TUNTURIKERHO LOGI. Tunturilatu ry:n 10. kerho AVIISA 1/2013 SAARISTON TALVEA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TUNTURIKERHO LOGI. Tunturilatu ry:n 10. kerho AVIISA 1/2013 SAARISTON TALVEA"

Transkriptio

1 TUNTURIKERHO LOGI Tunturilatu ry:n 10. kerho AVIISA 1/2013 SAARISTON TALVEA

2 LOGIN JOHTOKUNTA 2013: Paavo KRAMSU puheenjohtaja Riitta HOVERFÄLT paavo.kramsu(ät)pp.inet.fi riitta.hoverfalt(ät)fimnet.fi akri.hirvonen(ät)hotmail.fi Akri HIRVONEN koulutus Anna-Maija HYNNINEN apuemäntä Kari IHAMO turvallisuus kari.ihamo(ät)pp.inet.fi Marja IVEN marja.iven(ät)gmail.com Marja KOSKINEN anna-marja.koskinen(ät)elisanet.fi Pekka LAINE aplaine.apl(ät)gmail.com paul.pakarinen(ät)pp.inet.fi Paul PAKARINEN varapj., tiedotus TOIMIHENKILÖT: Pirkko IHAMO emäntä pirkko.ihamo(ät)pp.inet.fi Kalevi KANERVA Koirasaaren Isid Pirjo JAUHIAINEN susiasiahenkilö pirjau(ät)gmail.com Irma RYTKÖLÄ sihteeri, jäsenkirjuri irma.rytkola(ät)gmail.com Else-Maj SUOLINNA rahastonhoitaja else-maj.suolinna(ät)pp.inet.fi Inkeri TIIRIKAINEN apuemäntä inkeri.tiirikainen(ät)pp.inet.fi LOGIN SÄHKÖPOSTIOSOITE: tunturikerhologi(ät)gmail.com LOGIN POSTI: Lauklähteenkatu 6 B 41, Turku LOGIN TILINRO: Nordea IBAN: FI BIC: NDEAFIHH Maksujen suoritus tilille edellyttää viitenumeron käyttöä. Tarvittaessa saat sen rahastonhoitajalta. TUNTURILADUN KOTISIVUT: niiden alta löytyvät myös Login kotisivut, ja sieltä löytyy TARKEMPAA JA AJANTASAISEMPAA TIETOA TULEVISTA TAPAHTUMISTA, SEKÄ TARINOITA MENNEELTÄ AJALTA. Toivo II osoite: Itäinen Pitkäkatu 42, käynti pihan puolelta (Kupittaankadulta). Kerhon toiminnasta muistutetaan myös maanantain Turun Sanomien Yhdistykset-palstalla. Seuraa palstaa viikoittain! Jos haluat liittyä Login SÄHKÖPOSTITUSLISTAAN, niin laita sähköpostiosoitteesi kerholle. Joitakin asioita tiedotetaan myös sähköpostitse. Muista ilmoittaa myös sähköpostiosoitteen muutoksista!

3 HYVÄT LOGILAISET! Taas on vuosi päättymässä, tällä kertaa toimintavuosi 2012, ja meillä on monenlaisia muistoja kuluneen vuoden retkistä, niitä muistellessa on aika aloittaa tähän Aviisaan tutustuminen. Ties monennenko kerran minun tehtävänäni on koittaa innoittaa lukemaan ja toimimaan Tunturikerho Login tiedotuslehden mukaan. Tämän Aviisa 1/2013 lukuhetkelle toivon teiltä löytyvän riittävästi aikaa, jotta tarjolla olevasta löydätte teille sopivat toiminnat. Toivottavasti tapaamme sankoin joukoin heti tammikuun lopun tapahtumassa Korpihiihto Koirasaaressa. Tämä tapahtuma kätkee sisällensä runsaasti talvista retkeilyä Kurjenrahkan kansallispuistossa, näemme runsaasti eri eläinten jälkiä, hyvällä tuurilla myös jälkien tekijöitä. Tämän reippaan ulkoilun kruunaa kämpällä sauna ja maukas ruokailu hauskassa seurassa. Mielestäni tämmöiset ulkoilutapahtumat antavat paljon ja toivonkin että uudemmatkin jäsenet lähtisivät mukaan. Kerhomme jäsenmäärä on tänään 170 ja niistä alle puolet on aktiivisia, joten ryhdistäytykää ja tulkaa kokemaan yhteisen harrastuksemme ihanuudet. Jos sinulla on kulkemisvaikeuksia tapahtumapaikalle kerro niistä ilmoittautumisen yhteydessä, sillä moni meistä ottaa mielellään kyytiin yhteisiin harrastuksiin. Koirasaaren kämppä on ollut Tunturikerho Login hallinnassa yli kolmekymmentä vuotta ja kerholaiset ovat talkootyönä kunnostaneet ja pitäneet kämpän hyvässä kunnossa. Jos sinulla on epätietoisuutta kämpän sijainnista niin se on Koirasaarentie 230, Mynämäki. Ja kun lumet on sulanut, silloinkin on tarkoitus liikkua Kurjenrahkan kansallispuiston alueella jalan ja pyöräillen, siitä tarkemmin tässä Aviisan sivuilla. Tämän kevään kerhomme ponnistus on järjestää Tunturiladun Kevätpäivät Utön saarella. Kysy vieläkö on tilaa päästä mukaan keväiselle saariretkelle, tapahtuma on nimittäin saavuttanut suuren suosion. Mutta muistakaamme viettää liikunnallinen joulunaika ja toivotaan uudelta vuodelta hyviä ulkoilukelejä. Toivoo! Paavo

4 TOIMINTAMUISTIO 2013 Tammikuu Kaamoshiihdot Saariselällä. Ilmoittautuminen päättyi jo syksyllä 2012, mutta Paavolta voi vielä joulukuussa kysellä josko mukaan mahtuisi. la-su Perinteinen KORPIHIIHTO Koirasaaressa Molempina päivinä hiihdellään Kurjenrahkan kansallispuistossa jos lunta on, muuten patikoidaan. Toivottavasti uusillekin osallistujille puistoalue tarjoaa hyviä kokemuksia. Ruokailun tähden on ilmoittauduttava Paavolle tai Pirkolle viikkoa ennen. Helmikuu to 7.2. Kerhoilta Veteraaniurheilijoiden kerhohuoneella klo 18:30 os. Kuninkaankartanonk. 10. Anu Saarni (os. Hirvonen) antoi vuosi sitten liikuntavinkkejä. Nyt katsotaan ovatko ne tehonneet. Kannattaa tulla tarkistamaan kuntonsa, ja saamaan lisää virikkeitä kevättalven keleille. pe-la Login 35v-SYNTTÄRIRISTEILY uudella Viking Grace aluksella Risteilylle perjantai-iltana Turusta Tukholmaan ja takaisin on varattu 30 paikkaa. Satamassa on oltava viimeistään klo Paluu takaisin Turkuun on lauantai-iltana. Vietämme synttäreitä lauantaina laivan kokoustilassa. Hinta per henkilö on 62,50 79,00 riippuen siitä montako henkeä on per hytti. Hintaan sisältyvät myös aamiainen, buffet-päivällinen ja kokouskahvit. Ilmoittaudu Paavolle mennessä, jolloin matka pitää myös maksaa Login tilille (s.2), viite 932. su Huovinretki Säkylässä Risteilyväsymyksen voi käydä hiihtämässä pois Huovinretkellä. Kimppakyytiä kannattaa kysellä Paavolta. Turha kaikkien on omalla autolla Säkylään asti lähteä.

