Leica TPS1200+ Erittäin suorituskykyinen takymetri

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Leica TPS1200+ Erittäin suorituskykyinen takymetri"

Transkriptio

1 Leica TPS1200+ Erittäin suorituskykyinen takymetri

2 Leica TPS1200+ Takymetri Varustettu uusilla, kiinnostavilla ominaisuuksilla, suunniteltu nopeaksi, tarkaksi, helppokäyttöiseksi ja luotettavaksi. Leica TPS1200+ takymetrit selviävät kaikkein monimutkaisimmistakin tehtävistä, paremmin ja tehokkaammin kuin koskaan ennen. Ja mikä parasta: ne ovat täysin yhteensopivia GNSS:n kanssa. Huippuluokan mittausteknologiaa Erittäin tarkat kulmanmittaukset ja täsmälliset pitkän etäisyyden mittaukset yhdistettynä automaattiseen kohdistukseen ja nopeaan, luotettavaan prisman etsintään. Työskentelet nopeammin, tarkemmin ja rennommin. Helppo käyttää Intuitiivinen käyttöliittymä, tehokas tiedonhallinta, sisäiset toiminnot ja ohjelmat: yhteensopivia TPS:ää, GNSS:ää ja RX1250:aa käytetään samalla tavalla. Suuri graafinen värinäyttö Näet yhdellä silmäyksellä koko mitattavan alueen ja pääset heti käsittelemään mittaamiasi tietoja. Näet, mitä olet tehnyt ja mitä on vielä tehtävä. Täysin muokattavissa Konfiguroi ja ohjelmoi TPS1200+ toimimaan mieleiselläsi tavalla: voit luoda omia sovelluksia ja tuottaa juuri niitä tietoja joita tarvitset. Täydellinen sarja TPS1200+ takymetreissä on kattava valikoima malleja ja vaihtoehtoja. Valitse omiin tarpeisiisi sopivin. TPS1200+ soveltuu kaikkeen TPS1200+ takymetrit soveltuvat mm. mittaamiseen, rakentamiseen, maastoonmerkintään, kartoitukseen, tarkistamiseen... Yhdistä GNSS:n kanssa ja hyödy tuottavuuden kasvusta, jonka System 1200 tarjoaa. FUNCTION integrated Yhdistä TPS ja GNSS. Käytä niitä samalla tavalla. Vaihda lennossa laitteesta toiseen. Työskentele nopeammin, tarkemmin ja tehokkaammin. Nauti System 1200:n tarjoamasta vapaudesta, joustavuudesta ja Leica SmartStation Leica GPS1200 Kaikki TPS1200+ kojeet voidaan päivittää SmartStationiksi. Yhdistää GNSS-huipputeknologian tehokkaaseen tiedon hallintaan. Yhteensopiva kaikkien GNSS-sovellusten kanssa.

3 Leica System 1200 TPS ja GNSS. Yhteensopivat. Kaikille sovelluksille. Tänään ja tulevaisuudessa. Koska Leica System laitteet on suunniteltu ja valmistettu viimeisimpien mittausteknologioiden kaikkein tiukimpien standardien mukaisesti, ne ovat erittäin tehokkaita, luotettavia ja kestävät ankarimmissakin olosuhteissa. Uusi, innovatiivinen käyttöliittymä, toimintojen ja ominaisuuksien monipuolisuus, tehokas tiedonhallinta ja käyttäjien omat ohjelmointimahdollisuudet ovat yhteisiä System 1200:n TPS- ja GNSS-kojeille. Käyttäjä voi vaihtaa hetkessä GPS:stä TPS:ään tai päinvastoin ja käyttää juuri sitä laitetta, joka on kuhunkin työhön kaikkein sopivin. Nämä uudet korkeaa teknologiaa edustavat ja yhteensopivat GNSS- ja TPS-laitteet mahdollistavat useiden eri tyyppisten mittaustöiden tekemisen nopeammin, tarkemmin ja tehokkaammin kuin koskaan aiemmin. Ja mikä tärkeintä: pienennät kulujasi, parannat tuottavuuttasi. tehosta. Leica TPS1200+ Leica SmartPole Leica SmartWorx Leica Geo Office Huippuluokan suorituskykyä erittäin tarkat takymetrit tekevät kaiken mitä haluat ja enemmän. SmartPolen Asemointi lennossa säästää aikaa. Vaihda lennossa GNSS:n ja TPS:n välillä. SmartWorx TPS/GNSS käyttöjärjestelmä on sekä helppokäyttöinen että erittäin tehokas. Yhdessä paketissa kaikki mitä tarvitset takymetriä ja GNSS:ää varten: tietojen tuonti, esittäminen, muunnokset, laaduntarkkailu, laskenta, tasoittaminen, raportointi, tiedonsiirto jne.

4 Leica TPS1200+ Ainutlaatuinen suorituskyky ja edistykselliset ominaisuudet Nopea, täsmällinen pitkän matkan ETMI Koaksiaalinen, erittäin tarkka ETMI varustettuna useilla eri mittaustavoilla. 3 km:n mittauskantama yksittäiseen prismaan. Radiomodeemi Siirtää tiedot välittömästi ja luotettavasti TPS :n ja ohjaimen välillä. Virta tulee TPS1200+:n sisäisestä akusta. Markkinoiden paras prismaton elektroninen etäisyysmittausteknologia mukaanluettuna etäisyys, tarkkuus, laserpisteen koko. Mittaa jopa yli 1000 m aidolla PinPointtarkkuudella. Sisäinen Li-Ion -akku Pieni, kevyt, tehokas Lithium-Ion akku antaa TPS1200+:lle virtaa useiden tuntien ajan. Integroitu langaton Bluetooth -teknologia Langaton tiedonsiirto PDA:han ja matkapuhelimiin. Edistynyt kulmanmittaus Erittäin tarkka, jatkuva kulmanmittausjärjestelmä. Tarkkuuden valinta 1 5 sekunnin väliltä. Päättymätön hienosäätöruuvi Nopeaan, mukavaan ja tarkkaan kohdistamiseen. Hyvin suunniteltu näppäimistö Selkeä, looginen näppäimistö sisältää aakkosnumeeriset, funktionäppäimet ja käyttäjän itsensä määriteltävissä olevat näppäimet. Kosketusnäyttö Kaikki toiminnot nopeasti käyttöön ilman näppäimistöä. Laserluoti auttaa keskittämään TPS1200+:n juuri oikeaan paikkaan nopeasti ja tarkasti. Toimitettavissa kojeissa on suomenkielinen käyttöliittymä.

5 Ohjausvalo (EGL) Kätevä apu maastoonmerkinnässä: auttaa prismamiestä asettamaan prisman linjalle nopeasti ja tarkasti. Automaattinen kohteentunnistus (ATR): Tarkka automaattinen kohdistus prismaan. Nopeuttaa mittaamista ja lisää tuottavuutta. PowerSearch (PS) Nopeasti kääntyvä laserviuhka löytää prisman ja ATR tekee hienokohdistuksen. Mainio apu kaikentyyppisissä töissä; erityisesti etäkäyttötehtävissä. 360 prisma Ei edellytä prisman suuntaamista: mittaaminen ja maastoonmerkintä tapahtuvat nopeasti ja helposti. Laaja valikoima lisävarusteita Lisävarusteet sopivat yhteen myös GPS1200:n ja muiden Leica-tuotteiden kanssa. SmartPole SmartAntenni, 360 prisma ja RX1250-ohjain: vaihto GNSS:n ja TPS:n välillä sujuu lennossa. Leica Geo Office TPS:n ja GNSS:n ohjelmistopaketti, jossa on työkalut ja komponentit mm. tiedontuontiin, esittämiseen, muunnoksiin, laaduntarkkailuun, laskentaan, tasoittamiseen, raportointiin ja tiedonsiirtoon. Saumatonta tiedonsiirtoa Suurikontrastinen, graafinen värinäyttö Markkinoiden paras värinäyttö selkeyden ja erinomaisen kontrastin ansiosta. Ainutlaatuinen grafiikka ja hyvä luettavuus niin hämärässä valossa kuin kirkkaassa auringonpaisteessakin. CompactFlashmuistikortit Paljon kapasiteettia. Luotettava tiedon tallennus. Tiedonsiirtoon. Sisäinen muisti Paljon kapasiteettia sisältävä luotettava muisti. Useita malleja ja vaihtoehtoja TPS1200+ takymetreissä on kattava valikoima vakioja moottoroituja malleja sekä useita hyödyllisiä valinnaisomainaisuuksia. Valitse tarvitsemasi! RX1250 Ohjainyksikkö Kontrolloi TPS1200+:aa radiomodeemilla tai ohjaa sauvassa olevaa SmartAntennia langattomalla Bluetooth -teknologialla tai kaapelilla. Kaiken GNSS- ja TPS-mittaustyön voi suorittaa yksi henkilö suoraan prismapäästä. Sisäinen Li-Ion akku Ohjain ja integroitu radiomodeemi toimivat pienellä ja kevyellä Lithium-Ion-akulla.

