Rääkkylä Folk yhdistys ry TOIMINTAKERTOMUS

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Rääkkylä Folk yhdistys ry TOIMINTAKERTOMUS 1.1.2013 31.12.2013"

Transkriptio

1 Rääkkylä Folk yhdistys ry TOIMINTAKERTOMUS Rääkkylä Folk ry:n virallinen rekisteröintipäivämäärä on Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja tukea kansanmusiikin harrastusta Pohjois-Karjalassa sekä kohottaa sen taiteellista tasoa ja kansanperinteen tunnettuutta. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää konsertteja, tapahtumia sekä koulutustilaisuuksia ja pitää yllä yhteyksiä vastaavien toimijoiden kanssa.

2 RESURSSIT YHDISTYKSEN KOKOUKSET JA JÄSENISTÖ Hallinto Hallituksen jäsenet 2013: Jutta Anttonen, puheenjohtaja Tommi Sallinen, varapuheenjohtaja Leena Sallinen, sihteeri Tellervo Hirvonen Jaana Nikkilä Kaarina Kainulainen Sanna Pitkänen Asko Reittu Toiminnan tarkastaja: Ossi Koski, varatoiminnantarkastaja: Kaija Hyvärinen Kirjanpito: Hammaslahden Tilitoimisto Toimisto: Kinnulantie 2 lh 7, Rääkkylä Rääkkylän kunnan matkailuinfopiste on sijainnut yhdistyksen toimistolla ja yhdistys on vastannut sen toiminnasta. Yhdistyksen työntekijät 2013: Johanna Ahlholm: folkassistentti ja festivaalin koordinoija, alkaen toiminnanjohtaja Pihla Vartiainen: majoitus- ja siivousvastaava, kesätyöntekijä Mirva Turkulainen: pelimannileirin aamu- ja iltapalojen valmistus ja tarjoilu, festivaalialueen somistus, kesätyöntekijä Olga Ahlholm: talkookahviovastaava, kesätyöntekijä Salla Kuittinen, Sini Multanen, Taina Kamppuri, Onerva Ahlholm, Mirja Tevio, Miia Kostamo: majoituksen rakentaminen, toimiston aputehtävät, festivaalialueen siivous, loppusiivous, Osuuspankin rahoituksen avulla kunnan kautta työskennelleet kesätyöntekijät Festivaaliorganisaatiossa toimineet aluevastaavat 2013: Harri Laukkanen, T:mi Iljuska: anniskelu, turvallisuus ja järjestyksenvalvonta Guru Entertainment & Security Oy: äänentoisto ja valotekniikka Hanne Hämäläinen ja Tellervo Hirvonen: ohjelma Hanne Hämäläinen: tiedotus Reijo Matilainen, Jari Ruotsalainen, Jukka Korhonen ja Johanna Ahlholm: aluesuunnittelu, festivaalialueen rakentaminen Juhani Leskinen: varasto Petri Vänskä, Joen Ruokapriha: pelimannileirin sekä festivaalin talkoolaisten ja esiintyjien ruokahuolto Eero Turkulainen: lipunmyynti Heikki Nuutinen ja Jussi Hellsten: festivaalin valokuvaus Seija Hyvärinen: rahahuolto Mammu Koskelo, Katja Korkalainen: backstage Katariina Tyynelä: Kihaus-puoti Janne Korhonen: lettukoju Merja Vaittinen / Martat: Kihaus-kahvio Talkoolaisina Kihaus Folkin järjestelytehtävissä kesän aikana työskenteli yhteensä noin 150 henkilöä Rääkkylä Folk ry Rääkkylä Folk ry Kokoukset Yhdistyksen vuosikokous pidettiin ja syyskokous Hallitus kokoontui vuoden aikana yhdeksän kertaa. Yhdistyksen jäsenet Yhdistyksen jäsenluettelossa on 33 henkilöjäsentä ja 3 yritys- / yhteisöjäsentä. Jäseniin pidettiin yhteyttä lähettämällä jäsenkirjeitä ajankohtaisista asioista sähköpostilla ja kirjeitse. Jäsenille lähetettiin myös markkinointimateriaalia suoraan kotiin. Kihaus Folk -facebooksivuston kautta pidettiin yhteyttä sekä jäseniin että yhdistyksen toiminnasta muuten kiinnostuneisiin henkilöihin. Facebookin kautta toimintaa seuraa yli 800 henkilöä.

3 TALOUS YHDISTYKSEN VARSINAINEN TOIMINTA Yhdistyksen toimintaa rahoitetaan pääasiallisesti pääsylipputuloilla, avustuksilla, yhteistyösopimusten tuotoilla ja Kihaus Folk -festivaalin aikana saatavilla myyntituloilla. Rääkkylä Folkin toimintaa ovat vuonna 2013 avustaneet: Rääkkylän kunta Opetus- ja kulttuuriministeriö Taiteen Edistämiskeskus Pohjois-Karjalan Kulttuurirahasto Karjalaisen Kulttuurin Edistämissäätiö Aino ja Olla Teräsvuoren säätiö Rääkkylä Folk on saanut yritysyhteistyön kautta tukea seuraavilta yrityksiltä: Rääkkylän Osuuspankki Pohjois-Karjalan Sähkö Oy PKS Pohjois-Karjalan Osuuskauppa PKO Attendo Terveyspalvelut Oy Meira Oy Sanomalehti Karjalainen Festivaalin järjestämisessä on noudatettu tiukkaa talouskuria. Hankinnat on mietitty tarkkaan ja kilpailutettu. Järjestelytöistä mahdollisimman suuri osa on tehty talkootyönä. Aiemmin yhdistyksen ulkopuolelta ostettua työtä on siirretty yhdistyksen työntekijän tehtäväksi niiltä osin, joilta se on ollut mahdollista. Esimerkiksi markkinointimateriaalin tuottamisessa, aluesuunnittelussa ja rakentamisen kuvien laadinnassa sekä lupa-asioiden hoidossa on näin saavutettu säästöjä. Syksyllä 2013 yhditys lyhensi loppuun v Kihaus Ilosaaressa -tapahtuman järjestämisestä syntyneen tappion kattamiseen otetun lainan. Johanna Ahlholmin työsuhdetta jatkettiin toiminnanjohtaja nimikkeellä syksyyn 2014 saakka. Palkkakulut kasvoivat siksi selvästi edelliseen vuoteen verrattuna. Tulojen lisäämiseksi yhdistys tarjoaa osaa toiminnanjohtajan työpanoksesta ulkopuolisille tahoille. Yhdistys teki syksyllä 2013 ostopalvelusopimuksen Rääkkylän kunnan kanssa. Sopimuksen nojalla kunta teettää yhdityksellä kuntamarkkinointiin liittyviä töitä tuntilaskutusta vastaan. Ostopalvelusopimus tulee vaikuttamaan positiivisesti vuoden 2014 talouteen. Liikevaihto vuonna 2013 oli ,16. Yhdistyksen tilinpäätös osoittaa 7 519,87 ylijäämää. KOULUTUKSET Kihaus Folk -pelimannikurssi Pelimannikurssin opettajana toimi MuM Jarmo Romppanen ja leiri-isäntänä Pentti Ojajärvi. Leirille osallistui 22 soittajaa eri puolilta Suomea. Kurssiviikon aikana soittajat harjoittelivat ohjelmistoaan ja esiintyivät Pihlajakodilla palvelukeskuksen ja vuodeosaston asukkaille, Luontaishoitola Koivuniemessä, Paksuniemen satamakahvilassa sekä Kihaus Folk festivaalilla. Yhdistys sai leirin järjestämiseen avustusta Aino ja Olla Teräsvuoren säätiöltä. Rääkkylä Folk ry Rääkkylä Folk ry Folk Puuhis Kihaus Folk -viikolla toteutettiin lasten Folk Puuhis -leiri yhteistyössä Rääkkylän 4H -yhdistyksen kanssa. Lapset valmistivat leirillä esityksen, joka nähtiin Kihaus Folkissa Pelimannin penkillä. Leirin vastuullinen järjestäjä oli 4H-yhdistys. Rääkkylä Folk osallistui järjestelyihin maksamalla kahden ohjaajan palkan, järjestämällä leirin ruokahuollon sekä tarjoamalla leiriläisille Kihauksen festivaalipassin lauantaipäiväksi.

