ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 7 Kunnanhallitus sivu 1. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 7 Kunnanhallitus sivu 1. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone"

Transkriptio

1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 7 Kunnanhallitus sivu 1 Kokousaika , kello Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Haavisto Veli, puheenjohtaja Hautala Salme Knuuttila Kari, II vpj Luhtala Pentti Alho Antti, vj Pihlaja Tapio, vj Reinilä Johanna Vannesluoma Paula Viitamäki Raija Väli-Torala Kai Mäki Jari Ojala Markku Muut saapuvilla olleet Kunnanvaltuuston puheenjohtaja Terhi Pirilä-Porvali sekä varapuheenjohtajat Risto Lahti ja Markku Koskela Esittelijänä kunnanjohtaja Seppo Pirttikoski Pöytäkirjanpitäjänä hallinto- ja talousjohtaja Mika Sillanpää Asiat :t Pöytäkirjan allekirjoitus Veli Haavisto puheenjohtaja Mika Sillanpää pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirja on tarkastettu Kunnantalolla Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä Kari Knuuttila Pentti Luhtala , virka-aikana Hallintotoimistossa Mika Sillanpää hallinto- ja talousjohtaja

2 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 7 Kunnanhallitus sivu 2

3 ILMAJOEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSKUTSU/ ASIALISTA Kokousaika Kokouspaikka , kello Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Pykälä Pöytäkirjan liitteet Asia Sivu KH 79 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 KH 80 VALITAAN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJAT 2 KH 81 TÄYTTÖLUVAN HAKEMINEN ILMAJOKI-OPISTON REHTORIN VIRKAAN 3 KH 82 TÄYTTÄMISLUPA ONNENKODIN OHJAAJAN TOIMEEN 5 KH 83 1 HULEVESITULVARISKIEN ALUSTAVA ARVIOINTI JA MERKITTÄVIEN TULVARISKI-ALUEIDEN NIMEÄMINEN 6 KH 84 SAARENPÄÄN ALUEEN KORTTELEIDEN 75, 345 JA 346 RIVITALOTONTTIEN MYYNTIHINNAT JA MYYNTIEHDOT 9 KH 85 KH 86 KH 87 KH 88 KH 89 ILMAJOEN LUOMANKYLÄN KYLÄSEURA RY:N KEHITTÄMISHANKEHAKEMUS 11 TALOUSARVION 2012 KÄYTTÖSUUNNITELMAN HYVÄKSYMINEN KUNNANHALLITUKSEN TOIMIALUEELTA SEKÄ MUIDEN HALLINTOKUNTIEN KÄYTTÖSUUNNITELMIEN MERKITSEMINEN TIEDOKSI 13 EDUSTAJAN JA VARAEDUSTAJAN NIMEÄMINEN KYRÖNJOEN VESISTÖALUEEN TULVARYHMÄÄN 14 VALTUUSTOALOITE PAULA SIHDON VAALIAVUSTUKSESTA LIITTYEN LAKEUDEN ETAPIN BIOKAASULAITOKSEN KILPAILUTUKSEEN 15 VALTUUSTOALOITE ALAANENTIEN JA ONNELANTIEN VÄLISESTÄ KEVYEN LIIKENTEEN VÄYLÄSTÄ JA KATUVALOISTA 18 KH 90 NUORTEN KUULEMINEN NUORISOVIIKOLLA KH 91 KH 92 TOIMENPITEET YLI-LAUROSELAN TALOMUSEON SULKEMISEN JOHDOSTA 22 SOTAINVALIDIEN VELJESLIITON ILMAJOEN OSASTON AVUSTUSANOMUS VUODELLE KH 93 TIEDOKSI SAATETTAVAT ASIAT 24

4 ILMAJOEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSKUTSU/ ASIALISTA Pöytäkirjan nähtävänäpito Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusosoitus ja valitusosoitus pidetään yleisesti nähtävänä kunnantalon hallintotoimistossa tiistaina 27. päivänä maaliskuuta 2012 virkaaikana. Puheenjohtaja Ilmajoella 14. päivänä maaliskuuta 2012 Veli Haavisto, merk.

5 Kunnanhallitus KH 79 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. KH 80 VALITAAN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJAT Kunnanhallitus valitsee kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Aakkosjärjestyksen mukaan vuorossa ovat Kari Knuuttila ja Pentti Luhtala, joita pyydetään varmistamaan, että heillä ei ole estettä pöytäkirjantarkastukseen. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Kari Knuuttila ja Pentti Luhtala.

6 Kunnanhallitus YHT 491/2011/180 KH 81 TÄYTTÖLUVAN HAKEMINEN ILMAJOKI-OPISTON REHTORIN VIRKAAN SIV , 161 Leea Sipiläinen on ilmoittanut irtisanoutuvansa Ilmajokiopiston rehtorin virasta eläkkeelle siirtymisensä vuoksi alkaen. Sivistystoimenjohtajan ehdotus: Sivistyslautakunta myöntää eron Leea Sipiläiselle Ilmajoki-opiston rehtorin virasta alkaen. Sivistyslautakunta pyytää kunnanhallitukselta lupaa täyttää ko. virka. Hyväksyttiin. (Lisätietoja sivistystoimenjohtaja Kirsi Kinnunen, puh ) KH , 63 Kunnanhallitus hyväksyy sivistyslautakunnan esityksen ja myöntää täyttöluvan ko. virkaan lukien. Kunnanhallitus päätti yksimielisesti palauttaa asian sivistyslautakunnalle. (Lisätietoja sivistystoimenjohtaja Kirsi Kinnunen, puh ) KH Esityslistan liitteenä on nykyinen tehtäväkuvaus sekä keskeneräinen viranhakuilmoitusluonnos, josta puuttuu ainakin maininta ko. viranhaltijan opetusvelvollisuudesta. Tilinpäätökseen 2011 viitaten, Ilmajoki-opiston tulot ovat ,36 euroa ja menot ,76 euroa, netto ,40 euroa. Talousarviossa 2012 tulot ovat euroa, menot euroa ja netto euroa (käyttötalousarvio). Valtionosuudet ovat euroa. Kunnanhallitus antaa täyttöluvan Ilmajoki-opiston rehtorin virkaan lukien.

7 Kunnanhallitus Kunnanhallitus päätti yksimielisesti palauttaa asian sivistyslautakunnalle. (Lisätietoja sivistystoimenjohtaja Kirsi Kinnunen, puh )

8 Kunnanhallitus YHT 74/2012/180 KH 82 TÄYTTÄMISLUPA ONNENKODIN OHJAAJAN TOIMEEN PER , 15 Onnenkoti on 15-paikkainen kehitysvammaisten asumisyksikkö Vehnätiellä. Henkilökunta on yksikössä kolmivuorotyössä ja yksikön henkilökuntavahvuus on 10,5. Onnenkodissa on kaksi ohjaajaa, joista toinen on irtisanoutunut Ohjaajan toimenkuva on osallistuminen vaikeavammaisten asukkaiden perushoitoon, hoivaan ja huolenpitoon. Ohjaaja vastaa yhdessä muun henkilökunnan kanssa asukkaiden hyvinvoinnista ja kuntoutuksellisen työotteen kehittämisestä Onnenkodin yksikössä. Sosiaalijohtajan ehdotus: Perusturvalautakunta pyytää kunnanhallitukselta täyttämislupaa ohjaajan toimeen alkaen. Toimen alkusijoituspaikka on Onnenkodin asumisyksikkö. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. (Lisätietoja: sosiaalijohtaja Tytti Luoto, puh ) KH Kunnanhallitus hyväksyy perusturvalautakunnan esityksen. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. (Lisätietoja: sosiaalijohtaja Tytti Luoto, puh )

