Koris on osa Malmia. Ystävällisesti Tector. Nyt on liukasta. Tector. Avulias ja opastava Apple-kauppiaasi! sivu 6. sivu 4

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Koris on osa Malmia. Ystävällisesti Tector. Nyt on liukasta. Tector. Avulias ja opastava Apple-kauppiaasi! sivu 6. sivu 4"

Transkriptio

1 Koris on osa Malmia 11 sivu 6 Nyt on liukasta 2011 Partiolaiset ovat lahjoittaneet SOS-Lapsikylän lapsille ja nuorille adventtikalenterit. Partion perinteinen adventtikalenteri on jo vuosikymmeniä luonut joulun odotuksen tunnelmaa, jota partiotontut halusivat tänä vuonna levittää myös lapsikylään. Kuva: Kaisa-Mari Jama sivu 3 Ystävällisesti Tector. Olemme paikallinen asiantuntijasi kaikessa Appleen liittyvässä. Saat meiltä sekä laajan valikoiman Applen tuotteita ja lisävarusteita, että monipuolista apua niiden hyödyntämiseen. Saat meiltä myös takuu- ja AppleCare-huollot, vanhempien laitteiden korjaus- ja asennuspalvelut sekä datanpelastuksen mahdottomiltakin näyttävissä tilanteissa. Mitä tahansa Appleen liittyvää siis tarvitsetkin, tervetuloa Tectoriin. Meiltä saat myös opiskelija- ja opettaja-alennukset! Tector. Avulias ja opastava Apple-kauppiaasi! Lasipalatsi Mannerheimintie 22-24, Helsinki (09) sivu 4 Kauppakeskus Kluuvi Aleksanterinkatu 9, Helsinki (09) TM ja 2011 Apple Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Kauppakeskus Sello Leppävaarankatu 3-9, Espoo (09) Pukinmäki Rälssintie Helsinki (09) Yritysratkaisut (09)

2 2 Kädessäsi on uusi Malmi-lehti ole hyvä! Pohjois-Helsingin keskeiset kaupunginosat Malmi-Tapanila-Pukinmäki muodostavat selkeästi oman kokonaisuuden, jota kaupunkimedioiden kentässä aiemmin käsitelty osana pohjois-helsinkiä. Käytännössä pohjois- Helsinki on jo pitkään ollut käsitteenä ja käsittelyalueena liian laaja. On ymmärrettävästi hankalaa viestiä Tapanilan ja toisaalta Pihlajamäen alueen asioista kaikkia kiinnostavalla tavalla. Alueellamme asuvien ja yritystoimintaa harjoittavien toivomuksena on jo pitkään ollut oman alueen asioihin keskittyvä lehti, josta voi lukea kotiympäristönsä asioista ja asukkaiden näkemyksistä kaupunginosalehdille tyypilliseen tapaan. Malmi-lehteä jaetaan veloituksetta kotitalouksiin kuukauden kolmantena torstaina. Lehden voi myös noutaa tuttujen kauppojen lehtitelineistä. Toivomme runsasta palautetta ja vastaamme lukijoittemme toivomuksiin kustannustaloudellisten realiteettien puitteissa. Vieraile myös nettisivuillamme Reipasta loppusyksyä kaikille Malmin asukkaille! terveisin Malmi-lehden toimitus Malmi-lehti Puh Nettilehti Toimitus ja kirjoitukset Ilmoitusmyynti puh Ilmoitusaineistot Aineistojen toimitusaika Työstettävä aineisto viim. ilmestymisviikon maanantaina klo 12 Sovittu valmisaineisto viim. maanantaina klo 16 Ilmestymispäivät Riippumaton kaupunginosalehti. Ilmestyy kuukauden kolmantena torstaina. Jaetaan kotitalouksiin, liiketilohin ja konttoreihin. Jakelu Letterbox p ( )

3 3 Lähestyvän joulun ensimmäinen merkki Monessa kodissa partiolaisten adventtikalenteri on lähestyvän joulun ensimmäinen merkki, josta alkaa kutkuttavan jännä joulun odotuksen aika. Lapsi- ja nuorisojärjestönä Pääkaupunki-seudun Partiolaiset haluaa jakaa tämän tunteen SOS-Lapsikylän sijaisperheissä asuvien lasten ja nuorten kanssa. WW Mulla on ollut adventtikalenteri joka vuosi siitä lähtien, kun aloitin partion harrastamisen 10-vuotiaana. Kivointa on, kun luukkujen avaamisen sai aloittaa muita aikaisemmin. Lisäksi luukuista paljastuu jotain uutta pääkuvaan, ei vain erillisiä pikkukuvia. Ka- lenterin avulla joulun odotuksen aikana saa joka päivä yllätyksen, joka tuo hymyn huulille, Siiri Kihlström vantaalaisesta TuikkuTytöt-lippukunnasta kertoo. SOS-Lapsikylässä partiotontut olivat odotettuja vieraita. Adventtikalentereiden luovutuksen lisäksi partiolaiset askartelivat vierailullaan lasten ja nuorten kanssa heijastimia. Joulu on lapsille erityistä aikaa ja siihen valmistautumisessa adventtikalenterilla on merkittävä rooli erityisesti pienempien lasten elämässä. Se auttaa jaksamaan joulun odotusaikaa. Toki omat kalenterit on lapsille aina hankittu, mutta partion kalenterit tuovat joulun käsin kosketeltavan lähelle, kylänjohtaja Sointu Möller sanoo. Suomalainen Partiotyttöliitto aloitti adventtikalenterimyynnin jo vuonna Tänä vuonna kuvitus on rovaniemeläisen Lasse Kataisen käsialaa, ja kalenteriin painetun joulutarinan on kirjoittanut 17-vuotias partiolainen Janne Heiskanen Imatralta. Kalenterin ensimmäisen luukun saa avata ensimmäisenä adventtina 27. marraskuuta. Pääkaupunkiseudun Partiolaisten Espoon Tapiolan SOS-Lapsi- kylään viemät kalenterit ovat osa valtakunnallista adventtikalentereiden lahjoituskampanjaa. Partiolaiset eri puolilla Suomea ovat lahjoittaneet adventtikalentereita muun muassa lastensairaaloihin ja sairaaloiden lastenosastoille. Kuva: Lasse Katainen Jos haluaa partiolaisten adventtikalenterin omalle seinälleen, kannattaa asiaa tiedustellla lähimmältä partiolaiselta!

4 4 Suojateiden huomiovalot eivät toimineet toivotusti Kokeilua jatketaan Koekäytössä olleet suojateiden huomiovalot eivät saaneet autoilijoita muuttamaan ajotapojaan ja pysähtymään suojatien eteen merkittävästi aiempaa herkemmin. Huomiovalot eivät myöskään toimineet kovin luotettavasti. Helsingin kaupunki testasi vuoden ajan kolmen eri valmistajan huomiovaloja Pohjolankadulla, Koskelantiellä ja Intiankadulla. Valojen toimivuutta ja vaikutuksia arvioitiin analysoimalla suojateiltä kuvattuja videonauhoja. Lisäksi asukkailta kerättiin palautetta verkkokyselyllä. Vaikka huomiovaloilla ei ollut suurta vaikutusta autoilijoiden ajotapaan, voi niiden käyttö olla perusteltua siksi, että ne parantavat jalankulkijoiden näkyvyyttä hämärässä ja pimeässä, liikenneinsinööri Sakari Montonen sanoo. Marjaniementien varressa sijaitsevan näkövammaisten palvelukeskus Iiriksen kohdalla on turvallisuutta pyritty parantamaan mm. asentamalla valaisimia tavallista tiheämpään. Huomiovalojen testausta aiotaan jatkaa eri puolilla Helsinkiä. Huomiovalot asennetaan paikkoihin, joissa niistä on hyötyä erityisesti jalankulkijan näkyvyyden parantamisen kannalta. Kokeilussa käytetään Pohjolankadulla olleita ruotsalaisvalmisteista SeeMehuomiovaloja. Ne eivät olleet yhtä häiriöherkkiä kuin vastaavat suomalaislaitteet eivätkä ne akkukäyttöisinä edellytä kytkentää sähköverkkoon, mikä laskee niiden asennuskustannuksia. Toisiakin huomiovalomalleja voidaan vielä hankkia testikäyttöön, jos niiden valmistajat saavat parannettua laitteiden toimintavarmuutta. Intiankadun ja Koskelantien epäluotettavat laitteet poistetaan. Jos huomiovaloista saadaan jatkossa parempia tuloksia, voidaan niitä ottaa laajemmin käyttöön. Huomiovalot havaitsevat suojatien reunaan tulevan jalankulkijan ja alkavat vilkkua varoittaen autoilijoita. Tavoitteena on parantaa jalankulkijoiden turvallisuutta.

