KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1. 16.9.2009 klo. 10.00 13.58. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone"

Transkriptio

1 Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Pentti Morottaja, pj Jarkko Tenoranta, vpj Marjaana Halonen, jäsen Tauno Johansen, jäsen Aslak Ilkka Niittyvuopio, jäsen Anneli Nuorgam, jäsen Irene Orti, jäsen Niilo O Rasmus, varajäsen Niiles Valle, varajäsen Birit Vuolab, varajäsen Taisto Haataja, varajäsen Esko A. Aikio, varajäsen Kerstin Rasmus, varajäsen Marita Salonen, varajäsen Toivo Partanen, kiinteistöpäällikkö Markku Porsanger, rakennustarkastaja Heidi Keskitalo, pöytäkirjanpitäjä Läsnä x x x x x x Poissa x x x x x x x x LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 97 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUSTAPA (tarkastuspaikka ja aika sekä tarkastajien valinta taikka merkintä edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkastamisesta) 98 PÖYTÄKIRJAN ALLEKIRJOITUS JA VARMENNUS Päätös: Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös: Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tauno Johansen ja Niiles Valle Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä Markku Porsanger (122 ) PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme PÖYTÄKIRJA ON PIDETTY YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Pentti Morottaja Tarkastusaika Allekirjoitukset Tauno Johansen Paikka ja pvm Utsjoki Virka-asema Heidi Keskitalo Niiles Valle

2 Utsjoen kunta 2 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen Tekn. ltk 99 Ehdotus: Lautakunta hyväksyy kokouksen esityslistan mukaisen asioiden käsittelyjärjestyksen. Lisäasioina käsitellään pykälät 124 ja 125.

3 Utsjoen kunta 3 Omakotitalon ja autotalli rakentaminen naapurin tontille Tekn. ltk 100 Jarmo ja Saija Eurasto ovat hakeneet ja saaneet rakennusluvan omakotitalon ja autotallin rakentamiselle Nuorgamin kylään Siirtolan tilasta rn:o 16:8 esisopimuksella ostetulle 3000 m 2 :n suuruiselle määräalalle. Määräalan myyjä on Mika Rask. Maanmittauslaitoksen edustaja oli mittaamassa määräalan paikan maastoon. Mittaustoimituksessa todettiin, että rakennukset olivat sijoittuneet naapuritilan puolelle. Paikan omistaa Kaarin Suomenrinne. Suomenrinne on valmis myymään rakennusten ja tien alle jääneen alueen tarkkarajaisesti 3000 eurolla Eurastolle. Eurasto puolestaan ei ole valmis maksamaan alueesta mitään, vaan syyttää kuntaa syntyneestä virheestä. Tilanteeseen on johtanut monet asiat. On syytä tutkia, kuinka tällaiseen tilanteeseen on ajauduttu. Ehdotus: Väärälle alueelle rakentamiseen johtaneet seikat on tutkittava aikajärjestyksessä. Tutkinta osoittaa, kuka tai mikä taho on toiminut asiakirjain vastaisesti. Annetaan teknisen viraston viranomaisille valtuudet tutkituttaa asia tarpeellisessa laajuudessa.

4 Utsjoen kunta 4 Lapin metsistä uusiutuvaa energiaa -hanke Tekn. ltk 101 Metsäkeskuksella on suunnitteilla bioenergiateemaohjelma vv Ohjelman ensimmäisenä tavoitteena on laatia energiastrategia Lappiin vuoden 2009 loppuun mennessä. Ohjelman kokonaistavoitteena on tutkia ja tehostaa puuperäisen polttoaineen mahdollisimman laaja ja tehokas hyödyntäminen. Rahoitussuunnitelma koko ohjelmalle on euroa, jossa Utsjoen osuus 2200 euroa. Ehdotus: Osallistutaan ohjelmaan 2200 eurolla.

5 Utsjoen kunta 5 Muistutus jätehuoltolaskusta / Kiinteistöyhtymä Pihajoki Ossi ym Tekn.ltk 102 Ossi Pihajoki on tehnyt saapuneen muistutuksen jätehuoltomaksusta vaatien jätemaksutaksan korjaamista. Asiakas ilmoittaa, ettei kesämökki ole enää kiinteistöyhtymän omistama vaan mökin omistaa yksin Pihajoen perhe. Lisäksi Pihajoki mainitsee heillä mökillä olevan käytössä kompostori. Muistutus on kokonaisuudessaan nähtävissä kokouksessa. Ehdotus: Asiakasta on laskutettu Rovaniemen hallinto-oikeuden antaman päätöksen mukaisesti ( Dnro 00671/07/5141), yksityisen kesämökin jätetaksalla 110 /vuosi. Tekninen lautakunta toteaa, että maksu on määrätty voimassaolevan taksan mukaan. Asiakkaalle myönnetään jätemaksutaksan mukainen (25 %) alennus kompostoinnista. Muilta osin valittaja ei ole esittänyt sellaisia perusteluita, että maksun määrääminen taksasta poiketen olisi aiheellista.

6 Utsjoen kunta 6 Muistutus jätehuoltolaskusta / Oy Paaduksen Johka Tekn. ltk 103 Oy Paaduksen Johka / Reijo Marjalaakso on tehnyt saapuneen muistutuksen jätehuoltomaksusta vaatien jätemaksun kohtuullistamista mökin vähäisen käytön vuoksi. Muistutus on kokonaisuudessaan nähtävissä kokouksessa. Ehdotus: Tekninen lautakunta toteaa, että maksu on määrätty voimassaolevan taksan mukaan. Valittaja ei ole esittänyt sellaisia perusteluita, että maksun määrääminen taksasta poiketen olisi aiheellista. Tämä ja asiakkaiden tasapuolinen kohtelu huomioiden valitus on kaikilta osiltaan perusteettomana hylättävä. Jätemaksusta voidaan myöntää jätemaksutaksan mukainen alennus kompostoinnista, mikäli hakija todistettavasti esittää, että kiinteistöllä on käytössä hyväksytty kompostointilaite.

7 Utsjoen kunta 7 Muistutus jätehuoltolaskusta / Antero Nissilä Tekn. ltk 104 Antero Nissilä on tehnyt saapuneen muistutuksen jätehuoltomaksusta vaatien jätemaksun kohtuullistamista mökin vähäisen käytön ja siitä syntyvän olemattoman jätemäärän vuoksi. Asiakas ilmoittaa samalla kompostoivansa kaiken luonnossa nopeasti hajoavan ruokajätteen. Lisäksi asiakas huomauttaa, että jätehuoltolaskussa on huomioitu mökin käyttöajaksi 12 kuukautta, mikä ei missään olosuhteissa voi olla todellinen kiinteistön käyttöaste. Muistutus on kokonaisuudessaan nähtävissä kokouksessa. Ehdotus: Tekninen lautakunta toteaa, että maksu on määrätty voimassaolevan taksan mukaan. Valittaja ei ole esittänyt sellaisia perusteluita, että maksun määrääminen taksasta poiketen olisi aiheellista. Tämä ja asiakkaiden tasapuolinen kohtelu huomioiden valitus on kaikilta osiltaan perusteettomana hylättävä. Jätemaksusta voidaan myöntää jätemaksutaksan mukainen alennus kompostoinnista, mikäli hakija todistettavasti esittää, että kiinteistöllä on käytössä hyväksytty kompostointilaite.

8 Utsjoen kunta 8 Muistutus jätehuoltolaskusta / Hemmo Rossi Tekn. ltk 105 Hemmo Rossi on tehnyt saapuneen muistutuksen jätehuoltolaskusta vaatien jätehuoltomaksun kohtuullistamista sillä perusteella, että mökillä syntyvä jätemäärä on hyvin vähäistä. Muistutus on kokonaisuudessaan nähtävissä kokouksessa. Ehdotus: Tekninen lautakunta toteaa, että maksu on määrätty voimassaolevan taksan mukaan. Valittaja ei ole esittänyt sellaisia perusteluita, että maksun määrääminen taksasta poiketen olisi aiheellista. Tämä ja asiakkaiden tasapuolinen kohtelu huomioiden valitus on kaikilta osiltaan perusteettomana hylättävä. Jätemaksusta voidaan myöntää jätemaksutaksan mukainen alennus kompostoinnista, mikäli hakija todistettavasti esittää, että kiinteistöllä on käytössä hyväksytty kompostointilaite.