6 Leica TPS1200+ Erityisen tehokas Silti helppo käyttää TPS1200+ on varustettu monipuolisilla ominaisuuksilla ja toiminnoilla, jotta se täyttäisi erilaiset tarpeet kaikkialla maailmassa. Silti se on uskomattoman helppo käyttää. TPS1200+:n graafinen käyttöjärjestelmä on selkeä ja opastaa sinua tekemään tarvitsemasi toiminnot. Voit käyttää vakioasetuksia tai jos haluat, voit asettaa TPS1200+:n toimimaan, näyttämään ja käsittelemään tietoa täsmälleen haluamallasi tavalla. Kun käytät TPS1200+:aa, huomaat, että kaikki toiminnot on helppo omaksua. Ja mikä parempaa, TPS1200+ ja GPS1200 ovat täysin yhteensopivia. Ne käyttävät samoja CompactFlash-muistikortteja, tiedonhallintajärjestelmää, näyttöjä ja näppäimistöjä. Riippumatta siitä mitä työtä olet tekemässä, voit helposti vaihtaa TPS:stä GNSS:ään tai päinvastoin ja jatkaa työskentelyäsi tuttuun tapaan. Graafinen näyttö Koodaa ja suunnittele työtäsi Tiedonsiirtoa kaikissa muodoissa TPS1200+ on saatavissa suomenkielisenä Graafinen näkymä työn esittämiseen. Voit zoomata yksityiskohdat esiin tai tarkastella koko mittausaluetta. Pisteisiin ja kohteisiin liittyvät tiedot saat esiin koskettamalla suoraan näyttöä tai käyttämällä näppäimistöä. Määrittele pisteet, linjat ja alueet suunnitelmaasi näytölle samalla kun mittaat. Näet välittömästi työsi tulokset. Lisää mukaan attribuutit ja tiedot, joita tarvitset toimisto-ohjelmistossasi. Tiedot voi siirtää suoraan TPS1200+:sta tai Leica GeoOfficen välityksellä useissa eri standardiformaateissa tai käyttäjän itsensä määrittelemässä muodossa jatkokäsiteltäväksi toimisto-, CAD- tai karttaohjelmistoon. Graafisesta näkymästä voit jo maastossa tarkastaa nopeasti, että mittaus on tehty kokonaan ja virheettömästi. System 1200:ssa on kaikki työkalut. Uskomattoman monipuolinen! Tiedot, jotka saat System 1200:sta, on helposti siirrettävissä muihin ohjelmistoihin.

7 Tilakuvakkeet näyttävät käynnissä olevat mittaus- ja toimintomuodot, tallennuksen, akun varaustilan ja kojeen asetukset. QWERTY-näppäimistö Ohjaimessa on vakiona QWERTY-näppäimistö nopeaan aakkosnumeerisen tiedon käsittelyyn. Pikanäppäimet PinPoint, ATR, Lukitus ja ETMI-seuranta. Nopeat vaihdot säästävät aikaa. Käyttäjän määriteltävissä olevat näppäimet Määritä näihin omat komentosi, toimintosi, näyttötilat jne... nopeaa työskentelyä varten. Käyttäjän asetukset Aseta juuri sellaiset käyttövalikot kuin sinä tai henkilökuntasi tarvitsette. Määrittele näkyviin tarvittavat ja piilota tarpeettomat. Ohjelmavalikko Suora yhteys kaikkiin ladattuihin sovellusohjelmiin kuten Mittaus, Asemointi, Merkintä ja useisiin valinnaisiin ohjelmiin. Suuri värinäyttö 1/4 VGA korkearesoluutioinen LCD, helposti luettavissa missä tahansa valossa. Näyttöön ja näppäimistöön saa valot pimeässä työskenneltäessä. Kakkosnäppäimistö/ näyttö Tarvittaessa TPS1200+:aan voi liittää toisen näppäimistön ja näytön, mikäli toimit molemmissa kojeasennoissa. Kosketusnäyttö tarjoaa nopean pääsyn toimintoihin ilman näppäimistöä. Voit tarkastella pisteiden ja kohteiden tietoja ja käyttää kaikkia toimintoja suoraan näytöltä. Voit itse valita käytätkö kosketusnäyttöä vai näppäimistöä. Käyttäjän määrittelemät näytöt Tiedonhallinta Sovellusohjelmat TPS1200+:n avulla voit itse määritellä näyttömuodon esittämään juuri niitä tietoja, joita sinä ja työtoverisi haluatte nähdä maastossa työskennellessänne. Aseta näyttö kunkin työn ja vaadittavan tiedon mukaiseksi. TPS1200+ on sovitettavissa juuri sinun tarpeittesi mukaiseksi. Tehokas tiedonhallintajärjestelmä huolehtii tiedoista, töistä, laaduntarkistuksista jne. Tarkastele,muokkaa, poista ja etsi suodattimien kanssa tai ilman. Useamman kuin 1 kerran mitattujen pisteiden koordinaatit ovat keskiarvoja edellyttäen että ne sijaitsevat määriteltyjen rajojen sisällä. System 1200:lla mittaaminen on helpompaa ja luotettavampaa. Useat hyödylliset ohjelmat, kuten Mittaus, Asemointi, Merkintä, GOGO (geodeettinen laskenta), Vertailulinja jne. kuuluvat toimitukseen. Muut ohjelmat kuten RoadRunner, Havaintosarja ja DTM Maastomallin merkintä ovat valinnaisia. GeoC++: lla voit kirjoittaa myös omia ohjelmia erityissovelluksia varten. Useimmat ohjelmat toimivat sekä TPS:ssä että GNSS:ssä.

8 Leica TPS1200+ Edistyksellisintä mittausteknologiaa Aikaa säästäviä ominaisuuksia Kulman ja etäisyyden mittaus (IR) PinPoint prismaton ETMI (RL) Automaattinen kohteen tunnistus(atr / LUKITUS) Suurin tarkkuus Pisin mittausetäisyys TPS1200+:n tarkka kulmanmittausjärjestelmä toimii jatkuvasti ja tarjoaa välittömästi vaaka- ja pystykehälukemat, jotka on automaattisesti korjattu kaikista virheistä keskitetysti sijaitsevan 2-suuntaisen kompensaattorin avulla. Koaksiaalinen, useita mittaustapoja omaava ETMI käyttää infrapunalaseria ja mittaa prismaan ja tarratähykseen. Etäisyys on erinomainen: 3km yksittäiseen prismaan. Tarkkuus on huippua: 1 mm +1,5 ppm kaikissa TPS1200+ malleissa. Resoluutio: 0,1 mm. Mittaa pitkiä etäisyyksiä erittäin tarkasti PinPoint on ihanteellinen, kun on mitattava seinien kulmia, julkisivuja, kallioseinämiä, rakennusten sisällä olevia kattoja ja seiniä mitä tahansa sellaista, johon ei voi asentaa prismaa. PinPointin ohut, mittaava lasersäde merkitsee kohteen tarkasti pienellä punaisella pisteellä. Mitat saadaan välittömästi ja suoraan (ilman monimutkaisia rutiinimittauksia). PinPointin avulla voit tehdä myös pitkiä etäisyysmittauksia prismaan. Pistejoukkojen mittaukset ennätysajassa ATR:ää käyttämällä riittää, kun kohdistaa karkeasti ja antaa mittauskomennot: sen jälkeen TPS1200+ keskittää prisman keskelle ja mittaa, täysin automaattisesti. LUKITUS-tilassa TPS1200+ pysyy lukittuna prismaan ja seuraa sen liikkeitä. Mittauksia voidaan tehdä liikkeen aikana. Koska ohjelmisto ennustaa prisman liikkeitä, TPS1200+ jatkaa seurantaa, vaikka säteeseen aiheutuisi lyhyitä keskeytyksiä. Mikäli lukitus katoaa, uudelleenkohdistus onnistuu PowerSearchilla. Nopea, jatkuva, erittäin tarkka kulmanmittaus Tarkkuuden valinta 0,3 1,5 mgon Ei tarvitse alustaa 2-suuntainen kompensaattori ETMI: vakio-, nopea- ja seuranta-mittaustavat Pitkät mittausetäisyydet, nopeat mittaukset ja suuri tarkkuus Erittäin luotettava Valinnainen kaikissa TPS1200+ malleissa 2 versiota: vakio R400 (mittaa yli 400 m), super R1000 (mittaa yli 1000 m) Erittäin pieni laserpiste: täsmällinen pisteen merkintä Vakio ja seuranta Tarkkuus 2 mm + 2 ppm PinPointilla varustettu moottoroitu TPS1200+: täydellinen työkalu julkisivujen mittauksiin Valinnainen moottoroituihin TPS1200+ malleihin Manuaalisia toimintoja ei enää tarvita Erittäin nopeaa mittaamista Suuri yhtenäinen tarkkuus Mittaukset vakioprismaan (aktiiviprismaa ei tarvita)

