Kimmo Heikkilä (puheenjohtaja), Mårtensson, Hantta Leskinen. Ko. lajin ylituomari Otto-Petteri Jämsén

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kimmo Heikkilä (puheenjohtaja), Mårtensson, Hantta Leskinen. Ko. lajin ylituomari Otto-Petteri Jämsén"

Transkriptio

1 2009 Utin Laskuvarjokerho ry PL 44 (Lentoportintie) Kouvola KILPAILUKUTSU Organisaatio Vuoden 2009 laskuvarjohypyn Suomen mestaruuskilpailut järjestää Utin Laskuvarjokerho ry yhteistoiminnassa Suomen Ilmailuliiton kanssa. Järjestelytoimikunta Tehtävä Nimi Puh Kilpailujen johtaja Ville Siiropää ville.siiropaa<ät>utti.org Starttimestari Matti Kokkonen Manifesti Laura Helin laura.helin<ät>utti.org Huolto Jari Malminen jari.malminen<ät>utti.org Tiedotus ja markkinointi Satu Paajanen satu.paajanen<ät>utti.org Tuomariasiat Pekka Salmela pekka.salmela<ät>skanska. fi Juryt Kimmo Heikkilä (puheenjohtaja), Tuula Mårtensson, Hantta Leskinen Videojuryt Kimmo Heikkilä Ko. lajin ylituomari Otto-Petteri Jämsén otto.jamsen<ät>utti.org Ylituomarit: Artistic -lajit (Freestyle, Freeflying) CF (kupumuodostelmahypyt) FS (muodostelmahypyt) VFS S&A (taito ja tarkkuushypyt) Raija Kosonen Juha Leskelä Pekka Salmela Jukka Olkkonen Martti Päri

2 2. Lentokoneet: Kilpailukoneina ovat C-206 ja C-208 Caravan. Varakoneina voidaan tarvittaessa käyttää kaikkia hyppykäyttöön hyväksyttyjä tai hyväksyttävissä olevia lentolaitteita. Lentonopeus hyppylinjalla on noin 80 kts (IAS) 3. Harjoitusleiri / boogie Utin Laskuvarjokerho järjestää Suomen mestaruuskilpailuihin liittyen harjoitusleirin Utin lentokentällä. 4. Kilpailujen ohjelma Kilpailupaikkana on Utin lentokenttä. Joukkueenjohtajien palaveri ja avajaiset pidetään Utin Laskuvarjokerholla, jossa myös kilpailuorganisaation ja tuomariston toimipisteet sijaitsevat. OHJELMA TIISTAI Joukkueenjohtajien palaveri klo KESKIVIIKKO Avajaiset klo 9.00 SM-kilpailut alkavat 23.7 TORSTAI Kilpailupäivä PERJANTAI Kilpailupäivä 25.7 LAUANTAI Kilpailupäivä Palkintojenjako Päättäjäiset Viimeinen kilpailuhyppylento nousee klo 18.00, jollei kaikkia kilpailukierroksia ole saatu hypättyä jo aiemmin. Huom. Tätä takarajaa voidaan poikkeustapauksessa jatkaa joukkueenjohtajien esityksestä kilpailujen johdon, ylituomarin ja Juryn päätöksellä, mikäli esimerkiksi jonkin lajin minimikierrosten täyttyminen sitä edellyttää. 5. Kilpailumaksut sekä kilpailulajit ja -sarjat Kaikkien kilpailuun ja boogieen osallistuvien on maksettava 50 osallistumismaksu. Sen lisäksi kilpailuun osallistuvien on maksettava alla olevan luettelon mukainen kilpailumaksu.

3 Kilpailulajit, -sarjat ja niiden hinnat: Freestyle 7 kierrosta (minimi 1 kierros) 350 /joukkue uusintahypyt 50 /joukkue Freeflying 7 kierrosta (minimi 1 kierros) 525 /joukkue uusintahypyt 75 /joukkue CF 4-way rotaatio 8 kierrosta (minimi 1 kierros) 1000 /joukkue uusintahypyt 125 /joukkue CF 2-way sekvenssi 8 kierrosta (minimi 1 kierros) 600 /joukkue uusintahypyt 75 /joukkue FS 4-way open 10 kierrosta (minimi 1 kierros) 1250 /joukkue uusintahypyt 125 /joukkue FS 4-way intermediate 8 kierrosta (minimi 1 kierros) 1000 /joukkue uusintahypyt 125 /joukkue FS 8-way 4 kierrosta (minimi 1 kierros) 900 /joukkue uusintahypyt 225 /joukkue Taitohyppy 3+1 kierrosta (minimi 1 kierros) 100 /henkilö uusintahyppy 25 / henkilö Tarkkuushyppy 8+2 kierrosta (minimi 1 kierros) 150 /henkilö uusintahyppy 15 /henkilö VFS 4 kierrosta (minimi 1 kierros) Näytöslaji 500 / joukkue uusintahyppy 125 / joukkue Mikäli kaikkia kilpailukierroksia ei kilpailijoista riippumattomista syistä (esim. sää, tekniset ongelmat) kyetä viemään läpi, palautetaan hyppäämättä jääneet hyppymaksut kilpailijoille. Mikäli hypyn hyppäämättä jääminen johtuu kilpailijan omasta toiminnasta, (esim. ei tule ajoissa koneelle), ei hyppymaksua palauteta. Mahdolliset palautukset ovat tarkkuushypyn osalta 15 / kilpailija / kierros ja muiden lajien osalta 25 / kilpailija / kierros. Huom. Taito- ja tarkkuushypyssä karsiutuminen semifinaali ja / tai finaalikierroksilta ei ole peruste saada palautuksia hyppymaksuista. 6. Kilpailuihin ilmoittautuminen ja maksujen maksaminen Ilmoittautuminen tehdään internetissä alkaen osoitteessa: sm2009 tai postittamalla vastaavat tiedot sisältävä ilmoittautuminen osoitteeseen: Utin Laskuvarjokerho RY PL KOUVOLA.

4 Ilmoittautumisaika päättyy Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista tiistaihin klo saakka. Jälki-ilmoittautuminen tehdään internetissä osoitteessa: sm2009 tai kilpailukeskuksessa paikanpäällä, info-pisteessä. Jälki-ilmoittautuneilta peritään ilmoittautumisen yhteydessä 50 jälki-ilmoittautumismaksu. Huom. Jälki-ilmoittautumismaksu ei koske FS-8-way ja VFS -lajeja. Kilpailu- ja osallistumismaksujen tulee olla maksettuna mennessä! Maksut suoritetaan ULK tilille: Nordea Maksun viestissä on mainittava nimi (joukkueen nimi) ja kilpailulaji(t). FS-8-way ja VFS-lajien maksut maksetaan ennen kyseisten lajien alkua. FS-8-way ja VFS alkavat aikaisintaan perjantai-aamuna 24.7., ja niiden jälki-ilmoittautuminen on mahdollista lajin alkamiseen saakka. Ilmoittautumisen yhteydessä, info-pisteellä, tarkastetaan tapahtumaan ilmoittautuvien hyppääjien hyppyvarusteet sekä SM-kilpailusäännöissä vaaditut dokumentit. Samassa yhteydessä tarkastetaan myös ennakkoilmoittauminen ja maksujen suorittaminen. Infopisteellä suoritetaan tarvittavat majoittumis- ja jälki-ilmoittautumismaksut sekä ostetaan hyppyliput tarpeen mukaan. 7. Kilpailunumeroiden ja hyppyjen arvonta Joukkueenjohtajien briefing pidetään tiistaina klo alkaen. Tilaisuudessa suoritetaan tarvittavat arvonnat (FS-sarjat, jne.) ja ohjeistetaan kilpailujen läpivienti. Varsinaiset kilpailut alkavat avajaisilla klo FS-8-way ja VFS -lajien arvonnat suoritetaan ja julkaistaan ennen lajien aloitusbriefingiä. 8. Videoiden käsittely vapaapudotuslajeissa Kilpailuorganisaatio voi tarkastaa kilpailuun osallistuvien kuvaajien kamerat ennen kilpailun alkua. Kilpailusuorituksen jälkeen on kuvaajan toimitettava kilpailusuorituksesta kuvaamansa dokumentti välittömästi kilpailuorganisaatiolle. Videomateriaali tallennetaan digitaaliseen muotoon arvostelua varten. Videomateriaalia on mahdollista tallentaa arvosteltavaksi fire wire- ja rca -liitännöin. Kilpailuorganisaatiolla ja SIL:lla on oikeus näyttää kilpailumateriaalia julkisesti. 9. Säännöt Kilpailut toimeenpannaan kilpailukutsun ja seuraavien sääntöjen mukaisesti: Yleiset Suomen mestaruuskilpailujen säännöt (SIL ry ) Laskuvarjourheilun SM-säännöt ja SE-säännöt 2009 (SIL ry, ) FAI Sporting Code General Section ( ) FAI Sporting Code Section 5 ( ) Competition rules eli FAI Sporting Code Section 5: n lajikohtaiset liitteet ( ) Muodostelmahyppyjen Intermediate-sarjan säännöt (SIL ry, ) Laskuvarjourheilun tuomaritoiminnan yleiset säännöt SM-kilpailuissa (SIL ry, ) Säännöt löytyvät Suomen Ilmailuliiton www-sivuilta osoitteesta:

