2 Turvaohjeet. > Käytä vain mukana toimitettuja verkkolaitteita, joiden tyyppikoodi on merkitty tukiaseman tai laturin pohjaan.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "2 Turvaohjeet. > Käytä vain mukana toimitettuja verkkolaitteita, joiden tyyppikoodi on merkitty tukiaseman tai laturin pohjaan."

Transkriptio

1

2 2 Turvaohjeet Tärkeää: Lue turvaohjeet ja käyttöohje CD-levyltä ennen puhelimen käyttöönottoa. Selitä lapsillesi ohjeiden sisältö ja kerro puhelimen käyttöön liittyvistä vaaroista. > Käytä vain mukana toimitettuja verkkolaitteita, joiden tyyppikoodi on merkitty tukiaseman tai laturin pohjaan. > Käytä ainoastaan suositeltuja, ladattavia akkuja. Älä koskaan käytä muunlaisia akkuja tai ei-ladattavia akkuja, koska niiden käyttö voi aiheuttaa henkilövahinkoja. Vääränlainen akku saattaa esimerkiksi rikkoa akkukotelon kannen tai akut saattavat räjähtää. Lisäksi laitteen toiminnassa voi esiintyä häiriöitä tai laite voi vaurioitua. > seta ladattavat akut oikeinpäin ja noudata tässä käyttöohjeessa annettuja ohjeita (symbolit on merkitty luurin akkukoteloon). > kut eivät kuulu sekajätteeseen. Noudata paikallisilta viranomaisilta, jätehuoltoyhtiöltä tai laitetta myyvästä liikkeestä saatuja jätteenkäsittelyohjeita. > Laite voi aiheuttaa häiriöitä terveydenhuollossa käytettäviin laitteisiin. Huomioi siis ympäristön tekniset rajoitukset ja vaatimukset, esim. sairaalassa. > Älä pidä puhelimen luuria selkäpuoli korvaa vasten, kun se soi tai kun kaiutintoiminto on käytössä. Seurauksena voi olla vakavia, pysyviä kuulovaurioita. Luuri voi aiheuttaa epämiellyttävän häiriöäänen kuulolaitteessa. > Älä sijoita tukiasemaa tai laturia kylpyhuoneeseen tai kosteisiin tiloihin. Luuria, tukiasemaa tai laturia ei ole roiskevesisuojattu. > Laturi ja tukiasema on tarkoitettu käytettäviksi kuivissa sisätiloissa, joiden lämpötila on +5 C C. > Älä käytä puhelinta räjähdysalttiissa ympäristössä, esim. lakkaamossa. > Älä koskaan säilytä puhelinta liian lämpimässä paikassa, kuten lämpöpatterin tai muiden sähkölaitteiden lähellä tai suorassa auringonpaisteessa. > Suojaa Gigaset-luuri kosteudelta, pölyltä, syövyttäviltä nesteiltä ja höyryltä. > Kun luovutat Gigaset-puhelimen toiselle henkilölle, anna myös käyttöohje. > Älä käytä viallisia tukiasemia, sillä ne saattavat aiheuttaa häiriötä muihin laitteisiin. Korjauta mahdolliset viat huoltopalvelussa. > Hävitä käytetyt sähkö- ja elektroniikkalaitteet viemällä ne paikallisten viranomaisten järjestämiin erilliskeräyspisteisiin. Älä laita niitä sekajätteeseen. Kuvatunnus, jossa pyörillä varustetun jäteastian yli on vedetty rasti, osoittaa, että tuote on Euroopan unionin direktiivin 2002/96/EY (WEEE) mukainen. Käytettyjen laitteiden asianmukainen hävittäminen ja erilliskeräys vähentävät ympäristölle ja terveydelle aiheutuvia haittoja. Tämä on käytettyjen sähkö- ja elektroniikkalaitteiden uudelleenkäytön ja kierrätyksen edellytys. Lisätietoja käytetyn laitteen hävittämisestä saat paikallisilta viranomaisilta, jätehuoltoyhtiöiltä tai laitetta myyvästä liikkeestä. Tärkeää: Kun näppäinlukitus on kytketty päälle, hätänumeroihin ei voida soittaa!

3 Pakkauksen sisältö Gigaset 580 IP -tukiasema Verkkolaite tukiaseman liittämiseen verkkovirtaan Puhelinjohto tukiaseman liittämiseen kiinteään verkkoon Ethernet-(LN-)johto tukiaseman liittämiseen reitittimeen (LN/Internet) Gigaset 58H -luuri Luurin kaksi akkua (tyhjiä) Luurin akkukotelon kansi Luurin laturi Verkkolaite laturin liittämiseen verkkovirtaan Gigaset-puhelimen käyttöohje CD-levyllä Tukiaseman ohjelmistopäivitysten yhteydessä päivittyy myös käyttöohje. Käyttöohje on myös ladattavissa Internet-osoitteesta

4 4 Luurin näppäimet ja toiminnot Näyttönäppäimet Näytön alimmalla rivillä vasemmalla tai oikealla näkyvän toiminnon käynnistys Paina yläreunaa: Kaiutinnäppäin d Vaihto luurin käytön ja kaiutintoiminnon välillä (näppäimen valo palaa) Paina alareunaa: Puhelunäppäin c Numeron valinnan jälkeen: IP-puhelun/kiinteän verkon puhelun (lyhyt/pitkä painallus) soittaminen, puheluun vastaaminen Ohjausnäppäin: Paina yläreunaa: Äänenvoimakkuuden, soittoäänien ja merkkiäänien asetukset Paina alareunaa: Puhelinluettelon avaus Paina ylä-/alareunaa: Valikon ja tekstin selaaminen Paina yläreunaa: Viestinäppäin f Soittaja- ja viestilistan avaus, vilkkuu: Uusi viesti, uusi puhelu tai uusi ohjelmistoversio tai uusi operaattoriprofiili saatavana Paina alareunaa: Lopetus-, virtanäppäin a Puhelun lopetus, toiminnon keskeytys (paina lyhyesti), paluu valmiustilaan (paina pitkään), luuri päälle tai pois päältä (paina pitkään) Pikavalintanäppäin (paina pitkään): Verkossa olevan vastaajan viestit * *-näppäin: Soittoäänet päälle tai pois päältä (paina pitkään) # # -näppäin: Näppäinlukitus päälle tai pois päältä (paina pitkään) S k Välipuhelu-/Taukonäppäin (kiinteä verkko) Sisänumeroluettelon avaaminen

5 Liitäntäkaavio Luurin valmistelu: kkujen asetus Laturin liittäminen verkkovirtaan ja akkujen lataus Puhelinjohdon ja virtajohdon liittäminen tukiasemaan Tukiaseman yhdistäminen puhelinverkkoon ja verkkovirtaan Tukiaseman yhdistäminen reitittimeen tukiaseman Internet-yhteyttä varten (yhteys reitittimen ja modeemin kautta tai sellaisen reitittimen kautta, jossa on sisäänrakennettu modeemi) Tietokone LN-verkossa (valinnainen) Gigaset 580 IP:n lisäasetuksia varten

6 6 Luurin valmistelu 1 Mukana toimitettujen akkujen asetus, akkukotelon kannen sulkeminen > Huomioi akkuja asettaessasi akkujen navat (katso symbolit akkukotelosta). > Käytä vain suositeltuja ladattavia akkuja. Luuri kytkeytyy päälle automaattisesti akkujen asetuksen jälkeen. seta akkukotelon kansi akkukotelon yläosassa oleviin syvennyksiin. Paina akkukotelon kantta, kunnes se kiinnittyy paikalleen. > Puhelimen näytön päällä on suojakalvo. Irrota kalvo! 2 Laturin kytkeminen ja akkujen lataus > Huomioi järjestys (, )! 10 h > seta luuri laturiin ja odota, kunnes akut on ladattu täyteen. > seta luuri takaisin laturiin vasta, kun akut ovat tyhjentyneet käytössä kokonaan. > Ensimmäisen lataus- ja purkukerran jälkeen voit laittaa luurin laturiin jokaisen puhelun jälkeen. > kkujen varaus näkyy valmiustilanäytöllä: = e V U (tyhjä...täynnä).

7 Tukiaseman liittäminen 7 3 Puhelinjohdon ja virtajohdon liittäminen tukiasemaan Kytke puhelinjohto tukiaseman takaosan alempaan liitäntään. C C Kytke verkkolaitteen virtajohto tukiaseman takaosan ylempään liitäntään. seta molemmat johdot omiin johtouriinsa. Käytä ainoastaan mukana toimitettua puhelinjohtoa ja verkkolaitetta. 4 Tukiaseman yhdistäminen kiinteään puhelinverkkoon ja verkkovirtaan Kytke puhelinjohto kiinteän verkon liitäntään. Kytke sitten verkkolaite pistorasiaan. Verkkolaitteen on aina oltava kytkettynä pistorasiaan, koska puhelin ei toimi ilman sähköä. Voit jo soittaa kiinteän verkon puheluita. Syötä numero luuriin ja paina puhelunäppäintä c pitkään.

