AUTON PÄIVÄ

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "AUTON PÄIVÄ 15.9.2012"

Transkriptio

1 AUTON PÄIVÄ Auton päivän kuvassa meille tuntematon tuleva jäsen tutustui esillä olleeseen ajoneuvoon, tuo ei kylläkään ollut ainut esillä ollut! Tervehdys lukijat, auton päivä on sitten ohitse, syksy etenee. Siispä julkistamme numero 1 olleeseen kysymykseen oikean vastauksen, mikä auto oli kansikuvassa lumen peitossa. Subaruhan se, vinkkinä oli takakannen ilmoituksessa ollut lisäys. Toki tarkasti ottaen ei ole Legacyn pikkuveli, vaan Imprezan edeltäjä, mutta jos joku tästä vetää herneet, niin Auto on kuitenkin Subaru Leone, farmari, vuosiluku jotain 1985, kuluttaa enemmän vettä kuin bensaa. Tämä ei ollut mainos, auto ei ole myynnissä! Oikeita vastauksiakin tuli, mutta myös jopa eksoottisia automerkkejä, palkitsemista lisää sisäsivuilla.

2 Jelena ja Pekka Koivumäen autoja, tämä ei ole kilpailu, joten Ford Cortina 1973 ja Hillman Minx 1964 Hillman on brittiläinen automerkki, jonka ensimmäinen valmistaja oli vuonna 1907 perustettu Hillman Motor Car Company. Yrityksen toimipaikka oli Englannissa Ryton-on-Dusmoressa lähellä Coventrya. Ennen vuotta 1907 yritys oli valmistanut polkupyöriä. Humber hankki Hillmanin omistukseensa 1929, mutta Hillman oli yhä käytössä Rootes Groupin päämerkkinä vuodesta 1931, jolloin se hankki Hubmerin, vuoteen 1967, jolloin vuorostaan Chrysler otti Rootesin haltuunsa. Merkki oli Chryslerilla käytössä vuoteen Erinäisten yritysjärjetelyjen seurauksena nimen Hillman omistaa Peugeot. Suomessa myytiin Hillman-autoja toisen maailmansodan jälkeisistä vuosista 1970-luvulle saakka. Hillman oli muiden brittiläisten automerkkien ohella erityisen yleinen ja 1960-luvuilla. Sen myyntimalleja olivat Minx, Super Minx, Imp ja Hunter. Merkkiä edusti Wihuri-yhtymään kuulunut Autola Oy Osaston puheenjohtaja Esa Lohiniva rakentaa arpojen palautusjärjestelmää Saimme yli 150 vastausta, joten se kertonee jotain kävijämäärästä! Osaston toimintasuunnitelma Auton päivänä oli kertoa Autoliitosta, jakaa lapsille heijastimia ja ilmapalloja (kaikki meni, valitettavasti, loppui kesken), jaoimme noin 150 AL Kemin verkkolehti 1 tulostettua versiota, 200 verkkolehti 2, joten otaksumme jäsenmäärän kasvavan (tai sitten on toinenkin vaihtoehto, siihen tulemme reagoimaan lopettamalla verkkolehden). Suoritimme akun kunnon mittauksia, vararenkaan käyttö oli yksi opastuksen kohteita, suoritimme ilmanpaineen tarkistuksia, tärkeä asia myös näkökyvyn tarkistus.

3 Tässä Pekka tarkistaa akun kuntoa, Einari ilmanpaineita, joten toiminta oli tehokasta. Kemin seudun Auton päivän tapahtumassa mukana oli puheenjohtaja Esan lisäksi Jelena, Pekka; Einari, Kalle ja Jorma Kuvassa arvotaan tunnistuskisan voittajia, jotka saivat Prisman lahjoittamat lahjakortit. Voittajille toimitettu palkinnot samana päivänä. Vastauksia saimme 154 kpl. Oikeita niistä oli 2 kpl (tässä ei huomioida Jelenan vastausta, hän tiesi oikein, ainoastaan avoimeksi jäi korimalli, koristelistassa kun luki Subaru ja esim. Legacyssä on lista erilainen).

4 KEMIN SEUDUN OSASTON VERKKOLEHTI Lehtileike Pohjolan Sanomista, AK:Kemin piiri on Autoliiton nykyisen osaston edeltäjä. Puheenjohtajan kynästä: Olen ilokseni todennut, että tähän meidän verkkolehteen on tullut runsaasti materiaalia, toki teiltä lukijoilta voisi tulla enemmänkin, myös vinkkejä, mitä haluatte lukea. Tulemme satsaamaan AS SM kisaan ja verkkolehteen, se siis ilmestyy kuukausittain, seuratkaa kotisivujamme Esa Toimitusneuvosto, kuulostaapa se mahtavalta, ottaa vastaan juttuvinkkejä, lehtileikkeleitä. Lukijan kannalta olisi varmaankin mielenkiintoisempaa lukea jostain merkittävistä asioista kuin jostain jh:n Madeiran kalajutuista. Numerossa 2 olikin meidän mielestä hyvä Jannen kirjoittama juttu, joka oli jo aiemmin KELKKALEHDESSÄ, meidän verkkolehti on niin uusi tuttavuus. Olisi kiva tietää, lukeeko kukaan näitä juttuja, voisi laittaa palautetta vaikka Jormalle sähköpostiin: jorma.mvr at luukku.com, tuo osoite on harrasteita varten, joista yksi on Autoliitto-toiminta. Voisin jopa luvata, että arvomme jonkin tuotepalkinnon vastaajien kesken, jos saamme edes muutaman hyvän juttuvinkin, tai jutun. Tähän verkkolehteen eräs jh sai palkinnoksi kirjoittaa AL Härmän JM SM liigafinaalista. Lukijakilpailu, kuka tunnistaa moottorin? Osat ovat olemassa, mutta jotain apuja pitäisi olla, jotta koneesta tulisi käyntikuntoinen, jotain puuttuu, kun joka kasauksessa vaihteisto jumiutuu. En ole purkanut ko.moottoria, joten en tunne tarkalleen, ovako kaikki osat tallessa. Jos osaat auttaa, ota yhteyttä: jorma.mvr at luukku.com, Itse runko on kunnossa, puuttuu vain toimiva kone, joten voin ostaa koneen, jos sellainen on kaupan.

5 SM JM-liiga Alahärmässä Jokamiehenluokan liigamestaruus ratkaistaan Alahärmässä Syyskuun ensimmäinen viikonvaihde, päivä ratkeaa mikä joukkue on jokamiehenluokan Suomenmestari. JM SM-liiga ajetaan Alahärmässä Autoliitto Härmän järjestämässä kilpailussa. Kilpailu ajetaan Alahärmän Haaruksessa Kalmoonkankaan moottoriradalla. Kilpailut alkavat molempina päivinä klo Ihan pienestä tapahtumasta ei ole kyse. Vuonna 1966 perustetun Autoliitto Härmän puheenjohtaja Heli Hietala on joukkoineen tehnyt paljon töitä koko vuoden ajan. - Kilpailussa on 29 joukkuetta ja noin 280 kilpailijaa. Toimitsijoita tarvitaan noin 300 henkilöä. Yleisötavoite kahdelle päivälle on , Hietala laskee. - Liigafinaalihan on todella yleisö ystävällinen pisteajo-tyylin ansiosta. Jännitys säilyy yleensä viimeisiin lähtöihin, Hietala toteaa. Joukkueiden tarpeet vievät rata-alueelta paljon tilaa, niinpä yleisön autot jäävät kuuden kilometrin päähän Alahärmän raviradalle. Sieltä on järjestäjän hoitama jatkuva linja-auto kuljetus radalla, joka sisältyy lipun hintaan. Raviradalle on opastus 19-tieltä. Tervetuloa Härmähän! Tässä esipuhe, Helin kirjoittamana, juttua tapahtumasta muutama rivi, ei Kemistä kukaan kilpailemassa ollut, toimitsijana kylläkin.

6 AL Härmän joukkue kaasutteli Suomenmestariksi Autoliitto Härmän Rautia Team ajoi Suomenmestaruuteen erittäin jännittävässä ja kovatasoisessa jokamiehenluokan SM-liigafinaalissa. AL Härmän järjestämä kilpailu ajettiin Alahärmän Haaruksessa. Kaksipäiväinen kilpailu saatiin ajaa loistavissa olosuhteissa sään suhteen. Lauantaina 29 joukkueesta karsittiin jatkoon itse sunnuntaille 12, joista lopulta kuusi joukkuetta pääsi itse finaaliin. Tasaisen pistetaistelun jälkeen kuuden joukkueen joukkoon ajoivat A-lohkosta AL Härmän ja Vääksyn joukkueet, B-lohkosta puolestaan SMmitaleista pääsivät ajamaan Kotkan, Kauhajoen ja Honkajoen joukkueet. Finaali oli alussa AL Härmän Rautia Teamin hallintaa. Jatkossa tilanne tasoittui ja johto hupeni. Lopussa mitalitaistelusta tuli kolmen kauppaa kahden AL Härmän joukkueen (Rautia ja Custom Parts Teamit) sekä Honkajoen HAT Teamin kesken. Kisan loppu oli jopa dramaattinen, sillä voittaja ei ollut selvillä, vaikka ajot oli ajettu. Rautia Teamin liputuksen tulkinta pakotti lopulta HAT Teamin tekemään tapauksesta vastalauseen. Sitä ei kuitenkaan hyväksytty ja näin Rautia Team julistettiin Suomenmestariksi. Toinen joukkueenjohtaja Timo Vähälummukka ei osannut vielä täysin iloita mestaruudesta voiton varmistumisen venyttyä turhan pitkälle. - Meidän joukkueen vahvuus oli tasaisuus ja huoltoporukan toiminta. Heti perjantaina kun tultiin paikalle, oli hyvä fiilinki joukkueesta. Pääasia kuitenkin, että mestaruus tuli ajamalla, Vähälummukka tilitti. Tulokset 1. Rautia Team, Autoliitto Härmä, 164 pist. 2. HAT Team, Honkajoen MK/UA, 153 pist. 3. Custom Parts Team, Autoliitto Härmä, 126 pist. 4. Metallikoneistus Hirsimäki Team, Kauhajoen UA, 107 pist. 5. Maanrakennus Team, Kotkan UA, 102 pist. Teksti ja kuva: kilpailun tiedottaja Vesa Rauhala