4 KIHAUS FOLK -FESTIVAALI Kihaus Folk -festivaalin 2013 teemana oli Musiikkia Kansalle! Kihaus Folk -festivaali järjestettiin Rääkkylässä. Alue sijoittui edellisvuoden tapaan yläkoulun takapihan ja ns. perinnepihan muodostamalle yhtenäiselle, viihtyisälle alueelle. Alueen toimivuuden parantamiseksi tehtiin keväällä uudistustoimenpiteitä. Tsaijuteltan esiintymislavan paikka siirrettiin teltan taakse, alueen reuna-aitaa vasten. Uudistuksen vaatimat maastotyöt toteutettiin yhdessä kunnan kanssa: Kunnan toimesta Tsaijun esiintymislavan pohjamaasto tasoitettiin ja rinteessä sijaitsevalta parkkialueelta poistettiin vaaralliset pyörätelineet Yhdistyksen talkootyönä Tsaijun lavan takana oleva metsikkö harvennettiin ja siistittiin, perinnepihan ja koulupihan välisen kuusikon alaoksat poistettiin ja alue siistittiin, festivaalialueelta kaadettiin huonokuntoisia puita Rääkkylä Folk ry Rääkkylä Folk ry Festivaalin pääesiintyjiä olivat perjantaina Suvi Teräsniska ja lauantaina Värttinä, joka saatiin esiintymään Rääkkylään monen vuoden tauon jälkeen. Värttinän konsertti oli osa yhtyeen 30-vuotis juhlakiertuetta. Konserttiravintola oli ääriään myöten täynnä molempien konserttien aikana. Tsaijuteltan pääesiintyjinä olivat perjantaina Aili ja Pasi K. & Hurmos. Lauantaina Tsaijun tunnelma nousi kattoon suomalais-beniniläisen Helsinki-Cotonou Ensemblen rytmien täyttäessä teltan. Iltaa jatkaneet Lipsaset ja Trollfolk lunastivat myös paikkansa päälavalla. Auditorio on tilana saanut kiitosta intiimistä ja rauhallisesta tunnelmastaan. Nuorien kansanmuusikoiden Jenni Hanikan ja Hanna Järven Itää pitkin sekä Uuna Kainulaisen Puun syli konsertit koskettivat yleisöä syvästi. Kansantanssia auditoriossa nähtiin slovenialaisen FS Emonan sekä Motoran ryhmien konserteissa. Pelimannikavalkadi soi myös auditoriossa. Lasten ohjelman pääesiintyjiä olivat Siina ja Taikaradio sekä Musiikkimatka Länsi-Afrikkaan. Ohjelmassa oli myös runsaasti lapsiesiintyjiä: Vantaan musiikkiopiston kansanmusiikkiryhmät Mini- ja Mikrokakkarat, Folk Puuhis leiriläiset, Beepa ja Motoran lapsien kansantanssiryhmät. Lasten pajoissa oli ohjelmassa kasvomaalausta ja soitinrakennusta. Festivaalilla esiintyivät lisäksi Veikko Ahvenainen, Dickursby, Duo Kuve, Duo Maria Kalaniemi ja Eero Grundström, Duo Laima Jansone & Pauliina Syrjälä, Futuurivire, Gruppa Salmi-Ryynänen, Haitaritrio Emma, Roosa ja Kuisma, Joen Sottiisi, Jukka ja Markus, Kallen Big Band, Karelia Suurvägi, Kosto, Laura Vartio ja Pentti Ojajärvi, Marjo Smolander, Marko Kotilainen, Metrofolk, Mielikki, Minttu & Jatkotytöt, Paja, Puruveden pelimannit, Reetta Kellokoski, Riku-Pekka Kellokoski, Rälläkkä, Rääkkylän pelimannit, Sorbattjin ja Steely Wonder.

5 Ns. VIP-kutsuvieraiden sijaan festivaalille kutsuttiin lähialueiden palvelutalojen ja kotihoidon asiakkaita saattajineen lauantaipäiväksi. Kutsun otti vastaan n. 80 henkeä. Kansallispukuun tai feresiin pukeutuneilla oli vapaapääsy tapahtumaan lauantaina päivällä. Lisäksi liikunta- ja näkövammaisten avustajat sekä alle 7 vuotiaat lapset pääsivät tapahtumaan maksutta. Kihaus Folk festivaali ylsi uuteen yleisöennätykseensä. Lippuja myytiin noin 2600 kpl. Kokonaiskävijämäärä nousi noin 3000 henkilöön. Mahtava ommoo väkkee talkooporukka oli jälleen keskeisessä osassa onnistuneen tapahtuman rakentamisessa. Talkoita tehtiin ahkerissa ja iloisissa tunnelmissa. Talkooväen karonkka pidettiin 9.8. Koivuniemessä. Ohjelmassa oli kahvit, saunomista ja grillaamista. Samalla käytiin palautekeskustelua menneestä kesästä. Karonkassa oli mukana ennätykselliset 30 talkoolaista. Kihauksen varaston järjestämisessä valtavan työn tehnyt Juhani Leskinen palkittiin vuoden talkoolaisena. MUUT TAPAHTUMAT Kevätkonsertti Joensuun laulupelimannien kevätkonsertti järjestettiin toukokuussa koulun auditoriossa yhteistyössä yrittäjä Osmo Vänskän kanssa. Yleisöä tilaisuuteen saapui vain vähän. Rääkkylä Folk ry Rääkkylä Folk ry Syyskonsertti järjestettiin Joensuun kirkossa Arja Korisevan ja Jouni Someron Kirkossa konsertti. Yleisöä oli n. 150 henkilöä. Myyntituote ideakilpailu Syksyllä järjestettiin yhdessä Rääkkylän kunnan ja Rääkkylän Yrittäjät ry:n kanssa myyntituoteideakilpailu uusien paikallisten myyntituotteiden löytämiseksi Kihaukseen ja Rääkkylään. Kilpailuun osallistui yhteensä 50 ideaa lähes 20 eri tekijältä. Ideoita saapui lähiseudulta, eri puolilta Suomea sekä New Yorkista saakka. Aikuisten sarjan voiton jakoivat Heli Kinnunen Leivis koriliinallaan ja Eeva Kuhmonen Karjalanpiirakka tuotepaketillaan. Lasten sarjassa voitto jaettiin Satu-Pilvi Kinnusen Kihaus rannekorulle ja Viko Ahlholmin risti-nolla pelille. Lisäksi kilpailussa jaettiin kannustuspalkinto kierrätystuotteita ideoineelle Tommi Salliselle. Ideakilpailun pohjalta yhdistys lähtee tuottamaan uusia myyntituotteita vuoden 2014 festivaalille.

