3. Turku Sprint Turun Raunistulassa

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "3. Turku Sprint Turun Raunistulassa 2.8.2014"

Transkriptio

1 3. Turku Sprint Turun Raunistulassa ALUSTAVAT KILPAILUOHJEET Lopulliset kilpailuohjeet ovat nähtävissä kilpailukeskuksen tulostaululla Kilpailusäännöt Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja järjestäjän antamia ohjeita. Järjestelyorganisaatio Kilpailun johtaja Ratamestari Tulospalvelu Tiedottaja Valvojat Tuomarineuvosto Janne Salmi, / Jani Tamminen Tuloshemmot / Risto Kivinen Eero-Antti Lonka, / Hannu Pyy (HL, WRE), Erkko Pyy (Kansallinen) Ilmenee kilpailun tulostaululta Opastus ja paikoitus Opastus Tampereen Valtatien ja Oikotien risteyksestä, noin 1km Turun linja-autoasemalta Tampereen suuntaan. Ilmainen paikoitus kilpailukeskuksen tuntumassa (max. 300m). Paikoitustilan rajallisuudesta johtuen suosittelemme kimppakyytejä. Kaikenlainen villi paikoitus on ehdottomasti kiellettyä, auton pois hinauksen uhalla. Lähtöajat Lähtöajat ovat nähtävissä kilpailun kotisivulla torstaina 31.7 sekä kilpailupäivinä kilpailukeskuksen ilmoitustaululla sekä esilähdössä. Kilpailumuoto ja kilpailumaasto Kilpailu on sprinttikilpailu alueella, joka sisältää kohtalaisia korkeuseroja, moni-ilmeisiä asuinkortteleita, koulu- ja päiväkotirakennuksia, nurmikkoa, pieniä puistomaisia metsänsaarekkeita joissa on vaihtelevaa kasvillisuutta sekä runsaspolkuisen mutta paikoin tiheähkön metsä-alueen (kansalliset sarjat). HUOM! Metsä-alueilla aluskasvillisuus on osaksi korkeaa (ruohoa, heinää, varpukasveja), joten reitinvalinnoissa valkoisen metsän käyttö on selkeästi polkuja hitaampaa. Metsän osuus on % ratojen pituudesta, Huippuliigassa alle 10 %. Kilpailukartta Sprinttikartta 7/2014 (Eero-Antti Lonka). Mittakaava 1:4000, käyräväli 2 m. Kartta on muovikotelossa. Tulostekartta / Multiprint. Alueen vanha kartta on nähtävänä kilpailun kotisivulla. Kenkä- ja asuvalinta Kilpailuasu SSLn sääntöjen mukainen. Piikkareiden käyttö on kielletty, suositus ovat nastattomat suunnistuskengät tai lenkkarit. Kansallisten sarjojen ratojen alussa ( m) on metsäosuus, jossa on jonkin verran aluskasvillisuutta harkitse pitkien sukkien / suunnistushousujen käyttöä. Rastinmääritteet Käytössä ovat irralliset rastinmääritteet - erillisiä kiinnitystarvikkeita ei ole tarjolla järjestäjien puolesta. Rastinmääritteet ovat myös painettu kilpailukartan reunaan.

