2009 Bürstner-maahantuoja toivottaa Sinut ja perheesi tervetulleeksi! Bürstner GmbH FIN

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "2009 Bürstner-maahantuoja toivottaa Sinut ja perheesi tervetulleeksi! Bürstner GmbH FIN"

Transkriptio

1 Matkailuautot 2009

2 2 Sydämellisesti tervetuloa! Luota tunteisiisi Loma on arvokasta aikaa. Ei kiirettä, ei velvoitteita. Bürstner-matkailuautolla siirryt uuteen maailmaan. Se tekee matkasta jännittävän Alusta alkaen. Löydä uusia keinoja lomastasi nauttimiseen! Ja nauti! Nauti parhaasta mahdollisesta laadusta, jonka takaa 50-vuotinen kokemuksemme. Harrastusta aloitteleville suunnitellusta mallista luksumalliimme Bürstnerissä tunnet olevasi kuin kotonasi. Voit rentoutua kunnolla. Kaikki tuntuu tutulta ja luotettavalta rajatonta nautintoa!

3 Sisältö 3 Bürstner Design ja tyyli Bürstner-innovaatiot Retkeily-/matkailuauto Integroidut City Car Comfort-Class 10 Viseo Premium-Class 46 Van Aviano Deluxe-Class 50 Travel Van Comfort-Class 14 Asumisen mukavuus 54 Prismo Premium-Class 18 Nukkumisen mukavuus 56 Puoli-integroidut Peseytymisen mukavuus 58 Nexxo Comfort-Class 22 Kokkaamisen ilo 60 Marano Premium-Class 26 Pohjaratkaisut 62 Solano Deluxe-Class 30 Kankaat 64 Ixeo Deluxe-Class 34 Laatu 66 Alkoviautot Nexxo Family Comfort-Class 38 Argos Deluxe-Class 42

4 4 BÜRSTNER vuotta Bürstneriä: 50 vuotta rajatonta nautintoa

5 Delphin, 1962 Alkovimallit, 1988 T 550, 1988 I Class, Bürstner on yksi johtavista matkailuautojen ja vaunujen valmistajista; tie on ollut pitkä, mutta se on kannattanut. Erityisesti niille lukuisille tyytyväisille asiakkaille, jotka vuosi toisensa jälkeen viettävät onnellisia hetkiä Bürstnerissään. He nauttivat 50-vuotisesta kokemuksestamme. Ja intohimostamme luoda hienoa designia, ainutlaatuisia innovaatioita ja nerokkaita ratkaisuja. Vuodesta 1958 lähtien. Asiakkaiden tyytyväisyyden takana ei ole pelkästään tuotteidemme korkea laatu. Sen takana on ennen kaikkea aina uudelleen koettu tunne - kun on matkalla Bürstnerillä, voi nauttia rajattomasti. Näin on ollut kaikissa mallisarjoissa, ennen ja nyt. Ja tulee olemaankin. Asiakkaamme voivat sanoa tulevaisuudessakin: Rajatonta nautintoa? Tietysti, Bürstnerillä. Bürstner-yhtön juuret ulottuvat aina vuoteen 1924 asti, kun Jakob Bürstner perusti Saksan Kehl-Neumühliin puusepänverstaan. Aluksi tehtiin jalostus- ja viimeistelytöitä. Ja menestyttiin parhaalla mahdollisella tavalla luvun lopulla alkoi uusi aikakausi, kun valmistettiin ensimmäinen matkailuvaunu. Jatkuvasti kasvava kysyntä loi paineita tuotantokapasiteetin kasvattamiseen. Ensimmäisten yritysten joukossa 1970-luvun keskivaiheilla Bürstner otti askeleen Ranskan puolelle. Elsassilaiseen Wissembourgiin perustettiin kalustetehdas, joka nykyään kuuluu alan moderneimpiin tuotantolaitoksiin. Myös matkailuautojen valmistajana Bürstner kuuluu alan pioneereihin yli 20 vuotta matkailuautot ovat olleet kiinteä osa tarjontaa. Ei ainoastaan tuotteissa vaan myös asiakaspalvelussa Bürstner on asettanut uudet mittapuut alalle. Vuonna 2004 vihittiin käyttöön noin m² suuruinen asiakaspalvelukeskus. Siinä on näyttelytila, jossa on esillä ajankohtaisia Bürstner-tuotteita. Sieltä hoidetaan myös varaosatoimitukset koko Eurooppaan. t 620, 2002 Delfi n t 680, 2005 Elegance i 685, 2007 Solano fi re, 2008

6 6 Design ja tyyli: Nautintoa kaikilla aisteilla Liikkumisen estetiikkaa: Muotoja, värejä ja muotoilua Yhtä yksilöllinen kuin Sinä itse, yhtä ainutlaatuisia kuin toiveesi ja unelmasi yhtä ainutlaatuinen on myös Bürstner-matkailuauto. Vaikuttavine väreineen, ytimekkäine muotoiluineen ja ainutlaatuisine tyyleineen se erottuu aina joukosta. ja varusteet luovat upeaa tunnelmaa. Koska yksilöllisyyttä painotetaan Bürstnerillä niin voimakkaasti, tarjoamme lukuisia väri- ja tyylivaihtoehtoja, Sinun makuusi ja tyyliisi. Bürstnerissä design ja tekniikka, ulkona ja sisällä, kohtaavat täydellisesti. Luonteellaan ja yksilöllisyydellään se lunastaa kaikki toiveet eleganssista ja ajattomuudesta. Harmoniallaan ja tyylillään se näyttää arvonsa. Hienosti muotoillut seinäelementit, valot, kankaat Koska Bürstner-matkailuauto on tehty täyttämään toiveesi ja vaatimuksesi, tunnet heti alusta alkaen, että se sopii Sinulle täydellisesti ja tarjoaa rajatonta nautintoa. Ulkoväritys vakio silver champagner porto fl amenco fi re kristall-blau

7 7

8 8 Innovaatiot ja toimivuus luovat hyvää oloa Mukavuus rentouttaa Matkailuautoja kehittäessämme ajattelemme kaikissa eri yksityiskohdissa joka puolella autoa Sinun hyvinvointiasi ja tyytyväisyyttäsi. Tavoitteemme on ei vain täyttää, vaan ylittää odotuksesi laadusta, tekniikasta, muotoilusta ja varustuksesta pienintä yksityiskohtaa myöten. Jotta Sinä ja perheesi voisitte nautia rajattomasti vuoden hienoimmista viikoista ja päivistä. Vallankumouksellinen alas laskettava ylävuode puoli-integroitujen luokassa, tilaa säästävä VarioBad pesuhuoneessa tai mukava Reliner-sohva ovat vain muutama esimerkki siitä, että teemme kaikkemme, jotta Sinä ja perheesi voisitte viettää vapaa-aikanne vielä mukavammin ja miellyttävämmin. Tervetuloa vuoden parhaimpaan aikaan! Tervetuloa Bürstnermaailmaan! Insinöörimme, sisustusarkkitehtimme ja muotoilijamme työskentelevät jatkuvasti löytääkseen ratkaisuja, jotta matkustaminen Bürstner-matkailuautolla olisi vielä miellyttävämpää. novalife : Nahanoloinen hightech-materiaali. Likaa hylkivä, kulutusta kestävä ja helppohoitoinen. Saatavana lisävarusteena. Palkittu Caravaning Design Award - palkinnoilla vuosina 2006/2007.

9 UUTUUS UUTUUS 9 VarioBett: Päivisin miellyttävä lepopaikka, yöllä mukava, tilava parivuode kääntömekanismi tekee sen mahdolliseksi. Ensiesittely: Nerokkaampi ratkaisu, lisää vuodepaikkoja puoli-integroidussa alaslaskettava vuode istuinryhmän yläpuolella. Mekanismin ansiosta erittäin helppo käyttää. Tilantarve: melkein ei mitään! (tätä ajoneuvomallia ei ole mahdollista myydä Suomessa matkailuautona). VarioBad: Liikkumavapaus taattu pesuallas kääntyy sivulle pois tieltä (malli/pohjaratkaisukohtainen). Antiallerginen patjamateriaali: Turvallinen allergiselle. Kaikissa matkailuautoissamme kiinteissä vuoteissa patjat ovat antiallergisia. Nuku hyvin! TravelLounge: mukava 3:een asentoon säädettävä selkänoja. Parasta mahdollista mukavuutta ajon aikana, ruokailtaessa tai vain rentoutuessa. VarioSeat: Muutamalla kädenliikkeellä pitkittäisistuimesta tulee kasvot menosuuntaan istuttava istuin, jossa 3-pisteturvavyö. Sisäänpääsy vapaa: Sisääntulovalaistus valaisee tiesi.

10 Comfort-Class 10 Joka paikkaan sopiva Värikkäitä jäätelöbaareja, tyylikkäitä pikku puoteja, pittoreskeja kahviloita, joista ilmoille leviää vastajauhetun espressokahvin herkullinen tuoksu; juuri näin voi vanhaa kaupunkia kuvailla. City Car on Bürstnerin ensimmäinen auto peltikoristen pienten matkailuautojen luokkaan. Se on varsinainen joka paikan kyky, jossa on kaikki Bürstner-hyvä ja jokapäiväisen auton joustavuus. Vasta pari tuntia sitten päätit lähteä tälle viikonlopun retkelle. Spontaani päätös, jonka Bürstner City Car mahdollistaa. Se on aina valmis lähtöön. Voit käyttää sitä jokapäiväisiin ajoihin ja kuitenkin kaikki tarpeellinen mahtuu mukaan. Se on varustettu kaikella, mikä antaa Sinulle tunteen, että olet kuin kotonasi kaikkialla. Sinkulle tai pariskunnalle, City Car sopii kumpaisillekin. Tämän auton edut tulevat esille vaikka sightseeing-kierroksella: ahtaat kujat eivät tahtia haittaa. Pienten mittojensa ansiosta - 5,99 x 2,08 m - se sopii melkein mihin tahansa.

11 Retkeily-/matkailuauto Van Puoli-integroidut Alkoviautot Integroidut City Car 11 Pieni mutta fi ksu Loma tai lyhytaikaisempi vapaa-ajan vietto, tämä täydellisesti varustettu matkailuauto sopii molempiin tarkoituksiin. Kääntyvien etuistuinten ansiosta istuinryhmä muuntuu neljän hengen olohuoneeksi. Kääntömekanismin ansiosta pöytälevyä voi käyttää eri kokoisena. Takaosassa on kaksi vuodelaatikkoa, jotka päivisin toimivat istuimina ja jotka yöksi pienellä kädenliikkeellä muuntuvat mukavaksi, 1,5 metriä leveäksi parivuoteeksi. Ja tilaa on matkalaukuille, urheilutavaroille, ruokavarastolle ja paljolle muulle tarvittavalle. Kaikki tämä ja yläpuolella olevat tilavat kaapit tekevät City Carista varsinaisen tilaihmeen. Toimiva keittiö yllättää fi ksuilla yksityiskohdilla: 97-litrainen jääkaappi, kaksiliekkinen liesi, integroitu Nirosta-allas, ylä- ja alakaapit sekä sivusta ulos vedettävä pöytälevy. Interiööri on vaaleaa Ahorn Portofi no-materiaalia. Yhdessä tarkoin ajatellun valaistuskokonaisuuden kanssa City Carissa on aurinkoinen ilmapiiri.

12 12 Lastausmestari: Takaosan suuri tavaratila on suurten ovien ansiosta erittäin helppokäyttöinen ja sitäpaitsi mahdollistaa suurtenkin tavaroiden mukaan ottamisen. Ovien ikkunoissa on käytännölliset hyttys- ja pimennysverhot. Tilaihme: Aistikas lamelliovi erottaa pesuhuoneen olohuoneesta. Tarpeeksi tilaa suihkulle ja paljolle tavaralle. Hyvin varmistettu: Kunnollinen kiinnitys takaa turvallisen kuljetuksen. Hienostunut: Istuin ja tavaratila yhdessä. Aarreaitta: Lattialla pöydän alla monet tavarat löytävät säilytyspaikan. Pakettiauto: Käännä kahvaa istuimen alla ja juomatäydennys voidaan toimittaa.

13 Retkeily-/matkailuauto Van Puoli-integroidut Alkoviautot Integroidut Pohjaratkaisut Ulkonäkö värit ja muodot City Car c 600 vakio + Päivittäin käytettävä, kompakti auto + Helppo käsitellä pienten mittojen ansiosta: 5,99 m x 2,08 m 97 l henkilölle rekisteröity silver + Vetoava ulkoväritys: lisävarusteena Silver tai Champagner, vakiona valkoinen 100 l + Kolme kangasvaihtoehtoa valittavana ilman lisähintaa 100 l + Kääntyvät pilotti-istuimet asuinosan kangasmateriaalia + Asuinosan etuosassa lisävuodemahdollisuus + Pöytälevyä voi käyttää eri kokoisena ja myös auton ulkopuolella + Käytännöllinen ja toimiva kompakti keittiö, jossa 2-liekkinen liesi Vakiovarustus + Parivuode takana, jonka mitat 195 x 150 cm + Kompakti pesuhuone suihkulla + Dieselkäyttöinen Webasto-lämmitin, jossa integroitu lämminvesivaraaja + Suuri tavaratila takana champagner Kiinteä vuode Istuinpaikka Pesuhuone/wc Keittiö Pöytä/kappi/ säilytystilaa Vaatekaappi

14 Comfort-Class 14 VAN näppärä jokaisessa yksityiskohdassaan Muistatko vielä ensimmäisen lomamatkasi omalla autolla? Pääasiana tie, oli siihen aikaan kai motto. Kokeilla kielitaitoaan, oppia tuntemaan maita ja ihmisiä, olla vapaa. Yöpyä rannalla, ihailla tähtiä. Kaikkea mukavaa. Entäs nyt? Ranta, ihmiset, tähdet - oikeastaan kaikki on niinkuin ennen. Paitsi että nyt on leppoisampaa ja mukavampaa. Koska nyt on Bürstner Travel Van. Jokaisessa yksityiskohdassa aistii mukavuuden. Anna spontaanisuudellesi mahdollisuus! Travel Van on yhtä kompakti ja ketterä kuin tavallinen auto ja sen lisäksi suurenmoisen mukava. Mihin tahansa seikkailunhalusi Sinut johdattaa - elegantti, aerodynaaminen Travel Van on kaikkialla puhdasta nautintoa. Kääntyvät pilotti-istuimet huolehtivat matkan aikana aidosta mukavuudesta ja päärynäpuukalusteet ovat varsinainen katseenvangitsija. Kulttuurista luontoon - Travel Vanilla nautit vapaa-ajastasi. Nauti elämän parhaista puolista ja koe, miten eläviä muistot voivatkaan olla!