9 Helppoa, nopeaa ja mukavaa Lisää tuottavuutta ja tulosta PowerSearch (PS) Etäkäyttöohjain (RX1250) SmartStation (ATX1230) Löytää prisman automaattisesti PowerSearch löytää prismat sekunneissa riippumatta siitä missä ne ovat. Kun PowerSearch on aktivoitu, TPS1200+ kääntyy ja lähettää pystysuuntaisen laserviuhkan. Kun säde osuu prismaan, TPS1200+ pysähtyy, ATR käynnistyy ja löytää pisteen täysin automaattisesti. Käytä PowerSearch-toimintoa ensimmäiseen ATR-mittaukseen tai löytääksesi prisman uudelleen, mikäli automaattinen prisman seurannan lukitus katoaa. Hyödyllinen etäohjaimen kanssa. Valinnainen moottoroitujen ATR:llä varustettujen TPS1200+ mallien kanssa Aktivoidaan näppäimistöstä tai automaattisesti Löytää vakioprismat (aktiiviprismaa ei tarvita) Säästää aikaa Suositellaan nopeaan ja tehokkaaseen etäohjaintyöskentelyyn Työskentelyyn prisman kanssa RX1250-ohjaimella kontrolloit TPS1200+:aa radiomodeemilla ja GNSS SmartAntennia langattomasti Bluetooth -teknologian avulla tai kaapelilla prismasauvasta. Ohjaimessa on sama näyttö kuin TPS1200+:ssa, kosketusnäyttö ja täydellinen QWERTY-näppäimistö. Toiminnot ovat täsmälleen samat. Voit antaa mittauskomentoja, koodeja, käyttää toimintoja ja ohjelmia, kerätä dataa GNSS- tai TPS-kojeista mitä tarvitsetkin. Valinnainen kaikissa TPS1200+ kojeissa SmartPole-asemointiin Sopii parhaiten ATR:n, PowerSearchin ja 360 prisman kanssa Kevyt ja kestävä Luotettava langaton radiomodeemiyhteys ja Bluetooth -teknologia. Yhden hengen mittausjärjestelmä Kaapeleita ja ulkoisia akkuja ei tarvita Lisää tuottavuutta TPS & GNSS täydellisesti yhdistettynä GNSS SmartAntennilla varustettu TPS1200+ tarjoaa kompaktin, helppokäyttöisen työkalun. Ei enää kontrollipisteitä, jonomittausta eikä asemointia tunnettujen pisteiden kautta. Aseta SmartStation paikoilleen ja anna RTK GNSS:n määritellä asema senttimetrin tarkkuudella, jatka mittausta TPS1200+: lla. Takymetri ohjaa sekä GNSS:n että TPS:n mittaamista, näyttöjä ja tiedostoja. Kun SmartStation on asemoitu, voit käyttää SmartAntennia sauvassa ohjaimen kanssa ja itsenäisenä RTK:na. TPS ja GNSS samassa kojeessa Määritä asema RTK:lla, sen jälkeen mittaa takymetrillä Ei enää kontrollipisteitä, jonomittausta eikä asemointia tunnettujen pisteiden kautta Lisäät tuottavuuttasi Kaikki TPS1200+ kojeet voidaan päivittää SmartStationeiksi.

10 Leica TPS1200+ Tekniset tiedot ja ominaisuudet Mallit ja valinnaiset lisäominaisuudet TC TCR TCRM TCA TCP TCRA TCRP Kulman mittaus Etäisyysmittaus (IR) PinPoint prismaton etäisyysmittaus (RL) Moottoroitu Automaattinen kohteen tunnistus (ATR) PowerSearch (PS) Ohjausvalo(EGL) Ohjain/ Radiokahva (radiomodeemi) GUS74 laserosoitin SmartStation (ATX1230 GG) = Vakio = Valinnainen Kulman mittaus Tyyppi Tyyppi Tyyppi Tyyppi Tarkkuus Hz, V 1 (0,3 mgon) 2 (0,6 mgon) 3 (1 mgon) 5 (1,5 mgon) (keskipoikkeama, ISO ) Näyttöresoluutio 0,1 (0,1 mgon) 0.1 (0,1 mgon) 0.1 (0,1 mgon) 0.1 (0,1 mgon) Menetelmä absoluuttinen, jatkuva, diametrinen Kompensaattori Toiminta-alue: 4 (0,07 gon) 4 (0,07 gon) 4 (0,07 gon) 4 (0,07 gon) Asettumistarkkuus: 0.5 (0,2 mgon) 0.5 (0,2 mgon) 1.0 (0,3 mgon) 1.5 (0,5 mgon) Menetelmä: keskitetty kaksisuuntainen kompensaattori Etäisyysmittaus (IR) Mittausetäisyys Pyöröprisma(GPR1): 3000 m (keskimääräisissä sääolosuhteissa) 360 prisma (GRZ4): 1500 m Miniprisma (GMP101): 1200 m Tarraprisma (60 mm x 60mm) 250 m Lyhyin mitattava etäisyys: 1,5 m Tarkkuus / Mittauksen kesto Vakio: 1 mm + 1,5 ppm / tyyp. 2,4 s (keskipoikkeama, ISO ) Nopea: 3 mm + 1,5 ppm / tyyp. 0,8 s Seuranta: 3 mm + 1,5 ppm / tyyp. <0,15 s Näyttöresoluutio: 0,1 mm Menetelmä Vaihe-eromittaus (koaksiaalinen, näkyvä punainen laser) PinPoint R400/R1000 prismaton etäisyysmittaus (RL) Mittausetäisyys PinPoint R400: 400 m / 200 m (Kodak -harmaakortti: 90 % heijastus / 18 % heijastus) (keskimääräisissä sääolosuhteissa) PinPoint R1000: 1000 m / 500 m (Kodak-harmaakortti: 90 % heijastus / 18 % heijastus) Lyhyin mitattava etäisyys: 1,5 m Pitkät matkat pyöröprismaan (GPR1): 1000 m 7500 m Tarkkuus / Mittauksen kesto Prismaton < 500 m: 2 mm + 2 ppm / tyyp. 3 6 s, max. 12 s (keskipoikkeama, ISO ) Prismaton > 500 m: 4 mm + 2 ppm / tyyp. 3 6 s, max. 12 s (kohde varjossa, pilvinen sää) Pitkät matkat: 5 mm + 2 ppm / tyyp. 2.5 s, max. 12 s Laserpisteen koko 20 m: noin 7 mm x 14 mm 100 m: noin 12 mm x 40 mm Menetelmä PinPoint R400 / R1000: Systeemianalysaattori (koaksiaalinen, näkyvä punainen laser) Moottoroitu Maksiminopeus Kääntymisnopeus: 45 / s

11 Automaattinen kohteen tunnistus (ATR) Mittausetäisyys ATR / LUKITUS Pyöröprisma (GPR1): 1000 m / 800 m (keskimääräisissä sääolosuhteissa) 360 prisma (GRZ4, GRZ122): 600 m / 500 m Miniprisma (GMP101): 500 m / 400 m Tarraprisma(60 mm x 60 mm): 55 m (175 ft) Lyhyin mitattava etäisyys: 1,5 m / 5 m Tarkkuus/ Mittauksen kesto ATR kulman tarkkuus Hz, V: 1 " (0.3 mgon) (keskipoikkeama, ISO ) Pisteen keskipoikkeama ± 1mm Mittauksen kesto, GPR1: 3 4 s Maksiminopeus (LUKITUS) Tangentiaalisesti (vakio): 5 m / s 20 metrin päässä, 25 m / s 100 metrin päässä Säteen suunnassa (seuranta): 4 m / s Menetelmä Digitaalinen kuvankäsittely (lasersäde) PowerSearch (PS) Mittausetäisyys Pyöröprisma (GPR1): 300 m (keskimääräisissä sääolosuhteissa) 360 prisma (GRZ4, GRZ122): 300 m (suunnattuna kojeeseen) Miniprisma (GMP101): 100 m Lyhyin mitattava etäisyys: 5 m Kohdistusaika Tyypillinen kohdistusaika: < 10 s Maksiminopeus Kääntymisnopeus: 45 / s Menetelmä Digitaalinen signaalin käsittely (pyörivä laserviuhka) Ohjausvalo (EGL) Mittausetäisyys (keskimääräisissä sääolosuhteissa) Käyttöalue: 5 m 150 m Tarkkuus Kohdistustarkkuus: 5 cm 100 metrillä Yleistä Mittauskaukoputki Laserluoti Suurennus: 30 x Keskistystarkkuus 1,5 mm 1,5 m:n päästä Objektiivin vapaa aukko: 40 mm Laserpisteen halkaisija: 2,5 mm 1,5 m:n päästä Näyttöalue: 1 30 (1.66 gon) / 2.7 m 100 metrillä Päättymätön hienosäätöruuvi Tarkennusalue: 1,7 m ääretön Säätöruuvien lukumäärä: 1 vaaka / 1 pysty Näppäimistö ja näyttö Akku (GEB221) Näyttö: 1/4 VGA (320*240 pikseliä, graafinen LCD, väri, valaistu Tyyppi: Lithium-Ion kosketusnäyttö Jännite: 7,4 V Näppäimistö: 34 näppäintä (12 funktio, 12 aakkosnum.), valaistu Teho: 3,8 Ah Kulman näyttö: 360, 360 desimaali, 400 gon, 6400 mil, V% Toiminta-aika: tyyp. 5 8 h Mittayksiköt näytössä: metrit, (jalat, tuumat: int. ft, ft/inch, US ft, US ft/inch) Paino Sijainti: asento I vakio / asento II valinnainen Takymetri : 4,8 5,5 kg Tietojen tallennus Akku (GEB221): 0,2 kg Sisäinen muisti: 64 MB (valinnainen) Pakkokeskistysalusta (GDF121): 0,8 kg Muistikortti CompactFlash-muistikortit (64 MB ja 256 MB) Ympäristömääritykset Tietueiden lukumäärä 1750 / MB Käyttölämpötila: 20 C +50 C Liitäntä: RS232, langaton Bluetooth -teknologia (valinnainen) Varastointilämpötila: 40 C +70 C Rasiatasain: Pöly/ vesi (IEC 60529): IP54 6 / 2 mm 6 / 2 mm Kosteus: 95 %, ei kondensoidu Ohjain (etäkäyttöyksikkö) (RX1250T/Tc) Kommunikointi integroidun radiomodeemin kautta Ohjain Näyttö: 1/4 VGA (320*240 pikseliä), graafinen LCD, kosketusnäyttö, valaistu Näppäimistö: 62 näppäintä (12 funktio, 40 aakkosnum. näppäintä), valaistu Liitäntä: RS232 Akku (GEB211) Tyyppi: Lithium-Ion Jännite: 7,4 V Teho: 1,9 Ah Toiminta-aika: RX1250T: tyyp. 9 h, RX1250Tc: tyyp. 8 h Paino Ohjain RX1250T/Tc: 0,8 kg Akku (GEB211): 0,1 kg Prismasauva-adapteri: 0,25 kg Ympäristömääritykset Käyttölämpötila: RX1250T 30 C +65 C / RX1250Tc 30 C +50 C Varastointilämpötila: 40 C +80 C Vesi/pöly/hiekka IP67 (IEC 60529, MIL-STD-810F) vedenkestävä tilapäisesti 1 m upotukseen asti. Pölynkestävä.

