Jutta Pasma (sit) Satu Sirviö (sit) Ahti Isojärvi (kesk) Jari Tervo (kesk) Marko Poikela (kesk) Pirkko Hyötylä (kesk)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Jutta Pasma (sit) Satu Sirviö (sit) Ahti Isojärvi (kesk) Jari Tervo (kesk) Marko Poikela (kesk) Pirkko Hyötylä (kesk)"

Transkriptio

1 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 80 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 4/2009 KOKOUSAIKA Tiistaina kello KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Varsinaiset jäsenet Varajäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Panu Leinonen PJ (sit) Veli Humalalampi (sit) Eija Hietala VPJ (vas) Janni Perttunen (vas) Hannu Oikarinen (vas) Hanne Suokanerva (sit) Raija Jääskeläinen (sit) Jutta Pasma (sit) Satu Sirviö (sit) Ahti Isojärvi (kesk) Jari Tervo (kesk) Marko Poikela (kesk) Pirkko Hyötylä (kesk) MUUT SAAPUVILLA Pekka Nyman kvalt pj (sit) OLLEET Milja Pyhäjärvi kvalt:n I vpj. (kd) Heikki Honkanen kvalt:n II vpj. (kesk) Erkki Parkkinen kunnanjohtaja Tomi Timonen kunnansihteeri ASIAT ALLEKIRJOITUS Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä Panu Leinonen Tomi Timonen PÖYTÄKIRJA ON TARKASTETTU Aika ja paikka Pelkosenniemi Allekirjoitukset PÖYTÄKIRJA ON Hanne Suokanerva Aika ja paikka OLLUT YLEISESTI Pelkosenniemi NÄHTÄVÄNÄ Virka-asema Hannu Oikarinen Allekirjoitus Ilmoitustaulunhoitaja Lea Kaipainen

2 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 57, 58 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Khall 57 Valtuuston hyväksymän hallintosäännön 5 mukaan kokouskutsu kunnanhallituksen jäsenille ja valtuuston puheenjohtajille toimitetaan viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta. Kunnanhallitus on päätösvaltainen kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla (Kuntalaki 58 ). Puheenjohtaja avasi kokouksen klo Todettiin kokous laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA Khall 58 Kunnan hallintosäännön ( ) 16 :n mukaan kunnanhallituksen kokouksesta on pidettävä pöytäkirjaa. Pöytäkirjan kirjoittaa puheenjohtajan johdolla pöytäkirjanpitäjä. Pöytäkirjan allekirjoittaa puheenjohtaja ja varmentaa pöytäkirjanpitäjä. Pöytäkirjan tarkastavat kaksi (2) tähän tehtävään valittua pöytäkirjantarkastajaa, jotka toimivat tarvittaessa ääntenlaskijoina, jollei kokous muuta päätä. Pöytäkirja pyritään tarkastamaan heti kokouksen päätyttyä. Mikäli tämä ei ole mahdollista, niin pöytäkirja tarkastetaan viimeistään viikon kuluessa kokouksesta. Pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä toimielimen päättämänä aikana ja paikassa. Kunnanhallitus valitsee pöytäkirjantarkastajiksi Hanne Suokanervan ja Eija Hietalan, jotka tarvittaessa toimivat ääntenlaskijoina. Kunnanjohtaja muutti esitystään niin, että kunnanhallitus valitsee pöytäkirjantarkastajiksi Hanne Suokanervan ja Hannu Oikarisen. Hyväksyttiin yksimielisesti.

3 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 59 ASIALISTAN JA KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Khall 59 Kunnan hallintosäännön mukaan kokouksen esityslista lähetetään mahdollisuuksien mukaan kokouskutsun yhteydessä. Kokouskutsu lähetetään kirjallisesti tai sähköisessä muodossa jäsenille ja muille, joilla on oikeus osallistua kokoukseen, vähintään neljä (4) päivää ennen kokousta. Asiat käsitellään esityslistan mukaisessa järjestyksessä, jollei toimielin toisin päätä. Toimielin voi esittelijän esityksestä toimielimen yksimielisellä päätöksellä ottaa käsiteltäväksi sellaisenkin asian, jota ei ole mainittu kokouskutsussa. Kunnanhallitus hyväksyy asialistan kokouksen työjärjestykseksi ja mahdolliset lisäasiat. Hyväksyttiin kokouksen asialista muutoksella, että 74 otsikko kuuluu Kunnanviraston pitäminen suljettuna ja kyseisessä pykälässä käsitellään myös kunnanviraston kesäaikainen suljettuna pitäminen.

4 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 60 VAALILAUTAKUNNAN JA VAALITOIMIKUNNAN ASETTAMINEN VUODEN 2009 EUROPARLAMENTTIVAALEJA VARTEN Khall 60 Kunnanhallituksen on hyvissä ajoin ennen vaaleja asetettava kutakin äänestysaluetta varten vaalilautakunta ja vaalitoimikunta. Europarlamenttivaalit toimitetaan sunnuntaina ja vaalien ennakkoäänestys järjestetään Vaalilautakuntaan kuuluu puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja kolme muuta jäsentä sekä tarpeellinen määrä varajäseniä, joita on kuitenkin oltava vähintään kolme. Vaalien sujumisen kannalta varajäseniä olisi hyvä valita ainakin kahdeksan henkilöä. Laitoksissa toimitettavaa ennakkoäänestystä ja kotiäänestystä varten on valittava vaalitoimikunta, johon kuuluu puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja yksi muu jäsen sekä tarpeellinen määrä varajäseniä, kuitenkin vähintään kolme. Vaalien sujumisen kannalta varajäseniä olisi hyvä valita ainakin viisi henkilöä. Sekä vaalilautakunnan ja vaalitoimikunnan jäsenten että niiden varajäsenten tulee mahdollisuuksien mukaan edustaa asianomaisessa vaalipiirissä edellisissä kunnallisvaaleissa ehdokkaita asettaneita äänestäjäryhmiä. Jäsenten ja varajäsenten poliittista edustavuutta tarkastellaan erikseen. Tasa-arvolain mukaan sekä varsinaisissa jäsenissä että varajäsenissä on oltava naisia ja miehiä kumpiakin vähintään 40 %. Vaalilautakunnan varajäsenet ja vaalitoimikunnan varajäsenet on asetettava siihen järjestykseen, jossa he tulevat jäsenten sijaan. On suotavaa, että vaalilautakuntaan ja vaalitoimikuntaan valittavat henkilöt ovat pääosin eri henkilöitä kuin kunnan keskusvaalilautakunnan jäsenet. Vaalikelpoisuuden osalta kunnan keskusvaalilautakunnan jäsenet voivat toimia myös ao. elimissä, mutta esimerkiksi ääntenlaskennassa keskusvaalilautakunnalla ja vaalilautakunnalla on ajallisesti päällekkäisiä tehtäviä. Liitteenä nro 1 on lueteltu henkilöt, jotka valittiin vuoden 2008 kunnallisvaalien vaalilautakuntaan ja vaalitoimikuntaan sekä henkilöt, jotka valtuusto valitsi kunnan keskusvaalilautakuntaan valtuustokaudelle Kunnanhallitus valitsee vuoden 2009 europarlamenttivaaleja varten 1. vaalilautakuntaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan sekä kolme jäsentä ja kahdeksan varajäsentä

5 Kunnanhallitus Kunnanhallitus vaalitoimikuntaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan sekä yhden jäsenen ja viisi varajäsentä Samalla kunnanhallitus toteaa, että Europarlamenttivaalien 2009 ennakkoäänestyspaikka kunnanvirastolla on auki seuraavasti: ke klo to klo pe klo la klo ma klo ti klo Valittiin yksimielisesti vaalilautakuntaan Eurovaaleja varten: Jäsenet: Pentti Rautiainen, pj Jari Tervo, vpj Jimmy Perttunen Hanne Suokanerva Milja Pyhäjärvi Varajäsenet: Päivi Romo Mika Kortelainen Reija Bonden Panu Leinonen Raija Jääskeläinen Juhani Talvensaari Hilkka Lehtola Väinö Kantola Valittiin yksimielisesti vaalitoimikuntaan Eurovaaleja varten: Jäsenet: Mika Parviainen, pj Mirja Jaakkola, vpj Arto Tallavaara Varajäsenet: Soile Pyhähuhta-Karppinen Olavi Tervo Elina Lakso Lea Kaipainen Tuomo Säärelä Lisäksi todettiin päätösesityksessä mainitut ennakkoäänestyspaikan aukioloajat.

6 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 61 JÄSENEN JA VARAJÄSENEN VALINTA KUNNANHALLITUKSEEN JORMA KELLOKUMMUN TILALLE Khall 61 Kunnanhallituksen jäsen Jorma Kellokumpu on menehtynyt Jorma Kellokumpu on valittu valtuuston kokouksessa toimikaudeksi kunnanhallituksen jäseneksi henkilökohtaisena varajäsenenään Hannu Oikarinen Vaalikelpoisuutta kunnanhallitukseen säädetään tarkemmin kuntalaissa. Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että se 1. toteaa Jorma Kellokummun jäsenyyden kunnanhallituksessa päättyneen kuoleman johdosta. 2. valitsee kunnanhallitukseen Jorma Kellokummun tilalle jäsenen ja tälle henkilökohtaisen varajäsenen. Samalla kunnanhallitus esittää valtuustolle, että valtuusto toteaa Pirkko Auerin nousevan Vasemmistoliiton 1. varavaltuutetun sijalta kunnanvaltuuston jäseneksi Jorma Kellokummun tilalle. Päätettiin yksimielisesti esittää valtuustolle, että se valitsee Jorma Kellokummun tilalle hallitukseen jäsenen ja tälle henkilökohtaisen varajäsenen. Lisäksi päätettiin esittää valtuustolle, että se toteaa Pirkko Auerin nousevan Vasemmistoliiton 1. varavaltuutetun sijalta kunnanvaltuuston jäseneksi Jorma Kellokummun tilalle. Samalla Antti Oikarinen nousee Vasemmistoliiton 1. varavaltuutetuksi ja Jimmy Perttunen Vasemmistoliiton 2. varavaltuutetuksi ja Janni Perttunen Vasemmistoliiton 3. varavaltuutetuksi.

7 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 62 VAMMAISNEUVOSTON NIMEÄMINEN TOIMIKAUDELLE Khall 62 Invalidiliiton Lapin alueen johtoryhmä on lähestynyt Pelkosenniemen kunnanhallitusta kirjeellä, jossa pyydetään nimeämään Pelkosenniemen kunnan oma vammaisneuvosto valtuustokaudelle KIRJE liitteenä nro 2. Vammaispalvelulaissa on säädetty kunnallisista vammaisneuvostoista. Vammaisneuvoston tehtävänä on edistää ja seurata kunnanhallinnon eri aloilla tapahtuvaa toimintaa vammaisten henkilöiden kannalta. Vammaisneuvosto tekee aloitteita ja esityksiä sekä antaa lausuntoja asioista, joilla on merkitystä vammaisten henkilöiden elämässä ja suoriutumisessa. Kunnan toimialalla vammaisneuvoston toimiala kattaa sosiaali- ja terveystoimen lisäksi myös mm. kaavoitustoimen, yhteiskuntarakentamisen ja koulutuksen toiminnot. Pelkosenniemellä on vammaisneuvosto toiminut vuodesta Valtuustokaudella Pelkosenniemen vammaisneuvostoon on ollut valittuina seuraavat henkilöt: Pirjo Laurila, Aino Kulpakko, Pekka Hiltunen, Tapio Uusitalo, Markku Kankaanranta, Helena Jaakkola, Leif Suopanki ja Paavo Arvola. Vammaisneuvoston kokoonkutsujana ja sihteerinä on toiminut sosiaalisihteeri. Kunnanhallitus nimeää Pelkosenniemen vammaisneuvoston. Vammaisneuvoston kokoonkutsujana ja sihteerinä toimii sosiaalisihteeri. Nimettiin yksimielisesti vammaisneuvostoon: Maria Takala Janne Juuso Liisa Kinaret Pekka Hiltunen Markku Kankaanranta Helena Jaakkola Leif Suopanki Paavo Arvola Jutta Pasma Lisäksi päätettiin yksimielisesti, että vammaisneuvoston sihteerinä ja kokoonkutsujana toimii sosiaalisihteeri.

8 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 63 KUNNANHALLITUKSEN EDUSTAJAN NIMEÄMINEN VANHUSNEUVOSTOON Khall 63 Pelkosenniemen kunnanhallitus on Eläkeliitto Pelkosenniemen aloitteesta käynnistänyt vanhusneuvoston perustamiseen tähtäävän työn ( ). Valmistelusta vastaavaksi viranhaltijaksi vanhusneuvostoon kunnanhallitus valitsi Sirpa Hämäläisen ja kunnanhallituksen edustajaksi valmistelutyöhön Aino Kulpakon. Perustettu työryhmä on kokoontunut ja laatinut Pelkosenniemen vanhusneuvoston toimintasäännöt, jonka mukaan kaksi jäsentä edustaa eläkeläis-, vanhus- ja veteraanijärjestöjä, yksi seurakuntaa, yksi kunnan viranhaltijoita ja yksi kunnanhallitusta. Vanhusneuvoston toimikausi on valtuustokausi. Aino Kulpakko on valittu seurakunnan edustajaksi vanhusneuvostoon. Kunnanhallitus valitsee edustajansa Pelkosenniemen vanhusneuvostoon Aino Kulpakon tilalle. Valittiin yksimielisesti kunnanhallituksen edustajaksi vanhusneuvostoon Eija Hietala.

9 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 64 EDUSTAJAN NIMEÄMINEN POHJOISIMMAN LAPIN LEADER RY:N HALLITUKSEEN Khall 64 Pohjoisimman Lapin Leader ry pyytää Pelkosenniemen kuntaa esittämään kunnan edustajaa yhdistyksen hallitukseen. Hallituksen toimikausi on yksi vuosi ja yksittäisen hallituksen jäsenen toimikausi voi olla enintään kuusi vuotta. Pohjoisimman Lapin Leader ry:n hallituksessa Pelkosenniemen kuntaa edusti vuonna 2008 jäsenenä Pekka Nyman ja varajäsenenä Panu Leinonen. Esitys hallituksen jäsenestä tulee toimittaa yhdistykselle ennen huhtikuun lopulla pidettävää vuosikokousta. Liitteenä nro 3 Pohjoisimman Lapin Leader ry:n kirje. Kunnanhallitus esittää Pohjoisimman Lapin Leader ry:n hallitukseen jäseneksi Pekka Nymanin ja varajäseneksi Panu Leinosen. Hyväksyttiin yksimielisesti.

10 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 65 LAPIN PELASTUSLAITOKSEN NEUVOTTELUKUNNAN JÄSENEN JA VARAJÄSENEN NIMEÄMINEN Khall 65 Lapin pelastuslaitos pyytää kuntaa nimeämään jäsenen ja varajäsenen Lapin pelastuslaitoksen neuvottelukuntaan. Kirje, liite nro 4. Kirjeessä pyydetään nimeämään jäseneksi johtoryhmän jäsen taikka henkilö jolle kuuluu pelastustoimen asiat. Rakennustarkastaja on johtoryhmän jäsen ja kunnan valmiusorganisaatiossa pelastuspäällikkö. Rakennusmestari toimii hallintosäännön mukaan rakennustarkastajan varamiehenä. Kunnanhallitus esittää Lapin pelastuslaitoksen neuvottelukunnan jäseneksi rakennustarkastaja Markku Kankaanrannan ja varajäseneksi rakennusmestari Kari Harjun. Hyväksyttiin yksimielisesti.

11 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 66 LAPIN KYLÄTOIMINNAN VALTUUSTON JÄSENEN JA KYLIEN YHTEYSHENKILÖN NIMEÄMINEN Khall 66 Lapin Kylätoiminta pyytää kirjeellään kuntaa nimeämään jäsenen Lapin kylätoiminnan valtuustoon ja nimeämään organisaatiostaan kylien yhteyshenkilön. Lapin Kylätoiminnan kirje, liite nro 5. Kunnanhallitus nimeää Lapin kylätoiminnan valtuuston jäsenen ja organisaatiosta kylien yhteyshenkilön. Kunnanjohtaja muutti kokouksessa esitystään: Kunnanhallitus pyytää Pelkosenniemen kunnan alueella toimivia kyläyhdistyksiä tekemään ehdotukset mennessä Lapin kylätoiminnan valtuustoon valittavaksi henkilöksi. Kylien yhteyshenkilöksi valitaan kunnansihteeri Tomi Timonen. Hyväksyttiin yksimielisesti.

12 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 67 KUNNAN EDUSTAJA SÄHKÖYHTIÖISSÄ Khall 67 Kunnanhallitus valitsi edustajansa yhtiöihin ja yhdistyksiin, joissa kunta on osakkaana. Koillis-Lapin Sähkö Oy:n valittiin edustajaksi kaudelle Panu Leinonen. Koillis-Lapin Sähkö Oy:n, Itä-Lapin Energia Oy:n ja Keski-Lapin Voima Oy:n varsinaiset yhtiökokoukset pidetään Pyhätunturilla. Kuntaa on pyydetty nimeämään edustajansa myös edellä mainittuihin kahteen jälkimmäiseen sähköyhtiöön. Kunnanhallitus nimeää edustajaksi Panu Leinosen myös Itä- Lapin Energia Oy:n ja Keski-Lapin Voima Oy:n. Nimettiin yksimielisesti kunnan edustajaksi sähköyhtiöihin Panu Leinonen. Hannu Oikarinen ehdotti, että kunnan edustajaa ohjeistetaan lisäksi yhtiökokouksiin siten, että Pelkosenniemen kunnan edustajaksi sähköyhtiöiden hallituksiin valittaisiin Heikki Tervo. Hanne Suokanerva kannatti esitystä. Puheenjohtaja totesi, että oli tehty kunnanjohtajan esityksestä poikkeava kannatettu esitys, joten asiasta on äänestettävä. Kunnanjohtajan esitys: JAA, Oikarisen esitys: EI. Hyväksyttiin äänestysmenettely yksimielisesti. Suoritetussa nimenhuutoäänestyksessä annettiin ääniä seuraavasti: JAA 2 kpl (Tervo, Poikela), EI 4 kpl (Leinonen, Oikarinen, Suokanerva, Pasma). Päätökseksi tuli Oikarisen esitys.

13 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 68 TILATYÖRYHMÄN PERUSTAMINEN Khall 68 Kunnan toimintoja kokonaisuutena kehitettäessä ja suunniteltaessa niiden sijoittumista eri kiinteistöihin sekä tilojen tehokasta ja joustavaa moninaiskäyttöä mietittäessä niin tila- kuin toiminnallisten tarpeiden näkökulmasta, on johtoryhmässä päädytty tarpeeseen perustaa tilatyöryhmä valmistelemaan kokonaisvaltainen suunnitelma po. tarpeita silmällä pitäen. Perusteellisella pitemmän aikavälin suunnitelmalla varmistetaan kunnan peruspalvelujen järkevä, joustava, tehokas ja asiakaslähtöinen tuottaminen ja toimivuus ja varmistetaan tilojen mahdollisten peruskorjausinvestointien paras panos/tuottosuhde ja vältetään virheratkaisut, joista voi aiheutua merkittävää taloudellista ja toiminnallista vahinkoa. Valtuusto on päättänyt vuonna 2007 Paras Pelkosenniemi toimenpideohjelmaa hyväksyessään mm. siitä, että alakoulu tulisi laittaa kesään 2010 mennessä tyhjilleen ja myydä pois. Samoin esillä on ollut nykyisen nuorisotilan mahdollinen peruskorjaus ja myös muita mahdollisia tilaratkaisuja. Nyt on ilmennyt selkeästi tarpeita harkita mm. em. ratkaisuja uudelleen yhdessä koko kunnan kiinteistöjen ja käyttötarpeiden kokonaisuutta ottaen huomioon myös kolmansien tahojen käyttötarpeet. Tilaratkaisut tulee olla tehtynä hyvissä ajoin ennen vuoden 2010 talousarvion laatimista ja vahvistamista. Kunnanhallitus nimeää kunnan tilatarpeita ja kiinteistöjen käyttöä kokonaisuutena valmistelemaan työryhmän johon nimetään kunnanjohtaja, rakennustarkastaja, sosiaalisihteeri, rehtorisivistystoimenjohtaja ja kunnanhallituksen sekä sivistyslautakunnan puheenjohtajat. Työryhmän puheenjohtajana ja kokoonkutsujana toimii kunnanhallituksen puheenjohtaja ja sihteerinä rakennustarkastaja. Työryhmä voi kuulla asiantuntijoita ja muita tahoja tarpeen mukaan. Työryhmä laatii raporttinsa ja esityksensä kunnanhallitukselle mennessä.

14 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 68 Kunnanjohtaja muutti kokouksessa esitystään siten, että tilatyöryhmään nimetään myös sosiaalilautakunnan puheenjohtaja. Hyväksyttiin yksimielisesti.

15 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 69 SELVITYSTYÖ YHTEISTOIMINTA-ALUEESTA Khall 69 Itä-Lapin kuntayhtymän hallitus on kokouksessaan käsitellyt mahdollisuutta teettää Itä-Lapin kuntayhtymän nimissä selvitystyö kunta- ja palvelurakenteesta annetun lain 5 :n mukaisen sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistoiminta-alueen perustamisesta. Selvityksessä olisivat mukana Itä-Lapin ja Koillismaan kunnat sekä Sodankylän kunta Ky 31 Hallitukselle jaettiin kokouksessa luonnos Arto Alangon laatimasta toimeksiantosopimuksesta, jossa Itä-Lapin ja Koillismaan kunnat antavat selvitysmiehen tehtäväksi toimeksiantosopimuksella kunta- ja palvelurakenteesta annetun lain 5 :n mukaisen sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistoiminta-alueen perustamisen valmistelun. Kuusamo, Taivalkoski ja Posio päättävät 7.4. lähtevätkö he näillä ehdoilla esiselvitystä tekemään. Itä-Lapin kuntien tulisi myös päättää lähtevätkö ne mukaan selvitystyöhön. Reijo Kilpelän mukaan Savukosken mukaantulolle on ehtona, että myös Sodankylä otetaan selvitystyöhön mukaan. Arto Ojala neuvottelee asiasta Sodankylän kunnan kanssa. Puheenjohtajan esitys: Hallitus päättää, että Itä-Lapin kuntayhtymän nimissä teetetään selvitystyö yhteistoiminta-alueesta, jossa ovat mukana Itä-Lapin ja Koillismaan kunnat sekä Sodankylän kunta. Kuntien maksuosuus on voi olla enintään 1 eur/asukas. Kuntien sitovat päätökset selvitystyöhön mukaan lähtemisestä on tehtävä mennessä. Päätös: Hyväksyttiin Liitteenä professori Arto Alangon lähettämä sopimusluonnos, jossa on mukana myös Sodankylä. Kokonaishinta jaetaan toteutuessaan kuntien asukasmäärien suhteissa. Liitteenä myös alustava aikataulutus, kun selvitystyö saadaan käyntiin. Siinä on esitetty aikatauluja tapaamisille ja yhteiskokouksille, samoin toivotut materiaalit selvitystyöhön liittyen.

16 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 69 Sopimusluonnos ja aikataulutus, liite nro 6. Lopullisesti kunnan kustannusosuus selvitystyöstä selviää siinä vaiheessa, kun tiedetään kaikkien kuntien osallistuminen. Selvityksessä tarkastellaan reunaehdot, joilla kunnat ovat valmiita yhteistoiminta-alueeseen. Pelkosenniemen kunta päättää lähteä sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistoiminta-alueen muodostamisselvitykseen. Kulut maksetaan kunnanhallituksen käyttövaroista. Kunnanjohtaja muutti kokouksessa esitystään: Pelkosenniemen kunta lähtee mukaan esiselvitykseen ja kunta valitsee edustajiksi selvitys työryhmään kunnanjohtajan, kunnanvaltuuston puheenjohtajan, kunnanhallituksen puheenjohtajan, sosiaalisihteerin sekä Pelkosenniemen-Savukosken kansanterveystyön kuntayhtymän hallituksen varapuheenjohtajan. Lisäksi kunta pyytää kuntayhtymää nimeämään edustajansa työryhmään. Hyväksyttiin yksimielisesti.

17 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 70 YÖTTÖMÄN YÖN SOUTU - HANKE Khall 70 Hankkeen tavoitteena on luoda Kemijoelle Savukosken, Pelkosenniemen ja Kemijärven kuntien alueelle vuosittain toistuva laadukas suursoututapahtuma. Hankkeen ensimmäisenä toteutusvuotena keskitytään tapahtuman suunnitteluun, kuten reittiselvitykseen, markkinointiin ja yhteistyöverkostojen luontiin. Toisena vuotena on tarkoitus toteuttaa Yöttömän Yön Soutu-tapahtuma ja taata tapahtuman jatkuvuus. Tärkein tavoite on saada tapahtumasta näkyvä, laadukas ja jatkuva. Yöttömän Yön Soudusta saatava taloudellinen hyöty ohjautuu alueen yhdistyksille ja yrityksille. Hankkeella lisätään alueen toimijoiden yhteistyötä ja lisätään myös alueen tunnettavuutta matkailukohteena. Hanke toteutetaan Yöttömän Yön Soutu -hankkeen hankesuunnitelma ja hankehakemus, liite 7. HANKKEESSA TOTEUTETTAVAT TOIMENPITEET VUOSI 2009 (hankevetäjän työpanos 6 kk, touko-lokakuu) 1) Hankkeen käynnistämistoimenpiteet. 2) Reittiselvitys ja kartta-aineiston kokoaminen. 3) Turvallisuusasiakirjan laatiminen. 4) Kotisivujen ja varausjärjestelmän tekeminen. 5) Esitteen tekeminen. 6) Yhteistyökumppaneiden hankinta. 7) Tutustumiskäynti Tahkon Soutu tapahtumaan. 8) Hankkeen sisältöä suunnittelevan teematyöryhmän kokoaminen. 9) Soutureitin testaus. 10) Väliraportti ja maksatushakemus.

18 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 70 VUOSI 2010 (hankevetäjän työpanos 6 kk, huhti-syyskuu) 11) Opasteiden tarjoukset ja hankinta. 12) Yhteistyökumppaneiden sopimukset ja tapahtumaa valmisteleva yhdistyksien ja yrityksien yhteiskokous. 13) Tapahtuman markkinointi ja medianäkyvyyden varmistaminen. 14) Reitin ja turvallisuusjärjestelyjen valmistelu. 15) Tapahtuman toteuttaminen. 16) Tapahtuman jälkipalaveri/palaute. 17) Teematyöryhmän kokous ja tulevien vuosien suunnittelu. 18) Ohjausryhmän hyväksymä loppuraportti ja maksatushakemus. HANKKEEN KUSTANNUSARVIO (Alv 0%) Hankkeen kustannukset v v YHTEENSÄ Palkkakulut ja palkkiot Ostopalvelut Vuokrat Kotimaan matkakulut Muut kulut Tositteelliset kustannukset Vastikkeeton työ 2 941, , ,90 KUSTANNUKSET YHTEENSÄ , , ,90

19 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 70 HANKKEEN RAHOITUS RAHOITUSSUUNNITELMA v.2009 v.2010 Yhteensä Julkinen rahoitus 90% , , ,71 Eu ja valtio 75% , , ,03 Kunnat 25% 8 823, , ,68 Kemijärvi 2/ , , ,34 Pelkosenniemi 1/ , , ,17 Savukoski 1/ , , ,17 Yksityinen 10% 3 921, , ,19 Hankkeen hyväksi tehty vastikkeeton työ 2 941, , ,90 Rahallinen osuus 980,40 861, , , , ,90 HANKKEEN OSAPUOLET Pelkosenniemen kunta (hankkeen toteuttaja ja hallinnoija) Pohjoisimman Lapin Leader ry Savukosken kunta Kemijärven kaupunki Alueen yrittäjät Alueen yhdistykset Suomen Latu ry Tuotteistaminen ja markkinointihanke Muut alueella toimivat hankkeet Lapin TE-keskus Hanke toteuttaa Itä-Lapin vesistömatkailun kehittämisohjelmaa Pelkosenniemen kunta hyväksyy ja toteuttaa hallinnoijana hankkeen seuraavin edellytyksin: 1. Hanke hyväksytään Pohjoisimmin Lapin Leader ry:ssä. 2. Pelkosenniemen kunta sitoutuu toteuttamaan kohdan 1. hyväksymisen jälkeen hanketta alkuun niin sanotusti omalla riskillä siihen asti, kunnes rahoittaja tekee hankkeen hyväksymisestä päätöksen.

20 Kunnanhallitus Kunnanhallitus Kunnanhallitus pidättää itsellään hallintosäännön 81 :n 3.) nojalla päätösvallan valita ohjausryhmän sijasta hankkeen hankevetäjä. Perusteena on hankkeen käynnistäminen kunnan omalla riskillä, jolloin hankkeeseen liittyvä riskienhallinta ja va l- vontafunktio erityisesti korostuvat. 4. Hankevetäjän tehtävä laitetaan kunnan yleisen menettelyn mukaan hakuun klo mennessä. Kunnanhallitus haastattelee ja valitsee vetäjän hakijoiden joukosta siten, että hankevetäjä aloittaa tehtävässään alkaen. Hankevetäjää ohjeistetaan pidättäytymään merkittävämmistä kustannuksia aiheuttavista hankinnoista siihen kunnes hanke saa myönteisen rahoituspäätöksen. 5. Hankehakemuksen mukainen myönteinen rahoituspäätös Lapin TE-keskukselta tuodaan kunnanhallitukselle tiedoksi, eikä erillistä aloittamispäätöstä tällöin tarvita. Mikäli hanke ei saa rahoitusta tai rahoituspäätös poikkeaa olennaisesti hankehakemuksesta, kunnanhallitus tekee tarvittavat päätökset hankkeessa jo käynnistettyjen toimintojen muuttamisesta tai alasajosta ja hankevetäjän työsuhteen päättämisestä. Kunnanhallitus asettaa hankkeelle ohjausryhmän, johon kuuluvat: Tomi Timonen, hakijatahon edustaja, Pelkosenniemen kunta Pentti Pyykönen, Pelkosenniemen yrittäjät Jutta Pasma, Kemijärven Latu ry:n edustaja Juhani Peltoniemi, Savukosken yrittäjä Jouni Asteljoki, Lapin järvimatkailu Oy Leo Korhonen, Kemijärven yrittäjien edustaja Hanna-Leena Talvensaari, Pohj. Lapin Leader ry:n edustaja Pohjoisimman Lapin Leader ry:n hallituksen edustaja Hankkeen vastuuhenkilöksi nimetään Tomi Timonen. Hankkeelle avataan kunnan kirjanpitoon oma kustannuspaikka ja varataan tarvittavat meno- ja tulomäärärahat. Kunnan omarahoitusosuus katetaan elinkeinopalvelujen kehittämishankkeiden Pohjoisimman Lapin Leaderin hankemäärärahoista, joten hankkeella ei ole nettomenoja lisäävää vaikutusta kunnan talouteen vuosina 2009 ja 2010.

21 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 70 Kunnanjohtaja lisäsi kokouksessa esitykseensä, että kunnanjohtaja, kunnanhallituksen puheenjohtaja ja kunnansihteeri muotoilevat hankevetäjän tehtävää koskevan hakuilmoituksen ja valitsevat kunnanhallituksen haastatteluun kutsuttavat henkilöt tehtävää määräaikaan mennessä hakeneiden joukosta. Hyväksyttiin yksimielisesti.

22 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 71 KUNTARAHOITUS OYJ:N TARJOUS OSAKKEIDEN MERKITSEMISESTÄ Khall 71 Taustaa: Kuntarahoitus Oyj:n yhtiökokous on päättänyt osakepääoman korottamisesta osakeannilla osakkeenomistajien merkintä-etuoikeudesta poiketen. Osakeanti toteutetaan maaliskesäkuussa ja suunnataan koko kuntasektorille. Kaikille kunnille, kuntayhtymille sekä kuntien ja kuntayhtymien omistamille yhtiöille tarjotaan mahdollisuus tulla Kuntarahoitus Oyj:n omistajaksi. Omistajakuntaa pyritään laajentamaan tarjoamalla osakkeita merkittäväksi myös kaikille niille Kuntien takauskeskuksen jäsenille, jotka eivät jo ole Kuntarahoituksen osakkeenomistajia sekä Suomen valtiolle. Annin tavoitteena on kerätä vähintään 30 miljoonaa euroa uutta pääomaa. Vuonna 1989 perustetusta ja yli 250 kunnan omistamasta Kuntarahoituksesta on kehittynyt maamme kuntatalouden kannalta keskeinen tekijä. Kuntarahoituksen erinomainen luottokelpoisuus ja aktiivinen toiminta rahoitusmarkkinoilla ovat taanneet sen, että kuntien lainoitusta on voitu hoitaa kuntien kannalta edullisesti ja kilpailukykyisesti. Tilanne kuntien rahoitusmarkkinoilla muuttui täysin vuoden 2008 aikana. Syventyneen finanssikriisin vaikutuksesta pankkien varainhankinnan kustannus nousi voimakkaasti, ja niiden kyky tarjota edullista rahoitusta kuntasektorille heikkeni selkeästi. Käytännössä Kuntarahoitus on tällä hetkellä ainut rahoituslaitos varmistamassa rahoituksen saatavuutta kunnille. Olettavissa on, että nykyinen markkinatilanne tulee säilymään muuttumattomana parin seuraavan vuoden ajan. Kuntarahoituksen antolainauskanta tullee kasvamaan voimakkaasti. Pystyäkseen vastaamaan kasvaneeseen lainojen kysyntään on tärkeätä, että yhtiön pääomarakennetta vahvistettaan. Näin pystytään varmistamaan Kuntarahoituksen vakavaraisuus sekä sen paras luottoluokitus. Varmistaakseen rahoituksen valtion tukemaan asuntotuotantoon valtio on päättänyt osallistua esitettyyn antiin maksimissaan 20 miljoonalla eurolla, kuitenkin niin ettei sen osuus ylitä 70 % kokonaisannista. Osakeantia koskeva Kuntarahoitus Oyj:n kirje, liite nro 8.

23 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 71 Kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle, että 1. Pelkosenniemen kunta osallistuu Kuntarahoitus Oyj:n osakeantiin ja merkitsee 1000 kpl yhtiön osakkeita hintaan 3,20 euroa per osake ja valtuuttaa kunnanjohtajan hoitamaan merkitsemiseen liittyvät käytännön toimenpiteet. 2. Investointiosaan varataan lisämääräraha euroa osakkeiden merkitsemistä ja hankintaa varten. Hyväksyttiin yksimielisesti.

24 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 72 OLYMPIA- JA MAAILMANMESTARUUSMITALISTIEN SEKÄ MUIDEN ARVOKISAMENESTYJIEN PALKITSEMINEN Khall 72 Pelkosenniemen kunnasta on puuttunut erillinen palkkiosääntö urheilun olympia- ja maailmanmestaruus- sekä muiden urheilumenestyjien palkitsemista varten. Tilanne tuli ajankohtaiseksi Tapio Luusuan saavutettua maailmanmestaruus hopea- ja pronssimitalit kumparelaskussa. Tapio Luusuan mitalijuhla ja palkitseminen on suoritettu hienossa kansalaisjuhlassa, mikä saavutti runsaasti positiivista julkisuutta. Urheilumenestyksillä on positiivinen kokonaisarvo kunnan näkökulmasta ja erityisen suuri merkitys lasten ja nuorten kannustamisessa liikuntaan ja urheiluun. Liitteenä on palkkiosääntö urheilun olympia- ja maailmanmestaruus- sekä muiden urheilumenestyjien palkitsemista varten. Palkkiosääntö, liite nro 9. Pelkosenniemen kunta muistaa ja palkitsee yksilölajeissa Pelkosenniemen kunnan kirjoilla olevia olympialajien yleisten sarjojen MM- ja olympiamitalistejaan sekä mahdollisia muita urheilukisamenestyjiä oheisen liitteenä olevan palkkiosäännön mukaisesti. Kunnanhallitus vahvistaa Tapio Luusuan kansalaisjuhlassa suoritetun palkitsemisen eurolla kunnanhallituksen käyttövaroista. Kunnanjohtaja täydensi kokouksessa esitystään siten, että oheiseen liitteenä olevaan palkkiosääntöön lisätään kohtaan 5. teksti sekä EM-kisojen menestyksestä. Hyväksyttiin yksimielisesti.

25 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 73 PYHÄ-SLALOM RY:N ANOMUS Khall 73 Pyhä-Slalom ry anoo sähköpostikirjeellään kaudelle 2009 toiminta-avustusta 2000 juniorityöhön. Kirje liite nro 10. Kunnanhallitus myöntää kaudelle 2009 anotun 2000 :n suuruisen toiminta-avustuksen sillä edellytyksellä, että yhdistys toimittaa edellisen vuoden tilinpäätöksen ja kuluvan vuoden talousarvion. Päätettiin yksimielisesti jättää asia pöydälle siihen asti kunnes Pyhä-Slalom ry toimittaa kunnanhallitukselle vuotta 2008 koskevan tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen sekä vuoden 2009 talousarvion.

26 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 74 KUNNANVIRASTON PITÄMINEN SULJETTUNA Khall 74 Henkilökunnalta on tullut ehdotus, että kunnanvirasto pidettäisiin suljettuna helatorstain jälkeisenä perjantaina Useissa kunnissa kunnanvirasto on suljettu yleisimmin heinäkuun aikana. Pelkosenniemen kunnanvirasto on ollut aikaisempina vuosina kesällä suljettuna 3-4 viikkoa. Vuosilomalista on lähdössä kiertoon ja henkilökunnan lomien keskittämiseksi on tarpeen päättää kesän 2009 osalta kunnanviraston suljettuna pitämisestä. Kunnanhallitus päättää, että kunnanvirasto pidetään suljettuna Lisäksi kunnanhallitus päättää, että Pelkosenniemen kunnanvirasto pidetään suljettuna kolme viikkoa ajalla , huomioiden kuitenkin valtion yhteispalvelupisteen ja sosiaalitoimen erityistarpeet asiakaspalvelussa. Välttämättömät viranomais- ym. toimet hoidetaan viraston suljettuna ollessakin. Hyväksyttiin yksimielisesti.

27 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 75 KUNNANVALTUUSTON PÄÄTÖSTEN LAILLISUUS JA TÄYTÄNTÖÖNPANO Khall 75 Asialistat liitteenä nro 11. Kunnanvaltuuston kokoukset on pidetty ja Kunnanhallitus toteaa, että kunnanvaltuuston päätökset ovat syntyneet laillisesti, eivätkä mene valtuuston toimivallan ulkopuolelle, joten ne voidaan panna täytäntöön, paitsi kunnanvaltuuston kokouksen pykälien 11 ja 15 osalta, käsitelty uudelleen kunnanvaltuuston kokouksessa. Hyväksyttiin yksimielisesti.

28 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 76 ILMOITUSASIAT Khall 76 NUORTEN YSTÄVÄT PALVELUT OY 1. Selvitys asiakaslain toteutumisesta vuonna PELKOSENNIEMEN KUNTA 2. Sosiaalilautakunnan ja pöytäkirja jäljennökset. 3. Teknisen lautakunnan pöytäkirja jäljennös. Merkitään ilmoitusasiat tiedoksi. Merkittiin tiedoksi. Puheenjohtaja päätti kokouksen klo

Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 299. Ilmoitustaulunhoitaja Lea Kaipainen 12/2011

Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 299. Ilmoitustaulunhoitaja Lea Kaipainen 12/2011 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 299 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 12/2011 KOKOUSAIKA Tiistaina 01.11.2011 kello 16.00 16.54 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 1 No 1/2008 KOKOUSAIKA Perjantaina 18.01.2008 kello 13.00-14.00 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanviraston, valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

Jutta Pasma (sit) Satu Sirviö (sit) Ahti Isojärvi (kesk) Jari Tervo (kesk) Marko Poikela (kesk) Pirkko Hyötylä (kesk)

Jutta Pasma (sit) Satu Sirviö (sit) Ahti Isojärvi (kesk) Jari Tervo (kesk) Marko Poikela (kesk) Pirkko Hyötylä (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 310 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 15/2009 KOKOUSAIKA Perjantaina 04.12.2009 kello 15.00 15.40 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 38 Sivistyslautakunta No 28.10.2009 4/2009. Pelkosenniemen koululla, käsityöluokka

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 38 Sivistyslautakunta No 28.10.2009 4/2009. Pelkosenniemen koululla, käsityöluokka PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 38 No 28.10.2009 4/2009 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 28.10.2009 kello 14.00 14.55 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla, käsityöluokka SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Varsinaiset

Lisätiedot

Arvola Anneli (kesk) Karila Juhani (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 327. Ilmoitustaulunhoitaja Lea Kaipainen

Arvola Anneli (kesk) Karila Juhani (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 327. Ilmoitustaulunhoitaja Lea Kaipainen Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 327 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 13/2006 KOKOUSAIKA Perjantaina 10.11.2006 kello 9.00-10.00 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 26.03.2013 12 ASIALISTA KOKOUSAIKA Tiistaina 26.03.2013 klo 18.00 19.13 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 10 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali 3 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 51 3/2011 KOKOUSAIKA Torstaina 24.03.2011 kello 16.35-16.40 Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA

Lisätiedot

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 104

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 104 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 104 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 7/2007 KOKOUSAIKA Tiistaina 24.04.2007 kello 16.06-17.06 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Oikarinen Hannu. Pyhäjärvi Milja. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu. Pyhäjärvi Milja. Suokanerva Hanne 3 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 57 3/2009 KOKOUSAIKA Torstaina 7.5.2009 kello 16.00 16.19 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA Hietala

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Tekninen lautakunta 29.02.2016 AIKA 29.02.2016 klo 17:00-17:40 PAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Viranomainen Kunnanhallitus 15.05.2012 80

PELKOSENNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Viranomainen Kunnanhallitus 15.05.2012 80 Kunnanhallitus 15.05.2012 80 Kunnanhallitus 46, 47, 48 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Khall 46 Valtuuston 11.12.2008 hyväksymän hallintosäännön 5 mukaan kokouskutsu kunnanhallituksen jäsenille

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Sivistyslautakunta 22.05.2017 AIKA 22.05.2017 klo 18:00-21:10 PAIKKA Pelkosenniemen koulu, takkahuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 30 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 30.10.2013 63

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 30.10.2013 63 KOKOUSKUTSU ASIALISTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 30.10.2013 63 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 30.10.2013 klo 18.00-19.15 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koulu KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 46 65 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 15

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 15 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 15 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 2/2008 KOKOUSAIKA Maanantaina 04.02.2008 kello 16.35-18.28 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 1

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 1 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 1 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 1/2008 KOKOUSAIKA Perjantaina 11.01.2008 kello 13.38-16.22 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 23.05.2012 15

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 23.05.2012 15 SIVISTYSLAUTAKUNTA 23.05.2012 15 ASIALISTA KOKOUSAIKA Keskiviikkona 23.05.2012 klo 17.00 18.08 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 11 17 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 AIKA 22.05.2017 klo 18:00 PAIKKA Pelkosenniemen koulu, takkahuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 30 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 31 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 07.12.2011 35 ASIALISTA KOKOUSAIKA Keskiviikkona 07.12.2011 klo 17.00 18.10 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla, ruokasali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 30 37 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali SOSIAALILAUTAKUNTA 3.12.2013 64 KOKOUSKUTSU / ASIALISTA KOKOUSAIKA 3.12.2013 kello 18.00-19.30 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 54 66 Kokouksen

Lisätiedot

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema PELKOSENNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Maanantai 23.04.2012 klo 18.00 18.55 KOKOUSPAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä Sivu Asia 26 49 27 49 28 49

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 AIKA 15.11.2017 klo 13:00 PAIKKA Sodankyläntie 1 A KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 16 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 17 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMISTOIMET

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali 3 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 58 4/2011 KOKOUSAIKA Torstaina 05.05.2011 kello 16.00-16.42 Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 18.05.2011 15. KOKOUSAIKA Keskiviikkona 18.05.2011 kello 16.00 16.

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 18.05.2011 15. KOKOUSAIKA Keskiviikkona 18.05.2011 kello 16.00 16. SIVISTYSLAUTAKUNTA 18.05.2011 15 ASIALISTA KOKOUSAIKA Keskiviikkona 18.05.2011 kello 16.00 16.40 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla, ruokasali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 10 17 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 1 No 1/2004 KOKOUSAIKA Torstaina 12.02.2004 kello 16.00-17.55 Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. KOKOUSAIKA Maanantaina kello

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. KOKOUSAIKA Maanantaina kello Viranomainen Kokouspäivä 23 ASIALISTA KOKOUSAIKA Maanantaina 24.05.2010 kello 16.00 17.40 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla, ruokasali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 16 25 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 56 Tekninen lautakunta 26.04.2016 AIKA 26.04.2016 klo 18:00-19:15 PAIKKA Pyhän palo- ja pelastusasema KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 27 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 21/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 21/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 21/2017 595 Kunnanhallitus 24.10.2017 AIKA 24.10.2017 klo 16:00-16:14 PAIKKA Valtuustosali, jatkokokous KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 293 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta.

Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta. Sosiaalilautakunta 3.10.2012 72 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Sos. ltk 62 Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta.

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali 3 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 121 7/2009 KOKOUSAIKA Maanantaina 07.09.2009 kello 16.00-16.15 Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA

Lisätiedot

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 74

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 74 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 74 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 4/2007 KOKOUSAIKA Tiistaina 13.03.2007 kello 17.06-18.04 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen paloasema SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Varsinaiset

Lisätiedot

Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen. Keskusvaalilautakunnan väliaikaisten varajäsenten valitseminen

Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen. Keskusvaalilautakunnan väliaikaisten varajäsenten valitseminen Kunnanhallitus ASIALISTA KOKOUSTIEDOT KÄSITELTÄVÄT ASIAT :t Aika Maanantai 6.3.2017 klo 15.00-17.00 Paikka Sähköpostikokous 58 59 60 61 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 39 No 3/2007 KOKOUSAIKA Torstaina 26.04.2007 kello 15.00-15.20 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanviraston, valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali SOSIAALILAUTAKUNTA 29.10.2013 50 KOKOUSKUTSU / ASIALISTA KOKOUSAIKA 29.10.2013 kello 18.00-20.50 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 44 52 Kokouksen

Lisätiedot

Oikarinen Hannu. Pyhäjärvi Milja. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu. Pyhäjärvi Milja. Suokanerva Hanne 3 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 93 5/2009 KOKOUSAIKA Tiistaina 23.06.2009 kello 17.30 17.55 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

Erkki Parkkinen 123-126, 128-130 kunnanjohtaja

Erkki Parkkinen 123-126, 128-130 kunnanjohtaja Pelkosenniemen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ Sivu 191 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 9/2013 KOKOUSAIKA Maanantaina 12.8.2013 kello 17.00-18:19 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanviraston valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 9.20 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 1 / 2019 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 2/2018 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 2/2018 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 2/2018 1 AIKA 26.01.2018 klo 14:00 PAIKKA Kunnantalon kahvio KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 9 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 11 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 12 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 13 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 14

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 06/2015

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 06/2015 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 06/2015 KOKOUSAIKA 17.04.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 100 101 102 103 26, 27 Kokouksen

Lisätiedot

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 18 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 19 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 20 Vastaavan sairaanhoitajan valinta

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/2015 1 Kokousaika 12.1.2015 kello 18.00 18.06 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Halkivaha, Erkki Isotalo, Päivi Jokinen, Olli Juhala,

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 365 15/2011

Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 365 15/2011 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 365 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 15/2011 KOKOUSAIKA Tiistaina 20.12.2011 kello 18.00 20.10 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tarvainen Maarit, pj. Huttunen Tuula Jääskeläinen

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali. jäsen. jäsen

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali. jäsen. jäsen 3 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 53 2/2013 KOKOUSAIKA Tiistaina 12.2.2013 kello 18.00-19:03 Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA Honkanen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston kokoushuone, Tervontie 4 (uusi kokoushuone)

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston kokoushuone, Tervontie 4 (uusi kokoushuone) ympäristölautakunta Tervontie 4, 72210 Tervo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston

Lisätiedot

Pöytäkirja 1 (8) Tervon kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto

Pöytäkirja 1 (8) Tervon kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto 1 (8) KOKOUSAIKA 29.11.2017 klo 12:00-12:55 KOKOUSPAIKKA Tervon kunnanvirasto, Valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Lempinen Sami pj. Nuutinen

Lisätiedot

Rintala Aino-Kaisa Tuomainen Janne. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Pöytäkirjantarkastajien valinta

Rintala Aino-Kaisa Tuomainen Janne. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Pöytäkirjantarkastajien valinta Iitin kunta Kokouskutsu 8/2017 1 Aika 16.10.2017 klo 18:00 Paikka Lisätietoja Kunnantalo, 1. kerroksen kokoushuone Huom! Lautakunta on päätösvaltainen vain täysilukuisena. Esteestä pyydetään ilmoittamaan

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstai 10.1.2019 klo 18.00 19.11 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Seurakuntatalo Raili Karvonen Tarja Kinnunen Antti Koistinen Pirjo Leinonen Asko Merilä (paikalla

Lisätiedot

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 160 No 7/2006 KOKOUSAIKA Torstaina 14.12.2006 kello 16.00-16.45 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen yläkoulu, ruokasali SAAPUVILLA Honkanen

Lisätiedot

Kellokumpu Jorma. Oikarinen Hannu. Pyhäjärvi Milja. Suokanerva Hanne

Kellokumpu Jorma. Oikarinen Hannu. Pyhäjärvi Milja. Suokanerva Hanne 3 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 41 2/2009 KOKOUSAIKA Torstaina 26.02.2009 kello 16.00-16.50 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

Yhteistyömallien selvittäminen Pelkosenniemen kunnan kanssa

Yhteistyömallien selvittäminen Pelkosenniemen kunnan kanssa Kunnanhallitus ASIALISTA KOKOUSTIEDOT KÄSITELTÄVÄT ASIAT :t Aika Maanantai 20.6.2016 klo 12.00-12,35 Paikka Savukosken kunnanvirasto 108 109 110 Yhteistyömallien selvittäminen Pelkosenniemen kunnan kanssa

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 25.1.2017 1 3 1 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. Puheenjohtaja avaa kokouksen.

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/2018 1 Kokousaika 19.3.2018 kello 18.00 18.20 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Kaarto, Anne-Mari Kalsi, Esa Kankare, Tarmo Kiertonen,

Lisätiedot

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 11.01.2010 klo 17.00 19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kulpakko Aino vpj. (sit) klo 08.11 lähtien Mettiäinen Seija (sit)

Kulpakko Aino vpj. (sit) klo 08.11 lähtien Mettiäinen Seija (sit) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 161 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 9/2008 KOKOUSAIKA Tiistaina 01.07.2008 kello 8.09-9.06 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / KOKOUSAIKA kello

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / KOKOUSAIKA kello PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / 2017 KOKOUSAIKA 1.3.2017 kello 19.00-20.20 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kilpukan ruokala Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 119

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 119 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 119 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 8/2007 KOKOUSAIKA Tiistaina 15.05.2007 kello 16.00-19.01 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2015 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2015 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2015 1 Sivistyslautakunta 23.12.2015 AIKA 23.12.2015 klo 10:00-10:52 PAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 88 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2016 172 Tekninen lautakunta 19.12.2016 AIKA 19.12.2016 klo 17:10-17:40 PAIKKA Pyhätunturin palo- ja pelastusasema KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 91 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 95

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 95 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 95 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 6/2008 KOKOUSAIKA Tiistaina 29.04.2008 kello 16.00-16.52 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 18.02.2013 klo 9.00 11.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 18

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 18 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Hyvinvointilautakunta 12.04.2016 AIKA 12.4.2016 klo 18:09 20:35 PAIKKA Peiponpellon päiväkodin ruokasali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 90. Ilmoitustaulunhoitaja Lea Kaipainen 4/2011

Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 90. Ilmoitustaulunhoitaja Lea Kaipainen 4/2011 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 90 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 4/2011 KOKOUSAIKA Torstaina 31.03.2011 kello 16.08 16.59 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Pusa Leila ja Annala Tarmo

Pusa Leila ja Annala Tarmo ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 16.02.2015 klo 17.00 Kihniön kunnanviraston kokoushuone Törmä Tapani Pusa Leila Annala Tarmo

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 14.02.2014 klo 09.00-13.40. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 14.02.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 14.02.2014 klo 09.00-13.40. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 14.02.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 1/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 14.02.2014 klo 09.00-13.40 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista 7/ Sosiaalilautakunta

Muonion kunta Esityslista 7/ Sosiaalilautakunta Muonion kunta Esityslista 7/2019 1 Sosiaalilautakunnan kokous Aika ke 26.6.2019 klo 16.00 Paikka Valtuustosali Läsnä Sakari Silén puheenjohtaja Petteri Hirsikangas varapuheenjohtaja Elina Niemelä-Muotka

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 54 Tekninen lautakunta Nro (x) (x) (-) (x) (x)

KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 54 Tekninen lautakunta Nro (x) (x) (-) (x) (x) KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 54 Kokousaika Tiistaina 28.8.2018 klo 17.00 18.04 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet: Henkilökohtaiset

Lisätiedot

SAVONLINNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017. Vammaisneuvosto

SAVONLINNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017. Vammaisneuvosto Vammaisneuvosto 27.09.2017 1 Aika 27.09.2017 kello 16:30-17:50 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Läsnä Kokkonen Jorma jäsen Kokkonen Tanja puheenjohtaja Sairanen Kati jäsen Juuti Pirkko KH:n edustaja

Lisätiedot

Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta.

Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta. Sosiaalilautakunta 28. 9.2011 67 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Sos. ltk 52 Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta.

Lisätiedot

Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta.

Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta. Sosiaalilautakunta 2.5.2012 29 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Sos. ltk 26 Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta.

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 50 Keskusvaalilautakunta 09.04.2017 AIKA 09.04.2017 klo 18:10-19:10 PAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 32 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema PELKOSENNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Keskiviikko 29.02.2012 klo 18.30 21.09 KOKOUSPAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä Sivu Asia 11 24 12 24 13

Lisätiedot

Pöytäkirja 1 (11) Tervon kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto

Pöytäkirja 1 (11) Tervon kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto 1 KOKOUSAIKA 7.9.2017 klo 15:02-15:58 KOKOUSPAIKKA Tervon kunnanvirasto, Hallituksen ja lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS ASIAT :t

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 2/2019

Tarkastuslautakunta 2/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 2/2019 Kokousaika: 18.4.2019 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 91 Kokousaika 16.9.2015 klo 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto 50 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51 Pöytäkirjantarkastajien valinta 52 Esityslistan

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 12) Perusturvalautakunta

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 12) Perusturvalautakunta Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/2019 1 ( 12) Aika 20.02.2019, klo 17:04-17:20 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Kokouksen

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto. Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto. Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 10.5.2017 kello 18.15-18.35 KOKOUSPAIKKA Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B211 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 18.06.2012 23

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 18.06.2012 23 SIVISTYSLAUTAKUNTA 18.06.2012 23 ASIALISTA KOKOUSAIKA Maanantaina 18.06.2012 klo 17.00 19.37 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 18 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 1/ Tekninen lautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto I, valtuustosali. Tikka Raija Liisa

LEMIN KUNTA 1/ Tekninen lautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto I, valtuustosali. Tikka Raija Liisa 1/2010 1 Tekninen lautakunta Torstai 14.01.2010 klo 18.00-19.55 Kunnanvirasto I, valtuustosali Punkka Olavi Vesala Hannu Taipale Heikki Tikka Raija Liisa Penttilä Arto Rämä Maija Laitinen Sonja Buuri Riku

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto Pvm Nro / 2017

Kirkkovaltuusto Pvm Nro / 2017 KOKOUSKUTSU Pvm Nro 2.1.2017 1 / 2017 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.1.2017 klo 18 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo päätysali KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS...2 2 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-) (x) (x)

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-) (x) (x) KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu Nro 4 5.7.2017 26 Kokousaika 5.7.2017 klo 19-20.25 Kokouspaikka Kunnanvirasto, neuvotteluhuone Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA 1 Kokousaika Keskiviikko 27.02.2018 klo 9.00-11.30 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/2016 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 6 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 7 TILINPÄÄTÖKSEN 2015 ESITTELY 3 8 KUNNANHALLITUKSEN PUHEENJOHTAJAN KATSAUS 3 9 EDELLISEN KOKOUKSEN

Lisätiedot

Puheenjohtaja. Hannu Smolander. Tarkastusaika. Tuusniemi Kirjoita tarkastusaika. Allekirjoitus. Hannu Smolander.

Puheenjohtaja. Hannu Smolander. Tarkastusaika. Tuusniemi Kirjoita tarkastusaika. Allekirjoitus. Hannu Smolander. Esityslista Nro 2/2018 1 (9) KOKOUSAIKA Klo 9.00 - KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Smolander

Lisätiedot

Valtuusto 2/2017. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 2/2017. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 2/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 18.8.2017 klo 13.00 13.35 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 11/2017 KOKOUSAIKA 28.6.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 6/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 6/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 6/2017 80 Kokousaika 13.11.2017 kello 18.00 18.18 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Kaarto, Anne-Mari Kalsi, Esa Kankare, Tarmo Kiertonen,

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo () () () () () () () () ()

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo () () () () () () () () () KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA Sivu Nro 4 5.7.2017 26 Kokousaika 5.7.2017 klo 19- Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä

Lisätiedot

Auran kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Tarkastuslautakunta

Auran kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Tarkastuslautakunta Auran kunta Pöytäkirja 3/2018 1 ( 10) Aika 11.09.2018, klo 08:41-14:43 Paikka Käsitellyt asiat Kunnanvirasto, valtuustosali 12 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjantarkastajat 14 Kunnan taloudellisen

Lisätiedot

Erkki Parkkinen 33-42, 44-45 kunnanjohtaja

Erkki Parkkinen 33-42, 44-45 kunnanjohtaja Pelkosenniemen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ Sivu 50 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 2/2013 KOKOUSAIKA Tiistaina 5.2.2013 kello 17.00-19:10 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvaltuuston valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Keskiviikkona 30.5.2018 klo18.00-20.48 Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45. 2 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta

Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45. 2 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2012 Kunnanvaltuusto Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45 Kokouspaikka Valtuuston kokoushuone Käsiteltävät asiat nro Liite nro 1 Kokouksen

Lisätiedot

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 1/2015 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko klo 17-18.35 Paikka: Virastotalon kokoushuone Läsnä: Kari Mantere, pj Matti Antila Eija Harmanen Henry Hautala Heli Kurikka Heikki Lintala Maija-Liisa

Lisätiedot

Vanhusneuvoston kokous Multian Palvelukeskus Poukama maanantaina klo

Vanhusneuvoston kokous Multian Palvelukeskus Poukama maanantaina klo MULTIAN KUNTA 3/2017 PÖYTÄKIRJA n kokous Multian Palvelukeskus Poukama maanantaina 27.11.2017 klo 13.00 15.00 ASIAT 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 20 Työjärjestyksen

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/ (9) Vammaisneuvosto

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/ (9) Vammaisneuvosto Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/2018 1 (9) Aika 06.03.2018, klo 16:59-18:36 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Ervast, 1 krs. Käsitellyt asiat 5 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 6 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot