Jarsalla» ja kyselin. Teemu. eturoiskeläpät. Carol. Poissa. Viestejä: 192. tallennettu. Mazdago Member Familia. Poissa. Mazda 6.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Jarsalla» ja kyselin. Teemu. eturoiskeläpät. Carol. Poissa. Viestejä: 192. tallennettu. Mazdago Member Familia. Poissa. Mazda 6."

Transkriptio

1 Jarsallaa «Vastaus #19 : Marraskuu 01, 2009, 18:40:44» Viestejä: 4 Onkohan tuo kampanja menossa vieläkin? Viimeksi soittelin Kaivokselan inchcapellee tuossa kesäkuussa ja kyselin koritakuista sun muista, niin ei maininnu sanallakaan mistään kampanjasta... EDIT: Auto mazda «Viimeksi muokattu: Marraskuu 01, 2009, 18:54:50 kirjoittanut Jarsalla» Teemu Mazdago Member Familia Viestejä: 192 «Vastaus #20 : Marraskuu 19, 2009, 23:26:32» Lainaus käyttäjältä: Teemu - Syyskuu 17, 2009, 18:21:37 Lainaus käyttäjältä: kapsu - Syyskuu 15, 2009, 23: :54:54 Olikos Teemulla tai muilla lisäinfoa roiskeläppien vaihdoista? Siitä en ole aiemmin kuullutkaan. Omassa kansss takakaaret laitettunaa jonkun aikaa sitten. Mazda 6 SportWagon - 03 ja Mazda 323 GTX -90 Ei ole vielä kuulunut Laakkoselta mitään, mutta odotellaan... Eli nyt auto käynyt takakaarien laitossa. Roiskeläppiä ei laitettu,mutta kysyin asiasta. Joskus on vaihdettu merkkihuollossa isompia eturoiskeläppiä kutoseen ja jossain kutosissa on ollut jo valmiina isommat eturoiskeläpät

2 Judenza Maksajunnu Mazdago Member Viestejä: 34 M6 sw «Vastaus #21 : Marraskuu 25, 2009, 23:23:47» Itselläni menossa parin viikon sisällä kampanjan piikkiin uusiksi helmat, lokarien kaaret, takaluukku, ovet jne... Täytyykin kysäistä noista läpistää ja muovilokareistaa kun lisäsuojauksestakin puhuivat Hienoa että hoidetaan ongelmat pois mutta ei pitäisi reilu 3v vanhassa autossa olla näin mittavia korjauksia suti «Vastaus #22 : Marraskuu 26, 2009, 18:05:43» Viestejä: 46 Lainaus käyttäjältä: Judenza - Marraskuu 25, 2009, 23:23:47 Itselläni menossa parin viikon sisällää kampanjan piikkiin uusiksi helmat, lokarien kaaret, takaluukku, ovet jne... Täytyykin kysäistä noista läpistä ja muovilokare eista kun lisäsuojauksestakin puhuivat Hienoa että hoidetaan ongelmat pois mutta ei pitäisi reilu 3v vanhassa autossa olla näin mittavia korjauksiaa Ovatko viimeaikoina luvanneet HELMATkin korjata? Vuosi sitten tarkastettiin ja helmat tuli listaan. Tänää vuona ei tehdas enää helmoja maksanut (omaan piikkiin) olosuhteet meillä tehtaan mielestä liian karut. finncat «Vastaus #23 : Marraskuu 27, 2009, 20:33:53»

3 Viestejä: 13 Itsellä Kuutos masa 06 farkku Ovet tsekattiin maahantuojan takuulla,silloin huomautin takaluukun maalin kuplimisesta oli muuten yllättävässää paikassa.huomattiin kun laitettiin peruutus kameraa eli rekkarin takana olevan muoviläpyskän takaa oli päässy muhimaan. Muuten taka luukku priima laittoivat uuden no unohtivat taka lokasuojien kaaret. Huomautus asiasta ja auto takaisin nyt kunnossa. Tämä mazda liike on Mikkelissä Vauhti-Vau unu hoitaa asiat hyvin että on niitä liikkeitä jotka haluaa pitää asiakkaat. «Viimeksi muokattu: Marraskuu 27, 2009, 20:36:44 kirjoittanut finncat» Judenza Maksajunnu Mazdago Member Viestejä: 34 M6 sw «Vastaus #24 : Marraskuu 29, 2009, 22:35:48» Lainaus käyttäjältä: suti - Marraskuu 26, 2009, 18: :05:43 Lainaus käyttäjältä: Judenza - Marraskuu u 25, 2009, 23:23:47 Itselläni menossa parin viikon sisällä kampanjan piikkiin uusiksi helmat, lokarien kaaret, takaluukku, ovet jne... Täytyykin kysäistä noista läpistä ja muovilokareista kun lisäsuojauksestakin puhuivat Hienoa että hoidetaan ongelmat pois mutta ei pitäisi reilu 3v vanhassa autossa olla näin mittavia korjauksia Ovatko viimeaikoina luvanneet HELMATkin korjata? Vuosi sitten tarkastettiin ja helmat tuli listaan. Tänä vuona ei tehdas enää helmoja maksanut (omaan piikkiin) olosuhteet meillä tehtaan mielestä liian karut. En tiedä mikä tilanne tossa on mutta mulla oli auto tarkastettavana ja helmat menee uusiksi, käsittääkseni myös paljon muutakin osaa alustasta.

