ŠkodaOctavia LISÄYS KÄYTTÖOHJEKIRJAAN

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ŠkodaOctavia LISÄYS KÄYTTÖOHJEKIRJAAN"

Transkriptio

1 SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia LISÄYS KÄYTTÖOHJEKIRJAAN Teknisiä muutoksia 11/2009

2 Johdanto 1 Johdanto Tämä lisäys täydentää n omistajan käsikirjaa, versio (jatkossa: Käsikirja). Lisäyksen tiedot kumoavat käsikirjan vastaavat tiedot. Erikoisvarusteet on merkitty tähdellä *. Hyvää matkaa! Škoda Auto a.s. Monitoiminäyttö (ajotietokone)* Monitoiminäytössä on (varustuksen mukaan) seuraavat tiedot: öljyn lämpötila Ohje Kun öljyn lämpötila on alle 50 C tai öljyn lämpötilan mittauksessa on virhe, näytetään lämpötilan sijasta kolme viivaa. Asetukset Elektroninen ajonvakautusjärjestelmä (ESP)* Kuva 1 ESP-näppäin Merkkivalo vilkkuu nopeasti, kun ESP vaikuttaa auton toimintaan. ESP-järjestelmää ei voi kytkeä pois toiminnasta. Näppäintä kuva 1 painamalla kytkeytyy vain ASR-järjestelmä pois toiminnasta. Silloin merkkivalo vilkkuu hitaasti. Jos ESP-järjestelmässä on vika, merkkivalo palaa jatkuvasti. Jos merkkivalo palaa heti moottorin käynnistymisen jälkeen, ESP-järjestelmä voi olla kytketty pois toiminnasta teknisistä syistä. Tässä tapauksessa voit kytkeä ESPjärjestelmän uudelleen toimintaan katkaisemalla ja kytkemällä virran uudelleen. Kun merkkivalo sammuu, ASR-järjestelmä on taas täysin toimintakuntoinen. Voit valita seuraavat toiminnat (auton varustuksen mukaan): Language (kieli) Turvavyön muistutus Merkkivalo osoittaa vain, että kuljettajan turvavyö on kiinnittämättä.

3 2 Radiokauko-ohjaimen pariston uusiminen Radiokauko-ohjaimen pariston uusiminen Päiväajovalot* Joissakin maissa kansalliset määräykset vaativat, että päiväajovalojen ollessa kytkettyinä myös seisontavalot palavat. Automaattinen takalasinpyyhin* (Combi) Kuva 2 Avaa avaimen kansi. Kuva 4 Lasinpyyhkimien katkaisin Kuva 3 Keskuslukituksen radiokaukoohjain ja avain Jokaisessa radiokauko-ohjainavaimessa on kannen AB alla paristo kuva 2. Paristo on tyhjentynyt, jos jotakin avaimen näppäintä painettaessa punainen merkkivalo A ei pala kuva 3. Vaihda paristo seuraavasti: Taita avain esiin. Paina kantta varovasti nuolten A1 kohdalta kuva 2. Poista tyhjentynyt paristo avaimesta painamalla paristoa alaspäin nuolen A2 osoittamasta paikasta kuva 2. Laita uusi paristo avaimeen. Varmista, että pariston merkintä + osoittaa ylöspäin. Oikea napaisuus on kuvattu kotelon kannessa. Asenna kansi avaimeen. Paina sitä niin, että se lukkiutuu kuuluvasti. Jos lasinpyyhkimien katkaisin on asennossa A2 kuva 4 tai A3, takalasinpyyhin pyyhkäisee yli 5 km/h nopeudella ajettaessa yhden kerraan 30 s tai 10 s välein. Jos sadetunnistin* on aktiivisena (vipu asennossa A1 ), on toimiknto aktiivisena vain, jos tuulilasin pyyhkimet ovat jatkuvassa käytössä (ei taukoja pyyhkäisyjen välillä). Aktivointi / aktivoinnin poisto Takalasinpyyhkimen automaattitoiminto aktivoidaan / aktivointi poistetaan monitoiminäytön* valikossa: Setup (Asetukset) Lights & Vision (valot & näkyvyys) Rear wiper (takalasin pyyhin) Ohje Takalasinpyyhkimen automaattitoiminto on vain niissä Combi-malleissa, joissa varusteena on monitoiminäyttö*. Tehdasasetuksena toiminto on aktivoituna.

4 Suksipussi* 3 Suksipussi* Irroitettava suksipussi on tarkoitettu vain suksien kuljettamiseen. Käännä selkänojaa hieman eteen. Vie varmistushihna AB selkänojan aukosta selkänojan yläosan ympäri. Käännä selkänoja jälleen taakse, niin että se lukittuu varmistu lukittumisesta vetämällä selkänojaa eteenpäin. Työnnä varmistushihna AB lukkoon AC niin, että se lukkiutuu kuuluvasti. Jos autossa on verkkoväliseinä, vie varmistushihna AB kotelon ympäri, kun verkkoväliseinä on kiinni kelattuna. Verkkoväliseinän kiinnityksen jälkeen sitä ei voi enää kelata auki. Kuva 5 Suksipussin varmistus Suksipussi on tarkoitettu neljälle suksiparille. Suksien paino saa olla yhteensä korkeintaan 17 kg. Kiinnittäminen Kiristä hihna A suksien ympärille siteiden edestä kuva 5. HUOMIO! Suksipussi on varmistettava hihnalla AB, kun sukset on pakattu suksipussiin. Hihnan A on oltava tiukasti suksien ympärillä. Huomaa, että hihna A tulee siteiden eteen (katso myös suksipussiin painettua kuvaa). Radion ja navigaattorin käyttö monitoimiohjauspyörästä Näppäin Toiminto Radio, liikennetiedote CD-soitin CD-vaihdin / mp3 Navigaattori A1 lyhyt painallus Ääni päälle / pois / Puheohjauksen aktivointi ja aktivoinnin poisto a) a) Koskee Columbus-navigaattoria.

5 4 Taloudellinen ja ympäristöä säästävä ajaminen Taloudellinen ja ympäristöä säästävä ajaminen Vedessä ajaminen Kuva 6 Vaihtamissuositus Vaihtamissuositus* Joidenkin mallien mittaristossa näytetään kytkettynä oleva vaihde A kuva 6. Näyttöön tulee vaihtamissuositus, jolla polttoaineen kulutus voidaan saada mahdollisimman pieneksi. Jos ohjausyksikkö on laskenut, että kannattaisi vaihtaa, näyttöön tulee nuoli AB. Nuoli osoittaa ylös- tai alaspäin. Näin suositellaan vaihtamaan joko suuremmalle tai pienemmälle vaihteelle. Samalla näytetään kytkettynä olevan vaihteen A sijasta suositeltu vaihde. Ympäristöystävällisyys Vanhojen autojen takaisinotto Škoda Auto huolehtii ympäristön suojelusta ja luonnonvarojen säästäväisestä käytöstä. 95% Škoda-autojen raaka-aineesta on kierrätettävää materiaalia 1). Useissa maissa on järjestelmiä, jotka ottavat vastaan vanhoja autoja. Auton luovutuksesta saat todistuksen, joka osoittaa, että auto menee kierrätykseen. Ohje Tarkemmat tiedot vanhan auton takaisinotosta ja kierrätyksestä saat Škodahuoltopisteestä. Kuva 7 Vesistöjen ylittäminen Huomaa seuraavat asiat, jotta vältät auton vikaantumisen, kun ajat vedessä (esim. kadulle tulvinut vesi): Selvitä veden syvyys ennen veteen ajoa. Vesi saa ulottua korkeintaan helman alareunan pykälään saakka kuva 7. Aja korkeintaan kävelyvauhtia. Suuremmalla nopeudella ajaminen saattaa muodostaa auton eteen aallon, josta saattaa päästä vettä moottorin ilmanottojärjestelmään tai muihin auton laitteisiin. Älä pysähdy veteen. Älä peruuta. Älä sammuta moottoria. HUOMIO! Vedessä, liejussa, lumisohjossa yms. ajaminen saattaa pienentää jarrujen vaikutusta ja pidentää jarrutusmatkaa - onnettomuusvaara! Vältä heti vedessä ajamisen jälkeen yhtäkkistä ja voimakasta jarrutusta. Vedessä ajon jälkeen jarrut on puhdistettava ja kuivattava mahdollisimman pian jarruttamalla kevyesti useita kertoja. Käytä jarruttamista jarrujen kuivaamiseksi ja jarrulevyjen puhdistamiseksi vain silloin, kun muu liikenne sen sallii. Muuta liikennettä ei saa vaarantaa. 1) Maakohtaisten määräysten mukaan.

