Liminganlahden alueen kokouspalvelut L U M I J O K I

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Liminganlahden alueen kokouspalvelut L U M I J O K I"

Transkriptio

1 Liminganlahden alueen kokouspalvelut L U M I J O K I

2 Liminganlahden luontokeskus Suomen paras lintuvesi Liminganlahti kutsuu tutustumaan lintujen maailmaan. Liminganlahden luontokeskuksessa voi järjestää kokoukset erinomaisissa kokoustiloissa sekä viettää hauskaa virkistyspäivää. Liminganlahden luontokeskus on laajentunut keväällä 2012 ja saanut kaikkiaan n. 600 lisäneliötä. Uudesta osasta löydät upean, toiminnallisen Lintujen kahdeksan vuodenaikaa - näyttelyn sekä kokoustilan auditorion. Uusien tilojen lisäksi luontokeskuksessa on kahvila-ravintola ja majoitusta. Luontokeskus on avoinna ma-pe klo ja la-su klo Kokoustilat Auditorio Uuteen auditorioon mahtuu kaikkiaan 80 henkilöä. Saatavilla on nykyaikainen esitystekniikka ja äänentoisto: tietokone, videotykki, langattomat ja langalliset mikrofonit, langaton Internet-yhteys (pan oulu). Kokoustila Kokoustilassamme voit pitää tilaisuuden 25 henkilölle. Käytössäsi on tietokone, videotykki, äänentoisto sekä älytaulu, langaton Internet-yhteys (pan oulu).

3 Kokousohjelmaa Multimediaesitys Auditoriossa voi katsoa Elämä Liminganlahdella - multimediaesityksen. Esitys kestää 20 min. ja on maksuton. Esitys on saatavilla suomeksi ja englanniksi sekä ilman puhetta. Näyttelyopastus Opastukset Lintujen kahdeksan vuodenaikaa - näyttelyssä. Näyttely esittelee Liminganlahden runsasta linnustoa ja lintujen elämää myös yleisesti. Näyttelyyn voi tutustua omatoimisesti ilmaiseksi tai varata näyttelyopastuksen. opastus suomi / englanti ryhmäkoko max 25 hlö Saunatilat ja majoitus Luontokeskuksessa on 12-henkilölle saunatilat ja niiden yhteydessä kodikas 12-paikkainen kokoustila. Ravintola-Hotelli Lintunen tarjoaa majoittujille yhteensä 24 vuodepaikkaa. Lintutorni Luontokeskuksen läheisyydestä löytyy yksi Liminganlahden lintutorneista. Lintutornille on luontokeskuksesta matkaa 600 metriä, matka taittuu pitkin leveää pitkospuupolkua, joka soveltuu myös liikuntaesteisille. Luontokeskuksen pihassa on nuotiopaikka makkaran paistoon. Liminganlahden luontokeskus sijaitsee Limingassa, 35 km Oulusta etelään. Oulun lentoasemalta luontokeskukseen on matkaa 30 km. Näyttelyopastus ja tilavaraukset: Metsähallitus/Liminganlahden luontokeskus Rantakurvi Liminka Lisätietoja ja ajankohtaiset asiat:

4 KOKOUSTA JA MAJOITU RAVINTOLA-HOTELLI LINTUSESSA Ravintola-Hotelli Lintunen on toiminut Liminganlahden luontokeskuksessa vuodesta Lintunen tarjoaa korkeatasoisia kahvila-, ravintola-, majoitus- ja kokous- ja juhlapalveluita. Lintusen 170 -paikkainen tilausravintola ja kahvila, 24 vuodepaikkaa sekä nykyaikaiset kokoustilat tarjoavat kävijöille mahdollisuuden järjestää monenlaisia tapahtumia Liminganlahdella. Kahvila ja tilausravintola Ravintola-Hotelli Lintusen kautta voit tilata kokous- ja koulutusruokailut sekä kahvitukset. Sesonkiaikaan ravintolassa on myös lounastarjoilu. 55-paikkainen ravintolasali kasvaa tarvittaessa jopa 170-paikkaiseksi. Kahvila on avoinna päivittäin luontokeskuksen aukioloaikojen mukaan. Ravintolassa on A-oikeudet. Juhlapalvelut Luontokeskus tarjoaa ainutlaatuiset puitteet elämäsi tärkeimmille juhlille häistä nimenantoon, pikkujouluista perhejuhliin. Räätälöimme juhlat toiveidesi mukaan ympäri vuoden, luonnonläheisessä ja tunnelmallisessa Luontokeskuksessa. Kokous & Sauna Hotellin päädyssä on kodikas ja rauhallinen 12-paikkainen kokoustila sekä sen yhteydessä saunatilat 12 henkilölle. Saunatiloista on erillinen uloskäynti terassille. Kokoustarjoilut hoituvat luonnollisesti Lintusen ravintolapalvelujen kautta.

5 KOKOUSTA JA MAJOITU RAVINTOLA-HOTELLI LINTUSESSA Majoitus Ravintola-Hotelli Lintunen tarjoaa majoittujille yhteensä 24 vuodepaikkaa viidessä eri huoneessa. Huoneissa on oma suihku ja WC. Yksi kolmen hengen huone sopii myös liikuntaesteisille. Varustelu Wc + suihku + hiustenkuivain. Vuodelakanat ja kylpypyyhkeet. Langaton Internet-yhteys. Huoneisiin ei saa tuoda lemmikkieläimiä. Ota yhteyttä, niin tarjoamme sinulle valmiin paketin tiloineen ja tarjoiluineen! Puh (0) Kotisivut: Liminganlahden luontokeskus sijaitsee Limingassa, 35 km Oulusta etelään. Oulun lentoasemalta ajat luontokeskukseen puolessa tunnissa. Ravintola-Hotelli Lintunen Rantakurvi Liminka p Ravintola avoinna joka päivä ma-pe klo 10-18, la-su klo Aukioloaikojen ulkopuolella sopimuksen mukaan.

6 Opastettu linturetki Liminganlahdella Asiantuntevan lintuoppaan avulla saat linturetkestä enemmän irti. Liminganlahden lintumaailma on runsas ja se avautuu katsojalle asiantuntevan oppaan avulla upeana luontoelämyksenä. Kevät alkaa Liminganlahdella huhtikuussa useiden tuhansien koreiden lintujen kevätmuutolla ja lahti hiljenee vasta lokakuussa, kun viimeisimpinä tuhannet joutsenet lähtevät paluumuutolle. Kevät, kesä ja syksy antavat lintujen katsojille unohtumattomia kokemuksia, juhlapukuja, soidintansseja, poikasia, saalistavia petolintuja ja suuria muuttoparvia vuodenajasta riippuen! Näkyykö liitelevä merikotka, saalistava muuttohaukka, pöyhkeilevä suokukko tai tyylikäs jouhisorsa? Liminganlahden lintumaailma on runsas ja lintujen kauneus häikäisee. Tunnin perusretken voi hyvin mahduttaa kokous- tai virkistyspäivän piristykseksi. Paikka: Liminganlahden luontokeskus, opas tulee ryhmää vastaan pihalle tai ryhmä tapaa oppaan luontokeskuksen aulassa Ohjelma: Oppaan johdolla kävellään lintutornille pitkospuita pitkin 650m. Oppaalla on kaukoputki, jonka avulla lintuja näkee paremmin. Varustus: Asiakkaalla oma säänmukainen ulkoiluun sopiva vaatetus, omat kiikarit jos sellaiset omistaa Palvelukielet: suomi, englanti Toteutusaika: huhtikuun puoliväli-syyskuun loppu Ohjelman kesto: 1 h Ryhmäkoko: max 25 hlöä/1 opas Lisäksi ryhmä voi halutessaan katsoa Elämää Liminganlahdella multimediaesityksen. Esitys kestää 20 minuuttia ja se kertoo, mitä lintuvesialueella tapahtuu vuoden aikana. Esitys on ilmainen. Varaukset: Finnature Oy Rantakurvi LIMINKA puh Lisätietoja:

7 Bongauskilpailu Liminganlahdella Leikkimielinen bongauskilpailu tiivistää ryhmän yhteishenkeä, kun kilpailuvietti iskee. Asiantuntevien lintuoppaiden avulla linnut tunnistetaan oikein ja oppaat tietävät, mistä puuttuvat lintulajit löydetään. Nyt juostaan Linturetken ei tarvitse aina olla vakava. Tiesitkö mistä voi löytää pajusirkun, millainen ääni on keltavästäräkillä, miten mustapyrstökuiri varoittelee, mikä lintu laulaa Please to meet you? Onneksi on opas, joka nämä asiat näyttää ja kertoo! Eikä sitä tiedä, vaikka lintukärpänen puraisee. Bongauskilpailu sopii hyvin virkistys- tai kokouspäivän ohjelmaksi. Ohjelma: Oppaat kertovat bongauskilpailun säännöt. Porukka jaetaan kahteen ryhmään ja ryhmät keksivät joukkueelleen nimen ja laativat bongausstrategian. Ryhmät kulkevat Virkkulan alueella kävellen ja merkitsevät havaitsemansa lintulajit lajiluetteloon. Oppailla on kaukoputket, joiden avulla lintuja näkee paremmin. Kilpailun purkutilaisuus on jännittävä. Voittajajoukkueella on luonnollisesti eniten havaittuja lintulajeja. Nostokurkia tai punahuulisorsia ei lasketa. Väliin voidaan sovittaa ruokailu, lounas luontokeskuksen ravintolassa tai makkaranpaistoa nuotiolla. Varustus: Asiakkailla oma säänmukainen ulkoiluun sopiva vaatetus, omat kiikarit, jos sellaiset omistaa Palvelukielet: suomi, englanti Toteutusaika: huhtikuun puoliväli-syyskuun loppu Ohjelman kesto: Minimi 1,5 h Ryhmäkoko: minimi 4 hlö, maksimi 50 hlöä / 2 opasta Varaukset: Finnature Oy puh Rantakurvi LIMINKA Lisätietoja:

8 Opastettu melontaretki Liminganlahdella Asiantuntevan melontaoppaan johdolla pääset tutustumaan Liminganlahden lintumaailmaan parhaalla mahdollisella tavalla, kajakilla. Kajakin avulla saat linturetkestä enemmän irti, pääset melomalla lähelle lintuja, ilman että häiritset niitä liikaa. Liminganlahden lintumaailma on runsas ja lintujen kauneus häikäisee. Samalla opit melonnan alkeet. Melontaretken voi hyvin mahduttaa kokouspäivään piristykseksi tai osaksi virkistyspäivää. Paikka: Liminganlahden luontokeskus, ryhmä tapaa oppaan luontokeskuksen aulassa Ohjelma: Opas pitää retken aluksi melonnan alkeiskurssin, jonka jälkeen siirrytään vesille. Vaihtoehtoisia retkikohteita on useita ja pyrimmekin valitsemaan sopivimman retken sekä osallistujien, että sään huomioon ottaen. Alustavat kohteet jokaiselle retkelle on valittu, mutta lopullinen reitti valitaan vasta samana päivänä riippuen em. tekijöistä. Säästä ja reitistä riippuen melontaretki kestää noin 2-3 tuntia. Retken vaativuus: Retki soveltuu hyvin aloittelevalle harrastajalle tai ensikertaiselle. Varustus: asiakkaalla oma säänmukainen ulkoiluun sopiva vaatetus. Melontakalusto sisältyy hintaan. Palvelukielet: suomi, englanti Toteutusaika: kesäkuun alku-lokakuun loppu Ohjelman kesto: 2-3 h Ryhmäkoko: max 12 hlöä Lisäksi ryhmä voi halutessaan katsoa Elämää Liminganlahdella multimediaesityksen. Esitys kestää 20 minuuttia ja se kertoo, mitä lintuvesialueella tapahtuu vuoden aikana. Esitys on ilmainen. Varaukset:

9 Vihiluodon Kalan kokous- ja ohjelmapaketit Vihiluodon Kala on yritys, joka tarjoaa ravintolapalveluiden lisäksi kala-aiheisia ohjelmapalveluja Tupoksessa vain 10 minuutin päässä Oulusta. Tarjolla on kalaisia elämyksiä ja mukavaa yhdessä tekemistä esimerkiksi ulkomaalaisten vieraiden tai yritysryhmien illanviettoon. Vihiluodon Kalan toisen kerroksen tiloissa voi järjestää niin suuria kokouksia kuin pienempiä palavereita tai saunailtoja. Vihiluodon Kalassa panostamme kotimaisuuteen sekä lähiruokaan, joka tulee toiminnassamme ilmi päivittäin erityisesti raaka-aineiden käytössä. Meillä on oiva tilaisuus oppia kalankäsittelyn niksejä sekä kalaruokien valmistusta keittiömestarimme opastuksella. Hän on mm. niittänyt mainetta Helsingin huippuravintoloissa ja voittamalla Lidl:n Grillimaisterikisan Kaikki palvelumme on mahdollista järjestää myös englanniksi, joten myös ulkomaiset vieraat ovat myös tervetulleita. Kala-tasting Vihiluodon Kalan herkuista sisältää: - Vihiluodon herkulliset talon lohet - maankuulut silakat - hauki cheviche - hylmäsavusiikaa - Hailuodon ahventa - kuhaa - muikkuja - yms. Kalat sesongin mukaan Tule maistelemaan Vihiluodon Kalan herkulliset tuotteet tuoreeltaan vaikka kokouksen yhteydessä tai muuten vaan. Tasting min. 5 hlöä, kesto 30min (myös englanniksi)

10 Kala- & Viini-tasting, Vihiluodon kalaherkut viinien kera sisältää: - Vihiluodon herkulliset talon lohet - maankuulut silakat - hauki cheviche - hylmäsavusiikaa - Hailuodon ahventa - kuhaa - muikkuja - yms. Sekä jokaiselle kalalle sopivan viinin Kalat sesongin mukaan Tule maistelemaan Vihiluodon Kalan herkulliset tuotteet tuoreeltaan hyvän viinin kera vaikka kokouksen yhteydessä tai muuten vaan. Tasting min. 5 hlöä, kesto 30min (myös englanniksi) Vihiluodonkalan kalakokkikoulu Opi tekemään hyvää kalaruokaa helposti Vihiluodon Kalan keittiömestarin opastuksella. Saat vinkkejä kalaruokien valmistamiseen sekä mukavia ja maukkaita makuelämyksiä kotimaisista kaloista ja lähellä tuotetuista kotimaisista raaka-aineista. Kokkikoulussa tehdään perinteistä hyvää keittoa kotimaisista kaloista, opitaan valmistamaan arvokalaa sen vaatimalla kunnioituksella sekä suomalaistyylisiä jälkiruokia kotimaisista aineksista lähiruoka ideologiaa kunnioittaen. Tässä on hyvä tilaisuus oppia tekemään parasta kalasta ammattilaisten opastuksella. Kokkikoulun jälkeen pääsette nauttimaan yhdessä valmistamanne menun. Kokkikoulun kesto 2 h ja mahdollista järjestää myös englanniksi. Kalankäsittelynäytös sekä -koulutus on mahdollista yhdistää myös muihin palveluihin. Kalankäsittelynäytös kestää 30min ja se on mahdollista järjestää myös englanniksi. Kalankäsittelykoulutuksessa päästään fileoimaan kalaa ja oppimaan hyvät kalankäsittely taidot taidot, joka jokaisen olisi hyvä osata. Koulutus kestää 60min ja on mahdollista saada myös englanniksi.

11 Kokous & Sauna Vihiluodon Kalan toisen kerroksen tiloissa voi järjestää niin suuria kokouksia kuin pienempiä palavereita tai saunailtoja. Suurempaan kokoustilaan mahtuu 40 henkeä. Käytettävissä on av-tekniikka sekä langaton verkkoyhteys. Voit tilata tarjoilun kokoustilaan tai käyttää alakerran ravintolan tiloja. Pienempi kokoustila (max. 10 hengelle) on oivallinen paikka tiimipalavereille ja muille pienemmille tilaisuuksille. Samassa yhteydessä ovat myös 10 hengen saunatilat. Suurempia juhlia, kuten häitä ja merkkipäiviä, voi viettää alakerran 100 hengen ravintolatilassa. Ravintolaa voi vuokrata yksityistilaisuuksiin aukioloaikojen ulkopuolelta.

12 Kokonaisuudet Kokkikoulu max. 15 hlö, kesto 2h Kokoustilat ja kokkikoulu max. 15 hlöä, kesto 2h Sauna ja kokkikoulu max. 15 hlöä, kesto 2h Kokoustila, sauna ja kokkikoulu Kokopäiväpaketti max. 15 hlöä, kesto 2h Kalankäsittelynäytös tuotannontiloissa max. 15 hlöä, kesto 30min Kalankäsittelykoulutus tuotannontiloissa max. 15 hlöä, kesto 1h Suurempaan kokoustilaan mahtuu n. 40 hlöä ja pienempään, jossa on sauna, mahtuu hlöä. Lisätiedot ja varaukset: Vihiluodon Kala Oy, Rytiniementie 4, Tupos p (0) p (0) / Seppo Helanen info(a)vihiluodonkala.fi seppo.helanen(a)vihiluodonkala.fi

13 MAIDON SEPAROINTINÄYTÖS Pohjoispohjalaisessa maalaiskartanossa Pitojen Helmessä on mahdollisuus päästä kokeilemaan maidon separointia entisaikojen tyyliin. Separointi tarkoittaa tuoreen ja lämpimän tilamaidon halkaisua, eli kerman ja maidon erottelemista. Meijereiden tulon myötä käsiseparaattorit jäivät turhiksi, mutta eläkepäiviään viettävä Milka jaksaa vielä pyöriä tilan Separaattorikeskuksessa. Milkaa pyörittämällä voivat nykyajan aikuiset ja lapset saada kosketuksen aikaan, jolloin meijereitä ei vielä ollut. Käsiseparoinnissa syntyvä rasvaton maito valuu ulos separaattorin toisesta torvesta ja toisesta tulee sitten monenlaisiin herkkuihin sopiva kerma. Kesto Ryhmän koko Kielet Etäisyys noin 1 tunti henkilöä suomi, englanti Oulusta 20 min 4-tietä etelään, lentokentältä 25 min Ota yhteyttä: Anne Kiljo-Pietilä puh Pitojen Helmi Anne Kiljo-Pietilä puh , Ketunmaantie 1 Kotisivut: Ala-Temmes Facebook:

14 PITOJEN HELMI / HELMEN PIRTTI - TILOJEN KUVAUKSET Helmen Pirtti Katariinan Sali Separaattorikeskus Vanha Kotimuseo Saunatilat Takkatupa Kokousvarustelu Ateriapalvelut Lisäpalvelut Sijainti Vanha idyllinen pirtti, joka tarjoaa viihtyisän kokoontumispaikan hengen ryhmille. Avara ja valoisa hirsirakenteinen tilaa jopa 100 hengen ryhmille. Vanhasta navetasta kunnostettu karhakampi hirsi/puurakenteinen yhtenäinen tila. Tilaa 120 hengelle. Maidon separointinäytös tilattavissa. Tilan tutustumiskohde, 1700-luvulta peräisin oleva savupirtti, johon järjestetään opastettuja kierroksia. Tila on ollut saman suvun omistuksessa jo seitsemän sukupolven ajan. 2kpl 10 hengen puulämmitteistä saunaa, pukutilat ja pesutilat sekä ulkona lämmitettävä kylpysaavi. Tilaa 40 hengelle, koulutuksissa sopiva noin 20 hengelle. 2 langatonta mikkiä, puhemikki, videotykki, valkokangas, fläppitaulu sekä äänentoisto. Piirtoheittimet, dataprojektori, kannettava tietokone, diaprojektori, cd-soitin, videot, fläppitaulu ja kopiointipalvelu. Kahvitukset ja ruokailut tilauksesta yksilöllisesti jopa 240 hengen ryhmille. A-oikeudet. Karaoke, pingispöytä, tikanheittopaikat, petanque- ja mölkkypelit Ulkoaktiviteetit, suuri tontti Laajat parkkitilat, sähköpistokkeet pakkasen varalle Yhteistyö eri ohjelmapalveluyrittäjien kanssa, esim. nauruterapia ja tiimiradat Talon erikoisuus: Laulava Emäntä Oulun kaupungista 20 min 4-tietä etelään, lentokentältä 25 min. Kuvagalleria tiloista löytyy Pitojen Helmen kotisivuilta. Ota yhteyttä: Anne Kiljo-Pietilä puh Pitojen Helmi puh , Ketunmaantie 1 Kotisivut: Ala-Temmes Facebook:

15 ELÄMYSRETKI METSÄLAAVULLE Pohjoispohjalainen maalaiskartano Pitojen Helmi järjestää talvisin opastetun retken aarniometsätyyppiseen laavukohteeseen kahden kilometrin päähän Helmen Pirtiltä. Retkeen sisältyy kuljetus traktorin peräkärryllä laavulle ja takaisin, makkaran tai muurinpohjalettujen paistoa sekä kahvit metsän keskellä. Laavulla on katos ja tulisija. Kesto Ryhmän koko Kielet Ruoka Palvelu tilattavissa Etäisyys 2-3 tuntia henkilöä, suuret ryhmät kahdessa osassa Suomi, englanti Makkarat ja mausteet, mehu tai vaihtoehtoisesti muurinpohjaletut ja talon mansikkahilloa Kahvi, tee, kaakao lokakuusta huhtikuulle säävarauksella (kovalla vesi- tai räntäsateella sekä yli -25 pakkasella emme järjestä retkeä) Oulusta 20 min 4-tietä etelään, lentokentältä 25 min Ota yhteyttä: Anne Kiljo-Pietilä puh Pitojen Helmi Anne Kiljo-Pietilä puh , Ketunmaantie 1 Kotisivut: Ala-Temmes Facebook:

16 SUOMALAINEN SAUNAILTA Pohjoispohjalaisessa maalaiskartanossa Pitojen Helmessä on mahdollisuus järjestää perinteinen suomalainen saunailta maaseudun rauhassa vajaan puolen tunnin päästä Oulusta. Sauna on Suomessa vanha puhdistumis- ja rentoutumispaikka, joka on ennen vanhaan toiminut jopa synnytyspaikkana. Saunalla on erityisen tärkeä rooli myös sosiaalisessa merkityksessä. Suomalainen saunailta aloitetaan tervetulosanoilla ja lyhyellä kuvauksella talon historiasta. Puulämmitteiset, lempeälöylyiset saunat ja lämmitetty kylpysaavi ulkona odottavat kylpijöitä. Lopuksi maistuva iltapala viihtyisässä saunakamarissa kruunaa illan. Saunatiloilla on myös mahdollisuus heittää tikkaa ja pelata erilaisia seurapelejä! Kesto Ryhmän koko Etäisyys Kielet Tilat Iltapala 2-3 tuntia henkilöä Oulusta 20 minuuttia 4-tietä etelään, lentokentältä 25 min Suomi, englanti Saunarakennuksessa kaksi puulämmitteistä 10 hengen saunaa. Saunakamari soveltuu myös kokouskäyttöön pienille ryhmille. Ryyni- ja tavallisia makkaroita, oman keittiön perunasalaattia, vihreää salaattia ja talon vihreää salaattia, ohrarieskaa ja ruisleipää, voita ja kevytlevitettä. Ruokajuomana kotikalja, maito, vesi, mehu sekä kivennäisvesi. Jälkiruokana kahvia ja haudutettua teetä sekä talon metsämarjapiirakkaa ja vaniljakastiketta. Pyynnöstä voimme tehdä lisäksi opastetun kierroksen kotimuseossamme, talon vanhimmassa rakennuksessa, joka on alkuperältään savupirtti 1700-luvulta. Ota yhteyttä: Anne Kiljo-Pietilä puh Pitojen Helmi Anne Kiljo-Pietilä puh , Ketunmaantie 1 Kotisivut: Ala-Temmes Facebook:

17 KOTIMUSEOKIERROS Pohjoispohjalaisessa maalaiskartanossa Pitojen Helmessä on mahdollisuus osallistua opastetulle museokierrokselle kartanon vanhimpaan asuinrakennukseen, 1700-luvulla rakennettuun entiseen savupirttiin. Museoesineistö on talon vanhaa käyttötavaraa. Talossa on toiminut kestikievari ja tilalla pieni sekatavarakauppa. Tila on ollut saman suvun omistuksessa jo seitsemän sukupolven ajan. Museokierros sisältää tervetulotoivotuksen, lyhyen kuvauksen talon historiasta, tarinoita ja arvuuttelua vanhoista esineistä sekä niiden käyttötarkoituksesta. Kesto Ryhmän koko Kielet Etäisyys Oulusta n. 1 tunti henkilöä suomi, englanti 20 minuuttia 4-tietä etelään Ota yhteyttä: Anne Kiljo-Pietilä puh Pitojen Helmi Anne Kiljo-Pietilä puh , Ketunmaantie 1 Kotisivut: Ala-Temmes Facebook:

18 SAVIHETKI Tule tutustumaan saven ihmeelliseen maailmaan TiinaMari Keramiikkapajalle! Osallistujat saavat esittelyn yrityksen savitöistä, ideoista ja saven valmistuksesta. Savihetki -kurssilla valmistetaan etukäteen sovittava pieni esine kuten lintu, enkeli tai ruukku. Osallistujilla ei tarvitse olla kokemusta entuudestaan vaan kurssi sopii kaikille. Tuotteet poltetaan keramiikkapajan puolesta ja ne voidaan noutaa valmiina pajalta tai lähettää postitse, jolloin hintaan lisätään postimaksut tuotteiden painon mukaan. Kesto Ryhmän koko Tarjoilu Kielet Etäisyys Oulusta n. 2 tuntia max 8 henkilöä Kahvi ja leivonnainen suomi, englanti 20 minuuttia 4-tietä etelään Ota yhteyttä: p TiinaMari Keramiikkapaja Tiina Pietilä puh , Vehkamaantie 3 Kotisivut: Liminka Facebook: TiinaMari Keramiikkapaja

19 Helena Tornberg luovuus ja vuorovaikutusala JÄÄNI LAULAA MINULLE TUNNEPITOINEN OHJELMATUOKIO Hiljaisuutta, avaruutta, mystiikkaa, valoa, väriä, tilaa ajatuksille. Mieli tyhjenee turhasta. Kuvaliike-runo-esityksellä syvennetään suomalaisen luonnon tarjoamia luontoaistimuksia. Aikaa on myös tuntojen jakamiselle. Kesto: n. 40 min Ryhmän koko: henkilöä Paikka: Liminganlahti, auditorio (Oulusta n.25 min) Matkat ja ruokailu järjestettävä erikseen (www.liminganlahti.fi) Kouluttajataustaa: Helenalla on pitkä kokemus sekä kouluttajana että erilaisissa työohjaustehtävissä. Erityisvahvuutena tunneviestintä ja luovuus. Kielet: suomi, ruotsi ja englanti puh: Pappilantie 6, Liminka

20 Helena Tornberg luovuus ja vuorovaikutusala JÄÄRENTOUTUS - HEMMOTTELUHETKI SAUNASSA Stressinpurkua ja rentoutusta - jäätä, lunta, kylmä/kuuma-vuorovaikutusta ja saunan lämpöä hyödyntäen. Lempeästi ohjattu rentoutusharjoitus, jossa jäät sulavat, keho ja mieli virkistyy. Lopuksi ryhmä voi jatkaa yhdessäoloa saunomisen merkeissä. Ryhmän koko: n Matkat ja ruokailu järjestettävä erikseen (Oulusta n. 25 min) Kielet: suomi, ruotsi ja englanti. Kouluttajataustaa: Helenalla on pitkä kokemus sekä kouluttajana että erilaisissa työohjaustehtävissä. Erityisvahvuutena tunneviestintä ja luovuus. Ohjaaja on luovuusterapeutti ja terveydenhuollon opettaja. Kielet: suomi, ruotsi ja englanti puh: Pappilantie 6, Liminka

21 Helena Tornberg luovuus ja vuorovaikutusala KULTTUURILATAUSTA ILMASSA- KYSYNTÄÄ TUNNETAIDOILLE Tavoitteena herättää ja vahvistaa osallistujien kulttuuritietoisuutta, rohkaista kulttuurien välisen myönteisen energian vapauttamiseen ja luovaan kohtaamiseen Kesto: n.2 tuntia Ryhmän koko: henkilöä Paikka: Liminganlahden kansainvälinen luontokeskus Kieli: suomi, ruotsi, englanti Esityksen sisältöjä: Päivitä itseäsi (asennetsekkaus, myönteisten odotusten voima, arjen suvaitsevaisuus) Oma kulttuuritausta mielihyvän lähteenä Aito kohtaaminen itsetunnon ja elämän tunnon lähteenä Ristiriidat, aistivalppaus ja tunteet voimavarana Luovuusenergiaa kulttuuritörmäyksistä kulttuurivuorovaikutus ja uutta luova yhteisöllisyys Kouluttajataustaa: Helenalla on pitkä kokemus sekä kouluttajana että erilaisissa työohjaustehtävissä Erityisvahvuutena tunneviestintä ja luovuus. Kielet: suomi, ruotsi ja englanti fi puh: Pappilantie Liminka

22 Helena Tornberg luovuus ja vuorovaikutusala Minusta sinuun ja sinusta minuun Maapallo ei olekaan pyöreä Se on ruohon, kiven, linnunpojan tai virtaavan veden muotoinen Helena Tornberg LUONTOVOIMAA JA LINTUFILOSOFIAA Vuorovaikutusta, alustusta ja luovuusharjoituksia luontovuorovaikutusta hyödyntäen. Luonto opettaa yhteisötaitoja, rohkeutta ja johtajuutta. Kesto: 3-4 tuntia Ryhmän koko: 7-30 henkilöä Kouluttajataustaa: Helenalla on pitkä kokemus sekä kouluttajana että erilaisissa työohjaustehtävissä Erityisvahvuutena tunneviestintä ja luovuus. Kielet: suomi, ruotsi ja englanti puh: Pappilantie 6, Liminka

23 Helena Tornberg luovuus ja vuorovaikutusala UUSIA EVÄITÄ YHTEISTYÖHÖN virkistävää työyhteisövuorovaikutusta Liminganlahdella Kesto: n. 2 tuntia Esityksen sisältöjä: Itse- ja toisen tuntemus ilon ja työtyytyväisyyden lähteenä - muutosten, paineiden ja kiireen keskellä Mistä potkua arkeen ja yhteistyöhön? (motivointi- ja virittämiskeinot, ihmisten erilaisuus, tunnevoiman vapauttaminen ) Jaksamista vahvistavat palautemekanismit, eteenpäin vievä draama ja terve rajaaminen Asiakas- ja tavoitekeskeisyys tiimin hyvinvointityökaluina Luottamusta, lupauksia ja leppoisuutta Tsemppienergiaa ja muuta bonus -hyvää Lyhyiden alustusten rinnalla avointa ohjattua porinakeskustelua ja luovuusharjoituksia. Koulutuksessa käytetään mielellään työnohjauksellista otetta. Kouluttajataustaa: Helenalla on pitkä kokemus sekä kouluttajana että erilaisissa työohjaustehtävissä Erityisvahvuutena tunneviestintä ja luovuus. Kielet: suomi, ruotsi ja englanti fi puh: Pappilantie Liminka

