Yhteystiedot Saimaan kameraseura ry PL Lappeenranta

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Yhteystiedot Saimaan kameraseura ry PL 49 53101 Lappeenranta saimaan.kameraseura@sksl.fi www.sksl.fi/saimaan.kameraseura"

Transkriptio

1 SAIMAAN KAMERASEURAN JÄSENLEHTI 4 / 2009

2 Saimaan Kameraseura ry Saimaan kameraseura ry on Lappeenrannan kaupungin ja Etelä-Karjalan maakunnan asukkaille tarkoitettu yhdistys. Sen tarkoitus on ylläpitää ja edistää valokuvauksen ja valokuvataiteen harrastusta ja tasoa, sekä koota harrastajat yhteiseen toimintaan. Tarkoituksena on myös uudistaa ja kehittää kansalaisten käsitystä valokuvataiteesta. Seura on Suomen kameraseurojen liiton ja sitä kautta myös Suomen valokuvajärjestöjen keskusliitto Finnfoto ry:n ja Fédération Internationale de l'art Photographique:n jäsen. Seura on perustettu vuonna Positiivi Saimaan kameraseuran jäsenlehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehti postitetaan kaikille seuran jäsenille. Sitä jaetaan Kaakkois-Suomen valokuvakeskuksessa (Snellmanink. 13) ja lappeenrantalaisissa valokuvaliikkeissä. Seuraava numero ilmestyy maaliskuussa. Kansikuva Juna kulkee Lappeenrannan kirkon ohitse; Gunnar ja Heikki Grönqvistin kilpailukuvakokoelmista, Etelä-Karjalan museo. Yhteystiedot Saimaan kameraseura ry PL Lappeenranta Hallitus 2010 Puheenjohtaja Tatu Kosonen p Hallituksen jäsen Anu Kosonen p Hallituksen jäsen Aulikki Korpela-Taimela p Hallituksen jäsen Olli Räty p Hallituksen jäsen Marko Taimela p Hallituksen jäsen Tommi Kähärä p Varajäsen Eija Hirvi-Talka Varajäsen Maarit Välikauppi 2.

3 Puheenjohtajalta Vuosi lähestyy jälleen loppuaan, ja ainakin itsestäni tuntuu, että se tapahtuu aivan ennätysnopeasti. Ikinä ei yksi vuosi ole mennyt niin nopeasti ja tuntunut niin lyhyeltä ajalta, kuin nyt vuonna Saimaan kameraseurassa on tätä nykyä 70 jäsentä, joka on ennätys koko sinä aikana, kun olen itse seuraan kuulunut. Korkeammalla koko seuran historiassa ollaan itse asiassa oltu vain 1980-luvun hurjina vuosina! Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö seuraamme mahtuisi vielä uusia jäseniä. Säännöllisen pienryhmätoiminnan kehittämiseksi sopiva jäsenmäärä liikkuu omasta mielestäni noin tienoilla, ja erityisesti aktiivijäsenistön lukumäärän kasvattaminen edelleen on haasteemme. Hallituksessa tapahtui vain pieniä muutoksia vuoden 2010 osalta, ja niinpä valitulla reitillä on edelleen hyvä jatkaa. Ensi vuoden toiminta noudattelee vuosien mallia, mutta toki pyrimme kehittämään toimintaamme edelleen yhä paremmin jäsenistömme näköiseksi. Joka tapauksessa lämpimät kiitokset jatkokaudesta koko hallituksen puolesta! Tatu Kosonen puheenjohtaja Puheenjohtaja nautti suunnattomasti Vanhaa ja uutta Lappeenrantaa -näyttelystä, ja on mielissään sen saamasta näkyvyydestä paikallismediassamme. Hyvä syy kuvata lisää! 3.

4 Näkymä linnoituksesta satamaan marraskuussa 2009 Vanhaa ja uutta Lappeenrantaa Näyttelyvuotemme huipentui odotetusti Kaakkois-Suomen valokuvakeskuksen ja Etelä-Karjalan museon kanssa yhteistyössä toteutettuun suurprojektiin Vanhaa ja uutta Lappeenrantaa. Kyseessä on varsinainen herkkupala ainakin kaupungin asukkaille, ja mukana on kuvia 1930luvulta kirjaimellisesti nykypäivään asti. Tuoreimmat kuvat on nimittäin kuvattu samana päivänä, kun näyttely avattiin. Projekti on jatkunut Saimaan kameraseuran osalta jo 40 vuotta, jopa kauemmin. Ainakin silloinen puheenjohtajamme Aarne Mikonsaari kierteli lukujen taitteessa kaupungilla kuvaamassa sellaisia rakennuksia, joiden tiesi olevan purku-uhan alla. Näyttelyitä on pidetty 1970luvun alusta alkaen silloin tällöin, viimeksi Pihatossa Nyt näkökulma kuitenkin on dokumentaarisempi. Lappeenrannan ensimmäinen vesitorni on rakennettu vuosina Nykyinen vesitorni rakennettiin vuonna 1955 entisen ympärille. Vesitornin korkeus maan pinnasta on noin 40 metriä ja meren pinnasta yli 155 metriä. Sen tilavuus on 3500 kuutiometriä, joka vastaa neljännestä kaupungin yhden vuorokauden kulutuksesta. Vesitornia käytetään veden jakelun häiriöiden estämiseksi. Vesi vaihtuu koko ajan; noin puolet vedestä käytetään päivittäin. Säiliö täytetään öisin, kun sähkö on halvempaa. 4.

5 Kauppakatua suunnilleen samoilta jalansijoilta 1930-luvulla ja Näiden kuvien välisenä aikana paikalla ehti välillä sijaita myös kivinen ns. Yhtymän talo. 5.

6 Valtakatua (Kirkkokadun ja Raatimiehenkadun välistä) kesällä Projektia on tarkoitus jatkaa vielä näyttelyn jälkeenkin. Lopullisena tarkoituksena on samalla otsikolla julkaistu kirja, joka sisältäisi myös Lappeenrantaa koskevia kertomuksia ja tarinoita. Nykyisen Lappeenrannan kuvaamista luonnollisesti jatketaan, mutta myös arkistoja, kuvakokoelmia yms. pengotaan edelleen. Näyttelyssä on kuvia 14 kuvaajalta. Saimaan kameraseuran perustaja Gunnar Grönqvist ja hänen poikansa Heikki Grönqvist ovat kuvanneet niistä vanhimmat. Heidän liikkeensä Studio Valotuksen kokoelmista kuvat ovat siirtyneet Etelä-Karjalan museolle. Joukossa on seuramme vanhoja kilpailukuvia, joten ihan täyttä varmuutta ei ole siitä, kenen kuvia mitkäkin ovat. Nykyisistä jäsenistä mukana ovat Lauri Heino, Eija Hirvi-Talka, Aulikki KorpelaTaimela, Anu Kosonen, Tatu Kosonen, Tommi Kähärä, Vesa Laitinen, Ari Nakari, Jarmo Nieminen, Olli Räty, Marko Taimela ja Esko Turkkila. Näkymä Lappeenrannan kirkon valleilta kohti keskustaa 1940-luvulta 6.

7 Teemanäyttely ja liittokokous Naantalissa Suomen kameraseurojen liiton teemanäyttely Aika on asti esillä Naantalin taidehuoneella. Näyttelyn järjestelyistä vastasivat yhteistyössä Raision kamerat ry ja Vapaavalo ry. Näyttelyn avajaisia vietettiin taidehuoneella Tunnelma oli upea, kun vanhan talon kivijalan galleriatilassa oli kymmeniä näyttelyvieraita, tarjoilua ja oikea jazz-yhtye. Bassosta ja pianosta koostuneen yhtyeen taitava soitto kuului hiljaisessa vanhassakaupungissa kauas! Liiton (samalla oman seuramme) puheenjohtaja Tatu Kosonen jakoi kunniakirjoja ja tiedotti iisalmelaisen Ilkka Niskasen saaneen SKsL:n eminenssikuvaajan (SKsLE) arvon. Se on vasta toinen Suo- messa; aiemmin sellainen on ollut vain helsinkiläisellä Veikko Wallströmillä. SKsL:n syyskokous pidettiin Naantalin kylpylässä Kokouksen aluksi Tatu Kosonen ilmoitti, että viisi vuotta on jo niin pitkä aika, että urautumisen estämiseksi on tullut aika vaihtaa liiton puheenjohtajaa. Tatu muisteli kulunutta aikaa ja totesi, että liiton toiminta tuntuu parantuneen kaikilla sen osa-alueilla. Tästä osoituksena jäsenmäärä on pysynyt samana ollen tämän vuoden lopussa 91 jäsenseuraa aivan kuten oli vuoden 2005 alussa. Puheenjohtajan merkitystä vähätellen muu hallitus sai lämpimät kiitokset kuluneesta ajasta. Reino Havumäki SKsL:n puheenjohtajaksi Suomen kameraseurojen liiton puheenjohtajaksi vuodelle 2010 valittiin liiton nykyinen varapuheenjohtaja, nurmijärveläinen Reino Havumäki, 48. Liiton syyskokous oli valinnasta yksimielinen. Havumäki on ammatiltaan valokuvaaja ja työskentelee suurehkossa alan yrityksessä kuvauspäällikkönä. Havumäki on toiminut liiton hallituksessa eri tehtävissä vuodesta 2004 asti. Helsinkiläisessä Kameraseura ry:ssä hän on toiminut mm. kerhojen, kurssien vetäjänä, puheenjohtajana ja toiminnanjohtajana. SKsL:n hallitukseen valittiin uutena jäsenenä Riina Karvonen Varkaudesta, sekä entiset Sakari Mäkelä ja Monica Nordling (pääkaupunkiseudulta) uudelleen. Lisäksi hallitukseen valittiin Tatu Kosonen, joka jatkaa työtään liiton näyttelyvastaavana ja jäsenpalvelimen ylläpitäjänä. "Reiska" on luvannut ensi vuonna tulla johonkin jäseniltaamme esittäytymään oikein henkilökohtaisesti. 7.

