Jäsentiedote. ja kokouskutsu 1 / 2008 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Jäsentiedote. ja kokouskutsu 1 / 2008 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY"

Transkriptio

1 Jäsentiedote ja kokouskutsu 1 / 2008 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY

2 KUTSU Kevätkokous Vammalassa Suomen Kameraseurojen Liitto ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään sunnuntaina klo ravintola Liekorannassa, Asemakatu 34, Vammala. Valtakirjojen tarkistus ennen kokousta klo (valtakirja liitteenä). Tervetuloa! Asialista 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen valitaan kokoukselle puheenjohtaja valitaan kokoukselle sihteeri valitaan kokoukselle kaksi pöytäkirjantarkastajaa valitaan kokoukselle kaksi ääntenlaskijaa 3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 4. Kokouksen työjärjestys 5. Vuoden 2007 toimintakertomuksen käsittely ks. ss Vuoden 2007 tilinpäätöksen käsittely sekä tilintarkastuskertomus ks. ss Vastuuvapauden myöntäminen vuoden 2007 tilivelvollisille 8. Ilmoitusasiat 9. Kokouksen päättäminen 2.

3 Seurojen yhteyshenkilöt! Viime vuonna seurojen jäsenten yhteystietojen päivitys jäi luvattoman vähiin, seurojen henkilötiedot ovat puutteelliset monen seuran kohdalta. Kameraseurat ovat liiton jäseniä, ja seurojen yhteyshenkilöiden velvollisuus on liittoon kuuluessaan pitää jäsenluettelot ajan tasalla. Tarkistathan että olet toimittanut seurasi jäsentiedot viime vuodelta. Jäsentietojen tulisi sisältää: jäsenten nimet ja osoitteet aakkostettuna seuran puheenjohtajan nimi ja puhelinnumerot seuran sihteerin nimi ja puhelinnumerot seuran yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumerot jäsenten ja kaikkien em. mahdolliset sähköpostiosoitteet Yhteistyöterveisin, Jäsensihteeri Raimo Paukku Salonkatu 9 A Valkeakoski Vuosinäyttely 2008 Vammalassa SKsL:n seuraava vuosinäyttely järjestetään Vammalassa. Avajaiset pidetään 1.3. klo Vammalan Jaatsilla, joka on muutaman sadan metrin päässä rautatieasemalta (junia tulee sekä Porin että Tampereen suunnasta noin klo 17.00). Avajaisten jälkeen on vuorossa Vammalan kameraseuran 30- vuotisjuhlaillallinen Liekorannassa. Tarjolla eri vaihtoehtoja, liha- ja kasvisruokaa. Hinta 35 euroa / henkilö, varaukset Jaakko Lampimäki puh Tarkemmin liiton kotisivuilla lähempänä ajankohtaa. Vaihtoehdot ovat: Hotelli Nukkumatti puh. (03) Vammalan Seurahuone puh. (03) Lisätietoja näyttelystä antaa Mikko Joona puhelimitse sähköpostitse Majoitustilat kannattaa varata pikaisesti, sillä huoneita on rajoitettu määrä. 3.

4 FIAP:n arvonimet Haku: mennessä, poikkeuksena MFIAP: mennessä. Arvonimiin lasketaan kuvaajan hyväksymiset FIAP:n suojelemissa kansainvälisissä valokuvanäyttelyissä. Vaatimukset ovat: Artiste FIAP (AFIAP) Arvonimeä voi hakea sinä vuonna, jona tulee kuluneeksi viisi (5) vuotta ensimmäisestä hyväksymisestä FIAP:n suojelemaan näyttelyyn. Ensimmäinen hyväksyntä tulee siis olla vuodelta 2003 tai sitä aiemmin. Hyväksymisiä tulee olla vähintään 10 kpl, viidellä tai useammalla eri kuvalla. Hyväksymiset pitää olla vähintään viidestä eri näyttelystä ja kolmesta tai useammasta eri maasta. Kiertonäyttely (circuit) lasketaan yhdeksi näyttelyksi. Excellence FIAP (EFIAP) Arvonimeä voi hakea sinä vuonna, jona tulee kuluneeksi kolme vuotta AFIAP:n myöntämisestä. Hyväksymisiä tulee olla vähintään 50 kpl, 20 tai useammalla eri kuvalla. Hyväksymiset pitää olla vähintään kymmenestä eri näyttelystä ja viidestä eri maasta. Kiertonäyttely lasketaan yhdeksi näyttelyksi. Arvonimien käsittelymaksut ovat: AFIAP 150, EFIAP 200. Hakukaavakkeita saa Leena-Maija Lindqvistiltä, puh tai Master FIAP (MFIAP): Suomeen pitäisi saada lisää MFIAP:eja nyt, kun Erik Lauraeus toi ensimmäisen viime vuonna. MFIAP:ia voi hakea aikaisintaan kahden vuoden kuluttua siitä, kun on saanut EFIAP:n. Arvonimeä haetaan FIAP:n hallitukselta esittelemällä 20 aikaisemmin julkaisemattoman kuvan portfolio. Arvonimi on ilmainen. EFIAP/b, s, g ja p EFIAP:n saaneet huomio: muistattehan, että voitte kartuttaa arvonimikokoelmaanne myös EFIAP:n eri tasoisilla arvonimillä. Excellence FIAP Bronze eli EFIAP/b edellyttää 75 hyväksyntää 25 eri työllä ja vähintään 3 eri valokuvalla 4 palkintoa 4 eri maasta Excellence FIAP Silver eli EFIAP/s edellyttää 150 hyväksyntää 50 eri työllä sekä 4 eri työllä 5 palkintoa 5 eri maassa. Excellence FIAP Gold eli EFIAP/g edellyttää 300 hyväksyntää 100 eri työllä sekä vähintään 5 eri työllä 6 palkintoa 6 eri maasta Ja ylimpänä Excellence FIAP Platinum eli EFIAP/p edellyttää 600 hyväksyntää 200 eri työllä ja vähintään 6 eri työllä 7 palkintoa 7 eri maasta. EFIAP:n jälkeen pronssitasoa voi hakea vuoden kuluttua EFIAP-diplomin myöntämisestä ja aina joka tason välissä on oltava samoin vuosi. 4.

5 FIAP:n henkilökortti SKsL välittää jäsenilleen FIAP:n henkilökortteja. Kortti on luottokortin kokoinen ja laminoitu. Korttitilaus, passikuva ja kopio maksukuitista on lähetettävä maaliskuun loppuun mennessä Leena-Maijalle. Kortin hinta 50, ja se maksetaan SKsL:n tilille ennen kortin tilaamista. Liitä maksukuitti hakemukseen. HUOM! Henkilökortti on pakollinen arvonimien hakijoille! Mustavalkobiennaalin kuvat mennessä Jäsenkirjeen saaja, tiedotathan biennaalista seurasi jäsenistölle! Tehkää mielellään vaikkapa yhteislähetys. Suomen Kameraseurojen Liitto lähettää 10 kuvan kokoelman FIAP:n kansainväliseen 29. mustavalkobiennaaliin Slovakiaan. Näyttely avataan FIAP:n kansainvälisen kongressin yhteydessä elokuussa Zilinassa. Mustavalkovedosten koko on 30 cm x 40 cm. Pienemmät kuvat on kiinnitettävä ohuehkolle 30 x 40 kokoiselle kartongille. Aihe: Maisema ja vuodenajat. Kuvat osoitteeseen Leena-Maija Lindqvist, Lemmenpolku 21, Kyröskoski. Lähetyksen on oltava perillä viimeistään torstaina Ei osanottomaksua. Tiedustelut puh tai Nuorisobiennaalin kuvat mennessä Jäsenkirjeen saaja, tiedotathan biennaalista seurasi jäsenistölle! Patistelkaapa seuran nuoria tai seuranne jäsenten lapsia mukaan, auttakaa ja neuvokaa vedosten valinnassa ja teossa se on parasta nuorisotyötä ja saamme ehkä uusia nuoria mukaan toimintaan. Suomen Kameraseurojen Liitto lähettää kaksi 10 kuvan kokoelmaa FIAP:n kansainväliseen 30. nuorten vedosbiennaaliin Slovakiaan. Näyttely avataan FIAP:n kansainvälisen kongressin yhteydessä elokuussa Zilinassa. Vedokset voivat olla joko väri- tai monokromaattisia. Koko on 30 cm x 40 cm. Pienemmät kuvat on kiinnitettävä ohuehkolle 30 x 40 kokoiselle kartongille. Aihe: Minun maailmani. Kategoria I:n kokoelmaan kuviaan lähettävien on oltava syntynyt jälkeen ja kategoria II:n kokoelmaan kuviaan lähettävien jälkeen. Kuvien taakse kuvan nimi englanniksi ja kuvaajan nimi, osoite, sähköpostiosoite ja tarkka syntymäaika (päivä,kk,vuosi). Kuvat osoitteeseen Leena-Maija Lindqvist, Lemmenpolku 21, Kyröskoski. Lähetyksen on oltava perillä viimeistään torstaina Ei osanottomaksua. Tiedustelut puh tai 5.