24 Paikka on teidän Yllätä liiketuttavasi, ystäväsi, sukusi! Tuo heidät vanhaan maalaistaloon Lumijoelle, vain puolen tunnin päähän Oulusta. Tai me noudamme teidät hemmotteluhetkeen, maaseudun pirtin rauhaan. Vain te ja me täyttämässä toiveitanne. Tarjoa elämys, jonka maku muistetaan aina. Sillä mikä olisi kiehtovampaa ja suussa sulavampaa kuin alkuruokana tarjottavat valkosipulintuoksuiset etanat voilla ja homejuustolla gratinoituina. Tilan Helix Aspersa- etanakanta on lähtöisin Ranskasta. Vieraat nauttivat aina tilalla tarhattuja yksilöitä, joita ruokitaan puhtaalla, kotimaisella vilja-yrttiseoksella. Pääruokavaihtoehtoja on useita ja tilalla tarjottavat viinit ovat huolella valittuja. Lumian Ky Urheilutalontie Lumijoki Puhelin: (08) GSM:

25 JAHTITORVI FASAANISAFARIT Jahtitorvi kutsuu fasaaninmetsästykseen Lumijoelle! Hyvä jahtiporukka ja eksoottinen saalis, safari-isäntien palvelut ja koulutetut kanakoirat. Ympärillä syksyn ruska tai talven valkoiset hanget. Retki on kokemus kokeneellekin eränkävijälle sekä elämys liiketuttavalle. Suunnittelemme retken Teille juuri sellaisena kuin haluatte. Aseellisena jahtiin osallistuvien aseenkanto- ja metsästyslupien tulee olla kunnossa. Metsästyskausi kestää syyskuun alusta helmikuun loppuun. Tilalla on mahdollisuus myös maalaishenkiseen ruokailuun ja saunomiseen. Kesto Ryhmän koko Sijainti n. 4 tuntia aseellisena 4-6 henkilöä, metsästyksen seuraajia ei rajoitettu Oulusta, Raahesta ja lentokentältä reilut 30 minuuttia Vastaa kutsuun, ota yhteyttä, koe elämys maalla ja vietä päivä seurassamme. Jahtitorvi fasaanisafarit Kerttu ja Jukka Ylilauri Kerttu Jukka Kankaanpääntie FIN LUMIJOKI kotisivut:

26 JAHTITORVI KOKOUS & SAUNA Jahtitorvi kutsuu kokoustamaan Lumijoelle! Ylilaurin tilan kulttuurihistoriallinen 1700-luvun pihapiiri ja kotoinen hirsiseinäinen pirtti tarjoavat idearikkaat puitteet antoisille kokouspäiville. Loihdimme maittavat tarjoilut maalaishenkeen lähialueen raaka-aineista tai riistasta toiveenne mukaan. Käytössänne on iso pirtti sekä kaksi erillistä huonetta. Sopimuksesta toimitamme paikalle myös piirtoheittimen, valkokankaan ja fläppitaulun. Savu- ja pihasaunojen palvelut täydentävät kokouspäivän tunnelman. Savusauna tarjoaa leppeät löylyt isommallekin porukalle ja halutessasi lämmitämme myös perinteisen puulämmitteisen pihasaunamme. Sijainti Oulusta, Raahesta ja lentokentältä reilut 30 minuuttia Vastaa kutsuun, ota yhteyttä, koe elämys maalla ja vietä päivä seurassamme. Jahtitorvi fasaanisafarit Kerttu ja Jukka Ylilauri Kerttu Jukka Kankaanpääntie FIN LUMIJOKI Kotisivut:

Kolme Kiveä Ravintolat Oy TILAESITTELY MODERN CHINESE & ASIAN FOOD. www.kolmekivea.fi

Kolme Kiveä Ravintolat Oy TILAESITTELY MODERN CHINESE & ASIAN FOOD. www.kolmekivea.fi TILAESITTELY MODERN CHINESE & ASIAN FOOD www.kolmekivea.fi Wanha Makasiini Bistro on mutkaton ja tunnelmallinen ruokaravintola, Lappeenrannan satamassa. Ravintolamme punatiiliset kiviseinät, ikkunasyvennykset

Lisätiedot

Tilavuokrahinnasto 2015 Kokous- ja juhlatilat

Tilavuokrahinnasto 2015 Kokous- ja juhlatilat hinnasto 2015 Murula 50 hengen kokous- ja juhlatila Kartanorakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. 330 / kokous 650 / juhlat Selinin Sali 50 hengen kokous- ja juhlatila Kartanorakennuksen Dataprojektori,

Lisätiedot

Nuorisokeskus Anjala on yksi kymmenestä opetus- ja kulttuuriministeriön tukemasta ja valvomasta valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta.

Nuorisokeskus Anjala on yksi kymmenestä opetus- ja kulttuuriministeriön tukemasta ja valvomasta valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta. on yksi kymmenestä opetus- ja kulttuuriministeriön tukemasta ja valvomasta valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta. n elämyksellinen, turvallinen ja luonnonläheinen kartano- ja joenrantamiljöö sijaitsee

Lisätiedot

Tuo vieraasi Saunasaareen.

Tuo vieraasi Saunasaareen. Tuo vieraasi Saunasaareen. Suomalaiseen vieraanvaraisuuteen sisältyy kunnollinen saunominen, lempeä pesu, ruokailu ja rentoutuminen hyvässä seurassa. Tarjoamme käyttöönne kolmen perinteisen savusaunan,

Lisätiedot

Mainio kokous- ja juhlapaikka Lohjalla, rauhallisen Hormajärven rannalla. Kanneljärven Opisto

Mainio kokous- ja juhlapaikka Lohjalla, rauhallisen Hormajärven rannalla. Kanneljärven Opisto Kanneljärven Opisto Mainio kokous- ja juhlapaikka Lohjalla, rauhallisen Hormajärven rannalla Meillä kokoonnutaan ja viihdytään Tervehdys Kanneljärven Opistolta Kanneljärven Opisto on toisen asteen oppilaitos,

Lisätiedot

turun museokeskuksen vuokrattavat tilat

turun museokeskuksen vuokrattavat tilat turun museokeskuksen vuokrattavat tilat Turun museokeskuksesta löytyvät vuokrattavat tilat ovat ihanteellisia paikkoja juhlien, tapahtumien ja kokouksien järjestämiselle. Kun haluat tarkemmin tutustua

Lisätiedot

MUSEON AVAIN. Satakunnan Museo

MUSEON AVAIN. Satakunnan Museo MUSEON AVAIN Satakunnan Museo Marraskuu 2013 MIKÄ ON MUSEON AVAIN? Museon avain on Satakunnan Museon etukortti yrityksille ja yhteisöille. Museon avaimella saat käyttöösi lukuisia etuja ja mahdollisuuden

Lisätiedot

Kokous- ja juhlatilat

Kokous- ja juhlatilat Murula 50 hengen kokous- ja juhlatila Kartanorakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Dataprojektori, valkokangas ja fläppitaulu Tilavuokra 250 / kokous Tilavuokra 500 / juhlat Kokous- ja juhlatilat Selinin

Lisätiedot

Pikkujoulut 2014. Varaa nyt paikkasi. Tarkemmat tiedot netistä! Ota yhteyttä 040 779 9896 / www.sahanlahtiresort.fi

Pikkujoulut 2014. Varaa nyt paikkasi. Tarkemmat tiedot netistä! Ota yhteyttä 040 779 9896 / www.sahanlahtiresort.fi Pikkujoulut 2014 Varaa nyt paikkasi Tarkemmat tiedot netistä! Ota yhteyttä 040 779 9896 / www.sahanlahtiresort.fi Pikkujoulut 2014 Isot juhlat syntyvät pienistä asioista Tervetuloa viettämään ikimuistoisia

Lisätiedot

ELÄMÄSI TAPAHTUMIIN LAPPEENRANTA-SALI LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERI

ELÄMÄSI TAPAHTUMIIN LAPPEENRANTA-SALI LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERI ELÄMÄSI TAPAHTUMIIN LAPPEENRANTA-SALI LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERI JUHLAT, KOKOUKSET, KONFERENSSIT JA SEMINAARIT LAPPEENRANTA TARJOAA AINUTLAATUISET PUITTEET IKIMUISTOISIIN TAPAHTUMIIN! MYLLYSAARI KAUPUNGIN

Lisätiedot

Lapland Hotel Sirkantähden viikko-ohjelma 11.1. 15.4.2016

Lapland Hotel Sirkantähden viikko-ohjelma 11.1. 15.4.2016 Lapland Hotel Sirkantähden viikko-ohjelma 11.1. 15.4.2016 Lapland Hotel Sirkantähden talven viikko-ohjelmassa nautitaan luonnon rauhasta, uusista kokemuksista, yhdessä tekemisestä ja Lapin tarinoista!

Lisätiedot

On siinä omanlaistansa tunnelmaa, kun ympärillä on 100-vuotista historiaa.

On siinä omanlaistansa tunnelmaa, kun ympärillä on 100-vuotista historiaa. On siinä omanlaistansa tunnelmaa, kun ympärillä on 100-vuotista historiaa. www.acravintolat.fi ARTS & CRAFTS RESTAURANTS OY:N ASIAKKAAT VOIVAT NAUTTIA NYKYAJAN MUKAVUUKSISTA MENNEEN AJAN HENGESSÄ. www.acravintolat.fi

Lisätiedot

Mieli hyvin. Luonnon rauhassa. Tervetuloa Anttolanhoviin ART&DESIGN VILLAT RANTAHOTELLI RANTARAVINTOLA DAYSPA

Mieli hyvin. Luonnon rauhassa. Tervetuloa Anttolanhoviin ART&DESIGN VILLAT RANTAHOTELLI RANTARAVINTOLA DAYSPA Mieli hyvin. Luonnon rauhassa. Tervetuloa Anttolanhoviin ART&DESIGN VILLAT RANTAHOTELLI RANTARAVINTOLA DAYSPA Omaa tilaa. Hengittää, olla, nauttia. Seitsemäs taivas -vиkonlo u Seitsemäs taivas -viikonloppulomaan

Lisätiedot

Lepoa hoivaamisesta loma omaishoitajalle 5vrk

Lepoa hoivaamisesta loma omaishoitajalle 5vrk Lepoa hoivaamisesta loma omaishoitajalle 5vrk Kaikille löytyy sopivia reittejä patikoida ja samalla antautua luonnon rauhoittavaan syleilyyn. Nuotiopaikat, laavut ja kahvilat toivottavat kulkijan virkistävälle

Lisätiedot

Antaudu. Osa työpajoistamme sopii pidettäväksi myös teidän omissa tiloissanne.