4 progress «Vastaus #25 : Marraskuu 30, 2009, 10:59:47» Viestejä: 65 kävin loppukesästä katsomassa yhtä -03 kutosta ostotarkoituksissa. ostamatta jäi,takakaaret aivan ruosteessa,samoin kaikki ovet. ajettu jo kuitenkin 170tkm. silti nyt näyttää olevan taas myynnissä uusin speksein: "takuuseen vaihdettu kaikki ovet+takakaaret" eli voisi olettaa että takuu toimii... : samoin pari yksilöä katselin liikkeestä,aivan yhtä lahoja. kyllä on uskomatonta että tällaisia päästetään maailmaan laadustaan tunnetulta tehtaalta. sikäli positiivista että takuut toimii myös vanhemmissa mutta kyllä täytyy sanoa että ostamatta jää vaikka kuinka olisi priima. kyllä tuo vanha 323 tuntuu oikein hyvälle,ei ole ruoste raiskannut vieläkään... kapsu «Vastaus #26 : Marraskuu 30, 2009, 16:23:05» Viestejä: 61 Lainaus käyttäjältä: suti - Marraskuu 26, 2009, 18:05:43 Ovatko viimeaikoina luvanneet HELMATkin korjata? Vuosi sitten tarkastettiin ja helmat tuli listaan. Tänä vuona ei tehdas enää helmoja maksanut (omaan piikkiin) olosuhteet meillä tehtaan mielestä liian karut. Mazda6 GT STW 'FL tämä on juu mielenkiintoista, mullakin helmat tehtiin, mutta ne meni omaan piikkiin

5 Judenza Maksajunnu Mazdago Member Viestejä: 34 M6 sw «Vastaus #27 : Joulukuu 02, 2009, 22:05:49» Mulla ne helmat on todella röyhkeästi ruosteessa molemmilta puolilta (ehkä sen takia korjaavat?) ja kirjallisena löytyy vastaus että takuuseen menee. Nyt tosin lykkääntyi korjaus ensi vuoden puolelle kun eivät saa vielä tarvittavia osia tänne pohjolaan kelvenne «Vastaus #28 : Joulukuu 11, 2009, 14:53:51» Viestejä: 6 Taidan jättää nuo ikonit väliin(toistaiseksi):siispä asiaan autoni on M3HB 1.6 Elegans Touring. vm-06.on muuten ollut perhanan etevä auto. No sitten tämä "korikamppanja":touko/kesäkuun vaihteessa vein "kolmosen" huoltoon. Sanoivat,että em.kamppanja on meneillään! -pariin paikkaan laitetaan uusia aineita". Jep jep,ainakin takapuskurin päälle oli tiputettu moniaita tippoja jotakin väritöntä ainetta,joka ei tänäpäivänäkään ole lähtenyt pois. Autooni oli tehty jo uutena täydellinen ruosteenesto suojaus,niinpä ihmettelin heidän tarjoustaan,ja kysyin. -mitä tässä nyt tehdään? -on meneillään korikamppanja(takapuskurin,ja takalokasuojan välinen sauma täytetään)mainittakoon että tuo sauma oli jo RE käsittelyssä autossani täytetty. Ovien alareunassa olevat kittisaumat(sisäpuoliset) käsitellään.tuossa

6 pääkohdat. No tehtiin kuitenkin se.homma meni aivan OK.Eikä veloitusta. sanottakoon viellä autoni täysin vapaa ruosteesta,ainakin kesäkuussa 2009 katsastus"isnööri" komiasti kehui alustan kuntoa. Autollani olen ajellut Lahden seudulla pääteillä,että suolaakin on tullut riittävä määrä. kelvenne «Vastaus #29 : Joulukuu 11, 2009, 15:30:37» Viestejä: 6 Jospa kelvenne vastaa itse itselleen.on harmillista että niinkin hyvä auto,kuin Mazda on pilattu näin pienellä asialla:puutteellinen RE käsittely s.on(ruosteenesto). Maahantuoja voisi kyllä mennä itseensä! Miksi tuoda maahan (Suomi) pohjoismaat puuttelisesti varusteltuja autoja.täällä tarvitaan suojaa :vasten lunta,jäätä,suolaa maanteillä.jolla edellämainitulla Destia aikoo myrkyttää myös pohjavetemme. Ohops! sorry,taisin hieman lipsahtaa aiheesta! Olen kuitenkin hyvin tyytyväinen autooni. Taas polttelee uusi M3 Touring."Voe perhana"

