Liminganlahden alueen kokouspalvelut L U M I J O K I

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Liminganlahden alueen kokouspalvelut L U M I J O K I"

Transkriptio

1 Liminganlahden alueen kokouspalvelut L U M I J O K I

2 Liminganlahden luontokeskus Suomen paras lintuvesi Liminganlahti kutsuu tutustumaan lintujen maailmaan. Liminganlahden luontokeskuksessa voi järjestää kokoukset erinomaisissa kokoustiloissa sekä viettää hauskaa virkistyspäivää. Liminganlahden luontokeskus on laajentunut keväällä 2012 ja saanut kaikkiaan n. 600 lisäneliötä. Uudesta osasta löydät upean, toiminnallisen Lintujen kahdeksan vuodenaikaa - näyttelyn sekä kokoustilan auditorion. Uusien tilojen lisäksi luontokeskuksessa on kahvila-ravintola ja majoitusta. Luontokeskus on avoinna ma-pe klo ja la-su klo Kokoustilat Auditorio Uuteen auditorioon mahtuu kaikkiaan 80 henkilöä. Saatavilla on nykyaikainen esitystekniikka ja äänentoisto: tietokone, videotykki, langattomat ja langalliset mikrofonit, langaton Internet-yhteys (pan oulu). Kokoustila Kokoustilassamme voit pitää tilaisuuden 25 henkilölle. Käytössäsi on tietokone, videotykki, äänentoisto sekä älytaulu, langaton Internet-yhteys (pan oulu).

3 Kokousohjelmaa Multimediaesitys Auditoriossa voi katsoa Elämä Liminganlahdella - multimediaesityksen. Esitys kestää 20 min. ja on maksuton. Esitys on saatavilla suomeksi ja englanniksi sekä ilman puhetta. Näyttelyopastus Opastukset Lintujen kahdeksan vuodenaikaa - näyttelyssä. Näyttely esittelee Liminganlahden runsasta linnustoa ja lintujen elämää myös yleisesti. Näyttelyyn voi tutustua omatoimisesti ilmaiseksi tai varata näyttelyopastuksen. opastus suomi / englanti ryhmäkoko max 25 hlö Saunatilat ja majoitus Luontokeskuksessa on 12-henkilölle saunatilat ja niiden yhteydessä kodikas 12-paikkainen kokoustila. Ravintola-Hotelli Lintunen tarjoaa majoittujille yhteensä 24 vuodepaikkaa. Lintutorni Luontokeskuksen läheisyydestä löytyy yksi Liminganlahden lintutorneista. Lintutornille on luontokeskuksesta matkaa 600 metriä, matka taittuu pitkin leveää pitkospuupolkua, joka soveltuu myös liikuntaesteisille. Luontokeskuksen pihassa on nuotiopaikka makkaran paistoon. Liminganlahden luontokeskus sijaitsee Limingassa, 35 km Oulusta etelään. Oulun lentoasemalta luontokeskukseen on matkaa 30 km. Näyttelyopastus ja tilavaraukset: Metsähallitus/Liminganlahden luontokeskus Rantakurvi Liminka Lisätietoja ja ajankohtaiset asiat:

4 KOKOUSTA JA MAJOITU RAVINTOLA-HOTELLI LINTUSESSA Ravintola-Hotelli Lintunen on toiminut Liminganlahden luontokeskuksessa vuodesta Lintunen tarjoaa korkeatasoisia kahvila-, ravintola-, majoitus- ja kokous- ja juhlapalveluita. Lintusen 170 -paikkainen tilausravintola ja kahvila, 24 vuodepaikkaa sekä nykyaikaiset kokoustilat tarjoavat kävijöille mahdollisuuden järjestää monenlaisia tapahtumia Liminganlahdella. Kahvila ja tilausravintola Ravintola-Hotelli Lintusen kautta voit tilata kokous- ja koulutusruokailut sekä kahvitukset. Sesonkiaikaan ravintolassa on myös lounastarjoilu. 55-paikkainen ravintolasali kasvaa tarvittaessa jopa 170-paikkaiseksi. Kahvila on avoinna päivittäin luontokeskuksen aukioloaikojen mukaan. Ravintolassa on A-oikeudet. Juhlapalvelut Luontokeskus tarjoaa ainutlaatuiset puitteet elämäsi tärkeimmille juhlille häistä nimenantoon, pikkujouluista perhejuhliin. Räätälöimme juhlat toiveidesi mukaan ympäri vuoden, luonnonläheisessä ja tunnelmallisessa Luontokeskuksessa. Kokous & Sauna Hotellin päädyssä on kodikas ja rauhallinen 12-paikkainen kokoustila sekä sen yhteydessä saunatilat 12 henkilölle. Saunatiloista on erillinen uloskäynti terassille. Kokoustarjoilut hoituvat luonnollisesti Lintusen ravintolapalvelujen kautta.

5 KOKOUSTA JA MAJOITU RAVINTOLA-HOTELLI LINTUSESSA Majoitus Ravintola-Hotelli Lintunen tarjoaa majoittujille yhteensä 24 vuodepaikkaa viidessä eri huoneessa. Huoneissa on oma suihku ja WC. Yksi kolmen hengen huone sopii myös liikuntaesteisille. Varustelu Wc + suihku + hiustenkuivain. Vuodelakanat ja kylpypyyhkeet. Langaton Internet-yhteys. Huoneisiin ei saa tuoda lemmikkieläimiä. Ota yhteyttä, niin tarjoamme sinulle valmiin paketin tiloineen ja tarjoiluineen! Puh (0) Kotisivut: Liminganlahden luontokeskus sijaitsee Limingassa, 35 km Oulusta etelään. Oulun lentoasemalta ajat luontokeskukseen puolessa tunnissa. Ravintola-Hotelli Lintunen Rantakurvi Liminka p Ravintola avoinna joka päivä ma-pe klo 10-18, la-su klo Aukioloaikojen ulkopuolella sopimuksen mukaan.

6 Opastettu linturetki Liminganlahdella Asiantuntevan lintuoppaan avulla saat linturetkestä enemmän irti. Liminganlahden lintumaailma on runsas ja se avautuu katsojalle asiantuntevan oppaan avulla upeana luontoelämyksenä. Kevät alkaa Liminganlahdella huhtikuussa useiden tuhansien koreiden lintujen kevätmuutolla ja lahti hiljenee vasta lokakuussa, kun viimeisimpinä tuhannet joutsenet lähtevät paluumuutolle. Kevät, kesä ja syksy antavat lintujen katsojille unohtumattomia kokemuksia, juhlapukuja, soidintansseja, poikasia, saalistavia petolintuja ja suuria muuttoparvia vuodenajasta riippuen! Näkyykö liitelevä merikotka, saalistava muuttohaukka, pöyhkeilevä suokukko tai tyylikäs jouhisorsa? Liminganlahden lintumaailma on runsas ja lintujen kauneus häikäisee. Tunnin perusretken voi hyvin mahduttaa kokous- tai virkistyspäivän piristykseksi. Paikka: Liminganlahden luontokeskus, opas tulee ryhmää vastaan pihalle tai ryhmä tapaa oppaan luontokeskuksen aulassa Ohjelma: Oppaan johdolla kävellään lintutornille pitkospuita pitkin 650m. Oppaalla on kaukoputki, jonka avulla lintuja näkee paremmin. Varustus: Asiakkaalla oma säänmukainen ulkoiluun sopiva vaatetus, omat kiikarit jos sellaiset omistaa Palvelukielet: suomi, englanti Toteutusaika: huhtikuun puoliväli-syyskuun loppu Ohjelman kesto: 1 h Ryhmäkoko: max 25 hlöä/1 opas Lisäksi ryhmä voi halutessaan katsoa Elämää Liminganlahdella multimediaesityksen. Esitys kestää 20 minuuttia ja se kertoo, mitä lintuvesialueella tapahtuu vuoden aikana. Esitys on ilmainen. Varaukset: Finnature Oy Rantakurvi LIMINKA puh Lisätietoja:

7 Bongauskilpailu Liminganlahdella Leikkimielinen bongauskilpailu tiivistää ryhmän yhteishenkeä, kun kilpailuvietti iskee. Asiantuntevien lintuoppaiden avulla linnut tunnistetaan oikein ja oppaat tietävät, mistä puuttuvat lintulajit löydetään. Nyt juostaan Linturetken ei tarvitse aina olla vakava. Tiesitkö mistä voi löytää pajusirkun, millainen ääni on keltavästäräkillä, miten mustapyrstökuiri varoittelee, mikä lintu laulaa Please to meet you? Onneksi on opas, joka nämä asiat näyttää ja kertoo! Eikä sitä tiedä, vaikka lintukärpänen puraisee. Bongauskilpailu sopii hyvin virkistys- tai kokouspäivän ohjelmaksi. Ohjelma: Oppaat kertovat bongauskilpailun säännöt. Porukka jaetaan kahteen ryhmään ja ryhmät keksivät joukkueelleen nimen ja laativat bongausstrategian. Ryhmät kulkevat Virkkulan alueella kävellen ja merkitsevät havaitsemansa lintulajit lajiluetteloon. Oppailla on kaukoputket, joiden avulla lintuja näkee paremmin. Kilpailun purkutilaisuus on jännittävä. Voittajajoukkueella on luonnollisesti eniten havaittuja lintulajeja. Nostokurkia tai punahuulisorsia ei lasketa. Väliin voidaan sovittaa ruokailu, lounas luontokeskuksen ravintolassa tai makkaranpaistoa nuotiolla. Varustus: Asiakkailla oma säänmukainen ulkoiluun sopiva vaatetus, omat kiikarit, jos sellaiset omistaa Palvelukielet: suomi, englanti Toteutusaika: huhtikuun puoliväli-syyskuun loppu Ohjelman kesto: Minimi 1,5 h Ryhmäkoko: minimi 4 hlö, maksimi 50 hlöä / 2 opasta Varaukset: Finnature Oy puh Rantakurvi LIMINKA Lisätietoja:

