Pitkälahti-petosen asukasyhdistys ry

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Pitkälahti-petosen asukasyhdistys ry"

Transkriptio

1 Pitkälahti-petosen asukasyhdistys ry TOIMINTAKERTOMUS 2014

2 2 1. Yleistä Yhdistyksen sääntöjen mukaisena tarkoituksena on aktivoida kotipaikkansa asukkaita toimimaan viihtyisän asumisen, monipuolisten palvelujen sekä terveellisen ympäristön puolesta ja edistää alueellista asukastoimintaa. Asukastoiminnan tavoitteena on alueen asukkaiden hyvinvoinnin edistäminen sekä alueellisen asukaslähtöisen yhteistyön kehittäminen julkisen, yksityisen sekä järjestösektorin toimijoiden kanssa. Yhdistys toimii Petosen vapaa-ajan tiloissa yhtenä päivittäistä toimintaa järjestävistä yhteisöistä. Muita toimijoita ovat Pinarin nuorisotyö, Setlementti Puijolan asukastupa sekä Kuopion kaupungin iltapäiväkerho, avoin päiväkotitoiminta sekä lukuisat muut liikunta- ja harrastusjärjestöt, joilla on toimintaa tiloissa. 2. Hallinto Yhdistyksen toimintaa johti hallitus, jonka puheenjohtajana toimi Pasi Louhelainen, varapuheenjohtajana Anne Ruotsalainen, sihteerinä Kalle Lillinen, varsinaisina jäseninä Pekka Hämäläinen, Pekka Puurunen, Markku Vottonen ja varajäseninä Martti Miettinen ja Tarja Turunen. Miettinen ja Turunen erosivat tehtävistään kesken kauden. Yhdistyksen taloudenhoitajana toimi Riitta Katajamäki. Hallitus kokoontui vuoden aikana 13 kertaa: 7.1. (järjestäytymiskokous + ensimmäinen varsinainen kokous), 28.1., 25.2., 25.3., 28.4., 27.5., 26.6., 19.8., 16.9., , ja Hallitus seurasi talousarvion ja toimintasuunnitelman toteutumista kirjanpidon raporttien ja toiminnanohjaajan antamien tilanneselvitysten pohjalta. Varainhankinnan eli Petosen lehden, Pinarin kahvion ja ompelupalvelun toimintoja arvioitiin ja kehitettiin esiin tulleiden tarpeiden pohjalta. Kevätkokous pidettiin ja syyskokous Vuosikokouksissa käsiteltiin sääntöjen mukaiset asiat Työllistäminen Pitkälahti-Petosen asukasyhdistys ry työllisti vuonna 2014 yhteensä 22 henkilöä, joista palkkatuella 12, työkokeilussa kaksi, kuntouttavassa työtoiminnassa kaksi ja neljä opiskelijaharjoittelijaa. Petosen lehden palveluksessa oli kaksi osa-aikaista henkilöä, joiden palkkaamiseen ei saatu tukea. Toiminnanohjaajana toimi Anne Ruotsalainen. Vuonna 2014 yhdistyksen palveluksessa työskenteli hallinnossa: Toiminnanohjaajana Anne Ruotsalainen, Niina Hartikainen toimistotyöntekijänä, Johanna Lintunen-Hagert ja Lauri Könönen toimistoapulaisena sekä Katariina Hagert oppilaitosharjoittelijana. Petosen lehdessä: Heikki Kokko ja Teemu Viemerö päätoimittajina, Jonna Lentz toimittajana, Pekka Hämäläinen ilmoitusmyyjänä, Tiina Holmström ja Karri Auer taittajina. Kahviossa: Piia Kautto ja Marjut Ronkainen vastaavina kahviotyöntekijöinä, Marketta Karjalainen, Niina Blomberg, Anna-Liisa Hallikainen, Arja Kuvaja ja Raili Koivistoinen kahviotyöntekijöinä sekä opiskelijaharjoittelijoina Ibrahim Manal, Angelica Åkerlund ja Joni Väisänen. Ompelupalvelussa toimi palkkatuella Galina Parviainen. Henkilöstön palkkaamiseen saatiin palkkatukia vuonna 2014 yhteensä ,69.

3 3. Varsinainen toiminta 3 Asukasyhdistys järjesti vuonna 2014 yhteistyökumppaneidensa kanssa jälleen kaksi perinteeksi jo muodostunutta tapahtumaa ja oli mukana KalPan ulkoilutapahtumassa. Lisäksi yhdistys organisoi Litmasenlammen koirapuiston aitauksen korjaustalkoot, joihin osallistui joukko vapaaehtoisia. Vakiintuneita yhteistyökumppaneita olivat mm. Pinarin nuorisotyö, Petosen Ikinuoret, Setlementti Puijolan Petosen asukastupa ja Kotikulma, Kuopion eläkkeensaajat, Pitkälahden puutarhakerho, Kallaveden ev.lut. seurakunta, Tukikohta seurakunta, Liikkuva päiväkeskus-hanke, K-supermarket Petonen ja S-market Petonen sekä Niiralan Kulman alueellinen asukastoimikunta, jonka vahvan panoksen ansiosta kevät- ja joulutapahtumiin saatiin muun muassa kävijöille runsas ilmainen ruokatarjoilu. Yhdistyksen kotisivut osoitteessa uudistettiin ja sivuilla järjestettiin jalkapallon MM-kisoihin liittynyt veikkauskilpailu. Kisaan osallistui 31 veikkaajaa ja parhaimmille annettiin palkintoina Intersportin lahjakortteja sekä vapaalippuja Kuopion Palloseuran kotiotteluihin. Kotisivujen sekä sivulatausten että yksittäisten vierailujen määrät kasvoivat edellisvuodesta. Vierailujen määrä jopa 28,8 %. Suosituin osio sivuilla oli Pinarin kahvion sivusto, jolle tehtiin vuonna 2014 yhteensä 3912 yksittäistä vierailua. Kaikkiaan PPAY:n kotisivuja katsottiin kertaa 8281 vierailun aikana Tapahtumat ja asukkaiden kerho- ym. toiminta Asukasyhdistys osallistui Lippumäen liikunta-alueella järjestettyyn KalPaulkoilutapahtumaan yhdessä Saaristokaupungin asukasyhdistyksen kanssa. Kahviomme työntekijät olivat myymässä kahvia ja kuumaa mehua, kollegayhdistys hoiti makkaranmyynnin. Tapahtuma jouduttiin siirtämään alkuperäisestä ajankohdastaan tammikuulta huonon jäätilanteen vuoksi myöhemmäksi. Siirto saattoi verottaa kävijämäärää edellisvuoden tapahtumasta, mutta siltikin paikalla kävi noin 600 aikuista ja lasta. Kevätkeikaus-nimellä kulkenut perinteinen kevättapahtuma järjestettiin Pyörön torilla. Kumppaneina olivat Tukikohta-seurakunta, Kallaveden ev.lut. seurakunta, Niiralan Kulman alueellinen asukastoimikunta, nuorisotalo Pinari, Petosen Ikinuoret, Kuopion eläkkeensaajat, Pitkälahden puutarhakerho, K-supermarket Petonen ja S-market Petonen. Ohjelmaa tapahtumassa riitti Petosen nallen vetämästä aamujumpasta Markku Rossin pitämään puheeseen. Musiikkiesityksiäkin oli jälleen laidasta laitaan. Tapahtumaa suosi kesäinen sää, mutta kävijämäärä jäi hiukan edellisvuoden tuhannesta kävijästä, vaikka tapahtuman markkinoinnissa tehtiin yhteistyötä myös Iskelmä Oikea Aseman kanssa.

4 Asukasyhdistys järjesti Riitta Katajamäen johdolla torikirppiksen Pyörön torilla Tapahtumaan osallistui parikymmentä myyjää. 4 Kirppiksen järjestäminen tapahtui trendikkäästi Facebookissa ja ideasta tapahtumapäivään meni vain noin viikko. Joulutapahtuma toteutettiin yhdessä Pinarin nuorisotyöntekijöiden, Niiralan Kulman asukastoimijoiden, Petosen asukastuvan ja Kotikulman sekä Tukikohta seurakunnan kanssa Pinarilla klo Joulumyyjäisten ja musiikkiesitysten lisäksi tapahtumassa oli tarjolla lapsille ongintaa, askartelua, temppurataa ja piparkakkujen koristelua. Perinteen mukaisesti joulupuuro oli jälleen ilmaista, mutta Niiralan Kulman alueellisen asukastoimikunnan ansiosta myös torttukahvit tarjoiltiin maksutta. PPAY panosti tarjoiluista säästyneitä varoja arpajaispalkintoihin ja pääpalkintona annettiinkin 150 euron lahjakortti K- kauppoihin. Ensimmäistä kertaa arpajaisissa oli mahdollista voittaa myös pikapalkintoja ja arvat tekivätkin kauppansa ennätyksellisen nopeasti. Arpojen myyntiä auttoi varmasti myös se että kävijöitä oli viime vuosia selvästi enemmän, arviolta 700 ihmistä. Asukasyhdistyksen järjestämä maksuton asukastoiminta Pinarin tiloissa laajeni jälleen edellisvuodesta. Äijäsählyn, jumpan / boccian, biljardivuorojen sekä Kuopion eläkkeensaajien kanssa yhteistyössä järjestettyjen rivitanssin ja askartelukerhon lisäksi ohjelmistoon liittyivät lautapelikerho ja senioritanssit. Toimintoja ohjasivat vapaaehtoistyöntekijät ja syntyneistä tiedottamis- ja muista kustannuksista vastasi asukasyhdistys. Kerhoissa ja liikuntaryhmissä kävi noin 150 henkilöä viikossa, vuodessa käyntikertoja kertyi noin Käyntikertojen määrä kasvoi edellisvuodesta 50 %. Yhdistys ilmoittaa toiminnoistaan Pinarilla ja Petosen lehdessä Koirapuiston kunnostus Asukasyhdistys sai Kuopion kaupungilta talkooavustusta 2800 euroa Litmasenlammen läheisyydessä sijaitsevan koirapuiston aitauksen kunnostukseen. Talkoita järjestettiin heinäja elokuussa Pekka Hämäläisen johdolla. Raskaan työn raatajina toimivat noin kaksikymmentä koirapuiston käyttäjää ja yhdistys tarjosi talkoolaisten virvokkeet. Koirapuiston kunnostustyöt jatkuvat kesällä 2015, mikäli kaupunki myöntää talkooavustusta.

5 4. Varainhankinta Kahviotoiminta Pinarin kahvio Kahviossa valmistettiin edullista kotiruokalounasta joka arkipäivä, päivittäin iltapäiväkerhon välipalat ja palveltiin talon toimijoita ja muita asiakkaita arkisin klo Kesällä valmistimme myös Pinarin järjestämien kesäkerhojen lounasruoat. Kahviossa tehtiin myös muun muassa erilaisia kakkuja tilaustyönä. Kahvion myynti sekä tulos nousivat edellisvuodesta. Myyntiä paransi jatkuva kävijöiden määrän nousu. Petoslaiset ovat koko ajan kasvavassa määrin ottaneet Pinarin kahviota omaksi lounaspaikakseen. Tulosparannuksen taustalla on kasvaneen myynnin lisäksi kehittynyt kuluseuranta. Loppuvuotta kohti mentäessä ostoja tehtiin aina vaan tarkemmin harkiten ja lähikauppojen tarjouksia seuraten. Kahvion tulos oli lopulta ,76 euroa. Kahvion toiminnasta on sopimus Kuopion kaupungin Kasvun ja oppimisen palvelualueen Nuorisopalvelujen kanssa. Tiloista ei makseta vuokraa, sillä ne ovat yhteiskäytössä nuorisotyön kerhotoimintojen kanssa Julkaisutoiminta Petosen lehti Vuosi 2014 oli Petosen lehden 26. vuosikerta. Lehti julkaistiin kymmenen kertaa. Joulukuun numero oli 12-sivuinen, muut 8-sivuisia. Lehden tuotto parani edellisvuodesta yli tuhannella eurolla ollen 3758,37 euroa. Ilmoitusmyynnin kehitys oli loppuvuotta kohti positiivinen ja se loi uskoa paperisen lehden julkaisuun vielä tulevaisuudessakin. Lehteä johtavaa työryhmää veti Riitta Katajamäki ja päätoimittajina toimivat Heikki Kokko sekä Teemu Viemerö. Heidän lisäkseen toimitukseen kuului Jonna Lentz. Taittotyöstä vastasivat Tiina Holmström ja loppuvuodesta lähtien Karri Auer. Lehti painettiin edelleen Lehtisepät Oy:llä Pieksämäellä ja jakelusta vastasi Suora Lähetys Oy Ompelupalvelu Asukasyhdistys otti siipiensä alle aiemmin Petosen asukastuvan nimissä toimineen ompelupalvelun. Palvelussa tehtiin pieniä vaatteiden korjausompeluja kuten paikkauksia, lyhennyksiä ja vetoketjujen vaihtoja sekä esimerkiksi verhojen ompeluja pientä korvausta vastaan. Ompelupalvelu työllisti yhden palkkatukihenkilön.

6 6 5. Talous Yhdistyksen talous parani edellisvuodesta kehittyneen kahvion myynnin, lehden nousseiden ilmoitustulojen sekä tiukemman kuluseurannan ansiosta. Taloustilanteen säilyessä hyvänä ja edelleen parantuessa voisi yhdistyksellä olla resursseja kohtuuhintaisen toimistotilan vuokraamisen, mutta se vaatisi nykyistäkin tiukemman ja tiiviimmän talousseurannan. Yhdistyksen kokonaistuotot olivat ,76 ja kokonaiskustannukset ,45. Luvuissa ei ole huomioitu palkkatukipalkkoja. Kokonaisuudessaan tilikauden tulos osoittaa ylijäämää 9284, RAY-hankehakemus 6. Yhteenveto Yhdistys haki Raha-automaattiyhdistykseltä toukokuussa 2014 toiminta-avustusta vuosille pitkäaikaistyöttömien ja vaikeasti työllistyvien nuorten työllistämiseen. Avustuksella oli tarkoitus tukea kohderyhmän elämänhallintaa ohjatun työllistämis- ja tukitoiminnan avulla sekä ennaltaehkäistä asuinalueen pitkäaikaistyöttömyydestä ja toimettomuudesta aiheutuneiden sosiaalisten ongelmien syntymistä. Haimme myös erillistä avustusta kahden nuoren henkilön työllistämiseen RAY:n Paikka auki - nuoret työelämään -ohjelmasta. RAY ei myöntänyt avustusta kumpaankaan hakemukseemme. Vuosi 2014 oli monelta osin edeltäjäänsä parempi. Taloudellisesti paremman tuloksen lisäksi yhdistys sai tapahtumiinsa aiempaa laajemmin yhteistyökumppaneita ja medianäkyvyyttäkin Iskelmä Oikea Asema radiokanavalla. Yhdistyksen toiminnan suurin ongelma on edelleen toimistohenkilöstön työtilat. Yläkeittiön rauhattomassa nurkassa työskentely ei millään muotoa ole ideaalitilanne. Kuopion kaupungille tehtiinkin syksyllä vuokra-avustushakemus, josta toivottiin rahoitusapua toimistotilan vuokraamiseen.

Pitkälahti-petosen asukasyhdistys ry TOIMINTAKERTOMUS 2015

Pitkälahti-petosen asukasyhdistys ry TOIMINTAKERTOMUS 2015 Pitkälahti-petosen asukasyhdistys ry TOIMINTAKERTOMUS 2015 2 1. Yleistä Yhdistyksen sääntöjen mukaisena tarkoituksena on aktivoida kotipaikkansa asukkaita toimimaan viihtyisän asumisen, monipuolisten palvelujen

Lisätiedot

Pitkälahti-Petosen asukasyhdistys ry TOIMINTAKERTOMUS 2016

Pitkälahti-Petosen asukasyhdistys ry TOIMINTAKERTOMUS 2016 Pitkälahti-Petosen asukasyhdistys ry TOIMINTAKERTOMUS 2016 1. Yleistä 2 Yhdistyksen sääntöjen mukaisena tarkoituksena on aktivoida kotipaikkansa asukkaita toimimaan viihtyisän asumisen, monipuolisten palvelujen

Lisätiedot

. Asukastoiminnan tavoitteena on alueen asukkaiden hyvinvoinnin edistäminen

. Asukastoiminnan tavoitteena on alueen asukkaiden hyvinvoinnin edistäminen Toimintakertomus 2013 1. Yleistä Yhdistyksen sääntöjen mukaisena tarkoituksena on aktivoida kotipaikkansa asukkaita toimimaan viihtyisän asumisen, monipuolisten palvelujen sekä terveellisen ympäristön

Lisätiedot

Pitkälahti-Petosen asukasyhdistys ry TOIMINTAKERTOMUS

Pitkälahti-Petosen asukasyhdistys ry TOIMINTAKERTOMUS Pitkälahti-Petosen asukasyhdistys ry TOIMINTAKERTOMUS 2017 1. Yleistä 2 Yhdistyksen sääntöjen mukaisena tarkoituksena on aktivoida kotipaikkansa asukkaita toimimaan viihtyisän asumisen, monipuolisten palvelujen

Lisätiedot

Kevätkokous pidettiin 27.3. ja syyskokous 27.11.2012. Vuosikokouksissa käsiteltiin sääntöjen mukaiset asiat.

Kevätkokous pidettiin 27.3. ja syyskokous 27.11.2012. Vuosikokouksissa käsiteltiin sääntöjen mukaiset asiat. Toimintakertomus 2012 1 1. Yleistä Yhdistyksen sääntöjen mukaisena tarkoituksena on aktivoida kotipaikkansa asukkaita toimimaan viihtyisän asumisen, monipuolisten palvelujen sekä terveellisen ympäristön

Lisätiedot

2 Yleistä. Hallinto. Johtokunta

2 Yleistä. Hallinto. Johtokunta 2 Yleistä Hallinto Yhdistyksen sääntöjen mukaisena tarkoituksena on aktivoida kotipaikkansa asukkaita toimimaan viihtyisän asumisen, monipuolisten palvelujen sekä terveellisen ympäristön puolesta ja edistää

Lisätiedot

Yleistä 3. 1. Varsinainen yhdistystoiminta 3 1.1 Asukastoiminta 3 1.2 Verkostotoiminta 4

Yleistä 3. 1. Varsinainen yhdistystoiminta 3 1.1 Asukastoiminta 3 1.2 Verkostotoiminta 4 2 SISÄLTÖ Yleistä 3 1. Varsinainen yhdistystoiminta 3 1.1 Asukastoiminta 3 1.2 Verkostotoiminta 4 2. Hallinto 4 2.1. Sosiaalinen työllistäminen ja henkilöstöhallinto 4 2.2. Taloushallinto 5 3. Toiminnan

Lisätiedot

Pitkälahti-Petosen asukasyhdistys ry Pyörönkaari 19, 2. krs 70820 Kuopio www.ppay.fi ppasyhd@gmail.com

Pitkälahti-Petosen asukasyhdistys ry Pyörönkaari 19, 2. krs 70820 Kuopio www.ppay.fi ppasyhd@gmail.com 0 1 Yleistä Yhdistyksen sääntöjen mukaisena tarkoituksena on aktivoida kotipaikkansa asukkaita toimimaan viihtyisän asumisen, monipuolisten palvelujen sekä terveellisen ympäristön puolesta ja edistää alueellista

Lisätiedot

Toimintansa rahoittamiseksi yhdistys julkaisee Petosen Lehteä ja ylläpitää Pinarin kahviota Petosen vapaa-ajantiloissa.

Toimintansa rahoittamiseksi yhdistys julkaisee Petosen Lehteä ja ylläpitää Pinarin kahviota Petosen vapaa-ajantiloissa. 2 Sisällys YLEISTÄ... 3 1. Varsinainen yhdistystoiminta... 3 1.1. Asukastoiminta... 3 1.2. Verkostotoiminta... 4 2. Hallinto... 4 2.1. Sosiaalinen työllistäminen ja henkilöstöhallinto... 4 2.2. Taloushallinto...

Lisätiedot

Toimintansa rahoittamiseksi yhdistys julkaisee Petosen Lehteä ja ylläpitää Pinarin kahviota Petosen vapaa-ajantiloissa.

Toimintansa rahoittamiseksi yhdistys julkaisee Petosen Lehteä ja ylläpitää Pinarin kahviota Petosen vapaa-ajantiloissa. 2 Sisällys YLEISTÄ... 3 1. Varsinainen yhdistystoiminta... 3 1.1. Asukastoiminta... 3 1.2. Verkostotoiminta... 4 2. Hallinto... 4 2.1. Sosiaalinen työllistäminen ja henkilöstöhallinto... 4 2.2. Taloushallinto...

Lisätiedot

Toimintansa rahoittamiseksi yhdistys julkaisee Petosen Lehteä ja ylläpitää Pinarin kahviota Petosen vapaa-ajantiloissa.

Toimintansa rahoittamiseksi yhdistys julkaisee Petosen Lehteä ja ylläpitää Pinarin kahviota Petosen vapaa-ajantiloissa. 2 Sisällys YLEISTÄ... 3 1. Varsinainen yhdistystoiminta... 3 1.1. Asukastoiminta... 3 1.2. Verkostotoiminta... 4 2. Hallinto... 4 2.1. Sosiaalinen työllistäminen ja henkilöstöhallinto... 4 2.2. Taloushallinto...

Lisätiedot

2 Tapahtumat ja tilaisuudet

2 Tapahtumat ja tilaisuudet 1 Yleistä: Pitkälahti-Petosen asukasyhdistys ry:n sääntöjen mukaisena tarkoituksena on asukkaiden aktivoiminen viihtyisän asumisen, monipuolisten palvelujen sekä terveellisen ympäristön puolesta ja alueellisen

Lisätiedot

Johtokunta piti yhteensä yhdeksän kokousta; 27.1., 17.2., 17.3., 21.4., 19.5., 18.8., 22.9., 20.10. ja 17.11.2009.

Johtokunta piti yhteensä yhdeksän kokousta; 27.1., 17.2., 17.3., 21.4., 19.5., 18.8., 22.9., 20.10. ja 17.11.2009. Yleistä: 2 Pitkälahti-Petosen asukasyhdistys ry:n sääntöjen mukaisena tarkoituksena on asukkaiden aktivoiminen viihtyisän asumisen, monipuolisten palvelujen sekä terveellisen ympäristön puolesta ja alueellisen

Lisätiedot

Vuosikokous pidettiin 16.4.2015 Metsäkansan Ainolassa.

Vuosikokous pidettiin 16.4.2015 Metsäkansan Ainolassa. TOIMINTAKERTOMUS 2015 YLEISTÄ Metsäkansan kyläyhdistyksen toiminta vuonna 2015 oli aktiivista. Vuotta värittivät erityisesti hyvin onnistuneet tapahtumat ja kyläyhdistyksen saama positiivinen huomio. Yhdistys

Lisätiedot

Eriksnäsin asukasyhdistyksen toimintakertomus 2009 syksy -2010 kesä

Eriksnäsin asukasyhdistyksen toimintakertomus 2009 syksy -2010 kesä 1 Eriksnäsin asukasyhdistyksen toimintakertomus 2009 syksy -2010 kesä 2 Sisällysluettelo 1. YLEISTÄ 3 2. HALLITUS 4 3. JÄSENET 4 4. TALOUS 4 5. TOIMINTA 5 5.1 SYYSJUHLA 5 5.2 LASKIAISRIEHA 5 5.3 KEVÄTKIRPPIS

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2015. Lievestuoreen palvelukeskusyhdistys ry

TOIMINTAKERTOMUS 2015. Lievestuoreen palvelukeskusyhdistys ry TOIMINTAKERTOMUS 2015 Lievestuoreen palvelukeskusyhdistys ry YLEISKATSAUS VUOTEEN 2015 vuosi 2015 oli yhdistyksen 51. toimintavuosi Palvelutalossa tehtiin muutostöitä, joiden avulla Männikössä voidaan

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 1. Yleistä seurasta Hallinnon Tutkimuksen Seura ry. on tieteellinen yhdistys, jonka tarkoitus on edistää hallinnon tutkimusta Suomessa ja osallistua alan kansainväliseen

Lisätiedot

MANNERHEIMIN LASTENSUOJELULIITTO, LEMIN PAIKALLISYHDISTYS RY

MANNERHEIMIN LASTENSUOJELULIITTO, LEMIN PAIKALLISYHDISTYS RY MANNERHEIMIN LASTENSUOJELULIITTO, LEMIN PAIKALLISYHDISTYS RY Toimintakertomus 2010 Sisältö 1. Toiminnan ydinalueet 1 2. Toiminta 1 2.1 Säännöllinen toiminta 1 2.2 Tapahtumat 1 2.3 Tapahtumia, joihin osallistuimme

Lisätiedot

2016 TOIMINTAKERTOMUS

2016 TOIMINTAKERTOMUS TOIMINTAKERTOMUS 2016 TOIMINTAKERTOMUS 2016 Ylimattilantie 86110 PARHALAHTI http://www.parha.net Toimintakertomus 1.1. 31.12.2016 YLEISTÄ Yhdistys perustettiin 16.10.2010. Yhdistyksen virallinen rekisteröintipäivämäärä

Lisätiedot

JOSE TOIMINTA 2013 1/7 Joensuun seudun erilaiset oppijat ry 1.10.2013 Puosuntie 1 80170 Joensuu

JOSE TOIMINTA 2013 1/7 Joensuun seudun erilaiset oppijat ry 1.10.2013 Puosuntie 1 80170 Joensuu JOSE TOIMINTA 2013 1/7 TOIMINTASUUNNITELMA 2013 Josen jäseninä on erilaisia oppijoita, heidän läheisiään ja työnsä vuoksi oppimisvaikeuksista kiinnostuneita. Josen tarkoituksena on koota edellä mainitut

Lisätiedot

Keravan Reserviläiset ry Toimintakertomus 2009

Keravan Reserviläiset ry Toimintakertomus 2009 Keravan Reserviläiset ry Toimintakertomus 2009 Tuloslaskelma ja Tase Yleistä Vuosi 2009 oli yhdistyksemme 51. toimintavuosi. Kuluneena vuonna yhdistyksen puheenjohtajana toimi Heikki Jäntti. Yhdistyksen

Lisätiedot

Toimintakertomus Alajärven Yrittäjät Ry

Toimintakertomus Alajärven Yrittäjät Ry Toimintakertomus 2017 Alajärven Yrittäjät Ry Yleistä Alajärven Yrittäjät on kaupungissa toimivien yritysten ja yrittäjien etujärjestö, joka valvoo yrittäjien ja yritysten toiminnallisia ja taloudellisia

Lisätiedot

- tuoda esille vanhempien kannanottoja koulua ja kasvatusta koskevissa kysymyksissä

- tuoda esille vanhempien kannanottoja koulua ja kasvatusta koskevissa kysymyksissä Oulun Rajakylän koulun vanhempainyhdistys 1 Yhdistyksen nimi on OULUN RAJAKYLÄN KOULUN VANHEMPAINYHDISTYS ry ja se toimii Rajakylän koulun yhteydessä ja sen kotipaikka on Oulu. 2 Yhdistyksen tarkoituksena

Lisätiedot

Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008

Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008 Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008 YLEISTÄ Vuosi 2008 oli Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston 32. toimintavuosi. Ammattiosastomme toiminta on ollut jälleen kuluneena

Lisätiedot

Toimintakertomus. vuodelta 2015

Toimintakertomus. vuodelta 2015 Toimintakertomus vuodelta 2015 31.12.2015 Kanta-Hämeen TOIMINTAKERTOMUS 1/8 JOHDANTO Kanta-Hämeen AVH-yhdistys ry. on valtakunnallisen kansanterveys-, vammais- ja potilasjärjestö Aivoliitto ry:n jäsenyhdistys

Lisätiedot

KoLVI Kouvolan LVI-yhdistys, KoLVI ry

KoLVI Kouvolan LVI-yhdistys, KoLVI ry Syyskokouksen pöytäkirja, verkkoversio 1. (3) SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2015 Aika: 11.11.2015 klo 17.30 Paikka: Ravintola Nevillen Kammari, Kouvola Läsnä: 15 jäsentä 1. Kokouksen avaus KoLVIn puheenjohtaja

Lisätiedot

Salon Reumayhdistys TOIMINTASUUNNITELMA 2015

Salon Reumayhdistys TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Salon Reumayhdistys TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Salon Reumayhdistys TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Perusta Toimintasuunnitelman perustana ovat yhdistyksen säännöt ja Suomen Reumaliiton vuoden toimintateema: Liikkeestä

Lisätiedot

Toimintakertomus 2015

Toimintakertomus 2015 Toimintakertomus 2015 Yleistä Kulunut vuosi oli Saviniemen Asukasyhdistys ry:n 23. toimintavuosi. "Yhdistyksen tarkoituksena on edistää saviniemeläisten yhteisiä asumiseen liittyviä etuja, alueen viihtyvyyttä,

Lisätiedot

Toimintakertomus

Toimintakertomus Pörssin Alumnit ry www.porssinalumnit.fi Toimintakertomus 10.12.2014 31.12.2015 Toimintakertomus 10.12.2014 31.12.2015 YLEISTÄ HALLITUS YHDISTYKSEN KOKOUKSET JA JÄSENISTÖ Kokoukset Yhdistyksen jäsenet

Lisätiedot

Porslahden venekerho ry

Porslahden venekerho ry 1 Porslahden venekerho ry Y: 2043375-1 TASEKIRJA 01.01.2012-31.12.2012 2 Tasekirjan julkinen osio TASE VASTAAVAA... 3 TASE VASTATTAVAA... 4 TULOSLASKELMA... 5 KÄYTETYT KIRJANPITOKIRJAT... 7 TOSITELAJIT...

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2015

Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 NAANTALIN 4H-YHDISTYS Sivu 1 (6) Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Sisällysluettelo Toiminnan painopistealueet... 2 Toiminnalliset avaintavoitteet... 2 Ryhmätoiminta... 2 Nuorten kurssit ja koulutukset...

Lisätiedot

Ilmansuojeluyhdistys ry. Luftvårdsföreningen rf. Finnish Air Pollution Prevention Society

Ilmansuojeluyhdistys ry. Luftvårdsföreningen rf. Finnish Air Pollution Prevention Society 1 ILMANSUOJELUYHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2/2015 Aika: 26.11.2015 klo 15.00 Paikka: THL, Mannerheimintie 168 B ESITYSLISTA: 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin sekä kahden pöytäkirjantarkastajan

Lisätiedot

Viuruniemen kyläyhdistys ry Toimintakertomus vuodelta 2015

Viuruniemen kyläyhdistys ry Toimintakertomus vuodelta 2015 Viuruniemen kyläyhdistys ry Toimintakertomus vuodelta 2015 Viuruniemen kyläyhdistyksessä oli 200 jäsentä (v.2014 jäseniä oli 181). Viuruniemen kyläyhdistyksen hallitukseen kuuluivat Saila Keronen puheenjohtaja,

Lisätiedot

ESITYSLISTA JA PÖYTÄKIRJA

ESITYSLISTA JA PÖYTÄKIRJA sivu 1 Kokouksen paikka ja aika: ESITYSLISTA JA PÖYTÄKIRJA Kokoukseen osallistui henkilöä. 1 Kokouksen avaus Kokouksen avasi klo. 2 Kokouksen järjestäytyminen Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Kokouksen

Lisätiedot

Muhoksen Raviseura ry Vuosikokous

Muhoksen Raviseura ry Vuosikokous Muhoksen Raviseura ry Vuosikokous 19.4.2013 Paikka: Muhoksen Päiväkeskus Läsnä: Heikki Klemetti, Sanna Karhula, Heikki Risto, Pertti Nieminen, Milla Hedén, Johanna Pulliainen, Anne Pohjola, Pasi Pohjola,

Lisätiedot

Turun Seudun Pool ry. Tilinpäätös

Turun Seudun Pool ry. Tilinpäätös Turun Seudun Pool ry Tilinpäätös 1.6.2015 31.5.2016 Sisällys Sisällysluettelo...2 Toimintakertomus...3 Vuosikertomus...5 Taseet...7 Tilinpäätöksen allekirjoitukset...8 Toimintakertomus 2015-2016 YLEISTÄ

Lisätiedot

JYTY JÄMSÄ RY. Aktiivista ja valveutunutta yhdistystoimintaa jo vuodesta 1965 TOIMINTAKERTOMUS

JYTY JÄMSÄ RY. Aktiivista ja valveutunutta yhdistystoimintaa jo vuodesta 1965 TOIMINTAKERTOMUS JYTY JÄMSÄ RY Aktiivista ja valveutunutta yhdistystoimintaa jo vuodesta 1965 TOIMINTAKERTOMUS 2015 1 1. HALLINTO 1.1 Hallitus Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Sihteeri Ulla Mäkiaho Riitta Leiman Ulla Peltonen

Lisätiedot

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry Pohjois-Suomen pelastusliitto ry toimintakertomus 2016 Yleistä Vuosi 2016 oli pelastusliiton 87. toimintavuosi. Liiton toiminta toteutettiin Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) kanssa tehdyn sopimuksen

Lisätiedot

Kolmannen ja julkisen sektorin kumppanuustoiminta Oulussa yhteistyöllä voimaa, työtä ja palveluita

Kolmannen ja julkisen sektorin kumppanuustoiminta Oulussa yhteistyöllä voimaa, työtä ja palveluita 1 Kolmannen ja julkisen sektorin kumppanuustoiminta Oulussa yhteistyöllä voimaa, työtä ja palveluita Jukka Lappalainen, Meriheinä ry:n puheenjohtaja Asukastupatoiminta Oulussa 16 suuraluetta, joissa on

Lisätiedot

Korson koulun vanhempainyhdistys ry. Toimintakertomus

Korson koulun vanhempainyhdistys ry. Toimintakertomus Korson koulun vanhempainyhdistys ry Toimintakertomus kaudelta 1.8.2013-31.7.2014 2 Sisällys 1. Korson koulun vanhempainyhdistys ry... 3 2. Jäsenyys... 3 3. Hallitustyö... 4 4. Toiminta... 5 5. Talous...

Lisätiedot

Suomen Internet-yhdistys - SIY ry. Yhdistysrekisteritunnus 169.671

Suomen Internet-yhdistys - SIY ry. Yhdistysrekisteritunnus 169.671 Suomen Internet-yhdistys - SIY ry Yhdistysrekisteritunnus 169.671 TASEKIRJA 1.1. - 31.12.2009 Suomen Internet-yhdistys - SIY ry SISÄLLYSLUETTELO Tilinpäätös 1.1. - 31.12.2009 Sivut TOIMINTAKERTOMUS 1 TILINPÄÄTÖS

Lisätiedot

Pohjanmaan Sulkapalloilijat ry. Vuosikertomus ja tilinpäätös 2015

Pohjanmaan Sulkapalloilijat ry. Vuosikertomus ja tilinpäätös 2015 Pohjanmaan Sulkapalloilijat ry Vuosikertomus ja tilinpäätös 2015 Sisällysluettelo Yleistä Vuosikokous Pohjanmaan Sulkapalloilijat ry:n jäsenet Hallitus, toiminnantarkastaja ja hallituksen toiminta Kilpailutoiminta

Lisätiedot

Yhdistystiedote 1/2016

Yhdistystiedote 1/2016 Yhdistystiedote 1/2016 Tärkeimmät: Aivoituksen aineistopäivä on pe 29.1. Raha-automaattiyhdistys (RAY) myönsi meille jälleen jäsenjärjestöavustuksen Jäsenmäärä kasvoi 2015 vuonna 12% Ystäväkurssilla vielä

Lisätiedot

YHDESSÄOLOA, TUKEA JA VIRKISTYSTÄ AVOIMIA JA MAKSUTTOMIA

YHDESSÄOLOA, TUKEA JA VIRKISTYSTÄ AVOIMIA JA MAKSUTTOMIA ASUKASTUVAT YHDESSÄOLOA, TUKEA JA VIRKISTYSTÄ A sukastuvat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia oleskelu-, kokoontumis- ja harrastepaikkoja. Asukastuvat sijaitsevat lähiöissä, kävelymatkan päässä kodeista.

Lisätiedot

Mukana ihmisten arjessa

Mukana ihmisten arjessa Mukana ihmisten arjessa LÄHIÖKESKUS HÄMEENLINNA Lähiökeskusten toiminnan mahdollistaa Kotilähiö ry:n, jonka jäsenet muodostavat alueella toimivien virkamiesten, yhdistysten ja asukkaiden edustajien yhteistyöverkoston.

Lisätiedot

KULTTUURI EDISTÄMÄSSÄ LASTEN JA NUORTEN HYVINVOINTIA

KULTTUURI EDISTÄMÄSSÄ LASTEN JA NUORTEN HYVINVOINTIA KULTTUURI EDISTÄMÄSSÄ LASTEN JA NUORTEN HYVINVOINTIA - Esimerkkinä Activity morning for mothers and children Mikä ihmeen perhekeskus? 13.9.2018 Kuopion kaupungin museot, Museolehtori Sanna Reinikainen

Lisätiedot

40 Kohdeavustus, Suomenniemen kotiseutuyhdistys ry, suomenniemeläinen -julkaisu

40 Kohdeavustus, Suomenniemen kotiseutuyhdistys ry, suomenniemeläinen -julkaisu Mikkeli Kokouskutsu 1 (13) Aika 11.08.2015, klo 18:00 Paikka kahvila-ravintola Salmenranta Käsiteltävät asiat 37 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 38 Pöytäkirjan tarkastus 39 Kohdeavustus, Kauriansalmen

Lisätiedot

Suunnitelmasta ei kannata tehdä liian raskasta ja hankalaa. Toimiva toimintasuunnitelma on yhdistyksen työskentelyä helpottava työkalu.

Suunnitelmasta ei kannata tehdä liian raskasta ja hankalaa. Toimiva toimintasuunnitelma on yhdistyksen työskentelyä helpottava työkalu. JHL-yhdistyksen toimintasuunnitelma MALLI Toimintasuunnitelmasta yleisesti Hallitus on vastuussa toimintasuunnitelman ja talousarvion laatimisesta, seurannasta ja arvioinnista Yhdistyksen toimintasuunnitelma

Lisätiedot

NAANTALIN 4H-YHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS 2014

NAANTALIN 4H-YHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS 2014 Sivu 1 / 6 NAANTALIN 4H-YHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS 2014 Naantalin 4H-yhdistys 4H-yhdistyksen toimintaa ohjaavat järjestön yhteinen päämäärä, toiminta-ajatus, arvot ja toimintaperiaatteet. Sääntöjen mukaisesti

Lisätiedot

Yhdistyksen säännöt I YLEISIÄ SÄÄNNÖKSIÄ. 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka. 2 Yhdistyksen tarkoitus. 3 Yhdistyksen toiminta

Yhdistyksen säännöt I YLEISIÄ SÄÄNNÖKSIÄ. 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka. 2 Yhdistyksen tarkoitus. 3 Yhdistyksen toiminta Yhdistyksen säännöt I YLEISIÄ SÄÄNNÖKSIÄ 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Seinäjoen kristillisen opiskelijatyön tuki ry. Yhdistyksen kotipaikka on Seinäjoki. 2 Yhdistyksen tarkoitus

Lisätiedot

Toimintakertomus 2012

Toimintakertomus 2012 Toimintakertomus 2012 Leena Roivas Puheenjohtaja 2011-2014 TOIMINTA-AJATUS Liitto on ammatillisesti ja yhteiskunnallisesti vastuunsa tuntevien naisten puolueisiin sitoutumaton järjestö, joka on aktiivisesti

Lisätiedot

Laurinlahden Koti ja Koulu ry. Tilinpäätös

Laurinlahden Koti ja Koulu ry. Tilinpäätös Laurinlahden Koti ja Koulu ry Tilinpäätös 1.8.2009 31.7.2010 1 Tilinpäätös tilikaudelta 1.8.2009-31.7.2010 sivu Sisällysluettelo 1 Toimintakertomus 2 Tuloslaskelma 4 Tase 5 Luettelo käytetyistä kirjanpitokirjoista

Lisätiedot

ANOMUS RIIHIMÄKI ANON, ETTÄ MINULLE MYÖNNETÄÄN HARRRASTUSPALKINTO AKTIIVISESTA TOIMINNASTA RIIHIMÄEN YHDISTYKSESSÄ.

ANOMUS RIIHIMÄKI ANON, ETTÄ MINULLE MYÖNNETÄÄN HARRRASTUSPALKINTO AKTIIVISESTA TOIMINNASTA RIIHIMÄEN YHDISTYKSESSÄ. ANOMUS RIIHIMÄKI 21.12.2011 ANON, ETTÄ MINULLE MYÖNNETÄÄN HARRRASTUSPALKINTO AKTIIVISESTA TOIMINNASTA RIIHIMÄEN YHDISTYKSESSÄ. Riihimäen Autoteknillinen Yhdistys puheenjohtaja puh. 040/3305273 sähköposti

Lisätiedot

Toimintakertomus 2013. Laukaan Omaishoitajat SAMARIA ry

Toimintakertomus 2013. Laukaan Omaishoitajat SAMARIA ry 1 Toimintakertomus 2013 Laukaan Omaishoitajat SAMARIA ry 2 Sisältö VERTAISTOIMINTA... 3 PAIKALLINEN YHTEISTOIMINTA... 3 TIEDOTTAMINEN... 3 TILAISUUDET... 3 LAHJOITUKSET... 4 KOKOUKSET... 4 VARAINHANKINTA...

Lisätiedot

Banzai KuPSin kannattajat ry Toimintakertomus 2006

Banzai KuPSin kannattajat ry Toimintakertomus 2006 Banzai KuPSin kannattajat ry Toimintakertomus 2006 2 Banzai KuPSin kannattajat ry Toimintakertomus 2006 Sisällysluettelo 1. TAUSTA... 3 2. TOIMINTA VUONNA 2006... 4 2.1 Yleistä... 4 2.2 Ottelumatkat...

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS TOIMINTAKAUDELTA 01.11.2013 31.10.2014

VUOSIKERTOMUS TOIMINTAKAUDELTA 01.11.2013 31.10.2014 VUOSIKERTOMUS TOIMINTAKAUDELTA 01.11.2013 31.10.2014 Yhdistys on saavuttanut tunnustetun aseman Ylläksen alueen vaikuttajana. Yhdistyksen jäsenmäärä on noussut tasaisesti ja on nyt 226. 1. Jäsentapaamiset

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 Sukuseuran toiminnan tarkoitus ja toiminta Saarelaisten Sukuseuran toiminnan tarkoituksena on selvittää suvun vaiheita ja historiaa, vaalia suvun perinteitä ja edistää

Lisätiedot

Korson koulun vanhempainyhdistys ry. Toimintakertomus

Korson koulun vanhempainyhdistys ry. Toimintakertomus Korson koulun vanhempainyhdistys ry Toimintakertomus kaudelta 1.8.2015-31.7.2016 2 Sisällys 1. Korson koulun vanhempainyhdistys ry... 3 2. Jäsenyys... 3 3. Hallitustyö... 3 4. Toiminta... 4 5. Talous...

Lisätiedot

I LUKU YHDISTYKSEN TOIMIALA

I LUKU YHDISTYKSEN TOIMIALA TYJ säännöt S. 1 (6) I LUKU YHDISTYKSEN TOIMIALA 1 Yhdistyksen nimi, kotipaikka, toiminta-alue ja tarkoitus II LUKU Yhdistyksen nimi on Työttömyyskassojen Yhteisjärjestö ry, ruotsiksi Arbetslöshetskassornas

Lisätiedot

Yleistä 3. 1. Varsinainen yhdistystoiminta 3 1.1 Asukastoiminta 3 1.2 Verkostotoiminta 4

Yleistä 3. 1. Varsinainen yhdistystoiminta 3 1.1 Asukastoiminta 3 1.2 Verkostotoiminta 4 2 SISÄLTÖ Yleistä 3 1. Varsinainen yhdistystoiminta 3 1.1 Asukastoiminta 3 1.2 Verkostotoiminta 4 2. Hallinto 4 2.1. Sosiaalinen työllistäminen ja henkilöstöhallinto 4 2.2. Taloushallinto 5 3. Toiminnan

Lisätiedot

Pohjois-Savon Kylät ry

Pohjois-Savon Kylät ry Pohjois-Savon Kylät ry Pohjois-Savon Kylät ry Pohjois-Savon Kylät ry on maakunnallinen kyläyhdistys, joka on perustettu v. 1993 toimimaan pohjoissavolaisten kylien yhteenliittymänä, kylätoiminnan edistäjänä

Lisätiedot

Kuopion Selkäyhdistys ry Toimintakertomus 2016

Kuopion Selkäyhdistys ry Toimintakertomus 2016 KUOPION SELKÄYHDISTYS RY TOIMINTAKERTOMUS 2016 2 Kuopion Selkäyhdistys ry Toimintakertomus 2016 Jäsenistö Vuoden 2016 lopussa jäsenmäärä oli 386 henkilöä. Vapaaehtoistyöntekijöiden määrä 30 henkilöä ja

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma. Joensuun seudun JHL 310

Toimintasuunnitelma. Joensuun seudun JHL 310 Toimintasuunnitelma 2012 Joensuun seudun JHL 310 TOIMIHENKILÖT 2012 2013 2 (10) (: etunimi.sukunimi@jns.fi tai poikkeavat mainittu erikseen) Puheenjohtaja Helena Timoskainen.............. 050 452 0013

Lisätiedot

Talousarvio ja tilinpäätös Janne Santala 6.11.2007

Talousarvio ja tilinpäätös Janne Santala 6.11.2007 Yhdistyskoulutus Talousarvio ja tilinpäätös Janne Santala 6.11.2007 Talousarvio = suunnitelma yhdistyksen tilikauden varojen hankinnasta ja käytöstä Yhdistyksen kokous hyväksyy talousarvion. Säännöt määräävät

Lisätiedot

Banzai KuPSin kannattajat ry Toimintakertomus 2007

Banzai KuPSin kannattajat ry Toimintakertomus 2007 Banzai KuPSin kannattajat ry Toimintakertomus 2007 2 Banzai KuPSin kannattajat ry Toimintakertomus 2007 Sisällysluettelo 1. TAUSTA... 3 2. TOIMINTA VUONNA 2006... 4 2.1 Yleistä... 4 2.2 Ottelumatkat...

Lisätiedot

TOIVALAN URHEILIJAT RY 1

TOIVALAN URHEILIJAT RY 1 TOIVALAN URHEILIJAT RY 1 I NIMI, KOTIPAIKKA JA TARKOITUS 1 Yhdistyksen nimi on Toivalan Urheilijat ry. Yhdistyksen kotipaikka on Siilinjärven kunta. 2 Yhdistyksen tarkoituksena on edistää liikuntakasvatusta

Lisätiedot

Keravan Reserviläiset ry

Keravan Reserviläiset ry Keravan Reserviläiset ry Toimintakertomus Tuloslaskelma ja tase 2011 Yleistä Vuosi 2011 oli yhdistyksemme 53. toimintavuosi. Kuluneena vuonna yhdistyksen puheenjohtajana toimi Heikki Jäntti. Yhdistyksen

Lisätiedot

KOTELIN TOIMINTASUUNNITELMA VUOSINA 2014 JA 2015

KOTELIN TOIMINTASUUNNITELMA VUOSINA 2014 JA 2015 KOTEL 14-002 26.2.2014 1 (4) KOTELIN TOIMINTASUUNNITELMA VUOSINA 2014 JA 2015 1 TOIMINTA-AJATUS Yhdistyksen tarkoituksena on edistää laatua, luotettavuutta ja taloudellisuutta elektroniikan komponenttien,

Lisätiedot

Pirkanmaan Tietojenkäsittely-yhdistys ry VUOSIKERTOMUS TILIKAUDELTA 1.1.2011-31.12.2011. Sisältö. Pirkanmaan Tietojenkäsittely-yhdistys ry

Pirkanmaan Tietojenkäsittely-yhdistys ry VUOSIKERTOMUS TILIKAUDELTA 1.1.2011-31.12.2011. Sisältö. Pirkanmaan Tietojenkäsittely-yhdistys ry Pirkanmaan Tietojenkäsittely-yhdistys ry VUOSIKERTOMUS TILIKAUDELTA 1.1.2011-31.12.2011 Sisältö Sisältö... 1 1. Yleistä... 2 2. Virallinen toiminta... 2 2.1. Yhdistyksen kokoukset... 2 2.2. Tietotekniikan

Lisätiedot

Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220.

Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220. 1 2 3 4 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry TOIMINTAKERTOMUS 1.7.2013 30.6.2014 YLEISTÄ Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220. Toimintaa

Lisätiedot

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli tilinpäätöksen tarkastus ja alllekirjoitus), Roby oli sihteerinä

Lisätiedot

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2017 Aika: Maanantaina 13.2.2017 klo 17.00 Paikka: Mestarinkatu

Lisätiedot

Toimintakertomus 2018

Toimintakertomus 2018 1 Korson Eläkeläiset ry Toimintakertomus 2018 Yleistä: Viikkokerho ja kuoro kokoontuvat Korson seurakuntakeskuksessa, kirkkosali 2 ssa Tiistaisin. Kuoro harjoittelee ensin 12-14 ja viikkokerho sitten 14-16.

Lisätiedot

PUIJON LATU RY:N SÄÄNNÖT Hyväksytty Puijon Latu ry:n ylimääräisessä kokouksessa ja syyskokouksessa

PUIJON LATU RY:N SÄÄNNÖT Hyväksytty Puijon Latu ry:n ylimääräisessä kokouksessa ja syyskokouksessa PUIJON LATU RY:N SÄÄNNÖT Hyväksytty Puijon Latu ry:n ylimääräisessä kokouksessa 28.10.1998 ja syyskokouksessa 11.11.1998 1. Yhdistyksen nimi on Puijon Latu ry ja sen kotipaikka on Kuopio. 1 2. Yhdistyksen

Lisätiedot

Yhdistyksen varapuheenjohtaja Kirsi Marjamäki avasi kokouksen klo

Yhdistyksen varapuheenjohtaja Kirsi Marjamäki avasi kokouksen klo Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Ma 6.2.2017 klo 17.00 Paikka: Marttaliiton kokoustila, Malminrinne 1 B, 7 krs. VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1. KOKOUKSEN AVAUS Yhdistyksen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Yhteiskunnallinen yritystoiminta työllistämisen näkökulmasta

Yhteiskunnallinen yritystoiminta työllistämisen näkökulmasta Yhteiskunnallinen yritystoiminta työllistämisen näkökulmasta Satu Kaattari-Manninen Case Ektakompus Oulun kaupunki, Tekijäpuu - palvelu Yhteiskunnallisten yritysten superpäivä Kemissä 27.2.2013 Oulun yhteisötoiminta

Lisätiedot

Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012. Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17.

Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012. Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17. Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012 Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17.00 Paikka: Hotel Kalevala Väinämöinen 9 88900 Kuhmo Ohjelma: Kainuun

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 NAANTALIN 4H-YHDISTYS Sivu 1 (5) Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Sisällysluettelo Toiminnan painopistealueet...2 Toiminnalliset avaintavoitteet...2 Ryhmätoiminta...2 Nuorten kurssit ja koulutukset...2

Lisätiedot

Laukaan Kalevalaiset Naiset ry Toimintasuunnitelma 2019

Laukaan Kalevalaiset Naiset ry Toimintasuunnitelma 2019 Sisältö 1. Yleistä... 3 2. Toiminnan tavoitteet vuonna 2019... 3 3. Toiminta... 3 4. Tiedotus... 4 5. Hallinto... 4 5.1. Vuosikokous... 4 5.2. Hallitus... 4 6. Yhteistyötahot... 5 7. Talous... 5 Liite:

Lisätiedot

Järjestöjen järjestö Perustettu 1998

Järjestöjen järjestö Perustettu 1998 Järjestöjen järjestö Perustettu 1998 SYRJÄYTYMISEN EHKÄISY JA YHTEISÖLLISYYS kotona asumisen tukeminen kansalaisaktiivisuuden edistäminen toimintakyvyn ja itsenäisen suoriutumisen tukeminen työllistäminen

Lisätiedot

Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry

Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry Toimintakertomus vuodelta 2013 Nykytila: Yhdistyksemme jäsenmäärä kasvoi 14.11.1013 lähes kaksinkertaiseksi, kun Helsingin sosiaaliviraston henkilöstö

Lisätiedot

4. Yhdistyksen tilillä on n 600e ja käteiskassa koululla n. 112,90. Myyjäisistä tuli 75,70. Tilanne tammikuussa 15.1.2013.

4. Yhdistyksen tilillä on n 600e ja käteiskassa koululla n. 112,90. Myyjäisistä tuli 75,70. Tilanne tammikuussa 15.1.2013. Vallilan vanhemmat-yhdistyksen kokous 02.04.2013 Aika: Tiistai 02.04.2013 klo 18.00 Paikka: Vallilan koulun opettajanhuone 1. Läsnä Opettaja Sami Paavola Annu Kilpeläinen (3A) Anu Vauramo (6A) Kati Lounema

Lisätiedot

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 3. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin ja kahden pöytäkirjantarkastajan valinta

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 3. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin ja kahden pöytäkirjantarkastajan valinta SYYSKOKOUS 2014 Kokouskutsu ja asialista Hallinnon Tutkimuksen Seura ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään perjantaina 28.11.2014, Hallinnon Tutkimuksen Päivien päätteeksi klo 13:45 alkaen Vaasassa,

Lisätiedot

RAY:n avustusmahdollisuudet työllistymisen edistämisessä

RAY:n avustusmahdollisuudet työllistymisen edistämisessä RAY:n avustusmahdollisuudet työllistymisen edistämisessä Muutos 26! Projektien rahoituskanavat ja välityömarkkinat 2014 28.1.2014 Pori 27.1.2014 1 Esityksen rakenne RAY kansalaisjärjestötoiminnan mahdollistajana

Lisätiedot

Vanhusneuvoston jäseninä ovat kaudella 2016 toimineet:

Vanhusneuvoston jäseninä ovat kaudella 2016 toimineet: Rovaniemen vanhusneuvoston toimintakertomus 2016 1 Toimintakertomus 2016 Vanhusneuvoston toimintasäännön mukaan Rovaniemen kaupungin vanhusneuvosto toimii rovaniemeläisten vanhusten puolestapuhujana ja

Lisätiedot

Pyhäselän Avantouimarit ry

Pyhäselän Avantouimarit ry Pyhäselän Avantouimarit ry Toimintakertomus kaudelta 2017 2018 SISÄLLYS 1. JÄSENET JA TALOUS... 2 2. SAUNAN TOIMINTA... 2 3. LEADER-HANKE... 3 4. HALLINTO... 3 5. MUU TOIMINTA... 4 6. TIEDOTUS JA MARKKINOINTI...

Lisätiedot

1. Hallituksen puheenjohtaja Petra Jormalainen avasi kokouksen klo. 13.00 ja toivotti läsnäolijat tervetulleiksi.

1. Hallituksen puheenjohtaja Petra Jormalainen avasi kokouksen klo. 13.00 ja toivotti läsnäolijat tervetulleiksi. KOKOUSPÖYTÄKIRJA Marika Englund 15.2.2011 BARBET FINLAND RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS Aika ja paikka: 5.2.2011, Taiteentekijäntie 7, Helsinki Läsnä: Paula Horne (pj), Marika Englund (siht), Petra Jormalainen,

Lisätiedot

Ylivieskan Kuula r.y. Toimintakertomus vuodelta Yleistä

Ylivieskan Kuula r.y. Toimintakertomus vuodelta Yleistä Toimintakertomus vuodelta 2015 Yleistä Ylivieskan Kuula, vuonna 1909 perustettu yleisseura. Urheiluseuran toiminta on vilkasta ja valtakunnallisesti tunnustettua. Toiminta painottui eri jaostojen järjestämiin

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2017

Toimintasuunnitelma vuodelle 2017 Toimintasuunnitelma vuodelle 2017 Suomen on aatteellinen yhdistys, jonka kotipaikka on Helsinki ja toiminta-alue koko Suomi. Vuoden 2017 aikana Yhdistys jatkaa anestesiasairaanhoitajien osaamisen ja koulutuksen

Lisätiedot

POP UP kahvilapäivä

POP UP kahvilapäivä POP UP kahvilapäivä 20.5.2017 POP UP -kahvilapäivä Kansainvälisenä ravintolapäivänä 20.5 Järjestettiin toista kertaa Osa Suomi100 ohjelmaa Mukana 24 paikallisyhdistystä Mukana olleet yhdistykset: Laukaan

Lisätiedot

VUOKRALAISPÄIV KUOPIOSSA 30.3.2011. Asukasdemokratia Sosiaali-is Olavi Westerinen Kiinteistö Oy Kajaanin Pietari

VUOKRALAISPÄIV KUOPIOSSA 30.3.2011. Asukasdemokratia Sosiaali-is Olavi Westerinen Kiinteistö Oy Kajaanin Pietari VUOKRALAISPÄIV IVÄT KUOPIOSSA 30.3.2011 Asukasdemokratia Sosiaali-is isännöitsijä Olavi Westerinen Kiinteistö Oy Kajaanin Pietari ASUKASTOIMINTA RASITE VAI RIKKAUS? Laki yhteishallinnosta vuokrataloissa

Lisätiedot

Ehdotus yhdistyksen uusiksi säännöiksi hyväksyttäväksi ylimääräisessä yleiskokouksessa Jyväskylässä 30.1.2016.

Ehdotus yhdistyksen uusiksi säännöiksi hyväksyttäväksi ylimääräisessä yleiskokouksessa Jyväskylässä 30.1.2016. Suomen Oriental Moodo liitto ry:n säännöt 1. Nimi Yhdistyksen nimi on Suomen Oriental Moodo liitto ry. Yhdistys voi käyttää epävirallista rinnakkaisnimeä Oriental Moodo liitto sekä lyhennettä OMD liitto.

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen SUOMEN KARTOITTAJAYHDISTYS SKY ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Paikka Rakennusmestarien toimitila Kajaaninkatu 16, Oulu Valtakirjojen tarkastus on kokoushuoneessa klo 15.45. Aika 3.3.2016 klo 16.15

Lisätiedot

Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros.

Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros. Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2010 Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun

Lisätiedot

Palkkatuki muutoksia10.5.2010

Palkkatuki muutoksia10.5.2010 Palkkatuki muutoksia10.5.2010 Iisalmi 15.6. ja Kuopio 18.6.2010 13.8.2010 1 Palkkatuki muutoksia Palkkatuen myöntäminen elinkeinotoiminnan harjoittajille muuttui 10.5.2010 EY:n valtiotukisäännösten lähtökohtana

Lisätiedot

Yhdistyksen varsinaisia jäseniä ovat potilas- ja omaisjäsenet. Lisäksi yhdistyksellä voi olla kannattajajäseniä.

Yhdistyksen varsinaisia jäseniä ovat potilas- ja omaisjäsenet. Lisäksi yhdistyksellä voi olla kannattajajäseniä. Etelä-Karjalan neuroyhdistyksen säännöt 1 Yhdistyksen nimi, kotipaikka, kieli ja toiminta-alue Yhdistyksen nimi on Etelä-Karjalan neuroyhdistys. Sen kotipaikka on Lappeenranta. Pöytäkirja- ja rekisteröimiskielenä

Lisätiedot

VÄHIKSEN VÄKI RY:N VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2011

VÄHIKSEN VÄKI RY:N VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2011 VÄHIKSEN VÄKI RY:N VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2011 Aika: Maanantai 29.8.2011 klo 18.00 Paikka: Vähä-Heikkilän yksikön ruokala Läsnä: Katrine Arbol-Lilleberg (saapui klo 18.35), Mia Enlund, Sanna Ketonen-Oksi,

Lisätiedot

JÄSENYHDISTYSTEN MALLISÄÄNNÖT. Yhdistyksen kotipaikka on HELSINGIN kaupunki ja toimialueena Suomen valtakunnan valtiollinen alue.

JÄSENYHDISTYSTEN MALLISÄÄNNÖT. Yhdistyksen kotipaikka on HELSINGIN kaupunki ja toimialueena Suomen valtakunnan valtiollinen alue. Patentti- ja rekisterihallituksen yhdistysrekisterin ennakkotarkastus suoritettu 16.4.2007 hyväksyntä 5.6.2009 Yhdistysrekisterin ennakkotarkastuksessa tehdyt 2 pientä muutosta on lihavoitu. JÄSENYHDISTYSTEN

Lisätiedot

Hakuaika on klo mennessä.

Hakuaika on klo mennessä. 1 2 Hakija täyttää hakemukseen seuraavat tiedot yhdistyksestä: yhdistyksen nimi, osoitetiedot, pankkitiedot, yhdistyksen rekisteröintipäivämäärä, kotipaikka sekä yhdistyksen toimivat alaosastot / -jaostot.

Lisätiedot

Asukastoiminnan uusia tuulia VTS-kodeissa Reijo Jantunen. Puheenjohtajien kokous 25.11.2014

Asukastoiminnan uusia tuulia VTS-kodeissa Reijo Jantunen. Puheenjohtajien kokous 25.11.2014 Asukastoiminnan uusia tuulia VTS-kodeissa Reijo Jantunen Puheenjohtajien kokous 25.11.2014 Lähtötilanteen arviointi ja tavoitteiden asettaminen Kehitystoiminnan tausta VTS-kotien taloista 95 % on asukastoimikunta

Lisätiedot