7 Tuttuja ihmisiä, Taina Kytäjä-Roimu Autoliitosta, Jorma Viitala, kyllä sama KRC ** kuski, AL Härmästä ja Tainan mies. Osaston kuvasta puuttuu kuvaaja, jh. ** Monen kokeneen Pistejääkävijän mielestä tämä Jorma Viitala siipi- Volkkari, VW 411 ja sen esitykset ovat kautta aikain Pistejään huimimpia. Tampereen monenkertainen voittaja, myös SM Cup KRC luokassa tällä autolla. Kuka muistaa auton värin? Toimitus palkitsee oikeat vastaukset! Ettekö muista, Jorma ajoi tällä Tornion Laivakankaallakin!

8 Tämä lehtileike muutaman vuoden takaa, Rantapohjasta, taitaa olla Merihelmi Ralli 2006 markkinointia tämäkin juttu. Kun kaikkeen pitää olla selitys, vaikka siihen, miksi juttu on meidän verkkolehdessä. Olisin tietysti voinut lähettää lehtileikkeleen suoraan Tainalle, keskusteltiin autosta Härmässä. Tämän näköinen on vanha Corolla! Tämä samalla testi, lukeeko kukaan näitä juttuja! Se, että uskallan lainata juttua osoittaa tietysti suurta rohkeutta, toisaalta olemme sen toimittajan kanssa yhteistyössä tehneet (mie kirjoitin, hän laittoi nimensä ja julkaisi) Tästä näkee paremmin kuin lehtileikkeleestä auton silloisen kunnon kolarin jälkeen. Osia ei ollut enää silloinkaan saatavilla, mm. tuo konepelti oli talven moottorin alla, kun säilytin sitä autotallissa Taisinpa vähän vedelläkin betonilattiaa pitkin. Piti sitten oikoa, että sai koneen päälle katteeksi. Auto on edelleen hyvässä kunnossa, mittarissa tuo sama ! Auto on kyllä ajokunnossa, katsastettukin, joskus Kunnostuksesta on 21 vuotta, olisi kiva nähdä, miten on nykyauto vuonna 2033?

9 Kemin liikennekisa Tämän vuotisen kisan voisi nimetä juhlakisaksi, sillä kisoja on pyöritetty 20 vuotta. Pilvipoutanen sää n. 15 lämpöastetta ja kovahko tuuli siivitti tapahtumaa. Olimme aikaisemmin pohtineet, miten tätä kisaa saataisi vielä turvallisemmaksi. Päädyimme, että hankitaan numeroidut turvaliivit. Ne olivatkin nyt eka kertaa käytössä ja täytyy sanoa, että hienot liivit ovat. Meidän hankintaa avusti liivien hankinnassa Vakuutusyhtiö IF, kuljetusyritys Seven Lift, Rahtarit ja tietysti AL Kemin Seudun Osasto. Alla kilpailun tulokset. TULOKSET Taitoajo, paras koulu: Takajärvi Liikennekilpailu, paras koulu: Sauvosaari Henkilökohtainen kilpailu: 1. Jere Grahn, Sauvosaari 2. Pia-Peppi Juntunen, Karihaara 3. Kerttu Tolvanen, Sauvosaari 4. Annika Mäkipörhölä, Sauvosaari 5. Viivi Yrjänheikki, Kivikko 6. Jenny Ilpoinen, Karihaara 7. Patrik Hilden, Hepola 8. Henrik Pekkala, Hepola 9. Tomi Nyman, Sauvosaari 10. Henna Tissari, Takajärvi Kuvia tapahtumasta osastomme sivulla

10 AL TURVA, Käytännön koe, miten toimii Ajoin Laukaalta kohti Kemiä , Temmeksen lähellä yhtäkkiä moottori sammui, ajoin normaalia matkavauhtia. Tietysti pieni yllätys, kun ohjaus meni kovin raskaaksi, sain kuitenkin auton tienlaitaan hallitusti. Katse konepellin alle, moniurahihna puuttui, tai olihan se konepellin alla, muttei oikeassa paikassa. Siirsin auton lähellä olevan kaupan pihaan ja tietenkin ensin ajattelin laittaa hihnan takaisin paikalleen. Tutkiessa, miksi hihna oli lähtenyt pois pyöriltä havaitsin, että vesipumpun hihnapyörä heiluu aikalailla, siis ilmeisesti mennyt laakeri. En siis olisi saanut hihnaa pysymään paikoillaan, mitä nyt? Muistin, että olen itse mainostanut monessa paikassa AL Turvaa, onhan se minulla turvana. Soitto jäsenkortissa olleeseen numeroon, keskustelin asiasta, kerroin jäsennumeroni ja tiedot autosta. Hän lupasi toimittaa hinurin. Noin puolisen tuntia soiton jälkeen soitti MVM kuljetuksesta mies ja kertoi, että on parinkymmenen minuutin kuluttua paikalla, kerroin vian ja hän lupasi kysellä, löytyykö vesipumppua Temmekseltä. Tulomatkalla hän oli kartoittanut paikalliset korjaamot ja tulos oli kieltävä. Siis kuljetus lähimmälle korjaamolle, joka oli Oulussa. Sain korjaajan kiinni, joka lupasi hoitaa auton ja jopa toimittaa sen Kemiin, joten AL Turvan toiminta päättyi siihen, en tarvinnut sijaisautoa, sain kyydin muuten Kemiin. Tässä auto lavalla kuljetuksen määränpäässä.

11 Lehtijuttu Pohjolan Sanomissa Meidän porukka teki tutkimustyötä! Toimintasuunnitelmia on myös ensi vuodeksi: Kemi Ralli, osallistumme toimitsijoina Autosuunnistuksen SM osakilpailu Kemin koululaisten pyöräkisa Autoliiton Auton päivä myös muita tapahtumia mahdollisesti Seuraa Meidän kotisivuja, kerromme tapahtumista etukäteen ja kenelle voi ilmoittautua talkooporukkaan, yleisissä tapahtumissa Esa, tiepalvelu- ja harrasteautot Jelena, autourheiluasioissa Einari ja Jorma

12 MAINOSSIVU tämän lehden tuottaja on ottanut oikeuden laittaa mainoksia, tässä yhteistyökumppanimme 2013 TURVALLISUUS - Kaikki toimintamme perustuu turvallisuuden maksimointiin. - Muistathan, että autokilpailuissa on 0-toleranssi, noudatamme sitä tilaisuuksissamme. - Ennen ajotapahtumaa järjestäjä pitää ohjaajakokouksen, jossa perehdytään rataan ja turvaohjeisiin. o Turvaohjeet: Ajon valvojan ohjeita on noudatettava Tahallinen rymyäminen johtaa ajosuorituksen lopettamiseen Radalla saa ajaa vain merkittyyn ajosuuntaan 0-toleranssi, päihteiden ja huumaavien aineiden suhteen Auton lähtiessä kaatumaan, pidä molemmin käsin ratista kiinni ja nojaa pääsi penkin niskatukeen Henkilöt, jotka osallistuvat yritystilaisuutena, tulee olla vakuutettu yrityksen puitteissa. Allekirjoitat osallistuvasi omalla vastuulla tapahtumaan. - Jokainen kuljettaja perehdytetään autoon ja turvalaitteisiin. - Tapahtumaa seuraa valvoja, osallistujat sitoutuvat noudattamaan hänen ohjeitaan. - Autot ovat varustettu vaatimustenmukaisilla kuppipenkeillä sekä monipisteturvavöillä. - Hyväksytyt kypärät ja alushuput tulevat tilaisuuden järjestäjältä: o On mahdollista käyttää myös omia suojavarusteita. - Muista, että maltti on valttia, kello käy, vaikka auto olisi penkassa. Usein käy niin, että paras aika tulee siistillä ja turvallisella ajolla LIIGAN OHJEET JA SÄÄNNÖT KUKA VOI OSALLISTUA - Yhteen osakilpailuun sallitaan yksi kilpailutaustan omaava kuljettaja/tiimi, kuljettajien pitää olla eri henkilöitä osakilpailussa siten, että tiimin on käytettävä vähintään 5 eri kuljettajaa, jos mahdollista. - Osallistumismaksu on 1200:- + alv/kausi/ tiimi - Ennakkoilmoittautuja mennessä 400: (lasku 2013), siis 100 alennusta! MUUTAMIA KÄYTÄNNÖN OHJEITA ENNAKKOON - Pukeudu sopivasti, sillä autoissa on kuusipistevyöt, jotka kiinnitetään tiukalle. - Huomioi pukeutumisessasi, että puuvilla on keinokuitumateriaalia parempi. Keinokuitumateriaali on vaarallinen, koska se sulaa tulipalon sattuessa iholle, tulenkestävä alusasu maksaa noin 150:-. - Tahallaan aiheutetut vauriot maksaa kuljettaja. KILPAILUN LÄPIVIENTI - Kuljettajakokous, - Lämmittely ja aika ajo, - Tulosten julkistaminen ja järjestäjän arvio ajosuorituksista TULOSLASKENTA - Jokaisen kilpailupäivän pisteet lasketaan siten, että voittaja saa 31 pistettä, toinen 29, kolmas 28 ja niin edelleen, (Jos 10 joukkuetta). Kolmen osakilpailun pisteet lasketaan yhteen. Haluttaessa voidaan myös firman sisäinen järjestys julkistaa. TUOMARISTO Tuomaristolla (= ajanotto, lippumies, vyömies, huolto, yleismies) on oikeus antaa lisäpisteitä hyvästä suorituksesta, herrasmiesmäisyydestä, pukeutumisesta, siis melkein mistä tahansa, myös miinuspisteitä. Huom! tutustumisajo, jos on useampi auto radalla, kilvanajo kielletty, huomautus ja seuraamus 30 sek aikasakko, samoin varaslähtö (varaslähdössä kello käyntiin, kun auto liikahtaa) PALKINNOT? Hei jos olet niin kiinnostunut, että luit säännöt tänne asti, voit laittaa järkeviä ehdotuksia palkinnoksi samalla kun ilmoittaudut mukaan palkinto oli liigassa käytetty Subaru vuodeksi käyttöön. Ehdotukset: jorma.mvr at luukku.com

