Toimintakertomus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "1993-2007. Toimintakertomus"

Transkriptio

1 Toimintakertomus

2 - 1 - Muistelun aluksi luvuilla eläkkeelle siirtyneet kiinteistömiehet, isännöitsijät, olivat luoneet uutta kiinteistönhoitoa, usein uusille asuntoalueille, mutta myös muutoinkin kiinteistönhoitoyritteliäisyyttä synnyttäen. Ammatillisia taitoja ja valmiuksia hakiessaan tiedonjanoiset isännöitsijät turvautuivat toistensa tukeen ja tietoihin. Ja tutustuivat toisiinsa, ystävystyivätkin. Eläkkeelle siirtymisen jälkeen nämä ammattilaiset tahtoivat jatkaa yhteydenpitoa. Tämä johti veteraaniyhdistyksen perustamiseen Kiinteistömessujen yhteydessä pidetyssä kokouksessa Helsingin messukeskuksessa. Oheinen tapausluettelointi, toimintakertomus, historiikki, osoittaa yhdistyksen perustamisen oikeutuksen: se on toiminut aktiivisesti kohta jo puolitoista vuosikymmentä. Yhdistystapaamisia on ollut melkein kuukausittain. Huoleti voinee nimetä kaksi keskeistä hahmoa, Kalevi Lehtonen ja Jaakko Jussila, jotka voimavarojaan säästämättä ja tuntitaksaa noudattamatta ovat innostaneet meitä toisia. On ollut ilo lukea sihteerimme Jaakko Jussilan jäsenille lähettämät kutsut, joita hän on höystänyt ajankohtaisin tarinoin ja piirroksin. Ne ovat varsin usein vetäneet vanhan veteraanin suupieliin pienen hymynkareen. Toimintakertomuksen laatija Urho Mattila

3 - 2 - IVYN ELÄMÄÄ Isännöitsijäveteraaniyhdistyksen, IVY-klubin, perustaminen tapahtui Helsingin messukeskuksessa tuolloin pidettyjen Kiinteistömessujen yhteydessä. Aakkosjärjestyksessä lueteltuina yhdistyksen perustivat Jaakko Jussila, Eino Kuoppasalmi, Erkki Lappalainen, Juhani Lauriala, Kalevi Lehtonen, Viljo Pasanen, Kauko Pesonen, Lauri Sarhela, Reijo Taipale ja Ilmari Vahala. Sääntöjen hyväksymisen jälkeen valittiin johtokunnan jäseniksi Kuoppasalmi, Lappalainen, Lehtonen, Lauriala ja Jussila. Puheenjohtajaksi valittiin Kuoppasalmi, varapuheenjohtajaksi Lehtonen, sihteeriksi Jussila ja rahastonhoitajaksi Lappalainen. Toimikuntaan, joka valmisteli IVY:n perustamista, kuuluivat Jaakko Jussila, Kalevi Lehtonen ja Eino Kuoppasalmi. Maaliskuinen kutsu osoitettiin eläköityneille isännöitsijöille Sääntömääräinen syysvuosikokous pidettiin VVO:ssa. Viljo Pasanen valittiin johtokunnan jäseneksi kuolleen Juhani Laurialan paikalle. Jäsenmaksuksi määrättiin edelleen 50 mk ja liittymismaksuksi 30 mk Vierailtiin Suomen Kiinteistöliitossa ja KIHOssa Tutustuttiin Kiinteistöalan koulutuskeskuksen toimintaan Malmilla. Laajoja tulevaisuuden visioita, ties mitä ne keksivät Vierailtiin Töölön Urheilutalossa, Veikko Vermilä isännöi. Päätettiin Kunnon kyselyn tekemisestä 3.5. mennessä; se johti pitkäaikaiseen yhteiseen petankkiharrastukseen, ensi vaiheessa Töölön ratikkahallissa ja myöhemmin Pasilan vaunuvarikolla. Osastopäällikkö Kirsi-Marja Mustakari yritti houkutella muihin kuntosuhteisiin, onnistumatta. Jouko Ojala pani toimeksi: syyskuun lopulla hän kutsui petankkin harrastajat Töölössä Humalistonkadun portille Kuvassa vasemmalta Jouko Ojala, Urho Mattila, Jaakko Jussila, Eino Kuoppasalmi ja Reijo Taipale. Viime mainittu toimi myöhemmin tämän harrastuksen vetäjänä.

4 Kokoonnuttiin vuosikokoukseen HOASin toimitiloissa Itä-Pasilassa. Hyväksyttiin tilinpäätös, 485 mk. Eli yhdistyksen toiminta virisi heti säännöissä määriteltyjen tavoitteiden edellyttämällä tasolle Tilaisuutemme isäntänä oli Suomen Talokeskus Mannerheimintie 168:ssa, isäntänä Markku Salminen. Mielenkiintoisia asioita ja yllätyksiä Teemana oli kiinteistöt kuntoon kun olimme Malkit Oy:n vieraina vanhassa Arabiassa, isäntinä Reijo Leivonmäki ja Asko Kavén, luvassa oli jouluaiheista ateriointia asianmukaisine huuhteluineen Kokoonnuimme Talotekin toimitiloissa ja turhia jahnuttamatta käsittelimme syysvuosikokouksen asiat, isäntinä Raimo Vauhkonen ja Pertti Vanhanen, jotka tunnetusti ovat vieraanvaraisia, joten kenelläkään ei luulisi olevan perusteltua syytä laistaa tilaisuutta, todistettiin ennakkoon Isäntänä oli Juhani Siikala, kun vierailimme Pasilan Huollossa. Helmikuun kokoontumisemme on todellinen helmi, saamme tilaisuuden mennä tutustumaan, kuinka nykyaikainen hyvin johdettu huoltoyhtiö toimii, teemana kiinteistönpidon laatuajattelu Vuorossa oli Martinlaakson Huolto, isäntänä toimitusjohtaja Raimo Ilvonen tai vastaava. Mitä KIHO puuhastelee nykyisin? Ilvonen oli tullut Suomen Kiintestönhoitoyhteisöt ry:n hallituksen jäseneksi vuonna 1985 ja toimi monet vuodet sittemmin sen puheenjohtajana. Meistä veteraaneista oli moni ollut silloin Ilvosen alainen Matkustimme Vantaalle Koivukylän Huolto Oy:n vieraiksi. Se oli ehtinyt muuttaa nimekseen Kiinteistöpalvelu-Koivu Oy. Sinne pääsee myös junalla, sauna lämpimänä Kokous pidettiin Satopalvelu Oy:ssa = Vatrossa, isäntänä Ari Ahonen Piti olla vuosikokous, mutta sen pitäminen siirtyi Porvooseen, jossa olimme A-Asunnot Oy:n vieraina, Isännöitsijäliiton silloisen puheenjohtajan Tuula Kallion työkotikentällä. Kotiin lähdetään kun keritään, taas yhteiskuljetuksin, luki kutsussa.

5 Kokoonnuttiin tällä kertaa Länsi- Pasilassa hyvän yhteistyökumppanimme Pallassiivouksen vieraina, isäntänä Markku Örn. Saunottiin hyvässä saunassa. Juhlavassa saunatilaisuudessa toiminnanjohtaja Tuomo Nenonen ojensi Isännöitsijäliiton ensimmäisen kultaisen ansiomerkin Urho Mattilalle Oli vuorossa tutustuminen Vuoteknoon ja Jussi Yardsiin, ei mikään turha tilaisuus Olimme käymässä Fenestrassa Myyrmäessä ja tutustuimme superlasiin Pidimme syysvuosikokouksen VVO:ssa. Kokouksen jälkeistä saunomista ja iltapalaa IVYmiehet voivat muistella kiikkustuolissa loputtomasti ja tuudittaa lastenlapset päiväunilleen, sihteerin ilmaisun mukaan IVYläiset oli kutsuttu Matinkylän Huoltoon, jossa tj. Mikko Peltokorpi esitteli nykyaikaisen huoltoyhtiön toimintaa Tutustuttiin perusteellisesti asumisoikeusjärjestelmään ASO Oy:ssä, ihan keskellä Helsinkiä. Isäntinä toimivat Eero Saastamoinen ja Marko Pyykkönen Tapaaminen oli Hakunilan Huollossa, jossa Heikki Säilä kertoi yhtiön toiminnasta pitkään, laajoin ja tarkoituksenmukaisin sanakääntein, vaatimattomasti, mutta taitavasti. Bussin kyljessä Urho Mattila, Ilmari Vahala,Asko Kaven, Jaakko Jussila, Jouko Ojala, Viljo Pasanen, Eino Kuoppa- Salmi, Arvo Anttila, Reijo Taipale ja Kalevi Lehtonen Matkasimme Malkitin vieraina Kihniöön tutustumaan Kankarin Kalusteeseen. Kuvassa vasemmalta Seppo Palo, Kalevi Lehtonen, Eino Kuoppasalmi ja Viljo Pasanen.

6 Tutustuimme Gammelbackan Lämmön toimintoihin ja menetelmiin Per Björnströmin opastuksella, siellä oltiin edelläkävijän edistyksellisiä. Ajovihje: autolla vajaa tunti, traktorilla pari tuntia ja hevosella kuusi tuntia Olavi Saarimaa oli kutsunut IVY-jäsenet veneretkelle Jollakseen, kutsu oli vuosikokoukseen, joka oli unohtua muitten kiireitten jalkoihin Oltiin Skanska Oy:ssä Länsi-Pasilassa, kysellä sai: mikä, miksi ja millainen Skanska Oy on, isäntänä Jari Lanki Vierailtiin Sweep-Service Oy:ssä, jonka toimitusjohtaja Pekka Nikkanen tutustutti meidät työhönsa ja harrastukseensa Tikkurilassa hotelli Vantaan Golf Worldissa. Aika moni veteraanijäsenemme oli voinut nipistää kiireisistä työpäivistään pienen hetken rentouttavaan ja samalla opettavaiseen iltapäivään asiantuntevassa ja paskan puhumista vieroksuvassa seurassa Pidettiin syysvuosikokous arvostettavan Isännöitsijäkonttori Oy:n tiloissa Mellunmäessä, jalat tukevasti maassa Suomen Kiinteistöliitto ry. oli kutsunut yhdistyksemme joululounaalle ravintola Georgeen Tapiolan Lämpö Oy oli kutsunut IVYläiset tutustumaan yhteen maan vanhimmista, mutta edelleen ennakkoluulottoman kiinteistöalan kehittäjän toimintaan Isäntämme oli YTV, joka johdatteli meidät Keski-Helsingistä Espoon ja Vantaan susirajoille, jotta näkisimme minne tietyt asumistuotteet joutuvat: kiersimme jätteenkäsittelylaitoksilla Seutulassa lentokentän takamaastossa ja Länsi-Espoossa Ämmassuolla. Lounas nautittiin Airport Hotel Rantasipissä Tapasimme VVO Kiinteistövastuussa Paasivuorenkadusta yläviistoon. Raimo Pulkki vastaili kärsivällisesti hiukankin järkeviin kysymyk siimme Tutustuttiin Kivenlahden maamerkissä Asuntosäätiöön. Anja Mäkeläisen suun saattelemana kuulimme mielenkiintoisen esityksen maamme uudesta kaupunkirakentamisesta, joka alkoi Tapiolasta ja jatkuu Vierailtiin Polar-yhtymä Oy:ssä Vantaalla, jolloin Arto Ihto kertoi rakentamisen ihanuudesta ja ongelmista eli oli aika taas viisastua Olavi Saarimaa järjesti lähes perinteisen veneretkeilyn itäpuolen saaristossa.

7 Kokoonnuimme Raision asuntomessuilla, helteisenä kesäpäivänä. Matkainto ei ollut pahoin päällä Saimme puhdistustietoja Kehäyhtiöt Oy:n vieraina Vantaalla Sanomalaa vastapäätä, kuten matkaohje ohjeisti. Toimitusjohtaja Martti Wilska kertoi mielenkiintoisia asioita kiinteistönhoidon viime aikojen vaiheista, joista meidän on tärkeätä edelleenkin olla perillä. Asiantuntijoina osasimme tietysti kysyä kohtalaisen viisaita asioita, sikäli kuin muistan NCC-Puolimatkan toimitusjohtaja Markku Markkolan aivo valutti faktoja ja infoa hölskyvään aivokoppaamme Tutustuimme nykyiseen ja tulevaiseen Helsinki Televisioon Itä- Pasilassa. Johdattelijana oli vanha tuttavuus KIHOn hallituksesta ym eli Tapiolan Lämmön aikaisempi pomo Olavi Peltonen. Joten vuorovaikutus sujui vaikeuksitta Olimme jo Työeläkelaitosten Liitossa, johtaja Lauri Kaarisalo opasti. Eläkeasiatkin kiinnostivat eläkeläisiä! Vakuutusyhtiö Tapiola muisti joululounaalla yhdistyksemme jäseniä, pitkäaikaisia asiakkaitaan. Kohta syttyy joulun valot, pukki kiertää kiltit talot, houkuteltiin jäseniä Tapiola-lounaalle Vuoden avaustilaisuus oli VVO Rakennuttaja Oy:ssä Länsi-Pasilassa. Johtajat Urpo Piilo ja Jouko Kemppinen parivaljakkona tarjosivat runsaat annokset henkistä ja ruumiillista ravintoa Oli vakuutuspitoinen kokous Pohjola-yhtiöiden järjestämänä arvokkaissa Lönnrotinkadun tiloissa, isäntänä toimi Tapani Malkamäki Urheilupitoinen, ei liiaksi, vuosikokous pidettiin Helsingin Urheilutalossa, Veikko Vermilän isännöidessä. Yhdistyksemme ensimmäinen puheenjohtaja Eino Kuopppasalmi halusi irrottautua hommasta. Tilalle eli puheenjohtajaksemme valitsimme Olavi Saarimaan. Kuvassa vasemmalta Reijo Taipale, Veikko Leander, Sakari Suomalainen, Olavi Saarimaa, Eino Kuoppasalmi, Jaakko Jussila, takarivissä Aarno Saarinen, Seppo Palo, Veikko Vermilä, Jouko Ojala, Simo Luoto, Kauko Kaivola, Viljo Pasanen, Kalevi Lehtonen ja Urho Mattila.

8 Jo perinteeksi käynyt veneretki, lähtö Olavi Saarimaalaiturista. Ola navigoi meidät siihen ihanaan saareen, jossa vierailimme viime kerrallakin Vierailtiin tulevan jäsenemme Elli Salovaaran yhtiössä Länsimäen Kiinteistöpalvelu Oy:ssä. Silloin alkoi embleemin suunnittelu tulevaan rintamerkkiin, yhdistyksen omaan tunnukseen. Salli Elov kertoi alan uusimmat tuulet lähinnä oman työnsä näkövinkkelistä. Kuunneltiin, ihmeteltiin, kyseltiin ja yritettiin näyttää viisailta, ja tulimmehan me viisaammiksi, ainakin hetkeksi Tutustuttiin Etelä- Vantaan Huoltoon, Jönsaksentiellä. Naisisäntämme oli Kaisu Greys- Kuitunen, sittemmin moneen ennättänyt Kaisu Tuskin oli ehditty kotona käydä, kun tuli kutsu ihan siihen lähelle Martinlaakson Huoltoon. Sakari Salminen toimitti isännän virkaa, meille veteraaneille. Viehättävä isännöitsijä Rauni Liikanen kertoi konttorin toiminnasta Joululounas nautittiin tutussa ravintolassa Georgessa. Sen tarjosi entisille hyville päättäjilleen kiitollisena Suomen Kiinteistönhoitoyhteisöt KIHO. Joulumieltä toivotti pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Jarmo Asikainen. Pokkasimme nätisti.

9 Vuosi aloitettiin Vanhan Kellarissa, IVYmaksoi aterian, mutta muun pämppäyksen me ihan itse Malkit Oy järjesti ylen tärkeän tilaisuuden Laivalahdenkatu 6:ssa ja saimmekin hienoja ideoita oman alamme tiimoilta. Maltettiin pitää vuosikokous, ihan oikeasti. Vuosikokouksessa esitetyn toimintakertomuksen mukaan yhdistyksellä on mietittävänä muutamia hankkeita, mutta jäsenten suhteellisen kiireellisyyden takia niissä ei ole sanottavasti edistytty, kuten esimerkiksi kiinteistöalan historiikin laatiminen. Myös oman embleemin ja siihen perustuvan standaarin aikaansaaminen on levinnyt kuin jokisen eväät. Mutta aikaa on Olimme saaneet kutsun VVO-Asunnot Oy:hyn, joka oli viime vuosina kohonnut erääksi maamme suurimmaksi kansalaisten asunnontarpeen tyydyttäjäksi ja asumisolosuhteiden kohentajaksi. Toimitusjohtaja Risto Soininen, kiinteistöpäällikkö Tapio Päivinen ja toimitusjohtaja Aarno Teittinen, VVO-Sähkö Oy, selvittelivät syitä VVO:n viime vuosien rajuun kehittymiseen ja uudistumiseen erääksi maamme suurimmaksi kansalaisten asunnontarpeen tyydyttäjäksi ja asumisolosuhteiden kohentajaksi Isännäksemme oli uhrautunut ISS-Suomi Oy, joka ulkomaisena firmana halusi tehdä itseään tykö. Se oli johtaja Martti Wilska joka oli äänessä Keräännyimme Serena Korpilampeen tutustumaan Raimo Vauhkosen sikäläisiin omistuksiin. Ennakoinnin mukaan tiedossa oli joka tapauksessa ennenkuulumattoman ainutlaatuinen unohtumaton mieleenpainuva voi hyvä tavaton IVY-tapahtuma, jota ei passannut jättää väliin. Siellä esiteltiin ja käsiteltiin IVUn aikaisemmin asettaman Kiinteistömuseo-toimikunnan (Saarimaa, Mattila) raportti. Nimiehdotuskin oli: KIINTEISTÖNPIDON MUSEO JA ARKISTO. Käsiteltiin embleemiluonnoksia. Oheinen hyvä luonnos ei saanut tarpeeksi kannatusta Olimme jälleen kerran itsemme vieraina Vanhan Kellarissa. Maksettiin pämppäyksestä omien tarpeitten ja kukkaron po. lompakon mukaan Kokoonnuimme Isännöitsijäkolmio Oy:ssä. Isännöitsijäguru Aake Kettunen kertoi viimeisimmät virtaukset firmansa vinkkelistä. Besserwisserit kyselivät kaikenlaista, jopa alaan liittyvääkin.

10 Tutustuimme pysäköintiongelmiin Länsi-Pasilan Autopaikat Oy:ssä, jossa Juha Leino vastaili asiantuntevilta kuulostaviin kysymyksiimme Suomen Kiinteistöliitto tarjosi monien vuosien takaisille yhteistyökumppaneilleen maittavan joululounaan, isäntänä itse Ukko Laurila. Saimme valloittavan valaisevan infon kiinteistöjärjestöjen elämästä. Vuosituhannen päättyessä jäsenmaksumme oli 100 mk. Taseen loppusumma osoitti mk ja tuloslaskelman tulos oli mk. Vuonna 1999 hankittiin yhdistykselle jaettavaksi pöytästandaareja ja rintamerkkejä mk:lla. Hankintaa varten saatiin tukilahjoituksia mk Bussi kuljetti meidät luonnonkauniiseen Kihniöön Malkit Oy:n vieraina tutustumaan Kankarin kalusteeseen, ja takaisin. Saimme tutustua kalustetehtaan uusiin tuotantotiloihin johtaja Markku Mäkisen opastuksella. Jossain Helsingin ja Kihniön välillä pidettiin vuosikokous Rakennuspetäjä Oy oli kutsunut meidät tutustumaan Eko-Viikkiprojektiin (kuka muistaa mikä projekti, se selviää kunhan tulet mukaan). Hallituksen puheenjohtaja Risto Peltola ja toimitusjohtaja Antti Paavola ravitsivat meitä anteliaasti Tutustuimme Toimiva Koti-näyttelyyn Käpylässä. Mitä apulaitteita veteraanit voisivat käyttää kotioloissa? Miten sellainen paikka kuin koti toimii? Saimme esitelmän ja näyttelyn avulla mainion kuvan lähitulevaisuudestamme ja saatavilla olevista helpotusvälineistä. Sen jälkeen löysimme kotimme kauppaneuvos Paukun puistohotellista Käpylässä. Osallistumismaksu 70 mk/sierainpari.

11 Kuulolaitteet päälle ja silmälasit puhtaiksi, voi vielä oppia jotain uutta, opastettiin kun tuli kutsu Olarin Huolto Oy:hyn. Toimitusjohtaja Juha Hanninen johdatteli meitä kiinteistönhoidon lumoavaan maailmaan, olarilaisesta tunnetusti edistyksellisestä näkökulmasta katsottuna. Jäsenmaksu nostettiin 100 markkaan Vierailimme uudemman kerran Hakunilan Huollossa, olikohan edellisellä kerralla jotain jäänyt kuulematta. Tyhmätkään kysymykset eivät ole tyhmiä tässä seurassa. Sinne IVYkansan oli syytä kipittää juoksujalkaa tai sitten laahustaen, kukin kuntonsa mukaan Nääs on suunniteltu nääs, että mentäis nääs Tampereelle nääs sikäläiseen Työväen Teatteriin katsomaan hupaisaa mutta silti teatteritaiteen helmeksi luokiteltavaa laulunäytelmää Kaunis Valhe, joka kertoi Ruben Oskar Auervaaran raikkaasta ja elämänmyönteisestä suhtautumisesta maalliseen eloon. Eli mukava IVY-kansa teki teatterijunailun Tampereen Työväenteatteriin. Katsoimme loppuun saakka musiikkinäytelmän, loppuun saakka, koska vasta sen jälkeen päästiin lounaalle kenkätehtailija Eemil Aaltosen entiseen työhuoneeseen. Isäntänä oli VVO-Kiinteistövastuu-Tampereen aluejohtaja Esa Fagerlund. HHkiinteistönhoito oli järjestänyt tervetuliaiskahvit. Ja olihan vielä paikallisjäsenemme Kari Syrjänen vaimoineen -monine- järjestetty oppaiksi rautatieasemalta teatteriin. Mikä HH; Hervannan Huolto Oy! Muistiniksi: kiinnitä tämä kutsu nastalla tai nuppineulalla vuoteeseesi, ruokapöytääsi tai kiikkustuoliisi Yhteisisäntä YH-Asunnot Oy ja YH-Asumisoikeus Oy selvitteli Toisen Linjan kuntatalossa yleishyödyllisen asuntotuotannon merkitystä ja mittasuhteita kansalaisten elämänlaadun kohentamisessa. Olikin mielen kiintoista kuulla, mitä uutta toimitusjohtaja Juha-Veikko Nikulaisella oli vanhoille veteraaneille sanottavana Viivähdimme hyvän tovin Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oyssä Malmilla, jossa rehtori Keijo Kaivanto yritti pedagogin ottein palauttaa vanhat, väsyneet ja veltot veteraanit kiinteistöalan nykyaikaan Suomen Kiinteistöliitto oli kutsunut meidät jälleen joululounaalle. Ja paikalla oli liiton toimitusjohtaja Ukko Laurila. (YTV-Juha Sipilä on tässä kuvassa muuten vaan taustalla)

12 Kalupakki antoi meille tilaisuuden juhlia 70- vuotispäiväänsä. Tuolloin hän oli 5 päivää ikääntyneempi. Ben Grassin ohella IVYläisetkin onnittelivat. Juhlakalupakin toivomuksena oli, ettei puheita eikä lahjoja, mutta maljapuheet yms. ovat toivottavia. Venta hool, housut, ne huolettivat Viljoa Olimme Kiinteistöalan Kustannus Oy:n vieraina ravintola Marskissa. Aterioinnin jälkeen isäntämme toimitusjohtaja Paavo Saarelainen kertoi kustannusfirman kustannuksista ja vastaili kysymyksiin, joita IVYläiset aivot sauhuten olivat miettineet. Kuinka pieru syntyy, aprikoitiin kutsussa Tutustuimme Mäkelänrinteen Uintikeskuksen tiloihin ja toimintoihin Helsingin Urheiluhallit Oy:n vieraina. Isännältämme, tuleva kiinteistöneuvos, Veikko Vermilältä saimme rautaisannoksen tietoa mahdollisuuksista ja keinoista harrastaa kuntoa kohottavaa tai ainakin ylläpitä vää toimintaa. Hyväksyttiin ohjeistus uusien jäsenten kunnioittavasta vastaanottamisesta yhdistykseen Olimme saaneet Osuusliike Elannon toimitusjohtajalta eli pääjohtajalta Arto Ihtolta kutsun Helsingin Seurahuoneelle. Kutsun mukaan piti lait taa kalliit vaatteet päälle. Isäntämme kertoi meille nykypäivien osuustoiminnasta, mitä se on, eroaako se jotenkin muusta liiketoiminnasta ja jos, miten, vai ei, tai jos sittenkin ja ja jne. Jäsenmaksu hilattiin 200 markkaan Kankarin Kalusteeseen Kihniöön voitiin mennä matkavaatteissa. Kankarin Markku Mäkinen ja ja Malkitin Reijo Leivonmäki vastailivat uteliaiden ujostelemattomiin kysymyksiin.

13 Per Björnströmin kantti petti kutsuen meidät IVYläiset Gammelbackan Kiinteistönhoitoon, ja lupauksensa mukaisesti otti meidät ystävällisesti vastaan. Hygieniaa paranneltiin taivassaunassa Matkattiin Turkuun. Ensin suuntauduttiin Turun Biolaaksoon toimitusjohtaja Juhani Lepän vieraiksi, sitten saatiin isännäksi Varsinais- Suomen Kiinteistöyhdistyksen Jyrki Salomaa. Mukaan tuppautui miellyttävään tapaansa myös kiinteistöneuvos Seppo Saarto. Viimeksi mentiin vielä Turun kaupunginteatteriin katsomaan Ankkurilyhtyä, musiikkinäytelmää. Nykyisille veteraaneille, sota-ajan ja sitä edeltäneen ajan lapsille, se oli oikein passeli. Keskiyöhön saakka värjöteltiin linjaautoasemalla ennen kuin paluumatka alkoi Tutustuttiin liikekiinteistöjen omistamiseen ja hallintoon, siis manageeraukseen, Antilooppi Oy:ssä, toimitusjohtaja Pertti Vanhasen opastuksella, mistä nöyrästi jäimme kiitollisiksi. Vuosikokous Olimme saaneet kutsun Sato-Yhtymään, jossa toimitusjohtaja Matti Sarnela vastaili tiedonjanoisten kohtuullisiin kysymyksiin Joululounas nautittiin ravintola Seurahuoneella VVO Rakennuttaja Oy:n erinomaisessa isännyydessä. Urpo Piilo hoiti tarjoilun ja vastaili ivyhörhöjen kiehtoviin kysymyksiin IVY-veteraanit kävivät Isännöitsijäliitossa Länsi-Pasilassa opastamassa, miten liiton ja isännöitsijöiden yhteisiä asioita tulisi hoitaa Piipahdimme Ekakiinteistöt Oy:ssä, jonka taustoista, pyrkimyksistä ja toiminnasta ja päämääristä kertoivat, mitä sieti kertoa toimitusjohtaja Heikki Venho ja apulaisjohtaja Jaakko Nousiainen. Pidetyssä kevätvuosikokouksessa jäsenmaksu nostettiin 34 euroon Vierailimme Vakuutusyhtiöiden Keskusliitossa, jossa vanha yhteistyö kumppanimme Jukka-Pekka Koskinen, aikaisempi Kiinteistöalan Koulutuskeskuksen johtaja, vastasi henkisestä ym. hyvinvoinnistamme. Joskin JP:n mieliksi pitää vielä jälkeenpäin pahoilla mielin todeta, että isäntäehdokkaan kutsun mukaan tilaisuudessa ei alkoholia tarjoilla, joten innokkaimmatkin nenänvalkaisijat voivat osallistua, osallistujia oli tavanomaisen runsaasti Tehtiin perinteinen bussiretki Kihniöön Kankarin Kalusteeseen. Markku Mäkinen isännöi rehtiin tapaansa.

14 Vietimme kaksi yötä Raimo Vauhkosen viime valtauksilla Muhun saarella Paalin tilalla. Kävimme Piispanlinnassa Kuressaaressa ja Kaalinjärvellä siinä lähellä. Villisikaa, naminami. Paikalliset esiintyivät, lauloivat ja tanssivat. Anita Lehtonen kävi tahdin määrääjäksi. Alakuvassa isäntä toinen oikealla Ennätyslämpimän kesän jälkeen vierailimme Länsi-Pasilassa Skanska Oy:ssä, jossa johtaja Raimo Poikela antoi firmastaan mahdollisimman hyvän kuvan, parhaan mahdollisen Ajoimme bussilla (lvi-trio oli saanut huomionosoituksena kustantaa) Raumalle Oras Oy:n vieraiksi. Vanhan Rauman kaupunkikierros kannatti tehdä. Veneilijä Olan mieliksi vierailimme laivanvarustajan kodissa Vierailtiin Pasilan Huollossa, jossa uusi toimitusjohtaja Matti Laukkanen valisti meitä läpinäkyvyydellä. Pidettiin syysvuosikokous klo kieppeillä Suomen Kiinteistöliitto ja sen Ukko Laurila tarjosi Marskissa joululounaan, siinä katutason ravintolassa, ja halusi välttämättä kertoa tuoreimmat kiinteistöalan uutiset.

15 Tutustuttiin Rakli ry:n uuden uutukaisiin tiloihin Annankatu 24:ssä, melkein juhlavuotemme kunniaksi. Raklin toimitusjohtaja Juhani Reen, ikiaikojen tuttavamme oli se kutsun toimittaja Juhlittiin puheenjohtajamme Olavi Saarimaan suursaavutusta, 70- vuotispäivää Puuskaniementiellä Tutustuttiin Vantaan kaupungin vieraina vantaalaiseen kaupunkirakenteeseen, josta meille antoivat valaisua asuntoimenjohtaja Risto Koivunoksa ja VAV:in toimitusjohtaja Matti Alho Suunnattiin kulkumme Kihniöön Kankarin Kalusteeseen, vanhat tuttavamme, meitä kuitenkin nuoremmat, Markku Mäkinen ja Reijo Leivonmäki verestivät meidän hämäriä muistikuviamme alansa tuotteista Tutustuttiin kiinteistöjen sähköhuollon viimeisiin kehitysvaiheisiin Suomen Sähköhuolto Oy:ssä Itä-Helsingissä, isäntänä toimitusjohtaja Auvo Karhu. Välillä 5.9. oli juhlittu Kiinteistöalan Koulutuskeskuksen 25-vuotisjuhlia, merkittiin Tikkurila Oy:n väritehtaan Tikkurila Paints Oy:n tiloissa tutustuttiin puolestaan maalimaailman saloihin esitelmin ja audiovisuaalisin esityksin. Isäntänä oli Kimmo Sandberg, joka tehdaskierroksen jälkeen opetti meille firman koulutuskeskuksessa Paletissa maalaussaloja audiovisuaalisella lisäpläjäyksellä Naisisäntämme, Kiinteistökaari Oy:n toimitusjohtaja Kaisu Greus, siellä Jönsaksentiellä, elvytti aivotoimintaamme ja muistiamme kertomalla kiinteistöalan, lähinnä isännöinnin viime aikaisista tuulista ja päämääristä. Väitteen mukaan niitä oli. Pidettiin syysvuosikokous, jossa mestaroitiin vanhoja sääntöjä uusiksi ja muutettiin yhdistyksen nimi Kiinteistöalan veteraanit IVYklubiksi. Poistettiin leijonamainen maininta jäseneksi liittymisestä: enää ei vaadittu kahden jäsenen suositusta eikä johtokunnan yksimielistä hyväksymistä. Jäseneksi voi liittyä jokainen eläkkeelle siirtynyt kiinteistöalalla päätoimisena isännöitsijänä tai muissa alan vastuunalaisissa tehtävissä ollut henkilö Isännöitsijäliiton Tuomo Nenonen poistui liiton palveluksesta ja Tero Heikkilä esittäytyi. Siirtotilaisuus pidettiin Suomen Talokeskuksen tiloissa Pihlajistossa.

16 Jouluaterian tarjosi VVO. Kinteistöjohtaja Risto Soininen vastasi IVYläisten kiehtoviin kysymyksiin, joihin saatiin mieleiset vastaukset. IVYläiset joululounaalla 2003 tutussa vieraspaikassaan VVO:ssa (Jorma Palo po. Seppo Palo, Jorma Juutilainen po. Teuvo Puukari) Kaiken muun jouluhoppuilun ohessa olimme saaneet kutsun Matinkylän Huoltoon (puh.luettelon kartta 35 ruutu cy73), jossa toimitusjohtaja Mikko Peltokorpi soinnutteli uusimmat sävelet kiinteistönhoidon espoolaisesta näkökulmasta Kutsuttuina Martinlaakson Huoltoon kuuntelimme kiltisti Sakari Salmisen välittämät viimeiset kiinteistöterveiset. Hän poisti meidän iänikuisen vanhoja käsityksiämme kiinteistönhoidosta. Pidettiin kevätvuosikokous, tilikaudelta ylijäämää 314,83 euroa. Jäsenmaksuksi tuli 35 euroa.

17 Vierailimme ISS Palveluiden uudessa toimipaikassa Myyrmäessä, teemana Laatutakuusta teknisiin palveluihin. Kutsujina ja isäntinä Pekka Palokangas ja Peter Westermarck Katsastimme Itä-Vantaan kehityskulkua Hakunilan Huolto Oy:n vieraina. Toimitusjohtaja Heikki Säilä oli jo pitkään lähes malttamattomana odottanut meitä. Ja saimmekin laadukasta sekä hengen että kehon ravintoa IVY-väki kultturisoitui Helsingin Kaupunginteatterin Miss Saigonmusikaalin myötä. Iltapala nautiskeltiin ravintola Paasilinnassa. Mukaan sai ottaa puolison tai mummoystävän. Muukin avec kelpasi Syyskausi avattiin matkustamalla niin etäälle kuin Malmille tutustumaan Suomen Asumisoikeus Oy:hyn. Isäntinä olivat Eero Saastamoinen ja Matti Tarkio. He kertoivat yhtiönsä toiminnan tarkoituksesta, päämääristä ja siihen liittyvästä Kävi kutsu bussiajelulle Kihniöön Kankarin Kalusteeseen. Jolla oli erinomainen syy viettää juhlahetkiä tuotantolaitoksillaan. Mitkä syyt? Piipahdimme Senaatti-Kiinteistöjen keskushallinnossa, eksoottisen tuntuisen kiinteistöyhteisön toimitusjohtaja Aulis Kohvakka opasti. Kyselemällähän se ylimääräinen tiedon nälkä on lähtenyt ennenkin Vanha tuttu Isännöitsijäliitto tutustutti perin pohjin Tero Heikkilän ja Per Björnströmin opastuksella meidät kiinteistöalan järjestöasioihin Länsi-Pasilan toimistossaan. Etukäteen oli sellainen hytinä, että Joten IVY-kansa, Pasilaan (Joka jumalan kuukausi saa kirjoitella kutsukirjeitä niska limassa ja parhaina, niinku nyt, kaksi, tuskaili sihteeri) VVO-Sähkö Oy (Aarno Teittinen ja Urpo Piilo) tarjosi perinteisen joululounaan Mannerheimintie 168:n katutason vakaassa ravintolassa. Isännät kertoivat VVO:n kehittyvän rivakasti. Esitysten jälkeen jouluateria maistui asian mukaisine ruokineen, puheineen ja lauluineen. Joulumieltä koko joulunajan tarpeiksi Pentti Laitinen oli kutsunut meidät Isännöitsijäkonttori Oy:n Mellunmäkeen entistä ehomman vuoden alkajaiskaronkkaan. Luvassa oli pientä purtavaa, niin että (kutsussa mainittiin) älä unohda tekareita himaan Tutustuimme pääpäättäjien pääpaikkaan Eduskuntaan. Ensin Rakel Hiltunen selvitteli talon touhuja, minkä jälkeen kiinteistötoimiston päällikkö Pauli Lehti tutustutti meidät pääasioihin ja eduskunnan uuteen lisärakennukseen. Ja niin IVY-kansalainenkin sai tietää miten meitä hallitaan. Aktiivisen jäsenemme Olavi Ahomaan aktiivinen Kaijapuoliso ansaitsi kiitoksemme kutsun osoittamisesta IVY:lle

18 Vermiliaalit eli vierailu Veikko Vermilän kutsumana Pasilan Urheiluhalli Oy:ssä Länsi-Pasilassa. Hyvä opastus sai näyttämään tilat hyviltä VVO-yhtymä Oyj:n konsernijohtaja Ben Grass, potentiaalinen uusi jäsen, kutsui IVY-väen eläkkeellesaattotilaisuuteensa. Hän ehkä halusi saada mahdollisimman monipuolisia kokemuksia tästä järisyttävästä elämänmuutoksesta. IVY:llä oli siis koulutuksellinen tehtävä tällä käynnillä Teimme ryhmämatkan Tallinnaan. Ohjelmassa oli operetti Wieniläisverta Estonia Rahvus-oopperassa, käynti Kadriorgin linnassa. Töölön Matkatoimiston bankrutti sekoitti pikkuisen järjestelyjä. Matkan ja kulttuurin nälkäisiä oli ilmoittautunut täysi kaksi tusinaa Kävi Malkit Oy:stä kutsu tulla vieraisille Laivalahdenkatu 6:een, isäntinä Erkki Parkkinen ja Rauli Forsblom. Tuttu firma ajoilta, jolloin raadoimme työn ikeen alla lähes verissä päin Vierailimme NCC Rakennus Oy:ssä Mannerheimien loppupäässä. Kari Talvitie perehdytti meitä kohtuuden rajoissa ko. yhtiön ympyröihin Kunnon jouluruokaa tarjosi kunnolliselle IVY-väelle VVO, isäntänä hallintojohtaja Timo Niemi. Vai oliko niin että kunnon väki tarjosi Karakallion Huolto Oy oli saanut kovat aiheet kutsua veteraanit vieraisille, olihan yhtiölle tullut elon mittaa 40 vuotta ja kiinteistöveteraani, toimitusjohtaja Seppo Käkelä, saanut edellisen vuoden puolella Kiinteistöneuvos-arvonimen. Karakallion Lämpö Oy:n, sittemmin Karakallion Huolto Oy:n toiminta oli alkanut Puhuttiin nettipuheluista, sähköpostista yms. vanhusten vieroksumista aiheista Kokoonnuttiin turhien jännitysten välttämiseksi ihan keskinäisesti Jarrumiehenkatu 2:n kerhotilaan Itä-Pasilassa. Vuosikokouksessa remontoitiin perusteellisesti yhdistyksen johto: puheenjohtajaksi Erkki Pohjanvirta, varapuheenjohtajaksi Kari Puusti, rahastonhoitajaksi Pertti Suomalainen, sihteeriksi Kauko Koistinen ja vielä jäseneksi Viljo Pasanen. Maittavan hirvikeiton opm tarjosi Olavi Ahomaa Paikka oli sama. Maankuulun lohikeiton tarjosi Pertti Suomalainen, höysteineen opm.

19 Arvoval- tainen IVY-vierasjoukko ilahdutti uskollista jäsentään Urho Mattilaa myös vaimo Anjaa- saapumalla Saloon onnittelukäynnille 75vuotissynttäreiden merkeissä. Kiitos! Runsaslukuinen IVYväki oli saattamassa pitkäaikaista puheenjohtajaansa Olavi Saarimaata (k ) iäisyysmatkalleen Malmin hautausmaalla. Paljasjalkainen helsinkiläinen Olavi Saarimaa oli syntynyt Ekonomiksi valmistumisen jälkeen hän työskenteli verotarkastajana siirtyen sitten Rakennustuote Oy:n kautta Salpa Oy:hyn. Vuonna 1976 hän perusti oman isännöitsijä- ja tilitoimiston. Liikunnan ja matkailun ohella hän toimi useissa järjestöissä. Meillä IVYssä seurallinen Ola toimi puheenjohtajana 1996 alkaen kahdeksisen vuotta. Meille jäi hänestä hyvät muistot Isännöitsijäkonttori Oy kutsui meidät tutustumaan uusiin toimitiloihinsa Kampissa Malminkatu 34:ssä. Totesimme tilat toimiviksi ja edustaviksi Tehtiin teatterimatka Kotkaan, katsottiin musiikkinäytelmä Tunteen palo sikäläisessä kaupunginteatterissa. Niin meno kuin tulokin kävi omin neuvoin Perinteisen joululounaan saimme nauttia perinteisesti VVO:ssa, siellä Mannerheimintien loppupäässä. Erkki Pohjanvirta ja Pentti Laitinen esittelivät ja kehuivat IVY_Klubin toimintaa Kiinteistöpostissa, joulukuu 8/2006

20 Vuoden lopulla tietotekniikkaneromme PERTTI SUOMALAINEN perusti ja ryhtyi yllä pitämään = päivittämään omia IVY-klubin sivuja internetissä. Sivut löytää ehkä helpoimmin googlen avulla, yksinkertaisesti IVY klubi. Tai: Pääsimme tutustumaan Abloy Oy:n uusiin edustustiloihin eli teimme yritysvierailun Espooseen, isäntänä toimi lukkofirman johtaja Jouni Romppanen. Meille esiteltiin täysin yksilöllinen ja luotettava tietokoneajan Abloy Protect-avain Tutustuimme perusteellisesti Helsingin kaupungin Sörnäisissä olevaan tilakeskukseen. Kollegamme Hannu Määttänen toimitti oppaan virkaa Kokoonnuimme juhlavaan opm-vuosikokoukseemmme Jarrumiehenkatu 2:n kerhohuoneeseen. Tilinpäätösvahvistettiin vahvistettiin. Tarkkaa budjetointia ja taloudenpitoa osoitti, että tulokseksi tuli vain miinus 44,64 euroa. Maanmainio lohikeitto tuotiin Pertti Suomalaisen kotikeittiöstä..

TKK - johtokuntapaikat / henkilöittäin kaudet Summa / Nro

TKK - johtokuntapaikat / henkilöittäin kaudet Summa / Nro TKK - johtokuntapaikat / henkilöittäin kaudet 4.9.2018 Summa / Nro Nimi Yhteensä Mantila Jyrki 37 Kortet Hannu 31 Leinonen Asko 24 Sepponen Pekka 21 Sinisalo Tauno 21 Saarenheimo Kauko 19 Virta Asko 19

Lisätiedot

25m Pienoispistooli erä 2, lauantai , klo 12:15-14:00 ==============================================================

25m Pienoispistooli erä 2, lauantai , klo 12:15-14:00 ============================================================== 25m Pienoispistooli erä 1, lauantai 18.8.2012, klo 10:00-11:45 ============================================================== 2. Tomi Mustonen H V-S 3. Yrjö Munukka H Hel 4. Antti Leinonen H Kai 5. Jussi

Lisätiedot

ALA OUNASJOEN ERÄSTÄJIEN VUOSIKOKOUS 2010

ALA OUNASJOEN ERÄSTÄJIEN VUOSIKOKOUS 2010 Ala-Ounasjoen Erästäjät PÖYTÄKIRJA Johtokunta Rovaniemi 17.2.2010 ALA OUNASJOEN ERÄSTÄJIEN VUOSIKOKOUS 2010 AIKA 17.2.2010 klo 18.00 PAIKKA Toimitalo, Erästäjänpolku OSALLISTUJAT Seuran jäseniä 25 liitteenä

Lisätiedot

Tampere, Voimailijat

Tampere, Voimailijat 18. - 19.1.1975 Tampere, Voimailijat 1. Reijo Haaparanta Kauhajoen Karhu 2. Tapio Savola Lappajärven Veikot 3. Kalle Vuorenmaa Lapuan Virkiä 1. Harri Uusimäki Lappajärven Veikot 2. Raimo Hilden Heinolan

Lisätiedot

Veikon toimituskunnat 1935-1975

Veikon toimituskunnat 1935-1975 Veikon toimituskunnat 1935-1975 1935-1936 Esko R. Joki Opettajamatrikkeli Veikko Itkonen 3330 Harri Wendelin 3319 Erkki Kario 3530 Eino Salmi 3283 Ola Österholm 3557 Kauko Pennanen 3347 Ukko Saraste 3473

Lisätiedot

Tulokset SRTL 2013 VEKARANJÄRVI Lopputulokset Yleinensarja RK Ammunta 2 x 10 laukausta

Tulokset SRTL 2013 VEKARANJÄRVI Lopputulokset Yleinensarja RK Ammunta 2 x 10 laukausta Tulokset SRTL 2013 VEKARANJÄRVI Lopputulokset Yleinensarja RK Ammunta 2 x 10 laukausta Nimi Yhdistys Tulos 10:t napa 9:t 1. Tiihonen Tommi Kymenlaakson RT 191 12 2 7 2. Pöllänen Janne Sastamalan RT 188

Lisätiedot

25m Pienoispistooli erä 2, lauantai , klo 12:15-14:00 ==============================================================

25m Pienoispistooli erä 2, lauantai , klo 12:15-14:00 ============================================================== 25m Pienoispistooli erä 1, lauantai 18.8.2012, klo 10:00-11:45 ============================================================== 2. Ltn, Tomi Mustonen H V-S 3. Vänr, Yrjö Munukka H Hel 4. Ylil, Antti Leinonen

Lisätiedot

Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y Osanottajia yhteensä 33

Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y Osanottajia yhteensä 33 Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y Osanottajia yhteensä 33 Sija Nimi Yhdistys Sarja Tulos 1. srj 2. srj Napa 10 9 1 Meurasalo Antti Pohjois-Savon RT Y 193 98 95 4 10 5 2 Tiihonen Tommi

Lisätiedot

WFA-MAAPÄIVÄT Osallistujat

WFA-MAAPÄIVÄT Osallistujat WFA-MAAPÄIVÄT Osallistujat 1. Niemi-Aro Antti 2. Saari Aapo 3. Kinnari Sirpa 4. Koskinen Eila 5. Lähdesmäki Liisa 6. Niemi Anne 7. Palojoki Ulla 8. Hyvönen Juhani 9. Peltola Asko 10. Saunamäki Raimo 11.

Lisätiedot

Rakennusliitto ry:n liittokokousvaalit 2011 Tulos vertailulukujärjestyksessä vaaliliitoittain

Rakennusliitto ry:n liittokokousvaalit 2011 Tulos vertailulukujärjestyksessä vaaliliitoittain Rakennusliitto ry:n liittokokousvaalit 2011 Koko maa Lähetetty: 85578 Äänestys%: 31,0 Hyväksytty: 26323 Hyväksytty%: 99,1 Hylätty: 228 Hylätty%: 0,9 Valitaan: 222 Hyväksytty: 4152 Hyväksytty%: 99,2 Hylätty:

Lisätiedot

Toimintakertomus kaudelta 2011 2012

Toimintakertomus kaudelta 2011 2012 Toimintakertomus kaudelta 2011 2012 Kauden kansainvälinen teema Kauden kansainvälinen teema oli Kuuntele sydäntäsi auttaaksesi muita RI presidenttinä toimi Kalyan Banerjee. Kokemäen rotaryklubilla oli

Lisätiedot

Itä-Suomen mestaruuskilpailut Joroinen

Itä-Suomen mestaruuskilpailut Joroinen http://kesa.sporttisaitti.com Itä-Suomen mestaruuskilpailut Joroinen 28.06.2014 Päivitetty Lopputulokset 28.6.2014 20:46 Sarja M 1 54 MARKO HOLOPAINEN M PK 19 22 41 0 2 61 JUHA HEIKKILÄ M PK 20 18 38 1

Lisätiedot

2 Kokouksen puheenjohtajaksi kutsuttiin Janne Halunen ja sihteeriksi Henri Kinnunen.

2 Kokouksen puheenjohtajaksi kutsuttiin Janne Halunen ja sihteeriksi Henri Kinnunen. Kempeleen Metsästys- ja Kennelyhdistys r.y. PÖYTÄKIRJA Asia Vuosikokous Aika 28.03.2014 klo 18.30. Paikka Läsnä Kempeleen Kunnanvaltuustosali 23 osallistujaa. Liite1 1 Janne Halunen avasi kokouksen klo18:38

Lisätiedot

RASTI 1. Pisteytys 14-15.8.-99 PP A B C D PPo ohi E/A Tv Hämeenlinna Hätilä 10 5 4 4 2-20 -10-10 -10

RASTI 1. Pisteytys 14-15.8.-99 PP A B C D PPo ohi E/A Tv Hämeenlinna Hätilä 10 5 4 4 2-20 -10-10 -10 RASTI 1 Suomenmestaruuskilpailu 1999 Pisteytys 14-15.8.-99 PP A B C D PPo ohi E/A Tv Hämeenlinna Hätilä 10 5 4 4 2-20 -10-10 -10 Kilpailijat Pisteet Rangaistukset Aika Ls Tulokset No Nimi Lk. Joukkue PP

Lisätiedot

Juniorien vapaapainin SM-kilpailut, 6.-7.11.1971, Kankaanpää ja Lappeenranta (KankU ja LrTU), 83 os.

Juniorien vapaapainin SM-kilpailut, 6.-7.11.1971, Kankaanpää ja Lappeenranta (KankU ja LrTU), 83 os. Juniorien vapaapainin SM-kilpailut, 6.-7.11.1971, Kankaanpää ja Lappeenranta (KankU ja LrTU), 83 os. 1. Kari Toivonen Helsingin Tarmo 2. Kari Keskinen Tampereen Voimailijat 3. Pekka Laakso Rauman Voimailijat

Lisätiedot

Kansalliset 25 ja 125 tikkakilpailut Hämeenlinna, Lammi

Kansalliset 25 ja 125 tikkakilpailut Hämeenlinna, Lammi Kansalliset 25 ja 125 tikkakilpailut Hämeenlinna, Lammi 17.2.2019 päivitetty 17.9.2019 klo 19.40 25 tikkaa MM 1. Järvinen Tarmo JST 39 46 40 39 44 208 2. Lehtonen Seppo JST 39 41 42 42 43 207 3. Tammi

Lisätiedot

M AK+LK SIJA NIMI PIIRI SARJA

M AK+LK SIJA NIMI PIIRI SARJA ISM 1.7.2017 Juuka LUODIKKO M uusinta 1 Pauli Markkanen PS M 49 42 91 85 176 186 2 Pertti Miettinen PS M 48 41 89 87 176 184 3 Marko Sikanen PS M 47 40 87 86 173 4 Aki Hännikäinen SS M 45 40 85 79 164

Lisätiedot

Kansallinen 25 ja 125 tikkaa Hämeenlinna/Lammi Järjestäjä Lammin Tikka

Kansallinen 25 ja 125 tikkaa Hämeenlinna/Lammi Järjestäjä Lammin Tikka Kansallinen 25 ja 125 tikkaa Hämeenlinna/Lammi Järjestäjä Lammin Tikka 19.02.2017 päivitetty 20.2.2017 klo 16.30 25 tikkaa MM 1. Hyyrynen Juha KLT 42 42 43 43 42 212 2. Järvinen Tarmo JST 39 44 42 43 40

Lisätiedot

Juniorien kr.room. painin SM-kilpailut, , Viitasaari, Lappajärvi ja Tiutinen, 126 osallistujaa

Juniorien kr.room. painin SM-kilpailut, , Viitasaari, Lappajärvi ja Tiutinen, 126 osallistujaa Juniorien kr.room.painin SM-kilpailut, 29.-30.1.1966 (Janakkalan Jana, Hallan Visa ja Lappajärven Veikot) 2. Raimo Virolainen Tampereen Painimiehet 3. Jorma Kujanne Tampereen Painimiehet 1. Jorma Virolainen

Lisätiedot

Suomen Internet-yhdistys - SIY ry. Yhdistysrekisteritunnus 169.671

Suomen Internet-yhdistys - SIY ry. Yhdistysrekisteritunnus 169.671 Suomen Internet-yhdistys - SIY ry Yhdistysrekisteritunnus 169.671 TASEKIRJA 1.1. - 31.12.2009 Suomen Internet-yhdistys - SIY ry SISÄLLYSLUETTELO Tilinpäätös 1.1. - 31.12.2009 Sivut TOIMINTAKERTOMUS 1 TILINPÄÄTÖS

Lisätiedot

Henkilökohtainen kilpailu ls Tulokset - Sarja 50

Henkilökohtainen kilpailu ls Tulokset - Sarja 50 Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja 50 Osanottajia yhteensä 49 Sija Nimi Yhdistys Sarja Tulos 1. srj 2. srj Napa 10 9 1 Thure Seppo Suur-Savon SB 50 191 94 97 2 9 9 2 Riihiluoma Tapio

Lisätiedot

10m Ilmakivääri 60 ls sarja Y. 10m Ilmakivääri 40 ls sarja Y50. 10m Ilmakivääri 40 ls sarja N. 10m Ilmakivääri 40 ls sarja H

10m Ilmakivääri 60 ls sarja Y. 10m Ilmakivääri 40 ls sarja Y50. 10m Ilmakivääri 40 ls sarja N. 10m Ilmakivääri 40 ls sarja H 10m Ilmakivääri 60 ls sarja Y 10m Ilmakivääri 40 ls sarja Y50 1. Matti Gröger 1. Jari Kallio Kokemäki 97 94 97 98 96 97 579 2. Joni Röman HKI 95 95 94 97 96 99 576 3. Lasse Voutilainen LP/Joensuu 94 96

Lisätiedot

KITEEN PESÄPALLOHISTORIAA 2008

KITEEN PESÄPALLOHISTORIAA 2008 KiU KITEEN PESÄPALLOHISTORIAA 2008 JOUKKUEET: 1920 Luku Kiteenkylän pesäpallojoukkue Hakulinen Heikki Hakulinen Onni Hakulinen Simo Hakulinen Toivo Hakulinen Viljo Hirvonen Arvi Kosonen Juho Lipponen Toivo

Lisätiedot

SM-esikilpailu. Yksilökilpailut. Lumijoki, 27.06.2015

SM-esikilpailu. Yksilökilpailut. Lumijoki, 27.06.2015 SM-esikilpailu Lumijoki, 27.06.2015 Yksilökilpailut M 1. Kuitunen Lasse 21 Keski-Pohja 300 (20:06) 240 (-24m/+6m) 582 (97) 1122 2. Marttila Petri 1 Oulu 278 (23:41) 288 (-1m/-5m) 546 (91) 1112 3. Tapani

Lisätiedot

J. Kivelä,?, O. Rissanen, Juhani Mattila, Ossian Peltola, Antti Solja, Tapio Vuorinen?, Karl-Erik Ladau, Martti Siukosaari,?

J. Kivelä,?, O. Rissanen, Juhani Mattila, Ossian Peltola, Antti Solja, Tapio Vuorinen?, Karl-Erik Ladau, Martti Siukosaari,? TamRU:n hallitukset Kuvia hallituksista vuodesta 1959 vuoteen 2014. Tietoja lisätään, kun saadaan. Hallitus 1959 J. Kivelä,?, O. Rissanen, Juhani Mattila, Ossian Peltola, Antti Solja, Tapio Vuorinen?,

Lisätiedot

päivitetty klo 8.50

päivitetty klo 8.50 Kansallinen 25 ja 125 tikkaa Hämeenlinna/Lammi Järjestäjä Lammin Tikka 18.2.2018 päivitetty 19.2.2018 klo 8.50 25 tikkaa MM 1. Tammi Aimo TurTi 45 43 45 39 39 211 2. Jäntti Reijo SST 46 37 40 42 43 208

Lisätiedot

Me haapavetiset ry:n pikkujoulujuhla Ostrobotnian baarikabinetissa

Me haapavetiset ry:n pikkujoulujuhla Ostrobotnian baarikabinetissa Pikkujoulussa oli teemana Haapavesi 150-vuotta Me haapavetiset ry:n pikkujoulujuhla Ostrobotnian baarikabinetissa 11.11.2016 Pikkujoulua vietettiin 11.11.2016 Helsingissä Ostrobotnialla. Ostrobotnia on

Lisätiedot

Toimintakertomus Alajärven Yrittäjät Ry

Toimintakertomus Alajärven Yrittäjät Ry Toimintakertomus 2017 Alajärven Yrittäjät Ry Yleistä Alajärven Yrittäjät on kaupungissa toimivien yritysten ja yrittäjien etujärjestö, joka valvoo yrittäjien ja yritysten toiminnallisia ja taloudellisia

Lisätiedot

14. - 15.3.1970 Lohja, Voimailijat / Seinäjoki, Paini-Miehet

14. - 15.3.1970 Lohja, Voimailijat / Seinäjoki, Paini-Miehet 14. - 15.3.1970 Lohja, Voimailijat / Seinäjoki, Paini-Miehet 1. Soini Kauppinen Suolahden Urho 2. Matti Laitinen Viipurin Voimailijat 3. Jaakko Piutunen Varkauden Urheilijat 1. Reino Salimäki Seinäjoen

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen.

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Aika 7.7.2015 klo 12:30 1/5 Paikka Tulihukka-leiri, Mynämäen palloiluhalli, Urheilutie 9, Mynämäki LÄSNÄ: HALLITUS Vainio Kai puheenjohtaja Tervakangas Matti Tenhunen Pertti Ansio Juho Haapala Heikki Haikonen

Lisätiedot

ERÄ I. 1 Korp. Haukkala Markku H Et-Poh. 5 Alik. Iso-Oja Antti H60 Et-Pohj. 6 Maj. Raitila Jarmo H60 Et-Pohj.

ERÄ I. 1 Korp. Haukkala Markku H Et-Poh. 5 Alik. Iso-Oja Antti H60 Et-Pohj. 6 Maj. Raitila Jarmo H60 Et-Pohj. ERÄ I 1 Korp. Haukkala Markku H Et-Poh. 2 Yliltn. Konttinen Heimo H50 Poh-Savo 3 Kapt. Pajala Heikki H50 Et-Pohj 4 Alik. Lindroos Reijo H60 Et-Pohj 5 Alik. Iso-Oja Antti H60 Et-Pohj. 6 Maj. Raitila Jarmo

Lisätiedot

ETELÄ POHJANMAAN LÄMPÖ-, VESI- JA ILMANVAIHTOTEKNISEN YHDISTYKSEN HISTORIIKKI 50-VUOTISEN TOIMINNAN AIKANA

ETELÄ POHJANMAAN LÄMPÖ-, VESI- JA ILMANVAIHTOTEKNISEN YHDISTYKSEN HISTORIIKKI 50-VUOTISEN TOIMINNAN AIKANA ETELÄ POHJANMAAN LÄMPÖ-, VESI- JA ILMANVAIHTOTEKNISEN YHDISTYKSEN HISTORIIKKI 50-VUOTISEN TOIMINNAN AIKANA Suomessa LVI yhdistystoiminta alkoi Helsingissä jo 1930 luvulla, jolloin oli perustettu Lämpö-

Lisätiedot

METSÄSTYSAMMUNTOJEN ETELÄ-SUOMEN LÄÄNINMESTARUUSKILPAILUT JA SML:N KYMEN PIIRIN LOPPUKATSASTUKSET JOUTSENOSSA 5.7.2015

METSÄSTYSAMMUNTOJEN ETELÄ-SUOMEN LÄÄNINMESTARUUSKILPAILUT JA SML:N KYMEN PIIRIN LOPPUKATSASTUKSET JOUTSENOSSA 5.7.2015 METSÄSTYSHAULIKKO SIJ A MIEHET Alkuk Finaal i TULOS 1 Roiha Matti Särkisalmen Seudun Metsästysyhdistys 23 24 47 2 Suuronen Janne Kympin Kyttääjät 23 22 45 3 Korpi Kai Oravalan Metsästäjät 22 22 44 4 Pitkänen

Lisätiedot

Vuoden 2014 maratoonit

Vuoden 2014 maratoonit Vuoden 2014 maratoonit Absetz Ilmari 2/10 3.44.28 (M 55/2) Absetz Ilmari 8/10 3.52.11 (M 55/2) Ahonen Jani Lohdutus 4.21.23 (M alle 40/3) Airaksinen Pekka 1/10 5.05.37 (M 60/9) Airaksinen Pekka 8/10 5.07.07

Lisätiedot

SKAL:n ja STL:n talvipäivät HIIHTOMESTARUUS 27.2.2010 Kuopio, Puijo TULOKSET

SKAL:n ja STL:n talvipäivät HIIHTOMESTARUUS 27.2.2010 Kuopio, Puijo TULOKSET Lapset alle 6, STL 0,5 km (v) 1. Oskari Kotiaho Vantaan Taksiautoilijat ry 4.11 2. Veera Yletyinen Kuopion Taksiautoilijat ry 6.33 Lapset alle 8, STL 0,5 km (v) 1. Elias Korhonen Ristijärven Taksiautoilijat

Lisätiedot

Henkilökohtainen kilpailu ls Tulokset - Sarja Y

Henkilökohtainen kilpailu ls Tulokset - Sarja Y Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y Osanottajia yhteensä 36 Sija Nimi Yhdistys Sarja Tulos 1. srj 2. srj Napa 10 9 1 Tiihonen Tommi Kymenlaakson RT Y 187 94 93 3 6 9 2 Palo Timo Porvoon

Lisätiedot

51 kg 67 kg 1. Jouni Järvinen Turun Teräs 1. Kalevi Kosunen Oulun Tarmo 2. Matti Rissanen Kemin Into 2. Arto Varinen Kuopion Riento

51 kg 67 kg 1. Jouni Järvinen Turun Teräs 1. Kalevi Kosunen Oulun Tarmo 2. Matti Rissanen Kemin Into 2. Arto Varinen Kuopion Riento TUL:N MESTARUUSKILPAILUT 14. 15.2.1970 LAHDESSA Lahden Kaleva 48 kg 67 kg 1. Jouni Järvinen Turun Teräs 1. Mauri Saarivaino Iisalmen Työväen Urheilijat 2. Hannu Miettinen Kuopion Riento 2. Jorma Pikkujämsä

Lisätiedot

(Varsinais-S) (Vaasa)

(Varsinais-S) (Vaasa) T 3 Yritysdemokratiatyöryhmä Eero Joutsijoki (1.11.1979 asti) Matti Lipiäinen (14.12.1979 lähtien) Martti Koivisto Aulis Alamattila Martti Salo (Satakunta) SÄÄN TÖVAL IOKUNTA Martti Hoffren (Kuopio) Esko

Lisätiedot

Paikka Tallinnan risteily, Baltic Queen- laivan kokoustila kansi 5

Paikka Tallinnan risteily, Baltic Queen- laivan kokoustila kansi 5 KAUPAN ESIMIESVETERAANIT RY VUOSIKOKOUS Pöytäkirja Aika 1.9.2015 kello 18.30 Paikka Tallinnan risteily, Baltic Queen- laivan kokoustila kansi 5 Läsnä Liitteessä 6 mainitut 43 henkilöä 1. Kokouksen avaus

Lisätiedot

14. - 16.3.1980, HELSINKI, Viipurin Voimailijat

14. - 16.3.1980, HELSINKI, Viipurin Voimailijat 14. - 16.3.1980, HELSINKI, Viipurin Voimailijat 1. Reijo Haaparanta Kauhajoen Karhu 2. Reijo Luokkanen Tampereen Painiseura 3. Jukka-Pekka Tanner Tampereen Painiseura 1. Taisto Halonen Lapin Veikot 2.

Lisätiedot

6. - 7.11.1965, KOTKA, Paini-Miehet

6. - 7.11.1965, KOTKA, Paini-Miehet 6. - 7.11.1965, KOTKA, Paini-Miehet 1. Reino Salimäki Kuortaneen Kunto 2. Veikko Järvelä TUL / Haukiputaan Heitto 3. Kaarlo Nykänen TUL / Koiton Riento 1. Raimo Taskinen TUL / Kemin Into 2. Jorma Virolainen

Lisätiedot

07/07/2014 08:54:02 Turnaus aloitettu. 07/07/2014 08:54:05 Kierros 1 paritettu.

07/07/2014 08:54:02 Turnaus aloitettu. 07/07/2014 08:54:05 Kierros 1 paritettu. 07/07/2014 08:54:02 Turnaus aloitettu. 07/07/2014 08:54:05 Kierros 1 paritettu. Harry Ulvi* - Seppo Järvisalo Stig Svens - Vesa Ala-Kulju* Erkki Saarinen - Lasse Wallin Teuvo Lahti - Kalevi Lehtinen Jussi

Lisätiedot

AUTOJOUKKOJEN OULUN KILTA RY

AUTOJOUKKOJEN OULUN KILTA RY 1 AUTOJOUKKOJEN OULUN KILTA RY 22.2.2012 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2011 1. JOHDANTO Vuosi 2011 oli Killan 46. toimintavuosi. Killan toiminta on tapahtunut vahvistettujen sääntöjen puitteissa, joista tärkeimpänä

Lisätiedot

2.00,2 Ilmo Siitari ,59 Henri Manninen ,0 Väinö Lestelä ,8 Tapio Nykänen ,8 Erkki Oikarinen -70

2.00,2 Ilmo Siitari ,59 Henri Manninen ,0 Väinö Lestelä ,8 Tapio Nykänen ,8 Erkki Oikarinen -70 100 m: 10,93 Tero Heikkinen -94 11,18 Hannu Hokkanen -84 11,1 Tapani Nykänen -80 11,44 Pasi Tervonen -90 11,2 Kalevi Vauhkonen -70 11,54 Jari Pynnönen -87 11,57 Reijo Erkkilä -84 11,4 Seppo Kupila -56

Lisätiedot

, HELSINKI, Jyry

, HELSINKI, Jyry 14. - 16.2.1975, HELSINKI, Jyry 1. Raimo Hirvonen Helsingin Paini-Miehet 3. Raimo Rasinkangas Lapin Kaira 1. Kari Toivonen Viipurin Voimailijat 2. Martti Pykäläinen Outokummun Vesa 3. Kari Väliaho Muhoksen

Lisätiedot

RovaniemenYrittäjät r.y.

RovaniemenYrittäjät r.y. RovaniemenYrittäjät r.y. TOIMINTAKERTOMUS 2005 PUHEENJOHT AJAN KATSAUS Kulunut toimintavuosi oli yhdistyksemme 18. Yrittäjyyden merkitystä yhteiskunnan hyvinvoinnille korostettiin niin kuntalaisille kuin

Lisätiedot

Kansalliset 25 tikan kilpailut Karstulassa

Kansalliset 25 tikan kilpailut Karstulassa Kansalliset 25 tikan kilpailut Karstulassa 21.5.2017 päivitetty 21.5.2017 klo 22.15 MM 1. Lehtonen Seppo JST 45 36 41 44 44 210 2. Immonen Hannu KuTi 40 38 42 46 43 209 3. Fischer Jussi ATi 43 39 40 41

Lisätiedot

Wanhat Hiihtoveikot ja Hiihtosiskot Laajavuoressa

Wanhat Hiihtoveikot ja Hiihtosiskot Laajavuoressa WANHAT HIIHTOVEIKOT JA HIIHTOSISKOT 1.6.2017 Matti Harju Wanhat Hiihtoveikot ja Hiihtosiskot Laajavuoressa 31.5.- 1.6.2017 Wanhat Hiihtoveikot ja Hiihtosiskot ry:n kesätapaaminen ja vuosikokous pidettiin

Lisätiedot

Marraskuun tapahtumat

Marraskuun tapahtumat Marraskuu on jo onnellisesti takanapäin ja joulu on ihan kohta ovella. Marraskuun tapahtumat Ennen syyskokouksen alkua Tuulia Alanen-Brandt piti mielenkiintoisen luennon vartalon mittalinjoista ja esitteli

Lisätiedot

Klubin kevätkokous 15.3.

Klubin kevätkokous 15.3. 1 Hyvä Klubin jäsen Klubin viikkokirje on ilmestynyt 16.3.2018 http://www.klubi.biz/viikkokirje.html Klubin kevätkokous 15.3. Klubin kevätkokous kutsui johtokunnan esityksestä Jens Stormbomin Klubin kunniajäseneksi.

Lisätiedot

2 Kokouksen järjestäytyminen, valitaan kokouksen puheenjohtaja, kokouksen sihteeri, 2 pöytäkirjantarkastajaa, 2 ääntenlaskijaa

2 Kokouksen järjestäytyminen, valitaan kokouksen puheenjohtaja, kokouksen sihteeri, 2 pöytäkirjantarkastajaa, 2 ääntenlaskijaa LAPIN KULLANKAIVAJAIN LIITTO RY PÖYTÄKIRJA 1 (5) VUOSIKOKOUS 2010 Aika: lauantai 27.3.2010 klo 14.00-16.12 Paikka: Siidan auditorio, Inari Läsnä: 52 jäsentä (liite 1) 1 Kokouksen avaus ja läsnäolevien

Lisätiedot

Jäsen M alle 50v. Sijoitus Etunimi Sukunimi Paikkakunta Tulos (kg) 1 Lauri Rautaharkko Tampere 0,850 2 Veli-Pekka Oikarinen Kerava 0,798 3 Jari

Jäsen M alle 50v. Sijoitus Etunimi Sukunimi Paikkakunta Tulos (kg) 1 Lauri Rautaharkko Tampere 0,850 2 Veli-Pekka Oikarinen Kerava 0,798 3 Jari Jäsen M alle 50v. Sijoitus Etunimi Sukunimi Paikkakunta Tulos (kg) 1 Lauri Rautaharkko Tampere 0,850 2 Veli-Pekka Oikarinen Kerava 0,798 3 Jari Heikkinen Mikkeli 0,772 4 Antti Nurminen Jyväskylä 0,716

Lisätiedot

Länsi-Suomen läänin mestaruuskilpailut 2015

Länsi-Suomen läänin mestaruuskilpailut 2015 Nokian Ampumarata 28.06.2015 19:09:48 SML-Luodikko erä 1, sunnuntai 28.6.2015 klo 09:00-09:25 1 Jani Lindgren KS M 5 Tapio Silen PH M 2 Ari Lindstedt PH M 6 Kari Äikäs KS M 3 Janne Koivumäki Po M 7 Kari

Lisätiedot

SKAL:n & Taksiliiton hiihtomestaruuskilpailut Tulostettu klo Sivu 1 STL 6v 1km Lähti : 3 Keskeytti : 0 Hylätty : 0

SKAL:n & Taksiliiton hiihtomestaruuskilpailut Tulostettu klo Sivu 1 STL 6v 1km Lähti : 3 Keskeytti : 0 Hylätty : 0 Tulostettu 12.03.16 klo 13.30.05 Sivu 1 STL 6v 1km 1 503 Savolainen Anni Kuopion Taksiautoilijat ry 17.35,9 0,0 2 504 Vepsäläinen Julianna Suonenjoen Taksiautoilijat r 20.29,5 +2.53,6 3 502 Juvani Iiris

Lisätiedot

3. 4.5.2011/18. Liite Virallisen lehden numeroon 55/13.5.2011. Toimittanut eduskuntatiedotus

3. 4.5.2011/18. Liite Virallisen lehden numeroon 55/13.5.2011. Toimittanut eduskuntatiedotus 3. 4.5.2011/18 Liite Virallisen lehden numeroon 55/13.5.2011 EDUSKUNNAN VIIKKO Toimittanut eduskuntatiedotus SISÄLLYSLUETTELO Muuta.................... 41 MUUTA Tiistai 3.5.2011 Valiokuntien vaaleissa

Lisätiedot

Lopputulokset Perinnekivääri 300m makuu lks. RESUL:n avoimet "Pystykorva" - perinneaseen SM-kilpailut. Kilpailutoimisto.

Lopputulokset Perinnekivääri 300m makuu lks. RESUL:n avoimet Pystykorva - perinneaseen SM-kilpailut. Kilpailutoimisto. D t 1 76 Salovaara Pilvi Pir 85 108 193 2 54 kers Lauri Teija P-Poh 79 73 152 Osallistujia: 2 Sivu 1 / 4 H t 1 47 alik Kuikka Petrus E-Kar 129 127 256 2 72 alik Rautio Jouko P-Poh 123 130 253 3 62 alik

Lisätiedot

Sukunimi Etunimi Piiri Sarja Alkuk Lopp uk.

Sukunimi Etunimi Piiri Sarja Alkuk Lopp uk. Tulokset Länsi-Suomen mestaruuskilpailu Kurikka La 22.7.2017 Metsästys trap Sukunimi Etunimi Piiri Sarja Alkuk Lopp uk. Tulos 1 Rauma Sami Po M 23 21 44 2 Hietamäki Eero Sa M 23 20 43 3 Virtanen Mikko

Lisätiedot

Länsi-Suomen Lääninmestaruuskilpailut

Länsi-Suomen Lääninmestaruuskilpailut Länsi-Suomen Lääninmestaruuskilpailut Nokian ampumarata 30.06.2018 30.06.2018 20.20.32 SML-Hirvi, sarja M 1. Kari Koskinen PH 94 90 184 2. Jani Lingren KS 90 88 178 3. Kari Äikäs KS 90 84 174 4. Tommi

Lisätiedot

SM Pystykorva H Sarja Tulokset

SM Pystykorva H Sarja Tulokset Sarja H SM Pystykorva H Sarja Tulokset 5.9.2009 1 Alik. Nylund Jussi E-Häm Res.p. 261 2 Thm Hakomäki Jaakko E-Pohj Res.p. 250 3 Korp. Maijala Simo P-Pohj Res.p. 250 4 Jääk. Kääriäinen Pekka P-Pohj Res.p.

Lisätiedot

Papu-sammakko seikkailee ympäri Suomea ja opettaa viittomia

Papu-sammakko seikkailee ympäri Suomea ja opettaa viittomia Papu-sammakko seikkailee ympäri Suomea ja opettaa viittomia Papu-sammakko on Kehitysvammaliiton hanke, jossa leikkimielinen pehmohahmo vie eteenpäin tärkeitä viestintä- ja tunneasioita. Sammakko matkustaa

Lisätiedot

Kunto-Pirkkojen ennätykset hyväksytään kalenterivuosi-ikäsääntöä noudattaen! KUNTO-PIRKKOJEN YLEISURHEILUENNÄTYKSET

Kunto-Pirkkojen ennätykset hyväksytään kalenterivuosi-ikäsääntöä noudattaen! KUNTO-PIRKKOJEN YLEISURHEILUENNÄTYKSET Kunto-Pirkkojen ennätykset hyväksytään kalenterivuosi-ikäsääntöä noudattaen! KUNTO-PIRKKOJEN YLEISURHEILUENNÄTYKSET Päivitetty: 25.11.2012 Pentti Nieminen Lisäykset ja korjaukset puh. 050-3485607, peetun@luukku.com

Lisätiedot

Nimi Sarja Maakunta Tulos Loppukilpailu Yhteensä Sijoitus Huhti Jani S16 V-S

Nimi Sarja Maakunta Tulos Loppukilpailu Yhteensä Sijoitus Huhti Jani S16 V-S Tulokset Joukkuekilpailu Satakunta Makelä Antti M SA 99 Väyrynen Reijo M50 SA 96 Keikko Tommi M SA 96 Laarimo Mika M SA 95 Ikola Juha M50 SA 92 Ylijoki Juho M SA 92 Nurmi Markku M50 SA 91 Saunaluoma Jouni

Lisätiedot

Muut toimielimet ja toimijat, puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat

Muut toimielimet ja toimijat, puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat EDUSKUNTA RIKSDAGEN Muut toimielimet ja toimijat, puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat 1991 2014 Valtiontilintarkastajat t ja varapuheenjohtajat valtiopäivittäin 1991 1991 Mattila, Kalevi /kesk 1992 Mattila,

Lisätiedot

Salon Seudun Suomi-Viro Seura ry

Salon Seudun Suomi-Viro Seura ry TOIMINTAKERTOMUS 01.01-31.12.2007 JÄSENET Yhdistyksellä oli vuonna 2007 jäsenmaksun maksaneita jäseniä 165. Uusia jäseniä siis saatu seuralle 34 henkilöä. Jäsenmäärän suuri kasvu on seurausta monipuolisesta

Lisätiedot

Vihdin Yrittäjät - merkkipäiviä 2011-2014, arkisto

Vihdin Yrittäjät - merkkipäiviä 2011-2014, arkisto Vihdin Yrittäjät - merkkipäiviä 2011-2014, arkisto Taru-Kalusteen Tarja Siivonen toiminut yrittäjänä 40 vuotta Nummelan Kenttälässä toimivan Taru-Kalusteen yrittäjä Tarja Siivoselle on kertynyt yrittäjyysvuosia

Lisätiedot

Metsäliitto Osuuskunnan hallintoneuvoston ja hallituksen jäseniä sekä Metsä Groupin pääjohtaja ja toimihenkilöitä.

Metsäliitto Osuuskunnan hallintoneuvoston ja hallituksen jäseniä sekä Metsä Groupin pääjohtaja ja toimihenkilöitä. Pöytäkirja 96 1(7) Metsäliitto Osuuskunnan edustajiston varsinainen kokous Aika Tiistaina 3.5.2016 kello 15.00 Paikka Metsätapiola, Revontulenpuisto 2 C, Espoo Läsnä Poissa Anttila Juha Haikkonen Aila

Lisätiedot

1 Jorma Soppela Into Kemi Arto Björkman Into Kemi Pertti Ojala TuWe Turku Mauri Kauramaa EuKi Eurajoki 1051

1 Jorma Soppela Into Kemi Arto Björkman Into Kemi Pertti Ojala TuWe Turku Mauri Kauramaa EuKi Eurajoki 1051 Joensuun Keilailuliitto Joensuun Keilahalli TUL SM 2014 A-taso, 6 sarjaa eu (24.03.2014-27.04.2014) Valvoja:PoRa MAB Nimi Seura Liitto Tulos Tasoitus Kaadot Viim. sarja 1 Jorma Soppela Into Kemi 1100 0

Lisätiedot

Kinkkupuulaaki 2018 Kinkkupuulaaki 2017 Tulokset: Tulokset: Kinkkupuulaaki 2016 Kinkkupuulaaki 2015 Tulokset: Tulokset:

Kinkkupuulaaki 2018 Kinkkupuulaaki 2017 Tulokset: Tulokset: Kinkkupuulaaki 2016 Kinkkupuulaaki 2015 Tulokset: Tulokset: Kinkkupuulaaki 2018 Kinkkupuulaaki 2017 1. Pekka Pärssinen 88 1. Antti Torniainen 89 2. Hannu Haimi 84 2. Paavo Westman 88 3. Oskari Valtonen 79 3. Juha Kähkönen 86 3. Sirpa Jokisalo 79 4. Johanna Virola

Lisätiedot

Teuva, Rivakka

Teuva, Rivakka 23. - 24.11.1985 Teuva, Rivakka 1. Marko Kiikeri Ilmajoen Kisailijat 2. Michael Lyyski Laihian Liitto-Urheilijat 3. Mika Heikkonen Riihimäen Voima-Veljet 2. Hannu Härkänen Ylä-Tikkurilan Kipinä 3. Seppo

Lisätiedot

ANOMUS RIIHIMÄKI ANON, ETTÄ MINULLE MYÖNNETÄÄN HARRRASTUSPALKINTO AKTIIVISESTA TOIMINNASTA RIIHIMÄEN YHDISTYKSESSÄ.

ANOMUS RIIHIMÄKI ANON, ETTÄ MINULLE MYÖNNETÄÄN HARRRASTUSPALKINTO AKTIIVISESTA TOIMINNASTA RIIHIMÄEN YHDISTYKSESSÄ. ANOMUS RIIHIMÄKI 21.12.2011 ANON, ETTÄ MINULLE MYÖNNETÄÄN HARRRASTUSPALKINTO AKTIIVISESTA TOIMINNASTA RIIHIMÄEN YHDISTYKSESSÄ. Riihimäen Autoteknillinen Yhdistys puheenjohtaja puh. 040/3305273 sähköposti

Lisätiedot

25m Pienoispistooli 60 ls sarja H. 25m Pienoispistooli 60 ls sarja H50. 25m Pienoispistooli 60 ls sarja H60

25m Pienoispistooli 60 ls sarja H. 25m Pienoispistooli 60 ls sarja H50. 25m Pienoispistooli 60 ls sarja H60 25m Pienoispistooli 60 ls sarja H 1. ylil Meinander, Ari Kym 95 95 96 97 96 99 578 vänr Alanko, Ville- 2. Veikko E-Häm 94 95 96 91 97 96 569 49 3. ylil Talvitie, Marko E-Poh 93 94 90 97 99 96 569 45 4.

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen.

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Aika 10.3.2015 klo 18:00 1/6 Paikka Wanha WPK, Koskitie 1, Huittinen LÄSNÄ: HALLITUS Vainio Kai puheenjohtaja Läsnäolo-oikeutetut - Esittelijä ja sihteeri Tervakangas Matti Tenhunen Pertti Ansio Juho Friberg

Lisätiedot

Kansalliset 25 tikan kilpailut Karstulassa

Kansalliset 25 tikan kilpailut Karstulassa Kansalliset 25 tikan kilpailut Karstulassa 6.3.2016 päivitetty 19.4.2016 klo 7.50 MM 1. Lehtonen Seppo JST 40 37 46 48 41 212 7*10 2. Nokelainen Eino ÄST 40 46 44 39 43 212 5*10 3. Jäntti Reijo SST 43

Lisätiedot

Melvin Jones Fellow't 107-K

Melvin Jones Fellow't 107-K Melvin Jones Fellow't 107-K NIMI KLUBI AHONEN Juhani AHONEN Seppo ANTTONEN Aimo AROLA Seppo ASIKAINEN Aarne AUTERE Seppo BERGQVIST ESKO BRANDT Ilpo HAAVISTO Seppo HAKULINEN Tuomo HALLIKAINEN Lauri HALLIKAINEN

Lisätiedot

24.8.2011. Jurvan Rotaryklubi. Säläishallilla

24.8.2011. Jurvan Rotaryklubi. Säläishallilla 24.8.2011 Jurvan Rotaryklubi Säläishallilla YHTEIS Klubin sija Klubin tulos 1 Jurva 32,00 2 Kurikka 25,00 3 Jalasjärvi 23,00 4 Kauhajoki 17,00 5 Ilmajoki 16,00 6 Aro 13,00 sija nimi Saapas Tikka Rengas

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS TOIMINTAKAUDELTA 01.11.2013 31.10.2014

VUOSIKERTOMUS TOIMINTAKAUDELTA 01.11.2013 31.10.2014 VUOSIKERTOMUS TOIMINTAKAUDELTA 01.11.2013 31.10.2014 Yhdistys on saavuttanut tunnustetun aseman Ylläksen alueen vaikuttajana. Yhdistyksen jäsenmäärä on noussut tasaisesti ja on nyt 226. 1. Jäsentapaamiset

Lisätiedot

Paikka Lahti Vesijärven Auto Oy Myyntimiehentie 2 Aika 31.5.2011 klo 13.00

Paikka Lahti Vesijärven Auto Oy Myyntimiehentie 2 Aika 31.5.2011 klo 13.00 KAUPAN ESIMIESVETERAANIT RY VUOSIKOKOUS Pöytäkirja Paikka Lahti Vesijärven Auto Oy Myyntimiehentie 2 Aika 31.5.2011 klo 13.00 Läsnä Osanottaja listassa mainitut henkilöt Ennen varsinaisen kokouksen alkua

Lisätiedot

Sijoitus Sarja Y Tulos Napa 1 Siren Markus Salonseudun RT Luomanaho Mika Pohjanmaan RT 10

Sijoitus Sarja Y Tulos Napa 1 Siren Markus Salonseudun RT Luomanaho Mika Pohjanmaan RT 10 Sijoitus Sarja Y Tulos Napa 1 Siren Markus Salonseudun RT 10 10 10 10 10 9 9 9 8 8 10 10 10 10 10 9 9 9 9 9 188 5 2 Luomanaho Mika Pohjanmaan RT 10 10 10 9 9 9 9 9 9 8 10 10 10 10 10 10 9 9 9 9 188 2 2

Lisätiedot

SKAL:n ja STL:n talvipäivät HIIHTOMESTARUUS Kuopio, Puijo TULOKSET

SKAL:n ja STL:n talvipäivät HIIHTOMESTARUUS Kuopio, Puijo TULOKSET Lapset alle 6, SKAL 0,5 km (v) 1. Petra Tuovinen Kuopion Kuorma-autoilijat ry 6.20 Lapset alle 8, SKAL 0,5 km (v) 1. Jukka Rautio Oulun Kuorma-autoilijat ry 3.08 2. Jenni Tuovinen Kuopion Kuorma-autoilijat

Lisätiedot

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2015

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2015 Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2015 BEST WESTERN Hotel Samantta Välitie 1 90830 Haukipudas 7.3.2015 klo: 15.00. Kokouspöytäkirja Kokouksen alussa palkittiin ansioituneet koirat ja

Lisätiedot

SVA:n mestaruuskilpailut riistamaalilajeissa

SVA:n mestaruuskilpailut riistamaalilajeissa Kosken tl Erämaja 29. - Hirvi parilaukaukset, sarja Y45 1. 36 Jukka-Pekka Jokela P-HA 87 86 173 2. 68 Tommi Juvander TSA 88 79 167 3. 76 Heikki Kinnunen KAMS 59 73 132 Hirvi parilaukaukset, sarja Y50 1.

Lisätiedot

Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y

Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y Osanottajia yhteensä 39 Sija Nimi Yhdistys Sarja Tulos 1. srj 2. srj Napa 10 9 1 Suominen Hannu Kankaanpään Seudun RT Y 192 94 98 6 6 8 2 Meurasalo

Lisätiedot

EL Pm 2017 ei rekisteröidyt

EL Pm 2017 ei rekisteröidyt EL Pm 2017 ei rekisteröidyt Naiset kilpailija yhdistys tulos Kaadot viim.srj 1. Helena Saarimaa Lapua 676 2. Eila A Rajamäki Kauhava 668 3. Kaarina Tuuri Lapua 642 4. Pirkko Rissa Lapua 617 5. Sirkka Kangas

Lisätiedot

Kokouspaikka Helsingin kaupungintalo, Pohjoisesplanadi 11-13

Kokouspaikka Helsingin kaupungintalo, Pohjoisesplanadi 11-13 Helsinki Espoo Vantaa Kauniainen PÄÄKAUPUNKISEUDUN Kokousaika Tiistai kello 19.07 20.55 Kokouspaikka Helsingin kaupungintalo, Pohjoisesplanadi 11-13 Läsnä Helsinki kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Rakel

Lisätiedot

Mälläistentie 137, 32440 ALASTARO (puh. 02 76 41 492 Mirja Liukas, majoitusmahdollisuus)

Mälläistentie 137, 32440 ALASTARO (puh. 02 76 41 492 Mirja Liukas, majoitusmahdollisuus) 1/5 Vuosikokouksen 2014 esityslista SAKSIN SUKUSEURA RY:N VUOSIKOKOUS :n jäsenet ja suvun toiminnasta kiinnostuneet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle

Lisätiedot

HELSINGIN TYÖVÄEN LUISTELIJAT XXXIII Jussin luistelu/sm-ratamaraton M 30 KM Nro Aika Sija J

HELSINGIN TYÖVÄEN LUISTELIJAT XXXIII Jussin luistelu/sm-ratamaraton M 30 KM Nro Aika Sija J 110109 M 30 KM Nro Aika Sija J Brandt Robert HTL SM 306 51,43 1 Kotijärvi Antero KuLs SM 300 53,01 2 Isoviita Vesa PoPy SM 301 53,52 3 Suihkonen Jani HTL SM 309 54,31 4 Nurminen Jouni J 741 56,52 5 Siippu

Lisätiedot

SENIORIEN VIIKKOKISA - SARJA SENIORIEN VIIKKOKISAT 2017

SENIORIEN VIIKKOKISA - SARJA SENIORIEN VIIKKOKISAT 2017 SENIORIEN VIIKKOKISA - SARJA SENIORIEN VIIKKOKISAT 2017 LOPPUTULOKSET 13.9.2017 1(5) NAISET Pistebogey 1 Latvala Päivi 280 36 36 36 35 35 34 34 34 2 Lyytikäinen Saila 265 38 36 35 34 32 30 30 30 3 Koikkalainen

Lisätiedot

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Kauko Harjula ja kokouksen sihteeriksi valittiin Kalevi Korhonen.

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Kauko Harjula ja kokouksen sihteeriksi valittiin Kalevi Korhonen. Pöytäkirja Metsästysseura Kerä ry:n vuosikokouksesta, joka pidettiin 17.2.2013 klo 12.00 alkaen seuran metsästysmajalla Kovelinlehdossa. Paikalla oli 67 seuran jäsentä. Lista osaottajista on liitteessä

Lisätiedot

RHY:n kilpailu - Tuloskooste 31.01.2016

RHY:n kilpailu - Tuloskooste 31.01.2016 RHY:n kilpailu JUUKA, 15.03.2014 Yksilökilpailut Kilpasarja Miehet alle 50v Nimi Nro Seura Hiihto Arviointi Ammunta Pisteet 1. Nousiainen Jarno 101 Petrovaaran Metsästysseura 288 (24:09) 244 (-5m/-23m)

Lisätiedot

SRTL:n ampumamestaruuskilpailuiden lopputulokset Kajaani. RK sarja H YL

SRTL:n ampumamestaruuskilpailuiden lopputulokset Kajaani. RK sarja H YL 1 SRTL:n ampumamestaruuskilpailuiden lopputulokset 20.-21.08.2011 Kajaani. RK 10+10 sarja H YL Yhdistys Tulos 1 Tulos 2 Yht Huom 1. Jari Pihlainen Pohjois-Savon RT 94 97 191 12x10,7x9,1x8 2. Hannu Eskeli

Lisätiedot

ITÄ-SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT JOROINEN

ITÄ-SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT JOROINEN TULOKSET..009 19:09 SARJA M Kainulainen Olavi PS 95 9 191 1 45 51 Mankinen Mika PS 89 95 184 5 Seppä Timo SS 91 90 181 Eskelinen 4 1 Jukka PS 95 81 17 5 59 Hassinen Ari PK 89 81 170 Kirjavainen 4 Mikko

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan Vapaa-ajankalastajapiiri Onkicup 2011

Pohjois-Karjalan Vapaa-ajankalastajapiiri Onkicup 2011 sijoitus Miehet Tulos Tulos Tulos Tulos Tulos osakisat tulos g osakilpailun sijoitus 1. Heikki Matikainen PKUK 9 2900 8 1710 4 325 2,5 565 9 3014 32,5 8514 30 1. 2. Juuso Piiroinen PKUK 7 2820 10 2262

Lisätiedot

MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014

MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014 MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014 Sisällys Esityslista...1 Toimintakertomus 1.8.2013 31.7.2014...2 Esitys toimintasuunnitelmaksi 2014 2015...4 Tilinpäätös 31.7.2014...5 Talousarvio toimikaudelle 1.8.2014

Lisätiedot

SUOMEN KIINTEISTÖLIITTO RY:N VARSINAINEN LIITTOKOKOUS

SUOMEN KIINTEISTÖLIITTO RY:N VARSINAINEN LIITTOKOKOUS PÖYTÄKIRJA 1 (5) SUOMEN KIINTEISTÖLIITTO RY:N VARSINAINEN LIITTOKOKOUS Aika Lauantai 24.4.2010 klo 9.30-11.35 Paikka Sokos Hotel Lappee, kokoustila Saimaa, Brahenkatu 1, Lappeenranta Läsnä Liitteen mukaan

Lisätiedot

Reserviupseeriliiton ampumamestaruuskilpailut. Tuusula, Hyvinkää

Reserviupseeriliiton ampumamestaruuskilpailut. Tuusula, Hyvinkää Pienoiskivääri 60 ls makuu, sarja H 1. Ltn Jarmo Järvelä P-H 99 100 96 98 97 98 588 2. Vänr Antti Puhakka Kym 98 95 97 98 100 98 586 3. Ltn Kalle Hasu Kym 95 100 95 99 97 96 582 4. Vänr Olli Kontu Var

Lisätiedot

1 Kokouksen avaus ja hiljainen hetki. 2 Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri.

1 Kokouksen avaus ja hiljainen hetki. 2 Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri. Ypäjän Riistamiehet ry Pöytäkirja Vuosikokous 8.3.2019 Paikka: Ypäjänkylän Seuraintalo 1 Kokouksen avaus ja hiljainen hetki. Seuran puheenjohtaja Risto Rantanen avasi kokouksen klo 19.03. Kokousväki vietti

Lisätiedot

Tulokset olosuhteittain paremmusjärjestyksessä

Tulokset olosuhteittain paremmusjärjestyksessä Tulokset olosuhteittain paremmusjärjestyksessä Nimi Olosuhde Rata Vuoro Tulos Koivuranta Erkki H 1-9-17 9 1 246 Tapper Pasi H 1-9-17 1 8 244 Nybakka Helvi H 1-9-17 17 8 241 Lahti Jukka-Pekka H 1-9-17 17

Lisätiedot

Salon Seudun Suomi-Viro Seura ry

Salon Seudun Suomi-Viro Seura ry Salon Seudun Suomi-Viro Seura ry TOIMINTAKERTOMUS 01.01-31.12.2005 JÄSENET Yhdistyksellä oli vuonna 2005 jäsenmaksun maksaneita jäseniä 121. HALLITUS Alho Maritta Lehtonen Erkki Malin Arvo Mäntylä Taimi

Lisätiedot

Miesten Mestaruussarja (27 pelaajaa)

Miesten Mestaruussarja (27 pelaajaa) Imatra Miesten Mestaruussarja (27 pelaajaa) 1 Peiponen Marko Nurmeksen Ks 78 5 13 15 18 9 18 15 2 Kononen Valeri Helsingin Suoj. Seura 72 7 15 11 5 8 11 20 0 3 Ehoniemi Veli-Pekka Helsingin Suoj. Seura

Lisätiedot

RESERVILÄISURHEILULIITON ILMA-ASEMESTARUUSKILPAILUT ALAVUDELLA 09.-10.03.2013 TULOSLUETTELO

RESERVILÄISURHEILULIITON ILMA-ASEMESTARUUSKILPAILUT ALAVUDELLA 09.-10.03.2013 TULOSLUETTELO RESERVILÄISURHEILULIITON ILMA-ASEMESTARUUSKILPAILUT ALAVUDELLA 09.-10.03.2013 TULOSLUETTELO Reserviläisurheiluliiton ilma-asemestaruuskilpailu Alavus 09. - 10.03.2013 10.03.2013 10m Ilmakivääri 40 ls,

Lisätiedot