7 ääänieristys jopo :13 Ite Ostin Tectyliltä Noise stopping äänieristyksen ja lokarit jotka he käsittelivät kanssa äänieristys massalla! Ihan törkee ero! ei meinannu samaksi autoksi tuntea! löytyy lisää infoa! Kaikki autot pitäisi ruostesuojata Yaaarno :42 Eiköhän tuo Senotec ole Tampereen lähistöllä paras/laadukkain paikka tosin ei taatusti se halvin. Löytyy sertifikaatit, kymmenien vuosien kokemus, todella hyvät tilat ja käyttävät Tectyliä joka oli ainakin TM:n testivoittaja ja käsittääkseni muutenkin maailmalla iso merkki. Longlife suojauskäsittely (12v takuu alle 24kk ikäisille autoille) kestää 5 päivää. Tekevät siis ilmeisesti suojauksen todella huolella. Oma auto on sinne menossa tänä syksynä Longlife käsittelyyn ja tekevät samassa yhteydessä äänenvaimennuskäsittelyn. Hyötyjä? Autosta tulee hiljaisempi? Oma mielenrauha? Pienemmällä todennäköisyydellä tarvitsee juosta merkkiliikkeen peltikorjaamolla korjauttamassa ruosteita takuuseen? (ei ole suinkaan harvinaista!) Jälleenmyyntiarvo paranee? Ainakin auto on helpompi myydä etenkin jos yksityiselle myy? Itse olen päätynyt siihen että ylimääräinen ruostesuojaus on hyvä tehdä autoon kuin autoon jo mahdollisimman uutena. Sillä voi pidentää auton korin ikää huomattavasti. Harmittaa varmasti jos esim. 6 vuotinen teknisesti virheetön 140tkm ajettu auto jolla haluaisi ajaa pidempään alkaakin kukkimaan helmoista ja kaarista. Ei sellaista viitsi ainakaan kaverille myydä. btw. Kannattaa viedä auto sinne ennen kun tulee 24kk ikää jos vielä ehdit. Vanhemmille autoille ei saa noita pitkiä takuita ainakaan Tectyliltä. (SENOTEC OY:n lisäys : Longlife- käsittely kestää 4 työpäivää, äänieristyskäsittely vaatii yhden päivän siihen päälle. Ja alle 4 vuotiaille autoille Senotec Oy myöntää (koritarkastuksen läpäisyn jälkeen) maksimissaan 10 vuoden takuun rekisteröintipäivästä! Ruosteenestokäsittely myös itsessään vaimentaa melua huomattavasti. Nykyään yhä useammin pelkän mukavuuden lisäämiseksi autoon tehdään ruosteenestokäsittely ja kaupan päälle saadaan vielä erittäin hyvä suoja ruostumista vastaan. Suojaus ehkäisee myös mahdollisia liitoksien hapettumisesta aiheutuvia vikoja, suojaa jarruputkia ja kaikkea mitä alustassa onkaan. Myös kaikki pultit aukeavat tarvittaessa helpommin, kun ei vesi ja suola pääse niitä jumittamaan.)

8 SENOTEC Kokeillut :51 VASTAUKSIA: 1 LUKUKERTOJA: 175 TEKSTIKOKO: VIESTIEN ESITYSTAPA: Jos Tampereen seudulta etsitte hyvää paikkaa, niin Senotec hoitaa varmasti huolella homman! Löytyy kaikkea muutakin palvelua, mm. lasinvaihto onnistui eikä oltu sotkettu!! Hyvä paikka! tietoa on ainakin ja sit kuulemma Facebookissa on kuviakin enemmän tarjolla. No johan on... HÄH? :13...kuvia tuolla Senotecin sivuilla. Ei ihme että noi ruostuu, kun ei oo mitään pohjassa. Onks kaikki uudet tollasia?? jarrik Vs: Vitonen tuli taloon «Vastaus #1 : Heinäkuu 30, 2008, 13:24:25» Koritakuu menee ainakin pohjan osalta jos sen itse massaat. Mazdaliikkeet suosittelevat Tectyl käsittelyä jos jotain lisäsuojausta autoonsa haluaa: Longlife ja ohjelmakäsittelyjen myötä takuu siirtyy ruosteenestofirmalle (10 12 vuoden takuu) On olemassa myös kevyempi tehdastakuu lisäturva käsittely: "Tectyl Tehdastakuu Lisäturva käsittely suoritetaan autoille, joissa halutaan säilyttää autonvalmistajan koritakuu. Tämä käsittely on SFSsertifioinnin mukainen ja jonka autonvalmistajat ovat hyväksyneet. Käsittely kattaa standardin SFS 4085 kohdan 3 mukaiset alustarakenteet ja alustan kotelorakenteet ja osat lisäreikiä tekemättä." [http://www.senotec.fi/takuu.html] Mitä minä suosittelen? En osaa sanoa.

