AUTON PÄIVÄ

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "AUTON PÄIVÄ 15.9.2012"

Transkriptio

1 AUTON PÄIVÄ Auton päivän kuvassa meille tuntematon tuleva jäsen tutustui esillä olleeseen ajoneuvoon, tuo ei kylläkään ollut ainut esillä ollut! Tervehdys lukijat, auton päivä on sitten ohitse, syksy etenee. Siispä julkistamme numero 1 olleeseen kysymykseen oikean vastauksen, mikä auto oli kansikuvassa lumen peitossa. Subaruhan se, vinkkinä oli takakannen ilmoituksessa ollut lisäys. Toki tarkasti ottaen ei ole Legacyn pikkuveli, vaan Imprezan edeltäjä, mutta jos joku tästä vetää herneet, niin Auto on kuitenkin Subaru Leone, farmari, vuosiluku jotain 1985, kuluttaa enemmän vettä kuin bensaa. Tämä ei ollut mainos, auto ei ole myynnissä! Oikeita vastauksiakin tuli, mutta myös jopa eksoottisia automerkkejä, palkitsemista lisää sisäsivuilla.

2 Jelena ja Pekka Koivumäen autoja, tämä ei ole kilpailu, joten Ford Cortina 1973 ja Hillman Minx 1964 Hillman on brittiläinen automerkki, jonka ensimmäinen valmistaja oli vuonna 1907 perustettu Hillman Motor Car Company. Yrityksen toimipaikka oli Englannissa Ryton-on-Dusmoressa lähellä Coventrya. Ennen vuotta 1907 yritys oli valmistanut polkupyöriä. Humber hankki Hillmanin omistukseensa 1929, mutta Hillman oli yhä käytössä Rootes Groupin päämerkkinä vuodesta 1931, jolloin se hankki Hubmerin, vuoteen 1967, jolloin vuorostaan Chrysler otti Rootesin haltuunsa. Merkki oli Chryslerilla käytössä vuoteen Erinäisten yritysjärjetelyjen seurauksena nimen Hillman omistaa Peugeot. Suomessa myytiin Hillman-autoja toisen maailmansodan jälkeisistä vuosista 1970-luvulle saakka. Hillman oli muiden brittiläisten automerkkien ohella erityisen yleinen ja 1960-luvuilla. Sen myyntimalleja olivat Minx, Super Minx, Imp ja Hunter. Merkkiä edusti Wihuri-yhtymään kuulunut Autola Oy Osaston puheenjohtaja Esa Lohiniva rakentaa arpojen palautusjärjestelmää Saimme yli 150 vastausta, joten se kertonee jotain kävijämäärästä! Osaston toimintasuunnitelma Auton päivänä oli kertoa Autoliitosta, jakaa lapsille heijastimia ja ilmapalloja (kaikki meni, valitettavasti, loppui kesken), jaoimme noin 150 AL Kemin verkkolehti 1 tulostettua versiota, 200 verkkolehti 2, joten otaksumme jäsenmäärän kasvavan (tai sitten on toinenkin vaihtoehto, siihen tulemme reagoimaan lopettamalla verkkolehden). Suoritimme akun kunnon mittauksia, vararenkaan käyttö oli yksi opastuksen kohteita, suoritimme ilmanpaineen tarkistuksia, tärkeä asia myös näkökyvyn tarkistus.

3 Tässä Pekka tarkistaa akun kuntoa, Einari ilmanpaineita, joten toiminta oli tehokasta. Kemin seudun Auton päivän tapahtumassa mukana oli puheenjohtaja Esan lisäksi Jelena, Pekka; Einari, Kalle ja Jorma Kuvassa arvotaan tunnistuskisan voittajia, jotka saivat Prisman lahjoittamat lahjakortit. Voittajille toimitettu palkinnot samana päivänä. Vastauksia saimme 154 kpl. Oikeita niistä oli 2 kpl (tässä ei huomioida Jelenan vastausta, hän tiesi oikein, ainoastaan avoimeksi jäi korimalli, koristelistassa kun luki Subaru ja esim. Legacyssä on lista erilainen).