5 Kunkin kilpailijan tulee esittää ennen kilpailujen alkua voimassa oleva, vähintään C-luokan kelpoisuustodistus, FAI -lisenssi, hyppypäiväkirja sekä varjovarustusta koskevat asiakirjat. Kelpoisuustodistuksen, FAI -lisenssin sekä varjojen pakkausten ja tarkastusjaksojen tulee olla voimassa kilpailukutsussa ilmoitetun kilpailuajankohdan loppuun asti. 10. Protestit Protestimaksu on Antidoping Kilpailuissa voidaan tehdä doping-testejä Suomen Antidoping -toimikunnan toimesta. Kiellettyjen aineiden ajantasaisen luettelon voi hankkia apteekeista tai osoitteesta: fi 12. Majoittuminen Majoittuminen on mahdollista Utin Laskuvarjokerhon majoitustiloissa (edellyttää ennakkovarausta) tai kilpailun camping-alueella Utin Laskuvarjokerhon rakennusten ja valtatie 6 välisellä alueella. Majoitustilassa yöpyminen maksaa muilta kuin organisaation tai tuomariston edustajilta 20e / henkilö kilpailu- tai harjoitusleirin ajalta tai 30e / henkilö sekä kilpailu että harjoitusleirin ajalta yhteensä. Yksittäisistä päivistä veloitus on 5 e / henkilö / yö. Leirintäalueella asuntovaunupaikka, joka sisältää kisaorganisaation tarjoaman sähkön, maksaa 10 e / vaunu ja 15 e / vaunu tämän ylittävältä ajalta aikavälillä Telttailu camping-alueella on ilmaista. Lisää majoituspalveluista löytyy osoitteesta: Majoitusalueen läheisyydessä on kilpailijoiden ja muiden leirimaksun maksaneiden käytössä WC- ja suihkupalvelut. ULK:n kerhorakennus on varattu vain organisaation ja tuomareiden käyttöön. Mahdolliset poikkeukset sovitaan tarvittaessa erikseen. Rantasauna lämmitetään erikseen ilmoitettavan aikataulun mukaan. 13. Pukeutuminen Kilpailujen aikana asu on vapaa. Virallisissa avajaisissa ja päättäjäisissä toivotaan käytettävän joukkueittain mahdollisimman yhtenäistä, Suomen mestaruuskilpailujen arvolle sopivaa asua. 14. Kilpailutoimisto Kilpailujen johtoa ja kilpailijoita palveleva kilpailutoimisto (info-piste) sijaitsee kilpailuravintolan kulmalla kerhon edustalla.

6 15. Ruokailut Aamupala- ja lounasruokailuun on mahdollisuus kilpailuravintolassa, joka sijaitsee ULK:n lentokonehallissa. Lisäksi kilpailuravintolassa on saatavilla välipalaa sekä kysynnän mukaan myös päivällinen. Kilpailujoukkueiden johtajia pyydetään ilmoittamaan joukkueensa ruokailutarpeet aina edellisenä päivänä. Sama pyyntö koskee niitä hyppääjiä, jotka eivät kuulu joukkueisiin. 16. Ensiapu Kilpailujen ja harjoitusleirin aikana kerholla on saatavilla ensiapukoulutettu henkilö ja tarvittava kalusto. Virka-aikana arkisin turvaudutaan tarvittaessa myös lentoaseman pelastustoimen palveluihin. 17. Sääpalvelu Sääennusteet ovat luettavissa kilpailupaikan infopisteen ilmoitustaululla. Päivittäinen ennuste ja siitä kilpailun johdon tekemät johtopäätökset julkaistaan joukkueenjohtajille päivittäin aamubriefingeissä. 18. Liikkuminen Utin lentokentällä Ohjeet lentokentällä liikkumisesta ovat info-paketissa, jota jaetaan kilpailijoille infopisteessä ennen kilpailun alkua. Ohjeet ovat ennen kilpailuja luettavissa myös osoitteessa utti.org/sm Pysäköinti Ensisijainen pysäköintialue sijaitsee lentokenttäalueella, jonne on opastus kerholle vievältä tieltä. Kerhon ohi kulkevan tien varteen (asfaltille) pysäköiminen on kiellettyä, jottei kyseisen pelastustien käyttö hankaloidu. Camping alueella asuntovaunussa majoittuvien tulee pysäköidä autonsa joko riittävän kauas tiestä ( = metsään) tai lentokenttäalueelle. TERVETULOA UTTIIN!

KILPAILUKUTSU 22.6.2014.v3.1 LASKUVARJOURHEILUN SM-KILPAILUT 2014

KILPAILUKUTSU 22.6.2014.v3.1 LASKUVARJOURHEILUN SM-KILPAILUT 2014 KILPAILUKUTSU 22.6.2014.v3.1 LASKUVARJOURHEILUN SM-KILPAILUT 2014 Alavuden Ilmailukerho ry (AIK) j rjest laskuvarjourheilun avoimet SM-kilpailut. J rjestelyt toteutetaan Suomen Ilmailuliitto ry:n (SIL)

Lisätiedot

LASKUVARJOURHEILUN TUNNELIKILPAILUJEN SM-SÄÄNNÖT 2015

LASKUVARJOURHEILUN TUNNELIKILPAILUJEN SM-SÄÄNNÖT 2015 LASKUVARJOURHEILUN TUNNELIKILPAILUJEN SM-SÄÄNNÖT 2015 A. YLEISTÄ Nämä ovat ensimmäiset SM-säännöt tunnelikilpailuja varten. Nämä on tehty normaalien laskuvarjourheilun SMsääntöjen pohjalta, joten täällä

Lisätiedot

KILPAILUKOMITEAN TOIMINTAKERTOMUS 2012

KILPAILUKOMITEAN TOIMINTAKERTOMUS 2012 KILPAILUKOMITEAN TOIMINTAKERTOMUS 2012 KOKOONPANO Kilpailukomiteaan kuuluivat Heini Elo (puheenjohtaja), Jan Andersson (sihteeri), Anne Urrila, Pasi Pirttikoski, Risto Ponto, Eila Pohjola ja Ulla Johanna

Lisätiedot

Jannen kisat 2015. Tiedote 1 7.7.2015 päivitetty 11.7.2015. löytyy PDF-tiedostona kilpailujen internet-sivuilta. Vesipainolastin käyttäminen

Jannen kisat 2015. Tiedote 1 7.7.2015 päivitetty 11.7.2015. löytyy PDF-tiedostona kilpailujen internet-sivuilta. Vesipainolastin käyttäminen Tiedote 1 7.7.2015 päivitetty 11.7.2015 1. Kilpailuaika ja -paikka Räyskälän lentokeskus 18. - 25.7.2015, varapäivä 26.7., mikäli sitä ennen ei ole tullut yhtään kilpailupäivää. 2. Kilpailuluokat ja säännöt

Lisätiedot

Joukkueiden lopulliset ilmoittautumiset oltava järjestäjällä. Kilpailumateriaali lähetetään joukkueille

Joukkueiden lopulliset ilmoittautumiset oltava järjestäjällä. Kilpailumateriaali lähetetään joukkueille KILPAILUN SÄÄNNÖT Ramirent JM SM Liiga 18-19.08.2018 SM Liiga Lakeuden Urheiluautoilijat Oulu-Zone, Ylikiiminki I OHJELMA 31.05.2018 Joukkueiden ennakkoilmoittautumisaika päättyy 18.07.2018 Joukkueiden

Lisätiedot

MOOTTOROIDUN VARJOLIIDON KILPAILUSÄÄNNÖT

MOOTTOROIDUN VARJOLIIDON KILPAILUSÄÄNNÖT SUOMEN ILMAILULIITTO RY Liidintoimikunta 11.10.2007 MOOTTOROIDUN VARJOLIIDON KILPAILUSÄÄNNÖT Näitä sääntöjä noudatetaan moottoroidun varjoliidon kotimaisissa kilpailuissa eli SM-kilpailuissa, Suomen Open

Lisätiedot

Noudatetaan Suomen Metsästäjäliiton metsästysampumasääntöjä 2017 sekä liiton ja tuomarineuvoston antamia ohjeita.

Noudatetaan Suomen Metsästäjäliiton metsästysampumasääntöjä 2017 sekä liiton ja tuomarineuvoston antamia ohjeita. KILPAILUOHJEET KILPAILULAJIT Kilpailut käydään SML:n ilma-aselajeissa: - Ilmahirvi - Ilmaluodikko SÄÄNNÖT Noudatetaan Suomen Metsästäjäliiton metsästysampumasääntöjä 2017 sekä liiton ja tuomarineuvoston

Lisätiedot

LASKUVARJOURHEILUN SM-SÄÄNNÖT 2016

LASKUVARJOURHEILUN SM-SÄÄNNÖT 2016 LASKUVARJOURHEILUN 2016 A. YLEISTÄ Nämä säännöt koskevat sekä laskuvarjourheilukilpailuja että tunnelikilpailuja. Näitä sääntöjä tulkittaessa on otettava huomioon, että tähän on kirjattu se, miten SM-kilpailujen

Lisätiedot

Perjantaina H21-sarjan karsintakilpailu, lauantaina loppukilpailut

Perjantaina H21-sarjan karsintakilpailu, lauantaina loppukilpailut Kilpailukutsu SM-yösuunnistus Tuuloksessa 22.9.2018. Perjantaina 21.9.2018 H21-sarjan karsintakilpailu, lauantaina 22.9.2018 loppukilpailut Kilpailusäännöt ja ohjeet 1 / 5 Kilpailussa noudatetaan IOF:n

Lisätiedot

TAEKWONDO LAHTI JUNIOR CHALLENGE

TAEKWONDO LAHTI JUNIOR CHALLENGE LA 20.9.2014 klo 11:00 KAMPPAILUAREENA, SUURMÄENKATU 4, LAHTI WWW.TAEKWONDOLAHTI.FI TAEKWONDO LAHTI 2014 KILPAILUKUTSU KYORUGI JUNIORIKILPAILUT Taekwondo Lahti ry järjestää Taekwondon ottelukilpailut kaikille

Lisätiedot

TOKO SM 2012 Ennakkotiedote TERVETULOA KUOPIOON!

TOKO SM 2012 Ennakkotiedote TERVETULOA KUOPIOON! TERVETULOA KUOPIOON! Hyvät kilpailijat ja joukkueenjohtajat, tervetuloa Kuopion Palvelus- ja Seurakoiraharrastajat ry:n järjestämään TOKO SM 2012 tapahtumaan 9.10.6.2012. Kokeeseen on ennakkoilmoittautunut

Lisätiedot

Kilpailussa käytetään Siuksen elektronisia taululaitteita.

Kilpailussa käytetään Siuksen elektronisia taululaitteita. KILPAILUOHJEET LAJIT Kilpailut käydään SML:n ilma-aselajeissa: - Ilmahirvi - Ilmaluodikko SÄÄNNÖT Noudatetaan Suomen Metsästäjäliiton metsästysampumasääntöjä 2017 sekä liiton ja tuomarineuvoston antamia

Lisätiedot

KILPAILUN SÄÄNNÖT Hyvinkää Karting 2.8.2014 Luokat

KILPAILUN SÄÄNNÖT Hyvinkää Karting 2.8.2014 Luokat KILPAILUN SÄÄNNÖT Hyvinkää Karting 2.8.2014 Luokat Cadett Micro Raket Junior Raket KF6 Junior KF6 Versio 5, 8.7.2014 KILPAILUN SÄÄNNÖT Kilpailun nimi: Hyvinkää Karting Päivämäärä: 2.8.2014 Kansallinen

Lisätiedot

2.4 mr SM 2014 KILPAILUKUTSU

2.4 mr SM 2014 KILPAILUKUTSU Järjestäjä Rauman Purjehdusseura ry ( RPS ), Kuuskarintie 76 Aika 1. 3.8. 2014 1 SÄÄNNÖT 1.1 Kilpailussa noudatetaan Purjehduksen kilpailusäännöissä määriteltyjä sääntöjä. 1.2 Mitkään kansallisen järjestön

Lisätiedot

Palokuntanuorten (2017)

Palokuntanuorten (2017) Palokuntanuorten suomenmestaruuskilpailujen järjestäminen (2017) Säännöt Palokuntanuorten suomenmestaruuskilpailujen säännöt löytyvät SPEKin palokuntanuorisotyön Materiaalia-sivulta Kilpailusääntöjä-otsikon

Lisätiedot

TOPFIELD XXXI RANTARALLI 6.10.2007

TOPFIELD XXXI RANTARALLI 6.10.2007 TOPFIELD XXXI RANTARALLI 6.10.2007 Nuorten SM Lady Cup Historic Rally Trophy Naantalin Seudun Urheiluautoilijat ry Tervetuloa Rantaralliin, nuorten SM:n, Lady Cupin ja Historic Rally Trophyn kuudenteen

Lisätiedot

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa.

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa. KILPAILUN SÄÄNNÖT Aluemestaruus Itä-ja Kaakkois-Suomi 31.8-1.9.2019 Kansallinen Varkauden Urheiluautoilijat ry Varkaus I OHJELMA 15.8.2019 27.8.2019 klo: 23.00 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen

Lisätiedot

LIIKESARJOJEN KUOPIO OPEN 2015 KILPAILUKUTSU

LIIKESARJOJEN KUOPIO OPEN 2015 KILPAILUKUTSU LIIKESARJOJEN KUOPIO OPEN 2015 KILPAILUKUTSU KUOPIO OPEN POOMSAE 2015 SPORT & SPA HOTEL VESILEPPIS, LEPPÄVIRTA 24.10.2015 JÄRJESTÄJÄ: KUOPION TAEKWONDO RY LIIKESARJAKILPAILU KUOPIO 2015 Kuopion Taekwondo

Lisätiedot

www.tanssikisat2012.com

www.tanssikisat2012.com KILPAILUKUTSU Järjestävä seura Rock n Roll Dance Club Comets Kilpailun nimi Rock n Swing-tanssien Suomen mestaruuskilpailut 2012. Boogie Woogien, Rock n Rollin, Buggin ja Lindy Hopin Suomen mestaruuskilpailut.

Lisätiedot

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa.

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa. KILPAILUN SÄÄNNÖT Aluemestaruus Itä- ja Kaakkois-suomi 16-17.9.2017 Kansallinen Varkauden Urheiluautoilijat ry Varkaus I OHJELMA 28.8.2017 11.9.2017 klo: 23.59 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen

Lisätiedot

POHJANMAAN TASANOPEUS AL-CUP 1. OSAKILPAILU TASANOPEUSAJO KUTSU ALAHÄRMÄ EPUA RY/ POHJANMAAN TASANOPEUS HARRASTAJAT.

POHJANMAAN TASANOPEUS AL-CUP 1. OSAKILPAILU TASANOPEUSAJO KUTSU ALAHÄRMÄ EPUA RY/ POHJANMAAN TASANOPEUS HARRASTAJAT. POHJANMAAN TASANOPEUS AL-CUP 1. OSAKILPAILU TASANOPEUSAJO KUTSU 1.7.2017 ALAHÄRMÄ EPUA RY/ POHJANMAAN TASANOPEUS HARRASTAJAT Järjestäjä: Etelä-Pohjanmaan UrheiluAutoilijat Ry. Järjestää Pohjanmaan Tasanopeusajo

Lisätiedot

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa.

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa. KILPAILUN SÄÄNNÖT Aluemestaruus Kaakkois-Suomi 6 3.9-4.9.2016 Kansallinen Varkauden Urheiluautoilijat ry Varkaus I OHJELMA 23.08.16 31.08.16 klo: 23.59 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen

Lisätiedot

SM2017 Hirvenhiihdot, Kilpailuohje

SM2017 Hirvenhiihdot, Kilpailuohje KILPAILUOHJE SM2017 Hirvenhiihdot, Kilpailuohje HIRVENHIIHDON SM-KILPAILUT 2017 SÄÄNNÖT Noudatetaan voimassa olevia Suomen metsästysampumasääntöjä. ILMOITTAUTUMINEN Piirien toiminnanjohtajat ilmoittavat

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT PirKa SJM-karting 2015 24.-26.7.2015

KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT PirKa SJM-karting 2015 24.-26.7.2015 KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT PirKa SJM-karting 2015 24.-26.7.2015 KILPAILUKUTSU Pirkanmaan Karting ry kutsuu karting-kilpailijoita osallistumaan PirKa SJM-karting nimiseen kilpailuun 24.-26.7.2015

Lisätiedot

KILPAILUN SÄÄNNÖT MOMO Syysendurance Saloon 3.10.2010 Kilpailun arvo: Kansallinen Kilpailun järjestäjä: MOMO Racing Team ry

KILPAILUN SÄÄNNÖT MOMO Syysendurance Saloon 3.10.2010 Kilpailun arvo: Kansallinen Kilpailun järjestäjä: MOMO Racing Team ry KILPAILUN SÄÄNNÖT MOMO Syysendurance Saloon 3.10.2010 Kilpailun arvo: Kansallinen Kilpailun järjestäjä: MOMO Racing Team ry Paikkakunta: Alastaro Cirkuit Loimaa I OHJELMA 6.9.2010 Kilpailun säännöt julkaistaan

Lisätiedot

Rallispecial

Rallispecial Kilpailun säännöt 1. Järjestäjä Kilpailun järjestää Rallimiehet Ry. Kilpailussa noudatetaan Harrastemootoriurheilun keskusjärjestön ja kilpailunjärjestäjän sääntöjä sekä turvallisuusohjeita http://www.harrastemoottoriurheilu.fi/

Lisätiedot

12.07.2015 Kilpailuun hyväksyttyjen lista ja mahdolliset kilpailijaohjeet julkaistaan, www.autourheilu.fi KITI-Kisapalvelu

12.07.2015 Kilpailuun hyväksyttyjen lista ja mahdolliset kilpailijaohjeet julkaistaan, www.autourheilu.fi KITI-Kisapalvelu KILPAILUKUTSU KILPAILUN SÄÄNNÖT XXXIV IKH-SAMBACROSS 18.7.2015 Rallicrossin SM-sarjan 3. osakilpailu Kilpailun järjestäjä: Kauhajoen Urheiluautoilijat ry Sotkan moottoristadion, Kauhajoki I OHJELMA 25.05.2015

Lisätiedot

ajettavan JM-Kemora kilpailun järjestäjä on Kokkolan Urheiluautoilijat Ry.

ajettavan JM-Kemora kilpailun järjestäjä on Kokkolan Urheiluautoilijat Ry. KILPAILUN SÄÄNNÖT JM Kemora 19.08.2017 Kansallinen Kokkolan Urheiluautoilijat Ry Kemora, Veteli I OHJELMA 01.07.17 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa. 12.08.17 Klo:23.59 Ilmoittautumisaika

Lisätiedot

Suomen Ilmailuliitto ry. Yleiset Suomen mestaruuskilpailujen säännöt

Suomen Ilmailuliitto ry. Yleiset Suomen mestaruuskilpailujen säännöt Suomen Ilmailuliitto ry Yleiset Suomen mestaruuskilpailujen säännöt Hyväksytty Suomen Ilmailuliitto ry:n lajivaliokunnan kokouksessa 29.11.2011 1(5) SUOMEN MESTARUUSKILPAILUJEN YLEISET SÄÄNNÖT Näitä sääntöjä

Lisätiedot

15.8.2001 FREESTYLEN JA FREEFLYINGIN SM-KILPAILUT 2001. Aika: 25-28.7.2001

15.8.2001 FREESTYLEN JA FREEFLYINGIN SM-KILPAILUT 2001. Aika: 25-28.7.2001 Jukka Olkkonen TUOMARIRAPORTTI 15.8.2001 FREESTYLEN JA FREEFLYINGIN SM-KILPAILUT 2001 Aika: 25-28.7.2001 Paikka: Utti Kilpailun johtaja: Olli Eerola Tuomarit: Jukka Olkkonen ylituomari Raija Kosonen lajituomari

Lisätiedot

SUOMEN ILMAILULIITTO RY. Suomen mestaruuskilpailujen yleiset säännöt

SUOMEN ILMAILULIITTO RY. Suomen mestaruuskilpailujen yleiset säännöt SUOMEN ILMAILULIITTO RY Suomen mestaruuskilpailujen yleiset säännöt Hyväksytty Suomen Ilmailuliitto ry:n lajivaliokunnan kokouksessa 22.11.2006 1 SUOMEN MESTARUUSKILPAILUJEN YLEISET SÄÄNNÖT Näitä sääntöjä

Lisätiedot

Järilänvuori Suomen Kartingliiton mestaruussarjan osakilpailu Kokemäki

Järilänvuori Suomen Kartingliiton mestaruussarjan osakilpailu Kokemäki Järilänvuori 2016 Suomen Kartingliiton mestaruussarjan osakilpailu 28.8.2016 Kokemäki KILPAILUKUTSU Kokemäen FK-Kerho ry kutsuu karting kilpailijoita, joilla on jonkin FIA:n kansallisen lajiliiton myöntämä

Lisätiedot

1 (7) Hämeen Viesti 2015. Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 25.1.2015. Kilpailuohje

1 (7) Hämeen Viesti 2015. Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 25.1.2015. Kilpailuohje 1 (7) Hämeen Viesti 2015 Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 25.1.2015 Kilpailuohje 2 (7) KILPAILU Hämeen Viesti 2015, 8-henkisin joukkuein, hiihtotapa P ja V, kilpailunumero 624. Kilpailussa hiihdetään

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Ottelun ja liikesarjojen SM-kilpailut 2016 Ottelun Tampere Cup

KILPAILUKUTSU. Ottelun ja liikesarjojen SM-kilpailut 2016 Ottelun Tampere Cup KILPAILUKUTSU Ottelun ja liikesarjojen SM-kilpailut 2016 Ottelun Tampere Cup Ottelu Aika: Lauantaina 13.2.2016 Tampere Cup: E, D1, D2, B2, H, S30 SM-sarjat: kadetit C1 sekä junioreiden B1 ja senioreiden

Lisätiedot

KILPAILUOHJE. Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ

KILPAILUOHJE. Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ KILPAILUOHJE Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ Kilpailussa noudatetaan UCI:n ja SPU:n sääntöjä ja kilpailun järjestäjän

Lisätiedot

Liikesarjan SM-liiga Hämeenlinna. Hämeenlinna 7.11.2009

Liikesarjan SM-liiga Hämeenlinna. Hämeenlinna 7.11.2009 Liikesarjan SM-liiga Hämeenlinna Hämeenlinna 7.11.2009. Järjestäjä: Hämeenlinnan Taekwondoseura ry Kilpailukutsu Liikesarjakilpailut Hämeenlinnan Taekwondoseura järjestää liikesarjojen SM-liigan kilpailun

Lisätiedot

SM-KARATE VIIKONLOPPU 5-6.4.2014 TAMPERE KILPAILUKUTSU

SM-KARATE VIIKONLOPPU 5-6.4.2014 TAMPERE KILPAILUKUTSU SM-KARATE VIIKONLOPPU 5-6.4.2014 TAMPERE KILPAILUKUTSU 5-6.4.2014 PYYNIKIN PALLOILUHALLI, TAMPERE Osoite: Ammattikoulunkatu 20, 33230 Tampere Osallistumismaksu 30 / kilpailija / sarja 50 / joukkue / sarja

Lisätiedot

Tampereen Taekwon-Do seura ry järjestää 28.11.2015 NÄÄSHALLI CUP. Tampereen Taekwon-Do seura ry PL 10 33211 Tampere 050-596 6200 www.taekwondo-tre.

Tampereen Taekwon-Do seura ry järjestää 28.11.2015 NÄÄSHALLI CUP. Tampereen Taekwon-Do seura ry PL 10 33211 Tampere 050-596 6200 www.taekwondo-tre. järjestää 28.11.2015 NÄÄSHALLI CUP TAEKWON-DO KILPAILUT TAMPEREELLA järjestää jälleen Nääshalli Cup -kilpailut Tampereella. Kilpailut käydään lauantaina 28.11.2015 tutussa paikassa Nääshallin Budosalissa

Lisätiedot

KUTSU AMPUMAHIIHDON VETERAANIEN 19. MESTARUUSKILPAILUT. PL 23, 81101 Kontiolahti Puh. (013) 732 403 Sähköposti: office@biathlon-kontiolahti.

KUTSU AMPUMAHIIHDON VETERAANIEN 19. MESTARUUSKILPAILUT. PL 23, 81101 Kontiolahti Puh. (013) 732 403 Sähköposti: office@biathlon-kontiolahti. KUTSU AMPUMAHIIHDON VETERAANIEN 19. MESTARUUSKILPAILUT KONTIOLAHTI POHJOIS-KARJALA kunta Urheilijat AMPUMAHIIHDON VETERAANIEN 19. MESTARUUSKILPAILUT 16. 20.3.2016 KONTIOLAHTI, POHJOIS-KARJALA KONTIOLAHDEN

Lisätiedot

Suomen Reserviupseeriliiton,Reserviläisliiton ja Reserviläisurheiluliiton ampumamestaruuskilpailujen lajisäännöt

Suomen Reserviupseeriliiton,Reserviläisliiton ja Reserviläisurheiluliiton ampumamestaruuskilpailujen lajisäännöt Suomen Reserviupseeriliiton,Reserviläisliiton ja Reserviläisurheiluliiton ampumamestaruuskilpailujen lajisäännöt 1. Yleinen osa 1.1. Johdanto Nämä Suomen Reserviupseeriliiton (RUL), Reserviläisliiton (RES)

Lisätiedot

IAME Series Finland. Kilpailuorganisaatio. Kilpailun luokat. Aikataulu TÄRKEÄT INFOT SÄÄNNÖT

IAME Series Finland. Kilpailuorganisaatio. Kilpailun luokat. Aikataulu TÄRKEÄT INFOT SÄÄNNÖT TÄRKEÄT INFOT SÄÄNNÖT IAME Series Finland Rata Porin FK-rata Osoite Vanha Raumantie 699 28660 Pori, Finland Järjestäjä Radalle Urheiluautoilijat ry Päivämäärä 3.-4.8.2019 GPS-koordinaatit 61.441600, 21.658539

Lisätiedot

JOKAMIESLUOKAN KILPAILUKUTSU RAPAKUNKKU XV. Lauantaina klo Jepualla, Måtasbergetin radalla

JOKAMIESLUOKAN KILPAILUKUTSU RAPAKUNKKU XV. Lauantaina klo Jepualla, Måtasbergetin radalla JOKAMIESLUOKAN KILPAILUKUTSU RAPAKUNKKU XV Lauantaina 9.9.2017 klo 11.00 Jepualla, Måtasbergetin radalla KILPAILUN SÄÄNNÖT I OHJELMA 17.8-17 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa 4.9-17

Lisätiedot

KILPAILUOHJE VETERAANIEN SM-HIIHDOT 2018

KILPAILUOHJE VETERAANIEN SM-HIIHDOT 2018 KILPAILUOHJE VETERAANIEN SM-HIIHDOT 2018 2.-4.2.2018 Alavieskan Lumikurussa (osoite: Lumikuruntie 155, 85200 Alavieska) OHJELMA JA AIKATAULU 1. Kilpailupäivä pe 2.2.2018 12:00 Kisakanslia avautuu 15:00

Lisätiedot

SM-KARATE VIIKONLOPPU 28 29.3.2015 TAMPERE KILPAILUKUTSU

SM-KARATE VIIKONLOPPU 28 29.3.2015 TAMPERE KILPAILUKUTSU SM-KARATE VIIKONLOPPU 28 29.3.2015 TAMPERE KILPAILUKUTSU 28-29.3.2015 TAMPEREEN MESSU- JA URHEILUKESKUS D-HALLI, TAMPERE Osoite:Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere Osallistumismaksu 30 / kilpailija / sarja

Lisätiedot

KILPAILIJAOHJE. Ilmoittautuminen. ORPE Rallicross SM Kouvola 16.5.2015

KILPAILIJAOHJE. Ilmoittautuminen. ORPE Rallicross SM Kouvola 16.5.2015 KILPAILIJAOHJE - Perjantaina varikko aukeaa klo 12.00, sitä ennen kilpailijat eivät pääse kalustoineen varikolle muuten kun kilpailun johdon luvalla. - Kilpailuun ilmoittautuminen tapahtuu FK-kerhon huoltorakennuksen

Lisätiedot

OTTELU / LIIKESARJA SM-kilpailut

OTTELU / LIIKESARJA SM-kilpailut SUOMEN TAEKWONDOLIITTO RY OTTELU / LIIKESARJA SM-kilpailut 19.9.2015 Kuva: Elina Glad Paikka: Euran Urheilutalo Eurantie 33, 27510 Eura www.euranurheilutalo.fi ALUSTAVA AIKATAULU: Perjantai 18.9.2015 20.00-21.00

Lisätiedot

7Brothers Karate Cup

7Brothers Karate Cup 7Brothers Karate Cup Kilpailupaikka: Liikuntakeskus Rajakaari Osoite: keskusraitti 1 Rajamäki, Nurmijärvi Punnitus ja ilmoittautuminen: Lauantai kello 7:30 9:00 Aloitus: Kello 9:30 Kilpailunjärjestäjä

Lisätiedot

LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2012 KILPAILUKUTSU

LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2012 KILPAILUKUTSU LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2012 KILPAILUKUTSU LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 3/2012 LAHTI 5.5.2012 JÄRJESTÄJÄ: TAEKWONDO LAHTI RY LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2012 Taekwondo Lahti Ry järjestää liikesarjojen SM- liigan kolmannen

Lisätiedot

Alle 21-vuotiaiden SM-kilpailut + 1. Eura Cup 25.10.2014

Alle 21-vuotiaiden SM-kilpailut + 1. Eura Cup 25.10.2014 Alle 21-vuotiaiden SM-kilpailut + 1. Eura Cup 25.10.2014 Kuva: Elina Glad yongtaekwondo.net Paikka: Euran Urheilutalo Eurantie 33, 27510 Eura www.euranurheilutalo.fi Yong Taekwondo järjestää Suomen Taekwondoliiton

Lisätiedot

Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin

Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin 7.-8.10.2017 Kilpailupaikan osoite: Rauhalantie 50, Mäntsälä www.uvu.fi/sm2017 AIKATAULU LAUANTAI Kilpailutoimisto aukeaa kello 7:30

Lisätiedot

Yleiset Suomen mestaruuskilpailujen säännöt Ver 6.0. hyväksytty Ilmailuliiton lajivaliokunnan kokouksessa /km

Yleiset Suomen mestaruuskilpailujen säännöt Ver 6.0. hyväksytty Ilmailuliiton lajivaliokunnan kokouksessa /km Suomen Ilmailuliitto ry Yleiset Suomen mestaruuskilpailujen säännöt Ver 6.0. hyväksytty Ilmailuliiton lajivaliokunnan kokouksessa 29.11.2005/km SUOMENMESTARUUSKILPAILUJEN YLEISET SÄÄNNÖT Näitä sääntöjä

Lisätiedot

VIRALLINEN ILMOITUSTAULU Kilpailutoimiston seinällä. Paikka Ahveniston Moottoriradan ravintolarakennus

VIRALLINEN ILMOITUSTAULU Kilpailutoimiston seinällä. Paikka Ahveniston Moottoriradan ravintolarakennus KILPAILUKUTSU JA SÄÄNNÖT Kilpailun nimi: Momo Endurance Cup Ahvenisto Päivämäärä: 31.8.2013 Kilpailun arvo: Cup/Kansallinen Kilpailun järjestäjä Momo Racing Team ry Paikkakunta: Ahveniston moottorirata

Lisätiedot

AMPUMAHIIHDON VETERAANIEN 18. MESTARUUSKILPAILUT 26.-29.3.2015 KUTSU. PL 23, 81101 Kontiolahti. Sähköposti: office@biathlon-kontiolahti.

AMPUMAHIIHDON VETERAANIEN 18. MESTARUUSKILPAILUT 26.-29.3.2015 KUTSU. PL 23, 81101 Kontiolahti. Sähköposti: office@biathlon-kontiolahti. AMPUMAHIIHDON VETERAANIEN 18. MESTARUUSKILPAILUT 26.-29.3.2015 KONTIOLAHTI POHJOIS-KARJALA KUTSU Puh. (013) 732 403 Faksi (013) 732 402 kunta Urheilijat AMPUMAHIIHDON VETERAANIEN 18. MESTARUUSKILPAILUT

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 4.10.2015 CLASSIC MTB SPRINT ENDURO 2X4 SALO, HALIKKO, MÄRYNUMMI

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 4.10.2015 CLASSIC MTB SPRINT ENDURO 2X4 SALO, HALIKKO, MÄRYNUMMI KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 4.10.2015 CLASSIC MTB SPRINT ENDURO 2X4 SALO, HALIKKO, MÄRYNUMMI Habanero Mountainbikers (HHCMB) järjestää MTB-endurokisan perinteiseen tyyliin Halikon Märynummen vuoristoalueella.

Lisätiedot

Han Moo Do. Jyväskylä Open 2014 KISAKUTSU

Han Moo Do. Jyväskylä Open 2014 KISAKUTSU Han Moo Do Jyväskylä Open 2014 KISAKUTSU www.jklhanmoodo.com Han Moo Do Jyväskylä Open Tervetuloa kilpailemaan Han Moo Do Jyväskylä Open -kilpailuihin 11.1.2014! Kilpailut järjestää Jyväskylän Han Moo

Lisätiedot

Yleiset Suomen mestaruuskilpailujen säännöt

Yleiset Suomen mestaruuskilpailujen säännöt Yleiset Suomen mestaruuskilpailujen säännöt Päivitetty Suomen Ilmailuliitto ry:n lajivaliokunnan kokouksessa 21.8.2017. Voimaantulo 1.1.2018. Suomen Ilmailuliitto Finlands Flygförbund ry 1 SUOMEN MESTARUUSKILPAILUJEN

Lisätiedot

MYL V sprintti (SM), NYL V sprintti (SM), M14 V sprintti, N14 V sprintti, M16 V sprintti, N16 V sprintti, M18 V sprintti, N18 V sprintti

MYL V sprintti (SM), NYL V sprintti (SM), M14 V sprintti, N14 V sprintti, M16 V sprintti, N16 V sprintti, M18 V sprintti, N18 V sprintti Kilpailuohjeet KILPAILUOHJELMA PERJANTAI 3.8.2018 Kilparata auki koko päivän LAUANTAI 4.8.2018 (aikataulu on alustava) MYL V sprintti (SM), NYL V sprintti (SM), M14 V sprintti, N14 V sprintti, M16 V sprintti,

Lisätiedot

I OHJELMA 15.7.2009 Kilpailun säännöt julkaistaan, ilmoittautuminen ja ennakkotutustumiskielto alkavat.

I OHJELMA 15.7.2009 Kilpailun säännöt julkaistaan, ilmoittautuminen ja ennakkotutustumiskielto alkavat. KILPAILUN SÄÄNNÖT KILPAILUN SÄÄNNÖT Kilpailun nimi Neste Jari-Pekka Ralli Päivämäärä 12.09.2009 Kilpailun arvo / sarjalogo F-Cup Kilpailun järjestäjä Heinolan Urheiluautoilijat ry Paikkakunta Heinola I

Lisätiedot

Kontiolahti Municipality KILPAILUKUTSU

Kontiolahti Municipality KILPAILUKUTSU Kontiolahti Municipality KILPAILUKUTSU KONTIOLAHDEN URHEILIJAT toivottaa Teidät lämpimästi tervetulleeksi ampumahiihdon veteraanien 21. mestaruuskilpailuihin. Ensimmäisen kerran tapahtuma on järjestetty

Lisätiedot

Sunnuntai 4.3.2012 klo 08.30-09:15 Lääkärintarkastus ja punnitus Ruskeasuo 11.30 Tuomarikokous 12.00 Finaalit

Sunnuntai 4.3.2012 klo 08.30-09:15 Lääkärintarkastus ja punnitus Ruskeasuo 11.30 Tuomarikokous 12.00 Finaalit Aika 3- Paikka Ruskeasuon Palloiluhalli, Ratsastie 10, Helsinki Aikataulu Lauantai klo 08:45-10.15 Ilmoittautuminen kilpailupaikalla Ruskeasuo 09:00-10.15 Lääkärintarkastus ja punnitus 09:00-10.15 Tuomareiden

Lisätiedot

Kontiolahti Municipality KILPAILUKUTSU

Kontiolahti Municipality KILPAILUKUTSU Kontiolahti Municipality KILPAILUKUTSU KONTIOLAHDEN URHEILIJAT toivottaa Teidät lämpimästi tervetulleeksi ampumahiihdon veteraanien 21. mestaruuskilpailuihin. Ensimmäisen kerran tapahtuma on järjestetty

Lisätiedot

Kilpailukutsu. Yksin- ja pariluistelun ja jäätanssin SM-seniorien ja -juniorien SM-kilpailut

Kilpailukutsu. Yksin- ja pariluistelun ja jäätanssin SM-seniorien ja -juniorien SM-kilpailut Kilpailukutsu Yksin- ja pariluistelun ja jäätanssin SM-seniorien ja -juniorien SM-kilpailut 2018 15.-17.12.2017 Helsingin Luistelijat ry kutsuu SM-loppukilpailupaikan lunastaneet luistelijat yksin- ja

Lisätiedot

KILPAILUOHJE. 163 FIS SM nuoret / ST 1-cup / Habita-cup 8.3.- 9.3.2014 Saukkovaaran hiihtokeskus, Ristijärvi

KILPAILUOHJE. 163 FIS SM nuoret / ST 1-cup / Habita-cup 8.3.- 9.3.2014 Saukkovaaran hiihtokeskus, Ristijärvi KILPAILUOHJE 163 FIS SM nuoret / ST 1-cup / Habita-cup 8.3.- 9.3.2014 Saukkovaaran hiihtokeskus, Ristijärvi Kilpailupaikan katuosoite on Saukkovaarantie 11, 88400 Ristijärvi. Kilpailutoimisto sijaitsee

Lisätiedot

5.5.2009 KILPAILUOHJEET HIRVENJUOKSUN SM-2009 KALAJOELLA 15 16.08.2009

5.5.2009 KILPAILUOHJEET HIRVENJUOKSUN SM-2009 KALAJOELLA 15 16.08.2009 KILPAILUOHJEET HIRVENJUOKSUN SM-2009 KALAJOELLA 15 16.08.2009 SÄÄNNÖT Kilpailussa noudatetaan Suomen Metsästäjäliiton metsästysampumasääntöjä 2002. ILMOITTAUTUMINEN Ilmoittautuminen tehdään piireittäin

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Nurtzi Open

KILPAILUKUTSU. Nurtzi Open KILPAILUKUTSU Nurtzi Open www.taekwondonurmijarvi.fi/kalenteri/nurtzi-open-2015 Aika: Lauantai 11.4.2015 Paikka: Sarjat: Maaniitun koulu Heikkiläntie 27 01900 Nurmijärvi Otteluliiga sekä harrastaja- ja

Lisätiedot

Kilpailuun hyväksyttyjen lista ja mahdolliset kilpailijaohjeet julkaistaan Kitikisapalvelussa

Kilpailuun hyväksyttyjen lista ja mahdolliset kilpailijaohjeet julkaistaan Kitikisapalvelussa KILPAILUN SÄÄNNÖT Oulun Romu JM Su 15.5.2016 klo 10.30 Kansallinen kilpailu, Alue 1. aluemestaruusosakilpailu Scuderia Palas ry OuluZone moottoriurheilukeskus, Oulu OULUN ROMU www.oulunromu.f I OHJELMA

Lisätiedot

Jokamiehenluokan. # ei kiusita. Säännöt. Järjestäjä: Joensuun Urheiluautoilijat ry. Yhteistyössä:

Jokamiehenluokan. # ei kiusita. Säännöt. Järjestäjä: Joensuun Urheiluautoilijat ry. Yhteistyössä: Jokamiehenluokan # ei kiusita Säännöt Järjestäjä: Joensuun Urheiluautoilijat ry Yhteistyössä: KILPAILUN SÄÄNNÖT JM EVK SM 2016 11.-12.6.2016 Jokamiehenluokan SM - kilpailu Joensuun Urheiluautoilijat Ry

Lisätiedot

19,00 - Palkintojenjako perjantain ja lauantain SM-kilpailujen osalta Hotelli Sorsanpesä, Törnäväntie 27 60200 Seinäjoki

19,00 - Palkintojenjako perjantain ja lauantain SM-kilpailujen osalta Hotelli Sorsanpesä, Törnäväntie 27 60200 Seinäjoki Kilpailuohjeet Veteraanien SM-ampumahiihdot Seinäjoella 2015 Ohjelma pe 20.2 13,00 15,00 Harjoittelumahdollisuus 16,45 17,45 Kohdistus MN 120, 150, 180, 200 18,00 - Viestit MN 120, 150, 180, 200 la 21.2

Lisätiedot

Suomen Karateliitto ry Radiokatu Helsinki KILPAILUKUTSU 1/5

Suomen Karateliitto ry Radiokatu Helsinki KILPAILUKUTSU 1/5 00240 Helsinki KILPAILUKUTSU 1/5 Kilpailu Paikka KARATEN SUOMEN MESTARUUS KILPAILUT 1.4.2017 Tesoman palloiluhalli, Tesoman valtatie 46, 33310 Tampere Karttalinkki: Tesoman valtatie 46 Ajankohta Osallistumismaksut

Lisätiedot

JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2018 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Lahden Golf

JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2018 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Lahden Golf JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2018 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Lahden Golf 25.-27.7.2018 1. Säännöt Kilpailussa noudatetaan Suomen Golfliiton julkaisemia Golfin sääntöjä (voimassa 1. tammikuuta

Lisätiedot

Kilpailujen järjestämisestä vastaa Sotkamon ampujien, Kajaanin ampujien ja Vuolijoen urheiluampujien muodostama seurayhtymä.

Kilpailujen järjestämisestä vastaa Sotkamon ampujien, Kajaanin ampujien ja Vuolijoen urheiluampujien muodostama seurayhtymä. Kilpailukutsu Suomen Metsästäjäliitto Finlands Jägärförbund ry Metsästysammunnan ilma-aselajien SM-kilpailut 13-14.4.2019 Kutsumme kaikki Suomen Metsästäjäliiton piirit ja niiden jäsenet SML:n ilmaluodikon

Lisätiedot

XXXII RANTARALLI

XXXII RANTARALLI Nuorten SM Lady Cup Historic Rally Trophy XXXII RANTARALLI 27.9.2008 Juhlavuotemme kilpailuun ilmoittautui yhteensä 219 autokuntaa. Kisassa on kuultavissa myös historian lehtien havinaa onhan yhden etuauton

Lisätiedot

SATAMOTO.FI RALLI KILPAILUN SÄÄNNÖT 21.1.2006 MERIKARVIA

SATAMOTO.FI RALLI KILPAILUN SÄÄNNÖT 21.1.2006 MERIKARVIA SATAMOTO.FI RALLI KILPAILUN SÄÄNNÖT 21.1.2006 MERIKARVIA Alueralli Länsi-Suomen Aluemestaruusosakilpailu (Alue 7) Luokat: Yleinen, Naiset, A- ja B-juniorit Lisäksi mukana 1400-Trophy luokka sekä Vakio

Lisätiedot

KILPAILUOHJEET NUORTEN SM-VIESTIT, PIIRIVIESTIT JA KLL:N MESTARUUSKILPAILUT Kilpailuissa noudatetaan Kansainvälisen Hiihtoliiton ja Suomen

KILPAILUOHJEET NUORTEN SM-VIESTIT, PIIRIVIESTIT JA KLL:N MESTARUUSKILPAILUT Kilpailuissa noudatetaan Kansainvälisen Hiihtoliiton ja Suomen KILPAILUOHJEET NUORTEN SM-VIESTIT, PIIRIVIESTIT JA KLL:N MESTARUUSKILPAILUT Kilpailuissa noudatetaan Kansainvälisen Hiihtoliiton ja Suomen Hiihtoliiton SM-kilpailujen sääntöjä. KILPAILUUN ILMOITTAUTUMINEN

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Nurtzi Open 2016

KILPAILUKUTSU. Nurtzi Open 2016 KILPAILUKUTSU Nurtzi Open 2016 www.taekwondonurmijarvi.fi/kalenteri/nurtzi-open-2016 Aika: Lauantai 16.4.2016 Paikka: Sarjat: Maaniitun koulu Heikkiläntie 27 01900 Nurmijärvi Otteluliiga sekä harrastaja-

Lisätiedot

HUOM! Aikataulut tarkentuvat ilmoittautumisten perusteella

HUOM! Aikataulut tarkentuvat ilmoittautumisten perusteella 1 (5) KILPAILUKUTSU AIKA: 1.-2.11.2014 Lämpimästi tervetuloa Aerobic Cup 4 kilpailuihin Nokialle! PAIKKA: Nokian palloiluhalli, Kankaantaankatu 4, 37100 Nokia SARJAT ja alustava aikataulu: Lauantai 1.11.

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Ambassador Cup. Nurtzi Open vol 2

KILPAILUKUTSU. Ambassador Cup. Nurtzi Open vol 2 KILPAILUKUTSU Ambassador Cup Nurtzi Open vol 2 www.taekwondonurmijarvi.fi/kalenteri/nurtzi-open-2015 Aika: Lauantai 14.11.2015 Paikka: Maaniitun koulu Heikkiläntie 27 01900 Nurmijärvi Sarjat: Otteluliiga

Lisätiedot

Freestyle SM Ski Sport Finland ry kutsuu kaikki Suomen freestyletaitajat Rukalle kauden huipennukseen

Freestyle SM Ski Sport Finland ry kutsuu kaikki Suomen freestyletaitajat Rukalle kauden huipennukseen Freestyle SM- 2014 Ski Sport Finland ry kutsuu kaikki Suomen freestyletaitajat Rukalle 8. - 13.4.2014- kauden huipennukseen Freestylen FIS kilpailuihin SM- kilpailuihin ja Audi Freestyle Ski Tour 2014

Lisätiedot

18. AMPUMAHIIHDON VETERAANIEN KANSAINVÄLISET MESTARUUSKILPAILUT 26.-29.3.2015. Kontiolahti, Pohjois-Karjala Kontiolahden Urheilijat ry INFORMAATIO

18. AMPUMAHIIHDON VETERAANIEN KANSAINVÄLISET MESTARUUSKILPAILUT 26.-29.3.2015. Kontiolahti, Pohjois-Karjala Kontiolahden Urheilijat ry INFORMAATIO 18. AMPUMAHIIHDON VETERAANIEN KANSAINVÄLISET MESTARUUSKILPAILUT 26.-29.3.2015 Kontiolahti, Pohjois-Karjala Kontiolahden Urheilijat ry INFORMAATIO 1 AMPUMAHIIHDON VETERAANIEN KANSAINVÄLISET MESTARUUSKILPAILUT

Lisätiedot

Kilpailukutsu 1/6. Kilpailijalla on oltava liiton lisenssi, sekä lisenssivakuutus tai oma vakuutus.

Kilpailukutsu 1/6. Kilpailijalla on oltava liiton lisenssi, sekä lisenssivakuutus tai oma vakuutus. Kilpailukutsu 1/6 SM-kilpailut 2015 Aika: Lauantai 7.2.2015, klo 9.00 18.00 Paikka: Maaniitun koulu, Heikkiläntie 27, Nurmijärvi Alustava aikataulu: 8.30 Tuomaripalaveri 9.00 Ilmoittautuminen ja punnitus

Lisätiedot

23. Satakunnan ajot 18.-19.6.2016 (etappiajo) Skoda maantiecupin 4. osakilpailu (etappiajo) TEKNINEN OPAS

23. Satakunnan ajot 18.-19.6.2016 (etappiajo) Skoda maantiecupin 4. osakilpailu (etappiajo) TEKNINEN OPAS 23. Satakunnan ajot 18.-19.6.2016 (etappiajo) Skoda maantiecupin 4. osakilpailu (etappiajo) TEKNINEN OPAS versio 1.1 16.6.2016 Teknistä opasta täydennetään tarvittaessa ennen kilpailua, tarkista että käytössäsi

Lisätiedot

JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2019 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Suur-Helsingin Golf (Luukki)

JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2019 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Suur-Helsingin Golf (Luukki) JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2019 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Suur-Helsingin Golf (Luukki) 23.-25.7.2019 1. Säännöt Kilpailu pelataan R&A:n julkaiseman Rules of Golf (voimassa tammikuu

Lisätiedot

KILPAILIJAINFO HONG KONG -HANKIRALLI 26.-27.02.2005. Kilpailupäivän aikataulu

KILPAILIJAINFO HONG KONG -HANKIRALLI 26.-27.02.2005. Kilpailupäivän aikataulu KILPAILIJAINFO HONG KONG -HANKIRALLI 26.-27.02.2005 Kilpailupäivän aikataulu 26.02.2005 klo 07.00 Tuomariston 1. kokous 07.30 Kilpailutoimisto avataan 07.30 Kilpailupapereiden tarkastus alkaa kilpailutoimistossa

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU AMPUMAHIIHDON VETERAANIEN 20. MESTARUUSKILPAILUT KONTIOLAHTI POHJOIS-KARJALA

KILPAILUKUTSU AMPUMAHIIHDON VETERAANIEN 20. MESTARUUSKILPAILUT KONTIOLAHTI POHJOIS-KARJALA KILPAILUKUTSU AMPUMAHIIHDON VETERAANIEN 20. MESTARUUSKILPAILUT KONTIOLAHTI POHJOIS-KARJALA Kontiolahti Municipalicity KONTIOLAHTI, POHJOIS-KARJALA KONTIOLAHDEN URHEILIJAT toivottaa Teidät lämpimästi tervetulleeksi

Lisätiedot

1000 LAKES RALLY KILPAILIJAOHJE

1000 LAKES RALLY KILPAILIJAOHJE 1000 LAKES RALLY KILPAILIJAOHJE Tervetuloa 1000 LAKES RALLY:n 22.08.2014 Luethan oheisen kilpailijaohjeen tarkasti, sillä se sisältää kilpailupäivien kannalta välttämätöntä tietoa. Tärkeimmät yhteystiedot:

Lisätiedot

PORI OPEN 2013 POOMSE 1 / 5. PORI OPEN 2013 Poomseliigan kolmas osakilpailu + harrastajat

PORI OPEN 2013 POOMSE 1 / 5. PORI OPEN 2013 Poomseliigan kolmas osakilpailu + harrastajat PORI OPEN 2013 POOMSE 1 / 5 PORI OPEN 2013 Poomseliigan kolmas osakilpailu + harrastajat PORI OPEN 2013 POOMSE 2 / 5 Kilpailupäivä Lauantai 11.05.2013 Alustava aikataulu 09.00 09.30 Tuomaripalaveri 09.30

Lisätiedot

Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry, Finlands Paddling och Roddförbund rf

Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry, Finlands Paddling och Roddförbund rf Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry, Finlands Paddling och Roddförbund rf SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITON KANOOTTIPOOLON LAJIKOHTAISET YLEISET KILPAILUSÄÄNNÖT HYVÄKSYTTY : 12.6.2018 SISÄLLYSLUETTELO 1. YLEISET

Lisätiedot

LAPPEENRANTA GP 28.4.2012. Joulella pisimmälle Kilpailukutsu ja säännöt

LAPPEENRANTA GP 28.4.2012. Joulella pisimmälle Kilpailukutsu ja säännöt LAPPEENRANTA GP 28.4.2012 Joulella pisimmälle Kilpailukutsu ja säännöt KILPAILUKUTSU: Joulella pisimmälle Lappeenranta GP on Lappeenrannan teknillisen yliopiston ja Saimaan ammattikorkeakoulun yhteistyönä

Lisätiedot

26.-28.6. 2015 SJ15, GT15, GT30, F4 KILPAILUKUTSU

26.-28.6. 2015 SJ15, GT15, GT30, F4 KILPAILUKUTSU 26.-28.6. 2015 SJ15, GT15, GT30, F4 KILPAILUKUTSU KILPAILUKUTSU 2 / 8 Järjestäjä Ohjaajaluvat (202.02.1) Kilpailun arvo ja luokat Paikka ja aika Kilpailuerät Salon Kilpaveneilijät ry. Rajakivenkatu 27,

Lisätiedot

KILPAILUN SÄÄNNÖT. I Ohjeellinen aikataulu Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa. Ilmoittautumisaika päättyy.

KILPAILUN SÄÄNNÖT. I Ohjeellinen aikataulu Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa. Ilmoittautumisaika päättyy. Akaan Vauhtikierros Rallicross SM 2018 Kaanaa 25.-26.5.2018 Rallicrossin SM-sarjan 1. osakilpailu Akaan Moottorimiehet ry Moottoriurheilukeskus KaanaaCenter, Velaatta I Ohjeellinen aikataulu 27.4.2018

Lisätiedot

Kilpailukutsu! sunnuntaina Liikesarjojen avoin leiri

Kilpailukutsu! sunnuntaina Liikesarjojen avoin leiri Kilpailukutsu! 27.5.2018 sunnuntaina Liikesarjojen avoin leiri Leiri on avoin kaikille, hinta 35 eur. Leirimainos ja ohjaajat ilmoitetaan myöhemmin. Aikataulu: Klo 10:00 16:00 Paikka: Korson Lumo, Urpiaisentie

Lisätiedot

Maanantai 19.1.2009 Kilpailun säännöt julkaistaan, ilmoittautuminen ja ennakkotutustumiskielto alkavat. Kilpailuun hyväksyttyjen lista julkaistaan.

Maanantai 19.1.2009 Kilpailun säännöt julkaistaan, ilmoittautuminen ja ennakkotutustumiskielto alkavat. Kilpailuun hyväksyttyjen lista julkaistaan. KILPAILUN SÄÄNNÖT Kilpailun nimi: 26. Suopunkiralli Aika: 28.3.2009 Kilpailun arvo: Kansallinen kilpailu, Alue 1 aluemestaruuskilpailu NEAFP Järjestäjä: Rovaniemen Urheiluautoilijat ry Paikkakunta: Rovaniemi

Lisätiedot

Alue 5. Häme. Karting- aluemestaruus- ja syyskilpailu VMF Vauhtipuisto 30.8.2009 KILPAILUKUTSU

Alue 5. Häme. Karting- aluemestaruus- ja syyskilpailu VMF Vauhtipuisto 30.8.2009 KILPAILUKUTSU Alue 5. Häme Karting- aluemestaruus- ja syyskilpailu VMF Vauhtipuisto 30.8.2009 KILPAILUKUTSU AKK:n LUPA /FK 2009 KILPAILUKUTSU Valkeakoski Motorsport Finland ry kutsuu Akk-motorsport ry Hämeen alueen

Lisätiedot

TERVETULOA AGIPITSIIN 2015!

TERVETULOA AGIPITSIIN 2015! TERVETULOA AGIPITSIIN 2015! Raumalla vietetään Pitsiviikkoa 18.-26.7.2015 - tästä siis teema RKS:n heinäkuun kisoihin. LAUANTAINA JA SUNNUNTAINA JOKA TASOLUOKAN PARAS OHJAAJAN PITSIASU PALKITAAN UPEIN

Lisätiedot

KILPAILIJATIEDOTE TASANOPEUS

KILPAILIJATIEDOTE TASANOPEUS KILPAILIJATIEDOTE TASANOPEUS YHTEYSTIEDOT HUOM! Barona Areenan nimi on vaihtunut, uusi nimi on Metro Areena. Kilpailukeskus ennen lähtöä: Kilpailukeskus lähdön jälkeen: Summahalli, katso kartta Air Hotel,

Lisätiedot

F-CUP IV-OSAKILPAILU SÄÄNNÖT

F-CUP IV-OSAKILPAILU SÄÄNNÖT F-CUP IV-OSAKILPAILU SÄÄNNÖT F-CUP neljäs osakilpailu Järjestäjä:. AKK:n Lupa: 38/R/04 I OHJELMA 1.7.2004 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ennakkotutustumiskielto ja ilmoittautuminen alkaa. 3.08.2004 klo

Lisätiedot

TAEKWON-DON TAMPERE CUP VII

TAEKWON-DON TAMPERE CUP VII järjestää värivöiden kilpailut 13.5.2017 TAEKWON-DON TAMPERE CUP VII TAEKWON-DO -KILPAILUT TAMPEREELLA järjestää jälleen Tampere Cup -kilpailut Tampereella. Kilpailut käydään lauantaina 13.5.2017 Hervannan

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU NAISTEN NYRKKEILYN SM-KILPAILUT 2013

KILPAILUKUTSU NAISTEN NYRKKEILYN SM-KILPAILUT 2013 KILPAILUKUTSU NAISTEN NYRKKEILYN SM-KILPAILUT 2013 Aika 9.-10.3.2013 Paikka Lyseonpuiston Lukio, Ruokasenkatu 18, Rovaniemi Aikataulu Lauantai 9.3.2013: klo 08.30 10.00 Ottelijat, Tuomarit ilmoittautuminen

Lisätiedot