9 Utsjoen kunta 9 Muistutus jätehuoltolaskusta / Jussi-Pekka Toivonen Tekn. ltk 106 Jussi-Pekka Toivonen on tehnyt saapuneen muistutuksen jätehuoltolaskusta vaatien jätehuoltomaksuun jätemaksutaksan mukaisen alennuksen kompostoinnista. Asiakkaalla on mökillä käytössään Milko-merkkinen säiliökompostori. Muistutus on kokonaisuudessaan nähtävissä kokouksessa. Ehdotus: Myönnetään asiakkaalle jätehuoltomaksuun jätemaksutaksan mukainen alennus kompostoinnista.

10 Utsjoen kunta 10 Muistutus jätehuoltolaskusta / Matti Raikkala Tekn. ltk 107 Matti Raikkala on tehnyt saapuneen muistutuksen jätehuoltolaskusta vaatien jätehuoltomaksun kohtuullistamista sillä perusteella, että mökillä syntyvä jätemäärä on hyvin vähäistä. Muistutus on kokonaisuudessaan nähtävissä kokouksessa. Ehdotus: Tekninen lautakunta toteaa, että maksu on määrätty voimassaolevan taksan mukaan. Valittaja ei ole esittänyt sellaisia perusteluita, että maksun määrääminen taksasta poiketen olisi aiheellista. Tämä ja asiakkaiden tasapuolinen kohtelu huomioiden valitus on kaikilta osiltaan perusteettomana hylättävä.

11 Utsjoen kunta 11 Muistutus jätehuoltolaskusta / Kalevi Tikkanen Tekn. ltk 108 Kalevi Tikkanen / Kiint. Oy Outakosken Tikankolo on tehnyt muistutuksen jätehuoltolaskusta vaatien jätehuoltomaksutaksan muuttamista yritysten loma-asunnoista yksityisten loma-asuntojen mukaiseen hinnoitteluun. Asiakas on ilmoittanut kiinteistön (Tenontie 6795) siirtyneen yksityiskäyttöön/omistukseen alkaen. Kiinteistötietojärjestelmän mukaan ko. kiinteistö on Kiint. Oy Outakosken Tikankolon omistuksessa. Kirjelmässään asiakas esittää, että Nuorpiniemen jäteastialle mietittäisi uusi sijoituspaikka, koska heidän tontille ilmaantuu kaikenlaista roinaa (luita, kalanpaloja, bensatankkeja jne.), kun yleinen jäteastia sijaitsee heidän mökin edustalla olevalla levikkeellä. Jäteastian uudeksi sijoituspaikaksi Tikkanen ehdottaa 300 m Karigasniemen suuntaan olevaa levikettä. Muistutus on kokonaisuudessaan nähtävissä kokouksessa. Ehdotus: Tekninen lautakunta toteaa, että maksu on määrätty voimassaolevan taksan mukaan. Valittaja ei ole esittänyt sellaisia perusteluita, että maksun määrääminen taksasta poiketen olisi aiheellista. Tämä ja asiakkaiden tasapuolinen kohtelu huomioiden valitus on kaikilta osiltaan perusteettomana hylättävä. Tutkitaan jäteastian mahdollinen siirtäminen toiseen paikkaan.

12 Utsjoen kunta 12 Muistutus jätehuoltolaskusta / Skaidi Oy Tekn. ltk 109 Heikki Melamies / Skaidi Oy on tehnyt saapuneen muistutuksen jätehuoltomaksusta vaatien jätemaksun kohtuullistamista mökin vähäisen käytön vuoksi. Muistutus on kokonaisuudessaan nähtävissä kokouksessa. Ehdotus: Tekninen lautakunta toteaa, että maksu on määrätty voimassaolevan taksan mukaan. Valittaja ei ole esittänyt sellaisia perusteluita, että maksun määrääminen taksasta poiketen olisi aiheellista. Tämä ja asiakkaiden tasapuolinen kohtelu huomioiden valitus on kaikilta osiltaan perusteettomana hylättävä. Jätemaksusta voidaan myöntää jätemaksutaksan mukainen alennus kompostoinnista, mikäli hakija todistettavasti esittää, että kiinteistöllä on käytössä hyväksytty kompostointilaite.

13 Utsjoen kunta 13 Muistutus jätehuoltolaskusta / Airi Haanpää Tekn. ltk 110 Airi Haanpää on tehnyt saapuneen muistutuksen jätehuoltomaksusta vaatien jätemaksun poistamista sillä perusteella, että mökillä syntyvä jätemäärä on hyvin vähäistä. Muistutus on kokonaisuudessaan nähtävissä kokouksessa. Ehdotus: Tekninen lautakunta toteaa, että maksu on määrätty voimassaolevan taksan mukaan. Valittaja ei ole esittänyt sellaisia perusteluita, että maksun määrääminen taksasta poiketen olisi aiheellista. Tämä ja asiakkaiden tasapuolinen kohtelu huomioiden valitus on kaikilta osiltaan perusteettomana hylättävä.

14 Utsjoen kunta 14 Muistutus jätehuoltolaskusta / Loma Karigas Oy Tekn. ltk 111 Loma Karigas Oy/ Jouni Esa Nousuniemi on tehnyt saapuneen muistutuksen jätehuoltomaksusta vaatien jätemaksun poistamista sillä perusteella, että Loma Karigas Oy:lla ei ole ollut mökkimajoitustoimintaa. Lisäksi Loma Karigas Oy pyytää palauttamaan vuosien 2007 ja 2008 jätehuoltomaksut, koska mökkimajoitustoimintaa ei tällöinkään ole ollut. Muistutus on kokonaisuudessaan nähtävissä kokouksessa. Ehdotus: Yritys- ja Yhteisötietojärjestelmässä Loma Karigas Oy on merkitty päätoimialaan: Laivojen ja veneiden korjaus ja huolto. Poistetaan vuoden 2009 lomayrittäjän jätemaksutaksa.

15 Utsjoen kunta 15 Rakennuslupahakemus / Guttorm Pekka Tekn. ltk 112 Pekka Guttorm hakee rakennuslupaa uudisrakentamiseen seuraavasti: varastorakennus 40m 2 Kyseinen rakennuspaikka sijaitsee hakijan omistamalla ja hallitsemalla Tenorinne- nimisellä kiinteistöllä Rakennustarkastajan päätösehdotus: Rakennushanke täyttää rakennuspaikalle ja rakentamiselle asetetut vaatimukset. Hyväksytään oheiset pääpiirustukset ja myönnetään haettu lupa hakemuksen mukaisesti. Päätös: Rakennustarkastajan ehdotus hyväksyttiin.

16 Utsjoen kunta 16 Rakennuslupahakemus / Huhtala Harri Tekn. ltk 113 Harri Huhtala hakee rakennuslupaa uudisrakentamiseen seuraavasti: pihasauna 6m 2 Kyseinen rakennuspaikka sijaitsee hakijan lisäksi Hakulin, Savolaisen ja Soinin omistamalla ja hallitsemalla Huvikumpu- nimisellä kiinteistöllä Rakennustarkastajan päätösehdotus: Rakennushanke täyttää rakennuspaikalle ja rakentamiselle asetetut vaatimukset. Hyväksytään oheiset pääpiirustukset ja vastaavaksi työnjohtajaksi rakennusmestari Ari Mäkelä. Myönnetään haettu lupa hakemuksen mukaisesti. Päätös: Rakennustarkastajan ehdotus hyväksyttiin.

17 Utsjoen kunta 17 Rakennuslupahakemus / Jyrki Vohlonen Tekn. ltk 114 Jyrki Vohlonen hakee rakennuslupia uudisrakentamiseen seuraavasti: talousrakennus (varasto) 23 m 2 asuinrakennus 56,5 m 2 Kyseinen rakennuspaikka sijaitsee hakijan omistamalla ja hallitsemalla Tasanne 1- nimisellä kiinteistöllä Rakennustarkastajan päätösehdotus: Rakennushanke täyttää rakennuspaikalle ja rakentamiselle asetetut vaatimukset. Hyväksytään oheiset pääpiirustukset ja vastaavaksi työnjohtajaksi rakennusmestari Jouko Tauriainen. Myönnetään haettu lupa hakemuksen mukaisesti. Päätös: Rakennustarkastajan ehdotus hyväksyttiin.