5 5 Nyt on liukasta Etenkin avoimilla paikoilla olevat tiet sekä sillat ovat liukkaudellaan yllättäneet monet autoilijat. Tienjakokorokkeen tolpat ja ilmastointiputket ovatkin koituneet monen autoilijan kohtaloksi. Kun kulkuneuvoissa on vielä yllättävän paljon kesärenkaita, on aamujään vaarallisuus todella tarkkaavaisesti huomioitava. Päivällä plussaa, yöllä miinusta Päivälämpötilojen vielä pysytellessä plussan puolella, unohtuu helposti yöpakkasten aiheuttama teiden jäätyminen. Aamuliukkaus on syytä ottaa huomioon ajonopeuden lisäksi päivän aikatauluja rustattaessa. Siirtymiseen paikasta toiseen on yksinkertaisesti varattava enemmän aikaa. Tutustu Malmi-lehden nettiversioon VAIHTOLAVAT JA ROSKALAVAT ONLINE-TILAUKSET 24/7 tistä Katso ne ous arj päivän t

6 6 TAPAHTUMAKALENTERI la klo Allaskarkelot Siltamäessä. Superhauskaa tekemistä koko perheelle. Allaskarkelot -tapahtumassa luvassa on musiikkia, kisailuja, leluja ja superhauskaa tekemistä koko perheelle 30-asteisessa vedessä ja kotoisassa uimahallissa. Ei vaadi ennakkoilmoittautumista. Normaali uintimaksu. ke klo Kirjailija Annakaisa Iivari Malmin kirjastossa. Malmin kirjaston syksyn kirjailijailloissa kirjailijat kertovat ja keskustelevat omien teostensa teemoista: naisista, perheistä, kulttuurien kohtaamisista. Onko fiktio totta vai tarua? Syksyn viimeinen kirjailijavieras on Annakaisa Iivari. Tilaisuuden juontaa FM Päivi Hytönen. Vapaa pääsy! Esitykset klo 16 ja 18. Itämaisen tanssin valiojoukko Keidas Ensemble valmistautuu viettämään 5-vuotisjuhlaansa mutta taas tuntuu siltä, että ei ole mitään päälle pantavaa. to klo Gracias a la vida Elämälle kiitos! Pianokonsertti suurin tuntein musiikkiteoksissa soi rakkaus, ilo ja surukin. ti klo Kamarimusiikkia Mozart Kostiainen Vainio Sostakovits. Konsertissa Respiro-kvintetti esittää Mozartin, Kostiaisen, Vainion ja Sostakovitsin teoksia. Kamarimusiikkia-sarja järjestetään yhteistyössä Radion sinfoniaorkesterin muusikoiden kanssa. pe klo Kino Kaiku: musiikkivideoita Suomen elokuvakontaktin arkistosta ke klo ja klo PoijuPäivät: Saunatontun salaisuus. Joulun alla tonttulassa riittää vilskettä, mutta yksinäinen Saunatonttu miettii, kuka sitä enää tarvitsee, kun on sähkökiukaat, suihkut ja porealtaat. MALMITALON LÄHIAJAN TAPAHTUMIA la klo Kino Helios: Nalle Puhin elokuva: Uudet seikkailut Puolen hehtaarin metsässä. Nalle Puhin elokuva on Disneyn animaatiostudion ensimmäinen Puh-elokuva yli 35 vuoteen. ke klo Kino Helios: Nalle Puhin elokuva: Uudet seikkailut Puolen hehtaarin metsässä. Nalle Puhin elokuva on Disneyn animaatiostudion ensimmäinen Puh-elokuva yli 35 vuoteen. la klo Shik Shak Shop verkkokauppaa itämaisittain to klo Suomen Nivelyhdistyksen yleisöluento, Janne Maarala Malmin ilmailukerhon lentokausi päättyi jo perinteiseen OH-Gaalaan, mutta koneita voi vielä käydä ihastelemassa Malmin lentoasemalla. Lentoasemarakennuksessa on nyt avattu lapsiperheiden ja liikuntarajoitteisten vierailijoiden iloksi uusi lastenhoitohuone ja inva-wc. Tilaan on opaste päärakennuksen aulassa, ja se sijaitsee pääovelta katsoen rakennuksen vasemmanpuoleisessa siivessä. su klo ImproMonoOpera, Jazz n Jam. Svengaavaa äänitaidetta ja improvisoinnin riemua! Ääniakrobaatti Anneliis Poll ja pianotaiteilija Anto Pett ammentavat monipuolisesta musiikillisesta taustastaan. ti klo Yhteislaulua. Tunnettuja iskusäveliä kautta aikojen meiltä ja muualta. Teemallisen lauluillan isäntinä ovat Jukka Okkonen ja Klaus Pennanen. ti klo Rock-sarja. The Barnshakers feat. Eero Raittinen Elvis sytytti Eero Raittiseen kipinän, joka ei sammu, vaikka aikaa on kulunut yli puoli vuosisataa. Koris on tärkeä osa Malmin lähihistoriaa Monet Malmi-lehden lukijat muistavat 1957 perustetun Malmin Kauppaopiston, jonka johtokunnan puheenjohtajana toimi alueellamme myös joulukoristeiden valmistusta jo tuolloin harjoittanut teollisuusneuvos K.A Weiste. Malmin Kauppaopiston urheilusalista on 80- ja 90-luvuilla valmistunut moni nykyinen suomalainen koripallovaikuttaja. Siinä koriksen sivussa kun Malmin Kauppiksessa saatiin myös merkonomin paperit - tai ainakin useimmat saivat. MaSu Basket syntyi tarpeeseen Malmin Super-Koris ry eli tutummin MaSu basket syntyi seitse- mäntoistavuotta sitten vuonna Seuran majapaikkana on koko pääkaupunkiseudun korisväen hyvin tuntema Malmin Palloiluhalli ja toiminta-alueena koko Koillis-Helsinki. Masussa on mahdollisuus harrastaa koripalloa kaikilla tasoilla - kerhotoiminnasta aina kilpakoripallosarjoihin saakka. Seura toimii myös yhteistyössä paikallisten koulujen kanssa mm. järjestämällä koripallokerhoja ala-asteikäisille pojille. Koriksesta ja Masun toiminnasta kiinnostuneiden kannattaa vierailla seuran kotisivuilla Juniorivalmennut on tärkeä osa MaSun toimintaa. Voita kinkku Osallistu kilpailuun Malmi-lehden kotisivuilla Seuraava Malmi-lehti ilmestyy Varaa ilmoitustilasi ajoissa.

7 7 Bensa-asemien asiakkaat halutaan takaisin myymälöihin ABC-liikenne-myymälöissä useimmat mittarit on tänään varustettu maksu kassaan -ohjein, kun vielä muutama vuosi sitten tankkaajat haluttiin itsepalvelu-maksuautomaatein pitää kaukana kassasta. Myös Neste-aseman myymälää on äskettäin uudistettu yhden pysähdyksen taktiikalla. Shellille palasi palvelutankkaus ksamaan kassalle ABC-asemat ohjaavat ma aan kaikkea muuta. ja tietenkin samalla ostam on Neste-aseman myymälää maksi. em ais pam aup uudistettu K-k Uuden omistajan myötä Shell-huoltamoketjussa on palattu palvelu-tankkaukseen. Pitkään Helsingin ainoat palvelua tarjonneet asemat olivat Merihaan ja Tullinpuomin Shell-huoltamot. Nyt huoltamoketjuissa on havaittu tankkauksen aikana sisällä myymälässä piipahtavien autoilijoiden jättävän asemalle paremman kokonaiskatteen verrattuna kiireisesti automaatilla tankkaaviin. Shellillä palveluhenkilö suorittaa myös tuulilasin pesun ja öljymäärän tarkastuksen varsinaisen tankkauksen aikana. Onkohan tämä alkusoittoa takaisin palveluyhteiskuntaan siirtymiselle?