9 Kunnanhallitus YHT 105/2012/50 KH 83 HULEVESITULVARISKIEN ALUSTAVA ARVIOINTI JA MERKITTÄVIEN TULVARISKI-ALUEIDEN NIMEÄMINEN TEK , 42 Laki tulvariskien hallinnasta tuli voimaan ja asetus Lailla saatetaan voimaan EU:n direktiivi tulvariskien arvioinnista ja hallinnasta. Osallistumisesta ja tiedottamisesta huletulvariskien hallinnan suunnittelussa on soveltuvin osin voimassa, mitä maankäyttö- ja rakennuslain 62, 65 ja 67 :ssä säädetään kaavoitusmenettelystä ja vuorovaikutuksesta. (19 ) Tulvariskien hallintaa koskevalla lainsäädännöllä pyritään vähentämään tulvariskejä ja ehkäisemään ja lieventämään tulvista aiheutuvia vahingollisia seurauksia sekä edistämään tulviin varautumista. Lain tarkoittama tulvariskien hallintasuunnitelmien laatiminen koskee nimenomaan merkittäviä tulvia, jotka uhkaavat terveyttä, turvallisuutta ja ihmishenkeä. Muunlaisia tulvia lain suunnittelujärjestelmä ei koske. Tavanomaisempiin tulviin varautuminen liittyy kunnan eri sektoreiden normaaliin toimintaan. Laki edellyttää, että kaikki kunnat suorittavat hulevesitulvariskien alustavan arvioinnin mennessä Alustava arviointi suoritetaan lähinnä olemassa olevien tietojen perusteella. Alustavan arvioinnin perusteella kunta nimeää merkittävät tulvariskialueet. Näille alueille on laadittava tulvakartat mennessä ja tulvariskien hallintasuunnitelmat mennessä. Tulvariskien alustava arviointi tehdään pääasiassa niiden tietojen perusteella, joita aikaisemmin esiintyneistä tulvista ja niistä aiheutuneista vahingoista on saatavilla. Arviossa on kuitenkin otettava huomioon myös ilmastonmuutoksen vaikutukset tulvien esiintymiseen. Arvion perusteella päätetään merkittävien tulvariskialueiden nimeämisestä. Näille alueille laaditaan tulvavesien leviämistä osoittavat tulvavaarakartat. Alueille laaditaan myös tulvariskikartat, joista käy ilmi tulvavahingoille alttiit kohteet sekä kohteet, joista tulvan vuoksi voi aiheutua vahinkoa ympäristölle. Merkittäville tulvariskialueille laaditaan myös tulvariskien hallintasuunnitelmat. Suunnitelman keskeinen osa on määritellä tulvariskien hallinnan tavoitteet sekä toimenpiteet, joilla tavoitteet pyritään saavuttamaan. Suunnitelmassa tarkastellaan toimenpiteiden kustannuksia ja hyötyjä sekä etusijajärjestystä. Suunnitelmaan liittyy lisäksi mm. kuvaus toiminnasta tulvan uhatessa ja tulvan aikana. Hallintasuunnitelmissa esitettyjen toimenpiteiden toteuttamisesta päätetään erikseen. Esitettyjen toimenpiteiden toteutumista seurataan ja tulvariskien hallintasuunnitelmat on saatettava ajan tasalle kuuden vuoden välein.

10 Kunnanhallitus Ely-keskukset vastaavat vesistöjen ja merenrannikoiden tulvariskien hallintasuunnitelmien laatimisesta. Kunnat ja maakuntaliitot osallistuvat em. tulvariskien hallintasuunnitelmien laatimiseen alueittain perustettavissa tulvaryhmissä. Kunnan tehtävänä on huolehtia tulvariskien hallintasuunnitelmien laatimisesta hulevesitulvien osalta ja hyväksyä mahdollinen tulvariskien hallintasuunnitelma, jos alueella on merkittävä tulvariski. Kyseessä on siis kunnan uudesta tehtävästä. Tulvariskin merkittävyyttä arvioitaessa otetaan huomioon tulvan todennäköisyys sekä seuraavat tulvasta mahdollisesti aiheutuvat yleiseltä kannalta katsoen vahingolliset seuraukset: - vahingollinen seuraus ihmisten terveydelle tai turvallisuudelle - välttämättömyyspalvelun, kuten vesihuollon, energiahuollon, tietoliikenteen, tieliikenteen tai muun vastaavan toiminnan pitkäaikainen keskeytyminen, - yhteiskunnan elintärkeitä toimintoja turvaavan taloudellisen toiminnan pitkäaikainen keskeytyminen, - pitkäkestoinen tai laaja-alainen vahingollinen seuraus ympäristölle tai - korjaamaton tai vahingollinen seuraus kulttuuriperinnölle. Hulevesien alustavassa arvioinnissa otetaan huomioon rankkasateista tai lumen sulamisesta aiheutuvat tulvat rakennetuilla alueilla sekä vesistöä pienempien uomien (noro, oja) tulviminen. Norolla tarkoitetaan laissa puroa pienempää vesiuomaa, jonka valuma-alue on vähemmän kuin kymmenen neliökilometriä ja joissa ei jatkuvasti virtaa vettä eikä kalankulku ole merkittävässä määrin mahdollista. Esityslistan liitteenä nro 1 Hulevesitulvariskien alustava arviointi Ilmajoen kunnassa. Teknisen johtajan ehdotus: Tekninen lautakunta esittää liitteen nro 1 mukaista Ilmajoen kunnan alueiden hulevesitulvariskien alustavaa arviointia kunnanhallituksen hyväksyttäväksi ja toimitettavaksi edelleen Ely-keskukselle. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. Asiantuntijoina tämän pykälän käsittelyn kohdalla olivat vesihuoltorakennusmestari Pekka Hirvonen ja tiemestari Kirsi Latvala. (Lisätietoja: tekninen johtaja Paavo Perälä, puh )

11 Kunnanhallitus KH Liite 1 Kunnanhallitus hyväksyy teknisen lautakunnan esityksen. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. Hulevesitulvariskien alustava arviointi Ilmajoen kunnassa pöytäkirjan liitteenä 1. (Lisätietoja: tekninen johtaja Paavo Perälä, puh )

12 Kunnanhallitus YHT 99/2012/523 KH 84 SAARENPÄÄN ALUEEN KORTTELEIDEN 75, 345 JA 346 RIVITALOTONTTIEN MYYNTIHINNAT JA MYYNTIEHDOT TEK , 44 Siltalan kunnanosan Saarenpään alueen asemakaava on hyväksytty Alueen kunnallistekniikka rakennetaan tänä vuonna. Saarenpään alueen sijainti on merkitty alla olevaan karttaan. Alue on hankittu kunnan omistukseen vuonna Hankintahinta oli , indeksillä korotettuna se on nyt Teiden rakentamisen arvioidut kustannukset tulevat olemaan Alueella on myytävää korttelialuetta m 2. Korttelimaan keskihinta on 8,47 /m 2, kun laskentaan otetaan mukaan maanhankintakustannukset ja teiden rakentamisesta aiheutuvat kustannukset. Kaavoitusarkkitehdin ehdotus: Tekninen lautakunta esittää kunnanhallitukselle ja edelleen kunnanvaltuustolle, että ne päättäisivät seuraavaa Siltalan kunnanosan Saarenpään alueen myyntihinnoista ja -ehdoista: 1. Rivitalotonttien myyntihinta kortteleissa 75,345 ja 346 on 12 /m 2. Korttelialueet ilmenevät alla olevasta kartasta.

