Pohjois-Suomen Pyöräilyn syysleiri Lapin Urheiluopisto Santasportissa

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Pohjois-Suomen Pyöräilyn syysleiri Lapin Urheiluopisto Santasportissa 20.-22.9.2013"

Transkriptio

1 Pohjois-Suomen Pyöräilyn syysleiri Lapin Urheiluopisto Santasportissa Jos viisi vuotiaan Eeron suru viimeisen leiriharkan loppumisesta oli ainoa merkittävä itkun aihe viimeviikonlopun syysleirillä, voimme todeta onnistuneemme. Emme siinä, että Eerolla pääsi itku vaan siinä, että viikonlopun päättyminen oli itkun aihe. Rovaniemen Santasport siinsi ajatuksiini vajaa vuosi sitten, pohdiskellessani missä PSP voisi järjestää seuraavan leirinsä. Olihan hiljakkoin saatu nautiskella hienosta maastopyöräily-duathlon-sorasyöte-teemalla rakennetusta syysleiristä Pikku-Syötteellä. PSP:n johtokunta siunasi ideani ja Santasport teki tarjouksen, josta emme voineet johtokunnan puolesta enää kieltäytyä. Kiitos SantasportinLieven De Rycken ja Krista Hyvösen, saimme toteutettua yhdessä leiriläisten kanssa kautta aikojen parhaimman leiriviikonlopun koko Pohjois-Suomen Pyöräilyn historiassa. Lapin Urheiluopisto Santasport tarjosi loistavat puitteet, laadukkaan majoituksen ja erinomaisen ruokahuollon 20:lle juniorille ikäryhmissä 5-17v. ja 20:lle aikuiselle noin parikymppisestä aina reilusti master-ikäisiin asti. Ohjelmassa oli mm. keilailua, uintia, makkaran paistoa, sisärata-ajoa, rapupalloa, norsupalloa, loikka yms. viestejä, seinäkiipeilyä, Funparkkia, maastopyöräilyä, Ounaksen Pyörä-Poikien järjestämä maastokilpailu, soratieajelua...ja yhdessä oloa, tuttujen tapaamista sekä kuluneen kauden kertausta. Kaikkea sitä mitä pyöräilyn ystävät voivat toivoa, riippumatta siitä millä motiiveilla tässä hommassa on mukana.

2 Sekaan mahtuivat niin kilpailijat, huoltajat kuin enemmän elämstä jo nauttineet pyöräilyn ystävät. Saimme myös näytettyä Santasportin urheilijoille, liikunnan harrastajille, kurssilaisille sekä henkilökunnalle että hyvällä yhteishengellä voidaan tehdä suuriakin asiota. Tekemisiämme seurattiinkin varsin kiinnostuneena ja hyvä niin! Rovaniemeläisillä on kyllä upeat puitteet liikunnan harrastamiseen. Ounasrinteen liikuntakeskittymä tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet ja Ounasvaaralta lähtevät maastot huolehtivat lopusta. Ei ihme, että paikka kuhisee liikunnallisia ihmisiä!

3 Syyskokous Pohjois-Suomen Pyöräily ry:n vuotuinen syyskokouskin mahtui leirin ohjelmaan. Kokouksessa käytiin läpi mm. yhdistyksen tulevan vuoden toimintasuunnitelma ja budjetti. Taas on selkeät sävelet, miten tulevalla kaudella 2014 edetään. Tässä toimintasuunnitelman ydin: Pohjois-Suomen Pyöräily ry:n toiminta perustuu vahvoihin ja elinvoimaisiin Pohjois-Suomalaisiin seuroihin, sekä niiden aktiivisiin jäseniin. Seurayhteistyö on seurojen ja sitä kautta niiden jäsenien välistä yhteistyötä ja kanssakäymistä. Tätä edistääkseen Pohjois-Suomen Pyöräily ry hallinnoi alueensa kilpailuja ja kuntotapahtumia määrittäen P-SM -kilpailujen päivämäärät. Jäsenseurat järjestävät kilpailut, joiden markkinointiviestintää Pohjois-Suomen Pyöräily ry tukee omien kanaviensa avulla. Seurayhteistyötä edistetään myös kuntotapahtumien ja paikallisten kilpailusarjojen avulla. Pohjois-Suomen Pyöräily ry huolehtii myös näiden tapahtumien markkinointiviestinnästä omalta osaltaan Tämä ilmenee esim. lyhyinä ennakkoinfoina ja jälkikäteen julkaistavina tiivistelminä kisoista, tapahtumista ja tuloksista yhdistyksen facebook-profiilissa. Pohjois-Suomen Pyöräily järjestää syyskuussa syysleirin, joka kokoaa kauden päätösvaiheessa jäsenseurojensa jäsenet viettämään yhteistä viikonloppua liikunnallisissa merkeissä. Syysleiri on tarkoitettu niin urheilijoille, kuntoilijoille kuin huoltajillekin riippumatta siitä, mistä lähtökohdista on toiminnassa mukana. Johtokunta määrittää leirin tarkemman ajankohdan, pyrkien sijoittamaan sen niin, että kotimaiset arvokisat ja cuppien päätöskisat eivät osu samalle ajankohdalle. Pohjois-Suomen Pyöräily ry jatkaa myös yhteistoimintaa Barentsin alueen seurojen kanssa ja aloittaa valmistelut omalta osaltaan kauden 2015 Barents Gamesien suunnittelua ajatellen. Erillistä Barentsin mestaruuskilpailua ei enää tulla järjestämään, vaan vuotuiset Barents Gamesit korvaavat ne vuorotellen talvi- ja kesäkisojen lajien kanssa. Vuoden 2015 kilpailut järjestetään Oulussa. Pohjois-Suomen Pyöräily on myös mukana Barents-Cup -yhteistyössä. PSP osallistuu SPU:n kokouksiin ja tilaisuuksiin, sekä Barentsin että Kalottiurheilun kokouksiin. Kokousväki keskusteli rakentavasti ja perusteellisesti erilaisista asioista ja näin saatiin erilaiset näkemykset kuuluville. Aivan loistavaa yhteispeliä siinäkin suhteessa. Perinteisesti syysleirin yhteydessä palkitaan myös kaudella parhaiten menestyneitä PSP:n jäsenseurojen (Oulu Triathlon & Cycling, Ounaksen Pyörä-Pojat, Cyclos Kuusamo, Kiimingin Riento, Oulun Tarmo, Nivalan Pyörärinki ja Alatornion Ahjo) jäseniä. Ehdolla oli jälleen todella hienosti menestyneitä Pohjoisen Suomen kuskeja eri sarjoista. Yksi oli kuitenkin lopulta perusteellisen keskustelun jälkeen yli muiden:

4 Ounaksen Pyörä-Poikien N16-sarjassa kaudella ajanut Iina Väyrynen valittiin ansaitusti Pohjois-Suomen Vuoden Pyöräilijäksi! Tässä komea lista Iinan kuluneen kauden saavutuksista: Maantiepyöräily: - aika-ajo SM-kulta - maantieajo SM-kulta - joukkueaika-ajon SM-kulta Maastopyöräily: - XC SM kulta Ratapyöräily: - 2km aika-ajon SM-kulta - 500m:n aika-ajon SM-hopea N18 sarjassa - 500m:n aika-ajon SM-hopea N16 sarjassa - Kultainen Kampi rata-ajon 1. N16 sarjassa Nuorten Olympiafestivaali Hollannissa -tempoajo 54. sija -maantieajo 48. sija (maalissa samalla ajalla voittajan kanssa) Kun pakettiin lisätään fakta, että Sodankylästä on aivan jumalattoman pitkä matka jokaiseen kilpailuun, ajo-olosuhteet ovat ne mitä Suomen Lappi kulloinkin sattuu tarjoamaan (pakkasta aivan törkeästi ja lunta vähintäänkin riittävästi) niin jokainen voi miettiä mitä tuollaiset saavutukset vaativat? Sitoutumista, vahvaa tukijoukkoa, lahjakkuutta ja periksiantamattomuutta!

