3. Tuotteiden saatavuus Online Storesta riippuu tuotetyypistä ja tilausmäärästä.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "3. Tuotteiden saatavuus Online Storesta riippuu tuotetyypistä ja tilausmäärästä."

Transkriptio

1 Vemma Europe -verkkomyymälän käyttöohjeet () 1. Tietoja yhtiöstä Vemma Europe Limited Vemma Europe -verkkokauppa toimii seuraavassa osoitteessa: (tästä eteenpäin viitataan nimellä verkkokauppa ) kuuluu Vemma Europe Limited -yhtiölle (tästä eteenpäin viitataan nimellä Vemma Europe ) ja on sen ylläpitämä. Sen kotipaikka on Irlannissa, osoitteessa, rekisteröity Irlannin yhtiörekisterissä (CRO) yritystunnuksella: , ja sillä on Irlannin ALV-tunnus: IE K, puhelin: , faksi: , sähköposti: Vemma Europe on Vemma-tavaramerkillä varustettujen tuotteiden ja markkinointiajatusten ainoa lisensoitu jakelija Euroopassa. Vemma Europen yritystoiminta perustuu ekslusiiviseen Vemma Nutrition Company -yhtiön (Arizona, USA) myöntämään lisenssiin. Vemma Europe on ainoa valtuutettu Online Store, joka tarjoaa Vemma-tavaramerkillä varustettuja markkinointimateriaaleja. Vemman tavaramerkkejä ovat seuraavat: Vemma, Vemma Europe, Vemma Premium, Vemma Verve, Vemma Shop, Vemma Nutrition Program, Mangosteen Plus, Kiwi Strawberry Essential Minerals ja V2-Fridge Brick, Vemma Bod-e. 2. Osto-myynti -liiketoimen osapuolet 1. Osto-myynti-liiketoimen osapuolet ovat seuraavat: a) Ostaja: - Kuluttaja - laillisesti täysi-ikäinen Euroopan unionin tai Euroopan Talousalue (ETA), joka ostaa tuotteita Online Storesta muihin kuin kaupankäynti-, yritys- tai ammattitarkoituksiin (tästä eteenpäin viitataan nimellä Kuluttaja tai Asiakas ), tai - Yrittäjä - Vemma Europen Brand Partneri: yksilö, joka pyörittää rekisteröityä yritystä tai organisaatio, joka ei ole laillinen kokonaisuus tai laillinen kokonaisuus, joka ostaa tuotteita Online Storesta suoraan kaupankäyntiin, yritystoimintaan tai ammatilliseen aktiviteettiin liittyen (tästä eteenpäin kutsutaan nimellä yrittäjä tai Brand Parnter ). b) Vemma - Vemma Europe, joka myy Onlinen Storen verkkosivustolla näkyviä tuotteita kuluttajille ja yrittäjille (tästä eteenpäin kutsutaan nimellä Vemma ). 2. Ostotyypin mukaan liiketapahtuman osapuolet ovat näiden ehtojen alaisia. 3. Liiketoimen kohde 1. Liiketoimen kohde tarkoittaa Online Store -verkkosivustolla esitettäviä tuotteita, jotka tilauksentekohetkellä näkyvät verkkosivustolla 2. Vemma pyrkii kohtuullisin toimenpitein varmistamaan, että verkkosivustolla esitettävä tarjous on aina ajan tasalla. Jos tuote ei ole saatavilla tietyllä hetkellä, Vemma tarjoaa asianmukaiset tiedot tuotteen vieressä, eikä tuotteen ostaminen ole mahdollista. 3. Tuotteiden saatavuus Online Storesta riippuu tuotetyypistä ja tilausmäärästä.