15 Retkeily-/matkailuauto Van Puoli-integroidut Alkoviautot Integroidut Travel Van 15 Uniesi kanssa nukut mukavasti Hän joka paljon kokee, tarvitsee myös taukoja. Niistä nautit Travel Vanissa täysin siemauksin. Mukava istuinryhmä suorastaan kutsuu luokseen. Sivuistuin, jossa on säädettävä niskatuki, muodostaa säädettävän pöydän ansiosta mukavan istuinryhmän niinkuin säädettävät pilotti-istuimetkin. Voit ottaa myös nautittavat nokoset. Suuret t 620 G mallin pitkittäisvuoteet mukavine pussijousitettuine joustinpatjoineen suorastaan houkuttelevat päiväunille. Käytännölliset tavaratilat, tilavat yöpöydät ja vuoteiden alla olevat kaapit ja laatikot - kaikki on kätevästi ja nopeasti käsillä. Keittiö on toimiva pienintä yksityiskohtaa myöten. Kolmiliekkinen liesi muuttuu käteväksi työtasoksi, koska siinä on lasikansi ja altaan kansi taas on kätevä leikkuulauta tarvittaessa. Käden ojennuksen päässä on 93-litrainen jääkaappi, kaapit, pistorasiat ja rullalaakeroidut vetolaatikot. Kokkaaminen on lomallakin nautinto. Mukavuutta kolmelle: Istuinryhmästä saa kätevästi mukavan lisävuoteen yhdelle.

16 16 Lisää tilaa: Kun takaosan tilavan vuoteen kääntää ylös, on suora yhteys takatalliin ja pesuhuoneeseen vasemmalle ja vaatekaappiin oikealla (t 570 G). Fiksua! Sivussa: Kun alaslaskettavan pesualtaan kääntää suihkun ajaksi sivulle, on tilaa reilusti. Tilaa tarpeeksi: Mahtavan takatavaratilan käyttömahdollisuudet ovat vain itsestä kiinni; polkupyörät, skootteri, jättikokoiset matkalaukut. Valoa kansalle: Kattoikkunasta tulee reilusti valoa ja avattuna raikasta ilmaa istuinryhmän yläpuolelle (lisävaruste).

17 Retkeily-/matkailuauto Van Puoli-integroidut Alkoviautot Integroidut Pohjaratkaisut t 570 G Ulkonäkö värit ja muodot vakio Travel Van + Aerodynaaminen design vuodepaikkaa 93 l + Elegantti ulkomuoto sileää peltiä ja leveät kulmalistat t 571 G + Kompaktit mitat, vain 2,18 m leveä + Valinnaisesti 2 ulkoväritystä 90 l + Loppuunajateltu tilankäyttö + 16 kangasvaihtoehtoa 60/ 120 l + Kääntyvät pilotti-istuimet asuinosan kangasmateriaalia + Säädettävä ja ulosvedettävä pöytälevy t 620 G silver + Laskosverhot ohjaamossa + VarioBad-pesuallas + Kätevä liesi lasikannella Vakiovarustus + Webasto-lämmitin (t 570 G) + Diesellämmitin Truma Combi 4 (t 571 G) + Kaasulämmitin Truma Combi 4 (t 620 G) + Midi-Heki-kattoikkuna + Kätevät huoltoluukut + Sähkötoiminen ulkoporras Kiinteä vuode Istuinpaikka Pesuhuone/wc Keittiö Pöytä/kaappi/ säilytystila Vaatekaappi Takatallimalli

18 Premium-Class 18 Bürstner mobilisoi harrastuksesi Kaikki tarpeellinen nopeasti kyytiin ja menoksi! Harrastatpa sitten jotain tuttua tai kokeilet uutta kaikki käy! Bürstner Prismo tekee toiveistasi totta. Moottoripyörä kyytiin ja crossiradalle tai vene rantaan. Bürstner Prismolla onnistuu. Koska perävaunupaino on jopa kaksi tonnia, kaiken tarpeellisen saa helposti mukaan. Häneen, johon Prismon ainutlaatuinen dynamiikka tekee vaikutuksen, tehoaa myös sen hienostunut ja aito design, niin sisältä kuin ulkoa. Kaikki on ajateltu pienintä yksityiskohtaa myöten. Suuri parivuode tarjoaa ruhtinaallisesti tilaa ja uuden sukupolven VarioBad rentouttavaa virkistäytymistä. Käytä kaikki mahdollisuudet hyväksesi ja toteuta spontaanisti unelmasi. Prismolla.

19 Retkeily-/matkailuauto Van Puoli-integroidut Alkoviautot Integroidut Prismo 19 Riippumattomuuden uusi taso Prismo on sporttinen matkailuauto, ulkoa ja sisältä. Muodot ja värit on sovitettu toisiinsa tarkalleen. Portofino-vaahterakalusteet ovat trendikkäät. Ne sopivat täydellisesti yhteen 16 designkokonaisuuden ja palkkikuvioidun lattiamateriaalin kanssa. Myös lepotaukojen pitämiseen Prismo on erinomaisesti varustettu. Takavuoteessa on kumilaakeroitu sälepohja ja korkealuokkainen pussijousitettu joustinpatja. Ala- ja yläkaapeissa on tarpeeksi tilaa vaatteille ja pyykille Suureen takataliiin on vaivaton pääsy niin sisältä kuin ulkoakin. Suuret ovet helpottavat lastaamista. Keittiö on tyylikäs ovet ovat vaaleat ja jääkaappi Monolith-pintainen. Puolidinetistä tulee käännettävien pilotti-istuimien, sivuistuimen ja pöytäpidennyksen ansiosta tilava seurusteluryhmä. Ja vakiovarusteena oleva Skyroof-ikkuna saa kaiken oikeaan valoon.

20 20 Tilaihme: Suuren parivuoteen alla olevan suuren takatallin ansiosta harrastusvälineittesi kuljetuskapasiteetti on lähes rajaton. Tilan avartaja: Optimaalinen sisäänkäynti ja tilaa suihkulle pesuallas käännetään sivuun ja sen hanasta tulee suihku. Valoefekti: Esimerkki Prismon hienostuneesta design-laadusta lisävalaisin yläkaapissa. Tuplasti dynaamista: Paripyörät ja takaveto lisää turvallisuutta, vetokykyä ja perävaunupainoa. Signaalivaikutus: Takavalot, jotka näkyvät. Hienoa Designia: Kattolinjan aerodynamiikka heijastaa Prismon ajamisen iloa. Mukavaa: Sähköinen ulkoporras helpottaa sisään ja ulos liikkumista (lisävaruste).

21 Retkeily-/matkailuauto Van Puoli-integroidut Alkoviautot Integroidut Pohjaratkaisut Ulkonäkö värit ja muodot Prismo t 626 G vakio + Uusi, hyvin kompakti, urheilullinen matkailuauto 106 l 21 + Ford Transit, jossa takaveto ja paripyörät + Perävaunupaino: jopa kg + Keskuslukitus, sähköiset ikkunanostimet, Tempomat-vakionopeussäädin 90 l Silver + Rekisteröity neljälle + Nokkela takavuoderatkaisu, tilava vuode 60/ 120 l + Erikoissälepohja jossa kumilaakerointi + Takatalli + Moderni Dekor Ahorn Portofi no - kalustus + Uuden sukupolven VarioBad - pesuallasratkaisu + Puolidinetti pöytäryhmä etuosassa, kääntyvät pilotti-istuimet asuinosan kangasmateriaalia Vakiovarustus + Säädettävä pöytä, jossa pidennysmahdollisuus + Katto ja takaseinä lasikuitua + Skyroof-kattoikkuna + Dieselkäyttöinen Truma-lämmitys Kiinteä vuode Istuinpaikka Pesuhuone/wc Pöytä/kaappi/ säilytystila Vaatekaappi Takatallimalli Paripyörät (takaveto) + Remis-pimennysverhot ohjaamossa + 16 kangasvaihtoehtoa + Mediapylväs (litteän tv:n teline)

22 Comfort-Class 22 Loma voi hyvin ja rentoudu! Loma! Se on aikaa, jolloin saa vain rentouta ja ajatella itseään ja perhettään. Nauttia luonnosta ja ympäristöstä. Meren tuoksusta tai metsän huminasta. Hengittää syvään, nauttia auringon paisteesta ja antaa sielun levätä. Nexxo on oiva lomakumppani. Se auttaa unohtamaan arkipäivän ja kokemaan jotain uutta. Hämmästyttävän yksinkertaisesti. Nexxossa kaikki on siinä, missä pitääkin. Ihan niinkuin olisit suunnitellut sen itse. Kiitos kaiken sen Nexxon monipuolisuuden, mitä se matkalla tarjoaa, voit keskittyä siihen, mikä on päämäärää tärkeämpää - liikkumiseen. Siten pitkätkin ajomatkat ovat nautittavia. Design ja varustus - kaikki täyttävät korkeimmatkin vaatimukset. Koe jokainen matkasi liikkuvana kokemuksena. Voi hyvin ja rentoudu - Nexxolla!

23 Retkeily-/matkailuauto Van Puoli-integroidut Alkoviautot Integroidut Nexxo 23 Vapaa-aikaa makusi mukaan Avoimuus ja joustavuus luonteenomaisia Nexxon piirteitä. Vaihda ympäristöä yksinkertaisesti ja mukavasti: asuinosasta ohjaamoon ja päinvastoin. Yhteisiin ruokahetkiin käännät pienellä kädenliikkeellä etuistuimet ympäri. Pöytälevy on pidennettävissä ja muodostaa suuren istuinryhmän - ja sivuistuin tuo lisää tilaa. Päärynäpuukalusteet ja hyvällä maulla valitut kankaat luovat kauttaaltaan sopusointuista ilmapiiriä. L-keittiö on tilava ja tyylikäs. Siinä on jääkaappi, kannellinen 3-liekkinen liesi, allas, jossa on kansi, jota voi käyttää myös leikkuulautana ja lisäksi paljon laatikoita ja kaappeja. Paljon kokkaava tarvitsee myös suuren jääkaapin. Vakiona Nexxossa se on 104-litrainen, jossa on 10,5-litrainen pakastinosa. Myös vaatteille on tarpeeksi tilaa: paidat, puserot ja käsipyyhkeet löytävät paikkansa korkeassa vaatekaapissa.

24 24 Mukavampaa tv:n katselua: Taulu-tv:n voi vetää ulos ja kääntää haluamaansa suuntaan. Nauti vedestä: Erilliset suihkut malleissa t 610 ja t 660. Kätevä väliseinäsysteemi on esimerkki fiksusta tilankäytöstä. Virkistävää: t 620 G on varustettu VarioBadilla, jossa on käännettävä pesuallas. Se tuo lisää liikkumavapautta suihkuun. Aitoa designia, jaloa puuta: Erilaiset puukoristeet luovat tunnelmaa (lisävaruste). Tulla nähdyksi: ja näkyä paremmin. Onnistunut sisääntulo: Tukeva porras helpottaa menemistä ja tulemista Nexossa. Tilaa on: Paljon tilaa polkupyörille ja muulle, mitä mukaan tarvitaan. Molemmin puolin operoitavissa.

25 Retkeily-/matkailuauto Van Puoli-integroidut Alkoviautot Integroidut Pohjaratkaisut t 610 Ulkonäkö värit ja muodot vakio Nexxo + Hyvä hinta-laatusuhde 25 + Valittavissa 2 ulkoväritystä 104 l + Tempomat-vakionopessäädin, keskuslukitus, sähköiset ikkunannostimet t 620 G + Varapyörä ja sen teline + 16 tarkoin valittua kangasvaihtoehtoa (myös nahka) + Kääntyvät pilotti-istuimet asuinosan kangasmateriaalia Combi 4 90 l 60/120 l + Truma Combi 4 - lämmitys- ja lämminvesijärjestelmä + Ohjaamon laskospimennysverhot t 660 kristall-blau + Kiinteissä vuoteissa sälepohjat ja taskujousitetut joustinpatjat + Sähkötoiminen ulkoporras + Lukittavat huoltoluukut Vakiovarustus Kiinteä vuode Istuinpaikka Pesuhuone/wc Pöytä/kaappi/ säilytystila Vaatekaappi Takatallimalli

26 Premium-Class 26 Ihan niin kuin Sinua miellyttää Sininen taivas, vehreä maisema, lintujen laulu - lomapäivän idylliä. Matkalla kaikki tuntuu yksinkertaisesti kauniimmalta. Mutta milloin muulloin elämä on niin jännittävää, vaihtelevaa ja värikästä? Tee elämästäsi miellyttävää ja mukavaa - Marano antaa siihen loppumattomat mahdollisuudet. Valitse kolmesta pohjaratkaisusta ja 16:sta erilaisesta kankaasta - niinkuin Sinusta itsestäsi hyvältä näyttää. Pääset tunnelmaan jo kun astut autoon, ennen lähtöä. Mikä tahansa onkaan päämääräsi, Marano vie Sinut sinne leppoisasti. Elegantisti ja kevyesti se lipuu eteenpäin. Unohtumattomat hetket takana ja jännittävät kokemukset edessä. Aja vielä eteenpäin kohti horisonttia, missä mikään ei häiritse maisemaa - nauti rajattomasta vapaudesta!

