Leica TPS1200+ Erittäin suorituskykyinen takymetri

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Leica TPS1200+ Erittäin suorituskykyinen takymetri"

Transkriptio

1 Leica TPS1200+ Erittäin suorituskykyinen takymetri

2 Leica TPS1200+ Takymetri Varustettu uusilla, kiinnostavilla ominaisuuksilla, suunniteltu nopeaksi, tarkaksi, helppokäyttöiseksi ja luotettavaksi. Leica TPS1200+ takymetrit selviävät kaikkein monimutkaisimmistakin tehtävistä, paremmin ja tehokkaammin kuin koskaan ennen. Ja mikä parasta: ne ovat täysin yhteensopivia GNSS:n kanssa. Huippuluokan mittausteknologiaa Erittäin tarkat kulmanmittaukset ja täsmälliset pitkän etäisyyden mittaukset yhdistettynä automaattiseen kohdistukseen ja nopeaan, luotettavaan prisman etsintään. Työskentelet nopeammin, tarkemmin ja rennommin. Helppo käyttää Intuitiivinen käyttöliittymä, tehokas tiedonhallinta, sisäiset toiminnot ja ohjelmat: yhteensopivia TPS:ää, GNSS:ää ja RX1250:aa käytetään samalla tavalla. Suuri graafinen värinäyttö Näet yhdellä silmäyksellä koko mitattavan alueen ja pääset heti käsittelemään mittaamiasi tietoja. Näet, mitä olet tehnyt ja mitä on vielä tehtävä. Täysin muokattavissa Konfiguroi ja ohjelmoi TPS1200+ toimimaan mieleiselläsi tavalla: voit luoda omia sovelluksia ja tuottaa juuri niitä tietoja joita tarvitset. Täydellinen sarja TPS1200+ takymetreissä on kattava valikoima malleja ja vaihtoehtoja. Valitse omiin tarpeisiisi sopivin. TPS1200+ soveltuu kaikkeen TPS1200+ takymetrit soveltuvat mm. mittaamiseen, rakentamiseen, maastoonmerkintään, kartoitukseen, tarkistamiseen... Yhdistä GNSS:n kanssa ja hyödy tuottavuuden kasvusta, jonka System 1200 tarjoaa. FUNCTION integrated Yhdistä TPS ja GNSS. Käytä niitä samalla tavalla. Vaihda lennossa laitteesta toiseen. Työskentele nopeammin, tarkemmin ja tehokkaammin. Nauti System 1200:n tarjoamasta vapaudesta, joustavuudesta ja Leica SmartStation Leica GPS1200 Kaikki TPS1200+ kojeet voidaan päivittää SmartStationiksi. Yhdistää GNSS-huipputeknologian tehokkaaseen tiedon hallintaan. Yhteensopiva kaikkien GNSS-sovellusten kanssa.

3 Leica System 1200 TPS ja GNSS. Yhteensopivat. Kaikille sovelluksille. Tänään ja tulevaisuudessa. Koska Leica System laitteet on suunniteltu ja valmistettu viimeisimpien mittausteknologioiden kaikkein tiukimpien standardien mukaisesti, ne ovat erittäin tehokkaita, luotettavia ja kestävät ankarimmissakin olosuhteissa. Uusi, innovatiivinen käyttöliittymä, toimintojen ja ominaisuuksien monipuolisuus, tehokas tiedonhallinta ja käyttäjien omat ohjelmointimahdollisuudet ovat yhteisiä System 1200:n TPS- ja GNSS-kojeille. Käyttäjä voi vaihtaa hetkessä GPS:stä TPS:ään tai päinvastoin ja käyttää juuri sitä laitetta, joka on kuhunkin työhön kaikkein sopivin. Nämä uudet korkeaa teknologiaa edustavat ja yhteensopivat GNSS- ja TPS-laitteet mahdollistavat useiden eri tyyppisten mittaustöiden tekemisen nopeammin, tarkemmin ja tehokkaammin kuin koskaan aiemmin. Ja mikä tärkeintä: pienennät kulujasi, parannat tuottavuuttasi. tehosta. Leica TPS1200+ Leica SmartPole Leica SmartWorx Leica Geo Office Huippuluokan suorituskykyä erittäin tarkat takymetrit tekevät kaiken mitä haluat ja enemmän. SmartPolen Asemointi lennossa säästää aikaa. Vaihda lennossa GNSS:n ja TPS:n välillä. SmartWorx TPS/GNSS käyttöjärjestelmä on sekä helppokäyttöinen että erittäin tehokas. Yhdessä paketissa kaikki mitä tarvitset takymetriä ja GNSS:ää varten: tietojen tuonti, esittäminen, muunnokset, laaduntarkkailu, laskenta, tasoittaminen, raportointi, tiedonsiirto jne.

4 Leica TPS1200+ Ainutlaatuinen suorituskyky ja edistykselliset ominaisuudet Nopea, täsmällinen pitkän matkan ETMI Koaksiaalinen, erittäin tarkka ETMI varustettuna useilla eri mittaustavoilla. 3 km:n mittauskantama yksittäiseen prismaan. Radiomodeemi Siirtää tiedot välittömästi ja luotettavasti TPS :n ja ohjaimen välillä. Virta tulee TPS1200+:n sisäisestä akusta. Markkinoiden paras prismaton elektroninen etäisyysmittausteknologia mukaanluettuna etäisyys, tarkkuus, laserpisteen koko. Mittaa jopa yli 1000 m aidolla PinPointtarkkuudella. Sisäinen Li-Ion -akku Pieni, kevyt, tehokas Lithium-Ion akku antaa TPS1200+:lle virtaa useiden tuntien ajan. Integroitu langaton Bluetooth -teknologia Langaton tiedonsiirto PDA:han ja matkapuhelimiin. Edistynyt kulmanmittaus Erittäin tarkka, jatkuva kulmanmittausjärjestelmä. Tarkkuuden valinta 1 5 sekunnin väliltä. Päättymätön hienosäätöruuvi Nopeaan, mukavaan ja tarkkaan kohdistamiseen. Hyvin suunniteltu näppäimistö Selkeä, looginen näppäimistö sisältää aakkosnumeeriset, funktionäppäimet ja käyttäjän itsensä määriteltävissä olevat näppäimet. Kosketusnäyttö Kaikki toiminnot nopeasti käyttöön ilman näppäimistöä. Laserluoti auttaa keskittämään TPS1200+:n juuri oikeaan paikkaan nopeasti ja tarkasti. Toimitettavissa kojeissa on suomenkielinen käyttöliittymä.

5 Ohjausvalo (EGL) Kätevä apu maastoonmerkinnässä: auttaa prismamiestä asettamaan prisman linjalle nopeasti ja tarkasti. Automaattinen kohteentunnistus (ATR): Tarkka automaattinen kohdistus prismaan. Nopeuttaa mittaamista ja lisää tuottavuutta. PowerSearch (PS) Nopeasti kääntyvä laserviuhka löytää prisman ja ATR tekee hienokohdistuksen. Mainio apu kaikentyyppisissä töissä; erityisesti etäkäyttötehtävissä. 360 prisma Ei edellytä prisman suuntaamista: mittaaminen ja maastoonmerkintä tapahtuvat nopeasti ja helposti. Laaja valikoima lisävarusteita Lisävarusteet sopivat yhteen myös GPS1200:n ja muiden Leica-tuotteiden kanssa. SmartPole SmartAntenni, 360 prisma ja RX1250-ohjain: vaihto GNSS:n ja TPS:n välillä sujuu lennossa. Leica Geo Office TPS:n ja GNSS:n ohjelmistopaketti, jossa on työkalut ja komponentit mm. tiedontuontiin, esittämiseen, muunnoksiin, laaduntarkkailuun, laskentaan, tasoittamiseen, raportointiin ja tiedonsiirtoon. Saumatonta tiedonsiirtoa Suurikontrastinen, graafinen värinäyttö Markkinoiden paras värinäyttö selkeyden ja erinomaisen kontrastin ansiosta. Ainutlaatuinen grafiikka ja hyvä luettavuus niin hämärässä valossa kuin kirkkaassa auringonpaisteessakin. CompactFlashmuistikortit Paljon kapasiteettia. Luotettava tiedon tallennus. Tiedonsiirtoon. Sisäinen muisti Paljon kapasiteettia sisältävä luotettava muisti. Useita malleja ja vaihtoehtoja TPS1200+ takymetreissä on kattava valikoima vakioja moottoroituja malleja sekä useita hyödyllisiä valinnaisomainaisuuksia. Valitse tarvitsemasi! RX1250 Ohjainyksikkö Kontrolloi TPS1200+:aa radiomodeemilla tai ohjaa sauvassa olevaa SmartAntennia langattomalla Bluetooth -teknologialla tai kaapelilla. Kaiken GNSS- ja TPS-mittaustyön voi suorittaa yksi henkilö suoraan prismapäästä. Sisäinen Li-Ion akku Ohjain ja integroitu radiomodeemi toimivat pienellä ja kevyellä Lithium-Ion-akulla.

