LUNA MAGASIN 650:- 495:- edullisia tarjouksia ja uutuuksia Lunalta! TYÖKALUJEN JA KONEIDEN TEEMALEHTI, NRO 2/2011. Yleissaha.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LUNA MAGASIN 650:- 495:- edullisia tarjouksia ja uutuuksia Lunalta! TYÖKALUJEN JA KONEIDEN TEEMALEHTI, NRO 2/2011. Yleissaha."

Transkriptio

1 LUNA MAGASIN TYÖKALUJEN JA KONEIDEN TEEMALEHTI, NRO 2/2011 Yleissaha Nauhahiomakone 650:- 495:- Talttasarja 27:Paljon edullisia tarjouksia ja uutuuksia Lunalta!

2 Työkalut ja koneet 8:- Yhden käden puristin Luna. 150 mm/300 mm. Yhden käden puristin pikaasetuksella. Puristusvoima 150 kg. Tuotenro / Porasarja 19 osaa Luna Maxi-Box mm. HSS-kierukkaporia. Muovikasetin kääntyvässä kannessa on asteikko, jonka avulla oikea koko löytyy helposti. Tuotenro ,90:- Käsisaha Luna Malli Classic. 550 mm Yleishammastettu saha, kärkikarkaistu ja lakattu sahanterä. Yksikomponenttikädensija muodostaa 90 ja 45 asteen kulmavasteen sahaterän selkään nähden. Tuotenro :- Käsisaha Luna. Malli Champion. 550 mm. Kolmivaihehammastettu käsisaha, kärkikarkaistu ja kitkapinnoitettu sahanterä. Kaksikomponenttikädensija muodostaa 90 ja 45 asteen kulmavasteen sahaterän selkään nähden. Tuotenro Naulanulosvedinsarja Luna. Sarja naulanulosvetimiä (1,5/2,5/3,0 mm). Kumipinnoitettu varsi, mustattua kromivanadiiniterästä. Kovera kärki. Tuotenro :- Vasara Luna. Kromattu vasara, pyöreä yöntipää ja kahdeksankulmainen kaula. Soikeassa teräsvarressa on rei itetty kumipinnoite. Tuotenro Ruuvipuristin Luna. Takovaluraudasta valmistettu ruuvipuristin, kisko kiiltosinkittyä. Tukeva lattakierteinen ruuvi, jos muovipinnoitettu ja pallonivelletty vastinlevy. 150 mm/200 mm. Tuotenro / Reikäsahasarja Luna. 14-osainen reikäsahasarja, sisältää koot mm ja lisäksi pitimen. Hampaiden leikkuureunat runsasseoksista pikaterästä, terän selkä jäykkää työkaluterästä. Sahaussyvyys 41 mm. Tuotenro :- 18:- Erikoishinta 150 mm: 15:- Erikoishinta 300 mm: 19:- Erikoishinta 150 mm: 11:- Erikoishinta 300 mm: 17:- 2 Kampanjahinnat alv 0% ja voimassa saakka, mikäli tarjoustuotteita riittää.

3 Euroopassa palkittua huippumuotoilua Uusi Luna-tuotemerkkiin kuuluva talttasarjamme palkittiin äskettäin hyvän tuotemuotoilun palkinnolla saksalais-kansainvälisessä muotoilukilpailussa IF Product Design Award Tunnustus on tietenkin suuri kunnia ja me pidämme sitä todisteena siitä, että pitkäaikainen työmme hyvien ratkaisujen löytämiseksi perinteisissä työkaluissa on onnistunut, sanoo Mats Karlstedt Lunalta. Palkinto jakautuu Luna Verktyg & Maskin AB:n, Ullman Dynamics AB:n ja Condesign Infocom AB:n kesken, sillä uusi talttasarja on kehitetty näiden yritysten yhteistyönä. Ullman vastasi talttojen ergonomiaominaisuuksista ja Condesignin tehtävänä oli hyvän kokonaisratkaisun varmistaminen tuotteiden värin, toimivuuden, materiaalien ja valmistuksen osalta. Uusien talttojen kehitystyössä annettiin paljon painoarvoa niiden ergonomiseen yksikkökahvaan, kertoo Lunan tuotepäällikkö Dan Larsson. Danin mukaan kyse on paljolti juuri ergonomian ja toimivuuden yhdistämisestä. Ergonomian pitää olla ikään kuin vaistonvarainen ominaisuus, ja kun työkalu on toimiva, myös muotoilu pääsee esille. Uusien talttojen etuihin kuuluu muun muassa kartiomainen kahva, jonka ansiosta työkalu asettuu käteen paremmin ja siirtää siten voimaa tehokkaammin. Kahva on optimoitu tehokkuuden ja hallittavuuden kannalta sekä yläpuolisessa että alapuolisessa otteessa. Otetta parantaa myös kahvan kitkamateriaali, ja peukalonsuojus parantaa taltan hallittavuutta ja voimansiirtoa sekä antaa parempaa suojaa. Kaiken lisäksi muotoilu estää työkalua vierimästä alustalle, jolle se on laskettu. Luna-talttasarja käsittää 14 talttaa sekä yhden neljän kappaleen erityissarjan. Poranterä-/ kärkisarja Luna.30-osainen kärki- ja poranteräsarja. Muovirasiassa. Tuotenro Talttasarja Luna. Neljä tehokkaalla kaksikomponenttimateriaalista valmistetulla kahvalla varustettua talttaa (6/12/20/25 mm). Toimitetaan muovikotelossa. Tuotenro :- Ruuvauskärkisarja Luna. 25-osainen ruuvauskärkisarja ja pikaistukkapidin kätevässä vyöklipsillä varustetussa rasiassa. Tuotenro :- 33:- Osa tuotteista toimitusmyyntinä. Oikeudet muutoksiin pidätetään. 3

4 Työkalut ja koneet 175:- 39:- Nauha- ja laikkahiomakone Luna BBD100. Yhdistetty nauha- ja laikkahiomakone puulle. Säädettävä hiontapöytä (45 ) viisteviivaimella laikkahiontaan. Nauhankiristimen ja säätöpyörän ansiosta hiomanauhan vaihtaminen ja säätäminen on nopeaa ja helppoa. Tuotenro Rullatuki Luna. Materiaalituki pääasiassa oiko- ja tasohöyliin, pyörösahoihin ja jyrsintäkoneille. Kuulalaakeroitu rulla ja vankkarakenteinen jalusta. Tuotenro :- Nauhahiomakone Luna MBSS Tehokas nauhahiomakone metallin karkeaan ja hienoon hiontaan. Nauhakoko 100x1220 mm. Tuotenro :- Sahausteline Luna BSB3800. Yleisteline katkaisu- ja kulmasahoille. Valmistettu alumiiniprofiilista, kokoon taittuvat jalat. Varusteina kaksi ulosvedettävää, korkeudeltaan säädettävää tukirullaa päätyvasteella sekä kaksi kiinnityskiskoa pikakiinnittimillä mm. Tuotenro Kampanjahinnat alv 0% ja voimassa saakka, mikäli tarjoustuotteita riittää.