8 Opastettu melontaretki Liminganlahdella Asiantuntevan melontaoppaan johdolla pääset tutustumaan Liminganlahden lintumaailmaan parhaalla mahdollisella tavalla, kajakilla. Kajakin avulla saat linturetkestä enemmän irti, pääset melomalla lähelle lintuja, ilman että häiritset niitä liikaa. Liminganlahden lintumaailma on runsas ja lintujen kauneus häikäisee. Samalla opit melonnan alkeet. Melontaretken voi hyvin mahduttaa kokouspäivään piristykseksi tai osaksi virkistyspäivää. Paikka: Liminganlahden luontokeskus, ryhmä tapaa oppaan luontokeskuksen aulassa Ohjelma: Opas pitää retken aluksi melonnan alkeiskurssin, jonka jälkeen siirrytään vesille. Vaihtoehtoisia retkikohteita on useita ja pyrimmekin valitsemaan sopivimman retken sekä osallistujien, että sään huomioon ottaen. Alustavat kohteet jokaiselle retkelle on valittu, mutta lopullinen reitti valitaan vasta samana päivänä riippuen em. tekijöistä. Säästä ja reitistä riippuen melontaretki kestää noin 2-3 tuntia. Retken vaativuus: Retki soveltuu hyvin aloittelevalle harrastajalle tai ensikertaiselle. Varustus: asiakkaalla oma säänmukainen ulkoiluun sopiva vaatetus. Melontakalusto sisältyy hintaan. Palvelukielet: suomi, englanti Toteutusaika: kesäkuun alku-lokakuun loppu Ohjelman kesto: 2-3 h Ryhmäkoko: max 12 hlöä Lisäksi ryhmä voi halutessaan katsoa Elämää Liminganlahdella multimediaesityksen. Esitys kestää 20 minuuttia ja se kertoo, mitä lintuvesialueella tapahtuu vuoden aikana. Esitys on ilmainen. Varaukset:

9 Vihiluodon Kalan kokous- ja ohjelmapaketit Vihiluodon Kala on yritys, joka tarjoaa ravintolapalveluiden lisäksi kala-aiheisia ohjelmapalveluja Tupoksessa vain 10 minuutin päässä Oulusta. Tarjolla on kalaisia elämyksiä ja mukavaa yhdessä tekemistä esimerkiksi ulkomaalaisten vieraiden tai yritysryhmien illanviettoon. Vihiluodon Kalan toisen kerroksen tiloissa voi järjestää niin suuria kokouksia kuin pienempiä palavereita tai saunailtoja. Vihiluodon Kalassa panostamme kotimaisuuteen sekä lähiruokaan, joka tulee toiminnassamme ilmi päivittäin erityisesti raaka-aineiden käytössä. Meillä on oiva tilaisuus oppia kalankäsittelyn niksejä sekä kalaruokien valmistusta keittiömestarimme opastuksella. Hän on mm. niittänyt mainetta Helsingin huippuravintoloissa ja voittamalla Lidl:n Grillimaisterikisan Kaikki palvelumme on mahdollista järjestää myös englanniksi, joten myös ulkomaiset vieraat ovat myös tervetulleita. Kala-tasting Vihiluodon Kalan herkuista sisältää: - Vihiluodon herkulliset talon lohet - maankuulut silakat - hauki cheviche - hylmäsavusiikaa - Hailuodon ahventa - kuhaa - muikkuja - yms. Kalat sesongin mukaan Tule maistelemaan Vihiluodon Kalan herkulliset tuotteet tuoreeltaan vaikka kokouksen yhteydessä tai muuten vaan. Tasting min. 5 hlöä, kesto 30min (myös englanniksi)

10 Kala- & Viini-tasting, Vihiluodon kalaherkut viinien kera sisältää: - Vihiluodon herkulliset talon lohet - maankuulut silakat - hauki cheviche - hylmäsavusiikaa - Hailuodon ahventa - kuhaa - muikkuja - yms. Sekä jokaiselle kalalle sopivan viinin Kalat sesongin mukaan Tule maistelemaan Vihiluodon Kalan herkulliset tuotteet tuoreeltaan hyvän viinin kera vaikka kokouksen yhteydessä tai muuten vaan. Tasting min. 5 hlöä, kesto 30min (myös englanniksi) Vihiluodonkalan kalakokkikoulu Opi tekemään hyvää kalaruokaa helposti Vihiluodon Kalan keittiömestarin opastuksella. Saat vinkkejä kalaruokien valmistamiseen sekä mukavia ja maukkaita makuelämyksiä kotimaisista kaloista ja lähellä tuotetuista kotimaisista raaka-aineista. Kokkikoulussa tehdään perinteistä hyvää keittoa kotimaisista kaloista, opitaan valmistamaan arvokalaa sen vaatimalla kunnioituksella sekä suomalaistyylisiä jälkiruokia kotimaisista aineksista lähiruoka ideologiaa kunnioittaen. Tässä on hyvä tilaisuus oppia tekemään parasta kalasta ammattilaisten opastuksella. Kokkikoulun jälkeen pääsette nauttimaan yhdessä valmistamanne menun. Kokkikoulun kesto 2 h ja mahdollista järjestää myös englanniksi. Kalankäsittelynäytös sekä -koulutus on mahdollista yhdistää myös muihin palveluihin. Kalankäsittelynäytös kestää 30min ja se on mahdollista järjestää myös englanniksi. Kalankäsittelykoulutuksessa päästään fileoimaan kalaa ja oppimaan hyvät kalankäsittely taidot taidot, joka jokaisen olisi hyvä osata. Koulutus kestää 60min ja on mahdollista saada myös englanniksi.

11 Kokous & Sauna Vihiluodon Kalan toisen kerroksen tiloissa voi järjestää niin suuria kokouksia kuin pienempiä palavereita tai saunailtoja. Suurempaan kokoustilaan mahtuu 40 henkeä. Käytettävissä on av-tekniikka sekä langaton verkkoyhteys. Voit tilata tarjoilun kokoustilaan tai käyttää alakerran ravintolan tiloja. Pienempi kokoustila (max. 10 hengelle) on oivallinen paikka tiimipalavereille ja muille pienemmille tilaisuuksille. Samassa yhteydessä ovat myös 10 hengen saunatilat. Suurempia juhlia, kuten häitä ja merkkipäiviä, voi viettää alakerran 100 hengen ravintolatilassa. Ravintolaa voi vuokrata yksityistilaisuuksiin aukioloaikojen ulkopuolelta.

12 Kokonaisuudet Kokkikoulu max. 15 hlö, kesto 2h Kokoustilat ja kokkikoulu max. 15 hlöä, kesto 2h Sauna ja kokkikoulu max. 15 hlöä, kesto 2h Kokoustila, sauna ja kokkikoulu Kokopäiväpaketti max. 15 hlöä, kesto 2h Kalankäsittelynäytös tuotannontiloissa max. 15 hlöä, kesto 30min Kalankäsittelykoulutus tuotannontiloissa max. 15 hlöä, kesto 1h Suurempaan kokoustilaan mahtuu n. 40 hlöä ja pienempään, jossa on sauna, mahtuu hlöä. Lisätiedot ja varaukset: Vihiluodon Kala Oy, Rytiniementie 4, Tupos p (0) p (0) / Seppo Helanen info(a)vihiluodonkala.fi seppo.helanen(a)vihiluodonkala.fi

13 MAIDON SEPAROINTINÄYTÖS Pohjoispohjalaisessa maalaiskartanossa Pitojen Helmessä on mahdollisuus päästä kokeilemaan maidon separointia entisaikojen tyyliin. Separointi tarkoittaa tuoreen ja lämpimän tilamaidon halkaisua, eli kerman ja maidon erottelemista. Meijereiden tulon myötä käsiseparaattorit jäivät turhiksi, mutta eläkepäiviään viettävä Milka jaksaa vielä pyöriä tilan Separaattorikeskuksessa. Milkaa pyörittämällä voivat nykyajan aikuiset ja lapset saada kosketuksen aikaan, jolloin meijereitä ei vielä ollut. Käsiseparoinnissa syntyvä rasvaton maito valuu ulos separaattorin toisesta torvesta ja toisesta tulee sitten monenlaisiin herkkuihin sopiva kerma. Kesto Ryhmän koko Kielet Etäisyys noin 1 tunti henkilöä suomi, englanti Oulusta 20 min 4-tietä etelään, lentokentältä 25 min Ota yhteyttä: Anne Kiljo-Pietilä puh Pitojen Helmi Anne Kiljo-Pietilä puh , Ketunmaantie 1 Kotisivut: Ala-Temmes Facebook:

14 PITOJEN HELMI / HELMEN PIRTTI - TILOJEN KUVAUKSET Helmen Pirtti Katariinan Sali Separaattorikeskus Vanha Kotimuseo Saunatilat Takkatupa Kokousvarustelu Ateriapalvelut Lisäpalvelut Sijainti Vanha idyllinen pirtti, joka tarjoaa viihtyisän kokoontumispaikan hengen ryhmille. Avara ja valoisa hirsirakenteinen tilaa jopa 100 hengen ryhmille. Vanhasta navetasta kunnostettu karhakampi hirsi/puurakenteinen yhtenäinen tila. Tilaa 120 hengelle. Maidon separointinäytös tilattavissa. Tilan tutustumiskohde, 1700-luvulta peräisin oleva savupirtti, johon järjestetään opastettuja kierroksia. Tila on ollut saman suvun omistuksessa jo seitsemän sukupolven ajan. 2kpl 10 hengen puulämmitteistä saunaa, pukutilat ja pesutilat sekä ulkona lämmitettävä kylpysaavi. Tilaa 40 hengelle, koulutuksissa sopiva noin 20 hengelle. 2 langatonta mikkiä, puhemikki, videotykki, valkokangas, fläppitaulu sekä äänentoisto. Piirtoheittimet, dataprojektori, kannettava tietokone, diaprojektori, cd-soitin, videot, fläppitaulu ja kopiointipalvelu. Kahvitukset ja ruokailut tilauksesta yksilöllisesti jopa 240 hengen ryhmille. A-oikeudet. Karaoke, pingispöytä, tikanheittopaikat, petanque- ja mölkkypelit Ulkoaktiviteetit, suuri tontti Laajat parkkitilat, sähköpistokkeet pakkasen varalle Yhteistyö eri ohjelmapalveluyrittäjien kanssa, esim. nauruterapia ja tiimiradat Talon erikoisuus: Laulava Emäntä Oulun kaupungista 20 min 4-tietä etelään, lentokentältä 25 min. Kuvagalleria tiloista löytyy Pitojen Helmen kotisivuilta. Ota yhteyttä: Anne Kiljo-Pietilä puh Pitojen Helmi puh , Ketunmaantie 1 Kotisivut: Ala-Temmes Facebook:

