TAMPERE TARJOUSPYYNTÖ 1 (10) Tampereen Logistiikka Liikelaitos MAINOS/MARKKINOINTITOIMISTON PALVELUJA TAMPEREEN JOUKKOLIIKENTEELLE

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TAMPERE TARJOUSPYYNTÖ 1 (10) Tampereen Logistiikka Liikelaitos 2.3.2009 MAINOS/MARKKINOINTITOIMISTON PALVELUJA TAMPEREEN JOUKKOLIIKENTEELLE"

Transkriptio

1 TAMPERE TARJOUSPYYNTÖ 1 (10) MAINOS/MARKKINOINTITOIMISTON PALVELUJA TAMPEREEN JOUKKOLIIKENTEELLE Pyydämme tarjoustanne Tampereen joukkoliikenteelle hankittavista mainos/markkinointitoimiston palveluista kuten yleisestä markkinointija graafisesta suunnittelusta, tiedotuslehden ja aikataulukirjan graafisesta suunnittelusta ja taitosta, internet sivujen suunnittelusta ja toteutuksesta sekä markkinoinnin kehittämissuunnitelmasta. Taustaa Tampereen joukkoliikenne on Tampereen kaupungin kaupunkiympäristön kehittämisen prosessiin sijoittuva tilaajayksikkö. Sen tehtäviin kuuluu kaupungin sisäisten linjojen eli sopimusliikenteen reittien, aikataulujen ja autokiertojen suunnittelu, clearing eli rahanjako yhteistariffiliikennöitsijöiden kesken, lippujen myyntiverkosto, tariffisuunnittelu, palveluliikenteen suunnittelu sekä joukkoliikenteen yleinen tiedotus ja markkinointi. Tilaajayksikkö hankkii ja tarvittaessa kilpailuttaa joukkoliikenteen, arvioi joukkoliikennetarvetta ja sen kehitystä, ohjaa rahastus ja informaatiojärjestelmien kehitystä sekä kehittää ja koordinoi seudullista joukkoliikenneyhteistyötä. Tällä hetkellä 33 reittilinjasta kuusi on kilpailutettu ja liikennettä tuottaa viisi eri liikennöitsijää. Sopimusliikenteessä tehtiin vuonna 2008 noin 26,3 miljoonaa matkaa. Matkustusmäärät ovat olleet viimevuosina nousussa. Markkinoinnin painopisteet vuonna Tunnettavuus Markkinoinnilla on ollut tärkeä painoarvo Tampereen joukkoliikenteessä tilaaja tuottaja malliin siirtymisestä, vuodesta 2006 lähtien. Tilaajayksikön tunnettavuuteen on panostettava myös jatkossa. Tilatun liikenteen tuottajien määrä tulee kasvamaan ja Tampereen joukkoliikenteen palvelujen on oltava asiakkaiden näkökulmasta selkeä, yhtenäinen kokonaisuus.

2 TAMPERE TARJOUSPYYNTÖ 2 (10) 2. Uusi matkakorttijärjestelmä Tampereen joukkoliikenne uusii matkakorttijärjestelmänsä vuoden 2009 aikana. Uusi järjestelmä tuo mukanaan palveluita ja ominaisuuksia, jotka helpottavat asiointia matkakorttiasioissa. Järjestelmän käyttöönotto ja sen markkinointi vaatii oman harkitun konseptinsa. 3. Internetsivujen uudistus Tampereen joukkoliikenteen nettisivut ovat tärkeä tiedotuskanava tarjottavista palveluista. Käynnissä olevia kehityskohteita ovat jo matkakorttien nettilataus sekä reaaliaikaisten aikataulutietojen hakupalvelu. Sivuista halutaan ilmeeltään houkuttelevat ja yhtenäiset kokonaismarkkinointiin nähden. Käytettävyydeltään sivujen on oltava helppokäyttöiset, nopeat sekä informatiiviset. 4. Kannustaminen joukkoliikennepalveluiden käyttöön Tampereen joukkoliikenteen pysyvä perustavoite on saada kaupunkilaiset käyttämään entistä enemmän liikkumiseensa joukkoliikennettä henkilöliikenteen sijaan. Tähän vaikuttavat osaltaan vihreät arvot, joissa joukkoliikenne on tärkeä tekijä. Palveluita kehitetään käyttäjiä kuunnellen ja heille halutaan tarjota mahdollisimman hyvät ja toimivat joukkoliikenneyhteydet. Hankintamenettely Hankintamenettely on avoin. Kyseessä on EU kynnysarvon alittavan palvelun hankinta. Hankintailmoitus on julkaistu HILMA palvelussa osoitteessa Tarjouspyyntö on ollut sähköisenä saatavilla kaupungin internetsivuilla /hankinnat/tarjouspyynnot. Hankinnan kohde 1. Yleinen markkinointi ja graafisen ilmeen suunnittelu sekä markkinoinnin kehittämissuunnitelma Yhtenäisen markkinointikokonaisuuden luomiseksi toimijan tehtävänä on suunnitella Tampereen joukkoliikenteelle graafinen ilme, jota voidaan käyttää painotuotteissa, ilmoituksissa ja nettisivuilla. Joukkoliikenteen logoa ei muuteta.

3 TAMPERE TARJOUSPYYNTÖ 3 (10) Henkilöstö ja lehdistötiedotteet, lomakkeet sekä asiakaspalvelupisteessä jaettavat esitteet tilaaja laatii ja taittaa itse. Näitä varten toimittajan on annettava graafisia elementtejä tilaajan käyttöön. Kaikki painettu materiaali laitetaan myös aina joukkoliikenteen internetsivulle. Tilaaja toimittaa linjakartan karttapohjan, jossa on myös piirrettynä linjat. Toimittajan tehtävänä on suunnitella linjakartan ulkoasu ja taitto. Viimeisin linjakartta on sähköisenä osoitteessa Valitun toimijan tehtävänä on myös ideoida yhteistyössä tilaajan kanssa erityisiä markkinointikampanjoita esimerkiksi autottoman päivän tai yleisötapahtumien yhteyteen sekä uutuuspalveluiden lanseeraukseen. Tiedotus ja markkinointikanavina käytetään alueellisia lehtiä, radiota, televisiota, omia nettisivuja sekä suoramainontaa. Tampereen joukkoliikenteellä on käytössään myös 50 Abribus julistetaulua (2 x kahden viikon jakso) kaupunkialueella sekä 30 bussien kokoperämainosta (26 viikkoa) vuodessa. Tarjouksen tulee sisältää myös alustavia ideoita markkinoinnin kehittämiseksi. Laajuus 1 3 sivua. Tämän kehittämissuunnitelman innovatiivisuus ja toteutettavuus on yksi arviointiperusteista laatuarvioinnissa. Suunnittelupalveluiden työmääräarvio on o ensimmäisenä vuonna noin 150 tuntia, sisältäen graafisen ilmeen suunnittelun, graafiset elementit tilaajan käyttöön, kehityssuunnitelman, kartat ja kampanjat o toisena ja optiovuotena noin 75 tuntia / vuosi, sisältäen vuosittain kehityssuunnitelman, kartat ja kampanjat Tarjouksessa tulee eritellä graafinen suunnittelutyö ja muu suunnittelutyö (esimerkiksi kampanjat). Toimittajan tehtävänä voi olla myös kaluston, tapahtumien tms. kuvaaminen joukkoliikenteen markkinointikäyttöön. Kuvaus toimeksiannoista sovitaan erikseen etukäteen tilaajan ja toimittajan kesken.

4 TAMPERE TARJOUSPYYNTÖ 4 (10) 2. Tiedotuslehden graafinen suunnittelu ja taitto Tampereen joukkoliikenne julkaisee Sinisten bussien matkassa tiedotuslehden kerran tai kaksi kertaa vuodessa, tiedotusaineiston määrästä riippuen. Lehti jaetaan suorajakeluna kotitalouksiin Tampereella. Valitun toimittajan tehtävä on lehden suunnittelu ja taitto tilaajan toimittaman aineiston pohjalta. Tiedotuslehden graafinen ilme on sama kun Tampereen joukkoliikenteen graafinen ilme (ks. hankinnan kohde, kohta 1). Kuvamateriaali tulee pääsääntöisesti tilaajalta. Toimittaja voi myös käyttää ostettuja kuvia, mutta niiden käytöstä ja kustannuksista on aina etukäteen sovittava tilaajan kanssa.. Viimeisin julkaisu tiedotuslehti 2/2008 on sähköisenä osoitteessa Tiedotuslehden julkaisuajankohdat ovat huhti toukokuu ja heinä elokuu. Sivukoko 210 mm x 297 mm Sivumäärä sivuinen kansi + linjakarttaliite Painoväri nelivärijulkaisu Aineisto on toimitettava sähköisessä muodossa tilaajalle. Tarjouksessa tulee selvittää o ensimmäisen tiedotuslehden työmääräarvio työtunteina, sisältäen graafisen suunnittelun ja taiton o seuraavien tiedotuslehtien työmääräarvio työtunteina, pohjana edellinen taitto 3. Aikataulukirjan graafinen suunnittelu ja taitto Kaksi kertaa vuodessa kotitalouksiin Tampereella ja lähikunnissa jaettava aikataulukirja on tärkeä tiedotus ja markkinointiväline Tampereen joukkoliikenteelle. Kirjan ulkoasua ja toteutustapaa on mahdollista uudistaa valittavan toimittajan ideoinnin pohjalta. Aikataulukirjan graafinen ilme on sama kun Tampereen joukkoliikenteen graafinen ilme (ks. hankinnan kohde, kohta 1).

