tämä on mainos 1 / 2015

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "tämä on mainos 1 / 2015"

Transkriptio

1 tämä on mainos - niitä saa meiltä. 1 / 2015

2 Suunnittelemme kaiken mitä yritys mainonnassa ja markkinoinnissa tarvitsee. Ja myös toteutamme sen! Graafinen suunnittelu Kaupallinen piirtäminen LR mainos on täyden palvelun mainostalo, joka on 30 vuotta tarjonnut yrityksille, tuotteille ja tapahtumille graafisen suunnittelun lisäksi valmiit markkinointituotteet. Oma tuotanto mahdollistaa nopean palvelun. Kauhajoella sijaitsevassa tehtaassa valmistuvat digipainotyöt, tarratyöt- ja tulosteet, suurtulosteet, banderollit, kaiverrukset, leimasimet ja liikelahjat. Rakennuspiirrosten käsittelyyn on Kauhajoella oma konekanta. Aloitimme toimintamme vuonna 1984 Koskenkorvalla, jolloin teimme lähinnä tarratöitä. Kauhajoelle LR mainos muutti vuonna Isommat tilat ja uudet työntekijät mahdollistivat toiminnan ja valikoiman laajentumisen. Nyt LR mainoksella on käytössään yli 550 neliötä omaa tuotantotilaa Kauhajoella. Asennamme kahdessa hallissa, joten myös rekkojen teippaus onnistuu sisätiloissa.

3 Tuotanto Digipaino Tekniset piirrokset ID-kortit & Klubikortit Leimasintehdas Kilpikaiverrus Tarratyöt & Tarrapaino Banderollit Tuotteet Telineet Mittatilaus Liikelahjat Syksyllä 2011 laajensimme Seinäjoelle. Rytmikorjaamolla sijaitsevassa toimistossa keskitytään graafiseen suunnitteluun, tuotannon säilyessä fyysisesti Kauhajoella. Seinäjoen sivutoimipisteessä palvelut ovat kuitenkin samat. Ammattitaitoinen henkilökunta ja vuosien kokemus pitävät huolen laadusta ja nopeasta palvelusta. Meihin voi luottaa. tämä on m a i n o s - niitä saa meiltä.

4 suunnittelu Graafinen Suunnittelemme yritysgrafiikkaa kaikkiin tarpeisiin, logoista valomainoksiin, käyntikorteista esitteisiin ja web-sivuihin saakka, kattaen viestinnän graafisen ilmeen laidasta laitaan. Toimimme myös valmiiden graafisten ohjeiden mukaan tai tarvittaessa päivitämme yrityksesi ulkoasun vastaamaan muuttuneita tarpeita.

5 since 1785

6 Grafiikkaa yrityksille, tuotteille ja tapahtumille Logot Käyntikortit ja ajanvarauskortit Esitteet ja asiakaslehdet Julisteet ja banderollit Lehti-ilmoitukset www-sivut ja bannerit Kirjekuoret ja Lomakkeet Ajoneuvoteippaukset Ikkunateippaukset Etiketit ja tarrat Kutsut ja Lahjakortit Pääsyliput ja Käsiohjelmat Kaupallinen piirtäminen Kuvankäsittely Tarjoamme samasta talosta yhtenäisen ilmeen yrityksesi koko mainontaan.

7 sinkitty 20 mm sinkitty 40 mm 17 sinkitty 40 mm sinkitty 80 mm 16 B sinkitty 40 mm Kaupallinen piirtäminen Graafisen piirtämisen ja perinteisten kasaus- ja mittakuvien lisäksi tarjoamme myös kaupallisia piirroksia ja kuvitusta. Emme ole taiteilijoita, sillä piirroksen tarkoitus on tukea yritysilmettä ja synnyttää ostopäätöksiä. 30 mm sinkitty tuulihaka 18 sinkitty 30 mm sinkitty 40 mm Piirrosjälki on yksilöllinen ratkaisu, joka herättää eri tavalla huomiota kuin valokuva.

8 UOTANTO Tehtaastamme saat mainonnan tukimateriaalit käyntikorteista autoteippauksiin ja kaikkea siltä väliltä. Käytössämme on yli 550 neliötä omaa tuotantotilaa Kauhajoella. Tehtaastamme löytyvät perinteisten tarraleikkureiden lisäksi kolme suurkuvatulostinta, jotka tulostavat ja leikkaavat muotoon suuretkin kuvat. Tulostus onnistuu mm. tarralle, pressulle, paperille ja kankaalle. Esitteiden, kirjekuorien ja muiden tulosteiden valmistus onnistuu pikana digipaino-koneella. Laserilla kaiverramme mm. nimikilvet, opasteet ja leimasimet. & SUUNNITTELU samassa talossa TUOTANTO Voiko olla helpompaa?

9 DIGI PAINO Pikapainostamme saat Digi-tulostuksella laadukasta painojälkeä, ilman pitkiä toimitusaikoja. Valmistamme vain tarpeen mukaan, myös pienet erät. (min. 1 kpl) Kaikkea paperista Käyntikortit, Ajanvarauskortit, Postikortit, Lahjakortit, Esitteet, Flyerit ja Hinnastot, Pääsyliput ja Toimitsijapassit, Julisteet, Käsiohjelmat, Kirjekuoret ja paljon muuta....valmiiksi asti Jälkikäsittelyssä jalostamme dokumentit esimerkiksi laminoinnilla, perferoinnilla, liima- tai kierresidonnalla, vihkonidonnalla tai vaikkapa tuotekansioksi. kuvassa yhdistelmätuote, käyntikortti-flyer, jonka alaosasta voi irrottaa käyntikortin Tämäkin esite on painettu omassa digipainossa!

10 Tekniset piirrokset TULOSTUS & KOPIOINTI Teknisten piirrosten, kuten rakennuspiirrosten tai karttojen tulostus ja skannaus tiedostosta/orginaalista onnistuu meillä erikseen siihen varatulla kalustolla. Tulostus nelivärisenä tai mustavalkoisena, rullaleveydet 30 / 60 / 90 cm. Jälkikäsittelyyn kuuluu luonnollisesti taittelukone. Piirrokset saa myös niitattuna, mapitettuina tai kuumalaminoituina säänkestäviksi. ID &KLUBI & KANTA-ASIAKAS KORTIT Valmistamme kestävät henkilökortit ja jäsenkortit kaikkiin käyttökohteisiin; VIP-kortit, kulkuluvat, jäsenkortit ja kanta-asiakaskortit vaikka viivakoodilla. Valikoimassa mm. Muovikortti pyöristetyillä reunoilla, sekä laminoitu paperikortti. Myös lisävarusteet: korttikotelot pidikkeet ketjut nauhat.

11 Laserkaivertimella voi kaivertaa mm. muoviin, puuhun, metalliin tai nahkaan. LEIMASIN TEHDAS Automaattileimasimet vaihdettavalla värikasetilla, useita malleja ja kokoja, erilaisiin käyttötarkoituksiin. esim: - Logoleimasin - Päivyrileimasin - Tiliöintileimasin - Numerointileimasin - Allekirjoitusleimasin KILPIKAIVERRUS Kaiverramme laserilla sekä karakaivertimella mm. keskus -ja ovikilvet, opasteet ja nimineulat, sekä yksittäiset akryylikirjaimet. Puiset Nostalgiamallit valmistuvat omissa tuotantotiloissa Kauhajoella.

12 Ajoneuvoteippaukset - Etiketit - Ikkunateippaukset - Kalvot (tummennus/murtosuoja) - Kyltit - Tarrat - Jälkivalaisevat tarrat - Linssitarrat - Opasteet - Suurtulosteet - Taulut - Valomainokset - jne TARRATYÖT & TARRAPAINO Suunnittelemme ja toteutamme erilaiset tarratyöt, kuten teippaukset ajoneuvoihin, näyteikkunoihin sekä mainoskyltteihin. Asennamme ammattitaidolla myös sirpalesuojakalvot ja tummennuskalvot. Tarrapainossamme valmistuvat muotoon leikatut neliväritarrat, etiketit ja linssitarrat. Suurkuvatulostimilla onnistuvat tarrat vaikka rekan yliteippaukseen, koko seinän peittävät maisemat, canvas-taulut sekä banderollit.

13 Banderollit Banderolleja tulostetaan sisä- ja ulkokäyttöön. Säätä kestävissä materiaaleissa perinteinen muovipressu on saanut rinnalleen reikäpressun, joka päästää tuulta läpi ja on siksi sopiva vaihtoehto erilaisiin ulkotapahtumiin. Lippukangas, myös kaksipuolisena tulosteena, sekä tukeva canvas-kangas ovat monikäyttöisiä perusmateriaaleja. Latex -tulostimen värit ovat ympäristöystävällisiä ja täyttävät joutsenmerkin vaatimukset.

14 UOTTEET TELINEET Kättä pidempää mainontaan! Valikoimistamme myös laadukkaat telineet sisälle ja ulos. Perinteiset Katumyyjät ja Roll Up:it, sekä julistekehykset ja erilaiset valotelineet. Omavalmisteiset lattiaständit, Tähti ja Quu erottuvat massasta, toimivat myymälässä ja messuilla, sekä näyttävät aina hyvälle. Ideoimme ja toteutamme kaikki mainonnan tukimateriaalit. MITTATILAUS Räätälöidyt ratkaisut tukemaan yrityksesi ilmettä, messuille ja myymälään. Mittatilaustöinä valmistetut tuotteet helpottavat sijoittelua ja esillepanoa. Myyntitiskien ja hyllyjen materiaaleina voimme käyttää mm. puuta, metallia ja tulostettua pvc-pintaa.

15 LIIKELAHJAT Yksilölliset liikelahjat yrityksesi logolla tai muulla omavalintaisella kuvalla sekä tekstillä. Valikoimastamme mm. mukit, hiirimatot, kangaskassit, palapelit ja kynät. Laserkaiverruksen avulla pystymme valmistamaan toimialaan räätälöidyt liikelahjat, kuten kellot ja avaimenperät. Muovista on moneksi. Sitä pystyy kaivertamaan, leikkaamaan ja taivuttamaan.

16 KAUHAJOKI Kenttätie 10, Kauhajoki Puh (06) Fax (06) SEINÄJOKI Vaasantie 11, Seinäjoki Puh (06) Fax (06) Heikki Lahti-Röyskö myynti, suunnittelu, asiakaskäynnit Nina Lahti-Röyskö myynti, graafinen suunnittelu Jussi Lahti-Röyskö kilpikaiverrus, leimasimet Veera Anttila graafinen suunnittelu, piirustuskopiot Krister Koivuniemi tuotanto Katja Lahti-Röyskö tuotanto Avoinna ma-pe noin 08:00-16:00. Muina aikoina kuten sattuu, tai sopimuksen mukaan.

SATeippi hinnasto 2015

SATeippi hinnasto 2015 hinnasto 2015 Hintoihin lisätään alv 24% Hinnat voimassa toistaiseksi.pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.minimi tilaus 1m 1.01.2015 500 Avery Event Film Lyhytaikainen sisä-ja ulkokäyttöön soveltuva kalvo.

Lisätiedot

Myymälä osoitteessa Kämmenniemenkatu 46, Tampere Jari Jokinen / / Tuotetiedot päivitetty

Myymälä osoitteessa Kämmenniemenkatu 46, Tampere Jari Jokinen / / Tuotetiedot päivitetty www.teiskotuote.fi Myymälä osoitteessa Kämmenniemenkatu 46, Tampere Jari Jokinen / 050 4877166 / jari@teiskotuote.fi Kuva: Jari Jokinen, Velaatta Tuotetiedot päivitetty Tammikuussa 2018 - versio draft.03

Lisätiedot

Uudet Palvelut UDEPA Oy

Uudet Palvelut UDEPA Oy Uudet Palvelut UDEPA Oy Uudet Palvelut Udepa Oy on 1990 perustettu yhden miehen yritys, jonka toimialaan kuuluvat erilaiset graafiset, mainonnan, markkinoinnin ja viestinnän palvelut. Yrityksen toimialaa

Lisätiedot

Mainostuotteet myös verkkokaupasta

Mainostuotteet myös verkkokaupasta 2016 tuotekuvasto Mainostuotteet myös verkkokaupasta www.lrmainos.com Graafinen suunnittelu Digipaino Käyntikortit Kortit Esitteet & Flyerit Lehdet & Kierreselkävihkot Julisteet Kirjekuoret Muut printtityöt

Lisätiedot

Myynninedistämismateriaalit

Myynninedistämismateriaalit Myynninedistämismateriaalit 1 Sisällysluettelo Vakiopainatukset... 3 Myyntitelineet... 5 Dollyhuput... 19 Myymälälavat... 21 Pöytädisplayt... 27 Pop Up:it ja hälyporttihuput... 31 Myymälämateriaalit...

Lisätiedot

ARKKIPAINO / SANOMALEHDET / ERIKOISPAINOTUOTTEET / CROSSMEDIA / i247 / LOGISTIIKKA / I-PLUS KATSEEN- KERÄÄJÄT

ARKKIPAINO / SANOMALEHDET / ERIKOISPAINOTUOTTEET / CROSSMEDIA / i247 / LOGISTIIKKA / I-PLUS KATSEEN- KERÄÄJÄT KATSEEN- KERÄÄJÄT KATSEEN- KERÄÄJÄT Päästä ajatuksesi lentoon Erikoispainotuotteiden mahdollisuudet ovat lähes rajattomat, sillä erilaisia materiaaleja, muotoja, värejä ja tehosteita löytyy paljon. Älä

Lisätiedot

TEOLLINEN MUOTOILU TUOTESUUNNITTELU YRITYSILME KONSULTOINTI. Juha Sarviaho. Teollinen muotoilu mukana tuotekehityksessä ja suunnittelussa

TEOLLINEN MUOTOILU TUOTESUUNNITTELU YRITYSILME KONSULTOINTI. Juha Sarviaho. Teollinen muotoilu mukana tuotekehityksessä ja suunnittelussa TEOLLINEN MUOTOILU TUOTESUUNNITTELU YRITYSILME KONSULTOINTI Juha Sarviaho Teollinen muotoilu mukana tuotekehityksessä ja suunnittelussa Yritysilmeen luominen ja tuotemerkin kehittäminen Muutokset toimintaympäristössä

Lisätiedot

Perinteisistä painotuotteista yksilöityihin PERSOONALLISIIN ratkaisuihin. LAADUKASTA jälkeä pikaisellakin toimituksella ympäri Suomen.