2 Kilpailunumerot ja Emit -tarkastuslipukkeet Kaikki kilpailijat käyttävät kilpailunumeroa. Huippuliigassa käytössä ovat numeroliivit, jotka kilpailijat saavat lähtökynnyksellä. Kansallisten sarjojen kilpailunumerot jokainen kilpailija ottaa itse lähtöpaikalla. Omat hakaneulat! Samasta paikasta saa myös Emit tarkastuslipukkeen. Emit-leimausjärjestelmä ja Emit-ohje Mahdolliset kilpailijatieto- tai Emit-numeron muutokset tulee tehdä kilpailutoimistoon hyvissä ajoin ennen lähtöä: väärän Emit-kortin käyttäminen on hylkäysperuste tarkista Emit-korttisi numero lähtölistasta! Laina-Emit palautetaan infoon. Palauttamattomasta Emit-kilpailukortista veloitetaan 90. Mallirasti Mallirasti sijaitsee kilpailukeskuksessa ja sen nollaleimasimella voi tarkistaa Emit kilpailukortin toimivuuden Kansallisen kilpailun lähdöt Lähtöpaikalle on viitoitus kilpailukeskuksesta: kelta-sini-valkoiset Inov8-pikkuliput. Ensimmäinen lähtö klo 16.30, matka kilpailukeskuksesta noin 700m. Kilpailija kutsutaan lähtökarsinaan kolme (3) minuuttia ennen lähtöaikaansa, jolloin suoritetaan Emit-kortin nollaus. Rastinmääritteet kilpailija saa myös kolme minuuttia ennen lähtöä. Kilpailukartta on nähtävillä kaksi minuuttia ennen lähtöä. Sarjat HD10-14 saavat ottaa karttansa minuuttia ennen lähtöä, muissa sarjoissa kartan saa lähtöhetkellä. K-pisteelle on matkaa 20m. Teiden ylitykset kilpailun aikana Kilpailun kuluessa ylitetään joitakin teitä ja paikoitusalueita, joilla voi olla vähäistä liikennettä. Näissä paikoissa on liikenteenohjaajia - noudata kuitenkin varovaisuutta! HUOM! Alueen halkaisevien pääteiden ylitys vain )( -symbolilla merkityistä ylityskohdista! Kielletyt alueet Sprintin sääntöjen mukaan kiellettyjä alueita on kuvattu oheisessa kuvassa. Kilpailumaastossa suoritetaan valvontaa ja kielletyille alueille etenevät suunnistajat hylätään. Kielletyt alueet - erityishuomioita 1. Joitakin paikoitusalueita on rajattu maastossa kielletyn alueen nauhalla ja niiden ylittäminen on kielletty hylkäyksen uhalla. Nämä kohteet on kuvattu karttaan liilalla ylityskielto -symbolilla (ks. kuva). 2. Osa kilpailualueen teistä on merkitty kielletyksi alueeksi ja niiden ylittäminen on ehdottomasti kielletty. Teiden reunoilla olevien jalkakäytävien ja pyöräteiden käyttö on sallittu mikäli kielletyn alueen rajaus näin osoittaa (osin nämä ovat kuitenkin melko kapeita sekä maastossa että kartalla, ks. kuva). 3. Kilpailualueen läpi kulkevan ojan reunat ovat tiheän kaislikon peittämät ja ne on kuvattu karttaan läpipääsemättömän kasvillisuuden symbolilla. Kasvillisuus on vähäisempää kahdessa kohdassa, joista ylitys on sallittua (ks. kuva). Mahdollisen sateen ja veden pinnan kohoamisen vuoksi näihin kohtiin on rakennettu noin 2,5m pitkät ja 60cm leveät sillat. Siltoja ei ole erikseen merkitty karttaan.