13 Tässä oli AL Kemin Seudun Osaston kolmas verkkolehti, tulemme julkaisemaan kuukausittain Autosuunnistus SM verkkolehden, seuraa meidän kotisivuja! Tarvitsemme toimitsijoita kilpailupäivänä, joten merkitkää kaikki kalentereihinne tämä päivä: Annamme tarvittavan koulutuksen, joten sitä asiaa ei kannata jännittää. Tule tekemään Suomen mestaruusosakilpailua! Hyvää Joulua ja Turvallista Uutta Vuotta kaikille! t AL Kemin Seudun Osasto ry

JULKAISTU: Maaliskuu 2013

JULKAISTU: Maaliskuu 2013 JULKAISTU: Maaliskuu 2013 Kuvassa AL Härmän Ekolat Eikan Polku 2012 kisassa, niin iso auto, ettei koko AL Sport merkki mahtunut kuvaan, pienempi kyllä ikkunassa. Tästä tämä alkaa, kisalehden teko, täydennämme

Lisätiedot

13-vuotias huippujuniori Emil Weckman motocrossin Euroopanmestaruuteen Hollannissa

13-vuotias huippujuniori Emil Weckman motocrossin Euroopanmestaruuteen Hollannissa Moottoripyöräily, motocross, EM-sarja, 6/-osakilpailu, Assen, Hollanti, su 30.8.2015. teksti ja kuvat vapaasti julkaistavissa. teksti ja kuvat: Team Manninen Bros. Honda tiedotus Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Lisätiedot

TENGTOOLS JM EVK SM 16.- 17.8.2014 KILPAILIJATIEDOTE

TENGTOOLS JM EVK SM 16.- 17.8.2014 KILPAILIJATIEDOTE TENGTOOLS JM EVK SM 16.- 17.8.2014 KILPAILIJATIEDOTE Kilpailuun ilmoittautui määräaikaan mennessä 151 kilpailijaa. Kaikki kuljettajat hyväksyttiin kilpailuun mukaan. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista

Lisätiedot

Muistakaa ilmoittautua Pikku-Joulu bileisiin sankoin joukoin ja ajoissa. Palaamme vanhaan tuttuun juhlapaikkaan liki kaupungin keskustaa.

Muistakaa ilmoittautua Pikku-Joulu bileisiin sankoin joukoin ja ajoissa. Palaamme vanhaan tuttuun juhlapaikkaan liki kaupungin keskustaa. PJ:n palsta Tervehdys UA:n väki. Tämäkin taantuma vuosi alkaa vedellä viimeisiään. Autourheilurintamallakin on pidellyt kohtuullisen rauhallista, mutta tärkeimmät kilpailut ja tapahtumat kuitenkin saavat

Lisätiedot

Weckman toiseksi motocrossin Belgian EMosakilpailussa, Haavisto ja Junnola loukkaantuivat

Weckman toiseksi motocrossin Belgian EMosakilpailussa, Haavisto ja Junnola loukkaantuivat Moottoripyöräily, motocross, EM-sarja, 5/6-osakilpailu, Lommel, su 2.7.2015. teksti ja kuvat vapaasti julkaistavissa. teksti ja kuvat: Team Manninen Bros. Honda tiedotus Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Lisätiedot

esv.fi & RADALLE.com!! PROUDLY PRESENTS: Kilpailukutsu FDO All Stars 2.10.2010 Motopark

esv.fi & RADALLE.com!! PROUDLY PRESENTS: Kilpailukutsu FDO All Stars 2.10.2010 Motopark esv.fi & RADALLE.com!! PROUDLY PRESENTS: Kilpailukutsu FDO All Stars 2.10.2010 Motopark KILPAILUKUTSU esv.fi & RADALLE.com: RADALLE.com FDO All Star 2010, 2.10.2010 PÄÄTOIMITSIJAT Kilpailijoiden yhteyshenkilö:

Lisätiedot

Virtuaali-Liiga 28.-29.3.2015 Ähtäri-halli, Ähtäri v1.1 / 12.3.2015 järjestäjinä www.jokkis.net/ta-solutions Oy ja Ähtärin UA

Virtuaali-Liiga 28.-29.3.2015 Ähtäri-halli, Ähtäri v1.1 / 12.3.2015 järjestäjinä www.jokkis.net/ta-solutions Oy ja Ähtärin UA Virtuaali-Liiga 28.-29.3.2015 Ähtäri-halli, Ähtäri v1.1 / 12.3.2015 järjestäjinä www.jokkis.net/ta-solutions Oy ja Ähtärin UA 1. Ilmoittautuminen Ilmoittautuminen tulee suorittaa netissä osoitteessa www.jokkis.net

Lisätiedot

X4 RALLY CUP

X4 RALLY CUP X4 RALLY CUP 2012-2013 Kilpailut Kilpailuja kaudelle 2012-13 järjestetään 8 kpl:ttä. 4 kesällä asfaltilla ja 4 talvella jääspeedwaynä. Osakilpailu no.1 ja 2 Osakilpailu no.3 Osakilpailu no.4 5.5-6.5.2012

Lisätiedot

LAPPEENRANTA GP 28.4.2012. Joulella pisimmälle Kilpailukutsu ja säännöt

LAPPEENRANTA GP 28.4.2012. Joulella pisimmälle Kilpailukutsu ja säännöt LAPPEENRANTA GP 28.4.2012 Joulella pisimmälle Kilpailukutsu ja säännöt KILPAILUKUTSU: Joulella pisimmälle Lappeenranta GP on Lappeenrannan teknillisen yliopiston ja Saimaan ammattikorkeakoulun yhteistyönä

Lisätiedot

KULJETUS SUNDELL - RACE LOHJA 31.8.2014 SPV:n luvalla

KULJETUS SUNDELL - RACE LOHJA 31.8.2014 SPV:n luvalla KULJETUS SUNDELL - RACE LOHJA 31.8.2014 SPV:n luvalla KILPAILUKUTSU JÄRJESTÄJÄ PAIKKA C/O Virkkalantie 31 08700 Lohja Lohja, Aurlahti - Liessaarenkatu AJETTAVAT LUOKAT F4S GT30 SJ 15 GT15 SM osakilpailu

Lisätiedot

AUTOURHEILUN KANSALLINEN KESKUSLIITTO AKK ry LÄNSI-SUOMEN ALUE 7. Kilpailukutsu ALUE KUPPI 2011

AUTOURHEILUN KANSALLINEN KESKUSLIITTO AKK ry LÄNSI-SUOMEN ALUE 7. Kilpailukutsu ALUE KUPPI 2011 AUTOURHEILUN KANSALLINEN KESKUSLIITTO AKK ry LÄNSI-SUOMEN ALUE 7 Kilpailukutsu ALUE KUPPI 2011 Kilpailukutsu Alastaron Moottoriradalla ajettavassa Länsi-Suomen Alueen 7 Alue-Kupin osakilpailuissa noudatetaan

Lisätiedot

KUARA 2/2013. KUOPION URHEILUAUTOILIJAT RY www.kuopionua.fi. Arctic Machine JM 2013/ kuva N-P Rönkkö

KUARA 2/2013. KUOPION URHEILUAUTOILIJAT RY www.kuopionua.fi. Arctic Machine JM 2013/ kuva N-P Rönkkö KUARA 2/2013 Arctic Machine JM 2013/ kuva N-P Rönkkö KUOPION URHEILUAUTOILIJAT RY www.kuopionua.fi PIKKUJOULUT Kuopion Urheiluautoilijoiden pikkujoulut vietetään lauantaina 23.11.2013 Hotelli Savoniassa,

