PEUGEOT GENEVEN AUTONÄYTTELYSSÄ 2010 Ensiesittelyssä konseptiautot 5 by Peugeot ja SR1

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PEUGEOT GENEVEN AUTONÄYTTELYSSÄ 2010 Ensiesittelyssä konseptiautot 5 by Peugeot ja SR1"

Transkriptio

1 LEHDISTÖTIEDOTE PEUGEOT GENEVEN AUTONÄYTTELYSSÄ 2010 Ensiesittelyssä konseptiautot 5 by Peugeot ja SR1 Peugeot juhlistaa 80. Geneven autonäyttelyä esittelemällä 200-vuotisen toimintansa kunniaksi uuden identiteettinsä ja uutta muotoilulinjaansa edustavan 5 by Peugeot konseptiauton. Ensi kertaa suuren yleisön nähtävillä on myös linjakas ja ylellinen konseptiauto SR1, joka antaa viitteitä tulevien vuosien designista.

2 Peugeotin osasto maaliskuisessa Geneven autonäyttelyssä korostaa merkin uutta tulemista entistäkin laadukkaampana, ylellisempänä ja tyylikkäämpänä. Kirkkaimmat kolme tähteä, lifestyleauto RCZ sekä konseptiautot SR1 ja 5 by Peugeot viestivät uudenlaisesta, raikkaasta ajattelusta. Peugeot viettää tänä vuonna yhtiön 200-vuotisjuhlaa, mikä näkyy kaikessa sen toiminnassa. Uusi vuosikymmen aloitettiin komeasti esittelemällä aiempaa dynaamisempi leijonalogo ja uusi ilme. Kolmen seuraavan vuoden aikana tullaan esittelemään 14 uutuutta, joista ensimmäinen, Kiinan markkinoille suunniteltu 408 näki päivänvalon tammikuussa Peugeot on asettanut tavoitteekseen nousta kolme sijaa autonvalmistajien rankingissa vuoteen 2015 mennessä. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi tarvitaan uusia, autoilijoita kiinnostavia ja ympäristöä huomioivia tuotteita, uutta innovatiivista teknologiaa ja designia: > Peugeot: uusia tuotteita 5 by Peugeot: lähitulevaisuuden uutta muotoilua ja edustavuutta 3008 ja 5008: tilaa ja muunneltavuutta RCZ: tunteita tulvillaan ion: Euroopan ensimmäinen täyssähköauto BB1: huomispäivän kaupunkiliikkumista puhtaimmillaan 408: uutuus Kiinan markkinoille : 14 uutuustuotetta maailman automarkkinoille > Peugeot: ykkönen ympäristöasioissa FAP-hiukkassuodattimet vakiona jo 10 vuotta lähes kaikissa HDi-dieselmalleissa Jo 2,3 miljoonaa FAP-hiukkassuodattimella varustettua Peugeotia Alle 130 g/km CO 2 -päästöt puolessa Euroopassa myydyistä Peugeoteista Peugeot Eco Cup, Euroopan ensimmäinen ekoajohaastekisa Pariisista Geneveen Peugeot sähköautojen ykkönen, ion markkinoille vuoden 2010 lopulla e-hdi: uuden sukupolven mikrohybriditeknologia markkinoille vuonna HYbrid4, maailman ensimmäinen dieselhybridi markkinoille alkuvuodesta 2011: teknologian läpimurto, CO 2 -päästöt vain 99 g/km Ladattava Plug-in HYbrid4 tulossa vuonna 2012 Peugeot 3008:aan, tavoitteena 2,0 l/100 km kulutus ja 50 g/km CO 2 -päästöt > Peugeot SR1: huomisen designin esiinmarssi Peugeotin uudet linjat niiden aidoimmassa muodossa esitteillä SR1-konseptiautossa Bensiinihybridi HYbrid4: 313 hv, CO2-päästöt 119 g/km > Mu by Peugeot: uutta liikkuvuutta kaikilla sektoreilla Mu by Peugeot palvelu toimii internetissä ladattavalla maksukortilla Tarjoaa laajan valikoiman liikkumisvälineitä - henkilöautoja, hyötyajoneuvoja, skoottereita, polkupyöriä Startannut Pariisissa, laajenee lähiaikoina Berliiniin, Brysseliin, Lontooseen, Madridiin