3 Muut erikoiskohteet x kartalla (2 eri rastia) = 1. henkilöauto ja 2. lasten leikkiteline. Rastinmääritteissä x = erikoiskohde. Oliivinvihreä kartalla (rastipiste) = kukkaistutus. Rastinmääritteissä käytetty tiheikkösymbolia. Maali Viimeinen rasti on sama kaikilla kilpailijoilla. Viimeiseltä rastilta johtaa viitoitus maaliin. Maaliviivalla suoritetaan maalileimaus (Huippuliiga: valokennot ei maalileimausta!). Kaikki kilpailijat tulevat samaan maaliin. Karttoja ei kerätä pois maalissa, mutta reiluun peliin kuuluu se, ettei niitä näytetä vielä lähtemättömille kilpailijoille. Maali suljetaan klo Keskeyttäminen Keskeyttäneiden kilpailijoiden on ilmoittauduttava maalissa tai välitettävä tieto keskeytyksestä maaliin. Juomarasti Maalissa on tarjolla Marli Vital Palautumisjuomaa sekä lapsille TRIP-mehua ja Mehukatti välipalaa. Pukeutuminen, WC ja pesu Pukeutumis- ja peseytymistilat sekä WC:t ovat kilpailukeskuksessa sisätiloissa. Ensiapu Kilpailukeskuksessa. Kanttiini Kanttiinissa on myynnissä laaja valikoima erilaista syötävää ja juotavaa. Urheiluvälinemyynti Kilpailukeskuksissa on urheiluvälinemyyntiä. Muksula Muksulaa ei ole. Online-seuranta Kilpailua voi seurata reaaliaikaisena kilpailun tulossivulta. Tulokset, rastiväliajat ja reittihärveli Kunkin kilpailun tulokset ilmenevät tulostaululta, joka löytyy kilpailukeskuksesta. Linkki kilpailujen tulossivulle löytyy kilpailun kotisivulta. Palkinnot Huippuliigassa palkitaan kummankin sarjan kolme parasta kilpailijaa noin klo Rahapalkinnot. Kansallisissa sarjoissa palkitaan kunkin sarjan voittaja HD21-70 sarjoissa ja HD10-14 sarjojen kolme parasta. Palkintojenjako tapahtuu kootusti heti kilpailujen päätyttyä seuraa kuulutuksia. HD16-20 sarjoissa erillinen Inov8-race: nov8- ja noname-tuotepalkinnot sijoille 1-3 ja 8 sijoittuneille.

4 Hipposuunnistus Ilmainen ja leikkimielinen tapahtuma suunnistusta aloitteleville lapsille klo sisältäen leimausradan sekä lyhyen ja helpohkon suunnistusradan jonka maali on kilpailukeskuksessa. Saattaja voi olla mukana. Ennakko-ilmoittautumista ei vaadita. Maalissa kaikille lapsille Marlin Trip-mehua ja Mehukatti mustikka-vadelma välipala. Kaikille osallistujille pikku palkinto, palkintojenjako kilpailukeskuksessa n. klo Paikoitus: Seuraa opasteita paikoitukseen (ST1-aseman viereinen kenttä) ja tapahtumapaikalle (OP viitoitus, noin 400m). Ks. edellisen sivun kartta. Kuntosuunnistus Lähdöt klo Ilmoittautuminen, lähtö ja maali kilpailukeskuksen koillispuolella (ks. edellisen sivun kartta). Radat 1km, 2,5km ja 4km (osin metsäsuunnistusta). Osanottomaksu 8. Lasten rata: 1km rata sopii hyvin suunnistuksen alkeet hallitseville lapsille. Saattaja voi olla mukana. Turun Seudun Osuuspankin tarjoama ilmainen osanotto alle 10-vuotiaille. Kuntosuunnistuksen osallistujille arvontapalkintona (n. klo 18.00) Sokos Hotels majoituslahjakortti 1-2 hengelle valitussa hotellissa, sisältäen buffet-aamiaisen. Louna-Jukolan KickOff-Weekend Turku Sprint lauantaina 2.8 ja Esi-Jukola sunnuntaina 3.8 muodostavat tapahtumakokonaisuuden matkalla kohti Louna-Jukolaa Seuraa sivujamme kohti ensi kesän suurtapahtumaa! TERVETULOA NAUTTIMAAN SUUNNISTUKSESTA KESÄISEEN TURKUUN! Turun Suunnistajat 60 vuotta / Yhteistyössä