5 Uutuudet Kuvassa myös lisävarusteena 650:- hankittava imuri. Nauhahiomakone Luna MBG75. Tehokas nauhahiomakone metallin karkeaan ja hienoon hiontaan. Suljettu rakenne, johon voidaan liittää tehokas imuri. Nauhakoko 75x2000 mm. Lisävarusteet: imuri Tuotenro Tuotenro :- Vannesaha Luna BBS315. Kaksinopeuksinen vannesaha. Soveltuu puu- ja muovimateriaaleille. Valurautainen pöytä voidaan kallistaa, ja siinä on ohjausura viiteviivaimelle. 230 V 1-vaihe. Tuotenro :- Sahausteline Luna BSB2600. Kaksitoiminen sahausteline. Tukeva työpöytä kokoontaittuvalla rungolla, lisäksi pöytä voidaan muuttaa yksinkertaisesti suuripyöräiseksi kuljetusvaunuksi. Tuotenro Osa tuotteista toimitusmyyntinä. Oikeudet muutoksiin pidätetään. 5

6 Työkalut ja koneet Tiesitkö, että... Luna-tuotemerkki käsittää tällä hetkellä 5000 tuotetta. uusi tuotemerkki tuli markkinoille vuonna ensisijaiset kohderyhmämme ovat teollisuus ja rakennussektori. tuotemerkin tuotealueet käsittävät nyt paineilman, metallintyöstökoneet, korjaamotuotteet, voiteluaineet, hitsaustuotteet, puuntyöstökoneet, sähkötyökalut, tarvikkeet ja käsityökalut. Luna DUO on innovaatiotuote, jonka löydät vain Lunalta. että tuoteluettelomme 2011 sisältää paljon Luna-tuotemerkkiuutuuksia muun muassa aivan uuden lastuavien työkalujen valikoiman. Pylväsporakone Luna MD30F. Vankkaan teräspylvääseen asennettu penkki- ja pylväsporakone. Porapää ja varsi kääntyvät 360, korkeudensäätö hammastangon avulla. Koneessa on moottorisuoja nollalaukaisulla ja hätäpysäyttimellä. Tuotenro Lisätarvikkeet: Kierre- ja lastuamistahna Bio Kulutustuotteet: Öljy PTFE Uni Aerosol Rasva Uni ST Yleissaha Luna BCS315B. Erittäin vankka ja tehokas halkaisu- ja tarkkuussaha, jossa on kaksoislaakeroitu, erikseen kallistettava (90-45 ) sahayksikkö. Helppo siirtää kahvojen ja pyörien avulla. Liitäntä lastuimurille. 230 V 1-vaihe, 400 V 3-vaihe. Sivupöytä tilataan erikseen. Tuotenro / Lisävaruste: Sivupöytä :- sähkötyökalutarvikkeiden, paineilmalaitteiden ja puuntyöstökoneiden valikoima laajentuu Lunalla koko ajan. Lunan tuotemerkki-ideana on tarjota teollisuus- ja rakennussektorille sellaisia työkaluja ja koneita, joiden laadukkuus takaa hyvän toimivuuden nostamatta tuotteiden hintaa liian korkeaksi. 495:- Kuvassa myös lisävarusteena hankittava sivupöytä. 6 Kampanjahinnat alv 0% ja voimassa saakka, mikäli tarjoustuotteita riittää.

7 Kompressori Luna. Siirrettävä mäntäkompressori yksivaiheisella öljyvoidellulla moottorilla. Ylijännitesuojaus, kaksi tukijalkaa ja nostokahva takana. Sopii yksinkertaisiin kunnossapitotehtäviin sekä remonttimiehille, putkiasentajille, maalareille jne. 1,5 HV/24 l/120 l/min. Tuotenro :- Erikoishinta 1l: 7:- Erikoishinta 3l: 17:- 169:- 130:- 39:- Hallitunkki Luna. Hallitunkki ammattimaiseen korjaamokäyttöön, valmistusmateriaalit 50 % alumiinia ja terästä. Ergonominen kädensija tekee käytöstä erittäin helppoa. Tuotenro Kulutustuotteet: Tunkkiöljy 10 1L Kompressoriöljy Luna Compoil SAE 30. Suositellaan kaikentyyppisille siirrettäville ja kiinteille mäntäkompressoreille, joissa vaaditaan SAE 30 -luokan yksiasteöljyä Tuotenro /3L Saatavana myös 1 litran pakkauksissa Paineilmamittari renkaille Luna.Paineilmamittari henkilö- ja kuorma-autojen sekä trukkien yms. renkaiden täyttämiseen. 360 kääntyvä painemittari on helppo lukea riippumatta siitä, käytetäänkö mittaria oikealla vai vasemmalla kädellä. Kaksivaiheinen kytkin: vaihe 1 alentaa painetta, vaihe 2 lisää sitä. Ammattikäyttöön. Tuotenro Puhalluspistoolisarja Luna. Ammattikäyttöön suunniteltu sarja, sisältää muovista valmistetun puhalluspistoolin ja vaihdettavia suuttimia. Ergonominen kädensija soveltuu sekä oikea- että vasenkätisille. Portaaton ilmavirtauksen säätö. 360 kääntyvä ilmaliitäntä. Soveltuu Teng Toolsin työkaluvaunuihin. Tuotenro :- Asennusalusta Luna. Kokoon taittuva asennusalusta, kääntyvät kuulalaakeroidut pyörät. Muuttuu helposti siirrettäväksi tuoliksi Pehmustettu alusta tarjoaa mukavan työasennon. Tuotenro Osa tuotteista toimitusmyyntinä. Oikeudet muutoksiin pidätetään. 7

8 Ammattikäyttäjille Luna merkitsee korkealaatuisia ja hyvin toimivia tuotteita. Laaja valikoimamme kattaa työkalut, koneet ja teollisuustarvikkeet. Meille on ollut aina tärkeää pysytellä selvästi alan suunnittelun ja tuotekehityksen kärjessä. Jatkuvan kehityksen avaintekijöinä ovat lunalaisten aito uteliaisuus ja pitkä kokemus omalta alaltaan. Etsimme aina uusia ratkaisuja ja parannuksia, jotka voivat tehdä tuotteittemme käyttäjien työn hieman helpommaksi. Teollisuussuunnittelijamme tekevät jatkuvasti yhteistyötä maailman johtavien tavarantoimittajien kanssa tuotteiden kehittämiseksi ja ideoiden jalostamiseksi ratkaisuiksi, jotka nostavat tuotteiden laatua. Erinomainen esimerkki hyvästä tuotekehityksestä ja suunnittelusta on tuotemerkkimme Luna. Se on tuotemerkki, jolle ei riitä tiukkojen laatuvaatimusten täyttyminen sen tuotteiden halutaan vakuuttavan myös ulkoasullaan.

Luna makasiini TEEMALEHTI, NRO 1/2011 720:- 1.890:- Sisältää paljon hienoja tarjouksia ja uutuuksia Lunalta! Vannesaha

Luna makasiini TEEMALEHTI, NRO 1/2011 720:- 1.890:- Sisältää paljon hienoja tarjouksia ja uutuuksia Lunalta! Vannesaha Luna makasiini TEEMALEHTI, NRO 1/2011 Vannesaha Lue lisää sivulta 6 720:- Penkkija pylväsporakone Lue lisää sivulta 3 Sisältää paljon hienoja tarjouksia ja uutuuksia Lunalta! 1.890:- Työkalut & Koneet

Lisätiedot

SCANTOOL ECO 13 Penkkiporakone 13 mm 230V

SCANTOOL ECO 13 Penkkiporakone 13 mm 230V 2016 SCANTOOL ECO 13 Penkkiporakone 13 mm 230V ST2661300 350 W 2-13 mm 520-2620 rpm 13 mm pikaistukka 575 mm 19 kg Kevyt ja kompakti penkkiporakone niin kotiverstaalle kuin autotalliinkin. Kone on varustettu

Lisätiedot

PÖYTÄTYÖKONEET 2009/2010

PÖYTÄTYÖKONEET 2009/2010 PÖYTÄTYÖKONEET 2009/2010 JMS-8 Katkaisusaha JMS-10 Katkaisusaha Pöytä kääntyy 45 vas. / oik. 17 pikalukitusta Helpot koneen kallistuksen säädöt stoppareilla 0 ja 45 Pöydän levikeraudoilla 730 mm:n kokonaisleveys

Lisätiedot

KÄSISAHAT 2010 www.magnum-tools.com

KÄSISAHAT 2010 www.magnum-tools.com www.manum-tools.com Puulla on Suomessa pitkät perinteet rakentamisen ja teollisuuden raaka-aineena. Puu on edelleen ainutlaatuinen luonnonmateriaali, joka sopii moniin käyttökohteisiin. isäksi puun työstäminen

Lisätiedot

TAVARANKÄSITTELY TAVARANKÄSITTELY PAREMMAN ERGONOMIAN PUOLESTA

TAVARANKÄSITTELY TAVARANKÄSITTELY PAREMMAN ERGONOMIAN PUOLESTA TAVARANKÄSITTELY PAREMMAN ERGONOMIAN PUOLESTA Uudet tavarankäsittelyyn liittyvät tuotteemme tulevat helpottamaan työtä entisestään. Tarjoamme innovatiivisia ratkaisuja ammattimaiseen tavarankäsittelyyn.