3 PEUGEOT GENEVEN AUTONÄYTTELYSSÄ 2010 Geneven 80. kansainvälinen autonäyttely, NYT: RCZ Peugeotin uusi urheilullinen, tänä keväänä markkinoille tuleva lifestyleauto RCZ on paljon enemmän kuin konseptiautosta kehitetty tuotantomalli. Se aloittaa aivan uuden ylellistä muotoilua ja urheilullisuutta korostavan tuotelinjan Peugeotin mallistossa. Kaikki Peugeotit vetoavat käytännöllisyytensä lisäksi myös tunteisiin uuden sloganin Emotion & Motion mukaisesti - mutta RCZ:aan ja sen seuraajiin on ladattu lisäksi ylimääräinen annos tyylikkyyttä ja jännittävyyttä. Jo mallinimi kertoo, että kyseessä on erikoismalli. RCZ on Peugeotin ensimmäinen henkilöautomalli, jonka mallimerkinnässä ei ole lainkaan numeroita. Syyskuussa 2007 Frankfurtin autonäyttelyssä esitelty RCZ-konsepti herätti runsaasti kiinnostusta ja sai osakseen yksimielisen kiittäviä arvioita. Vain puoli vuotta myöhemmin, Geneven autonäyttelyssä 2008, Peugeot kertoi tuovansa markkinoille RCZ-konseptiautoon perustuvan tuotantomallin. Ja nyt, keväällä 2010 RCZ tulee markkinoille, myös Suomeen.

4 Konseptiautoa tuotantoon muokattaessa häviää usein osa sen persoonallisuudesta, mutta Peugeot on onnistunut säilyttämään RCZ:ssa innostavan ja tunteita herättävän muotoilun. Peugeot RCZ herättää huomiota rohkealla muotoilullaan, jossa on auton mataluudesta huolimatta hyvät pääntilat varmistava kaksoiskupera katto. Auton sisustuksessa jatkuvat kaarevat linjat, jotka yhdistävät korkealuokkaiset materiaalit erinomaiseen ergonomiaan. Asiakkaalla on lisäksi tavallista monipuolisemmat mahdollisuudet räätälöidä RCZ oman yksilöllisen makunsa mukaiseksi. Uutuuden tekniikassa yhdistyy tunteisiin vetoavan hyvä suorituskyky mieltä huojentavan pieneen kulutukseen ja sen myötä alhaisiin päästöihin. RCZ:n myynti käynnistyy 1,6 -litraisella THP 156-bensiinimoottorilla ja 2,0 - litraisella HDi 163 dieselillä, jotka on varustettu kuusivaihteisella käsivalintaisella vaihteistolla. Kesän aikana bensiinimoottoriin tulee tarjolle kuusiportainen automaattivaihteisto ja mallisarjan huipulle nouseva tehokas 1,6 -litrainen THP 200 -bensiinimoottori. Geneven autonäyttelyssä on tutkielmana esillä RCZ HYbrid4, jonka CO 2 -päästö on ainoastaan 95 g/km diesel- ja sähkömoottorin tarjoamasta 147 kw:n (200 hv) yhteistehosta ja nelivedosta huolimatta.