5 KILPAILUSARJAT, RATAPITUUDET ja RASTIEN LUKUMÄÄRÄT H21E (WRE) 3680m 19 rastia D21E (WRE) 3430m 18 rastia H21EB (WRE) 3340m 17 rastia D21EB (WRE) 3120m 18 rastia H m 17 rastia D m 18 rastia H m 8 rastia D m 8 rastia H m 10 rastia D m 10 rastia H m 12 rastia D m 8 rastia H m 17 rastia D m 12 rastia H m 18 rastia D m 14 rastia H m 17 rastia D m 18 rastia H m 18 rastia D m 14 rastia H m 17 rastia D m 14 rastia H m 17 rastia D m 12 rastia H m 14 rastia D m 8 rastia H m 12 rastia D m 8 rastia H m 12 rastia D m 10 rastia H m 8 rastia D m 10 rastia H m 8 rastia RATAMESTARIN AJATUKSIA Tämänvuotisen Turku Sprintin maasto on mielenkiintoinen sekoitus kaupunkikorttelia, koulu- ja päiväkotialueita, monimuotoista puistomaastoa ja kaupunkimetsää. Huippuliigalle haluamme tarjota mahdollisimman vauhdikkaan mutta teknisesti vaativan kilpailun alueen eteläosassa. Erityishuomiota kannattaa kiinnittää kenkävalintaan, sillä kilpailukeskuksen lähellä olevat puistomaiset kalliosaarekkeet ovat paikoin jyrkkäreunaiset ja sateen sattuessa liukkaat. Näiden ei-niin-sprinttimäisten alueiden osuus kilpailun kokonaispituudesta on kuitenkin vain noin 10 %, joten ratkaisut tapahtuvat aivan muualla. Kansallisten sarjojen kilpailu käynnistyy lyhyellä metsäerikoiskokeella, joten aivan hanat auki kisaan ei kannata lähteä. Laureninmäki on paikoin varsin tiheä ja aluskasvillisuuskin on pitkää, joten suosittelen hyödyntämään runsasta polkuverkostoa. Muutaman minuutin metsäosuuden jälkeen saakin sitten vaihtaa sprinttimoodiin ja täyteen matkavauhtiin, noudattaen kuitenkin pientä varovaisuutta jyrkissä portaissa ja Rieskalähteentien ylityksessä. Onnistuneita ja monipuolisia suunnistuselämyksiä kaikille! Jani Tamminen

Tampereen Pyrinnön Kolmepäiväiset Grano Games -suunnistuskilpailut ALUSTAVAT! Kilpailuohjeet

Tampereen Pyrinnön Kolmepäiväiset Grano Games -suunnistuskilpailut ALUSTAVAT! Kilpailuohjeet Kilpailuohjeet Versio.0: 4.6.205 klo 5 Tampereen Pyrinnön Kolmepäiväiset Grano Games -suunnistuskilpailut ALUSTAVAT! Kilpailuohjeet Pe 5.6.204 klo 9 sprintti / Hatanpään soutukeskus, Hatanpäänkatu 6, Tampere

Lisätiedot

Huippuliiga- ja WRE-osakilpailu 27.6.2015, Loviisa

Huippuliiga- ja WRE-osakilpailu 27.6.2015, Loviisa Huippuliiga- ja WRE-osakilpailu 27.6.2015, Loviisa Järjestäjä Kilpailun järjestäjä on OK Trian. Säännöt Kilpailussa noudetaan IOF:n ja SSL:n sääntöjä ja järjestäjien antamia ohjeita. Toimihenkilöt Kilpailun

Lisätiedot

KANSALLISET RAJARASTIT JOUTSENOSSA 9-10.5.2015

KANSALLISET RAJARASTIT JOUTSENOSSA 9-10.5.2015 KANSALLISET RAJARASTIT JOUTSENOSSA 9-10.5.2015 KILPAILUOHJEET Matkat: La ja su lähtö 1 kilpailukeskuksessa La lähtö 3 matkaa 150 m Sarja Lauantai 9.5 Lähtö Sunnuntai 10.5 Lähtö H 21 A 10,92 km 3 6,35 km

Lisätiedot

Kilpailussa noudatetaan SSL:n kilpailusääntöjä ja SM-kilpailujen erillisohjeita sekä järjestäjän antamia ohjeita.

