TOIMINTAKERTOMUS V. 2013

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TOIMINTAKERTOMUS V. 2013"

Transkriptio

1 (6) Vantaan Yrittäjänaiset ry. TOIMINTAKERTOMUS V Yleistä Yhdistyksen tarkoituksena on edistää naisyrittäjyyttä sekä parantaa naisyrittäjien kannattavan toiminnan yleisiä edellytyksiä Vantaalla, tervettä kilpailua ja yrittäjänaisten yhteistyötä. Yhdistys valvoo yrittäjien etuja paikallisella tasolla sekä järjestää jäsenilleen koulutus- ja virkistystoimintaa. Vuosi 2013 oli yhdistyksen 25. toimintavuosi. Hallitus Yhdistyksen hallitus valittiin syyskokouksessa Hallitus järjestäytyi seuraavasti: Pallasvuo Riitta, puheenjohtaja Jutila Tarja, varapuheenjohtaja ja nettisivujen ylläpito Kuronen Maaret, sihteeri ja rekisterivastaava Sarameri-Nenonen Jaana, rahastonhoitaja Huotari Anita, ulkoinen ja sisäinen viestintä sekä kutsut vuosikokouksiin, jäsentiedotteiden laatiminen ym. Ann-Mari Patjshijew, tapahtumavastaava Merta Pirjo, tapahtumavastaava Bordi Mervi, tapahtumavastaava Tikka Päivi, tapahtumavastaava, joka kuitenkin erosi hallituksesta ja yhdistyksen jäsenyydestä. Hallitus kokoontui kertomusvuonna seitsemän kertaa. Varsinaisina toiminnantarkastajina toimivat Terja Paananen ja Maila Hongisto. Jäsenistö Toimikauden lopussa yhdistyksessä oli 145 varsinaista jäsentä sekä yhdeksän seniorijäsentä. Yhdistyksen sääntömääräiset kokoukset Sääntömääräinen kevätkokous pidettiin Vantaan Edupolissa Tikkurilassa. Kokoukseen osallistui 16 jäsentä. Sääntömääräinen syyskokous pidettiin OP -Pohjolan Yrityskonttorissa Tikkurilassa. Kokoukseen osallistui 23 jäsentä sekä kaksi vierasta. Sääntömääräisten asioiden ohella kokouksessa julkistettiin ja palkittiin Vantaan vuoden yrittäjänainen Sinelli Oy:n toimitusjohtaja Arja Varis (kuvassa).

2 2 Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin yrittäjyyden asiantuntija ja taideterapiapalvelujen tuottaja Tarja Jutila. Uusina jäseninä hallitukseen valittiin asianajaja Ulrika Larpes, puutarhayrittäjä Heidi Kaitanen, tapahtumatuottaja Anu Simell sekä toimittaja, esiintymiskouluttaja Leena Pakkanen. Hallituksessa jatkavat toimitusjohtaja, kirjanpitäjä Jaana Sarameri-Nenonen, kampaamoyrittäjä Mervi Bordi, siivousyrityksen toimitusjohtaja Pirjo Merta ja sisustussuunnittelija Anita Huotari. Toimitusjohtaja Riitta Pallasvuota kiitettiin puheenjohtajuuden hoitamisesta vaativana juhlavuotena. Kuvassa puheenjohtaja Riitta Pallasvuo vasemmalla ja uudeksi puheenjohtajaksi valittu Tarja Jutila oikealla. Kokouksessa kukitettiin hallituksesta poisjääviä jäseniä, kuten pitkäaikainen sihteeri Maaret Kuronen. Kukat ja halaukset antoi kokouksen puheenjohtaja Ulrika Larpes (vasemmalla), oikealla Maaret Kuronen ja taustalla Riitta Pallasvuo. Clamos Oy:n Anniina Salminen (vasemmalla) esitelmöi mm. värien käytöstä ja antoi pukeutumisvinkkejä. Yhdistyksen järjestämä toiminta Omat tilaisuudet Korkkasimme kevään Finlaysonin lippulaivamyymälässä Kokoonnuimme kevätkauden aloitukseen Finlaysonin Espan myymälään. Hiljattain uusittu, valoisa, tyylikäs ja kaunis lippulaivamyymälä tulvi jo kevään tunnelmaa. Vierailulle tuli mukaan kymmenen Vantaan yrittäjänaista ja heidän ystäväänsä. Myös Helsingin yrittäjänaisia oli iloksemme tullut mukaan toistakymmentä. Kirsi Seppälä ja Mirkka Savolainen toimivat ehtoisina emäntinä.