Antaudu. Osa työpajoistamme sopii pidettäväksi myös teidän omissa tiloissanne. Ota hetki vapaata päästä kiireestä irti Antaudu tee tilaa ajatuksille Luovuus saa meistä kaikista enemmän irti. Luova käsillä tekeminen piristää pitkän kokouspäivän tai tuo pikkujouluihin mukavaa yhdessä

Lisätiedot

Navigoi Porvoo Toursin maailmaan!

Navigoi Porvoo Toursin maailmaan! Navigoi Porvoo Toursin maailmaan! Kongressimessut 1.-2.4.2009 BP 1 Mitä et vielä tiennyt? - Kartanorikkain alue - Kokous tai juhla yksityisessä ranta-aitassa - Parhaimmat ravintolat Porvoossa - Haikon

Lisätiedot

Saari mahdollisuuksien meressä. Vuokrattavana laadukasta toimitilaa. Saari Business House. Melkonkatu 22 / Itälahdenkatu 21, Helsinki.

Saari mahdollisuuksien meressä. Vuokrattavana laadukasta toimitilaa. Saari Business House. Melkonkatu 22 / Itälahdenkatu 21, Helsinki. Saari mahdollisuuksien meressä. Vuokrattavana laadukasta toimitilaa Saari Business House Melkonkatu 22 / Itälahdenkatu 21, Helsinki menestystekijä Monipuolisia toimitilaratkaisuja merellisessä Lauttasaaressa.

Lisätiedot

Káfet Café & Bakery. www.kafet.fi Keskuskatu 5 99130 Sirkka +358 16 644 560 info@kafet.fi

Káfet Café & Bakery. www.kafet.fi Keskuskatu 5 99130 Sirkka +358 16 644 560 info@kafet.fi Káfet Café & Bakery ELÄMYSMATKAILU Tilaussaunojen hinnasto - Savusauna 310 + 30 / henkilö - Perinteinen sauna 270 + 30 / henkilö - Palju 170 + 25 / henkilö Kesto: noin 4 tuntia Ryhmän koko: 4-10 henkilöä

Lisätiedot

Kokousta. tapahtumien keskipisteessä. Rukahovissa

Kokousta. tapahtumien keskipisteessä. Rukahovissa Kokousta tapahtumien keskipisteessä Rukahovissa KEMIJÄRVI 116 KM 5 Rukatunturi KUUSAMO 25 KM CUMULUS RESORT RUKAHOVI RUKATUNTURI KUUSAMO Elämyksellinen tunturihotelli kokouksiin ja tapahtumiin Cumulus

Lisätiedot

Vuokrattavia savusaunoja

Vuokrattavia savusaunoja Sivu 1/5 Vuokrattavia savusaunoja HANGASLAHDEN SAUNA/Tampereen Saunasäätiö Pirkankatu 10-12, 33230 Tampere Internet: www.saunasaatio.fi Varaukset Hotelli Victoria Itsenäisyydenkatu 1, 33100 Tampere puh.

Lisätiedot

värikkäitä hetkiä Hotellin esite parkinn.fi/hotel-meriton-tallinn

värikkäitä hetkiä Hotellin esite parkinn.fi/hotel-meriton-tallinn värikkäitä hetkiä Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn Toompuiestee 27 / Paldiski mnt 4, Tallinn 10149, Viro Puh. + 372 62 88 100 Faksi + 372 62 88 101 info.meriton.tallinn@rezidorparkinn.com

Lisätiedot

RIKALANMÄKI. Sinun kokemuksesi on meidän tarinamme

RIKALANMÄKI. Sinun kokemuksesi on meidän tarinamme RIKALANMÄKI Sinun kokemuksesi on meidän tarinamme TERVETULOA RIKALANMÄELLE. Rikalanmäki Salon Halikon kulttuurimaisemassa yhdistää historialliset puitteet ja modernin palvelun. Meillä onnistutte luomaan

Lisätiedot

Navitas on nykyaikainen työympäristö keskellä dynaamista liiketoimintaa

Navitas on nykyaikainen työympäristö keskellä dynaamista liiketoimintaa Navitas kokouspalvelut Navitas on nykyaikainen työympäristö keskellä dynaamista liiketoimintaa Navitas Navitas 1 ja 2-talot sijaitsevat Varkauden keskustassa, upealla paikalla järven rannalla. Tarjoamme

Lisätiedot

1. Toiminta ja palvelut

1. Toiminta ja palvelut 1. Toiminta ja palvelut Hotelli Joki on 32-paikkainen huoneistohotelli, jossa on kahdeksan esteetöntä huoneistoa, ja viereisessä siivessä ravintolatilat n. 40 ruokailijalle, sauna ja kesäterassi. Kaikissa

Lisätiedot

Mieli hyvin. Luonnon rauhassa. Tervetuloa Anttolanhoviin ART&DESIGN VILLAT RANTAHOTELLI RANTARAVINTOLA DAYSPA

Mieli hyvin. Luonnon rauhassa. Tervetuloa Anttolanhoviin ART&DESIGN VILLAT RANTAHOTELLI RANTARAVINTOLA DAYSPA Mieli hyvin. Luonnon rauhassa. Tervetuloa Anttolanhoviin ART&DESIGN VILLAT RANTAHOTELLI RANTARAVINTOLA DAYSPA Rantahotelli Art&Design Rantahuvilat Art&Design Rinnehuvilat Omaa tilaa. Hengittää, olla, nauttia.

Lisätiedot

KOKOUKSET JA TAPAHTUMAT TAPAAMISIIN BULEVARDILLA

KOKOUKSET JA TAPAHTUMAT TAPAAMISIIN BULEVARDILLA KOKOUKSET JA TAPAHTUMAT TAPAAMISIIN BULEVARDILLA Tervetuloa Klaus K -hotelliin. Tee hyvä päätös, tule Bulevardille Merkittävällä kadulla on aina maamerkki, talo jonka kaikki tietävät. Bulevardilla Klaus

Lisätiedot

Alkusarja 4 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen

Alkusarja 4 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen Alkusarja 4 vrk LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen VIRALLISET FANIMATKAT 8 WWW.AIKAMATKAT.FI P2 ALKUSARJA, LYHYT 5 8.9.2014 4 VRK ALK 790 SUORA LENTO HELSINGISTÄ HINTAAN SISÄLTYY

Lisätiedot

Elämyksiä luonnosta 2015 Yyterin Kylpylähotelli, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) (malliohjelma)

Elämyksiä luonnosta 2015 Yyterin Kylpylähotelli, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) (malliohjelma) Elämyksiä luonnosta 2015 Yyterin Kylpylähotelli, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) (malliohjelma) Maanantai Kylpylä avoinna Klo 15.00- Majoittuminen hotelliin Tiistai Klo 09.00-10.00 Tuloinfo.

Lisätiedot

Puutarharavintola Kääntöpöytä

Puutarharavintola Kääntöpöytä Puutarharavintola Kääntöpöytä Palvelut yksityistilaisuuksiin Kuvaus ja hinnasto Tilat Pasilan veturitallien vanhaan veturinkääntöpöytään rakennettu kasvihuone soveltuu ruokailu- ja kokoustilaksi 15-40

Lisätiedot

KOKOUS NERISTANISSA - kokousta upeissa puitteissa Kokkolan kaupungin sydämessä!

KOKOUS NERISTANISSA - kokousta upeissa puitteissa Kokkolan kaupungin sydämessä! KOKOUS NERISTANISSA - kokousta upeissa puitteissa Kokkolan kaupungin sydämessä! Kokous Kokkolan vanhassa kaupungissa, Neristanissa on todellinen elämys. Upea vanha puutaloalue sympaattisine katuineen tarjoaa

Lisätiedot

Tunnelma on rento mutta tehokas!

Tunnelma on rento mutta tehokas! Kokoukset ja juhlat Kokoukset Tunnelma on rento mutta tehokas! Oli oikeastaan neronleimaus järjestää kokous muualla kuin omassa konttorissa. Ne silmiä häikäisevät loistoputket ja epämukavat tuolit eivät

Lisätiedot

o i m a n Vlähde uiskola HAHKIALAN

o i m a n Vlähde uiskola HAHKIALAN H A H K I A L A N u i s k o l a oiman Vlähde I nspiroiva Uiskola Pidätkö yhteisöllisyyttä tärkeänä voimavarana? Haetko inspiroivaa paikkaa valmennukselle tai virkistyspäivälle, kurssille tai kokoukselle?

Lisätiedot

NEXT Hotel Satulinna

NEXT Hotel Satulinna www.nexthotels.fi Suomi NEXT Hotel Satulinna NEXT Hotel Satulinna, Hirvensalmi Satulinna Ryökäsveden Urmaslahden rannalla kutsuu. Haluatpa järjestää hulppeat juhlat tai antoisan kokouksen. Nukkua viihtyisässä

Lisätiedot

SIELTÄHÄN NE PARHAAT ASIAT TULEVAT. OMASTA MAASTA.

SIELTÄHÄN NE PARHAAT ASIAT TULEVAT. OMASTA MAASTA. SIELTÄHÄN NE PARHAAT ASIAT TULEVAT. OMASTA MAASTA. Se tulee omalle pöydälle tai kaverin kylmälaukkuun tutusta kaupasta. Me kannamme sen kassalle tutunnäköisessä pakkauksessa, josta tiedämme tarkkaan, mitä

Lisätiedot

Kairankutsun lintubongausretket

Kairankutsun lintubongausretket Kairankutsun lintubongausretket Luonnon ja lintujen tarkkailu retkeilymuodossa on yksi parhaista rentoutumiskeinoista kiireisen maailmanmenon keskellä. Tähän Pyhä-Luoston kansallispuisto ja Itä-Lapin lumoava

Lisätiedot

Pietarin omatoimimatkat junalla

Pietarin omatoimimatkat junalla Pietarin omatoimimatkat junalla Allegro-juna vie Kouvolasta Pietariin vain 2 tunnissa 20 minuutissa keskustasta keskustaan ja passi- ja tullimuodollisuudet hoituvat kätevästi junassa, omalla paikalla istuen.