Lisätiedot

SM-RALLISPRINT 23.5.2015 Karhunkorven teollisuusalue Nurmijärvi

SM-RALLISPRINT 23.5.2015 Karhunkorven teollisuusalue Nurmijärvi SM-RALLISPRINT 23.5.2015 Karhunkorven teollisuusalue Kilpailun järjestää Nurmijärven Urheiluautoilijat ry RALLISPRINT-KILPAILUN SÄÄNNÖT LÄHITAPIOLA SM-rallisprint 23.5.2015 Kansallinen / SM Nurmijärven

Lisätiedot

5. Joukkueen kuljettajien tunnukset, nimet, kilpailulisenssien numerot sekä seurat.

5. Joukkueen kuljettajien tunnukset, nimet, kilpailulisenssien numerot sekä seurat. EVK-Liiga 20.-21.9.2008 Ylämyllyn RC-rata, Joensuu 1. Ilmoittautuminen Ilmoittautuminen tulee suorittaa netissä osoitteessa www.jokkis.net 1.9.2008 klo 16.00 mennessä. Ilmoittautumismaksu 250e maksetaan

Lisätiedot

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Kyu Cup 2015 Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Pori Kendoseura järjestää Kyu Cup kendokilpailut lokakuun lopulla 31.10. 1.11.2015 Porissa. Kaikki kyu tasoiset kendon, iaidon ja jodon

Lisätiedot

INKEROISTEN MAASTOAJO NU/NA LIIGA 15.8.2009 PIKKUSUON MOOTTORIRATA, INKEROINEN

INKEROISTEN MAASTOAJO NU/NA LIIGA 15.8.2009 PIKKUSUON MOOTTORIRATA, INKEROINEN INKEROISTEN MAASTOAJO NU/NA LIIGA 15.8.2009 PIKKUSUON MOOTTORIRATA, INKEROINEN 1. ILMOITTAUTUMINEN Ilmoittautuminen tulee suorittaa kirjallisesti osoitteella: Anjalankosken UA Päätie 23 46900 Inkeroinen

Lisätiedot

Visuveden Teollisuusalueen markkinat 5-6.6.2015

Visuveden Teollisuusalueen markkinat 5-6.6.2015 Jäsentiedote 2 JÄÄHDYS-JM Kilpailun johtaja antoi tehtäväksi kirjoittaa hänen ajatuksiaan, minun kirjoittamana, joten tässä niitä nyt sitten tulee. 9.5.2015 kaasuteltiin jälleen kerran Jäähdysradalla jokkis-kisa,

Lisätiedot

Pakoputkihuolto A. Anttila SM-Sprint. Korvenkylä Junkkari 14.10.2012

Pakoputkihuolto A. Anttila SM-Sprint. Korvenkylä Junkkari 14.10.2012 Pakoputkihuolto A. Anttila SM-Sprint Korvenkylä Junkkari 14.10.2012 OHJAAJAINFO Ajo-ohje Varikko ja kilpailutoimisto sijaitsevat Korvenkylän koululla ja sen välittömässä läheisyydessä, osoite on Korventie

Lisätiedot

KILPAILIJAOHJE. Ilmoittautuminen. ORPE Rallicross SM Kouvola 16.5.2015

KILPAILIJAOHJE. Ilmoittautuminen. ORPE Rallicross SM Kouvola 16.5.2015 KILPAILIJAOHJE - Perjantaina varikko aukeaa klo 12.00, sitä ennen kilpailijat eivät pääse kalustoineen varikolle muuten kun kilpailun johdon luvalla. - Kilpailuun ilmoittautuminen tapahtuu FK-kerhon huoltorakennuksen

Lisätiedot

Maanantai 19.1.2009 Kilpailun säännöt julkaistaan, ilmoittautuminen ja ennakkotutustumiskielto alkavat. Kilpailuun hyväksyttyjen lista julkaistaan.

Maanantai 19.1.2009 Kilpailun säännöt julkaistaan, ilmoittautuminen ja ennakkotutustumiskielto alkavat. Kilpailuun hyväksyttyjen lista julkaistaan. KILPAILUN SÄÄNNÖT Kilpailun nimi: 26. Suopunkiralli Aika: 28.3.2009 Kilpailun arvo: Kansallinen kilpailu, Alue 1 aluemestaruuskilpailu NEAFP Järjestäjä: Rovaniemen Urheiluautoilijat ry Paikkakunta: Rovaniemi

Lisätiedot

Road Racing sarjasäännöt 1.3

Road Racing sarjasäännöt 1.3 Road Racing sarjasäännöt 2019 1 SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleistä... 3 2. Kilpailun johto ja valvonta... 3 3. SM-sarjan kilpailut... 3 4. SM-sarjan ajettavat kilpailuluokat... 4 5. Sarjaan ilmoittautuminen...

Lisätiedot

Kilpailuun hyväksyttyjen lista ja mahdolliset kilpailijaohjeet julkaistaan kitissä Kilpailutoimisto avataan

Kilpailuun hyväksyttyjen lista ja mahdolliset kilpailijaohjeet julkaistaan kitissä Kilpailutoimisto avataan KILPAILUN SÄÄNNÖT Kilpailun nimi: Aika ja Paikka: Kilpailun arvo: Kilpailun järjestäjä: AutoCenter JM 12.5.2019, Tammisaaren JM-rata, Grabbskog Kansallinen, Aluemestaruus osakilpailu Ekenäs-Tammisaaren

Lisätiedot

SÄHKÖISTYS Varikkoalueella on saatavissa rajoitetusti sähköä, alueelle järjestetyn sähkön on riitettävä kaikille!

SÄHKÖISTYS Varikkoalueella on saatavissa rajoitetusti sähköä, alueelle järjestetyn sähkön on riitettävä kaikille! Kilpailijainfo Tervehrys Seinäjoelta! Tervetuloa kilpailijaksi Vauhtiajoihin. Ohessa tietoa tapahtumasta. EPUAn sivustolla voit tutustua rataalueen karttaan, Seinäjoen kaupungin sivustolla on laajempi

Lisätiedot

KILPAILIJAINFO. Kilpailijoiden yhdyshenkilö: Nina Suvanto

KILPAILIJAINFO. Kilpailijoiden yhdyshenkilö: Nina Suvanto Ralli 14.02.2009 Raision UA KILPAILIJAINFO K1 ralli 14.2.2009 Raisio Raision Urheiluautoilijat ry Tervetuloa järjestämäämme K1 ralliin Raisioon. Olemme pyrkineet tekemään teille yhteistyökumppaneidemme

Lisätiedot

KANSALLINEN ENDURANCE SALOON SARJA SÄÄNNÖT 2015

KANSALLINEN ENDURANCE SALOON SARJA SÄÄNNÖT 2015 KANSALLINEN ENDURANCE SALOON SARJA SÄÄNNÖT 2015 1. Yleistä 1.1. Kansallisen Endurance Saloon sarjan osakilpailut järjestetään AKK- Motorsport ry:n luvalla Autourheilun Sääntökirjan 2015 ja näiden vuoden

Lisätiedot

ajettavan JM-Kemora kilpailun järjestäjä on Kokkolan Urheiluautoilijat Ry.

ajettavan JM-Kemora kilpailun järjestäjä on Kokkolan Urheiluautoilijat Ry. KILPAILUN SÄÄNNÖT JM Kemora 19.08.2017 Kansallinen Kokkolan Urheiluautoilijat Ry Kemora, Veteli I OHJELMA 01.07.17 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa. 12.08.17 Klo:23.59 Ilmoittautumisaika

Lisätiedot

Jurva - JM Nuoret 2 Puuskamäki Niklas EVK 1 Ahonen Jyri Yleinen 17 Ahonen Jyri

Jurva - JM Nuoret 2 Puuskamäki Niklas EVK 1 Ahonen Jyri Yleinen 17 Ahonen Jyri Jurva - JM 29.10 2016 2 Puuskamäki Niklas EVK 1 Ahonen Jyri Yleinen 17 Ahonen Jyri Syys-eksytys As Riihimäen UA 15.10.2016 Luokka M 1 Viitala Tomi / Kulmala Jari KangUa Jalasjärven JM / RC Kisa 15.10.2016

Lisätiedot

Women MX Camp Joutsa 9-10.6.2007

Women MX Camp Joutsa 9-10.6.2007 Moi! Olen Emma ja olen 10 v. Olen ajanut motocrossia noin 3 ja puoli vuotta ja tämänhetkinen pyöräni on KTM 85cc SX. Ajan Botnia Dirt Riders (BDR) seurassa Vaasassa. Olen osallistunut Women MX Camp: iin,

Lisätiedot

"raikkaasti vauhdissa mukana"

raikkaasti vauhdissa mukana KILPAILUKUTSU 53. Pohjois-Päijänteen ajo Kansallinen AS-kilpailu JYVÄSKYLÄSSÄ 1.11.2003 Jyväskylän Seudun Autosuunnistajat ry 1982-2003 "raikkaasti vauhdissa mukana" Jyväskylän Vesilaitos Sivu 2 Tervetuloa

Lisätiedot

SATAMOTO.FI RALLI KILPAILUN SÄÄNNÖT 21.1.2006 MERIKARVIA

SATAMOTO.FI RALLI KILPAILUN SÄÄNNÖT 21.1.2006 MERIKARVIA SATAMOTO.FI RALLI KILPAILUN SÄÄNNÖT 21.1.2006 MERIKARVIA Alueralli Länsi-Suomen Aluemestaruusosakilpailu (Alue 7) Luokat: Yleinen, Naiset, A- ja B-juniorit Lisäksi mukana 1400-Trophy luokka sekä Vakio

Lisätiedot

Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin

Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin 7.-8.10.2017 Kilpailupaikan osoite: Rauhalantie 50, Mäntsälä www.uvu.fi/sm2017 AIKATAULU LAUANTAI Kilpailutoimisto aukeaa kello 7:30

Lisätiedot

KILPAILUSÄÄNNÖT 2019 (päivitetty )

KILPAILUSÄÄNNÖT 2019 (päivitetty ) KILPAILUSÄÄNNÖT 2019 (päivitetty 31.1.2019) SISÄLLYSLUETTELO 1. SÄÄNNÖT 1.1. Luokan organisaatio 1.2. The Gran Turismo ryhmäjako 1.3. Osanottajat 1.4. Sarjan pistelaskenta 1.5. Palkinnot 1.6. Tiedotus-

Lisätiedot

Future Cup Asfalttisarja 2015

Future Cup Asfalttisarja 2015 SARJASÄÄNNÖT 1 (17) Future Cup Asfalttisarja 2015 Säännöt SARJASÄÄNNÖT 2 (17) Sisällysluettelo 1 Sarjan Yleistiedot... 3 1.1 Kilpailutoimisto... 3 1.2 Osakilpailut... 4 2 Luokkajako... 5 2.1 Kilpailusarjat:...

