3. Tuotteiden saatavuus Online Storesta riippuu tuotetyypistä ja tilausmäärästä.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "3. Tuotteiden saatavuus Online Storesta riippuu tuotetyypistä ja tilausmäärästä."

Transkriptio

1 Vemma Europe -verkkomyymälän käyttöohjeet () 1. Tietoja yhtiöstä Vemma Europe Limited Vemma Europe -verkkokauppa toimii seuraavassa osoitteessa: (tästä eteenpäin viitataan nimellä verkkokauppa ) kuuluu Vemma Europe Limited -yhtiölle (tästä eteenpäin viitataan nimellä Vemma Europe ) ja on sen ylläpitämä. Sen kotipaikka on Irlannissa, osoitteessa, rekisteröity Irlannin yhtiörekisterissä (CRO) yritystunnuksella: , ja sillä on Irlannin ALV-tunnus: IE K, puhelin: , faksi: , sähköposti: support@vemma.eu Vemma Europe on Vemma-tavaramerkillä varustettujen tuotteiden ja markkinointiajatusten ainoa lisensoitu jakelija Euroopassa. Vemma Europen yritystoiminta perustuu ekslusiiviseen Vemma Nutrition Company -yhtiön (Arizona, USA) myöntämään lisenssiin. Vemma Europe on ainoa valtuutettu Online Store, joka tarjoaa Vemma-tavaramerkillä varustettuja markkinointimateriaaleja. Vemman tavaramerkkejä ovat seuraavat: Vemma, Vemma Europe, Vemma Premium, Vemma Verve, Vemma Shop, Vemma Nutrition Program, Mangosteen Plus, Kiwi Strawberry Essential Minerals ja V2-Fridge Brick, Vemma Bod-e. 2. Osto-myynti -liiketoimen osapuolet 1. Osto-myynti-liiketoimen osapuolet ovat seuraavat: a) Ostaja: - Kuluttaja - laillisesti täysi-ikäinen Euroopan unionin tai Euroopan Talousalue (ETA), joka ostaa tuotteita Online Storesta muihin kuin kaupankäynti-, yritys- tai ammattitarkoituksiin (tästä eteenpäin viitataan nimellä Kuluttaja tai Asiakas ), tai - Yrittäjä - Vemma Europen Brand Partneri: yksilö, joka pyörittää rekisteröityä yritystä tai organisaatio, joka ei ole laillinen kokonaisuus tai laillinen kokonaisuus, joka ostaa tuotteita Online Storesta suoraan kaupankäyntiin, yritystoimintaan tai ammatilliseen aktiviteettiin liittyen (tästä eteenpäin kutsutaan nimellä yrittäjä tai Brand Parnter ). b) Vemma - Vemma Europe, joka myy Onlinen Storen verkkosivustolla näkyviä tuotteita kuluttajille ja yrittäjille (tästä eteenpäin kutsutaan nimellä Vemma ). 2. Ostotyypin mukaan liiketapahtuman osapuolet ovat näiden ehtojen alaisia. 3. Liiketoimen kohde 1. Liiketoimen kohde tarkoittaa Online Store -verkkosivustolla esitettäviä tuotteita, jotka tilauksentekohetkellä näkyvät verkkosivustolla 2. Vemma pyrkii kohtuullisin toimenpitein varmistamaan, että verkkosivustolla esitettävä tarjous on aina ajan tasalla. Jos tuote ei ole saatavilla tietyllä hetkellä, Vemma tarjoaa asianmukaiset tiedot tuotteen vieressä, eikä tuotteen ostaminen ole mahdollista. 3. Tuotteiden saatavuus Online Storesta riippuu tuotetyypistä ja tilausmäärästä.

2 4. Verkkosivustolla esitettävät tiedot muodostavat myyntitarjouksen, mutta ne eivät muodosta sitovaa tarjousta Irlannin vuoden 1980 Sale of Goods and Supply of Services -lain tai muiden sovellettavien EU:n laillisten säädösten tarkoituksessa, eikä se myöskään heijasta osakkeita. 5. Kaikki tuotteiden hinnat esitetään bruttomääräisinä EUROISSA ilman arvonlisäveroa. Ostaja maksaa tuotteet EUROISSA. 6. Vemma pidättää oikeuden muuttaa Online Store -verkkosivustolla esitettäviä tuotteiden hintoja ilman etukäteisilmoitusta. Hinnanmuutokset eivät koske jo hyväksyttyjä tilauksia. 7. Vemma pidättää oikeuden vetää yksittäisiä tuotteita Online Storesta ilman etukäteisilmoitusta. 8. Vemma tarjoaa Auto-Delivery -vaihtoehdon, joka on kuvattu alla osassa Tilaukset 1. Tilaukset Online Storessa voidaan tehdä ainoastaan Online Store -verkkosivustolla 24 tuntia päiväss ja 7 päivää viikossa. Vemma ei käsittele tilauksia, jotka on tehty muulla tavalla kuin Online Store -verkkosivustolla olevan lomakkeen avulla (esim. sähköpostitse, faksilla tai puhelimitse. Yritysostajien täytyy antaa ALV-tunnus tai EU VAT -tunnus tai muu heille maansa veroviranomaisen antama tunnusnumero. 2. Tilauksen hyväksyntä vahvistetaan välittömästi sähköpostitse. Jos tilausta ei voida hyväksyä 7 päivän sisällä ostajaan liittyvien syiden vuoksi (ostaja ei ole siirtänyt rahaa Vemman tilille, yhteystiedot ovat virheelliset, ostajaan ei ole saatu yhteyttä), ostajalle ilmoitetaan tilanteesta sähköpostilla tai puhelimitse tai jos ostajaan ei saada yhteyttä, tilaus peruutetaan. 3. Jos yksittäinen tilaus sisältää yli 100 kpl yksittäistä tuotetta, Vemma pidättää oikeuden viivästyttää toimitusta ylimääräiset 20 päivää. Tästä ilmoitetaan ostajalle sähköpostitse tai puhelimitse. 4. Tilauksen hyväksyntä toimitusta varten vahvistetaan sähköpostitse. Ostaja saa sähköpostitse paketin numeron, jonka avulla hän voi vahvistaa toimituksen tilan kappaleessa 6 kuvatun mukaisen kuriiripalvelun verkkosivustolla. 5. Ostaja voi muuttaa tai peruuttaa tilauksen tai vaihtaa paketin toimitusosoitetta, kunnes Vemma hyväksyy tilauksen toimitusta varten (ennen kuin ostaja saa kappaleessa 4 mainitut tiedot). Ostajan pitäisi ottaa välittömästi yhteyttä Vemmaan ja varmistaa, onko tilausta yhä mahdollista muuttaa tai peruuttaa. Yllä olevat muutosta tai peruutusta koskevia ehtoja ei sovelleta ostajaan, joka maksaa tilauksen suoraveloituksena. 6. Tapauksissa, joissa tämä katsotaan oikeutetuksi, Vemma pidättää oikeuden peruuttaa tilauksen missä tahansa vaiheessa, erityisesti silloin, jos tuotetta ei ole saatavilla toimittajalta tai muun tärkeän taloudellisen, logistisen tai laillisen syyn vuoksi. Tämä koskee myös tapauksia, joissa virheen tai teknisen vian vuoksi esitetty hinta tai tuotetiedot eroavat ilmeisellä tavalla todellisesta tilasta. Mikäli tuotetta ei tilapäisesti ole saatavilla, Vemman ottaa yhteyttä ostajaan tilauksen muokkaamista tai peruuttamista varten. 5. Maksu 1. Vemma hyväksyy seuraavat maksutavat:

3 a) Luottokortti (MASTER CARD, VISA, VISA ELECTRON) b) Tilisiirto - siirto pankkitilille - tilaus toimitetaan, kun Vemman pankkitilille on saapunut julkaistu rahamäärä. Ostajaa pyydetään siirtämään rahat tilauksen yhteydessä ja tilausvahvistusviestissä ilmoitetulle pankkitilille. Syötä siirtonimi -kentässä tiedot Online Storessa neuvotulla tavalla. b) Suoraveloitus - tilaus toimitetaan, kun Vemman pankkitilille on saapunut julkaistu rahamäärä. Jos ostaja haluaa maksaa tilauksen suoraveloituksena, hänen täytyy täyttää ja toimittaa Vemmalle valtuutus erityisellä suoraveloituslomakkeella (jos Vemman pankki tätä vaatii). Suoraveloitus on käytettävissä vain joissakin maissa ja kestää tavallisesti enintään 7 työpäivää. 2. Luottokortin tietoturvan takaa Paylane-yhtiö.( 6. Toimitus 1 Online Storesta ostetut tuotteet toimitetaan kuriiriyhtiön toimesta. 2. Vemma kattaa Online Storesta ostettujen tuotteiden toimituskustannukset (ilmainen toimitus). Vemma pidättää oikeuden muuttaa ilmaisen toimituksen ehtoa suuren tilauksen, erikoistilauksen tai muiden olosuhteiden osalta. 3. Toimitusaika mitataan työpäivissä (maanantaista perjantaihin) ja riippuu toimitusmaasta. 4. Hinnat esitetään bruttoina, ts. sisältävät alvin. EU VAT -rekisteröidyille ostajille laskutetusta määrästä on vähennetty arvonlisävero. 5. Ostaja saa Track&Trace-seurantanumeron sähköpostitse*. Sen avulla pakettia on mahdollista seurata Internetissä joko UPS-verkkosivuston 6. Paketin kuitti kuriiriyhtiöltä täytyy todistaa kirjallisella vahvistuksella. Vahvistuksen yhteydessä tuotteen omistajuus ja kaikki tuotteen omistukseen ja käyttöön liittyvät riskit, erityisesti tappion tai vahingoittumisen riski, siirretään ostajalle. 7. Ostajan täytyy tarkastaa tuotteen vastaanottamisen yhteydessä, että paketti ei ole vahingoittunut toimituksen aikana. Kaikista tutkittavista valituksista täytyy täyttää vahingonkorvausvaatimus. Vemmaan täytyy ottaa välittömästi yhteyttä asian selventämiseksi. Paketin vastaanottamisen yhteydessä tulisi erityisesti tarkastaa kaikkien teippien ja sinettien kunto ja paketin yleiskunto. Kun ostaja hyväksyy paketin ilman varauksia, kaikki vaatimukset tappion tai mekaanisen vahingoittumisen osalta raukeavat. Mikäli vahinkoraporttia ei tehdä kuriirin läsnäollessa paketin vastaanottamisen aikana, paketista ei voida tehdä valitusta. 8. Vemma pidättää oikeuden muuttaa verkkosivustolla määritettyjä hintoja ilman varoitusta. Hinnanmuutos ei vaikuta jos toimitukseen hyväksyttyihin tilauksiin. 9. Vemma luopuu kaikesta vastuusta kuriiriyhtiöstä aiheutuvien viiveiden suhteen ostettujen tuotteiden toimituksessa. 7. Auto-Delivery -vaihtoehto. 1. Vemma tarjoaa mahdollisuuden valita Online Storesta ostettujen tuotteiden automaattisen toimituksen, nimeltä Auto-Delivery. 2. Jos ostaja ei maksa 3 (kolmea) peräkkäistä Auto-Delivery -tilausta, tämä vaihtoehto estetään.

4 3. Jos ostaja kieltäytyy vastaanottamasta 3 (kolme) peräkkäistä Auto-Delivery -tilausta ja tuotteet palautetaan Online Storeen (varasto), Auto-Delivery -vaihtoehto estetään. Ostajan täytyy ottaa välittömästi yhteyttä Online Storen tilanteen ratkaisemiseksi. 4. Jos Auto-Delivery -tilauksen maksua ei saada, Vemma voi vähentää tilauksen määrän Brand Partnerin myyntipalkkioista tai maksetusta myöhemmästä tilauksesta, jota ei näin toimiteta. 8. Palautuskäytäntö 1. Ostaja, joka kohtaa tilanteen, jossa palautus voi olla oikeutettu, tulee välittömästi ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. 2. Jos tuote on koskematon ja avaamaton, ostajalla on oikeus palauttaa se mistä tahansa syystä 14 kalenteripäivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. 3. Palautettava tuote täytyy lähettää alla esitettyyn Vemman osoitteeseen ostotodistuksen ja sopimuksen peruutuksen kanssa. Mukana on myös toimitettava tiedot pankkitilistä, jolle myyjän pitäisi palauttaa tuotteen hinta. 4. Vemma takaa palauttavansa tuotehintaa vastaavan summan 30 työpäivän sisällä koskemattoman tuotteen vastaanottamisesta tilisiirtona ostajan ilmoittamalle pankkitilille. 5. Vemma Europe ei noudata takaisinveloitusjärjestelmää luottokortilla maksettujen tuotteiden osalta eikä suoraveloitusten osalta nk. peruutuksia. Vemma palauttaa luottokorttimaksut 14 työpäivän sisällä koskemattoman tuotteen vastaanottamisesta. 6. Vemma tarjoaa tuotteille 30 päivän ehdottoman, 100-prosenttisen rahat takaisin - takuun. 7. Vemma palauttaa rahat tuotteesta asiakkaalle sen jälkeen, kun on saanut asiakkaalta kirjallisen pyynnön siitä, että hän haluaa käyttää rahat takaisin -takuuta. Asiakkaan pitäisi myös lähettää kirjallisen pyynnön kanssa takaisin eränumeron sisältävät tyhjät purkit tai paketit alla esitettyyn osoitteeseen. 8. Asiakas on vastuussa yllä mainittujen tyhjien purkkien tai pakettien toimituskustannuksista myyjälle. Jos sopimus peruutetaan, palautetut tuotteet pitäisi lähettää seuraavaan osoitteeseen: Timmermans Logistics BV De Buskes MA Diessen, Holland 9. Tuotteen korvausvaatimukset 1. Kaikki tuotteet ovat uusia eikä niissä ole fyysisiä tai laillisia vikoja. 2. Kaikki mekaaniseen vahinkoon tai tuotteen laatuun liittyvät vahingot raportoidaan asiakaspalveluun korvausvaatimuslomakkeella. 10. Ostotodistus Jokaiseen tilaukseen liitetään ALV-lasku.

5 1. Kun ostaja tekee tilauksen, hän hyväksyy Vemman käyttö- ja palveluohjeet ja kaikki verkkosivuston välilehdillä ja osioissa määritetyt säännöt, jotka muodostavat yhtenäisen osan ehtoja. 2. Online Storen sisältö (tuotteet ja hinnat) ei ole tarjous, vaan kutsu tehdä sopimus. 3. Ehtojen hyväksyminen edustaa suostumuksen antamista Vemmalle tilaukseen sisältyvien henkilökohtaisten tallentamiseen ja käsittelyyn nykyisten henkilökohtaisten tietojen suojausta koskevien säädösten mukaisesti. 4. Jos ostaja, joka on Vemma Europen Brand Partneri, ei maksa tilattuja ja toimitettuja tuotteita ajallaan, hinta vähennetään myyntipalkkioista, joita Vemma Europen Brand Partneri saa Vemma Europen palkkiojärjestelmän mukaisesti. 5. Vemma ei ole vastuussa viiveistä ja virheistä sen vastuiden suorittamisessa olosuhteissa, jotka eivät ole kohtuullisia, kuten luonnonilmiöt, lakot, työvoimavaikeudet, kapinat, sota, tulipalo, kuolema, toimituslähteen supistuminen tai keskeytyminen, hallituksen asetukset tai määräykset tai jos tällainen on ammatillisesti epäkäytännöllistä, jne. 6. Kaikkia mainittuja tuotteita ja nimiä käytetään yksinomaan tunnistustarkoituksiin, ja ne saattavat olla vastaavien omistajien tavaramerkkejä. 7. Vemma ryhtyy kaikkiin kaupallisesti kohtuullisiin pyrkimyksiin varmistaakseen, että Online Store -verkkosivuston sisältö heijastaa todellisuutta ja Vemma täten antaa varoituksen ostajille virheiden mahdollisuudesta teknisten parametrien päivittämisen yhteydessä. Virheiden tai viivästyneiden päivitysten aiheuttama tietojen mukauttaminen ei muodosta perusteita korvausvaatimuksiin Vemmalle. 8. Ostajan yksilöllisistä tietokoneasetuksista (väri, suhteet, jne.) aiheutuvat erot eivät muodosta perusteita korvausvaatimuksen tekemiselle ostetusta tuotteesta. 9. Verkkosivuston sisältö on suojattu tekijänoikeuksilla. 10. Vemma pidättää oikeuden muokata näitä käyttöehtoja. Ostajan täytyy ennen tilauksen tekemistä tutustua voimassa olevien käyttöehtojen sisältöön. 11. Kaikki osapuolten väliseen myyntisopimukseen liittyvät riita-asiat tuomitaan Vemman rekisteröidyn toimiston suhteen toimivaltaisessa tuomioistuimessa, joka on High Court of. 15 October 2012

Romlab.com myy tuotteita myös alle 18-vuotiaille asiakkaille sillä ehdolla, että holhooja antaa suostumuksen ostosten tekemiseen.