5 Vahvoja esityksiä muiltakin Syyskokouksen väki toi esille muitakin huikeita saavutuksia. Vuoden tyttöpyöräilijäksi valittiin OTC:n N12 -sarjan Jenni Karvonen ja vuoden poikapyöräilijäksi valittiin OPP:n M12-sarjan Niko Heikkilä, plakkarissaan roppakaupalla SM-kultamitaleita ja Kultaisen Kammen voittoja. Nämäkin valinnat herättivät keskustelua, lähinnä tyttöpyöräilijän valinnan osalta. Kun vaihtoehtona Jenni Karvosen valinnalle oli myös OPP:n Lumimaaria Ojala, kolminkertainen SM-kultamitalisti. Jenni oli kuitenkin parempi keskinäisissä kilpailuissa ja se ratkaisi valinnan. Mistä tämä kertoo? Siitä, että Pohjois-Suomessa tehdään laadukasta juniorityötä ja mukana on runsaasti nälkäisiä nuoria, taustallaan uutterat perheet tukemassa lapsiensa harrastamista. Seuroissa on riittävästi aktiivisia toimijoita, jotka laittavat itsensä likoon näiden junioreiden edestä. Lisäapu ei liene kuitenkaan pahitteeksi tässä suhteessa, seurojen tulee huolehtia omalta osaltaan siitä, etteivät aktiivitoimijat väsy. Vanhemmissakin ikäluokissa löytyi mahtavia urheilijoita. OTC:n Kainuun vahvistus Kusti Kittilä oli ihan loppuun asti ehdolla PSP:n vuoden urheilijaksi. Kittilän mukaan tulo muutama kesä sitten maastopyöräilyn ja toisinaan maantiepyöräilynkin puolelle ei ole jäänyt keneltäkään huomaamatta. Sprinttihiihtoon erikoistunut urheilija on osoittanut, että happi virtaa ja lihaskuntoa löytyy yllin kyllin. Kun lajien salat tulevat kokemuksen kautta entistäkin paremmin hyödynnettyä, niin tulemme näkemään kovaa jälkeä tulevinakin vuosina. Tämän kesän Jämi84:n kolmos-sija parhaana suomalaisena oli hyvä osoitus miehen voimavaroista ja kyvyistä. Etsikääpä Youtubesta Jämi84:n tv-kooste, todella mielenkiintoinen tapahtuma! Eikä pidä unohtaa muitakaan Pohjois-Suomalaisia vahvoja menestyjiä. Menestystä on tullut niin maastopyöräilyn kuin maantiepyöräilyn puolelta. Osa edustaa muualla toimivia seuroja ja tiimejä, mutta kaikkia yhdistää pohjois-suomalaiset juuret. Esimerkkeinä voidaan mainita vaikkapa maastopyöräilyn XCM-maestro, kaksinkertainen SM-mitalisti Kyösti Soini OTC, moninkertainen SM-mitalisti, niin maastopyöräilyn, cyclocrossin ja maantiepyöräilyn spesialisti Juha Kangaskokko OTC/CC Picaro ja naisten eliten kortteliajon SM-kultaa voittanut, Cycloksen kasvatti Rosa Törmänen Hypy/AHH Cycling Team. Marko Törmänen ja Jarmo Ollanketo loistivat parapyöräilyn maailman luokan urheilijoina lajin suurimmissa arvokisoissa laittaen itsensä likoon huikealla tavalla.

6 Sitten meillä on huikean hieno harrastajien kirjo eri paikkakunnilla. Useimmiten he ovat niitä, jotka keksivät mitä kummallismpia tempauksia ja sillä tavoin rikastuttavat niin omaa, kuin koko pyöräily-yhteisön toimintaa. Kuusamossa, Kajaanissa, Oulussa, Rovaniemellä jne. sattuu ja tapahtuu kaiken aikaa. Välillä sattuu ihan oikeastikin, kun vauhti ylittää taidot ja tuurikin jossakin vaiheessa loppuu. Mutta sieltä vaan noustaan uudestaan ylös, nuollaan haavat ja taas mennään. Tuhansia ja taas tuhansia kilometrejä on kulutettu ja satoja tunteja vietetty harrastusten parissa. Yhteisenä tekijänä rakkaus pyöräilyyn ja sen mitä erilaisimpiin ilmenemismuotoihin. On etuoikeus olla mukana tällaisessa suomalaisittain todella marginaalisen lajin ja sen ilmenemismuotojen muodostamassa symbioosissa, joka elää ja hengittää sitkeästi. Seassa on individualisteja, maailman parantajia, hörhöjä, äärimmäisiä kilpailijoita, liian pitkänmatkan pyöräilijöitä, joita voi luonnehtia tietyllä tavalla hulluiksi (kaikella rakkaudella) ja tiesi mitä. Välillä maan alla, välillä reilusti kirkkaissa valoissa. Ehkäpä se on tämä pohjoisen sitkeä ihmisluonto, joka pitää huolen siitä, että olosuhteet ovat vain varusteiden säätämistä edellyttävä muuttuja ja niihin osataan myös sopeutua. Vaikka edessä ovatkin vielä Rokua MTB ja Oulun avoimet CX-kisat voi hyvällä sydämellä jo tässä vaiheessa kiittää kaikkia pohjoisen pyöräilyväen ihmisiä kuluneesta kaudesta! Yhdessä me pärjäämme ja yhteistyötä tekemällä kehitymme. Näytetään jatkossakin esimerkkiä omalla toiminnallamme ja nautitaan rakkaasta lajistamme! Syysleiriterveisin Taneli, pj.

Toimintasuunnitelma 2014

Toimintasuunnitelma 2014 Seura- ja aluejärjestö Pohjois-Suomen Pyöräily ry Toimintasuunnitelma 2014 Pohjois-Suomen Pyöräily ry:n toiminta perustuu vahvoihin ja elinvoimaisiin Pohjois-Suomalaisiin seuroihin, sekä niiden aktiivisiin

Lisätiedot

Lähtölista Rata-ajot 500 m 17.6.2011

Lähtölista Rata-ajot 500 m 17.6.2011 Lähtölista Rata-ajot 500 m 17.6.2011 1 17:00 Ojala Metsämaria N8 Ounaksen Pyörä-pojat ry. 2 17:02 Rinne Iiro M8 Ounaksen Pyörä-pojat ry. 3 17:04 Törmänen Eemeli M8 Oulu Triathlon & Cycling 4 17:06 Ojala

Lisätiedot

Miksi jotain piti ja pitää tehdä?