8 8 Tukiaseman liittäminen 5 Tukiaseman yhdistäminen reitittimeen (Internetiin) Kytke ethernet-johdon pistoke tukiaseman sivussa olevaan LN-liitäntään. Kytke ethernet-johdon toinen pistoke reitittimen LN-liitäntään. Käytä mukana toimitettua ethernet-johtoa. Kun johto on kytketty puhelimen ja reitittimen välille ja reititin on kytketty päälle, tukiaseman etuosan näppäimen valo (paging-näppäin) palaa. 6 Tietokoneen yhdistäminen reitittimeen (valinnainen) Voit tehdä asetuksia puhelimen tukiasemaan tietokoneella, joka on yhdistetty puhelimeen reitittimen kautta. > Yhdistä tietokoneen verkkoliitäntä reitittimen LN-liitäntään. > Seuraavassa edellytetään, että reititin määrittää puhelimelle automaattisesti IP-osoitteen (eli reitittimessä ja puhelimessa on käytössä DHCP). Poikkeustapauksissa (esim. jos reitittimen DHCP ei ole käytössä) tukiasemalle on määritettävä kiinteä IP-osoite LN-yhteyttä varten. Tämä IP-osoite on määritettävä luurissa ennen seuraavia vaiheita. Lisätietoja on käyttöohjeessa oheisella CD-levyllä. Käytettävissä on esim. seuraava luurin valikko: Valikk. m setukset Tukiasema Lähiverkko (Näppäile järjestelmä-pin) > IP on asetettu puhelimen vakioyhteydeksi (tehdasasetus). Jos yhteyttä operaattorisi IP-palvelimelle ei voida muodostaa väärien/virheellisten tietojen vuoksi, saat ilmoituksen.

9 IP-kirjautumistietojen tallennus 9 IP-tiedot voidaan syöttää seuraavassa kuvatun ohjeen sijaan myös tietokoneelle (vaiheet 7 11): > Käynnistä tietokoneen web-selain. > Näppäile web-selaimen osoitekenttään ja paina Enter. Puhelu yhdistetään tukiasemasi web-käyttöliittymään. Lisätietoja web-käyttöliittymästä on käyttöohjeessa oheisella CD-levyllä. Seuraavien vaiheiden edellytys: IP-puheluiden, kiinteän verkon puheluiden ja matkapuhelinverkon puheluiden soittaminen Internetin kautta edellyttää IP-tiliä. > Perusta IP-operaattorin IP-tili. > Pidä IP-operaattorilta saamasi IP-tilitiedot lähettyvillä. Tarvitset: > Rekisteröintinimen (sisäänkirjautumistunnus) ja salasanan sekä tarvittaessa (operaattorista riippuen) käyttäjänimen (joka on usein IP-puhelinnumero). Tai > Oman automaattisen määrityksen koodin (ctivation Code), jos operaattorisi tukee utomaattista määritystä. 7 Määrityksen aloitus Kun luuria on ladattu tarpeeksi (noin 20 minuuttia laturiin asettamisen jälkeen), luurin viestinäppäin f vilkkuu. > Paina luurin viestinäppäintä f. Jos näytöllä näkyy Päivitä ohjelmisto?, Internetissä on puhelintasi varten jo olemassa päivitetty ohjelmisto. Paina oikeanpuoleista näyttönäppäintä On. Uusi ohjelmisto ladataan. Rekisteröinti kestää noin 3 minuuttia. Viestinäppäin fvilkkuu uudestaan tämän jälkeen. > Käynnistä määritysten asetus painamalla viestinäppäintä f.

10 10 IP-kirjautumistietojen tallennus 8 Yhteysapurin käynnistys, PIN-koodin näppäily Käynnistä IP-puheluiden apuri? Ei On Järjest.-PIN: [ ] Ç OK > Paina On -näytön alapuolella olevaa näppäintä (= oikeanpuoleinen näyttönäppäin). > Näppäile tukiaseman järjestelmä-pin numeronäppäimillä. PIN-koodin tehdasasetus on > Paina oikeanpuoleista OK - näyttönäppäintä. Jos yhteysapuri ei käynnisty kunnolla, se voidaan käynnistää suraavan valikon kautta: Valikk. m setukset Tukiasema Puhelut Yhteysapuri Edellyttäen, että puhelimesi on asetettu utomaattista määritystä varten (tehdasasetus), näet seuraavan näytön. Muutoin jatketaan kuten kohdassa 10. Kun olet vastaanottanut utomaattisen määrityksen koodin: > Paina oikeanpuoleista On - näyttönäppäintä. > Jatka lukemista kohdasta 9. Onko sinulla aut. asetusten koodi? Ei On Tai Kun olet vastaanottanut rekisteröintinimen/-salasanan ja tarvittaessa käyttäjänimen: > Paina vasenta Ei - näyttönäppäintä. > Jatka lukemista kohdasta 10.

11 IP-kirjautumistietojen tallennus 11 9 utomaattisen määrityksen koodin syöttäminen Koodi: Ç OK > Syötä utomaattisen määrityksen koodi näppäimistön avulla (enintään 32 merkkiä). > Paina oikeanpuoleista OK -näyttönäppäintä. Kaikki IP-puheluissa tarvittavat tiedot ladataan suoraan Internetistä puhelimeen. Kun lataus on onnistunut, näytöllä näkyy Tallennettu. Jatka, kuten kohdassa 12 on kuvattu. 10 Operaattorin valinta ja operaattoritietojen lataaminen tukiasemaan Näytöllä näkyy hetken Valitse maa. Maaluettelo ladataan ja näytöllä näkyy luettelon ensimmäinen maa. Näytöllä näkyy hetken Valitse operaattori. Operaattoriluettelo ladataan ja näytöllä näkyy luettelon ensimmäinen operaattori. Deutschland Ç V OK Operaattori 1 Ç V OK > Paina ohjausnäppäimen alareunaa niin monta kertaa,kunnes maasi näkyy näytöllä. > Paina OK -näyttönäppäintä. > Paina ohjausnäppäimen alareunaa niin monta kertaa,kunnes operaattorisi näkyy näytöllä. > Paina OK -näyttönäppäintä. Jos operaattorisi ei ole luettelossa, voit valita seuraavista vaihtoehdoista: > Paina kahdesti vasenta näyttönäppäintä Ç ja jatka, kuten kohdassa 11 on kuvattu. Voit soittaa IP-puheluita vasta, kun olet lisännyt operaattoritiedot web-käyttöliittymäsi avulla. Tiedot saat IP-puhelinoperaattoriltasi. > Yhteysapuri kytketään pois päältä painamalla pitkään lopetusnäppäintä a ja syöttämällä operaattoritiedot ja IP-tilitiedot web-käyttöliittymällä. Lisätietoja on käyttöohjeessa oheisella CD-levyllä.

12 12 IP-kirjautumistietojen tallennus 11 IP-tilitietojen näppäily Käyttäjä tunnus: Û T OK Seuraava vaihe ohitetaan, jos IP-puhelinoperaattori ei edellytä käyttäjänimeä. > Näppäile numeronäppäimillä IP-operaattorilta saamasi käyttäjänimi (käyttäjätunnus). Huomaa erityisesti isot ja pienet kirjaimet. > Paina oikeanpuoleista OK -näyttönäppäintä. > Vaihda näppäilytapaa (isot kirjaimet, pienet kirjaimet, numerot) painamalla #-näppäintä (tarvittaessa useasti). > Väärät merkit voit poistaa vasemmanpuoleisella X-näyttönäppäimellä. Kohdistimen vasemmalla puolella oleva merkki poistetaan. > Voit liikkua syöttökentässä painamalla ohjausnäppäintä p (ylös/alas). Tunnistus nimi: Tunnistus salasana: Û T OK Û T OK > Näppäile numeronäppäimillä saamasi rekisteröintinimi (käyttäjätunnus). Huomaa erityisesti isot ja pienet kirjaimet. > Paina oikeanpuoleista OK -näyttönäppäintä. > Näppäile numeronäppäimillä saamasi salasana. Huomaa erityisesti isot ja pienet kirjaimet. > Paina oikeanpuoleista OK -näyttönäppäintä. Kun olet tehnyt tarvittavat asetukset, näytöllä näkyy Tallennettu. Voit myöhemmin määrittää viisi uutta IP-tiliä (IP-puhelinnumeroa) tukiaseman web-käyttöliittymän kautta. Lisätietoja on käyttöohjeessa oheisella CD-levyllä.