27 Retkeily-/matkailuauto Van Puoli-integroidut Alkoviautot Integroidut Marano 27 Uusi tilan tuntu Kutsukortti hyvään oloon. Sitä Marano on jo ensi katseesta alkaen ja jokaisesta siitä eteenpäin. Sen avara sisätilojen arkkitehtuuri säteilee sympatiaa ja ystävällisyyttä. Istuinryhmän mukavat pilotti-istuimet täydentävät reilua tilan tuntua. Pöytälevy, jossa on käytännöllinen teleskooppijalka, voidaan kääntää sivuun - näin pääsee vaivattomasti ohjaamoon. VarioSeat-istuin kuljettajan puolella tekee autosta kolmelle rekisteröitävän, koska tämä sivuistuin on helposti ja nopeasti muunnettavissa kolmen pisteen turvavyöllä varustetuksi, kasvot menosuuntaan istuttavaksi istuimeksi. Toinen istuinryhmävaihtoehto Maranossa on puolidinetti sivuistuimella ja säädettävällä pöytälevyllä. Käytännöllinen L-keittiö tarjoaa kaiken nykyaikaisen varustuksen tuoman mukavuuden: Tehokas, kannella varustettu 3-liekkinen liesi, näppärä valutusallas ja hieno pesuallas, jossa kansi, jota voi myös käyttää leikkuulautana. Lisäksi helppokäyttöiset, rullalaakeroidut laatikot - ja tietysti tehokas 104-litrainen jääkaappi.

28 28 Innovatiivinen VarioSeat: Helpolla kädenliikkeellä se muuttuu sivuistuimesta kasvot menosuuntaan istuttavaksi istuimeksi, jossa on 3-pisteturvavyö. Aina käsillä: Tuletpa makuu- tai pesuhuoneesta, vaatekaappi on aina käsillä. Mitä tänään päälle? Jaloa: Pesuhuone on juuri sitä, miltä ensi katseella vaikuttaakin. Valoa tarkasti: MultiLuxspotit - tarkat ja säädettävät. Tilaa tarpeeksi: Suuren takaparivuoteen alla Marano näyttää sisäisen suuruutensa. Kaikelle tarpeelliselle, tarpeettomalle ja vielä paljolle muullekin - tilaa on. Varauduttu on: Kaksi 11kg kaasupulloa riittävät pitkällekin matkalle. Alhaalla olevan kynnyksen ansiosta sivutavaratila on lapsellisen helppo operoitava. Kaikki tuoreena: 104-litrainen jääkaappi ja pakastelokero.

29 Retkeily-/matkailuauto Van Puoli-integroidut Alkoviautot Integroidut Pohjaratkaisut Ulkonäkö - värit ja muodot Marano t 580 vakio + Pirteä ulkoväritys, 3 värivaihtoehtoa, sileää peltiä 104 l 29 + Sisäkorkeus noin 195 cm + Uusi maski Bürstner-logolla t Kalusteet: jalava + Käännettävät pilotti-istuimet asuinosan kangasmateriaalia 90 l 60/120 l silver + Matalalla sijaitseva kaasupullotila - mukava käsiteltävä + Ulkovalo t 675 G + Kiinteissä vuoteissa pussijousitetut joustinpatjat ja kumilaakeroitu puusälepohja + Ohjaamossa laskospimennysverhot + Laaja valikoima tarkoin harkittuja kangasvaihtoehtoja (jopa 16) + Mediapylväs (käännettävä taulu-tv:n teline) Vakiovarustus + Pistorasia 12/230 V fl amenco Kiinteä vuode Istuinpaikka Pesuhuone/wc Pöytä/kaappi/ säilytystila Vaatekaappi Takatallimalli

30 Deluxe-Class 30 Kuvankaunis Mukavat yllätykset ovat parhaita lomakokemuksia. Sellaisia voivat olla vaikkapa leirinaapurilta saatu ystävällinen illalliskutsu, uudet ennenkokemattomat maisemat tai... Hän, joka on avoin pienille yllätyksille, saa palkinnoksi niitä päivittäin. Solano tarjoaa Sinulle monia myönteisiä yllätyksiä. Turhan takia se ei ole yksi Euroopan menestyksekkäimmistä puoli-integroiduista autoista; sen itseluottamus suorastaan säteilee siitä. Tunnet olevasi paratiisissa - tai siis Solanossa. Palkitse itsesi Solanon viihtyvyydellä - ulkoa se on elegantti ja ainutlaatuinen, sisältä kodikas ja mukava. Palkitse itsesi ihastuttavilla materiaalien yhdistelmillä ja suurenmoisella tilan tunnulla. Se tuo aavan meren koko raikkauden sisälle.

31 Retkeily-/matkailuauto Van Puoli-integroidut Alkoviautot Integroidut Solano 31 Toiveistasi tulee totta. Niin paljon mukavia lomakohteita, jotka haluaisit vielä löytää, niin monet toiveet Solano täyttää laadullaan, mukavuudellaan, viihtyvyydellään ja tilantunnullaan. Esimekkinä vaikka suuri L-istuinryhmä. Siinä on tilaa, haluatpa sitten tehdä olon mukavaksi yksin, kaksin tai vaikka viisin. Istuimet ovat napakat ja tarjoavat hyvän tuen reisillesi. Pehmeälinjainen istuinryhmien design on jatkoa keittiön kalustuksen pyöristetyille linjoille ja hienolle jääkaapin Monolith-optiikalle. Keittiön laatikot ovat helppokäyttöisiksi rullalaakeroidut ja varustetut kiinnipalautumistekniikalla. Valaistu sisääntulon valaistus täydentää kokonaisuuden hienoa harmoniaa. Istuinten selkänojat ovat tarpeeksi korkeat, joten istut tukevasti ja rennosti. Päällä ja niskalla on oikeaoppinen tuki.

32 32 Ei unta vaan lomaa. Älä ihmettele, vaikka jäisit kuvankauniista maisemista huolimatta Solanon sisälle ihailemaan sen sisustuksen kauneutta. Pähkinäpuun eleganssi kalusteissa ja niiden hienot puiset ja alumiiniset koristeet sekä ergonomisesti muotoillut kahvat täydentävät Solanon estetiikkaa. Solano tarjoaa korkeinta mahdollista vuoteiden suunnittelua ja nukkumisen mukavuutta. Erityisen kiinnostavaa: Vapaasti seisova vuode, jossa lyhennysmekanismi tässä se on nukkuma-asennossa (ks. lisää sivulta 57). Näin tilankäyttö on optimaalista vuorokauden ympäri. Pesuhuoneen erillinen pyöreä suihkutila ja epäsuora valaistus miellyttävät varmasti. Molemmin puolin operoitavaan (lisävaruste) takatalliin on helppo lastata mukaan kaikki tarpeellinen tavara.

33 Retkeily-/matkailuauto Van Puoli-integroidut Alkoviautot Integroidut Pohjaratkaisut t 615 Ulkonäkö - värit ja muodot vakio Solano + Fiat-alusta suurennetulla taka-akselin raideleveydellä (mallikohtainen) 150 l 33 + Sähköinen ajonestolaite t 697 G + 16 kangasvaihtoehtoa valittavana + 3 ulkoväritysvaihtoehtoa 90 l + Kaasupullotila helposti operoitava t Skyroof-kattoikkuna 60/120 l silver + Kääntyvät pilotti-istuimet, joissa kyynärnojat - asuinosan kangasmateriaalia Combi 6 + Taulu-tv:n teline t Kumilaakeroitu erikoissälepohja + Kiinteissä vuoteissa pussijousitetut joustinpatjat t litran jääkaappi pyöristetyllä ovella ja Monolith-optiikalla + Lamelliverho ohjaamon pimentämiseen (painonapeilla) Vakiovarustus champagner + Truma Combi 6 - kaasulämmitysjärjestelmä t 728 G Kiinteä vuode Istuinpaikka Pesuhuone/wc Pöytä/kaappi/ säilytystila Vaatekaappi Takatallimalli

34 Deluxe-Class 34 Sopii neljälle - ja kahdelle Ihmetteletkö välillä luontoa? Miten auringonkukka asettuu aina aurinkoon päin? Miten kameleontti pystyy vaihtamaan väriään? Miten monet hyönteiset pystyvät naamioituimaan niin, että niitä on melkein mahdoton nähdä paljain silmin? Joka puolella maailmaa voi ihailla, miten kasvit ja eläimet sopeutuvat ympäristöönsä. Ixeo sopii erinomaisesti vaatimuksiisi. Puoli-integroituna se sijoittuu alkoviauton ja integroidun välimaastoon, mutta on kuitenkin aivan uusi, vallankumouksellinen konsepti. Varustettuna kahdella parivuoteella - toinen niistä alaslaskettava - se täyttää niin pariskunnan kuin perheenkin tarpeet. Se on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat puoli-integroidun ajo-ominaisuudet ja ulkonäön, mutta eivät halua luopua alkoviauton tai integroidun nukkumismukavuudesta. Ixeo on matkailuautojen uuden sukupolven edelläkävijä. Kompakteista mitoistaan huolimatta se on enemmän kuin sen mitat antavat ymmärtää.

35 Retkeily-/matkailuauto Van Puoli-integroidut Alkoviautot Integroidut Ixeo 35 Kulkee uusia polkuja Enemmän tilaa, enemmän viihtyisyyttä ja mukavuutta; siinä Ixeo edut. Vaikuttavan näköinen reiluilta sisätiloiltaan, joita tilava istuinryhmä ja pilotti-istuimet hienosti täydentävät. Ixeolla nautit liikkumisen vapaudesta niinkuin suurilla luksusmalleilla. Kaikki tämä on mahdollista, koska kehitimme uuden, innovatiivisen konseptin alalslaskettavasta vuoteesta, joka on istuinryhmän yläpuolella ja helposti alaslaskettavissa ja ylösnostettavissa. Nukkumisen mukavuuden takaa sen reilu koko ja kylmävaahtopatja sälepohjalla. Keittiöosassa oleva ulosvedettävä porras helpottaa vuoteeseen kulkua; kääntämällä sitä voi käyttää myös laatikkona. Kaksi muuta mukavaa vuodepaikkaa ovat auton takaosassa olevassa parivuoteessa. Suuri ikkuna tuo sisään paljon päivänvaloa ja luo mukavaa tunnelmaa. Kaapit tarjoavat lisätavaratilaa. Erityisen mukava on porras vuoteeseen (it 674 G). Molemmat askelmat on varustettu moderneilla LED-valoilla. Löydät varmasti oikean askelman.

36 36 Innovaatioita liikkuviin hetkiin Ixeo vakuuttaa nerokkaalla suunnittelullaan. Esimerkiksi ruokapöytä on kätevästi pidennettävissä. Ylävuoteen alla kaapit tarjoavat tervetullutta lisätavaratilaa ja valospotit luovat mukavaa valoisuutta asuinosaan. Näppäriä ideoita on myös L-keittiössä. Liesi ja allas ovat erikseen peitettävissä kansilla, joten työtilaa on entistä enemmän. Kahdesta it mallin kerrosvuoteesta alimmainen on käännettävissä ylös, joten tavaratila suurenee kätevästi. Pesuhuoneessa on kaikki tarvittava. Ja sisääntulossa valo näyttää tietä.