6 Leica TPS1200+ Erityisen tehokas Silti helppo käyttää TPS1200+ on varustettu monipuolisilla ominaisuuksilla ja toiminnoilla, jotta se täyttäisi erilaiset tarpeet kaikkialla maailmassa. Silti se on uskomattoman helppo käyttää. TPS1200+:n graafinen käyttöjärjestelmä on selkeä ja opastaa sinua tekemään tarvitsemasi toiminnot. Voit käyttää vakioasetuksia tai jos haluat, voit asettaa TPS1200+:n toimimaan, näyttämään ja käsittelemään tietoa täsmälleen haluamallasi tavalla. Kun käytät TPS1200+:aa, huomaat, että kaikki toiminnot on helppo omaksua. Ja mikä parempaa, TPS1200+ ja GPS1200 ovat täysin yhteensopivia. Ne käyttävät samoja CompactFlash-muistikortteja, tiedonhallintajärjestelmää, näyttöjä ja näppäimistöjä. Riippumatta siitä mitä työtä olet tekemässä, voit helposti vaihtaa TPS:stä GNSS:ään tai päinvastoin ja jatkaa työskentelyäsi tuttuun tapaan. Graafinen näyttö Koodaa ja suunnittele työtäsi Tiedonsiirtoa kaikissa muodoissa TPS1200+ on saatavissa suomenkielisenä Graafinen näkymä työn esittämiseen. Voit zoomata yksityiskohdat esiin tai tarkastella koko mittausaluetta. Pisteisiin ja kohteisiin liittyvät tiedot saat esiin koskettamalla suoraan näyttöä tai käyttämällä näppäimistöä. Määrittele pisteet, linjat ja alueet suunnitelmaasi näytölle samalla kun mittaat. Näet välittömästi työsi tulokset. Lisää mukaan attribuutit ja tiedot, joita tarvitset toimisto-ohjelmistossasi. Tiedot voi siirtää suoraan TPS1200+:sta tai Leica GeoOfficen välityksellä useissa eri standardiformaateissa tai käyttäjän itsensä määrittelemässä muodossa jatkokäsiteltäväksi toimisto-, CAD- tai karttaohjelmistoon. Graafisesta näkymästä voit jo maastossa tarkastaa nopeasti, että mittaus on tehty kokonaan ja virheettömästi. System 1200:ssa on kaikki työkalut. Uskomattoman monipuolinen! Tiedot, jotka saat System 1200:sta, on helposti siirrettävissä muihin ohjelmistoihin.

7 Tilakuvakkeet näyttävät käynnissä olevat mittaus- ja toimintomuodot, tallennuksen, akun varaustilan ja kojeen asetukset. QWERTY-näppäimistö Ohjaimessa on vakiona QWERTY-näppäimistö nopeaan aakkosnumeerisen tiedon käsittelyyn. Pikanäppäimet PinPoint, ATR, Lukitus ja ETMI-seuranta. Nopeat vaihdot säästävät aikaa. Käyttäjän määriteltävissä olevat näppäimet Määritä näihin omat komentosi, toimintosi, näyttötilat jne... nopeaa työskentelyä varten. Käyttäjän asetukset Aseta juuri sellaiset käyttövalikot kuin sinä tai henkilökuntasi tarvitsette. Määrittele näkyviin tarvittavat ja piilota tarpeettomat. Ohjelmavalikko Suora yhteys kaikkiin ladattuihin sovellusohjelmiin kuten Mittaus, Asemointi, Merkintä ja useisiin valinnaisiin ohjelmiin. Suuri värinäyttö 1/4 VGA korkearesoluutioinen LCD, helposti luettavissa missä tahansa valossa. Näyttöön ja näppäimistöön saa valot pimeässä työskenneltäessä. Kakkosnäppäimistö/ näyttö Tarvittaessa TPS1200+:aan voi liittää toisen näppäimistön ja näytön, mikäli toimit molemmissa kojeasennoissa. Kosketusnäyttö tarjoaa nopean pääsyn toimintoihin ilman näppäimistöä. Voit tarkastella pisteiden ja kohteiden tietoja ja käyttää kaikkia toimintoja suoraan näytöltä. Voit itse valita käytätkö kosketusnäyttöä vai näppäimistöä. Käyttäjän määrittelemät näytöt Tiedonhallinta Sovellusohjelmat TPS1200+:n avulla voit itse määritellä näyttömuodon esittämään juuri niitä tietoja, joita sinä ja työtoverisi haluatte nähdä maastossa työskennellessänne. Aseta näyttö kunkin työn ja vaadittavan tiedon mukaiseksi. TPS1200+ on sovitettavissa juuri sinun tarpeittesi mukaiseksi. Tehokas tiedonhallintajärjestelmä huolehtii tiedoista, töistä, laaduntarkistuksista jne. Tarkastele,muokkaa, poista ja etsi suodattimien kanssa tai ilman. Useamman kuin 1 kerran mitattujen pisteiden koordinaatit ovat keskiarvoja edellyttäen että ne sijaitsevat määriteltyjen rajojen sisällä. System 1200:lla mittaaminen on helpompaa ja luotettavampaa. Useat hyödylliset ohjelmat, kuten Mittaus, Asemointi, Merkintä, GOGO (geodeettinen laskenta), Vertailulinja jne. kuuluvat toimitukseen. Muut ohjelmat kuten RoadRunner, Havaintosarja ja DTM Maastomallin merkintä ovat valinnaisia. GeoC++: lla voit kirjoittaa myös omia ohjelmia erityissovelluksia varten. Useimmat ohjelmat toimivat sekä TPS:ssä että GNSS:ssä.

8 Leica TPS1200+ Edistyksellisintä mittausteknologiaa Aikaa säästäviä ominaisuuksia Kulman ja etäisyyden mittaus (IR) PinPoint prismaton ETMI (RL) Automaattinen kohteen tunnistus(atr / LUKITUS) Suurin tarkkuus Pisin mittausetäisyys TPS1200+:n tarkka kulmanmittausjärjestelmä toimii jatkuvasti ja tarjoaa välittömästi vaaka- ja pystykehälukemat, jotka on automaattisesti korjattu kaikista virheistä keskitetysti sijaitsevan 2-suuntaisen kompensaattorin avulla. Koaksiaalinen, useita mittaustapoja omaava ETMI käyttää infrapunalaseria ja mittaa prismaan ja tarratähykseen. Etäisyys on erinomainen: 3km yksittäiseen prismaan. Tarkkuus on huippua: 1 mm +1,5 ppm kaikissa TPS1200+ malleissa. Resoluutio: 0,1 mm. Mittaa pitkiä etäisyyksiä erittäin tarkasti PinPoint on ihanteellinen, kun on mitattava seinien kulmia, julkisivuja, kallioseinämiä, rakennusten sisällä olevia kattoja ja seiniä mitä tahansa sellaista, johon ei voi asentaa prismaa. PinPointin ohut, mittaava lasersäde merkitsee kohteen tarkasti pienellä punaisella pisteellä. Mitat saadaan välittömästi ja suoraan (ilman monimutkaisia rutiinimittauksia). PinPointin avulla voit tehdä myös pitkiä etäisyysmittauksia prismaan. Pistejoukkojen mittaukset ennätysajassa ATR:ää käyttämällä riittää, kun kohdistaa karkeasti ja antaa mittauskomennot: sen jälkeen TPS1200+ keskittää prisman keskelle ja mittaa, täysin automaattisesti. LUKITUS-tilassa TPS1200+ pysyy lukittuna prismaan ja seuraa sen liikkeitä. Mittauksia voidaan tehdä liikkeen aikana. Koska ohjelmisto ennustaa prisman liikkeitä, TPS1200+ jatkaa seurantaa, vaikka säteeseen aiheutuisi lyhyitä keskeytyksiä. Mikäli lukitus katoaa, uudelleenkohdistus onnistuu PowerSearchilla. Nopea, jatkuva, erittäin tarkka kulmanmittaus Tarkkuuden valinta 0,3 1,5 mgon Ei tarvitse alustaa 2-suuntainen kompensaattori ETMI: vakio-, nopea- ja seuranta-mittaustavat Pitkät mittausetäisyydet, nopeat mittaukset ja suuri tarkkuus Erittäin luotettava Valinnainen kaikissa TPS1200+ malleissa 2 versiota: vakio R400 (mittaa yli 400 m), super R1000 (mittaa yli 1000 m) Erittäin pieni laserpiste: täsmällinen pisteen merkintä Vakio ja seuranta Tarkkuus 2 mm + 2 ppm PinPointilla varustettu moottoroitu TPS1200+: täydellinen työkalu julkisivujen mittauksiin Valinnainen moottoroituihin TPS1200+ malleihin Manuaalisia toimintoja ei enää tarvita Erittäin nopeaa mittaamista Suuri yhtenäinen tarkkuus Mittaukset vakioprismaan (aktiiviprismaa ei tarvita)