13 Kunnanhallitus Rivitalojen tonttien myyntiehdot ovat kunnanvaltuuston ja mukaiset. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. (Lisätietoja: kaavoitusarkkitehti Kaisa Sippola, puh ) KH Kunnanhallitus hyväksyy teknisen lautakunnan esityksen ja esittää edelleen kunnanvaltuustolle hyväksyttäväksi. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. (Lisätietoja: kaavoitusarkkitehti Kaisa Sippola, puh )

14 Kunnanhallitus YHT 103/2012/141 KH 85 ILMAJOEN LUOMANKYLÄN KYLÄSEURA RY:N KEHITTÄMISHANKEHAKEMUS Ilmajoen Luomakylän kyläseura ry hakee hankehakemuksessaan rahoitusta Ilmajoen Luomankylän Korpisaareen esteettömän lähiliikuntareitin rakentamiseen ja olemassa olevan reitin parantamiseen. Valmiista reitistä tulee noin 1,5 kilometriä pitkä ja reitti sijaitsee Etelä-Pohjanmaan opiston mailla. Esteetön lähiliikuntareitti palvelisi Luomankylän kyläläisiä sekä matkailijoita ja opiskelijoita. Reitin varteen rakennettaisiin esteetön avolaavu ja wc. Lisäksi suunnitellun reitin varteen jää arvokkaita ja historiallisia luontokohteita, jotka hyödynnetään ja esitellään retkeilijöille informaatiotauluin. Reitin varrella sijaitseva vanha savusauna kunnostetaan ja vanha viljaaitta siirrettään elämyskohteeksi reitille. Hankkeen tavoitteena on edistää ja lisätä lasten ja nuorten luonnossa liikkumista ja lisäksi reitti esittelee erilaisille liikkujille, myös liikuntaesteisille ja lapsiperheille, mahdollisuuden tutustua monipuoliseen luontoon ja historiallisiin kohteisiin. Hankkeen kustannus arvio on euroa, josta EU + valtion osuus on 8.558,40 euroa (30 %) ja kunnan euroa (20 %). Seuran oma rahoitusosuus on euroa. Toteutusaika hankkeella on Vt. maaseutupäällikkö/ilmajoki toteaa, että hanke tavoittaa keskeisellä sijainnillaan monenlaiset liikkujat ja lisäksi se palvelee paikkakunnalla vierailevia sekä tuo paikallista historiaa näkyviin. Rakennustarkastaja on liikuntareitin rakentamiselle antanut myönteisen päätöksen ja puoltaa kuntarahanmyöntämistä hankkeelle. Hankehakemus esityslistan liitteenä. Kunnanhallitus hyväksyy osaltaan kehittämishankkeen kuntaosuuden. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. (Lisätietoja: vs. yritysasiamies Anne Rintamäki, puh )

15 Kunnanhallitus

16 Kunnanhallitus YHT 107/2012/130 KH 86 TALOUSARVION 2012 KÄYTTÖSUUNNITELMAN HYVÄKSYMINEN KUNNANHALLITUKSEN TOIMIALUEELTA SEKÄ MUIDEN HALLINTOKUNTIEN KÄYTTÖSUUNNITELMIEN MERKITSEMINEN TIEDOKSI Käyttösuunnitelmilla toimielimet jakavat määrärahat ja tuloarviot tulosyksiköihin (käyttötalousosa) ja kohteisiin (investointiosa) sekä asettavat tarkennetut tavoitteet tulosyksiköittäin ja kohteittain. Tulosalueiden ja yksiköiden vastuuhenkilöt nimetään käyttösuunnitelmissa. Kunnanhallitus 1. hyväksyy kunnanhallituksen toimialueelta talousarvioin käyttösuunnitelman vuodelle 2012, sekä 2. merkitsee tiedoksi hallintokuntien käyttösuunnitelmat vuodelle Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. (Lisätietoja: hallinto- ja talousjohtaja Mika Sillanpää, puh )

17 Kunnanhallitus YHT 79/2012/113 KH 87 EDUSTAJAN JA VARAEDUSTAJAN NIMEÄMINEN KYRÖNJOEN VESISTÖALUEEN TULVARYHMÄÄN Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus toimii puheenjohtajana Kyrönjoen vesistöalueen tulvaryhmässä ja pyytää kuntaa ehdottamaan edustajaa ja varaedustajaa ryhmään mennessä. Tulvaryhmän keskeisenä tehtävänä on laatia vesistöalueelle tulvariskien hallintasuunnitelma. Ryhmä kokoontuu 3-6 kertaa vuodessa ja sen toimikausi on Maa- ja metsätalousministeriö on tulvariskien hallinnasta annetun lain 15 :n mukaisesti asettanut tulvaryhmät maakunnan liittojen ehdotusten perusteella. Kunnanhallitus antaa tekniselle johtajalle valtuuden nimetä hallintokuntansa viranhaltijoiden keskuudesta kunnan edustajat ko. ryhmään. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. (Lisätietoja: tekninen johtaja Paavo Perälä, puh )

18 Kunnanhallitus YHT 377/2009/117 KH 88 VALTUUSTOALOITE PAULA SIHDON VAALIAVUSTUKSESTA LIITTYEN LAKEUDEN ETAPIN BIOKAASULAITOKSEN KILPAILUTUKSEEN Varavaltuutettu Matti Järviharju on jättänyt seuraavansisältöisen valtuustoaloitteen: Ilmajoen kunnanvaltuuston on ryhdyttävä toimenpiteisiin: SELVITYS: Olen lähettänyt kansanedustaja Paula Sihdolle Eduskuntaan, hänen Eduskunnan sähköpostiosoitteellaan, seuraavan avoimen kysymyksen: AVOIN KYSYMYS PAULA SIHDOLLE Arvoisa kansanedustaja, Paula Sihto, olette julkisuudessa puhunut avoimen vaalirahoituksen puolesta, joka täyttää laillisuuden, mutta ette ole puhunut rehellisen ja moraalisesti oikean vaalirahoituksen puolesta, miksiköhän ette? Onko Teiltä jäänyt ilmoittamatta eräs suurehko vaalirahoitusavustus? johon mahdollisesti liittyisi Etappi? Yleensä oikeassa oleva puskaradio on kertonut: että olisitte saanut vaalirahoitusta , ylikunnallisen rakennuskohteen toteuttamisen yhteydessä. Jos olen väärässä, niin voisitteko korjata tietoni oikeaksi. Jos olen oikeassa, niin mihin toimenpiteisiin olette ryhtynyt tai aiotte ryhtyä, totuuden kertomiseksi kansalle? Laillisuus- ja oikeudenmukaisuusterveisin! Matti Järviharju Ilmajoki Paula Sihto ei ole vastannut tähän päivään mennessä, sähkeposti on mennyt perille. Olen tänään jättänyt Seinäjoen poliisille tutkintapyynnön. Matti Järviharju Havuselantie Koskenkorva Seinäjoen Kihlakunnan Poliisilaitos / rikospoliisi Kirkkokatu Seinäjoki ASIA Tutkintapyyntö

19 Kunnanhallitus VIITE SELVITYS VAATIMUS Julkisuudessa olleet tiedot vaalirahoituksesta sekä Paula Sihdolle lähettämäni avoin tiedustelu. Lakeuden Etappi Oy rakennutti biokaasulaitoksen Ilmajoen Laskunmäkeen. Ensimmäinen tarjouskilpailu pantiin uusiksi. Toisen tarjouskilpailun voitti 1,7 milj. kalliimpi tarjous, kuin halvempi oli. Tarkistamattomien tietojen mukaan, tarjouskilpailun ratkeamisen jälkeen Sihdon tukiyhdistyksen kantavat voimat olisivat käyneet Helsingissä pääkonttorilla neuvottelemassa? Neuvottelun tuloksena myytiin taulu/ja :n kauppahinnalla (10% hintaerosta) rakentajalle. Poliisin on ryhdyttävä selvittämään, onko tapahtunut taulukauppa ja missä olosuhteissa. Onko mahdollisesta taulukaupasta maksettu lainmukaiset verot ja maksut? Onko kyseessä mahdollisesti jokin rikos tai muu lainvastainen teko? Jos todetaan jonkun tai joidenkin syyllistyneen rikokseen tai muuhun rangaistavaan tekoon, on heidät saatettava lailliseen ja oikeudelliseen vastuuseen. Heidät on tuomittava maksamaan aiheuttamansa haitta ja vahinko sekä menettämään luottamustoimensa. HUOMIOITAVAA Jos Seinäjoen kihlakunnan poliisilaitokselle tuottaa vaikeuksia, ottaa asiaa käsittelyyn ja / tai käsitellä asia puolueettomasti ja viivyttelemättä: Kehotan asian siirtämistä joko Vaasan poliisilaitokselle tai keskusrikospoliisille. Tämä hakemus toimitetaan faksilla ja pyydän faksilla vastaanottotodistusa, f = Kunnioittavasti Ilmajoen kunnanvaltuuston on ryhdyttävä niihin toimenpiteisiin, jotka tulevat tarpeellisiksi tutkinnan päättämisen jälkeen. Aloitteeseen on liitetty kopio sähköpostista ja tutkintapyynnöstä (esityslistan oheismateriaalina). Asiaan liittyen voidaan todeta, että Ilmajoen kunnalla, joka ei ole asiassa asianosaisena, ei ole asian käsittelystä tietoa. Kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle valtuustoaloitteen tulleen loppuun käsitellyksi asiaselostuksessa esitetyillä perusteilla.