Lisätiedot

11. TAVARANkÄSITTELY. TAVARANkÄSITTELY PAREMMAN ERGONOMIAN PUOLESTA

11. TAVARANkÄSITTELY. TAVARANkÄSITTELY PAREMMAN ERGONOMIAN PUOLESTA 11. TAVARANkÄSITTELY TAVARANkÄSITTELY PAREMMAN ERGONOMIAN PUOLESTA Uudet tavarankäsittelyyn liittyvät tuotteemme tulevat helpottamaan työtä entisestään. Tarjoamme innovatiivisia ratkaisuja ammattimaiseen

Lisätiedot

Tarvikkeet. P-81175 22-os ruuvikärkisarja. P-79778 17-os ruuvikärkisarja. D-34936 31-os ruuvikärkisarja. P-74740 13-os ruuvikärkisarja

Tarvikkeet. P-81175 22-os ruuvikärkisarja. P-79778 17-os ruuvikärkisarja. D-34936 31-os ruuvikärkisarja. P-74740 13-os ruuvikärkisarja Tarvikkeet P-81175 22-os ruuvikärkisarja Torx/PH/PZ/Kuusio 25mm, magneettijatko, hylsyadapteri 1/4 0 88381 44726 3 9,95 8,02 alv 0% P-79778 17-os ruuvikärkisarja Torx/PH/PZ 25mm ja magneettihylsy 0 88381

Lisätiedot

Putkenhiomakoneet & putkenpaanmuotoilijat

Putkenhiomakoneet & putkenpaanmuotoilijat Putkenhiomakoneet & putkenpaanmuotoilijat Putkenhiomakoneet ALMI putkihiomakoneet tarjoavat lisäarvoa turvallisuuden kautta; virheettömyyttä, tarkkuutta ja nopeasti muokattavia putkia. Almi koneita myydään

Lisätiedot

Yhdistelmävoimapihdit 12,00. Papukaijapihdit 12,00. Sivuleikkurit 13,00. Kuusiokoloavainsarja 10,00 15,00. Ruuvauskärkisarja

Yhdistelmävoimapihdit 12,00. Papukaijapihdit 12,00. Sivuleikkurit 13,00. Kuusiokoloavainsarja 10,00 15,00. Ruuvauskärkisarja XTRA Yhdistelmävoimapihdit 12,00 Papukaijapihdit 12,00 Sivuleikkurit 13,00 Kuusiokoloavainsarja 10,00 15,00 Ruuvauskärkisarja Nro 2 2011 TYÖKALUT KONEET Teng Toolsin täydelliset työkalusarjat UUTUUS! Ruuvitalttasarja

Lisätiedot

Kotisivuillamme paljon lisää puuuntyöstökoneita. Sieltä löytyy myös koneiden tekniset tiedot. www.johe.fi

Kotisivuillamme paljon lisää puuuntyöstökoneita. Sieltä löytyy myös koneiden tekniset tiedot. www.johe.fi Kotisivuillamme paljon lisää puuuntyöstökoneita. Sieltä löytyy myös koneiden tekniset tiedot. Lehtisaha JSS-16 199,00 Kitakork. 50 mm Kitasyv. 406 mm Katkaisusaha JMS-8L 197,00 Teho 1200 W Terä 210 mm

Lisätiedot

TUOTENRO NIMIKE MITAT PAINO NIM.TEHO SÄILIÖ IP-LUOKKA JOHTO. 9058501 Märkä- ja kuivaimuri GWD 350-2 638 x 600 x 868 mm 21 kg 2700 W 50 L IP24 10 m

TUOTENRO NIMIKE MITAT PAINO NIM.TEHO SÄILIÖ IP-LUOKKA JOHTO. 9058501 Märkä- ja kuivaimuri GWD 350-2 638 x 600 x 868 mm 21 kg 2700 W 50 L IP24 10 m MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä.

Lisätiedot

kampanja 549, 769, www.fagimex.fi Kampanja 2/2010 ts 315 GT, katkaisuohjaimella ts 315 GT, liukupöydällä Hinnat sisältävät alv:n

kampanja 549, 769, www.fagimex.fi Kampanja 2/2010 ts 315 GT, katkaisuohjaimella ts 315 GT, liukupöydällä Hinnat sisältävät alv:n Das ist Spitzen-Qualität RAKENNUSSAHA ts 315 GT 5277 0901 moottori 230 V, 2,2 kw 5277 0902 moottori 400 V, 3,0 kw 5277 0903 moottori 400 V, 4,2 kw Vakiovarusteena joko katkaisuohjain tai liukupöytä. Tukeva

Lisätiedot

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN IVB 5 & 7 Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä. Putki ja suuttimet voidaan säilyttää koneen päällä

Lisätiedot

AUTOMAN. Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv)

AUTOMAN. Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv) AUTOMAN Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv) AH-SUORAVETOSARJA: PIENI, NÄPPÄRÄ JA ÖLJYTÖN AH-sarjan öljyttömät kompressorit on suunniteltu moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Niiden kunnossapitotarve

Lisätiedot

HITSAUSLAITTEET MUOVEILLE Oy Fluorotech Ltd Kivipyykintie 4 01260 VANTAA www.fluorotech.fi Y-tunnus: 0746118-4

HITSAUSLAITTEET MUOVEILLE Oy Fluorotech Ltd Kivipyykintie 4 01260 VANTAA www.fluorotech.fi Y-tunnus: 0746118-4 HITSAUSLAITTEET MUOVEILLE Oy Fluorotech Ltd Kivipyykintie 4 01260 VANTAA www.fluorotech.fi Y-tunnus: 0746118-4 Hitsauskoneet muoviputkistoille ja muoveille Meiltä saat työkalut ja ohjeet, jotta putkiston

Lisätiedot

8. PURISTIMET. - Asiantuntevaa palvelua a -

8. PURISTIMET. - Asiantuntevaa palvelua a - 8. PURISTIMET Hitsauskulmapuristin...4 Jigipuristimet...4 Koneruuvipuristimet...5 Kulmapuristin...4 Liimauspuristimet... 2-4 Monikäyttömagneetit...4 Pikapuristimet...2 Puristimet/levittimet...3 Ristisyöttöruuvipuristimet...5

Lisätiedot

TAURUS Speed Rivet-niittaustyökalut ja G-Speed -vetoniitit

TAURUS Speed Rivet-niittaustyökalut ja G-Speed -vetoniitit TAURUS Speed Rivet-niittaustyökalut ja G-Speed -vetoniitit GESIPA G-Speed GESIPA -uutuus, G-Speed -vetoniitti, tarjoaa nopeutta ja luotettavuutta liittessä metallia, muovia, komposiittimateriaaleja sekä

Lisätiedot

Säilytys ja kalusteet

Säilytys ja kalusteet Helsinki 0609 Säilytys ja kalusteet Malminkaari 12 00700 Helsinki Postios. PL 115 00701 Helsinki p. (09) 350 11, fax (09) 350 1202 sähköposti: koivunen@koivunen.fi www.koivunen.fi Hakemisto Sivu Työkaluvaunut...9-1

Lisätiedot

8. PURISTIMET. - Asiantuntevaa palvelua a -

8. PURISTIMET. - Asiantuntevaa palvelua a - 8. PURISTIMET Hitsauskulmapuristin...4 Jigipuristimet...4 Koneruuvipuristimet...5 Kulmapuristin...4 Liimauspuristimet... 2-4 Monikäyttömagneetit...4 Pikapuristimet...2 Puristimet/levittimet...3 Ristisyöttöruuvipuristimet...5