6 Suomeen puuhataan kansainvälistä Finland Digital Circuitia SKsL:n hallitus päätti , että SKsL liittyy jäseneksi myös PSA:han eli Photographic Society of America -valokuvausjärjestöön (nettisivut osoitteessa Ennestäänhän liitto on FIAP:n jäsen (nettisivut osoitteessa Tavoitteena on järjestää vuonna 2009 ensimmäinen kansainvälinen digitaalikuvien kiertonäyttely Suomessa, 1st Finland Digital Circuit. Jos kaikki sujuu mukavasti, tästä näyttelystä voi tehdä esimerkiksi joka toinen vuosi toteutettavan tai miksei vaikka joka vuosi! Diginäyttelynä järjestelyt ovat yksinkertaisimmat, sillä CD-levyjä ei tarvitse palauttaa eikä ole fyysisen näyttelyn järjestämisen vaivaa, riittää, kun circuitissa on projisoitavien kuvien näytökset eri puolilla Suomea. Tarkoitus on kyllä tehdä circuitista siten arvokas ja korkeatasoinen ja siten kuvaajien tavoiteltava, että luettelo tehdään viimeisen päälle, viiden tähden luettelona. Ei siis vain cd-romluetteloa tai vaatimatonta vihkosta. Nuorison kesäkurssi Joutsenossa Kurssi on tarkoitettu noin v. nuorille. Hinta on saatu painettua todella alas, melkein viikon mittainen kurssi maksaa vain 140 e / osallistuja sisältäen täysihoidon, Circuit on tarkoitus hakea sekä FIAP:n että PSA:n näyttelyksi, joten molempien kans.välisten liittojen säännöt joudutaan ottamaan huomioon näyttelysääntöjen kokoamisessa. Circuit koostuu 4 5 eri järjestäjän näyttelystä (=projisoitavien kuvien esityksestä), joista jokaiseen raaditetaan kuvat erikseen circuitiin lähetetyistä kuvista. SKsL pyytääkin nyt ilmoittautumisia halukkailta seuroilta, jotka olisivat kiinnostuneita olemaan mukana 2009 ja jatkossakin circuitin järjestelyissä. Jos ilmoittautumisia tulee runsaastikin, voidaan ajatella, että eri vuosina on osittain eri "alanäyttelyt" järjestäjineen, jotta jokainen kiinnostunut pääsee mukaan. Jos on ideoita mahdollisista circuitin sponsoreista, niistäkin otetaan vastaan ideoita, sillä mitä enemmän circuit jakaa kunniakirjoja ja jopa rahanarvoisia palkintoja, sitä halutumpi näyttely siitä tulee. Aiheesta voi kysellä enemmän koulutusvastaava Sakari Mäkelältä, joka on idean isä, puh tai tai FIAPyhteyshenkilö Leena-Maija Lindqvistiltä, puh , koulutuksen ja materiaalit. Lisätietoja Marko Seppälältä, puh tai sksl.fi, tarkemmin liiton kotisivuilla 6.

7 Toimintakertomus vuodelta 2007 I YLEISTÄ Suomen Kameraseurojen Liitto on ollut näkyvästi esillä maailmalla. Liiton toiminnasta ovat vastanneet toiminnanjohtaja, sekä hallituksen jäsenet kukin omilla vastuualueillaan. Kulunut vuosi oli Suomen Kameraseurojen Liiton 76. toimintavuosi. 75-vuotistaivalta juhlittiin teemanäyttelyn yhteydessä. II 1. Koulutus ja kurssit VARSINAINEN TOIMINTA Liiton kursseista tiedotettiin pääsääntöisesti Kamera-lehdessä, liiton omilla kotisivuilla ja jäsenkirjeissä. Kesäkurssi järjestettiin Voionmaan Opistolla Kouluttajina Liisa Hanafi-Eweiss, Pekka Pakula ja Juha Tiihonen. Osallistujia 17. Alueellinen kurssitoiminta jatkui eri puolilla Suomea. Toimintakauden 2007 aikana järjestettiin seuraavat kurssit: AFK:n järjestämänä Fördjupad kurs i svartvit mörkrumsteknik maaliskuussa Helsingissä, neljä osallistujaa. Kouluttajana Stig Manderbacka. AFK:n järjestämänä Kurs i digifotobehandling, helmikuussa Helsingissä, kouluttajana Mikael Albrecht, 10 osallistujaa. Mielikuvitus ry:n järjestämä digikurssi huhtikuussa Lempäälässä, kouluttajana Sakari Mäkelä, osallistujia 42. Mikkelin Kameraseura ry:n järjestämä digikurssi Mikkelissä maaliskuussa, kouluttajana Sakari Mäkelä, osallistujia 12. Sekä Kameraseura ry:n järjestämänä: Miljöömuotokuvaus, kouluttaja Sini Pennanen. Osallistujia

8 sekä Valokuva tarinan kertojana, kouluttaja Liisa Söderlund, osallistujia Malli- ja muotokuvaus miljöössä, kouluttajat Peter Forsgård ja Hannu Iso-Oja, osallistujia ja Luovaa valaisua käsisalamalaitteilla, kouluttaja Jyrki Vesa, osallistujia Digikuvauksen alkeet, kouluttaja Asko Vivolin, osallistujia Luovasti digikameralla, kouluttaja Asko Vivolin, osallistujia Kuvankäsittelyn perusteet, kouluttaja Vesa Heino, osallistujia Mv-kehityksen perusteet, kouluttaja Kari Väisänen, osallistujia kuusi ja Kuvat ja ääni / AV-ilmaisun perusteet, kouluttaja Juha Tiihonen, osallistujia ja ja ja Voimauttava valokuvaus, kouluttaja Miina Savolainen, osallistujia Kuvankäsittelyn jatkokurssi, kouluttaja Vesa Heino, osanottajia Valo mestarin silmin, kouluttaja Kari Väisänen, osanottajia 10. Valokuvauksen perusteet torstai-iltaisin alkaen klo , koko lukukausi; yhteensä 14 opetuskertaa. Kouluttaja Reino Havumäki, osallistujia 15. Visuaaliviestinnän Instituutin kanssa yhteistyössä järjestettiin ProWay kursseja: Ihmisiä ja esineitä miljöössä pienillä käsisalamoilla , kouluttajana Raija Kolehmainen, osallistujia 16. Kaikenkarvaiset ystävämme kameran edessä , kouluttajana Johanna Sjövall, osallistujia 10. Esinekuvauksen perusteet , kouluttajana Tiina Puputti, osallistujia

9 Studiokuvauksen jatkokurssi , kouluttajana Tiina Puputti, osallistujia 14. Visuaaliviestinnän Instituutin osakkaalleen järjestämä muotokuvakurssi , kouluttajana kunniajäsenemme Matti J. Kaleva, osallistujia 10. Vantaan aikuisopiston kanssa yhteistyönä järjestettyjä kursseja: Studiokuvaustyöpaja Tikkurilassa, osallistujia kahdeksan. Kuvausmatka Toscanaan huhtikuussa, 15 osallistujaa. Matkan kuvista koottu näyttely on ollut esillä elokuussa Tikkurilan, marraskuussa Hakunilan ja joulukuussa Kirkkonummen Masalan kirjastoissa. Henkilökuva miljöössä, viikonlopputyöpaja Inkoossa, kahdeksan osallistujaa Kuvaajien kesätapaaminen Hangossa, Osallistujia 12. Nettifotomaraton ympäri maailmaa, osallistujaa, kaukaisin Kiinasta. HUOM: nuorisokurssit on lueteltu kohdassa II / Järjestötoiminta 3. Näyttelytoiminta ja liiton arvonimet Toimihenkilöt ovat avustaneet seuroja erilaisissa yhdistystoiminnan kysymyksissä. Finnfoton jäsenjärjestönä on oltu yhteydessä muihin valokuvausalan järjestöihin. Toiminnanjohtaja Kari Tolonen valittiin Finnfoto ry:n kevätkokouksessa Finnfoton puheenjohtajaksi. Hallituksen varajäsenenä Finnfoto ry:ssä on toiminut Sakari Mäkelä ja stipenditoimikunnan jäsenenä Monica Nordling. Kansainvälinen toiminta on ilmentynyt FIAP:n jäsentoimintana. Vuosinäyttelyn 2007 järjesti Haminassa Ympyräkamerat ry. Raadissa vaikuttivat Tommi Kähärä, valokuvaaja, SKsL Ry:n edustaja, Marjaleena Lampela, arkkitehti SAFA, Hannu Matilainen, taiteilija ja Marleena Liikkanen, valokuvaaja. Näyttely oli esillä Haminan kirjaston galleriassa maaliskuuta. Näyttelyssä liiton kunniakirjalla palkittiin Heimo 9.

10 Harju (Kameraseura ry), Markku Teerikorpi (Kameraseura-74 Valkeakoski), Minna Rintamäki (Kannuksen Kamerakerho ry), Juha-Pekka Tikkanen (Kara-Kamerat ry), Kalle Salonen (Kymen Kamerat ry), Heikki Arola (Loviisan Kameraseura ry, Jari Piikki (Juvan Kameraseura ry), Ari Haimi (Loviisan Kameraseura ry), Olavi Vartiainen (Turun Kamerat ry). Vuoden kuvaajaksi valittiin Liisa Hanafi-Eweiss (Tampereen Valokuvausseura ry), ja Vuoden nuoreksi kuvaajaksi Sini-Marja Niska (Tornion Kameraseura ry). Menestynein kameraseura tässä vuosinäyttelyssä oli Porin Kameraseura ry. Näyttelyyn tarjottiin 1029 kuvaa 117 kuvaajalta. Teemanäyttelyn järjesti Mielikuvitus ry. Näyttelyn teemana oli Mielikuvitus ja se oli esillä Piippokeskuksessa marraskuuta. Raatiin kuuluivat Asko Mäkelä, museonjohtaja, SKsL:n edustaja sekä Merja Ojala, valokuvaaja. Näyttelyssä liiton kunniakirjan saivat Markku Teerikorpi (Kameraseura-74 Valkeakoski), Antti Hanski (Kymen Kamerat ry), Kari Pietilä (Tampereen Valokuvausseura ry), Timo Lähtinen (Turun Kamerat ry), Olavi Vartiainen (Turun Kamerat ry),veikko Wallström 2 kpl (Kameraseura ry), Lassi Ritamäki (Kara-Kamerat ry) ja Sakari Mäkelä (Vantaan Fotokerho ry). Näyttelyssä menestyneimmäksi kameraseuraksi valittiin Hämeenkyrön Kameraseura ry. Näyttelyyn tarjottiin 704 kuvaa 159 kuvaajalta. Liiton vuosi- ja teemanäyttelyiden menestyksen johdosta SKsLSM arvonimen on saanut Liisa Hanafi-Eweiss Tampereen Valokuvausseura ry:stä sekä SKsLM arvonimen Jorma "Ukko" Heikkinen Tapiolan Kamerakerho ry:stä ja Olavi Vartiainen Turun Kamerat ry:stä. 4. Nuorisotoiminta Nuorisotoiminta on yksi liiton tärkeimmistä painopistealueista. Nuorten pääkurssi, eli vuotiaille suunnattu nuorisokurssi järjestettiin kahdeksatta kertaa yhteistyössä Joutsenon taidekesän sekä Kaakkois-Suomen Valokuvakeskuksen kanssa Joutsenon opistolla Vetäjinä kurssilla toimivat Tatu Kosonen ja Marko Seppälä kokopäiväisesti ja lisäksi Tommi Kähärä osaaikaisesti. Kurssille osallistui yhdeksän eri puolilta Suomea kotoisin olevaa, vuotiasta nuorta. Kurssin jälkeen kurssilaisten pystyttämä näyttely oli esillä Joutsenon opistolla pari kuukautta. Kurssi oli tuttuun tapaa täynnä pikaisesti. 10.