15 ELÄMYSRETKI METSÄLAAVULLE Pohjoispohjalainen maalaiskartano Pitojen Helmi järjestää talvisin opastetun retken aarniometsätyyppiseen laavukohteeseen kahden kilometrin päähän Helmen Pirtiltä. Retkeen sisältyy kuljetus traktorin peräkärryllä laavulle ja takaisin, makkaran tai muurinpohjalettujen paistoa sekä kahvit metsän keskellä. Laavulla on katos ja tulisija. Kesto Ryhmän koko Kielet Ruoka Palvelu tilattavissa Etäisyys 2-3 tuntia henkilöä, suuret ryhmät kahdessa osassa Suomi, englanti Makkarat ja mausteet, mehu tai vaihtoehtoisesti muurinpohjaletut ja talon mansikkahilloa Kahvi, tee, kaakao lokakuusta huhtikuulle säävarauksella (kovalla vesi- tai räntäsateella sekä yli -25 pakkasella emme järjestä retkeä) Oulusta 20 min 4-tietä etelään, lentokentältä 25 min Ota yhteyttä: Anne Kiljo-Pietilä puh Pitojen Helmi Anne Kiljo-Pietilä puh , Ketunmaantie 1 Kotisivut: Ala-Temmes Facebook:

16 SUOMALAINEN SAUNAILTA Pohjoispohjalaisessa maalaiskartanossa Pitojen Helmessä on mahdollisuus järjestää perinteinen suomalainen saunailta maaseudun rauhassa vajaan puolen tunnin päästä Oulusta. Sauna on Suomessa vanha puhdistumis- ja rentoutumispaikka, joka on ennen vanhaan toiminut jopa synnytyspaikkana. Saunalla on erityisen tärkeä rooli myös sosiaalisessa merkityksessä. Suomalainen saunailta aloitetaan tervetulosanoilla ja lyhyellä kuvauksella talon historiasta. Puulämmitteiset, lempeälöylyiset saunat ja lämmitetty kylpysaavi ulkona odottavat kylpijöitä. Lopuksi maistuva iltapala viihtyisässä saunakamarissa kruunaa illan. Saunatiloilla on myös mahdollisuus heittää tikkaa ja pelata erilaisia seurapelejä! Kesto Ryhmän koko Etäisyys Kielet Tilat Iltapala 2-3 tuntia henkilöä Oulusta 20 minuuttia 4-tietä etelään, lentokentältä 25 min Suomi, englanti Saunarakennuksessa kaksi puulämmitteistä 10 hengen saunaa. Saunakamari soveltuu myös kokouskäyttöön pienille ryhmille. Ryyni- ja tavallisia makkaroita, oman keittiön perunasalaattia, vihreää salaattia ja talon vihreää salaattia, ohrarieskaa ja ruisleipää, voita ja kevytlevitettä. Ruokajuomana kotikalja, maito, vesi, mehu sekä kivennäisvesi. Jälkiruokana kahvia ja haudutettua teetä sekä talon metsämarjapiirakkaa ja vaniljakastiketta. Pyynnöstä voimme tehdä lisäksi opastetun kierroksen kotimuseossamme, talon vanhimmassa rakennuksessa, joka on alkuperältään savupirtti 1700-luvulta. Ota yhteyttä: Anne Kiljo-Pietilä puh Pitojen Helmi Anne Kiljo-Pietilä puh , Ketunmaantie 1 Kotisivut: Ala-Temmes Facebook:

17 KOTIMUSEOKIERROS Pohjoispohjalaisessa maalaiskartanossa Pitojen Helmessä on mahdollisuus osallistua opastetulle museokierrokselle kartanon vanhimpaan asuinrakennukseen, 1700-luvulla rakennettuun entiseen savupirttiin. Museoesineistö on talon vanhaa käyttötavaraa. Talossa on toiminut kestikievari ja tilalla pieni sekatavarakauppa. Tila on ollut saman suvun omistuksessa jo seitsemän sukupolven ajan. Museokierros sisältää tervetulotoivotuksen, lyhyen kuvauksen talon historiasta, tarinoita ja arvuuttelua vanhoista esineistä sekä niiden käyttötarkoituksesta. Kesto Ryhmän koko Kielet Etäisyys Oulusta n. 1 tunti henkilöä suomi, englanti 20 minuuttia 4-tietä etelään Ota yhteyttä: Anne Kiljo-Pietilä puh Pitojen Helmi Anne Kiljo-Pietilä puh , Ketunmaantie 1 Kotisivut: Ala-Temmes Facebook:

18 SAVIHETKI Tule tutustumaan saven ihmeelliseen maailmaan TiinaMari Keramiikkapajalle! Osallistujat saavat esittelyn yrityksen savitöistä, ideoista ja saven valmistuksesta. Savihetki -kurssilla valmistetaan etukäteen sovittava pieni esine kuten lintu, enkeli tai ruukku. Osallistujilla ei tarvitse olla kokemusta entuudestaan vaan kurssi sopii kaikille. Tuotteet poltetaan keramiikkapajan puolesta ja ne voidaan noutaa valmiina pajalta tai lähettää postitse, jolloin hintaan lisätään postimaksut tuotteiden painon mukaan. Kesto Ryhmän koko Tarjoilu Kielet Etäisyys Oulusta n. 2 tuntia max 8 henkilöä Kahvi ja leivonnainen suomi, englanti 20 minuuttia 4-tietä etelään Ota yhteyttä: p TiinaMari Keramiikkapaja Tiina Pietilä puh , Vehkamaantie 3 Kotisivut: Liminka Facebook: TiinaMari Keramiikkapaja

19 Helena Tornberg luovuus ja vuorovaikutusala JÄÄNI LAULAA MINULLE TUNNEPITOINEN OHJELMATUOKIO Hiljaisuutta, avaruutta, mystiikkaa, valoa, väriä, tilaa ajatuksille. Mieli tyhjenee turhasta. Kuvaliike-runo-esityksellä syvennetään suomalaisen luonnon tarjoamia luontoaistimuksia. Aikaa on myös tuntojen jakamiselle. Kesto: n. 40 min Ryhmän koko: henkilöä Paikka: Liminganlahti, auditorio (Oulusta n.25 min) Matkat ja ruokailu järjestettävä erikseen (www.liminganlahti.fi) Kouluttajataustaa: Helenalla on pitkä kokemus sekä kouluttajana että erilaisissa työohjaustehtävissä. Erityisvahvuutena tunneviestintä ja luovuus. Kielet: suomi, ruotsi ja englanti puh: Pappilantie 6, Liminka

20 Helena Tornberg luovuus ja vuorovaikutusala JÄÄRENTOUTUS - HEMMOTTELUHETKI SAUNASSA Stressinpurkua ja rentoutusta - jäätä, lunta, kylmä/kuuma-vuorovaikutusta ja saunan lämpöä hyödyntäen. Lempeästi ohjattu rentoutusharjoitus, jossa jäät sulavat, keho ja mieli virkistyy. Lopuksi ryhmä voi jatkaa yhdessäoloa saunomisen merkeissä. Ryhmän koko: n Matkat ja ruokailu järjestettävä erikseen (Oulusta n. 25 min) Kielet: suomi, ruotsi ja englanti. Kouluttajataustaa: Helenalla on pitkä kokemus sekä kouluttajana että erilaisissa työohjaustehtävissä. Erityisvahvuutena tunneviestintä ja luovuus. Ohjaaja on luovuusterapeutti ja terveydenhuollon opettaja. Kielet: suomi, ruotsi ja englanti puh: Pappilantie 6, Liminka

21 Helena Tornberg luovuus ja vuorovaikutusala KULTTUURILATAUSTA ILMASSA- KYSYNTÄÄ TUNNETAIDOILLE Tavoitteena herättää ja vahvistaa osallistujien kulttuuritietoisuutta, rohkaista kulttuurien välisen myönteisen energian vapauttamiseen ja luovaan kohtaamiseen Kesto: n.2 tuntia Ryhmän koko: henkilöä Paikka: Liminganlahden kansainvälinen luontokeskus Kieli: suomi, ruotsi, englanti Esityksen sisältöjä: Päivitä itseäsi (asennetsekkaus, myönteisten odotusten voima, arjen suvaitsevaisuus) Oma kulttuuritausta mielihyvän lähteenä Aito kohtaaminen itsetunnon ja elämän tunnon lähteenä Ristiriidat, aistivalppaus ja tunteet voimavarana Luovuusenergiaa kulttuuritörmäyksistä kulttuurivuorovaikutus ja uutta luova yhteisöllisyys Kouluttajataustaa: Helenalla on pitkä kokemus sekä kouluttajana että erilaisissa työohjaustehtävissä Erityisvahvuutena tunneviestintä ja luovuus. Kielet: suomi, ruotsi ja englanti fi puh: Pappilantie Liminka

22 Helena Tornberg luovuus ja vuorovaikutusala Minusta sinuun ja sinusta minuun Maapallo ei olekaan pyöreä Se on ruohon, kiven, linnunpojan tai virtaavan veden muotoinen Helena Tornberg LUONTOVOIMAA JA LINTUFILOSOFIAA Vuorovaikutusta, alustusta ja luovuusharjoituksia luontovuorovaikutusta hyödyntäen. Luonto opettaa yhteisötaitoja, rohkeutta ja johtajuutta. Kesto: 3-4 tuntia Ryhmän koko: 7-30 henkilöä Kouluttajataustaa: Helenalla on pitkä kokemus sekä kouluttajana että erilaisissa työohjaustehtävissä Erityisvahvuutena tunneviestintä ja luovuus. Kielet: suomi, ruotsi ja englanti puh: Pappilantie 6, Liminka

23 Helena Tornberg luovuus ja vuorovaikutusala UUSIA EVÄITÄ YHTEISTYÖHÖN virkistävää työyhteisövuorovaikutusta Liminganlahdella Kesto: n. 2 tuntia Esityksen sisältöjä: Itse- ja toisen tuntemus ilon ja työtyytyväisyyden lähteenä - muutosten, paineiden ja kiireen keskellä Mistä potkua arkeen ja yhteistyöhön? (motivointi- ja virittämiskeinot, ihmisten erilaisuus, tunnevoiman vapauttaminen ) Jaksamista vahvistavat palautemekanismit, eteenpäin vievä draama ja terve rajaaminen Asiakas- ja tavoitekeskeisyys tiimin hyvinvointityökaluina Luottamusta, lupauksia ja leppoisuutta Tsemppienergiaa ja muuta bonus -hyvää Lyhyiden alustusten rinnalla avointa ohjattua porinakeskustelua ja luovuusharjoituksia. Koulutuksessa käytetään mielellään työnohjauksellista otetta. Kouluttajataustaa: Helenalla on pitkä kokemus sekä kouluttajana että erilaisissa työohjaustehtävissä Erityisvahvuutena tunneviestintä ja luovuus. Kielet: suomi, ruotsi ja englanti fi puh: Pappilantie Liminka

