Koti meren tuntumassa. Suomusjärvi kutsuu. Uusi asuinalue suunnitteilla

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Koti meren tuntumassa. Suomusjärvi kutsuu. Uusi asuinalue suunnitteilla"

Transkriptio

1

2 Koti lähellä kaikkea Salon seudulla asut Helsingin ja Turun välimaastossa juuri sellaisessa kodissa kuin itse haluat. Halusitpa unelmiesi kodin kaupungin keskustan tuntumaan, luonnon rauhaan, golfkentän kupeeseen tai meren rannalle, kaupunkielämä, meri, vehreä luonto ja harrastukset ovat aina lähellä. Lyhyet välimatkat, pääkaupunkiseudun läheisyys ja edulliset asumiskustannukset tekevät elävästä Salon seudusta lapsiperheen ykkösvaihtoehdon.

3 Koti meren tuntumassa Koti Särkisalon merellisissä maisemissa sopii esimerkiksi etätyöntekijälle. Pienvenesataman, kirjaston, päiväkodin ja muiden keskeisten palvelujen läheisyydessä, vain sillanylityksen päässä uimarannalta ja urheilukentältä, on vapaana useita omakoti- ja paritalotontteja. Suomusjärvi kutsuu Vireän Suomusjärven alueella palvelut ovat lähellä ja liikuntamahdollisuudet monipuoliset läheisen urheilukentän sekä kuntoradan maastojen ansiosta. Täältä on helppo käydä töissä myös pääkaupunkiseudulla, sillä matka Helsingin keskustaan kestää noin tunnin. Kuva: Shutterstock Uusi asuinalue suunnitteilla Rauvolanniitulle upeisiin kulttuurimaisemiinon ideoitu ruokokattoisten rakennusten kyläkokonaisuutta, joka voitaisiin toetuttaa joko omatoimirakentamisena tai ryhmärakentamisena. Alue sijaitsee Salo-Teijo -retkeilyreitin tuntumassa Halikonlahden rantaalueella. Särkisalo

4 Kuva: Shutterstock Kukkajuhla Somerolla Kustannustehokasta asumista Salon seudulla jokaisella on varaa asua unelmiensa kodissa. Helsingissä keskimääräinen neliöhinta (2012) on 3960 ja Salossa Salolla ja Somerolla on satoja tontteja varattavana ja hinnat alkavat 0,25 /m2. Maaseudun vilskettä ja kaupungin rauhaa Somerolla Somerolla maaseudullakin tapahtuu ja kaupungissakin voi rentoutua. Rakenna kotisi keskustaajaman tuntumaan Ihamäkeen tai Harju-Härkälään, josta aivan kävelymatkan päässä ovat Kirkonmäen alakoulu sekä Kirkkojärven uimaranta ja venelaiturit. Palvelujen läheisyyttä hakeville on tarjolla upeita ja edullisia tontteja keskustaajamassa sijaitsevalla Pappilanpellon alueella, kun taas maalaisidylliä ja yhteisöllisyyttä kaipaaville löytyvät omat tonttinsa Someron kylistä.

5 Huippuosaamista parhaalla paikalla Tavataan sanoa, että kolme tärkeintä perustetta yrityksen toimitilojen valintaan ovat sijainti, sijainti ja sijainti. Salon seudulla paikan merkitys korostuu. Sijainti on Salon seudun vahvuus, sillä kaiken keskipisteestä on helppo toimia. Moni pitääkin sopivasti Helsingin ja Turun väliin sijoittuvaa Salon seutua Suomen parhaana paikkana yrittää. Seudulla on pitkät yrittäjyyden perinteet ja monipuolinen toimialarakenne, jonka kasvavia osa-alueita ovat led-teknologia, talonrakennuksen uudet ratkaisut ja meriteollisuus. Edelleen vahvoja aloja ovat ICT-ala, perusteollisuus ja palvelutoimiala sekä muovi- ja metalliteollisuus. Pk-yritykset työllistävät ammattiosaajia logistiikkaosaajista ohjelmistosuunnittelijoihin, ja muun muassa nopeasti kehittyvä hyvinvointi- ja hoitoala tarvitsee jatkuvasti uusia tekijöitä. Korkea työpaikkauskollisuus on merkki siitä, että Salon työpaikoilla viihdytään.

6 Kaikki mitä yritys tarvitsee Salo ja Somero, elinkeinoyhtiö Yrityssalo sekä yrittäjäjärjestöt tukevat yrityksiä niiden koko elinkaaren ajan. Lupaamme löytää osaajat, tilat ja rahoituksen yritykseesi sekä auttaa ideoiden, liiketoimintamallien, patenttien ja muiden yrityksellesi tärkeiden asioiden kanssa, olipa kyseessä yhden hengen kotitoimisto tai tuhansia työllistävä pörssiyritys. Tulevaisuuden Salon seutu Tulevaisuuden Salon seutu on eri toimialoja, esimerkiksi hyvinvointiteknologiaa ja peliteollisuutta, monipuolisesti palveleva ohjelmisto- ja sovelluskehityksen osaamiskeskittymä. Määrätietoinen elinkeinopolitiikka, tehokas kaavoitus, monipuoliset yrityspalvelut, toimivat yritysverkostot ja koulutusmahdollisuudet varmistavat uusien yritysten sijoittumisen ja toimivien yritysten hyvinvoinnin. Kuva: Shutterstock Tiesitkö? Salon seudulta pääsee tunnissa kahdelle eri lentokentälle (Turku, Helsinki Vantaa) ja kolmeen satamaan (Turku, Helsinki, Hanko). Rautatieasema sekä Salo Seaportin lastaus- ja varastosatama palvelevat paikan päällä.

7 Yrittäjäkasvatusta jo lukiossa Salossa ja Somerolla yrittäjyyttä voi opiskella jo lukiossa. Aiheesta on tarjolla useita kursseja, yrittäjänäkökulmaa on sisällytetty myös muihin oppiaineisiin ja koulu tekee yhteistyötä useiden paikallisten yritysten ja Yrityssalon kanssa. Yrittäjyyskasvatukseen kuuluvat erilaiset projektit ja kisat, joista esimerkkinä opiskelijoiden oma Diili, jossa joukkueet pääsivät suunnittelemaan Salon kaupungin sisäistä markkinointia. Turun AMK:n BisnesAkatemiassa opiskelija on yrittäjä Salo BisnesAkatemiassa yrityskoulutus tapahtuu käytännössä. Oppilaat perustavat osuuskuntina toimivia tiimiyrityksiä, jotka tuottavat mm. tapahtumia, markkinointitutkimuksia, verkkopalvelusuunnittelua ja muita yritystoimeksiantoja. Kuva: Shutterstock Salon Businesakatemia

8 Virikkeitä vapaa-aikaan Aktiiviliikkujan näkökulmasta Salon ja Someron puitteet ovat mitä otollisimmat kuntoiluun, kisailuun ja rentoutumiseen. Sykettään voi kohottaa ulkoilumaastojen ja urheiluhallien lisäksi elämyskeskuksen huveissa ja tähtiartistien konserteissa. Vastapainoa riehakkaalle menolle tarjoavat seudun henkeäsalpaavat luontomaisemat, museot ja värikäs kulttuurielämä.

9 Luonnonrauhaa ympäri vuoden Someron Iso-Valkeella ja Teijon retkeilyalueella ei aika käy pitkäksi. Pakkassäillä kauniissa luontomaisemissa kelpaa hiihtää, luistella ja pilkkiä, syksyn tullen runsas marja- ja sienisato houkuttelee paikalle kauempaakin. Kinosten sulettua pyöräilijät kohottavat kuntoa mielenkiintoisissa maastoissa, ja kesäisin uimarannat, kalavedet, soutuveneet ja kanootit kutsuvat. Huippuluokan urheilupuisto Salon Urheilupuisto nousee valtakunnallisessakin vertailussa kärkisijoille. Sadan hehtaarin liikuntakeskittymään mahtuvat muun muassa ratsastusalue, frisbeegolfrata, neljä jalkapallokenttää, keilahalli, golfkeskus, jäähalli, skeittialue, uimahalli, tanssisali, perhepuisto, tennishalli, useita kuntoreittejä ja urheiluhalli. Huh! Häntälän notkot Tiesitkö? Hanhivaara on valittu vuoden 2012 keilahalliksi Suomessa.

