Heinäveden hoivakotihankkeen KVR-urakkatarjousten jättöaika päättyi klo Määräaikaan mennessä jätettiin kaksi tarjousta seuraavasti:

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Heinäveden hoivakotihankkeen KVR-urakkatarjousten jättöaika päättyi 27.1.2011 klo 12.00. Määräaikaan mennessä jätettiin kaksi tarjousta seuraavasti:"

Transkriptio

1 Kunnanhallitus Kunnanhallitus Kunnanhallitus HOIVAKOTIHANKE 35/ /2011 KHALL 48 Valmistelija: kunnanjohtaja Riitta A. Tilus, Kermanrannantie 7, Heinävesi, gsm , fax (017) , Heinäveden hoivakotihankkeen KVR-urakkatarjousten jättöaika päättyi klo Määräaikaan mennessä jätettiin kaksi tarjousta seuraavasti: - Casatino Oy, Tampere - Rakennus Hassinen Oy, Joensuu. Molemmat tarjoukset sisälsivät erikseen suunnitelmatarjouskuoren ja erikseen hintatarjouskuoren tarjouspyynnön mukaisesti. Tarjousten avaamistilaisuus pidettiin , jolloin avattiin vain tarjousten suunnitelmatarjoukset. Tilaisuutta jatkettiin Tarjousten avaamiseen osallistunut raati päätti esittää kunnanhallitukselle, että hankinta keskeytetään, koska kumpikaan tarjous ei sisällöltään vastannut tarjouspyyntöä. Hintatarjouskuoria ei avattu. Pääasialliset puutteet: - Casatino Oy: Tarjouksen I-vaihe ei sisältänyt tarjouspyynnön mukaista 16 asunnon kokonaisuutta, vaan vain 13 asuntoa. Tilaohjelman vertailu ohjeelliseen tilaohjelmaan. Energiatodistukset puutteelliset. Kattoratkaisut eivät olleet tarjouspyynnön mukaiset. - Rakennus Hassinen Oy: Tarjouksesta puuttui pohjapiirustusten osalta toiminnallisuutta osoittavat toimintojen yhteensovittaminen ja tilaohjelmien vertailu ohjeelliseen tilaohjelmaan. Energiatodistukset puutteelliset. Kj: Toimeenpano: Tiedoksi: Kunnanhallitus keskeyttää hankinnan em. perusteilla ja käynnistää uuden hankintamenettelyn. kj KHALL 95 Valmistelija: kunnanjohtaja Riitta A. Tilus, Kermanrannantie 7, Heinävesi, gsm , fax (017) , riitta.a.tilus@heinavesi.fi Uudet tarjoukset on pyydetty kolmella eri toteutusaikatauluvaihtoehdolla. Tarjous on julkaistu HILMASSA. Urakkatarjouspyyntö liitteenä nro 1. Rakennustapaselostus liitteenä nro 2. Muut urakkatarjouspyynnön liiteasiakirjat ovat rakennusohjelma, LVISAJ-järjestelmäselostus, työturvallisuusliite, ohjeelliset tilaluettelot, geotekniset suunnitelmat (pohjatutkimus ja karttaliite).

2 Uusi tarjouskierros päättyi klo Määräaikaan mennessä jätettiin kolme tarjousta seuraavasti: - Casatino Oy, Tampere - Cramo Production Oy, Leppävirta - Rakennus Hassinen Oy, Joensuu. Kaikki tarjoukset sisälsivät erikseen suunnitelmatarjouskuoren ja erikseen hintatarjouskuoren tarjouspyynnön mukaisesti. Tarjousten avaamistilaisuus pidettiin kunnanvirastolla klo Tilaisuudessa käytiin läpi suunnitelma-asiakirjat ja todettiin, että ne ovat tarjouspyynnön mukaiset. Sovittiin, että perusturvan asiantuntijat Enni Ekberg ja Anu Väänänen tekevät tilojen toimivuuden osalta pisteytyskartoituksen ja Markku Venäläinen vertailun huonetilaohjelmasta ohjeelliseen tilaohjelmaan verrattuna seuraavaa kokousta varten. Kokouksessa päätettiin kutsua kaikkien tarjoajien edustajat erikseen kyselytilaisuuteen, jossa varmistetaan tarjoajilta, että ovat ymmärtäneet tarjouspyynnön liitteineen ja joista esitetään tarvittavia kysymyksiä. Työryhmäraati teki perusturvan asiantuntijoiden näkemysten pohjalta tilojen toimivuuden pisteytyksen ja energiatehokkuuden ja rakennuksen massoittelun ja ympäristöön soveltuvuuden osalta pisteytyksen. Kokouksessa kuultiin kaikkia tarjoajia seuraavassa järjestyksessä: Rakennus Hassinen Oy klo (muistio laadittu), Cramo Production Oy klo (muistio laadittu) ja Casatino Oy klo (muistio laadittu). Cramo Productio Oy:n edustaja Eija Hyvönen ilmoitti, että he eivät voi toimittaa tarjoamaansa kohdetta pyydetyn aikataulun mukaisesti. Asian on vahvistanut sähköpostilla myös yrityksen osalta Jarmo Vasankari, sähköpostikirjeellään. Työryhmäraati totesi jo Cramon edustaja Eija Hyvöselle, että ko. ilmoitus, että Cramo ei voi toimittaa tarjouksensa mukaista toimitusta tarjouspyynnön aikataulun mukaisesti, on tarjouksen hylkäämisperuste, joka ilmoitettiin puhelimitse myös Jarmo Vasankarille. Yhteenveto tarjouksista ja niiden pisteytyksestä tulee hankintapäätöksen asiakirjoihin. Vuoden 2011 talousarviossa on varattu tehostetun palveluasumisyksikön, joka on myöhemmin nimetty tarjouspyyntövaiheessa Heinäveden hoivakodiksi, rakentamiseen on määrärahaa euroa ja taloussuunnitelmassa vuodelle 2013 sama euroa. Tuolloin ajatuksena oli rahoittaa hanke lainoituksella. Tälle vuodelle varattu määräraha ei riitä hankkeen toteuttamiseen minkään vaihtoehdon pohjalta. Lisäksi näyttää jätettyjen tarjousten perusteella siltä, että on tarkoituksenmukaista sekä taloudellisesti että vanhusten palveluasuntotarpeen perusteella, toteuttaa koko hanke yhdellä kertaa eli asunnon kokonaisuus yhteisine tiloineen. Rahoitus voidaan järjestää esim. niin, että euroa rahoitetaan tehtävällä investointivarauksella ja loppuosa n euroa lainoituksella.

