen edustajan kanssa osoitteessa: Symantec tarjoaa maksullista teknistä puhelintukea. Lisätietoja hinnoista ja menettelyistä saa teknisen tuen sivustosta: Maa Kansainv. suuntanumero Puhelinnumero Alankomaat (+31) Belgia (+32) Espanja (+34) Etelä-Afrikka (+27) Irlanti (+353) Iso-Britannia (+44) Israel (+972) Italia (+39) Itävalta (+43)

21 EMEA tekninen tuki Puhelintuki 21 Maa Kansainv. suuntanumero Puhelinnumero Kanada (ranska) (+1) (450) Kreikka (tuki vain englanniksi) (+30) Luxemburg (+352) Norja (+47) Puola (+48) Ranska (+33) Ruotsi (+46) Saksa (+49) tai * Saudi-Arabia (tuki vain englanniksi) (+966) Suomi (+358) Sveitsi (+41) Tanska (+45) Turkki (tuki vain englanniksi) (+90) * Huomautus: Tekninen puhelintuki on maksullinen palvelu. Lisätietoja hinnoista ja menettelyistä on osoitteessa Symantec Corporation pidättää itsellään oikeuden muuttaa hintoja ilman ennakkoilmoitusta. Kyseessä on maksullinen palvelu, johon sovelletaan minuuttiveloitusta. Lisätietoja hinnoista on verkkosivulla.

22 22 EMEA tekninen tuki Vanhojen versioiden tuki ja tuki sellaisille tuotteille, joita ei enää valmisteta Vanhojen versioiden tuki ja tuki sellaisille tuotteille, joita ei enää valmisteta Yleissääntönä Symantecin kotikäyttäjätuotteisiin on saatavana vuorovaikutteista verkko- ja puhelintukea kahden vuoden ajan tuoteversion julkaisusta. Tuoteversion vuorovaikutteisen puhelin- ja verkkotuen päätyttyä tuotetta koskeviin teknisiin kysymyksiin voi edelleen etsiä vastauksia Solution Library -verkkokirjastosta. Suosittelemme kuitenkin tuotteen päivittämistä uusimpaan versioon tuotetuen jatkumisen varmistamiseksi. Lisätietoja tukikäytännöistä on osoitteessa: Virus- ja vakoiluohjelmien torjuntaratkaisut Epäiletkö, että tietokoneessasi on virus tai vakoiluohjelma? Tarjoamme asiantuntevia ohjeita ja vianmäärityksen tietokoneen mahdollisten uhkien tunnistamiseksi ja poistamiseksi sekä niiltä suojautumiseksi: 1 Verkkotuki 1 Virus- ja vakoiluohjelmien torjuntaratkaisut puhelimitse Verkkotuki Verkkoympäristö kehittyy ja monimutkaistuu jatkuvasti. Sama pätee verkkouhkiin. Symantecilta saat kaikki viimeisimmät tietoturvatiedot. Sivustomme palvelut: 1 virus- ja tietoturvauhkakirjaston maksuton haku tietoja kaikista uhista ja ohjeet niiden poistamiseksi 1 tietoturvatiedotteita eri tietokoneympäristöihin 1 maksuton virustarkastus verkossa 1 maksuton verkkouhkien tarkastus verkossa 1 vaikeasti poistettavien uhkien maksuttomat poistotyökalut 1 artikkeleita tietokoneen tietoturvasta, kyberrikollisuudesta ja monesta muusta aiheesta Siirry osoitteeseen: Virus- ja vakoiluohjelmien torjuntaratkaisut puhelimitse Symantec tarjoaa virus- ja vakoiluohjelmien torjuntaratkaisuja myös puhelimitse. Ammattitaitoiset teknikot auttavat poistamaan uhan, suojaamaan järjestelmän sekä antavat ohjeita tietokoneympäristön suojaamiseksi entistä paremmin jatkossa.