12 Olipa kyseessä sitten tilan lohkominen, rakennusmittaus, julkisivujen tai huoneistojen mittaus, siltojen tai tunneleiden koordinaattien kerääminen Leica Geosystemsin mittauskojeet tarjoavat oikean ratkaisun jokaiseen kohteeseen. System sarjan laitteet ja ohjelmistot on suunniteltu vastaamaan modernin mittaamisen haasteisiin. Niissä kaikissa on erinomainen, helppolukuinen ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä. Niiden edistyksellinen valikkorakenne, selkeät toimintoalueet ja korkea teknologia istuvat täydellisesti GNSS- tai TPS-sovelluksiin kentällä. Käytätpä sitten hyödyksi teknologioita yhdessä tai erikseen Leica Geosystemsin kojeiden poikkeuksellinen joustavuus takaa luotettavat ja tuottoisat mittaukset. Kun kaiken on oltava oikein. Pidätämme oikeuden kuvia, kuvauksia ja teknisiä tietoja koskeviin muutoksiin. Painettu Suomessa Copyright Leica Geosystems AG, Heerbrugg, Switzerland, fi IX.07 RDV Total Quality Management sitoudumme asiakastyytyväisyyteen Kysy lisää TQM-ohjelmasta Leica Geosystems-myyjältäsi. Etäisyysmittari (PinPoint R400 / R1000): Laserluokka 3R IEC vastaa EN Laserluoti: Laserluokka 2 IEC vastaa EN Leica SmartPole Tuote-esite Leica SmartStation Tuote-esite Leica GPS1200 Tuote-esite Leica System1200 Software Tuote-esite Leica GRX1200 Tuote-esite Etäisyysmittari (IR), ATR ja PowerSearch: Laserluokka 1 IEC vastaa EN Leica Geosystems käyttää Bluetooth merkkiä ja logoa Bluetooth SIG Inc:n luvalla. Muut esitteessä mainitut tavaramerkit ja kauppanimet kuuluvat omistajilleen. Maahantuonti, myynti, vuokraus, koulutus ja huolto (Leica Service Center): Leica Nilomark Oy Sinimäentie 10 C, PL 111, Espoo Puh. (09) , Fax (09) Leica Geosystems AG Sveitsi

Leica Viva TPS Nopein takymetri

Leica Viva TPS Nopein takymetri Leica Viva TPS Nopein takymetri Visiosi: Nopea takymetri Tervetuloa Leica Viva TPS Ei voisi olla nopeampi Leica Viva TPS:llä teet työt nopeammin, lisäät yrityksen kilpailukykyä ja voitat enemmän töitä.

Lisätiedot

Leica Sprinter Siitä vain... Paina nappia

Leica Sprinter Siitä vain... Paina nappia Sprinter Siitä vain... Paina nappia Sprinter 50 Tähtää, paina nappia, lue tulos Pölyn ja veden kestävä Kompakti ja kevyt muotoilu Virheettömät korkeuden ja etäisyyden lukemat Toiminnot yhdellä painikkeella

Lisätiedot

Leica ScanStation 2 Poikkeuksellisen nopea, uskomattoman joustava

Leica ScanStation 2 Poikkeuksellisen nopea, uskomattoman joustava Leica ScanStation 2 Poikkeuksellisen nopea, uskomattoman joustava Leica ScanStation 2 Laserkeilainten joustavuuden ja nopeuden uusi taso 10-kertainen maksimimittausnopeuden kasvu ja takymetreistä tuttu

Lisätiedot

Leica Viva GS14 Suunniteltu suorituskykyiseksi

Leica Viva GS14 Suunniteltu suorituskykyiseksi Leica Viva GS14 Suunniteltu suorituskykyiseksi Visiosi: Joustavuutta ja suorituskykyä Tervetuloa Leica Viva GS14 Työkalusi kaikkiin GNSS-sovelluksiin Leica GS14 on kaikkein kompaktein ja tehokkain GNSS-vastaanotin.

Lisätiedot

Leica Piper 100/200 Maailman monipuolisin putkilaser

Leica Piper 100/200 Maailman monipuolisin putkilaser Leica Piper 100/200 Maailman monipuolisin putkilaser Leica Piper Luotettavaa suorituskykyä maan päällä, putkissa ja kaivoissa Leica Geosystemsin Piper-putkilasersarjaan voi luottaa joka tilanteessa Putkessa

Lisätiedot

SPS ZOOM 300. 3D Laserkeilain

SPS ZOOM 300. 3D Laserkeilain SPS ZOOM 300 3D Laserkeilain SPS ZOOM 300 3D Laserkeilain 3D laserkeilain on laite joka mittaa ja kerää tarkkaa tietoa ympäristön kohteista. Mitattuja pistepilviä voidaan sen jälkeen käyttää suunnittelussa

Lisätiedot

Nurmijärven kunta TARJOUSPYYNTÖ 1(6) PL37 01901 Nurmijärvi 30.1.2014

Nurmijärven kunta TARJOUSPYYNTÖ 1(6) PL37 01901 Nurmijärvi 30.1.2014 Nurmijärven kunta TARJOUSPYYNTÖ 1(6) TAKYMETRIN HANKINTA Hankinnan kohde Hankinnan kuvaus Takymetri GNSS antennivarustuksella Pyydämme tarjoustanne käyttökiintopisteiden mittauksessa sekä kartoitus- ja

Lisätiedot

Leica GPS1200+ sarja Erittäin suorituskykyinen GNSS-järjestelmä

Leica GPS1200+ sarja Erittäin suorituskykyinen GNSS-järjestelmä Leica GPS1200+ sarja Erittäin suorituskykyinen GNSS-järjestelmä Leica GPS1200+ Ainoa GNSS, jolla on tulevaisuustakuu Kun sanomme GNSS:stä, että se on tulevaisuustaattu, se merkitsee maksimia tuottavuudessa

Lisätiedot

HDS7000 Laserkeilain Ultranopea pidemmällä mittausetäisyydellä

HDS7000 Laserkeilain Ultranopea pidemmällä mittausetäisyydellä > 1 milj. pist. / s HDS7000 Laserkeilain Ultranopea pidemmällä mittausetäisyydellä > Kantama 180 m HDS7000 Ultranopea laserkeilaus vaativille ammattilaisille Sen ohella, että 3D-laserkeilaimia on käytetty

Lisätiedot

Kannettava sähköverkon analysaattori AR6

Kannettava sähköverkon analysaattori AR6 Kannettava sähköverkon analysaattori AR6 Kompakti huippuominaisuudet omaava digitaalinen mittalaite soveltuu erinomaisesti sähköverkon energiatehokkuuden analysoimiseen AR6:n ominaisuuksia: Se ottaa jänniteaallosta

Lisätiedot

Robotti Takymetri. Zoom90 Motorisoitu Sarja. Esitys /Matti Leinonen Geolaser Oy

Robotti Takymetri. Zoom90 Motorisoitu Sarja. Esitys /Matti Leinonen Geolaser Oy Robotti Takymetri Zoom90 Motorisoitu Sarja Esitys 16.3.2016/Matti Leinonen Geolaser Oy Esittely Takymetri Laite Ohjelmisto Varusteet Paketit GeoMax Työkalut Mittausohjelmat Muu materiaali Zoom90 Laite

Lisätiedot

Leica MC200 Digger kaivinkoneiden koneohjausratkaisu. >Nopea >Tarkka >Joustava

Leica MC200 Digger kaivinkoneiden koneohjausratkaisu. >Nopea >Tarkka >Joustava Leica MC200 Digger kaivinkoneiden koneohjausratkaisu >Nopea >Tarkka >Joustava MC200 Digger -ratkaisu MC200 Digger antaa käyttäjälle reaaliaikaisen tiedon kaivuusyvyydestä, kaateesta ja ulottuvuudesta,

Lisätiedot

Tekniset tiedot. Toimintakaavio. Ohjelmisto ja sovellukset yhdellä silmäyksellä. Tyyp. mittaustarkkuus Alue

Tekniset tiedot. Toimintakaavio. Ohjelmisto ja sovellukset yhdellä silmäyksellä. Tyyp. mittaustarkkuus Alue Tekniset tiedot Tyyp. mittaustarkkuus ± 1,0 mm Alue 0,05 enintään 300 m X-Range Power Technology Smart Base -mittausalue Vaakasuora 360 Pystysuora 40 80 Etäisyys m 2, 5, 10 m P2P-toiminnon tyypillinen

Lisätiedot

Testo 106 suojakotelolla Nopea mittari omavalvontaan.