5 HUOMENNA: 5 by Peugeot Peugeot hakee kasvua kahdella tavalla. Ranskalaismerkkiä tullaan myymään entistä laajemmalla mallistolla yhä useammassa maassa, minkä lisäksi merkin asemaa lähdetään vahvistamaan nykyisillä markkinoilla uusien tuotteiden ja teknologioiden avulla. 5 by Peugeot -konseptiautoon perustuvalla myöhemmin esiteltävällä uutuusmallilla tulee olemaan suuri merkitys tavoitteiden saavuttamisessa. 5 by Peugeot sijoittuu kooltaan suurten perheautojen ja edustusautojen väliin. Sen akseliväli on 2,82 metriä ja korin pituus 4,86 metriä. Leveyttä (1,88 m) on niin runsaasti, että autossa on väljät tilat ja takaistuimelle mahtuu mukavasti kolme matkustajaa. Vaikka konseptiauton kori on porrasperäinen, näyttävät Peugeotin uutta muotokieltä edustavat linjat yhdeltä veistokselliselta kappaleelta siluetin jatkuessa dynaamisesti konepellin kärjestä takaluukun päähän. Korin osien välit ovat niin pienet, että työn laatua voi kuvata kultaseppämäisen tarkaksi.

6 Lähitulevaisuudesta kertovan 5 by Peugeot n ulkomuoto painottaa merkin vahvuuksia: erinomaista ajettavuutta, korkealuokkaista mukavuutta ja edistyksellistä tekniikkaa. Viime mainittua korostaa konseptiauton HYbrid4-teknologia. Keulalla on kaksilitrainen 120 kw (163 hv) tehoinen HDi-moottori, jonka apuna on takana 27 kw (37 hv) tehon kehittävä sähkömoottori. Moottorien yhteinen teho on 147 kw (200 hv). Auto on nelivetoinen. Siitä huolimatta 5 by Peugeot n yhdistetty kulutus on ainoastaan 3,8 l/100 km ja CO 2 -päästöt 99 g/km. Sähkömoottorilla ajettaessa päästöjä ei ole lainkaan.

7 YLIHUOMENNA: SR1 Eleganssi, tasapainoisuus ja sensuaalisuus yhdistettynä tulevaisuuden tekniikkaa sisältävään ohjaamoon tekevät SR1:stä todellisen unelma-auton. Peugeotia ajaa eteenpäin halu suoda ihmisille mahdollisuus toteuttaa unelmansa, minkä takia SR1:een perustuva automalli tuodaan aikanaan myyntiin. Peugeotin uutta muotokieltä puhtaimmillaan ilmentävät SR1:n linjat uhmaavat aikaa monella tavalla. Konseptiauto hyödyntää kunnioitettujen entisaikojen GT-autojen ylellisiä piirteitä, kuten laaja konepelti, pyöreämuotoiset lokasuojat ja erittäin alhainen painopiste. Toisaalta samaan aikaan autosta löytyy yksityiskohtia ja leikkauksia, jotka kertovat sen edistyksellisestä, modernista tekniikasta. SR1-konseptiauton korin linjat leikittelevät yksinkertaisuuden ja teknisen hienostuneisuuden vastakohdilla. Sama kontrastien käyttö jatkuu sisustuksessa, joka ilahduttaa täysin uudenlaisella ajattelullaan. Upeassa urheiluautomaisessa SR1:ssä on kuljettajan lisäksi tilat kahdelle matkustajalle. Edessä matkustavan lisäksi autossa on yksi paikka takana, missä istutaan kuin omassa pesässä etumatkustajien välissä. Sisustuksessa jatketaan auton hengen mukaisesti menneisyyden ja tulevaisuuden yhdistämistä. Verhoilussa käytetty patinoitu nahka ja erilaiset puupaneelit ovat lainaa historiasta edustaen samalla aitoja ja luonnollisia materiaaleja. Viimeisintä teknologiaa ovat puolestaan muun muassa nikkeli ja satiinimainen kromi. Uudenlaisesta ajattelusta kertoo myös auton mukana tuleva ylellinen Bell&Rossin rannekello, joka asetetaan kojelautaan sille tarkoitettuun lokeroon näyttämään aikaa kaikille autossa matkaaville.