3 juhlittiin 25-vuotiasta yhdistystä Yhdistyksen kevätkauden ja koko vuoden huipentuma oli 25-vuotisjuhlan järjestäminen jäsenille ja sidosryhmille. Yhdistyksen puheenjohtaja Riitta Pallasvuo toivotti vieraat tervetulleiksi. Kaupunginjohtaja Kari Nenonen piti puheen painottaen yrittämisen tärkeää roolia Vantaan menestymisessä. Nenonen antoi vahvaa tunnustusta naisten toiminnalle, sekä kannusti yhteistyöhön ja yhteisöllisyyden rakentamiseen. Iloksemme myös Vantaan upouusi elinkeinojohtaja José Valanta ehti piipahtaa ja tuoda tervehdyksensä juhlaamme. Yhdistyksemme perustajajäsenet Silja Heinämäki, Seija Lehtonen, Elina Sinivirta ja Mirja Liljeberg saivat yrittäjänaisten standaarit, kukkaset ja kunniakirjat yrittäjänaisten hyväksi tekemästään ansiokkaasta työstä. Tilaisuudessa muisteltiin nostoja vuosien varrelta puheenjohtajakausittain. Ohjelman lomassa nautimme buffet-pöydän antimista, minkä jälkeen siirryttiin viihteellisemmän ohjelman pariin. Meiju Suvas tempaisi svengaavilla lauluillaan juhlavieraat parketille. Upea Sambic- koulun tanssiryhmä nostatti tunnelmaa Taina Kanervan johdolla. Saimme itsekin osallistua laihdutussambaan ja harjoitella huikeita lantion pyörityksiä. Iloiset ja onnistuneet juhlat jatkuivat pikkutunneille saakka. Juhlaan osallistui 83 henkilöä, joista 32 oli jäseniä, osa avecinsa kanssa. Juhlimaan oli tullut mukavasti myös yhteistyökumppaneita. Juhla järjestettiin Sokos Hotelli Vantaassa ja järjestelyihin saimme paljon apua yhdistyksemme jäseneltä, myyntipäällikkö Tuovi Kovaselta. Juhlavuotta tukivat seuraavat tahot: Vantaan Energia, Vantaan Sanomat, Automaa, Tikkurila OYJ, Mandatum, Pohjola-pankki ja S-paino. Kuvissa seniorijäseniä, yhdistyksen hallitus ja Sambic-ryhmän paljastavaa pintaa wau!

