315 Nyt erikoishintaan! Peruutustutka asennettuna, maalaamaton - vaikka Ykköshuollon yhteydessä samalla kertaa.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "315 Nyt erikoishintaan! Peruutustutka asennettuna, maalaamaton - vaikka Ykköshuollon yhteydessä samalla kertaa."

Transkriptio

1 NISSAN ALMERA N16 VM ja 1.8.-mallit, ei DSL VARAA AIKASI NUMEROSTA Ykköshuolto on räätälöity huolto valituille Nissan-malleille. Sen etuna on edullisuus luotettavuudesta ja laadusta tinkimättä. Nyt alkaen vain 69. Sivu 2 Ykköshuollon teettäjänä saat edullisesti myös muita palvelu- ja huoltopaketteja. Voit valita tarpeelliset lisätyöt maksamatta toimenpiteistä, joita autosi ei tarvitse. Sivu 3 Auton turvallisuus kannattaa aina varmistaa. Jarruhuolto yhdistettynä 19 kohdan turvatarkastukseen ja säätöihin auttaa havaitsemaan mahdolliset ongelmakohdat ajoissa. Sivu 4 Nyt kampanjahintaan! Nissan QASHQAI alkaen Katso myös muut uudistuneet Nissan-mallit ja mahtavat edut! Sivu Nyt erikoishintaan! Peruutustutka asennettuna, maalaamaton - vaikka Ykköshuollon yhteydessä samalla kertaa. Tarjouslehden hinnat voimassa HELSINKI KONALA Ristipellontie 1-7 KONALA HELSINKI HERTTONIEMI Mekaanikonkatu 16 VANTAA TIKKURILA Aamuruskontie 6 Lidl ESPOO OLARI Haltilanniitty 4 Uudet autot Vaihtoautot Uudet autot Vaihtoautot UUSI VAIHTOAUTOKESKUS Vaihtoautot Uudet autot Vaihtoautot TAMPERE HATANPÄÄ Hatanpään valtatie 46 RAISIO HAUNINEN Haunistentie 15 HÄMEENLINNA KAURIALA Uhrikivenkatu 11 Automyynti avoinna Pk-seudulla arkisin klo 8-18, muut toimipisteet klo 9-18 (Raisio ma 9-20). Kaikki toimipisteet lauantaisin klo Uudet autot Vaihtoautot Uudet autot Vaihtoautot ENTISTÄ LAAJEMPI! Automyynti Autoista Ykkösbonusta muuntotaulukon mukaan, varusteista ja huolloista täysimääräisesti.

2 NISSAN ALMERA N16 VM Tarjoukset ovat voimassa Pidätämme oikeudet kampanja- ja hintamuutoksiin. Täyssynteettinen moottoriöljy NISSAN-öljynsuodattimen vaihto Jäähdytysnesteen pakkaskestävyyden tarkastus ja mittaus Jarrunesteen määrän tarkastus Ovien ja kansien lukkojen sekä saranoiden voitelu ja tarkastus Öljy- ja jäähdytysnesteen vuotojen tarkastus Ohjaustehostimen öljymäärän ja vuotojen tarkastus Vaihteiston ja vetopyörästön öljymäärän tarkastus 69 Ovh 101 YKKÖS PLUS -PALVELUT YKKÖSHUOLLON TEETTÄJÄLLE (HINNAT SISÄLTÄVÄT ALKUPERÄISOSAT JA TYÖN) PAKOKAASUPÄÄSTÖJEN MITTAUS SEKÄ OBD-JÄRJESTELMÄN TARKASTUS (EI DSL) Bensiinikäyttöisten autojen päästöistä mitataan häkä eli hiilimonoksidi (CO) ja hiilivety-yhdisteet (HC). Vähäpäästöisistä autoista mitataan lisäksi lambda-arvo eli ilmakerroin. Bensiinikäyttöisille autoille, joissa on sisäinen valvontajärjestelmä (OBD) suoritetaan valmistajan merkkikohtaisella diagnostiikkalaitteella OBD-järjestelmän tarkastus. 25 Ovh 39 SUODATINPAKETTI Ilmansuodatin Raitisilmasuodatin Polttoainesuodatin (Diesel-mallit) 57 Ovh 80 Ilmansuodatin: Suodattaa moottorin käyttämästä ilmasta epäpuhtaudet pois. Ilmansuodatin menettää ajan myötä läpivirtauskykyään, jolloin moottorin tuottama teho laskee ja polttoaineen kulutus nousee. Raitisilmasuodatin: Poistaa matkustamotilaan tulevan ilman epäpuhtaudet. Tukkoinen suodatin hidastaa huurteen poistumista lasien sisäpinnoista ja saattaa aiheuttaa epämiellyttävää hajua auton sisätilaan. Jos ajat paljon ruuhkaisessa kaupunkiliikenteessä ja/tai kärsit hengitystieallergioista, suositellaan suodattimen vaihtoa keväisin ja syksyisin. 2.

3 SYTYTYSTULPPAPAKETTI Sytytystulppa karstoittuu ja nokeutuu käytössä, jolloin polttoaine-ilmaseos ei pala täydellisesti. Karstoittunut ja kärkiväliltään kasvanut tulppa aiheuttaa käynnistys- ja käyntihäiriöitä ja nykimistä sekä lisää polttoaineen kulutusta. Palamaton polttoaine vahingoittaa katalysaattoria. 38 Ovh 62 VAIHTEISTOÖLJYPAKETTI MANUAALIVAIHTEISILLE AUTOILLE Pohjolan ankarissa oloissa vaihteistoöljyn pitää olla toimintavalmis kylmissäkin olosuhteissa. Oikeanlaatuinen, säännöllisesti vaihdettu vaihteistoöljy estää vaihteiston osien (esim. laakereiden) ennen aikaista kulumista ja varmistaa vaihteiden sujuvan kytkeytymisen. Vaihteistoöljy suositellaan vaihdettavaksi vähintään 2 vuoden välein. 69 Ovh 85 JÄÄHDYTYSNESTEEN VAIHTO Jäähdytysnesteessä olevien hapettumista ja ruostumista estävien lisäaineiden teho heikentyy ajan myötä, jolloin moottorin ruostuminen alkaa. Irtoava ruoste sekä epäpuhtaudet voivat aiheuttaa jäähdytysjärjestelmän tukkeutumisen, mikä voi johtaa moottorivaurioon. 42 JARRUNESTEEN VAIHTO Jarrunesteeseen tiivistyy vettä ajan myötä, mikä voi aiheuttaa jarrujen toiminnassa häiriötä erityisesti pakkasella. Huollossa tarkastamme myös jarrunesteen vesipitoisuuden. 46 ILMASTOINTILAITTEEN Järjestelmän kylmäaineen määrän tarkastus Mahdollisten ohivuotojen tarkastus Kennoston bakteerien ja homeitiöiden tuhoaminen R134A -kylmäaine ja kompressori öljy T A/C 129 VARAA AIKASI NUMEROSTA Autoista Ykkösbonusta muuntotaulukon mukaan, varusteista ja huolloista täysimääräisesti. 3.

4 TURVATARKASTUS Tarjoukset ovat voimassa Voit teettää tarkastuksen Ykköshuollon yhteydessä tai erikseen. Pidätämme oikeudet kampanja- ja hintamuutoksiin. SISÄLTÄÄ JARRUHUOLLON JA 19 KOHDAN TURVATARKASTUKSET JA SÄÄDÖT Levyjarrut vaativat vuosittaista huoltoa. Jarrusatuloiden liukutapit jumittuvat ajan myötä aiheuttaen jarrupalojen ja -levyjen ennenaikaisen kulumisen. Tämä saattaa olla turvallisuusriski. Turvatarkastuksessa tarkastamme myös muut auton turvalliseen ajettavuuteen vaikuttavat asiat, kuten ohjausakselien nivelet ja alustan pyöräntuenta nivelet, lisäksi varmistamme mm. käyttöhihnojen ja akun kunnon. JARRUT Jarrusatuloiden puhdistus, herkistys ja voitelu Levyjarrujen kitkapalojen kunnon tarkastus Rumpujarrujen kitkapalojen kunnon tarkastus Jarrunesteen vesipitoisuuden mittaus Jarrulevyjen kunnon tarkastus Käyttö- ja seisontajarrun kunnon testaus dynamometrillä NISSAN ALMERA N16 VM ALUSTA JA VOIMANSIIRTO Ohjausvaihteen sekä ohjausnivelten ja pyörien tuennan kunnon tarkastus Vetoakselien nivelten välyksen tarkastus Vetoakselien ja pallonivelten suojakumien tarkastus Kytkinpolkimen välyksen tarkastus ja säätö Jousituksen ja iskunvaimentimien kunnon tarkastus Pakoputkiston kunnon tarkastus Renkaiden kulutuspintojen ja ilmanpaineiden tarkastus sekä vanteiden kunnon tarkastus SÄHKÖOSAT JA HIHNAT Lisälaitteiden hihnojen sekä käyttöhihnojen tarkastus Latausjännitteen tarkastus Akun ulkopuolinen tarkastus ja napojen puhdistus sekä kuormitustesti Valojen tarkastus ja säätö sekä heijastimien kunnon tarkastus Äänimerkinantolaitteen toiminnan tarkastus TUULILASI JA PYYHKIMIEN SULAT Tuulilasin, pyyhkimensulkien sekä pesulaitteiden kunnon tarkastus + KATSASTUSPALVELU TURVATARKASTUKSEN TEETTÄJÄLLE (EI DSL) Jos haluat, voimme huolehtia myös autosi varsinaisesta katsastuksesta puolestasi. Palvelumme sisältää vuosikatsastusmaksun, katsastuskonttorilla käynnin sekä tarvittavat päästömittaukset. 146 VARAA AIKASI NUMEROSTA