Miksi jotain piti ja pitää tehdä? Miksi jotain piti ja pitää tehdä? kilpailijamäärät laskeneet rajusti viimeisen 25 vuoden aikana (huom. nuorten SM Kitee, Kotka 2012) lajin kotimainen kilpailutoiminta menettänyt seksikkyytensä lähes kokonaan

Lisätiedot

Kultainen Kampi Cup uudistuu kaudelle 2018

Kultainen Kampi Cup uudistuu kaudelle 2018 Kultainen Kampi Cup uudistuu kaudelle 2018 Uudistuneen Kultainen Kampi Cupin tavoitteena on saada nuoria pyöräilijöitä yli lajirajojen samoihin kilpailuihin. Cup lajien sisällä tiivistyy ja tavoitteena

Lisätiedot

Porvoon Ajot 2013/Borgå Akilles Cykling

Porvoon Ajot 2013/Borgå Akilles Cykling Porvoon Akilles pyöräilyjaosto/borgå Akilles 18.2.2013 Syntynyt kesäkuussa 1992 Aloitti kilpapyöräilyn 2004 M-12 sarjassa Ylioppilas 2012 Mäntsälän lukiosta Aloittaa lokakuussa 2012 varusmiespalveluksen

Lisätiedot

Kuntotapahtumat 7 x Keski-Uusimaa Rastit, 1853 (1827) suoritusta keskimäärin 265 osallistujaa / tapahtuma

Kuntotapahtumat 7 x Keski-Uusimaa Rastit, 1853 (1827) suoritusta keskimäärin 265 osallistujaa / tapahtuma 30.12.2009 1(5) TVV SUUNNISTUS TOIMINTAKERTOMUS 2009 TVV jatkoi TVV2010 projektia, jonka tavoitteena on nostaa seura nuorisosuunnistuksen kärkiseurojen joukkoon Suomessa. Seuran nuoret menestyivät parhaiten

Lisätiedot

Team Manninen Bros Honda tiimillä piti kiirettä viikonloppuna testitilaisuuden ja kilpailujen muodossa

Team Manninen Bros Honda tiimillä piti kiirettä viikonloppuna testitilaisuuden ja kilpailujen muodossa Team Manninen Bros Honda tiimillä piti kiirettä viikonloppuna testitilaisuuden ja kilpailujen muodossa Teksti ja kuvat vapaasti julkaistavissa. teksti ja kuvat: Team Manninen Bros. Honda tiedotus Jere

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2014

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 MIKKELIN JUDO RY 1. JÄRJESTÖTOIMINTA Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää jäsentensä judotaitoa sekä toimia judon tunnetuksi tekemiseksi ja sen harrastuksen levittämiseksi. Tarkoituksensa

Lisätiedot

SPU:n SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2014

SPU:n SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2014 1 SPU:n SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2014 Aika: Paikka: Sunnuntai 16.11.2014 klo 10.00 alkaen Varalan Urheiluopisto, Varalankatu 36, 33240 TAMPERE 1. KOKOUKSEN AVAUS JA JÄRJESTÄYTYMINEN Kokouksen avauksen

Lisätiedot

Kultainen kompassi cup Finaaliviikonloppu

Kultainen kompassi cup Finaaliviikonloppu Kultainen kompassi cup Finaaliviikonloppu 14.-15.9.2019 Tampere Tavoitteet Kultainen kompassi -cup on alueiden välinen joukkuekilpailu 13 14-vuotiaille. Vuoden 2019 finaali suunnistetaan Tampereella sunnuntaina

Lisätiedot

POHJOINEN ALUEVALMENNUS POHJOISEN POLKU

POHJOINEN ALUEVALMENNUS POHJOISEN POLKU POHJOINEN ALUEVALMENNUS POHJOISEN POLKU 2018 Kenelle ja miksi? Aluetoiminta on suunnattu tavoitteellisesti lentopalloon suhtautuville junioreille, heidän vanhemmille ja valmentajille. Kehittää yksilöiden

Lisätiedot

Omassa työssä kehittyminen meidän keinot onnistua seurakehitysprosessin juoksutuksessa? Laura Härkönen Seurakehittäjä Keski-Suomen Liikunta

Omassa työssä kehittyminen meidän keinot onnistua seurakehitysprosessin juoksutuksessa? Laura Härkönen Seurakehittäjä Keski-Suomen Liikunta Omassa työssä kehittyminen meidän keinot onnistua seurakehitysprosessin juoksutuksessa? Laura Härkönen Seurakehittäjä Keski-Suomen Liikunta Kuka minä olen? Espoossa syntynyt, Jyväskylässä asuva kahden

Lisätiedot

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Espoon Merenkävijät

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Espoon Merenkävijät Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Espoon Merenkävijät 1. Joukkue / ryhmä, jossa lapsi on mukana - EMK / zoom - EMK - EMK - Vihreät - Sininen - Punainen - EMK juniorit - ZOOM - zoom8 - EMK

Lisätiedot

L nt. Täyttä laukkaa Lontooseen! Lontoo 2012 -projekti

L nt. Täyttä laukkaa Lontooseen! Lontoo 2012 -projekti 2012 L nt Täyttä Lontoo 2012 -projekti Pohjoissuomalainen urheilijatiimi Perustettu maaliskuussa 2011 Tiimiin kuuluu kolme lahjakasta ja jo kansainvälistä menestystä niittänyttä pohjoissuomalaista uimaria

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016 Hallinto Jukka Pohja/17.11.2015 Toimintasuunnitelma 2016 Kokoontuminen Aluejaoston kokouksia pyritään pitämään 4 kertaa. Jaosto harkitsee pidettäväksi joka toinen kuukausi puhelinkokouksen. Sektorit Sektorien

Lisätiedot

Mynämäen kunnanjohtajan tervehdys

Mynämäen kunnanjohtajan tervehdys Mynämäen kunnanjohtajan tervehdys URHEILUKESKUKSEN MAASTOSSA PYÖRÄILLÄÄN Lauantaina 18.7.2015 maastopyöräilyn XCE SM- kilpailut tarjoavat jännittäviä ja mielenkiintoisia hetkiä Mynämäen Urheilukeskuksen

Lisätiedot

EPS G Joukkueen Infotilaisuus Espoonlahti

EPS G Joukkueen Infotilaisuus Espoonlahti EPS G 2012 Joukkueen Infotilaisuus 31.1.2019 Espoonlahti Infotilaisuuden asialista 1. Kokouksen avaus 2. Seuran ja seurayhteisön esittely 3. Joukkuetoiminnan esittely 4. 2012 Joukkueen toiminnan esittely

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2007

TOIMINTASUUNNITELMA 2007 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Oulunsalo Pesäpallojaosto 28.11.2006 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

SPU:n SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2017

SPU:n SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2017 1 Sääntömääräinen syysliittokokous 2017 Esityslista 13.11.2017 SPU:n SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2017 Aika: Paikka: Sunnuntai 26.11.2017 klo 10.00 alkaen. Urheilujärjestöjen Toimitalo, Radiokatu 20 00240

Lisätiedot

Nuorten maajoukkueleiri Fuerteventura (Playitas)

Nuorten maajoukkueleiri Fuerteventura (Playitas) Nuorten maajoukkueleiri 6.3-28.3 Fuerteventura (Playitas) Maanantaina 6.3 aamulla klo 6.30 lähdimme Helsinki-Vantaan lentokentältä Triathlonliiton järjestämälle nuorten maajoukkueleirille Fuerteventuralle.

Lisätiedot

Copyright year ABB - 1. NokianUrheilijat, Yleisurheilu 2011-2012

Copyright year ABB - 1. NokianUrheilijat, Yleisurheilu 2011-2012 Copyright year ABB - 1 NokianUrheilijat, Yleisurheilu 2011-2012 Copyright year ABB - 2 Tilanne: -Nokian Urheilijoilla on tällä hetkellä yleisurheilujoukkueessaan iso joukko erinomaisia nuoria huippu-urheilijoita.