4 KEMIN SEUDUN OSASTON VERKKOLEHTI Lehtileike Pohjolan Sanomista, AK:Kemin piiri on Autoliiton nykyisen osaston edeltäjä. Puheenjohtajan kynästä: Olen ilokseni todennut, että tähän meidän verkkolehteen on tullut runsaasti materiaalia, toki teiltä lukijoilta voisi tulla enemmänkin, myös vinkkejä, mitä haluatte lukea. Tulemme satsaamaan AS SM kisaan ja verkkolehteen, se siis ilmestyy kuukausittain, seuratkaa kotisivujamme Esa Toimitusneuvosto, kuulostaapa se mahtavalta, ottaa vastaan juttuvinkkejä, lehtileikkeleitä. Lukijan kannalta olisi varmaankin mielenkiintoisempaa lukea jostain merkittävistä asioista kuin jostain jh:n Madeiran kalajutuista. Numerossa 2 olikin meidän mielestä hyvä Jannen kirjoittama juttu, joka oli jo aiemmin KELKKALEHDESSÄ, meidän verkkolehti on niin uusi tuttavuus. Olisi kiva tietää, lukeeko kukaan näitä juttuja, voisi laittaa palautetta vaikka Jormalle sähköpostiin: jorma.mvr at luukku.com, tuo osoite on harrasteita varten, joista yksi on Autoliitto-toiminta. Voisin jopa luvata, että arvomme jonkin tuotepalkinnon vastaajien kesken, jos saamme edes muutaman hyvän juttuvinkin, tai jutun. Tähän verkkolehteen eräs jh sai palkinnoksi kirjoittaa AL Härmän JM SM liigafinaalista. Lukijakilpailu, kuka tunnistaa moottorin? Osat ovat olemassa, mutta jotain apuja pitäisi olla, jotta koneesta tulisi käyntikuntoinen, jotain puuttuu, kun joka kasauksessa vaihteisto jumiutuu. En ole purkanut ko.moottoria, joten en tunne tarkalleen, ovako kaikki osat tallessa. Jos osaat auttaa, ota yhteyttä: jorma.mvr at luukku.com, Itse runko on kunnossa, puuttuu vain toimiva kone, joten voin ostaa koneen, jos sellainen on kaupan.

5 SM JM-liiga Alahärmässä Jokamiehenluokan liigamestaruus ratkaistaan Alahärmässä Syyskuun ensimmäinen viikonvaihde, päivä ratkeaa mikä joukkue on jokamiehenluokan Suomenmestari. JM SM-liiga ajetaan Alahärmässä Autoliitto Härmän järjestämässä kilpailussa. Kilpailu ajetaan Alahärmän Haaruksessa Kalmoonkankaan moottoriradalla. Kilpailut alkavat molempina päivinä klo Ihan pienestä tapahtumasta ei ole kyse. Vuonna 1966 perustetun Autoliitto Härmän puheenjohtaja Heli Hietala on joukkoineen tehnyt paljon töitä koko vuoden ajan. - Kilpailussa on 29 joukkuetta ja noin 280 kilpailijaa. Toimitsijoita tarvitaan noin 300 henkilöä. Yleisötavoite kahdelle päivälle on , Hietala laskee. - Liigafinaalihan on todella yleisö ystävällinen pisteajo-tyylin ansiosta. Jännitys säilyy yleensä viimeisiin lähtöihin, Hietala toteaa. Joukkueiden tarpeet vievät rata-alueelta paljon tilaa, niinpä yleisön autot jäävät kuuden kilometrin päähän Alahärmän raviradalle. Sieltä on järjestäjän hoitama jatkuva linja-auto kuljetus radalla, joka sisältyy lipun hintaan. Raviradalle on opastus 19-tieltä. Tervetuloa Härmähän! Tässä esipuhe, Helin kirjoittamana, juttua tapahtumasta muutama rivi, ei Kemistä kukaan kilpailemassa ollut, toimitsijana kylläkin.

6 AL Härmän joukkue kaasutteli Suomenmestariksi Autoliitto Härmän Rautia Team ajoi Suomenmestaruuteen erittäin jännittävässä ja kovatasoisessa jokamiehenluokan SM-liigafinaalissa. AL Härmän järjestämä kilpailu ajettiin Alahärmän Haaruksessa. Kaksipäiväinen kilpailu saatiin ajaa loistavissa olosuhteissa sään suhteen. Lauantaina 29 joukkueesta karsittiin jatkoon itse sunnuntaille 12, joista lopulta kuusi joukkuetta pääsi itse finaaliin. Tasaisen pistetaistelun jälkeen kuuden joukkueen joukkoon ajoivat A-lohkosta AL Härmän ja Vääksyn joukkueet, B-lohkosta puolestaan SMmitaleista pääsivät ajamaan Kotkan, Kauhajoen ja Honkajoen joukkueet. Finaali oli alussa AL Härmän Rautia Teamin hallintaa. Jatkossa tilanne tasoittui ja johto hupeni. Lopussa mitalitaistelusta tuli kolmen kauppaa kahden AL Härmän joukkueen (Rautia ja Custom Parts Teamit) sekä Honkajoen HAT Teamin kesken. Kisan loppu oli jopa dramaattinen, sillä voittaja ei ollut selvillä, vaikka ajot oli ajettu. Rautia Teamin liputuksen tulkinta pakotti lopulta HAT Teamin tekemään tapauksesta vastalauseen. Sitä ei kuitenkaan hyväksytty ja näin Rautia Team julistettiin Suomenmestariksi. Toinen joukkueenjohtaja Timo Vähälummukka ei osannut vielä täysin iloita mestaruudesta voiton varmistumisen venyttyä turhan pitkälle. - Meidän joukkueen vahvuus oli tasaisuus ja huoltoporukan toiminta. Heti perjantaina kun tultiin paikalle, oli hyvä fiilinki joukkueesta. Pääasia kuitenkin, että mestaruus tuli ajamalla, Vähälummukka tilitti. Tulokset 1. Rautia Team, Autoliitto Härmä, 164 pist. 2. HAT Team, Honkajoen MK/UA, 153 pist. 3. Custom Parts Team, Autoliitto Härmä, 126 pist. 4. Metallikoneistus Hirsimäki Team, Kauhajoen UA, 107 pist. 5. Maanrakennus Team, Kotkan UA, 102 pist. Teksti ja kuva: kilpailun tiedottaja Vesa Rauhala