13 IP-kirjautumistietojen tallennus IP-puheluasetusten lopetus ja testaus Luuri palaa valmiustilaan. Näkyviin tulee valmiustilanäyttö. Jos asetukset ovat oikein ja puhelin voi muodostaa yhteyden IP-palvelimeen, näytöllä näkyy luurin nimi (esimerkki): Ð SISÄ INT 1 V Valikk. Nyt voit soittaa puhelimellasi puheluita sekä kiinteän puhelinverkon että Internetin kautta! Olet tavoitettavissa kiinteän verkon numerosi, Gigaset.net-numerosi ja IP-numerosi kautta! Reitittimen on oltava jatkuvasti Internet-yhteydessä, että olet tavoitettavissa aina Internetin kautta. IP-yhteyden testaus Jos IP-puhelun soittamista yritettäessä näkyy viesti, voit testata tukiaseman Internet-yhteyttä esim. soittamalla Gigaset.netin Echo-palveluun: > Näppäile jokin seuraavista puhelinnumeroista: 12341#9 (englanti) 12344#9 (ranska) > Paina puhelunäppäintä c #9 (hollanti) 12345#9 (saksa) 12343#9 (italia) 12346#9 (espanja) > Puhu kehoituksen jälkeen luurin mikrofoniin. Jos kuulet oman äänesi, tukiasema on yhdistetty Internetiin. Jos et kuule omaa ääntäsi, tarkista puhelimen ja reitittimen asetukset. Lisätietoja puhelimen käyttöönotosta ja käytöstä sekä ratkaisuja kysymyksiin ja ongelmatilanteisiin löytyy käyttöohjeesta oheiselta CD-levyltä.

14 14 Gigaset.net-puhelinluettelotieto Nimen lisääminen Gigaset.net-puhelinluetteloon Gigaset.net * on Gigaset Communications GmbH:n IP-palvelu, jonka kautta voit soittaa ilmaiseksi muille Gigaset IP-laitteen käyttäjille. Kun suoritat Gigaset.net-puhelinluetteloa ensimmäisen kerran avatessasi seuraavat vaiheet, sinulle luodaan merkintä Gigaset.net-puhelinluetteloon. > vaa luurin puhelinluettelo painamalla ohjausnäppäintä alhaalta p. > Paina ohjausnäppäimen alareunaa p niin monta kertaa, että Gigaset.net on valittu. > Paina vihreää puhelunäppäintä c. Yhteys Gigaset.net-online-puhelinluetteloon muodostetaan. Näytöllä näkyy seuraava ilmoitus: Ei Käynnistä Gigaset.net apuri? On Lempinimi: 1happyuser Û T OK > Paina oikeanpuoleista näyttönäppäintä On. > Näppäile numeronäppäimillä nimi, jolla haluat esiintyä Gigaset.net-puhelinluettelossa. > Paina oikeanpuoleista näyttönäppäintä OK. Jos näppäilemäsi nimi on jo olemassa, näytöllä näkyy ilmoitus Valitse toinen nimi. Sinua pyydetään antamaan uusi nimi. Kun tieto on tallennettu onnistuneesti Gigaset.net-puhelinluetteloon, näytöllä näkyy lyhyesti ilmoitus Nimi lisätty Gigaset.netiin!. * Vastuuvapauslauseke Gigaset.net on Gigaset Communications GmbH:n vapaaehtoinen palvelu, eikä Gigaset Communications GmbH vastaa verkon toimivuudesta. Palvelu voidaan lopettaa kolmen kuukauden ilmoitusajalla.

15 Soittaminen 15 Soittaminen > Näppäile puhelinnumero luurin numeronäppäimillä. Huomaa, että IP-puheluissa, myös paikallispuheluissa, puhelinnumeroon on aina lisättävä suuntanumero (operaattorikohtainen). > Paina lyhyesti puhelunäppäintä c, kun haluat soittaa puhelut IP-yhteyden kautta. Tai > Paina pitkään puhelunäppäintä c, kun haluat soittaa puhelut kiinteän yhteyden kautta. Näytön oikeassa yläkulmassa olevasta symbolista näkyy, kumman yhteyden kautta soitat: çnäkyy, kun soitat IP-yhteyden kautta. çnäkyy, kun soitat kiinteän puhelinverkon kautta.

16 16 siakaspalvelu & Neuvonta Onko sinulla kysyttävää? Gigaset asiakkaana sinulla on mahdollisuus hyödyntää laajoja palvelujamme. pua löydät helposti tuotteen mukana tulleelta Cd:ltä laajasta käyttöoppaasta ja palveluosiosta internet-sivuiltamme. Rekisteröikää ostamanne puhelin osoitteessa: Tämä mahdollistaa entistä parempaa ja nopeampaa palvelua takuuasioissa ja asiakaskysymyksissä. Henkilökohtainen käyttäjätili mahdollistaa myös suorat yhteydenotot asiakaspalveluumme sähköpostin välityksellä. Jatkuvasti päivittyvästä online-palvelustamme löydät: > Laajaa tietoa tuotteistamme > Usein kysyttyjä kysymyksiä (FQ) > Hakutoiminnolla löydät aihepiireittäin tietoa nopeasti > Yhteensopivuus tietokanta saatavilla englanniksi > Tuotevertailu: Vertaa eri tuotteiden ominaisuuksia keskenään > Ladattavat käyttöoppaat ja software-päivitykset > Sähköpostilomake asiakaspalveluun Edustajamme ovat käytettävissä hotline-puhelinnumerossamme tarkempia kysymyksiä ja henkilökohtaista neuvontaa varten. Täältä saat kattavaa neuvontaa koskien asennusta, käyttöä ja laitteen konfigurointia: HelpDesk-puhelinpalvelu Suomessa: Paikallispuhelumaksu Laskutus alkaa siitä kun alat puhua asiakapalvelijallemme. Varmuuden vuoksi korjaus- ja takuuasioissa: Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään tai palauta viallinen tuote myymälään, josta olet ostanut sen. Huomaa, että jos Gigaset tuoteita ei myydä valtuutettujen jälleenmyyjien välityksellä, tuote ei ehkä ole täysin yhteensopivia kansallisen puhelinverkkon kanssa. CE-merkinnän viereisessä ruudussa kuten myös tukiaseman pohjassa selvästi mainitaan, mitä maata/maita varten laite on kehitetty. Jos laitetta käytetään tavalla, joka on ristiriidassa tämän toteamuksen, käsikirjan ohjeiden ja itse tuotteessa olevien ohjeiden kanssa niin tällä voi olla vaikutusta tuotteen takuuseen tai takuuvaatimusksiin (korjaus tai tuotteen vaihto). Takuuasioissa, tuotteen ostaja on velvollinen esittää kuitti, josta selviää ostopäivä (päivä, josta takuuaika alkaa) ja laitteen malli. Kysymykset koskien DSL ja VoIP yhteyksiä, ota yhteyttä palveluntarjoajaan. Hyväksyntä Tämä laite on tarkoitettu käytettäväksi analogisessa puhelinliittymässä Suomen verkossa. Lisämodeemin avulla IP-puheluita voidaan soittaa LN-liitännän kautta. Maakohtaiset vaatimukset on otettu huomioon. Gigaset Communications GmbH vakuuttaa, että tämä laite täyttää sitä koskevat oleelliset vaatimukset ja muut direktiivin 1999/5/EY ehdot. Kopio direktiivin 1999/5/EY mukaisesta vaatimustenmukaisuusvakuutuksesta löytyy Internet-osoitteesta:

Turvaohjeet Tärkeää: > > suositeltuja, ladattavia akkuja > > > > > > > > > > > > > Tärkeää: Hätäpuheluitakaan ei voi soittaa.

Turvaohjeet Tärkeää: > > suositeltuja, ladattavia akkuja > > > > > > > > > > > > > Tärkeää: Hätäpuheluitakaan ei voi soittaa. Onnittelut! Ostamalla Gigaset-tuotteen olet valinnut kestävään kehitykseen sitoutuneen merkin. Tuotteen pakkaus on ympäristöystävällinen. Lisätietoja osoitteessa www.gigaset.com Turvaohjeet Tärkeää: Lue

Lisätiedot

Turvaohjeet Tärkeää: > > ladattavia akkuja määritystä > > > > > > > > > > > > > Tärkeää: > > Myöskään hätäpuheluita >

Turvaohjeet Tärkeää: > > ladattavia akkuja määritystä > > > > > > > > > > > > > Tärkeää: > > Myöskään hätäpuheluita > Turvaohjeet Tärkeää: Lue turvaohjeet ja käyttöohje ennen puhelimen käyttöönottoa. Selitä lapsillesi ohjeiden sisältö ja kerro puhelimen käyttöön liittyvistä vaaroista. > Käytä vain mukana toimitettua verkkolaitetta,

Lisätiedot

Tärkeitä ohjeita. Käyttö. Turvallisuusohjeet. Langattomille Gigaset-puhelimille.