18 Utsjoen kunta 18 Linkkinin yksityistie Tekn. ltk 32 Johtavan julkisen oikeusavustajan välityksellä on tielautakunnalle tullut tieto Anita Vairisen ja Kaarlo Guttormin tekemästä ilmoituksesta Utsjoen kunnassa olevan Linkkinin yksityistien tiehoitokunnan toimimattomuudesta. Yksityistietoimituksella numero on perustettu Utsjoen kuntaan Linkkinin yksityistie ja samana päivänä pidetyssä yksityistien perustavassa kokouksessa toimitsijamies ja varatoimitsijamies. Samassa toimituksessa vahvistettiin myös hoitokunnan osakkaat ja tieyksikkölaskelma. Saadun tiedon mukaan tiehoitokunta ja toimitsijamiehet eivät ole toimineet lain yksityisistä teistä /358 mukaisesti. Ehdotus: Tielautakunta kehottaa Linkkinin tieosakkaita ryhtymään lain yksityisistä teistä /358 mukaisiin toimenpiteisiin (7 luku) määräajan kuluessa. Määräaika päättyy Tekn. ltk 115 Ehdotus: Tekninen lautakunta pitää Linkinin yksityistiellä katselmuksen seuraavan kokouksen yhteydessä ja kutsuu mukaan tiekunnan toimitsijamiehen ja mahdollisesti muita tiekunnan osakkaita. Asian valmistelija rakennustarkastaja Markku Porsanger Tekninen lautakunta pitää tiekatselmuksen Nuvvuksessa seuraavan kokouksen yhteydessä perjantaina klo Katselmuksen jälkeen kokousta jatketaan Dalvadaksessa sähköosuuskunnan tiloissa. Kokouksessa pidettiin tauko klo

19 Utsjoen kunta 19 Osoitetietojärjestelmän tilanne Kh 267 Rakennustarkastaja Markku Porsanger antaa kunnanhallitukselle selvityksen osoitetietojärjestelmän tämän hetken tilanteesta. Ehdotus: Merkitään tiedoksi. Päätös: Rakennustarkastaja Markku Porsanger kertoi asiasta. Merkittiin tiedoksi. Todettiin, että tekninen lautakunta käsittelee asiaa seuraavassa kokouksessaan ja huolehtii osoitejärjestelmän loppuun saattamisesta. Elle Aikio poistui kokouksesta klo Tekn. ltk 116 Rakennustarkastaja on ajanut autolla kaikki päätiet, merkinnyt matkamittarin lukeman ja gps paikantimella toisen lukeman sekä tehnyt tarkistuksen seuraavasti: Auton mittarin lukema korjattu 4%:n vähennyksellä, ero laskettu gps:n ja mittarin poikkeamasta. Gps paikannin tarkistettu ajon aikana, keskinopeus 27 km/h + pysähdykset, tarkkuus m. Alkuperäinen osoitetieto on laadittu kunnan karttaohjelman mittatyökalulla, kartankoko n. 1: : Rakennustarkastajan esitys: Tenontie: Nuvvus: Maria Laitille laitetaan tienvarsikyltti 4848 ja poistetaan väärä talonumerokyltti. Urho Guttormille asennetaan uusi kyltti Piera K. Guttormin tienvarteen kyltti 4804 ab. Dalvadas: Veikko ja Tarmo Pieskin tienvarsikyltti vaihdetaan numeroksi 5076 ab ja väärä kyltti 5090 poistetaan. Bertta Katekeetalle muutetaan numeroksi 5088, väärä kyltti 5116 poistetaan.

20 Utsjoen kunta 20 Maarit Vuolabin numeroksi muutetaan 5116, väärä numero 5126 poistetaan sekä talosta että tienvarresta. Antti Tenorannan numero muutetaan numeroksi 5498, väärä numero 5688 poistetaan. Aittijoki; E.Guttormin numeroksi muutetaan 5680, väärä numero 5744 poistetaan. Pauli Pelkosen numeroksi muutetaan 6096, väärä numero 6180 poistetaan. Nuorpiniemi; Pentti Guttormin numero muutetaan 6736, väärä numero 6738 poistetaan. Niiles A Guttormin numeroksi muutetaan 6750, väärä numero 6932 poistetaan. Olavi Porsangerin numeroksi muutetaan 7900, väärä numero 7988 poistetaan. Samuel Palton numeroksi muutetaan 8821, väärä numero 8927 poistetaan. Nuorgamin tie: Galgukoski; Pertti Närhen numeroksi muutetaan 1559, väärä numero 1599 poistetaan. Johannes ja Marjaana Halosen numeroksi muutetaan 4645 ab, väärä numero 4669 poistetaan. Tenon tielle tullaan edespäin lisäämään vain yksittäisiä kylttejä. Nuorgamin tielle tilataan puuttuvia kylttejä 4 kpl ja Utsjoen tielle puuttuvia kylttejä 8 kpl. Valmistelijan esitys: Lautakunta merkitsee selvityksen tiedoksi. Valmisteli: rakennustarkastaja Päätös: Hyväksytään valmistelijan esitys.

21 Utsjoen kunta 21 Rakennuslupahakemus / Ovla-Per Länsman Tekn. ltk 117 Ovla-Per Länsman hakee rakennuslupia uudisrakentamiseen seuraavasti: talousrakennus 50 m 2 asuinrakennus 124,5 m 2 Kyseinen rakennuspaikka sijaitsee hakijan vuokraamalla n 1ha suuruisella määräalalla Rakennustarkastajan päätösehdotus: Rakennushanke täyttää rakennuspaikalle ja rakentamiselle asetetut vaatimukset. Hyväksytään oheiset pääpiirustukset. Myönnetään haettu lupa hakemuksen mukaisesti. Päätös: Rakennustarkastajan ehdotus hyväksyttiin.

22 Utsjoen kunta 22 Rakennuslupahakemus / Jyrki Vohlonen Tekn. ltk 118 Jyrki Vohlonen hakee rakennuslupia uudisrakentamiseen seuraavasti: talousrakennus (varasto/aitta) 8,7 m 2 saunatupa 19 m 2 Kyseinen rakennuspaikka sijaitsee hakijan omistamalla ja hallitsemalla Kordshamspakti- nimisellä kiinteistöllä Rakennustarkastajan päätösehdotus: Rakennushanke täyttää rakennuspaikalle ja rakentamiselle asetetut vaatimukset (poikkeamislupapäätös). Hyväksytään oheiset pääpiirustukset ja vastaavaksi työnjohtajaksi rakennusinsinööri Alli Wedman. Myönnetään haettu lupa hakemuksen mukaisesti ehdollisena siten, että lupa astuu voimaan asiakkaan toimitettua/esitettyä lainvoimaisuustodistuksen poikkeamisluvasta. Päätös: Rakennustarkastajan ehdotus hyväksyttiin.

23 Utsjoen kunta 23 Rakennuslupahakemus / Luhtaway Media & Tekniikka Oy Tekn. ltk 82 Luhtaway Media & Tekniikka Oy hakee rakennuslupia uudisrakentamiseen seuraavasti: Loma-asunto, pohjapinta-ala 84m 2 Autokatos, kerrosala 24m 2 Kyseinen rakennuspaikka sijaitsee hakijan omistamalla ja hallitsemalla Aitte Guodnil- nimisellä kiinteistöllä Ehdotus: Hyväksytään oheiset pääpiirustukset ja vastaavaksi työnjohtajaksi hyväksytään Antero Jääskeläinen. Rakennushanke täyttää rakennuspaikalle ja rakentamiselle asetetut vaatimukset. Lautakunta myöntää haetun luvan hakemuksen mukaisesti. Päätös: Lupa jätetään pöydälle. Pyydetään tarkempia lisäsuunnitelmia. Tekn. ltk 119 Asiakas on toimittanut pyydetyt täydennykset ja lisäsuunnitelmat. Rakennustarkastajan päätösehdotus: Rakennushanke täyttää rakennuspaikalle ja rakentamiselle asetetut vaatimukset. Hyväksytään oheiset pääpiirustukset ja vastaavaksi työnjohtajaksi Antero Jääskeläinen. Lautakunta myöntää haetun luvan hakemuksen mukaisesti. Päätös: Rakennustarkastajan ehdotus hyväksyttiin.