24 Paikka on teidän Yllätä liiketuttavasi, ystäväsi, sukusi! Tuo heidät vanhaan maalaistaloon Lumijoelle, vain puolen tunnin päähän Oulusta. Tai me noudamme teidät hemmotteluhetkeen, maaseudun pirtin rauhaan. Vain te ja me täyttämässä toiveitanne. Tarjoa elämys, jonka maku muistetaan aina. Sillä mikä olisi kiehtovampaa ja suussa sulavampaa kuin alkuruokana tarjottavat valkosipulintuoksuiset etanat voilla ja homejuustolla gratinoituina. Tilan Helix Aspersa- etanakanta on lähtöisin Ranskasta. Vieraat nauttivat aina tilalla tarhattuja yksilöitä, joita ruokitaan puhtaalla, kotimaisella vilja-yrttiseoksella. Pääruokavaihtoehtoja on useita ja tilalla tarjottavat viinit ovat huolella valittuja. Lumian Ky Urheilutalontie Lumijoki Puhelin: (08) GSM:

25 JAHTITORVI FASAANISAFARIT Jahtitorvi kutsuu fasaaninmetsästykseen Lumijoelle! Hyvä jahtiporukka ja eksoottinen saalis, safari-isäntien palvelut ja koulutetut kanakoirat. Ympärillä syksyn ruska tai talven valkoiset hanget. Retki on kokemus kokeneellekin eränkävijälle sekä elämys liiketuttavalle. Suunnittelemme retken Teille juuri sellaisena kuin haluatte. Aseellisena jahtiin osallistuvien aseenkanto- ja metsästyslupien tulee olla kunnossa. Metsästyskausi kestää syyskuun alusta helmikuun loppuun. Tilalla on mahdollisuus myös maalaishenkiseen ruokailuun ja saunomiseen. Kesto Ryhmän koko Sijainti n. 4 tuntia aseellisena 4-6 henkilöä, metsästyksen seuraajia ei rajoitettu Oulusta, Raahesta ja lentokentältä reilut 30 minuuttia Vastaa kutsuun, ota yhteyttä, koe elämys maalla ja vietä päivä seurassamme. Jahtitorvi fasaanisafarit Kerttu ja Jukka Ylilauri Kerttu Jukka Kankaanpääntie FIN LUMIJOKI kotisivut:

26 JAHTITORVI KOKOUS & SAUNA Jahtitorvi kutsuu kokoustamaan Lumijoelle! Ylilaurin tilan kulttuurihistoriallinen 1700-luvun pihapiiri ja kotoinen hirsiseinäinen pirtti tarjoavat idearikkaat puitteet antoisille kokouspäiville. Loihdimme maittavat tarjoilut maalaishenkeen lähialueen raaka-aineista tai riistasta toiveenne mukaan. Käytössänne on iso pirtti sekä kaksi erillistä huonetta. Sopimuksesta toimitamme paikalle myös piirtoheittimen, valkokankaan ja fläppitaulun. Savu- ja pihasaunojen palvelut täydentävät kokouspäivän tunnelman. Savusauna tarjoaa leppeät löylyt isommallekin porukalle ja halutessasi lämmitämme myös perinteisen puulämmitteisen pihasaunamme. Sijainti Oulusta, Raahesta ja lentokentältä reilut 30 minuuttia Vastaa kutsuun, ota yhteyttä, koe elämys maalla ja vietä päivä seurassamme. Jahtitorvi fasaanisafarit Kerttu ja Jukka Ylilauri Kerttu Jukka Kankaanpääntie FIN LUMIJOKI Kotisivut:

ELÄMÄSI TAPAHTUMIIN LAPPEENRANTA-SALI LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERI

ELÄMÄSI TAPAHTUMIIN LAPPEENRANTA-SALI LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERI ELÄMÄSI TAPAHTUMIIN LAPPEENRANTA-SALI LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERI JUHLAT, KOKOUKSET, KONFERENSSIT JA SEMINAARIT LAPPEENRANTA TARJOAA AINUTLAATUISET PUITTEET IKIMUISTOISIIN TAPAHTUMIIN! MYLLYSAARI KAUPUNGIN

Lisätiedot

Kokous- ja juhlatilat

Kokous- ja juhlatilat Murula 50 hengen kokous- ja juhlatila Kartanorakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Dataprojektori, valkokangas ja fläppitaulu Tilavuokra 250 / kokous Tilavuokra 500 / juhlat Kokous- ja juhlatilat Selinin

Lisätiedot

Lapland Hotel Sirkantähden viikko-ohjelma 11.1. 15.4.2016

Lapland Hotel Sirkantähden viikko-ohjelma 11.1. 15.4.2016 Lapland Hotel Sirkantähden viikko-ohjelma 11.1. 15.4.2016 Lapland Hotel Sirkantähden talven viikko-ohjelmassa nautitaan luonnon rauhasta, uusista kokemuksista, yhdessä tekemisestä ja Lapin tarinoista!

Lisätiedot

Saari mahdollisuuksien meressä. Vuokrattavana laadukasta toimitilaa. Saari Business House. Melkonkatu 22 / Itälahdenkatu 21, Helsinki.

Saari mahdollisuuksien meressä. Vuokrattavana laadukasta toimitilaa. Saari Business House. Melkonkatu 22 / Itälahdenkatu 21, Helsinki. Saari mahdollisuuksien meressä. Vuokrattavana laadukasta toimitilaa Saari Business House Melkonkatu 22 / Itälahdenkatu 21, Helsinki menestystekijä Monipuolisia toimitilaratkaisuja merellisessä Lauttasaaressa.

Lisätiedot

1. Toiminta ja palvelut

1. Toiminta ja palvelut 1. Toiminta ja palvelut Hotelli Joki on 32-paikkainen huoneistohotelli, jossa on kahdeksan esteetöntä huoneistoa, ja viereisessä siivessä ravintolatilat n. 40 ruokailijalle, sauna ja kesäterassi. Kaikissa

Lisätiedot

RIKALANMÄKI. Sinun kokemuksesi on meidän tarinamme

RIKALANMÄKI. Sinun kokemuksesi on meidän tarinamme RIKALANMÄKI Sinun kokemuksesi on meidän tarinamme TERVETULOA RIKALANMÄELLE. Rikalanmäki Salon Halikon kulttuurimaisemassa yhdistää historialliset puitteet ja modernin palvelun. Meillä onnistutte luomaan

Lisätiedot

värikkäitä hetkiä Hotellin esite parkinn.fi/hotel-meriton-tallinn

värikkäitä hetkiä Hotellin esite parkinn.fi/hotel-meriton-tallinn värikkäitä hetkiä Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn Toompuiestee 27 / Paldiski mnt 4, Tallinn 10149, Viro Puh. + 372 62 88 100 Faksi + 372 62 88 101 info.meriton.tallinn@rezidorparkinn.com

Lisätiedot

Tunnelma on rento mutta tehokas!

Tunnelma on rento mutta tehokas! Kokoukset ja juhlat Kokoukset Tunnelma on rento mutta tehokas! Oli oikeastaan neronleimaus järjestää kokous muualla kuin omassa konttorissa. Ne silmiä häikäisevät loistoputket ja epämukavat tuolit eivät

Lisätiedot

Keski- Karjalan joulunaika. Kuva: Juhanan tupa, Hepovaaran tila ja Nikon kuvauspalvelu

Keski- Karjalan joulunaika. Kuva: Juhanan tupa, Hepovaaran tila ja Nikon kuvauspalvelu Keski- Karjalan joulunaika Kuva: Juhanan tupa, Hepovaaran tila ja Nikon kuvauspalvelu Tervetuloa Keski- Karjalaan! Keski-Karjalan joulunaika on aitoja makuja ja upeita tapahtumia täynnä. Alueen neljän

Lisätiedot

NEXT Hotel Satulinna

NEXT Hotel Satulinna www.nexthotels.fi Suomi NEXT Hotel Satulinna NEXT Hotel Satulinna, Hirvensalmi Satulinna Ryökäsveden Urmaslahden rannalla kutsuu. Haluatpa järjestää hulppeat juhlat tai antoisan kokouksen. Nukkua viihtyisässä

Lisätiedot

PEHKUBAARI. Jalalla koreasti Tervetuloa hyvälle mielelle. Pehkun Ruska Afterski la 18.10. Vapaa pääsy. Tarkemmat tiedot: www.liinamaapalvelut.

PEHKUBAARI. Jalalla koreasti Tervetuloa hyvälle mielelle. Pehkun Ruska Afterski la 18.10. Vapaa pääsy. Tarkemmat tiedot: www.liinamaapalvelut. Huipulla palvellaan Pihkassa Pehkuun Pehku on persoonallinen maisemaravintola Tahkon huipulla. Upeilla näkymillä ja rennolla tunnelmalla varusteltu Pehku palvelee tänä kesänä sopimuksen mukaan. Olipa kyseessä

Lisätiedot

OULU JOULUNAJAN VIIKKO-OHJELMA

OULU JOULUNAJAN VIIKKO-OHJELMA Joulunajan viikko-ohjelma on voimassa 23.12.2011 8.1.2012 PERJANTAI 23.12. / 30.12. / 6.1. 12:00 MOOTTORIKELKKASAFARI ERÄMAAHAN Nauti ulkoilmaelämästä moottorikelkkasafarilla luonnon sydämeen. Reittimme

Lisätiedot

Elämänmittaisia muistoja ja ripaus taikaa. Arts & Crafts Restaurants Oy luo unelmiesi juhlan suunnittelusta toteutukseen vahvalla ammattitaidolla.

Elämänmittaisia muistoja ja ripaus taikaa. Arts & Crafts Restaurants Oy luo unelmiesi juhlan suunnittelusta toteutukseen vahvalla ammattitaidolla. Elämänmittaisia muistoja ja ripaus taikaa. Arts & Crafts Restaurants Oy luo unelmiesi juhlan suunnittelusta toteutukseen vahvalla ammattitaidolla. Häät, syntymäpäiväjuhlat, teemajuhlat, karonkat kerro

Lisätiedot

Kyllä maalla on mukavaa!