2 4. Verkkosivustolla esitettävät tiedot muodostavat myyntitarjouksen, mutta ne eivät muodosta sitovaa tarjousta Irlannin vuoden 1980 Sale of Goods and Supply of Services -lain tai muiden sovellettavien EU:n laillisten säädösten tarkoituksessa, eikä se myöskään heijasta osakkeita. 5. Kaikki tuotteiden hinnat esitetään bruttomääräisinä EUROISSA ilman arvonlisäveroa. Ostaja maksaa tuotteet EUROISSA. 6. Vemma pidättää oikeuden muuttaa Online Store -verkkosivustolla esitettäviä tuotteiden hintoja ilman etukäteisilmoitusta. Hinnanmuutokset eivät koske jo hyväksyttyjä tilauksia. 7. Vemma pidättää oikeuden vetää yksittäisiä tuotteita Online Storesta ilman etukäteisilmoitusta. 8. Vemma tarjoaa Auto-Delivery -vaihtoehdon, joka on kuvattu alla osassa Tilaukset 1. Tilaukset Online Storessa voidaan tehdä ainoastaan Online Store -verkkosivustolla 24 tuntia päiväss ja 7 päivää viikossa. Vemma ei käsittele tilauksia, jotka on tehty muulla tavalla kuin Online Store -verkkosivustolla olevan lomakkeen avulla (esim. sähköpostitse, faksilla tai puhelimitse. Yritysostajien täytyy antaa ALV-tunnus tai EU VAT -tunnus tai muu heille maansa veroviranomaisen antama tunnusnumero. 2. Tilauksen hyväksyntä vahvistetaan välittömästi sähköpostitse. Jos tilausta ei voida hyväksyä 7 päivän sisällä ostajaan liittyvien syiden vuoksi (ostaja ei ole siirtänyt rahaa Vemman tilille, yhteystiedot ovat virheelliset, ostajaan ei ole saatu yhteyttä), ostajalle ilmoitetaan tilanteesta sähköpostilla tai puhelimitse tai jos ostajaan ei saada yhteyttä, tilaus peruutetaan. 3. Jos yksittäinen tilaus sisältää yli 100 kpl yksittäistä tuotetta, Vemma pidättää oikeuden viivästyttää toimitusta ylimääräiset 20 päivää. Tästä ilmoitetaan ostajalle sähköpostitse tai puhelimitse. 4. Tilauksen hyväksyntä toimitusta varten vahvistetaan sähköpostitse. Ostaja saa sähköpostitse paketin numeron, jonka avulla hän voi vahvistaa toimituksen tilan kappaleessa 6 kuvatun mukaisen kuriiripalvelun verkkosivustolla. 5. Ostaja voi muuttaa tai peruuttaa tilauksen tai vaihtaa paketin toimitusosoitetta, kunnes Vemma hyväksyy tilauksen toimitusta varten (ennen kuin ostaja saa kappaleessa 4 mainitut tiedot). Ostajan pitäisi ottaa välittömästi yhteyttä Vemmaan ja varmistaa, onko tilausta yhä mahdollista muuttaa tai peruuttaa. Yllä olevat muutosta tai peruutusta koskevia ehtoja ei sovelleta ostajaan, joka maksaa tilauksen suoraveloituksena. 6. Tapauksissa, joissa tämä katsotaan oikeutetuksi, Vemma pidättää oikeuden peruuttaa tilauksen missä tahansa vaiheessa, erityisesti silloin, jos tuotetta ei ole saatavilla toimittajalta tai muun tärkeän taloudellisen, logistisen tai laillisen syyn vuoksi. Tämä koskee myös tapauksia, joissa virheen tai teknisen vian vuoksi esitetty hinta tai tuotetiedot eroavat ilmeisellä tavalla todellisesta tilasta. Mikäli tuotetta ei tilapäisesti ole saatavilla, Vemman ottaa yhteyttä ostajaan tilauksen muokkaamista tai peruuttamista varten. 5. Maksu 1. Vemma hyväksyy seuraavat maksutavat:

3 a) Luottokortti (MASTER CARD, VISA, VISA ELECTRON) b) Tilisiirto - siirto pankkitilille - tilaus toimitetaan, kun Vemman pankkitilille on saapunut julkaistu rahamäärä. Ostajaa pyydetään siirtämään rahat tilauksen yhteydessä ja tilausvahvistusviestissä ilmoitetulle pankkitilille. Syötä siirtonimi -kentässä tiedot Online Storessa neuvotulla tavalla. b) Suoraveloitus - tilaus toimitetaan, kun Vemman pankkitilille on saapunut julkaistu rahamäärä. Jos ostaja haluaa maksaa tilauksen suoraveloituksena, hänen täytyy täyttää ja toimittaa Vemmalle valtuutus erityisellä suoraveloituslomakkeella (jos Vemman pankki tätä vaatii). Suoraveloitus on käytettävissä vain joissakin maissa ja kestää tavallisesti enintään 7 työpäivää. 2. Luottokortin tietoturvan takaa Paylane-yhtiö.(www.paylane.com)\ 6. Toimitus 1 Online Storesta ostetut tuotteet toimitetaan kuriiriyhtiön toimesta. 2. Vemma kattaa Online Storesta ostettujen tuotteiden toimituskustannukset (ilmainen toimitus). Vemma pidättää oikeuden muuttaa ilmaisen toimituksen ehtoa suuren tilauksen, erikoistilauksen tai muiden olosuhteiden osalta. 3. Toimitusaika mitataan työpäivissä (maanantaista perjantaihin) ja riippuu toimitusmaasta. 4. Hinnat esitetään bruttoina, ts. sisältävät alvin. EU VAT -rekisteröidyille ostajille laskutetusta määrästä on vähennetty arvonlisävero. 5. Ostaja saa Track&Trace-seurantanumeron sähköpostitse*. Sen avulla pakettia on mahdollista seurata Internetissä joko UPS-verkkosivuston 6. Paketin kuitti kuriiriyhtiöltä täytyy todistaa kirjallisella vahvistuksella. Vahvistuksen yhteydessä tuotteen omistajuus ja kaikki tuotteen omistukseen ja käyttöön liittyvät riskit, erityisesti tappion tai vahingoittumisen riski, siirretään ostajalle. 7. Ostajan täytyy tarkastaa tuotteen vastaanottamisen yhteydessä, että paketti ei ole vahingoittunut toimituksen aikana. Kaikista tutkittavista valituksista täytyy täyttää vahingonkorvausvaatimus. Vemmaan täytyy ottaa välittömästi yhteyttä asian selventämiseksi. Paketin vastaanottamisen yhteydessä tulisi erityisesti tarkastaa kaikkien teippien ja sinettien kunto ja paketin yleiskunto. Kun ostaja hyväksyy paketin ilman varauksia, kaikki vaatimukset tappion tai mekaanisen vahingoittumisen osalta raukeavat. Mikäli vahinkoraporttia ei tehdä kuriirin läsnäollessa paketin vastaanottamisen aikana, paketista ei voida tehdä valitusta. 8. Vemma pidättää oikeuden muuttaa verkkosivustolla määritettyjä hintoja ilman varoitusta. Hinnanmuutos ei vaikuta jos toimitukseen hyväksyttyihin tilauksiin. 9. Vemma luopuu kaikesta vastuusta kuriiriyhtiöstä aiheutuvien viiveiden suhteen ostettujen tuotteiden toimituksessa. 7. Auto-Delivery -vaihtoehto. 1. Vemma tarjoaa mahdollisuuden valita Online Storesta ostettujen tuotteiden automaattisen toimituksen, nimeltä Auto-Delivery. 2. Jos ostaja ei maksa 3 (kolmea) peräkkäistä Auto-Delivery -tilausta, tämä vaihtoehto estetään.