11 Mustavalkovedostuksen jatkokurssi järjestettiin Voionmaan opistolla Kurssin vetäjänä toimivat Olli Jaakkola sekä Petri Koskensalmi. Kurssille osallistui kuusi innokasta nuorta. Kaksi joutui perumaan tulonsa viime metreillä. Nuoria kannustettiin osallistumaan kansainvälisiin valokuvanäyttelyihin. Käytännössä tämä toteutui paikallisten kameraseurojen kautta. Nuori kamera -kilpailu järjestettiin yhteistyössä Kamera-lehden kanssa. Kilpailun arviointi siirtyi vuoden 2008 tammikuulle. 5. Kansainvälinen toiminta 5.1. Arvonimet MFIAP -arvonimen sai huhtikuussa 2007 Erik Lauraeus 20 kuvan portfoliollaan Turbins. Tämä on ensimmäinen MFIAP -arvonimi, joka tuli Suomeen. AFIAP -arvonimen saivat Heidi Manninen A07 / 068 ja Elisa Putti A07 / 069, sekä Pertti Valdemar Leino (A07 / 013), Eila Orvokki Tiirinen (A07 / 014), Stephan Herbert Funke (A07 / 015), Juho Olavi Vartiainen (A07 / 016), Kari Juhani Westerholm (A07 / 017) ja Ilkka Niskanen (A07 / 018), sekä Matti Antero Kuivalainen (A07 / 032). FIAP:n EFIAP (Excellence FIAP) -arvonimen sai Harri Natunen (EO7 / 017) Henkilökortit SKsL välitti myös FIAPin henkilökortteja Kokoontuminen Sisiliassa Ensimmäinen kansainvälinen FIAP:n arvonimiä saaneiden valokuvaajien kokoontuminen (1st International Photographic Meeting for authors with FIAP Distinctions) oli Sisiliassa Cataniassa Kokoontumiseen Suomesta osallistui Maria Hakokorpi-Jumppanen (ESFIAP, EFIAP) Nuorisobiennaali Serbiassa: SKsL lähetti 20 digitaalisen kuvan kokoelmat FIAP:n 29. nuorisobiennaaliin Serbiaan sekä alle 16-vuotiaiden että alle 21- vuotiaiden sarjaan. Nuorempien kokoelmaan tuli kuvia 14 kuvaajalta ja vanhempien kokoelmaan 11 kuvaajalta. 11.

12 Kuviaan biennaaliin Suomesta tarjosi 19 alle 16-vuotiasta, yhteensä 73 kuvaa, ja 11 alle 21-vuotiaiden sarjaan, yhteensä 53 kuvaa. Kokoelmiin siis pääsi nuorempien sarjasta 27,4 prosenttia ja vanhempien sarjasta 37,7 prosenttia tarjotuista kuvista. SKsL:n raadin mielestä suomalaisten nuorten kuvaajien taso oli ilahduttavan korkea. SKsL:n raati jakoi palkintoja myös Suomen-karsinnoissa. Alle 16-vuotiaiden ensimmäiselle sijalle raati nosti Susanna Hyötyläisen (s. 1991) kuvan Lonely day, toiselle sijalle Jalmari Sarlan (s. 1991) kuvan Peace & love ja kolmannelle sijalle Johanna Paljakan (s. 1995) kuvan Heitunlahti. Kunniamaininnan saivat Iiro Tiihonen, Siina Asp, Alpo Peltola ja Katariina Väätänen. Alle 21-vuotiaiden sarjan ylivoimaisesti parhaana raati piti Lassi Puhtimäen (s. 1987) kuvaa Thai worker. Tasavertaisina sijoille raati palkitsi Joonas Antikaisen, Reeta Elorannan, Elisa- Anette Kokkosen, Johanna Myllymäen ja Elisa Paljakan. Kunniamaininnan sai Adam Oszaczky. Susanna Hyötyläisen Lonely day -kuvassa raati kiittää hallittua tilannetta, värisävyjä sekä valon ja varjon leikkiä, jotka kaikki yhdessä muodostavat kauniin harmonisen kokonaisuuden. Lassi Puhtimäen Thai worker on raadin mielestä maalauksellinen kuva, jossa on upea värimaailma, hienoet varjot ja harkittu pelkistys. Raadin muodostivat SKsL:n kansainvälisten asioiden työryhmä Leena-Maija Lindqvist, Markku Huhta ja Elisa Putti. Serbiaan lähteneet kokoelmat: Sarja 1 ( jälkeen syntyneet): 1. Iiro Tiihonen (s. 1996) Julle my friend 2. Einar Lindqvist (s. 1991) My pal Tuomas 3. Maria Koskensalo (s. 2001) Little sister 4. Alpo Peltola (s.1997) Farewell to Stockholm 5. Nina Suomela (s. 1993) Hairy 6. Saara Maunula (s. 1995) A lots of eyes 7. Taave Keskinen (s.1999) Plume 8. Anna-Kaisa Välilä (s. 1992) My music 9. Susanna Hyötyläinen (s. 1991) Blue and yellow thinking 12.

13 10. Susanna Hyötyläinen (s. 1991) Lonely day 11. Jalmari Sarla (s. 1991) Peace & love 12. Jonna Aho (s. 1991) Heart stone 13. Katariina Väätänen (s. 1995) Blue and green 14. Jalmari Sarla (s. 1991) The Alps 15. Iiro Tiihonen (s ) It s coming! 16. Aapo Peltola (s. 1997) Deep blue 17. Saara Maunula (s. 1995) The last evening of the holiday 18. Siina Asp (s. 1994) Fireworks Katariina Väätänen (s. 1995) Life is a fleeting 20. Johanna Paljakka (s. 1995) Heitunlahti Sarja 2 ( jälkeen syntyneet): 1. Lassi Puhtimäki (s. 1987) Thai worker 2. Joonas Antikainen (s. 1986) Care 3. Joonas Antikainen (s. 1986) Closer 4. Elisa-Anette Kokkonen (s. 1986) Siblings 5. Adam Oszaczky (s. 1988) Angst 6. Aaro Immonen (s. 1990) Coffee break in Paris 7. Reeta Eloranta (s. 1989) Never stop shining 8. Reeta Eloranta (s. 1989) Silent treatment 9. Aaro Immonen (s. 1990) Suicide 10. Vilho Talvela (s. 1990) Fresh air 11. Kati Laukkala (s. 1991) Gospel by rock n roll 12. Kati Laukkala (s. 1991) Hand is art 13. Adam Oszaczky (s. 1988) I want You! 14. Johanna Myllymäki (s. 1989) Your daughter 15. Elisa Paljakka (s. 1989) Downtown 16. Elisa-Anette Kokkonen (s. 1986) Saija 17. Elisa Paljakka (s. 1989) At home 18. Miia Moisio (s. 1990) Horses team 19. Lassi Puhtimäki (s. 1987) Sea rider 20. Johanna Myllymäki (s. 1989) Efoto 2 Serbian biennaalissa nuorempien sarjan kokoelma sijoittui 5. sijalle 606 pisteellä (ensimmäiselle sijalle sijoittuneen Unkarin pisteet 695) ja vanhempien sarjan kokoelma 7.sijalle 599 pisteellä (ensimmäiselle sijalle sijoittuneen Serbian pisteet 682) Neuvontatyö: Opastettiin ja neuvottiin kuvaajia kansainvälisiin näyttelyihin liittyvissä asioissa. 13.

14 6. Julkaisu- ja tiedotustoiminta 7. Tarvikevälitys 8. Kotisivu- ja sähköpostipalvelin Tiedotusta hoidettiin omien kotisivujen ja Kamera-lehdessä julkaistun palstan avulla. Yhteydenpito jäsenseuroihin hoidettiin lähettämällä seurojenyhteyshenkilöille jäsenkirjeitä. Niitä lähetettiin yhteensä neljä kappaletta. Liiton toimintaa, erityisesti vuosi- ja teemanäyttelyitä, on esitelty sekä valtakunnallisissa että paikallisissa lehdissä ja radioissa, ja eri puolilla maata. Lisäksi SKsL on ollut näkyvillä televisiossa ja internetin tapahtumakalentereissa. Näyttelyiden avajaisten yhteydessä järjestettiin tiedotustilaisuuksia. Ympyräkamerat ry julkaisi näyttelyluettelon vuosinäyttelystä ja Mielikuvitus ry teemanäyttelystä. Liitto on välittänyt postitse mm. kuvausliivejä, reppuja, dialähetyskoteloita ja kuvatarroja, lisäksi on teetetty yhteistilauksena postikortteja. Myös liiton logolla varustettuja paitoja ja lippalakkeja on ollut tarjolla. Kotisivu- ja sähköpostipalvelimen laitteisto ylläpitoineen vuokrattiin ylämaalaiselta Resulta. Sovellusten toteuttamisesta ja ylläpidosta vastasi Tatu Kosonen. Liiton jäsenseuroille tarjottiin levytilaa seurojen omia kotisivuja varten. Kaikilla hallituksen jäsenillä ja useilla jäsenseuroilla oli käytössään liiton sähköpostiosoite. Liitolla oli käytössään oma verkkotunnus sksl.fi. III TALOUDELLINEN TOIMINTA Vuoden aikana on liiton taloudellinen tilanne ollut vakaa, ja tilikauden tulos oli 4205,71 euroa ylijäämäinen. Jäsenmaksu oli seitsemän (7) euroa / henkilöjäsen, minimijäsenmaksun ollessa 70 e. Kannatusjäsenmaksu oli 200 e. Opetusministeriö myönsi toiminta-avustusta e. 14.