6 Työkalut 5 Varoitus! Vedessä ajettaessa saattaa esim. moottori, vaihteisto, katalysaattori, alusta tai sähkölaitteet vikaantua. Vastaan ajava auto saattaa muodostaa aallon, jonka korkeus ylittää autollesi sallitun vedenkorkeuden. Vedessä saattaa olla näkymättömissä kuoppa, mutaa tai kiviä, mikä puolestaan vaikeuttaa tai estää vedessä ajamisen kokonaan. Suolaisessa vedessä ei saa ajaa. Suola saattaa aiheuttaa korroosiota. Pese puhtaalla vedellä heti sellaiset auton osat, jotka ovat joutuneet suolaisen veden kanssa kosketukseen. Ohje Vedessä ajamisen jälkeen suositamme tarkistuttamaan auton huollossa. Työkalut Auton työkalusarja ja tunkki* ovat varapyörässä* olevassa kotelossa tai varapyörälle tarkoitetussa tilassa. Pyöränvaihto Viimeistely Vaihda vahingoittunut rengas tai selvitä huollossa, miten renkaan voi korjata. Varoituskolmio* Varoituskolmion voi kiinnittää kumihihnoilla takaseinän verhoiluun. Nestekaasuautot Monitoiminäyttö (ajotietokone)* Seuraavat monitoiminäytön ilmoittamat tiedot koskevat vain tilanteita, joissa auto käyttää bensiiniä. Hetkellinen kulutus, Keskikulutus, Ajokilometrit ennen seuraavaa tankkausta. Nestekaasun tankkaaminen Nestekaasun täyttöpaine saattaa vaihdella eri maissa johtuen erilaisista nestekaasun täyttöjärjestelmistä. Jos täyttöpaine on liian matala, saattaa käydä niin, että säiliön täyttyessä täyttöventtiili ei sulkeudu automaattisesti. Täyttöventtiilin jäämisen auki tunnistaa säiliön alueelta selvästi kuuluvasta kolinasta. Lopeta tankkaus tässä tapauksessa manuaalisesti. Tämä ilmiö ei ole auton nestekaasujärjestelmän häiriö. Polttoainemittari Hitausvoimien vaikutuksesta saattaa nestekaasun täyttötaso säiliössä muuttua ajon aikana. Tämä saattaa vaikuttaa lyhytaikaisesti nestekaasutason ilmaisimen näyttöön. Huollot Nämä tiedot korvaavat ne huollot, jotka on selostettu lisäyksessä: Autot, joissa nestekaasumoottori km välein Nestekaasun (LPG) täyttöistukka ja kansi: Tarkistus ja tarvittaessa puhdistaminen O-renkaan tarkistus. Kaasuletkut: Silmämääräinen tarkistus vahingoittumisen varalta. Nestekaasu- (LPG-) järjestelmän polttoainesuodatin: vaihto.

7 6 Nestekaasuautot km välein Höyrystimen öljy- ja muut epäpuhtaudet: tarkastaminen km välein Höyrystimen paperisuodatin: vaihto. 10 vuoden välein Nestekaasusäiliön vaihto.

8 Tekniset tiedot 7 Tekniset tiedot 1,4 l/59 kw - EU4 Tilavuudet (l) Tuulilasin pesimen säiliö / mukana ajovalojen pesin / mukana lisälämmitin 3/5,5/4,5 Massat (kg) Sallittu kokonaismassa 1860/1840 a) Omamassa ajokunnossa a) Autot ryhmä N ,4 l/90 kw TSI - EU5 Tilavuudet (l) Tuulilasin pesimen säiliö / mukana ajovalojen pesin / mukana lisälämmitin 3/5,5/4,5 Massat (kg) Sallittu kokonaismassa 1915/1895 a) 1935/1915 a) Omamassa ajokunnossa a) Autot ryhmä N1.

9 8 Tekniset tiedot 1,6l/75kW - EU4, EU2 Tilavuudet (l) Tuulilasin pesimen säiliö / mukana ajovalojen pesin / mukana lisälämmitin 3/5,5/4,5 Massat (kg) Sallittu kokonaismassa 1885/1865 a) AG6 AG6 1920/1900 a) Omamassa ajokunnossa a) Autot ryhmä N1.

10 Tekniset tiedot 9 1,8 l/118 kw TSI - EU5, EU2 DDK (1,8 l/112 kw TSI - EU5) Polttoaineen kulutus ( l/100 km) ja CO 2 -päästö (g/km) Tilavuudet (l) Massat (kg) Kaupunkiajo 9,5 9,5 Maantieajo 5,5 5,5 Yhdistetty 6,9 6,9 CO 2 -päästöt - yhdistetty Tuulilasin pesimen säiliö / mukana ajovalojen pesin / mukana lisälämmitin 3/5,5/4,5 Sallittu kokonaismassa 1955/1935 a) 4x4 SCOUT 1975/1955 a) /2120 a) Omamassa ajokunnossa a) Autot ryhmä N1.

11 10 Tekniset tiedot 2,0 l/147 kw TSI - EU5 Tilavuudet (l) Tuulilasin pesimen säiliö / mukana ajovalojen pesin / mukana lisälämmitin 3/5,5/4,5 Massat (kg) RS Sallittu kokonaismassa 1920/1985 a) RS DQ6 RS RS DQ6 1940/2005 a) 1935/2000 a) 1955/2020 a) Omamassa ajokunnossa a) Autot ryhmä N1.