4 Strutsien arvokkuutta ja Vaahteramäen Eemelin metkuja Elokuisena sunnuntaina suunnistettiin elämysretkelle Nurmijärvelle. Ensin vierailtiin Ketolan strutsitilalla Nurmijärvellä. Tilan isäntä kertoi mielenkiintoisia asioita strutseista. Näimme myös suloisia strutsinpoikasia, jonka jälkeen olikin hieman makaaberia nauttia lounaaksi mm. strutsin lihasta tehtyä palapaistia. Strutsin sulat ja rasvat kasseissa suunnattiin matka kohti Taaborinvuoren kesäteatteria, jossa naurettiin makeasti Vaahteramäen Eemelin metkuille. Ilma oli niin kaunis kuin vain voi kesäilma olla. Teatteriesitys oli sisaryhdistyksemme Nurmijärven Yrittäjänaisten varaama. Retkelle osallistui 15 henkilöä, yhdeksän aikuista ja kuusi lasta Hemmoteltiin Hellimössä Yhdistyksen jäsenille tarjoitui oiva tilaisuus ottaa omaa aikaa ja ladata niin mieli kuin kehokin syksyn haasteisiin Orimattilassa sijaitsevassa hemmottelukeskus Hellimössä. Kuulimme aluksi hallituksen puheenjohtaja Olli Mäkelän tarinan kehräämön muuttamisesta aivan uuteen käyttöön. Pääsimme tutustumaan kaikille varmasti uudenlaiseen majoitusratkaisuun eli Telttahotelliin. Nautimme kylpylän tarjoamista palveluista. Testasimme saunaosaston, suolahuoneen, käsiparafiinit, Äänisen Aallot, Pyramidin ja Mielenkeinun. Näistä ainakin Äänisen Aallot rentouttivat tehokkaasti ja keinuttivat monen uneen päätellen tuhinasta ja kuorsaamisen äänistä. Kehräämön tiloissa toimii myös Maria Drockilan kynttiläpaja, jossa tutustuimme ohjattuun kynttilänvalmistukseen ja teimme ostoksia. Hemmotteluun osallistui 12 henkilöä ja Aamukahvitilaisuudet Uutena tapahtumana aloitettiin aamukahvitilaisuuksien järjestäminen. Ensimmäisessä tilaisuudessa oli aiheena kauppiaspalvelut Vantaan yrittäjänaisille. Paikalla oli seitsemän jäsentä. Tilaisuus järjestettiin yhteistyössä Nordean Tikkurilan konttorin kanssa. Toisessa tilaisuudessa yhdistyksen hallituksen jäsen ja rahastonhoitaja Jaana Sarameri- Nenonen piti esityksen, jossa hän kertoi avainasioita mm. kirjanpitotoimiston valinnasta ja tilinpäätöksen tulkinnasta. Paikalla oli 12 jäsentä. Tilaisuus järjestettiin Allun Grillissä Myyrmäessä. Kuvassa Jaana Sarameri-Nenonen oikealla.

5 Sosiaalinen media viestinnässä -koulutus Avarsimme maailmaamme sosiaalisesta mediasta Verkkotaikurit Oy:n koulutuksessa. Paikalla oli 15 jäsentä Joulukorttiaskartelua Sinellissä Joulukorttien askarteluun Sinellissä osallistui kahdeksan innokasta jäsentä Pikkujoulut Juhlavuosi päätettiin jäsenistön yhteiseen pikkujouluun, jota vietettiin hyvin syöden ja rennosti jutustellen. Tilaisuuteen osallistui 18 jäsentä. Pikkujoulut järjestettiin ravintola Shamrockissa Kukkien asettelua itsenäisyyspäivän alla Kukkien asetteluiltaan Pakilan kukkatalossa osallistui seitsemän jäsentä. Teemana oli itsenäisyyspäivä. Osallistuminen muiden tahojen järjestämiin tilaisuuksiin Vantaan liike- ja virkanaisten järjestämään Wähäjouluun Sokos Hotel Flamingossa osallistui 14 yhdistyksemme jäsentä Puheenjohtaja Riitta Pallasvuo oli Tikkurilan lukiossa kertomassa yrittäjyydestä Ruusunpäivätapahtumaan Biorexissä osallistuivat Mervi Bordi, Tarja Jutila, Carita Orlando sekä Tiina Åhlgren Kari Nenosen 60- vuotisjuhlien kunniaksi järjestettyyn Arvo-seminaariin osallistuivat Riitta Pallasvuo sekä Tarja Jutila. Tilaisuus järjestettiin Rantasipi Airport Congress Centerissä Suomen Yrittäjänaisten Liittokokouspäiville Seinäjoella osallistuivat Maaret Kuronen ja Mervi Bordi Vantaan elinkeinoneuvottelukunnan kokoukseen Vantaan kaupungintalolla osallistuivat Riitta Pallasvuo ja Tarja Jutila. Huomionosoitukset ja lahjoitukset Yhdistyksemme perustajajäsenet Silja Heinämäki, Seija Lehtonen ja Mirja Liljeberg saivat yrittäjänaisten standaarit, kukkaset ja kunniakirjat 25-vuotisjuhlassa. Syyskokouksessa julkistettiin ja palkittiin Vantaan vuoden yrittäjänainen Arja Varis. Yhdistys muisti 50-, 60-, ja 70-vuosijuhliaan viettäviä jäseniään onnittelukortilla, joita lähetettiin 11 kpl. Viestintä Sisäinen tiedottaminen Jäsenille lähetettiin seitsemän jäsenkirjettä. Erillisiä tapahtumaesitteitä sekä pikatiedotteita lähetettiin tarpeen mukaan. Kokouskutsut ja tilannekatsaukset hoidettiin pääasiassa sähköpostitse.