8 Avoautossa katto on yksi muotoilun haastavimpia kokonaisuuksia. Auton on oltava yhtä kaunis ja haluttava niin katon ollessa alhaalla kuin ylhäällä. Peugeot SR1:n katon muodot on haettu purjehduksen maailmasta. Katto yhdistyy koriin saumattomasti luoden mielikuvan tyylipuhtaasta coupésta. SR1:n vahvuus on siinä, että se toteuttaa avoautomuotoilijan unelman ollen yhtä upea katon kera tai ilman sitä. Peugeot lähti alusta saakka kehittämään hybriditekniikkansa sellaiseksi, että sitä voidaan käyttää erilaisina versioina koko mallistossa. Sekä RCZ- että 5 by Peugeot - konseptiautossa on HYbrid4-tekniikka dieselmoottorin kera toteutettuna. Tämä rakenne tulee myyntiin vuoden 2011 alkupuolella 3008 HYbrid4:ssä. SR1-konseptiautossa esitellään sama perusrakenne bensiinimoottoriin yhdistettynä. SR1:n konepellin alla on 1,6-litrainen ahtimella varustettu suorasuihkutusmoottori, joka kehittää 160 kw (218 hv) tehon ja vääntöä on enimmillään ahtimen ylipainetoiminnolla 300 Nm. Takana on sähkömoottori, jonka jatkuva teho on 40 kw ja suurimmillaan lyhytaikaisesti 70 kw. Moottorien yhteisteho nousee SR1- konseptiautossa vanhoja mittayksiköitä käyttäen yli kolmen sadan hevosvoiman. HYbrid4-tekniikan myötä SR1-konseptiauto on nelivetoinen ja sen suorituskyky urheiluautoluokkaa. Kiihdytys nollasta sataan sujuu 4,7 sekunnissa ja huippunopeus on rajoitettu arvoon 250 km/h. Mainiosta suorituskyvystä huolimatta SR1:n kulutus on pienempi kuin monissa pikkuautoissa. Yhdistetty kulutus on 4,9 l/100 km ja CO 2 - päästöarvo vain 119 g/km. Kaiken lisäksi SR1:llä voi ajaa pelkästään sähkömoottorilla nollapäästöin toistakymmentä kilometriä. Lisätietoja: Riitta Luomala, Peugeot-viestintä, Maan Auto Oy, gsm

RCZ. www.peugeot.fi. Jälleenmyyjän leima

RCZ. www.peugeot.fi. Jälleenmyyjän leima Luova suunnittelu: bd-ntwk Toteututus: Gutenberg Networks Tuotanto: Altavia Paris Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Painettu EU:ssa FI Huhtikuu 2010. Jälleenmyyjän leima www.peugeot.fi RCZ LUONNOKSESTA

Lisätiedot

TRANSPORTER GENEVE. paljasti syysmalliston. Etumatkaa. BlueMotion Technologies -innovaatiot. Autoalan vahva nainen Eila Yrjölä

TRANSPORTER GENEVE. paljasti syysmalliston. Etumatkaa. BlueMotion Technologies -innovaatiot. Autoalan vahva nainen Eila Yrjölä Volkswagen 1 2010 www.volkswagen.fi www.volkswagen-hyotyautot.fi Etumatkaa BlueMotion Technologies -innovaatiot Autoalan vahva nainen Eila Yrjölä Uusi GENEVE Volkswagen TRANSPORTER paljasti syysmalliston

Lisätiedot

Volkswagen. Etumatkaa. 4 2011 www.volkswagen.fi www.volkswagen-hyotyautot.fi. up! Volkswagen

Volkswagen. Etumatkaa. 4 2011 www.volkswagen.fi www.volkswagen-hyotyautot.fi. up! Volkswagen Volkswagen 4 2011 www.volkswagen.fi www.volkswagen-hyotyautot.fi Etumatkaa up! Volkswagen Sisältö 4 Lähivaloissa Volkswagen Etumatkaa 4/2011 8 7 Bratislavassa valmistetaan sekä isoja että pieniä Volkswageneita.