Perinteisistä painotuotteista yksilöityihin PERSOONALLISIIN ratkaisuihin. LAADUKASTA jälkeä pikaisellakin toimituksella ympäri Suomen. Perinteisistä painotuotteista yksilöityihin PERSOONALLISIIN ratkaisuihin. LAADUKASTA jälkeä pikaisellakin toimituksella ympäri Suomen. SEURAA HYVÄÄ JÄLKEÄ! POHJOISIMMAN SUOMEN MONIPUOLISIN PAINOTALO ROVANIEMELLÄ

Lisätiedot

DIGIPAINON HINNASTO. Voimassa 10/2017 -

DIGIPAINON HINNASTO. Voimassa 10/2017 - DIGIPAINON HINNASTO Voimassa 10/2017 - DIGIPAINOTUOTTEET Kaikkiin hintoihin sisältyy alv. 24 % JULISTEET A3 JA A2 Koko: A3 digipainatus ja A2 offset Värit: Yksipuolinen (4/0) Materiaali: 150 gr gloss Määrä

Lisätiedot

T PIEN NT OPAS PIENPIEN NTN PAINA

T PIEN NT OPAS PIENPIEN NTN PAINA IEN PAS AINA ISEEN INFO Newprint info Newprint Oy on yksi Suomen monipuolisimmista ja merkittävimmistä painotaloista. Toimintamme kulmakiviä ovat ammattitaitoinen ja kokenut henkilöstö sekä moderni konekanta.

Lisätiedot

1. Mustavalkoinen Laser tulostus 1.1 Samsung ML 1640 A4 lasertulostin

1. Mustavalkoinen Laser tulostus 1.1 Samsung ML 1640 A4 lasertulostin Yleistä SenioriPC palvelu tarjoaa tulostimia joka päiväiseen ja harvempaankin käyttöön. Tulostimet on jaettu kahteen ryhmään riippuen asiakkaan tarpeista. Tulostimia on markkinoilla valtavasti, mutta SenioriPC

Lisätiedot

Monilla aloilla myös pukeutuminen ja käyttäytyminen ovat yrityksen visuaalisen linjan mukaista.

Monilla aloilla myös pukeutuminen ja käyttäytyminen ovat yrityksen visuaalisen linjan mukaista. PROFILOINNIN TYÖKALUT Yrityksen kaikilla merkeillä täytyy olla yhtenäinen linja. Visuaalinen kokonaisuus: symbolit, merkit, tunnukset, tunnusvärit, typografia muodostavat yhden eheän erottuvan linjan,

Lisätiedot

Key to Freedom GRAAFINEN OHJEISTO

Key to Freedom GRAAFINEN OHJEISTO Key to Freedom GRAAFINEN OHJEISTO 1 SISÄLLYSLUETTELO Johdanto... 5 Logon eri versiot... 7 Kuinka logoa ei tule käyttää... 11 Logon suoja-alue... 13 Slogan... 15 Typografia... 17 Värimaailma... 19 Käyntikorttipohja...

Lisätiedot

FOREVER Classic. FOREVER Classic+ Universal LÄMPÖSIIRTOMATERIAALIT LASERTULOSTIMILLE

FOREVER Classic. FOREVER Classic+ Universal LÄMPÖSIIRTOMATERIAALIT LASERTULOSTIMILLE FOREVER Classic Siirtomateriaali vaaleille kankaille, hiirimatoille jne. Pesunkestävyys 40c lämpötilaan Siirtynyt taustakalvo lähes näkymätön Ei koveta kuvakohtaa kankaalla Ei sovellu mustavalkolasereille

Lisätiedot

/ ERIK EHDET OISP / ERIK AINO OISP TUO AINO

/ ERIK EHDET OISP / ERIK AINO OISP TUO AINO ARKKIPAINO // SANOMALEHDET SANOMALEHDET // ERIKOISPAINOTUOTTEET ERIKOISPAINOTUOTTEET // CROSSMEDIA CROSSMEDIA // i247 i247 // LOGISTIIKKA LOGISTIIKKA // I-PLUS I-PLUS ARKKIPAINO Kerro se paperilla Palveleva

Lisätiedot

Kopio Niini on parhaan palvelun tulostus- ja painotalo

Kopio Niini on parhaan palvelun tulostus- ja painotalo Toimipisteet Helsinki Höyläämötie 2 00380 Helsinki p. 010 6803 400 myynti@kopioniini.fi Helsinki Lönnrotinkatu 21 00120 Helsinki p. 010 6803 204 myynti@kopioniini.fi Painopalvelut Suoramarkkinointi Kopio

Lisätiedot

Pinnan väri / Kirjainten väri Matta Hinta LZ-904 33,50 LZ-905 33,50 LZ-906 33,50 LZ-907 33,50 LZ-909 33,50 LZ-912 33,50 LZ-914 33,50 LZ-981 33,50

Pinnan väri / Kirjainten väri Matta Hinta LZ-904 33,50 LZ-905 33,50 LZ-906 33,50 LZ-907 33,50 LZ-909 33,50 LZ-912 33,50 LZ-914 33,50 LZ-981 33,50 IPI LASERABLES HINNASTO LASERABLES 1 Päältä kaiverrettava lasermuovilevy Pinnan väri / Kirjainten väri Matta Hinta LZ-901 33,50 LZ-902 33,50 LZ-903 33,50 LZ-904 33,50 LZ-905 33,50 LZ-906 33,50 LZ-907 33,50

Lisätiedot

Koriste-EPS. Uusi ulottuvuus - tehoa näkyvyyteen

Koriste-EPS. Uusi ulottuvuus - tehoa näkyvyyteen Koriste-EPS. Uusi ulottuvuus - tehoa näkyvyyteen Koriste-EPS by PixMill EPS -raaka-aineen jalostaminen koristekäyttöön on vaatinut meiltä viiden vuoden pitkällisen ja vaativan kehitystyön. Kokemusten kautta

Lisätiedot

MAA- JA KOTITALOUSNAISET Juuret maalla

MAA- JA KOTITALOUSNAISET Juuret maalla MAA- JA KOTITALOUSNAISET Juuret maalla Muutama sana markkinnoinnista Markkinoinnissa tärkeimmät tehtävät: Määritä tavoiteltava myynti jokaiselle tuotteelle/ palvelulle kohderyhmittäin. Määritä mitä markkinoinnilta

Lisätiedot

TEOLLINEN MUOTOILU. Juha Sarviaho

TEOLLINEN MUOTOILU. Juha Sarviaho TEOLLINEN MUOTOILU Juha Sarviaho ASIAKASLÄHTÖINEN MUOTOILU YRITYSILME Juha Sarviaho 2013 Asiakas, käyttäjä, kuluttaja Merkkimuotoilun elementtejä: Asiakas kuuluu johonkin ryhmään Ihminen on laumasielu

Lisätiedot

Yrityskuvan hoito on johdon ja ammattilaisten tehtävä.

Yrityskuvan hoito on johdon ja ammattilaisten tehtävä. MIELIKUVAT JA DESIGN MANAGEMENT Psykologisia perusteita Ihmiselle on ainoa totuus se, jonka hän uskoo todeksi eli siis mielikuva asiasta, eikä ole merkitystä pitääkö tämä asia paikkansa vai ei. Ostopäätöstilanteessa

Lisätiedot

1/2016 GRAAFINEN OHJEISTO

1/2016 GRAAFINEN OHJEISTO GRAAFINEN OHJEISTO 1.1.2016 1 Sisällys 1. Tunnus... 4 2. Värit... 5 3. Suoja-alue... 6 4. Typografia... 6 5. Käyntikortti... 7 6. Lomakkeisto... 8 7. Kirjekuoret... 9 8. PowerPoint... 10 9. Ilmoittelu...