6 6 Ulkoinen tiedottaminen Nettisivuilla tiedotettiin ajankohtaisista asioista jäsenille ja muita tietoja päivitettiin tarpeen mukaan. Toiminnasta tiedotettiin ja keskustelua käytiin myös Facebook sivuilla. Vantaan Sanomissa oli juttu 25-vuotisjuhlasta, Yrittäjyys tulee naisille kalliiksi ja Arja Variksen valinta vuoden yrittäjänaiseksi. Vantaan Sanomien Kumppanit-sivuilla oli juttu 25-vuotisjuhlasta, Kultainen Oras 2013 kilpailusta, Arja Variksen valinta vuoden yrittäjänaiseksi ja Vantaan toimitilojen kalleudesta. Talous Yhdistyksen talous perustui 95 euron jäsenmaksuun, josta Keskusliitto tilitti 20 euroa /jäsen yhdistyksen tilille. Senioreilta perittiin 30 euron jäsenmaksu.

Vantaan Yrittäjänaiset ry TOIMINTAKERTOMUS 2008

Vantaan Yrittäjänaiset ry TOIMINTAKERTOMUS 2008 Vantaan Yrittäjänaiset ry TOIMINTAKERTOMUS 2008 1 Yleistä Mennyt yhdistyksen 20-vuotisjuhlavuosi on ollut vilkkaan toiminnan aikaa. Yhdistys aloitti vuoden komeasti järjestämällä Nuutin-päivän aattona

Lisätiedot

26.3. Varsinainen kevätkokous ravintola Maitolaituri, Maa- ja metsätalo, Näsilinnankatu 48. Paikalla 12 jäsentä.

26.3. Varsinainen kevätkokous ravintola Maitolaituri, Maa- ja metsätalo, Näsilinnankatu 48. Paikalla 12 jäsentä. Tampereen Yrittäjänaiset ry Pellavatehtaankatu 12 C 33100 Tampere Puh. 03-212 6713 www.tampereenyrittajanaiset.fi TOIMINTAKERTOMUS 2013 Vuosi 2013 oli yhdistyksemme 66. toimintavuosi. Yleiskatsaus Vuoden

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2011

TOIMINTAKERTOMUS 2011 Tampereen Yrittäjänaiset ry Pellavatehtaankatu 12 C 33100 Tampere Puh. 03-212 6713 www.tampereenyrittajanaiset.fi TOIMINTAKERTOMUS 2011 Vuosi 2011 oli yhdistyksemme 64. toimintavuosi. Yleiskatsaus Vuoden

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS 2011. Suomen liike- ja virkanaisten liitto Finlands yrkeskvinnors förbund ry. Sisältö. 1. Puheenjohtajan katsaus

VUOSIKERTOMUS 2011. Suomen liike- ja virkanaisten liitto Finlands yrkeskvinnors förbund ry. Sisältö. 1. Puheenjohtajan katsaus Suomen liike- ja virkanaisten liitto Finlands yrkeskvinnors förbund ry VUOSIKERTOMUS 2011 Sisältö 1. Puheenjohtajan katsaus 2. Kansainvälinen toiminta ja yhteistyö 3. Kotimainen toiminta ja yhteistyö 3.1.

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2013

TOIMINTAKERTOMUS 2013 TOIMINTAKERTOMUS 2013 Vantaan Mielenterveysyhdistys Hyvät Tuulet ry HYVÄT TUULET RY TOIMINTAKERTOMUS 2013 Lauhatuuli Myöhätuuli Hiekkaharjuntie 13 A Lammaslammentie 17 A 01300 Vantaa 01710 Vantaa 09-8734386

Lisätiedot

Puheenjohtajalta. Kaarina Jokinen puheenjohtaja

Puheenjohtajalta. Kaarina Jokinen puheenjohtaja Toimintakertomus 2009 2 Sisällysluettelo Puheenjohtajalta... 3 Toimitusjohtajalta... 4 Yrittäjänaisten Keskusliiton toiminta vuonna 2009... 5 Tapahtumat, vierailut, edustukset... 5 Järjestötoiminta 6 Varainhankinta