4 3. Jos ostaja kieltäytyy vastaanottamasta 3 (kolme) peräkkäistä Auto-Delivery -tilausta ja tuotteet palautetaan Online Storeen (varasto), Auto-Delivery -vaihtoehto estetään. Ostajan täytyy ottaa välittömästi yhteyttä Online Storen tilanteen ratkaisemiseksi. 4. Jos Auto-Delivery -tilauksen maksua ei saada, Vemma voi vähentää tilauksen määrän Brand Partnerin myyntipalkkioista tai maksetusta myöhemmästä tilauksesta, jota ei näin toimiteta. 8. Palautuskäytäntö 1. Ostaja, joka kohtaa tilanteen, jossa palautus voi olla oikeutettu, tulee välittömästi ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. 2. Jos tuote on koskematon ja avaamaton, ostajalla on oikeus palauttaa se mistä tahansa syystä 14 kalenteripäivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. 3. Palautettava tuote täytyy lähettää alla esitettyyn Vemman osoitteeseen ostotodistuksen ja sopimuksen peruutuksen kanssa. Mukana on myös toimitettava tiedot pankkitilistä, jolle myyjän pitäisi palauttaa tuotteen hinta. 4. Vemma takaa palauttavansa tuotehintaa vastaavan summan 30 työpäivän sisällä koskemattoman tuotteen vastaanottamisesta tilisiirtona ostajan ilmoittamalle pankkitilille. 5. Vemma Europe ei noudata takaisinveloitusjärjestelmää luottokortilla maksettujen tuotteiden osalta eikä suoraveloitusten osalta nk. peruutuksia. Vemma palauttaa luottokorttimaksut 14 työpäivän sisällä koskemattoman tuotteen vastaanottamisesta. 6. Vemma tarjoaa tuotteille 30 päivän ehdottoman, 100-prosenttisen rahat takaisin - takuun. 7. Vemma palauttaa rahat tuotteesta asiakkaalle sen jälkeen, kun on saanut asiakkaalta kirjallisen pyynnön siitä, että hän haluaa käyttää rahat takaisin -takuuta. Asiakkaan pitäisi myös lähettää kirjallisen pyynnön kanssa takaisin eränumeron sisältävät tyhjät purkit tai paketit alla esitettyyn osoitteeseen. 8. Asiakas on vastuussa yllä mainittujen tyhjien purkkien tai pakettien toimituskustannuksista myyjälle. Jos sopimus peruutetaan, palautetut tuotteet pitäisi lähettää seuraavaan osoitteeseen: Timmermans Logistics BV De Buskes MA Diessen, Holland 9. Tuotteen korvausvaatimukset 1. Kaikki tuotteet ovat uusia eikä niissä ole fyysisiä tai laillisia vikoja. 2. Kaikki mekaaniseen vahinkoon tai tuotteen laatuun liittyvät vahingot raportoidaan asiakaspalveluun korvausvaatimuslomakkeella. 10. Ostotodistus Jokaiseen tilaukseen liitetään ALV-lasku.

5 1. Kun ostaja tekee tilauksen, hän hyväksyy Vemman käyttö- ja palveluohjeet ja kaikki verkkosivuston välilehdillä ja osioissa määritetyt säännöt, jotka muodostavat yhtenäisen osan ehtoja. 2. Online Storen sisältö (tuotteet ja hinnat) ei ole tarjous, vaan kutsu tehdä sopimus. 3. Ehtojen hyväksyminen edustaa suostumuksen antamista Vemmalle tilaukseen sisältyvien henkilökohtaisten tallentamiseen ja käsittelyyn nykyisten henkilökohtaisten tietojen suojausta koskevien säädösten mukaisesti. 4. Jos ostaja, joka on Vemma Europen Brand Partneri, ei maksa tilattuja ja toimitettuja tuotteita ajallaan, hinta vähennetään myyntipalkkioista, joita Vemma Europen Brand Partneri saa Vemma Europen palkkiojärjestelmän mukaisesti. 5. Vemma ei ole vastuussa viiveistä ja virheistä sen vastuiden suorittamisessa olosuhteissa, jotka eivät ole kohtuullisia, kuten luonnonilmiöt, lakot, työvoimavaikeudet, kapinat, sota, tulipalo, kuolema, toimituslähteen supistuminen tai keskeytyminen, hallituksen asetukset tai määräykset tai jos tällainen on ammatillisesti epäkäytännöllistä, jne. 6. Kaikkia mainittuja tuotteita ja nimiä käytetään yksinomaan tunnistustarkoituksiin, ja ne saattavat olla vastaavien omistajien tavaramerkkejä. 7. Vemma ryhtyy kaikkiin kaupallisesti kohtuullisiin pyrkimyksiin varmistaakseen, että Online Store -verkkosivuston sisältö heijastaa todellisuutta ja Vemma täten antaa varoituksen ostajille virheiden mahdollisuudesta teknisten parametrien päivittämisen yhteydessä. Virheiden tai viivästyneiden päivitysten aiheuttama tietojen mukauttaminen ei muodosta perusteita korvausvaatimuksiin Vemmalle. 8. Ostajan yksilöllisistä tietokoneasetuksista (väri, suhteet, jne.) aiheutuvat erot eivät muodosta perusteita korvausvaatimuksen tekemiselle ostetusta tuotteesta. 9. Verkkosivuston sisältö on suojattu tekijänoikeuksilla. 10. Vemma pidättää oikeuden muokata näitä käyttöehtoja. Ostajan täytyy ennen tilauksen tekemistä tutustua voimassa olevien käyttöehtojen sisältöön. 11. Kaikki osapuolten väliseen myyntisopimukseen liittyvät riita-asiat tuomitaan Vemman rekisteröidyn toimiston suhteen toimivaltaisessa tuomioistuimessa, joka on High Court of. 15 October 2012