Tärkeitä ohjeita. Käyttö. Turvallisuusohjeet. Langattomille Gigaset-puhelimille. Tärkeitä ohjeita Tärkeitä ohjeita Käyttö Langattomille Gigaset-puhelimille. Turvallisuusohjeet Huomio: Lue turvaohjeet ja käyttöohje ennen laitteen käyttöönottoa. Selitä lapsillesi niiden sisältö ja kerro

Lisätiedot

GIGASET. INSPIRING CONVERSATION. Repeater

GIGASET. INSPIRING CONVERSATION. Repeater GIGASET. INSPIRING CONVERSATION. Repeater Tärkeitä ohjeita Tärkeitä ohjeita Käyttö Gigaset-puhelimille. Turvallisuusohjeet Huomio: Lue turvaohjeet ja käyttöohje ennen laitteen käyttöönottoa. Selitä lapsillesi

Lisätiedot

Tervetuloa. Pikaopas. Asennus. Kytkeminen. Instalace

Tervetuloa. Pikaopas. Asennus. Kytkeminen. Instalace Tervetuloa FI Pikaopas 1 2 3 Asennus Kytkeminen Instalace Mitä laatikko sisältää Luuri Tukiasema Tukiaseman verkkosovitin Puhelinjohto 2 AAA ladattavat akut Akkutilan kansi Käyttöopas Pika-aloitus opas

Lisätiedot

Issued by Gigaset Communications GmbH Schlavenhorst 66, D-46395 Bocholt Gigaset Communications GmbH is a trademark licensee of Siemens AG

Issued by Gigaset Communications GmbH Schlavenhorst 66, D-46395 Bocholt Gigaset Communications GmbH is a trademark licensee of Siemens AG s Issued by Gigaset Communications GmbH Schlavenhorst 66, D-46395 Bocholt Gigaset Communications GmbH is a trademark licensee of Siemens AG Gigaset Communications GmbH 2008 All rights reserved. Subject

Lisätiedot

Rekisteröi tuote ja hae tukitietoja osoitteessa CD250 CD255 SE250 SE255. Pikaopas. Kytke. Asenna. Nauti

Rekisteröi tuote ja hae tukitietoja osoitteessa  CD250 CD255 SE250 SE255. Pikaopas. Kytke. Asenna. Nauti Rekisteröi tuote ja hae tukitietoja osoitteessa www.philips.com/welcome CD250 CD255 SE250 SE255 Pikaopas 1 Kytke 2 Asenna 3 Nauti Mitä laatikko sisältää? Tukiasema TAI Luuri Akkutilan kansi Tukiasema ja

Lisätiedot

Gigaset C590 IP Täydellinen kumppani

Gigaset C590 IP Täydellinen kumppani Gigaset C590 IP Täydellinen kumppani Gigaset C590 IP Täydellinen kumppani... Puhelin, jonka ominaisuudet ovat vakuuttavat. Suurten TFT-näyttöjen, käyttäjäystävällisen näppäimistön ja selkeiden valikkojen

Lisätiedot

Gigaset 5005* Liitännät Anslutningar FI / SV. 1 Pikavalintanäppäimet 2 Välipuhelunäppäin 3 Valinnantoistonäppäin 4 Äänenvoimakkuusnäppäin

Gigaset 5005* Liitännät Anslutningar FI / SV. 1 Pikavalintanäppäimet 2 Välipuhelunäppäin 3 Valinnantoistonäppäin 4 Äänenvoimakkuusnäppäin / SV Gigaset 5005* 1 8 7 2 3 6 5 4 1 Pikavalintanäppäimet 2 Välipuhelunäppäin 3 Valinnantoistonäppäin 4 Äänenvoimakkuusnäppäin 5 Taukonäppäin 6 Lyhytvalintanäppäin 7 Tallennusnäppäin 8 Mykistysnäppäin

Lisätiedot

Gigaset C530 IP / IM-Nord fi / A31008-M2506-R PG3 / cover_front.fm / 3/6/14 C530 IP. Template Borneo, Version 1,

Gigaset C530 IP / IM-Nord fi / A31008-M2506-R PG3 / cover_front.fm / 3/6/14 C530 IP. Template Borneo, Version 1, Gigaset C530 IP / IM-Nord fi / A31008-M2506-R201-1-3PG3 / cover_front.fm / 3/6/14 C530 IP Onnittelut! Ostamalla Gigaset-tuotteen olet valinnut kestävään kehitykseen sitoutuneen merkin. Tuotteen pakkaus

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. SIEMENS GIGASET A400

Käyttöoppaasi. SIEMENS GIGASET A400 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

TG7200_7220NE(fi-fi)_QG.fm Page 1 Wednesday, July 25, 2007 4:57 PM. Koukku (220 240 V, 50 Hz) (KX-TG7202/KX-TG7203/KX-TG7222) Koukut

TG7200_7220NE(fi-fi)_QG.fm Page 1 Wednesday, July 25, 2007 4:57 PM. Koukku (220 240 V, 50 Hz) (KX-TG7202/KX-TG7203/KX-TG7222) Koukut TG7200_7220NE(fi-fi)_QG.fm Page 1 Wednesday, July 25, 2007 4:57 PM Pikaopas Digitaalinen langaton puhelin Malli KX-TG7200NE/KX-TG7202NE KX-TG7203NE Digitaalinen langaton vastaajapuhelin Malli KX-TG7222NE

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. SIEMENS GIGASET 5020 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3953924

Käyttöoppaasi. SIEMENS GIGASET 5020 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3953924 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

Yleiskuva Gigaset DA310

Yleiskuva Gigaset DA310 Yleiskuva Gigaset DA310 1 1 2 3 4 5 6 7 8 1 Pikavalintanäppäimet 2 Nimikyltti pika- ja lyhytvalintanäppäimiin määriteltyjä numeroita varten 3 Lyhytvalintanäppäin 4 Tallennusnäppäin 5 Valinnantoisto-/taukonäppäin

Lisätiedot

Digitaalinen langaton puhelin Digitaalinen langaton puhelin ja puhelinvastaaja TERVETULOA. Pikaopas. Liitä. Asenna. Nauti

Digitaalinen langaton puhelin Digitaalinen langaton puhelin ja puhelinvastaaja TERVETULOA. Pikaopas. Liitä. Asenna. Nauti Digitaalinen langaton puhelin Digitaalinen langaton puhelin ja puhelinvastaaja SE140 SE145 TERVETULOA Pikaopas 1 2 3 Liitä Asenna Nauti Pakkauksen sisältö SE140/SE145 luuri SE140 tai SE145 tukiasema Verkkolaite

Lisätiedot

Yleiskuva Gigaset DA210

Yleiskuva Gigaset DA210 1 Yleiskuva Gigaset DA210 Merkkivalo vilkkuu saapuvan puhelun yhteydessä 1 2 3 4 5 6 7 1 Lyhytvalintanäppäin 2 Mykistysnäppäin, jossa LED vilkkuu, kun mikrofoni on kytketty pois päältä. 3 Tallennusnäppäin

Lisätiedot

Digitaalinen langaton puhelin SE 240 Digitaalinen langaton puhelin ja puhelinvastaaja SE 245

Digitaalinen langaton puhelin SE 240 Digitaalinen langaton puhelin ja puhelinvastaaja SE 245 Digitaalinen langaton puhelin SE 240 Digitaalinen langaton puhelin ja puhelinvastaaja SE 245 TERVETULOA Pikaopas 1 2 3 Liitä Asenna Nauti Pakkauksen sisältö SE240/SE245 luuri SE240 tai SE245 tukiasema

Lisätiedot

Tervetuloa. Pikaopas. Kytke. Asenna. Nauti

Tervetuloa. Pikaopas. Kytke. Asenna. Nauti Tervetuloa Pikaopas 1 2 3 Kytke Asenna Nauti Mitä laatikko sisältää? CD140-tukiasema TAI CD140/CD145 luuri CD145-tukiasema Tukiaseman verkkosovitin Puhelinjohto CD140 2 ladattavaa AAA akkua Pikaopas CD140

Lisätiedot

Gigaset DE380 IP R: Uudet ja laajennetut toiminnot

Gigaset DE380 IP R: Uudet ja laajennetut toiminnot Sisältö Gigaset DE380 IP R: Uudet ja laajennetut toiminnot Tämä asiakirja täydentää Gigaset IP -puhelimen käyttöohjetta: Gigaset DE380 IP R Puhelimen käyttöohjeen valmistuttua puhelimeen on lisätty ominaisuuksia

Lisätiedot

Tervetuloa. Pikaopas. philips. Liitä. Asenna. Nauti

Tervetuloa. Pikaopas. philips. Liitä. Asenna. Nauti Tervetuloa Pikaopas 1 2 3 Liitä Asenna Nauti philips + Pakkauksen sisältö CD640 tukiasema TAI - Connect Install Enjoy CD640/CD645 luuri CD645 tukiasema Tukiaseman verkkolaite Welcome Quick start guide

Lisätiedot

Gigaset S685 IP / S675 IP. Gigaset

Gigaset S685 IP / S675 IP. Gigaset s Gigaset S685 IP / S675 IP Gigaset Luurin yleiskuva Luurin yleiskuva 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 Ð ½ V SISÄ 1 15.01.08 09:45? SMS 1 2 Luurin näppäimet 1 Näyttö valmiustilassa (esimerkki) 2 Akkujen

Lisätiedot

Gigaset. Gigaset A580

Gigaset. Gigaset A580 s Issued by Gigaset Communications GmbH Schlavenhorst 66, D-46395 Bocholt Gigaset Communications GmbH is a trademark licensee of Siemens AG Gigaset Communications GmbH 2008 All rights reserved. Subject

Lisätiedot

Rekisteröi tuote ja hae tukitietoja osoitteessa. CD290 CD295. Pikaopas. 1 Liitä 2 pääset alkuun 3 Käyttö

Rekisteröi tuote ja hae tukitietoja osoitteessa.  CD290 CD295. Pikaopas. 1 Liitä 2 pääset alkuun 3 Käyttö Rekisteröi tuote ja hae tukitietoja osoitteessa www.philips.com/welcome CD290 CD295 Pikaopas 1 Liitä 2 pääset alkuun 3 Käyttö Pakkauksen sisältö Tukiasema (CD295) Tukiasema (CD290) Laturi* Verkkolaite*

Lisätiedot

Pikaopas CD480/CD485

Pikaopas CD480/CD485 Pikaopas CD480/CD485 Pakkauksen sisältö Tukiasema (CD485) Tukiasema (CD480) Huomautus * Usean luurin pakkauksissa on enemmän luureja, latureita ja verkkolaitteita. ** Joissakin maissa on liitettävä linjasovitin

Lisätiedot

ECO DECT Gigaset A400 auttaa suojelemaan ympäristöä.

