RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2013. Kunnanvirasto, valtuustosali

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2013. Kunnanvirasto, valtuustosali"

Transkriptio

1 RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2013 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Tiistai klo KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Asia , , Kunnanvirasto, valtuustosali Valtuutettujen esteet ja varaten kutsuminen Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjan tarkastajat Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen Vuoden 2012 tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen Vuodelta 2012 laadittavan arviointikertomuksen käsittely ja hyväksyminen Esityksen tekeminen kunnanvaltuustolle tilintarkastusyhteisön valinnasta Turkkilanvuoren kaavoituksen käynnistäminen ja omakotitalonäyttely 2016 Koskenkorva RN:o 4:76 tilan myyminen Janoinen Karhu Oy:lle Lukion urakkatarjousten käsittely ja mahdolliset jatkotoimenpiteet Muut asiat PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄVILLÄPITO Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä maanantaina klo kunnanviraston neuvonnassa. PUHEENJOHTAJA Jorma Kukkonen JULKIPANOTODISTUS Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle Todistaa: Tarja Hämäläinen Ilmoitustaulunhoitaja

2 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 6/2013 Kunnanvaltuusto Sivu 101 KOKOUSTIEDOT Aika OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Paikka Tiistai klo Kunnanvirasto, valtuustosali Kukkonen Jorma Puranen Tiina Satuli Timo Annala Pirkko Haukka Raija Herranen Tauno Hirvonen Janne Hänninen Jarmo Jalkanen Anneli Korhonen Sinikka Koukkari Mika Kuikka Joni-Matti Laitinen Kari Mannila Kirsi Pahajoki Juho Puranen Pentti Räsänen Sami Satuli Kaija Weide Ari Pispala Jouko Huuskonen Matti puheenjohtaja I varapuheenjohtaja II varapuheenjohtaja vara vara Muut osallistujat Niemelä Risto Maukonen Ossi kunnanjohtaja osastosihteeri ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Sihteeri Jorma Kukkonen KÄSITELLYT ASIAT :t PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Aika ja paikka Maanantai klo 9.00 kunnanvirasto Ossi Maukonen Allekirjoitukset Mika Koukkari Raija Haukka PÖYTÄKIRJA YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Aika ja paikka Maanantai klo kunnanvirasto Pöytäkirjanpitäjä Ossi Maukonen

3 Kunnanvaltuusto Ennen kokousta uusi elinkeinoasiamies Pekka Kilpimaa esittäytyi valtuutetuille sekä arkkitehti Erkki Tarvainen selvitti lukion peruskorjausasiaa klo Valtuutettujen esteet ja varaten kutsuminen Kv 73 Kunnanvaltuuston työjärjestyksen 11 :n mukaan valtuutetun, joka on estynyt hoitamasta valtuutetun tointaan tai esteellinen ottamaan osaa päätöksen tekemiseen jossakin asiassa, on viipymättä ilmoitettava esteestä valtuuston puheenjohtajalle. Tämä ilmoitus voidaan jättää myös kunnanvirastoon niin hyvissä ajoin, että vara voidaan kutsua valtuutetun sijaan. Työjärjestyksen 11 :n mukaan varaen kutsuminen on puheenjohtajan tehtävä. Varaelle on ilmoitettava mikäli mahdollista se aika, jonka hän hoitaa valtuutetun tointa. Kunnanvaltuuston työjärjestyksen 11 :n mukaan puheenjohtaja toteaa esteen ilmoittaneet valtuutetut ja heidän saapuvilla olevat varaensä. Valtuutetut Sari Hintikka-Varis ja Matti Vepsäläinen olivat ilmoittaneet olevansa estyneitä saapumaan valtuuston kokoukseen ja tämän vuoksi puheenjohtaja pyysi ao. valtuustoryhmien varavaltuutettuja ottamaan paikkansa valtuustossa tämän kokouksen ajaksi.

4 Kunnanvaltuusto Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kv 74 Kuntalain 58 :n mukaan kunnanvaltuusto on päätösvaltainen, kun vähintään 2/3 valtuutetuista on saapuvilla. Valtuuston työjärjestyksen 8 :n mukaan kutsu valtuuston kokoukseen on vähintään 4 päivää ennen kokousta lähetettävä erikseen kullekin valtuutetulle, kunnanhallituksen elle ja kunnanjohtajalle sekä samassa ajassa annettava yleisesti tiedoksi julkisten kuulutusten ilmoitustaululla. Kokouskutsu ja esityslista on lähetetty em. henkilöille sekä samana päivänä julkaistu julkisten kuulutusten ilmoitustaululla. Ilmoitus kokouksen ajasta, paikasta sekä käsiteltävistä asioista on julkaistu Paikallislehti Sisä-Savossa Valtuuston työjärjestyksen 14 :n mukaan puheenjohtajan on todettava, onko valtuusto laillisesti koollekutsuttu ja päätösvaltainen. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

5 Kunnanvaltuusto Pöytäkirjan tarkastajat Kv 75 Valtuuston työjärjestyksen 34 :n mukaan valitaan kaksi valtuutettua tarkastamaan kokouksen pöytäkirja. Tarkastus suoritetaan maanantaina 24. kesäkuuta 2013 klo Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin yksimielisesti Mika Koukkari ja Raija Haukka.

6 Kunnanvaltuusto Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen Kv 76 Kunnanvaltuusto päättää, että tässä kokouksessa 1. asiat käsitellään esityslistan mukaisessa järjestyksessä, 2. muut mahdolliset kokouksen osanottajien esittämät asiat otetaan huomioon tulevaa valmistelua varten. Kunnanvaltuusto hyväksyi yksimielisesti ehdotuksen.

7 Kunnanhallitus Tarkastuslautakunta Kunnanvaltuusto Vuoden 2012 tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen Kh 148 Liite 15 Käyttötalouden kokonaismenot vuonna 2012 olivat ,19 euroa. Kasvua edelliseen vuoteen on 7,3 %. Käyttötalouden kokonaistulot olivat ,59 euroa vähennystä edellisvuotiseen oli 4,2 %. Käyttötalouden ulkoiset menot olivat ,79 euroa kasvua vuodesta 2011 on 8 % eli ,86 euroa. Kasvua oli terveydenhuollossa 12,5 %, koulutuksessa 5,3 %, teknisessä 8,8 %, sosiaalitoimessa 1,7 %, hallinnossa 8,5 %. Menon ylityksiä tapahtui myös eräissä muissa toiminnoissa. Käyttötalouden ulkoisia tuloja kertyi ,19 euroa, vähennystä vuodentakaiseen on 7,4 % eli euroa. Tulot vähenivät teknisessä toimessa 17,8 % eli euroa, koulutuksessa 8,3 % eli euroa, sosiaalitoimessa 8,5 % eli euroa. Menolajeittain tarkasteltuna henkilöstömenot kasvoivat 6,1 % eli euroa, palvelujen ostot kasvoivat 9,6 % eli euroa; kasvu johtuu suurelta osin terveydenhuollon menojen huomattavan suuresta noususta. Investointien nettomenot olivat ,60 euroa suurimpina kohteina olivat kunnanviraston saneeraus euroa ja Pentinpellon koulun saneeraus päivähoidon käyttöön menot vuonna euroa. Lisäksi oli joukko pienempiä kohteita. Verotuloja kunnalle kertyi euroa kasvua vuodentakaiseen oli 2,7 % eli euroa. Talousarviossa arvioitu kertymä alittui n eurolla. Verolajikohtaisesti kertymät kehittyivät edellisvuotiseen seuraavasti: kunnallisveron tuotto kasvoi , kasvoi , osuus yhteisöveron tuotosta sen sijaan supistui Yhteisöveron tuoton supistuminen oli myös valtakunnallinen, mutta huolestuttava ilmiö. Kunnanjohtajan ehdotus: Kunnanhallitus päättää allekirjoittaa tilinpäätöksen ja jättää sen tilintarkastajan tarkastettavaksi. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti ehdotuksen.