23 EMEA tekninen tuki Verkkotuki 23 Virus- ja vakoiluohjelmien torjuntaratkaisujen edut: 1 Virus- tai vakoiluohjelman tunnistaminen: Pystymme tunnistamaan, onko ongelman aiheuttaja virus vai vakoiluohjelma. Kerromme täsmälleen, mitä on tehtävä. 1 Vakoiluohjelmien ja virusten poistaminen: Jotkin virukset ja vakoiluohjelmat upottautuvat käyttöjärjestelmään, mikä vaikeuttaa niiden poistamista jopa uusimmilla tietoturvaohjelmilla. Norton-sertifioidut konsultit opastavat, miten järjestelmästä poistetaan jopa itsepäisimmät vakoiluohjelmat tai virukset. 1 Helppotajuiset vastaukset: Norton-sertifioidut konsultit auttavat tunnistamaan uhan ja lähettävät joko kirjalliset poisto-ohjeet, opastavat koko prosessin ajan tai poistavat uhan järjestelmästä etäohjauksella. (Tähän vaaditaan sopiva Internet-yhteys.) 1 Ohjeita tietokoneen suojaamiseen ja varmistamiseen: Uhkien tunnistamisen ja poistamisen lisäksi Norton-sertifioidut konsultit antavat ohjeita ja vinkkejä siitä, miten tietokonetta voi suojata entistä tehokkaammin jatkuvasti lisääntyviltä verkkouhilta. 1 Seuranta sähköpostitse: Haluamme varmistaa, että ongelma on ratkaistu. Välitämme asiakkaiden tietokoneiden kunnosta ja heidän saamastaan palvelusta. Siksi annamme asiakkaille tilaisuuden antaa palautetta palveluidemme parantamiseksi. Puhelinneuvonta on maksullista. Lisätietoja hinnoista on verkkosivustossa: Maa Kansainv. suuntanumero Puhelinnumero Alankomaat (+31) Belgia (flaami) (+32) Belgia (ranska) (+32) Espanja (+34) Etelä-Afrikka (+27) Irlanti (+353) Iso-Britannia (+44) Italia (+39) Itävalta (+43) Kanada (ranska) (+1)

24 24 EMEA tekninen tuki Verkkotuki Maa Kansainv. suuntanumero Puhelinnumero Norja (+47) Puola (+48) Ranska (+33) Ruotsi (+46) Saksa (+49) Suomi (+358) Sveitsi (+41) Tanska (+45) ClubSymantec * Huomautus: Virus- ja vakoiluohjelmien poistopalvelu puhelimitse on maksullinen palvelu. Lisätietoja hinnoista ja menettelyistä on osoitteessa Symantec Corporation pidättää itsellään oikeuden muuttaa hintoja ilman ennakkoilmoitusta. Tutustu ClubSymanteciin ja tilaa joka kuukausi julkaistava maksuton ClubSymantec-uutiskirje Tervetuloa ClubSymanteciin, josta löydät kaikki tarvittavat tiedot Internet-tietoturvasta ja muista tietokoneaiheista. Symantec haluaa tehdä asiakkaidensa tietokoneen käytöstä turvallista, miellyttävää ja tuottavaa. ClubSymantec auttaa parantamaan tietokoneen käyttöäsi, käytitpä tietokonetta omien raha-asioiden hoitoon, verkko-ostoksiin tai tuoreimpien digitaalikuvien jakamiseen ystäville ja perheelle. Tavoitteenamme on tarjota sopivat työkalut ja tiedot asiakkaillemme, jotta he pysyisivät Internet-tietoturvan kehityksen mukana. ClubSymantec-sivustoa päivitetään säännöllisesti uusilla artikkeleilla, multimedialla sekä muilla tukitoiminnoilla. ClubSymantec-sivusto on "pelikenttäsi", jossa voit esittää kysymyksiä ja mikä tärkeintä oppia uusia asioita! Tutustu sivustoon osoitteessa ja valitse oma maasi avattavasta valikosta. Olemme tehneet parhaamme varmistaaksemme tietojen tarkkuuden ja paikkansapitävyyden. Symantec pidättää itsellään oikeuden muuttaa tietoja ilman ennakkoilmoitusta.

25 Hakemisto A Adobe Reader asentaminen 13 käyttäminen PDF-tiedostojen katselussa 13 aktivointi 8 puhelin 6 aktivointiin liittyvät ongelmat 6 asennukseen liittyvät ongelmat 6 asentaminen CD-levyltä 5 ladatulta kopiolta 5 C CD-ROM aloitusikkuna 6 asennuksen aloittaminen 6 käyttöopas-pdf-tiedoston lukeminen 6 H hälytykset 11 K käyttäminen Symantec-tuki 14 Symantecin Web-sivusto 14 L luokat pääikkuna 8 N Norton 360 pääikkuna 11 tiedot 12 tila 10 työpöydän kuvake 7 värit 10 Norton 360 -ohjelmiston luokat tietojen tarkastelu 12 Norton 360 -ohjelmiston värit 10 O Ohje käyttäminen 12 tulostaminen 12 P pääikkuna linkit 8 suojaus 8 tilan yhteenveto 8 tilavärit 11 tilaviestit 11 PDF-käyttöopas avaaminen 13 CD-levyllä 13 ponnahdusviestit 11 puhelinaktivointi 6 S suojaluokat 8 T Tarkistukset 8 Tehtävät ja asetukset 8 tiedot pääikkuna 8

26 26 Hakemisto tiedot-linkit 12 tila 10 tilapalkki 8 V vianmääritys aktivointi 6 viestit 11 virheilmoitukset 11

Norton 360 Online Käyttöopas

Norton 360 Online Käyttöopas Käyttöopas Norton 360 Online Käyttöopas Käyttöoppaan versio 1.0 Copyright 2007 Symantec Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Lisensoitu ohjelmisto ja käyttöopas ovat kaupallisia tietokoneohjelmistoja

Lisätiedot

Norton 360 Käyttöopas

Norton 360 Käyttöopas Käyttöopas Norton 360 Käyttöopas Käyttöoppaan versio 1.0 Copyright 2007 Symantec Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Lisensoitu ohjelmisto ja käyttöopas ovat kaupallisia tietokoneohjelmistoja FAR

Lisätiedot

Norton 360 Käyttöopas

Norton 360 Käyttöopas Käyttöopas Norton 360 Käyttöopas Käyttöoppaan versio 1.0 Copyright 2007 Symantec Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Lisensoitu ohjelmisto ja käyttöopas ovat kaupallisia tietokoneohjelmistoja FAR

Lisätiedot

Norton AntiVirus Käyttöopas

Norton AntiVirus Käyttöopas Käyttöopas Norton AntiVirus Käyttöopas Käyttöoppaan versio 14.0 Copyright 2006 Symantec Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Lisensoitu Ohjelmisto ja Käyttöoppaan ovat kaupallista tietokoneohjelmistoa

Lisätiedot

Norton AntiVirus Online -käyttöopas

Norton AntiVirus Online -käyttöopas Käyttöopas Norton AntiVirus Online -käyttöopas Tässä oppaassa kuvailtu ohjelmisto on varustettu lisenssisopimuksella, ja sitä voidaan käyttää ainoastaan sopimusehtojen mukaisesti. Käyttöoppaan versio 15,0

Lisätiedot

Norton Internet Security Käyttöopas

Norton Internet Security Käyttöopas Käyttöopas Norton Internet Security Käyttöopas Käyttöoppaan versio 10.0 Copyright 2006 Symantec Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Lisensoitu Ohjelmisto ja Käyttöoppaan ovat kaupallista tietokoneohjelmistoa

Lisätiedot

Norton AntiVirus -käyttöopas

Norton AntiVirus -käyttöopas Käyttöopas Norton AntiVirus -käyttöopas Tässä oppaassa kuvailtu ohjelmisto on varustettu lisenssisopimuksella, ja sitä voidaan käyttää ainoastaan sopimusehtojen mukaisesti. Käyttöoppaan versio 15,0 Copyright

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Norton 360 Online -käyttöopas

Norton 360 Online -käyttöopas Käyttöopas Norton 360 Online -käyttöopas Käyttöohjeen versio 2.0 Copyright 2008 Symantec Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Käyttöoikeussopimuksen kattama Ohjelmisto ja Käyttöohje ovat kaupallista

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Käyttöopas PN: 10450782-SF

Käyttöopas PN: 10450782-SF Käyttöopas PN: 10450782-SF Norton AntiVirus 2006 -ohjelman käyttöopas Käyttöohjeen versio 12.0 Copyright 2005 Symantec Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Symantec, Symantec-logo, Norton Ghost, Norton

Lisätiedot

Norton AntiVirus -käyttöopas

Norton AntiVirus -käyttöopas Käyttöopas Norton AntiVirus -käyttöopas Tässä oppaassa kuvailtu ohjelmisto on varustettu lisenssisopimuksella, ja sitä voidaan käyttää ainoastaan sopimusehtojen mukaisesti. Käyttöoppaan versio 15,0 Copyright

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Norton 360 Online -käyttöopas

Norton 360 Online -käyttöopas Käyttöopas Norton 360 Online -käyttöopas Käyttöohjeen versio 2.0 Copyright 2008 Symantec Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Käyttöoikeussopimuksen kattama Ohjelmisto ja Käyttöohje ovat kaupallista

Lisätiedot

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä

Lisätiedot

Käyttöopas PN: 10479521-SF

Käyttöopas PN: 10479521-SF Käyttöopas PN: 10479521-SF Norton Internet Security 2006 -ohjelman käyttöopas Käyttöohjeen versio 9.0 Copyright 2005 Symantec Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Symantec, Symantec-logo, Norton Ghost,

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Tuotteen Norton 360 käyttöopas

Tuotteen Norton 360 käyttöopas Käyttöopas Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä opas on valmistettu kierrätysmateriaalista. Tuotteen Norton

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä

Lisätiedot

PIKAOPAS MODEM SETUP FOR NOKIA 6310. Copyright Nokia Oyj 2002. Kaikki oikeudet pidätetään.