7 Tuttuja ihmisiä, Taina Kytäjä-Roimu Autoliitosta, Jorma Viitala, kyllä sama KRC ** kuski, AL Härmästä ja Tainan mies. Osaston kuvasta puuttuu kuvaaja, jh. ** Monen kokeneen Pistejääkävijän mielestä tämä Jorma Viitala siipi- Volkkari, VW 411 ja sen esitykset ovat kautta aikain Pistejään huimimpia. Tampereen monenkertainen voittaja, myös SM Cup KRC luokassa tällä autolla. Kuka muistaa auton värin? Toimitus palkitsee oikeat vastaukset! Ettekö muista, Jorma ajoi tällä Tornion Laivakankaallakin!

8 Tämä lehtileike muutaman vuoden takaa, Rantapohjasta, taitaa olla Merihelmi Ralli 2006 markkinointia tämäkin juttu. Kun kaikkeen pitää olla selitys, vaikka siihen, miksi juttu on meidän verkkolehdessä. Olisin tietysti voinut lähettää lehtileikkeleen suoraan Tainalle, keskusteltiin autosta Härmässä. Tämän näköinen on vanha Corolla! Tämä samalla testi, lukeeko kukaan näitä juttuja! Se, että uskallan lainata juttua osoittaa tietysti suurta rohkeutta, toisaalta olemme sen toimittajan kanssa yhteistyössä tehneet (mie kirjoitin, hän laittoi nimensä ja julkaisi) Tästä näkee paremmin kuin lehtileikkeleestä auton silloisen kunnon kolarin jälkeen. Osia ei ollut enää silloinkaan saatavilla, mm. tuo konepelti oli talven moottorin alla, kun säilytin sitä autotallissa Taisinpa vähän vedelläkin betonilattiaa pitkin. Piti sitten oikoa, että sai koneen päälle katteeksi. Auto on edelleen hyvässä kunnossa, mittarissa tuo sama ! Auto on kyllä ajokunnossa, katsastettukin, joskus Kunnostuksesta on 21 vuotta, olisi kiva nähdä, miten on nykyauto vuonna 2033?

9 Kemin liikennekisa Tämän vuotisen kisan voisi nimetä juhlakisaksi, sillä kisoja on pyöritetty 20 vuotta. Pilvipoutanen sää n. 15 lämpöastetta ja kovahko tuuli siivitti tapahtumaa. Olimme aikaisemmin pohtineet, miten tätä kisaa saataisi vielä turvallisemmaksi. Päädyimme, että hankitaan numeroidut turvaliivit. Ne olivatkin nyt eka kertaa käytössä ja täytyy sanoa, että hienot liivit ovat. Meidän hankintaa avusti liivien hankinnassa Vakuutusyhtiö IF, kuljetusyritys Seven Lift, Rahtarit ja tietysti AL Kemin Seudun Osasto. Alla kilpailun tulokset. TULOKSET Taitoajo, paras koulu: Takajärvi Liikennekilpailu, paras koulu: Sauvosaari Henkilökohtainen kilpailu: 1. Jere Grahn, Sauvosaari 2. Pia-Peppi Juntunen, Karihaara 3. Kerttu Tolvanen, Sauvosaari 4. Annika Mäkipörhölä, Sauvosaari 5. Viivi Yrjänheikki, Kivikko 6. Jenny Ilpoinen, Karihaara 7. Patrik Hilden, Hepola 8. Henrik Pekkala, Hepola 9. Tomi Nyman, Sauvosaari 10. Henna Tissari, Takajärvi Kuvia tapahtumasta osastomme sivulla