Testo 106 suojakotelolla Nopea mittari omavalvontaan. Testo 106 suojakotelolla Nopea mittari omavalvontaan. Nopea mittaus ohuella mittapäällä jälkiä jättämättä Tarkka mittaustulos Äänihälytys Testo 106:ssa on erittäin nopea ja tarkka NTC-anturi yhdistettynä

Lisätiedot

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional FlyMarker PRO merkintälaite Mark like a Professional Mark like a Professional FlyMarker PRO Mobile Kannettavan FlyMarker PRO merkintälaitteen avulla suurten, raskaiden ja vaikeasti liikuteltavien kappaleiden

Lisätiedot

Leica ScanStation C10 Monitoiminen laserkeilain kaikkiin sovelluksiin

Leica ScanStation C10 Monitoiminen laserkeilain kaikkiin sovelluksiin Monitoiminen laserkeilain kaikkiin sovelluksiin Monipuolisuutta, Tuottavuutta, Lisäarvoa Monet organisaatiot ovat kiinnostuneita laserkeilauksesta laajentaakseen ja/ tai parantaakseen nykyisiä toimintojaan

Lisätiedot

X PAD for Android Ensimmäinen, kehittynein

X PAD for Android Ensimmäinen, kehittynein X PAD for Android Ensimmäinen, kehittynein Ideato e sviluppato da: X PAD for Android Ensimmäinen, kehittynein. X PAD for Android avaa uuden maailman perustuen Android -käyttöjärjestelmään. Alustaan joka

Lisätiedot

Leica LINO TM L2. Täydellinen linjaustyökalu. SWISS Technology by Leica Geosystems

Leica LINO TM L2. Täydellinen linjaustyökalu. SWISS Technology by Leica Geosystems Leica LINO TM L2 Täydellinen linjaustyökalu SWISS Technology by Leica Geosystems 959290_fi_Lino-Folder.indd 1 2.4.2007 13:54:19 Uhr Yksinkertaisesti täydellinen kaikissa vaiheissa! Leica LINO L2:n avulla

Lisätiedot

geodyna 6800 optima tasapainottamisen uusi standardi

geodyna 6800 optima tasapainottamisen uusi standardi geodyna 6800 optima tasapainottamisen uusi standardi Täysautomaattinen tasapainotuskone 3 D-laserteknologialla Mikä on GEODYNA 6800 OPTIMA geodyna 6800 optima on täysautomaattinen pyörän tasapainotuskone

Lisätiedot

DistanceMaster One. Laser 650 nm SPEED SHUTTER

DistanceMaster One. Laser 650 nm SPEED SHUTTER DistanceMaster One 36 Laser 650 nm SPEED SHUTTER Laser 02 2 x Typ AAA / LR03 1,5V / Alkaline DistanceMaster One x x y = m 2 y z x y x y z = m 3 03 ! Lue käyttöohje kokonaan. Lue myös lisälehti Takuu- ja

Lisätiedot

Jäähdytysturva Oy Koivukummuntie 4 01510 Vantaa puh. +358 (0)20 754 5235 info@jaahdytysturva.fi www.jaahdytysturva.fi

Jäähdytysturva Oy Koivukummuntie 4 01510 Vantaa puh. +358 (0)20 754 5235 info@jaahdytysturva.fi www.jaahdytysturva.fi Testo 106-T1:ssä on erittäin nopea ja tarkka NTC-anturi yhdistettynä ohueen mittauskärkeen joka ei jätä jälkiä. Testo 106-T1 soveltuu erinomaisesti elintarvikkeiden lämpötilojen mittaukseen esimerkiksi

Lisätiedot

Leica Roteo Monipuoliset pyörivät laserit

Leica Roteo Monipuoliset pyörivät laserit Leica Roteo Monipuoliset pyörivät laserit Kaikinpuolista täydellisyyttä Hyvä suorituskyky kaikilla tasoilla Leica Roteon pyörivistä lasereista on todella moneksi. Ovatpa ne katossa tai seinässä, lattialla

Lisätiedot

Geotrim TAMPEREEN SEUTUKUNNAN MITTAUSPÄIVÄT 29.3.2006

Geotrim TAMPEREEN SEUTUKUNNAN MITTAUSPÄIVÄT 29.3.2006 Geotrim TAMPEREEN SEUTUKUNNAN MITTAUSPÄIVÄT 29.3.2006 Satelliittimittauksen tulevaisuus GPS:n modernisointi, L2C, L5 GALILEO GLONASS GNSS GPS:n modernisointi L2C uusi siviilikoodi L5 uusi taajuus Block

Lisätiedot

NOPEUSNÄYTÖT LIIKENNETILASTOT

NOPEUSNÄYTÖT LIIKENNETILASTOT NOPEUSNÄYTÖT JA LIIKENNETILASTOT EVOLIS SOLUTION Maahantuonti ja myynti: Tapio Sorjonen Oy, Saviniemenkatu 23 49200 Hamina ELAN CITE, JOHTAVA EUROOPPALAINEN NOPEUSNÄYTTÖIHIN ERIKOISTUNUT YRITYS Vuodesta

Lisätiedot

Laser FLS 90. Käyttöohje

Laser FLS 90. Käyttöohje Laser FLS 90 fi Käyttöohje L SE R R DI TIO N DO NO T ST R E IN TO BE M L SE R CL S S 2 5 1 2 4 3 3 6 7 B1 B2 1 C1 C2 C3 S1 =S2 = 90 C4 S1 90 S2 D1 D2 D3 D4 D5 D6 E1 S=10m 32 10 E2 C L 1 B E3 L 2 D C L

Lisätiedot

S85 laseretäisyysanturi

S85 laseretäisyysanturi Anturi Valokennot Etäisyysanturit S85 laseretäisyysanturi Laser 2-luokan näkyvä valo helpottaa asennusta Tunnistusetäisyys 10 tai 20 m, tarkkuus 7 mm, toistotarkkuus 1 mm 4-20 ma tai 0-10 V skaalattava

Lisätiedot

Dynatel 2210E kaapelinhakulaite

Dynatel 2210E kaapelinhakulaite Dynatel 2210E kaapelinhakulaite Syyskuu 2001 KÄYTTÖOHJE Yleistä 3M Dynatel 2210E kaapelinhakulaite koostuu lähettimestä, vastaanottimesta ja tarvittavista johdoista. Laitteella voidaan paikantaa kaapeleita

Lisätiedot

Leica DISTO S910 Mittaustietojen mittaaminen ja suunnitelmien tekeminen

Leica DISTO S910 Mittaustietojen mittaaminen ja suunnitelmien tekeminen Leica DISTO S910 Mittaustietojen mittaaminen ja suunnitelmien tekeminen Leica DISTO S910 Folder 833753 0115 fi_svid allgemein_fvid 3 01.04.15 08:30 Maailman ensimmäinen Mittaa mitä vain ja mistä vain P2P-teknologian

Lisätiedot

HIGH POWER. Monipuolinen linjalaser helpottaa kohdistamista! UUSI. Innovation in Tools

HIGH POWER. Monipuolinen linjalaser helpottaa kohdistamista! UUSI. Innovation in Tools Innovation in Tools Monipuolinen linjalaser helpottaa kohdistamista! HIGH POWER 3D PowerPlane-Laser 3D ja AutoLine-Laser 3D: Nyt myös kätevällä seinäpidikkeellä UUSI 3D-laserin edut Tehokasta työskentelyä

Lisätiedot

Leica DISTO. Tarkat mitat Tarkalleen juuri sitä, mitä tarvitset.

Leica DISTO. Tarkat mitat Tarkalleen juuri sitä, mitä tarvitset. Leica DISTO Tarkat mitat Tarkalleen juuri sitä, mitä tarvitset. Mittaa Leica DISTO :lla Helposti, nopeasti ja tarkasti! Nopea ja tehokas n Mittaa etäisyydet napin painalluksella vain muutamassa sekunnissa

Lisätiedot

Leica Lino Tarkat, itsetasaavat piste- ja linjalaserit

Leica Lino Tarkat, itsetasaavat piste- ja linjalaserit Leica Lio Tarkat, itsetasaavat piste- ja lijalaserit Aseta, kytke päälle, valmis! Leica Liolla kaikki o suorassa ja täydellisesti lijassa Leica Liot heijastavat lijat tai pisteet millimetri tarkkuudella,

Lisätiedot

päivää vapaa pistorasiasta!

päivää vapaa pistorasiasta! 365 päivää vapaa pistorasiasta! Paras energianhuolto matkalla MATKAILUAUTO VENE MÖKKI EFOY COMFORT lataa käyttöakkusi täysautomaattisesti. Näin Sinulla on aina riittävästi sähköä toiveidesi täyttämiseen

Lisätiedot

Maanmittauspäivät 2014 Seinäjoki

Maanmittauspäivät 2014 Seinäjoki Maanmittauspäivät 2014 Seinäjoki Parempaa tarkkuutta satelliittimittauksille EUREF/N2000 - järjestelmissä Ympäristösi parhaat tekijät 2 EUREF koordinaattijärjestelmän käyttöön otto on Suomessa sujunut

Lisätiedot

testo 831 Käyttöohje

testo 831 Käyttöohje testo 831 Käyttöohje FIN 2 1. Yleistä 1. Yleistä Lue käyttöohje huolellisesti läpi ennen laitteen käyttöönottoa. Säilytä käyttöohje myöhempää käyttöä varten. 2. Tuotekuvaus Näyttö Infrapuna- Sensori, Laserosoitin

Lisätiedot

UUSI. Paras energianhuolto matkalla MATKAILUAUTO VENE MÖKKI

UUSI. Paras energianhuolto matkalla MATKAILUAUTO VENE MÖKKI UUSI Paras energianhuolto matkalla MATKAILUAUTO VENE MÖKKI MATKAILUAUTO VENE MÖKKI EFOY COMFORT lataa käyttöakkusi täysautomaattisesti. Näin Sinulla on aina riittävästi sähköä toiveidesi täyttämiseen -

Lisätiedot

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin PTZ-kamera, joka on suunniteltu sopimaan täydellisesti kaikkialle Kun kiinteä minidome-kamera ei riitä, mutta perinteinen PTZ-kamera on turhan

Lisätiedot

Verenpainemittarit. Ranne- verenpainemittari, harmaa. 22,95

Verenpainemittarit. Ranne- verenpainemittari, harmaa. 22,95 Verenpainemittarit Ranne- verenpainemittari, harmaa. 22,95 Tarkka verenpaineen mittaus ranteesta. Näytön kohteet: systolinen, diastolinen, pulssi, päivämäärä, aika Rytmihäiriöilmoitus Muistipaikkoja 60/henkilö,

Lisätiedot

ILMASTOINTI Texa Konfort 780R Bi-Gas

ILMASTOINTI Texa Konfort 780R Bi-Gas 32 220 9865 Texa Konfort 780R Bi Gas on täysautomaattinen ilmastointijärjestelmän huoltolaite sekä R134a että R1234yf kaasuille. Laitteessa on kaksi erillistä järjestelmää samoissa kuorissa. Koko huoltotapahtuma