10 Saanko luvan? Someron kuuluisilla tanssilavoilla taivutaan tangoon ja twistiin kotimaisten tähtien saattelemana. Esakallion ja legendaarisen Ämyrin parketit ovat koetuksella kesäisin ja Teeriharjun lavalla tanhutaan ympäri vuoden. Astrum-Areena Urheilusuorituksia ja suuria tunteita Saloran tv-tehtaan entisiin tiloihin valmistunut Astrum-keskus on oikea vapaa-ajan keidas. Hanhivaaran liikuntakeskuksen lukuisat pelikentät ja tasokkaasti varusteltu kuntosali ilahduttavat ikiliikkujaa, ja Teatteri Provinssin sekä Astrum Areenan loistokkaat esitykset edustavat estradiviihdettä parhaimmillaan. Viimeisen päälle toteutetut tilat pitävät lisäksi sisällään Planet Pluto -ravintolan, kaupungin eloktroniikkakokoelman, autonäyttelytilan, hotellin sekä paljon, paljon muuta. Voi hyvin Lamminniemessä Lamminniemen Hyvinvointikeskuksessa Somerolla päivä saattaa alkaa kahvakuulatunnilla, jatkua kierroksella frisbeegolfia ja päättyä suolahoidon kautta infrapunasaunaan. Tai kenties tarvetta olisi akupunktiohoidolle, muistikuntoutukselle tai kunto- ja kehonmittauksille? Niin tai näin, visiitti Lamminniemessä tekee ihmeitä keholle ja mielelle!

11

12 Arjen tasapaino löytyi Salosta Helsinkiläissyntyinen Tiina Vainio muutti rakkauden perässä Saloon vuonna Kaupungin mutkattomuus yllätti suurissa kaupungeissa koko ikänsä asuneen yrittäjän: uudessa kotipaikassa oli varaa asua tilavasti ja arkipäiviin ilmestyi huomaamatta muutama tunti lisäaikaa. Kuva: Tommi Vainio

13 Turun ja Helsingin välimaasto on Vainion perheelle ideaali tukikohta. Salossa työpaikat, päiväkoti, harrastukset ja 3- sekä 7-vuotiaiden tyttöjen mummola sijoittuvat kaikki vartin säteelle kotoa, tarpeen tullen Turkuun hurauttaa 30 minuutissa ja kehä kolmosen eteläpuolelle junailee kätevästi reilussa tunnissa. Kotoa pääsee kätevästi kaikkialle. Käyn Helsingissä parin viikon välein ja Turussa muutaman kerran kuussa työmatkoilla. Junat kulkevat sujuvasti ja matkan aikana voi tehdä töitä. Myös uusi moottoritie nopeutti liikkumista entisestään. Näin voi kokea sekä suuren että pienen kaupungin hyvät puolet! Vainio selittää. Sujuvaa ja edullista monipuolisuudesta tinkimättä Entinen Brysselin, Pariisin ja pääkaupunkiseudun asukas kokee Salon mutkattomuuden vaikuttavan oleellisesti elämänlaatuun. Kun vaan lähtee rohkeasti mukaan, niin kyllä täällä otetaan hyvin vastaan uudet tulokkaat. Helsinkiin en kyllä enää muuttaisi takaisin. Pelkästä ajatuksestakin jo stressaantuu. Ja asumisen hinnat ovat täällä ihan toista luokkaa. Etenkin lapsiperheille se on suuri kannustin. Samaan hintaan, jolla Helsingistä saa ahtaan kerrostaloasunnon, saa Salosta jo tilavan rivi- tai omakotitalon pihoineen. Pääkaupunkiseudullakin muutetaan koko ajan kauemmaksi keskustoista ja nyt hinnat ovat nousseet huimaaviksi Suur-Helsingin lähiössäkin. Pääkaupunkiseudun laita-alueilta matka Helsingin keskustaan kestää kuitenkin usein lähes yhtä pitkään kuin Salosta! Vainio kauhistelee. Pääkaupunkiseutuun verrattuna täällä on vuorokaudessa pari kolme tuntia enemmän tehokasta peliaikaa.

14 Missä muualla voi asua meren äärellä, kolme kilometriä kaupungin ytimestä ja täysin luonnon ympäröimänä? Vaikka Salossa arki tuntuu helpolta ja asuminen on kiistatta kustannustehokasta, ei Vainio juurikaan koe joutuneensa tekemään uhrauksia. Missä muualla voi asua meren äärellä, kolme kilometriä kaupungin ytimestä ja täysin luonnon ympäröimänä? Toki sukua ja ystäviä on ikävä, mutta välimatka on lyhyt ja kyläilemään pääsee helposti puolin ja toisin. Ja vapaa-ajan tarjontaa täällä on vaikka kuinka! Yllätyin aluksi, miten monella salolaisella on kesämökkikin samalta seudulta. Urheilullinen perhe liikkuu ympäri vuoden. 7-vuotias Vilma-tyttö harrastaa yleisurheilua viereisessä Urheilupuistossa ja lisäksi koko perhe käy yhdessä golfaamassa, uimahallissa, jäähallissa sekä Teijon laskettelukeskuksessa. Myös kirjasto on tullut tutuksi. Mieheni kanssa käymme jonkin verran tapahtumissa; tuntuu, että niitä on koko ajan seudulla enemmän. Astrum-keskuksessa olemme olleet keikoilla, ja esimerkiksi Teatteri Provinssi järjestää siellä kiinnostavia tapahtumia. Enää ei tarvitse lähteä Turkuun tai Helsinkiin saakka nauttimaan huippuartisteista! Vainio kiittelee. Yrittäjä rakentaa yhteisöä Vainio on saanut kutsua itseään yrittäjäksi jo vuosikymmenen ajan. Työuransa hän on tehnyt ICT-alan perheyrityksessä, jonka johtoon hän siirtyi vuonna Salon seutu on ollut hyvä koti myös yritykselle. Salo on sopivan kokoinen kaupunki, täällä on helppo tutustua ihmisiin ja verkostoitua. Mutta ei kukaan tietenkään kotoa tule hakemaan. Kun vaan lähtee rohkeasti mukaan, niin kyllä täällä otetaan hyvin vastaan uudet tulokkaat. Ja tarvittaessa Yrityssalo, Salon yrittäjät ja muut yhdistykset toki auttavat. Vaikka vannoutunut Salo-fani kokee Varsinais-Suomessa työnteonkin leppoisaksi, Vainio koki kaipaavansa työyhteisöä yhden naisen konttorinsa ympärille. Tehokas yrittäjä ryhtyi tuumasta toimeen ja otti asiakseen pystyttää Salon keskustaan yhteisöllisen yrittäjien toimistotilan Hub Salon, jossa freelancerit, konsultit, etätyötekijät ja muut yksin työskentelevät voivat kokoontua. Kaikki ovat tervetulleita työyhteisöön, myös satunnaisesti. Avokonttorin puolelta voi vuokrata paikan päiväksi tai kuukaudeksi, tarpeen mukaan. Haluan tukea yrittäjyyttä, edistää yhteistyötä sekä luoda yhteiset tilat ja työyhteisön. Avaamme lokakuun alussa ja odotan jo työkavereita kuin kuuta nousevaa! Projektille oli selkeästi kysyntää, sillä kollegoiksi on jo ilmoittautunut useita paikallisia toimijoita. Hyvä niin, sillä hankkeen innokas vetäjä on ehtinyt jo suunnitella työyhteisön pikkujoulujakin. Vaikuttaa siltä, että Vainion silmissä Salon viihtyvyysaste nousi juuri mukavasta loistavaan.

15 Tiina Vainion TOP 5: Teijo Retkeilyalueella on paljon hyviä sieni-, marja- ja uimapaikkoja. Talvella käymme laskettelemassa ja kesällä golfataan. Golf Kävin Salossa pelaamassa jo ennen kuin muutin tänne minuutin säteellä keskustasta on kolme aivan erilaista golfkenttää, jotka täydentävät mukavasti toisiaan. Kahvilat ja kivijalkamyymälät Pikkupuotien ja kahviloiden ansiosta keskusta on todella elävä. Omia suosikkejani ovat Toinen keksi sekä Café Maku. Iltatori Omaleimainen ja mainio kesätapahtuma esiintyjästä riippumatta. Siellä on markkinahumua ja hyvä tunnelma joka kerta! Kirpputorit Salossa on useita itsepalvelukirppiksiä, joista olen löytänyt vaikka mitä aarteita. Teijon ulkoilumaastot

16 Perinteisistä herkuista designiin Maan kuulut putiikit sekä omaleimaiset pikkupuodit ja kivijalkaliikkeet tekevät Salon seudusta suositun ostosmatkakohteen. Hyvät valikoimat, asiantunteva palvelu ja maksuton pysäköinti houkuttelevat kävijöitä kauempaakin. Salon seudulla sisustajan ja pukeutujan unelmista tulee totta. Vilkas torielämä ja kauppakeskukset täydentävät ostostarjonnan jokaiselle löytyy jotakin. Urpolan tilapuodista löytää aitoja villalankoja.