5 Maaliskuu su 3.3. JÄÄHIIHTOA Naantalissa. Kokoonnutaan klo 10 Taimon rannassa. Jos kelit sallivat, niin retkiluisteluakin voi kokeilla. Väskin saaren tulipaikalla syödään eväitä, siis makkarat mukaan. Ilmoittautumiset ja tiedustelut Paulille (s.2). pe-su TL-kevätpäivät ja kokous Utössä. Logi järjestää Tunturiladun kevätpäivät Utön majakkasaaressa. Tarkempi ohjelma TL-lehdessä 4/2012 KOKOUSKUTSU: Tunturikerho Login sääntömääräinen kevätkokous to klo 18:30 Paikkana on Veteraaniurheilijoiden kerhohuone Kuninkaankartanonkatu 10. Käsitellään säännöissä määrätyt asiat. Muut asiat mitkä halutaan kokouksen käsiteltäviksi, pitää toimittaa puheenjohtajalle tai sihteerille vähintään 1 viikko ennen kokousta. Kokouksen jälkeen katsellaan Else-Majn safarikuvia Keniasta ja Tansaniasta. Huhtikuu pe-su HIIHTOVIIKKO Susikyrössä. Taas on mahdollista päästä keväthangille upeisiin maisemiin. Voi hiihdellä lähiladuilla tai tehdä päivämatkoja tunturiin, aina Pallakselle asti. Jos innokkuutta löytyy niin vaeltamaankin voi lähteä, joko Ylläs-Pallaksen kansallispuistoon, tai vaikkapa Puljun erämaa-alueelle. Pöyrisjärven erämaakin on vain taksimatkan päässä. Matkustustapa määräytyy osanottajamäärän mukaan. Jos tulee tarpeeksi porukkaa, niin lähdetään tilausbussilla. Ilmoittaudu Paavolle 3.3. mennessä. Nettisivuille tulee tarkempaa tietoa kun asiat etenevät. Jos halukkaita vaeltajia löytyy, niin lähdetään hiihtoviikolla Pöyrisjärven erämaa-alueelle. Siellä on useita autiotupia sopivien välimatkojen päässä, ja maasto on ystävällistä. Muita kulkijoita on myös huomattavasti vähemmän, kuin Ylläs-Pallaksen kansallispuistossa. Tiedustelut Paulille (s.2) to Kerhoilta Veteraaniurheilijoiden kerhohuoneella klo 18:30 os. Kuninkaankartanonk. 10. Miksi suomalainen maisema on sellainen kuin se on? Tanja Litmanen kertoo miten jääkauden jäljet näkyvät maastossa. Lisäksi saadaan tietoa toukokuun kevätretkestä ja pyöräilystä. la PATIKKARETKI Paraisten Sattmarkissa Kokoonnutaan klo 10 Sattmarkin kahvituvalla (9 km Korppoon suuntaan Paraisten keskustan liikenneympyrästä Saaristotietä pitkin). Kuljemme 11 km pitkän reitin ( ja sen jälkeen voidaan poiketa kahvitupaan. Myös lyhyempiä reittejä on tarjolla. Ilmoittaudu Paavolle, ja häneltä saa tietoja myös kimppakyydeistä. Kannattaa lähteä katsomaan, kuinka saariston luonto on heräämässä kevääseen.

6 Toukokuu to-la KEVÄTRETKI Kurjenrahkan kansallispuistoon ja Helapyöräilyä. Tälle retkelle on mahdollisuus osallistua jalan vaeltaen puiston reittipolkuja tai pyöräillen metsäteitä. Yhteinen tavoite on Koirasaaren kämppä. Lähtöpaikka vaeltajille on Tortinmäen paikallisbussin päätepysäkki tanssilavan luona. Täältä lähdemme torstaina vaeltamaan ensimmäiseksi yöksi Töykkälän laavulle. Sieltä matka jatkuu pitkospuupolkua Rantapihaan, jossa viettäisimme toisen yön. Kolmantena päivänä vaellamme Pukkipalon aarnialueen kautta Koirasaaren kämpälle, jossa vaelluksen päätteeksi on sauna. Mahdollinen yhteisruokailu selviää myöhemmin. Kotiinpaluu tapahtuu tilaus- tai kimppakyydillä vaeltajien määrän mukaan. Helapyöräilijät lähtevät torstaina Turusta Impivaaran uimahallin parkkipaikalta Koirasaareen. Perjantaina kierrellään lähinnä metsäteillä, ja lauantaina palataan Koirasaaresta pyöräillen Turkuun. Koirasaareen voi toki jäädä vielä sunnuntaiksikin jos ei ole äitienpäivämenoja. Tästä kevätretkestä pidetään tiedotustilaisuus kerhoillan yhteydessä. Ilmoittautumiset Paavolle. Häneltä saa myös tarkemmat tiedot jos ei ehdi kerhoiltaan. Myös nettiin tulee lisää tietoa. pe-su Kunnostus- ja puutalkoot Koirasaaressa. Skrapataan ja maalataan ikkunoita, sekä tehdään polttopuita. Lähistöllä on paljon maapuuta, jota saadaan kerätä. Suoritetaan myös kämpän tehosiivous ja syödään ja saunotaan. Viikkoa ennen emännälle ilmoittautuneille soppaa. ma Kevätkauden päättäjäiset Koirasaaressa klo 18. Perinteiset nyyttikestit, jossa kerho tarjoaa kahvit. Mölkkymestaruuksia ratkotaan ja muutakin mukavaa lienee tiedossa. Jo ennen päättäjäisiä on mahdollisuus harjoitella suunnistusta. Kannattaa tulla siis jo hyvissä ajoin ja ottaa kompassi mukaan. Heinäkuu Viikolle 30 ( ) on suunnitteilla lasten ja (iso)vanhempien yhteinen vaellus Karhunkierroksella. Alustavasti on ajateltu, että enintään n. 10 hengen ryhmällä kuljettaisiin lyhyempi Karhunkierros Ristikalliolta Rukalle (70 km), tai mahdollisesti vain Juumaan, jolloin matka on merkittävästi lyhyempi. Yöpyminen olisi joko tuvissa tai teltoissa. Tiedustelut ja ennakkoilmoittautumiset Paulille (s.2). Lisää tietoa tulee Login nettisivuille ja seuraavaan Aviisaan jos kiinnostusta ilmenee. Syyskuu Ruskaviikko 37 Susi-Talaksella. Lisää tietoa seuraavassa Aviisassa.

7 ASIAA SUDEKSI AIKOVILLE Tervehdys teille v tai myöhemmin susiksi aikoville. Ensimmäinen haastattelutilaisuus on mahdollista TL:n Kevätpäivillä Utössä (huom! Login järjestäminä). Seuraava mahdollisuus on TL:n Kesäpäivillä (katso ajankohta Tunturilatulehti) tai sopimuksen mukaan Susivaliokunnan kanssa. Lisätietoja ja anomuskaavakkeita saa Susivaliokunnan jäseniltä ja Tunturiladun nettisivuilta. terv. Pirjo Jauhiainen puh tai KERHOILLOISSA ON MYYTÄVÄNÄ SEURAAVIA TUOTTEITA: - Login lakki 10 - Login hihamerkki 3 - Login tarra 2 / 70 kpl - Login pienoisviiri 15 - Tunturiladun kämppäkortti 0,2 hihamerkki 1,7 pinssi 1,7 tarra, pieni 2 / 12 kpl 50v-juhlajulkaisu 15 60v-juhlajulkaisu 15 molemmat juhlajulkaisut yhtenä pakettina 25 juhlajulkaisuja voi tilata myös sihteeriltä Login Tarinoiden vanhempia numeroita myydään 1 /kpl JÄSENILLE VUOKRATTAVIA RETKEILYVARUSTEITA: - Rinkat 3,5 /viikko (tied. Paul Pakarinen p ) - Louteet 2 /viikko - Kotavaate 3 /viikko - Trangiat 1 /viikko - Ahkiot 10 /viikko - Joukkueteltta+kamina 10 /viikko (tied. Kalevi Kanerva p ) - Teltta kamiinalla (2 henk) 5 /viikko Myös muita varusteita voit kysellä! Maksaessasi välinevuokria käytä viitettä 13. Laita huomautussarakkeeseen nimesi/välinevuokra.