8 Tarkastuslautakunta Kunnanvaltuusto Tarkltk 16 Kuntalain 75 :n mukaan tilintarkastajan on annettava valtuustolle kultakin tilikaudelta kertomus, jossa esitetään tarkastuksen tulokset. Kertomuksessa on myös esitettävä, onko tilinpäätös hyväksyttävä ja voidaanko toimielimen elle ja asianomaisen toimielimen tehtäväalueen johtavalle viranhaltijalle (tilivelvollinen) myöntää vastuuvapaus. Jos tilintarkastaja havaitsee, että kunnan hallintoa ja taloutta on hoidettu vastoin lakia tai valtuuston päätöksiä eikä virhe tai aiheutunut vahinko ole vähäinen, tilintarkastuskertomuksessa on tehtävä asiasta tilivelvolliseen kohdistuva muistutus. Tarkastuslautakunnan on hankittava tilintarkastuskertomuksessa tehdystä muistutuksesta asianomaisen selitys sekä kunnanhallituksen lausunto. Valtuusto päättää toimenpiteistä, joihin tarkastuslautakunnan valmistelu, tilintarkastuskertomus ja siinä tehdyt muistutukset antavat aihetta. Hyväksyessään tilinpäätöksen valtuusto päättää vastuuvapaudesta tilivelvollisille. Tilintarkastaja on saanut päätökseen vuoden 2012 hallinnon ja tilinpäätöksen tarkastamisen. Tilintarkastuskertomus jaetaan kokouksessa. Tilintarkastaja esittää tilintarkastuskertomuksessa tilinpäätöksen hyväksymistä ja vastuuvapauden myöntämistä tilivelvollisille tarkastetulta tilikaudelta. Tilintarkastuskertomus ei sisällä kuntalain 75 :ssä tarkoitettuja muistutuksia, joten siitä ei ole tarpeen hankkia asianomaisilta tilivelvollisilta selityksiä tai lausuntoja. Ehdotus: Tarkastuslautakunta päättää 1. esittää tilintarkastuskertomuksen kunnanvaltuustolle tiedoksi; 2. esittää kunnanvaltuustolle, että vuoden 2012 tilinpäätös hyväksytään ja tilivelvollisille myönnetään vastuuvapaus tilikaudelta Ehdotus hyväksyttiin. Kv 77 Liitteet 1-2 Vuoden 2012 tilinpäätös, toimintakertomus ja henkilöstötilinpäätös ovat liitteenä 1 ja tilintarkastuskertomus liitteenä 2.

9 Kunnanvaltuusto Kunnanvaltuusto hyväksyi yksimielisesti ehdotuksen.

10 Tarkastuslautakunta Kunnanvaltuusto Vuodelta 2012 laadittavan arviointikertomuksen käsittely ja hyväksyminen Tarkltk 15 Tarkastuslautakunnan tehtävänä on kuntalain 71 :n mukaa arvioida, ovatko valtuuston asettamat toiminnalliset ja taloudelliset tavoitteet kunnassa ja kuntakonsernissa toteutuneet. Tarkastuslautakunta keskusteli edellisessä kokouksessaan vuodelta 2012 laadittavan arviointikertomuksen sisällöstä ja päätti, että tilintarkastaja laatii arviointikertomuksesta luonnoksen tähän kokoukseen ja että et voivat halutessaan lähettää esityksiä kertomusta varten. Lisäksi sovittiin, että luonnos lähetetään ille sähköpostitse ennen kokousta. Luonnos arviointikertomukseksi lähetetään erikseen. Ehdotus: Tarkastuslautakunta käsittelee arviointikertomuksen ja sopii lopullisesta sanamuodosta, jonka jälkeen arviointikertomus hyväksytään, allekirjoitetaan ja esitetään kunnanvaltuuston käsiteltäväksi. Tarkastuslautakunta päätti hyväksyä ja allekirjoittaa arviointikertomuksen ja esittää, että kunnanvaltuusto käsittelee arviointikertomuksen vuodelta Kv 78 Liite 3 Tarkastuslautakunta jättää arviointikertomuksen vuodelta 2012 kunnanvaltuuston käsiteltäväksi ja esittää, että valtuusto pyytää arviointikertomuksessa esitetyistä havainnoista kunnanhallituksen selvitykset niin, että ne voidaan käsitellä syys- tai lokakuussa pidettävässä kunnanvaltuuston kokouksessa. Kunnanvaltuusto hyväksyi yksimielisesti ehdotuksen. Lisäksi päätettiin, että kunta järjestää elo-syyskuussa tulevaisuusseminaarin yleisistä talouskehityksistä ja -odotuksista niin valtion kuin Rautalammin kunnan osalta.

11 Tarkastuslautakunta Kunnanvaltuusto Esityksen tekeminen kunnanvaltuustolle tilintarkastusyhteisön valinnasta Tarkltk 22 Liite 1 Edellinen tarkastuslautakunta on pyytänyt tarjouksia kunnan tilintarkastuksesta ja tarkastuslautakunnan sihteerin tehtävistä. Määräaikaan mennessä kunnalle on tullut yksi tarjous. Pöytäkirjaan liitetään kokouksessa avattava tarjous, liite 1. Puheenjohtajan ehdotus: Tarkastuslautakunta avaa tarjouksen ja tekee kunnanvaltuustolle esityksen tilintarkastusyhteisön valitsemisesta vuosille Tarkastuslautakunta päätti ehdottaa kunnanvaltuustolle, että tilintarkastusyhteisöksi vuosille valitaan BDO Audiator Oy. Kv 79 Liite 4 Kunnanvaltuusto hyväksyi yksimielisesti ehdotuksen.

12 Kunnanhallitus Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Turkkilanvuoren kaavoituksen käynnistäminen ja omakotitalonäyttely 2016 Kh 143 Rautalammin keskustaajaman osayleiskaavan tarkistuksessa Tilatohtorit Oy on pisteyttänyt vanhoja ja uusia asuntoalueita. Kunnan omistama Turkkilanvuoren alue sijainnin perusteella on noussut keskeiseksi uudeksi asuntoalueeksi, joka olisi lisäksi läheisten kunnallisteknisten ratkaisujen johdosta taloudellisesti perusteltua ottaa asuntotuotantokäyttöön (omakoti- ja rivitaloalueeksi). Turkkilanvuoren alue vaati rakennusasemakaavan laatimisen alueelle. Rakennusasemakaavasuunnittelu tulisi käynnistää vielä tämän kevään aikana, jos tavoitellaan sitä, että omakotitalonäyttely järjestetään Rautalammilla vuonna Rakentaminen ja aikataulutus Rakennusasemakaava tulisi olla valmis mennessä. Valtuuston vahvistettavana kaava tulisi olla ) kaavatiestön, kunnallistekniikan ja tieto- ja energiaverkkojen rakentaminen voisi käynnistyä syyskesästä 2014, 2) rakentaminen voisi käynnistyä syksyllä 2014 ja viimeistään keväällä 2015 ja jatkua kevääseen 2016, 3) kunnallistekniikan, kaavatiestön, tieto- ja energiaverkkojen osalta alueen tulisi olla kokonaan valmiina keväällä 2015, 4) siten, että kaavatiestön päällystäminen tapahtuisi viimeistään toukokuun lopussa 2016, 5) omakotitalonäyttelyalueeseen voidaan tarvittaessa liittää myös kauppa- ja liikekeskus, 6) omakotitalonäyttely heinäkuussa 2016 Rautalammilla, 7) kunnanhallituksen alaisuudessa kaavoitusjaosto valmistelee Turkkilanvuoren rakennusasemakaavan edellä olevan aikataulun mukaisesti. Kunnanjohtajan esitys: Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että kunta käynnistäisi valmistautumisen omakotitalonäyttelyn järjestämiseksi Rautalammilla 2016 siten, että omakotitalonäyttelyalue sijaitsisi pääosiltaan Turkkilanvuoren alueella ja sen johdosta Turkkilanvuoren alueelle tulisi laatia rakennusasemakaava. Rakennuskaavan laatiminen rahoitetaan vuonna 2013 kunnan pitkävaikutteisista investointimenoihin perustuen kunnan vuoden 2013 talousarvioon liittyen ja varataan määrärahat tulevien vuosien talousarvioissa kunnallistekniikan, tiestön, tietoverkko- ja energiaverkkoratkaisuja varten. Kunnanhallitus päätti kunnanjohtajan muutettua esitystään jättää asian pöydälle.