5 TAMPERE TARJOUSPYYNTÖ 5 (10) Toimittajan tehtävänä on kirjan kansien sekä tekstiosuuksien ulkoasun suunnittelu ja taitto (nykyisessä kirjassa sivut 1 19, ja linjakarttaliite). Varsinaisten aikataulusivujen taiton tekee painotalon repro. Kuvamateriaali tulee pääsääntöisesti tilaajalta. Toimittaja voi myös käyttää ostettuja kuvia, mutta niiden käytöstä ja kustannuksista on aina etukäteen sovittava tilaajan kanssa. Viimeisin julkaistu aikataulukirja kansia lukuun ottamatta on sähköisenä osoitteessa Julkaisuajankohdat ovat toukokuu ja elokuu. Sivukoko 110 mm x 176 mm Sivumäärä sivuinen kansi + linjakarttaliite Painoväri nelivärijulkaisu Aineisto on toimitettava sähköisessä muodossa tilaajalle. Tarjouksessa tulee selvittää o ensimmäisen aikataulukirjan työmääräarvio työtunteina, sisältäen graafisen suunnittelun ja taiton o seuraavien aikataulukirjojen työmääräarvio työtunteina, pohjana edellinen taitto 4. Internetsivujen layoutin suunnittelu ja mahdollisesti uuden sivupohjarakenteen suunnittelu ja toteutus Nykyisten nettisivujen sivupohjana on Tampereen kaupungin käytössä oleva Stato julkaisujärjestelmä. Valitun toimittajan tehtävänä on suunnitella sivujen layout sekä ideoida sivuille käytännöllisiä elementtejä Tampereen joukkoliikenteen osalta. Internetsivujen graafinen ilme on sama kun Tampereen joukkoliikenteen graafinen ilme (ks. hankinnan kohde, kohta 1). Sivujen nykyiset sähköiset palvelut jätetään käyttöön. Uusina elementteinä on tulossa muilta toimittajilta matkakorttien nettilatauspalvelu sekä aikatauluhaku. Sivujen sisällön päivityksestä vastaa tilaaja. Tavoite julkaisuajankohdaksi on kesä Optio Sitoumuksetta uuden sivupohjarakenteen suunnittelu ja toteutus.

6 TAMPERE TARJOUSPYYNTÖ 6 (10) Toisena sopimusvuotena tai optiovuotena voidaan mahdollisesti uudistaa kokonaan internetsivujen sivupohjarakenne. Tällöin valitun toimittajan tehtävänä on suunnitella, uudistaa ja toteuttaa sivupohjarakenne, layout sekä ideoida sivuille käytännöllisiä elementtejä Tampereen joukkoliikenteen osalta. Sivut tulee suunnitella siten, että ne voidaan toteuttaa sellaisilla tekniikoilla, jotka ovat käytettävissä yleisimmillä internet selaimilla. Lisäksi on huomioitava mobiililaitteiden käytön lisääntyminen. Jos toteutuksessa on käytettävä esimerkiksi Flash, Ajax tai JavaScript tekniikoita tai vastaavia, niin sivuista tulee olla toteutettavissa sisällöltään vastaavanlaiset html standardeihin perustuvat versiot. Nykyisiin sivuihin voi tutustua osoitteessa Tarjouksessa tulee selvittää o ensimmäisenä vuonna tehtävän internetsivujen layoutin vaatima työmääräarvio työtunteina o mahdollisesti toisena tai optiovuotena hankittavan sivupohjarakenteen suunnittelun ja tekemisen työmääräarvio työtunteina Referenssit Sopimuskausi Osatarjous Tarjoajan tulee kuvata vähintään yksi ja enintään viisi referenssiä vastaavan laajuisista toimeksiannoista viimeisen 2 3 vuoden aikana. Tarjoukseen on liitettävä kuvattuun referenssiin liittyvä työnäyte. Sopimuskausi on kaksi (2) vuotta + yhden (1) vuoden optio. Sopimuskausi alkaa niin pian kun mahdollista. Optiolla tarkoitetaan mahdollisuutta sopimuksen jatkamiseen alkuperäisin ehdoin. Option käytöstä sovitaan erikseen osapuolten kesken. Ei oteta huomioon. Vaihtoehtoiset tarjoukset Ei oteta huomioon Toimitusehto TOP Tampereen joukkoliikenne, Frenckellinaukio 2 E, Tampere FIN01. Kaikki aineisto tulee toimittaa tilaajalle myös pdf tiedostoina mm. internetissä julkaisemista varten.

7 TAMPERE TARJOUSPYYNTÖ 7 (10) Toimitusaika 1) Yleinen graafinen ilme mennessä. 2) Ensimmäisen tiedotuslehden graafinen suunnittelu ja taitto mennessä. 3) Ensimmäisen aikataulukirjan graafinen suunnittelu ja taitto mennessä. 4) Internetsivujen layout syksyn 2009 aikana. Muiden toimitusten toimitusajat sovitaan myöhemmin. Toimitusajan ilmoittaminen välimyyntivarauksin tulkitaan siten, ettei tarjoaja sitoudu ilmoittamaansa toimitusaikaan. Toimituksen viivästyessä tilaajalla on oikeus viivästyssakkoon osoittamatta, että viivästyksestä on aiheutunut vahinkoa. Viivästyssakko on suuruudeltaan 10 % viivästyneiden tuotteiden hinnasta jokaiselta alkavalta viivästysviikolta. Mikäli toimituksen viivästymisestä aiheutuu vahinkoa ja viivästyminen johtuu toimittajan tuottamuksesta, on Tampereen kaupungilla lisäksi oikeus saada korvausta toimituksen viivästymisen aiheuttamista kuluista ja vahingoista siltä osin kuin ne ylittävät viivästyssakon. Vahingonkorvauksen määrä ei voi ylittää toimituksen arvoa. Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava sitoutuuko se edellä mainittuihin viivästyssakkoehtoihin. Mikäli tarjoaja ei niitä hyväksy, tarjous tullaan hylkäämään. Hinnat Tarjouksessa tulee ilmoittaa arvonlisäveroton kiinteät kokonaishinnat eriteltynä hintalomakkeen (liite 1) mukaisesti. Muulla tavoin ilmoitettua hintaa ei oteta huomioon. Hinnan varaumia ei hyväksytä. Kaikkien tarjottujen hintojen tulee sisältää myös kaikki toimeksiannosta johtuvat matka, matka aika, majoitus yms. korvaukset ja kustannukset. Kaikki oikeudet esitteen graafiseen ulkoasuun tulevat Tampereen kaupungille. Laskutus Laskutus toivotaan verkkolaskutuksena. Lisätietoja: /talous/erp/ostolasku/index.html Laskutus, toimitus yms. lisiä ei hyväksytä. Maksuehto Palvelu voidaan laskuttaa, kun se on hyväksytysti vastaanotettu. Maksuehto on vähintään 21 pv netto laskun päiväyksestä.

