Hyvä Puotilan Venekerholainen

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Hyvä Puotilan Venekerholainen"

Transkriptio

1 JÄSENTIEDOTE 1 / /11 KOMMODORIN TERVEHDYS Hyvä Puotilan Venekerholainen PVK:n vuosikokous 2010 päätti hallituksen esityksestä pitää jäsenmaksut samalla tasolla kuin edellisellä toimikaudella. Samoin hallituksen jäsenet jatkavat toimiaan entisissä tehtävissään. Venesatamatoiminta Vartiokylänlahden alueella jatkuu toistaiseksi ennallaan Helsingin kaupungin kaupunkisuunnitteluvirastosta saamani ennakkotiedon mukaan. Käymme helmikuun alussa kaupunkisuunnitteluvirastossa keskustelemassa oman satamamme kehittämissuunnitelmista kaupungin arkkitehtien kanssa. Toivottavasti sitten kevätkokouksessa on positiivista kerrottavaa. Saaritukikohdassa on tarkoitus suorittaa saaren omistajan kanssa katselmus alkukesällä. Katselmuksessa sovittaisiin mahdollisista saaren kunnostustoimenpiteistä. Samoin vuosikokouksen velvoittamana hallitus tutkii mahdollisuutta saunan valaistuksen rakentamiseksi. Mahdollisuuksien mukaan myös grillikatokseen vedettäisiin sähkö aurinkokennolta. Toivottavasti löytyy riittävän avara ja aurinkoinen paikka aurinkokennolle. Saaren talkoista tullaan ilmoittamaan alkukesällä katselmuksen jälkeen. Saaren Saunavihko on toiminut verrattain hyvin. Saunamaksu on suurin piirtein kattanut saunan klapikulut. Ensimmäisen kesän käyttökokemuksen mukaan on puutteena ollut joidenkin käyttäjien huono tunnistettavuus, joten tästä eteenpäin on merkittävä jäsenen nimi, veneen paikkanumero Puotilan laiturissa ja veneen nimi. Tämän kokouskutsun mukana on Puotilan Venekerhon satamaohje, johon jokaisen on syytä tutustua. Satamaohjeen tarkoitus on ohjeistaa jäseniä turvalliseen toimintaan niin oman kuin veneidenkin turvallisuuden kohottamiseksi. Satamaohjeen ei ole tarkoitus olla kiveen hakattua tekstiä, vaan sitä tullaan korjaamaan tarpeen tullen ja myös jäseniltä toivotaan palautetta sääntöihin. Hallitus uudistaa hartaan toiveensa sen suhteen, että toimintaan tulisi mukaan uusia ihmisiä kehittämään kerhomme menestyksellistä toimintaa ja yhteistä harrastustamme myös tulevina vuosina. Toivelistallani on myös koulutustoiminnan kehittäminen vielä kevään kuluessa. Hallitus selvittää mahdollisuuksia löytää sopivia esitelmöitsijöitä ja aiheita. Jos ja kun esitelmöitsijä löytyy, niin siitä ilmoitetaan kerhon www-sivuilla ja ilmoitustaululla. Toivotan kaikille hyvää kevättä ja turvallista veneilykesää sekä kireitä siimoja. Markku Heiman

2 JÄSENTIEDOTE 1 / /11 TAPAHTUMA- JA TOIMINTAKALENTERI VUONNA 2011 Jäsen- ja venepaikkamaksut Jäsenmaksu ja venepaikkamaksut on maksettava viimeistään mennessä. Lisää maksuasioista kohdassa PUOTILAN VENEKERHON MAKSUT 2011 Jollapaikat Jos haluat jollapaikan, eikä sitä ole merkitty maksukuittiin, voit varata sen jäsenkirjurilta. Veneilykauden avajaiset ja päättäjäiset Vartiointi Veneilykauden avajaiset ja lipunnosto järjestetään venekerholla sunnuntaina klo 12:00. Päättäjäiset ja lipunlasku järjestetään sunnuntaina klo 12:00. Tilaisuuksissa on kahvitarjoilu. Vartiointi alkaa keväällä sunnuntaina ja loppuu syksyllä lokakuun lopulla, kun kaikki venepaikkojen haltijat ovat olleet vartiossa. Jos jäsenellä on useita venepaikkoja, vartiointi sisältyy jokaiseen venepaikkaan. Vartiovuoro alkaa klo 20:00 ja päättyy klo 05:30. Vartiointia saavat hoitaa vain kerhon jäsenet tai heidän täysi-ikäiset perheenjäsenensä tai hallituksen hyväksymä vartiotuuraaja jäsenen kustannuksella. Jokaisessa vartiovuorossa on samanaikaisesti aina kaksi henkilöä. Vartiovuoron laiminlyönnistä aiheutuu 250 euron laiminlyöntimaksu. Vartiolistat ovat nähtävissä kerhon ilmoitustaululla siten, että kunkin kalenterikuukauden lista ilmestyy taululle viimeistään kuukautta aiemmin. Poikkeuksena on toukokuun vartiolista, joka ilmestyy ilmoitustaululle viimeistään Vartiointi D-laiturin alusta ja etenee venepaikkojen mukaisessa järjestyksessä. Jäsenen tulee etukäteen vahvistaa puumerkillään vartiovuoron hoitaminen ilmoitustaulun vartiolistaan. Vartiolistat ovat nähtävillä myös kerhon www-sivuilla jäsenille osiossa, mutta kuittaus pitää aina tehdä ilmoitustaulun listalle!

3 JÄSENTIEDOTE 1 / /11 Satamaohje Veneiden katsastus vuonna 2011 Kerhon hallitus on laatinut kirjallisen satamaohjeen, joka on liitetty kevättiedotteen postitukseen. Lisäksi ohje on esillä www-sivuilla jäsenille osiossa. Tavoitteena on ollut turvallisuuden lisääminen ja yhteisten pelisääntöjen sekä käytäntöjen esittäminen. Kerhomme jäsenmäärä on varsin suuri ja siksi on tarpeellista laatia sellaisia ohjeita, joita noudattamalla yhteispeli sujuu. Palautetta ja korjaus- sekä muutosehdotuksia otetaan mielellään vastaan vaikka sähköpostitse. Runkokatsastus Runkokatsastus on voimassa viisi (5) vuotta. Huomioikaa tämä ennen kevään vesillelaskua. Runkokatsastus suoritetaan veneen ollessa telakoituna. Katsastuksesta on sovittava erikseen katsastusmiehen kanssa. Jäsenen on itse pidettävä huoli runkokatsastustarpeesta! Vuosikatsastusta ei suoriteta, jos runkokatsastus ei ole voimassa. Vuosikatsastus Kaikki maistraatissa rekisteröidyt, PVK:n venerekisterissä olevat veneet on katsastettava voimassa olevien katsastusmääräysten mukaisesti. Veneen voi katsastaa jo ennen varsinaisia katsastuspäiviä sopimalla asiasta katsastusmiehen kanssa. Vene on syytä katsastaa heti vesillelaskun jälkeen, ettei viimeisinä katsastuspäivinä synny ruuhkaa. Huomioikaa, että 3. toukokuuta jälkeen veneitä katsastetaan vain varsinaisina katsastuspäivinä. Katsastuspäivät ovat: 3.5., 10.5., 17.5., 24.5., 7.6., 8.6., ja Katsastajat ovat paikalla kyseisinä päivinä kello 16:30 20:00. Mikäli veneen omistaja ei voi olla katsastustilaisuudessa läsnä, voi myös hänen valtuuttamansa asiamies hoitaa katsastusnäytön. Katsastamattomalla veneellä ei pitäisi lähteä merelle. Kesäkuun 17. päivän jälkeen katsastetaan ainoastaan ne veneet, jotka tuodaan venepaikoille muualta ja esimerkiksi uudet veneet. Veneen voi katsastaa myös kerhon ulkopuolinen katsastaja. Katsastustodistus on tällöin esitettävä Puotilan Venekerhon katsastusmiehelle kesäkuun loppuun mennessä. Katsastusasiapaperit Uusintakatsastuksessa veneilijällä tulee olla mukanaan venetodistus sekä edellisvuoden katsastuspöytäkirjasta kopio. Mikäli asiapaperit ovat kadonneet, uudesta venetodistuksesta veloitetaan 10,00 ja uudesta katsastustodistuksesta 5,00 normaalin katsastusmaksun lisäksi.

4 JÄSENTIEDOTE 1 / /11 PUOTILAN VENEKERHON KATSASTUSMIEHET VUONNA 2011 Olli Pankolainen, katsastuspäällikkö Jarmo Paavilainen Jari Heikkinen Keijo Karimäki Matias Leivo Tapio Paasio Veli-Matti Saarela Veneiden talvisäilytys kaudella Puotilan Venekerhon talvitelakointialueelle ovat etusijalla ne veneet, jotka ovat olleet siellä telakoituna talvikaudella Telakointimaksu ensi talvikaudeksi on maksettava elokuun 31. päivään mennessä. Lasku lähetetään elokuun alussa. Tämän jälkeen vapaana olevat telakointipaikat jaetaan kokoluokittain jonotuslistan mukaisessa järjestyksessä. Jos luovut telakointipaikasta, ilmoita siitä telakkamestari Ahti Niskalalle. Tapahtumat Kaksiosainen pilkkimestaruuskilpailu Puotilan Venekerhon jäsenille Ensimmäinen osakilpailu pidetään kello 9:00-14:00. Kilpailualue jäätilanteen mukaan, ilmoitetaan kokoontumispaikalla. Kokoontuminen tapahtuu Puotilan Ostarilla kello 8:00. Toinen osakilpailun pidetään kello 9:00 14:00.

5 JÄSENTIEDOTE 1 / /11 Kuhanuistelukilpailu Kuhanuistelukilpailu pidetään kello 18:00 23:00 Kilpailualueena Helsingin kalavedet Kokoontuminen venekerholla ennen kilpailun alkamista klo 17:30 Kaksiosainen onkimestaruuskilpailu Ensimmäinen osakilpailu kello 8:00 14:00 Kokoontuminen venekerholla ennen kilpailun alkamista klo 8:00 Toinen osakilpailu kello 8:00 14:00 Kokoontuminen venekerholla kello 8:00 Kummassakin osakilpailussa onkiminen tapahtuu veneestä kilpailukalana ahven ja kilpailualueena on koko Suomenlahti. Tiedustelut: Ahti Niskala, puh Telakointialueen järjestely- / siivoustalkoot pidetään maanantaina alkaen noin klo 17:00. Talkoovelvollisuus koskee jokaista veneenomistajaa, jonka vene on ollut PVK:n telakointialueella kaudella Veneenomistajan tulee sijoittaa telakointitarvikkeet siististi pinottuina telakointialueen Meripellontien puoleisen aidan viereen siten, että ne eivät ole haittaamassa syksyllä aidan viereen telakoituvia veneitä. Pienten veneiden telakointi on aloitettava ehdottomasti aidan vierestä alueen takareunasta. Tarkempia ohjeita telakointitarvikkeiden kesäsäilytyspaikasta voi tiedustella telakkamestarilta. Kerhoilloista ja koulutuksesta, matkaveneilyjaoston, purjehdusjaoston ja kalastusjaoston toiminnasta sekä kilpailuista ilmoitetaan myöhemmin erikseen kerhorakennuksen ilmoitustaululla sekä www-sivuillamme. Jos Sinulla on ehdotuksia kerhoiltojen aiheiksi, ota yhteyttä kerhon hallituksen jäseniin.

6 JÄSENTIEDOTE 1 / /11 PUOTILAN VENEKERHON MAKSUT 2011 Venepaikka- ja jäsenmaksujen maksaminen Jos Sinulla oli venepaikka viime veneilykaudella, varmistat sen maksamalla oheiseen pankkisiirtolomakkeeseen merkityn summan eräpäivään 28. helmikuuta mennessä laskun viitenumeroa käyttäen. Kaikista ylimääräisistä venepaikoista tullaan luopumaan. Varmistaaksesi ensi veneilykauden venepaikkasi on jäsenmaksu, venepaikkamaksu ja veneilyliittomaksu ehdottomasti suoritettava eräpäivään mennessä. Venepaikkoja tulee olemaan esimerkiksi uusille jäsenille erittäin niukalti tarjolla, minkä vuoksi maksujen laiminlyöminen johtaa nopeasti venepaikan menettämiseen. Venepaikka myydään jollekin sitä tarvitsevalle. Laiturijärjestelyiden vuoksi venepaikkasi on voinut muuttua. Venepaikan numero on merkitty maksukuittiin. Jos nykyisen veneesi koko edellyttää venepaikan vaihtoa, on ilmoitus tehtävä kirjallisesti tai sähköpostilla. Jos laskuun on merkitty venepaikka, jota et tule tarvitsemaan kaudella 2011, ilmoita luopumisesta heti kirjallisesti. Ne jäsenet, joilla on maksurästejä edellisiltä vuosilta, eivät ole oikeutettuja tulevan kauden venepaikkaan ennen kaikkien maksurästien suoritusta. Maksurästit on suoritettava välittömästi. Jäsenmaksujen laiminlyöminen johtaa kerhosta erottamiseen. Ulkopaikkakuntalaisilta (ei helsinkiläisiltä) venepaikkamaksut peritään Helsingin kaupungin päätöksen mukaisesti puolitoistakertaisina. Muut maksut Muut mahdolliset maksut, kuten mastonosturin vuokra, maksetaan kerhon kioskille. Nämä maksut sekä kerhon lippujen ja viirien hinnat ovat kerhon sisäilmoitustaululla. Kioski palvelee jäseniä näissä asioissa.

7 JÄSENTIEDOTE 1 / /11 Liittymis- ja jäsenmaksut 2011 PUOTILAN VENEKERHON MAKSUT 2011 MAKSU Liittymismaksu 450,00 Jäsenmaksu 67,50 Nuoriso- ja perhejäsenmaksu 27,50 Vapaajäsenen liittomaksu 12,50 Katsastusmaksu 15,00 Runkokatsastus 15,00 4. luokan katsastusmaksu 7,50 Vartiovuoron laiminlyöntimaksu 250,00 Venepaikkamaksut 2011 VENEPAIKAN LEVEYS MAKSU 2,5 metriä 180,00 2,7 metriä 205,00 3,0 metriä 230,00 3,5 metriä 280,00 4,0 metriä 330, metriä 380,00 5,0 metriä 430,00 Jollapaikka 52,00 Maksut peritään ulkopaikkakuntalaisilta 1,5 - kertaisina

8 JÄSENTIEDOTE 1 / /11 PUOTILAN VENEKERHON TOIMIHENKILÖT 2011 Hallitus VENEKERHON HALLITUS Kommodori Markku Heiman Varakommodori Ahti Niskala Varakommodori Eija Hevonlahti Satamakapteeni Olli Pankolainen Satamakapteeni Juhani Sirkiä Satamakapteeni Antero Aaltonen Taloudenhoitaja Pentti Ervo Jäsenkirjuri Boris Zborowski Muut toimihenkilöt VENEKERHON MUUT TOIMIHENKILÖT Kerhorakennuksen isäntä Irma Tuominen Telakkamestari Ahti Niskala Vartiointipäällikkö Irma Tuominen Saarivastaava Antero Aaltonen

9 JÄSENTIEDOTE 1 / /11 YHTEYSTIEDOT Puotilan Venekerho r.y. Meripellontie 11 A HELSINKI Puhelin ja telekopio: (09) Salin ja kioskin puhelin: (09) Sähköpostiosoitteemme on: puotilan.venekerho@kolumbus.fi Venekerhon www-sivut ovat osoitteessa: Pankkiyhteytemme on: Sampopankki Jäsenasiat, venepaikka-asiat ja muut kerhoa koskevat asiat Osoitteenmuutokset, venepaikkoja koskevat asiat ja muut jäsenasiat osoitetaan kerhon jäsenkirjuri Boris Zborowskille joko sähköpostitse kerhon sähköpostiosoitteeseen tai postitse kerhon postiosoitteeseen. Voit jättää kirjallisen viestisi myös kerhon postilaatikkoon, joka on kerhorakennuksen pääoven vieressä. Erittäin kiireellisissä tapauksissa voit tietenkin ottaa yhteyden suoraan myös hallituksen muihin jäseniin puhelimitse. Muut venekerhoa koskevat asiat osoitetaan kirjallisesti venekerhon hallitukselle. Kirjeet, anomukset ja tiedotukset voi lähettää postitse tai ne voidaan jättää kerhorakennuksen pääoven vieressä olevaan postilaatikkoon tai ne voi toimittaa sähköpostitse. Internet-sivujen jäsenosiossa ovat kokouspöytäkirjojen lisäksi mm. kerhon ja saaritukikohdan säännöt sekä vartiolistat. Koska vartiolistoissa saattaa tapahtua muutoksia, on jäsenen kuitenkin hyvissä ajoin ennen vuoroaan käytävä kuittaamassa kerhon ilmoitustaululla oleva virallinen lista. Jäsenille -osioon pääsee käyttäjätunnuksella ja salasanalla, jotka lähetetään jäsenen pyynnöstä tarkistuksen jälkeen sähköpostivastauksena.

10 JÄSENTIEDOTE 1 / /11 OSOITTEENMUUTOS MUUTOSILMOITUS Sukunimi: * Etunimet: * Vanha osoite Katuosoite: * Postinumero: * Postitoimipaikka: * Uusi osoite Katuosoite: * Postinumero: * Postitoimipaikka: * Puhelinnumerot ja sähköposti Koti: * GSM: * Työ: * Sähköposti: * Muu viesti tai ilmoitus Päiväys: / 20 * Allekirjoitus

PUOTILAN VENEKERHO R.Y.

PUOTILAN VENEKERHO R.Y. JÄSENTIEDOTE 1 / 2010 2/10 KOMMODORIN TERVEHDYS Hyvä venekerholainen PVK:n vuosikokous valitsi joulukuussa 2009 allekirjoittaneen uudeksi kommodoriksi ja Boris Zborowskin jäsenkirjuriksi. Muut hallituksen

Lisätiedot

1. JÄSEN- JA LIITTYMISMAKSUT

1. JÄSEN- JA LIITTYMISMAKSUT 1. JÄSEN- JA LIITTYMISMAKSUT JÄSENMAKSUT VUOSIJÄSEN 105 VUOSIJÄSEN, YLI 65 VUOTTA 53 VUOSIJÄSEN, PUOLISO 53 VUOSIJÄSEN, 19 27 VUOTTA 53 JUNIORIJÄSEN, ALLE 19 VUOTTA 25 MIEHISTÖJÄSEN 105 LIITTYMISMAKSUT

Lisätiedot

Haukilahden venekerhon toimintaohje

Haukilahden venekerhon toimintaohje Haukilahden venekerhon toimintaohje versio 0.3 Toimintaohjeen tarkoitus - saatesanat Toimintaohjeeseen on koottu kerhon toimintaan liittyviä käytäntöjä, jotta kerhon toiminta olisi kuvatuissa toiminnoissa

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE Vuosikokoukseen hyväksyttäväksi

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE Vuosikokoukseen hyväksyttäväksi TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 Vuosikokoukseen 26.3.2014 hyväksyttäväksi Yleistä Vuosi 2014 on seuran kahdeskymmenesyhdeksäs toimintavuosi Seura on jäsenenä valtakunnallisissa veneilyliitoissa: Suomen

Lisätiedot

Merenkulkija 2/2013. Espoon Merenkulkijat ry www.espoonmerenkulkijat.net. Sisältö:

Merenkulkija 2/2013. Espoon Merenkulkijat ry www.espoonmerenkulkijat.net. Sisältö: Espoon Merenkulkijat ry www.espoonmerenkulkijat.net Merenkulkija 2/2013 Sisältö: Johtokunta vuodelle 2013 ja muut yhteystiedot Kommodorin palsta Vuoden 2013 tärkeät päivämäärät Vartioinnista Talkoot 16.4

Lisätiedot

Palauta hakemus osoitteeseen: Kokkolan Venekerho Sahakatu 67900 Kokkola Tai Venekerhon postilaatikkoon Meri Pasaatin seinällä

Palauta hakemus osoitteeseen: Kokkolan Venekerho Sahakatu 67900 Kokkola Tai Venekerhon postilaatikkoon Meri Pasaatin seinällä 1 Kokkolan venekerho laituripaikka hakemus Palauta hakemus osoitteeseen: Kokkolan Venekerho Sahakatu 67900 Kokkola Tai Venekerhon postilaatikkoon Meri Pasaatin seinällä * tähdellä merkitty on pakollinen

Lisätiedot

Merenkulkija 2/2015. Espoon Merenkulkijat ry www.espoonmerenkulkijat.net. Sisältö:

Merenkulkija 2/2015. Espoon Merenkulkijat ry www.espoonmerenkulkijat.net. Sisältö: Espoon Merenkulkijat ry www.espoonmerenkulkijat.net Merenkulkija 2/2015 Sisältö: Johtokunta vuodelle 2015 ja muut yhteystiedot Kommodorin palsta Vuoden 2015 tärkeät päivämäärät Vartiointi 2014 EI veneiden

Lisätiedot

Seuraavassa on esitetty paikkamäärineen Tornion kaupungin ylläpitämät venesatamat.

Seuraavassa on esitetty paikkamäärineen Tornion kaupungin ylläpitämät venesatamat. TORNION KAUPUNGIN VENEPAIKAT HAETTAVANA Tornion kaupungilla on viisi venesatamaa, joissa on vuokrattavana yhteensä 318 venepaikkaa. Seuraavassa on esitetty paikkamäärineen Tornion kaupungin ylläpitämät

Lisätiedot

VUOSAAREN URHEILUKALASTAJAT r.y.

VUOSAAREN URHEILUKALASTAJAT r.y. HALLINTO JA TALOUS Yhdistyksen hallinnosta vastaa hallitus, joka kokoontuu kerran kuukaudessa ja tarvittaessa useamminkin. Satama-aluetta ja sen toimintaa ohjaa satamakapteeni. Jaostot huolehtivat oman

Lisätiedot

Liite Lii nro 2/17.11.2004 66 Muutettu 19.10.2005 75

Liite Lii nro 2/17.11.2004 66 Muutettu 19.10.2005 75 Liite Lii nro 2/17.11.2004 66 Muutettu 19.10.2005 75 VENEPAIKKOJEN VUOKRAUSSÄÄNNÖT, PIENVENESATAMASÄÄNNÖT JA KARTAT Muutettu 19.10.2005 75 Hyväksytty liikuntalautakunnassa 17.11.2004 66 KIRKKONUMMEN KUNNAN

Lisätiedot

Porslahden venekerho ry

Porslahden venekerho ry 1 Porslahden venekerho ry Y: 2043375-1 TASEKIRJA 01.01.2012-31.12.2012 2 Tasekirjan julkinen osio TASE VASTAAVAA... 3 TASE VASTATTAVAA... 4 TULOSLASKELMA... 5 KÄYTETYT KIRJANPITOKIRJAT... 7 TOSITELAJIT...

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTVUOSIKOKOUS

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTVUOSIKOKOUS Tapiolan Venekerho Ry:n SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTVUOSIKOKOUS Etelä-Tapiolan lukio tiistaina 17.5.2018 klo. 18.30 Käsitellään sääntöjen 13 mukaiset asiat. TERVETULOA! Sääntöjen 13 mukaan käsiteltävät asiat:

Lisätiedot

Merenkulkija 4/2013. Espoon Merenkulkijat ry www.espoonmerenkulkijat.net. Sisältö:

Merenkulkija 4/2013. Espoon Merenkulkijat ry www.espoonmerenkulkijat.net. Sisältö: Espoon Merenkulkijat ry www.espoonmerenkulkijat.net Merenkulkija 4/2013 Sisältö: Johtokunnan yhteystiedot Kommodorin palsta Tärkeät päivämäärät Sähkönkäyttö talviaikana Talvisäilytys ja pukkiaitaus Talvisäilytysmaksut

Lisätiedot

Toivotan kaikille hyvää kevättä ja turvallista veneilykesää.

Toivotan kaikille hyvää kevättä ja turvallista veneilykesää. JÄSENTIEDOTE 1 / 2014 2/16 KOMMODORIN TERVEHDYS Hyvä Puotilan Venekerholainen Vuosikokous on taas pidetty ja kokous valitsi vanhan hallituksen jatkamaan toimintaa alkaneelle vuodelle. Hallitus valitsi

Lisätiedot

A) KANTVIKIN PIENVENESATAMAN VENEPAIKKOJEN YLEISET VUOKRAUSPERIAATTEET

A) KANTVIKIN PIENVENESATAMAN VENEPAIKKOJEN YLEISET VUOKRAUSPERIAATTEET 1 16.3.2005 MERI-KANTVIK ry A) KANTVIKIN PIENVENESATAMAN VENEPAIKKOJEN YLEISET VUOKRAUSPERIAATTEET Kantvikin pienvenesatama telakointialueineen on Kirkkonummen kunnan omistuksessa oleva satama, jonka hallinnointia

Lisätiedot

1. JÄSEN- JA LIITTYMISMAKSUT ( )

1. JÄSEN- JA LIITTYMISMAKSUT ( ) 1. JÄSEN- JA LIITTYMISMAKSUT ( ) JÄSENMAKSUT Vuosijäsen 175 Vuosijäsen, yli 65 vuotta 115 Vuosijäsen, puoliso 95 Vuosijäsen, 19-27 vuotta 115 Juniorijäsen, alle 19 vuotta 60 Miehistöjäsen 125 Vapaaehtoinen

Lisätiedot

Merenkulkija 4/2014. Espoon Merenkulkijat ry www.espoonmerenkulkijat.net. Sisältö:

Merenkulkija 4/2014. Espoon Merenkulkijat ry www.espoonmerenkulkijat.net. Sisältö: Espoon Merenkulkijat ry www.espoonmerenkulkijat.net Merenkulkija 4/2014 Sisältö: Johtokunnan yhteystiedot Kommodorin palsta Tärkeät päivämäärät Talvisäilytysmaksut ja korjaus talvisäilytyshinnastoon Veneiden

Lisätiedot

TAMPEREEN NAVIGAATIOSEURA R.Y. 1/2019 SISÄLTÄÄ VUOSIKOKOUSKUTSUN!

TAMPEREEN NAVIGAATIOSEURA R.Y. 1/2019 SISÄLTÄÄ VUOSIKOKOUSKUTSUN! TAMPEREEN NAVIGAATIOSEURA R.Y. 1/2019 SISÄLTÄÄ VUOSIKOKOUSKUTSUN! 2 PÄÄKIRJOITUS Kommodori Heimo Valtonen Joulu on vietetty ja vuosi vaihdettu. Hyvää alkanutta vuotta kaikille! Vielä on kuitenkin aikaa

Lisätiedot

UUTTA. Hintaluokat. Hintaluokilla määritellään laituripaikkojen hinnat keskitetysti. Paikan hinta näkyy kaikkialla aina paikkatiedon ohessa.

UUTTA. Hintaluokat. Hintaluokilla määritellään laituripaikkojen hinnat keskitetysti. Paikan hinta näkyy kaikkialla aina paikkatiedon ohessa. UUTTA (23.5.2015) Hintaluokat Aikaisemmin Muutoksia Veneen tiedot lomakkeella - osa 2 Lisää tietoa laituripaikoista Muutoksia Käyttäjätiedot lomakkeella Muutoksia Veneen tiedot lomakkeella Maksulliset

Lisätiedot

Merenkulkija 2/2019. Espoon Merenkulkijat ry Sisältö:

Merenkulkija 2/2019. Espoon Merenkulkijat ry   Sisältö: Espoon Merenkulkijat ry www.espoonmerenkulkijat.net Merenkulkija 2/2019 Sisältö: Johtokunta 2019 ja muut yhteystiedot Kommodorin palsta Tärkeät päivämäärät Vartiointi Venepaikka- ja jäsenmaksut Vuoden

Lisätiedot

Merenkulkija 2/2014. Espoon Merenkulkijat ry www.espoonmerenkulkijat.net. Sisältö:

Merenkulkija 2/2014. Espoon Merenkulkijat ry www.espoonmerenkulkijat.net. Sisältö: Espoon Merenkulkijat ry www.espoonmerenkulkijat.net Merenkulkija 2/2014 Sisältö: Johtokunta vuodelle 2014 ja muut yhteystiedot Kommodorin palsta Vuoden 2014 tärkeät päivämäärät Vartiointi 2014 EI veneiden

Lisätiedot

Länsituuli 83 ry:n jäsenlehti 1/ /2006

Länsituuli 83 ry:n jäsenlehti 1/ /2006 Länsituuli 83 ry:n jäsenlehti 1/ 2005 1/2006 Kevään tunnelmia Maaliskuun alku on ollut 5-10 astetta keskilämpötilaa kylmempi, joten talvi on ollut länsirannikollakin hiihto- ja luistelusäiden puolesta

Lisätiedot

Saimaan Satamat Oy Satamatie 4 80220 Joensuu VENESATAMASÄÄNNÖT

Saimaan Satamat Oy Satamatie 4 80220 Joensuu VENESATAMASÄÄNNÖT Saimaan Satamat Oy Satamatie 4 80220 Joensuu VENESATAMASÄÄNNÖT Venesatamasäännöt koskevat kaikkia Saimaan Satamat Oy:n ylläpitämiä ja hallinnoimia venepaikkoja, niiden talvisäilytysalueita sekä kalastusvälinevajoja.

Lisätiedot

Lohja Race

Lohja Race Lohja Race 2-3.9.2017 Järjestävä seura: Lohjan Purjehtijat Nuottatie 2 FIN-08100 Lohja E-jolla JuSM-kilpailu Zoom8-ranking Laser-ranking Lightning- ranking LISÄPURJEHDUSOHJE (kts. Vakiopurjehdusohje PKS

Lisätiedot

Kausalan ja Pohjanmäen venepaikkojen käyttösäännöt ja vuokrat v. 2017

Kausalan ja Pohjanmäen venepaikkojen käyttösäännöt ja vuokrat v. 2017 Tekninen lautakunta 8 07.02.2017 Tekninen lautakunta 21 07.03.2017 Kausalan ja Pohjanmäen venepaikkojen käyttösäännöt ja vuokrat v. 2017 819/02.03.00/2017 Tekninen lautakunta 07.02.2017 8 Kausalassa on

Lisätiedot

Säännöt: Helsingin Moottorivenekerho r.y. - Helsingfors Motorbåtsklubb r.f. 1 Nimi ja kotipaikka

Säännöt: Helsingin Moottorivenekerho r.y. - Helsingfors Motorbåtsklubb r.f. 1 Nimi ja kotipaikka Säännöt: Helsingin Moottorivenekerho r.y. - Helsingfors Motorbåtsklubb r.f. 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Helsingin Moottorivenekerho r.y., - Helsingfors Motorbåtsklubb r.f. ja sen kotipaikka

Lisätiedot

Jäseneksi ottaminen. Ohjesäännöt

Jäseneksi ottaminen. Ohjesäännöt Ohjesäännöt Ohjesäännöt ovat hallituksen vahvistamia yhdistyksen sääntöjen täydennyksiä ja soveltamisohjeita. Yhdistyksen sääntöjen mukaan jäsenistön on noudatettava niitä. Ohjesäännöt ovat: Jäseneksi

Lisätiedot

PORSLAHDEN VENEKERHO RY PÖYTÄKIRJA 1(2) PL 265, Vantaa Sääntömääräinen syyskokous

PORSLAHDEN VENEKERHO RY PÖYTÄKIRJA 1(2) PL 265, Vantaa Sääntömääräinen syyskokous PORSLAHDEN VENEKERHO RY PÖYTÄKIRJA 1(2) PL 265, 01301 Vantaa 12.11.2014 www.plvk.fi toimisto@plvk.fi Sääntömääräinen syyskokous Aika 12.11.2014 klo 18.00 Paikka Peltolan Koulun auditorio, Lummetie 27,

Lisätiedot

SUOMALAINEN PURSISEURA RY:n SÄÄNNÖT

SUOMALAINEN PURSISEURA RY:n SÄÄNNÖT SUOMALAINEN PURSISEURA RY:n SÄÄNNÖT Hyväksytty vuosikokouksessa 14.3. ja ylimääräisessä kokouksessa 10.6.1996. 1 Yhdistyksen nimi on Suomalainen Pursiseura ry., epävirallisesti lyhennettynä SPS, ja sen

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 AIKA 22.11.2017, klo 18:00 PAIKKA Jakun koulu Paikalla 12 osallistujaa. Aluksi oli kahvitarjoilu. 1 KOKOUKSEN AVAUS Jakkukylän kyläyhdistyksen puheenjohtaja

Lisätiedot

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET YHTEENVETO VUOSIKOKOUKSESTA JA SUKUSEURAN 15- VUOTISJUHLASTA...2 KITEEN SUKUSEUROJEN YHTEINEN MATKA TALLINNAAN...

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET YHTEENVETO VUOSIKOKOUKSESTA JA SUKUSEURAN 15- VUOTISJUHLASTA...2 KITEEN SUKUSEUROJEN YHTEINEN MATKA TALLINNAAN... Kuva: www.kiteenmatikaiset.fi TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu YHTEENVETO VUOSIKOKOUKSESTA JA SUKUSEURAN 15- VUOTISJUHLASTA...2 KITEEN SUKUSEUROJEN YHTEINEN MATKA TALLINNAAN...3 KAHVITILAISUUS JA

Lisätiedot

TYÖPAIKKATOIMINTA. Ohjeistus työpaikkatoiminnasta

TYÖPAIKKATOIMINTA. Ohjeistus työpaikkatoiminnasta TYÖPAIKKATOIMINTA Ohjeistus työpaikkatoiminnasta Työpaikkatoiminta Työpaikkatoiminnalla tarkoitetaan toimintaa joka kattaa samassa työpaikassa työskentelevät Logistiikan toimihenkilöiden jäsenet. Työpaikkatoiminnan

Lisätiedot

Lahden Venekerhon 2/201 2. jäsenlehti. Kesä ja veneilykausi ovat kohta täällä

Lahden Venekerhon 2/201 2. jäsenlehti. Kesä ja veneilykausi ovat kohta täällä Kesä ja veneilykausi ovat kohta täällä PURTILO 2/201 2 Mennyt talvi on ollut lumen, jään ja roudan suhteen mielenkiintoinen. Lumet ikään kuin vain katosivat, koska ei ollut kunnon routaa maassa ja jäät

Lisätiedot

AURINKOLAHDEN VENEKERHO RY:N SÄÄNNÖT 15.9.2005

AURINKOLAHDEN VENEKERHO RY:N SÄÄNNÖT 15.9.2005 AURINKOLAHDEN VENEKERHO RY:N SÄÄNNÖT 15.9.2005 1 NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Aurinkolahden Venekerho ry ja kotipaikka Helsinki. Yhdistyksen nimestä käytetään epävirallista lyhennettä AVK. 2

Lisätiedot

HooVEEKoo. Humallahden venekerhon tiedotuslehti 1 2016

HooVEEKoo. Humallahden venekerhon tiedotuslehti 1 2016 HooVEEKoo Humallahden venekerhon tiedotuslehti 1 2016 Julkaisija HUMALLAHDEN VENEKERHO- HUMMELVIKENS BÅTKLUBB HVK ry www.humallahdenvenekerho.fi Osoite Rajasaarenpenger 6, 00250 Helsinki Tiedotuslehti

Lisätiedot

Merenkulkija 4/2015. Espoon Merenkulkijat ry www.espoonmerenkulkijat.net. Sisältö:

Merenkulkija 4/2015. Espoon Merenkulkijat ry www.espoonmerenkulkijat.net. Sisältö: Espoon Merenkulkijat ry www.espoonmerenkulkijat.net Merenkulkija 4/2015 Sisältö: Johtokunnan yhteystiedot Kommodorin palsta Tärkeät päivämäärät Talvisäilytysmaksut Veneiden merkintä ja talvisäilytys Suomenojan

Lisätiedot

Merenkulkija 2/2016. Espoon Merenkulkijat ry www.espoonmerenkulkijat.net. Sisältö:

Merenkulkija 2/2016. Espoon Merenkulkijat ry www.espoonmerenkulkijat.net. Sisältö: Espoon Merenkulkijat ry www.espoonmerenkulkijat.net Merenkulkija 2/2016 Sisältö: Johtokunta vuodelle 2016 ja muut yhteystiedot Kommodorin palsta Vuoden 2016 tärkeät päivämäärät Vartiointi 2016 EI veneiden

Lisätiedot

Rauman Moottorivenekerho ry:n säännöt

Rauman Moottorivenekerho ry:n säännöt Sivu 1 / 6 Rauman Moottorivenekerho ry:n säännöt 1. Yhdistyksen, josta näissä säännöissä käytetään nimitystä kerho, nimi on Rauman Moottorivenekerho. Sen kotipaikka on Rauman kaupunki ja tarkoituksena

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Kososten sukuseura ry. ja sen kotipaikkana on Savonlinnan kaupunki.

Yhdistyksen nimi on Kososten sukuseura ry. ja sen kotipaikkana on Savonlinnan kaupunki. Kososten Sukuseura ry:n SÄÄNNÖT 1. Yhdistyksen nimi on Kososten sukuseura ry. ja sen kotipaikkana on Savonlinnan kaupunki. 2. Yhdistyksen tarkoituksena on: 1) ylläpitää yhteyttä Kososten suvun jäsenten

Lisätiedot

Heinolan Kaupungin venepaikat Venepaikkojen varausohje

Heinolan Kaupungin venepaikat Venepaikkojen varausohje Heinolan Kaupungin venepaikat Venepaikkojen varausohje Heinolan kaupungin venepaikkojen varausohje/info Ohje sivulla 5. paina tästä Venepaikat varataan ja maksetaan vuosittain sähköisessä varauspalvelussa.

Lisätiedot

Omistuslaitureista on myytävänä paikkoja 2,5-3,5 metrin paikkoja Kysellä voi satamakapteenilta.

Omistuslaitureista on myytävänä paikkoja 2,5-3,5 metrin paikkoja Kysellä voi satamakapteenilta. Kokkolan Venekerhon laituripaikat Kausi 2014 Omistuslaitureista on myytävänä paikkoja 2,5-3,5 metrin paikkoja Kysellä voi satamakapteenilta. 1 / 24 Vuokrapaikkoja on myös saatavissa leveydet 2,5-4.0 metriin.

Lisätiedot

Merenkulkija 2/2010. Espoon Merenkulkijat ry Sisältö:

Merenkulkija 2/2010. Espoon Merenkulkijat ry  Sisältö: Espoon Merenkulkijat ry www.espoonmerenkulkijat.net Merenkulkija 2/2010 Sisältö: Johtokunta vuodelle 2010 ja muut yhteystiedot Kommodorin palsta Vuoden 2010 tärkeät päivämäärät Vartioinnista Talkoot 10.4

Lisätiedot

Merenkulkija 4/2011. Espoon Merenkulkijat ry www.espoonmerenkulkijat.net. Sisältö:

Merenkulkija 4/2011. Espoon Merenkulkijat ry www.espoonmerenkulkijat.net. Sisältö: Espoon Merenkulkijat ry www.espoonmerenkulkijat.net Merenkulkija 4/2011 Sisältö: Johtokunnan yhteystiedot Kommodorin palsta Tärkeät päivämäärät Sähkönkäyttö talviaikana Seuramme varastotilat sekä pukkiaitaus

Lisätiedot

3 Seuran tunnuksena on merenkulkuhallituksen vahvistama lippu. Sen käyttämisestä määrätään tarkemmin lippuohjeissa.

3 Seuran tunnuksena on merenkulkuhallituksen vahvistama lippu. Sen käyttämisestä määrätään tarkemmin lippuohjeissa. 1 Yhdistyksen nimi on Kaarinan Veneseura ja kotipaikka Kaarinan kunta. Yhdistyksestä käytetään näissä säännöissä nimitystä seura. Seura toimii Työväen Urheiluliitto TUL ry:n jäsenseurana. 2 Seuran tarkoituksena

Lisätiedot

HYY seniorit ry, HUS seniorer rf. Rek. no 192.654 SÄÄNNÖT

HYY seniorit ry, HUS seniorer rf. Rek. no 192.654 SÄÄNNÖT HYY seniorit ry, HUS seniorer rf SÄÄNNÖT Yhdistysrekisteri vahvistanut 27.10.2005 HYY-seniorit, HUS-seniorer rf SÄÄNNÖT 2 (5) 1 Nimi, kotipaikka ja kielet Yhdistyksen nimi on HYY-seniorit ry, HUS-seniorer

Lisätiedot

Merenkulkija 4/2017. Espoon Merenkulkijat ry Sisältö:

Merenkulkija 4/2017. Espoon Merenkulkijat ry  Sisältö: Espoon Merenkulkijat ry www.espoonmerenkulkijat.net Merenkulkija 4/2017 Sisältö: Johtokunnan yhteystiedot Kommodorin palsta Tärkeät päivämäärät Varoitus matalikosta Talvisäilytyslaskut Kiinnostaako Kroatia?

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 Aika 10.4.2016 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 23 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

Loukonlahden satamayhdistys ry. Liity mukaan

Loukonlahden satamayhdistys ry. Liity mukaan Loukonlahden satamayhdistys ry Liity mukaan Loukonlahden satamayhdistys ry Yhdistyksen tarkoituksena on toimia Loukonlahden satamasta venepaikan vuokranneiden yhteistyöelimenä ja huolehtia muiden muassa

Lisätiedot

Yhdistyksen säännöt YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT. Alaskanmalamuuttiyhdistys ry. Hyväksytty vuosikokouksessa

Yhdistyksen säännöt YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT. Alaskanmalamuuttiyhdistys ry. Hyväksytty vuosikokouksessa YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT Alaskanmalamuuttiyhdistys ry Hyväksytty vuosikokouksessa 21.2.2016 Rekisteröity Patentti-ja rekisterihallituksessa 30.9.2016 1. Yhdistyksen nimi on Alaskanmalamuuttiyhdistys, jota seuraavassa

Lisätiedot

SPORTICUS R.Y. SÄÄNNÖT

SPORTICUS R.Y. SÄÄNNÖT SPORTICUS R.Y. SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi on Sporticus ry. Yhdistyksen kotipaikka on Jyväskylän kaupunki. 2 Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja valvoa jäsentensä opiskelumahdollisuuksia ja ammatillisia

Lisätiedot

Tiistaina 10.4.2012 Peltolan koululla osoitteessa Lummetie 27, 01300 VANTAA,

Tiistaina 10.4.2012 Peltolan koululla osoitteessa Lummetie 27, 01300 VANTAA, PORSLAHDEN VENEKERHO RY PÖYTÄKIRJA 1(2) PL 265, 01301 Vantaa 10.4.2012 www.plvk.fi toimisto@plvk.fi Sääntömääräinen kevätkokous SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS 2012 Aika ja paikka Tiistaina 10.4.2012 Peltolan

Lisätiedot

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa.

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa. KILPAILUN SÄÄNNÖT Aluemestaruus Itä-ja Kaakkois-Suomi 31.8-1.9.2019 Kansallinen Varkauden Urheiluautoilijat ry Varkaus I OHJELMA 15.8.2019 27.8.2019 klo: 23.00 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen

Lisätiedot

Kommodorin 40-vuotisjuhlatervehdys

Kommodorin 40-vuotisjuhlatervehdys MERISATAMAN VENEKERHO 40 VUOTTA Kommodorin 40-vuotisjuhlatervehdys MERISATAMAN VENEKERHO RY Arvoisa kunniajäsen, arvoisat venekerholaiset! Toivotan teidät lämpimästi tervetulleeksi Merisataman venekerhon

Lisätiedot

Aivoliitto ry:n jäsenrekisteri Ohjeita yhdistyksille

Aivoliitto ry:n jäsenrekisteri Ohjeita yhdistyksille Aivoliitto ry:n jäsenrekisteri Ohjeita yhdistyksille Lisätiedot ja neuvonta: p. 040 845 0430, linda.lindroos@aivoliitto.fi Tästä osoitteesta löydät lisää ohjeita Sense rekisterin käyttöön: https://senseohjeisto.avoine.fi/

Lisätiedot

Merenkävijät ry. Vuosikirja 2016 No 69

Merenkävijät ry. Vuosikirja 2016 No 69 Merenkävijät ry. Vuosikirja 2016 No 69 Kommodorin tervehdys 4-5 Kaikkien tietoon 6-8 Toimintakalenteri ja Särkän yhteysveneen aikataulu 9 Tukea seuran kilpapurjehtijoille 46 Ovi uuteen maailmaan 47-48

Lisätiedot

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa.

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa. KILPAILUN SÄÄNNÖT Aluemestaruus Itä- ja Kaakkois-suomi 16-17.9.2017 Kansallinen Varkauden Urheiluautoilijat ry Varkaus I OHJELMA 28.8.2017 11.9.2017 klo: 23.59 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen

Lisätiedot

Irman käyttöohje Tunturisuunnistajille

Irman käyttöohje Tunturisuunnistajille Irman käyttöohje Tunturisuunnistajille Tämä ohje on tarkoitettu niille suunnistajille joilla ei ole koskaan ollut nk. lisenssiä. Mikäli sinulla on joskus ollut lisenssi, niin ohjeet Irman käyttöön löytyvät

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2/2014 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso

JÄSENTIEDOTE 2/2014 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso JÄSENTIEDOTE 2/2014 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS Hei, Yhdistystämme vaivaa sama ongelma kuin muitakin yhdistyksiä. Toimintamme kuihtuu entisestään.

Lisätiedot

Puheenjohtaja avasi kokouksen. Todettiin läsnäolijat ja kirjattiin pöytäkirjaan. Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Puheenjohtaja avasi kokouksen. Todettiin läsnäolijat ja kirjattiin pöytäkirjaan. Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 1(x) TURUN MOOTTORIPYÖRÄILIJÄT RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Paikka: Kämppä, Köydenpunojankatu Aika: Tiistai 18.09-20.34 Läsnä: Rainer Nilovaara Puheenjohtaja Risto Kemppainen Tua Nilovaara Riitta Nousiainen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Liikuntavirasto Merelliset palvelut Osastopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Liikuntavirasto Merelliset palvelut Osastopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 32 Aluspaikan vuokraus Jätkäsaarenlaiturista Hietalahdenrannassa HEL 2016-012328 T 10 01 01 03 Päätös päätti vuokrata ********** 19 metrin laituripaikan Hietalahden

Lisätiedot

1 Yhdistyksen nimi Yhdistyksen nimi on Lakeuden Noutajakoirayhdistys r.y. ja sen kotipaikka on Seinäjoki.

1 Yhdistyksen nimi Yhdistyksen nimi on Lakeuden Noutajakoirayhdistys r.y. ja sen kotipaikka on Seinäjoki. Lakeuden Noutajakoirayhdistys ry Säännöt 1 Yhdistyksen nimi Yhdistyksen nimi on Lakeuden Noutajakoirayhdistys r.y. ja sen kotipaikka on Seinäjoki. 2 Toiminnan tarkoitus Yhdistys toimii Etelä Pohjanmaan

Lisätiedot

PUOTILAN VENEKERHO RY T A S E K I R J A 2 0 12. Sisällys:

PUOTILAN VENEKERHO RY T A S E K I R J A 2 0 12. Sisällys: PUOTILAN VENEKERHO RY T A S E K I R J A 2 0 12 Sisällys: Tilinpäätös * Tuloslaskelma * Tase * Tase-erittelyjä * Pääkirja * Päiväkirja * Palkkakortisto Helsingissä 15.11.2012 Taisto Johansson TASE VASTAAVAA

Lisätiedot

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa.

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa. KILPAILUN SÄÄNNÖT Aluemestaruus Kaakkois-Suomi 6 3.9-4.9.2016 Kansallinen Varkauden Urheiluautoilijat ry Varkaus I OHJELMA 23.08.16 31.08.16 klo: 23.59 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen

Lisätiedot

Merenkulkija 2/2011. Espoon Merenkulkijat ry Sisältö:

Merenkulkija 2/2011. Espoon Merenkulkijat ry  Sisältö: Espoon Merenkulkijat ry www.espoonmerenkulkijat.net Merenkulkija 2/2011 Sisältö: Johtokunta vuodelle 2011 ja muut yhteystiedot Kommodorin palsta Vuoden 2011 tärkeät päivämäärät Vartioinnista Talkoot 19.4

Lisätiedot

Joensuun Jääkarhut Syyskokous torstaina klo (kahvitarjoilu alkaa klo 18.00) Karhu-sali

Joensuun Jääkarhut Syyskokous torstaina klo (kahvitarjoilu alkaa klo 18.00) Karhu-sali Joensuun Jääkarhut Syyskokous torstaina 19.11.2015 klo 18.30 (kahvitarjoilu alkaa klo 18.00) Karhu-sali Esityslista 1. Kokouksen avaus 2. Todetaan kokouksen läsnäolijat ja äänioikeutetut jäsenet 3. Todetaan

Lisätiedot

INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT

INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT 1 INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT Hyväksytty 26.8.2017, Kansallinen Neuvosto 1 PIIRIN NIMI... 2 2 PIIRIKOKOUS... 2 3 PIIRIHALLITUKSEN JÄSENTEN EHDOLLE ASETTAMINEN... 2 4 PIIRIHALLITUKSEN JÄSENTEN VAALIT...

Lisätiedot

INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT

INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT 1 16.8.03 INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT 1. PIIRIN NIMI on Piiri Inner Wheel, Suomi. Nimen vahvistaa International Inner Wheelin hallitus, joka myös vahvistaa piirin rajat. Piirin jäseniä ovat kaikki piirissä

Lisätiedot

15.1.2015. Myyntipaikkaan voi tulla tuntia ennen kauppahallin avautumista ja sieltä tulee poistua tunnin kuluessa kauppahallin sulkeutumisesta.

15.1.2015. Myyntipaikkaan voi tulla tuntia ennen kauppahallin avautumista ja sieltä tulee poistua tunnin kuluessa kauppahallin sulkeutumisesta. 1 (5) Hakemukset kauppiasyhdistykselle (puheenjohtajan tai edustajan hyväksymä hakemus): alle 1 kalenterikuukausi (1-4 viikkoa) - etusijalla Hakaniemen kauppahallin vuokralaiset (kauppiasyhdistys päättää

Lisätiedot

KLUBISIHTEERIN KOULUTUS

KLUBISIHTEERIN KOULUTUS KLUBISIHTEERIN KOULUTUS 1 Valmennuksen sisältö Sihteerin toimenkuva Sihteerin avaintehtävät Vuosikello Tehtävät kokouksessa Pöytäkirja & tiedottaminen Toimintakertomus Jäsenrekisteri 10.4.2015 Sihteerin

Lisätiedot

ISSN 0784-2503 1/2007. 100. Monirunkovenelehti. Otteita vuosien varrelta. proaprojekti etenee

ISSN 0784-2503 1/2007. 100. Monirunkovenelehti. Otteita vuosien varrelta. proaprojekti etenee ISSN 0784-2503 6 1/2007 Kaikkien aikojen 100. Otteita vuosien varrelta proaprojekti etenee Martin Hildebrand PUHEENJOHTAJAN P A L S T A Monirunkovenelehdellä alkaa olla ikää. Käsissänne on lehtemme tasan

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Imatran Ketterä Juniorit ry ja kotipaikka Imatra. Yhdistyksen virallinen kieli on suomi.

Yhdistyksen nimi on Imatran Ketterä Juniorit ry ja kotipaikka Imatra. Yhdistyksen virallinen kieli on suomi. IMATRAN KETTERÄ JUNIORIT RY:N SÄÄNNÖT 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Imatran Ketterä Juniorit ry ja kotipaikka Imatra. Yhdistyksen virallinen kieli on suomi. 2 Tarkoitus ja toiminnan laatu Yhdistyksen

Lisätiedot

Yleiset ohjeet JOENSUUN KAUPUNKI VENESATAMASÄÄNNÖT. Kaupunkirakennelautakunta 26.3.2013

Yleiset ohjeet JOENSUUN KAUPUNKI VENESATAMASÄÄNNÖT. Kaupunkirakennelautakunta 26.3.2013 Sivu 1/6 JOENSUUN KAUPUNKI VENESATAMASÄÄNNÖT Kaupunkirakennelautakunta 26.3.2013 Venesatamasäännöt koskevat kaikkia Joensuun kaupungin ylläpitämiä venesatamia ja niiden talvisäilytysalueita sekä kalastusvälinevajoja.

Lisätiedot

Helsingin kaupungin venesatamien venepaikan vuokraamista koskevat sopimusehdot:

Helsingin kaupungin venesatamien venepaikan vuokraamista koskevat sopimusehdot: Helsingin kaupungin venesatamien venepaikan vuokraamista koskevat sopimusehdot: 1 Vuokranantaja Helsingin kaupungin liikuntavirasto 2 Vuokralainen Helsingin kaupungin liikuntaviraston kanssa kirjallisen

Lisätiedot

EU:n TIETOSUOJA-ASETUKSEN SOVELTAMINEN ALKAA TÄNÄÄN, TIEDÄ JA TUNNE OIKEUTESI!

EU:n TIETOSUOJA-ASETUKSEN SOVELTAMINEN ALKAA TÄNÄÄN, TIEDÄ JA TUNNE OIKEUTESI! JÄSENTIEDOTE 25.5.2018 Haukilahden venekerho ry EU:n TIETOSUOJA-ASETUKSEN SOVELTAMINEN ALKAA TÄNÄÄN, TIEDÄ JA TUNNE OIKEUTESI! Tietosuojan historian suurin mullistus tapahtuu tänään 25.5.2018, kun EU:n

Lisätiedot

Tehtyään varauksen asiakas saa laskun joko sähköpostiin tai kotiosoitteeseen.

Tehtyään varauksen asiakas saa laskun joko sähköpostiin tai kotiosoitteeseen. Rovanperän kelomökkien varausehdot Tehtyään varauksen asiakas saa laskun joko sähköpostiin tai kotiosoitteeseen. Varaus on sitova, kun ennakkovaraus, 20% varauksen hinnasta, on maksettu vahvistuskuitissa

Lisätiedot

Jäsenlaskutus Kuksassa

Jäsenlaskutus Kuksassa Jäsenlaskutus Kuksassa SISÄLLYSLUETTELO 1. Jäsenlaskutusaikataulu... 2 Uudet jäsenet... 2 Kevätkaudella (tammikuu-heinäkuu) liittyvät jäsenet... 2 Syyskaudella (elokuu-joulukuu) liittyvät jäsenet... 2

Lisätiedot

TURUN JYRYN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2015

TURUN JYRYN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2015 TURUN JYRYN Seuran toimintaa kehitetään koko ajan. Haluamme tarjota laadukasta ja virikkeellistä toimintaa liikunnasta kiinnostuneille. Seuraamme puhaltavat uudet tuulet, jos seuratoiminnan kehittämistukea

Lisätiedot

Yhdistys tuo esille mielipiteitään julkisuudessa ja esittää lausuntojaan ja näkemyksiään virkamiehille sekä päättäville elimille.

Yhdistys tuo esille mielipiteitään julkisuudessa ja esittää lausuntojaan ja näkemyksiään virkamiehille sekä päättäville elimille. Lounaisrannikon Senioriopettajat ry:n säännöt 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Lounaisrannikon Senioriopettajat ry, epävirallinen lyhenne LRSO. Sen kotipaikka on Naantali. Yhdistys

Lisätiedot

Lauantailenkki 07.06.2014

Lauantailenkki 07.06.2014 Lauantailenkki 07.06.2014 Itäsyndikaatin ranking-kisa KILPAILUKUTSU 1 SÄÄNNÖT 1.1 Kilpailussa noudatetaan Purjehduksen kilpailusäännöissä määriteltyjä sääntöjä. 1.2 Mitkään kansalliset määräykset eivät

Lisätiedot

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007 Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007 Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 Sekakuoroliitto järjestää perinteiset Sekakuoropäivät ensi maaliskuussa Helsingissä. Tapahtuma alkaa lauantaina

Lisätiedot

Porslahden venekerho ry

Porslahden venekerho ry 1 Porslahden venekerho ry TASEKIRJA 01.01.2014-31.12.2014 2 Tasekirjan julkinen osio TASE VASTAAVAA... 3 TASE VASTATTAVAA... 4 TULOSLASKELMA... 5 Liitetiedot... 7 Kirjaukset aineellista hyödykkeistä...

Lisätiedot

Näin toimimme. Jäseneksi ottaminen. Ohjesäännöt Hyväksytty

Näin toimimme. Jäseneksi ottaminen. Ohjesäännöt Hyväksytty Ohjesäännöt Hyväksytty 13.3.2017 Näin toimimme Ohjesäännöt ovat hallituksen vahvistamia yhdistyksen sääntöjen täydennyksiä ja soveltamisohjeita. Yhdistyksen sääntöjen mukaan jäsenistön on noudatettava

Lisätiedot

Ohessa on myös seuran tapahtumakalenteri vuodelle 2008. Päivämäärät alustavia, muutoksista tiedotetaan tarpeen vaatiessa.

Ohessa on myös seuran tapahtumakalenteri vuodelle 2008. Päivämäärät alustavia, muutoksista tiedotetaan tarpeen vaatiessa. KARINKIERTÄJÄT r.y. PL 8 04131 SIPOO 05.03.2008 Vajaa 2 kuukautta veneen laskuun.. Ja talvikin on jo alkanut, joten mikäs tässä kevättä odotellessa ja skrapoja terotellessa. Tosin nykyinen satama-alueemme

Lisätiedot

Klubisihteerin koulutus

Klubisihteerin koulutus Klubisihteerin koulutus 10.5.2017 Sihteerin koulutus 2017 1 Koulutuksen sisältö Sihteerin toimenkuva Sihteerin avaintehtävät Vuosikello Tehtävät kokouksessa Pöytäkirja & tiedottaminen Toimintakertomus

Lisätiedot

TYÖPAIKKA- TOIMINNAN OHJEET

TYÖPAIKKA- TOIMINNAN OHJEET TYÖPAIKKA- TOIMINNAN OHJEET Toimintasäännöt hyväksytty 23.9.2006 hallituksen kokouksessa. TYÖPAIKKATOIMINNAN OHJE Mitä on työpaikkatoiminta? Työpaikkaosaston tehtävänä on yhdessä henkilöstöedustajien kanssa

Lisätiedot

ESPOON GOLFSEURA ry: n säännöt

ESPOON GOLFSEURA ry: n säännöt ESPOON GOLFSEURA ry: n säännöt NIMI JA KOTIPAIKKA 1 Yhdistyksen nimi on Espoon Golfseura ry ja sen kotipaikka on Espoon kaupunki. Yhdistyksen nimi ruotsin kielellä on Esbo Golfsällskap rf. Yhdistyksestä

Lisätiedot

Mikäli salasana unohtuu, voit tilata sen myöhemmin sähköpostiosoitteeseen, jonka rekisteröit ilmoittajan osoitteeksi.

Mikäli salasana unohtuu, voit tilata sen myöhemmin sähköpostiosoitteeseen, jonka rekisteröit ilmoittajan osoitteeksi. Ohjeet KLL-kisojen ilmoittautumispalvelun käyttämiseksi. Lyhyesti: - rekisteröi tunnus, kirjaudu ja ilmoita kilpailijat - ilmoitetuille kilpailijoille voidaan tilata ruokailut ja majoitus kilpailijakohtaisesti

Lisätiedot

Porslahden venekerho ry

Porslahden venekerho ry 1 Porslahden venekerho ry Tilinpäätösasiakirja tilikaudelta: 01.01.2016-31.12.2016 2 Asiakirjan julkinen osio TASE VASTAAVAA... 3 TASE VASTATTAVAA... 4 TULOSLASKELMA... 5 Liitetiedot... 7 Arvostusperiaatteet

Lisätiedot

-Järjestämällä veneilykilpailuja, liikunta- ja muita kulttuuritilaisuuksia sekä järjestämällä valmennus-, koulutus-, kasvatus- ja neuvontatyötä

-Järjestämällä veneilykilpailuja, liikunta- ja muita kulttuuritilaisuuksia sekä järjestämällä valmennus-, koulutus-, kasvatus- ja neuvontatyötä Meriseura Turku ry Syyskokouksessa 2016 hyväksytyt säännöt 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Meriseura Turku ry ja kotipaikka Turun kaupunki. Yhdistyksestä käytetään näissä säännöissä nimitystä

Lisätiedot

KLUBISIHTEERIN KOULUTUS Sihteerin koulutus /GLT Marko Uusitalo 1

KLUBISIHTEERIN KOULUTUS Sihteerin koulutus /GLT Marko Uusitalo 1 KLUBISIHTEERIN KOULUTUS 1 Valmennuksen sisältö Sihteerin toimenkuva Sihteerin avaintehtävät Vuosikello Tehtävät kokouksessa Pöytäkirja & tiedottaminen Toimintakertomus Jäsenrekisteri 2 Klubin sihteeri,

Lisätiedot

Mälläistentie 137, 32440 ALASTARO (puh. 02 76 41 492 Mirja Liukas, majoitusmahdollisuus)

Mälläistentie 137, 32440 ALASTARO (puh. 02 76 41 492 Mirja Liukas, majoitusmahdollisuus) 1/5 Vuosikokouksen 2014 esityslista SAKSIN SUKUSEURA RY:N VUOSIKOKOUS :n jäsenet ja suvun toiminnasta kiinnostuneet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle

Lisätiedot

BUSINESSWEB PALVELUN TILAUS JA SOPIMUS

BUSINESSWEB PALVELUN TILAUS JA SOPIMUS Sivu 1 / 4 Uusi sopimus Muutos voimassa olevaan BusinessWeb sopimukseen BusinessWeb sopimuksen purku (irtisanominen) Asiakas täyttää harmaannetut kohdat. Tähdellä merkityt ovat pakollisia. Asiakkaan tiedot

Lisätiedot

Imatran Ju-jutsuseura Jäsentiedote Vuoden 2017 toiminta ja yhteystiedot

Imatran Ju-jutsuseura Jäsentiedote Vuoden 2017 toiminta ja yhteystiedot Imatran Ju-jutsuseura Jäsentiedote 2017 Vuoden 2017 toiminta ja yhteystiedot Puheenjohtajalta: Vuosi on vaihtunut ja Imatran Ju-jutsuseuran 27.toimintavuosi on käynnissä hyvää vauhtia. Olen seuran luottamuksen

Lisätiedot

SUOMEN GOLFKENTÄNHOITAJIEN YHDISTYS FINNISH GREENKEEPERS ASSOCIATION RY

SUOMEN GOLFKENTÄNHOITAJIEN YHDISTYS FINNISH GREENKEEPERS ASSOCIATION RY Hallituksen sääntömuutosehdotus kevätkokoukseen 2012 7 Jäsenmaksut Yhdistyksen syyskokous päättää jäsenmaksuista hallituksen esityksen perusteella. A-, B- ja C-jäsenillä sekä kannatusjäsenillä voi olla

Lisätiedot

Merenkulkija 2/2018. Espoon Merenkulkijat ry Sisältö:

Merenkulkija 2/2018. Espoon Merenkulkijat ry   Sisältö: Espoon Merenkulkijat ry www.espoonmerenkulkijat.net Merenkulkija 2/2018 Sisältö: Johtokunta 2018 ja muut yhteystiedot Kommodorin palsta Tärkeät päivämäärät Vartiointi Venepaikka- ja jäsenmaksut Vuoden

Lisätiedot

MESTARIT. Toukokuun kuukausikokous. Keskiviikkona 6.5.2015 klo 19.00. Kokouspaikka ja -isäntä: Kantolankatu 3 HÄMEENLINNA. Tervetuloa!

MESTARIT. Toukokuun kuukausikokous. Keskiviikkona 6.5.2015 klo 19.00. Kokouspaikka ja -isäntä: Kantolankatu 3 HÄMEENLINNA. Tervetuloa! MESTARIT Hämeenlinnan Rakennusmestarit ja insinöörit AMK Jäsenlehti n:o 4-2015 Toukokuun kuukausikokous Keskiviikkona 6.5.2015 klo 19.00 Kokouspaikka ja -isäntä: Kantolankatu 3 HÄMEENLINNA Tervetuloa!

Lisätiedot

Kuluttajaekonomian ja ravitsemustieteen opiskelijat OIKOS ry:n SÄÄNNÖT I TARKOITUS JA TYÖMUODOT

Kuluttajaekonomian ja ravitsemustieteen opiskelijat OIKOS ry:n SÄÄNNÖT I TARKOITUS JA TYÖMUODOT Kuluttajaekonomian ja ravitsemustieteen opiskelijat OIKOS ry:n SÄÄNNÖT I TARKOITUS JA TYÖMUODOT 1 Yhdistyksen nimi on Kuluttajaekonomian ja ravitsemustieteen opiskelijat OIKOS ry, ja sen kotipaikka on

Lisätiedot

Ympäristötieteiden Opiskelijat MYY ry Säännöt

Ympäristötieteiden Opiskelijat MYY ry Säännöt Ympäristötieteiden Opiskelijat MYY ry Säännöt 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Ympäristötieteiden Opiskelijat MYY ry, ruotsiksi Miljöstuderande MYY rf ja englanniksi The Association

Lisätiedot

NAISAGRONOMIEN VUOSIKOKOUS FAZER KEKSEILLÄ TIISTAINA

NAISAGRONOMIEN VUOSIKOKOUS FAZER KEKSEILLÄ TIISTAINA Naisagronomien jäsenkirje 2/2014 28. lokakuuta 2014 HYVÄ NAISAGRONOMI Syksy on jo pitkällä ja pian on taas vuosikokouksen aika, toivottavasti pääset osallistumaan. Kaipaamme myös ajatuksiasi ja toiveitasi

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Kumiteollisuus ry Gummiindustrin rf ja sen kotipaikka on Helsingin kaupunki.

Yhdistyksen nimi on Kumiteollisuus ry Gummiindustrin rf ja sen kotipaikka on Helsingin kaupunki. KUMITEOLLISUUS RY:N SÄÄNNÖT Merkitty yhdistysrekisteriin 20.9.1961 Sääntöjen muutokset 15.1.2002, 29.4.2004 ja 14.1.2008 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Kumiteollisuus ry Gummiindustrin rf ja

Lisätiedot