KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 8/ 2013 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 8 / 2013

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 8/ 2013 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 8 / 2013"

Transkriptio

1 1 Aika Maanantai klo Paikka Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22 Kuopio Kokoonpano ja läsnäolo Kokoukseen oikeutetut ja läsnäolo Hannu Koskelainen puheenjohtaja läsnä Väinö Matti Miettinen varapuheenjohtaja läsnä Markku Huttunen jäsen poissa Matti Jantunen jäsen läsnä Heikki Juutinen jäsen poissa Riitta Kauppinen jäsen poissa Tuula Merjola-Partanen jäsen poissa Mauri Pesonen jäsen läsnä Marja-Sisko Pihl jäsen läsnä Taina Tammekann jäsen poissa Maija Taskinen jäsen läsnä Annikki Tiilikainen jäsen läsnä Taisto Toppinen jäsen poissa Teuvo Mononen Juutisen varajäsen läsnä Riitta Huittinen Kauppisen varajäsen läsnä Sirkka Maija Lehtola Merjola-Partasen varajäsen, poissa Tiina Kaartinen Tammekanin varajäsen poissa Antti Airas Huttusen varajäsen läsnä Upi Heinonen Toppisen varajäsen, läsnä kohdat kirkkovaltuuston Ilkka Raninen puheenjohtaja läsnä kohdat kirkkovaltuuston Juhani Laurinkari varapuheenjohtaja poissa Reijo Leino kirkkoherra läsnä Jaana Marjanen lääninrovasti poissa Aulikki Mäkinen kirkkoherra läsnä Matti Pentikäinen kirkkoherra läsnä Ilpo Rannankari tuomiorovasti läsnä Ulla Remes vs. viestintäpäällikkö läsnä Arja Keränen vs. henkilöstöpäällikkö läsnä Kokoukseen velvoitetut Timo Korhonen hallintojohtaja läsnä Mika Pulkkinen vt. rekisterinjohtaja poissa Panu Pohjolainen vs.rekisterinjohtaja läsnä Raija Luomanperä vs.hallintosihteeri läsnä Kokouksen avaus Puheenjohtaja toivotti osanottajat tervetulleiksi ja avasi kokouksen. Kokouksen aluksi puheenjohtaja piti alkuhartauden, jonka aikana veisattiin virsi 571: 1-4.

2 2 151 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Yhteiseen kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan lisäksi yksitoista (11) jäsentä ja se on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. Kutsu kirkkoneuvoston kokoukseen on toimitettava vähintään kolme päivää ennen kokousta. Esityslista on postitettu hallintovirastosta Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 152 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJAIN VALINTA, PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS JA NÄHTÄVÄNÄOLO Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Mauri Pesonen ja Marja-Sisko Pihl. Pöytäkirja tarkastetaan välittömästi kokouksen jälkeen ja pidetään nähtävänä hallintovirastossa viraston aukioloaikana TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Esityslista hyväksyttiin kokouksen työjärjestykseksi. Kokouksessa jaettiin täydennysesittely kohtaa KIINTEÄN JA IRTAIMEN OMAISUUDEN TARKASTAJIEN VALINTA Vuoden 2011 alusta voimaan tulleen kirkkojärjestyksen 15 luvun 10 :n mukaan vain ammattitilintarkastaja tai tilintarkastusyhteisö voi hoitaa seurakuntien tilintarkastuksen valtuustokaudesta alkaen. Seurakuntavaaleissa 2010 valittu yhteinen kirkkovaltuusto valitsee vähintään yhden tilintarkastajan ja yhden varatilintarkastajan tai näiden sijasta tilintarkastusyhteisön valtuustokauden ajaksi. Tilintarkastajan ja varatilintarkastajan tulee olla JHTT-, KHT- tai HTM-tilintarkastaja tai JHTT-, KHT- tai HTM-tilintarkastusyhteisö. Tilintarkastajalta ei edellytetä seurakunnan jäsenyyttä. Yhteinen kirkkovaltuusto valitsi seurakuntayhtymän tilintarkastajiksi toimikaudeksi tilintarkastusyhteisö KPMG Julkishallinnon Palvelut Oy vastuullisena tilintarkastajana JHTT Esko Säilä ja toiseksi tilintarkastajaksi HTM Seppo Kosken. Ennen em. lainmuutosta yhteinen kirkkovaltuusto valitsi toimikaudekseen myös kiinteän ja irtaimen omaisuuden tarkastajat. Lainmuutoksen jälkeen kiinteän ja irtaimen omaisuuden tarkastus katsotaan osaksi sisäistä valvontaa, jonka järjestäminen on yhteisen kirkkoneuvoston tehtävä. Yhteinen kirkkoneuvosto käsitteli tarkastustoiminnan järjestämistä Kirkkoneuvosto päätti kilpailuttaa lakisääteisen tilintarkastuksen. Lisäksi kirkkoneuvosto päätti, että sisäinen valvonta sisällytetään osaksi tilintarkastusta ja että seurakuntayhtymään valitaan erilliset kiinteän ja irtaimen omaisuuden tarkastajat. Kirkkoneuvosto valitsi toimikaudeksi

3 kiinteän ja irtaimen omaisuuden tarkastajiksi rakennusinsinööri Timo Auvisen ja metsätalouspäällikkö MMT Tenho Hynösen.. Molemmat ovat ilmoittaneet olevansa käytettävissä myös jatkossa. - että kiinteän ja irtaimen omaisuuden tarkastajiksi toimikaudeksi valitaan rakennusinsinööri Timo Auvinen ja metsätalouspäällikkö, MMT Tenho Hynönen. Hallintojohtajan ehdotus hyväksyttiin. 155 SEURAKUNTAMESTARIN VIRAN TÄYTTÄMINEN Männistön seurakuntamestarin virka on tullut avoimeksi seurakuntamestari Juhani Jauhiaisen jäätyä eläkkeelle Seurakuntayhtymän henkilöstösuunnitelman mukaisesti virka on päätetty täyttää. Virka on ollut sisäisesti haettavana seurakuntayhtymässä asti. Virkaan on ollut kaksi hakijaa: vt. seurakuntamestari Pekka Tiihonen ja nuorisotyönohjaaja Jukka Korhonen. Haastatteluryhmä, johon on kuulunut pääemäntä Sinikka Tiirikainen, seurakuntaneuvoston varapuheenjohtaja Matti Jantunen ja kirkkoherra Aulikki Mäkinen, on haastatellut hakijat Hakuilmoituksessa kerrottiin, että virkaan valittavalla tulee olla soveltuva ammattitutkinto ja käytännön tehtävissä hankittua työkokemusta. Eduksi katsotaan myös atkperusosaaminen sekä hyvät asiakaspalvelu- ja yhteistyötaidot. Haastatteluryhmä piti molempia hakijoita soveltuvina seurakuntamestarin työhön Männistön seurakunnassa. Jukka Korhonen on suorittanut nuorisotyönohjaajan tutkinnon ja Pekka Tiihonen on suorittanut seurakuntamestarin ammattitutkinnon. Pekka Tiihosella on siten tehtävään edellytetty soveltuva ammattitutkinto ja hänellä on kokemusta seurakuntamestarin työstä. Haastatteluryhmä päätti esittää, että seurakuntamestarin virkaan valitaan Pekka Tiihonen. Männistön seurakuntaneuvosto käsitteli asiaa Seurakuntaneuvosto päätti esittää yhteiselle kirkkoneuvostolle, että seurakuntamestarin virkaan valitaan Pekka Tiihonen. - että Männistön seurakuntamestarin virkaan valitaan Pekka Tiihonen. Hallintojohtajan ehdotus hyväksyttiin.