9 Vs: Mazda 6 massaus «Vastaus #2 : Syyskuu 09, 2009, 11:30:34» Itse käytin tuolla On tehnyt "yhteistyötä" Inscapen kanssa,eli jos on uusi auto,niin he hoitavat sen ennen luovutusta suojaukseen! Eli asiakas saa uuden auton valmiiksi suojattuna! On siis Mazda kokemusta tuolla suojaamolla Vs: Mazda 6 massaus «Vastaus #14 : Syyskuu 10, 2009, 01:21:13» Kyllä täytyy valitettavasti todeta, että Mazdojen tehdasruostesuojaus on valovuosia jäljessä monen muun valmistajan suojauksista. Kun katsoo kutosen pohjaa tehtaan jäljiltä, ainoastaan kapeat raidat massaa ns. kivilinjoissa. Muualla vain ohut kerros pohjamaalia. En ymmärrä miksi Mazda niin kovasti haluaa saada takaisin maineensa helposti ruostuvana autona. Tähän voi tietysti moni sanoa, että auto pitäisi aina suojata heti uutena. Kaikki autot vain eivät vaikuta enää tarvitsevan tätä jälkisuojausta niin paljon kuin toiset. Pidän omasta autostani muuten mutta tiedän jo nyt, että kori ei tule olemaan pitkäikäinen. Tästä syystä vaihto tulee taas (valitettavasti) ajankohtaiseksi parin vuoden sisään ennenkuin ruosteet alkavat pahemmin kukkimaan. ripee Vs: Mazda 6 massaus «Vastaus #15 : Syyskuu 10, 2009, 09:52:29» Lainaus käyttäjältä: TeeKoo Syyskuu 10, 2009, 01:21:13 Kyllä täytyy valitettavasti todeta, että Mazdojen tehdasruostesuojaus on valovuosia jäljessä monen muun valmistajan suojauksista. Kun katsoo kutosen pohjaa tehtaan jäljiltä, ainoastaan kapeat raidat massaa ns. kivilinjoissa. Muualla vain ohut kerros pohjamaalia. En ymmärrä miksi Mazda niin kovasti haluaa saada takaisin maineensa helposti ruostuvana autona. Tähän voi tietysti moni sanoa, että auto pitäisi aina suojata heti uutena. Kaikki autot vain eivät vaikuta enää tarvitsevan tätä jälkisuojausta niin paljon kuin toiset.

10 Pidän omasta autostani muuten mutta tiedän jo nyt, että kori ei tule olemaan pitkäikäinen. Tästä syystä vaihto tulee taas (valitettavasti) ajankohtaiseksi parin vuoden sisään ennenkuin ruosteet alkavat pahemmin kukkimaan. Katsoitko tuota laittamaani linkkiä : Ei ole pelkästään Mazdan ongelma hietsu Vs: Mazda 6 massaus «Vastaus #21 : Syyskuu 10, 2009, 22:53:10» Lainaus käyttäjältä: jarrik Syyskuu 10, 2009, 22:24:47 Lainaus käyttäjältä: mortar Syyskuu 08, 2009, 18:21:30 Olisi tarkoitus viedä -04 vuoden kutonen massaukseen ettei pääse ruostumaan. Kertokaas mikä olisi hyvä paikka Tampereen alueella mihin kannattaisi viedä? Ja entäs mitä kyseinen projekti mahtaa maksaa? Oman kutoseni vein juuri Senotecille (Nokialla) ja ajelen sen aikaa niiden vuokra-autolla (mazda 2). Käsittely kestää viikon. Aineina käyttävät Tectylin tuotteita. Tectyl on käsittääkseni suuri ruostesuoja-aineiden valmistaja maailmalla. Ainakin TM:ssä voitti ruostesuoja-aineiden vertailun, joten varmaan ihan hyvää tavaraa Antavat Tectyl Longlife käsittelylle 12 vuoden takuun joka luonnollisesti lisää kuluttajan luottamusta. Samaan syssyyn otin ylimääräisen Tectylin äänieristyskäsittelyn (äänieristymömmöä pyöränkoteloihin ja muihin melun kannalta kriittisiin paikkoihin). Hintaa koko lystille tulee melko paljon vielä kun pakettiin kuulu lisäksi käsinvahaus ja tuulilasinkäsittely (pitäisi hylkiä vettä ja kestää pitkään) : Niin ja tosiaan tuli ihan desibelimittarin kanssa tehtyä maantiemelumittauksia eri nopeuksilla ja teillä ennen käsittelyä. Saas nähdä millainen vaikutus äänieristys- ja ruostesuojauskäsittelyillä on maantiemeluun. Laittelen tännekin sitten tuloksia. Autossa tosin on jo vibroplastilla vuoratut ovet ja takakontti joten se täytyy huomioida. Muistatko/tiedätkö lasketaanko 12vuoden takuu alkavaksi käsittelystä vai auton ensirekisteröinnistä? Itsellä alkoi Finikor-käsittelyn takuu jurikin ensirekisteröinnistä.

