Leica TPS1200+ Erittäin suorituskykyinen takymetri

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Leica TPS1200+ Erittäin suorituskykyinen takymetri"

Transkriptio

1 Leica TPS1200+ Erittäin suorituskykyinen takymetri

2 Leica TPS1200+ Takymetri Varustettu uusilla, kiinnostavilla ominaisuuksilla, suunniteltu nopeaksi, tarkaksi, helppokäyttöiseksi ja luotettavaksi. Leica TPS1200+ takymetrit selviävät kaikkein monimutkaisimmistakin tehtävistä, paremmin ja tehokkaammin kuin koskaan ennen. Ja mikä parasta: ne ovat täysin yhteensopivia GNSS:n kanssa. Huippuluokan mittausteknologiaa Erittäin tarkat kulmanmittaukset ja täsmälliset pitkän etäisyyden mittaukset yhdistettynä automaattiseen kohdistukseen ja nopeaan, luotettavaan prisman etsintään. Työskentelet nopeammin, tarkemmin ja rennommin. Helppo käyttää Intuitiivinen käyttöliittymä, tehokas tiedonhallinta, sisäiset toiminnot ja ohjelmat: yhteensopivia TPS:ää, GNSS:ää ja RX1250:aa käytetään samalla tavalla. Suuri graafinen värinäyttö Näet yhdellä silmäyksellä koko mitattavan alueen ja pääset heti käsittelemään mittaamiasi tietoja. Näet, mitä olet tehnyt ja mitä on vielä tehtävä. Täysin muokattavissa Konfiguroi ja ohjelmoi TPS1200+ toimimaan mieleiselläsi tavalla: voit luoda omia sovelluksia ja tuottaa juuri niitä tietoja joita tarvitset. Täydellinen sarja TPS1200+ takymetreissä on kattava valikoima malleja ja vaihtoehtoja. Valitse omiin tarpeisiisi sopivin. TPS1200+ soveltuu kaikkeen TPS1200+ takymetrit soveltuvat mm. mittaamiseen, rakentamiseen, maastoonmerkintään, kartoitukseen, tarkistamiseen... Yhdistä GNSS:n kanssa ja hyödy tuottavuuden kasvusta, jonka System 1200 tarjoaa. FUNCTION integrated Yhdistä TPS ja GNSS. Käytä niitä samalla tavalla. Vaihda lennossa laitteesta toiseen. Työskentele nopeammin, tarkemmin ja tehokkaammin. Nauti System 1200:n tarjoamasta vapaudesta, joustavuudesta ja Leica SmartStation Leica GPS1200 Kaikki TPS1200+ kojeet voidaan päivittää SmartStationiksi. Yhdistää GNSS-huipputeknologian tehokkaaseen tiedon hallintaan. Yhteensopiva kaikkien GNSS-sovellusten kanssa.

3 Leica System 1200 TPS ja GNSS. Yhteensopivat. Kaikille sovelluksille. Tänään ja tulevaisuudessa. Koska Leica System laitteet on suunniteltu ja valmistettu viimeisimpien mittausteknologioiden kaikkein tiukimpien standardien mukaisesti, ne ovat erittäin tehokkaita, luotettavia ja kestävät ankarimmissakin olosuhteissa. Uusi, innovatiivinen käyttöliittymä, toimintojen ja ominaisuuksien monipuolisuus, tehokas tiedonhallinta ja käyttäjien omat ohjelmointimahdollisuudet ovat yhteisiä System 1200:n TPS- ja GNSS-kojeille. Käyttäjä voi vaihtaa hetkessä GPS:stä TPS:ään tai päinvastoin ja käyttää juuri sitä laitetta, joka on kuhunkin työhön kaikkein sopivin. Nämä uudet korkeaa teknologiaa edustavat ja yhteensopivat GNSS- ja TPS-laitteet mahdollistavat useiden eri tyyppisten mittaustöiden tekemisen nopeammin, tarkemmin ja tehokkaammin kuin koskaan aiemmin. Ja mikä tärkeintä: pienennät kulujasi, parannat tuottavuuttasi. tehosta. Leica TPS1200+ Leica SmartPole Leica SmartWorx Leica Geo Office Huippuluokan suorituskykyä erittäin tarkat takymetrit tekevät kaiken mitä haluat ja enemmän. SmartPolen Asemointi lennossa säästää aikaa. Vaihda lennossa GNSS:n ja TPS:n välillä. SmartWorx TPS/GNSS käyttöjärjestelmä on sekä helppokäyttöinen että erittäin tehokas. Yhdessä paketissa kaikki mitä tarvitset takymetriä ja GNSS:ää varten: tietojen tuonti, esittäminen, muunnokset, laaduntarkkailu, laskenta, tasoittaminen, raportointi, tiedonsiirto jne.

4 Leica TPS1200+ Ainutlaatuinen suorituskyky ja edistykselliset ominaisuudet Nopea, täsmällinen pitkän matkan ETMI Koaksiaalinen, erittäin tarkka ETMI varustettuna useilla eri mittaustavoilla. 3 km:n mittauskantama yksittäiseen prismaan. Radiomodeemi Siirtää tiedot välittömästi ja luotettavasti TPS :n ja ohjaimen välillä. Virta tulee TPS1200+:n sisäisestä akusta. Markkinoiden paras prismaton elektroninen etäisyysmittausteknologia mukaanluettuna etäisyys, tarkkuus, laserpisteen koko. Mittaa jopa yli 1000 m aidolla PinPointtarkkuudella. Sisäinen Li-Ion -akku Pieni, kevyt, tehokas Lithium-Ion akku antaa TPS1200+:lle virtaa useiden tuntien ajan. Integroitu langaton Bluetooth -teknologia Langaton tiedonsiirto PDA:han ja matkapuhelimiin. Edistynyt kulmanmittaus Erittäin tarkka, jatkuva kulmanmittausjärjestelmä. Tarkkuuden valinta 1 5 sekunnin väliltä. Päättymätön hienosäätöruuvi Nopeaan, mukavaan ja tarkkaan kohdistamiseen. Hyvin suunniteltu näppäimistö Selkeä, looginen näppäimistö sisältää aakkosnumeeriset, funktionäppäimet ja käyttäjän itsensä määriteltävissä olevat näppäimet. Kosketusnäyttö Kaikki toiminnot nopeasti käyttöön ilman näppäimistöä. Laserluoti auttaa keskittämään TPS1200+:n juuri oikeaan paikkaan nopeasti ja tarkasti. Toimitettavissa kojeissa on suomenkielinen käyttöliittymä.