3 Hoivakoti on suunniteltu terveyskeskuksen nykyiselle parkkipaikka-alueelle rakennusaluetta kaavallisesti laajentamalla. Etelässä oleva metsikkö on kunnan omistamaa aluetta, joten sitä harventamalla saadaan myös maisemallisesti soveltuva rakennuspaikka. Parkkialue korvataan niin, että autopaikat sijoitetaan suunnittelijan osoittamalle alueelle ja loput palvelukeskuksen taakse. Autopaikkojen rakentaminen kuuluu kunnalle. Jätetyt KVR-urakkatarjoukset sisältävät suunnitelmat piirustuksineen eli ns. luonnospiirustukset, joita tarkennetaan rakennuttajan eli kunnan toiveiden mukaan, valitun KVR-urakkatarjouksen tekijän kanssa hankintapäätöksen jälkeen. Heinäveden kunnan hallintosäännön 42 :n 6. kohdan mukaan rakennustöiden huonetilaohjelman, kunnallisteknisten töiden rakennusohjelman, luonnospiirustukset ja alustavan kustannusarvion sekä rakennustapaselityksen hyväksyy valtuusto, joka voi antaa myös muita ohjeita hankkeelle. Lisäksi valtuusto myöntää hankekohtaiset määrärahat. Hoivakoti on oma hankkeensa, jonka toteuttamisesta päättää valtuusto. Kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen mukaan kokonaishankkeen (I ja II-vaihe) alustava kustannusarvio, joka sisältää KVR-urakkahinnan, sähkö-, vesi- ja aluelämpoliittymät, kaapelit, urakkaan kuulumattomat kalusteet, hoitajakutsujärjestelmän, autopaikkojen rakentamisen ja päällysteet, on n euroa. Kj: Kunnanhallitus esittää, että 1. valtuusto päättää, että Heinäveden hoivakotihanke toteutetaan esitetylle terveyskeskuksen parkkialuepaikalle sitä laajentaen, kartta liitteenä nro valtuusto hyväksyy kokonaistaloudellisesti edullisimman Casatino Oy:n KVR-urakkatarjouksessaan esittämät suunnitelmat; huonetilaohjelman ja luonnospiirustukset sekä tarjouspyynnön mukaisen rakennustapaselityksen, 3. hanke toteutetaan urakkatarjouspyynnön 2.vaihtoehdon mukaan eli I ja II vaihe rakennetaan yhtäaikaa ( asuntoa), 4. valtuusto hyväksyy hankkeen alustavan kustannusarvion euroa, 5. että valtuusto myöntää hankkeelle lisämäärärahaa vuodelle euroa. Merkitään tiedoksi, että teknisen johtajan ilmoituksen mukaan parhaillaan tekeillä oleva Kirkonkylän asemakaavan päivitystyö mahdollistaa hankkeen toteuttamisen suunnitellulle rakennuspaikalle.tarpeelliset

4 rakentamiseen liittyvät lupahakemukset pannaan vireille. Merkitään tiedoksi, että kunnanhallitus tekee lopullisen hankintapäätöksen valtuuston hyväksymän vaihtoehdon mukaisesti valtuuston päätöksen jälkeen. Merkitään tiedoksi, että Cramo Productio Oy:n tarjous tulee hylätä, koska he ovat tarjouksen jättämisen jälkeen ilmoittaneet, että he eivät voi toteuttaa hanketta tarjouspyynnön mukaisessa aikataulussa KHALL 104 Kj: Kunnanhallitus käsittelee em., tekemänsä esityksen val tuus tol le hoivakotiasiassa uudelleen seuraa vasti: 1. Valtuusto päättää, että Heinäveden hoivakotihanke toteutetaan esitetylle terveyskeskuksen parkkialuepai kalle sitä laajentaen mikäli kunnanhallitus tulee hankintapää töksen asiassa teke mään. Kartta alu eesta liitteenä nro valtuusto valtuuttaa kunnanhallituksen käsittelemään valtuuston puolesta hallintosäännön 42 :n 6. koh dan mukaiset valtuuston päätettäväksi merkityt asiat ja asiakirjat valtuuston puolesta, mi käli hoivakotihanke toteutetaan. Valtuusto an taa mahdollista hankinta pää töstä varten omat evästyksensä ja ohjeensa. Valtuusto hyväksyy kuitenkin alustavan kustan nusar vion mahdolli sen toteutuksen varalta. 3. Han ke toteutetaan urakkatarjouspyynnön 2. vaihtoehdon mukaan eli I ja II vai he rakennetaan yhtäaikaa ( asuntoa yh teisine tiloineen). 4. Valtuusto hyväksyy hankkeen alustavan kustannusarvion euroa. 5. Että valtuusto myöntää hankkeelle lisämäärärahaa vuodelle euroa. 6. Merkitään tiedoksi, että teknisen johtajan ilmoituksen mukaan parhaillaan tekeillä olevan Kirkonkylän asemakaavan päivi tystyö mahdol listaa hankkeen toteuttami sen suunnitellulle ra kennus pai kalle. Tar peelliset rakentami seen liittyvät lupahake mukset pan naan vireille. 7. Merkitään vielä tiedoksi, että kunnanhallitus tekee lopullisen hankintapäätöksen valtuuston antamilla valtuuksilla ja ohjeil la. 8. Merkitään tiedoksi, että hankintapäätöksen vertailussa mukana olevat suunnitelmat esi tellään ko kouk ses sa.

5 9. Merkitään tiedoksi, että Cramo Productio Oy:n tarjous tulee hankintapäätöksen käsittelyn yhteydessä hylätä, koska he ovat tarjouk sen jättämisen jälkeen ilmoittaneet, että he eivät voi toteut taa han ketta tar jouspyynnön mukaisessa aikatau lussa. 10. Merkitään tiedoksi, että perusturvan ilmoituksen mukaan vanhusten palveluasumisen paikkaa tavoittele via on perusturvan listassa 44, joista kolme pa riskuntaa. Ny kyisiä tehostetun pal ve lu asu mi sen ja ryh mäkodit-toimin tayksikössä on paik koja 40, jotka tarvitsevat väistötiloja siinä vaiheessa, kun palvelukeskuksen sanee raus al kaa

Heinäveden hoivakotihankkeen KVR-urakkatarjousten jättöaika päättyi 27.1.2011 klo 12.00. Määräaikaan mennessä jätettiin kaksi tarjousta seuraavasti:

Heinäveden hoivakotihankkeen KVR-urakkatarjousten jättöaika päättyi 27.1.2011 klo 12.00. Määräaikaan mennessä jätettiin kaksi tarjousta seuraavasti: Kunnanhallitus 48 07.02.2011 Kunnanhallitus 95 28.03.2011 Kunnanhallitus 104 04.04.2011 Valtuusto 30 04.04.2011 Kunnanhallitus 128 02.05.2011 Kunnanhallitus 137 06.05.2011 Kunnanhallitus 173 13.06.2011

Lisätiedot

Heinäveden hoivakotihankkeen KVR-urakkatarjousten jättöaika päättyi 27.1.2011 klo 12.00. Määräaikaan mennessä jätettiin kaksi tarjousta seuraavasti:

Heinäveden hoivakotihankkeen KVR-urakkatarjousten jättöaika päättyi 27.1.2011 klo 12.00. Määräaikaan mennessä jätettiin kaksi tarjousta seuraavasti: Kunnanhallitus 48 07.02.2011 Kunnanhallitus 95 28.03.2011 Kunnanhallitus 104 04.04.2011 Valtuusto 30 04.04.2011 Kunnanhallitus 128 02.05.2011 Kunnanhallitus 137 06.05.2011 Kunnanhallitus 173 13.06.2011

Lisätiedot

Urakkatarjousten jättöaika päättyi 22.03.2010. Esityslistan liitteenä 32 /1 Vesihuoltolinjan sijaintia osoittava kartta.

Urakkatarjousten jättöaika päättyi 22.03.2010. Esityslistan liitteenä 32 /1 Vesihuoltolinjan sijaintia osoittava kartta. Tekninen lautakunta 32 23.03.2010 Kunnanhallitus 114 26.04.2010 Kunnanhallitus 181 21.06.2010 Kunnanhallitus 225 20.09.2010 VESIHUOLTOLINJAN SIVUHAARAN RAKENTAMINEN PALOKISSA TELA 32 Valmistelija: Tekninen

Lisätiedot

Otsikko Sivu 137 HOIVAKOTIHANKE 258 138 KUNNANVIRASTON SULKEMINEN 3.6.2011 265 139 VESIJOHTOVERKOSTOON LIITTYMINEN JA TIENALITUS 266

Otsikko Sivu 137 HOIVAKOTIHANKE 258 138 KUNNANVIRASTON SULKEMINEN 3.6.2011 265 139 VESIJOHTOVERKOSTOON LIITTYMINEN JA TIENALITUS 266 HEINÄVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2011 256 Kunnanhallitus 06.05.2011 AIKA 06.05.2011 klo 16:00-17:10 PAIKKA Kunnanvirasto kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 137 HOIVAKOTIHANKE 258

Lisätiedot

AIKA 28.03.2011 klo 16:00-20:15 Kokous keskeytettiin klo 17:20-19:30 väliseksi ajaksi.

AIKA 28.03.2011 klo 16:00-20:15 Kokous keskeytettiin klo 17:20-19:30 väliseksi ajaksi. HEINÄVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2011 166 Kunnanhallitus 28.03.2011 AIKA 28.03.2011 klo 16:00-20:15 Kokous keskeytettiin klo 17:20-19:30 väliseksi ajaksi. PAIKKA Kunnanvirasto valtuuston istuntosali KÄSITELLYT

Lisätiedot

Koko hankkeen laajuus on 2350 m2 ja kustannusarvio 4 025 000 (alv 0 %).

Koko hankkeen laajuus on 2350 m2 ja kustannusarvio 4 025 000 (alv 0 %). Joutsan kunnanhallitus 215 19.09.2011 Kunnanvaltuusto 55 26.09.2011 Joutsan kunnanhallitus 29 30.01.2012 Joutsan kunnanhallitus 120 21.05.2012 Joutsan kunnanhallitus 210 22.10.2012 Kunnanvaltuusto 35 29.10.2012

Lisätiedot

Valmistelu: Sosiaali- ja terveysjohtaja Eliisa Tornberg, p. 050-3771 513

Valmistelu: Sosiaali- ja terveysjohtaja Eliisa Tornberg, p. 050-3771 513 Sosiaali- ja terveyslautakunta 41 23.04.2013 Kunnanhallitus 121 06.05.2013 Sosiaali- ja terveyslautakunta 68 27.08.2013 Kunnanhallitus 217 16.09.2013 Sosiaali- ja terveyslautakunta 60 26.08.2014 Kunnanhallitus

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 2 18.02.2015 Tekninen lautakunta 17 06.05.2015 Tekninen lautakunta 23 03.06.2015 Kunnanhallitus 134 08.06.2015

Tekninen lautakunta 2 18.02.2015 Tekninen lautakunta 17 06.05.2015 Tekninen lautakunta 23 03.06.2015 Kunnanhallitus 134 08.06.2015 Tekninen lautakunta 2 18.02.2015 Tekninen lautakunta 17 06.05.2015 Tekninen lautakunta 23 03.06.2015 Kunnanhallitus 134 08.06.2015 MURTOSEN VESIASEMAN VEDEN RAUDANPOISTOLAITTEISTON RAKENTAMINEN SEKÄ SANEERAUS

Lisätiedot

Perusturvalautakunta 68 24.04.2007 Perusturvalautakunta 90 22.05.2007 Perusturvalautakunta 157 23.10.2007. Asumispalvelujen kilpailuttaminen

Perusturvalautakunta 68 24.04.2007 Perusturvalautakunta 90 22.05.2007 Perusturvalautakunta 157 23.10.2007. Asumispalvelujen kilpailuttaminen Perusturvalautakunta 68 24.04.2007 Perusturvalautakunta 90 22.05.2007 Perusturvalautakunta 157 23.10.2007 Asumispalvelujen kilpailuttaminen 2045/43/434/2006 PERUSLK 68 Valmistelijat: johtava lääkäri Sirkku

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 10.02.2015 1/2015. Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet:

MERIJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 10.02.2015 1/2015. Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet: PÖYTÄKIRJA KOKOUSAIKA Tiistai 10.02.2015 klo 19.00 20.30 KOKOUSPAIKKA Kunnantoimisto Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet: Saukko Hannu pj. Pudas Jaana Klasila Kauko vpj. x Lahti Kari Nivala Liisa Keskikorpi

Lisätiedot

Veijo Kaskimäki Iiris-Maija Koivujärvi-Viitala jäsen Harri Kontiainen

Veijo Kaskimäki Iiris-Maija Koivujärvi-Viitala jäsen Harri Kontiainen 1 TEKNINEN LAUTAKUNTA 6/2012 Aika: Torstai 16.8.2012 klo. 19.00-20.50 Paikka: Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Veijo

Lisätiedot

Hankittavia palveluita ovat: A. Ammatillinen tukihenkilötyö B. Perhetyö C. Tehostettu perhetyö. Ammatillinen tukihenkilötyö (27 tarjousta)

Hankittavia palveluita ovat: A. Ammatillinen tukihenkilötyö B. Perhetyö C. Tehostettu perhetyö. Ammatillinen tukihenkilötyö (27 tarjousta) Yhtymähallitus 54 30.08.2016 Ammatillisen tukihenkilötyön, perhetyön ja tehostetun perhetyön hankinta 40/05.02.09/2016 Yhtymähallitus 54 Sosiaalihuollon ja lastensuojelun avohuollon ja jälkihuollon tukitoimet

Lisätiedot

VALAMON JÄTEVEDENPUHDISTAMON LAAJENNUS JA PERUSKORJAUS/LISÄMÄÄRÄRAHA

VALAMON JÄTEVEDENPUHDISTAMON LAAJENNUS JA PERUSKORJAUS/LISÄMÄÄRÄRAHA Tekninen lautakunta 34 26.05.2015 Kunnanhallitus 105 15.06.2015 Valtuusto 36 15.06.2015 VALAMON JÄTEVEDENPUHDISTAMON LAAJENNUS JA PERUSKORJAUS/LISÄMÄÄRÄRAHA TELA 26.05.2015 34 Valmistelija; tekninen johtaja

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Orimattilan seudun terveydenhuollon kiinteistökuntayhtymän hallitus

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Orimattilan seudun terveydenhuollon kiinteistökuntayhtymän hallitus ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Aika 19.06.2019 klo 17:00-17:30 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Osallistujat Kyöstilä Mauri pj. Gripenberg Marianna vpj. Clewer Leena j. Forsman Kristian

Lisätiedot

Otsikko Sivu 173 HOIVAKOTIHANKE 345 174 PERUSOPETUKSEN OPETUSSUUNNITELMIEN PÄIVITYS-

Otsikko Sivu 173 HOIVAKOTIHANKE 345 174 PERUSOPETUKSEN OPETUSSUUNNITELMIEN PÄIVITYS- HEINÄVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2011 343 Kunnanhallitus 13.06.2011 AIKA 13.06.2011 klo 17:00-19:00 PAIKKA Kunnanvirasto kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 173 HOIVAKOTIHANKE 345

Lisätiedot

Ammatillisen tukihenkilötyön, perhetyön ja tehostetun perhetyön hankinta

Ammatillisen tukihenkilötyön, perhetyön ja tehostetun perhetyön hankinta Perusturvalautakunta 53 23.08.2016 Ammatillisen tukihenkilötyön, perhetyön ja tehostetun perhetyön hankinta 268/02.08.00/2016 PERLJ 23.08.2016 53 Lohjan kaupunki on kilpailuttanut yhteistyössä perusturvakuntayhtymä

Lisätiedot

Vanhusten tehostetun palveluasumisen hankinta

Vanhusten tehostetun palveluasumisen hankinta Perusturvalautakunta 101 27.10.2015 Kaupunginhallitus 405 02.11.2015 Kaupunginvaltuusto 148 11.11.2015 Vanhusten tehostetun palveluasumisen hankinta 329/05.05.00/2015 PERLJ 27.10.2015 101 Perusturvalautakunta

Lisätiedot

Kunnanhallituksen kokoushuone, Kolari. Lauri Kullervo, maankäyttöinsinööri, osastopäällikkö Heiskari Veijo, pöytäkirjanpitäjä

Kunnanhallituksen kokoushuone, Kolari. Lauri Kullervo, maankäyttöinsinööri, osastopäällikkö Heiskari Veijo, pöytäkirjanpitäjä KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 7/2010 Tekninen lautakunta sivu 107 Kokousaika 8.7.2010 klo 16.00-17.00 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Kolari Saapuvilla olleet jäsenet Pantsar Antero, puheenjohtaja

Lisätiedot

Raahen koulutuskuntayhtymän talousarvio 2016 ja -suunnitelma KH 41 Raahen koulutuskuntayhtymän yhtymävaltuusto

Raahen koulutuskuntayhtymän talousarvio 2016 ja -suunnitelma KH 41 Raahen koulutuskuntayhtymän yhtymävaltuusto KAUPUNGINHALLITUS 41 01.02.2016 KAUPUNGINVALTUUSTO 17 22.02.2016 Raahen koulutuskuntayhtymän talousarvio 2016 ja -suunnitelma 2017-2018 802/02.0202.020200/2016 KH 41 Raahen koulutuskuntayhtymän yhtymävaltuusto

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3. Tekninen lautakunta 27.3.2013

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3. Tekninen lautakunta 27.3.2013 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 27.3.2013 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 27.3.2013 klo 16.30 17.15 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren

Lisätiedot

Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus JUVAN KAMPUS -HANKKEEN RAHOITUS- JA TOTEUTTAMISTAPA

Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus JUVAN KAMPUS -HANKKEEN RAHOITUS- JA TOTEUTTAMISTAPA Kunnanhallitus 284 04.12.2017 Kunnanvaltuusto 75 11.12.2017 Kunnanhallitus 20 05.02.2018 JUVAN KAMPUS -HANKKEEN RAHOITUS- JA TOTEUTTAMISTAPA 166/10.06/2017 KHALL 284 (Asian valmistelija kunnanjohtaja Mervi

Lisätiedot

Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5 / 2012 KOKOUSAIKA Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

Jätevedenpuhdistamon rakentaminen - Hankintamenettelyn keskeyttäminen

Jätevedenpuhdistamon rakentaminen - Hankintamenettelyn keskeyttäminen Tekninen lautakunta 26 16.05.2016 Kunnanhallitus 80 31.05.2016 Kunnanvaltuusto 19 16.06.2016 Kunnanhallitus 103 28.06.2016 Jätevedenpuhdistamon rakentaminen - Hankintamenettelyn keskeyttäminen 292/11.04.01/2013

Lisätiedot

19 Sote-palveluiden kilpailutus - kilpailutuksen käynnistäminen - esitys valtuustolle (ohm. 7)

19 Sote-palveluiden kilpailutus - kilpailutuksen käynnistäminen - esitys valtuustolle (ohm. 7) Kunnanhallitus 39 06.02.2017 Kunnanvaltuusto 19 20.02.2017 19 Sote-palveluiden kilpailutus - kilpailutuksen käynnistäminen - esitys valtuustolle (ohm. 7) Khall 06.02.2017 39 Sote-kilpailutukseen asetettu

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2017. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2017. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2017 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 12.6.2017 klo 16.00 16.45 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

KOULUKESKUSHANKKEEN 3. VAIHEEN URAKKATARJOUSTEN HYVÄKSYMINEN

KOULUKESKUSHANKKEEN 3. VAIHEEN URAKKATARJOUSTEN HYVÄKSYMINEN Joutsan kunnanhallitus 215 19.09.2011 Kunnanvaltuusto 55 26.09.2011 Joutsan kunnanhallitus 29 30.01.2012 Joutsan kunnanhallitus 120 21.05.2012 Joutsan kunnanhallitus 210 22.10.2012 Kunnanvaltuusto 35 29.10.2012

Lisätiedot

Osallistumispyyntö: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka

Osallistumispyyntö: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka Osallistumispyyntö: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka Tämä osallistumispyyntö koskee Teuvan kunnan päiväkodin rakennusurakkaa. Ehdokas osallistuu hankintamenettelyyn täyttämällä osallistumispyynnön

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA ESITYSLISTA Kokousnumero 8/2016 Aika Ke klo 18.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIALISTA Keskiviikkona Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 8/2016 ASIA LIITE 62 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

AIKA 04.04.2011 klo 16:00-21:00 Kokous keskeytettiin klo 17:20-19:45 väliseksi ajaksi.

AIKA 04.04.2011 klo 16:00-21:00 Kokous keskeytettiin klo 17:20-19:45 väliseksi ajaksi. HEINÄVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2011 178 Kunnanhallitus 04.04.2011 AIKA 04.04.2011 klo 16:00-21:00 Kokous keskeytettiin klo 17:20-19:45 väliseksi ajaksi. PAIKKA Kunnanvirasto kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Hankinnan ennakoitu arvo ja toimivalta hankinta-asiassa

Hankinnan ennakoitu arvo ja toimivalta hankinta-asiassa Kunnanhallitus 60 16.02.2015 Hankintapäätös Kirkkonummen kunnantalon ravintolapalveluista 947/02.08.00/2014 Kunnanhallitus 60 Taustaa Kirkkonummen kunnantalon ravintolapalvelut kilpailutettiin vuonna 2011.

Lisätiedot

Urakka on toteutetaan jaettuna urakkana, jolloin sivu-urakat (LVIAS-urakat) ovat alistettu pääurakoitsijalle (rakennus-urakka).

Urakka on toteutetaan jaettuna urakkana, jolloin sivu-urakat (LVIAS-urakat) ovat alistettu pääurakoitsijalle (rakennus-urakka). Ympäristö- ja tekninen lautakunta 48 28.04.2014 Ympäristö- ja tekninen lautakunta 73 21.05.2014 Ympäristö- ja tekninen lautakunta 84 02.06.2014 LVIA-urakoitsijan valinta Päiväkoti Satuvakan muutostöihin

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Nro 5/2011. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Tekninen lautakunta Nro 5/2011. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Nro 5/2011 KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 12.12.2011 kello 16.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite nro Asia nro 1-2 3 4 41 42 43 44 45 46 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2014. 01.10.2014 klo 17.00 18.00

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2014. 01.10.2014 klo 17.00 18.00 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2014 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 01.10.2014 klo 17.00 18.00 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Kohtala

Lisätiedot

Kirkonkylän koulun väistötilojen vuokrasopimuksen hyväksyminen

Kirkonkylän koulun väistötilojen vuokrasopimuksen hyväksyminen Kunnanhallitus 238 14.08.2017 Kunnanhallitus 259 28.08.2017 Kunnanhallitus 279 09.10.2017 Kirkonkylän koulun väistötilojen vuokrasopimuksen hyväksyminen 1550/58.580/2017 Kunnanhallitus 14.08.2017 238 Tekninen

Lisätiedot

Tekninen palvelukeskus on saanut valmiiksi päivitetyn Pattasten päiväkodin hankesuunnitelman Hankesuunnitelma esitellään kokouksessa.