13 Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kh 208 Kunnanvaltuusto hyväksyi hallitusohjelman vuosiksi , ja siinä yhteydessä käsiteltiin kunnan asukasluvun kääntämistä kasvuun ja Turkkilanvuoren alueella kaavoituksen käynnistämistä ja valmistelun yhteydessä ylipäätään keskustaajaman uusien asuntoalueiden, teollisuusalueiden kaavoituksen käynnistämistä uusien asukkaiden, yrittäjien saamiseksi kuntaan. Kunnassa tarvitaan uutta asuntotuotantoa. Lisäksi valtuuston päätöksen mukaisesti selvitetään 1-5 rantarakentamiskohteen lisäämistä kaavoituskokonaisuuteen. Lisäksi kaiken aikaa mukana on ollut vapaa-ajan asukkaiden tonttitarjonnasta huolehtiminen, joka on pitkälti perustunut yksityisten maanomistajien kaavoittamiin ranta-alueisiin. Tähän liittyy myös suunnitellut omakotitalonäyttelyn käynnistäminen siten, että uudella tai uusilla alueilla voitaisiin järjestää vuonna 2016 omakotitalonäyttely. Suunnitelmien toteuttaminen vaatii sitä, että Turkkilanvuoren kaavoitus (8-15 taloa/huoneistoa) tulisi käynnistää siten, että se olisi valmiina valtuuston päätettävänä mennessä ja suunnitteluun ja kunnallistekniikan rakentamiseen tulisi varata vuoden määrärahat tarkoitusta varten. Kunnallistekniikka ulottuu jo nykyisellään lähelle suunniteltua aluetta. Lisäksi samassa yhteydessä tulisi muut mahdolliset kohteet (1-2), joiden rakennusasemakaavoitus käynnistetään samassa yhteydessä. Kunnanjohtajan esitys: Kunnanhallitus esittää valtuustolle omakotitalonäyttelyä koskevan valmistelun aloittamista vuonna 2013siten, että näyttely voidaan järjestää vuonna 2016 Rautalammilla ja tähän liittyen Turkkilanvuoren rakennusasemakaavan suunnittelun käynnistämistä asuntorakentamista varten elokuun alussa Aikataulun osalta toteutetaan edellä esitettyä aikataulua. Keskustelun kuluessa Kaija Satuli esitti, että kaavoitettava alue olisi joku muu alue kuin Turkkilanvuoren alue, esimerkiksi Kilpilammin alue. Jarmo Hänninen kannatti Satulin tekemää ehdotusta. Jouko Pispala ehdotti, että perustetaan työryhmä, joka selvittää mm. paljonko hanke maksaa, montako tonttia alueelle tulee ym. ja asia tuodaan syksyllä päätettäväksi. Koska Pispalan ehdotusta ei kannatettu, se raukesi. Koska keskustelun kuluessa oli tehty kunnanjohtajan ehdotuksesta poik-

14 Kunnanhallitus a Kunnanvaltuusto a Kv 80 Liitteet keava kannatettu ehdotus, puheenjohtaja määräsi toimitettavaksi äänestyksen. Kädennostolla toimitetussa äänestyksessä kunnanjohtajan ehdotuksen puolesta äänestivät Anneli Jalkanen, Ari Weide, Kari Laitinen, Kirsi Mannila ja Jouko Pispala. Satulin ehdotuksen puolesta äänestivät Kaija Satuli ja Jarmo Hänninen. Puheenjohtaja totesi kunnanhallituksen päättäneen äänin 5-2 hyväksyä kunnanjohtajan ehdotuksen. Keskustelun kuluessa Kaija Satuli ehdotti, että, kaavoitettava alue olisi joku muu alue kuin Turkkilanvuoren alue, esimerkiksi Kilpilammin alue. Samalla tutkittaisiin myös muut kaavoitukseen sopivat alueet eikä omakotitalonäyttelyä järjestetä vuonna Jarmo Hänninen ja Raija Haukka kannattivat Satulin tekemää ehdotusta. Jorma Kukkonen ehdotti, että asia palautetaan takaisin kunnanhallitukselle uudelleen valmistelua varten ja muutkin mahdolliset kaavoitettavat alueet selvitetään. Asia käsitellään syksyllä uudelleen. Raija Haukka kannatti Kukkosen ehdotusta. Koska keskustelun kuluessa oli tehty kaksi kunnanhallituksen ehdotuksesta poikkeavaa ehdotusta, puheenjohtaja määräsi toimitettavaksi ensin äänestyksen nimenhuudolla näiden kahden ehdotuksen välillä ja teki seuraavan äänestysesityksen: ne, jotka kannattavat Kaija Satulin tekemää ehdotusta, äänestävät jaa ja jos ei voittaa, on Jorma Kukkosen ehdotus tullut voittajaksi tässä äänestyksessä. Äänestysesitys hyväksyttiin yksimielisesti. Juho Pahajoki pyysi 5 minuutin neuvottelutaukoa ennen äänestystä ja kokous keskeytettiin klo , minkä jälkeen äänestys suoritettiin. Nimenhuutoäänestyksessä Kaija Satuli ehdotus sai 7 jaa -ääntä ja Jorma Kukkosen ehdotus 14 ei -ääntä. Puheenjohtaja julisti Jorma Kukkosen ehdotuksen voittaneen äänin 14-7, liite 100. Tämän jälkeen puheenjohtaja määräsi toimitettavaksi äänestyksen nimenhuudolla kunnanhallituksen ehdotuksen ja Jorma Kukkosen ehdotuksen välillä ja teki seuraavan äänestysesityksen: ne, jotka kannattavat

15 Kunnanvaltuusto b kunnanhallituksen ehdotus, äänestävät jaa ja jos ei voittaa on Jorma Kukkosen ehdotus tullut valtuuston päätökseksi. Äänestysesitys hyväksyttiin yksimielisesti. Nimenhuutoäänestyksessä kunnanhallituksen ei saanut yhtään ääntä ja Jorma Kukkosen ehdotus sai 21 ei -ääntä, liite 101. Puheenjohtaja julisti kunnanvaltuuston päättäneen äänin 21-0 hyväksyä Jorma Kukkosen ehdotuksen valtuuston päätökseksi.

16 Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Koskenkorva RN:o 4:76 tilan myyminen Janoinen Karhu Oy:lle Kh 212 Liite 3 Janoinen Karhu Oy on tiedustellut mahdollisuutta ostaa yritystarkoitukseen ja liiketoiminnan kehittämiseksi nyt yrittäjällä vuokralla oleva Koskenkorva tila Rn:o 4:76. Neuvotteluissa on kunnan puolelta tuotu ilmi, että maa-alue on ostettu aikoinaan kunnalle matkailu- ja palvelutoimialojen yritys- ja liiketoimintaa varten, ja kunnalle on tärkeää se, että tila tulee pysyttää hankitussa tarkoituksessa. Kaavoitusjaosto on esittänyt kunnanvaltuuston päätökseen perustuen, että aloitetaan neuvottelut kunnan omistaman Koskenkorva 4:76 tilan kaavoittamisesta yhteistyössä yrittäjän kanssa. Laadittavalla kaavalla kunta omistajana voi ohjata maankäyttöä kyseisellä alueella ja tavoitteena on, että alue säilyy matkailu- ja yritystoiminnan käyttöalueena. Lausunnossa kaavoitusjaosto Koskenkorva-tilan ranta-asemakaavoituksen osalta tähtää siihen, että alueella voidaan jatkossa menestyksekkäästi jatkaa matkailupalveluyritystoimintaa yrittäjän toimesta. Kaavoitusjaosto esittää, että kunnan matkailu- ja yritystoiminnan tavoitteiden osalta asiantuntijana toimiva elinkeinojaosto yhdessä kaavoittajan ja yrittäjän kanssa valmistelisivat kunnanhallitukselle luonnoksen rantaasemakaavasta, jonka pohjalta kunnanhallitus käynnistäisi kaavaprosessin. Kaavoitusprosessissa kunta voi turvata alkuperäisen tarkoituksen pysyttää tila matkailu- ja palvelutoimialojen yritys- ja liiketoiminnan käytössä. Kunnanhallitus on hyväksynyt esityksen Tilan myymisestä yrittäjälle ja kaavoituksesta on käyty neuvotteluja vuoden 2013 aikana yrittäjän ja kunnan edustajien kanssa ja informoitu kaavoitusjaoston puheenjohtajaa. Tekninen osasto on teettänyt Metsähoitoyhdistys Sisä-Savo ry:llä tilan puustosta arvion. Lisäksi tekninen osasto on valmistellut kaavoitussopimusluonnosta siten, että yrittäjä maksaisi puolet kaavoituksesta eli noin 6000 euroa. Tilan kokonaispintaala on 4 ha. Kunnanjohtajan esitys: Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että kunta myy Koskenkorva tilan Rn:o 4:76 Janoinen Karhu Oy:lle hintaan euroa sisältäen tilalla olevan puuston. Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että Koskenkorva tilan RN:o 4:76 kaavoitus käynnistetään yhdessä Janoinen Karhu Oy:n kanssa matkailu-, majoitus- ja palvelualojen yritys- ja liiketoimintaa varten siten, että alueelle voidaan rakentaa kiinteistöjä ja tiloja sekä vuodepaikkoja ja varata yksityiskäyttöön rajattu alue.

17 Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Samalla hyväksytään kaavoitussopimus (liite 3) ja kaavoituskustannukset jaetaan yrittäjän ja kunnan kesken. Kaavoitusjaosto valmistelee yhdessä yrittäjän kanssa alueen kaavan. Keskustelun kuluessa Jarmo Hänninen esitti, että kauppahinta tulisi olla puuston arvo. Kaija Satuli kannatti Hännisen tekemää ehdotusta. Kv 81 Liite 5, 102 Koska keskustelun kuluessa oli tehty kunnanjohtajan ehdotuksesta poikkeava kannatettu ehdotus, puheenjohtaja määräsi toimitettavaksi äänestyksen. Kädennostolla toimitetussa äänestyksessä kunnanjohtajan ehdotuksen puolesta äänestivät Anneli Jalkanen, Ari Weide, Kari Laitinen, Kirsi Mannila ja Jouko Pispala. Jarmo Hännisen ehdotuksen puolesta äänestivät Kaija Satuli ja Jarmo Hänninen. Puheenjohtaja totesi kunnanhallituksen päättäneen äänin 5-2 hyväksyä kunnanjohtajan ehdotuksen. Keskustelun kuluessa Timo Satuli ehdotti, että asia palautetaan uudelleen valmisteluun ja laadittava kauppakirja tuodaan valtuuston päätettäväksi. Tauno Herranen ja Jarmo Hänninen kannattivat Satulin tekemää ehdotusta. Koska keskustelun kuluessa oli tehty kunnanhallituksen ehdotuksesta poikkeava kannatettu ehdotus, puheenjohtaja määräsi toimitettavaksi nimenhuutoäänestyksen ja teki seuraavan äänestysesityksen: ne, jotka kannattavan kunnanhallituksen ehdotusta, äänestävät jaa ja jos ei voittaa, on Timo Satulin ehdotus tullut valtuuston päätökseksi. Äänestysesitys hyväksyttiin yksimielisesti. Nimenhuudolla suoritetussa äänestyksessä kunnanhallituksen ehdotus sai 14 jaa -ääntä ja Satulin ehdotus 7 ei -ääntä, liite 102. Puheenjohtaja julisti kunnanvaltuuston päättäneen äänin 14-7 hyväksyä kunnanhallituksen ehdotuksen valtuuston päätökseksi.

18 Tekninen lautakunta Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Lukion urakkatarjousten käsittely ja mahdolliset jatkotoimenpiteet Tltk 35 Liite 2 Lukion saneerauksen suunnittelu aloitettiin v. 2009, jolloin siihen tehtiin ensimmäinen valtionosuushakemus. Tällöin saneerauksessa lähdettiin siitä, että rakennus ja tilat voitaisiin korjata siten, että hanke voitaisiin toteuttaa siten, että valtionosuus pysyisi hankkeessa 50 %:n suuruisena. Kunnassa tilatyöryhmä v arvioi, että kokonaisedullisin vaihtoehto on saneerata lukio paikalleen. Lukion suunnittelua nopeutettiin v. 2012, jotta suunnitelmat saadaan valmiiksi mahdollisten homekoulujen korjausrahojen saamisen varalle. Lukion suunnittelun perustaksi on ISS Proko Oy tehnyt lukion kuntoselvityksen. Kuntoselvityksen perusteella on Rakennus- ja arkkitehtisuunnittelu Tarvainen Oy pääsuunnittelijana laatinut saneeraussuunnitelman. Valmiiden suunnitelmien pohjalta lukion saneerauksen suunnittelutoimikunta päätti v kevättalvesta asettaa hankkeen urakkalaskentaan. Tarjouksia kunta sai rakennusurakkaan kaksi, lämpö- ja vesiurakkaan sekä sähköurakkaan molempiin kolme, ilmanvaihtourakkaan neljä sekä automaatiourakkaan kaksi. Rakennusurakkaan edullisimman hinnan laski Rakennusliike Kuoma Oy (Kuopio), lämpö- ja vesiurakkaan JKL Hana Oy (Jyväskylä), ilmavaihtourakkaan SPT-Asennus Oy (Suonenjoki) sekä sähköurakkaan TS Sähkötekniikka Oy (Kuopio) ja automaatioon Fidelix Oy (Vantaa) avattujen urakkatarjousten mukaan on laadittu hankintaarvolas-kelma (liite 2). Urakoiden yhteenlaskettu kokonaissumma on (alv 0%) ja hankinnan kokonaishinta on (alv 0%). Teknisen johtajan ehdotus: Tekninen lautakunta hyväksyy tehdyt tarjoukset sekä esittää kunnanhallitukselle ja edelleen valtuustolle hankkeen käynnistämistä. Tekninen lautakunta päättää samalla käynnistää urakkaneuvottelut hankkeen käynnistämisen jouduttamiseksi. Urakkaneuvotteluilla voidaan vielä lisäksi tarkentaa hankinta-arvoa ennen valtuustopäätöstä. Hankkeen aloittamista tulee kiirehtiä kaikin keinoin, jotta lukiolle voidaan valmistella mahdolliset väestötilat ennen lukukauden alkamista. Hyväksyttiin teknisen johtajan ehdotus yksimielisesti.

19 Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kh 213 Liitteet 4-5 Sivistyslautakunta on käsitellyt asiaa myös kokouksessaan , liite 5 ja ottanut lukion peruskorjaukseen myönteisen kannan. Lukion peruskorjauksesta on käyty keskusteluja ja neuvotteluja valtuuston iltakoulussa ja sen jälkeen on neuvoteltu Pohjois-Savon ELY-keskuksen edustajien kanssa sen johdosta, että Pohjois- Savon osalta Rautalammin ratsastuslukion peruskorjaushanke oli vuonna 2011 a) opetusministeriöiden rahoitettavien lukioiden listalla, b) Pohjois-Savon liiton listauksissa kärjessä peruskorjattavien koulujen osalta, ja c) lisäksi home- ja kosteusvauriotarkastelussa Rautalammin ratsastuslukion peruskorjaus oli puollettavien peruskorjaushankkeiden listalla. Neuvotteluissa ELY-keskuksen edustajan kanssa ei voitu varmistua siitä, että ulkopuolista rahoitusta voitaisiin saada. Sitä vastoin kunnan puolesta voidaan tehdä anomus, että hankkeeseen saataisiin mahdollisia viranomaisten antamia varaumia siitä, että jos ylipäätään koulujen peruskorjauksiin tulee valtion lisäbudjetissa tai muissa yhteyksissä (elvytyksen, EU-kauden päättymisen tai työttömyyden vähentämisen johdosta) lisärahaa niin sitä voitaisiin ohjata Rautalammin lukion peruskorjaushankkeeseen. Rautalammin lukiorakennus on rakennettu 1954 ja vaatii perusteellisen peruskorjauksen. Vaihtoehtoiset ratkaisut ja uuden rakentamiset ovat tehtyjen arvioiden mukaan kalliimpia toteutusvaihtoehtoja kuin teknisen lautakunnan esittämä toteutusvaihtoehto. Toteutusaikataulun tavoite on se, että peruskorjaus voidaan käynnistää purkutöiden osalta ja peruskorjauksen tulee olla valmiina ja näin voidaan tuottaa mahdollisimman vähän itse oppilaiden lukiokoulutukselle ja hanke toteuttaa noin yhden lukuvuoden aikana. Kunnanjohtajan ehdotus: Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että valtuusto hyväksyy lopullisesti tehdyt Rautalammin ratsastuslukion peruskorjaussuunnitelmat ja niiden pohjalta pyydetyt urakkatarjouspyynnöt. Taloussuunnitelmassa vuosien osalta lukion peruskorjauksen toteuttamiseen on varattu määräraha. Lukion peruskorjauksen ja muiden investointien toteuttamiseksi vuoden 2013 osalta talousarviossa suunniteltiin uutta lainaa otettavaksi euroa. Lukion pe-

20 Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto ruskorjaussuunnitelmien tarkentuessa on kustannusarviota jouduttu tarkistamaan siten, että kunnan lainatarve on yhteensä euroa vuoden 2013 osalta. Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että kunnanhallitukselle annetaan valtuudet ottaa yhteensä enintään pitkäaikaista lainaa vuoden 2013 aikana. Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että teknisen lautakunnan esitykseen ja sivistyslautakunnan perusteisiin liittyen Rautalammin ratsastuslukion peruskorjaushanke toteutetaan välisenä aikana. Hankinnan kokonaishinta on euroa (alv 0%), johon sisältyy myös suunnittelu- ja muita yleiskustannuksia, ja josta urakkatarjousten yhteenlaskettu kokonaissumma on euroa. Kunnanhallitus esittää, että valtuusto hyväksyy teknisen lautakunnan esityksen mukaisesti urakoitsijat ja urakkaohjelmat ja urakkatarjoukset, joista yhteenvedot ovat esityslistan liitteenä 4. Keskustelun kuluessa Jarmo Hänninen ehdotti, että kunta pidättäytyy tässä vaiheessa peruskorjaushankkeesta ja kunnan tulee selkeästi priorisoida perus- ja muihin palveluihin kohdistuvat investoinnit tässä taloustilanteessa velkaantumisen välttämiseksi. Kaija Satuli kannatti Hännisen tekemää ehdotusta. Kv 82 Liitteet 6-7, 103 Koska keskustelun kuluessa oli tehty kunnanjohtajan ehdotuksesta poikkeava kannatettu ehdotus, puheenjohtaja määräsi toimitettavaksi äänestyksen. Kädennostolla toimitetussa äänestyksessä kunnanjohtajan ehdotuksen puolesta äänestivät Anneli Jalkanen, Ari Weide, Kari Laitinen, Kirsi Mannila ja Jouko Pispala. Jarmo Hännisen ehdotuksen puolesta äänestivät Kaija Satuli ja Jarmo Hänninen. Puheenjohtaja totesi kunnanhallituksen päättäneen äänin 5-2 hyväksyä kunnanjohtajan ehdotuksen. Keskustelun kuluessa Jarmo Hänninen ehdotti, että kunta pidättäytyy tässä vaiheessa peruskorjaushankkeesta ja kunnan tulee selkeästi priorisoida perus- ja muihin palveluihin kohdistuvat investoinnit tässä taloustilanteessa velkaantumisen välttämiseksi. Kaija Satuli kannatti Hännisen tekemää ehdotusta.

21 Kunnanvaltuusto Koska keskustelun kuluessa on tehty kunnanhallituksen ehdotuksesta poikkeava kannatettu ehdotus, puheenjohtaja määräsi toimitettavaksi nimenhuutoäänestyksen ja teki seuraavan äänestysehdotuksen: ne, jotka kannattavat kunnanhallituksen ehdotusta, äänestävät jaa ja jos ei voittaa, on Jarmo Hännisen ehdotus tullut valtuuston päätökseksi. Äänestysesitys hyväksyttiin yksimielisesti. Nimenhuudolla toimitetussa äänestyksessä kunnanhallituksen ehdotus sai 16 jaa -ääntä ja Jarmo Hännisen ehdotus 5 ei -ääntä, liite 103. Puheenjohtaja julisti kunnanvaltuuston päättäneen äänin 16-5 hyväksyä kunnanhallituksen ehdotuksen kunnanvaltuuston päätökseksi.

22 Kunnanvaltuusto Muut asiat Kv 83 Liite 8 Valtuutettu Pirkko Annala tiedusteli ambulanssiasian tämän hetkistä tilannetta. Puheenjohtaja antoi selvityksen tämän hetkisestä tilanteesta ja lupasi kunnan pitävän asian esillä tulevissa neuvotteluissa. Valtuutettu Juho Pahajoki jätti etsivän nuorisotyöntekijän kirjeen, joka koski opiskelijoiden bussiyhteyksiä Pieksämäelle, liite 8. Asia laitetaan valmisteluun.

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 12/2013 Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 12/2013 Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 12/2013 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 27.6.2013 klo 12.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu 218 219

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Nro 5/2013. Kunnanvirasto. Kunnanhallituksen huone.

Tekninen lautakunta Nro 5/2013. Kunnanvirasto. Kunnanhallituksen huone. RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Nro 5/2013 KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 23.5.2013 kello 17.30. Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite nro Asia nro 32 33 1 34 2 35 36 37 Kunnanvirasto. Kunnanhallituksen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2017. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2017. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2017 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Tiistai 28.2.2017 klo 19.00 - KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Asia Kunnanvirasto, valtuustosali 9 10 11 12 13 1 Valtuutettujen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2015. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2015. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2015 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Tiistai 7.7.2015 klo 19.00 20.22 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Asia 38 Kunnanvirasto, valtuustosali Valtuutettujen esteet

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2017. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2017. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2017 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Tiistai 31.10.2017 klo 16.30 19.45 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Asia Kunnanvirasto, valtuustosali 93 94 95 96 97 98

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA Torstai 17.5.2018 klo 09.00 10.45 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, Virastotie 5 A, Kivijärvi LÄSNÄ Teuvo Rekonen puheenjohtaja Airi Sorsamäki jäsen Aira Hakkarainen jäsen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Tiistai 7.6.2016 klo 19.00 20.20 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Asia 29 Kunnanvirasto, valtuustosali Valtuutettujen esteet

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2014. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2014. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2014 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Tiistai 29.4.2014 klo 19.00 20.20 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Asia Kunnanvirasto, valtuustosali 20 21 22 23 24 25

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/2019 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 19 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS 3 20 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 21 TILINTARKASTUSKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖKSEN

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2017. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2017. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2017 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 12.6.2017 klo 16.00 16.45 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (9) Juankosken tarkastuslautakunta Juankosken kaupungintalo 3. kerroksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (9) Juankosken tarkastuslautakunta Juankosken kaupungintalo 3. kerroksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (9) 16 Kokoustiedot Aika maanantai klo 9:00-12:15 Paikka Juankosken kaupungintalo 3. kerroksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Pentti Rissanen, puheenjohtaja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA ESITYSLISTA 1 / 2018 Kunnanvaltuusto. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen

RAUTALAMMIN KUNTA ESITYSLISTA 1 / 2018 Kunnanvaltuusto. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen RAUTALAMMIN KUNTA ESITYSLISTA 1 / 2018 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Tiistai 16.1.2018 klo 18.00 - KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Asia Kunnanvirasto, valtuustosali 1 2 3 4 5 6 7 1 Valtuutettujen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2017. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2017. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2017 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Tiistai 29.8.2017 klo 18.00 19.30 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Asia Kunnanvirasto, valtuustosali 76 77 78 79 80 81

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Keskiviikkona 30.5.2018 klo18.00-20.48 Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2017. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2017. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2017 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Tiistai 28.2.2017 klo 19.00 20.03 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Asia Kunnanvirasto, valtuustosali 9 10 11 12 13 14 1-2

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015 TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ke 29.4.2015 klo 14.00 16.54 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2015. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2015. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2015 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Tiistai 25.8.2015 klo 19.00 19.17 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Asia 45 Kunnanvirasto, valtuustosali Valtuutettujen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.5.2016 klo 9.00 - Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 3/2015

KUNNANVALTUUSTO No 3/2015 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 3/2015 KOKOUSAIKA 30.06.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 19 20 21 1,2 22 3 23 4 24

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 16.5.2017 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Muut osallistujat: Mikko Luoma, tilintarkastaja

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta Laihia Pöytäkirja 5/2018 1 (12) Aika 16.05.2018, klo 12:00-13:59 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 33 Kokouksen avaus 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Edellisen kokouksen pöytäkirjan

Lisätiedot

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja.

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013 2016 Pöytäkirja 3/2016 Kokousaika: 17.5.2016 klo 13.00 16.10 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Tiistai 28.4.2014 klo 19.10 20.20 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Asia 19 Kunnanvirasto, valtuustosali Valtuutettujen esteet

Lisätiedot

19 Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuodelta 2017

19 Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuodelta 2017 Kangasniemi Pöytäkirja 3/2018 1 (14) Aika 18.05.2018, klo 12:30-15:00 Paikka Kangasniemen kunnantalo, kunnanhallituksen huone Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2014. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2014. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2014 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Tiistai 30.9.2014 klo 19.00 19.50 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Asia 55 Kunnanvirasto, valtuustosali Valtuutettujen

Lisätiedot

Tilinpäätöksen allekirjoittavat kunnanhallituksen jäsenet sekä kunnanjohtaja tai pormestari.

Tilinpäätöksen allekirjoittavat kunnanhallituksen jäsenet sekä kunnanjohtaja tai pormestari. Kunnanhallitus 47 30.03.2015 Kunnanvaltuusto 20 15.06.2015 Vuoden 2014 tilinpäätöksen hyväksyminen Khall 30.03.2015 47 30.3.2015 Kuntalain 68 :n mukaan kunnanhallituksen on laadittava tilikaudelta tilinpäätös

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 11/2013 Kunnanhallitus. Maanantai 17.6.2013 klo 17.00 19.50. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 11/2013 Kunnanhallitus. Maanantai 17.6.2013 klo 17.00 19.50. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 11/2013 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 17.6.2013 klo 17.00 19.50 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2013

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2013 RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2013 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 29.5.2013 klo 17.00 18.25 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Asia Sanomatalo, Alvar Aallonkuja 2, Helsinki 62

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2014. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2014. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2014 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai 8.12.2014 klo 19.00 20.05 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Asia 80 Kunnanvirasto, valtuustosali Valtuutettujen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4 /2013

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4 /2013 RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4 /2013 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Tiistai 16.4.2013 klo 19.00 19.45 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Asia Kunnanvirasto, valtuustosali 52 53 54 55 56 57

Lisätiedot

Perjantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Perjantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivä 8.6.2017 KOKOUSTIEDOT Aika Perjantai 09.06.2017 klo 13.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite nro Asia Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 17 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 18 TEKNISEN TOIMEN KATSAUS 3 19 KUNNANJOHTAJAN KATSAUS 3 20 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN

Lisätiedot

Otsikko Sivu 17 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI TILIKAUDEN TILINTARKASTUKSESTA

Otsikko Sivu 17 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI TILIKAUDEN TILINTARKASTUKSESTA AIKA 30.5.2018 klo 9:00 13:04 PAIKKA Kunnanvirasto kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 17 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI TILIKAUDEN 2017 25 TILINTARKASTUKSESTA 18 HEINÄVEDEN KUNNAN

Lisätiedot

Kokouskutsu on lähetetty sähköpostina kunnanvirastoon, mistä se on toimitettu edelleen tarkastuslautakunnan jäsenille.

Kokouskutsu on lähetetty sähköpostina kunnanvirastoon, mistä se on toimitettu edelleen tarkastuslautakunnan jäsenille. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013-2016 Pöytäkirja 3/2015 Kokousaika: 18.5.2015 klo 13.00-16.00 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Tarkastuslautakunta ESITYSLISTA 2/2018

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Tarkastuslautakunta ESITYSLISTA 2/2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Tiistai 8.5.2018 kello 14:00 16.28 Koulutuskeskus JEDU Piippola neuvotteluhuone, Siikalatva Saapuvilla: Seppälä Tuomo, puheenjohtaja Niemelä Helinä, jäsen Piippo Sirpa, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 23.05.2016 klo 9.00 14.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/ (11) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/ (11) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2018 1 (11) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-14:45 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 30.05.2016 klo 16:00 16:40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Aika 10.5.2016 klo 14:03 17:19 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 58 59 60 Arviointikertomuksen käsittely Tilinpäätöksen 2015

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta Pöytäkirja 3/2013

Tarkastuslautakunta Pöytäkirja 3/2013 Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2009-2012 Pöytäkirja 3/2013 Kokousaika: 15.5.2013 klo 13.00-14.50 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Risto Björn, puheenjohtaja Erkki Ojala, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Tiistai 31.3.2015 klo 19.00 20.55 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Asia 11 Kunnanvirasto, valtuustosali Valtuutettujen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2014. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2014. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2014 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Tiistai 28.10.2014 klo 19.00 21.05 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Asia 72 Kunnanvirasto, valtuustosali Valtuutettujen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2016. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2016. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2016 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Tiistai 6.9.2016 klo 13.00 14.23 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Asia 38 Matti Lohen koulu Valtuutettujen esteet ja varaten

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 2.11.2017 klo 17.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu 388 389

Lisätiedot

Ritva Lill-Smeds, jäsen

Ritva Lill-Smeds, jäsen Tarkastuslautakunta 2009-2012 18.05.2010 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 18.05.2010 klo 15.00 19.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET Kunnanvirasto Yhteispalvelupisteen kokoustila Lapinjärvi Mats Antas, puheenjohtaja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 2.11.2017 klo 17.00 17.45 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 16/2015 Kunnanhallitus. Tiistai 27.10.2015 klo 17.00 17.50. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 16/2015 Kunnanhallitus. Tiistai 27.10.2015 klo 17.00 17.50. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 16/2015 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai 27.10.2015 klo 17.00 17.50 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2015 Kunnanhallitus. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2015 Kunnanhallitus. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2015 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 11.5.2015 klo 17.00 19.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2009 2012 PÖYTÄKIRJA 5/2012 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 27.4.2012 klo 9.00 13.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 Tarkastuslautakunta 2009 2012

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 Tarkastuslautakunta 2009 2012 NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 Tarkastuslautakunta 2009 2012 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 24.5.2013 klo 10.00 12.15 Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23, 2. kerros OSALLISTUJAT Kalevi

Lisätiedot

MUUT SAAPUVILLA OLLEET Mikkonen Mika tilintark. 15.00-16.00. ja päätösvaltaiseksi.

MUUT SAAPUVILLA OLLEET Mikkonen Mika tilintark. 15.00-16.00. ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA 1/2015 Tarkastuslautakunta KOKOUSAIKA 31.03.2015 klo 15.00 17.10 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto SAAPUVILLA OLLEET Kivisaari Markku puh.johtaja JÄSENET Marttinen Timo jäsen Väisänen Raija jäsen MUUT

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2014 Kunnanhallitus. Maanantai 1.9.2014 klo 17.00 17.40. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2014 Kunnanhallitus. Maanantai 1.9.2014 klo 17.00 17.40. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2014 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 1.9.2014 klo 17.00 17.40 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA 2/2009 Kunnanvaltuusto. Tiistai 17.2.2009 klo 19.00 19.20. Kunnanvirasto, valtuustosali

RAUTALAMMIN KUNTA 2/2009 Kunnanvaltuusto. Tiistai 17.2.2009 klo 19.00 19.20. Kunnanvirasto, valtuustosali RAUTALAMMIN KUNTA 2/2009 Kunnanvaltuusto Tiistai 17.2.2009 klo 19.00 19.20 Kunnanvirasto, valtuustosali 24 Valtuutettujen esteet ja varaten kutsuminen 25 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 (14) Tarkastuslautakunta. Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalon 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 (14) Tarkastuslautakunta. Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalon 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 (14) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-15:45 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalon 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna

Lisätiedot

Puumala Pöytäkirja 4/ ( 11) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Puumala Pöytäkirja 4/ ( 11) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen Puumala Pöytäkirja 4/2019 1 ( 11) Aika 26.03.2019, klo 14:00-16:50 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen 16 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 07.05.2012 Sivu 1 / 7

Tarkastuslautakunta 07.05.2012 Sivu 1 / 7 Espoon kaupunki Kokouskutsu Tarkastuslautakunta 07.05.2012 Sivu 1 / 7 Kokoustiedot Aika 07.05.2012 maanantai klo 17:30 Paikka Teknisen lautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 C, 02770 Espoo, 1. kerros Lisätietoja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2018. Kunnanhallituksen kokoushuone, Kunnanvirasto, Rautalampi. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2018. Kunnanhallituksen kokoushuone, Kunnanvirasto, Rautalampi. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2018 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 26.11.2018 klo 10.00 16.50 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanhallituksen kokoushuone, Kunnanvirasto, Rautalampi Pöytäkirjan

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista / 3/

Muonion kunta Esityslista / 3/ Muonion kunta Esityslista / 3/2016 Kokouskutsu 12.5.2016 Tarkastuslautakunnan kokous Aika to klo 16.30 Paikka Valtuustosali Kutsutut Anne-Mari Keimiöniemi puheenjohtaja Juha Särkijärvi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8 /2016. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8 /2016. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8 /2016 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Torstai 29.12.2016 klo 17.00-21.14 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Asia 68 Kunnanvirasto, valtuustosali Valtuutettujen

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Nro 5/2011. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Tekninen lautakunta Nro 5/2011. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Nro 5/2011 KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 12.12.2011 kello 16.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite nro Asia nro 1-2 3 4 41 42 43 44 45 46 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA 4/2011 Kunnanvaltuusto. Tiistai 7.6.2010 klo 19.30 20.15. Kunnanvirasto, valtuustosali

RAUTALAMMIN KUNTA 4/2011 Kunnanvaltuusto. Tiistai 7.6.2010 klo 19.30 20.15. Kunnanvirasto, valtuustosali RAUTALAMMIN KUNTA 4/2011 Kunnanvaltuusto Tiistai 7.6.2010 klo 19.30 20.15 Kunnanvirasto, valtuustosali 25 Valtuutettujen esteet ja varaten kutsuminen 26 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2018 Tarkastuslautakunta Elina Kivimäki Juha-Pekka Mannila

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2018 Tarkastuslautakunta Elina Kivimäki Juha-Pekka Mannila NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2018 Tarkastuslautakunta 1.6.2017 31.5.2021 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Keskiviikko 23.5.2018 klo 9.15 11.32 Kokouspaikka Valtuustosali, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Reino Ojala puheenjohtaja

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 29.4.2011 klo 9.00 12.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Ahlqvist Leila Laukkanen Jarmo

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 26.4.2017 1 Kokousaika Pe 28.4.2017 klo 16.00 19.10 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2015. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2015. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2015 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Tiistai 17.2.2015 klo 19.00 20.40 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Asia 1 Kunnanvirasto, valtuustosali Valtuutettujen esteet

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1/8. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1/8. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1/8 Tarkastuslautakunta Aika 10.05.2017 klo 15:00-15:35 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala Käsitellyt asiat Asia Sivu 16 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Turun kaupungin tilintarkastajan tilintarkastuskertomus, vuoden 2013 tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen

Turun kaupungin tilintarkastajan tilintarkastuskertomus, vuoden 2013 tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen Åbo stad Sammanträdets datum Ärende nr 1 5045-2014 (045) Turun kaupungin tilintarkastajan tilintarkastuskertomus, vuoden 2013 tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen Sammandrag: Turun

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Tiistai 26.9.2017 klo 18.00 18.35 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Asia Kunnanvirasto, valtuustosali 84 85 86 87 88 89

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 4/2015 1 SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 4/2015 1 SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 4/2015 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 19 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN 3 20 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 21 ARVIOINTIKERTOMUKSEN

Lisätiedot

Vatajankosken Sähkön kuntayhtymä ESITYSLISTA 1/2017

Vatajankosken Sähkön kuntayhtymä ESITYSLISTA 1/2017 1 (6) KOKOUSKUTSU KUNTAYHTYMÄN VALTUUSTON KOKOUS 30.5.2017 Aika: 30.5.2017 klo 19.00 - Paikka: Vatajankosken Sähkö Oy:n toimitalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuuden toteaminen 3 2

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2016 Tarkastuslautakunta

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2016 Tarkastuslautakunta NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2016 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Maanantai 30.5.2016 klo 12.00 15.02 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Esa

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2013 1 (11) Tarkastuslautakunta 2 28.05.2013

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2013 1 (11) Tarkastuslautakunta 2 28.05.2013 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2013 1 (11) Kokoustiedot Aika tiistai klo 12:00-13:25 Paikka Saunakabinetti, Kaupungintalo 3. krs. Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Tapio Lankia, puheenjohtaja Raimo

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 Aika 26.4.2016 klo 14:08 17:59 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 53 54 55 56 57 Tilintarkastusyhteisön raportin esittely tilinpäätöksen

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2017 Tarkastuslautakunta Markku Niskanen tarkastuslautakunnan sihteeri, avustava JHTT-tarkastaja

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2017 Tarkastuslautakunta Markku Niskanen tarkastuslautakunnan sihteeri, avustava JHTT-tarkastaja NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2017 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Maanantai 22.5.2017 klo 13.09 14.51 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Esa

Lisätiedot

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 8/2009. TEKNINEN LAUTAKUNTA s 52 KOKOUSTIEDOT. Torstai12.11.2009 kello 16.30-17:30