Kyllä maalla on mukavaa! Kyllä maalla on mukavaa! Kotimaan vapaa-ajan markkinat Kotimaan matkailun nykytrendit ja tulevaisuuden näkymät Jyväskylä 1.9.2016 Kimmo Aalto Toiminnanjohtaja Lomalaidun Ry 15.12.2016 kimmo.aalto@lomalaidun.fi

Lisätiedot

Ounaksen Retkiviikko 27.-31.7.2015 OunasTriathlon 1.8.2015. Ohjelma

Ounaksen Retkiviikko 27.-31.7.2015 OunasTriathlon 1.8.2015. Ohjelma Ounaksen Retkiviikko 27.-31.7.2015 OunasTriathlon 1.8.2015 Ohjelma Ounaksen Retkiviikko 27.7. 1.8.2015 Muutokset ja lisäykset ohjelmaan mahdollisia, päivitetty ohjelma löytyy myös Facebookista ja osoitteesta

Lisätiedot

INSPIROIVA MILJÖÖ JA HERKULLISET TARJOILUT

INSPIROIVA MILJÖÖ JA HERKULLISET TARJOILUT INSPIROIVA MILJÖÖ JA HERKULLISET TARJOILUT Logomo Kitchen tuo uuden tavan nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta, inspiroivasta ja rennosta miljööstä sekä mieleenpainuvista juhlista ja tapahtumista. Salaisuus

Lisätiedot

Elämyksiä luonnosta - Yyterin Kylpylähotellissa, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) MALLIOHJELMA 2017

Elämyksiä luonnosta - Yyterin Kylpylähotellissa, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) MALLIOHJELMA 2017 Elämyksiä luonnosta - Yyterin Kylpylähotellissa, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) MALLIOHJELMA 2017 Sunnuntai Klo 15.00- Majoittuminen hotelliin Klo 18.00-19.00 Tuloinfo. Taloon ja toisiin tutustuminen

Lisätiedot

Salpalinja-museon palvelut 2016

Salpalinja-museon palvelut 2016 Salpalinja-museon palvelut 2016 Aukioloajat ja pääsymaksut Salpalinja-museo (Säästöpirtintie 70, Miehikkälä) Aukioloajat: toukokuu ke-su klo 10-18 kesä-elokuu ma-su klo 10-18 syyskuu ke-su klo 10-18 Salpalinja-museon

Lisätiedot

OULU KESÄN VIIKKO-OHJELMA

OULU KESÄN VIIKKO-OHJELMA MAANANTAI 9:00-12:00 KESÄAAMUN MAASTOPYÖRÄILYRETKI Nauti raikkaasta kesäaamun tuulesta sekä Oulun kaupungin kauniista luonnosta korkealuokkaisen maastopyörän ohjaksissa. Retki lähtee kauppatorilta ja jatkuu

Lisätiedot

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 1/6,Kuva: http://www.maija.palvelee.fi/ TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 SUKUSEURAN KOTISIVUISTA MIELENKIINTOISET

Lisätiedot

6. Vastaa kysymyksiin Onko sinulla isoveli? Oletko sinä lyhyt? Minkä väriset hiukset sinulla on? Onko sinulla siniset silmät? Oletko nyt iloinen?

6. Vastaa kysymyksiin Onko sinulla isoveli? Oletko sinä lyhyt? Minkä väriset hiukset sinulla on? Onko sinulla siniset silmät? Oletko nyt iloinen? 5. Vastaa kysymyksiin (kpl1) Onko sinulla sisaruksia? Asuuko sinun perhe kaukana? Asutko sinä keskustan lähellä? Mitä sinä teet viikonloppuna? Oletko sinä viikonloppuna Lahdessa? Käytkö sinä usein ystävän

Lisätiedot

KESKIAIKAINEN ULVILA KUTSUU

KESKIAIKAINEN ULVILA KUTSUU KESKIAIKAINEN ULVILA KUTSUU Vanhan Musiikin Viikolle 27.7.-2.8.09 Tiedusteluihin vastaavat diplomiurkuri Anne-Marie Grundstén, puh. 050 520 4798. Kulttuurisihteeri Hilpi Toikka-Haldin, puh. (02) 677 4698;

Lisätiedot

Koulupalvelut lukuvuosi 2012 2013

Koulupalvelut lukuvuosi 2012 2013 Koulupalvelut lukuvuosi 2012 2013 Vierailu Tekniikan museoon oli hauska. Toivottavasti näemme vielä! (tyttö, 3. lk) Tekniikan museo on kiinnostava, koska pidän keksinnöistä ja haluaisin itse keksijäksi.

Lisätiedot

POROA VAI BURGERIA. Mitä (ruokaa) tulisi tarjota ulkolaisille vieraille? Milloin suomalainen ruokaperinne tunnustetaan salonkikelpoiseksi?

POROA VAI BURGERIA. Mitä (ruokaa) tulisi tarjota ulkolaisille vieraille? Milloin suomalainen ruokaperinne tunnustetaan salonkikelpoiseksi? POROA VAI BURGERIA Mitä (ruokaa) tulisi tarjota ulkolaisille vieraille? Milloin suomalainen ruokaperinne tunnustetaan salonkikelpoiseksi? Suomalainen ruokaperinne Kropsua, hapanleipää, karjalanpaistia

Lisätiedot

Usein Kysytyt kysymykset Kuunari Linden

Usein Kysytyt kysymykset Kuunari Linden ME RAKASTAMME MERTA Usein Kysytyt kysymykset Kuunari Linden Mistä alus lähtee? Lindenin kotisatama on Halkolaituri Pohjoisrannassa. Mikä on ryhmän maksimikoko Lindenillä? Lindenillä voimme ottaa kyytiin

Lisätiedot

Hoitokoti Päiväkumpu on perustettu kolmen sisaren toimesta vuonna 2001.

Hoitokoti Päiväkumpu on perustettu kolmen sisaren toimesta vuonna 2001. Hoitokoti Päiväkumpu on perustettu kolmen sisaren toimesta vuonna 2001. Hoitokoti Päiväkumpu tarjoaa ympärivuorokautisia elämäniloa tuottavia hoito- ja hoivapalveluja turvallisissa ja kodinomaisissa ryhmäkodeissa.

Lisätiedot

t i e d o t t a a! MÖKKIP MÖKKIPOSTI Toukokuu 2016 KIRJASTO TIEDOTTAA KUNNANVIRASTO SULJETTUNA LAITAKARIN KEHITTÄMISSUUNNITELMA Porissa 20.4.

t i e d o t t a a! MÖKKIP MÖKKIPOSTI Toukokuu 2016 KIRJASTO TIEDOTTAA KUNNANVIRASTO SULJETTUNA LAITAKARIN KEHITTÄMISSUUNNITELMA Porissa 20.4. MÖKKIP MÖKKIPOSTI Toukokuu 2016 t i e d o t t a a! Palstamillimetrin hinta 1.1.2013 alkaen 0,99 (sis.alv 24%) LAITAKARIN KEHITTÄMISSUUNNITELMA Laitakarin alue tullaan kaavoittamaan. Tämä tarkoittaa sitä

Lisätiedot

lomat leirit lapset ja nuoret aikuiset seniorit Tervetuloa lomalle!

lomat leirit lapset ja nuoret aikuiset seniorit Tervetuloa lomalle! lomat leirit lapset ja nuoret aikuiset seniorit Tervetuloa lomalle! Uudenmaan Vammaispalvelusäätiön loma- ja leiriopas kesään 2015 lomat ja leirit 2015 Uudenmaan vammaispalvelusäätiö järjestää ja kehittää

Lisätiedot

SAARISELKÄ TALVI SAFARIT 2015-2016 Tule sellaisena kuin olet, me huolehdimme loput!

SAARISELKÄ TALVI SAFARIT 2015-2016 Tule sellaisena kuin olet, me huolehdimme loput! SAARISELKÄ TALVI SAFARIT 2015-2016 Tule sellaisena kuin olet, me huolehdimme loput! 1. KELKKASAFARI TUNTURIIN (14:00-16:00) päivittäin (paitsi su) Tällä vauhdikkaalla safarilla kiertelemme Saariselän lähiympäristössä

Lisätiedot

HUBI. Vantaan. Ota yhteyttä! 842.5m 2-4940m 2 Modernia toimistotilaa erinomaisella sijainnilla!

HUBI. Vantaan. Ota yhteyttä! 842.5m 2-4940m 2 Modernia toimistotilaa erinomaisella sijainnilla! Ota yhteyttä! Ota yhteyttä asiantuntijoihimme jo tänään. Annamme mielellämme lisätietoja ja esittelemme teille Vantaan Hubin. Halutessanne autamme myös tilankäytön suunnittelussa yrityksenne tilatarpeidenne

Lisätiedot

Koukun Helmen kotiateriapalvelu

Koukun Helmen kotiateriapalvelu Koukun Helmen kotiateriapalvelu Palveluksessanne! 2015 Tampereen Voimia Koukun Helmi Koukun Helmen keittiössä ammattitaitoinen henkilökuntamme valmistaa maukkaita aterioita kotiateriapalvelun asiakkaille.

Lisätiedot

Kiertomatka Sisiliassa 25.09. 02.10.2016

Kiertomatka Sisiliassa 25.09. 02.10.2016 Kiertomatka Sisiliassa 25.09. 02.10.2016 24.10. 31.10.2015 Sisilia on hedelmällinen saari, jossa on ihanteellinen ilmasto luomuviininviljelyyn. Matkan aikana vierailemme monilla luomuviinitiloilla, tutustumme

Lisätiedot

Tapahtuma Aika Paikka Yhteyshenkilö

Tapahtuma Aika Paikka Yhteyshenkilö Toimintasuunnitelma 2016 Päivitetty 25.3.2016 Keskiviikkomelonnat ovat 1-2 tunnin kestoisia porukalla tehtäviä kevyitä melontalenkkejä. Peruskurssien jälkeiset neljä ovat ohjattuja. Voi myös lähteä koskeen

Lisätiedot

Annalan päiväkodin varhaiskasvatussuunnitelma

Annalan päiväkodin varhaiskasvatussuunnitelma 15.1.2015 Annalan päiväkodin varhaiskasvatussuunnitelma Annalan päiväkoti on perustettu vuonna 1982 ja se sijaitsee omalla isolla tontillaan keskellä matalaa kerrostaloaluetta. Lähellä on avara luonto

Lisätiedot

KASVATUS- KUMPPANUUS VIIALAN ARKI VIIALAN ARKI

KASVATUS- KUMPPANUUS VIIALAN ARKI VIIALAN ARKI VASU TAVOITTEET Tasapainoinen, tyytyväinen ja hyvinvoiva lapsi Lapsen tulee tuntea, että hänestä välitetään Haluamme välittää lapselle tunteen, että maailma on hyvä ja siihen uskaltaa kasvaa VIHREÄ LIPPU

Lisätiedot

Tarvitsetko lisää virtaa?