6 TIEDOTTAMINEN YHTEENVETO Ulkoinen tiedottaminen Festivaalia markkinoitiin kevään aikana Folklandia risteilyllä ja Matkamessuilla Helsingissä, Keski-Karjalan messuilla Kiteellä, Villigrillisika -tapahtumassa Joensuussa, lehti-ilmoituksilla, osallistumalla kesäasukaspostituksiin sekä kotisivuilla ja facebookissa. Lisäksi yhdistys julkaisi oman tabloid lehden, jonka levikki oli lähes kpl. Lehti jaettiin sanomalehti Karjalaisen ilmoitusliitteenä kesäkuun lopussa ja oli lisäksi jaossa festivaalialueella. Kihaus Folkin graafinen materiaali tuotettiin vuonna 2009 Monarkia Graphicsin Jussi Santaniemen luoman ilmeen pohjalta. Markkinointimateriaalin valmistivat graafisensuunnittelun opiskelija Riikka Turkulainen (juliste, käsiohjelma, ilmoitukset) sekä folkassistentti Johanna Ahlholm (tabloid, ilmoitukset). Festivaalin ohjelma julkistettiin tiedotustilaisuudessa maaliskuussa. Festivaalin aikana järjestettiin kaksi tiedotustilaisuutta. Muusta yhdistyksen toiminnasta julkaistiin lehdistötiedotteita. Yhdistyksen toiminnasta on uutisoitu mm. Pohjois-Karjalan radiossa, Radio Iskelmä Rexissä, Sanomalehti Karjalaisessa, Sanomalehti Itä-Savossa, Maaseudun tulevaisuudessa sekä Karjalan Heili, Koti-Karjala ja Kotiseutu-uutiset -lehdissä. Varsinkin paikallislehdet huomioivat hyvin kaikki lähettämämme tiedotteet. Sisäinen tiedottaminen Sisäinen tiedottaminen organisaation hallituksen ja työntekijöiden kesken on hoidettu pääosin sähköpostitse. Kokouskutsut jäsenistölle on toimitettu sääntöjen mukaisesti. Jäsenille on lähetetty jäsentiedotteita sähköpostitse ja kirjeitse. Rääkkylä Folk ry:n seitsemäs toimintavuosi sujui positiivisissa merkeissä. Kihaus Folk saavutti yleisöennätyksensä ja oli taloudellisesti voitollinen. Festivaaliorganisaatiossa tapahtuneet uudistukset tekivät toiminnasta entistä sujuvampaa, mikä selvästi innosti joinakin vuosina väsymyksestä kärsinyttä talkooväkeä jatkamaan uudella innolla. Yhdistyksen avainhenkilöt pystyivät siirtämään paljon käytännön toiminnan vastuuta toiminnanjohtajalle. Toiminnan jatkuvuuden kannalta palkatun työntekijän merkitys on keskeinen, niin ettei talkootyön taakka pääsisi kasvamaan liian suureksi avainhenkilöiden harteilla. Yhdistys pystyy aloittamaan vuoden 2014 velattomana. Taloudellinen tilanne on kuitenkin edelleen haastava, sillä yhdistyksen saamat vuosittaiset avustukset selviävät vasta vuoden kuluessa, eikä yhdistyksellä ole toimintaan tarvittavaa riittävää käyttöpääomaa omasta takaa. Toiminnassa on oleellista pyrkiä lisäämään yhdistyksen taloudellisia toimintaedellytyksiä. Kihaus Folk -festivaalin kehittämisessä on tavoitteena järjestää resursseja festivaalialueen puitteiden parantamiseen. Tällä hetkellä Tsaijuteltan pienuus estää pääkonserttien tuomisen ulkotilaan. Tapahtuman järjestämisellä on suuri yhteisöllinen merkitys Rääkkylässä. Kihaus kokoaa yhteen vakituisia ja kesäasukkaita sekä muualta tulevia, kaiken ikäistä väkeä, osa heistä talkoolaisina, kesätyöntekijöinä tai esiintyjinä, osa taas yleisönä. Yhteisöllisyyden luominen tekeekin yhdistyksen toiminnasta erityisen merkityksellistä. Kihaus Folk on yksi Suomen kolmesta merkittävästä kansanmusiikkitapahtumasta. Festivaali on osa Rääkkylän kunnan identiteettiä ja sillä on suuri merkitys koko seutukunnalle. Rääkkylä folk ry, Hallitus Rääkkylä Folk ry Rääkkylä Folk ry

7 VALOKUVAT: Jussi Hellsten, Heikki Nuutinen. Johanna Ahlholm TOIMITUS JA TAITTO: Johanna Ahlholm Kihaus Folk -toimisto Rääkkylä Folk ry Kinnulantie 2 lh Rääkkylä puh info@kihaus.fi

YHDISTYS JA JÄSENISTÖ

YHDISTYS JA JÄSENISTÖ Rääkkylä Folk ry - 1 - YHDISTYS JA JÄSENISTÖ YHDISTYS Rääkkylä Folk ry:n virallinen rekisteröintipäivämäärä on 31.10.2007. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja tukea kansanmusiikin harrastusta Pohjois-Karjalassa

Lisätiedot

5. 6.7.2013 Rääkkylä. www.kihaus.fi. Musiikkia kansalle!

5. 6.7.2013 Rääkkylä. www.kihaus.fi. Musiikkia kansalle! 5. 6.7.2013 Rääkkylä www.kihaus.fi Musiikkia kansalle! Kesällä 2013 Kihaus Folk -festivaalilla soi koko kansan musiikki! Ohjelmistossa on mukana niin kansainvälisiä kuin kotimaisiakin huippuesiintyjiä,

Lisätiedot

HALLITUS, KOKOUKSET JA JÄSENISTÖ

HALLITUS, KOKOUKSET JA JÄSENISTÖ TOIMINTAKERTOMUS 2017 Sisällys YLEISTÄ... 2 HALLITUS, KOKOUKSET JA JÄSENISTÖ... 2 Hallinto 2017... 2 Kokoukset... 2 Jäsenistö... 2 TALOUS... 3 TOIMINTA... 3 Sääntömuutos... 3 Jäsenyydet ja osallistumiset...

Lisätiedot

Sisällys YLEISTÄ... 2 HALLITUS, KOKOUKSET JA JÄSENISTÖ... 2 Hallinto Kokoukset... 2 Jäsenistö... 2 TALOUS... 3 TOIMINTA...

Sisällys YLEISTÄ... 2 HALLITUS, KOKOUKSET JA JÄSENISTÖ... 2 Hallinto Kokoukset... 2 Jäsenistö... 2 TALOUS... 3 TOIMINTA... TOIMINTAKERTOMUS 2018 Sisällys YLEISTÄ... 2 HALLITUS, KOKOUKSET JA JÄSENISTÖ... 2 Hallinto 2018... 2 Kokoukset... 2 Jäsenistö... 2 TALOUS... 3 TOIMINTA... 3 Jäsenyydet ja osallistumiset... 3 SOTUNET Sosiaali-

Lisätiedot

2016 TOIMINTAKERTOMUS

2016 TOIMINTAKERTOMUS TOIMINTAKERTOMUS 2016 TOIMINTAKERTOMUS 2016 Ylimattilantie 86110 PARHALAHTI http://www.parha.net Toimintakertomus 1.1. 31.12.2016 YLEISTÄ Yhdistys perustettiin 16.10.2010. Yhdistyksen virallinen rekisteröintipäivämäärä

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS 2016 71800 Siilinjärvi siilinjarvenyrittajat@gmail.com 2 TOIMINTAKERTOMUS SISÄLLYS TOIMINTAKERTOMUS... 3 1. PERINTEISTÄ JA LIIKUNNALLISTA TOIMINTAA VUONNA 2016... 3

Lisätiedot

Vuosikokous pidettiin 16.4.2015 Metsäkansan Ainolassa.

Vuosikokous pidettiin 16.4.2015 Metsäkansan Ainolassa. TOIMINTAKERTOMUS 2015 YLEISTÄ Metsäkansan kyläyhdistyksen toiminta vuonna 2015 oli aktiivista. Vuotta värittivät erityisesti hyvin onnistuneet tapahtumat ja kyläyhdistyksen saama positiivinen huomio. Yhdistys

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS 2015 71800 Siilinjärvi siilinjarvenyrittajat@gmail.com 2 TOIMINTAKERTOMUS SISÄLLYS TOIMINTAKERTOMUS... 3 1. PERINTEISTÄ JA LIIKUNNALLISTA TOIMINTAA VUONNA 2015... 3

Lisätiedot

Toimintakertomus

Toimintakertomus TOIMINTAKERTOMUS Suomen Jet Sport Liitto ry Pajukuja 4, 29100 Luvia www.sjsl.fi Toimintakertomus 1.10.2017 30.09.2018 YLEISTÄ Suomen Jet Sport Liitto ry:n virallinen rekisteröintipäivämäärä on 07.10.1987.