Lisätiedot

PEHKUBAARI. Jalalla koreasti Tervetuloa hyvälle mielelle. Pehkun Ruska Afterski la 18.10. Vapaa pääsy. Tarkemmat tiedot: www.liinamaapalvelut.

PEHKUBAARI. Jalalla koreasti Tervetuloa hyvälle mielelle. Pehkun Ruska Afterski la 18.10. Vapaa pääsy. Tarkemmat tiedot: www.liinamaapalvelut. Huipulla palvellaan Pihkassa Pehkuun Pehku on persoonallinen maisemaravintola Tahkon huipulla. Upeilla näkymillä ja rennolla tunnelmalla varusteltu Pehku palvelee tänä kesänä sopimuksen mukaan. Olipa kyseessä

Lisätiedot

Alkusarja 8 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen

Alkusarja 8 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen Alkusarja 8 vrk LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen VIRALLISET FANIMATKAT 2 WWW.AIKAMATKAT.FI P1 ALKUSARJA, PITKÄ 1 8.9.2014 8 CHARTER LENNOT HKI, TRE JA KUOPIO HINTAAN SISÄLTYY

Lisätiedot

TESC Tampereen Messu- ja Urheilukeskus

TESC Tampereen Messu- ja Urheilukeskus tuhansia tilaisuuksia TESC Tampereen Messu- ja Urheilukeskus Tampereen Messu- ja Urheilukeskus (TESC)...2 Hallit... 3 Kokous-, VIP- ja seminaaritilat... 4 Sijainti kartalla... 5 Fouga / Tuisku / Viima...

Lisätiedot

Täydellinen loma Lapissa

Täydellinen loma Lapissa Täydellinen loma Lapissa Ainutlaatuinen palvelukonsepti kokoaa saman katon alle kaksi viihtyisää ja tasokasta hotellia sekä Kokousja kongressi keskus Levi Summitin palveluineen ja näyttelyineen. Suomen

Lisätiedot

JHL Talvipäivät 2012 23.-25.3.2012. Esittelyt / Hinnasto

JHL Talvipäivät 2012 23.-25.3.2012. Esittelyt / Hinnasto JHL Talvipäivät 2012 23.-25.3.2012 Esittelyt / Hinnasto Tahkovuori Chalets ***** Kalliolantie 1 B Tasokkaat ja viihtyisät huoneistot v. 2008 valmistuneessa hissitalossa. Kaikki huoneistot ovat täysin sisustettuja

Lisätiedot

Hei! Ja kiitos mielenkiinnostanne ravintolaamme kohtaan! Pieni tietopaketti meistä voisi heti alkuun olla paikallaan.

Hei! Ja kiitos mielenkiinnostanne ravintolaamme kohtaan! Pieni tietopaketti meistä voisi heti alkuun olla paikallaan. Hei! Ja kiitos mielenkiinnostanne ravintolaamme kohtaan! Pieni tietopaketti meistä voisi heti alkuun olla paikallaan. Olemme siis Seitsemisen luontokeskuksessa sijaitseva kahvila/ravintola, jonka erikoisuutena

Lisätiedot

18 JAN SEDERHOLMIN SIJOITTAMAA REIKÄÄ, JA SE ON VASTA ALKUA. KÄÄNNÄ SIVUA JA NÄE LISÄÄ.

18 JAN SEDERHOLMIN SIJOITTAMAA REIKÄÄ, JA SE ON VASTA ALKUA. KÄÄNNÄ SIVUA JA NÄE LISÄÄ. 18 JAN SEDERHOLMIN SIJOITTAMAA REIKÄÄ, JA SE ON VASTA ALKUA. KÄÄNNÄ SIVUA JA NÄE LISÄÄ. PARAS PALVELU 2007 GOLF DIGEST -LEHTI PAY & PLAY PREMIUM Minämäki Aura Masku Naantali Kultaranta Golf Turku Sauvo

Lisätiedot

Keski- Karjalan joulunaika. Kuva: Juhanan tupa, Hepovaaran tila ja Nikon kuvauspalvelu

Keski- Karjalan joulunaika. Kuva: Juhanan tupa, Hepovaaran tila ja Nikon kuvauspalvelu Keski- Karjalan joulunaika Kuva: Juhanan tupa, Hepovaaran tila ja Nikon kuvauspalvelu Tervetuloa Keski- Karjalaan! Keski-Karjalan joulunaika on aitoja makuja ja upeita tapahtumia täynnä. Alueen neljän

Lisätiedot

OULU TALVEN VIIKKO-OHJELMA

OULU TALVEN VIIKKO-OHJELMA MAANANTAI 12:00 LUMIKENKÄRETKI LUONTOON Aisti pohjoisen talvipäivän todellinen tunnelma lumikenkäretkellämme. Opas kuljettaa teidät retken lähtöpaikkaan ja opettaa lumikenkävaelluksen tekniikan. Retki

Lisätiedot

Hotel Fjalarissa Salossa Osoite: Rinteentie 5, 24240 Salo http://www.fjalar.fi

Hotel Fjalarissa Salossa Osoite: Rinteentie 5, 24240 Salo http://www.fjalar.fi Hyvinvoiva Sinä - Kehon ja Mielen vireyttä ja lepoa pe 1.3.- su 3.3.2013 Tervetuloa nauttimaan hyvinvoinnista! Hotel Fjalarissa Salossa Osoite: Rinteentie 5, 24240 Salo http://www.fjalar.fi Mitä voit saada?

Lisätiedot

l ä m ä s i E tilaisuus HAHKIALAN KARTANO

l ä m ä s i E tilaisuus HAHKIALAN KARTANO H A H K I A L A N K A R T A N O E lämäsi tilaisuus Sinulle ja seurueellesi vain parasta Suunnitteletko ikimuistoista juhlaa? Haetko paikkaa hyville päätöksille? Haluatko herkutella kuin aatelinen, saunoa

Lisätiedot

LIMINGANLAHTI. - linnuistaan tunnettu -

LIMINGANLAHTI. - linnuistaan tunnettu - LIMINGANLAHTI - linnuistaan tunnettu - LIMINGANLAHTI Liminganlahti on tunnettu linnuistaan. Suomen parhaalla kosteikkoalueella näet mieleenpainuvat lintujen kevät- ja syysmuutot. Lapsille tekemistä tarjoavat

Lisätiedot

SUNNUNTAI. PALJAKKA Kevättalven ohjelma 12.2.2006 22.4.2006 ja 11.2.2007 21.4.2007

SUNNUNTAI. PALJAKKA Kevättalven ohjelma 12.2.2006 22.4.2006 ja 11.2.2007 21.4.2007 1 PALJAKKA Kevättalven ohjelma 12.2.2006 22.4.2006 ja 11.2.2007 21.4.2007 SUNNUNTAI 10.00 Retki Pirunkirkko kanjonille 2-3 h Kuljetus ensin mökiltä tai hotellilta 5 km. Kanjonin läheltä jatkamme matkaa

Lisätiedot

Hotel Levi Panorama & Levi Summit

Hotel Levi Panorama & Levi Summit Hotel Levi Panorama & Levi Summit Juhli kanssamme! Hotel Levi Panorama ja Kokous- ja kongressikeskus Levi Summit sijaitsevat korkealla Levitunturin rinteellä, merenpinnasta korkeus on yli 300 metriä. Hotellin

Lisätiedot

Äijälän Rustin veneretket

Äijälän Rustin veneretket Äijälän Rustin veneretket Veneemme 360 -asteinen kuva veneen sisätiloista, klikkaa: http://www.paratiisisaari.com/rusti_pure/harmony.html M/y Harmony luxusjahti Elegance 65, 19,6 m, max. 40 hlö M/s Juhana

Lisätiedot

Meillä nautit aina aidosti niin ruoasta kuin tunnelmasta. Askonalue kasvaa ja kehittyy TERVETULOA TUTUSTUMAAN TÄYSIN UUTEEN RAVINTOLA- MAAILMAAN!

Meillä nautit aina aidosti niin ruoasta kuin tunnelmasta. Askonalue kasvaa ja kehittyy TERVETULOA TUTUSTUMAAN TÄYSIN UUTEEN RAVINTOLA- MAAILMAAN! TERVETULOA TUTUSTUMAAN TÄYSIN UUTEEN RAVINTOLA- MAAILMAAN! Meillä nautit aina aidosti niin ruoasta kuin tunnelmasta Ravintolamme sijaitsee Askonalueen sydämessä, Askotalossa. Niin alue kuin itse talo ovat

Lisätiedot

KOTKAN SATAMATALOT OY TOIMITILAT SATAMAN YTIMESSÄ

KOTKAN SATAMATALOT OY TOIMITILAT SATAMAN YTIMESSÄ KOTKAN SATAMATALOT OY TOIMITILAT SATAMAN YTIMESSÄ TILAT PARHAIMMALTA PAIKALTA MONENLAISIA MAHDOLLISUUKSIA HaminaKotkan satama yritys- ja logistiikka-alueineen tarjoaa dynaamisen, monipuolisen sekä logistisesti

Lisätiedot

Keski suomen Parkinson yhdistys järjestää yhteisen KESÄTAPAHTUMAN 27.8. 29.8.2010 Kannonkosken Piispalassa

Keski suomen Parkinson yhdistys järjestää yhteisen KESÄTAPAHTUMAN 27.8. 29.8.2010 Kannonkosken Piispalassa Keski suomen Parkinson yhdistys järjestää yhteisen KESÄTAPAHTUMAN 27.8. 29.8.2010 Kannonkosken Piispalassa Kauniin Kivijärven rannalla sijaitseva kurssikeskus antaa monipuoliset mahdollisuudet liikkua

Lisätiedot

Apua, tukea ja toimintaa

Apua, tukea ja toimintaa Soita meille numeroon 050 4440 199 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@mereo.fi. Tavataan ja keskustellaan yhdessä tilanteestasi. Teemme sinulle henkilökohtaisen, hyvin vointiasi tukevan

Lisätiedot

OULU JOULUNAJAN VIIKKO-OHJELMA

OULU JOULUNAJAN VIIKKO-OHJELMA Joulunajan viikko-ohjelma on voimassa 23.12.2011 8.1.2012 PERJANTAI 23.12. / 30.12. / 6.1. 12:00 MOOTTORIKELKKASAFARI ERÄMAAHAN Nauti ulkoilmaelämästä moottorikelkkasafarilla luonnon sydämeen. Reittimme

Lisätiedot

Ounaksen Retkiviikko 27.-31.7.2015 OunasTriathlon 1.8.2015. Ohjelma

Ounaksen Retkiviikko 27.-31.7.2015 OunasTriathlon 1.8.2015. Ohjelma Ounaksen Retkiviikko 27.-31.7.2015 OunasTriathlon 1.8.2015 Ohjelma Ounaksen Retkiviikko 27.7. 1.8.2015 Muutokset ja lisäykset ohjelmaan mahdollisia, päivitetty ohjelma löytyy myös Facebookista ja osoitteesta

Lisätiedot

INSPIROIVA MILJÖÖ JA HERKULLISET TARJOILUT

INSPIROIVA MILJÖÖ JA HERKULLISET TARJOILUT INSPIROIVA MILJÖÖ JA HERKULLISET TARJOILUT Logomo Kitchen tuo uuden tavan nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta, inspiroivasta ja rennosta miljööstä sekä mieleenpainuvista juhlista ja tapahtumista. Salaisuus

Lisätiedot

Kiehtova Katania, suloinen Taormina, tulivuori Etna, muinaisia temppeleitä, hiekkarannat, luomuviinit...