15 IV YHTEISTYÖ MUIDEN JÄRJESTÖJEN KANSSA Oman keskusliiton Finnfoton ohella ylläpidettiin yhteyksiä Suomen Valokuvaajien Liittoon, Suomen valokuvataiteen museoon ja Suomen Fotokaupan Liittoon. Kansainväliset yhteydet toteutuivat FIAP:n kautta. V HALLINTO JA KOKOUKSET 1. Sääntömääräiset kokoukset Liiton kevätkokous pidettiin Haminassa (edustettuina 12 jäsenseuraa) ja syyskokous Valkeakoskella (edustettuina 17 jäsenseuraa). 2. Liiton hallitus ja hallinnolliset työryhmät Hallituksen puheenjohtajana toimi Tatu Kosonen ja varapuheenjohtajana Reino Havumäki. Sihteerin ja taloudenhoitajan tehtävät on hoitanut liiton toiminnanjohtaja Kari Tolonen. Hallituksen alaisuudessa toimi työryhmiä, jotka saivat oikeuden laajentaa itseään myös hallituksen ulkopuolelta. Vastuu päätöksistä oli silti hallituksella. Kansainvälisten asioiden työryhmään kuuluivat Leena-Maija Lindqvist (pj), Markku Huhta ja Elisa Putti. Koulutustyöryhmään kuuluivat Pekka Pakula (pj), Marko Seppälä, Reino Havumäki ja Sakari Mäkelä. Näyttelytyöryhmään kuuluivat Sakari Mäkelä (pj), Raimo Paukku ja Tatu Kosonen. Tiedotustyöryhmään kuuluivat Monica Nordling (pj), Reino Havumäki, Tatu Kosonen, Kari Tolonen ja Leena-Maija Lindqvist. Raimo Paukku vastasi jäsenasioista, Marko Seppälä nuorisotoiminnasta ja Leena-Maija Lindqvist liiton arvonimistä. Kari Tolonen toimi liiton toiminnanjohtajana. Liiton toimiston osoite oli Piiponraitti 1, Lempäälä. Näyttelykuvien tarkastajana on toiminut Markku Huhta ja arvonimi- ja merkkipäivärekisterin hoitajana Raimo Paukku. Hallitus kokoontui vuoden aikana yhteensä viisi kertaa. 15.

16 3. Tilintarkastajat Tilintarkastajina toimivat Arto Heikkilä ja Heikki Kymäläinen, sekä varatilintarkastajina Raimo Ahonen ja Raimo Raassina. VI 1. Jäsenistö 2. Jäsenyydet JÄSENISTÖ JA JÄSENYYDET Jäsenseuroja liitolla oli 91 kpl, joissa jäseniä vuoden lopussa 3953 jäsentä Suomen valokuvajärjestöjen keskusliitto Finnfoton hallituksen jäsenenä oli Kari Tolonen, varalla Sakari Mäkelä. Kopiostostipenditoimikunnan jäsenenä oli Monica Nordling. FIAP:n yhteyshenkilönä oli Leena-Maija Lindqvist. Valokuvataiteen museon säätiön hallituksen jäsenenä on Finnfoton edustajana toiminut Sakari Mäkelä. VII HUOMIONOSOITUKSET 1. Kultainen ansiomerkki 2. Järjestötoiminnan kultainen ansiomerkki 3. Hopeinen ansiomerkki Hallitus myönsi kultaisen ansiomerkin Raimo Ahoselle. Hallitus myönsi järjestötoiminnan kultaisen ansiomerkin Raimo Sivoselle (Mielikuvitus ry). Puheenjohtaja myönsi hopeisen ansiomerkin seuraaville henkilöille: Hannu Aro, Vammalan Kameraseura ry Jaakko Lampimäki, Vammalan Kameraseura ry Janne Leppänen, Ympyräkamerat ry Jari Nurminen, Vammalan Kameraseura ry Kalevi Alkio, Vammalan Kameraseura ry Kari Kulma, Mielikuvitus ry Mikko Joona, Vammalan Kameraseura ry Minna Puranen Mielikuvitus ry Rauno Hirvikoski, Vammalan Kameraseura ry 16.

17 4. Liiton mitali 5. Vuoden kameraseura Hallitus myönsi liiton mitalin SKsL:n 75-vuotisjuhlien yhteydessä seuraaville: Valtion valokuvataidetoimikunta Suomen valokuvataiteen museo Visuaaliviestinnän Instituutti VVI Oy Maria Hakokorpi-Jumppanen Jorma Kytölä Erik Lauraeus Markku Huhta Seppo Kiljunen Pekka Pakula Raimo Paukku Sakari Mäkelä Veikko Wallström Heimo Harju Vuoden kameraseuraksi valittiin Savonlinnan fotokerho ry. 17.

18 Tilinpäätös vuodelta ero ed.v. budjetti ero budj. Varsinainen toiminta Koulutustuotot 525,00 280,00 245, , ,00 Kv.tuotot 500,00 149,00 351, ,00-500,00 Tarvikevälitys 148,00 160,00-12,00 500,00-352,00 Yhteensä 1 173,00 624,00 549, , ,00 Varsinaisen toiminnan kulut Koulutuskulut 9 783, , , ,00 283,00 Nuorisotoiminta 2 395, ,00-170, ,00-605,00 Kv.toiminta 1 935, ,00 885, ,00-65,00 Tiedotus 1 573, ,00-746, , ,00 Näyttely-ja kilpailukulut 2 351, ,00 351, ,00-649,00 Jäsenmaksut 600, ,00-500, ,00-500,00 Muut kulut 1 023, , , ,00 23,00 Kirjanpito 360,00 374,00-14,00 500,00-140,00 Kotisivut 1 713, ,00 197, ,00-287,00 Vuosi/teemanäytt.kulut Tarvikevälitysostot 180, ,00 567, ,00-387, ,00 500, ,00-320,00 Yhteensä , , , , ,00 Hallintokulut Matkakulut 3 287, ,00-54, ,00 287,00 Kokouskulut 2 593, ,00 184, , ,00 Toimistokulut 7 309, ,00 782, ,00-191,00 Pankkikulut 79,00 82,00-3,00 100,00-21,00 Yhteensä , ,00 909,00 0, , ,00 0,00 Varsinaisen toim.kulut yht , , , , ,00 TUOTOT Varainhankinnan tuotot Jäsenmaksut Kannatusjäsenmaksut ,00 200, ,00 400, ,00-200, , ,00 200,00 OPM toiminta-avustus 9 000, ,00 0, , ,00 OPM nuorisoavustus Finnfoto-avustus Yhteensä 3 000, , , , , , ,00-977, , , , , ,00 Tuotto-/kulujäämä 4 540, , ,00 Korkokulut 334,00 615,00-281,00 TILIKAUDEN TULOS 4 205, , ,00 18.

19 TASE ero ed.v. budjetti ero budj. VASTAAVAA Koneet ja kalusto 966,96-966,96 0,00 Osakkeet 3363, ,76 0, ,76 0,00 0,00 0,00 Yhteensä 3363, ,72-966, ,76 VASTATTAVAA Oma pääoma ed.tilikausien tappio -4995, , , ,20 tilikauden voitto 4205, , , ,71 Oma pääoma -789, , ,71-789,49 Vieras pääoma shekkitili 3926, , , ,35 siirtovelat 226, ,96-843,06 226,90 Yhteensä 3363, ,72-966, ,76 19.

20 Liittohallitus 2008 Puheenjohtaja Tatu Kosonen Hakatie 2, Ylämaa p Varapuheenjohtaja, näyttelyvastaava Reino Havumäki Kuhilatie 1, Klaukkala p. (09) tai Jäsensihteeri Raimo Paukku Salonkatu 9 A 6, (huom! uusi osoite) Valkeakoski p Hallituksen jäsen Janne Leppänen Murtalhontie 31 A, Hamine p KV-vastaava Leena-Maija Lindqvist Lemmenpolku 21, Kyröskoski p Nuorisovastaava Marko Seppälä Kylänpääntie 17, Vasarainen p Koulutusvastaava Sakari Mäkelä Rinkelitie 16, Siuntio p Tiedotusvastaava Monica Nordling Humalniementie 5 B 10, Helsinki p Liiton toimisto Toiminnanjohtaja, sihteeri, taloudenhoitaja Kari Tolonen PL 58, Lempäälä p

Jäsentiedote. ja kokouskutsu 3 / 2007 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY

Jäsentiedote. ja kokouskutsu 3 / 2007 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Jäsentiedote ja kokouskutsu 3 / 2007 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY KUTSU Syyskokous Valkeakoskella 11.11.2007 Suomen Kameraseurojen Liitto ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään sunnuntaina 11.11.2007

Lisätiedot

Jäsentiedote. ja kokouskutsu 3 / 2008 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY

Jäsentiedote. ja kokouskutsu 3 / 2008 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Jäsentiedote ja kokouskutsu 3 / 2008 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY KUTSU Syyskokous Helsingissä 12.10.2008 Suomen Kameraseurojen Liitto ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään sunnuntaina 12.10.2008

Lisätiedot

Jäsentiedote. ja kokouskutsu 3 / 2006 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY

Jäsentiedote. ja kokouskutsu 3 / 2006 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Jäsentiedote ja kokouskutsu 3 / 2006 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY KUTSU Syyskokous Tampereella 12.11.2006 Suomen Kameraseurojen Liitto ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään sunnuntaina 12.11.2006

Lisätiedot

Jäsentiedote. ja kokouskutsu 4 / 2005 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY

Jäsentiedote. ja kokouskutsu 4 / 2005 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Jäsentiedote ja kokouskutsu 4 / 2005 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY KUTSU Syyskokous Hämeenkyrössä 30.10.2005 Suomen Kameraseurojen Liitto ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään sunnuntaina 30.10.2005

Lisätiedot

Jäsentiedote 4 / 2008 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY

Jäsentiedote 4 / 2008 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Jäsentiedote 4 / 2008 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Vuosinäyttely 2009 Lemillä Keväisen vuosinäyttelyn järjestelyistä vastaa Saimaan kameraseura ry. Aihe on vapaa, kuten vuosinäyttelyissä aina. Näyttelykuvat

Lisätiedot

Jäsentiedote. ja kokouskutsu 1 / 2007 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY

Jäsentiedote. ja kokouskutsu 1 / 2007 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Jäsentiedote ja kokouskutsu 1 / 2007 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY KUTSU Kevätkokous Haminassa 11.3.2007 Suomen Kameraseurojen Liitto ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään sunnuntaina 11.3.2007 klo

Lisätiedot

Jäsentiedote. ja kokouskutsu 1 / 2009 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY

Jäsentiedote. ja kokouskutsu 1 / 2009 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Jäsentiedote ja kokouskutsu 1 / 2009 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY KUTSU Kevätkokous Lappeenrannassa 24.5.2009 Suomen Kameraseurojen Liitto ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään sunnuntaina 24.5.2009

