UUSI VAPAUS ON KOITTANUT

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "UUSI VAPAUS ON KOITTANUT"

Transkriptio

1

2 UUSI VAPAUS ON KOITTANUT Uusi Suzuki SX4 S-Cross tuo raikkaan tuulahduksen tekemiseesi, olipa kyse sitten urheilusta, pelaamisesta, matkustamisesta, seikkailuista tai kaupunkiajelusta. Vahvan etenemiskyvyn, älykkään suunnittelun ja näyttävän ulkonäön ansiosta uusi Suzuki SX4 S-Cross johdattaa crossover-mallien tyylin ja ajattelutavan aivan uudelle tasolle. Nauti vapaudestasi.

3

4 RAJOITTAMATON NAUTINTO Varustaudu seikkailuun. Suzuki SX4 S-Cross ei tunne rajoja. SX4 S-Crossin monikäyttöisyys antaa sinulle valinnanvapautta: enemmän ajokohteita, enemmän mahdollisuuksia, enemmän matkatavaroita, enemmän tapoja nauttia elämästä. Siinä kaikki.

5

6 JOKA PAIKAN SUORITUSKYKYÄ Aja minne mielesi tekee, aina luottavaisena. Suzuki SX4 S-Cross on oikea ratkaisu säästä ja alustasta riippumatta, siinä on kaikki tarvitsemasi: kestävää maastoajotekniikkaa ja edistykselliset ajo-ominaisuudet turvallisuudesta tinkimättä. Tuloksena on yksi monipuolisimmista autoista, jonka voit kuvitella.

7 Uusi ALLGRIP-nelivetojärjestelmä: vakaa ajettavuus eri olosuhteissa. Suzukin arvostetun nelivetoteknologian uusin sukupolvi, AllGrip-nelivetojärjestelmä, varmistaa ajovakauden erilaisissa tieja keliolosuhteissa. Edistyksellisen alustatekniikan kanssa AllGripnelivetojärjestelmä auttaa säilyttämään auton hallinnan kaikissa ajotilanteissa, vähentäen samalla polttoaineenkulutusta ja antaen ennen kokemattoman ajonautinnon sekä mielenrauhaa säässä kuin säässä. Neljä kuljettajan valittavissa olevaa ajoasetusta AllGrip-nelivetojärjestelmä tarjoaa kuljettajan valittavaksi neljä ajotilaa (Auto, Sport, Snow ja Lock) helppokäyttöisellä keskikonsolin valitsimella. AUTO Auto-asento painottaa nelivedon polttoainetaloudellisuutta normaaleissa ajo-olosuhteissa. Järjestelmä kytkee nelivedon automaattisesti päälle havaitessaan luistoa. SPORT Sport-asento parantaa kaarreajo-ominaisuuksia kohdistamalla takapyöriin lisää voimaa. Samalla se lisää moottorin nopeaa reagointia kaasupolkimen painallukseen, sekä pitää moottorin kierrosluvun korkeana CVT-vaihteistolla varustetuissa malleissa. SNOW Snow-asento on ihanteellinen lumisilla, päällystämättömillä ja muilla liukkailla pinnoilla. Snow-asento lisää ajovakautta ja parantaa pitoa jakamalla voimaa kaikille pyörille kaasupolkimen asennon ja ohjausliikkeiden perusteella. LOCK Nelivetojärjestelmän Lock-asennossa voima jakautuu tasaisesti etu- ja takaakseleiden välillä, jonka vuoksi se sopii vaikeakulkuisessa ja vaativassa maastossa ajamiseen. Tila vaihtuu Snow-tilaan 60 km/h nopeudessa. Erinomainen aerodynamiikka Tietokoneavusteisen suunnittelun ja tuulitunnelitestien avulla aerodynamiikka on saatu crossovermalliksi poikkeuksellisen hyväksi, jolloin auton suorituskyky on parantunut, polttoaineen kulutuksen silti vähentyessä. Jäykkä ja kevyt kori Suurlujuusterästä käyttämällä korista on saatu jäykkä ja kevyt. Tämä auttaa vakaan ajokäytöksen ja erinomaisen polttoainetalouden toteutumisessa, sekä lisää samalla turvallisuutta. Tasapainoinen jousitus Jousitusjärjestelmä on viritetty eurooppalaisia teitä varten, jotta saadaan paras yhdistelmä vakautta, mukavuutta ja hiljaisuutta. Edessä on MacPherson-joustintuet kierrejousilla ja takana yhdystukirakenne erillisillä kierrejousilla.

8 NYKYAIKAISIMMAT BENSIINI- JA DIESELMOOTTORIT SÄÄSTÄVÄT Suzuki SX4 S-Crossin moottorit ovat erittäin suorituskykyisiä, mutta samalla taloudellisia ja vähäpäästöisiä. Moottorivaihtoehtoina ovat 1,6-litraiset M16A-bensiini- ja D16AA-dieselmoottorit. Molempien moottoreiden suunnittelussa on keskitytty pyörintävastuksen ja painon vähentämiseen polttoainetaloudellisuuden parantamiseksi ja haitallisten CO 2 -päästöjen pienentämiseksi. Tehokas ja taloudellinen M16A-bensiinimoottori 1,6-litrainen bensiinimoottori Bensiinimoottorin keveys ja vähäinen pyörintävastus mahdollistavat tehokkaan, vääntävän suorituskyvyn ja erinomaisen polttoainetalouden. Huoltovapaa jakoketju turvaa huolettomat kilometrit. Vääntävä ja ympäristöystävällinen D16AA-dieselmoottori 1,6-litrainen dieselmoottori Uuden dieselmoottorin muuttuvageometrinen turboahdin varmistaa suuren väännön jo pienilläkin kierrosluvuilla ja vaivattoman ajettavuuden kaikilla nopeuksilla. Viisivaihteinen manuaalivaihteisto Kuusivaihteinen manuaalivaihteisto Automaattivaihteisto (CVT) Vaihteiden vaihtosiivekkeet (CVT) Viisivaihteinen manuaalivaihteisto on saatavana bensiinimoottorin yhteyteen etu- ja nelivetomalleissa. Optimoidut vaihteiden välityssuhteet parantavat polttoainetaloudellisuutta ja kevyt vaihteensiirto lisää ajonautintoa. Kuusivaihteinen manuaalivaihteisto, joka on aina dieselmoottorilla varustetussa autossa, mahdollistaa ihanteelliset välityssuhteet ja lyhyen vaihteensiirron. CVT-automaattivaihteisto on saatavana bensiinimoottorin yhteyteen etu- ja nelivetomalleissa. CVT-automaattivaihteiston kanssa moottorin vääntö on aina paras mahdollinen, jolloin polttoaineenkulutus on myös mahdollisimman pieni. Portaaton CVT-automaattivaihteisto edustaa nykyteknologiaa parhaimmillaan. Ohjauspyörään sijoitetut vaihteiden vaihtosiivekkeet lisäävät urheilullisuuden tuntua ja mukavuutta ajamiseen.