10 AL TURVA, Käytännön koe, miten toimii Ajoin Laukaalta kohti Kemiä , Temmeksen lähellä yhtäkkiä moottori sammui, ajoin normaalia matkavauhtia. Tietysti pieni yllätys, kun ohjaus meni kovin raskaaksi, sain kuitenkin auton tienlaitaan hallitusti. Katse konepellin alle, moniurahihna puuttui, tai olihan se konepellin alla, muttei oikeassa paikassa. Siirsin auton lähellä olevan kaupan pihaan ja tietenkin ensin ajattelin laittaa hihnan takaisin paikalleen. Tutkiessa, miksi hihna oli lähtenyt pois pyöriltä havaitsin, että vesipumpun hihnapyörä heiluu aikalailla, siis ilmeisesti mennyt laakeri. En siis olisi saanut hihnaa pysymään paikoillaan, mitä nyt? Muistin, että olen itse mainostanut monessa paikassa AL Turvaa, onhan se minulla turvana. Soitto jäsenkortissa olleeseen numeroon, keskustelin asiasta, kerroin jäsennumeroni ja tiedot autosta. Hän lupasi toimittaa hinurin. Noin puolisen tuntia soiton jälkeen soitti MVM kuljetuksesta mies ja kertoi, että on parinkymmenen minuutin kuluttua paikalla, kerroin vian ja hän lupasi kysellä, löytyykö vesipumppua Temmekseltä. Tulomatkalla hän oli kartoittanut paikalliset korjaamot ja tulos oli kieltävä. Siis kuljetus lähimmälle korjaamolle, joka oli Oulussa. Sain korjaajan kiinni, joka lupasi hoitaa auton ja jopa toimittaa sen Kemiin, joten AL Turvan toiminta päättyi siihen, en tarvinnut sijaisautoa, sain kyydin muuten Kemiin. Tässä auto lavalla kuljetuksen määränpäässä.

11 Lehtijuttu Pohjolan Sanomissa Meidän porukka teki tutkimustyötä! Toimintasuunnitelmia on myös ensi vuodeksi: Kemi Ralli, osallistumme toimitsijoina Autosuunnistuksen SM osakilpailu Kemin koululaisten pyöräkisa Autoliiton Auton päivä myös muita tapahtumia mahdollisesti Seuraa Meidän kotisivuja, kerromme tapahtumista etukäteen ja kenelle voi ilmoittautua talkooporukkaan, yleisissä tapahtumissa Esa, tiepalvelu- ja harrasteautot Jelena, autourheiluasioissa Einari ja Jorma

12 MAINOSSIVU tämän lehden tuottaja on ottanut oikeuden laittaa mainoksia, tässä yhteistyökumppanimme 2013 TURVALLISUUS - Kaikki toimintamme perustuu turvallisuuden maksimointiin. - Muistathan, että autokilpailuissa on 0-toleranssi, noudatamme sitä tilaisuuksissamme. - Ennen ajotapahtumaa järjestäjä pitää ohjaajakokouksen, jossa perehdytään rataan ja turvaohjeisiin. o Turvaohjeet: Ajon valvojan ohjeita on noudatettava Tahallinen rymyäminen johtaa ajosuorituksen lopettamiseen Radalla saa ajaa vain merkittyyn ajosuuntaan 0-toleranssi, päihteiden ja huumaavien aineiden suhteen Auton lähtiessä kaatumaan, pidä molemmin käsin ratista kiinni ja nojaa pääsi penkin niskatukeen Henkilöt, jotka osallistuvat yritystilaisuutena, tulee olla vakuutettu yrityksen puitteissa. Allekirjoitat osallistuvasi omalla vastuulla tapahtumaan. - Jokainen kuljettaja perehdytetään autoon ja turvalaitteisiin. - Tapahtumaa seuraa valvoja, osallistujat sitoutuvat noudattamaan hänen ohjeitaan. - Autot ovat varustettu vaatimustenmukaisilla kuppipenkeillä sekä monipisteturvavöillä. - Hyväksytyt kypärät ja alushuput tulevat tilaisuuden järjestäjältä: o On mahdollista käyttää myös omia suojavarusteita. - Muista, että maltti on valttia, kello käy, vaikka auto olisi penkassa. Usein käy niin, että paras aika tulee siistillä ja turvallisella ajolla LIIGAN OHJEET JA SÄÄNNÖT KUKA VOI OSALLISTUA - Yhteen osakilpailuun sallitaan yksi kilpailutaustan omaava kuljettaja/tiimi, kuljettajien pitää olla eri henkilöitä osakilpailussa siten, että tiimin on käytettävä vähintään 5 eri kuljettajaa, jos mahdollista. - Osallistumismaksu on 1200:- + alv/kausi/ tiimi - Ennakkoilmoittautuja mennessä 400: (lasku 2013), siis 100 alennusta! MUUTAMIA KÄYTÄNNÖN OHJEITA ENNAKKOON - Pukeudu sopivasti, sillä autoissa on kuusipistevyöt, jotka kiinnitetään tiukalle. - Huomioi pukeutumisessasi, että puuvilla on keinokuitumateriaalia parempi. Keinokuitumateriaali on vaarallinen, koska se sulaa tulipalon sattuessa iholle, tulenkestävä alusasu maksaa noin 150:-. - Tahallaan aiheutetut vauriot maksaa kuljettaja. KILPAILUN LÄPIVIENTI - Kuljettajakokous, - Lämmittely ja aika ajo, - Tulosten julkistaminen ja järjestäjän arvio ajosuorituksista TULOSLASKENTA - Jokaisen kilpailupäivän pisteet lasketaan siten, että voittaja saa 31 pistettä, toinen 29, kolmas 28 ja niin edelleen, (Jos 10 joukkuetta). Kolmen osakilpailun pisteet lasketaan yhteen. Haluttaessa voidaan myös firman sisäinen järjestys julkistaa. TUOMARISTO Tuomaristolla (= ajanotto, lippumies, vyömies, huolto, yleismies) on oikeus antaa lisäpisteitä hyvästä suorituksesta, herrasmiesmäisyydestä, pukeutumisesta, siis melkein mistä tahansa, myös miinuspisteitä. Huom! tutustumisajo, jos on useampi auto radalla, kilvanajo kielletty, huomautus ja seuraamus 30 sek aikasakko, samoin varaslähtö (varaslähdössä kello käyntiin, kun auto liikahtaa) PALKINNOT? Hei jos olet niin kiinnostunut, että luit säännöt tänne asti, voit laittaa järkeviä ehdotuksia palkinnoksi samalla kun ilmoittaudut mukaan palkinto oli liigassa käytetty Subaru vuodeksi käyttöön. Ehdotukset: jorma.mvr at luukku.com