11 singer Mazda 3/6 korinsuojauskampanja? «: Syyskuu 03, 2009, 13:09:09» Suoli24 keskustelupalstalta huomasin väitteen, että nyt olisi korinsuojauskampanja tms. käynnissä kolmosille ja kutosille. Onko joku täällä kuullut moisesta, ja jos on, niin miten auton saa tuohon käsittelyyn? muutama viesti loppupäästä väittää näin. Itsellä Mazda3-06 HB. Japex «Vastaus #13 : Syyskuu 21, 2009, 17:08:05» Ei noita ruosteita esimerkiksi niistä pyöränkaarista millään saa pois, eikä edes oteta. Laitetaan vaan vahva massa päälle ja toivotaan että kestää niin kauan ettei tuu enää ainakaan takuukäsittelyyn tai että asiakas ymmärtäisi vaihtaa jo sitä ennen toiseen... Sama koskee ovien alareunoja ja noitten luukkujenkin reunoja. Ja muuten, pohja ja helmapellit ei kuulu mihinkään takuuseen eikä niille edes tossa "korjauksessa" kuulu tehdä kuulemma mitään vaikka syytä olis. Konepelti muuten ei kans kuulu tohon takuun piiriin. On muuten kutosesta hyviä kuvia tua sivuilla. Näkyy olevan aika suosittu toi kutonen varsinkin. Kattokaa sieltä ja kinakkaa sitten ruostuuko vai ei.

29. Pos. 2. Hämeenlinnan käräjäoikeus/todistelu/päätös/syyttäjä ei valita

29. Pos. 2. Hämeenlinnan käräjäoikeus/todistelu/päätös/syyttäjä ei valita 29. Pos. 2. Hämeenlinnan käräjäoikeus/todistelu/päätös/syyttäjä ei valita Asia viranomaisten tiiviin yhteistyön ansiosta eteni oikeudenistuimen käsittelyyn. Oli uusi kesä ja kuten aiemmin oikeudenkäynti

Lisätiedot

Pos.25. Käsittely "Raastupa ratkaisee, oikeus oikaisee" v.2000 25.3.5 Todistaja Heikki Metsäpuro

Pos.25. Käsittely Raastupa ratkaisee, oikeus oikaisee v.2000 25.3.5 Todistaja Heikki Metsäpuro Pos.25. Käsittely "Raastupa ratkaisee, oikeus oikaisee" v.2000 25.3.5 Todistaja Heikki Metsäpuro Heikki Metsäpuron todistukseen liittyy oleellisesti hänen kokemuksensa poliisikuulustelussa. Turun Hovioikeudessa

Lisätiedot

Pos.25. Käsittely "Raastupa ratkaisee, oikeus oikaisee" v.2000 Pos.3.1 Yrjö Reinikainen Todistelutarkoituksessa

Pos.25. Käsittely Raastupa ratkaisee, oikeus oikaisee v.2000 Pos.3.1 Yrjö Reinikainen Todistelutarkoituksessa Pos.25. Käsittely "Raastupa ratkaisee, oikeus oikaisee" v.2000 Pos.3.1 Yrjö Reinikainen Todistelutarkoituksessa Yrjö Reinikaista kuullaan todistelutarkoituksessa ja ensimmäisenä kysyy Asianajaja Pekka

Lisätiedot

VERKKOKAUPAN KOKONAISUUS

VERKKOKAUPAN KOKONAISUUS VERKKOKAUPAN KOKONAISUUS -verkkokaupankäynnin käsikirja www.vilkas.fi 0101010101010111010101010101010101010101000001110 0101010101010111010101010101010101010101 2 - Vilkas Group 10101010 00000111 Tunne