Lisätiedot

Lehti Toyotaautoilijalle 2/2015. Uusi Avensis nyt ennakkomyynnissä! Rahoituspäätös helposti netissä Aygo x-wave

Lehti Toyotaautoilijalle 2/2015. Uusi Avensis nyt ennakkomyynnissä! Rahoituspäätös helposti netissä Aygo x-wave Lehti Toyotaautoilijalle 2/2015 Uusi Avensis nyt ennakkomyynnissä! Rahoituspäätös helposti netissä Aygo x-wave UUSI YARIS. ANNA HYVÄN FIILIKSEN NÄKYÄ MYÖS VARUSTELUSSA. Uuden Yarisin mukavuus ja varustelu

Lisätiedot

PASSAT. Volkswagen. Hyvä, parempi, Etumatkaa. Uudet innovaatiot kuljettajan apuna. Vicky Rosti viihtyy punaisessa. Sakari Kuosmasen monitoimiauto

PASSAT. Volkswagen. Hyvä, parempi, Etumatkaa. Uudet innovaatiot kuljettajan apuna. Vicky Rosti viihtyy punaisessa. Sakari Kuosmasen monitoimiauto Volkswagen 4 2010 www.volkswagen.fi www.volkswagen-hyotyautot.fi Etumatkaa Uudet innovaatiot kuljettajan apuna Vicky Rosti viihtyy punaisessa Sakari Kuosmasen monitoimiauto Hyvä, parempi, PASSAT Sisältö

Lisätiedot

Aygo x-wave on saapunut! Uusi kangaskattoinen. Toyota Jousto on helppo tapa hankkia uusi auto Uuden rengasvalitsinpalvelun

Aygo x-wave on saapunut! Uusi kangaskattoinen. Toyota Jousto on helppo tapa hankkia uusi auto Uuden rengasvalitsinpalvelun Lehti Toyota-autoilijalle 1/2015 Uusi kangaskattoinen Aygo x-wave on saapunut! Toyota Jousto on helppo tapa hankkia uusi auto Uuden rengasvalitsinpalvelun avulla helposti uudet renkaat alle Tutustu uuteen

Lisätiedot

Ylläksellä. Talviautoilua TULEVAISUUDENTUTKIJA: LIIKKUMINEN MONIPUOLISTUU AAKE KALLIALA PALJASTAA LEMPIROOLINSA

Ylläksellä. Talviautoilua TULEVAISUUDENTUTKIJA: LIIKKUMINEN MONIPUOLISTUU AAKE KALLIALA PALJASTAA LEMPIROOLINSA 1 2014 www.volkswagen.fi www.volkswagen-hyotyautot.fi TULEVAISUUDENTUTKIJA: LIIKKUMINEN MONIPUOLISTUU AAKE KALLIALA PALJASTAA LEMPIROOLINSA Talviautoilua Ylläksellä Volkswagen 1/2014 4 7 Lähivaloissa.

Lisätiedot

2 2010 www.volkswagen.fi www.volkswagen-hyotyautot.fi. Etumatkaa. Volkswagen 60 vuotta Suomessa

2 2010 www.volkswagen.fi www.volkswagen-hyotyautot.fi. Etumatkaa. Volkswagen 60 vuotta Suomessa Volkswagen 2 2010 www.volkswagen.fi www.volkswagen-hyotyautot.fi Etumatkaa Volkswagen 60 vuotta Suomessa Sisältö 4 Lähivaloissa Volkswagen Etumatkaa 2/2010 18 8 Volkswagen 60 vuotta Suomessa. Tervetuloa

Lisätiedot

Kierroksen edellä. Uudistunut Polo: maailmaa kuvittamassa. Golf-perhe kasvaa: uusi Sportsvan. elämysmaailma: Ihmeellinen Autostadt

Kierroksen edellä. Uudistunut Polo: maailmaa kuvittamassa. Golf-perhe kasvaa: uusi Sportsvan. elämysmaailma: Ihmeellinen Autostadt 2 2014 www.volkswagen.fi www.volkswagen-hyotyautot.fi Golf-perhe kasvaa: uusi Sportsvan Lotta Nieminen maailmaa kuvittamassa Volkswagenin elämysmaailma: Ihmeellinen Autostadt Uudistunut Polo: Kierroksen