9 TURVALLISUUS ETUSIJALLA Suzuki SX4 S-Cross varmistaa turvallisuutesi kattavasti, aina törmäysten ehkäisemisestä matkustajien suojaamiseen asti. Edistyksellinen tekniikka ja parhaat turvallisuusominaisuudet lisäävät luotettavuutta, joten voit laajentaa ajoreittejäsi uusilla vaihtoehdoilla. Seitsemän turvatyynyä Jokaisessa SX4 S-Cross -mallissa on yhteensä seitsemän turvatyynyä suojaamassa kuljettajaa ja matkustajia mahdollisessa törmäystilanteessa. Etu- ja sivuturvatyynyjen sekä sivuturvaverhojen lisäksi kuljettajaa suojaa polviturvatyyny. Matkustajanpuoleinen etuturvatyyny on poiskytkettävissä lastenistuimen asentamiseksi etuistuimelle. Törmäysturvallisuus ja jalankulkijoiden turvallisuus Korissa on hyödynnetty Suzukin TECT-konseptia (Total Effective Control Technology) keveyden ja matkustajien turvallisuuden osalta. Siinä törmäysenergia johdetaan poispäin matkustajista. Konsepti lisää myös jalankulkijoiden turvallisuutta mahdollisessa törmäyksessä. Suurlujuusteräs Turvallisuus etusijalla: ESP-ajonvakautusjärjestelmä ESP auttaa pitämään auton hallinnassa seuraamalla antureiden välittämiä tietoja ja ohjaamalla niiden avulla moottorin ja jarrujen toimintaa. Jos renkaat menettävät otteensa tiestä, ESP säätää automaattisesti moottoria ja jarruja, jotta auto pysyy kuljettajan hallinnassa. ESP on vakiona kaikissa Suzuki SX4 S-Cross -malleissa. Aliohjautuminen Ilman ESP -järjestelmää Yliohjautuminen Jarrutusvoima Moottorin vääntöä alennetaan Jarrutusvoima Ilman mäkilähtöavustinta Tuleva törmäysenergia Energian välittyminen Mäkilähtöavustimella Mäkilähtöavustin Mäkilähtöavustin helpottaa mäkilähtöjä estämällä auton valumisen taaksepäin, kun kuljettaja siirtää jalan jarrupolkimelta kaasupolkimelle. (GL+ ja GLX) ESP-järjestelmällä Ilman ESP-järjestelmää Rengaspaineiden valvontajärjestelmä (TPMS) TPMS varoittaa kuljettajaa rengaspaineen alenemisesta monitoiminäytön kautta. Järjestelmä valvoo jokaisen renkaan painetta venttiilissä olevan anturin avulla.

10

11 PERHEEN MUUTTUVIIN TILANTEISIIN Runsaat matkatavarat, iso perhe tai suuret unelmat kaikki mahtuu mukaan täysin uuden muotoilun ansiosta ja tilaa jää vielä varallekin. Kuvan auton kattoluukku on lisävaruste.

12 DYNAAMISEN TYYLIKÄS Suzuki SX4 S-Crossin matkustamossa aistit heti voimakkaan liikkeen tunteen. Tunnet sen mukavissa istuimissa, kaarevissa pinnoissa sekä kaikkien kytkinten ja säätimien laadukkaissa materiaaleissa. Ohjaamon hopeiset yksityiskohdat korostavat laatua ja tyylikkyyttä mustassa sisustuksessa. Monitoiminäyttö Mittariston keskelle sijoitettu monitoiminäyttö kertoo mm. seuraavat eri tiedot: polttoaineenkulutus, jäljellä oleva ajomatka, nelivetotila (4WD-mallit) sekä GLX-varustetasossa pysäköintitutkan tilan. Näyttö osoittaa myös oikean vaihteenvaihtoajankohdan, jolloin polttoainetaloudellisuus on paras mahdollinen. Äänentoistojärjestelmä Äänentoistojärjestelmä sisältää mm. radion, MP3 / CD-soittimen, USB-liitännän, Bluetoothominaisuuden (GL+ ja GLX ) musiikin suoratoistoa sekä handsfree-puheluita varten. Voit ohjata näitä toimintoja kätevästi ohjauspyörässä olevilla painikkeilla. Automaattinen kaksialueilmastointi Automaattinen kaksialueilmastointilaite antaa mahdollisuuden henkilökohtaiseen mukavuuteen, sillä kuljettaja ja etumatkustaja voivat säätää lämpötilan itselleen sopivaksi. (GL+ ja GLX)

13 MUKAVA MATKAKUMPPANI Kun istuudut ja teet olosi mukavaksi, huomaat, että Suzuki SX4 S-Crossissa on tilaa juuri siellä, missä sitä eniten tarvitaan. Tilavat istuimet luovat viihtyisyyttä, ajatpa sitten kaupungilla tai pidempää matkaa. SX4 S-Crossissa viihdyt jopa niin hyvin, että haluat etsiä pidempiä reittejä matkallesi. 40 mm 36 mm Säädettävä ohjauspyörä Ohjauspyörää voi säätää jokaiselle kuljettajalle sopivaksi korkeus- ja pituussäädön avulla. Vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin Vakionopeudensäädin ylläpitää kuljettajan asettaman nopeuden. Nopeudenrajoitin estää ylittämästä kuljettajan asettamaa enimmäisnopeutta. Automaattisesti käynnistyvät pyyhkimet ja valot Pyyhkimet käynnistyvät automaattisesti, kun ne havaitsevat sadepisaroita. Pyyhintänopeus säätyy sateen runsauden ja auton nopeuden perusteella. Ajovalot ja takavalot syttyvät ja sammuvat auton ympärillä vallitsevan valoisuuden mukaisesti. (GLX) Tilava matkustamo Viisi aikuista mahtuu mukavasti mukaan. Runsaat jalkatilat varmistavat rennon matkan. Lastenistumet saat kiinni Isofix-kinnikkeillä. Erinomainen näkyvyys Isot ovipeilit on sijoitettu ovenkarmin alareunaan, jotta kuljettajalla olisi mahdollisimman hyvä näkyvyys joka suuntaan.

14 RUNSAIN MITOIN TODELLISTA HYÖTYTILAA Suunnittele hieno retki, Suzuki SX4 S-Cross määrittelee vapauden uudelleen nerokkailla tilanjärjestelyillä. Sovita tilat tarpeidesi mukaan, SX4 S-Crossissa on monipuolinen tavaratila, jossa on useita koukkuja ja sidontalenkkejä. Tavaratila soveltuu erinomaisesti niin urheiluvälineille kuin matkatavaroillekin mm mm 1320 mm mm Monipuoliset tilat Vaikka kyydissä olisi viisi henkeä, tavaratilaa on silti 430 litraa. Taittamalla 60:40-jaetun takaselkänojan voit laajentaa tilaa tarpeidesi mukaan. Moniasentoinen tavaratilan lattia lisää mahdollisuuksia entisestään ja matalalla oleva, leveä lastausaukko, helpottaa tavaroiden kuormaamista.