4 4 156 VAMMAISTYÖN DIAKONIN VIRANSIJASUUDEN HOITO Yhteinen kirkkoneuvosto myönsi Anna-Sofia Olkkolalle palkatonta virkavapautta vammaistyön diakonin virasta väliseksi ajaksi opintovapaalain perusteella. Samassa yhteydessä kirkkoneuvosto valtuutti diakoniakeskuksen palkkaamaan sijaisen diakonian virkaan Anna-Sofia Okkolan virkavapauden ajaksi. Viransijaisuus julistettiin haettavaksi kirkon rekrytointisivuilla, Kuopion seurakuntayhtymän nettisivuilla, Kotimaa-lehdessä ja Kirkko ja kotilehdessä. Määräaikaan mennessä sijaisuutta haki 6 henkilöä. Yhteenveto hakijoista on esityslistan liitteenä 1. Hakijoista viisi täytti viransijaisuuteen vaadittavat kriteerit. Kolme hakijaa, Riitta Buddas, Henna-Pirita Jallow ja Leena Vartianen kutsuttiin haastatteluun Haastatteluryhmään kuuluivat yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja Hannu Koskelainen, vs. henkilöstöpäällikkö Arja Keränen, rovasti Teuvo Mononen yhteisen diakonian johtokunnan edustajana, vammaistyön diakoni Anna-Sofia Olkkola ja diakoniajohtaja Seppo Marjanen. Haastatteluryhmä päätyi yksimielisesti esittämään yhteisen diakonian johtokunnalle, että viransijaiseksi valitaan diakoni Leena Vartiainen ja hänen mahdollisen kieltäytymisensä varalle Henna -Pirita Jallow. Yhteisen diakonian johtokunta käsitteli asiaa Johtokunta päätti esittää yhteiselle kirkkoneuvostolle, että vammaistyön diakonin viransijaiseksi valitaan diakoni Leena Vartiainen ja hänen mahdollisen kieltäytymisensä varalle diakoni-sosionomi Henna- Pirita Jallow. 1. että vammaistyön diakonin viransijaiseksi väliseksi ajaksi valitaan diakoni Leena Vartianen ja 2. että hänen mahdollisen kieltäytymisensä varalle valitaan diakonisosionomi Henna-Pirita Jalow. Hallintojohtajan ehdotukset hyväksyttiin. 157 ERON MYÖNTÄMINEN SEURAKUNTAMESTARI HANNU HARTIKAISELLE SEURAKUNTA- MESTARIN VIRASTA Seurakuntamestari Hannu Hartikainen on toimittanut yhteiselle kirkkoneuvostolle esityslistan liitteenä 2 kirjelmän, jossa hän anoo eroa seurakuntamestarin virasta lukien vanhuuseläkkeelle siirtymistä varten. Henkilöstösuunnitelmassa on esitetty, ettei seurakuntamestarin virkaa täytetä.

5 5 - että Hannu Hartikaiselle myönnetään ero seurakuntamestarin virasta lukien. Hallintojohtajan ehdotus hyväksyttiin. 158 RAPORTTI SEURAKUNTAYHTYMÄN TALOUDEN KEHITYKSESTÄ Yhteisen kirkkoneuvoston tekemän periaatepäätöksen mukaan yhteiselle kirkkoneuvostolle on raportoitava seurakuntayhtymän talouden kehityksestä neljännesvuosittain. Raportti talouden kehityksestä on esityslistan liitteenä 3. Hallintojohtaja esittelee raporttia tarkemmin kokouksessa. hallintojohtaja ehdottaa, - että raportti merkitään tiedoksi. Kirkkoneuvosto Hallintojohtajan ehdotus hyväksyttiin. 159 RAPORTTI SEURAKUNTAYHTYMÄN SIJOITUSTOIMINNAN TILANTEESTA Yhteisen kirkkoneuvoston tekemän periaatepäätöksen mukaan yhteiselle kirkkoneuvostolle on raportoitava neljännesvuosittain seurakuntayhtymän sijoitustoiminnasta. Raportti sijoitustoiminnasta on esityslistan liitteenä 4. Hallintojohtaja esittelee sijoitustoiminnan raporttia tarkemmin kokouksessa. - että sijoitustoiminnan raportti merkitään tiedoksi. Hallintojohtajan ehdotus hyväksyttiin. 160 VUODEN 2014 TALOUSARVION JA VUOSIEN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNI- TELMAN LAADINTA Kuopion seurakuntayhtymän tilinpäätökset ovat vuodesta 2006 lähtien olleet selkeästi ylijäämäisiä. Vuonna 2006 käynnistyneen strategiaprosessin seurauksena on toimintakuluja pyritty karsimaan systemaattisesti vähentämällä kiinteistöjen määrää ja henkilöstömenoja ns. luonnollisen poistuman kautta. Vuosien 2006 ja 2007 hyvän taloudellisen kehityksen ja määrätietoisen henkilöstövähennyksen ansiosta seurakuntayhtymän talous oli vuoden 2007 lopussa muodollisesti tasapainossa. Vuonna 2008 verotulojen positiivinen kehitys jatkui ja verotulot kasvoivat peräti 6 %.lla edellisestä vuodesta. Samaan aikaan toimintakulut kasvoivat kuitenkin lähes 9 %:lla. Vuoden 2008 varsin suuri ylijäämä selittyykin pitkälti poik-

6 6 keuksellisen suurista satunnaisista tuotoista. Vuonna 2009 talous säilyi edelleen ylijäämäisenä huolimatta siitä, että kokonaisverotulot kääntyivät lievään 0,4 %:n laskuun. Myös vuoden 2010 tilinpäätös oli selkeästi ylijäämäinen ja vuosikate riitti poistojen kattamiseen. Vuoden 2011 alusta toteutunut Karttulan seurakunnan liittyminen kuntaliitoksen seurauksena Kallaveden seurakuntaan ja Juankosken, Kaavin, Riistaveden, Tuusniemen ja Vehmersalmen seurakuntien yhdistyminen uudeksi Järvi-Kuopion seurakunnaksi, joka liittyi Kuopion seurakuntayhtymään, merkitsivät suurta haastetta seurakuntayhtymän taloudelle. Seurakuntaliitoksista ja tiedossa olevista mittavista peruskorjaushankkeista johtuen yhteinen kirkkovaltuusto päätti korottaa tuloveroprosenttia vuoden 2011 alusta 1,40:stä 1,50:een. Lähinnä tuloveroprosentin korottamisesta johtuen myös vuoden 2011 tilinpäätös oli selkeästi ylijäämäinen. Vuonna 2012 seurakuntayhtymän talouden kehitys kääntyi laskuun. Vuoden 2012 tilinpäätös oli alijäämäinen. Alijäämä johtui pääasiassa verotulojen kasvun pysähtymisestä ja kääntymisestä laskuun. Verotuloja kertyi 2,4 % vähemmän kuin vuonna Kuluvana vuonna viiden ensimmäisen kuukauden aikana kirkollisverotuloja on kertynyt 2 % vähemmän kuin vuonna 2012 ja yhteisöveron tuotto on ollut 1,8 % pienempi kuin vuotta aiemmin. Seurakuntayhtymän taloudessa on olemassa rakenteellista epätasapainoa. Tästä syystä strategiaprosessissa sovittuja tasapainottamistoimenpiteitä on syytä määrätietoisesti edelleen jatkaa ja jopa nopeuttaa. Esityslistan liitteenä 5 on ehdotus vuoden 2014 talousarvion käyttötalousosan kehyksiksi. Kehykset on laadittu siten, että kirkollisverotulojen on arvioitu pienenevän vuonna ,4 %:lla ja vuonna ,5 %:lla. Yhteisöveron tuoton on arvioitu kasvavan vuonna %:lla ja vuonna %:lla vuoden 2013 tasosta. Henkilöstömenojen on arvioitu kasvavan 1 %:lla vuonna 2014 vuoden 2013 tasosta. Toimintayksiköille on lisäksi esitetty yhteensä euron säästövelvoite. Tästä paikallisseurakunnille on kohdistettu euroa, joka on jaettu seurakuntien kesken niiden jäsenmäärien suhteessa. Yhteisten työalojen säästövelvoite on euroa. joka on jaettu toimintayksiköille niiden menojen mukaisessa suhteessa. Ehdotus toimintayksiköille annettavaksi talousarvion laadintaohjeeksi on esityslistan liitteenä 6. Hallintojohtaja esittelee talousarvion ja toiminta- ja taloussuunnitelman laadinnan perusteita tarkemmin kokouksessa. 1. että kirkkoneuvosto hyväksyy vuoden 2014 talousarvion ja vuosien toiminta- ja taloussuunnitelman kehykset liitteen 1 mukaisena ja 2. että toimintayksiköille annetaan liitteen 2 mukainen laadintaohje. Hallintojohtajan ehdotukset hyväksyttiin.