9 Helppoa, nopeaa ja mukavaa Lisää tuottavuutta ja tulosta PowerSearch (PS) Etäkäyttöohjain (RX1250) SmartStation (ATX1230) Löytää prisman automaattisesti PowerSearch löytää prismat sekunneissa riippumatta siitä missä ne ovat. Kun PowerSearch on aktivoitu, TPS1200+ kääntyy ja lähettää pystysuuntaisen laserviuhkan. Kun säde osuu prismaan, TPS1200+ pysähtyy, ATR käynnistyy ja löytää pisteen täysin automaattisesti. Käytä PowerSearch-toimintoa ensimmäiseen ATR-mittaukseen tai löytääksesi prisman uudelleen, mikäli automaattinen prisman seurannan lukitus katoaa. Hyödyllinen etäohjaimen kanssa. Valinnainen moottoroitujen ATR:llä varustettujen TPS1200+ mallien kanssa Aktivoidaan näppäimistöstä tai automaattisesti Löytää vakioprismat (aktiiviprismaa ei tarvita) Säästää aikaa Suositellaan nopeaan ja tehokkaaseen etäohjaintyöskentelyyn Työskentelyyn prisman kanssa RX1250-ohjaimella kontrolloit TPS1200+:aa radiomodeemilla ja GNSS SmartAntennia langattomasti Bluetooth -teknologian avulla tai kaapelilla prismasauvasta. Ohjaimessa on sama näyttö kuin TPS1200+:ssa, kosketusnäyttö ja täydellinen QWERTY-näppäimistö. Toiminnot ovat täsmälleen samat. Voit antaa mittauskomentoja, koodeja, käyttää toimintoja ja ohjelmia, kerätä dataa GNSS- tai TPS-kojeista mitä tarvitsetkin. Valinnainen kaikissa TPS1200+ kojeissa SmartPole-asemointiin Sopii parhaiten ATR:n, PowerSearchin ja 360 prisman kanssa Kevyt ja kestävä Luotettava langaton radiomodeemiyhteys ja Bluetooth -teknologia. Yhden hengen mittausjärjestelmä Kaapeleita ja ulkoisia akkuja ei tarvita Lisää tuottavuutta TPS & GNSS täydellisesti yhdistettynä GNSS SmartAntennilla varustettu TPS1200+ tarjoaa kompaktin, helppokäyttöisen työkalun. Ei enää kontrollipisteitä, jonomittausta eikä asemointia tunnettujen pisteiden kautta. Aseta SmartStation paikoilleen ja anna RTK GNSS:n määritellä asema senttimetrin tarkkuudella, jatka mittausta TPS1200+: lla. Takymetri ohjaa sekä GNSS:n että TPS:n mittaamista, näyttöjä ja tiedostoja. Kun SmartStation on asemoitu, voit käyttää SmartAntennia sauvassa ohjaimen kanssa ja itsenäisenä RTK:na. TPS ja GNSS samassa kojeessa Määritä asema RTK:lla, sen jälkeen mittaa takymetrillä Ei enää kontrollipisteitä, jonomittausta eikä asemointia tunnettujen pisteiden kautta Lisäät tuottavuuttasi Kaikki TPS1200+ kojeet voidaan päivittää SmartStationeiksi.

10 Leica TPS1200+ Tekniset tiedot ja ominaisuudet Mallit ja valinnaiset lisäominaisuudet TC TCR TCRM TCA TCP TCRA TCRP Kulman mittaus Etäisyysmittaus (IR) PinPoint prismaton etäisyysmittaus (RL) Moottoroitu Automaattinen kohteen tunnistus (ATR) PowerSearch (PS) Ohjausvalo(EGL) Ohjain/ Radiokahva (radiomodeemi) GUS74 laserosoitin SmartStation (ATX1230 GG) = Vakio = Valinnainen Kulman mittaus Tyyppi Tyyppi Tyyppi Tyyppi Tarkkuus Hz, V 1 (0,3 mgon) 2 (0,6 mgon) 3 (1 mgon) 5 (1,5 mgon) (keskipoikkeama, ISO ) Näyttöresoluutio 0,1 (0,1 mgon) 0.1 (0,1 mgon) 0.1 (0,1 mgon) 0.1 (0,1 mgon) Menetelmä absoluuttinen, jatkuva, diametrinen Kompensaattori Toiminta-alue: 4 (0,07 gon) 4 (0,07 gon) 4 (0,07 gon) 4 (0,07 gon) Asettumistarkkuus: 0.5 (0,2 mgon) 0.5 (0,2 mgon) 1.0 (0,3 mgon) 1.5 (0,5 mgon) Menetelmä: keskitetty kaksisuuntainen kompensaattori Etäisyysmittaus (IR) Mittausetäisyys Pyöröprisma(GPR1): 3000 m (keskimääräisissä sääolosuhteissa) 360 prisma (GRZ4): 1500 m Miniprisma (GMP101): 1200 m Tarraprisma (60 mm x 60mm) 250 m Lyhyin mitattava etäisyys: 1,5 m Tarkkuus / Mittauksen kesto Vakio: 1 mm + 1,5 ppm / tyyp. 2,4 s (keskipoikkeama, ISO ) Nopea: 3 mm + 1,5 ppm / tyyp. 0,8 s Seuranta: 3 mm + 1,5 ppm / tyyp. <0,15 s Näyttöresoluutio: 0,1 mm Menetelmä Vaihe-eromittaus (koaksiaalinen, näkyvä punainen laser) PinPoint R400/R1000 prismaton etäisyysmittaus (RL) Mittausetäisyys PinPoint R400: 400 m / 200 m (Kodak -harmaakortti: 90 % heijastus / 18 % heijastus) (keskimääräisissä sääolosuhteissa) PinPoint R1000: 1000 m / 500 m (Kodak-harmaakortti: 90 % heijastus / 18 % heijastus) Lyhyin mitattava etäisyys: 1,5 m Pitkät matkat pyöröprismaan (GPR1): 1000 m 7500 m Tarkkuus / Mittauksen kesto Prismaton < 500 m: 2 mm + 2 ppm / tyyp. 3 6 s, max. 12 s (keskipoikkeama, ISO ) Prismaton > 500 m: 4 mm + 2 ppm / tyyp. 3 6 s, max. 12 s (kohde varjossa, pilvinen sää) Pitkät matkat: 5 mm + 2 ppm / tyyp. 2.5 s, max. 12 s Laserpisteen koko 20 m: noin 7 mm x 14 mm 100 m: noin 12 mm x 40 mm Menetelmä PinPoint R400 / R1000: Systeemianalysaattori (koaksiaalinen, näkyvä punainen laser) Moottoroitu Maksiminopeus Kääntymisnopeus: 45 / s

11 Automaattinen kohteen tunnistus (ATR) Mittausetäisyys ATR / LUKITUS Pyöröprisma (GPR1): 1000 m / 800 m (keskimääräisissä sääolosuhteissa) 360 prisma (GRZ4, GRZ122): 600 m / 500 m Miniprisma (GMP101): 500 m / 400 m Tarraprisma(60 mm x 60 mm): 55 m (175 ft) Lyhyin mitattava etäisyys: 1,5 m / 5 m Tarkkuus/ Mittauksen kesto ATR kulman tarkkuus Hz, V: 1 " (0.3 mgon) (keskipoikkeama, ISO ) Pisteen keskipoikkeama ± 1mm Mittauksen kesto, GPR1: 3 4 s Maksiminopeus (LUKITUS) Tangentiaalisesti (vakio): 5 m / s 20 metrin päässä, 25 m / s 100 metrin päässä Säteen suunnassa (seuranta): 4 m / s Menetelmä Digitaalinen kuvankäsittely (lasersäde) PowerSearch (PS) Mittausetäisyys Pyöröprisma (GPR1): 300 m (keskimääräisissä sääolosuhteissa) 360 prisma (GRZ4, GRZ122): 300 m (suunnattuna kojeeseen) Miniprisma (GMP101): 100 m Lyhyin mitattava etäisyys: 5 m Kohdistusaika Tyypillinen kohdistusaika: < 10 s Maksiminopeus Kääntymisnopeus: 45 / s Menetelmä Digitaalinen signaalin käsittely (pyörivä laserviuhka) Ohjausvalo (EGL) Mittausetäisyys (keskimääräisissä sääolosuhteissa) Käyttöalue: 5 m 150 m Tarkkuus Kohdistustarkkuus: 5 cm 100 metrillä Yleistä Mittauskaukoputki Laserluoti Suurennus: 30 x Keskistystarkkuus 1,5 mm 1,5 m:n päästä Objektiivin vapaa aukko: 40 mm Laserpisteen halkaisija: 2,5 mm 1,5 m:n päästä Näyttöalue: 1 30 (1.66 gon) / 2.7 m 100 metrillä Päättymätön hienosäätöruuvi Tarkennusalue: 1,7 m ääretön Säätöruuvien lukumäärä: 1 vaaka / 1 pysty Näppäimistö ja näyttö Akku (GEB221) Näyttö: 1/4 VGA (320*240 pikseliä, graafinen LCD, väri, valaistu Tyyppi: Lithium-Ion kosketusnäyttö Jännite: 7,4 V Näppäimistö: 34 näppäintä (12 funktio, 12 aakkosnum.), valaistu Teho: 3,8 Ah Kulman näyttö: 360, 360 desimaali, 400 gon, 6400 mil, V% Toiminta-aika: tyyp. 5 8 h Mittayksiköt näytössä: metrit, (jalat, tuumat: int. ft, ft/inch, US ft, US ft/inch) Paino Sijainti: asento I vakio / asento II valinnainen Takymetri : 4,8 5,5 kg Tietojen tallennus Akku (GEB221): 0,2 kg Sisäinen muisti: 64 MB (valinnainen) Pakkokeskistysalusta (GDF121): 0,8 kg Muistikortti CompactFlash-muistikortit (64 MB ja 256 MB) Ympäristömääritykset Tietueiden lukumäärä 1750 / MB Käyttölämpötila: 20 C +50 C Liitäntä: RS232, langaton Bluetooth -teknologia (valinnainen) Varastointilämpötila: 40 C +70 C Rasiatasain: Pöly/ vesi (IEC 60529): IP54 6 / 2 mm 6 / 2 mm Kosteus: 95 %, ei kondensoidu Ohjain (etäkäyttöyksikkö) (RX1250T/Tc) Kommunikointi integroidun radiomodeemin kautta Ohjain Näyttö: 1/4 VGA (320*240 pikseliä), graafinen LCD, kosketusnäyttö, valaistu Näppäimistö: 62 näppäintä (12 funktio, 40 aakkosnum. näppäintä), valaistu Liitäntä: RS232 Akku (GEB211) Tyyppi: Lithium-Ion Jännite: 7,4 V Teho: 1,9 Ah Toiminta-aika: RX1250T: tyyp. 9 h, RX1250Tc: tyyp. 8 h Paino Ohjain RX1250T/Tc: 0,8 kg Akku (GEB211): 0,1 kg Prismasauva-adapteri: 0,25 kg Ympäristömääritykset Käyttölämpötila: RX1250T 30 C +65 C / RX1250Tc 30 C +50 C Varastointilämpötila: 40 C +80 C Vesi/pöly/hiekka IP67 (IEC 60529, MIL-STD-810F) vedenkestävä tilapäisesti 1 m upotukseen asti. Pölynkestävä.