Lisätiedot

Päihdekyselyn tulokset

Päihdekyselyn tulokset Hämeenlinnan Rotaryklubi järjesti joulukuun 2011 ja tammikuun 2012 aikana webbikyselyn 13-17 - vuotiaille Hämeenlinnan ja sen ympäristön nuorille. Kyseessä on Hämeenlinnan Rotaryklubin DSG-projekti. Tavoitteena

Lisätiedot

Kotiremontin ostajan 7 askelta Ostajaksi + Ostamisen resepti

Kotiremontin ostajan 7 askelta Ostajaksi + Ostamisen resepti Riku Santti Kotiremontin ostajan 7 askelta Ostajaksi + Ostamisen resepti pikaopas Lue tästä oppaasta, miten remontin Ostajaksi opitaan ja mitkä ovat remontin ostamisen vaiheet. Jos ei osaa tehdä, voiko

Lisätiedot

Suomalaisten johtajien osaamis- ja koulutustarpeet Kiinassa

Suomalaisten johtajien osaamis- ja koulutustarpeet Kiinassa Suomalaisten johtajien osaamis- ja koulutustarpeet Kiinassa FUTUREX Future Experts -hanke Johan Lönnblad Suomalaisten johtajien osaamis- ja koulutustarpeet Kiinassa FUTUREX Future Experts -hanke Johan

Lisätiedot

Myynti - Brian Tracyn cd Referoinut/suomentanut Juha Ahola, tammi- huhtikuu 2008

Myynti - Brian Tracyn cd Referoinut/suomentanut Juha Ahola, tammi- huhtikuu 2008 http://www.vauhtipyörä.fi/blog 1/7 Myynti - Brian Tracyn cd Referoinut/suomentanut Juha Ahola, tammi- huhtikuu 2008 Moni myyjä on häpeissään ja ujona siitä, että on myyjä. He ajattelevat, että myyjänä

Lisätiedot

Sumuvalo Elokuu. Kaaleppi Kardaani Sumuvalon armoitettu päätoimittaja 28.8.2011

Sumuvalo Elokuu. Kaaleppi Kardaani Sumuvalon armoitettu päätoimittaja 28.8.2011 Sumuvalo Elokuu 2011 Sumuvalon armoitettu päätoimittaja 28.8.2011 Sisällysluettelo: - Kaappi keskellä kaupunkia - sivu 3 Mikä se on ja miksi se on keskellä kaupunkia? Siinä on pyörät alla ja siitä myydään

Lisätiedot

EKOSofi a JA FOSSILIAN UHKA. Zaramella - Girier - Kunz - Nardò - Reinders - Szabadkai

EKOSofi a JA FOSSILIAN UHKA. Zaramella - Girier - Kunz - Nardò - Reinders - Szabadkai EKOSofi a JA FOSSILIAN UHKA Zaramella - Girier - Kunz - Nardò - Reinders - Szabadkai Syyskuu 2014 Sarjakuva on tuotettu yhteistyössä EVS (European Voluntary Service) vapaaehtoisprojektin kanssa. Piirrokset:

Lisätiedot

Sosiaalisestirajoittuneet.biz-sivuston käyttäjien

Sosiaalisestirajoittuneet.biz-sivuston käyttäjien Sosiaalisestirajoittuneet.biz-sivuston käyttäjien vastaukset avoimeen kysymykseen Mitä hyvää / huonoa kyseisessä sivustossa on? Miten haluaisit sivustoa kehitettävän? 15/30 Research Hyvää kaikki / huonoa

Lisätiedot

7 turmiollista ajatteluvirhettä, jotka estävät sinua tienaamasta niin paljon kuin ansaitset

7 turmiollista ajatteluvirhettä, jotka estävät sinua tienaamasta niin paljon kuin ansaitset 7 turmiollista ajatteluvirhettä, jotka estävät sinua tienaamasta niin paljon kuin ansaitset JOONA LUOSTARINEN & TIMO HYVÄRI Sisällysluettelo SISÄLLYSLUETTELO...2 7 turmiollista ajatteluvirhettä...8 #1

Lisätiedot

LVIS-Maailma Admicomin asiakaslehti 3/2011

LVIS-Maailma Admicomin asiakaslehti 3/2011 LVIS-Maailma Admicomin asiakaslehti 3/2011 HSK Sähkö laskee tarjoukset tarkalla työkalulla s.4 Asentajan UUSI tehotyökalu Asentajan Mobiili s. 6 Rindessolla on laskutus ajan tasalla s. 8 Tutkitusti toimiva