24 Utsjoen kunta 24 Norjan tienvarsiopasteet Nuorgamiin ja Suomeen Tekn. ltk 11 Utsjoen kunta on saanut Tenonlaakson Yrittäjät ry:ltä viitoitusten täydentämispyynnön. (LIITE 3) Ehdotus: Tekninen lautakunta esittää kunnanhallitukselle hyväksyttäväksi liitteen 3 mukaisten opastetaulujen päivittämistä sekä viitoituksien lisäämistä Kh 109 Ehdotus: Kunnanhallitus edellyttää teknistä lautakunta ryhtymään kirjeen edellyttämiin toimenpiteisiin. Kirje on oheismateriaalina. Toimeksi: tekninen lautakunta Tekn. ltk 120 Utsjoen kunta on saanut lisäpyynnön Nuorgamin yrittäjiltä tienvarsiviitoituksen parantamisesta myös Norjan puolelle. Viitoituksesta on keskusteltu Lapin tiepiirin Kari Ruokasen kanssa. Tiepiirillä on uusi päivityssuunnitelma vuodelta 2002, jota ei ole pantu vielä toimeksi varojen puutteen vuoksi. Uudessa suunnitelmassa opastus muuttuu. Opasteista jää sana Norja kokonaan pois. Tilalle tulee sellainen norjalainen paikan nimi, johon opastus jatkuu Norjan puolella. Sevettijärven opasteeseen tulee Norjan tilalle Kirkkoniemi ja Karigasniemen opasteeseen Norjan tilalle Karasjoki ja Nordkapp. Tiehallinnon periaate on, että toista maata ei opasteta. Mitä voisi tehdä, on käynnistää rajakuntien kesken neuvottelu opasteiden kehittämisestä. Ehdotus: Merkitään selonteko tiedoksi. Jatketaan selvittelyä.

25 Utsjoen kunta 25 Rakennuslupahakemus / Helena Guttorm Tekn. ltk 121 Helena Guttorm hakee rakennuslupaa uudisrakentamiseen seuraavasti: asuinrakennus 85 m 2 Kyseinen rakennuspaikka sijaitsee hakijan hallitsemalla (suostumus) Geässeaaja- nimisellä kiinteistöllä Rakennustarkastajan päätösehdotus: Rakennushanke täyttää rakennuspaikalle ja rakentamiselle asetetut vaatimukset. Hyväksytään oheiset pääpiirustukset. Myönnetään haettu lupa hakemuksen mukaisesti. Päätös: Lupa jätetään pöydälle. Asiakas ei ole toimittanut pyydettyjä piirustuksia/asiapapereita.

26 Utsjoen kunta 26 Teknisen toimen kanslistin työsuhteen jatkaminen Tekn. ltk 122 Teknisen toimen kanslistin määräaikainen työsuhde päättyy Virastossa on vain kolme työntekijää. Kanslistille on edelleen täysi tarve teknisellä puolella ja toimen talousarvioon on jo alustavasti varattu vuodelle 2010 määräraha tähän tarkoitukseen. Ehdotus: Jatketaan Heidi Keskitalon työsuhdetta hallintosäännön 5 :n 3 mom:n kohdan 8 mukaisesti vuoden 2010 loppuun. Tämän pykälän aikana pöytäkirjanpitäjänä toimi Markku Porsanger.

27 Utsjoen kunta 27 Lautakunnalle tiedoksi tulevat asiat Tekn. ltk Rakentamista koskeva poikkeamispäätös / Vohlonen Jyrki - Päätös pöytäkirja / Karigasniemen koulun IV-muutostyöt - Rovaniemen hallinto-oikeuden päätös jätemaksua koskevassa asiassa / Joutomieslupi Oy - Valtuusto on hyväksynyt (n 170 hehtaarin) maakaupan. Ehdotus: Todetaan tiedoksi saaduiksi

28 Utsjoen kunta 28 Vesihuollon tila Utsjoella Tekn. ltk 49 Vesilaitoksen vuoden 2007 tulos on ollut yli 40 % tappiollinen. Vesihuoltolain mukaan perittävien maksujen tulee olla sellaiset, että ne kattavat laitoksen investoinnit ja kustannukset. Vesilaitos on tilanteessa, että maksut on saatettava vastaavuustasolle. Vesilaitoksen huolto ja ylläpito on nykyhetkellä yhden osapäiväisen työntekijän varassa. Se on riittämätön. Vesihuoltolain mukaan kunnan on yhteistyössä vesilaitoksen kanssa laadittava ja ylläpidettävä ajantasaista alueensa kattavaa vesihuollon kehittämissuunnitelmaa. Lisäksi lain mukaan kunnan tulee olla riittävässä yhteistyössä muiden kuntien kanssa. Edellä mainittujen syiden perusteella Utsjoen vesilaitos on käynnistänyt neuvottelun Inarin Lapin Vesi Oy:n kanssa mahdollisista erimuotoisista yhteistoiminnoista. Neuvottelujen tueksi Inarin ja Utsjoen vesilaitoksista on laadittu tutkimus, jossa on selvitetty laitosten nykytila, arvonmääritykset, taloudellinen ennuste, haasteet ja tulevaisuus sekä etenemispolku. Kalvoesitys Ehdotus: Merkitään selonteko tiedoksi pöytäkirjaan Päätös: Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti Tekn. ltk 67 Vesihuollon saamiseksi omakustanteiseksi oheisen liitteen mukaiset taksojen tarkistukset ovat välttämättömiä. Ehdotus: Tekninen lautakunta esittää kunnanhallitukselle oheisen liitteen mukaiset vesihuollon taksojen tarkistukset. Päätös: Lautakunta ei hyväksy vesimaksujen korotuksia. Kunnan valtuusto on tehnyt periaatepäätöksen, että tehdyn kunnallisveron korotuksen vuoksi muita kunnan taksojen korotuksia ei tule. Esittelijä jätti eriävän mielipiteen lautakunnan päätökseen.

29 Utsjoen kunta Kh 204 Kunnanhallitus on käyttänyt otto-oikeutta edellä olevaan teknisen lautakunnan päätökseen Vesihuollon tila Utsjoella. Vesihuoltolain perusteella vesihuollon maksujen tulee olla sellaiset, että pitkällä aikavälillä voidaan kattaa vesilaitoksen investoinnit ja kustannukset. Maksuihin voi sisältyä kohtuullinen tuotto pääomalle. Kuullaan kiinteistöpäällikkö Toivo Partasen esittely asiasta. Ehdotus: Kunnanhallitus hyväksyy liitteen mukaiset taksojen tarkistukset ja esittää ne edelleen valtuustolle hyväksyttäväksi. Päätös: Kuultiin kiinteistöpäällikkö Toivo Partasen esittely asiasta. Ilmari Tapiola esitti, että asia palautetaan teknisen lautakunnan valmisteluun. Valmistelussa tulee käsitellä taksojen korotukset kokonaisuutena ja huomioida myös liittymismaksujen sekä lietteen käsittelymaksujen tarkistukset. Asko Länsman esitti, että lautakunnan tulee valmistella taksat kokonaisuutena siten, että saatavat tulot kattavat vesilaitoksen kulut. Esko Härkönen esitti, että pykälä 205 Utsjoen ja Inarin kuntien vesihuoltolaitosten arvonmääritys ja tulevaisuus siirretään käsiteltäväksi samassa yhteydessä taksojen tarkistusten kanssa. Kunnanhallitus hyväksyi Ilmari Tapiolan, Asko Länsmanin ja Esko Härkösen esitykset yksimielisesti. Toimeksi: tekninen lautakunta Utsjoen ja Inarin kuntien vesihuoltolaitosten arvonmääritys ja tulevaisuus Kh 205 Utsjoen kunta ja Inarin Lapin Vesi Oy ovat tehneet arvonmäärityksen vesihuoltolaitoksistaan sekä vaihtoehtoisia tulevaisuudenarviointeja. Utsjoen kunnalla on kolme vaihtoehtoa vesihuollon järjestämiseksi: 1. Utsjoki menee osakkaaksi Inarin Lapin Vesi Oy:n. Kunta saa yhtiön osakkeita sekä hallituspaikan. Kunta luovuttaa vesihuoltolaitoksensa yhtiölle ja yhtiölle siirtyy vastuu ylläpitää ja kehittää Utsjoen vesihuoltoa.