5 Ohjausvalo (EGL) Kätevä apu maastoonmerkinnässä: auttaa prismamiestä asettamaan prisman linjalle nopeasti ja tarkasti. Automaattinen kohteentunnistus (ATR): Tarkka automaattinen kohdistus prismaan. Nopeuttaa mittaamista ja lisää tuottavuutta. PowerSearch (PS) Nopeasti kääntyvä laserviuhka löytää prisman ja ATR tekee hienokohdistuksen. Mainio apu kaikentyyppisissä töissä; erityisesti etäkäyttötehtävissä. 360 prisma Ei edellytä prisman suuntaamista: mittaaminen ja maastoonmerkintä tapahtuvat nopeasti ja helposti. Laaja valikoima lisävarusteita Lisävarusteet sopivat yhteen myös GPS1200:n ja muiden Leica-tuotteiden kanssa. SmartPole SmartAntenni, 360 prisma ja RX1250-ohjain: vaihto GNSS:n ja TPS:n välillä sujuu lennossa. Leica Geo Office TPS:n ja GNSS:n ohjelmistopaketti, jossa on työkalut ja komponentit mm. tiedontuontiin, esittämiseen, muunnoksiin, laaduntarkkailuun, laskentaan, tasoittamiseen, raportointiin ja tiedonsiirtoon. Saumatonta tiedonsiirtoa Suurikontrastinen, graafinen värinäyttö Markkinoiden paras värinäyttö selkeyden ja erinomaisen kontrastin ansiosta. Ainutlaatuinen grafiikka ja hyvä luettavuus niin hämärässä valossa kuin kirkkaassa auringonpaisteessakin. CompactFlashmuistikortit Paljon kapasiteettia. Luotettava tiedon tallennus. Tiedonsiirtoon. Sisäinen muisti Paljon kapasiteettia sisältävä luotettava muisti. Useita malleja ja vaihtoehtoja TPS1200+ takymetreissä on kattava valikoima vakioja moottoroituja malleja sekä useita hyödyllisiä valinnaisomainaisuuksia. Valitse tarvitsemasi! RX1250 Ohjainyksikkö Kontrolloi TPS1200+:aa radiomodeemilla tai ohjaa sauvassa olevaa SmartAntennia langattomalla Bluetooth -teknologialla tai kaapelilla. Kaiken GNSS- ja TPS-mittaustyön voi suorittaa yksi henkilö suoraan prismapäästä. Sisäinen Li-Ion akku Ohjain ja integroitu radiomodeemi toimivat pienellä ja kevyellä Lithium-Ion-akulla.

6 Leica TPS1200+ Erityisen tehokas Silti helppo käyttää TPS1200+ on varustettu monipuolisilla ominaisuuksilla ja toiminnoilla, jotta se täyttäisi erilaiset tarpeet kaikkialla maailmassa. Silti se on uskomattoman helppo käyttää. TPS1200+:n graafinen käyttöjärjestelmä on selkeä ja opastaa sinua tekemään tarvitsemasi toiminnot. Voit käyttää vakioasetuksia tai jos haluat, voit asettaa TPS1200+:n toimimaan, näyttämään ja käsittelemään tietoa täsmälleen haluamallasi tavalla. Kun käytät TPS1200+:aa, huomaat, että kaikki toiminnot on helppo omaksua. Ja mikä parempaa, TPS1200+ ja GPS1200 ovat täysin yhteensopivia. Ne käyttävät samoja CompactFlash-muistikortteja, tiedonhallintajärjestelmää, näyttöjä ja näppäimistöjä. Riippumatta siitä mitä työtä olet tekemässä, voit helposti vaihtaa TPS:stä GNSS:ään tai päinvastoin ja jatkaa työskentelyäsi tuttuun tapaan. Graafinen näyttö Koodaa ja suunnittele työtäsi Tiedonsiirtoa kaikissa muodoissa TPS1200+ on saatavissa suomenkielisenä Graafinen näkymä työn esittämiseen. Voit zoomata yksityiskohdat esiin tai tarkastella koko mittausaluetta. Pisteisiin ja kohteisiin liittyvät tiedot saat esiin koskettamalla suoraan näyttöä tai käyttämällä näppäimistöä. Määrittele pisteet, linjat ja alueet suunnitelmaasi näytölle samalla kun mittaat. Näet välittömästi työsi tulokset. Lisää mukaan attribuutit ja tiedot, joita tarvitset toimisto-ohjelmistossasi. Tiedot voi siirtää suoraan TPS1200+:sta tai Leica GeoOfficen välityksellä useissa eri standardiformaateissa tai käyttäjän itsensä määrittelemässä muodossa jatkokäsiteltäväksi toimisto-, CAD- tai karttaohjelmistoon. Graafisesta näkymästä voit jo maastossa tarkastaa nopeasti, että mittaus on tehty kokonaan ja virheettömästi. System 1200:ssa on kaikki työkalut. Uskomattoman monipuolinen! Tiedot, jotka saat System 1200:sta, on helposti siirrettävissä muihin ohjelmistoihin.