15 YLELLISYYTTÄ MATKALLE Suzuki SX4 S-Crossin monet mukavuusvarusteet luovat autoiluun ylellisyyttä ja tekevät ajamisestasi helppoa sekä nautittavaa. Matkustajatkin viihtyvät kyydissä odottaen jo seuraavaa matkaa. Pysäköintitutka edessä ja takana Anturit auttavat pysäköinnissä havaitsemalla esteet ja antamalla varoituksia monitoiminäytössä sekä äänimerkeillä. (GLX) Avaimeton käynnistys Voit lukita ja avata ovet sekä käynnistää moottorin kauko-ohjaimen ollessa auton lähellä. (GL+ ja GLX) Valaistut ehostuspeilit Kuljettajan ja etumatkustajan ehostuspeileissä on valaistus. (GL+ ja GLX) Kattokonsoli ja karttavalot Kattokonsolissa on karttavalot ja säilytyskotelo aurinkolaseille. (GL+ ja GLX) Säädettävä takaistuimen selkänoja Takaistuimen selkänojan voi säätää kahteen kulmaan. Toinen korostaa mukavuutta ja toinen antaa lisää tavaratilaa. (GL+ ja GLX) Takaistuimen keskikyynärnoja ja mukipidikkeet Ulosvedettävä keskikyynärnoja lisää takamatkustajien viihtyisyyttä. Siinä on myös kaksi pullotelinettä. (GL+ ja GLX) Etukeskikyynärnoja ja konsolilokero USB-liitännällä Etukeskikyynärnojan sisällä on säilytyslokero ja sisäänrakennettu USB-liitin. Kyynärnojaa voidaan säätää pituussuunnassa sopivaan asentoon. Selkänojataskut Etumatkustajan selkänojan taustapuolella on tasku kartoille ja kirjoille. Lisämukavuutta Tavaratilassa on 12 V pistorasia sekä koukkuja ja sidontalenkkejä matkatavaroiden kiinnittämiseksi.

16 EROTU EDUKSESI JA NAUTI Edestä Suzuki SX4 S-Cross on voimakas ja dynaaminen. Takaa näet vankan rakenteen, joka sopii kaikenlaisille tienpinnoille. Sivuprofiilin urheilulliset linjat korostavat vapaudentunnetta. Kaikista kulmista viesti on kuitenkin sama: Erotu joukosta!

17 Aerodynaamiset peilit Ovipeilien muotoilu vähentää ilmanvastusta, tuulen suhinaa ja siten myös polttoaineenkulutusta. Peileissä on sisäänrakennetut suuntavilkut. (GL+ ja GLX) Bi-xenon -ajovalot ja LED-päiväajovalot Kolmiulotteisesti muotoillut Bi-xenon -ajovalot ovat modernit ja tehokkaat. Valaisinumpiossa olevat LED-valot toimivat päiväajovaloina ja seisontavaloina. (GLX) Etusumuvalot Kromikoristellut etusumuvalot korostavat auton vahvaa muotokieltä. (GL+ ja GLX) Integroidut kattokiskot Hopeisissa kattokiskoissa yhdistyvät tyylikkyys ja aerodynaamisuus. (GL+ ja GLX)

18 LISÄÄ TYYLIKKYYTTÄ Suzuki SX4 S-Crossin ohjaamossa kaikki hallintalaitteet ja säätimet ovat täsmällisesti juuri siellä missä pitääkin. Ohjaamon avaruus, selkeys ja tyylikkyys luovat viihtyisyyttä pitkällekin matkalle.

19

20 MALLISTO SX4 S-Cross GL SX4 S-Cross GL+ MITAT SX4 S-Cross GLX mm VANTEET Urheilulliset vanteet täydentävät auton erottuvaa, dynaamista ulkomuotoa. Vanteiden ilmanvirtausta parantava muoto ja pienen vierintävastuksen renkaat säästävät polttoainetta mm 890 mm mm 810 mm mm mm 170 mm 16-tuumaiset teräsvanteet ja 16-tuumaiset pölykapselit kevytmetallivanteet (GL) (GL+ ja GLX) mm

21 KORIVÄRIT Perusvärit Superior White (26U) Bright Red 5 (ZCF) Helmiäis- ja metallivärit Cool White Pearl (ZNL) Silky Silver Metallic 2 (ZCC) Galactic Gray Metallic (ZCD) Amethyst Grey Pearl Metallic (ZUR) Cosmic Black Pearl Metallic (ZCE) Bison Brown Pearl Metallic (ZUC) Boost Blue Pearl Metallic 3 (ZUM) Crystal Lime Metallic (ZUS)

22 TEKNISET TIEDOT Malliversio SX4 S-cross Moottori Bensiini 1.6 vvt Diesel 1.6 DDiS Vetotapa ja vaihteisto 2WD 5MT 4WD 5MT 2WD CVT 4WD CVT 4WD 6MT Mitat Pituus mm Leveys mm Korkeus mm Akseliväli mm Edessä mm Raideväli Takana mm Maavara mm 170 Pienin kääntösäde m 5,2 Tilavuudet Rekisteröity henkilöä 5 Maksimitilavuus litraa Tavaratila Takaistuimet taitettuna litraa (vda) 875 Takaistuimet pystyssä litraa (vda) 430 Polttoainesäiliö litraa 47 Moottori Tyyppi M16A D16AA Sylinteriluku 4 4 Venttiilien lukumäärä Sylinteritilavuus cm Sylinterin halkaisija x iskun pituus mm 78,0 x 83,0 79,5 x 80,5 Puristussuhde 11,0 16,5 Suurin teho kw(hv)/k/min 88 (120) / (120) / Suurin vääntömomentti nm/k/min 156 / / Polttoainejärjestelmä Monipistesuihkutus Common Rail Vaihteisto Tyyppi 5MT CVT-automaatti 6MT 1. vaihde 3,545 3, vaihde 1,904 2, vaihde 1,258 4,006~0,550 1,225 Välityssuhteet 4. vaihde 0,911 (Hidas: 4,006~1,001) (Nopea: 2,200~0,550) 0, vaihde 0,725 0, vaihde - 0,588 Peruutusvaihde 3,250 3,770 3,405 Vetopyörästön välitys 4,352 3,882 3,611 Alusta Ohjaus Tehostettu hammastanko-ohjaus Edessä Tuuletetut levyjarrut Jarrut Takana Levyjarrut Edessä MacPherson-joustintuet Jousitus Takana Yhdystukirakenne, erilliset kierrejouset Renkaat 205/60R16 Painot Omapaino kg Kokonaispaino kg Jarrullinen kg Perävaunupaino Jarruton kg Kattokuorma kg 75 Suorituskyky Huippunopeus km/h Kiihtyvyys km/h sekuntia 11,0 12,0 12,4 13,5 13,0 Päästöt ja kulutus Päästöluokka Euro 6 Euro 5b+ Kaupunki litraa/100km 6,8 7,1 6,8 6,8 5,7 Polttoaineenkulutus Maantie litraa/100km 4,8 5,1 4,7 5,0 4,0 Yhdistetty litraa/100km 5,5 5,9 5,5 5,7 4,6 CO 2 -päästöt Yhdistetty g/km TAKUU: 3 vuotta tai km. PUHKIRUOSTUMATTOMUUSTAKUU: 12 vuotta.