Lisätiedot

Keravan Reserviläiset ry

Keravan Reserviläiset ry Keravan Reserviläiset ry Toimintakertomus Tuloslaskelma ja tase 2011 Yleistä Vuosi 2011 oli yhdistyksemme 53. toimintavuosi. Kuluneena vuonna yhdistyksen puheenjohtajana toimi Heikki Jäntti. Yhdistyksen

Lisätiedot

LASTEN TAMPERE RY VUOSIKERTOMUS 2012

LASTEN TAMPERE RY VUOSIKERTOMUS 2012 LASTEN TAMPERE RY VUOSIKERTOMUS 2012 Lasten Tampere ry Vuosikertomus 2012 Sisältö 1. Yleistä 2. Toiminta 2.1. Hyvät tavat kampanja 2.2. Lasten konsertti 2.3. Vuoden veturi 2.4. LOP tapahtuma 2.5. Yhteistyö

Lisätiedot

1(5) SF- CARAVAN YDIN-HÄME RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA YLEISTÄ

1(5) SF- CARAVAN YDIN-HÄME RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA YLEISTÄ 1(5) SF- CARAVAN YDIN-HÄME RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012 1. YLEISTÄ SF-Caravan Ydin-Häme ry on perustettu Tuusulassa 19.11.2011 Kantele Caravan nimellä. Patentti- ja rekisterihallituksen yhdistysrekisteriin

Lisätiedot

Rakennusliitto ry:n liittokokousvaalit 2011 Tulos vertailulukujärjestyksessä vaaliliitoittain

Rakennusliitto ry:n liittokokousvaalit 2011 Tulos vertailulukujärjestyksessä vaaliliitoittain Rakennusliitto ry:n liittokokousvaalit 2011 Koko maa Lähetetty: 85578 Äänestys%: 31,0 Hyväksytty: 26323 Hyväksytty%: 99,1 Hylätty: 228 Hylätty%: 0,9 Valitaan: 222 Hyväksytty: 4152 Hyväksytty%: 99,2 Hylätty:

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014

TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014 TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014 Toiminta Hallitus Suomen Saksanpystykorva harrastaja Sapy ry:n tarkoituksena on tehdä eri saksanpystykorvia ja eri harrastusmuotoja tunnetuksi, tuoda rotujen harrastajat yhteen,

Lisätiedot

Liperin Leipäpäivä ry Toimintakertomus v. 2010

Liperin Leipäpäivä ry Toimintakertomus v. 2010 Liperin Leipäpäivä ry Toimintakertomus v. 2010 Liperin Leipäpäivä ry Käsämäntie 81 F 83100 Liperi Asiamies Johanna Rinnekari p. 040 301 2441 Pj. Pirkko Hyvärinen p. 0500 985 610 Yleistä Vuosi 2010 on ollut

Lisätiedot

Turun Seudun Pool ry. Tilinpäätös

Turun Seudun Pool ry. Tilinpäätös Turun Seudun Pool ry Tilinpäätös 1.6.2015 31.5.2016 Sisällys Sisällysluettelo...2 Toimintakertomus...3 Vuosikertomus...5 Taseet...7 Tilinpäätöksen allekirjoitukset...8 Toimintakertomus 2015-2016 YLEISTÄ

Lisätiedot

Mälläistentie 137, 32440 ALASTARO (puh. 02 76 41 492 Mirja Liukas, majoitusmahdollisuus)

Mälläistentie 137, 32440 ALASTARO (puh. 02 76 41 492 Mirja Liukas, majoitusmahdollisuus) 1/5 Vuosikokouksen 2014 esityslista SAKSIN SUKUSEURA RY:N VUOSIKOKOUS :n jäsenet ja suvun toiminnasta kiinnostuneet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle

Lisätiedot

Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry. Toimintakertomus 2013

Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry. Toimintakertomus 2013 Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry Toimintakertomus 2013 Vuosi 2013 Vuosi 2013 oli yhdistyksen 76. toimintavuosi. Jäsenistölle järjestettiin vuoden aikana koulutustilaisuuksia, yritysvierailuja ja virkistystilaisuuksia.

Lisätiedot

MARIANKADUN KUMPPANUUSTALON TIEDOTE Numero 2 / 2015 (16.4.2015)

MARIANKADUN KUMPPANUUSTALON TIEDOTE Numero 2 / 2015 (16.4.2015) MARIANKADUN KUMPPANUUSTALON TIEDOTE Numero 2 / 2015 (16.4.2015) Valmisteluryhmän terveiset Kumppanuustalon suunnittelu ja valmistelu etenee 1. Kulmassa toteutettiin suunnitteluilta 10.2.2015. Tilaisuudessa

Lisätiedot

MANNERHEIMIN LASTENSUOJELULIITTO, LEMIN PAIKALLISYHDISTYS RY

MANNERHEIMIN LASTENSUOJELULIITTO, LEMIN PAIKALLISYHDISTYS RY MANNERHEIMIN LASTENSUOJELULIITTO, LEMIN PAIKALLISYHDISTYS RY Toimintakertomus 2010 Sisältö 1. Toiminnan ydinalueet 1 2. Toiminta 1 2.1 Säännöllinen toiminta 1 2.2 Tapahtumat 1 2.3 Tapahtumia, joihin osallistuimme

Lisätiedot

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1.

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 13.10.2012 klo 12.00 12.25 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

MAKSIMIRANKING 2019 PVM. VIRALLINEN N50 56,1 Minna Mäkirinne-Autio 40, Helsinki

MAKSIMIRANKING 2019 PVM. VIRALLINEN N50 56,1 Minna Mäkirinne-Autio 40, Helsinki MAKSIMIRANKING 2019 PVM. VIRALLINEN 29.9.2019 57 54,30 Johanna Forsström / 88 77,5 28.9.2019 SM - kilpailut Loppi 57N50 56,1 Minna Mäkirinne-Autio 40,0 8.6.2019 Helsinki 63 62,30 Aino Askala / 92 72,5

Lisätiedot

Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220.

Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220. 1 2 3 4 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry TOIMINTAKERTOMUS 1.7.2013 30.6.2014 YLEISTÄ Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220. Toimintaa

Lisätiedot

Eriksnäsin asukasyhdistyksen toimintakertomus 2009 syksy -2010 kesä

Eriksnäsin asukasyhdistyksen toimintakertomus 2009 syksy -2010 kesä 1 Eriksnäsin asukasyhdistyksen toimintakertomus 2009 syksy -2010 kesä 2 Sisällysluettelo 1. YLEISTÄ 3 2. HALLITUS 4 3. JÄSENET 4 4. TALOUS 4 5. TOIMINTA 5 5.1 SYYSJUHLA 5 5.2 LASKIAISRIEHA 5 5.3 KEVÄTKIRPPIS

Lisätiedot

Laukaan Kalevalaiset Naiset ry Toimintasuunnitelma 2019

Laukaan Kalevalaiset Naiset ry Toimintasuunnitelma 2019 Sisältö 1. Yleistä... 3 2. Toiminnan tavoitteet vuonna 2019... 3 3. Toiminta... 3 4. Tiedotus... 4 5. Hallinto... 4 5.1. Vuosikokous... 4 5.2. Hallitus... 4 6. Yhteistyötahot... 5 7. Talous... 5 Liite:

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2013. PIÄLLYSMIES RY Paikallinen Leader-toimintaryhmä

Toimintasuunnitelma 2013. PIÄLLYSMIES RY Paikallinen Leader-toimintaryhmä Toimintasuunnitelma 2013 PIÄLLYSMIES RY Paikallinen Leader-toimintaryhmä 1 Sisällys 1. Yleistä... 2 2. Tehtävät ja painopistealueet... 3. Hanketoiminta... 3 4. Hallinto... 5. Henkilökunta ja toimisto...

Lisätiedot

Volter Kilpi Kustavissa - kirjallisuusviikko

Volter Kilpi Kustavissa - kirjallisuusviikko Volter Kilpi Kustavissa kirjallisuusviikko ja sen kehi5äminen Tapahtumatuotannon johtaminen Kustavin kirjallisuusyhdistys ry Voi5oa tavoi5elematon yleishyödyllinen yhteisö Volter Kilpi Kustavissa - kirjallisuusviikko

Lisätiedot

Toimintakertomus 2012. Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry

Toimintakertomus 2012. Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry Toimintakertomus 2012 Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry VasE:n toimintakertomus vuodelta 2012 Vuosi 2012 oli yhdistyksen 75. toimintavuosi. Jäsenistölle järjestettiin vuoden aikana koulutustilaisuuksia,

Lisätiedot

Sukuseura Nuikka kokoontuu ensimmäiseen sääntömääräiseen varsinaiseen sukukokoukseen. Sukuseura Nuikka ry sukukokouksen työjärjestys ohessa.

Sukuseura Nuikka kokoontuu ensimmäiseen sääntömääräiseen varsinaiseen sukukokoukseen. Sukuseura Nuikka ry sukukokouksen työjärjestys ohessa. SUKUSEURA NUIKKA Sukukokous KOKOUSKUTSU Sukuseura Nuikka ry:n Varsinainen sukukokous 18.8.2012 klo 14.00 Porvoon seurakuntien PELLINGIN KURSSIKESKUS Jivikintie 18 07370 Pellinki Sukuseura Nuikka kokoontuu

Lisätiedot

Sija No Kippari Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Yht.