7 Tilakuvakkeet näyttävät käynnissä olevat mittaus- ja toimintomuodot, tallennuksen, akun varaustilan ja kojeen asetukset. QWERTY-näppäimistö Ohjaimessa on vakiona QWERTY-näppäimistö nopeaan aakkosnumeerisen tiedon käsittelyyn. Pikanäppäimet PinPoint, ATR, Lukitus ja ETMI-seuranta. Nopeat vaihdot säästävät aikaa. Käyttäjän määriteltävissä olevat näppäimet Määritä näihin omat komentosi, toimintosi, näyttötilat jne... nopeaa työskentelyä varten. Käyttäjän asetukset Aseta juuri sellaiset käyttövalikot kuin sinä tai henkilökuntasi tarvitsette. Määrittele näkyviin tarvittavat ja piilota tarpeettomat. Ohjelmavalikko Suora yhteys kaikkiin ladattuihin sovellusohjelmiin kuten Mittaus, Asemointi, Merkintä ja useisiin valinnaisiin ohjelmiin. Suuri värinäyttö 1/4 VGA korkearesoluutioinen LCD, helposti luettavissa missä tahansa valossa. Näyttöön ja näppäimistöön saa valot pimeässä työskenneltäessä. Kakkosnäppäimistö/ näyttö Tarvittaessa TPS1200+:aan voi liittää toisen näppäimistön ja näytön, mikäli toimit molemmissa kojeasennoissa. Kosketusnäyttö tarjoaa nopean pääsyn toimintoihin ilman näppäimistöä. Voit tarkastella pisteiden ja kohteiden tietoja ja käyttää kaikkia toimintoja suoraan näytöltä. Voit itse valita käytätkö kosketusnäyttöä vai näppäimistöä. Käyttäjän määrittelemät näytöt Tiedonhallinta Sovellusohjelmat TPS1200+:n avulla voit itse määritellä näyttömuodon esittämään juuri niitä tietoja, joita sinä ja työtoverisi haluatte nähdä maastossa työskennellessänne. Aseta näyttö kunkin työn ja vaadittavan tiedon mukaiseksi. TPS1200+ on sovitettavissa juuri sinun tarpeittesi mukaiseksi. Tehokas tiedonhallintajärjestelmä huolehtii tiedoista, töistä, laaduntarkistuksista jne. Tarkastele,muokkaa, poista ja etsi suodattimien kanssa tai ilman. Useamman kuin 1 kerran mitattujen pisteiden koordinaatit ovat keskiarvoja edellyttäen että ne sijaitsevat määriteltyjen rajojen sisällä. System 1200:lla mittaaminen on helpompaa ja luotettavampaa. Useat hyödylliset ohjelmat, kuten Mittaus, Asemointi, Merkintä, GOGO (geodeettinen laskenta), Vertailulinja jne. kuuluvat toimitukseen. Muut ohjelmat kuten RoadRunner, Havaintosarja ja DTM Maastomallin merkintä ovat valinnaisia. GeoC++: lla voit kirjoittaa myös omia ohjelmia erityissovelluksia varten. Useimmat ohjelmat toimivat sekä TPS:ssä että GNSS:ssä.

8 Leica TPS1200+ Edistyksellisintä mittausteknologiaa Aikaa säästäviä ominaisuuksia Kulman ja etäisyyden mittaus (IR) PinPoint prismaton ETMI (RL) Automaattinen kohteen tunnistus(atr / LUKITUS) Suurin tarkkuus Pisin mittausetäisyys TPS1200+:n tarkka kulmanmittausjärjestelmä toimii jatkuvasti ja tarjoaa välittömästi vaaka- ja pystykehälukemat, jotka on automaattisesti korjattu kaikista virheistä keskitetysti sijaitsevan 2-suuntaisen kompensaattorin avulla. Koaksiaalinen, useita mittaustapoja omaava ETMI käyttää infrapunalaseria ja mittaa prismaan ja tarratähykseen. Etäisyys on erinomainen: 3km yksittäiseen prismaan. Tarkkuus on huippua: 1 mm +1,5 ppm kaikissa TPS1200+ malleissa. Resoluutio: 0,1 mm. Mittaa pitkiä etäisyyksiä erittäin tarkasti PinPoint on ihanteellinen, kun on mitattava seinien kulmia, julkisivuja, kallioseinämiä, rakennusten sisällä olevia kattoja ja seiniä mitä tahansa sellaista, johon ei voi asentaa prismaa. PinPointin ohut, mittaava lasersäde merkitsee kohteen tarkasti pienellä punaisella pisteellä. Mitat saadaan välittömästi ja suoraan (ilman monimutkaisia rutiinimittauksia). PinPointin avulla voit tehdä myös pitkiä etäisyysmittauksia prismaan. Pistejoukkojen mittaukset ennätysajassa ATR:ää käyttämällä riittää, kun kohdistaa karkeasti ja antaa mittauskomennot: sen jälkeen TPS1200+ keskittää prisman keskelle ja mittaa, täysin automaattisesti. LUKITUS-tilassa TPS1200+ pysyy lukittuna prismaan ja seuraa sen liikkeitä. Mittauksia voidaan tehdä liikkeen aikana. Koska ohjelmisto ennustaa prisman liikkeitä, TPS1200+ jatkaa seurantaa, vaikka säteeseen aiheutuisi lyhyitä keskeytyksiä. Mikäli lukitus katoaa, uudelleenkohdistus onnistuu PowerSearchilla. Nopea, jatkuva, erittäin tarkka kulmanmittaus Tarkkuuden valinta 0,3 1,5 mgon Ei tarvitse alustaa 2-suuntainen kompensaattori ETMI: vakio-, nopea- ja seuranta-mittaustavat Pitkät mittausetäisyydet, nopeat mittaukset ja suuri tarkkuus Erittäin luotettava Valinnainen kaikissa TPS1200+ malleissa 2 versiota: vakio R400 (mittaa yli 400 m), super R1000 (mittaa yli 1000 m) Erittäin pieni laserpiste: täsmällinen pisteen merkintä Vakio ja seuranta Tarkkuus 2 mm + 2 ppm PinPointilla varustettu moottoroitu TPS1200+: täydellinen työkalu julkisivujen mittauksiin Valinnainen moottoroituihin TPS1200+ malleihin Manuaalisia toimintoja ei enää tarvita Erittäin nopeaa mittaamista Suuri yhtenäinen tarkkuus Mittaukset vakioprismaan (aktiiviprismaa ei tarvita)

9 Helppoa, nopeaa ja mukavaa Lisää tuottavuutta ja tulosta PowerSearch (PS) Etäkäyttöohjain (RX1250) SmartStation (ATX1230) Löytää prisman automaattisesti PowerSearch löytää prismat sekunneissa riippumatta siitä missä ne ovat. Kun PowerSearch on aktivoitu, TPS1200+ kääntyy ja lähettää pystysuuntaisen laserviuhkan. Kun säde osuu prismaan, TPS1200+ pysähtyy, ATR käynnistyy ja löytää pisteen täysin automaattisesti. Käytä PowerSearch-toimintoa ensimmäiseen ATR-mittaukseen tai löytääksesi prisman uudelleen, mikäli automaattinen prisman seurannan lukitus katoaa. Hyödyllinen etäohjaimen kanssa. Valinnainen moottoroitujen ATR:llä varustettujen TPS1200+ mallien kanssa Aktivoidaan näppäimistöstä tai automaattisesti Löytää vakioprismat (aktiiviprismaa ei tarvita) Säästää aikaa Suositellaan nopeaan ja tehokkaaseen etäohjaintyöskentelyyn Työskentelyyn prisman kanssa RX1250-ohjaimella kontrolloit TPS1200+:aa radiomodeemilla ja GNSS SmartAntennia langattomasti Bluetooth -teknologian avulla tai kaapelilla prismasauvasta. Ohjaimessa on sama näyttö kuin TPS1200+:ssa, kosketusnäyttö ja täydellinen QWERTY-näppäimistö. Toiminnot ovat täsmälleen samat. Voit antaa mittauskomentoja, koodeja, käyttää toimintoja ja ohjelmia, kerätä dataa GNSS- tai TPS-kojeista mitä tarvitsetkin. Valinnainen kaikissa TPS1200+ kojeissa SmartPole-asemointiin Sopii parhaiten ATR:n, PowerSearchin ja 360 prisman kanssa Kevyt ja kestävä Luotettava langaton radiomodeemiyhteys ja Bluetooth -teknologia. Yhden hengen mittausjärjestelmä Kaapeleita ja ulkoisia akkuja ei tarvita Lisää tuottavuutta TPS & GNSS täydellisesti yhdistettynä GNSS SmartAntennilla varustettu TPS1200+ tarjoaa kompaktin, helppokäyttöisen työkalun. Ei enää kontrollipisteitä, jonomittausta eikä asemointia tunnettujen pisteiden kautta. Aseta SmartStation paikoilleen ja anna RTK GNSS:n määritellä asema senttimetrin tarkkuudella, jatka mittausta TPS1200+: lla. Takymetri ohjaa sekä GNSS:n että TPS:n mittaamista, näyttöjä ja tiedostoja. Kun SmartStation on asemoitu, voit käyttää SmartAntennia sauvassa ohjaimen kanssa ja itsenäisenä RTK:na. TPS ja GNSS samassa kojeessa Määritä asema RTK:lla, sen jälkeen mittaa takymetrillä Ei enää kontrollipisteitä, jonomittausta eikä asemointia tunnettujen pisteiden kautta Lisäät tuottavuuttasi Kaikki TPS1200+ kojeet voidaan päivittää SmartStationeiksi.

10 Leica TPS1200+ Tekniset tiedot ja ominaisuudet Mallit ja valinnaiset lisäominaisuudet TC TCR TCRM TCA TCP TCRA TCRP Kulman mittaus Etäisyysmittaus (IR) PinPoint prismaton etäisyysmittaus (RL) Moottoroitu Automaattinen kohteen tunnistus (ATR) PowerSearch (PS) Ohjausvalo(EGL) Ohjain/ Radiokahva (radiomodeemi) GUS74 laserosoitin SmartStation (ATX1230 GG) = Vakio = Valinnainen Kulman mittaus Tyyppi Tyyppi Tyyppi Tyyppi Tarkkuus Hz, V 1 (0,3 mgon) 2 (0,6 mgon) 3 (1 mgon) 5 (1,5 mgon) (keskipoikkeama, ISO ) Näyttöresoluutio 0,1 (0,1 mgon) 0.1 (0,1 mgon) 0.1 (0,1 mgon) 0.1 (0,1 mgon) Menetelmä absoluuttinen, jatkuva, diametrinen Kompensaattori Toiminta-alue: 4 (0,07 gon) 4 (0,07 gon) 4 (0,07 gon) 4 (0,07 gon) Asettumistarkkuus: 0.5 (0,2 mgon) 0.5 (0,2 mgon) 1.0 (0,3 mgon) 1.5 (0,5 mgon) Menetelmä: keskitetty kaksisuuntainen kompensaattori Etäisyysmittaus (IR) Mittausetäisyys Pyöröprisma(GPR1): 3000 m (keskimääräisissä sääolosuhteissa) 360 prisma (GRZ4): 1500 m Miniprisma (GMP101): 1200 m Tarraprisma (60 mm x 60mm) 250 m Lyhyin mitattava etäisyys: 1,5 m Tarkkuus / Mittauksen kesto Vakio: 1 mm + 1,5 ppm / tyyp. 2,4 s (keskipoikkeama, ISO ) Nopea: 3 mm + 1,5 ppm / tyyp. 0,8 s Seuranta: 3 mm + 1,5 ppm / tyyp. <0,15 s Näyttöresoluutio: 0,1 mm Menetelmä Vaihe-eromittaus (koaksiaalinen, näkyvä punainen laser) PinPoint R400/R1000 prismaton etäisyysmittaus (RL) Mittausetäisyys PinPoint R400: 400 m / 200 m (Kodak -harmaakortti: 90 % heijastus / 18 % heijastus) (keskimääräisissä sääolosuhteissa) PinPoint R1000: 1000 m / 500 m (Kodak-harmaakortti: 90 % heijastus / 18 % heijastus) Lyhyin mitattava etäisyys: 1,5 m Pitkät matkat pyöröprismaan (GPR1): 1000 m 7500 m Tarkkuus / Mittauksen kesto Prismaton < 500 m: 2 mm + 2 ppm / tyyp. 3 6 s, max. 12 s (keskipoikkeama, ISO ) Prismaton > 500 m: 4 mm + 2 ppm / tyyp. 3 6 s, max. 12 s (kohde varjossa, pilvinen sää) Pitkät matkat: 5 mm + 2 ppm / tyyp. 2.5 s, max. 12 s Laserpisteen koko 20 m: noin 7 mm x 14 mm 100 m: noin 12 mm x 40 mm Menetelmä PinPoint R400 / R1000: Systeemianalysaattori (koaksiaalinen, näkyvä punainen laser) Moottoroitu Maksiminopeus Kääntymisnopeus: 45 / s