17 Torista paikka tunnetaan Somerniemen kesätori vilisee porukkaa, kun asukkaat vaihtavat kuulumisia, myyjät kauppaavat marjoja, vihanneksia, leivonnaisia ja kahvilan herkkuja ja mökkiläiset nauttivat uuden sadon tuotoksista. Salon keskustassa taas ainutlaatuinen markkinameininki, väenpaljous, herkkukojut, kirpputorimyyjät ja huippuartistit valtaavat keskustan ja jokirannan kesätorstaisin. Tuloksena on Salon iltatori eli yksi Varsinais-Suomen kesän legendaarisimmista tapahtumista. Luonnollisesti tori palvelee ympäri vuoden ja tarjoaa markkinat niin keväällä kuin syksylläkin. Salon iltatori Cheek Salon iltatorilla kesällä Suomen suurin outlet saapuu Saloon Astrum-keskuksen tarjonta laajenee entisestään, kun Megamyynti Areenan 4700 m2 kokoinen myymälä avaa ovensa Huikeaan suosioon Orimattilassa noussut liike myy parhaita kotimaisia laatubrändejä hämmästyttävän edulliseen hintaan. Megamyynti Areenan vuosi jakaantuu kahteen päämyyntiperiodiin, joissa on oma ilme ja tuotevalikoima. Periodien välissä myymälä muuttuu sesonkien mukaan kokonaisvaltaisesti, mutta hintataso pysyy edullisena vuoden ympäri. Kuva: Shutterstock

18 Halikon Design Hill Ylhäisten Sisustustehdas Salossa Vanhan näkkileipätehtaan tiloissa 20-luvun teollisuusrakennuksessa toimiva Sisustustehdas kokoaa kahteen kerrokseen lähes 50 designmerkin tuotteita Suomesta ja maailmalta. Monipuolisen sisustuskeitaan valikoimiin kuuluvat huonekalut, valaisimet, kodin tekstiilit ja pientavarat, sekä sisustussuunnittelu ja ompelupalvelu. Halutessaan maton saa omiin mittoihin ja tuotteet koottuna, asennettuna ja kotiin kuljetettuna. Design Hill on nähtävyys Valoisa Design Hill sijaitsee Halikossa moottoritieliittymän kyljessä. Myymälä yllättää valikoimallaan: pöydät notkuvat sisustuksen kärkinimien luomuksia, käsityöläisten taidonnäytteitä, ekologisen muotoilun helmiä sekä kahvilan tuoreita leipomuksia. Avara tila henkii designia jo itsessään ja jopa wc:t ovat Ristomatti Ratian suunnittelemat. Ostoksille tai cappuccinolle ehtii pistäytymään juhlapyhinäkin, sillä Design Hill palvelee myös useina pyhäpäivinä.

19 MTV Bucket List kävi tutustumassa Salon iltatorin meininkiin ja juttelemassa Antti Tuiskulle. Leather Heaven Nahkataivas Palkittu Leather Heaven on prätkäfanien ja rokkareiden ostosparatiisi. Varsinaissuomalaisen yrityksen pääkallopaikka sijaitsee Somerolla vanhassa meijerissä keskustan tuntumassa. Mustanpuhuvassa valikoimassa nahka, niitit, liekit, kallot ja kova asenne leikittelevät niin moottoripyörävarusteissa, vaatteissa, asusteissa kuin sisustustarvikkeissakin.

20 Pellavakeskus Ruokaostoksille tilapuotiin Kun maatilan antimet hakee paikan päältä, saa kaupanpäälle katsauksen maaseudun elämään ja tuotteiden alkulähteeseen. Somerolta voit kerätä kassiisi mm. lammasbratwurstia ja taljoja Nokan lammastilan puodista, villalankoja ja sinappia Urpolan tilapuodista sekä tinki- ja ternimaitoa Pirttilän tilalta. Paikallisia käsityöperinteitä Vahva ja kaunis pellava pääsee oikeuksiinsa Someron Pellavakeskuksessa, joka myy paikallisten tuottajien pellavatöitä ja tuotteita. Kotoisassa suoramyyntimyymälässä kaupan on yli 70 käsityöläisen taidonnäytteet ja laajaan valikoimaan kuuluu myös keramiikkaa, lasitavaraa, puutöitä, elintarvikkeita, paperitöitä ja vaikka mitä muuta!

UNELMISTA NUUKAILEMATTA.

UNELMISTA NUUKAILEMATTA. UNELMISTA NUUKAILEMATTA. Viisaan euron kunta Kun nuukuus tarkoittaa järkeviä toimintatapoja, kestävää kehitystä ja kuntalaisten eduista huolehtimista silloin Laihialla ollaan nuukia. Laihialaiset ovat

Lisätiedot

Ukonniemen tontit nyt myynnissä!

Ukonniemen tontit nyt myynnissä! Asetu asumaan Ukonniemen tontit nyt myynnissä! Vireä kunta vetten äärellä Leppävirta on lähes 10 000 asukkaan kunta Pohjois-Savossa, Viitostien varrella. Leppävirran alueella sijaitsevat suuret järvet

Lisätiedot

18 JAN SEDERHOLMIN SIJOITTAMAA REIKÄÄ, JA SE ON VASTA ALKUA. KÄÄNNÄ SIVUA JA NÄE LISÄÄ.

18 JAN SEDERHOLMIN SIJOITTAMAA REIKÄÄ, JA SE ON VASTA ALKUA. KÄÄNNÄ SIVUA JA NÄE LISÄÄ. 18 JAN SEDERHOLMIN SIJOITTAMAA REIKÄÄ, JA SE ON VASTA ALKUA. KÄÄNNÄ SIVUA JA NÄE LISÄÄ. PARAS PALVELU 2007 GOLF DIGEST -LEHTI PAY & PLAY PREMIUM Minämäki Aura Masku Naantali Kultaranta Golf Turku Sauvo

Lisätiedot

UNELMIESI KOTI PICKALAAN

UNELMIESI KOTI PICKALAAN UNELMIESI KOTI PICKALAAN Parasta aikaa kotona ja vapaalla Pickalan asuntoalue sijaitsee luonnon keskellä meren rannassa, pääkaupunkiseudun tuntumassa vain reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Lisätiedot

Asuntomessut Hyvinkäällä 2013. Marraskuu 2011

Asuntomessut Hyvinkäällä 2013. Marraskuu 2011 Asuntomessut Hyvinkäällä 2013 Marraskuu 2011 LE ISEVIL M U H KÄÄN HYVIN LE NOUSEE IL LUE HARJU JAN ASUINA A UUDEN HYVINKÄÄ Hyvinkää maalattiin maailmankartalle vuonna 1917. Tuohon aikaan kunnan katuja

Lisätiedot

Multian tonttitarjonta 2015

Multian tonttitarjonta 2015 Tarjous koskee kaava-alueen tontteja. Kaipaatko maalle maaseudun rauhaan? Multia sijaitsee Pohjanmaan ja Keski-Suomen välisellä metsäisellä vedenjakajalla. Kunnan alueella on Kiiskilänmäki, keskisen Suomen

Lisätiedot

Käpylän elävä keskipiste

Käpylän elävä keskipiste Käpylän elävä keskipiste Käpylän elävä keskus Amerin talona tunnettu Mäkelänkatu 91 uudistuu. Siitä tulee viihtyisä ja inhimillisen kokoinen kaupunginosan keskus. Kiinteistössä on tilaa erilaisille toimijoille:

Lisätiedot

The Plaza to be. PILKE ja HEHKU Plaza Business Parkin parhaat toimitilat odottavat sinua. PILKE JA HEHKU kiinteistömme yrityskeskittymässä

The Plaza to be. PILKE ja HEHKU Plaza Business Parkin parhaat toimitilat odottavat sinua. PILKE JA HEHKU kiinteistömme yrityskeskittymässä The Plaza to be. PILKE ja HEHKU Plaza Business Parkin parhaat toimitilat odottavat sinua. PILKE JA HEHKU kiinteistömme yrityskeskittymässä Naapurisi: inspiraatio ja menestys. Toteuta suunnitelmasi Kehittyvä

Lisätiedot

Uudenlaisen asumisen alue!

Uudenlaisen asumisen alue! Uudenlaisen asumisen alue! Sydän täynnä elämää Jyväskylän Kangas mullistaa käsityksesi siitä, mitä kaikkea tulevaisuuden kaupunginosa voi olla. Ja Kankaan tulevaisuus on ihan nurkan takana, raikkaana ja

Lisätiedot

Multia sijaitsee Pohjanmaan ja Keski-Suomen välisellä metsäisellä vedenjakajalla. Kunnan alueella on Kiiskilänmäki, keskisen Suomen korkein kohta,

Multia sijaitsee Pohjanmaan ja Keski-Suomen välisellä metsäisellä vedenjakajalla. Kunnan alueella on Kiiskilänmäki, keskisen Suomen korkein kohta, Multia sijaitsee Pohjanmaan ja Keski-Suomen välisellä metsäisellä vedenjakajalla. Kunnan alueella on Kiiskilänmäki, keskisen Suomen korkein kohta, runsaasti vesistöjä ja luontopolkuja vaihtelevassa maastossa.

