tämä on mainos 1 / 2015

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "tämä on mainos 1 / 2015"

Transkriptio

1 tämä on mainos - niitä saa meiltä. 1 / 2015

2 Suunnittelemme kaiken mitä yritys mainonnassa ja markkinoinnissa tarvitsee. Ja myös toteutamme sen! Graafinen suunnittelu Kaupallinen piirtäminen LR mainos on täyden palvelun mainostalo, joka on 30 vuotta tarjonnut yrityksille, tuotteille ja tapahtumille graafisen suunnittelun lisäksi valmiit markkinointituotteet. Oma tuotanto mahdollistaa nopean palvelun. Kauhajoella sijaitsevassa tehtaassa valmistuvat digipainotyöt, tarratyöt- ja tulosteet, suurtulosteet, banderollit, kaiverrukset, leimasimet ja liikelahjat. Rakennuspiirrosten käsittelyyn on Kauhajoella oma konekanta. Aloitimme toimintamme vuonna 1984 Koskenkorvalla, jolloin teimme lähinnä tarratöitä. Kauhajoelle LR mainos muutti vuonna Isommat tilat ja uudet työntekijät mahdollistivat toiminnan ja valikoiman laajentumisen. Nyt LR mainoksella on käytössään yli 550 neliötä omaa tuotantotilaa Kauhajoella. Asennamme kahdessa hallissa, joten myös rekkojen teippaus onnistuu sisätiloissa.

3 Tuotanto Digipaino Tekniset piirrokset ID-kortit & Klubikortit Leimasintehdas Kilpikaiverrus Tarratyöt & Tarrapaino Banderollit Tuotteet Telineet Mittatilaus Liikelahjat Syksyllä 2011 laajensimme Seinäjoelle. Rytmikorjaamolla sijaitsevassa toimistossa keskitytään graafiseen suunnitteluun, tuotannon säilyessä fyysisesti Kauhajoella. Seinäjoen sivutoimipisteessä palvelut ovat kuitenkin samat. Ammattitaitoinen henkilökunta ja vuosien kokemus pitävät huolen laadusta ja nopeasta palvelusta. Meihin voi luottaa. tämä on m a i n o s - niitä saa meiltä.

4 suunnittelu Graafinen Suunnittelemme yritysgrafiikkaa kaikkiin tarpeisiin, logoista valomainoksiin, käyntikorteista esitteisiin ja web-sivuihin saakka, kattaen viestinnän graafisen ilmeen laidasta laitaan. Toimimme myös valmiiden graafisten ohjeiden mukaan tai tarvittaessa päivitämme yrityksesi ulkoasun vastaamaan muuttuneita tarpeita.

5 since 1785

6 Grafiikkaa yrityksille, tuotteille ja tapahtumille Logot Käyntikortit ja ajanvarauskortit Esitteet ja asiakaslehdet Julisteet ja banderollit Lehti-ilmoitukset www-sivut ja bannerit Kirjekuoret ja Lomakkeet Ajoneuvoteippaukset Ikkunateippaukset Etiketit ja tarrat Kutsut ja Lahjakortit Pääsyliput ja Käsiohjelmat Kaupallinen piirtäminen Kuvankäsittely Tarjoamme samasta talosta yhtenäisen ilmeen yrityksesi koko mainontaan.

7 sinkitty 20 mm sinkitty 40 mm 17 sinkitty 40 mm sinkitty 80 mm 16 B sinkitty 40 mm Kaupallinen piirtäminen Graafisen piirtämisen ja perinteisten kasaus- ja mittakuvien lisäksi tarjoamme myös kaupallisia piirroksia ja kuvitusta. Emme ole taiteilijoita, sillä piirroksen tarkoitus on tukea yritysilmettä ja synnyttää ostopäätöksiä. 30 mm sinkitty tuulihaka 18 sinkitty 30 mm sinkitty 40 mm Piirrosjälki on yksilöllinen ratkaisu, joka herättää eri tavalla huomiota kuin valokuva.

8 UOTANTO Tehtaastamme saat mainonnan tukimateriaalit käyntikorteista autoteippauksiin ja kaikkea siltä väliltä. Käytössämme on yli 550 neliötä omaa tuotantotilaa Kauhajoella. Tehtaastamme löytyvät perinteisten tarraleikkureiden lisäksi kolme suurkuvatulostinta, jotka tulostavat ja leikkaavat muotoon suuretkin kuvat. Tulostus onnistuu mm. tarralle, pressulle, paperille ja kankaalle. Esitteiden, kirjekuorien ja muiden tulosteiden valmistus onnistuu pikana digipaino-koneella. Laserilla kaiverramme mm. nimikilvet, opasteet ja leimasimet. & SUUNNITTELU samassa talossa TUOTANTO Voiko olla helpompaa?

9 DIGI PAINO Pikapainostamme saat Digi-tulostuksella laadukasta painojälkeä, ilman pitkiä toimitusaikoja. Valmistamme vain tarpeen mukaan, myös pienet erät. (min. 1 kpl) Kaikkea paperista Käyntikortit, Ajanvarauskortit, Postikortit, Lahjakortit, Esitteet, Flyerit ja Hinnastot, Pääsyliput ja Toimitsijapassit, Julisteet, Käsiohjelmat, Kirjekuoret ja paljon muuta....valmiiksi asti Jälkikäsittelyssä jalostamme dokumentit esimerkiksi laminoinnilla, perferoinnilla, liima- tai kierresidonnalla, vihkonidonnalla tai vaikkapa tuotekansioksi. kuvassa yhdistelmätuote, käyntikortti-flyer, jonka alaosasta voi irrottaa käyntikortin Tämäkin esite on painettu omassa digipainossa!

10 Tekniset piirrokset TULOSTUS & KOPIOINTI Teknisten piirrosten, kuten rakennuspiirrosten tai karttojen tulostus ja skannaus tiedostosta/orginaalista onnistuu meillä erikseen siihen varatulla kalustolla. Tulostus nelivärisenä tai mustavalkoisena, rullaleveydet 30 / 60 / 90 cm. Jälkikäsittelyyn kuuluu luonnollisesti taittelukone. Piirrokset saa myös niitattuna, mapitettuina tai kuumalaminoituina säänkestäviksi. ID &KLUBI & KANTA-ASIAKAS KORTIT Valmistamme kestävät henkilökortit ja jäsenkortit kaikkiin käyttökohteisiin; VIP-kortit, kulkuluvat, jäsenkortit ja kanta-asiakaskortit vaikka viivakoodilla. Valikoimassa mm. Muovikortti pyöristetyillä reunoilla, sekä laminoitu paperikortti. Myös lisävarusteet: korttikotelot pidikkeet ketjut nauhat.

11 Laserkaivertimella voi kaivertaa mm. muoviin, puuhun, metalliin tai nahkaan. LEIMASIN TEHDAS Automaattileimasimet vaihdettavalla värikasetilla, useita malleja ja kokoja, erilaisiin käyttötarkoituksiin. esim: - Logoleimasin - Päivyrileimasin - Tiliöintileimasin - Numerointileimasin - Allekirjoitusleimasin KILPIKAIVERRUS Kaiverramme laserilla sekä karakaivertimella mm. keskus -ja ovikilvet, opasteet ja nimineulat, sekä yksittäiset akryylikirjaimet. Puiset Nostalgiamallit valmistuvat omissa tuotantotiloissa Kauhajoella.

12 Ajoneuvoteippaukset - Etiketit - Ikkunateippaukset - Kalvot (tummennus/murtosuoja) - Kyltit - Tarrat - Jälkivalaisevat tarrat - Linssitarrat - Opasteet - Suurtulosteet - Taulut - Valomainokset - jne TARRATYÖT & TARRAPAINO Suunnittelemme ja toteutamme erilaiset tarratyöt, kuten teippaukset ajoneuvoihin, näyteikkunoihin sekä mainoskyltteihin. Asennamme ammattitaidolla myös sirpalesuojakalvot ja tummennuskalvot. Tarrapainossamme valmistuvat muotoon leikatut neliväritarrat, etiketit ja linssitarrat. Suurkuvatulostimilla onnistuvat tarrat vaikka rekan yliteippaukseen, koko seinän peittävät maisemat, canvas-taulut sekä banderollit.

13 Banderollit Banderolleja tulostetaan sisä- ja ulkokäyttöön. Säätä kestävissä materiaaleissa perinteinen muovipressu on saanut rinnalleen reikäpressun, joka päästää tuulta läpi ja on siksi sopiva vaihtoehto erilaisiin ulkotapahtumiin. Lippukangas, myös kaksipuolisena tulosteena, sekä tukeva canvas-kangas ovat monikäyttöisiä perusmateriaaleja. Latex -tulostimen värit ovat ympäristöystävällisiä ja täyttävät joutsenmerkin vaatimukset.

14 UOTTEET TELINEET Kättä pidempää mainontaan! Valikoimistamme myös laadukkaat telineet sisälle ja ulos. Perinteiset Katumyyjät ja Roll Up:it, sekä julistekehykset ja erilaiset valotelineet. Omavalmisteiset lattiaständit, Tähti ja Quu erottuvat massasta, toimivat myymälässä ja messuilla, sekä näyttävät aina hyvälle. Ideoimme ja toteutamme kaikki mainonnan tukimateriaalit. MITTATILAUS Räätälöidyt ratkaisut tukemaan yrityksesi ilmettä, messuille ja myymälään. Mittatilaustöinä valmistetut tuotteet helpottavat sijoittelua ja esillepanoa. Myyntitiskien ja hyllyjen materiaaleina voimme käyttää mm. puuta, metallia ja tulostettua pvc-pintaa.

15 LIIKELAHJAT Yksilölliset liikelahjat yrityksesi logolla tai muulla omavalintaisella kuvalla sekä tekstillä. Valikoimastamme mm. mukit, hiirimatot, kangaskassit, palapelit ja kynät. Laserkaiverruksen avulla pystymme valmistamaan toimialaan räätälöidyt liikelahjat, kuten kellot ja avaimenperät. Muovista on moneksi. Sitä pystyy kaivertamaan, leikkaamaan ja taivuttamaan.

16 KAUHAJOKI Kenttätie 10, Kauhajoki Puh (06) Fax (06) SEINÄJOKI Vaasantie 11, Seinäjoki Puh (06) Fax (06) Heikki Lahti-Röyskö myynti, suunnittelu, asiakaskäynnit Nina Lahti-Röyskö myynti, graafinen suunnittelu Jussi Lahti-Röyskö kilpikaiverrus, leimasimet Veera Anttila graafinen suunnittelu, piirustuskopiot Krister Koivuniemi tuotanto Katja Lahti-Röyskö tuotanto Avoinna ma-pe noin 08:00-16:00. Muina aikoina kuten sattuu, tai sopimuksen mukaan.

Näkemysten toteuttaja. Suurkuvapalvelut Teippaukset Markkinointitelineet Ulkomarkkinointi

Näkemysten toteuttaja. Suurkuvapalvelut Teippaukset Markkinointitelineet Ulkomarkkinointi Näkemysten toteuttaja. Suurkuvapalvelut Teippaukset Markkinointitelineet Ulkomarkkinointi Olemme koonneet tähän esitteeseen erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat viestisi näkyviin ja varmistat että Sinut

Lisätiedot

Tarraserifin tuotteet opastavat uimareita Oulussa S.4. Kalvonäppäimistö säästää tilaa S.2. Kilpiä vuosikymmenten kokemuksella S.7

Tarraserifin tuotteet opastavat uimareita Oulussa S.4. Kalvonäppäimistö säästää tilaa S.2. Kilpiä vuosikymmenten kokemuksella S.7 Tekniseri Groupin asiakaslehti 01/2010 Kalvonäppäimistö säästää tilaa S.2 Kilpiä vuosikymmenten kokemuksella S.7 Tyyliä ja viihtyisyyttä teippauksilla S.4 Räätälöidyt eristeet elektroniikkaan S.7 Tarraserifin

Lisätiedot

Mainonnassa ja viestinnässä käytettävien digitaalisten näyttöratkaisujen asiantuntija

Mainonnassa ja viestinnässä käytettävien digitaalisten näyttöratkaisujen asiantuntija Mainonnassa ja viestinnässä käytettävien digitaalisten näyttöratkaisujen asiantuntija www.towermedia.fi Sisällysluettelo TM LIGHT SERIES Tehoa ja tyylikkyyttä myymälä- ja toimistoympäristöihin TM INFO

Lisätiedot

Hinta alk. 795 (alv 0%)

Hinta alk. 795 (alv 0%) Tablet Publisher Win/Mac yhteensopiva Joku on sanonut, että julkaiseminen Tablet-laitteille on vaikeaa. Me sanomme että ei ole. 10 minuuttia Vie vain 10 minuuttia valmistaa julkaisu suoraan Adobe InDesignista

Lisätiedot

KTA-YHTIÖT Oy:n asiakaslehti 1 2/2009. Laine Direct ja KTA. 55 vuotta yhteistyötä. PunaMusta yhdistää offsetin ja digin. Savon Sanomien Ekoteko

KTA-YHTIÖT Oy:n asiakaslehti 1 2/2009. Laine Direct ja KTA. 55 vuotta yhteistyötä. PunaMusta yhdistää offsetin ja digin. Savon Sanomien Ekoteko KTA-YHTIÖT Oy:n asiakaslehti 1 2/2009 Laine Direct ja KTA 55 vuotta yhteistyötä Savon Sanomien Ekoteko PunaMusta yhdistää offsetin ja digin Pääkirjoitus... 2 Reach ja KTA-yhtiöt?... 3 Fuji investoi tuulivoimaan...

Lisätiedot

Luovien alojen yrityskatalogi Etelä-Karjala 2011 on nyt ilmestynyt

Luovien alojen yrityskatalogi Etelä-Karjala 2011 on nyt ilmestynyt Luovien alojen yrityskatalogi Etelä-Karjala 2011 on nyt ilmestynyt Tarvitsetko ideoita tai kouluttajaa henkilöstön kehittämiseksi? Tuottaako asiakasillan sisältö tai pikkujouluohjelma päänvaivaa? Etsitkö

Lisätiedot

VERSAALI OY, Teollisuustie 10-14, 01800 Klaukkala, puh.09-2766 010, fax 09-2766 0166 myynti@versaali.fi, www.versaali.fi

VERSAALI OY, Teollisuustie 10-14, 01800 Klaukkala, puh.09-2766 010, fax 09-2766 0166 myynti@versaali.fi, www.versaali.fi Opasteita jo vuodesta 1951,, puh.09-2766 010, fax 09-2766 0166 T U O T E K U V A S T O /14 YLEISET MYYNTIEHDOT 1. Yleistä Näitä yleisiä myyntiehtoja sovelletaan kaikkiin Versaali Oy:n valmistamien tai

Lisätiedot

MEMBER OF NORDIC OFFICE ALLIANCE EURO IT- JA TOIMISTOTARVIKETUKKU

MEMBER OF NORDIC OFFICE ALLIANCE EURO IT- JA TOIMISTOTARVIKETUKKU EURO IT- JA TOIMISTOTARVIKETUKKU Astu sisään, saat kaikki samalla toimituksella! 2 Euro Toimistotukut -ketju on: Yrittäjien omistama, 18 paikallista varastoa kattaen koko Suomen. Varastojen pinta-ala Suomessa

Lisätiedot

Ricoh auttaa kasvattamaan liiketoimintaasi.

Ricoh auttaa kasvattamaan liiketoimintaasi. Ricoh auttaa kasvattamaan liiketoimintaasi. Uusi Ricoh Pro L4100 -sarja kestävillä, vesipohjaisilla (lateksi)musteilla. Ricoh Pro L4100 -sarja 18.2 m²/h Paras tapa tehdä suurkuvaa. Uusi Ricoh Pro L4100

Lisätiedot

MAN Roland Jyväskylän messuilla

MAN Roland Jyväskylän messuilla Syyskuu 2001 MAN Roland Finland Oy:n asiakaslehti MAN Roland Jyväskylän messuilla FinnGraf 2001 Jyväskylässä s. 1 Pääkirjoitus... s. 2 Suomen suurin arkkipainokonetilaus... s. 2 Offsetpaino Tuovinen...

Lisätiedot

II/2013. Proselectum hakee helmiä. Sivu 3. Redfina - enemmän kuin perinteinen painotalo. Sivut 4-5. Taidenäyttelyt ovat osa Spektrin toimintaa.

II/2013. Proselectum hakee helmiä. Sivu 3. Redfina - enemmän kuin perinteinen painotalo. Sivut 4-5. Taidenäyttelyt ovat osa Spektrin toimintaa. II/2013 Proselectum hakee helmiä Sivu 3 Redfina - enemmän kuin perinteinen painotalo Sivut 4-5 Taidenäyttelyt ovat osa Spektrin toimintaa Sivu 7 PÄÄKIRJOITUS Spektri Business Park uutisia: Heidi Charpentier

Lisätiedot

DÄCKDATA TEHOKAS RENGASHOTELLI HELPOSTI PÄIVITETTÄVÄT HINNASTOT AJANVARAUSJÄRJESTELMÄ SMS-PALVELUT RENGASMYYJÄN TYÖKALU!

DÄCKDATA TEHOKAS RENGASHOTELLI HELPOSTI PÄIVITETTÄVÄT HINNASTOT AJANVARAUSJÄRJESTELMÄ SMS-PALVELUT RENGASMYYJÄN TYÖKALU! DÄCKDATA TEHOKAS RENGASHOTELLI HELPOSTI PÄIVITETTÄVÄT HINNASTOT AJANVARAUSJÄRJESTELMÄ SMS-PALVELUT RENGASMYYJÄN TYÖKALU! TERVETULOA! Perustaessani Compilatorin 20-vuotta sitten asetin alusta asti tavoitteekseni

Lisätiedot

PROFILOINNIN KÄYTÄNTÖ

PROFILOINNIN KÄYTÄNTÖ PROFILOINNIN KÄYTÄNTÖ 1 yrityksen sisäinen viestintä Viestinnän tehtävä yrityksen sisällä Yrityksen johtaminen ja toimintatapojen kehittäminen ja uusien toimintatapojen läpivienti sekä yrityskulttuurin

Lisätiedot

T R I O T E C - T I E D O T E

T R I O T E C - T I E D O T E Numero 5 T R I O T E C - T I E D O T E Joulu 2010 Työntäyteinen vuosi takana, uusi edessä Myyntihenkilöstö Triotecin vuosi 2010 alkoi edellisen vuoden lopun viitoittamalla tiellä: syksy 2009 oli erittäin

Lisätiedot

MESSUTUOTTEET AV- JA TIETO- LIIKENNEPALVELUT. Messutuotteet ja -palvelut. Hinnasto

MESSUTUOTTEET AV- JA TIETO- LIIKENNEPALVELUT. Messutuotteet ja -palvelut. Hinnasto MESSUTUOTTEET AV- JA TIETO- LIIKENNEPALVELUT TEKNISET TIEDOT MUUT PALVELUT Messutuotteet ja -palvelut Hinnasto Sähköinen kuvasto selattavissa osoitteessa www.messukeskus. com/kuvasto Tervetuloa Messukeskukseen!

Lisätiedot

Ammatillinen portfolio Jyväskylän aikuisopisto, audiovisuaalinen viestintä, julkaisugrafiikka

Ammatillinen portfolio Jyväskylän aikuisopisto, audiovisuaalinen viestintä, julkaisugrafiikka Ammatillinen portfolio Jyväskylän aikuisopisto, audiovisuaalinen viestintä, julkaisugrafiikka Markkinointiviestintää Olen graafinen suunnittelija eteläisestä Keski-Suomesta, Joutsasta. Koulutukseltani

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaa Lokakuu 3/2011

Etelä-Pohjanmaa Lokakuu 3/2011 maailma Etelä-Pohjanmaa Lokakuu 3/2011 KURIKAN MIEDOSTA KESTÄVÄT TERÄSOVET Yli 40 vuoden kokemuksella Valmistamme: Lehtiovet Pariovet Taitto-ovet Liukuovet Liukupalo-ovet Myös kaikki konekäyttöisenä Aukipitolaitteet

Lisätiedot

Glastonin kansainvälinen brändi

Glastonin kansainvälinen brändi ecapainos Ecapainon elämänmakuinen asiakaslehtinen Glastonin kansainvälinen brändi Case: Private Case Rakkauskirje kirjalle tervehdys Ecapainon asiakaslehtinen 2013 sisällöntuotanto ja painatus Ecapaino

Lisätiedot

Jarin Romu ja Rauta Oy. Etelä-Pohjanmaa heinäkuu 2/2010. Ostetaan käytöstä poistettuja koneita metalliromua kuorma-autoja

Jarin Romu ja Rauta Oy. Etelä-Pohjanmaa heinäkuu 2/2010. Ostetaan käytöstä poistettuja koneita metalliromua kuorma-autoja Yritys- maailma Etelä-Pohjanmaa heinäkuu 2/2010 Haluaisitko, että tämä on näkymä tulevasta olohuoneestasi? Asetu mukavasti Kuortaneelle! www.kuortane.fi Me huolehdimme, hoivaamme ja hoidamme suurella sydämellä!

Lisätiedot

SEISMO FACTORY SEISMO FACTORY www.seismo.fi Hiidenkatu 9, 20360 Turku puh. (02) 275 4040 fax. (02) 236 0061

SEISMO FACTORY SEISMO FACTORY www.seismo.fi Hiidenkatu 9, 20360 Turku puh. (02) 275 4040 fax. (02) 236 0061 SEISMO FACTORY Seismo? Seismo Factory tarjoaa tuotteita ja palveluita, joilla parannetaan asiakkaan näkyvyyttä ja myyntiä. Seismon päätuoteryhmät: kuvavuota-, esite- sekä erilaiset tuotetelineet, tuloste-

Lisätiedot

MISTÄ ON HYVÄT VERKKOSIVUT TEHTY?

MISTÄ ON HYVÄT VERKKOSIVUT TEHTY? MISTÄ ON HYVÄT VERKKOSIVUT TEHTY? verkkosivujen ostajan opas Hannu Heljala & Marja Hautala 03 / 2014 Yleinen pulma verkkosivujen ostajalla on, että useampaa tarjousta on vaikea verrata toisiinsa. Kuinka

Lisätiedot

Royalti-elementtejä voi käyttää seuraavasti: vaan aina yhdessä, alla kuvatuilla tavoilla) Elementit: Päävärit:

Royalti-elementtejä voi käyttää seuraavasti: vaan aina yhdessä, alla kuvatuilla tavoilla) Elementit: Päävärit: Keski-Suomen Yritys- maailma Huhtikuu 2/2014 TOIMITILAT Kattava tilatarjonta ja kiinteistöarvioinnit asiantuntijalta. www.toimitilatjkl.fi pekka.saarinen@toimitilatjkl.fi Paljon enemmän kuin pelkkä hiiri

Lisätiedot

Messutuotteet ja -palvelut

Messutuotteet ja -palvelut Messutuotteet ja -palvelut 2013 Hinnasto Sisällysluettelo Tervetuloa Helsingin Messukeskukseen, maan johtavaan messu- ja kongressikeskukseen! Meillä Suomen Messuilla kaiken toiminnan lähtökohtana on suomalainen

Lisätiedot

4 LVISNet-mobiilipäätteet mahdollistavat tarviketilaukset. tukusta mistä vaan

4 LVISNet-mobiilipäätteet mahdollistavat tarviketilaukset. tukusta mistä vaan FINN-ID UUTISET AUTOMAATTISEEN TUNNISTUKSEEN PERUSTUVAT LOGISTIIKAN TOIMINNANOHJAUSRATKAISUT Finn-ID -uutiset nyt myös selailtavana verkkoversiona! 8 Mauste-Sallisen varastonhallintaratkaisu vähensi keräilyvirheitä

Lisätiedot

Heidelberg Kevät 2013. Report

Heidelberg Kevät 2013. Report Graphic Heidelberg Kevät 2013 Report 1 Graphic Report FinnGraf Kohtaamispaikkana keväinen Jyväskylä Finngraf-messut Yleisön pyynnöstä ja näytteilleasettajien on Finngraf siirretty alkusyksystä aikaiseen

Lisätiedot

Graafinen Ohjeisto. Suosikki Gourmetin markkinointimateriaalin tekijöille VERSIO 1.0

Graafinen Ohjeisto. Suosikki Gourmetin markkinointimateriaalin tekijöille VERSIO 1.0 Graafinen Ohjeisto Suosikki Gourmetin markkinointimateriaalin tekijöille VERSIO 1.0 Sisältö ALKUSANAT, SUOSIKKI GOURMETIN TUOTEILME 4 LIIKEMERKKI 5 LIIKEMERKIN VERSIOT 6 LIIKEMERKIN MITTASUHTEET 7 LIIKEMERKIN

Lisätiedot

Toshiba mallisto Monitoimilaitteet

Toshiba mallisto Monitoimilaitteet Toshiba mallisto Monitoimilaitteet n Monitoimilaitteella virheetöntä tulostusta, kopiointia, skannausta ja faksausta n Oikea tuote laajasta monitoimilaitemallistosta n Monipuoliset laitehallintaratkaisut

Lisätiedot

EDULLISIA VÄRILLISIÄ TARROJA ERI TARPEISIIN SUUNNITELTU YRITYKSILLE

EDULLISIA VÄRILLISIÄ TARROJA ERI TARPEISIIN SUUNNITELTU YRITYKSILLE Epsonin väritarratulostimet EDULLISIA VÄRILLISIÄ TARROJA ERI TARPEISIIN SUUNNITELTU YRITYKSILLE ARVOKASTA VÄRIÄ TARVITTAESSA Viimeaikaiset edistysaskelet Epsonin johtamalla joustavan väritulostustekniikan

Lisätiedot