Sija No Kippari Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Yht. OPM-Cup 2013 Lopullinen tulosluettelo OPM cupin lisenssejä lunastettu 169 kpl. Harri Nikula teki kovat pohjat heti alkukaudesta, ja voittaa cupin Tuurin hauki kisassa suurin hauki 10435 g, Sami Aittokallion

Lisätiedot

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS YLEISTÄ Yhdistyksen tarkoitus on edistää fyysisesti vammaisten ihmisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan tasa-arvoisina ja täysivaltaisina jäseninä

Lisätiedot

Pyhäselän Avantouimarit ry

Pyhäselän Avantouimarit ry Pyhäselän Avantouimarit ry Toimintakertomus kaudelta 2017 2018 SISÄLLYS 1. JÄSENET JA TALOUS... 2 2. SAUNAN TOIMINTA... 2 3. LEADER-HANKE... 3 4. HALLINTO... 3 5. MUU TOIMINTA... 4 6. TIEDOTUS JA MARKKINOINTI...

Lisätiedot

Toimintakertomus 2012

Toimintakertomus 2012 Toimintakertomus 2012 Leena Roivas Puheenjohtaja 2011-2014 TOIMINTA-AJATUS Liitto on ammatillisesti ja yhteiskunnallisesti vastuunsa tuntevien naisten puolueisiin sitoutumaton järjestö, joka on aktiivisesti

Lisätiedot

Toimintakertomus 2014. Vaasan Ekonomit - Vasa Ekonomer ry.

Toimintakertomus 2014. Vaasan Ekonomit - Vasa Ekonomer ry. Toimintakertomus 2014 Vaasan Ekonomit - Vasa Ekonomer ry. Vuosi 2014 Vuosi 2014 oli yhdistyksen 77. toimintavuosi. Jäsenistölle järjestettiin vuoden aikana koulutustilaisuuksia, yritysvierailuja ja virkistystilaisuuksia.

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma PIÄLLYSMIES RY Paikallinen Leader-toimintaryhmä

Toimintasuunnitelma PIÄLLYSMIES RY Paikallinen Leader-toimintaryhmä Toimintasuunnitelma 2014 PIÄLLYSMIES RY Paikallinen Leader-toimintaryhmä Hyväksytty syyskokouksessa 28.11.2013 1 Sisältö Yleistä... 2 Tehtävä ja painopistealueet... 2 Hanketoiminta... 3 Hallinto... 3 Henkilökunta

Lisätiedot

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli tilinpäätöksen tarkastus ja alllekirjoitus), Roby oli sihteerinä

Lisätiedot

KULTAKIVI XXVII (6.-7.06.2015) Naiset / Ladies HIPPUJA: 10 finaali

KULTAKIVI XXVII (6.-7.06.2015) Naiset / Ladies HIPPUJA: 10 finaali Naiset / Ladies HIPPUJA: 10 1 Maija Keränen 01:13,0 10 01:13,0 2 Laura Iltanen 01:20,0 10 01:20,0 3 Anita Patala 01:32,0 10 01:32,0 4 Säilä Marjo 02:09,0 10 02:09,0 5 Marina Lindqvist 02:14,0 10 02:14,0

Lisätiedot

Toimintakertomus 2015

Toimintakertomus 2015 Toimintakertomus 2015 Yleistä Kulunut vuosi oli Saviniemen Asukasyhdistys ry:n 23. toimintavuosi. "Yhdistyksen tarkoituksena on edistää saviniemeläisten yhteisiä asumiseen liittyviä etuja, alueen viihtyvyyttä,

Lisätiedot

PIÄLLYSMIES. Toimintasuunnitelma 2015. PIÄLLYSMIES RY Paikallinen Leader-toimintaryhmä

PIÄLLYSMIES. Toimintasuunnitelma 2015. PIÄLLYSMIES RY Paikallinen Leader-toimintaryhmä PIÄLLYSMIES Toimintasuunnitelma 2015 PIÄLLYSMIES RY Paikallinen Leader-toimintaryhmä Hyväksytty syyskokouksessa xx.xx.2014 1 Sisältö Yleistä... 2 Tehtävä ja painopistealueet... 2 Hanketoiminta... 3 Hallinto...

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS. Kuvaaja:Heini Kittilä

TOIMINTAKERTOMUS. Kuvaaja:Heini Kittilä TOIMINTAKERTOMUS 2017 Kuvaaja:Heini Kittilä Ylimattilantie 86110 PARHALAHTI http://www.parha.net Toimintakertomus 1.1. 31.12.2017 YLEISTÄ Yhdistys perustettiin 16.10.2010. Yhdistyksen virallinen rekisteröintipäivämäärä

Lisätiedot

3. 4.5.2011/18. Liite Virallisen lehden numeroon 55/13.5.2011. Toimittanut eduskuntatiedotus

3. 4.5.2011/18. Liite Virallisen lehden numeroon 55/13.5.2011. Toimittanut eduskuntatiedotus 3. 4.5.2011/18 Liite Virallisen lehden numeroon 55/13.5.2011 EDUSKUNNAN VIIKKO Toimittanut eduskuntatiedotus SISÄLLYSLUETTELO Muuta.................... 41 MUUTA Tiistai 3.5.2011 Valiokuntien vaaleissa

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 Päijät-Hämeen Metsänomistajat ry TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 1. HALLINTO Hallituksen jäsenet ja vastuuhenkilöt: Liisa Korpela, puheenjohtaja, tiedotusvastaava, edustukset sidosryhmiin, yhteydet. yhteistyökumppaneihin

Lisätiedot

esityslista Turunen Hannele professori, jäsen Laukkanen Tommi professori, varajäsen Laitinen Mikko professori, varapuheenjohtaja

esityslista Turunen Hannele professori, jäsen Laukkanen Tommi professori, varajäsen Laitinen Mikko professori, varapuheenjohtaja 6/2018 1 Aika, 09:00 Paikka Joensuun kampus, Aurora AU206 Osallistujat Nimi Tehtävä Lisätiedot Kaarniranta Kai professori, jäsen Rouvinen Juha professori, varajäsen Honkakoski Paavo professori, jäsen Elorinne

Lisätiedot

SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT ry 1/1 TOIMINTAKERTOMUS 2008

SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT ry 1/1 TOIMINTAKERTOMUS 2008 SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT ry 1/1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2008 YLEISTÄ Vuosi 2008 oli ry:n 17.toimintavuosi. Yhdistyksen jäsenmäärä vuoden lopussa oli 107 + 2 kannattajajäsentä. 21.9. järjestettiin

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2006

TOIMINTAKERTOMUS 2006 TOIMINTAKERTOMUS 2006 YLEISTÄ Vuosi 2006 oli OuLVI:n 44. toimintavuosi. Vuoden aikana järjestetty toiminta oli edellisten vuosien mukaista.tapahtumissa keskityttiin laatuun ja panostettiin tapahtumaympäristöön

Lisätiedot

Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008

Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008 Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008 YLEISTÄ Vuosi 2008 oli Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston 32. toimintavuosi. Ammattiosastomme toiminta on ollut jälleen kuluneena

Lisätiedot

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen OIKARISTEN sukuseura ry:n Toimintakertomus vuodelta Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen 2011 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2011 Oikaristen 11-vuotias sukuseura toimii

Lisätiedot

Hämeenlinnan Palomiesten yhdistys JHL Ry 136

Hämeenlinnan Palomiesten yhdistys JHL Ry 136 1 Hämeenlinnan Palomiesten yhdistys JHL Ry 136 www.palomies.fi Pöytäkirja Yhdistyksen kevätkokous 28.4.17 Yhdistyksen kevätkokous Aika: 28.4.17 klo 18 alkaen Paikka: Café Pannu, Hallituskatu, 13130 Hämeenlinna

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2/2015. Lahden Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry. Tässä tiedotteessa

JÄSENTIEDOTE 2/2015. Lahden Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry. Tässä tiedotteessa Lahden Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry JÄSENTIEDOTE 2/2015 Tässä tiedotteessa Yhdistyskuulumiset... 2 Hallituksen kokoukset... 2 Toimiston kesäloma... 2 Lahden Seudun me itse... 2 Vapaa-ajan toiminta...