8 MAKSUASIAA Vuoden 2013 jäsenmaksut ovat: Yksilöjäsenmaksu 39 (sis. kerhon osuuden 9 ) Rinnakkaisjäsenmaksu 32,50 (sis.kerhon osuuden 9 ) Perhejäsenmaksu - kaikki samaan osoitteeseen kuuluvat jäsenet 60 (sis. kerhon osuuden 12 ) Nuorisojäsenmaksu omassa osoitteessa asuva alle 19 v. jäsen 20 (sis. kerhon osuuden 5 ) Tunturilatu lähettää sekä vanhoille, että uusille jäsenille jäsenmaksulaskun. Kerhoon voi liittyä ottamalla yhteyttä Login jäsenkirjuriin. Riittää myös, että ilmoitat haluavasi liittyä Login jäseneksi kun liityt Tunturilatuun netin kautta tai lomakkeella. Jäsenyys Logissa edellyttää aina myös Tunturiladun jäsenyyttä. Jäsen-, osoite- ja yhteystietojen muutokset: Ilmoita muutoksista Suomen Ladun toimistoon Latu ja polku lehteä varten. Logi ja Tunturilatu saavat muutokset väestörekisterikeskuksen kautta automaattisesti, jollet ole kieltänyt tietojen antamista tai muutat ulkomaille. Ilmoita silloin muutos Login jäsenkirjurille. TUNTURILADUN/LOGIN jäsenenä saat TUNTURILATU-lehden neljästi, LOGI-AVIISAN (toimintamuistion) kahdesti sekä LOGIN TARINAT kerran vuodessa. Jäsenet saavat myös Suomen Ladun julkaiseman LATU JA POLKU-lehden sekä oikeuden Suomen Ladun myöntämiin etuisuuksiin ja alennuksiin. MUUT MAKSUT Muut maksut Tunturikerho Logille maksetaan kerhon tilille (ks. sivu 2), KÄYTÄ VIITENUMEROA. Välinevuokrien viitenumero on 13. Sekalaisten maksujen ja lahjoitusten viitenumero on 55. Eri tilaisuuksien ja retkien maksuille ovat omat viitenumerot, älä maksa niitä em. viitenumeroilla. Rahastonhoitaja antaa viitenumeron, jos sitä ei ole Aviisassa mainittu. TUNTURIKERHO LOGIN MATKOJEN YLEISET PERUUTUSEHDOT Ennakkomaksun jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Mikäli perut matkasi: - ennen ilmoittautumisajan päättymistä, saat ennakkomaksun takaisin - myöhemmin kuin 30 vrk mutta viimeistään 14 vrk ennen matkan alkua, peritään 25 % matkan hinnasta. - myöhemmin kuin 14 vrk mutta viimeistään 2 pv ennen matkan alkua, peritään 50 % matkan hinnasta. - alle 2 vrk ennen matkan alkua, voidaan matkan hinta periä kokonaisuudessaan. Matkustajalla on oikeus peruuttaa matkansa ylivoimaisen syyn vuoksi. Tässä sovelletaan yleisten seuramatkaehtojen mukaisia syitä. Loman saanti/saamattomuus ei ole ylivoimainen este. Matkakohtaisesti voi olla myös erityisiä peruutusehtoja, mitkä mainitaan matkan ilmoituksen yhteydessä. Tunturilatu - erätaitoja ja elämyksiä!

AVIISA 1/2014 TUNTURIKERHO LOGI. Tunturilatu ry:n 10. kerho. Joskus on helpompaa vaeltaa tienvartta kuin puskea koivikkojen läpi.

AVIISA 1/2014 TUNTURIKERHO LOGI. Tunturilatu ry:n 10. kerho. Joskus on helpompaa vaeltaa tienvartta kuin puskea koivikkojen läpi. TUNTURIKERHO LOGI Tunturilatu ry:n 10. kerho AVIISA 1/2014 Joskus on helpompaa vaeltaa tienvartta kuin puskea koivikkojen läpi. Kansikuva Auli Sjöberg LOGIN JOHTOKUNTA 2014: Paavo KRAMSU Riitta HOVERFÄLT

Lisätiedot

TUNTURIKERHO LOGI AVIISA 2/2015. Tunturilatu ry:n 10. kerho. Talaksen maisemissa sinne taas syksyllä

TUNTURIKERHO LOGI AVIISA 2/2015. Tunturilatu ry:n 10. kerho. Talaksen maisemissa sinne taas syksyllä TUNTURIKERHO LOGI Tunturilatu ry:n 10. kerho AVIISA 2/2015 Talaksen maisemissa sinne taas syksyllä LOGIN JOHTOKUNTA 2015: Paavo KRAMSU Marja KOSKINEN Sirkka-Liisa HIRVONEN Christer FORSBERG Anja KYLÄVALLI

Lisätiedot

TUNTURIKERHO LOGI AVIISA 1/2015. Tunturilatu ry:n 10. kerho. Keväthanget odottavat taas Susikyrössä kerhoviikolla

TUNTURIKERHO LOGI AVIISA 1/2015. Tunturilatu ry:n 10. kerho. Keväthanget odottavat taas Susikyrössä kerhoviikolla TUNTURIKERHO LOGI Tunturilatu ry:n 10. kerho AVIISA 1/2015 Keväthanget odottavat taas Susikyrössä kerhoviikolla LOGIN JOHTOKUNTA 2015: Paavo KRAMSU Marja KOSKINEN Sirkka-Liisa HIRVONEN Christer FORSBERG

Lisätiedot

TUNTURIKERHO LOGI. Tunturilatu ry:n 10. kerho AVIISA 1/2018. LOGI 40 vuotta

TUNTURIKERHO LOGI. Tunturilatu ry:n 10. kerho AVIISA 1/2018. LOGI 40 vuotta TUNTURIKERHO LOGI Tunturilatu ry:n 10. kerho AVIISA 1/2018 LOGI 40 vuotta LOGIN JOHTOKUNTA 2018: Paavo KRAMSU puheenjohtaja 0407062764 paavo.kramsu(at)pp.inet.fi Pertti KEIHÄS 0405491795 pertti.keihas(at)pp.inet.fi

Lisätiedot

TUNTURIKERHO LOGI Tunturilatu ry:n 10. kerho AVIISA 2/2019. Anna Duuni vie logilaiset Pähkinäisiin

TUNTURIKERHO LOGI Tunturilatu ry:n 10. kerho AVIISA 2/2019. Anna Duuni vie logilaiset Pähkinäisiin TUNTURIKERHO LOGI Tunturilatu ry:n 10. kerho AVIISA 2/2019 Anna Duuni vie logilaiset Pähkinäisiin LOGIN JOHTOKUNTA 2019: Paavo KRAMSU puheenjohtaja 0407062764 paavo.kramsu(at)pp.inet.fi Milla SUOMINEN

Lisätiedot

Saariselän kaamos odottaa taas hiihtäjiä

Saariselän kaamos odottaa taas hiihtäjiä TUNTURIKERHO LOGI Tunturilatu ry:n 10. kerho AVIISA 1/2019 Saariselän kaamos odottaa taas hiihtäjiä LOGIN JOHTOKUNTA 2019: Paavo KRAMSU puheenjohtaja 0407062764 paavo.kramsu(at)pp.inet.fi Milla SUOMINEN

Lisätiedot

TUNTURIKERHO LOGI AVIISA 1/2017

TUNTURIKERHO LOGI AVIISA 1/2017 TUNTURIKERHO LOGI Tunturilatu ry:n 10. kerho AVIISA 1/2017 Logilaiset ovat taas paikalla, kun Saariselän kaamos päättyy. LOGIN JOHTOKUNTA 2017: Paavo KRAMSU puheenjohtaja 0407062764 paavo.kramsu(at)pp.inet.fi

Lisätiedot

TUNTURIKERHO LOGI AVIISA 2/2016

TUNTURIKERHO LOGI AVIISA 2/2016 TUNTURIKERHO LOGI Tunturilatu ry:n 10. kerho AVIISA 2/2016 Lokakuussa tutustutaan pohjoisenturun luontokohteisiin, kuten Nunnavuoren pirunpeltoon LOGIN JOHTOKUNTA 2016: Paavo KRAMSU puheenjohtaja 0407062764

Lisätiedot

TUNTURIKERHO LOGI. Tunturilatu ry:n 10. kerho AVIISA 2/2017. Susiaiset 2017 Turussa

TUNTURIKERHO LOGI. Tunturilatu ry:n 10. kerho AVIISA 2/2017. Susiaiset 2017 Turussa TUNTURIKERHO LOGI Tunturilatu ry:n 10. kerho AVIISA 2/2017 Susiaiset 2017 Turussa LOGIN JOHTOKUNTA 2017: Paavo KRAMSU puheenjohtaja 0407062764 paavo.kramsu(at)pp.inet.fi Pertti KEIHÄS 0405491795 pertti.keihas(at)pp.inet.fi

Lisätiedot

TUNTURIKERHO LOGI AVIISA 2/2018

TUNTURIKERHO LOGI AVIISA 2/2018 TUNTURIKERHO LOGI Tunturilatu ry:n 10. kerho AVIISA 2/2018 10 vuotta sitten Login juhlamatka tehtiin Norjan Hardangerviddalle. Nyt suunnataan heinäkuussa Keski-Eurooppaan hieman kulttuurellisempiin maisemiin.

Lisätiedot

Melontaretket Aurajoella Aurajokimelonta 20 vuotta! 2011 2.-3.7. 29.5. 27.8. YÖMELONTA AURAJOKIMELONTA KEVÄTMELONTA Aurajoen opastuskeskus Myllärintalo avoinna 1.6.-31.8.2011, talviaikaan tilauksesta Tervetuloa!