Kilpailussa noudatetaan SSL:n kilpailusääntöjä ja SM-kilpailujen erillisohjeita sekä järjestäjän antamia ohjeita. Kilpailuohjeet Säännöt Kilpailussa noudatetaan SSL:n kilpailusääntöjä ja SM-kilpailujen erillisohjeita sekä järjestäjän antamia ohjeita. Toimihenkilöt ja vastuut Kilpailunjohtaja Tarmo Hyttinen Kilpailunvalvoja

Lisätiedot

Kainuun Rastiviikko 5.-10.7.2015 MM-näyttökilpailut ja Suunnistuksen Huippuliigan 4. ja 5. osakilpailut 7.7.2015 ja 9.7.2015 KILPAILUOHJEET

Kainuun Rastiviikko 5.-10.7.2015 MM-näyttökilpailut ja Suunnistuksen Huippuliigan 4. ja 5. osakilpailut 7.7.2015 ja 9.7.2015 KILPAILUOHJEET Kainuun Rastiviikko 5.-10.7.2015 MM-näyttökilpailut ja Suunnistuksen Huippuliigan 4. ja 5. osakilpailut 7.7.2015 ja 9.7.2015 KILPAILUOHJEET Kilpailusäännöt Kilpailuissa noudatetaan IOF:n ja SSL:n sääntöjä

Lisätiedot

Kilpailuissa noudatetaan näiden ohjeiden lisäksi SSL:n sääntöjä sekä Suunnistavan Uudenmaan AM-ohjeita.

Kilpailuissa noudatetaan näiden ohjeiden lisäksi SSL:n sääntöjä sekä Suunnistavan Uudenmaan AM-ohjeita. Kilpailuohjeet Suunnistuksen Uudenmaan ja Päijät-Hämeen aluemestaruuskilpailut Pitkä matka ja viesti 15.-16.8.2015 Hyvinkää Hyvinkään Rasti ry Kilpailu on avoin myös alueiden ulkopuolisille kilpailijoille.

Lisätiedot

Suomen Partiolaiset Finlands Scouter ry Suunnistusmestaruuskilpailut 26.8.2007, Turku

Suomen Partiolaiset Finlands Scouter ry Suunnistusmestaruuskilpailut 26.8.2007, Turku Suomen Partiolaiset Finlands Scouter ry Suunnistusmestaruuskilpailut 26.8.2007, Turku KILPAILUOHJE 1. YLEISTÄ 2. PÄÄTOIMIHENKILÖT 3. KILPAILUN YLEISAIKATAULU 4. KILPAILUKESKUS 5. PYSÄKÖINTI 6. KIELLETYT

Lisätiedot

Kilpailumaasto sijaitsee Myllymäen kampuksen ja Jämsänkosken jäähallin yhteydessä.

Kilpailumaasto sijaitsee Myllymäen kampuksen ja Jämsänkosken jäähallin yhteydessä. KILPAILUOHJEET Kilpailunjohtaja: Jaakko Lajunen Kilpailutekninen johtaja: Panu Kärkkäinen Ratamestariryhmän johtaja: Pentti Helminen Tulospalvelun johtaja: Mikko Peltonen Maalituomarit: Heikki Peltonen,

Lisätiedot

AULANGON SIBELIUS SPRINTTI 1 6.5.201 5

AULANGON SIBELIUS SPRINTTI 1 6.5.201 5 AULANGON SIBELIUS SPRINTTI 1 6.5.201 5 Hämeenlinnan Tarmo Hämeenlinnan Tarmo kiittää yhteistyökumppaneita! Tervetuloa Hämeenlinnaan Hämeenlinnan Tarmo on v. 1903 perustettu urheiluseura. Pitkäikäisen seuran

Lisätiedot

Järjestämisohjeita kilpailujohtajalle ja ratamestarille

Järjestämisohjeita kilpailujohtajalle ja ratamestarille 2013 Sprinttisuunnistuskilpailun suunnittelu Järjestämisohjeita kilpailujohtajalle ja ratamestarille 2 3 Sprinttisuunnistuskilpailun suunnittelu Järjestämisohjeita kilpailunjohtajalle ja ratamestarille

Lisätiedot

Tämä kilpailuohje viimeisine lisäyksineen löytyy Infopisteen läheisyydessä olevalta ilmoitustaululta.