Lisätiedot

Näyteikkunasomistus leluista Paviljongissa

Näyteikkunasomistus leluista Paviljongissa Finaalitehtävät Tehtävä 1, 24.4.2012 Näyteikkunasomistus leluista Paviljongissa Tehtävänäsi on toteuttaa sinulle arvotuista leluista näyteikkunasomistus. Huolehdit myös asiakasinformaation tuottamisesta

Lisätiedot

RT 38752. Opasteet ulko- ja sisäkäyttöön. Brand Factory Finland Oy

RT 38752. Opasteet ulko- ja sisäkäyttöön. Brand Factory Finland Oy RT 38752 tuotetieto 1 RT tuotetieto RT CAD/BIM tuotetieto helmikuu 2016 1 (6) RT 38752 517 Talo 2000 613 Talo 90 X78 opasteet SfB Opasteet ulko- ja sisäkäyttöön Brand Factory Finland Oy Teippaukset (ajoneuvo-,

Lisätiedot

MESSULUETTELO GIMME 2012

MESSULUETTELO GIMME 2012 MESSULUETTELO GIMME 2012 KOSKETUSNÄYTTÖPALIKKA Kosketusnäyttöpalikka Kätevä monitoimityökalu mobiililaitteen kaveriksi. Kumisella kosketusnäyttöpäällä näppäily onnistuu isompisormiseltakin henkilöltä,

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 1 Johdanto 3

Sisällysluettelo. 1 Johdanto 3 GRAAFINEN OHJEISTO Sisällysluettelo 1 Johdanto 3 2 Logon/liikemerkin rakenne 3 2.1 Logon/liikemerkin rakenne 4 markkinointiviestinnässä 2.2 Suoja-alue 4 2.3 Värit ja esitystavat 5 2.4 Värit markkinointiviestinnässä

Lisätiedot

Uusi norppa, uusi logo

Uusi norppa, uusi logo Graafiset ohjeet Miksi graafiset ohjeet? Uusi norppa, uusi logo Näiden graafisten ohjeiden avulla luomme yhtenäisyyttä ja tunnistettavuutta Suomen luonnonsuojeluliiton viestintään. Saimaanorppa tuli SLL:n

Lisätiedot

Huomattavan laadukasta jälkeä

Huomattavan laadukasta jälkeä Huomattavan laadukasta jälkeä Tärkeintä PixMillille on olla mukana asiakkaan arvoketjussa. PixMill Oy haluaa yrityksesi ja yhteisösi näkyvän hyvin. Olemme se kumppani, joka tulevina vuosina tarjoaa yrityksellesi

Lisätiedot

YLITEIPPAUKSET AUTOTEIPPAUKSET IKKUNATUMMENNUKSET

YLITEIPPAUKSET AUTOTEIPPAUKSET IKKUNATUMMENNUKSET AUTOTEIPPAUKSET IKKUNATUMMENNUKSET Erottautuminen, yksilöllisyys, estetiikka ja käytännöllisyys. Nämä ovat sanoja, jotka meidän mielestämme liittyvät parhaiten työmme tarkoituksiin. Esimerkiksi autoteippaukset

Lisätiedot

Kuva: Questmarketing.ltd.uk GRAAFINEN SUUNNITTELU?

Kuva: Questmarketing.ltd.uk GRAAFINEN SUUNNITTELU? Kuva: Questmarketing.ltd.uk GRAAFINEN SUUNNITTELU? Graafinen suunnittelu pähkinänkuoressa: Graafinen suunnittelu on universaalia. Se on kaikkialla ympärillämme, sisällä ja ulkona. Se selittää, koristelee,

Lisätiedot

LIITE 1. Graafinen ohjeisto 1(12) GRAAFINEN OHJEISTO. SammutinHuolto Nevanperä Ky 2011

LIITE 1. Graafinen ohjeisto 1(12) GRAAFINEN OHJEISTO. SammutinHuolto Nevanperä Ky 2011 LIITE 1. Graafinen ohjeisto 1(12) GRAAFINEN OHJEISTO SammutinHuolto Nevanperä Ky 2011 2(12) Sisältö 1. Johdanto 3 2. Tunnus 4 - Tunnuksen koko 5 - Tunnuksen suoja-alue 6 - Tunnuksen käyttö 7 3. Värimääritykset

Lisätiedot

rajatonta visuaalisuutta SEISMO FACTORY www.seismo.fi www.panoramic-display.com

rajatonta visuaalisuutta SEISMO FACTORY www.seismo.fi www.panoramic-display.com rajatonta visuaalisuutta SEISMO FACTORY www.seismo.fi www.panoramic-display.com Isoa, upeaa, sau TÄYTTÄ KUVAA Panoramic on modulaarinen näyttely- ja sisustusratkaisu, jossa rakenteet piiloutuvat täysin

Lisätiedot

Oman kirjasi. tekee Erkki Luumi

Oman kirjasi. tekee Erkki Luumi Oman kirjasi tekee Erkki Luumi Kirjatalo Ekiteki sijaitsee Hämeenkyrön kansallismaisemissa F. E. Sillanpään syntysijoilla Maisematien ja Trossitien risteyksessä kaksi kilometriä Kolmostieltä Mahnala-Timi-liittymästä,

Lisätiedot

Etikettien suunnittelu. Kuka ja millä välineillä? Tiina Myllymäki

Etikettien suunnittelu. Kuka ja millä välineillä? Tiina Myllymäki Etikettien suunnittelu Kuka ja millä välineillä? Tiina Myllymäki Myyvä etiketti syntyy tilaajan ja suunnittelijan yhteistyönä Toimeksiannon sisällön määrittelyä varten käydään keskustelu työn taustasta

Lisätiedot

BRANDS. Vahvista BRÄNDIÄ

BRANDS. Vahvista BRÄNDIÄ BRANDS Lisää myyntiä Vahvista BRÄNDIÄ VIESTINTÄ myymälässä MIKSI SE ON TÄRKEÄÄ? Hyödyntämällä näitä tietoja voit lisätä myyntiä melkoisesti Haluatko lisätä myyntiä? Viesti enemmän Haluatko kasvattaa MARKKINAOSUUTTASI?

Lisätiedot

1. ALKUSANAT... 3 2. TUNNUS... 3 3. VÄRIT... 3 4. MERKKI JA LOGOTYYPPI... 4 5. SUOJA-ALUE... 5 6. TUNNUKSEN KÄYTTÖ... 5 7. MONIVÄRI...

1. ALKUSANAT... 3 2. TUNNUS... 3 3. VÄRIT... 3 4. MERKKI JA LOGOTYYPPI... 4 5. SUOJA-ALUE... 5 6. TUNNUKSEN KÄYTTÖ... 5 7. MONIVÄRI... GRAAFINEN OHJEISTO 1. ALKUSANAT... 3 2. TUNNUS... 3 3. VÄRIT... 3 4. MERKKI JA LOGOTYYPPI... 4 PÄÄLLEKKÄISVERSIO... 4 RINNAKKAISVERSIO... 4 5. SUOJA-ALUE... 5 6. TUNNUKSEN KÄYTTÖ... 5 7. MONIVÄRI... 5

Lisätiedot

Työtuoleja aktiiviseen toimistoon.

Työtuoleja aktiiviseen toimistoon. Työtuoleja aktiiviseen toimistoon. Tuoleja yksilöllisiin, todellisiin tarpeisiin. Liikkuvuus työssä on lisääntynyt ja työ ei ole enää sidottu kiinteään työpaikkaan tai työpisteeseen. Vaatimukset työtuoleille

Lisätiedot

TEE TiLAUS ja erotu joukosta!

TEE TiLAUS ja erotu joukosta! Hyvin markkinoidulla yrityksellä tulee olla toimintaansa tehokkaasti kuvaava logo, esite ja toimivat nettisivut. Näiden tuotteiden avulla erotut kilpailijoistasi ja ostajaehdokkaat löytävät palvelusi helposti.

Lisätiedot

Nautintoja juhlahetkiin ja lahjaksi

Nautintoja juhlahetkiin ja lahjaksi Nautintoja juhlahetkiin ja lahjaksi Suomalaista käsintehtyä suklaata Suomalaista käsintehtyä suklaata Tarjoiluun ja liikelahjaksi K Tuoretta suklaata herkutteluhetkiin Kultasuklaan herkullisen tuoreet

Lisätiedot

VÄHITTÄISKAUPPOJEN PARHAAT KÄYTÄNNÖT MAAILMALTA

VÄHITTÄISKAUPPOJEN PARHAAT KÄYTÄNNÖT MAAILMALTA VÄHITTÄISKAUPPOJEN PARHAAT KÄYTÄNNÖT MAAILMALTA Teksti Annika Hirvi Kuvat: GIA-kilpailu 2007 Julkisivu Riviera Maisonin myymälän ilme ulkoapäin on mahtava: talo talon sisällä, erittäin erikoinen ratkaisu.

Lisätiedot

FOREVER Solvent-Dark 111

FOREVER Solvent-Dark 111 FOREVER Solvent-Dark 111 Laadukas paperi värillisille kankaille. Pesunkestävyys ja värien kiirkkaus 100% puuvilla, denim, nahka, valkoinen polyesteri, puu, synteettinen nahka, päällystetty paperi jne.

Lisätiedot

MAINOSLAHJAT FANITUOTTEET LIIKELAHJAT GIVEAWAY

MAINOSLAHJAT FANITUOTTEET LIIKELAHJAT GIVEAWAY VAIHTOVIIRIT - TÄYSVÄRIPAINETTU KUDOTTU FANIKAULALIINA MAX 4 VÄRIÄ Kudottu perinteinen fanikaulaliina. Koko: 135cm x 17cm + hapsut n. 8cm Aloituskulu: 40,00 / design 30 kpl...8,00 100 kpl...6,40 500 kpl...4,90

Lisätiedot

2017 HINNASTO MEDIA-ASSARI

2017 HINNASTO MEDIA-ASSARI 2017 HINNASTO MEDIA-ASSARI SANNA@MEDIA-ASSARI.FI WWW.MEDIA-ASSARI.FI 040 930 58 22 SISÄLLYS Esittely 3 PALVELUT Brändääminen Verkkosivusuunnittelu Painotuotteet 4 5 6 Yhteystiedot 7 Welcome Sanna Döbert

Lisätiedot

suomalaisen motoristin puolella Graafinen ohjeisto smo SUOMEN MOTORISTIT RY

suomalaisen motoristin puolella Graafinen ohjeisto smo SUOMEN MOTORISTIT RY Graafinen ohjeisto Graafinen ohjeisto - Sisältö Logo Slogan Värit Fontit Käyntikortti Kirjelomake Kirjekuori Ilmoituspohja Roll-up Messuosasto Jakotarra Valomainos Näyteikkunateipit Lippu Paita Liikelahja

Lisätiedot

Graafinen ohje 1(8) 16.10.2012 GRAAFINEN OHJE. PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki

Graafinen ohje 1(8) 16.10.2012 GRAAFINEN OHJE. PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki Graafinen ohje 1(8) GRAAFINEN OHJE Graafinen ohje 2(8) Miksi graafiset ohjeet? Näiden graafisten ohjeiden avulla luomme yhtenäisyyttä ja tunnistettavuutta HAAGA-HELIAn opiskelijakunta HELGAn viestintään.

Lisätiedot

NÄIN VALITSET OIKEAN LASERRATKAISUN

NÄIN VALITSET OIKEAN LASERRATKAISUN Laserlaitteet Sd-verkkokaupassa NÄIN VALITSET OIKEAN LASERRATKAISUN KAIVERTAMINEN Trotec KASVATA LIIKETOIMINTAASI KANSSAMME Seri-Deco pystyy tarjoamaan sopivat ratkaisut niin aloittavan yrittäjän kuin

Lisätiedot

Graafinen ohjeisto 2013

Graafinen ohjeisto 2013 Graafinen ohjeisto 2013 Yritystunnus Äänekosken Energian yritystunnus muodostuu kolmesta osasta: sinisestä ja oranssista muodosta, sekä logosta. Ensisijainen yritystunnus Ensisijainen yritystunnus Toissijainen

Lisätiedot

YRITYSESITE / COMPANY BROCHURE

YRITYSESITE / COMPANY BROCHURE YRITYSESITE / COMPANY BROCHURE 1 2 PAINO/PRINTING: WG PRINT OY, VAASA KANSI/COVER: GALERIE ART SILK 250G SISÄSIVUT/INSIDE: GALERIE ART SILK 130G KANSIKUVA/COVER PHOTO, VAASA SCIENCE PARK: TIMO LEHTONEN

Lisätiedot

ViNOn graafinen ohjeisto, alpha 22.1.2013

ViNOn graafinen ohjeisto, alpha 22.1.2013 ViNOn graafinen ohjeisto, alpha 22.1.2013 Johdanto Graafiset ohjeistot ovat viestinnän alan yleinen käytäntö. Kaikessa järjestöviestinnässä käytetään organisaatiokohtaisia graafisia ohjeistuksia, jotta

Lisätiedot

LOGON MITTASUHTEET. Pirkan Isännöintikeskus Oy:n logoa voidaan käyttää 4-värisenä tai mustavalkoisena.

LOGON MITTASUHTEET. Pirkan Isännöintikeskus Oy:n logoa voidaan käyttää 4-värisenä tai mustavalkoisena. GRAAFINEN OHJEISTO Pirkan Isännöintikeskus ISA Oy:lle on luotu uusi graafinen linjaus ja ohjeistus tammikuussa 2006, samalla kun yrityksen nimi muuttui ISA-auktorisoinnin yhteydessä. (ISA on Isännöitsijöiden

Lisätiedot

Dinotski s Stuff. Graafinen ohjeisto

Dinotski s Stuff. Graafinen ohjeisto Graafinen ohjeisto Graafinen ohjeisto Sisällys 1. Peruselementit liikemerkki liikemerkin suoja-alue liikemerkin käyttö värit tekstityypit 2. Lomakkeisto käyntikortti 3. Sovellukset esitteet Graafinen ohjeisto

Lisätiedot

Prosessin analysointi ja töiden viimeistely

Prosessin analysointi ja töiden viimeistely ilumuoto a st kasvatu luun ou perusk Tuntikehyksen osa-alue: D1 Logon ja mainonnan suunnittelu Kesto: 1 kaksoistunti, 45 min + 45 min Aihe: Pohitaan koko Mutku-opintojaksoa prosessina ja tehään töitä jotka

Lisätiedot

Graafinen ohjeistus. Lemmikkilinnut Kaijuli ry

Graafinen ohjeistus. Lemmikkilinnut Kaijuli ry Graafinen ohjeistus Lemmikkilinnut Kaijuli ry Sisältö 1. Värit 2. Fontti 3. Logo 4. Graafiset elementit 5. Ylätunnisteen käyttö 6. Lainaukset ja nostot 7. Dokumenttipohjat Värit C 81 M 58 Y 51 K 34 R 50

Lisätiedot

HINNASTO Joulukortit ja joululahjatarrat

HINNASTO Joulukortit ja joululahjatarrat HINNASTO Joulukortit ja joululahjatarrat Voimassa 11/2018 - ASIAKASPALVELU MYYNTI Materiaalit, aikataulut Samu Scheiman Email: Isommat asiakaspalvelu@datamate.fi määrät tai toivekoot: kysy tarjous Hinnat

Lisätiedot

Johtokunta 2.11.2009 155. Graafinen ohjeistus

Johtokunta 2.11.2009 155. Graafinen ohjeistus Johtokunta 2.11.2009 155 Graafinen ohjeistus Sisällys: 1. Käyttäjälle 3 2. Liikelaitoskuntayhtymän logo ja sen käyttö 4 3. Graafisen ilmeen perusvärit 6 4. Kirjasimet ja tekstityypit 7 5. Liikelaitoskuntayhtymän

Lisätiedot

OPAS TYÖSSÄOPPIMISEN JA AMMATTIOSAAMISEN NÄYTÖN TOTEUTTAMISEEN

OPAS TYÖSSÄOPPIMISEN JA AMMATTIOSAAMISEN NÄYTÖN TOTEUTTAMISEEN OPAS TYÖSSÄOPPIMISEN JA AMMATTIOSAAMISEN NÄYTÖN TOTEUTTAMISEEN SISÄLTÖ LUKIJALLE 1. MITÄ ON TYÖSSÄOPPIMINEN? 2. MIKÄ ON AMMATTIOSAAMISEN NÄYTTÖ? 2.1. Oppilaitosnäyttö ja työpaikkanäyttö 3. TYÖSSÄOPPIMISPROSESSI

Lisätiedot

TARVIKKEET. Standardimuki valkoinen. Standardimuki valkoinen. Mightymuki valkoinen. Oluttuoppi valkoinen. lämpömuki musta. musta Lahjalaatikko

TARVIKKEET. Standardimuki valkoinen. Standardimuki valkoinen. Mightymuki valkoinen. Oluttuoppi valkoinen. lämpömuki musta. musta Lahjalaatikko TARVIKKEET Standardimuki valkoinen Valkoinen stabdardimuki korkeus 95 mm, halkaisija 80 mm musta Lahjalaatikko Lahjalaatikko standard ja lämpömukeille 100 x 105 x 105 mm Standardimuki valkoinen SUBLIMAATIOVÄREILLE

Lisätiedot

Lataa Hyvää Suomesta -merkki osoitteesta: www.hyvaasuomesta.fi/kuvapankki/hyvää-suomesta-logot

Lataa Hyvää Suomesta -merkki osoitteesta: www.hyvaasuomesta.fi/kuvapankki/hyvää-suomesta-logot GRAAFINEN OHJEISTO Hyvää Suomesta -merkin käyttöoikeus on Ruokatieto Yhdistys ry:n jäsenillä sekä niillä MTK:n ja SLC:n jäsenillä, joille Ruokatieto on myöntänyt merkin käyttöoikeuden. Tutustu huolella

Lisätiedot

2013 D2 Shops KATALOGI

2013 D2 Shops KATALOGI 2013 D2 Shops KATALOGI D2 Myymäläkalusteet Ratkaisut toiveidenne mukaan Meiltä saatte myymäläkalusteet aina edulliseen hintaan. Kalusteemme ovat suomalaista muotoilua ja ne valmistetaan ammattitaidolla

Lisätiedot

Suurkuvatulosteita www.pskey.fi Copyright 2009

Suurkuvatulosteita www.pskey.fi Copyright 2009 Suurkuvatulosteita Miksi valita suurtuloste? Kuvatelineitä ja tulosteita Tulostusmateriaaleista Käyttökohteita Mikä on minulle Se oikea? Suurtulosteiden suunnittelu Miksi tilata juuri meiltä? Miksi valita

Lisätiedot

Mortem-tuotteet VAINAJIEN SÄILYTYS- JA SIIRTOJÄRJESTELMÄT SAIRAALOIHIN JA SEURAKUNNILLE VALMISTUSOHJELMAAN KUULUVAT TUOTTEET

Mortem-tuotteet VAINAJIEN SÄILYTYS- JA SIIRTOJÄRJESTELMÄT SAIRAALOIHIN JA SEURAKUNNILLE VALMISTUSOHJELMAAN KUULUVAT TUOTTEET Mortem-tuotteet VAINAJIEN SÄILYTYS- JA SIIRTOJÄRJESTELMÄT SAIRAALOIHIN JA SEURAKUNNILLE VALMISTUSOHJELMAAN KUULUVAT TUOTTEET Vainajien säilytyskylmiöt Hydrauliset nosturit Vaakanosturit Kevytrakenteiset

Lisätiedot

Vaalit. Ehdokkaan kokonaisvaltainen kumppani.

Vaalit. Ehdokkaan kokonaisvaltainen kumppani. Vaalit Ehdokkaan kokonaisvaltainen kumppani. Kattavat palvelut ja mediakanavat yhdeltä luukulta LEHTI JA -JA DIGIMEDIAT Printtimediat Verkkopalvelut DIGIRATKAISUT Facebook-mainonta Google-mainonta Kohdentaminen

Lisätiedot

MENESTYSTÄ sinulle FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT

MENESTYSTÄ sinulle FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT MENESTYSTÄ sinulle FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT YRITYS EIN UNTERNHEMEN AUF sinulle ERFOLGSKURS. Noin 10 vuotta sitten perustettu GGM Gastro International GmbH on tullut maailmanlaajuisesti tunnetuksi

Lisätiedot

VAPAUTETAAN YHDESSÄ VIESTISI VOIMA

VAPAUTETAAN YHDESSÄ VIESTISI VOIMA VAPAUTETAAN YHDESSÄ VIESTISI VOIMA Kilpailu asiakkaidesi huomiosta on kovaa. Saadaksesi viestisi perille, tulee sen olla hyvin suunniteltu ja erinomaisesti toteutettu. Hallituilla ja yhtenäisillä markkinointiviestinnän

Lisätiedot

Liikkeelle! - kuntokampanja

Liikkeelle! - kuntokampanja Liikkeelle! - kuntokampanja Syyskuun mittainen Kohderyhmänä koko perhe Starttitapahtuma 1.9. joka piirissä piirin ja seurojen yhteistyössä Halisko- perheliikuntapäivä Osallistujapassi (yksi leima oikeuttaa

Lisätiedot

VER LASERTUOTANTORATKAISUT

VER LASERTUOTANTORATKAISUT VER042018 LASERTUOTANTORATKAISUT Trotec KASVATA LIIKETOIMINTAASI KANSSAMME Seri-Deco pystyy tarjoamaan sopivat ratkaisut niin aloittavan yrittäjän kuin teollisen tason lasertuotantotarpeisiin. Kasvata

Lisätiedot

ECOMATION. environment in mind ECOMATION - TUOTTEITA JA RATKAISUJA NYKYAIKAISILLE KULLANKAIVAJILLE. Recycling Technologies

ECOMATION. environment in mind ECOMATION - TUOTTEITA JA RATKAISUJA NYKYAIKAISILLE KULLANKAIVAJILLE. Recycling Technologies ECOMATION environment in mind Recycling Technologies ECOMATION - TUOTTEITA JA RATKAISUJA NYKYAIKAISILLE KULLANKAIVAJILLE YRITYS Ecomation Oy suunnittelee ja toimittaa asiakkailleen koneita, laitteistoja,

Lisätiedot

sisältö: 2 Graafinen ohjeisto

sisältö: 2 Graafinen ohjeisto Graafinen ohjeisto sisältö: 1. Tunnus...3 2. Tunnusvärit...4 3. Typografia...5 4. Peruspainatteet Käyntikortti...6 Kirjelomake...7 C5 kirjekuori...8 5. Mainosilmoitukset...9 6. Mainosjulisteet A3...10

Lisätiedot

Sotilaskotijärjestön graafinen ohjeisto 2006

Sotilaskotijärjestön graafinen ohjeisto 2006 Sotilaskotijärjestön graafinen ohjeisto 2006 Sisällysluettelo 1.Yhteinen ilmeemme - toiminta ja visio - graafisen ohjeiston sisällöstä ja käytöstä 2. Tunnus - tunnuksen mallit ja värit - tunnuksen suoja-alueet

Lisätiedot

Tunnuksen päivitys 19.9.2012

Tunnuksen päivitys 19.9.2012 Tunnuksen päivitys 19.9.2012 2 Tampereen yliopiston tunnus Tampereen yliopiston tunnus Tuhannet ihmiset näkevät Tampereen yliopiston tunnuksen päivittäin lomakkeissa, nettisivuilla, raporteissa, esitteissä.

Lisätiedot

Porin taidekoulun työpajaopinnot

Porin taidekoulun työpajaopinnot Porin taidekoulun työpajaopinnot Syventävissä opinnoissa oppilaat valitsevat itseään kiinnostavan työpajan vähintään vuodeksi kerrallaan. Työpajoissa työskennellään pitkäjänteisesti syventyen yhden taidemuodon

Lisätiedot

KAUSIKORTTI 2014 150 (sis. alv. 10%)

KAUSIKORTTI 2014 150 (sis. alv. 10%) KAUSIKORTIT VIPKORTTI 2014 250 (sis. alv. 10%) KAUSIKORTTI 2014 150 (sis. alv. 10%) KAUSIKORTTI 2014 100 (sis. alv. 10%) VIP-KAUSIKORTTI Oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin Jipon kotiotteluihin + VIP tilan

Lisätiedot

NÄIN VALITSET OIKEAN LASERRATKAISUN

NÄIN VALITSET OIKEAN LASERRATKAISUN Laserlaitteet Sd-verkkokaupassa NÄIN VALITSET OIKEAN LASERRATKAISUN KAIVERTAMINEN Trotec KASVATA LIIKETOIMINTAASI KANSSAMME Seri-Deco pystyy tarjoamaan sopivat ratkaisut niin aloittavan yrittäjän kuin

Lisätiedot

Open Forum 14.3.2012: NFC - uusi kaupunkimedia haltuun

Open Forum 14.3.2012: NFC - uusi kaupunkimedia haltuun Open Forum 14.3.2012: NFC - uusi kaupunkimedia haltuun Kaksikymmentä erilaista NFC:n käyttökohdetta maailmalta. TagAge, Taisto Junkkari Brändi ja kauppa TagAge on Hansaprintin omistama palvelubrändi. TagAge.net

Lisätiedot

CityPlus Oy muistitikut ja pakkaukset

CityPlus Oy muistitikut ja pakkaukset CityPlus Oy muistitikut ja pakkaukset CityPlusOy Muistitikut painatuksella Kuvasto 2011/2012 City Plus Oy, Puusepänkatu 5, 13110 Hämeenlinna 040-900 1111 myynti@cityplus.oy Painatettavat muistitikut Muistitikkujen

Lisätiedot

HINNASTO Julisteet, suurkuvat, kevytmessutelineet. www.oasismedia.fi. alv 24 % v004.140401

HINNASTO Julisteet, suurkuvat, kevytmessutelineet. www.oasismedia.fi. alv 24 % v004.140401 HINNASTO Julisteet, suurkuvat, kevytmessutelineet www.oasismedia.fi alv 24 % HINNASTO 2(5) OASIS MEDIAN HINNASTO Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 % ja ilmoitettu euroissa. Hinnasto on voimassa alkaen

Lisätiedot

Hänen muistolleen ARVO KOVA OY

Hänen muistolleen ARVO KOVA OY Hänen muistolleen ARVO KOVA OY Kaipuu saa näkyä Vaikka läheinen on poissa, voimme hiljentyä kiven ääreen muistelemaan rakasta ihmistä. Kivi kertoo kaipauksesta ja eletystä, ainutkertaisesta elämästä. Muistokiven

Lisätiedot

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki Graafinen ohjeistus 2014. www.kyt.fi

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki Graafinen ohjeistus 2014. www.kyt.fi Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki Graafinen ohjeistus 2014 1 www.kyt.fi Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki on keskisuomalainen kansalaistoiminnan ja sitä edustavien yhteisöjen kehittäjä. Keski-Suomen Yhteisöjen Tuen

Lisätiedot

PORIN TAIDEKOULUN TYÖPAJAOPINNOT

PORIN TAIDEKOULUN TYÖPAJAOPINNOT PORIN TAIDEKOULUN TYÖPAJAOPINNOT Syventävissä opinnoissa oppilaat valitsevat itseään kiinnostavan työpajan vähintään vuodeksi kerrallaan. Työpajoissa työskennellään pitkäjänteisesti syventyen yhden taidemuodon

Lisätiedot

Joulun halutuin yrityslahja

Joulun halutuin yrityslahja Joulun halutuin yrityslahja JOULUN HALUTUIN YRITYSLAHJA Muista asiakasta tai omaa henkilökuntaa joululahjalla, jolla on todella merkitystä. Lahjakortti oikeuttaa noutamaan vapaavalintaisen (maks. 250 cm)

Lisätiedot

GRAAFINEN OHJEISTO 1

GRAAFINEN OHJEISTO 1 GRAAFINEN OHJEISTO 1 SISÄLLYSLUETTELO JOHDANTO Johdanto... 3 Logon eri versiot... 4 Kuinka logoa ei tule käyttää.... 5 Logon suoja-alue... 6 Slogan.... 7 Typografia... 8 Tämän manuaalin tarkoitus on ohjeistaa

Lisätiedot

ANNA LAHJA JOLLA EROTUT

ANNA LAHJA JOLLA EROTUT YRITYSLAHJAT ANNA LAHJA JOLLA EROTUT Lahja kertoo antajastaan. Kerro siis yrityksestäsi tavalla, joka jää mieleen. Kultasuklaan tuotteilla ja palvelulla vaikutat asiakkaittesi mielikuviin kaikkien aistien

Lisätiedot

LATE- lajittelijat, lajittelun uusi aikakausi. "Asiakaskeskeiset ratkaisut - Palvelemme paremmin!"

LATE- lajittelijat, lajittelun uusi aikakausi. Asiakaskeskeiset ratkaisut - Palvelemme paremmin! LATE- lajittelijat, lajittelun uusi aikakausi "Asiakaskeskeiset ratkaisut - Palvelemme paremmin!" Useita malleja tarpeiden mukaan LATET "pähkinänkuoressa" Olemme kehittäneet uudenlaiseen ajatteluun perustuvat

Lisätiedot

2 Graafinen ohjeisto. Viestintäosasto auttaa, kouluttaa ja ohjeistaa graafisen ilmeen käytössä ja soveltamisessa. Ota yhteyttä:

2 Graafinen ohjeisto. Viestintäosasto auttaa, kouluttaa ja ohjeistaa graafisen ilmeen käytössä ja soveltamisessa. Ota yhteyttä: GRAAFINEN OHJEISTO VAPAAN KANSAN LAHJA VAPAALLE TIETEELLE Turun yliopisto perustettiin vuonna 1920 suomalaisten lahjoitusvaroilla. Alusta asti Turun yliopisto on tehnyt työtä koko yhteiskunnan palvelemiseksi.

Lisätiedot

Marrow - mainosteltta

Marrow - mainosteltta Brändätyt teltat Marrow - mainosteltta Marrow mainosteltat ovat erinomainen valinta kun tarvitset brändisi näköistä nopeasti pystytettävää telttaa. Älä tyydy pelkkään logopainettuun teltan, kun samalla

Lisätiedot

RATA-SM -sarjan graafinen ohjeistus Alkusanat Kuvapankki

RATA-SM -sarjan graafinen ohjeistus Alkusanat Kuvapankki GRAAFINEN OHJEISTUS RATA-SM -sarjan graafinen ohjeistus Tähän ohjeeseen on koottu RATA-SM -sarjan ulkoisessa ja sisäisessä viestinnässä käytettävien materiaalien ulkoasua koskevat ohjeet. Tärkeää on muistaa

Lisätiedot

Ricoh auttaa kasvattamaan liiketoimintaasi.

Ricoh auttaa kasvattamaan liiketoimintaasi. Ricoh auttaa kasvattamaan liiketoimintaasi. Uusi Ricoh Pro L4100 -sarja kestävillä, vesipohjaisilla (lateksi)musteilla. Ricoh Pro L4100 -sarja 18.2 m²/h Paras tapa tehdä suurkuvaa. Uusi Ricoh Pro L4100

Lisätiedot

Teollisuuden sähköasennukset ja keskusvalmistus

Teollisuuden sähköasennukset ja keskusvalmistus Teollisuuden sähköasennukset ja keskusvalmistus Elkome Installaatiot Oy on erikoistunut sähköistykseen ja automaatioon. Suunnittelemme ja valmistamme sähkökeskuksia sekä erilaisia erikoiskeskuksia teollisuuden

Lisätiedot

Tee itse. 5 helppoa jouluvinkkiä

Tee itse. 5 helppoa jouluvinkkiä Tee itse 5 helppoa jouluvinkkiä Askartele lautasliinarenkaita Onko sinulla vanhoja kuluneita farkkuja, joita et enää käytä? Voit askarrella niistä lautasliinarenkaita ja kattaa pöydän koreasti joulun alla.

Lisätiedot

Useasti Kysyttyä ja Vastattua

Useasti Kysyttyä ja Vastattua 1. Miksen ostaisi tykkääjiä, seuraajia tai katsojia? Sinun ei kannata ostaa palveluitamme mikäli koet että rahasi kuuluvat oikeastaan kilpailijoidesi taskuun. 2. Miksi ostaisin tykkääjiä, seuraajia tai

Lisätiedot

ISOframe fabric. Helposti itse pystytettävä messuosasto

ISOframe fabric. Helposti itse pystytettävä messuosasto ISOframe fabric Helposti itse pystytettävä messuosasto Toteuta ylellinen ilme kankaalla. Olet saattanut nähdä tämän messuilla! Se on kuin suuri maalaus, saumattomalla koko seinän mittaisella kuvakankaalla

Lisätiedot

suomalaisen motoristin puolella Graafinen ohjeisto smo SUOMEN MOTORISTIT RY

suomalaisen motoristin puolella Graafinen ohjeisto smo SUOMEN MOTORISTIT RY Graafinen ohjeisto Graafinen ohjeisto - Sisältö Logo Slogan Värit Fontit 3 4 5 6 Käyntikortti Kirjelomake Kirjekuori Ilmoituspohja 7 8 9 10 Roll-up Messuosasto Jakotarra 11 12 13 Valomainos Näyteikkunateipit

Lisätiedot

Eläinsuojeluliitto Animalian graafinen ohjeisto

Eläinsuojeluliitto Animalian graafinen ohjeisto Eläinsuojeluliitto Animalian graafinen ohjeisto Sisällys Logo 3 Logon käyttö 4 Värit 6 Typografia 7 Graafiset elementit 8 Esitteet 9 2 Logo Animalian logo muodostuu suorakulmiosta jossa on animalia -tekstin

Lisätiedot

Lapin korkeakoulukonsernin graafisen ohjeiston sovellusohje

Lapin korkeakoulukonsernin graafisen ohjeiston sovellusohje Lapin korkeakoulukonsernin graafisen ohjeiston sovellusohje Lapin korkeakoulukonsernin (LUC) tunnusten/visuaalisen ilmeen käyttöperiaatteet korkeakoulujen viestintämateriaaleissa ja korkeakoulujen tunnusten/visuaalisen

Lisätiedot

WWF GREEN OFFICE -MERKKI

WWF GREEN OFFICE -MERKKI WWF GREEN OFFICE -MERKKI Käyttöopas WWF Green Office on käytännönläheinen ympäristö järjestelmä toimistoille. Sen avulla työpaikat voivat pienentää ekologista jalanjälkeä ja vähentää kasvihuonekaasupäästöjä.

Lisätiedot

kuvittele pieni koko, uusia mahdollisuuksia ja fantastiset värit

kuvittele pieni koko, uusia mahdollisuuksia ja fantastiset värit kuvittele pieni koko, uusia mahdollisuuksia ja fantastiset värit Samsungin värimonitoimilaite CLX-2160/2160N Maailman pienin ja kaunein värillisenä tulostava monitoimilaite on täällä. Samsung CLX-2160

Lisätiedot

QL-tarramerkintäopas

QL-tarramerkintäopas www.brother.fi QL-tarramerkintäopas Sisällysluettelo. Kotitoimistot. Toimistot. Varastot ja postituskeskukset. Terveydenhuolto ja laboratoriot. Jälleenmyynti ja valmisruokateollisuus. Oppilaitokset. Lakiasiaintoimistot

Lisätiedot

NÄYTTEILLEASETTAJAOPAS

NÄYTTEILLEASETTAJAOPAS NÄYTTEILLEASETTAJAOPAS Opas onnistuneeseen osallistumiseen Suunnittele! Toteuta! Seuraa! Arvioi! = Paras ikinä saatu tulos! easyfairs.com easyfairs työkalupakki Tervetuloa näytteilleasettajaksi easyfairs

Lisätiedot

Johdanto. REIM Group Oy Ltd

Johdanto. REIM Group Oy Ltd Graafinen ohjeisto Johdanto 3 REIM Group Oy Ltd Osakkaiden sijoitus taloyhtiön osakkeisiin on elämän tärkeimpiä ja kalleimpia sijoituksia. Sijoituksen jälkeen omaisuudesta huolehtimaan REIM on paras mahdollinen

Lisätiedot

HINNASTO 01/2015. Rakennuspiirustusten tulostuspalvelut ALV 24 %

HINNASTO 01/2015. Rakennuspiirustusten tulostuspalvelut ALV 24 % HINNASTO 01/2015 Rakennuspiirustusten tulostuspalvelut ALV 24 % 2 RAKENNUSPIIRUSTUSTEN TULOSTUS, KOPIONTI JA TAITTO Taulukkohinnat on ilmoitettu oikein rajatusta PDF- tai TIFF-dataformaatista. Muut dataformaatit

Lisätiedot