8 TAMPERE TARJOUSPYYNTÖ 8 (10) Viivästyskorko on korkolain 4 1 mom. mukainen. Alihankkijat Tarjoajan kelpoisuus Tarjouksessa on ilmoitettava tarjoajan käyttämät alihankkijat. Toimittajan on vastattava alihankkijan työstä ja tuloksista kuin omastaan. Tarjoajan on oltava rekisteröity ammatti tai elinkeinorekisteriin sijoittautumismaansa lainsäädännön mukaisesti. Toimittajan tulee kuulua ennakkoperintärekisteriin. Tarjoaja, jolla ei voida katsoa olevan teknisiä, taloudellisia tai muita edellytyksiä hankinnan toteuttamiseksi tai joka on laiminlyönyt verojen tai lakisääteisten sosiaalimaksujen suorittamisen Suomessa tai siinä maassa, jossa toimittajan päätoimipaikka sijaitsee (sijoittautumismaa) voidaan sulkea pois tarjouskilpailusta. Tarjouksen sisältö Tarjous tulee tehdä täysin tarjouspyyntöä vastaavassa muodossa sisältäen vähintään tässä tarjouspyynnössä vaaditut tiedot. Muulla tavalla tehtyä tarjousta ei oteta huomioon. Tarjouksen laatimiskielen tulee olla suomi. Tarjoajien kelpoisuuden arvioimiseksi tarjouksessa on ilmoitettava tarjoajan Y tunnus ja tarjoukseen on liitettävä: Verovelkatodistus Vakuutusyhtiön/ yhtiöiden todistukset lakisääteisten eläkevakuutusmaksujen maksamisesta Vakuutusyhtiön/ yhtiöiden todistukset lakisääteisten tapaturmavakuutusmaksujen maksamisesta Vastaavat tiedot ja todistukset on toimitettava myös alihankkijoiden osalta. Todistukset eivät saa olla kahta kuukautta vanhempia tarjouksen jättöpäivästä laskettuna. Tarjousten arvioimiseksi tarjoukseen on liitettävä: hintalomake, liite 1 täytettynä (myös sähköisenä) referenssien työnäytteet (myös sähköisinä) Tampereen kaupunki ei maksa korvausta tarjouksen tekemisestä. Valintaperuste Valintaperusteena on kokonaistaloudellisesti edullisin tarjous. Kokonaistaloudellisuuden arviointiperusteita ovat: Hinta. Painoarvo 60 %. Kehityssuunnitelma. Painoarvo 20 %. Referenssit työnäytteineen. Painoarvo 20 %.

9 TAMPERE TARJOUSPYYNTÖ 9 (10) Toimittajan oman alan ehdot Optiota uuden sivupohjarakenteen suunnittelusta ja toteutuksesta ei oteta huomioon hintavertailussa. Tarjoajan omien toimitusehtojen tai alan yleisten ehtojen liittäminen tarjoukseen saattaa johtaa tarjouksen hylkäämiseen niissä olevien tarjouspyynnön vastaisten ehtojen (esim. hintavaraumien ja poikkeavien maksuehtojen) vuoksi. Mikäli tarjoaja ilmoittaa tarjouksessaan käyttävänsä omia toimitusehtoja ja oman alansa ehtoja, tarjouksesta on selkeästi käytävä ilmi, miltä osin niitä sovelletaan. Hylkäämisperusteet Sopimusehdot Tarjous hylätään, jos tarjouspyynnössä esitetyt vaatimukset eivät täyty tai tarjous ei muilta osin vastaa tarjouspyyntöä tai jos tarjous saapuu myöhästyneenä. Valitun toimittajan kanssa tehdään kirjallinen sopimus. Sopimus voidaan tehdä aikaisintaan 14 päivän kuluttua hankintapäätöksen tiedoksisaannista edellytyksellä, että hankintapäätös on saanut lainvoiman. Sopimus laaditaan seuraavien asiakirjojen perusteella (asiakirjat tärkeysjärjestyksessä): 1. Hankintapäätös 2. Tarjouspyyntö 3. Tarjous 4. Julkisten hankintojen yleiset sopimusehdot (JYSE 1994) /make/pyynnot/jyse94.pdf Sopimuksesta aiheutuvat tai siihen liittyvät riitaisuudet ratkaistaan Tampereen käräjäoikeudessa. Asiakirjojen julkisuus Viranomaisten toiminnan julkisuudesta annetun lain perusteella tarjoukset ovat yleisesti julkisia sopimuksenteon jälkeen. Tarjouskilpailuun osallistuneet saavat halutessaan tarjoukset nähtäväkseen jo päätöksenteon jälkeen. Siksi tarjous on pyrittävä laatimaan siten, ettei se sisällä liike tai ammattisalaisuuksia. Tarjouksen voimassaolo Mikäli liike tai ammattisalaisuuksien sisällyttäminen on kuitenkin järkevän tarjouksen tekemiseksi välttämätöntä, tulee liike tai ammattisalaisuuksiksi määritellyt tiedot ilmoittaa erillisellä liitteellä, jonka on oltava selkeästi merkitty. Tuotteen hinta ja alennusprosentti eivät ole liikesalaisuuksia.

10 TAMPERE TARJOUSPYYNTÖ 10 (10) Tarjouksen tulee olla voimassa asti. Tarjousten palautus Tarjoukset tulee toimittaa kokonaisuudessaan paperiversiona ja lisäksi näytteitä lukuun ottamatta sähköisesti cd/dvd:llä tai USB muistitikulla, Excel taulukot Microsoft Excel 2000 formaatissa. Sähköisessä mediassa tulee olla kirjoitettuna tarjoajan nimi ja merkintä: TRE:2142/2009. Tarjous + sähköinen versio on toimitettava viimeistään klo mennessä suljetussa kirjekuoressa kirjaamoon osoitteeseen: Tampereen kaupunki Kirjaamo (Käyntiosoite: Puutarhakatu 6) Tampere Kuoressa on ehdottomasti oltava merkintä Tarjous: Mainos/markkinointitoimiston palvelut. Lisätiedot Mahdolliset tarjouksen laadintaa koskevat kysymykset on esitettävä klo mennessä sähköpostitse osoitteella hankinnat.toimisto(at)tampere.fi. Sähköpostin otsikkona tulee ehdottomasti olla Lisätietopyyntö: Mainos/markkinointitoimiston palvelut. Vastaukset ovat luettavissa viimeistään verkko osoitteessa: /hankinnat/tarjouspyynnot/ Hankinnan valmistelijana toimii hankintasihteeri Leila Tuurala, puh TAMPEREEN KAUPUNKI Markku Vaarankorpi tuoteryhmävastaava LIITTEET Hintalomake, liite 1 Tarjouksen sisällysluettelo, liite 2

Pyydämme tarjoustanne midikaivukoneesta. myyjän toimipaikassa Suomessa, käyttö- ja huoltokoulutus ostajan ilmoittama paikka Kotikyläntie 254, IISALMI

Pyydämme tarjoustanne midikaivukoneesta. myyjän toimipaikassa Suomessa, käyttö- ja huoltokoulutus ostajan ilmoittama paikka Kotikyläntie 254, IISALMI TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) MIDIKAIVUKONEEN HANKINTA Pyydämme tarjoustanne midikaivukoneesta. Hankintamenettely Avoin. Tarjouspyyntö on julkaistu kuntayhtymän internetsivuilla osoitteessa http:///hankinnat. Hankintailmoitus

Lisätiedot

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta.

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) KÄYTETYN KAPPALETAVARAKUORMA-AUTON HANKINTA Pyydämme tarjoustanne käytetystä kappaletavarakuorma-autosta. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Hankintamenettely Avoin.

Lisätiedot

KAPPALETAVARANOSTIMELLA JA VAIHTOLAVALAITTEELLA VARUSTETUN KUORMA- AUTON HANKINTA. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta.

KAPPALETAVARANOSTIMELLA JA VAIHTOLAVALAITTEELLA VARUSTETUN KUORMA- AUTON HANKINTA. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) KAPPALETAVARANOSTIMELLA JA VAIHTOLAVALAITTEELLA VARUSTETUN KUORMA- AUTON HANKINTA Pyydämme tarjoustanne kappaletavaranostimella ja vaihtolavalaitteella varustetusta kuorma-autosta.

Lisätiedot

TAMPERE TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 4.3.2009

TAMPERE TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 4.3.2009 TAMPERE TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) METSÄKONESIMULAATTORI Pyydämme tarjoustanne Tampereen ammattikorkeakoulun metsäja konetekniikan opetukseen tulevasta a) metsäkonesimulaattorista ja b) puunkorjuuketjun toimintojen

Lisätiedot

tp wilkk peruskorjaus.doc Tarjouspyyntö F-luokan öljyntorjunta-aluksen peruskorjaus ja modernisointi

tp wilkk peruskorjaus.doc Tarjouspyyntö F-luokan öljyntorjunta-aluksen peruskorjaus ja modernisointi tp wilkk peruskorjaus.doc Tarjouspyyntö F-luokan öljyntorjunta-aluksen peruskorjaus ja modernisointi 2012 F-LUOKAN ÖLJYNTORJUNTA-ALUKSEN PERUSKORJAUS JA MODERNISOINTI Tarjouspyynnön sisältö Satakunnan

Lisätiedot

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta.

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) SIIRRETTÄVIEN PILARINOSTIMIEN HANKINTA Pyydämme tarjoustanne neljästä siirrettävästä pilarinostimista. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta. Hankintamenettely Avoin.