7 7 Päätettiin, että säästövelvoitetta tarkastellaan kokonaisuutena ajanjaksolle Päätettiin, että toimintayksiköt päivittävät ja aikatauluttavat omat säästösuunnitelmansa. Em. asiat sisällytetään laadintaohjeeseen. 161 KIRKON PALVELUKESKUKSEN ASIAKKAAKSI SIIRTYMINEN Kirkolliskokous teki toukokuussa 2010 periaatepäätöksen kirkon kirjanpidon ja palkanlaskennan palvelukeskuksen HeTan perustamisesta. Palvelukeskus nimettiin myöhemmin KIPA:ksi. Samassa yhteydessä kirkolliskokous hyväksyi myös kirkkolain muutokset, jotka mahdollistavat palvelukeskuksen perustamisen ja kirjanpidon ja palkanlaskennan järjestämisvastuun siirtämisen seurakunnilta kirkkohallituksen tehtäväksi. Lainmuutoksen jälkeen kaikki seurakunnat ovat velvollisia ostamaan kirjanpidon ja palkanlaskennan palvelut palvelukeskukselta. Kirkkohallituksen täysistunto teki päätöksen palvelukeskuksen sijoituspaikkakunnista. Palvelukeskuksen pääkonttori päätettiin sijoittaa Ouluun. Muut toimipisteet tulevat Lahteen, Kuopion ja Porvooseen, johon on tarkoitus sijoittaa ruotsinkielisten seurakuntien palvelut.. Kirkon palvelukeskus KIPA aloitti toimintansa Palvelukeskus tuottaa valtakunnallisesti kirjanpidon ja palkanlaskennan asiantuntijapalveluja seurakuntayhtymille, seurakunnille hiippakunnille ja kirkon keskusrahastolle. Palvelukeskuksen aloittaessa toimintansa syyskuun alusta 2012 sen asiakkaina aloitti 13 seurakuntataloutta. Vuoden 2013 aikana asiakkaiden määrä lisääntyy n. 40 seurakuntataloudella. Palvelukeskuksen perustamista valmisteltaessa kirkkohallitus selvitti valtakunnallisesti, milloin seurakuntataloudet haluavat siirtyä palvelukeskuksen asiakkaiksi. Yhteinen kirkkoneuvosto käsitteli asiaa Kirkkoneuvosto päätti ilmoittaa kirkkohallitukselle, että seurakuntayhtymä siirtyy palvelukeskuksen asiakkaaksi, kun palvelukeskuksen Kuopion toimipiste aloittaa toimintansa. Tuolloin oli käsitys, että Kuopion toimipiste aloittaisi toimintansa mahdollisesti vuonna 2015 tai Sen jälkeen aikataulua on pyritty palvelukeskuksen toimesta kiristämään ja KIPA kaikkien kolmen sivutoimipisteen on tarkoitus aloittaa toimintansa vuoden 2014 aikana, Tähän tietoon perustuen yhteinen kirkkoneuvosto teki päätöksen, että Kuopion seurakuntayhtymä siirtyy palvelukeskuksen asiakkaaksi Palvelukeskuksen asiakkaaksi siirtymisen valmistelut käynnistettiin hallintovirastossa helmikuussa Hankkeelle nimettiin yhteyshenkilöt ja projektihenkilöt. Yhteyshenkilöt, projektihenkilöt, henkilöstöpäällikkö ja hallintojohtaja ovat osallistuneet siirtymisen valmisteluun ja mm. siihen liittyviin työpajoihin. Valmistelun yhteydessä on tullut selväksi, että KIPA:aan siirtyminen edellyttää seurakuntayhtymän omien henkilöstö- ja talousprosessien kehittämistä ja tehostamista tarvittavien säästöjen aikaansaamiseksi. Samassa

8 8 yhteydessä on myös selvitetty millaiset kustannukset seurakuntayhtymälle syntyy KIPA:n palvelumaksuista. Mikäli seurakuntayhtymä siirtyy KIPA:aan ilman omien henkilöstö- ja talousprosessien kehittämistä ja tehostamista, siitä aiheutuu n euron lisäkustannus vuodessa KIPA:lle maksettavina palvelumaksuina. Tämä on ongelmallista tilanteessa, jossa seurakunnallisen toiminnan määrärahoja joudutaan leikkaamaan eurolla vuoden 2014 talousarviossa kuluvan vuoden tasosta. Hallintojohtajan käsityksen mukaan seurakuntayhtymän ei ole taloudellisista syistä mahdollista siirtyä palvelukeskuksen asiakkaaksi ennen kuin seurakuntayhtymän omat sisäiset henkilöstö- ja talousprosessit on selkeytetty ja sisäinen työnjako selvitetty. Tästä syystä siirtymistä palvelukeskuksen asiakkaaksi olisi tarkoituksenmukaista siirtää vuodella vuoden 2015 alkuun. Samalla olisi pikimmiten käynnistettävä omien henkilöstö- ja talousprosessien kehittäminen ja tehostaminen. Tämä edellyttää myös henkilöstöresurssien osoittamista selvitystyöhön. Vuoden 2014 talousarviokehyksessä on ehdotettu varauduttavaksi projektipäällikön palkkaamiseen sisäisten prosessien kehittämiseen ja tehostamiseen. Kirkon palvelukeskukselle tulisi ilmoittaa, että Kuopion seurakuntayhtymä siirtyy palvelukeskuksen asiakkaaksi vasta vuoden 2015 alusta. - että Kirkon palvelukeskukselle ilmoitetaan, että Kuopion seurakuntayhtymä siirtyy palvelukeskuksen asiakkaaksi Hallintojohtajan ehdotus hyväksyttiin. 162 HENKILÖSTÖPÄÄLLIKÖN VIRAN TÄYTTÄMINEN Yhteinen kirkkoneuvosto myönsi henkilöstöpäällikkö Raili Pursiaiselle eron henkilöstöpäällikön virasta. Raili Pursiainen siirtyy hoitamaan kappalaisen virkaa Järvi-Kuopion seurakunnassa Nilsiässä. Henkilöstöpäällikön virka on julistettu haettavaksi kirkon rekrytointisivuilla, seurakuntayhtymän omilla nettisivuilla, työvoimahallinnon nettisivuilla (mol.fi) sekä Kotimaa-lehdessä että Kirkko ja Koti lehdessä. Hakuaika päättyi Määräaikaan mennessä tuli 25 hakemusta. Kuusi hakojoista ei täytä muodollisia kelpoisuusehtoja. Yhteenveto hakijoista on esityslistan liitteenä 1. Hakemukset ovat nähtävillä kokouksessa. Henkilöstöpäällikön valintaa on valmisteltu työryhmässä, johon kuuluvat henkilöstöasiain johtokunnan puheenjohtaja Marketta Rantama, hallintojohtaja Timo Korhonen, yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja Hannu Koskelainen, varapuheenjohtaja Väinö Matti Miettinen sekä vs. henkilöstöpäällikkö Arja Keränen.