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN LATU JÄSENTIEDOTE

SAARIJÄRVEN LATU JÄSENTIEDOTE SAARIJÄRVEN LATU JÄSENTIEDOTE 2013 HYVÄ JÄSENEMME Talvipäivän seisaus ja joulukiireet ovat takana. Mieli halajaa tämän vuoden ulkoiluhaasteisiin. Varmaankin useimmilla Ladun jäsenillä on tapana huipentaa

Lisätiedot

TUNTURIKERHO TSIETSA Pohjois-Savo Tunturilatu ry:n 7. kerho TSIETSALAINEN

TUNTURIKERHO TSIETSA Pohjois-Savo Tunturilatu ry:n 7. kerho TSIETSALAINEN TUNTURIKERHO TSIETSA Pohjois-Savo Tunturilatu ry:n 7. kerho TSIETSALAINEN 1/2012 TERVEHDYS TEILLE TSIETSALAISET Kylläpä se talvi tuli taas ja Siperia henkii kylmää ilmaa. Melkein täytyy tupaukkona olla,

Lisätiedot

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 1/6,Kuva: http://www.maija.palvelee.fi/ TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 SUKUSEURAN KOTISIVUISTA MIELENKIINTOISET

Lisätiedot

SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa

SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa 1/6 SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa 17.-18.3.2018 2/6 Ohjelmat ja hinnasto LIITTOKOKOUS Majoitus Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel, Tallinna 17.-18.3.2018 Park Inn by Radisson Meriton

Lisätiedot

SR ry. Jäsentiedote 1/2010

SR ry. Jäsentiedote 1/2010 Tervehdys, Sipoon ressu! SR ry Jäsentiedote 1/2010 Kesä kolkuttelee jo ovilla. Kesällä ja etenkin syksyllä on tiedossa paljon erilaista reserviläistoimintaa hyvässä porukassa. Tässä tiedotteessa pieni

Lisätiedot

KAUHANOJAN - HATTULAN - JOENPERÄN - SIEPPALAN TIEDOTUSLEHTI PAJASANOMAT 1 /2012

KAUHANOJAN - HATTULAN - JOENPERÄN - SIEPPALAN TIEDOTUSLEHTI PAJASANOMAT 1 /2012 KAUHANOJAN - HATTULAN - JOENPERÄN - SIEPPALAN TIEDOTUSLEHTI TALVEN TAIKAA PAJASANOMAT 1 /2012 Joulukuussa näytti talven tulo jäävän muutamaan pakkasasteeseen ja lumihiutaleeseen, olihan joulukuussa jopa

Lisätiedot

KAUHAJOEN KARHU RY 17.02.2015 PL 7 PL 76 61801 KAUHAJOKI

KAUHAJOEN KARHU RY 17.02.2015 PL 7 PL 76 61801 KAUHAJOKI MARATONJAOSTO Jäsentiedote 2/2015 (J.Hautala) MATKAT KARHU-VIESTI 11.4.2015 Miesjoukkue on ilmoitettu juoksuun jaoston toimesta mutta saataisiinko mukaan myös naisjoukkue?. Lisätietoa löytyy osoitteesta

Lisätiedot

SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa PÄIVITETTY AIKATAULU

SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa PÄIVITETTY AIKATAULU 1/6 SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa 17.-18.3.2018 PÄIVITETTY AIKATAULU 2/6 Ohjelmat ja hinnasto LIITTOKOKOUS Majoitus Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel, Tallinna 17.-18.3.2018 Park

Lisätiedot

Tapahtuma Aika Paikka Yhteyshenkilö

Tapahtuma Aika Paikka Yhteyshenkilö Toimintasuunnitelma 2016 Päivitetty 25.3.2016 Keskiviikkomelonnat ovat 1-2 tunnin kestoisia porukalla tehtäviä kevyitä melontalenkkejä. Peruskurssien jälkeiset neljä ovat ohjattuja. Voi myös lähteä koskeen

Lisätiedot

SR ry. Jäsentiedote 2/2011

SR ry. Jäsentiedote 2/2011 Jäsentiedote 2/2011 Tervehdys, Sipoon ressu! Syksy on alkanut, niin myös aktiivinen reserviläistoiminta yhdistyksessämme. Tiedossa onkin paljon erilaista reserviläistoimintaa hyvässä porukassa. Tässä tiedotteessa

Lisätiedot

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista:

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Sulkasato Iisalmi Jäsentiedote 1 /2017 Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Pelivuorot: Sulkasadon pelivuorot pelataan Kirkonsalmen

Lisätiedot

KUOPIO, TAMMIKUU 2013 PÄIVÄ AIKA TAPAHTUMA VAST.HLÖ PUHELIN Keskiviikko Klo

KUOPIO, TAMMIKUU 2013 PÄIVÄ AIKA TAPAHTUMA VAST.HLÖ PUHELIN Keskiviikko Klo KUOPIO, TAMMIKUU 2013 16.1.2013 18-19.15 24.1.2013 18 19.15 klo Teemailta 1 Voimaa ja valoa talven sihteeri 29.1.2013 18 20 pimeyteen, Pirkko Ulmanen 30.1.2013 18 19.15 PIELAVESI, TAMMIKUU 2013 Maanantai

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN LATU JÄSENTIEDOTE 2015

SAARIJÄRVEN LATU JÄSENTIEDOTE 2015 SAARIJÄRVEN LATU JÄSENTIEDOTE 2015 HYVÄÄ LIIKUNTAVUOTTA 2015 Saarijärven Ladun 47. toimintavuosi on alkamassa. Nyt näyttää siltä, että tulossa on jälleen luminen oikea talvi. Vuosi sitten näytti aivan

Lisätiedot

TUNTURIKERHO TSIETSA Pohjois-Savo Tunturilatu ry:n 7. kerho TSIETSALAINEN

TUNTURIKERHO TSIETSA Pohjois-Savo Tunturilatu ry:n 7. kerho TSIETSALAINEN TUNTURIKERHO TSIETSA Pohjois-Savo Tunturilatu ry:n 7. kerho TSIETSALAINEN 1/2015 Puheenjohtajan kertomaa Kiitoksen aika Kaksi vuotta on takanapäin puheenjohtajuutta ja kaksi vuotta edessä uutta pestiä.

Lisätiedot

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY RISTEILYT SINISELLÄ SAIMAALLA KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT Lähtö Kuopiosta (ti, to, la) tai Savonlinnasta (ma, ke, pe) klo 9.00. Risteily Heinäveden reittiä pitkin neljän sulkukanavan ja kahden avokanavan kautta

Lisätiedot

Vantaan Ladun 25. isänpäivän polkuretki Isänpäivän polkuretki sunnuntaina 13.11.2011.

Vantaan Ladun 25. isänpäivän polkuretki Isänpäivän polkuretki sunnuntaina 13.11.2011. 25. isänpäivän polkuretki Isänpäivän polkuretki sunnuntaina 13.11.2011. Polkuretken teemana on SUUNNISTUS, Bisan majalla suunnistuksenohjausta, voit kokeilla suunnistustaitojasi suunnistusrasteilla Bisan

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN LATU JÄSENTIEDOTE

SAARIJÄRVEN LATU JÄSENTIEDOTE SAARIJÄRVEN LATU JÄSENTIEDOTE 2014 Hyvät Saarijärven Ladun jäsenet Saarijärven Ladun 45. toimintavuosi on takana. Toiminta on noudatellut perinteisiä linjoja. Talviuinnin suosio on jatkunut hyvänä. Tosin

Lisätiedot

19. 20.3.2016. Hotelli Petäys, Hämeenlinna. A - K i l t o j e n L i i t t o r y : n v a l t a k u n n a l l i s e t Kevätpäivät ja -kokous

19. 20.3.2016. Hotelli Petäys, Hämeenlinna. A - K i l t o j e n L i i t t o r y : n v a l t a k u n n a l l i s e t Kevätpäivät ja -kokous A - K i l t o j e n L i i t t o r y : n v a l t a k u n n a l l i s e t Kevätpäivät ja -kokous 19. 20.3.2016 A-Kiltojen Liitto ry:n kevätpäiviä vietetään 19. 20.3.2016 Hotelli Petäyksessä Hämeenlinnassa.

Lisätiedot

OULUN STEINERKOULU. kuukausitiedote. maaliskuu Rentouttavaa hiihtolomaa!