ECO DECT Gigaset A400 auttaa suojelemaan ympäristöä. Gigaset A400 Luurin yleiskuva 1 Akkujen varaus ( s. 6) 2 Kentän voimakkuus ( s. 6) 3 Luurin sisänumero 4 Näyttönäppäimet 5 Ohjausnäppäin (p) t: Valikon avaus äänenvoimakkuuden asettamista varten ( s. 15)

Lisätiedot

C300 - C300 A - C300 A

C300 - C300 A - C300 A C300 - C300 A - C300 A C300 Gigaset Communications GmbH Frankenstr. 2a, D-46395 Bocholt Manufactured by Gigaset Communications GmbH under trademark license of Siemens AG. As of 1 Oct. 2011 Gigaset products

Lisätiedot

Gigaset. Gigaset C47H

Gigaset. Gigaset C47H s Issued by Gigaset Communications GmbH Schlavenhorst 66, D-46395 Bocholt Gigaset Communications GmbH is a trademark licensee of Siemens AG Gigaset Communications GmbH 2008 All rights reserved. Subject

Lisätiedot

Gigaset A120/A220 ECO DECT. = e V U (tyhjä...täynnä) = vilkkuu: akut melkein tyhjät e V U vilkkuu: lataus käynnissä. U Selaus ylös/alas ja

Gigaset A120/A220 ECO DECT. = e V U (tyhjä...täynnä) = vilkkuu: akut melkein tyhjät e V U vilkkuu: lataus käynnissä. U Selaus ylös/alas ja Gigaset A120/A220 Luurin yleiskuva 1 Akkujen varaus = e V U (tyhjä...täynnä) = vilkkuu: akut melkein tyhjät e V U vilkkuu: lataus käynnissä 2 Näyttönäppäimet 3 Lopetus- ja virtanäppäin 4 Puhelu-/kaiutin-näppäin

Lisätiedot

Doro Secure 580IUP. Käyttöopas. Suomi

Doro Secure 580IUP. Käyttöopas. Suomi Doro Secure 580IUP Käyttöopas Suomi 3 2 1 4 5 6 7 8 9 14 13 12 11 10 15 16 Huomaa! Kaikki kuvat ovat vain viitteellisiä, eivätkä ne välttämättä täysin vastaa todellista tuotetta. Suomi 1. Virta päälle/pois

Lisätiedot

Gigaset A160/A260/A165/A265

Gigaset A160/A260/A165/A265 Gigaset A160/A260/A165/A265 A260/A265-luuri A160/A165-luuri 14 5 1 Tukiasema ilman vastaajaa 1 Akkujen varaus 1 2 Luurin sisänumero 2 3 Näyttönäppäimet 4 Viestinäppäin 5 Puhelinluettelo-näppäin 6 Ohjausnäppäin

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. SIEMENS GIGASET AS280 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3955038

Käyttöoppaasi. SIEMENS GIGASET AS280 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3955038 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

Pikaopas XL370/XL375

Pikaopas XL370/XL375 Pikaopas XL370/XL375 Pakkauksen sisältö Tukiasema (XL375) Tukiasema (XL370) Huomautus * Usean luurin pakkauksissa on enemmän luureja, latureita ja verkkolaitteita. ** Joissakin maissa on liitettävä linjasovitin

Lisätiedot

Pikaopas. Painikkeet. Luuri. Digitaalinen johdoton puhelin. Malli KX-TCD300NE. Lue käyttöohjeesta tarkemmat tiedot seuraavista:

Pikaopas. Painikkeet. Luuri. Digitaalinen johdoton puhelin. Malli KX-TCD300NE. Lue käyttöohjeesta tarkemmat tiedot seuraavista: TCD300NE_QG(fi-fi).fm Page 1 Friday, November 12, 2004 2:01 PM Pikaopas Digitaalinen johdoton puhelin Malli KX-TCD300NE Lue käyttöohjeesta tarkemmat tiedot seuraavista: Painikkeet Luuri A B C D E F G H

Lisätiedot

P-870HN-51b pikaopas. Oletusasetukset LAN-portti: LAN1~LAN4 IP-osoite: 192.168.1.1 Salasana: 1234

P-870HN-51b pikaopas. Oletusasetukset LAN-portti: LAN1~LAN4 IP-osoite: 192.168.1.1 Salasana: 1234 P-870HN-51b pikaopas Oletusasetukset LAN-portti: LAN1~LAN4 IP-osoite: 192.168.1.1 Salasana: 1234 Esittely P-870HN on monipuolinen ja nykyaikainen VDSL2-reititin, jossa yhdistyvät nopea Internet-yhteys,

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. SIEMENS GIGASET DA610 http://fi.yourpdfguides.com/dref/4569708

Käyttöoppaasi. SIEMENS GIGASET DA610 http://fi.yourpdfguides.com/dref/4569708 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle SIEMENS GIGASET DA610. Löydät kysymyksiisi vastaukset SIEMENS GIGASET DA610 käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot,

Lisätiedot

Gigaset. Gigaset S68H

Gigaset. Gigaset S68H s Issued by Gigaset Communications GmbH Schlavenhorst 66, D-46395 Bocholt Gigaset Communications GmbH is a trademark licensee of Siemens AG Gigaset Communications GmbH 2008 All rights reserved. Subject

Lisätiedot

Doro Secure 580IP. Käyttöopas. Suomi

Doro Secure 580IP. Käyttöopas. Suomi Doro Secure 580IP Käyttöopas Huomaa! Kaikki kuvat ovat vain viitteellisiä, eivätkä ne välttämättä täysin vastaa todellista tuotetta. 1. Virta päälle/pois 2. Kuulokemikrofoniliitäntä 3. Laturin liitäntä

Lisätiedot

ECO DECT Gigaset A400 auttaa suojelemaan ympäristöä.

ECO DECT Gigaset A400 auttaa suojelemaan ympäristöä. Gigaset A400 Luurin yleiskuva 1 Akkujen varaus ( s. 6) 2 Kentän voimakkuus ( s. 6) 3 Luurin sisänumero 4 Näyttönäppäimet 5 Ohjausnäppäin (p) t: Valikon avaus äänenvoimakkuuden asettamista varten ( s. 15)

Lisätiedot

Pakkauksen sisältö. Huomautus * Usean luurin pakkauksissa on enemmän luureja, latureita ja verkkolaitteita. ** Tukiasema

Pakkauksen sisältö. Huomautus * Usean luurin pakkauksissa on enemmän luureja, latureita ja verkkolaitteita. ** Tukiasema Pikaopas SE888 Pakkauksen sisältö Tukiasema Huomautus * Usean luurin pakkauksissa on enemmän luureja, latureita ja verkkolaitteita. ** Joissakin maissa on liitettävä linjasovitin linjajohtoon ja sitten

Lisätiedot

Asentaminen Android-laitteeseen

Asentaminen Android-laitteeseen Asentaminen Android-laitteeseen Huomaa! Tarkempia tietoja ohjelmien asentamisesta saat tarvittaessa puhelimesi käyttöoppaasta. MyMMX mobile -sovelluksen asentaminen Android-laitteeseen: 1. Avaa laitteesi

Lisätiedot

Gigaset AS180/AS280. Luurin yleiskuva. h Puhelinluettelo-näppäin 2. d Kaiutinnäppäin. U Selaus ylös/alas u-näppäimellä ja äänenvoimakkuuden

Gigaset AS180/AS280. Luurin yleiskuva. h Puhelinluettelo-näppäin 2. d Kaiutinnäppäin. U Selaus ylös/alas u-näppäimellä ja äänenvoimakkuuden Gigaset AS180/AS280 Luurin yleiskuva 1 Akkujen varaus 2 Näyttönäppäimet 3 Viestinäppäin vilkkuu: uusi viesti saapunut 4 AS180: 1 h Puhelinluettelo-näppäin AS280: d Kaiutinnäppäin 5 Ohjausnäppäin (u) 6

Lisätiedot

Gigaset A130/A330 ECO DECT. = e V U (tyhjä...täynnä) = vilkkuu: akut melkein tyhjät e V U vilkkuu: lataus käynnissä. U Selaus ylös/alas ja

Gigaset A130/A330 ECO DECT. = e V U (tyhjä...täynnä) = vilkkuu: akut melkein tyhjät e V U vilkkuu: lataus käynnissä. U Selaus ylös/alas ja Gigaset A130/A330 Luurin yleiskuva 1 Akkujen varaus = e V U (tyhjä...täynnä) = vilkkuu: akut melkein tyhjät e V U vilkkuu: lataus käynnissä 2 Näyttönäppäimet 3 Lopetus- ja virtanäppäin 4 Puhelu-/kaiutin-näppäin

Lisätiedot

Gigaset DA610:n yleiskuva

Gigaset DA610:n yleiskuva Gigaset DA60:n yleiskuva 2 3 4 5 6 7 8 9 0 2 Näyttö ja näppäimet Näyttö ( s. 4) 2 Ohjausnäppäin ( s. 5) 3 Pikavalintanäppäimet 4 Tallennusnäppäin 5 Valinnantoistonäppäin/taukonäppäin 6 Välipuhelunäppäin

Lisätiedot

SL37 HH SL37. www.gigaset.com. This user guide is made from 100% recycled paper. GIGASET. INSPIRING CONVERSATION.

SL37 HH SL37. www.gigaset.com. This user guide is made from 100% recycled paper. GIGASET. INSPIRING CONVERSATION. SL37 HH SL37 Gigaset Communications GmbH Frankenstr. 2a, D-46395 Bocholt Manufactured by Gigaset Communications GmbH under trademark license of Siemens AG. As of 1 Oct. 2011 Gigaset products bearing the

Lisätiedot

Luurin yleiskuva. Luurin yleiskuva ¼ ½ V SISÄ. = e V U (tyhjä...täynnä) = vilkkuu: akut melkein tyhjät e V U vilkkuu: akkuja ladataan

Luurin yleiskuva. Luurin yleiskuva ¼ ½ V SISÄ. = e V U (tyhjä...täynnä) = vilkkuu: akut melkein tyhjät e V U vilkkuu: akkuja ladataan Onnittelut! Ostamalla Gigaset-tuotteen olet valinnut kestävään kehitykseen sitoutuneen merkin. Tuotteen pakkaus on ympäristöystävällinen. Lisätietoja osoitteessa www.gigaset.com Luurin yleiskuva 17 16

Lisätiedot

ERICSSON HM410DP ASENNUSOHJE

ERICSSON HM410DP ASENNUSOHJE ERICSSON HM410DP ASENNUSOHJE 2 ERICSSON HM410DP ASENNUSOHJE... 3 KAAPELEIDEN KYTKENNÄT...3 ASETUKSET JA KONFIGUROINTI...4 TIETOKONEEN ASETUKSET...4 HM410:N KONFIGUROINTI...4 CONFIGURATION WIZARD... 6 Reititetty

Lisätiedot

CMP-VOIP80. VoIP + DECT PUHELIN. English Deutsch Français Nederlands Italiano Español Magyar Suomi Svenska Česky ANLEITUNG MANUAL MODE D EMPLOI

CMP-VOIP80. VoIP + DECT PUHELIN. English Deutsch Français Nederlands Italiano Español Magyar Suomi Svenska Česky ANLEITUNG MANUAL MODE D EMPLOI MANUAL MODE D EMPLOI MANUALE HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BRUKSANVISNING CMP-VOIP80 VoIP + DECT PUHELIN ANLEITUNG GEBRUIKSAANWIJZING MANUAL DE USO KÄYTTÖOHJE NÁVOD K POUŽITÍ Česky Svenska Suomi Magyar Español Italiano

Lisätiedot

Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa.

Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa. Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa. Lue tämä ohje huolella ennen kuin käytät Classicia. Lue myös sen laitteen ohjeet,

Lisätiedot

Luurin yleiskuva. Tukiaseman yleiskuva 09:19. Valikko. Luurin yleiskuva

Luurin yleiskuva. Tukiaseman yleiskuva 09:19. Valikko. Luurin yleiskuva Issued by Gigaset Communications GmbH Schlavenhorst 66, D-46395 Bocholt Gigaset Communications GmbH is a trademark licensee of Siemens AG Gigaset Communications GmbH 2008 All rights reserved. Subject to

Lisätiedot

Lyhytohje Neuvottelupuhelin Konftel 60W

Lyhytohje Neuvottelupuhelin Konftel 60W Lyhytohje Neuvottelupuhelin Konftel 60W Suomi Conference phones for every situation Oheiselta CD levyltä löydät kattavan käsikirjan josta saat lisätietoja Yleiskuva Kolme merkkivaloa Kolme kaiutinta Sininen

Lisätiedot

Suomenkielinen käyttöopas

Suomenkielinen käyttöopas Suomenkielinen käyttöopas Yleiskatsaus 1. Jatko-osa 2. -näppäin: Seuraava kappale 4. LED-merkkivalo a) Lataaminen LED-merkkivalo Punainen LED-merkkivalo palaa Lataaminen

Lisätiedot

S79 HH S79. www.gigaset.com GIGASET. INSPIRING CONVERSATION.

S79 HH S79. www.gigaset.com GIGASET. INSPIRING CONVERSATION. S79 HH S79 Gigaset Communications GmbH Frankenstr. 2a, D-46395 Bocholt Manufactured by Gigaset Communications GmbH under trademark license of Siemens AG. As of 1 Oct. 2011 Gigaset products bearing the

Lisätiedot

Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto:

Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto: Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto: Ennen vanhan puhelimesi käytöstä poistoa, pidäthän huolen, että olet synkronisoinut yhteystietosi Exchange palvelimelle! iphone 4 yhdellä silmäyksellä Purettuasi

Lisätiedot

TeleWell TW-EA515 (b)

TeleWell TW-EA515 (b) TeleWell TW-EA515 (b) ADSL 2+ 3G/4G modeemi reititin palomuuri ja WLAN- tukiasema ( 802.11b/g/n ) Pikaohje TeleWell TW-EA515 (b) Tutustu ohjeeseen huolella ja ota laite käyttöön pikaohjetta seuraten. Laajennetun

Lisätiedot

Gigaset E500 laadukas kumppani

Gigaset E500 laadukas kumppani Onnittelut! Ostamalla Gigaset-tuotteen olet valinnut kestävään kehitykseen sitoutuneen merkin. Tuotteen pakkaus on ympäristöystävällinen. Lisätietoja osoitteessa www.gigaset.com Gigaset E500 laadukas

Lisätiedot

Luurin yleiskuva. Ohje: Kuvassa oleva luuri on tekstiviestitoimintoa tukevassa tukiasemassa

Luurin yleiskuva. Ohje: Kuvassa oleva luuri on tekstiviestitoimintoa tukevassa tukiasemassa Issued by Gigaset Communications GmbH Schlavenhorst 66, D-46395 Bocholt Gigaset Communications GmbH is a trademark licensee of Siemens AG Gigaset Communications GmbH 2008 All rights reserved. Subject to

Lisätiedot

SL400 HH SL400. www.gigaset.com. This user guide is made from 100% recycled paper. GIGASET. INSPIRING CONVERSATION.

SL400 HH SL400. www.gigaset.com. This user guide is made from 100% recycled paper. GIGASET. INSPIRING CONVERSATION. SL400 HH SL400 Gigaset Communications GmbH Frankenstr. 2a, D-46395 Bocholt Manufactured by Gigaset Communications GmbH under trademark license of Siemens AG. As of 1 Oct. 2011 Gigaset products bearing

Lisätiedot

Gigaset DX800A all in one Täydellinen kaveri

Gigaset DX800A all in one Täydellinen kaveri Onnittelut! Ostamalla Gigaset-tuotteen olet valinnut kestävään kehitykseen sitoutuneen merkin. Tuotteen pakkaus on ympäristöystävällinen. Lisätietoja osoitteessa www.gigaset.com Gigaset DX800A all in

Lisätiedot

JOVISION IP-KAMERA Käyttöohje

JOVISION IP-KAMERA Käyttöohje JOVISION IP-KAMERA Käyttöohje 1 Yleistä... 2 2 Kameran kytkeminen verkkoon... 2 2.1 Tietokoneella... 2 2.2 Älypuhelimella / tabletilla... 5 3 Salasanan vaihtaminen... 8 3.1 Salasanan vaihtaminen Windows

Lisätiedot

MUSTALINJA II KÄYTTÖOHJE MUSTALINJA.FI

MUSTALINJA II KÄYTTÖOHJE MUSTALINJA.FI MUSTALINJA II KÄYTTÖOHJE 2 SISÄLLYSLUETTELO 1. PUHELIMEN PERUSNÄYTTÖ JA KUVAKKEIDEN MERKITYKSET... 3 2. SISÄÄNKIRJAUTUMINEN... 4 3. ASETUKSET ULOSPÄIN NÄKYVÄN NUMERON VALINTA... 5 4. ASETUKSET JONOJEN

Lisätiedot

NOOX XCIO Bluetooth 4.0 stereokuulokkeet

NOOX XCIO Bluetooth 4.0 stereokuulokkeet NOOX XCIO Bluetooth 4.0 stereokuulokkeet NOOX XCIO tukee seuraavia protokollia HSP Headset Profile HFP Hands-free Profile A2DP Advanced Audio Distribution Profile AVRCP Audio/Video Remote Control Profile