37 Retkeily-/matkailuauto Van Puoli-integroidut Alkoviautot Integroidut Pohjaratkaisut it 634 Ulkonäkö - värit ja muodot vakio Ixeo + Ainutlaatuinen tilakonsepti, jossa neljä kiinteää vuode- ja istuinpaikkaa (ensimmäinen puoli-integroitu auto, jossa alaslaskettava vuode) 104 l 37 + Suuri raidelevys takaa erinomaiset ajo-ominaisuudet it 664 fi r e + Sähkökäyttöinen ulkoporras 90 l + Korkealuokkainen kylmävaahtopatja ylävuoteessa (erikoissälepohja kiinteissä takavuoteissa) Combi 4 60/120 l + Kääntyvät pilotti-istuimet asuinosan kangasmateriaalia it LED-yövalaistus sisääntulossa ja takavuoteen askelmissa (mallikohtainen) + Truma Combi 4 - lämmitys- ja lämminvesijärjestelmä + Alumiininen mediapylväs, jossa 180 kääntyvä taulu-tv:n teline it 674 G champagner Vakiovarustus Kiinteä vuode Istuinpaikka Pesuhuone/wc Keittiö Pöytä/kaappi/ säilytystila Alaslaskettava vuode Vaatekaappi Takatallimalli

38 Comfort-Class 38 Pojille, tyttärille, äidille & isälle Koulu loppui! Jippii! Loma! Äkkiä liikkeelle ja irti arjesta! Kyse on vain siitä, minne mentäisiin. Tytär haluaa mennä merelle, poika vuorille. Nexxo Familyyn kaikki mahtuvat. Ja perhesopu säilyy Fiksusti suunniteltuna tämä Bürstner tarjoaa paljon tilaa ja vapautta viettää rentouttavaa ja virkistävää lomaa kolmisin, nelisin tai jopa kuusin. mitä mukaan tarvitsee: pojan maastopyörästä tyttären nukenvaunuihin ja paljoon muuhun. Intelligentisti suunnitellut tilat tarjoavat myös vanhemmille omaa tilaa. Valitse siis Nexxo, niin jokaisella on sellainen loma, kuin haluaa. Lapset voivat pelata ja leikkiä, äiti ja isä levätä ja rentoutua. Nexxo Family on ennen kaikkea suunniteltu perheen tarpeisiin. Siinä on tarpeeksi mukavia istuinpaikkoja ja tarpeeksi tavaratilaa kaikelle,

39 Retkeily-/matkailuauto Van Puoli-integroidut Alkoviautot Integroidut Nexxo Family 39 Toimeikkuus kuuluu perhe-elämään Yhteinen loma-aika on monille perheille vuoden parasta aikaa. Parasta se on vasta sitten, kun kaikki toimii. Alkaen asuinosan riittävästä tilasta ja tilavasta keittiöstä, päätyen mukaviin vuoteisiin. Joka ainoa yksityiskohta kertoo, miten täydellisesti Nexxo Family on suunniteltu perheen tarpeisiin. Tilava istuinryhmä tarjoaa reilusti tilaa neljälle ja useammallekin, riippuen mallista. Mukavat ohjaamon pilotti-istuimet kääntyvät (mallikohtaisesti), jotta istuinryhmässä olisi vielä enemmän tilaa ruokailla tai vaikka viettää peli-iltaa. Ja yläpuolella nukkujia odottaa tilava alkovivuode, joka silloin kun sitä ei tarvita, voidaan nostaa näppärästi ylös lisää tilaa antamaan. Mukava keittiö on varustettu kaikella, mitä tarvitaan miellyttämään silmiä ja suuta. 3-liekkinen, kannellinen liesi ja suuri tiskiallas eivät jätä toivomisen varaa. Astiat ja ruokailuvälineet löytyvät kätevistä, rullalaakeroiduista laatikoistaan.

40 40 Matkalla kaikkien ja kaiken kanssa, mikä on rakasta ja tärkeää Tuplasti: Mallit A 694 ja A 698 G ovat takavetoisia ja varustetut paripyörillä. Perävaunupaino jopa kg. Nexxo Family täyttää joka suhteessa kaikkien perheenjäsenten vaatimukset ja toiveet. Mukavin patjoin varustettuihin suuriin istuinryhmiin on mukava käpertyä. Niissä on tarpeeksi tilaa syödä ja askarrella. Tavaratilaa on kaikkialla tarpeeksi kaikille perheenjäsenille. Lapset kiipeävät mielellään kerrossänkyynsä, jossa on oma ikkuna (mallikohtainen); mukavaa uteliaille lapsille. Tilaa on jokaiselle nähdä kauniita unia, pienille ja suurille. Kun tilaa tarvitaa lisää, käännetään yksinkertaisesti kerrosvuoteen alimmainen vuode ylös ja käytössä on suuri tavaratila. Ja suuressa pesuhuoneessa virkistyy mukavasti.

41 Retkeily-/matkailuauto Van Puoli-integroidut Alkoviautot Integroidut Pohjaratkaisut Ulkonäkö värit ja muodot Nexxo Family A 570 vakio + Tempomat-vakionopeussäädin 41 + Takaveto ja paripyörät (vain A 694/A 698 G) 104 l A 630 G + Eksklusiivinen ulkodesign + Valittavana 2 ulkoväritystä + Keskuslukitus ja sähkötoimiset ikkunannostimet ohjaamossa 90 l A Mukavat istuimet, joissa kyynärnojat 60/120 l + Päärynäpuukalusteet Combi kangasvaihtoehtoa A Kumilaakeroidut erikoissälepohjat ja pussijousitetut joustinpatjat kiinteissä vuoteissa (ei kerrosvuoteissa) A 694 kristall-blau + Sähkötoiminen ulkoporras vakiovarusteena + Truma Combi 4 - lämmitys- ja lämminvesijärjestelmä + Taulu-tv:n teline Vakiovarustus A 698 G Kiinteä vuode Istuinpaikka Pesuhuone/wc Pöytä/kaappi/ säilytystila Vaatekaappi Takatallimalli Paripyörät

42 Deluxe-Class 42 Matkailuautojen Jumbojetillä minne vain - merestä lumeen Napapiirille ja takaisin. Tai ehkä neljä viikkoa Alpeilla. Ja kokemaan uusia elämyksiä. Vaikka olisi kuinka kylmää. Argos on täydellisesti varustettu kaikkiin lämpötiloihin ja kaikkiin matkoihin. Helppoa - aseta haluamasi ajonopeus Tempomat-vakionopeussäätimeen ja matka uusiin seikkailuihin sujuu vaivattomasti. Hän joka on kauan matkalla, osaa antaa arvoa mukavuudelle. Ja sitä on paljon tarjolla Argosissa. Vaikka seitsemälle henkilölle. Argosissa ihastuttaa myös sen monipuolisuus. Lämmitettävä kaksoispohja eristää tehokkaasti kylmillä ilmoilla paitsi asuintilat myös matkatavarat ja kaikki putket. Joskus on mukava jättää kello pois ja elää luonnon rytmissä. Herätä auringon kanssa yhtä aikaa. Mennä nukkumaan kuutamossa. Nauttia Argos-Jumbojetissä. Argosilla kuljetat niin sukellusvälineet kuin hiihtovarustuksenkin. Argosilla kaikki on mahdollista.

43 Retkeily-/matkailuauto Van Puoli-integroidut Alkoviautot Integroidut Argos 43 Vapaasti, ilman rajoituksia Riippumattomuus, rauhallisuus ja rajattomasti nauttiminen - kaikki kuvaavat Argos-autoa. Esimerkiksi mahtavan kokoinen Relineristuinryhmä, jossa novalife -kankaat. Istuimen asennon voi säätää monella tavalla, yksilöllisesti. Myös elegantit pähkinäpuukalusteet ja säädettävä valojärjestelmä ovat mukavuuden ja viihtyisyyden huippua. Kerrassaan upea on myös runsaasti varustettu keittiö, jossa on 4-liekkinen liesi ja kaasu-uuni/grilliyhdistelmä. Mahtavakin ruokavarasto pysyy tuoreena 150-litraisessa jääkaapissa, jossa on integroitu pakastin. Ja jotta itsekin pysyisit raikkaana, Argos tarjoaa mahtavan pesuhuone/ pukuhuoneratkaisun erillisine suihkuineen. Ainutlaatuista mukavuutta.

44 44 Hyvät yhteydet: Asuinosan elektroniikka, esimerkiksi lämpötilan säädin ja pistorasiat, ovat kaiken muun tapaan Argosissa erittäin hyvin käsillä. Enemmän huomaavaisuutta: Ei vain kaunis katsella, vaan peruutuskameran ansiosta toimivaksi varustettu. Lämpimästi ajateltu: Puinen taiteovi erottaa ohjaamon asuinosasta omaksi termiseksi osastokseen ja takaa lämpimyyden kylmilläkin ilmoilla. Loistavaa: Vitriinikaapista loistaa sisääntuloon tunnelmallista valoa. Kellarikerros: Kaksoispohjarakenteen ansiosta mahtavat tavaratilat, joihin on helppo pääsy supersuurien luukkujen kautta. Hellää valoa: Alkovi on aerodynaaminen, tilava ja luonnonvalon ansiosta erityisen valoisa ja miellyttävä. Sivuasia: Vaikka jättisuuri takatalli on Jumbo-kokoa, sinne on helppo pääsy molemmilta puolilta autoa.

45 Retkeily-/matkailuauto Van Puoli-integroidut Alkoviautot Integroidut Pohjaratkaisut Ulkonäkö värit ja muodot Argos A vakio + AL-KO alusta, jossa suuri raideleveys 45 + Jalopuujäljitelmäkoristeet 150 l + Ilmastointilaite (manuaalinen) siitepölysuodattimella A Eristetty ja lämmitettävä kaksoispohja, jossa paljon lisätavaratilaa + Ylivoimainen tilan tuntu + Parasta istuinmukavuutta - Reliner XL + Ylöskäännettävä alkovivuode 100 l 130 l + Skyroof-kattoikkuna vakiovarusteena - parhaan valoisuuden vuoksi + Pilotti-istuimet asuinosan kangasmateriaalia + Matot ohjaamo- ja asuinosassa + Kiinteä vuode, jossa sälepohja ja pussijousitettu joustinpatja + RaumBad - pesuallas + 16 korkaluokkaista kangasvaihtoehtoa (novalife vakiovarusteena) + Kaasu-uuni/grilliyhdistelmä ja liesituuletin + Peruutuskamera + Suuri takatalli, johon suuret luukut molemmin puolin autoa Vakiovarustus + Polyuretaanikehykset ikkunoissa Kiinteä vuode Istuinpaikka Pesuhuone/wc Pöytä/kaappi/ säilytystila Vaatekaappi Takatallimalli + ALDE - nestekeskuslämmitys + Taulu-tv:n teline

46 Premium-Class 46 Rakkautta ensi silmäyksellä Jos olet oikea nautiskelija, koet aitoa iloa uudesta integroitujen autojen mallistostamme, joka on suunniteltu ensiaskeleeksi integroitujen maailmaan. Niinkuin ranskalainen juusto on herkullinen päätös hyvälle päivälliselle, Viseo on monen matkailuautoilijan toiveiden täyttymys. Sen suuri panoraamaikkuna näyttää kaikessa laajuudessaan maisemat ja näkymät. Näkymä Viseo on kyllä itsekin; upea muotoilu ja väritys - vakiona valkoinen, vaihtoehtoisesti Champagner tai helmaosat punaiset. Merkittävä on myös Viseon uusi alusta, jossa on suuri raideleveys. Vakiovarusteena lisäksi ABS ja ASR. Ota vapaus toteuttaa unelmasi ja visiosi. Näe maailma uusin silmin. Kaukokaipuu on suloista - Viseolla!

47 Retkeily-/matkailuauto Van Puoli-integroidut Alkoviautot Integroidut Viseo 47 Matkusta suuresti Jos haluat nähdä maailmaa, Viseo avaa silmäsi. Valtava panoraamaikkuna näyttää kaiken eikä peitä mitään. Näet kaikki nähtävyydet ja maisemat kokonaan uudella tavalla. Ja nautit näkymistä. Paljon tilaa tarjoaa uusi, mukava L-istuinryhmä, jota vastapäätä on pitkittäisistuin. Kääntyvät pilotti-istuimet täydentävät harmonista kokonaisuutta. Makusi mukaan voit valita kankaat 16 vaihtoehdosta. Suuruutensa ja mukavuutensa näyttää myös alasalaskettava ylävuode, jossa korkealuokkainen kylmävaahtopatja. Nerokkaan mekanisminsa ansiosta se on erittäin helppo laskea alas ja nostaa ylös. Vielä lisää argumentteja? Elegantti sisävalaistus, trendikäs 2-värinen keittiön optiikka, säädettävä tv-teline, tilava vaatekaappi. Viseolla on paljon tarjottavaa.

48 48 Kaikki edut integroitu Lukuisista yksityiskohtien ratkaisuista selviää Viseon kypsyys ja valmius. Vaaleasta, tyylikkäästä keittiöstä ei puutu mitään. 3-liekkinen liesi ja allas on kumpikin varustettu omilla kansillaan, joten tarjolla on paljon työ- ja laskutilaa. Kaappien alla olevat valot asettavat kaikki ainekset oikeaan valoon ja rullalaakeroidut vetolaatikot pitävät huolen siitä, että kaikki tarvittava on aina helposti saatavilla. 100-litrainen jääkaappi, jossa on integroitu pakastinlokero, on varustettu Monolith-ovella ja sopii erinomaisesti kalusteiden sileään jalavapuulookiin. Päivällä päätyosan voi kääntää ylemmäs jolloin vuode lyhenee; kulku vuoteen jalkopäässä on väljää. Illalla vuode on helppo taas pidentää täyteen pituuteensa. Tai jos toinen haluaa nukkua ja toinen lukea; tämä onnistuu VarioBett-ratkaisulla mukavasti. Kuinka vain, vuoteen alla on aina tilava tavaratila, johon on helppo pääsy. Yhtä nerokkaasti on suunniteltu VarioBad. Kun haluat mennä suihkuun, käännä pesuallas pois tieltä - ja tilaa on reilusti! VarioBett on paljon muutakin kuin vain nukkumispaikka. Se on joustava osa nerokasta tilaratkaisua, jossa mikään nurkka ei jää käyttämättä. Export version

49 Retkeily-/matkailuauto Van Puoli-integroidut Alkoviautot Integroidut Pohjaratkaisut Ulkonäkö - värit ja muodot Viseo i 595 vakio + Taka-akselin suurempi raideleveys - turvallisempaa 100 l ulkoväritysvaihtoehtoa i 620 G + Truma Combi 4 - lämmitys- ja lämminvesijärjestelmä + Kääntyvät pilotti-istuimet asuinosan kangasmateriaalia 90 l + 16 kangasvaihtoehtoa valittavana 60/120 l Combi 4 i 694 G porto + Allas-liesi-yhdistelmä kätevästi upotettu + Alumiininen taulu-tv:n teline, joka on 180 käännettävissä + 3. jarruvalo Bürstner-logon muotoisena i Kylmävaahtopatja alaslaskettavassa vuoteessa + Pussijousitettu joustinpatja kiinteissä vuoteissa + Remis-pimennysverhot ohjaamossa Vakiovarustus i 715 champagner + LED-yövalaistus sisääntulossa (mallikohtainen) + 12/230 V - pistorasiat + Sähkötoiminen ajonestolaite Kiinteä vuode Istuinpaikka Pesuhuone/wc Keittiö Pöytä/kaappi/ säilytystila Alaslaskettava vuode Vaatekaappi Takatallimalli

50 Deluxe-Class 50 Parhaat tilaisuudet lähteä ja nauttia Aina vain ylöspäin serpentiinejä. Kurveja vasemmalle, oikealle. Ja jokaisen takana henkeäsalpaavat näkymät toisensa perään. Jättimäinen panoraamaikkuna tarjoilee ainutlaatuisia näkymiä. Se on aivan selvää: Avianolla ei ole tarkoitus siirtyä paikasta toiseen nopeimmalla mahdollisella tavalla, vaan maksimaalisesti nauttien. Ei siis kannata valita nopeimpia reittejä - vaan kauneimmat. Huikeimmat näköalat. Joita joka päivä ei edes voi unelmoida näkevänsä. Laajenna taivaanrantaa. Ja liikkumavapautta. Avianossa tilan tunne on myös ainutlaatuista. Ohjaamo ja asuinosa ovat yhtä tilaa, josta huokuu avaruus ja laajuus. Integroituna autona optimaalinen tilan jakaminen ja muunneltavuus on mahdollista Avianossa. Viidestä pohjaratkaisusta jokainen löytää varmasti omiin tarpeisiinsa sopivan. Ja 16 kangasvaihtoehdosta löytyy jokaisen makuun sopiva. Rajatonta nautintoa, tunne mukavuudesta ja liikkumisen vapaudesta. Ota paikka ensimmäisestä rivistä - tervetuloa integroitujen matkailuautojen maailmaan!