Lisätiedot

Aija Mölläri Kirsi Kuokkanen Piia Ylisaari Otavamedia Oy SLY Kaupunkilehdet Dagmar Oy

Aija Mölläri Kirsi Kuokkanen Piia Ylisaari Otavamedia Oy SLY Kaupunkilehdet Dagmar Oy TOIMINTAKERTOMUS 2014 TOIMINTAKERTOMUS 2014 YLEISTÄ Viestintäalan toimihenkilöt Grafinet ry on valtakunnallinen ammattiosasto TEAM Teollisuusalojen ammattiliitto ry:ssä. Grafinet ja TEAM neuvottelevat

Lisätiedot

ADOPTIVFAMILJER RF 21.3.2011

ADOPTIVFAMILJER RF 21.3.2011 ADOPTIOPERHEET RY, TOIMINTAKERTOMUS ADOPTIVFAMILJER RF 21.3.2011 TOIMINTAVUOSI 2010 Yleistä Kulunut toimikausi oli yhdistyksen neljästoista. Yhdistyksen toiminnan vakiintuminen jatkui Raha-automaattiyhdistyksen

Lisätiedot

T OIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012

T OIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012 T OIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012 Vantaa-Seura on kaikille avoin ja koko Vantaalla toimiva kotiseutuyhdistys. Yhdistys on perustettu vuonna 1961 nimellä Helsingin pitäjän kotiseutu- ja museoyhdistys. Yhdistyksen

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2014

VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2014 VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2014 Hallitus, kokoukset ja jäsenistö Vantaan Energia Areenalla pidetyssä syyskokouksessa 19.10.2013 valittiin uudet jäsenet hallitukseen (kahden vuoden toimikaudeksi vuoden 2014

Lisätiedot

AMALIA. Sosiaalialan korkeakoulutetut Talentia Kanta-Häme Ry

AMALIA. Sosiaalialan korkeakoulutetut Talentia Kanta-Häme Ry AMALIA Sosiaalialan korkeakoulutetut Talentia Kanta-Häme Ry Kevät 2012 2 3 Kanta-Häme Ry Sisältö: Sisältö 3 Puheenjohtajan palsta 4 Terveiset tiedotusvastaavalta 5 Puheenjohtajan hakuilmoitus 6 Hallitus

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2013

TOIMINTAKERTOMUS 2013 HÄMEEN PELASTUSLIITTO RY 13.03.2014 TOIMINTAKERTOMUS 2013 YLEISTÄ Valtakunnallisesti vuosi 2013 oli palokuntatoiminnan 175v -juhlavuosi. Järjestäytynyt palokuntatoiminta alkoi maamme ensimmäisen palokunnan,

Lisätiedot

Toimintakertomus vuodelta 2013

Toimintakertomus vuodelta 2013 Toimintakertomus vuodelta 2013 Vantaa-Seura on kaikille avoin ja koko Vantaalla toimiva kotiseutuyhdistys. Yhdistys on perustettu vuonna 1961 nimellä Helsingin pitäjän kotiseutu- ja museoyhdistys. Yhdistyksen

Lisätiedot

Sisältö. Yhdistystiedote 5/2013 11.12.2013. Reserviläisliitto Suomen suurin maanpuolustusjärjestö 58. toimintavuosi

Sisältö. Yhdistystiedote 5/2013 11.12.2013. Reserviläisliitto Suomen suurin maanpuolustusjärjestö 58. toimintavuosi Reserviläisliiton kunniapuheenjohtaja Mikko Pesälän muotokuva paljastettiin 5.12.2013 Helsingissä. Yhdistystiedote 5/2013 11.12.2013 Reserviläisliitto Suomen suurin maanpuolustusjärjestö 58. toimintavuosi

Lisätiedot

Aivovammaliitto TOIMINTAKERTOMUS 2012. www.aivovammaliitto.fi

Aivovammaliitto TOIMINTAKERTOMUS 2012. www.aivovammaliitto.fi Aivovammaliitto TOIMINTAKERTOMUS 2012 www.aivovammaliitto.fi Aivovammaliiton visio 2014 Asiantunteva ja toimiva vammais- ja kansanterveysjärjestö Aivovammaliiton asiantuntevuus tarkoittaa monipuolista,

Lisätiedot

Suunnittelutoimihenkilöt PRO ry

Suunnittelutoimihenkilöt PRO ry Suunnittelutoimihenkilöt PRO ry JÄSENTIEDOTE 2/2015 20.03.15 Kevätsiivousten aikaa!! Tervetuloa yhdistyksen kevätteatteriin Linnanmäelle ke 27.5.2015! Supersuositut kevätrevyyt palaavat Linnanmäelle Peacock-teatterin

Lisätiedot

Liitto nousuun -työpajan ajatuksia...s. 6. Naisjärjestöjen keskusliitto 100 vuotta... s. 9. WEP - puhtia tasa-arvotyöhön!...s. 13

Liitto nousuun -työpajan ajatuksia...s. 6. Naisjärjestöjen keskusliitto 100 vuotta... s. 9. WEP - puhtia tasa-arvotyöhön!...s. 13 BPW Finland BUSINESS AND PROFESSIONAL WOMEN 4/2011 Hinta 3 Liitto nousuun -työpajan ajatuksia...s. 6 Naisjärjestöjen keskusliitto 100 vuotta... s. 9 WEP - puhtia tasa-arvotyöhön!...s. 13 Vuoden Nainen

Lisätiedot

Kaikille yhdistyksemme jäsenille tarkoitettuja vertaistukiryhmiä ovat kuukausikerho ja Salmen Virikekerho.

Kaikille yhdistyksemme jäsenille tarkoitettuja vertaistukiryhmiä ovat kuukausikerho ja Salmen Virikekerho. 1. Jäsentoiminta SALON REUMAYHDISTYS RY. VUOSIKERTOMUS 2012 Uusille jäsenille pidettiin tutustumisilta Salon SYTY ry:n tiloissa 7.5. Tutustumisillassa esiteltiin yhdistyksen toimintaa ja uusilla jäsenillä

Lisätiedot

EkonomiEnergiaa. Pirkanmaan Ekonomit ry:n jäsenlehti 1 / 2 0 1 2

EkonomiEnergiaa. Pirkanmaan Ekonomit ry:n jäsenlehti 1 / 2 0 1 2 EkonomiEnergiaa Pirkanmaan Ekonomit ry:n jäsenlehti 1 / 2 0 1 2 Työterveyshuolto työkykyä tukemassa Tule mukaan tapahtumiin! Sisällys Pikkujoulutunnelmia s. 6 Vuoden Pirkanmaalainen Ekonomi palkittiin

Lisätiedot

3.3.2015. Toiminnan tarkastajina toimivat Asta Etholen ja Tarmo Salmi, varalla Pirkko Niemi ja Risto Salminen.

3.3.2015. Toiminnan tarkastajina toimivat Asta Etholen ja Tarmo Salmi, varalla Pirkko Niemi ja Risto Salminen. Vuosikertomus 1 (5) Vuosikertomus 2014 Yleistä Toimintavuosi oli yhdistyksen 34 toimintavuosi. Yhdistys on perustettu 21.3.1981. Yhdistyksen tarkoituksena on toimia jäsentensä etujen ajajana sosiaalisen

Lisätiedot

Vihdin Yrittäjät Tapahtumakuvauksia, vuosi 2009 Arkisto

Vihdin Yrittäjät Tapahtumakuvauksia, vuosi 2009 Arkisto Vihdin Yrittäjät Tapahtumakuvauksia, vuosi 2009 Arkisto Yrittäjien pikkujoulukeilailut 28.11.2009 Vihdin yrittäjien riemukasta pikkujoulua vietettiin rennoissa tunnelmissa keilailun merkeissä. Iso joukko

Lisätiedot

SF-Caravan Turku ry Toimintakertomus 2008

SF-Caravan Turku ry Toimintakertomus 2008 SF-Caravan Turku ry Toimintakertomus 2008 2 YHDISTYS SF-Caravan Turku ry:n toiminta oli vuonna 2008, yhdistyksen 39. toimintavuotena, vilkasta ja monimuotoista. Jäsenistön käytössä on edelleen ollut kaksi