30 Utsjoen kunta Utsjoen kunta luovuttaa sopimuksella vesihuoltolaitoksensa käytön Inarin Lapin Vesi Oy:n hoidettavaksi. Kunnalla säilyy vastuu vesihuoltolaitoksen investoinneista. 3. Kunta vastaa jatkossa itse vesihuoltolaitoksensa toiminnasta ja investoinneista. Kuullaan kiinteistöpäällikkö Toivo Partasen esittely asiasta. Ehdotus: Kunta aloittaa neuvottelut Inarin Lapin Vesi Oy:n kanssa vaihtoehdon nro 1. toteuttamiseksi. Päätös: Asiaa ei käsitelty Tekn. ltk 103 Utsjoen vesihuollon saattamiseksi luotettavaan kuntoon edellyttää toimenpiteitä. Perustoimenpiteenä on ryhdytty neuvottelemaan Utsjoen vesihuollon yhdistämiseksi osaksi Inarin Lapin Vesi Oy:tä. Konsulttitoimisto Kiuru & Rautiainen on laatinut molemmista yhtiöistä nykytilan selvityksen, teknisen nykyarvon määrityksen, taloudellisen ennusteen ja haasteet ja tulevaisuusnäkymät sekä etenemispolun. Tarkempi kalvoesitys kokouksessa. Asian kuntoon saamisen ensimmäinen edellytys on kuitenkin taloudellisen tilan korjaaminen lain mukaiseen kuntoon. Tämä edellyttää taksojen tarkastamista vastaamaan toiminnasta aiheutuvia kustannuksia. Kunnanhallitus kehottaa teknistä lautakuntaa valmistelemaan taksat kokonaisuutena siten, että saatavat tulot kattavat vesilaitoksen kulut. Valmistelussa tulee käsitellä taksojen korotukset kokonaisuutena ja huomioida myös liittymismaksujen sekä lietteen käsittelymaksujen tarkistukset. Liittymismaksuja ei lueta kirjanpidossa toimintaa kattaviin kuluihin, joten se osa käsittelystä jää pois. Tosin liittyjien määrä on vuositasolla niin pieni ja ennustamaton, että sillä ei ole merkitystä kulurakenteeseen ja liittymismaksut kattavat reilusti liittymäkustannukset. Lietteen käsittelymaksu on käsitelty ja korotettu nykyiselleen vuoden 2007 lopussa. Sako- ja umpikaivolietteen käsittelymaksu on yksikköhinnaltaan 3,5 kertaa suurempi kuin viemäriverkkoon liittyjien kohdalla. Tarkempi kalvoesitys kokouksessa. Vesilaitoksen toimintaa kattaviin taksoihin kuuluvat veden ja jäteveden hinnat sekä perusmaksut. Nämä hinnat tulee korottaa 40 %, jotta kustannukset saadaan lain edellyttämään tasapainoon.

31 Utsjoen kunta 31 Ehdotus: 1. Käyttömaksut korotetaan seuraavasti: puhdasvesi 1,31 /m 3 jätevesi 2,95 /m 3 Perusmaksut korotetaan seuraavasti: 0,0 100,0 kam 2 43,40 /v 100,1 200,0 kam 2 57,37 /v 200,1 600,0 kam 2 86,06 /v > 600,1 kam 2 114,75 /v 2. Esitetään kunnanhallitukselle, että kunta aloittaa neuvottelut Inarin Lapin Vesi Oy:n kanssa siten, että Utsjoki menee osakkaaksi Inarin Lapin Vesi Oy:n. Kunta saa yhtiön osakkeita sekä hallituspaikan. Kunta luovuttaa vesihuoltolaitoksensa yhtiölle ja yhtiölle siirtyy vastuu ylläpitää ja kehittää Utsjoen vesihuoltoa. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti Kh 231 Ehdotus: Tekninen lautakunta käsittelee asiaa Ehdotus annetaan kokouksessa. Kokouksessa annettu ehdotus: 1. Käyttömaksut korotetaan seuraavasti: puhdasvesi 1,31 /m 3 jätevesi 2,95 /m 3 Perusmaksut korotetaan seuraavasti: 0,0 100,0 kam 2 43,40 /v 100,1 200,0 kam 2 57,37 /v 200,1 600,0 kam 2 86,06 /v > 600,1 kam 2 114,75 /v 2. Esitetään kunnanhallitukselle, että kunta aloittaa neuvottelut Inarin Lapin Vesi Oy:n kanssa siten, että Utsjoki menee osakkaaksi Inarin Lapin Vesi Oy:n. Kunta saa yhtiön osakkeita sekä hallituspaikan. Kunta luovuttaa vesihuoltolaitoksensa yhtiölle ja yhtiölle siirtyy vastuu ylläpitää ja kehittää Utsjoen vesihuoltoa. Päätös: Kunnanhallitus kuuli kiinteistöpäällikkö Toivo Partasta asiassa. Kiinteistöpäällikkö totesi, että hinnat ovat arvonlisäverottomia hintoja. Ehdotus hyväksyttiin.

32 Utsjoen kunta 32 Vesihuollon tila Utsjoella asia nro Valtuusto Ehdotus: Valtuusto hyväksyy vesilaitoksen taksojen korotukset kunnanhallituksen esityksen mukaisesti. Päätös: Kiinteistöpäällikkö Toivo Partanen esitteli asiaa valtuutetuille. Urho Guttorm palasi kokoukseen klo asian esittelyn aikana. Esko Härkönen esitti, että korotukset tulevat voimaan lukien. Pertti Kujala kannatti Esko Härkösen esitystä. Valtuusto hyväksyi kunnanhallituksen esittämät korotukset Esko Härkösen esittämällä lisäyksellä. Toimeksi: tekninen toimi kirjanpito Karigasniemen jätevedenpuhdistamon lupamääräysten tarkistaminen Kh 224 Lapin ympäristökeskus on antanut ympäristölupapäätöksen koskien Karigasniemen jätevedenpuhdistamon lupamääräysten tarkistamista. Päätös oheismateriaalina. Kuullaan kiinteistöpäällikkö Toivo Partasen selvitys asiasta. Ehdotus: Merkitään tiedoksi. Päätös: Kuultiin kiinteistöpäällikkö Toivo Partasen selvitys asiasta. Kunnanhallitus totesi, että vesilaitoksen toiminta on useiden eri keskustelujen perusteella päätetty hoitaa kunnan omana toimintana. Kunnanhallitus päätti, että asia valmistellaan erikseen kunnanhallituksen elokuun kokoukseen. Merkittiin tiedoksi. Periaatepäätös vesilaitoksen toiminnasta Kh 269 Kunnanhallitus on kokouksessaan todennut, että vesilaitoksen toiminta on useiden eri keskustelujen perusteella päätetty hoitaa kunnan omana toimintana.

33 Utsjoen kunta 33 Toimintaa hoitamaan kunta perustaa yhtiön. Yhtiölle siirretään lisäksi aluelämpökeskuksen toiminnan hoitaminen. Ehdotus: Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että kunta perustaa osakeyhtiön, jonka hoidettavaksi siirretään kunnan vesi- ja viemärilaitos. Yhtiö vastaa myös aluelämpötuotannosta. Toimeksi: valtuusto Tekn. ltk 124 Valtuusto käsitteli kunnanhallituksen kokouksessa :ssä esittämän asian ja palautti sen tekniselle lautakunnalle. Kohdassa on kaksi asiaa: vesilaitoksen tila ja lämpötuotannon kehittäminen. Vesilaitoksen tilaa on käsitelty useissa kokouksissa aikaisemmin. Vesilaitoksen tila on kestämätön jo hoitohenkilöstön puutteen vuoksi. Meneillään on neuvottelu laitoksen liittämiseksi Inarin Lapin Vesi Oy:öön. Asiaa on käsitelty viimeksi kunnanhallituksen kokouksessa :ssä 231. Siinä päätettiin taksojen korotusesityksestä nykytasolle, joka hyväksyttiin valtuustossa :ssä 61. Siinä päätettiin myös kohdassa 2, että kunta aloittaa neuvottelut Inarin Lapin Vesi Oy:n kanssa siten, että Utsjoki menee osakkaaksi Inarin Lapin Vesi Oy:n. Kunta saa yhtiön osakkeita sekä hallituspaikan. Kunta luovuttaa vesihuoltolaitoksensa yhtiölle ja yhtiölle siirtyy vastuu ylläpitää ja kehittää Utsjoen vesihuoltoa. Neuvotteluja on käyty Inarin Lapin Vesi Oy:n kanssa. Asia odottaa lopullista päätöstä. Ehdotus: Esitetään kunnanhallitukselle, että tehdään lopullinen päätös liittymisestä Inarin Lapin Vesi Oy:öön Kh:n päätöksen :n mukaisesti. Ennen tämän pykälän käsittelyä kokouksessa pidettiin tauko klo

34 Utsjoen kunta 34 Aluelämpölaitoksen rakentaminen Tekn. ltk 66 Tekninen virasto on pyytänyt ja saanut tarjouksen Utsjoen kunnan keskustaajamaan rakennettavan kaukolämpölaitoksen ja verkoston perusselvityksen laadinnasta Planora Oy:ltä. Tarjous esitellään kokouksessa. Ehdotus: Selvityspyyntö selvitetään kunnanhallitukselle ja valtuustolle. Kiinteistöpäällikkö valmistelee esityksen kunnanhallitukselle Kh 150 Kunnassa on ajankohtainen tarve kunnostaa kiinteistöjen lämmöntuottoyksiköitä. Tässä vaiheessa on tarkoituksenmukaista tutkia yhteisen aluelämpökeskuksen rakentaminen. Tutkimuksessa kerätään keskustaajaman lämmitettävät rakennustilavuudet ja kartoitetaan alustava kaukolämmitysverkoston reitti ja lämpölaitoksen sijoituspaikka sekä tehdään yleissuunnitelma. Yleissuunnitelma sisältää alustavat verkoston mitoituksen, huipputehon ja energian tarpeen, polttoaineselvityksen, laitoksen mitoituksen, investoinnit, energian omakustannushinnoittelun ja minimimyyntihinnan laskennan sekä vertailut ja yhteenvedot. Toteuttamalla perusselvitys tämän vuoden puolella, suunnitelma voitaisiin toteuttaa vuoden vaihteessa. Tällöin rakentamisen kilpailuttaminen olisi mahdollista kevät talvella, jolloin hinnat olisivat edullisimmillaan. Rakentaminen toteutettaisiin kesän 2009 aikana ja valmistuisi talvikaudeksi Ehdotus: Kunnanhallitus antaa tekniselle toimelle valtuudet tilata esityksen mukainen aluelämpölaitoksen perusselvitys. Päätös: Kiinteistöpäällikkö Toivo Partanen esitteli asiaa kokouksessa. Kati Eriksen saapui kokoukseen klo asian esittelyn aikana. Esko Härkönen esitti, että perusselvitykseen lisätään laskelma hankkeen kokonaiskustannuksista sekä siihen saatavasta avustusosuudesta. Ehdotus Esko Härkösen tekemällä lisäyksellä hyväksyttiin.

35 Utsjoen kunta 35 Tiedoksi: tekninen toimi Tekn. ltk 125 Hankesuunnitelma valmistui lokakuussa 2008 ja se esiteltiin teknisen lautakunnan jäsenille Avustushakemusasiakirjat valmistuivat tammikuun 2009 lopulla. Kunnanhallitus on käsitellyt lämpölaitosasiaa vesilaitoksen tilan tarkastelun yhteydessä ja pykälässä 269. Toimintaajatuksena on ollut, että kunta perustaa yhtiön, joka käynnistää hankkeen toteuttamisen. Kunnanhallitus teki tällaisen esityksen valtuustolle. Valtuusto käsitteli esityksen pykälässä 76 ja päätti palauttaa asian tekniselle lautakunnalle. Olevien paikallisten lämpökeskusten elinkaari on lähestymässä loppuaan, etenkin suurimman, koulukeskuksen, tilanne on jo hyvin huolestuttava. Ehdotus: Esitetään kunnanhallitukselle valtuuston hyväksyttäväksi, että kunta perustaa yhtiön, jonka hoidettavaksi annetaan lämpölaitoksen toteuttaminen.

36 Utsjoen kunta 36 Romuajoneuvot Tekn. ltk 126 Tekninen lautakunta otti omana pykälänään esille Pidä kylä siistinä asian. Utsjoen kirkonkylälle ja Nuorgamin kylälle kertyneiden romujen/romuajoneuvojen poistamiseen on ryhdyttävä. Päätös: Omistajien on siirrettävä romuajoneuvot/romut pois yleiseltä alueelta mennessä. Mikäli niitä ei ole poistettu ko. päivämäärään mennessä, kunta siirtää ne omistajien kustannuksella pois.

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta klo

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta klo Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 2/2019 1 Tekninen lautakunta Aika 29.04.2019 klo 13:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 15 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8 187 KOKOUSAIKA klo 10.00-11.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Henkilökohtaiset varajäsenet

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 3/2019 1 Tekninen lautakunta Aika 14.06.2019 klo 10:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 30 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1. 26.11.2010 klo. 10.00 12.48. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1. 26.11.2010 klo. 10.00 12.48. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 3/2018 1 Tekninen lautakunta Aika 15.06.2018 klo 12:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 32 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1. 4.6.2010 klo. 10.00 11.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1. 4.6.2010 klo. 10.00 11.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja

Lisätiedot

Jämijärven kunnanviraston kokoushuone

Jämijärven kunnanviraston kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 2.10.2017 Kokoustiedot Aika Maanantai 9.10.2017 klo 17.00 Paikka Jämijärven kunnanviraston kokoushuone Käsiteltävät asiat 70 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 1 1 KOKOUSAIKA. 15.12.2010 klo. 10.00 12.43. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Tekninen lautakunta 1 1 KOKOUSAIKA. 15.12.2010 klo. 10.00 12.43. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1. 18.11.2009 klo. 10.00 13.50

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1. 18.11.2009 klo. 10.00 13.50 Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja

Lisätiedot

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1 1 Keskusvaalilautakunta KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1 1 Keskusvaalilautakunta KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1 1 KOKOUSAIKA klo 16.00-16.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13. Tekninen lautakunta 15.12.2010

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13. Tekninen lautakunta 15.12.2010 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 Tekninen lautakunta 15.12.2010 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 15.12.2010 klo 16.30 17.15 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Lehtinen

Lisätiedot

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18.

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18. Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 8.12.2015 Kokoustiedot Aika Maanantaina 14.12.2015 kello 18.00 Käsiteltävät asiat Paikka Lomahotelli Jämin kokoustila 301 KOKOUKSEN

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28 Tekninen lautakunta Nro 3/2013 KOKOUSAIKA Torstaina 4.4.2013 klo 17 17.55 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Koivisto Markus Korkiakoski Mika

Koivisto Markus Korkiakoski Mika 13.12.2018 1 (10) Kokousaika to 13.12.2018 kello 17:00-18:20 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone Osallistujat Ala-Katara Severi Puheenjohtaja Keskinen Irja Koivisto Juha Koivisto Markus Korkiakoski

Lisätiedot

Torstai klo

Torstai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Torstai 13.06.2013 klo 9.00 15.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

12 kaukolämpöverkkoon 87 Utsjoen kunnan jätehuollon järjestäminen 13 88 Lisämääräraha Karigasniemen liikuntahallin

12 kaukolämpöverkkoon 87 Utsjoen kunnan jätehuollon järjestäminen 13 88 Lisämääräraha Karigasniemen liikuntahallin Utsjoen kunta Pöytäkirja 5/2015 1 Tekninen lautakunta Aika 01.09.2015 klo 17:00-18:15 Paikka Kylätalo Sáivu, Karigasniemi Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 77 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 78 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 1/2012 1

Utsjoen kunta Pöytäkirja 1/2012 1 Utsjoen kunta Pöytäkirja 1/2012 1 Valtuusto Aika 02.04.2012 klo 10:00-12:50 Paikka Kunnanvirasto, valtuuston istuntosali Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 2 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 6.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 6.3.2014 klo 16.30 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä Irja Keskinen

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 7/2013 1 Tekninen lautakunta Aika 11.12.2013 klo 10:30-12:47 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 96 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 4/ Tekninen lautakunta. Aika klo 10:00-10:25. Paikka. Kunnanhallituksen kokoushuone.

Utsjoen kunta Pöytäkirja 4/ Tekninen lautakunta. Aika klo 10:00-10:25. Paikka. Kunnanhallituksen kokoushuone. Utsjoen kunta Pöytäkirja 4/2014 1 Tekninen lautakunta Aika 19.06.2014 klo 10:00-10:25 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 56 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 57 Pöytäkirjan

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41 Tekninen lautakunta Nro 6/2015 KOKOUSAIKA Torstaina 17.9.2015 klo 17-18.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 7/2011 1 Tekninen lautakunta Aika 21.10.2011 klo 10:00-14:27 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 123 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 9

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 9 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 9 Tekninen lautakunta 17.9.2008 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 17.9.2008 klo 16.30 17.05 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Kohtala Paavo Hautamäki

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 34

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 34 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 34 Tekninen lautakunta Nro 3/ 2012 KOKOUSAIKA Torstai 29.3.2012 klo 18.00-18.39 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5. Tekninen lautakunta 18.5.2011

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5. Tekninen lautakunta 18.5.2011 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Tekninen lautakunta 18.5.2011 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 18.5.2011 klo 16.30 17.30 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Tiistaina klo Kunnantalon kokoushuone

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Tiistaina klo Kunnantalon kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 11.4.2019 Kokoustiedot Aika Tiistaina 16.4.2019 klo 18.00 Paikka Kunnantalon kokoushuone Käsiteltävät asiat 31 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1. 16.4.2010 klo. 10.00 14.00. Karigasniemen koulu