51 Retkeily-/matkailuauto Van Puoli-integroidut Alkoviautot Integroidut Aviano 51 Avarasti ja laajasti ihastuttu Niin kauas kuin silmä kantaa, näkyy Avianon viihtyvyys ja mukavuus. Monista syistä. Yksi parhaista on esimerkiksi istuinryhmä, tässä Strada -nahkaverhoilulla (lisävaruste). Siinä on kaikki pitkäikäisen aidon nahan edut: miellyttävä pinta, helppohoitoisuus ja kestävyys. Viimeistä pisaraa myöten mitään ei ole jätetty sattuman varaan. Kaikki, mitä apuohjaaja tarvitsee, mahtuu istuimen oikealla puolella olevaan suureen säilytystilaan. Ympäriinsä lasitettu ohjaamo tarjoaa upeita näkymiä, pilotti-istuimet täydellistä istuinmukavuutta. Seuraava etu: valaistuskonsepti. Kattovalot, joissa lisäksi LEDelementit ja valolistat kaappien alla, luovat erityisen hienoa tunnelmaa. VarioBad takaa liikkumavapauden. Pesuallas voidaan siirtää sivulle ja altaan vesihanaa käyttää suihkuna. Kätevää!

52 52 Täynnä mahdollisuuksia Pöydän pidennysmahdollisuus, vaaleat keittiökalusteet, kuulalaakeroidut laatikot, leikkuulauta lieden alapuolella kaikki nämä suorastaan innostavat kokkaamaan. Vakiona 150-litrainen jääkaappi, jossa erillinen pakastinosa (mallikohtainen) ja ovi Monolith-optiikkaa. Takaosasta tuulettuvat kaapit luovat hyvää sisäilmaa - erityisesti talvella matkailevat antavat tälle arvoa. Myöskään nukkumisen mukavuus ei jätä mitään toivomisen varaa. Haluatko takaparivuoteen poikittain, pitkittäin vai vapaasti sijoitettuna - Avianon mallistossa kaikki on mahdollista. Kätevä on myös erillisvuoderatkaisu. Tarvittaessa niistä muodostuu leveä vuode, jonka alla on suuri tila esimerkiksi lomavaatetukselle. Myös kiinteän parivuoteen alla. Ja vielä enemmän tilaa tarjoaa takatalli, johon on helppo pääsy molemmin puolin (lisävaruste).

53 Retkeily-/matkailuauto Van Puoli-integroidut Alkoviautot Integroidut Pohjaratkaisut i 640 G Ulkonäkö - värit ja muodot vakio Aviano + Suurennettu raideleveys taka-akselilla + 3 ulkoväritysvaihtoehtoa 104/ 150 l Remis-pimennyssverhot ohjaamossa i 675 G + Erityisen alas laskettava ylävuode, jossa erikoissälepohja ja kylmävaahtopatja 90 l + Kaikissa kiinteissä vuoteissa sälepohjat ja pussijousitetut joustinpatjat 60/120 l i 684 silver + 16 kangasvaihtoehtoa + Suuri 150-litrainen Dometic-jääkaappi, ovet pyöristettyä Monolith-optiikkaa (ei i 640 G) + Takaa tuulettuvat kaapit + Suuri HEKI - kattoikkuna i Käännettävät pilotti-istuimet asuinosan kangasmateriaalia + Epäsuora valaistuskonsepti (valolistat kaappien allla) i 727 champagner + LED-yövalaistus sisääntulossa + Lämmönvaihdin ajonaikaiseen lämmittämiseen Vakiovarustus + Sähkötoiminen ulkoporras + Ulkovalo Kiinteä vuode Istuinpaikka Pesuhuone/wc Keittiö Pöytä/kaappi/ säilytystila Alaslaskettava vuode Vaatekaappi Takatallimalli + 12/230 V - pistorasiat

54 Asumismukavuus 54 Anna kaiken sujua hyvin Lomalla nauttiminen tarkoittaa sitä, että voi viettää aikaa, niinkuin itse haluaa. Se tarkoittaa myös sitä, että joka päivä aamusta iltaan ei tarvitse olla liikkeellä. Sataa tai paistaa, samantekevää. Pääasia on, että Sinä ja perheesi viihdytte Bürstnerin neljän seinän sisällä aina yhtä hyvin. Hengitä syvään. Anna kaiken sujua mukavasti. Mikään ei häiritse. Epäsuora valaistus luo tunnelmaa. Asuminen, kokkaaminen, lepääminen, virkistäytyminen - kaikki on sisustettu kaikkea ajatellen. Nauti viihtyvyydestä! Voit hyvin unohtaa, missä olet. Olet kotona siellä, missä tunnet olosi hyväksi kaikkialla!

55 55 Ekslusiivista: Reliner-sivuistuimen voi säätää yksilöllisesti. Vain Bürstnerissä. Kätevää: Muutamalla käden liikkeellä VarioSeat-pitkittäisistuimen voi muuttaa kasvot menosuuntaan istuttavaksi, 3-pisteen turvavyöllä varustetuksi istuimeksi. Lisävarusteena saatavana myös vastakkaiselle puolelle. Mukavaa: TravelLounge-sohvan selkänojan voi säätää kolmeen asentoon. Mukavuus on arvossaan. Pitkällekin matkalle: Ruokaillessa, levätessä tai ajaessa, korkeussäädettävät pilotti-istuimet asuinosan kangasmateriaalilla ovat huippumukavat ja -ergonomiset. Kodikas nurkkaus: Muhkea L-istuinryhmä luo viihtyisyyttä. Ja syvää unta, kun siitä tekee vuoteen. Pääasia: Raskaan päivän jälkeen on mukava antaa pään vain levätä (korkeussäädettävä) Tekee jaloille hyvää: Kunnollinen reisituki takaa sen, että istut oikein ja rennosti Kaikki yksityiskohdat ja ominaisuudet mallikohtaisia

56 Nukkumisen mukavuus 56 Rauhallista lepoa rauhalliseen aikaan Loma-aika on tärkeää aikaa. Joka päivä kokee uusia asioita, saa uusia virikkeitä ja elämyksiä. Tärkeää rajattomalle viihtyvyydylle on rauha ja lepo. Nukkuminen on siis erityisen tärkeää. Bürstner-matkailuautot tarjoavatkin parasta mahdollista nukkumisen mukavuutta - alkaen sälepohjin varustetuista korkealuokkaisista patjoista ja reilun kokoisista vuoteista päätyen mukavaan ilmapiiriin. Kaikki tämä tekee yöstä Hyvän Yön.

57 UUTUUS Säädettävä ei ole ainoastaan päätyosa. Muutamalla kädenliikkeellä vuoteesta saa mukavan leposohvan. UUTUUS Taivaallinen vuode: Ylävuode - tässä puoli-integroidussa autossa - nostetaan päiväksi ylös ja yöksi lasketaan taas alas. Ja nukutaan mukavasti (mallikohtainen varuste). 57 w Optimaalista lepoa: Erillisvuoteet, vakiovarusteena pussijousitetut joustinpatjat ja mukava sälepohja. Vapaasti yöpöydät. seisova: Parivuode, kirjahylly ja Lasten paratiisi: Erittäin tilavat kerrosvuoteet ovat ilo lapsille. Suurta nautintoa: Erinomaista nukkumisen mukavuutta ohjaamon yläpuolisessa alkovisssa. Kaksin: Suuri parivuode, tilaa reilusti. Hyvin ajateltu: Poikittainen takaparivuode, paljon tilaa säästävä. Selkäystävällinen: Bürstner käyttää vain korkealuokkaisia patjoja (joustin- tai kylmävaahtopatjoja), jotka muotoutuvat vartalon mukaan ja antavat parhaan mahdollisen tuen nukkuessa. Puhdasta lepoa: Kumilaakeroidut erikoissälepohjat - nukkumisen sietämätöntä keveyttä.

58 Nautinnollista Hyvää oloa sieluille Parasta aamulla, urheilun tai muun vapaa-ajan aktiviteetin jälkeen on suihku. Sopivan lämmin vesi hyväilee vartaloasi. Pehmeää shampoota hiuksiin. Suihkun alla huuhdot väsymyksen ja uupumuksen pois. Ja pian tunnet itsesi kuin uudesti syntyneeksi. Se mikä on kotona nautinto, sen pitää olla nautinto lomallakin. Kiitos järkevän tilasuunnittelun tilaa on tarpeeksi. Kätevät yksityiskohdat lisäävät mukavuutta. Tietysti tilaa on myös kaikelle tarpeelliselle tavaralle: saippualle, shampoolle, rasvoille, kosmetiikalle. Hygieenistä ja puhdasta.

59 59 Privaatisti: Pesuhuoneen fiksu tilanjako - erillinen suihku ja pukuhuone. Yksityisyytesi on taattu. Kuin koru: Design-allas ja vesihanat luovat hienoa ilmapiiriä. Tilaa kääntäen: Mukavasti suihkuun - käännä pesuallas sivuun, niin tilaa on reilusti. Pesualtaan hana on samalla suihkukahva - nerokasta! Takaa valaistu peili on tyylikäs. Ainutlaatuista: Rakkaudesta yksityiskohtiin - muotoilu uusinta sukupolvea. Toimivaa ja esteettistä. Varotoimi: Lisää hygieniaa ja kestävyyttä - puiset lattiaritilät. Kaikki yksityiskohdat ja ominaisuudet mallikohtaisia

60 Kokkaamisen ilo 60 Parhaat ainekset nauttimiseen Tuoreet vihannekset ja tuoksuvat yrtit. Sitruunat suoraan puusta - parhaat ainekset ovat täällä. Bürstnerissä. Kaikki tarvikkeet löytyvät sieltä, mistä niiden pitääkin löytyä. Käden ulottuvilta. Kätevät ratkaisut ja laadukkaat materiaalit - täällä jokainen nurkka on käytetty hyväksi. Bürstner-keittiöt on varustettu niin, että ne eivät jätä mitään toivomisen varaa: suuret ja tukevat työtasot, kätevästi upotettu liesi-allasyhdistelmä. Reilunkokoinen jääkaappi ja paljon muuta. Kokkaamisen pitää olla yhtä suuri nautinto matkalla kuin muutkin elämykset. Ja jos koti-ikävä yllättää, kokkaa mieliruokaasi. Ihan niinkuin kotona.

61 61 Nerokasta: Viimeistä nurkkaa myöten kaikki tila on käytetty hyväksi fiksuilla ratkaisuilla. L-keittiössä on kaikki, mitä mestarikokki tarvitsee. Rullalaakeroidut laatikot on varustettu takaisinvetotekniikalla. Roskasangot - siistiä! Ja joissakin malleissa oleva työtason alle sijoitettu leikkuulauta on kätevä. Hightech-chic: Tyylikkään Monolith-pintaisen oven takana on TEC Tower, 150-litrainen jääkaappi, jossa on erillinen pakastinosa ja kaasu-uuni/ grilliyhdistelmä. Fiksua: Takaisinvetotekniikalla varustetut laatikot - optimaalista tilankäyttöä kaapistossa. Kuumaa: 4-liekkisessä liedessä on tilaa suurillekin kattiloille; suurempaankin nälkään löytyy siis apua. Kaiken huippu liikkuvassa keittiössä on uuni, tässä integroituna TEC Tower - yhdistelmässä. Kaikki yksityiskohdat ja ominaisuudet mallikohtaisia

Tekniset tiedot Painettu Elokuussa 2012 MATKAILUAUTO

Tekniset tiedot Painettu Elokuussa 2012 MATKAILUAUTO Tekniset tiedot Painettu Elokuussa 01 MATKAILUAUTO MEIDÄN KÄSITYKSEMME LAADUSTA... Valitessasi juuri Sinulle sopivaa matkailuautoa, tarvitset runsaasti tietoa. Sen lisäksi, että Bürstner on laadukas ja

Lisätiedot

Matkailuautot 2009. Hinnasto/tekniset tiedot

Matkailuautot 2009. Hinnasto/tekniset tiedot Matkailuautot 009 Hinnasto/tekniset tiedot Meidän käsityksemme laadusta...! Valitessasi juuri Sinulle sopivaa matkailuautoa, tarvitset runsaasti tietoa. Sen lisäksi, että Bürstner on laadukas ja siinä

Lisätiedot

caradofeeling Enjoy the good times

caradofeeling Enjoy the good times Osa kuvissa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarusteilla, joita saa voimassa olevan hinnaston mukaisesti lisähintaan. Teksteissä voi olla varusteita, joiden lisähinnasta ei ole erillistä mainintaa.