Lisätiedot

Elinvoimakysely Sysmästä

Elinvoimakysely Sysmästä Elinvoimakysely Sysmästä Arvoisa kuntalainen, vapaa-ajan asukas, matkailija, entinen sysmäläinen tai muu Sysmässä kävijä! Sysmän kunta haluaa kartoittaa mielipiteenne Sysmästä ja sen elinvoimasta. Tuloksia

Lisätiedot

Tekevien ihmisten Sonkajärvi

Tekevien ihmisten Sonkajärvi Tekevien ihmisten Sonkajärvi Viihtyisyyttä arkeen ja vapaa-aikaan Sonkajärvellä Sonkajärvi on viihtyisä ja luonnonkaunis kunta Ylä-Savon seudulla. Kunnassa on kaksi taajamaa, Sonkajärven ja Sukevan kirkonkylät,

Lisätiedot

Millaisia asuntoja. metropoliin? PEKKA HELIN, YIT OYJ

Millaisia asuntoja. metropoliin? PEKKA HELIN, YIT OYJ Millaisia asuntoja metropoliin? PEKKA HELIN, YIT OYJ 6.2. 2018 Asumisen trendejä juuri nyt + - Asumisen ja liikkumisen helppous ja vaivattomuus Kiinnostus palveluiden käyttöön Ylimääräisen tavaran poistaminen

Lisätiedot

Menestys lähtee kauppapaikasta Uusi Martinlaakson Ostari

Menestys lähtee kauppapaikasta Uusi Martinlaakson Ostari Menestys lähtee kauppapaikasta Uusi Martinlaakson Ostari 01 ostari on osa sujuvaa arkea riittävä, nopea ja helppo. 02 sijaitsee lähellä ihmisiä, harrastuksia ja kulkureittejä. 03 vahva ja vakiintunut kauppapaikka

Lisätiedot

Ylitse muiden. kerrosta. metro. Noin. työpistettä

Ylitse muiden. kerrosta. metro. Noin. työpistettä Toimistotalo Ylitse muiden 26 kerrosta Noin 3000 työpistettä metro 2015 Kaukokatsei sen valinta Keilaranta Tower nousee edustavalle paikalle aivan meren äärelle Espoon Keilaniemeen. Sen korkeus tulee olemaan

Lisätiedot

Pasi Tolonen / Tulevaisuusfoorumi 2017

Pasi Tolonen / Tulevaisuusfoorumi 2017 BOMBA TARINA JATKUU 1 10.10.2017 Pasi Tolonen / Tulevaisuusfoorumi 2017 BOMBAN RYTMINVAIHDOS 2016-2 11.10.2017 Pasi Tolonen / Tulevaisuusfoorumi 2017 PKO OMISTAJAKSI 1.2.2016 : UUDISTUMISTARVE KAIKILLA

Lisätiedot

TILAA ELÄÄ JA ASUA LUONNOLLISESTI LOIMAA. kotiloimaalta.fi

TILAA ELÄÄ JA ASUA LUONNOLLISESTI LOIMAA. kotiloimaalta.fi TILAA ELÄÄ JA ASUA LUONNOLLISESTI LOIMAA kotiloimaalta.fi Tontit 2018 KESKUSTAN ASUINALUEET NAHINLAHTI Uusi asuinalue keskustan tuntumassa, Loimijoen rannan, peltojen ja metsän ympäröimänä. Maaseutumaista

Lisätiedot

Ylits e muiden. metriä. metro. Noin. työpistettä

Ylits e muiden. metriä. metro. Noin. työpistettä To i m i s t o ta l o Ylits e muiden Noin 3000 työpistettä 111 metriä metro 2015 Kau ko kat s e i Keilaranta Tower nousee edustavalle paikalle aivan meren äärelle Espoon Keilaniemeen. Sen korkeus tulee

Lisätiedot

Vantaan Varistoon näkyvälle kauppapaikalle

Vantaan Varistoon näkyvälle kauppapaikalle Vantaan Varistoon näkyvälle kauppapaikalle Toimisto- ja myymälätilaa osoitteessa Martinkyläntie 54, Vantaa. Sijainti kaupan keskittymässä Osoitteessa Martinkyläntie 54 sijaitsee valoisa toimistotila, joka

Lisätiedot

Jalasjärvelle. komiasti. Koti. www.jalasjarvi.fi. Lue tästä esitteestä lisää Jalasjärven kunnan monista tonttivaihtoehdoista sekä Mökkipörssistä!

Jalasjärvelle. komiasti. Koti. www.jalasjarvi.fi. Lue tästä esitteestä lisää Jalasjärven kunnan monista tonttivaihtoehdoista sekä Mökkipörssistä! www.jalasjarvi.fi Vuoden 2010 tilanne! Koti komiasti Jalasjärvelle Lue tästä esitteestä lisää Jalasjärven kunnan monista tonttivaihtoehdoista sekä Mökkipörssistä! www.karttatiimi.fi/jalasjarvi Jalasjärvi

Lisätiedot

As Oy Liedon Härkätien Klubinranta Valkeaa unelmaa joen varrella

As Oy Liedon Härkätien Klubinranta Valkeaa unelmaa joen varrella As Oy Liedon Härkätien Klubinranta Valkeaa unelmaa joen varrella Miksei elämästä voisi nauttia joka päivä? Ihanteellinen sijainti, ekologiset ratkaisut ja luksuksen tuntu. Kaikki nämä toteutuvat As. Oy

Lisätiedot

KOE FINLANDIA-TALO AINUTLAATUISTEN ELÄMYSTEN KESKUS

KOE FINLANDIA-TALO AINUTLAATUISTEN ELÄMYSTEN KESKUS KOE FINLANDIA-TALO AINUTLAATUISTEN ELÄMYSTEN KESKUS Visit Helsinki / Esko Jämsä ALVAR AALTO JA FINLANDIA-TALO KAKSI SUOMALAISEN DESIGNIN LEGENDAA Maailmankuulun arkkitehti Alvar Aallon (1898 1976) suunnittelema

Lisätiedot

Tulevaisuuden Salo 2020 Elinkeinopoliittisen ohjelma

Tulevaisuuden Salo 2020 Elinkeinopoliittisen ohjelma Tulevaisuuden Salo 2020 Elinkeinopoliittisen ohjelma Mika Mannervesi 5.6.2014 Elinkeinopoliittisen ohjelman päivitys: taustamuuttujat Kaksi Salon tulevaisuuden kannalta merkittävää, toisistaan lähes riippumatonta

Lisätiedot

TILAA ELÄÄ JA ASUA LUONNOLLISESTI LOIMAA. kotiloimaalta.fi

TILAA ELÄÄ JA ASUA LUONNOLLISESTI LOIMAA. kotiloimaalta.fi TILAA ELÄÄ JA ASUA LUONNOLLISESTI LOIMAA 1969 2019 Tontit 2019 kotiloimaalta.fi KESKUSTAN ASUINALUEET NAHINLAHTI Uusi asuinalue keskustan tuntumassa, Loimijoen rannan, peltojen ja metsän ympäröimänä. Maaseutumaista

Lisätiedot

Tervetuloa asumaan Oulaisiin!

Tervetuloa asumaan Oulaisiin! Tervetuloa asumaan Oulaisiin! Oulainen on ihmisläheinen ja vireä n.8000 asukkaan kaupunki Ylivieskan seutukunnassa. Tulitpa sitten päärataa pitkin junalla tai Kantatie 86:n liikenneympyrästä, olet oitis

Lisätiedot

Riihimäen seutu. Esitys Häme-markkinoinnin päättäjätilaisuudessa 22.2.2010

Riihimäen seutu. Esitys Häme-markkinoinnin päättäjätilaisuudessa 22.2.2010 Riihimäen seutu Esitys Häme-markkinoinnin päättäjätilaisuudessa 22.2.2010 1. Seudun tulevaisuus Talousaluestrategia 2015: Väestönkasvu jatkuu, 1-1,5%/vuosi Talousalueemme on metropolialueen aluekeskus

Lisätiedot

Tontti Mäntsälästä. Osta tai vuokraa tontti! www.mantsala.fi

Tontti Mäntsälästä. Osta tai vuokraa tontti! www.mantsala.fi Tontti Mäntsälästä Osta tai vuokraa tontti! www.mantsala.fi Mäntsälän kunnan pientalotonttialueet Osta tai vuokraa tontti! Ruusutarhat Männikkö II Kaunismäki Rivitaloalue Mäntsälän kunnan omakoti- ja rivitalotontit

Lisätiedot

Liikekeskus ydinkeskustassa

Liikekeskus ydinkeskustassa LAPPEENRANTA Liikekeskus ydinkeskustassa kaupankäynnin keskipisteessä centrelappeenranta.fi Seitsemän kerrosta miljoonia asiakkaita vuodessa kivijalkatilat, myymälät, toimistot ja panoraamatoimistot keskellä

Lisätiedot

ORIMATTILA BRÄNDIKOODI 2016

ORIMATTILA BRÄNDIKOODI 2016 ORIMATTILA BRÄNDIKOODI 2016 Ylivoimatekijät Konkreettisesti ajateltuna Orimattilan ylivoimatekijöihin kuuluvat luonnollisesti sekä asumisen että liiketoiminnan näkökulmasta edulliset neliöt. Konkretiaa

Lisätiedot

Uutta tilaa yritysmaailman ytimessä

Uutta tilaa yritysmaailman ytimessä EKOTEHOKAS TOIMIstoTALO KEILANIEMEssä www.keilaranta.fi Uusi, aidosti muunneltava toimistokokonaisuus Keilaranta :ssä sijaitsee lähimpänä Keilaniemen tulevaa metroasemaa. Viihtyisiä tiloja sekä pienille

Lisätiedot

Kouvolan seudun ABC-asemat

Kouvolan seudun ABC-asemat Nykyään ABC on S-ryhmän ketju, joka on sekä matkailijan viihtyisä taukopaikka että lähiseudun asukkaan päivittäisiä palveluja tarjoava palvelukeskus. ABC-ketjuun kuuluu ABC-palveluasemia, ABC-automaattiasemia

Lisätiedot

Ajaton klassikko. Tapiolan Aura Revontulentie 7, Espoo, Tapiola. Toimitila, joka säilyttää tyylinsä. Modernisti muuntautuva, ajattoman edustava.