Lisätiedot

Pyydämme tarjoustanne uudesta TILA-AUTOSTA. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta.

Pyydämme tarjoustanne uudesta TILA-AUTOSTA. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Lomake 1/2012 TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) TILA-AUTON HANKINTA Pyydämme tarjoustanne uudesta TILA-AUTOSTA. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Hankintamenettely Avoin. Tarjouspyyntö on julkaistu

Lisätiedot

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta.

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) KÄYTETYN DUMPPERIN (TRD) HANKINTA Pyydämme tarjoustanne käytetystä Traktoridumpperista, TRD (dumpperista). Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Hankintamenettely Avoin.

Lisätiedot

2. Hankinnan kohde Hanke käsittää Ylä-Savon koulutuskuntayhtymän Kiuruveden Hingunniemen keittiöremontin.

2. Hankinnan kohde Hanke käsittää Ylä-Savon koulutuskuntayhtymän Kiuruveden Hingunniemen keittiöremontin. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) SISÄLLYS 1. Yleistä 1 2. Hankinnan kohde 1 3. Hankintamenettely 2 4. Tehtävät 2 5. Aikataulu 2 6. Osatarjous 2 7. Vaihtoehtoiset tarjoukset 2 9. Tarjouspyyntöasiakirjat 2 10. Rakennusaikaiset

Lisätiedot

SOSIAALI- JA TERVEYSALAN PERUSTUTKINTO, LÄHIHOITAJA KOULUTUS PALVELUN HANKINTA. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta.

SOSIAALI- JA TERVEYSALAN PERUSTUTKINTO, LÄHIHOITAJA KOULUTUS PALVELUN HANKINTA. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Lomake 1/2007 TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) SOSIAALI- JA TERVEYSALAN PERUSTUTKINTO, LÄHIHOITAJA KOULUTUS PALVELUN HANKINTA Pyydämme tarjoustanne Sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon valmistava tietopuolinen

Lisätiedot

MAL-verkoston verkkosivusto laaditaan Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymän toimeksiannosta ja tilaamana.

MAL-verkoston verkkosivusto laaditaan Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymän toimeksiannosta ja tilaamana. TARJOUSPYYNTÖ 20.1.2011 MAL-VERKOSTON VERKKOSIVUSTON TOTEUTTAMINEN Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymä pyytää tarjoustanne hallinnoimansa kansallisen MAL-verkoston verkkosivuston toteuttamisesta. Pyydämme

Lisätiedot

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Pyydämme tarjoustanne koulupäivinä tapahtuvista opiskelijakuljetuksista. 4, IISALMI.

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Pyydämme tarjoustanne koulupäivinä tapahtuvista opiskelijakuljetuksista. 4, IISALMI. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) OPISKELIJAKULJETUSPALVELUN HANKINTA Pyydämme tarjoustanne opiskelijakuljetuksista eri toimipaikkoihin. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Hankintamenettely Hankintamenettely

Lisätiedot

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta.

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) KAIVUKONEEN KAIVUSYVYYSJÄRJESTELMÄN PÄIVITTÄMINEN 3D- KONEOHJAUSJÄRJESTELMÄÄN Pyydämme tarjoustanne nykyisen kaivukoneen kaivusyvyysjärjestelmän päivittämistä 3d-koneohjausjärjestelmään

Lisätiedot

Hankintalain mukainen hankintayksikkö on TREDU-Kiinteistöt Oy. Tilaajan ja rakennuttajan välillä on erillinen rakennuttamissopimus.

Hankintalain mukainen hankintayksikkö on TREDU-Kiinteistöt Oy. Tilaajan ja rakennuttajan välillä on erillinen rakennuttamissopimus. 22.9.2015 Sivu 1/5 Rakennuttaja: Tampereen kaupunki Tampereen Tilakeskus Liikelaitos PL 487, 33101 Tampere Tilaaja: TREDU-Kiinteistöt Oy Hanke: TREDU Valo, Siltanostin TARJOUSPYYNTÖ Tampereen Tilakeskus

Lisätiedot

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. KÄYTETTY PYÖRÄALUSTAINEN KAIVUKONE KKHp

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. KÄYTETTY PYÖRÄALUSTAINEN KAIVUKONE KKHp TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) KÄYTETYN PYÖRÄALUSTAISEN KAIVUKONEEN HANKINTA Pyydämme tarjoustanne KÄYTETYSTÄ PYÖRÄALUSTAISESTA KAI- VUKONEESTA. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Hankintamenettely

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) SISÄLLYS

TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) SISÄLLYS TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) SISÄLLYS 1. Yleistä 2 2. Hankinnan kohde 2 3. Hankintamenettely 2 4. Tehtävät 2 5. Aikataulu 3 6. Osatarjous 3 7. Vaihtoehtoiset tarjoukset 3 8. Tarjouspyyntöasiakirjat 3 9. Rakennusaikaiset

Lisätiedot

14.12.2011 POLTTOAINEIDEN HANKINTA YLÄ-SAVON KOULUTUSKUNTAYHTYMÄLLE. Kyseessä on EU-kynnysarvon ylittävä hankinta.

14.12.2011 POLTTOAINEIDEN HANKINTA YLÄ-SAVON KOULUTUSKUNTAYHTYMÄLLE. Kyseessä on EU-kynnysarvon ylittävä hankinta. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) POLTTOAINEIDEN HANKINTA YLÄ-SAVON KOULUTUSKUNTAYHTYMÄLLE Pyydämme tarjoustanne tarjouspyynnössä olevan erittelyn mukaisista polttoaineista. Kyseessä on EU-kynnysarvon ylittävä hankinta.

Lisätiedot

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015.

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. TARJOUSPYYNTÖ Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. Tarjouspyyntö on julkaistu Julkisten hankintojen ilmoituskanavalla HILMASSA 09.04.2013.

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKISEUDUN YMPÄRISTÖTERVEYDENHUOLLON SEUTUYHTEISTYÖN MAHDOLLISUUKSIEN SELVITTÄMINEN

TAMPEREEN KAUPUNKISEUDUN YMPÄRISTÖTERVEYDENHUOLLON SEUTUYHTEISTYÖN MAHDOLLISUUKSIEN SELVITTÄMINEN TARJOUSPYYNTÖ TAMPEREEN KAUPUNKISEUDUN YMPÄRISTÖTERVEYDENHUOLLON SEUTUYHTEISTYÖN MAHDOLLISUUKSIEN SELVITTÄMINEN Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymä pyytää tarjoustanne Tampereen kaupunkiseudun ympäristöterveydenhuollon

Lisätiedot

Lempäälän kunta Tarjouspyyntö 1 (8) Liikuntatoimi. Kyseessä on EU-kynnysarvon alittava hankinta.

Lempäälän kunta Tarjouspyyntö 1 (8) Liikuntatoimi. Kyseessä on EU-kynnysarvon alittava hankinta. Lempäälän kunta Tarjouspyyntö 1 (8) Liikuntatoimi 27.5.2015 Kuntosalin välineet Hankintamenettely Lempäälän kunnan liikuntatoimi pyytää tarjouksia Lempoisten koulun liikuntahallin kuntosalin välineiden

Lisätiedot

Keittiölaitetarjous opiskelijaravintola Apilaan, astianpesuosastolle. Hankinnan kohde on kuvattu liitteessä 1 laitemäärittelyt.

Keittiölaitetarjous opiskelijaravintola Apilaan, astianpesuosastolle. Hankinnan kohde on kuvattu liitteessä 1 laitemäärittelyt. 1 ASTIANPESUKONEEN JA YHDISTELMÄUUNIN HANKINTA Pyydämme tarjoustanne ammattikeittiölaite hankinnoista oheisten asiakirjojen mukaisesti. Hankintamenettely Avoin. Tarjouspyyntö on julkaistu kuntayhtymän

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Suun terveydenhuolto Johtava hammaslääkäri Kirsti Järvinen 4.2.2013

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Suun terveydenhuolto Johtava hammaslääkäri Kirsti Järvinen 4.2.2013 Tarjouspyyntö 1 (5) Hammashoitotarveaineiden ja käsi-instrumenttien hankinta Pyydämme Teitä tarjoamaan oheisten liitteiden mukaisia hammashoidon tarveaineita sekä käsi-instrumentteja. Tarjouspyyntö koskee

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Öljyntorjuntatuotteista

Tarjouspyyntö Öljyntorjuntatuotteista tp öljyntorjuntatuotteet.doc Tarjouspyyntö Öljyntorjuntatuotteista ÖLJYNTORJUNTATUOTTEIDEN HANKINTA Satakunnan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne imeytysaineiden, - liinojen, -turpeiden, keruusäkkien ja

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TIEDOTUSLEHDESTÄ. 1 Hankinnan kohde

Tarjouspyyntö 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TIEDOTUSLEHDESTÄ. 1 Hankinnan kohde Tarjouspyyntö 1 (5) 16.11.2017 TARJOUSPYYNTÖ TIEDOTUSLEHDESTÄ 1 Hankinnan kohde Kaarinan kaupunki (tilaaja) pyytää tarjousta kaikkiin Kaarinan kaupungin kotitalouksiin jaettavan tiedotuslehden julkaisemista,

Lisätiedot

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjouksia oppikirjoista lukuvuosille 2015 2016 ja 2016 2017.