13 Tässä oli AL Kemin Seudun Osaston kolmas verkkolehti, tulemme julkaisemaan kuukausittain Autosuunnistus SM verkkolehden, seuraa meidän kotisivuja! Tarvitsemme toimitsijoita kilpailupäivänä, joten merkitkää kaikki kalentereihinne tämä päivä: Annamme tarvittavan koulutuksen, joten sitä asiaa ei kannata jännittää. Tule tekemään Suomen mestaruusosakilpailua! Hyvää Joulua ja Turvallista Uutta Vuotta kaikille! t AL Kemin Seudun Osasto ry

spoori Puheenjohtajan palsta Tiedotuksia hallitus 2003 Jaosvastaavat: FK-jaos: Antero Saarenpää

spoori Puheenjohtajan palsta Tiedotuksia hallitus 2003 Jaosvastaavat: FK-jaos: Antero Saarenpää Puheenjohtajan palsta KALEVI VAINIO Puheenjohtaja Puh. 050-413 4410 SYYSKOKOUS Taas mennään pimeää päin eli syksy saapuu. Kesän kisat alkavat olla ajetut, toivottavasti niistä on tullut myös menestystä.

Lisätiedot

Espoon Urheiluautoilijat ry. 1967-2012. 39. vuosikerta. Nr 2 heinäkuu 2012. Toiminnassa ainakin vuoden 2021 loppuun asti

Espoon Urheiluautoilijat ry. 1967-2012. 39. vuosikerta. Nr 2 heinäkuu 2012. Toiminnassa ainakin vuoden 2021 loppuun asti Espoon Urheiluautoilijat ry. 1967-2012 39. vuosikerta Nr 2 heinäkuu 2012 Toiminnassa ainakin vuoden 2021 loppuun asti Uutisia Uutisia Uutisia Uutisia Bembölen Kartingrata sai yhdeksän (9) vuoden jatkoajan

Lisätiedot

spoori Vuosikokouskutsu s.4 pro technic Sisältöä mm: www.fotoklubi.net Espoon Urheiluautoilijat ry. 1967-2001 28. vuosikerta Nr 2 - Maaliskuu 2001

spoori Vuosikokouskutsu s.4 pro technic Sisältöä mm: www.fotoklubi.net Espoon Urheiluautoilijat ry. 1967-2001 28. vuosikerta Nr 2 - Maaliskuu 2001 Espoon Urheiluautoilijat ry. 1967-2001 28. vuosikerta Nr 2 - Maaliskuu 2001 Mikko Heino matkalla SM-pronssille Formula Fordeissa kaudella 2000 Sisältöä mm: Vuosikokouskutsu s.4 1 pro technic www.fotoklubi.net

Lisätiedot

29. Pos. 2. Hämeenlinnan käräjäoikeus/todistelu/päätös/syyttäjä ei valita

29. Pos. 2. Hämeenlinnan käräjäoikeus/todistelu/päätös/syyttäjä ei valita 29. Pos. 2. Hämeenlinnan käräjäoikeus/todistelu/päätös/syyttäjä ei valita Asia viranomaisten tiiviin yhteistyön ansiosta eteni oikeudenistuimen käsittelyyn. Oli uusi kesä ja kuten aiemmin oikeudenkäynti

Lisätiedot

1/2015. RetroMobile Vuosikokous Ranuan Jääratapäivät TalviHeikki

1/2015. RetroMobile Vuosikokous Ranuan Jääratapäivät TalviHeikki Club Renault de Finlande r.y. 1/2015 RetroMobile Vuosikokous Ranuan Jääratapäivät TalviHeikki Puheenjohtajalta Turun Kuntotesti Ja Korjaus Oy Erikoistunut RENAULT-autojen huoltoihin ja korjauksiin. AutoCom-vikatesteri