Lisätiedot

VOITA! Huippulaatua tarjoushintaan POSEIDON Katso takakansi! ATTIX SCRUBTEC. Raskaan sarjan kylmävesipesuri vaativiin kohteisiin - katso sivu 3

VOITA! Huippulaatua tarjoushintaan POSEIDON Katso takakansi! ATTIX SCRUBTEC. Raskaan sarjan kylmävesipesuri vaativiin kohteisiin - katso sivu 3 Huippulaatua tarjoushintaan POSEIDON 7-66 Raskaan sarjan kylmävesipesuri vaativiin kohteisiin - katso sivu 3 625 VOITA! Katso takakansi! ATTIX 30-21 XC Märkä-/kuivaimuri - katso sivu 4 180 SCRUBTEC 553

Lisätiedot

Työhön www.scan-cast.fi Työhön Toimistoon Työpaikalle Vuosien aikana on Scan-Cast Oy valmistanut ja kehittänyt tuoleja työhön ja työpaikkaympäristöön. Monipuolinen valikoima istumisen eri alueille, löytyy

Lisätiedot

Taivutus ja muotoilu

Taivutus ja muotoilu Taivutus ja muotoilu Laaja valikoima erilaisiin taivutus- ja muotoilutarpeisiin. Luotettavaa laatua. Mallien Putkikoot määrä mm Sivu Putkentaivutuspihdit Putkityöt 7 5 8-4 10-18 8.2 Taivutuspihti 8 16-1

Lisätiedot

Improving your workspace Nederman imurointivarusteet ja teollisuusimurisuodattimet

Improving your workspace Nederman imurointivarusteet ja teollisuusimurisuodattimet Nederman imurointivarusteet ja teollisuusimurisuodattimet Hankasuontie 13 (PL 78), 00390 HELSINKI Puh. (09) 547 701 Fax (09) 547 1779 www.tecalemit.fi www.ammatti-imurit.fi Sisällysluettelo Siivoussarjat

Lisätiedot

Akkukäyttöinen puukkosaha 18,0 V RS

Akkukäyttöinen puukkosaha 18,0 V RS Akkukäyttöinen puukkosaha 8,0 V RS 29 8.0 Tilausnumero 47.874 Epäkeskoliike 0-300 /min Isku 29 mm Akun jännite 8 V Akun kapasiteetti 2, /,0 Ah Paino ilman akkua 2,9 kg Toimitusvarustus Akkukäyttöinen puukkosaha

Lisätiedot

Ammattimaiset sähkötyökalut ja varusteet

Ammattimaiset sähkötyökalut ja varusteet Ammattimaiset sähkötyökalut ja varusteet NEW YKSI OOTTORI. ONTA ERI KaYTToa. oottori ja käyttölaitteet myydään erikseen. Rekisteröity malli. Patentti 1101605.2 vireillä. 6,5 hv 3 l 20 cm Ø 3150 min -1

Lisätiedot

Puukot, sahat ja viilat

Puukot, sahat ja viilat Helsinki 0609 Puukot, sahat ja viilat Malminkaari 12 00700 Helsinki Postios. PL 115 00701 Helsinki p. (09) 350 11, fax (09) 350 1202 sähköposti: koivunen@koivunen.fi www.koivunen.fi Hakemisto Katkoteräveitset...5-1

Lisätiedot

269, KAMPANJA DAS IST SPITZENQUALITÄT KAMPANJA 2/2014 KATKAISU- JA JIIRISAHA HM80MP MYÖS METALLIPROFIILIEN KATKAISUUN

269, KAMPANJA DAS IST SPITZENQUALITÄT KAMPANJA 2/2014 KATKAISU- JA JIIRISAHA HM80MP MYÖS METALLIPROFIILIEN KATKAISUUN KAMPANJA DAS IST SPITZENQUALITÄT 269, KAMPANJA 2/2014 MYÖS METALLIPROFIILIEN KATKAISUUN Puu Muovi Kupariputket Alumiiniprofiilit Naulaiset puut Teräsprofiilit, lisävarusteterällä KATKAISU- JA JIIRISAHA

Lisätiedot

179, kampanja. Das ist Spitzen-QualitÄt PÖYTÄPYÖRÖSAHA HS100E. www.fagimex.fi. kampanja 2/2012

179, kampanja. Das ist Spitzen-QualitÄt PÖYTÄPYÖRÖSAHA HS100E. www.fagimex.fi. kampanja 2/2012 2/2012 kampanja Das ist Spitzen-QualitÄt 179, www.fagimex.fi PÖYTÄPYÖRÖSAHA HS100E 3901306915 Moottori 230 V, 1,5 kw Pöytätason koko 640 x 530 mm Pöytätasojen levennykset laajentavat pöydän 945 mm Kovametallihampaisen

Lisätiedot

6. KOMPRESSORIT VAUNUKOMPRESSORIT KOMPRESSORIT PAINEILMA- JA LOUHINTAKALUSTO

6. KOMPRESSORIT VAUNUKOMPRESSORIT KOMPRESSORIT PAINEILMA- JA LOUHINTAKALUSTO . T VAUNUT T ILMA- JA LOUHINTAKALUSTO Katso lähin vuokraamo: ramirent.fi tai soita 0800 171 414 RAMIRENT TUOTELUETTELO 2017 155 VAUNUT KAESER M2 Soveltuu paineilmatyökaluille ja kiinteiden kompressoriasemien

Lisätiedot

Briggs&Stratton, 2100 Pro Series, 420 cc, 10,0 kw 4-tahti OHV, kaasusäädin. RS (käsikäynnistys) + sähköstartti 230 V

Briggs&Stratton, 2100 Pro Series, 420 cc, 10,0 kw 4-tahti OHV, kaasusäädin. RS (käsikäynnistys) + sähköstartti 230 V 1581 PRO Vaativalle käyttäjälle, vaativiin olosuhteisiin kehitetty tehokas kaksivaihelinko. Puhdistaa lumen tehokkaasti ajoväylältäsi. Pureutuu läpi kovan ja jäisen lumivallin. Varustettu tehokkaalla kaksivaihemekanismilla.

Lisätiedot

Kuljetus- ja potilaspaari

Kuljetus- ja potilaspaari Kuljetus- ja potilaspaari Uusi Emergo tunnettua Merivaara-laatua Merivaara-tuotteiden asiakaslähtöisessä suunnittelussa pidetään tärkeänä hoitotyön sujuvuutta ja potilasmukavuutta. Uusi Emergo-potilaspaari

Lisätiedot

M E T A L L I N T Y Ö S T Ö

M E T A L L I N T Y Ö S T Ö Seite 1 M E TA L L I N T YÖ S T Ö 2009/2010 Seite 9 MCS-275 / MCS-315 Kylmäpyörösahat Karkaistut ja hiotut hammaspyörät pidentävät käyttöikää Pää kääntyy 0 45 oikealta vasemmalle Säädettävä määrämittarajoitin

Lisätiedot

Kuusio-, torx- ja xzn-työkalut...

Kuusio-, torx- ja xzn-työkalut... Kuusio-, torx- ja xzn-työkalut... - KUUSIOAVAIMET T-KAHVALLA ProMaster... - KUUSIOAVAIMET T-KAHVALLA Ampro... C327 - SARJA -OS.... C333 - PITKÄ SARJA -OS.... T2227 - SARJA -OS.... T2233 - PITKÄ SARJA -OS....