Romlab.com myy tuotteita myös alle 18-vuotiaille asiakkaille sillä ehdolla, että holhooja antaa suostumuksen ostosten tekemiseen. Seuraavia ehtoja sovelletaan Romlab.com ja sen asiakkaiden välisessä suhteessa Internetin välityksellä tapahtuvassa kaupassa. Romlab.com myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille

Lisätiedot

VERKKOKAUPAN TOIMITUS EHDOT

VERKKOKAUPAN TOIMITUS EHDOT VERKKOKAUPAN TOIMITUS EHDOT Devoca Oy:n verkkokaupan toimitusehdot Kaupan osapuolet Hinnat Toimitusaika Näitä toimitusehtoja sovelletaan Devoca Oy:n (myyjä) ja asiakkaan väliseen kauppaan asiakkaan tilatessa

Lisätiedot

Maksuturvan pikaopas Omaverkkokauppiaille

Maksuturvan pikaopas Omaverkkokauppiaille 1 Maksuturvan pikaopas Omaverkkokauppiaille 2 Maksuturvan pikaopas Omaverkkokauppiaille Maksuturva-palvelun käyttö on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi Omaverkkokaupassa ja voit tehdä lähes kaikki

Lisätiedot

Yleiset ehdot. Keskeiset kohdat

Yleiset ehdot. Keskeiset kohdat Yleiset ehdot Keskeiset kohdat Tilatut koodit lähetetään heti maksun vastaanottamisen jälkeen (lukuun ottamatta pankkisiirto- PayPal-, Skrill-, Sofort-, Pay per Minute- ja luottokorttimaksua) sähköpostitse

Lisätiedot

Rajapintakuvaus verkkokaupalle TAPAHTUMAN TILAN KYSELY Maksuturva- ja emaksut-palvelulle

Rajapintakuvaus verkkokaupalle TAPAHTUMAN TILAN KYSELY Maksuturva- ja emaksut-palvelulle Rajapintakuvaus verkkokaupalle TAPAHTUMAN TILAN KYSELY Maksuturva- ja emaksut-palvelulle Versio 4.0.3 2(8) Sisältö 1. Muutokset... 3 2. Yleistä... 4 3. Tapahtuman tilakyselyn tiedot... 4 3.1 Kenttien selitteet

Lisätiedot

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan satu.ranta@pp3.inet.fi

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan satu.ranta@pp3.inet.fi Toimitusehdot Voimassa 01.11.2014 Tuotteita myy Sugart koriste- ja juhlapalvelu Ly-2447334-7. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille ja oppilaitoksille. Emme toimita lähetyksiä

Lisätiedot

Sähköinen Express Import -palvelu

Sähköinen Express Import -palvelu Sähköinen Express Import -palvelu opas lähettäjälle TNT:n Express Import -palvelu Käyttäjäystävällinen Express Import -palvelu mytnt:n osana tekee tuontilähetyksen tilauksen entistä helpommaksi Express

Lisätiedot

KAUPAN LIITON EU-DIREKTIIVIAAMU 31.5.2013

KAUPAN LIITON EU-DIREKTIIVIAAMU 31.5.2013 KAUPAN LIITON EU-DIREKTIIVIAAMU 31.5.2013 Ratkaisut EU-direktiivin mukana tuomiin muutostarpeisiin Suomen Maksuturva Oy Mikael Smeds, toimitusjohtaja Puhujasta lyhyesti Kauppatieteiden maisteri (KTM),

Lisätiedot

Palkkiopisteet/Automaattilähetys Tärkeät Tiedot

Palkkiopisteet/Automaattilähetys Tärkeät Tiedot Palkkiopisteet/Automaattilähetys Tärkeät Tiedot Mitä palkkiopisteillä tarkoitetaan? Palkkiopisteissä on kyse itsenäisille Young Living -jälleenmyyjille tarkoitetusta säännöllisestä tilausohjelmasta, jonka

Lisätiedot

Sofor Oy:n asiakasrekisterin henkilörekisteriseloste

Sofor Oy:n asiakasrekisterin henkilörekisteriseloste 2018 :n asiakasrekisterin henkilörekisteriseloste Asiakasrekisterin henkilörekisteriseloste Sivu 2 (5) Sisältö: Rekisterinpitäjä 3 Rekisterin nimi 3 Tietojen käsittelyn tarkoitus 3 Rekisterin tietosisältö

Lisätiedot

KILPAILUTTAMO PALVELU

KILPAILUTTAMO PALVELU YLEISET KÄYTTÖEHDOT LAATIMALLA, ESIKATSELEMALLA, SELAAMALLA, LÄHETTÄMÄLLÄ, VASTAANOTTAMALLA TAI LUKEMALLA TARJOUSPYYNNÖN KILPAILUTTAMO:N WWW-SIVUILTA (MYÖHEMMIN PALVELU) SEN LAATIJA (MYÖHEMMIN ASIAKAS)

Lisätiedot

1. Yleiset sopimusehdot. 2. Hinnat ja tuotteet. 3. Tilaaminen ja tilauksen peruminen

1. Yleiset sopimusehdot. 2. Hinnat ja tuotteet. 3. Tilaaminen ja tilauksen peruminen 1. Yleiset sopimusehdot 1. Tuotteiden jakelualue on Suomi ja Ahvenanmaa. 2. Designverkkokauppa.com myy tuotteita kuluttajille sekä yrittäjille. 3. Designverkkokauppa.com pidättää oikeuden muuttaa sopimusehtoja

Lisätiedot

Kuinka ostaa verkkokaupasta

Kuinka ostaa verkkokaupasta Kuinka ostaa verkkokaupasta Verkkokaupan käyttäjäksi rekisteröityminen Pääset verkkokauppaan käyttäjänimen ja salasanan avulla. Voit rekisteröityä käyttäjäksi kassassa napsauttamalla painiketta Luo tili?.

Lisätiedot

Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan Kouvolan Korttelikotiyhdistys ry:n toteuttamat asiakastietojen käsittelyn tavat.

Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan Kouvolan Korttelikotiyhdistys ry:n toteuttamat asiakastietojen käsittelyn tavat. TIETOSUOJASELOSTE: ASIAKASTIEDOT Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan Kouvolan Korttelikotiyhdistys ry:n toteuttamat asiakastietojen käsittelyn tavat. Tämän selosteen tarkoituksiin asiakastiedoilla tarkoitetaan

Lisätiedot

Ajankohtaista unionin rekisterissä

Ajankohtaista unionin rekisterissä Ajankohtaista unionin rekisterissä Uusia käytäntöjä Varsinaiset rekisteriasetuksesta (389/2013) tulevat vaatimukset tilien avaukseen liittyen eivät ole muuttuneet. Kuitenkin Energiavirasto on tehnyt joukon

Lisätiedot

Ehdot ja edellytykset

Ehdot ja edellytykset Ehdot ja edellytykset 1. More Sony for You kampanjan ( kampanja ) järjestää Home Entertainment of Europe a division of Sony Europe Limited ( Sony ), osoite The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey KT13

Lisätiedot

Kangasalan Moottorikerhon tietosuojakäytännöt

Kangasalan Moottorikerhon tietosuojakäytännöt Kangasalan Moottorikerhon tietosuojakäytännöt Kerhon nimi: Kangasalan Moottorikerho Ry (Yhdistysnumero 93.425) Osoite: c/o Nallekarhuntie 2 36100 Kangasala Kangasalan Moottorikerho (myöhemmin kerho tai

Lisätiedot

Palvelujen tarkemmat erittelyt löytyvät internetosoitteesta

Palvelujen tarkemmat erittelyt löytyvät internetosoitteesta ETÄMYYNNIN ENNAKKOTIEDOT Etämyynnillä tarkoitetaan kuluttajasuojalain mukaan palveluiden tarjoamista kuluttajalle siten, että sopimus palveluiden tuottamisesta sekä sitä edeltävä markkinointi tapahtuu

Lisätiedot

Majoitusliikkeen asiakasrekisterin tietosuojaseloste täyttöohjeineen

Majoitusliikkeen asiakasrekisterin tietosuojaseloste täyttöohjeineen Majoitusliikkeen asiakasrekisterin tietosuojaseloste täyttöohjeineen MATKAILU- JA RAVINTOLAPALVELUT MaRa ry MERIMIEHENKATU 29, FI-00150 HELSINKI tel. +358 9 6220 200 fax +358 9 6220 2090 www.mara.fi www.restamark.fi

Lisätiedot

Pipfrog AS www.pipfrog.com. Tilausten hallinta

Pipfrog AS www.pipfrog.com. Tilausten hallinta Tilausten hallinta Tilausten hallinta Tilausten hallinnassa on neljän tyyppisiä dokumentteja: Tilaukset, laskut, lähetykset ja hyvityslaskut, Tilaus on ensimmäinen dokumentti, jonka joko ostaja on luonnut

Lisätiedot

Käyttöehdot. 1. Käyttöehtojen tarkoitus ja soveltamisala

Käyttöehdot. 1. Käyttöehtojen tarkoitus ja soveltamisala 1.5.2016 Käyttöehdot 1. Käyttöehtojen tarkoitus ja soveltamisala 1.1 Näitä käyttöehtoja sovelletaan Palveluntarjoajan ja Edenred Finland Oy:n ( Edenred ) väliseen sopimukseen. Palveluntarjoaja voi näiden

Lisätiedot

Valtavalo Oy:n Toimitusehdot Voimassa 22.12.2011 alkaen

Valtavalo Oy:n Toimitusehdot Voimassa 22.12.2011 alkaen Valtavalo Oy:n Toimitusehdot Voimassa 22.12.2011 alkaen 1. Soveltamisala Näitä toimitusehtoja (jäljempänä Toimitusehdot ) sovelletaan Valtavalo Oy:n (jäljempänä Myyjä ) ja asiakkaan (jäljempänä Ostaja

Lisätiedot

Yleiset ehdot. PDF Compressor Pro

Yleiset ehdot. PDF Compressor Pro Yleiset ehdot Sisältö: 1 artikla Soveltamisala 2 artikla Määritelmät 3 artikla Identiteetti ja asiakaspalvelu 4 artikla Online PrePaid Services B.V:n palvelut 5 artikla Tarjous 6 artikla Hinta 7 artikla

Lisätiedot

Rakenta Oy 2407354-6. Helsinki. Sergey Kovalev 044-919 0061

Rakenta Oy 2407354-6. Helsinki. Sergey Kovalev 044-919 0061 SOPIMUS OSOITE- JA POSTITUSPALVELUISTA TILAAJA Toiminimi Y-tunnus Kotipaikka Yhteyshenkilö Osoite Puhelin Sähköposti Maksuehdot 14 pv netto, laskutus 3-12 kk välein, 1. vuosi ennakkomaksu 240 e (hintaan

Lisätiedot

Maksuturvan pikaopas Valmiskauppiaille

Maksuturvan pikaopas Valmiskauppiaille Maksuturvan pikaopas Valmiskauppiaille 16.12.2009 1(6) Maksuturvan pikaopas Valmiskauppiaalle Maksuturva-palvelun käyttö on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi Valmiskaupan kautta ja voit käytännössä

Lisätiedot

A V E R ETÄMYYNNIN ENNAKKOTIEDOT / KOSKEE HELPMEANS-VERKKOKAUPAN ASIAKKAIDEN TOIMEKSIANTOSOPIMUKSIA AVER ASIANAJOTOIMISTO OY

A V E R ETÄMYYNNIN ENNAKKOTIEDOT / KOSKEE HELPMEANS-VERKKOKAUPAN ASIAKKAIDEN TOIMEKSIANTOSOPIMUKSIA AVER ASIANAJOTOIMISTO OY A V E R 1 (5) ETÄMYYNNIN ENNAKKOTIEDOT / KOSKEE HELPMEANS-VERKKOKAUPAN ASIAKKAIDEN TOIMEKSIANTOSOPIMUKSIA 1 Osapuolet 1.1 (jäljempänä asiakas ) 1.2 Aver Asianajotoimisto Oy Fredrikinkatu 25 A 24 00120

Lisätiedot

SOPIMUS KLAUKKALAN VANHUSTENTALON LIIKUNTASALIN KUNTOSALILAITTEIDEN HANKINNASTA

SOPIMUS KLAUKKALAN VANHUSTENTALON LIIKUNTASALIN KUNTOSALILAITTEIDEN HANKINNASTA 1 (5) SOPIMUS KLAUKKALAN VANHUSTENTALON LIIKUNTASALIN KUNTOSALILAITTEIDEN HANKINNASTA 1. Osapuolet ja yhteyshenkilöt Tilaaja: Tilaajan yhteyshenkilö Toimittaja: Y-tunnus: Toimittajan yhteyshenkilö 2. Sovellettavat

Lisätiedot

Osallistumisaika alkaa 6.2.2015 ja päättyy 6.3.2015. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja vastauksia ei oteta huomioon.

Osallistumisaika alkaa 6.2.2015 ja päättyy 6.3.2015. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja vastauksia ei oteta huomioon. 1. Järjestäjä,, (jäljempänä "Järjestäjä") 2. Osallistumiskelpoisuus Kilpailuun voivat osallistua kaikki yksityishenkilöt lukuun ottamatta niitä Järjestäjän palveluksessa olevia, jotka osallistuvat tämän

Lisätiedot

Näin tilaat tuotteita Kuulotarvikkeen verkkokaupasta

Näin tilaat tuotteita Kuulotarvikkeen verkkokaupasta Näin tilaat tuotteita Kuulotarvikkeen verkkokaupasta 1 Sisällysluettelo 1. Kun tilaat ensimmäisen kerran ja rekisteröidyt asiakkaaksemme....2 Rekisteröidy palveluun...2 Kirjautuminen...4 Salasanan vaihtaminen...5

Lisätiedot

Kuntien Tiera Oy Tammasaarenkatu 3 00180 Helsinki OSAKKEIDEN MERKINTÄSITOUMUS

Kuntien Tiera Oy Tammasaarenkatu 3 00180 Helsinki OSAKKEIDEN MERKINTÄSITOUMUS Kuntien Tiera Oy Tammasaarenkatu 3 00180 Helsinki OSAKKEIDEN MERKINTÄSITOUMUS Allekirjoittanut merkitsijä merkitsee Kuntien Tiera Oy:n uusia osakkeita tämän merkintäsitoumuksen mukaisesti. Merkintä perustuu

Lisätiedot

Conseils Oy Secure Link: TOIMITUSEHDOT 1.1.2015

Conseils Oy Secure Link: TOIMITUSEHDOT 1.1.2015 Toimitusehdot Conseils Oy Secure Link: TOIMITUSEHDOT 1.1.2015 Conseils Oy Secure Link E-mail: myynti@securelink.fi Web: www.securelink.fi 1. ASIAKASTIETOJEN ANTAMINEN 1.1. Tilauksen tekeminen edellyttää

Lisätiedot

Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä GoGreenin/Lantmännen Cerealian kanssa (jäljempänä Yhteistyökumppani ).

Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä GoGreenin/Lantmännen Cerealian kanssa (jäljempänä Yhteistyökumppani ). Parempi ruoka syyskuun kilpailu Kilpailun nimi, paikka ja ajankohta: Parempi ruoka syyskuun arvonta, kilpailu 1.9.2014. 30.9.2014. Palkinto ja sen arvo:3 kpl smoothie-tuotepakettia, arvo noin 45 euroa

Lisätiedot

vastineeksisitoutumisesta suorittaa automaattisen kuukausittain järjestyksessä

vastineeksisitoutumisesta suorittaa automaattisen kuukausittain järjestyksessä GLOBAL itworks EHDOT : asiakasuskollisuus Päivitetty huhtikuussa 2013 1. Uskollinen Asiakkaan tilaus, jonka olet allekirjoittanutasiakas ensimmäinen, ja se toimii! Global 5325 State Road 64 E Bradenton,

Lisätiedot

Palvelukuvaus Vaihtotilaus Versio: 1.0 9.4.2015

Palvelukuvaus Vaihtotilaus Versio: 1.0 9.4.2015 PALVELUKUVAUS 1 (8) Palvelukuvaus Vaihtotilaus Versio: 1.0 PALVELUKUVAUS 2 (8) Sisällysluettelo 1 Yleistä... 3 2 Vaihtotilaus prosessin osapuolet... 3 3 Vaihtotilauksen tekeminen DNA:lle... 3 4 Vaihtotilauksen

Lisätiedot

Maksuturvan pikaopas Sopranon Composer-kauppialle

Maksuturvan pikaopas Sopranon Composer-kauppialle Maksuturvan pikaopas Sopranon Composer-kauppialle 8.12.2009 1(8) Maksuturvan pikaopas Sopranon Composer-kauppialle Maksuturva-palvelun käyttö on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi ja voit tehdä kaikki

Lisätiedot

Lenze AB Yleiset takuu- ja toimitusehdot

Lenze AB Yleiset takuu- ja toimitusehdot Lenze Ab, filial i Finland Sivu 1 (5) Lenze AB Yleiset takuu- ja toimitusehdot Yleiset takuu- ja toimitusehdot osana sopimusta Nämä takuu- ja toimitusehdot ovat osa asiakkaan ja Lenze Ab, filial i Finland

Lisätiedot

SMC:n tytäryhtiöt Euroopassa kunnioittavat yksityisyyttäsi ja sitoutuvat pitämään henkilötietosi suojattuina.

SMC:n tytäryhtiöt Euroopassa kunnioittavat yksityisyyttäsi ja sitoutuvat pitämään henkilötietosi suojattuina. TIETOSUOJASELOSTE 1. Johdanto Tervetuloa SMC:n tietosuojaselosteeseen SMC:n tytäryhtiöt Euroopassa kunnioittavat yksityisyyttäsi ja sitoutuvat pitämään henkilötietosi suojattuina. Tämän tietosuojaselosteen

Lisätiedot

1. Toimeksiantaja(t) Nimi: Osoite: Puhelin / sähköposti: Päävastuullinen lakimies: Vastapuoli / asian osallinen:

1. Toimeksiantaja(t) Nimi: Osoite: Puhelin / sähköposti: Päävastuullinen lakimies: Vastapuoli / asian osallinen: TOIMEKSIANTOSOPIMUS 1. Toimeksiantaja(t) Nimi: Osoite: Puhelin / sähköposti: 2. Toimeksisaaja Asianajotoimisto Tammer-Juristit Oy (y-tunnus 1053452-4) Aleksis Kiven katu 11 C, 33100 Tampere Puh. 010 346

Lisätiedot

REKISTERI JA TIETOSUOJASELOSTE- ASIAKAS JA MARKKINOINTIREKISTERI

REKISTERI JA TIETOSUOJASELOSTE- ASIAKAS JA MARKKINOINTIREKISTERI REKISTERI JA TIETOSUOJASELOSTE- ASIAKAS JA MARKKINOINTIREKISTERI 9.5.2018 SÄHKÖASENNUS VIRTOO OY Laatija: Nina Pitkänen Tietosuojavastaava Sähköasennus Virtoo OY Rekisteri- ja tietosuojaseloste asiakas

Lisätiedot

Timanttiset-verkkokauppa, ohje

Timanttiset-verkkokauppa, ohje Timanttiset-verkkokauppa, ohje Sisältö 1. Tuotteen ostaminen (kuluttaja)... 2 2. Osuuskunnan rooli tilausprosessissa... 6 3. Kauppiaan rooli tilausprosessissa... 7 Verkkokauppalähetteen ja -laskutuksen

Lisätiedot

2.2 Kaikkien verkkosivuilla ilmoitettujen hintojen valuutta on euro (EUR).

2.2 Kaikkien verkkosivuilla ilmoitettujen hintojen valuutta on euro (EUR). 1. Auton arviointipalvelu. 1.1 Infostar OÜ tarjoaa verkkosivujen kautta palvelu auto-alalta (tästä eteenpäin näihin viitataan termillä palvelu ). Palvelu kuuluu, mutta ne eivät rajoitu seuraaviin: (i)

Lisätiedot

WORKSPACE OY REKISTERISELOSTEET

WORKSPACE OY REKISTERISELOSTEET WORKSPACE OY REKISTERISELOSTEET 1 /7 sivu MARKKINOINTI- JA TAPAHTUMAREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE... 2 REKRYTOINTIREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE... 4 TUTKIMUSREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE... 6 MARKKINOINTI-

Lisätiedot

Käyttöehdot, videokoulutukset

Käyttöehdot, videokoulutukset Käyttöehdot, videokoulutukset Edita Publishing Oy PL 700, 00043 NORDIC MORNING www.editapublishing.fi Asiakaspalvelu www.edilexpro.fi edilexpro@edita.fi puh. 020 450 2040 (arkisin klo 9 16) 1 Yleistä Tämä

Lisätiedot

OHJE BE ONLINE VERKKOKAUPPAAN

OHJE BE ONLINE VERKKOKAUPPAAN OHJE BE ONLINE VERKKOKAUPPAAN BE Online on verkkokauppa, joka antaa mahdollisuuden BE Groupin asiakkaille syöttää ostotilauksen suoraan BE Groupin Dynamics AX järjestelmään ja kysellä tilauksen tilaa.

Lisätiedot

Yleiset toimitusehdot Asiantuntijapalvelut

Yleiset toimitusehdot Asiantuntijapalvelut Asiantuntijapalvelut SISÄLLYSLUETTELO 1 YLEISTÄ... 2 1.1 Soveltaminen... 2 1.2 Työmenetelmät... 2 2 TOIMITTAJAN VELVOLLISUUDET... 2 2.1 Yleistä... 2 2.2 Tiedottaminen palvelun edistymisestä... 2 3 TILAAJAN

Lisätiedot

Sähköinen kaupankäynti. Olli Pitkänen

Sähköinen kaupankäynti. Olli Pitkänen Sähköinen kaupankäynti Olli Pitkänen Sähköinen kaupankäynti: mitä lakeja sovelletaan? Yleisesti kaikki lainsäädäntö koskee myös sähköistä kaupankäyntiä Tietoverkot tuovat kuitenkin uusia piirteitä kaupankäyntiin:

Lisätiedot

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Tietosuoja- ja rekisteriseloste Tietosuoja- ja rekisteriseloste Evästeet Aparnasremontit.fi kerää joitakin käyttäjäkohtaisia tietoja käyttämällä evästeitä ( cookies ). Eväste on vierailijan selaimelle lähetettävä pieni tekstitiedosto,

Lisätiedot

Palvelukuvaus 1.0 Monipuoliset maksutavat verkkokauppaan Joustavat tilitykset ja raportointi

Palvelukuvaus 1.0 Monipuoliset maksutavat verkkokauppaan Joustavat tilitykset ja raportointi emaksut Palvelukuvaus 1.0 Monipuoliset maksutavat verkkokauppaan Joustavat tilitykset ja raportointi Sisällys Yleistä emaksut-palvelusta... 1 Näin emaksut toimii verkkokaupassa... 1 Maksutavat... 2 Liiketoiminnan

Lisätiedot

Varustekorttirekisteri - Tietosuojaseloste

Varustekorttirekisteri - Tietosuojaseloste Tietosuojaseloste 1 (5) Varustekorttirekisteri - Tietosuojaseloste 1. Rekisterin nimi Varustekorttirekisteri 2. Rekisterinpitäjä Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos 3. Rekisterin vastuuhenkilö Palomestari Kalle

Lisätiedot

Aineistot Premium -palvelun käyttöehdot

Aineistot Premium -palvelun käyttöehdot Aineistot Premium -palvelun käyttöehdot 25.5.2018 Aineistot Premium -palvelun käyttöehdot 2 (5) Sisältö 1. Yleistä... 3 2. Muutokset käyttöehdoissa ja palvelussa... 3 3. Palvelun toimittaminen... 3 4.

Lisätiedot

Majoitusmyynti. Varaus- ja peruutusehdot

Majoitusmyynti. Varaus- ja peruutusehdot Majoitusmyynti Varaus- ja peruutusehdot Asiakkaan tekemä varaus on sekä hotellia että asiakasta sitova hotellin vahvistettua varauksen. Tämä varaus voidaan tehdä suullisesti tai kirjallisesti. Puhelintilauksissa

Lisätiedot

Osapuolet. a) Siivouspalveluita tarjoava yritys tai yrittäjä (jäljempänä Siivousyritys ); ja. b) Asiakas (jäljempänä Asiakas ).

Osapuolet. a) Siivouspalveluita tarjoava yritys tai yrittäjä (jäljempänä Siivousyritys ); ja. b) Asiakas (jäljempänä Asiakas ). Osapuolet a) Siivouspalveluita tarjoava yritys tai yrittäjä (jäljempänä Siivousyritys ); ja b) Asiakas (jäljempänä Asiakas ). Siivousyritys ja Asiakas jäljempänä myös yhdessä Sopijapuolet ja erikseen Sopijapuoli.

Lisätiedot

Osallistumisaika alkaa 1.3.2013 ja päättyy 4.3.2013. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon.

Osallistumisaika alkaa 1.3.2013 ja päättyy 4.3.2013. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon. Viikonloppu.com:n avajaiskilpailun säännöt ja rekisteriseloste 1. Järjestäjä 2. Osallistumiskelpoisuus Kilpailuun voivat osallistua kaikki yksityishenkilöt lukuun ottamatta niitä Järjestäjän tai Yhteistyökumppanin

Lisätiedot

Grillikuume Weber-kilpailu 2015

Grillikuume Weber-kilpailu 2015 Grillikuume Weber-kilpailu 2015 Kilpailun nimi, paikka ja ajankohta: Grillikuume - Weber-kilpailu, 22.4.2015. 1.7.2015. Palkinto ja sen arvo: Viikkokilpailu 1: Weber-grillituotesetti, 105,5 euroa Viikkokilpailu

Lisätiedot

Kiiruun koulukeskuksen ensikertainen kalustus

Kiiruun koulukeskuksen ensikertainen kalustus Sopimusluonnos 1 (5) Kiiruun koulukeskuksen ensikertainen kalustus Sisällys 1 Sopijapuolet... 2 2 Sopimuksen tausta, tarkoitus ja kohde... 2 3 Sopimuksen voimaantulo... 2 4 Asiakirjojen noudattamisjärjestys...

Lisätiedot

Wood Innovations Finland Oy:n ennakkomyynti- ja toimitusehdot kuluttajille 100 Wiilubiken ennakkoerästä

Wood Innovations Finland Oy:n ennakkomyynti- ja toimitusehdot kuluttajille 100 Wiilubiken ennakkoerästä 1 (5) Wood Innovations Finland Oy:n ennakkomyynti- ja kuluttajille 100 Wiilubiken ennakkoerästä 1 Ehtojen soveltaminen 2 Tilaaminen Näitä ehtoja sovelletaan Wood Innovations Finland Oy:n (y-tunnus: 2684967-8,

Lisätiedot

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015.

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. TARJOUSPYYNTÖ Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. Tarjouspyyntö on julkaistu Julkisten hankintojen ilmoituskanavalla HILMASSA 09.04.2013.

Lisätiedot

Verkkokaupan varauksen peruutus ja hyvitys

Verkkokaupan varauksen peruutus ja hyvitys 1 (6) Verkkokaupan varauksen peruutus ja hyvitys Verkkokaupassa tehdyn varauksen peruutus ja mahdolliset hyvitystoimenpiteet tulee tehdä sekä InfoGate järjestelmässä että Hotellinxissa, ja maksujen käsittelyn

Lisätiedot

Kajaanin kaupungin joukkoliikenteen Waltti- nettilatauspalvelun käyttöehdot

Kajaanin kaupungin joukkoliikenteen Waltti- nettilatauspalvelun käyttöehdot Kajaanin kaupungin joukkoliikenteen Waltti- nettilatauspalvelun käyttöehdot 1. Yleistä Näitä verkkopalvelun käyttöehtoja sovelletaan Kajaanin kaupungin joukkoliikenteen (jäljempänä Palveluntarjoaja) tuottamaan

Lisätiedot

SOPIMUS PALMIA-LIIKELAITOKSEN TIETTYJEN LIIKETOIMINTOJEN LUOVUTUK- SESTA HELSINGIN KAUPUNGIN [X] OY:N. välillä. [. päivänä kuuta 2014]

SOPIMUS PALMIA-LIIKELAITOKSEN TIETTYJEN LIIKETOIMINTOJEN LUOVUTUK- SESTA HELSINGIN KAUPUNGIN [X] OY:N. välillä. [. päivänä kuuta 2014] SOPIMUS PALMIA-LIIKELAITOKSEN TIETTYJEN LIIKETOIMINTOJEN LUOVUTUK- SESTA HELSINGIN KAUPUNGIN JA [X] OY:N välillä [. päivänä kuuta 2014] 1. OSAPUOLET 1.1 Luovuttaja Helsingin kaupunki (Palmia liikelaitos)

Lisätiedot

UNITED BANKERS -KONSERNIN YHTIÖN MARKKINOINTIREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE

UNITED BANKERS -KONSERNIN YHTIÖN MARKKINOINTIREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE UNITED BANKERS -KONSERNIN YHTIÖN MARKKINOINTIREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE 1. Rekisterinpitäjä Rekisterinpitäjä on se United Bankers -konsernin yhtiö, jolle olet antanut suostumuksesi henkilötietojesi keräämiseen

Lisätiedot

Tervetuloa OmaLounea-palveluun! KÄYTTÄJÄN OPAS

Tervetuloa OmaLounea-palveluun! KÄYTTÄJÄN OPAS Tervetuloa OmaLounea-palveluun! KÄYTTÄJÄN OPAS LOUNEA PALVELUT OY TEHDASKATU 6, 24100 SALO Sisällys Sisällys... 1 Tervetuloa OmaLounea-palveluun!... 2 OmaLounea - Käytön aloittaminen... 2 OmaLounea Kirjaudu

Lisätiedot

MICHELIN SISÄRENKAAT. Hinnasto 1.1.2012. www.michelin.fi

MICHELIN SISÄRENKAAT. Hinnasto 1.1.2012. www.michelin.fi MICHELIN SISÄRENKAAT VannenauhaT Hinnasto 1.1.2012 www.michelin.fi Henkilöauton sisärenkaat HENKILÖAUTON SISÄRENKAAT - Airstop slang personvagn Kpl/ EURO CAI Tyyppi - slang Venttiili Rengaskoko - däckdimension

Lisätiedot

Shellin yleiset tietosuojaperiaatteet

Shellin yleiset tietosuojaperiaatteet Shellin yleiset tietosuojaperiaatteet 1. Johdanto Shellin toimiessa Suomessa saattaa syntyä tilanteita, joissa Shell kerää henkilötietoja. Shellin yleiset tietosuojaperiaatteet on laadittu, jotta voidaan

Lisätiedot

Paketin saapumisilmoitus lähetetään ensisijaisesti tekstiviestinä kännykkään. Muistathan siis ilmoittaa kännykkänumerosi tilauksen yhteydessä.

Paketin saapumisilmoitus lähetetään ensisijaisesti tekstiviestinä kännykkään. Muistathan siis ilmoittaa kännykkänumerosi tilauksen yhteydessä. Yleiset kauppaehdot 1. Toimitusehdot ja -kulut Toimitamme tuotteet postitse asiakkaan lähimpään postitoimipaikkaan kaikkialle Suomeen. Toimitusta varten tarvitsemme täydellisen katuosoitteen. Tilaajan

Lisätiedot

Tietosuojaseloste. Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24, EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) 12 ja 13 artikla. Urho Tuominen -konserni:

Tietosuojaseloste. Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24, EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) 12 ja 13 artikla. Urho Tuominen -konserni: Sivu 1 / 5 Tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24, EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) 12 ja 13 artikla Urho Tuominen -konserni: 1. Rekisterinpitäjä Urho Tuominen Oy (0143919-7) (1707453-2)

Lisätiedot

Verkkokaupan nykyaikaiset palautusprosessit käytännössä Liisa Vilén

Verkkokaupan nykyaikaiset palautusprosessit käytännössä Liisa Vilén Verkkokaupan nykyaikaiset palautusprosessit käytännössä 31.5.2013 Liisa Vilén Esityksen sisältö Nanso Group Nansoshop.com Palautusprosessi Nansoshop.comissa Nanso Group Vuonna 1921 perustettu vaatetusalan

Lisätiedot

Osoite: Lintulahdenkuja 4, Helsinki

Osoite: Lintulahdenkuja 4, Helsinki 1.Rekisterinpitäjä 2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa 3.Tietosuojavastaavan yhteystiedot Nimi: Energiavirasto Y-tunnus: 1738354-6 Osoite: Lintulahdenkuja 4, 00530 Helsinki Muut yhteystiedot:

Lisätiedot

Rajapintakuvaus verkkokaupalle TAPAHTUMAN TILAN KYSELY Maksuturva- ja emaksut-palvelulle

Rajapintakuvaus verkkokaupalle TAPAHTUMAN TILAN KYSELY Maksuturva- ja emaksut-palvelulle Rajapintakuvaus verkkokaupalle TAPAHTUMAN TILAN KYSELY Maksuturva- ja emaksut-palvelulle Versio 5.0.1 Lokakuu 2013 2(10) Sisältö 1 Muutokset... 3 2 Yleistä... 5 3 Tapahtuman tilan kyselyn tiedot... 5 3.1

Lisätiedot

METANOIA INSITITUUTTI OY TIETOSUOJAREKISTERISELOSTE

METANOIA INSITITUUTTI OY TIETOSUOJAREKISTERISELOSTE METANOIA INSITITUUTTI OY TIETOSUOJAREKISTERISELOSTE Henkilötietolain (523/1999) 10 :n ja EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteriseloste (25.5.2018). Jos haluat käyttää oikeuttasi saada tietoa

Lisätiedot

Sonyn suomenkielisen Web-portaalin käyttöohjeet

Sonyn suomenkielisen Web-portaalin käyttöohjeet Sonyn suomenkielisen Web-portaalin käyttöohjeet Sonyn Web-portaalin käyttöohjeet Seuraavilla sivuilla esiteltävien käyttöohjeiden yhteenveto: Sisäänkirjautuminen Uuden tai vaihtosalasanan hankkiminen.

Lisätiedot

Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot käyttääkseen Samppalinnan Kesäteatterin palveluita.

Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot käyttääkseen Samppalinnan Kesäteatterin palveluita. Samppalinnan Kesäteatterin tietosuojaseloste Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot käyttääkseen Samppalinnan Kesäteatterin palveluita. Selosteella informoimme asiakkaitamme heidän henkilötietojensa

Lisätiedot

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton uutis- ja tapahtumakirjerekisterissä

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton uutis- ja tapahtumakirjerekisterissä Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton uutis- ja tapahtumakirjerekisterissä 1. Rekisterinpitäjä Kaupan liitto on rekisterinpitäjä ja vastaa henkilötietojen käsittelystä.

Lisätiedot

Tamlans Oy:n yleiset myynti- ja toimitusehdot

Tamlans Oy:n yleiset myynti- ja toimitusehdot Tamlans Oy:n yleiset myynti- ja toimitusehdot 1 SOVELTAMISALA Näitä myynti- ja toimitusehtoja sovelletaan Oy Tamlans Ab:n ja ostajan välisessä kaupassa, mikäli osapuolet eivät joltain osin ole nimenomaisesti

Lisätiedot

Yleiset myyntiehdot. Sisältö. 1. Pätevyys. 2. Tilauksen teko, sopimuksen voimaanpano, määrärajoitukset. a. Tilauksen teko. Sopimuksen voimaanpano

Yleiset myyntiehdot. Sisältö. 1. Pätevyys. 2. Tilauksen teko, sopimuksen voimaanpano, määrärajoitukset. a. Tilauksen teko. Sopimuksen voimaanpano Yleiset myyntiehdot Sisältö Pätevyys Tilauksen teko, sopimuksen voimaanpano, määrärajoitukset Hinnat ja toimituskulut Toimitus Omistuksenpidätys Vastuu ja takuu Maksaminen Tietosuoja Myyjäyrityksen tiedot

Lisätiedot

LEGO Technic Rakenna digitaalisesti! Kilpailu yleiset määräykset ja ehdot

LEGO Technic Rakenna digitaalisesti! Kilpailu yleiset määräykset ja ehdot Rakenna digitaalisesti! Määräykset ja ehdot LEGO Technic Rakenna digitaalisesti! Kilpailu yleiset määräykset ja ehdot Huomaa, että kaikkien verkkokilpailuihin osallistuvien täytyy noudattaa alla esitettyjä

Lisätiedot

Maksupalvelun tilaus Suomisport-liitoille ja -seuroille

Maksupalvelun tilaus Suomisport-liitoille ja -seuroille Maksupalvelun tilaus Suomisport-liitoille ja -seuroille 1 Sisällysluettelo Taustaa... 2 Mikä on Maksuturva... 2 Maksutavat... 2 Verkkopankkimaksut... 2 Korttimaksut... 2 Masterpass... 2 Mobilepay... 2

Lisätiedot

Näin tilaat tuotteita C2 SmartLight Oy:n verkkokaupasta

Näin tilaat tuotteita C2 SmartLight Oy:n verkkokaupasta Näin tilaat tuotteita C2 SmartLight Oy:n verkkokaupasta Kuvaus C2 SmartLight Oy on avannut oman verkkokaupan minkä kautta voit ostaa tuotteitamme ja kumppaneidemme tuotteita helposti. Verkkokaupan kautta

Lisätiedot

Nespresso Kahvilla-sivuston Instagram-kilpailu

Nespresso Kahvilla-sivuston Instagram-kilpailu Nespresso Kahvilla-sivuston Instagram-kilpailu Kilpailun nimi, paikka ja ajankohta: Nespresso Kahvilla-sivuston Instagram-kilpailu,11.11.2014. 15.12.2014. Palkinto ja sen arvo: Kilpailussa arvotaan kolme

Lisätiedot

BUSINESSWEB PALVELUN TILAUS JA SOPIMUS

BUSINESSWEB PALVELUN TILAUS JA SOPIMUS Sivu 1 / 4 Uusi sopimus Muutos voimassa olevaan BusinessWeb sopimukseen BusinessWeb sopimuksen purku (irtisanominen) Asiakas täyttää harmaannetut kohdat. Tähdellä merkityt ovat pakollisia. Asiakkaan tiedot

Lisätiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Rekisteri- ja tietosuojaseloste Tämä on henkilötietolain (10 ja 24 ) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 14.5.2018. Viimeisin muutos 23.5.2018. 1. Rekisterinpitäjä Sareni Oy

Lisätiedot

Well Gym rekisteriseloste

Well Gym rekisteriseloste Well Gym rekisteriseloste 1. Rekisterinpitäjä Nimi: Sporty World Oy Y-tunnus: 2749667-5 Postiosoite: Pihkanokankatu 5, 33900 Tampere 2. Rekisteriasioita hoitava henkilö Nimi: Sami Joru Postiosoite: Pihkanokankatu

Lisätiedot

http://portal.exxonmobil.com Sähköinen tilaustenhallinta

http://portal.exxonmobil.com Sähköinen tilaustenhallinta http://portal.exxonmobil.com Sähköinen tilaustenhallinta Käyttöohjeet Turvallinen kirjautuminen ExxonMobil-portaaliin Syötä käyttäjätunnuksesi: eu... Syötä salasanasi ************ Valitse login. Klikkaa

Lisätiedot

KANSISTOT HINNASTO 1.5.2007

KANSISTOT HINNASTO 1.5.2007 2 KANSISTOT HINNASTO 1.5.2007 2007 MUOVIKAIVOJEN KANSISTOT LVI-nro Tuotenro Nimitys 33 630 10 F16 D818 Kehys h=100 D400 14 30,30 2 kpl 10 mm kiinnitysreikää Muovisille kaivoputkille Ø 160-200 mm 33 630

Lisätiedot

Valitusten, riitautusten ja maksunpalautusten ratkaiseminen. Välillä jotain menee pieleen tilauksessa. Haluamme auttaa sinua, jos näin käy.

Valitusten, riitautusten ja maksunpalautusten ratkaiseminen. Välillä jotain menee pieleen tilauksessa. Haluamme auttaa sinua, jos näin käy. Valitusten, riitautusten ja maksunpalautusten ratkaiseminen Välillä jotain menee pieleen tilauksessa. Haluamme auttaa sinua, jos näin käy. Mahdolliset tilanteet 1 2 Valitukset ja riitautukset Jos asiakas

Lisätiedot

MITEN AVAAN YOUNG LIVING -JÄSENTILIN?

MITEN AVAAN YOUNG LIVING -JÄSENTILIN? 1 MITEN AVAAN YOUNG LIVING -JÄSENTILIN? 1. Jos olet jo jäsen ja haluat rekisteröidä uuden tiimiläisen, kirjaudu ihan ensin ulos Virtuaalitoimistosta. 2. Avaa verkkosivu https://www.youngliving.com/fi_fi

Lisätiedot

Henkilöasiakkaiden tilinsiirtopalvelu

Henkilöasiakkaiden tilinsiirtopalvelu Henkilöasiakkaiden tilinsiirtopalvelu Pankeilla on velvollisuus tarjota tilinsiirtopalvelua kuluttaja-asiakkaalle, joka siirtää maksuasiointinsa toiseen Suomessa toimivaan pankkiin ja uusi tili on samassa

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön

Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön Hankintaa koskevat yhteystiedot: Vaasan kaupunki / Sivistystoimi / Vamia, Energiapalvelut Yhteyshenkilö:Esa Karhunmaa Puhelin: 040 8467920 Sähköpostiosoite:

Lisätiedot

NTG Kuvapankissa yhdistyvät kuvagallerian ja verkkokaupan toiminnot. NTG Kuvapankki soveltuu samanaikaisesti sekä kuluttaja- että tukkukauppaan.

NTG Kuvapankissa yhdistyvät kuvagallerian ja verkkokaupan toiminnot. NTG Kuvapankki soveltuu samanaikaisesti sekä kuluttaja- että tukkukauppaan. NTG Kuvapankki NTG Kuvapankissa yhdistyvät kuvagallerian ja verkkokaupan toiminnot. NTG Kuvapankki soveltuu samanaikaisesti sekä kuluttaja- että tukkukauppaan. NTG Kuvapankki muodostuu loppukäyttäjälle

Lisätiedot

Asiakas voi varata Erottajan Kasinon käyttöönsä internet-osoitteessa

Asiakas voi varata Erottajan Kasinon käyttöönsä internet-osoitteessa EROTTAJAN KASINON YLEISET VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT (VOIMASSA 1.8.2012 ALKAEN) 1. Soveltamisala Näitä Erottajan Kasinon yleisiä varaus- ja peruutusehtoja ( Yleiset Ehdot ) ja Erottajan Kasinon käyttösääntöjä

Lisätiedot

Adobe -määrälisensointi

Adobe -määrälisensointi Adobe -määrälisensointi VIP-jälleenmyyjäkonsolin käyttöopas Value Incentive Plan -ohjelmalle (VIP) Versio 3.1 syyskuu 12, 2013 Voimassa 15.8.2013 lähtien Sisältö Mikä on VIP-jälleenmyyjäkonsoli?... 4 Aloitus...

Lisätiedot

KauppiasExtranet -käyttöohje verkkokaupalle

KauppiasExtranet -käyttöohje verkkokaupalle KauppiasExtranet -käyttöohje verkkokaupalle Versio 1.4 Syyskuu 2010 KauppiasExtranet 2(16) Sisältö 1 Yleistä KauppiasExtranet:sta... 3 2 KauppiasExtranetin toiminnallisuus... 3 2.1 Kirjautuminen... 3 2.2

Lisätiedot

Kuluttajansuojalain vaatimuksia elintarvikkeiden etämyynnille. Lakimies Kristiina Vainio 30.11.2015. kkv.fi. kkv.fi

Kuluttajansuojalain vaatimuksia elintarvikkeiden etämyynnille. Lakimies Kristiina Vainio 30.11.2015. kkv.fi. kkv.fi Kuluttajansuojalain vaatimuksia elintarvikkeiden etämyynnille Lakimies Kristiina Vainio 30.11.2015 Etämyynnin määritelmiä (KSL 6:7) Etämyyntisopimus: etämyyntiä varten luodussa myynti- tai palveluntarjontajärjestelmässä

Lisätiedot

ONLINE-MYYNTISIVUTON VARAUSEHDOT

ONLINE-MYYNTISIVUTON VARAUSEHDOT ONLINE-MYYNTISIVUTON VARAUSEHDOT Myyntisivustolta varattavien kohteiden osalta noudatetaan Rukan Salonki Varausehdot osiota seuraavissa kohteissa: Ruka Noro, Rukan Salonki 1, Rukan Salonki 2, Rukan Salonki

Lisätiedot

Tietosuojakäytännöt. Warkis Varkaus Ry Ahlströminkatu 10. lt Varkaus. P /

Tietosuojakäytännöt. Warkis Varkaus Ry Ahlströminkatu 10. lt Varkaus. P / Tietosuojakäytännöt Warkis Varkaus Ry 1441093-2 Ahlströminkatu 10. lt 26 78250 Varkaus P. 0443632103 / toimisto@warkis.fi Warkis Varkaus Ry Toimimme rekisterinpitäjänä niille henkilötiedoille, joita keräämme

Lisätiedot

Jos yritys tekee EU tavarakauppaa, käy tekemässä ennen käyttöönottoa myynnin perustiedoissa kerran seuraava toimenpide:

Jos yritys tekee EU tavarakauppaa, käy tekemässä ennen käyttöönottoa myynnin perustiedoissa kerran seuraava toimenpide: Uusi Alv-yhteenvetoilmoitus / käyttöönotto Myynnin perustiedot EU-tavarakaupan osalta Jos yritys tekee EU tavarakauppaa, käy tekemässä ennen käyttöönottoa myynnin perustiedoissa kerran seuraava toimenpide:

Lisätiedot

Apua valitusten ja maksunpalautusten välttämiseen

Apua valitusten ja maksunpalautusten välttämiseen Apua valitusten ja maksunpalautusten välttämiseen Välillä jotain voi mennä pieleen tilauksessa. Tässä on kätevä oppaamme, jonka avulla voit estää valituksia ja maksunpalautuksia. Ongelmat kuuluvat yleensä

Lisätiedot

TMG EVENTS TIETOSUOJASELOSTE

TMG EVENTS TIETOSUOJASELOSTE TMG EVENTS TIETOSUOJASELOSTE 22.5.2018 Rekisteriseloste TMG Events Oy:n asiakkaille. Tässä tietosuojaselosteessa käsitellään niitä periaatteita, joita TMG Events Oy toteuttaa henkilötietojen käsittelemisessä.

Lisätiedot

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Vähittäiskaupan tutkimussäätiössä

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Vähittäiskaupan tutkimussäätiössä Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä ssä 1. Rekisterinpitäjä Vähittäiskaupan Tutkimussäätiö - Detaljhandelns Forskningsstiftelse on rekisterinpitäjä ja vastaa henkilötietojen käsittelystä.

Lisätiedot

MTV Oy, Ilmalantori 2, 00240 Helsinki (jäljempänä "Järjestäjä")

MTV Oy, Ilmalantori 2, 00240 Helsinki (jäljempänä Järjestäjä) Säännöt ja rekisteriseloste 1. Järjestäjä, Ilmalantori 2, 00240 Helsinki (jäljempänä "Järjestäjä") Järjestäjä järjestää testiryhmän yhteistyössä Lumenen kanssa (jäljempänä "Yhteistyökumppani") 2. Osallistumiskelpoisuus

Lisätiedot