Ajaton klassikko. Tapiolan Aura Revontulentie 7, Espoo, Tapiola. Toimitila, joka säilyttää tyylinsä. Modernisti muuntautuva, ajattoman edustava. Kiinteistö-Tapiola Oy Ajaton klassikko Toimitila, joka säilyttää tyylinsä. Modernisti muuntautuva, ajattoman edustava. Pääkonttoritason toimitila Tapiolassa jo tänään huomisen arvoalueella Tapiolan Aura

Lisätiedot

Osaaminen, innovaatiot ja liiketoiminta

Osaaminen, innovaatiot ja liiketoiminta Osaaminen, innovaatiot ja liiketoiminta Ryhmäraportti Jenni Kämäri, Anne Laitinen, Anssi Louet, Päivi Mäkimartti, Katri Åström Liiketalouden koulutusohjelma Taloushallinto Tradenomi (AMK) KEMI/TORNIO 2012

Lisätiedot

Oulu kyselyn tulokset

Oulu kyselyn tulokset Oulu 2026 -kyselyn tulokset Oulu 2026 -kysely 18.9. 1.10.2017 Kyselyyn vastasi hiukan yli 2000 oululaista. Kyselyyn vastattiin kampanjasivulla osoitteessa oujees.oulu.com. Kiitos kaikille vastaajille!

Lisätiedot

Kissaihmisten oma kahvila!

Kissaihmisten oma kahvila! Kissaihmisten oma kahvila! Teksti ja kuvat: Annika Pitkänen Jo ulkopuolelta voi huomata, ettei tamperelainen Purnauskis ole mikä tahansa kahvila. Ikkunalaudalla istuu kissa katselemassa uteliaana ohikulkevia

Lisätiedot

Kuvataanko erikseen? Eettinen, kotimainen ja kestävä sijoituskohde

Kuvataanko erikseen? Eettinen, kotimainen ja kestävä sijoituskohde Kuvataanko erikseen? Eettinen, kotimainen ja kestävä sijoituskohde Ainutlaatuinen Edistyksellinen Kotimainen Eettinen Vastaa tarpeeseen Kehittyvä Ajankohtainen Pitkä kokemus Jalmari Jyllin Säätiö on toiminut

Lisätiedot

KALASATAMAN HORISONTTI Toimitilat

KALASATAMAN HORISONTTI Toimitilat KALASATAMAN HORISONTTI Toimitilat TERVETULOA TOIMISTOTORNIIN, JOSSA JOKAINEN TYÖNTEKIJÄ ON NÄKÖALAPAIKALLA Kalasataman Horisontti on Suomen ensimmäinen toimistopilvenpiirtäjä. Se kohoaa 109 metrin korkeuteen

Lisätiedot

Lintuvaarantie 2, Espoo, Leppävaara. Sointu. Sointuvaa tilaa. Lähellä Selloa ja Leppävaaran asemaa. www.toimitilat.lahitapiola.fi

Lintuvaarantie 2, Espoo, Leppävaara. Sointu. Sointuvaa tilaa. Lähellä Selloa ja Leppävaaran asemaa. www.toimitilat.lahitapiola.fi Lintuvaarantie 2, Espoo, Leppävaara Sointuvaa tilaa Lähellä Selloa ja Leppävaaran asemaa www.toimitilat.lahitapiola.fi Tavataan Sellon kulmilla Sointu eli entinen Lähivakuutustalo sijaitsee Ratsukadun

Lisätiedot

Ikimuistoinen päivämatka Hankoon! Varmasti viihtyy.

Ikimuistoinen päivämatka Hankoon! Varmasti viihtyy. Ikimuistoinen päivämatka Hankoon! Varmasti viihtyy. 1 1874 perustettu Hangon kaupunki on pikkukaupunki sanan kaikkein parhaimmassa merkityksessä. Rennosti ylellinen Suomen Etelä tarjoaa kiehtovan historian,

Lisätiedot

Kuntokuu. Liiku, osallistu ja voita!

Kuntokuu. Liiku, osallistu ja voita! Liiku, osallistu ja voita! Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry:n t ovat helmikuu ja syyskuu. Tavoitteena on saada VAU:n jäsenet kuntoilun pariin niin talvella kuin syksylläkin. Raikkaista syys- ja

Lisätiedot

HAUSJÄRVILOPPIRIIHIMÄKI

HAUSJÄRVILOPPIRIIHIMÄKI Onnellista ARKEA HAUSJÄRVILOPPIRIIHIMÄKI RIIHIMÄEN seutu Nauti arjesta, jota ei enää hallitse ruuhka ja kiire. Riihimäen seutu tarjoaa mahdollisuuden sujuvaan ja turvalliseen arkeen. Monista mahdollisuuksista

Lisätiedot

Asetu mukavasti. Kuortaneelle. Asumaan

Asetu mukavasti. Kuortaneelle. Asumaan Asetu mukavasti Kuortaneelle Asumaan Nauttimaan Elämään 1. MÄYRY Uusi, kaavoitettu asuntoalue Mäyryn taajamassa, golfkentän vieressä järvinäkymällä. Hyvät yhteydet Seinäjoelle, Alavudelle, Lehtimäelle

Lisätiedot

MERIKARTANO PUISTOKARTANO. Oma koti palveluiden äärellä.

MERIKARTANO PUISTOKARTANO. Oma koti palveluiden äärellä. MERIKARTANO PUISTOKARTANO Oma koti palveluiden äärellä. ITSENÄISTÄ ELÄMÄÄ Merikartanossa ja Puistokartanossa oma kotisi on palveluiden äärellä. Katso esittelyvideot asumisesta ja palveluistamme Ritva,

Lisätiedot

AJANKOHTAISTA. Suomen suurin kodin sisustajan kauppakeskus

AJANKOHTAISTA. Suomen suurin kodin sisustajan kauppakeskus AJANKOHTAISTA Suomen suurin kodin sisustajan kauppakeskus Boknäs laajentaa Toistakymmentä sisustusliikettä, ying, yang, feng shui ja Hong Kong. -Liilassa on kaikki! Boknäs laajentaa parhaillaan Liilassa

Lisätiedot

Saunatilat. Kokoustilat

Saunatilat. Kokoustilat Saunatilat Pikkujoulut? TYKY-päivät? Vai ihan vain rento saunailta parhaiden ystävien kanssa? Tule viettämään iltasi ravintola Spoonin upeisiin Saunatiloihin! Spoonin saunatiloissa mahtuu mukavasti saunomaan

Lisätiedot

Peltolan uutiset. Peltola Golfin jäsenlehti. Seiskaväylä,kuvan otti Kenttämestari Mikko Juhannuksena 2011 klo 20.30

Peltolan uutiset. Peltola Golfin jäsenlehti. Seiskaväylä,kuvan otti Kenttämestari Mikko Juhannuksena 2011 klo 20.30 Peltolan uutiset Peltola Golfin jäsenlehti Seiskaväylä,kuvan otti Kenttämestari Mikko Juhannuksena 2011 klo 20.30 Kädessäsi on Peltola Golfin ensimmäinen jäsenlehti. Sähköpostiin ja Peltolan nettisivuille

Lisätiedot

KAKSKERRANTIE 488, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

KAKSKERRANTIE 488, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. KAKSKERRANTIE 488, TURKU MYYNTIESITE TURKU, OMAKOTITALO 2 5h, avok, 2 x kph, s, khh, erill.wc, 2 x las.parveke, autok., 198 m, 419 000 Vastaava välittäjä Ismo Aaltonen MYYNTINEUVOTTELIJA, KED, PARTNER

Lisätiedot

Rakennuskohde Duquesan golfkentän laidalla. Hintoja alennettu jopa 65 % Asuntolaina, johon pankki tarjoaa 100 % rahoituksen

Rakennuskohde Duquesan golfkentän laidalla. Hintoja alennettu jopa 65 % Asuntolaina, johon pankki tarjoaa 100 % rahoituksen Rakennuskohde Duquesan golfkentän laidalla Hintoja alennettu jopa 65 % Asuntolaina, johon pankki tarjoaa 100 % rahoituksen 2 makuuhuonetta alkaen 99,000 SIJAINTI ASUNNOT 2 ja 3 makuuhuoneen asuntoja, jotka

Lisätiedot

Yhteismarkkinointi 2.0 Yhteistyöehdotus vuodelle 2011

Yhteismarkkinointi 2.0 Yhteistyöehdotus vuodelle 2011 Yhteismarkkinointi 2.0 Yhteistyöehdotus vuodelle 2011 Vahvuudet Keskeinen sijainti, hyvät yhteydet Monipuolinen asunto- ja tonttitarjonta Vehreä luonto ja hyvät harrastusmahdollisuudet Hyvä elämänlaatu

Lisätiedot

SAMU ON TYÖSSÄ KOULUSSA. LAPSET JUOKSEVAT METSÄÄN. POJAT TULEVAT KAUPASTA.