OULUN STEINERKOULU. kuukausitiedote. maaliskuu Rentouttavaa hiihtolomaa! OULUN STEINERKOULU kuukausitiedote maaliskuu 2017 Rentouttavaa hiihtolomaa! TAPAHTUMAKALENTERI vk 10 talviloma ti 14.3. laskettelu- ja ulkoilupäivä la 8.4. pääsiäismyyjäiset vk 15 V luokan näytelmän esitykset

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013 JÄSENKIRJE 2/2013 13.9.2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY Syksyn tuuli jo puissa puhaltelee ja on tullut aika ryhtyä hommiin. Syksyn toimintakalenteriin on koottu tuttuun tapaan yritysvierailuja ja

Lisätiedot

Keski suomen Parkinson yhdistys järjestää yhteisen KESÄTAPAHTUMAN 27.8. 29.8.2010 Kannonkosken Piispalassa

Keski suomen Parkinson yhdistys järjestää yhteisen KESÄTAPAHTUMAN 27.8. 29.8.2010 Kannonkosken Piispalassa Keski suomen Parkinson yhdistys järjestää yhteisen KESÄTAPAHTUMAN 27.8. 29.8.2010 Kannonkosken Piispalassa Kauniin Kivijärven rannalla sijaitseva kurssikeskus antaa monipuoliset mahdollisuudet liikkua

Lisätiedot

Herttoniemen seurakunnan. toimintaa ja tapahtumia kouluikäisille! tyttöjen ja poikien. läpyskä

Herttoniemen seurakunnan. toimintaa ja tapahtumia kouluikäisille! tyttöjen ja poikien. läpyskä Herttoniemen seurakunnan toimintaa ja tapahtumia kouluikäisille! tyttöjen ja poikien läpyskä talvi ja kevät 2016 KOULUIKÄISTEN KERHOT Kerhot alkavat loppiaisen jälkeen ja jatkuvat huhtikuun loppuun. Keskiviikkoisin

Lisätiedot

Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2016

Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2016 Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2016 Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2016 Tampereella Tietoa yhdistyksille Hyvä jäsenyhdistys ja tukipiiri, tapaamme toukokuussa

Lisätiedot

kevät 2016 Kuva: Anna Rytkönen Vuoden tunnus: Kaikki, minkä teette, tehkää rakastavin mielin! 1. Kor. 16:14

kevät 2016 Kuva: Anna Rytkönen Vuoden tunnus: Kaikki, minkä teette, tehkää rakastavin mielin! 1. Kor. 16:14 kevät 2016 Kuva: Anna Rytkönen Vuoden tunnus: Kaikki, minkä teette, tehkää rakastavin mielin! 1. Kor. 16:14 Tervehdys Turun NNKY jäsen Taas saimme käyntiin uuden toimintavuoden. Tämä vuosi on juhlavuotemme.

Lisätiedot

KATUKIIT TIEDOTUSLEHTI 1/99

KATUKIIT TIEDOTUSLEHTI 1/99 KATUKIIT TUKIITÄJÄ JÄT TIEDOTUSLEHTI 1/99 www.katukiitajat.fi.fi Hei taas kaikki vanhat ja uudet jäsenet! Taas on yksi luisteluvuosi takana ja pikkujoulut juhlittu. Porukkaa olikin mukavasti paikalla.

Lisätiedot

Tunturikerho Kuokte. Kerhokirje 1 / 2006

Tunturikerho Kuokte. Kerhokirje 1 / 2006 Tunturilatu ry Tunturikerho Kuokte Kerhokirje 1 / 2006 Ruskaa Tenniöjoella KERHOTOIMIKUNTA JA MUUT TOIMIHENKILÖT 2006 Matti Häppölä, puh. joht. 019 724302 (k) Kirveskatu 7, 11130 Riihimäki 050 4903897

Lisätiedot

ISSN 0784-2503 1/2007. 100. Monirunkovenelehti. Otteita vuosien varrelta. proaprojekti etenee

ISSN 0784-2503 1/2007. 100. Monirunkovenelehti. Otteita vuosien varrelta. proaprojekti etenee ISSN 0784-2503 6 1/2007 Kaikkien aikojen 100. Otteita vuosien varrelta proaprojekti etenee Martin Hildebrand PUHEENJOHTAJAN P A L S T A Monirunkovenelehdellä alkaa olla ikää. Käsissänne on lehtemme tasan

Lisätiedot

Jäsentiedote 2/2018. Sääntömääräinen syyskokous TAYS Kokoustila Kauppi/Finn- Medi 2, Biokatu 8, 7. krs Tampere

Jäsentiedote 2/2018. Sääntömääräinen syyskokous TAYS Kokoustila Kauppi/Finn- Medi 2, Biokatu 8, 7. krs Tampere Jäsentiedote 2/2018 Sääntömääräinen syyskokous 27.11.2018 TAYS Kokoustila Kauppi/Finn- Medi 2, Biokatu 8, 7. krs 33520 Tampere Lähde: http://perheklinikka.fi/ota-yhteytta/ 17.10.2018 Sääntömääräisen syyskokouksen

Lisätiedot

Kutsu sääntömääräiseen kevätkokoukseen

Kutsu sääntömääräiseen kevätkokoukseen Kutsu sääntömääräiseen kevätkokoukseen Tervetuloa sääntömääräiseen kevätkokoukseen maanantaina 22.5.2017 klo 18:00 Hiedanrannan vanhalle tehdasalueelle (www.valiaikainenhiedanranta.fi, www.tampere.fi/hiedanranta).

Lisätiedot

Pielisjärven Ignatiusten Sukuseura r.y. Tiedote nro 1/-09 Sukuneuvosto 12.5.2009

Pielisjärven Ignatiusten Sukuseura r.y. Tiedote nro 1/-09 Sukuneuvosto 12.5.2009 Pielisjärven Ignatiusten Sukuseura r.y. Tiedote nro 1/-09 Sukuneuvosto 12.5.2009 Hyvät sukuseuran jäsenet ja muut sukuun kuuluvat! Lähestymme TEITÄ näin ensimmäisellä sukuseuratiedotteella. Tiedotteessa

Lisätiedot

Kappale kauneinta Suomea

Kappale kauneinta Suomea Kappale kauneinta Suomea Kapeat mutkaiset vesistöt, saaristoiset järvenselät ja vanhat kanavat tekevät Heinäveden reitistä ainutlaatuisen elämyksen, joka kaikkien pitäisi ainakin kerran elämässään kokea.

Lisätiedot

Rauman MTY Friski Tuult ry. Jäsenkirje 5/2015

Rauman MTY Friski Tuult ry. Jäsenkirje 5/2015 Rauman MTY Friski Tuult ry Jäsenkirje 5/2015 Rauman MTY Friski Tuult ry Eteläkatu 7 A 4-5 26100 Rauma puh (02) 821 1065 www.friskituult.fi friski@friskituult.fi RAUMAN MTY FRISKI TUULT RY 1 Sisällys Yhdistyksen

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 1/2017. Rauman MTY Friski Tuult ry. Eteläkatu 7 A 4-5, Rauma puh. (02) ,

JÄSENKIRJE 1/2017. Rauman MTY Friski Tuult ry. Eteläkatu 7 A 4-5, Rauma puh. (02) , JÄSENKIRJE 1/2017 Rauman MTY Friski Tuult ry Eteläkatu 7 A 4-5, 26100 Rauma puh. (02) 821 1065, www.friskituult.fi, friski@friskituult.fi Sisällys Sääntömääräinen Kevätkokous... 2 Kirpputori matka Poriin

Lisätiedot

Kevään 2019 info kello KankU Voimistelujaosto

Kevään 2019 info kello KankU Voimistelujaosto Kevään 2019 info 12.4.2019 kello 18.00 KankU Voimistelujaosto NTV-kisat Isokyrössä la 13.4 Akron kisat Tampereella: La 27.4 1 lk(akrostara) Su 28.4. 3 lk Tutor-tapaaminen ti 23.4 Nuoret ohjaajat Aiheena

Lisätiedot

Tervetuloa koko perheen kesäretkelle Seitsemiseen!

Tervetuloa koko perheen kesäretkelle Seitsemiseen! Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä TAPAHTUMIA 22.5.2018 ylojarven@yrittajat.fi www.yrittajat.fi/ylojarvi www.facebook.com/yrittajat Tervetuloa koko perheen kesäretkelle Seitsemiseen!