12 Tekniset tiedot 11 1,6 l/77 kw TDI CR - EU5 Moottori Teho kw 1/min 77/4400 Suurin vääntömomentti Nm 1/min 250/ Sylinteriluku / iskutilavuus (cm 3 ) 4/1598 Polttoaine Moottoriöljyluokat Suorituskyky Polttoaineen kulutus ( l/100 km) ja CO 2 -päästö (g/km) GreenLine GreenLine Huippunopeus km/h Kiihtyvyys km/h s 11,8 11,8 12,0 11,9 11,9 12,1 GreenLine GreenLine Kaupunkiajo 5,7 5,5 5,6 5,7 5,5 5,6 Maantieajo 3,9 3,7 4,2 3,9 3,7 4,2 Yhdistetty 4,5 4,4 4,7 4,5 4,4 4,7 CO 2 -päästöt - yhdistetty Diesel

13 12 Tekniset tiedot Tilavuudet (l) Polttoainesäiliön tilavuus / josta varasäiliö 55/9 Tuulilasin pesimen säiliö / mukana ajovalojen pesin / mukana lisälämmitin 3/5,5/4,5 Moottoriöljy a) 4,3 Jäähdytysjärjestelmän tilavuus b) 8,4 a) Öljyn täyttömäärä öljynsuodattimen vaihto mukaanlukien. Tarkasta öljytaso täytön yhteydessä, älä laita liikaa öljyä. Öljytason pitää olla merkintöjen välissä, ks. käsikirja. b) Erillisellä lisälämmittimellä ja ilmastoinnilla varustettujen autojen jäähdytysnesteen määrä on noin 1 l suurempi. Massat (kg) Sallittu kokonaismassa 1955/1935 a) a) Autot ryhmä N1. b) enintään 12 % mäet c) enintään 8% mäet GreenLine GreenLine 1945/1925 a) 1980/1960 a) Omamassa ajokunnossa Hyötykuorma 600/580 a) 585/565 a) 600/580 a) Hyötykuorma perävaunun ollessa kytkettynä 525/505 a) 510/490 a) 525/505 a) Sallittu akselimassa etuakselilla Sallittu akselimassa taka-akselilla Sallittu perävaunun paino, jarrullinen perävaunu 1400 b) 1600 c) /1400 c)a) 1400 b) 1400 b) 1400 b) 1400 b) 1400 b) 1600 c) /1400 c)a) 1600 c) /1400 c)a) 1600 c) /1400 c) a) 1600 c) /1400 c)a) 1600 c) /1400c) a) Suurin sallittu perävaununpaino jarruttomalla perävaunulla

14 Tekniset tiedot 13 1,9 l/77 kw TDI PD - EU4, EU3 Tilavuudet (l) Tuulilasin pesimen säiliö / mukana ajovalojen pesin / mukana lisälämmitin 3/5,5/4,5 Massat (kg) Sallittu kokonaismassa 1960/1940 a) DQ6 DQ6 4x4 1985/1965 a) Omamassa ajokunnossa a) Autot ryhmä N1. 2,0 l/125 kw TDI CR - EU5 Polttoaineen kulutus ( l/100 km) ja CO 2 -päästö (g/km) Tilavuudet (l) Massat (kg) RS Kaupunkiajo 7,5 7,5 CO 2 -päästöt - yhdistetty RS Tuulilasin pesimen säiliö / mukana ajovalojen pesin / mukana lisälämmitin 3/5,5/4,5 RS Sallittu kokonaismassa 1955/2020 a) a) Autot ryhmä N1. RS DQ6 RS RS DQ6 1975/2040 a) 1970/2035 a) 1990/2055 a) Omamassa ajokunnossa

15 Škoda Auto kehittää jatkuvasti kaikkia malleja edelleen. Siksi muutokset auton koriin, varustukseen ja tekniikkaan ovat mahdollisia. Auton varustetasoa, ulkonäköä, tehoa, mittoja, painoa, polttoaineen kulutusta, standardeja ja toimintoja koskevat tiedot ovat julkaisuhetkellä ajan tasalla. Joidenkin varusteiden toimitus saattaa alkaa vasta myöhemmin (paikallinen Škodahuoltopiste antaa tarkemmat tiedot) tai on suunnattu vain tietylle markkinaalueelle. Tämän ohjekirjan tiedot, kuvitus ja tekstit eivät ole sen vuoksi sitovia. Jälkipainos, kopiointi, kääntäminen ja muu osittainenkin hyödyntäminen on kielletty ilman Škoda Auton kirjallista lupaa. Škoda Auto pidättää itselleen kaikki tekijäoikeuslain mukaiset oikeudet. Oikeudet tämän julkaisun muutoksiin pidätetään. Julkaisija: ŠKODA AUTO a.s. ŠKODA AUTO a.s. 2009

16 Dodatek Návodu k obsluze Octavia nsky S Z QP

ŠkodaOctavia Lisäys - Autot, joissa nestekaasumoottori

ŠkodaOctavia Lisäys - Autot, joissa nestekaasumoottori SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia Lisäys - Autot, joissa nestekaasumoottori 01/2011 Lisäys - Autot, joissa nestekaasumoottori (maakaasu) 1 Lisäys - Autot, joissa nestekaasumoottori (maakaasu) Tämä lisäys täydentää

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. SKODA SUPERB http://fi.yourpdfguides.com/dref/3579820

Käyttöoppaasi. SKODA SUPERB http://fi.yourpdfguides.com/dref/3579820 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

ŠkodaOctavia LISÄYS KÄYTTÖOHJEKIRJAAN

ŠkodaOctavia LISÄYS KÄYTTÖOHJEKIRJAAN SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia LISÄYS KÄYTTÖOHJEKIRJAAN Teknisiä muutoksia 11/2010 Johdanto 1 Johdanto Istuinlämmitys* Tämä lisäys täydentää OCTAVIAn omistajan käsikirjaa, versio 05.10, jota jäljempänä kutsutaan

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caravelle Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

ŠkodaYETI LISÄYS KÄYTTÖOHJEKIRJAAN

ŠkodaYETI LISÄYS KÄYTTÖOHJEKIRJAAN SIMPLY CLEVER ŠkodaYETI LISÄYS KÄYTTÖOHJEKIRJAAN Teknisiä muutoksia 11/2010 Johdanto 1 Johdanto Takaistuin Tämä lisäys täydentää YETIn omistajan käsikirjaa, versio 05.10, jota jäljempänä kutsutaan vain

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Transporter Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET lokakuu 2011 CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT Moottori Sylinteriluku/venttilien lkm Iskutilavuus cm 3 Syl halkaisija/iskun pituus mm Suurin teho kw / rpm Suurin teho

Lisätiedot

ŠkodaSuperb LISÄYS KÄYTTÖOHJEKIRJAAN

ŠkodaSuperb LISÄYS KÄYTTÖOHJEKIRJAAN SIMPLY CLEVER ŠkodaSuperb LISÄYS KÄYTTÖOHJEKIRJAAN Teknisiä muutoksia 11/2010 Johdanto 1 Johdanto DVD-valmius* Tämä lisäys täydentää mallin SUPERB omistajan käsikirjaa, julkaisu 05.10 (jatkossa: Käsikirja).

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Amarok Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 14 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

ŠkodaFabia ŠkodaRoomster LISÄYS KÄYTTÖOHJEKIRJAAN

ŠkodaFabia ŠkodaRoomster LISÄYS KÄYTTÖOHJEKIRJAAN ŠkodaFabia ŠkodaRoomster LISÄYS KÄYTTÖOHJEKIRJAAN Teknisiä muutoksia 11/2010 SIMPLY CLEVER Johdanto 1 Johdanto Tämä lisäys täydentää FABIAn omistajan käsikirjaa, versio 05.10, ja ROOMSTERin omistajan käsikirjaa,

Lisätiedot

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri.