Lisätiedot

Jäsentiedote 4/ 2006 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY

Jäsentiedote 4/ 2006 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Jäsentiedote 4/ 2006 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Jäsenkirjeet ovat julkisia Syyskokous Tampereella saatiin pidettyä. Minäkin sain taas vuoden jatkoaikaa liiton puheenjohtajana, kiitos vielä kerran

Lisätiedot

Kehittyy itse valokuvaajana Opettaa kestämään vastoinkäymisiä Opettaa asettamaan pitkäjänteisiä tavoitteita Mahdollisuus voittaa palkintoja ja

Kehittyy itse valokuvaajana Opettaa kestämään vastoinkäymisiä Opettaa asettamaan pitkäjänteisiä tavoitteita Mahdollisuus voittaa palkintoja ja Kehittyy itse valokuvaajana Opettaa kestämään vastoinkäymisiä Opettaa asettamaan pitkäjänteisiä tavoitteita Mahdollisuus voittaa palkintoja ja kunniamainintoja Mahdollisuus hakea arvonimiä Saa vuosin saatossa

Lisätiedot

Jäsentiedote 2 / 2006 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY

Jäsentiedote 2 / 2006 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Jäsentiedote 2 / 2006 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Liiton hallituksen jäseniin saa ottaa yhteyttä Kesä alkaa olla lopuillaan, ja monet siirtyvät taas talveksi kameran takaa pimiöihin tai tietokoneiden

Lisätiedot

Jäsentiedote. ja kokouskutsu 2 / 2005 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY

Jäsentiedote. ja kokouskutsu 2 / 2005 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Jäsentiedote ja kokouskutsu 2 / 2005 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY KUTSU Kevätkokous Karjalohjalla 3.4.2005 Suomen Kameraseurojen Liitto ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään sunnuntaina 3.4.2005

Lisätiedot

Jäsentiedote 3 / 2009 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY

Jäsentiedote 3 / 2009 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Jäsentiedote 3 / 2009 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Teemanäyttely Aika Naantalissa Suomen kameraseurojen liiton teemanäyttely järjestetään 28.11.- 31.12. Naantalissa. Näyttelyn järjestävät Raisiosta

Lisätiedot

Jäsentiedote 2 / 2007 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY

Jäsentiedote 2 / 2007 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Jäsentiedote 2 / 2007 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Suomen kameraseurojen liitto 75 vuotta Suomen kameraseurojen liitolla on taas juhlavuosi. Liitto perustettiin vuonna 1932, joten vuonna 2007 on menossa

Lisätiedot

Jäsentiedote. ja kokouskutsu 4 / 2009 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY

Jäsentiedote. ja kokouskutsu 4 / 2009 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Jäsentiedote ja kokouskutsu 4 / 2009 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY KUTSU Syyskokous Naantalissa 29.11.2009 Suomen Kameraseurojen Liitto ry:n sääntömääräinen syyskokous sunnuntaina 29.11.2009 klo 10.00

Lisätiedot

Jäsentiedote 5 / 2005 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY

Jäsentiedote 5 / 2005 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Jäsentiedote 5 / 2005 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Tiedottaminen jatkuu Tiedotustoiminta taitaa olla edelleen kuumimpia kysymyksiä SKsL:n osalta, Klik-lehden jäätyä unholaan. Vuoden 2005 ehkä tärkeimpiä

Lisätiedot

Meilivälähdys1/2010. Loviisan Kameraseura ry Lovisa Kameraklubb rf. Kuvakilpailuiden aiheet vuoden kuvailtoja varten

Meilivälähdys1/2010. Loviisan Kameraseura ry Lovisa Kameraklubb rf. Kuvakilpailuiden aiheet vuoden kuvailtoja varten Meilivälähdys1/2010 Loviisan Kameraseura ry Lovisa Kameraklubb rf Kuvakilpailuiden aiheet vuoden kuvailtoja varten Elokuu (29.8): Hetki (projisoitavat), Meren äärellä (mustavalkokuvat) Syyskuu (26.9):

Lisätiedot

Jäsentiedote 3 / 2005 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY

Jäsentiedote 3 / 2005 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Jäsentiedote 3 / 2005 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Marinaa, purinaa ja nurinaa näyttelyistä Kahden liiton taloudellisella vastuulla järjestetyn näyttelyn: teemanäyttelyn "Romantiikka" syksyllä 2004

Lisätiedot

Jäsentiedote 5 / 2009 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY

Jäsentiedote 5 / 2009 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Jäsentiedote 5 / 2009 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY LÄMPIMÄT KIITOKSET LUOTTAMUKSESTA JA YHTEISTYÖSTÄ! Vuoden viimeinen jäsentiedote on samalla viimeinen minun tekemäni. Olen joka syksy muistuttanut

Lisätiedot

MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014

MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014 MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014 Sisällys Esityslista...1 Toimintakertomus 1.8.2013 31.7.2014...2 Esitys toimintasuunnitelmaksi 2014 2015...4 Tilinpäätös 31.7.2014...5 Talousarvio toimikaudelle 1.8.2014

Lisätiedot

Suomen Internet-yhdistys - SIY ry. Yhdistysrekisteritunnus 169.671

Suomen Internet-yhdistys - SIY ry. Yhdistysrekisteritunnus 169.671 Suomen Internet-yhdistys - SIY ry Yhdistysrekisteritunnus 169.671 TASEKIRJA 1.1. - 31.12.2009 Suomen Internet-yhdistys - SIY ry SISÄLLYSLUETTELO Tilinpäätös 1.1. - 31.12.2009 Sivut TOIMINTAKERTOMUS 1 TILINPÄÄTÖS

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2018

TOIMINTASUUNNITELMA 2018 TOIMINTASUUNNITELMA 2018 I YLEISTÄ Vuoden päätavoitteena on kasvavalle jäsenmäärälle kohdistettavan palvelutarjonnan kehittäminen. Panostetaan monipuoliseen koulutustarjontaan, nuorisotoimintaan sekä seurojen

Lisätiedot

Tornio, Urheilukatu 6, Koulutuskuntayhtymä Lappian valtuustosali

Tornio, Urheilukatu 6, Koulutuskuntayhtymä Lappian valtuustosali PÖYTÄKIRJA LAPPIAHALLI OY YHTIÖKOKOUS Aika: 26.4.2017 klo 17.00 Paikka: Tornio, Urheilukatu 6, Koulutuskuntayhtymä Lappian valtuustosali 1 Kokouksen avaus LAPPIAHALLI Oy:n hallituksen puheenjohtaja Erkki

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen SUOMEN KARTOITTAJAYHDISTYS SKY ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Paikka Rakennusmestarien toimitila Kajaaninkatu 16, Oulu Valtakirjojen tarkastus on kokoushuoneessa klo 15.45. Aika 3.3.2016 klo 16.15

Lisätiedot

Jäsentiedote. ja kokouskutsu 1 / 2006 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY

Jäsentiedote. ja kokouskutsu 1 / 2006 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Jäsentiedote ja kokouskutsu 1 / 2006 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY KUTSU Kevätkokous Lappeenrannassa 5.3.2006 Suomen Kameraseurojen Liitto ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään sunnuntaina 5.3.2006

Lisätiedot

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B ETELÄ KAJAANIN KYLÄT RY PÖYTÄKIRJA 1(5) VUOSIKOKOUS 31.3.2015 Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Paikka Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B Osallistujat Fordell Pertti Juntunen Raija Kauppinen Esko Kallio

Lisätiedot

Oulun Numismaattinen Kerho r.y. Perustettu 1962

Oulun Numismaattinen Kerho r.y. Perustettu 1962 1 Kokouksen avaus VUOSIKOKOUS 12.2.2007 ESITYSLISTA 2 Kokouksen laillisuuden toteaminen 3 Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta 4 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta 5 Vuoden 2006

Lisätiedot

SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY

SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY THE ASSOCIATION OF FINNISH CAMERA CLUBS Tässä lehdessä: Kohti juhlavuotta 2012 s.2 FIAP:n arvonimet, Finland Circuit s.2 FIAP:n biennaalit, Vuosinäyttely s.3 Nuorten kuvia

Lisätiedot

TERVETULOA SUKELTAJALIITON KEVÄTKOKOUSSEMINAARIIN!

TERVETULOA SUKELTAJALIITON KEVÄTKOKOUSSEMINAARIIN! KOKOUSKUTSU 28.3.2008 TERVETULOA SUKELTAJALIITON KEVÄTKOKOUSSEMINAARIIN! Aika: 19.4.2008 klo 11.00 Paikka: Holiday Club Tampereen Kylpylä Sarka-kokoustila Lapinniemenranta 12, Tampere Valtakirjojen tarkastus

Lisätiedot

Pohjoismainen yhteistyö

Pohjoismainen yhteistyö Pohjoismainen yhteistyö Pohjoismainen valokuvausliitto / Nordiska Förbundet för fotografin NFFF Nordic Society of Photography Nordiska Förbundet för Fotografi Nordisk Forbund for Fotografi Pohjoismainen

Lisätiedot

KANSAINVÄLINEN NÄYTTELYTOIMINTA

KANSAINVÄLINEN NÄYTTELYTOIMINTA KANSAINVÄLINEN NÄYTTELYTOIMINTA Kansainväliset näyttelyt taustaorganisaatiot, joiden lisensseillä näyttelyitä järjestetään FIAP Fédération Internationale de l`art Photographique, englanniksi International

Lisätiedot

Sääntömääräinen syyskokous

Sääntömääräinen syyskokous Sääntömääräinen syyskokous La 1.11.2014 klo 17:00 Kartano Koskenranta, Voikkaa Esityslista 1 Kokouksen avaus ja järjestäytyminen 2 Läsnä olevien toteaminen, kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Esityslistan

Lisätiedot

Jäsentiedote 1 / 2005 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY

Jäsentiedote 1 / 2005 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Jäsentiedote 1 / 2005 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Tervehdys, ja hauska tutustua! Vuoden juuri vaihtuessa alkoi toimikauteni SKsL:n puheenjohtajana syyskokouksen näin päätettyä. Edellinen pj. Markku