Lisätiedot

Puhdistusratkaisut ammattilaisille

Puhdistusratkaisut ammattilaisille Puhdistusratkaisut ammattilaisille Kärcher tuotteet 2010 Juhlavuoden kampanjatarjoukset voimassa 31.12.2010 asti Hinnat alv 0 % Painepesurit Työpaine: 30-150 bar Maks. paine: 180 bar Vesimäärä: 230-500

Lisätiedot

Teng Toolsin täydelliset työkalusarjat

Teng Toolsin täydelliset työkalusarjat X T R A Nro 1 2011 Työkalut Koneet Teng Toolsin täydelliset työkalusarjat Hylsyavainsarja 1/2" Teng Tools T1221 ja T1221-6. 21-osainen sarja. Sarja sisältää kuusi- tai kaksitoistaotteisia hylsyjä. Lisäksi

Lisätiedot

POWER WITH HYDRAULICS

POWER WITH HYDRAULICS POWER WITH HYDRAULICS PELASTUSKALUSTO REHOBOT Hydraulics on ruotsalainen 1900-luvun alussa perustettu korkeapainehydraulisiin tuotteisiin erikoistunut yritys. Yrityksen tuotteet ovat tunnettuja korkeasta

Lisätiedot

229, KAMPANJA DAS IST SPITZENQUALITÄT KAMPANJA 2/2015 PÖYTÄPYÖRÖSAHA HS100S

229, KAMPANJA DAS IST SPITZENQUALITÄT KAMPANJA 2/2015 PÖYTÄPYÖRÖSAHA HS100S KAMPANJA DAS IST SPITZENQUALITÄT 229, KAMPANJA 2/2015 TEHOKAS MOOTTORI2,0 kw PÖYTÄPYÖRÖSAHA HS100S 5901310901 Moottori 230 V, 2,0 kw Pöytätason koko 642 x 485 mm Pöytätason levennykset laajentavat pöydän

Lisätiedot

Pakkauskoko: 10 Alekoodi: 432. Pakkauskoko: 25 Alekoodi: 424. Pakkauskoko: 30 Alekoodi: 424. Pakkauskoko: 5 Alekoodi: 424

Pakkauskoko: 10 Alekoodi: 432. Pakkauskoko: 25 Alekoodi: 424. Pakkauskoko: 30 Alekoodi: 424. Pakkauskoko: 5 Alekoodi: 424 Käsisahat... 2 C1141 - KÄSISAHA 22" 2-LEIKKUU... 2 G324H22R7 - KÄSISAHA RESPECT 22"... 2 G328H22R5 - KÄSISAHA CLASSIC 22"... 2 G229H2211 - KÄSISAHA RAPID 22" 550MM... 2 G321H22R7 - KÄSISAHA EXPRESSO 22"

Lisätiedot

S-käyrä. kanavan heittosiirtymä. lindab ilmastointi. Ød1 R 45. Sisäkkäispituus (SIKKI) L = Kanavan pituus. E (Pituudensiirtymä)

S-käyrä. kanavan heittosiirtymä. lindab ilmastointi. Ød1 R 45. Sisäkkäispituus (SIKKI) L = Kanavan pituus. E (Pituudensiirtymä) lindab ilmastointi Ød1 L = Kanavan pituus 45 R Sisäkkäispituus (SIKKI) Sisäkkäispituus (SIKKI) E (Pituudensiirtymä) R 45 Ød1 CC (Keskiönsiirtymä) S-käyrä kanavan heittosiirtymä Tuotealueet Kanavajärjestelmät

Lisätiedot

Fax numero muuttunut! PL 40 15871 HOLLOLA Puh. 03-877900 fax 7802004 e-mail: phitsaus@pirkanhitsaus.fi www.pirkanhitsaus.fi

Fax numero muuttunut! PL 40 15871 HOLLOLA Puh. 03-877900 fax 7802004 e-mail: phitsaus@pirkanhitsaus.fi www.pirkanhitsaus.fi Vannesahat metallille 2010 PIRKAN HITSAUS OY PL 40 15871 HOLLOLA Puh. 03-8770 fax 7802004 e-mail: phitsaus@pirkanhitsaus.fi www.pirkanhitsaus.fi Fax numero muuttunut! VANNESAHAT METALLILLE FEMI 780P -moottori

Lisätiedot

Ocean. Aquatec. Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip

Ocean. Aquatec. Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip Aquatec Ocean Täyttää IEC 60601-2-52 vaatimukset TÜV hyväksytty Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip Aquatec Ocean suihku- ja wc-tuolisarjastä löydät laadukkaat

Lisätiedot

Kompakti märkä-/kuivaimuri suodattimenpuhdistuksella ja suurella RST-säiliöllä

Kompakti märkä-/kuivaimuri suodattimenpuhdistuksella ja suurella RST-säiliöllä Koska märkä-/kuivaimuri on kompakti, monikäyttöinen ja kestävä, se voidaan helposti kuljettaa minne tahansa, esim. autolla. Työnteon jälkeen, säiliö on helppo tyhjentää - joko hävittämällä fleece pölypussi

Lisätiedot

Suihkujakkarat ja -tuolit

Suihkujakkarat ja -tuolit S U I H K U T U O L I T TUOTE-ESITE 2017 Suihkujakkarat ja -tuolit Siirreltävät Suihkutuoli COMBI Combi suihkutuolit ovat valmistettu teräksestä ja ne ovat korkeussäädettäviä. Combi suihkutuoliin on mahdollista

Lisätiedot

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 05 [ 089 ] ISKUNKESTÄ VÄ [ 01 ] ISKUNKESTÄVÄ [ 01 ] Iskunkestävä kaksiseinäinen rakenne suojaa mittarin ainutlaatuisesti. Vankka kaksiseinäinen

Lisätiedot

C A R I T A - T U O L I

C A R I T A - T U O L I CARITA - TUOLI 2 Carita-tuoli Carita-tuoli 3 CARITA-TUOLI On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet Carita-kalustesarjallemme kaikki

Lisätiedot

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron WC & KYLPYHUONE/HERON heron TM Heron on monipuolisimmista markkinoilla olevista WC- ja suihkutuoleista. Yksinkertaisen rakenteen ja selkeän muotoilun taakse kätkeytyy monipuolisia toiminnallisia ominaisuuksia,

Lisätiedot

TEHNIKA tukkivannesahat

TEHNIKA tukkivannesahat TEHNIKA tukkivannesahat Maahantuonti ja myynti Veistokone-fi Espoo myynti@veistokone.fi 040-779 8800 Tehnika tukkivannesahat TEHNIKA AUCE TEHNIKA AUCE on Latvialainen yhtiö, joka on perustettu vuonna 1993.

Lisätiedot

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Sarja i.comp 3 Mahdollisuuksien summa tekee siitä erilaisen. Uuden käyttökonseptin ansiosta i.comp 3 tuottaa yksilöllisesti työn vaatiman paineilman.

Lisätiedot

Super Combi. Luotettava kumppani kun työ on tehtävä. Ei ole väliä kuinka vaativa tehtävä on, Super Combi huolehtii siitä!

Super Combi. Luotettava kumppani kun työ on tehtävä. Ei ole väliä kuinka vaativa tehtävä on, Super Combi huolehtii siitä! Rolba SUPER COMBI Super Combi Luotettava kumppani kun työ on tehtävä. Ei ole väliä kuinka vaativa tehtävä on, Super Combi huolehtii siitä! Monen vuoden kokemus ja asiakkailtamme saamamme palaute ovat tehneet

Lisätiedot

BETONISEKOITIN 10 / 80 / 140 BETONISEKOITIN 30 / 100 / 170

BETONISEKOITIN 10 / 80 / 140 BETONISEKOITIN 30 / 100 / 170 KOTIMAISET TUOTTEET BETONISEKOITIN 10 / 80 / 140 Kestävä ja tehokas uudistuneella valovirtamoottorilla varustettu ESKO-betonisekoitin, joka on suunniteltu erityisesti pientalorakentajille ja ammattilaisille.

Lisätiedot

PUUKKOHIPPA - puukkokurssi partiolaisille

PUUKKOHIPPA - puukkokurssi partiolaisille sivu 1 / 3 PUUKKOHIPPA - puukkokurssi partiolaisille KUVAUS Puukkokurssi on suunnattu ensikertalaisille, vaativasta käsityötaidoista kiinnostuneille partiolaisille, jotka uskaltaa haastaa omaa osaamistaan

Lisätiedot

ITAB-KASSAPÖYDÄT. Lyhyemmät F-2000 mallit sopivat erinomaisesti pieniin erikoiskauppoihin.