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri. Kia cee d 5-ovinen 1,4 ISG 1,6 ISG 1,6 DCTautomaatti 1,4 CRDi ISG 1,6 CRDi ISG 1,6 CRDi EcoDynamics 100 hv EcoDynamics 135 hv 135 hv EcoDynamics 90 hv EcoDynamics 128 hv automaatti 128 hv Varustetasot

Lisätiedot

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta // VARUSTEET MITTARISTO TURVALLISUUS Digitaalinen kello ABS jarrut Nopeusmittari välimatkamittarilla ESP (ei saatavana Robottivaihteiston kanssa) - - Jäähdytysnesteen lämpötila Kuljettajan turvatyyny Kierrosluku

Lisätiedot

Dirica.fi Autonostajan tietopalvelu AUDI A6, 2008 DIR-1

Dirica.fi Autonostajan tietopalvelu AUDI A6, 2008 DIR-1 Dirica.fi Autonostajan tietopalvelu AUDI A6, 2008 DIR-1 Ajoneuvovero erääntynyt Seuraava katsastus 14 päivän kuluessa. Auto on yksittäin maahantuotu. Tuontimaa: Iso-Britannia. Vetotapa: Etuveto

Lisätiedot

Seuraava katsastus 14 päivän kuluessa. Auto on yksittäin maahantuotu. Tuontimaa: Iso-Britannia. Matkamittarilukema on suuri auton ikään nähden.

Seuraava katsastus 14 päivän kuluessa. Auto on yksittäin maahantuotu. Tuontimaa: Iso-Britannia. Matkamittarilukema on suuri auton ikään nähden. Dirica.fi Hae auton tiedot AUDI A6, 2008 DIR-1 Ajoneuvovero erääntynyt Seuraava katsastus 14 päivän kuluessa. Auto on yksittäin maahantuotu. Tuontimaa: Iso-Britannia. Matkamittarilukema on suuri auton

Lisätiedot

Renault SCENIC & GRAND SCENIC

Renault SCENIC & GRAND SCENIC Uusi Renault SCENIC & GRAND SCENIC Tekniset tiedot ja värit Tekniset tiedot SCENIC / GRAND SCENIC (7 istuinta) Energy TCe 115 Energy TCe 130 Energy dci 110 Energy dci 110 EDC Energy dci 160 EDC Polttoaine

Lisätiedot

ŠkodaSuperb LISÄYS KÄYTTÖOHJEKIRJAAN

ŠkodaSuperb LISÄYS KÄYTTÖOHJEKIRJAAN SIMPLY CLEVER Škoda LISÄYS KÄYTTÖOHJEKIRJAAN Teknisiä muutoksia 12/2009 Johdanto 1 Johdanto Tämä lisäys täydentää mallin SUPERB omistajan käsikirjaa, julkaisu 05.09 (jatkossa: Käsikirja). Lisäyksen tiedot

Lisätiedot

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 DS 5 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET Elokuu 2015 DS 5 TEKNISET TIEDOT elokuu 2015 MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 Iskutilavuus cm 3 1598 1560 1997 Suurin teho kw/rpm 121/6000 88/3600 133/3750

Lisätiedot

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan VOLVO S60 & V60 DRIV Lisäys käyttöohjekirjaan Tästä lisäyksestä Tämä painotuote Tämä käyttöohje on auton käyttöohjekirjaa täydentävä lisäys. Volvo Personvagnar AB Lisäys käsittelee tämän automallin varsinaisen

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750 TEKNISET TIEDOT Täysin uusi Ford Transit alustavat tekniset tiedot Mallisto Täysin uusi Transit Van -pakettiauto L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli 3300 3750 3750 Kokonaispituus 5531 5981 6704 Kokonaispaino 3100

Lisätiedot

SEAT Mii. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Mii. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Mii Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet Mii - Tekniset tiedot 1.0 60 hv Ecomotive Moottori Moottorin rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 999 Suurin

Lisätiedot

Käänny auton käyttöohjekirjan puoleen ongelmatilanteissa tai saadaksesi lisätietoja erilaisista ominaisuuksista.

Käänny auton käyttöohjekirjan puoleen ongelmatilanteissa tai saadaksesi lisätietoja erilaisista ominaisuuksista. F I A T 5 0 0 P I K A O P A S Käänny auton käyttöohjekirjan puoleen ongelmatilanteissa tai saadaksesi lisätietoja erilaisista ominaisuuksista. KOJELAUTA 1 Ohjauspyörän vasen vipu: ulkovalojen hallinta

Lisätiedot

KÄSIKIRJAN TÄYDENNYSOSA

KÄSIKIRJAN TÄYDENNYSOSA KÄSIKIRJAN TÄYDENNYSOSA Seuraavat tiedot on luettava Range Roverin omistajan käsikirjan (LRL 33 02 61 131) yhteydessä. Näissä ohjeissa viitataan lisätietoihin, jotka eivät olleet saatavana Range Roverin

Lisätiedot

Ajoneuvon OTM-493 kaikki tiedot

Ajoneuvon OTM-493 kaikki tiedot Ajoneuvon OTM-493 kaikki tiedot Huom. Liikenteestä poisto (alkaen 06.08.2015) Tietoja ajoneuvosta Ajoneuvo: Audi A4 LIMOUSINE Sedan (AA) 4ov 1968cm3 Ajoneuvolaji: Henkilöauto Väri: Harmaa Istumapaikkojen

Lisätiedot

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA TEKNISET TIEDOT Dodge Avenger Alla esitetyt tiedot pohjautuvat julkaisuajankohdan (20.06.2007) tietoihin ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot ovat Euroopan markkina-alueelle tarkoitettuja

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

Ajoneuvon tiedot. IAZ-277 Henkilöauto Honda Cr-v. Lähde: Liikenneasioiden rekisteri :26. Rajoitukset ja huomautukset

Ajoneuvon tiedot. IAZ-277 Henkilöauto Honda Cr-v. Lähde: Liikenneasioiden rekisteri :26. Rajoitukset ja huomautukset 1 (5) Ajoneuvon tiedot IAZ-277 Henkilöauto Honda Cr-v Lähde: Liikenneasioiden rekisteri 18.9.2018 19:26 Rajoitukset ja huomautukset Ajoneuvo on ajo- tai käyttökiellossa Ajoneuvovero erääntynyt Verotiedot

Lisätiedot

Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä

Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä Maakaasuyhdistyksen kevätpäivä 23.04.2009 Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä Asko Salminen Veho Group Oy Ab Mercedes-Benz hyötyajoneuvot PL 118 / Lommilanrinne 3 02771 ESPOO,

Lisätiedot

Saab 900 M94-, 9-3 -M03 (9400)

Saab 900 M94-, 9-3 -M03 (9400) SCdefault -3 Asennusohje SITdefault MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE Vetokoukku, kiinteä ja irrotettava Accessories Part No. Group Date Instruction

Lisätiedot

SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja

SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja (SEFFI Pro Compact, Combi, Team SEFFI Soft Compact, Combi, Team) Käsiin ja jalkoihin tuleville varusteille 1 SEFFI - kuivain Käyttö ohjekirja malleille: SEFFI Pro Compact,

Lisätiedot

SEAT Ibiza ST. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Ibiza ST. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Ibiza ST Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet 1.0 75 hv n rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 1.0 / 999 Suurin teho, kw (hv) / rpm 55 (75) / 6200 Suurin