8 8

Nyt on liukasta. Tässä on LePa Leppävaarasta. sivu 5. sivu 7

Nyt on liukasta. Tässä on LePa Leppävaarasta. sivu 5. sivu 7 11 Nyt on liukasta sivu 5 2011 Tässä on LePa Leppävaarasta sivu 7 Partiolaiset ovat lahjoittaneet Espoon SOS-Lapsikylän lapsille ja nuorille adventtikalenterit. Partion perinteinen adventtikalenteri on

Lisätiedot

Suojateiden huomiovalot

Suojateiden huomiovalot Veneet vesiltä mars! 11 sivu 6 2011 Puotila-Seura 50-vuotta sivu 5 Suojateiden huomiovalot eivät muuttaneet ihmisten ajotapoja Koekäytössä olleet suojateiden huomiovalot eivät saaneet autoilijoita pysähtymään

Lisätiedot

Joulun odotusta partiolaisten johdolla

Joulun odotusta partiolaisten johdolla Circo Aero Stoassa 12 sivu 4 2011 Joulun Sanoma sivu 2 Joulun odotusta partiolaisten johdolla Monessa kodissa on perinteeksi muodostunut joulun lähestymisen seuraaminen joulukalenterin avulla. Harva kuitenkaan

Lisätiedot

Liperin kulttuurikalenteri lokakuu joulukuu 2010

Liperin kulttuurikalenteri lokakuu joulukuu 2010 Liperin kulttuurikalenteri lokakuu joulukuu 2010 Lokakuu su 3.10. klo 18.00 Mikkelinpäivän kauneimmat runot ja laulut Viinijärven kirkossa. Mukana, Sirpa ja Vilma Naumanen sekä Jutta, Minttu ja Pinja Kurki,

Lisätiedot

Kinaporin palvelukeskus Tapahtumakalenteri

Kinaporin palvelukeskus Tapahtumakalenteri Kinaporin palvelukeskus 10.6.2016 Tapahtumakalenteri Pe 10.6. Virkeänä kohti viikonloppua -tuokio klo 14 Ma 13.6. Tanssit klo 13, Rami s band Ti 14.6. Ulkoilupäivä Pihlajasaaressa. Lähtö Kinaporin aulasta

Lisätiedot

Arviointikysely vanhemmille, kevät 2011

Arviointikysely vanhemmille, kevät 2011 Arviointikysely vanhemmille, kevät 2011 Kiitokset vanhemmille, jotka jaksoitte vastata kyselyymme! Peräti 72 % perheistä palautti lomakkeen. Opetusvälineitä kehuttiin ja myös tiloja pidettiin asianmukaisina,

Lisätiedot

LATTOMERI 2/2009. Lattomeren Kyläyhdistys ry 2/2009

LATTOMERI 2/2009. Lattomeren Kyläyhdistys ry 2/2009 LATTOMERI :n sääntömääräinen Lattomeren koululla keskiviikkona 4.11.2009 klo 18.00 Käsitellään sääntöjen määräämät asiat. Kahvitarjoilu. TERVETULOA! Länsi-Porin seurakunnan perhekerho Lattomeren kirkko

Lisätiedot

Auttaja lähellä sinua.

Auttaja lähellä sinua. Auttaja lähellä sinua. Punaisen Ristin viikko to 3. ke 9.5.2018 Punaisen Ristin viikko 3. - 9.5.2018 #punaisenristinviikko #auttajakurssi Miksi? Tehdään arjesta turvallinen Suomessa, korostetaan auttamistaitojen

Lisätiedot

KINGI ON TÄÄLLÄ! TERVETULOA HELSINGIN HAUSKIMPAAN KAUPUNGINOSAAN.

KINGI ON TÄÄLLÄ! TERVETULOA HELSINGIN HAUSKIMPAAN KAUPUNGINOSAAN. KINGI ON TÄÄLLÄ! TERVETULOA HELSINGIN HAUSKIMPAAN KAUPUNGINOSAAN. Pohjoismaiden laajin laitevalikoima on saanut uuden odotetun hurjimuksen. Uskallatko kokea kesän uutuuslaitteen KINGIn ja 75 metrin vapaapudotuksen?

Lisätiedot

UUTISKIRJE MAALISKUU 2016

UUTISKIRJE MAALISKUU 2016 Satutunti UUTISKIRJE MAALISKUU 2016 Saduttaako? Joka kuukauden ensimmäinen tiistai on hyvä aika suunnistaa kirjastoon kuuntelemaan millaisia jänniä tarinoita satutäti Katrilla on tällä kertaa kerrottavana.

Lisätiedot

SUORAA ASIAA LÄHIMAINONNASTA

SUORAA ASIAA LÄHIMAINONNASTA MEDIATIEDOT 2018 SUORAA ASIAA LÄHIMAINONNASTA Kun kohderyhmänäsi ovat alueellisesti kohdennetut kotitaloudet, on LetterboxMedioiden lähilehtiperhe helppokäyttöinen, joustava, optimaalisesti mitoitettu

Lisätiedot

Taito Shop ketju 10 vuotta Tarina yhteistyöstä ja kasvusta

Taito Shop ketju 10 vuotta Tarina yhteistyöstä ja kasvusta Taito Shop ketju 10 vuotta Tarina yhteistyöstä ja kasvusta Yhteistyöstä menestystä Forma messut on Taito Shopketjun myymälöille tärkein sisäänostotapahtuma ja paikka kohdata tavarantoimittajia. Siksi se

Lisätiedot

Sanomalehtiviikko. KAUKOPUTKI LÖYTÄÄ UUTISET Tehtäväpaketti 1. 2.-luokkalaisille. Lähde uutisseikkailuun toimittaja Simo Siiven opastuksella

Sanomalehtiviikko. KAUKOPUTKI LÖYTÄÄ UUTISET Tehtäväpaketti 1. 2.-luokkalaisille. Lähde uutisseikkailuun toimittaja Simo Siiven opastuksella Sanomalehtiviikko KAUKOPUTKI LÖYTÄÄ UUTISET Tehtäväpaketti 1. -luokkalaisille Lähde uutisseikkailuun toimittaja Simo Siiven opastuksella MA Tänään katsomme ja kuuntelemme sanomalehteä. 1. Paljonko sanomalehti

Lisätiedot

Lähitori Kuusela tapahtumat elokuussa 2015

Lähitori Kuusela tapahtumat elokuussa 2015 Lähitori Kuusela tapahtumat elokuussa 2015 Viikko 32 (3.8.-9.8.) Ma 3.8. - Klo 9-13 Kädentaitopaja (0. krs). Mahdollisuus tehdä erilaisia tekstiilitöitä ja kädentaitoja oman mielen mukaan. Materiaalimaksu.

Lisätiedot

Syyskuu Velkuan Kummelissa tiistaisin NAANTALIN SEURAKUNTA LÄÄKÄRIN VASTAANOTTOPÄIVÄT NAANTALIN 4H-YHDISTYS

Syyskuu Velkuan Kummelissa tiistaisin NAANTALIN SEURAKUNTA LÄÄKÄRIN VASTAANOTTOPÄIVÄT NAANTALIN 4H-YHDISTYS Syyskuu 2016 NAANTALIN SEURAKUNTA Syksyn toimintaa Velkualla Messu kirkossa su 11.9. klo 16.30. Risto Räty ja Tiina Lustig Kummelissa: Ehtoollishartaus ke 14.9. ja 12.10. klo 17. Marja Saantola ja Reini

Lisätiedot

MaTänään otamme selvää, minkälaista sanomalehteä luemme.

MaTänään otamme selvää, minkälaista sanomalehteä luemme. MaTänään otamme selvää, minkälaista sanomalehteä luemme. Etsi lehdestä vastaukset seuraaviin kysymyksiin: a) Mikä on lehden nimi? b) Mikä on lehden ilmestymisnumero? c) Kuka on lehden päätoimittaja? d)

Lisätiedot

Yritystori. Vantaan kaupunki, elinkeinopalvelut Milla Koskela

Yritystori. Vantaan kaupunki, elinkeinopalvelut Milla Koskela Yritystori Vantaan kaupunki, elinkeinopalvelut Milla Koskela Asuntomessut Kivistössä 2015 Asuntomessut Vantaan Kivistössä 10.7-9.8.2015 Ekologinen ja tiivis pientaloalue: 28 pientaloa ja kolme kerrostaloa.