20 Kunnanhallitus Kunnanhallitus hyväksyi ehdotuksen. Kai Väli-Torala jätti pöytäkirjaan eriävän mielipiteensä. (Lisätietoja: hallinto- ja talousjohtaja Mika Sillanpää, puh )

21 Kunnanhallitus YHT 195/2010/117 KH 89 VALTUUSTOALOITE ALAANENTIEN JA ONNELANTIEN VÄLISESTÄ KEVYEN LIIKENTEEN VÄYLÄSTÄ JA KATUVALOISTA Kristillisdemokraattien valtuustoryhmän puolesta ovat Mervi Haapoja ja Hannu Siltaloppi jättäneet päivätyn seuraavansisältöisen valtuustoaloitteen: Ilmajoen kylät ovat tällä hetkellä hyvin vetovoimaisia. Uudet alueet houkuttelevat uusia kuntalaisia. Ilmajoen eräs valttikortti on maaseutumaisemat ja luonnon läheisyys. Neiron koulun läheisyydessä, luonnon helmassa, on uusi tienpätkä - Onnelantie. Onnelantiellä on yksitoista taloa. Välittömään läheisyyteen on tulossa paljon lisää tontteja myyntiin lähivuosina. Jo tässä vaiheessa Onnelantiellä on noin kaksikymmentä jalkaparia eli neljäkymmentä jalkaa jotka pian tallustavat kohti Neiron koulua (muutama lapsista käy jo koulua). Pieni osuus koulumatkasta menee Tuomikyläntien vartta (olisikohan 500 m) missä autot, traktorit, kuorma-autot yms. ajavat 80 km/h. Osuudella ei ole kevyenliikenteenväylää ja pientareet on pientäkin pienemmät. Valoja on hassusti vain puoleen väliin saakka. Alueella liikkuu paljon myös perhepäivähoitolaiset ja ryhmiksen väki mennessään koululle aktiviteetteihin. Esitämme, että Ilmajoen kunta tekisi kevyenliikenteenväylän pätkän Alaneentien ja Onnelantien välille ja lisäisi muutaman katuvalon samalle tieosuudelle. Hanke investointina ei ole suuren suuri joten sitä ei ole tarve siirtää kauas tulevaisuuteen hintansa vuoksi. Olen vakuuttunut, että Ilmajoen kunnan tahto on se, että maaseutumainen elinympäristökin on turvallinen uusille pienille kuntalaisille. Hyvä kello kuuluu kauas ja tämänkaltainen asioiden kuntoonlaitto varmasti omalta osaltaan lisää alueen vetovoimaisuutta kun uudet tontit saadaan myyntiin tulevaisuudessa. Edellä tarkoitettuja hankkeita tarkastellaan kunnan toteuttamina lähinnä seuraavilla kriteereillä: käyttöaste ja tarve, teiden vaarallisuus ja väestön tiheys ko. alueilla. Edellä kuvattu hanke koetaan tärkeäksi, mutta asia ratkennee aikatauluineen investointirahoituksen puitteissa. Kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle valtuustoaloitteen tulleen loppuun käsitellyksi asiaselostuksessa esitetyillä perusteilla. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. (Lisätietoja: tekninen johtaja Paavo Perälä, puh )

22 Kunnanhallitus

23 Kunnanhallitus KH 90 NUORTEN KUULEMINEN NUORISOVIIKOLLA 2012 YHT 112/2012/ Etukäteisvalmisteluna kartoitetaan nuorten ajatuksia Hallitus nimeää henkilöt, jotka käyvät nuorisotaloilla kierroksella maaliskuun lopussa (tilakohtaiset esitykset alla) Nuorisovaltuuston nimeämät edustajat päättäjien kaveriksi (tilakohtaisesti). Nuorisotilojen ohjaajat/nuorisovaltuuston edustajat valmistelevat nuorten kanssa etukäteen kysymyksiä, kehitysideoita & ajatuksia esim. kiusaamisesta (johon myös päättäjät haluavat tarttua). Asiat kootaan yhteen ja luovutetaan vierailun yhteydessä päättäjälle/päättäjille. Ohessa lista missä on ehdotukset vierailuajoiksi ja yksi päättäjä per nuorisotila riittänee. Ehdotukset vierailupäiville: Päivämäärä Tila Päättäjät Inuvan edustaja ma 26.3 (klo välillä) Ahonkylä Mariia Hietikko & Henri Mäntypuro to 29.3 (klo välillä) Ilomäki Aino Hautamäki & Henri Mäntypuro ke 28.3 (klo välillä) Tuomikylä Anna-Kaisa Jokilehto & Ville Halkosaari ti 27.3 (klo välillä) Renko Toni Mäkelä & Alina Metsä-Ketelä ma 26.3 (klo välillä) Koskenkorva Tommi Mäki & Aino Hautamäki ke 28.3 (klo välillä) Seppälä Oona Fält & Anu Kuivaniemi to 29.3 (klo välillä) Nopankylä Marianne Mäki Myös oppilaskunnalta, seurakunnan ja helluntaiseurakunnan nuorilta pyydetään kysymyksiä, ajatuksia, kehitysideoita jne. Ne voi toimittaa Mari Roosille etukäteen tai tulla luovuttamaan ne jonkun nuorisotilan vierailun yhteydessä. 2. Nuorten ja päättäjien yhteinen keskustelutilaisuus Seppälässä nuorisoviikolla Päättäjät valmistelevat etukäteen saatujen kysymysten/ideoiden pohjalta keskustelutilaisuuden sisältöä ja antavat tilaisuudessa vastauksia tulleisiin kysymyksiin. Asian tiimoilta päättäjät kutsuvat nuoret yhteiseen tilaisuuteen, jossa käydään läpi esiin tulleita asioita. Yhteinen nuoret & päättäjät -tilaisuus on sovittu alustavasti nuorisoviikon tiistai-illalle 24.4 ja Seppälän nuorisotalolle. Kellonaika tarkentuu myöhemmin, päättäjien sovittua asiasta.