KappAhl Shop Online -tilausten yleiset ostoehdot

KappAhl Shop Online -tilausten yleiset ostoehdot KappAhl Shop Online -tilausten yleiset ostoehdot YLEISTÄ YLEISET OSTOEHDOT Seuraavat yleiset ostoehdot ( Ostoehdot ) soveltuvat osoitteessa www.kappahl.com KappAhl Shop Onlinen ( Sivusto ) kautta tehtyihin

Lisätiedot

Rammy Oy ja kotisivujen ominaisuudet sekä toimitusehdot 19.8.2014 alkaen, voimassa toistaiseksi.

Rammy Oy ja kotisivujen ominaisuudet sekä toimitusehdot 19.8.2014 alkaen, voimassa toistaiseksi. Rammy Oy ja kotisivujen ominaisuudet sekä toimitusehdot 19.8.2014 alkaen, voimassa toistaiseksi. Ylläpitäjä: Rammy Oy, Koivupurontie 54, 70900 Toivala. Y-tunnus: 2550304-2, yritys on perustettu 2013. Asiakaspalvelu

Lisätiedot

Finland Version 6.0. Kestää Ajantasaistaa 22. Syyskuu 2007 1. TIETOJA SOPIMUSEHDOISTA

Finland Version 6.0. Kestää Ajantasaistaa 22. Syyskuu 2007 1. TIETOJA SOPIMUSEHDOISTA Finland Version 6.0 Kestää Ajantasaistaa 22. Syyskuu 2007 1. TIETOJA SOPIMUSEHDOISTA 1.1. Nämä sopimusehdot soveltuvat kaikkien tuotteiden (sisältäen, mutta ei rajoittuen laitteistot ja/tai ohjelmistot)(

Lisätiedot

Käytännöt ja Menettelytavat

Käytännöt ja Menettelytavat Käytännöt ja Menettelytavat EDUSTAJAN EETTISET SÄÄNNÖT Vi n itsenäisenä edustajana sitoudun säilyttämään Vi n rehellisyyden. Olen rehellinen ja oikeudenmukainen kaikissa toimissani Vi tä itsenäisenä edustajana

Lisätiedot

1. Yleiset sopimusehdot. 2. Hinnat ja tuotteet. 3. Tilaaminen ja tilauksen peruminen

1. Yleiset sopimusehdot. 2. Hinnat ja tuotteet. 3. Tilaaminen ja tilauksen peruminen 1. Yleiset sopimusehdot 1. Tuotteiden jakelualue on Suomi ja Ahvenanmaa. 2. Designverkkokauppa.com myy tuotteita kuluttajille sekä yrittäjille. 3. Designverkkokauppa.com pidättää oikeuden muuttaa sopimusehtoja

Lisätiedot

VERKKOKAUPAN MYYNTIEHDOT 2011

VERKKOKAUPAN MYYNTIEHDOT 2011 B&K 240111 1 (5) VERKKOKAUPAN MYYNTIEHDOT 2011 1. Määritelmät, ehtojen soveltuvuus ja kaupan kohde 2. Tilaus 3. Hinnat Asiakkaalla tarkoitetaan yksityishenkilöitä, yrityksiä ja muita organisaatioita, jotka

Lisätiedot

1. American Express ( AMEX ) Membership Rewards on American Expressin (palkintoohjelman tuottaja) tuottama palkinto-ohjelma.