Lisätiedot

Ajoneuvon tiedot. FIP-450 Pakettiauto Toyota Hilux-4x4. Lähde: Ajoneuvoliikennerekisteri :18. Rajoitukset ja huomautukset

Ajoneuvon tiedot. FIP-450 Pakettiauto Toyota Hilux-4x4. Lähde: Ajoneuvoliikennerekisteri :18. Rajoitukset ja huomautukset 1 (5) Ajoneuvon tiedot FIP-450 Pakettiauto Toyota Hilux-4x4 Lähde: Ajoneuvoliikennerekisteri 27.6.2018 22:18 Rajoitukset ja huomautukset Ajoneuvo on ajo- tai käyttökiellossa Ajoneuvovero erääntynyt Määräaikaiskatsastus

Lisätiedot

KOJELAUTA MITTARISTO. A Nopeusmittari B Polttoainemittari C Moottorin lämpömittari D Kierroslukumittari E Monitoiminäyttö (perus/laajennettu)

KOJELAUTA MITTARISTO. A Nopeusmittari B Polttoainemittari C Moottorin lämpömittari D Kierroslukumittari E Monitoiminäyttö (perus/laajennettu) F I A T C R O M A P I K A O P A S KOJELAUTA 1 Ohjauspyörän vasen vipu: ulkovalot - 2 Mittaristo - 3 Ohjauspyörän oikea vipu: tuuli- ja takalasin pyyhkijät sekä ajotietokoneen näppäimet - 4 Connect Nav+

Lisätiedot

Yale Doorman -käyttöohje Sector Alarm -hälytysjärjestelmään yhdistetyn Yale Doorman -älylukon käyttöohje

Yale Doorman -käyttöohje Sector Alarm -hälytysjärjestelmään yhdistetyn Yale Doorman -älylukon käyttöohje Yale Doorman -käyttöohje Sector Alarm -hälytysjärjestelmään yhdistetyn Yale Doorman -älylukon käyttöohje Valo- ja äänimerkit koodinäppäimistöllä, kun älylukkoa käytetään ulkopuolelta Lukittaessa näppäimistön

Lisätiedot

Rekisterissä M1 / Henkilöauto VNG-217 ZFA e3*98/14*0089*05 CXH1B. Liikennevakuutus

Rekisterissä M1 / Henkilöauto VNG-217 ZFA e3*98/14*0089*05 CXH1B. Liikennevakuutus 1 (5) Ajoneuvon tiedot VNG-217 Henkilöauto Fiat Stilo Lähde: Liikenneasioiden rekisteri 12.8.2019 16:56 Rajoitukset ja huomautukset Ajoneuvo on ajo- tai käyttökiellossa Määräaikaiskatsastus suorittamatta/hyväksymättä

Lisätiedot

Käyttö-ja huolto-ohje Ajastin 1533 3-aikaa FIN

Käyttö-ja huolto-ohje Ajastin 1533 3-aikaa FIN Ajastin 1533 FIN 1 Kellonaika tai jäljellä oleva lämmitysaika 2 Tuuletuksen merkki 3 Ajan siirto eteen (kellonajan näyttö) 4 Ohjelmointi 5 Muistipaikan tunnus 6 Manuaalikäynnistys 7 Kellonajan asetuksen/kyselyn

Lisätiedot

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail MOOTTORIT MOOTTORI Manuaalivaihteisto Manuaalivaihteisto Robottivaihteisto Moottorin mallimerkintä 110dCi 125dCi 150dCi 110dCi 135dCi 165dCi 150dCi Päästönormi Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5

Lisätiedot

Toledo North Assembly Plant, Ohio, USA

Toledo North Assembly Plant, Ohio, USA TECHNICAL SPECIFICATIONS Dodge Nitro Alla esitetyt tiedot pohjautuvat julkaisuajankohdan (20.06.2007) tietoihin ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot ovat Euroopan markkina-alueelle tarkoitettuja

Lisätiedot

Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited

Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited TEKNISET TIEDOT Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited Perustiedot Korimallit Kokoonpanotehdas 3-ovinen monikäyttöauto tai avoauto 5-ovinen monikäyttöauto Toledo South Assembly Plant, Ohio, USA Moottorit

Lisätiedot

Saab. 900 Asennusohje MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE. SITdefault. Suksien-/lumilaudanpitimet

Saab. 900 Asennusohje MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE. SITdefault. Suksien-/lumilaudanpitimet SCdefault 900 Asennusohje SITdefault Suksien-/lumilaudanpitimet MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE Accessories Part No. Group Date Instruction Part No.

Lisätiedot

Kosteusanturi Langaton

Kosteusanturi Langaton Kosteusanturi Langaton Englannin kielestä käännetty asiakirja -fi 2014-04-22 A001 Sisällysluettelo 1 Tuotteen kuvaus... 1 1.1 Kosteusmittaus... 1 2 Asennusohjeet... 2 3 Käyttöliittymän kuvaus... 2 3.1

Lisätiedot

LANGATON RENGASPAINEEN JA LÄMPÖTILAN VALVONTAJÄRJESTELMÄ

LANGATON RENGASPAINEEN JA LÄMPÖTILAN VALVONTAJÄRJESTELMÄ LANGATON RENGASPAINEEN JA LÄMPÖTILAN VALVONTAJÄRJESTELMÄ TPMS Käyttöohjekirja Malli n:o: CL-M2+SO 1 SISÄLLYSLUETTELO 1. TPMS:n PÄÄTOIMINNOT... 1 2. TUOTTEEN OMINAISUUDET...1 3. JÄRJESTELMÄN KOMPONENTIT...1-2

Lisätiedot

E1-100 SARJA K-03 KÄYTTÖOHJEET KASO KASSAKAAPIN INSTRUCTIONS

E1-100 SARJA K-03 KÄYTTÖOHJEET KASO KASSAKAAPIN INSTRUCTIONS KASO KASSAKAAPIN E1-100 SARJA K-03 KÄYTTÖOHJEET KASO E1-100 SAFE SERIES K-03 INSTRUCTIONS Kaso Oy Lyhtytie 2, PO Box 27, FI-00751 Helsinki, Finland telephone +358 10 271 3700, fax +358 9 386 0021 sales@kaso.fi,

Lisätiedot

Peugeot Traveller Tekniset tiedot ja varusteet

Peugeot Traveller Tekniset tiedot ja varusteet Peugeot Traveller Tekniset tiedot ja varusteet 19.9.2018 Peugeot Traveller tekniset tiedot BlueHDi 150 M M M XL XL XL Shuttle Active Allure Shuttle Active Allure MOOTTORI Päästöluokka Iskutilavuus cm 3

Lisätiedot

Turvatyynyadapterin liittäminen

Turvatyynyadapterin liittäminen Turvatyynyadapterin liittäminen vw-wi://rl/a.fi-fi.a00.5a40.04.wi::36486095.xml?xsl=3 Page 1 of 2 Turvatyynyadapterin liittäminen Tarvittavat erikoistyökalut, testerit ja korjaamolaitteet Turvatyynyadapteri

Lisätiedot

SEAT Alhambra. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Alhambra. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Alhambra Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet Alhambra - Tekniset tiedot 2.0 TSI DSG Moottori Moottorin rakenne 4-sylinterinen bensiinimoottori, 4-venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 2.0 / 1984

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 22 / 9 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 83,442.09 18" kevytmetallivanteet, 235/65R18 renkailla Mukautuva kaistavahti Mukautuva vakionopeussäädin

Lisätiedot

ŠkodaOctavia KÄYTTÖOHJEET SIMPLY CLEVER

ŠkodaOctavia KÄYTTÖOHJEET SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia KÄYTTÖOHJEET SIMPLY CLEVER Johdanto Olet valinnut Škodan - kiitos luottamuksesta! Uudessa Škodassasi on uusinta tekniikkaa ja runsaasti varusteita, joista on hyötyä jokapäiväisessä käytössä.