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1. 16.4.2010 klo. 10.00 14.00. Karigasniemen koulu Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64 Tekninen lautakunta Nro 6/2012 KOKOUSAIKA Torstai 2.8.2012 klo 18.00 18.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

Tiedoksi lautakunnalle Savukosken lämpölaitoksen energiamaksun korottaminen Talousarvion toteutuminen tammi-lokakuu 2015 Muut asiat

Tiedoksi lautakunnalle Savukosken lämpölaitoksen energiamaksun korottaminen Talousarvion toteutuminen tammi-lokakuu 2015 Muut asiat SAVUKOSKEN KUNTA ASIALISTA Tekninen lautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai 24.11.2015 klo 18.00 19.30 Paikka Savukosken kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT :t 27 28 29 30 Tiedoksi lautakunnalle Savukosken lämpölaitoksen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Tekninen lautakunta 19.9.2012

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Tekninen lautakunta 19.9.2012 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 Tekninen lautakunta 19.9.2012 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 19.9.2012 klo 16.30 17.45 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Jussi Vierikko Silvennoinen

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 5/2013 1 Tekninen lautakunta Aika 30.08.2013 klo 10:00-12:07 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 54 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 7/2017 1 Tekninen lautakunta Aika 27.10.2017 klo 10:30 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 93 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 Tekninen lautakunta 27.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 27.3.2014 klo 16.30 17.20 Kunnanviraston kokoushuone Satu Hoffren Irja Keskinen Toni Aho

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Tekninen lautakunta 18.6.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 18.6.2014 klo 16.30 17.45 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 5/2014 1. Tekninen lautakunta. Aika 25.09.2014 klo 10:30-13:12. Valtuustosali. Paikka. Käsitellyt asiat

Utsjoen kunta Pöytäkirja 5/2014 1. Tekninen lautakunta. Aika 25.09.2014 klo 10:30-13:12. Valtuustosali. Paikka. Käsitellyt asiat Utsjoen kunta Pöytäkirja 5/2014 1 Tekninen lautakunta Aika 25.09.2014 klo 10:30-13:12 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 65 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 66 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 4/2012 1 Tekninen lautakunta Aika 13.07.2012 klo 10:00-11:02 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 74 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 Tekninen lautakunta 25.3.2015 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 25.3.2015 klo 16.30 17.25 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 18.02.2013 klo 9.00 11.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2017 Ympäristölautakunta Sivut 55- Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2017 Ympäristölautakunta Sivut 55- Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2017 Ympäristölautakunta Sivut 55- KOKOUSAIKA Torstai 6.7.2017 klo.16.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/2013 1 Tekninen lautakunta Aika 27.03.2013 klo 10:00-11:08 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 15 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta. Kokousnumero 5/2007 Aika Ti 19.06.2007 klo 18.00 Palokunnan kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta. Kokousnumero 5/2007 Aika Ti 19.06.2007 klo 18.00 Palokunnan kokoushuone PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 5/2007 Aika Ti klo 18.00 Paikka Palokunnan kokoushuone KOKOUSKUTSU Tiistaina Palokunnan kokoushuone Nro 5/2007 ASIA LIITE 48 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 49 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 13 / 2009 223 Kokousaika 27.04.2009 klo 17.00 17.55 Kokouspaikka Metsäpeuramaan Opastuskeskus, Yli-Lesti Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Avattuaan kokouksen puheenjohtaja toteaa läsnä olevat sekä kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden.

Avattuaan kokouksen puheenjohtaja toteaa läsnä olevat sekä kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden. Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Torstai 05.09.2013 klo 9.00 15.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 9.20 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 1 / 2019 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie...

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie... PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Kokousaika Maanantai 9.3.2015 klo 9.50 10.10 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus:

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1. 8.7.2009 klo. 10.00 11.17

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1. 8.7.2009 klo. 10.00 11.17 Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 28.9.2016 klo 17.00 Kokouspaikka Kuntala, kakkossali Asiat sivu nro 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle 2017... 77 48 Ehdotus

Lisätiedot

kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 2/2018 1 Tekninen lautakunta Aika 13.04.2018 klo 10:30 Paikka kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 20 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2015 Ympäristölautakunta Sivut 73-76. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2015 Ympäristölautakunta Sivut 73-76. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2015 Ympäristölautakunta Sivut 73-76 KOKOUSAIKA Torstai 25.6.2015 klo.16.00 16.40. KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5. Tekninen lautakunta 20.5.2009

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5. Tekninen lautakunta 20.5.2009 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Tekninen lautakunta 20.5.2009 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 20.5.2009 klo 16.30 17.20 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

ASIAT MULTIAN KUNTA. Keskiviikko 12.11.2014 alkaen klo 18.00 10 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 11 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA

ASIAT MULTIAN KUNTA. Keskiviikko 12.11.2014 alkaen klo 18.00 10 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 11 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA MULTIAN KUNTA Matkailun kehittämistyöryhmä Matkailun kehittämistyöryhmän Keskiviikko 12.11.2014 alkaen klo 18.00 ASIAT 10 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 11 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA 12

Lisätiedot

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 11.01.2010 klo 17.00 19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Torstai 30.08.2011 klo 9.00 14.30

Torstai 30.08.2011 klo 9.00 14.30 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Torstai 30.08.2011 klo 9.00 14.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 3/ ( 12) Tekninen lautakunta

Rautalammin kunta Pöytäkirja 3/ ( 12) Tekninen lautakunta Rautalammin kunta Pöytäkirja 3/2019 1 ( 12) Aika 20.03.2019, klo 16:03-17:29 Paikka Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone Käsitellyt asiat 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 21 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 4/2012 0. Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 4/2012 0. Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN KOKOUSAIKA Keskiviikko 9.5. klo 19-20.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 1.12.2011 klo 13:00 15:00.

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 1.12.2011 klo 13:00 15:00. RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta 24.11.2011 KOKOUSAIKA Tiistaina 29.11.2011 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 88 55

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/2014 1 Elinkeinolautakunta Aika 05.05.2014 klo 16:00-18:15 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 6/2011 1 Tekninen lautakunta Aika 23.09.2011 klo 10:00-12:37 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 111 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista:

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Paikka: Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Sivu 209 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen... 309 210

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 1 1. 20.8.2010 klo. 10.00 12.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Pentti Morottaja.

Tekninen lautakunta 1 1. 20.8.2010 klo. 10.00 12.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Pentti Morottaja. Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Tiistai klo Kunnantalon kokoushuone

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Tiistai klo Kunnantalon kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 1.3.2019 Kokoustiedot Aika Tiistai 19.3.2019 klo 17.00 Paikka Kunnantalon kokoushuone Käsiteltävät asiat 19 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 28.9.2016 klo 17.00 17.57 Kokouspaikka Kuntala, kakkossali Asiat sivu nro 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle 2017... 77

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 Tekninen lautakunta 30.9.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 30.9.2014 klo 16.30 18.00 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta. Kokousnumero 6/2009 Aika Ti 23.06.2009 klo 17.00 Paikka Palokunnan kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta. Kokousnumero 6/2009 Aika Ti 23.06.2009 klo 17.00 Paikka Palokunnan kokoushuone PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 6/2009 Aika Ti klo 17.00 Paikka Palokunnan kokoushuone KOKOUSKUTSU Tiistaina Palokunnan kokoushuone Nro 6/2009 ASIA LIITE 72 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 73 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA ESITYSLISTA Kokousnumero 7/2015 Aika Pe 10.07.2015 klo 15.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIALISTA Perjantaina 10.07.2015 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 7/2015 ASIA LIITE 50 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto Kokousaika Tiistaina 3.5.2015 klo 9.00 9.20 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus

Lisätiedot

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 13.12.2012 klo 13:00 15:00.

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 13.12.2012 klo 13:00 15:00. RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta 5.12.2012 KOKOUSAIKA Tiistaina 11.12.2012 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 108 75

Lisätiedot

Matti Pahkala kunnanhallituksen puheenjohtaja

Matti Pahkala kunnanhallituksen puheenjohtaja Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta 20/2011 Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Keskiviikkona 16.11.2011 klo 16.55 Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 2. 3. 4. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 8/2011 Tekninen lautakunta

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 8/2011 Tekninen lautakunta Tekninen lautakunta 15.12.2011 KOKOUSAIKA 15.12.2011 klo 17.00-18.42 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 34 ILMOITUSASIAT 51 35 MAA-AINESLUPA, LEMMINKÄINEN INFRA OY 52 36 AMMATTIMIEHEN

Lisätiedot

KOKOUSAIKA 16.10.2007 kello 19.00-20.07

KOKOUSAIKA 16.10.2007 kello 19.00-20.07 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Maaseutuelinkeinolautakunta 2/2007 8 KOKOUSAIKA 16.10.2007 kello 19.00-20.07 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 1/ Tekninen lautakunta. Aika klo 10:30-12:00. Paikka. Kunnanhallituksen kokoushuone.