11 Automaattinen kohteen tunnistus (ATR) Mittausetäisyys ATR / LUKITUS Pyöröprisma (GPR1): 1000 m / 800 m (keskimääräisissä sääolosuhteissa) 360 prisma (GRZ4, GRZ122): 600 m / 500 m Miniprisma (GMP101): 500 m / 400 m Tarraprisma(60 mm x 60 mm): 55 m (175 ft) Lyhyin mitattava etäisyys: 1,5 m / 5 m Tarkkuus/ Mittauksen kesto ATR kulman tarkkuus Hz, V: 1 " (0.3 mgon) (keskipoikkeama, ISO ) Pisteen keskipoikkeama ± 1mm Mittauksen kesto, GPR1: 3 4 s Maksiminopeus (LUKITUS) Tangentiaalisesti (vakio): 5 m / s 20 metrin päässä, 25 m / s 100 metrin päässä Säteen suunnassa (seuranta): 4 m / s Menetelmä Digitaalinen kuvankäsittely (lasersäde) PowerSearch (PS) Mittausetäisyys Pyöröprisma (GPR1): 300 m (keskimääräisissä sääolosuhteissa) 360 prisma (GRZ4, GRZ122): 300 m (suunnattuna kojeeseen) Miniprisma (GMP101): 100 m Lyhyin mitattava etäisyys: 5 m Kohdistusaika Tyypillinen kohdistusaika: < 10 s Maksiminopeus Kääntymisnopeus: 45 / s Menetelmä Digitaalinen signaalin käsittely (pyörivä laserviuhka) Ohjausvalo (EGL) Mittausetäisyys (keskimääräisissä sääolosuhteissa) Käyttöalue: 5 m 150 m Tarkkuus Kohdistustarkkuus: 5 cm 100 metrillä Yleistä Mittauskaukoputki Laserluoti Suurennus: 30 x Keskistystarkkuus 1,5 mm 1,5 m:n päästä Objektiivin vapaa aukko: 40 mm Laserpisteen halkaisija: 2,5 mm 1,5 m:n päästä Näyttöalue: 1 30 (1.66 gon) / 2.7 m 100 metrillä Päättymätön hienosäätöruuvi Tarkennusalue: 1,7 m ääretön Säätöruuvien lukumäärä: 1 vaaka / 1 pysty Näppäimistö ja näyttö Akku (GEB221) Näyttö: 1/4 VGA (320*240 pikseliä, graafinen LCD, väri, valaistu Tyyppi: Lithium-Ion kosketusnäyttö Jännite: 7,4 V Näppäimistö: 34 näppäintä (12 funktio, 12 aakkosnum.), valaistu Teho: 3,8 Ah Kulman näyttö: 360, 360 desimaali, 400 gon, 6400 mil, V% Toiminta-aika: tyyp. 5 8 h Mittayksiköt näytössä: metrit, (jalat, tuumat: int. ft, ft/inch, US ft, US ft/inch) Paino Sijainti: asento I vakio / asento II valinnainen Takymetri : 4,8 5,5 kg Tietojen tallennus Akku (GEB221): 0,2 kg Sisäinen muisti: 64 MB (valinnainen) Pakkokeskistysalusta (GDF121): 0,8 kg Muistikortti CompactFlash-muistikortit (64 MB ja 256 MB) Ympäristömääritykset Tietueiden lukumäärä 1750 / MB Käyttölämpötila: 20 C +50 C Liitäntä: RS232, langaton Bluetooth -teknologia (valinnainen) Varastointilämpötila: 40 C +70 C Rasiatasain: Pöly/ vesi (IEC 60529): IP54 6 / 2 mm 6 / 2 mm Kosteus: 95 %, ei kondensoidu Ohjain (etäkäyttöyksikkö) (RX1250T/Tc) Kommunikointi integroidun radiomodeemin kautta Ohjain Näyttö: 1/4 VGA (320*240 pikseliä), graafinen LCD, kosketusnäyttö, valaistu Näppäimistö: 62 näppäintä (12 funktio, 40 aakkosnum. näppäintä), valaistu Liitäntä: RS232 Akku (GEB211) Tyyppi: Lithium-Ion Jännite: 7,4 V Teho: 1,9 Ah Toiminta-aika: RX1250T: tyyp. 9 h, RX1250Tc: tyyp. 8 h Paino Ohjain RX1250T/Tc: 0,8 kg Akku (GEB211): 0,1 kg Prismasauva-adapteri: 0,25 kg Ympäristömääritykset Käyttölämpötila: RX1250T 30 C +65 C / RX1250Tc 30 C +50 C Varastointilämpötila: 40 C +80 C Vesi/pöly/hiekka IP67 (IEC 60529, MIL-STD-810F) vedenkestävä tilapäisesti 1 m upotukseen asti. Pölynkestävä.