Lisätiedot

Tervetuloa Hipposuunnistuskouluun! Info vanhemmille 28.4.2010

Tervetuloa Hipposuunnistuskouluun! Info vanhemmille 28.4.2010 Tervetuloa Hipposuunnistuskouluun! Info vanhemmille 28.4.2010 Rastivarsat ry. Suunnistuksen erikoisseura Orimattilasta Suunnistuskoulua 80- luvun alkupuolelta asti Sinettiseura 2008 Vuoden suunnistusseura

Lisätiedot

Turun NNKY. Kevät Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a. Juliana Laurila

Turun NNKY. Kevät Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a. Juliana Laurila Turun NNKY Kevät 2019 Juliana Laurila Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a Puheenjohtajan tervehdys Hei, Kädessäsi on Turun NNKY:n kevätviesti, jonka myötä toivotamme Sinut

Lisätiedot

TUNTURIKERHO TSIETSA Pohjois-Savo Tunturilatu ry:n 7. kerho TSIETSALAINEN

TUNTURIKERHO TSIETSA Pohjois-Savo Tunturilatu ry:n 7. kerho TSIETSALAINEN TUNTURIKERHO TSIETSA Pohjois-Savo Tunturilatu ry:n 7. kerho TSIETSALAINEN 1/2014 HYVÄT TSIETSALAISET Vuosi on jälleen vaihtunut. Syksyn harmaus ja kaamosaika alkaa vaihtua lisääntyvään valonmäärään, joten

Lisätiedot

Piristen sukuseura ry Jäsenkirje 1/2018, Savonlinnassa

Piristen sukuseura ry   Jäsenkirje 1/2018, Savonlinnassa Piristen sukuseura ry www.pirinen.suvut.fi Jäsenkirje 1/2018, Savonlinnassa 23.03.2018 Hyvät Piristen suvun jäsenet. Tässä kirjeessä on puheenjohtajan tervehdys, sukuseuran kesän 2018 ilmoittautumis tiedot,

Lisätiedot

SU 13.12. Suurpujottelu klo 09.00 Joukkueenjohtajien kokous klo 09.30 Rataan tutustuminen klo 10.15 SP 1. kierros

SU 13.12. Suurpujottelu klo 09.00 Joukkueenjohtajien kokous klo 09.30 Rataan tutustuminen klo 10.15 SP 1. kierros Kilpailukutsu PS ALPPI CUP 2015/2016 12.-13.12.2015 PYHÄ 30.-31.1.2016 SALLA LA 12.12. Alueleiri klo 11.00 leiriohjelma alkaa treeniklinikka (myös pujottelusukset mukaan) aikuisille radanmerkkauskoulutus

Lisätiedot

MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT RYHMILLE

MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT RYHMILLE MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT RYHMILLE RYHMÄMATKOJEN MAKSU-, MUUTOS- JA PERUUTUSEHDOT Näitä ryhmämatkojen maksu-, muutos- ja ja peruutusehtoja sovelletaan Tallink Silja Oy:n myymiin laivamatkoihin ja muihin

Lisätiedot

SF-Caravan ry:n karavaanarien GOLF-kerho Jäsenlehti 3 / 2010

SF-Caravan ry:n karavaanarien GOLF-kerho Jäsenlehti 3 / 2010 SF-Caravan ry:n karavaanarien GOLF-kerho Jäsenlehti 3 / 2010 Terveisiä Mikkelistä yläkuvassa kevätgolfin voittaja joukkue Anna-Leena ja Esa Laakkonen. Alakuvassa sunnuntain arvotuilla pareilla pelatun

Lisätiedot

Finland golf Vivian open Pertti Hämälä / Puh

Finland golf Vivian open Pertti Hämälä / Puh Finland golf Vivian open Pertti Hämälä / pera@finlandgolf.fi/pera.hamala@gmail.com Puh. 0500 423 295 VIVIAN OPENIN 10 VUOTIS JUHLAKILPAILU Ryhmäkoko: noin 60 henkilöä Ajankohta: perjantai 7.7. maanantai

Lisätiedot

Kimmeltävien hankien ja huurteisen luonnon kauneutta kaikille! Terveisin,

Kimmeltävien hankien ja huurteisen luonnon kauneutta kaikille! Terveisin, Turun Seudun Epilepsiayhdistys ry TOIMISTO AVOINNA: Vartiokuja 1 20700 TURKU tiistai keskiviikko 9:00 15:00 Puh. (02) 231 9632 torstai 9:00 17:00 e-mail: toimisto@tsey.fi Internetsivut: www.tsey.fi torstaikerhoiltaisin

Lisätiedot

A-Kiltojen Liitto ry:n valtakunnalliset Kevätpäivät ja -kokous. Siikaniemen kurssikeskus, Siikaniementie 210, Kutajärvi, Lahti

A-Kiltojen Liitto ry:n valtakunnalliset Kevätpäivät ja -kokous. Siikaniemen kurssikeskus, Siikaniementie 210, Kutajärvi, Lahti A-Kiltojen Liitto ry:n valtakunnalliset Kevätpäivät ja -kokous 6. 7.4.2019 Siikaniemen kurssikeskus, Siikaniementie 210, Kutajärvi, Lahti A-Kiltojen Liitto ry:n kevätpäiviä vietetään 6. 7.4.2019 Siikaniemen

Lisätiedot

KUTSU AVAJAISIIN 22.9.

KUTSU AVAJAISIIN 22.9. 1 KUTSU AVAJAISIIN 22.9. POHJOIS-IIN KOULUN UUDEN KOULURAKENNUKSEN AKOLAN JA VIRKKULAN UUDEN KEVYENLIIKENTEEN VÄYLÄN LIIKUNNALLISEEN AVAJAISTAPAHTUMAAN lauantaina 22.9.2018 klo 10.00-13.00 POHJOIS-IIN

Lisätiedot

TUNTURIKERHO KAVTSIN SÄÄNNÖT

TUNTURIKERHO KAVTSIN SÄÄNNÖT TUNTURIKERHO KAVTSIN SÄÄNNÖT I KERHON NIMI JA KOTIPAIKKA 1 Kerhon nimi on TUNTURIKERHO KAVTSI. Sen kotipaikka on Helsingin kaupunki. Kerho toimii Tunturilatu ry:n alaisena paikallisena tunturilatulaisten

Lisätiedot

Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE kesäkuu 2015

Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE kesäkuu 2015 Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE kesäkuu 2015 /Nuorisojaosto Ajankohtaista: Oletko kiinnostunut lähtemään yhden yön retkelle syyskuun viikonloppuna? Mukaan sunnuntain 28.6. Gullö Rundiin Tammisaareen?

Lisätiedot

TUNTURIKERHO TSIETSA Pohjois-Savo Tunturilatu ry:n 7. kerho TSIETSALAINEN

TUNTURIKERHO TSIETSA Pohjois-Savo Tunturilatu ry:n 7. kerho TSIETSALAINEN TUNTURIKERHO TSIETSA Pohjois-Savo Tunturilatu ry:n 7. kerho TSIETSALAINEN 1/2013 PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS Hyvää jo alkanutta vuotta 2013 Tsietsalaiset. Lämpimät kiitokseni luottamuksestanne, kun valitsitte

Lisätiedot

Jäsenillat. Seniorikerho

Jäsenillat. Seniorikerho JÄSENTIEDOTE 3/14 5.5.2014 Toimistomme osoite Matarankatu 4, 3 krs huone 339 (Tourulassa JKL) Toimisto on lomalla kesä-heinäkuun ajan. Toimisto avoinna 4.8 alkaen maanantaisin klo 11.00 13.00, puh. 045-318

Lisätiedot

Jäsentiedote 1/2015. Kuva Pertti Tiuttu.

Jäsentiedote 1/2015. Kuva Pertti Tiuttu. Jäsentiedote 1/2015 Kuva Pertti Tiuttu. HUITTISTEN LATU JA POLKU RY. perustettu 1976 Pankkiyhteydet: FI69 11193000052670 (Nordea) FI80 50590040008590 (OP) FI95 44561040010091 (SP) Toimihenkilöt vuonna

Lisätiedot

Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta

Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta Hei kotiväki! Kesä on tulossa ja sen mukana Järvenpään seurakunnan kesäleirit. Tervetuloa mukaan! Leireillä oppii paljon uusia asioita ja tapaa uusia ja vanhoja kavereita

Lisätiedot

Autoliiton Matkailututkimus 2013 selvitykset taulukoina

Autoliiton Matkailututkimus 2013 selvitykset taulukoina Autoliiton Matkailututkimus 2013 selvitykset taulukoina Millä ajoneuvolla matkustitte % Henkilöauto, pakettiauto, maasturi 62 Matkailuauto 18 Moottoripyörä 10 Fly & Drive 5 Auton ja matkailuvaunun yhdistelmä

Lisätiedot

ja sekä Artjärven kappeliseurakunta Kirkkotie 23 16200 Artjärvi Pappi: Mira Vorne 0401259503 mira.vorne@evl.fi

ja sekä Artjärven kappeliseurakunta Kirkkotie 23 16200 Artjärvi Pappi: Mira Vorne 0401259503 mira.vorne@evl.fi YHTEYSTIETOJA: Orimattilan seurakunnan nuorisotoimisto Pappilantie 1, 2KRS 16300 Orimattila Pappi: Tuomas Niskanen 050 5546531 kouluikäisten parissa toimivat nuorisotyönohaajat: Marja Salo 050 33 99 128