Tarvitsetko lisää virtaa? Tarvitsetko lisää virtaa? Elintarvikkeet ja taukotilaratkaisut 1 Staples Business Advantage Elintarvikkeet ja taukotilaratkaisut Parhaat ideat eivät aina synny työpöydän tai tietokoneen ääressä: toisinaan

Lisätiedot

Leppoisaa lomaa Luistokkaassa

Leppoisaa lomaa Luistokkaassa Leppoisaa lomaa Luistokkaassa Jämin loistomaisemissa KEVÄÄLLÄ KESÄLLÄ SYKSYLLÄ TALVELLA Me haluamme Sinun hymyilevän, rentoutuvan ja nauttivan. Jo muutama päivä täällä lataa Sinuun valoa ja virtaa. Siksi

Lisätiedot

Ranska, Chamonix TAMMIKUU

Ranska, Chamonix TAMMIKUU Ranska, Chamonix TAMMIKUU Tulin Ranskaan 2.1.2013 Riitan & Katjan kanssa. Oltiin hotelilla, joskus 9 jälkeen illalla. Sain oman huoneen ja näytettiin pikaisesti missä on suihkut ja vessat. Ensimmäisenä

Lisätiedot

KEVÄTKAUDEN VIIKKO-OHJELMA LAPLAND HOTELS ÄKÄSHOTELLI JA LAPLAND HOTELS YLLÄSKALTIO

KEVÄTKAUDEN VIIKKO-OHJELMA LAPLAND HOTELS ÄKÄSHOTELLI JA LAPLAND HOTELS YLLÄSKALTIO KEVÄTKAUDEN VIIKKO-OHJELMA LAPLAND HOTELS ÄKÄSHOTELLI JA LAPLAND HOTELS YLLÄSKALTIO 7.1-22.4.2016 Ennakkoilmoittautuminen aktiviteetteihin viimeistään edellisenä päivänä klo 12.00 mennessä Lapland Hotel

Lisätiedot

KAUPPASI PARAS KALAKAVERI

KAUPPASI PARAS KALAKAVERI KAUPPASI PARAS KALAKAVERI www.jokisenevaat.fi JOKISEN EVÄÄT ON LUOTETTAVA KUMPPANI KALATISKISI HOVIHANKKIJAKSI Yhteistyö kanssamme tarjoaa sinulle suuren määrän etuja ja palveluja, jotka helpottavat työtäsi

Lisätiedot

aquablue Charter teemapurjehduksia yrityksille 2012

aquablue Charter teemapurjehduksia yrityksille 2012 aquablue Charter teemapurjehduksia yrityksille 2012 Ottakaa irtiotto kaupungin hälystä ja jättäkää stressi laiturille. aquablue Charter vie teidät äänettömin purjein virkistävälle merelle suoraan Helsingin

Lisätiedot

LASTEN JA NUORTEN KULTTUURIKESKUS VILLA ARTTU KEVÄT 2017 OHJELMA

LASTEN JA NUORTEN KULTTUURIKESKUS VILLA ARTTU KEVÄT 2017 OHJELMA LASTEN JA NUORTEN KULTTUURIKESKUS VILLA ARTTU KEVÄT 2017 OHJELMA Susanna K. Lehto. Lasten ja nuorten taidekeskuksen arkisto Tervetuloa Villa Artun näyttelyihin, työpajoihin ja tapahtumiin! Pelattava näyttely

Lisätiedot

Imatra. Kylpylä Spa. ilon pisaroita

Imatra. Kylpylä Spa. ilon pisaroita Hinnasto 1.5.08 31.1.09 Imatra Kylpylä Spa ilon pisaroita 1 Huonehinnat Huonehinnat arkisin 1hh 2hh Studiohuone 92,00 124,00 Standardihuone 98,00 136,00 Promenadihuone 103,00 146,00 viikonloppuisin 1 hh

Lisätiedot

Maastoon matalalla kynnyksellä. Tiiina Riikonen

Maastoon matalalla kynnyksellä. Tiiina Riikonen Maastoon matalalla kynnyksellä Tiiina Riikonen PyöräPolku hanke 2014-2015 Hanke keskittyi maastopyöräilyyn luontoympäristössä. Maastopyöräily on monipuolinen laji. Kuntoliikuntana, ulkoiluna, retkeilynä

Lisätiedot

Aseman koulun valinnaiset aineet lukuvuonna

Aseman koulun valinnaiset aineet lukuvuonna Aseman koulun valinnaiset aineet lukuvuonna 2016-2017 Piirros Mika Kolehmainen Aseman koulun valinnaisuudesta info-tilaisuus 4.-5. lkn huoltajille ja oppilaille 6.4 klo 18 valinnat tehdään huoltajan WILMAssa

Lisätiedot

Sisältö. Frami F Frami B Kokoustarjoilut

Sisältö. Frami F Frami B Kokoustarjoilut Frami 31.10.2012 Sisältö Frami F Frami B Kokoustarjoilut 2 Toiminta Aukioloajat Aamiainen 7:30 alkaen Kahvio 7:30 16:00 Lounas 10:30 13:00 (tarvittaessa pidempään) Opiskelijaryhmien jaksottaminen vähentää

Lisätiedot

Ruokakurssilla. Mirtosissa. Hyvää ruokahalua!

Ruokakurssilla. Mirtosissa. Hyvää ruokahalua! Ruokakurssilla Mirtosissa Hyvää ruokahalua! Kurssin lopuksi jamastettiin ryhmän valmistamien ruokien äärellä. Jannis piti huolen siitä, että kaikki maistui aidosti kreetalaiselta. 14 15 Kreetalainen ruoka

Lisätiedot

Kansainvälinen työssäoppiminen 8.11. - 20.12.2013 AlftaQuren, Alfta, Ruotsi Mirella Ohvo Ma13

Kansainvälinen työssäoppiminen 8.11. - 20.12.2013 AlftaQuren, Alfta, Ruotsi Mirella Ohvo Ma13 Kansainvälinen työssäoppiminen 8.11. - 20.12.2013 AlftaQuren, Alfta, Ruotsi Mirella Ohvo Ma13 Halusin lähteä ulkomaille työssäoppimaan sekä tutustumaan pieneksi aikaa toiseen maahan ja kulttuuriin. Kuusi

Lisätiedot

Tarjous 5 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen

Tarjous 5 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen Tarjous 5 vrk LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen VIRALLISET FANIMATKAT 2 WWW.AIKAMATKAT.FI P9 ALKUSARJA, LYHYT 1 5.9.2014 5 VRK ALK 650 SUORA LENTO HELSINKI HINTAAN SISÄLTYY SUORA

Lisätiedot

Kesä 2015 elävää historiaa joka päivä!

Kesä 2015 elävää historiaa joka päivä! TALOMUSEO GLIMS Kesä 2015 elävää historiaa joka päivä! Kuva: Olli Hakamies Glimsintie 1, Espoo (Jorvin sairaalan vieressä) www.espoonkaupunginmuseo.fi TALOMUSEO GLIMS Glimsintie 1, 02740 Espoo (Jorvin

Lisätiedot

Kokouspalvelut vaihtoehdot ja hinnasto 2016

Kokouspalvelut vaihtoehdot ja hinnasto 2016 Kokouspalvelut vaihtoehdot ja hinnasto 2016 Länsi-Suomen opistolla tilaisuudet onnistuvat. JÄRJESTÄ KOKOUS OPISTON TILOISSA Viihtyisät tilat historiallisessa rakennuksessa sekä luonnonkaunis ympäristö

Lisätiedot

Kairankutsun luonto- ja linturetket

Kairankutsun luonto- ja linturetket Kairankutsun luonto- ja linturetket Luonnon ja lintujen tarkkailu retkeilymuodossa on yksi parhaista rentoutumiskeinoista kiireisen maailmanmenon keskellä. Tähän Pyhä-Luoston kansallispuisto ja Itä-Lapin

Lisätiedot

BALANSSIN JOOGAPAKETIT 2016

BALANSSIN JOOGAPAKETIT 2016 BALANSSIN JOOGAPAKETIT 2016 Esim. kokous-, tyky-, tyhy- ja virkistyspäivien ohjelmaan liitettäviä palveluita. Virkisty joogakävelyllä 60min 100 kävelyä hiljaisuudessa hiekkadyyneillä pitkospuita pitkin.

Lisätiedot

Vanhan päärakennuksen kuva on kannessa, vasemmalla kuva Liakka-talosta. Alla kuva Liakka-talon ravintola Katajanmarjasta.

Vanhan päärakennuksen kuva on kannessa, vasemmalla kuva Liakka-talosta. Alla kuva Liakka-talon ravintola Katajanmarjasta. Etelä-Pohjanmaan Opisto on yksi Suomen suurimpia kansanopistoja. Uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton opistomme on perustettu vuonna 1892. Ilmajoella sijaitsevassa oppilaitoksessamme on sekä ammatillista

Lisätiedot

SCANDIC KOKOUS- JA JUHLATILAT

SCANDIC KOKOUS- JA JUHLATILAT SCANDIC KOKOUS- JA JUHLATILAT Sisällysluettelo TERVETULOA SCANDICIIN!.............................. 4 SCANDIC MARSKI................................... 7 SCANDIC SIMONKENTTÄ...............................

Lisätiedot

KAKSKERRANTIE 488, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

KAKSKERRANTIE 488, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. KAKSKERRANTIE 488, TURKU MYYNTIESITE TURKU, OMAKOTITALO 2 5h, avok, 2 x kph, s, khh, erill.wc, 2 x las.parveke, autok., 198 m, 419 000 Vastaava välittäjä Ismo Aaltonen MYYNTINEUVOTTELIJA, KED, PARTNER

Lisätiedot

Kukkola Menu. Aamukahvit

Kukkola Menu. Aamukahvit Kukkola Menu Aamukahvit Karjalanpiirakka tai vatruska munavoilla, kahvi / tee 10 / hlö Pielisen muikut ruisleivällä, kahvi / tee Lohitartar leipä, kahvi / tee Metsäsienipiirakka, kahvi / tee Lohipiirakka,

Lisätiedot

H O T E L L I H E I M A R I

H O T E L L I H E I M A R I -- RANTASAUNA - KERHOLAN SAUNA - AURALA-HUVILAN SAUNA -- Tervetuloa saunomaan Saimaan rannalle! Heimarin upeassa ympäristössä pääset nauttimaan Suomen luonnosta ja Saimaasta. Saunatilat ovat tarkoitettu

Lisätiedot

Luottamus ja verkostoituminen MIKAEL PENTIKÄINEN KEURUU 13.2.2014

Luottamus ja verkostoituminen MIKAEL PENTIKÄINEN KEURUU 13.2.2014 Luottamus ja verkostoituminen MIKAEL PENTIKÄINEN KEURUU 13.2.2014 Nyt on verkostojen aika Verkostoituminen voi tuoda ison kilpailuedun. Verkostoitumista tukee moni voima: Tekniikan kehitys ja sen vaatima

Lisätiedot

Tervetuloa Avioparikurssille 5.-7.8.2016. Hartolan Kuningaskuntaan, Ekon historialliseen kartanoon ja Linna-hotelliin!