Lisätiedot

TRM 300 kuljettajapäätteen pikaohje 11/07

TRM 300 kuljettajapäätteen pikaohje 11/07 TRM 300 kuljettajapäätteen pikaohje 11/07 ju/161107 Myynnin peruutus 1. Valitse MENU näppäimellä sivulle jossa on PERUUTUS (alavalikossa) 2. Paina peruutus 3. Näytön pystyvalikkoon tulee viimeksi myydyn

Lisätiedot

Nokia Bluetooth Headset BH-202 9251777/1

Nokia Bluetooth Headset BH-202 9251777/1 Nokia Bluetooth Headset BH-202 22 3 1 4 5 7 6 8 9 9251777/1 VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA vakuuttaa täten, että HS-38W-tyyppinen laite on direktiivin 1999/5/EY oleellisten vaatimusten ja sitä koskevien

Lisätiedot

Samsung Galaxy Tab tietokoneen käyttöohje

Samsung Galaxy Tab tietokoneen käyttöohje Tervetuloa käyttämään Samsungin Galaxy Tab tietokonetta Laitteen keskeinen ominaisuus on 7 tuuman kosketusnäyttö, jonka alapuolella ole neljä (4) taustavalaistua ohjausnäppäintä, ja yläpuolella 1.3 pixelin

Lisätiedot

Verkkoasetusten ohjeet

Verkkoasetusten ohjeet Älyvaraajan ohjaus 1 Älyvaraajan liittäminen kodin internet-reitittimeen... 2 1.1 Älyvaraajan liittäminen internetiin Ethernet-kaapelilla... 2 1.2 Älyvaraajan liittäminen internetiin langattomasti WPS

Lisätiedot

E550. Uusin käyttöohje on saatavill osoitteessa

E550. Uusin käyttöohje on saatavill osoitteessa E550 Uusin käyttöohje on saatavill osoitteessa www.gigaset.com Gigaset E550 laadukas kumppani Gigaset E550 laadukas kumppani Tässä puhelimessa on ergonominen muotoilu, miellyttävät näppäimet ja selkeä

Lisätiedot

Gigaset A120/A220 ECO DECT. = e V U (tyhjä...täynnä) = vilkkuu: akut melkein tyhjät e V U vilkkuu: lataus käynnissä. U Selaus ylös/alas ja

Gigaset A120/A220 ECO DECT. = e V U (tyhjä...täynnä) = vilkkuu: akut melkein tyhjät e V U vilkkuu: lataus käynnissä. U Selaus ylös/alas ja Gigaset A120/A220 Luurin yleiskuva 1 Akkujen varaus = e V U (tyhjä...täynnä) = vilkkuu: akut melkein tyhjät e V U vilkkuu: lataus käynnissä 2 Näyttönäppäimet 3 Lopetus- ja virtanäppäin 4 Puhelu-/kaiutin-näppäin

Lisätiedot

Snom. GBC Networks Oy Itälahdenkatu 18 C, 00210 Helsinki Puh 09 3478 3600 Fax 09 3478 3669 www.gbc.fi

Snom. GBC Networks Oy Itälahdenkatu 18 C, 00210 Helsinki Puh 09 3478 3600 Fax 09 3478 3669 www.gbc.fi Snom SOITTAMINEN SOITTOTAPA 1 Nostakaa luuri ja syöttäkää puhelinnumero, painakaa lopuksi OK-näppäintä (hopeisen menun oikealla puolella, V). SOITTOTAPA 2 Syöttäkää puhelinnumero nostamatta luuria ja painakaa

Lisätiedot

HIVE BUDS BLUETOOTH-KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS. kitsound.co.uk

HIVE BUDS BLUETOOTH-KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS. kitsound.co.uk kitsound.co.uk VAROITUS: Vältä mahdolliset kuulovauriot olemalla kuuntelematta suurella äänenvoimakkuudella pitkiä aikoja. Ole oman turvallisuutesi vuoksi tietoinen ympäristöstäsi, kun käytät kuulokkeita.

Lisätiedot

Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto:

Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto: Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto: Ennen vanhan puhelimesi käytöstä poistoa, pidäthän huolen, että olet synkronisoinut yhteystietosi Exchange palvelimelle! iphone 4 yhdellä silmäyksellä Purettuasi

Lisätiedot

RICOH Ri 100/RICOH Ri 100 Pink/ RICOH Ri 100 Green Lisätietoja langattoman LANin käyttäjille

RICOH Ri 100/RICOH Ri 100 Pink/ RICOH Ri 100 Green Lisätietoja langattoman LANin käyttäjille RICOH Ri 100/RICOH Ri 100 Pink/ RICOH Ri 100 Green Lisätietoja langattoman LANin käyttäjille Tämä opas antaa tietoa laitteen liittämisestä langattomaan verkkoon infrastruktuuritilassa. Infrastruktuuritilassa

Lisätiedot

Puhelinnumeroiden lataaminen laitteesta tietokoneelle

Puhelinnumeroiden lataaminen laitteesta tietokoneelle OHJE 1/9 Yleistä Saunalahti on lähettänyt asiakkaillemme uuden SIM kortin. Kaikki Saunalahden SIM kortit tulevat vaihtumaan jollakin aikajaksolla Saunalahden siirryttyä palveluoperaattorista virtuaalioperaattoriksi.

Lisätiedot

TeleWell TW-EA510v3(c) & 3G/4G

TeleWell TW-EA510v3(c) & 3G/4G TeleWell TW-EA510v3(c) & 3G/4G ADSL 2+ 3G/4G modeemi reititin palomuuri ja WLAN- tukiasema ( 802.11b/g/n ) Pikaohje TeleWell TW-EA510v3 (c) ADSL 3G/4G Tutustu ohjeeseen huolella ja ota laite käyttöön pikaohjetta

Lisätiedot

Luurin yleiskuva. Tukiaseman yleiskuva. SISÄ :53 Menu. Luurin yleiskuva

Luurin yleiskuva. Tukiaseman yleiskuva. SISÄ :53 Menu. Luurin yleiskuva Onnittelut! Ostamalla Gigaset-tuotteen olet valinnut kestävään kehitykseen sitoutuneen merkin. Tuotteen pakkaus on ympäristöystävällinen. Lisätietoja osoitteessa www.gigaset.com Luurin yleiskuva 1 Ð SISÄ

Lisätiedot

Yleiskuva Ð Ã U 13 SISÄ :53. Uud.v. Valik.

Yleiskuva Ð Ã U 13 SISÄ :53. Uud.v. Valik. Onnittelut! Ostamalla Gigaset-tuotteen olet valinnut kestävään kehitykseen sitoutuneen merkin. Tuotteen pakkaus on ympäristöystävällinen. Lisätietoja osoitteessa www.gigaset.com Yleiskuva 1 Kentän voimakkuus

Lisätiedot

2. Modeemi- ja ISDN-yhteyden käyttöönotto

2. Modeemi- ja ISDN-yhteyden käyttöönotto 2. Modeemi- ja ISDN-yhteyden käyttöönotto Asenna ensin tietokoneeseesi modeemi tai ISDN-sovitin valmistajan ohjeiden mukaisesti. Varmista myös, että Windowsissa on asennettu puhelinverkkoyhteydet. Seuraa

Lisätiedot

Lue tämä ohje huolella ennen kuin käytät Bluesia. Lue myös sen laitteen ohjeet, jonka kanssa aiot käyttää Bluesia ennekuin yhdistät laitteet.

Lue tämä ohje huolella ennen kuin käytät Bluesia. Lue myös sen laitteen ohjeet, jonka kanssa aiot käyttää Bluesia ennekuin yhdistät laitteet. Bluetooth teknologiaa käyttävä vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa. Lue tämä ohje huolella ennen kuin käytät Bluesia.

Lisätiedot

Gigaset DA610:n yleiskuva

Gigaset DA610:n yleiskuva Gigaset DA60:n yleiskuva 2 3 4 5 6 7 8 9 0 2 Näyttö ja näppäimet Näyttö ( s. 4) 2 Ohjausnäppäin ( s. 5) 3 Pikavalintanäppäimet 4 Tallennusnäppäin 5 Valinnantoistonäppäin/taukonäppäin 6 Välipuhelunäppäin

Lisätiedot

SmashBass. Langattomat kuulokkeet

SmashBass. Langattomat kuulokkeet SmashBass Langattomat kuulokkeet FI Käyttöohje- SmashBass beta Langattomat kuulokkeet Tuotteen turvallinen käsittely Lue nämä ohjeet ennen käyttöä! 1. Pidä kuulokkeet ja niiden mukana tulevat varusteet

Lisätiedot

Yleiskuva. Yleiskuva SISÄ 1. Puhelut Kalenteri. 30 Lok 07:15

Yleiskuva. Yleiskuva SISÄ 1. Puhelut Kalenteri. 30 Lok 07:15 Onnittelut! Ostamalla Gigaset-tuotteen olet valinnut kestävään kehitykseen sitoutuneen merkin. Tuotteen pakkaus on ympäristöystävällinen. Lisätietoja osoitteessa www.gigaset.com Yleiskuva 16 i V SISÄ

Lisätiedot

Nokia musiikkikaiuttimet MD-3

Nokia musiikkikaiuttimet MD-3 Nokia musiikkikaiuttimet MD-3 SUOMI MD-3-stereokaiuttimissa on hyvälaatuinen ääni kuunneltaessa musiikkia tai radiota yhteensopivalla Nokia-puhelimella tai äänilaitteella. Kaiuttimissa on 3,5 mm:n stereoääniliitin

Lisätiedot

C300 HH C300. GIGASET. INSPIRING CONVERSATION.