Lisätiedot

Access. Käyttöturva. Rahoitus. Assistant. Paikkatieto. VRSnet. GIS-mobiilipalvelut

Access. Käyttöturva. Rahoitus. Assistant. Paikkatieto. VRSnet. GIS-mobiilipalvelut Access Käyttöturva Rahoitus Assistant VRSnet Paikkatieto GIS-mobiilipalvelut Mittaustiedon hallinta Trimble Access Tuo maasto ja toimisto lähemmäksi toisiaan Trimble Access Joustava tiedon jakaminen Toimistosta

Lisätiedot

3D Win. Suomessa yli 1 200 lisenssiä Ruotsissa noin 100 Myyntiä myös Saksaan, Tanskaan, Hollantiin, Viroon, Malesiaan. Maasto

3D Win. Suomessa yli 1 200 lisenssiä Ruotsissa noin 100 Myyntiä myös Saksaan, Tanskaan, Hollantiin, Viroon, Malesiaan. Maasto 3D system Oy 3D system Oy 3D Win erikoissovellukset Perustettu 1993 9 henkilöä Suomalainen maanmittausalan ohjelmistotalo Ohjelmistotuotteiden suunnittelu ja tuottaminen mittaus, paikkatieto, kartta ja

Lisätiedot

Magswitchin h y ö d y t :

Magswitchin h y ö d y t : Muuttaa tapoja. Koskaan aikaisemmin ei ole ollut yhtä helppoa kontrolloida erittäin tehokasta magneettia. Magswitch on kehittänyt erittäin tehokkaan magneettityökalun, joka yhtä nuppia vääntämällä on helppo

Lisätiedot

Digitaaliset paikoitusmittalaitteet

Digitaaliset paikoitusmittalaitteet Digitaaliset paikoitusmittalaitteet Magnescale Tel: +49 711 5858-777 E-Mail: smse-mp@eu.sony.com www.sonymanufacturing.com Luotettava mittausjärjestelmä korkeampi laatu ja parempi tuottavuus Sonyn magneettiset

Lisätiedot

Ilmanvirtauksen mittarit

Ilmanvirtauksen mittarit Swema 3000 yleismittari/monitoimimittari sisäilmastomittauksiin Ilmastoinnin yleismittari, Vahva metallirunkoinen Swema 3000 on suunniteltu ilmastoinnin, sisäilmaston ja olosuhdemittausten tarpeisiin erityisesti

Lisätiedot

SWISS Technology by Leica Geosystems. Leica DISTO TM. Alkuperäinen laseretäisyysmittari

SWISS Technology by Leica Geosystems. Leica DISTO TM. Alkuperäinen laseretäisyysmittari SWISS Technology by Leica Geosystems Leica DISTO TM Alkuperäinen laseretäisyysmittari Miksi tekisit elämäsi vaikeaksi? On toinen vaihtoehto: Nopea ja tehokas Mittaukset napin painalluksella muutamassa

Lisätiedot

AquaPro IP 54. Laser 635 nm. auto man man DE 02 GB 09 NL 16 DK 23 FR 30 ES 37 IT 44 PL 51 FI 58 PT 65 SE 72 NO 79 TR 86 RU 93 UA 100 CZ 107 EE 114

AquaPro IP 54. Laser 635 nm. auto man man DE 02 GB 09 NL 16 DK 23 FR 30 ES 37 IT 44 PL 51 FI 58 PT 65 SE 72 NO 79 TR 86 RU 93 UA 100 CZ 107 EE 114 Laser 635 nm IP 54 auto man man AquaPro DE 02 GB 09 NL 16 DK 23 FR 30 ES 37 IT 44 PL 51 58 PT 65 SE 72 NO 79 TR 86 RU 93 UA 100 CZ 107 EE 114 LV 121 LT 128 RO 135 BG 142 GR 149 58 Lue käyttöohje kokonaan.

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE LÄMPÖTILA-ANEMOMETRI DT-619

KÄYTTÖOHJE LÄMPÖTILA-ANEMOMETRI DT-619 KÄYTTÖOHJE LÄMPÖTILA-ANEMOMETRI DT-619 2007 S&A MATINTUPA 1. ILMAVIRTAUKSEN MITTAUS Suora, 1:n pisteen mittaus a) Kytke mittalaitteeseen virta. b) Paina UNITS - näppäintä ja valitse haluttu mittayksikkö

Lisätiedot

Leica DISTO A2. The original laser distance meter

Leica DISTO A2. The original laser distance meter Leica DISTO A2 The original laser distance meter Käyttöohje Suomi Onnittelut Leica DISTO :n hankkimisen johdosta. Yleiskatsaus Leica DISTO A2 1.1.0 fin Turvaohjeet löytyvät erillisestä kirjasesta tämän

Lisätiedot

RIDGID SeeSnake Videotarkastusjärjestelmät

RIDGID SeeSnake Videotarkastusjärjestelmät RIDGID SeeSnake Videotarkastusjärjestelmät 1½" - 8" (40-200 mm) putket 200' (61 m) asti 2" - 12" (50-300 mm) putket 325' (99 m) asti Kuulaohjain Mutterinavain RIDGIDin SeeSnake-videotarkastusjärjestelmät

Lisätiedot

AVL - PAKOKAASUANALYSAATTORIT 4000 - SARJA PAKOKAASUANALYSAATTORIT BENSIINI - JA DIESELMOOTTOREILLE

AVL - PAKOKAASUANALYSAATTORIT 4000 - SARJA PAKOKAASUANALYSAATTORIT BENSIINI - JA DIESELMOOTTOREILLE AVL - PAKOKAASUANALYSAATTORIT 4000 - SARJA PAKOKAASUANALYSAATTORIT BENSIINI - JA DIESELMOOTTOREILLE Finntest Oy Olarinluoma 16 02200 ESPOO Puh. 09-439 1400 Fax. 09-4391 4020 finntest@finntest.fi www.finntest.fi

Lisätiedot

Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori.

Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori. Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori. Torqeedo on veneilijän tulevaisuutta. Perämoottori, joka menestyy sitä paremmin, mitä tiukemmaksi ympäristömääräykset käyvät. Markkinoiden tehokkaimmat

Lisätiedot

metis GSM-ilmoituksensiirtolaite ja kauko-ohjain

metis GSM-ilmoituksensiirtolaite ja kauko-ohjain metis GSM-ilmoituksensiirtolaite ja kauko-ohjain Tuotekuvasto 27.7.2006 metis A106 metis on ilmoituksensiirtolaite GSM-verkkoon. Laitteessa on liitännät neljälle ilmaisimelle, ohituskytkimelle, lämpötila-anturille,

Lisätiedot

Parasta ammunnanharjoitteluun

Parasta ammunnanharjoitteluun Parasta ammunnanharjoitteluun Edut Objektiivinen suorituskykyanalyysi Tarkka mittaus Kompakti, kevyt ja helppokäyttöinen Yleiskiinnike useimpiin urheiluaseisiin Helppo kohdistus Todellinen ammuntaetäisyys

Lisätiedot

group I.VIEW LINE KAIVUKONEEN KAIVUSYVYYSJÄRJESTELMÄ edizione/edition 07-13

group I.VIEW LINE KAIVUKONEEN KAIVUSYVYYSJÄRJESTELMÄ edizione/edition 07-13 I.VIEW LINE KAIVUKONEEN KAIVUSYVYYSJÄRJESTELMÄ edizione/edition 07-13 I.VIEW LINE: PUNNITUS I.VIEW LINE: KAIVU Cobo-3B6 ymmärtää että tämän päivän avainsanat koneohjauksessa ovat JOUSTAVUUS ja KUSTANNUSTEHOKKUUS.

Lisätiedot

Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori.

Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori. Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori. Torqeedo on veneilijän tulevaisuutta. Perämoottori, joka menestyy sitä paremmin, mitä tiukemmaksi ympäristömääräykset käyvät. Markkinoiden tehokkaimmat

Lisätiedot

TTY Mittausten koekenttä. Käyttö. Sijainti

TTY Mittausten koekenttä. Käyttö. Sijainti TTY Mittausten koekenttä Käyttö Tampereen teknillisen yliopiston mittausten koekenttä sijaitsee Tampereen teknillisen yliopiston välittömässä läheisyydessä. Koekenttä koostuu kuudesta pilaripisteestä (

Lisätiedot

GNSS tukiasemaverkot. Yleiskatsaus eri menetelmiin

GNSS tukiasemaverkot. Yleiskatsaus eri menetelmiin GNSS tukiasemaverkot Yleiskatsaus eri menetelmiin GNSS tukiasemaverkot Miksi? Yksittäinen tukiasema RTK korjauksen lähteenä 3 peruslähtökohtaa täytettävä Tukiasema ja liikkuva seuraavat samoja satelliitteja

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

DistanceMaster 80 DE 04 GB 11 NL 18 DK 25 FR 32 ES 39 IT 46 PL 53 FI 60 PT 67 SE 74 NO TR RU UA CZ EE LV LT RO BG GR

DistanceMaster 80 DE 04 GB 11 NL 18 DK 25 FR 32 ES 39 IT 46 PL 53 FI 60 PT 67 SE 74 NO TR RU UA CZ EE LV LT RO BG GR DistanceMaster 80 DE GB NL DK FR ES IT PL PT SE NO TR RU UA CZ EE LV LT RO BG GR 04 11 18 25 32 39 46 53 60 67 74 ! a h i b 2. 4. 6.! 60 Lue lisäohjeet. käyttöohje Noudata kokonaan. annettuja Lue ohjeita.