Lisätiedot

Prius+ on Euroopan ensimmäinen 7-paikkainen täyshybridi Hybriditeknologiaa myös veneisiin

Prius+ on Euroopan ensimmäinen 7-paikkainen täyshybridi Hybriditeknologiaa myös veneisiin Lehti Toyota-autoilijoille 2/2012 Prius+ on Euroopan ensimmäinen 7-paikkainen täyshybridi Hybriditeknologiaa myös veneisiin Täysiverinen urheiluauto GT86 saapuu Suomeen AUTOILIJAN ASIALL A 12 24 6 18 30

Lisätiedot

Mercedes 02 2009. Uudistunut S-sarja: Tiennäyttäjä Jussi T. Koski: Toisilla välähtää Koeajossa: E coupé Rügen: Itämeren Riviera

Mercedes 02 2009. Uudistunut S-sarja: Tiennäyttäjä Jussi T. Koski: Toisilla välähtää Koeajossa: E coupé Rügen: Itämeren Riviera Mercedes 02 2009 Uudistunut S-sarja: Tiennäyttäjä Jussi T. Koski: Toisilla välähtää Koeajossa: E coupé Rügen: Itämeren Riviera www.mercedes-benz.fi ISSN 1459-0239 209_mercedes.indd 1 1.6.2009 09:32:07

Lisätiedot

KONEINSINÖÖRIKILLAN LEHTI NRO 14.4 MOOTTORIEXRA. Moottoriextra

KONEINSINÖÖRIKILLAN LEHTI NRO 14.4 MOOTTORIEXRA. Moottoriextra KOLEHTI KONEINSINÖÖRIKILLAN LEHTI NRO 14.4 MOOTTORIEXRA Moottoriextra Lehden antimet 4 11 Toyota GT86: Talvi 86 12 15 Voimanallen tallissa 16 21 Tesla Model S: Alastoman naisen kera 21 25 BMW M4: Ei pienempi

Lisätiedot

volvo www.volvocars.fi

volvo www.volvocars.fi volvo www.volvocars.fi Tämä on joka suhteessa ylellinen ajoneuvo, joka lupaa paljon muutakin kuin palkitsevaa mukavuutta ja luokkansa johtavaa tyyliä. Tämä on ylellinen auto, joka on älykäs ja vahva juuri

Lisätiedot

N 01.2015. Uusi Audi Q7: aitoa suuruutta. Audi virtual cockpit: vallankumous mittaristossa. Näyttelijä Antti Reini tässä ja nyt. www.audi.

N 01.2015. Uusi Audi Q7: aitoa suuruutta. Audi virtual cockpit: vallankumous mittaristossa. Näyttelijä Antti Reini tässä ja nyt. www.audi. Audi Magazine Audi Magazine N 01.2015 www.audi.fi 9,50 Uusi Audi Q7: aitoa suuruutta / Audi virtual cockpit: vallankumous mittaristossa / Näyttelijä Antti Reini tässä ja nyt 01/2015 Uusi Audi Q7: aitoa

Lisätiedot

Uusi Vito. Umpipakettiauto.

Uusi Vito. Umpipakettiauto. Uusi Vito. Umpipakettiauto. Uusi Vito. Tahtoo, osaa, tekee. Olet itse aina valmiina palveluksiin. Teet työtäsi määrätietoisesti. Pidät uusista haasteista. Ansaitset auton, joka on kuin tehty juuri sinulle:

Lisätiedot

BMW Motorrad. Mallistolehti 2008

BMW Motorrad. Mallistolehti 2008 BMW Motorrad Mallistolehti 2008 VUODEN MALLIEN TIEDOT JA HINNAT YLÖS JA ETEENPÄIN: MENESTYSTARINA JATKUU TARPEELLISTA TEKNIIKKAA VALINNAN VAPAUS VARUSTEITA SINULLE, JOKA ET TYYDY VÄHÄÄN BMW ROAD SHOW Tervetuloa

Lisätiedot

SISÄLTÖ. Tukitekniikka Suorituskyky Kuljettajan ympäristö Matkustusmukavuus

SISÄLTÖ. Tukitekniikka Suorituskyky Kuljettajan ympäristö Matkustusmukavuus VOLVO ENEMMÄN KUIN AUTO. ELÄMÄ ON TYÖTÄ, HAUSKANPITOA, HYVIÄ JA HUONOJA AJATUKSIA, LENKKEILYÄ, HILJATTAIN OSTETTUJA JOOGAMATTOJA, TULOSSA OLEVA PITKÄ VIIKONLOPPU, PAIKKA, JOSSA ET OLE KOSKAAN KÄYNYT, KASVAVIA

Lisätiedot

Autot&liikenne Riittävästi pippuria cityyn

Autot&liikenne Riittävästi pippuria cityyn PERJANTAINA 9.1.2015, SIVU 15 Muskelia: Pontiacin valmistus loppui vuonna 2010, mutta kulttimerkki jätti pysyvän renkaanjäljen. Sivu 24 Tuottaja: Timo Nieminen p. 014 622 265 Sähköposti: liikenteessa@

Lisätiedot

JOHDANTO UUSI NX UUDELLA NX-MALLILLA HALUSIMME LUODA CROSSOVERIN, JOKA ON NIIN ROHKEA JA EROTTUVA, ETTÄ HALUAT HETI PÄÄSTÄ AJAMAAN SILLÄ.

JOHDANTO UUSI NX UUDELLA NX-MALLILLA HALUSIMME LUODA CROSSOVERIN, JOKA ON NIIN ROHKEA JA EROTTUVA, ETTÄ HALUAT HETI PÄÄSTÄ AJAMAAN SILLÄ. UUSI NX 02 UUSI NX SISÄLTÖ UUSI NX Johdanto 04-07 Muotoilu 08-1 1 Ajodynamiikka 1 2-1 3 Ylelliset Sisätilat 1 4-1 7 Edistyksellinen Teknologia 1 8-2 1 Täyshybridi 22-23 F SPORT 24-25 Innovatiivista Turvallisuutta

Lisätiedot

Koeajo: Seat Leonin vitivalkoiset led-valot loistavat yön pimeydessä Sivu 19

Koeajo: Seat Leonin vitivalkoiset led-valot loistavat yön pimeydessä Sivu 19 TIISTAINA 22.1.2013, SIVU 15 Tuottajat: Kristiina Poutiainen, Soili Väisänen Toimittaja: Teppo Komulainen Puhelin: 017 303 111 Sähköposti: teemat@savonsanomat. fi Koeajo: Seat Leonin vitivalkoiset led-valot

Lisätiedot

LaatuAuto Sanomat. LaatuAutot ja Offi juhlii 23. 26. 10. Kaikki Freelanderista Käytetty klassikko Range Rover Land Rover 60 vuotta

LaatuAuto Sanomat. LaatuAutot ja Offi juhlii 23. 26. 10. Kaikki Freelanderista Käytetty klassikko Range Rover Land Rover 60 vuotta LaatuAuto Sanomat Lohjan LaatuAutot Oy:n ja Off Road Center Oy:n asiakaslehti Syksy 2008 Kaikki Freelanderista Käytetty klassikko Range Rover Land Rover 60 vuotta LaatuAutot ja Offi juhlii 23. 26. 10.