9 9 Työryhmä on päättänyt kutsua haastatteluun seuraavat kuusi henkilöä: - kasvatustieteiden maisteri Anu Collan - yhteiskuntatieteiden maisteri Kari Ikäheimonen - oikeustieteen kandidaatti Jukka Laakkonen - KTM Leena Manninen - yhteiskuntatieteiden maisteri Pia Marjo - teologian maisteri Panu Pohjolainen Edellä mainittu työryhmä haastatteli hakijat 11. ja Henkilöstöpäällikön kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto. Hakuilmoituksessa ilmoitettiin, että henkilön valinnassa kiinnitetään huomiota kokemukseen työsuhdeasioiden hoitamisesta, työantajan ja työntekijöiden välisestä yhteistyöstä sekä työsuojelusta. Lisäksi ilmoitettiin, että viran hoitaminen edellyttää hyvää yhteistyökykyä ja neuvottelutaitoa. Koulutuksen ja henkilöstöhallinnollisen työkokemuksen perusteella haastatteluun kutsuttiin yllä mainitut henkilöt. YTM Pia Marjolla ja YTM Kari Ikäheimosella on haastatelluista eniten kokemusta työsuhdeasioiden hoitamisesta, tietoa ja taitoa henkilöstön kehittämistoiminnasta sekä työnantajan ja työntekijöiden välisestä yhteistyöstä. Yhteiskuntatieteiden maisteri Pia Marjolla on 13 vuoden kokemus vaativista henkilöstöhallinnon tehtävistä. Hän on toiminut HR suunnittelijana ja assistenttina Kuopion Puhelin konsernissa sekä HR suunnittelijana, henkilöstöpäällikkönä, HR johtajana, HR Business Partnerina sekä Senior HR Managerina Enfo Oyj:ssa. Työssään hän on joutunut perehtymään useiden eri alojen työehtosopimuksiin. Hänellä on vankka kokemus henkilöstön kehittämisasioista, henkilöstöpolitiikasta, rekrytointiprosessista, yhteistoimintaneuvotteluiden piiriin kuuluvista asioista sekä työhyvinvoinnista ja suojelusta. Yhteiskuntatieteiden maisteri Kari Ikäheimonen on toiminut henkilöstökonsulttina, HR Specialistina, projektipäällikkönä sekä HR Managerina noin kymmenen vuoden ajan. Työssään hän on hoitanut rekrytointeja ja perehdytystä, vastannut osaamisen kehittämisestä ja toiminut kouluttajana. Nykyisessä työssään hän vastaa kolmen eri henkilöstöryhmän palkkausjärjestelmän toimivuudesta ja selvittää työsopimuslain ja työehtosopimusten tulkintoja. Hänellä on myös kokemusta yhteistoimintaneuvotteluista. Koulutuksen, työkokemuksen ja haastattelussa saadun vaikutelman mukaan haastattelutyöryhmä päätti esittää, että henkilöstöpäällikön virkaan valittaisiin yhteiskuntatieteiden maisteri Pia Marjo ja hänen kieltäytymisensä varalle yhteiskuntatieteiden maisteri Kari Ikäheimonen. Ikäheimoinen ilmoitti 12.6., että hän vetää hakemuksensa pois. Henkilöstöasian johtokunta käsitteli asiaa Johtokunta päätti esittää lausuntonaan yhteiselle kirkkoneuvostolle, että henkilöstöpäällikön virkaan valitaan yhteiskuntatieteiden maisteri Pia Marjo. Johtokunta ei esittänyt ketään varalle.

10 10 Hallintojohtaja ehdottaa 1. että henkilöstöpäällikön virkaan valitaan yhteiskuntatieteiden maisteri Pia Marjo ja 2. että valinnassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Panu Pohjolainen poistui kokouksesta. Henkilöstöpäällikön virkaan valittiin yhteiskuntatieteiden maisteri Pia Marjo yksimielisesti ilman suljettua lippuäänestystä. Henkilöstöpäällikön valinnassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. 163 HALLINTOVIRASTON TYÖJÄRJESTELYT Yhteinen kirkkoneuvosto päätti hallintoviraston henkilöstöjärjestelyistä henkilöstöpäällikkö Raili Pursiaisen jäätyä virkavapaalle henkilöstöpäällikön virasta väliseksi ajaksi siirtyäkseen hoitamaan Järvi-Kuopion kappalaisen viransijaisuutta. Yhteinen kirkkoneuvosto päätti jatkaa sijaisuusjärjestelyjä väliseksi ajaksi. Henkilöstöpäällikön viransijaisuutta on hoitanut hallintosihteeri Arja Keränen. Hallintosihteerin viransijaisuutta on vastaavana aikana hoitanut Tuomiokirkkoseurakunnan toimistosihteeri Raija Luomanperä. Myös toimistosihteerillä on ollut sijainen. Raili Pursiainen tultua valituksi Järvi-Kuopion seurakunnan V kappalaisen virkaan henkilöstöpäällikön virka julistettiin haettavaksi. Yhteinen kirkkoneuvosto myönsi Raili Pursiaiselle eron henkilöstöpäällikön virasta. Henkilöstöpäällikön virka julistettiin haettavaksi päättyneellä hakuajalla. Virka on tarkoitus täyttää pidettävässä yhteisen kirkkoneuvoston kokouksessa. Mikäli henkilöstöpäällikön virka täytetään 17.6., hän pääsee aloittamaan virassa aikaisintaan sen jälkeen, kun valintapäätös on lainvoimainen. Tässä vaiheessa on perusteltua jatkaa sijaisjärjestelyjä. Arja Keränen on ilmoittanut olevansa käytettävissä henkilöstöpäällikön sijaiseksi. Sen sijaan Raija Luomanperä on ilmoittanut palaavansa Tuomiokirkkoseurakuntaan hoitamaan omaa virkaansa lukien. Hallintosihteerin viransijaiseksi voitaisiin valita toimistosihteeri Tuulikki Kuhlman. Tuulkki Kuhlman on suostunut ottamaan sijaisuuden vastaan. Kuhlmanile ei tarvitse palkata sijaista. Sijaisuudet on perusteltua täyttää siihen asti, kun uusi henkilöstöpäällikkö on ottanut henkilöstöpäällikön viran vastaan.

11 11 1. että vs. henkilöstöpäälliköksi 1.7. alkaen siihen asti kun uusi henkilöstöpäällikkö on ottanut henkilöstöpäällikön viran vastaan määrätään Arja Keränen ja hänen palkkauksensa määräytyy vaativuusryhmä 603 mukaisesti ja peruspalkaksi määrätään 3 540,18 euroa ja erityisperuste 368,87 2. että vs. hallintosihteeriksi 1.7.alkaen siihen asti kun uusi henkilöstöpäällikkö on ottanut henkilöstöpäällikön viran vastaan määrätään Tuulikki Kuhlman ja hänen palkkauksensa määräytyy vaativuusryhmän 502 mukaisesti ja peruspalkaksi määrätään 2 245,23 euroa. Hallintojohtajan ehdotukset hyväksyttiin. 164 ERITYISNUORISOTYÖNOHJAAJA PEKKA ASUMAAN VIRKAVAPAUSANOMUS Erityisnuorisotyönohjaaja Pekka Asumaa on toimittanut yhteiselle kirkkoneuvostolle esityslistan liitteenä 8 olevan kirjelmän, jossa hän anoo palkatonta virkavapautta erityisnuorisotyönohjaajan virasta väliseksi ajaksi toisen tehtävän hoitamista varten. Pekka Asumaa on ollut palkattomalla virkavapaalla lähtien hoitamassa Ilomantsin ev. lut. seurakunnan nuorisotyönohjaajan viransijaisuutta. Pekka Asumaa on valittu jatkamaan viransijaisena ko. virassa saakka. Mikäli virkavapaus jatkuu, on samalla päätettävä erityisnuorisotyönohjaajan viransijaisuuden hoidosta. Tällä hetkellä erityisnuorisotyönohjaajan sijaisuutta hoitaa nuorisotyönohjaaja Paula Paavilainen. Paula Paavilainen on antanut kirjallisen suostumuksen hoitaa erityisnuorisotyönohjaajan sijaisuutta välisen ajan. Yhteisen kirkkoneuvoston tekemän periaatepäätöksen mukaan palvelussuhteen tullessa avoimeksi, luvan sen täyttämiseen antaa yhteinen kirkkoneuvosto. Puoli vuotta pitemmän sijaisuuden täyttäminen edellyttää myös yhteisen kirkkoneuvoston täyttölupaa. Yhteisen nuoriso- ja oppilaitostyön johtokunta käsitteli asiaa Johtokunta puolsi virkavapauden myöntämistä. Lisäksi johtokunta päätti esittää yhteiselle kirkkoneuvostolle, että erityisnuorisotyönohjaajan viransijaiseksi ajalle valitaan nuorisotyönohjaaja, diakoni Paula Paavilainen. Hallintojohtaja käsityksen mukaan virkavapauden jatkamiselle ei ole estettä. 1. että Pekka Asumaalle myönnetään palkatonta virkavapautta erityisnuorisotyönohjaajan virasta väliseksi ajaksi ja

