Materiaalikansio Hio-Mex

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Materiaalikansio Hio-Mex 15.8.2012 1"

Transkriptio

1 Materiaalikansio Hio-Mex

2 Materiaalikansio Hio-Mex Sisältö 1. HIO-MEX Yritys Yhteystiedot Tilaukset ja markkinointi Laskutus Kattovaloteline (ACTROS STREAMSPACE 1,2,3) Kattovaloteline (ACTROS BIG SPACE ja GIGA SPACE) Kattovaloteline (ACTROS CLASSIC) MB Actros Alleajosuoja (2500cm) leveät hytit MB Actros Alleajosuoja (2300cm) kapeat hytit Kattovaloteline (Actros korkeakattoinen) Kattovaloteline (Actros matalakattoinen) Kattovaloteline (Atego ja Axor) Alleajosuoja Actros (alleajosuojapalkillisiin Megaspace, Eurocap ja matala) Tuplaputki LED-päiväajovalooptiolla Alleajosuoja Axor Suojalevyllä SISU POLAR Normaalikattoinen kattovaloteline SISU POLAR Korkeakattoinen kattovaloteline Valoteline (Sprinter) MB Sprinter Helma-astin sarja MB Sprinter RST takateline (työvalot, majakat, kamerat) Helmaputkisarja (Vito) MB Vito HARDLINE mallisto MB Vito HardLine Helmasarja MB Vito HardLine lisävalojen kiinnityssarja Lisävarusteet Ämpärimajakankiinnike Aurinkolipan lisävalokiinnike (Actros) Rännikiinnike (takatyövalokiinnike) Majakkapaneelien kiinnityssarjat ARGUMENTIT Helppo asentaa Ruostumaton teräs Mikä Sähkökemiallinen pintakäsittely? HINNASTO... Virhe. Kirjanmerkkiä ei ole määritetty.

3 Materiaalikansio Hio-Mex HIO-MEX 1.1 Yritys 1.2 Yhteystiedot Hio-Mex Oy on Tuusulassa toimiva vuonna 1979 perustettu perheyritys. Omana tuotantona meillä on autojen lisävarusteet. Erikoisosaamisenamme on tuotesuunnittelu sekä ruostumattoman ja haponkestävän teräksen sähkökemiallinen kiillotus ja peittaus. Valmistamme omina tuotteina raskaankaluston RSTlisävarusteita. Valmistamme tuotteemme yli 30 vuoden kokemuksella. Meille tärkeää on, että tuotteemme ovat huippulaadukkaita sekä käyttäjän tarpeen mukaisia. Panostamme tuotteiden suunnittelussa hyvän ulkonäön lisäksi tuotteen toimivuuteen sekä kestävyyteen. Vuosien aikana saamamme palaute ammattiliikenteen kuljettajilta on auttanut meitä kehittämään tuotteitamme entistä paremmiksi niin turvallisuuden kuin käytettävyyden osaalueilla. Valikoimaamme kuuluu mm. suojapuskurit, kattovalotelineet, työvalotelineet sekä kiinnitystarvikkeita erilaisille lisä- ja merkkivaloille Markkinointi Tapani Arokoski, , tapani.arokoski@hio-mex.com Laskutus Ritva Sassi, , ritva.sassi@hio-mex.com TJ Mika Sassi, , mika.sassi@hio-mex.com

4 Materiaalikansio Hio-Mex MALLISTO 1.3 Kattovaloteline (ACTROS STREAMSPACE 1,2,3) Tasajaolla kahdella ja neljällä lisävalopaikalla varustettu kattovaloteline on Stream Space hyttisen Actrosin linjojen ja kiinnityskohtien mukaisesti suunniteltu. Ruostumattoman teräksen tuoma rakenteellinen kestävyys ja elektrolyyttisesti kiillotettu lopputulos takaavat puhtaan, kiiltävän ja kestävän teräksisen pinnan. Paketissa mukana: kiinnityspalat, -ruuvit ja mutterit. (Tuotenro: T ) (HUOM! StreamSpace 1 -malliin tarvitaan lisätarvikepussi) Lisävalopantojen avulla saat enemmän valojen kiinnityspaikkoja, esimerkiksi varoitusmajakoille tai hälytysvaloille. Yhteensopiva lisävalopanta D60,3 (T ).

5 Materiaalikansio Hio-Mex Kattovaloteline (ACTROS BIG SPACE ja GIGA SPACE) Tasajaolla kahdella ja neljällä lisävalopaikalla varustettu kattovaloteline on BigSpace ja GigaSpace Actrosin linjojen ja kiinnityskohtien mukaisesti suunniteltu. Molemmille omat tuotteensa, koska GigaSpacen katto on n. 100mm korkeampi. Ruostumattoman teräksen tuoma rakenteellinen kestävyys ja elektrolyyttisesti kiillotettu lopputulos takaavat puhtaan, kiiltävän ja kestävän teräksisen pinnan. Paketissa mukana: kiinnityspalat, -ruuvit ja mutterit. (Tuotenro: BIGSPACE T ) (Tuotenro: GIGASPACE T ) Lisävalopantojen avulla saat valojen kiinnityspaikkoja, esimerkiksi varoitusmajakoille tai hälytysvaloille. Yhteensopiva lisävalopanta D60,3 (T ).

6 Materiaalikansio Hio-Mex Kattovaloteline (ACTROS CLASSIC) Tasajaolla kahdella ja neljällä lisävalopaikalla varustettu kattovaloteline on Classic Space hyttisen Actrosin linjojen ja kiinnityskohtien mukaisesti suunniteltu. Ruostumattoman teräksen tuoma rakenteellinen kestävyys ja elektrolyyttisesti kiillotettu lopputulos takaavat puhtaan, kiiltävän ja kestävän teräksisen pinnan. Paketissa mukana: kiinnityspalat, -ruuvit ja mutterit. (Tuotenro: T ) Yhteensopiva lisävalopanta D60,3 (T ) tai D38 putkeen ( ).

7 Materiaalikansio Hio-Mex MB Actros Alleajosuoja (2500cm) leveät hytit Suojaa hajoavat muovipalkit. Korjaus on aina yli tuhannen euron pieti. Muovipalkin voi nyt suojata fiksulla ja kestävällä ruostumattomalla teräksellä. D60,3 rosteri putki 2mm seinämällä kulkee auton linjojen mukaisesti puskurin muotoja mukaillen. Ruostumattoman teräksen tuoma rakenteellinen kestävyys ja elektrolyyttisesti kiillotettu lopputulos takaavat puhtaan, kiiltävän ja kestävän teräksisen pinnan. Paketissa mukana: kiinnityspalat, -ruuvit ja mutterit. (tuotenro: T ) Yhteensopiva Big, Giga sekä leveät (2500cm) Classic ja Stream Space

8 Materiaalikansio Hio-Mex MB Actros Alleajosuoja (2300cm) kapeat hytit Suojaa hajoavat muovipalkit. Korjaus on aina yli tuhannen euron pieti. Muovipalkin voi nyt suojata fiksulla ja kestävällä ruostumattomalla teräksellä. D60,3 rosteri putki 2mm seinämällä kulkee auton linjojen mukaisesti puskurin muotoja mukaillen. Ruostumattoman teräksen tuoma rakenteellinen kestävyys ja elektrolyyttisesti kiillotettu lopputulos takaavat puhtaan, kiiltävän ja kestävän teräksisen pinnan. Paketissa mukana: kiinnityspalat, -ruuvit ja mutterit. (tuotenro: T ) Yhteensopiva kapeat hytit Classic ja StreamSpace (2300cm)

9 Materiaalikansio Hio-Mex Kattovaloteline (Actros korkeakattoinen) Tasajaolla kahdella ja neljällä lisävalopaikalla varustettu kattovaloteline on korkeakattoisen Actrosin linjojen ja kiinnityskohtien mukaisesti suunniteltu. Ruostumattoman teräksen tuoma rakenteellinen kestävyys ja elektrolyyttisesti kiillotettu lopputulos takaavat puhtaan, kiiltävän ja kestävän teräksisen pinnan. Paketissa mukana: kiinnityspalat, -ruuvit ja mutterit. (Tuotenro: ) Kuvassa näkyvä Actros-kyltti tulee samassa pakkauksessa. Lisävalopantojen avulla saat enemmän valojen kiinnityspaikkoja, esimerkiksi varoitusmajakoille tai hälytysvaloille. Majakkapanelin kiinnike saatavana erikseen (kts. hinnasto) (Tuotenro:T lisävalopannat T ) Yhteensopiva lisävalopanta D60,3 (T ).