ITAB-KASSAPÖYDÄT. Lyhyemmät F-2000 mallit sopivat erinomaisesti pieniin erikoiskauppoihin. KASSAPÖYDÄT Lyhyemmät F-2000 mallit sopivat erinomaisesti pieniin erikoiskauppoihin. Kaikkien F-2000 mallien pakkaustasot kestävää korkeapainelaminaattia. F-2000 Laatua ja tehokkuutta ITAB Pan-Ostonin

Lisätiedot

3 4" (20 mm) - 4" (110 mm) viemäriputkille. 5 16" (8 mm) sopii parhaiten 3 4" (20 mm) " (40 mm) putkille.

3 4 (20 mm) - 4 (110 mm) viemäriputkille. 5 16 (8 mm) sopii parhaiten 3 4 (20 mm)  (40 mm) putkille. K-50 Jatkojousikone 4" (20 mm) - 4" (0 mm) viemäriputkille Kompakti ja monipuolinen ammattilaisen kone. Pystyy käyttämään kolmea erikokoista jousta: 5 6" (8 mm), 8" (0 mm) ja 5 8" (6 mm). Täydellinen,

Lisätiedot

Konsta Salminen, markkinointipäällikkö. Kaikille, jotka haluavat ylittää rajoja myös ammatissaan. ZARGES-laukku tyylikästä ja kestävää muotoilua

Konsta Salminen, markkinointipäällikkö. Kaikille, jotka haluavat ylittää rajoja myös ammatissaan. ZARGES-laukku tyylikästä ja kestävää muotoilua Konsta Salminen, markkinointipäällikkö Kaikille, jotka haluavat ylittää rajoja myös ammatissaan. ZARGES-laukku tyylikästä ja kestävää muotoilua Legendaarinen. Tyylikäs. Uusi ZARGES-laukku. Haluat tehdä

Lisätiedot

Työpöytä Sarja[f] F168 SSA. Säilytys Sarja[e] 2P800 SD, 1P800 O, 1P800 TA. Lattiaseinäke Rezon RZ80M4. Työtuoli 9000, 9334.

Työpöytä Sarja[f] F168 SSA. Säilytys Sarja[e] 2P800 SD, 1P800 O, 1P800 TA. Lattiaseinäke Rezon RZ80M4. Työtuoli 9000, 9334. sarja[f] sarja[f] Sarja[f]:ssä kiinnittyy huomio ensimmäiseksi 50 mm paksuun kevytlevyyn ja nelikulmaisiin jalkoihin, jotka ovat joko T:n muotoiset tai sijoitettuina nurkkiin erityisiä muotoilupiirteitä,

Lisätiedot

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv)

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Kaikki mahdollisuudet, täysi vastuu Atlas Copco tarjoaa juuri asiakkaan liiketoimintaan sopivat

Lisätiedot

BETONISEKOITIN 10 / 80 / 140 BETONISEKOITIN 30 / 100 / 170

BETONISEKOITIN 10 / 80 / 140 BETONISEKOITIN 30 / 100 / 170 KOTIMAISET TUOTTEET BETONISEKOITIN 10 / 80 / 140 Pientalorakentajille ja ammattilaisille kestävä ja tehokas valovirtamoottorilla varustettu ESKObetonisekoitin. Tilavan rummun ja tarkasti optimoitujen sekoitussiipien

Lisätiedot

LUETTELOT TYÖVÄLINEIDEN VALIKOIMAN VÄHIMMÄISVAATIMUKSISTA SISÄLTÖJEN OSALTA JA TARJOUKSEN ANTAJAN TARJOAMISTA VALIKOIMISTA

LUETTELOT TYÖVÄLINEIDEN VALIKOIMAN VÄHIMMÄISVAATIMUKSISTA SISÄLTÖJEN OSALTA JA TARJOUKSEN ANTAJAN TARJOAMISTA VALIKOIMISTA LUETTELOT TYÖVÄLINEIDEN VALIKOIMAN VÄHIMMÄISVAATIMUKSISTA SISÄLTÖJEN OSALTA JA TARJOUKSEN ANTAJAN TARJOAMISTA VALIKOIMISTA Tilaaja arvioi tällä tällä listalla esitettyjen koneiden, käsityövälineiden ja

Lisätiedot

KETJUMURSKAIMET.

KETJUMURSKAIMET. KETJUMURSKAIMET www.ilsbotools.se M120 Säädettävä nosto-/laskunopeus Joustava kiinnitys jalasten asennusta varten M120 M120 -sarja on markkinoiden pienin sarjavalmistettu hihnavetoinen murskain. Malli

Lisätiedot

KONELEHTISAHAT 16 / 85 W XW005

KONELEHTISAHAT 16 / 85 W XW005 PUUN JA METALLIN TYÖSTÖ KONELEHTISAHAT iskun pituus 19 mm kitasyvyys 406 mm max. leikkauskorkeus 50 mm pöydän kallistus 0-45 lastunpuhallin terä 127 mm (tapillinen) Varaterät: XW005-1 (Z14, 5 kpl) XSS160V-1

Lisätiedot

Me työskentelemme Sinun parhaaksesi!

Me työskentelemme Sinun parhaaksesi! Sa-Va Oy on kotimainen sairaalalaitteiden ja -varusteiden toimittaja. Yritys on perustettu vuonna 1990 ja vakiinnuttanut asemansa luotettavana laadukkaiden tuotteiden toimittajana. Sa-Va Oy:n liikeidea

Lisätiedot

Kallistettava paistinpannu

Kallistettava paistinpannu Electrolux Thermaline sarja on suunniteltu erittäin kovaan käyttöön. Thermaline sarja soveltuu erinomaisesti sairaaloihin, keskuskeittiöihin sekä hotelleihin. Sarja sisältää laajan valikoiman tuotteita,

Lisätiedot

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä.

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä. Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

JIIRISAHA U L M I A 352

JIIRISAHA U L M I A 352 JIIRISAHA U L M I A 352 Yrityksen perustaja Georg Ott, maailman maineeseen nousseen jiirilaatikkosahan keksijä, rakensi ensimmäisen jiirisahansa vuonna 1877. Tänä päivänäkin ULMIA-merkkisten jiirisahojen

Lisätiedot

Taltat, tuurnat, meistit... 2

Taltat, tuurnat, meistit... 2 Taltat, tuurnat, meistit... 2 - PUUTALTAT... 2 8996 - TALTTASARJA 4-OS.... 3 MU710189 - TALTTASARJA 4-OS PUULLE... 3 MU710191 - KOURUTALTTASARJA 5-OS... 3 9304 - HÖYLÄSARJA 2-OS.... 3 - KATKAISUTALTAT

Lisätiedot

Ullakkoportaat Seinäluukut Kattoluukut

Ullakkoportaat Seinäluukut Kattoluukut Ullakkoportaat Seinäluukut Kattoluukut Tunnettua ruotsalaista laatua MidMade-ullakkoportaiden tuotesuunnittelun lähtökohtina ovat toimivuus ja hyvä muotoilu sekä laatu, joka kestää sukupolvelta toiselle.

Lisätiedot

VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K

VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K K-SARJAN VAUNUKUIVURI TALOUDELLISEEN JA TEHOKKAASEEN VILJANKUIVAUKSEEN Mepun K-sarjan vaunukuivuri on edullinen, tehokas ja erittäin nopeasti käyttöönotettava lämminilmakuivuri.