Lisätiedot

EkonomiEnergiaa. Pirkanmaan Ekonomit ry:n jäsenlehti 1 / 2 0 1 3

EkonomiEnergiaa. Pirkanmaan Ekonomit ry:n jäsenlehti 1 / 2 0 1 3 EkonomiEnergiaa Pirkanmaan Ekonomit ry:n jäsenlehti 1 / 2 0 1 3 Sisällys Tunnelmia Pirkanmaan Ekonomien edellisistä 70-vuotisvuosijuhlista vuodelta 2008 PME:n 75-vuotisjuhlavuosi s. 6 Lue lisää juhlavuodesta

Lisätiedot

Toimintakertomus vuodelta 2013

Toimintakertomus vuodelta 2013 Hämeenlinnan Seudun Kalevalaiset Naiset ry Toimintakertomus vuodelta 2013 YLEISTÄ Hämeenlinnan Seudun Kalevalaiset Naiset ry. on perustettu vuonna 1984. Yhdistys kuuluu Kalevalaisten Naisten Liittoon,

Lisätiedot

SUOMEN LEIPURILIITTO RY VUOSIKERTOMUS 2013

SUOMEN LEIPURILIITTO RY VUOSIKERTOMUS 2013 SUOMEN LEIPURILIITTO RY VUOSIKERTOMUS 2013 LEIPURIPÄIVÄT 2014 Suomen Leipuriliitto ry:n 114. vuosikokous ja kesäpäivät 8. 10.8.2014 Porissa Osallistujien majoitus: Original Sokos Hotel Vaakuna, Gallen-Kallelankatu

Lisätiedot

Julkisen alan tiedottajat JAT ry:n toimintakertomus vuodelta 2012

Julkisen alan tiedottajat JAT ry:n toimintakertomus vuodelta 2012 Julkisen alan tiedottajat JAT ry:n toimintakertomus vuodelta 2012 Julkisen alan tiedottajat JAT ry:n 20. toimintavuosi oli aktiivinen ja monipuolinen. Järjestettyjen tapahtumien tavoitteena oli yhdistyksen

Lisätiedot

Elämästä kiinni kulttuurin avulla 2.2013. Kansainvälisyys esillä soroptimistijuhlissa Sivut 12-15. Suunnistusta Federaation kongressissa

Elämästä kiinni kulttuurin avulla 2.2013. Kansainvälisyys esillä soroptimistijuhlissa Sivut 12-15. Suunnistusta Federaation kongressissa 2.2013 Suomen Kansallisoopperan pääjohtaja Päivi Kärkkäinen: Elämästä kiinni kulttuurin avulla Sivut 8-10 Kansainvälisyys esillä soroptimistijuhlissa Sivut 12-15 Suunnistusta Federaation kongressissa Sivut

Lisätiedot

Toimintakertomus vuodelta 2013

Toimintakertomus vuodelta 2013 OLARIN SEUDUN KANSALLISET SENIORIT RY Toimintakertomus vuodelta 2013 Yleistä Yhdistys toimii kansallisia perusarvoja kunnioittavien henkilöiden yhdyssiteenä ja yhteenkuuluvuuden tunteen lujittajana sekä

Lisätiedot

MARRASKUU 4/2009. Vantaan Invalidit ry:n jäsenlehti. YKE - Yhdistystoiminnan kehittämishanke. Matkamuistoja Valamon retkeltä s. 9

MARRASKUU 4/2009. Vantaan Invalidit ry:n jäsenlehti. YKE - Yhdistystoiminnan kehittämishanke. Matkamuistoja Valamon retkeltä s. 9 Vantaan Invalidit ry:n jäsenlehti MARRASKUU 4/2009 ISSN1457-9490 YKE - Yhdistystoiminnan kehittämishanke * uusia työkaluja yhdistystoiminnan kehittämiseen s. 7 Matkamuistoja Valamon retkeltä s. 9 Ulla

Lisätiedot

Auli Aaltonen. Eläköön ekonomit! 2

Auli Aaltonen. Eläköön ekonomit! 2 Auli Aaltonen Eläköön ekonomit! 2 Porin Seudun Ekonomit ry 2003 2013 Julkaisija ISBN ISBN Kuvat Taitto Paino Porin Seudun Ekonomit ry 978-952-93-1781-3 (nid.) 978-952-93-1783-7 (PDF) Porin Seudun Ekonomit

Lisätiedot