12 Olipa kyseessä sitten tilan lohkominen, rakennusmittaus, julkisivujen tai huoneistojen mittaus, siltojen tai tunneleiden koordinaattien kerääminen Leica Geosystemsin mittauskojeet tarjoavat oikean ratkaisun jokaiseen kohteeseen. System sarjan laitteet ja ohjelmistot on suunniteltu vastaamaan modernin mittaamisen haasteisiin. Niissä kaikissa on erinomainen, helppolukuinen ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä. Niiden edistyksellinen valikkorakenne, selkeät toimintoalueet ja korkea teknologia istuvat täydellisesti GNSS- tai TPS-sovelluksiin kentällä. Käytätpä sitten hyödyksi teknologioita yhdessä tai erikseen Leica Geosystemsin kojeiden poikkeuksellinen joustavuus takaa luotettavat ja tuottoisat mittaukset. Kun kaiken on oltava oikein. Pidätämme oikeuden kuvia, kuvauksia ja teknisiä tietoja koskeviin muutoksiin. Painettu Suomessa Copyright Leica Geosystems AG, Heerbrugg, Switzerland, fi IX.07 RDV Total Quality Management sitoudumme asiakastyytyväisyyteen Kysy lisää TQM-ohjelmasta Leica Geosystems-myyjältäsi. Etäisyysmittari (PinPoint R400 / R1000): Laserluokka 3R IEC vastaa EN Laserluoti: Laserluokka 2 IEC vastaa EN Leica SmartPole Tuote-esite Leica SmartStation Tuote-esite Leica GPS1200 Tuote-esite Leica System1200 Software Tuote-esite Leica GRX1200 Tuote-esite Etäisyysmittari (IR), ATR ja PowerSearch: Laserluokka 1 IEC vastaa EN Leica Geosystems käyttää Bluetooth merkkiä ja logoa Bluetooth SIG Inc:n luvalla. Muut esitteessä mainitut tavaramerkit ja kauppanimet kuuluvat omistajilleen. Maahantuonti, myynti, vuokraus, koulutus ja huolto (Leica Service Center): Leica Nilomark Oy Sinimäentie 10 C, PL 111, Espoo Puh. (09) , Fax (09) Leica Geosystems AG Sveitsi

Leica GPS1200+ sarja Erittäin suorituskykyinen GNSS-järjestelmä

Leica GPS1200+ sarja Erittäin suorituskykyinen GNSS-järjestelmä Leica GPS1200+ sarja Erittäin suorituskykyinen GNSS-järjestelmä Leica GPS1200+ Ainoa GNSS, jolla on tulevaisuustakuu Kun sanomme GNSS:stä, että se on tulevaisuustaattu, se merkitsee maksimia tuottavuudessa

Lisätiedot

Leica ScanStation 2 Poikkeuksellisen nopea, uskomattoman joustava

Leica ScanStation 2 Poikkeuksellisen nopea, uskomattoman joustava Leica ScanStation 2 Poikkeuksellisen nopea, uskomattoman joustava Leica ScanStation 2 Laserkeilainten joustavuuden ja nopeuden uusi taso 10-kertainen maksimimittausnopeuden kasvu ja takymetreistä tuttu

Lisätiedot

Leica DISTO. Tarkat mitat Tarkalleen juuri sitä, mitä tarvitset.

Leica DISTO. Tarkat mitat Tarkalleen juuri sitä, mitä tarvitset. Leica DISTO Tarkat mitat Tarkalleen juuri sitä, mitä tarvitset. Mittaa Leica DISTO :lla Helposti, nopeasti ja tarkasti! Nopea ja tehokas n Mittaa etäisyydet napin painalluksella vain muutamassa sekunnissa

Lisätiedot

E940 TYÖSTÖKONEJÄRJESTELMÄT. Lasermittaus- ja linjausjärjestelmä työstökoneille ERITTÄIN TARKKA 3 VUODEN TAKUU

E940 TYÖSTÖKONEJÄRJESTELMÄT. Lasermittaus- ja linjausjärjestelmä työstökoneille ERITTÄIN TARKKA 3 VUODEN TAKUU E940 LJENNETTV PIK-LOITUS 2 2 2 3 ERITTÄIN TRKK 3 VUODEN TKUU TYÖSTÖKONEJÄRJESTELMÄT Lasermittaus- ja linjausjärjestelmä työstökoneille TÄYDELLINEN HLLINT LDUKS J TRKK Kun työn on oltava laadukasta ja

Lisätiedot

Leica ScanStation C10 Monitoiminen laserkeilain kaikkiin sovelluksiin

Leica ScanStation C10 Monitoiminen laserkeilain kaikkiin sovelluksiin Monitoiminen laserkeilain kaikkiin sovelluksiin Monipuolisuutta, Tuottavuutta, Lisäarvoa Monet organisaatiot ovat kiinnostuneita laserkeilauksesta laajentaakseen ja/ tai parantaakseen nykyisiä toimintojaan

Lisätiedot

E710. KÄSIKIRJA Suomi. 05-0500 Revisio 7.0 Järjestelmäversio 6.0

E710. KÄSIKIRJA Suomi. 05-0500 Revisio 7.0 Järjestelmäversio 6.0 E710 KÄSIKIRJA Suomi 05-0500 Revisio 7.0 Järjestelmäversio 6.0 SISÄLTÖ JOHDANTO 1 Turvallisuusohjeet 3 Huolto ja kalibrointi 3 Mittausjärjestelmän kanssa matkustaminen 4 NÄYTTÖYKSIKKÖ 5 Navigointipainikkeet