Lisätiedot

Brittisportti. M.G. Car Club of Finland r.y. Osoite: c/o Kauko Ruuska, Hanuripolku 6 A 97 00420 Helsinki

Brittisportti. M.G. Car Club of Finland r.y. Osoite: c/o Kauko Ruuska, Hanuripolku 6 A 97 00420 Helsinki MGCCF - ensimmäiset 15 vuotta Vuosikokouksessa päätettyä Tapahtumia, ajokokemuksia Jensen-Healey -esittely Brittisportti Brittisportti on itsenäinen lehti, joka kootaan talkooperiaatteella. Lehden tavoitteena

Lisätiedot

tiedotus spoori Puheenjohtajan palsta Tiedotuksia EspUa EspUA Lisenssi-maksujen palautus vuonna 2003 menestyjille

tiedotus spoori Puheenjohtajan palsta Tiedotuksia EspUa EspUA Lisenssi-maksujen palautus vuonna 2003 menestyjille Puheenjohtajan palsta KALEVI VAINIO Puheenjohtaja Puh. 050-413 4410 Vuosi vaihtui Uusi vuosi on hyvässä vauhdissa. Autourheilussakin on jo ehtinyt tapahtua kaikenlaista. Seuramme kohdalla vuodenvaihde

Lisätiedot

Nortti. P o r m e s t a r i n t e r v e h d y s. Timo P. Nieminen. Järjestelytoimikunnan puheenjohtajan tervehdys

Nortti. P o r m e s t a r i n t e r v e h d y s. Timo P. Nieminen. Järjestelytoimikunnan puheenjohtajan tervehdys P o r m e s t a r i n t e r v e h d y s Jäärata-ajoilla on Tampereella pitkä perinne. Näsijärven jäärata-ajot keräsivät 1960-luvulla tuhansia katsojia. Tampereen Urheiluautoilijat jatkoi perinnettä Pyynikin

Lisätiedot

Paananen: Minä kävin Kuusistoa auttamassa kerran kuussa, kaikki atk listat järjestykseen, aineisto aika järjestykseen kerran kuussa ja varsinaisen

Paananen: Minä kävin Kuusistoa auttamassa kerran kuussa, kaikki atk listat järjestykseen, aineisto aika järjestykseen kerran kuussa ja varsinaisen Pos.25. Käsittely "Raastupa ratkaisee, oikeus oikaisee" v.2000 Pos25.3.9 Todistaja Matti Paananen (NTC:n entinen kirjanpitäjä & Lääninveroviraston ALV tarkastaja) Teksti sisältää "muutaman varsinaisen

Lisätiedot

TUALAINEN Turun Urheiluautoilijat ry:n jäsenlehti 1 2011

TUALAINEN Turun Urheiluautoilijat ry:n jäsenlehti 1 2011 TUALAINEN Turun Urheiluautoilijat ry:n jäsenlehti 1 2011 Kiinnostaako RC-autoilu? Petri aloittaa Jokkiksessa Autourheilua pienestä pitäen Kalle palasi voittajaksi Tero vaihtoi etuvetoon 1 Jäärataa Kartingilla

Lisätiedot

On Juhlan aika TARINAGOLF RY:N JÄSENLEHTI 1/2008. Tarinagolf ry 25v. ja VanhaTarina 20v. 18.6.2008

On Juhlan aika TARINAGOLF RY:N JÄSENLEHTI 1/2008. Tarinagolf ry 25v. ja VanhaTarina 20v. 18.6.2008 TARINAGOLF RY:N JÄSENLEHTI 1/2008 Kuva: Jussi Peltola / Savon Sanomat On Juhlan aika Tarinagolf ry 25v. ja VanhaTarina 20v. 18.6.2008 Tällainen oli tilanne Kuopion seutukunnan golfissa 17.5.1983. Kuvassa

Lisätiedot

HELSINGIN GOLFKLUBIN JÄSENLEHTI 2 2012. 80 vuotta golfia Talissa

HELSINGIN GOLFKLUBIN JÄSENLEHTI 2 2012. 80 vuotta golfia Talissa HELSINGIN GOLFKLUBIN JÄSENLEHTI 2 2012 80 vuotta golfia Talissa Tali Golf 1 Syyskokous ja henkilövalinnat SYYSKOKOUS Jälleen on yksi golfkesä takana, on aika siirtää katse tulevaan. Menneen kauden tapahtumia

Lisätiedot

Remu ja Cisse. Cadillac Clubin 25-vuotis bileet Hämeenlinnassa Historiaa - Clubiesittely vuodelta 1992 Kevään näyttelykatsaus yms. Mitä ihmettä?

Remu ja Cisse. Cadillac Clubin 25-vuotis bileet Hämeenlinnassa Historiaa - Clubiesittely vuodelta 1992 Kevään näyttelykatsaus yms. Mitä ihmettä? EST. 1989 Cadillac Club ry jäsenjulkaisu nro 2 / 2014 Club Cadillac News Remu ja Cisse Mitä ihmettä? Cadillac Eldorado Convertible 1971 cruisailemassa Porvoossa! 25 Club years u TYKKÄÄ Cadillac Club Facebookissa

Lisätiedot

1/2012. VUODEN KUVAAJA -kilpailu käynnistyi Kuusamon kutsu Lähdetään Setusenmaalle! ja paljon muuta luettavaa

1/2012. VUODEN KUVAAJA -kilpailu käynnistyi Kuusamon kutsu Lähdetään Setusenmaalle! ja paljon muuta luettavaa 1/2012 Rauman Kameraseura ry:n jäsenlehti VUODEN KUVAAJA -kilpailu käynnistyi Kuusamon kutsu Lähdetään Setusenmaalle! ja paljon muuta luettavaa 2 SISÄLTÖ 4 Päätoimittajan mietteitä 5 Puheenjohtajalta 6

Lisätiedot

Tuttu kenttämestari ahkeroi. Tapahtumakalenteri. Uusi pro piinapenkissä. Väylävinkit s. 25. Arskan aamukierros. Miksi Rinkun osakkuus kannattaa? s.

Tuttu kenttämestari ahkeroi. Tapahtumakalenteri. Uusi pro piinapenkissä. Väylävinkit s. 25. Arskan aamukierros. Miksi Rinkun osakkuus kannattaa? s. ingside 2012#1 Arskan aamukierros s. 14 2012 Tapahtumakalenteri Väylävinkit s. 25 Uusi pro piinapenkissä s. 4 Miksi Rinkun osakkuus kannattaa? s. 18 Tuttu kenttämestari ahkeroi s. 6 2 Kausi 2012 Tapahtumakalenteri

Lisätiedot

UUSI KAUSI TÄYNNÄ ODOTUSTA, MENESTYSTÄ JA MAKEITA VOITTOJA

UUSI KAUSI TÄYNNÄ ODOTUSTA, MENESTYSTÄ JA MAKEITA VOITTOJA 1 2014 OY PICKALA GOLF AB:N JA PICKALA GOLF CLUB RY:N JÄSENLEHTI. ILMESTYY KAKSI KERTAA VUODESSA WWW.PICKALAGOLF.FI UUSI KAUSI TÄYNNÄ ODOTUSTA, MENESTYSTÄ JA MAKEITA VOITTOJA KESÄLLÄ LUVASSA JÄNNITYSTÄ

Lisätiedot

LOPPURAPORTTI SM- KESKIMATKA R 1 17.9.2011 ALAVUS, SAPSALAMPI RASTIKETUT RY

LOPPURAPORTTI SM- KESKIMATKA R 1 17.9.2011 ALAVUS, SAPSALAMPI RASTIKETUT RY LOPPURAPORTTI SM- KESKIMATKA R 1 17.9.2011 ALAVUS, SAPSALAMPI RASTIKETUT RY SISÄLLYSLUETTELO 1 YLEISTÄ 2 KILPAILUN VARAJOHTAJA 3 KILPAILUN PÄÄSIHTEERI 4 INFO 5 TIEDOTUS 6 TALOUS 7 TULOSPALVELU 8 KUULUTUS

Lisätiedot

Suurkiitos Teille, netissä kurvaileva rallikansa!

Suurkiitos Teille, netissä kurvaileva rallikansa! Suurkiitos Teille, netissä kurvaileva rallikansa! Hyvät arktisen rallin ystävät! Te olette saaneet meidät ralliorganisaation jäsenet todella hyvälle mielelle. Näiden kahden päivän aikana olemme tulleet

Lisätiedot

ASIAKASPALVELU. HUOVINEN: Pöytä ei enää täyty laskuttamattomista töistä SIVU 10. soittaa aina takaisin SIVU 6 TYÖ ON

ASIAKASPALVELU. HUOVINEN: Pöytä ei enää täyty laskuttamattomista töistä SIVU 10. soittaa aina takaisin SIVU 6 TYÖ ON LOKAKUU 2013 ECOM ASIAKASLEHTI NRO. 2 ASIAKASPALVELU soittaa aina takaisin SIVU 6 HUOVINEN: Pöytä ei enää täyty laskuttamattomista töistä SIVU 10 TYÖ ON tehty vasta, kun se on LASKUTETTU Sivu 8 Sisällys

Lisätiedot

HOTROD & ROCKSHOW s. 9-11

HOTROD & ROCKSHOW s. 9-11 HEINÄKUU 2 0 1 0 V anhoja kuvia uosien varrelta s. 4 s. 7-8 HOTROD & ROCKSHOW s. 9-11 s. 12 DeeRacing s. 14-15 s. 16 ISSN 0780-8356 s. 18 HISTORIAA JOHTOKUNTA v. 2010: Puheenjohtaja Kari Salomaa Varapuheenjohtaja