Lisätiedot

Team Manninen Bros. Honda valmistautui Tsekin EM-osakilpailuun motocrossin maailmanmestari Pekka Vehkosen johdolla

Team Manninen Bros. Honda valmistautui Tsekin EM-osakilpailuun motocrossin maailmanmestari Pekka Vehkosen johdolla Team Manninen Bros. Honda valmistautui Tsekin EM-osakilpailuun motocrossin maailmanmestari Pekka Vehkosen johdolla. Oheisesta linkistä voi katsoa Tatu Junnolan GoPro videon Siuntion radalta. http://youtu.be/u6le3o9xszm

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT Aluemestaruuskilpailu 2014, Alue 5, Kangasala

KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT Aluemestaruuskilpailu 2014, Alue 5, Kangasala KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT Aluemestaruuskilpailu 2014, Alue 5, Kangasala 31.8.2014 KILPAILUKUTSU Pirkanmaan Karting ry kutsuu karting kilpailijoita osallistumaan Aluemestaruuskilpailu 2014 nimiseen

Lisätiedot

JM-joukkuekisan säännöt 1.6.2014 Klo 11:00. Kilpailu ajetaan joukkuekilpailuna, jolle AKK on myöntänyt kokeilukilpailu hyväksynnän.

JM-joukkuekisan säännöt 1.6.2014 Klo 11:00. Kilpailu ajetaan joukkuekilpailuna, jolle AKK on myöntänyt kokeilukilpailu hyväksynnän. JM-joukkuekisan säännöt 1.6.2014 Klo 11:00 Kilpailu ajetaan joukkuekilpailuna, jolle AKK on myöntänyt kokeilukilpailu hyväksynnän. 1. Ilmoittautuminen ja osallistumismaksut Ilmoittautuminen tulee tehdä

Lisätiedot

Tikkurilan Judokat Ry. Kotikisojen järjestämisen opas

Tikkurilan Judokat Ry. Kotikisojen järjestämisen opas Kotikisojen järjestämisen opas 2 Kilpailun järjestämisen perusteet... 3 Kilpailukutsut... 3 Ottelupaikan järjestäminen... 3 Yksi vai kaksi ottelualuetta?... 3 Toimitsijapöydät... 3 Punnitus... 4 ATK-ohjelma

Lisätiedot

61. TS-KORTTELIAJO. 61. TS-kortteliajo Kilpailuohje rev 27.4.

61. TS-KORTTELIAJO. 61. TS-kortteliajo Kilpailuohje rev 27.4. 61. TS-KORTTELIAJO 61. TS-kortteliajo 61. TS-KORTTELIAJOT Kilpailun johtaja Ylituomari Tuomarineuvosto Ratamestari Järjestyspäällikkö Maalikamera Kierroslaskija Kuuluttaja Sihteeri, tulospalvelu Ari Aalto

Lisätiedot

KILPAILUN SÄÄNNÖT FIXUS-IS-Tarvike Sprint

KILPAILUN SÄÄNNÖT FIXUS-IS-Tarvike Sprint KILPAILUN SÄÄNNÖT FIXUS-IS-Tarvike Sprint 10.5.2019 KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ Järjestäjänä toimii Hämeen Moottoriseura Ry. Kilpailussa noudatetaan Harrastemoottoriurheilun kattojärjestö Ry:n (Hamu ry) teknisiä-

Lisätiedot

NATIONAL RACE SERIES

NATIONAL RACE SERIES NATIONAL RACE SERIES KANSALLINEN RATA SARJA 2012 Sarjasäännöt 1. YLEISTÄ Sarjan kilpailut järjestetään ja pisteet lasketaan paikallisten osakilpailujärjestäjien toimesta. Kilpailuissa noudatetaan AKK Motorsport

Lisätiedot

2012 JM-LIIGA-ASETUS

2012 JM-LIIGA-ASETUS 2012 JM-LIIGA-ASETUS 20. JM-LIIGA SÄÄNNÖT 20.1. Säännöt JM-liigaan kuuluvat JM SM-liiga sekä Nuorten/Naistenliiga. JM-liigassa noudatetaan JM-luokan sääntöjä, ellei niistä näissä säännöissä tai mahdollisesti

Lisätiedot

SUBSTANTIIVIT 1/6. juttu. joukkue. vaali. kaupunki. syy. alku. kokous. asukas. tapaus. kysymys. lapsi. kauppa. pankki. miljoona. keskiviikko.

SUBSTANTIIVIT 1/6. juttu. joukkue. vaali. kaupunki. syy. alku. kokous. asukas. tapaus. kysymys. lapsi. kauppa. pankki. miljoona. keskiviikko. SUBSTANTIIVIT 1/6 juttu joukkue vaali kaupunki syy alku kokous asukas tapaus kysymys lapsi kauppa pankki miljoona keskiviikko käsi loppu pelaaja voitto pääministeri päivä tutkimus äiti kirja SUBSTANTIIVIT

Lisätiedot

Jokamiehenluokan. # ei kiusita. Säännöt. Järjestäjä: Joensuun Urheiluautoilijat ry. Yhteistyössä:

Jokamiehenluokan. # ei kiusita. Säännöt. Järjestäjä: Joensuun Urheiluautoilijat ry. Yhteistyössä: Jokamiehenluokan # ei kiusita Säännöt Järjestäjä: Joensuun Urheiluautoilijat ry Yhteistyössä: KILPAILUN SÄÄNNÖT JM EVK SM 2016 11.-12.6.2016 Jokamiehenluokan SM - kilpailu Joensuun Urheiluautoilijat Ry

Lisätiedot

VAUHTIAJOT 25.-26.7.2015

VAUHTIAJOT 25.-26.7.2015 VAUHTIAJOT 25.-26.7.2015 Kilpailun säännöt Kilpailu on RATA-SM sarjan osakilpailu, NEAFP kilpailu ja kansalisen ratasarjan osakilpailu Etelä-Pohjanmaan Urheiluautoilijat ry Seinäjoki I OHJELMA 26.6.2015

Lisätiedot

Joukkueiden lopulliset ilmoittautumiset oltava järjestäjällä. Kilpailumateriaali lähetetään joukkueille

Joukkueiden lopulliset ilmoittautumiset oltava järjestäjällä. Kilpailumateriaali lähetetään joukkueille KILPAILUN SÄÄNNÖT Ramirent JM SM Liiga 18-19.08.2018 SM Liiga Lakeuden Urheiluautoilijat Oulu-Zone, Ylikiiminki I OHJELMA 31.05.2018 Joukkueiden ennakkoilmoittautumisaika päättyy 18.07.2018 Joukkueiden

Lisätiedot

KILPAILUNJOHTAJAT: Teemu Tikkaoja 040 500 7492 Lasse Lae 0500 661 381. SIHTEERI: Tiina Lae 050 500 2989. TURVAPÄÄLLIKÖ: Teemu Sillanpää 040 746 2876

KILPAILUNJOHTAJAT: Teemu Tikkaoja 040 500 7492 Lasse Lae 0500 661 381. SIHTEERI: Tiina Lae 050 500 2989. TURVAPÄÄLLIKÖ: Teemu Sillanpää 040 746 2876 KILPAILUNJOHTAJAT: Teemu Tikkaoja 040 500 7492 Lasse Lae 0500 661 381 SIHTEERI: Tiina Lae 050 500 2989 TURVAPÄÄLLIKÖ: Teemu Sillanpää 040 746 2876 RATATUOMAREIDEN PÄÄLLIKKÖ: Ismo Lepistö 040 864 4303 KILPAILIJOIDEN

Lisätiedot

Kilpailijainfo SM Rallicross Honkajoki

Kilpailijainfo SM Rallicross Honkajoki Kilpailijainfo SM Rallicross Honkajoki 31.8.2013 Tervetuloa kauden päätökseen, Honkajoella järjestettävään SM Rallicrossin finaaliin. Rata-alue sijaitsee Honkajoella osoitteessa Vanha maantie 237 (kts.