Lisätiedot

Paineilmatoimiset hiomakoneet. Turbiinihiomakoneet Kynähiomakoneet Suorat hiomakoneet Kulmahiomakoneet Nauhahiomakoneet Viilakoneet Merkkauskynä

Paineilmatoimiset hiomakoneet. Turbiinihiomakoneet Kynähiomakoneet Suorat hiomakoneet Kulmahiomakoneet Nauhahiomakoneet Viilakoneet Merkkauskynä Paineilmatoimiset hiomakoneet Turbiinihiomakoneet Kynähiomakoneet Suorat hiomakoneet Kulmahiomakoneet Nauhahiomakoneet Viilakoneet Merkkauskynä Suorahiomakone teräsharjoille Turbiinihiomakoneet - Jäysteenpoistoon,

Lisätiedot

Metsätraktorinosturit Classic

Metsätraktorinosturit Classic Metsätraktorinosturit Classic Keskity kuormaukseen. Mesera huolehtii loput. Toiset kaipaavat nosturiltaan nopeutta, toiset tehokkuutta tai keveyttä. Jotkut etsivät ergonomiaa ja uusimpia innovaatioita.

Lisätiedot

SÄHKÖTYÖKALUT KAMPANJA

SÄHKÖTYÖKALUT KAMPANJA SÄHKÖTYÖKALUT KAMPANJA 2018 23249-0102 7 REIKÄSAHASARJA TCT 7 OSAA REIKÄSAHASARJA DC-51 7 OSAA Reikäsahasarja DC-51. Bimetalli. Hampaiden leikkuureunat runsaskobolttista pikaterässeosta, terän selkä jäykkää

Lisätiedot

FLOTT Vannesaha 225 MA Vannesahat

FLOTT Vannesaha 225 MA Vannesahat High Quality made in Germany since 1854. FLOTT Vannesaha 225 MA Vannesahat FLOTT Vannesaha Vannesaha 225 MA 225 MA Karbidi teränohjain Flottomat-BS Teränkireyden mittalaite (optio) Sumuvoitelujärjestelmä

Lisätiedot

TIMCO TIMCO. Siirrettävä työpiste, jossa 7 vetolaatikkoa

TIMCO TIMCO. Siirrettävä työpiste, jossa 7 vetolaatikkoa TIMCO Siirrettävä työpiste, jossa 7 vetolaatikkoa TIMCO Ominaisuudet Tilava siirrettävä työpiste auttaa pitämään työkalut järjestyksessä ja nopeuttaa työntekoa. Kestävät pyörät liikuttavat työpistettä

Lisätiedot

Mobiilitasot ergonomiseen työskentelyyn

Mobiilitasot ergonomiseen työskentelyyn Mobiilitasot ergonomiseen työskentelyyn Valmistettu Suomessa 710 SMART 500 -mobiilitaso 450,00 558,00 Siro SMART 500 on käytännöllinen valinta liikkuvuutta ja ergonomisuutta vaativaan työskentelyyn. Kestävän

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

Tunne uusien johdollisten Ryobi puutarhatyökalujen

Tunne uusien johdollisten Ryobi puutarhatyökalujen 3. Helmikuu ta2012 Tunne uusien johdollisten Ryobi puutarhatyökalujen voima! Puutarhan hoito ja siivous on nyt helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Uusi Ryobisähkötyökalujen valikoima sisältää pensasleikkureita

Lisätiedot

GENIE. Kaasupulloperhe.

GENIE. Kaasupulloperhe. GENIE Kaasupulloperhe. Älykäs Kätevä Kannettava. Helpottaa elämää. Innovatiivinen. GENIE kaasupulloperhe on sarja kevyitä, helposti liikuteltavia ja älykkäitä kaasupulloja vaativankin käyttäjän tarpeisiin.

Lisätiedot

KAMPANJA- TARJOUKSET

KAMPANJA- TARJOUKSET NUMMERO 3 SYYS JOULUKUU 2011 KAMPANJA- TARJOUKSET SYYS JOULUKUU 2011 DW745RS PÖYTÄSAHA JA JALUSTA 250 mm terä. Halkaisuleveys 410 mm. 1700 W moottori. Ylikuormitussuoja. Jalusta pyörillä (DE7400). 999

Lisätiedot

Viilat, raspit... C8900 - SULKAVIILA 125MM HIENO... C8911 - KONEPAJAVIILA LITTEÄ/ KARTIO 250MM... C8913 - KONEPAJAVIILA PUOLIPYÖREÄ 250MM HIENO...

Viilat, raspit... C8900 - SULKAVIILA 125MM HIENO... C8911 - KONEPAJAVIILA LITTEÄ/ KARTIO 250MM... C8913 - KONEPAJAVIILA PUOLIPYÖREÄ 250MM HIENO... Viilat, raspit... C8900 - SULKAVIILA 1MM HIENO... C8911 - KONEPAJAVIILA LITTEÄ/ KARTIO 0MM... C891 - KONEPAJAVIILA PUOLIPYÖREÄ 0MM HIENO... H010A - KONEPAJAVIILA LITTEÄ 0MM HIENO... H010C - KONEPAJAVIILA

Lisätiedot

LATTIANHOITOKONEET. Laikka-ajurit MS ,00

LATTIANHOITOKONEET. Laikka-ajurit MS ,00 LATTIANHOITOKONEET MS 17-1600 Yhden laikan lattiakone Kierrokset 154/min, harjakoko 430 mm Testattu vaativissa työolosuhteissa Tarkat ja vakaat liikkeet Karkaistusta teräksestä valmistettu planeettavaihteisto

Lisätiedot

KANNUSTAA LIIKKUMAAN

KANNUSTAA LIIKKUMAAN XACT Xact 3 XACT Monipuolisesta ja ergonomisesta Xact-oppilastuolista on nyt saatavana kaksi kokoa Xact ja Xact Start. Se tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää koko koulussa, aina esikoululuokista opettajainhuoneeseen,

Lisätiedot

Muuraus- ja laatoitustyökalut... C5511 - HIOMATUKI JATKOVARTEEN... HS900 - HIOMATUKI 230X80MM...

Muuraus- ja laatoitustyökalut... C5511 - HIOMATUKI JATKOVARTEEN... HS900 - HIOMATUKI 230X80MM... Muuraus- ja laatoitustyökalut... C11 - HIOMATUKI JATKOVARTEEN... HS901 - HIOMATUKI 0X80MM... HS900 - HIOMATUKI 0X80MM... PR1080 - HIERRIN 10X80MM... PR0180 - HIERRIN 180X0MM... PR18017 - SOULUKUMILASTA

Lisätiedot

2.9.2014 1 / 5. Pakkauskoko: 1. Pakkauskoko: 1. Pakkauskoko: 1. Pakkauskoko: 1. Pakkauskoko: 1. Pakkauskoko: 1. Pakkauskoko: 1.

2.9.2014 1 / 5. Pakkauskoko: 1. Pakkauskoko: 1. Pakkauskoko: 1. Pakkauskoko: 1. Pakkauskoko: 1. Pakkauskoko: 1. Pakkauskoko: 1. 2.9.2014 1 / 5 TYÖKALUVAUNU 3-TASOLLA T4700 -vaunun koko (renkaiden kanssa) korkeus 810 mm, -leveys 748 mm, syvyys 397 mm -pyöreä sivukahva, jonka kätisyys vaihdettavissa TYÖKALUVAUNU 5-LTK T4755 -vaunun

Lisätiedot

TOIMINNOT JA LISÄVARUSTEET

TOIMINNOT JA LISÄVARUSTEET SARJA[T] 2 Sarja[T] Sarja[T] 3 SARJA[T] Joustava Sarja[T] on suunniteltu, jotta kaikki voisivat luoda oman optimaalisen työpisteensä joka samalla sopii kokonaisuuteen. Näin sekä yksilö että ryhmä saavat

Lisätiedot

YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO. CLX-ketjunostin INNOVATIIVISTA KUORMANKÄSITTELYÄ

YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO. CLX-ketjunostin INNOVATIIVISTA KUORMANKÄSITTELYÄ TEOLLISUUSNOSTURIT YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO TYÖPISTENOSTURIT CLX-ketjunostin INNOVATIIVISTA KUORMANKÄSITTELYÄ Konecranes CLX-ketjunostin UUDISTA

Lisätiedot

Modul-Express JAKELUAUTOIHIN

Modul-Express JAKELUAUTOIHIN Modul-Express JAKELUAUTOIHIN TAITTUVAT HYLLYT TAITTUVAT HYLLYT Järjestelmä on valmistettu erittäin lujasta teräksestä ja on sekä kevyt että kestävä. Järjestelmä sopii yrityksille, jotka tarvitsevat hyvää

Lisätiedot

Laituri- ja Satamatuotteet

Laituri- ja Satamatuotteet Laituri- ja Satamatuotteet * Nyt annamme 5 vuoden takuun uusille tuotteille. Sinun tarvitsee vain mennä kotisivullemme, rekisteröityä ja rekisteröidä tuote. El-Björn Oy El-Björn AB on Pohjoismaiden johtava

Lisätiedot

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä.