24 Kunnanhallitus Tilaisuudelta toivotaan vuoropuhelua nuorten ja päättäjien välille, sekä ajatuksia kehitettävistä asioista, mielipiteitä ja keinoja mitä voisimme Ilmajoella toteuttaa. Tärkeänä asia on keskustelu myös kiusaamisesta ja siihen puuttumisesta! Kaikki nuoret ovat tervetulleita iltaan kuulemaan ja keskustelemaan. Lisäksi nuorisovaltuusto, nuorisotilat, oppilaskunta, seurakunta, helluntaiseurakunta, järjestöt ym. tahot pyydetään kokoamaan nuoria omista porukoistaan ja osallistumaan keskustelutilaisuuteen. Huom! Erillinen kutsu tilaisuuteen lähetetään lähempänä. Kunnanhallitus nimeää edustajansa em. vierailupäiville Ahonkylään, Ilomäkeen, Tuomikylään, Renkoon, Koskenkorvalle, Seppälään ja Nopankylään. Kunnanhallitus nimesi edustajat seuraavasti: Renko Terhi Pirilä-Porvali Nopankylä Veli Haavisto Ilomäki Salme Hautala Loput päivät (Ahonkylä, Tuomikylä, Koskenkorva ja Seppälä) sovitaan myöhemmin erikseen aikataulupäällekkäisyyksien vuoksi. (Lisätietoja: nuorisosihteeri Mari Roos, puh )

25 Kunnanhallitus YHT 115/2012/103 KH 91 TOIMENPITEET YLI-LAUROSELAN TALOMUSEON SULKEMISEN JOHDOSTA Valtion valtakunnallisten säästötoimenpiteiden johdosta Yli-Lauroselan talomuseo suljetaan ja niin ikään säästötoimenpiteiden aiheuttaman yt-menettelyn myötä talomuseossa työskennelleen viranhaltijan, Irma Kortesuon, virkasuhde päättyy Museoviraston ylijohtaja Juhani Kostet tulee Ilmajoelle neuvotteluun, joka koskee Yli-Lauroselan talomuseon ylläpitoa ja aukipitämisen vaihtoehtoja. Kunnanhallitus käy asiasta periaatekeskustelun ja evästää kunnanjohtajaa ko. neuvottelun suhteen. Kunnanhallitus kävi asiasta periaatekeskustelun. Neuvotteluun osallistuvat kunnanjohtajan lisäksi vt. yritysasiamies, kunnanhallituksen puheenjohtaja ja kunnanvaltuuston puheenjohtaja. (Lisätietoja: kunnanjohtaja Seppo Pirttikoski, puh )

26 Kunnanhallitus YHT 114/2012/141 KH 92 SOTAINVALIDIEN VELJESLIITON ILMAJOEN OSASTON AVUSTUSANOMUS VUODELLE 2012 Sotainvalidien Veljesliiton Ilmajoen osaston kirje kuuluu seuraavasti: Hakemus vuoden 2012 toiminnan tukemiseen. Sotainvalidien Veljesliiton Ilmajoen osasto hakee avustusta vuodelle Osasto toimii edelleen vireästi, vaikka keski-ikä on jo varsin korkea. Jäseniä osastossa on 60, johon lukuun sisältyy myös puolisojäsenet. Osallistumme aktiivisesti valtakunnan, piirin ja naapurikuntien järjestämiin tilaisuuksiin. Myös omaa virkistysluontoista toimintaa järjestetään useita kertoja vuodessa. Avustamme tarpeen tullen jäseniämme. Joulun alla jaamme jäsenillemme joulupaketit, arvoltaan 30 euroa. Tuemme rahallisesti kotiavustajiamme, jotka tekevät kotiaputyötä sotainvalidien ja sotaveteraanien luona, niin, että nämä pystyisivät asumaan mahdollisimman kauan kotonaan. Muistamme myös osastomme jäseniä merkkipäivinään viiden vuoden välein. Sotainvalidin poistuessa joukostamme laskemme hänen arkulleen osaston kustantaman kukkalaitteen, sekä annamme hautakivimerkin kiinnitettäväksi hautakiveen. Ilmajoen kunta on avustanut meitä viime vuonna 1000 eurolla. Toivomme päättäjien olevan meille myötämielisiä ja nostavan avustusta hieman. Syyskeräys kohdaltamme on loppunut vuonna Kunnanhallitus myöntää Sotainvalidien Veljesliiton Ilmajoen osastolle euron avustuksen, joka katetaan kunnanhallituksen käyttövarausmäärärahoista. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. (Lisätietoja: hallinto- ja talousjohtaja Mika Sillanpää, puh )

27 Kunnanhallitus KH 93 TIEDOKSI SAATETTAVAT ASIAT Kunnanhallitukselle saatetaan tiedoksi seuraavaa: Jari Löppösen kuntalaisaloite valokuitukaapelin asentamisesta Koskenkorvalle (esityslistan oheismateriaalina). Merkittiin tiedoksi. Kokouksessa jaettiin kunnallishallinnon rakennetyöryhmän lausuntopyyntö (Valtiovarainministeriö). (Lisätietoja: hallinto- ja talousjohtaja Mika Sillanpää, puh )

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 2 Kunnanhallitus sivu 1. Puhelin/sähköpostikokous

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 2 Kunnanhallitus sivu 1. Puhelin/sähköpostikokous ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 2 Kunnanhallitus sivu 1 Kokousaika 21.1.2013, kello 15.45 16.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Puhelin/sähköpostikokous Haavisto Veli, puheenjohtaja Hautala

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Tekninen lautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Tekninen lautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Tekninen lautakunta sivu 1 Kokousaika 5.3.2012, kello 16.30 18.30 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Ilkanrati, kokoushuone Saunamäki Anssi, puheenjohtaja

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 3 Kunnanhallitus sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 3 Kunnanhallitus sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 3 Kunnanhallitus sivu 1 Kokousaika 31.1.2012, kello 09.00 9.15 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Puhelinkokous Haavisto Veli, puheenjohtaja Hautala Salme Knuuttila

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 1 Suunnittelulautakunta sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 1 Suunnittelulautakunta sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 1 Suunnittelulautakunta sivu 1 Kokousaika 14.3.2012, kello 16.30 18.25 Kokouspaikka Erkin Haussi, Nikkolantie 114 Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Lahti Tapani, puheenjohtaja

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Kunnanhallitus sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Kunnanhallitus sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Kunnanhallitus sivu 1 Kokousaika 13.2.2012, kello 8.45 9.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Puhelinkokous Haavisto Veli, puheenjohtaja Hautala Salme Knuuttila

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 14 Kunnanhallitus sivu 1. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 14 Kunnanhallitus sivu 1. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 14 Kunnanhallitus sivu 1 Kokousaika 8.8.2011, kello 17.00 17.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Haavisto Veli, puheenjohtaja

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Suunnittelulautakunta sivu 1. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Suunnittelulautakunta sivu 1. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Suunnittelulautakunta sivu 1 Kokousaika 14.11.2012, kello 16.30 18.25 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Lahti Tapani,

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 24 Kunnanhallitus sivu 1. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 24 Kunnanhallitus sivu 1. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 24 Kunnanhallitus sivu 1 Kokousaika 26.11.2012, kello 17.00 20.36 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Haavisto Veli,

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 1 Nuoriso- ja liikuntalautakunta sivu 1. Ilmajoki-halli, kokoustila

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 1 Nuoriso- ja liikuntalautakunta sivu 1. Ilmajoki-halli, kokoustila ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 1 Nuoriso- ja liikuntalautakunta sivu 1 Kokousaika 23.2.2012, kello 18.00 19.30 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Ilmajoki-halli, kokoustila Järviharju Matti, puheenjohtaja

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 2 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 2 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 2 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1 Kokousaika 23.2.2012, kello 18.00 19.30 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seppälän nuorisotalo Löppönen Markku, puheenjohtaja

Lisätiedot

Merkittävät tulvariskialueet

Merkittävät tulvariskialueet Ehdotus Kaakkois-Suomen merkittäviksi tulvariskialueiksi Kaakkois-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) on arvioinut vesistöjen ja merenpinnan noususta aiheutuvat tulvariskit Kaakkois-Suomen

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 13 Kunnanhallitus sivu 1. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 13 Kunnanhallitus sivu 1. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 13 Kunnanhallitus sivu 1 Kokousaika 4.7.2011, kello 17.00 18.30 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Haavisto Veli,

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Tiistai klo Kunnantalon kokoushuone