Utsjoen kunta Pöytäkirja 1/ Tekninen lautakunta. Aika klo 10:30-12:00. Paikka. Kunnanhallituksen kokoushuone. Utsjoen kunta Pöytäkirja 1/2014 1 Tekninen lautakunta Aika 06.02.2014 klo 10:30-12:00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 7. helmikuuta 2013 kello 19.00 20.40 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo Leino j. x Elina Rauhala

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64 Tekninen lautakunta Nro 8/2013 KOKOUSAIKA Torstaina 17.10.2013 klo 17 18 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Viranomainen. Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on merkitty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, Pidetään yleisesti nähtävänä

Viranomainen. Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on merkitty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, Pidetään yleisesti nähtävänä Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta Tekninen lautakunta 2/2011 Kokousaika Perjantaina 25.2.2011 klo 15.00 - Kokouspaikka Virastotalo, Kunnanhallituksen huone Käsiteltävät asiat 1 2 3 4 5 6 Kokouksen

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Perusturvalautakunta. Kokousnumero 8 / 2008 Aika To 18.12.2008 klo 18.00-19.00

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Perusturvalautakunta. Kokousnumero 8 / 2008 Aika To 18.12.2008 klo 18.00-19.00 PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 8 / 2008 Aika To klo 18.00-19.00 Paikka Palvelukeskus KOKOUSKUTSU Torstaina klo 18.00- Palvelukeskus Nro 8/2008 ASIA LIITE 58 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 59 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 Tekninen lautakunta 4.12.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 4.12.2014 klo 16.30 17.10 Kunnanviraston kokoushuone Irja Keskinen Toni Aho Ossi Annala

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 2/2015 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 16.03.2015 klo 10.00 11.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 4/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 4/ KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 4/2019 30 Kokousaika 17.4.2019 kello 18.00 19.10 Kokouspaikka Oripään kunnanvirasto Läsnä Auramaa Ville Kankare Tarmo Kiertonen Sanna, varapuheenjohtaja Koivusaari

Lisätiedot

Puheenjohtaja. Hannu Smolander. Tarkastusaika. Tuusniemi Kirjoita tarkastusaika. Allekirjoitus. Hannu Smolander.

Puheenjohtaja. Hannu Smolander. Tarkastusaika. Tuusniemi Kirjoita tarkastusaika. Allekirjoitus. Hannu Smolander. Esityslista Nro 2/2018 1 (9) KOKOUSAIKA Klo 9.00 - KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Smolander

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 1 1. 29.10.2010 klo. 10.30 14.10. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Pentti Morottaja

Tekninen lautakunta 1 1. 29.10.2010 klo. 10.30 14.10. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Pentti Morottaja Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2014 Ympäristölautakunta Sivu 84. Keskiviikko 7.5.2014 klo 18.30 18.55 Isonkyrön virastotalo, kokoushuone 2

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2014 Ympäristölautakunta Sivu 84. Keskiviikko 7.5.2014 klo 18.30 18.55 Isonkyrön virastotalo, kokoushuone 2 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2014 Ympäristölautakunta Sivu 84 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Keskiviikko 7.5.2014 klo 18.30 18.55

Lisätiedot

Tainion koulun neuvotteluhuone KOKOUPÖYTÄKIRJA

Tainion koulun neuvotteluhuone KOKOUPÖYTÄKIRJA Tainion koulun neuvotteluhuone KOKOUPÖYTÄKIRJA KIVIJÄRVEN KUNTA Sivistystoimenlautakunta KOKOUSKUTSU Perjantaina klo 18.30 - Tainion koulun neuvotteluhuone 2 / 2006 LIITE 13 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Maanantai klo 9: Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Maanantai klo 9: Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Maanantai 7.11.2016

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 6/ Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN. Taipale Kari Witas Oy X

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 6/ Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN. Taipale Kari Witas Oy X ELINKEINOLAUTAKUNTA 6/2013 39 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.9.2013 klo 10-10.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN Kinnunen

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-) (x) (x)

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-) (x) (x) KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu Nro 4 5.7.2017 26 Kokousaika 5.7.2017 klo 19-20.25 Kokouspaikka Kunnanvirasto, neuvotteluhuone Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 16.5.2016 kello 18.00-19.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

Kunnantalon kokoushuone

Kunnantalon kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 30.9.2016 Kokoustiedot Aika Tiistai 11.10.2016 klo 19.00 Paikka Kunnantalon kokoushuone Käsiteltävät asiat 65 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Utsjoen kunta Esityslista 10/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Esityslista 10/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 10/2018 1 Kunnanhallitus Aika 14.12.2018 klo 12:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 159 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Tiistai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Tuomainen Venla, puheenjohtaja Hätinen Raimo, jäsen Mustonen Annukka, jäsen

Tiistai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Tuomainen Venla, puheenjohtaja Hätinen Raimo, jäsen Mustonen Annukka, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Tiistai 8.05.2013 klo 12.35 13.47 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Riitta Voutila Virpi Piispanen Rauni Kauppinen Manu Pasanen Jorma Teini. Jonna Leppänen Mikko Ihanti Juha Urpilainen

Riitta Voutila Virpi Piispanen Rauni Kauppinen Manu Pasanen Jorma Teini. Jonna Leppänen Mikko Ihanti Juha Urpilainen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 9/2012 1 Kokousaika To 29.11.2012 klo 15.00-16.39. Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2018 Ympäristölautakunta Sivut 43-46

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2018 Ympäristölautakunta Sivut 43-46 RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2018 Ympäristölautakunta Sivut 43-46 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Torstai 16.8.2018 klo.16.00

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 4/2013 0. Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 4/2013 0. Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN KOKOUSAIKA Maanantai 22.4.2013 klo 12.00-13.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN Kinnunen Rauno pj. X Vasalampi Maija

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21 Tekninen lautakunta Nro 3/2014 KOKOUSAIKA Torstaina 8.5.2014 klo 17-18.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 7/2011 Tekninen lautakunta sivu 85

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 7/2011 Tekninen lautakunta sivu 85 KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 7/2011 Tekninen lautakunta sivu 85 Kokousaika 29.06.2011 klo 16.00-17.00 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Kolari Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 7/2012 Sivu 53 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Maanantaina 3.12.2012 klo 16.30. Kh:n pj. Kuusinen Katja Kh:n edustaja Suokivi Raija

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 7/2012 Sivu 53 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Maanantaina 3.12.2012 klo 16.30. Kh:n pj. Kuusinen Katja Kh:n edustaja Suokivi Raija KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 7/2012 Sivu 53 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA Maanantaina 3.12.2012 klo 16.30 Konneveden kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 34/ 2009 460 Kokousaika 28.12.2009 klo 17.00-18.50 (iltakoulu klo 18.00-18.50) Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Elinkeinolautakunta Nro Henkilökohtaiset varajäsenet:

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Elinkeinolautakunta Nro Henkilökohtaiset varajäsenet: KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 2 24.2.2016 13 Kokousaika 24.2.2016 klo 19.00-20.25 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 2. Tekninen lautakunta 1 5.2.2015. Teknisen lautakunnan kokouspöytäkirjojen tarkastaminen vuonna 2015 2016

LEMIN KUNTA 2. Tekninen lautakunta 1 5.2.2015. Teknisen lautakunnan kokouspöytäkirjojen tarkastaminen vuonna 2015 2016 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 1 Tekninen lautakunta Nro 1/2015 KOKOUSAIKA Torstaina 5.2.2015 klo 17-18 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 8/2014 1. Tekninen lautakunta. Aika 16.12.2014 klo 10:30-11:05. Paikka. Kunnanhallituksen kokoushuone.

Utsjoen kunta Pöytäkirja 8/2014 1. Tekninen lautakunta. Aika 16.12.2014 klo 10:30-11:05. Paikka. Kunnanhallituksen kokoushuone. Utsjoen kunta Pöytäkirja 8/2014 1 Tekninen lautakunta Aika 16.12.2014 klo 10:30-11:05 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 93 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 94 Pöytäkirjan

Lisätiedot