Lisätiedot

Alle 12v 102.-/henkilö Alle 12v lisäpenkillä 67,-/henkilö. Alle 12v lisäpenkillä 67,-/henkilö

Alle 12v 102.-/henkilö Alle 12v lisäpenkillä 67,-/henkilö. Alle 12v lisäpenkillä 67,-/henkilö SaPo melontaretki 2010. Järjestetään yhteiskuljetuksella Lieksan Nurmijärvelle kesäkuun alussa. Tarjolla on neljä erilaista retkivaihtoehtoa, jotka on esitelty tarkemmin myöhemmin tässä esitteessä. Retket

Lisätiedot

YHDYSHENKILÖPOSTI 2/2010

YHDYSHENKILÖPOSTI 2/2010 YHDYSHENKILÖPOSTI 2/2010 Tässä numerossa: - Kokouskutsu vuosikokoukseen - Vuosikokouksen ohjelma - Lomaosakeviikkojen arvonta - Hallituksen kevään päätöksiä - KST:n nettisivut - KTK:n nettisivut 19.8.2010

Lisätiedot

Talven törröttäjät, kuva Antti Kaskinen. Jäsentiedote 1/2014

Talven törröttäjät, kuva Antti Kaskinen. Jäsentiedote 1/2014 Talven törröttäjät, kuva Antti Kaskinen. Jäsentiedote 1/2014 HUITTISTEN LATU JA POLKU RY. perustettu 1976 Pankkiyhteydet: FI69 11193000052670 (Nordea) FI80 50590040008590 (OP) FI95 44561040010091 (SP)

Lisätiedot

Kaudella 2014-2015 3-4 laji/liikunnallista treeniä + pelit Harjoituspelit: 1-2 harjoituspeliä per kk kauden aikana per joukkue

Kaudella 2014-2015 3-4 laji/liikunnallista treeniä + pelit Harjoituspelit: 1-2 harjoituspeliä per kk kauden aikana per joukkue VANHEMPAINPALAVERI 5.3.2014 KAUSISUUNNITELMA 2014-2015 JOUKKUEET Koko joukkueen tavoitekoko n. 2+28 (tällä hetkellä 1+22) Dux Titans D2 o Kilpailullisempi ja tavoitteellisempi harjoittelu/pelaaminen o

Lisätiedot

Lauantaina 23.5. 2015 kesän avaa KesäMäSä

Lauantaina 23.5. 2015 kesän avaa KesäMäSä JÄSENKIRJE 2/2015 1 Aurinkoista kevättä kaikille! Yhdistyksemme vuoden 2015 toinen jäsenkirje, ole hyvä. Kirjeessä vuoden toisen neljänneksen tapahtumat aikatauluineen sekä kerhojemme yhteystiedot. Lauantaina

Lisätiedot

KOKKOLAN LATU VUOKRAA. Sisällysluettelo AHKIOT... 2 LUMIKENGÄT... 3 RETKILUISTIMET... 4 ERÄSUKSET... 5

KOKKOLAN LATU VUOKRAA. Sisällysluettelo AHKIOT... 2 LUMIKENGÄT... 3 RETKILUISTIMET... 4 ERÄSUKSET... 5 Sisällysluettelo AHKIOT... 2 LUMIKENGÄT... 3 RETKILUISTIMET... 4 ERÄSUKSET... 5 AHKIOT Lastenvetoahkio (1 kpl) 40 /vko (80 /vko) 8 /vrk (16 /vrk). 1135 Lastenvetoahkiota voivat vuokrata kaikki, Kokkolan

Lisätiedot

A - Kiltojen Liitto ry:n valtakunnalliset Kevätpäivät ja -kokous

A - Kiltojen Liitto ry:n valtakunnalliset Kevätpäivät ja -kokous A - Kiltojen Liitto ry:n valtakunnalliset Kevätpäivät ja -kokous 1. 2.4.2017 Silokallion kurssikeskus, Silokalliontie 160, Kullaa A-Kiltojen Liitto ry:n kevätpäiviä vietetään 1. 2.4.2017 Silokallion kurssikeskuksessa

Lisätiedot

Heippa. Jari Vanhakylä

Heippa. Jari Vanhakylä 1 2 Heippa Kevät on tullut taas siihen pisteeseen, että on aika aloitella kalastuskausi. Kohta jäät sulavat ja mm. siikaonginta kevätauringossa kutsuu. Kun kahden kilon siika on saatu vuorossa on yli kolmen

Lisätiedot

Kemin Latu on Suomen Ladun alaisuudessa toimiva jäsenyhdistys.

Kemin Latu on Suomen Ladun alaisuudessa toimiva jäsenyhdistys. 20.2.2017 KEMIN LATU ry. Jäsentiedote 2017 62 toimintavuosi Ulkoile hyvässä seurassa Kemin Latu on Suomen Ladun alaisuudessa toimiva jäsenyhdistys. Suomen Ladun jäsenenä pääset mukaan tapahtumiin, kursseille

Lisätiedot

Hämeenlinnan Reumayhdistys ry

Hämeenlinnan Reumayhdistys ry Hämeenlinnan Reumayhdistys ry Jäsentiedote 1/2017 1 HALLITUS V. 2017 Puheenjohtaja Tuiri Iso-Hollo tuiri.iso-hollo@elisanet.fi p. 050-3016043 Varapuheenjohtaja Rainer Paakkonen rainer.paakkonen@pp.inet.fi

Lisätiedot

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Hyvää kesää toivottaa; Vapaaaikatoimi Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Ohjattua leikkikenttätoimintaa 6.-30.06.2016 Kielosaari klo 13-16, Vanhatie 73 Saaren koulu klo 10-13, Koulutie 9

Lisätiedot

Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2017

Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2017 Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2017 Tietoa yhdistyksille Tämän puheenjohtajille ja sihteereille lähtevän Tieto yhdistyksille -kirjeen liitteenä ohessa: Liittokokouskutsu,

Lisätiedot

Aloitamme illan luennolla Kodin ja asuinalueen turvallisuus, jonka tulee pitämään Espoon poliisilaitokselta Elina Hännikäinen.

Aloitamme illan luennolla Kodin ja asuinalueen turvallisuus, jonka tulee pitämään Espoon poliisilaitokselta Elina Hännikäinen. TIEDOTE 1/2008 KEVÄTKOKOUSKUTSU Laaksolahden huvilayhdistys ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään maanantaina 31.3.2008 klo 18.30 Laaksolahden monitoimitalossa (Lähdepurontie 2). Kokouksessa käsitellään

Lisätiedot

Jäsentiedote 4/2018. Puijon Latu ry SÄILYTÄ! Tapahtumakalenteri Ulkoilukahvio palvelee. Vuokraa majaa, saunaa, laavua, välineitä

Jäsentiedote 4/2018. Puijon Latu ry SÄILYTÄ! Tapahtumakalenteri Ulkoilukahvio palvelee. Vuokraa majaa, saunaa, laavua, välineitä Puijon Latu ry Tapahtumakalenteri 2019 SÄILYTÄ! Ulkoilukahvio palvelee Vuokraa majaa, saunaa, laavua, välineitä Puijon Latu ry Puijon Latu on Suomen Latu ry:n Kuopiossa toimiva jäsenyhdistys. Postiosoite:

Lisätiedot

GOLF. Harrastuksena. Tietoa vanhemmille. Kansallinen JUNIORIGOLFOHJELMA

GOLF. Harrastuksena. Tietoa vanhemmille. Kansallinen JUNIORIGOLFOHJELMA GOLF Harrastuksena Tietoa vanhemmille Kansallinen JUNIORIGOLFOHJELMA 2 SisälTÖ Golf on edullinen harrastus Golfia voi mennä kokeilemaan Miksi golf on hyvä harrastus? Golf Hieno harrastus koko perheelle

Lisätiedot

Jäsentiedote 2/2017. Sääntömääräinen syyskokous Tesoman Jäähalli Tuomarinkatu 7, Tampere

Jäsentiedote 2/2017. Sääntömääräinen syyskokous Tesoman Jäähalli Tuomarinkatu 7, Tampere Jäsentiedote 2/2017 Sääntömääräinen syyskokous 29.11.2017 Tesoman Jäähalli Tuomarinkatu 7, 33310 Tampere Lähde: http://www.tampere.fi/tilakeskus/rakennuttaminen/kaynnissaolevatrakennushankkeet/tesomanjaahalli.html

Lisätiedot

Kuva Pertti Tiuttu. Jäsentiedote 2017

Kuva Pertti Tiuttu. Jäsentiedote 2017 Kuva Pertti Tiuttu. Jäsentiedote 2017 Huittisten Latu ja Polku ry. perustettu 1976 Pankkiyhteydet FI69 11193000052670 (Nordea) FI80 50590040008590 (OP) FI95 44561040010091 (SP) Toimihenkilöt vuonna 2017

Lisätiedot

TUNTURIKERHO TSIETSA Pohjois-Savo Tunturilatu ry:n 7. kerho TSIETSALAINEN

TUNTURIKERHO TSIETSA Pohjois-Savo Tunturilatu ry:n 7. kerho TSIETSALAINEN TUNTURIKERHO TSIETSA Pohjois-Savo Tunturilatu ry:n 7. kerho TSIETSALAINEN 2/2012 PUHEENJOHTAJALTA Keväiset terveiset vielä täältä hankien keskeltä, tosin hiihdot tältä keväältä täällä Pohjois-Savossa näyttä

Lisätiedot

Latumajan Lumikenkäily tutuksi -kurssi 22.2.2012. HEINOLAN LATU ry:n tiedotuslehti n:o 1/2012 Internet: www.phnet.fi/public/heinolanlatu

Latumajan Lumikenkäily tutuksi -kurssi 22.2.2012. HEINOLAN LATU ry:n tiedotuslehti n:o 1/2012 Internet: www.phnet.fi/public/heinolanlatu HEI NOLAN HEINOLAN LATU ry:n tiedotuslehti n:o 1/2012 Internet: www.phnet.fi/public/heinolanlatu Napakelkka on Laskiaisriehan suosikkivempain ollut jo vuosia. Päät ovat varmaan pyörällä aisan molemmissa

Lisätiedot

******************************************************************************** Huom! Uusi vertaisryhmä käynnistyy.

******************************************************************************** Huom! Uusi vertaisryhmä käynnistyy. ELOKUU TAPAHTUMAT: To 6.8. Klo 11.00-14.30.Virkistyspäivä Pyhännän Ahvenjärvellä. Mukana Anne Happo, Muistiluotsista. Lähtö Haapaveden toimiston pihalta klo 9.00. Mahdollisuus on nousta matkan varrelta

Lisätiedot

Jäsenmaksut: Henkilöjäsen 13,50 Perhejäsen Nuorisojäsen, alle 19 v. 7,00 Rinnakkaisjäsen, jäsen toisessa yhdistyksessä 7,00

Jäsenmaksut: Henkilöjäsen 13,50 Perhejäsen Nuorisojäsen, alle 19 v. 7,00 Rinnakkaisjäsen, jäsen toisessa yhdistyksessä 7,00 JÄSENTIEDOTE 2011 HUOVINRETKI RY Suomen Ladun jäsenyhdistys Perustettu 1963 www.huovinretki.fi Jäsenmaksut: Henkilöjäsen 13,50 Perhejäsen 19.00 Nuorisojäsen, alle 19 v. 7,00 Rinnakkaisjäsen, jäsen toisessa

Lisätiedot

www.loimaanseudundiabetes.net loimaanseudundiabetes@gmail.com Yhdistyksen puh.nro 0400-169046 Löydät meidät myös facebookista! Jäsentiedote syksy 2017 Tule mukaan yhdistyksen toimintaan! Jäseneksi voit

Lisätiedot

Kesäleirit 2014 Järvenpään seurakunta

Kesäleirit 2014 Järvenpään seurakunta Kesäleirit 2014 Järvenpään seurakunta Sisällys LASTEN PÄIVÄLEIRIT I & II Leiriniemessä 07 09 syntyneet tytöt ja pojat LASTEN PÄIVÄLEIRI III Leiriniemessä 05 07 syntyneet tytöt ja pojat LASTEN YÖLEIRIT

Lisätiedot

JÄSENKIRJE. Meijerialan Ammattilaiset MVL Häme ry:n jäsen. Vuosi 2018 on alkanut rapsakan talvisena ja meidän onkin aika vilkaista vuoden tapahtumia.

JÄSENKIRJE. Meijerialan Ammattilaiset MVL Häme ry:n jäsen. Vuosi 2018 on alkanut rapsakan talvisena ja meidän onkin aika vilkaista vuoden tapahtumia. Meijerialan Ammattilaiset MVL Häme ry:n jäsen Vuosi 2018 on alkanut rapsakan talvisena ja meidän onkin aika vilkaista vuoden tapahtumia. Johtokunta kokoontuu säännöllisesti puheenjohtaja Teemu Tuomisen

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN LADUN JÄSENTIEDOTE

SAARIJÄRVEN LADUN JÄSENTIEDOTE SAARIJÄRVEN LADUN JÄSENTIEDOTE 2012 TERVEHDYS PALAVASALMEN AVANTOSAUNALTA Vuoden viimeisenä tiistaina on ihan kauhea keli : tuulee niin, ettei meinaa pystyssä pysyä. On loskaista ja pimeää. Ajattelen,

Lisätiedot

Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2018

Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2018 Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2018 Tietoa yhdistyksille Tämän puheenjohtajille ja sihteereille lähtevän Tietoa yhdistyksille -kirjeen liitteenä ohessa ovat liittokokouskutsu

Lisätiedot

NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUT Maija Puolakanaho etunimi.sukunimi@naantali.fi

NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUT Maija Puolakanaho etunimi.sukunimi@naantali.fi Tammikuu 2016 NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUT Maija Puolakanaho etunimi.sukunimi@naantali.fi puh 0400 638 398 SAARISTOMARSSI Jo perinteeksi muodostunut saaristomarssi järjestetään lauantaista sunnuntaihin

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2015

TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Häjyt r.y., johtokunnan kokous, Kurikka, Paulapieksujen maja 4.10.2014, 1. Häjyt r.y., syyskokous, Kauhava (Härmä), Hunurijärvi 22.11.2014 Hölkkä- ja kuntoliikuntaseura Häjyt ry TOIMINTASUUNNITELMA 2015

Lisätiedot

SAARIJÄR Ä VEN LA L DUN U JÄSENTIEDOT O E E 20 2 09 0

SAARIJÄR Ä VEN LA L DUN U JÄSENTIEDOT O E E 20 2 09 0 SAARIJÄRVEN LADUN JÄSENTIEDOTE 2009 LIIKKUKAA LÄHELLÄ! Saarijärven Ladun 41. toimintavuosi on alkamassa. Niin meidän kuin Suomen Ladun teema on edelleen Läheltä liikkumaan. Kirjoittaessani tätä, minulla

Lisätiedot

Aloitamme yhdistyksemme toimintoja kerhojen, liikuntaryhmien, laskiaisretken ja vuosikokouksen merkeissä.

Aloitamme yhdistyksemme toimintoja kerhojen, liikuntaryhmien, laskiaisretken ja vuosikokouksen merkeissä. Pohjois-Savon AVH-yhdistys JÄSENKIRJE Tulliportinkatu 52 (II kerros) 1/2016 70110 KUOPIO 15.1.2016 HYVÄT JÄSENET Aloitamme yhdistyksemme toimintoja kerhojen, liikuntaryhmien, laskiaisretken ja vuosikokouksen

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 1/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso

JÄSENTIEDOTE 1/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso JÄSENTIEDOTE 1/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS Hyvät Rauhanturvaajat, Taas on vuosi vaihtunut. Yhdistys piti syyskokouksensa ilman suurempia

Lisätiedot

Teemaillat / Jäsenillat

Teemaillat / Jäsenillat JÄSENKIRJE 2/2016 JÄSENTIEDOTE 2/ 25.4.2016 Keväinen tervehdys! Yhteiset hetket luovat muistoja, jotka säilyvät mielessä kauan. Teemaillat / Jäsenillat Yhteinen Aivosuunnistus Unelmien liikuntapäivänä

Lisätiedot

Salpausselän koirankasvattajat ry

Salpausselän koirankasvattajat ry Salpausselän koirankasvattajat ry Tiedote 1/2014 HALLITUS JA TOIMIHENKILÖT 2014 Puheenjohtaja Arja Immonen p. 050 375 1308 Huvilatie 91, 16310 Virenoja sähköposti: kennelheikunkeikun@gmail.com Varapuheenjohtaja:

Lisätiedot

Vuoden 2013 Tammikuu - Heinäkuu ampumavuorot ja tapahtumat

Vuoden 2013 Tammikuu - Heinäkuu ampumavuorot ja tapahtumat Vuoden 2013 Tammikuu - Heinäkuu ampumavuorot ja tapahtumat Vuoro / 4 pvm klo rata tapahtuma ilmoittaudu Numero TAMMIKUU Vuoroja pistooli r2 12.1.2013 klo.9-12 pist2 viikkovuoro Ke 9.1 0400 13 12004 1 pistooli

Lisätiedot