Lisätiedot

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry kutsuu edustajanne SÄÄNTÖMÄÄRÄISEEN VUOSIKOKOUKSEEN

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry kutsuu edustajanne SÄÄNTÖMÄÄRÄISEEN VUOSIKOKOUKSEEN KOKOUSKUTSU 28.3.2013 Pohjois-Suomen pelastusliitto ry kutsuu edustajanne SÄÄNTÖMÄÄRÄISEEN VUOSIKOKOUKSEEN Sokos Hotel Vuokattiin, Kidekuja 2, Vuokatti lauantaina huhtikuun 20. päivänä 2013 klo 14.00 Kokouksessa

Lisätiedot

VUOSINÄYTTELY 2005 2.4.-17.4. Lohjan museo Suomen Kameraseurojen Liitto SKsL ry

VUOSINÄYTTELY 2005 2.4.-17.4. Lohjan museo Suomen Kameraseurojen Liitto SKsL ry Antti Korpela, Takaa-ajo, Tampereen valokuvausseura ry VUOSINÄYTTELY 2005 2.4.-17.4. Lohjan museo Suomen Kameraseurojen Liitto SKsL ry Sarja A, monokromaattiset vedokset Jarmo Tyyskä Band of the run, Oulaisten

Lisätiedot

Yhdistyksen puheenjohtaja Göran Koreneff avasi kokouksen klo 16.08

Yhdistyksen puheenjohtaja Göran Koreneff avasi kokouksen klo 16.08 Suomen APL-yhdistyksen syyskokous 19.11.2014 Eläketurvakeskus, Kirjurinkatu 3, Itä-Pasila 1. Kokouksen avaus Yhdistyksen puheenjohtaja Göran Koreneff avasi kokouksen klo 16.08 2. Kokouksen toimihenkilöiden

Lisätiedot

SUOMEN KIINTEISTÖLIITTO RY:N VARSINAINEN LIITTOKOKOUS

SUOMEN KIINTEISTÖLIITTO RY:N VARSINAINEN LIITTOKOKOUS PÖYTÄKIRJA 1 (5) SUOMEN KIINTEISTÖLIITTO RY:N VARSINAINEN LIITTOKOKOUS Aika Lauantai 24.4.2010 klo 9.30-11.35 Paikka Sokos Hotel Lappee, kokoustila Saimaa, Brahenkatu 1, Lappeenranta Läsnä Liitteen mukaan

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 Aika 10.4.2016 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 23 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

Jäsentiedote 2 / 2008 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY

Jäsentiedote 2 / 2008 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Jäsentiedote 2 / 2008 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Teemanäyttely Luonto Helsingissä Vuoden 2008 teemanäyttelyn "Luonto" järjestää helsinkiläinen Laajasalon Valokuvaajat ry. Tarkistakaa kuvien koot ja

Lisätiedot

1(4) VUOSIKOKOUS 3.3.2013. Aika Sunnuntai 3.3.2013 klo 14.20 16.05 Lehtovaaran erätalo, Piiralantie 145A

1(4) VUOSIKOKOUS 3.3.2013. Aika Sunnuntai 3.3.2013 klo 14.20 16.05 Lehtovaaran erätalo, Piiralantie 145A ETELÄ KAJAANIN KYLÄT RY PÖYTÄKIRJA 1(4) VUOSIKOKOUS 3.3.2013 Aika Sunnuntai 3.3.2013 klo 14.20 16.05 Paikka Lehtovaaran erätalo, Piiralantie 145A Osallistujat Käsitellyt asiat: Laatikainen Sinikka Fordell

Lisätiedot

JOENSUUN KAMERASEURA RY

JOENSUUN KAMERASEURA RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2008 Kesäkuukausia lukuun ottamatta kokoonnuttiin kuukausikokouksiin Seura järjesti perinteiset vuosi-, ja fotomartonkilpailut.kilpailuun osallistujille kirjataan pisteitä sekä

Lisätiedot

Rantapohja-alueen Hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2013 1/4

Rantapohja-alueen Hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2013 1/4 Rantapohja-alueen Hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2013 1/4 Reposelän ampumarata 90910 Kiiminki 25.3.2013 klo 18.00. Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus. Yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Heikki Pitkänen

Lisätiedot

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous 2017 Selkeä esityslista lista on kokouksen ohjelma. Siinä kerrotaan kokouksessa päätettävät asiat. esityslista 1. Kokouksen avaus Liittokokous

Lisätiedot

PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki. PÖYTÄKIRJA 1(7) Edustajisto 6/12 16.4.2012 EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS. AIKA 16.4.2012 Klo 17.

PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki. PÖYTÄKIRJA 1(7) Edustajisto 6/12 16.4.2012 EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS. AIKA 16.4.2012 Klo 17. PÖYTÄKIRJA 1(7) EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS AIKA Klo 17.00 PAIKKA Pasilan toimipiste, tila 1207 KUTSUTUT Varsinaiset edustajat: 1 Juho Karhumäki pj paikalla 2 Eetu Salminen vpj paikalla 3 Salla Korhonen paikalla

Lisätiedot

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1.

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 13.10.2012 klo 12.00 12.25 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

Suomen Internet-yhdistys - SIY ry. Yhdistysrekisteritunnus 169.671

Suomen Internet-yhdistys - SIY ry. Yhdistysrekisteritunnus 169.671 Suomen Internet-yhdistys - SIY ry Yhdistysrekisteritunnus 169.671 TASEKIRJA 1.1. - 31.12.2008 Suomen Internet-yhdistys - SIY ry SISÄLLYSLUETTELO Tilinpäätös 1.1. - 31.12.2008 Sivut TOIMINTAKERTOMUS 1 TILINPÄÄTÖS

Lisätiedot

Kokouksen esityslista

Kokouksen esityslista Kutsu sääntömääräiseen vuosikokoukseen Keski-Suomen Sukututkijat ry kutsuu jäsenensä sääntömääräiseen vuosikokoukseen, joka pidetään keskiviikkona 25.3.2015 klo 17.00 alkaen Jyväskylän maakunta-arkistossa.

Lisätiedot

Metsästysseura Espoon Ähöttäjät RY. Esityslista 1/2017 iivisniemenkuja 4 e Espoo

Metsästysseura Espoon Ähöttäjät RY. Esityslista 1/2017 iivisniemenkuja 4 e Espoo YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS Aika 8.4.2017 Klo 18:00 Paikka Luomannotko 2 saunatila. 1. KOKOUKSEN AVAUS 2. JÄRJESTÄYTYMINEN 2.1 Valittaneen kokoukselle puheenjohtajaksi Mikko Lang sihteeriksi

Lisätiedot

4 Yhdistyksen jäsenen on suoritettava vuosittain yhdistyksen syyskokouksen määräämä jäsenmaksu.

4 Yhdistyksen jäsenen on suoritettava vuosittain yhdistyksen syyskokouksen määräämä jäsenmaksu. Ehdotus sääntömuutoksiksi Suomen Internet-yhdistyksen kevätkokoukselle 2006. Alla on ehdotus uusiksi säännöiksi, jotka toimitetaan yhdistysrekisteriin hyväksyttäviksi, mikäli yhdistyksen kevätkokous päättää

Lisätiedot

Jäsentiedote 2 / 2009 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY

Jäsentiedote 2 / 2009 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Jäsentiedote 2 / 2009 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Kevätkokous Cumuluksessa Suomen Kameraseurojen Liitto ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään sunnuntaina 24.5.2009 klo 10.00 Lappeenrannan Cumuluksen

Lisätiedot

Travellers' Club Finland ry:n saantomaarainen syyskokous (saantojen 10 1 mom.) pidetaan

Travellers' Club Finland ry:n saantomaarainen syyskokous (saantojen 10 1 mom.) pidetaan KOKOUSKUTSU JASENILLE Travellers' Club Finland ry:n saantomaarainen syyskokous (saantojen 10 1 mom.) pidetaan Helsingin Porssiklubilla osoitteessa Fabianinkatu 14 A, Helsinki 16.11.2011 klo18.30alkaen

Lisätiedot

Kokous on kaikille avoin. Jäsenet ovat tervetulleita saunaan kello 18 alkaen.

Kokous on kaikille avoin. Jäsenet ovat tervetulleita saunaan kello 18 alkaen. KOKOUSKUTSU Vuosikokous 2016 Aika: 8.3.2016 kello 19.00 Paikka: Sauna Arla, Kaarlenkatu 15, Helsinki ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen: puheenjohtajan, sihteerin ja kahden pöytäkirjantarkastajan

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014

TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014 TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014 Toiminta Hallitus Suomen Saksanpystykorva harrastaja Sapy ry:n tarkoituksena on tehdä eri saksanpystykorvia ja eri harrastusmuotoja tunnetuksi, tuoda rotujen harrastajat yhteen,

Lisätiedot

kirjattu 2010, pj. JÄSENTIEDOTE

kirjattu 2010, pj. JÄSENTIEDOTE kirjattu 2010, pj. JÄSENTIEDOTE KERHOTOIMINTA: Kannuksen kamerakerho kokoontuu kuukauskokoukseen aina kuukauden toinen maanantai, ellei vuosikokouksessa toisin sovita. Kokouspaikkana Takalon koulun käsityö-

Lisätiedot

SUOLAHDEN-SUMIAISTEN VESIOSUUSKUNTA Osuuskuntakokous

SUOLAHDEN-SUMIAISTEN VESIOSUUSKUNTA Osuuskuntakokous SUOLAHDEN-SUMIAISTEN VESIOSUUSKUNTA Osuuskuntakokous PÖYTÄKIRJA Kokousaika Torstaina 25.04.2013 klo 18.00-19.41 Kokouspaikka Osuuskunnan toimisto, Keiteleentie 11, 44200 Suolahti Kutsutut: 8 osuuskunnan

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Hannu Ryöppönen avasi kokouksen. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin oikeustieteen kandidaatti Mikko Vasko.

Hallituksen puheenjohtaja Hannu Ryöppönen avasi kokouksen. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin oikeustieteen kandidaatti Mikko Vasko. 1(5) TIIMARI OYJ ABP (y-tunnus 0106264-1) VARSINAISEN YHTIÖKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1/2010 Aika: Paikka: 30.3.2010, kello 13.00 alkaen Scandic Marski hotelli, Mannerheimintie 10, 00100 Helsinki 1. KOKOUKSEN

Lisätiedot

Varsinainen liittokokous alkaa

Varsinainen liittokokous alkaa KUUROJEN LIITTO RY ESITYSLISTA 1 (5) Varsinainen liittokokous Aika 6.-7.6.2015 Paikka Valkea Talo, Ilkantie 4, 00400 Helsinki Lauantai 6.6. Lounas klo 11.30-12.30 Kahvi klo 15.00-15.30 8.30 9.30 Edustajavaltakirjojen

Lisätiedot

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 14 :ssä varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat.