Tämä kilpailuohje viimeisine lisäyksineen löytyy Infopisteen läheisyydessä olevalta ilmoitustaululta. Hervoton 2014 - Kilpailuohje lauantaina 4.10. klo 11 Tämä kilpailuohje viimeisine lisäyksineen löytyy Infopisteen läheisyydessä olevalta ilmoitustaululta. Ajo-opastus kilpailualueelle Kilpailupaikalle

Lisätiedot

NÄIN JÄRJESTÄT TORSTAIRASTIT KAUDELLA (2009)

NÄIN JÄRJESTÄT TORSTAIRASTIT KAUDELLA (2009) NÄIN JÄRJESTÄT TORSTAIRASTIT KAUDELLA (2009) A. Yleistä Valmistelut Aloita valmistelut ajoissa, vähintään 2-3 viikkoa ennen tapahtumaa, esimerkiksi lähtö- ja maalipaikkojen määrittämisellä. Vanhoja lähtöpaikkoja

Lisätiedot

Paimion. digit (1,99)

Paimion. digit (1,99) Paimion Rastiposti Paimion Rastin seuralehden erikoisnumero Sauvon Urheilijat ja Paimion Rasti järjestävät yösuunnistuksen SM-kisat. Karsinta 22.9. alkaen klo 21.00 Paimion Tuuvalassa. Finaalit 23.9. alkaen

Lisätiedot

SUUNNISTUSLEIRI. Vierumäellä 11. 14.6.2013

SUUNNISTUSLEIRI. Vierumäellä 11. 14.6.2013 SUUNNISTUSLEIRI Vierumäellä 11. 14.6.2013 Tervetuloa Vierumäelle! Sisällysluettelo Suomen Urheiluopiston tervehdys... 2 Tervetuloa Leimaukselle!... 3 Vierumäelle nauttimaan... 4 Leiriorganisaatio... 5

Lisätiedot

6.6.2015. www.kymijokiviesti.fi WWW.JANA-PRO.FI. SSM_roll-up_85x200.indd 3 21.8.2014 9.13

6.6.2015. www.kymijokiviesti.fi WWW.JANA-PRO.FI. SSM_roll-up_85x200.indd 3 21.8.2014 9.13 SSM_roll-up_85x200.indd 3 21.8.2014 9.13 6.6.2015 WWW.JANA-PRO.FI www.kymijokiviesti.fi Tervetuloa mukaan IV Kymijokiviestiin, joka juostaan lauantaina 6.6.2015. Kuntoliikunta on yksi tärkeä palanen suomalaisten

Lisätiedot

Huippuliigan finaali, 30.8.2009 Mäntsälä Loppuraportti

Huippuliigan finaali, 30.8.2009 Mäntsälä Loppuraportti Kuva: Outi Örn Mäntsälä Loppuraportti Koonnut: Jouni Vidqvist 12.10.2009, ver 0.2 2 (23) SISÄLLYSLUETTELO 1. Kilpailunjohtajan mietteet... 4 1.1 Yleistä... 4 1.2 Tekniikka ja yleisöpalvelut... 4 1.3 Hankkeen

Lisätiedot

KESKI-UUSIMAA -RASTIT 2006

KESKI-UUSIMAA -RASTIT 2006 KESKI-UUSIMAA -RASTIT 2006 OHJEET K-U-rastien järjestelyjen yhdenmukaistamiseksi sekä muistilistaksi kilpailunjohtajalle, ratamestarille ja muille toimihenkilöille. Huom. K-Urastien yhteydessä sanaa kilpailu