10 Materiaalikansio Hio-Mex Kattovaloteline (Actros matalakattoinen) Tasajaolla kahdella ja neljällä lisävalopaikalla varustettu kattovaloteline on matalakattoisen Actrosin linjojen ja kiinnityskohtien mukaisesti suunniteltu. Ruostumattoman teräksen tuoma rakenteellinen kestävyys ja elektrolyyttisesti kiillotettu lopputulos takaavat puhtaan, kiiltävän ja kestävän teräksisen pinnan. Paketissa mukana: kiinnityspalat, -ruuvit ja mutterit. (Tuotenro: T ) Lisävalopantojen avulla saat valojen kiinnityspaikkoja, esimerkiksi varoitusmajakoille tai hälytysvaloille. (Majakkapanelin (yleisimmät mallit) kiinnitys: kiinnikkeet ja lisävalopannat (D38) ) Yhteensopiva lisävalopanta D60,3 (T ).

11 Materiaalikansio Hio-Mex Kattovaloteline (Atego ja Axor) Tasajaolla kahdella ja neljällä lisävalopaikalla varustettu kattovaloteline on Ategon ja Axorin linjojen ja kiinnityskohtien mukaisesti suunniteltu. Suojaa myös aurinkolippaa erinomaisesti. Ruostumattoman teräksen tuoma rakenteellinen kestävyys ja elektrolyyttisesti kiillotettu lopputulos takaavat puhtaan, kiiltävän ja kestävän teräksisen pinnan. Paketissa mukana: kiinnityspalat, -ruuvit ja mutterit. (Tuotenro: T ) Lisävalopantojen avulla saat valojen kiinnityspaikkoja, esimerkiksi varoitusmajakoille tai hälytysvaloille. Yhteensopiva lisävalopanta D60,3 (T ).

12 Materiaalikansio Hio-Mex Alleajosuoja Actros (alleajosuojapalkillisiin Megaspace, Eurocap ja matala) Tuplaputki LED-päiväajovalo-optiolla Unohda hajoavat muovipalkit. Korjaus on aina yli tuhannen euron pieti. Muovipalkin voi nyt korvata fiksulla ja kestävällä ruostumattomalla teräksellä. D60,3 rosteri putki 2mm seinämällä kulkee auton linjojen mukaisesti ja peittää törmäyspalkin (tämä malli vain pienempään palkkiin, ei koko matkaa kulkevaan palkkiin). Ruostumattoman teräksen tuoma rakenteellinen kestävyys ja elektrolyyttisesti kiillotettu lopputulos takaavat puhtaan, kiiltävän ja kestävän teräksisen pinnan. Paketissa mukana: kiinnityspalat, -ruuvit ja mutterit. (tuotenro: T ) lähtien LED päiväajovalot saatavana nyt kaikkiin malleihin! LED päiväajovalot (e-hyväksytyt) toimittaa tuotteeseen Hio-Mex.

13 Materiaalikansio Hio-Mex Alleajosuoja Axor Suojalevyllä Unohda hajoavat muovipalkit. Korjaus on aina yli tuhannen euron pieti. Muovipalkin voi nyt korvata fiksulla ja kestävällä ruostumattomalla teräksellä. D60,3 rosteri putki 2mm seinämällä kulkee auton linjojen mukaisesti ja peittää törmäyspalkin (tämä malli vain pienempään palkkiin, ei koko matkaa kulkevaan palkkiin). Ruostumattoman teräksen tuoma rakenteellinen kestävyys ja elektrolyyttisesti kiillotettu lopputulos takaavat puhtaan, kiiltävän ja kestävän teräksisen pinnan. Paketissa mukana: kiinnityspalat, -ruuvit ja mutterit. (tuotenro: T )

14 Materiaalikansio Hio-Mex SISU POLAR Normaalikattoinen kattovaloteline Hio-Mex on Sisu Polar malliston tehdasvalmistaja RST-osissa. Laadukkaimmat kattovalotelineet ja monet muut RST-osat saat parhaiten suoraan tehdasasennettuna. Kattovaloteline on Sisun aurinkolipan mukaan suunniteltu ja on äärimmäisen tukeva rakenne kaikkia lisävaloja sekä majakkapaneeleja varten. Valotelineeseen saa kiinni kaksi tai neljä lisäkaukovaloa sekä lisätarvikkeilla majakkapaneelit ja työvalot joka suuntaan. (Sisu-Koodi: ) (Majakkapaneelin (Rotoman) kiinnitys: kiinnikkeet ja lisävalopannat (D38) )

15 Materiaalikansio Hio-Mex SISU POLAR Korkeakattoinen kattovaloteline Hio-Mex on Sisu Polar malliston tehdasvalmistaja RST-osissa. Laadukkaimmat kattovalotelineet ja monet muut RST-osat saat parhaiten suoraan tehdasasennettuna. Kattovaloteline on Sisun aurinkolipan mukaan suunniteltu ja on äärimmäisen tukeva rakenne kaikkia lisävaloja sekä majakkapaneeleja varten. Valotelineeseen saa kiinni kaksi tai neljä lisäkaukovaloa sekä lisätarvikkeilla majakkapaneelit ja työvalot joka suuntaan. (Sisu-Koodi: ) (Majakkapaneelin (Rotoman) kiinnitykseen: Majakkapaneelin kiinnike ja lisävalopannat (D60,3) )

16 Materiaalikansio Hio-Mex Valoteline (Sprinter) Sprinter valoteline V-malli (Tuotenro 50282) Valotelineiden tulee mukana kaksi lisävalopantaa, joilla voit itse muuttaa lisävalojen sijaintia. Haluatko valot reunoille, keskelle, ylös vai alas? Voit myös muuttaa paikkaa jälkikäteen. Ruostumattoman teräksen tuoma rakenteellinen kestävyys ja elektrolyyttisesti kiillotettu lopputulos takaavat puhtaan, kiiltävän ja kestävän teräksisen pinnan. Paketissa mukana: 2 kpl lisävalopantoja, kiinnityspalat, -ruuvit ja mutterit. Yhteensopiva lisävalopanta D60,3 (T ).

17 Materiaalikansio Hio-Mex MB Sprinter Helma-astin sarja Uusi jykevä helmasarja A3 Sprinttereihin on luotu asiakkaiden ehdoilla. D76 putki on mahtavan näköinen ja palvelee niin kuljettajaa, omistajaa sekä asiakkaita astimiensa avulla. Takaosanylitykset ovat luotu tehtaan kevyelle ja raskaalle koukulle. Lisäastimet sopivat sekä A2 ja A3-malleihin. T MB Sprinter A3 helmaputkisarja (pitkä-malli) D76 T MB Sprinter A3 takahelmaputket (pitkä-malli) D76 T MB Sprinter tehtaan koukun astin T MB Sprinter liukuoven astin T MB Sprinter A2 helmaputkisarja (toukokuu 2012) T MB Sprinter A2 takahelmaputket (toukokuu 2012)

18 Materiaalikansio Hio-Mex MB Sprinter RST takateline (työvalot, majakat, kamerat) Hälytysvalot, työvalot, kamerat saat helpoiten kiinni nyt yhdellä tuotteella. Ruostumattomasta teräksestä ja D60,3*2 putkesta tehty takateline lyö vanhanaikaisen spoilerin kivikaudelle. Ammattiautoilijoille suunniteltu sarja sopii myös niille, jotka haluavat erottua ja korostaa ajoneuvonsa ulkonäköä. Työvalot kuvassa Hellan PowerBeam (Tuotenro: T ) Yhteensopiva lisävalopanta D60,3 (T ).

19 Materiaalikansio Hio-Mex Helmaputkisarja (Vito) Helmaputket suojaavat alustaa, tuovat ilmettä sekä ryhtiä Viton kylkiin. Mallit on mitoitettu ja suunniteltu sekä pitkään että normaaliin Vitoon. Materiaalina on D60,3 putki 2 mm seinämällä ja sähkökemiallisesti, eli elektrolyyttisesti, kiillotettua ruostumatonta terästä. Paketissa mukana: kiinnityspalat, -ruuvit ja mutterit. (Tuotenro pitkä malli ) (Tuotenro norm. malli 50291)

20 Materiaalikansio Hio-Mex MB Vito HARDLINE mallisto Inspiraatio mallistoon tuli ammattiliikenteen tarpeista järkevään lisävalojen kiinnitykseen sekä näyttelyautoihin tekemistämme voittaja-muotoiluista. Design on aivan uutta markkinoilla, se on ollut vain edelläkävijöiden herkkua tähän asti. Nyt voit sinäkin erottua!