Lisätiedot

Historic Tekniikkapäivä Mobilia, Kangasala

Historic Tekniikkapäivä Mobilia, Kangasala Historic Tekniikkapäivä 13.4.2019 Mobilia, Kangasala Mikä on AKK?» 300 jäsenseuraa, n. 27 000 henkilöjäsentä» Autourheilua harrastavien ja edistävien yhdistysten liitto» Suomalaisen autourheilun edunvalvoja»

Lisätiedot

Lähtösarja 1: Joukkueajot osa I

Lähtösarja 1: Joukkueajot osa I Lähtösarja 1: Joukkueajot osa I M16 2km N14 2km PyöRi Cyclos Arno Hämäläinen Iiro Väyrynen Antti Puolakka Janika Laitala Iida-Maria Marjoniemi Niina Mustonen Riika Tuomi Iina Väyrynen Neea Huikuri Minttu

Lisätiedot

NAANTALIN LÖYLYN YLEISURHEILUJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2006

NAANTALIN LÖYLYN YLEISURHEILUJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2006 NAANTALIN LÖYLYN YLEISURHEILUJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2006 Yleisurheilujaoston kokoonpano puheenjohtaja varapuheenjohtaja jäsenet -Kari Löyttymäki -Karri Packalen -Jouko Huppunen -Jari Rand -Sanna

Lisätiedot

KESKI-POHJANMAAN HIIHTO RY

KESKI-POHJANMAAN HIIHTO RY KESKI-POHJANMAAN HIIHTO RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2013 Mannerheiminaukio 7 p. (06) 832 1300 www.kephi.com 67100 Kokkola f. (06) 830 2374 e-mail: toimisto@kepli.fi KESKI-POHJANMAAN HIIHTO RY:N

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 4/2015 Syystervehdys kaikille jäsenillemme! Syyskauden startin myötä olemme saaneet seuraamme jälleen paljon uusia jäseniä.

Lisätiedot

Ajajiemme osallistuminen moniin kilpailuihin on myös osoituksena siitä, että toimintaa on muutenkin kuin vain paperilla.

Ajajiemme osallistuminen moniin kilpailuihin on myös osoituksena siitä, että toimintaa on muutenkin kuin vain paperilla. Säkylän Yritys ry Toimintakertomus 2005 Pyöräily Yleistä. Kausi 2005 oli seurallamme pyöräilyn osalta suhteellisen rauhallinen, järjestimme vain kahdet kilpailut kauden aikana. Järjestämämme kilpailut

Lisätiedot

Urheilu-, metsästys- ja kalastustarvikkeiden lahjoittama UMK-malja

Urheilu-, metsästys- ja kalastustarvikkeiden lahjoittama UMK-malja Kiertopalkinnot 2010 KIERTOPALKINNOT 2010 Urheilu-, metsästys- ja kalastustarvikkeiden lahjoittama UMK-malja Piiri Pisteet 2010 Pisteet 2009 Pisteet 2008 1. Pohjois-Pohjanmaa 52 40 14 2. Lahti 47 51 89

Lisätiedot

LeKi Yleisurheilun yhteistyötarjous 2012

LeKi Yleisurheilun yhteistyötarjous 2012 LeKi Yleisurheilun yhteistyötarjous 2012 Yleistä LeKi-Yu:sta Lempäälän Kisalla on pitkä perinne. Seura on perustettu jo vuonna 1904. LeKi -Yu:ssa on tällä hetkellä yli 330 aktiivista urheilijaa. Seurassamme

Lisätiedot

SIMO KLIMSCHEFFSKIJ N MUISTOAJO Simo Klimscheffskij n muistoajo 2018 sunnuntai Kilpailuohje rev 16.4.

SIMO KLIMSCHEFFSKIJ N MUISTOAJO Simo Klimscheffskij n muistoajo 2018 sunnuntai Kilpailuohje rev 16.4. SIMO KLIMSCHEFFSKIJ N MUISTOAJO 2018 Simo Klimscheffskij n muistoajo 2018 SIMO KLIMSCHEFFSKIJ N MUISTOAJO 29.4.2018 Kilpailun johtaja Ylituomari Tuomarineuvosto Ratamestari Järjestyspäällikkö Ari Aalto

Lisätiedot

LeKi Yleisurheilun yhteistyötarjous 2011

LeKi Yleisurheilun yhteistyötarjous 2011 LeKi Yleisurheilun yhteistyötarjous 2011 Yleistä LeKi-Yu:sta Lempäälän Kisalla on pitkä perinne. Seura on perustettu jo vuonna 1904. LeKi -Yu:ssa on tällä hetkellä lähes 300 aktiivista urheilijaa. Seurassamme

Lisätiedot

Kiekko-Espoo seurayhteisö

Kiekko-Espoo seurayhteisö Kiekko-Espoo seurayhteisö Espoon Kiekkoseura ry ØHarrastajia Ø Tytöt 270 Ø Pojat 300 Ø Aikuiset 190 ØLajit Ø Ringette Ø Jääkiekko tytöt ja pojat ØHarjoituspaikat Ø Laaksolahti Ø Leppävaara 21.11.2017 2

Lisätiedot

Karoliina Autio, synt. 24.1.1996, karate SM 3. kata naiset. Tiia-Liina Aavisto, synt. 23.11995, karate SM 1. kata naiset MM 2.

Karoliina Autio, synt. 24.1.1996, karate SM 3. kata naiset. Tiia-Liina Aavisto, synt. 23.11995, karate SM 1. kata naiset MM 2. Vapaa-ajan lautakunta 46 18.12.2014 Liikuntatoimen stipendit vuodelta 2014 644/12.04.03/2014 Vapaa-ajan lautakunta 46 Valmistelija: vapaa-aikatoimenjohtaja Seppo Virta, puh. 014 2675 720 Laukaan kunta

Lisätiedot

Lapsesta nuoreksi ja aikuiseksi suunnistajaksi. Ohjauksesta valmennukseen Suunnistajanpolku S-JKL

Lapsesta nuoreksi ja aikuiseksi suunnistajaksi. Ohjauksesta valmennukseen Suunnistajanpolku S-JKL Lapsesta nuoreksi ja aikuiseksi suunnistajaksi Ohjauksesta valmennukseen Suunnistajanpolku S-JKL Suunta Jyväskylä ry. suunnistuksen erikoisseura Jyväskylässä Periaatteita ovat: - suunnistusseura, joka

Lisätiedot

LeKi Yleisurheilun yhteistyötarjous 2013

LeKi Yleisurheilun yhteistyötarjous 2013 LeKi Yleisurheilun yhteistyötarjous 2013 Yleistä LeKi-Yu:sta Lempäälän Kisalla on pitkä perinne. Seura on perustettu jo vuonna 1904. LeKi -Yu:ssa on tällä hetkellä yli 350 aktiivista urheilijaa. Seurassamme

Lisätiedot

Salon Palloilijat ry Visio 2022

Salon Palloilijat ry Visio 2022 Salon Palloilijat ry Visio 2022 Salon Palloilijat ry:n (SalPa) visio vuoteen 2022 asti Salon Palloilijat ry (SalPa) on urheiluseura mihin jokaisen lapsen, nuoren ja aikuisen on mahdollisuus tulla harrastamaan