1. American Express ( AMEX ) Membership Rewards on American Expressin (palkintoohjelman tuottaja) tuottama palkinto-ohjelma. Yleiset sopimusehdot Näitä yleisiä sopimusehtoja noudatetaan tilattaessa American Express (AMEX) Membership Rewards -palkinto-ohjelman valikoimaan kuuluvia tuotteita rewards arvato services GmbH -yhtiöltä.

Lisätiedot

LYONESS-JÄSENYYDEN YLEISET EHDOT

LYONESS-JÄSENYYDEN YLEISET EHDOT LYONESS-JÄSENYYDEN YLEISET EHDOT Muutettu: marraskuu 2014 Johdanto A. Lyoness Europe AG, joka on rekisteröity St. Gallenin kantonin kaupparekisteriin yhtiörekisterinumerolla CH 170.3.026.427-4 ja jonka

Lisätiedot

Nu Skin. Toimintaperiaatteet ja menettelytavat Eurooppa, Lähi-itä ja Afrikka (EMEA)

Nu Skin. Toimintaperiaatteet ja menettelytavat Eurooppa, Lähi-itä ja Afrikka (EMEA) Nu Skin Toimintaperiaatteet ja menettelytavat Eurooppa, Lähi-itä ja Afrikka (EMEA) i Sisällysluettelo Sisällysluettelo... ii Luku 1 Jakeluyksikkösi... 1 1 Jakelijaksi ryhtyminen... 1 1.1 Jakelijaksi hakeminen...

Lisätiedot

PAYTRAIL- TILIN YLEISET EHDOT

PAYTRAIL- TILIN YLEISET EHDOT sivu 1 (7) PAYTRAIL- TILIN YLEISET EHDOT a) Paytrail Oyj, Y-tunnus 2122839-7, osoitteessa c/o Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä, sähköposti asiakaspalvelu@paytrail.com, ( Paytrail ); ja b) 18 vuotta

Lisätiedot

YHTEISTYÖEHDOT Liiketoiminta harrastavat asiakkaat ja yhteisöasiakkaat

YHTEISTYÖEHDOT Liiketoiminta harrastavat asiakkaat ja yhteisöasiakkaat YHTEISTYÖEHDOT Liiketoiminta harrastavat asiakkaat ja yhteisöasiakkaat YLEISET EHDOT HINNAT TILAUSMENETELMÄ TUOTTEIDEN TOIMITUS YHTEISÖTOIMITUKSET VIENTI MYYNTIASIAKIRJAT MAKSUTAVAT LAATU ja TAKUUT REKLAMAATIOMENETTELY

Lisätiedot

Toimitus tapahtuu postitse tai valitsemamme alihankkijan (esim. PostNord) Kautta.

Toimitus tapahtuu postitse tai valitsemamme alihankkijan (esim. PostNord) Kautta. Yleiset sopimusehdot 1. Soveltamisala Näitä yleisiä sopimusehtoja sovelletaan kaikkiin verkkokauppa www.pinkorblue.fi:n (jäljempänä myös verkkokauppa tai myyjä ) välityksellä kanssamme (babymarkt.de GmbH,

Lisätiedot

YKSITYISIÄ TILILUOTTOJA KOSKEVAT YLEISET EHDOT ( RBAV02 FINLAND )

YKSITYISIÄ TILILUOTTOJA KOSKEVAT YLEISET EHDOT ( RBAV02 FINLAND ) YKSITYISIÄ TILILUOTTOJA KOSKEVAT YLEISET EHDOT ( RBAV02 FINLAND ) Sivu 1 (5) Voimassa 1.1.2012 lähtien Tietoa Resurs Bank AB Suomen sivuliikkeestä Resurs Bank AB on ruotsalainen pankkiosakeyhtiö, joka

Lisätiedot

MAJOITUSPALVELUJEN VARAUSEHDOT

MAJOITUSPALVELUJEN VARAUSEHDOT MAJOITUSPALVELUJEN VARAUSEHDOT Yleiset sopimusehdot Posioshop.com -verkkokaupassa olevat majoitusyrittäjät (jäljempänä omistaja) noudattavat vuokraamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin

Lisätiedot

Yleiset sopimusehdot. 01.08.2014 Yleiset sopimusehdot Nebula Oy. Nebula Oy. Nebula Oy