Lisätiedot

Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti

Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti www.volkswagen.fi-sivustolla 09.06.2010 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti 2-ovinen Rakennettu auto - kooste Selite Autoveroton hinta Arvioitu autovero Kokonaishinta

Lisätiedot

ABT VAIJERIVINTTURI NOSTOON VAVIN300EL, VAVIN500EL, VAVIN1000EL JA VAVIN3500EL

ABT VAIJERIVINTTURI NOSTOON VAVIN300EL, VAVIN500EL, VAVIN1000EL JA VAVIN3500EL ABT VAIJERIVINTTURI NOSTOON VAVIN300EL, VAVIN500EL, VAVIN1000EL JA VAVIN3500EL 1. Käyttö Vinssi on tehty käytettäväksi varastoissa, rakennuksilla jne. Vinssejä on sekä 230V että 400V käyttöjännitteelle,

Lisätiedot

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo KÄYTTÖOHJEKIRJA

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo KÄYTTÖOHJEKIRJA SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo KÄYTTÖOHJEKIRJA Johdanto Olet valinnut ŠKODAN - sydämelliset kiitokset luottamuksesta. Uusi ŠKODA on auto, jossa on uusinta tekniikkaa ja runsaasti varusteita, joista on varmasti

Lisätiedot

Installation instructions, accessories. Handsfree, bluetooth. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden , ,

Installation instructions, accessories. Handsfree, bluetooth. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden , , Installation instructions, accessories Ohje nro 31337686 Versio 1.2 Osa nro 31337677, 31310791, 31357750 Handsfree, bluetooth Volvo Car Corporation Handsfree, bluetooth- 31337686 - V1.2 Sivu 1 / 74 Materiaali

Lisätiedot

Ajoneuvoveron käyttövoimaveroa kannetaan henkilö-, paketti- ja kuorma-autoista, jotka käyttävät polttoaineena muuta kuin moottoribensiiniä.

Ajoneuvoveron käyttövoimaveroa kannetaan henkilö-, paketti- ja kuorma-autoista, jotka käyttävät polttoaineena muuta kuin moottoribensiiniä. 1 (5) Ajoneuvon tiedot SJY-512 Henkilöauto Toyota Prius Lähde: Liikenneasioiden rekisteri 23.10.2018 11:13 Verotiedot Käyttövoima Bensiini/Sähkö Veron peruste Päästöt (g/km) 104 Perusvero /päivä 0.457

Lisätiedot

SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja

SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja (SEFFI 2000, SEFFI 1500, SEFFI 1000) Käsiin ja jalkoihin tuleville varusteille 1 SEFFI - kuivain Käyttöohjekirja malleille: SEFFI 2000 (24 paikkaa), SEFFI 1500 (18 paikkaa),

Lisätiedot

ContiTech: Asiantuntijavinkkejä hammashihnojen vaihtamiseen

ContiTech: Asiantuntijavinkkejä hammashihnojen vaihtamiseen ContiTech: Asiantuntijavinkkejä hammashihnojen vaihtamiseen Yksityiskohtaiset ohjeet, CT884 K1 automallissa 1997 Opel Omega B (25_,26_,27_) 2,5 l V6, moottorikoodi X25XE ContiTech ohjeistaa, miten välttää

Lisätiedot

Peugeot Traveller Tekniset tiedot ja varusteet

Peugeot Traveller Tekniset tiedot ja varusteet Peugeot Traveller Tekniset tiedot ja varusteet 21.3.2019 Peugeot Traveller tekniset tiedot BlueHDi 150 M M M XL XL XL Shuttle Active Allure Shuttle Active Allure MOOTTORI Päästöluokka Iskutilavuus cm 3

Lisätiedot

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 MOOTTORI PureTech 110 PureTech 130 PureTech 130 Aut. THP 205 Korimalli 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen Iskutilavuus cm3 1198 1198 1198 1598 Sylinteriluku / venttiililuku

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Pakettiauto

Nissan e-nv200 Pakettiauto Nissan e-nv200 Pakettiauto Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. 30.05.14 Hinnat Pakettiauto Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV

Lisätiedot

Movair AF 170. Käyttöohje. Korvent Oy Vanha Nurmijärventie 116 01730 VANTAA FINLAND

Movair AF 170. Käyttöohje. Korvent Oy Vanha Nurmijärventie 116 01730 VANTAA FINLAND Movair AF 170 Käyttöohje Korvent Oy Vanha Nurmijärventie 116 01730 VANTAA FINLAND Sisällysluettelo Yleistä... 3 Varoitus!... 3 Laitteen käyttö ja suodattimien vaihto... 4 Alipaineistajan käyttö... 4 Suodattimien

Lisätiedot

COP Quick start KA FINLANDIA :30 Pagina 1. FordKa. Feel the difference

COP Quick start KA FINLANDIA :30 Pagina 1. FordKa. Feel the difference OP Quick start K FINLNI 7-07-2008 8:30 Pagina FordKa Pikaopas Owner s handbook Feel the difference K0468_Service_Portfolio_090508. 09.05.2008 5:52:47 Uhr 604.39.309 PP K FIN 22-07-2008 :37 Pagina S MNU

Lisätiedot

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv)

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) www.volkswagen.fisivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) Rakennettu auto kooste Selite Autoveroton hinta Arvioitu autovero Kokonaishinta (sis. alv 24%) CO2

Lisätiedot

Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD

Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD Laitteeseen tutustuminen: Yläkuva laitteesta 1. LCD panelin sammutus kytkin 2. Laajakuva 3. Pysäytys 4. Edellinen 5. Seuraava 6. Toista 7. Valikko painike Nuolinäppäimet:

Lisätiedot

DistanceMaster One. Laser 650 nm SPEED SHUTTER

DistanceMaster One. Laser 650 nm SPEED SHUTTER DistanceMaster One 36 Laser 650 nm SPEED SHUTTER Laser 02 2 x Typ AAA / LR03 1,5V / Alkaline DistanceMaster One x x y = m 2 y z x y x y z = m 3 03 ! Lue käyttöohje kokonaan. Lue myös lisälehti Takuu- ja

Lisätiedot

ŠkodaYeti KÄYTTÖOHJEET SIMPLY CLEVER

ŠkodaYeti KÄYTTÖOHJEET SIMPLY CLEVER ŠkodaYeti KÄYTTÖOHJEET SIMPLY CLEVER Johdanto Olet valinnut Škodan - kiitos luottamuksesta! Uudessa Škodassasi on uusinta tekniikkaa ja runsaasti varusteita, joista on hyötyä jokapäiväisessä käytössä.

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0863

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0863 NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2018 01.01.2018 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteist o Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

CR60/CR2/CR120/CR60-1S

CR60/CR2/CR120/CR60-1S sennus 2019091 Varastointi ja käsittely Tuote on turvatuote ja sitä pitää käsitellä ja säilyttää huolella. Vältä: Voimakkaita iskuja. Kosketusta veden kanssa. Kotelon muodonmuutoksia. Suosittelemme: Pura

Lisätiedot

Perävaunun käyttöohje

Perävaunun käyttöohje Perävaunun käyttöohje Ennen ajoa tarkistakaa: vetolaitteen ja sen kiinnitysosien kunto perävaunun ja auton kiinnityksen varmuus, perävaunun turvavaijerin tulee olla kiinnitetty autoon valojen kunto pyörien

Lisätiedot

T RC/ PC - Tekniset tiedot

T RC/ PC - Tekniset tiedot T7.185-200 RC/ PC - Tekniset tiedot TRAKTORIMALLI T7.185 T7.200 T7.185 T7.200 RC RC PCE PCE Sylinteriluku/hengitys 6 T Interc 6 T Interc 6 T Interc 6 T Interc Iskutilavuus litraa 6,728 6,728 6,728 6,728

Lisätiedot

CO 2 -anturi. Langaton. Käyttöohje. -fi. Englannin kielestä käännetty asiakirja 2014-04-22 A001

CO 2 -anturi. Langaton. Käyttöohje. -fi. Englannin kielestä käännetty asiakirja 2014-04-22 A001 CO 2 -anturi Langaton Englannin kielestä käännetty asiakirja -fi 2014-04-22 A001 Sisällysluettelo 1 Tuotteen kuvaus... 1 1.1 CO 2-mittaus... 1 2 Asennusohjeet... 2 3 Käyttöliittymän kuvaus... 3 3.1 Liitännät...

Lisätiedot

TSI VELOCICALC 9515 KÄYTTÖOHJE

TSI VELOCICALC 9515 KÄYTTÖOHJE TSI VELOCICALC 9515 KÄYTTÖOHJE Velocicalc 9515 käyttöohje 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 Mittarin perusvarusteet.. 3 2 Käyttöönotto. 3 Virransyöttö.. 3 Paristojen asennus... 3 Teleskooppianturin käyttö... 3 3 Mittarin

Lisätiedot

Tarkastus- ja huoltomääräykset. Kytkimien lisävarusteet 2017

Tarkastus- ja huoltomääräykset. Kytkimien lisävarusteet 2017 Tarkastus- ja huoltomääräykset Kytkimien lisävarusteet 2017 Yleistä Yleistä Osat, joita käytetään auton ja perävaunun yhteen liittämiseen, ovat normaalikäytössäkin alttiina erittäin suurelle rasitukselle.

Lisätiedot

ASENNUSOHJE TVM110 MetaTrak

ASENNUSOHJE TVM110 MetaTrak 5040XXXXXX ASENNUSOHJE TVM110 MetaTrak SARJA SISÄLTÄÄ FI TVM110 KESKUSYKSIKKÖ JOHTOSARJA IRROTA AJONEUVON AKKU GPS ANTENNI GSM ANTENNI KIIHTYVYYSANTURI TARVIKEPUSSI TEKNISET TIEDOT Mitat...104 x 75 x 27

Lisätiedot

Škoda Huoltohinnasto Autokaari SKO-VAG Huolto

Škoda Huoltohinnasto Autokaari SKO-VAG Huolto Autokaari SKO-VAG Huolto Škoda Roomster 2007 -> Huoltoväli 2v. / 30000 km perushuolto hinnat ilman lisätöitä ( Jakohihnan vaihto lisätyöt ) ( Jarrunesteen vaihtoväli: ensimmäinen 3v. seuraavat 2v. välein

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Combi, Evalia

Nissan e-nv200 Combi, Evalia Nissan e-nv200 Combi, Evalia Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto, Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. Hinnat Combi, Evalia Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV 24%

Lisätiedot

ŠKODA Octavia KÄYTTÖOHJEET

ŠKODA Octavia KÄYTTÖOHJEET ŠKODA Octavia KÄYTTÖOHJEET Johdanto Olet valinnut Škodan - sydämelliset kiitokset luottamuksesta Uusi Škodasi on auto, jossa on uusinta tekniikkaa ja runsaasti varusteita, joista on varmasti hyötyä jokapäiväisessä

Lisätiedot

SALAMANTERI OS200. Asennus- ja käyttöohjeet

SALAMANTERI OS200. Asennus- ja käyttöohjeet SALAMANTERI OS200 Asennus- ja käyttöohjeet SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleistä... 3 2. Turvaohjeet... 3 3. Asennus... 3 4. Laitteen kuljetus ja siirto... 3 5. Käyttöpaneeli... 4 6. Käyttö... 4 7. Puhdistus ja

Lisätiedot

2.0 l 75 kw 2.0 l 90 kw 2.0 l 103 kw 2.0 l 130 kw

2.0 l 75 kw 2.0 l 90 kw 2.0 l 103 kw 2.0 l 130 kw Tekniset tiedot. Voimansiirto 2.0 l 75 kw 2.0 l 90 kw 2.0 l 103 kw 2.0 l 130 kw Moottorin iskutilavuus [cm³] 1 968 1 968 1 968 1 968 Sylinterien lukumäärä 4 4 4 4 Maks. teho [kw (hv)] 75 (102) 90 (122)

Lisätiedot

VIANETSINTÄ - MICROMAX JA VVX-MOOTTORIT

VIANETSINTÄ - MICROMAX JA VVX-MOOTTORIT VIANETSINTÄ - MICROMAX JA VVX-MOOTTORIT SISÄLLYSLUETTELO SIVU VIANETSINTÄ MICROMAX, MICROMAX180, MICROMAX370, MICROMAX750 OHJAUSYKSIKKÖ ON LAUENNUT KIERTOVAHDIN JOHDOSTA MAGNEETTIANTURIN TARKISTUS (KOSKEE

Lisätiedot

Saab Asennusohje MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE. SITdefault

Saab Asennusohje MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE. SITdefault SCdefault -5 Asennusohje SITdefault Automaattisesti himmenevä sisätaustapeili MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE Accessories Part No. Group Date Instruction

Lisätiedot

ŠKODA CONNECT REKISTERÖINTI & AKTIVOINTI

ŠKODA CONNECT REKISTERÖINTI & AKTIVOINTI ŠKODA CONNECT REKISTERÖINTI & AKTIVOINTI Connect Portal ŠKODA CONNECT verkkopalvelujen käyttö edellyttää, että käyttäjä ja auto on rekisteröity etukäteen Connect Portal - verkkosivustolla ja että auton

Lisätiedot

Volkswagen Passat Variant Highline 2,0 TDI PowerDiesel Purkaamo Auto-osix 103 kw DSG-aut. Ruponkuja 2 PIHTIPUDAS Puhelin:

Volkswagen Passat Variant Highline 2,0 TDI PowerDiesel Purkaamo Auto-osix 103 kw DSG-aut. Ruponkuja 2 PIHTIPUDAS Puhelin: Puhelin: 040 4849 255 Sivu 1 (5) Volkswagen Passat Variant Highline 2,0 TDI PowerDiesel 103 kw DSG-aut. vm.2005 Tunnistenro: 20814 Lisätieto: Merkki ja malli: Volkswagen Passat Variant Highline 2,0 TDI