Lisätiedot

Seseon Oy 2008 Automaatiopalvelu TUOTE-ESITTELY Infrapunalämpömittaus

Seseon Oy 2008 Automaatiopalvelu TUOTE-ESITTELY Infrapunalämpömittaus Infrapunalämpötilalähettimet, kiinteäasennus IRtec Rayomatic-sarja IRtec Rayomatic 6. Edullinen ohjelmoitava lämpötilalähetin. Rayomatic 6:lla voidaan suoraan korvata aikaisemmat K- tai J-tyypin termoelementit

Lisätiedot

Standalone UPS system. PowerValue 11/31 T 10 20 kva 1-vaiheinen UPS kriittisille kuormille

Standalone UPS system. PowerValue 11/31 T 10 20 kva 1-vaiheinen UPS kriittisille kuormille Standalone UPS system PowerValue 11/31 T 10 20 kva 1-vaiheinen UPS kriittisille kuormille Energiatehokas UPS skaalattavalla varakäyntiajalla Kriittisten laitteiden ja järjestelmien, kuten esim. talo- ja

Lisätiedot

Dell esitteli maailman pienimmän 13-tuumaisen kannettavan

Dell esitteli maailman pienimmän 13-tuumaisen kannettavan Lehdistötiedote 8.1.2014 Dell esitteli maailman pienimmän 13-tuumaisen kannettavan Julkistettu Dell XPS 13 on maailman pienin[1] 13-tuumainen kannettava, jossa on lähes reunaton näyttö ja jopa 15 tuntia

Lisätiedot

testo 460 Käyttöohje

testo 460 Käyttöohje testo 460 Käyttöohje FIN 2 Pikaohje testo 460 Pikaohje testo 460 1 Suojakansi: käyttöasento 2 Sensori 3 Näyttö 4 Toimintonäppäimet 5 Paristokotelo (laitteen takana) Perusasetukset Laite sammutettuna >

Lisätiedot

Agent-D -sarja. Tilauskoodi: Agent-D-HT2 sis. Agent-D-Clip-S -anturi Agent-D-HT2-EX (EX-Zone 1) sis. Agent-D-Clip-S -anturi

Agent-D -sarja. Tilauskoodi: Agent-D-HT2 sis. Agent-D-Clip-S -anturi Agent-D-HT2-EX (EX-Zone 1) sis. Agent-D-Clip-S -anturi Agent-D -sarja Agent-D -sarjan kosteus ja/tai lämpötila -loggerit -arja on monipuolinen data-loggeriperhe omalla LCD-näytöllä kosteuden ja lämpötilan mittaamiseen joko integroidulla ja/tai kaapelilla kytketyllä

Lisätiedot

Moottori. Akku. Akkujen lukumäärä 2. Akun kapasiteetti. Leikkuuterä. Leikkuuleveys. Leikkuukorkeus. Leikkuunopeus. Sadetunnistimet

Moottori. Akku. Akkujen lukumäärä 2. Akun kapasiteetti. Leikkuuterä. Leikkuuleveys. Leikkuukorkeus. Leikkuunopeus. Sadetunnistimet Autoclip 223 Nauti luonnosta, vietä aikaa perheen ja ystävien kanssa, lähde vaikka lomalle! Stigan robottiruohonleikkurit pitävät huolen nurmikostasi itsenäisesti, uskomattomalla lopputuloksella. Autoclip

Lisätiedot

Oxix L I U E N N E E N H A P E N M I T T A R I BROCHURE FI 5.40 OXIX BROCHURE 1308

Oxix L I U E N N E E N H A P E N M I T T A R I BROCHURE FI 5.40 OXIX BROCHURE 1308 Oxix L I U E N N E E N H A P E N M I T T A R I BROCHURE FI 5.40 OXIX BROCHURE 1308 O P T I N E N A N T U R I M I N I M A A L I S E L L A H U O LTOTA R P E E L L A Oxix-happilähetin on ainutlaatuinen liuenneen

Lisätiedot

AUTOMAATTINEN LASER-VAAIITUSLAITE. Malli: ALL-100 www.nomenta.com

AUTOMAATTINEN LASER-VAAIITUSLAITE. Malli: ALL-100 www.nomenta.com AUTOMAATTINEN LASER-VAAIITUSLAITE Malli: ALL-100 www.nomenta.com FI Turvaohjeet Alla olevien ohjeiden noudattamatta jättäminen saattaa aiheuttaa omaisuus- tai henkilövahingon. Lue ja omaksu kaikki ohjeet

Lisätiedot

Todellinen 3D-ohjauksensuuntauslaite

Todellinen 3D-ohjauksensuuntauslaite geoliner 680 ja geoliner 780 Huipputarkka Kaikki ajoneuvojen säätöarvot tulevat suoraan autovalmistajilta ja ovat tarkkoja ja luotettavia. Kehittynyt kamerajärjestelmä on erittäin tarkka ja takaa luotettavan

Lisätiedot

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit Uusi moottorisukupolvi Elämää helpottavia innovaatioita Silent Glissillä on yli 40 vuoden kokemus sähkötoimisista verhokiskoista. Toimme ensimmäisenä markkinoille

Lisätiedot

metis GSM-ilmoituksensiirtolaitteet

metis GSM-ilmoituksensiirtolaitteet metis GSM-ilmoituksensiirtolaitteet metis -tuoteperhe metis -tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja toimintavarmoja GSM-valvonta- ja ohjauslaitteita. Ne voivat lähettää viestejä ilmaisimien ja antureiden tilan

Lisätiedot

ClearFlood erinomainen lediratkaisu urheilu- ja aluevalaistukseen

ClearFlood erinomainen lediratkaisu urheilu- ja aluevalaistukseen Lighting ClearFlood erinomainen lediratkaisu urheilu- ja aluevalaistukseen ClearFlood ClearFlood on ledivalonheitin, jossa on useita valovirtavaihtoehtoja eri käyttökohteisiin. Valonheittimessä käytetty

Lisätiedot

Kannettavaa teknologiaa

Kannettavaa teknologiaa Kannettavaa teknologiaa Sotilaan toimintakyky poikkeusoloissa Esityksen sisältö PVTO2010 Taistelija tavoitteet ja tulokset Tutkimuksesta tuotteeksi Tulevaisuuden haasteita Taustalla kriittisten teknologioiden

Lisätiedot

Etäkokouksen onnistumisen välttämätön edellytys on kuulla ja tulla kuulluksi. Ympäristö saattaa olla avotoimisto, auto, mikä tahansa muu kuin

Etäkokouksen onnistumisen välttämätön edellytys on kuulla ja tulla kuulluksi. Ympäristö saattaa olla avotoimisto, auto, mikä tahansa muu kuin Etäkokouksen onnistumisen välttämätön edellytys on kuulla ja tulla kuulluksi. Ympäristö saattaa olla avotoimisto, auto, mikä tahansa muu kuin ideaalinen olosuhde neuvottelulle. Hyvällä taustamelua vaimentavalla

Lisätiedot

XRS sauvalukija emerkeille

XRS sauvalukija emerkeille XRS sauvalukija emerkeille Sisältö - Tru-Test XRS sauvalukija - Tuotetiedot - Avainominaisuudet: Visuaalisen korvanumeron näyttö - Avainominaisuudet : Tiedon syöttö/keruu eläimille - Avainominaisuudet

Lisätiedot

Linssin tekniset tiedot ja liitännät

Linssin tekniset tiedot ja liitännät Linssin tekniset tiedot ja liitännät Voit valita tilaan, sisältöön ja budjettiisi parhaiten sopivan linssin kuudesta eri vaihtoehdosta. Tämän sekä projektorin monien liitäntöjen ansiosta asennus on nopeaa

Lisätiedot

A7 TIG Orbital System 150

A7 TIG Orbital System 150 A7 TIG Orbital System 150 ÄLYKÄSTÄ JA HELPPOA Kemppi K7 Hitsauslaitteet 1(10) NÄPPÄRÄ RATKAISU MEKANISOITUUN PUTKIEN TIG-ORBITAALIHITSAUKSEEN Suljetulla hitsauspäällä varustettu A7 TIG Orbital System 150

Lisätiedot

TigerStop Standard Digitaalinen Syöttölaite / Stoppari

TigerStop Standard Digitaalinen Syöttölaite / Stoppari Perkkoonkatu 5 Puh. 010 420 72 72 www.keyway.fi 33850 Tampere Fax. 010 420 72 77 palvelu@keyway.fi TigerStop Standard Digitaalinen Syöttölaite / Stoppari Malli Työpituus Kokonaispituus Standardi mm mm

Lisätiedot

Sääasema Probyte JUNIOR

Sääasema Probyte JUNIOR Sääasema Probyte JUNIOR JUNIOR sääanturi COM1 12VDC RS-232 signaali PC W9x Excel-tiedosto PROBYTE JUNIOR sääanturin toimintaperiaate Yleistä Probyte SÄÄASEMA JUNIOR1 on sään mittaukseen tarkoitettu ulkoanturi,

Lisätiedot

FLUKE. Visuaalinen. Erikoistarjouksia kaikista Fluken asennustestereistä. Fluke VT04 -infrapunalämpömittari. The Most Trusted Tools in the World.

FLUKE. Visuaalinen. Erikoistarjouksia kaikista Fluken asennustestereistä. Fluke VT04 -infrapunalämpömittari. The Most Trusted Tools in the World. Kevät 2014 FLUKE Specials Visuaalinen Fluke VT04 infrapunalämpömittari Erikoistarjouksia kaikista Fluken asennustestereistä The Most Trusted Tools in the World. Lämpötilaratkaisut: sopivat työhösi, taskuusi

Lisätiedot

VALITA FLUKEN LÄMPÖKAMERA

VALITA FLUKEN LÄMPÖKAMERA VALITA FLUKEN LÄMPÖKAMERA Erinomainen kuvanlaatu Fluke-kameran huippuluokan erottelukyky takaa terävät ja yksityiskohtaiset kuvat ja aiempaa tarkemmat mittaustulokset myös kaukaa tehtävissä mittauksissa.