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Tiistai klo Kunnantalon kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 7.12.2018 Kokoustiedot Aika Tiistai 18.12.2018 klo 18.00 Paikka Kunnantalon kokoushuone Käsiteltävät asiat 70 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 8 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 8 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 8 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1 Kokousaika 27.10.2011, kello 18.00 20.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Jaakko Ilkan koulu Löppönen Markku, puheenjohtaja

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 1 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 1 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 1 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1 Kokousaika 10.2.2011, kello 18.00 19.25 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Kunnantalon kahvio Löppönen Markku, puheenjohtaja

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Ympäristölautakunta sivu 1 Kokousaika 27.3.2012, kello 17.30 18.50 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Ilkanrati, kokoushuone Hahtola Aulis, puheenjohtaja

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 14 Ympäristölautakunta sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 14 Ympäristölautakunta sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 14 Ympäristölautakunta sivu 1 Kokousaika 25.10.2011, kello 17.30 20.20 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Nuorisotalo Hahtola Aulis, puheenjohtaja Haapala Jussi,

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 2 Lakeuden jätelautakunta sivu 1. Westenergy Oy:n jätevoimala, Vaasa

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 2 Lakeuden jätelautakunta sivu 1. Westenergy Oy:n jätevoimala, Vaasa ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 2 Lakeuden jätelautakunta sivu 1 Kokousaika 17.3.2011, kello 14.00 15.30 Kokouspaikka Westenergy Oy:n jätevoimala, Vaasa Saapuvilla olleet jäsenet Ilmajoki: Alavus:

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 12 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 12 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 12 Ympäristölautakunta sivu 1 Kokousaika 28.8.2012, kello 17.30 18.10 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Ilkanrati, kokoushuone Hahtola Aulis, puheenjohtaja Haapala

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 3 Maaseutulautakunta sivu , kello 19:00 19:40. Virastotalon kokoushuone (vanha käräjäsali)

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 3 Maaseutulautakunta sivu , kello 19:00 19:40. Virastotalon kokoushuone (vanha käräjäsali) ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 3 Maaseutulautakunta sivu 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 5.4.2011, kello 19:00 19:40 Virastotalon kokoushuone (vanha käräjäsali) Nikkola Antti,

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 13 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 13 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 13 Ympäristölautakunta sivu 1 Kokousaika 11.10.2011, kello 17.30 18.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Ilkanrati, kokoushuone Hahtola Aulis, puheenjohtaja Haapala

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 11 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 11 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 11 Ympäristölautakunta sivu 1 Kokousaika 14.8.2012, kello 17.30 18.25 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Ilkanrati, kokoushuone Hahtola Aulis, puheenjohtaja

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Kunnanvaltuusto sivu 1. Oheisen liitteen mukaan

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Kunnanvaltuusto sivu 1. Oheisen liitteen mukaan ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Kunnanvaltuusto sivu 1 Kokousaika 17.9.2012, kello 18.00 19.56 Kokouspaikka Ilmajoen kunnantalo Saapuvilla olleet jäsenet Oheisen liitteen mukaan Muut saapuvilla olleet

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 11 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 11 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 11 Ympäristölautakunta sivu 1 Kokousaika 9.8.2011, kello 17.30 17.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Ilkanrati, kokoushuone Hahtola Aulis, puheenjohtaja Haapala

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Torstai kello Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Torstai kello Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10 / 2011 KOKOUSAIKA Torstai 22.12.2011 kello 17.00 19.23 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18.

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18. Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 8.12.2015 Kokoustiedot Aika Maanantaina 14.12.2015 kello 18.00 Käsiteltävät asiat Paikka Lomahotelli Jämin kokoustila 301 KOKOUKSEN

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 9 Tekninen lautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 9 Tekninen lautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 9 Tekninen lautakunta sivu 1 Kokousaika 24.5.2011, kello 16.30 17.23 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Ilkanrati, kokoushuone Saunamäki Anssi, puheenjohtaja

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 20 Kunnanhallitus sivu 1. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 20 Kunnanhallitus sivu 1. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 20 Kunnanhallitus sivu 1 Kokousaika 8.10.2012, kello 17.00 17.52 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Haavisto Veli,

Lisätiedot

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta 8/2011 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Torstaina 29.09.2011 klo 18.00 Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 2. 3. liite 1 4. liite 2-4 5. 6. 7. liite 6-8 Kokouksen

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 80 Kokousaika 29.9.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 69 70 71 72 73 74 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015. KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015. KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40 PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015 KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kilpukan ruokala Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 26.03.2013 12 ASIALISTA KOKOUSAIKA Tiistaina 26.03.2013 klo 18.00 19.13 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 10 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 27.8.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 27.8.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 71 Kokousaika 25.8.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Merihelmi, Laitakari Käsiteltävät asiat 61 62 63 64 65 66 67 68 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Tekninen lautakunta 11.9.2013 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 11.9.2013 klo 16.30 18.25 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

Kunnanvirasto, valtuustosali 2. PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALITSEMINEN 3. TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 6. MUUT MAHDOLLISET ASIAT

Kunnanvirasto, valtuustosali 2. PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALITSEMINEN 3. TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 6. MUUT MAHDOLLISET ASIAT KOKOUSKUTSU 10/2018 Valtuusto KOKOUSAIKA 27.12.2018 klo 18 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2. PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 6 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 6 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 6 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1 Kokousaika 20.9.2012, kello 18.00 20.05 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Ilmajoen lukio Löppönen Markku, puheenjohtaja

Lisätiedot

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 3 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 3 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 3 Ympäristölautakunta sivu 1 Kokousaika 8.3.2011, kello 17.30 18.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Ilkanrati, kokoushuone Hahtola Aulis, puheenjohtaja Hannuksela

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Keskiviikko Kunnantalon kokoushuone

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Keskiviikko Kunnantalon kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 30.1.2019 Kokoustiedot Aika Keskiviikko 30.1.2019 Paikka Kunnantalon kokoushuone Käsiteltävät asiat 13 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 11.01.2010 klo 17.00 19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Nuoriso- ja liikuntalautakunta sivu 1. Ilmajoki-halli, kokoustila

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Nuoriso- ja liikuntalautakunta sivu 1. Ilmajoki-halli, kokoustila ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Nuoriso- ja liikuntalautakunta sivu 1 Kokousaika 26.10.2011, kello 18.00 20.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Ilmajoki-halli, kokoustila Järviharju Matti,

Lisätiedot

EHDOTUS PÄIJÄT-HÄMEEN MAAKUNNAN TULVARISKIALUEIKSI

EHDOTUS PÄIJÄT-HÄMEEN MAAKUNNAN TULVARISKIALUEIKSI Häme 9.4.2018 HAMELY/1444/2017 Liitteet 3 EHDOTUS PÄIJÄT-HÄMEEN MAAKUNNAN TULVARISKIALUEIKSI Tausta Maa- ja metsätalousministeriö on 20.12.2011 Hämeen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen (ELY-keskus)

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 38 Sivistyslautakunta No 28.10.2009 4/2009. Pelkosenniemen koululla, käsityöluokka

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 38 Sivistyslautakunta No 28.10.2009 4/2009. Pelkosenniemen koululla, käsityöluokka PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 38 No 28.10.2009 4/2009 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 28.10.2009 kello 14.00 14.55 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla, käsityöluokka SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Varsinaiset

Lisätiedot

Hulevesitulvariskien alustava arviointi

Hulevesitulvariskien alustava arviointi Hulevesitulvariskien alustava arviointi Antti Parjanne Suomen ympäristökeskus SYKE Vesistö- ja meritulvariskien alustava arviointi 6.10.2017 Porin kaupunki Hulevesitulvariskien arvioita 1. kierrokselta

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Lakeuden jätelautakunta sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Lakeuden jätelautakunta sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Lakeuden jätelautakunta sivu 1 Kokousaika 15.11.2011, kello 18.00 19.20 Kokouspaikka Ilmajoen kunta, kunnanhallituksen kokoushuone, Ilkantie 18 Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Riitta Voutila (x) kunnanhallituksen edustaja Markku Toikkanen (x) kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Urpilainen (-) kunnanjohtaja

