HYVINKÄÄN-RIIHIMÄEN TALOUSALUE PÖYTÄKIRJA Sivu Talousaluetoimikunta 1/ KOKOUKSEN AVAUS JA OSANOTTAJIEN TOTEAMINEN 3

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HYVINKÄÄN-RIIHIMÄEN TALOUSALUE PÖYTÄKIRJA Sivu Talousaluetoimikunta 1/2010 1 1 KOKOUKSEN AVAUS JA OSANOTTAJIEN TOTEAMINEN 3"

Transkriptio

1 HYVINKÄÄN-RIIHIMÄEN TALOUSALUE PÖYTÄKIRJA Sivu Talousaluetoimikunta 1/ Kokousaika klo Kokouspaikka Hyvinkään kaupungintalo :T LIITE ASIAT SIVU 1 KOKOUKSEN AVAUS JA OSANOTTAJIEN TOTEAMINEN 3 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 4 3 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS 5 4 TALOUSALUETOIMIKUNNAN SIHTEERI VUONNA KATSAUS YRITYSVOIMALA OY:N TOIMINTAAN 7 6 KUNTAJOHTAJIEN YLEISKATSAUS KUNTANSA AJANKOHTAISISTA ASIOISTA 8 7 SEUDULLINEN LASTENKOTI 9 8 TYÖTTÖMYYDEN SEUDULLINEN HOITO 11 9 OSAAMISKESKUS -OHJELMA (OSKE) TALOUSALUEPARLAMENTTI VUONNA ALUEKESKUSOHJELMAN TOIMINTAKERTOMUS JA TALOUDEN TOTEUTUMA MUUT ASIAT SEURAAVA KOKOUS JA KOKOUSKALENTERI 18 Puheenjohtaja ANNIKA KOKKO Annika Kokko

2 HAUSJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu Talousaluetoimikunta 1/ Kokousaika klo Kokouspaikka Hyvinkään kaupungintalo Puheenjohtaja Jäsenet Masalin Kari Hausjärvi poissa Kokko Annika Hyvinkää Lokiperä Pekka Hausjärvi poissa Tiippana Risto Hausjärvi Myllymäki Mauri Hyvinkää Rantalainen Antti Hyvinkää :stä 5 Heinonen Timo Loppi poissa Nurmo Harri Loppi Vuorinen Sakari Loppi Heimonen Kai Riihimäki poissa Höök Jorma Riihimäki poissa Sinivuori Timo Riihimäki Muut paikalla Terävä Päivi Hausjärvi Lahti Raimo Hyvinkää Lehtonen Annukka Hyvinkää Salminen Ilkka Loppi Keskiruokanen Seppo Riihimäki poissa Savola Jussi Riihimäki Sihteeri Terävä Päivi Hausjärvi Asiat :t 1-13 Allekirjoitus Annika Kokko puheenjohtaja Päivi Terävä sihteeri Pöytäkirja on tarkastettu xx.xx.2010 Mauri Myllymäki pöytäkirjantarkastaja Timo Sinivuori pöytäkirjantarkastaja

3 Talousaluetoimikunta KOKOUKSEN AVAUS JA OSANOTTAJIEN TOTEAMINEN Taltmk Ehdotus: Puheenjohtaja avaa kokouksen ja toteaa läsnäolijat. Päätös: Koska sekä puheenjohtaja että varapuheenjohtaja olivat estyneitä saapumaan kokoukseen, valittiin tilapäiseksi puheenjohtajaksi tähän kokoukseen Annika Kokko. Puheenjohtaja avasi kokouksen ja totesi läsnäolijat.

4 Talousaluetoimikunta PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA Taltmk Ehdotus: Valitaan kokouksen pöytäkirjantarkastajiksi Kai Heimonen ja Jorma Höök. Päätös: Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Mauri Myllymäki ja Timo Sinivuori.

5 Talousaluetoimikunta KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS Taltmk Ehdotus: Hyväksytään kokouksen asialista kokouksen työjärjestykseksi sekä päätetään mahdollisista työjärjestyksessä mainitsemattomista, käsiteltävistä asioista. Päätös: Hyväksyttiin asialista kokouksen työjärjestykseksi ja lisäasiana päätettiin käsitellä maaseutuhallinnon järjestäminen.

6 Talousaluetoimikunta TALOUSALUETOIMIKUNNAN SIHTEERI VUONNA 2010 Taltmk Sovitun käytännön mukaan talousaluetoimikunnan puheenjohtajuusvuorossa oleva kunta on nimennyt toimikunnalle sihteerin. Vuonna 2010 talousaluetoimikunnan puheenjohtaja on Hausjärven valtuuston puheenjohtaja. Talousaluetoimikunnan ja -johtoryhmän sihteerin tehtävät kuuluvat Hausjärvellä hallintojohtajan toimenkuvaan. Hausjärven hallintojohtaja Anja Brofeldt on irtisanoutunut kunnan palveluksesta lukien ja virka on julistettu haettavaksi. Anja Brofeldt on vuosilomalla Kunnanhallitus on kokouksessaan päättänyt hallintojohtajan tehtävien jakamisesta viran ollessa avoimena ja määrännyt kunnanjohtajan toimimaan talousaluetoimikunnan ja -johtoryhmän sihteerinä. Ehdotus: Talousaluetoimikunta päättää, että kunnanjohtaja Päivi Terävä toimii talousaluetoimikunnan sihteerinä kunnes Hausjärvelle valittava hallintojohtaja on ottanut viran vastaan. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin.

7 Talousaluetoimikunta KATSAUS YRITYSVOIMALA OY:N TOIMINTAAN Taltmk Talousalueen neljän kunnan yhteinen yritysneuvontaan keskittyvä yhtiö, YritysVoimala Oy (ent. HyRi Yrityspalvelut Oy), on aloittanut toimintansa Toimitusjohtaja Kimmo Martikainen esittelee yhtiön toimintaa ensimmäisten kuukausien aikana sekä toiminnan kehitysnäkymiä. Ehdotus: Talousaluetoimikunta merkitsee asian tiedoksi. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin. Merkittiin, että Antti Rantalainen saapui tämän :n käsittelyn aikana.

8 Talousaluetoimikunta KUNTAJOHTAJIEN YLEISKATSAUS KUNTANSA AJANKOHTAISISTA ASIOISTA Taltmk Talousalueen kuntajohtajat selvittävät oman kuntansa keskeisiä ajankohtaisia asioita. Ehdotus: Talousaluetoiminta merkitsee kuntien ajankohtaiset asiat tiedoksi. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin.

9 Talousaluetoimikunta SEUDULLINEN LASTENKOTI Taljory Riihimäen perusturvajohtaja Marja-Liisa Lindfors : Mäkikujan perhekoti ja seudullinen lastenkoti Riihimäellä on Mäkikujan perhekoti, jossa tällä hetkellä on 10 paikkaa. Uuden lastensuojelulain 59 mukaan yhdessä yksikössä (osastossa) saadaan hoitaa enintään seitsemää lasta. Samaan rakennukseen voi olla sijoitettuna enintään 24 lasta. Lain mukaiset paikkamuutokset pitää tehdä vuoteen 2011 mennessä ja muuttaa Mäkikujan perhekoti seitsemän paikkaiseksi. Mäkikujan perhekodin paikkalukua on vähennettävä nykyisten paloturvallisuusvaatimustenkin vuoksi. Vapautuvissa tiloissa aloitetaan perhekuntoutustoiminta. Mäkikujan perhekodin tontille on mahdollista rakentaa laajennusosa. Riihimäen kaupungin taloussuunnitelmassa on määrärahavaraus laajennuksen suunnitteluun ja rakentamiseen. Suunnitelman mukaan laajennus valmistuisi 2013 lopussa. Vuoden 2010 aikana selvitetään laajennuksen koko ( 7-14 paikkainen), kustannukset ja seudullinen käyttö. Kodin ulkopuolelle sijoitettujen lasten määrä ja kustannukset ovat jatkuvasti nousseet. Riihimäellä sijoitettuja lapsia on yhteensä 59, joista Mäkikujan perhekodissa 10, ostetussa laitosmaisessa hoidossa 26 ja perhehoidossa 33 lasta/nuorta. Riihimäen kaupungin talouden tervehdyttämistoimenpideohjelman mukaisesti kustannusten hillitsemiseksi muutetaan palvelurakennetta laitoshoidoista perhehoitoon. Laitospaikkojen tarve vähenee ja perhehoitopaikkojen lisääntyy. Toisena toimenpiteenä on vähentää ostettua laitoshoitoa ja laajentaa omaa Mäkikujan perhekotia. Hyvinkäällä ei ole omaa sijaishuollon yksikköä (lastenkoti/nuorisokoti). Perusturvalautakunta on hyväksynyt oman 14 paikkaisen nuorisokodin tarveselvityksen ja tavoitteena oman yksikön perustaminen Hyvinkäälle. Hausjärvellä ja Lopella ei ole omaa sijaishuollon yksikköä. Ehdotus: Käydään keskustelu seudullisesta lastenkodista. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin. Lisäksi todettiin olevan tarvetta laajemmalle koko lastensuojelutoimialan seudulliselle tarkastelulle ja tässä tarkoituksessa asia sekä selonteko-osion selvitys päätettiin lähettää KOKO-ohjausryhmä/KOKO-SOTE ryhmän tarkasteltavaksi mahdollisena hankeaiheena.

10 Talousaluetoimikunta Taltmk Seudullisen lastensuojelulaitoksen tai -kodin tarpeen selvittäminen nousi esiin talousalueen kuntien hallitusten ja valtuustojen puheenjohtajien tilaisuudessa yhtenä mahdollisena kärkihankkeena. Ehdotus: Talousaluetoimikunta merkitsee valmistelutilanteen tiedoksi. Päätös: Todettiin, että talousalueella on tarvetta laajemmalle lastensuojelua koskevalle selvitykselle ja toivottiin KOKO-SOTE -ryhmän valmistelevan asiaa niin, että selvitys voidaan antaa talousalueparlamentissa elokuussa 2010.

11 Talousaluetoimikunta TYÖTTÖMYYDEN SEUDULLINEN HOITO Taljory Lopen vanhustenhuollon sosiaalityöntekijä Kristiina Urtamo on valmistellut esitystä Riihimäen, Hausjärven ja Lopen yhteistyöstä työttömyyden seudullisessa hoidossa. Valmisteluvaiheen esitys on liitteenä nro 2. Ehdotus: Käydään keskustelu työttömyyden seudullisesta hoidosta. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin. Merkittiin tiedoksi, että Hyria koulutus Oy:n hallitus on kokouksessaan perustanut liiketoimintapäällikkö Kai Heimosen vetovastuulla suunnitteluryhmän selvittämään talousaluekohtaisen pajatoiminnan edellytyksiä. Kunnilta on pyydetty nimeämään edustajansa ryhmään ja se kokoontuu 1. kerran Todettiin seudullisen aloitteellisuuden valtiovallan suuntaan olevan tärkeä vaikuttamiskanava ja -mahdollisuus. Päätettiin lähettää Hyria koulutus Oy:n hallitukselle tästä viesti. Taltmk Ehdotus: Talousaluetoimikunta merkitsee asian tiedoksi. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin.

12 Talousaluetoimikunta OSAAMISKESKUS -OHJELMA (OSKE) Taljory Osaamiskeskuksen tehtävänä on luoda ja kehittää edellytyksiä nosto- ja siirtoalan, logistiikan ja liitännäisteknologisten ja palveluiden yritystoiminnan syntymiselle ja kasvamiselle tiiviissä yhteistyössä yritysten, kuntien sekä kehittämis-, koulutus- ja tutkimusyksiköiden kanssa. Osaamiskeskuksen toimintaa koordinoi Teknologiakeskus TechVilla Oy. Toimitusjohtaja Juha Leinonen raportoi OSKE:n toiminnasta, tavoitteista ja tuloksista. Esitys on liitteenä nro 1. Ehdotus: Käydään keskustelu Osaamiskeskus ohjelmasta. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin. Merkittiin tiedoksi, että Osaamiskeskus ohjelman kuntarahaa vuodelle 2010 anotaan kunnilta sen jälkeen kun työ- ja elinkeinoministeriö on tehnyt tarvittavat ohjelmaa koskevat päätöksensä kuluvan vuoden helmikuussa. Lisäksi päätettiin, että Osaamiskeskus ohjelman kuntarahaesitykset vuotta 2011 koskien on tehtävä kunnille niiden talousarvioiden valmisteluaikataulussa viimeistään kuluvan vuoden kesällä niin, että esitykset voidaan käsitellä talousalueen johtoryhmän elokuun kokouksessa. Osaamiskeskus ohjelma on voimassa vuodelle 2013 saakka ja kuntarahaesitykset vuosille 2012 ja 2013 on tehtävä kunnille vastaavassa aikataulussa kuin edellä on vuotta 2011 koskien päätetty. Taltmk Ehdotus: Talousaluetoimikunta merkitsee asian tiedoksi. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin.

13 Talousaluetoimikunta TALOUSALUEPARLAMENTTI VUONNA 2010 Taljory Talousaluetoimikunta on kokouksessaan päättänyt kunnanvaltuustojen talousalueparlamentin pitämisestä Hausjärvellä toukokuussa Talousalueen kunnanhallitusten tapaamisessa päätettiin tilaisuuden toimeenpano jättää talousalueen johtoryhmän harkintaan. Ehdotus: Päätetään tilaisuuden ajankohta ja keskustellaan alustavasti tilaisuuden teemoista ja sisällöstä. Päätös: Talousalueparlamentti järjestetään klo 12 alkaen Hotelli Rantasipi Sveitsin tiloissa Hyvinkäällä. Tilaisuuden valmistelua jatketaan seuraavassa johtoryhmän kokouksessa. Taljory Ehdotus: Talousaluejohtoryhmä keskustelee talousalueparlamentin aiheista ja päättää sisällön valmistelusta. Keskustelussa mahdollisiksi tilaisuuden teemoiksi esitettiin: talousalueen yhteistyön tavoitteet nuorisotyöttömyys ja miten siihen voidaan vaikuttaa sosiaali- ja terveydenhuollon järjestäminen talousalueen yritysten tilanne, Harava-kyselyn tulokset kilpailukyky ja vetovoimastrategia maankäytön kehityskuva Päätös: Päätettiin, että alustava varaus Hotelli Rantasipi Sveitsin tiloista vahvistetaan. Lisäksi päätettiin, että talousalueparlamentin järjestämistä varten nimetään valmistelutyöryhmä, jonka puheenjohtajana toimii talousaluejohtoryhmän puheenjohtaja. Hyvinkää, Riihimäki, Hausjärvi ja Loppi nimeävät valmisteluryhmään kukin yhden edustajan johtavista luottamushenkilöistä. Taltmk Ehdotus: Talousaluetoimikunta päättää talousalueparlamentissa käsiteltävät aiheet talousaluejohtoryhmässä esiin nousseista teemoista sekä päättää asian jatkovalmistelusta. Päätös: Valittiin talousalueparlamenttiin seuraavat aiheet:

14 Talousaluetoimikunta nuorisotyöttömyys ja miten siihen voidaan vaikuttaa (Raimo Lahti on yhteydessä valmistelusta TE-toimistoon) sosiaali- ja terveydenhuollon järjestäminen o o seudullinen lastensuojeluselvitys (KOKO-SOTE -ryhmä valmistelee) erikoissairaanhoidon kehittäminen ja mahdollinen yhteistyö (pyydetään alustukset HUS-piirin Hyvinkään sairaanhoitoalueelta ja Kanta- Hämeen sairaanhoitopiiristä, Raimo Lahti hoitaa yhteydenotot). kilpailukyky ja vetovoimastrategia (pyydetään alustus Anne Wikströmiltä ja Esa Tommilalta, Päivi Terävä hoitaa yhteydenotot). Lisäksi sovittiin, että valtuutettujen keskinäisen verkostoitumisen varmistamiseksi seminaarin lopuksi järjestetään vapaamuotoinen buffet-tarjoilu.

15 Talousaluetoimikunta ALUEKESKUSOHJELMAN TOIMINTAKERTOMUS JA TALOUDEN TO- TEUTUMA 2009 Taljory Hyvinkään Riihimäen talousalueen aluekeskusohjelman toimintakausi on päättynyt vuoden 2009 lopussa. Talousalueen ensimmäinen aluekeskusohjelmakausi kattoi vuodet ja toinen kausi vuodet AKOn toinen ohjelmakausi lyheni valtion käynnistettyä koheesio- ja kilpailukykyohjelman (KOKO) vuoden 2010 alusta. Hyvinkään Riihimäen talousalueen aluekeskusohjelman ohjausryhmä on kokouksessaan :ssä 45 hyväksynyt osaltaan aluekeskusohjelman toimintakertomuksen vuosilta sekä merkinnyt tiedoksi AKO:n talouden toteutumatilanteen ajalta Ohjausryhmän kokouksen jälkeen AKO:n tilintarkastaja on antanut ohjelmakauden viimeisen vuoden osalta oman lausuntonsa, jonka mukaan kuluerittelyyn ei sisälly menoja, jotka säännösten ja annettujen ohjeiden mukaan eivät olisi tukikelpoisia. Hyvinkään Riihimäen aluekeskusohjelman toimintakertomus vuosilta on liitteenä nro 5/Taljory ja tilintarkastajan lausunto liitteenä nro 6/Taljory Talousalueen aluekeskusohjelman painoalueita ja toimintalinjoja päättyneellä ohjelmakaudella ovat olleet: laaja-alainen elinkeinojen kehittäminen ja erikoistuminen osaamisperusta ja rakenteet vetovoimainen toiminta- ja innovaatioympäristö sosiaalinen pääoma ja kumppanuus. Eri painoalueilla saavutettuja tuloksia on selvitetty toimintakertomuksessa. AKO:n kokonaisrahoitus oli vuosina 2007 ja /v ja vuonna yhteensä Tästä valtio rahoitti puolet ja alueen kunnat asukaslukujen suhteessa puolet. Laskelma AKO:n vuoden 2009 talouden toteutumasta sekä kuntaosuuksista on liitteenä nro 7/Taljory Aluekeskusohjelman ohjelmajohtaja Irene Väkevä-Harjula on kokouksessa selostamassa aluekeskusohjelman toimintaa ja tuloksia. Ehdotus: Talousaluejohtoryhmä merkitsee Hyvinkään Riihimäen talousalueen aluekeskusohjelman toimintakertomuksen vuosilta , aluekeskusohjelman talouden toteutuman vuodelta 2009 sekä tilintarkastajan lausunnon tiedoksi sekä lähettää ne edelleen talousaluetoimikunnalle tiedoksi. Aluekeskusohjelman ohjelmajohtaja Irene Väkevä-Harjula oli kokouksessa selostamassa aluekeskusohjelman toimintaa ja tuloksia. Pöytäkirjaan liitetään esitys liite nro 10/Taljory

16 Talousaluetoimikunta Lisäksi Irene Väkevä-Harjula selosti KOKO:n rahoitustilannetta, selvitys on liitteenä nro 11/Taljory Hämeen liiton ilmoittaman kannan mukaan KOKO:n taloussuunnitelman kustannuksista tulee leikata 30 %. Uudenmaan liiton kanta saadaan perjantaina Päätös: Talousaluejohtoryhmä merkitsi Hyvinkään Riihimäen talousalueen aluekeskusohjelman toimintakertomuksen vuosilta , aluekeskusohjelman talouden toteutuman vuodelta 2009 sekä tilintarkastajan lausunnon tiedoksi sekä lähettää ne edelleen talousaluetoimikunnalle tiedoksi. Lisäksi merkittiin tiedoksi KOKO:n rahoitustilanne ja päätettiin, että asiaan palataan, kun Uudenmaan liiton kanta KOKO:n rahoituksesta on tiedossa. Taltmk Ehdotus: Talousaluetoimikunta merkitsee liitteenä olevan Hyvinkään Riihimäen talousalueen aluekeskusohjelman toimintakertomuksen vuosilta , aluekeskusohjelman talouden toteutuman vuodelta 2009 sekä tilintarkastajan lausunnon tiedoksi sekä esittää Hyvinkään ja Riihimäen kaupunginhallituksille sekä Lopen ja Hausjärven kunnanhallituksille, että ne hyväksyvät aluekeskusohjelman toimintakertomuksen vuosilta Lisäksi talousaluetoimikunta merkitsee koheesio- ja kilpailukykyohjelman rahoitustilanteen tiedoksi. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin.

17 Talousaluetoimikunta MUUT ASIAT Taltmk Ehdotus: Käsitellään muut mahdolliset käsiteltäväksi otetut asiat. Päätös: Käsiteltiin ylimääräisenä asiana maaseutuhallinnon järjestämistä. Hyvinkään kaupunki on lähettänyt mm. talousalueen muille kunnille kirjeen, jossa ehdotetaan neuvotteluja maaseutuhallinnon tulevista järjestelyistä. Annukka Lehtonen ilmoitti, että neuvottelu asiasta järjestetään klo alkaen. Merkittiin neuvottelujen ajankohta tiedoksi ja sovittiin, että neuvottelukutsu lähetetään talousalueen kuntiin ja että Hausjärvi, Loppi ja Riihimäki lähettävät edustajansa ko. kokoukseen.

18 Talousaluetoimikunta SEURAAVA KOKOUS JA KOKOUSKALENTERI Taltmk Kokouskalenteri vuodelle 2010: Talousalueen johtoryhmä klo 9.00 Hyvinkää klo Riihimäki klo Hausjärvi klo Loppi Taljoryn listan postitus Talousaluetoimikunta klo Hyvinkää Taltmk listan postitus Ehdotus: Talousaluetoimikunta päättää seuraavan kokouksensa ajankohdan. Päätös: Sovittiin, että talousaluetoimikunnan seuraava kokous pidetään syyskuussa myöhemmin sovittavana ajankohtana.

HYVINKÄÄN-RIIHIMÄEN TALOUSALUE PÖYTÄKIRJA Sivu Talousaluetoimikunta 2/2010 19 :T LIITE ASIAT SIVU 14 KOKOUKSEN AVAUS JA OSANOTTAJIEN TOTEAMINEN 21

HYVINKÄÄN-RIIHIMÄEN TALOUSALUE PÖYTÄKIRJA Sivu Talousaluetoimikunta 2/2010 19 :T LIITE ASIAT SIVU 14 KOKOUKSEN AVAUS JA OSANOTTAJIEN TOTEAMINEN 21 HYVINKÄÄN-RIIHIMÄEN TALOUSALUE PÖYTÄKIRJA Sivu Talousaluetoimikunta 2/2010 19 Kokousaika 11.10.2010 klo 13.00 Kokouspaikka Riihimäen kaupungintalo, valtuustosali :T LIITE ASIAT SIVU 14 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

HYVINKÄÄN RIIHIMÄEN TALOUSALUE PÖYTÄKIRJA Sivu Talousaluetoimikunta 3/2010 38 :T LIITE ASIAT SIVU 25 KOKOUKSEN AVAUS JA OSANOTTAJIEN TOTEAMINEN 40

HYVINKÄÄN RIIHIMÄEN TALOUSALUE PÖYTÄKIRJA Sivu Talousaluetoimikunta 3/2010 38 :T LIITE ASIAT SIVU 25 KOKOUKSEN AVAUS JA OSANOTTAJIEN TOTEAMINEN 40 HYVINKÄÄN RIIHIMÄEN TALOUSALUE PÖYTÄKIRJA Sivu Talousaluetoimikunta 3/2010 38 Kokousaika 20.12.2010 klo 13.00 Kokouspaikka Hyvinkää, Beckhoffin kokoustila :T LIITE ASIAT SIVU 25 KOKOUKSEN AVAUS JA OSANOTTAJIEN

Lisätiedot

HYVINKÄÄN-RIIHIMÄEN TALOUSALUEEN KOHEESIO- JA KILPAILUKYKYOHJELMA PÖYTÄKIRJA Sivu Ohjausryhmä 4/2010 1. :t Liite Asiat Sivu

HYVINKÄÄN-RIIHIMÄEN TALOUSALUEEN KOHEESIO- JA KILPAILUKYKYOHJELMA PÖYTÄKIRJA Sivu Ohjausryhmä 4/2010 1. :t Liite Asiat Sivu Ohjausryhmä 4/2010 1 Kokousaika klo 13.00 15.30 Kokouspaikka Riihimäen kaupungintalo, kokoushuone 2 :t Liite Asiat Sivu 33 KOKOUKSEN AVAUS JA OSANOTTAJIEN TOTEAMINEN 3 34 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

HYVINKÄÄN-RIIHIMÄEN TALOUSALUEEN KOHEESIO- JA KILPAILUKYKYOHJELMA PÖYTÄKIRJA Sivu Ohjausryhmä 6/2010 1

HYVINKÄÄN-RIIHIMÄEN TALOUSALUEEN KOHEESIO- JA KILPAILUKYKYOHJELMA PÖYTÄKIRJA Sivu Ohjausryhmä 6/2010 1 Ohjausryhmä 6/2010 1 Kokousaika klo 13.00 15.20 Kokouspaikka Hyvinkään kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone :t Liite Asiat Sivu 61 KOKOUKSEN AVAUS JA OSANOTTAJIEN TOTEAMINEN 3 62 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2013 1 Kokoustiedot Aika Torstai 2.5.2013 klo 13.30 14.41 Paikka Kuntatalo, iso luentosali ja neuvotteluhuoneet Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja

Lisätiedot

Puheenjohtaja. Hannu Smolander. Tarkastusaika. Tuusniemi Kirjoita tarkastusaika. Allekirjoitus. Hannu Smolander.

Puheenjohtaja. Hannu Smolander. Tarkastusaika. Tuusniemi Kirjoita tarkastusaika. Allekirjoitus. Hannu Smolander. Esityslista Nro 2/2018 1 (9) KOKOUSAIKA Klo 9.00 - KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Smolander

Lisätiedot

Sisällysluettelo. Aika: Keskiviikko klo Paikka: Lahden kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Sisällysluettelo. Aika: Keskiviikko klo Paikka: Lahden kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone PAKETTI KUNTIEN PALVELURAKENTEIDEN KEHITTÄMISPROJEKTI Ohjausryhmä 4/2010 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko klo 12.00 13.05 Paikka: Lahden kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Sisällysluettelo 1.

Lisätiedot

HYVINKÄÄN-RIIHIMÄEN TALOUSALUEEN KOHEESIO- JA KILPAILUKYKYOHJELMA PÖYTÄKIRJA Sivu Ohjausryhmä 1/2011 1

HYVINKÄÄN-RIIHIMÄEN TALOUSALUEEN KOHEESIO- JA KILPAILUKYKYOHJELMA PÖYTÄKIRJA Sivu Ohjausryhmä 1/2011 1 Ohjausryhmä 1/2011 1 Kokousaika 28.1.2010 klo 10.50 14.45, kokoustauko 12.10 12.40 Kokouspaikka Riihimäen kaupungintalo, kokoushuone 2 :t Liite Asiat Sivu 1 KOKOUKSEN AVAUS JA OSANOTTAJIEN TOTEAMINEN 3

Lisätiedot

Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45. 2 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta

Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45. 2 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2012 Kunnanvaltuusto Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45 Kokouspaikka Valtuuston kokoushuone Käsiteltävät asiat nro Liite nro 1 Kokouksen

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Kokoustiedot Aika: 10.4.2014 klo 10.00 13.23 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

HYVINKÄÄN-RIIHIMÄEN TALOUSALUEEN KOHEESIO- JA KILPAILUKYKYOHJELMA PÖYTÄKIRJA Sivu Ohjausryhmä 5/2010 1

HYVINKÄÄN-RIIHIMÄEN TALOUSALUEEN KOHEESIO- JA KILPAILUKYKYOHJELMA PÖYTÄKIRJA Sivu Ohjausryhmä 5/2010 1 Ohjausryhmä 5/2010 1 Kokousaika klo 9.00 11.40 Kokouspaikka Hausjärven kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone :t Liite Asiat Sivu 52 KOKOUKSEN AVAUS JA OSANOTTAJIEN TOTEAMINEN 3 53 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 3/2017 sivu 1 Vapaa-ajanasukasvaltuuskunta

MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 3/2017 sivu 1 Vapaa-ajanasukasvaltuuskunta MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 3/2017 sivu 1 Kokoustiedot Aika: perjantaina 15.9.2017 klo 13 14.35 Paikka: Mikkelin kaupungintalo (Raatihuoneenkatu 8-10), kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Paikalla:

Lisätiedot

Kielellisten palvelujen toimikunta 11.04.2014 PÖYTÄKIRJA 1/2014

Kielellisten palvelujen toimikunta 11.04.2014 PÖYTÄKIRJA 1/2014 Kielellisten palvelujen toimikunta 11.04.2014 PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 Kokouksen avaus 2 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 Pöytäkirjan tarkastajat 4 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 5 Idnet-verkoston

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2014 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2014 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2014 1 Kokoustiedot Aika Torstai 22.5.2014 klo 10.07 10.10 Perjantai 23.5.2014 klo 9.02 10.06 ja 13.31 14.39 Paikka Kuntatalo, iso luentosali ja neuvotteluhuoneet Toinen

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 1/ Tekninen lautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto I, valtuustosali. Tikka Raija Liisa

LEMIN KUNTA 1/ Tekninen lautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto I, valtuustosali. Tikka Raija Liisa 1/2010 1 Tekninen lautakunta Torstai 14.01.2010 klo 18.00-19.55 Kunnanvirasto I, valtuustosali Punkka Olavi Vesala Hannu Taipale Heikki Tikka Raija Liisa Penttilä Arto Rämä Maija Laitinen Sonja Buuri Riku

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Kunnanvaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 17.11.2014 kello 18.00 19.20 Puumilan Taitotalo Wiinamäki Petteri, pj. Markkola Juha-Matti

Lisätiedot

ESITYSLISTA 5/2017. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta KOKOUSAIKA klo 09:00. Matkakeskus, 1 krs. KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT

ESITYSLISTA 5/2017. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta KOKOUSAIKA klo 09:00. Matkakeskus, 1 krs. KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT ESITYSLISTA 5/2017 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA klo 09:00 Matkakeskus, 1 krs. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Läsnäolijat TARKLA... 1 36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 2 37 Pöytäkirjantarkastajien valinta...

Lisätiedot

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen 4.6.2018 Liittyy asiahallinnan asiaan: LPR/1329/00.00.01.08/2018 Käsittelyhistoria Kaupunginhallitus 267 28.5.2018 Aiempi käsittely: Kaupunginhallitus

Lisätiedot

Kaupunginjohtaja Jorma Rasinmäki avasi kokouksen klo 14.00 Todettiin osallistujat liitteen 1 mukaisesti.

Kaupunginjohtaja Jorma Rasinmäki avasi kokouksen klo 14.00 Todettiin osallistujat liitteen 1 mukaisesti. Aika: 6.10.2015 klo 14.00 15.00 Paikka: Seinäjoki Areena, Kirkkokatu 23, 60220 Seinäjoki Kokoustila 140B Läsnä: läsnäolijat (liite 1) 1. Kokouksen avaus / todetaan läsnäolijat Kaupunginjohtaja Jorma Rasinmäki

Lisätiedot

Sisällysluettelo. Aika: Keskiviikko klo Paikka: Lahden kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Sisällysluettelo. Aika: Keskiviikko klo Paikka: Lahden kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone PAKETTI KUNTIEN PALVELURAKENTEIDEN KEHITTÄMISPROJEKTI Ohjausryhmä 1/2011 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko klo 12.00 13.30 Paikka: Lahden kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Sisällysluettelo 1.

Lisätiedot

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018 Aika: Tiistaina 06.02.2018 kello 18.30 Paikka: Mestarinkatu 2, 20810 Turku Sisällys 1. KOKOUKSEN AVAUS... 2 2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 2 3. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN... 2

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 26.4.2010 klo 9.00 14.15 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Nummela Ritva varajäsen Laukkanen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA

PÖYTÄKIRJA Sääntömääräinen syyskokous Aika Sunnuntai klo 15.00-17.00 Paikka Vesihelmi, iso kokoustila, 2. kerros osoite: Eteläinen puistokatu 2, 30420 Forssa Ennen kokouksen alkua Forssan kaupungin tervehdys ja katsaus

Lisätiedot

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen 3.6.2019 Liittyy asiahallinnan asiaan: LPR/903/00.00.01.08/2019 Käsittelyhistoria Kaupunginhallitus 244 20.5.2019 Aiempi käsittely: Kaupunginhallitus

Lisätiedot

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2017 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 31 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) tiistai 15.8.2017 klo 18.00

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 29.4.2011 klo 9.00 12.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Ahlqvist Leila Laukkanen Jarmo

Lisätiedot

Keskiviikko klo Järvenpää, Järvenpää-talo 56 PÄÄTÖSVALTAISUUDEN JA LAILLISUUDEN TOTEAMINEN 2

Keskiviikko klo Järvenpää, Järvenpää-talo 56 PÄÄTÖSVALTAISUUDEN JA LAILLISUUDEN TOTEAMINEN 2 KERAVAN KAUPUNKI KUUMA-johtokunta ESITYSLISTA N:o 8/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 29.11.2017 klo 18.00 Paikka Järvenpää, Järvenpää-talo KÄSITELTÄVÄT ASIAT ASIA NO PÖYTÄKIRJAN SIVU 56 PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 1/2016 sivu 1 Vapaa-ajanasukasvaltuuskunta

MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 1/2016 sivu 1 Vapaa-ajanasukasvaltuuskunta MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 1/2016 sivu 1 Kokoustiedot Aika: perjantaina 18.3.2016 klo 13.00 15.00 Paikka: Mikkelin kaupungintalo (Raatihuoneenkatu 8-10), kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Läsnä:

Lisätiedot

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2017 Aika: Maanantaina 13.2.2017 klo 17.00 Paikka: Mestarinkatu

Lisätiedot

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Kaupunginhallitus 590 27.11.2017 Kaupunginvaltuusto 143 11.12.2017 Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen 11.12.2017 32/14.00.00.00/2017 KH 590 Esittelijä: Kaupunginjohtaja

Lisätiedot

LOIMAAN SEUTUKUNNAN PÖYTÄKIRJA 6/2012 1 (7) KEHITTÄMISKESKUS Hallitus

LOIMAAN SEUTUKUNNAN PÖYTÄKIRJA 6/2012 1 (7) KEHITTÄMISKESKUS Hallitus LOIMAAN SEUTUKUNNAN PÖYTÄKIRJA 6/2012 1 (7) Aika maanantaina 17.12.2012 kello 9:00 11:10 Kokouksen jälkeen n. 11:30 joululounas Seurahuoneella Paikka Yrityskolmio, os. Vareliuksenkatu 2 B, 32200 LOIMAA

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS. Esityslista 10/2011. Aika Perjantai klo Paikka Gustavelund, kokoushuone 8 Kirkkotie 36, Tuusula

KUUMA-HALLITUS. Esityslista 10/2011. Aika Perjantai klo Paikka Gustavelund, kokoushuone 8 Kirkkotie 36, Tuusula KUUMA-HALLITUS Esityslista 10/2011 Aika Perjantai 16.12.2011 klo 14.00-15.30 Paikka Gustavelund, kokoushuone 8 Kirkkotie 36, Tuusula 2 SISÄLLYSLUETTELO Asia Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2017. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:30 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT

KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2017. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:30 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2017 KOKOUSAIKA klo 09:30 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Läsnäolijat TARKLA... 1 30 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 2 31 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 3 32 Kokouksen

Lisätiedot

SEUTUNEUVOTTELUKUNTA Pöytäkirja 8/2014 Kokousaika klo Hämeenlinnan Raatihuone, Valtuustosali

SEUTUNEUVOTTELUKUNTA Pöytäkirja 8/2014 Kokousaika klo Hämeenlinnan Raatihuone, Valtuustosali SEUTUNEUVOTTELUKUNTA Pöytäkirja 8/2014 Kokousaika 12.11.2014 klo 15-17 Kokouspaikka Hämeenlinnan Raatihuone, Valtuustosali Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus ja osallistujien toteaminen 2 Talous, hallinto,

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/2014 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/2014 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/2014 1 Aika 8.10.2014 klo 15:03 18:00 Paikka Kaupungintalo, kokoustila K1-K2 Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 28 29 30 31 32 33 Kaupungin talouskatsaus 1.1. 31.8.2014 Konserniyhtiöiden

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 8.4.2011 klo 9.00 14.00 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Ahlqvist Leila jäsen Laukkanen

Lisätiedot

ESITYSLISTA 6/2018. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT

ESITYSLISTA 6/2018. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT ESITYSLISTA 6/2018 KOKOUSAIKA klo 09:00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Läsnäolijat TARKLA... 1 40 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 2 41 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 3 42 Kokouksen työjärjestyksen

Lisätiedot

NAANTALIN, MERIMASKUN, RYMÄTTYLÄN JA VELKUAN KUNTALIITOS Selvitystoimikunnan kokous. puheenjohtaja (X = paikalla) Heini Jalkanen Jarkko Kanerva

NAANTALIN, MERIMASKUN, RYMÄTTYLÄN JA VELKUAN KUNTALIITOS Selvitystoimikunnan kokous. puheenjohtaja (X = paikalla) Heini Jalkanen Jarkko Kanerva 1 NAANTALIN, MERIMASKUN, RYMÄTTYLÄN JA VELKUAN KUNTALIITOS Selvitystoimikunnan kokous Aika 1.4.2008 kello 18.00 19.00 Paikka Naantalin kaupungintalo, valtuustosali Osallistujat Jäsenet: Naantali: Markku

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 17 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 18 TEKNISEN TOIMEN KATSAUS 3 19 KUNNANJOHTAJAN KATSAUS 3 20 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN

Lisätiedot

MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 2/2015 sivu 1 Vapaa-ajanasukasvaltuuskunta 13.5.2015

MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 2/2015 sivu 1 Vapaa-ajanasukasvaltuuskunta 13.5.2015 MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 2/2015 sivu 1 Kokoustiedot Aika: keskiviikkona 13.5.2015 klo 14.05 16.00 Paikka: Mikkelin kaupungintalo (Raatihuonenkatu 8-10), kaupunginhallituksen kokoushuone (2. krs) Jäsenet:

Lisätiedot

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 11 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 12 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 13 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 14

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto PÖYTÄKIRJA No 2/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto PÖYTÄKIRJA No 2/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto PÖYTÄKIRJA No 2/2016 1 Maakuntauudistuksen johtoryhmä Kokousaika 10.08.2016 kello 10:00-12:00 Kokouspaikka Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies

Lisätiedot

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2013

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2013 Kielellisten palvelujen toimikunta 04.12.2013 PÖYTÄKIRJA 2/2013 13 Kokouksen avaus 14 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 15 Pöytäkirjan tarkastajat 16 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKISEUDUN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2009 HYVINVOINTIPALVELUT SOSIAALI JA TERVEYDENHUOLLON TYÖRYHMÄ

TAMPEREEN KAUPUNKISEUDUN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2009 HYVINVOINTIPALVELUT SOSIAALI JA TERVEYDENHUOLLON TYÖRYHMÄ ESITYSLISTA 2/2009 HYVINVOINTIPALVELUT Aika 27.3.2009 klo 13.00 14.50 Paikka Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymän toimisto Satakunnankatu 18 A, 2. krs Osallistujat Tarja Marjamäki Nokia puheenjohtaja

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu Sivistyslautakunta Nro 11/2009. Kunnanvirasto, valtuustosali

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu Sivistyslautakunta Nro 11/2009. Kunnanvirasto, valtuustosali KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu Nro 11/2009 Kokousaika klo 19.00 20.05 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet Henkilökohtaiset

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / KOKOUSAIKA kello

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / KOKOUSAIKA kello PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / 2017 KOKOUSAIKA 1.3.2017 kello 19.00-20.20 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kilpukan ruokala Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA 11/2017. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT

KOKOUSPÖYTÄKIRJA 11/2017. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT KOKOUSPÖYTÄKIRJA 11/2017 KOKOUSAIKA klo 09:00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Läsnäolijat TARKLA... 1 95 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 2 96 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 3 97 Kokouksen

Lisätiedot

HYVINKÄÄN-RIIHIMÄEN TALOUSALUEEN KOHEESIO- JA KILPAILUKYKYOHJELMA PÖYTÄKIRJA Sivu Ohjausryhmä 3/2010 1. :t Liite Asiat Sivu

HYVINKÄÄN-RIIHIMÄEN TALOUSALUEEN KOHEESIO- JA KILPAILUKYKYOHJELMA PÖYTÄKIRJA Sivu Ohjausryhmä 3/2010 1. :t Liite Asiat Sivu Ohjausryhmä 3/2010 1 Kokousaika klo 13.00 15.03 Kokouspaikka Lopen kunnantalo, kokoushuone I :t Liite Asiat Sivu 22 KOKOUKSEN AVAUS JA OSANOTTAJIEN TOTEAMINEN 3 23 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä KOKOUSKUTSU Nro 1/2017 Yhtymähallitus

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä KOKOUSKUTSU Nro 1/2017 Yhtymähallitus Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä KOKOUSKUTSU Nro 1/2017 Yhtymähallitus KOKOUSAIKA Tiistai 4.7.2017 klo 17:00 - KOKOUSPAIKKA Kokoushuone Lumi KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS, KOKOUKSEN LAILLISUUDEN

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2009 2012 PÖYTÄKIRJA 5/2012 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 27.4.2012 klo 9.00 13.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho

Lisätiedot

Kielellisten palvelujen toimikunta 15.06.2015 PÖYTÄKIRJA 1/2015

Kielellisten palvelujen toimikunta 15.06.2015 PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kielellisten palvelujen toimikunta 15.06.2015 PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Kokouksen avaus 2 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 Pöytäkirjan tarkastajat 4 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 5 Ajankohtaiset

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA 12/2017. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT

KOKOUSPÖYTÄKIRJA 12/2017. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT KOKOUSPÖYTÄKIRJA 12/2017 KOKOUSAIKA klo 09:00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Läsnäolijat TARKLA... 1 105 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 2 106 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 3 107 Kokouksen

Lisätiedot

sihteeri, hallintojohtaja Kontiolahti Markku Kauppinen kaupunginhallituksen puheenjohtaja Joensuu

sihteeri, hallintojohtaja Kontiolahti Markku Kauppinen kaupunginhallituksen puheenjohtaja Joensuu KOKOUSMUISTIO 2 / 2016 1 (5) Seuturyhmän kokousmuistio Aika: ke 24.8.2016 klo 13:00 16:15 Paikka: Ilomantsin kunnanvirasto, Kalevalasali Läsnä: Pekka Kukkonen seututyöryhmän puheenjohtaja, poistui kokouksesta

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 sivu Enonkosken kappelineuvosto

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 sivu Enonkosken kappelineuvosto Kokousaika maanantai 22.1. klo 18.00 19.25 Paikka Enonkosken seurakuntatalo Läsnä Riitta Parttimaa-Redsven - puheenjohtaja Pekka Auvinen x aluekappalainen, puheenjohtajana kokouksessa Touko Ahokas x jäsen

Lisätiedot

Kokousaika Maanantai klo 15:00 Enontekiön Kehitys Oy:n neuvotteluhuone, Virastotalo, Hetta

Kokousaika Maanantai klo 15:00 Enontekiön Kehitys Oy:n neuvotteluhuone, Virastotalo, Hetta ENONTEKIÖN KEHITYS OY HALLITUKSEN KOKOUS 016 Kokousaika Maanantai 22.2.2016 klo 15:00 Kokouspaikka Enontekiön Kehitys Oy:n neuvotteluhuone, Virastotalo, Hetta Kutsutut jäsenet Varajäsen Hautamäki, Helinä

Lisätiedot

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 18 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 19 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 20 Vastaavan sairaanhoitajan valinta

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkeuvosto 13-25 01.03.2017 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 01.03.2017 kello 18.00 19.03 Paikka: Rusk seurakuntakeskus ( Vanhatie 7 Rusko) Kirkkeuvost jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuntalan saunan kokoustila, Laukaantie 14, Laukaa. Tapio Kainu, poistui 14:37

Kuntalan saunan kokoustila, Laukaantie 14, Laukaa. Tapio Kainu, poistui 14:37 KOKOUSAIKA 29.5.2013, klo. 14:00-16:30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kuntalan saunan kokoustila, Laukaantie 14, Laukaa Varsinaiset jäsenet Jan Hänninen

Lisätiedot

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2013. Saapuvilla: läsnä poissa

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2013. Saapuvilla: läsnä poissa ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2013 Aika: Maanantaina 11.3.2013 kello 18.00 Paikka: Kosken Tl kunnantalo. Saapuvilla: läsnä poissa Puheenjohtaja Pertti Kujala Varapuheenjohtaja Matti Tausa Jäsenet

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO 3/2015. KOKOUSAIKA Torstai klo KÄSITELTÄVÄT ASIAT

KUNNANVALTUUSTO 3/2015. KOKOUSAIKA Torstai klo KÄSITELTÄVÄT ASIAT KUNNANVALTUUSTO 3/2015 KOKOUSAIKA Torstai 27.8.2015 klo 18.30 KOKOUSKUTSU KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT 19 20 21 22 23 24 Kunnanvirasto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 20

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 20 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 20 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 16.4.2018 klo 18.00

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 12.04.2013 klo 8.00 14.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Ahlqvist Leila Lähde Aarno

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 6/2018 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 6/2018 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 6/2018 Kokousaika Tiistai 12.6.2018 klo 13.00 17.30 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan koulutustilat, Neuvotteluhuone 1, HUOM. paikka Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 41 3

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2017 1

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2017 1 ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2017 1 Kokousaika 1.2.2017 kello 18.00 18.52 Kokouspaikka Palvelutalo, Turuntie 8 Läsnä Anne-Mari Kaarto, puheenjohtaja Ilkka Tuomisto Pekka

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 1. Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli

Etelä-Savon maakuntaliitto KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 1. Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli Etelä-Savon maakuntaliitto KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 1 Maakuntauudistus, Poliittisen ohjauksen neuvottelukunta Kokousaika 09.03.2018 kello 14:00 Kokouspaikka Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli

Lisätiedot

Lehtojärvellä PÖYTÄKIRJA 1/2015 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS

Lehtojärvellä PÖYTÄKIRJA 1/2015 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS Lehtojärvellä 21.3.2015 PÖYTÄKIRJA 1/2015 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS 1 Kokouksen avaus Sukuneuvoston puheenjohtaja,, avasi kokouksen klo 16.00 ja toivotti kaikki tervetulleeksi Haavikon

Lisätiedot

ESITYSLISTA 11/2017. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT

ESITYSLISTA 11/2017. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT ESITYSLISTA 11/2017 KOKOUSAIKA klo 09:00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Läsnäolijat TARKLA... 1 95 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 2 96 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 3 97 Kokouksen työjärjestyksen

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Aika: 9.2.2016 klo 19.00 19.30 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / 2013

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / 2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / 2013 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 19.11.2013 klo 17.00 18.55 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 14.02.2014 klo 09.00-13.40. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 14.02.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 14.02.2014 klo 09.00-13.40. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 14.02.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 1/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 14.02.2014 klo 09.00-13.40 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros.

Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros. Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2010 Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS. Pöytäkirja 1/2010. Aika Torstai , klo

KUUMA-HALLITUS. Pöytäkirja 1/2010. Aika Torstai , klo KUUMA-HALLITUS Pöytäkirja 1/2010 Aika Torstai 14.1.2010, klo 18.00-19.15 Paikka Nurmijärven kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone, Keskustie 2 b, Nurmijärvi 2 SISÄLLYSLUETTELO ASIAT SIVU 1 Kokouksen

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 29 / 2009 397 Kokousaika 19.10.2009 klo 16.00 19.25 (iltakoulu 16.00 18.10, 18.20 19.25) Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 1. Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 1. Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 1 Kokousaika 09.12.2016 kello 12:00 Kokouspaikka Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Asialista: Sivu 1 Kokouksen avaus

Lisätiedot

Valkoinen sali osoitteessa Aleksanterinkatu 16-18, Helsinki

Valkoinen sali osoitteessa Aleksanterinkatu 16-18, Helsinki TITANIUM OYJ PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 (5) TITANIUM OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika 19.4.2018 klo 13.00 13.27 Paikka Läsnä Valkoinen sali osoitteessa Aleksanterinkatu 16-18, Helsinki Kokouksessa olivat läsnä

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:00-12:15. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 117

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:00-12:15. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 117 ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Vanhusneuvosto AIKA 16.02.2018 kello 10:00-12:15 PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 117 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaaminen 3 2 Kokouksen

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Aika 10.5.2016 klo 14:03 17:19 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 58 59 60 Arviointikertomuksen käsittely Tilinpäätöksen 2015

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 2.3.2010 nro 1/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 2.3.2010 nro 1/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) KOKOUSAIKA Tiistai 2.3.2010 kello 9.00 13.00 KOKOUSPAIKKA Kuhmon kaupungintalo Kaupunginhallituksen kokoushuone, Joki 88900 KUHMO SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Yhteistyökomitea PÖYTÄKIRJA 1/2015

Yhteistyökomitea PÖYTÄKIRJA 1/2015 Yhteistyökomitea 07.03.2018 PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Työjärjestyksen hyväksyminen 3 Yhteistyökomitean järjestäytyminen 4 Puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan

Lisätiedot

HOLLOLAN KUNNAN TARKASTUSLAUTAKUNTA

HOLLOLAN KUNNAN TARKASTUSLAUTAKUNTA HOLLOLAN KUNNAN TARKASTUSLAUTAKUNTA Kokousaika keskiviikko 23.8.2017 klo 9.00 11.42 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kokoushuone Tiirismaa Käsiteltävät asiat: 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 3

Lisätiedot

19 Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuodelta 2017

19 Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuodelta 2017 Kangasniemi Pöytäkirja 3/2018 1 (14) Aika 18.05.2018, klo 12:30-15:00 Paikka Kangasniemen kunnantalo, kunnanhallituksen huone Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Sote-ohjausryhmä. Ote pöytäkirjasta 5/2015. Aika Tiistai klo

Sote-ohjausryhmä. Ote pöytäkirjasta 5/2015. Aika Tiistai klo Sote-ohjausryhmä Ote pöytäkirjasta 5/2015 4 Aika Tiistai 1.12.2015 klo 18.00 20.00 Paikka Helsingin kaupungintalo, Ryhmähuone 331 Aleksanterinkatu 20, 3. krs. 2 SISÄLLYSLUETTELO Asia Sivu 1 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN AVAUS Airiston kalastusalueen hallituksen puheenjohtaja Olavi Sahlstén toivotti osanottajat tervetulleiksi ja avasi kokouksen.

1 KOKOUKSEN AVAUS Airiston kalastusalueen hallituksen puheenjohtaja Olavi Sahlstén toivotti osanottajat tervetulleiksi ja avasi kokouksen. Aika: 29.4. 2009 kello 18:00 Paikka: Merimaskun koulu, Iskolantie 9 Merimasku 1 KOKOUKSEN AVAUS Airiston kalastusalueen hallituksen puheenjohtaja toivotti osanottajat tervetulleiksi ja avasi kokouksen.

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS. Esityslista 4/2011. Aika Perjantai 8.4.2011 klo 12.30-14.00

KUUMA-HALLITUS. Esityslista 4/2011. Aika Perjantai 8.4.2011 klo 12.30-14.00 KUUMA-HALLITUS Esityslista 4/2011 Aika Perjantai 8.4.2011 klo 12.30-14.00 Paikka Helsingin kaupungintalo, ryhmähuone 331, Aleksanterinkatu 20, Helsinki 2 SISÄLLYSLUETTELO Asia Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

ESITYSLISTA 12/2018. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT

ESITYSLISTA 12/2018. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT ESITYSLISTA 12/2018 KOKOUSAIKA klo 09:00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Läsnäolijat TARKLA... 1 96 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 2 97 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 3 98 Kokouksen työjärjestyksen

Lisätiedot

Maanantaina 22.4.2013 klo 9.00 10.00 ja 13.10-13.18. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Maanantaina 22.4.2013 klo 9.00 10.00 ja 13.10-13.18. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ENONTEKIÖN KUNTA Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka PÖYTÄKIRJA Maanantaina 22.4.2013 klo 9.00 10.00 ja 13.10-13.18 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet

Lisätiedot

Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2019

Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2019 Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2019 Aika klo 17.30-19.30 Paikka Pohjantähti, pääkonttori Keinusaarentie 2, 13200 Hml Läsnä Jäsenet: Hannula Kari, puheenjohtaja Heikkilä Sanna Hirvonen Juha Kärkäs

Lisätiedot

puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja Andersson Markku, Jyväskylä Kok. II varapuheenjohtaja Tölli Tapani, Tyrnävä Kesk.

puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja Andersson Markku, Jyväskylä Kok. II varapuheenjohtaja Tölli Tapani, Tyrnävä Kesk. Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/2016 Kokoustiedot Aika 23.11.2016 klo 10.04-13.20 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Päätöksentekoon osallistuneet puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Jäsenet x Jari Peura puheenjohtaja Arja Paakkinen x Liisa Ruusila varapuheenjohtaja Timo Kaijanmäki

Jäsenet x Jari Peura puheenjohtaja Arja Paakkinen x Liisa Ruusila varapuheenjohtaja Timo Kaijanmäki KESKI-SUOMEN SEUTERVEYSKESKUS ESITYSLISTA 3/2012 PERUSTERVEYDENHUOLLON LIIKELAITOS PÖYTÄKIRJA 12.10.2012 Kokousaika pe 12.10.2012 klo 9.00 12.05 Kokouspaikka Ruokapalelukeskus, Caterinan kabinetti 1 Jäsenet

Lisätiedot

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 1 No 1/2008 KOKOUSAIKA Perjantaina 18.01.2008 kello 13.00-14.00 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanviraston, valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2017. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT

KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2017. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2017 KOKOUSAIKA klo 09:00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Läsnäolijat TARKLA... 1 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 2 23 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 3 24 Kokouksen

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 7/ (10) Kunnanhallitus

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 7/ (10) Kunnanhallitus Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 7/2017 1 (10) Aika 04.09.2017, klo 17:50-18:06 Paikka Kunnantalo, Ervastintie 2, kokoustila Ervast Käsitellyt asiat 101 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 102 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen. Keskusvaalilautakunnan väliaikaisten varajäsenten valitseminen

Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen. Keskusvaalilautakunnan väliaikaisten varajäsenten valitseminen Kunnanhallitus ASIALISTA KOKOUSTIEDOT KÄSITELTÄVÄT ASIAT :t Aika Maanantai 6.3.2017 klo 15.00-17.00 Paikka Sähköpostikokous 58 59 60 61 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2019 11 Yhteistyötoimikunta AIKA 25.02.2019 14:15-15:00 PAIKKA Kaupungintalo, hallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2018. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT

KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2018. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2018 KOKOUSAIKA klo 09:00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Läsnäolijat TARKLA... 1 40 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 2 41 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 3 42 Kokouksen

Lisätiedot

Asialista/ Pöytäkirja. Hotelli/Ravintola Alma, Näyttämökabinetti. Pykälä Asia Sivu. 1 Kokouksen avaus 3. 2 Kokousmuistio 10.5.

Asialista/ Pöytäkirja. Hotelli/Ravintola Alma, Näyttämökabinetti. Pykälä Asia Sivu. 1 Kokouksen avaus 3. 2 Kokousmuistio 10.5. Asialista/ Pöytäkirja Nro 4/2016 1 Kokoustiedot Kokousaika kello 08.30 Kokouspaikka Hotelli/Ravintola Alma, Näyttämökabinetti Käsitellyt asiat Pykälä Asia 1 Kokouksen avaus 3 2 Kokousmuistio 10.5.2016

Lisätiedot

Pöytäkirja. Myllykosken seurakuntakoti. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina. Rasi Merja jäsen. Vainio Marja-Leena Viljakainen Hannele

Pöytäkirja. Myllykosken seurakuntakoti. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina. Rasi Merja jäsen. Vainio Marja-Leena Viljakainen Hannele Pöytäkirja 5/2019 Anjalankosken srk-neuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 18:30 Myllykosken seurakuntakoti Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja Suutari Tero varapuheenjohtaja, kok.pj Heino Matti

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto Nro 10 / 2010 sivu 1

Kirkkoneuvosto Nro 10 / 2010 sivu 1 LOPEN SEURAKUNTA ASIALISTA/KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto Nro 10 / 2010 sivu 1 Kokousaika: Ti 21.12.2010 Klo 18.30-19.56 Kokouspaikka: Virastotalon neuvotteluhuone, Pilpalantie 3 Asialuettelo 128 Kokouksen

Lisätiedot

MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 Sosiaalitoimi Puthaanrannantie 15 99300 MUONIO 22.4.2014

MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 Sosiaalitoimi Puthaanrannantie 15 99300 MUONIO 22.4.2014 MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 Puthaanrannantie 15 99300 MUONIO MUONION VANHUSNEUVOSTON KOKOUS Aika. klo 14.00 15.25 Paikka ston kokoushuone Läsnä Poissa Kutsutut/osallistujat x Yrjö Perkkiö

Lisätiedot

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18.

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18. Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 8.12.2015 Kokoustiedot Aika Maanantaina 14.12.2015 kello 18.00 Käsiteltävät asiat Paikka Lomahotelli Jämin kokoustila 301 KOKOUKSEN

Lisätiedot