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjouksia oppikirjoista lukuvuosille 2015 2016 ja 2016 2017. TARJOUSPYYNTÖ Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjouksia oppikirjoista lukuvuosille 2015 2016 ja 2016 2017. Tarjouspyyntö on julkaistu Julkisten hankintojen ilmoituskanavalla HILMASSA 2.2.2015 (www.hankintailmoitukset.fi)

Lisätiedot

TAMPERE TARJOUSPYYNTÖ 1 (8) Tampereen Logistiikka 563/07/02/2008 29.12.2008

TAMPERE TARJOUSPYYNTÖ 1 (8) Tampereen Logistiikka 563/07/02/2008 29.12.2008 TAMPERE TARJOUSPYYNTÖ 1 (8) KUHMALAHDEN JA PÄLKÄNEEN PUHE- JA DATALIIKENNEPALVELUT Pyydämme tarjoustanne Kaakkois-Pirkanmaan seutukunnan (Kuhmalahden ja Pälkäneen kunnat) puhe ja dataliikennepalveluista.

Lisätiedot

2.5.2013. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta.

2.5.2013. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Lomake 1/2012 TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) PIENKUORMAAJAN HANKINTA Pyydämme tarjoustanne yleiskauhalla varustetusta pienkuormaajasta. Pienkuormaajan käyttötarkoitus Ylä-Savon ammattiopiston Hingunniemen opetusmaatilalla

Lisätiedot

NOSTO-OVIEN, RULLAKALTEREIDEN JA KUORMAUSLAITTEIDEN HUOLTO

NOSTO-OVIEN, RULLAKALTEREIDEN JA KUORMAUSLAITTEIDEN HUOLTO Lomake 1/2007 TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 1 TARJOUSPYYNTÖ NOSTO-OVIEN, RULLAKALTEREIDEN JA KUORMAUSLAITTEIDEN HUOLTO 1.Yleistä Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä pyytää tarjoustanne nosto-ovien, rullakaltereiden ja

Lisätiedot

7.1.2015. Hankintailmoitus on julkaistu HILMA palvelussa osoitteessa www.hankintailmoitukset.fi

7.1.2015. Hankintailmoitus on julkaistu HILMA palvelussa osoitteessa www.hankintailmoitukset.fi maankäyttö- ja karttapalvelut TARJOUSPYYNTÖ 7.1.2015 NUMEERISEN KAAVAN POHJAKARTAN UUDISKARTOITUS 1. Tehtävän määrittely 2. Hankintamenettely Tuusulan kunta on toteuttamassa Nuppulinnan alueen kaavan pohjakartan

Lisätiedot

UUDEN KAPPALETAVARANOSTIMELLA JA KOUKKUVAIHTOLAVALAITTEELLA VARUSTE- TUN KUORMA-AUTON HANKINTA

UUDEN KAPPALETAVARANOSTIMELLA JA KOUKKUVAIHTOLAVALAITTEELLA VARUSTE- TUN KUORMA-AUTON HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) UUDEN KAPPALETAVARANOSTIMELLA JA KOUKKUVAIHTOLAVALAITTEELLA VARUSTE- TUN KUORMA-AUTON HANKINTA Pyydämme tarjoustanne uudesta kappaletavaranostimella ja koukkuvaihtolavalaitteella varustetusta

Lisätiedot

3. kustannuslaskelma työn vaiheista (hintakuoressa) 4. esitys työn kuvauksesta ja tarkemmasta aikataulusta, tarjoajan työohjelma

3. kustannuslaskelma työn vaiheista (hintakuoressa) 4. esitys työn kuvauksesta ja tarkemmasta aikataulusta, tarjoajan työohjelma TARJOUSPYYNTÖ TAMPEREEN KAUPUNKISEUDUN KESKUSTABAROMETRIN LAATIMINEN Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymä pyytää tarjoustanne Tampereen kaupunkiseudun keskustabarometrin laadinnasta. Pyydämme jättämään

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ 14.1.2016 ASEMAKAAVAN POHJAKARTAN TÄYDENNYSKARTOITUS 1. Tehtävän määrittely Tuusulan kunta on toteuttamassa Vanhakylän alueen kaavan pohjakartan täydennyskartoitustyötä. Ilmakuvaukseen perustuvan

Lisätiedot

2 kpl uusia pakettiautoja Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti

2 kpl uusia pakettiautoja Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti TARJOUSPYYNTÖ 2 kpl uusia pakettiautoja Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti 1. Tilaaja Viitasaaren kaupunki/tilapalvelu Keskitie 10 44500 VIITASAARI

Lisätiedot

Tohlopinkadun katusaneerausurakka, Tampere

Tohlopinkadun katusaneerausurakka, Tampere TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Tohlopinkadun katusaneerausurakka, Tampere 1 Tarjouspyynnön kohde Tampereen kaupunki / Kaupunkiympäristön kehittäminen pyytää tarjoustanne Tohlopinkadun saneeraamisesta tämän tarjouspyyntökirjeen

Lisätiedot

Lumijoen kunta pyytää urakkatarjoustanne kierrätettävien jätteiden varastohallista. Kunnankuja 1, LUMIJOKI Ari Korkala puh.

Lumijoen kunta pyytää urakkatarjoustanne kierrätettävien jätteiden varastohallista. Kunnankuja 1, LUMIJOKI Ari Korkala puh. 1 LUMIJOEN KIERRÄTETTÄVIEN JÄTTEIDEN VARASTOHALLI Tarjouspyyntö : Tilaaja : Lumijoen kunta pyytää urakkatarjoustanne kierrätettävien jätteiden varastohallista Lumijoen kunta, Ari Korkala puh. 040-5640

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ VEHMAAN LÄHILIIKUNTAPAIKAN RAKENTAMISESTA JA MONITOIMIKENTÄN TARVIKETOIMITUKSESTA

TARJOUSPYYNTÖ VEHMAAN LÄHILIIKUNTAPAIKAN RAKENTAMISESTA JA MONITOIMIKENTÄN TARVIKETOIMITUKSESTA TARJOUSPYYNTÖ 27.6.2019 VEHMAAN LÄHILIIKUNTAPAIKAN RAKENTAMISESTA JA MONITOIMIKENTÄN TARVIKETOIMITUKSESTA Hankinnan kohde ja sen vaatimukset Vehmaan kunta pyytää tarjouksia Vehmaan lähiliikuntapaikan rakentamisesta

Lisätiedot

RADIOGRAAFINEN LAITTEISTO TEOLLISUUSKÄYTTÖÖN JOKILAAKSOJEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ JEDU NIVALA

RADIOGRAAFINEN LAITTEISTO TEOLLISUUSKÄYTTÖÖN JOKILAAKSOJEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ JEDU NIVALA TARJOUSPYYNTÖ RADIOGRAAFINEN LAITTEISTO TEOLLISUUSKÄYTTÖÖN JOKILAAKSOJEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ JEDU NIVALA 18.12.2014 TARJOUSPYYNTÖ TEOLLISUUSKÄYTTÖÖN SOVELTUVAN RADIOGRAAFISEN LAITTEISTON HANKKIMISESTA

Lisätiedot

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi 10.10.2012 1(5) Porvoon kaupunki pyytää tarjoustanne strategiatyön konsultoinnista. Hankintamenettely Hankintamenettely on avoin. Hankittavan palvelun sisältö

Lisätiedot

TARKASTUSAUTON HANKINTA

TARKASTUSAUTON HANKINTA 1 TARKASTUSAUTON HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne tarkastusautosta, jäljempänä olevan tarjouspyynnön mukaisesti: Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ KAIVURIKUORMAAJASTA. Hankinnan kohde ja kuvaus

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ KAIVURIKUORMAAJASTA. Hankinnan kohde ja kuvaus KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) TARJOUSPYYNTÖ KAIVURIKUORMAAJASTA Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tarjoustanne yhdestä, Kauniaisten kaupungin Kunnossapidon käyttöön tulevasta runko-ohjatusta kaivurikuormaajasta

Lisätiedot

HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA

HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA 1 HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne hydraulisesta pelastusvälinesarjasta. Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus Hankintamenettely

Lisätiedot

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Eurajoen kunnan koulutoimi pyytää tarjoustanne koululaiskuljetuksista lukuvuodelle 2015-2016. 1

Lisätiedot

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset 1 ÖLJYNTORJUNTAKALUSTO 2019 Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne öljyntorjuntakalustosta seuraavasti: öljyntorjuntapuomikontti 2 kpl kalustolaatikoita 8 kpl öljyntorjuntapuomia (korkeus 900

Lisätiedot

Hankintamenettely on avoin. Hankinnan arvo ylittää kansallisen kynnysarvon.