Lisätiedot

OULU-LEHDEN TERVAETAPIT

OULU-LEHDEN TERVAETAPIT TEKNINEN OPAS OULU-LEHDEN TERVAETAPIT 11. - 13.7.2014 Pikku-Syöte Velo PowerBar Tempo Special Bike Maantieajo Pyörä-Suvala Kriterium SISÄLLYSLUETTELO: 1. Kilpailun toimihenkilöt 2. Ohjeita kilpailijoille

Lisätiedot

TOIMINTALINJA Pöytyän Urheilijat, hiihtojaosto 11.9.2009

TOIMINTALINJA Pöytyän Urheilijat, hiihtojaosto 11.9.2009 TOIMINTALINJA Pöytyän Urheilijat, hiihtojaosto 11.9.2009 Hiihtojaoston toiminnan keskeisimmät osatekijät Toiminta on perhekeskeistä, koko perheen harrastus. Pyrimme toiminnassa siihen, että kaikilla olisi

Lisätiedot

SPU Pyöräilijätutkimus

SPU Pyöräilijätutkimus SPU Pyöräilijätutkimus Tutkimukseen osallistui 1059 pyöräilyn harrastajaa. Otantaluku kuvaa 0,001 % Suomen noin 1 025 000 aikuisesta ja nuoresta pyöräilijästä. Otantaa voidaan pitää luotettavana ja se

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. OULU-LEHDEN TERVAETAPIT 4.-5.7.2015 Kultainen Kampi osakilpailu Master Cup osakilpailu

TEKNINEN OPAS. OULU-LEHDEN TERVAETAPIT 4.-5.7.2015 Kultainen Kampi osakilpailu Master Cup osakilpailu TEKNINEN OPAS OULU-LEHDEN TERVAETAPIT 4.-5.7.2015 Kultainen Kampi osakilpailu Master Cup osakilpailu PowerBar Tempo Pikku-Syöte Maantieajo Pyörä-Suvala Kriterium SISÄLLYSLUETTELO: 1. Kilpailun toimihenkilöt

Lisätiedot

Lounalentiksen seurakysely

Lounalentiksen seurakysely Lounalentiksen seurakysely Koonti 13.5.2019 Sarjaparlamentissa Loimaalla 16 vastausta (13.5.2019): Vastauksista 14 eri seurasta eri puolilta aluetta (kaikista maakunnista tullut vastauksia) Todella erilaisia

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. Liakan tempo

TEKNINEN OPAS. Liakan tempo TEKNINEN OPAS Liakan tempo 2.7.2011 SISÄLLYSLUETTELO: 1. Kilpailun toimihenkilöt 2. Ohjeita kilpailijoille ja huoltajille 3. Kilpailu 4. Liitteet - kartat - kilpailunumeron kiinnittäminen - lähtöluettelot

Lisätiedot

Määrällisesti eri kilpailut, joihin ajajamme osallistuivat, jakaantuivat seuraavasti:

Määrällisesti eri kilpailut, joihin ajajamme osallistuivat, jakaantuivat seuraavasti: Säkylän Yritys ry Toimintakertomus 2004 Pyöräily Yleistä. Kausi 2004 oli seurallamme pyöräilyn osalta vielä rauhallisempi kuin edellinen 2003 kausi, järjestimme vain yhdet kilpailut kauden aikana. Järjestämämme

Lisätiedot

Ounasvaaran Hiihtoseura

Ounasvaaran Hiihtoseura Kiertopalkinnot 2011 KIERTOPALKINNOT 2011 Pohjola-malja Pohjola-yhtiöiden lahjoittamasta Pohjola-maljasta kilpaillaan vuodesta 1997 alkaen toistaiseksi. Pohjola-maljan saa vuodeksi haltuunsa maastohiihdon

Lisätiedot

GOLF. Harrastuksena. Tietoa vanhemmille. Kansallinen JUNIORIGOLFOHJELMA

GOLF. Harrastuksena. Tietoa vanhemmille. Kansallinen JUNIORIGOLFOHJELMA GOLF Harrastuksena Tietoa vanhemmille Kansallinen JUNIORIGOLFOHJELMA 2 SisälTÖ Golf on edullinen harrastus Golfia voi mennä kokeilemaan Miksi golf on hyvä harrastus? Golf Hieno harrastus koko perheelle

Lisätiedot

Ounasvaaran Hiihtoseura

Ounasvaaran Hiihtoseura Kiertopalkinnot 2012 KIERTOPALKINNOT 2012 Pohjola-malja Pohjola-yhtiöiden lahjoittamasta Pohjola-maljasta kilpaillaan vuodesta 1997 alkaen toistaiseksi. Pohjola-maljan saa vuodeksi haltuunsa maastohiihdon

Lisätiedot

Wovo Rovaniemi. Seuratoiminta. Seuratiedote marraskuu TimanttiArpajaiset 2017

Wovo Rovaniemi. Seuratoiminta. Seuratiedote marraskuu TimanttiArpajaiset 2017 Wovo Rovaniemi Seuratiedote marraskuu 2017 Tervehdys kaikille WoVon junioripelaajien vanhemmille! Lähetämme kuukausittaisen seuratiedotteen, missä kerromme ajankohtaisia asioita seuran toimintaan liittyen.

Lisätiedot

Teksti: Pekka Kneckt, Kuvat: Kari Niva ja Eero Aula

Teksti: Pekka Kneckt, Kuvat: Kari Niva ja Eero Aula Juhla-,kokous- ja muistelumamatka Lappiin Teksti: Pekka Kneckt, Kuvat: Kari Niva ja Eero Aula Kukonlaulun aikaan syyskuun 19.päivänä aloitimme LaaksojenAutoteknillisen yhdistyksen matkan Rovaniemen suuntaan.

Lisätiedot

FELT HelTri Cup harjoituskilpailusarja

FELT HelTri Cup harjoituskilpailusarja SÄÄNNÖT Sivu 1 / 5 FELT HelTri Cup 2017- harjoituskilpailusarja SÄÄNNÖT Sivu 2 / 5 Sisällys FELT HelTri Cup 2017:in säännöt... 3 Kilpaileminen... 3 Kilpailusarjat... 3 Ilmoittautuminen... 3 Palkitseminen...

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 09.11.2015

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 09.11.2015 HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2016_ 1.Yleistä Vuoden 2016 tärkeimpinä toiminnallisina asioina on saada eri jaokset toimimaan itsenäisesti, järjestää hyviä kilpailuja,

Lisätiedot

No. 1 Elokuu 2012 Cavaljero on Cavalier ry:n tiedotuslehti Tanssiurheiluseura Cavalier ry Järvenpää www.sivukoti.com/cavalier puh 050 400 6152 Sivu 0

No. 1 Elokuu 2012 Cavaljero on Cavalier ry:n tiedotuslehti Tanssiurheiluseura Cavalier ry Järvenpää www.sivukoti.com/cavalier puh 050 400 6152 Sivu 0 No. 1 Elokuu 2012 Cavaljero on Cavalier ry:n tiedotuslehti Tanssiurheiluseura Cavalier ry Järvenpää www.sivukoti.com/cavalier puh 050 400 6152 Sivu 0 Tiedotteen sisältö: 1. SYYSKAUDEN 2012 ALKAESSA 2 2.

Lisätiedot

DHTornarit ry toimintasuunnitelma kaudelle 2011 Sisällysluettelo

DHTornarit ry toimintasuunnitelma kaudelle 2011 Sisällysluettelo DHTornarit ry toimintasuunnitelma kaudelle 2011 Sisällysluettelo Yleistä...2 Kausi 2010 yhteenveto...2 Painopisteet toiminnan kehittämisessä kaudelle 2011...2 Tiedottaminen...2 Yhteistyökumppanit...3 Kilpailutoiminta...4

Lisätiedot

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Kyu Cup 2015 Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Pori Kendoseura järjestää Kyu Cup kendokilpailut lokakuun lopulla 31.10. 1.11.2015 Porissa. Kaikki kyu tasoiset kendon, iaidon ja jodon

Lisätiedot

Miksei vanhemmille järjestetä omaa uintivuoroa?

Miksei vanhemmille järjestetä omaa uintivuoroa? Hei UiTalainen, Seura kartoitti toimivuuttaan Oman seuran analyysillä johon vanhemmat, valmentajat ja muut seuratoimijat pääsivät vastaamaan. Kysely oli valtakunnallinen liikunnan kattojärjestö Valon tekemä.

Lisätiedot

Nuoret kilpailunjärjestäjinä

Nuoret kilpailunjärjestäjinä Osallista nuoret mukaan seuratoimintaan! Nuoret kilpailunjärjestäjinä Ennimaria Järventausta & Vesa Suonurmi, Kyrös-Rasti Kyrös-Rasti Hämeenkyröläinen suunnistukseen erikoistunut seura KyRa kuuluu Hämeen

Lisätiedot

Suomen Pyöräilyunion ry kokouspöytäkirja 8/2017 Sivu 1 / 5 Hallitus

Suomen Pyöräilyunion ry kokouspöytäkirja 8/2017 Sivu 1 / 5 Hallitus Suomen Pyöräilyunion ry kokouspöytäkirja 8/2017 Sivu 1 / 5 KOKOUSAIKA: 9.8.2017 KLO 17.00 KOKOUSPAIKKA: Valo talo, kisa-kabinetti LÄSNÄ: Harri Koponen, puheenjohtaja Ville Hyvärinen, sihteeri Keith Silverang

Lisätiedot

Kansallisten arvokilpailujen tulosrajat ja ilmoittautumismenettely 2018

Kansallisten arvokilpailujen tulosrajat ja ilmoittautumismenettely 2018 Kansallisten arvokilpailujen tulosrajat ja ilmoittautumismenettely 2018 Yleisen sarjan SM-kilpailut 2018, Tampere Yleisen sarjan SM-kilpailuihin on osanotto-oikeus urheilijoilla, jotka ovat saavuttaneet

Lisätiedot

1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 4/13 Aika 10.4.2013 klo 17.30 Paikka Urheilukentän huoltorakennus Osallistujat Niina Kivinen (pj), Marke Paavola (si), Katri Paavola, Ari Kankkonen, Ari Pekkarinen, Pekka Nikula, Heli Sorvisto, Marjo Salminen,

Lisätiedot

Juhlavuotta odoteltaessa

Juhlavuotta odoteltaessa -1- - 2 - Juhlavuotta odoteltaessa Vielä ei ole juhlan aika, vaikka pitkä taival on jo kuljettu seurana. Nyt alkava kausi on nimittäin järjestyksessään 29 kausi. Näin pitkälle pääseminen ei todellakaan

Lisätiedot

Espoon Urheilijat ry Judojaos

Espoon Urheilijat ry Judojaos Espoon Urheilijat ry Judojaos Toimintasuunnitelma ja budjetti 2017 1 1 Yhdistyksen kokoukset Emoseuran sääntömääräinen vuosikokous, sekä emoseuran hallituksen kokous tullaan pitämään jälleen keväällä.

Lisätiedot

RUHA WOLLEY ry seurana.

RUHA WOLLEY ry seurana. KAUSIJULKAISU 2012-2013 27. kausi Ruha Ruhan lentopalloilun päätukija www.netikka.net/ruha.wolley -1- - 2 - RUHA WOLLEY ry seurana. Seura on aloittanut toimintansa vuonna 1986 ja on siitä yhtäjaksoisesti

Lisätiedot

Kansallisten arvokilpailujen tulosrajat ja ilmoittautumismenettely 2019

Kansallisten arvokilpailujen tulosrajat ja ilmoittautumismenettely 2019 Kansallisten arvokilpailujen tulosrajat ja ilmoittautumismenettely 2019 Yleisen sarjan SM-kilpailut 15.-17.2.2019, Helsinki Yleisen sarjan SM-kilpailuihin on osanotto-oikeus urheilijoilla, jotka ovat saavuttaneet

Lisätiedot

Toimintakertomus

Toimintakertomus TOIMINTAKERTOMUS Suomen Jet Sport Liitto ry Pajukuja 4, 29100 Luvia www.sjsl.fi Toimintakertomus 1.10.2017 30.09.2018 YLEISTÄ Suomen Jet Sport Liitto ry:n virallinen rekisteröintipäivämäärä on 07.10.1987.

Lisätiedot

Juoksukoulun viides osakilpailu käytiin Liedossa, jossa matkana oli 600m. Vankan Linnea Maikola T9 sai kultaa ajalla 2.08,65.

Juoksukoulun viides osakilpailu käytiin Liedossa, jossa matkana oli 600m. Vankan Linnea Maikola T9 sai kultaa ajalla 2.08,65. Kisauutisia vuodelta 2011 Juoksukoulun ja heittopörssin palkitsemistilaisuus 27.10.2011 Liedon Parmaharjulla palkittiin juoksukoulussa ja heittopörssissä menestyneitä. Palkinnot jaettiin kaikissa sarjoissa

Lisätiedot

7 29.01.2015. Määräaikaan 9.1. 2015 klo 15.00 mennessä esityksen palkittavista urheilijoista tekivät seuraavat urheiluseurat tai yksityishenkilöt:

7 29.01.2015. Määräaikaan 9.1. 2015 klo 15.00 mennessä esityksen palkittavista urheilijoista tekivät seuraavat urheiluseurat tai yksityishenkilöt: Kulttuuri- ja vapaa-ajanlautakunta 7 29.01.2015 LIEKSALAISTEN URHEILIJOIDEN JA URHEILUSEUROJEN PALKITSEMINEN KUVLA 7 Liikuntasihteeri: Kulttuuri- ja vapaa-ajanlautakunta palkitsee vuosittain kansainvälisesti

Lisätiedot

Vuoden Näyttelykoira -kilpailun säännöt

Vuoden Näyttelykoira -kilpailun säännöt Vuoden Näyttelykoira -kilpailun säännöt 1. Vuoden näyttelykoira -arvosta on oikeutettu kilpailemaan jokainen K-SPKY ry:n jäsen omistamallaan Suomessa rekisteröidyllä, vähintään palveluskoirien BH-kokeen

Lisätiedot

MAASTOHIIHTO U18 RYHMÄN HARJOITTELU, AKU NIKANDER KESTÄVYYSLAJIEN MINISEMINAARI JYVÄSKYLÄ

MAASTOHIIHTO U18 RYHMÄN HARJOITTELU, AKU NIKANDER KESTÄVYYSLAJIEN MINISEMINAARI JYVÄSKYLÄ MAASTOHIIHTO U18 RYHMÄN HARJOITTELU, AKU NIKANDER KESTÄVYYSLAJIEN MINISEMINAARI 15.10.2018 JYVÄSKYLÄ 15.10.2018 1 U18 ryhmä, tausta M/N 17 ja 18 sarjoissa hiihtävien valtakunnallinen valmennusryhmä 57

Lisätiedot

Kulta Hopea Pronssi Muut

Kulta Hopea Pronssi Muut AKROBATIAVOIMISTELU 1lk 2lk parit Mitali 2 2 2 2lk triot Mitali 3 3 3 3lk parit Mitali 2 2 2 3lk triot Mitali 3 3 3 Age group 11-16 parit Mitali 2 2 2 Age group 11-16 triot Mitali 3 3 3 Juniorit 12-19

Lisätiedot

HelTri Cup- kilpailusarja sekä Rykäsyn reittiseloste

HelTri Cup- kilpailusarja sekä Rykäsyn reittiseloste SELOSTE Sivu 1 / 12 HelTri Cup- kilpailusarja sekä Rykäsyn reittiseloste SELOSTE Sivu 2 / 12 Sisällys HelTri Cup- kilpailusarja sekä Rykäsyn reittiseloste... 1 HelTri-cup säännöt... 3 Kilpaileminen...

Lisätiedot

MÄKIHYPYN JA YHDISTETYN KANSALLISET KILPAILUSÄÄNNÖT

MÄKIHYPYN JA YHDISTETYN KANSALLISET KILPAILUSÄÄNNÖT MÄKIHYPYN JA YHDISTETYN KANSALLISET KILPAILUSÄÄNNÖT 2018-19 1.0. Kansalliset kilpailusarjat 1.1. Alueelliset kilpailut 1.2. Junioricup ja Hopeasompa 1.3. Veikkaus Cup 1.4. Veteraanit 1.5. SM-kilpailut

Lisätiedot

Woman Volley ry. Seuratoiminta. Uutiskirje joulukuu Timanttiarpajaiset. Revontuliturnaus 2018

Woman Volley ry. Seuratoiminta. Uutiskirje joulukuu Timanttiarpajaiset. Revontuliturnaus 2018 Woman Volley ry Uutiskirje joulukuu 2017 Tervehdys kaikille Woman Volleyn pelaajille ja vanhemmille! Lähetämme kauden aikana useita seuratiedotteita pelaajille ja vanhemmille, jossa kerromme ajankohtaisia

Lisätiedot

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Tikkurilan Taitoluisteluklubi

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Tikkurilan Taitoluisteluklubi Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille Tikkurilan Taitoluisteluklubi 1. Joukkue / ryhmä, jossa lapsi on mukana Ice Melody Ice Sympathy Ice melody Luistelukoulu/ Timantit Ice Sympathy Luistelukoulu

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Yleistä

Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Yleistä Tapanilan Erä ry Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 1(6) Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Yleistä Vuosi 2012 tulee olemaan taloudellisesti haasteellinen toimintavuosi. Oletettavaa on, että Helsingin Kaupungin

Lisätiedot

Yleistä. Säkylän Yritys ry. Toimintakertomus 2007. Pyöräily

Yleistä. Säkylän Yritys ry. Toimintakertomus 2007. Pyöräily Säkylän Yritys ry Toimintakertomus 2007 Pyöräily Yleistä. Kausi 2007 oli seurallamme pyöräilyn osalta vilkkaampi kuin edelliset kaudet, järjestimme kahdet tai oikeammin sanottuna kolmet kilpailut kauden

Lisätiedot

SC VANTAA. Jäsenkirje 3/2014

SC VANTAA. Jäsenkirje 3/2014 SC VANTAA Jäsenkirje 3/2014 1. Katsaus joukkuevoimistelijoiden kevääseen... 2 2. Mukaan joukkuevoimisteluun... 3 3. Harrasteliikuntaryhmiin ilmoittautuminen alkanut... 3 4. Valmentajaksi tai ohjaajaksi

Lisätiedot

HNMKY Seuraleiri Kisakallio 2015

HNMKY Seuraleiri Kisakallio 2015 HNMKY Seuraleiri Kisakallio 21.- 23.08. HNMKY Seuraleiri 21.-23.08. Kisakallion seuraleirikirje Seuramme lähtee jälleen avaamaan kautta seuraleirille. Leiri järjestetään jälleen Lohjan Kisakalliossa. Seuraleirille

Lisätiedot

Hallikauden toimintakalenteri 2013-2014. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu

Hallikauden toimintakalenteri 2013-2014. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Hallikauden toimintakalenteri 2013-2014 www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Tampere Junior 8.-9.3.2014 Indoor Games Lauantaina 8.3. klo 10 alkaen P15: 60 m, 800 m, 300 m aj, korkeus, 3-loikka, kuula,

Lisätiedot

Työryhmän ensimmäinen tapaaminen klo

Työryhmän ensimmäinen tapaaminen klo Työryhmän ensimmäinen tapaaminen 14.11.2016 klo 12.00-14.30 Työryhmän jäsenet: Juuso Toivola, pj Jukka Ikäläinen Reijo Jylhä Pekka Tiitinen Vesa Tauriainen Eero Hietanen Pirjo Muranen (este / ei paikalla)

Lisätiedot

Toimintakertomus toimintakausi

Toimintakertomus toimintakausi Toimintakertomus 1.5.2017 30.4.2018 18. toimintakausi 1. Johdanto Hiihtoseuran 18. toimintakausi oli Ski Jyväskylä nimellä ensimmäinen täysimittainen toiminta kausi sääntömuutoksesta johtuen. Huhtikuussa

Lisätiedot

Suomen Mestaruuskilpailujen ja ikäluokkien Suomen Mestaruuskilpailujen säännöt

Suomen Mestaruuskilpailujen ja ikäluokkien Suomen Mestaruuskilpailujen säännöt SM-SÄÄNNÖT Suomen Mestaruuskilpailujen ja ikäluokkien Suomen Mestaruuskilpailujen säännöt Säännöt voimassa alkaen 01.01.2018 Sisällysluettelo Luku I YLEISTÄ... 1 Luku II MAANTIEAJO... 2 Luku III RATA-AJOT...

Lisätiedot

BARENTS JUDO VIIKKO ROVANIEMI KUTSU

BARENTS JUDO VIIKKO ROVANIEMI KUTSU BARENTS JUDO VIIKKO 13.10. - 17.10.2018 ROVANIEMI KUTSU 13.10. lauantai Samurai Cup 14.10. sunnuntai Barents Judo Cup 15.10. 17.10. Leiriharjoitukset SAMURAI CUP III U15 U18 U21 13.10.2018 ROVANIEMI Järjestäjä:

Lisätiedot

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Espoon Suunta

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Espoon Suunta Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Espoon Suunta 1. Joukkue / ryhmä, jossa lapsi on mukana - egroupjr - Villihiiret - Karttaketut (aloittelijat) - Karttaketut - Karttaketut aloittelevat - Karttaketut

Lisätiedot

Hallikauden toimintakalenteri 2014-2015. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu

Hallikauden toimintakalenteri 2014-2015. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Hallikauden toimintakalenteri 2014-2015 www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Tampere Junior 7.-8.3.2015 Indoor Games Lauantaina 7.3. klo 10 alkaen P15: 60 m, 800 m, 300 m aj, korkeus, 3-loikka, kuula,

Lisätiedot

Suomen Tanssipelaajat ry - Toimintasuunnitelma 2010

Suomen Tanssipelaajat ry - Toimintasuunnitelma 2010 Sisällys 1. Tarkoitus 2. Yleistä Suomen Tanssipelaajat ry - 2010 Suomen Tanssipelaajat ry - Toimintasuunnitelma 2010 3. Vastuuhenkilöroolit 2010 4. Kilpailut 2010 4.1. Suomen kilpailut 4.2. Ulkomaiden

Lisätiedot

NÄÄSHALLI CUP

NÄÄSHALLI CUP NÄÄSHALLI CUP 1.12.2018 TAEKWON-DO -KILPAILUT TAMPEREELLA Tampereen Taekwon-Do seura ry järjestää jälleen Nääshalli Cup -kilpailut. Kilpailut käydään lauantaina 1.12.2018 Nääshallin Budo 7 -salissa. Kilpailusarjoja

Lisätiedot

SUUNNISTUSJAOSTON 2017 TOIMINTASUUNNITELMA JAOSTON KOKOONPANO

SUUNNISTUSJAOSTON 2017 TOIMINTASUUNNITELMA JAOSTON KOKOONPANO SUUNNISTUSJAOSTON 2017 TOIMINTASUUNNITELMA JAOSTON KOKOONPANO puheenjohtaja: Riitta Jaakola varapuheenjohtaja: Tarja Tolonen sihteeri: Raija Sarajärvi taloudenhoitaja, ilmoittamisvastaava: Johanna Niskasaari

Lisätiedot

XI Ruoveden Rallisprint

XI Ruoveden Rallisprint Jäsentiedote 3/15 XI Ruoveden Rallisprint Syksyinen kilpailumme onnistui erinomaisesti. Jo kisan alkutilanne oli hyvä. Saimme innokkaan päätoimitsijajoukon kasaan yllättävän helposti. Reitin ajosuunnan

Lisätiedot

a) Syöte-Suunnistus ja SM-esikisa 2018 sekä SM-keskimatka 2019 b) Toiminnan kehittäminen eri ikäryhmissä ja uusien harrastajien saaminen lajin pariin

a) Syöte-Suunnistus ja SM-esikisa 2018 sekä SM-keskimatka 2019 b) Toiminnan kehittäminen eri ikäryhmissä ja uusien harrastajien saaminen lajin pariin SUUNNISTUSJAOSTON 2018 TOIMINTASUUNNITELMA * JOHTORYHMÄN KOKOONPANO puheenjohtaja: Riitta Jaakola varapuheenjohtaja: Tarja Tolonen sihteeri: Raija Sarajärvi taloudenhoitaja, ilmoittamisvastaava: Johanna

Lisätiedot

Terveiset Panttereilta

Terveiset Panttereilta Terveiset Panttereilta Napapiirin Pantterit ry on rovaniemeläinen jääurheilun erikoisseura, jossa pelataan kaukalopalloa ja jääkiekkoa. Harrastajia seurassamme on iältään 3-vuotiaasta aina n.60-vuotiaaseen;

Lisätiedot

Kohtele minua samanarvoisesti, älä korosta erityisyyttäni

Kohtele minua samanarvoisesti, älä korosta erityisyyttäni Valtakunnalliset lastensuojelupäivät 2012 4.10.2012 Finlandia-talo Johanna Barkman & Pipsa Vario Pesäpuu ry Kohtele minua samanarvoisesti, älä korosta erityisyyttäni Selviytyjät lastensuojelun kehittäjäryhmä..on

Lisätiedot

Pvm: Kilpailu: Sarjat ja lajit: Paikka: Viim. ilm.: Kuinka ilm.: ti Maastot* Vantaa

Pvm: Kilpailu: Sarjat ja lajit: Paikka: Viim. ilm.: Kuinka ilm.: ti Maastot*  Vantaa Pvm: Kilpailu: Sarjat ja lajit: Paikka: Viim. ilm.: Kuinka ilm.: ti 25.04. Maastot* www.vhs.fi to 27.04. Tarmon kevätottelut P15: 60m, pituus, kuula, 5-ottelu T15: 60m, pituus, kuula, 5-ottelu P13: 60m,

Lisätiedot

13-vuotias huippujuniori Emil Weckman motocrossin Euroopanmestaruuteen Hollannissa

13-vuotias huippujuniori Emil Weckman motocrossin Euroopanmestaruuteen Hollannissa Moottoripyöräily, motocross, EM-sarja, 6/-osakilpailu, Assen, Hollanti, su 30.8.2015. teksti ja kuvat vapaasti julkaistavissa. teksti ja kuvat: Team Manninen Bros. Honda tiedotus Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Lisätiedot

Maastohiihdon linjaukset urheilijan polulla ja maastohiihdon ajankohtaiset asiat. Eero Hietanen Maastohiihdon valmennuspäällikkö

Maastohiihdon linjaukset urheilijan polulla ja maastohiihdon ajankohtaiset asiat. Eero Hietanen Maastohiihdon valmennuspäällikkö Maastohiihdon linjaukset urheilijan polulla ja maastohiihdon ajankohtaiset asiat Eero Hietanen Maastohiihdon valmennuspäällikkö 2016-2017 yleiskatsaus, huippu-urheilu MM-LAHTI 2017 ONNISTUMINEN!!! https://www.youtube.com/watch?v=li4t-beuao4

Lisätiedot

Saa mitä haluat -valmennus

Saa mitä haluat -valmennus Saa mitä haluat -valmennus Valmennuksen jälkeen Huom! Katso ensin harjoituksiin liittyvä video ja tee sitten vasta tämän materiaalin tehtävät. Varaa tähän aikaa itsellesi vähintään puoli tuntia. Suosittelen

Lisätiedot

YLÄKOULUAKATEMIA LEIRIT LIIKKUVAKOULU

YLÄKOULUAKATEMIA LEIRIT LIIKKUVAKOULU YLÄKOULUAKATEMIA LEIRIT 2013-2014 LIIKKUVAKOULU Nuorten maajoukkueet - Tytöt - Pojat Aikuisten maajoukkueet - Naisten maajoukkue - Miesten maajoukkue Urh.akatemiat - Rovaniemi - Oulu - Sotkamo URHEILIJA

Lisätiedot

SPU:n SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2017

SPU:n SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2017 1 Sääntömääräinen syysliittokokous 2017 Esityslista 25.10.2017 SPU:n SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2017 Aika: Paikka: Sunnuntai 26.11.2017 klo 10.00 alkaen. Urheilujärjestöjen Toimitalo, Radiokatu 20 00240

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 1/2 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 YLEISTÄ Lielahden Kipinä ry:n toiminta perustuu ihmisten omatoimisuuteen ja vapaehtoiseen osallistumiseen. Toiminta on jatkunut menestyksellisesti jo vuodesta 1929.

Lisätiedot

Tiia-Liisa Aavisto, synt. 23.1.1995, karate EM 3. joukkueottelu naiset SM 1 ottelu naiset kevyt -60 kg SM 1. kata naiset

Tiia-Liisa Aavisto, synt. 23.1.1995, karate EM 3. joukkueottelu naiset SM 1 ottelu naiset kevyt -60 kg SM 1. kata naiset Vapaa-ajan lautakunta 46 18.12.2013 Liikuntatoimen stipendit vuodelta 2013 687/12.01.06/2013 Vapaa-ajan lautakunta 46 Valmistelija: vapaa-aikatoimenjohtaja Seppo Virta, puh. 014 2675 720 Laukaan kunta

Lisätiedot

Luhtiksen kisatiimi Toimintaperiaatteet!1

Luhtiksen kisatiimi Toimintaperiaatteet!1 Luhtiksen kisatiimi Toimintaperiaatteet!1 Kisatiimin tarkoitus Viedä ratsastajia tallin ulkopuolisiin kilpailuihin Kaikilla on mahdollisuus osallistua Kisatiimiin saa liittyä kuka vaan. Luhtajoen Ratsutila

Lisätiedot