Riitta Voutila (x) kunnanhallituksen edustaja Markku Toikkanen (x) kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Urpilainen (-) kunnanjohtaja KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3/2008 39 Kokousaika Perjantai 28.03.2008 klo 18.30 19.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanhallituksen kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 2/2019 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä 21.3.2019 Kokoustiedot Aika Torstaina 28.3.2019 klo 14.00 Käsiteltävät asiat Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone 15 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (-) (x) (x) (-)

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (-) (x) (x) (-) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 20/15.10.2012 299 Kokousaika 15.10.2012 klo 17.00 20.24 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 30.10.2013 63

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 30.10.2013 63 KOKOUSKUTSU ASIALISTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 30.10.2013 63 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 30.10.2013 klo 18.00-19.15 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koulu KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 46 65 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 2/2017 Sivu 8

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 2/2017 Sivu 8 KOKOUSAIKA 13.2.2017 klo 16.30 17.43 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 302 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 2/2017 Sivu 8 Haavisto Marika

Lisätiedot

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina alkaen kello

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina alkaen kello JÄMIJÄRVEN KUNNANVALTUUSTON KOKOUS Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina 9.2.2015 alkaen kello 19.00. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjan

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009 Sivistyslautakunta 27.01.2009 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 27.01.2009 klo 18.00 18.40 Kunnanviraston kokoushuone Hietala Ritva Mattila

Lisätiedot

Kuntien vastuulla oleva tulvariskien hallinnan suunnittelu Marika Kämppi yhdyskuntatekniikan asiantuntija Suomen Kuntaliitto

Kuntien vastuulla oleva tulvariskien hallinnan suunnittelu Marika Kämppi yhdyskuntatekniikan asiantuntija Suomen Kuntaliitto Kuntien vastuulla oleva tulvariskien hallinnan suunnittelu 29.3.2010 Marika Kämppi yhdyskuntatekniikan asiantuntija Suomen Kuntaliitto 1. Tulvalainsäädännön toimenpiteet kunnille 5.4.2011 2 LAINSÄÄDÄNTÖ

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/ ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/2016 30 Kokousaika 12.5.2016 kello 18.03 18.51 Kokouspaikka Palvelutalo, Turuntie 8 Läsnä Anne-Mari Kaarto, puheenjohtaja Ilkka Tuomisto Pekka

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 1/

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 1/ KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 1/7.3.2012 Kokousaika 7.3.2012 klo 17.00 17.50 Kokouspaikka Kinnulan kunta, valtuustosali Jäsenet Saapuvilla olleet enet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä - = poissa

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 6 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 6 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 6 Ympäristölautakunta sivu 1 Kokousaika 24.4.2012, kello 17.30 18.15 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Ilkanrati, kokoushuone Hahtola Aulis, puheenjohtaja

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 16.5.2016 kello 18.00-19.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta. Kokousnumero 6/2009 Aika Ti 23.06.2009 klo 17.00 Paikka Palokunnan kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta. Kokousnumero 6/2009 Aika Ti 23.06.2009 klo 17.00 Paikka Palokunnan kokoushuone PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 6/2009 Aika Ti klo 17.00 Paikka Palokunnan kokoushuone KOKOUSKUTSU Tiistaina Palokunnan kokoushuone Nro 6/2009 ASIA LIITE 72 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 73 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 1/ Tekninen lautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto I, valtuustosali. Tikka Raija Liisa

LEMIN KUNTA 1/ Tekninen lautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto I, valtuustosali. Tikka Raija Liisa 1/2010 1 Tekninen lautakunta Torstai 14.01.2010 klo 18.00-19.55 Kunnanvirasto I, valtuustosali Punkka Olavi Vesala Hannu Taipale Heikki Tikka Raija Liisa Penttilä Arto Rämä Maija Laitinen Sonja Buuri Riku

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Ympäristölautakunta sivu 1 Kokousaika 10.4.2012, kello 17.30 18.20 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Ilkanrati, kokoushuone Hahtola Aulis, puheenjohtaja Haapala

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 2 /

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 2 / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 2 /4.4.2011 Kokousaika 4.4.2011 klo 15.00 17.05 Kokouspaikka Saapuvilla olleet enet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä - = poissa Toholammin

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 1/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 1/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 1/2015 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 2 TEKNISEN TOIMEN AJANKOHTAISKATSAUS 3 3 KIINTEISTÖ OY LABYRINTTI 3 4 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 Sivu 26 (36) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 6 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 Sivu 26 (36) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 6 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 Sivu 26 (36) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 17.6.2014 kello 18.00 18.50 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 15 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 07.09.2015 klo 17.00 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Kohtala Paavo

Lisätiedot

EHDOTUS LAPIN MERKITTÄVIKSI TULVARISKIALUEIKSI

EHDOTUS LAPIN MERKITTÄVIKSI TULVARISKIALUEIKSI Ehdotus Lapin merkittäviksi tulvariskialueiksi LAPELY/29/07.02/2011 Lappi 07.10.2011 EHDOTUS LAPIN MERKITTÄVIKSI TULVARISKIALUEIKSI Tausta (Lapin ELY-keskus) on arvioinut vesistöjen ja merenpinnan noususta

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Tekninen lautakunta 29.02.2016 AIKA 29.02.2016 klo 17:00-17:40 PAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

kunnanviraston kokoushuone 50 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 55 TIEDOKSI SAATETTAVAT ASIAT 56 MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT

kunnanviraston kokoushuone 50 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 55 TIEDOKSI SAATETTAVAT ASIAT 56 MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT Jämijärven kunta Sivistyslautakunta KOKOUSKUTSU Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika ti 18.10.2016 klo 18.30 Paikka kunnanviraston kokoushuone Käsiteltävät asiat 49 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2013 2016 PÖYTÄKIRJA 3/2014 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 25.4.2014 klo 9.00 13.05 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Myllykoski Satu puheenjohtaja Naakka

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 8 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 8 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 8 Ympäristölautakunta sivu 1 Kokousaika 31.5.2011, kello 17.00 18.12 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Ilkanrati, kokoushuone Hahtola Aulis, puheenjohtaja Haapala

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 26.4.2010 klo 9.00 14.15 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Nummela Ritva varajäsen Laukkanen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015

KIHNIÖN KUNTA Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 07.09.2015 klo 17.00 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi Helena

Lisätiedot

EHDOTUS VARSINAIS-SUOMEN JA SATAKUNNAN TULVARISKIALUEIKSI

EHDOTUS VARSINAIS-SUOMEN JA SATAKUNNAN TULVARISKIALUEIKSI 11.10.2011 Varsinais-Suomi EHDOTUS VARSINAIS-SUOMEN JA SATAKUNNAN TULVARISKIALUEIKSI Tausta Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) on arvioinut vesistöjen ja merenpinnan

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Nuoriso- ja liikuntalautakunta sivu 1. Seppälän nuorisotalo, kokoustila

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Nuoriso- ja liikuntalautakunta sivu 1. Seppälän nuorisotalo, kokoustila ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Nuoriso- ja liikuntalautakunta sivu 1 Kokousaika 7.12.2011, kello 18.00 19.20 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seppälän nuorisotalo, kokoustila Ahokas Anni,

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 2 Nuoriso- ja liikuntalautakunta sivu 1. Ilmajoki-halli, kokoustila

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 2 Nuoriso- ja liikuntalautakunta sivu 1. Ilmajoki-halli, kokoustila ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 2 Nuoriso- ja liikuntalautakunta sivu 1 Kokousaika 20.4.2011, kello 18.00 20.15 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Ilmajoki-halli, kokoustila Järviharju Matti, pj