21 Materiaalikansio Hio-Mex MB Vito HardLine Helmasarja Mb Vito 06-> malleihin suunnitellun HARDLINE-malliston tyylikkäät helmasarjat ovat 2mm ruostumattomasta teräksestä valmistettuja ja viimeistely on tehty sähkökemiallisen kiillotuksen avulla. Sähkökemiallinen kiillotus tekee teräksen pintaan lähes peilikirkkaan kiillon ja samalla se kiinteyttää teräksen ulointa kuorta tehden siitä kestävämmän ja helpommin puhdistettavan. Kiinnitys on nopea ja helppo tehdä. HARDLINE-mallisto on Mercedeksen yksinoikeus. Helmasarjat saatavana: (Norm. T ) (Pitkä T )

22 Materiaalikansio Hio-Mex MB Vito HardLine lisävalojen kiinnityssarja Tässä se nyt on! Tulevaisuuden ratkaisu autolle, kuskille, asentajalle ja kaikille ihailijoille. MB Vitoon suunniteltu lisävalojen kiinnityssarja, jolla saat tyylikkäästi lisävalot kiinni. Täysin ruostumattomasta teräksestä tehty sarja korostaa Viton linjakasta muotoilua ja on nopea asentaa. Katsastusmiehillä ei ole purnattavaa tähän kiinnitystapaan, se on laillinen. FACELIFT 2010 (Tuotenumero T )

23 Materiaalikansio Hio-Mex Lisävarusteet Ämpärimajakankiinnike Kuvassa ämpärimajakankiinnike on kiinnitetty lisävalopantaan. Lisävalopannalla kiinnitys tapahtuu 60 tai 76 mm halkaisijaltaan olevaan kattovalotelineeseen. (Ämpärimajakan tuotenro T ja lisävalopanta T ) Aurinkolipan lisävalokiinnike (Actros) Aurinkolipan lisävalokiinnike on korkea- ja matalakattoisiin Actroseihin. Tilaus: Hio-Mex (Tuotenro matala tai korkea ) MB Actros Giga/BigSpace Aurinkolipan lisävalokiinnike MB Actros Classic/StreamSpace Aurinkolipan lisävalokiinnike Rännikiinnike (takatyövalokiinnike) Rännikiinnikeellä voi liittää ajoneuvoon lisävaloja ja työvaloja esimerkiksi takaosan tippalippaan tekemättä reikiä. (Tuotenro T ) Majakkapaneelien kiinnityssarjat Sisu Polar normaalikattoinen: Majakkapaneelin (Rotoman) kiinnitys: kiinnikkeet ja lisävalopannat (D38) Sisu Polar korkeakattoinen: Majakkapaneelin (Rotoman) kiinnitykseen: Majakkapaneelin kiinnike ja lisävalopannat (D60,3) MB Actros MB3 korkeakattoinen: Tuotenro T ja lisävalopannat T MB Actros MB3 matalakattoinen: Majakkapaneelin (Rotoman) kiinnitys: kiinnikkeet ja lisävalopannat (D38)

24 Materiaalikansio Hio-Mex ARGUMENTIT 2.1 Helppo asentaa 2.2 Ruostumaton teräs o Kaikki mallit on suunniteltu valmiiden kiinnityskohtien mukaan, mikäli sellaisia on ajoneuvossa. Turhien reikien tekoa kattoon on pyritty välttämään. o Jokainen teline on Suomessa ja suorasta putkesta taivutettu, joten se kestää paremmin kuin irto-osista yhteen hitsatut versiot. o Taivutukset tehdään kymmenesosa-asteen tarkkuudella, joten jokainen teline istuu varmasti o Lisävalopannoilla voit asentaa lisävalot lähes miten vain. o Ruostumaton teräs on käytössä pitkäikäinen ja siksi myös ekologinen materiaali. Ruostumattoman teräksen voi käytöstä poistettuna teräsromuna käyttää kokonaan raaka-aineena uudelleen. (Wikipedia) o Vaikka ruostumattoman teräksen hinta tuntuu usein korkealta, jää teräksen elinkaaren aikainen kokonaiskustannus (ns. elinkaarikustannus) pitkän käyttöiän ansiosta yleensä pienemmäksi verrattuna moneen muuhun materiaaliin (esim. maalattu hiiliteräs tai alumiini). (Wikipedia) 2.3 Mikä Sähkökemiallinen pintakäsittely? o Yksinkertaistettuna tässä laitetaan palikka pataan, jossa se porisee puhtaaksi ja entistäkin kiinteämmäksi. o Elektrolyyttinen, eli sähkökemiallinen, kiillotus tekee teräkselle puhtaimman ja kestävimmän pinnan. Se poistaa mm. raudan ja muut epäpuhtaudet pinnan huokosista ja nostaa teräksen sisältä kromia ja nikkeliä pintaan luoden kiiltävän, helposti puhdistettavan ja kestävän pinnan, myös hitsauskohdista. o Voit vaikka itse hitsata ja muokata osia ja tuoda sen jälkeen telineesi uuteen kiillotukseen. o Hapot, joita käsittelyssä käytetään, ovat luonnollisia eikä niin vaarallisia luonnolle kuin irtoavan kalvon tekevä KROMAUS.

Materiaalikansio Hio-Mex 10.9.2012 1

Materiaalikansio Hio-Mex 10.9.2012 1 Materiaalikansio Hio-Mex 10.9.2012 1 Materiaalikansio Hio-Mex 10.9.2012 2 Sisältö 1. HIO-MEX... 3 1.1 Yritys... 3 1.2 Yhteystiedot... 3 1.2.1 Tilaukset... 3 1.2.2 Markkinointi ja jälkimarkkinointi... 3

Lisätiedot

Materiaalikansio Hio-Mex 15.6.2012 1

Materiaalikansio Hio-Mex 15.6.2012 1 Materiaalikansio Hio-Mex 15.6.2012 1 Materiaalikansio Hio-Mex 15.6.2012 2 Sisältö 1. HIO-MEX... 3 1.1 Yritys... 3 1.2 Yhteystiedot... 3 1.2.1 Tilaukset... 3 1.2.2 Markkinointi ja jälkimarkkinointi... 3

Lisätiedot

Valotelineet. MB Actros IV -sarjaan. Lisävalot valotelineisiin

Valotelineet. MB Actros IV -sarjaan. Lisävalot valotelineisiin Valotelineet MB Actros IV -sarjaan Lisävalot valotelineisiin Valotelineet ja lisävarusteet Korkeakiiltoiset, ruostumattomasta Ø 70 mm teräsputkesta valmistetut ja EU-hyväksytyt LightFix-valotelineet on

Lisätiedot

FORATIA FINLAND OY KEMIKAALIEN KÄSITTELY JA VARASTOINTI FORATIA FINLAND OY. PL 561 13101 Hämeenlinna

FORATIA FINLAND OY KEMIKAALIEN KÄSITTELY JA VARASTOINTI FORATIA FINLAND OY. PL 561 13101 Hämeenlinna FORATIA FINLAND OY PL 561 13101 Hämeenlinna Puh: 020 7345 858 0400 844 632 Fax :03 652 3208 info@foratiafinland.fi www.foratiafinland.fi FORATIA FINLAND OY KEMIKAALIEN KÄSITTELY JA VARASTOINTI KEMIKAALI

Lisätiedot

FORATIA FINLAND OY KEMIKAALIEN KÄSITTELY JA VARASTOINTI

FORATIA FINLAND OY KEMIKAALIEN KÄSITTELY JA VARASTOINTI FORATIA FINLAND OY KEMIKAALIEN KÄSITTELY JA VARASTOINTI KEMIKAALI TURVA-ALLAS, SARJA 250/2 valmistettu korkealuokkaisesta polyeteenistä kestää erinomaisesti erilaisia kemikaaleja erittäin käytännöllinen,

Lisätiedot

Raskaan kaluston parhaat palat

Raskaan kaluston parhaat palat -lokasuojia YOUR SAFETY ON THE ROAD 1 2 3 B L R S H V 1 Yksikköpyörälokasuoja 500 1700 550 1100 540 75 792-DK1635 1 Paripyörälokasuoja 550 1700 550 1100 540 75 792-DK1640 1 Paripyörälokasuoja 600 1700

Lisätiedot

SVH HINNASTO 2015. ST-sarja. Tieliikenteeseen hyväksytyt (E11) LED lisäkaukovalot SVH

SVH HINNASTO 2015. ST-sarja. Tieliikenteeseen hyväksytyt (E11) LED lisäkaukovalot SVH HINNASTO 2015 Maahantuonti ja markkinointi Black West Oy /VanOne Muovitie 19, FI-33470 Ylöjärvi Tel.+358 10 6666 210 ST-sarja Tieliikenteeseen hyväksytyt (E11) LED lisäkaukovalot Tuotenumero Runko Malli

Lisätiedot

Padat ja kattilat. Profi Line -kannelliset teräskattilat. Profi Line - korkea kannellinen kattila. Profi Line -puolikorkea

Padat ja kattilat. Profi Line -kannelliset teräskattilat. Profi Line - korkea kannellinen kattila. Profi Line -puolikorkea Padat ja kattilat Profi Line -kannelliset teräskattilat Profi Line -kannelliset teräskattilat 831 007 832 004 830 000 ruostumaton teräs 304 alumiini 5 ruostumaton teräs 430, min. 0,5 Profi Line - korkea

Lisätiedot

TYÖVALOT. ABL 500 LED SL Yksinkertainen mutta luotettava laatuvalo, 400 lumen. DT-liitin. 12/24V. IP68-IP69K. 101x57x97mm.

TYÖVALOT. ABL 500 LED SL Yksinkertainen mutta luotettava laatuvalo, 400 lumen. DT-liitin. 12/24V. IP68-IP69K. 101x57x97mm. TYÖVALOT UUSI ABL LED COMPACT TYÖVALO ABL LED Compact on premiumluokan työvalo huokeaan hintaan. Valo on OEM-laatua varustettu laadukkaalla hejastimella, karkaistulla lasilla jossa jäänpoistotoiminto ja

Lisätiedot

Valotelineet. Scania P-, G- ja R-sarjoihin. Lisävalot valotelineisiin

Valotelineet. Scania P-, G- ja R-sarjoihin. Lisävalot valotelineisiin Valotelineet Scania P-, G- ja R-sarjoihin Lisävalot valotelineisiin Valotelineet ja lisävarusteet Korkeakiiltoiset, ruostumattomasta Ø 70 mm teräsputkesta valmistetut ja EU-hyväksytyt LightFix-valotelineet

Lisätiedot

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä.

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä. Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

Täyslasikaidejärjestelmä GP

Täyslasikaidejärjestelmä GP Minimalistinen lasikaidejärjestelmä Kaiteen kuormituksenkesto jopa 1,5 kn/m Profiilin mitat 60 x 110 mm Tyylikäs viimeistely: harjatun ruostumattoman teräksen näköinen Profiiliin on jyrsitty kiinnitysaukot

Lisätiedot

VINTTURIT JA TARVIKKEET

VINTTURIT JA TARVIKKEET 50.3.10 Pienet ja kevyet alumiinivintturit WA 50 ja WA 100 Kompakti ja kevyt Suljettu rakenne Hiljainen käytössä Ιtselukkiutuva Kevyt kampivoima Irrotettava kampi Seinäkiinnitys Pintakäsittely: pulverimaalaus

Lisätiedot

Putkenhiomakoneet & putkenpaanmuotoilijat

Putkenhiomakoneet & putkenpaanmuotoilijat Putkenhiomakoneet & putkenpaanmuotoilijat Putkenhiomakoneet ALMI putkihiomakoneet tarjoavat lisäarvoa turvallisuuden kautta; virheettömyyttä, tarkkuutta ja nopeasti muokattavia putkia. Almi koneita myydään

Lisätiedot

Valotelineet. Volvo FH4 / FM4 / FMX -sarjoihin. Lisävalot valotelineisiin

Valotelineet. Volvo FH4 / FM4 / FMX -sarjoihin. Lisävalot valotelineisiin Valotelineet Volvo / FM4 / FMX -sarjoihin Lisävalot valotelineisiin Valotelineet ja lisävarusteet Korkeakiiltoiset, ruostumattomasta Ø 70 mm teräsputkesta valmistetut ja EU-hyväksytyt LightFix-valotelineet

Lisätiedot

Invataksi Mercedes-Benz Sprinter VAKIO JA LISÄVARUSTEET (AV.3665)

Invataksi Mercedes-Benz Sprinter VAKIO JA LISÄVARUSTEET (AV.3665) HINNASTO 2013 Oikeudet muutoksiin pidätetään. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 % Invataksi Mercedes-Benz Sprinter VAKIO JA LISÄVARUSTEET (AV.3665) vakiovarustelu, perustuen tehdassisustukseen

Lisätiedot

ACO Aplex. Läpivientitiivisteet Nopea, helppo ja edullinen asentaa. Läpivientitiivisteet

ACO Aplex. Läpivientitiivisteet Nopea, helppo ja edullinen asentaa. Läpivientitiivisteet Läpivientitiivisteet CO plex 1 Läpivientitiivisteet Nopea, helppo ja edullinen asentaa Vesitiivis ja pitkäikäinen liitos Voidaan tarvittaessa irrottaa rikkomatta ympärillä olevia materiaaleja Vaimentaa

Lisätiedot

Takaosan alleajosuoja. Yleistä

Takaosan alleajosuoja. Yleistä Yleistä Yleistä Standardin UN ECE R58 vaatimusten täyttämiseksi kuorma-autot on varustettava takaosan alleajosuojalla. Alleajosuoja voidaan toimittaa tehtaalta tai sen voi asentaa päällirakentaja. Tässä

Lisätiedot

MYYNTI myynti@hk-helat.fi 040-5882874 (Myynti) 040-8362502 (Hanna)

MYYNTI myynti@hk-helat.fi 040-5882874 (Myynti) 040-8362502 (Hanna) PAINIKE 04 8912 CR 8913 HCR Mallisuojattu (rek.nro 25347). Ovenpainike sisä- ja ulkokäyttöön. Valmistettu messingistä. Pintakäsittelyt: CR ja HCR. Soveltuu 40-80mm ovivahvuuksille vakiona. Kilven halkaisija

Lisätiedot

SARJA B300 B300S-MEDGOL

SARJA B300 B300S-MEDGOL SARJA B300 B300S-MEDGOL B300V-SDLBML B300S-MEHOML-AL 18 kalusteet.elpac.fi B300V-SDLBML Sarja B300 SARJA B300 SUORALINJAINEN JA MODERNI B300 on penkkijärjestelmä, jossa on suorat istuinosat ja monipuoliset

Lisätiedot

RT 38529. Jäte- ja kiinteistönhuoltotuotteet Flaaming Oy

RT 38529. Jäte- ja kiinteistönhuoltotuotteet Flaaming Oy Tuotetieto kesäkuu 2014 voimassa 31.7.2016 asti 1 (6) RT 38529 176.16 Talo 2000 275.16 Talo 90 X51 SfB D85 Hoito- ja huoltokoodi Jäte- ja kiinteistönhuoltotuotteet Flaaming Oy Flaaming Oy on Suomen johtavia

Lisätiedot

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä.

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä. Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku

Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku Kestävä, tyylikäs ja monipuolinen Keep it simple Puukomposiitti JUMA-Deck Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku Ihanteellinen valinta ulkokäyttöön patioihin, terasseihin, laitureihin sekä

Lisätiedot

AGILE ja. Liukuovia sisäkäyttöön. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia.

AGILE ja. Liukuovia sisäkäyttöön. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia. AGILE ja CS 80 Magneo Liukuovia sisäkäyttöön. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia. Agile ja CS 80 Magneo AGILE ja CS 80 Magneo. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia liukuovia Mukavia ja tilaa

Lisätiedot

FERRIITTISET RUOSTUMATTOMAT TERÄKSET. www.polarputki.fi

FERRIITTISET RUOSTUMATTOMAT TERÄKSET. www.polarputki.fi FERRIITTISET RUOSTUMATTOMAT TERÄKSET www.polarputki.fi Polarputken valikoimaan kuuluvat myös ruostumattomat ja haponkestävät tuotteet. Varastoimme saumattomia ja hitsattuja putkia, putkenosia sekä muototeräksiä.

Lisätiedot

Takavalot. Suorittaminen. Ajoneuvon tilauserittelystä riippuen ajoneuvossa on toimitettaessa jokin näistä takavaloista:

Takavalot. Suorittaminen. Ajoneuvon tilauserittelystä riippuen ajoneuvossa on toimitettaessa jokin näistä takavaloista: Ajoneuvon tilauserittelystä riippuen ajoneuvossa on toimitettaessa jokin näistä takavaloista: Lisätietoja saat Scanian jälleenmyyjältä. Kompakti 7 polttimon valoyksikkö LED-valo Vakiomallinen 7 polttimon

Lisätiedot

Laatu Turvallisuus Käytännöllisyys Muotoilu. Ryhmä 9-05 0209

Laatu Turvallisuus Käytännöllisyys Muotoilu. Ryhmä 9-05 0209 Ryhmä 9-05 0209 Laatu Turvallisuus Käytännöllisyys Muotoilu Maahantuoja ja tukkumyyjä: Malminkaari 12 00700 Helsinki Postios. PL 115 00701 Helsinki Puh. (09) 350 11, fax (09) 350 1202 Sähköposti: koivunen@koivunen.fi

Lisätiedot

Pata, kaasu, epäsuora lämmitys

Pata, kaasu, epäsuora lämmitys Edistyksellisen teknologian ja korkean suorituskyvyn ansiosta 900 XP laitesarja soveltuu erinomaisesti ravintoloille sekä isommille laitoskeittiöille, jotka tarvitsevat tehokkuutta ja korkeaa tuottavuutta.

Lisätiedot

DON T BE AFRAID OF THE DARK.

DON T BE AFRAID OF THE DARK. DON T BE AFRAID OF THE DARK. AMMATTILAISTASON VALAISTUSTA AJONEUVOIHIN 2 2 STRANDS LIGHTNING LIGHTING DIVISION ÄLÄ PELKÄÄ PIMEÄÄ. AMMATTIMAISTA AJONEUVOVALAISTUSTA SLD, Strand Lighting Division tarjoaa

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

Aero Materiel. Saranat

Aero Materiel. Saranat Aero Materiel Saranat AV AV näytönvarsi ja kiinnitys pitää näytön paikoillaan myös vaihtelevassa tärinässä Näytönvarsi kestää 20 000 ±20% liikekiertoa annetulla kuormituksella Materiaali ja pintakäsittely

Lisätiedot

Nestelämmittimet ja lisävarusteet

Nestelämmittimet ja lisävarusteet 2012 Nestelämmittimet ja lisävarusteet Tuotteet nesteiden lämmitykseen Veden lämmitys Öljyn lämmitys Läpivirtauslämmittimet Kytkentäkotelot ja termostaatit Asennustarvikkeet ym. Sivu 2 Hinnat ovat ohjehintoja

Lisätiedot

KOTI KUVASTAA PERSOONAASI, MIKSI SIIS ET VALITSISI JOTAIN ERITYISTÄ?

KOTI KUVASTAA PERSOONAASI, MIKSI SIIS ET VALITSISI JOTAIN ERITYISTÄ? -HELAT 2012 s. 1 s. 2 KOTI KUVASTAA PERSOONAASI, MIKSI SIIS ET VALITSISI JOTAIN ERITYISTÄ? AM Security Oy:n tuotevalikoimaan kuuluu lähes 15 000 turvallisuus- ja lukitusalan tuotetta, niin kiinteistön

Lisätiedot

UUTUUDET

UUTUUDET UUTUUDET 2018 www.magnum-tools.com 2 Uutuudet 2018 Vetoniittipihdit MG-200 Todella pienikokoiset ja tukevat vetoniittipihdit kevyeen niittaukseen Kolmella leualla varustettu erittäin varmatoiminen vetomekanismi

Lisätiedot

Cronvall verkot rakentamiseen, pihaan ja puutarhaan

Cronvall verkot rakentamiseen, pihaan ja puutarhaan Cronvall verkot rakentamiseen, pihaan ja puutarhaan Rakentaminen Cronvall rappausverkko Cronvall rappausverkko valmistetaan teräslangasta hitsaamalla ja on kuumasinkitty. Ruostumaton rappausverkko on AISI

Lisätiedot

E-HYVÄKSYNNÄT ALLEAJOSUOJAUS JA SIVUSUOJAUS TYÖKALULAATIKOT JA VARARENGASLAATIKOT OSANA SIVUSUOJAUSTA

E-HYVÄKSYNNÄT ALLEAJOSUOJAUS JA SIVUSUOJAUS TYÖKALULAATIKOT JA VARARENGASLAATIKOT OSANA SIVUSUOJAUSTA E-HYVÄKSYNNÄT ALLEAJOSUOJAUS JA SIVUSUOJAUS TYÖKALULAATIKOT JA VARARENGASLAATIKOT OSANA SIVUSUOJAUSTA TMT-Alleajosuoja Hyväksyntänumero: E4-58R-020343 Ext: 01 E-HYVÄKSYNNÄT TMT-Alleajosuoja on E-hyväksytty

Lisätiedot

UUTUUS!!! Thonic. tarkastusluukut pikakiinnityksellä

UUTUUS!!! Thonic. tarkastusluukut pikakiinnityksellä UUTUUS!!! Thonic tarkastusluukut pikakiinnityksellä Tuoteluettelo 2016/2017 Thonic tarkastusluukut innovatiivisella pikakiinnityksellä Lektar Oy:n maahantuomat Thonic-tarkastusluukut tuovat uutta ilmettä

Lisätiedot

114 Tuotteet Pesualtaat

114 Tuotteet Pesualtaat 114 Tuotteet Pesualtaat Tuotteet Pesualtaat 115 Millainen käyttäjä, sellainen pesuallas. IDO-pesualtaat jakautuvat neljään eri ryhmään, joista löydät varmasti kylpyhuoneesi tyyliin ja käyttötarpei siisi

Lisätiedot

City Combi. Laite on valmistettu asiakkaittemme vaatimusten mukaiseksi, joten se on laadukas, monipuolinen ja luotettava.

City Combi. Laite on valmistettu asiakkaittemme vaatimusten mukaiseksi, joten se on laadukas, monipuolinen ja luotettava. Rolba City Combi City Combi Suunniteltu kaupunkialueille helpottamaan putkistojen huoltotöitä kaikenlaisissa kiinteistöissä kuten esim. ravintoloissa. Se on kompakti ulkopuolelta, mutta siinä on kuitenkin

Lisätiedot

VALUMA-ALTAAT IBC-SÄILIÖILLE VAARALLISTEN AINEIDEN VARASTOIMISEEN JA SIIRTÄMISEEN ISOISSA ASTIOISSA

VALUMA-ALTAAT IBC-SÄILIÖILLE VAARALLISTEN AINEIDEN VARASTOIMISEEN JA SIIRTÄMISEEN ISOISSA ASTIOISSA VALUMA-ALTAAT IBC-SÄILIÖILLE VAARALLISTEN AINEIDEN VARASTOIMISEEN JA SIIRTÄMISEEN ISOISSA ASTIOISSA Tukevat valuma-altaat hitsattua terästä, 3 mm, EN 10025 mukainen. Hyvin haponkestävää, pohjustettu ja

Lisätiedot

Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku

Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku Kestävä, tyylikäs ja monipuolinen Keep it simple Komposiittipuu KINDWOOD Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku Ihanteellinen valinta ulkokäyttöön patioihin, terasseihin, laitureihin sekä moniin

Lisätiedot

Lava3. Sprinter etualusta 315, 906, etukelkka sis. kall.vak. jousen moot. Kumityynyt, alatukivarret, hammastanko,etunavat, etuiskarit.

Lava3. Sprinter etualusta 315, 906, etukelkka sis. kall.vak. jousen moot. Kumityynyt, alatukivarret, hammastanko,etunavat, etuiskarit. Lava1 2 Vito lavaa, 1 Sprinterin, 1 Sprinterin ovipaketti, Palkki, umpiot, tehd.jäähd.putki, puhallin+visco, maski, ilmasuod., puskuri, etukehikko, oik. lokasuoja, vas. Lokasuoja, konepelti, tuuletinpaketti,

Lisätiedot

OIKEA LÄMPÖ OIKEAAN PAIKKAAN

OIKEA LÄMPÖ OIKEAAN PAIKKAAN PURMO Rettig Lämpö Oy PL 16, Tupakankatu 68601 Pietarsaari, Suomi info@purmo.fi, www.purmo.fi Asiakirja on laadittu mahdollisimman huolellisesti. Sitä ei saa toisintaa edes osittain ilman Rettig ICC:n

Lisätiedot

USA-PUSKURIT T-1 53-67 PUSKURIT T-1 53-67

USA-PUSKURIT T-1 53-67 PUSKURIT T-1 53-67 PUSKURIT T-1 46-52 Aitoja urapuskureita pohjamaalattuna tai kromattuna. Valmistettuja Saksassa ruostumattomasta teräksestä! Pinta on elektrolyyttisesti kromattu joten se pysyy krominkiiltävänä kymmeniä

Lisätiedot

RT 38275. Sovella -säilytysjärjestelmät Sovella Oy

RT 38275. Sovella -säilytysjärjestelmät Sovella Oy TARVIKETIETO elokuu 2012 voimassa 30.9.2014 asti korvaa RT X76/615-37764 1 (8) RT 38275 521.4 Talo 2000 615 Talo 90 X76 SfB Sovella -säilytysjärjestelmät Sovella Oy Sovella -hyllyjärjestelmän käyttömahdollisuudet

Lisätiedot

Volkswagen Caddy Transporter T6 Crafter

Volkswagen Caddy Transporter T6 Crafter Autokalusteet ammattilaisille Volkswagen Caddy Transporter T6 Crafter Tee hyvästä pakettiautosta entistäkin parempi. Olet ostanut pakettiauton, joka voi olla liiketoimintasi tärkein osa pitkänkin aikaa.