Lisätiedot

2015-09-14 LEHDISTÖTIEDOTE

2015-09-14 LEHDISTÖTIEDOTE KABE 2016 Design ja toiminnallisuus KABEn filosofia on aina ollut se, että haluamme olla kehityksen kärjessä. Näyttäessämme vuosimallin 2016 uutuudet, haluamme jälleen parantaa vaunujen ja autojen jo ennestään

Lisätiedot

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän m at k a i luau tot Matkailuautolla matkustaminen on kätevä tapa päästä lähelle luontoa. Matkanteko on lisäksi oikein mukavaa, sillä ohjaamon ja asunto-osan

Lisätiedot

2,2 JTD 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M. 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M.

2,2 JTD 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M. 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M. vakiona vaihtoehto lisähintaan ei mahdollinen Moottori Suurin sallittu kokonaismassa Iskutilavuus Teho Fiat Ducato, JTD.500 kg 180 ccm 75 kw / 100 hv Fiat Ducato, JTD.500 kg 86 ccm 96 kw / 10 hv Fiat Ducato,0

Lisätiedot

Puoli-integroidut T1 DBM T1 DB T1 EB T1 SG. Pituus / leveys / korkeus cm 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267

Puoli-integroidut T1 DBM T1 DB T1 EB T1 SG. Pituus / leveys / korkeus cm 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 FIN Hinnat Kaikki 4 pohjaratkaisua Puoli-integroidut Integroidut Silver Black Silver Black Perushinta 56.660,- 56.660,- 67.750,- 67.750,- Magic Edition-varustepaketti 23.010,- 27.040,- 17.620,- 21.650,-

Lisätiedot

Meidän käsityksemme laadusta...

Meidän käsityksemme laadusta... Tekniset tiedot, Painettu Elokuussa 010 Meidän käsityksemme laadusta... Valitessasi juuri Sinulle sopivaa matkailuautoa, tarvitset runsaasti tietoa. Sen lisäksi, että Bürstner on laadukas ja siinä on tarkoin

Lisätiedot

STYLE STYLE VAKIOVARUSTEET ALUSTA MAKUUTILA

STYLE STYLE VAKIOVARUSTEET ALUSTA MAKUUTILA 4 5 PIENI MATKAILUVAUNU ON NYT IN Ensimmäinen oma liikkuvakoti. Kompakti LMC STYLE on monille ensiostajille se täydellinen matkailuvaunu: perhemalli kerrosvuoteilla, pieni helposti liikuteltava pohjaratkaisu

Lisätiedot

ON AIKA NAUTTIA! SUMMER-EDITION

ON AIKA NAUTTIA! SUMMER-EDITION ON AIKA NAUTTIA! SUMMER-EDITION NEXXO TIME SUMMER Jos haluat enemmän, nyt on juuri oikea aika toteuttaa unelmasi! Aiemmin ei ole ollut tällaista tilaisuutta saada vielä enemmän mukavuutta ja varusteita

Lisätiedot

Yhteenveto. ª Kevytsarjalainen: kokonaismassa vain 900 kg. ª Kapea ja ketterä: leveys vain 2,20 m. ª Kompakti: sensaatiomaisen lyhyt, vain 4,60 m

Yhteenveto. ª Kevytsarjalainen: kokonaismassa vain 900 kg. ª Kapea ja ketterä: leveys vain 2,20 m. ª Kompakti: sensaatiomaisen lyhyt, vain 4,60 m Ihastuttavan kevyt. Ensiluokkaista keveyttä: Uusi Dethleffs Coco, jonka paino on vaivaiset 708 kg, tekee lomailusta ihanan kevyttä. Sitä kehittäessämme yhdistimme matkailuvaunuosaamisemme tehokkaimmat

Lisätiedot

Ennemmin tai myöhemmin ollaan pisteessä, jossa ei enää haluta tehdä kompromisseja.

Ennemmin tai myöhemmin ollaan pisteessä, jossa ei enää haluta tehdä kompromisseja. Ennemmin tai myöhemmin ollaan pisteessä, jossa ei enää haluta tehdä kompromisseja. 4 Useimmille meistä tulee hetki, jolloin ei enää halua luopua omista tarpeistaan, tehdä kompromisseja ja tyytyä vähempään.

Lisätiedot

Lisävarusteet. Nimike. Hinta

Lisävarusteet. Nimike. Hinta Lisävarusteet vakiona vaihtoehto lisähintaan ei mahdollinen Nimike Hinta Alusta Kuljettajan airbag, Fiat Ducato 8, Apukuljettajan airbag, Fiat Ducato, Ulkopeilit, sähkösäätöiset ja lämmitettävät, Fiat

Lisätiedot

Kohti uusia seikkailuja.

Kohti uusia seikkailuja. HINNASTO & TEKNISET TIEDOT Kohti uusia seikkailuja. HINNASTO ACTION Solifer Action A723 Hinta: 68 500 Solifer Action A726 Hinta: 67 700 Solifer Action T598 Hinta: 64 500 Solifer Action T693 Hinta: 67 700

Lisätiedot

PARAS KOTI MAAILMALLA.

PARAS KOTI MAAILMALLA. patriknilsson2014 9m patriknilsson2014 Kaikenlaista touhua riittää. Aurinkoa, hiekkaa ja uimista koko viikko. #Pallo #Aurinkosuoja #Matkailuvaunuelämää #Cabby PARAS KOTI MAAILMALLA. CABBY 2015 SUORAA JA

Lisätiedot

Adria Matkailuautot HINNASTO 2012

Adria Matkailuautot HINNASTO 2012 www.adria.fi 360 o panoraamaesittely kaikista malleista www.adria.fi Adria Matkailuautot HINNASTO 2012 Malli Alusta/Moottori SH Vakiona mm. Polaris SL Mercedes-Benz Sprinter Polaris 2012 Vakiovarusteet

Lisätiedot

Ajattele elämää. Pieni suuri ambulanssi

Ajattele elämää. Pieni suuri ambulanssi Ajattele elämää Pieni suuri ambulanssi Neo design Profile Neo on työhönsä hiottu. Se on täynnä käytännöllisiä yksityiskohtia paikoissa, joissa olet aina toivonut niiden olevan. Ergonominen työskentelytila

Lisätiedot

Onko tilasi pieni? Ajattele suuria.

Onko tilasi pieni? Ajattele suuria. Onko tilasi pieni? Ajattele suuria. Älä anna pienten tilojen rajoittaa suuria unelmia Oikealla säilytysratkaisulla luot viihtyisän ja inspiroivan ympäristön pieniinkin tiloihin. elfa Utility Home on uusin

Lisätiedot

MATKAILUAUTOT 2015 Hinnasto/Tekniset tiedot Painettu Elokuussa 2014

MATKAILUAUTOT 2015 Hinnasto/Tekniset tiedot Painettu Elokuussa 2014 MATKAILUAUTOT 015 Hinnasto/Tekniset tiedot Painettu Elokuussa 01 Meidän käsityksemme laadusta... Valitessasi juuri Sinulle sopivaa matkailuautoa, tarvitset runsaasti tietoa. Sen lisäksi, että Bürstner

Lisätiedot

PUOLI-INTEGROITU SUURELLA TAKALUUKULLA

PUOLI-INTEGROITU SUURELLA TAKALUUKULLA 2017 PUOLI-INTEGROITU SUURELLA TAKALUUKULLA 2 3 Brevio 1. puoli-integroitu suurella takaluukulla ja ylävuoteella Paljon tilaa urheilulle, vapaa-ajalle ja hauskanpidolle Suuri takaluukku on ideaalinen kaikille,

Lisätiedot

MATKAILUAUTOT 2015 Hinnasto/Tekniset tiedot Painettu Elokuussa 2014

MATKAILUAUTOT 2015 Hinnasto/Tekniset tiedot Painettu Elokuussa 2014 MATKAILUAUTOT 015 Hinnasto/Tekniset tiedot Painettu Elokuussa 01 MEIDÄN KÄSITYKSEMME LAADUSTA... Valitessasi juuri Sinulle sopivaa matkailuautoa, tarvitset runsaasti tietoa. Sen lisäksi, että Bürstner

Lisätiedot

Kangasvekkikaihtimet. Kaunista ja yksinkertaista, monia mahdollisuuksia

Kangasvekkikaihtimet. Kaunista ja yksinkertaista, monia mahdollisuuksia Kangasvekkikaihtimet Kaunista ja yksinkertaista, monia mahdollisuuksia Uudista ja muuta kauniilla vekeillä Kangasvekkikaihdin yhdistää hienolla tavalla ryhdikkäät, suorat linjat ja pehmeän kauniit kankaat.

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone Kylpyhuonekalusteet Kylpyhuone 1 Cello on upeita kokonaisuuksia Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia ja inspiroivia ideoita suomalaiseen

Lisätiedot

Koti kattojen yllä...

Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Upeat ullakkoasunnot parhaimmalla paikalla Helsingin Kruununhaassa Kirkkokatu 5 A 51, Helsinki Ylellinen ullakoasunto Helsingin parhaalla paikalla Kruununhaassa.

Lisätiedot

NEU. Matkailuautot 2015

NEU. Matkailuautot 2015 32 1 Sunlight 10-vuotisjuhlavuosi! NEU Matkailuautot 2015 2 3 Tervetuloa tutustumaan Sunlight-matkailuautoihin! Sisältö: Sisältö 3 Sunlight 10 vuotta 4 Puoli-integroidut 6 Puoli-integroidut nostovuoteella

Lisätiedot

MIELESTÄNI VAPAUS ON TOISINAAN ASENNEKYSYMYS.

MIELESTÄNI VAPAUS ON TOISINAAN ASENNEKYSYMYS. SIESTA 2016 MIELESTÄNI VAPAUS ON TOISINAAN ASENNEKYSYMYS. Aung San Suu Kyi, poliitikko Vapaata arjesta. Urheilullinen surf-matka kavereiden kanssa. Tai aurinkoinen kesäloma perheen kesken. Elämänmyönteinen

Lisätiedot

www.adria-mobil.com / www.adria.fi

www.adria-mobil.com / www.adria.fi www.adria-mobil.com / www.adria.fi Suunnittele oma vaunusi ja nauti uuden Altea4four -mallin palkituista ominaisuuksista. Altea4four juhlistaa viittäkymmentä vuottamme innovatiivisena matkailuvaunuvalmistajana.

Lisätiedot

COUPE Uusi Coupe on harvinaisen siro vaunu. Ajajalla ja matkustajalla on runsaasti mukavaa tilaa. Katon ääriviivat tekevät vaunun matalan ja

COUPE Uusi Coupe on harvinaisen siro vaunu. Ajajalla ja matkustajalla on runsaasti mukavaa tilaa. Katon ääriviivat tekevät vaunun matalan ja COUPE Uusi Coupe on harvinaisen siro vaunu. Ajajalla ja matkustajalla on runsaasti mukavaa tilaa. Katon ääriviivat tekevät vaunun matalan ja miellyttävän näköiseksi. Suuri ja pehmeä istuin on siirrettävä.

Lisätiedot

ADRIA 50 VUOTTA! SEN KUNNIAKSI ERIKOISVARUSTELLUT SILVER COLLECTION VAUNUMALLIT: ADORA 522 UP, ALTEA 542 PK JA ALTEA 492 LU SILVER COLLECTION

ADRIA 50 VUOTTA! SEN KUNNIAKSI ERIKOISVARUSTELLUT SILVER COLLECTION VAUNUMALLIT: ADORA 522 UP, ALTEA 542 PK JA ALTEA 492 LU SILVER COLLECTION ADRIA LEHDISTÖTIEDOTE 16.09.2015 ADRIA MOBIL TÄYTTI 50 VUOTTA KEVÄÄLLÄ 2015 JA KASVATTAA MALLISTOAAN SUUREMMALLA AUTO- JA VAUNUMALLISTOLLA KUIN KOSKAAN KAIKKI ADRIA UUTUUDET ON NÄHTÄVISSÄ LAHDEN CARAVAN

Lisätiedot

KEITTIÖ- MEKANISMIT. Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa.