Lisätiedot

KILPAILUOHJE TORPPA 2008

KILPAILUOHJE TORPPA 2008 KILPAILUOHJE TORPPA 2008 Partiotaitojen suomenmestaruuskilpailut Pietarsaaressa 4.-5.10.2008 Tervetuloa Torppaan! Vartionne on ilmoittautunut partiotaitojen syyssuomenmestaruuskilpailuun Pietarsaareen

Lisätiedot

LOPPURAPORTTI SM- KESKIMATKA R 1 17.9.2011 ALAVUS, SAPSALAMPI RASTIKETUT RY

LOPPURAPORTTI SM- KESKIMATKA R 1 17.9.2011 ALAVUS, SAPSALAMPI RASTIKETUT RY LOPPURAPORTTI SM- KESKIMATKA R 1 17.9.2011 ALAVUS, SAPSALAMPI RASTIKETUT RY SISÄLLYSLUETTELO 1 YLEISTÄ 2 KILPAILUN VARAJOHTAJA 3 KILPAILUN PÄÄSIHTEERI 4 INFO 5 TIEDOTUS 6 TALOUS 7 TULOSPALVELU 8 KUULUTUS

Lisätiedot

Nuuksio Classic Trail Maraton 6.9.2014 Kilpailuohjeet!

Nuuksio Classic Trail Maraton 6.9.2014 Kilpailuohjeet! Majoitus Vakuutus Nuuksio Classic Trail Maraton 6.9.2014 Kilpailuohjeet Ennen kilpailua Kilpailukeskus Hotelli Siikaranta tarjoaa osanottajille majoitusta edulliseen kisahintaan. Varaukset suoraan hotellista,

Lisätiedot

80-vuotisjuhlat Kaarilan koululla 12.4. MM-hisut Virossa. Sivu 5. Epilän Esan uudet nettisivut otettiin käyttöön, sivu 4

80-vuotisjuhlat Kaarilan koululla 12.4. MM-hisut Virossa. Sivu 5. Epilän Esan uudet nettisivut otettiin käyttöön, sivu 4 80-vuotisjuhlat Kaarilan koululla 12.4. MM-hisut Virossa Sivu 5 Epilän Esan uudet nettisivut otettiin käyttöön, sivu 4 EPILÄN ESAN JÄSENLEHTI 1/2014 2 Puheenjohtajan palsta Sisältö Eipä paljon ladulla

Lisätiedot

Lauantaina 27.6.2015 http://vierumakitrail.fi http://ltrc.fi

Lauantaina 27.6.2015 http://vierumakitrail.fi http://ltrc.fi Lauantaina 27.6.2015 OHJEITA OSALLISTUJALLE Majoitus Vierumäen Urheiluopisto tarjoaa majoitusta osallistujille sekä huoltojoukoille kisahintaan. Kannattaa tulla jo perjantaina paikan päälle, nukkua hyvin,

Lisätiedot

ENNAKKO-OHJE HABARI ZA MCHANA, HYVÄT KILPAILIJAT!

ENNAKKO-OHJE HABARI ZA MCHANA, HYVÄT KILPAILIJAT! HABARI ZA MCHANA, HYVÄT KILPAILIJAT! Kädessänne oleva Nyota ya Afrikan ennakko-ohje kertoo kisojen olevan lähellä reilun viikon kuluttua. Kisoja on tehty nyt pari vuotta. Kilpailun järjestävät kolme toisilleen

Lisätiedot

Lauran terveiset Oslosta. Sivu 2. Suunnistuskoulu alkaa 25. huhtikuuta. Katso aikataulu ja paikat takasivulta. Epilän Esalle useita.