Hankintamenettely on avoin. Hankinnan arvo ylittää kansallisen kynnysarvon. 1 ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne viidestä (5) elektronisesta suurtehohälyttimestä, teholtaan 2000 W asennuksineen jäljempänä olevan tarjouspyynnön

Lisätiedot

Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti

Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti TARJOUSPYYNTÖ Keittiön ruokasalin/taukotilan kalusteista Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti 1. Tilaaja Viitasaaren kaupunki/tilapalvelu Keskitie

Lisätiedot

KATEAINEIDEN HANKINTA 2012

KATEAINEIDEN HANKINTA 2012 TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) KATEAINEIDEN HANKINTA 2012 Hankintayksikkö Espoon kaupunki,., 02070 ESPOON KAUPUNKI. Tarjouspyyntö Espoon Kaupunkitekniikka-liikelaitos pyytää tarjoustanne viheralueiden rakentamiseen

Lisätiedot

Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi

Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi TARJOUSPYYNTÖ 1 / 6 Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi 29.8.2016 Imatran kaupunki Virastokatu 2, 55100 Imatra Vaihde: 020 617 111 Faksi: 020

Lisätiedot

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset 1 ÖLJYNTORJUNTAKALUSTON HANKINTA 2018 Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne öljyntorjuntakalustosta seuraavasti: - 3 kpl öljyntorjuntapuomikontteja - 12 kpl kalustolaatikoita - 500 m öljyntorjuntapuomia

Lisätiedot

K/7/ /2017 Kaavoituksen ja kunnallistekniikan suunnittelupalveluiden puitesopimus 2018%2020

K/7/ /2017 Kaavoituksen ja kunnallistekniikan suunnittelupalveluiden puitesopimus 2018%2020 Asia K/7/02.08.00.06/2017 Kaavoituksen ja kunnallistekniikan suunnittelupalveluiden puitesopimus 2018%2020 1.1 Tarjouspyynnön kohde Hankintayksikkö on Imatran kaupunki / Kaupunkirakenne ja kunnallistekniikka.

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. SUURTALOUSLAITTEEN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. 1. HANKINNAN KOHDE

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. Taivalkosken kunnan vakuutukset Veli-Seppo Vuoristo Aon Finland Oy Kirkkokatu 17 B Oulu

Tarjouspyyntö. Taivalkosken kunnan vakuutukset Veli-Seppo Vuoristo Aon Finland Oy Kirkkokatu 17 B Oulu Veli-Seppo Vuoristo Regional Manager veli-seppo.vuoristo@aon.fi Tarjouspyyntö Taivalkosken kunnan vakuutukset 22.06.2017 Veli-Seppo Vuoristo Aon Finland Oy Kirkkokatu 17 B 90100 Oulu Aon Risk Solutions

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta 1. Hankinnan tausta ja tavoitteet Kyseessä on Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten ja Kokkolan kaupungin

Lisätiedot

Kaupunkiympäristön palvelualue DnroTRE 7978/ /2017 Katutilavalvonta Kari Kannisto

Kaupunkiympäristön palvelualue DnroTRE 7978/ /2017 Katutilavalvonta Kari Kannisto STENA RECYGLING OY Taija Kohvakka Louhostie 20 37130 Nokia TARJOUSPYYNTÖ Lain ajoneuvojen siirtämisestä 828/2008 perusteella Tampereen kaupungin ja ympäristökuntien alueelta otetaan viranomaisten toimesta

Lisätiedot

Liite 1. Tarjouslomake pakettiauto 2018.xlsx sisältää muut vaatimukset ajoneuvolle.

Liite 1. Tarjouslomake pakettiauto 2018.xlsx sisältää muut vaatimukset ajoneuvolle. KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) TARJOUSPYYNTÖ PAKETTIAUTOSTA Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tarjoustanne yhdestä, Kauniaisten kaupungin Konevarikon käyttöön tulevasta automaattivaihteisesta pakettiautosta,

Lisätiedot

Toimitusaika: 1.3.2012-28.2.2014 sekä mahdolliset optiovuodet 1 + 1 vuosi

Toimitusaika: 1.3.2012-28.2.2014 sekä mahdolliset optiovuodet 1 + 1 vuosi LOUNA-KIRJASTOT TARJOUSPYYNTÖ 14.10.2011 1 Toimitusaika: 1.3.2012-28.2.2014 sekä mahdolliset optiovuodet 1 + 1 vuosi Hinnat on ilmoitettava verottomina. Tarjouksen on oltava voimassa 3 kuukautta. Hankinnassa

Lisätiedot

Konsernipalvelut / tilapalvelut/ varikko

Konsernipalvelut / tilapalvelut/ varikko 1 Tarjouspyyntö Konsernipalvelut / tilapalvelut/ varikko 17.02.2017 Nokian kaupunki pyytää tarjoustanne vesisäiliöstä/pesulaitteistosta tässä tarjouspyynnössä mainituin ehdoin. Hankintamenettely Hankinnassa

Lisätiedot

ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA

ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA 1 ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne kahdesta (2) elektronisesta suurtehohälyttimestä asennuksineen, teholtaan 2000 W, jäljempänä olevan tarjouspyynnön

Lisätiedot

RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarjouspyyntö TEKLA/135/2017

RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarjouspyyntö TEKLA/135/2017 TARJOUSPYYNTÖ 2017 3.3.2017 Sisällys 1 Tarjouspyynnön kohde... 3 2 Hankintamenettely... 3 3 Urakkamuoto... 3 4 Urakka-aika... 3 5 Maksuperuste... 3 6 Tarjouspyyntöasiakirjat... 3 7 Vaatimukset urakoitsijalle...

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 20.4.2015

TARJOUSPYYNTÖ 20.4.2015 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ 20.4.2015 PAKETTIAUTO 1. Hankintamenettely 2. Hankinnan kuvaus Tuusulan kunnan maankäyttö- ja karttapalvelut pyytää sitovaa tarjoustanne hankittavasta uudesta pakettiautosta. Tuusulan

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN KOTITALOUDEN OPETUSVÄLINEISTÄ

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN KOTITALOUDEN OPETUSVÄLINEISTÄ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN KOTITALOUDEN OPETUSVÄLINEISTÄ Äänekosken kaupunki pyytää tarjoustanne. Tuoteryhmä Kotitalouden opetusvälineet Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Hankintakausi Joulukuu

Lisätiedot

Tilaaja antaa Toimittajalle kalenterivuosittaisen työpäivälistan ennen seuraavan kalenterivuoden alkua.

Tilaaja antaa Toimittajalle kalenterivuosittaisen työpäivälistan ennen seuraavan kalenterivuoden alkua. Ruokakuljetuspalvelut Salon seudun koulutuskuntayhtymä (jäljempänä myös SSKKY ja Tilaaja ) pyytää tarjousta tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti ruokakuljetuspalvelusta Tilaajan tuotantokeittiöstä

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 27.6.2013 TAMPEREEN KAUPUNKISEUDUN RAKENNESUUNITELMAN 2030 UUDISTAMINEN

TARJOUSPYYNTÖ 27.6.2013 TAMPEREEN KAUPUNKISEUDUN RAKENNESUUNITELMAN 2030 UUDISTAMINEN TARJOUSPYYNTÖ 27.6.2013 TAMPEREEN KAUPUNKISEUDUN RAKENNESUUNITELMAN 2030 UUDISTAMINEN Hankintamenettely Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymä pyytää tarjoustanne Tampereen kaupunkiseudun rakennesuunnitelman

Lisätiedot

Rajanylitykseen liittyvän dokumentoinnin ohjelmistokehitys ml. rajanylitysdokumentaation

Rajanylitykseen liittyvän dokumentoinnin ohjelmistokehitys ml. rajanylitysdokumentaation TARJOUSPYYNTÖ 1 / 5 Rajanylitykseen liittyvän dokumentoinnin ohjelmistokehitys ml. rajanylitysdokumentaation käsittelyn digitalisointi 05/2017 11.5.2017 1. Tarjouspyynnön kohde... 2 1.1 Tarjouspyynnön

Lisätiedot

Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava (liite 2) sähköpostiosoite, johon päätös lähetetään tiedoksi.

Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava (liite 2) sähköpostiosoite, johon päätös lähetetään tiedoksi. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) B-LUOKAN ÖLJYNTORJUNTAVENEEN HANKINTA 2012 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen käyttöön tulevasta B-luokan öljyntorjuntaveneestä.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ Äänekosken kaupunki pyytää tarjoustanne. Tuoteryhmä Tietokonepäätteet Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Hankintakausi Joulukuu 2012. Ohutpäätteiden

Lisätiedot

ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS. Kilpailutuksella valitaan yksi sopimustoimittaja ja yksi varatoimittaja.

ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS. Kilpailutuksella valitaan yksi sopimustoimittaja ja yksi varatoimittaja. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupungin tytäryhteisöiden taloustoimintojen hoito.

Lisätiedot

Konsernipalvelut / tilapalvelut/ varikko Nokian kaupunki pyytää tarjoustanne pesu/kasteluvaunu tässä tarjouspyynnössä mainituin ehdoin.

Konsernipalvelut / tilapalvelut/ varikko Nokian kaupunki pyytää tarjoustanne pesu/kasteluvaunu tässä tarjouspyynnössä mainituin ehdoin. 1 Tarjouspyyntö Konsernipalvelut / tilapalvelut/ varikko 20.02.2017 Nokian kaupunki pyytää tarjoustanne pesu/kasteluvaunu tässä tarjouspyynnössä mainituin ehdoin. Hankintamenettely Hankinnassa noudatetaan

Lisätiedot

ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA. Tarjous tulee antaa tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA. Tarjous tulee antaa tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. TARJOUSPYYNTÖ 1(5) ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Tarjouspyynnön liitteet Sopimuskausi Hankintapäätös Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoonlahden koulujen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUISTA SEKÄ KAHDEN VUODEN OPTIOT (1+1) VUOSILLE 2021 JA 2022

TARJOUSPYYNTÖ KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUISTA SEKÄ KAHDEN VUODEN OPTIOT (1+1) VUOSILLE 2021 JA 2022 TARJOUSPYYNTÖ TARKASTUSPALVELUT Sivu 1 / 5 TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUISTA 2017 2020 SEKÄ KAHDEN VUODEN OPTIOT (1+1) VUOSILLE 2021 JA 2022 Karkkilan kaupunki

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Sivu 1 / 6 Tarjouspyyntö 22.6.2015 MAARAKENNUSSIMULAATTORIN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista

Lisätiedot

Savon koulutuskuntayhtymä pyytää tarjoustanne kuntayhtymän omistuksessa olevien kiinteistöjen kiinteistöverojen tarkastuksesta.

Savon koulutuskuntayhtymä pyytää tarjoustanne kuntayhtymän omistuksessa olevien kiinteistöjen kiinteistöverojen tarkastuksesta. KIINTEISTÖVEROJEN TARKASTUS pyytää tarjoustanne kuntayhtymän omistuksessa olevien kiinteistöjen kiinteistöverojen tarkastuksesta., jäljempänä SAKKY on yksi Suomen suurimmista toisen asteen ammatillisen

Lisätiedot

Viisumipalvelut 04/2016 26.4.2016

Viisumipalvelut 04/2016 26.4.2016 TARJOUSPYYNTÖ Viisumipalvelut 04/2016 26.4.2016 1. Tarjouspyynnön kohde... 2 1.1 Tarjouspyynnön kohde... 2 1.2 Hankintamenettely ja hankinnasta ilmoittaminen... 2 2. Sopimuskausi... 2 3. Tarjousten valinta

Lisätiedot

Kårkulla samkommun pyytää tarjousta kodinkoneiden hankinnasta. Koneet tulee laadultaan ja kestävyydeltään soveltua Kårkullan käyttöön.

Kårkulla samkommun pyytää tarjousta kodinkoneiden hankinnasta. Koneet tulee laadultaan ja kestävyydeltään soveltua Kårkullan käyttöön. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ KODINKONEIDEN HANKINTA Kårkulla samkommun pyytää tarjousta kodinkoneiden hankinnasta. Koneet tulee laadultaan ja kestävyydeltään soveltua Kårkullan käyttöön. Tausta tietoa:

Lisätiedot

19.01.2010. Lisätietoja Kainuun hankintarenkaasta löytyy Kajaanin kaupungin kotisivuilta osoitteesta: www.kajaani.fi/palvelut/hankinnat

19.01.2010. Lisätietoja Kainuun hankintarenkaasta löytyy Kajaanin kaupungin kotisivuilta osoitteesta: www.kajaani.fi/palvelut/hankinnat 1 (5) BENTONIITTIMATTOJEN HANKINTA Hankinnan kohde / Kajaanin kaupungin tekninen toimiala pyytää sitovaa kirjallista tarjoustanne jätteenkäsittelylaitosten sulkemiseen tarvittavasta bentoniittimatosta.

Lisätiedot

Hankintailmoitus Tatu ja Patu elämyskohteen suunnitelma 1

Hankintailmoitus Tatu ja Patu elämyskohteen suunnitelma 1 Hankintailmoitus Tatu ja Patu elämyskohteen suunnitelma 1 HANKINTAILMOITUS NÄYTTELY- JA SISUSTUSSUUNNITELMAN TUOTTAMINEN TATU & PATU -ELÄMYSKOHTEESEEN Hankinnan kuvaus Hankinnan kohteena on Tatu ja Patu

Lisätiedot

KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) Yhdyskuntatoimi Päiväys N:o Konevarikko /020800/2016

KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) Yhdyskuntatoimi Päiväys N:o Konevarikko /020800/2016 KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) TARJOUSPYYNTÖ LAKAISUKONEESTA Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tarjoustanne yhdestä, Kauniaisten kaupungin Kunnossapidon käyttöön tulevasta imulakaisukoneesta kokonaispainoltaan

Lisätiedot

POLTTOPUIDEN HANKINTA

POLTTOPUIDEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ sivu 1 (5) 09.07.2015 1 POLTTOPUIDEN HANKINTA Hankinnan kohde Nokiankaupunkipyytäätarjoustatoimeentulotukiasiakkaiden polttopuista. Vuosittainenhankintamäärävaihtelee,arviolta10-30 irtokuutiometriävuodessa.

Lisätiedot

KOKONAISURAKKA, TARJOUSPYYNTÖ

KOKONAISURAKKA, TARJOUSPYYNTÖ 30.6.2015 Sivu 1/5 Tilaaja: PL 230 13101 Hämeenlinna Hanke: Evo, Asuntola Kivelän saneeraus KOKONAISURAKKA, TARJOUSPYYNTÖ (tilaaja) pyytää tarjoustanne Evon asuntola Kivelän saneerauksen rakentamisesta.

Lisätiedot

4. Toimittajan valinta Tuotteiden toimittajaksi valitaan edullisimman tarjouspyynnön mukaisen tarjouksen tehnyt toimittaja.

4. Toimittajan valinta Tuotteiden toimittajaksi valitaan edullisimman tarjouspyynnön mukaisen tarjouksen tehnyt toimittaja. 12.3.2012 TARJOUSPYYNTÖ RUOANKULJETUKSISTA 1. Hankinnan kuvaus Raahen kaupungin hankintapalvelut pyytää Raahen kaupungin ateria- ja puhtauspalveluille tarjouksia ruoankuljetuksista liitteen mukaisesti.

Lisätiedot

Ratinanrannan pintarakenteiden rakennusurakka, Tampere

Ratinanrannan pintarakenteiden rakennusurakka, Tampere 19.2.2009 1 (6) Ratinanrannan pintarakenteiden rakennusurakka, Tampere 1. Tarjouspyyntö rakennuskohteesta Tampereen kaupunki / pyytää tarjoustanne Ratinanrannan promenadin pintarakenteiden, kalusteiden

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 534/ (3)

TARJOUSPYYNTÖ 534/ (3) TARJOUSPYYNTÖ 534/2017 11.10.2017 1 (3) ESPER-hanke, Kuuma sairaala RST-KALUSTEET Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky. pyytää tarjoustanne ESPER-hankkeeseen kuuluvan Kuuman sairaalan ensimmäiseen

Lisätiedot

Ajoneuvorenkaiden hankinta

Ajoneuvorenkaiden hankinta Tarjouspyyntö 1 (5) Ajoneuvorenkaiden hankinta Porvoon kaupungin kuntatekniikka pyytää tarjoustanne ajoneuvoihin ja työkoneisiin hankittavista renkaista, niiden vanteelle vaihdoista, alle laitosta ja paikkauksista.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSHUOLTOPALVELUSTA. Kh

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSHUOLTOPALVELUSTA. Kh TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSHUOLTOPALVELUSTA Kh 17.04.2018 Tarjouspyyntö 1. Hankinnan kohde Työterveyshuoltolain (1383/2001, Tthl 4 ) mukaan työnantajan on kustannuksellaan järjestettävä työterveyshuolto työstä

Lisätiedot

Blue Industry Parkin toimintakonseptin mallinnus

Blue Industry Parkin toimintakonseptin mallinnus Tarjouspyyntö 1 (6) Blue Industry Parkin toimintakonseptin mallinnus Sisällys 1 Hankinnan kohde... 2 2 Hankekuvaus ja hankkeelle asetetut tavoitteet... 2 2.1 Mallinnuksen toteutus... 2 2.2 Alihankinta...