12 12 2. että erityisnuorisotyönohjaajan viransijaiseksi ajalle valitaan nuorisotyönohjaaja, diakoni Paula Paavilainen. Hallintojohtajan ehdotukset hyväksyttiin. 165 HALLINTOJOHTAJA TIMO KORHOSEN VUOSILOMA-ANOMUS Hallintojohtaja Timo Korhonen anoo oikeutta pitää vuosilomaansa seuraavasti: Loma-oikeus Ehdotus vuosilomaksi Jää jäljelle 38 pv + 2 pv edelliseltä lomakaudelta pv 20 pv Hallintojohtajalle myönnettiin vuosiloma anomuksensa mukaan. 166 MUUT ASIAT Muita asioita ollut. 167 ILMOITUSASIAT Tämän esityslistan liitteenä jaetaan tiedoksi: 168 MUUTOKSENHAKUOHJE JA VALITUSOSOITUS - Yhteisen lapsityön johtokunnan pöytäkirja 2/ Yhteisen diakonian johtokunnan pöytäkirja 4/ Yhteisen nuoriso- ja oppilaistotyön johtokunnan pöytäkirja 2/2013 Annettiin kirkkolain mukainen valitusosoitus, liite :ään KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Puheenjohtaja kiitti osanottajia ja päätti kokouksen klo Hannu Koskelainen puheenjohtaja Raija Luomanperä sihteeri Pöytäkirja tarkastettu ja hyväksytty Kuopiossa

13 13 Mauri Pesonen Marja-Sisko Pihl

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2014 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2014. Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22, Kuopio

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2014 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2014. Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22, Kuopio 1 Aika ma 3.2.2014 klo 16.30 16.53 Paikka Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22, Kuopio Kokoonpano ja läsnäolo Kokoukseen oikeutetut ja läsnäolo Hannu Koskelainen puheenjohtaja läsnä Väinö Matti

Lisätiedot

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 9/2018 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 9/2018. Keskusseurakuntatalo, koulutussali, Suokatu 22, Kuopio

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 9/2018 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 9/2018. Keskusseurakuntatalo, koulutussali, Suokatu 22, Kuopio 1 Aika Ma 17.9.2018 klo 16.30 16.41 Paikka Keskusseurakuntatalo, koulutussali, Suokatu 22, Kuopio Kokoonpano ja läsnäolo Reijo Leino puheenjohtaja läsnä Pekka Niiranen varapuheenjohtaja läsnä Upi Heinonen

Lisätiedot

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/2014 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 10/2014

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/2014 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 10/2014 1 Aika 25.8.2014 klo 16.30 17.20 Paikka Kokoonpano ja läsnäolo Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22, Kuopio Hannu Koskelainen puheenjohtaja läsnä Väinö Matti Miettinen varapuheenjohtaja läsnä

Lisätiedot

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 6/2016 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 6/2016. Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22, Kuopio

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 6/2016 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 6/2016. Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22, Kuopio 1 Aika Ma 25.4.2016 klo 16.30 17.35 Paikka Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22, Kuopio Kokoonpano ja läsnäolo Reijo Leino puheenjohtaja poissa Pekka Niiranen varapuheenjohtaja läsnä Upi Heinonen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Aika Tiistai 30.5.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2018 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2018. Keskusseurakuntatalo, koulutussali, Suokatu 22, Kuopio

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2018 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2018. Keskusseurakuntatalo, koulutussali, Suokatu 22, Kuopio 1 Aika Ma 5.2.2018 klo 16.30 17.00 Paikka Keskusseurakuntatalo, koulutussali, Suokatu 22, Kuopio Kokoonpano ja läsnäolo Reijo Leino puheenjohtaja läsnä Pekka Niiranen varapuheenjohtaja läsnä Upi Heinonen

Lisätiedot

Harjunen Salme Pitkäsen varajäsen läsnä Miettinen Matti Pyykkösen varajäsen läsnä

Harjunen Salme Pitkäsen varajäsen läsnä Miettinen Matti Pyykkösen varajäsen läsnä KUOPION JÄRVI-KUOPION SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2018 1 (5) Juankoskentie 13 B, 73500 JUANKOSKI PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 (5) Aika Tiistai 19.6.2018 klo 17.00-18.08 Paikka Osallistujat Järvi-Kuopion seurakunta,

Lisätiedot

Aika: ke klo Paikka: Riistaveden seurakuntatalo, Keskustie 2, Riistavesi Osallistujat: Leino Reijo, puh.joht.

Aika: ke klo Paikka: Riistaveden seurakuntatalo, Keskustie 2, Riistavesi Osallistujat: Leino Reijo, puh.joht. 8/2017-15.11.2017 Aika: ke 15.11.2017 klo 17.00-19.40 Paikka: Riistaveden seurakuntatalo, Keskustie 2, 71160 Riistavesi Osallistujat: Leino Reijo, puh.joht. Huhtala Pauliina Iskanius Raija Julkunen Kaija,

Lisätiedot

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 7/2018 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2018. Keskusseurakuntatalo, koulutussali, Suokatu 22, Kuopio

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 7/2018 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2018. Keskusseurakuntatalo, koulutussali, Suokatu 22, Kuopio 1 Aika Ma 11.6.2018 klo 16.30 18.10 Paikka Keskusseurakuntatalo, koulutussali, Suokatu 22, Kuopio Kokoonpano ja läsnäolo Reijo Leino puheenjohtaja läsnä Pekka Niiranen varapuheenjohtaja läsnä, poistui

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 23 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 23 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 23 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai klo 18.30 20.10 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Petri Jurkka Marjut

Lisätiedot

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/ 2013 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/ 2013. Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22 Kuopio

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/ 2013 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/ 2013. Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22 Kuopio 1 Aika maanantaina 4.2.2013 klo 16.30-17.00 Paikka Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22 Kuopio Kokoonpano ja läsnäolo Hannu Koskelainen puheenjohtaja läsnä Väinö Matti Miettinen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 /2014 1 YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1 /2014. Keskusseurakuntatalo, Suokatu 22, 70100 Kuopio

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 /2014 1 YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1 /2014. Keskusseurakuntatalo, Suokatu 22, 70100 Kuopio KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 /2014 1 Aika tiistai 14.1.2014 klo 18.00 19.00 Paikka Keskusseurakuntatalo, Suokatu 22, 70100 Kuopio Kokoonpano ja läsnäolo puheenjohtaja Ilkka Raninen valtuutetut

Lisätiedot

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 8/2011 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 8/2011. Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22 Kuopio

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 8/2011 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 8/2011. Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22 Kuopio 1 Aika 13.6.2011 klo 16.30 17.55. Paikka Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22 Kuopio Kokoonpano ja läsnäolo Hannu Koskelainen puheenjohtaja läsnä Väinö Matti Miettinen varapuheenjohtaja läsnä

Lisätiedot

Paikka Keskusseurakuntatalo, kerhohuone Samuli, Suokatu 22 C.

Paikka Keskusseurakuntatalo, kerhohuone Samuli, Suokatu 22 C. Aika Tiistai 6.6.2017 klo 17 Paikka Keskusseurakuntatalo, kerhohuone Samuli, Suokatu 22 C. Kokoonpano ja läsnäolo Ilpo Rannankari Liisa Karjalainen Iris Asikainen Markku Hyvärinen Merja Leppälä Matti Mänttäri

Lisätiedot

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 14/2017 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 14/2017

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 14/2017 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 14/2017 1 Aika Ma 18.12.2017 klo 16.30 17.15 Paikka Hotelli Scandic, Satamakatu 1, Kuopio Kokoonpano ja läsnäolo Reijo Leino puheenjohtaja läsnä Pekka Niiranen varapuheenjohtaja poissa Upi Heinonen jäsen läsnä

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Aika Tiistai 16.5.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto 116-125 Aika Tiistai 30.11.2016 kello 17.30 17.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poistui kokouksesta 122

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18 Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18 Tyrnävän seurakuntatalon kerhohuone. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45. Tervetuloa!

Lisätiedot

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 7/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 7/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Keskiviikko 20.9.2017 klo 16.30 18.20 Paikka Alavan seurakuntasalissa, Keihäskatu 5 Kokoonpano ja läsnäolo Hannu Koskelainen puheenjohtaja läsnä Upi Heinonen jäsen läsnä Sakari Kainulainen jäsen poissa

Lisätiedot

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10)

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10) VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10) 173 Kokouksen avaus Puheenjohtaja käytti puheenvuoron, jossa hän mm. kertasi kuluneena vuonna käsiteltyjä asioita, ja avasi kokouksen. 174 Kokouksen

Lisätiedot

JÄRVI-KUOPION SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2019 Juankoskentie 13 B, JUANKOSKI PÖYTÄKIRJA 3/ (6) p SEURAKUNTANEUVOSTO 19.3.

JÄRVI-KUOPION SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2019 Juankoskentie 13 B, JUANKOSKI PÖYTÄKIRJA 3/ (6) p SEURAKUNTANEUVOSTO 19.3. Juankoskentie 13 B, 73500 JUANKOSKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 (6) Aika Tiistai 19.3.2019 klo 17.00 17.45 Paikka Järvi-Kuopion seurakunta, kokoushuone, 2. krs Juankoskentie 13 B, 73500 Juankoski Osallistujat

Lisätiedot

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali.

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali. KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1(5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 16.00 18.05 Paikka Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali Jäsenet Gärdström Keijo pj. Ainali Päivi Kenttälä

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 6/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO 21.9.

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 6/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO 21.9. KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2018 1(5) Aika 19.9.2018 klo 16.30 17.55 (tarjoilu 16.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon takkahuone, Ampujanpolku 2 Kokoonpano ja läsnäolo Mäkinen Aulikki puheenjohtaja

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Aika Tiistai 21.3.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1(5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2015 Aika ja paikka Ke 13.5.2015 klo 18.00-19.25 Elimäen Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, kulmakamari (käynti Härmävaarantien puolelta),

Lisätiedot

Miettinen Matti Kervisen varajäsen läsnä Silta-aho Jukka Sokan varajäsen läsnä

Miettinen Matti Kervisen varajäsen läsnä Silta-aho Jukka Sokan varajäsen läsnä JÄRVI-KUOPION SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2018 1 (5) Juankoskentie 13 B, 73500 JUANKOSKI PÖYTÄKIRJA 8/2018 1 (5) Aika Tiistaina 13.11.2018 klo 17.00-19.22 Paikka Järvi-Kuopion seurakunta, Riistaveden seurakuntasali

Lisätiedot

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2012 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2012. Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22 Kuopio

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2012 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2012. Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22 Kuopio 1 Aika 20.2.2012 klo 16.30 Paikka Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22 Kuopio Kokoonpano ja läsnäolo Kokoukseen oikeutetut ja läsnäolo Hannu Koskelainen puheenjohtaja poissa Väinö Matti Miettinen

Lisätiedot

Esityslista hyväksyttiin kokouksen työjärjestykseksi.

Esityslista hyväksyttiin kokouksen työjärjestykseksi. KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1/2017 1 Aika Ti 24.1.2017 klo 18.00 18.30 Paikka Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22, Kuopio Kokoonpano ja läsnäolo Matti Jantunen, puheenjohtaja

Lisätiedot

KUOPION TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 Suokatu 22, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 Suokatu 22, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Tiistai 28.3.2017 klo 17, kahvit ennen kokousta. Paikka Keskusseurakuntatalo, kerhohuone Samuli, Suokatu 22 C. Kokoonpano ja läsnäolo Ilpo Rannankari puheenjohtaja läsnä Liisa Karjalainen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 4/2012 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2012. Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22 Kuopio.

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 4/2012 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2012. Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22 Kuopio. 1 Aika 16.4.2012 klo 16.30 18.20. Paikka Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22 Kuopio. Kokoonpano ja läsnäolo Hannu Koskelainen puheenjohtaja läsnä Väinö Matti Miettinen varapuheenjohtaja läsnä

Lisätiedot

3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen. 6. Muut esille tulevat asiat

3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen. 6. Muut esille tulevat asiat VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 11.9.2017 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, toimitusten huone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2011 Kirkkoneuvosto 10.5.2011. Haapala Heikki jäsen. Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2011 Kirkkoneuvosto 10.5.2011. Haapala Heikki jäsen. Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 10.5.2011 klo 17.00 - Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Haapala Heikki jäsen Kautto Kaisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Pihkala Isto jäsen Selinummi

Lisätiedot

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2016 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 6/2016 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2016 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 6/2016 p SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Tiistai 20.9.2016 klo 16.30 18.47 Paikka Alavan seurakuntasalissa, Keihäskatu 5 Kokoonpano ja läsnäolo Hannu Koskelainen puheenjohtaja läsnä Upi Heinonen jäsen läsnä Sakari Kainulainen jäsen poissa

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Aika Tiistai 4.4.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen Minna

Lisätiedot

4/2010 Kirkkoneuvosto 1 (13) KOKOUSAIKA Maanantaina 22.03.2010 klo 18.00 20.25 (Kahvitus klo 17.45) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto

4/2010 Kirkkoneuvosto 1 (13) KOKOUSAIKA Maanantaina 22.03.2010 klo 18.00 20.25 (Kahvitus klo 17.45) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2010 Kirkkoneuvosto 1 (13) KOKOUSAIKA Maanantaina 22.03.2010 klo 18.00 20.25 (Kahvitus klo 17.45) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Aika Torstai 19.1.2017 kello 16.00 16.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Kytölä Reijo

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 1(5) Kellolahdentie 8, 70460 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2016 p. 040 4848 379 SEURAKUNTANEUVOSTO 21.4.

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 1(5) Kellolahdentie 8, 70460 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2016 p. 040 4848 379 SEURAKUNTANEUVOSTO 21.4. KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 1(5) Aika 19.4.2016 klo 16.30-17.05 (tarjoilu 16.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon takkahuone, Kellolahdentie 8 Kokoonpano ja läsnäolo Mäkinen Aulikki

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KOKOUSAIKA 24.9.2014 klo 18-18.45 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Kuivalainen Eila varapuheenjohtaja Hassinen Arja Puhakka

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse AIKA 16.09.2014 klo 18:00 19.00 PAIKKA Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2/35 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 1/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO 5.2.

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 1/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO 5.2. KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1(5) Aika 31.1.2018 klo 16.30 16.50 (tarjoilu 16.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon takkahuone, Ampujanpolku 2 Kokoonpano ja läsnäolo Kokoukseen oikeutetut

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 19.12.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntatalo, toimitusten huone 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KUOPION TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2016 Suokatu 22, 70100 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 2/2016 p. 040-484 8248 SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2016 Suokatu 22, 70100 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 2/2016 p. 040-484 8248 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Tiistai 23.2.2016 klo 17.00 18.30 Paikka Kokoonpano ja läsnäolo Keskusseurakuntatalo, kerhohuone Samuli, C-rappu 2.kerros Ilpo Rannankari puheenjohtaja läsnä Liisa Karjalainen varapuheenjohtaja läsnä

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Pirkko Mensonen Marjut Niemelä Aira Pöllänen

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Pirkko Mensonen Marjut Niemelä Aira Pöllänen MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Ke klo 19.00 21.15 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Matti Loponen Hannu Luostarinen

Lisätiedot

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 01/ (5)

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 01/ (5) Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 01/ 1 (5) n kokous Aika Maanantai 22.1. klo 21.16-21.48 Talouspäällikön haastattelut 18.20-20.24, johon osallistuivat kirkkoneuvoston ja valtuuston et. Paikka Seurakuntatalo,

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24 Kirkkoneuvosto 05.08.2013 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 13.08.2013

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24 Kirkkoneuvosto 05.08.2013 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 13.08.2013 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 18.00 20.40 Paikka Kirkko, hautausmaa ja virastotalo Läsnä Petteri Hämäläinen vt. kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KUOPION KALLAVEDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Rauhalahdentie 21, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 4/2018 P SEURANKUNTANEUVOSTO

KUOPION KALLAVEDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Rauhalahdentie 21, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 4/2018 P SEURANKUNTANEUVOSTO KUOPION KALLAVEDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2018 1 Aika Keskiviikko 11.04.2018 klo 18.00 Paikka Kallaveden kirkko, Rauhalahdentie 21 Kokoonpano ja läsnäolo Pentikäinen Matti puheenjohtaja läsnä Ahonen

Lisätiedot

ESITYSLISTA 1 (11) Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto

ESITYSLISTA 1 (11) Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 1 (11) KOKOUSKUTSU Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika maanantai 3. kesäkuuta 2019 klo 18 Paikka Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 b, 2. kerros Lisätietoja Henna

Lisätiedot

KUOPION KALLAVEDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/ Rauhalahdentie 21, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 2/2019 P SEURANKUNTANEUVOSTO

KUOPION KALLAVEDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/ Rauhalahdentie 21, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 2/2019 P SEURANKUNTANEUVOSTO KUOPION KALLAVEDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2019 1 Aika Keskiviikko 13.02.2019 klo 17.30 Paikka Kallaveden kirkko, Rauhalahdentie 21 Kokoonpano ja läsnäolo Pentikäinen Matti puheenjohtaja läsnä Airaksinen

Lisätiedot

Junnila-Savolainen Riitta Kervinen Sinikka, varapuheenjohtaja Liukkunen Helena Pitkänen Pasi, poissa, Salme Harjunen, varaj, läsnä Pyykkönen Juhani

Junnila-Savolainen Riitta Kervinen Sinikka, varapuheenjohtaja Liukkunen Helena Pitkänen Pasi, poissa, Salme Harjunen, varaj, läsnä Pyykkönen Juhani 2/2017-22.2.2017 Aika: ke 22.2.2017 klo 17.00-18.02 Paikka: Juankosken seurakuntatalo, Tehtaankirkontie 5, 73500 Juankoski Osallistujat: Leino Reijo, puheenjohtaja (poistui 24) Antikainen Kirsti Huhtala

Lisätiedot

RISTIJÄRVEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/ (5) Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA 1/

RISTIJÄRVEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/ (5) Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA 1/ RISTIJÄRVEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2013 1 (5) Aika Keskiviikko 2.1.2013 klo 19.00 21.00 Paikka seurakuntakoti Kokoonpano ja läsnäolo Heikkinen Matti jäsen läsnä Heikkinen Mauno jäsen läsnä Juntunen Eino

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Ti klo 18.30 20.20 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen Marjut

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/ Aika Torstai 14.6.2018 klo 18.00 18.55 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 17.12.2018 klo 16 16.58 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A, 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Oikarinen

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KOKOUSAIKA 29.11.2016 klo 18-19.06 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula Kontturi Eeva-Liisa Hassinen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2011 1 Kirkkoneuvosto 20.07.2011

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2011 1 Kirkkoneuvosto 20.07.2011 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2011 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.20 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari x Kantola Pentti x Varapj Kiljunen

Lisätiedot

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 6/2014 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 6/2014. Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22, Kuopio

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 6/2014 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 6/2014. Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22, Kuopio 1 Aika 7.4.2014 klo 16.30 17.30 Paikka Kokoonpano ja läsnäolo Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22, Kuopio Hannu Koskelainen puheenjohtaja läsnä Väinö Matti Miettinen varapuheenjohtaja läsnä

Lisätiedot

Kahvi on kokouksen alussa, klo alkaen. Paikka: Neuvoston kokoushuone, srk-keskus II-krs, Koulukatu 6.

Kahvi on kokouksen alussa, klo alkaen. Paikka: Neuvoston kokoushuone, srk-keskus II-krs, Koulukatu 6. Kirkkoneuvosto 03.01.2013 sivu ( 1 / 8) KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1 2013 Aika: Torstaina 03.01.2013 klo 17.30-18.30 Kahvi on kokouksen alussa, klo 17.00 alkaen. Paikka: Neuvoston kokoushuone,

Lisätiedot

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(6) Kirkkoneuvosto 4/2011 10.5.2011. OSALLISTUJAT läsnä poissa

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(6) Kirkkoneuvosto 4/2011 10.5.2011. OSALLISTUJAT läsnä poissa MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(6) KOKOUSTIEDOT Aika 10.5.2011 klo 17-17.52 Paikka Seurakuntakoti OSALLISTUJAT läsnä poissa Puh. johtaja Vähäsarja Vilho vs. kirkkoherra x Alaoja Raimo jäsen, vpj.

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/ (13) Kirkkoneuvosto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/ (13) Kirkkoneuvosto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2018 1 (13) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 12.3.2018 klo 18.00-19.30 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1(5) Seurakuntaneuvosto

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1(5) Seurakuntaneuvosto ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1(5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2018 Aika ja paikka Ma 20.8.2018 klo 18 Elimäen Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, kulmakamari (käynti Härmävaarantien puolelta), kahvit

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapj., puheenjohtaja Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapj., puheenjohtaja Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 1/2017 Sivu 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 5.1.2017 klo 15.00-18.48 Paikka Myllykosken kirkon seurakuntasalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra,

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2012 Kirkkoneuvosto Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2012 Kirkkoneuvosto Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 5.6.2012 klo 17.30-19.52 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Eero varajäsen Elo Veijo jäsen Kautto Kaisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Nummela Leif varajäsen Selinummi

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2014 1 (5) AIKA 14.05.2014 klo 17.00 PAIKKA Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 25.1.2017 1 3 1 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. Puheenjohtaja avaa kokouksen.

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3 / 2018 1 AIKA 30.8.2018 klo 17.00- PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 27

Lisätiedot

KUOPION TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2016 Suokatu 22, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 7/2016 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2016 Suokatu 22, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 7/2016 p SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Paikka Kokoonpano ja läsnäolo tiistai 13.9.2016 klo 16.30 Huom.! kellon aika Keskusseurakuntatalo, kerhohuone Samuli, C-rappu 2.kerros Ilpo Rannankari puheenjohtaja läsnä Liisa Karjalainen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2016 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 9/2016 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2016 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 9/2016 p SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Maanantaina 19.12.2016 klo 16.30 17.25 Paikka Alavan seurakuntasalissa, Keihäskatu 5 Kokouksen jälkeen n. klo 18 jouluruokailu Koivumäen kartanossa. Kokoonpano ja läsnäolo Hannu Koskelainen puheenjohtaja

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika 22.3.2018 klo 17.00 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2017 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 5/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2017 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 5/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Tiistai 30.5.2017 klo 16.30-17.40 Paikka Alavan kirkon seurakuntasalissa, Keihäskatu 5 Kokoonpano ja läsnäolo Hannu Koskelainen Upi Heinonen Sakari Kainulainen Keijo Karttunen Saila Koikkalainen Mirja