Kiehtova Katania, suloinen Taormina, tulivuori Etna, muinaisia temppeleitä, hiekkarannat, luomuviinit... Sisilia on hedelmällinen saari, jossa on ihanteellinen ilmasto luomuviininviljelyyn. Matkan aikana vierailemme monilla luomuviinitiloilla, tutustumme viinin valmistukseen, maistelemme viinejä sisilialaisen

Lisätiedot

Elämänmittaisia muistoja ja ripaus taikaa. Arts & Crafts Restaurants Oy luo unelmiesi juhlan suunnittelusta toteutukseen vahvalla ammattitaidolla.

Elämänmittaisia muistoja ja ripaus taikaa. Arts & Crafts Restaurants Oy luo unelmiesi juhlan suunnittelusta toteutukseen vahvalla ammattitaidolla. Elämänmittaisia muistoja ja ripaus taikaa. Arts & Crafts Restaurants Oy luo unelmiesi juhlan suunnittelusta toteutukseen vahvalla ammattitaidolla. Häät, syntymäpäiväjuhlat, teemajuhlat, karonkat kerro

Lisätiedot

www.nexthotels.fi NEXT Hotel Satulinna

www.nexthotels.fi NEXT Hotel Satulinna www.nexthotels.fi NEXT Hotel Satulinna NEXT Hotel Satulinna, Hirvensalmi Satulinna Ryökäsveden Urmaslahden rannalla kutsuu. Haluatpa järjestää hulppeat juhlat tai antoisan kokouksen. Nukkua viihtyisässä

Lisätiedot

Elämyksiä luonnosta - Yyterin Kylpylähotellissa, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH)

Elämyksiä luonnosta - Yyterin Kylpylähotellissa, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) Elämyksiä luonnosta - Yyterin Kylpylähotellissa, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) Sunnuntai Klo 15.00- Majoittuminen hotelliin Klo 18.00-19.00 Tuloinfo. Taloon ja toisiin tutustuminen Maanantai

Lisätiedot

Finland golf Vivian open Pertti Hämälä / Puh

Finland golf Vivian open Pertti Hämälä / Puh Finland golf Vivian open Pertti Hämälä / pera@finlandgolf.fi/pera.hamala@gmail.com Puh. 0500 423 295 VIVIAN OPENIN 10 VUOTIS JUHLAKILPAILU Ryhmäkoko: noin 60 henkilöä Ajankohta: perjantai 7.7. maanantai

Lisätiedot

HYVÄÄ PAIKALLISTA RUOKAA...ja elämyksiä Raumalla!

HYVÄÄ PAIKALLISTA RUOKAA...ja elämyksiä Raumalla! RAUMA 2014 HYVÄÄ PAIKALLISTA RUOKAA...ja elämyksiä Raumalla! www.frescoravintolat.fi Kuljetaan yhdessä arjesta juhlaan! Olen Seija Aronen, FresCo Ravintoloiden toimitusjohtaja. Kerron tässä hieman yrityksemme

Lisätiedot

Tarjous 15 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen

Tarjous 15 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen Tarjous 15 vrk LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen VIRALLISET FANIMATKAT 2 WWW.AIKAMATKAT.FI P9 ALKUSARJA, PITKÄ 1. 15.9.2014 15 VRK ALK 1450 LENNOT HKI-KTW, KRK-HEL HINTAAN SISÄLTYY

Lisätiedot

Luonnollisen läheltä

Luonnollisen läheltä Luonnollisen läheltä Se tulee läheltä. MAITOKOLMION MAITO ON AITOA LÄHIMAITOA Maitokolmion maito tuotetaan lähitiloilla melkein naapurissa. Se kerätään viikon jokaisena päivänä, pakataan ja lähetetään

Lisätiedot

Hienoja hetkiä Aitiopaikalla, Aurajoen rannassa

Hienoja hetkiä Aitiopaikalla, Aurajoen rannassa TURKU 2015 Hienoja hetkiä Aitiopaikalla, Aurajoen rannassa www.frescoravintolat.fi Kuljetaan yhdessä arjesta juhlaan! Ravintola Aitiopaikka - Valtion virastotalo Osoite: Itsenäisyydenaukio 2, 20800 Turku

Lisätiedot

KATSO PINTAA SYVEMMÄLLE... rakastu Aitiopaikkaan!

KATSO PINTAA SYVEMMÄLLE... rakastu Aitiopaikkaan! KATSO PINTAA SYVEMMÄLLE...... rakastu Aitiopaikkaan! www.frescoravintolat.fi Ravintola AITIOPAIKKA Virastotalon sydämessä Osoite: Itsenäisyydenaukio 2, 20800 Turku puh. 0400 176 481, email: aitiopaikka@frescoravintolat.fi

Lisätiedot

ILKON KURSSIKESKUS HINNASTO 2015 1

ILKON KURSSIKESKUS HINNASTO 2015 1 ILKON KURSSIKESKUS HINNASTO 2015 1 Hinnat sisältävät alv:n Pienlaskutuslisä 3,00 kun laskuja on enemmän kuin 1 kpl. M = majoitusalv 10% R = ruokapalvelualv 14% T = tila/kokous/palvelualv 24% Täyshoitohinta

Lisätiedot

Salpalinja-museon palvelut 2016

Salpalinja-museon palvelut 2016 Salpalinja-museon palvelut 2016 Aukioloajat ja pääsymaksut Salpalinja-museo (Säästöpirtintie 70, Miehikkälä) Aukioloajat: toukokuu ke-su klo 10-18 kesä-elokuu ma-su klo 10-18 syyskuu ke-su klo 10-18 Salpalinja-museon

Lisätiedot

OULU KESÄN VIIKKO-OHJELMA

OULU KESÄN VIIKKO-OHJELMA MAANANTAI 9:00-12:00 KESÄAAMUN MAASTOPYÖRÄILYRETKI Nauti raikkaasta kesäaamun tuulesta sekä Oulun kaupungin kauniista luonnosta korkealuokkaisen maastopyörän ohjaksissa. Retki lähtee kauppatorilta ja jatkuu

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2015 Sukuseura Kiteen Matikaiset r.y..

JÄSENTIEDOTE 2015 Sukuseura Kiteen Matikaiset r.y.. Kuva: YLE Etelä-Karjala TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu KITEEN SUKUSEUROJEN YHTEINEN KYLPYLÄVIIKONLOPPU...2 SYKSYN KAHVITILAISUUDELLE JATKOA PÄÄKAUPUNKISEUDULLA...3 JUHLAVUOSI 2016...4 MUUTTUNEISTA

Lisätiedot

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 1/6,Kuva: http://www.maija.palvelee.fi/ TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 SUKUSEURAN KOTISIVUISTA MIELENKIINTOISET

Lisätiedot

KLUBIRAKENNUKSEN REMONTTI otetaan vastaan , jonka jälkeen kaikki tilat ovat jäsenten käytettävissä!

KLUBIRAKENNUKSEN REMONTTI otetaan vastaan , jonka jälkeen kaikki tilat ovat jäsenten käytettävissä! 1 Hyvä Klubin jäsen Klubin viikkokirje on ilmestynyt 25.8.2017 http://www.klubi.biz/viikkokirje.html SYYSKUUN KUUKAUDEN TAIDETEOS Seppo Larste öljyvärityö Ströömin auringonlasku 2017 KLUBIRAKENNUKSEN REMONTTI

Lisätiedot

YRITTÄJÄ KAIKKI IRTI ISOSTA KIRJASTA!

YRITTÄJÄ KAIKKI IRTI ISOSTA KIRJASTA! YRITTÄJÄ KAIKKI IRTI ISOSTA KIRJASTA! VAPAA-AIKA YRITYSPALVELUT MAINOSTAMINEN Vierailemme Ison Kirjan leirintäalueella joka vuosi, usein asuntovaunulla. Pari vuotta sitten vuokrasimme myös suuren mökin

Lisätiedot

Elämyksiä luonnosta - Yyterin Kylpylähotellissa, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) MALLIOHJELMA 2017

Elämyksiä luonnosta - Yyterin Kylpylähotellissa, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) MALLIOHJELMA 2017 Elämyksiä luonnosta - Yyterin Kylpylähotellissa, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) MALLIOHJELMA 2017 Sunnuntai Klo 15.00- Majoittuminen hotelliin Klo 18.00-19.00 Tuloinfo. Taloon ja toisiin tutustuminen

Lisätiedot

Kulinaarinen luomuviinimatka Etelä-Tiroliin & Veronaan 19.09. - 26.09.2015

Kulinaarinen luomuviinimatka Etelä-Tiroliin & Veronaan 19.09. - 26.09.2015 Kulinaarinen luomuviinimatka Etelä-Tiroliin & Veronaan 19.09. - 26.09.2015 1. Päivä: Lento (Kuopio) - Helsinki München: Willkommen in Deutschland! Ajamme Münchenistä Baijerin läpi, Innsbruckin ohi, henkeäsalpaavan

Lisätiedot

Tverin Karjalan Savusaunamatka 16.8. 23.8.2015

Tverin Karjalan Savusaunamatka 16.8. 23.8.2015 Tverin Karjalan Savusaunamatka 16.8. 23.8.2015 Tämä matka on tehty ennenkin. Se oli niin hyvä että pyysimme Leo Baskinia järjestämään matkan uudelleen. Tämä on tosi Savusaunafaneille. Matalle mahtuu vain

Lisätiedot

OUNASVAARAN MAJA PERINTEISESTI JUHLATUULELLA

OUNASVAARAN MAJA PERINTEISESTI JUHLATUULELLA OUNASVAARAN MAJA PERINTEISESTI JUHLATUULELLA OUNASVAARAN MAJA PERINTEISESTI JUHLATUULELLA JUHLA- JA KOULUTUSPAIKKA JO VUODESTA 1949 Majan jopa 200 hengen tilat ovat ihanteelliset: Hääjuhlille Syntymäpäiville

Lisätiedot

Kyllä maalla on mukavaa!