SAMU ON TYÖSSÄ KOULUSSA. LAPSET JUOKSEVAT METSÄÄN. POJAT TULEVAT KAUPASTA. MISSÄ? MISTÄ? MIHIN? SAMU ON TYÖSSÄ KOULUSSA. LAPSET JUOKSEVAT METSÄÄN. POJAT TULEVAT KAUPASTA. MISSÄ? Missä laiva on? Missä sinun paperit ovat? Missä sinun kansio on? Missä rikas nainen istuu? Missä ruoat

Lisätiedot

minä#yritys Yrittäjävalmennuksen työkirja Start

minä#yritys Yrittäjävalmennuksen työkirja Start minä#yritys Yrittäjävalmennuksen työkirja Start 2. painos 2019 Julkaisija ja kustantaja: Varsinais-Suomen Yrittäjät Tekijät: Johanna Vainio ja Hanna Tarvainen / Varsinais-Suomen Yrittäjät Valokuvat: Emmi

Lisätiedot

Aktiviteetit ryhmille

Aktiviteetit ryhmille Aktiviteetit ryhmille Tiimihenkeä nostattavaa kisailua ja hauskanpitoa Puhalletaan yhteen hiileen 60 min, max 30 hlöä 135 Kisaillaan tiimin nostatus hengessä hauskojen tehtävien parissa. Aktiviteetti toteutetaan

Lisätiedot

Kiikalan pitäjäkyselyn tuloksia

Kiikalan pitäjäkyselyn tuloksia Kiikalan pitäjäkyselyn tuloksia ti Kylien Salo, FM Tanja Ahola VASTAAJAT (194 vast.) muut 1 % yksi aikuinen 27 % lapsiperhe 15 % kaksi aikuista 57 % Lähetettiin 1040 kpl julkinen tiedote postinumeroalueille:

Lisätiedot

KYSELY ASUMISTARPEISTA JYVÄSKYLÄN IKÄÄNTYVILLE ASUMINEN NYT

KYSELY ASUMISTARPEISTA JYVÄSKYLÄN IKÄÄNTYVILLE ASUMINEN NYT KYSELY ASUMISTARPEISTA JYVÄSKYLÄN IKÄÄNTYVILLE ASUMINEN NYT Tämän kyselyn tavoitteena on kartoittaa ikäihmisten tulevaisuuden asumistarpeita ja odotuksia. Kysely on tarkoitettu yli 55-vuotiaille Jyväskylässä

Lisätiedot

Tuhannet pendelöi töihin Salossa Työmatkapendelöintitutkimus 2019

Tuhannet pendelöi töihin Salossa Työmatkapendelöintitutkimus 2019 Tuhannet pendelöi töihin Salossa 2.5.2019 Työmatkapendelöintitutkimus 2019 Työssäkäyntialueet ja työssäkäyvien kulkemat työmatkat kodin ja työpaikan välillä ovat vuosikymmenien aikana pidentyneet. Yhä

Lisätiedot

Häme asumisen, elinkeinojen ja vapaa-ajan maakuntana. Kiinteistöliiton tilaisuus 22.3.2013 Timo Reina

Häme asumisen, elinkeinojen ja vapaa-ajan maakuntana. Kiinteistöliiton tilaisuus 22.3.2013 Timo Reina Häme asumisen, elinkeinojen ja vapaa-ajan maakuntana Kiinteistöliiton tilaisuus 22.3.2013 Timo Reina Häme on yksi Suomen historiallisista maakunnista. Hämeen maakunta sijaitsee keskeisellä paikalla Suomen

Lisätiedot

TOIMISTOTALO YLITS E MUIDEN. metriä. Noin 3000. työpistettä. metro 2015

TOIMISTOTALO YLITS E MUIDEN. metriä. Noin 3000. työpistettä. metro 2015 TOIMISTOTALO YLITS E MUIDEN Noin 3000 työpistettä 111 metriä metro 2015 KAU KO KAT S E I S E N VAL I N TA Keilaranta Tower nousee edustavalle paikalle p aivan meren äärelle Espoon Keilaniemeen. Sen korkeus

Lisätiedot

EnnAkkoMArkkInoInTI Teppola MULTIA

EnnAkkoMArkkInoInTI Teppola MULTIA Teppola MULTIA Ennakkomarkkinointi Kaipaatko maaseudun rauhaan? Multian keskusta 1,4 km Lähikauppa 1,4 km Keuruun keskusta 19 km Jyväskylän keskusta 65 km Lentokenttä 58 km Juna-asema 19 km Koulu 2,2

Lisätiedot

Elannontie 5 PAKKALA / VANTAA. sponda.fi

Elannontie 5 PAKKALA / VANTAA. sponda.fi Elannontie 5 PAKKALA / VANTAA Monikäyttöistä toimistotiloaa Vantaan Elannontiellä on tarjolla modernia ja monikäyttöistä tilaa, joka sopii ensisijaisesti toimistoksi, mutta myös pienimuotoinen tuotantotai

Lisätiedot

Liiketilat Kivistössä. Kivijalalla koreasti keskustelutilaisuus Projektijohtaja Gilbert Koskela 7.4.2015

Liiketilat Kivistössä. Kivijalalla koreasti keskustelutilaisuus Projektijohtaja Gilbert Koskela 7.4.2015 Liiketilat Kivistössä Kivijalalla koreasti keskustelutilaisuus Projektijohtaja Gilbert Koskela 7.4.2015 Marja-Vantaan ydinkeskustan asemakaavatyö 230 600 Vantaan kaupunki, Gilbert Koskela 2 Marja-Vantaan

Lisätiedot

RIKALANMÄKI. Sinun kokemuksesi on meidän tarinamme

RIKALANMÄKI. Sinun kokemuksesi on meidän tarinamme RIKALANMÄKI Sinun kokemuksesi on meidän tarinamme TERVETULOA RIKALANMÄELLE. Rikalanmäki Salon Halikon kulttuurimaisemassa yhdistää historialliset puitteet ja modernin palvelun. Meillä onnistutte luomaan

Lisätiedot

Käpylän elävä keskipiste

Käpylän elävä keskipiste Käpylän elävä keskipiste Käpylän elävä keskus Hiekkakivellä päällystetty rakennus on 1980-luvun tyylin ja Helmer Stenrosin arkkitehtuurin komea toteutus, talo, joka jää mieleen. Mäkelänkatu 91 rakennettiin

Lisätiedot

Vaasassa sijaitseva Vähäkyrö on idyllinen maalaismiljöö, jossa on panostettu ihmisten hyvinvointiin.

Vaasassa sijaitseva Vähäkyrö on idyllinen maalaismiljöö, jossa on panostettu ihmisten hyvinvointiin. Vähäkyrö Aito maalaismiljöö Vaasassa Elämäntäyteinen tulevaisuus Vaasassa sijaitseva Vähäkyrö on idyllinen maalaismiljöö, jossa on panostettu ihmisten hyvinvointiin. Vähässäkyrössä on erinomaiset puitteet

Lisätiedot

Koivisto Helkarannantie

Koivisto Helkarannantie OMAKOTTONTT 0 Vapaat tontit Männikkö Koivisto Helkarannantie Junkkari Riuttamäki Tipuri Jokiveräjä Uusikylä Koivikko Seälä tie / 00 / 0 Uusikylä O- - Peräkivenpuisto 0 rinkj. - ½ 0 /t Tanhuanraitti 0 Tanhuanraitti

Lisätiedot

Teemakysely: Kulttuuriviikko 2019

Teemakysely: Kulttuuriviikko 2019 Teemakysely: Kulttuuriviikko 2019 Vastaajien kokonaismäärä: 39 1. Vastaajan ikä alle 20 2 5,13% 20-30 1 2,56% 30-40 5 12,82% 40-50 10 25,64% 50-60 9 23,08% yli 60 12 30,77% 2. Vastaajan sukupuoli nainen

Lisätiedot

Tuusulan vetovoimatekijät -tutkimus. Ruotsinkylän kyläyhdistys ry - Klemetskog Byförening r.f. Lahela-Seura ry Reino Myllymäki

Tuusulan vetovoimatekijät -tutkimus. Ruotsinkylän kyläyhdistys ry - Klemetskog Byförening r.f. Lahela-Seura ry Reino Myllymäki Tuusulan vetovoimatekijät -tutkimus Ruotsinkylän kyläyhdistys ry - Klemetskog Byförening r.f. Lahela-Seura ry 30.11.2013 Reino Myllymäki Tausta Tutkimus suoritettiin Etelä-Tuusulan kyläyhdistysten verkkosivustolla

Lisätiedot

Täydellinen loma Lapissa

Täydellinen loma Lapissa Täydellinen loma Lapissa Ainutlaatuinen palvelukonsepti kokoaa saman katon alle kaksi viihtyisää ja tasokasta hotellia sekä Kokousja kongressi keskus Levi Summitin palveluineen ja näyttelyineen. Suomen

Lisätiedot

Kesätapahtumiin osallistuminen

Kesätapahtumiin osallistuminen Kesätapahtumiin osallistuminen 1. Missä kylien kesätapahtumissa olette vierailleet tänä kesänä? Vastaajien määrä: 13 0 1 2 3 4 5 6 Ankkapurha Go Go Car & Swap & Vintage Meeting 2016, Koskiston meijeri

Lisätiedot

PAREMPAA TYÖPÄIVÄÄ ENTISTÄ VIIHTYISÄMMÄSSÄ YMPÄRISTÖSSÄ.

PAREMPAA TYÖPÄIVÄÄ ENTISTÄ VIIHTYISÄMMÄSSÄ YMPÄRISTÖSSÄ. E N S I M M Ä I N E N SY N T Y I U U D E L L E E N. PAREMPAA TYÖPÄIVÄÄ ENTISTÄ VIIHTYISÄMMÄSSÄ YMPÄRISTÖSSÄ. 5 TOIMISTOTALOA LÄHES 1000 PYSÄKÖINTIPAIKKAA ERINOMAINEN SIJAINTI TAPIOLASSA VIIHTYISÄ, SKANDINAAVINEN

Lisätiedot

Vauhtia tuotantoon Ruskon teollisuusalueelta

Vauhtia tuotantoon Ruskon teollisuusalueelta Vauhtia tuotantoon Ruskon teollisuusalueelta Toimiva tuotanto-, varasto- ja toimistotila/teollisuustila osoitteessa Konetie 33, Oulu. E8 5,8 KM VALTATIE 20 2 MIN LENTOASEMA 16 KM OULUN KESKUSTA 8,5 KM

Lisätiedot

SATO VuokraKoti. Espoo, Soukka Soukankaari 5, Espoo. koti kuten haluat

SATO VuokraKoti. Espoo, Soukka Soukankaari 5, Espoo. koti kuten haluat SATO VuokraKoti Espoo, Soukka 5, 02360 Espoo koti kuten haluat Kauniiksi kunnostetut kodit erinomaisella paikalla Haluatko asua merellisessä ympäristössä ulkoilu- ja virkistysalueiden tuntumassa? Remontoidut

Lisätiedot

Taivassalo 2020 Paremppa arkki!

Taivassalo 2020 Paremppa arkki! Taivassalo 2020 Paremppa arkki! Taivassalon kunnan arvot, visio ja strategia Taivassalon kunta Kv strategiaseminaarit 6.5.2013, 24.9.2013 Kh 4.11.2013 Kv 11.11.2013 - Mut sellaista piti varsinaisesti sanoa,

Lisätiedot

Tulevaisuuden Hajala. Keskusteluilta Kyläasiamies Henrik Hausen, Salon kaupunki.

Tulevaisuuden Hajala. Keskusteluilta Kyläasiamies Henrik Hausen, Salon kaupunki. Tulevaisuuden Hajala Keskusteluilta 7.3.2018 Kyläasiamies Henrik Hausen, Salon kaupunki www.salo.fi Tutkimus: muuttajat Hannu Kytö, Kuluttajatutkimuskeskus, eri tutkimukset: Talouskasvun vuosina korostuivat

Lisätiedot

Raportti 1 (8)

Raportti 1 (8) Raportti 1 (8) Raportti Iisalmen muuttajatutkimuskyselystä ajalla 1.6.2015-30.6.2016 muuttaneista ja kyselyyn vastanneista. Kyselylomakkeita lähetetty 1.6.-31.12.2015 yhteensä 485, joihin vastanneita 126.

Lisätiedot

Nurmijärven kuntastrategia Asukastyöpaja III: Nurmijärven vetovoima ja kilpailukyky. Rajamäen yläaste ja lukio 13.2.

Nurmijärven kuntastrategia Asukastyöpaja III: Nurmijärven vetovoima ja kilpailukyky. Rajamäen yläaste ja lukio 13.2. Nurmijärven kuntastrategia 2014 2020 Asukastyöpaja III: Nurmijärven vetovoima ja kilpailukyky y Rajamäen yläaste ja lukio 13.2.2014 Vaihe 1A. Osallistujia pyydettiin kertomaan, mitä ovat Nurmijärven kilpailukykytekijät

Lisätiedot

Uusi Myllypuron Ostari

Uusi Myllypuron Ostari Citycon on aktiivinen omistaja ja pitkäjänteinen kehittäjä Menestys lähtee kauppapaikasta Uusi Ostari Citycon on kauppakeskusten aktiivinen omistaja ja pitkäjänteinen kehittäjä. Luomme puitteet menestyvälle

Lisätiedot

MUN MYRTSI -MOBIILISOVELLUSKOKEILU

MUN MYRTSI -MOBIILISOVELLUSKOKEILU MUN MYRTSI -MOBIILISOVELLUSKOKEILU 1.9. 30.11.2016 Alustava vastausraportti (28.11.2016) Vantaan kaupunkisuunnittelussa tehdään parhaillaan suunnitelmaa tulevaisuuden Myyrmäestä. Suunnitelmalla varmistetaan

Lisätiedot

As Oy Jyväskylän Aholankulma. Runkotie 3 A, 40320 Jyväskylä

As Oy Jyväskylän Aholankulma. Runkotie 3 A, 40320 Jyväskylä Keskustan ja luonnon läheisyydessä Jyväskylän Aholaitaan, vain kivenheiton päähän keskustasta ja lenkkipoluilta, nousee omaleimainen kerrostalojen korttelikokonaisuus As. Oy Aholankulma, jonka viehättävänä

Lisätiedot

ELÄVÄ TILA, JONKA HEHKU VETÄ Ä PUOLEENSA

ELÄVÄ TILA, JONKA HEHKU VETÄ Ä PUOLEENSA 2 PORKKALANKATU 3 Helsinki ELÄVÄ TILA, JONKA HEHKU VETÄ Ä PUOLEENSA Ruoholahden Roihu vie ajatukset paikkaan, jossa luova ajattelu ja teknologinen osaaminen synnyttävät uudenlaista energiaa ja innovaatiota.

Lisätiedot

Sipoon Jokilaakso. Sipooseen! Sijoita kasvavaan. Uusi asuinalue Nikkilän keskustassa.

Sipoon Jokilaakso. Sipooseen! Sijoita kasvavaan. Uusi asuinalue Nikkilän keskustassa. Sipoon Jokilaakso Uusi asuinalue Nikkilän keskustassa Sijoita kasvavaan Sipooseen! www.sipoonjokilaakso.fi Sipoon Jokilaakson etuja ovat sijainti, luonto ja palvelut Sipoon Jokilaakso 2 Nikkilän keskustassa

Lisätiedot

E18 ideatyöpajojen satoa Kotkan-Haminan seudulla (13.6. ja 4.9.2012)

E18 ideatyöpajojen satoa Kotkan-Haminan seudulla (13.6. ja 4.9.2012) E18 ideatyöpajojen satoa Kotkan-Haminan seudulla (13.6. ja 4.9.2012) Cursor Oy Jouko Luode 1.10.2012 1 E18-infotilaisuus 13.6.2012 E18-kasvukäytävä ohittamaton mahdollisuus yrittäjälle! Infotilaisuus yrittäjille

Lisätiedot

Tervetuloa! Mä asun D-rapussa. Mun asunto on sellainen poikamiesboksi.

Tervetuloa! Mä asun D-rapussa. Mun asunto on sellainen poikamiesboksi. Juhan naapuri Juha tulee töistä kotiin puoli kahdelta. Pihalla on tumma mies pienen tytön kanssa. Tyttö leikkii hiekkalaatikolla. Mies istuu penkillä ja lukee sanomalehteä. Terve! Moi! Sä oot varmaan uusi

Lisätiedot

Ennen peruskorjausta otettu kuva, parvekelasitukset puuttuvat. SATO VuokraKoti. Vantaa, Myyrmäki Vaahtokuja 8, Vantaa.

Ennen peruskorjausta otettu kuva, parvekelasitukset puuttuvat. SATO VuokraKoti. Vantaa, Myyrmäki Vaahtokuja 8, Vantaa. Ennen peruskorjausta otettu kuva, parvekelasitukset puuttuvat. SATO VuokraKoti Vantaa, Myyrmäki Vaahtokuja 8, 01600 Vantaa koti kuten haluat Kauniiksi kunnostetut kodit vehreällä paikalla Haluatko asua

Lisätiedot

MAATILAN ARJEN HAASTEET. Työterveyshoitajien koulutuspäivät Tampere 19.4.2012 Oulu 26.4.2012 Leena Olkkonen

MAATILAN ARJEN HAASTEET. Työterveyshoitajien koulutuspäivät Tampere 19.4.2012 Oulu 26.4.2012 Leena Olkkonen MAATILAN ARJEN HAASTEET Työterveyshoitajien koulutuspäivät Tampere 19.4.2012 Oulu 26.4.2012 Leena Olkkonen 2 MAATALOUSYRITTÄJÄ TYÖTERVEYSHUOLLON ASIAKKAANA Monenlaisessa elämänvaiheessa olevia maatalousyrittäjiä

Lisätiedot

Ratapihantie 11 ITÄ-PASILA / HELSINKI. sponda.fi

Ratapihantie 11 ITÄ-PASILA / HELSINKI. sponda.fi Ratapihantie 11 ITÄ-PASILA / HELSINKI Hyvät yhteydet ja sujuva arki Itä-Pasilassa sijaitseva kiinteistö on sijainniltaan keskeisellä paikalla. Tänne on helppo saapua miltei mistä ja millä vain. Välittömässä

Lisätiedot

Oulunsalon Aeroportti

Oulunsalon Aeroportti Oulunsalon Aeroportti Kansainvälisen tason käyntikortti Pääkonttoritasoinen toimistotila osoitteessa Tietotie 2, Oulu. OULUN KESKUSTA 14 KM LENTOKENTTÄ 400 M SATAMA 11,5 KM TAKSIASEMA 400 M Osaksi monipuolisen

Lisätiedot

Apua, tukea ja toimintaa

Apua, tukea ja toimintaa Soita meille numeroon 050 4440 199 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@mereo.fi. Tavataan ja keskustellaan yhdessä tilanteestasi. Teemme sinulle henkilökohtaisen, hyvin vointiasi tukevan

Lisätiedot

YRITYKSEN TOIMITILOJEN KAIKKEIN TÄRKEIN OMINAISUUS ON... Saammeko esitellä talon, jonka tärkein ominaisuus on tyytyväiset käyttäjät?

YRITYKSEN TOIMITILOJEN KAIKKEIN TÄRKEIN OMINAISUUS ON... Saammeko esitellä talon, jonka tärkein ominaisuus on tyytyväiset käyttäjät? YRITYKSEN TOIMITILOJEN KAIKKEIN TÄRKEIN OMINAISUUS ON... Saammeko esitellä talon, jonka tärkein ominaisuus on tyytyväiset käyttäjät? Tervetuloa! Atomitie 5, pitäjänmäki Suomalainen Mirasys Oy on kansainvälisesti

Lisätiedot

NÄKÖALOJA VIIHTYISÄSSÄ TYÖYMPÄRISTÖSSÄ TOIMITILOIHIN

NÄKÖALOJA VIIHTYISÄSSÄ TYÖYMPÄRISTÖSSÄ TOIMITILOIHIN UUSIA TOIMITILAT NÄKÖALOJA VIIHTYISÄSSÄ TYÖYMPÄRISTÖSSÄ TOIMITILOIHIN TERVETULOA HILLS BUSINESS PARKIIN Inspiroiva ja viihtyisä työympäristö on nykyajan toimitilojen kulmakivi. Oivat ratkaisut tähän tarjoaa

Lisätiedot

Kauppakeskus Veska. Veskan kävijämääräennuste. on yli KAUPPAKESKUS VESKA

Kauppakeskus Veska. Veskan kävijämääräennuste. on yli KAUPPAKESKUS VESKA Liiketila 02 KAUPPAKESKUS VESKA Veskan kävijämääräennuste vuodelle 2020 on yli 3 000 000. Kauppakeskus Veska Kauppakeskus Veska on hyvässä nosteessa ja kävijämäärät ovat nousseet pelkästään viime vuonna

Lisätiedot

www.sunnycarcenter.fi

www.sunnycarcenter.fi www.sunnycarcenter.fi www.sunnycarcenter.fi Sunny Car Center Oy Vankanlähde 7 13100 Hämeenlinna Tel +358 (0)10 322 3344 Fax +358 (0)10 322 3345 www.sunnycarcenter.fi Katariina Muukka Project Coordinator

Lisätiedot

KYSELY ASUMISTARPEISTA IKÄÄNTYVILLE, JÄRVENPÄÄ ASUMINEN NYT

KYSELY ASUMISTARPEISTA IKÄÄNTYVILLE, JÄRVENPÄÄ ASUMINEN NYT KYSELY ASUMISTARPEISTA IKÄÄNTYVILLE, JÄRVENPÄÄ ASUMINEN NYT Tämän kyselyn tavoitteena on kartoittaa ikääntyvien tulevaisuuden asumistarpeita ja odotuksia. Kysely on tarkoitettu yli 55-vuotiaille Järvenpäässä

Lisätiedot

Tarjoamme senioreille itsenäistä asumista, yhteisökoteja, palvelua ja terveyslomaa

Tarjoamme senioreille itsenäistä asumista, yhteisökoteja, palvelua ja terveyslomaa Tarjoamme senioreille itsenäistä asumista, yhteisökoteja, palvelua ja terveyslomaa Ainutlaatuista asumista Jyllin Kodit tarjoaa mahdollisuudet elinikäiseen asumiseen ja rentouttavaan terveyslomailuun Ikaalisten

Lisätiedot

SUBSTANTIIVIT 1/6. juttu. joukkue. vaali. kaupunki. syy. alku. kokous. asukas. tapaus. kysymys. lapsi. kauppa. pankki. miljoona. keskiviikko.

SUBSTANTIIVIT 1/6. juttu. joukkue. vaali. kaupunki. syy. alku. kokous. asukas. tapaus. kysymys. lapsi. kauppa. pankki. miljoona. keskiviikko. SUBSTANTIIVIT 1/6 juttu joukkue vaali kaupunki syy alku kokous asukas tapaus kysymys lapsi kauppa pankki miljoona keskiviikko käsi loppu pelaaja voitto pääministeri päivä tutkimus äiti kirja SUBSTANTIIVIT

Lisätiedot

Uutta tilaa yritysmaailman ytimessä

Uutta tilaa yritysmaailman ytimessä Uutta tilaa yritysmaailman ytimessä Meren rannalle Keilaniemen sydämeen nousee uusi, kestävän kehityksen periaatteella toteutettava toimistokiinteistö. Keilaranta :n uudisrakennuksen suunnittelussa on

Lisätiedot

Liikkuvan Arjen Design KÄYTTÄJÄPROFIILIT. Metropolia Ammattikorkeakoulu Hanna Laisi, Sabella Kiias & Noora Hokkanen

Liikkuvan Arjen Design KÄYTTÄJÄPROFIILIT. Metropolia Ammattikorkeakoulu Hanna Laisi, Sabella Kiias & Noora Hokkanen KÄYTTÄJÄPROFIILIT Metropolia Ammattikorkeakoulu Hanna Laisi, Sabella Kiias & Noora Hokkanen KÄYTTÄJÄPROFIILIT TYÖMATKAPYÖRÄILIJÄ SATUNNAINEN PYÖRÄILIJÄ RETKIPYÖRÄILIJÄ MAANTIEPYÖRÄILIJÄ MAASTOPYÖRÄILIJÄ

Lisätiedot

LAPINJÄRVI IHMISLÄHTÖINEN KUNTA KUNTALAISKYSELY 2016

LAPINJÄRVI IHMISLÄHTÖINEN KUNTA KUNTALAISKYSELY 2016 LAPINJÄRVI IHMISLÄHTÖINEN KUNTA KUNTALAISKYSELY 2016 Kyselyyn vastasi kaikkiaan 149 ihmistä, joista 31 olivat ruotsinkielisiä ja 118 suomenkielisiä Kaikki ihmiset eivät vastanneet kaikkiin kysymyksiin

Lisätiedot

Lähivoimalaprojekti. Asukaskysely raportti

Lähivoimalaprojekti. Asukaskysely raportti Lähivoimalaprojekti Asukaskysely raportti Tutkimuksen tarkoitus ja tavoitteet Tampereen kaupungin Lähivoimala-projekti järjesti keväällä 2015 asukaskyselyn Multisillan, Peltolammin ja Härmälän asuinalueilla.

Lisätiedot

Kylien Salo, Terveyspalvelujen palveluverkko

Kylien Salo, Terveyspalvelujen palveluverkko Kylien Salo, Terveyspalvelujen palveluverkko Työpaja 16.4.2015 Hankekoordinaattori, kyläasiamies Henrik Hausen, Salon kaupunki Kylien Salo -kehittämishanke Kylätoimijoiden aktivointi ja neuvonta Tiedotus:

Lisätiedot

Hämeenkoski kutsuu asumaan ja onnistumaan!

Hämeenkoski kutsuu asumaan ja onnistumaan! Hämeenkoski kutsuu asumaan ja onnistumaan! Kangasala 12 Padasjoki 24 Heinola Hyvien yhteyksien varrella 53 Asikkala 10 54 Hämeenlinna Janakkala Riihimäki Hyvinkää 3 Lammi HÄMEENKOSKI Kärkölä 4 Hausjärvi

Lisätiedot