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 14 :ssä varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat. Isännöinti Kiinteistö Oy Kuusamon Lomaparatiisi Kuusamo Kokouskutsu Varsinainen yhtiökokous Kiinteistö Oy Kuusamon Lomaparatiisi osakkeenomistajat kutsutaan yhtiökokoukseen, joka pidetään 10.5.2017 kello

Lisätiedot

Läsnä: Perttu Ristimella (siht.), Tommi Kohonen, Teemu Kursu, Lauri Uotinen (pj.), Juha Päällysaho, Elisa Kaurala, Antti Hoivala ja Antti Törmä.

Läsnä: Perttu Ristimella (siht.), Tommi Kohonen, Teemu Kursu, Lauri Uotinen (pj.), Juha Päällysaho, Elisa Kaurala, Antti Hoivala ja Antti Törmä. Oulun ylioppilaskamerat ry Yhdistyksen syyskokous 4/2011 Pöytäkirja Aika: ke 30.11.2011 klo 18:00 Paikka: Kulttuuritalo Valve, Hallituskatu 7, Oulu Läsnä: Perttu Ristimella (siht.), Tommi Kohonen, Teemu

Lisätiedot

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 17 :ssä varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat.

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 17 :ssä varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat. Kiinteistö Oy Pyhänhovi c/o Holiday Club Isännöinti PL 618, 33101 Tampere puh. 03068 70200, fax 0306 870 227 email: isannointi@holidayclub.fi www.holidayclub.fi/isannointi Kokouskutsu Varsinainen yhtiökokous

Lisätiedot

Rovaniemellä 21.2.2012 PÖYTÄKIRJA 1/2013 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS

Rovaniemellä 21.2.2012 PÖYTÄKIRJA 1/2013 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS Rovaniemellä 21.2.2012 PÖYTÄKIRJA 1/2013 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS 1 Kokouksen avaus Sukuneuvoston puheenjohtaja, Pekka Haavikko, avasi kokouksen klo 18.15 ja toivotti kaikki tervetulleeksi

Lisätiedot

Rovaniemellä PÖYTÄKIRJA 1/2012 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS

Rovaniemellä PÖYTÄKIRJA 1/2012 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS Rovaniemellä 23.2.2012 PÖYTÄKIRJA 1/2012 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS 1 Kokouksen avaus Sukuneuvoston puheenjohtaja, Pekka Haavikko, avasi kokouksen klo 18.02 ja toivotti kaikki tervetulleeksi

Lisätiedot

SUOMEN AKVARELLITAITEEN YHDISTYS RY 21.10.2014

SUOMEN AKVARELLITAITEEN YHDISTYS RY 21.10.2014 SUOMEN AKVARELLITAITEEN YHDISTYS R.Y:N SÄÄNNÖT Rekisteröity Patentti- ja rekisterihallituksessa 10.7.2009 ja 14.10.2009 (1 ja 5 ) SUOMEN AKVARELLITAITEEN YHDISTYS RY:N SÄÄNNÖT 1 Nimi ja toiminta-alue Yhdistyksen

Lisätiedot

JULKIS- JA YKSITYISALOJEN ESITYSLISTA 1 (5) TYÖTTÖMYYSKASSA

JULKIS- JA YKSITYISALOJEN ESITYSLISTA 1 (5) TYÖTTÖMYYSKASSA JULKIS- JA YKSITYISALOJEN ESITYSLISTA 1 (5) KASSAN VARSINAINEN KOKOUS Aika: Perjantai 25. 11. 2016, klo 9.00 Paikka: Radisson Blu Seaside Hotel, Ruoholahdenranta 3, 00180 Helsinki 1. KOKOUKSEN AVAUS JA

Lisätiedot

MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS

MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS ESITYSLISTA Aika: 19.2.2014 klo 18.00 Paikka: Kahvila Nanda Wanha Talo, Savilahdenkatu 12, Mikkeli 1. VUOSIKOKOUKSEN AVAUS Yhdistyksen puheenjohtaja Kirsi-Maaria

Lisätiedot

Sukuseura Nuikka kokoontuu ensimmäiseen sääntömääräiseen varsinaiseen sukukokoukseen. Sukuseura Nuikka ry sukukokouksen työjärjestys ohessa.

Sukuseura Nuikka kokoontuu ensimmäiseen sääntömääräiseen varsinaiseen sukukokoukseen. Sukuseura Nuikka ry sukukokouksen työjärjestys ohessa. SUKUSEURA NUIKKA Sukukokous KOKOUSKUTSU Sukuseura Nuikka ry:n Varsinainen sukukokous 18.8.2012 klo 14.00 Porvoon seurakuntien PELLINGIN KURSSIKESKUS Jivikintie 18 07370 Pellinki Sukuseura Nuikka kokoontuu

Lisätiedot

6. KOKUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

6. KOKUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJA 1(3) 20.03.2013 TaLVI ry Sääntömääräinen kevätkokous Aika 20.03.2013 klo 18.25-18.55 Paikka ABC Lahdesjärvi, Automiehenkatu 39, Tampere Läsnä Osallistujaluettolo (liite 1) 1. KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

SUOMEN KOTISEUTULIITTO ESITYSLISTA 2015/3 Hallitus 25.3.2015 Sivu 1 / 6

SUOMEN KOTISEUTULIITTO ESITYSLISTA 2015/3 Hallitus 25.3.2015 Sivu 1 / 6 Hallitus 25.3.2015 Sivu 1 / 6 Aika: Keskiviikko 25.3.2015 klo 11.45 14.30 Paikka: Suomen Kotiseutuliiton toimisto Läsnä Puheenjohtaja: Kirsi Moisander ( ) Varapuheenjohtaja: Raimo Sailas ( ) Jäsenet: Annukka

Lisätiedot

SUOLAHDEN-SUMIAISTEN VESIOSUUSKUNTA Osuuskuntakokous

SUOLAHDEN-SUMIAISTEN VESIOSUUSKUNTA Osuuskuntakokous SUOLAHDEN-SUMIAISTEN VESIOSUUSKUNTA Osuuskuntakokous PÖYTÄKIRJA Kokousaika Keskiviikkona 29.04.2015 klo 18.00-19.13 Kokouspaikka Osuuskunnan toimisto, Keiteleentie 11, 44200 Suolahti Läsnä: Risto Jormalainen,

Lisätiedot

13.9.2012. Varaedustajat: 21 Tino Valo 22 Kari Katajainen 23 Yrjö Kärkkäinen 24 Saara Asikainen

13.9.2012. Varaedustajat: 21 Tino Valo 22 Kari Katajainen 23 Yrjö Kärkkäinen 24 Saara Asikainen ESITYSLISTA 1(7) EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS AIKA 13.9..2012 Klo 17.00 PAIKKA Pasilan toimipiste, tila 1010 KUTSUTUT Varsinaiset edustajat: 1 Juho Karhumäki EPJ 2 Eetu Salminen EVPJ 3 Salla Korhonen este

Lisätiedot

YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS

YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS Aika: 22.11.2014 klo. 17.00 Paikka: Oulun Remonttimylly Oy, Riihitie 13 Läsnä: Helena Jokikokko, Marjo Meriruoko, Mervi Meriruoko, Mari Meriruoko, Riikka Hyrkäs,

Lisätiedot

Soukan Kamerat ry. 2014 1. Soukan Kamerat r.y. TOIMINTAKERTOMUS 2014

Soukan Kamerat ry. 2014 1. Soukan Kamerat r.y. TOIMINTAKERTOMUS 2014 Soukan Kamerat ry. 2014 1 Soukan Kamerat r.y. TOIMINTAKERTOMUS 2014 Sisältö Johtokunta... 2 Tilintarkastajat... 2 Jäsenistö... 2 Jäsenmaksut... 2 Talous... 3 Projektit... 3 Koulutus... 3 Näyttelytoiminta...

Lisätiedot

Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012. Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17.

Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012. Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17. Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012 Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17.00 Paikka: Hotel Kalevala Väinämöinen 9 88900 Kuhmo Ohjelma: Kainuun

Lisätiedot

Mälläistentie 137, 32440 ALASTARO (puh. 02 76 41 492 Mirja Liukas, majoitusmahdollisuus)

Mälläistentie 137, 32440 ALASTARO (puh. 02 76 41 492 Mirja Liukas, majoitusmahdollisuus) 1/5 Vuosikokouksen 2014 esityslista SAKSIN SUKUSEURA RY:N VUOSIKOKOUS :n jäsenet ja suvun toiminnasta kiinnostuneet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle

Lisätiedot

KEVÄTKOKOUS KOKOUKSEN AVAUS

KEVÄTKOKOUS KOKOUKSEN AVAUS FI- 1/5 1. KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Hän käsitteli meneillään olevaa palokuntakoulutusuudistusta. Uudistus sinänsä on asiallinen ja sisältää hyviä elementtejä, kuten etäopiskelua

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen.

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Aika 10.3.2015 klo 18:00 1/6 Paikka Wanha WPK, Koskitie 1, Huittinen LÄSNÄ: HALLITUS Vainio Kai puheenjohtaja Läsnäolo-oikeutetut - Esittelijä ja sihteeri Tervakangas Matti Tenhunen Pertti Ansio Juho Friberg

Lisätiedot

YMPÄRISTÖNSUOJELUVIRANHALTIJAT RY. VUOSIKOKOUS

YMPÄRISTÖNSUOJELUVIRANHALTIJAT RY. VUOSIKOKOUS Pöytäkirja 2002 YMPÄRISTÖNSUOJELUVIRANHALTIJAT RY. VUOSIKOKOUS 2002 AIKA: Maanantai 11.3.2002 klo 16.00 PAIKKA: Ympäristöasiantuntijoiden keskusliitto, Vuorikatu 22 LÄSNÄ: Camilla von Bonsdorff, puheenjohtaja

Lisätiedot

Läsnä 15 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. Yhdistyksen puheenjohtaja Ville Savoranta avasi kokouksen.

Läsnä 15 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. Yhdistyksen puheenjohtaja Ville Savoranta avasi kokouksen. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 12.10.2013 klo 12.00 12.30 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 15 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

THE INTERNATIONAL ASSICIATION OF LIONS CLUBS Piiri 107-G, Suomi

THE INTERNATIONAL ASSICIATION OF LIONS CLUBS Piiri 107-G, Suomi Aihe: Piirihallituksen kokous Aika: 23.11.2013 klo 17.15 Paikka: Kylpylähotelli Peurunka Laukaa KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Piirikuvernööri Jari Rytkönen avasi kokouksen 2. Kokousvirkailijat

Lisätiedot

Aika: 24.1.2015 klo 17.00 Paikka: Tampere, Media 54 saunatila iso, Satakunnankatu 18 A, 5.krs

Aika: 24.1.2015 klo 17.00 Paikka: Tampere, Media 54 saunatila iso, Satakunnankatu 18 A, 5.krs Scuba do ry VUOSIKOKOUS 2015 Aika: 24.1.2015 klo 17.00 Paikka: Tampere, Media 54 saunatila iso, Satakunnankatu 18 A, 5.krs Läsnä: Ari Immonen Jari Yltävä Tarja Myry Aino Oura Petri Immonen Veli-Matti Viitala

Lisätiedot

SUOMEN PETANQUE-LIITTO SP-L RY:N KEVÄTLIITTOKOKOUS

SUOMEN PETANQUE-LIITTO SP-L RY:N KEVÄTLIITTOKOKOUS SUOMEN PETANQUE-LIITTO SP-L RY:N KEVÄTLIITTOKOKOUS AIKA Sunnuntai 30.3.2014 klo 12:00. Valtakirjojen tarkistus klo 11:30 alkaen PAIKKA Helsinki Petankin halli, Pasila, Tallikatu 99 ALUSTAVA ESITYSLISTA

Lisätiedot

Aika: Valtakirjojen tarkistus alkaen. Kokous alkaa kello Paikka: Sokos-Hotelli Vaakuna, Hovioikeudenkatu 2, Kouvola.

Aika: Valtakirjojen tarkistus alkaen. Kokous alkaa kello Paikka: Sokos-Hotelli Vaakuna, Hovioikeudenkatu 2, Kouvola. Suomen Judoliitto ry Sääntömääräinen syyskokous 2015 Aika: 28.11.2015. Valtakirjojen tarkistus 12.30 alkaen. Kokous alkaa kello 13.00. Paikka: Sokos-Hotelli Vaakuna, Hovioikeudenkatu 2, Kouvola. PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

Suomen Ratsastajainliiton kevätkokousviikonloppu Vanajanlinnassa

Suomen Ratsastajainliiton kevätkokousviikonloppu Vanajanlinnassa Suomen Ratsastajainliiton kevätkokousviikonloppu Vanajanlinnassa Ratsastajainliiton kevätkokousviikonloppua vietetään 25. 27.4.2014 Hotelli Vanajanlinnassa. Viikonlopun ohjelma on monipuolinen: Perjantaina

Lisätiedot

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 15 :ssä varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat.

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 15 :ssä varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat. Isännöinti Kiinteistö Oy Kuusamon Lampitropiikki Kuusamo Kokouskutsu Varsinainen yhtiökokous Kiinteistö Oy Kuusamon Lampitropiikki osakkeenomistajat kutsutaan yhtiökokoukseen, joka pidetään 10.5.2017 kello

Lisätiedot

Aika: 11.1.2013 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio

Aika: 11.1.2013 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio Scuba do ry VUOSIKOKOUS 2013 Aika: 11.1.2013 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio Läsnä: Ari Immonen Petri Immonen Jussi Sila Annaleena Sila Tea Lassinaro Marjo

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU 14.3.2011. Hei Espoon Pelan jäsen!

KOKOUSKUTSU 14.3.2011. Hei Espoon Pelan jäsen! KOKOUSKUTSU 14.3.2011 Hei Espoon Pelan jäsen! Pelastakaa Lapset ry:n Espoon paikallisyhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous pidetään tiistaina 29.3.2011 klo 18:15 osoitteessa Vanha Ingaksentie 10 C, Espoo.

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 1/2015. Vuosikokous 25.2.2015 Kausikortit ja ratamaksut Jäsenmaksut Uusi jäsenrekisteri Salivuorot Palkitut kaudella 2014

JÄSENTIEDOTE 1/2015. Vuosikokous 25.2.2015 Kausikortit ja ratamaksut Jäsenmaksut Uusi jäsenrekisteri Salivuorot Palkitut kaudella 2014 l JÄSENTIEDOTE 1/2015 Vuosikokous 25.2.2015 Kausikortit ja ratamaksut Jäsenmaksut Uusi jäsenrekisteri Salivuorot Palkitut kaudella 2014 Vuosikokous Tuusulan Moottorikerhon sääntömääräinen vuosikokous pidetään

Lisätiedot

Tutustuminen Espoon kaupungin rakentamiseen

Tutustuminen Espoon kaupungin rakentamiseen Jäsentiedote 07.04.2009 JÄSENTIEDOTE 1/2009 Hyvä Rakenteiden Mekaniikan Seura ry:n jäsen, Rakenteiden mekaniikan seura järjestää kevään aikana seuraavaa ohjelmaa: Tutustuminen Espoon kaupungin rakentamiseen

Lisätiedot

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat.

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat. Kiinteistö Oy Lapinniemi VI KUTSU 8.6.2017 Kiinteistö Oy Lapinniemi VI -nimisen yhtiön osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään keskiviikkona 28.6.2017 alkaen klo 16.30 Tampereen

Lisätiedot

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli tilinpäätöksen tarkastus ja alllekirjoitus), Roby oli sihteerinä

Lisätiedot

KUOPION STEINERPEDAGOGIIKAN KANNATUSYHDISTYS RY

KUOPION STEINERPEDAGOGIIKAN KANNATUSYHDISTYS RY KUOPION STEINERPEDAGOGIIKAN KANNATUSYHDISTYS RY SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Kuopion steinerpedagogiikan kannatusyhdistys ry. Yhdistyksen kotipaikka on Kuopion kaupunki.

Lisätiedot

1 NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Pirkka-Hämeen Mehiläishoitajat ry. ja sen kotipaikka on Tampereen kaupunki.

1 NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Pirkka-Hämeen Mehiläishoitajat ry. ja sen kotipaikka on Tampereen kaupunki. Pirkka-Hämeen Mehiläishoitajat ry. Rek.nro 149.234 Ensirek.pvm 13.6.1988 PIRKKA-HÄMEEN MEHILÄISHOITAJAT RY:N SÄÄNNÖT 1 NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Pirkka-Hämeen Mehiläishoitajat ry. ja sen kotipaikka

Lisätiedot

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n Vuosikokous 12.3.2008 Kiimingin Reposelässä.

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n Vuosikokous 12.3.2008 Kiimingin Reposelässä. Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n Vuosikokous 12.3.2008 Kiimingin Reposelässä. KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus. - kokouksen avauksen suoritti Timo Tiiro 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja,

Lisätiedot

Kyläsaareen jätevesiosuuskunta Osuuskunnan kokous

Kyläsaareen jätevesiosuuskunta Osuuskunnan kokous Osuuskunnan kokous Kyläsaaren jätevesiosuuskunnan osuuskunnan kokous Nro 17. (kevätkokous) Esitykset ja päätökset Sunnuntaina 26.3.2017 klo 15.00- Kyläsaaren Kylätalolla, Mörtintie 9. Esitys_v2 1 Asialista

Lisätiedot

1 Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Mikko Ahokas avasi kokouksen ja toivotti osanottajat tervetulleiksi.

1 Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Mikko Ahokas avasi kokouksen ja toivotti osanottajat tervetulleiksi. 1 (5) SANGEN OY PÖYTÄKIRJA 1/2017 VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika 30.6.2017 klo 10.00 11.30 Paikka Oulu 1 Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Mikko Ahokas avasi kokouksen ja toivotti osanottajat tervetulleiksi.

Lisätiedot

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat.

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat. Osakeyhtiö Lapinniemi XIV KUTSU 8.6.2017 Osakeyhtiö Lapinniemi XIV -nimisen yhtiön osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään torstaina 29.6.2017 alkaen klo 10.00 Tampereen

Lisätiedot

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat.

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat. Osakeyhtiö Lapinniemi XVII KUTSU 8.6.2017 Osakeyhtiö Lapinniemi XVII -nimisen yhtiön osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään torstaina 29.6.2017 alkaen klo 10.00 Tampereen

Lisätiedot

ALA OUNASJOEN ERÄSTÄJIEN VUOSIKOKOUS 2010

ALA OUNASJOEN ERÄSTÄJIEN VUOSIKOKOUS 2010 Ala-Ounasjoen Erästäjät PÖYTÄKIRJA Johtokunta Rovaniemi 17.2.2010 ALA OUNASJOEN ERÄSTÄJIEN VUOSIKOKOUS 2010 AIKA 17.2.2010 klo 18.00 PAIKKA Toimitalo, Erästäjänpolku OSALLISTUJAT Seuran jäseniä 25 liitteenä

Lisätiedot

Lasten ja vapaaehtoistoimijoiden tapaturma- ja vastuuvakuutuksen voimassaolon varmistaminen ks. Yhdistysnetti

Lasten ja vapaaehtoistoimijoiden tapaturma- ja vastuuvakuutuksen voimassaolon varmistaminen ks. Yhdistysnetti MLL:n paikallisyhdistyksen hallinnon vuosikello (Lähde: MLL /Yhdistysnetti) TAMMIKUU Yhdistyksen hallituksen järjestäytymiskokous Varan, sihteerin, rahastonhoitajan, jäsenvastaavan ja muiden vastuuhenkilöiden

Lisätiedot

Iin seudun Rhy:n Vuosikokous

Iin seudun Rhy:n Vuosikokous Iin seudun riistanhoitoyhdistys PÖYTÄKIRJA Pokholmintie 30 95100 KUIVANIEMI Puh 0400-936 333 Email ii@rhy.riista.fi 23.2.2016 Iin seudun Rhy:n Vuosikokous Aika: 23.2.2016 klo 18.00-20:15 Paikka: Läsnä:

Lisätiedot