Lisätiedot

Liitosaapas Naiset. Liitosaapas Miehet

Liitosaapas Naiset. Liitosaapas Miehet Liitosaapas Naiset pvm 1 Tuija Salonen Speul 40,33 29.3.2013 Kuopio 2 Meri-Tuulia Kouhia LepU 34,40 29.3.2013 Kuopio 3 Heidi Korkalainen Savon Saapas 34,37 5.5.2013 Leppävirta 4 Piia Aaltokoski LepU 31,93

Lisätiedot

Vaasan ekonomit Toi T mintaker oi tomus

Vaasan ekonomit Toi T mintaker oi tomus Vaasan ekonomit Toimintakertomus 2017 Jäsenistö Vaasan Ekonomien jäsenmäärä 31.12.2017 oli 900 Suomen ekonomien 25 jäsenyhdistyksen joukossa kuudenneksi vanhin ja seitsemänneksi suurin Yhdistyksen varsinaisten

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 2/2018 1

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 2/2018 1 Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 2/2018 1 13.03.2018 Aika 13.03.2018, 10:00-14:20 Paikka Joensuun kampus, Metria M301 Osallistujat Nimi Tehtävä Läsnäolo Kaarniranta Kai professori, jäsen poissa Rouvinen

Lisätiedot

LUOTTAMUSHENKILÖIDEN SIDONNAISUUDET

LUOTTAMUSHENKILÖIDEN SIDONNAISUUDET 1 (7) 30.9.2015 LUOTTAMUSHENKILÖIDEN SIDONNAISUUDET Arveli Eila 6. Hallintotehtävät merkittävissä järjestöissä: * Kontiolahti-seura ry, johtokunnan jäsen * Kontiolahden 4H-yhdistys, johtokunnan jäsen *

Lisätiedot

SEURATIEDOTE TOUKOKUU 2016

SEURATIEDOTE TOUKOKUU 2016 SEURATIEDOTE TOUKOKUU 2016 Kesä on tullut, pääskyset ovat jälleen täällä! Suuret kiitokset kaikille ohjaajille menneestä kerhokaudesta. Olette tehneet arvokasta ja tärkeää työtä!! Kesä tuo tulleessaan

Lisätiedot

KULTTUURIKESKUS SOFIAN YSTÄVÄYHDISTYS RY

KULTTUURIKESKUS SOFIAN YSTÄVÄYHDISTYS RY KULTTUURIKESKUS SOFIAN YSTÄVÄYHDISTYS RY TOIMINTAKERTOMUS VUONNA 2012 1. HALLITUS 2. JÄSENISTÖ 3. TALOUS 4. TIEDOTTAMINEN JÄSENISTÖLLE 5. TOIMINTA 5.1. Tavoite 5.2. Palveluista tiedottaminen 5.3. Hartauselämä

Lisätiedot

JYTY JÄMSÄ RY. Aktiivista ja valveutunutta yhdistystoimintaa jo vuodesta 1965 TOIMINTAKERTOMUS

JYTY JÄMSÄ RY. Aktiivista ja valveutunutta yhdistystoimintaa jo vuodesta 1965 TOIMINTAKERTOMUS JYTY JÄMSÄ RY Aktiivista ja valveutunutta yhdistystoimintaa jo vuodesta 1965 TOIMINTAKERTOMUS 2015 1 1. HALLINTO 1.1 Hallitus Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Sihteeri Ulla Mäkiaho Riitta Leiman Ulla Peltonen

Lisätiedot

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry Pohjois-Suomen pelastusliitto ry toimintakertomus 2016 Yleistä Vuosi 2016 oli pelastusliiton 87. toimintavuosi. Liiton toiminta toteutettiin Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) kanssa tehdyn sopimuksen

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2008 Ikaalisten Nuoriso-orkesteri 20 V.

TOIMINTAKERTOMUS 2008 Ikaalisten Nuoriso-orkesteri 20 V. 1 (5) Ikaalisten Nuoriso-orkesterin Tuki ry. TOIMINTAKERTOMUS 2008 Ikaalisten Nuoriso-orkesteri 20 V. Yhdistyksen tarkoitus Yhdistyksen tarkoituksena on aatteellisesti, taloudellisesti ja toiminnallisesti

Lisätiedot

VUOSIKOKOUSMATERIAALI. Kevätkokous 2015

VUOSIKOKOUSMATERIAALI. Kevätkokous 2015 Espoo Ringside Golf ERG ry Nurmikartanontie 5 02920 Espoo VUOSIKOKOUSMATERIAALI Kevätkokous 2015 26.4.2015 Espoo Ringside Golf klubitalo, osoitteessa Nurmikartanontie 5, 02920 Espoo Sisältää: Kokouskutsu

Lisätiedot

OSUUSKAUPPA SUUR-SAVON HALLINTO 2016

OSUUSKAUPPA SUUR-SAVON HALLINTO 2016 OSUUSKAUPPA SUUR-SAVON HALLINTO 2016 JOROINEN RANTASALMI ENON- KOSKI SAVONRANTA KERIMÄKI SULKAVA HIRVENSALMI PERTUN- MAA RISTIINA PUUMALA HALLITUS 2016 Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Hämäläinen Heikki

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2007

TOIMINTAKERTOMUS 2007 1 (7 Ikaalisten Nuoriso-orkesterin Tuki ry. TOIMINTAKERTOMUS 2007 Yhdistyksen tarkoitus Yhdistyksen tarkoituksena on aatteellisesti, taloudellisesti ja toiminnallisesti tukea ja edistää Ikaalisten Nuoriso-orkesterin

Lisätiedot

Korvat auki ry. Toimintasuunnitelma. Toimintasuunnitelma ja talousarvio kaudelle Yleistä Toiminnan tarkoitus

Korvat auki ry. Toimintasuunnitelma. Toimintasuunnitelma ja talousarvio kaudelle Yleistä Toiminnan tarkoitus 1 Korvat auki ry Toimintasuunnitelma ja talousarvio kaudelle 1.8.2019-31.7.2020 Hallituksen esitys kevätkokoukselle 26.5.2019 Toimintasuunnitelma Yleistä Toiminnan tarkoitus Yhdistyksen yleisluonne Korvat

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN VASEMMISTOLIITON TOIMINTAKERTOMUS 2018 Yleistä Vuoteen 2018 lähdettiin odotuksella, että vuoden aikana pidettäisiin kahdet vaalit. Näistä

KESKI-SUOMEN VASEMMISTOLIITON TOIMINTAKERTOMUS 2018 Yleistä Vuoteen 2018 lähdettiin odotuksella, että vuoden aikana pidettäisiin kahdet vaalit. Näistä KESKI-SUOMEN VASEMMISTOLIITON TOIMINTAKERTOMUS 2018 Yleistä Vuoteen 2018 lähdettiin odotuksella, että vuoden aikana pidettäisiin kahdet vaalit. Näistä presidentinvaalit tammikuussa 2018 toteutuivat, mutta

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2018

Toimintasuunnitelma 2018 Toimintasuunnitelma 2018 Sisällys 1. Yhdistyksen toiminnan tarkoitus ja visio tulevasta toiminnasta... 2 2. Tulevan toimikauden haasteet ja mahdollisuudet... 2 3. Yhdistyksen toiminnan painopisteet vuonna

Lisätiedot

Pirkanmaan Tietojenkäsittely-yhdistys ry VUOSIKERTOMUS TILIKAUDELTA 1.1.2011-31.12.2011. Sisältö. Pirkanmaan Tietojenkäsittely-yhdistys ry

Pirkanmaan Tietojenkäsittely-yhdistys ry VUOSIKERTOMUS TILIKAUDELTA 1.1.2011-31.12.2011. Sisältö. Pirkanmaan Tietojenkäsittely-yhdistys ry Pirkanmaan Tietojenkäsittely-yhdistys ry VUOSIKERTOMUS TILIKAUDELTA 1.1.2011-31.12.2011 Sisältö Sisältö... 1 1. Yleistä... 2 2. Virallinen toiminta... 2 2.1. Yhdistyksen kokoukset... 2 2.2. Tietotekniikan

Lisätiedot

Houhajärvi ry VUOSIKERTOMUS 2014

Houhajärvi ry VUOSIKERTOMUS 2014 Houhajärvi ry VUOSIKERTOMUS 2014 Houhajärvi 2014 yhdistyksen viidestoista toimintavuosi Vedenkorkeus (Liite 1) Vuosi 2014 oli vedenkorkeuden suhteen sikäli poikkeuksellinen, että vähälumisen talven vuoksi

Lisätiedot

Y-tunnus 21744500 Siltakatu 4, Joensuu

Y-tunnus 21744500 Siltakatu 4, Joensuu Yrityksen nimi Pohjois-Karjalan Osuuspankki Yhtiömuoto Osuuspankki Y-tunnus 21744500 Osoite Siltakatu 4, Joensuu E-mail joensuu@op.fi Puhelinnumero 0102564201 Perustamisvuosi 2008 Yhtiön kotipaikka Joensuu

Lisätiedot

Ohjausryhmän kokous 3/2017 Joensuun rovastikunnan Siun Seurakunta - yhteistyöhanke

Ohjausryhmän kokous 3/2017 Joensuun rovastikunnan Siun Seurakunta - yhteistyöhanke Ohjausryhmän kokous 3/2017 Joensuun rovastikunnan Siun Seurakunta - yhteistyöhanke Ti 4.4.2017 klo 18-20.15 Joensuun seurakuntakeskus, Kirkkokatu 28, Yläsali Läsnä Lääninrovasti Jukka Reinikainen (Joensuun

Lisätiedot

Toimintakaudelle tilintarkastajaksi valittiin Seija Lindell.