23 VAKIOVARUSTEET Varustelutaso GL GL+ GLX ULKOISET VARUSTEET Etu- taka- ja sivuhelmalevikkeet Musta S - - Hopea - S S Kattokaiteet Hopea - S S Ovenkahvat Korinväriset S S S Etumaski Musta S S - Musta kromatulla korostuksella - - S Sähkösäätöiset S S S Ulkopeilit Korinväriset, lämmitettävät S S S Sähköisesti sivuun taitettavat - S S Suuntavilkut ulkopeileissä - S S Puskurit Osittain korinväriset, alaosa musta S S S Sähkötoiminen kattoluukku, lasia Sisältää istuimien nahkaverhoilun - - O ALUSTA Rengaskoko 205/60R16 S S S Teräsvanne 16" S O O Kevytmetallivanne 16" O S S Vararengas T135/90D16 tilapäiskäyttöön S S S NÄKYVYYS Ajovalot Halogeeni S S - Bi-Xenon (HID) - - S Ajovalojen korkeudensäätö Käsikäyttöinen S S - Automaattinen - - S LED-päiväajovalot edessä - - S Ajovalojen painepesimet - - S Sumuvalot Edessä O S S Takana S S S Sävylasit Vihreä S S S Edessä automaattisesti toimivat - - S Lasinpyyhkimet Edessä: 2 nopeutta, säädettävä tihkuajoitin, pesin S S S Takana: 1 nopeuksinen, tihku, pesin S S S Taustapeilin päivä-/yöasento Käsikäyttöinen S S - Automaattinen - - S OHJAUS JA MITTARISTO Ohjauspyörä Ajotietokone Korkeuden- ja syvyyden säätö S S S Uretaani S - - Nahkapäällysteinen - S S Audion ja vakionopeuden käyttökytkimet S S S Hands Free-käyttökytkimet - S S Vaihtamissiivekkeet (CVT) - S S Digitaalikello S S S Ulkolämpötila S S S Polttoaineenkulutus (hetkellinen + keskikulutus) S S S Polttoaineen riittävyys (km) S S S Keskinopeus S S S Käytössä oleva vaihde S S S Vaihtamistarpeen ilmaisin (MT/CVT Manuaali-asennossa) S S S Valitun ajoasetuksen osoitin (ALLGRIP-mallit) - S S Rengaspaineen ilmaisin S S S Valo- ja avainmuisti Varoitusääni S S S Kuljettajan turvavyömuistutin Valo, varoitusääni ja näyttö S S S Matkustajan turvavyön muistutin Valo, varoitusääni ja näyttö S S S Takamatkustajan turvavyön muistutin Valo S S S Avoimen oven muistutin Valo ja näyttö S S S Vähäisen polttoaineen muistutin Valo, varoitusääni ja näyttö S S S S = Vakiovaruste O = Lisävaruste = Ei saatavilla Varustelutaso GL GL+ GLX MUKAVUUSVARUSTEET Sähkötoimiset ikkunannostimet Edessä ja takana S S S Vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin Ohjauspyörässä käyttökytkimet S S S Ilmastointi ja raitisilmasuodatin Käsikäyttöinen S - - Automaattinen, 2 vyöhykettä - S S Keskuslukituksen kaukosäätö S S S Avaimeton sisäänkäynti- ja käynnistysjärjestelmä - S S Ajovaloautomatiikka S S S Antenni S S S USB-pistoke S S S Kaiuttimia kpl Audio Bluetooth - S S Integroitu CD-radio+MP3 S S S Audion käyttökytkimet ohjauspyörässä S S S SISÄTILAT Lukuvalo edessä S S S Sisätilan valo Kattovalo S S S Hansikaslokeron valo S S S Jalkatilan valo edessä - S S Häikäisysuoja Ehostuspeilit S S S Valaistut - S S Mukitelineet Edessä / Takana, kpl 2/- 2/2 2/2 Pullotelineet ovissa Edessä / Takana, kpl 2/2 2/2 2/2 Säilytyslokerot etuovissa S S S 12V virtapistoke Keskikonsolissa S S S Kromatut ovenkahvat sisäpuolella S S S Kuljettajan ja matkustajan istuimissa korkeudensäätö S S S Pituussäätö ja selkänojan kallistussäätö S S S Etuistuimet Säädettävät / irrotettavat pääntuet S S S Lehtitasku matkustajan selkänojassa S S S Kyynärnoja keskellä S S S Penkinlämmittimet S S S Säädettävät / irrotettavat pääntuet S S S Kahdessa osassa (60:40) taittettava Takaistuimet selkänoja S S S Kyynärnoja keskellä - S S Kaksiasentoinen kaltevuussäätö - S S 12V virtapistoke S S S Koukku ostoskassille S S S Tavaratila 2 lenkkiä kiinnitysverkolle (lisävaruste) S S S 4 tavarankiinnityslenkkiä S S S Valo S S S Tavaratilan näkösuoja S S S TURVALLISUUS SRS-etuturvatyynyt Kuljettajalle ja etumatkustajalle S S S Etumatkustajalla poiskytkettävissä S S S SRS-polviturvatyyny Kuljettajalle S S S SRS-sivuturvatyynyt Edessä S S S SRS-turvaverhot Etu- ja takasivuikkunoissa S S S ESP Ajovakautusjärjestelmä S S S ABS-jarrut + elektroninen jarruvoimien jako (EBD) S S S Hätäjarrutustehostin S S S Törmäystilanteessa kuljettajasta poispäin kääntyvät polkimet S S S Edessä: 3-piste ELR-turvavyöt: esikirtiistimet, voimanrajoittimet, korkeudensäätö Turvavyöt S S S Takana: 3-piste ELR-turvavyöt S S S ISOFIX-lastenistuimen kiinnityspisteet Takapenkillä, 2 kpl S S S Lapsilukot takaovissa S S S Mäkilähtöavustin - S S Peruutustutka Edessä ja takana O O S Rengaspaineen valvontajärjestelmä S S S Ajonestolaite S S S S = Vakiovaruste O = Lisävaruste = Ei saatavilla S: Vakiovaruste

24 SUZUKI MOTOR FINLAND OY Kellokukantie 2, Vantaa Kuvat, piirrokset ja ilmoitetut varusteet perustuvat esitteen painatushetkellä saatavana oleviin tietoihin ja kansainväliseen kuvamateriaaliin. Autojen varusteet ja värit voivat vaihdella ja poiketa esitetystä. Suzuki Motor Finland Oy pidättää itselleen oikeuden muuttaa milloin tahansa etukäteen ilmoittamatta tuotteita, raaka-aineita, varusteita ja teknisiä ominaisuuksia. Lisätietoja tuotteista, niiden saatavuudesta ja lisävarusteista saa lähimmältä Suzuki-jälleenmyyjältä. 3/2014

UUSI VAPAUS ON KOITTANUT

UUSI VAPAUS ON KOITTANUT UUSI VAPAUS ON KOITTANUT Uusi Suzuki SX4 S-Cross tuo raikkaan tuulahduksen tekemiseesi, olipa kyse sitten urheilusta, pelaamisesta, matkustamisesta, seikkailuista tai kaupunkiajelusta. Vahvan etenemiskyvyn,

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

Löydä oma tiesi perille

Löydä oma tiesi perille Löydä oma tiesi perille Kaupunkielämä sykkii energiaa. Aja suoraan sen keskelle Suzuki Altolla. Alto on ainutlaatuinen, ekologinen ja kompakti kulkuneuvo, joka on yhtä ketteräliikkeinen kuin hyvännäköinenkin.