Lisätiedot

TEKNOLOGIA PALVELUKSESSASI

TEKNOLOGIA PALVELUKSESSASI UUSI CITROËN C4 INSPIROIVA POSITIVE POWER KAIKKI LÄHELLÄ TEKNOLOGIA PALVELUKSESSASI Uuden Citroën C4:n pro ili on heti ensi silmäyksellä vankan ja vakaan näköinen. Sen tarkasti sovitetut korinosat ja kromikoristeet

Lisätiedot

Audi A1 A1 Sportback. Teknistä etumatkaa

Audi A1 A1 Sportback. Teknistä etumatkaa A1 Audi A1 A1 Sportback Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi A1 20 Audi A1 Sportback Tekniikka 42 Audi ultra 50 Audi connect 44 TFSI 52 Alusta ja ohjaus 46 TDI 53 Avustavat järjestelmät 48 MMI Multi

Lisätiedot

IKEA- TAMMIKUU ELOKUU 2014

IKEA- TAMMIKUU ELOKUU 2014 IKEA- TRENDiRaPORTti TAMMIKUU ELOKUU 2014 02 JOHDANTO 03 ELÄMÄÄ NEROKKAASSA KODISSA 05 HAASTATTELUSSA Peter Klinkert, IKEA PS -mallistojen projektipäällikkö 07 MUODOT, VÄRIT JA MATERIAALIT KEVÄÄLLÄ 2014

Lisätiedot

5VINKKIÄ EKOLOGISEEN ELÄMÄÄN

5VINKKIÄ EKOLOGISEEN ELÄMÄÄN Energiatehokas koti Yhdistele lämmitysmuotoja tehokkaasti TÄMÄ ON MEDIAPLANETIN TUOTTAMA ERIKOISJULKAISU Elinkaaren merkitys Tiedosta tuotteen taustat Energian alkuperä Mitä on ekologinen energia? TIEDOSTAVA

Lisätiedot

RAKENTAMINEN & LOUHINTA

RAKENTAMINEN & LOUHINTA RAKENTAMINEN & LOUHINTA OY Atlas Copco louhintatekniikka ab:n asiakaslehti 1 / 2013 >>>Pääkirjoitus >>>Tässä numerossa rakentaminen & louhinta 1 / 2013 3 Atlas Copco 140 vuotta Tänä vuonna vietetään Atlas

Lisätiedot

Autot&liikenne Kevyt urheiluhybridi

Autot&liikenne Kevyt urheiluhybridi PERJANTAINA 7.8.2015, SIVU 21 Iso vaalee: Pekka Salosen Thunderbirdissä on kesäinen tunnelma, vaikka sataisi vettä. Sivu 22 Tuottaja: Timo Nieminen p. 014 622 265 Sähköposti: liikenteessa@ keskisuomalainen.fi

Lisätiedot

OLEMME MUKANA AL OLEMME MUKANA ALAN

OLEMME MUKANA AL OLEMME MUKANA ALAN OLEMME MUKANA ALAN HUIPPUTAPAHTUMISSA: Menossa mukana myös: Lappeenranta K & L 3/2009 Uudenlaista ketterää taloushallintoa 4 Kumppanuus punnitaan taantumassa 8 Tehoa hinaukseen Pocum Onlinen avulla 13

Lisätiedot

power ABB Oy:n asiakaslehti

power ABB Oy:n asiakaslehti power 1 14 ABB Oy:n asiakaslehti Robotisoituva automatiikka Eino-myrskyn tuomat opit 06 Pohjois-Karjalan Sähkön käytöntukijärjestelmästä oli hyötyä Asiantuntija direktiiviä tekemässä 14 Esa Virtanen mukana

Lisätiedot

Sanoma Media. Sanoma News. Sanoma Learning & Literature. Sanoma Trade. a Sanoma company TI JDSCHRIFT VAN HET JAAR!

Sanoma Media. Sanoma News. Sanoma Learning & Literature. Sanoma Trade. a Sanoma company TI JDSCHRIFT VAN HET JAAR! Vuosikertomus 2010 Sanoma Media TI JDSCHRIFT VAN HET JAAR! Sanoma News a Sanoma company Sanoma Learning & Literature Sanoma Trade SANOMA LYHYESTI & SISÄLLYS Sanoma on vahva eurooppalainen mediayhtiö, joka

Lisätiedot