8 Mies ja ase Haastateltavana Olli Räty Sinut saatiin ylipuhuttua seuramme hallitukseen. Miksi se oli niin helppoa? Heh, eipä siinä paljon rohkeutta tarvittu. Olen ollut hallituksessa aiemminkin, olisikohan 10 vuotta sitten, ja kun seuran nykyinen aktiiviporukka on tuttua ja sellaista, että tullaan hyvin toimeen, niin oli ihan helppoa suostua mukaan. Milloin liityit kameraseuraan? Osallistuin SKsL:n kesäkurssille Iloa valokuvauksesta vuonna 1997, ja siellä kouluttajat suosittelivat paikalliseen kameraseuraan liittymistä. Otin yhteyttä Toppilan Esaan, joka siihen aikaan oli kameraseuran sihteeri, ja liityin jäseneksi. Tuohon aikaan seuran toiminta oli aika räiskyvää, ainakin eri kameramerkkien paremmuudesta oli kovasti keskusteluja. Hyvä porukka on kuitenkin pitänyt minut mukana seuran toiminnassa, vaikka vuorotyö pyrkiikin osallistumistani välillä häiritsemään. Tavoitteenani on osallistua kaikkeen toimintaan niin paljon, kuin mahdollista. Aina siitä jotain omaankin käteen jää. Mitä kuvaat? Kuvaan aika paljon luontoa, sen tarkemmin määrittelemättä - laidasta laitaan siis. Kamera on usein hyvä syy lähteä ulkoilemaan. Moottoriurheilua kuvaan paljon, ja myös makrokuvausta tulee harrastettua. Oman näyttelyn järjestämistä on tullut harkittua, mutta onhan se aika suuri urakka taloudellisestikin tarkastellen. 8. Millä kuvaat? Tuorein hankintani on Canon 50d, joka saapuu ensi tiistaina. Silloin tämä nykyinen 1000d siirtyy vararungoksi. Filmikameroita kameralaukustani löytyy pari kappaletta, Canon EOS 1N ja EOS 5. Objektiivien yhteensopivuus on ollut peruste pysytellä Canonissa. Niitä on nimittäin kertynyt vuosien varrella varsin mittava määrä; sekä kiinteäpolttovälisiä että zoomeja. Filmikameroiden kanssa suosikkini on Canonin 2,8-valovoimainen 24-millinen. Lisäksi minulla on setäni vanha Zeisikonmerkkinen paljekamera 1930-luvulta. Sillä kuvailen silloin-tällöin 6x9cm negatiivikoolla mustavalkofilmille, apunani 1990-luvun lopun seleenikennoinen valotusmittari. Milloin kuvaat filmille? Filmille kuvaaminen on minulle sellainen fiilistelyjuttu... On ihan toista ottaa painava filmirunko ja siihen painava objektiivi, kuin kuvata näillä kevyillä ja heppoisilla digijärkkäreillä (sen vuoksi Ollin ilmekin vetää hieman vakavaksi, - toim. huom.) - nämä ovat mielestäni jopa hieman naurettavan näköisiäkin... Mutta kustannukset digipuolella puoltavat uudemman tekniikan käyttöä. Sen vuoksi kinofilmien lukumäärä jää vuodessa noin kolmeen-neljään rullalliseen värinegaa. Mitä muuta? Ei muuta.

9 9.

10 1st Carelia Salon Dare Turnsek: Nearby (Lähellä) 1st Carelia Salonin paras teos (tuomariston mielestä) 10.

11 Mitja Roser: City of God (Jumalan kaupunki) Saimaan kameraseura osallistui Suomen kameraseurojen liiton kiertonäyttelyyn 1st Finland Digital Circuit. Meidän osanäyttelymme nimi oli 1st Carelia Salon. Kaikki kiertonäyttelyn viisi osanäyttelyä arvosteltiin samanaikaisesti Vantaalla Meidän osanäyttelymme tuomariston muodostivat Tommi Kähärä, Tatu Kosonen ja Ari Nakari AFIAP. Tuomaristomme sai kiitosta yhdenmukaisesta työskentelystä sekä tavanomaisesta poikkeavasta linjasta kuvien valinnan suhteen; huikeasti saturoidut ja mahtavasti terävöidyt kuvat jäivät auttamatta rannalle. Kritiikkiä muut tuomaristot esittivät selvästi alhaisemmista pistemääristä muihin verrattuna. me protestin koko kiertonäyttelyn parhaaksi valitusta kuvasarjasta, joka ei alunperin päässyt edes läpi meidän osanäyttelyymme! Vihreä ihonväri kun ei ollut esteetikkojemme mieleen... Kiertonäyttelyyn tarjottiin noin 5000 teosta, joista meille mukaan mahtui 800. Näyttely oli esillä valokuvakeskuksessa marraskuussa. Tommi, Tatu ja Naksu. Kuva: Elisa Putti. Emme ehkä allekirjoita tätä, koska kansainväliseen näyttelyyn hyväksyttyjen kuvien tulee olla korkeatasoisia myös tekniikkansa osalta. Samasta syystä jätim- 11.

12 Kilpolla on asiaa GP-2: Kaupunki Syksyisen teemakilpailumme arvosteli tällä kertaa Tampereen naapurissa Ylöjärvellä kotipaikkaansa pitävä, vuonna 2008 rekisteröity Kameraseura Mielikuva ry puheenjohtajansa Leena-Maija Lindqvistin johdolla. Leena-Maija on samalla SKsL:n kansainvälisten asioiden vastuuhenkilö. Kilpailun teemana oli Kaupunki, jonka tarkoituksena oli toimia myös loppuvuoden Lappeenranta-näyttelymme kirittäjänä. Kaikkiaan kuvia oli katseltavana 10 vedosta kolmelta kuvaajalta, ja 20 projisoitavaa kuvaa kuudelta kuvaajalta. Molemmissa sarjoissa viisi parasta erottui arvostelijoiden mielestä selkeästi, mutta seuraavien viiden osalta mielipiteet menivät ristiin ja sijoja pidettiin hyvin tasaväkisinä. Sen vuoksi arvostelijat toivoivat sijojen pisteet ( = 15) jaettavaksi tasan, eli jaetusta kuudennesta sijasta sai kolme pistettä. Raati piti vedossarjaa paljon korkeatasoisempana, kuin projisoitavien sarjaa, jossa tosin silti oli muutamia todella hyviä kuvia. Projisoitavien sarjassa oli kuitenkin useita sellaisiakin, jotka eivät yltäneet sille tasolle, mitä vedosarja ja projisoitavien kärki sisälsi. Vedokset 1. Tatu Kosonen: Praha 1-4 (15 p) 2. Anu Kosonen: Kesäpv Krissessä (12 p) 3. Olli Räty: Kaupungin valot (10 p) 4. Tatu Kosonen: Koht. kadulla (1 p) 5. Tatu Kosonen: Champs-Elysées (1 p) 6. Olli Räty: (1 p) 7. Anu Kosonen: (1 p) 8. Anu Kosonen: (1 p) 9. Anu Kosonen: (1 p) 10. Tatu Kosonen: (1 p) Projisoitavat 1. Eija Hirvi-Talka: Ikkuna 2 (15 p) 2. Jarmo Mäntykangas: Kaupungissa saa enemmän (12 p) 3. Jarmo Mäntykangas: Kaupunki houkuttelee (1 p) 4. Anu Kosonen: Terveiset täältä... (8 p) 5. Tatu Kosonen: Yo-kylä (6 p) 6. Olli Räty: Silloin ennen (3 p) 7. Olli Räty: Illan valot (1 p) 8. Anu Kosonen: Kuollut lähiö (1 p) 9. Anu Kosonen: Vihreä sydän (1 p) 10. Tatu Kosonen: Kaupungin valot (1 p) Kuvamaraton-voittajamme Eija HirviTalka nousi siis kerralla osakilpailuvoittajaksi projisoitavien osalta ja samalla kokonaiskilpailun viitoseksi. Kaakkois-Suomen haastekilpailu Kouvolan kameraseura järjesti tämänvuotisen Kaakkois-Suomen haastekilpailun. Viime vuoden osallistujaporukkaa oli kasvatettu Loviisan kameraseuralla, joka osoittautui vikatikiksi; loviisalaiset voittivat koko kisan. ;-) 12. Vierailimme kouvolalaisten kerhoillassa kuuntelemassa tuloksia ihan suorana lähetyksenä. Oma seuramme jäi tänä vuonna toiseksi viimeiseksi, ja ainoat pisteet saalisti Tatu projisoitavien sarjan neljännellä sijalla.