Lisätiedot

TOUCH TO REALITY KORTEPOHJAN YLIOPPILASKYLÄ

TOUCH TO REALITY KORTEPOHJAN YLIOPPILASKYLÄ TOUCH TO REALITY KORTEPOHJAN YLIOPPILASKYLÄ Asukastyytyväisyystutkimus Hi-Log Oy, Gummeruksenkatu, FIN - Jyväskylä, Tel. + (), Fax. + (), www.salokorpi.com/hi-log Hi-Log Oy Aki Vuorenmaa Gummeruksenkatu

Lisätiedot

ESIPUHE... 3 PALVELUKUVAUS... 4 PALVELUKUVAUKSIIN LIITTYVIÄ TEHTÄVIÄ... 5. Saniteettitilojen siivous: wc-tila ja pukuhuone... 5

ESIPUHE... 3 PALVELUKUVAUS... 4 PALVELUKUVAUKSIIN LIITTYVIÄ TEHTÄVIÄ... 5. Saniteettitilojen siivous: wc-tila ja pukuhuone... 5 Sisällys ESIPUHE... 3 PALVELUKUVAUS... 4 PALVELUKUVAUKSIIN LIITTYVIÄ TEHTÄVIÄ... 5 Saniteettitilojen siivous: wc-tila ja pukuhuone... 5 Toimistotilojen siivous: toimistotila ja kahvihuone... 9 Hotellisiivous...

Lisätiedot

ÄÄRETTÖMÄN PALJON. LVIS-Maailma Admicomin asiakaslehti 2/2013. Savon LVI-Talo Oy: Adminet auttoi. NewLiner Oy Konsernin toiminta läpinäkyväksi

ÄÄRETTÖMÄN PALJON. LVIS-Maailma Admicomin asiakaslehti 2/2013. Savon LVI-Talo Oy: Adminet auttoi. NewLiner Oy Konsernin toiminta läpinäkyväksi LVIS-Maailma Admicomin asiakaslehti 2/2013 NewLiner Oy Konsernin toiminta läpinäkyväksi Kemin Vesipiste Oy Adminet kasvun tukena DigiControl Ky Ei tarvetta paperinpyörittelijälle MTO-Sähkö Oy Eroon jälkilaskennasta

Lisätiedot

Elämää teknologian kanssa ja tulevaisuuden odotukset

Elämää teknologian kanssa ja tulevaisuuden odotukset FUURE MEDIA HOME RESEARCH PROJECT/ Media Lab UIAH Katja Oksanen-Särelä Elämää teknologian kanssa ja tulevaisuuden odotukset Olen aikaisemmin tutkinut teknologisia tulevaisuudenkuvauksia siltä kannalta,

Lisätiedot

Vältä 7 kalleinta virhettä internetmarkkinoinnissa ja opi ottamaan maksimaalinen hyöty internetistä markkinointikanavana

Vältä 7 kalleinta virhettä internetmarkkinoinnissa ja opi ottamaan maksimaalinen hyöty internetistä markkinointikanavana Vältä 7 kalleinta virhettä internetmarkkinoinnissa ja opi ottamaan maksimaalinen hyöty internetistä markkinointikanavana Teemu Kinnunen internetmarkkinointi.fi Kuka on Teemu Kinnunen ja miksi häntä kannattaa

Lisätiedot

NetFonet syksyllä 2005

NetFonet syksyllä 2005 NetFonet syksyllä 2005 - varma tapa hävitä rahaa! Tässä on vastaus erääseen Suomi24-palstalla esitettyyn viestiin. (21.11.2005) Viestin kirjoittajan kommentit ovat lainausmerkkien sisällä ja kursivoituina.

Lisätiedot

Ennen olin hyvinkin sosiaalinen, ja nautin olla ison ystävämäärän kanssa. Nykyään ahdistuneisuus rajoittaa paljon elämääni, vie paljon voimia

Ennen olin hyvinkin sosiaalinen, ja nautin olla ison ystävämäärän kanssa. Nykyään ahdistuneisuus rajoittaa paljon elämääni, vie paljon voimia Ei mulla tosiaan mitään diagnooseja ole mutta sosiaalisia tilanteita pelkään sen verran että koulu on ainoa paikka jonne uskallan mennä, tosin sinnekin erittäin ahdistuneena ja peloissani. Ei tule kuuloonkaan

Lisätiedot

Ostan läppärin - OK...

Ostan läppärin - OK... ETUSIVU UUTISET KESKUSTELUT BLOGIT TILAA VIIKKOKIRJE LINKIT ARKISTO DIGILEHTI KYSY ASIANTUNTIJALTA TIEDEKIRJAT HAKU KESKUSTELU Näytä vastaamattomat viestit Näytä aktiiviset viestiketjut Etusivu» Tiedeaiheiset

Lisätiedot

Riihimäen kaupunginkirjaston kyselytulokset Ratamo-kirjastojen asiakaskyselyssä

Riihimäen kaupunginkirjaston kyselytulokset Ratamo-kirjastojen asiakaskyselyssä 1 Riihimäen kaupunginkirjaston kyselytulokset Ratamo-kirjastojen asiakaskyselyssä 27.1. 15.11.214 Olli Setälä FM 2 Sisällys 1. Kyselyn taustaa, toteutus ja vastausten käsittely... 1 2. Vastaajat... 2 3.