12 Olipa kyseessä sitten tilan lohkominen, rakennusmittaus, julkisivujen tai huoneistojen mittaus, siltojen tai tunneleiden koordinaattien kerääminen Leica Geosystemsin mittauskojeet tarjoavat oikean ratkaisun jokaiseen kohteeseen. System sarjan laitteet ja ohjelmistot on suunniteltu vastaamaan modernin mittaamisen haasteisiin. Niissä kaikissa on erinomainen, helppolukuinen ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä. Niiden edistyksellinen valikkorakenne, selkeät toimintoalueet ja korkea teknologia istuvat täydellisesti GNSS- tai TPS-sovelluksiin kentällä. Käytätpä sitten hyödyksi teknologioita yhdessä tai erikseen Leica Geosystemsin kojeiden poikkeuksellinen joustavuus takaa luotettavat ja tuottoisat mittaukset. Kun kaiken on oltava oikein. Pidätämme oikeuden kuvia, kuvauksia ja teknisiä tietoja koskeviin muutoksiin. Painettu Suomessa Copyright Leica Geosystems AG, Heerbrugg, Switzerland, fi IX.07 RDV Total Quality Management sitoudumme asiakastyytyväisyyteen Kysy lisää TQM-ohjelmasta Leica Geosystems-myyjältäsi. Etäisyysmittari (PinPoint R400 / R1000): Laserluokka 3R IEC vastaa EN Laserluoti: Laserluokka 2 IEC vastaa EN Leica SmartPole Tuote-esite Leica SmartStation Tuote-esite Leica GPS1200 Tuote-esite Leica System1200 Software Tuote-esite Leica GRX1200 Tuote-esite Etäisyysmittari (IR), ATR ja PowerSearch: Laserluokka 1 IEC vastaa EN Leica Geosystems käyttää Bluetooth merkkiä ja logoa Bluetooth SIG Inc:n luvalla. Muut esitteessä mainitut tavaramerkit ja kauppanimet kuuluvat omistajilleen. Maahantuonti, myynti, vuokraus, koulutus ja huolto (Leica Service Center): Leica Nilomark Oy Sinimäentie 10 C, PL 111, Espoo Puh. (09) , Fax (09) Leica Geosystems AG Sveitsi

Leica Sprinter Siitä vain... Paina nappia

Leica Sprinter Siitä vain... Paina nappia Sprinter Siitä vain... Paina nappia Sprinter 50 Tähtää, paina nappia, lue tulos Pölyn ja veden kestävä Kompakti ja kevyt muotoilu Virheettömät korkeuden ja etäisyyden lukemat Toiminnot yhdellä painikkeella

Lisätiedot

Leica Viva TPS Nopein takymetri

Leica Viva TPS Nopein takymetri Leica Viva TPS Nopein takymetri Visiosi: Nopea takymetri Tervetuloa Leica Viva TPS Ei voisi olla nopeampi Leica Viva TPS:llä teet työt nopeammin, lisäät yrityksen kilpailukykyä ja voitat enemmän töitä.

Lisätiedot

Leica Piper 100/200 Maailman monipuolisin putkilaser

Leica Piper 100/200 Maailman monipuolisin putkilaser Leica Piper 100/200 Maailman monipuolisin putkilaser Leica Piper Luotettavaa suorituskykyä maan päällä, putkissa ja kaivoissa Leica Geosystemsin Piper-putkilasersarjaan voi luottaa joka tilanteessa Putkessa

Lisätiedot

Robotti Takymetri. Zoom90 Motorisoitu Sarja. Esitys /Matti Leinonen Geolaser Oy

Robotti Takymetri. Zoom90 Motorisoitu Sarja. Esitys /Matti Leinonen Geolaser Oy Robotti Takymetri Zoom90 Motorisoitu Sarja Esitys 16.3.2016/Matti Leinonen Geolaser Oy Esittely Takymetri Laite Ohjelmisto Varusteet Paketit GeoMax Työkalut Mittausohjelmat Muu materiaali Zoom90 Laite

Lisätiedot

Tekniset tiedot. Toimintakaavio. Ohjelmisto ja sovellukset yhdellä silmäyksellä. Tyyp. mittaustarkkuus Alue

Tekniset tiedot. Toimintakaavio. Ohjelmisto ja sovellukset yhdellä silmäyksellä. Tyyp. mittaustarkkuus Alue Tekniset tiedot Tyyp. mittaustarkkuus ± 1,0 mm Alue 0,05 enintään 300 m X-Range Power Technology Smart Base -mittausalue Vaakasuora 360 Pystysuora 40 80 Etäisyys m 2, 5, 10 m P2P-toiminnon tyypillinen

Lisätiedot

Nurmijärven kunta TARJOUSPYYNTÖ 1(6) PL37 01901 Nurmijärvi 30.1.2014

Nurmijärven kunta TARJOUSPYYNTÖ 1(6) PL37 01901 Nurmijärvi 30.1.2014 Nurmijärven kunta TARJOUSPYYNTÖ 1(6) TAKYMETRIN HANKINTA Hankinnan kohde Hankinnan kuvaus Takymetri GNSS antennivarustuksella Pyydämme tarjoustanne käyttökiintopisteiden mittauksessa sekä kartoitus- ja

Lisätiedot

Leica LINO TM L2. Täydellinen linjaustyökalu. SWISS Technology by Leica Geosystems

Leica LINO TM L2. Täydellinen linjaustyökalu. SWISS Technology by Leica Geosystems Leica LINO TM L2 Täydellinen linjaustyökalu SWISS Technology by Leica Geosystems 959290_fi_Lino-Folder.indd 1 2.4.2007 13:54:19 Uhr Yksinkertaisesti täydellinen kaikissa vaiheissa! Leica LINO L2:n avulla

Lisätiedot

S85 laseretäisyysanturi

S85 laseretäisyysanturi Anturi Valokennot Etäisyysanturit S85 laseretäisyysanturi Laser 2-luokan näkyvä valo helpottaa asennusta Tunnistusetäisyys 10 tai 20 m, tarkkuus 7 mm, toistotarkkuus 1 mm 4-20 ma tai 0-10 V skaalattava

Lisätiedot

Leica Roteo Monipuoliset pyörivät laserit

Leica Roteo Monipuoliset pyörivät laserit Leica Roteo Monipuoliset pyörivät laserit Kaikinpuolista täydellisyyttä Hyvä suorituskyky kaikilla tasoilla Leica Roteon pyörivistä lasereista on todella moneksi. Ovatpa ne katossa tai seinässä, lattialla

Lisätiedot

Access. Käyttöturva. Rahoitus. Assistant. Paikkatieto. VRSnet. GIS-mobiilipalvelut

Access. Käyttöturva. Rahoitus. Assistant. Paikkatieto. VRSnet. GIS-mobiilipalvelut Access Käyttöturva Rahoitus Assistant VRSnet Paikkatieto GIS-mobiilipalvelut Mittaustiedon hallinta Trimble Access Tuo maasto ja toimisto lähemmäksi toisiaan Trimble Access Joustava tiedon jakaminen Toimistosta

Lisätiedot

Leica Lino Tarkat, itsetasaavat piste- ja linjalaserit

Leica Lino Tarkat, itsetasaavat piste- ja linjalaserit Leica Lio Tarkat, itsetasaavat piste- ja lijalaserit Aseta, kytke päälle, valmis! Leica Liolla kaikki o suorassa ja täydellisesti lijassa Leica Liot heijastavat lijat tai pisteet millimetri tarkkuudella,

Lisätiedot

AquaPro IP 54. Laser 635 nm. auto man man DE 02 GB 09 NL 16 DK 23 FR 30 ES 37 IT 44 PL 51 FI 58 PT 65 SE 72 NO 79 TR 86 RU 93 UA 100 CZ 107 EE 114

AquaPro IP 54. Laser 635 nm. auto man man DE 02 GB 09 NL 16 DK 23 FR 30 ES 37 IT 44 PL 51 FI 58 PT 65 SE 72 NO 79 TR 86 RU 93 UA 100 CZ 107 EE 114 Laser 635 nm IP 54 auto man man AquaPro DE 02 GB 09 NL 16 DK 23 FR 30 ES 37 IT 44 PL 51 58 PT 65 SE 72 NO 79 TR 86 RU 93 UA 100 CZ 107 EE 114 LV 121 LT 128 RO 135 BG 142 GR 149 58 Lue käyttöohje kokonaan.