KEITTIÖ- MEKANISMIT. Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa. KEITTIÖ- MEKANISMIT Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa. AVENTOS NOSTOMEKANISMIT Erityisesti yläkaapistojen avaamista helpottamaan suunniteltu AVENTOS-nostomekanismijärjestelmä yhdistää turvallisuuden

Lisätiedot

TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN

TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN TEHTY ELÄMÄÄN AINOA KAARI on suunniteltu joustamaan asukkaansa elämän mukana. Se on tilava ja toimiva kaikissa elämäntilanteissa. Kaaren käytännölliset

Lisätiedot

LOISTE. Suunnittelijan sanoin;

LOISTE. Suunnittelijan sanoin; LKALUSTE LOISTE Suunnittelijan sanoin; Uutta Loiste-kalustemallistoa suunniteltaessa lähtökohtanani oli luoda mallisto, joka taipuu niin pieneen kuin suurempaankin kylpyhuoneeseen. Mallisto koostuu erikokoisista

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

SAKSASSA VALMISTETTU VUODESTA 2004 RETKEILYAUTOT

SAKSASSA VALMISTETTU VUODESTA 2004 RETKEILYAUTOT Tavarankuljetukseen Matkailuun Liikkumiseen SAKSASSA VALMISTETTU VUODESTA 2004 RETKEILYAUTOT 2015 Globecar Tervetuloa matkalle (mukavasti) Kattava varustelu, laatu ja houkutteleva hinta: Näyttäisi siltä,

Lisätiedot

2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN

2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN VALMISTETTU SAKSASSA VUODESTA 1989 2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN D-LINE MALLIT YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN ALUSTA + KG GLOBESCOUT FIAT DUCATO 3,3 t 2,0 l Mjet 85 KW/115 hv 47.150,- 2,3 l Mjet 96 KW/130

Lisätiedot

HYMER DuoMobil - Konsepti

HYMER DuoMobil - Konsepti HYMER DuoMobil - Konsepti Kahdelle suunniteltu, kahdelle tehty. HYMER DuoMobil matkailuauto, joka on suunniteltu täysin kahdestaan matkustaville pareille! HYMER DuoMobil on mukava ja miellyttävä kuin loma-asunto

Lisätiedot

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785 Arctic Star Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785 1 Arctic Star 565 Koti nautinnollisiin hetkiin Sadut talven ihmemaasta käyvät toteen jo pienimmällä mallilla. 250 cm kokonaisleveys

Lisätiedot

MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT. Fiksua matkailua, kaikki mukana.

MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT. Fiksua matkailua, kaikki mukana. MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT Fiksua matkailua, kaikki mukana. TEKNISET TIEDOT MALLIVUOSI 2015 PUOLI-INEGROIDUT MALLIT Malli T 132 T 135 Arvonlisäverollinen perushinta 42.170 43.890

Lisätiedot

Yhteenveto. ª Kesäinen sisustus trendiväreissä ª Iso jääkaappi/pakastin-yhdistelmä (142/15 l pohjaratkaisusta

Yhteenveto. ª Kesäinen sisustus trendiväreissä ª Iso jääkaappi/pakastin-yhdistelmä (142/15 l pohjaratkaisusta c trend Trendikkäästi matkalla Kolme kesäisen skandinaavista sisustusvaihtoehtoa ja erinomaisen hinta/laatu-suhteen tarjoava raikas mallisto. Yhteenveto Kokonaismassa* Kokopituus (sis. aisan) Leveys Korkeus

Lisätiedot

FIN. Matkailuautot 2015

FIN. Matkailuautot 2015 FIN Matkailuautot 2015 Tervetuloa matkailevaan Dethleffs-perheeseen! Hyvä lukija, Tervetuloa tutustumaan Dethleffs-matkailuautoihin! 83 vuotta sitten Arist Dethleffs valmisti ensimmäisen matkailuvaunun

Lisätiedot

Sunlight-matkailuautot 2014

Sunlight-matkailuautot 2014 32 1 Sunlight-matkailuautot 2014 Matkalla elämyksien äärelle Toivotko lisämukavuuksia? Hinnastostamme löydät valikoiman edullisia lisävarusteita, joilla voit viimeistellä matkailuauton omaan käyttöösi

Lisätiedot

Drop. D E S I G N P O O L

Drop. D E S I G N P O O L Drop. D E S I G N P O O L MIKÄ ON DROP? Drop on ulkoallas, jonka viimeistellyn kaunis ulkomuoto, ergonomisuus ja helppokäyttöisyys tarjoavat todellista arjen luksusta niin kodin pihamaalle, terassille

Lisätiedot

Hinnasto/Lisävarusteet Painettu elokuussa 2012 MATKAILUAUTOT

Hinnasto/Lisävarusteet Painettu elokuussa 2012 MATKAILUAUTOT Hinnasto/Lisävarusteet Painettu elokuussa 01 MATKAILUAUTOT HINNAT KOMPAKTIT BREVIO t 600,0 Mjet / 115 PS 5.50,,0 Mjet 5 / 115 PS 5.700,, Mjet 5 / 10 PS 54.150,, Mjet 5 / 148 PS 55.400,,0 Mjet 5 / 177 PS

Lisätiedot

BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita

BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita www.lapetek.com Toiminnallinen muotoilu, optimaalinen tilankäyttö, helppo puhdistaa. Uusi BLANCOSELECT. Täydellinen

Lisätiedot

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Ihmisille, joilla on luonnetta. Ja niille, jotka nauttivat hyvistä asioista. Haluatko vahvan, raikkaan tunteen uuteen kylpyhuoneeseesi. Geberit Monolith saniteettimoduuleilla

Lisätiedot

Lamellikaihtimet. Tyylikkyyttä suuriin ikkunoihin

Lamellikaihtimet. Tyylikkyyttä suuriin ikkunoihin 1 Lamellikaihtimet Tyylikkyyttä suuriin ikkunoihin Uusi lamellileveys uusia mahdollisuuksia Suojaa tyylipuhtailla linjoilla Lamellikaihtimet ovat yksi kaikkein suosituimmista auringonsuojauskaihtimista

Lisätiedot

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI 2 CIBES PARALLEL Parallel-porrashissi on kehitetty erittäin huolellisesti ja kaikki yksityiskohdat huomioiden, mikä näkyy sen ulkonäössä, toiminnallisessa ergonomiassa

Lisätiedot

Matkailuautot. kaikki mallit ja uutuudet

Matkailuautot. kaikki mallit ja uutuudet Matkailuautot kaikki mallit ja uutuudet polar kodiak polar kodiak Pitkän toivelistan kanssa matkailautoa hakeva voi lopettaa etsintänsä tässä ja nyt. Polar Kodiak on nimittäin yksi markkinoiden parhaiten

Lisätiedot

Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,-

Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,- SYYSTARJOUKSET KYLPYHUONEESEEN Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. D-light 70 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,- INDIGO Monien suosikki Indigo osaa muuntautua. Sen

Lisätiedot

MATKAILUAUTOT Hinnasto/ Lisävarusteet Painettu elokuussa 2013

MATKAILUAUTOT Hinnasto/ Lisävarusteet Painettu elokuussa 2013 MATKAILUAUTOT Hinnasto/ Lisävarusteet Painettu elokuussa 2013 Hinnat RETKEILYAUTOT CITY CAR c 550 c 600 2,0 Mjet 33 / 115 PS 48.100, 48.100, 2,0 Mjet 35 / 115 PS 48.700, 48.800, 2,3 Mjet 33 / 130 PS -

Lisätiedot

Kaikkiin elämän tilanteisiin.

Kaikkiin elämän tilanteisiin. 2009 Kaikkiin elämän tilanteisiin. 02 03 Globecar. Kaikkiin elämän tilanteisiin. Kotisi matkalla. Globecar tarjoaa joustavan ja huolettoman tavan liikkua. Sinä päätät määränpääsi ja olet vapaa muuttamaan

Lisätiedot

Yksin ja kaksin. Yksin ja kaksin

Yksin ja kaksin. Yksin ja kaksin Yksin ja kaksin Asunto on lepoa varten. Toisinaan se on myös juhlatila, työhuone, piilopaikka, varasto, kohtaamispaikka tai pesä akkujen lataamista varten. Tyyli on tärkeää, mutta toimivuus ja sen takana

Lisätiedot

CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI

CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI 2 SISÄLTÖ 4 CIBES ONE Sen elegantti muotoilu sulautuu hienosti sisustukseesi. 6 Sopii erinomaisesti jyrkkiin ja ahtaisiin portaikkoihin ONE toimii kätevästi jyrkässä nousussa

Lisätiedot

KANNUSTAA LIIKKUMAAN

KANNUSTAA LIIKKUMAAN XACT Xact 3 XACT Monipuolisesta ja ergonomisesta Xact-oppilastuolista on nyt saatavana kaksi kokoa Xact ja Xact Start. Se tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää koko koulussa, aina esikoululuokista opettajainhuoneeseen,

Lisätiedot

Enjoy the good times. caradofeeling. www.carado.de. Hinnasto ja tekniset tiedot 2012.

Enjoy the good times. caradofeeling. www.carado.de. Hinnasto ja tekniset tiedot 2012. Enjoy the good times caradofeeling www.carado.de Hinnasto ja tekniset tiedot 2012. Vakiovarustus caradofeeling www.carado.de Alusta / perusajoneuvo Fiat Ducato, 2,0 Multi-Jet 85 kw / 115 PS, täyttää EURO

Lisätiedot

TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO

TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO 2017 TOIMIVA DESIGN ON AJATONTA Jokaisella on se jokin huonekalu, josta emme hevillä luopuisi. Toiset esineet vain kestävät aikaa paremmin

Lisätiedot

Auto-instot Tuotanto Oy TURKU P. 02-2423212. Yleisiä käyttöohjeita Casa matkailuautoon

Auto-instot Tuotanto Oy TURKU P. 02-2423212. Yleisiä käyttöohjeita Casa matkailuautoon Auto-instot Tuotanto Oy TURKU P. 02-2423212 Yleisiä käyttöohjeita Casa matkailuautoon 1.1.2008 Yleistä Auto on rekisteröity 4 hengelle. Kuljettajalle ja jokaiselle matkustajalle on kolmipisteturvavyöt.

Lisätiedot

Tyylikästä tilan hallintaa

Tyylikästä tilan hallintaa Tyylikästä tilan hallintaa Säilytysjärjestelmät mittojesi mukaan www.iskukeittiot.fi Modernit tarpeet ja halu uudistaa suomalaista sisustusta. Isku Keittiöissä. Miksi komeron pitäisi näyttää komerolta?

Lisätiedot

Hettichin liukuovijärjestelmät

Hettichin liukuovijärjestelmät Sulavaa liikkuvuutta Hettichin liukuovijärjestelmät Mitä mieltä asiakkaat ovat liukuovista ja millaisia vaatimuksia he asettavat niille? Hettichin markkinatutkimus selvittelee näitä kysymyksiä. Tulokset

Lisätiedot

TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE NAANTALI, KERROSTALO 3h+kt+s+ph/khh+wc+vh+las.terassi+v+ak, 84 m, 314 000 Vastaava välittäjä Johanna Willberg MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, LKV, PARTNER, KAUPANVAHVISTAJA 040 041 048

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

APU-TUOTE KYLPYHUONEET

APU-TUOTE KYLPYHUONEET APU-TUOTE KYLPYHUONEET SKANDINAAVISTA SUUNNITTELUA, TEKNISTÄ OSAAMISTA JA HELPPOKÄYTTÖISYYTTÄ www.aputuote.fi ROPOX SWING PESUALLAS JA TELAKKA Altaan muoto, liikkuvuus ja koko varmistavat, että istuvalla

Lisätiedot

Hinnasto Teknilliset tiedot 1/2010 FIN

Hinnasto Teknilliset tiedot 1/2010 FIN Hinnasto Teknilliset tiedot 1/2010 FIN I 9910 I 9940 PREMIUM LINER I 9910 I 9940 Hinta 172.140, 172.140, Pituus / leveys / korkeus cm 899/232/350 899/232/350 Sisäkorkeus cm 207 207 Perävaunukuorma / jarruton

Lisätiedot

Poolhouse Piccolo Uno

Poolhouse Piccolo Uno POOLHOUSE MALLISTO - KUN HALUAT JOTAIN MUUTA Uusi Poolhouse mallisto vastaa ihmisten erilaisiin tarpeisiin pelkistetyllä ja toimivalla designilla joka erottuu joukosta tyylikkäästi edukseen. Mallistosta

Lisätiedot

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja Inspiraatio The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja värikkäitä lämmittimiä mahdollistaa oman

Lisätiedot

ota rento asento ja nauti kokemuksesta

ota rento asento ja nauti kokemuksesta Savo s3 ota rento asento ja nauti kokemuksesta Istu uuteen Savo S3 -työtuoliin. Säädä istuinkorkeus itsellesi sopivaksi ja nojaa taaksepäin. Tuolin selkänoja mukailee selkäsi kaarta ja tukee luontevasti

Lisätiedot

Rullakaihtimet. Persoonallista tyylikkyyttä

Rullakaihtimet. Persoonallista tyylikkyyttä Rullakaihtimet Persoonallista tyylikkyyttä Moderni klassikko, jolla on oma paikkansa Rullakaihdin on klassikko, joka ei ole koskaan poissa muodista. Se ei myöskään ole niin monimutkainen tuote. Rullakaihdin

Lisätiedot

Be inspired by Danish Design FERN. Twist & Save - sinä valitset

Be inspired by Danish Design FERN. Twist & Save - sinä valitset Be inspired by Danish Design FERN Twist & Save - sinä valitset Päätä itse miten, missä ja paljonko haluat säästää vettä Veden säästäminen on helpointa aloittaa sieltä missä sitä eniten käytät, yleisimmin

Lisätiedot

SONIC SUPREME 810 SC. Luksusluokan matkailuautojen priimus

SONIC SUPREME 810 SC. Luksusluokan matkailuautojen priimus SONIC SUPREME 810 SC Luksusluokan matkailuautojen priimus Uusi Sonic Supreme 810 SC Luksusluokan matkailuautojen priimus. Integroidut Adria Sonic -matkailuautot. Dynaaminen ja vaikuttava ulkonäkö, new

Lisätiedot

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet Škoda-ensiapupakkaus. (000 093 108F) 24 225 Tavaraverkko Octavia Combiin (5E9 071 195) 139 15 litran sähkötoiminen kylmälaukku. Tarvittaessa voit kytkeä kylmälaukun

Lisätiedot

BRILLANT - täydellistä luksusta!