Yleiset sopimusehdot. 01.08.2014 Yleiset sopimusehdot Nebula Oy. Nebula Oy. Nebula Oy 01.08.2014 Yleiset sopimusehdot Sivu 2/13 Sisällysluettelo 1. Yleistä... 3 2. Määritelmät... 3 3. Sopimuksen syntyminen... 3 4. Sopimuskausi ja sopimuksen irtisanominen... 4 5. Palvelun toimittaminen ja

Lisätiedot

VAIHTOSOPIMUS RCI. Koska lomanne on meille tärkeä

VAIHTOSOPIMUS RCI. Koska lomanne on meille tärkeä VAIHTOSOPIMUS RCI Vaihtosopimus 2 Liite 1 - Vakiomuotoinen tietolomake vaihtosopimuksille 4 Liite 2 - Erillinen, vakiomuotoinen peruuttamislomake vaihtojärjestelmän jäsensopimuksen peruuttamisoikeuden

Lisätiedot

Verkkokaupan toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot Verkkokaupan toimitusehdot Wannii Design (wannii.fi) Voimassa 1.2.2015 alkaen Verkkokauppa Verkkokauppa wannii.fi/ Wannii Design (Y-tunnus 265 3396-4) Leiviskätie 9 B 13, 00440 Helsinki, 044-2102260, wannii.design(at)gmail.com,

Lisätiedot

ACN:n yleiset toimintaehdot ACNP&P-FI-2.0. Voimassa 1. maaliskuuta 2015 alkaen Sivu 1

ACN:n yleiset toimintaehdot ACNP&P-FI-2.0. Voimassa 1. maaliskuuta 2015 alkaen Sivu 1 ACN:n yleiset toimintaehdot Sivu 1 Sisällysluettelo JOHDANTO... 5 ARTIKLA I MÄÄRITELMÄT... 6 ARTIKLA II LIIKETOIMINNAN ALOITTAMINEN JA YLLÄPITO... 8 II.1. Suhteesi ACN:ään... 8 II.2. Itsenäiseksi edustajaksi

Lisätiedot

YKSITYISIÄ TILI- JA KORTTILUOTTOJA SEKÄ YKSITYISLAINOJA KOSKEVAT YLEISET EHDOT ( RBAV06 FINLAND )

YKSITYISIÄ TILI- JA KORTTILUOTTOJA SEKÄ YKSITYISLAINOJA KOSKEVAT YLEISET EHDOT ( RBAV06 FINLAND ) YKSITYISIÄ TILI- JA KORTTILUOTTOJA SEKÄ YKSITYISLAINOJA KOSKEVAT YLEISET EHDOT ( RBAV06 FINLAND ) Sivu 1 (8) Voimassa 15.1.2015 lukien A TIETOA RESURS BANK AB SUOMEN SIVULIIKKEESTÄ Resurs Bank AB on ruotsalainen

Lisätiedot

Käyttöehdot. 1. Käyttäjän ja meidän välinen sopimus. Viimeksi päivitetty 10.7.2014

Käyttöehdot. 1. Käyttäjän ja meidän välinen sopimus. Viimeksi päivitetty 10.7.2014 Käyttöehdot Viimeksi päivitetty 10.7.2014 Disney Interactive tarjoaa käyttäjiensä käyttöön sivustonsa, ohjelmistonsa, sovelluksensa, sisältönsä, tuotteensa ja palvelunsa ( Disney-palvelut ), joiden tuotemerkki

Lisätiedot

TP VISION FINLAND OY YLEISET MYYNTIEHDOT

TP VISION FINLAND OY YLEISET MYYNTIEHDOT 1. TARJOUS, VAHVISTUS TAI SOPIMUS TP VISION FINLAND OY YLEISET MYYNTIEHDOT Näitä TP Vision Finland Oy myyntiehtoja (jäljempänä: "Ehdot ja Edellytykset") sovelletaan ja ne muodostavat erottamattoman osan

Lisätiedot

IE vakuuttaa ACN:lle, että hän on yli 18 vuotta vanha ja asuu Suomessa.