13 Vuosinäyttely Loviisassa Suomen kameraseurojen liiton vuosinäyttely järjestetään Loviisan museossa (Puistokatu 2) Loviisan kameraseuran toimiessa järjestäjänä. Avajaiset pidetään lauantaina klo 17 ja SKsL:n sääntömääräinen kevätkokous hotelli Degerbyssä sunnuntaina klo 10. Paikka on sama, jossa pidettiin myös kevätkokous Kuvia voi tarjota kolmessa sarjassa: sarjaan A tarjotaan vedoksia, sarjaan B projisoitavia teoksia eli dioja tai tiedostoja, ja sarjaan C teoksia, jotka eivät noudata A- ja B-sarjojen rajoituksia. Viiden kuvan sarjat osallistuvat samalla Vuoden kuvaaja- ja Fotofinlandia -kilpailuihin. Näyttelysäännöt liiton kotisivuilla. Näyttelyyn tarjottavien teosten viimeinen postituspäivä on keskiviikko (postileiman päiväys riittää). Kuvat toimitetaan osoitteella Loviisan kameraseura ry / Heikki Arola, Laivanrakentajantie 18, Valko. Kuvapakettiin on myös liitettävä kuitti maksetuista osallistumismaksuista, joka on 4 euroa/teos, paitsi näyttelyn avajaispäivänä 30-vuotiailta ja nuoremmilta 2 euroa/teos. Maksut maksetaan tilille Nordea Kuvia voi lähettää myös sähköisesti osoitteeseen Viestiin merkittävä selvästi tiedot kuvaajasta ja kuvista. Yhteislähetys kootaan tammikuun jäsenillassa Olli Räty: Tuskin muistan aikaa (GP-1 -kisan ykkössija projisoitavien sarjassa) 13.

14 Valokuvakeskuksessa tavataan! Tammikuun 2010 näyttelyt Uusi vuosi alkaa valokuvakeskuksessa luontokuvan merkeissä, kun esille saadaan kuvia Antti Leinoselta ja Matti Snellmanilta sekä Kai Hypéniltä. Snellman ja Leinonen tuovat suureen galleriatilaan Kansallismaisemanäyttelyn, jonka idea on esittää yksi näkemys 2000-luvun suomalaisesta kansallismaisemasta. Näyttely pyrkii myös antamaan aihetta keskustelulle metsiemme hoidosta ja tulevaisuudesta. - Ajatus tästä näyttelystä syntyi 2007 oltuani Greenpeacen toteuttamalla hakkuiden kartoituslennolla. Lennolla kuvaamieni hakkuiden laajuus oli uskomatonta. Ihmisillä on romanttisia mielikuvia Lapin luonnontilaisista metsistä, mutta kansallispuistojen ulkopuolella koko Lappi näytti parturoidulta, kertoo valokuvaaja Matti Snellman. - Ilmakuvien ympärille keräsin kuvia luonnontilaisista metsistä sekä vanhojen metsien hakkuista. Pyysin näyttelyyn mukaan myös Antti Leinosta, jonka upeat eläinkuvat metsien asukkaista täydentävät kokonaisuuden. Näyttelyssään Luonnollisesti Hypén tuo esille luontoaiheita eri vuodenaikoina. - Näyttelyn kuvat ovat parhaimmistoani vuosilta Hyvällä tuurilla on luontokuvauksessa suuri merkitys, esim. vikkelästi liikkuvia kohteita kuvatessa, mutta hyvän luonnontuntemuksen avulla voi parantaa onnistumisen edellytyksiä. Minulle on ollut hyötyä mm. nuorena aloitetusta lintubongausharrastuksesta. Näyttelyt ovat esillä valokuvakeskuksen aukioloaikoina. Tammikuun taiteilijatapaaminen: Lauantaina klo 14 alkaen Matti Snellman kertoo valokuvakeskuksella pitkään jatkuneesta työstään Greenpeacen valokuvaajana. Lisäksi Greenpeacen Sini Harkki esittelee järjestön metsäkampanjaa. - Näyttelyllämme on vahva ympäristönsuojelullinen viesti, muistuttaa Matti Snellman. Tulossa myöhemmin: Jaakko Repo, Janne Leppänen Hannu Siitonen, Veijo Kantele Pienessä galleriahuoneessa nähdään Kai Hypénin luontokuvia. KAAKKOIS-SUOMEN VALOKUVAKESKUS Snellmaninkatu 13 A, Lappeenranta (käynti pihan puolelta) puh Avoinna näyttelyiden aikaan ti-pe klo 12-18, la klo

15 Tapahtumakalenteri HUOM! Jäsenillat ensi vuonna TIISTAISIN! Joulukuu Tammikuu 2010 Sääntömääräiset pikkujoulut, samalla joulukuun jäsenilta Kaakkois-Suomen valokuvakeskuksessa (Snellmaninkatu 13 A) klo Vuosikilpailun tulokset. Kahvi- ja piparitarjoilu Saimaan kameraseuran yhteisnäyttely Morjehdus esillä Kouvolan kirjaston taidenäyttelytila. Mukana 10 kuvaajaa Näyttely Vanhaa ja uutta Lappeenrantaa esillä KaakkoisSuomen valokuvakeskuksessa. Mukana 14 kameraseuralaista, joista peräti 12 elävää... Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille jäsenillemme! Esa Toppila näyttää valokuviaan ja kertoo kuulumisiaan, sekä esittelee Faces-etnofestivaalin. Kokoamme paketin liiton vuosinäyttelyyn Loviisaan. Huom! Viimeinen postituspäivä on eli tällä kertaa paketti todellakin kootaan juuri jäsenillassa! Kokoamme myös toisen paketin FIAP:n värivedosbiennaaliin Irlantiin. Suomen kokoelmaan tarjottava tasan 30x40cm kuvia. Kahvitarjoilu Helmikuu Jäsenilta Kaakkois-Suomen valokuvakeskuksessa klo Juha Turunen näyttää kuvasarjan Kiinasta, jossa työskenteli 6kk Sääntömääräinen kevätkokous Ja miksei muillekin! Kahvitarjoilu KUTSU Saimaan kameraseura ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään Kaakkois-Suomen valokuvakeskuksessa (Snellmaninkatu 13 A) tiistaina klo Tervetuloa! Jäsenilta Kaakkois-Suomen valokuvakeskuksessa (Snellmaninkatu 13 A) klo Kuvien viimeinen toimituspäivä GP-1 -kilpailuun teemana Hetki. Kuvat totutusti jäseniltaan, valokuvakeskukselle tai postilokeroon. Maaliskuu Jäsenilta valokuvakeskuksessa klo Kahvitarjoilu 15.

16 Liity jäseneksi! Saimaan kameraseura ry:n jäseneksi kelpaavat kaikki valokuvauksesta kiinnostuneet, niin ammattilaiset kuin harrastajatkin. Jäseneksi on helppo liittyä: maksa jäsenmaksu seuran tilille EKSP ja merkitse viestiosaan tiedoksi nimesi ja postiosoitteesi. Jäsenmaksu sisältää myös Suomen kameraseurojen liiton jäsenmaksun. Liittyminen ei ole hinnasta kiinni! Jäsenmaksut vuonna 2010 ovat 20 euroa (normaali jäsenmaksu) tai 10 euroa (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, varusmiehet, yms). HUOM! UUSI TILINUMERO!

Jäsentiedote. ja kokouskutsu 4 / 2005 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY

Jäsentiedote. ja kokouskutsu 4 / 2005 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Jäsentiedote ja kokouskutsu 4 / 2005 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY KUTSU Syyskokous Hämeenkyrössä 30.10.2005 Suomen Kameraseurojen Liitto ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään sunnuntaina 30.10.2005

Lisätiedot

Meilivälähdys1/2010. Loviisan Kameraseura ry Lovisa Kameraklubb rf. Kuvakilpailuiden aiheet vuoden kuvailtoja varten

Meilivälähdys1/2010. Loviisan Kameraseura ry Lovisa Kameraklubb rf. Kuvakilpailuiden aiheet vuoden kuvailtoja varten Meilivälähdys1/2010 Loviisan Kameraseura ry Lovisa Kameraklubb rf Kuvakilpailuiden aiheet vuoden kuvailtoja varten Elokuu (29.8): Hetki (projisoitavat), Meren äärellä (mustavalkokuvat) Syyskuu (26.9):

Lisätiedot

Toimintakertomus vuodelta 2011

Toimintakertomus vuodelta 2011 Saimaan Kameraseura ry 1 (5) Toimintakertomus vuodelta 2011 1.Yleistä Saimaan kameraseura ry on perustettu vuonna 1946, joten vuosi 2011 oli sen 66. toimintavuosi. Seuran jäsenistö oli erittäin aktiivista

Lisätiedot

Jäsentiedote 3 / 2009 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY

Jäsentiedote 3 / 2009 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Jäsentiedote 3 / 2009 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Teemanäyttely Aika Naantalissa Suomen kameraseurojen liiton teemanäyttely järjestetään 28.11.- 31.12. Naantalissa. Näyttelyn järjestävät Raisiosta

Lisätiedot

Yhteystiedot. Positiivi. Saimaan Kameraseura ry PL 49 53101 Lappeenranta

Yhteystiedot. Positiivi. Saimaan Kameraseura ry PL 49 53101 Lappeenranta SAIMAAN KAMERASEURAN JÄSENLEHTI 1/2010 Yhteystiedot Saimaan Kameraseura ry PL 49 53101 Lappeenranta saimaan.kameraseura@sksl.fi www.sksl.fi/saimaan.kameraseura Positiivi Saimaan Kameraseura ry:n jäsenlehti

Lisätiedot

Positiivi. Tässä numerossa. Kansi

Positiivi. Tässä numerossa. Kansi SAIMAAN KAMERASEURAN JÄSENLEHTI 3 / 2008 Saimaan kameraseura ry Positiivi PL 49 53101 Lappeenranta saimaan.kameraseura@sksl.fi Saimaan kameraseuran jäsenlehti ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa. Lehti

Lisätiedot

Yhteystiedot Saimaan kameraseura ry PL 49 53101 Lappeenranta saimaan.kameraseura@sksl.fi www.sksl.fi/saimaan.kameraseura

Yhteystiedot Saimaan kameraseura ry PL 49 53101 Lappeenranta saimaan.kameraseura@sksl.fi www.sksl.fi/saimaan.kameraseura SAIMAAN KAMERASEURAN JÄSENLEHTI 1 / 2009 Saimaan Kameraseura ry Saimaan kameraseura ry on Lappeenrannan kaupungin ja Etelä Karjalan maakunnan asukkaille tarkoitettu yhdistys. Sen tarkoitus on ylläpitää

Lisätiedot

Positiivi. Tässä numerossa

Positiivi. Tässä numerossa SAIMAAN KAMERASEURAN JÄSENLEHTI 2 / 2008 Saimaan kameraseura ry Positiivi PL 49 (Huom! Uusi osoite) 53101 Lappeenranta saimaan.kameraseura@sksl.fi Saimaan kameraseuran jäsenlehti ilmestyy neljä kertaa

Lisätiedot

Kehittyy itse valokuvaajana Opettaa kestämään vastoinkäymisiä Opettaa asettamaan pitkäjänteisiä tavoitteita Mahdollisuus voittaa palkintoja ja

Kehittyy itse valokuvaajana Opettaa kestämään vastoinkäymisiä Opettaa asettamaan pitkäjänteisiä tavoitteita Mahdollisuus voittaa palkintoja ja Kehittyy itse valokuvaajana Opettaa kestämään vastoinkäymisiä Opettaa asettamaan pitkäjänteisiä tavoitteita Mahdollisuus voittaa palkintoja ja kunniamainintoja Mahdollisuus hakea arvonimiä Saa vuosin saatossa

Lisätiedot

Yhteystiedot Saimaan kameraseura ry PL 49 53101 Lappeenranta saimaan.kameraseura@sksl.fi www.sksl.fi/saimaan.kameraseura

Yhteystiedot Saimaan kameraseura ry PL 49 53101 Lappeenranta saimaan.kameraseura@sksl.fi www.sksl.fi/saimaan.kameraseura SAIMAAN KAMERASEURAN JÄSENLEHTI 3 / 2009 Saimaan Kameraseura ry Saimaan kameraseura ry on Lappeenrannan kaupungin ja Etelä Karjalan maakunnan asukkaille tarkoitettu yhdistys. Sen tarkoitus on ylläpitää

Lisätiedot

Jäsentiedote 2 / 2006 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY

Jäsentiedote 2 / 2006 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Jäsentiedote 2 / 2006 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Liiton hallituksen jäseniin saa ottaa yhteyttä Kesä alkaa olla lopuillaan, ja monet siirtyvät taas talveksi kameran takaa pimiöihin tai tietokoneiden

Lisätiedot

Jäsentiedote 5 / 2009 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY

Jäsentiedote 5 / 2009 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Jäsentiedote 5 / 2009 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY LÄMPIMÄT KIITOKSET LUOTTAMUKSESTA JA YHTEISTYÖSTÄ! Vuoden viimeinen jäsentiedote on samalla viimeinen minun tekemäni. Olen joka syksy muistuttanut

Lisätiedot

Jäsentiedote 4 / 2008 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY

Jäsentiedote 4 / 2008 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Jäsentiedote 4 / 2008 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Vuosinäyttely 2009 Lemillä Keväisen vuosinäyttelyn järjestelyistä vastaa Saimaan kameraseura ry. Aihe on vapaa, kuten vuosinäyttelyissä aina. Näyttelykuvat

Lisätiedot

SEURALAISEN KÄSIKIRJA

SEURALAISEN KÄSIKIRJA SEURALAISEN KÄSIKIRJA SAIMAAN KAMERASEURA RY PL 49 53101 Lappeenranta Sisällysluettelo Saimaan Kameraseura ry...4 Esittely...4 Sääntömääräiset kokoukset...4 Hallitus...5 Tilintarkastajat...5 Liittyminen

Lisätiedot

Positiivi. Tässä numerossa. Kansi

Positiivi. Tässä numerossa. Kansi SAIMAAN KAMERASEURAN JÄSENLEHTI 1 / 2008 Saimaan kameraseura ry Positiivi PL 49 (Huom! Uusi osoite) 53101 Lappeenranta saimaan.kameraseura@sksl.fi Saimaan kameraseuran jäsenlehti ilmestyy neljä kertaa

Lisätiedot

Körpäkkäsanomat 1/2006

Körpäkkäsanomat 1/2006 Körpäkkäsanomat 1/2006 Taustaa Puuveneiden perinneseura Körpäkkä on vuonna 2003 rekisteröity yhdistys, jonka toimintatarkoituksena on puuveneiden perinteiden vaaliminen. Alun perin yhdistyksen perustana

Lisätiedot

Jäsentiedote. ja kokouskutsu 3 / 2007 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY

Jäsentiedote. ja kokouskutsu 3 / 2007 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Jäsentiedote ja kokouskutsu 3 / 2007 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY KUTSU Syyskokous Valkeakoskella 11.11.2007 Suomen Kameraseurojen Liitto ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään sunnuntaina 11.11.2007

Lisätiedot

Jäsentiedote. ja kokouskutsu 3 / 2008 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY

Jäsentiedote. ja kokouskutsu 3 / 2008 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Jäsentiedote ja kokouskutsu 3 / 2008 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY KUTSU Syyskokous Helsingissä 12.10.2008 Suomen Kameraseurojen Liitto ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään sunnuntaina 12.10.2008

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014

TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014 TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014 Toiminta Hallitus Suomen Saksanpystykorva harrastaja Sapy ry:n tarkoituksena on tehdä eri saksanpystykorvia ja eri harrastusmuotoja tunnetuksi, tuoda rotujen harrastajat yhteen,

Lisätiedot

KAMERASEURA RY, TOIMINTASUUNNITELMA 2016

KAMERASEURA RY, TOIMINTASUUNNITELMA 2016 KAMERASEURA RY, TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Kameraseura ry edistää valokuvaharrastusta monipuolisesti ja laadukkaasti ja tarjoaa yhteisöllisen tavan harrastaa valokuvausta sekä kehittää luovuutta. Kameraseura

Lisätiedot

Jäsentiedote. ja kokouskutsu 4 / 2009 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY

Jäsentiedote. ja kokouskutsu 4 / 2009 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Jäsentiedote ja kokouskutsu 4 / 2009 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY KUTSU Syyskokous Naantalissa 29.11.2009 Suomen Kameraseurojen Liitto ry:n sääntömääräinen syyskokous sunnuntaina 29.11.2009 klo 10.00

Lisätiedot

Jäsentiedote 5 / 2005 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY

Jäsentiedote 5 / 2005 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Jäsentiedote 5 / 2005 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Tiedottaminen jatkuu Tiedotustoiminta taitaa olla edelleen kuumimpia kysymyksiä SKsL:n osalta, Klik-lehden jäätyä unholaan. Vuoden 2005 ehkä tärkeimpiä

Lisätiedot

Kannuksen Kotiseutupäivät Kotiseutupäivillä yhdistystä edustivat Ritva Niemikorpi, Martti Määttä ja Leila Keski-Korpi.