Lisätiedot

NELIVETO VARMA KÄÄNTEISSÄ, KEVYT KULUTUKSESSA.

NELIVETO VARMA KÄÄNTEISSÄ, KEVYT KULUTUKSESSA. NELIVETO VARMA KÄÄNTEIÄ, KEVYT KULUTUKEA. wift 4x4 aina nelivedon verran edellä. Mitä ikinä nykyaikaiselta autolta toivotkaan, löydät sen nelivetoisesta uzuki wift 4x4:stä. e on muotoilultaan ajattoman

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA AUTO Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster

Lisätiedot

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä.

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä. Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto 25.11.2016. Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä 31.12.2016 mennessä. VERSIO VETOTAPA HV AUTO-VERO* AUTO TCe 125 S&S 4x2 Black Shadow 4x2 125 138 6-v man 13

Lisätiedot

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET lokakuu 2011 CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT Moottori Sylinteriluku/venttilien lkm Iskutilavuus cm 3 Syl halkaisija/iskun pituus mm Suurin teho kw / rpm Suurin teho

Lisätiedot

Mene veteen! Mene mutaan! Mene metsään! Mene lumeen! Mene kivikkoon!

Mene veteen! Mene mutaan! Mene metsään! Mene lumeen! Mene kivikkoon! Mene veteen! Mene mutaan! Mene metsään! Mene lumeen! Mene kivikkoon! Elä elämää! Lähde matkaan! Elämä on matka -sanonta on yleinen tapa sanoa, että seikkailuhenkeä ei tule unohtaa. Jimnyn kuljettajalle

Lisätiedot

Kellokukantie 2, 01300 Vantaa www.suzuki.fi

Kellokukantie 2, 01300 Vantaa www.suzuki.fi Kuvat, piirrokset ja ilmoitetut varusteet perustuvat esitteen painatushetkellä saatavana oleviin tietoihin ja kansainväliseen kuvamateriaaliin. Autojen varusteet ja värit voivat vaihdella ja poiketa esitetystä.

Lisätiedot

AINA OIKEA 4-VETO Aina hyvä syy lähteä. Aina oikea ajokeli. Aina oikea reitti ja oikea määränpää. Aina hauskaa, mukavaa ja turvallista. Aina perille asti, turhia kyselemättä. Sinä ajat VITARA on aina oikea

Lisätiedot

SX4 X-OVER 4WD. SX4 X-OVER autoile monipuolisemmin

SX4 X-OVER 4WD. SX4 X-OVER autoile monipuolisemmin SX4 X-OVER 4WD Korkeaan autoon on helppo nousta Suzuki SX4 on tavallisia autoja korkeampi, suurista ja reilusti avautuvista ovista käynti autoon ja sieltä pois sujuu helposti. Tähän autoon ei todellakaan

Lisätiedot

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk. 4.2.2010 ohjehinta,,, n lisähinta 1.8 Comfort 5MT 4d UK1 580 415 20 000,00 5 697,25 25 697,25 600,00 173,21 773,21 152 1.8 Dynamic 5MT 4d UK2 590 425 20 650,00 5 884,82

Lisätiedot

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 DS 5 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET Elokuu 2015 DS 5 TEKNISET TIEDOT elokuu 2015 MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 Iskutilavuus cm 3 1598 1560 1997 Suurin teho kw/rpm 121/6000 88/3600 133/3750

Lisätiedot

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta // VARUSTEET MITTARISTO TURVALLISUUS Digitaalinen kello ABS jarrut Nopeusmittari välimatkamittarilla ESP (ei saatavana Robottivaihteiston kanssa) - - Jäähdytysnesteen lämpötila Kuljettajan turvatyyny Kierrosluku

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0863

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0863 NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2018 01.01.2018 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteist o Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste.

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste. Turvallisuusvarusteet Kuva, Classic Elegance Sport Onnettomuustilanteessa suojaava MAIDAS-törmäysvoimien vaimennusjärjestelmä, kolmois-h-palkisto SRS-turvajärjestelmä keskusohjausyksikkö ja törmäyssensorit,

Lisätiedot

NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT,

NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, VARUSTEET, VÄRIVAIHTOEHDOT JA TEKNISET TIEDOT 03.09.2018 Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähiältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

www.kia.fi Tekniikka Varusteet

www.kia.fi Tekniikka Varusteet www.kia.fi Diesel Bensa Kia Optima MY14 1.7 CRDi ISG EcoDynamics 1.7 CRDi automaatti 2.0 2.0 automaatti Varustetasot EX EX, Business LX, EX EX VAIHTEISTO Tyyppi Käsivalintainen Automaattinen Käsivalintainen

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015 Jubileum juhlamallisto! - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15 225 405 Sandero Stepway

Lisätiedot

Laatua ja vetokykyä oikeaan hintaan.

Laatua ja vetokykyä oikeaan hintaan. Korealaista neliveto-osaamista jo vuodesta 1954 KORANDO REXTON Laatua ja vetokykyä oikeaan hintaan. SsangYong Motor Company - korkealaatuisia korealaisia autoja jo vuodesta 1954. SsangYong Motor Company

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

SEAT Mii. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Mii. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Mii Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet Mii - Tekniset tiedot 1.0 60 hv Ecomotive Moottori Moottorin rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 999 Suurin

Lisätiedot

UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015

UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015 UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2017 01.01.2017 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteisto Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

UUSI BOOSTERJET-MOOTTORI

UUSI BOOSTERJET-MOOTTORI VALITE K HDE UUI BOOTERJET-MOOTTORI uzukin uusi suoraruiskutusturbomoottori tarjoaa runsaasti tehoa ja vääntöä. Kokonsa ansiosta Boosterjet-moottori on erittäin polttoainetaloudellinen ja siinä on matalat

Lisätiedot

AllGrip Auto jokaiseen vuodenaikaan

AllGrip Auto jokaiseen vuodenaikaan 02 03 04 AllGrip Auto jokaiseen vuodenaikaan AllGrip Auton ansiosta kuljettaja on vähemmän altis keli- ja tieolosuhteiden muutoksille mahdollistaen kuljetajan keskittymisen ajamiseen. AllGrip Auto on optimaalinen

Lisätiedot

SX4 X-OVER 4WD. Autoile monipuolisemmin joka päivä

SX4 X-OVER 4WD. Autoile monipuolisemmin joka päivä X4 X-OVER 4WD Korkeaan autoon on helppo nousta uzuki X4 on tavallisia autoja korkeampi, suurista ja reilusti avautuvista ovista käynti autoon ja sieltä pois sujuu helposti. Tähän autoon ei todellakaan

Lisätiedot

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48 RENAULT CAPTUR Suositushinnasto 16.3.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Energy TCe 90 S&S Authentique 90 113 man 5-v 14 315,79 3 074,21 17

Lisätiedot

1,6 DCT automaatti 135 hv

1,6 DCT automaatti 135 hv Tekniikka Varusteet Kia cee d 5-ovinen 1,4 ISG EcoDynamics 100 hv 1,0 ISG EcoDynamics 100 hv 1,0 ISG EcoDynamics 120 hv 1,6 DCT automaatti 135 hv 1,4 CRDi 90 hv 1,6 CRDi ISG EcoDynamics 110 hv 1,6 CRDi

Lisätiedot

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA TEKNISET TIEDOT Dodge Avenger Alla esitetyt tiedot pohjautuvat julkaisuajankohdan (20.06.2007) tietoihin ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot ovat Euroopan markkina-alueelle tarkoitettuja

Lisätiedot

Yhdistetty (g/km) 161 177. Polttoainetankin koko l 71 71 Maavara mm 185 185. Huoltoväli Määräaikaishuoltoväli 30 000km / 24kk 30 000km / 24kk

Yhdistetty (g/km) 161 177. Polttoainetankin koko l 71 71 Maavara mm 185 185. Huoltoväli Määräaikaishuoltoväli 30 000km / 24kk 30 000km / 24kk Tekniikka Varusteet 2.2 CRDi MT 2.2 CRDi AT Moottori Iskutilavuus cm3 2 199 2 199 Sylinterin halkasija x iskunpituus mm 85.4 x 96.0 85.4 x 96.0 Puristussuhde 16,0 16,0 Suurin teho kw (hv) / rpm 147 (200)

Lisätiedot

RENAULT LIMITED-MALLISTO

RENAULT LIMITED-MALLISTO RENAULT LIMITED-MALLISTO Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU MÉGANE Energy TCe 115 S&S Limited 115 119 6-v man

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caravelle Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Combi, Evalia

Nissan e-nv200 Combi, Evalia Nissan e-nv200 Combi, Evalia Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto, Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. Hinnat Combi, Evalia Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV 24%

Lisätiedot

KORANDO CROSSOVER SSANGYONG

KORANDO CROSSOVER SSANGYONG TÄYSIN UUSI SSANGYONG KORANDO CROSSOVER Täysin uusi neljännen sukupolven Korando on näyttävä ja kykenevä crossover, jossa yhdistyvät parhaat ominaisuudet katumaasturista ja farmariautosta. Korandon kuljettajana

Lisätiedot

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri.

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri. Kia cee d 5-ovinen 1,4 ISG 1,6 ISG 1,6 DCTautomaatti 1,4 CRDi ISG 1,6 CRDi ISG 1,6 CRDi EcoDynamics 100 hv EcoDynamics 135 hv 135 hv EcoDynamics 90 hv EcoDynamics 128 hv automaatti 128 hv Varustetasot

Lisätiedot

Vankkaa suorituskykyä.

Vankkaa suorituskykyä. Vankkaa suorituskykyä. Grand Vitaran voimakas 2.4-litrainen bensiinimoottori ja kestävät vaihteistot lisäävät reittivaihtoehtojasi. On sinusta kiinni haluatko ajaa moottoritiellä vai mennä rosoisempaan

Lisätiedot

Autoveroton. 24% euro BUSINESS 360 TEKNA

Autoveroton. 24% euro BUSINESS 360 TEKNA UUSI NISSAN PULSAR Hinnat, Varusteet, Tekniset tiedot, Värivaihtoehdot VARUSTEET MOOTTORI VAIHTEISTO Vetotapa Varustetaso CO2-päästö g/km Autoveroton ohjehinta sis. alv 24% euro Arvioitu autovero euro

Lisätiedot

Swift uusi tapa ajaa ja ajatella

Swift uusi tapa ajaa ja ajatella 2 wift uusi tapa ajaa ja ajatella Mitä ikinä nykyaikaiselta autolta toivotkaan, löydät sen uzuki wiftistä. e on muotoilultaan ajattoman tyylikäs, hiilijalanjäljeltään pieni ja ennen kaikkea hauska ajaa.

Lisätiedot

Swift kohottaa mielialaasi

Swift kohottaa mielialaasi 3 wift kohottaa mielialaasi Auton tulee herättää tunteita. Muotoilun ja värikkäiden ulkovärien ansioista wift erottuu joukosta. wiftille on tunnusomaista mustat A-pilarit, pystyt ajovaloumpiot ja rohkeat

Lisätiedot

CITROËN C4 TEKNISET TIEDOT tammikuu 2011

CITROËN C4 TEKNISET TIEDOT tammikuu 2011 CITRËN C4 TEKNISET TIEDT JA VAKIVARUSTEET Tammikuu 2011 CITRËN C4 TEKNISET TIEDT tammikuu 2011 MTTRI VTi 95 VTi 120 VTi 120 A THP 156 HDi 92 HDi 112 e-hdi 112 HDi 150 Sylinteriluku/venttilien lkm 4/16

Lisätiedot

OPEL KARL HINNASTO

OPEL KARL HINNASTO OPEL KARL HINNASTO 01.01.2017 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

RENAULT LIMITED-MALLISTO

RENAULT LIMITED-MALLISTO RENAULT LIMITED-MALLISTO Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO MÉGANE AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Energy TCe 115 S&S Limited 115 119 6-v man

Lisätiedot

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA FIAT PUNTO

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA FIAT PUNTO VAKIOVARUSTEET SUOMESSA FIAT PUNTO S SX SX käyntinopeusmittari öljynpainemittari öljynlämpömittari öljymäärän mittari ulkolämpömittari sisälämpömittari kaksoistrippimittari taloudellisuusmittari avoimen

Lisätiedot

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 27.08.2018 Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa on saattanut tapahtua muutoksia sen julkistamisen

Lisätiedot

EX-varustelu. LX-varustelu. EX-Light Pack lisävarustepaketti. LX-varustelun lisäksi

EX-varustelu. LX-varustelu. EX-Light Pack lisävarustepaketti. LX-varustelun lisäksi Urban (etuveto) AWD (neliveto) LX-varustelu EX-varustelu LX-varustelun lisäksi TURVALLISUUS Aktiiviset pääntuet etuistuimilla Automaattinen ovien lukitus (auton liikkuessa) BAS-hätäjarrutehostin DBC-alamäkihidastin

Lisätiedot

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19 UUSI RENAULT TWINGO Suositushinnasto 6.6.05 VERSIO HV CO G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Twingo SCe 70 S&S Expression 70 95 5v manuaali 55,7 94,8 90 5 45 Twingo

Lisätiedot

UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016

UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016 UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.09.2017 14-09-2017 NV400 VAN ETUVETO HINNASTO Autoveroton Arvioitu Kokonais- Tavaratila CO2 Kokonais- ohjehinta sis. alv autovero hinta Moottori

Lisätiedot

NISSAN NV400 Combi Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 Combi Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN NV400 Combi Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.09.2017 14-09-2017 NV400 COMBI HINNASTO Hinta ilman Autoveroton Arvioitu Kokonais- Sivuovi CO2 Kokonais- veroja ohjehinta sis. alv autovero hinta

Lisätiedot

Toledo North Assembly Plant, Ohio, USA

Toledo North Assembly Plant, Ohio, USA TECHNICAL SPECIFICATIONS Dodge Nitro Alla esitetyt tiedot pohjautuvat julkaisuajankohdan (20.06.2007) tietoihin ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot ovat Euroopan markkina-alueelle tarkoitettuja

Lisätiedot

TIVOLI ILOVIT. Järkihauska crossover. by SsangYong

TIVOLI ILOVIT. Järkihauska crossover. by SsangYong TIVOLI by SsangYong ILOVIT Järkihauska crossover. Tivoli vie sinut iloisesti minne sitten haluatkin! Tivoli tarjoaa uuden, upean tyylin, huippuluokan turvallisuuden ja dynaamisen ajokokemuksen kaikille,

Lisätiedot

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.9.2017 14.9.2017 NISSAN Alusta Single Cab Hinta ilman ALV Autoveroton Arvioitu Kokonais- Varuste- CO2 Kokonais- veroja 24 % ohjehinta sis.