BRILLANT - täydellistä luksusta! w w w. f e n d t c a r a v a n. c o m 2013 BRILLANT täydellistä luksusta! Brillant on Fendtvaunulaivueen ehdoton lippulaiva. LFItekniikka valmistuksessa antaa erityisen säväyksen. 2 / 3 / 5 Asuintilat

Lisätiedot

Menestystarina Greiner sai alkunsa Walter Greiner valmisti pienessä työpajassa niskatukia kampaamotuoleihin ja siitä lähtien yritys on kasvanut

Menestystarina Greiner sai alkunsa Walter Greiner valmisti pienessä työpajassa niskatukia kampaamotuoleihin ja siitä lähtien yritys on kasvanut Menestystarina Greiner sai alkunsa 1922. Walter Greiner valmisti pienessä työpajassa niskatukia kampaamotuoleihin ja siitä lähtien yritys on kasvanut huomattavasti, mutta se on silti edelleen Greiner perheen

Lisätiedot

Trend Puoli-integroidut Alkovit

Trend Puoli-integroidut Alkovit Trend Puoli-integroidut Alkovit Täydellinen startti Trend-mallisto takaa täydellisen startin korkealaatuiseen Dethleffs-matkailuautojen maailmaan. Lisävarusteena saatavan nostovuoteen ansiosta käytettävissä

Lisätiedot

CARITA ISTUINKALUSTEET

CARITA ISTUINKALUSTEET CARITA ISTUINKALUSTEET 2 Carita-istuinkalusteet Carita-istuinkalusteet 3 CARITA-istuinkalusteet On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet

Lisätiedot

C A M P E R. Keep Rolling SUNLIGHT V A 2O2O L I G H T

C A M P E R. Keep Rolling SUNLIGHT V A 2O2O L I G H T A M P E R V A N Keep Rolling 2O2O SUNLIGHT S S U N L I G H T M A D E I N G E R M A N Y 2O2O Sunlightin matka alkoi 15 vuotta sitten. Olemme silti yhtä innoissamme kehittämässä ja keksimässä uutta, kuin

Lisätiedot

Schüco ThermoSlide. Muoviset liukuovet korkealla lämmöneristyksellä

Schüco ThermoSlide. Muoviset liukuovet korkealla lämmöneristyksellä Schüco ThermoSlide Muoviset liukuovet korkealla lämmöneristyksellä Vihreä teknologia sinistä planeettaa varten Puhdas energia aurinkoenergiasta ja ikkunoista Täydellinen sisä- ja ulkotilojen yhdistäminen...

Lisätiedot

OSTOAPU LIDHULT- sohvasarja. SUUNNITTELIJAT Henrik Preutz

OSTOAPU LIDHULT- sohvasarja. SUUNNITTELIJAT Henrik Preutz OSTOAPU LIDHULT- sohvasarja SUUNNITTELIJAT Henrik Preutz SARJAN OSAT 1:n istuttava osa 2:n istuttava osa 3:n istuttava osa 2:n istuttava vuodesohvaosa Kulmaosa Divaaniosa Avoin päätyosa + säilytystila

Lisätiedot

96 IDO Pesualtaat IDO PESUALTAAT SEINÄÄN KIINNITETTÄVÄT ALTAAT SIVUT

96 IDO Pesualtaat IDO PESUALTAAT SEINÄÄN KIINNITETTÄVÄT ALTAAT SIVUT IDO Pesualtaat IDO Pesualtaat 95 IDO PESUALTAAT OLIPA PESUALLAS MITEN ARKINEN KALUSTE TAHANSA, ME PYRIMME TÄYDELLISYYTEEN. ALTAAMME OVAT SUUNNITELTU SEKÄ ESTEETTISEKSI OSAKSI KYLPYHUONETTA ETTÄ KÄYTÄNNÖLLISEKSI

Lisätiedot

114 Tuotteet Pesualtaat

114 Tuotteet Pesualtaat 114 Tuotteet Pesualtaat Tuotteet Pesualtaat 115 Millainen käyttäjä, sellainen pesuallas. IDO-pesualtaat jakautuvat neljään eri ryhmään, joista löydät varmasti kylpyhuoneesi tyyliin ja käyttötarpei siisi

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

Ennenkokematon kestävyys, moderni muotoilu sekä enemmän ominaisuuksia. Mallistostamme löydät vaihtoehtoja aina keskikokoisista ja -hintaisista

Ennenkokematon kestävyys, moderni muotoilu sekä enemmän ominaisuuksia. Mallistostamme löydät vaihtoehtoja aina keskikokoisista ja -hintaisista Ennenkokematon kestävyys, moderni muotoilu sekä enemmän ominaisuuksia. Mallistostamme löydät vaihtoehtoja aina keskikokoisista ja -hintaisista poreammeista tilaviin kymmenen hengen altaisiin. Kaikkiin

Lisätiedot

TRANSPORTER CRAFTER CADDY

TRANSPORTER CRAFTER CADDY TRANSPORTER CRAFTER CADDY Tuottava. Turvallinen. Vakiovarusteltu ammattikäyttöön. Pegabus Transporter Toimivuutta monelle matkalle Pegabus Transporterin jokainen yksityiskohta on suunniteltu tarjoamaan

Lisätiedot

SYKSYN JA TALVEN OHITTAMATTOMAT LISÄVARUSTEET. Tyylikkäät vanteet Rapidiin

SYKSYN JA TALVEN OHITTAMATTOMAT LISÄVARUSTEET. Tyylikkäät vanteet Rapidiin SYKSYN JA TALVEN OHITTAMATTOMAT LISÄVARUSTEET Tyylikkäät vanteet Rapidiin 199 Punaiset Savio-kevytmetallivanteet 7.0J x 17" renkaille 215/40 R17, (5JA 071 497E MN4) 15 ŠKODA-pipo, musta (81209) ŠKODA-pipo,

Lisätiedot

MATKAILUAUTOT. ALKOVIT & PUOLI-INTEGROIDUT HINNAT TEKNISET TIEDOT VARUSTEET FIN

MATKAILUAUTOT. ALKOVIT & PUOLI-INTEGROIDUT HINNAT TEKNISET TIEDOT VARUSTEET FIN MATKAILUAUTOT. ALKOVIT & PUOLI-INTEGROIDUT 206 HINNAT TEKNISET TIEDOT VARUSTEET FIN Hinnat. Tekniset tiedot. Varusteet. Tyyppi/malli T 58 T 60 T 63 T 64 T 65 T 66 Perushinta 43 900, 42 750, 47 250, 48

Lisätiedot

HARMONIA. Hyvän elämän patjat ja vuoteet

HARMONIA. Hyvän elämän patjat ja vuoteet Hyvän elämän patjat ja vuoteet Kotimaisten Harmonia-patjojen suunnittelun lähtökohtana on lempeä unifilosofia: jokaisella suomalaisella on oikeus hyvään uneen. Harmonia-sarja muodostuu Basic-, Comfort-,

Lisätiedot

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE varainhankintaa medelanskaffning Tue toimintaamme ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE Yhteisen päämäärän hyväksi

Lisätiedot

AUTOTALLIOVI. www.tiivi.fi www.tiivi.fi. www.tiivi.fi

AUTOTALLIOVI. www.tiivi.fi www.tiivi.fi. www.tiivi.fi AUTOTALLIOVI 2 Sinulle mitoitettu Jokainen talo on erilainen ja vaatii yksilöllistä kohtelua. Tiivin autotalliovet ovat helposti sovitettavissa rakennuksen viimeistely- ja julkisivutyyliin. Hankkimalla

Lisätiedot

1.329,- 1.084,- 1.035,- 1.282,-

1.329,- 1.084,- 1.035,- 1.282,- WEGA 1/2006 Toimitukseen sisältyy vakiona krominen palkki- ja nuppivedin. Wega toimivia kalusteita pieneen kylpyhuoneeseen Wega-kalustesarja tarjoaa korkealaatuista toimivaa muotoilua. Valittavana on kaksi

Lisätiedot

MATKAILUAUTOT 2016 Hinnasto/Tekniset tiedot Painettu Elokuussa 2015

MATKAILUAUTOT 2016 Hinnasto/Tekniset tiedot Painettu Elokuussa 2015 MATKAILUAUTOT 2016 Hinnasto/Tekniset tiedot Painettu Elokuussa 2015 MEIDÄN KÄSITYKSEMME LAADUSTA... Valitessasi juuri Sinulle sopivaa matkailuautoa, tarvitset runsaasti tietoa. Sen lisäksi, että Bürstner

Lisätiedot

COMBINE. Combine 3. linjoja ja pehmeitä kaaria. Näyttävää materiaalien ja muotojen tasapainoa. Voit luoda oman pöytäsi. Täydellisen yhdistelmäsi.

COMBINE. Combine 3. linjoja ja pehmeitä kaaria. Näyttävää materiaalien ja muotojen tasapainoa. Voit luoda oman pöytäsi. Täydellisen yhdistelmäsi. COMBINE 2 Combine Combine 3 COMBINE Yhdistele. Ja valitse vapaasti. Etsi kaikkein sopivin sohvapöytä. Tilaan. Tehtävään. Ja tunnelmaan. Sijoittelu sohvan, jakkaran tai nojatuolin kanssa. Ryhmälle tai yksittäiselle

Lisätiedot

KASVAA PERHEEN MUKANA.

KASVAA PERHEEN MUKANA. KASVAA PERHEEN MUKANA KASVAA PERHEEN MUKANA. Unipuu-sarjan monipuolisesta valikoimasta löytyy lukuisia keskenään yhteensopivia osia, joista saa muunneltavia ja tilaa säästäviä vuoderatkaisuja perheen ja

Lisätiedot

Aura - kylpyhuonesaunat

Aura - kylpyhuonesaunat Aura - kylpyhuonesaunat Toteuta unelmasi omasta saunasta! Upea huippudesign! Aura on muotoiltu ja suunniteltu vuosien kokemukseen perustuen sopimaan skandinaaviseen kylpyhuoneeseen. Yksityiskohdat, osat

Lisätiedot

www.tamlans.fi Transporter

www.tamlans.fi Transporter www.tamlans.fi Transporter Elämyksiä monelle matkalle Pegabus Transporterin jokainen yksityiskohta on suunniteltu tarjoamaan ainutlaatuinen ajoelämys sinulle ja matkustajillesi. Tamlans-varusteltu, tyylikäs

Lisätiedot

Globebus Active Puoli-integroidut Integroidut

Globebus Active Puoli-integroidut Integroidut Globebus Active Puoli-integroidut Integroidut Pieni koko, hyvät varusteet Globebus-mallit ovat matkailuautoiksi todella kompaktin kokoisia ja näppäriä käsitellä - sisätilojen mukavuudesta ja toimivuudesta

Lisätiedot

KAUNIS KYLPYHUONE. Moderni Swing. Kaytannollinen Silvia. Perinteinen Europa ...

KAUNIS KYLPYHUONE. Moderni Swing. Kaytannollinen Silvia. Perinteinen Europa ... KAUNIS KYLPYHUONE...... Kaytannollinen Silvia Moderni Swing Perinteinen Europa Europa Vaativankin kylpyhuonekalustajan tarpeet täyttävä kokonaisuus. Kalusteet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista.

Lisätiedot

TREND Vakiovarusteet (Puoli-integroidut/Alkovit)

TREND Vakiovarusteet (Puoli-integroidut/Alkovit) TREND Vakiovarusteet (Puoli-integroidut/Alkovit) Alusta/perusajoneuvo Fiat Ducato X/250 Common-Rail-Turbodieseltekniikka ja Multijetsuorasuihkutus Uusin Fiat tekniikka EURO 5+ -moottorilla Etuvetoinen

Lisätiedot

Crawford Smart 42. Hintatietoiset ratkaisut. Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Hintatietoiset ratkaisut. Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Smart 42 Hintatietoiset ratkaisut Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Smart 42 - hintatietoinen Sisältä ja ulkoa Crawford Smart 42 on autotallinovi,

Lisätiedot

DOG HELPPOA LIIKKUMISTA

DOG HELPPOA LIIKKUMISTA DOG 2014 HELPPOA LIIKKUMISTA Croozer korkealaatuinen, älykäs kuljetusratkaisu ulkoilua ja pyöräilyä harrastaville, jotka haluavat elää elämänsä spontaanisti ja yksinkertaisesti. Croozer-kärryillä voit

Lisätiedot

C A R I T A - T U O L I

C A R I T A - T U O L I CARITA - TUOLI 2 Carita-tuoli Carita-tuoli 3 CARITA-TUOLI On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet Carita-kalustesarjallemme kaikki

Lisätiedot

SURF IDEA BOOK 2013. www.surfaces.fi YOUR IDEA. OUR SURFACES.

SURF IDEA BOOK 2013. www.surfaces.fi YOUR IDEA. OUR SURFACES. SURF IDEA BOOK 2013 Arkkitehti: Ota yhteyttä saat 15 itunes App Store -lahjakortin käytettäväksi iphone ja ipad -applikaatioihin! Linkki sisällä 1 2 Vapaus keskittyä arkkitehtuurin suunnitteluun Puucomp

Lisätiedot