Tekninen palvelukeskus on saanut valmiiksi päivitetyn Pattasten päiväkodin hankesuunnitelman Hankesuunnitelma esitellään kokouksessa. TULEVAISUUSLAUTAKUNTA 45 10.04.2018 RAKENNETUN 49 17.04.2018 YMPÄRISTÖN LAUTAKUNTA KAUPUNGINHALLITUS 163 07.05.2018 KAUPUNGINHALLITUS 192 14.05.2018 Pattasten päiväkodin hankesuunnitelma 217/10.1003.100302/2018

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 2/2018

KUNNANHALLITUS No 2/2018 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 2/2018 KOKOUSAIKA 22.1.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 13 Kokouksen laillisuuden ja

Lisätiedot

Otsikko Sivu 121 KUITTUA TILAN MYYMINEN 230 122 KUUSELA TILAN MYYMINEN PETRUMAAN KYLÄSSÄ 231 123 OIKAISUVAATIMUS AVUSTUKSEN MYÖNTÄMISESTÄ KOU-

Otsikko Sivu 121 KUITTUA TILAN MYYMINEN 230 122 KUUSELA TILAN MYYMINEN PETRUMAAN KYLÄSSÄ 231 123 OIKAISUVAATIMUS AVUSTUKSEN MYÖNTÄMISESTÄ KOU- HEINÄVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011 228 Kunnanhallitus 02.05.2011 AIKA 02.05.2011 klo 17:00-21:30 PAIKKA Kunnanvirasto kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 121 KUITTUA TILAN MYYMINEN

Lisätiedot

Tarjoukset esitellään ja päätösehdotus annetaan kokouksessa.

Tarjoukset esitellään ja päätösehdotus annetaan kokouksessa. Palvelutuotannon lautakunta 63 16.06.2016 Kunnanhallitus 247 208.2016 Kantvikin päiväkoti laajennus ja korjaus, lisämääräraha vuodelle 2016 (kv) 148/10.03.002/2011 Palvelutuotannon lautakunta 16.06.2016

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 68. Valtuusto 29.04.2013 Sivu 1 / 1. 68 Tilivuosien 2013-2016 julkisen hallinnon ja talouden tarkastuspalvelun hankinta

Espoon kaupunki Pöytäkirja 68. Valtuusto 29.04.2013 Sivu 1 / 1. 68 Tilivuosien 2013-2016 julkisen hallinnon ja talouden tarkastuspalvelun hankinta Valtuusto 29.04.2013 Sivu 1 / 1 3921/02.08.00/2012 Tarkastuslautakunta 9 21.3.2013 68 Tilivuosien 2013-2016 julkisen hallinnon ja talouden tarkastuspalvelun hankinta Valmistelijat / lisätiedot: Virpi Ala-aho,

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 27. elokuuta 2015 kello 15.45 17.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanvirasto Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 4/2014. kunnantalo, kahvio. Tiina Hirvinen Ahti Niskakoski Jarno Saaranen Heli Heinonen Minna Aho Johannes Mattila

Tekninen lautakunta 4/2014. kunnantalo, kahvio. Tiina Hirvinen Ahti Niskakoski Jarno Saaranen Heli Heinonen Minna Aho Johannes Mattila Tekninen lautakunta 4/2014 ti 23.9.2014 klo 19.00 20.30 56 kunnantalo, kahvio Aaro Puurula Tiina Hirvinen Ahti Niskakoski Jarno Saaranen Heli Heinonen Minna Aho Johannes Mattila puheenjohtaja Matti Kiviniemi

Lisätiedot

SUUNNITELMA TIRROLANTIEN ASUINTALON MUUTTAMISEKSI VANHUSTEN TUETUN PALVELUASUMISEN YKSIKÖKSI 117/10.06/2015

SUUNNITELMA TIRROLANTIEN ASUINTALON MUUTTAMISEKSI VANHUSTEN TUETUN PALVELUASUMISEN YKSIKÖKSI 117/10.06/2015 Perusturvalautakunta 32 16.04.2015 Perusturvalautakunta 58 27.08.2015 Tekninen lautakunta 28 02.09.2015 Kunnanhallitus 182 14.09.2015 Kunnanvaltuusto 40 28.09.2015 SUUNNITELMA TIRROLANTIEN ASUINTALON MUUTTAMISEKSI

Lisätiedot

Tilintarkastuspalvelujen hankinta tilivuosille ja optiona tilivuosille

Tilintarkastuspalvelujen hankinta tilivuosille ja optiona tilivuosille Tilintarkastuspalvelujen hankinta tilivuosille 2018 2021 ja optiona tilivuosille 2022 2023 Liittyy asiahallinnan asiaan: LPR/169/02.08.00.02/2018 Kaupunkikonsernin tilintarkastuspalveluiden hankinta vuosille

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 PERUSTURVALAUTAKUNNAN KOKOONTUMINEN PERUSTURVALAUTAKUNNAN PÖYTÄKIRJOJEN TARKAS-

Otsikko Sivu 1 PERUSTURVALAUTAKUNNAN KOKOONTUMINEN PERUSTURVALAUTAKUNNAN PÖYTÄKIRJOJEN TARKAS- HEINÄVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 1/2010 1 AIKA 11.01.2011 klo 18:00 PAIKKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 PERUSTURVALAUTAKUNNAN KOKOONTUMINEN 2011 3 2 PERUSTURVALAUTAKUNNAN

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2013 1 (1) Kaupunginhallitus 124 25.03.2013. 124 Asianro 1519/10.00.02/2013

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2013 1 (1) Kaupunginhallitus 124 25.03.2013. 124 Asianro 1519/10.00.02/2013 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2013 1 (1) 124 Asianro 1519/10.00.02/2013 Maljalahden rantakerrostalotonttien tarjousten hyväksyminen ja esisopimusten tekeminen Kaupunkirakennelautakunta 20.3.2013 49: Kiinteistöjohtaja

Lisätiedot

-1, KHALL 9.10.2014 18:30 Sivu 2

-1, KHALL 9.10.2014 18:30 Sivu 2 i SISÄLLYSLUETTELO KHALL, 9.10.2014 18:30, Pöytäkirja -1 Läsnäolijat... 1 224 Teuvan hammashoitolan urakkatarjoajien valinta... 2 Pykälän liite: Hammashoitolan urakkakilpailuun ilmoittautuneet 30.9.2014

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 4/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 4/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 4/2018 20 Kokousaika 17.9.2018 kello 18.00 18.13 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Kaarto, Anne-Mari Kalsi, Esa Kankare, Tarmo Kiertonen,

Lisätiedot

Valmistelija talousjohtaja Anne Vuorjoki:

Valmistelija talousjohtaja Anne Vuorjoki: Kaupunginhallitus 243 17.10.2016 Kaupunginhallitus 256 31.10.2016 Kaupunginhallitus 263 07.11.2016 Kaupunginhallitus 272 21.11.2016 Yhteistyötoimikunta 22 23.11.2016 Kaupunginhallitus 283 28.11.2016 Kaupunginhallitus

Lisätiedot

EURAN KUNTA Pöytäkirja 7/2015 1 (6)

EURAN KUNTA Pöytäkirja 7/2015 1 (6) EURAN KUNTA Pöytäkirja 7/2015 1 (6) Tekninen lautakunta Aika 05.08.2015 klo 15:30-15:40 Paikka Euran kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet et Arvola Hannu Junkkala Juho Ketola

Lisätiedot

Henrikin yhtenäiskoulun laajennuksen pää- ja rakennusurakan hankinta; urakoitsijan valinta

Henrikin yhtenäiskoulun laajennuksen pää- ja rakennusurakan hankinta; urakoitsijan valinta Tekninen lautakunta 50 15.07.2019 Tekninen lautakunta 73 11.09.2019 Henrikin yhtenäiskoulun laajennuksen pää- ja rakennusurakan hankinta; urakoitsijan valinta 1063/10.03.02/2016 TEKN 15.07.2019 50 Asian

Lisätiedot

Sosterin kanssa on käyty neuvotteluja 30.1.2015 ja 4.3.2015 sääs töjen saamiseksi. Neuvottelujen tuloksia käsitellään kokouksessa.

Sosterin kanssa on käyty neuvotteluja 30.1.2015 ja 4.3.2015 sääs töjen saamiseksi. Neuvottelujen tuloksia käsitellään kokouksessa. Kunnanhallitus 60 30.03.2015 Kunnanhallitus 68 21.04.2015 Kunnanhallitus 82 11.05.2015 Kunnanhallitus 102 11.06.2015 Kunnanhallitus 107 18.06.2015 Talouden tasapainottamistoimenpiteet vuodelle 2015 KHALL

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 11/ (5) Kiinteistölautakunta Tila/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 11/ (5) Kiinteistölautakunta Tila/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 11/2016 1 (5) 216 Keskustakirjaston projektinjohtourakka; urakoitsijan valinta HEL 2015-001242 T 02 08 03 00 Kiinteistökartta 63/673 496, Töölönlahdenkatu 4-10 Päätös A päätti

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 5/ Paju Pekka, esittelijä, pöytäkirjanpitäjä Kössi Päivi khall.

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 5/ Paju Pekka, esittelijä, pöytäkirjanpitäjä Kössi Päivi khall. KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 5/2017 48 Kokousaika 3.8.2017 kello 18.00 18.50 Kokouspaikka Oripään kunnanvirasto Läsnä Pajula Tapio, Kiertonen Sanna, Auramaa Ville Kankare Tarmo Koivusaari

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 29. elokuuta 2013 kello 18.00 20.10 Kokouspaikka Kunnanvirasto Kosken Op:n auditorio ( Htp:n valokuituesittely 18.00 18.30 ) Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa

Lisätiedot

Sosterin kanssa on käyty neuvotteluja 30.1.2015 ja 4.3.2015 sääs töjen saamiseksi. Neuvottelujen tuloksia käsitellään kokouksessa.

Sosterin kanssa on käyty neuvotteluja 30.1.2015 ja 4.3.2015 sääs töjen saamiseksi. Neuvottelujen tuloksia käsitellään kokouksessa. Kunnanhallitus 60 30.03.2015 Kunnanhallitus 68 21.04.2015 Kunnanhallitus 82 11.05.2015 Kunnanhallitus 102 11.06.2015 Kunnanhallitus 107 18.06.2015 Kunnanvaltuusto 27 18.06.2015 Talouden tasapainottamistoimenpiteet

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 4. heinäkuuta 2013 kello 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Jari Laurila pj Esko Syrjälä j. Kimmo Kupi j. Pirjo Leino j. Elina Rauhala

Lisätiedot

Ehnroosin koulun väistötilat ja Ehnroosin koulun suunnittelun käynnistäminen / lisämääräraha / väistötilojen tarjoukset

Ehnroosin koulun väistötilat ja Ehnroosin koulun suunnittelun käynnistäminen / lisämääräraha / väistötilojen tarjoukset Tekninen lautakunta 65 15.04.2014 Kunnanhallitus 118 22.04.2014 Kunnanvaltuusto 48 28.04.2014 Kunnanhallitus 188 23.06.2014 Kunnanhallitus 211 18.08.2014 Ehnroosin koulun väistötilat ja Ehnroosin koulun

Lisätiedot

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 20/2018 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 20/2018 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 20/2018 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä 30.10.2018 Kokoustiedot Aika Sähköpostikokous: esityslista lähetettiin 1.11.2018 kello 10.00 Vastaukset: perjantai 2.11.2018 kello

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 7/2011 Tekninen lautakunta sivu 85

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 7/2011 Tekninen lautakunta sivu 85 KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 7/2011 Tekninen lautakunta sivu 85 Kokousaika 29.06.2011 klo 16.00-17.00 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Kolari Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla

Lisätiedot

KUNNAN OMISTAMIEN ASUINHUONEISTOJEN VALOKUITUYHTEYKSIEN RAKENTAMINEN

KUNNAN OMISTAMIEN ASUINHUONEISTOJEN VALOKUITUYHTEYKSIEN RAKENTAMINEN Kunnanhallitus 56 14.03.2016 Kunnanhallitus 192 09.10.2017 Tekninen lautakunta 46 06.06.2018 Kunnanhallitus 120 25.06.2018 KUNNAN OMISTAMIEN ASUINHUONEISTOJEN VALOKUITUYHTEYKSIEN RAKENTAMINEN 164/00.01/2013

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21 Tekninen lautakunta Nro 3/2014 KOKOUSAIKA Torstaina 8.5.2014 klo 17-18.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Laillisuus ja Kokous todettiin laillisesti koollekutsu tuksi ja päätösvaltaiseksi. Valittiin pöytäkirjan tarkastajaksi Liisa Halotie-Flink

Laillisuus ja Kokous todettiin laillisesti koollekutsu tuksi ja päätösvaltaiseksi. Valittiin pöytäkirjan tarkastajaksi Liisa Halotie-Flink PÖYTÄKIRJA 8/2009 1 Aika 31.03.2009 klo 16:00-17:10 Paikka Kunnanvirasto / kh 2 Osallistujat Nimi Klo Tehtävä Läsnä Pitkälä Juhani 16:00-17:10 puheenjohtaja Haaparanta Helena 16:00-17:10 jäsen Halotie-Flink

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) perjantai 9.11.2018 kello

Lisätiedot

Kokouksen aihe, paikka ja läsnäolijat Palvelutalon irtokalustehankinnan toimittajien nimeäminen. Jämsän kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi

Kokouksen aihe, paikka ja läsnäolijat Palvelutalon irtokalustehankinnan toimittajien nimeäminen. Jämsän kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi Jämsän kaupunki VERTAILUPÖYTÄKIRJA 1(10) JÄMSÄN KAUPUNKI SEPPOLAN PALVELUTALON IRTOKALUSTEHANKINTA Osoite Punalantie 38, 42100 Jämsä Vertailupöytäkirja Kokouksen aihe, paikka ja läsnäolijat Palvelutalon

Lisätiedot

Otsikko Sivu 7 PALKANLASKENNAN ULKOISTAMINEN 15 8 VUODEN 2019 TALOUSARVION TOTEUTUMINEN TALOUSARVIORAAMI VUODELLE

Otsikko Sivu 7 PALKANLASKENNAN ULKOISTAMINEN 15 8 VUODEN 2019 TALOUSARVION TOTEUTUMINEN TALOUSARVIORAAMI VUODELLE HEINÄVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 13 Yhteistyötoimikunta 27.08.2019 AIKA 27.08.2019 klo 14:00-14:43 PAIKKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 7 PALKANLASKENNAN ULKOISTAMINEN

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 16. kesäkuuta 2016 kello 18.00 19.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. KHALL, 20.10.2014 19:30, Pöytäkirja

SISÄLLYSLUETTELO. KHALL, 20.10.2014 19:30, Pöytäkirja i SISÄLLYSLUETTELO KHALL, 20.10.2014 19:30, Pöytäkirja -1 Läsnäolijat... 1 225 Teuvan hammashoitolan urakkatarjoajien valinta, hankintaoikaisu... 2 Pykälän liite: Hammashoitolan urakkakilpailuun ilmoittautuneet,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 7/2013 5 (17) Helsingin Satama -liikelaitoksen jk Msj/1 18.6.2013

Helsingin kaupunki Esityslista 7/2013 5 (17) Helsingin Satama -liikelaitoksen jk Msj/1 18.6.2013 Helsingin kaupunki Esityslista 7/2013 5 (17) 1 Vartiointipalvelujen hankinta vuosina 2013-2016 HEL 2013-005714 T 02 08 02 00 Päätösehdotus Tiivistelmä Johtokunta päättänee oikeuttaa Helsingin Sataman tilaamaan

Lisätiedot

Muulta osin tarjousten vertailu on vielä kesken ja valmistelu jatkuu.

Muulta osin tarjousten vertailu on vielä kesken ja valmistelu jatkuu. LAUNOSTEN KOULUN LAAJENNUSOSAN IRTOKALUSTEET Kasvatus- ja koulutuslautakunta 28.5.2015 ( 56): Launosten koulun laajennusosan irtokalusteista julkaistiin 28.4.2015 tarjouspyyntö julkisten hankintojen HILMA-ilmoitusmenettelyä

Lisätiedot

KOKONAISSUUNNITTELU, TARJOUSPYYNTÖ

KOKONAISSUUNNITTELU, TARJOUSPYYNTÖ Tilaaja: Hattulan kunta 13880 HATTULA Sivu 1/7 Hanke: KOKONAISSUUNNITTELU, 1 SISÄLLYSLUETTELO Sivu 2/7 SISÄLLYSLUETTELO... 2 1 Yleistä... 3 2 Hankintailmoitus... 3 3 Hankintamenettely... 3 4 Tarjous...

Lisätiedot

ELY-keskus on myöntänyt suunnitteluluvan dnro: 494/2012/POP/2. Pyhäjärven kaupunki vastaa suunnittelukustannuksista.

ELY-keskus on myöntänyt suunnitteluluvan dnro: 494/2012/POP/2. Pyhäjärven kaupunki vastaa suunnittelukustannuksista. Tekninen lautakunta 14 19.02.2013 Kaupunginhallitus 128 04.03.2013 Tekninen lautakunta 42 16.04.2013 Tekninen lautakunta 56 21.05.2013 Tekninen lautakunta 43 19.06.2018 Pyhäjärven kevyenliikenteen väylien

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: MÄNTYHARJUN PÄIVÄKODIN UUDISRAKENNUKSEN SÄHKÖURAKKA

TARJOUSPYYNTÖ: MÄNTYHARJUN PÄIVÄKODIN UUDISRAKENNUKSEN SÄHKÖURAKKA TARJOUSPYYNTÖ: MÄNTYHARJUN PÄIVÄKODIN UUDISRAKENNUKSEN SÄHKÖURAKKA Pyydämme tarjoustanne Mäntyharjun päiväkodin uudisrakennuksen sähköurakasta tarjouspyynnön ja sen liitteenä olevien asiakirjojen mukaisesti.

Lisätiedot

Otsikko Sivu 204 EVÄSTYS HEINÄVEDEN ALUELÄMPÖ OY:N YHTIÖKO-

Otsikko Sivu 204 EVÄSTYS HEINÄVEDEN ALUELÄMPÖ OY:N YHTIÖKO- HEINÄVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 16/2011 405 Kunnanhallitus 15.08.2011 AIKA 15.08.2011 klo 17:00-20:45 PAIKKA Kunnanvirasto kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 204 EVÄSTYS HEINÄVEDEN

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA ESITYSLISTA 1/2019 1

ASKOLAN KUNTA ESITYSLISTA 1/2019 1 ASKOLAN KUNTA ESITYSLISTA 1/2019 1 Tekninen lautakunta AIKA 09.01.2019 klo 17:00 PAIKKA Askolan kunnanvirasto KOKOUSASIAT Asia Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 24/ (6) Kaupunginhallitus Sj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 24/ (6) Kaupunginhallitus Sj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 24/2013 1 (6) 730 Oikaisuvaatimus koskien työterveyskeskuksen kliinisiä laboratoriotutkimuksia HEL 2012-016064 T 02 08 02 00 Päätös päätti hylätä Yhtyneet Medix Laboratoriot

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/ (5) Liikennelaitos -liikelaitoksen johtokunta (HKL) Infraj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/ (5) Liikennelaitos -liikelaitoksen johtokunta (HKL) Infraj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/2015 1 (5) 178 Kaupunkipyöräjärjestelmän hankinta HEL 2014-003639 T 00 01 04 00 Päätös Käsittely päätti oikeuttaa liikennelaitoksen hankkimaan kaupunkipyöräjärjestelmän

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Viranomainen Kunnanhallitus 15.05.2012 80

PELKOSENNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Viranomainen Kunnanhallitus 15.05.2012 80 Kunnanhallitus 15.05.2012 80 Kunnanhallitus 46, 47, 48 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Khall 46 Valtuuston 11.12.2008 hyväksymän hallintosäännön 5 mukaan kokouskutsu kunnanhallituksen jäsenille

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 30. lokakuuta 2014 kello 18.00 19.50 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

Resurssivaliokunta Kunnanhallitus Valtuusto

Resurssivaliokunta Kunnanhallitus Valtuusto Resurssivaliokunta 7 17.10.2016 Kunnanhallitus 303 31.10.2016 Valtuusto 81 07.11.2016 KIINTEISTÖVERON MÄÄRÄÄMINEN VUODELLE 2017 1355/02.03.01/2016 RESVK 7 Valmistelija vs. talousjohtaja Tarja Lempeä (p.

Lisätiedot

7.6.2011 2010 SÄHKÖENERGIAA TUOTTAVIEN LAITTEIDEN HANKINTA HARAKAN SAARELLE OSANA HIILINEUTRAALI HARAKKA -HANKETTA

7.6.2011 2010 SÄHKÖENERGIAA TUOTTAVIEN LAITTEIDEN HANKINTA HARAKAN SAARELLE OSANA HIILINEUTRAALI HARAKKA -HANKETTA 7/2011 1 2010 SÄHKÖENERGIAA TUOTTAVIEN LAITTEIDEN HANKINTA HARAKAN SAARELLE OSANA HIILINEUTRAALI HARAKKA -HANKETTA Ymk 2011-778 Hankinnan kohde ja hankinnasta ilmoittaminen Harakan saareen hankitaan sähköenergiaa

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU12963 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU12963 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö Josek Oy Asia

Lisätiedot

Sisällysluettelo TE, :00, Pöytäkirja

Sisällysluettelo TE, :00, Pöytäkirja Sisällysluettelo TE, 8.7.2019 12:00, Pöytäkirja -2 Pöytäkirjan kansilehti (osallistujat)... 1-1 Pöytäkirjan kansilehti (sisällysluettelo)... 2 15 Päiväkodin irtokalusteiden hankkiminen... 3 Liite: Muistio_tarjousten_avaamisesta_irtokalusteet_12062019...

Lisätiedot

Osallistumishakemusten ehdot ja valintaperusteet

Osallistumishakemusten ehdot ja valintaperusteet Tekninen lautakunta 44 04.03.2014 Tekninen lautakunta 63 01.04.2014 Tekninen lautakunta 74 13.05.2014 Tekninen lautakunta 116 19.08.2014 Kunnanhallitus 169 25.08.2014 Tekninen lautakunta 132 09.09.2014

Lisätiedot

Keskiviikko 12.11.2014 klo 17.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Keskiviikko 12.11.2014 klo 17.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus RAUTALAMMIN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 12.11.2014 klo 17.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite nro Asia Laatimispäivä 06.10.2014 Nro 8/ 2014 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

Perusturvalautakunta 35 18.03.2015 Perusturvalautakunta 65 27.05.2015. Turvapuhelinpalvelun kilpailuttaminen yhteistoiminta-alueella 180/240/2015

Perusturvalautakunta 35 18.03.2015 Perusturvalautakunta 65 27.05.2015. Turvapuhelinpalvelun kilpailuttaminen yhteistoiminta-alueella 180/240/2015 Perusturvalautakunta 35 18.03.2015 Perusturvalautakunta 65 27.05.2015 Turvapuhelinpalvelun kilpailuttaminen yhteistoiminta-alueella 180/240/2015 Perusturvalautakunta 18.03.2015 35 Viitasaaren kaupungilla,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 2/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Esityslista 2/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Esityslista 2/2016 1 (5) 20 Palvelutalojen siivouspalvelujen hankinta HEL 2015-011341 T 02 08 02 00 Päätösehdotus päättää - hyväksyä sosiaali- ja terveysviraston palvelutalojen siivouspalveluihin

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 23. maaliskuuta 2017 kello 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Jari Laurila pj Kimmo Kupi j. Pirjo Leino j. Tuija Välimaa j. Olli Alikärri vj. Läsnä Poissa Muut

Lisätiedot

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2016 19 19.08.2016 AIKA 19.08.2016 klo 08:00-08:40 PAIKKA Ylihärmän tekniikkakeskus KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 14 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus 21 15 Edellisen kokouksen

Lisätiedot

Lautakunnan vuodelle 2010 tekemä talousarvioehdotus piti sisällään myös Pyhäjoen viemäröinnin rakennustöiden aloituksen.

Lautakunnan vuodelle 2010 tekemä talousarvioehdotus piti sisällään myös Pyhäjoen viemäröinnin rakennustöiden aloituksen. Tekninen lautakunta 111 11.11.2009 Tekninen lautakunta 4 26.01.2010 Tekninen lautakunta 14 03.03.2010 Tekninen lautakunta 56 10.06.2010 Tekninen lautakunta 88 10.11.2010 Tekninen lautakunta 16 07.03.2013

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 7/2013 10 (17) Helsingin Satama -liikelaitoksen jk Msj/2 18.6.2013

Helsingin kaupunki Esityslista 7/2013 10 (17) Helsingin Satama -liikelaitoksen jk Msj/2 18.6.2013 Helsingin kaupunki Esityslista 7/2013 10 (17) 2 Järjestyksenvalvonta- ja turvatarkastuspalvelujen hankinta 2013-2016 HEL 2013-005715 T 02 08 02 00 Päätösehdotus Tiivistelmä Johtokunta päättänee oikeuttaa

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 64/2014 1 (5) Hankintakeskus 19.12.2014

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 64/2014 1 (5) Hankintakeskus 19.12.2014 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 64/2014 1 (5) 64 Suojaus ja peittely H074-14 HEL 2014-010142 T 02 08 01 00 Päätös Päätöksen perustelut päätti hyväksyä Emicaid Oy, Mölnlycke Health Care Oy, OneMed Oy (1),

Lisätiedot

Omakotirakennuspaikkojen tarjouskilpailu syksy 2015. VESIJÄRVI 2 kaava-alueen kaksi rakennuspaikkaa tarjousmenettelyllä

Omakotirakennuspaikkojen tarjouskilpailu syksy 2015. VESIJÄRVI 2 kaava-alueen kaksi rakennuspaikkaa tarjousmenettelyllä Omakotirakennuspaikkojen tarjouskilpailu syksy 2015 VESIJÄRVI 2 kaava-alueen kaksi rakennuspaikkaa tarjousmenettelyllä Siilinjärven kunta Konserni- ja maankäyttöpalvelut 1.10.2015 Sisältö 1. Yleistä...

Lisätiedot

TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS 4/2016. Kokousaika 8.3.2016. Asiat :t 13. Asialista

TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS 4/2016. Kokousaika 8.3.2016. Asiat :t 13. Asialista ASIALISTA TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS 4/2016 Kokousaika 8.3.2016 Paikka Valtuustosali Asiat :t 13 Asialista 13 MAHNALAN YMPÄRISTÖKOULUN RAKENNUSHANKE; URAKOITSIJAN VALINTA... 35 ILMOITUKSET... 37 PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2014 Tekninen lautakunta Sivu 31

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2014 Tekninen lautakunta Sivu 31 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2014 Tekninen lautakunta Sivu 31 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Tiistai 29.4.2014 klo 18.00 18.45 Isonkyrön

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 12. marraskuuta 2015 kello 15.30 17.30 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanvirasto Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

Alustava tarjouspyyntö hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista.

Alustava tarjouspyyntö hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista. TARKASTUSLAUTAKUNTA 15 08.02.2017 TARKASTUSLAUTAKUNTA 19 01.03.2017 TARKASTUSLAUTAKUNTA 23 12.04.2017 TARKASTUSLAUTAKUNTA 30 19.04.2017 TARKASTUSLAUTAKUNTA 38 17.05.2017 KAUPUNGINVALTUUSTO 67 29.05.2017

Lisätiedot

Hallitus päättää antaa seuraavat määräykset viranhaltijoiden toimivallan rajois. 1. Sopimusten päätösvaltuuksien ja allekirjoitusoikeuksien delegointi

Hallitus päättää antaa seuraavat määräykset viranhaltijoiden toimivallan rajois. 1. Sopimusten päätösvaltuuksien ja allekirjoitusoikeuksien delegointi Hallitus 87 16.06.2017 VIRANHALTIJOIDEN PÄÄTÖSVALLAN RAJOJEN MUUTTAMINEN Hallitus 87 Esittelijä Toimitusjohtaja Raimo Inkinen Valmistelija Johtava lakimies Sari Forsström, p. 050 463 1667 Ehdotuksen perustelut

Lisätiedot

Perusturvalautakunta 111 09.12.2014. Kehitysvammaisten asumispalvelun kilpailutus

Perusturvalautakunta 111 09.12.2014. Kehitysvammaisten asumispalvelun kilpailutus Perusturvalautakunta 111 09.12.2014 Kehitysvammaisten asumispalvelun kilpailutus Ptltk 111 Lumijoen kunta on hankkinut kehitysvammaisten palveluasumista yksityisiltä palveluntuottajilta. Hankintalaki (

Lisätiedot

Kunnanhallitus Välitilinpäätös / /2016 KHALL 178

Kunnanhallitus Välitilinpäätös / /2016 KHALL 178 Kunnanhallitus 178 09.08.2017 Välitilinpäätös 30.6.2017 87/030.032/2016 KHALL 178 Selostus: Kunnan hallintosäännön 20 mukaisesti tehtäväalueen sitovat toi min ta- ja tulostavoitteet määritellään valtuuston

Lisätiedot

SOTKAMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1 (3) Hallintopalvelut 25.1.2013

SOTKAMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1 (3) Hallintopalvelut 25.1.2013 SOTKAMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1 (3) Hallintopalvelut 25.1.2013 Tarjouspyyntö kunnallisten ilmoitusten julkaisemisesta Hankinnan kuvaus Sotkamon kunta pyytää Teiltä tarjousta Sotkamon kunnan ilmoitusten

Lisätiedot