Lisätiedot

Johdanto. 1 Johdanto Elite-3x. Aloitus. Painikkeet ja säätimet

Johdanto. 1 Johdanto Elite-3x. Aloitus. Painikkeet ja säätimet Johdanto Painikkeet ja säätimet VIRTA, TAUSTAVALO: Virta päälle/ pois ja taustavalon taso Nuolinäppäin: Tällä ohjataan kohdistinta ja valitaan valikoiden vaihtoehtoja Taajuus: Tällä painikkeella valitaan

Lisätiedot

MOOTTORI 68 82 82 ETG

MOOTTORI 68 82 82 ETG Peugeot 208 3 ja 5-ovinen Tekniset tiedot 3.9.2015 MOOTTORI VTi 68 VTi 82 VTi 82 ETG Aut. PureTech 110 PureTech 110 Aut. THP 208 Korimalli 3/5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 3-ovinen Iskutilavuus

Lisätiedot

900 Asennusohje MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE. SITdefault

900 Asennusohje MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE. SITdefault SCdefault 900 Asennusohje SITdefault MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE Ulosvedettävä suksen-/lumilaudanpitimet Accessories Part No. Date Instruction

Lisätiedot

Parametrit voimansiirtolinja. Johdanto. SDP3:n päällirakentajien versio

Parametrit voimansiirtolinja. Johdanto. SDP3:n päällirakentajien versio Johdanto Tässä asiakirjassa kuvataan voimansiirtolinjaan liittyvät parametrit. Parametrien luettelon rajaamiseksi tässä kuvataan vain parametrit, joista on todennäköisesti hyötyä päällirakentajille. Johdanto

Lisätiedot

SEAT Arona. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Arona. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Arona Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet Arona - Tekniset tiedot 1.0 EcoTSI 95 hv Moottori Moottorin rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 1,0 / 999

Lisätiedot

DIREKTIIVIEN JA E-SÄÄNTÖJEN MUKAISET VAATIMUKSET L-LUOKAN AJONEUVOILLE SEKÄ JÄRJESTELMILLE, OSILLE JA ERILLISILLE TEKNI- SILLE YKSIKÖILLE

DIREKTIIVIEN JA E-SÄÄNTÖJEN MUKAISET VAATIMUKSET L-LUOKAN AJONEUVOILLE SEKÄ JÄRJESTELMILLE, OSILLE JA ERILLISILLE TEKNI- SILLE YKSIKÖILLE 5158 Liite 1 DIREKTIIVIEN J SÄÄNTÖJEN MUKISET VTIMUKSET L-LUOKN JONEUVOILLE SEKÄ JÄRJESTELMILLE, OSILLE J ERILLISILLE TEKNI- SILLE YKSIKÖILLE 1. Tätä taulukkoa sovelletaan vuonna tai sen jälkeen otettuun

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2017 01.01.2017 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteisto Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

Käyttöohjeet. Radio-ohjattava vene RC FT008

Käyttöohjeet. Radio-ohjattava vene RC FT008 Radio-ohjattava vene RC FT008 Käyttöohjeet Pyydämme lukemaan käyttöohjeet huolella. Lähde ottamaan ulapasta mittaa tämän heti käyttövalmiin, huippuhauskan radioohjattavan veneen kanssa! RC FT008 on täydellinen

Lisätiedot

Rekisterissä. M1 / Henkilöauto ZIO-922 W0L0TGF35Y Yksityinen. Liikennevakuutus. Omistusaika Nimi ja osoite Omistajuustyyppi

Rekisterissä. M1 / Henkilöauto ZIO-922 W0L0TGF35Y Yksityinen. Liikennevakuutus. Omistusaika Nimi ja osoite Omistajuustyyppi 1 (7) Ajoneuvon tiedot ZIO-922 Henkilöauto Opel Astra-g-caravan Lähde: Ajoneuvoliikennerekisteri 14.02.2018 15:37 Huomautukset Määräaikaiskatsastus suorittamatta Perustiedot Ajoneuvon tila Ajoneuvoluokka

Lisätiedot

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk. 4.2.2010 ohjehinta,,, n lisähinta 1.8 Comfort 5MT 4d UK1 580 415 20 000,00 5 697,25 25 697,25 600,00 173,21 773,21 152 1.8 Dynamic 5MT 4d UK2 590 425 20 650,00 5 884,82

Lisätiedot

Antenni Käytä FM-antennia parhaiden mahdollisten vastaanotto-olosuhteiden saavuttamiseksi.

Antenni Käytä FM-antennia parhaiden mahdollisten vastaanotto-olosuhteiden saavuttamiseksi. 1. Toimintovalitsin : Valinta radion tai CD-soittimen välillä 2. Taajuusaluevalitsin : FM/FM ST-alueiden valinta 3. FM antenni : Saadaksesi parhaan mahdollisen vastaanoton vedä tämä ulos 4. CD kansi :

Lisätiedot

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia KÄYTTÖOHJEKIRJA

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia KÄYTTÖOHJEKIRJA SIMPLY CLEVER ŠKODA Octavia KÄYTTÖOHJEKIRJA Johdanto Olet valinnut ŠKODAN - sydämelliset kiitokset luottamuksesta. Uusi ŠKODA on auto, jossa on uusinta tekniikkaa ja runsaasti varusteita, joista on varmasti

Lisätiedot

ENNEN HUOLTOTÖIDEN ALOITTAMISTA SUODATTIMIEN VAIHTAMINEN (KÄYTTÄJÄ) HUOLTO. 37 Vallox Oy - All rights reserved

ENNEN HUOLTOTÖIDEN ALOITTAMISTA SUODATTIMIEN VAIHTAMINEN (KÄYTTÄJÄ) HUOLTO. 37 Vallox Oy - All rights reserved ENNEN HUOLTOTÖIDEN ALOITTAMISTA E A Kun avaat koneen oven, turvakytkin (S) katkaisee virran. S VAROITUS Irrota tästä huolimatta koneen pistotulppa aina ennen koneen huoltotöiden aloittamista. Koneita on

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE LÄMPÖTILA-ANEMOMETRI DT-619

KÄYTTÖOHJE LÄMPÖTILA-ANEMOMETRI DT-619 KÄYTTÖOHJE LÄMPÖTILA-ANEMOMETRI DT-619 2007 S&A MATINTUPA 1. ILMAVIRTAUKSEN MITTAUS Suora, 1:n pisteen mittaus a) Kytke mittalaitteeseen virta. b) Paina UNITS - näppäintä ja valitse haluttu mittayksikkö

Lisätiedot

Levitinsarja 152 cm:n tai 183 cm:n taakse poistavat Z Master -leikkurit

Levitinsarja 152 cm:n tai 183 cm:n taakse poistavat Z Master -leikkurit Form No. Levitinsarja 152 cm:n tai 183 cm:n taakse poistavat Z Master -leikkurit Mallinro: 125-9305 Mallinro: 125-9310 3381-172 Rev B Asennusohjeet VAARA KALIFORNIA Lakiesityksen 65 mukainen varoitus Tämä

Lisätiedot

NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT,

NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, VARUSTEET, VÄRIVAIHTOEHDOT JA TEKNISET TIEDOT 03.09.2018 Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähiältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. SKODA OCTAVIA TOUR http://fi.yourpdfguides.com/dref/3579716

Käyttöoppaasi. SKODA OCTAVIA TOUR http://fi.yourpdfguides.com/dref/3579716 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot