Helsingin itäisen kantakaupungin liikennevalojen keskusjärjestelmän ja tietoliikenneverkon hankinta, osallistumishakemukset hankintamenettelyyn

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Helsingin itäisen kantakaupungin liikennevalojen keskusjärjestelmän ja tietoliikenneverkon hankinta, osallistumishakemukset hankintamenettelyyn"

Transkriptio

1 1/9 OSALLISTUMISPYYNTÖ HEL Helsingin itäisen kantakaupungin liikennevalojen keskusjärjestelmän ja tietoliikenneverkon hankinta, osallistumishakemukset hankintamenettelyyn 1. Hankintayksikön perustiedot Yhteystiedot: PL HELSINGIN KAUPUNKI Suomi puh. Osoite, josta saa lisätietoja: Ks. edellä hankintayksikön yhteystiedot Osoite, josta saa eritelmiä ja täydentäviä asiakirjoja (myös kilpailullista neuvottelumenettelyä ja dynaamista hankintajärjestelmää koskevia asiakirjoja): Ks. edellä hankintayksikön yhteystiedot Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä: Tarjous tai osallistumishakemus lähetettävä Tarjouspalvelu.fi:n kautta Hankintaviranomaisen luonne: Alue- tai paikallistason virasto/laitos: Pääasialliset toimialat: Yleinen julkishallinto Hankintaviranomainen tekee hankintoja muiden viranomaisten puolesta: 2. Hankintalaji Hankintalaji: Tavarahankinnat 3. Hankinnan kohde Hankintaviranomaisen sopimukselle antama nimi: Helsingin itäisen kantakaupungin liikennevalojen keskusjärjestelmän ja tietoliikenneverkon hankinta, osallistumishakemukset hankintamenettelyyn Hankinnan tunniste- tai viitenumero: HEL Sopimuksen tai hankinnan (hankintojen) lyhyt kuvaus: Hankinta koskee Helsingin itäisen kantakaupungin liikennevalojen keskusjärjestelmää ja sen ylläpitopalvelua, Helsingin itäisen kantakaupungin alueen liikennevalojen tietoliikenneverkon laitteiden toimittamista sekä verkon hallinta- ja valvontajärjestelmää ylläpitopalveluineen. Keskusjärjestelmään on pystyttävä liittämään seuraavia liikennevalokojeita ITC-2, ITC-1, ELC-3, ELC-2, EC-2, ITC-2b ja EC-1.

2 2/9 Hankinta koostuu toimitusprojektista, keskusjärjestelmän rakentamisesta, tietoliikennelaitteista ja ylläpitopalvelusta. Toimitusprojektin sisältö karkealla tasolla on seuraava: - keskusjärjestelmän rakentaminen tilaajan palvelimille tuotantokäyttöön saatettuna - tietoliikenneverkon valvonta- ja hallintajärjestelmän rakentaminen tilaajan palvelimille tuotantokäyttöön saatettuna - tietoliikenneverkon laitetoimitus - tietoliikennelaitteiden konfigurointi - keskusjärjestelmän ylläpitopalvelu (10 vuotta) - tietoliikenneverkon valvonta- ja hallintajärjestelmän ylläpitopalvelu (10 vuotta) - tietoliikenneverkon laitteiden ylläpitopalvelu (10 vuotta) Toimittaja vastaa keskusjärjestelmän rakentamisesta ja sen ylläpitopalvelusta koko sopimuskauden ajan. Keskusjärjestelmä asennetaan tilaajan palvelimille, jotka tilaaja hankkii tätä järjestelmää varten. Tilaaja hankkii palvelimien teknisen ylläpidon, mutta muu ylläpito tulee toimittajalta. Toimittajan tulee tarjouksessaan määrittää palvelimille ja varusohjelmistoille asetettavat vaatimukset seuraavilla reunaehdoilla: - normaalit tietoturvapäivitykset on sallittava - lähtötilanteessa tulee olla MS SQL Server 2012 R2, vanhempia versioita tai muita tietokantoja ei sallita - kun varusohjelmiston päivitys on saatavilla, niin toimittajan sitouduttava vuoden kuluessa muuttamaan omaa järjestelmäänsä uuden version vaatimusten mukaiseksi Liikennevalojärjestelmän tietoliikenneverkon hankinta sisältää seuraavat osakokonaisuudet: - Tarjottavan kokonaisuuden suunnittelun siten, että liikennevalojärjestelmän tietoliikenneverkko täyttää liikennevalojärjestelmän tietoliikennetarpeet - Runkolaitteet toimitettuna tilaajalle - Etälaitteet toimitettuna tilaajalle - Tietoliikenneverkon valvonta- ja hallintajärjestelmäohjelmisto - Laitteiden asennusvaiheen aikainen tukipalvelu - Laitteiden käyttöönotossa avustaminen ja laitteiden määrittely hallinta- ja valvontajärjestelmään - Järjestelmätakuut Tietoliikenneverkon laitteet hankitaan investointina. Toimittaja ensiasentaa tietoliikennelaitteet yhteistyössä tilaajan kanssa. Tietoliikenteen hallinta- ja valvontajärjestelmän operoinnista vastaa tilaaja. Osa laitteista tulee olemaan langattomien yhteyksien varassa. Näiden osalta tilaaja vastaa laitteiden SIM-korteista. Tarjoajan tulee tarjouksessaan antaa suositus tilaajan hallussa olevan käsivaraston laitemääristä. Toimituksen ja sopimuskauden asiointikieli on suomi. Toteutustapa: Hankinta NUTS-koodi: K091 (Helsinki) Pääasiallinen toteutus-, toimitus- tai suorituspaikka: Helsinki Ilmoituksessa on kyse: Julkista hankintaa koskevasta sopimuksesta Alkamis- ja päättymispäivä: Sopimukseen liittyy lisähankintamahdollisuuksia:

3 3/9 Kyseisten lisähankintamahdollisuuksien kuvaus: Sopimuskausi seuraavien palveluiden osalta on 10 vuotta hyväksytystä käyttöönotosta, minkä jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana: - keskusjärjestelmän ylläpito - tietoliikenteen valvonta- ja hallintatajärjestelmän ylläpito - varaosapalvelu (käsivarasto tilaajalla ja sen täydennys toimittajalta) - laitehuolto (vikaantunut laite toimitetaan toimittajalle) Muutostyöt: Toteutusprojektia ohjaa projektin johtoryhmä, jossa ovat edustettuina tilaajan ja toimittajan edustajat. Johtoryhmän puheenjohtajana ja sihteerinä toimivat tilaajan edustajat. Toteutusprojektin aikana mahdollisesti toteutettavat muutos- ja lisätyöt sovitaan projektin johtoryhmässä ja ne kirjataan tilaajan ja toimittajan allekirjoittamaan muistioon. Muistiossa sovitaan lisä- ja muutostöiden työmäärä ja toimittaja on velvollinen toteuttamaan ne tarjouksessa esitetyllä tuntihinnalla. Projektiryhmä toimii hankkeen toteutuksen apuna ja ratkoo käytännön asiat. Projektiryhmä esittelee johtoryhmälle päätettävät asiat. Projektiryhmän puheenjohtajana ja sihteerinä toimivat tilaajan edustajat. Yhteinen hankintanimikkeistö (CPV) Päänimikkeistö: (Liikennevalot) Sopimus kuuluu Maailman kauppajärjestön (WTO) julkisia hankintoja koskevan sopimuksen soveltamisalaan: 4. Hankinnan taustaa Helsingin kaupunki on uudistamassa liikennevalojärjestelmää tulevien vuosien aikana. Tällä hankinnalla uudistetaan Helsingin itäisen kantakaupungin liikennevalojen taustajärjestelmä, sekä liikennevalokojeiden tietoliikenteessä tarvittavat päätelaitteet. Tavoitteena on, että kaikkia kojetyyppejä hallinnoidaan yhtenäisen järjestelmän kautta. Tietoliikenneverkon runkona on Helnet-verkko ja siihen yhdistetyt tilaajan hallinnoimat kuparikaapelit. Tilaaja vastaa Helnet-kytkimien uusimisesta. Kaapeliyhteyksien kytkennästä ja kytkentöjen dokumentoinnista vastaa tilaaja. Tässä hankinnassa hankitaan uusia aktiivilaitteita, jotka jäävät Helsingin kaupungin omistukseen. Keskusjärjestelmä asennetaan tilaajan palvelimille tilaajan konesaleihin. 5. Hankintamenettely Hankintamenettely: Rajoitettu menettely Sopimus on jaettu osiin: Osatarjoukset hyväksytään: Vaihtoehtoiset tarjoukset hyväksytään: Hankinta varataan työkeskuksille tai toteutettavaksi työohjelmien yhteydessä:

4 4/9 Käytetään kahden kuoren menettelyä: Ehdokkaiden tai tarjoajien soveltuvuutta koskevat vaatimukset: Katso kohta Kelpoisuus- ja vähimmäisvaatimukset. Sähköistä huutokauppaa käytetään: Vertailuperusteiden määrittely järjestelmässä: Pisteytys kokonaishankinnan mukaan Ratkaisuperusteet: Kokonaistaloudellisesti edullisin tarjous, kun otetaan huomioon eritelmissä tai tarjouspyynnössä taikka neuvottelukutsussa esitetyt perusteet 6. Kelpoisuus- ja vähimmäisvaatimukset TARJOAJAN RAHOITUKSELLISEEN JA TALOUDELLISEEN TILANTEESEEN LIITTYVÄT VAATIMUKSET: Yrityksen on tullut rekisteröityä yritys-ja yhteisötietojärjestelmään, kaupparekisteriin sekä ennakkoperintä-, työnantaja- ja arvonlisäverovelvollisten rekisteriin tai vastaaviin rekistereihin ennen hankintapäätöksen tekemistä, jos lainsäädäntö edellyttää rekisteröitymistä. Kaupunkisuunnitteluvirasto tarkistaa rekisteröitymisen. Jos tarjoaja ei ole rekisteröitynyt edellä mainittuihin rekistereihin, tarjoajan on viraston pyynnöstä toimitettava selvitys rekisteröimättömyyden perusteista. Tarjoaja suljetaan tarjouskilpailun ulkopuolelle, jos tarjoajaa ei ole merkitty edellä mainittuihin rekistereihin, jos laki edellyttää tällaista rekisteröitymistä, tai jos tarjoajana on elinkeinonharjoittaja tai yritys, jonka yhtiömies taikka hallituksen jäsen tai toimitusjohtaja taikka muussa siihen rinnastettavassa asemassa oleva henkilö on määrätty liiketoimintakieltoon. Tarjoajan on tullut huolehtia verojen, sosiaaliturvamaksujen ja lakisääteisten eläkevakuutusmaksujen maksamisesta. Tilaaja pyytää ennen hankintapäätöksen tekemistä siltä tarjoajalta, jota ehdotetaan valittavaksi, seuraavat selvitykset. - kaupparekisteriote, - veroviranomaiselta saatava selvitys verojen suorittamisesta, - vakuutusyhtiöltä saatava selvitys lakisääteisten eläkevakuutusmaksujen suorittamisesta sekä - selvitys työhön sovellettavasta työehtosopimuksesta tai keskeisistä työehdoista - tai vastaavat tarjoajan sijoittautumismaan lainsäädännön mukaiset selvitykset. Tarjoajan tulee hankkia vastaava selvitys myös alihankkijoista ja esittää se vaadittaessa tilaajalle. Tarjouksesta tulee ilmetä mikä osuus sopimuksesta tuotetaan alihankintana. Mikäli tarjoaja on liittynyt Tilaajavastuu.fi/Luotettava Kumppani -palveluun, tilaaja tarkistaa tiedot -palvelusta. Näytöksi hyväksytään myös RALA ry:n antama todistus. Selvitykset eivät saa olla kolme kuukautta vanhempia laskettuna päivästä, jona ne on jätetty kaupungille. Toimittajan tulee pyydettäessä antaa luettelo niistä henkilöistä, jotka osallistuvat kaupungin hankinnan valmistukseen ja toimittamiseen. Selvitykset tulee toimittaa suomen kielellä.

5 5/9 Jollei elinkeinonharjoittajan sijoittautumismaassa anneta edellä tarkoitettuja otteita tai todistuksia, niiden sijasta näytöksi hyväksytään elinkeinonharjoittajan edustajan sijoittautumismaan lainsäädännön mukainen valaehtoinen tai vakuutuksella vahvistettu ilmoitus, joka on käännetty suomen kielelle. Sopimuksen voimassaoloaikana toimittajan tulee kolmen kuukauden välein toimittaa tilaajalle veroviranomaisen selvitys verojen suorittamisesta ja vakuutusyhtiön selvitys lakisääteisten eläkevakuutusmaksujen suorittamisesta sekä 12 kuukauden välein lisäksi kaupparekisteriote ja selvitys sovellettavista työehdoista. Kaupungilla on oikeus hylätä tarjous tai sopimuksen voimassaoloaikana purkaa sopimus verojen ja sosiaaliturva- ja muiden lakisääteisten maksujen maksamisen laiminlyönnin johdosta tai jos hankintayksikkö arvioi saadun selvityksen perusteella, että tarjoaja on syyllistynyt vakavaan virheeseen ammattitoiminnassaan. Tarjoaja voidaan kuitenkin hyväksyä tai sopimus jättää purkamatta, jos laiminlyöntiä voidaan pitää vähäisenä tai kaupungille toimitetaan viranomaisen hyväksymä maksusuunnitelma. Palveluntuottajan on tilaajan pyynnöstä osoitettava, että palveluntuottajan ja sen käyttämien alihankkijoiden ulkomaisilla työntekijöillä on työnteko-oikeus Suomessa. Ulkomaisella työntekijällä tarkoitetaan henkilöä, joka ei ole Suomen kansalainen. Tarjoaja, joka ei asetetussa määräajassa toimita pyydettyä tai hyväksyttävää selvitystä, suljetaan tarjouskilpailusta. TARJOAJAN TEKNISTÄ SUORITUSKYKYÄ JA AMMATILLISTA PÄTEVYYTTÄ KOSKEVAT VAATIMUKSET: - Tarjoajalla (yritys) tulee olla kokemusta ja näyttöä vähintään yhdestä (1) joko tehdystä tai käynnissä olevasta liikennevalojen keskusjärjestelmän toimituksesta, missä järjestelmään on liitetty Suomessa yleisesti käytettyjä liikennevalokojeita (ITC-2, ITC-1, ELC-3, ELC-2, tai EC-2). Toimitusten ei edellytetä olevan yksi kokonaisuus, vaan ne voivat koostua eri toimituksista, kuitenkin niin, että edellä mainittu vaatimus täyttyy. Kyseisen toimituksen/toimitusten tulee olla toteutunut tai alkanut viimeisen kolmen (3) vuoden aikana tarjouksen viimeisestä jättöpäivästä lukien. - Tarjoajan projektipäälliköllä tulee olla kokemusta ja näyttöä vähintään yhdestä (1) joko tehdystä tai käynnissä olevasta, tätä tarjouspyyntöä vastaavasta toimituksesta. Toimitusten ei edellytetä olevan yksi kokonaisuus, vaan ne voivat koostua eri toimituksista, kuitenkin niin että edellä mainittu vaatimus täyttyy. Kyseisen toimituksen/toimitusten tulee olla toteutunut tai alkanut viimeisen viiden (5) vuoden aikana tarjouksen viimeisestä jättöpäivästä lukien. Soveltuvia ehdokkaita valitaan rajoitettu määrä: Rahoitukselliseen ja taloudelliseen tilanteeseen liittyvät vaatimukset Tarjoaja on rekisteröitynyt yritys- ja yhteisötietojärjestelmään, kaupparekisteriin sekä ennakkoperintä-, työnantaja- ja arvonlisäverovelvollisten rekisteriin tai vastaaviin rekistereihin ennen hankintapäätöksen tekemistä, jos lainsäädäntö edellyttää rekisteröitymistä Tarjoaja on huolehtinut verojen maksamisesta Minimivaatimus Maksimivaatimus Lisätietoa

6 6/9 Tarjoaja on suorittanut eläkevakuutusmaksunsa ja muut lakisääteiset maksunsa taikka erääntyneitä eläkevakuutusmaksuja koskeva maksunsaajan hyväksymä maksusuunnitelma on tehty Tarjoaja on huolehtinut lakien mukaisten työehtosopimusten noudattamisesta Tarjoajan taloudelliset edellytykset ovat hankinnan kokoon ja laatuun nähden riittävät Tarjoajalla on viimeistään sopimuksen alkaessa voimassa oleva vähintään 1 miljoonan euron toiminnan vastuuvakuutus, joka kattaa tässä työssä tilaajalle, kolmannelle osapuolelle tai tämän omaisuudelle aiheutuneet vahingot. Tarjoaja on liittynyt Tilaajavastuupalvelu.fi / Luotettava Kumppani - palveluun? Teknistä suorituskykyä ja ammatillista pätevyyttä koskevat vaatimukset Tarjoajan kokemus ja näyttö vähintään yhdestä (1) joko tehdystä tai käynnissä olevasta liikennevalojen keskusjärjestelmän toimituksesta, missä järjestelmään on liitetty Suomessa yleisesti käytettyjä liikennevalokojeita (ITC-2, ITC- 1, ELC-3, ELC-2, tai EC-2). Tarjoajan projektipäällikön kokemus ja näyttö vähintään yhdestä (1) joko tehdystä tai käynnissä olevasta, tätä hankintaa vastaavasta toimituksesta. Ladattava Ladattava Tarjoajan liikevaihdon keskiarvon tulee olla vähintään euroa viimeiseltä kahdelta vahvistetulta tilikaudelta. Lisäksi tarjoajalla tulee olla hankinnan kokoon ja laatuun nähden taloudelliset edellytykset hankinnan suorittamiseen. Ominaisuutta arvioidaan tarjoajan vakavaraisuudesta, maksukykyisyydestä, kannattavuudesta ja luottokelpoisuudesta saatujen tietojen perusteella. Hankintayksikkö tarkistaa tarjoajan taloudelliset edellytykset ja luottotiedot yleisesti käytetyistä rekitereistä. Todistus vastuuvakuutuksesta on toimitettava tilaajalle ennen sopimuksen allekirjoitusta. vastaus edellyttää, että tarjoaja on liittynyt Tilaajavastuu.fi/Luotettava Kumppani - palveluun ja tilaajavastuulain mukaiset selvitykset ovat saatavilla palvelusta ennen hankintapäätösken tekemistä. Liitä lyhyt kuvaus vaatimuksen täyttymisestä. Toimitusten ei edellytetä olevan yksi kokonaisuus, vaan ne voivat koostua eri toimituksista, kuitenkin niin että edellä mainittu vaatimus täyttyy. Kyseisen toimituksen/toimitusten tulee olla toteutunut tai alkanut viimeisen kolmen (3) vuoden aikana tarjouksen viimeisestä jättöpäivästä lukien. Liitä lyhyt kuvaus vaatimuksen täyttymisestä. Toimitusten ei edellytetä olevan yksi kokonaisuus, vaan ne voivat koostua eri toimituksista, kuitenkin niin että mainittu vaatimus täyttyy. Kyseisen toimituksen/toimitusten tulee olla toteutunut tai alkanut viimeisen viiden (5) vuoden aikana tarjouksen viimeisestä jättöpäivästä lukien.

7 7/9 7. Oikeudelliset, taloudelliset, rahoitukselliset ja tekniset tiedot Vaadittavat vakuudet ja takuut: Toimittajan tulee asettaa takuuajalle vakuus JIT2007 liitteen 3 mukaisesti. Toimittajalla on oltava viimeistään sopimuksen alkaessa voimassa oleva vähintään 1 miljoonan euron toiminnan vastuuvakuutus, joka kattaa tässä työssä tilaajalle, kolmannelle osapuolelle tai tämän omaisuudelle aiheutuneet vahingot. Todistus vastuuvakuutuksesta on toimitettava tilaajalle ennen sopimuksen allekirjoitusta. Taloudellinen ja rahoituksellinen tilanne: Mahdolliset vähimmäisvaatimukset: Ehdokkaan liikevaihdon keskiarvon tulee olla vähintään euroa viimeiseltä kahdelta vahvistetulta tilikaudelta. Ehdokkaalla tulee olla hankinnan kokoon ja laatuun nähden taloudelliset edellytykset hankinnan suorittamiseen. Ominaisuutta arvioidaan ehdokkaan vakavaraisuudesta, maksukykyisyydestä, kannattavuudesta ja luottokelpoisuudesta saatujen tietojen perusteella. Hankintayksikkö tarkistaa ehdokkaan taloudelliset edellytykset ja luottotiedot yleisesti käytetyistä rekitereistä. Varatut hankintasopimukset: Palvelun suorittaminen rajattu tietylle ammattikunnalle: Oikeushenkilöiden on ilmoitettava palvelun suorittamisesta vastaavien henkilöstön jäsenten nimet ja ammatillinen pätevyys: 8. Hallinnolliset tiedot Samaa hankintasopimusta koskeva ilmoitus on julkaistu aiemmin: Kieli (kielet), jo(i)lla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan laatia: suomi Tarjousten avaustilaisuudessa saa olla läsnä ulkopuolisia henkilöitä: 9. Täydentävät tiedot Kyse on toistuvasta hankinnasta: 10. Päätöksenteon perusteet Hinta (max 50 pistettä): - Toimitusprojektin hinta - Tietoliikennelaitteiden yhteenlaskettu hinta - Keskusjärjestelmän hinta - Verkonvalvonta- ja hallintajärjestelmän hinta - Keskusjärjestelmän ylläpitopalvelun hinta 10 vuoden sopimusajalle - Verkonvalvonta- ja hallintajärjestelmän ylläpitopalvelun hinta 10 vuoden sopimusajalle - Tietoliikennelaitteiden ylläpito- ja varalaitepalvelun hinta 10 vuoden sopimusajalle

8 8/9 Halvimman tarjouksen tehnyt saa 50 pistettä. Muiden tarjousten saamat pisteet lasketaan kaavalla: (Halvin hinta / Tarjoajan hinta) * 50 pistettä Keskusjärjestelmän ominaisuudet (max 50 pistettä): Eniten keskusjärjestelmän vähimmäisvaatimukset ylittäviä laatupisteitä saanut tarjous saa 50 pistettä. Muiden tarjousten saamat pisteet lasketaan kaavalla (Tarjoajan laatupisteet / Eniten laatupisteitä saaneen tarjouksen laatupisteet) * 50 pistettä Eniten pisteitä saanut tarjous (Hinta + Keskusjärjestelmän ominaisuudet) on kokonaistaloudellisesti edullisin tarjous. 11. Sopimusmenettely Tarjoajan tulee sitoutua toimittamaan tarjoamiensa laitteiden varaosia ja tukea vähintään 10 vuotta sopimuksen allekirjoittamisesta sekä lisäksi järjestelmälle teknisen tuen ja kehityksen. Viivästyminen ja viivästysseuraamukset on määriteltynä Helsingin liikennevalojen keskusjärjestelmän ja tietoliikenneverkon hankintasopimusluonnoksessa. Sopimusasiakirjojen pätemisjärjestys on seuraava: 1. Sopimus 2. Tarjouspyyntö liitteineen 3. JIT Tarjous Sopimuksessa määritellään sopimuksen purkamisehdot sekä tilaajan oikeus irtisanoa ja vetäytyä sopimuksesta määrittely- ja testausvaiheen aikana tai niiden jälkeen kuitenkin ennen tuotantoon käyttöönottovaihetta, jos tilaaja katsoo, ettei edellytyksiä yhteistyölle tai hankkeen toteuttamiselle ole. 12. Tarjousasiakirjojen julkisuus Hankintapäätös ja sen liitteet ovat julkisia päätöksen allekirjoituksen jälkeen. Muut hankinta-asiakirjat ovat julkisia sopimuksen tekemisen jälkeen. Tarjoajalla on oikeus saada tieto hankinta-asiakirjoista päätöksen allekirjoituksen jälkeen. Jos tarjoajan mielestä jokin osa tarjousta sisältää liikesalaisuuksia, tarjoajan on ilmoitettava nämä tiedot erillisellä liitteellä. Kaupunki harkitsee, ovatko liikesalaisuuksiksi esitetyt asiat lain mukaan salassa pidettäviä. Tarjouksen vertailussa käytettävää hintatietoa ei pidetä liikesalaisuutena. Jos tarjoaja ei ilmoita liikesalaisuuksiaan edellä vaaditulla tavalla, kaupungilla on oikeus pitää tarjoajan tarjousta kokonaisuudessaan julkisena. Tarjouksen julkiseksi tulemisen ajankohta määräytyy edellä kerrotulla tavalla. 13. Erimielisyyksien ratkaiseminen Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Mahdolliset erimielisyydet, joita ei saada ratkaistuksi neuvottelemalla, ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa. 14. Muut asiat Toimitusaika: Keskusjärjestelmä testikäytön aloittaminen mennessä. Tilaaja vastaa, että 10 risteyskojetta on liitetty järjestelmään hankinnassa toimitetuilla laitteilla. Keskusjärjestelmä käyttöönotettuna mennessä. ( edellytä kaikkien risteyskojeiden liittämistä.) Sopimukseen kirjattavat välitavoitteet: Tietoliikenneverkon laitteet toimitettuina mennessä. Tietoliikenneverkon valvonta- ja hallintajärjestelmä käyttöönotettuna mennessä. Sopimukseen kirjattava valmistumisaika: Kokonaisjärjestelmän tulee olla hyväksytysti käyttöönotettu mennessä. 15. Lisätiedot Lisätietokysymykset on lähetettävä klo 12:00 mennessä. Kysymykset tulee lähettäätarjouspalvelu -toimittajaportaalista. Samasta paikasta löytyvät

9 9/9 myös kysymyksiin annetut vastaukset klo 16 mennessä. Hankinnan tarkemmat tiedot tarjouslomakkeineen ja sopimusluonnoksineen lähetetään osallistumishakemusten perusteella valituille tarjoajille tarjouspyynnön yhteydessä. 16. Osallistumishakemuksen lähettäminen Tarjoukset tai osallistumishakemukset on toimitettava viimeistään: klo 12:00 Osallistumishakemukset on lähetettävä sähköisesti Tarjouspalvelu.fi - toimittajaportaalista osoitteessa Osallistumishakemus tulee tehdä suomen kielellä. 17. Allekirjoittajat Reetta Putkonen, liikennesuunnittelupäällikkö

Helsingin kaupunki 1 (5) Kaupunkisuunnitteluvirasto Liikennesuunnitteluosasto 16.5.2014

Helsingin kaupunki 1 (5) Kaupunkisuunnitteluvirasto Liikennesuunnitteluosasto 16.5.2014 Helsingin kaupunki 1 (5) Tarjouspyyntö helsinkiläisten liikkumistottumuksia koskevasta henkilöhaastattelusta HEL 2014-006054 T 02 08 02 00 1. Tarjouspyynnön kohde Helsingin kaupunkisuunnitteluviraston

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveysviraston toimipaikkojen ylläpitosiivouspalvelujen hankinta

Sosiaali- ja terveysviraston toimipaikkojen ylläpitosiivouspalvelujen hankinta 1/6 TARJOUSPYYNTÖ H142-13 Sosiaali- ja terveysviraston toimipaikkojen ylläpitosiivouspalvelujen hankinta 1. Hankintayksikön perustiedot Yhteystiedot: Suomi Vastaanottaja: Maritta Jääskeläinen puh. fax

Lisätiedot

FI-Valkeakoski: Rakennustyöt 2009/S 156-227660 HANKINTAILMOITUS. Rakennusurakat

FI-Valkeakoski: Rakennustyöt 2009/S 156-227660 HANKINTAILMOITUS. Rakennusurakat 1/5 FI-Valkeakoski: Rakennustyöt 2009/S 156-227660 HANKINTAILMOITUS Rakennusurakat I JAKSO: HANKINTAVIRANOMAINEN I.1) NIMI, OSOITE JA YHTEYSPISTE(ET): Valkeakosken seudun koulutuskuntayhtymä, PL 119, FIN-37601

Lisätiedot

FI-Oulu: Rakennustyöt 2011/S HANKINTAILMOITUS. Urakat

FI-Oulu: Rakennustyöt 2011/S HANKINTAILMOITUS. Urakat 1/6 Tämä ilmoitus TED-verkkosivustolla: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:165399-2011:text:fi:html FI-Oulu: Rakennustyöt 2011/S 101-165399 HANKINTAILMOITUS Urakat I JAKSO: HANKINTAVIRANOMAINEN I.1)

Lisätiedot

Helsingin kaupunki, kaupunkisuunnitteluvirasto. Tarjouspyyntö HEL Päiväys

Helsingin kaupunki, kaupunkisuunnitteluvirasto. Tarjouspyyntö HEL Päiväys 1/8 TARJOUSPYYNTÖ HEL 2016-003071 Tarjouspyyntö Pohjois-Pasilan Maaliikennekeskuksen alueen ATT:lle varattujen kortteleiden viitesuunnitelmasta 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Helsingin

Lisätiedot

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H / HEL Päiväys

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H / HEL Päiväys 1/6 TARJOUSPYYNTÖ H111-15 / HEL 2015-007373 Kivikon hiihtohallin asiakaspalvelu ja lipunmyynti sekä kahvilatoiminta 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: PL 700 00099 Helsingin kaupunki Suomi

Lisätiedot

Helsingin kaupunki, kaupunkisuunnitteluvirasto. Tarjouspyyntö HEL 2015-004705 Päiväys 03.07.2015

Helsingin kaupunki, kaupunkisuunnitteluvirasto. Tarjouspyyntö HEL 2015-004705 Päiväys 03.07.2015 1/10 TARJOUSPYYNTÖ HEL 2015-004705 Helsingin itäisen kantakaupungin liikennevalojen keskusjärjestelmän ja tietoliikenneverkon hankinta 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: PL 2100 00099 HELSINGIN

Lisätiedot

Förin uudistaminen, ylläpito ja liikennöinti

Förin uudistaminen, ylläpito ja liikennöinti Förin uudistaminen, ylläpito ja liikennöinti Tarjoukset tai osallistumishakemukset 14.4.2016 klo 14.00 mennessä osoitteeseen: I kohta: Hankintaviranomainen Hankintalaji Palvelut I.1 Nimi, osoite ja yhteyspiste(et)

Lisätiedot

Helsingin kaupunki, kaupunkisuunnitteluvirasto. Tarjouspyyntö HEL 2015-001951 Päiväys 18.02.2015

Helsingin kaupunki, kaupunkisuunnitteluvirasto. Tarjouspyyntö HEL 2015-001951 Päiväys 18.02.2015 1/8 TARJOUSPYYNTÖ HEL 2015-001951 Helsingin pyöräilykatsauksen konseptin suunnittelu, toimittaminen ja taitto 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Helsingin kaupungin kaupunkisuunnitteluvirasto

Lisätiedot

Euroopan yhteisöt Rakennusurakoita koskevat sopimukset Rajoitetut menettelyt. FI-Helsinki: Rakennustyöt 2009/S 46-066630 HANKINTAILMOITUS

Euroopan yhteisöt Rakennusurakoita koskevat sopimukset Rajoitetut menettelyt. FI-Helsinki: Rakennustyöt 2009/S 46-066630 HANKINTAILMOITUS 1/5 FI-Helsinki: Rakennustyöt 2009/S 46-066630 HANKINTAILMOITUS Rakennusurakat I JAKSO: HANKINTAVIRANOMAINEN I.1) NIMI, OSOITE JA YHTEYSPISTE(ET): Helsingin kaupungin rakennusvirasto, HKR-Rakennuttaja,

Lisätiedot

Hankintailmoitus: ESPOON KAUPUNKI/Tekninen keskus : Pysäkkikatosten ja niiden ylläpitopalvelveluiden hankinta Espoon kaupungin alueelle

Hankintailmoitus: ESPOON KAUPUNKI/Tekninen keskus : Pysäkkikatosten ja niiden ylläpitopalvelveluiden hankinta Espoon kaupungin alueelle Sivu 1/5 Tutustu julkisiin hankintoihin Etsi ilmoituksia Täytä ilmoitus Hankintailmoitus: /Tekninen keskus : Pysäkkikatosten ja niiden ylläpitopalvelveluiden hankinta Espoon kaupungin alueelle 11:14 Tarjoukset

Lisätiedot

Kävelykeskustan periaatesuunnitelman yritysvaikutusten arviointi (yrityskysely)

Kävelykeskustan periaatesuunnitelman yritysvaikutusten arviointi (yrityskysely) 1/9 TARJOUSPYYNTÖ HEL 2017-001244 Kävelykeskustan periaatesuunnitelman yritysvaikutusten arviointi (yrityskysely) Hankintayksikön yhteystiedot Virallinen nimi Kansallinen yritys- ja yhteisötunnus Postiosoite

Lisätiedot

Helsingin kaupunki, kaupunkisuunnitteluvirasto. Tarjouspyyntö HEL Päiväys

Helsingin kaupunki, kaupunkisuunnitteluvirasto. Tarjouspyyntö HEL Päiväys 1/7 TARJOUSPYYNTÖ HEL 2015-003184 KORJAUSILMOITUS: Tarjouspyyntö Pukinmäen aseman seudun viitesuunnitelmasta 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Helsingin kaupungin kaupunkisuunnitteluvirasto

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (8) Kaupunkisuunnitteluvirasto Yleissuunnitteluosasto 2.12.2014

Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (8) Kaupunkisuunnitteluvirasto Yleissuunnitteluosasto 2.12.2014 Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (8) Tarjouspyyntö Helsingin uuden yleiskaavan taloudellisten vaikutusten arvioinnista HEL 2014-014253 T 02 08 02 00 Ksv 4309_1 n yleissuunnitteluosasto pyytää sitovaa

Lisätiedot

Hankintailmoitus: Espoon kaupunki : KORJAUSILMOITUS: Läkkitorin ja liittyvien raittien peruskorjaus

Hankintailmoitus: Espoon kaupunki : KORJAUSILMOITUS: Läkkitorin ja liittyvien raittien peruskorjaus Sivu 1/5 Tutustu julkisiin hankintoihin Etsi ilmoituksia Täytä ilmoitus Hankintailmoitus: : KORJAUSILMOITUS: Läkkitorin ja liittyvien raittien peruskorjaus 8:02 Tarjoukset 26.9.2013 klo 12.00 mennessä

Lisätiedot

10 MYYTTIÄ VIDEO TARJOUSPYYNTÖ Helsingin kaupungin ympäristökeskus järjestää tarjouskilpailun 10 myyttiä videon tuotannosta.

10 MYYTTIÄ VIDEO TARJOUSPYYNTÖ Helsingin kaupungin ympäristökeskus järjestää tarjouskilpailun 10 myyttiä videon tuotannosta. 1 (7) 10 MYYTTIÄ VIDEO Helsingin kaupungin ympäristökeskus järjestää tarjouskilpailun 10 myyttiä videon tuotannosta. Pyydämme tarjoustanne oheisten asiakirjojen mukaisesti. 1. Hankinnan kohde Hankinnan

Lisätiedot

FI-Lahti: Rakennustyöt 2009/S 110-158753 HANKINTAILMOITUS. Rakennusurakat

FI-Lahti: Rakennustyöt 2009/S 110-158753 HANKINTAILMOITUS. Rakennusurakat 1/6 FI-Lahti: Rakennustyöt 2009/S 110-158753 HANKINTAILMOITUS Rakennusurakat I JAKSO: HANKINTAVIRANOMAINEN I.1) NIMI, OSOITE JA YHTEYSPISTE(ET): Lahden kaupunki, tekninen ja ympäristötoimiala, tilakeskus,

Lisätiedot

FI-Espoo: Sähkölinjojen rakennustyöt 2012/S 45-074193. Hankintailmoitus erityisalat. Rakennusurakat

FI-Espoo: Sähkölinjojen rakennustyöt 2012/S 45-074193. Hankintailmoitus erityisalat. Rakennusurakat 1/5 Tämä ilmoitus TED-verkkosivustolla: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:74193-2012:text:fi:html FI-Espoo: Sähkölinjojen rakennustyöt 2012/S 45-074193 Hankintailmoitus erityisalat Rakennusurakat

Lisätiedot

FI-Kerava: Huonekalut (myös toimistokalusteet), sisustustavarat, kodinkoneet ja laitteet (valaistusta lukuun ottamatta) ja puhdistustuotteet

FI-Kerava: Huonekalut (myös toimistokalusteet), sisustustavarat, kodinkoneet ja laitteet (valaistusta lukuun ottamatta) ja puhdistustuotteet 1/5 FI-Kerava: Huonekalut (myös toimistokalusteet), sisustustavarat, kodinkoneet ja laitteet (valaistusta lukuun ottamatta) ja puhdistustuotteet 2009/S 36-052493 HANKINTAILMOITUS Tavarahankinnat I JAKSO:

Lisätiedot

Päiväpolun leikkipuiston rakentaminen

Päiväpolun leikkipuiston rakentaminen 1 (5) LIITE 1 TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä Päiväpolun leikkipuiston rakentaminen Tarjoajan nimi: OHJEET Tämä on tarjouslomake, joka

Lisätiedot

EU:n jäsenvaltiot - Palveluhankintoja koskeva sopimus - hankintailmoitus - Avoin menettely

EU:n jäsenvaltiot - Palveluhankintoja koskeva sopimus - hankintailmoitus - Avoin menettely 1/5 Tämä ilmoitus TED-verkkosivustolla: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:251118-2010:text:fi:html FI-Tampere: Arkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut 2010/S 163-251118 HANKINTAILMOITUS

Lisätiedot

FI-Lahti: Rakennustyöt 2009/S 206-296037 HANKINTAILMOITUS. Rakennusurakat

FI-Lahti: Rakennustyöt 2009/S 206-296037 HANKINTAILMOITUS. Rakennusurakat 1/6 FI-Lahti: Rakennustyöt 2009/S 206-296037 HANKINTAILMOITUS Rakennusurakat I JAKSO: HANKINTAVIRANOMAINEN I.1) NIMI, OSOITE JA YHTEYSPISTE(ET): Lahden kaupunki, tekninen ja ympäristötoimiala, tilakeskus,

Lisätiedot

TARJOUSKILPAILUN TIEDOT

TARJOUSKILPAILUN TIEDOT Kanneltalon kahvilatoiminnan tarjouskilpailu Kanneltalo Antti Manninen, johtaja antti.manninen@hel.fi 09-310 80821 TARJOUSKILPAILUN TIEDOT 1.1. Tarjouspyynnön kohde Helsingin kulttuurikeskus pyytää tarjouksia

Lisätiedot

Euroopan yhteisöt Rakennusurakoita koskevat sopimukset Rajoitetut menettelyt. FI-Jyväskylä: Rakennustyöt 2010/S 32-045907 HANKINTAILMOITUS

Euroopan yhteisöt Rakennusurakoita koskevat sopimukset Rajoitetut menettelyt. FI-Jyväskylä: Rakennustyöt 2010/S 32-045907 HANKINTAILMOITUS 1/5 FI-Jyväskylä: Rakennustyöt 2010/S 32-045907 HANKINTAILMOITUS Rakennusurakat I JAKSO: HANKINTAVIRANOMAINEN I.1) NIMI, OSOITE JA YHTEYSPISTE(ET): Education Facilities Oy, Lyseonkatu 4, FI-40100 Jyväskylä,

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä. Tarjouspyyntö 415/10.03.02/2014 Päiväys 27.03.2015

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä. Tarjouspyyntö 415/10.03.02/2014 Päiväys 27.03.2015 1/6 TARJOUSPYYNTÖ 415/10.03.02/2014 Lieksan Kuhmonkadun tekniikkatalon rakentaminen, RAU-työt, sivu-urakka 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Suomi puh. +358 132442288 merja.kautto@pkky.fi

Lisätiedot

EU:n jäsenvaltiot - Palveluhankintoja koskeva sopimus - hankintailmoitus - Rajoitettu menettely

EU:n jäsenvaltiot - Palveluhankintoja koskeva sopimus - hankintailmoitus - Rajoitettu menettely 1/6 Tämä ilmoitus TED-verkkosivustolla: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:203186-2010:text:fi:html FI-Helsinki: Arkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut 2010/S 132-203186 HANKINTAILMOITUS

Lisätiedot

FI-Simpele: Rakennustyöt 2009/S 181-259741 HANKINTAILMOITUS. Rakennusurakat

FI-Simpele: Rakennustyöt 2009/S 181-259741 HANKINTAILMOITUS. Rakennusurakat 1/5 FI-Simpele: Rakennustyöt 2009/S 181-259741 HANKINTAILMOITUS Rakennusurakat I JAKSO: HANKINTAVIRANOMAINEN I.1) NIMI, OSOITE JA YHTEYSPISTE(ET): Rautjärven kunta, Simpeleentie 12, Yhteyshenk. Rautjärven

Lisätiedot

H055-16, HEL

H055-16, HEL 1/8 TARJOUSPYYNTÖ H055-16, HEL 2016-005392 Maunula-talon monitoimisalin AV-laitteet 1. Hankintayksikön perustiedot Yhteystiedot: PL 700 00099 Helsingin kaupunki Suomi Vastaanottaja: Raili Alanko puh. +358

Lisätiedot

Sähköisesti osoitteessa https://tarjouspalvelu.fi/helsinkiksv?id=104188&tpk=3d5f2d10-7e0a-4fd4-bda8-01ad4799a128

Sähköisesti osoitteessa https://tarjouspalvelu.fi/helsinkiksv?id=104188&tpk=3d5f2d10-7e0a-4fd4-bda8-01ad4799a128 1/8 TARJOUSPYYNTÖ HEL 2017-001579 Raitioliikenteen kehittämisohjelma: Liikenneviiveselvitys Hankintayksikön yhteystiedot Virallinen nimi Postiosoite PL 2100 Postitoimipaikka Postinumero 00099 Maa Helsingin

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (7) Opetusvirasto Hallinto- ja kehittämiskeskus/opev Kehittämisjohtaja

Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (7) Opetusvirasto Hallinto- ja kehittämiskeskus/opev Kehittämisjohtaja Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (7) Koulujen teknisen työn työkalujen ja tarvikkeiden hankinta ajalle 1.8.2015 31.12.2016 HEL 2015-003990 T 02 08 01 00 1. Hankinnan kohde Helsingin kaupungin opetusvirasto

Lisätiedot

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H013-14/HEL Päiväys

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H013-14/HEL Päiväys 1/6 TARJOUSPYYNTÖ H013-14/HEL 2014-000679 Toimeentulotukiasiakkaiden hautauspalvelut 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Maritta Jääskeläinen Suomi puh. fax maritta.jaaskelainen@hel.fi Tarjoukset

Lisätiedot

Helsingin kaupunki 1 (8) Kaupunkisuunnitteluvirasto Hallinto-osasto/Ksv

Helsingin kaupunki 1 (8) Kaupunkisuunnitteluvirasto Hallinto-osasto/Ksv Helsingin kaupunki 1 (8) Tarjouspyyntö Helsingin kasvuun liittyvän viestinnän suunnittelusta HEL 2014-005875 T 02 08 02 00 n hallinto-osasto pyytää sitovaa tarjoustanne liitteenä olevan työohjelman mukaisesta

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä. Tarjouspyyntö 114/10.03.02/2015 Päiväys 24.04.2015

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä. Tarjouspyyntö 114/10.03.02/2015 Päiväys 24.04.2015 1/5 TARJOUSPYYNTÖ 114/10.03.02/2015 Peltolan E-rakennus, 1. vaihe, konehuoneen rakentaminen 3. kerrokseen ja LVISA-työt, Rakennustekniset työt, pääurakka 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö:

Lisätiedot

Pöytyän kunta. Tarjouspyyntö 22282 Päiväys 22.09.2014. Tarjoukset lähetettävä: Tarjous tai osallistumishakemus lähetettävä Tarjouspalvelu.

Pöytyän kunta. Tarjouspyyntö 22282 Päiväys 22.09.2014. Tarjoukset lähetettävä: Tarjous tai osallistumishakemus lähetettävä Tarjouspalvelu. 1/5 TARJOUSPYYNTÖ 22282 Kansallinen hankintailmoitus 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Aino-Liisa Jalonen Kuntolantie 4 21900 Yläne Suomi puh. +358 406722900 fax +358 2563504 aino-liisa.jalonen@poytya.fi

Lisätiedot

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H054-15, HEL 2015-002671 Päiväys 02.04.2015

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H054-15, HEL 2015-002671 Päiväys 02.04.2015 1/8 TARJOUSPYYNTÖ H054-15, HEL 2015-002671 KORJAUSILMOITUS: Rastilan leirintäalueen turvallisuuspalvelut 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Raili Alanko PL 700 00099 Helsingin kaupunki Suomi

Lisätiedot

Valurautakansistot ja -kehykset

Valurautakansistot ja -kehykset 2016-004786 09.05.2016 1/11 HEL 2016-004786 Valurautakansistot ja -kehykset Yhteystiedot: 5 Suomi Vastaanottaja: Oili Khadraoui puh. +358 931038430 fax oili.khadraoui@hel.fi http://www.hel.fi/hki/hkr/fi

Lisätiedot

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H044-14, HEL Päiväys

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H044-14, HEL Päiväys 1/7 TARJOUSPYYNTÖ H044-14, HEL 2014-002626 Palvelutalojen ruokapalvelujen hankinta 1. Hankintayksikön perustiedot Yhteystiedot: Suomi Vastaanottaja: Maritta Jääskeläinen puh. +358 931043121 fax maritta.jaaskelainen@hel.fi

Lisätiedot

Suomi-Helsinki: Arkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut 2014/S 235-413695. Hankintailmoitus. Palvelut

Suomi-Helsinki: Arkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut 2014/S 235-413695. Hankintailmoitus. Palvelut 1/5 Tämä ilmoitus TED-verkkosivustolla: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:413695-2014:text:fi:html Suomi-Helsinki: Arkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut 2014/S 235-413695 Hankintailmoitus

Lisätiedot

FI-Kuopio: Arkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut 2009/S 234-335123 HANKINTAILMOITUS. Palvelut

FI-Kuopio: Arkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut 2009/S 234-335123 HANKINTAILMOITUS. Palvelut 1/5 FI-Kuopio: Arkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut 2009/S 234-335123 HANKINTAILMOITUS Palvelut I JAKSO: HANKINTAVIRANOMAINEN I.1) NIMI, OSOITE JA YHTEYSPISTE(ET): Kuopion kaupunki,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (7) Kaupunkisuunnitteluvirasto Liikennesuunnitteluosasto

Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (7) Kaupunkisuunnitteluvirasto Liikennesuunnitteluosasto Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (7) Tarjouspyyntö liikennevalojen ilmaisinsilmukoiden asennustöistä vuonna 2014 HEL 2014-001693 T 02 08 02 00 1. Hankinnan kohde Hankinta on avoimen hankintamenettelyn

Lisätiedot

Tarjouspyyntö liikennevalojen ilmaisinsilmukoiden asennustöistä

Tarjouspyyntö liikennevalojen ilmaisinsilmukoiden asennustöistä TARJOUSPYYNTÖ Tarjouspyyntö liikennevalojen ilmaisinsilmukoiden asennustöistä Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö Tarjoukset lähetettävä Tarjous tai osallistumishakemus lähetettävä Tarjouspalvelu.fi:n

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (9) Kaupunkisuunnitteluvirasto Liikennesuunnitteluosasto

Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (9) Kaupunkisuunnitteluvirasto Liikennesuunnitteluosasto Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (9) Tarjouspyyntö jalankulun ja pyöräilyn automaattisten laskentalaitteiden hankinnasta, asennuksesta, testauksesta, kalibroinnista ja ylläpidosta HEL 2014-008130 T 02

Lisätiedot

Helsingin kaupunki, kaupunkisuunnitteluvirasto. Tarjouspyyntö HEL Päiväys

Helsingin kaupunki, kaupunkisuunnitteluvirasto. Tarjouspyyntö HEL Päiväys 1/8 TARJOUSPYYNTÖ HEL 2016-000847 Tarjouspyyntö Malmin lentokentän ympäristöhistoriallisesta selvityksestä 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Helsingin kaupungin kaupunkisuunnitteluvirasto

Lisätiedot

Suomi-Outokumpu: Arkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut 2013/S 215-374188. Hankintailmoitus. Palvelut

Suomi-Outokumpu: Arkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut 2013/S 215-374188. Hankintailmoitus. Palvelut 1/5 Tämä ilmoitus TED-verkkosivustolla: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:374188-2013:text:fi:html Suomi-Outokumpu: Arkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut 2013/S 215-374188 Hankintailmoitus

Lisätiedot

Naantalin kaupunki. Tarjouspyyntö 30057 Päiväys 01.04.2015

Naantalin kaupunki. Tarjouspyyntö 30057 Päiväys 01.04.2015 1/5 TARJOUSPYYNTÖ 30057 Palvelutalo Kummelin korjaus- ja laajennustyöt, kokonaisurakka 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Pekka Alm Suomi puh. pekka.alm@naantali.fi Tarjoukset lähetettävä:

Lisätiedot

Pöytyän kunta. Tarjouspyyntö 07171 Päiväys 28.01.2013

Pöytyän kunta. Tarjouspyyntö 07171 Päiväys 28.01.2013 1/6 TARJOUSPYYNTÖ 07171 KORJAUSILMOITUS: Kyrön päiväkoti, uudisrakennus 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Pöytyän kunnan tekninen toimiala Jani Koskinen Yläneentie 11 B 21870 Riihikoski Suomi

Lisätiedot

H / HEL

H / HEL 1/6 TARJOUSPYYNTÖ H098-15 / HEL 2015-007732 KORJAUSILMOITUS: Liikuntaviraston tila- ja kurssivarausjärjestelmä 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Kostio Harri Suomi puh. fax harri.kostio@hel.fi

Lisätiedot

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H090-14HEL2014-009194 Päiväys 08.08.2014

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H090-14HEL2014-009194 Päiväys 08.08.2014 1/8 TARJOUSPYYNTÖ H090-14HEL2014-009194 Yksilölliset ortopediset apuvälineet 1. Hankintayksikön perustiedot Yhteystiedot: Suomi Vastaanottaja: Riitta Hintikka puh. +358 931031786 fax riitta.hintikka@hel.fi

Lisätiedot

Helsingin kaupunki 1 (7) Kaupunkisuunnitteluvirasto Asemakaavaosasto

Helsingin kaupunki 1 (7) Kaupunkisuunnitteluvirasto Asemakaavaosasto Helsingin kaupunki 1 (7) Tarjouspyyntö Hanasaaren B-voimalaitoksen rakennushistoriallisesta selvityksestä ja vaihtoehtoisten käyttösuunnitelmien laatimisesta HEL 2014-009804 T 02 08 02 00 Ksv 0942_1 n

Lisätiedot

APOTTI ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖPALVELUIDEN HANKINTA

APOTTI ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖPALVELUIDEN HANKINTA APOTTI ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖPALVELUIDEN HANKINTA Liite 4 Listaus soveltuvuusvaatimuksista 1 Yrityksen nimi Yrityksen osoite Y-tunnus (tai vastaava) Yhteyshenkilön nimi Yhteyshenkilön

Lisätiedot

TARJOAJAA KOSKEVAT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET. Tarjoajan nimi: Y-tunnus:

TARJOAJAA KOSKEVAT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET. Tarjoajan nimi: Y-tunnus: 1(6) LIITE 1 TARJOAJAA KOSKEVAT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET Tarjoajan nimi: Y-tunnus: OHJEET Tämä on tarjouslomake, joka on palautettava tarjouksen yhteydessä täytettynä. Tarjoajan on merkittävä lomakkeeseen

Lisätiedot

EU:n jäsenvaltiot - Tavaranhankintoja koskeva sopimus - hankintailmoitus - Avoin menettely. FI-Turku: Farmaseuttiset tuotteet 2010/S 161-248551

EU:n jäsenvaltiot - Tavaranhankintoja koskeva sopimus - hankintailmoitus - Avoin menettely. FI-Turku: Farmaseuttiset tuotteet 2010/S 161-248551 1/5 Tämä ilmoitus TED-verkkosivustolla: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:248551-2010:text:fi:html FI-Turku: Farmaseuttiset tuotteet 2010/S 161-248551 HANKINTAILMOITUS Tavarahankinnat I JAKSO: HANKINTAVIRANOMAINEN

Lisätiedot

Hankintailmoitus: Espoon kaupunki : Työkoneiden ja laitteiden huolto- ja korjauspalvelut

Hankintailmoitus: Espoon kaupunki : Työkoneiden ja laitteiden huolto- ja korjauspalvelut Page 1 of 5 Tutustu julkisiin hankintoihin Etsi ilmoituksia Täytä ilmoitus Hankintailmoitus: Espoon kaupunki : Työkoneiden ja laitteiden huolto- ja korjauspalvelut 10:06 Tarjoukset 7.5.2012 klo 12.00 mennessä

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä. Tarjouspyyntö 139/10.03.02/2015 Päiväys 01.04.2015

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä. Tarjouspyyntö 139/10.03.02/2015 Päiväys 01.04.2015 1/6 TARJOUSPYYNTÖ 139/10.03.02/2015 KORJAUSILMOITUS: Metalli- ja autohallin vesikaton korjaus, Rakennustekniset työt, pääurakka 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Esko Tahvanainen Suomi puh.

Lisätiedot

HILMA: Energialiiketoiminnan asiakastietohallintajärjestelmä, sen käyttöönotto ja konv...

HILMA: Energialiiketoiminnan asiakastietohallintajärjestelmä, sen käyttöönotto ja konv... Sivu 1/5 Hankintailmoitus, erityisalat: : Energialiiketoiminnan asiakastietohallintajärjestelmä, sen käyttöönotto ja konversio sekä ohjelmiston asiakastuki ja ylläpito Hankintailmoitus, erityisalat I.1

Lisätiedot

Helsingin kaupunki, kaupunkisuunnitteluvirasto. Tarjouspyyntö HEL Päiväys

Helsingin kaupunki, kaupunkisuunnitteluvirasto. Tarjouspyyntö HEL Päiväys 1/8 TARJOUSPYYNTÖ HEL 2016-004295 Tarjouspyyntö Malmin lentokentän kaavarunkoalueen kaupallisesta selvityksestä ja tarkastelusta ympäröivien lähialueiden kanssa 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö:

Lisätiedot

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H069-15/HEL 2015-004326 Päiväys 20.05.2015

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H069-15/HEL 2015-004326 Päiväys 20.05.2015 1/8 TARJOUSPYYNTÖ H069-15/HEL 2015-004326 Päihdehoitopalvelujen hankinta 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Maritta Jääskeläinen Suomi puh. +358 931043121 fax maritta.jaaskelainen@hel.fi Tarjoukset

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta 1. Hankinnan tausta ja tavoitteet Kyseessä on Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten ja Kokkolan kaupungin

Lisätiedot

FI-Haukipudas: Rakennustyöt 2012/S 200-328767. Hankintailmoitus. Rakennusurakat

FI-Haukipudas: Rakennustyöt 2012/S 200-328767. Hankintailmoitus. Rakennusurakat 1/6 Tämä ilmoitus TED-verkkosivustolla: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:328767-2012:text:fi:html FI-Haukipudas: Rakennustyöt 2012/S 200-328767 Hankintailmoitus Rakennusurakat Direktiivi 2004/18/EY

Lisätiedot

LIITE 2 OSALLISTUMISHAKEMUSLOMAKE Tarjouslomake, palautetaan täytettynä osallistumishakemuksen liitteenä

LIITE 2 OSALLISTUMISHAKEMUSLOMAKE Tarjouslomake, palautetaan täytettynä osallistumishakemuksen liitteenä LIITE 2 OSALLISTUMISHAKEMUSLOMAKE Tarjouslomake, palautetaan täytettynä osallistumishakemuksen liitteenä 1. EHDOKKAAN TUNNISTETIEDOT Ehdokkaan nimi (ryhmittymä: kaikkien jäsenten nimet) Ehdokkaan osoite

Lisätiedot

LIITE 8: TARJOUSLOMAKE

LIITE 8: TARJOUSLOMAKE LIITE 8: TARJOUSLOMAKE Tarjoavan yrityksen nimi 1. TARJOAJAN TUNNISTETIEDOT Tarjoajan osoite Yrityksen Y-tunnus (tai vastaava) Tarjoajan yhteyshenkilön nimi Yhteyshenkilön puhelinnumero ja sähköpostiosoite

Lisätiedot

LIITE 1 1 (6) DNRO DNRO 310/00/03/032/ Ehdokkaan nimi:

LIITE 1 1 (6) DNRO DNRO 310/00/03/032/ Ehdokkaan nimi: LIITE 1 1 (6) Ehdokkaan nimi: PAKOLLISET POISSULKEMISPERUSTEET JA EHDOKKAITA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Täytettävä lomake, palautetaan osallistumishakemuksen liitteenä Ohjeet ehdokkaalle: Tämä on

Lisätiedot

KORJAUSILMOITUS: Kohdunkaulan irtosolunäytteiden esitarkastus

KORJAUSILMOITUS: Kohdunkaulan irtosolunäytteiden esitarkastus 1/8 DIPAL 16.6.2015 LIITE 5 TARJOUSPYYNTÖ 26455 KORJAUSILMOITUS: Kohdunkaulan irtosolunäytteiden esitarkastus 1. Hankintayksikön perustiedot Yhteystiedot: PL 441 (Uutistie 5) Suomi Vastaanottaja: Pipsa

Lisätiedot

EU:n jäsenvaltiot - Palveluhankintoja koskeva sopimus - hankintailmoitus - Nopeutettu rajoitettu menettely

EU:n jäsenvaltiot - Palveluhankintoja koskeva sopimus - hankintailmoitus - Nopeutettu rajoitettu menettely 1/5 Tämä ilmoitus TED-verkkosivustolla: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:85657-2011:text:fi:html FI-Helsinki: Arkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut 2011/S 52-085657 HANKINTAILMOITUS

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Sivu 1 / 6 Tarjouspyyntö 22.6.2015 MAARAKENNUSSIMULAATTORIN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista

Lisätiedot

5-AKSELINEN CNC-TYÖSTÖKONE (1 KPL) Tämä tarjoajan soveltuvuuslomake palautetaan täytettynä liitteineen.

5-AKSELINEN CNC-TYÖSTÖKONE (1 KPL) Tämä tarjoajan soveltuvuuslomake palautetaan täytettynä liitteineen. 1 (5) Tarjousnimike 5-AKSELINEN CNC-TYÖSTÖKONE (1 KPL) Tämä tarjoajan soveltuvuuslomake palautetaan täytettynä liitteineen. OHJE Tarjoaja täyttää tarjoajan soveltuvuuslomakkeen kaikki kohdat sekä palauttaa

Lisätiedot

Kardiologisten palveluiden hankinta

Kardiologisten palveluiden hankinta 55969 24.03.2016 1/12 55969 Kardiologisten palveluiden hankinta Yhteystiedot: Suomi puh. fax kaisu.mourujarvi@ras.fi : : : Hankintaviranomaisen luonne: Julkisoikeudellinen laitos: : Terveydenhuolto Muu:

Lisätiedot

Helsingin kaupunki 1 (8) Kaupunkisuunnitteluvirasto Asemakaavaosasto

Helsingin kaupunki 1 (8) Kaupunkisuunnitteluvirasto Asemakaavaosasto Helsingin kaupunki 1 (8) Tarjouspyyntö Vartiosaaren huvila- ja ranta-alueen kehittämissuunnitelmasta HEL 2014-002317 T 02 08 02 00 Ksv 1001 n asemakaavaosasto pyytää sitovaa tarjoustanne oheisen työohjelman

Lisätiedot

Helsingin kaupunki 1 (8) Kaupunkisuunnitteluvirasto Liikennesuunnitteluosasto

Helsingin kaupunki 1 (8) Kaupunkisuunnitteluvirasto Liikennesuunnitteluosasto Helsingin kaupunki 1 (8) Liikennevalojen LED-yksiköiden hankinta vuonna 2014 HEL 2014-001694 T 02 08 01 00 1. Hankinnan kohde Hankinta on avoimen hankintamenettelyn mukainen. Kaikki halukkaat voivat jättää

Lisätiedot

Hankintailmoitus: Espoon kaupunki : Irtokalusteiden hankinta Espoon, Vantaan ja

Hankintailmoitus: Espoon kaupunki : Irtokalusteiden hankinta Espoon, Vantaan ja Page 1 of 5 Tutustu julkisiin hankintoihin Etsi ilmoituksia Täytä ilmoitus Hankintailmoitus: Espoon kaupunki : Irtokalusteiden hankinta Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kaupungeille 10:10 Tarjoukset 23.5.2012

Lisätiedot

1. +DQNLQWD\NVLN Q SHUXVWLHGRW +DQNLQWD\NVLNN

1. +DQNLQWD\NVLN Q SHUXVWLHGRW +DQNLQWD\NVLNN 06.10.2016 1/7 70236 Kh 10.10.2016 152 liite 1 1. : Antti Luukkanen Suomi puh. fax cloudia@vihti.fi : : 2. Hankinnan kohde Hankinnan nimi: Hankinnan tunniste- tai viitenumero: 70236 Hankinnan kuvaus: 18

Lisätiedot

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H109-15 / HEL 2015-009828 Päiväys 18.09.2015

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H109-15 / HEL 2015-009828 Päiväys 18.09.2015 1/11 TARJOUSPYYNTÖ H109-15 / HEL 2015-009828 Kumpulan koulukasvitarhan toiminta 1. Hankintayksikön perustiedot Yhteystiedot: PL 700 Suomi puh. +358 931031501 fax noora.fils@hel.fi Osoite, josta saa lisätietoja:

Lisätiedot

Isotooppitutkimuksiin ja hoitoihin tarvittavat valmisteet ajalle 1.3.2014 28.2.2016 ja optio ajalle 1.3.2016 28.2.2017.

Isotooppitutkimuksiin ja hoitoihin tarvittavat valmisteet ajalle 1.3.2014 28.2.2016 ja optio ajalle 1.3.2016 28.2.2017. Isotooppitutkimuksiin ja hoitoihin tarvittavat valmisteet ajalle 1.3.2014 28.2.2016 ja optio ajalle 1.3.2016 28.2.2017. Tieto Versio 1 URL http://dk.mercell.com/permalink/41211258.aspx Ulkoinen hankinta

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (7) Kaupunkisuunnitteluvirasto Yleissuunnitteluosasto

Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (7) Kaupunkisuunnitteluvirasto Yleissuunnitteluosasto Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (7) Tarjouspyyntö Helsingin linnoitusvyöhykkeen inventointiselvityksen tarkistamisesta HEL 2014-002376 T 02 08 02 00 Ksv 3621_5 n yleissuunnittelu osasto pyytää sitovaa

Lisätiedot

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H063-15HEL2015-007348 Päiväys 27.08.2015

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H063-15HEL2015-007348 Päiväys 27.08.2015 1/9 TARJOUSPYYNTÖ H063-15HEL2015-007348 Pitkäaikaisen laitoshoidon asiakkaiden parturikampaamopalvelujen hankinta 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Riitta Hintikka Suomi puh. +358 931031786

Lisätiedot

Pöytyän kunta. Tarjouspyyntö 07444 Päiväys 07.02.2013

Pöytyän kunta. Tarjouspyyntö 07444 Päiväys 07.02.2013 1/6 TARJOUSPYYNTÖ 07444 Pesulapalvelut 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Eeva-Sirkku Pöyhönen Turuntie 639 21870 Riihikoski Suomi puh. fax eeva-sirkku.poyhonen@poytya.fi Tarjoukset lähetettävä:

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (8) Kaupunkisuunnitteluvirasto Liikennesuunnitteluosasto

Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (8) Kaupunkisuunnitteluvirasto Liikennesuunnitteluosasto Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (8) Korjattu tarjouspyyntö älyliikenteen asiantuntijapalvelusta vuonna 2014 sekä optiosta vuodelle 2015 HEL 2013-014353 T 02 08 02 00 Hankinnan kohde Hankinta on avoimen

Lisätiedot

Naantalin kaupunki. Tarjouspyyntö 13297 Päiväys 16.01.2014

Naantalin kaupunki. Tarjouspyyntö 13297 Päiväys 16.01.2014 1/5 TARJOUSPYYNTÖ 13297 VARTIJAPALVELUN HANKINTA 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Timo Jyväkorpi Suomi puh. timo.jyvakorpi@naantali.fi Tarjoukset lähetettävä: Tarjous tai osallistumishakemus

Lisätiedot

Matalajänniteopastimien kaikki lamput Normaalijänniteopastimien kaikki lamput Opastimien rikkoutuneet tai puuttuvat osat, mm. lipat puhdistetaan

Matalajänniteopastimien kaikki lamput Normaalijänniteopastimien kaikki lamput Opastimien rikkoutuneet tai puuttuvat osat, mm. lipat puhdistetaan Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (8) Tarjouspyyntö liikennevalojen ryhmähuollosta vuonna 2014 sekä optio vuodelle 2015 HEL 2014-001697 T 02 08 02 00 1. Tarjouksen kohde Hankinta on avoimen hankintamenettelyn

Lisätiedot

FI-Tuuri: Rakennustyöt 2012/S 174-287303. Hankintailmoitus. Rakennusurakat

FI-Tuuri: Rakennustyöt 2012/S 174-287303. Hankintailmoitus. Rakennusurakat 1/5 Tämä ilmoitus TED-verkkosivustolla: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:287303-2012:text:fi:html FI-Tuuri: Rakennustyöt 2012/S 174-287303 Hankintailmoitus Rakennusurakat Direktiivi 2004/18/EY I

Lisätiedot

TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:... LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN

TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:... LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN Vastaanottaja Kotkan kaupunki Tekniset palvelut PL 205 48101 KOTKA Asiakirjatyyppi Tarjous LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:...

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (7) Opetusvirasto Nuoriso- ja aikuiskoulutuslinja 19.8.2015 Toimialarehtori, Stadin aikuisopisto

Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (7) Opetusvirasto Nuoriso- ja aikuiskoulutuslinja 19.8.2015 Toimialarehtori, Stadin aikuisopisto Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (7) Stadin ammattiopisto tasoleikkurin hankinta koulutuskäyttöön HEL 2015-009004 T 02 08 01 00 1.Hankinnan kohde Helsingin kaupungin Stadin ammattiopiston palvelun ja

Lisätiedot

Wiren 31.8.2010 Allekirjoitetun asiakirjan sähköinen versio

Wiren 31.8.2010 Allekirjoitetun asiakirjan sähköinen versio TARJOUSPYYNTÖ H044-10-1 1 (11) KOTIHOIDON TOIMINNANOHJAUSJÄRJESTELMÄ 1. Hankinnan kohde Helsingin kaupungin hankintakeskus järjestää tarjouskilpailun terveyskeskuksen kotihoidon toiminnanohjausjärjestelmän

Lisätiedot

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H100-16/HEL Päiväys

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H100-16/HEL Päiväys 1/6 TARJOUSPYYNTÖ H100-16/HEL 2016-006199 Lastenhoitopalvelujen hankinta 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Maritta Jääskeläinen Suomi puh. +358 931043121 fax maritta.jaaskelainen@hel.fi Tarjoukset

Lisätiedot

Euroopan yhteisöt Rakennusurakoita koskevat sopimukset Rajoitetut menettelyt. FI-Kokkola: Rakennustyöt 2010/S 26-036981 HANKINTAILMOITUS

Euroopan yhteisöt Rakennusurakoita koskevat sopimukset Rajoitetut menettelyt. FI-Kokkola: Rakennustyöt 2010/S 26-036981 HANKINTAILMOITUS 1/5 FI-Kokkola: Rakennustyöt 2010/S 26-036981 HANKINTAILMOITUS Rakennusurakat I JAKSO: HANKINTAVIRANOMAINEN I.1) NIMI, OSOITE JA YHTEYSPISTE(ET): Koivuhaan Palvelukeskus Oy, Mäntynäädänkatu 6, Yhteyshenk.

Lisätiedot

EU:n jäsenvaltiot - Palveluhankintoja koskeva sopimus - hankintailmoitus - Neuvottelumenettely

EU:n jäsenvaltiot - Palveluhankintoja koskeva sopimus - hankintailmoitus - Neuvottelumenettely 1/5 Tämä ilmoitus TED-verkkosivustolla: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:375174-2011:text:fi:html FI-Helsinki: Rakentamiseen liittyvät konsulttipalvelut 2011/S 231-375174 Hankintailmoitus erityisalat

Lisätiedot

Mikkelin matkojenyhdistelykeskusohjelmiston hankinta. Tarjouspyyntö

Mikkelin matkojenyhdistelykeskusohjelmiston hankinta. Tarjouspyyntö Mikkelin matkojenyhdistelykeskusohjelmiston hankinta Tarjouspyyntö 18.8.2014 1 Sisällys 1 Hankinnan kohde... 3 2 Taustaa... 3 3 Hankintayksikkö... 3 4 Hankinnan sisältö... 4 4.1 Yleistä... 4 4.2 Sopimuskausi...

Lisätiedot

Yleisradio Oy, henkilöstöravintola, Vaasan toimintakeskus.

Yleisradio Oy, henkilöstöravintola, Vaasan toimintakeskus. Yleisradio Oy, henkilöstöravintola, Vaasan toimintakeskus. Tieto Versio 1 URL http://dk.mercell.com/permalink/47853949.aspx Ulkoinen hankinta ID 399502-2014 Hankinnan tyyppi Hankintailmoitus Asiakirjan

Lisätiedot

Hankintamenettely Avoin menettely Kaikki halukkaat toimittajat voivat tehdä tarjouksen.

Hankintamenettely Avoin menettely Kaikki halukkaat toimittajat voivat tehdä tarjouksen. 1 TARJOUSPYYNTÖ AULAPALVELUISTA 1. Hankinnan perustiedot Hankinnan kohde Hankinnan kohteena on toimitilan aulapalvelut. Hankinnan kohde on määritelty tarkemmin tarjouspyynnön liitteenä olevassa kohteen

Lisätiedot

Tarjouspyyntö HEL Päiväys. Tarjoukset lähetettävä Tarjous tai osallistumishakemus lähetettävä Tarjouspalvelu.fi:n kautta

Tarjouspyyntö HEL Päiväys. Tarjoukset lähetettävä Tarjous tai osallistumishakemus lähetettävä Tarjouspalvelu.fi:n kautta TARJOUSPYYNTÖ Liikennevalokojeiden tarjouspyyntö 2016-1 Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö Tarjoukset lähetettävä Tarjous tai osallistumishakemus lähetettävä Tarjouspalvelu.fi:n kautta Hankintayksikön

Lisätiedot

Palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä I. TARJOAJAN TIEDOT

Palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä I. TARJOAJAN TIEDOT 1(8) Palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä OHJE Tarjoajan on merkittävä lomakkeeseen täyttyykö kyseinen vaatimus. Joissakin kohdissa edellytetään myös asiakirja-aineiston tai selvitysten

Lisätiedot

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H065-14HEL Päiväys

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H065-14HEL Päiväys 1/8 TARJOUSPYYNTÖ H065-14HEL2014-007659 Kotihoidon saunotuspalvelut 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Riitta Hintikka Suomi puh. +358 931031786 fax riitta.hintikka@hel.fi Tarjoukset lähetettävä:

Lisätiedot

Suomi-Lahti: Arkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut 2016/S 042-069684. Hankintailmoitus. Palvelut

Suomi-Lahti: Arkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut 2016/S 042-069684. Hankintailmoitus. Palvelut 1 / 5 Tämä ilmoitus TED-verkkosivustolla: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:69684-2016:text:fi:html Suomi-Lahti: Arkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut 2016/S 042-069684 Hankintailmoitus

Lisätiedot

Hankintailmoitus: Espoon kaupunki, Tilakeskus-liikelaitos, Talonsuunnittelu : Leppävaaran Elä ja Asu seniorikeskus, uudisrakennus, rakennesuunnittelu

Hankintailmoitus: Espoon kaupunki, Tilakeskus-liikelaitos, Talonsuunnittelu : Leppävaaran Elä ja Asu seniorikeskus, uudisrakennus, rakennesuunnittelu Page 1 of 5 Tutustu julkisiin hankintoihin Etsi ilmoituksia Täytä ilmoitus Hankintailmoitus: Espoon kaupunki, Tilakeskus-liikelaitos, Talonsuunnittelu : Leppävaaran Elä ja Asu seniorikeskus, uudisrakennus,

Lisätiedot

10/12/2015 S Urakat - hankintailmoitus - Avoin menettely I.II.III.IV.VI. Suomi-Karkkila: Rakennustyöt

10/12/2015 S Urakat - hankintailmoitus - Avoin menettely I.II.III.IV.VI. Suomi-Karkkila: Rakennustyöt Sivu 1/5 Urakat - 433461-2015 10/12/2015 S239 - - Urakat - hankintailmoitus - Avoin menettely I.II.III.IV.VI. Suomi-Karkkila: Rakennustyöt Direktiivi 2004/18/EY I kohta: Hankintaviranomainen II kohta:

Lisätiedot

EU:n jäsenvaltiot - Palveluhankintoja koskeva sopimus - hankintailmoitus - Rajoitettu menettely

EU:n jäsenvaltiot - Palveluhankintoja koskeva sopimus - hankintailmoitus - Rajoitettu menettely 1/5 Tämä ilmoitus TED-verkkosivustolla: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:32367-2011:text:fi:html FI-Helsinki: Arkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut 2011/S 20-032367 HANKINTAILMOITUS

Lisätiedot

OSALLISTUMISPYYNTÖ. 1 Hankinnan perustiedot. 1.1 Hankinnan kohde

OSALLISTUMISPYYNTÖ. 1 Hankinnan perustiedot. 1.1 Hankinnan kohde 1 OSALLISTUMISPYYNTÖ 1 Hankinnan perustiedot 1.1 Hankinnan kohde Helsingin kaupunki myy Jätkäsaaresta tontin Bunkkeri -nimisine rakennuksineen. Ostaja rakentaa tontille kaupungin antaman tilaohjelman mukaiset

Lisätiedot

Helsingin kaupunki 1 (8) Kaupunkisuunnitteluvirasto Liikennesuunnitteluosasto

Helsingin kaupunki 1 (8) Kaupunkisuunnitteluvirasto Liikennesuunnitteluosasto Helsingin kaupunki 1 (8) Tarjouspyyntö Raide-Jokerin ja Laajasalon raitiotieyhteyden kaupunkitaloudellisesta arvioinnista HEL 2014-006585 T 02 08 02 00 Hankenro 0917 n liikennesuunnitteluosasto pyytää

Lisätiedot

HANKINTAILMOITUKSEN LIITE 3 OSALLISTUMISHAKEMUSLOMAKE Ehdokas, palauta tämä lomake täytettynä!

HANKINTAILMOITUKSEN LIITE 3 OSALLISTUMISHAKEMUSLOMAKE Ehdokas, palauta tämä lomake täytettynä! HANKINTAILMOITUKSEN LIITE 3 OSALLISTUMISHAKEMUSLOMAKE Ehdokas, palauta tämä lomake täytettynä! 1. EHDOKKAAN TUNNISTETIEDOT Ehdokkaan nimi / nimet (ryhmittymä: kaikkien jäsenten nimet) Ehdokkaan osoite

Lisätiedot

FI-Nokia: Rakennustyöt 2011/S 19-030096 HANKINTAILMOITUS. Urakat

FI-Nokia: Rakennustyöt 2011/S 19-030096 HANKINTAILMOITUS. Urakat 1/7 Tämä ilmoitus TED-verkkosivustolla: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:30096-2011:text:fi:html FI-Nokia: Rakennustyöt 2011/S 19-030096 HANKINTAILMOITUS Urakat I JAKSO: HANKINTAVIRANOMAINEN I.1)

Lisätiedot