5 ASENNUSTARJOUKSET Tarjoukset ovat voimassa Ykköshuollon yhteydessä tai erikseen. Pidätämme oikeudet kampanja- ja hintamuutoksiin. HINNAT SISÄLTÄVÄT ALKUPERÄISOSAT JA TYÖN JARRUPALASARJA VETOAKSELIN ULOIN SUOJAKUMI JARRULEVYT, 2 kpl 95 ETEEN 105 TAAKSE TAKAÄÄNENVAIMENNIN Moot: 1,5/1,8 Tarjous ei sisällä tiivisteitä eikä kannatinkumeja TUULILASIN SULKA- PARI TAKALASIN SULKA ETEEN 169 TAAKSE VAURIOKORJAAMO KATTAVAT PALVELUT - 7 PÄIVÄÄ / 24 TUNTIA Pelti- ja maalaustyöt Muovinkorjaukset Lasinvaihdot Pyörien asentokulmien mittaukset ja säädöt SMART-pienkorjaukset KAIKKIEN VAKUUTUSYHTIÖIDEN TYÖT - KAIKKI AUTOMERKIT Vahingon sattuessa soita heti Autokeskuksen kolarikorjaamopalveluun tai toimita vaurioitunut auto lähimpään Autokeskuksen toimipisteeseen. Hoidamme vahinkoon liittyvät asiat puolestasi. Tarvittaessa hinausauton järjestäminen kolaripaikalle Opastus vahinkoilmoituksen täyttämisessä Yhteydenotto omaan ja vastapuolen vakuutusyhtiöön Vahinkotarkastus ja korjausluvan hankkiminen Varsinainen kolarikorjaus ja mahdollinen katsastus Sijaisauton järjestäminen tarvittaessa YkkösBonusta asiakkaan itse maksamista korjauksista ja omavastuusta VARAA AIKASI 24H NUMEROSTA Lyhennä autosi korjausaikaa! Nyt voit lähettää autosi vauriokuvat meille etukäteen myös internetin kautta - saat autosi nopeammin kuntoon: Autoista Ykkösbonusta muuntotaulukon mukaan, varusteista ja huolloista täysimääräisesti. 5.

6 185/65 R NASTOITETTU TALVIRENGAS HINTAAN 4 kpl renkaita asennettuina kierrätysmaksuineen. OHJAUSKULMIEN TARKASTUS JA AURAUKSEN SÄÄTÖ Virheelliset ohjauskulmat vaarantavat ajoturvallisuuden ja aiheuttavat: Renkaiden nopeaa ja epätasaista kulumista Autosi hallittavuuden heikkenemistä Kulumista ohjauksen osissa 89 NOKIAN RENGASINNOVAATIOT: TURVALLISUUTTA JA PITOA >> Infokenttä Infokenttään voi merkitä oikean ilmanpaineen ja muistutuksen renkaan paikasta auton alla. >> Orientoitu nastoitus Uusi nastan orientaatio (Eco Stud System 4) tehdasnastoituksessa. Nelikulmainen kovametallitapin terävä pää on aina ajosuuntaan, mikä takaa erinomaisen jääpidon. >> Nastan sisäänajo-indikaattori Nastoja ympäröi sisäänajoindikaattori, joka häviää kun upouudet renkaat on ajettu sisään. Ensimmäiset 500 kilometriä kannattaa ajaa hillitysti: välttää rajuja kiihdytyksiä, äkkijarrutuksia ja kulmikkaita ohjausliikkeitä. >> Talvikulumisvaroitin Renkaan keskialueen lumikidemerkit kertovat, että rengas on turvallinen talvikäytössä. Kun lumikidemerkki kuluu pois, on aika vaihtaa uudet talvirenkaat. Kulumisvaroitin (DSI) ilmaisee urasyvyyden. Kulutuspinnan numerorivistöstä voi tarkistaa jäljellä olevan kulutuspinnan millimetreinä. Numerot häviävät yksitellen sitä mukaa, kun rengas kuluu. SOITA JA VARAA ASENNUSAIKA Arkisin 7-18 TILAA RENKAAT JA ASENNUS - Valitse autosi rengaskoko sekä sinulle sopivin asennusaika. MYÖS MUUT RENGASMERKIT Katso LÄMMIN AUTO JA JÄÄTTÖMÄT IKKUNAT DEFA TERMINI Mahtuu pieneen tilaan, kooltaan 67% pienempi kuin perinteinen lämmitin Innovatiivisen muotoilun ansiosta sopii jokaiseen autoon Tehokas lämmittäjä Suojattu katkaisin ja 0-asento Asennusjalka Takuu 5 vuotta TURVALLISTA NÄKYVYYTTÄ TUULILASI ASENNETTUNA SIJAISAUTOINEEN Sijaisauto lasinvaihdon ajaksi veloituksetta, sisältää 100 km ajon sekä polttoaineen 1-sävylasi Mahd. uusittavat listat lisähintaan Alkuperäislaatua Sijaisautopalvelu ETU YKKÖSBONUS-KORTILLA W /1850 W /2100 W Alkaen 287 Lasin vaihtaneille kiveniskemän korjaus veloituksetta 6 kk ajan. 1 kpl, max.halk. 15 mm. Koskee kiveniskemää, jossa vaurioitunut alue on halkaisijaltaan alle 15 mm. Mahdolliset lasissa olevat halkeamat eivät sisälly lasiturvaan. EXIDE EXCELL-AKKU 12V 60Ah, ei diesel-malleihin Akun vaihtotyö sisältää: Max. halkaisija 15 mm. Tarjous asennettuna ykköshuollon yhteydessä. Akkukenkien puhdistus Napojen voitelu Akkukaapeleiden kunnon tarkistus Vanhan akun kierrätys ympäristöystävällisesti TUULILASIPALVELU KONALASSA, RAISIOSSA, TAMPEREELLA JA HÄMEENLINNASSA Varaa aikasi numerosta TUULILASIN KIVEN- ISKEMÄN KORJAUS TURVAURAT TUULILASIIN Alkaen (kpl) Seuraavat (kpl) Alkaen SMART PIENKORJAUKSET Epämiellyttävät kolhut ja painaumat, esim. parkkipaikkakolhut voidaan nyt korjata kätevästi ja edullisesti pienkorjausmenetelmällämme. Lisätietoja netistä tai soittamalla numeroon PAINAUMAT JA KUHMUT Oikaisu ilman maalausta! Alkaen 65 6.

7 SAMAT OMINAISUUDET KUIN PERINTEISISSÄ HATCHBACK -MALLEISSA KAUPAN PÄÄLLE VIELÄ PIENI KULUTUS, PAREMPI TURVALLISUUS JA NÄKYVYYS MAANTIE KULUTUS 4,8 l /100 km Ilmastointi (saatavissa myös 2-vyöhykkeinen automaatti) Integroitu radio/cd-audiojärjestelmä Bluetooth ja ipod/aux-liitäntä Ajotietokone polttoaineenkulutuksen seurannalla ESP-ajonvakautusjärjestelmä Sähkötoimiset ikkunat edessä ja takana ISOFIX-lastenistuinkiinnittimet takana Etuturvatyynyt, sivuturvatyynyt ja sivuturvaverhot Lämmitettävät sähkösäätöiset ovipeilit Uusi NISSAN Qashqai UUDEN AJAN PERHEAUTO NYT ALK (Autoveroton hinta ,04 + autovero 4 591,96 ) NISSAN CONNECT TÄYDELLINEN HALLINTA OMISSA KÄSISSÄ. M P 3 Kosketusnäytöllä ohjattava satelliittinavigointi-, audio- ja Bluetooth -järjestelmä Yksinkertainen käyttöliittymä 2D/3D-karttanäyttö, jossa automaattinen mittakaavan muuntelu ja ääniopasteet Handsfree-järjestelmä puhelimelle ja musiikille Liitännät ipodille ja MP3-soittimelle sekä USB-laitteille Saatavana MICRA-, NOTE-, QASHQAI- ja QASHQAI+2 -mallistoon QASHQAI EU-yhd. kulutus 5,2 8,4 l / 100 km, CO2-päästöt g/km. Ilmoituksen auto érikoisvarustein. Autojen hintaan lisätään 590 toimituskulut. ETUVAIHDOKKI Edullinen rahoitus Monipuoliset rahoitusvaihtoehdot, aina kilpailukykyinen rahoitustarjous. VARUSTEKASSI Kaupan päälle. Sisältää 11 hyödyllistä autoilijan turva- ja käyttövarustetta. Yli 40 kohdan kuntotarkastus Tehty kaikkiin vaihtoautoihimme. TUTUSTU MAHTAVAAN VAIHTOAUTO- VALIKOIMAAMME NETISSÄ TAI LIIKKEISSÄ Tarkastettu mittarilukema Tarkastettu auton katsastus- ja huoltohistoriasta. Vaihto-oikeus 7 vrk/1000 km Vaihto-oikeus vähintään saman hintaluokan autoon. YkkösBonusta jopa 5,5% Autosta muuntotaulukon mukaan, huolloista, varaosista ja varusteista koko ostosummasta. TALOUDELLISEN AJON KURSSI KAUPAN PÄÄLLE AUTON OSTAJILLE EcoDriving-kurssi auttaa Sinua ajamaan taloudellisemmin. Joka kymmenes tankki ilmaiseksi. Lisätietoja -. Edellyttää ajotietokonetta. Autoista Ykkösbonusta muuntotaulukon mukaan, varusteista ja huolloista täysimääräisesti. 7.

8 Osoitelähde: Ajoneuvoliikennerekisteri, Ajoneuvohallintakeskus AKE, PL 120, HELSINKI ALMERAN16 HELPPOA JA MUTKATONTA AUTOILUA. UUDISTUNEET NISSAN-MALLIT. Uusi NISSAN NOTE TILAN TÄYDELTÄ MAHDOLLISUUKSIA NYT ALK (Autoveroton hinta ,04 + autovero ) MAANTIE KULUTUS 4,2 l /100 km Uudistunut muotoilu Liukuva takaistuin ja tilaa jopa 1332 litraa Integroitu audiojärjestelmä Saatavana myös Nissan Connect -järjestelmällä ja monipuolisella FlexiBoard-tilanjakojärjestelmällä. Noten ostajalle TALVIPAKETTI KAUPAN PÄÄLLE Sisältää talvirenkaat teräsvanteilla, lohkolämmittimen, sisäpistokkeen ja sisätilan lämmitimen asennettuna Voimassa saakka, ei yhdistettävissä muihin etuihin Uusi NISSAN MICRA SUURET OMINAISUUDET. PIENI KOKO. NYT ALK (Autoveroton hinta ,30 + autovero ) Ilmastointi vakiona Uudessa N-Tec-mallissa mm. 16 kevytmetallivanteet Nissan Connect -järjestelmä Urheiluistuimet ja urheilullinen ulkonäkö MAANTIE KULUTUS 4,2 l /100 km NISSAN CONNECT TÄYDELLINEN HALLINTA OMISSA KÄSISSÄ. Kosketusnäytöllä ohjattava satelliittinavigointi-, audio- ja Bluetooth -järjestelmä Yksinkertainen käyttöliittymä 2D/3D-karttanäyttö, jossa automaattinen mittakaavan muuntelu ja ääniopasteet Handsfree-järjestelmä puhelimelle ja musiikille Liitännät ipodille ja MP3-soittimelle sekä USB-laitteille Saatavana MICRA-, NOTE-, QASHQAI- ja QASHQAI+2 -mallistoon M P 3 EU-yhdistetty kulutus ja CO 2 -päästöt: NOTE-mallisto: 5,1-6,8 l / 100 km, g/km. MICRA-mallisto: 4,6-6,6 l / 100 km, g/km. Kuvien autot erikoisvarustein. Hintoihin lisätään toimituskulut Autoista Ykkösbonusta muuntotaulukon mukaan, varusteista ja huolloista täysimääräisesti.

YKKÖS- NISSAN ALMERA N15 VM. 1995-2000 ei DSL/GTi VARAA HUOLTOAIKASI NUMEROSTA 020 506 5060

YKKÖS- NISSAN ALMERA N15 VM. 1995-2000 ei DSL/GTi VARAA HUOLTOAIKASI NUMEROSTA 020 506 5060 NISSAN ALMERA N15 VM. 1995-2000 ei DSL/GTi VARAA AIKASI NUMEROSTA 020 506 5060 Ykköshuolto on räätälöity huolto valituille Nissan-malleille. Sen etuna on edullisuus luotettavuudesta ja laadusta tinkimättä.

Lisätiedot

395 Nyt erikoishintaan! Peruutustutka asennettuna, maalaamaton - vaikka Ykköshuollon yhteydessä samalla kertaa.

395 Nyt erikoishintaan! Peruutustutka asennettuna, maalaamaton - vaikka Ykköshuollon yhteydessä samalla kertaa. NISSAN MAXIMA A33 VM. 2000-2005 2.0- JA 3.0-mallit VARAA AIKASI NUMEROSTA 020 506 5060 Ykköshuolto on räätälöity huolto valituille Nissan-malleille. Sen etuna on edullisuus luotettavuudesta ja laadusta

Lisätiedot

YKKÖS- NISSAN PRIMERA P11 VM. 1996-2002 Ei DSL/GTi VARAA HUOLTOAIKASI NUMEROSTA 020 506 5060

YKKÖS- NISSAN PRIMERA P11 VM. 1996-2002 Ei DSL/GTi VARAA HUOLTOAIKASI NUMEROSTA 020 506 5060 NISSAN PRIMERA P11 VM. 1996-2002 Ei DSL/GTi VARAA AIKASI NUMEROSTA 020 506 5060 Ykköshuolto on räätälöity huolto valituille Nissan-malleille. Sen etuna on edullisuus luotettavuudesta ja laadusta tinkimättä.

Lisätiedot

NEWSLETTER CHRYSLER VOYAGER RG VM. 2001-2006 EUROMALLIT, EI DIESEL VARAA HUOLTOAIKASI NUMEROSTA 020 506 5075. www.autokeskus.fi

NEWSLETTER CHRYSLER VOYAGER RG VM. 2001-2006 EUROMALLIT, EI DIESEL VARAA HUOLTOAIKASI NUMEROSTA 020 506 5075. www.autokeskus.fi NEWSLETTER CHRYSLER VOYAGER RG VARAA HUOLTOAIKASI NUMEROSTA 020 506 5075 KONALA Helsinki Konala Ristipellontie 1-7 Uudet autot 020 506 5172 Vaihtoautot 020 506 5173 Helsinki Herttoniemi Mekaanikonkatu

Lisätiedot

NEWSLETTER CHRYSLER SEBRING VM. 2001-2005 EUROMALLIT, EI CABRIO VARAA HUOLTOAIKASI NUMEROSTA 020 506 5075. www.autokeskus.fi

NEWSLETTER CHRYSLER SEBRING VM. 2001-2005 EUROMALLIT, EI CABRIO VARAA HUOLTOAIKASI NUMEROSTA 020 506 5075. www.autokeskus.fi ~ Taloudellisempi vaihtoehto ~ www.autokeskus.fi ~ CHRYSLER SEBRING VARAA HUOLTOAIKASI NUMEROSTA 020 506 5075 KONALA NEWSLETTER Helsinki Konala Ristipellontie 1-7 Uudet autot 020 506 5172 Vaihtoautot 020

Lisätiedot

Autokeskus Oy:n asiakaslehti Kesäkuu 2008. Huolto-, varaosa- ja vauriokorjaamopalvelut

Autokeskus Oy:n asiakaslehti Kesäkuu 2008. Huolto-, varaosa- ja vauriokorjaamopalvelut / Newsletter Autokeskus Oy:n asiakaslehti Kesäkuu 2008 Nyt - ja -huoltopalvelut Autokeskus Oy Konalasta / Service Ristipellontie 1 B 00390 HELSINKI Avoinna ma-pe 7-18 Call Center-palvelukeskus: 020 506

Lisätiedot

TERVETULOA AUTOKESKUKSEEN! VALTUUTETTU ŠKODA-MERKKIHUOLTO

TERVETULOA AUTOKESKUKSEEN! VALTUUTETTU ŠKODA-MERKKIHUOLTO TERVETULOA AUTOKESKUKSEEN! VALTUUTETTU ŠKODA-MERKKIHUOLTO ŠKODA OCTAVIA II VM. 2004-2012 VALTUUTETTU ŠKODA-MERKKIHUOLTO Täyden palvelun ŠKODA-merkkihuoltomme palvelee Vantaalla Airportissa, Helsingissä

Lisätiedot

SYNTTÄRIT 2,99 %*% + luottosuhteen avaus 190, käsittelymaksu 8,95 /kk, max. 60 kk. Auton ostajalle Applen ipad2 tai autoon 500 :lla varusteita

SYNTTÄRIT 2,99 %*% + luottosuhteen avaus 190, käsittelymaksu 8,95 /kk, max. 60 kk. Auton ostajalle Applen ipad2 tai autoon 500 :lla varusteita ŠKODA Synttärierään eri Škoda-malleja** Auton ostajalle Applen ipad2 tai autoon 500 :lla varusteita kaupan päälle. **Tarjousautot rekisteröitävä ennen 31.3.2012. *Rahoitusesimerkki: Opel Astra 5-ov Enjoy

Lisätiedot

Kesä tulee, onko autosi valmis tien päälle?

Kesä tulee, onko autosi valmis tien päälle? Kesä tulee, onko autosi valmis tien päälle? Varaa Motorc raft Service, saat KAUPA N PÄÄLLE Ford-frisbee golf putterin* Motorcraft Service on suunniteltu yli 7-vuotiaille autoille. Ford Merkkihuollon edut

Lisätiedot

Uusi Value Service 88

Uusi Value Service 88 Uusi Value Service 88 Value Service o autosi uusi, edullie huolto-ohjelma Haluatko itse vaikuttaa autoosi tehtävii huoltotöihi? Tutuuko ajatus huoltoasema apupojasta vaihtamassa siu autosi öljyjä vieraalta?

Lisätiedot

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE Laadukas ja käyttövalmis lasinpesuneste. Pakkaskestävyys -20. 5 litran kannu. Lasinpesunesteen ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Nyt

Lisätiedot

Uusi Value Service 88

Uusi Value Service 88 Uusi Value Service 88 Value Service o autosi uusi, edullie huolto-ohjelma Haluatko itse vaikuttaa autoosi tehtävii huoltotöihi? Tutuuko ajatus huoltoasema apupojasta vaihtamassa siu autosi öljyjä vieraalta?

Lisätiedot

Esimerkkihinnasto yleisimmistä huolto ja korjaustöistä 14.1.2015

Esimerkkihinnasto yleisimmistä huolto ja korjaustöistä 14.1.2015 Huollot ja rasvaukset 00 Moottori 01 Jäähdytysjärjestelmä 02 Polttoaine- ja pakokaasujärjestelmä 03 Kytkin 04 Vaihteisto 05 Nivelakseli 06 Etuakseli 07 Taka-akseli 08 Navat ja pyörät 09 Jarrut 10 Jousitus

Lisätiedot

Parhautta on kesä ja huolettomat kilometrit! 29,90

Parhautta on kesä ja huolettomat kilometrit! 29,90 Parhautta on kesä ja huolettomat kilometrit! KESÄKUNTO- TARKASTUS 29,90 14 KOHDAN KUNTOTARKASTUS 29,90 TÖYSSYJÄ EDESSÄ. Mitä pienempi tie, sitä enemmän omaa rauhaa. 1 JARRUT Toiminnan tarkastus, jarrupalojen

Lisätiedot

Asiakasedut. Aito Volvo huolto on enemmän kuin huolto. Transport- ja Protect-paketit nyt saatavilla. Edut voimassa 30.4.2015 asti.

Asiakasedut. Aito Volvo huolto on enemmän kuin huolto. Transport- ja Protect-paketit nyt saatavilla. Edut voimassa 30.4.2015 asti. Asiakasedut Tarjoukset Volvo -jälleenmyyjältäsi 1/2015 Aito Volvo huolto on enemmän kuin huolto Transport- ja Protect-paketit nyt saatavilla Edut voimassa 30.4.2015 asti. Valitse autollesi oikea huolto

Lisätiedot

HUOLTOHISTORIA. Kone: 726 FORD TRANSIT FBR-711. Sivu: 1 / 13 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 18.10.2012

HUOLTOHISTORIA. Kone: 726 FORD TRANSIT FBR-711. Sivu: 1 / 13 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 18.10.2012 Sivu: 1 / 13 Kone: 726 FORD TRANSIT FBR-711 L.Kohde: 230342 Laskutuslaji: KOR KORJAAMOTYÖT 17.2.2003 232422 KM KYTKIMEN SÄÄTÖELEMENTIN VAIHTO VASEMMAN PUOLEN OVEN LUKON UUSIMINEN, OVEN STOPPARIN UUS. RADION

Lisätiedot

Varusta Saabisi talveen jo syksyllä. Syksyn varaosa-, lisävaruste- ja huoltotarjoukset

Varusta Saabisi talveen jo syksyllä. Syksyn varaosa-, lisävaruste- ja huoltotarjoukset Varusta Saabisi talveen jo syksyllä. Syksyn varaosa-, lisävaruste- ja huoltotarjoukset Talvi on sinulle ja Saabillesi rankka vuodenaika, ja nyt on aika valmistautua sen asettamiin haasteisiin. Meiltä saat

Lisätiedot

talvi 2014/2015 Talvihuolto sisältää seuraavat työvaiheet:

talvi 2014/2015 Talvihuolto sisältää seuraavat työvaiheet: linja-autotarjoukset talvi 2014/2015 Talvihuollot kaikkiin malleihin Varaudu talveen aidolla Volvo talvihuollolla! Sis. Webasto. 179B Talvihuolto sisältää seuraavat työvaiheet: Polttoneste- ja vedenerotinsuodatin,

Lisätiedot

HUOLTOHISTORIA. Kone: 723 FORD TRANSIT 150L CBI-146. Sivu: 1 / 15 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 7.5.2012

HUOLTOHISTORIA. Kone: 723 FORD TRANSIT 150L CBI-146. Sivu: 1 / 15 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 7.5.2012 Sivu: 1 / 15 Kone: 723 FORD TRANSIT 150L CBI-146 L.Kohde: 230166 Laskutuslaji: HKHUOLTOT HUOLTOTYÖT 23.1.2003 73556 KM ILMANSUODATTIMEN PUHDISTUS PENKIN SELKÄNOJAN KIINNITYS ETUSUMUVALOJEN UUSIMINEN L.Kohde:

Lisätiedot

VOLVO B7RLE-68 Huolto-ohjelma Liite 2 AUTO NRO. HUOLTO TEHTÄVÄ

VOLVO B7RLE-68 Huolto-ohjelma Liite 2 AUTO NRO. HUOLTO TEHTÄVÄ VOLVO B7RLE-68 Huolto-ohjelma Liite 2 AUTO NRO. HUOLTO TEHTÄVÄ 2 A - huolto Akselit ja pyörien tuenta Öljytason tarkastus pyörien etunavoista 2 A - huolto Moottori yleistä Moottorin vikamuistin lukeminen

Lisätiedot

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE Laadukas ja käyttövalmis lasinpesuneste. Pakkaskestävyys -20. 5 litran kannu. Lasinpesunesteen ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Nyt

Lisätiedot

Volvo Selekt on Volvo -liikkeiden standardi Volvo -vaihtoautoille.

Volvo Selekt on Volvo -liikkeiden standardi Volvo -vaihtoautoille. Volvo Selekt on Volvo -liikkeiden standardi Volvo -vaihtoautoille. Volvo Selekt -vaihtoautoiksi kelpuutetaan kaikkein parhaimmat, hinta-laatusuhteeltaan täydelliset ja luotettavat laatuyksilöt. Volvo Selekt

Lisätiedot

AUTOVARMA TULOTARKASTUS

AUTOVARMA TULOTARKASTUS AUTOVARMA TULOTARKASTUS Tarkastusaika: 03.11.2014 klo 1300 Sivu 1/4 Paikka: Autovarma, Vuokkoharjuntie 18, Kärkölä Ajoneuvon tiedot Rekisteritunnus LXA 949 (Ruotsi) Ajoneuvolaji Henkilöauto Merkki ja tyyppi

Lisätiedot

HUOLTOHISTORIA. Kone: 433 Mazda 626 MYH-473. Sivu: 1 / 7 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 19.3.2012

HUOLTOHISTORIA. Kone: 433 Mazda 626 MYH-473. Sivu: 1 / 7 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 19.3.2012 Sivu: 1 / 7 Kone: 433 Mazda 626 MYH-473 L.Kohde: 260616 Laskutuslaji: HKHUOLTOT HUOLTOTYÖT 11.4.2006 114340 KÄYNTIHÄIRIÖN KORJAUS SYTYTYSTULPAT UUSITTU L.Kohde: 260766 Laskutuslaji: HKRENGAS RENGASTYÖT(VAIHDOT,T

Lisätiedot

3,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle

3,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE Laadukas ja käyttövalmis lasinpesuneste. Pakkaskestävyys -20. 5 litran kannu. Lasinpesunesteen ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Nyt

Lisätiedot

A-Katsastus Peugeot KUOPIO Dieselöljy. Puhelin. Ari Pakarinen VF38D9HL0EL Tuote

A-Katsastus Peugeot KUOPIO Dieselöljy. Puhelin. Ari Pakarinen VF38D9HL0EL Tuote AJONEUVON TIEDOT Rekisteritunnus Ajoneuvoluokka Ajoneuvon merkki Ajoneuvon malli ILR-949 Tarkastusaika 14.8.2018 M1 Tarkastuspaikka A-Katsastus Peugeot Kuopio-Savilahti 508 Sedan (AA) 4ov 1560cm3 Osoite

Lisätiedot

HUOLTOHISTORIA. Kone: 721 FORD TRANSIT SKL-582. Sivu: 1 / 13 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm:

HUOLTOHISTORIA. Kone: 721 FORD TRANSIT SKL-582. Sivu: 1 / 13 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: Sivu: 1 / 13 Kone: 721 FORD TRANSIT SKL-582 L.Kohde: 230302 Laskutuslaji: HUO HUOLTOTYÖT 11.2.2003 62400 km ILMANSUODATTIMEN PUHDISTUS L.Kohde: 230799 Laskutuslaji: HUO HUOLTOTYÖT 2.5.2003 72143 ILMANSUODATTIMEN

Lisätiedot

Vihreät. Päivät HUIPPUTARJOUS. Viikko. Mazda2 1.3 Elegance Mazdan 90 v. juhlamalli VAIN METROAUTOSTA! Tarjous! ETUSI 1.700

Vihreät. Päivät HUIPPUTARJOUS. Viikko. Mazda2 1.3 Elegance Mazdan 90 v. juhlamalli VAIN METROAUTOSTA! Tarjous! ETUSI 1.700 K Tarjous! Viikko HUIPPUTARJOUS VAIN METROAUTOSTA! ETUSI 1.700 JOPA ILMAN KÄSIRAHAA! Mazda2 1.3 Elegance Mazdan 90 v. juhlamalli Erikoishintaan 15.426 Autoveroton hinta 12.514, autovero (CO 2 125 g/km)

Lisätiedot

Bmw:n määräaikaiset huoltotyöt

Bmw:n määräaikaiset huoltotyöt Bmw:n määräaikaiset huoltotyöt Huollot menevät seuraavasti: Oilservice - Inspection I - Oilservice - Inspection II - Oilservice - Inspection I - Oilservice - jne. HUO. BW Huoltojärjestelmä : Huoltotarpeenilmaisin

Lisätiedot

PARASTA VOLVO HUOLTOA RENKAILLE JA PERÄVAUNUiLLE VOLVO KORJAAMO TARJOAA!

PARASTA VOLVO HUOLTOA RENKAILLE JA PERÄVAUNUiLLE VOLVO KORJAAMO TARJOAA! PARASTA VOLVO HUOLTOA RENKAILLE JA PERÄVAUNUiLLE VOLVO KORJAAMO TARJOAA! Pyörien suuntauksen tärkeys Tässä yksinkertainen tosiasia: pyörien suuntaus ja renkaiden optimointi voi laskea polttoaineenkulutusta

Lisätiedot

AITOA LAATUA AITOA huolettomuutta

AITOA LAATUA AITOA huolettomuutta Kesä on lyhyt, tie on pitkä. Muista määräaikaishuolto. AITOA LAATUA AITOA huolettomuutta Huollon kautta Huolettomaan kesään Paras palvelu. Olipa kyse ylläpidosta tai korjauksesta, kun on aika huoltaa autoasi,

Lisätiedot

HUOLTOHISTORIA. Työkohde: Kone: 728 Mercedes Benz BIN-217. Sivu: 1 / 14 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 5.4.

HUOLTOHISTORIA. Työkohde: Kone: 728 Mercedes Benz BIN-217. Sivu: 1 / 14 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 5.4. Sivu: 1 / 14 Työkohde: Kone: 728 Mercedes Benz BIN-217 L.Kohde: 230477 Laskutuslaji: KOR KORJAAMOTYÖT 12.3.2003 SÄHKÖVIAN ETSINTÄ, KORJAUS POLTTAA SULAKKEET LÄMMITYSLAITTEELTA JA WEBASTOSTA LÄMMITYSLAITTEEN

Lisätiedot

20% Anna Saab-asiantuntijan huoltaa Saabisi edulliseen ja kiinteään hintaan. Juuri nyt!

20% Anna Saab-asiantuntijan huoltaa Saabisi edulliseen ja kiinteään hintaan. Juuri nyt! Kevät on tullut. Lisätehoa Saabiisi. Sveitsiläinen yhteistyökumppanimme Hirsch Perfor mance tarjoaa ohjainyksikön päivityksiä moniin Saab-moottoreihin. Päivitys parantaa huomattavasti moottorisi tehoa

Lisätiedot

näkyvästi syysteille Ford Merkkihuollon kautta MOTORCRAFT SERVICE Yli 7-vuotiaille Fordeille. Tee ajanvaraus netissä, saat 20 alennusta.

näkyvästi syysteille Ford Merkkihuollon kautta MOTORCRAFT SERVICE Yli 7-vuotiaille Fordeille. Tee ajanvaraus netissä, saat 20 alennusta. Ford Merkkihuollon kautta näkyvästi syysteille MOTORCRAFT SERVICE Yli -vuotiaille Fordeille. Tee ajanvaraus netissä, saat 20 alennusta. Alennuskoodi: FORD20 Näkyvästi parempaa syksyä Ford Huollosta! Ennen

Lisätiedot

HUOLTOHISTORIA. Opel 5D Vectra 2.0TD 16V -GL-B-CARAVAN-31/ CCG-962. Sivu: 1 / 9 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 25.9.

HUOLTOHISTORIA. Opel 5D Vectra 2.0TD 16V -GL-B-CARAVAN-31/ CCG-962. Sivu: 1 / 9 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 25.9. Sivu: 1 / 9 Kone: 427 Opel 5D Vectra 2.0TD 16V -GL-B-CARAVAN-31/ CCG-962 L.Kohde: 230441 Laskutuslaji: HUO HUOLTOTYÖT 5.3.2003 MOOTTORIVALO PALAA, LATAUKSEN TARKISTUS TAKALUUKUN KEVENTIMEN UUSIMINEN OHJAINYKSIKÖN

Lisätiedot

HUOLTOHISTORIA. Työkohde: Kone: 337 MERCEDES BENZ 410 (AVOLAVA) BNO-216. Sivu: 1 / 13 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 11.9.

HUOLTOHISTORIA. Työkohde: Kone: 337 MERCEDES BENZ 410 (AVOLAVA) BNO-216. Sivu: 1 / 13 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 11.9. Sivu: 1 / 13 Työkohde: Kone: 337 MERCEDES BENZ 410 (AVOLAVA) BNO-216 L.Kohde: 231947 Laskutuslaji: HUO HUOLTOTYÖT 20.11.2003 133652 ALUSTAN VOITELU, RASVAUS, ILMANSUODATIN PUHDISTETTU VAIHTEISTON ÖLJYN

Lisätiedot

Liite 1 VIERAILUTEHTÄVÄ 1. Auton moottorin keväthuolto

Liite 1 VIERAILUTEHTÄVÄ 1. Auton moottorin keväthuolto Liite 1 VIERAILUTEHTÄVÄ 1 Auton moottorin keväthuolto 1. Tehtävän kuvaus Tehtävänä on suorittaa auton moottorin keväthuolto. Huolto tehdään harjoitusmoottoriin. Työn kuluessa täytyy kiinnittää huomiota

Lisätiedot

talvi 2013/2014 Talvihuollot kaikkiin malleihin

talvi 2013/2014 Talvihuollot kaikkiin malleihin linja-autotarjoukset talvi 2013/2014 Talvihuollot kaikkiin malleihin Varaudu talveen aidolla Volvo talvihuollolla! Sis. Webasto. Talvihuolto sisältää seuraavat työvaiheet: Polttoneste- ja vedenerotinsuodatin,

Lisätiedot

KEVÄT-KESÄ 2014. ilmastointihuolto. voimassa 30.9.2014 asti. Ilmastointilaitteen PERUSHUOLTO KAIKKIIN MALLEIHIN

KEVÄT-KESÄ 2014. ilmastointihuolto. voimassa 30.9.2014 asti. Ilmastointilaitteen PERUSHUOLTO KAIKKIIN MALLEIHIN Linja-autotarjoukset Tarjoukset voimassa 30.9.2014 asti KEVÄT-KESÄ 2014 ilmastointihuolto Ilmastointilaitteen PERUSHUOLTO KAIKKIIN MALLEIHIN (Perushuolto sisältää: Kylmäaineen vuototesti, kylmäaineen tyhjennys/täyttö,

Lisätiedot

METROAUTO PALVELEE Valtuutettu BMW huolto:

METROAUTO PALVELEE Valtuutettu BMW huolto: BMW www.bmw. Ajamisen iloa METROAUTO PALVELEE Valtuutettu BMW huolto: BMW HELSINKI, Tikkurila Aamuruskontie 10 BMW-huolto puh. 010 615 2710 Avoinna 7.00-18.00 tikkurila.huolto@metroauto.fi huippukunnossa

Lisätiedot

HUOLTOHISTORIA. Työkohde: Kone: 737 MERCEDES BENTZ TOI-250. Sivu: 1 / 15 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 14.9.

HUOLTOHISTORIA. Työkohde: Kone: 737 MERCEDES BENTZ TOI-250. Sivu: 1 / 15 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 14.9. Sivu: 1 / 15 Työkohde: Kone: 737 MERCEDES BENTZ TOI-250 L.Kohde: 281280 Laskutuslaji: KOR KORJAAMOTYÖT 17.10.2008 TOI-250 RENKAIDEN VAIHTO L.Kohde: 281477 Laskutuslaji: KOR KORJAAMOTYÖT 18.11.2008 PUHELIMEN

Lisätiedot

linja-autotarjoukset talvi 2012/2013

linja-autotarjoukset talvi 2012/2013 linja-autotarjoukset talvi 2012/2013 Talvihuollot kaikkiin malleihin Varaudu talveen aidolla Volvo talvihuollolla! Talvihuolto sisältää seuraavat työvaiheet: Polttoneste- ja vedenerotinsuodatin, uusinta

Lisätiedot

HUOLTOHISTORIA. Työkohde: Kone: 378 TOYOTA HIACE 2.4 TD KIV-507. Sivu: 1 / 12 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 11.9.

HUOLTOHISTORIA. Työkohde: Kone: 378 TOYOTA HIACE 2.4 TD KIV-507. Sivu: 1 / 12 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 11.9. Sivu: 1 / 12 Työkohde: Kone: 378 TOYOTA HIACE 2.4 TD KIV-507 L.Kohde: 231440 Laskutuslaji: HUO HUOLTOTYÖT 15.9.2003 30282 PAKKASNESTEEN MITTAUS -45 C L.Kohde: 240077 Laskutuslaji: KOR KORJAAMOTYÖT 13.1.2004

Lisätiedot

Saabisi valmiiksi talveen

Saabisi valmiiksi talveen Saabisi valmiiksi talveen Saab syys-/talvikampanja 2011 Saabin syys/talvitarjoukset Vanteet ja renkaat tärkein yhteytesi tiehen Tiesitkö, että autosi pitää tiellä vain kämmenen kokoinen alue kerrallaan

Lisätiedot

Linja-autotarjoukset

Linja-autotarjoukset Linja-autotarjoukset Tarjoukset KEVÄT-KESÄ 2015 voimassa 30.9.2015 asti hinnat alv. 0% ilmastointihuolto Ilmastointilaitteen PERUSHUOLTO 8700 JA 9700, TEHDÄÄN JOKA VUOSI Perushuolto sisältää: Kylmäaineen

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

PARASTA VOLVO HUOLTOA RENKAILLE JA PERÄVAUNUiLLE VOLVO KORJAAMO TARJOAA!

PARASTA VOLVO HUOLTOA RENKAILLE JA PERÄVAUNUiLLE VOLVO KORJAAMO TARJOAA! PARASTA VOLVO HUOLTOA RENKAILLE JA PERÄVAUNUiLLE VOLVO KORJAAMO TARJOAA! Pyörien suuntauksen tärkeys Tässä yksinkertainen tosiasia: pyörien suuntaus ja renkaiden optimointi voi laskea polttoaineenkulutusta

Lisätiedot

-30% KEVÄT-KESÄ 2013. keväthuolto! öljynvaihtotarjous Työ sisältää moottorin öljyn ja öljynsuodattimien vaihdon. öljy ja. Moottoriöljy.

-30% KEVÄT-KESÄ 2013. keväthuolto! öljynvaihtotarjous Työ sisältää moottorin öljyn ja öljynsuodattimien vaihdon. öljy ja. Moottoriöljy. Linja-autotarjoukset Tarjoukset KEVÄT-KESÄ 2013 voimassa 31.8.2013 asti keväthuolto! Voiteluhuolto ilman ajanvarausta! öljynvaihtotarjous Työ sisältää moottorin öljyn ja öljynsuodattimien vaihdon. Työn

Lisätiedot

Ford Merkkihuollosta näkyvyyttä syksyyn MOTORCRAFT LASINPESUNESTE. Laadukasta ja käyttövalmista lasinpesunestettä. Pakkaskestävyys -20 astetta.

Ford Merkkihuollosta näkyvyyttä syksyyn MOTORCRAFT LASINPESUNESTE. Laadukasta ja käyttövalmista lasinpesunestettä. Pakkaskestävyys -20 astetta. Ford Merkkihuollosta näkyvyyttä syksyyn MOTORCRAFT LASINPESUNESTE Laadukasta ja käyttövalmista lasinpesunestettä. Pakkaskestävyys -20 astetta. 5 litran kannu tarjoushintaan: 4,90 2 Kelit Varmista muuttuvat

Lisätiedot

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 27.08.2018 Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa on saattanut tapahtua muutoksia sen julkistamisen

Lisätiedot

Pysyvästi edulliset. Volkswagen huolto aina oikea valinta. Volkswagen Alkuperäisosat ja huolto. Economy Packages

Pysyvästi edulliset. Volkswagen huolto aina oikea valinta. Volkswagen Alkuperäisosat ja huolto. Economy Packages Volkswagen Alkuperäisosat ja huolto Pysyvästi edulliset lokakuu joulukuu 2012 Economy Packages Jarrupalasarja Mallikohtaisesti, esim. Golf V, takajarruihin Huippuhinta. Testattu laatu. Volkswagen huolto

Lisätiedot

4,90. Uusi FORD C-MAX ja MOTORCRAFT LASINPESUNESTE

4,90. Uusi FORD C-MAX ja MOTORCRAFT LASINPESUNESTE Uusi FORD C-MAX ja GRAND C-MAX 5-paikkainen C-MAX tai 5-/7-paikkainen Grand C-MAX on oiva valinta, kun haluat täydellisen perheauton. MOTORCRAFT LASINPESUNESTE Laadukasta ja käyttövalmista lasinpesunestettä.

Lisätiedot

NISSAN NV400 Combi Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 Combi Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN NV400 Combi Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.09.2017 14-09-2017 NV400 COMBI HINNASTO Hinta ilman Autoveroton Arvioitu Kokonais- Sivuovi CO2 Kokonais- veroja ohjehinta sis. alv autovero hinta

Lisätiedot

Ford Merkkihuollosta näkyvyyttä syksyyn MOTORCRAFT LASINPESUNESTE. Laadukasta ja käyttövalmista lasinpesunestettä. Pakkaskestävyys -20 astetta.

Ford Merkkihuollosta näkyvyyttä syksyyn MOTORCRAFT LASINPESUNESTE. Laadukasta ja käyttövalmista lasinpesunestettä. Pakkaskestävyys -20 astetta. Ford Merkkihuollosta näkyvyyttä syksyyn MOTORCRAFT LASINPESUNESTE Laadukasta ja käyttövalmista lasinpesunestettä. Pakkaskestävyys -20 astetta. 5 litran kannu tarjoushintaan: 4,90 2 Kelit Varmista muuttuvat

Lisätiedot

Ford Merkkihuollosta näkyvyyttä syksyyn MOTORCRAFT LASINPESUNESTE. Laadukasta ja käyttövalmista lasinpesunestettä. Pakkaskestävyys -20 astetta.

Ford Merkkihuollosta näkyvyyttä syksyyn MOTORCRAFT LASINPESUNESTE. Laadukasta ja käyttövalmista lasinpesunestettä. Pakkaskestävyys -20 astetta. Ford Merkkihuollosta näkyvyyttä syksyyn MOTORCRAFT LASINPESUNESTE Laadukasta ja käyttövalmista lasinpesunestettä. Pakkaskestävyys -20 astetta. 5 litran kannu tarjoushintaan: 4,90 2 Kelit Varmista muuttuvat

Lisätiedot

3,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle

3,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle Lasinpesunesteen ostajalle Ford-pipo kaupan päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE Laadukas ja käyttövalmis lasinpesuneste. Pakkaskestävyys -20. 5 litran kannu. Nyt

Lisätiedot

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE Laadukas ja käyttövalmis lasinpesuneste. Pakkaskestävyys -20. 5 litran kannu. Lasinpesunesteen ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Nyt

Lisätiedot

1.1.2013 Suomen Euromaster Oy pidättää oikeuden huoltotyöhinnaston hinnanmuutoksiin.

1.1.2013 Suomen Euromaster Oy pidättää oikeuden huoltotyöhinnaston hinnanmuutoksiin. HUOLTOTYÖ- HINNASTO Suomen Euromaster Oy pidättää oikeuden huoltotyöhinnaston hinnanmuutoksiin. HENKILÖAUTOT HUOLTOTÖIDEN YHDISTELMÄT (EUROMASTERIN VÄLITTÄMIIN TUOTTEISIIN) Normaalivanne Tuote- Nimike

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0863

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0863 NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2018 01.01.2018 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteist o Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

Kesä tulee, onko autosi valmis tien päälle?

Kesä tulee, onko autosi valmis tien päälle? Kesä tulee, onko autosi valmis tien päälle? Varaa Merkkihuolto, saat KAUPAN PÄÄLLE -frisbeegolf putterin * Merkkihuolto pitää autosi kunnossa. Alkuperäisosiin ja ammattitaitoon voit luottaa. Lue lisää

Lisätiedot

Kesä tulee, onko autosi valmis tien päälle?

Kesä tulee, onko autosi valmis tien päälle? Kesä tulee, onko autosi valmis tien päälle? Varaa Ford M erkkihuolto, saat KAUPA N PÄÄLLE Ford-frisbee golf putterin* Ford Merkkihuolto pitää autosi kunnossa. Alkuperäisosiin ja ammattitaitoon voit luottaa.

Lisätiedot

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.09.2017 14-09-2017 NV400 VAN ETUVETO HINNASTO Autoveroton Arvioitu Kokonais- Tavaratila CO2 Kokonais- ohjehinta sis. alv autovero hinta Moottori

Lisätiedot

HUOLTOHISTORIA. Työkohde: Kone: 388 MERCEDES BENZ BIX-374. Sivu: 1 / 12 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 22.9.

HUOLTOHISTORIA. Työkohde: Kone: 388 MERCEDES BENZ BIX-374. Sivu: 1 / 12 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 22.9. Sivu: 1 / 12 Työkohde: Kone: 388 MERCEDES BENZ BIX-374 L.Kohde: 231474 Laskutuslaji: HUO HUOLTOTYÖT 18.9.2003 166170 VAIHTEISTON ÖLJYN JA SUODATTIMEN VAIHTO VAIHTO PERÄN ÖLJYN VAIHTO REKISTERIVALON KORJAUS

Lisätiedot

NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT,

NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, VARUSTEET, VÄRIVAIHTOEHDOT JA TEKNISET TIEDOT 03.09.2018 Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähiältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa

Lisätiedot

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.9.2017 14.9.2017 NISSAN Alusta Single Cab Hinta ilman ALV Autoveroton Arvioitu Kokonais- Varuste- CO2 Kokonais- veroja 24 % ohjehinta sis.

Lisätiedot

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa on saattanut tapahtua muutoksia sen julkistamisen

Lisätiedot

HUOLTOHISTORIA. Kone: 407 Ford Mondeo GCG-853. Sivu: 1 / 8 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 23.5.2012

HUOLTOHISTORIA. Kone: 407 Ford Mondeo GCG-853. Sivu: 1 / 8 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 23.5.2012 Sivu: 1 / 8 Kone: 407 Ford Mondeo GCG-853 L.Kohde: 240321 Laskutuslaji: HKKATSAST KATSASTUS 18.2.2004 94300 VUOSIKATSASTUS L.Kohde: 250357 Laskutuslaji: HKKATSAST KATSASTUS 25.2.2005 103300 km AUTON JA

Lisätiedot

(50,-) Kaisla -ruokailuryhmä 6 tuolilla, pöytä 90 x 170 väri valkoinen. (835,-) 8,- Helposti uutta ilmettä työpöydän ö kansiin, oviin, tv-tasoihin ym

(50,-) Kaisla -ruokailuryhmä 6 tuolilla, pöytä 90 x 170 väri valkoinen. (835,-) 8,- Helposti uutta ilmettä työpöydän ö kansiin, oviin, tv-tasoihin ym GLC 220 d 4Matic A Premium Business autoveroton h arvioitu autovero 12 265,90 + toimituskulut 600 = 59 9 1 065 /kk. Käyttöetu 885 /kk. CO 2 -päästöt 129 g/km, EU-kes Mitsubishi L200 -mallisto alk.: autoveroton

Lisätiedot

HUOLTOHISTORIA. Työkohde: Kone: 373 MERCEDES BENZ BYA-405. Sivu: 1 / 15 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 11.9.

HUOLTOHISTORIA. Työkohde: Kone: 373 MERCEDES BENZ BYA-405. Sivu: 1 / 15 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 11.9. Sivu: 1 / 15 Työkohde: Kone: 373 MERCEDES BENZ BYA-405 L.Kohde: 231013 Laskutuslaji: HUO HUOLTOTYÖT 13.6.2003 115380 L.Kohde: 231719 Laskutuslaji: HUO HUOLTOTYÖT 21.10.2003 126700 VAIHDETTU 13.6-03, ILMANSUODATTIMEN

Lisätiedot

HUOLTOHISTORIA. Työkohde: Kone: 406 OPEL ZAFIRA-A FFS-664. Sivu: 1 / 9 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 14.9.

HUOLTOHISTORIA. Työkohde: Kone: 406 OPEL ZAFIRA-A FFS-664. Sivu: 1 / 9 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 14.9. Sivu: 1 / 9 Työkohde: Kone: 406 OPEL ZAFIRA-A FFS-664 L.Kohde: 271325 Laskutuslaji: KOR KORJAAMOTYÖT 7.9.2007 REKISTERÖINTI L.Kohde: 271540 Laskutuslaji: KOR KORJAAMOTYÖT 5.11.2007 L.Kohde: 271665 Laskutuslaji:

Lisätiedot

HENKILÖAUTOT 1.1.2015 HUOLTOTÖIDEN YHDISTELMÄT (EUROMASTERIN VÄLITTÄMIIN TUOTTEISIIN)

HENKILÖAUTOT 1.1.2015 HUOLTOTÖIDEN YHDISTELMÄT (EUROMASTERIN VÄLITTÄMIIN TUOTTEISIIN) HENKILÖAUTOT HUOLTOTÖIDEN YHDISTELMÄT (EUROMASTERIN VÄLITTÄMIIN TUOTTEISIIN) Teräsvanne Nimike Tuotenro alv 0% alv 24% HA ½ vannetyö + tasapainotus 16112 8,50 10,54 HA vannetyö + tasapainotus 16110 13,00

Lisätiedot

HUOLTOHISTORIA. Työkohde: Kone: 729 Mercedes Benz Sprinter GEL-676. Sivu: 1 / 23 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 11.9.

HUOLTOHISTORIA. Työkohde: Kone: 729 Mercedes Benz Sprinter GEL-676. Sivu: 1 / 23 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 11.9. Sivu: 1 / 23 Työkohde: Kone: 729 Mercedes Benz Sprinter GEL-676 L.Kohde: 241118 Laskutuslaji: HUO HUOLTOTYÖT 29.6.2004 142380 ALUSTAN VOITELU, RASVAUS PERÄN ÖLJYN VAIHTO VAIHTEISTON ÖLJYN VAIHTO PAKKASNESTEKESTÄVYYS

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2017 01.01.2017 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteisto Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

Nauti. Saabin talvitarjoukset.

Nauti. Saabin talvitarjoukset. Joulu Helmi 2010/2011 Nauti. Saabin talvitarjoukset. Saabin talvitarjoukset. Talvi lähenee ja Saab viettää pian ensimmäistä vuottaan itsenäisenä yhtiönä. Sitä pitää juhlistaa. Siksi tarjoamme useita uskomattomia

Lisätiedot

Dirica.fi Autonostajan tietopalvelu AUDI A6, 2008 DIR-1

Dirica.fi Autonostajan tietopalvelu AUDI A6, 2008 DIR-1 Dirica.fi Autonostajan tietopalvelu AUDI A6, 2008 DIR-1 Ajoneuvovero erääntynyt Seuraava katsastus 14 päivän kuluessa. Auto on yksittäin maahantuotu. Tuontimaa: Iso-Britannia. Vetotapa: Etuveto

Lisätiedot

HUOLTOHISTORIA. Kone: 422 OPEL VECTRA 4D 2,0 I- GLS-A-87/260 BGK-409. Sivu: 1 / 7 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 23.5.

HUOLTOHISTORIA. Kone: 422 OPEL VECTRA 4D 2,0 I- GLS-A-87/260 BGK-409. Sivu: 1 / 7 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 23.5. Sivu: 1 / 7 Kone: 422 OPEL VECTRA 4D 2,0 I- GLS-A-87/260 BGK-409 L.Kohde: 230984 Laskutuslaji: HKHUOLTOT HUOLTOTYÖT 9.6.2003 137770 KOEAJO ILMANSUODATTIMEN PUHDISTUS TUULILASINPYYHKIJÄT UUSITTU POLTTIMOIDEN

Lisätiedot

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle Lasinpesunesteen ostajalle Ford-pipo kaupan päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE Laadukas ja käyttövalmis lasinpesuneste. Pakkaskestävyys -20. 5 litran kannu. Nyt

Lisätiedot

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle Lasinpesunesteen ostajalle Ford-pipo kaupan päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE Laadukas ja käyttövalmis lasinpesuneste. Pakkaskestävyys -20. 5 litran kannu. Nyt

Lisätiedot

10 vinkkiä ympäristötietoisemmasta autoilusta

10 vinkkiä ympäristötietoisemmasta autoilusta FIA:n Make Cars Green kampanjan tavoite on vähentää autojen ympäristövaikutuksia ja auttaa kuljettajia valitsemaan ympäristöystävällisemmät vaihtoehdot autoilussaan. 10 vinkkiä ympäristötietoisemmasta

Lisätiedot

Sanna Vehnilä. ALD AUTOMOTIVE VMP Group Alina Hoivatiimi Oy /sopimusyrittäjät INFOPAKETTI

Sanna Vehnilä. ALD AUTOMOTIVE VMP Group Alina Hoivatiimi Oy /sopimusyrittäjät INFOPAKETTI Sanna Vehnilä ALD AUTOMOTIVE VMP Group Alina Hoivatiimi Oy /sopimusyrittäjät INFOPAKETTI ALD PALVELUTIIMI Yhteyshenkilö Sanna Vehnilä Vastaa Alina Hoivatiimi Oy:n Sopimusyritysten autoasioista, käyttäjäpalvelusta,

Lisätiedot

Chevrolet 2009. Kevättarjouksia Sinulle ja Chevroletillesi. IT S A BIG PLUS

Chevrolet 2009. Kevättarjouksia Sinulle ja Chevroletillesi. IT S A BIG PLUS Chevrolet 2009 Kevättarjouksia Sinulle ja Chevroletillesi. IT S A BIG PLUS Laadukkaita lisävarusteita Chevrolet- ja Daewoo-autoihin. Chevrolet-lisävarusteohjelma sisältää runsaan valikoiman tuotteita,

Lisätiedot

VOLVO CLASSIC BLUE CONTRACT

VOLVO CLASSIC BLUE CONTRACT VOLVO CLASSIC BLUE CONTRACT HUOLTOSOPIMUS YLI NELJÄN VUODEN IKÄISEEN KUORMA-AUTOOSI Onko ajoneuvosi yli neljä vuoden ikäinen, etkä käytä sitä kenties enää yhtä tehokkaasti, vuosisuoritteet ovat pienentyneet

Lisätiedot

AITO VOLVO LINJA-AUTOHUOLTO TARJOUKSET KEVÄT-KESÄ 2016

AITO VOLVO LINJA-AUTOHUOLTO TARJOUKSET KEVÄT-KESÄ 2016 Driving quality of life AITO VOLVO LINJA-AUTOHUOLTO TARJOUKSET KEVÄT-KESÄ 2016 Tarjoukset voimassa 30.9.2016 alv 0%. Pidä volvosi volvona: ennakoiva volvo huolto säästää polttoainetta. ilmastointihuolto

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Pakettiauto

Nissan e-nv200 Pakettiauto Nissan e-nv200 Pakettiauto Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. 30.05.14 Hinnat Pakettiauto Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

PARASTA VOLVO HUOLTOA MYÖS PERÄVAUNUILLE. Volvo korjaamo tarjoaa!

PARASTA VOLVO HUOLTOA MYÖS PERÄVAUNUILLE. Volvo korjaamo tarjoaa! PARASTA VOLVO HUOLTOA MYÖS PERÄVAUNUILLE Volvo korjaamo tarjoaa! DRÄGER ALCOTEST 3000 Työhön sisältyy: Jarrupalojen asennus akselille sekä perusteellinen säätö ja testaus. Dräger Alcotest 3000 - Se luotettava

Lisätiedot

HUOLTOHISTORIA. Työkohde: Kone: 733 FORD TRANSIT JUMBO RJG-122. Sivu: 1 / 14 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 14.9.

HUOLTOHISTORIA. Työkohde: Kone: 733 FORD TRANSIT JUMBO RJG-122. Sivu: 1 / 14 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 14.9. Sivu: 1 / 14 Työkohde: Kone: 733 FORD TRANSIT JUMBO RJG-122 L.Kohde: 271158 Laskutuslaji: KOR KORJAAMOTYÖT 11.7.2007 TYÖT KORITEHDAS HALENILLA: SUOJASEINÄN TEKO JA ASENNUS KULJETTAJAN ISTUIMEM TAAKSE LISÄASKELMAN

Lisätiedot

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta // VARUSTEET MITTARISTO TURVALLISUUS Digitaalinen kello ABS jarrut Nopeusmittari välimatkamittarilla ESP (ei saatavana Robottivaihteiston kanssa) - - Jäähdytysnesteen lämpötila Kuljettajan turvatyyny Kierrosluku

Lisätiedot

Ford Merkkihuollosta näkyvyyttä syksyyn MOTORCRAFT LASINPESUNESTE. Laadukasta ja käyttövalmista lasinpesunestettä. Pakkaskestävyys -20 astetta.

Ford Merkkihuollosta näkyvyyttä syksyyn MOTORCRAFT LASINPESUNESTE. Laadukasta ja käyttövalmista lasinpesunestettä. Pakkaskestävyys -20 astetta. Ford Merkkihuollosta näkyvyyttä syksyyn MOTORCRAFT LASINPESUNESTE Laadukasta ja käyttövalmista lasinpesunestettä. Pakkaskestävyys -20 astetta. 5 litran kannu tarjoushintaan: 4,90 2 Kelit Varmista muuttuvat

Lisätiedot

Kesä tulee, onko autosi valmis tien päälle?

Kesä tulee, onko autosi valmis tien päälle? Kesä tulee, onko autosi valmis tien päälle? Varaa Motorc raft Service, saat KAUPA N PÄÄLLE Ford-frisbee golf putterin* Motorcraft Service on suunniteltu yli 7-vuotiaille autoille. Ford Merkkihuollon edut

Lisätiedot

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri.

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri. Kia cee d 5-ovinen 1,4 ISG 1,6 ISG 1,6 DCTautomaatti 1,4 CRDi ISG 1,6 CRDi ISG 1,6 CRDi EcoDynamics 100 hv EcoDynamics 135 hv 135 hv EcoDynamics 90 hv EcoDynamics 128 hv automaatti 128 hv Varustetasot

Lisätiedot

KATSASTUSPAKETIT AUTOLLE JA PERÄVAUNULLE

KATSASTUSPAKETIT AUTOLLE JA PERÄVAUNULLE KATSASTUSPAKETIT AUTOLLE JA PERÄVAUNULLE Volvo korjaamo tarjoaa! Volvo verkostolla on ammattitaitoiset mekaanikot, parhaat työkalut ja Aidot Volvo Varaosat Volvo verkostolla on Laajat ja joustavat aukioloajat

Lisätiedot

VOLVO KORJAAMOSI TARJOAA

VOLVO KORJAAMOSI TARJOAA Volvo Trucks. Driving Progress VOLVO KORJAAMOSI TARJOAA TUTUSTU NÄMÄ TARJOUKSET KANNATTAA HYÖDYNTÄÄ RULLAAKO PERÄVAUNUSI PARHAALLA MAHDOLLISELLA TAVALLA? AKSELISTON SUUNTAUS SEKÄ AUTOON ETTÄ PERÄVAUNUUN

Lisätiedot

NF Fleet Palautustarkastusopas Hyötyajoneuvot

NF Fleet Palautustarkastusopas Hyötyajoneuvot NF Fleet Palautustarkastusopas Hyötyajoneuvot Kaikki hyvä päättyy aikanaan, niin myös yhteinen matka leasingauton kanssa. Kokosimme ohjeet auton palautukseen. Meillä NF Fleetillä kaikki palautuvat leasingautot

Lisätiedot

HUOLTOHISTORIA. Työkohde: Kone: 418 Toyota Corolla 5D STW 1.6 SGR-160. Sivu: 1 / 10 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 14.9.

HUOLTOHISTORIA. Työkohde: Kone: 418 Toyota Corolla 5D STW 1.6 SGR-160. Sivu: 1 / 10 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 14.9. Sivu: 1 / 10 Työkohde: Kone: 418 Toyota Corolla 5D STW 1.6 SGR-160 L.Kohde: 230981 Laskutuslaji: HUO HUOLTOTYÖT 6.6.2003 133931 ILMANSUODATTIMEN PUHDISTUS ETURENKAIDEN VAIHTO L.Kohde: 232015 Laskutuslaji:

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

Seuraava katsastus 14 päivän kuluessa. Auto on yksittäin maahantuotu. Tuontimaa: Iso-Britannia. Matkamittarilukema on suuri auton ikään nähden.

Seuraava katsastus 14 päivän kuluessa. Auto on yksittäin maahantuotu. Tuontimaa: Iso-Britannia. Matkamittarilukema on suuri auton ikään nähden. Dirica.fi Hae auton tiedot AUDI A6, 2008 DIR-1 Ajoneuvovero erääntynyt Seuraava katsastus 14 päivän kuluessa. Auto on yksittäin maahantuotu. Tuontimaa: Iso-Britannia. Matkamittarilukema on suuri auton

Lisätiedot

ELÄ ENEMMÄN NYT MEILTÄ FREELANDER 2 TD4 S AUTOMAATTI +1 000 ETUSI JOPA 3 351

ELÄ ENEMMÄN NYT MEILTÄ FREELANDER 2 TD4 S AUTOMAATTI +1 000 ETUSI JOPA 3 351 ELÄ ENEMMÄN NYT MEILTÄ FREELANDER 2 TD4 S AUTOMAATTI +1 000 ETUSI JOPA 3 351 UUSI MALLISTO ANTAA ENEMMÄN VASTINETTA RAHALLE Koko Land Rover -mallisto on uudistunut vuoden sisällä. Uudet mallit täyttävät

Lisätiedot

M a l l i s to 2 0 1 4

M a l l i s to 2 0 1 4 Mallisto 2014 Tervetuloa Starcraft-maailmaan! Kun on kyse todellisesta legendasta Van maailmassa, on olemassa vain yksi auto, jonka kanssa suomalaiset ovat tottuneet toimimaan jo vuosikymmeniä - Starcraft.

Lisätiedot