PIKAOPAS MODEM SETUP FOR NOKIA 6310. Copyright Nokia Oyj 2002. Kaikki oikeudet pidätetään. PIKAOPAS MODEM SETUP FOR NOKIA 6310 Copyright Nokia Oyj 2002. Kaikki oikeudet pidätetään. Sisällysluettelo 1. JOHDANTO...1 2. MODEM SETUP FOR NOKIA 6310 -OHJELMAN ASENTAMINEN...1 3. PUHELIMEN VALITSEMINEN

Lisätiedot

PIKAOPAS MODEM SETUP

PIKAOPAS MODEM SETUP PIKAOPAS MODEM SETUP Copyright Nokia Oyj 2003. Kaikki oikeudet pidätetään. Sisällysluettelo 1. JOHDANTO...1 2. MODEM SETUP FOR NOKIA 6310i -OHJELMAN ASENTAMINEN...1 3. PUHELIMEN VALITSEMINEN MODEEMIKSI...2

Lisätiedot

mobile PhoneTools Käyttöopas

mobile PhoneTools Käyttöopas mobile PhoneTools Käyttöopas Sisältö Vaatimukset...2 Ennen asennusta...3 Asentaminen - mobile PhoneTools...4 Matkapuhelimen asennus ja määritys...5 Online-rekisteröinti...7 Asennuksen poistaminen - mobile

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä opas on valmistettu kierrätysmateriaalista.

Lisätiedot

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä opas on valmistettu kierrätysmateriaalista.

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. F-SECURE MOBILE SECURITY 6 FOR ANDROID http://fi.yourpdfguides.com/dref/2859496

Käyttöoppaasi. F-SECURE MOBILE SECURITY 6 FOR ANDROID http://fi.yourpdfguides.com/dref/2859496 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle F-SECURE MOBILE SECURITY 6 FOR ANDROID. Löydät kysymyksiisi vastaukset F-SECURE MOBILE SECURITY 6 FOR ANDROID

Lisätiedot

PIKAOPAS. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen

PIKAOPAS. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen PIKAOPAS Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen Sisällysluettelo 1. Johdanto...1 2. Mitä tarvitaan...1 3. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen...2 3.1 Ennen asennusta...2

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Norton 360TM. Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas

Norton 360TM. Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas Norton 360TM Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä opas on valmistettu

Lisätiedot

Norton AntiVirus. Online. Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas

Norton AntiVirus. Online. Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas TM Norton AntiVirus Online Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä

Lisätiedot

PIKAOHJE MODEM OPTIONS for Nokia 7650

PIKAOHJE MODEM OPTIONS for Nokia 7650 PIKAOHJE MODEM OPTIONS for Nokia 7650 Copyright 2002 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään 9354501 Issue 2 Sisällysluettelo 1. JOHDANTO...1 2. MODEM OPTIONS FOR NOKIA 7650:N ASENTAMINEN...1 3. PUHELIMEN VALITSEMINEN

Lisätiedot

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Online Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi.

Lisätiedot

Nokia C110/C111-langattoman lähiverkon kortti. Asennusopas

Nokia C110/C111-langattoman lähiverkon kortti. Asennusopas Nokia C110/C111-langattoman lähiverkon kortti Asennusopas VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA MOBILE PHONES Ltd ilmoittaa vastaavansa siitä, että tuotteet DTN-10 ja DTN-11 noudattavat Euroopan neuvoston

Lisätiedot

F-Secure Mobile Security. Android

F-Secure Mobile Security. Android F-Secure Mobile Security Android F-Secure Mobile Security Sisällysluettelo 3 Sisällys Luku 1:Asennus...5 Asentaminen...6 Aktivointi...7 Luku 2:Luottamuksellisten tietojen suojaaminen...9 Anti-Theftin

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä

Lisätiedot

Motorola Phone Tools. Pikaopas

Motorola Phone Tools. Pikaopas Motorola Phone Tools Pikaopas Sisältö Vähimmäisvaatimukset... 2 Ennen asennusta Motorola Phone Tools... 3 Asentaminen Motorola Phone Tools... 4 Matkapuhelimen asennus ja määritys... 5 Online-rekisteröinti...

Lisätiedot

Norton. AntiVirus. Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas

Norton. AntiVirus. Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas Norton TM AntiVirus Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä opas on

Lisätiedot

PIKAOPAS NOKIA PC SUITE 4.3. Nokia 8310 -puhelimelle. Copyright Nokia Mobile Phones 2001. Kaikki oikeudet pidätetään Issue 6

PIKAOPAS NOKIA PC SUITE 4.3. Nokia 8310 -puhelimelle. Copyright Nokia Mobile Phones 2001. Kaikki oikeudet pidätetään Issue 6 PIKAOPAS NOKIA PC SUITE 4.3 Nokia 8310 -puhelimelle Copyright Nokia Mobile Phones 2001. Kaikki oikeudet pidätetään Issue 6 Sisällysluettelo 1. JOHDANTO...1 2. JÄRJESTELMÄVAATIMUKSET...1 3. PC SUITE -OHJELMISTON

Lisätiedot

Asetusten avulla voit säätää tietokoneen suojaustasoja. Suojaustila ilmoittaa tietokoneen senhetkisen tietoturvan ja suojauksen tason.

Asetusten avulla voit säätää tietokoneen suojaustasoja. Suojaustila ilmoittaa tietokoneen senhetkisen tietoturvan ja suojauksen tason. Pikaopas ESET Cybersecurity suojaa tietokonetta haitalliselta koodilta huippuluokan ominaisuuksilla. Palkitussa NOD32-virustentorjuntajärjestelmässä ensimmäisen kerran esiteltyyn ThreatSense -tarkistusohjelmaan

Lisätiedot

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä

Lisätiedot

Varmuuskopiointi ja palauttaminen Käyttöopas

Varmuuskopiointi ja palauttaminen Käyttöopas Varmuuskopiointi ja palauttaminen Käyttöopas Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows on Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa rekisteröimä tavaramerkki. Tässä olevat tiedot voivat

Lisätiedot

ESET CYBER SECURITY Mac Pikaopas. Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä

ESET CYBER SECURITY Mac Pikaopas. Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä ESET CYBER SECURITY Mac Pikaopas Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä ESET Cyber Security tarjoaa huippuluokan suojauksen tietokoneellesi haittaohjelmia vastaan. Alun perin palkitussa

Lisätiedot

Microsoft Security Essentials (MSE) asennuspaketin lataaminen verkosta

Microsoft Security Essentials (MSE) asennuspaketin lataaminen verkosta Etusivu > Tietohallintokeskus > Ohjeet > Tutoriaalit > Virustorjunta (Microsoft Security Essentials) Virustorjunta (Microsoft Security Essentials) Ohjeet Microsoft Security Essentials -virustorjuntaohjelman

Lisätiedot

Ohjelmistopäivitykset

Ohjelmistopäivitykset Ohjelmistopäivitykset Käyttöopas Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows on Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa rekisteröimä tavaramerkki. Tässä olevat tiedot voivat muuttua

Lisätiedot

Nero 7:n Windows Vista TM -tuki

Nero 7:n Windows Vista TM -tuki Nero 7:n Windows Vista TM -tuki Nero AG Sivu 1 Tietoja tekijänoikeudesta ja tavaramerkistä Tämä opaskirjanen ja sen sisältö on Nero AG:n omaisuutta ja suojattu tekijänoikeudella. Kaikki oikeudet pidätetään.

Lisätiedot

Varmuuskopiointi ja palauttaminen Käyttöopas

Varmuuskopiointi ja palauttaminen Käyttöopas Varmuuskopiointi ja palauttaminen Käyttöopas Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ja Windows Vista ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä

Lisätiedot

CCLEANER LATAAMINEN JA ASENTAMINEN

CCLEANER LATAAMINEN JA ASENTAMINEN CCLEANER LATAAMINEN JA ASENTAMINEN Tämän ohjeen avulla lataat ja asennat CCleaner-ohjelman omalle tietokoneellesi. Ohje opastaa sinua vaihe vaiheelta eteenpäin, käytitpä sitten Internet Exploreria, Google

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä opas on valmistettu kierrätysmateriaalista.

Lisätiedot

PIKAOPAS. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen

PIKAOPAS. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen PIKAOPAS Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen Sisällysluettelo 1. Johdanto...1 2. Mitä tarvitaan...1 3. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen...2 3.1 Ennen asennusta...2

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Windows 8.1:n vaiheittainen päivitysopas

Windows 8.1:n vaiheittainen päivitysopas Windows 8.1:n vaiheittainen päivitysopas Windows 8.1:n asennus ja päivitys Päivitä BIOS, sovellukset ja ohjaimet ja suorita Windows Update Valitse asennustyyppi Asenna Windows 8.1 Käy Samsungin päivitystukisivust

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Tuotteen Norton Internet Security käyttöopas

Tuotteen Norton Internet Security käyttöopas Käyttöopas Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä opas on valmistettu kierrätysmateriaalista. Tuotteen Norton

Lisätiedot

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä

Lisätiedot

Tuplaturvan tilaus ja asennusohje

Tuplaturvan tilaus ja asennusohje Tuplaturvan tilaus ja asennusohje 1. Kirjaudu lähiverkkokauppaan omilla tunnuksillasi tai luo itsellesi käyttäjätunnus rekisteröitymällä Lähiverkkokaupan käyttäjäksi. a. Käyttäjätunnus on aina sähköpostiosoitteesi.

Lisätiedot

OTOsuite. Asennusopas. Suomi

OTOsuite. Asennusopas. Suomi OTOsuite Asennusopas Suomi Asiakirjassa kuvataan OTOsuite-ohjelman asentaminen DVD:ltä, muistitikulta tai pakatusta tiedostosta. Järjestelmävaatimukset 1,5 GHz:n suoritin tai parempi (suositus 2 GHz) 2

Lisätiedot

pikaohje selainten vianetsintään Sisällysluettelo 17. joulukuuta 2010 Sisällysluettelo Sisällys Internet Explorer 2 Asetukset Internet Explorer 8:ssa

pikaohje selainten vianetsintään Sisällysluettelo 17. joulukuuta 2010 Sisällysluettelo Sisällys Internet Explorer 2 Asetukset Internet Explorer 8:ssa 1 Sisällysluettelo 17. joulukuuta 2010 Sisällysluettelo Sivu Sisällys Internet Explorer 2 Asetukset Internet Explorer 8:ssa mozilla firefox 4 Asetukset Mozilla Firefox 3:ssa Yleisiä ongelmia 6 Selainten

Lisätiedot

Olet tehnyt hyvän valinnan hankkiessasi kotimaisen StorageIT varmuuskopiointipalvelun.

Olet tehnyt hyvän valinnan hankkiessasi kotimaisen StorageIT varmuuskopiointipalvelun. StorageIT 2006 varmuuskopiointiohjelman asennusohje. Hyvä asiakkaamme! Olet tehnyt hyvän valinnan hankkiessasi kotimaisen StorageIT varmuuskopiointipalvelun. Ennen asennuksen aloittamista Varmista, että

Lisätiedot

ANVIA ONLINE BACKUP ASENNUSOPAS 1(7) ANVIA ONLINE BACKUP ASENNUSOPAS 1.0

ANVIA ONLINE BACKUP ASENNUSOPAS 1(7) ANVIA ONLINE BACKUP ASENNUSOPAS 1.0 1(7) ANVIA ONLINE BACKUP Asioita, jotka tulee huomioida ennen asennusta! Koska palvelu sisältää myös sharing-ominaisuuden, on asiakas itse vastuussa millaisia tiedostoja palvelimelle varmuuskopioi ja kenelle

Lisätiedot

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 Microsoft Windows 8 / 7 / Vista / XP / Home Server Pikaopas Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä ESET NOD32 Antivirus suojaa tietokonetta haitalliselta koodilta

Lisätiedot

Visma Avendon asennusohje

Visma Avendon asennusohje Visma Avendon asennusohje 1 Versio 5.21 On tärkeää, että käytössäsi on aina uusin toimittamamme versio ohjelmistosta. Asentamalla viimeisimmän version saat käyttöösi ohjelman tuoreimmat ominaisuudet ja

Lisätiedot

Mathcad 14.0 Single User -asennus 12.3.2008

Mathcad 14.0 Single User -asennus 12.3.2008 Mathcad 14.0 Single User -asennus 12.3.2008 Asennuksessa on kaksi vaihetta. Ensin asennetaan ohjelma tietokoneelle (vaiheet 1-3). Sen jälkeen asennetaan lisenssi (vaiheet 4-12). 1. Aseta Mathcad 14 CD-levy

Lisätiedot

NETIKKA PCTV KÄYTTÖOHJE

NETIKKA PCTV KÄYTTÖOHJE 1 (20) NETIKKA PCTV 2 (20) 1 YLEISTÄ...3 1.1 MIKÄ ON PCTV?...3 2 PCTV:N KÄYTÖN ALOITTAMINEN...4 2.1 VAATIMUKSET PALOMUURILTA...4 2.1.1 IGMP-palvelun käytön salliminen F-Securessa...4 2.2 VAATIMUKSET TIETOKONEELTA...8

Lisätiedot

Ohjeet e kirjan ostajalle

Ohjeet e kirjan ostajalle 1 Ohjeet e kirjan ostajalle 1. Ostaminen ja käyttöönotto 1.1. Näin saat e kirjan käyttöösi Lataa tietokoneellesi Adobe Digital Editions (ADE) ohjelma täältä: http://www.adobe.com/products/digitaleditions/.

Lisätiedot

Tobii Communicator 4. Alkutoimet

Tobii Communicator 4. Alkutoimet Tobii Communicator 4 Alkutoimet TERVETULOA TOBII COMMUNICATOR 4 -OHJELMAAN Tobii Communicator 4:n avulla liikuntarajoitteiset tai kommunikaatiokyvyiltään rajoittuneet henkilöt voivat käyttää tietokonetta

Lisätiedot

ClassPad fx-cp400 OS2-päivitys. + Manager-ohjelmisto ja Physium-sovellus

ClassPad fx-cp400 OS2-päivitys. + Manager-ohjelmisto ja Physium-sovellus ClassPad fx-cp400 OS2-päivitys + Manager-ohjelmisto ja Physium-sovellus Käyttöjärjestelmän ja Add-in sovellusten päivityksestä Casio suosittelee aina viimeisimmän käyttöjärjestelmän asentamista. Tällöin

Lisätiedot

Digitaalikamera Ohjelmisto-opas

Digitaalikamera Ohjelmisto-opas EPSON-digitaalikamera / Digitaalikamera Ohjelmisto-opas Kaikki oikeudet pidätetään. Mitään osaa tästä julkaisusta ei saa jäljentää, tallentaa tai siirtää missään muodossa tai millään tavoin elektronisesti,

Lisätiedot

Autentikoivan lähtevän postin palvelimen asetukset

Autentikoivan lähtevän postin palvelimen asetukset Autentikoivan lähtevän postin palvelimen asetukset - Avaa Työkalut valikko ja valitse Tilien asetukset - Valitse vasemman reunan lokerosta Lähtevän postin palvelin (SM - Valitse listasta palvelin, jonka

Lisätiedot

F-Secure Mobile Security for S60

F-Secure Mobile Security for S60 F-Secure Mobile Security for S60 1. Asennus ja aktivointi Edellinen versio Asennus Edellistä F-Secure Mobile Anti-Virus -tuoteversiota ei tarvitse poistaa. Tarkista F-Secure Mobile Security -sovelluksen

Lisätiedot

ClassPad fx-cp400 päivitys. + Manager for ClassPad II Subscription päivitys

ClassPad fx-cp400 päivitys. + Manager for ClassPad II Subscription päivitys ClassPad fx-cp400 päivitys + Manager for ClassPad II Subscription päivitys Käyttöjärjestelmän ja Add-in sovellusten päivityksestä Casio suosittelee aina viimeisimmän käyttöjärjestelmän asentamista. Tällöin

Lisätiedot

PIKAOPAS NOKIA PC SUITE 4.51a NOKIA 6510 -PUHELIMELLE

PIKAOPAS NOKIA PC SUITE 4.51a NOKIA 6510 -PUHELIMELLE PIKAOPAS NOKIA PC SUITE 4.51a NOKIA 6510 -PUHELIMELLE Copyright Nokia Oyj 2002. Kaikki oikeudet pidätetään. Sisällysluettelo 1. JOHDANTO...1 2. JÄRJESTELMÄVAATIMUKSET...1 3. PC SUITE -OHJELMISTON ASENTAMINEN...2

Lisätiedot

Adobe -määrälisensointi

Adobe -määrälisensointi Adobe -määrälisensointi VIP-asiakkaiden hallintakonsolin käyttöopas Value Incentive Plan -ohjelmalle (VIP) Versio 2.5 9..203 Sisältö Mikä on VIP-asiakkaiden hallintakonsoli?... 4 Näin pääset alkuun VIP-ohjelmassa...

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. F-SECURE PSB E-MAIL AND SERVER SECURITY http://fi.yourpdfguides.com/dref/2859688

Käyttöoppaasi. F-SECURE PSB E-MAIL AND SERVER SECURITY http://fi.yourpdfguides.com/dref/2859688 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle F-SECURE PSB E-MAIL AND SERVER SECURITY. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot,

Lisätiedot

Langattoman N150 Micro -USBsovittimen

Langattoman N150 Micro -USBsovittimen Langattoman N150 Micro -USBsovittimen WNA1000M asennusopas Tässä oppaassa esitellään pika-asennus NETGEAR Smart Wizard -toiminnolla sekä erillinen Windows-ohjaimen asennus. Huomautus: lisätietoja mukautetusta

Lisätiedot

Visuaalinen opas. Xerox CX -tulostuspalvelin Perustuu Creo Color Server -teknologiaan Xerox Color 550/560 -tulostinta varten 653-01727A-FI

Visuaalinen opas. Xerox CX -tulostuspalvelin Perustuu Creo Color Server -teknologiaan Xerox Color 550/560 -tulostinta varten 653-01727A-FI Visuaalinen opas Xerox CX -tulostuspalvelin Perustuu Creo Color Server -teknologiaan Xerox Color 550/560 -tulostinta varten 653-0177A-FI CX-tulostuspalvelintietokoneen kaapeliliitännät 1 3 4 5 1VDC POWER

Lisätiedot

CCLEANER PERUSKÄYTTÖ PERUSKÄYTTÖ

CCLEANER PERUSKÄYTTÖ PERUSKÄYTTÖ CCLEANER PERUSKÄYTTÖ Tämän ohjeen avulla puhdistat tietokoneesi turhista, usein tietokoneen käyttöä hidastavista tiedostoista. Ohje opastaa sinua vaihe vaiheelta eteenpäin. CCleaner on luotettava, varmatoiminen

Lisätiedot

PÄIVITÄ TIETOKONEESI

PÄIVITÄ TIETOKONEESI PÄIVITÄ TIETOKONEESI SAMPOLAN KIRJASTO TIETOTORI Sammonkatu 2 33540 Tampere 040 800 7816 tietotori.sampola@tampere.fi PÄIVITÄ TIETOKONEESI 2(16) Sisällys 1. Mihin päivityksiä tarvitaan?... 3 1.1. Windowsin

Lisätiedot

Nexetic Shield Unlimited

Nexetic Shield Unlimited Nexetic Shield Unlimited Käyttöohje 1. Asennus ja käyttöönotto 2. Ohjelman käyttäminen 3. Lisäasetukset 4. Tietojen palautus 1. Asennus ja käyttöönotto Asiakasohjelman asennus Tehtyäsi tilauksen varmistusohjelmasta

Lisätiedot

Aloita tästä. Värikasettien kohdistaminen ilman tietokonetta

Aloita tästä. Värikasettien kohdistaminen ilman tietokonetta Aloita tästä Värikasettien kohdistaminen ilman tietokonetta Noudata Asennusohjeessa annettuja laitteiston asennusohjeita. Jatka optimoimalla tulostuslaatu seuraavasti. 1 Varmista, että olet lisännyt paperikaukaloon

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. HP deskjet 970c http://fi.yourpdfguides.com/dref/899986

Käyttöoppaasi. HP deskjet 970c http://fi.yourpdfguides.com/dref/899986 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

PIKAOPAS NOKIA PC SUITE 4.8 NOKIA 6310i -PUHELIMELLE

PIKAOPAS NOKIA PC SUITE 4.8 NOKIA 6310i -PUHELIMELLE PIKAOPAS NOKIA PC SUITE 4.8 NOKIA 6310i -PUHELIMELLE Copyright Nokia Oyj 2002. Kaikki oikeudet pidätetään Sisällysluettelo 1. JOHDANTO...1 2. JÄRJESTELMÄVAATIMUKSET...1 3. PC SUITE -OHJELMISTON ASENTAMINEN...2

Lisätiedot

ANVIA VARMUUSKOPIOINTI 2.3

ANVIA VARMUUSKOPIOINTI 2.3 1(6) ANVIA VARMUUSKOPIOINTI 2.3 Asioita, jotka tulee huomioida ennen asennusta! Koska palvelu sisältää myös sharing-ominaisuuden, on asiakas itse vastuussa millaisia tiedostoja palvelimelle varmuuskopioi

Lisätiedot

Ohjelmistojen päivittäminen, varmuuskopioiminen ja palauttaminen

Ohjelmistojen päivittäminen, varmuuskopioiminen ja palauttaminen Ohjelmistojen päivittäminen, varmuuskopioiminen ja palauttaminen Käyttöopas Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ja Windows ovat Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa rekisteröimiä

Lisätiedot

Office 2013 - ohjelmiston asennusohje

Office 2013 - ohjelmiston asennusohje Office 2013 - ohjelmiston asennusohje Tämän ohjeen kuvakaappaukset on otettu asentaessa ohjelmistoa Windows 7 käyttöjärjestelmää käyttävään koneeseen. Näkymät voivat hieman poiketa, jos sinulla on Windows

Lisätiedot

Nexetic Shield Unlimited

Nexetic Shield Unlimited Nexetic Shield Unlimited Käyttöohje 1. Asennus ja käyttöönotto 2. Ohjelman käyttäminen 3. Lisäasetukset 4. Tietojen palautus 1. Asennus ja käyttöönotto Asiakasohjelman asennus Tehtyäsi tilauksen varmistusohjelmasta

Lisätiedot

ESET NOD32 ANTIVIRUS 9

ESET NOD32 ANTIVIRUS 9 ESET NOD32 ANTIVIRUS 9 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP Pikaopas Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä ESET NOD32 Antivirus suojaa tietokonetta haitalliselta koodilta huippuluokan

Lisätiedot

Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P.

Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Suojaus Käyttöopas Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ja Windows ovat Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. Tässä olevat tiedot voivat muuttua

Lisätiedot

2007 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People, Nseries ja N77 ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä

2007 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People, Nseries ja N77 ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä Nokia Lifeblog 2.5 2007 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People, Nseries ja N77 ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Muut tässä asiakirjassa mainitut

Lisätiedot

Norton Internet Security

Norton Internet Security Norton Internet Security Norton Internet Security Tämä CD sisältää Norton Internet Security -ohjelmiston, joka on suunniteltu turvaamaan yksityisyyttäsi ja turvallisuuttasi online-tilassa. Se sisältää

Lisätiedot