Kyllä maalla on mukavaa! Kyllä maalla on mukavaa! Kotimaan vapaa-ajan markkinat Kotimaan matkailun nykytrendit ja tulevaisuuden näkymät Jyväskylä 1.9.2016 Kimmo Aalto Toiminnanjohtaja Lomalaidun Ry 15.12.2016 kimmo.aalto@lomalaidun.fi

Lisätiedot

Pyhän Astelin ohjelmapalvelut

Pyhän Astelin ohjelmapalvelut n ohjelmapalvelut 2015-2016 Moottorikelkka Safarit: Iltasafari moottorikelkalla (klo 20.00 22.00 / ma, ti, ke, la) Iltasafari on ohjattu moottorikelkkasafari illan hämärässä läpi lumisen maiseman. Jos

Lisätiedot

Juhlapalvelu muistotilaisuuteen

Juhlapalvelu muistotilaisuuteen Reissutie 4, 52700 Mäntyharju Puh. Sähköposti: info@ravintolarosmarin.com www.ravintolarosmarin.com muistotilaisuuteen Laskutus Maksuehdot Henkilömäärä Hinta sisältää Laskutus tilatessa ilmoitetusta henkilömäärästä.

Lisätiedot

Yritystilaisuuksia, jotka järjestyvät helposti

Yritystilaisuuksia, jotka järjestyvät helposti Yritystilaisuudet Yritystilaisuuksia, jotka järjestyvät helposti ff Event on Konffan uusi, ainutlaatuinen tapahtumakonsepti. Kustannuksia säästävä f Event valmispaketti sopii yrityksen henkilöstö- ja asiakastilaisuuksiin.

Lisätiedot

UUSI ASTORIA. ILLALLISET VUOSIJUHLAT SEMINAARIT Tapahtumien tila keskellä Helsinkiä. Astoria Iso Roobertinkatu 14, Helsinki

UUSI ASTORIA. ILLALLISET VUOSIJUHLAT SEMINAARIT Tapahtumien tila keskellä Helsinkiä. Astoria Iso Roobertinkatu 14, Helsinki UUSI ASTORIA ILLALLISET VUOSIJUHLAT SEMINAARIT Tapahtumien tila keskellä Helsinkiä Astoria Iso Roobertinkatu 14, Helsinki ILLALLISET VUOSIJUHLAT SEMINAARIT Vuonna 1919 rakennettu Astoria-sali edustaa uusklassista

Lisätiedot

Kesän 2013 yleisöjunat Lahdesta Heinolaan. www.topparoikka.net

Kesän 2013 yleisöjunat Lahdesta Heinolaan. www.topparoikka.net Höyryllä Heinolaan Kesän 2013 yleisöjunat Lahdesta Heinolaan www.topparoikka.net Lahden rautatieharrastajat Topparoikka ry on yhteistyössä Haapamäen Museoveturiyhdistyksen ja Höyryveturimatkat 1009 Oy:n

Lisätiedot

Ikimuistoinen päivämatka Hankoon! Varmasti viihtyy.

Ikimuistoinen päivämatka Hankoon! Varmasti viihtyy. Ikimuistoinen päivämatka Hankoon! Varmasti viihtyy. 1 1874 perustettu Hangon kaupunki on pikkukaupunki sanan kaikkein parhaimmassa merkityksessä. Rennosti ylellinen Suomen Etelä tarjoaa kiehtovan historian,

Lisätiedot

Palvelut ja Tilat. Iso Saluuna

Palvelut ja Tilat. Iso Saluuna Los Coyotes Ranch on Muhoksella sijaitseva Villin lännen kylä. Isossa Saluunassa terasseineen, parvineen ja pihapiireineen on kesäisin tilaa useammalle sadalle henkilölle. Ranchilla voit järjestää yrityksen

Lisätiedot

HYVÄÄ PAIKALLISTA RUOKAA

HYVÄÄ PAIKALLISTA RUOKAA RAUMA 2014 HYVÄÄ PAIKALLISTA RUOKAA... ja elämyksiä Raumalla! www.frescoravintolat.fi Kuljetaan yhdessä arjesta juhlaan! Olen Seija Aronen, FresCo Ravintoloiden toimitusjohtaja. Kerron tässä hieman yrityksemme

Lisätiedot

tuhansia tilaisuuksia

tuhansia tilaisuuksia tuhansia tilaisuuksia TESC Tampereen Messu- ja Urheilukeskus Tampereen Messu- ja Urheilukeskus (TESC)...2 Hallit... 4 Uusi E-halli... 6 Kokous- ja seminaaritilat... 8 Sijainti kartalla... 9 Fouga / Tuisku

Lisätiedot

Vuosaaren sataman lounasravintolat

Vuosaaren sataman lounasravintolat sataman lounasravintolat Niinisaarentie Rahtarinkatu Satamakaaren varastokenttä Satamatie Helsingin Energia voimalaitos Käärmeniementie Provianttikatu Seilorinkatu Porvarinsilta Gate B1 Gate B2 Porttialue

Lisätiedot

UUTUUSUOTTEET ja TAPAHTUMAT

UUTUUSUOTTEET ja TAPAHTUMAT UUTUUSUOTTEET ja TAPAHTUMAT Upeaa Uudeltamaalta Olemme luoneet Sinua varten taas uuden, herkullisen ja moni-ilmeisen kevätmalliston. Sen tuotteet tarjoavat tekemistä tä moneen makuun. Tule viihtymään kanssamme

Lisätiedot

Juhlapalvelu muistotilaisuuteen

Juhlapalvelu muistotilaisuuteen Reissutie 4, 52700 Mäntyharju Puh. Sähköposti: info@ravintolarosmarin.com www.ravintolarosmarin.com muistotilaisuuteen Laskutus Maksuehdot Henkilömäärä Hinta sisältää Laskutus tilatessa ilmoitetusta henkilömäärästä.

Lisätiedot

Antaudu. Nauretaan ja puuhataan, yhdessä ystävien kesken. Tehdään omat teokset siinä virkistymisen aakkoset.

Antaudu. Nauretaan ja puuhataan, yhdessä ystävien kesken. Tehdään omat teokset siinä virkistymisen aakkoset. Nauretaan ja puuhataan, yhdessä ystävien kesken. Tehdään omat teokset siinä virkistymisen aakkoset. Luovuus saa meistä kaikista enemmän irti. Mikä sopisi paremmin ystäväporukan illanviettoon, polttareihin

Lisätiedot

Melontaretket Aurajoella Aurajokimelonta 20 vuotta! 2011 2.-3.7. 29.5. 27.8. YÖMELONTA AURAJOKIMELONTA KEVÄTMELONTA Aurajoen opastuskeskus Myllärintalo avoinna 1.6.-31.8.2011, talviaikaan tilauksesta Tervetuloa!

Lisätiedot

PALJAKKA Alkutalven ohjelma 1.12.2005 11.2.2006 ja 1.12.2006 10.2.2007

PALJAKKA Alkutalven ohjelma 1.12.2005 11.2.2006 ja 1.12.2006 10.2.2007 1 PALJAKKA Alkutalven ohjelma 1.12.2005 11.2.2006 ja 1.12.2006 10.2.2007 SUNNUNTAI 10.00 Retki Pirunkirkko kanjonille 2-3 h Kuljetus ensin mökiltä tai hotellilta 5 km. Kanjonin läheltä jatkamme matkaa

Lisätiedot

VAIHTOEHTOISET KEHITYSMAHDOLLISUUDET

VAIHTOEHTOISET KEHITYSMAHDOLLISUUDET VAIHTOEHTOISET KEHITYSMAHDOLLISUUDET Hanhikivi Kunta Seutukunta Yleisötilaisuus Pauhasalissa 16.1.2009 MAAKUNNALLINEN JA SEUTUKUNNALLINEN TASO Luontomatkailu Perämerenkaaren luontokeskusten verkosto Energiatalous

Lisätiedot

Kokous- ja juhlatilat FresCo Ravintolat Oy

Kokous- ja juhlatilat FresCo Ravintolat Oy Kokous- ja juhlatilat FresCo Ravintolat Oy Turku 2013 Ravintola AITIOPAIKKA Itsenäisyydenaukio 2 20800 Turku puh. 0400 176 481 aitiopaikka@frescoravintolat.fi Tyylikkäät, uudistetut juhla- ja kokoustilat

Lisätiedot

Uudenmaan Yrittäjät 21.11.2015. Ulla Kreander / Restel Hotel Group

Uudenmaan Yrittäjät 21.11.2015. Ulla Kreander / Restel Hotel Group Uudenmaan Yrittäjät 21.11.2015 Ulla Kreander / Restel Hotel Group Yrittäjien majoitusedut Restelissä 2016 Huonehinnoista -20 % alennus päivän hinnasta Päiväkokouksista -10 % Varaukset myyntikeskuksesta

Lisätiedot

Työt takana, elämä edessä... kesä/syksy Hotelli Ylläsrinne sijaitsee Yllästunturin juurella.yllästä ympäröiväliä seitsemän tunturin alueella on mahtavat patikkareitit. Matkalle elämykselliseen luontokokemukseen

Lisätiedot

OULU KESÄN VIIKKO-OHJELMA

OULU KESÄN VIIKKO-OHJELMA MAANANTAI 13:00-17:00 KANOOTTIRETKI OULUJOKISUISTOSSA (EI OPASTUSTA) Ohjelma alkaa Hietasaaren Vauhtipuistosta, josta saat tarvittavat varusteet, turvallisuusohjeet sekä reittiohjeistukset. Tämän jälkeen

Lisätiedot