Lisätiedot

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa on saattanut tapahtua muutoksia sen julkistamisen

Lisätiedot

TEHOKAS VOIMANSIIRTO 2

TEHOKAS VOIMANSIIRTO 2 TEHOKAS VOIMANSIIRTO 2 AINA PARASTA AJETTAVUUTTA 1 Moottori, vaihteisto ja nelivetojärjestelmä vastaavat kuljettajan ja olosuhteiden vaatimuksiin mukautuen aina automaattisesti ja huomaamattomasti tarpeen

Lisätiedot

SEAT Arona. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Arona. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Arona Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet Arona - Tekniset tiedot 1.0 EcoTSI 95 hv Moottori Moottorin rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 1,0 / 999

Lisätiedot

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA OPEL VECTRA 1988-92

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA OPEL VECTRA 1988-92 VAKIOVARUSTEET SUOMESSA OPEL VECTRA 1988-92 www.ajovalo.net GL GLS CD käyntinopeusmittari bens. 2.0 bens. 2.0 bens. öljynpainemittari öljynlämpömittari öljymäärän mittari ulkolämpömittari sisälämpömittari

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Pakettiauto

Nissan e-nv200 Pakettiauto Nissan e-nv200 Pakettiauto Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. 30.05.14 Hinnat Pakettiauto Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV

Lisätiedot

UUSI ISUZU D-MAX AITOA SUORITUSKYKYÄ

UUSI ISUZU D-MAX AITOA SUORITUSKYKYÄ UUSI ISUZU D-MAX Uudessa ISUZU D-MAXissa yhdistyvät moderni muotoilu ja Isuzun uudet tekniset innovaatiot. D-MAXin uusi erottuva ilme sisältää näyttävän etumaskin ja kevytmetallivanteet sekä urheilulliset

Lisätiedot

Hinnat sisältävät ALV:n 24 % Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut. Tehdaslisävarusteet saattavat nostaa auton CO2-päästöjä.

Hinnat sisältävät ALV:n 24 % Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut. Tehdaslisävarusteet saattavat nostaa auton CO2-päästöjä. Kia Optima SW MY18 hinnasto 16.4.2019 Malli Vaihteisto Suurin teho (kw/hv) CO2 -päästö Autoveroton hinta alv 24% Arvioitu autovero Kokonaishinta Vapaa autoetu Käyttöetu g/km /kk /kk 1,7 CRDi ISG EX M6

Lisätiedot

SEAT Ibiza ST. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Ibiza ST. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Ibiza ST Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet 1.0 75 hv n rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 1.0 / 999 Suurin teho, kw (hv) / rpm 55 (75) / 6200 Suurin

Lisätiedot

Freemont. Kaikki haluamasi autot.

Freemont. Kaikki haluamasi autot. Freemont. Kaikki haluamasi autot. Elämä on tarina, joka pitää saada kirjoittaa oman tahdon mukaan. Joka päivä pitäisi valita, minne haluat mennä, kenen kanssa, mitä haluat tehdä ja ottaa mukaasi. Valitse

Lisätiedot

m{zd{ 6 -hinnasto 4. helmikuuta 2010

m{zd{ 6 -hinnasto 4. helmikuuta 2010 m{zd{ 6 -hinnasto 4. helmikuuta 2010 M{ZD{ 6 Sedan voimassa 4.2.2010 alkaen Versio Vapaa autoetu Käyttöetu Autoveroton ohjehinta, AUTON HINTA (alv 22%) Arvioitu autovero, Kokonaishinta, Metalliväri METALLIVÄRIN

Lisätiedot

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot HINNAT PAKETTIAUTO Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt, g/km Hinta ilman veroja, ALV

Lisätiedot

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 MOOTTORI PureTech 110 PureTech 130 PureTech 130 Aut. THP 205 Korimalli 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen Iskutilavuus cm3 1198 1198 1198 1598 Sylinteriluku / venttiililuku

Lisätiedot

Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited

Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited TEKNISET TIEDOT Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited Perustiedot Korimallit Kokoonpanotehdas 3-ovinen monikäyttöauto tai avoauto 5-ovinen monikäyttöauto Toledo South Assembly Plant, Ohio, USA Moottorit

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Transporter Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn 2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn Ram 1500 mallisto kasvoi mallivuodelle 2015! Suuren suosion saavuttanut Ram 1500 mallisto laajeni mallivuodelle 2015 Longhorn mallilla! Tarjolla neljä malliversiota

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Peugeot Traveller Tekniset tiedot ja varusteet

Peugeot Traveller Tekniset tiedot ja varusteet Peugeot Traveller Tekniset tiedot ja varusteet 21.3.2019 Peugeot Traveller tekniset tiedot BlueHDi 150 M M M XL XL XL Shuttle Active Allure Shuttle Active Allure MOOTTORI Päästöluokka Iskutilavuus cm 3

Lisätiedot

Peugeot Traveller Tekniset tiedot ja varusteet

Peugeot Traveller Tekniset tiedot ja varusteet Peugeot Traveller Tekniset tiedot ja varusteet 19.9.2018 Peugeot Traveller tekniset tiedot BlueHDi 150 M M M XL XL XL Shuttle Active Allure Shuttle Active Allure MOOTTORI Päästöluokka Iskutilavuus cm 3

Lisätiedot

Peugeot 2008 Tekniset tiedot ja varusteet

Peugeot 2008 Tekniset tiedot ja varusteet Peugeot 2008 Tekniset tiedot ja varusteet 1.9.2018 Peugeot 2008 tekniset tiedot PureTech 82 PureTech 110 EAT6-automaatti BlueHDi 100 Motion Active Allure Motion Active Allure Active Allure MOOTTORI Päästöluokka

Lisätiedot

CITROËN C4 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET elokuu ulkomitat

CITROËN C4 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET elokuu ulkomitat CITROËN C4 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET elokuu 2017 ulkomitat CITROËN C4 TEKNISET TIEDOT ELOKUU 2017 MOOTTORI PureTech 130 PureTech 130 BlueHDi 120 BlueHDi 100 Automaatti Automaatti Iskutilavuus cm

Lisätiedot

1,4 100 hv Varustetasot LX, EX EX, TX LX, EX EX, TX LX EX, TX. 1,0 T-GDI 100 hv

1,4 100 hv Varustetasot LX, EX EX, TX LX, EX EX, TX LX EX, TX. 1,0 T-GDI 100 hv Tekniikka Varusteet 1,2 84 hv 1,4 100 hv Varustetasot LX, EX EX, TX LX, EX EX, TX LX EX, TX VAIHTEISTO Tyyppi Manuaalinen Automaattinen Manuaalinen Manuaalinen Manuaalinen Manuaalinen Vaihteet 5 vaihdetta

Lisätiedot

RENAULT LIMITED-MALLISTO

RENAULT LIMITED-MALLISTO RENAULT LIMITED-MALLISTO Suositushinnasto 16.6.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO MÉGANE AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Energy TCe 115 S&S Limited 116 117 6-v man 17 617,82

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 22 / 9 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 83,442.09 18" kevytmetallivanteet, 235/65R18 renkailla Mukautuva kaistavahti Mukautuva vakionopeussäädin

Lisätiedot

WLTP-YHD. l/100km1 VAIHTEISTO

WLTP-YHD. l/100km1 VAIHTEISTO Takaisinlaskettuihin NEDC-arvoihin perustuvat hinnat MOOTTORI VETO- TAPA HV CO2 g/km WLTP-YHD. l/100km1 VAIHTEISTO VEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO YHTEENSÄ KÄYTTÖ- ETU VAPAA AUTOETU Duster SCe 115 4x2

Lisätiedot

MOOTTORI 68 82 82 ETG

MOOTTORI 68 82 82 ETG Peugeot 208 3 ja 5-ovinen Tekniset tiedot 3.9.2015 MOOTTORI VTi 68 VTi 82 VTi 82 ETG Aut. PureTech 110 PureTech 110 Aut. THP 208 Korimalli 3/5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 3-ovinen Iskutilavuus

Lisätiedot

NISSAN NV300 VAN. EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0742b Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo

NISSAN NV300 VAN. EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0742b Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo NISSAN NV300 VAN EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit 16.11.2016 16-11-2016 NV300 VAN HINNASTO EURO6 Moottori ja teho Varuste-taso Kori Vaihteisto Vetotapa CO₂ päästöt Autoveroton ohjehinta sis. alv 24%

Lisätiedot

NISSAN NV300 CREW VAN

NISSAN NV300 CREW VAN NISSAN NV300 CREW VAN EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit 16.11.2016 16-11-2016 NV300 CREW VAN HINNASTO EURO6 Moottori ja teho Varuste-taso Kori Vaihteisto Vetotapa CO₂ päästöt Autoveroton ohjehinta sis.

Lisätiedot

Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit,

Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit, Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit, sähkösäätöiset ajovalot, kuljettajan turvatyyny, etuturvavöiden

Lisätiedot

Renault SCENIC & GRAND SCENIC

Renault SCENIC & GRAND SCENIC Uusi Renault SCENIC & GRAND SCENIC Tekniset tiedot ja värit Tekniset tiedot SCENIC / GRAND SCENIC (7 istuinta) Energy TCe 115 Energy TCe 130 Energy dci 110 Energy dci 110 EDC Energy dci 160 EDC Polttoaine

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Amarok Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

All-New TUOTESTRATEGIA. historia 2004 ~ ~

All-New TUOTESTRATEGIA. historia 2004 ~ ~ Uusi TUOTEINFO TUOTESTRATEGIA historia 2004 ~ 2010 2011 ~ 2016 2017 TUOTESTRATEGIA Mitat verrattuna kilpailijoihin Uusi Pituus x Leveys x Korkeus // Akseliväli (mm) 3,595 x 1,595 x 1,485 // 2,400 Up! 3,540

Lisätiedot

UUSI MITTARISTO UUSI OHJAUSPYÖRÄ AUDION SÄÄTIMILLÄ

UUSI MITTARISTO UUSI OHJAUSPYÖRÄ AUDION SÄÄTIMILLÄ UUSI DOBLÒ CARGO. UUSI MITTARISTO UUSI OHJAUSPYÖRÄ AUDION SÄÄTIMILLÄ RADIO UCONNECT KOSKETUSNÄYTÖLLÄ KOLMAS PAIKKA OHJAAMOSSA MONITOIMISET ISTUIMET ENEMMÄN TOIMINTOJA Jopa 3 paikkaa ohjaamossa Monitoimiset

Lisätiedot

Tekniikka Varusteet Mallivuosi 2018

Tekniikka Varusteet Mallivuosi 2018 Tekniikka Varusteet Mallivuosi 2018 1,6 GDI Plug-in hybrid Varustetasot LX, EX, Business Premium, Business Luxury VAIHTEISTO Tyyppi Automaattinen kaksoiskytkin, 6 vaihdetta MOOTTORI Iskutilavuus, cm 3

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 6 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 43,989.90 16" kevytmetallivanteet (205/55 R16) Ajovalot, Bi-LED Integroitu ajonvakautus (VDIM) 6 kaiuttimen

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 21 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 181,512.58 18" Brembo jarrut takana 19" Brembo jarrut edessä 19" kevytmetallivanteet (255/35R19 edessä

Lisätiedot

SEAT Uusi Ibiza. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Uusi Ibiza. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Uusi Ibiza Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet Uusi Ibiza - Tekniset tiedot 1.0 75 hv Moottori Moottorin rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 1.0 /

Lisätiedot

Uusi Dacia Logan MCV

Uusi Dacia Logan MCV Uusi Dacia Logan MCV Perhefarmari mukana arjen askareissa. Moderni muotoilu, tilava matkustamo, luotettavaa lujuutta jo ensisilmäyksellä Uudessa Logan MCV -perhefarmarissa on kaikkea mitä tarvitset, sekä

Lisätiedot

Swift kohottaa mielialaasi

Swift kohottaa mielialaasi 2 Swift kohottaa mielialaasi Auton tulee herättää tunteita. Muotoilun ja värikkäiden ulkovärien ansioista Swift erottuu joukosta. Swiftille on tunnusomaista mustat A-pilarit, pystyt ajovaloumpiot ja rohkeat

Lisätiedot

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail MOOTTORIT MOOTTORI Manuaalivaihteisto Manuaalivaihteisto Robottivaihteisto Moottorin mallimerkintä 110dCi 125dCi 150dCi 110dCi 135dCi 165dCi 150dCi Päästönormi Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5

Lisätiedot

Pistokehybridi Viimeistä teknologiaa edustavat litium-ioni -akut kuljettavat Prius PHEV:tä täydellä latauksella jopa 25 kilometrin matkan.

Pistokehybridi Viimeistä teknologiaa edustavat litium-ioni -akut kuljettavat Prius PHEV:tä täydellä latauksella jopa 25 kilometrin matkan. Prius PHEV Prius PHEV:ssä yhdistyy kaksi maailmaa. Yhdistämällä sähköauto ja hybriditeknologia, saavutetaan lyömättömän alhainen polttoaineen kulutus ja pienet CO -päästöt. Kehittyneen litium-ioni -akkuteknologian

Lisätiedot

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT TOUKOKUU 2015 MOOTTORI PureTech 130 e-thp 165 Automaatti BlueHDi

Lisätiedot