Kannuksen Kotiseutupäivät Kotiseutupäivillä yhdistystä edustivat Ritva Niemikorpi, Martti Määttä ja Leila Keski-Korpi. Jäsentiedote 11.10.2010 Iloiset syksyn toivotukset jäsenistöllemme! Vaikka viimeiset lehdet putoilevatkin jo puista, ei yhdistyksemme siirry talviunille. Porhallamme iloisesti kohti joulua ja syksyn ja

Lisätiedot

Jäsentiedote 4/ 2006 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY

Jäsentiedote 4/ 2006 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Jäsentiedote 4/ 2006 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Jäsenkirjeet ovat julkisia Syyskokous Tampereella saatiin pidettyä. Minäkin sain taas vuoden jatkoaikaa liiton puheenjohtajana, kiitos vielä kerran

Lisätiedot

ISSN 0784-2503 1/2007. 100. Monirunkovenelehti. Otteita vuosien varrelta. proaprojekti etenee

ISSN 0784-2503 1/2007. 100. Monirunkovenelehti. Otteita vuosien varrelta. proaprojekti etenee ISSN 0784-2503 6 1/2007 Kaikkien aikojen 100. Otteita vuosien varrelta proaprojekti etenee Martin Hildebrand PUHEENJOHTAJAN P A L S T A Monirunkovenelehdellä alkaa olla ikää. Käsissänne on lehtemme tasan

Lisätiedot

Saimaan kameraseura ry on perustettu vuonna 1946, joten vuosi 2014 oli sen 68. toimintavuosi.

Saimaan kameraseura ry on perustettu vuonna 1946, joten vuosi 2014 oli sen 68. toimintavuosi. Saimaan kameraseura ry:n toimintakertomus vuodelta 2014 1.Yleistä Saimaan kameraseura ry on perustettu vuonna 1946, joten vuosi 2014 oli sen 68. toimintavuosi. Seuran jäsenistö oli erittäin aktiivista

Lisätiedot

kirjattu 2010, pj. JÄSENTIEDOTE

kirjattu 2010, pj. JÄSENTIEDOTE kirjattu 2010, pj. JÄSENTIEDOTE KERHOTOIMINTA: Kannuksen kamerakerho kokoontuu kuukauskokoukseen aina kuukauden toinen maanantai, ellei vuosikokouksessa toisin sovita. Kokouspaikkana Takalon koulun käsityö-

Lisätiedot

Raportti Turun Seudun Luonnonvalokuvaajien toiminnasta Itämeri haasteessa:

Raportti Turun Seudun Luonnonvalokuvaajien toiminnasta Itämeri haasteessa: Turun Seudun Luonnonvalokuvaajat r.y. Raportti Turun Seudun Luonnonvalokuvaajien toiminnasta Itämeri haasteessa: Helsingin ja Turun kaupunkien esittämä haaste toimiin Itämeren tilan parantamiseksi: Tietoisuuden

Lisätiedot

Jäsentiedote. ja kokouskutsu 3 / 2006 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY

Jäsentiedote. ja kokouskutsu 3 / 2006 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Jäsentiedote ja kokouskutsu 3 / 2006 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY KUTSU Syyskokous Tampereella 12.11.2006 Suomen Kameraseurojen Liitto ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään sunnuntaina 12.11.2006

Lisätiedot

SEURALAISEN KÄSIKIRJA

SEURALAISEN KÄSIKIRJA SEURALAISEN KÄSIKIRJA SAIMAAN KAMERASEURA RY PL 49 53101 Lappeenranta Sisällysluettelo Saimaan Kameraseura ry...4 Esittely... 4 Sääntömääräiset kokoukset...4 Hallitus... 5 Tilintarkastajat... 5 Liittyminen

Lisätiedot

Kokouksen esityslista

Kokouksen esityslista Kutsu sääntömääräiseen vuosikokoukseen Keski-Suomen Sukututkijat ry kutsuu jäsenensä sääntömääräiseen vuosikokoukseen, joka pidetään keskiviikkona 25.3.2015 klo 17.00 alkaen Jyväskylän maakunta-arkistossa.

Lisätiedot

Jäsentiedote 3 / 2005 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY

Jäsentiedote 3 / 2005 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Jäsentiedote 3 / 2005 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Marinaa, purinaa ja nurinaa näyttelyistä Kahden liiton taloudellisella vastuulla järjestetyn näyttelyn: teemanäyttelyn "Romantiikka" syksyllä 2004

Lisätiedot

Jäsentiedote 2 / 2007 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY

Jäsentiedote 2 / 2007 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Jäsentiedote 2 / 2007 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Suomen kameraseurojen liitto 75 vuotta Suomen kameraseurojen liitolla on taas juhlavuosi. Liitto perustettiin vuonna 1932, joten vuonna 2007 on menossa

Lisätiedot

KAMERASEURAN SÄÄNNÖT SEURAN SÄÄNNÖT

KAMERASEURAN SÄÄNNÖT SEURAN SÄÄNNÖT KAMERASEURAN SÄÄNNÖT SEURAN SÄÄNNÖT 1. Yhdistyksen nimi on Heinolan Kameraseura ry ja kotipaikka Heinolan kaupunki. Yhdistyksen aatteellisena tarkoituksena on edistää valokuvausharrastusta Heinolassa ja

Lisätiedot

1(5) SF- CARAVAN YDIN-HÄME RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA YLEISTÄ

1(5) SF- CARAVAN YDIN-HÄME RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA YLEISTÄ 1(5) SF- CARAVAN YDIN-HÄME RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012 1. YLEISTÄ SF-Caravan Ydin-Häme ry on perustettu Tuusulassa 19.11.2011 Kantele Caravan nimellä. Patentti- ja rekisterihallituksen yhdistysrekisteriin

Lisätiedot

Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille!

Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille! Jäsenkirje 3/2014 Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille! Vaikka saamme vielä nauttia kesästä, yhdistyksen syyskausi lähtee täysin purjein käyntiin jo elokuussa. Kuukausittaiset jäsenillat kutsuvat omine

Lisätiedot

Pohjoismainen yhteistyö

Pohjoismainen yhteistyö Pohjoismainen yhteistyö Pohjoismainen valokuvausliitto / Nordiska Förbundet för fotografin NFFF Nordic Society of Photography Nordiska Förbundet för Fotografi Nordisk Forbund for Fotografi Pohjoismainen

Lisätiedot

Jäsentiedote 1 / 2005 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY

Jäsentiedote 1 / 2005 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Jäsentiedote 1 / 2005 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Tervehdys, ja hauska tutustua! Vuoden juuri vaihtuessa alkoi toimikauteni SKsL:n puheenjohtajana syyskokouksen näin päätettyä. Edellinen pj. Markku

Lisätiedot

Körpäkkäsanomat 2/2007

Körpäkkäsanomat 2/2007 Körpäkkäsanomat 2/2007 Taustaa Puuveneiden perinneseura Körpäkkä on vuonna 2003 rekisteröity yhdistys, jonka toimintatarkoituksena on puuveneiden perinteiden vaaliminen. Alun perin yhdistyksen perustana

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013 JÄSENKIRJE 2/2013 13.9.2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY Syksyn tuuli jo puissa puhaltelee ja on tullut aika ryhtyä hommiin. Syksyn toimintakalenteriin on koottu tuttuun tapaan yritysvierailuja ja

Lisätiedot

ROCKTAIL NEWS. sekä sekalaista muuta tavaraa. kysy koulutus-kentällä Jannelta tai puhelimitse p tai sähköpostilla

ROCKTAIL NEWS. sekä sekalaista muuta tavaraa. kysy koulutus-kentällä Jannelta tai puhelimitse p tai sähköpostilla 3/2015 1 ROCKTAIL NEWS RockTail News ilmestyy kolme kertaa vuodessa. Mainosmyynti, artikkelit, ilmoitukset ja tiedustelut Anna-Riitta Forss, Vierutie 3 15560 Nastola 040-5956529 rocktail@netti.fi Lehden

Lisätiedot

Jäsentiedote. ja kokouskutsu 1 / 2008 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY

Jäsentiedote. ja kokouskutsu 1 / 2008 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Jäsentiedote ja kokouskutsu 1 / 2008 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY KUTSU Kevätkokous Vammalassa 2.3.2008 Suomen Kameraseurojen Liitto ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään sunnuntaina 2.3.2008 klo

Lisätiedot

Soukan Kamerat ry. 2014 1. Soukan Kamerat r.y. TOIMINTAKERTOMUS 2014

Soukan Kamerat ry. 2014 1. Soukan Kamerat r.y. TOIMINTAKERTOMUS 2014 Soukan Kamerat ry. 2014 1 Soukan Kamerat r.y. TOIMINTAKERTOMUS 2014 Sisältö Johtokunta... 2 Tilintarkastajat... 2 Jäsenistö... 2 Jäsenmaksut... 2 Talous... 3 Projektit... 3 Koulutus... 3 Näyttelytoiminta...