Lisätiedot

ALLEAJOSUOJAUS ALLEAJOSUOJAT ALLEAJOSUOJAUKSEN KIINNIKKEET SIVUSUOJAT A-1 A-2 A-3

ALLEAJOSUOJAUS ALLEAJOSUOJAT ALLEAJOSUOJAUKSEN KIINNIKKEET SIVUSUOJAT A-1 A-2 A-3 A ALLEAJOSUOJAUS ALLEAJOSUOJAT ALLEAJOSUOJAUKSEN KIINNIKKEET SIVUSUOJAT A-1 A-2 A-3 A-1 ALLEAJOSUOJAT ALLEAJOSUOJA INTEGRAL TMT Hyväksyntänumero E4-58R-020343 Profiilissa valmis kiinnitysura roiskeläpälle/-läpille

Lisätiedot

TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO

TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO 2017 TOIMIVA DESIGN ON AJATONTA Jokaisella on se jokin huonekalu, josta emme hevillä luopuisi. Toiset esineet vain kestävät aikaa paremmin

Lisätiedot

Kalustehelat. 003 Keittiövarusteet. Valaisimet. Vetimet. varusteet

Kalustehelat. 003 Keittiövarusteet. Valaisimet. Vetimet. varusteet 99 003 Keittiövarusteet Tiivistekynnykset Pistorasiat/data/av Atk-varusteet Säilytystilan Liukuoven helat Vetimet Valaisimet Liesikuvut Keittiövarusteet Mekanismit Kalustehelat varusteet Keittiövarusteet

Lisätiedot

VOLKSWAGEN TRANSPORTER T6 BUSSIPAKETIT (av. 3400 mm)

VOLKSWAGEN TRANSPORTER T6 BUSSIPAKETIT (av. 3400 mm) VOLKSWAGEN TRANSPORTER T6 BUSSIPAKETIT (av. 3400 mm) Autoissa on täysin kotimainen, muunneltava ja pikakiinnitteinen istuinjärjestelmä. Istuimissa on myös portaaton sivuttaissäätö. HINNASTO 1.9.2015. Hinnat

Lisätiedot

AUTOMAATTISEN LEVITEANNOSTELUN EKOLOGINEN AIKAKAUSI ON ALKANUT.

AUTOMAATTISEN LEVITEANNOSTELUN EKOLOGINEN AIKAKAUSI ON ALKANUT. AUTOMAATTISEN LEVITEANNOSTELUN EKOLOGINEN AIKAKAUSI ON ALKANUT. FOODDUCK Lähes 0 % hävikkiä Vain 10% nykyisestä pakkausmateriaalista Vain 10% nykyisestä jätemäärästä 100% alumiiniton levitepakkaus SUOMALAINEN

Lisätiedot

RT X38-37123 RT/KH 488-37123. JB-LASINHELAT JA -KIINNITYSKAPPALEET JB-RONDO-KAIDEJÄRJESTELMÄ Oy John Berger Ab

RT X38-37123 RT/KH 488-37123. JB-LASINHELAT JA -KIINNITYSKAPPALEET JB-RONDO-KAIDEJÄRJESTELMÄ Oy John Berger Ab okakuu 2006 Voimassa marraskuuhun 2009 kiinnityshelat kiinnitystarvikkeet RT X38-37123 1 (8) RT/KH 488-37123 39 Talo 2000 JB-SINHET J -KIINNITYSKPPEET JB-RONDO-KIDEJÄRJESTEMÄ Oy John Berger b JB-lasinhelat

Lisätiedot

KVARTAL S U O M I SUUNNITTELU: MITAT: HYVÄ TIETÄÄ: HOITO: IKEA of Sweden

KVARTAL S U O M I SUUNNITTELU: MITAT: HYVÄ TIETÄÄ: HOITO: IKEA of Sweden S U O M I KVARTAL SUUNNITTELU: IKEA of Sweden MITAT: 1-urainen verhokisko 140 cm, 3-urainen verhokisko 140 cm. Ylä- ja alatukilista 60 cm. HYVÄ TIETÄÄ: Valitse seinä-/kattomateriaaliin sopivat ruuvit/tulpat.

Lisätiedot

Modul-Express JAKELUAUTOIHIN

Modul-Express JAKELUAUTOIHIN Modul-Express JAKELUAUTOIHIN TAITTUVAT HYLLYT TAITTUVAT HYLLYT Järjestelmä on valmistettu erittäin lujasta teräksestä ja on sekä kevyt että kestävä. Järjestelmä sopii yrityksille, jotka tarvitsevat hyvää

Lisätiedot

Chevrolet. Chrysler HINNASTO 1/2013. EC -tyyppihyväksytyt lisävalotelineet ja Custom varusteet. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%

Chevrolet. Chrysler HINNASTO 1/2013. EC -tyyppihyväksytyt lisävalotelineet ja Custom varusteet. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24% HINNASTO 1/2013 EC -tyyppihyväksytyt lisävalotelineet ja Custom varusteet Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24% Me Malli Vuodesta Vuoteen Tuotenro Chevrolet Captiva 2002 > GM1025 Helmaputket askelmilla

Lisätiedot

JOHTOJEN JA KAAPELIEN HALLINTA Nro 5. 1/6

JOHTOJEN JA KAAPELIEN HALLINTA Nro 5. 1/6 JOHTOJEN JA KAAPELIEN HALLINTA Nro 5. 1/6 Edge Power Pöydän reunaan kiinnitettävä. 4 kpl maadoitettua pistorasiaa, ja 2 kpl Rj45 verkko/puhelinulosottoa. Varustettu 2,5 metrin syöttöjohdoilla. Verkkokaapeli

Lisätiedot

TUOTEKUVASTO HOIVA-ALAN KYLPYHUONEVARUSTEET. www.gero.fi

TUOTEKUVASTO HOIVA-ALAN KYLPYHUONEVARUSTEET. www.gero.fi TUOTEKUVASTO HOIVA-ALAN KYLPYHUONEVARUSTEET www.gero.fi TUKIKAHVAN RUNKOVAIHTOEHDOT LISÄTARVIKKEET -tukikahva RAL 9010 RAL 9007 FB-ACC-1 WC-paperin pidike FB-ACC-2 Bidee pidike ELASTOMEERIPINNOITTEEN VÄRIVAIHTOEHDOT

Lisätiedot

INSET / INSTAR TREND 75

INSET / INSTAR TREND 75 INSET / INSTAR TREND Roiskevesitiiviit Instar ja Inset- sarjat täyttävät uuden EN- standardin IP44- määräykset halogeenivalaisimien asennuksesta kosteisiin tiloihin. Valittavissa Instar 12V tai Inset 230V

Lisätiedot

Onko tilasi pieni? Ajattele suuria.

Onko tilasi pieni? Ajattele suuria. Onko tilasi pieni? Ajattele suuria. Älä anna pienten tilojen rajoittaa suuria unelmia Oikealla säilytysratkaisulla luot viihtyisän ja inspiroivan ympäristön pieniinkin tiloihin. elfa Utility Home on uusin

Lisätiedot

MÖKKILAITURIT. Näpsä. Pikku-Näpsä. Iso-Näpsä. Iso-T

MÖKKILAITURIT. Näpsä. Pikku-Näpsä. Iso-Näpsä. Iso-T Sinulle MÖKKILAITURIT Näpsä Pikku-Näpsä Iso-Näpsä Iso-T MÖKKILAITURIT Vene Meri-Näpsä Iso-Mökki Suora EKO-LAITURIT Eko-Näpsä Eko-Näpsä on uusi näyttävä ja käyttäjä ystävällinen laiturisarja suositun Näpsän

Lisätiedot

Think smart. Vieser lattiakaivojärjestelmä

Think smart. Vieser lattiakaivojärjestelmä Think smart. Vieser lattiakaivojärjestelmä 2018 Suomessa valmistettu Vieser Line on uuden ajan lattiakaivojärjestelmä, jossa korkea laatu yhdistyy tyylikkääseen muotoiluun sekä erinomaiseen käytettävyyteen.

Lisätiedot

Lava3. Sprinter etualusta 315, 906, etukelkka sis. kall.vak. jousen moot. Kumityynyt, alatukivarret, hammastanko,etunavat, etuiskarit.