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 13/2014 Kirkkoneuvosto 13.11.2014 150. KOKOUSAIKA torstaina 13. päivänä marraskuuta 2014

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 13/2014 Kirkkoneuvosto 13.11.2014 150. KOKOUSAIKA torstaina 13. päivänä marraskuuta 2014 150 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 13/2014 KOKOUSAIKA torstaina 13. päivänä marraskuuta 2014 KOKOUSPAIKKA JÄSENET Seurakuntatalo/takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula Karppinen Ellen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Paikka Vaasanpuistikko 3 E V krs. PROTOKOLL Plats Vasaesplanaden 3 E V vån YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO GEMENSAMMA KYRKORÅDET

PÖYTÄKIRJA Paikka Vaasanpuistikko 3 E V krs. PROTOKOLL Plats Vasaesplanaden 3 E V vån YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO GEMENSAMMA KYRKORÅDET VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 4.4.2018 klo 18.00 Sivu 1 / 6 Sisällys Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus... 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 2 Esityslistan hyväksyminen... 2 Anomus palkattomasta virkavapaasta,

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.10 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, Rauhan sali, Rauhankatu 14 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Leena Murtonen Paula

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2016 1 (5) KOKOUSAIKA 10.8.2016 klo 17-19.05 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Kuosmanen Seppo kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 5/2011 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 5/2011. Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22 Kuopio

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 5/2011 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 5/2011. Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22 Kuopio 1 Aika 11.4.2011 klo 16.30 17.10. Paikka Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22 Kuopio Kokoonpano ja läsnäolo Hannu Koskelainen puheenjohtaja läsnä Väinö Matti Miettinen varapuheenjohtaja läsnä

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 9/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 9/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2018 1(5) Aika 12.12.2018 klo 16.30 17.05 (tarjoilu kokouksen jälkeen vapaaehtoisten kiitosjuhlassa klo 18.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon takkahuone, Ampujanpolku

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus. Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus. Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2017 SIVU 50/2017. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2017 SIVU 50/2017. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2017 SIVU 50/2017 AIKA Torstai 6.7.2017 klo 8.30 9.15 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Jokinen Kaarina jäsen Lähdetmäki

Lisätiedot

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/2011 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 10/2011. Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22 Kuopio

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/2011 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 10/2011. Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22 Kuopio 1 Aika 12.9.2011 klo 16.30-17.25. Paikka Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22 Kuopio Kokoonpano ja läsnäolo Hannu Koskelainen puheenjohtaja läsnä Väinö Matti Miettinen varapuheenjohtaja läsnä

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Kirkkoneuvosto Aika 14.5.2019 klo 16.45-18.25 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Taponen Auvo varapuheenjohtaja Hiidenkari Tiina Jauhiainen Juha Kiukkonen Sirpa Lamberg Juha Mylly Joona

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 27.06.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 04.07.2016-05.08.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 7/2011 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2011. Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22 Kuopio

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 7/2011 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2011. Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22 Kuopio 1 Aika 16.5.2011 klo 16.30 18.00. Paikka Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22 Kuopio Kokoonpano ja läsnäolo Hannu Koskelainen puheenjohtaja läsnä Väinö Matti Miettinen varapuheenjohtaja läsnä

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 50 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 50 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 50 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Maanantai klo 18.00 20.00 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 13 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 13 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 13 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Ke klo 19.00 20.20 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Ulla Jokinen Hannu Luostarinen

Lisätiedot

Pöytäkirja nähtävillä: Pöytäkirja on nähtävillä Orimattilan seurakunnan kirkkoherranvirastolla

Pöytäkirja nähtävillä: Pöytäkirja on nähtävillä Orimattilan seurakunnan kirkkoherranvirastolla ARTJÄRVEN KAPPELISEURAKUNTA Kirkkotie 23 16200 Artjärvi PÖYTÄKIRJA4/2018 ARTJÄRVEN KAPPELINEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 6.6.2018 klo 17.00 Paikka Artjärven seurakuntakoti, Kirkkotie 23, 16200 Artjärvi

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Kirkkovaltuusto 07.01.2015

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Kirkkovaltuusto 07.01.2015 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikona klo 18.00 18.25 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA/ 2013-03 PÖYTÄKIRJA

Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA/ 2013-03 PÖYTÄKIRJA Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Maanantaina klo 17.00 18.20. Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuoneessa läsnä / poissa Osanottajat Ylikangas Kimmo, kirkkoherra Grönlund Reino, jäsen Hartikainen

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 12. 2.2013 Kirkkoneuvosto 1/5

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 12. 2.2013 Kirkkoneuvosto 1/5 1/5 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai 12.2.2013 klo 18.00 Paikka Läsnä Auran seurakunnan virastotalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Kalmi Pekka Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Lindholm Minna

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto 12.1.2015 1(6)

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto 12.1.2015 1(6) Kirkkovaltuusto 12.1.2015 1(6) Aika maanantaina 12.1.2015 klo 18.00-18.35, 18.45-18.51. kokous keskeytettiin klo 18.35-18.45 Paikka seurakuntatalo Läsnä Frosti-Nenonen, Sirpa Hammaren, Terho vara Hanhisalo,

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3 /2015 1 (5) KOKOUSAIKA 10.3.2015 klo 17 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkovaltuusto (5)

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkovaltuusto (5) Kirkkovaltuusto 6.8.2018 1(5) Aika Maanantaina 6.8.2018 klo 18.00 18.37 Paikka Seurakuntatalo Läsnä Frosti-Nenonen, Sirpa Hammaren, Terho Hanhisalo, Jorma, varapuheenjohtaja Hellsten, Jaana Hänninen, Jyrki

Lisätiedot

ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 3/

ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 3/ 3/2017-4.4.2017 Aika: ti 4.4.2017 klo 17.00-18.20 Paikka: Juankosken seurakuntatalo, Tehtaankirkontie 5, 73500 Juankoski Osallistujat: Leino Reijo, puh.joht. Antikainen Kirsti poissa Huhtala Pauliina,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Paikka Pieni seurakuntasali, Koulukatu 26 PROTOKOLL Plats Lilla församlingssalen, Skolhusgatan 26. Ärendet berett av Behandlat

PÖYTÄKIRJA Paikka Pieni seurakuntasali, Koulukatu 26 PROTOKOLL Plats Lilla församlingssalen, Skolhusgatan 26. Ärendet berett av Behandlat VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 31.5.2018 klo 16.00 Sivu 1 / 6 Sisällys Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus... 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 2 Esityslistan hyväksyminen... 2 Kiinteistöpäällikön viran

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.55 Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa x Kiljunen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 14/2014 Kirkkoneuvosto 18.11.2014 159. KOKOUSAIKA tiistaina 18. päivänä marraskuuta 2014

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 14/2014 Kirkkoneuvosto 18.11.2014 159. KOKOUSAIKA tiistaina 18. päivänä marraskuuta 2014 159 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 14/2014 KOKOUSAIKA tiistaina 18. päivänä marraskuuta 2014 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo/takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 3/ 2017 Kirkkoneuvosto 24-34

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 3/ 2017 Kirkkoneuvosto 24-34 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 3/ 2017 Kirkkoneuvosto 24-34 Aika Torstai 28.2.2017 kello 16.00 17.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Käsiteltävät asiat 209 Kokouksen avaus 210 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 211 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 212 Ääntenlaskijoiden

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 11/2013 SIVU 53/2013. AIKA Maanantai 21.10.2013 klo 8.30 10.45. Oriveden seurakuntatalo, kokoushuone

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 11/2013 SIVU 53/2013. AIKA Maanantai 21.10.2013 klo 8.30 10.45. Oriveden seurakuntatalo, kokoushuone KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 11/2013 SIVU 53/2013 AIKA Maanantai 21.10.2013 klo 8.30 10.45 PAIKKA Oriveden seurakuntatalo, kokoushuone LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Hjerppe Ilkka Jokinen

Lisätiedot