Lisätiedot

Hankinnan kohteena on asiantuntijapalvelu uusiutuvan energian sähköisen markkinapaikan rakentamiseen, markkinointiin ja kehittämiseen.

Hankinnan kohteena on asiantuntijapalvelu uusiutuvan energian sähköisen markkinapaikan rakentamiseen, markkinointiin ja kehittämiseen. 1/6 Oulunkaaren kuntayhtymä TARJOUSPYYNTÖ Piisilta 1 91100 Ii 16.8.2011 TARJOUSPYYNTÖ ASIANTUNTIJAPALVELUN HANKINNASTA 1. Hankinnan kohde Hankinnan kohteena on asiantuntijapalvelu uusiutuvan energian sähköisen

Lisätiedot

Lämmitysöljy ja ajoneuvopolttoaineet TKS120 Tarjouspyyntö

Lämmitysöljy ja ajoneuvopolttoaineet TKS120 Tarjouspyyntö Lämmitysöljy ja ajoneuvopolttoaineet TKS120 Tarjouspyyntö Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia lämmitysöljystä sekä ajoneuvopolttoaineista Nokian, Oriveden ja Ylöjärven kaupungeille sekä Kangasalan,

Lisätiedot

Isokuusi 1. alueen rakennusurakka 2014-2015, Vuores Tampere

Isokuusi 1. alueen rakennusurakka 2014-2015, Vuores Tampere 1.9.2014 1 (5) Isokuusi 1. alueen rakennusurakka 2014-2015, Vuores Tampere 1. Tarjouspyynnön kohde Tampereen kaupunki / yhteistyössä Tampereen Vesi liikelaitoksen, Tampereen Sähköverkko Oy:n ja Pirkan

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Dno: TRE: 1829/2014 Keskustahanke 27.6.2016 1 (5)

TAMPEREEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Dno: TRE: 1829/2014 Keskustahanke 27.6.2016 1 (5) 27.6.2016 1 (5) VUOLTEENTORIN RAKENNUSURAKKA, Tampere 1. Tarjouspyynnön kohde Tampereen kaupungin pyytää tarjoustanne Vuolteentorin rakentamisesta tämän tarjouspyynnön ja jäljempänä mainittujen tarjouspyyntöasiakirjojen

Lisätiedot

Jokilaaksojen pelastuslaitos pyytää tarjoustanne pelastuslaitoksen käyttöön tulevasta ajoneuvosta:

Jokilaaksojen pelastuslaitos pyytää tarjoustanne pelastuslaitoksen käyttöön tulevasta ajoneuvosta: TARJOUSPYYNTÖ sammutusauton alustan ja korityön hankinnoista Jokilaaksojen pelastuslaitos pyytää tarjoustanne pelastuslaitoksen käyttöön tulevasta ajoneuvosta: 1. Hankinnan kohde ja tavoitteet Pyydämme

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ PERUNASTA JA JUUREKSISTA SEKÄ TUOREVIHANNEKSISTA JA HEDELMISTÄ

TARJOUSPYYNTÖ PERUNASTA JA JUUREKSISTA SEKÄ TUOREVIHANNEKSISTA JA HEDELMISTÄ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ PERUNASTA JA JUUREKSISTA SEKÄ TUOREVIHANNEKSISTA JA HEDELMISTÄ Äänekosken kaupunki pyytää tarjoustanne. Tuoteryhmä Perunat ja juurekset Tuorevihannekset ja hedelmät Tarjouspyynnön sisältö

Lisätiedot

TARJOUSPYNTÖ KARTANONRANNAN KOULUUN HANKITTAVISTA ASTIOITA

TARJOUSPYNTÖ KARTANONRANNAN KOULUUN HANKITTAVISTA ASTIOITA TARJOUSPYNTÖ KARTANONRANNAN KOULUUN HANKITTAVISTA ASTIOITA Hankinnan yleiskuvaus Kirkkonummen kunta/ sivistyspalvelut pyytää tarjoustanne liitteen TARJOUKSEEN mukaisista astioista, keittiövälineistä ja

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ SELVITYS YHDYSKUNTARAKENTEEN JA PALVELUVERKON YHTEENSOVITTAMISESTA

TARJOUSPYYNTÖ SELVITYS YHDYSKUNTARAKENTEEN JA PALVELUVERKON YHTEENSOVITTAMISESTA TARJOUSPYYNTÖ SELVITYS YHDYSKUNTARAKENTEEN JA PALVELUVERKON YHTEENSOVITTAMISESTA Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymä pyytää tarjoustanne selvityksestä, joka koskee yhdyskuntarakenteen ja palveluverkon

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ OSTOPALVELUNA TUOTETTAVASTA UIMAOPETUKSESTA

TARJOUSPYYNTÖ OSTOPALVELUNA TUOTETTAVASTA UIMAOPETUKSESTA KIRKKONUMMENKUNTA TARJOUSPYYNTÖ Sivistyspalvelut PL 20 5.10.2009 02401 KIRKKONUMMI TARJOUSPYYNTÖ OSTOPALVELUNA TUOTETTAVASTA UIMAOPETUKSESTA HANKINNAN KOHDE Kirkkonummen kunta/ sivistyspalvelut pyytää

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Hanke rahoitetaan Euroopan Unionin aluekehitysrahaston, Sastamalan koulutuskuntayhtymän, kuntien ja yritysten toimesta.

TARJOUSPYYNTÖ. Hanke rahoitetaan Euroopan Unionin aluekehitysrahaston, Sastamalan koulutuskuntayhtymän, kuntien ja yritysten toimesta. TARJOUSPYYNTÖ 3.10.2013 Pyydämme teitä tarjoamaan seuraavaa: Märkärainausprosessin vesisäiliön lämpöeristys. 1 Yleistä taustaa 1.2 Hankkeen toteuttaja 1.3 Hankkeen rahoittaja 2 Hankinta 2.1 Lähtötiedot

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ ENSIAPUKOULUTUKSESTA

TARJOUSPYYNTÖ ENSIAPUKOULUTUKSESTA 1 (6) TARJOUSPYYNTÖ ENSIAPUKOULUTUKSESTA Hankintakausi 1.5.2014 31.12.2015. Äänekosken kaupunki pyytää tarjousta ensiapu 1 perus- ja kertauskoulutuksesta kaupungin henkilökunnalle. Hankintayksikkö varaa

Lisätiedot

Kaupungilla on oikeus olla hyväksymättä mitään tarjousta.

Kaupungilla on oikeus olla hyväksymättä mitään tarjousta. 1 ( 5) TARJOUSPYYNTÖ Valkeakosken kaupungin strategiatyön konsultointi Valkeakosken kaupunki pyytää tarjoustanne kaupunkistrategian uusimisen konsultoinnista. Hankintamenettely Hankintamenettely on avoin.

Lisätiedot

Mikkelin matkojenyhdistelykeskusohjelmiston hankinta. Tarjouspyyntö

Mikkelin matkojenyhdistelykeskusohjelmiston hankinta. Tarjouspyyntö Mikkelin matkojenyhdistelykeskusohjelmiston hankinta Tarjouspyyntö 18.8.2014 1 Sisällys 1 Hankinnan kohde... 3 2 Taustaa... 3 3 Hankintayksikkö... 3 4 Hankinnan sisältö... 4 4.1 Yleistä... 4 4.2 Sopimuskausi...

Lisätiedot

Äänekosken kaupunki pyytää tarjousta liitteiden mukaisesti.

Äänekosken kaupunki pyytää tarjousta liitteiden mukaisesti. 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TAIMIKONHOITOTÖISTÄ 2013 Äänekosken kaupunki pyytää tarjousta liitteiden mukaisesti. Tuoteryhmä Taimikonhoitotyöt Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Hankintakausi 1.7.2013-31.12.2013.

Lisätiedot