Lauran terveiset Oslosta. Sivu 2. Suunnistuskoulu alkaa 25. huhtikuuta. Katso aikataulu ja paikat takasivulta. Epilän Esalle useita. Epilän Esalle useita hisu-mitaleita Sivu 3 Lauran terveiset Oslosta Sivu 2 Suunnistuskoulu alkaa 25. huhtikuuta. Katso aikataulu ja paikat takasivulta. EPILÄN ESAN JÄSENLEHTI 1/2013 2 Erilainen hiihtosuunnistuskausi

Lisätiedot

NÄIN TOIMITAAN VALIO-JUKOLASSA SISÄLTÖ

NÄIN TOIMITAAN VALIO-JUKOLASSA SISÄLTÖ NÄIN TOIMITAAN VALIO-JUKOLASSA SISÄLTÖ 1. Kilpailun ja ohjelmien aikataulu 2. Aukioloajat 3. Saapuminen kilpailukeskukseen 4. Turvallisuus ja hätätilanteet 5. Kilpailuun valmistautuminen 6. Kilpailun seuraaminen

Lisätiedot

alo-jukola 2006 Loppuraportti Laajennettu versio (www) (versio 27.10.2006)

alo-jukola 2006 Loppuraportti Laajennettu versio (www) (versio 27.10.2006) 58. Jukolan ja 29. Venlojen viesti alo-jukola 2006 Laajennettu versio (www) (versio 27.10.2006) JULKAISIJA Salo-Jukola 2006 Järjestelytoimikunta, TOIMITUS Risto Kivinen KUVAT, KARTAT JA PIIRROKSET Pekka

Lisätiedot

Kisakanslia palvelee aukioloaikoinaan puhelinnumeroissa (03) 8168670 ja (03) 8168671.

Kisakanslia palvelee aukioloaikoinaan puhelinnumeroissa (03) 8168670 ja (03) 8168671. OHJEITA FINLANDIA-HIIHTÄJÄLLE ENNEN LÄHTÖÄ ILMOITTAUTUMINEN Perinteisen 50 km ja 32 km kilpailuun tulee ilmoittautua viimeistään lauantaina 23.2.2013 klo 8.00 mennessä. Vapaan 50 km ja 20 km matkalle sunnuntaihin

Lisätiedot

5.1.001 Ajajan kilpailuluokka on koko kilpailukauden sama kuin tammikuun 1. päivänä (tammikuun 1. päivää edeltävän lokakuun alusta kevääseen).

5.1.001 Ajajan kilpailuluokka on koko kilpailukauden sama kuin tammikuun 1. päivänä (tammikuun 1. päivää edeltävän lokakuun alusta kevääseen). OSA V CYCLOCROSS KILPAILUT Luku I Cyclocrossin kilpailusäännöt Kilpailuun osallistuminen 5.1.001 Ajajan kilpailuluokka on koko kilpailukauden sama kuin tammikuun 1. päivänä (tammikuun 1. päivää edeltävän

Lisätiedot

Rannikkorastit Nuoren suunnistajan ABC Geokätkentä Iberiaa ihmettelemässä 1/2012. Kymin Suunnistajien jäsenlehti 4.4.2012

Rannikkorastit Nuoren suunnistajan ABC Geokätkentä Iberiaa ihmettelemässä 1/2012. Kymin Suunnistajien jäsenlehti 4.4.2012 1/2012 Kymin Suunnistajien jäsenlehti 4.4.2012 Rannikkorastit Nuoren suunnistajan ABC Geokätkentä Iberiaa ihmettelemässä POM ja AOM, raportit kisapaikoilta NYT ON AIKA NOSTAA KUNTO KOHDILLEEN. Tutustu

Lisätiedot

TASANOPEUSKILPAILUJEN JÄRJESTÄMISOHJEET

TASANOPEUSKILPAILUJEN JÄRJESTÄMISOHJEET 2015 AL-Sport Kari Kuosmanen HRRT Historic Regularity Rally Trophy 2015 v0 TASANOPEUSKILPAILUJEN JÄRJESTÄMISOHJEET Sisältö Tausta... 3 Yhteystiedot... 3 Kilpailuautot... 3 Varusteet... 3 Luokat / Tasoitukset...

Lisätiedot