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 8/2009. TEKNINEN LAUTAKUNTA s 52 KOKOUSTIEDOT. Torstai12.11.2009 kello 16.30-17:30 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 8/2009 TEKNINEN LAUTAKUNTA s 52 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Torstai12.11.2009 kello 16.30-17:30 Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone Varsinainen

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 26.4.2010 klo 9.00 14.15 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Nummela Ritva varajäsen Laukkanen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/ 2011 Elinkeinojaosto. Maanantaina 10.01.2011 klo 14.30. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/ 2011 Elinkeinojaosto. Maanantaina 10.01.2011 klo 14.30. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/ 2011 Elinkeinojaosto 1 KOKOUSTIEDOT Aika Maanantaina 10.01.2011 klo 14.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

Vastuuvapauden myöntäminen vuosien 2011-2012 aikana toimineelle kunnanhallitukselle ja kunnanjohtajalle sekä muille tilivelvollisille

Vastuuvapauden myöntäminen vuosien 2011-2012 aikana toimineelle kunnanhallitukselle ja kunnanjohtajalle sekä muille tilivelvollisille Kunnanvaltuusto 65 25.06.2013 Vastuuvapauden myöntäminen vuosien 2011-2012 aikana toimineelle kunnanhallitukselle ja kunnanjohtajalle sekä muille tilivelvollisille KVALT 65 Khsal 31 Tarkastuslautakunta

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2011 Tarkastuslautakunta OSALLISTUJAT Kalevi Heinonen puheenjohtaja. Markku Niskanen Mika Peltokorpi

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2011 Tarkastuslautakunta OSALLISTUJAT Kalevi Heinonen puheenjohtaja. Markku Niskanen Mika Peltokorpi NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2011 Tarkastuslautakunta 2009 2012 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Keskiviikko 11.5.2011 klo 13.30 14.30 Valtuustosali, Harjukatu 23, 2. kerros OSALLISTUJAT Kalevi Heinonen puheenjohtaja

Lisätiedot

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Kokoustiedot Aika Maanantaina kello

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Kokoustiedot Aika Maanantaina kello Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä 05.12.2017 Kokoustiedot Aika Maanantaina 11.12.2017 kello 17.00 Käsiteltävät asiat Paikka Jämi Areena 279 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Torstai klo

Torstai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Torstai 19.05.2011 klo 15.00 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 Sivu 26 (36) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 6 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 Sivu 26 (36) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 6 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 Sivu 26 (36) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 17.6.2014 kello 18.00 18.50 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 15 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Tiistai 26.4.2016 klo 19.00 20.35 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Asia 21 Kunnanvirasto, valtuustosali Valtuutettujen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA 5/2012 Kunnanvaltuusto. Tiistai 28.8.2012 klo 19.00 19.25. Kunnanvirasto, valtuustosali

RAUTALAMMIN KUNTA 5/2012 Kunnanvaltuusto. Tiistai 28.8.2012 klo 19.00 19.25. Kunnanvirasto, valtuustosali RAUTALAMMIN KUNTA 5/2012 Kunnanvaltuusto Tiistai 28.8.2012 klo 19.00 19.25 Kunnanvirasto, valtuustosali 40 Valtuutettujen esteet ja varaten kutsuminen 41 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA 6/2011 Kunnanvaltuusto. Tiistai 27.9.2011 klo 15.00 15.30 Kunnanvirasto, valtuustosali

RAUTALAMMIN KUNTA 6/2011 Kunnanvaltuusto. Tiistai 27.9.2011 klo 15.00 15.30 Kunnanvirasto, valtuustosali RAUTALAMMIN KUNTA 6/2011 Kunnanvaltuusto Tiistai 27.9.2011 klo 15.00 15.30 Kunnanvirasto, valtuustosali 47 Valtuutettujen esteet ja varaten kutsuminen 48 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä :t 17-21 JHTT, KHT, KPMG Julkishallinnon Palvelut Oy, :t 15-17

Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä :t 17-21 JHTT, KHT, KPMG Julkishallinnon Palvelut Oy, :t 15-17 Iitin kunta Pöytäkirja 4/2015 1 Tarkastuslautakunta 27.04.2015 Aika Maanantai 27.04.2015 klo 18:00-20:00 Paikka Saapuvilla Kunnantalo, neuvotteluhuone (1. krs.) Yli-Kaitala Markku puheenjohtaja, esittelijä

Lisätiedot

PIETARSAAREN KAUPUNKI Pöytäkirja Sivu 1 Tarkastuslautakunta 10/2018

PIETARSAAREN KAUPUNKI Pöytäkirja Sivu 1 Tarkastuslautakunta 10/2018 PIETARSAAREN KAUPUNKI Pöytäkirja Sivu 1 Maanantaina 28.5.2018 klo 15.00 18.40 Paikka Jäsenet Selecta, Kaupungintalo Varsinaiset jäsenet Bjarne Kull, puheenjohtaja Kaj Nyman, klo 16.30 18.40, puheenjohtajana

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019. Keskiviikko kello , keskeytys klo , jatkui

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019. Keskiviikko kello , keskeytys klo , jatkui VARSINAIS-SUOMEN LASTENSUOJELUKUNTAYHTYMÄ TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 24.4.2019 kello 9-9.05, keskeytys klo 9.05 10.44, jatkui 10.45-11.46 Halikon

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ti 31.5.2016 klo 15.00 18.30 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Tarkastuslautakunta 14.04.2015. Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04. Kunnantalo, kokoushuone Kalla.

Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Tarkastuslautakunta 14.04.2015. Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04. Kunnantalo, kokoushuone Kalla. Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Arviointikertomus

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 16.6.2015 kello 18.00 20.00 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET valtuutettua LIITE A

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA 3/2019

REISJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA 3/2019 1 KOKOUSAIKA 17.5.2019 klo 9:00 15:00 PAIKKA Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone LÄSNÄ Hirvinen Esa, puheenjohtaja Niemi Pauli, varapuheenjohtaja Puurula Merja, jäsen Paasovaara Marko, sihteeri, tilintarkastaja

Lisätiedot

HIRVENSALMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 19.04.2016. SAAPUVILLA OLLEET Kivisaari Markku puh.johtaja JÄSENET Marttinen Timo varapuh.

HIRVENSALMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 19.04.2016. SAAPUVILLA OLLEET Kivisaari Markku puh.johtaja JÄSENET Marttinen Timo varapuh. PÖYTÄKIRJA 3/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSAIKA 19.04.2016 klo 15.00 17.40 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto SAAPUVILLA OLLEET Kivisaari Markku puh.johtaja JÄSENET Marttinen Timo varapuh.johtaja Jyrälä Arja

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2011 Tarkastuslautakunta

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2011 Tarkastuslautakunta NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2011 Tarkastuslautakunta 2009 2012 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 20.5.2011 klo 9.00 10.00 Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23, 2. kerros OSALLISTUJAT Kalevi

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017. Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017. Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone 1 KOKOUSAIKA 31.5.2017 klo 9:00 14.00 PAIKKA Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone LÄSNÄ Vedenpää Antti, puheenjohtaja Pauli Niemi, varajäsen Puurula Merja, jäsen Potila Raija, kunnanjohtaja, kohta 23 Hirvinen

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/ ( 13) Tarkastuslautakunta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/ ( 13) Tarkastuslautakunta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/2019 1 ( 13) Aika 23.04.2019, klo 08:30-11:55 Paikka Tammerkoski Käsitellyt asiat 25 26 27 28 29 30 31 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajat

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA ESITYSLISTA 3/ 2018 Kunnanvaltuusto. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen

RAUTALAMMIN KUNTA ESITYSLISTA 3/ 2018 Kunnanvaltuusto. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen RAUTALAMMIN KUNTA ESITYSLISTA 3/ 2018 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Tiistai 27.3.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Asia Kunnanvirasto, valtuustosali 16 17 18 19 20 21 22 23

Lisätiedot