Lisätiedot

LaserQC mittauksia laserin nopeudella

LaserQC mittauksia laserin nopeudella LaserQC mittauksia laserin nopeudella 1/6 prosessi LaserQ mittaustulokset 20 sekunnissa! 2D-aihioiden mittojen manuaalinen tarkastus ja muistiinmerkintä on aikaa vievä prosessi. Lisäksi virheiden mahdollisuus

Lisätiedot

Leica DISTO. Tarkat mitat Tarkalleen juuri sitä, mitä tarvitset.

Leica DISTO. Tarkat mitat Tarkalleen juuri sitä, mitä tarvitset. Leica DISTO Tarkat mitat Tarkalleen juuri sitä, mitä tarvitset. Mittaa Leica DISTO :lla Helposti, nopeasti ja tarkasti! nnopea ja tehokas Mittaa etäisyydet napin painalluksella vain muutamassa sekunnissa

Lisätiedot

PROJECT X. 2D tarkastuksen standardi Mittausteknologian edelläkävijä

PROJECT X. 2D tarkastuksen standardi Mittausteknologian edelläkävijä PROJECT X 2D tarkastuksen standardi Mittausteknologian edelläkävijä 2-dimensioinen kameramittausjärjestelmä Project X.. 2D mittauksen standardi Project X on erilainen. Siinä on otettu käyttöön aivan uusi,

Lisätiedot

Oikeanlaisten virtapihtien valinta Aloita vastaamalla seuraaviin kysymyksiin löytääksesi oikeantyyppiset virtapihdit haluamaasi käyttökohteeseen.

Oikeanlaisten virtapihtien valinta Aloita vastaamalla seuraaviin kysymyksiin löytääksesi oikeantyyppiset virtapihdit haluamaasi käyttökohteeseen. Oikeanlaisten virtapihtien valinta Aloita vastaamalla seuraaviin kysymyksiin löytääksesi oikeantyyppiset virtapihdit haluamaasi käyttökohteeseen. 1. Tuletko mittaamaan AC tai DC -virtaa? (DC -pihdit luokitellaan

Lisätiedot

KUORMANILMAISIN / NOSTURIVAAKA. Käyttöohje

KUORMANILMAISIN / NOSTURIVAAKA. Käyttöohje KUORMANILMAISIN / NOSTURIVAAKA Sisällysluettelo Versio A 1. Johdanto... 1 Huomautus... 1 Turvallisuusohjeet... 1 2. Tekniset tiedot... 2 Ominaisuudet... 2 Tekniset tiedot... 3 Kapasiteetti ja tarkkuus...

Lisätiedot

A7 TIG Orbital System 150

A7 TIG Orbital System 150 KEMPPI K7 HITSAUSLAITTEET A7 TIG Orbital System 150 ÄLYKÄSTÄ JA HELPPOA 1.10.2017 A7 TIG Orbital System 150 NÄPPÄRÄ RATKAISU MEKANISOITUUN PUTKIEN TIG- ORBITAALIHITSAUKSEEN Suljetulla hitsauspäällä varustettu

Lisätiedot

SAUMAUSPISTOOLI AMMATTIKÄYTTÖÖN

SAUMAUSPISTOOLI AMMATTIKÄYTTÖÖN Saumauspistoolit, 2012/2013 Huippuluokan ladattavat työkalut ammattikäyttöön SAUMAUSPISTOOLI AMMATTIKÄYTTÖÖN UUSI 4,2 Ah 14,4 V / 4,2 Ah: ENNENNÄKEMÄTÖN AKKUKAPASITEETTI TUO TEHOA TOIMINTAAN TEHOA, KÄYTÄNNÖLLISYY

Lisätiedot

MB - Engineering Rengaskoneet 2015

MB - Engineering Rengaskoneet 2015 MB - Engineering Rengaskoneet 2015 1 www.eurovulk.fi Rengaskoneet henkilöauton rengastöihin MB TC322 Asennuskone Helppokäyttöinen, vahva ja pieneen tilaan mahtuva MB CT 322 asennuskone on puoliautomaattinen

Lisätiedot

Tasapainotuskoneet SMART SONAR

Tasapainotuskoneet SMART SONAR Tasapainotuskoneet Tasapainotuskoneet SMART SONAR Pyörän leveys ja etäisyys mitataan mittavarrella. Vanteen leveys tunnistetaan pyörintäsuojaan integroidulla SMART SONAR-tunnistimella QUICKBAL Erittäin

Lisätiedot

Office 2013 - ohjelmiston asennusohje

Office 2013 - ohjelmiston asennusohje Office 2013 - ohjelmiston asennusohje Tämän ohjeen kuvakaappaukset on otettu asentaessa ohjelmistoa Windows 7 käyttöjärjestelmää käyttävään koneeseen. Näkymät voivat hieman poiketa, jos sinulla on Windows

Lisätiedot

Fortuna Clip-On Bluetooth GPS

Fortuna Clip-On Bluetooth GPS Fortuna Clip-On Bluetooth GPS Fortuna Clip-On käyttää viimeistä SiRF IIe/LP piirisarjaa ja tukee sekä SiRF binääri- että NMEAdataa. Laite ottaa vastaan myös WAAS-signaalia (Wide Area Augmentation System).

Lisätiedot

TUTA Q2 Tallentava valvontakamera Asennusohje

TUTA Q2 Tallentava valvontakamera Asennusohje TUTA Q2 Tallentava valvontakamera Asennusohje 1.02 Version 1.8.2011 Uusin versio tästä käsirkirjasta löytyy internet-osoitteesta: http://www.microdata.fi/pdf/tuta/tuta-q2_kasikirja.pdf Copyright 2011 Microdata

Lisätiedot

Käyttöohje BTGP-38KM Bluetooth GPS Data Logger V1.0

Käyttöohje BTGP-38KM Bluetooth GPS Data Logger V1.0 Käyttöohje BTGP-38KM Bluetooth GPS Data Logger V1.0 I Johdanto 1. Yhteenveto BTGP-38KM Data Logger yhdistää kehittyneet Bluetooth- ja GPS-teknologiat yhteen tuotteeseen. Bluetooth-teknologia mahdollistaa

Lisätiedot

Ulkoiset mediakortit Käyttöopas

Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. SD-logo on omistajansa tavaramerkki. Java on Sun Microsystems, Inc:n tavaramerkki Yhdysvalloissa. Tässä olevat tiedot

Lisätiedot

KORKEUDEN- MITTAUS. Vaaituskojeet ja tasolaserit. Korkeudenmittaus Rakennusmittauksen perusteet - 1-1988-1997 M-Mies Oy

KORKEUDEN- MITTAUS. Vaaituskojeet ja tasolaserit. Korkeudenmittaus Rakennusmittauksen perusteet - 1-1988-1997 M-Mies Oy KORKEUDEN- MITTAUS Vaaituskojeet ja tasolaserit Rakennusmittauksen perusteet - 1-1988-1997 M-Mies Oy LAITTEISTO VAAITUSKOJE Vaaituskalusto muodostuu vaaituskojeesta, jalustasta ja tarvittaessa vaaituslatasta.

Lisätiedot

metis GSM-ilmoituksensiirtolaite

metis GSM-ilmoituksensiirtolaite metis GSM-ilmoituksensiirtolaite Tuotekatalogi metis tilausnumero: A106 metis on ilmoituksensiirtolaite GSM - verkkoon. Laitteessa on liitännät neljälle ilmaisimelle, ohituskytkimelle, lämpötilaanturille,

Lisätiedot

Tulostimen hallintaohjelmisto MarkVision

Tulostimen hallintaohjelmisto MarkVision Tulostinohjelmisto ja apuohjelmat 1 Tulostimen hallintaohjelmisto MarkVision Windows 95/98/2000-, Windows NT 4.0- ja Macintosh-käyttöjärjestelmien MarkVision toimitetaan tulostimen mukana Drivers, MarkVision

Lisätiedot

Käyttöopas (ver. 1.29 Injektor Solutions 2006)

Käyttöopas (ver. 1.29 Injektor Solutions 2006) KombiTemp HACCP Elintarviketarkastuksiin Käyttöopas (ver. 1.29 Injektor Solutions 2006) web: web: www.haccp.fi 2006-05-23 KombiTemp HACCP on kehitetty erityisesti sinulle, joka työskentelet elintarvikkeiden

Lisätiedot

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon!

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! 19. maaliskuu ta2012 Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! Ryobi lanseeraa polttomoottorikäyttöisten puutarhatyökalujen sarjaan uudet Subaru -moottoreilla

Lisätiedot

PURISTUS. Mallien määrä. Kapasiteetti mm. Tyyppi. Sivu

PURISTUS. Mallien määrä. Kapasiteetti mm. Tyyppi. Sivu Puristustyökalut Alkuasentoon palautus varmistaa aina saman luotettavan, vedenpitävän liitoksen. Tuottavat erinomaista laatua ja kestävyyttä tukena RIDGIDin elinikäinen takuu. Mallien määrä Kapasiteetti

Lisätiedot

LeicaTPS1100 Professional Series. Versio 2.2 Suomi

LeicaTPS1100 Professional Series. Versio 2.2 Suomi LeicaTPS1100 Professional Series Käyttöopas Versio. Suomi Elektroniset mittaustyöasemat Onnittelemme TPS1100-järjestelmän hankinnasta. Tämä käyttöopas sisältää keskeisiä turvaohjeita (lähemmin luvussa

Lisätiedot