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen Puumala Pöytäkirja 1/2018 1 (11) Aika 19.02.2018, klo 18:00-18:17 Paikka Valtuustosali, kunnantalo Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Sivistyslautakunta KIHNIÖN KUNTA (12) Sivistyslautakunta. Esityslista 1/2019. Kokousaika ke kello 17:30

Sivistyslautakunta KIHNIÖN KUNTA (12) Sivistyslautakunta. Esityslista 1/2019. Kokousaika ke kello 17:30 30.1.2019 1 (12) Kokousaika ke 30.1.2019 kello 17:30 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone Osallistujat Törmä Leila Puheenjohtaja Jokioja Tiina 1. Varapuheenjohtaja Haapamäki Arsi Kortesluoma Sirpa

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta. Kokousnumero 5/2007 Aika Ti 19.06.2007 klo 18.00 Palokunnan kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta. Kokousnumero 5/2007 Aika Ti 19.06.2007 klo 18.00 Palokunnan kokoushuone PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 5/2007 Aika Ti klo 18.00 Paikka Palokunnan kokoushuone KOKOUSKUTSU Tiistaina Palokunnan kokoushuone Nro 5/2007 ASIA LIITE 48 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 49 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Jokitalo Juha - Rahkonen Pirjo Huovari Piritta X Sipilä Ari

Jokitalo Juha - Rahkonen Pirjo Huovari Piritta X Sipilä Ari SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Sivu 1 Tekninen lautakunta Kokousaika: 11.04.2016 kello 18.00 19.00 Kokouspaikka: Kunnantalo, kh:n huone Saapuvilla olleet: Jäsenet: Varajäsenet: X Huovari Tomi Puheenjohtaja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 Tekninen lautakunta 25.3.2015 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 25.3.2015 klo 16.30 17.25 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä

Lisätiedot

HOLLOLAN KUNNAN TARKASTUSLAUTAKUNTA

HOLLOLAN KUNNAN TARKASTUSLAUTAKUNTA HOLLOLAN KUNNAN TARKASTUSLAUTAKUNTA Kokousaika keskiviikko 23.8.2017 klo 9.00 11.42 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kokoushuone Tiirismaa Käsiteltävät asiat: 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 3

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Tiistai klo Kunnantalon kokoushuone

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Tiistai klo Kunnantalon kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 11.1.2017 Kokoustiedot Aika Tiistai 31.1.2017 klo 19.00 Paikka Kunnantalon kokoushuone Käsiteltävät asiat 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12 Viranomainen No 2/2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta Sivu 22 KOKOUSAIKA Keskiviikko 12.3.2014 18.00 19.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto,

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 1/2012 Perusturvalautakunta

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 1/2012 Perusturvalautakunta Perusturvalautakunta 23.01.2012 KOKOUSAIKA 23.01.2012 klo 17.00-18.10 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 1 ITSENÄISTYMISVAROJEN MÄÄRÄ 2 2 PERUSTURVATOIMEN KÄYTTÖSUUNNITELMA 2012 3

Lisätiedot

Haapamäki Arsi. Nevanperä Mikko Pietikäinen Petteri. Kortesluoma Sirpa

Haapamäki Arsi. Nevanperä Mikko Pietikäinen Petteri. Kortesluoma Sirpa 30.1.2019 1 (12) Kokousaika ke 30.1.2019 kello 17:30-18:08 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone Osallistujat Jokioja Tiina Puheenjohtaja Annala Hanna Haapamäki Arsi Kortesluoma Sirpa Kuusisto Kosti

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/2017 1 Kokousaika 27.2.2017 kello 18.00 18.35 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Halkivaha, Erkki Isotalo, Päivi varavaltuutettu Päivi

Lisätiedot

EHDOTUS POHJOIS-POHJANMAAN MERKITTÄVIKSI TULVARISKIALUEIKSI

EHDOTUS POHJOIS-POHJANMAAN MERKITTÄVIKSI TULVARISKIALUEIKSI EHDOTUS POHJOIS-POHJANMAAN MERKITTÄVIKSI TULVARISKIALUEIKSI Korteoja ylävirtaan keväällä 2000, Suomen Ilmakuva Oy POHJOIS-POHJANMAAN ELINKEINO-, LIIKENNE- JA YMPÄRISTÖKESKUS 2011 2/5 Tausta (ELY-keskus)

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 8 Sivistyslautakunta sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 8 Sivistyslautakunta sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 8 Sivistyslautakunta sivu 1 Kokousaika 30.8.2011, kello 17.00 19:40 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Jaakko Ilkan koulu Hellsten Vesa, pj Haapoja Mervi,

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto. Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto. Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 10.5.2017 kello 18.15-18.35 KOKOUSPAIKKA Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B211 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 1/2009

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 1/2009 KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 1/2009 Kokousaika Keskiviikko klo 19.00 20.02 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Muut saapuvilla olleet (ja

Lisätiedot

Saapuvilla olleet jäsenet Autio Marko varapuheenjohtaja. Jokioja Sanni. Markkola Roosa

Saapuvilla olleet jäsenet Autio Marko varapuheenjohtaja. Jokioja Sanni. Markkola Roosa Kihniön nuorisovaltuusto ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kokousaika tiistai 20.2.2018 klo 16:30-18:40 Kokouspaikka Kihniön yhtenäiskoulu Saapuvilla olleet jäsenet Autio Marko varapuheenjohtaja Hylkinen

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 9.5.2014 klo 9.15 14.05 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Myllykoski Satu puheenjohtaja Naakka Tommi varapuheenjohtaja Hatakka Jarno Kallela Sanna

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 11.1.2017 1 / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.1.2017 klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti, Ikhtys-Sali, Seurakuntatie 1, Kalajoki

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 26 (34) Valtuusto. Yliopiston tutkimusasema. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 26 (34) Valtuusto. Yliopiston tutkimusasema. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 26 (34) Valtuusto KOKOUSAIKA Torstai 27.9.2018 kello 18.00 18.13 KOKOUSPAIKKA Yliopiston tutkimusasema SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 20 valtuutettua LIITE A 1 varavaltuutettu

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 7 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 7 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 7 Ympäristölautakunta sivu 1 Kokousaika 10.5.2011, kello 17.30 18.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Ilkanrati, kokoushuone Hahtola Aulis, puheenjohtaja Hannuksela

Lisätiedot

Elinkeinolautakunta 8.12.2011. KOKOUSAIKA Perjantai 16.12.2011 klo 9.30. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Elinkeinolautakunta 8.12.2011. KOKOUSAIKA Perjantai 16.12.2011 klo 9.30. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT KOKOUSKUTSU Elinkeinolautakunta 8.12.2011 KOKOUSAIKA Perjantai 16.12.2011 klo 9.30 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 57 35 Osallistuminen Oppiva

Lisätiedot

ESITYSLISTA 7/2018. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ESITYSLISTA 7/2018. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Evijärven kunta TARKASTUSLAUTAKUNTA Aika 14.12.2018 ESITYSLISTA 7/2018 KOKOUSAIKA 14.12.2018 klo 16.00 - KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Ulla Lassila

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 16.6.2015 kello 18.00 20.00 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET valtuutettua LIITE A

Lisätiedot

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Valtuusto 17.6.2014 27

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Valtuusto 17.6.2014 27 Valtuusto 17.6.2014 27 1. VUODEN 2013 ARVIOINTIKERTOMUS Tark.ltk. 13.5.2014 16 Liite 1 Laadittiin vuoden 2013 arviointikertomus. Puheenjohtajan ehdotus: Tarkastuslautakunta jättää arviointikertomuksen

Lisätiedot

PUUMALAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1. 1 Tutustuminen ruokapalveluiden toimintaan 3

PUUMALAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1. 1 Tutustuminen ruokapalveluiden toimintaan 3 PUUMALAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 Tarkastuslautakunta Aika 13.02.2014 klo 13:00-16:15 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 1 Tutustuminen ruokapalveluiden toimintaan 3 2 Kunnanjohtaja

Lisätiedot