Tervetuloa Avioparikurssille 5.-7.8.2016. Hartolan Kuningaskuntaan, Ekon historialliseen kartanoon ja Linna-hotelliin! Tervetuloa Avioparikurssille 5.-7.8.2016 Hartolan Kuningaskuntaan, Ekon historialliseen kartanoon ja Linna-hotelliin! Parempi avioliitto ry järjestää Avioparikurssin Itä-Hämeen opistossa Tainionvirran

Lisätiedot

Tarjoamme senioreille itsenäistä asumista, yhteisökoteja, palvelua ja terveyslomaa

Tarjoamme senioreille itsenäistä asumista, yhteisökoteja, palvelua ja terveyslomaa Tarjoamme senioreille itsenäistä asumista, yhteisökoteja, palvelua ja terveyslomaa Ainutlaatuista asumista Jyllin Kodit tarjoaa mahdollisuudet elinikäiseen asumiseen ja rentouttavaan terveyslomailuun Ikaalisten

Lisätiedot

Hailuoto 24. 25.3.2007 Olsyn ja Helsyn retki

Hailuoto 24. 25.3.2007 Olsyn ja Helsyn retki Hailuoto 24. 25.3.2007 Olsyn ja Helsyn retki Junassa on tunnelmaa siitä ei pääse mihinkään. Ja yöjunassa sitä on moninverroin enemmän. Aamulla puoli kahdeksan aikaan astuimme yön rytkytyksen jälkeen Oulun

Lisätiedot

HELMI-vapaa-ajantalot 2007. Unelmista tehty

HELMI-vapaa-ajantalot 2007. Unelmista tehty HELMI-vapaa-ajantalot 2007 Unelmista tehty 21 Helmi Sisällysluettelo Helmi 68..... s. 4 Helmi 99.... s. 14 UUTUUS Helmi 69..... s. 6 Helmi 111... s. 16 Helmi 63..... s. 8 Kärkimallit.......s. 18 Toimitussisällöt...s.

Lisätiedot

Aktiviteetit ryhmille

Aktiviteetit ryhmille Aktiviteetit ryhmille Tiimihenkeä nostattavaa kisailua ja hauskanpitoa Puhalletaan yhteen hiileen 60 min, max 30 hlöä 135 Kisaillaan tiimin nostatus hengessä hauskojen tehtävien parissa. Aktiviteetti toteutetaan

Lisätiedot

Kukkola Menu. Aamukahvit

Kukkola Menu. Aamukahvit Kukkola Menu Aamukahvit Karjalanpiirakka tai vatruska munavoilla, kahvi / tee 10 / hlö Pielisen muikut ruisleivällä, kahvi / tee 12 / hlö Lohitartar leipä, kahvi / tee 10 / hlö Metsäsienipiirakka, kahvi

Lisätiedot

Kunnon välipala korvaa napostelun

Kunnon välipala korvaa napostelun Puhtia työpäivään tai talvilomalle: Kunnon välipala korvaa napostelun Kunnon välipala on napostelua ja nopeaa sokeritankkausta parempi vaihtoehto, sillä se säätää verensokerin sopivalle tasolle, parantaa

Lisätiedot

Kouvolan seudun ABC-asemat

Kouvolan seudun ABC-asemat Nykyään ABC on S-ryhmän ketju, joka on sekä matkailijan viihtyisä taukopaikka että lähiseudun asukkaan päivittäisiä palveluja tarjoava palvelukeskus. ABC-ketjuun kuuluu ABC-palveluasemia, ABC-automaattiasemia

Lisätiedot

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen.

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen. Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2015 www.mikkelinkvtuki.fi Syksyn hehku on lupaus tulevasta.

Lisätiedot

Mitä mieltä olet paikasta, jossa nyt olet? ruma

Mitä mieltä olet paikasta, jossa nyt olet? ruma Mitä mieltä olet paikasta, jossa nyt olet? kaunis pimeä viileä rauhallinen raikas virkistävä ikävä Viihdyn täällä. ruma valoisa lämmin levoton tunkkainen unettava kiinnostava Haluan pois täältä! CC Kirsi

Lisätiedot

Valo-talo Todellinen urheilun keskittymä Saaranen, Reunanen

Valo-talo Todellinen urheilun keskittymä Saaranen, Reunanen Valo-talo Todellinen urheilun keskittymä 16.6.2016 Saaranen, Reunanen Sponda lyhyesti Sponda on pääkaupunkiseudun ja Tampereen toimitilakiinteistöihin erikoistunut kiinteistösijoitusyhtiö Liikevaihto 230,5

Lisätiedot

MTK Maaseutunuor ten SPORTTI STARTTI

MTK Maaseutunuor ten SPORTTI STARTTI MTK Maaseutunuor ten SPORTTI STARTTI HOTELLI HIMOS JÄMSÄ 17.-19.3.2011 MTK Maaseutunuor ten SPORTTI STARTTI HOTELLI HIMOS JÄMSÄ 17.-19.3.2011 Maaseutunuorten Sportti Startti on valtakunnallinen tapahtuma.

Lisätiedot

Nauti Joulunajan tunnelmasta ja herkuista ainutlaatuisessa miljöössä!

Nauti Joulunajan tunnelmasta ja herkuista ainutlaatuisessa miljöössä! Nauti Joulunajan tunnelmasta ja herkuista ainutlaatuisessa miljöössä! Joulupukin Satamakonttori Joulupukin Satamakonttori Kemin sisäsatamassa on viihtyisä ja tunnelmallinen aittarakennus, jossa Joulun

Lisätiedot

Kohtaamisen taito lastensuojelussa/ Lasse-koulutukset : Kokemusasiantuntijoiden viestit

Kohtaamisen taito lastensuojelussa/ Lasse-koulutukset : Kokemusasiantuntijoiden viestit Kohtaamisen taito lastensuojelussa/ Lasse-koulutukset 2014-2015: Kokemusasiantuntijoiden viestit Kohtaamisessa tärkeää: Katse, ääni, kehon kieli Älä pelkää ottaa vaikeita asioita puheeksi: puhu suoraan,

Lisätiedot

LAUSESANAT KONJUNKTIOT

LAUSESANAT KONJUNKTIOT LAUSESANAT KONJUNKTIOT Ruusu ja Pampeliska ovat marsuja. Marja on vanhempi kuin Anna. Otatko teetä vai kahvia? JA TAI VAI (kysymyslause) MUTTA KOSKA (syy) KUN KUIN (vertailu) ETTÄ JOS SEKÄ Mari ja Matti

Lisätiedot

Aidot LuviaWood -tuotteet kaikkiin pintoihin.

Aidot LuviaWood -tuotteet kaikkiin pintoihin. Aidot LuviaWood -tuotteet kaikkiin pintoihin. Aidot LuviaWood -tuotteet syntyvät vain parhaista raaka-aineista. LuviaWoodin korkealuokkaisissa tuotteissa yhdistyvät tarkkaan valittu suomalainen puu ja

Lisätiedot

Perhepäivähoidon varhaiskasvatussuunnitelma

Perhepäivähoidon varhaiskasvatussuunnitelma Perhepäivähoidon varhaiskasvatussuunnitelma Perhepäivähoidon toiminta-ajatus Perhepäivähoito tarjoaa lapselle mahdollisuuden hoitoon, leikkiin, oppimiseen ja ystävyyssuhteisiin muiden lasten kanssa. Varhaiskasvatuksen

Lisätiedot

RUOKAPALVELUT KORHOLASSA 2016

RUOKAPALVELUT KORHOLASSA 2016 RUOKAPALVELUT Sivu 1/8 KORHOLASSA 2016 Ruokailut voivat tapahtua: Korholan Lomapesän päärakennuksessa Korholan Juhlalavalla Saunan takkatuvalla Eräravintola Loimussa Jörri-Peikon majalla Maastoruokailuna

Lisätiedot

Tervetuloa loma-asuntomessumatkalle Mäntyharjuun!

Tervetuloa loma-asuntomessumatkalle Mäntyharjuun! Tervetuloa loma-asuntomessumatkalle Mäntyharjuun! Loma-asuntomessut Mäntyharjussa 27.6. - 10.7.2011 Valtakunnalliset loma-asuntomessut pidetään lomaasumisen sydämessä Mäntyharjussa 27.6. 10.7.2011. Messut

Lisätiedot

Larry Gregorwich Ristikatu 2-4 A Nokia

Larry Gregorwich Ristikatu 2-4 A Nokia Larry Gregorwich Ristikatu 2-4 A 1 37100 Nokia larry.g@suomi24.fi Hei Hyvät Henkilöstöyhdistykset, Olemme järjestämässä toisia Sairaaloiden välisiä Curlingin SM-kisoja huhtikuussa 2008. Tällä kerralla

Lisätiedot

Kesän luontomatkailutuotteiden kysynnän kasvupotentiaali ja ostomotivaatio Lapissa

Kesän luontomatkailutuotteiden kysynnän kasvupotentiaali ja ostomotivaatio Lapissa Kesän luontomatkailutuotteiden kysynnän kasvupotentiaali ja ostomotivaatio Lapissa Kirsi Nikkola Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti Lapin yliopisto Tutkimusprojekti ja menetelmät Tutkin Lapin

Lisätiedot

Leikkipuistomme tavoitteena on tarjota lapsille tuttu, turvallinen, virikkeellinen ja monipuolisesti palveleva ympäristö.

Leikkipuistomme tavoitteena on tarjota lapsille tuttu, turvallinen, virikkeellinen ja monipuolisesti palveleva ympäristö. KUUSISTON LEIKKIPUISTON TOIMINTASUUNNITELMA KEVÄÄLLE 2016. Leikkipuistomme tavoitteena on tarjota lapsille tuttu, turvallinen, virikkeellinen ja monipuolisesti palveleva ympäristö. Lasten kanssa puistossamme

Lisätiedot

Vallesmanni JUHLAPALVELU. Toiveidenne juhla

Vallesmanni JUHLAPALVELU. Toiveidenne juhla Vallesmanni JUHLAPALVELU Toiveidenne juhla Täyttä palvelua ammattitaidolla! Tilaisuus kuin tilaisuus! Yksilölliset palvelut 20-1000 henkilölle Pirkanmaalla yli 30 vuoden kokemuksella. Sisällä tai ulkona,

Lisätiedot

Palveluhinnasto 2016

Palveluhinnasto 2016 Palveluhinnasto 2016 LAPPEENRANNAN museot 2 Palveluhinnasto 2016 LAPPEENRANNAN museot Sisältö Avoinnaoloajat ja lippujen hinnat... 4 Opastusmaksut... 5 Kuvapalveluhinnasto... 6 Tilavuokrat... 8 Asiantuntijatyöt...

Lisätiedot

KOLIN ARVOISESTI. Nyt ja tulevaisuudessa

KOLIN ARVOISESTI. Nyt ja tulevaisuudessa KOLIN ARVOISESTI Nyt ja tulevaisuudessa Kolin arvo-ohjeet 2014 1 HUOLEHDI PARHAASTA LAADUSTA Asetamme riman entistäkin korkeammalle! YRITTÄJÄ Ota omat arvosi näkyväksi osaksi toimintaasi. Kerro ne nettisivuillasi

Lisätiedot

MAJOITUSTARJOUKSET MINI AURORA CUP 2017

MAJOITUSTARJOUKSET MINI AURORA CUP 2017 MAJOITUSTARJOUKSET MINI AURORA CUP 2017 1. Kylpylähotelli Kunnonpaikka 2. Spa Hotel Rauhalahti 3. Rantasipi Atlas 4. Cumulus Kuopio 5. Hotelli IsoValkeinen Kuopio 6. Sokos Hotel Puijonsarvi 7. Scandic

Lisätiedot

JYYn tapahtumanjärjestäjäkoulutus 2016. Anna Silvola Priska Pennanen Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta

JYYn tapahtumanjärjestäjäkoulutus 2016. Anna Silvola Priska Pennanen Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta JYYn tapahtumanjärjestäjäkoulutus 2016 Anna Silvola Priska Pennanen Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta Sisältö Tapahtuman suunnittelu ja valmistelu Vastuunjako Talousarvion laatiminen & avustukset Tiedottaminen

Lisätiedot

Iidesranta-Järvensivun päiväkodin varhaiskasvatussuunnitelma

Iidesranta-Järvensivun päiväkodin varhaiskasvatussuunnitelma Iidesranta-Järvensivun päiväkodin varhaiskasvatussuunnitelma TOIMINTA-AJATUS Pöllöntaival Lapselle perusturvallinen hyvä arki päiväkodissamme Iidesranta ja Järvensivu Yhteystiedot Arvot ja strategiaperusta

Lisätiedot

Hyvä jäsenyhdistys ja tukipiiri, tapaamme toukokuussa Tampereella!

Hyvä jäsenyhdistys ja tukipiiri, tapaamme toukokuussa Tampereella! Kehitysvammaisten tukiliitto ry:n liittokokous 2013, Hyvä jäsenyhdistys ja tukipiiri, tapaamme toukokuussa Tampereella! Toimitamme tällä kirjeellä teille liittokokouskutsun, tarvittavat asiakirjat ja tiedot

Lisätiedot

kevät 2016 Kuva: Anna Rytkönen Vuoden tunnus: Kaikki, minkä teette, tehkää rakastavin mielin! 1. Kor. 16:14

kevät 2016 Kuva: Anna Rytkönen Vuoden tunnus: Kaikki, minkä teette, tehkää rakastavin mielin! 1. Kor. 16:14 kevät 2016 Kuva: Anna Rytkönen Vuoden tunnus: Kaikki, minkä teette, tehkää rakastavin mielin! 1. Kor. 16:14 Tervehdys Turun NNKY jäsen Taas saimme käyntiin uuden toimintavuoden. Tämä vuosi on juhlavuotemme.

Lisätiedot

KONKAKUMPU. Tarjolla hyvä elämä Fiskarsista

KONKAKUMPU. Tarjolla hyvä elämä Fiskarsista KONKAKUMPU Tarjolla hyvä elämä Fiskarsista KONKAKUMPU Tarjolla hyvä elämä Fiskarsissa! Kuvittele että voisit saada parhaat palat sekä maaseudusta että kaupungista. Luonto ja historia olisivat lähellä,

Lisätiedot

VARHAISKASVATUSSUUNNITELMA / TUOHISET Naavametsän päiväkoti Asematie 3 96900 Saarenkylä gsm 0400790916

VARHAISKASVATUSSUUNNITELMA / TUOHISET Naavametsän päiväkoti Asematie 3 96900 Saarenkylä gsm 0400790916 VARHAISKASVATUSSUUNNITELMA / TUOHISET Naavametsän päiväkoti Asematie 3 96900 Saarenkylä gsm 0400790916 Tuohisissa työskentelevät lastentarhanopettajat Piiti Elo ja Riitta Riekkinen, lastenhoitaja Helena

Lisätiedot

Hoitokoti Päiväkumpu on perustettu kolmen sisaren toimesta vuonna 2001. Hoitokoti Päiväkumpu tarjoaa Elämäniloa tuottavia hoito- ja asumispalveluja.

Hoitokoti Päiväkumpu on perustettu kolmen sisaren toimesta vuonna 2001. Hoitokoti Päiväkumpu tarjoaa Elämäniloa tuottavia hoito- ja asumispalveluja. Hoitokoti Päiväkumpu on perustettu kolmen sisaren toimesta vuonna 2001. Hoitokoti Päiväkumpu tarjoaa Elämäniloa tuottavia hoito- ja asumispalveluja. Viihtyisät yksiköt on tarkoitettu päivittäisissä toiminnoissaan

Lisätiedot

Vaasassa sijaitseva Vähäkyrö on idyllinen maalaismiljöö, jossa on panostettu ihmisten hyvinvointiin.

Vaasassa sijaitseva Vähäkyrö on idyllinen maalaismiljöö, jossa on panostettu ihmisten hyvinvointiin. Vähäkyrö Aito maalaismiljöö Vaasassa Elämäntäyteinen tulevaisuus Vaasassa sijaitseva Vähäkyrö on idyllinen maalaismiljöö, jossa on panostettu ihmisten hyvinvointiin. Vähässäkyrössä on erinomaiset puitteet

Lisätiedot

Ravintola ja baari. Lasten leikkihuone. Published on Finnlines (https://www.finnlines.com)

Ravintola ja baari. Lasten leikkihuone. Published on Finnlines (https://www.finnlines.com) Published on Finnlines (https://www.finnlines.com) Home > Finnlady, Finnmaid & Finnstar Ravintola ja baari Finnlinesin laivat ovat tunnettuja hyvästä ruoastaan. Ateriat tarjoillaan runsaasta buffetpöydästä

Lisätiedot

AITOJEN MAKUJEN KESÄLISTA

AITOJEN MAKUJEN KESÄLISTA AITOJEN MAKUJEN KESÄLISTA AIDOISTA RAAKA-AINEISTA KÄSIN TEHTYNÄ. RAKKAUDESTA RUOKAAN. Tervetuloa Wanha Makasiini Bistroon! Tervetuloa Wanha Makasiini Bistroon viihtymään ja nauttimaan keittiömme antimista.

Lisätiedot

Piiriniityn päiväkodin varhaiskasvatussuunnitelma

Piiriniityn päiväkodin varhaiskasvatussuunnitelma Piiriniityn päiväkodin varhaiskasvatussuunnitelma PIIRINIITYN TOIMINTA-AJATUS Päiväkotitoimintamme Piiriniityssä on alkanut syksyllä 2014. Ikurin päiväkodin kanssa yhdistyimme vuonna 2013. Päiväkoti sijaitsee

Lisätiedot

värikkäitä hetkiä Hotellin esite parkinn.fi/hotel-meriton-tallinn

värikkäitä hetkiä Hotellin esite parkinn.fi/hotel-meriton-tallinn värikkäitä hetkiä Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn Toompuiestee 27 / Paldiski mnt 4, Tallinn 10149, Viro Puh. + 372 62 88 100 Faksi + 372 62 88 101 info.meriton.tallinn@rezidorparkinn.com

Lisätiedot

Tervetuloa! Mä asun D-rapussa. Mun asunto on sellainen poikamiesboksi.

Tervetuloa! Mä asun D-rapussa. Mun asunto on sellainen poikamiesboksi. Juhan naapuri Juha tulee töistä kotiin puoli kahdelta. Pihalla on tumma mies pienen tytön kanssa. Tyttö leikkii hiekkalaatikolla. Mies istuu penkillä ja lukee sanomalehteä. Terve! Moi! Sä oot varmaan uusi

Lisätiedot

Kuopion. Musiikkikeskus. paketit 2012 KOKOUSPAKETIT. Tiloja, tapahtumia ja tarjoilua arkeen ja juhlaan.

Kuopion. Musiikkikeskus. paketit 2012 KOKOUSPAKETIT. Tiloja, tapahtumia ja tarjoilua arkeen ja juhlaan. Kuopion Musiikkikeskus paketit 2012 KOKOUSPAKETIT Tiloja, tapahtumia ja tarjoilua arkeen ja juhlaan. Sinun tilaisuutesi ARJEN LUKSUSTA Kuopion Musiikkikeskuksessa. Tahti määrää musiikissa ja tahtia tarvitaan

Lisätiedot

Peltolan uutiset. Peltola Golfin jäsenlehti. Seiskaväylä,kuvan otti Kenttämestari Mikko Juhannuksena 2011 klo 20.30

Peltolan uutiset. Peltola Golfin jäsenlehti. Seiskaväylä,kuvan otti Kenttämestari Mikko Juhannuksena 2011 klo 20.30 Peltolan uutiset Peltola Golfin jäsenlehti Seiskaväylä,kuvan otti Kenttämestari Mikko Juhannuksena 2011 klo 20.30 Kädessäsi on Peltola Golfin ensimmäinen jäsenlehti. Sähköpostiin ja Peltolan nettisivuille

Lisätiedot