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä. Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

250 mm umpikumirengas Kantavuus 250 kg KM 145251 ja KM 145685 Easy Tip-toiminnolla.

250 mm umpikumirengas Kantavuus 250 kg KM 145251 ja KM 145685 Easy Tip-toiminnolla. TAVARANKÄSITTELY Muut kärryt ja vaunut LAATIKKO- JA VARASTOKÄRRYT Näillä kärryillä raskaiden esineiden siirtäminen on helppoa. KM 145251 ja KM 145685 on varustettu Easy Tip-toiminnalla helpottamaan kuorman

Lisätiedot

WB-työpöydät. 5years. 2years

WB-työpöydät. 5years. 2years WB-työpöydät WB-työpöydät on suunniteltu vaativiin kokoonpanoympäristöihin. Pöytien perusajatuksena on yksinkertaisuus ja hyvä ergonomia, joiden ansiosta yksittäisen työpöydän voi muokata useisiin eri

Lisätiedot

RUUVIKESKUS. Mutterinkiertimet. Tuote n:o 709-S-1305. Tuote n:o 709-S-7825. Tuote n:o 709-S-1355. Tuote n:o 709-S-1356. Tuote n:o 709-S-1605SR

RUUVIKESKUS. Mutterinkiertimet. Tuote n:o 709-S-1305. Tuote n:o 709-S-7825. Tuote n:o 709-S-1355. Tuote n:o 709-S-1356. Tuote n:o 709-S-1605SR Mutterinkiertimet Tuote n:o 1305 Tuote n:o 7825 Tuote n:o 1356 Tuote n:o 1355 Tuote n:o 1605SR Tuote n:o 1610SR Tuotekoodi Vääntö momentti Suositeltava työskentelyalue Suurin pulttikoko Tyhjäkäynti kierrosluku

Lisätiedot

Yleiskoneet. Esivalmistuslaitteet

Yleiskoneet. Esivalmistuslaitteet Yleiskoneet Esivalmistuslaitteet Electrolux Professional Turvallisuus tulee ensin Sinun terveytesi on Meille aina tärkeää BPA vapaa Electrolux Professional ei käytä BPA (bisfenol A) ainetta missään elintarvikkeiden

Lisätiedot

Mallien määrä 1 1 8-5 6-125 2.2. Ketjuruuvipuristin 9 1 8-8 6-200 2.2 Putkiruuvipuristin 5 1 8-6 6-150 2.3 Siirrettävä ketjuruuvipuristin

Mallien määrä 1 1 8-5 6-125 2.2. Ketjuruuvipuristin 9 1 8-8 6-200 2.2 Putkiruuvipuristin 5 1 8-6 6-150 2.3 Siirrettävä ketjuruuvipuristin Putkipuristimet ja putkituet Laaja valikoima putkitarvikkeita, jotka on suunniteltu toimimaan yhdessä. Kestävä rakenne takaa vuosikausien luotettavan toiminnan. Puristimet Mallien määrä Putkikoko tuumaa

Lisätiedot

TEMA-puhalluspistoolit

TEMA-puhalluspistoolit Puhalluspistoolit Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota käytännöllisyyteen ja ergonomiaan, minkä ansiosta puhalluspistoolia on helppo käsitellä. Pistoolin kahva on iskunkestävää asetaalimuovia.

Lisätiedot

PIENI JA KEVYT painepesuri kotikäyttöön

PIENI JA KEVYT painepesuri kotikäyttöön Makita painepesurit 2011 PIENI JA KEVYT painepesuri kotikäyttöön HW102 TotalStopSystem: moottori pysähtyy kun vedentulo kahvasta pysäytetään Teleskooppinen vetoaisa ja pyörät Paineletkussa pikaliittimet.

Lisätiedot

Fontaine-vetopöydät. Kestävä vaihtoehto. kaikkeen kuljetukseen

Fontaine-vetopöydät. Kestävä vaihtoehto. kaikkeen kuljetukseen Fontaine-vetopöydät Kestävä vaihtoehto kaikkeen kuljetukseen H* 904 12 o 880 457 690 275 40 o 415 12 o *H = korkeus Fontaine 2 vetopöytävalikoima Fontaine 3000 Kestävä valurautainen 2 vetopöytä. Kaikki

Lisätiedot

VANHAKYLÄN KOULUN PERUSKORJAUS-, MUUTOS- JA LAAJENNUSTYÖ KONE- JA LAITESELOSTUS JA -LUETTELO

VANHAKYLÄN KOULUN PERUSKORJAUS-, MUUTOS- JA LAAJENNUSTYÖ KONE- JA LAITESELOSTUS JA -LUETTELO VANHAKYLÄN KOULUN PERUSKORJAUS-, MUUTOS- JA LAAJENNUSTYÖ KONE- JA LAITESELOSTUS JA -LUETTELO TEKNISEN TYÖN TILAN KONEET JA LAITTEET SELOSTUS Vanhakylän koulun peruskorjaus-, muutos- ja laajennustyön yhteydessä

Lisätiedot

Älykästä tehokkuutta ammattilaiselle

Älykästä tehokkuutta ammattilaiselle JAPA 405 FI Älykästä tehokkuutta ammattilaiselle Japa 405 on uuden sukupolven polttopuukone ammattilaisille. Japa 405 mallissa toimintaa ohjaa käyttäjää avustava äly. Kone on varustettu sensoreilla, jotka

Lisätiedot

Tasoharjat, nylon...120-121. Kone- ja kuppiharjat karalla...123-125. NOVOFLEX - hoonausharjat...132-133. FlexHone-hoonausharjat...

Tasoharjat, nylon...120-121. Kone- ja kuppiharjat karalla...123-125. NOVOFLEX - hoonausharjat...132-133. FlexHone-hoonausharjat... Sisällysluettelo 3. Harjat...117-136 Käsiharjat...118-119 Tasoharjat, nylon...120-121 Puh. (09) 838 6260 www.tkp-toolservice.fi Kaikki hinnat Alv 0% Koneharjat... 119, 122 Kone- ja kuppiharjat karalla...123-125

Lisätiedot

Jazz. Jazz ruokapöytä

Jazz. Jazz ruokapöytä Jazz hinnasto 8.1.2013 Hinnat sis. ALV 24% sivu n:o 1 Jazz Jazz ruokapöytä Korkeus: 73cm Kannen paksuus: 7,6cm Tolppajalat: 9,6 * 9,6cm Soveltuu esim. ruokailu-, neuvottelu-, työ- ja kirjoituspöydäksi.

Lisätiedot

jus oy Voitelutalo Nisintanhua 35 23600 Kalanti HINNASTO 2008 Puh: 044-0665306 E-mail: jus@jus.fi ALV rek JARRUNESTEEN VAIHTAJAT Malli R-10705 R-10805

jus oy Voitelutalo Nisintanhua 35 23600 Kalanti HINNASTO 2008 Puh: 044-0665306 E-mail: jus@jus.fi ALV rek JARRUNESTEEN VAIHTAJAT Malli R-10705 R-10805 R10805 R11001 Sarja R11004 sisältää: Säädettävän rung ja tulpat: Tulppa Halkaisija JARRUNESTEEN VAIHTAJAT R10705 R10805 Nesteen määrä 5 l 5 l Työkammi maks.paine 2 bar 2 bar Paineensäädin Ilmasäiliön maks.

Lisätiedot