Lisätiedot

Elena haluaa uuden auton

Elena haluaa uuden auton Auton kanssa Elena haluaa uuden auton Hei! Hei! Minä haluan ostaa uuden auton. Joo, minulla on vanha Volkswagen Golf. Paljonko se maksaa? Se maksaa 5500. Kuinka monta kilometriä sillä on ajettu? 95000

Lisätiedot

Met tehemä Suomenmestareita!

Met tehemä Suomenmestareita! Met tehemä Suomenmestareita! Kolarin Moottorikerho rakentaa tänä ja ensi vuonna Suomenmestaruuskilpailuja monella eri areenalla ja alustalla. Nyt ajettavan Jääradan SM-finaalin lisäksi ajetaan myös vuoden

Lisätiedot

HELSINGIN PIIRIN AVOIN PERINNEKIVÄÄRI SYYSKILPAILUN

HELSINGIN PIIRIN AVOIN PERINNEKIVÄÄRI SYYSKILPAILUN Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö KILPAILUKUTSU 1 (6) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala Kilpailu IV / 2012 29.8.2012 HELSINGIN PIIRIN AVOIN PERINNEKIVÄÄRI SYYSKILPAILUN

Lisätiedot

EVK-Liiga Finaali + karsinta A 8.-9.9.2012 Ylämyllyn RC- rata, Joensuun Ua

EVK-Liiga Finaali + karsinta A 8.-9.9.2012 Ylämyllyn RC- rata, Joensuun Ua EVK-Liiga Finaali + karsinta A 8.-9.9.2012 Ylämyllyn RC- rata, Joensuun Ua 1. Ilmoittautuminen Ilmoittautuminen tulee suorittaa netissä osoitteessa www.jokkis.net 12.8.2012 klo 16.00 mennessä. Ilmoittautumismaksu

Lisätiedot

Kilpailuun hyväksyttyjen lista ja mahdolliset kilpailijaohjeet julkaistaan Kitikisapalvelussa

Kilpailuun hyväksyttyjen lista ja mahdolliset kilpailijaohjeet julkaistaan Kitikisapalvelussa KILPAILUN SÄÄNNÖT Oulun Romu JM Su 15.5.2016 klo 10.30 Kansallinen kilpailu, Alue 1. aluemestaruusosakilpailu Scuderia Palas ry OuluZone moottoriurheilukeskus, Oulu OULUN ROMU www.oulunromu.f I OHJELMA

Lisätiedot

26.-28.6. 2015 SJ15, GT15, GT30, F4 KILPAILUKUTSU

26.-28.6. 2015 SJ15, GT15, GT30, F4 KILPAILUKUTSU 26.-28.6. 2015 SJ15, GT15, GT30, F4 KILPAILUKUTSU KILPAILUKUTSU 2 / 8 Järjestäjä Ohjaajaluvat (202.02.1) Kilpailun arvo ja luokat Paikka ja aika Kilpailuerät Salon Kilpaveneilijät ry. Rajakivenkatu 27,

Lisätiedot

-Ralli Perniö KILPAILIJAINFO

-Ralli Perniö KILPAILIJAINFO -Ralli 1.10.2011 erniö KILAILIJAINFO Tervetuloa järjestämäämme Teijo-Talo ralliin. Kilpailuun ilmoittautui määräaikaan mennessä 118 kilpailijaparia. Kun saavutte erniöön, teidän on vietävä ensin traileri

Lisätiedot

Crosskart Winter Cup Talvisarjan säännöt 2019

Crosskart Winter Cup Talvisarjan säännöt 2019 Crosskart Winter Cup Talvisarjan säännöt 2019 1 Sisällys 1. Crosskart Winter Cup säännöt... 2 1.1. Osakilpailuiden säännöt... 2 1.2. Crosskart talvisarjan organisaatio... 2 1.3. Tapahtumien lukumäärä ja

Lisätiedot

KILPAILUN SÄÄNNÖT MOMO Syysendurance Saloon 3.10.2010 Kilpailun arvo: Kansallinen Kilpailun järjestäjä: MOMO Racing Team ry

KILPAILUN SÄÄNNÖT MOMO Syysendurance Saloon 3.10.2010 Kilpailun arvo: Kansallinen Kilpailun järjestäjä: MOMO Racing Team ry KILPAILUN SÄÄNNÖT MOMO Syysendurance Saloon 3.10.2010 Kilpailun arvo: Kansallinen Kilpailun järjestäjä: MOMO Racing Team ry Paikkakunta: Alastaro Cirkuit Loimaa I OHJELMA 6.9.2010 Kilpailun säännöt julkaistaan

Lisätiedot

Historic Rally Trophyn, Rally Trophyn, BMW Original & F-Seniorit 4. osakilpailu KILPAILIJAINFO.

Historic Rally Trophyn, Rally Trophyn, BMW Original & F-Seniorit 4. osakilpailu KILPAILIJAINFO. Historic Rally Trophyn, Rally Trophyn, BMW Original & F-Seniorit 4. osakilpailu KILAILIJAINFO www.salonua.fi -Ralli 22.5.2010 erniö KILAILIJAINFO Tervetuloa järjestämäämme Teijo-Talo ralliin. Kilpailuun

Lisätiedot

12.07.2015 Kilpailuun hyväksyttyjen lista ja mahdolliset kilpailijaohjeet julkaistaan, www.autourheilu.fi KITI-Kisapalvelu

12.07.2015 Kilpailuun hyväksyttyjen lista ja mahdolliset kilpailijaohjeet julkaistaan, www.autourheilu.fi KITI-Kisapalvelu KILPAILUKUTSU KILPAILUN SÄÄNNÖT XXXIV IKH-SAMBACROSS 18.7.2015 Rallicrossin SM-sarjan 3. osakilpailu Kilpailun järjestäjä: Kauhajoen Urheiluautoilijat ry Sotkan moottoristadion, Kauhajoki I OHJELMA 25.05.2015

Lisätiedot

1.1. Alkuerä Kaikki kuljettajat mahtuvat mukaan yhteen alkuerälähtöön, koska enimmäisosallistujamäärä lähdössä on tuo 10.

1.1. Alkuerä Kaikki kuljettajat mahtuvat mukaan yhteen alkuerälähtöön, koska enimmäisosallistujamäärä lähdössä on tuo 10. 1. Luokassa enintään 10 kuljettajaa Tässä tapauksessa luokassa ajetaan kaksi (2) lähtöä, yksi (1) alkuerä ja yksi (1) finaali. 1.1. Alkuerä 1.1.1. Kaikki kuljettajat mahtuvat mukaan yhteen alkuerälähtöön,

Lisätiedot

Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö KILPAILUKUTSU 1 (6) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala 18.2.

Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö KILPAILUKUTSU 1 (6) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala 18.2. Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö KILPAILUKUTSU 1 (6) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala Toimintakäsky II / 2011 18.2.2011 HELSINGIN AVOIN PERINNEKIVÄÄRI KEVÄTKILPAILUN

Lisätiedot

Mankolan Jokamiesluokan Joukkuekilpailu Pyhäjärvi 27.9.2015

Mankolan Jokamiesluokan Joukkuekilpailu Pyhäjärvi 27.9.2015 Mankolan Jokamiesluokan Joukkuekilpailu Pyhäjärvi 27.9.2015 1. Ilmoittautuminen ja ilmoittautumismaksut Ilmoittautuminen tulee tehdä sähköisesti Jokkis.netissä. Ilmoittautuminen alkaa 4.9.2015 Klo 18:00

Lisätiedot

Eikan polku 2012 Huolto pelaa kenttäolosuhteissakin ja apua tulee kilpakumppaneilta sekä sivullisilta.

Eikan polku 2012 Huolto pelaa kenttäolosuhteissakin ja apua tulee kilpakumppaneilta sekä sivullisilta. Eikan polku 2012 Huolto pelaa kenttäolosuhteissakin ja apua tulee kilpakumppaneilta sekä sivullisilta. Kiitos ystävät ilmoituksista! Kyllä tiesin, että auton päivä on 15.9.2012, sehän päätettiin 28.6.

Lisätiedot

U N E L M +1 +1. Motivaatio Hyvinvointi. Pohdintakortti

U N E L M +1 +1. Motivaatio Hyvinvointi. Pohdintakortti ONKS U N E L M I? I! Motivaatio Hyvinvointi Raha Pohdintakortti KÄDEN TAIDOT Käden taidot ovat nykyään tosi arvostettuja. Työssäoppimisjakso vakuutti, että tää on mun ala ja on siistii päästä tekee just

Lisätiedot

CROSSKART OP MARTTILA KILPAILIJAOHJE

CROSSKART OP MARTTILA KILPAILIJAOHJE CROSSRT OP MRTTIL 28..208 ILPILIJOHJE ilpailun aikataulu 28..208 7:30-9:00 Ilmoittautuminen 7:30-0:30 Rataan tutustuminen 8:00-9:30 atsastus 0:00 Ohjaajakokous varikkoalueella 0:30 Lähtötapa näytetään

Lisätiedot

Rallicrossin tuomaristonpuheenjohtajan raportti

Rallicrossin tuomaristonpuheenjohtajan raportti sivu 1(6) Rallicrossin tuomaristonpuheenjohtajan raportti Lajipäällikkö: Timo Lampinen 00-8701 timo.lampinen@autourheilu.fi Kilpailun nimi: Päivämäärä: Järjestäjä(t): Suomen Maa-autot OY SM Rallicross

Lisätiedot

Virtuaali-Liiga Mäntän Klubi, Tehtaantie 33, Mänttä v1.0 / järjestäjinä Oy

Virtuaali-Liiga Mäntän Klubi, Tehtaantie 33, Mänttä v1.0 / järjestäjinä  Oy Virtuaali-Liiga 18.-19.3.2017 Mäntän Klubi, Tehtaantie 33, Mänttä v1.0 / 18.1.2017 järjestäjinä www.jokkis.net/ta-solutions Oy 1. Ilmoittautuminen Ilmoittautuminen tulee suorittaa netissä osoitteessa www.jokkis.net

Lisätiedot

TERVETULOA AGIPITSIIN 2015!

TERVETULOA AGIPITSIIN 2015! TERVETULOA AGIPITSIIN 2015! Raumalla vietetään Pitsiviikkoa 18.-26.7.2015 - tästä siis teema RKS:n heinäkuun kisoihin. LAUANTAINA JA SUNNUNTAINA JOKA TASOLUOKAN PARAS OHJAAJAN PITSIASU PALKITAAN UPEIN

Lisätiedot

1 (7) Hämeen Viesti 2015. Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 25.1.2015. Kilpailuohje

1 (7) Hämeen Viesti 2015. Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 25.1.2015. Kilpailuohje 1 (7) Hämeen Viesti 2015 Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 25.1.2015 Kilpailuohje 2 (7) KILPAILU Hämeen Viesti 2015, 8-henkisin joukkuein, hiihtotapa P ja V, kilpailunumero 624. Kilpailussa hiihdetään

Lisätiedot

Lukijat kuvaajina ja kirjoittajina Santtu Parkkonen / Helsingin Sanomat

Lukijat kuvaajina ja kirjoittajina Santtu Parkkonen / Helsingin Sanomat Lukijat kuvaajina ja kirjoittajina Santtu Parkkonen / Helsingin Sanomat 2 Metron lukijakonsepti Vuodessa Metroa avustaa yli 30 000 lukijaa 3 Lukijat lähettävät toimitukseen yli 35 000 kuvaa, tuhansia juttuja

Lisätiedot

Sanomalehtiviikko. KAUKOPUTKI LÖYTÄÄ UUTISET Tehtäväpaketti 1. 2.-luokkalaisille. Lähde uutisseikkailuun toimittaja Simo Siiven opastuksella

Sanomalehtiviikko. KAUKOPUTKI LÖYTÄÄ UUTISET Tehtäväpaketti 1. 2.-luokkalaisille. Lähde uutisseikkailuun toimittaja Simo Siiven opastuksella Sanomalehtiviikko KAUKOPUTKI LÖYTÄÄ UUTISET Tehtäväpaketti 1. -luokkalaisille Lähde uutisseikkailuun toimittaja Simo Siiven opastuksella MA Tänään katsomme ja kuuntelemme sanomalehteä. 1. Paljonko sanomalehti

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS HELSINGIN YLIOPISTOLLINEN GO-SEURA HALLITUKSEN KOKOUS 30.8.2015 PÖYTÄKIRJA Paikka: YliGon kerhohuone, Mannerheimintie 5 B Osallistujat: Anttoni Maula, puheenjohtaja Arto Heikkinen, sihteeri Henry Hemming

Lisätiedot

034 MOTOCROSSIN KERHOJOUKKUEIDEN SM-KILPAILUT

034 MOTOCROSSIN KERHOJOUKKUEIDEN SM-KILPAILUT 034 MOTOCROSSIN KERHOJOUKKUEIDEN SM-KILPAILUT 034.1 MÄÄRITELMÄ 034.2 MOOTTORIPYÖRÄT, KILPAILULUOKAT JA NUMEROKILVET 034.2.1 Moottoripyörät ja kilpailuluokat 034.3 AJAJAT 034.3.1 Ajajan ikä 034.3.2 Kilpailuun

Lisätiedot

Kemora asfalttisprint

Kemora asfalttisprint Kemora asfalttisprint 18.4.2015 OHJAAJAINFO 1. LUOKAT Kilpailussa ajetaan kilpailukutsun mukaiset luokat. 2. PÄÄTOIMIHENKILÖT Tuomariston puheenjohtaja Pentti Varis Imatra Tuomarit Ilari Kumpulainen Toholampi

Lisätiedot

Katsastus Ralli Historic ralli trophyn 1. osakilpailu. RaisUA. kuva: jatko.fi

Katsastus Ralli Historic ralli trophyn 1. osakilpailu. RaisUA. kuva: jatko.fi Katsastus Ralli Historic ralli trophyn 1. osakilpailu RaisUA kuva: jatko.fi KILPAILIJAINFO KILPAILIJAINFO Plus Katsastus Ralli Riihikoski Raision Urheiluautoilijat ry Tervetuloa järjestämäämme Plus Katsastus

Lisätiedot

KLL-MESTARUUSHIIHDOT 2019 Kemi Karihaaran Visa / Kemin kaupunki JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUS Sunnuntai takaa-ajokilpailu (V)

KLL-MESTARUUSHIIHDOT 2019 Kemi Karihaaran Visa / Kemin kaupunki JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUS Sunnuntai takaa-ajokilpailu (V) KLL-MESTARUUSHIIHDOT 2019 Kemi Karihaaran Visa / Kemin kaupunki 16.-17.3.2019 JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUS Sunnuntai 17.3. takaa-ajokilpailu (V) ASIALISTA 1. Kokouksen avaus 2. Osallistujien toteaminen (nimilista

Lisätiedot

OP CROSSKART KILPAILIJAOHJE

OP CROSSKART KILPAILIJAOHJE OP CROSSRT 27..209 ILPILIJOHJE ilpailun aikataulu 27..209 7:30-9:00 Ilmoittautuminen 8:00-0:30 Rataan tutustuminen 8:00-9:30 atsastus 0:00 Ohjaajakokous varikkoalueella 0:30 Lähtötapa näytetään lähtöpaikalla

Lisätiedot

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa.

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa. KILPAILUN SÄÄNNÖT Aluemestaruus Itä-ja Kaakkois-Suomi 31.8-1.9.2019 Kansallinen Varkauden Urheiluautoilijat ry Varkaus I OHJELMA 15.8.2019 27.8.2019 klo: 23.00 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen

Lisätiedot

Power Weekend SpeedParty. SpeedConcept ry PL168 FI JOENSUU

Power Weekend SpeedParty. SpeedConcept ry PL168 FI JOENSUU Power Weekend 2016 SpeedParty SpeedConcept ry PL168 FI-80101 JOENSUU SpeedConcept ry SpeedConcept on suomalainen autokerho, joka on autoharrastajien yhdysside ja toimii lähinnä Suomen alueella kotipaikkanaan

Lisätiedot

RALLISPRINT SM JA RALLISPRINT SUOMEN JUNIORIMESTARUUS SARJASÄÄNNÖT 2015

RALLISPRINT SM JA RALLISPRINT SUOMEN JUNIORIMESTARUUS SARJASÄÄNNÖT 2015 RALLISPRINT SM JA RALLISPRINT SUOMEN JUNIORIMESTARUUS SARJASÄÄNNÖT 2015 1. Sarjan Osakilpailut 2015 1.2.2015 Rallisprint SM (lumi/jää) Lapua 1.3.2015 SM Sprint (lumi/jää) Loppi 23.5.2015 Nurmijärven SM

Lisätiedot

Historic Rally Trophyn I virallinen ensimmäinen osakilpailu, vaikka ajettiin viimeisenä osakilpailuna 10.03.2007 Kiuruvesi Ralli

Historic Rally Trophyn I virallinen ensimmäinen osakilpailu, vaikka ajettiin viimeisenä osakilpailuna 10.03.2007 Kiuruvesi Ralli Tiedote nro 3/2007 Historic Rally Trophyn I virallinen ensimmäinen osakilpailu, vaikka ajettiin viimeisenä osakilpailuna 10.03.2007 Kiuruvesi Ralli Talvikauden päätöskilpailu Kiuruvesi Ralli ( Alkuperäinen

Lisätiedot

KILPAILUSÄÄNNÖT. SM-rallisprint 3.osakilpailu Kitee 03.03.2012 SM ja Itä-Suomen aluemestaruusosakilpailu. Keski-Karjalan Urheiluautoilijat ry.

KILPAILUSÄÄNNÖT. SM-rallisprint 3.osakilpailu Kitee 03.03.2012 SM ja Itä-Suomen aluemestaruusosakilpailu. Keski-Karjalan Urheiluautoilijat ry. KILPAILUSÄÄNNÖT SM-rallisprint 3.osakilpailu Kitee 03.03.2012 SM ja Itä-Suomen aluemestaruusosakilpailu RALLISPRINT-KILPAILUN SÄÄNNÖT K-KUA 30v SM-rallisprint 03.03.2012 kello 12:00 SM-rallisprint 3. osakilpailu

Lisätiedot

KILPAILUOHJE. Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ

KILPAILUOHJE. Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ KILPAILUOHJE Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ Kilpailussa noudatetaan UCI:n ja SPU:n sääntöjä ja kilpailun järjestäjän

Lisätiedot

1000 Lakes Rally eli Jyväskylän Suurajot 29.6.2013

1000 Lakes Rally eli Jyväskylän Suurajot 29.6.2013 Tarinoita kotikulmilta ja vähän maailmaltakin: Onpa tässä muutama kisa kurvailtu edellisen kirjoittelun jälkeenkin 1000 Lakes Rally eli Jyväskylän Suurajot 29.6.2013 Tuttuja teitä kotikulmilla. Mekaanikkoina

Lisätiedot

FIXUS - JM-joukkuekilpailu 02.06.2013 Klo 11:00 joukkuekilpailun säännöt.