Lava3. Sprinter etualusta 315, 906, etukelkka sis. kall.vak. jousen moot. Kumityynyt, alatukivarret, hammastanko,etunavat, etuiskarit. Lava1 2 Vito lavaa, 1 Sprinterin, 1 Sprinterin ovipaketti, Palkki, umpiot, tehd.jäähd.putki, puhallin+visco, maski, ilmasuod., puskuri, etukehikko, oik. lokasuoja, vas. Lokasuoja, konepelti, tuuletinpaketti,

Lisätiedot

Huippulaatua edullisesti

Huippulaatua edullisesti weinor Topas markiisi Huippulaatua edullisesti Topas markiisi on todellinen taidonnäyte, jonka kaikki voivat hankkia. Siinä yhdistyvät: viimeistelty mekaniikka, upea ulkoasu sekä edullinen hinta www.weinor.com

Lisätiedot

DAF IVECO MAN MERCEDES RVI SETRA

DAF IVECO MAN MERCEDES RVI SETRA DAF IVECO MAN RVI SETRA www.vantaanjaahdytin.fi VJ - 2009 RASKAANKALUSTON JÄÄHDYTINLUETTELO 2012 Tilaus D M/A +/- Vuosi- Alkuperäis No Kenno- & Kuva SUOSITUSHINTA mallit Mitat No Sis. ALV 22% MALLITIETOIHIN

Lisätiedot

S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T

S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T TUOTE-ESITE 2014 Suihkutuolit ja -jakkarat Siirreltävät Suihkujakkara COMBI ATO suihkutuolit ovat valmistettu teräksestä ja ne ovat korkeussäädettäviä.

Lisätiedot

TUOTEKORTTI: RONDO L1

TUOTEKORTTI: RONDO L1 TUOTEKORTTI: RONDO L1 Tuotekoodi: Rondo L1-W-Fe RR40-1,0 (tyyppi, hyötyleveys=w, materiaali, väri, ainepaksuus) kuva 1: Rondo L1 seinäliittymä, pystyleikkaus TUOTEKUVAUS Käyttötarkoitus Raaka-aineet Värit

Lisätiedot

Kaiteet. 2 www.finnrasti.fi 02-6343 900

Kaiteet. 2 www.finnrasti.fi 02-6343 900 Kaiteet Kaiteet Weland valmistaa erilaisia kaiteita teräksestä ja alumiinista. Kaiteiden käyttökohteita ovat esimerkiksi kulkutasot, puhdistuslaitokset, parvet, parvekkeet jne. 2 www.finnrasti.fi 02-6343

Lisätiedot

Kompostoivat käymälät. BAT Systems Oy Internetsivut: www.batsystems.fi Puhelin: 010 320 4490 Sähköposti: info@batsystems.fi

Kompostoivat käymälät. BAT Systems Oy Internetsivut: www.batsystems.fi Puhelin: 010 320 4490 Sähköposti: info@batsystems.fi Kompostoivat käymälät MULLIS EDUT JA MAHDOLLISUUDET MULLIS EDUT Valmistettu ruostumattomasta teräksestä Säiliön suuri tilavuus Säiliö piilossa lattian alla Saatavissa useita malleja ja kokoja Saatavissa

Lisätiedot

RT 38275. Sovella -säilytysjärjestelmät Sovella Oy

RT 38275. Sovella -säilytysjärjestelmät Sovella Oy TARVIKETIETO elokuu 2012 voimassa 30.9.2014 asti korvaa RT X76/615-37764 1 (8) RT 38275 521.4 Talo 2000 615 Talo 90 X76 SfB Sovella -säilytysjärjestelmät Sovella Oy Sovella -hyllyjärjestelmän käyttömahdollisuudet

Lisätiedot

Taivutus ja muotoilu

Taivutus ja muotoilu Taivutus ja muotoilu Laaja valikoima erilaisiin taivutus- ja muotoilutarpeisiin. Luotettavaa laatua. Mallien Putkikoot määrä mm Sivu Putkentaivutuspihdit Putkityöt 7 5 8-4 10-18 8.2 Taivutuspihti 8 16-1

Lisätiedot

Minimalistinen, helppohoitoinen muotoilu Yhteensopiva Triomontasennustelineen

Minimalistinen, helppohoitoinen muotoilu Yhteensopiva Triomontasennustelineen NYHET! Hygienic Flush gör det barnsligt enkelt att hålla rent. Hygienic Flush TEKEE PUHTAANAPIDOSTA HELPPOA UUTUUS! hygienic flush YKSINKERTAISEMMIN PUHDASTA FIKSUMMAN HUUHTELUN ANSIOSTA Hygienic Flush

Lisätiedot

Takaosan alleajosuoja

Takaosan alleajosuoja Yleistä Yleistä UNECE R58 -asetusten turvallisuusvaatimusten täyttämiseksi kuorma-autoihin on asennettava takaosan alleajosuoja. Alleajosuoja voidaan toimittaa tehtaalta tai sen voi asentaa päällirakentaja.

Lisätiedot

Think smart. Vieser lattiakaivojärjestelmä

Think smart. Vieser lattiakaivojärjestelmä Think smart. Vieser lattiakaivojärjestelmä 2017 Think smart. Mitä tarkoittaa ajatella fiksusti? Meille se tarkoittaa lisäarvon tuottamista yhteistyökumppaneille sekä loppukäyttäjille kaikessa mitä teemme.

Lisätiedot

Ullakkoportaat Seinäluukut Kattoluukut

Ullakkoportaat Seinäluukut Kattoluukut Ullakkoportaat Seinäluukut Kattoluukut Tunnettua ruotsalaista laatua MidMade-ullakkoportaiden tuotesuunnittelun lähtökohtina ovat toimivuus ja hyvä muotoilu sekä laatu, joka kestää sukupolvelta toiselle.

Lisätiedot

Teflonletkut. Poimutettu teflonletku Sileä teflonletku

Teflonletkut. Poimutettu teflonletku Sileä teflonletku Teflonletkut Poimutettu teflonletku Sileä teflonletku Teflonletkut Poimutettu 300-sarja 300-sarjan PTFE-letku on sopii erityisesti elintarvike-, lääke- ja kemianteollisuuden käyttöön. Se kestää erittäin

Lisätiedot

FORD Transit Custom Van

FORD Transit Custom Van HINNASTO 1.3.2014 Pidätämme oikeuden muutoksiin. Kaikki hinnat asennettuna ja sisältävät alv:n 24% FORD Transit Custom Van V.I.P.-luokan sisustus, 1+8 istuimet ja lisävarustelu VARUSTELUPAKETTIEN HINNAT

Lisätiedot

Tervetuloa WIŚNIOWSKI -ovimaailmaan

Tervetuloa WIŚNIOWSKI -ovimaailmaan Ovi WIŚNIOWSKI Tervetuloa WIŚNIOWSKI -ovimaailmaan Meidän takanamme on 25 vuoden tuotantohistoriaa. WIŚNIOWSKI -nimi on peräisin yrityksen perustajalta ja omistajalta Andrzej Wiśniowskilta. Hänen haaveensa

Lisätiedot

Uutta: Gyptone BIG-sarjaan ainutlaatuinen Sixto-kuvio ja uudet suuremmat tarkastusluukut. Harmoninen akustinen alakatto ilman näkyviä saumoja

Uutta: Gyptone BIG-sarjaan ainutlaatuinen Sixto-kuvio ja uudet suuremmat tarkastusluukut. Harmoninen akustinen alakatto ilman näkyviä saumoja Uutta: Gyptone BIG-sarjaan ainutlaatuinen Sixto-kuvio ja uudet suuremmat tarkastusluukut Harmoninen akustinen alakatto ilman näkyviä saumoja Gyptone BIG Sixto -tuotevalikoima UUTTA Gyptone BIG Sixto 63

Lisätiedot

Perusta laatuun. www.sahkojokinen.fi. Valikoimastamme löytyvät laadukkaat betoniperustukset kaikille metallipylväille, mastoille ja putkille.

Perusta laatuun. www.sahkojokinen.fi. Valikoimastamme löytyvät laadukkaat betoniperustukset kaikille metallipylväille, mastoille ja putkille. Perusta laatuun Valikoimastae löytyvät laadukkaat betoniperustukset kaikille metallipylväille, mastoille ja putkille. www.sahkojokinen.fi Yli miljoona valmistamaae betonijalustaa kannattaa erilaisia pylväitä

Lisätiedot

Parhaat ideat ansaitsevat upeimmat ovenpainikkeet

Parhaat ideat ansaitsevat upeimmat ovenpainikkeet 316 Parhaat ideat ansaitsevat upeimmat ovenpainikkeet Anna yksityiskohtien täydentää kokonaisuus Habo suhtautuu intohimoisesti yksityiskohtiin. Pohjoismaiden suurimpana helatoimittajana tiedämme, että

Lisätiedot

FORD Transit Custom Van

FORD Transit Custom Van HINNASTO 1.1.2015 Pidätämme oikeuden muutoksiin. Kaikki hinnat asennettuna ja sisältävät alv:n 24% FORD Transit Custom Van V.I.P.-luokan sisustus, 1+8 istuimet ja lisävarustelu VARUSTELUPAKETTIEN HINNAT

Lisätiedot

E3 Ruostumaton teräs. Materiaali ja pintakäsittely Sinkkiseos, pulveri maalattu tai kromi ja sinkitty teräs. Maksimi staattinen kuormitus 300N

E3 Ruostumaton teräs. Materiaali ja pintakäsittely Sinkkiseos, pulveri maalattu tai kromi ja sinkitty teräs. Maksimi staattinen kuormitus 300N Aero Materiel Lukot E3 Materiaali ja pintakäsittely Sinkkiseos, pulveri maalattu tai kromi ja sinkitty teräs Maksimi staattinen kuormitus 300N Tiiveys NEMA4/IP65 saavutetaan käyttämällä vaihtoehtoista

Lisätiedot

KETJUMURSKAIMET.