IE vakuuttaa ACN:lle, että hän on yli 18 vuotta vanha ja asuu Suomessa. Vain uusi itsenäinen myyntiedustaja voi täyttää tämän sopimuksen. 1. Tämän Sopimuksen solmiminen Itsenäisen Edustajan ("IE") ja ACN Communications Finland Oy:n välille riippuu siitä, hyväksyykö ACN hakemuslomakkeen.

Lisätiedot

LLUE NÄMÄ KÄYTTÖEHDOT HUOLELLISESTI ENNEN KUIN KÄYTÄT MITÄÄN DIMG-SIVUSTOA.

LLUE NÄMÄ KÄYTTÖEHDOT HUOLELLISESTI ENNEN KUIN KÄYTÄT MITÄÄN DIMG-SIVUSTOA. Käyttöehdot Tulosta Tallenna PDF Päivitetty: 2 marraskuu 2011 1. JOHDANTO Tervetuloa Club Penguiniin ("Sivusto"). Sivustoa ylläpitää ja edustaa Disney Online Studios Canada Inc. (aikaisemmin tunnettu nimellä

Lisätiedot

SAAS 11 ELISAN SAAS-PALVELUIDEN ERITYISEHDOT YRITYSASIAKKAILLE. 3 Palvelu ja palvelun käyttäminen

SAAS 11 ELISAN SAAS-PALVELUIDEN ERITYISEHDOT YRITYSASIAKKAILLE. 3 Palvelu ja palvelun käyttäminen 1 (9) SAAS 11 ELISAN SAAS-PALVELUIDEN ERITYISEHDOT YRITYSASIAKKAILLE 1 Soveltamisala ja muut sopimusehdot Näitä sopimusehtoja sovelletaan Elisa Oyj:n ja sen konserniyhtiöiden (jäljempänä Elisa) yritysasiakkaille

Lisätiedot

KLiNGELIN YLEISET KAUPPAEHDOT

KLiNGELIN YLEISET KAUPPAEHDOT KLiNGELIN YLEISET KAUPPAEHDOT EHTOJEN SOVELTAMINEN KLiNGEL on tavaramerkki, jonka omistaa ja jota markkinoi Mail Order Finance GmbH, Suomen sivuliike, jonka Y-tunnus on 1910887-1 (tästä eteenpäin KLiNGEL).

Lisätiedot

PORTAALIN YLLÄPITÄJÄ (Suomen Rahoitusyhtiö Oy)

PORTAALIN YLLÄPITÄJÄ (Suomen Rahoitusyhtiö Oy) Yleiset lainaehdot 1. Yleistä 1.1. Suomen Rahoitusyhtiö Oy (jäljempänä Portaalin Ylläpitäjä) ja sen Verkkosivu www.suomenrahoitusyhtiö.fi, tai muu Suomen Rahoitusyhtiön kulloinkin ilmoittama verkkotunnus

Lisätiedot

Luoton Ehdot FITSFCC

Luoton Ehdot FITSFCC 1/3 1. YLEISTÄ 10/2013 Luotonantajana toimii TeliaSonera Finance Finland (Y-tunnus 2123305-7), Teollisuuskatu 13, PL 520, 00051 Sonera, Puh. +358 (0) 2040 29129 (jäljempänä Luotonantaja), TeliaSonera Finance

Lisätiedot

BLACKBERRY-LOPPUKÄYTTÄJÄOHJELMISTON LISENSSISOPIMUS LUE TÄMÄ ASIAKIRJA HUOLELLISESTI ENNEN OHJELMISTON ASENTAMISTA TAI KÄYTTÖÄ.

BLACKBERRY-LOPPUKÄYTTÄJÄOHJELMISTON LISENSSISOPIMUS LUE TÄMÄ ASIAKIRJA HUOLELLISESTI ENNEN OHJELMISTON ASENTAMISTA TAI KÄYTTÖÄ. BLACKBERRY-LOPPUKÄYTTÄJÄOHJELMISTON LISENSSISOPIMUS LUE TÄMÄ ASIAKIRJA HUOLELLISESTI ENNEN OHJELMISTON ASENTAMISTA TAI KÄYTTÖÄ. Tällä sopimuksella myönnetään ohjelmiston käyttöoikeus asiakkaalle, ja se

Lisätiedot