FIXUS - JM-joukkuekilpailu 02.06.2013 Klo 11:00 joukkuekilpailun säännöt. FIXUS - JM-joukkuekilpailu 02.06.2013 Klo 11:00 joukkuekilpailun säännöt. 1. Ilmoittautuminen - maksut Ilmoittautuminen sähköisesti Jokkis.net 14.04.2013 mennessä. Kilpailuun hyväksytään enintään 15-21

Lisätiedot

OMATALO SM RALLISPRINT

OMATALO SM RALLISPRINT OMATALO SM RALLISPRINT 19.01.2013 KILPAILIJAOHJE Kilpailun aikataulu klo Tapahtuma 7.00 Kilpailutoimisto avataan ja rataan tutustuminen alkaa 7.30 Kilpailupapereiden tarkastus alkaa 8.00 Katsastus alkaa

Lisätiedot

BOTNIARING 14.-15.5.2016 KILPAILUN SÄÄNNÖT. Kilpailu on RATA-SM sarjan ja Viron mestaruus sarjan osakilpailu sekä NEAFP kilpailu

BOTNIARING 14.-15.5.2016 KILPAILUN SÄÄNNÖT. Kilpailu on RATA-SM sarjan ja Viron mestaruus sarjan osakilpailu sekä NEAFP kilpailu BOTNIARING 14.-15.5.2016 KILPAILUN SÄÄNNÖT Kilpailu on RATA-SM sarjan ja Viron mestaruus sarjan osakilpailu sekä NEAFP kilpailu I OHJELMA 15.4.2016 2.5.2016 klo 23:59 9.5.2016 11.5.2016 klo11:00 12-13.5.2016

Lisätiedot

Keuruu Ralli Kilpailun säännöt

Keuruu Ralli Kilpailun säännöt Kilpailun säännöt Keuruu Ralli17.8.2019 Kilpailunjärjestäjä Kilpailun järjestäjä toimii Rallimiehet ry. Harrastemootoriurheilun keskusjärjestö (HaMu) ry jäsenyhdistys. Yleiskuvauskilpailusta Kilpailu kuuluu

Lisätiedot

I OHJELMA 15.7.2009 Kilpailun säännöt julkaistaan, ilmoittautuminen ja ennakkotutustumiskielto alkavat.

I OHJELMA 15.7.2009 Kilpailun säännöt julkaistaan, ilmoittautuminen ja ennakkotutustumiskielto alkavat. KILPAILUN SÄÄNNÖT KILPAILUN SÄÄNNÖT Kilpailun nimi Neste Jari-Pekka Ralli Päivämäärä 12.09.2009 Kilpailun arvo / sarjalogo F-Cup Kilpailun järjestäjä Heinolan Urheiluautoilijat ry Paikkakunta Heinola I

Lisätiedot

Kilpailijatiedote Kassun Juhannus-JM

Kilpailijatiedote Kassun Juhannus-JM Kilpailijatiedote 21 22.06.2019 Kassun Juhannus-JM Tervetuloa Poriin, Hangassuon JM-radalle. Kilpailuun ilmoittautui määräaikaan mennessä 278 kilpailijaa Jm-Yleinen 84 EVK-Yleinen 64 Jm-Nuoret 19 EVK-Nuoret

Lisätiedot

Sykleissä mennään tiedotuksessakin olet tarkkana

Sykleissä mennään tiedotuksessakin olet tarkkana Sykleissä mennään tiedotuksessakin olet tarkkana Keväällä tapahtuu paljon (touko-kesäkuu) Heinäkuussa hiljenee vaikka kv-kisoja ympäri maailmaa- nyt olisi tiedottamisen paikka Elokuussa jälleen tahti kiihtyy

Lisätiedot

KILPAILIJAINFO HONG KONG -HANKIRALLI 26.-27.02.2005. Kilpailupäivän aikataulu

KILPAILIJAINFO HONG KONG -HANKIRALLI 26.-27.02.2005. Kilpailupäivän aikataulu KILPAILIJAINFO HONG KONG -HANKIRALLI 26.-27.02.2005 Kilpailupäivän aikataulu 26.02.2005 klo 07.00 Tuomariston 1. kokous 07.30 Kilpailutoimisto avataan 07.30 Kilpailupapereiden tarkastus alkaa kilpailutoimistossa

Lisätiedot

KILPAILIJAOHJEET. Kilpailupäivän aikataulu

KILPAILIJAOHJEET. Kilpailupäivän aikataulu KILPAILIJAOHJEET Kilpailupäivän aikataulu klo 8.00 klo 9.30 klo 10.00 klo 10.00 klo 11.01 klo 11.01 Kilpailukeskus ja -toimisto avataan, Hotelli Leikari, Haminantie 261, Kotka (liite) Kilpailupapereiden

Lisätiedot

Auton säätäminen & Systemaattinen testaaminen. Henri Niskanen & Kalle Jokinen

Auton säätäminen & Systemaattinen testaaminen. Henri Niskanen & Kalle Jokinen Auton säätäminen & Systemaattinen testaaminen Henri Niskanen & Kalle Jokinen Ajoasento ja penkin paikka Peruslähtökohtana tehtaan antamat mitat, unohtamatta sitä että kuskilla on hyvä ja luonnollinen ajoasento,

Lisätiedot

ROTUMESTARUUSKILPAILUIDEN JÄRJESTÄMISOHJE

ROTUMESTARUUSKILPAILUIDEN JÄRJESTÄMISOHJE ROTUMESTARUUSKILPAILUIDEN JÄRJESTÄMISOHJE 1. Tarkoitus Tämän rotumestaruuskokeiden järjestämisohjeen on laatinut Suomen Belgianpaimenkoirayhdistys ry:n johtokunta. Ohjeiden tarkoituksena on varmistaa,

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT Karting Aluemestareiden Kilpailu

KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT Karting Aluemestareiden Kilpailu KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT Karting Aluemestareiden Kilpailu 2015 5.-6.9.2015 KILPAILUKUTSU Pirkanmaan Karting ry kutsuu kilpailijoita osallistumaan Karting Aluemestareiden Kilpailu 2015 - nimiseen

Lisätiedot

KILPAILIJAINFO HONG KONG HANKIRALLI 24.-25.2.2007 KILPAILUPÄIVÄN AIKATAULU

KILPAILIJAINFO HONG KONG HANKIRALLI 24.-25.2.2007 KILPAILUPÄIVÄN AIKATAULU KILPAILIJAINFO HONG KONG HANKIRALLI 24.-25.2.2007 KILPAILUPÄIVÄN AIKATAULU 24.2.2007 klo 08.00 Kilpailutoimisto avataan 08.00 Kilpailupapereiden tarkastus alkaa kilpailutoimistossa 08.30 Tuomariston 1.

Lisätiedot

KILPAILIJATIEDOTE TUOMARISTO. Puheenjohtaja George Kettunen Oulu Tuomari Heikki Ihamäki Oulu Tuomari Sanna-Kaisa Patjas Rovaniemi PÄÄTOIMIHENKILÖT

KILPAILIJATIEDOTE TUOMARISTO. Puheenjohtaja George Kettunen Oulu Tuomari Heikki Ihamäki Oulu Tuomari Sanna-Kaisa Patjas Rovaniemi PÄÄTOIMIHENKILÖT KILPAILIJATIEDOTE TUOMARISTO Puheenjohtaja George Kettunen Oulu Tuomari Heikki Ihamäki Oulu Tuomari Sanna-Kaisa Patjas Rovaniemi PÄÄTOIMIHENKILÖT Kilpailunjohtaja Henna Rinne 0400-900 551 Kilpailun sihteeri

Lisätiedot

Team Manninen Bros Honda tiimillä piti kiirettä viikonloppuna testitilaisuuden ja kilpailujen muodossa

Team Manninen Bros Honda tiimillä piti kiirettä viikonloppuna testitilaisuuden ja kilpailujen muodossa Team Manninen Bros Honda tiimillä piti kiirettä viikonloppuna testitilaisuuden ja kilpailujen muodossa Teksti ja kuvat vapaasti julkaistavissa. teksti ja kuvat: Team Manninen Bros. Honda tiedotus Jere

Lisätiedot

RAAHEN SHT SM-RALLISPRINT KLO KISAINFO

RAAHEN SHT SM-RALLISPRINT KLO KISAINFO RAAHEN SHT SM-RALLISPRINT 6.5.2017 KLO 14.00 KISAINFO Tervetuloa Raaheen! Raahen SHT SM-Rallisprint kilpailuun ilmoittautui määräaikaan mennessä 133 kuljettajaa, jotka kaikki hyväksyttiin mukaan. Kisapäivän

Lisätiedot

VIRALLINEN ILMOITUSTAULU Kilpailutoimiston seinällä. Paikka Ahveniston Moottoriradan ravintolarakennus

VIRALLINEN ILMOITUSTAULU Kilpailutoimiston seinällä. Paikka Ahveniston Moottoriradan ravintolarakennus KILPAILUKUTSU JA SÄÄNNÖT Kilpailun nimi: Momo Endurance Cup Ahvenisto Päivämäärä: 31.8.2013 Kilpailun arvo: Cup/Kansallinen Kilpailun järjestäjä Momo Racing Team ry Paikkakunta: Ahveniston moottorirata

Lisätiedot