Lisätiedot

Mittausjärjestelmiä ja vaakoja terveydenhuollon käyttöön jo vuodesta 1840

Mittausjärjestelmiä ja vaakoja terveydenhuollon käyttöön jo vuodesta 1840 Kuvasto 2013/2014 terveydenhuollon tuotteet + Mittausjärjestelmiä ja vaakoja terveydenhuollon käyttöön jo vuodesta 1840 Suomi seca finland oy Linnoitustie 4 B 02600 Espoo ٠ Suomi Puhelin 09 87 80 00 00

Lisätiedot

Optical Time Domain Reflectometers

Optical Time Domain Reflectometers Agilent Technologies Optical Time Domain Reflectometers Taskuopas Agilent Technologies Ilmoitukset Tämän oppaan tekijänoikeus kuuluu Agilent Technologies GmbH:lle. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikenlainen

Lisätiedot

Leica Digisystem Turvallinen ja nopea maanalaisten

Leica Digisystem Turvallinen ja nopea maanalaisten Turvallinen ja nopea maanalaisten kaapelien haku Kaapelitunnistus helposti ja turvallisesti Joka vuosi sattuu turhia työntekijöiden loukkaantumisia maanalaisten johtojen ja kaapeleiden vuoksi, esimerkkinä

Lisätiedot

Kaivinkoneen 2D- ja 3D-koneohjausjärjestelmät

Kaivinkoneen 2D- ja 3D-koneohjausjärjestelmät Kaivinkoneen 2D- ja 3D-koneohjausjärjestelmät KONEOHJAUSJÄRJESTELMÄT MITÄ ON KONEOHJAUS? XSITE -TUOTEPERHE, ESIMERKKIKOKOONPANOT TEHOKKUUTTA, TARKKUUTTA, TUOTTAVUUTTA Jokaiselle maanrakennusurakoitsijalle

Lisätiedot

TRACK NAVI. wireless. wireless. wireless. log. barometric GPS BIKE COMPUTER

TRACK NAVI. wireless. wireless. wireless. log. barometric GPS BIKE COMPUTER FI TRACK NAVI compatible DIGITAL wireless DIGITAL wireless DIGITAL wireless log barometric TRAining analysis ready BIKE COMPUTER GPS Sisällysluettelo Sisällysluettelo 1 Toiminnot ja pakkauksen sisältö...

Lisätiedot

KUVASTO 2015 / 2016. Unelmasi. Työkalumme.

KUVASTO 2015 / 2016. Unelmasi. Työkalumme. KUVASTO 2015 / 2016 Unelmasi. Työkalumme. Suomessa vuodesta 1993 toiminut K.A.Rasmussen Oy kuuluu Pohjoismaiden suurimpaan jalometalliyritykseen, Norjalaiseen vuonna 1872 perustettuun K.A.Rasmussen-konserniin.

Lisätiedot

a3799-dvdrecorder_fi 9/9/03 12:02 PM Page 1 DVD-tallentimet

a3799-dvdrecorder_fi 9/9/03 12:02 PM Page 1 DVD-tallentimet DVD-tallentimet PIONEERIN UUDET DVD-TALLENTIMET Seuraava DVD-sukupolvi on saapunut. Pioneerin esittelee kaksi uutta, erittäin helppokäyttöistä ja ohutta DVD-tallenninta. Malliston lippulaiva sisältää 80

Lisätiedot

Taulukon käyttö...14 Kaavat...14 Kaavan kopiointi...15 Alueen kopiointi...15

Taulukon käyttö...14 Kaavat...14 Kaavan kopiointi...15 Alueen kopiointi...15 AB-ajokortti 2 Excel 97 Sisällys Taulukkolaskenta...4 Excel...5 Alueiden valinta...5 Automaattinen laskenta...6 Excelin käytön perusperiaatteita...6 Täyttökahva, aikasarjat, muut sarjat...7 Solun sisällön

Lisätiedot

Digitaalisten kameroiden tuotevalikoima Kevät 2008

Digitaalisten kameroiden tuotevalikoima Kevät 2008 Digitaalisten kameroiden tuotevalikoima Kevät 2008 älykäs ja houkutteleva 2 Nikonilla on kokemusta huippuluokan kameroiden ja objektiivien valmistamisesta, ja Nikon kehittää valokuvaustuotteitaan COOLPIXperheen

Lisätiedot

POLAR RC3 GPS. Käyttöohje

POLAR RC3 GPS. Käyttöohje POLAR RC3 GPS Käyttöohje SISÄLLYS 1. ESITTELY... 4 2. KAIKENKATTAVA HARJOITUSJÄRJESTELMÄ... Harjoitustietokoneen osat... Harjoitusohjelmisto... Saatavilla olevat lisätarvikkeet... Näppäintoiminnot... Valikkorakenne...

Lisätiedot

Pikaopas ja vianmääritysopas

Pikaopas ja vianmääritysopas Pikaopas ja vianmääritysopas SISÄLLYSLUETTELO Tärkeitä tietoja 3 Tietokoneen peruskäyttö 4 Turvallisuus ja käyttömukavuus... 4 Turvallisuusohjeet... 4 Tietokoneen turvallinen käyttäminen... 4 Tutustuminen

Lisätiedot

Urbaanit löytöretkeilijät

Urbaanit löytöretkeilijät Urbaanit löytöretkeilijät Autonavigointilaitteet 2006 Urbaaniin elämään NAVIGOINTI- RATKAISUT 4-13 AV-RATKAISUT 14-15 TARVIKKEET 16 MUUT PIONEER- TUOTTEET 17 SANASTO 18-19 OMINAISUUDET JA TEKNISET TIEDOT

Lisätiedot

SMART Oppimisen uusi aika Opetusteknologia Koulutus ja ammatillinen kehittyminen Sisällöt ja yhteisö Huolto ja tuki

SMART Oppimisen uusi aika Opetusteknologia Koulutus ja ammatillinen kehittyminen Sisällöt ja yhteisö Huolto ja tuki SMART Oppimisen uusi aika Opetusteknologia Koulutus ja ammatillinen kehittyminen Sisällöt ja yhteisö Huolto ja tuki Sisällys Aronet palvelee... 3 Koulutustarjonta... 4 Sosiaalinen media... 6 SMART Partnerit...

Lisätiedot

KATTAVAT KOKONAISRATKAISUT. Yrityksille

KATTAVAT KOKONAISRATKAISUT. Yrityksille KATTAVAT KOKONAISRATKAISUT Yrityksille Ota käyttöösi nykyaikaiset tietoliikenne-, viestintä- ja ICT-ratkaisut. Ota avuksesi monipuoliset asennus-, huolto- ja ylläpitopalvelut. Me mitoitamme ne teidän tarpeisiinne

Lisätiedot

Versio 1.3. Marraskuu 2006

Versio 1.3. Marraskuu 2006 Versio 1.3 Marraskuu 2006 Copyright 1993-2006 ROUTE 66. Kaikki oikeudet pidätetään. ROUTE 66 ja ROUTE 66-logo ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä. Tietojen tekijänoikeudet NAVTEQ B.V. TÄRKEÄ HUOMAUTUS:

Lisätiedot

Pikaopas ja vianmääritysopas

Pikaopas ja vianmääritysopas Pikaopas ja vianmääritysopas S ISÄLLYSLUETTELO Tuotteen rekisteröinti 2 Tärkeitä tietoja 2 Tietokoneen peruskäyttö 4 Turvallisuus ja käyttömukavuus... 4 Turvallisuusohjeet... 4 Tietokoneen turvallinen

Lisätiedot

NAVIGON 40 Essential NAVIGON 40 Easy NAVIGON 40 Plus NAVIGON 40 Premium NAVIGON 40 Premium Live

NAVIGON 40 Essential NAVIGON 40 Easy NAVIGON 40 Plus NAVIGON 40 Premium NAVIGON 40 Premium Live NAVIGON 40 Essential NAVIGON 40 Easy NAVIGON 40 Plus NAVIGON 40 Premium NAVIGON 40 Premium Live Käyttöohjekirja Suomi Kesäkuu 2010 Kuvake yliviivatusta roskatynnyristä pyörillä, tarkoittaa että tuote Euroopan

Lisätiedot

S I C K A S I A K A S L E H T I 1 _

S I C K A S I A K A S L E H T I 1 _ www.sick.fi SICK ASIAKASLEHTi 1_2013 > Tule mukaan Virtual Industry Tour-kierrokselle s. 8 Maksa vain toteutuneista päästöistä In-situ tekniikkaa kasvihuonepäästöjen suoraan mittaukseen s. 19 Käyttäjäystävällinen,

Lisätiedot

Acrobat LCD (19 ja 22 )

Acrobat LCD (19 ja 22 ) Acrobat LCD (19 ja 22 ) Käyttöohje Maahantuoja: KL Support Oy Nuijamiestentie 3 B Puh. (09) 580 3880 00400 Helsinki www.kl-support.fi Sisällysluettelo ACROBAT LCD 19 JA 22... 3 TURVALLISUUSOHJEITA... 3

Lisätiedot

Käyttöohje Nokia Lumia 2520 RX-113

Käyttöohje Nokia Lumia 2520 RX-113 Käyttöohje Nokia Lumia 2520 RX-113 1.1. painos FI Psst... Tämän oppaan lisäksi on vielä muutakin... Katso videoita osoitteessa www.youtube.com/nokiasupportvideos. Lisätietoja Nokian palveluehdoista ja

Lisätiedot

VARAOSAT & TARVIKKEET

VARAOSAT & TARVIKKEET VARAOSAT & TARVIKKEET 2 Aidot Volvo Penta os at ja tarvikkeet KOHOKOHDAT 4 EVC 6 Hallintalaitteet 7 EVC-lisävarusteet 8 Mittarit 10 MEKAANISET HALLINTALAITTEET JA MITTARIT 14 Mekaaniset hallintalaitteet

Lisätiedot

Se on pienestä kiinni.

Se on pienestä kiinni. Tarina Hilti tarvikkeiden takana Se on pienestä kiinni. Hilti Innovaatiolehti 1-2015 DX 2 monipuoliseen suorakiinnitykseen Uusi ankkurimassa muurattuihin rakenteisiin Se on pienestä kiinni Höyhensarjalaiset,

Lisätiedot

KOTIKUNTOLAITTEET KULUTTAJAESITE 2012. From the Heart

KOTIKUNTOLAITTEET KULUTTAJAESITE 2012. From the Heart KOTIKUNTOLAITTEET KULUTTAJAESITE 2012 From the Heart TUNTURIN AINUTLAATUISIA INNOVAATIOITA Tunturilla on pitkä historia edelläkävijänä kuntolaitteiden alalla. Kotikuntolaitteiden keksijällä on useita patentteja,

Lisätiedot

Kotikuntolaitteet KULUTTAJAESITE 2010. From the Heart

Kotikuntolaitteet KULUTTAJAESITE 2010. From the Heart Kotikuntolaitteet KULUTTAJAESITE 2010 From the Heart TunturiN ainutlaatuisia innovaatioita Tunturilla on pitkä historia edelläkävijänä kuntolaitteiden alalla. Kotikuntolaitteiden keksijällä on useita patentteja,

Lisätiedot