Lisätiedot

AVL - PAKOKAASUANALYSAATTORIT 4000 - SARJA PAKOKAASUANALYSAATTORIT BENSIINI - JA DIESELMOOTTOREILLE

AVL - PAKOKAASUANALYSAATTORIT 4000 - SARJA PAKOKAASUANALYSAATTORIT BENSIINI - JA DIESELMOOTTOREILLE AVL - PAKOKAASUANALYSAATTORIT 4000 - SARJA PAKOKAASUANALYSAATTORIT BENSIINI - JA DIESELMOOTTOREILLE Finntest Oy Olarinluoma 16 02200 ESPOO Puh. 09-439 1400 Fax. 09-4391 4020 finntest@finntest.fi www.finntest.fi

Lisätiedot

Leica DISTO A2. The original laser distance meter

Leica DISTO A2. The original laser distance meter Leica DISTO A2 The original laser distance meter Käyttöohje Suomi Onnittelut Leica DISTO :n hankkimisen johdosta. Yleiskatsaus Leica DISTO A2 1.1.0 fin Turvaohjeet löytyvät erillisestä kirjasesta tämän

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

testo 460 Käyttöohje

testo 460 Käyttöohje testo 460 Käyttöohje FIN 2 Pikaohje testo 460 Pikaohje testo 460 1 Suojakansi: käyttöasento 2 Sensori 3 Näyttö 4 Toimintonäppäimet 5 Paristokotelo (laitteen takana) Perusasetukset Laite sammutettuna >

Lisätiedot

LaserQC mittauksia laserin nopeudella

LaserQC mittauksia laserin nopeudella LaserQC mittauksia laserin nopeudella 1/6 prosessi LaserQ mittaustulokset 20 sekunnissa! 2D-aihioiden mittojen manuaalinen tarkastus ja muistiinmerkintä on aikaa vievä prosessi. Lisäksi virheiden mahdollisuus

Lisätiedot

Seseon Oy 2008 Automaatiopalvelu TUOTE-ESITTELY Infrapunalämpömittaus

Seseon Oy 2008 Automaatiopalvelu TUOTE-ESITTELY Infrapunalämpömittaus Infrapunalämpötilalähettimet, kiinteäasennus IRtec Rayomatic-sarja IRtec Rayomatic 6. Edullinen ohjelmoitava lämpötilalähetin. Rayomatic 6:lla voidaan suoraan korvata aikaisemmat K- tai J-tyypin termoelementit

Lisätiedot

Moottori. Akku. Akkujen lukumäärä 2. Akun kapasiteetti. Leikkuuterä. Leikkuuleveys. Leikkuukorkeus. Leikkuunopeus. Sadetunnistimet

Moottori. Akku. Akkujen lukumäärä 2. Akun kapasiteetti. Leikkuuterä. Leikkuuleveys. Leikkuukorkeus. Leikkuunopeus. Sadetunnistimet Autoclip 223 Nauti luonnosta, vietä aikaa perheen ja ystävien kanssa, lähde vaikka lomalle! Stigan robottiruohonleikkurit pitävät huolen nurmikostasi itsenäisesti, uskomattomalla lopputuloksella. Autoclip

Lisätiedot

Oikeanlaisten virtapihtien valinta Aloita vastaamalla seuraaviin kysymyksiin löytääksesi oikeantyyppiset virtapihdit haluamaasi käyttökohteeseen.

Oikeanlaisten virtapihtien valinta Aloita vastaamalla seuraaviin kysymyksiin löytääksesi oikeantyyppiset virtapihdit haluamaasi käyttökohteeseen. Oikeanlaisten virtapihtien valinta Aloita vastaamalla seuraaviin kysymyksiin löytääksesi oikeantyyppiset virtapihdit haluamaasi käyttökohteeseen. 1. Tuletko mittaamaan AC tai DC -virtaa? (DC -pihdit luokitellaan

Lisätiedot

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit Uusi moottorisukupolvi Elämää helpottavia innovaatioita Silent Glissillä on yli 40 vuoden kokemus sähkötoimisista verhokiskoista. Toimme ensimmäisenä markkinoille

Lisätiedot

TigerStop Standard Digitaalinen Syöttölaite / Stoppari

TigerStop Standard Digitaalinen Syöttölaite / Stoppari Perkkoonkatu 5 Puh. 010 420 72 72 www.keyway.fi 33850 Tampere Fax. 010 420 72 77 palvelu@keyway.fi TigerStop Standard Digitaalinen Syöttölaite / Stoppari Malli Työpituus Kokonaispituus Standardi mm mm

Lisätiedot

A7 TIG Orbital System 150

A7 TIG Orbital System 150 A7 TIG Orbital System 150 ÄLYKÄSTÄ JA HELPPOA Kemppi K7 Hitsauslaitteet 1(10) NÄPPÄRÄ RATKAISU MEKANISOITUUN PUTKIEN TIG-ORBITAALIHITSAUKSEEN Suljetulla hitsauspäällä varustettu A7 TIG Orbital System 150

Lisätiedot

Sääasema Probyte JUNIOR

Sääasema Probyte JUNIOR Sääasema Probyte JUNIOR JUNIOR sääanturi COM1 12VDC RS-232 signaali PC W9x Excel-tiedosto PROBYTE JUNIOR sääanturin toimintaperiaate Yleistä Probyte SÄÄASEMA JUNIOR1 on sään mittaukseen tarkoitettu ulkoanturi,

Lisätiedot

Käyttöopas (ver. 1.29 Injektor Solutions 2006)

Käyttöopas (ver. 1.29 Injektor Solutions 2006) KombiTemp HACCP Elintarviketarkastuksiin Käyttöopas (ver. 1.29 Injektor Solutions 2006) web: web: www.haccp.fi 2006-05-23 KombiTemp HACCP on kehitetty erityisesti sinulle, joka työskentelet elintarvikkeiden

Lisätiedot

VALITA FLUKEN LÄMPÖKAMERA

VALITA FLUKEN LÄMPÖKAMERA VALITA FLUKEN LÄMPÖKAMERA Erinomainen kuvanlaatu Fluke-kameran huippuluokan erottelukyky takaa terävät ja yksityiskohtaiset kuvat ja aiempaa tarkemmat mittaustulokset myös kaukaa tehtävissä mittauksissa.

Lisätiedot

Tasapainotuskoneet SMART SONAR

Tasapainotuskoneet SMART SONAR Tasapainotuskoneet Tasapainotuskoneet SMART SONAR Pyörän leveys ja etäisyys mitataan mittavarrella. Vanteen leveys tunnistetaan pyörintäsuojaan integroidulla SMART SONAR-tunnistimella QUICKBAL Erittäin

Lisätiedot

FastMig X Intelligent

FastMig X Intelligent FastMig X Intelligent ÄLYKÄSTÄ HITSAUSTA ERILAISIA MATERIAALEJA TYÖSTÄVIEN KONEPAJOJEN TARPEISIIN Kemppi K7 Hitsauslaitteet 24.06.2016 1(10) FastMig X Intelligent, Älykästä hitsausta erilaisia materiaaleja

Lisätiedot

Huonesäädin STRA-04. Sovellusesimerkki

Huonesäädin STRA-04. Sovellusesimerkki Huonesäädin STRA-04 STRA-04 on valmiiksi ohjelmoitu kommunikoiva huonesäädin lämmityksen ja jäähdytyksen ohjaukseen jälkikäsittelyjärjestelmissä. Se soveltuu toimistoihin, kouluihin, sairaaloihin, hotelleihin,

Lisätiedot

GreenWarehouse langaton valaisinjärjestelmä, jolla saat energiasäästöjä

GreenWarehouse langaton valaisinjärjestelmä, jolla saat energiasäästöjä Lighting GreenWarehouse langaton valaisinjärjestelmä, jolla saat energiasäästöjä Tämän järjestelmän avulla varastojen suunnittelijat ja laitosten johtajat voivat saada aikaan merkittäviä energiasäästöjä.

Lisätiedot

Dynatel M sarjan paikannus- ja merkintäjärjestelmä UUSI TEKNOLOGIA VAHINKOJEN TORJUNTA ERITTÄIN TARKKA TURVALLISUUS Uusi 3M Dynatel M sarjan paikannus- ja merkintäjärjestelmä HELPPOA KUIN PUHELIMEN KÄYTTÖ...

Lisätiedot

Ulkoiset mediakortit Käyttöopas

Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Copyright 2010 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Java on Sun Microsystems, Inc:n tavaramerkki Yhdysvalloissa. SD-logo on omistajansa tavaramerkki. Tuotetta koskeva

Lisätiedot

Kemppi K5 Hitsauslaitteet

Kemppi K5 Hitsauslaitteet Master MLS 3500 ENSILUOKAN PUIKKOHITSAUSLAATUA Kemppi K5 Hitsauslaitteet 1(6) KAIKILLE ELEKTRODITYYPEILLE SOVELTUVAT PUIKKOHITSAUSLAITTEET, JOISSA ON ERINOMAINEN KAARENHALLINTA JA JOTKA OVAT RAKENTEELTAAN

Lisätiedot

Helppo tiedonkeruu: kuva ja lukemat välittömästi

Helppo tiedonkeruu: kuva ja lukemat välittömästi Syksy talvi 2015 Helppo tiedonkeruu: kuva ja lukemat välittömästi Esittelyssä uudet Flukelämpökamerat ERIKOISTARJOUS Fluke T5600/ 1000FLT paketti Fluke. Keeping your world up and running. Helppo tiedonkeruu:

Lisätiedot

Laske Laudatur ClassPadilla

Laske Laudatur ClassPadilla Enemmän aikaa matematiikan opiskeluun, vähemmän aikaa laskimen opetteluun. Laske Laudatur ClassPadilla Lyhyt matematiikka, syksy 2015 Casio Scandinavia Keilaranta 4 02150 Espoo info@casio.fi Hyvä Opettaja

Lisätiedot

Ulkoiset laitteet. Asiakirjan osanumero: Tässä oppaassa kerrotaan lisävarusteena saatavien ulkoisten laitteiden käytöstä.

Ulkoiset laitteet. Asiakirjan osanumero: Tässä oppaassa kerrotaan lisävarusteena saatavien ulkoisten laitteiden käytöstä. Ulkoiset laitteet Asiakirjan osanumero: 419462-351 Tammikuu 2007 Tässä oppaassa kerrotaan lisävarusteena saatavien ulkoisten laitteiden käytöstä. Sisällysluettelo 1 USB-laitteen käyttäminen USB-laitteen

Lisätiedot

Esittelyssä 2 uutta mallia:

Esittelyssä 2 uutta mallia: Esittelyssä 2 uutta mallia: Nilfiskin lattianhoitomallisto suunniteltiin arkisiivouksen kustannuksia silmällä pitäen. Olipa kyse suuresta varastotilasta tai pienestä kioskista, olemme selvittäneet yleisimpien

Lisätiedot

Kemppi K5 Hitsauslaitteet

Kemppi K5 Hitsauslaitteet MinarcMig Evo 200 MAHTAVAA ENERGIATEHOKKUUTTA JA KANNETTAVAA MUKAVUUTTA Kemppi K5 Hitsauslaitteet 1(5) HELPPOA MIG/MAG-HITSAUSTA LIIKKUVALLE HITSAAJALLE MinarcMig Evo 200 on kannettava MIG/MAG-hitsauslaite,

Lisätiedot

PROBYTE kallistusnäyttöautomatiikka

PROBYTE kallistusnäyttöautomatiikka PROBYTE kallistusnäyttöautomatiikka 1 Toimintaperiaate PROBYTE kallistusnäyttöautomatiikka on tarkoitettu puoliautomaattiseksi tiekoneiden kallistuskulmamittariksi. Laite ohjaa käyttäjää äänimerkeillä

Lisätiedot

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja:

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: AirPrint-opas Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: HL-340CW/350CDN/350CDW/370CDW/380CDW DCP-905CDW/900CDN/900CDW MFC-930CW/940CDN/9330CDW/9340CDW Versio A FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa

Lisätiedot

Pienjännitekojeet ODIN-kWh-mittari

Pienjännitekojeet ODIN-kWh-mittari Pienjännitekojeet ODIN-kWh-mittari Esite ODIN 1 FI 02_01 1SCC480001C1801 ODIN-mittari Sisältö Yleiskuvaus...3 OD4165,suoraan kytketty 3-vaihemittari(enintään 65 A)...4 OD4110,virtamuuntajaan kytketty 3-vaihemittari...5

Lisätiedot

GIGABYTE tietokoneen käyttö ensimmäistä kertaa

GIGABYTE tietokoneen käyttö ensimmäistä kertaa Onnittelut GIGABYTE tietokoneen ostosta. Tämä käyttöohje auttaa sinua tietokoneesi käyttöönotossa. Lopullisen tuotteen asetukset riippuvat ostohetken mallista. GIGABYTE varaa itselleen oikeuden muutoksiin

Lisätiedot

ERGONOMISET & TEHOKKAAT PÖYTÄKONEET P20X, P32X, P20NMS, P32NMS, 20MS, 32MS

ERGONOMISET & TEHOKKAAT PÖYTÄKONEET P20X, P32X, P20NMS, P32NMS, 20MS, 32MS ERGONOMISET & TEHOKKAAT PÖYTÄKONEET P20X, P32X, P20NMS, P32NMS, 20MS, 32MS P20X FINN-POWER P20X JA P32X PURISTIMET HUOLTOKÄYTTÖÖN P20X & P32X ERINOMAINEN HANKALISSA OLOSUHTEISSA Vankkarakenteiset Finn-Power

Lisätiedot

Scandia SC330 leikkauspöytä. Webshop. Menu. Sähköhydraulinen leikkauspöytä yleiskirurgiaan

Scandia SC330 leikkauspöytä. Webshop. Menu. Sähköhydraulinen leikkauspöytä yleiskirurgiaan Webshop Menu Terveydenhuolto» Leikkauspöydät» Scandia SC330 leikkauspöytä Scandia SC330 leikkauspöytä Sähköhydraulinen leikkauspöytä yleiskirurgiaan Scandia on nykyaikainen elektrohydraulinen leikkauspöytä,

Lisätiedot

Tungus-jauhesammutusmoduuli Tuote-esite

Tungus-jauhesammutusmoduuli Tuote-esite Tungus-jauhesammutusmoduuli Tuote-esite 2016 Jauhesammutusmoduuli MPH - 065 Sähköjohtojen ja kaappien/keskusten, kaapelikanavien ja kuilujen, moottorien, kaksoispohjien ja varastotilojen tehokkaaseen palosuojaukseen.

Lisätiedot

Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto

Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto Your reliable partner Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto Vacumat Eco tehokas joka tavalla Veden laatu vaikuttaa tehokkuuteen Veden laatu vaikuttaa jäähdytys- ja lämmitysjärjestelmien

Lisätiedot

5 VUODEN TAKUU* HPS-C-PRO + Korkean teholuokan säätimet touch screen -käyttöliittymällä Säätimiä 230V kuumakanaville.

5 VUODEN TAKUU* HPS-C-PRO + Korkean teholuokan säätimet touch screen -käyttöliittymällä Säätimiä 230V kuumakanaville. 2-144 5 VUODEN TAKUU* * 2 vuoden takuu kosketusnäytölle touch screen -käyttöliittymällä Erittäin nopean ja tarkan lämmönsäädön omaavat kuumakanavasäätimet ovat ykkösvalinta, ei ainoastaan vakiokohteisiin,

Lisätiedot

Energianhallinta. Energiamittari. Malli EM10 DIN. Tuotekuvaus. Tilausohje EM10 DIN AV8 1 X O1 PF. Mallit

Energianhallinta. Energiamittari. Malli EM10 DIN. Tuotekuvaus. Tilausohje EM10 DIN AV8 1 X O1 PF. Mallit Energianhallinta Energiamittari Malli EM10 DIN Luokka 1 (kwh) EN62053-21 mukaan Luokka B (kwh) EN50470-3 mukaan Energiamittari Energia: 6 numeroa Energian mittaukset: kokonais kwh TRMS mittaukset vääristyneelle

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE ELTRIP-R6. puh. 08-6121 651 fax 08-6130 874 www.trippi.fi seppo.rasanen@trippi.fi. PL 163 87101 Kajaani

KÄYTTÖOHJE ELTRIP-R6. puh. 08-6121 651 fax 08-6130 874 www.trippi.fi seppo.rasanen@trippi.fi. PL 163 87101 Kajaani KÄYTTÖOHJE ELTRIP-R6 PL 163 87101 Kajaani puh. 08-6121 651 fax 08-6130 874 www.trippi.fi seppo.rasanen@trippi.fi SISÄLLYSLUETTELO 1. TEKNISIÄ TIETOJA 2. ELTRIP-R6:n ASENNUS 2.1. Mittarin asennus 2.2. Anturi-

Lisätiedot

Kemppi K5 Hitsauslaitteet

Kemppi K5 Hitsauslaitteet MinarcMig Evo 200, Mahtavaa energiatehokkuutta ja kannettavaa mukavuutta MinarcMig Evo 200 MAHTAVAA ENERGIATEHOKKUUTTA JA KANNETTAVAA MUKAVUUTTA Kemppi K5 Hitsauslaitteet 09.08.2016 1(7) MinarcMig Evo

Lisätiedot

VAATIMUKSIA YKSINKERTAISILLE VIKAILMAISIMILLE HSV:N KJ-VERKOSSA

VAATIMUKSIA YKSINKERTAISILLE VIKAILMAISIMILLE HSV:N KJ-VERKOSSA VAATIMUKSIA YKSINKERTAISILLE VIKAILMAISIMILLE HSV:N KJ-VERKOSSA Versio 30.4.2012 Tavoitteena on kehittää Helen Sähköverkko Oy:n keskijännitteiseen kaapeliverkkoon vikailmaisin, joka voitaisiin asentaa

Lisätiedot

Pitkäikäinen ja luotettava ratkaisu. Ensto Auguste SF6-eristetty ilmajohtojen kuormanerotin

Pitkäikäinen ja luotettava ratkaisu. Ensto Auguste SF6-eristetty ilmajohtojen kuormanerotin Pitkäikäinen ja luotettava ratkaisu Ensto uguste SF6-eristetty ilmajohtojen kuormanerotin Ensto uguste SF6-eristetty ilmajohtojen kuormanerotin Ensto uguste kuormanerotin on suunniteltu enintään 630 :n

Lisätiedot

Ulkoiset mediakortit Käyttöopas

Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. SD-logo on omistajansa tavaramerkki. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Ainoat HP:n tuotteita

Lisätiedot

MinarcTig Evo 200MLP

MinarcTig Evo 200MLP MinarcTig Evo 200MLP KANNETTAVA VOIMANPESÄ LAADUKKAASEEN HITSAUKSEEN Kemppi K5 Hitsauslaitteet 1(7) MONIPUOLINEN KAKSITOIMINEN HITSAUSLAITE TIG- JA PUIKKOHITSAUKSEEN MinarcTig Evo 200MLP -laitteessa on

Lisätiedot

3M tietoturva- ja näytönsuojaratkaisut

3M tietoturva- ja näytönsuojaratkaisut 3M tietoturva- ja näytönsuojaratkaisut 3M Display Materials & Systems Division Huomioita visuaalisesta tietosuojasta: 69% tutkimukseen osallistuneista sanoi, että heidän visuaalista tietosuojaansa on rikottu

Lisätiedot

HONDA PELAA VARMASTI.

HONDA PELAA VARMASTI. Lumilingot 2014-2015 HONDA PELAA VARMASTI. Honda-lumilinkojen perusominaisuuksiin kuuluvat varmatoimisuus, suuri suorituskyky ja helppo hallittavuus. Hondan ylistettyjä ominaisuuksia ovat leveä ja korkea

Lisätiedot

Ulkoiset mediakortit. Käyttöohje

Ulkoiset mediakortit. Käyttöohje Ulkoiset mediakortit Käyttöohje Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. SD-logo on omistajansa tavaramerkki. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Ainoat HP:n tuotteita

Lisätiedot

Fluke Connect -moduulit Tekniset tiedot

Fluke Connect -moduulit Tekniset tiedot Fluke Connect -moduulit Tekniset tiedot Joustavuutta langattomien järjestelmien rakentamiseen - miten haluat - milloin haluat. Langattomat Fluke 3000 FC -mittauslaitteet ovat joukkue, jossa moduulit pelaavat

Lisätiedot

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA Vie yrityksesi pidemmälle Olitpa yrityksesi nykyisestä suorituskyvystä mitä mieltä tahansa, jokainen yritysorganisaatio pystyy parantamaan tuottavuuttaan

Lisätiedot

Digitaalinen eropainekytkin DPS Käyttöohje

Digitaalinen eropainekytkin DPS Käyttöohje MECAIR Digitaalinen eropainekytkin DPS Käyttöohje HUOMIO: Ennen tuotteen käyttöä sinun on luettava on tämä käyttöopas huolellisesti, jotta saat riittävää tietoa tuotteesta Tekniset tiedot Virransyöttö

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS DIGIOHM 40

KÄYTTÖOPAS DIGIOHM 40 KÄYTTÖOPAS DIGIOHM 40 1. JOHDANTO 1.1. Turvallisuus Lue tämä käyttöopas huolellisesti läpi ja noudata sen sisältämiä ohjeita. Muuten mittarin käyttö voi olla vaarallista käyttäjälle ja mittari voi vahingoittua.

Lisätiedot

Modulaatio-ohjauksen toimimoottori AME 85QM

Modulaatio-ohjauksen toimimoottori AME 85QM Modulaatio-ohjauksen toimimoottori AME 85QM Kuvaus AME 85QM -toimimoottoria käytetään AB-QM DN 200- ja DN 250 -automaattiisissa virtauksenrajoitin ja säätöventtiileissä. Ominaisuudet: asennon ilmaisu automaattinen

Lisätiedot

- HEAT & LIGHT - World Leaders in Radiant Heating

- HEAT & LIGHT - World Leaders in Radiant Heating TM - HEAT & LIGHT - World Leaders in Radiant Heating MIKSI TANSUN KVARTSILÄMMITIN? Lyhytaaltoista Lämmitysteknologiaa Tansun kvartsilämmittimet tuottavat aitoa lyhytaaltoista infrapunalämpöä. Tämä auringon

Lisätiedot

Radioohjauslaitteet. innovaatioita, taitoa ja perinteitä. Älykkäitä ratkaisuja kaikkiin asuintiloihin. Radio-ohjattu säätö

Radioohjauslaitteet. innovaatioita, taitoa ja perinteitä. Älykkäitä ratkaisuja kaikkiin asuintiloihin. Radio-ohjattu säätö Radio-ohjattu säätö Kodin lämmitysjärjestelmän radio-ohjattu säätö sopii ihanteellisesti uusiin rakennuksiin ja korjauskohteisiin. Se lisää myös suunnittelun vapautta ja auttaa säästämään kustannuksia.

Lisätiedot

Alere i. Molecular. In minutes. PAINA TÄTÄ NIIN NÄET SEURAAVAN SIVUN

Alere i. Molecular. In minutes. PAINA TÄTÄ NIIN NÄET SEURAAVAN SIVUN Alere i Molecular. In minutes. PAINA TÄTÄ NIIN NÄET N SIVUN Alere i yhdistää nopeuden ja tarkkuuden hyödyt. Enää ei tarvitse tehdä kompromisseja potilaiden testauksessa ja kliinisessä päätöksenteossa.

Lisätiedot

PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1

PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1 PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1 2 PAVIRO PAVIRO 3 Pitää ihmiset turvassa, tietoisena, ja viihdyttää Boschilla on yli 100

Lisätiedot

Teholähteet ja muuntajat Phaseo Poweria automaatioon!

Teholähteet ja muuntajat Phaseo Poweria automaatioon! Teholähteet ja muuntajat Phaseo Poweria automaatioon! Simply Smart! Nerokkuutta ja älyä, joka tekee käytöstä helppoa Tämän päivän vaatimuksiin... Verkkokatkot Sähkökatkokset aiheuttavat koneisiin ja laitteisiin

Lisätiedot

Torkel TM 900 -sarja Akustonkuormitustesteri

Torkel TM 900 -sarja Akustonkuormitustesteri Torkel TM 900 -sarja Akustonkuormitustesteri käytössä olevien akkujen testaus dynaaminen purkaus sama teho eri jännitteillä reaaliaikainen monitorointi nopea raportin luominen yksinkertainen käyttö BWM-moduulien

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE XC 0.8 TÄYTEEN LADATTU PULSE, YLLÄPITOLATAUS 48 FI 6V/0.8A PISTOTULPPA* VIRTAJOHTO CTEK COMFORT CONNECT LATAUSKAAPELI VIKATILAN MERKKIVALO

KÄYTTÖOHJE XC 0.8 TÄYTEEN LADATTU PULSE, YLLÄPITOLATAUS 48 FI 6V/0.8A PISTOTULPPA* VIRTAJOHTO CTEK COMFORT CONNECT LATAUSKAAPELI VIKATILAN MERKKIVALO 6V/0.8A KÄYTTÖOHJE ONNITTELEMME uuden ammattikäyttöön soveltuvan ensikytkentäisen akkulataajan hankinnasta. Tämä lataaja kuuluu CTEK SWEDEN AB:n valmistamaan sarjaan ammattikäyttöön tarkoitettuja lataajia,

Lisätiedot

Mittakellot 49 ASIMETO EUROPE KATALOGI CATALOG 1305

Mittakellot 49 ASIMETO EUROPE KATALOGI CATALOG 1305 51 52 53 54 55 56 IP 67 suojatut digitaaliset mittakellot Digitaaliset mittakellot Mittakellot Vipumittakellot Vipumittakellot suurella mittausalueella Keskityslaitteet Magneettijalat 49 ASIMETO EUROPE

Lisätiedot

Langaton lattialämmityksen ohjausjärjestelmä CF2

Langaton lattialämmityksen ohjausjärjestelmä CF2 MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Tekninen esite Langaton lattialämmityksen ohjausjärjestelmä CF2 www.heating.danfoss.com Tekninen esite Langaton lattialämmityksen ohjausjärjestelmä CF2 Käyttöesimerkkejä

Lisätiedot

TEHNIKA tukkivannesahat

TEHNIKA tukkivannesahat TEHNIKA tukkivannesahat 2016 Maahantuonti ja myynti Veistokone-fi Espoo myynti@veistokone.fi 040-779 8800 Tehnika tukkivannesahat TEHNIKA AUCE TEHNIKA AUCE on Latvialainen yhtiö, joka on perustettu vuonna

Lisätiedot

Metris. Kaiken kokoisiin tiloihin.

Metris. Kaiken kokoisiin tiloihin. Metris Kaiken kokoisiin tiloihin. Metris. Hansgrohe Kuinka korkea on tarpeeksi korkea sinulle Löydä uusi Metris-tuotevalikoima. ComfortZone l/min 5,0 Vesi on olennainen osa jokapäiväistä olemassaoloamme.

Lisätiedot

Nokia langaton audioyhteyslaite AD-42W 9247810/1

Nokia langaton audioyhteyslaite AD-42W 9247810/1 Nokia langaton audioyhteyslaite AD-42W 9247810/1 VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA Oyj ilmoittaa vastaavansa siitä, että tuote AD-42W noudattaa Euroopan neuvoston direktiivin 1999/5/EY määräyksiä. Vaatimustenmukaisuusilmoituksesta

Lisätiedot

Tämän sybolin esiintyessä, käyttäjän tulee lukea käyttöohje, josta lisätietoa. Tämä symboli normaalikäytössä indikoi vaarallisesta mittausjännitteestä

Tämän sybolin esiintyessä, käyttäjän tulee lukea käyttöohje, josta lisätietoa. Tämä symboli normaalikäytössä indikoi vaarallisesta mittausjännitteestä Esittely VT30 mittaa AC-jännitteitä 690 V ja DC-jännitteitä 690 V asti, LCD-näyttö, portaittainen jännitenäyttö, positiivisen ja negatiivisen napaisuuden näyttö, sekä kiertosuunnan osoitus. Lisäksi jatkuvuuden

Lisätiedot

Kierukkavaihteet GS 50.3 GS 250.3 varustettu jalalla ja vivulla

Kierukkavaihteet GS 50.3 GS 250.3 varustettu jalalla ja vivulla Kierukkavaihteet GS 50.3 GS 250.3 varustettu jalalla ja vivulla Käytettäväksi ainoastaan käyttöohjeen yhteydessä! Tämä pikaopas EI korvaa käyttöohjetta! Pikaopas on tarkoitettu ainoastaan henkilöille,

Lisätiedot

ESN 160-250 Ruuvikompressorit 160-250 kw 50 Hz

ESN 160-250 Ruuvikompressorit 160-250 kw 50 Hz ESN 160-250 Ruuvikompressorit 160-250 kw 50 Hz Raskaansarjan ammattilainen Paras valinta paineilman tuoton optimointiin ESN -sarjan ruuvikompressori on malliesimerkki nykyaikaisesta ruuvikompressorista.

Lisätiedot

testo 610 Käyttöohje

testo 610 Käyttöohje testo 610 Käyttöohje FIN 2 Pikaohje testo 610 Pikaohje testo 610 1 Suojakansi: käyttöasento 2 Kosteus- ja lämpötilasensori 3 Näyttö 4 Toimintonäppäimet 5 Paristokotelo (laitteen takana) Perusasetukset

Lisätiedot

Made for efficient farmers

Made for efficient farmers Made for efficient farmers ISOMATCH TELLUS GO, work easy. be in control. Maataloudessa tarvitaan tehokkuutta. Korkeampia satoja vähemmällä vaivalla ja pienemmillä kustannuksilla. Se tarkoittaa myös tuotantopanosten

Lisätiedot

Bronto Skylift F-XR sarja. Monikäytöinen laite tehokkaalla ulottumalla

Bronto Skylift F-XR sarja. Monikäytöinen laite tehokkaalla ulottumalla Bronto Skylift F-XR sarja Monikäytöinen laite tehokkaalla ulottumalla Suorituskykyä ja Ulottuvuutta ylitse muiden F-XR nostolavalaitteet tarjoavat luotettavuutta, älykkäästi integroituja ominaisuuksia

Lisätiedot

Jos sinulla on kysyttävää 10. Vastaanotin toimi.

Jos sinulla on kysyttävää 10. Vastaanotin toimi. Tärkeät turvallisuustiedot ennen käyttöönottoa 1 Onnea uuden Langattoman Baby Guardin johdosta. Ennen kuin otat langattoman Baby Guardin käyttöösi, lue kaikki turvallisuus- ja käyttööhjeet huolellisesti,

Lisätiedot

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS KYLMÄ KS / T Integroitu kuivain PUHTAUS PUHDASTA ILMAA Ilmaa puhtaimmassa muodossaan Teollisen prosessin tehokkuus ja tuotteiden

Lisätiedot

Laske Laudatur ClassPadilla

Laske Laudatur ClassPadilla Enemmän aikaa matematiikan opiskeluun, vähemmän aikaa laskimen opetteluun. Laske Laudatur ClassPadilla Pitkä matematiikka, syksy 2015 Casio Scandinavia Keilaranta 4 02150 Espoo info@casio.fi Hyvä Opettaja

Lisätiedot

IR-lämmitin CIR Kohteisiin, jossa halutaan hillittyä muotoilua ja huomaamatonta toimintaa

IR-lämmitin CIR Kohteisiin, jossa halutaan hillittyä muotoilua ja huomaamatonta toimintaa 500-2000 W Sähkölämmitys 12 mallia IR-lämmitin CIR Kohteisiin, jossa halutaan hillittyä muotoilua ja huomaamatonta toimintaa Käyttökohteet CIR tuo mukavuutta terasseille, parvekkeille ja ulkoilmaravintoloihin

Lisätiedot

FILTERMAX. Moduulisuodatin kohdepoistojärjestelmiin. No. 4215.71/00

FILTERMAX. Moduulisuodatin kohdepoistojärjestelmiin. No. 4215.71/00 R Moduulisuodatin kohdepoistojärjestelmiin No. 425.7/ 2 FilterMax puhtaampi ympäristö työskennellä ja elää! En halua vapaa-aikana hengittää niitä käryjä ja hiukkasia jotka puhallamme yhteiseen ympäristöömme!

Lisätiedot

ESITTELY OSAT JA TARVIKKEET RAKENNE EXPLORĒ 7 KÄYTTÄMINEN EXPLORĒ 7 TOIMINNOT Virta päälle / pois...

ESITTELY OSAT JA TARVIKKEET RAKENNE EXPLORĒ 7 KÄYTTÄMINEN EXPLORĒ 7 TOIMINNOT Virta päälle / pois... ESITTELY... 1 1. OSAT JA TARVIKKEET... 2 2. RAKENNE... 2 3. EXPLORĒ 7 KÄYTTÄMINEN... 4 3.1 EXPLORĒ 7 TOIMINNOT... 4 3.1.1 Virta päälle / pois... 4 3.1.2 Suurennus/pienennys... 5 3.1.3 Väritila ja kameran

Lisätiedot

GN Hearing - sovellus - käyttöohje

GN Hearing - sovellus - käyttöohje GN Hearing - sovellus - käyttöohje Johdanto Onneksi olkoon sovelluksen lataamisen johdosta. Tämä sovellus tuottaa parempia kuuntelemiselämyksiä ja auttaa hyödyntämään kuulokojeitasi täysimääräisesti. Innovatiivinen

Lisätiedot

ADAP-KOOL System Manager 350 - uusi m2 F O O D R E T A I L

ADAP-KOOL System Manager 350 - uusi m2 F O O D R E T A I L ADAP-KOOL System Manager 350 - uusi m2 Sisällys 1. Järjestelmä yleisesti 2. Hyödyt ja edut 1. Käyttökohteet 2. Käyttäjät 3. SM350 faktat 1. Toiminnot 2. Säätimien tuki 3. MMI 4. Eri järjestelmä vaihtoehtoja

Lisätiedot

TESTI & MITTALAITTEET

TESTI & MITTALAITTEET TESTI & MITTALAITTEET micro DM-100 Digitaalinen yleismittari Iskun ja veden kestävä micro CM-100 Digitaalinen pihtimittari, monipuolinen, 10 toimintoa micro HM-100 Ilman lämpötila ja kosteusmittari KOKO

Lisätiedot

Pikaohje Ohjelmistoversio V2.2 24.6.2009 KMR260. langaton käsimittari. Nokeval

Pikaohje Ohjelmistoversio V2.2 24.6.2009 KMR260. langaton käsimittari. Nokeval Pikaohje Ohjelmistoversio V2.2 24.6.2009 KMR260 langaton käsimittari Nokeval Yleiskuvaus KMR260 on helppokäyttöinen käsilämpömittari vaativiin olosuhteisiin. Laite on koteloitu kestävään roiskevesisuojattuun

Lisätiedot

Ulkoiset tallennusvälinekortit

Ulkoiset tallennusvälinekortit Ulkoiset tallennusvälinekortit Asiakirjan osanumero: 396848-351 Maaliskuu 2006 Tässä oppaassa kerrotaan ulkoisten tallennusvälinekorttien käytöstä. Sisällysluettelo 1 Digitaalisten tallennusvälineiden

Lisätiedot

Oviverhopuhaltimet FLOWAIR.COM

Oviverhopuhaltimet FLOWAIR.COM Oviverhopuhaltimet FLOWAIR.COM ILMAN LÄMPÖTILAN JAKAUTUMINEN HUONEISSA Ilman oviverhopuhallinta Oviverhopuhaltimella -1 C 22 C 2 C 21 C 2 C 22 C -8 C -6 C -4 C -2 C 19 C C 1 C 1 C 6 C C C 6 C 1 C 1 C 18

Lisätiedot

Infrapunalämpömittari CIR350

Infrapunalämpömittari CIR350 Infrapunalämpömittari CIR350 Käyttöopas (ver. 1.2) 5/23/2006 Johdanto Injektor solutionsin CIR350 infrapunalämpömittari tarjoaa sinulle laadukkaan laitteen huokeaan hintaan. Tämän laitteen etuja ovat Optiikka

Lisätiedot

Energian hallinta Energiamittari Tyyppi EM110

Energian hallinta Energiamittari Tyyppi EM110 Energian hallinta Energiamittari Tyyppi EM110 Yksivaihe energiamittari Luokka 1 (kwh) EN62053-21 mukaan Luokka B (kwh) EN50470-3 mukaan Sähkömekaaninen näyttö Energialukema näytössä: 6+1 numeroa Mittaukset

Lisätiedot

Aurinko-C20 asennus ja käyttöohje

Aurinko-C20 asennus ja käyttöohje Aurinko-C20 laitetelineen asennus ja käyttö Laitetelineen osat ja laitteet:. Kääntyvillä pyörillä varustettu laiteteline. Laitteet on kiinnitetty ja johdotettu telineeseen (toimitetaan akut irrallaan).

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE TAKOMETRI TRIFITEK TR-550

KÄYTTÖOHJE TAKOMETRI TRIFITEK TR-550 KÄYTTÖOHJE TAKOMETRI TRIFITEK TR550 Trifitek Finland Oy 04 . Ominaisuudet Mittausmenetelmät: Näkyvä valo / optinen, käyttämällä heijastusteippiä tai koskettamalla pyörivää kohdetta. Maksimi / minimi näyttö,

Lisätiedot

T80_a_BA.book Seite 1 Donnerstag, 22. April :01 16 Telestart T80

T80_a_BA.book Seite 1 Donnerstag, 22. April :01 16 Telestart T80 Telestart T80 D Deutsch 1 Dansk 61 DK GB English 11 Svenska 71 S F Français 21 Norsk 81 N I Italiano 31 Suomi 91 FIN ES Español 41 Polski 101 PL NL Nederlands 51 Русский 111 RU Käyttö- ja huolto-ohje

Lisätiedot

VDM-3x5- ja VDC-4x5-sarjojen FlexiDome VF- ja XT+-domekamerat

VDM-3x5- ja VDC-4x5-sarjojen FlexiDome VF- ja XT+-domekamerat CCTV VDM-3x5- ja VDC-4x5-sarjojen FlexiDome VF- ja XT+-domekamerat VDM-3x5- ja VDC-4x5-sarjojen FlexiDome VF- ja XT+-domekamerat Kestävät ja iskunkestävät mallit 1/3 tuuman kuvasensori, CCD-kameratekniikka

Lisätiedot

Windows. Valmistelut. Windows

Windows. Valmistelut. Windows Laiteohjelman päivittäminen vaihdettavalla objektiivilla varustetuille edistyksellisille Nikon 1 -kameroille, 1 NIKKOR -objektiiveille ja Nikon 1 -lisävarusteille Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen.

Lisätiedot

Tørr. Dehumidifier. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual DH-10

Tørr. Dehumidifier. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual DH-10 Tørr Dehumidifier Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual Ugit officia porem et ent, inctorem resent volorumqui bearum corestota et ut am quo magnihitae. DH-10 S. 2 DH-10

Lisätiedot