Lisätiedot

Saimaan kameraseura ry

Saimaan kameraseura ry Saimaan kameraseura ry 1946-2006 SAIMAAN KAMERASEURA Saimaan kameraseura ry:n 60-vuotisjuhlajulkaisu Reprot: Juha Turunen Ulkoasu ja taitto: Juha Turunen Historia: Tatu Kosonen Painopaikka: Lappeenrannan

Lisätiedot

Oikaristen Sukuseura Ry:n. toimintakertomus 2013

Oikaristen Sukuseura Ry:n. toimintakertomus 2013 Oikaristen Sukuseura Ry:n toimintakertomus 2013 Kuva: Sirpa Heikkinen 2013 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2013 Oikaristen 13-vuotiaan sukuseuran toiminta jatkui edelleen aktiivisena. Seuran

Lisätiedot

Jäsentiedote. ja kokouskutsu 1 / 2007 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY

Jäsentiedote. ja kokouskutsu 1 / 2007 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Jäsentiedote ja kokouskutsu 1 / 2007 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY KUTSU Kevätkokous Haminassa 11.3.2007 Suomen Kameraseurojen Liitto ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään sunnuntaina 11.3.2007 klo

Lisätiedot

1. Puheenjohtaja Markku Riuttala avasi kokouksen ja totesi sen lailliseksi klo: 17:40.

1. Puheenjohtaja Markku Riuttala avasi kokouksen ja totesi sen lailliseksi klo: 17:40. Paikka: Satakunnan ammattikorkeakoulun tekniikan Porin yksikön luokkahuone Aika: 8.1.2013 Klo: 17:40-18:00 Läsnä: Markku Riuttala, Esa Halminen, Mikko Rahi, Pekka Aarne,. 1. Puheenjohtaja Markku Riuttala

Lisätiedot

Renkajärven valokuvauskilpailu 2011 jälleen upeita kuvia!

Renkajärven valokuvauskilpailu 2011 jälleen upeita kuvia! Renkajärven valokuvauskilpailu 2011 jälleen upeita kuvia! Suojeluyhdistyksen valokuvauskilpailu järjestettiin nyt kolmannen kerran. Kilpailuaika oli 13.2.-5.6.2011. Yhdistyksen hallitus oli antanut kilpailun

Lisätiedot

Ilmailuinsinöörien kerho perjantai, 12. kesäkuuta 2009. Jäsenkirje 1/2009

Ilmailuinsinöörien kerho perjantai, 12. kesäkuuta 2009. Jäsenkirje 1/2009 Jäsenkirje 1/2009 Vuosi 2009 on ehtinyt jo kesän kynnykselle. Ilmailuinsinöörien kerho lähestyy teitä nyt toimikauden ensimmäisellä jäsenkirjeellä, jossa esitellään tämän vuoden johtokunta, kartoitetaan

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2018

TOIMINTASUUNNITELMA 2018 TOIMINTASUUNNITELMA 2018 I YLEISTÄ Vuoden päätavoitteena on kasvavalle jäsenmäärälle kohdistettavan palvelutarjonnan kehittäminen. Panostetaan monipuoliseen koulutustarjontaan, nuorisotoimintaan sekä seurojen

Lisätiedot

Keravan Reserviläiset ry

Keravan Reserviläiset ry Keravan Reserviläiset ry Toimintakertomus Tuloslaskelma ja tase 2011 Yleistä Vuosi 2011 oli yhdistyksemme 53. toimintavuosi. Kuluneena vuonna yhdistyksen puheenjohtajana toimi Heikki Jäntti. Yhdistyksen

Lisätiedot

pääkirjoitus KAI HÄMÄLÄINEN

pääkirjoitus KAI HÄMÄLÄINEN 1:2008 pääkirjoitus KAI HÄMÄLÄINEN 2 3 4 !" ; ; : ; :! * ; 8 ; :; 5 #!$ % 8:. C@@DDD 9 @0 D ;; 8:!! 8: " $ D $, +E $, -E $ 8:! /& /5 +, @! $ 6 7 8 9 10 11 12 IIRO SAIRANEN http://personal.inet.fi/surf/deepsky

Lisätiedot

SUBSTANTIIVIT 1/6. juttu. joukkue. vaali. kaupunki. syy. alku. kokous. asukas. tapaus. kysymys. lapsi. kauppa. pankki. miljoona. keskiviikko.

SUBSTANTIIVIT 1/6. juttu. joukkue. vaali. kaupunki. syy. alku. kokous. asukas. tapaus. kysymys. lapsi. kauppa. pankki. miljoona. keskiviikko. SUBSTANTIIVIT 1/6 juttu joukkue vaali kaupunki syy alku kokous asukas tapaus kysymys lapsi kauppa pankki miljoona keskiviikko käsi loppu pelaaja voitto pääministeri päivä tutkimus äiti kirja SUBSTANTIIVIT

Lisätiedot

Jäsentiedote. ja kokouskutsu 1 / 2009 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY

Jäsentiedote. ja kokouskutsu 1 / 2009 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Jäsentiedote ja kokouskutsu 1 / 2009 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY KUTSU Kevätkokous Lappeenrannassa 24.5.2009 Suomen Kameraseurojen Liitto ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään sunnuntaina 24.5.2009

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Rauman Kameraseura ry ja sen kotipaikka on Rauma.

Yhdistyksen nimi on Rauman Kameraseura ry ja sen kotipaikka on Rauma. Rauman Kameraseura ry:n säännöt 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Rauman Kameraseura ry ja sen kotipaikka on Rauma. 2. Tarkoitus ja toiminnan laatu Yhdistyksen tarkoituksena on ylläpitää

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2006

TOIMINTAKERTOMUS 2006 TOIMINTAKERTOMUS 2006 YLEISTÄ Vuosi 2006 oli OuLVI:n 44. toimintavuosi. Vuoden aikana järjestetty toiminta oli edellisten vuosien mukaista.tapahtumissa keskityttiin laatuun ja panostettiin tapahtumaympäristöön

Lisätiedot

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli tilinpäätöksen tarkastus ja alllekirjoitus), Roby oli sihteerinä

Lisätiedot

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 1/6,Kuva: http://www.maija.palvelee.fi/ TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 SUKUSEURAN KOTISIVUISTA MIELENKIINTOISET

Lisätiedot

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007 Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007 Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 Sekakuoroliitto järjestää perinteiset Sekakuoropäivät ensi maaliskuussa Helsingissä. Tapahtuma alkaa lauantaina

Lisätiedot

Tekninen ja ympäristötoimiala

Tekninen ja ympäristötoimiala Lahden seudun ympäristöpalvelut Tekninen ja ympäristötoimiala 6.11.2006 24.11. alkaa kaamos. Aurinko painuu alas Suomen pohjoisimmassa kolkassa, Nuorgamissa noustakseen seuraavan kerran taivaanrantaan

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 1/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso

JÄSENTIEDOTE 1/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso JÄSENTIEDOTE 1/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS Hyvät Rauhanturvaajat, Taas on vuosi vaihtunut. Yhdistys piti syyskokouksensa ilman suurempia

Lisätiedot

Toimintakertomus vuodelta 2009

Toimintakertomus vuodelta 2009 TAMPEREEN KAMERASEURA RY PL 218 33101 TAMPERE Toimintakertomus vuodelta 2009 1 JOHDANTO Seuran tavoitteena on ollut valokuvausta, valokuvausharrastusta ja valokuvailmaisua edistävän toiminnan järjestäminen

Lisätiedot

A-p-c-kamera ry. Toimintakertomus 2000. Saanko luvan? (Kuva: Heikki Jokinen)

A-p-c-kamera ry. Toimintakertomus 2000. Saanko luvan? (Kuva: Heikki Jokinen) A-p-c-kamera ry. Toimintakertomus 2000 Saanko luvan? (Kuva: Heikki Jokinen) A-p-c-kamera ry. kaikille avoin nurmijärveläinen kameraseura Puheenjohtajalta A-p-c-kameran viides toimintavuosi sujui tutuissa

Lisätiedot

Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry

Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry Toimintakertomus vuodelta 2013 Nykytila: Yhdistyksemme jäsenmäärä kasvoi 14.11.1013 lähes kaksinkertaiseksi, kun Helsingin sosiaaliviraston henkilöstö

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 1/2015 Kausi 2015 on startannut, Tervetuloa mukaan toimintaamme kaudelle 2015. Tulet jatkossa saamaan kaikille jäsenillemme

Lisätiedot

Jäsentiedote. ja kokouskutsu 2 / 2005 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY

Jäsentiedote. ja kokouskutsu 2 / 2005 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Jäsentiedote ja kokouskutsu 2 / 2005 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY KUTSU Kevätkokous Karjalohjalla 3.4.2005 Suomen Kameraseurojen Liitto ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään sunnuntaina 3.4.2005

Lisätiedot

Oman toiminnan esittely Eläkeliiton Joutsan yhdistys ry. Kumppanuuspöytä Maija Salonen

Oman toiminnan esittely Eläkeliiton Joutsan yhdistys ry. Kumppanuuspöytä Maija Salonen Oman toiminnan esittely Eläkeliiton Joutsan yhdistys ry Kumppanuuspöytä 08.11.2016 Maija Salonen Eläkeliitto numeroina Kattojärjestö Eläkeliitto - jäsenmäärä 130000 jäsentä - 20 piiriä - 403 paikallisyhdistystä

Lisätiedot

Jäsenkirje 3 2015 7.7.2015

Jäsenkirje 3 2015 7.7.2015 Jäsenkirje 3 2015 7.7.2015 Aloitteet liittovaltuuston syyskokoukselle Kulttuuri- ja yleisurheilupäivät Kajaanissa Mielenterveysmessut 17.-18.11.2015 Toimiston kesän poikkeusaukioloajat Järjestö- ja ansiomerkkitoimikunta

Lisätiedot

(Varsinais-S) (Vaasa)

(Varsinais-S) (Vaasa) T 3 Yritysdemokratiatyöryhmä Eero Joutsijoki (1.11.1979 asti) Matti Lipiäinen (14.12.1979 lähtien) Martti Koivisto Aulis Alamattila Martti Salo (Satakunta) SÄÄN TÖVAL IOKUNTA Martti Hoffren (Kuopio) Esko

Lisätiedot

TUUSULAN SENIORIT RY:N TIEDOTE SENIORIT TALVI-KEVÄT 2016 TAPAHTUMAKALENTERI

TUUSULAN SENIORIT RY:N TIEDOTE SENIORIT TALVI-KEVÄT 2016 TAPAHTUMAKALENTERI TUUSULAN SENIORIT RY:N TIEDOTE SENIORIT TALVI-KEVÄT 2016 TAPAHTUMAKALENTERI vko 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 7.1. 12.1. 21.1. 26.1. 4.2. 9.2. 18.2. 23.2. 3.3. 8.3. 16.3. 14.1. 28.1. 9. -10.2. 25.2. 10.3. 17.3.

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2001

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2001 KANKAANPÄÄM SEUDUN TYKISTÖKILTA RY 38700 KANKAANPÄÄ 15.2.2002 1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2001 Kulunut vuosi oli kiltamme 37. Toimintavuosi SÄÄNTÖMÄÄRÄISET KOKOUKSET KILLAN HALLINTO Kevätkokous pidettiin

Lisätiedot

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen OIKARISTEN sukuseura ry:n Toimintakertomus vuodelta Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen 2011 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2011 Oikaristen 11-vuotias sukuseura toimii

Lisätiedot

Suomen Internet-yhdistys - SIY ry. Yhdistysrekisteritunnus 169.671

Suomen Internet-yhdistys - SIY ry. Yhdistysrekisteritunnus 169.671 Suomen Internet-yhdistys - SIY ry Yhdistysrekisteritunnus 169.671 TASEKIRJA 1.1. - 31.12.2009 Suomen Internet-yhdistys - SIY ry SISÄLLYSLUETTELO Tilinpäätös 1.1. - 31.12.2009 Sivut TOIMINTAKERTOMUS 1 TILINPÄÄTÖS

Lisätiedot

LÄÄKÄRIN VASTAANOTTO TIEDOTTAA! Torstaina 20.11.14 lääkärin vastaanotto suljettu klo 11.00 16.00 henkilökunnan koulutuksen vuoksi.

LÄÄKÄRIN VASTAANOTTO TIEDOTTAA! Torstaina 20.11.14 lääkärin vastaanotto suljettu klo 11.00 16.00 henkilökunnan koulutuksen vuoksi. KOKKOLAN KAUPUNKI TIEDOTTAA Lohtajalainen Lohtajan aluetoimiston tiedotuslehti 21/2014 16.11.2014 Kokkolan kaupungin Lohtajan aluetoimisto os. Lokaniituntie 1, 68230 Lohtaja Avoinna ma pe, klo 9 11 ja

Lisätiedot

Finnish Linux User Group FLUG ry PÖYTÄKIRJA 1 (3) PL 117 FIN-00181 HELSINKI flug-hallitus@flug.fi 15.12.2004

Finnish Linux User Group FLUG ry PÖYTÄKIRJA 1 (3) PL 117 FIN-00181 HELSINKI flug-hallitus@flug.fi 15.12.2004 Finnish Linux User Group FLUG ry PÖYTÄKIRJA 1 (3) PL 117 SYYSKOKOUS Aika 11.12.2004 kello 16:30 Paikka Sokos Hotel Pasila, Helsinki Läsnä Arto Teräs puheenjohtaja Ilpo Nyyssönen sihteeri Wolf Bergenheim

Lisätiedot

YHDISTYKSEN VIESTINTÄ

YHDISTYKSEN VIESTINTÄ YHDISTYKSEN VIESTINTÄ Sisäinen viestintä - eri yhdistyksissä eri apuvälineitä, kuitenkin yleensä: Henkilökohtainen vuorovaikutus: puhelin, yhteiset kokoontumispaikat Jäsenkirje, sähköinen tai fyysinen

Lisätiedot

1. Yleistä Nämä säännöt koskevat Kameraseura ry:n (jatkossa Kameraseura tai Seura) sisäisiä valokuvakilpailuja.

1. Yleistä Nämä säännöt koskevat Kameraseura ry:n (jatkossa Kameraseura tai Seura) sisäisiä valokuvakilpailuja. KAMERASEURA RY:N KILPAILUSÄÄNNÖT Voimassa 1.9.2011 alkaen YLEISET SÄÄNNÖT 1. Yleistä Nämä säännöt koskevat Kameraseura ry:n (jatkossa Kameraseura tai Seura) sisäisiä valokuvakilpailuja. Kameraseuran hallitus

Lisätiedot

SEURATIEDOTE TOUKOKUU 2016

SEURATIEDOTE TOUKOKUU 2016 SEURATIEDOTE TOUKOKUU 2016 Kesä on tullut, pääskyset ovat jälleen täällä! Suuret kiitokset kaikille ohjaajille menneestä kerhokaudesta. Olette tehneet arvokasta ja tärkeää työtä!! Kesä tuo tulleessaan

Lisätiedot

Lupsakkaa talven aikaa ja hyviä hiihtokelejä!

Lupsakkaa talven aikaa ja hyviä hiihtokelejä! Jyty Varkaus Ry Tammikuu 2015 Jäsentiedote 1 Hallituksen joulukuun kokouksen päätökset 2 Edunvalvontakatsaus 3 Syyskokouksen päätökset 4 Yhdistyksen toimihenkilöt 2015 5 Hallitus 2015 6 Kuntokorttikausi

Lisätiedot

NÄKÖISLEHTI. Esittelemme tekemiämme LEHTIÄ JA KIRJOJA KUVASARJA NÄKÖISLEHDESSÄ VIDEO NÄKÖISLEHDESSÄ. Mielenkiintoiset SUORALINKIT

NÄKÖISLEHTI. Esittelemme tekemiämme LEHTIÄ JA KIRJOJA KUVASARJA NÄKÖISLEHDESSÄ VIDEO NÄKÖISLEHDESSÄ. Mielenkiintoiset SUORALINKIT NÄKÖISLEHTI Esittelemme tekemiämme LEHTIÄ JA KIRJOJA KUVASARJA NÄKÖISLEHDESSÄ VIDEO NÄKÖISLEHDESSÄ Mielenkiintoiset SUORALINKIT MATKAKOHDE: BURG ELZ Kerpenin lähellä MUISTOJEN SPA VALMIS PAINETTAVAKSI!