Lisätiedot

HÄMEEN KAUPPAKAMARI LEHDESSÄ ILMOITUS HUOMATAAN!

HÄMEEN KAUPPAKAMARI LEHDESSÄ ILMOITUS HUOMATAAN! MEDIAKORTTI 2019 ILMOITTAMINEN KANNATTAA! AINA! HÄMEEN KAUPPAKAMARI LEHDESSÄ ILMOITUS HUOMATAAN! Hämeen kauppakamari -lehti tarjoaa lukijoilleen tuoretta tietoa, asiantuntija-arvioita ja monipuolisia näkemyksiä

Lisätiedot

NÄKÖISLEHTI. Esittelemme tekemiämme LEHTIÄ JA KIRJOJA KUVASARJA NÄKÖISLEHDESSÄ VIDEO NÄKÖISLEHDESSÄ. Mielenkiintoiset SUORALINKIT

NÄKÖISLEHTI. Esittelemme tekemiämme LEHTIÄ JA KIRJOJA KUVASARJA NÄKÖISLEHDESSÄ VIDEO NÄKÖISLEHDESSÄ. Mielenkiintoiset SUORALINKIT NÄKÖISLEHTI Esittelemme tekemiämme LEHTIÄ JA KIRJOJA KUVASARJA NÄKÖISLEHDESSÄ VIDEO NÄKÖISLEHDESSÄ Mielenkiintoiset SUORALINKIT MATKAKOHDE: BURG ELZ Kerpenin lähellä MUISTOJEN SPA VALMIS PAINETTAVAKSI!

Lisätiedot

HÄMEEN KAUPPAKAMARI -LEHTI TAVOITTAA PÄÄTTÄJÄT JA VAIKUTTAJAT

HÄMEEN KAUPPAKAMARI -LEHTI TAVOITTAA PÄÄTTÄJÄT JA VAIKUTTAJAT MEDIAKORTTI 2018 MEDIAKORTTI 2019 TEEMA Suomea uhkaa pitkäaikainen työntekijäpula Vaikka Suomea piinaa sitkeä taantuma ja noin yhdeksän prosentin työttömyys, niin seuraavat parikymmentä vuotta kärsimme

Lisätiedot

PIRKKA STREET BASKET KEVÄT PALAUTTEET. Kysely seuroille kiertueen jälkeen 14/19 vastausta Vaihtoehdot: Lisäksi avoimet vastaukset

PIRKKA STREET BASKET KEVÄT PALAUTTEET. Kysely seuroille kiertueen jälkeen 14/19 vastausta Vaihtoehdot: Lisäksi avoimet vastaukset PIRKKA STREET BASKET KEVÄT 2019 - PALAUTTEET Kysely seuroille kiertueen jälkeen 14/19 vastausta Vaihtoehdot: Kyllä Ei Jotain siltä väliltä Lisäksi avoimet vastaukset Vastaukset on analysoinut Veera Sääski

Lisätiedot

Asia: Aloite liikenneturvallisuuden parantamiseksi Nöykkiönkadun ja Kaskitien risteyksessä

Asia: Aloite liikenneturvallisuuden parantamiseksi Nöykkiönkadun ja Kaskitien risteyksessä Espoon kaupunki Tekninen keskus PL 1 02070 Espoon kaupunki / Kirjaamo Asia: Aloite liikenneturvallisuuden parantamiseksi Nöykkiönkadun ja Kaskitien risteyksessä Esitys: Latokaski-seura ry on saanut Latokasken

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Vuoreksen koulu. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Vuoreksen koulu. lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Vuoreksen koulu lv. 2018-2019 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 3.9. - 7.12.2018 ja keväällä 7.1. - 10.5.2019. Koulu tiedottaa myönnetyistä

Lisätiedot

Kuvallinen viikkotiedote. Mitä se tarkoittaa?

Kuvallinen viikkotiedote. Mitä se tarkoittaa? Kuvallinen viikkotiedote Mitä se tarkoittaa? Taustaa Työskentelen Ammattiopisto Luovin Liperin yksikössä. Olen tehnyt työtä erityisopettajana ja kotitalousopettajana kehitysvammaisten nuorten ja aikuisten

Lisätiedot

HAIKEUS ROHKEUS ONNI YLPEYS RAKKAUS VÄLINPITÄMÄTTÖ- MYYS VIHA PELKO IHASTUS RAUHALLISUUS ILO VÄSYMYS INHO RIEMU TOIVO PETTYMYS KAIPAUS PIRTEYS

HAIKEUS ROHKEUS ONNI YLPEYS RAKKAUS VÄLINPITÄMÄTTÖ- MYYS VIHA PELKO IHASTUS RAUHALLISUUS ILO VÄSYMYS INHO RIEMU TOIVO PETTYMYS KAIPAUS PIRTEYS TYYTYVÄISYYS AHDISTUS SURU IHASTUS LUOTTAMUS EPÄLUULO ILO KAIPAUS VÄLINPITÄMÄTTÖ- MYYS PIRTEYS ONNI TOIVO JÄNNITYS RIEMU TUSKA EPÄTOIVO MIELIALAPÄIVÄKIRJA YLPEYS VIHA RAUHALLISUUS PELKO ROHKEUS VÄSYMYS

Lisätiedot

TEKSTIVIESTI SÄHKÖPOSTI KUTSU

TEKSTIVIESTI SÄHKÖPOSTI KUTSU TEKSTIVIESTI SÄHKÖPOSTI KUTSU a) TEKSTIVIESTIN KIRJOITTAMINEN Hei Minna! (Hei!) (Kiitos viestistä(si).) Asia lyhyesti Terveisin Minna / T. Minna / Terveisin Minna Aho (MUISTA LÄHETTÄJÄ!!!) Kirjoita tähän

Lisätiedot

UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016

UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016 UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016 HSY:n kompostointikurssi Aiheuttaako kompostointi päänvaivaa? Oletko suunnitellut kompostin perustamista? Tule käytännölliselle ja maksuttomalle kompostointikurssille ma 2.5.2016

Lisätiedot

Lataa Pohjoisen metsän päivä ja yö - Susan Barrett. Lataa

Lataa Pohjoisen metsän päivä ja yö - Susan Barrett. Lataa Lataa Pohjoisen metsän päivä ja yö - Susan Barrett Lataa Kirjailija: Susan Barrett ISBN: 9789525871708 Sivumäärä: 38 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 16.78 Mb Lumoava luontoretki päivä- ja yöaikaan!lähde

Lisätiedot

LASTEN MUSIIKKI- SIRKUS nyt-liite mediatiedot 2011 59 nyt-liitteen ilmestyminen vuonna 2011 ilmestymispäivä varaukset ja määräimet aineistot Perjantai to klo 10 * ma klo 12 520 mm x 380 mm *

Lisätiedot

5/8/2016 The Copyright Law 1

5/8/2016 The Copyright Law 1 5/8/2016 The Copyright Law 1 5/8/2016 The Copyright Law 2 Yleistä Tekijänoikeuden kohteena on kirjallinen tai taiteellinen teos. Suojan saadakseen teoksen tulee ylittää ns. teoskynnys. Suojattu teos on

Lisätiedot

Ma Tänään tutustumme sanomalehteen ja sen eri osastoihin.

Ma Tänään tutustumme sanomalehteen ja sen eri osastoihin. Ma Tänään tutustumme sanomalehteen ja sen eri osastoihin. 3. 4. Mitä sanomalehteä luet? Etsi lehdestä seuraavat perustiedot: a) lehden nimi b) ilmestymisnumero c) irtonumeron hinta d) päätoimittaja e)

Lisätiedot

FESTARIKAUSI KÄYNNISTYY

FESTARIKAUSI KÄYNNISTYY FESTARIKAUSI KÄYNNISTYY Pääkaupunkiseudun elokuvatapahtumat CINEMAJA ry on vaihtoehtoisia elokuvia esittävien festivaalien, klubien ja kulttuurikeskusten yhdistys. Yhdistyksen tavoitteena on edistää elokuvakulttuurin

Lisätiedot

Kannelmäen peruskoulun lehti

Kannelmäen peruskoulun lehti Kannelmäen peruskoulun lehti Tämä lehti on kannelmäen peruskoulun oppilaiden tekemä lehti Tässä lehdessä esitetään oppilaiden tekemiä eri töitä, piirroksia ja sarjakuvia sekä raportti Super Schools viikosta

Lisätiedot

UUTISKIRJE HELMIKUU 2016

UUTISKIRJE HELMIKUU 2016 UUTISKIRJE HELMIKUU 2016 Satuhetki Saduttaako? Joka kuukauden ensimmäinen tiistai on hyvä aika suunnistaa kirjastoon kuuntelemaan millaisia jänniä tarinoita satutäti Katrilla on tällä kertaa kerrottavana.

Lisätiedot

PALAUTEKYSELY RYHMÄN PÄÄTYTTYÄ

PALAUTEKYSELY RYHMÄN PÄÄTYTTYÄ VOIKUKKIA 2014 PALAUTEKYSELY RYHMÄN PÄÄTYTTYÄ Hei hyvä vanhempi! Kiitos osallistumisestasi vanhempien VOIKUKKIA-vertaistukiryhmään. Haluaisimme tietää millaisia tunnelmia ja ajatuksia vertaistukiryhmäkokemus

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE. Joulun aika ja kauden käännös JOULUN AIKA. KUNTOJUMPAT (yli 15v.) Järvenpään Voimistelijat ry 2/2014-2015 27.11.14

JÄSENTIEDOTE. Joulun aika ja kauden käännös JOULUN AIKA. KUNTOJUMPAT (yli 15v.) Järvenpään Voimistelijat ry 2/2014-2015 27.11.14 JÄSENTIEDOTE Järvenpään Voimistelijat ry 2/2014-2015 27.11.14 Joulun aika ja kauden käännös Kiitos kaikille jäsenille, taustajoukoille ja yhteistyökumppaneille syyskaudesta. Järvenpään Voimistelijoiden

Lisätiedot

Sinut ry:n lehti Testaa tietosi Sinuista. Nuoren kertomus: Sijoitustausta on ollut minulle voimavara

Sinut ry:n lehti Testaa tietosi Sinuista. Nuoren kertomus: Sijoitustausta on ollut minulle voimavara Sinut ry:n lehti 2014 Testaa tietosi Sinuista Nuoren kertomus: Sijoitustausta on ollut minulle voimavara Mikä tää on? Hyppysissäsi oleva lehti on sijaisperheiden nuorille suunnattu Sinutlehti. Suomen Sijaiskotinuorten

Lisätiedot

MATERIAALIPAKETTI NUORTENILTAAN OLE HYVÄ!

MATERIAALIPAKETTI NUORTENILTAAN OLE HYVÄ! MATERIAALIPAKETTI NUORTENILTAAN OLE HYVÄ! Nuortenillan toiminta-ajatus ja tavoite Kahden eri seurakunnan nuoret kohtaavat toisiaan ja tutustuvat seurakuntien nuorisotoimintaan, jakavat kokemuksia, ideoita,

Lisätiedot

SYYSKUUN 2017 TAITOLUISTELUN KUUKAUSITIEDOTE

SYYSKUUN 2017 TAITOLUISTELUN KUUKAUSITIEDOTE SYYSKUUN 2017 TAITOLUISTELUN KUUKAUSITIEDOTE Jaoston terveiset; SalPa taitoluistelun kausi on käynnissä The Swans-logon alla. Kausi on taitoluistelujaoston 40-vuosi. Jaosto on perustettu 1978. Tervetuloa

Lisätiedot

Lasten museokesä 2013

Lasten museokesä 2013 Lasten museokesä 2013 Museoiden kesä on täynnä tapahtumia, ja moni niistä on tarkoitettu erityisesti lapsille. Haluaisitko kehrätä, oppia vanhan ajan valokuvauksesta ja otattaa itsestäsi visiittikorttikuvan

Lisätiedot

Do s and don ts. #effiefinland #sanomista

Do s and don ts. #effiefinland #sanomista Do s and don ts #effiefinland #sanomista #EffieEmo @mtl_ry #EffieEmon viisaudet: Do s Muista kohderyhmä: markkinoinnin ammattilaiset Kirjoita tärkein ensin Kirjoita aidasta, ei aidan vierestä Käytä ydinvirketekniikka

Lisätiedot

Helsingin hauskin kaupunginosa on

Helsingin hauskin kaupunginosa on Helsingin hauskin kaupunginosa on TAAS auki! Tänä kesänä lapsiperheet huvittelevat 11 laitteessa maksutta. Pohjoismaiden laajin laitevalikoima saa uuden kummituselämyksen. Uskallatko astua sisään Suomen

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2016

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2016 1 PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2016 Sisältö: Seuraava kuntatiedote... 1 Valtuuston kokous... 1 Viemärilaitoksen päivystys... 1 Avoin luento/ Pääasia muistista... 1 MTK-Pyhäntä tiedottaa... 1 Eläkeliitto

Lisätiedot

& KESÄN 2015 PARHAAT LIIKELAHJAIDEAT

& KESÄN 2015 PARHAAT LIIKELAHJAIDEAT kevään uutuuksia & KESÄN 2015 PARHAAT LIIKELAHJAIDEAT Yrityksesi visuaalinen ilme ja arvot saavat näkyä myös liikelahjoissa. Meidän kauttamme se onnistuu. Voit tilata tuotteet haluamallasi kuvalla kudottuna

Lisätiedot

Kansainvälinen kulttuuritapahtuma

Kansainvälinen kulttuuritapahtuma Kansainvälinen kulttuuritapahtuma Case: Savonlinnan Oopperajuhlat Hele Kaunismäki / Kulttuurin ketju -hanke, Turku Touring 3.6.2011. Historiaa Ensimmäiset oopperajuhlat Olavinlinnassa pidettiin kesällä

Lisätiedot

lasten kuhmo O le lapsena! Ole lapsen kanssa! Ollaan yhdessä! K U H M O S S A!

lasten kuhmo O le lapsena! Ole lapsen kanssa! Ollaan yhdessä! K U H M O S S A! lasten kuhmo 7 O le lapsena! Ole lapsen kanssa! Ollaan yhdessä! K U H M O S S A! kuhmo lasten 7 koe Kuhmon hilpeä heinäkuu Kuhmon HILPEÄ HEINÄKUU tarjoaa joka päivä iloa, unelmia, ääniä, hiljaisuutta,

Lisätiedot

Rippikoulujen yhteisiä menoja 2015 2016 Naarilan talvilomaripari

Rippikoulujen yhteisiä menoja 2015 2016 Naarilan talvilomaripari Rippikoulujen yhteisiä menoja 2015 2016 Naarilan talvilomaripari RIPPIKOULUPASSI Rippikoulupassi on sitä varten, että tutustut seurakunnan toimintaan. Siihen keräät merkinnät: 5 jumalanpalveluksesta 5

Lisätiedot

Komeat puitteet rennolle tapahtumalle

Komeat puitteet rennolle tapahtumalle Bodomin kartanon väki toivottaa sinut tervetulleeksi! Master Golf toimii Bodom-järven rannalla, historiallisen Bodomin kartanon ympärillä, Espoossa. Yhtiö on perustettu vuonna 1987 ja sillä on kaksi erilaista

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Pyynikin koulupolku. Wivi Lönn/Aleksanteri - Pispala. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Pyynikin koulupolku. Wivi Lönn/Aleksanteri - Pispala. lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Pyynikin koulupolku Wivi Lönn/Aleksanteri - Pispala lv. 2018-2019 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 3.9. - 7.12.2018 ja keväällä 7.1.

Lisätiedot

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN TAMMIKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN!

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN TAMMIKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN! TAATALAN PALVELUKESKUKSEN TAMMIKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN! Taatalan palvelukeskuksen harrastusryhmät ja kulttuuriohjelmat ovat kaikille avoimia. Ryhmät ja tapahtumat ovat pääsääntöisesti maksuttomia.

Lisätiedot

Korson asukaspuisto kesäkuu 2016

Korson asukaspuisto kesäkuu 2016 Ma 30.5. Puisto on avoinna klo 8-16 ja sisätilat ovat avoinna klo 9-14 Metsän väkeä -eläinaiheisia lauluja ja loruja Ti 31.5 Puisto on avoinna klo 8-16 ja sisätilat ovat avoinna klo 9-14 ASKARTELU-PAJA

Lisätiedot

Terveisiä Imatralta Poutapilvestä!

Terveisiä Imatralta Poutapilvestä! Terveisiä Imatralta Poutapilvestä! Nyt on jo kevät. Halusimme kertoa, kuinka kulunut talvi meillä sujui. Sää on ollut vaihteleva koko talven. Tällä hetkellä meidän pihalla on aika paljon lunta. Sää oli

Lisätiedot

Healthy European Youth. Erasmus+ -meeting in Nokia, Finland 24.-29.5.2015

Healthy European Youth. Erasmus+ -meeting in Nokia, Finland 24.-29.5.2015 Healthy European Youth Erasmus+ -meeting in Nokia, Finland 24.-29.5.2015 Tervetuloa Info-iltaan! Illan kulku: - Kahvitarjoilu - rehtorin puheenvuoro Eija Paukkuri - Erasmus-tiimi esittäytyy - viikon ohjelma

Lisätiedot

Esimerkkinä Vierumäki kyläasiamies Liisa Helanto

Esimerkkinä Vierumäki kyläasiamies Liisa Helanto Turvallisuutta - asukkaille ja asukkaiden kanssa 19.1.2012 Esimerkkinä Vierumäki kyläasiamies Liisa Helanto 1 Kylä välittää hanke Vuoden 2011 kylä Päijät-Hämeessä 18.1.19.1.20122012 2 Kylä välittää hanke

Lisätiedot

Korson asukaspuisto syksyn 2017 ohjelma

Korson asukaspuisto syksyn 2017 ohjelma syksyn 2017 ohjelma Puisto on avoinna: ma-to klo 8-16 sekä pe klo 8-15 WC:t ja Pöllönpesä (=eväshuone) käytössä puiston aukioloaikoina. Tilat suljetaan siistimisen vuoksi 15 min. ennen sulkemisaikaa. Pihalelut

Lisätiedot

LÄÄKÄRIN VASTAANOTTO TIEDOTTAA! Torstaina 20.11.14 lääkärin vastaanotto suljettu klo 11.00 16.00 henkilökunnan koulutuksen vuoksi.

LÄÄKÄRIN VASTAANOTTO TIEDOTTAA! Torstaina 20.11.14 lääkärin vastaanotto suljettu klo 11.00 16.00 henkilökunnan koulutuksen vuoksi. KOKKOLAN KAUPUNKI TIEDOTTAA Lohtajalainen Lohtajan aluetoimiston tiedotuslehti 21/2014 16.11.2014 Kokkolan kaupungin Lohtajan aluetoimisto os. Lokaniituntie 1, 68230 Lohtaja Avoinna ma pe, klo 9 11 ja

Lisätiedot

Verkkokaupan toimitustavat

Verkkokaupan toimitustavat Verkkokaupan toimitustavat Ohje Postin toimitustapojen esittämiseen kuluttajille verkkokaupan käyttöliittymässä 1 Näin kerrot Postin toimitustavoista verkkokaupassasi Postin toimitustapojen näkyminen yhdenmukaisella

Lisätiedot

TERVEISET LOKA-MARRASKUU 2018 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN

TERVEISET LOKA-MARRASKUU 2018 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN TERVEISET LOKA-MARRASKUU 2018 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN JÄSENLEHTI http://lohjanhelluntaisrk.net PASTORIN TERVEHDYS MIKÄ ON SEURAKUNNAN TARKOITUS??? Syyskausi on alkanut ja seurakunnan eri toiminnot

Lisätiedot

YHTEENVETO ASIAKASPALAUTTEESTA Lasten asioista vastaavat sosiaalityöntekijät

YHTEENVETO ASIAKASPALAUTTEESTA Lasten asioista vastaavat sosiaalityöntekijät 10.3.2014 YHTEENVETO ASIAKASPALAUTTEESTA Lasten asioista vastaavat sosiaalityöntekijät SOS-lapsikylän toimintakäsikirjan mukaisesti lapsikyliin ja nuorisokotiin sijoitettujen lasten asioista vastaaville

Lisätiedot

18 Sopimus työllistymistä edistävän monialaisen yhteispalvelun toteuttamisesta Mikkelin seudulla

18 Sopimus työllistymistä edistävän monialaisen yhteispalvelun toteuttamisesta Mikkelin seudulla Puumala Ote pöytäkirjasta 1/2016 1 (5) Kunnanhallitus, 55, 27.04.2015 Kunnanhallitus, 18, 25.01.2016 18 Sopimus työllistymistä edistävän monialaisen yhteispalvelun toteuttamisesta Mikkelin seudulla PuuDno-2015-166

Lisätiedot

Sanomalehti syntyy vuorovaikutuksesta

Sanomalehti syntyy vuorovaikutuksesta Sanomalehti syntyy vuorovaikutuksesta 1. Sähköpostilla 2. Puhelimella suoraan päätoimittajaan, toimitussihteeriin tai toimittajaan (numerot lehden viimeisellä aukeamalla) 3. Kirjeellä/kortilla 4. Facebookisssa,

Lisätiedot

KOHTI KESTÄVÄÄ ENERGIANKÄYTTÖÄ KOTITALOUKSISSA KOKEMUKSIA ENERGISE-HANKKEESTA

KOHTI KESTÄVÄÄ ENERGIANKÄYTTÖÄ KOTITALOUKSISSA KOKEMUKSIA ENERGISE-HANKKEESTA KOHTI KESTÄVÄÄ ENERGIANKÄYTTÖÄ KOTITALOUKSISSA KOKEMUKSIA ENERGISE-HANKKEESTA Senja Laakso, tutkijatohtori Kuluttajatutkimuskeskus, Helsingin yliopisto senja.laakso@helsinki.fi, @SenjaLaakso ENERGISE-HANKKEEN

Lisätiedot

JANAKKALA-SEURA RY. TOIMINTASUUNNITELMA 2016-2017

JANAKKALA-SEURA RY. TOIMINTASUUNNITELMA 2016-2017 JANAKKALA-SEURA RY. TOIMINTASUUNNITELMA 2016-2017 Hyväksytty vuosikokouksessa 23.3.2016 1 Janakkala-Seura ry. tekee paikallista Janakkalan mielikuvaa tukevaa kotiseututyötä. Tavoitteena on 1. Lisätä täällä

Lisätiedot

Juhlaviikon ohjelma

Juhlaviikon ohjelma Päivitetty 14.9.2018 Juhlaviikon ohjelma 24. 30.9.2018 Ma 24.9.2018 - Vesirieha 3 4-vuotiaille uimahallilla tasatunnein klo 16.00 18.00. Vapaa pääsy! Ei ennakkoilmoittautumista. - Elokuvailta Nuorisovintillä

Lisätiedot

AJANILMAISUT AJAN ILMAISUT KOULUTUSKESKUS SALPAUS MODUULI 3

AJANILMAISUT AJAN ILMAISUT KOULUTUSKESKUS SALPAUS MODUULI 3 AJAN ILMAISUT AJAN ILMAISUT 1. PÄIVÄ, VIIKONPÄIVÄ 2. VUOROKAUDENAIKA 3. VIIKKO 4. KUUKAUSI 5. VUOSI 6. VUOSIKYMMEN, VUOSISATA, VUOSITUHAT 7. VUODENAIKA 8. JUHLAPÄIVÄT MILLOIN? 1. 2. 3. 4. maanantai, tiistai,

Lisätiedot

Juhlaviikon ohjelma

Juhlaviikon ohjelma Päivitetty 18.9.2018 Juhlaviikon ohjelma 24. 30.9.2018 Ma 24.9.2018 - Vesirieha 3 4-vuotiaille uimahallilla tasatunnein klo 16.00 18.00. Vapaa pääsy! Ei ennakkoilmoittautumista. - Elokuvailta Nuorisovintillä

Lisätiedot

Ilmailuinsinöörien kerho perjantai, 12. kesäkuuta 2009. Jäsenkirje 1/2009

Ilmailuinsinöörien kerho perjantai, 12. kesäkuuta 2009. Jäsenkirje 1/2009 Jäsenkirje 1/2009 Vuosi 2009 on ehtinyt jo kesän kynnykselle. Ilmailuinsinöörien kerho lähestyy teitä nyt toimikauden ensimmäisellä jäsenkirjeellä, jossa esitellään tämän vuoden johtokunta, kartoitetaan

Lisätiedot

Juhlaviikon ohjelma

Juhlaviikon ohjelma Päivitetty 24.9.2018 Juhlaviikon ohjelma 24. 30.9.2018 Ma 24.9.2018 - Vesirieha 3 4-vuotiaille uimahallilla tasatunnein klo 16.00 18.00. Vapaa pääsy! Ei ennakkoilmoittautumista. - Elokuvailta Nuorisovintillä

Lisätiedot

Ma Tänään rapistelemme ja mittailemme sanomalehteä.

Ma Tänään rapistelemme ja mittailemme sanomalehteä. Ma Tänään rapistelemme ja mittailemme sanomalehteä. 3. Kuinka monta sivua tämän päivän lehdessä on? 2. Kumpaan suuntaan sanomalehti repeää paremmin, alhaalta ylös vai sivulta sivulle? Laita rasti oikean

Lisätiedot

Vinkit lippukunnille KOULU- TAI PÄIVÄKOTIVIERAILUN

Vinkit lippukunnille KOULU- TAI PÄIVÄKOTIVIERAILUN Vinkit lippukunnille KOULU- TAI PÄIVÄKOTIVIERAILUN TEKEMISEKSI ESIKOULUJEN PARTIOVIIKKO & KOULULAISTEN PARTIOSEIKKAILU PA RT I O.F I/PA RT I O S E I K KA I L U PA RT I O.F I/E S I KO U L U T TOIMITTANUT:

Lisätiedot

TIEDOTTAA /

TIEDOTTAA / Keilaseura POLE ry TIEDOTTAA 2008-2009 / 3 29.01.09 POLE tiedottaa 2008-2009 / 3 29.01.09 1(4) Tiedottajan palsta Helmikuun kk-kisa käydään Talissa la 21.2. klo 13:30 alkaen, ohjeet tarkemmin tässä tiedotteessa.

Lisätiedot

tommi.pomppis@gmail.com, Naantalin koulu-uinnit, Suomalaiset juhlapyhät, Viikkonumerot ma 10. syys ti 18. syys 2012 (Helsinki)

tommi.pomppis@gmail.com, Naantalin koulu-uinnit, Suomalaiset juhlapyhät, Viikkonumerot ma 10. syys ti 18. syys 2012 (Helsinki) tommi.pomppis@gmail.com, Naantalin koulu-uinnit, Suomalaiset juhlapyhät, Viikkonumerot ma 10. syys ti 18. syys 2012 (Helsinki) ma 10/9 ti 11/9 ke 12/9 to 13/9 pe 14/9 ma 17/9 ti 18/9 Viikko 37 / 2012 Viikko

Lisätiedot

Lähitori Kuusela tapahtumat helmikuussa 2016

Lähitori Kuusela tapahtumat helmikuussa 2016 Lähitori Kuusela tapahtumat helmikuussa 2016 Viikko 5 (1.2. 7.2.) Ma 1.2. - Klo 9.00-14.00 Kädentaitopaja (0. krs). Mahdollisuus tehdä erilaisia tekstiilitöitä ja kädentaitoja oman mielen mukaan. Materiaalimaksu.

Lisätiedot

Tule yrittäjäjuhlan kumppaniksi!

Tule yrittäjäjuhlan kumppaniksi! Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä JÄSENTIEDOTE 10/2018 18.9.2018 ylojarven@yrittajat.fi www.yrittajat.fi/ylojarvi www.facebook.com/yrittajat Ruljanssi Joko olet varannut ilmoitustilasi

Lisätiedot

Hellas. Koirasaarentie on liukas. Palvelu palasi Hertsikan Shellille. Herttoniemi Laajasalo Jollas Tammisalo

Hellas. Koirasaarentie on liukas. Palvelu palasi Hertsikan Shellille. Herttoniemi Laajasalo Jollas Tammisalo 11 2011 Koirasaarentie on liukas sivu 4 Palvelu palasi Hertsikan Shellille sivu 3 Partiolaiset ovat lahjoittaneet SOS-Lapsikylän lapsille ja nuorille adventtikalenterit. Partion perinteinen adventtikalenteri

Lisätiedot

I dare you to dive deep into. I assure you, all it takes is one bad day. Welcome. K16!!! the mind of a madman.

I dare you to dive deep into. I assure you, all it takes is one bad day. Welcome. K16!!! the mind of a madman. I dare you to dive deep into the mind of a madman. I assure you, all it takes is one bad day. Welcome. K16!!! Shows: 12.8., 18.8., 19.8. and 23.8. All at 19:00. Creators: Otto Haaparanta and Lauri Riihiaho

Lisätiedot

Toma Turlaite, 12, Kevätsunnuntai, Liettua, kansainvälinen lasten ja nuorten taiteen arkisto LASTEN JA NUORTEN KULTTUURIKESKUS KEVÄT 2015 OHJELMA

Toma Turlaite, 12, Kevätsunnuntai, Liettua, kansainvälinen lasten ja nuorten taiteen arkisto LASTEN JA NUORTEN KULTTUURIKESKUS KEVÄT 2015 OHJELMA Toma Turlaite, 12, Kevätsunnuntai, Liettua, kansainvälinen lasten ja nuorten taiteen arkisto LASTEN JA NUORTEN KULTTUURIKESKUS KEVÄT 2015 OHJELMA Tervetuloa Villa Artun näyttelyihin, työpajoihin ja koko

Lisätiedot

Kyselytutkimus suojatiekäyttäytymisestä Orivedellä

Kyselytutkimus suojatiekäyttäytymisestä Orivedellä Ylä-Pirkanmaan liikenneturvallisuustyö Kyselytutkimus suojatiekäyttäytymisestä Orivedellä Liikenneturvallisuuskoordinaattori, Juha Heltimo, Strafica Oy Kyselyn tausta ja vastaukset Kysely toteutettiin

Lisätiedot

ISSN 0784-2503 1/2007. 100. Monirunkovenelehti. Otteita vuosien varrelta. proaprojekti etenee

ISSN 0784-2503 1/2007. 100. Monirunkovenelehti. Otteita vuosien varrelta. proaprojekti etenee ISSN 0784-2503 6 1/2007 Kaikkien aikojen 100. Otteita vuosien varrelta proaprojekti etenee Martin Hildebrand PUHEENJOHTAJAN P A L S T A Monirunkovenelehdellä alkaa olla ikää. Käsissänne on lehtemme tasan

Lisätiedot

Oppikirjat oman aikansa ilmentyminä

Oppikirjat oman aikansa ilmentyminä Oppikirjat oman aikansa ilmentyminä 1 2 3 SUOMEN KASVATUKSEN JA KOULUTUKSEN HISTORIAN SEURAN VUOSIKIRJA 2014 Oppikirjat oman aikansa ilmentyminä KOULU JA MENNEISYYS LII 4 ISBN 978-952-67639-4-1 (pdf) ISSN

Lisätiedot

Lielahden koulupolku

Lielahden koulupolku HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Lielahden koulupolku Lentävänniemi - Lielahti lv. 2018-2019 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 3.9. - 7.12.2018 ja keväällä 7.1. - 10.5.2019.

Lisätiedot

Terveisiä Poutapilvestä! Kesä sujui Imatralla oikein mukavasti. Sää oli vaihteleva koko Suomessa ja niin meilläkin. Välillä satoi ja välillä paistoi.

Terveisiä Poutapilvestä! Kesä sujui Imatralla oikein mukavasti. Sää oli vaihteleva koko Suomessa ja niin meilläkin. Välillä satoi ja välillä paistoi. 2007 Terveisiä Poutapilvestä! Kesä sujui Imatralla oikein mukavasti. Sää oli vaihteleva koko Suomessa ja niin meilläkin. Välillä satoi ja välillä paistoi. Nyt on hyvä muistella mennyttä kesää ja sen tapahtumia.

Lisätiedot

Tampereen Messu ja Urheilukeskuksessa 8-10.2.2013 MEDIAKORTTI 2013. Messulehti Messuopas Tuotekassi TuoteTalo

Tampereen Messu ja Urheilukeskuksessa 8-10.2.2013 MEDIAKORTTI 2013. Messulehti Messuopas Tuotekassi TuoteTalo Tampereen Messu ja Urheilukeskuksessa 8-10.2.2013 MEDIAKORTTI 2013 Messulehti Messuopas Tuotekassi TuoteTalo Asta Rakentaja 2013 - Messulehti: Painosmäärä 140.000 Lehti jaetaan Aamulehden liitteenä pirkanmaalaisiin

Lisätiedot

"Koko kylä kasvattaa" -pelisäännöt Page 1 of 5

Koko kylä kasvattaa -pelisäännöt Page 1 of 5 "Koko kylä kasvattaa" -pelisäännöt Page 1 of 5 KÄYTTÄYTYMINEN Käyttäytymisessä me aikuiset olemme esimerkkejä lapsillemme. Lastemme turvallisuuden vuoksi noudatamme liikennesääntöjä ja nopeusrajoituksia.

Lisätiedot

TERVEISET JOULUKUU TAMMIKUU 2019 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN

TERVEISET JOULUKUU TAMMIKUU 2019 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN Kuva viime vuoden joulujuhlasta TERVEISET JOULUKUU 2018 -TAMMIKUU 2019 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN JÄSENLEHTI http://lohjanhelluntaisrk.net PASTORIN TERVEHDYS JOULUN ODOTUSTA Elämme parhaillaan adventin

Lisätiedot

VIEREMÄN KUNNANKIRJASTON ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELY 2013

VIEREMÄN KUNNANKIRJASTON ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELY 2013 VIEREMÄN KUNNANKIRJASTON ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELY 2013 VASTAAJIA: 56 SUKUPUOLI MIES (11) NAINEN (43) EI VASTAUSTA/EOS (2) ELÄMÄNTILANNE TYÖSSÄ (18) TYÖTÖN (6) KOULULAINEN/OPISKELIJA (5) ELÄKELÄINEN (26)

Lisätiedot

Työjärjestyksen ja netissä ilmestyvien työjärjestyssivujen toimivuus. Sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille tehdyn kyselytutkimuksen tulokset

Työjärjestyksen ja netissä ilmestyvien työjärjestyssivujen toimivuus. Sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille tehdyn kyselytutkimuksen tulokset Työjärjestyksen ja netissä ilmestyvien työjärjestyssivujen toimivuus Sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille tehdyn kyselytutkimuksen tulokset Maaliskuu 2010 Vastaajia 271/ noin 800 Opiskelijoita yhteensä

Lisätiedot

Kouvolan seudun ABC-asemat

Kouvolan seudun ABC-asemat Nykyään ABC on S-ryhmän ketju, joka on sekä matkailijan viihtyisä taukopaikka että lähiseudun asukkaan päivittäisiä palveluja tarjoava palvelukeskus. ABC-ketjuun kuuluu ABC-palveluasemia, ABC-automaattiasemia

Lisätiedot

Punaisen Ristin viikko AUTTAJA LÄHELLÄ SINUA

Punaisen Ristin viikko AUTTAJA LÄHELLÄ SINUA Punaisen Ristin viikko 6.-12.5.2019 Valokuvat: Joonas Brandt / SPR Punaisen Ristin viikko 6.-12.5.2019 #punaisenristinviikko #auttajakurssi Mitä? Parannamme lapsiperheiden arjen turvallisuutta kotona.

Lisätiedot

Tervetuloa Huittisten kaupunginkirjastoon

Tervetuloa Huittisten kaupunginkirjastoon Tervetuloa Huittisten kaupunginkirjastoon Lokakuu 2015 Huittisten kaupunginkirjastoon kuuluvat Huittisten pääkirjasto ja Vampulan kirjasto. Huittisten kaupunginkirjasto kuuluu Satakirjastoihin. Satakirjastoihin

Lisätiedot

Opastukset KEVÄT 2016. helmet.fi

Opastukset KEVÄT 2016. helmet.fi Opastukset KEVÄT 2016 Helsingin kaupunginkirjasto tarjoaa eri toimipisteissä erilaisia opastuksia tietokoneen, internetin, palvelujen, ohjelmien ja laitteiden käytössä. Opastukset ovat maksuttomia. Tutustu

Lisätiedot

PALAUTEKYSELY RYHMÄN PÄÄTYTTYÄ

PALAUTEKYSELY RYHMÄN PÄÄTYTTYÄ VOIKUKKIA 2015 PALAUTEKYSELY RYHMÄN PÄÄTYTTYÄ Hei hyvä vanhempi! Kiitos osallistumisestasi vanhempien VOIKUKKIA-vertaistukiryhmään. Haluaisimme tietää millaisia tunnelmia ja ajatuksia vertaistukiryhmäkokemus

Lisätiedot

TALVI- PÄIVÄT TALVI ON OIKEA AIKA TEHDÄ LÖYTÖJÄ ESPOONTORILLA 27.2. 3.3.

TALVI- PÄIVÄT TALVI ON OIKEA AIKA TEHDÄ LÖYTÖJÄ ESPOONTORILLA 27.2. 3.3. TALVI- PÄIVÄT ESPOONTORILLA 27.2. 3.3. TALVI ON OIKEA AIKA TEHDÄ LÖYTÖJÄ Tervetuloa talviostoksille Espoontorille! Kyllä nykytalvistakin selviää, kun pistää nenän ulos auringonpaisteella, mutta viihtyy

Lisätiedot

UUTISKIRJE HUHTIKUU 2016

UUTISKIRJE HUHTIKUU 2016 UUTISKIRJE HUHTIKUU 2016 Laura Lindstedtin videoitu haastattelu Kuva: Heini Lehväslaiho Finlandia-voittaja Laura Lindstedtiä haastateltiin Prosak-kirjallisuusklubilla tammikuussa. Hakunilan kirjasto esittää

Lisätiedot

SUOJATIEKÄYTTÄYTYMINEN JÄRVENPÄÄSSÄ, KERAVALLA JA TUUSULASSA KYSELYTUTKIMUS

SUOJATIEKÄYTTÄYTYMINEN JÄRVENPÄÄSSÄ, KERAVALLA JA TUUSULASSA KYSELYTUTKIMUS SUOJATIEKÄYTTÄYTYMINEN JÄRVENPÄÄSSÄ, KERAVALLA JA TUUSULASSA KYSELYTUTKIMUS TAUSTATIEDOT Toukokuussa 2017 toteutetulla kyselyllä kartoitettiin suojatiekäyttäytymiseen liittyviä ongelmia Järvenpään, Keravan

Lisätiedot

Hyvinvoinnin puolesta. Toiminnan suojelija: Tasavallan presidentti Sauli Niinistö

Hyvinvoinnin puolesta. Toiminnan suojelija: Tasavallan presidentti Sauli Niinistö Hyvinvoinnin puolesta Toiminnan suojelija: Tasavallan presidentti Sauli Niinistö Johtava lasten liikuttaja Missio Edistää lasten sekä nuorten terveyttä ja sosiaalista hyvinvointia liikunnan avulla Yli

Lisätiedot

Yhdistyksen toiminnasta vireyttä, virtaa ja vertaistukea

Yhdistyksen toiminnasta vireyttä, virtaa ja vertaistukea Yhdistyksen toiminnasta vireyttä, virtaa ja vertaistukea Mikkelin seudun Omaishoitajat ja Läheiset Maarit Väisänen OMAISHOITO MIKKELISSÄ Valtakunnallisiin arvioihin perustuen Mikkelissä on n. 3000 omaishoitajaa,

Lisätiedot

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU Kulttuurikaverin kanssa voit lähteä niin konserttiin kuin pesäpallo-otteluunkin! Eurajoen kulttuuritoimi Eurajoen sosiaalitoimi Kulttuurikaverin tilaaminen on helppoa:

Lisätiedot

Teknologiaa arjen ehdoilla? Ikääntyneiden kokemuksia kotiteknologiakokeilusta

Teknologiaa arjen ehdoilla? Ikääntyneiden kokemuksia kotiteknologiakokeilusta Teknologiaa arjen ehdoilla? Ikääntyneiden kokemuksia kotiteknologiakokeilusta Marjo Outila ja Pilvikki Lantela, Lapin yliopisto Toimiva Kotihoito Lappiin -hankkeen tulosseminaari 4.9.2018 Tiedonkeruu Tavoite

Lisätiedot

Luonnos. Markkinointi- ja yhteistyösopimus Karkkilan kaupunki ja KaU Koris ry

Luonnos. Markkinointi- ja yhteistyösopimus Karkkilan kaupunki ja KaU Koris ry Luonnos Markkinointi- ja yhteistyösopimus Karkkilan kaupunki ja KaU Koris ry 2015-2016 2 OSAPUOLET KaU Koris ry, y-tunnus 2364245-2 Karkkilan kaupunki, y-tunnus 0127046-7 SOPIMUSKAUSI 1.1.2015 31.12.2016

Lisätiedot