Toimintakaudelle tilintarkastajaksi valittiin Seija Lindell. Porin Taitoluistelu ry VUOSIKERTOMUS sivu 1 VUOSIKERTOMUS 1.1.2011 31.12.2011 Porin Taitoluistelu ry:n virallinen rekisteröintipäivä on 1.4.2000. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja lisätä taitoluistelun

Lisätiedot

Ylivieskan Seutukunnan Omaishoitajat ja Läheiset ry. Ylivieskan Seutukunnan Omaishoitajat ja Läheiset ry:n virallinen ensirekisteröintipäivämäärä

Ylivieskan Seutukunnan Omaishoitajat ja Läheiset ry. Ylivieskan Seutukunnan Omaishoitajat ja Läheiset ry:n virallinen ensirekisteröintipäivämäärä 1 SISÄLLYSLUETTELO sivu YLEISTÄ... 3 ORGANISAATIO hallitus... 5 henkilöstö... 5 tilintarkastus... 5 kirjanpito... 6 TOIMINTA yhdistyksen kokoukset ja jäsenet... 6 muu toiminta... 6 tiedottaminen... 8 TULEVA

Lisätiedot

SAUL SM KP Tampere

SAUL SM KP Tampere SAUL SM 2015 - KP Tampere Tampereen Pyrintö L Ä H T Ö L I S T A Kilpailun sarjat: N30; N35; N40; N45; N50; N55; M30; M35; M40; M45; M50; M55; M60; M65; M70; M75; N60; N65; N70; M80; M85; N30 Naiset 30

Lisätiedot

Liitosaapas 2018 Naiset. Liitosaapas 2018 Miehet

Liitosaapas 2018 Naiset. Liitosaapas 2018 Miehet Liitosaapas 2018 Naiset 1 Pirjo Saukkonen LepU 48,89 16.5.2018 Ylämylly 2 Heidi Korkalainen Savon Saapas 47,33 21.4.2018 Leppävirta 3 Asta Kankaala LepU 41,06 28.4.2018 Leppävirta 4 Tuija Nuutinen Tuusula

Lisätiedot

Voimisteluliiton seuraseminaari Järvenpää 23.3.2013. Yhdessä järjestämme näyttävän näytöksen. Mäntsälän Voimistelijat ry. Mäntsälän Voimistelijat ry

Voimisteluliiton seuraseminaari Järvenpää 23.3.2013. Yhdessä järjestämme näyttävän näytöksen. Mäntsälän Voimistelijat ry. Mäntsälän Voimistelijat ry Voimisteluliiton seuraseminaari Järvenpää 23.3.2013 Yhdessä järjestämme näyttävän näytöksen Mäntsälän Voimistelijat Perustettu 1983 Jäseniä noin 750, joista valtaosa alle 19-vuotiaita Ohjaajia ja valmentajia

Lisätiedot

1. Yhdistyksen toiminnan tarkoitus ja visio tulevasta toiminnasta. 2. Tulevan toimikauden haasteet ja mahdollisuudet

1. Yhdistyksen toiminnan tarkoitus ja visio tulevasta toiminnasta. 2. Tulevan toimikauden haasteet ja mahdollisuudet TOIMINTASUUNNITELMA 2019 Sisällys 1. Yhdistyksen toiminnan tarkoitus ja visio tulevasta toiminnasta... 2 2. Tulevan toimikauden haasteet ja mahdollisuudet... 2 3. Yhdistyksen toiminnan painopisteet vuonna

Lisätiedot

Toimintakertomus Alajärven Yrittäjät Ry

Toimintakertomus Alajärven Yrittäjät Ry Toimintakertomus 2017 Alajärven Yrittäjät Ry Yleistä Alajärven Yrittäjät on kaupungissa toimivien yritysten ja yrittäjien etujärjestö, joka valvoo yrittäjien ja yritysten toiminnallisia ja taloudellisia

Lisätiedot

Keravan Reserviläiset ry Toimintakertomus 2009

Keravan Reserviläiset ry Toimintakertomus 2009 Keravan Reserviläiset ry Toimintakertomus 2009 Tuloslaskelma ja Tase Yleistä Vuosi 2009 oli yhdistyksemme 51. toimintavuosi. Kuluneena vuonna yhdistyksen puheenjohtajana toimi Heikki Jäntti. Yhdistyksen

Lisätiedot

OKKY:N TOIMINNAN PERIAATTEET

OKKY:N TOIMINNAN PERIAATTEET I O L U K I OKKY:N TOIMINNAN PERIAATTEET Jarmo Koskimaa 29.09.2011 OLARIN KOULU JA KOTI -YHDITY R I N K U J A 2 Olarin koulu ja koti yhdistyksen 21. toimintavuosi käynnistyy Tervetuloa vuosikokoukseen!

Lisätiedot

SF-CARAVAN SAIMAAN SEUTU RY

SF-CARAVAN SAIMAAN SEUTU RY SF-CARAVAN SAIMAAN SEUTU RY TOIMINTAKERTOMUS 2013 Sivu 2 / 5 YLEISKATSAUS SF-Caravan Saimaan Seutu ry on perustettu 13.6.1970 ja se kuuluu jäsenjärjestönä SF-Caravan ry:een, joka on 17.5.1964 perustettu

Lisätiedot

KITEEN PESÄPALLOHISTORIAA 2008

KITEEN PESÄPALLOHISTORIAA 2008 KiU KITEEN PESÄPALLOHISTORIAA 2008 JOUKKUEET: 1920 Luku Kiteenkylän pesäpallojoukkue Hakulinen Heikki Hakulinen Onni Hakulinen Simo Hakulinen Toivo Hakulinen Viljo Hirvonen Arvi Kosonen Juho Lipponen Toivo

Lisätiedot

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry Pohjois-Suomen pelastusliitto ry toimintakertomus 2018 Yleistä Vuosi 2018 oli pelastusliiton 89. toimintavuosi. Liiton toiminta toteutettiin Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) kanssa tehdyn sopimuksen

Lisätiedot

Houhajärvi ry VUOSIKERTOMUS 2015

Houhajärvi ry VUOSIKERTOMUS 2015 Houhajärvi ry VUOSIKERTOMUS 2015 Houhajärvi 2015 yhdistyksen kuudestoista toimintavuosi Vedenkorkeus (Liite 1) Vuosi 2015 oli ensimmäinen kokonainen vuosi, jolloin pato oli toiminnassa. Uusi pato näyttää

Lisätiedot

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018 Aika: Tiistaina 06.02.2018 kello 18.30 Paikka: Mestarinkatu 2, 20810 Turku Sisällys 1. KOKOUKSEN AVAUS... 2 2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 2 3. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN... 2

Lisätiedot

Toimintakertomus

Toimintakertomus Pörssin Alumnit ry www.porssinalumnit.fi Toimintakertomus 10.12.2014 31.12.2015 Toimintakertomus 10.12.2014 31.12.2015 YLEISTÄ HALLITUS YHDISTYKSEN KOKOUKSET JA JÄSENISTÖ Kokoukset Yhdistyksen jäsenet

Lisätiedot

JOSE TOIMINTA 2013 1/7 Joensuun seudun erilaiset oppijat ry 1.10.2013 Puosuntie 1 80170 Joensuu

JOSE TOIMINTA 2013 1/7 Joensuun seudun erilaiset oppijat ry 1.10.2013 Puosuntie 1 80170 Joensuu JOSE TOIMINTA 2013 1/7 TOIMINTASUUNNITELMA 2013 Josen jäseninä on erilaisia oppijoita, heidän läheisiään ja työnsä vuoksi oppimisvaikeuksista kiinnostuneita. Josen tarkoituksena on koota edellä mainitut

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y.

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. 1. JOHDANTO HALLINTO Johtokunnan jäsenet kaudella 2014 2015: Puheenjohtaja Joona Knuuti (Petri Hannula osan kautta) Ulkoiset yhteydet, yleinen

Lisätiedot

Laula kanssain Eläkeliiton laulujuhlat

Laula kanssain Eläkeliiton laulujuhlat Laula kanssain Eläkeliiton laulujuhlat 2.-3.8.2013 Joensuu Laula kanssain Eläkeliiton laulujuhlat 2.-3.8.2013 Joensuu Kutsumme kaikki ikäihmisten kuorot ja lauluryhmät kokemaan laulun voimaa Joensuun laulurinteelle,

Lisätiedot

POLIISIOPINTOJEN EDISTÄMISSÄÄTIÖN TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2016

POLIISIOPINTOJEN EDISTÄMISSÄÄTIÖN TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2016 POLIISIOPINTOJEN EDISTÄMISSÄÄTIÖN TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2016 Poliisiopintojen Edistämissäätiön Hallitukselle Vuosi 2016 oli Poliisiopintojen Edistämissäätiön viideskymmenestoinen toimintavuosi. Säätiön

Lisätiedot

Liitosaapas 2014 Halli Naiset. Liitosaapas Halli Miehet. pvm

Liitosaapas 2014 Halli Naiset. Liitosaapas Halli Miehet. pvm Liitosaapas 2014 Halli Naiset pvm 1 Pirjo Saukkonen LepU 39,30 18.4.2014 Kuopio 2 Tuija Salonen Speul 37,36 18.4.2014 Kuopio 3 Ulvi Jurikivi KU-58 34,75 18.4.2014 Kuopio 4 Heidi Korkalainen Savon Saapas

Lisätiedot

Itä-Suomen mestaruuskilpailut Joroinen

Itä-Suomen mestaruuskilpailut Joroinen http://kesa.sporttisaitti.com Itä-Suomen mestaruuskilpailut Joroinen 28.06.2014 Päivitetty Lopputulokset 28.6.2014 20:46 Sarja M 1 54 MARKO HOLOPAINEN M PK 19 22 41 0 2 61 JUHA HEIKKILÄ M PK 20 18 38 1

Lisätiedot

Kymenlaakson Rakennusperinneyhdistys Iisakki ry. Toimintakertomus

Kymenlaakson Rakennusperinneyhdistys Iisakki ry. Toimintakertomus Kymenlaakson Rakennusperinneyhdistys Iisakki ry Toimintakertomus 2015 Sisällys 1. Yhdistyksen tarkoitus 1 2. Hallitus 1 3. Yhdistyksen kokoukset 1 4. Toiminta 2 5. Tiedottaminen 2 6. Talous 3 1 1. YHDISTYKSEN

Lisätiedot

TULOSLUETTELO SIJOITUS NUMERO NIMI YHDISTYS SYNTYMÄV. TEORIA TAITO TULOS TULOSLUETTELO. RÄÄKKYLÄ Hevostaituri vuotiaat (synt.

TULOSLUETTELO SIJOITUS NUMERO NIMI YHDISTYS SYNTYMÄV. TEORIA TAITO TULOS TULOSLUETTELO. RÄÄKKYLÄ Hevostaituri vuotiaat (synt. Hevostaituri 10-12-vuotiaat (synt.2000-02) NUMERO NIMI YHDISTYS SYNTYMÄV. TEORIA TAITO TULOS 1. PUISTO JANNIKA LIPERI 2000 62 13 75 2. TURUNEN MARJAANA LIPERI 2000 57 13 70 3. MAJOINEN PETRA JOENSUU 2002

Lisätiedot

Oikaristen Sukuseura Ry:n. toimintakertomus 2013

Oikaristen Sukuseura Ry:n. toimintakertomus 2013 Oikaristen Sukuseura Ry:n toimintakertomus 2013 Kuva: Sirpa Heikkinen 2013 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2013 Oikaristen 13-vuotiaan sukuseuran toiminta jatkui edelleen aktiivisena. Seuran

Lisätiedot

Liitosaapas Naiset. Liitosaapas Miehet. pvm

Liitosaapas Naiset. Liitosaapas Miehet. pvm Liitosaapas Naiset pvm 1 Tuija Salonen Speul 40,33 29.3.2013 Kuopio 2 Meri-Tuulia Kouhia LepU 34,40 29.3.2013 Kuopio 3 Heidi Korkalainen Savon Saapas 33,71 29.3.2013 Kuopio 4 Piia Aaltokoski LepU 31,93

Lisätiedot

Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 2/2012

Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 2/2012 Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 2/2012 ITÄ-SUOMEN ALAOSASTON VUOSIKOKOUS IISALMESSA Kokouksen osanottajia Olvin panimomuseossa Pidettiin 7.3.2012 Iisalmessa vuosikokous, kuten toimintasuunnitelmassa

Lisätiedot

Kuopion Selkäyhdistys ry Toimintakertomus 2016

Kuopion Selkäyhdistys ry Toimintakertomus 2016 KUOPION SELKÄYHDISTYS RY TOIMINTAKERTOMUS 2016 2 Kuopion Selkäyhdistys ry Toimintakertomus 2016 Jäsenistö Vuoden 2016 lopussa jäsenmäärä oli 386 henkilöä. Vapaaehtoistyöntekijöiden määrä 30 henkilöä ja

Lisätiedot

Lappeen Kotiseutuyhdistys ry. vuodelle 2017

Lappeen Kotiseutuyhdistys ry. vuodelle 2017 Lappeen Kotiseutuyhdistys ry Toimintasuunnitelma vuodelle 2017 Lappeen Kotiseutuyhdistys ry on vuonna 1991 uudelleen perustettu kotiseutuyhdistys, joka toimii Lappeenrannan kaupungissa. Suurin osa jäsenistä

Lisätiedot

Savo-Karjalan AM sprintti Liperin Käsämässä tulokset 19.08.2012

Savo-Karjalan AM sprintti Liperin Käsämässä tulokset 19.08.2012 1 Savo-Karjalan AM sprintti Liperin Käsämässä tulokset 19.08.2012 H21 3.0 km (Lähti: 7, Keskeytti: 0, Hylätty: 0) 1. Aaro Asikainen Kalevan Rasti 15.57 2. Santeri Silvennoinen Kalevan Rasti 16.55 +58 3.

Lisätiedot

Peräpohjolan Leader ry:n puheenjohtaja Jorma Vaara avaa kokouksen.

Peräpohjolan Leader ry:n puheenjohtaja Jorma Vaara avaa kokouksen. lista SYYSKOKOUS 2016 Aika Torstaina 24.11.2015 klo 17.00 Paikka Tervolan nuorisoseuran talo, Seurantie, Tervola 1 KOKOUKSEN AVAUS Peräpohjolan Leader ry:n puheenjohtaja Jorma Vaara avaa kokouksen. 2 KOKOUSVIRKAILIJOIDEN

Lisätiedot

M AK+LK SIJA NIMI PIIRI SARJA

M AK+LK SIJA NIMI PIIRI SARJA ISM 1.7.2017 Juuka LUODIKKO M uusinta 1 Pauli Markkanen PS M 49 42 91 85 176 186 2 Pertti Miettinen PS M 48 41 89 87 176 184 3 Marko Sikanen PS M 47 40 87 86 173 4 Aki Hännikäinen SS M 45 40 85 79 164

Lisätiedot

Korson koulun vanhempainyhdistys ry. Toimintakertomus

Korson koulun vanhempainyhdistys ry. Toimintakertomus Korson koulun vanhempainyhdistys ry Toimintakertomus kaudelta 1.8.2015-31.7.2016 2 Sisällys 1. Korson koulun vanhempainyhdistys ry... 3 2. Jäsenyys... 3 3. Hallitustyö... 3 4. Toiminta... 4 5. Talous...

Lisätiedot