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 4.10.2015 CLASSIC MTB SPRINT ENDURO 2X4 SALO, HALIKKO, MÄRYNUMMI

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 4.10.2015 CLASSIC MTB SPRINT ENDURO 2X4 SALO, HALIKKO, MÄRYNUMMI KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 4.10.2015 CLASSIC MTB SPRINT ENDURO 2X4 SALO, HALIKKO, MÄRYNUMMI Habanero Mountainbikers (HHCMB) järjestää MTB-endurokisan perinteiseen tyyliin Halikon Märynummen vuoristoalueella.

Lisätiedot

Mälläistentie 137, 32440 ALASTARO (puh. 02 76 41 492 Mirja Liukas, majoitusmahdollisuus)

Mälläistentie 137, 32440 ALASTARO (puh. 02 76 41 492 Mirja Liukas, majoitusmahdollisuus) 1/5 Vuosikokouksen 2014 esityslista SAKSIN SUKUSEURA RY:N VUOSIKOKOUS :n jäsenet ja suvun toiminnasta kiinnostuneet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle

Lisätiedot

TIEDOTTAA /

TIEDOTTAA / Keilaseura POLE ry TIEDOTTAA 2008-2009 / 2 04.11.08 POLE tiedottaa 2008-2009 / 2 04.11.08 1(4) Tiedottajan palsta Huomioikaa kutsu ylimääräiseen vuosikokoukseen, joka on Tapiolassa su 23.11. n. klo 15:40,

Lisätiedot

Arvoisat kiltasisaret ja -veljet!

Arvoisat kiltasisaret ja -veljet! VIESTIKILTOJEN LIITTO R.Y. Hallitus KUTSU Riihimäki 30.9.2015 Arvoisat kiltasisaret ja -veljet! Viestikiltojen Liiton sääntömääräinen syyskokous järjestetään lauantaina 21.11.2015 klo 13:00 alkaen Rannikkoprikaatissa,

Lisätiedot

Toivotamme hyvää ja rauhaisaa joulunaikaa, ja laulun täyttämää tulevaa vuotta!

Toivotamme hyvää ja rauhaisaa joulunaikaa, ja laulun täyttämää tulevaa vuotta! Puheenjohtaja Sihteeri Taiteellinen johtaja Helena Toivanen Irma Pakarinen Rita Varonen Laulutalo, Kauppakatu 51 Laulutalo, Kauppakatu 51 Kilpisenkatu 14 a 13 80100 Joensuu 80100 Joensuu 40100 Jyväskylä

Lisätiedot

Toimintakertomus vuodelta 2010

Toimintakertomus vuodelta 2010 TAMPEREEN KAMERASEURA RY PL 218 33101 TAMPERE Toimintakertomus vuodelta 2010 1 JOHDANTO Seuran tavoitteena on ollut valokuvausta, valokuvausharrastusta ja valokuvailmaisua edistävän toiminnan järjestäminen

Lisätiedot

Salpausselän koirankasvattajat ry

Salpausselän koirankasvattajat ry Salpausselän koirankasvattajat ry Tiedote 1/2014 HALLITUS JA TOIMIHENKILÖT 2014 Puheenjohtaja Arja Immonen p. 050 375 1308 Huvilatie 91, 16310 Virenoja sähköposti: kennelheikunkeikun@gmail.com Varapuheenjohtaja:

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2/2014 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso

JÄSENTIEDOTE 2/2014 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso JÄSENTIEDOTE 2/2014 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS Hei, Yhdistystämme vaivaa sama ongelma kuin muitakin yhdistyksiä. Toimintamme kuihtuu entisestään.

Lisätiedot

Körpäkkäsanomat 1/2007

Körpäkkäsanomat 1/2007 Körpäkkäsanomat 1/2007 Taustaa Puuveneiden perinneseura Körpäkkä on vuonna 2003 rekisteröity yhdistys, jonka toimintatarkoituksena on puuveneiden perinteiden vaaliminen. Alun perin yhdistyksen perustana

Lisätiedot

SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2011

SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2011 SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2011 Ota yhteyttä muutosehdotuksissa/korjauksissa toiminnanjohtaja Hulda Ahoseen: executive.officer@bridgefinland.com VERSIO 9.11.2011 SBL:n hallitus on vahvistanut sitovasti

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2/2012 JHL 012

JÄSENTIEDOTE 2/2012 JHL 012 JÄSENTIEDOTE 2/2012 JHL 012 Hyvääsyksynalkuakaikillejäsenillemme! KävimmeelokuunlopussaretkelläPorvoossajaHangossa.Oliupeasääjamuutenkin reissuolionnistunut.kuvassaistunmustionlinnankartanonportaikolla.enollutkäynytsiellä

Lisätiedot

ROCKTAIL NEWS. Ilmoitushinnat: Toistuvaisilmoitus 4 X ilmoitushinta koon mukaan 25% Rivi-ilmoitus (5 riviä)

ROCKTAIL NEWS. Ilmoitushinnat: Toistuvaisilmoitus 4 X ilmoitushinta koon mukaan 25% Rivi-ilmoitus (5 riviä) 3/2014 1 ROCKTAIL NEWS RockTail News ilmestyy kolme kertaa vuodessa. Mainosmyynti, artikkelit, ilmoitukset ja tiedustelut Anna-Riitta Forss, Vierutie 3 15560 Nastola 040-5956529 rocktail@netti.fi Lehden

Lisätiedot

Kansainvälinen epilepsiapäivä 8.2.

Kansainvälinen epilepsiapäivä 8.2. Jäsenkirje 1/2016 Kansainvälinen epilepsiapäivä 8.2. Teemana, Epilepsia on muutakin kuin kohtauksia. Toimittajat jäsenillassa 01.02. Julkaisut Uudenkaupungin ja Laitilan sanomissa ti 9.2. Tällä tavoin

Lisätiedot

Uuden koulu nimi. Mansikka-ahon koulu 7.2.2014 Rehtori Pekka Lipiäinen. Lasten- ja nuorten lautakunnalle

Uuden koulu nimi. Mansikka-ahon koulu 7.2.2014 Rehtori Pekka Lipiäinen. Lasten- ja nuorten lautakunnalle 7.2.2014 Rehtori Pekka Lipiäinen Lasten- ja nuorten lautakunnalle Uuden koulu nimi Mansikka-ahon ja Tornionmäen koulut yhdistyvät ja koulutyö jatkuu uudessa koulurakennuksessa syksyllä 2014. Kouluun tulee

Lisätiedot

Kemin Latu on Suomen Ladun alaisuudessa toimiva jäsenyhdistys.

Kemin Latu on Suomen Ladun alaisuudessa toimiva jäsenyhdistys. 20.2.2017 KEMIN LATU ry. Jäsentiedote 2017 62 toimintavuosi Ulkoile hyvässä seurassa Kemin Latu on Suomen Ladun alaisuudessa toimiva jäsenyhdistys. Suomen Ladun jäsenenä pääset mukaan tapahtumiin, kursseille

Lisätiedot

LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2012 KILPAILUKUTSU

LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2012 KILPAILUKUTSU LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2012 KILPAILUKUTSU LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 3/2012 LAHTI 5.5.2012 JÄRJESTÄJÄ: TAEKWONDO LAHTI RY LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2012 Taekwondo Lahti Ry järjestää liikesarjojen SM- liigan kolmannen

Lisätiedot

puheenjohtaja /sihteeri Kevätkokous Päätösten vahvistaminen hallitus maalis-huhtikuu 300 yhdistyksen jäsenet

puheenjohtaja /sihteeri Kevätkokous Päätösten vahvistaminen hallitus maalis-huhtikuu 300 yhdistyksen jäsenet Järjestötoiminta Edustajistovaalit - sähköinen tiedotus jäsenille vaaleista - mahd. yhdistyksen ehdokkaan oma alasivu yhdistyksen sivuilla Avustetaan yhdistyksen jäsentä vaalityössä tiedottamalla asiasta/mainostamalla

Lisätiedot

LATTOMERI 2/2009. Lattomeren Kyläyhdistys ry 2/2009

LATTOMERI 2/2009. Lattomeren Kyläyhdistys ry 2/2009 LATTOMERI :n sääntömääräinen Lattomeren koululla keskiviikkona 4.11.2009 klo 18.00 Käsitellään sääntöjen määräämät asiat. Kahvitarjoilu. TERVETULOA! Länsi-Porin seurakunnan perhekerho Lattomeren kirkko

Lisätiedot

Jäsentiedote. ja kokouskutsu 1 / 2006 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY

Jäsentiedote. ja kokouskutsu 1 / 2006 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Jäsentiedote ja kokouskutsu 1 / 2006 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY KUTSU Kevätkokous Lappeenrannassa 5.3.2006 Suomen Kameraseurojen Liitto ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään sunnuntaina 5.3.2006

Lisätiedot