Lisätiedot

EDUNVALVOJA SE ON MINUA VARTEN

EDUNVALVOJA SE ON MINUA VARTEN EDUNVALVOJA SE ON MINUA VARTEN Lasten ja edunvalvojien kokemuksia edunvalvojasta lastensuojelussa ja rikosprosessissa Toimittaneet Milja Laakso, Paula Marjomaa ja Kaisi Peltoniemi EDUNVALVOJA SE ON MINUA

Lisätiedot

Täällä kaupungissa on outoa se, että ihminen joutuu seisomaan jalkaterät, vartalo, ja kasvot kohti kahta järveä. Mutta kun toiselle järvelle näyttää

Täällä kaupungissa on outoa se, että ihminen joutuu seisomaan jalkaterät, vartalo, ja kasvot kohti kahta järveä. Mutta kun toiselle järvelle näyttää I Täällä kaupungissa on outoa se, että ihminen joutuu seisomaan jalkaterät, vartalo, ja kasvot kohti kahta järveä. Mutta kun toiselle järvelle näyttää kasvonsa, niin toiselle näyttää takapuoltansa. Ei

Lisätiedot

Ajattelin pitää teille esitelmän asumisesta elämän eri elinkaarissa. Mikä sen paremmin sopii Alppilan Alumnien perustavaan kokoukseen?

Ajattelin pitää teille esitelmän asumisesta elämän eri elinkaarissa. Mikä sen paremmin sopii Alppilan Alumnien perustavaan kokoukseen? ASUMISEN ELINKAARI Alppila 27.4.2010 Toimitusjohtaja, rahoitusneuvos Matti Inha Hyvät Alppilalaiset tai tarkemmin Alppilan Alumnit. Aika monta entistä Alppilan Salamaakin joukossa näkyy. Ajattelin pitää

Lisätiedot

Nuorten arvioita Lahden eteläisen alueen nuorisopalveluista

Nuorten arvioita Lahden eteläisen alueen nuorisopalveluista 1 Nuorten arvioita Lahden eteläisen alueen nuorisopalveluista Arviointiin osallistui syyskuussa 2014 yhteensä 50 nuorta. Ryhmä 1 (Perhepuistossa kokoontuneet kolme 13 15-vuotiasta tyttöä) Ryhmä 2 (Perhepuistossa

Lisätiedot

Lukijalle 2. Yritys Hyvä 2008 -kirjoituskilpailun voittajat..3. Voittaja-aineiden luonnehdinnat...6

Lukijalle 2. Yritys Hyvä 2008 -kirjoituskilpailun voittajat..3. Voittaja-aineiden luonnehdinnat...6 SISÄLLYSLUETTELO Lukijalle 2 Yritys Hyvä 2008 -kirjoituskilpailun voittajat..3 Voittaja-aineiden luonnehdinnat...6 Sarja 1 Lappi Dani: Yrittäisit nyt edes!...9 Lindholm Matti: Gameworn Europe 18 Mertaniemi

Lisätiedot

Yleinen palaute. - Toimivien ja viihtyisien päiväkotien lakkauttamista alueilta, joilla jo nyt on puute päiväkotipaikoista on vaikea

Yleinen palaute. - Toimivien ja viihtyisien päiväkotien lakkauttamista alueilta, joilla jo nyt on puute päiväkotipaikoista on vaikea Yleinen palaute - Tuntuu aivan käsittämättömältä että taas leikataan lapsista! Tulevaisuuden toivot heittopusseina! Lapset joutuvat mahdollisesti hoitoon kauemmas joten hoitopäivät pitenee eikä omalta

Lisätiedot

Paananen: Minä kävin Kuusistoa auttamassa kerran kuussa, kaikki atk listat järjestykseen, aineisto aika järjestykseen kerran kuussa ja varsinaisen

Paananen: Minä kävin Kuusistoa auttamassa kerran kuussa, kaikki atk listat järjestykseen, aineisto aika järjestykseen kerran kuussa ja varsinaisen Pos.25. Käsittely "Raastupa ratkaisee, oikeus oikaisee" v.2000 Pos25.3.9 Todistaja Matti Paananen (NTC:n entinen kirjanpitäjä & Lääninveroviraston ALV tarkastaja) Teksti sisältää "muutaman varsinaisen

Lisätiedot