KETJUMURSKAIMET. KETJUMURSKAIMET www.ilsbotools.se M120 Säädettävä nosto-/laskunopeus Joustava kiinnitys jalasten asennusta varten M120 M120 -sarja on markkinoiden pienin sarjavalmistettu hihnavetoinen murskain. Malli

Lisätiedot

BMW Motorrad Lisävarusteet. Hinnasto Tammikuu 2010. Ajamisen iloa

BMW Motorrad Lisävarusteet. Hinnasto Tammikuu 2010. Ajamisen iloa BMW Motorrad Lisävarusteet Hinnasto Tammikuu 2010 Ajamisen iloa Sisallysluettelo Sivu G 450 X 3 F 650 GS 3-4 F 800 R 5 F 800 GS 6-7 F 800 S 8 F 800 ST 9 R 1200 R 10-11 R 1200 GS 12-13 R 1200 GS Adventure

Lisätiedot

CLEAN AIR INNOVATION SINCE 1957

CLEAN AIR INNOVATION SINCE 1957 CLEN IR INNOVTION SINCE 1957 PUTKISTOkomponenttIluettelO Tanskalainen JKF Industri /S valmistaa laadukkaat komponentit, suodatinjärjestelmät ja purunpoistolaitteet yli 50- vuoden kokemuksella. Valikoimasta

Lisätiedot

vepe.fi Vepe Rakennusaidat

vepe.fi Vepe Rakennusaidat vepe.fi Vepe Rakennusaidat VALITSE TURVALLISUUS Sisällysluettelo Tuoteryhmät Sisällysluettelo, Laatu ja palvelut Tuoteryhmät Perusaitaelementit Portit Umpiaitaelementit Kulkuesteaidat Lisäosat ja tarvikkeet

Lisätiedot

ORANSSIVARTINEN N-SARJA

ORANSSIVARTINEN N-SARJA Kestävät asfaltti-, maanrakennusja maisemointityökalut vaativaan käyttöön! ORANSSIVARTINEN N-SARJA Asfaltin, betonin, soran, sepelin, hiekan ja mullan siirtoon, tasoittamiseen ja muokkaamiseen MUUNNELTAVAT

Lisätiedot

Muovitehdas ABSO Oy. PL 1, Minkinkatu 2, 20760 PIISPANRISTI p. (02) 284 4700, f. (02) 242 5050. www.abso.fi abso@netti.fi

Muovitehdas ABSO Oy. PL 1, Minkinkatu 2, 20760 PIISPANRISTI p. (02) 284 4700, f. (02) 242 5050. www.abso.fi abso@netti.fi Muovitehdas ABSO Oy PL 1, Minkinkatu 2, 20760 PIISPANRISTI p. (02) 284 4700, f. (02) 242 5050 www.abso.fi abso@netti.fi ABSO-muovi Rakentamiskiinnikkeet ja muut tarvikkeet ABS Kestävää laatua sokkelista

Lisätiedot

Virtaustekniset suoritusarvot ja s

Virtaustekniset suoritusarvot ja s Virtaustekniset suoritusarvot ja s VTT:n testausseloste Nro VTT-S-661-12 3 2 23V ine p t, Pa 2 1 1 18V 16V 14V 12V 1V 8V 6V 1 2 3 4 6 7 8 9 1 11 12 7 6 6 4 23VMX-ilmanvaihtotuotteet Tekninen esite MX-ilmanvaihtotuotteet

Lisätiedot

KUIVAA. LÄMMITTÄÄ. SISUSTAA.

KUIVAA. LÄMMITTÄÄ. SISUSTAA. 02/2013 KUIVAA. LÄMMITTÄÄ. SISUSTAA. Monipuolinen mallisto sähkötoimisia sekä käyttöveteen tai lämpöjohtoverkkoon liitettäviä vesikiertoisia pyyhekuivaimia Miellyttävää lämpöä Sentakia-pyyhekuivaimilla

Lisätiedot

Pystymalliset HDS 5/11 UX

Pystymalliset HDS 5/11 UX Pystymalliset HDS 5/11 UX Helppokäyttöinen, vaivattomasti liikuteltava kuumavesipesuri perustason pesutehtäviin. Pystymallisena se vie vain vähän lattiatilaa ja on helppo siirrellä ja säilyttää. Valovirtakäyttöinen

Lisätiedot

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin TULISIJAT Nautinnollisiin hetkiin NOVELTY TAKKA KOTA Novelty takan moderni ja hillitty design sopii moneen tilaan. Novelty takka luovuttaa lämmön nopeasti. Takan päällä olevassa vuolukivilaatassa on reikiä

Lisätiedot

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet Škoda-ensiapupakkaus. (000 093 108F) 24 225 Tavaraverkko Octavia Combiin (5E9 071 195) 139 15 litran sähkötoiminen kylmälaukku. Tarvittaessa voit kytkeä kylmälaukun

Lisätiedot

Tekninen järjestelmäkäsikirja GA-alumiinikotelot

Tekninen järjestelmäkäsikirja GA-alumiinikotelot Tekninen järjestelmäkäsikirja GA-alumiinikotelot GA-alumiinikotelot 8 4 7 1 5 6 3 2 Erittäin kestävien alumiinikoteloiden käyttökohteille ei ole rajoja. Materiaalina alumiini tarjoaa luotettavan suojan

Lisätiedot

Yleisvalaisimet AUTROSAFE OY

Yleisvalaisimet AUTROSAFE OY Yleisvalaisimet TWIN L-sarja Tyylikkäässä kaksiosaisessa runkorakenteessa on huomioitu erittäin tehokkaiden ledien lämmöntuotto. Runko on suunniteltu toimimaan tehokkaana jäähdytysalustana. Kaksoisrakenteen

Lisätiedot

TEKNISET TIEDOT KORROOSIOSUOJAKONSEPTEIHIN 542/242/AT1/AF1...II

TEKNISET TIEDOT KORROOSIOSUOJAKONSEPTEIHIN 542/242/AT1/AF1...II TEKNISET TIEDOT KORROOSIOSUOJAKONSEPTEIHIN 542/242/AT1/AF1...II KORROOSIOSUOJAKONSEPTIT- RUOSTUMATON TERÄS... II Korroosiosuojakonsepti C... II Korroosiosuojakonsepti A... II Korroosiosuojakonsepti S...

Lisätiedot

KONSERVOINTIVÄLINEET. Dahlia-sumutin

KONSERVOINTIVÄLINEET. Dahlia-sumutin KONSERVOINTIVÄLINEET Dahlia-sumutin - valmistettu Japanissa, merkki Maruhachi - materiaali kromattua messinkiä - säädettävä hieno suihku, ei roiskeita - käytössä suositellaan puhdistettua vettä - tilavuus

Lisätiedot

LINO JA LINO-W. www.climecon.fi. Lämmittäjänkatu 4 A, 00880 HELSINKI Puhelin 020 198 6600, Fax 020 198 6609

LINO JA LINO-W. www.climecon.fi. Lämmittäjänkatu 4 A, 00880 HELSINKI Puhelin 020 198 6600, Fax 020 198 6609 LINO JA LINO-W Puhaslinjaisten ja tyylikkäien LINO:n ja LINO-W:n ominaisuuksiin kuuluu hiljaisuuen ja veottomuuen lisäksi luotettava mittaus sekä nopea ja tarkka säätö. Lämmittäjänkatu 4 A, 00880 HELSINKI

Lisätiedot

RIDGID SeeSnake Videotarkastusjärjestelmät

RIDGID SeeSnake Videotarkastusjärjestelmät RIDGID SeeSnake Videotarkastusjärjestelmät 1½" - 8" (40-200 mm) putket 200' (61 m) asti 2" - 12" (50-300 mm) putket 325' (99 m) asti Kuulaohjain Mutterinavain RIDGIDin SeeSnake-videotarkastusjärjestelmät

Lisätiedot

Hormittomat Designtakat

Hormittomat Designtakat Medius Hormittomat Designtakat Malli Finestro K.60 L.80. S.20cm. Paino 30 kg Tämä seinälle asennettava, ruostumaton terästakka on yksi suosituimmista -malleistamme. Takassa on kaunis viimeistely ja se

Lisätiedot