Lisätiedot

TARINAGOLF RY:N JÄSENLEHTI 1/2011

TARINAGOLF RY:N JÄSENLEHTI 1/2011 TARINAGOLF RY:N JÄSENLEHTI 1/2011 puheenjohtajan palsta kohti pelikautta Parin viime vuoden ajan tarinalaisten kilpailumenestys on ollut lähes huikea. Tämä on osoitus systemaattisesta nuorten ohjauk sesta

Lisätiedot

1/2007. Rovaniemen kokous

1/2007. Rovaniemen kokous Autokatsastajat 1/2007 Rovaniemen kokous Kolumni Järjestörakenne myllerryksessä 1/2007 24. VUOSIKERTA Julkaisija Autokatsastajat AK ry www.autokatsastajat.fi Vastuullinen päätoimittaja Olli Virtanen Nokkalantie

Lisätiedot

3-4 / 2008 VETERAANIKUORMA-AUTOJEN SEURA RY ISSN: 1795-4452 PL 48, 36201 KANGASALA

3-4 / 2008 VETERAANIKUORMA-AUTOJEN SEURA RY ISSN: 1795-4452 PL 48, 36201 KANGASALA VETERAANIKUORMA-AUTOJEN SEURA RY PL 48, 36201 KANGASALA Y-tunnus: 1549 562-4 Pankki: 451 075-225 537 www.vetku.fi sähköpostit: info@vetku.fi sekä sihteeri@vetku.fi Yhteystiedot 1.1.2008-31.12.2008: Puheenjohtaja:

Lisätiedot

EURAN MATKAMOOTTORIPYÖRÄILIJÄT ry

EURAN MATKAMOOTTORIPYÖRÄILIJÄT ry EURAN MATKAMOOTTORIPYÖRÄILIJÄT ry www.euranmmp.fi KAUSIJULKAISU 2013 Koko Alasatakunnan Moottoripyöräkerho KERHON ASUSTEET PRODEERATTUNA GLIQUE VEDENPITÄVÄ TAKKI 90 GLIQUE VETOKETJULLINEN GOLLEGE TAKKI

Lisätiedot

KILPAVENEILY 1/12. Mukana menossa mm: F1 Nations Cup, Hurjamarine, Roslagsloppet, Team Nyholm, Team Manninen

KILPAVENEILY 1/12. Mukana menossa mm: F1 Nations Cup, Hurjamarine, Roslagsloppet, Team Nyholm, Team Manninen KILPAVENEILY 1/12 Mukana menossa mm: F1 Nations Cup, Hurjamarine, Roslagsloppet, Team Nyholm, Team Manninen Kilpailut 2012 Suomen kesään on vielä monta kuukautta, mutta kesä tulee varsin nopeasti. Eri

Lisätiedot

Palveluauto. Suomen Palvelutaksit ry:n jäsen- ja tiedotuslehti 2 2013

Palveluauto. Suomen Palvelutaksit ry:n jäsen- ja tiedotuslehti 2 2013 Palveluauto Suomen Palvelutaksit ry:n jäsen- ja tiedotuslehti 2 2013 Ihanaa kesää! Viittomakielen tulkki Nina Virtanen tekee tärkeää työtä kuulovammaisten parissa. Tulkki mahdollistaa itsenäisen elämän,

Lisätiedot

Yksi on kuitenkin loppu: paperitiedottamista ei enää tehdä.

Yksi on kuitenkin loppu: paperitiedottamista ei enää tehdä. Numero 5 / 2014 EPSBlaadia on nyt tehty vuodenvaihteesta lähtien ja se on saanut mukavasti ilmaa siipiensä alle. Kun tulin hallituksen viestintävastaavaksi, pidin selvänä että EPSin kokoisella seuralla

Lisätiedot

SATHY Uutiset. Sathy Expo 2000. jymymenestys!

SATHY Uutiset. Sathy Expo 2000. jymymenestys! SATHY Uutiset SATHY Uutiset on Suomen amerikkalaisperäisten työkoirarotujen harrastajayhdistys ry:n virallinen äänitorvi. 2000 numero 6/2000 Sathy Expo 2000 jymymenestys! Asiaa lehdestä ja Sathy Exposta

Lisätiedot

Vältä 7 kalleinta virhettä internetmarkkinoinnissa ja opi ottamaan maksimaalinen hyöty internetistä markkinointikanavana

Vältä 7 kalleinta virhettä internetmarkkinoinnissa ja opi ottamaan maksimaalinen hyöty internetistä markkinointikanavana Vältä 7 kalleinta virhettä internetmarkkinoinnissa ja opi ottamaan maksimaalinen hyöty internetistä markkinointikanavana Teemu Kinnunen internetmarkkinointi.fi Kuka on Teemu Kinnunen ja miksi häntä kannattaa

Lisätiedot