C300 HH C300.  GIGASET. INSPIRING CONVERSATION. C300 HH C300 Gigaset Communications GmbH Frankenstr. 2a, D-46395 Bocholt Manufactured by Gigaset Communications GmbH under trademark license of Siemens AG. As of 1 Oct. 2011 Gigaset products bearing the

Lisätiedot

SIMO MOBILOG ONGELMIEN RATKAISU

SIMO MOBILOG ONGELMIEN RATKAISU SIMO MOBILOG ONGELMIEN RATKAISU Yleisimmät ongelmat CGI (Mukana) sovellus Sovelluksen päivittäminen Lataaminen ja asennus Kielen vaihtaminen Ympäristön vaihtaminen (tuotanto-testi) Uudelleenasennus Pakotettu

Lisätiedot

RACE -BLUETOOTH-KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS

RACE -BLUETOOTH-KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS VAROITUS: Vältä mahdolliset kuulovauriot olemalla kuuntelematta suurella äänenvoimakkuudella pitkiä aikoja. Ole oman turvallisuutesi vuoksi tietoinen ympäristöstäsi, kun käytät kuulokkeita. Ei sovellu

Lisätiedot

50 meter wireless phone line. User Manual

50 meter wireless phone line. User Manual 50 meter wireless phone line User Manual 50 meter wireless phone line Käyttöopas kytke ja käytä -asennus HYVÄ ASIAKAS Kiitos, että olet hankkinut Wireless Phone Jack -puhelimen ja/tai lisälaajennusyksikön.

Lisätiedot

Gigaset SL560. Issued by Siemens Home and Office Communication Devices GmbH & Co. KG Schlavenhorst 66 D-46395 Bocholt

Gigaset SL560. Issued by Siemens Home and Office Communication Devices GmbH & Co. KG Schlavenhorst 66 D-46395 Bocholt Issued by Siemens Home and Office Communication Devices GmbH & Co. KG Schlavenhorst 66 D-46395 Bocholt Siemens Home and Office Communication Devices GmbH & Co. KG 2007 All rights reserved. Subject to availability.

Lisätiedot

1.1 1.2 2.1 2.2 2.3 3.1 3.2 PUHELIMESI ESITTELY Opi puhelimesi painikkeista, näytöstä ja sen kuvakkeista. Puhelimen näppäimet Puhelimen etupuolta katsoessasi näet seuraavat elementit: (Katso 1.1 Sivu 3)

Lisätiedot

Pikaohje Konftel 55Wx

Pikaohje Konftel 55Wx SUOMI Pikaohje Konftel 55Wx Konftel 55Wx on neuvotteluyksikkö, jonka voi kytkeä pöytäpuhelimeen, matkapuhelimeen ja tietokoneeseen. Se muuntaa viestintälaitteesi neuvottelupuhelimiksi varustettuna Konftelin

Lisätiedot

HitCall Softphone käyttöönotto

HitCall Softphone käyttöönotto Softphone 1 Softphone käyttöönotto Softphone on pilottivaiheessa oleva soittojärjestelmän laajennus. Palvelu mahdollistaa puhelut ulkomailta Suomeen kotimaisin puheluhinnoin. Pilottivaihe, asennus 1) Tarvitset

Lisätiedot

Luurin yleiskuva 7:15. Luurin yleiskuva

Luurin yleiskuva 7:15. Luurin yleiskuva C430 Onnittelut! Ostamalla Gigaset-tuotteen olet valinnut kestävään kehitykseen sitoutuneen merkin. Tuotteen pakkaus on ympäristöystävällinen. Lisätietoja osoitteessa www.gigaset.com Luurin yleiskuva

Lisätiedot

SL780 - SL785 - SL785

SL780 - SL785 - SL785 SL780 - SL785 - SL785 SL780 Gigaset Communications GmbH Frankenstr. 2a, D-46395 Bocholt Manufactured by Gigaset Communications GmbH under trademark license of Siemens AG. As of 1 Oct. 2011 Gigaset products

Lisätiedot

A170/A170A A270/A270A

A170/A170A A270/A270A A170/A170A A270/A270A Ajantasaisin käyttöohje on osoitteessa www.gigaset.com/manuals Lataa käyttöohje verkosta älypuhelimeen tai tablettiin: Lataa Gigaset Help -ohjelma Sisällysluettelo Sisällysluettelo

Lisätiedot

CL540 GIGASET. INSPIRING CONVERSATION. MADE IN GERMANY

CL540 GIGASET. INSPIRING CONVERSATION. MADE IN GERMANY CL540 GIGASET. INSPIRING CONVERSATION. MADE IN GERMANY Gigaset Dune (CL540) yleiskuva Gigaset Dune (CL540) yleiskuva Luuri 13 12 11 10 9 8 i SISÄ 1 Puhelut V 7:15 14 Lok Kalenteri 1 2 3 4 5 6 1 Näyttö

Lisätiedot

Tärkeitä turvallisuusohjeita. Yleiskuvaus

Tärkeitä turvallisuusohjeita. Yleiskuvaus Pikaopas CD180 Tärkeitä turvallisuusohjeita Käytä ainoastaan teknisissä tiedoissa mainittua virtalähdettä. Pidä huoli, että tuote ei pääse kosketuksiin nesteiden kanssa. Räjähdysvaara, jos akku vaihdetaan

Lisätiedot

Luurin yleiskuva 7:15. Luurin yleiskuva

Luurin yleiskuva 7:15. Luurin yleiskuva C620 Onnittelut! Ostamalla Gigaset-tuotteen olet valinnut kestävään kehitykseen sitoutuneen merkin. Tuotteen pakkaus on ympäristöystävällinen. Lisätietoja osoitteessa www.gigaset.com Luurin yleiskuva

Lisätiedot

Carrie. ST-P-100H -kuulokepuhelin KÄYTTÖOHJE

Carrie. ST-P-100H -kuulokepuhelin KÄYTTÖOHJE Carrie ST-P-100H -kuulokepuhelin KÄYTTÖOHJE JOHDANTO Toivomme, että sinulle tulee olemaan paljon iloa valitsemastasi Carrie - puhelimesta. Tutustu puhelimen toimintoihin lukemalla ohjeet ja huoltovinkit.

Lisätiedot

ALOITA TÄSTÄ. Langaton USB Langallinen. Haluatko liittää tulostimen langattomaan verkkoon? Käytä Langaton verkkoasennus ja liitännät -ohjetta.

ALOITA TÄSTÄ. Langaton USB Langallinen. Haluatko liittää tulostimen langattomaan verkkoon? Käytä Langaton verkkoasennus ja liitännät -ohjetta. ALOITA TÄSTÄ Jos vastaus johonkin näistä kysymyksistä on kyllä, siirry vastaavaan kohtaan lukemaan asennus- ja liitäntäohjeet. Haluatko liittää tulostimen langattomaan verkkoon? Käytä Langaton verkkoasennus

Lisätiedot

BackBeat FIT sarja. Käyttöopas

BackBeat FIT sarja. Käyttöopas BackBeat FIT 2100 -sarja Käyttöopas Sisällysluettelo Kuulokkeen osat 3 Käytä turvallisesti! 3 Pariliitos 4 Pariliitoksen muodostaminen 4 Pariliitostila 4 Päähän sovittaminen ja lataaminen 5 Säätäminen

Lisätiedot

Wi-Fi Direct -opas. Helppo määritys Wi-Fi Directin avulla. Vianmääritys. Liite

Wi-Fi Direct -opas. Helppo määritys Wi-Fi Directin avulla. Vianmääritys. Liite Wi-Fi Direct -opas Helppo määritys Wi-Fi Directin avulla Vianmääritys Liite Sisällys Tietoja oppaasta... 2 Oppaassa käytetyt symbolit... 2 Vastuuvapauslauseke... 2 1. Helppo määritys Wi-Fi Directin avulla

Lisätiedot

CL540 GIGASET. INSPIRING CONVERSATION. MADE IN GERMANY

CL540 GIGASET. INSPIRING CONVERSATION. MADE IN GERMANY CL540 GIGASET. INSPIRING CONVERSATION. MADE IN GERMANY Gigaset Dune (CL540) yleiskuva Gigaset Dune (CL540) yleiskuva Luuri 13 12 11 10 9 8 i SISÄ 1 Puhelut V 7:15 14 Lok Kalenteri 1 2 3 4 5 6 1 Näyttö

Lisätiedot